Serie A - preview 30. kola

11.04.2015, 09:26, aktualizováno 12.04.2015, 08:52
Previews
AS Řím hraje v Turíně a čeká ho složitější úkol než třetí Lazio, které přivítá Empoli. AC Milán změří síly se Sampdorií, Neapol čeká atraktivní souboj s Fiorentinou...
AC Cesena - Chievo Verona  (neděle 12:30)
Cesena začíná svůj boj s časem. Do konce sezony zbývá devět kol a Cavalucci Marini ztrácejí na nesestupové pozice čtyři body. V tomto kole přivítají před vlastními diváky Chievo a nic jiného než tři body neberou.

Domácí fotbalisté sice pravidelně bodují, ale za poslední čtyři zápasy získali jen tři body za tři nerozhodné výsledky. Kouč Domenico Di Carlo si je vědom, že ani takovýto způsob získávání bodů Ceseně nepomůže, jinými slovy domácí potřebují vítězit. Proti Chievu by to mohla být před vlastním publikem ideální šance, i když pozor, Fly Donkeys měli v posledních vzájemných zápasech navrch a zvítězili také v prvním duelu této sezony na Bentegodi.

Chievo se v posledních týdnech pyšnilo dobrou formou, ale v minulém kole se mu příliš nezadařilo. Fly Donkeys vyšli na půdě Sassuola střelecky i bodově na prázdno (1:0 pro Sassuolo). V tabulce jim sice patří až šestnáctémísto, ale mezi nimi a osmnáctou Cesenou je desetibodový rozdíl.

Cesenu trápí rozsáhlá marodka a proti Chievu se tak v sestavě neobjeví Marilungo, Tabanelli, Yabré, Valzania, Magnusson, Rodríguez, Pulzetti, Renzetti a De Feudis. Situace na druhé straně je o poznání příznivější, scházet budou jen Mattiello a Dainelli.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Perico, Capelli, Kranjc, Nica - Carbonero, Mudingayi, Giorgi - Brienza - Defrel, Succi.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Frey, Gamberini, Cesar, Žukanović - Schelotto, Radovanović, Izco, Hetemaj - Meggiorini, Paloschi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Udine bude proti Palermu usilovat o revanš posledního kola, ve kterém prohrálo s poslední Parmou. Hosté na tom nejsou, co se týče formy, ideálně, v lize nevyhráli už šest kol v řadě.

Už už to vypadalo, že se Udine dostává z nejhoršího, když přišla nečekaná porážka s poslední Parmou. Na druhé straně domácí mají před sestupovými pozicemi stále dostatečný náskok a ve zbytku sezony by se měli v poklidu zachránit. Stále ale visí otázníky nad osudem Andrey Stramacioniho, pořád ještě mladý kouč nemá s Udine optimální výsledky a i když se to v posledních týdnech zlepšilo, sezona je z tohoto pohledu velkým zklamáním.

Palermo se dostalo do herní krize a čekání na tříbodový zisk trvá už dlouhých šest kol. Naposledy Sicilané porazili 14. února Neapol, od té doby čekají na vítězství marně. V minulém kole Palermo nestačilo doma na AC Milán a v tabulce se propadlo už na jedenácté místo.

Udinese naposledy podlehlo Palermu v roce 2009. Dlouhodobá vzájemná bilance tak hovoří jasně ve prospěch Zeber. První letošní vzájemné měření sil skončilo na Renzo Barbera remízou 1:1.

Na domácí straně bude chybět Heurtaux, Domizzi a Evangelista. Hosté zase budou bez Morganelly, Barreta a Emersona.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Danilo, Piris - Widmer, Allan, Pinzi, Guilherme, G. Silva - Thereau, Di Natale.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Vitiello, González, Andelković - Rispoli, Rigoni, Jajalo, Čočev, Lazaar - Vázquez, Dybala.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - AS Řím  (neděle 15:00)
Vítězná série jednoho z týmů skončí. Turín se dostal do tempa, otřepal se po vyřazení z Evropské ligy a daří se mu. AS už ale pomalu setřáslo stín pochybností a proher, který jej tížil. Kdo z tohoto souboje vyjde jako vítěz?

Na trase mezi Turínem a Římem by se mohlo odehrát několik transferů. Permanentně se hovoří o zajmu Giallorossi o krajního brazilského obránce Bruna Perese. Jeho cenu ale prezident Granaty Cairo šponuje poměrně vysoko, takže za svého hráče chce 20 milionů eur. Velký zájem vzbuzuje po úspěšně sezóně Turína take druhy bek, italský reprezentant Matteo Darmian. Jeho cena je ale ještě vyšší.

Není divu, že je o hráče Turína takový zájem. Turín si v loňské sezoně po vyloučení Parmy zajistil účast v Evropské lize a pohárové pozice atakuje rovněž letos. Granata je po výhře v Bergamu na sedmém místě tabulky a muže znovu myslet na poháry. V Evropské lize navíc Turín rozhodně Itálii ostudu neudělal.

Římskému týmu bude stále scházet Kevin Strootman, který je zraněný až do konce sezóny. V minulém utkání byl již alespoň na lavičce náhradníků připraven Obránce Federico Balzaretti, který hrál poslední soutěžní utkání v roce 2013. V zápase s Neapolí nehrál ani kapitán Francesco Totti, který měl zdravotní problémy. Proti Turínu by měl stále chybět také střední záložník Seydou Keita. Zdravotní stav limituje i brazilského Obránce Maicona.

Poslední utkání mezi oběma týmy skončilo jednoznačně ve prospěch římského celku. AS se podařilo jednak neinkasovat a jednak vstřelit tři branky, o které se postarali Vasilis Torosidis, Seydou Keita a Adem Ljajić. Římané zvládají překonávat krizi, která na ně dolehla od začátku roku. Naštěstí je ale výpadek formy nestal druhé místo, které chtějí Vlci bránit. Může za to především zlepšená forma v posledních týdnech.

Hráčům AS sice schází proslulý střelecký apetit, takže že zápasů odchází s jednogólovou výhrou, ale zvláště to se teď v Římě cení nejvíc. Po porážkách od Sampdorie Janov a od Fiorentiny oslavovaly římské deníky hráče i za hubenou výhru výhru 1:0 nad Cesenou. O to větší radost v táboře Vlků panovala poté, co si AS poradilo s Neapolí! Jedinou branku utkání vstřelil Miralem Pjanić po přihrávce od Alessandra Florenziho a rozjásal domácí ochozy.

Turínu se vedlo podobně. Ambiciózní tým se včas oklepal z porážky v Evropské lize a vypadnutí se Zenitem Petrohrad a začal opět vyhrávat. Nad problémy sužovanou Parmou vyhrál o dvě branky. V minulém kole už inkasoval, ale ani to ho nezastavilo. Po dvaceti minutách se prosadil Quagliarella, další branku přidal Glik. Za domácí se prosadil Pinilla, ale jeho gól nestačil. Nakonec ani jeden tým nedohrával v plném počtu, ale Býci byli rozhodně spokojenějším celkem.

Do sestavy Granaty se vrací Janssen, ale k dispozici nebude Gaston Silva. Kvůli přílišnému počtu karet nenastoupí ani Basha, zatímco u AS že stejného důvodu na trávník nevyběhne Vasilis Torosidis. Jasným favoritem budou hosté, protože tento tým z Věcného města s Turínem jen tak neprohrává. Když naposledy Býci nad Vlky vyhráli, psalo se datum 19. 12. 2007. Od té doby byl osud vždy nakloněn AS.

Turín je velmi ambiciózní tým a rad by se opět dostal do evropských pohárů. O tom, že by se o to Býci měli alespoň pokusit, je přesvědčen i zkušený činovník a fotbalový odborník Emiliano Mondonico. Ten v rozhovoru pro deník Tuttosport sdělil: "Je jasné, že v Turíně jsou nadšeni z pohárů. Podle mého si ten tým vůbec nevedl špatně a rozhodně dělal Itálii čest. Pokud chtějí v klubu dosahovat úspěchů trvale, musí taky investovat. A pracovat s nějakým plánem. Určitě by ale měli uz teď hrát na maximum a snažit se získat šesté místo," dodal Mondonico.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovic, Glik, Moretti - Peres, Benassi, Gazzi, El Kaddouri, Darmian - Quagliarella, Maxi Lopez
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Florenzi, Manolas, Astori, Holebas - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Ibarbo, Iturbe, Ljajic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.10 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Velké starosti se záchranou ještě bude mít Atalanta. V tuto chvíli sedmnáctý tým tabulky má před Cesenou jen čtyřbodový náskok a musí se mít na pozoru. Proti Sassuolu bude usilovat o přerušení dlouhé osmizápasové šňůry bez výhry.

Naposledy se Nerazzurri radovali z vítězství 1. února proti Cagliari. Výhra 2:1 byla ale na dlouhou dobu poslední. V minulých týdnech sice domácí bodovali, ovšem vždy brali jen po bodu. V posledním kole pak Atalanta opět prohrála, když nestačila doma na FC Turín.

Sassuolu se v posledních týdnech opět začalo dařit, i když výhradně na domácí půdě. Venku je bilance svěřenců trenéra Eusébia Di Francesca méně slavná a vylepšit jí bude úkolem tohoto kola. S Atalantou mají hosté velmi vyrovnanou bilanci a také v tomto klání se čeká vyrovnaná partie.

Oba tábory budou postrádat několik klíčových hráčů. U domácích to budou Raimondi, Cherubin, Bellini a vykartovaný Pinilla. Sassuolo je na tom ještě hůře, zranění do hry nepustí Pegola, Terranovu, Anteie, Chibsaha, Magnanelliho, Vršaljka, Donise a Taidera.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Masiello, Biava, Stendardo, Dramé - Zappacosta, Cigarini, Carmona, Gómez - Moralez - Denis.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Longhi - Brighi, Missiroli, Biondini - Berardi, Zaza, Sansone.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
V neděli se utkají dva celky, které zoufale potřebují dobrý výsledek. Jejich bilance z posledních zápasů je totiž minimálně tristní a pokud se chtějí dostat zpět do kontaktu s nejvyššími příčkami, potřebují bodovat. Jedná se o domácí Neapol, kterou přijede otestovat Fiorentina.

Neapol se propadá tabulkou stále níž a její špatná série začíná být označována jako krize. Z posledních deseti soutěžních utkání Neapol vyhrála jen dvakrát a obě výhry si připsala v rámci Evropské ligy. Nedaří se jí ale na domácí scéně v Serii A, kde jí patří až šesté místo. A to je místo bez pohárů. Přispělo k tomu také minulé utkání, které Neapol sehrála s římským AS. Jedinou branku utkání vstřelil Miralem Pjanić, který rozhodl o třech bodech pro Vlky.

Partenopei se chtěli vykoupit alespoň v Coppa Italia. Do odvetného utkání proti druhému z dvou římských celků v první lize šli navíc lehce zvýhodněni, protože na hřišti Biancocelesti uhráli nadějnou remízu 1:1. Ani to jim ale nestačilo, protože na svém hřišti Neapol prohrála nejtěsnějším možným rozdílem. Hrdinou semifinálové odvety se stal Senad Lulić, střelec jediné branky. Neapoli už tak zbývá jedině Evropská liga, pokud si chce připsat nějakou trofej a napravit dojem z posledních týdnů. V zákulisí se ale spekuluje o tom, že ani tato výhra neudrží u kormidla neapolského celku trenéra Beníteze.

Odpověď na otázku: co je vlastně špatně ve slavném a ambiciózním týmu? není snadná. Podle prezidenta Aurelia De Lurentiise to ale není nedostatek financí. Je pravda, že španělský trenér Rafael Benítez si ztěžuje na nedostatek peněz a neschopnost dávat velké sumy za věhlasná jména, ale v tom podle patrona Neapole pes zakopaný není. V rozhovoru pro Radio Kiss Kiss Napoli De Laurentiis oznámil: "Velmi často se stává, že fanoušci Neapole ztrácejí pevnou půdu pod nohama, nejsou dostatečně realističtí a sní o Scudettu."

"Mám plno starostí a jiných věcí na pořadu dne, než abych ztrácel čas nesmyslnými pomluvami a nařčením, že Neapol neutrácí. Minulou sezonu jsme utratili přesně 98 milionů eur, což je suma, kterou samozřejmě nemůžeme vynakládat každý rok. Navíc chceme renovovat stadion, máme to v plánu příští rok. Takže nemůžeme utrácet horentní sumy. To bychom taky mohli skončit v Serii C," dodal De Laurentiis.

Neapol i Fiorentina mají stále mnoho hráčů zraněných. Mezi těmi největšími jmény to je například Giuseppe Rossi, Michu nebo Walter Gargano. Na druhou stranu, Fiorentině může opět vypomoci kapitán Manuel Pasqual, zatímco Neapol počítá s uzdravenou hvězdou Lorenzem Insignem.

Z posledních tří vzájemných utkání vyšla Neapol dvakrát jako vítěz. V lepší situaci je nyní ale Fiorentina. Ta z posledních deseti zápasů ve všech soutěžích dohromady prohrála jen dvakrát. Z toho ale naposledy v minulém zápase, když nestačila na Juventus v rámci Coppa Italia. V prvním poločase se trefili Alessandro Matri a Roberto Pereyra. Ve druhém poločasu přidal třetí gól obránce Leonardo Bonucci. Jak odpoví Viola na vyřazení? I Fiorentina umí zaváhat. Dokázala to proti Udinese, když si připsala jen bod. V minulém utkání Serie A se jí ale dařilo mnohem lépe. Poradila si s rozjetou Sampdorií Janov a vystřídala ji v tabulce ligy na 4. místě. První branku domácích vstřelil Alessandro Diamanti, druhou pak Mohamed Salah. Připíše si další skalp?
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Andujar - Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinic - Inler, David Lopez - Callejon, Gabbiadini, Insigne - Higuaín
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Richards, Gonzalo Rodriguez, Basanta, Alonso - Borja Valero, Badelj, Aquilani - Diamanti, Salah - Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Empoli FC  (neděle 15:00)
Empoli je příjemným překvapením letošní sezóny nejvyšší italské ligy. A to nejen výsledkově, ale především herně. Bude to stačit i na rozjeté římské Lazio?

Tým trenéra Sarriho předvádí zajímavý fotbal. Aktuálně sídlí nováček ligy na příjemném 14. místě a udržuje si dostatečnou vzdálenost od sestupu. K dobru má celých 11 bodů, což čekal málokdo. Úspěchu skromného týmu si všímají i větší celky, které pokukují po trenérovi Sarrim. Jeho metody si přijel osobně prohlédnout třeba trenér Sampdorie Siniša Mihajlović.

Právě toho by mohl Sarri nahradit v Sampdorii za předpokladu, že se srbský trenér rozhodne vyslyšet volání movitějších celku. Kromě janovského celku se o Sarriho zajímá také AC Milán, které uvažuje o změně trenéra. Trenér Sarri ale odmítá myslet na jakékoli změny.

V rozhovoru pro Sportitalia Sarri uvedl: "Jsem samozřejmě moc rad, že se o me zajímají tak slavné celky. Pro každého profesionála je to obrovská čest. Ukazuje to, že dělám svou práci dobře. Ale velký dík patří především klubu, který děla, co muže, abychom tu měli skvěle podmínky. Nad odchodem z klubu teď ale ne přemýšlím. Pokud klub bude dal plnit své podmínky a budeme rozumně posilovat, proc bych odcházel?," ptá se Sarri.

S tím souhlasí také prezident toskánského klubu Corsi, ktery se pokouší trenéra udržet. Zároveň ale ví, že o něj je zájem. "Mluvil jsem s nim a potvrdil mi to, co řekl médiím. Empoli je pro něj skvěle místo, kde muže rozvíjet svou filozofii a své herní pojetí."

"Slíbil jsem mu, že uděláme cokoli pro to, abychom udrželi základní kostru týmu a mohli v tomto projektu pokračovat. Je jasné, že ve fotbale se muže změnit cokoli během několika málo hodin, ale jsme jasně odhodláni udržet jej. Je to skvělý Trenér a za mnohé mu vděčíme. Odejde jen v případe, že to bude nabídka, která se nedá odmítnout. A to jak pro klub, tak také pro něj," dodal Corsi.

Empoli v posledním utkání zaváhalo a připsali si porážku. Juventus Turin na něj byl příliš a vstřelil nováčkovi dvě branky. První gól vstřelil nejlepší střelec Serie A Carlos Tévez, druhou branku přidal v nastaveném čase druhého poločasu ještě Roberto Pereyra. Předtím se ale Empoli dařilo, když nadělilo tři branky Sassuolu.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cavanda, De Vrij, Cana, Braafheid - Cataldi, Biglia, Parolo - Felipe Anderson, Candreva, Klose
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Hysaj, Rugani, Tonelli, Rui - Valdifiori, Vecino, Croce - Pucciarelli - Maccarone, Tavano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - UC Sampdoria  (neděle 20:45)
Velmi důležité utkání čeká na fotbalisty AC Milán. Rossoneri totiž hostí před vlastními diváky Sampdorii a pokud zvítězí, mohou výrazněji snížit ztrátu na evropské poháry. Sampdorii ale patří páté místo a tyto pozice nehodlají Mihajlovičovi svěřenci jen tak vyklízet.

Milán v posledním kole zvítězil na půdě Palerma a připsal si druhé vítězství v řadě. Jeho ztráta na evropské poháry je však nadále velká, přesto se Inzaghiho parta nevzdává. Milánští moc dobře vědí, že pokud uspějí i proti janovskému celku, tak se jejich ztráta právě na Námořníky ztenčí na čtyři body a s tím by se ve zbytku sezony ještě dalo něco dělat. "Musíme nadále pracovat. Vyhráli jsme dva po sobě jdoucí zápasy, ale víme, že pokud uděláme zase chybný krok, budeme pod palbou kritiky. Máme ještě devět zápasů a je důležité, abychom udrželi bojovnost až do konce," nechal se slyšet o závěrečné fázi sezony trenér Filippo Inzaghi.

Zatímco Milán vydoloval ze dvou kol šest bodů, Sampdoria v posledním kole klopýtla, když prohrála v klíčové bitvě o poháry s Fiorentinou 0:2. Přišla tím i o pětizípasovou neporazitelnost a čtyřzápasovou sérii po sobě jdoucích vítězství. Blucerchiatti nečeká na San Siru lehká práce, ale Milán už v této sezoně doma několikrát zaváhal. "Musíme se dívat dopředu a ne dozadu. I když už nemají nárok na Ligu mistrů, stále mohou hrát v příští sezoně Evropskou ligu," varoval před soupeřem Siniša Mihajlovič.

AC má se Sampdorií lepší vzájemnou bilanci, přesto se v žádném případě neočekává jasné domácí vítězství. První zápas na Luigi Ferraris skončil remízou 2:2 a čtyři branky by fanoušci klidně přivítali i v zápase na San Siru.

Rossoneri se stále potýkají s početnou marodkou. Pro zápas se Sampdorií stále nebudou k dispozici El Shaarawy, Agazzi, Mastour, Montolivo, Honda a Essien. Na druhé straně zase budou scházet De Vitis, Cacciatore a suspendovaný Regini.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
López - Abate, Mexes, Paletta, Antonelli - Poli, De Jong, Bonaventura - Cerci, Destro, Ménez.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Mesbah - Palombo, Obiang - Éder, Soriano, Eto'o - Okaka.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Juventus FC  (sobota 18:00)
Fotbalisté Parmy musí co nejrychleji nabrat nové síly. Poslední soutěžní klání totiž odehráli teprve ve středu večer. V sobotu večer totiž přijede Ducali navštívit Juventus Turín.

Parma se postupně smiřuje se svým nelichotivým osudem týmu, který sestoupí. Volání nižších soutěží je každým dnem hlasitější a sami hráči se smiřují s tím, že se za pár týdnů s první ligou rozloučí. Možná ale právě tato odevzdanost hráče Ducali osvobozuje, takže mohou hrát bez zábran a bez pomyslného Damoklova meče nad sebou.

Chuť hrát byla z hráčů vidět také v minulém utkání. Parma dohrávala své utkání z období, kdy neměla ani na zajištění pořadatelů. Pro body si přijely Žebry z Udine, ale kupodivu odjížděly s prázdnou. Zebry prohrály o jednu branku, kterou vstřelil Silvestre Varela dvacet minut před koncem. Parma je stále poslední, ale ze svého výkonu může mít radost.

Za posledních pět zápasů prohrála Parma jen dvakrát. Kus práce odvedla také v zápase s Interem Milán. Milánský klub sice poslal do vedení Fredy Guarín po pětadvaceti minutách, ale ještě do konce první půle srovnal hostující Andi Lila. S Juventusem to ale vůbec nebude snadná práce. Mezi oběma týmy je propastný rozdíl 57 bodů! Ani zlepšení forma Parmy ji zřejmě nepomůže.

Parma by si moc ráda připsala další body, ale ani z hlediska historického nemá na co spoléhat. Když si naposledy připsala tři body, psalo se datum 15. 5. 2011. Ducali na Stadio Ennio Tardini porazili Starou dámu nejtěsnějším možným rozdílem díky trefě bývalého hráče Juve. Delneriho hoši prohráli na Parmě po jediné brance Sebastiana Giovinca 1:0.

Od té doby se Bianconeri daří ovládat zápasy s Parmou. Platilo to i naposledy v Serii A, když Parma dostala neuvěřitelných sedm branek! Oba týmy se potkaly ještě v rámci Coppa Italia. Tam už bylo skóre mnohem méně záživné. Jen jedna branka byla k vidění také v trochu jednoznačnějším zápase mezi prvním a posledním týmem Serie A a minutu před koncem ji zaznamenal Álvaro Morata.

Parma je odhodlána získat dobrý výsledek i nyní. Dokazují to slova jediného střelce utkání s Udinese. Silvestre Varela v rozhovoru pro Sky Sport uvedl: "Jsem samozřejmě rad za to, že jsem dal gól. Ale ještě víc mě těší výhra. Asi není potřeba zdůrazňovat, že jako klub se nacházíme v katastrofální pozici. Ale právě o to víc potřebujeme vidět, že se naše tvrdá práce vyplácí."

"Ověřili jsme si v tomto zápase, že hrát umíme a že ještě není všem dnům konec. Že naši fanoušci náš budou podporovat a chodit na fotbal. Těch tři bodu si nesmírně vážíme. Našim cílem je vyhrát každý zápas odteď až do konce ligy. A je jedno, že hned prvním soupeřem bude Juventus Turín," dodává sebevědomě Varela.

Juventus je fenoménem ligy. Tým, který v posledních několika letech dominuje Serii A, ne ohrožené kráčí za dalším Scudettem také tento rok. Nyní má na kontě už 70 bodů a ani změna trenéra jej nezastavila. Navíc zdárně pokračuje v Coppa Italia i Lize mistrů, což je odvětví, ve kterém se mu poslední dobou příliš nedařilo.

Poslední zápas Serie A odehrála Stará dáma proti Empoli. To nehrálo špatně, ale na lídra ligy zkrátka nestačilo. První gól vstřelil nejlepší střelec Serie A Carlos Tévez, druhou branku přidal v nastaveném čase druhého poločasu ještě Roberto Pereyra. Ještě větší radost měli fanoušci Juve v pohárové utkání. Juventus zvládl náročné utkání s Fiorentinou a postoupil do finále Coppa Italia. V prvním poločase se trefili Alessandro Matri a Roberto Pereyra. Ve druhém poločasu přidal třetí gól obránce Leonardo Bonucci. Kdo se trefí tentokrát?
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Mendes, Costa, Gobbi - Nocerino, Jorquera, J. Mauri - Varela, Belfodil, Coda
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Ogbonna - Padoin, Vidal, Marchisio, Sturaro, Evra - Llorente, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.50 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
Úspěšná série janovských Grifů se pomalu změnila na neúspěch. Nevýrazné výsledky vystřídaly prohry a CFC opět působí dojmem týmu, kterému došel dech. Situace sicilského Cagliari je o poznání horší.

Když spolu oba týmy hrály naposledy, zrodila se remíza. Cagliari ale celkem rádo jezdí do Janova, což ukazuje také minulý střet na Marassi. Na stadionu Luigiho Ferrarise se totiž dařilo Cagliari. Sardinský celek sice prohrával, ale Cagliari zabojovalo a šest minut před koncem vstřelilo rozhodující gól, když se prosadil Victor Ibarbo. Ten už ale působí v římském AS, takže Grify neohrozí.

Cagliari by se Ibarbo určitě moc hodil, protože se týmu trenéra Zdeňka Zemana vůbec nedaří. Cagliari dokonce odvolalo trenéra Zolu, ale ani poté se forma sardinského celku nezlepšila. Poslední radost ze tří bodů cítili jeho fanoušci 24. ledna, když si Isolani poradili se Sassuolem. Od té doby zaznamenal Zemanův tým sedm porážek a dvě remízy, což je důvod jeho aktuální pozice. Cagliari Calcio je až na předposlední příčce a na záchranu v tuto chvíli ztrácí celých pět bodů.

Po nadějné remíze s Empoli Cagliari zaváhalo a dostalo tři branky od AC Milán. V minulém kole se sice obměnilo jméno soupeře, ale výsledek a špatná hra se nezměnily. V utkání s Laziem Řím se pískaly dvě penalty, ale jenom jednu z nich Bíglia proměnil. Domácí také přišli o vyloučeného Diakitého. Mezi střelce Lazia se zapsali Klose, Biglia a Parolo. Domácím dal naději na bodový zisk těsně po změně stran Marco Sau, ale ani příspěvek hbitého útočníka nestačil.

Co se týče Janova, jeho sezóna také upadá to stereotypu. Na začátku sezóny Janov chytil fazonu a směřoval k prvním příčkám. U Grifů jsme ale zvyklí, že ne vše jim vydrží a po čase jim zkratka dojde dech. Janov opustil příčky kolem pohárů a pomalu se začal přesouvat zpátky do středu tabulky. Tam ho nalezneme také nyní. Desátý celek elitní italské ligy šokoval své fanoušky poté, co prohrál s Chievem Verona. Následovala porážka od Juventusu Turín.

V minulém kole se pro Grify vše vyvíjelo mnohem lépe, protože v 19. minutě se CFC dostalo do vedení v zápase s Udinese. Trefil se obránce Sébastian De Maio. Jenže Zebry se nevzdaly a útočily. Odměna za to přišla v minutě 68., kdy se trefil Cyril Thereau. Janov už nedokázal strhnout vedení na svou stranu a připsal si další zklamání. Bude se situace opakovat i proti Cagliari, nebo Grifové pokoří oslabené Cagliari a podpoří jeho mizérii? V táboře Cagliari má zdravotní potíže mladík Donsah, za domácí možná nenastoupí reprezentant Bertolacci.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Lamanna - Roncaglia, Burdisso, De Maio - Edenilson, Tino Costa, Rincon, Bergdich - Iago Falque, Borriello, Perotti
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Balzano, Rossettini, Diakite, Avelar - Dessena, Crisetig, Joao Pedro - Farias, Sau, Mpoku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Inter Milán  (sobota 20:45)
Milánský Inter čeká už pět kol na vítězství a přerušit tuto nelichotivou sérii hodlá na půdě Hellasu Verona. Svěřencům trenéra Manciniho se již výrazně vzdálily evropské poháry, přesto se červenočerná družina nevzdává.

Inter potřebuje vítězit a to se neděje. Nerazzurri už opustili Evropskou ligu i Italský pohár a ve zbytku sezony se mohou koncentrovat již jen na domácí ligu, ve které ale hodně strádají. Vyhrát nedokázali už pět kol v řadě a Roberto Mancini se dostává pod tlak, neboť předem vyhlášený cíl - hrát příští rok Ligu mistrů, už těžko naplní. Vítěz milionářské soutěže z roku 2010 nejspíše ani nepostoupí do Evropské ligy, neboť na tu ztrácí už devět bodů.

Navíc si Inter v minulém kole proti sobě poštval fanoušky, když na stadionu Giuseppe Meazzy jen remizoval s beznadějně poslední Parmou 1:1.

Hellas je v tabulce patnáctý, ale před sestupovými pozicemi má na první pohled luxusní jedenáctibodový náskok. Domácí se po bídných výsledcích přeci jenom zvedli a za posledních šest kol prohráli jen jediné střetnutí (s Laziem). V minulém kole Hellas jen remizoval 3:3 s Cesenou, ale v zápase vedl už 3:0. Cavallucci Marini dokázali během pár minut výsledek zremizovat a z Verony si odvézt cenný bod.

První vzájemný zápas skončil nerozhodně 2:2 a Hellas věří, že je schopen v domácím prostředí Inter porazit. Spoléhat bude tradičně na Luku Toniho, jenž v modrožlutém dresu nastřílel už patnáct branek! Stejný počet branek má na svém kontě i Mauro Icardi, střelec Nerazzurri.

Hellas se musí obejít bez Ionity, ale je to jediná ztráta, se kterou se musí trenér Mandorlini vypořádat. Na druhé straně nenastoupí Jonathan, Dodó a Kuzmanovič.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Benussi - Sala, Moras, Marquéz, Pisano - Obbadi, Tachtsidis, Hallfredsson - Gomez, Toni, Jankovič
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Santon, Ranocchia, Felipe, Juan Jesus - Guarín, Medel, Brožović - Shaqiri - Icardi, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC29217157:1470
2.AS Řím291511340:2156
3.SS Lazio29174854:2855
4.ACF Fiorentina291310643:3149
5.UC Sampdoria291212537:3048
6.SSC Neapol29138847:3747
7.Turín FC29119934:3142
8.AC Milán291011843:3641
9.Inter Milán29911943:3738
10.Janov CFC28911838:3438
11.Città di Palermo298111039:4335
12.US Sassuolo298111035:4335
13.Udinese Calcio298101132:3834
14.Empoli FC29615830:3233
15.Hellas Verona29891236:5133
16.Chievo Verona29881321:3132
17.Atalanta Bergamo295111324:4026
18.AC Cesena294101528:5222
19.Cagliari Calcio29491635:5621
20.Parma FC28442023:5413
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Parma FC-2za neuhrazené dluhy vůči zaměstnancům

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (171)

Přidat komentář
Malresi

Janov - Cagliari 1

Parma - Juve 2

Hellas - Inter 1

Cesena - Chievo X

Atalanta - Sassuolo X

Lazio - Empoli 1

Neapol - Fiorentina X

Turín - AS 1X

Udine - Palermo X2

AC - Sampdoria 1

Reagovat
Forza_Inter

Janov - Cagliari 1

Parma - Juve 2

Hellas - Inter X

Cesena - Chievo X

Atalanta - Sassuolo X

Lazio - Empoli 1

Neapol - Fiorentina X

Turín - AS X2

Udine - Palermo X

AC - Sampdoria 1X

Reagovat
Malresi

vidíme to takmer rovnako

Reagovat
smazaný uživatel

Parma přišla o dalšího hráče. Kontrakt s italským celkem ukončil Jonathan Biabiany, od září nehrající kvůli problémům se srdcem, který stejně jako všichni jeho bývalí spoluhráči nedostal od července zaplacenou mzdu. Francouzský útočník, jenž dost možná už ve své kariéře pokračovat nebude, se však dlužných peněz vzdal.

Reagovat
Pinturicchio

Podle Gazzetty ...

Marco - Pado, Chiello, Angelo, Lichty - Stefano, Claudio, Arturo - Bobby - King, Nando

Nevypadá špatně, ale když je na hřišti KingComan i Nando, tak bych dal stromeček s Kingem nalevo, Bobbym napravo.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pinturicchio

Co?

Reagovat
Milan.B

snad sa na to bude dat pozerat

Reagovat
Pipo123

Zajtra asi takto, Berisha - Cavanda, De Vrij, Cana, Lulič - Cataldi, Biglia, Parolo - Candreva, Keita, Anderson

Reagovat
lucius6

Přesně tak bych to poskládal, konečně by si mohl zahrát Cavanda a Keita a na Luliče v ojsme zvědavej

Reagovat
Pipo123

Blbé je že De Vrij, Cavanda aj Keita v prípade žltech by museli vynechať Juve, teda hlavne u De Vrija sa toho obávam

Reagovat
lucius6

To je nepříjemnost, možná by v tom případě bylo lepší postavit to Cana a Novareti, zas ten zápas by neměl být pro obranu tak náročný

Reagovat
Pipo123

No, Empoli vie zabrať, zajtra nečakám že udržíme čisté konto, ale vyhrať musíme, já očakávam takých 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tam ten kurz 1,5 je úplně zadarmo

Reagovat
Pinturicchio

http://1url.cz/z0f0

To jsou prostě borci

Reagovat
lucius6

Ten v předu to je Macura ?

Reagovat
Pinturicchio

Malinko, ... Marco Storari

Reagovat
Pinturicchio

Storari, Lichtsteiner, Ogbonna, Chiellini, Padoin, Vidal, Marchisio, Sturaro, Pereyra, Coman, Llorente

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Nevie niekto zostavu janova? Či nehrá Niang, nech si môžem pozrieť Juve..

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zajímavá sestava proti Parmě , je dobře že to takhle Allegri dnes postavil

Storari - Padoin, Chiellini, Ogbonna, Lichtsteiner - Stuaro, Pereyra, Marchisio, Vidal - Coman, Llorente

Reagovat
andycek1

Luxusne postavená zestava a sem rád hlavne za Sturara který dostáva pomaly šance v základe a za KINGSLEYHO tiež Paráda Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co máte někteří pořád s tím Sturarem, vždyť je to úplnej tragéd

Reagovat
M11

pekny gol.. ale Pereyra to tam pekne vypustil

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrát z jediný střely na bránu, to je vážně klika

Reagovat
Yanek

Niang ještě jedna sezona v Janově a pak stáhnout.

Reagovat
M11

hodne trapne zdrzovani..

Reagovat
M11

ty vole Mendes loket na druhou zlutou a on piskne faul Nandovi

Reagovat
DelPiero137

Nandovi nepiskaju nic, ani v LM. Ten musel nieco skarede spravit nejakemu rozhodcovi.

Reagovat
brenk

žltá Ogbonovi

Reagovat
brenk

no jo, to bolo poriadne trápenie...

Reagovat
andycek1

Nevadí zaslúžili sme si prehrať teraz sa pripraviť na Monako

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je úplně jedno jestli vyhrajeme ligu o 15 nebo 5 bodů a jestli si ty goly nechali na úterý, budu maximálně spokojen

Reagovat
smazaný uživatel

Sebevědomí ti nechybí ale vidim to podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Za tejden to bude doma s Laziem to samý

Reagovat
Pipo123

Dnes poobede bolo predaných už 50 000 lístkov na zajtrajší zápas proti Empoli

Reagovat
andycek1

Konecne vypredate zapas okrem teho s AS a s nami

Reagovat
Pipo123

Vypredané asi nebude, ale je to hodne, tak on kto vypredáva v taliánsku štadiony pravidelne ? asi len Juve

Reagovat
lnterista

HELLAS VERONA (4-3-3): 1 Rafael; 26 Sala, 2 Rodriguez, 18 Moras, 3 Pisano; 8 Obbadi, 77 Tachtsidis, 10 Hallfredsson; 21 Gomez, 9 Toni, 11 Jankovic.

A disposizione: 22 Benussi, 4 Marquez, 7 Saviola, 17 Nico Lopez, 19 Greco, 20 Christodoulopoulos, 25 Marques, 27 Valoti, 30 Campanharo, 33 Agostini, 70 Pereira, 71 Matric.

ALLENATORE: Andrea Mandorlini

INTER (4-3-1-2): 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 23 Ranocchia (C), 15 Vidic, 5 Juan Jesus; 13 Guarin, 18 Medel, 77 Brozovic; 88 Hernanes; 8 Palacio, 9 Icardi. A disposizione: Carrizo, Berni, Andreolli, Kovacic, Podolski, Obi, Felipe, Gnoukouri, Puscas, Nagatomo, Shaqiri, Bonazzoli

ALLENATORE: Roberto Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Herna

Reagovat
lnterista

mate nekdo nejakej dobrej stream? Sopcast a acestream vubec nejde ach jo...diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jako jak přestal fungovat Sopcast a betko přestalo vysílat tak je to zase jak x let zpátky.

Reagovat
lnterista

ani nemluv...porad lepsi nez jenom radio

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Brečouni v tom Turíně zejtra taky nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň, že se nesnažíš ostudnou prohru zakecat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Palacio musi jeste rok zustat

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritoooooooooooo

Reagovat
Pipo123

Konečne Hernanes zakladá akcie Interu a nie tragický Guarin, ten sa pekne drží vzadu a tam nič nepokazí

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát mu teď Toni ze dvou metrů nastřelí ruku a on za to dostane žlutou (jako Guarín).

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAANNNN

kdyby tak Icardimu mohl centrovat Icardi...

Reagovat
snuff24

my tu LM ještě dáme nakonec

Reagovat
Deki

bohužel už neni prosinec

Reagovat
lnterista

Handa

Reagovat
Votas

HANDA JE PROSTĚ PSYCHOPAT

Reagovat
smazaný uživatel

Samiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrr

Kolikátou už chytil a kolik jich vůbec pustil?

Reagovat
Votas

ono se mu možná chytá líp, když mu tam ti klauni nezavazí...

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
KillSwitch

A kolku uz Toni nepremenil v poslednuch zapasoch? Neviem ci nie 2. v rade....som mal vsadene 1x jediny zapas mi odisiel z 6

Reagovat
Zark

letos 4z5 chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Nuž tak dnes by som to postavil asi takto: Diego - Abate, Rami, Paletta, Antonelli - Van Ginkel, De Jong, Bonaventura - Suso, Destro, Ménez, ale ako poznám Pippa, tak bude v zálohe Poli a namiesto Susa bude bud Cerci alebo Jack. PIPPO: “Samp a fundamental match for Milan and I’m convinced we will win, I’m happy with how I’m doing”

Reagovat
olis

snad to uz dneska skonci

Reagovat
Milan.B

forza viola olis!

Reagovat
CubONE

Dufam, ze dnes Suso dostane viac priestoru. Kazdopadne som zvedavy, tretie vitazstvo za sebou (tusim) este tuto sezonu nebolo. Menez je v ohrozeni na derby, tak snad sa nevykartuje.

Idealne by sme mohli nastupit v utoku v trojici Cerci-Menez-Suso, ale to je asi nepredstavitelne, Destro to bude vpredu kazit aj tak.

Reagovat
olis

Andujar; Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinic; D.Lopez, Gargano; Callejon, Gabbiadini, Mertens; Higuain

chudak Marekiaro, chudak Inler snad sa dnes uz to utrpenie skonci, pome fialky zbavte nas uz tucniaka prosim

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš, že ho vyhodí, když nepřijal tu jeho rezignaci? Vždyť takhle by mu musel ještě platit nějaké odstupné, ne?

Reagovat
olis

tak ktovie ci je to pravda, su to len spekulacie, a neni to nahodou tak ze zmluva mu moze bezat dalej ale uz to trenovat nebude?

inak fakt neviem ci ho vyhodi, obavam sa ci nebude potrebne posrat este aj EL :D

Reagovat
Pinturicchio

To je fakt no. Jo, jo, plat mu běží, ale už prostě netrénuje nebo mu ty peníze do konce smlouvy šoupne najednou.

Reagovat
FuckT

Je to zaujimave, ze za 2 roky prakticky toho viac dojebal ako utilizoval, ale napriek tomu jeho plat za tie 2 roky bude pravdepodobne ekvivalentny platom nas vsetkych keby sme mali sancu robit aspon 4 zivoty. Kill Kill Kill Kill Kill The POOR!

Reagovat
Pinturicchio

Co už, nenaděláš nic.

Reagovat
Alberto Aquilani

ROMA: De Sanctis, Florenzi, Manolas, Astori, Holebas, Nainggolan, De Rossi, Pjanic, Ibarbo, Iturbe, Ljajic

Reagovat
Pipo123

Berisha; Cavanda, De Vrij Cana Lulic; Biglia Parolo; Candreva Anderson Mauri; Klose. All. Pioli

Reagovat
Pipo123

Toľko ľudí na Empoli

Reagovat
Pinturicchio

Přijela mega hvězda Anderson, co se divíš

Reagovat
Pinturicchio

Aha, já myslel, že hrajete venku

Reagovat
Pipo123

Je to tam skoro plné, očakáva sa 60 000 fans že je na štadióne, toto nám chýbalo, konečne chodia fanúšikovia

Reagovat
lucius6

Reagovat
FuckT

Co si cakal? Mate vysledky, kazdy pseudo-fanusik je medzi tymi 60 000, co znamena, ze hned ako sa vam prestane darit tieto cisla budu rapidne znizene prirodzenym magnetizmom neuspechu.

Reagovat
Pipo123

To mi je jasné, veď fanúšikovia boli len za bránou, chodia neustále na zápasy, ale potrebovali sme aj týchto fans, hned to vyzerá lepšie

Reagovat
FuckT

Tak to ano, a to je asi problem nasej spolocnosti, vsetko vyzera krasne, ale ta kvalita ide do pice. :D

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lucius6

ale je to super, kdo by to čekal po minulé sezoně

Reagovat
Pipo123

Cavanda Mauri goooooool

Reagovat
lucius6

Tak to byla rychlovka, Cavandův sprint paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Lazaar

Reagovat
Robbie

koukal sem na Cesena-Chievo, hnus fotbal, neuveřitelný jaký tými můžou hrát Serii A, to byl výkon hodný okresního přeboru

Reagovat
Pipo123

Mirooooooooo Klose 2:0 Cavanda druhá asistencia, 2x krásne nacentroval

Reagovat
FuckT

Keby toto vedeli nasi hraci, asi by sa neobjimali po 1 gole pri ciare ako banda teplych traktoristov, ale nevadi.

Reagovat
FuckT

Neviem ci som jediny, ale u Higuaina ma zatial najviac zaujal ten jeho perfektny move rukami po kazdej nezdarenej situacii. Je vidiet, ze do toho dava uplne vsetko.

Reagovat
lucius6

Cavanda jede

Reagovat
Pipo123

Hraje neskutočne, chalan jak sa mu všetci smiali keď začínal v SA tak túto sezónu hraje super, navyše tie centre má skvelé, konečne premýšla pri hre

Reagovat
lucius6

On má základ v tom, že je rychlej a silnej a letos se hodně zlepšil ve hře s míčem a dneska ukazuje i výbornou kopací techniku, jsem rád, že s emu daří, už několikrát v této sezoně mě mile překvapil a snad i do budoucna bude dostávat šance

Reagovat
FuckT

Boze, ten prasiak zas bude vytahovat rozhodcov ked prehrame nahodou...

Reagovat
Pipo123

De Vrij sa zranil

Reagovat
lucius6

Reagovat
Pipo123

Práve keď pôjdeme hrať proti Juve nám vypadne Radu a De Vrij

Reagovat
olis

nieze by mi to nejak vadilo ze ho neuznal ale naco tam stoji? fakt zbytocne su tam

Reagovat
Sasha

ono není pořád ještě jasné, že Benitéz po sezoně končí? nebo proč všeci fandíte viole?

Reagovat
olis

u ADL clovek nikdy nevie, je to velmi pravdepodobne ale isty si byt nemozme

Reagovat
FuckT

Tak ak je pravda, ze odmietol rezignaciu, tak rozhodne este mame vela, vela dovodov na obavy.

Reagovat
smazaný uživatel

AS dobrá akce

Reagovat
lucius6

Candrevaaaaaaaaaaaaa Tak to byla paráda

Reagovat
Pipo123

Candrevaaaaaaaaaa tak to je krása 3:0 polčas FORZA SS

Reagovat
lucius6

Mauri jednou zasprintuje a on je to zrovna ofsajd, chudák

Reagovat
Pipo123

Super polčas, skvelá hra, Empoli vôbec nevie čo sa deje, chudák Rugani dostal od Mauriho a Kloseho tvrdé lekcie. Krásne góly, Cavanda dve asistencie, skvelý Cana v obrane, škoda len zranenia De Vrija

Reagovat
lucius6

Parádní výsledek, snad ještě přidáme pár gólů v 2. poločase AVE LAZIO

Reagovat
Alberto Aquilani

Hm, teda Toro v takejto hlbokej defenzíve som teda nečakal. Čo sa nás týka nás, ešte prvú polku polčasu sme hrali slušne, druhá bola slabšia. Sme organizovaný, defenzíva OK, Astori je znova výborný. DDR a Radja dobre, ale Pjanić mal loptu asi 2 krát, ten je uplne neviditeľný, v útoku detto Ljajic, Ibarbo s Iturbem aspon dačo hrajú.... chýba nám rýchlejší prechod do útoku, často do toho bloku dostaneme Toríno sami ....

Reagovat
olis

Dries ser na to, nepredlzuj to trapenie pls

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Pipo123

Za polčas rozobrať obranu Cagliari, pritom mať ešte ďalšie šance, kľudne to mohlo byť 5:0, tak to už je fakt brutálna forma, zrovna defenzívne dobrého Empoli som sa hrozne bál

Reagovat
Pipo123

obranu Empoli, nie Cagliari, to je easy

Reagovat
Pipo123

De Vrij podľa trénera cítil ostrú bolesť v kolene a je tu podozrenie že si poškodil väzy v kolene kurva snad to nebude pravda

Reagovat
lucius6

To je neuěřitelnej pech, dneska jsem navíc hrál Fifu a zranil se mi tam Anderson na 7 měsíců což jsem ve fifě nikdy nezažil, tak to snad nebyla věštba toho co se stane v 2. poločase

Reagovat
Pipo123

Neblázni dúfam že u Stefana to nebude nič vážne, zrovna on je pre našu hru klúčová osoba

Reagovat
Alberto Aquilani

Ljajic, to už ani nie je možné .....

Reagovat
lucius6

Flipeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
lucius6

Felipe*

Reagovat
Pipo123

Felipe Anderson 4:0

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL .... ale asi penalta nemala byť, čo?

Reagovat
snuff24

LAZIO na titul pome

Reagovat
Pipo123

Novaretti červená, ale za toto ?

Reagovat
lucius6

To jako vážně, červená ? Rozhodčí je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

taky si říkám, že za tohle karta je přehnaná, ale on tam šel úplně zbytečně, o nic nešlo, si to mohl odpustit

Reagovat
Pipo123

Nám sa vyjebe celá obrana na Juve De Vrij sa zranil, Radu to isté, Novaretti červená, kto tam bude hrať tvl ?

Reagovat
lucius6

Jak vůbec vypadá Gentileti, vůbec si ho nepamatuju ani nevim kdy naposledy hrál

Reagovat
Pipo123

On sa udzravil ale potom si zasa natiahol sval, ten bude mimo ešte tuším jeden mesiac

Reagovat
El Matador

Chvílu hrál a hned se dlouhodobě zranil

Reagovat
Pipo123

Já že čo taká radosť na štadióne a to AS dostalo gol

Reagovat
Alberto Aquilani

ten kokot Holebas prestal hrať

Reagovat
Pinturicchio

A De Sanctis to samé, on ještě u toho zákroku mával rukou, že byl balón za čárou.

Reagovat
Milan.B

lazio druhe miesto si zasluzia

Reagovat
FuckT

Hamsik a Mertens! Ach, ti nasi lavickari, ako sa im len dari ked im prasiak dovoli ist si zabehat...

Reagovat
olis

hraci co hraju najmenej ho zachranuju

Reagovat
CubONE

Denis V Atalante snad nevedia dat gol inac nez noznickami.

Reagovat
Pipo123

Blbec zápas, zranil sa aj Parolo

Reagovat
lucius6

Parolo

Reagovat
Pipo123

Piče Cavanda sa vykartoval na Juve

Reagovat
lucius6

By asi stejně nehrál, ale i tak je to škoda a hráči by si na to měli dávat pozor

Reagovat
Pipo123

Nehral, ale momentálne v tej obrane to bude zvláštne, na Juve to bude asi Lulič, Cana, Mauricio, Basta

Reagovat
Alberto Aquilani

skoda slov, ono sa tomu ani nedá moc čo vytknúť, nehrali sme zle, gol visel vo vzduchu, IMO na konci rozhodca kompenzoval, pretože ten prvý zákrok na Dooumbiu v 16ke bola jasná penalta ....

Reagovat
lucius6

Paráda, škoda zranění, ale jinak super zápas a super návštěva a 2. místo je taky fajn FORZA LAZIO

Reagovat
CubONE

AC MILAN: Diego Lopez; Abate, Paletta, Mexes, Antonelli; Van Ginkel, De Jong, Bonaventura; Cerci, Destro, Menez.

UC SAMPDORIA: Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Mesbah; Palombo, Obiang; Eder, Soriano, Eto'o; Okaka.

FORZA MILAN!

Reagovat
mojmira

AC MILAN: Diego Lopez; Abate, Paletta, Mexes, Antonelli; Van Ginkel, De Jong, Bonaventura; Cerci, Destro, Menez.

UC SAMPDORIA: Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Mesbah; Palombo, Obiang; Eder, Soriano, Eto'o; Okaka.

Konečně zase uvidím zápas a zase mě tam bude srát ten žoldák ... jinak ta sestava vypadá docela slušně tak snad se bude na co dívat - FORZA MILAN

Reagovat
Malresi

Ako sa hovorí, víťazná zostava sa nemení. Dúfam len, že nastúpi Suso a skôr ako naposledy !!! FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Abate kapitan

Reagovat
Yanek

Nejlepší výkon sezony? Cerci

Reagovat
CubONE

No mne sa to prekvapivo paci, len mi vypadol obraz asi na 15min. Uz len ten Suso tomu chyba. Cerci celkom dobry az na to zakoncenie, takisto MvG super

Reagovat
mojmira

Slušný poločas, ale chtělo by to nějakou akci dotáhnout až do konce. A taky co nejdřív Susa na plac, ten kluk musí hrát. Rád bych tam viděl i Mastalliho a z těch ostatních už je to vlastně asi jedno ...

Reagovat
mojmira

dopíči tam nemůže ten míč takhle projít, to je strašně laxní ... Mexes to je prostě kokot originál, nemůžu se dočkat až spolu s tím opičákem vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Raritne nehrame napicu a samozrejme dostaneme gol.

Reagovat
Pipo123

Obrana AC mimo, jak tam mohli takto nechať volného hráča Dorie

Reagovat
smazaný uživatel

Doria z hovna bič

Reagovat
Yanek

Mexes úplně jinde než měl být, ale hlavně to byl prostor De Jonga.

Reagovat
CubONE

De Jong mi uz pride myslienkami uplne inde, pochybujem, ze ostane

Reagovat
Malresi

De jong v tom priestore mohol a aj mal byť, nerozumiem však na kerú piču sa Mexes posunul viac doľava a tým tam nechal úplnú dieru.

Reagovat
CubONE

Druhy polcas z nasej strany hrozne neorganizovany. Inac Okaka je v tej hre chrbtom k brane skvely, okamzite by som ho bral

Reagovat
CubONE

Duncan najprv zachrani, potom poserie

Reagovat
smazaný uživatel

ty naše centry, to je prostě katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Suso tomu sem to hrozně přál

Reagovat
mojmira

Suso příště základ, to jinak prostě nejde

Reagovat
CubONE

Suso je paradny, chce loptu, snazi sa, skoda tej strely.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele