Serie A - preview 32. kola

05.04.2014, 08:48, aktualizováno 07.04.2014, 08:56
Previews
AS Řím v týdnu zvládlo dohrávku a vyhrálo i svůj zápas v tomto kole, Juventus tak má rázem na čele tabulky už jen pětibodový náskok a povinnost mu dnes velí proti sestupem ohroženému Livornu zvítězit. O moc naopak nepůjde ve druhém dnešním utkání, v němž změří síly Janov a AC Milán...
Juventus FC - AS Livorno  (pondělí 19:00)
Juventus se v posledních dnech radoval z výhry nad francouzským Olympiquem Lyon, který jej posunul blíže k postupu do vysněného finále Evropské ligy. Zbudou Staré dámě síly ještě na Livorno? To zoufale touží po výhře, která by mu zaručila únik z pásma sestupu.

Juventus zažil v krátké době po sobě dvakrát velké emoční vypětí. To negativní zprostředkovala Neapol, která si se Starou dámou poradila vcelku pohodlným rozdílem a zdramatizovala svůj boj o druhé místo. Zaváhání Bianconeri má samozřejmě vliv také na boj o Scudetto, i když Juventus zůstává dále jasným favoritem na celkové prvenství. A ta druhá zpráva se udála ve čtvrtek večer, když turínský gigant porazil nejtěsnějším možným výsledkem francouzský Olympique Lyon a vykročil za postupem. To by mohlo směřovat až k případnému finálovému klání Evropské ligy, které se odehraje právě na Juventus Stadium.

Bianconeri si mohli oddechnout, protože úvodní dějství dvoukolového programu zvládli. Klíčem byl prý pohyb a cirkulace hráčů, kteří odmítli hrát staticky. To alespoň tvrdí záložník Kwadwo Asamoah, jeden z nejvyužívanějších hráčů Conteho systému. Po utkání se podělil o své analytické schopnosti následovně: "V prvním poločase jsme se příliš nehýbali a chyběla nám energie. Vše jsme si ale vyříkali v šatně a do druhé půle nastoupili mnohem lépe. Nenechali jsme se zatlačit a častěji měli míč na kopačkách. Ten pohyb rozhodl, nakonec se nám i díky štěstí podařilo vyhrát."

V duelu s Francouzi byl střídán Carlos Tévez, nejlepší to střelec celého Juventusu. Podle posledních zpráv ale bylo jeho střídání jen taktickým tahem, protože Argentinec cítil potíže na stehenním svalu. Preventivní zásah by neměl mít za následek nic vážného a proti Livornu by měl být někdejší hráč West Hamu United opět plně fit. To neplatí pro Simoneho Pepeho a především pro doposud skvěle hrajícího Artura Vidala. Otázkou zůstává zdravotní stav Barzagliho s Ogbonnou.

Skvělý výsledek si naopak v posledním ligovém utkání připsalo Livorno. To hostilo slovutný Inter Milán a jeho dominance se projevila již po půlhodině hry, když brazilský záložník Hernanes prostřelil brankáře Bardiho. Vše se z pohledu Livorna ještě zhoršilo, když druhou branku přidal Rodrigo Palacio. Druhý poločas se ale už nesl jednoznačně ve znamení Livorna, které dokázalo díky Paulinhovi a především střídajícímu Emegharovi srovnat. Důležitý bod by ale pozbyl hodnoty, kdyby na něj Livorno nedokázalo navázat.

Jen jeden bod od záchrany, sedm kol do konce. To jsou čísla, která toskánský celek teď zajímají nejvíc a budou určovat jeho úspěšnost či selhání. Emerson a Ibrahima Mbaye jsou zranění a zcela jistě do zápasu nezasáhnou, Alessandro Luci je pak další dlouhodobou ztrátou. Livorno dokázalo v Turíně zvítězit, ale pamětníci asi nebudou nejmladší - výhry Livorna se datují až do časů druhé světové války! Zopakuje Livorno úspěch a zajistí si náskok v boji o záchranu, nebo Juventus převálcuje po Lyonu také dalšího soupeře?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Llorente
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Ceccherini, Valentini, Castellini - Piccini, Benassi, Biagianti, Duncan, Mesbah - Emeghara, Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - AC Milán  (pondělí 21:00)
AC Milán a jeho naděje na Evropskou ligu stále žijí. Vzhledem ke ztrátám nejbližších konkurentů se před Rossoneri "objevila" jen pětibodová ztráta na šesté místo, která se ve zbývajících sedmi kol rozhodně dá dohnat. Milánští navíc tři kola neprohráli a také v Janově se jim dlouhodobě daří.

Nejprve však k domácím. Výsledky Janova jsou v této sezoně hodně nevyzpytatelné, výhry se střídají s porážkami a remízami. Sami posuďte - 10 výher, 9 remíz a 12 porážek. Celkem 39 nasbíraných bodů a třinácté místo.

Vypadá to, že AC Milán chytlo dobrou formu. Po remíze na Laziu vyhráli Rossoneri ve Florencii i doma s Chievem a znovu se zapojili do bojů o evropské poháry. Seedorfova družina navíc v předchozích dvou výhrách dvakrát udržela čisté konto, což se jí v teto sezoně stalo jenom jednou (pod vedením Allegriho dokonce ani jednou). Zlepšení je evidentní, ale totálně zpackanou sezonu to už nezachrání a to i kdyby se hráčům Rossoneri nakonec podařilo šesté místo obsadit.

Milánským se proti Janovu dlouhodobě daří a to i na jejich půdě. Grifové se naposledy radovali z vítězství před téměř čtyřmi lety. AC ale má přeci jenom svému soupeři co vracet. První duel na San Siru skončil remízou, když na branku Kaká navázal ex-milánský Alberto Gilardino, pro něhož to bude společně s Antoninim opět pikantní zápas.

Grifové budou muset řešit absenci Matuzalema, Donnarummy, Vršaljka a Kucky. Zatímco Milán bude už tradičně bez El Shaarawyho, De Sciglia, Petangy, Amelii, Muntariho a Essiena.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, De Maio, Burdisso - Motta, Sturaro, Bertolacci, Cofie, Antonelli - Gilardino, Sculli
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zaccardo, Bonera, Rami, Emanuelson - De Jong, Montolivo - Honda, Kaká, Taarabt - Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - UC Sampdoria  (neděle 12:30)
Nevyrovnané výkony podávající Lazio se o důležité body střetne se Sampdorií , jejíž forma zápas od zápasu roste. Ve hře jsou pochopitelně evropské poháry. Lazio na ně ztrácí pouze dva body, Sampdoria bodů šest, takže také není bez šance.

Na místo činu se zároveň vrací Siniša Mihajlovič. Srbský trenér ve službách Sampdorie v Laziu jako hráč působil a s týmem získal i Scudetto, pohár pro vítěze Coppy Italia i evropský Superpohár. Na druhou stranu působil i v konkurenčním Interu Milán a hlavně AS Řím. Nyní rodák z Vukovaru odvádí skvělou práci v Sampdorii, kde se ujal trenérského kormidla po odvolaném Deliu Rossim.

Start do sezony měla Sampdoria katastrofální a nyní dohání co se dá a daří se. Z dvanáctého místa mohou Blucerchiati stále pomýšlet na pohárovou Evropu, což ještě před nedávnem znělo jako utopie. Jenže Mihajlovičova družina vyhrála z šesti kol čtyřikrát a pouze jednou prohrála. Skvělý výkon podala především v domácím zápase proti Hellasu Verona, který deklasovala 5:0. Ještě více se hostům daří na hřištích soupeře. Z patnácti zápasů pětkrát vyhrála a třikrát remizovala.

Špatný start do sezony je společným "průsečíkem" obou celků. Také římský klub si na začátku vedl katastrofálně a z trenérské lavice se nakonec pakoval jiný Srb Vladimir Petkovič.

Domácí jsou na tom s formou hůře, i když se určitě o žádné krizi hovořit nedá. Nebýt zpackaných zápasů doma s Atalantou a venku v Janově, okupovalo by Lazio pohárovou pozici. Lazio naposledy odčinilo porážku v Janově a připsalo si veledůležitou výhru nad Parmou 3:2. Divoké utkání rozhodl až brankou v nastaveném čase Antonio Candreva. Biancocelesti se dostali Parmě na dostřel, ztrácejí jen dva body a boj o pátou respektive šestou pozici bude ještě pořádně napínavý.

Velkým problémem domácího celku bude absence záložníka Christiana Ledesmy, jehož do hry nepustí trest. Pomoci nemůžou ani zranění Ederson, Dias, Gonzalez, Novaretti a Pereirinha. Sampdoria může na Stadio Olimpico vyrukovat s nejsilnější sestavou, tedy až na jedno jméno - zraněného Gastalldella.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Ciani, Radu - Onazi, Biglia, Lulič - Candreva, Klose, Keita
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Regini, Berardi - Soriano, Palombo, Krstičič - Gabbiadini, Maxi Lopez, Eder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Udinese Calcio  (neděle 15:00)
Fiorentinu čeká velmi důležitý souboj, protože na její místo se již tlačí další týmy. Stále ještě čtvrtá Fiorentina se musí často ohlížet přes ramena, protože Inter Milán ji začíná dohánět. A Viola nemá právě ideální formu, takže Udinese by toho rádo využilo k navázání na předchozí úspěchy.

Oba celky, které se v neděli odpoledne střetnou, chtějí v posledních sedmi kolech udělat maximum pro dosažení svých cílů. Jednoznačně blíže k nim má toskánská Viola, která v současné době stále ještě sídlí na čtvrté pozici a příčku znamenající návrat do evropských pohárů si nebude chtít nechat ujít. Vedení Violy si jistě bude přát, aby tato bídná sezona již skončila, protože se zdá, že útočná vozba Fialek musela být prokleta. V úvodu sezony to vypadalo na velmi silné duo v podání Maria Gómeze a Pepita Rossiho. Oba pánové mají status střeleckých hvězd a ambice ukázat se na nadcházejícím mistrovství světa. Jenže toto obávané duo Serii A nestrašilo příliš dlouho.

Nejprve se zranil Mario Gómez. Po dlouhé pauza jeho absenci Fiorentina zvládla překonat jen díky schopnostem Rossiho. Ten se na chvíli ocitl na čele tabulky střelců a zdálo se, že vše směřuje opět k dobrým začátkům. Nicméně, po návratu německého reprezentanta se zranil Giuseppe Rossi. Žádný problém, máme Maria, mohli by si fanoušci říct. Chyba lávky - po pár zápasech na hřišti se Gómez opět zranil. A z obávaného dua útočných hvězd zbyl Fiorentině pouze Alessandro Matri. Nechápejte mě špatně, jedná se o výborného hráče. Ale schopnosti adekvátně zastoupit oba zmíněné pány zkrátka někdejší hráč Juventusu nemá.

Ještě nedávno mohla Viola vinit ze série špatných výkonů nabitý program, ve kterém musela obstát proti náporu domácí ligy a ještě Evropské ligy. V ní padla až proti Juventusu a především genialitě záložníka Pirla. Teď se tedy tým trenéra Montelly může naplno soustředit pouze na Serii A, v níž mu pomalu dochází síly. Poslední kolo se Fiorentině opět nevydařilo, protože remíza se Sampdorií je jen těžko přijatelná pro tým s ambicemi Fiorentiny.

To uznal i trenér Montella, který po zápase zklamaně dodal: "Odehráli jsme skvělý zápas a myslím, že jsme si zasloužili větší počet bodů. Dařilo se nám plnit taktické pokyny, ale neměli jsme dost sil k zakončení. Mrzí mě, že jsme trefili břevno, ale ani soupeřovi jsme nedovolili příliš mnoho akcí. Bylo pro nás hodně těžké najet na správné tempo hned od začátku, protože hráči nebyli příliš sehraní. Máme mnoho zraněných, takže je jasné, že se klíčové absence musí někde projevit."

Kromě zraněných Maria Gómeze a Pepita Rossiho nebude k dispozici ani kapitán Manuel Pasqual. Udinese nemá mnoho absencí, nejistý je jen start kapitána Di Nataleho. Zastoupit by zkušeného veterána mohl uzdravený Luis Muriel. I díky němu si Zebry připsaly na své konto tři body proti Catanii a tento výsledek udělal trenérovi Francescovi Guidolinovi velkou radost: "Celkem brzo jsme si zajistili prvoligovou příslušnost, což byl před sezonou náš cíl. Minulé sezony jsme bojovali až do posledního kola, ale teď se nám to daří lépe."

"Nehráli jsme příliš dobře a Catania nás místy přehrávala. Určitě si s hráči sedneme a probereme, co udělat lépe. Chceme tuto sezonu dohrát, ale také se prezentovat fotbalem zajímavým pro naše fanoušky. Zejména ve druhém poločase se nám příliš nedařilo a podle mě si Catania nezasloužila prohrát. Teď se budeme zaměřovat na těžké duely s Fiorentinou a Juventusem," dodal zkušený stratég.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Cuadrado, Diakité, Roncaglia, Tomović - Mati Fernández, Aquilani, Borja Valero - Iličić, Matri, Wolski
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Widmer, Allan, Badu, Pereyra, Basta - Fernandes - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Turín FC  (neděle 15:00)
Catania zoufale potřebuje zázrak, protože z posledního místa jí na záchranu chybí ještě hodně dlouhá cesta. Přesto se ostrované nevzdávají vidiny první ligy i pro příští sezonu a bojují. Teď je ale čeká soupeř s pohárovými ambicemi.

Dostáváme se do té části sezony, která začíná být posuzována jako množství jednotlivých finálových střetů. Ani souboj o Scudetto ještě není úplně rozhodnut. Mnohem napínavější bitvy nás ale čekají na opačném konci tabulky, ve kterém se pohybuje také nedělní soupeř Turína. Catania je poslední a na sedmnáctou Bolognu jí schází šest bodů. Část z nich by si ráda připsala díky nečekanému vítězství nad Granatou.

Naposledy sice Catania prohrála se Zebrami z Udinese zásluhou jejich kapitána Di Nataleho, ale překvapením byl herní projev Gli Elefanti. Dvacet střel na bránu v jednom zápase nevyprodukovala Catania v posledních třech zápasech dohromady a navíc každý souboj protivníka pěkně bolel. Je jasné, že Catania zabrala. Bude to ale stačit na turínský klub? Když hrajete dobře, ale přesto prohráváte a nedaří se vám, možná vás napadne otázka, zda vám prostě pád do druhé ligy není souzen. Trenér Rolando Maran ale odmítá házet ručník do ringu.

"Nesmíme se podceňovat. Je jasné, že jsme v kritické situaci, ale nebudu tu mávat bílou vlajkou. Jestli vzdám? Ne, nikdy. Budu naopak bojovat až do úplného konce a stále věřit v záchranu, dokud bude byť i jen teoreticky možná," burcuje Maran své svěřence.

Turín má naprosto jiné starosti. Granata spoléhá na formu dua Ciro Immobile - Alessio Cerci a to by je mohlo dotáhnout až do pohárů. Ty se jim sice vzdalují, ale teoretická možnost ještě existuje. A dokud existuje, fotbalisté turínského FC ji budou bránit. V současné chvíli je sice Granata až na desátém místě, tedy středu tabulky, ale od pátého Interu ji dělí pouhých sedm bodů. A vzhledem k tomu, že ji čeká boj o body s týmy jako například Parma, Lazio, Verona nebo Sampdoria, tedy všechno soupeři v pomyslném závodě o poháry, tak právě teď by Granata potřebovala dobře začít.

Když se podíváte zpět do minulosti, tak Turínu dělá problémy vyhrávat nad přímými rivaly. Catania ale rozhodně patří k soupeřům hratelným a dokonce vyhratelným, takže by útočně laděnému mužstvu nemělo dělat větších potíží si se Slony poradit. Celý tým skóroval pětačtyřicetkrát, z čehož jen duo Immobile - Cerci zaznamenalo 29 branek. Závislost na jejich výkonech je zřejmá. Navážou na vysokou výhru z posledního vzájemného duelu?
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Peruzzi, Bellusci, Gyömber, Monzón - Izco, Lodi, Plašil - Keko, Bergessio, Barrientos
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Maksimović, Kurtić, Vives, El Kaddouri, Darmian - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.00 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Bergamo po šesté výhře v řadě hrdě prohlásilo, že chce do pohárové Evropy. Nyní může učinit další důležitý krok, když porazí papírově slabé Sassuolo. Hostům jde ale o holé přežití a na Atleti Azzurri D'Italia pocestují s cílem zvítězit.

Remízou na Udine a následnou výhrou nad Chievem odstartovali domácí borci nečekanou sérii vítězství. V šesti utkáních v řadě získali Colantuonovi hoši plný počet osmnácti bodů a na evropské poháry ztrácí už jen jediný bod. Kdo by to byl čekal. Atalanta sází především na pevnou obranu a nebezpečné kontry v podání kanonýra Germána Denise. Argentinský útočník v této sezoně zaznamenal už 11 branek, ale střílí to i dalším hráčům. Bonaventura s Moralezem jich mají pět, Brivio s De Lucou pak po třech brankách.

Navzdory výtečné formě je však Atalanta co se pohárů týče pořád velkým outsiderem. O páté, respektive šesté místo se Bergamaschi střetnou s Interem, Parmou, Laziem, Hellasem, Turínem, Milánem a Sampdorií. Konkurence je tedy obrovská, navíc další los není domácím příliš nakloněn. Nerazzurri se ve zbývajících sedmi kolech utkají s Římem, Juventusem či Milánem. Nejprve je ale nutné potvrdit předchozí výsledky doma proti Sassuolu. Na první pohled je favorit utkání jasný, ale kouč Colantuono nabádá k opatrnosti. Na Sassuolu jeho tým prohrál, na druhou stranu v poháru nad ním doma zvítězil a postoupil do dalšího kola.

Sassuolo se stále nemůže vyhrabat z výsledkové krize a zůstává už s pětibodovou ztrátou na sedmnácté místo předposlední. Neroverdi naposledy ztratili dva domácí duely, nejprve se Sampdorií a poté s AS Řím. Dokud však existuje naděje na záchranu, budou svěřenci Eusébia Di Francesca bojovat.

Atalanta se musí obejít bez Cazzoly, Brivia, Moraleze a suspendovaného Stendarda. Absence čtyř hráčů je ale ve srovnání se ztrátami hostů směšná. Sassuolo nadále nemůže nasadit Alexe, Ariauda, Acerbiho, Brighiho, Manfrediniho, Marroneho, Pucina a Bianca.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Benalouane, Lucchini, Yepes, Del Grosso - Estigarribia, Cigarini, Carmona, Bonaventura - De Luca, Denis
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Gazzola, Antei, Cannavaro, Longhi - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - AS Řím  (neděle 15:00)
Zpět do týmu, kde fotbalově vyrostl a stal se hvězdou Serie A, to je vize nejbližších dní v podání záložníka Radjy Naiggolana. Ten se poprvé od svého přesunu do Věčného města vrátí na Sardinii a bude usilovat o další skalp, který by Vlkům pomohl v boji se Starou dámou.

Cagliari se právě nedaří a kdyby byl Radja Nainggolan neodešel, pravděpodobně by středová linie propouštěla menší počet balonů za svá záda. Nicméně, z jeho napadání a bojovnosti nyní těží římské AS, které plánuje vykoupit i zbylá procenta práv mladého záložníka. Z posledních pěti zápasů Cagliari naplno bodovalo jen jednou, když v předminulém kole porazilo Hellas Verona. Jinak ale na jeho účtu přistál jen jeden jediný bod za remízu s poslední Catanií. Tři prohry odsoudily Cagliari k současné patnácté příčce a o záchraně ještě nemůže být řeč.

To Řím má jiné starosti. Po sérii dobrých výsledků by rád oživil své naděje na zisk titulu, přestože k němu o mnoho blíže má turínský gigant. Ten má nyní náskok osmi bodů, protože zatímco AS vyhrálo minulý duel se Sassuolem, Juventus ve šlágru kola proti Neapoli prohrál. K tomu připočítejme vyhraný zápas s Parmou, který byl středeční dohrávkou před dvěma měsíci přerušeného 22. kola a rázem se boj o Scudetto dramatizuje. Osmdesát minut trvající zápas s Ducali načali Vlci díky Gervinhovi, ale na tuto tref ještě Donadoniho svěřenci odpověděli.

Do vedení poslal svůj tým nestárnoucí římský symbol Francesco Totti, na nějž pak navázali ještě Miralem Pjanić se zkušeným harcovníkem Rodrigem Taddeiem. AS si však nedalo pozor až do úplného konce a umožnilo hostujícím divákům slavit ještě gól Jonathana Biabianyho z konce druhé půle. Po utkání trenér Rudi Garcia zhodnotil výkon svého týmu následovně: "Bylo to dobré představení a doufám, že si to diváci užili. Samozřejmě mě mrzí chyby, kterých jsme se dopustili v závěru zápasu v obranné fázi, ale ani ty nám radost z výhry neseberou. Máme druhý nejproduktivnější útok v lize, což znamená, že jsme nebezpeční," dodal Francouz.

Ten bude muset opět postrádat zraněného záložníka Kevina Strootmana, takže jeho místo by mohl zaujmout právě někdejší hráč Cagliari. Kromě toho nebude k dispozici ani obránce Federico Balzaretti. Skvělou formu má mladík Mattia Destro, který je nejlepším střelcem týmu. Řím již 31 z posledních 33 zápasů první ligy neprohrál, což by pro Cagliari mohla být velká výzva. Její trenér si dobře uvědomuje, že jeho hráče nečeká nic snadného.

Po prohře v Turíně Diego López jasně řekl: "Dnes jsme se nedrželi standardů a nehráli na rychlé protiútoky. Chtěli jsme zkusit něco jiného, takže se na hráče nemůžu zlobit. Mrzí mě výsledek, ne předvedená hra. V první půli jsme se několikrát dostali do zakončení a mohli rozhodnout, takže myslím, že minimálně za první poločas jsme si zasloužili víc. Ale bohužel, druhá část nám už tolik nešla. Teď se musíme soustředit na Řím," dodal kritizovaný trenér Diego López.

Když se oba týmy utkaly na "domácí" půdě Cagliari naposledy, AS kontumačně zvítězilo 3:0 a tento výsledek na delší dobu ovlivnil atmosféru mezi oběma celky. Dokáží to Giallorossi zopakovat i na hřišti, nebo se potvrdí mírně lepší forma ze vzájemných zápasů, kterou se pyšní domácí tým?
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Del Fabro, Astori, Avelar - Dessena, Conti, Ekdal - Vecino - Ibarbo, Nené
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castan, Romagnoli - Nainggolan, De Rossi, Pjanić - Gervinho, Destro, Totti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.60 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - SSC Neapol  (neděle 20:45)
Parma opravdu nemá jednoduchý los. Nehledě na to, že se teď nenachází v právě ideální formě, musí bojovat s těmi nejlepšími. Krátce po dohrávce s AS Řím totiž na stadion Ennio Tardini dorazí Neapol. Partenopei si poradili s Juventusem Turín a tím ještě zvýšili své renomé i ambice.

Tým trenéra Roberta Donadoniho dlouho působil jako zjevení. V tom pozitivním slova smyslu. Parma totiž díky chytrým investicím a probuzení formy Antonia Cassana s Amaurim bojovala o pohárové příčky a sahala po Lize mistrů! Pro tradiční, ale nebohatý tým, se jednalo o velmi vzácnou a krásnou etapu, které však pomalu zvoní hrana. Parma po nelichotivé sérii porážek a remíz postupně vyklízí pohárové příčky a přestože na pátý Inter ztrácí jen dva body, už jí pomalu docházejí síly. Důkazem mohou být poslední čtyři zápasy, z nichž Ducali vytěžili jen jeden jediný bod.

Od té doby ale prohráli s Juventusem, Laziem a v poslední dohrávce 22. kola také s jeho městským rivalem. Osmdesát minut trvající utkání, které bylo dohráváno za bezbrankového stavu, posunul v zajímavou přestřelku Gervinho. K němu se přidal kapitán Francesco Totti s Miralemem Pjanićem a Brazilcem Rodrigem Taddeiem na straně domácích. Za Parmu nejprve srovnával na průběžných 1:1 Acquah, ale tři branky AS stanovily jasný průběh utkání. V touze po bodech nic neznamenala ani závěrečná trefa Francouze Jonathana Bibianyho.

V tomto zápase zřejmě zapůsobilo množství absencí, protože mimo hru byli například Gargano, Cassano a Paletta. Především však bylo vidět, že tým Donadoniho není připraven po fyzické stránce a toho si všímá také někdejší obránce Parmy Antonio Benarrivo. Ten po zápase prohlásil: "Je vidět, že jsou hráči hrozně unavení. Kombinace byly zdlouhavé a nepřesné, celkově se mi zdálo, že týmu chybí jiskra a vůle. Chápu to, jsme v závěru náročné a dlouhé sezony, ale pokud si budeme myslet, že můžeme naši prohru omlouvat únavou, pak je to špatně. Nesmíme na únavu myslet, protože potom bychom byli poraženi ještě před výkopem."

Parma přesto neztrácí optimismus a dál by se chtěla pokoušet o kvalifikaci do pohárů. Pokud chce dokázat, že patří mezi elitní evropské týmy, musí jeden porazit - hodně by mohl napovědět právě nedělní duel s Neapolí. To bude ale velmi těžké, protože Neapol přicestuje do regionu Emilia Romagna se vzpomínkou na skloněné hlavy samotného Juventusu. Z výsledku i předvedené hry Neapole bylo vidět, že když v Benítezově týmu vše šlape podle plánu, rovná se Neapol nejlepším evropským týmům.

Ducali se mohou těšit alespoň ze statistik, které jim vzhledem k výhodě domácího prostředí fandí. Parmu na jejím hřišti dosud porazily jen dva týmy - mistrovský Juventus a druhé AS Řím. Třetí Neapol se na Vlky chce dotáhnout za každou cenu a prezident Aurelio De Laurentiis již vypsal případné bonusy za druhé místo, takže se Benítezův tým pokusí své dva konkurenty napodobit.

Absencím se nevyhne ani Neapol, která postrádá obránce Christiana Maggia a také brankáře Rafaela. Španělský toreador Pepe Reina je ale jistě více než kvalitním brankářem, který nebude mít sebemenší problém dirigovat zkušené linie Partenopei. Ani situace v kádru soupeře není zrovna kritická, protože i když chybí hráči jako Amauri a Alessandro Lucarelli, klíčoví muži v podobě Antonia Cassana a Gabriela Paletty by měli být připraveni. Do utkání by měl zasáhnout také uzdravený obránce Felipe. Podaří se Neapoli vrátit Parmě těsnou výhru z počátku sezony, nebo se Parma dočká další pohádky?
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Paletta, Molinaro - Acquah, Marchionni, Parolo - Biabiany, Cassano, Schelotto
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejón, Hamšík, Insigne - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Hellas Verona  (sobota 18:00)
V Itálii se vedle římských, milánských či janovských derby hraje i prestižní veronské střetnutí mezi Chievem a Hellasem. Ve městě Romea a Julie se tak odehraje další díl napínavého dramatu s názvem "Derby della Scala", či chcete-li "Derby di Verona" a půjde o hodně, zejména Chievu, nad kterým se v boji o záchranu snáší Damoklův meč. Utkání bude samozřejmě provázet řada bezpečnostních opatření.

Jen dva body dělí tradiční Fly Donkeys od sestupové propasti, zatímco Hellas se v klidu "plácá” ve středu ligové tabulky. Pro Chievo to pochopitelně není vůbec dobrá sezona, ale výhra v derby by ho mohla posunout výše. Mohl by to být skvělý impuls do důležitého závěru sezony. Chievo ovládlo první derby, ve kterém byl Hellas uveden jako domácí tým, a následně vyhrálo zápasy s Livornem a Sassuolem, i když pak opět výkonnostně kleslo a připsalo si devítizápasovou sérii bez vítězství. "Připravili jsme se na zápas, jak nejlépe jsme mohli, a očekávám hodně. Opravdu potřebujeme toto utkání vyhrát, abychom zachránili naše postavení v Serii A. Uděláme vše proto, abychom získali tři body,” nechal se slyšet kapitán Luca Rigoni.

"Hellas si užívá výbornou sezonu. Je už v bezpečí, ale i tak očekávám obtížný zápas. Bedlivě musíme střežit Lucu Toniho, je jejich největší zbraní. Má skvělou sezonu, doufám, že ho uhlídáme, stejně jako jsme ho uhlídali předtím,” dodal Rigoni.

Chievo už si ale další ztráty dovolit nemůže a i v dalších kolech ho bude čekat veledůležitá konfrontace s Livornem a Sassuolem, která může v konečném zúčtování napovědět, zda Chievo v nejvyšší soutěži setrvá. Do konce soutěže zbývá odehrát sedm kol a pro Itálii by byla jistě škoda, kdyby Coriniho svěřenci sestoupili, zvláště, když Hellas postoupil do nejvyšší soutěže teprve minulé léto.

Hellas jakožto nováček si v první sezoně vede více než obstojně. Parádní start znamenal atak evropských pohárů, ale březnová výsledková krize tyto naděje hodně poničila. Hellas nebyl schopen vyhrát pět kol v řadě, dokonce nebyl schopen ani vstřelit branku. Vše skončilo minulou neděli, kdy Mandorliniho svěřenci porazili Janov 3:0.

Otázkou zůstává, zdali vůbec bude stadion Bentegodi vyprodaný. Ne že by nebyl zájem, ale zejména fanouškům Hellasu se nelíbí nastavená cena lístků, která je až příliš vysoká. Skupina příznivců Hellasu se tak rozhodla utkání bojkotovat a své "miláčky" bude povzbuzovat před stadionem.

Kouč Corini nemůže počítat akorát s Freyem, jinak má k dispozici kompletní kádr. Zle na tom není ani Mandorlini. Ze základní jedenáctky mu budou chybět pouze potrestaný Albertazzi a zraněný González.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Sardo, Dainelli, César, Dramé - Guana, Rigoni, Guarante - Hetemaj - Obinna, Paloschi
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Maietta, Moras, Agostini - Romulo, Donadel, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Marquinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.10 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Bologna FC  (sobota 20:45)
Slavný Inter Milán se v domácím prostředí pokusí vrátit na vítěznou vlnu. Nerazzurri už tři kola nevyhráli a jakoby odmítali vstupenku do Evropské ligy. Soupeřem jim bude Boloňa, která potřebuje body jako sůl. Inter nečeká vůbec snadná práce, předchozí dvě ligové návštěvy Boloni znamenaly výhru hostů.

Výkony jako den a noc předvádějí v letošní sezoně fotbalisté Interu Milán. Po povedeném začátku přišla výsledkově špatná série, kterou se vzápětí podařilo utnout a nastartovat novou vítěznou šňůru. A situace se opakovala i v posledních měsících, kdy Inter neprohrál šest zápasů v řadě, aby následně tři po sobě jdoucí utkání nevyhrál. Právě nevyrovnanost výkonů a absence výsledkové kontinuity vyřadili Inter z bojů o Scudetto a Ligu mistrů.

Nerazzurri se pokoušejí o návrat do pohárové Evropy, kam bezpochyby patří. V současnosti drží páté místo, ale špatné výsledky z minulých týdnů tento cíl ohrozily. Sedmou (nepohárovou) Atalantu dělí od Interu pouhé tři body!

V únoru 2012 zajížděla Boloňa na půdu Interu Milán v pozici jasného outsidera, ale svatostánek Giuseppe Meazzy šokovala výhrou 3:0. Za rok cestovali Felsinei do Milána znovu a opět z toho byla senzační výhra, tentokráte 1:0. Povede se Boloni uspět na půdě Interu i potřetí? Letos se jí sezona nevyvíjí vůbec dobře a tradiční celek Serie A bude mít co dělat, aby se zachránil. Momentálně činí náskok před osmnáctým Livornem jen jeden bod. Hostům navíc nevyšla přímá utkání o záchranu jak právě s Livornem, tak posledně s Chievem.

Domácí budou postrádat pouze argentinského obránce Huga Campagnara, trenér Walter Mazzarri tak může počítat s takřka všemi hráči svého kádru. Stejně je na tom i Davide Ballardini, jenž pro změnu nemůže počítat s Della Roccou.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Rolando, Samuel, Juan Jesus - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Hernanes, Nagatomo - Icardi, Palacio
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Cherubin - Garics, Friberg, Krhin, Christodoulopoulos, Morleo - Koné- Cristaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC31263267:2281
2.AS Řím31227262:1773
3.SSC Neapol31197559:3264
4.ACF Fiorentina31157949:3352
5.Inter Milán311213649:3349
6.Parma FC311211851:4147
7.Atalanta Bergamo311441337:3946
8.SS Lazio311291040:4045
9.Hellas Verona311341446:5243
10.Turín FC311191145:4042
11.AC Milán311191147:4342
12.UC Sampdoria311181240:4341
13.Janov CFC311091234:3939
14.Udinese Calcio311151534:4238
15.Cagliari Calcio317111329:4132
16.Chievo Verona31761826:4627
17.Bologna FC315111524:4826
18.AS Livorno31671834:5825
19.US Sassuolo31562029:6121
20.Calcio Catania31481923:5520

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (485)

Přidat komentář
Votas

Jestli dneska přesvědčivě nevyhrajem, tak tu EL asi nedáme...poslední šance se nakopnout, před serií těžkejch zápasů.

FORZA INTER

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
10

a chcete vůbec do EL? já bych se vůbec nedivil, pokud byste se na ní vysrali, je to zátěž, to je vidět třeba na Viole a na druhý straně AS, který žádnou evropskou ligu nehrajou

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Deki

Já věřim, že jí chceme. Ono nehrát po sobě 2 roky Evropu je prostě průser a jelikož na kvalifikaci do Ligy mistrů to v i příští sezoně nevidím, musí se vzít za vděk tohle! Navíc skončit mimo první šestku je další provar, takže prostě musíme!!!

Reagovat
Votas

určitě do ní chcem. Thohir několikrát říkal, že je to pro nás klíčový. Pro velkoklub je to prostě průser nebýt dva roky v Evropě. Navíc on teďka hrozně maká na propagaci týmu, sponzorech a tak (novej satelitní provider v Itálii, sociální sítě o světelný roky dál oproti Morattiho éře, tým legend Interu vedenej Toldem, kterej bude jezdit hrát po světě, asijskej channel o Interu, zlepšování anglickýho oficiálního contentu a prej jsou už domluvení dva noví větší sponzoři). To se mu bude mnohem líp organizovat, když bude klub víc vidět. Mazzarri tomu taky podřizuje všechno. I fanousči jsou hladoví po dvou zápasech za týden. Navíc s trenérem, kterej nezabije polovinu hráčů v lednu se ta porce zápasů dá odehrát. Letos to nehrajem a nijak zvlášť nám to nepomáhá, navíc se projevilo, že se kádr (aspoň početně) automaticky skládal na víc zápasů.

Já chcu aby se hrála, aby se na ňu pak nesralo, to už musí ohlídat jiní. Teď sme měli ideální zápasy, kdy sme mohli jít před Fiorentinu, což by byl úspěch a dost by to do další sezóny pomohlo(myslím, že 4. do předkol nemusí, 5. už jo). Teď je ten los pro nás pekelnej a úplně klidně se může stát, že nebudem mít víc bodů, jak loni.

Reagovat
Deki

souhlas

Reagovat
10

díky, zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ci onak europa bez Interu a ACcka je dost velky pruser pre Calcio.. aspon jeden by mal uhrat UEFU..

Reagovat
snuff24

los je to těžší jen na oko, pro nás je z dlouhodobého hlediska těžší ten lehčí

Reagovat
smazaný uživatel

AS ma daleko kvalitnejsi kader nez Inter tam to porovnanie trochu pokrivkava.

A napokon aj ked nehralo v Europe tiez sa nevyhlo obdobiam kde zavahali.

November-December zo 6 zapasov vyhrali len 1, Februar-Marec z 5 len 2.

To ich bude stat titul i ked si myslim ze na Juve v tejto sezone nema nikto a scudetto pojde zasluzene do Turina. V Rime ale maju na com stavat do buducej sezony a ak dokazu odohrat opat dobru sezonu (popri LM to uz bude narocnejsie) mozu o rok vyhrat titul.

Fiorentina je presne priklad toho co vravis (zataz na 2 frontach) i ked tam vyrazne negativne vstupila do hry absencia Rossiho a Gomeza ktori mali byt nositelmi golov.

lige.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Rudi zvedl neskutečně, s takovou porcí bodů by loni získali Scudetto. Tam stačí ještě vhodně posílit a bude to z jejich strany ještě větší paráda. Otázka, jak si poradí i se zátěží v podobě LM, kterou jim přeju..., už jen třeba kvůli Tottimu, vidět ho tam na staré kolena a po té dlouhé pauze

Reagovat
10

já kádry Interu a AS nesrovnávám...AS ale určitě pomohlo, že nemuseli hrát v Evropě, stejně jako to pomohlo Juve v první Conteho sezoně, stejně jako to pomohlo Viole minulou sezonu atd.

to, že ani s jedním zápasem týdně Inter není schopnej držet pozice pro EL mluví za vše

Reagovat
smazaný uživatel

od Interu sa pri pohlade na kader pred sezonou ziadne zazraky cakat nedali. dolezite bude letne mercato a kolko dukatov Thorir uvolni lebo doteraz viac rozpraval ako konal. ja by som si tam vedel predstavit od leta Manciniho a Zanettiho ako asistenta. ale ten kader treba prekopat na vsetkych frontoch lebo mam pocit ze tato sezona bola z hladiska buducnosti doslova prehajdakana.

Reagovat
10

u AS se před sezonou zázraky čekat daly? jinak souhlasím, taky si nemyslím, že by se Inter někam posunul, že by se vytvořil základ, na kterým se dá stavět adekvátní tým...na tohle imho Mazzarri není vhodnej trenér, Mancini ale taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

AS malo papierovo kader na urovni Napoli a Fiorentiny, t.j. druhy najlepsi po Juve. ked zacali 10 - 0 - 0 hned nastolili media otazku scudetta co bolo logicke...

Garcia bola velka neznama (pre calcio) ale ked sa pozries na jeho uspechy za posledne roky tak nieco ten chlapik v sebe mat musi. jeho timy hrali vzdy perfektne vzadu ale na Romu sa v tejto sezone este aj dobre pozera. ak splnia Amici co slubuju (v lete 50 melkov na posily) tak sa mame na co tesit. vzdy som mal rad timy co hraju 4 - 3 - 3, hraju si svoju hru a necakaju vzadu na supera, Garcia ma u mna obdiv pretoze tak rychlo ako on sa etabloval do calcia, to nedokaze hocikto.

myslim si ze v buducej sezone bude boj o scudetto velmi zaujimavy lebo uz sa do hry musia dostat aj AC, Inter aj Napoli a ked bude mat Fiorentina celu sezonu fit Pepita s Gomezom tak aj ona bude mat viac bodov nez teraz.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

...

Reagovat
Deki

Jestli to dneska neurveme, tak už fakt nevim... Rád bych viděl od začátku Kovačiče a jelikož není v nominaci ani Jonathan, tak by se mohl ukázat Il Capitano

Reagovat
CubONE

Bologna, zabrat!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som osadil

Chievo-Hellas X2

Inter-Bologna 1

za 800 eur = 1720 eur

drzte palce calciatori e tifosi

Reagovat
CubONE

No ten druhy ti nevyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

ja Interistom dnes verim, dokonca si myslim ze daju konecne viac ako 2 goly lebo od decembra minuleho roka strelili doma bud jeden alebo ziaden. sakra dlha seria aby uz padla...

no a potom Bologna 2 neda lebo nema ziadne strelecke Diamanty(i).

Reagovat
Milan.B

dufam ze si si tie 8 kilečka poriadne obzrel

Reagovat
smazaný uživatel

nestihol som, pozriem si potom tych 17

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja ako interista by som túto sezónu na nás nedal ani deravý groš ...ale nech ti vyjde

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
homeles8

20. pro Kurta Cobaina †

Reagovat
The Krupy

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luca Toni Pánko no

Reagovat
CubONE

Toni by este mohol byt capocannoniere

Reagovat
snuff24

FORMAZIONI UFFICIALI:

INTER (3-5-2): Handanovic; Rolando, Ranocchia, Juan Jesus; D'Ambrosio, Alvarez, Cambiasso, Hernanes, Nagatomo; Palacio, Icardi.

Allenatore: Mazzarri.

BOLOGNA (3-5-1-1): Curci; Antonsson, Natali, Mantovani; Garics, Pazienza, Krhin, Cristodoulopoulos, Cech; Kone; Cristaldo.

Allenatore: Ballardini.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
lnterista

kua co je s Juanem...to asi bolelo

Reagovat
stuff

to kto je s tou bradou??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

ally, ako sa zatiaľ cítiš ? :D

Reagovat
10

podle mě se cítí...

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

Inter za celou sezonu nedokázal vyhrát 3 zápasy v řadě, to je ostudný...minulou sezonu se to povedlo všem týmům na prvních 16-ti místech tabulky, letos to nedokázalo zatím třeba ani 9. Lazio, 11. AC atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Maurito

Reagovat
Pipo123

Icardi krása

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
snuff24

ICARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII zacinam ho zboznovat

Reagovat
smazaný uživatel

Maurito podruhé parádně

Reagovat
stuff

ally, normalne to prezivam s tebou

Reagovat
lnterista

nadhera

Reagovat
Pipo123

Hernanes hraje ten svoj priemer, asi je dobre že sme ho predali, vyzerá to že stagnuje už dlhšiu dobu

Reagovat
lnterista

zadna slava ale proad patri k tem nejlepsim v zaloze

Reagovat
10

KO-JOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
snuff24

KUUUURVA už

Reagovat
danko10

...a v tej chvili v allym nieco zomrelo...

Reagovat
lnterista

boze to je komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
10

to máte všichni vsazeno?

Reagovat
Il Architetto

Nemám. Ale tohle je ostuda prostě.

Reagovat
10

nic novýho, mě to nepřekvapuje

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

takze hattrick

Reagovat
10

Ranocchia oranžová

Reagovat
stuff

Reagovat
lnterista

to ses jeste hodnej

Reagovat
10

klidně mu jí mohl vytasit

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim penalta pre inter

Reagovat
Pipo123

Penalta vôbec

Reagovat
snuff24

penalta

Reagovat
CubONE

Konee

Reagovat
10

Ally do dna

Reagovat
stuff

Reagovat
lnterista

jdu si proplachnout oci neverim

Reagovat
Dejwa

já zas hne spadl do reality.. už se musím smát

Reagovat
Il Architetto

Naopak, radši jít spát.

Reagovat
snuff24

ale aspon není nuda

Reagovat
lnterista

boze...proc to kopal Milito opravdu nechapu ale neva...hlavne ze dal ty dulezite

Reagovat
10

tak zase za rok

Reagovat
10

Inter ještě prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

Acquafresca

Reagovat
10

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechybělo...

Reagovat
10

Acqa Interista, no

Reagovat
danko10

oppa gangnam style

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že do te Evropské ligy ani nepostoupíme absolutně si ji nezasloužíme...ostuda ostuda ostuda co předvádíme nejsme schopni porazit nikoho

Reagovat
snuff24

sranda match, sranda tým ..... serete mě hoši ,ale stejně vás miluju FORZA INTER

Reagovat
10

nezačali Interisti trošku sázet, aby bylo v létě na posily?

Reagovat
smazaný uživatel

Inter bude kopat penaltu a nedá ji 75:1?

Reagovat
Pettirosso

Jestli sazi jak Ally, tak budou muset jeste prodavat

Reagovat
smazaný uživatel

Marotta: "Juve hlasovalo pro zrušení spoluvlastnických obchodů, ale počítá se většinový názor. Dříve či později UEFA vyzve ke sjednocení lig. Tato spoluvlastnická situace existuje pouze v Itálii."

Reagovat
brenk

Dosť prekvapujúce pre mňa keď vezmem v úvahu koľko hráčov má Juve v spoluvlastníctve.

Reagovat
M11

Alex zase radi

Reagovat
M11
Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavej, jestli si Astori bude chtít říct o angažmá

Reagovat
10

klasicky vlastňákem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

agent Doumbiu: je sledovany viacerymi talianskymi klubmi a medzi nimi je aj Neapol

ten by mohol byt fajn podla mna

Reagovat
CubONE

100. pre AC pred Interom na konci sezony

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

OT : Verratti

“If tomorrow they told me to leave I would be upset, because this feels like my home. However, we are talking about Juventus. Even if I have no intention of leaving Paris, the Bianconeri have one of the most ambitious projects in Europe."

Najednou

Reagovat
Tsigi

Podle mě to má v tom PSG naprosto ideální. Dá se říct jasný základ a důležitá pozice v týmu i přes herní nevyzrálost. Rok od roku Liga Mistrů.

Kdyby se vracel do Itálie, tak by takovou pozici rozhodně neměl a v Juventusu rozhodně ani takový vliv na hru. Jediné v čem by mu pomohlo být v Itálii, tak to je jeho pozice v národním týmu, kde věřím tomu být v Juve, tak je v nároďáku. Samořejmě on nad tím asi takhle logicky neuvažuje a pocitově ho soudit nemůžu

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
CubONE

Reagovat
DelPiero137

Isiel by na Pirlovu poziciu a odtial by mal najvacsi vplyv na hru Juve. Aj ked neviem posudit jeho hru dozadu.

Reagovat
Pipo123

Dneska vraj Catania vyhrá, Torino im to má troška pustiť, po sezóne by potom získali Barrientosa a Bergessia

Reagovat
Pinturicchio

Mauri ti volal nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

taky tomu věřím

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Alberto Aquilani

more šak povedz odkail máš, pojdem ally style ....

Reagovat
smazaný uživatel

mna tym len nasral. Som suverejne isiel na Atalantu, AS a Torino

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dal Violu, Lazio 2gol+, Parma - SSC oba gol a Atalantu

Reagovat
KillSwitch

ja mám as, atalantu a everton aspoň 1 gól v prvom polčase..tá parma nie je zlý nápad, keby som to videl skôr tak aj ja to dám

Reagovat
Pipo123

Nebol o tom článok ani nič podobné, len pár špekulantov na slovensku ten zápas odporúča podať na výhru Catanie a argumentovali práve tou kúpou oboch hráčov. Samozrejme tomu neverím, nepodávam to a skôr to vidím na 2, ale tak nikdy nevieš

Reagovat
KillSwitch

ally už je potravou pre červy :D

Reagovat
Pipo123

Berisha - Konko, Biava, Cana, Radu - Onazi, Biglia, Lulič - Candreva, Postiga, Keita

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že musim pryč, Postigu jsem neviděl asi 10 let

Reagovat
CubONE

Postiga

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Okaka)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej signal Doria

Reagovat
10

škoda Gabbi, to měl trefit

Reagovat
Pipo123

Ledesma chýba v tej zálohe

Reagovat
smazaný uživatel

Biglia je hroznej

Reagovat
Maritazzi

Nemáte někdo info, jestli se náš zápas s Juve bude hrát opravdu 9.5. ve 20:45? U nás na webu je pořád 15:00 s tím, že se to může hýbat a pro mě je stěžejní vědět to co nejdřív, abych se podle toho zařídil.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevim, ale dnes jsem měl na stole letak od www.sportsen.cz a je tam 4.5. milanske derby za 3999 kč. Doprava, vstupenka, pojištěni, neomezeny pitny režim a osobni peče. Což neni uplně špatna cena, ne? Mně jako nezkušenemu cestovateli to přijde ok.

Reagovat
Maritazzi

Za tu cenu asi ok. Já počítám zpáteční jízdenka do Říma 2500, vstupenka tak 40-90 euro a pak ubytování a jídlo. Co znamená neomezený pitný režim a osobní péče?

Reagovat
didosh

Máš zkušenosti s jízdou vlakem do Itálie?Chtěl bych též vlakem do Milána.

Reagovat
Maritazzi

To ti neporadim, já jel na otevřenou jízdenku, takže jsem neřešil ani čas, ani ceny jednotlivých spojů. Každopádně pro kalkulaci doporučuju http://www.oebb.at/en/index.jsp#

Reagovat
Maritazzi

On je to dokonce pátek?!

Reagovat
smazaný uživatel

yop yop pátek, to zní dobře, prodloužený víkend

Reagovat
Maritazzi

A je to potvrzený? Ten pátek mi trošku kazí plány, ale vyřešit to snad půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Potvrzený to právě není. Na viagogo je toho 9.5. Stejně tak i na sportsevents365, ale tady je pro změnu červený praporek, že termín není ještě finální. A třeba česká cestovka slantour má zájezd 11.5.-12.5. Ty termíny jsou pitomý, jak se mění "na poslední chvíli."

Reagovat
Maritazzi

Na kolik to vyjde na tom slantouru? Přemýšlím, že se dopravím po vlastní ose 7.5.-12.5. a budu mít klid.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Maritazzi

No, tohle nechám jako záložní variantu, přeci jen bych radši chvilku strávil v Římě.

Reagovat
10

vždyť to je stejně jen za vstupenku někam doprdele a ubytování v hodnotě pár EUR

Reagovat
Maritazzi

Jo? Já pochopil i s cestou a tam se mi možnosti celkem krátí.

Reagovat
10

to by bylo zase dost levný, ono vole stačí číst

ZÁKLADNÍ CENA ZAHRNUJE

1x nocleh v hotelu kategorie 3* ve dvojlůžkovém pokoji

1x vstupenka na zápas

1x snídaně

ZÁKLADNÍ CENA NEZAHRNUJE

Letenky

Reagovat
Maritazzi

To je dobrej byznys, koupíš lístek na Curvu Nord za pér eur, zarezervuješ nějakou špeluňku a máš vyděláno

Reagovat
Maritazzi

Jo, už to vidím. Tak to je paráda no, to snad nemůžou nikomu prodat.

Reagovat
olis

ked uz sa tu bavite o tomto nezachytil niekto niekde ze by niekto ponukal zajazd na finale coppy? ja som hladal a nikto nic neponuka :/

Reagovat
Maritazzi

Lístky by brzo měly být, pak si najdi autobus z Brna do Říma nebo letenky včas a nepotřebuješ zájezd.

Reagovat
olis

a listky si mozem len tak kupit? som si myslel ze sa musis nejak preukazat ze si v nejakom fanklube alebo take nieco...

Reagovat
Maritazzi

Vždycky je část lístků venku na serverech mimo, jako třeba zmiňoval bianco výš. Viagogo a hoď si k tomu zápasu upozornění.

Reagovat
olis

ok, dik

Reagovat
smazaný uživatel

CzechSportTravel mají taky toho 9.5.

http://www.czechsporttravel.cz/zajezd-na-as-rim-juventus-turin.html

Myslím, že to nakonec bude ten pátek 9.5. Ale asi to bude chtít ještě aspoň týden počkat na potvrzení.

Reagovat
Pipo123

Candreva všetko strašne silovo rieši, proste zavrie oči a vystreli šupu na brankára, absolútne pri strelách nevyužíva nejakú techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, pitny režim asi zdarma voda v buse a osobni peče, že tam budeš mit během pobytu asi delegata jak u moře. Ale nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

kuuurva, reakce na Maritazziho

Reagovat
Maritazzi

Jestli je to jen na otočku, tak to nevím, jestli je tak dobrý, letenky do Milána obecně jsou levný a člověk si aspoň proleze město nebo tak. Jinej případ by byl, kdyby pitnej režim znamenal pivo

Reagovat
el Principito

Reagovat
Pipo123

Keita je borec, minulé kolo nahral na gól Candrevovi ,teraz prihral pekne

Reagovat
Pipo123

Keita, to je show jednoho hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Jednooky mezi slepymi. Doria hraje mnohem lepe. Pod Mihajlovičem hraji napaditě, kombinačně, neviděl jsem snad jedinej nakop. Siniša

Reagovat
Maritazzi

Taky jsem nečekal, že se takhle zvednou, tady jsem viděl asi půl hodiny a dost se mi líbili, na to jak jsou složení. Navíc pod ním dává goly i Okaka.

Reagovat
10

Mihajlovic má trest, nebo chytnul móresy z PL?

Reagovat
Maritazzi

Něco jsem četl, že je v trestu po Viole.

Reagovat
10

aha, to jsem vůbec nezaznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Trest, myslim 3 zapasy, esi si to nepletu

Reagovat
10

25° v Římě...kurva

Reagovat
Maritazzi

Co bys chtěl, před 14 dnama ve Stromovce to samý

Reagovat
10

já vím, ale teď napikaču navíc v Itálii to chutná jinak

Reagovat
Maritazzi

Vím, proto se snažím vymyslet ten květnovej výlet tam. Kamarád z fora byl teď v Sassuolu a víc než ten fotbal mě zaujaly fotky jídla

Reagovat
10

to je jasný

Reagovat
Maritazzi

Ty o tomhle zápase nepřemýšlíš? Vím, že jsem se ptal už asi v říjnu, ale aktuální to je pořád

Reagovat
10

zatím ne, neplánuju takhle dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Galano nůžky a Bari vede 2:0.

Reagovat
10

ještě že má ally neomezenej kredit u sázkovek

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Biglia je neuvěřitelnej tragéd

Reagovat
Pipo123

Pritom ešte cca pred mesiacom hral výborne, aj proti vám hral dobre, ale posledné zápasy mu drbe

Reagovat
GEGE

tiifosi samp jsou v trestu nebo co je tam taková komorní atmosféra...

Reagovat
10

mi příjde, že tam sedí jen Siniša...všechno slyšet

Reagovat
GEGE

si připadám jak na emirates stadium...

Reagovat
Pipo123

Tak nie sú tam fans Lazia, bojkotujú domáce zápasy až do konca sezóny

Reagovat
GEGE

J,že vaši retardovaní tifosi nefandí sem si zvykl už ale čekal sem alespoň nějaký support od hostí...

Reagovat
Pipo123

Proč retardovaní ? já im držím palce nech im to vydrží, Lotito si ich absolútne neváži a len ich uráža, pritom je evidentné že ich podporu potrebujeme. V každom klube si vážia fanúšikov, ale on ich len provokuje

Reagovat
Maritazzi

Já si spíš myslím, že Lazio potřebuje Lotita a ty dementní fanoušci urážej a provokujou jeho, ještě zkouší, kam až můžou zajít.

Reagovat
Pipo123

Urážajú sa navzájom, lenže to je jedno, každý klub potrebuje svoje tvrdé jadro, inak to potom takto vyzerá na štadiónoch, xxx klubov má hovada fanúšikov čo rozbíjajú vlastné štadióny, mlátia sa neustále ale prezident a spol sa im pichajú do prdele, lebo si uvedomujú že inak by na tom štadióne bola absolútne na hovno atmosféra. Obzvlášť v taliánsku kde fanúšik chodí len na "veľké" zápasy. Lotito by mal občas povedať že si fanúšikov váži a potrebujeme ich podporu, ale on naopak povie že to je banda debilov ktorej nejde o dobro Lazia

Reagovat
smazaný uživatel

To od Lotita nikdo nemůže čekat. S ultras je dlouhodobě ve válce. A pochybuju, že se to změní.

Reagovat
olis

nebyt Lotita ktovie kde by ste boli, predpokladam ze nizsie ako ste teraz

Reagovat
GEGE

Si delas prdel ne vzdyt nebyt Lotita tak je Lazio totalne v prdeli a mohlo by byt rado za stred tabulky...

Reagovat
Pipo123

Veď to som x krát uznal že spravil skvelú robotu, ale k fanúšikom mám na hovno prístup, nevie naviazať normálnu komunikáciu, práve naopak ich dráždi a sám niekedy priostruje ten konflikt.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(přepl jsem na minutu do Bari a tam to vpadá o hodně líp, zajímalo by mě kolik jich tam je)

Reagovat
GEGE

V Bari bylo vždycky dobré peklo

Reagovat
10

Keita běhá jak kačer, ještě víc než Pato

Reagovat
10

kurva, potřebuju gól Dorie

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

40 - rokov má a debutuje v Laziu

Reagovat
10

jen jestli není starší než Reja

Reagovat
10

Benjamin Button Minala

Reagovat
Pipo123

Vôbec nevyzerá zle, v našej Primavere sa nám černoškovia nejak chytili, to ešte do Ačka má ísť Tounkara odchovanec Barcy

Reagovat
10

tyvole jasná penala

Reagovat
Pipo123

Kto a kde ? nepozeral som

Reagovat
10

Onazi (?) tam sejmul Okaku těsně za vápnem

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Romagnoli; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Florenzi, Destro, Gervinho

Reagovat
smazaný uživatel

handicap

Reagovat
10

12. roh pro Dorii

Reagovat
smazaný uživatel

Bari už 3:0

Reagovat
10

oba gól za kurz 2.1 se mi zdálo jako super deal, zase jsem podcenil Reju

Reagovat
smazaný uživatel

šancí měla samp celkem dost, škoda

Reagovat
10

spíš náznaky a standardky...škoda zranění Gabbiho, ten by ho tam šoupnul

Reagovat
Pipo123

6.miesto bude stačiť na EL ?

Reagovat
smazaný uživatel

No asi jo, když finále poháru hraje Fiorentina s Neapolí.

Reagovat
10

Bergessio

Reagovat
smazaný uživatel

Catania

Reagovat
KillSwitch

na jakej zrúcanine hrá to Cagliari?

Reagovat
Alberto Aquilani

Krásna Hôrka

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pipo123

On je strašné kopyto a dáva jednoduché góly, očakávam že po sezóne pôjde do LFC za 20 mil

Reagovat
10

jenom?

Reagovat
smazaný uživatel

s Brazílií to bude za víc

Reagovat
10

a ještě se zlatou kopačkou

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší střelec Mistrovství Světa

Reagovat
Slejdy

gol !

Reagovat
10

Destro je největší lucker v lize

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak Astori už asi do Ríma nepojde, práve vyvolal strkanicu, pri ktorej sa Cossu pustil do Benatiu

Reagovat
Pinturicchio

Destro

Reagovat
smazaný uživatel

už v Sieně sem měl z Destra divné pocity, ale když mu to tam padá...

Reagovat
10

"divné pocity"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro keby hrá celu sezonu je capocanonier

Reagovat
KillSwitch

keby to dal Destro hneď s5 Gervinhovi tak by to bol gól

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten sudi je inak dalsi cisty cu.ak zapasu, faul Destra a on to odpíska proti Cagliari, a teraz už asi 2 krát pískol Cagliari "faul" kedy maju dobru šancu celkom blizko brany ...

Reagovat
10

Astori dostal žlutou za to, že mu Destro napálil loket měl bejt venku...

Reagovat
10

Cagliari ale hraje dobře, to je největší rozdíl mezi calciem a třeba PL nebo PD, tým bojující o udržení dokáže přehrávat tým bojující o Scudetto, ve Španělsku a Anglii se tolik nenadřou...Real přijede do San Sebastianu bojujícího o LM a dá jim v poklidným tempu čtyřku a 2 tyče

Reagovat
Tsigi

Další věc je, jestli by se Real nadřel, kdyby hrál s Cagliari a o tom mám pochybnosti

Reagovat
10

v týhle fázi sezony už podle mě jo, bylo by to pro ně náročnější hrát každý kolo proti takhle fyzickým týmům

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro je najvacsi haluzak na svete, ale som presvedceny, ze keby hra od zaciatku sezony ma teraz 20 golov. Inak Cagliari je nebezpecne hlavne po centroch do 16ky, naša prava strana im to ulahcuje, Maicon vsetky hlavičky prehra a Pjanič do nich radšej ani nechodí, 3 krát mali po prehratom hlavičkovom suboji strelui v 16ke kedy im to zachytil Castan, Benatia a naposledy Florenzi. Ale začínaju to trochu viac otvárať, to by mohla byť šanca, inak by nebolo uplne odveci dať Doda, Romagno vobec neprelezie polku ....

Reagovat
KillSwitch

uzavrieť stávku na atalantu a dostať 5e alebo to nechať tak, počkať kým otočia a zobrať 40? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám na fotky na Corriere ze zápasu Lazia a ten Minala má fakt 40 podle mě

Reagovat
10

tyvole co tam teď Cagliari předvádí

Reagovat
10

2 brejky, 2 góly...čau

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja to už je.em, svet sa zblaznil

Reagovat
Slejdy

Destro buuuh

Reagovat
smazaný uživatel

v Cagliari zatím nic moc, ten prázdný stadion tomu moc nepřidává, ale v Bergamu- tam to je od fanoušků paráda

Reagovat
10

přepínám...má Bergamo šance?

Reagovat
smazaný uživatel

koukám pár minut, zatím moc ne...ale ted tam řvali tifosi domácích: Serie B Serie B Serie B

Reagovat
10

ještě že jsem to nedal 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

jim to pouští jako Toro té Catanii

Reagovat
10

tak schválně co zejtra Juve s Livornem

Reagovat
GEGE

Reagovat
KillSwitch

to je drevo

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

před Atalantou mě zachránil ten vysokej kurz 1.85, v tom jsem viděl zradu

Reagovat
Alberto Aquilani

Hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

už aspon nemusíte hledat útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

přésněéé

Reagovat
KillSwitch

to je ale idiot..ani sa nevie tešiť z hattricku :D

Reagovat
Pipo123

Paráda, to je zakončovateľ

Reagovat
M11

Destrogol

Reagovat
Pipo123

Na čo by bol AS Martinez alebo Mandzukič ?, majú top útočníka v útoku

Reagovat
10

to není možný ta Catania...ciao v Serii B

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Alberto Aquilani

aj Zeman vyhral na Caglairi 3:0

Reagovat
Alberto Aquilani

jezis zakrikol som to, blbosť od MOrgana

Reagovat
10

tzn. Zeman > Garcia

Reagovat
smazaný uživatel

ale on neměl komu a měl soupeře blízko sebe, aby moch kopat dlouhej

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak mi celkom išlo o to, aby sme mali po sezone 19 inkasovanych golov- aby to bolo gol na 2 zápasy, ale po posledných zápasoch to teda nedáme, aj kvoli takymto blbostiam od Morgana

Reagovat
smazaný uživatel

no to nedáme, ale nejlepší skóre mít budeme

Reagovat
KillSwitch

co take spravil ten morgan?

Reagovat
smazaný uživatel

Nič strašné sa nestalo.

Reagovat
kxpxc

opět jsme drželi míč na naší polovině, opět se to vracelo na Morgana i když bylo 568 237 dalších lepších možností komu nahrát a Morgan si opět dával na čas s rozehrávkou, bohužel Cagliari dobře napadalo a Morgan pod tlakem míč špatně odkopl a založil zbytečný protiútok Cagliari, který Benatia zakončil faulem, jenž rozhodčí posoudil jako penaltu.. prostě zbytečnost mohlo to skončit s 0 na kontě, ale tak hlavní je výhra a 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jí dát Conti

Reagovat
Pipo123

AS by si zaslúžilo lepšieho brankára, respektívne Morgan možno dobre usmernuje obranu ale chýb robí docela dosť

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale většinou udělá chybu, když si jí může dovolit...a to je jeho velká výhoda

Reagovat
Pipo123

Zasa som sa ojebal lenže na Morgana moc striel nejde, takže o to viac sú tie chyby vidieť

Reagovat
smazaný uživatel

což to máš pravdu...těch střel na něho (kor v některých zápasach) jde hodně málo a přesto dokáže udělat kravinu...ale na druhou stranu ty jeho přehmaty nás moc bodů nestály

Reagovat
smazaný uživatel

tak a konečně máme zase vyzeleníno

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

soustřeď se, kua

Reagovat
Pipo123

To sa nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Neapol dneska nevim nevim teda, moc necitim vyhru nebo bod. Ale to sjem si řikal včera u Realu taky a vyhral o čtyry a taky hral u celku, kterej bojuje o pohary a taky je Real třetí jako Neapol. Každopadně Parma je nevyzpytatelna a na nějakou extra podivanou to nevidim, každopadně fandiiime slušně

Reagovat
olis

snad naviazeme na posledne vykony, posledne tri stretnutia sme podla mna odohrali velmi kvalitne

Reagovat
olis

navyse uz hrame len raz do tyzdna a Parma musela v tyzdni dohravat kolo, ale suhlasim, lahky zapas to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, navic ma Parma myslim tři prohry v řadě...Takže pokud chce ještě živit šance na pohary a využit klopytnuti Bergama, tak musi dnes maknout, tak uvidime.

Reagovat
olis

FORMAZIONE UFFICIALE:

NAPOLI: Reina; Henrique, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Inler, Jorginho; Insigne, Hamsik, Callejòn; Higuain

PARMA: Mirante, Cassani, Paletta, Felipe, Molinaro, Acquah, Marchionni, Parolo, Schelotto, Palladino, Biabiany

budeme hrat v papagajovskych dresoch, nieeeeeeeeee

Forza Napoli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vy mate vsechny gajovske dresy

Reagovat
olis

Reagovat
olis

Reagovat
CubONE

Strasny chaos, Hamsik s Higuainom hrozni. A tie nakopavane lopty Parmy.

Reagovat
10

nemůžu si pomoct, ale ten Pipita je strašně línej hráč, naprostej opak Cavaniho...

Reagovat
olis

hlavne to nezabudni napisat pri kazdom zaapse a este si zabudol napisat 40 mega

Reagovat
mastakillah

je špatnej no.

Reagovat
DelPiero137

On je ten typ hraca ktory presne zapada do dobre poskaldaneho stroja. Ale tahun/makac ktory sam dokaze rozhodnut nie je. To nic nemeni na jeho kvalitach, len ich treba spravne vyuzit.

Reagovat
10

Paroloooooo

Reagovat
mastakillah

Pěknej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeeeees

Reagovat
mastakillah

Tak už tam dej toho Mertense

Reagovat
DelPiero137

Nechcem tu rozputavat dalsiu prestrelku, ale ako vidim druhy polcas Neapolu, jedine co mi vrta v halve je : nasi sa museli kurev*ky vysrat na zapas v Neapole.

Reagovat
mastakillah

Každý zápas je jiný A nám ten zápas proti vám opravdu sednul plus navíc jste byli uz dost unaveni. Že by jste se na ten zapas vysrali bych opravdu nerekl a ani to tak na hristi nevypadalo

Reagovat
DelPiero137

Ja viem ze kazdy zapas je iny ale mne to tak praveze prislo ze sme sa nato vykaslali. Nic v zlom ale vasa obrana je tuto sezonu slabsia. Pri trocha vacsom tlaku chybuje a my sme si za 90min nevytvorili ani poriadnu sancu.

Reagovat
10

klasická Neapol, s Juve hráli jako kdyby jim šlo o život, týden na to prohrajou v Parmě a maj to v prdeli

Reagovat
DelPiero137

O to viac ma sere ze sme to nezvladli...nemam pocit ze by sme tam nechali dusu. Hraci sa zacinaju setrit na MS? Pripadne zaranenia?

Reagovat
smazaný uživatel

a pak se diví, že “Fra il Napoli e la Juventus ci sono 17 punti di differenza”

Reagovat
FuckT

Buduci zapas Mertens a Zapata od zaciatku, tak by to malo byt podla momentalnej vykonnosti.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

A 40ti milionovy Pipita nastvane opousti hriste

Reagovat
10

kdyby radši Zapata hrál...podruhý radši simuloval

Reagovat
DelPiero137

Zaujimave ze v LM ovela jasnesie simulacie netrestaju, v SA aj naznaky

Reagovat
CubONE

Pencla mohla byt, ale Zapata tomu strasne pridal.

Reagovat
mastakillah

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale teď ho Mirante vzal přez nohy

Reagovat
DelPiero137

No z niektorych opakovaciek to vyzeralo vseliako. V druhej faze zakroku sa mi zdalo ze mu to Mirante rukou vypichol. Asi rozhodlo ze Zapata tomu dost pomohol neprirodzenym pohybom.

Reagovat
mastakillah

Z prvního záběru se mi to taky nezdálo, ale druhej vypadal že ho přez nohy vzal.. Nevím no. Chtělo by to vidět znovu

Reagovat
smazaný uživatel

Si blazen. Daval ruce od sebe jeste. A Duvan s postavou jak Lukaku spadne jak papir.

Reagovat
10

skočil mu přímo pod ruce, to by si je Mirante musel useknout

Reagovat
DelPiero137

Asi takto je to najvystiznejsie ak by sebou tak viditelne nemrskol, bolo by to bez zltej.

Reagovat
smazaný uživatel

kopnul to někam do prdele, začal se kácet a pak tam byl kontakt

Reagovat
FuckT

Insigne

Reagovat
10

efektivita 0%

Reagovat
10

nechápu jak můžou všichni ty Hamšíkové, Higuainové a Insigniové hrát a Mertens tam jít až v 70. minutě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on asi jeste neni fit po tom zraneni, ale fakt je ten ze je vyborny

Reagovat
DelPiero137

Ten Belgican je velmi dobry, toho by som k nam bral. Neapol moze na nom trhnut balik ak sa ho podari "predviest" aj v LM

Reagovat
10

Palladinaldo jak zamlada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Mertens jak se vztekal, když hu sundal Zapata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Maran v Catanii končí. Místo něj Maurizio Pellegrino.

Reagovat
Milan.B

0:2

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Pipo123

Pulga preberá Cagliari.

Reagovat
smazaný uživatel

Mario je nemocny, jeho start v ohrozeni.. bude to velmi dulezity zapas!

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Zazraky se moc casto nedeji, ale dneska by Livorno mohlo, at je to zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci z Juve, co ten Boakye co hostuje ve Spanelsku? Videl jsem ze vcera daval zase gol. Ma nejakou budoucnost v acku?

Reagovat
10

moc tam nehraje co jsem koukal...škoda, že nezůstal v Sassuolu, kde už měl dobrou pozici a oni by nespekulovali s jeho nasazováním na úkor vlastních hráčů

Reagovat
Il Architetto

Dnes slaví své 27. narozeniny Martín Cáceres.

TANTI AUGURI

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Juventus (3-5-2): Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente

A disposizione: Storari, Rubinho, Isla, Ogbonna, Peluso, Padoin, Giovinco, Vucinic, Osvaldo, Quagliarella

Reagovat
Il Architetto

Pořád stejná písnička.

Reagovat
smazaný uživatel

Já s písničkou jdu jako ptáček ♪♪♫♫♪♫♪♫♪♪

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sem teda čekal spoustu změn, když hrajeme za tři dny s Lyonem důležitej zápas.Takže že by se šetřili hráči až s Lyonem?To není moc dobrý..Aby se nám to nevymstilo.I když Lyon by měl uhrát i Isla s Padoinem ale risk to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduché. Brankář? Není o čem. Obrana? Jedině že by hrál Ogbonna, jinak žádná změna vzhledem ke zraněním není možná. Záloha? Pochopitelné, to samé co obrana, navíc Vidal v karetním trestu. Isla tragický a Asamoah je zkrátka jistota. Útok? Proti Lyonu platilo duo Giovinco - Vučinić, takže očekávám, že na ně ve čtvrtek zase vlétnou tito dva fešáci. Fakt s tou sestavou, pokud zůstaneme u 3-5-2, není moc co dělat.

Reagovat
Pinturicchio

S Islou nesouhlasím, jinak jo. Mohl nechat odpočívat Carlita, měl nějaké problémy po Lyonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Isla střídá dobré výkony s otřesnými. Tam je to těžký. Na druhou stranu, Lichťák na tom není o moc lépe. Carlito ať hraje, pokud to jde. Věřím, že proti Lyonu si dá voraz. Pokud ne, tak je Conte blázen.

Reagovat
10

°Isla střídá hrozný výkony s otřestnými

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

dnes mohl hrát klidně Quagliarella, strašně nefér, jak ho odepsali po tý nenominaci na jaro EL..

Reagovat
DelPiero137

Ogbona sa nejako umlcal u Tondu, pritom ani Martin nie ziadna hitparada v poslednej dobe.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nejsem doma a mam jen notas dejte mi nekdo nesekajici se sream

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 v suchym triku

Reagovat
10

sprinty Emeghara vs. Bonucci, to mě bude bavit dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Neměnili na JS trávník? se mi zdá nějaký jiný

Reagovat
M11

jen jinak poseceny

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

fajn vidět že livorno nehraje na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=zkvUZBtwKFg#t=12 první zápas juve po návratu do Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

Co to má Llorente na palici ? :D

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak, moc italskou eleganci neodkoukal

Reagovat
brenk

Llorenteho som nespoznal

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí slabej jak čaj, úzkostlivej jak bába před smrtí

Reagovat
10

silnější plastová noha Chielliniho

Reagovat
Il Architetto

Giorgio pozdrav do 13. řady.

Reagovat
smazaný uživatel

Přece si nečekal že by to dal

Reagovat
Il Architetto

Čekal jsem 12.

Reagovat
Pinturicchio

Claudio zatím vynikající.

Reagovat
brenk

Giorgio klasik

Reagovat
Mr.Jindros

Doufám, že dneska něco předvede Pogba, poslední zápasy se mi zdá takový mdlý.

Reagovat
Alberto Aquilani

to je každí pred prestupom ....

Reagovat
smazaný uživatel

at si jde za 80 mega

Reagovat
Pinturicchio

Zvlástní, u Pjanice to asi neplatí.

Reagovat
Alberto Aquilani

ten pred tým odchodm ešte predlži zmluvu

Reagovat
Pinturicchio

Nemluvil jsi o ceně, ale o výkonech.

Reagovat
10

už to trvá dost dlouho, víceméně od Galatasaraye

Reagovat
M11

Reagovat
Melchior

bohužel.. sám tim ztrácí na ceně

Reagovat
smazaný uživatel

kde sou ty časy kdy rozhodovali zápasy Delpiero s Trezeguetem nemůžu si pomoct ale pořád naše největší slabina je útok sice máme nejlepšího střelce ligy ale nevyrovnané výkony jsou bohužel na denním pořádku.

Reagovat
10

tady máš Treze

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně ono ale poříd převažuje více hluchých míst

Reagovat
10

NANDOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

NANDOOOOOOOOOOOOOOO !!! uzasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou rohy, že bych blil, co to nacvičujou kurva

Reagovat
Il Architetto

LEONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
DelPiero137

Nandooooooó!!!

Reagovat
brenk

LLORENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KONECNE

Reagovat
smazaný uživatel

konečně to můžu vypnout

Reagovat
Pinturicchio

Spoileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Ruský komentátor "Ach ty boje muoj"

Nandooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

bože

Reagovat
smazaný uživatel

prešně to sou ty akce které mi častěji chybí to co předvedl ted Ferda

Reagovat
smazaný uživatel

Na jakej SopCast koukate ? já viděl gola až ted :(

Reagovat
M11

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
10

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO again

Reagovat
smazaný uživatel

a je hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Agnelli, Marotta, Nedvěd

Reagovat
DelPiero137

Agnelli sa tam tesil ako ja, ako maly chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Nápodobně

Reagovat
Il Architetto

LEONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

NÁDHERAAAAAAAAAA

Reagovat
10

Bardi

Reagovat
Pinturicchio

Se snaží nasáčkovat do Juve, no, můžeš se mu divit?

Reagovat
SqueeZy

FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

NAAAAAAAAAAAAAANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Další skvělý kauf

Reagovat
brenk

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Volové, nespojlerujte :D Já koukám na SkyCalcio a mám to zpožděný

Reagovat
Pinturicchio

Potřeboval to jako sůl

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Melchior

stejně nechápu, on sice měl špatný zápasy, ale takovejhle hráč, jak může do Juve přijít zadarmo.. stejně jako Barzagli, nebo Pogba.. Marotta je prostě king posledních přestupových období

Reagovat
DelPiero137

Due Nandoooooooó

Reagovat
KillSwitch
Reagovat
Il Architetto

tonigero07.04.2014 19:32

To jsou rohy, že bych blil, co to nacvičujou kurva

Reagovat
Alberto Aquilani

Pome Greco- Hattrick !!!

Reagovat
10

dneska za tím jdeme kurevsky hladově, po dlouhý době

Reagovat
brenk

nestačím sa diviť, čo sa to deje

Reagovat
smazaný uživatel

veru tak, zatial velmi pekne a Ferďa konecne goly

Reagovat
smazaný uživatel

Ono hlavně Livorno brání tak, že nikoho nebrání.

Reagovat
DelPiero137

nasi maju na vsetko mimo 16-ky vela casu. Ale bojovnost oproti poslednym zapasom je vacsia.

Reagovat
brenk

už som ju videl v bráne

Reagovat
Pinturicchio

To by byl gol

Reagovat
GEGE

Livorno hold šetří Paulinha na příští veledůležitý match o záchranu s Chievem,takže to má Juve zase ulehčené...

Reagovat
DelPiero137

Mat miesto Barzagliho Cacaresa tiez nie je taka vyhra, takto je to vyrovnane

Reagovat
Pinturicchio

Pepek a Barza dobré outfity.

Reagovat
10

zkoušet Gigiho z 30ti metrů je urážka, Benassi

Reagovat
brenk

vyzerá to na slušnú údržbu teda

si to tam stopéri pinkajú jeden druhému

Reagovat
brenk

Leo

Reagovat
Pinturicchio

Proboha, Leo.

Reagovat
DelPiero137

Co urobil?

Reagovat
10

usnul během střely

Reagovat
Pinturicchio

Klasika, běží a běží, obejde 3-4 protihráče a podjedou mu cvičky.

Reagovat
DelPiero137

Nejak som to prehliadol popri surfovani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

GENOA: Perin; Burdisso, De Maio, Marchese; Motta, Bertolacci, Sturaro, Antonelli; Fetfatzidis, Gilardino, Sculli. A disposizione: Bizzarri, Donnaruma, Antonini, De Ceglie, Konate, Portanova, Gamberini, Cabral, Cofie, Centurion, Calaiò. Allenatore: Gian Piero Gasperini

MILAN: Abbiati; Bonera, Mexes, Rami, Constant; Montolivo, De Jong; Honda, Kakà, Taarabt; Pazzini. A disposizione: Amelia, Gabriel, Abate, Zaccardo, Zapata, Birsa, Cristante, Emanuelson, Poli, Saponara, Balotelli, Robinho. Allenatore:Clarence Seedorf

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
CubONE

Reagovat
Melchior

De Ceglie už nemá základ ani v Janově, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Carlito Sebovi: "Běž malej bráško, ukaž jim, co v tobě je."

Reagovat
Melchior

co, že to zpívaj?

Reagovat
10
Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
DelPiero137

Tiez by som to chcel vediet, maju v tom vydrz tifosi a casto to spievaju

Reagovat
DelPiero137

Pogbic by potreboval aspon pekny moment, asistenciu. Stale je to mlady hrac, psychika/skusenosti robia este svoje.

Reagovat
Il Architetto

MIRO

Reagovat
DelPiero137

Najvacsi cholerik v lige je Lichtsteiner

Reagovat
Il Architetto

Prcek radši dělal, že neslyší.

Reagovat
Il Architetto

Claudio dneska výbornej. Paulovi se zase nic nedaří.

Reagovat
DelPiero137

Ouuuu Leo

Reagovat
DelPiero137

To muselo Claudia riadne zaboliet.

Reagovat
M11

misto penalty piskne konec sasek

Reagovat
Melchior

jasná, ale ještě že to nepísk, měl jsem under 2.5

Reagovat
Pinturicchio

Jasná penalta, ten rozhodčí byl neskutečně připosraný ... ukončí to o půl minuty dřív, aby ji nemusel písknout.

Reagovat
FORZAMILAN

Týý jo, v Janově ohňostroj

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Trabant

Reagovat
CubONE

Mate niekto nejaky funkcny sopcast?

Reagovat
mojmira

139688

Reagovat
CubONE

ide super

Reagovat
Pinturicchio

145115

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
CubONE

A goool

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
CubONE

Ten janovsky stadion je perfektny.

Reagovat
FORZAMILAN

Určitě

Reagovat
CubONE

Mexes s Constantom boli kde? Rami to nastastie drzi

Reagovat
mojmira

doufam, že v létě oba půjdou ... hlavně mexes na to dost sere, costant se aspoň snaží i když je špatnej

Reagovat
FORZAMILAN

Já už doufám dlouho, že Mexes vypadne, je fakt strašnej

Reagovat
Mrvinho

Takže by měl jít taky

Reagovat
CubONE

No videl som len od 25.minuty, Janov lepsi, nevieme podrzat loptu. Mexes mimo a skoro to korunoval tou krasnou hlavickou do vlastnej brany.

Reagovat
panca

nejakej sopcast? nic mi nejede

Reagovat
panca

diky

Reagovat
mojmira

Dneska mi tam chybí Mario ... těžko říct jestli je to tím, ale ta neschopnost podržet balon je fakt strašná.

Reagovat
Shevchenko

Hondič

Reagovat
rossoneri89

Honditaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mojmira

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se bál, že to vykopne

Reagovat
CubONE

Hondickaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
DelPiero137

Honda jemu to nejde nepriat.

Reagovat
Milan.B

SUZUKI

Reagovat
Milan.B
Reagovat
smazaný uživatel

Zatial ti to vyzera velmi dobre, si pán take chytit ..

Reagovat
Milan.B

AC uz vystraja Abbi

Reagovat
smazaný uživatel

No akurat som to napisal a uz gol..som ti to zakrikol sakra :D Hej hej Abbi pekne aj Mexes..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem bratm, klobuk dole....ale nieco sa ti odrata z toho Cork City...Ale aj tak pekne..

Reagovat
Milan.B

hej daco dole... ale mozno ze lepsie tak vela krat mi posledny usiel

Reagovat
smazaný uživatel

Jj za 50 centov super toto, krasne si chytil tie polcas/zapas tipy :) to neni zas tak lahke..hlavne ten Tottenham... Mne by sa takato vyhra zisla ako mak teraz Ale

Reagovat
Milan.B

aj mne sa zidu casto davam polcas/zapas, uz bolo na case daco chytit

Reagovat
CubONE

Pffffff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele