Serie A - preview 33. kola

12.04.2014, 08:57, aktualizováno 14.04.2014, 08:45
Previews
Juventus kráčí za titulem, ovšem stále se musí mít na pozoru, protože AS Řím si o víkendu připsal další výhru. Stará dáma nyní vede o pět bodů a v pondělní dohrávce v Udinese se pokusí náskok navýšit na osm bodů. Domácí se pohybují až ve druhé polovině tabulky.
Udinese Calcio - Juventus FC  (pondělí 20:45)
Utkání domácího Udinese s Juventusem nabídne mezigenerační duel. V bráně staré dámy stojí neomylně hvězdný veterán Gianluigi Buffon, zatímco mezi třemi tyčemi soupeře září vycházející brankářská hvězda - Simone Scuffet. Kdo z nich bude úspěšnější?

Juventus si nakonec poradil s francouzským Lyonem a postoupil do semifinále Evropské ligy. V něm se postaví ambiciózní Benfice, která by slavný klub vyřadila a zahrála si finálový zápas na jeho hřišti. O tom, že je Benfica velmi silným týmem s mnoha hvězdnými hráči, není pochyb. Je o tom přesvědčen také Pavel Nedvěd, který po pátečním rozlosování dodal: "Myslím, že tohle dvojutkání bude nesmírně těžké. Podívejte se, kde až Benfica skončila minulý rok. Patřila k hlavním favoritům a několikrát dokázala, že fotbal hraje velmi pohledný. Samozřejmě máme motivaci navíc, protože finále se hraje na našem stadionu. To je pro nás velký bonus, o který nechceme přijít."

Zbudou Juventusu síly na ligu? V ní jej totiž čeká Di Natale a spol. Udinese se v souboji s Juventusem ze tří bodů radovalo naposledy v roce 2011, když o těsné výhře Zeber rozhodla dvojice Cristián Zapata - Alexis Sánchez, ale v současné době Udinese podobné hvězdy postrádá. Postupný výprodej dokonce vedl k tomu, že tradiční tým, jenž byl ještě nedávno zvyklý na souboj o poháry, nyní musel absolvovat nervózní střety druhé poloviny tabulky. Zachráněn sice je, ale fanoušci jistě čekali mnohem víc.

Pokud někdo prožívá ideální sezonu, pak je to sedmnáctiletý mladíček Simone Scuffet, o něhož se začínají pomalu zajímat nejvěhlasnější kluby. Dost možná jim pomůže, že tento objev v dresu Udinese odjíždí na přípravný kemp trenéra Cesareho Prandelliho a dost možná nezůstane jen u toho. Schopností mladého brankáře si v Udinese dobře všímají a prodávat jej rozhodně nechtějí, ale uvidíme, co při trendu Udinese o výprodeji hvězd s tímto názorem udělá blížící se šampionát.

Na něj by se Scuffet mohl dostat například díky přímluvě svého vzoru v podobě právě Gianluigiho Buffona. Trenér Francesco Guidolin věří, že pokud byl Scuffet pochválen přímo Buffonem, pak z něj bude opravdu hvězda. "Pokud Buffon řekl, že je Simone připraven, pak je připraven. Mám rád Buffona jako člověka i jako brankáře - je rychlý, odvážný a chytrý. Scuffet mi ho v mnohém připomíná - je to syn, na kterého by byl každý rodič hrdý," chválí trenér Guidolin svého chráněnce.

"Čeká nás Juventus, lídr ligy a podle mě nejlepší italský tým. Něco přeci jen můžeme udělat - brát to tak, že každý z nás za něco bojuje. Když budete vědět, že váš status je ohrožen, tak budete mít motivaci a půjdete do zápasu naplno. A to je přesně to, co od svých hráčů chci. Budeme profesionály až do konce a uvidíme, co nám na něm zbude. Myslím, že tato skupina má šanci uhrát padesát bodů, což je pro tuto chvíli náš cíl. Začneme už proti Juventusu," nabádá trenér své hráče.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Heurtaux, Danilo, Bubnjić - Basta, Lazzari, Allan, Pereyra, Gabriel Silva - Bruno Fernándes - Di Natale
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Lichsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.00 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Parma FC  (neděle 12:30)
Domácí Felsinei mají problémy s koncem sezony, protože čas se jim krátí a jejich postavení není ideální. Sice se na chvíli dostali mimo pásmo sestupu, ale zcela v bezpečí ještě nejsou. Hodně by jim mohla pomoci výhra z tohoto těžkého utkání. Na druhou stranu, Parma má hodně o co bojovat.

Už to není ten obávaný celek, který překvapoval dynamickou hrou, bezvadnou obranou a schopností nalézt ve stárnoucích fotbalistech typu Amauriho a Cassana plamen a energii. Parma se po sérii výher propadla až za Inter, což způsobila remíza a následné tři prohry. Je nutné dodat, že zmiňované prohry inkasovali Ducali s týmy jako Juventus Turín nebo oba dva římské kluby. Poslední utkání již znovu Parmu naladilo na vítěznou vlnu a právě včas - zaváhání Interu Milán jí stále dávají naději na případnou kvalifikaci do Evropské ligy.

V to doufá také Ezequiel Schelotto, který do médií vypustil zajímavý slib: "Pokud postoupíme do Evropy, oholím si vlasy." A to bude práce na delší dobu, podíváte-li se na některé jeho obrázky. Schelotto od svého příchodu nastupuje v Parmě pravidelně v základu a těží ze své hlavní přednosti - dokáže hrát na jakémkoli postu v sestavě na jakékoli straně. Od obránce, de začínal, až po krajního útočníka, kterým je teď. "Jsem tu šťastný, od chvíle, co jsem přišel. Máme v týmu například Antonia Cassana, který je podle mě naprosto úžasný hráč. Jeho schopnosti nám v poslední době scházely, což jsme mohli vidět na zápasech s Římany. Velkou zásluhu na našich výkonech má také trenér Donadoni, který nás motivuje a je pro nás jako otec," chválí Schelotto.

Bologna vyměnila trenéra a to jí pravděpodobně zachránilo. Alespoň na nějaký čas. Důkazem vlivu trenéra Davideho Ballardiniho je zejména poslední utkání s Interem Milán, které Bologna dokázala zvládnout a dorovnala manko dvou branek. Cenná remíza by mohla mít cenu zlata, ale stále ještě není konec. To si uvědomuje i trenér Ballardini, který po zápase dodal: "Je to pro nás velmi důležitý výsledek, ale neměl by žádnou cenu, pokud bychom na něm nedokázali stavět. Od nynějška musí být každé utkání bráno jako finále, s podobnou touhou a aktivitou, jakou jsme předvedli proti Nerazzurri," poznamenal Ballardini.

Třicáté derby regionu Emilia-Romagna může začít. A Bologna má další důvod k tomu, aby jej vyhrála. Další gól, který vstřelí, bude gól s pořadovým číslem 3000 v rámci první ligy. Naposledy se body dělily, oba celky vstřelily po jedné brance. Bologna ale není favoritem, protože z posledních sedmi vzájemných duelů vyhrála jen jedno utkání. Podaří se jí vykročit za záchranou jubilejním gólem?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Cherubin - Garics, Pazienza, Perez, Christodoulopoulos, Morleo - Kone - Cristaldo
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Lucarelli, Paletta, Molinaro - Acquah, Marchionni, Munari - Biabiany, Amauri, Schelotto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - SS Lazio  (neděle 15:00)
Neapol v neděli uvítá na své půdě silné Lazio Řím s vědomím, že případná výhra by hodně posílila její ambice na Ligu mistrů. Lazio bojuje o Evropskou ligu a chybí jí k ní jen dva body, takže o motivaci bude na San Paolo postaráno.

V Neapoli se ale nyní nesoustředí jen na fotbal. Prestižnost utkání s Římem hodně zastírá jednání prezidenta Aurelia De Laurentiise, který měl po posledním utkání potyčku s vlastním fanouškem. Tomu se nelze divit, protože minulé utkání s Parmou Neapol nezvládla, prohrála díky brance Marca Parola o jeden gól a slovy trenéra Rafy Beníteze jí už moc šancí v boji o druhé místo nezbývá.

Po souboji s Parmou (kterou předtím porazili právě Římané) Benítez médiím sdělil: "Klidně můžete napsat, že nám něco chybí. Boj o druhé místo je pro nás u konce, protože nedokážeme porazit týmy, které Římané dokázali porazit bez větších potíží. Tohle je realita, se kterou se musíme smířit. Smířit se ale neznamená nepracovat - naopak. Každý den musíme dál pracovat na naší souhře a mentalitě. Teď je naším cílem zajištění si třetího místa v lize a především se budeme chtít připravit na finálové utkání Coppa Italia proti Fiorentině," ukazuje Benítez následující program.

Třetí místo drží Neapol ve svých rukou právě před toskánskou Violou, která se tak stane jejím soupeřem o další cíl. Partenopei by si mohli třetí místo zajistit již za dalších čtrnáct dní, když se jim podaří oba duely vyhrát s tím, že by Fialky utrpěly ztrátu. Bodovat musí už teď, protože před finálovým klání poháru je čeká velmi náročná série několika venkovních zápasů. A to není zrovna věc, která by trenéra Beníteze mohla těšit. Španělský stratég dobře ví, že Neapol vyhrála z posledních deseti zápasů na půdě soupeře pouze tři.

Římský celek naopak postupně nachází půdu pod nohama a vláda trenéry Edyho Rejy zatím nese ovoce. Evropská liga se přibližuje a tento sen by se mohl brzy stát skutečností. K tomu ale Binacocelesti potřebují zvítězit nad Neapolí a vyvinout tlak na pátý Inter Milán. Problémem by mohly být opět absence týmu z Věčného města, protože mimo hru je zraněný Miroslav Klose. A vzhledem k tomu, že na tuto pozici kandiduje pouze taktéž zraněný portugalský hrot Helder Postiga, je pravděpodobné, že se dočkáme Stefana Mauriho v podobě jakési falešné devítky.

Minulý zápas Lazio zvládlo a poradilo si se Sampdorií Janov, čímž navázalo na předchozí výhru nad Parmou. Po utkání hýřil trenér Reja samými úsměvy, protože ani předvedená hra vůbec nebyla špatná. Pro deník Gazzetta dello Sport Reja řekl: "Jsem nadšený z toho, jak jsme se vypořádali sami se sebou i s našimi absencemi. Těší mě předvedená hra i fakt, že o Evropskou ligu bojujeme až do úplného závěru," pochvaluje si zkušený trenér.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejón, Hamšík, Insigne - Higuaín
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Konko, Biava, Cana, Radu - Onazi, Ledesma, Lulić - Candreva, Mauri, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Inter Milán  (neděle 15:00)
Velmi zajímavý nedělní duel mezi pátým Interem Milán a dvanáctou Sampdorií. Janovský celek se poslední dobou trápí a naposledy padl proti Laziu Řím, ale ani Inter Milán svým fanouškům neskýtá příliš mnoho radosti. Nevýrazné výkony by jej brzy mohly stát Evropskou ligu.

Sampdoria sice hrála téměř polovinu zápasu proti Laziu Řím v početní výhodě, když byl vyloučen Lucas Biglia, ale ani to jí nepomohlo k bodům. Antonio Candreva poslal Lazio do vedení, které ještě navýšil Senad Lulić. Zatímco Edy Reja mohl slavit, Siniša Mihajlović se trápil. Jeho celek prohrál, ale především neproměnil dost nabízených šancí. Proti Interu bude mít Mihajlović speciální motivaci. Mladý trenér si bezpochyby zaslouží kredit, protože když se tyto dva celky utkaly v letošní sezoně poprvé, stál Mihajlović na lavičce Blucerchiati sotva pár dní.

Jeho nový tým v té době plaval v nebezpečném pásmu sestupu a ze třinácti duelů získal jen deset bodů. Od té doby se ale mnoho věcí otočilo ku prospěchu Blucerchiati a ti mají nyní šanci na zakončení sezony v horní polovině. To se jim povedlo naposledy v sezoně 2009 - 2010, když skončili čtvrtí. Co víc, práce Siniši Mihajloviće nezůstala bez povšimnutí a podle některých italských médií je na seznamu možných kandidátů pro příští ročník jednoho velkého celku. Hádáte správně, Mihajlovićovo jméno je spojováno právě s milánským Interem, který není zcela spokojen se službami trenéra Waltera Mazzarriho.

A vlastně se není čemu divit. Pět posledních zápasů přineslo Interu spíše zklamání v podobě prohry s Atalantou Bergamo a remízami s Udinese, Livornem a Bolognou. Poslední dva jmenované týmy jsou přitom kandidáty na sestup, takže o dobře odvedené práci zde nemůže být řeč. Inter sice měl na dosah jistou možnost na tři body, ale nabízenou penaltu Diego Milito neproměnil a znovu dokázal, že Inter nutně potřebuje finanční injekci a kvalitní hráče, má-li opět konkurovat nejlepším.

Erick Thohir sice vyjádřil trenérovi Mazzarrimu plnou důvěru, ale vzhledem k losu, který Inter čeká, je jasné, že by zaváhání mohlo ještě přibývat. Kromě srbského kouče prý Thohir zvažuje ještě jména jako Frank de Boer z Ajaxu a volný Michael Laudrup. Parma, Neapol, Lazio Řím a sok AC Milán - to jsou nejbližší soupeři Interu, který tak nutně potřebuje bodovat už proti Mihajlovićovu týmu. Problémem by mohlo být vážnější zranění obránce Juana Jesuse, který je kvůli problémům s kolenem mimo hru až do konce sezony. Ani Sampdoria nemá úplný kádr, protože jí chybí zraněný Manolo Gabbiadini, druhý nejlepší střelec týmu. Připíše si Inter potřebné body, nebo nad ním zvítězí Mihajlović a spol.?
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Fornasier, Regini - Renan, Palombo - Eder, Krstičić, Soriano - Maxi López
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Ranocchia, Samuel, Rolando - D'Ambrosio, Alvarez, Cambiasso, Hernanes, Nagatomo - Palacio, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Livorno - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na dně ligové tabulky se situace vyvíjí hodně dramaticky. O záchranu bojuje hned několik celků, mezi nimi i Livorno a Chievo. Třiatřicáté kolo svedlo oba celky dohromady, jejich vzájemný duel na Armando Picchi bude nesmírně důležitý.

Livorno po senzační remíze s Interem Milán 2:2 nedokázalo podobný výsledek zopakovat i s dalším favoritem Juventusem a zůstalo v sestupových vodách. Odrazit se k lepším umístěním mohou svěřenci trenéra Di Carla hned v tomto kole, ve kterém přivítají jen o pár bodíků vzdálenější Chievo Verona. Amaranto, jak se klubu přezdívá, ale nemá s Fly Donkeys vůbec dobrou bilanci. V posledních deseti letech na něj nedokázalo ani jednou vyzrát. Jediným "úspěchem" je domácí remíza 0:0 z listopadu 2005. Od té doby se ale oba mančafty notně proměnily.

Chievo cestuje na pobřeží Ligurského moře s jasným cílem - bodovat a nepovolit Livornu, aby ho v tabulce přeskočilo. Rozdíl mezi osmnáctým a šestnáctým místem je pouze dvoubodový. Hostům se podobně jako domácím v lize příliš nedaří. Zvláště na venkovních hřištích je bilance velmi tristní. Pouze dva vyhrané zápasy a čtyři remízy řadí Chievo na sedmnácté místo venkovní tabulky.

Po poslední výhře nad Boloňou se Veronští utkali s Milánem a v derby s Hellasem. Ani v jednom případě však neslavili úspěch. Od AC utržili porážku 0:3 a městské derby nezvládli, když jim v 65. minutě vstřelil gól Luca Toni.

Domácí budou postrádat Luciho a Mbayeho, zatímco hostující tým se na Armando Picchi představí v kompletní síle. Mírnějším favoritem jsou tak hosté, v jejichž prospěch hraje i již zmíněná vzájemná bilance.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Ceccherini, Emerson, Castellini - Piccini, Benassi, Biagianti, Greco, Mesbah - Paulinho, Emeghara
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Frey, Cesar, Dainelli, Rubin - Guana, Rigoni, Radovanovič - Hetemaj - Paloschi, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hellas Verona - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Fotbalisté Fiorentiny sice už na Ligu mistrů stěží dosáhnou, stále však musí bránit postavení zaručující Evropskou ligu. Do pohárů by totiž rádo nakouklo hned několik týmů, včetně veronského Hellasu. Pikantní utkání sehraje proti svému bývalému týmu Luca Toni.

Městské derby proti Chievu domácí zvládli a plnohodnotně se vrátili do bojů o Evropskou ligu. Chvíli už se totiž zdálo, že nováčkovi letošní Serie A došel dech. Po dlouhé sérii bez výhry a hlavně bez vstřeleného gólu je to vítaná satisfakce a naopak momentálně dvakrát v řadě proti svým soupeřům udržel čisté konto (Janov 3:0, Chievo 1:0). Na páté místo ztrácí Hellas jen čtyři body, takže soutěž nabízí až do posledního kola pořádné drama.

I v tomto utkání budou Veronští spoléhat na své střelecké eso Luku Toniho. Obávaný kanonýr si zahraje proti svému bývalému klubu, ve kterém nastřílel v 95 soutěžních zápasech 55 branek! Úspěšné působení ve Florencii mu pak vyneslo přestup do Bayernu Mnichov. Letos už Toni stihl nasázet šestnáct gólů.

Fiorentina sice není už tak suverénní jako v úvodu sezony, ale pořád si udržuje solidní výkonnost. Pochopitelně Liga mistrů už je nejspíše definitivně ztracena, a tak se Fialky musejí koncentrovat na udržení čtvrté pozice. Svým způsobem by jim k tomu měla dopomoci i absence v Evropské lize. O vyřazení Fiorentiny z pohárů se postaral jiný italský klub Juventus.

Pro trenéra Mandorliniho je určitě nepříjemná ztráta Gonzaleze a Romula. Dvě ztráty v porovnání s šesti florencijskými působí možná až směšně, přesto se jedná o citelné absence. Na marodce Violy pak zůstávají Hegazi, Mati Fernandez, Rossi, Rebič, Gomez a velezkušený Ambrosini.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Maietta, Moras, Agostini - Donadel, Hallfredsson, Sala - Iturbe, Toni, Marquinho
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Savič, Rodriguez, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Anderson - Borja Valero - Matos, Cuadrado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Od tří hodin odpoledne se utkají i fotbalisté Turína a Janova. Domácí jsou blízko historickému úspěchu a sice postoupit v novodobé historii do evropských pohárů.

Turínští mají poměrně slušnou formu, ve čtyřech zápasech porazili Livorno, Cagliari i Catanii, nestačili pouze na druhý AS Řím. Ofenzívu Granaty táhnou zejména dvě jména - Ciro Immobile a Alessio Cerci. Oba dohromady nastříleli už třicet gólů a jsou jednoznačně nejžádanějším zbožím na trhu. Zda po sezoně zůstanou, či odejdou, zůstává nejasné. Každopádně Turínští zažívají vyvedenou sezonu a trenér Ventura může být naprosto spokojen.

Janov se v posledním kole s AC neprezentoval vůbec zle, ale chyběl mu větší důraz a lépe provedená koncovka. Grifové už jsou pochopitelně dávno zachráněni a ve zbytku sezony je čeká jen údržba postavení.

Vzájemná bilance je hodně vyrovnaná. Historicky je na tom lépe Janov, ale poslední tři duely skončily nepříliš záživnou remízou.

Granata se musí obejít bez Larronda, Masiella, Pasquala, Kurtiče, Farneruda a vykartovaného Darmiana. V táboře hostí je situace hodně podobná, na trávníku se tak neobjeví Matuzalem, Donnarumma, Vršaljko, Kucka a Centurion. Aby toho nebylo málo, vykartovaný je útočník Sculli.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Maksimovič, Basha, Vives, El Kaddouri, Vešovič - Cerci, Immobile
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Burdisso, De Maio, Marchese - Motta, Sturaro, Bertolacci, De Ceglie, Antonelli - Fetfatzidis, Calaió
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.30 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Milán - Calcio Catania  (neděle 20:45)
Na první jednoznačná záležitost, AC Milán hostí poslední Catanii. Rossoneri se zvedají a ještě se chtějí probojovat do Evropské ligy. Proti Sicilanům budou jistě velkým favoritem, avšak Elefantini hodlají na San Siru bodovat. Koneckonců to už potřebují jako sůl.

Tři výhry v řadě, to se letos Milánským ještě nepodařilo, až poslední zápasy pod Seedorfem napovídají, že by se mohlo vše obrátit k lepšímu. Po remíze na Laziu si Rossoneri připsali výhry nad Fiorentinou, Chievem a Janovem, z toho dvakrát se radovali venku. Clarence Seedorf se sice nechal slyšet, že na poháry nemyslí, avšak aby si AC nekladlo za cíl evropské poháry je přeci jenom trochu alibistické. O čtvrtou výhru v řadě se domácí pokusí proti Catanii, která nejspíše po letech opustí nejvyšší soutěž.

Catania se hodně trápí. Osm kol už nevyhrála, pouze jednou bodovala a pomalu směřuje do Serie B. Elefantini sice situaci ještě nevzdávají, ale budou to mít hodně složité. Na sedmnáctou Boloňu už ztrácí sedm bodů, což je vzhledem k šesti zbývajícím kolům poměrně dost. V dalších kolech se hosté utkají se Sampdorií, Hellasem, Římem, Boloňou a Atalantou.

Není třeba nikterak zvláště připomínat, že favoritem zápasu je AC Milán. Ten má sice letos špatnou sezonu, ale proti Catanii se mu dlouhodobě daří. Elefantini na slavnějšího soka vyzráli jen párkrát. Naposledy v roce 2007 v rámci Coppa Italia. První letošní vzájemný duel na Sicílii skončil výhrou AC 3:1.

AC Milán se dlouhodobě potýká s rozsáhlou marodkou a nejinak tomu bude v tomto kole. El Shaarawy už sice začal trénovat, plně k dispozici však Seedorfovi ještě nebude, stejně jako De Sciglio, Petanga, Amelia, Muntari, Essien a Honda. Hostům budou scházet zranění Almiron s Belluscim a potrestaný Peruzzi.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Rami, Méxes, Constant - De Jong, Montolivo - Poli, Kaká, Taarabt - Balotelli
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Izco, Gyomber, Spolli, Rolin - Plašil, Lodi, Rinaudo - Barrientos, Bergessio, Leto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.00 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
Další nesmírně důležité záchranářské utkání sehrají fotbalisté Sassuola v domácím prostředí proti Cagliari, které ještě nemá vyhráno. Pokud by totiž Sardiňané zápas na Tricolore nezvládli, rázem by je dělilo od sestupové propasti maximálně pět bodů.

Nováček se rve o záchranu seč mu síly stačí, ale soutěž je vyrovnaná a body potřebuje v podstatě každý. Sassuolo po překvapivé výhře na půdě Atalanty ztrácí na nesestupovou pozici jen tři body, takže do konce soutěže nás čeká ještě velké drama. Neroverdi to v Bergamu neměli jednoduché, Atalanta hrála lépe, ovšem hosté jí dali lekci z produktivity. Výsledek 0:2 je pak nad očekávání dobrý, vždyť Atalanta šest kol v řadě vyhrála a poněkud odvážně vyhlásila útok na evropské poháry.

S dvaatřiceti body patnácté Cagliari zatím může být relativně v klidu, ale pouze relativně. Náskok před osmnáctým Livornem je sice sedmibodový, ale zbývající los je hodně ošemetný. Už v duelu se Sassuolem půjde o hodně a v další kolech na Sardiňany čekají například Parma, Neapol či Juventus. Z týmů hrajících o přežití pak Chievo Verona. Pokud ale svěřenci trenéra Iva Pulgy zvítězí nad Sassuolem, budou k záchraně už velmi blízko.

První vzájemný zápas na Sant'Elia skončil dělbou bodů, ovšem Sassuolo bylo velmi blízko vítězství. V zápase brzy vedlo o dva góly a dva body ztratilo až v samotném závěru díky brance Marca Sau.

Sassuolo má pořád co dělat s rozsáhlou marodkou. K dispozici nebude celá plejáda včetně Alexe, Terranovy, Acerbiho, Brighiho, Manfrediniho, Marroneho, Pucina, Bianca a vykartovaného Cannavara. Beze ztrát se neobejde ani druhá strana, i když zde je marodka zredukována "jen" na čtyři hráče, konkrétně Adryana, Neného, Vecina a Ekdala.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Gazzola, Antei, Ariaudo, Longhi - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Conti, Eriksson - Ibarbo, Sau, Ibraimi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Řím - Atalanta Bergamo  (sobota 20:45)
Orobici mají co dokazovat - poslední utkání se Sassuolem prohráli a dokonce nevstřelili ani jeden gól. To budou mít těžké také proti Římanům, jejichž defenzíva je v této sezoně proslulá špatnou prostupností. Problémem by pro Vlky mohly být absence, které jim sebraly téměř polovinu základní sestavy.

Poslední utkání Vlci zvládli díky jedinému jménu. A kvůli tomu stejnému se jejich šance na výhru proti Atalantě povážlivě snižují. Netřeba diskutovat o tom, že útočník Mattia Destro se nachází ve velké formě a od svého zranění neustále udivuje fotbalové experty. Proti Cagliari zaznamenal hattrick, kterým rozhodl o výhře 3:1. V průběhu zápasu se ale dopustil nesportovního gesta simulování faulu vůči obránci Davidemu Astorim. Tento spor se dostal až ke zvláštní komisi, která na základě televizních záběrů útočníka AS usvědčila a potrestala jej zákazem nástupu na hřiště po dobu tří utkání.

Kromě něj se ale na hřišti neobjeví ani dvojice záložníků Alessandro Florenzi - Miralem Pjanić. To už je mnohem citelnější ztráta, protože oba dva jsou zvyklí nastupovat od základu a především Pjanić patří mezi nejlepší hráče letošní sezony. Ztrátou největší je ale bezpochyby klíčového stopera Mehdiho Benatii, jemuž patrně sezona skončila. Na jeho místo se postaví Rafael Toloi, který se chce poprat o budoucnost ve Věčném městě. A jistý není ani start kapitána Francesca Tottiho. Využije Atalanta této indispozice k potvrzení své formy?

Mnoho věcí bude záležet na souhře brazilské stoperské dvojice ve složení Leandro Castan - Rafael Toloi. Druhý jmenovaný byl zpovídán televizí Roma Channel a řekl: "Tohle je krásné místo pro život i fotbalovou kariéru. Když máte kolem sebe tak skvělé spoluhráče, ani vám nepřijde jako těžké nastoupit do utkání a hrát v něm důležitou roli - vše je potom jednodušší. Nemyslím si, že by všechno záleželo jen na mojí práci v dalším utkání, jsme tým. Pomáhají mi brazilští spoluhráči. O mistrovství světa ani neuvažuji, protože celý národní má k dispozici velmi dobré hráče. Ale fandím Maiconovi," dodal Toloi.

Proti Atalantě se bude muset ukázat i Toloi, protože se jedná o nebezpečný tým, který navíc v poslední době zažívá vzestup. Když vynecháme poslední utkání proti Sassuolu, tak je forma Orobici evidentní - z devíti posledních zápasů šest výher a jedna remíza. Tato bilance vynesla Colantuonovy svěřence až na osmou příčku s tím, že na pátý Inter Milán ztrácí jen čtyři body. Evropské poháry tedy ještě nejsou ztraceny.

Orobici se opírají především o formu Germana Denise, které zdatně podporují Giacomo Bonaventura a Maximiliano Moralez. Ti se sice v posledním utkání s nováčkem ligy neprosadili, ale přesto byl generální ředitel týmu na své hráče hrdý. Pierpaolo Marino po utkání řekl: "Ať už se stalo cokoli, tak tato sezona je již nyní považována za úspěšnou. Často jsme bojovali o střed tabulky, teď nejsou příliš daleko ani poháry. Musíme děkovat fanouškům, protože s námi všechno prožívají a jsou klíčem k dobré atmosféře. Milují tenhle tým a je to znát na každém zápase," chválí Marino své věrné.

Bergamo navíc nemá žádné větší obtíže se zraněnými, takže by proti AS mělo nastoupit v nejsilnější možné sestavě. Římané sice na svém hřišti vyhráli nad Atalantou už osm utkání po sobě, ale Orobici se chlubí například skalpem Lazia či Interu Milán. Využijí množství absencí v kádru Giallorossi?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Toloi, Castan, Romagnoli - Taddei, De Rossi, Nainggolan - Gervinho, Ljajić, Bastos
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Benalouane, Stendardo, Yepes, Brivio - Estigarribia, Cigarini, Migliaccio, Bonaventura - De Luca, Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC32273269:2284
2.AS Řím32237265:1876
3.SSC Neapol32197659:3364
4.ACF Fiorentina32167951:3455
5.Inter Milán321214651:3550
6.Parma FC321311852:4150
7.SS Lazio321391042:4048
8.Atalanta Bergamo321441437:4146
9.Hellas Verona321441447:5246
10.Turín FC321291147:4145
11.AC Milán321291149:4445
12.UC Sampdoria321181340:4541
13.Janov CFC321091335:4139
14.Udinese Calcio321151635:4438
15.Cagliari Calcio327111430:4432
16.Chievo Verona32761926:4727
17.Bologna FC325121526:5027
18.AS Livorno32671934:6025
19.US Sassuolo32662031:6124
20.Calcio Catania32482024:5720

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (453)

Přidat komentář
Pinturicchio

https://www.youtube.com/watch?v=6F7zajvFFss

Pome to ještě zkusit, Sassuolo.

Reagovat
Milan.B

cagliari,chievo, juventus, viola, genoa, AC

myslim ze tu uz nepomoze ani peter nagy

Reagovat
Pinturicchio

Lehké to nebude, ale dokázali vyhrát i v pevnosti Atalanty. Cagliari, Chievo a Janov by dát mohli, ... a když jim pomůže Peter, tak nic není ztracené.

Reagovat
M11

no kazdopadne dnes musi za 3 jinak dalsi kalkulace jsou zbytecne

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, jak moc Cagliari nakopne nový trenér, ale věřím, že by to Sasso zvládnout mohlo.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

OT: No, článku jsem se tu nedočkal, tak si otevřu soukromé okénko Prandelli povolal do Coverciana na testy 42 níže vypsaných hráčů, které rozdělil do dvou skupin. První skupina "mišmaš", druhá skupina výhradně hráči Juve, AC, Udine.

První skupina

Brankáři: Bardi (Livorno), Mirante (Parma), Perin (Genoa)

Obránci: Astori (Cagliari), Darmian (Torino), De Silvestri (Sampdoria), Paletta (Parma), Pasqual (Fiorentina), Ranocchia (Inter)

Záložníci Aquilani (Fiorentina), Baselli (Atalanta), Bernardeschi (Crotone), Bertolacci (Genoa), Bonaventura (Atalanta), Candreva (Lazio), De Rossi (Roma), Florenzi (Roma), Parolo (Parma), Romulo (Verona)

Útočníci: Berardi (Sassuolo), Cassano (Parma), Cerci (Torino), Gabbiadini (Sampdoria), Gilardino (Genoa), Immobile (Torino), Insigne (Napoli), Rossi (Fiorentina), Zaza (Sassuolo)

Druhá skupina

Brankáři: Buffon (Juventus), Scuffet (Udinese)

Obránci: Abate (Milan), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), De Sciglio (Milan)

Záložníci: Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Pirlo (Juventus), Poli (Milan)

Útočníci: Balotelli (Milan), El Shaarawy (Milan), Osvaldo (Juventus)

Základní poznámky:

- Prandelli bude do poslední chvíle čekat na Pepita Rossiho

- pozvánka na testy neminula ani se zraněními letos laborujícího El Shaarawyho

- naopak pozvánku nedostali Totti, Toni, ani ToTo (Di Natale)

- na testech jsou pouze hráči, kteří hrají v Itálii, protože termín soustředění je mimo kalendář FIFA, tím pádem mimo jiné chybí trio z PSG

Reagovat
M11

Osvaldo

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pinturicchio

Césaremu nejdou upřít výsledky, ale někdy jsou ty jeho nominace přinejmenším podivné

Reagovat
10

baby fenomeno Bernardeschi

nevím, co Cesaremu udělal Santon, ale při "formě" Abateho s Maggiem je zrovna on docela logická volba, navíc umí na obou stranách

Reagovat
smazaný uživatel

"na testech jsou pouze hráči, kteří hrají v Itálii, protože termín soustředění je mimo kalendář FIFA, tím pádem mimo jiné chybí trio z PSG" chybí Santon, Giaccherini, Verratti, Motta, Sirigu

Reagovat
10

já vím, jenže to na věci nic nemění, Santon hrál pod Cesarem snad jeden přátelák

Reagovat
Tomanatura

Ja se mu ani nedivim, kdyz v repre byl, at uz v juniorech nebo seniorech, hral spatne. Asi je to fakt jen hrac pro PL.

Reagovat
CubONE

No Santon si s tou jeho formou moze podat ruky s Abatem a Maggiom. Tento rok velka slabota

Reagovat
Maritazzi

Jinak Destro by měl být na testech s hráči PSG, které má být na začátku května.

Reagovat
smazaný uživatel

... i tak doufám, že on nepojede

Reagovat
Pinturicchio

Dnes slaví své 66. narozeniny jeden z nejlepších trenérů všech dob, grande Marcello Lippi. Tanti auguri, Marcello!

Reagovat
M11

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

miloal sem ten jeho doutník na lavičce než to zakázali bylo to fak stylové

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

Reagovat
CubONE

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Opravte si aspon za co dostal Destro tu stopku ;-)

Reagovat
spider_8

Koukám, že v poslední době hodně hraje Romagnoli. Jaké podává výkony?

Reagovat
Largo

Mladej kluk, ale mě se vždycky líbil. Možná je trochu problémem, že nehraje primárně na stoperu. Ale ani na kraji se neztrácí. Má potenciál, rozhodně.

Reagovat
spider_8

Díky, mně se právě taky líbil, když ho Zeman loni vytáhl.

Reagovat
Votas

OT: Twitter

Mazzarri: “I’m going to start training the team to play in a 4-3-2-1 or 4-3-1-2 from the start of pre-season in Pinzolo”

konečně

Reagovat
Largo

Taky myslím, že by to Interu mohlo daleko víc sedět. S dobrými posilami

Reagovat
Votas

tak hlavně by konečně byl plán B. Letos sme jenom jednou dokázali otočit výsledek...jakmile primární taktika nefunguje, tak sme v kýblu.

Reagovat
Jajinek

a já si myslím, že je to chyba...při aktuálním kádru je tohle rozestavení sebevražda. Máme pozičně labilní a chybující stopery, takže pokud ubereme jejich počet, bude to akorát horší. Jonathán je skoro náš nejproduktivnější hráč, ale děla chyby v defensivě, takhle mu sebereme tu jistotku za ním a pošleme ho dál od soupeřovi brány. Zbytek je pak vlastně úplně stejný, jako do teď. Jako alternativa zajímavé ale aktuálně není pro Inter lepší rozestavení, než které se hraje.

Reagovat
Votas

jasně...Mazzarri to na začátku říkal, že to co hrajeme, je vlastně záchranná síť pro hráče, kteří zvraceli, když měli nastoupit proti Trapani. Šak on neříká, že to bude primární rozestavění, ale teďka nám ta možnost reagovat/překvapit celkem chybí. Když nám Catania, Cagliari a podobní zavřou ofensivně Jonnyho s Tetřevem, tak jsou na hřišti vlastně zbyteční a když to pak Walter měnil v průběhu zápasu, tak to smrdělo ještě větším průserem. On do nich to svoje dostal, všechna čest, ale těch zápasů, co se mělo vyhrát a byl z nich jenom bod máme prostě moc. Když by se umělo něco jinýho, tak se i blbý Udine musí posrat už při pohledu na základní sestavu a ne aby si přijelo na Meazzu pro zaručenej bod.

Se současnou konstelací beků je to nehratelný, ale já bych to prostě občas rád viděl. Teď k nám přijede sestupem ohroženej tým a dělá si co chce, protože přesně ví, co budem hrát a že nám de primárně o zadní vrátka. Nasrat. Ukázat jim, že už to není ten vyjukanej Stramův Inter, ale že to má trochu vlastní síly a nebojí se to a že to jde po třech bodech za každou cenu. Občas ukázat koule, to mně teď celkem chybí.

Reagovat
celestial-

Reagovat
KillSwitch

môže mi niekto povedať aký je rozdiel v stávke asijský hcp Atalanta +1, 1,5 (2,05 kurz) a Atalanta +1,5 (kurz 1,875)

Reagovat
10

první je dvojitý handicap - vklad rozdělen na dvě samostatné sázky za stejný kurz

http://www.sazeni.org/skola-sazeni/asijsky-handicap/

to druhý je klasický handicap, Bergamo nesmí prohrát o 2 góly

Reagovat
KillSwitch

cheers buddy...som sa rozprával v online chate na bet365 a ten vták mi povedal že keď chcem vyhrať napriek prehre Atalanty o 1 gól tak mám dať to prvé ...vďaka jeho rade som prišiel o výhru

Reagovat
KillSwitch

jáj tak nie moja chyba, ale tak či onak si myslím že Rím vyhrá o gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde se mi přihlásit dneska na Sopcast, je to problem jen u mě?

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Toloi, Castan, Dodò; Taddei, De Rossi, Nainggolan; Gervinho, Totti, Ljajic.Ljajo dneska poslední šance.

Reagovat
M11

ja dneska citim ze ho da

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně ... a škoda

Reagovat
Alberto Aquilani

dobrá zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Forza Atalantička

... a Gervinho poprosím co možná nejhorší výkon, protože já vůl dal ve Fantě zase přednost Berardimu.

Reagovat
smazaný uživatel

RIMSKE LEGIE BRANTE VECNY RIM !!!!!!! FORZA -----ROMA------- AS

Reagovat
smazaný uživatel

vlasto vlasto je hymna a ty musis trepat

Reagovat
Alberto Aquilani

RODRIGOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Slejdy

Taddeeeeeei buuuuuh

Reagovat
M11

Taddeeeeeei

Reagovat
Slejdy

Ljajiiiic, pekne

Reagovat
Alberto Aquilani

Ljajoooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Po zápase, ted už je otázka jen kolik to bude.

Reagovat
Alberto Aquilani

Sme lepší, hráme pekne, šťastie, že tam padol ten 2.gol, inak by to mohlo byť neprííjemne, Taddei hrá vynikajuco, Gerv je dnes všade, BTW Toloi vyborne- všimol si ale niekto, že rýchlejšie šprintuje ked ide utocit ako ked ide obranovať ? Castan na konci zas jeho infarktovy zakrok, ktorým pravdepodobne zachranil gol, Dodo vyborne, vpodsatte kazdy super ....

Reagovat
KillSwitch

wuaaa co robi ten rim :D este ze som vsadil len za 50€ inak by ma kleplo

Reagovat
smazaný uživatel

hraci hraju volno,uzivaju si to ,hrame nadherne ...TOLOI je uzasny

Reagovat
Maritazzi

Zase klid, uvidíme v těžších zápasech.

Reagovat
KillSwitch

preco dneska toho Doda postavil a predtym mu sral na hlavu? :)

Reagovat
Slejdy

OT: Barca pukla na Granade, YES

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

a komu přeješ titul? Doufám, že Atletiku

Reagovat
Slejdy

Nejlepe Atleti, hlavne ne Barca

Reagovat
Pinturicchio

Za druhou část.

Reagovat
smazaný uživatel

Atletiku to nejde nepřát.

Reagovat
Alberto Aquilani

The Runneeeeer

Reagovat
Slejdy

poklidne vitezstvi

skoda ze ta tyc Ljajice nebyl gol

Reagovat
Milan.B

dneska povinne 3 body FORZA MILAN!!!

Reagovat
Pinturicchio

OT : Cuadrado údajně velmi vysoko na seznamu vytipovaných letních posil, Cirův agent potvrdil, že zájem BVB je opravdový a vážný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si Cuadrada nechají a radši se nepletou do Bonaventury.

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, že má Xi-Xao neustálené výkony a bude drahý, ta jeho univerzálnost by se hodila, stejně, jako tak Bonaventurova, kterého bychom si rozhodně neměli nechat utéct.

Reagovat
CubONE

No v poslednej dobe sa roja spekulacie, ze mame zaujem o Schoneho, S.de Jonga, Boetiusa a Krula. Zeby Seedorf chcel priviest Holandanov resp. posily z Eredivisie?

Dalej vraj aj zaujem o Bertolacciho (aj AS) a M.Richardsa zo City, ktory pravdepodobne nepredlzi a bude zadarmo.

Ak by teda mal prist Richards, ktory zahra RB a CB, asi by sa predal Abate.

Reagovat
CubONE

A este predpokladana zostava na dnes:

Abbiati; Bonera, Rami, Mexes, Constant; De Jong, Montolivo; Birsa, Kaka, Taarabt; Balotelli.

Aj ked niektore zdroje uvadzaju Poliho namiesto Montoliva.

Reagovat
olis

Formazione ufficiale del Napoli: Reina; Henrique, Albiol, Britos, Ghoulam; Jorginho, Behrami; Mertens, Pandev, Insigne; Higuain

Forza Napoli!!!

Reagovat
olis

LAZIO (4-3-3) - Berisha; Konko, Ciani, Cana, Radu; Onazi, Ledesma, Lulic; Candreva, Mauri, Felipe Anderson. Allenatore: Reja. A disposizione: Strakosha, Guerrieri, Novaretti, Pereirinha, Cavanda, Crecco, Minala, Perea, Kakuta, Postiga

Reagovat
lnterista

Sampdoria: 1 Da Costa; 29 De‎ Silvestri, 8 Mustafi, 28 Gastaldello, 19 Regini; 21 Soriano, 17 Palombo, 14 Obiang; 12 Sansone, 7 Maxi Lopez, 23 Eder.

Substitutes: 30 Fiorillo, 3 Costa, 4 Salamon, 44 Fornasier, 5 Renan, 77 Sesti, 22 Bjarnason, 31 Lombardo, 10 Krsticic, 5 Wszolek, 6 M. Rodriguez, 9 Okaka.

Coach: Nenad Sakic.

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 35 Rolando; 33 D'Ambrosio, 88 Hernanes, 19 Cambiasso, 10 Kovacic, 55 Nagatomo; 9 Icardi, 8 Palacio.

Substitutes: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 14 Campagnaro, 11 Alvarez, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 21 Taider, 20 Botta, 22 Milito.

Coach: Walter Mazzarri.

zaloha podle meho gusta tak uvidime no

Reagovat
Inter Eterno Amore

Som rád, že Ricky je na lavičke.

Reagovat
Votas

Derby della Wanda...pome

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
CubONE

Reagovat
M11

konecne to chapu uz i ja

Reagovat
Pipo123

Bez útočníka, Mauri by mal hrať takú falošnú deviatku, zranil sa aj Keita, takže na jeho mieste Anderson

Reagovat
lnterista

Pome Livorno dneska za 3 body

Reagovat
Inter Eterno Amore

Coutinhovci idú na titul

Reagovat
lnterista

jak vubec hraje?

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja premier league veľmi nesledujem len teraz som si zapol ten úvod zápasu pred zápasom interu.. z toho čo som videl tak mu to ide veľmi dobre .. pekné prihrávky rozdáva a jeden na jedného si to dáva v pohode

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
smazaný uživatel

To zapráskaný Chievo snad nikdy nespadne. Koukejte zabrat Amaranto, už mě ty mr*ky z předměstí Verony fakt točí.

Reagovat
Votas

WANDAAAAAAAAAA

Reagovat
lnterista

Maurooooo

Reagovat
snuff24

ICAAAAAAAARDIIIIIII

Reagovat
lnterista

10.strela na branku a 7.gol

Reagovat
smazaný uživatel

To za těch cca 900 minut vystřelil na bránu pouze 10krát?

Reagovat
lnterista

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, už zase

Reagovat
snuff24

HANDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Votas

BATMANOVIIIIIC

Reagovat
Votas

a Rano teda klasicky braindead

Reagovat
lnterista

zrovna jsem si rikal ze by mi v Interu dal nevadil a pak tohle

Reagovat
Pinturicchio

Tak Maxi zatím dostává v derby těžkou nakládačku.

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

Tam to nějak vře

Reagovat
Votas

kua to je mač

Reagovat
Pipo123

Krása, Senad

Reagovat
10

LULIĆ

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně Lazio

Reagovat
Pipo123

Keď dáme dole Neapol bez útoku a obrany tak klobúk dolu

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho!!!

Reagovat
snuff24

dneska ma Handa den a obrana taky

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne capitano? Hmm.

Reagovat
Pipo123

Oslík dal gól

Reagovat
lnterista

Hernanes slabota

Reagovat
Votas

ale po čtyřech běhá sakra rychle

Reagovat
smazaný uživatel

V Livornu hrozná střelnice

Reagovat
lnterista

jak Bardi a Benassi?

Reagovat
smazaný uživatel

To ti nepovím. Koukám na SkyCalcio Diretto a prostřihávají všechny zápasy, takže ti nemůžu říct nic uceleného. Ale Bardi byl u všech tří gólů bez šance. Ti obránci Livorna tam jsou jak namalovaný.

Reagovat
lnterista

aha diky

Reagovat
Inter Eterno Amore

Samir na hrad !

Reagovat
The Krupy

Neapol vidím hrať po dlhšej dobe, a nič sa nezmenilo Behrami dobre nevyzlečie z Ledesmu dres a diví sa prečo rozhodca píska, Higuain sa celý polčas nesnaží dávať góly ale vymodliť si penaltu atd

Reagovat
olis

nechapem ako mohli dat kapitansku pasku Insignemu, demencia fakt

vsetci hraju jak zaspaty, jediny kto sa mi lubi je Pandev a Britos

rozhodca to dobre nezvlada, ma dvojity meter

Reagovat
The Krupy

Rozhodca píska úplne v poriadku

Reagovat
olis

jasne tak preco potom da uplne na zaciatku zltu Jorginhovy za zastavenie tusim Candrevu este na ich polke a potom da uz neviem komu zltu za ten faul na Higuaina ktory by potom prenikol do 16tky a ku golu by mu stacilo prekonat uz iba brankara a svoju nesikovnost

tych veci tam bolo viac ale tak naco ssa o tom budeme bavit, pre Juventina je piskanie uplne v poriadku nieco ine ako pre mna

Reagovat
The Krupy

Vieš čo, človek má s tebou chuť diskutovať normálne ale po tej poslednej zbytočnej vete ti napíšem len toľko, že si koňomrd.

Reagovat
Pipo123

Jak dvojitý meter ? píska to docela dobre, len zasa vy tam robíte bordel a chcete to hecovať, škoda že tam už nie je Morgan, ten by dneska prebehol aspoň 3x celé ihrisko, Behrami tam fauluje Andersona a tuším celý štadión sa išiel posrať a celá jedenástka stála pri rozhodcovi, ach Neapol je banda oslov...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bardi před chvilkou udržel naděje Livorna nad vodou, už to mohlo být 4:2 pro Chievo...

Reagovat
M11

COUTINHOOO

Reagovat
Pipo123

Oslík si vyplakal penaltu

Reagovat
The Krupy

Ty vole, kto by povedal že ten mantavý nešťastník z Interu možno raz rozhodne o titule v PL

Reagovat
Maritazzi

Hraje výborně.

Reagovat
The Krupy

Nespoznávam ho

Reagovat
smazaný uživatel

Tripleta per Paloschi... LIV-CHV 2:4

Reagovat
Pinturicchio

Walteeeeeeeeeer, Fanta jásá

Reagovat
Votas

MILUJU HO...WALLLLYYYYYYYY

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to by byla bomba, kdyby to třetí místo dokázaly ještě uzmout Fialény.

Reagovat
lnterista

Samueeel

Reagovat
Votas

scoring on and of the field....MAURITOOOOOOOOO

Reagovat
lnterista

Icardiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Od vyloučení Edera je to pro Inter lahoda. Věřím, že třetím gólem to nekončí.

Reagovat
lnterista

to bych teda nerekl...kdyby nechytal Handa tak to v klidu mohlo byt 3:1 pro Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to z útržků, takže mi to podle sestřihů tak přijde. Ale je dost možný, že to tím mám zkreslené

Reagovat
smazaný uživatel

To jo,v první půli vůbec nebylo poznat,že je to 10-11. Handanovič chytal jak o život. Jen mě trošku mrzí ten Icardi,chlapec hodně brzo zapomíná...

Reagovat
lnterista

je to frajirek no ale buh vic to tam na nej kriceli

Reagovat
smazaný uživatel

Siniša do Interu!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Všude se střílí o 106, jenom Immobile stále mlčí.

Reagovat
mastakillah

Luca Toni Pome ještě Verona

Reagovat
mastakillah

Gonzalooo

Reagovat
smazaný uživatel

Iturbe komedie a Toni z penalty na 2:3. Tevéz s Immobilem ho mají za zadkem, což platí i o dotahujícím se válečku Pipitovi.

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAN

Reagovat
Votas

dneska ukázkovej Grifone výkon

Reagovat
lnterista

konecne Rodrigo a pekne Ricky

Reagovat
Maritazzi

Co to je za kolo? Aspoň, že Toro s Janovem zachraňujou čest

Reagovat
smazaný uživatel

FDF

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

5 penalt, z toho 4 proměněné.

Reagovat
smazaný uživatel

Gila neeee

Reagovat
smazaný uživatel

Proč si nepodali ruku Icardi a Maxi před zápasem?

Reagovat
Pinturicchio

Protože Icardi píchá Maximu starou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekecej Ta svině jedna

Reagovat
Pinturicchio

To jo a ještě ke všemu je hnusná jak prdel.

Reagovat
CubONE

Je lacna, ale nieco ma do seba.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, kozy.

Reagovat
smazaný uživatel

Není nejhorší, ale i kdyby vypadala jak Lima, tak mít ve 21 letech nebo kolik mu je 3 cizí děcka, no ruce pryč. Ještě k tomu když je o 6-7 let starší než on, ted je to v pohodě, ale představit si že píchám ve 40ti ženskou které táhne na 50 po minimálně třech děckách...

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
lnterista

ukaz svoji?

Reagovat
Pinturicchio

WTF?

Reagovat
lnterista

no zenskou..miluji takovy frajirky a pak dlanovka

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ty jsi najebaný, nebo co?

Reagovat
lnterista

ne ale rikam miluji takovy hrdiny jako jsi ty

Reagovat
Pinturicchio

Wow, ty jsi solidně k smíchu ... to musí mít člověk partnera, aby mohl posoudit něčí vzhled, který je tak, jako tak subjektivní? Solidně se ztrapnuješ.

Reagovat
lnterista

nesmis tak slovickarit...kdo chce to pochopi

Reagovat
Pinturicchio

Ty píšeš pičoviny a já nemám slovíčkařit, super. ... a ty nesmysly, co píšeš, podle reakcí ostatních chápeš asi jen ty.

Reagovat
lnterista

tak nepis dalsi chytry komenty a posli odkaz na toho svyho kocoura...urcite se nemas za co stydet

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ty máš fakt vymleto, kámo.

Reagovat
CHONG

Proboha, co to pořád meleš, to musí mít člověk doma Kelly Brook, aby si mohl dovolit o nějaké ženské říct, že je hnusná, o co se jako snažíš?

Reagovat
Pinturicchio

Nemá cenu řešit, to je takový nouma, který špatně nese, že mu někdo jako já kope do Interu.

Reagovat
lnterista

co to meles...ja jenom spatne nesu takovy namachrovany internetovy dementy jako jsi ty...to je cele

Reagovat
Pinturicchio

Ty neseš evidentně špatně víc věcí a jako dement tady působíš jen a jen ty

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

To je husté. Najebat se při neděli

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi co tady? To se mu musí líbit?

Reagovat
lnterista

ne me taky moc nebere ale hnusna jak prdel teda neni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak má trošku hubu jak pračku na čuráky.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

ty si fakt hroznej chudák

Reagovat
mastakillah

Tím, že mám jiné názory jak vy dva? Tak to pak chápu. Tím se všechno vysvětluje

Reagovat
Pinturicchio

Jj, tím.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

ne vole, tím jak tady palcuješ pravidelně 100% příspěvků, který jakkoliv nesouhlasí s Pinturicchiem, nebo jsou proti němu

Reagovat
mastakillah

Protože s nima nejspíš souhlasím. Co se ti na tom nezdá? Pinturicchio je pro mě totální idiot, nesouhlasím s jeho názorama a dávám to najevo. A to, že to nelíbí tobě nebo klidně i mu je mi upřímně úplně u prdele

Reagovat
10

spíš dáváš najevo, jakej seš uplakanej zoufalec

Reagovat
mastakillah

Ok

Reagovat
olis

to si potom aj ty a tvoji kamarati

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tak hnusná není Dnes a denně potkávám daleko horší případy, ale samozřejmě i lepší.

Reagovat
Pinturicchio

Mně se teda nelíbí ani trochu, taková laciná, zlíčená šlápota, se super charakterem, nejspíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, takových a ještě daleko horších potkáš dneska na každém rohu tucet Vzhledově není zlá a charakter můžu těžko soudit.

Reagovat
Pinturicchio

Vzhled je hlavně subjektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepochybně Jen bych o Naře Lopez nemohl říct, že je "hnusná jak prdel", protože to bych pak nevěděl, co mám říct o těch tísícovkách dalších

Reagovat
Pinturicchio

Pak nemusíš říkat nic, protože pokud je holka ošklivější než "hnusná jak prdel", tak se za ní stejně neotočíš

Reagovat
M11

tak okouzlujici charakter tam asi nebude ale ja kozy rad takze za me dobry

Reagovat
Pinturicchio

Jj, kozénky good.

Reagovat
snuff24

jako není to můj tip,ale hnusná jako prdel to já bych teda potom musel začít vycházet ven, až dlouho po půlnoci

Reagovat
M11

ja nevychazim vubec

Reagovat
10

Reagovat
snuff24

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Voe, u chlapa je to něco jiného

Reagovat
DelPiero137

Mna tento typ celkom rajcuje. Viem ze je lacna, v tvari to pre mna nie je top ale paci sa mi. Tento typ prdeliek mozem a k tomu tie kozy je to herecke, nehra sa na viac a tak ju aj beriem. Uzit si a ide sa dalej

Reagovat
CubONE

Reagovat
M11

ja ze si Pintu dela prdel a to je pravda

Reagovat
CubONE

Ale podla niektorych fotiek to vyzera, ze si vsetci pekne rozumeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Verona - Viola 3:5. Tohle není Calcio

Reagovat
smazaný uživatel

Ciro Immobileee

Reagovat
smazaný uživatel

CERCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pinturicchio

Cerciiiiiiiiiiii

Reagovat
M11

Torino

Reagovat
CubONE

Cirooooooo a Cerciiiiii

Dobre Ciro, hlavne nepustit dakych drblych Argentincanov pred seba a vyhrat capocannoniere

Reagovat
mastakillah

Gonzalooo

Reagovat
Pipo123

Kss to čo predviedol Novaretti, to je lama

Reagovat
10

penalta byla?

Reagovat
smazaný uživatel

Večer věřím ve výhru a pěkný fotbal od Rossoneri, doma s posledním týmem tabulky k tomu mají ideální příležitost. Už jsem delší dobu neviděl, tak doufám, že nezklamou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, v Serii A se hledí nejdřív na vzájemný zápas nebo na skóre?

Reagovat
smazaný uživatel

Každá soutěž to má totiž jinak a pak aby se v tom člověk vyznal...

Reagovat
Pinturicchio

Zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
CubONE

Abbiati; Bonera, Rami, Mexes, Constant; Montolivo, De Jong; Poli, Kaka, Taarabt; Balotelli.

Takze bez Birsu, skoda, tesil som sa.

FORZA MILAN!

Reagovat
mojmira

zase Constant

Reagovat
smazaný uživatel

tešil si sa na birsu?? prečo ak smiem vedieť?

Reagovat
panca

nejakej sopcast na ac?

Reagovat
mojmira

143156 - 2000kbps rusky

Reagovat
CubONE

140535 - 2700kbps, klasika v dobrej kvalite rusky

Reagovat
CubONE

Abbi paradne

Reagovat
panca

zkusene vedel, kam to bude davat

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky

Reagovat
mojmira

dneska zatim fakt tragickej

Reagovat
M11

Vidal na zitra out

Reagovat
panca

kdyby to nechal, tak by byl gol ne?

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna by bol gol

Reagovat
CubONE

Goooooooooooooooooooool, Montyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten byl

Reagovat
rossoneri89

Montolivoooooooooooooooooooooooo co ti jebeeee

Reagovat
M11

Andujar

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
FORZAMILAN

Mooooooooooooooooooontyyyyyyyyyyyyyyyyy goooooooooooooooooooooooool

uff, to byla nádhera

Reagovat
CubONE

To mal byt roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario má fakt špičkové zpracování a krytí míče

Reagovat
CubONE

Gyomber paradne po tej lajne. Z neho nam rastie skvely univerzal.

Reagovat
Milan.B

dobre hraje

Reagovat
panca

neni to spatny, ale takovy o nicem... kaka je bohuzel dost spatnej

Reagovat
CubONE

Uplne mimo je.

Reagovat
CubONE

Rolin mohol byt uz vonku.

A ak by to Mexesovi padlo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CubONE

Nejak neviem prist na to, co hra Abate za poziciu. Nieco medzi pravym kridlom a strednym zaloznikom?

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam Saponaru

Reagovat
CubONE

4. vyhra v rade!

Reagovat
Pinturicchio

Guidolin ...

“Juventus are the best team in Serie A, the most consistent and over three years have always improved thanks intelligent planning,” said the Coach in his Press conference.

“They don’t announce results. They go out and get them. That’s the difference with the other clubs, as Juventus never snub any opponent.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Gremlin

Juan Guillermo Cuadrado - momentálne najlepší hráč 1on1

Reagovat
Alberto Aquilani

"Keby nemalo ihrisko čiary, utopil by sa aj s loptou niekde v Stredozemnom mori."

Reagovat
smazaný uživatel

To asi moc calcio nesleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
Tomanatura

V Calciu

Reagovat
10

a já myslel Stephan Lichtsteiner

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Marcello Lippi ...

Italská liga je výjimečná, v uplynulém desetiletí tady byly nějaké neuvěřitelné comebacky, co se bojů o titul týče, včetně mého Juve v roku 2002. Řím má fantastickou sezonu, ale Juventus má vše potřebné, aby ligu vyhrál i tuto sezonu, nevidím možnost, jak by mohli tento titul ztratit, na to jsou Bianconeri až příliš motivovaní a odevzdaní tomu tento úkol splnit.

100 bodová hranice? Nepotřebují se soustředit na tuhle metu, samozřejmě, vyhrát ligu s tímhle počtem bodů by byla krásná věc, ale jak říkám, na to se soustředit nepotřebují.

Bylo by úžasné, pokud by se Juve podařilo vyhrát Evropskou ligu a přivést domů po dlouhé době evropský titul.

O Pogbovi ...

Podle mého je Pogba jedním z nejlepších středopolařů na světě a Juventus by se ho měl snažit udržet za každou cenu.

Reagovat
Il Architetto

Ta 100 je pořád dost reálná. Musíme hlavně dnes máknout a vyhrát.

Reagovat
DelPiero137

europsky titul, Paula bude tazke udrzat. Mozno skonci ako iny slavny Francuz v Juve za Lippiho.

Reagovat
scr

Pome Udine...at je to jen o pet :)

Reagovat
CubONE

Treba to este zdramatizovat.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
M11

Buffon, Caceres, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Llorente, Giovinco

Reagovat
Mr.Jindros

Ta obrana mi dělá starosti... Udinese už na Juventus stadium zatápělo a bylo asi nejblíž ze všech tomu obrat nás o body.

Reagovat
Pinturicchio

Juventus starting XI: Buffon, Caceres, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Llorente, Giovinco

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se řeší fotbal rád to tady čtu, ale jak se řeší osobní spory nebo nedejbože bulvár, tak jsem v rozpacích.

Reagovat
DelPiero137

Friuli z polku zaplnene.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík tým farbám som chvíľku nechtiac fandil Udine

Reagovat
DelPiero137

Prceeeeeeeeeeeeeeeeeeek :)

Reagovat
M11

SEBAAAAAAAAAAAAAAAAA LUXUS !!!

Reagovat
Il Architetto

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

PRCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
Pinturicchio

Sebaaaaaaaaaaaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
10

SEBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

GIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

PRCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

začíná se nám ke konci zahřívat akorát na čas

Reagovat
Pinturicchio

Pravé, nebo levé křídlo, pak nebude důvod Sebu v létě prodávat.

Reagovat
DelPiero137

Leo je husty aj z lavicky? radsej keby pozeral videopasky Cannavara, Nestu a spol...

Reagovat
10

velká škola hrát s Totem, tomu se nikdy nezavděčíš, když mu to dáš pozdě nebo blbě, zjebe tě jak malýho kluka, když mu to dáš do prázdný, tak běží sám slavit góla

Reagovat
brenk

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pinturicchio

Jak malé děcko

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

sebaaaaaaaa

Reagovat
brenk

Leo žltá aj z lavičky

Reagovat
Il Architetto

Stejně jsou ty žlutý dresy krásný.

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

ani moc nie, klasika boli tie modro zlte ale este z prelomu tisicrocia ked bol este stary znak Juve.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hribco

Nevidel som gol, mohol to Scuffet chytit ?

Reagovat
M11

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
DelPiero137

Tak Nandooooo nakoniec!!!!

Zatial velmi vlazny zapas a aj obrana Udine.

Reagovat
Il Architetto

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

HALLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ

NAAAAAAANANANANAANANANANANANANANADOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Nandíííííííííííííčeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
10

NANDOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

dobrou Římani, tak zase příště

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Neprovokuj, vies ze mas silne motivacne schopnosti takto na dialku

Reagovat
10

to je pravda

Reagovat
SaianSupaCrew

I kdyby to na konci bylo o patnáct, tak máme pořád důvod slavit

Reagovat
10

vždyť nikde neříkám opak

Reagovat
SaianSupaCrew

No vzhledem k vaší fazoně, bodovému rozdílu a losu je i nejzarytějšímu fandovi jasné, že je potencionální boj o titul v rovině utopie, proto mi tohle přijde zbytečné.. To si schovej na mercato

Reagovat
Mr.Jindros

Udine jde o kulové...

Reagovat
10

je jim to pořád blbý za toho Islu, tak nám to kompenzují

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne iné Juve ako posledné dva mesiace. Giovinco príjemné oživenie.

Reagovat
Il Architetto

Paul druhý áčko.

Reagovat
brenk

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Caceres získal posledné zápasy potrebnú istotu. Už proti Lyonu v dvojzápase patril k najlepším.

Reagovat
smazaný uživatel

barza je out este na ako dlho ??

Reagovat
Pinturicchio

Na Bolognu bude.

Reagovat
smazaný uživatel

super

Reagovat
Pinturicchio

Bože, Rizzoli.

Reagovat
Il Architetto

Štěpán cholerik.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbič

Reagovat
Pinturicchio

Dusan "Jirka Mádl" Basta

Reagovat
10

Toto neztrapňuj se

Reagovat
smazaný uživatel

Caceres a Giovinco mají formu jako prase.MArchisio se začíná taky rozehřívat a Pogba dneska, párkrát konečně ukázal kouzla.Že by se vracela forma v pravej čas.Llorente je nepřesnej ale věřím že čím víc golů dá tím víc se dostane do pohody.Caceres pro mě jednoznačně za poslední dva, tři měsíce nejlepší hráč.Barza bude mít těžké se dostat do sestavy v důležitých zápasech.Asi bych to nechal už dohrát Cacerese.

Reagovat
Pinturicchio

Barza bude v základu okamžitě, jak bude moct.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě škoda, Caceresova forma se musí využít ne?

Reagovat
Pinturicchio

Měla by, napravo místo Lichtyho.

Reagovat
Mr.Jindros

He?

Reagovat
10
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

mozna nebude spatne ho prodat dokud ma cenu...moc mu neverim ze bude mit uspesnou dlouho karieru

Reagovat
Yanek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

S tím nestřílením by měl Claudio a Paul něco dělat, kvůli absenci té střelby ta hra Juve občas připomíná Arsenal, ... a to není dobrý.

Reagovat
Pettirosso

Claudio to úplně zapomněl..přitom on to umí

Reagovat
Pinturicchio

Pogba to samé, to mají zakázané nebo co.

Reagovat
10

Toto asi koukal na Neymara

Reagovat
Pinturicchio

Jak mu po nich šáhnul

Reagovat
DelPiero137

Scuffet ma co za paco? To je pricesok?

Reagovat
M11

bravo.. hraje se minuta bez preruseni.. poprve v druhem polocase

Reagovat
10

klasickej Rizzoli

Reagovat
10

tipuju, že tam je tak 80% fanoušků Juve

Reagovat
DelPiero137

Nando je na takuto hru sakramentsky dobry a dolezity.

Reagovat
Il Architetto

Seba je famóznííííí.

Reagovat
10

Seba paráda, škoda

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, až Chiello musí všem vepředu ukázat, co je to přímočarost.

Reagovat
M11

u nej tyhle vylety jsou 50 na 50.. bud je z toho golova sance a nebo si sam ublizi

Reagovat
10

spíš buď si ublíží sám, nebo ublíží někomu jinýmu

Reagovat
M11

to se nevylucuje s tim ze si sam ublizi (o nekoho)

Reagovat
10

to je fakt, každopádně vždycky lítaj třísky, doslova

Reagovat
Pinturicchio

Jj

Reagovat
DelPiero137

Alebo je z toho protiutok...

Reagovat
Pinturicchio

To je spíš Leova specialita.

Reagovat
M11

u nej je to taky 50 na 50 bud se sam zrani a nebo je z toho brejk jak krava nas prospech u Lea neni zadny

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Gio je skvělej... blíží se mercato, tak začal konečně bojovat

Reagovat
10

spíš Mondiale

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pettirosso

no, aby jsme se nedivili ještě

Reagovat
10

já bych se nedivil určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Bude v nominaci, toho bych se nebál

Reagovat
DelPiero137

Stephan je nejaky nahnevany zato striedanie ci co.

Reagovat
Pinturicchio

Lichty je nasraný furt.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, on je taký samonasierací typ

Reagovat
Il Architetto

A ještě má stopku.

Reagovat
10

jestli to nebyl účel náhodou

Reagovat
M11

Lichtak chce byt za sympataka na kazdem stadionu

Reagovat
Pettirosso

Lichty

Reagovat
smazaný uživatel

Rizzoli

Reagovat
Pinturicchio

Žeru ty Martínovy sebevražedné obrané zákroky.

Reagovat
M11

on taky kdyz je pak pulroku na marodce

Reagovat
Pinturicchio

Srdcař

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Na ihrisku Isla dostáva priestor vyľakať sa nejakej 100%-šance :)

Reagovat
M11

ty vole Claudio proc nestrilis jako nevim co se boji ze Scuffetovi sundaji ten pricesek nebo co

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pinturicchio

Claudiooooooo, kurva

Reagovat
M11

boze Nando muzem jit do velkeho precisleni a ty se otacis jak kamion u kauflandu.. piskej konec radsi

Reagovat
brenk

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ted jsem se lekl, že tam s míčem poletí i Bastova noha, při tom Chiellově odkopu

Reagovat
DelPiero137

Chcelo by to treti gol, skoda osvaldo.

Reagovat
M11

Osvaldo mamkoooo

Reagovat
10

Conte u lajny za ten zápas naběhá o 5 km víc, než Messi...a ještě k tomu 95 minut v kuse řve na hráče

Reagovat
brenk

...prípadne reve na rozhodcu

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

Osvaldo

Reagovat
brenk

Osvaldo

Reagovat
Il Architetto

Co se stalo? Sekl se mi stream.

Reagovat
Pettirosso

vyslali Osvalda do brejku mezi obránce, akorát mu zapomněli říct, že s sebou potřebuje i míč

Reagovat
M11

nedivim se mu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Tvl, co to tam zase "najlepsia" obrana stvara v presile

Reagovat
Pettirosso

Juventus musí před každým zápasem obětovat bohům kozu, někdy mají fakt zprdelekliku

Reagovat
M11

blbost.. to by Osvaldo nebyl nikdy na soupisce

Reagovat
Pettirosso

ty dneska jedeš

Reagovat
Il Architetto

To je forma.

Reagovat
10

Seba nastřelil úplně stejnou tyč

Reagovat
Pettirosso

pche..prej stejnou, Seba je poslal na párek, Muriel se málem netrefil do balonu

Reagovat
M11

tak Chiellini na tom skoro postavil karieru nez z neho Conte udelal trosku fotbalistu

Reagovat
10

cože z něj Conte udělal?

Reagovat
M11

tak dobre.. atleta s micem.. obcas s micem u nohy

Reagovat
10

ve Fiorentině na levým beku mi nepřišel tak dřevěnej...ale to bylo před tou obrnou

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

stejně jeho best podával pod Ranierim, si myslím

Reagovat
M11

to byla fajn sezona

Reagovat
Pinturicchio

Mně se teda Chiello začal fotbalově líbit, už na mě nepůsobí jako dřevák, zlepšil rozehrávku, vedení míče, všechno.

Reagovat
M11

ten skok ktery nastal v te prvni sezone pod Contem byl viditelny je fajn nemit pri kazde zpetne nahravce na Chielliniho tlak 220 ale uz jen 180.. za tohle vdecime Contemu

Reagovat
Pinturicchio

Jj, zlepšil se, letos mi ten skok přijde ještě markantnější, oproti dřívějšku ... a hlavně je fajn, že i když už mu ten zápas úplně nevyjde, tak to není jako dřív, kdy přes něj šel jeden gól za druhým.

Reagovat
10

myslel jsem stejnou jako stejnou taky levá tyč u stejný brány...

Reagovat
Pettirosso

to bylo ještě v prvním poločase? sem zas nějakej mimo, myslel sem si, že až v tom druhým, nebo dal 2?

Reagovat
10

já vlastně ani nevím

Reagovat
M11

leva tyc taky ale u druhe brany

Reagovat
Pinturicchio

V druhém

Reagovat
Pettirosso

žejo

Reagovat
Pettirosso

hodně důležitý vítězství. Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsem si říkal, že si ty nové (večerní) příspěvky už nebudu číst. Díky kluci...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele