Serie A - preview 30. kola

25.03.2014, 08:55, aktualizováno 27.03.2014, 08:38
Previews
Zlepšující se Inter Milán v posledním utkání narazil na odpor Atalanty, s níž poslední zápas prohrál. Vyléčit se ze zranění, která při tom utrpěly ambice týmu na návrat do Evropy, se Inter pokusí proti Udinese Calcio, jehož forma je rovněž jen těžko předvídatelná.
Inter Milán - Udinese Calcio  (čtvrtek 20:45)
Zlepšující se Inter Milán v poslední době narazil na odpor Atalanty, s níž poslední zápas prohrál. Vyléčit se ze zranění, která při tom utrpěly ambice týmu na návrat do Evropy se Inter pokusí proti Udinese Calcio, jehož forma je rovněž jen těžko předvídatelná.

Inter Milán se stal středem zájmu médií poté, co se k účinkování na předních stranách novin vrátil nový majitel Erick Thohir. Indonéský obchodník má s Interem velké plány rozhodl se vybudovat ekonomický silný tým, který se stane vlajkovou lodí nové vlny italského fotbalu. Napodobí úspěšný Juventus, který se podobnou cestou již vydal? Převést plány nového vlastníka na hřiště může celý tým již proti Zebrám z Udinese, které v minulém utkání braly tři body.

Teprve podruhé Inter Milán doma padl, v minulém kole prohrál s Atalantou Bergamo. Dvě branky od Giacoma Bonaventury poslaly domů s větší radostí Orobici, na což bude chtít Inter zapomenout. A ještě jednu věc musí Nerazzurri vyřešit - s Udinese si totiž na vlastní půdě již dvakrát nevěděli rady. A pod dohledem nového vlastníka Ericka Thohira bude muset Walter Mazzarri přijít na opravdu revoluční nápad, kterým by smolnou sérii proti Zebrám zastavil.

Samotný indonéský obchodník se vyjádřil k dění v klubu následovně: "Ptáte se mě, zda má někdo svou roli jistou? Ne, každého pečlivě sleduji. Každému člověku v mém týmu věřím, ale po každém mám také právo žádat výsledky a popřípadě následky za jejich jednání. Vždycky jsem se snažil hledat praktická řešení problémů, takže doufám, že se mi to povede i v Interu. Koupit společnost je ještě poměrně jednoduchá věc, ale dovést ji k triumfům, to chce odvahu a čas."

Když se naposledy tyto dva týmy utkaly, prohra 5:2 stála práci mladého trenéra Stramaccioniho. Tentokrát však bude Inter naprosto odlišný od matného a neorganizované celku pod "Stramou". Walter Mazzarri dal hráčům motivaci a jejich spolupráci jasný řád. Od prohraného Derby D'Italia s Juventusem se hra Interu zlepšila a v sedmi zápasech získal Mazzarriho tým čtrnáct bodů. Když vezmeme v úvahu výhry nad Fiorentinou a Hellasem Verona, je jasné, že naděje Interu na evropské poháry jsou opět v jeho dosahu.

Hlavní slabinou současného Udinese je stále přílišná vazba na výkony kapitána Antonia Di Nataleho, který navíc ohlásil konec kariéry. Samozřejmě se nejedná o definitivní rozhodnutí, ale spolu s nejasnou budoucností Muriela a spol. není pro fanoušky Udinese snadné věřit v jakýsi program. Hlavním problémem, se kterým se před duelem s Interem musí Guidolinovi hráči potýkat, je špatná obranná činnost. Na hřištích soupeřů totiž Zebry udržely čisté konto jen jedinkrát. Podaří se jim zlomit nešťastnou bilanci proti Interu?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Rolando, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Hernanes, Nagatomo - Palacio, Icardi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Widmer, Badu, Pinzi, Pereyra, Gabriel Silva - Fernandes - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Bologna FC  (středa 20:45)
O důležité body se bude bojovat na stadionu Antonia Bentegodi. Domácí Chievo Verona vyzve souseda z tabulky Boloňu. Oba celky jsou až po uši namočeni do bojů o záchranu. Hůře jsou na tom domácí, kteří nejsou osmnáctí jen zásluhou lepšího skóre.

Po Fiorentině podlehlo Chievo i dalšímu favoritu, tentokráte Římu 2:0 a opět se nebezpečně přiblížilo sestupu. Fly Donkeys jsou se 24 body ještě sedmnáctí, ale od osmnáctého Livorna je dělí pouze lepší skóre. "Bude to těžký závod, ale už o tom bylo řečeno spoustu slov. Jsme v choulostivé situaci, protože to, co jsme doposud dělali nestačí. Musíme vykoupit sami sebe, protože chceme v Serii A setrvat. Máme před sebou dva rozhodující měsíce a my chceme dokázat, že si zasloužíme zůstat mezi elitou," rozhovořil se obránce Chieva Gyorgy Garics.

Složité to do konce sezony bude mít i Boloňa. Ta je šestnáctá a k dobru má jen dva body. A vzhledem k tomu, že první zápas remizovala s Chievem 0:0 neměla by na Bentegodi prohrát. Ve hře je takříkajíc "šest" bodů, hrát se tedy bude opravdu o hodně.

Chievo je letos doma hodně mizerné. Na Bentegodi vyhrálo jen čtyřikrát, což je společně se Sassuolem vůbec nejméně z celé ligy. Nadruhou stranu, Boloňa venku trimfovala jen dvakrát, takže také její bilance není zrovna skvostná.

Kouči Corinimu budou scházet Paredes a Guana. Dva hráče bude postrádat také jeho trenérský protějšek Ballardini, konkrétně se jedná o Koného a Della Roccu.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Sardo, Dainelli, Cesar, Rubin - Rigoni, Guarante, Hetemaj - Radovanovič - Obinna, Paloschi
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Cherubin - Garics, Krhin, Perez, Christodoulopoulos, Morleo - Bianchi, Cristaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.00 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - UC Sampdoria  (středa 20:45)
Sassuolo se stále nemůže vyhrabat ze sestupových pozic, nicméně pořád je tu šance na konečnou záchranu. Proti družině Eusebia Di Francesca se teď postaví tým, který v minulém kole gólově naděloval. Nasází Sampdoria pět branek i předposledním Neroverdi?

Sassuolo si v neděli připsalo další porážku a zůstává ponořeno v sestupových vodách. Při porážce od Udinese navíc opět neskórovalo. "Musíme se v tomto ohledu zlepšit. Je to konstantní problém celé sezony. Musíme proti Sampdorii na utkání s Udinese zapomenout. Je to velmi důležité utkání a získat tři body bude klíčem k našemu cíli," nechal se slyšet Eusébio Di Francesco.

Sampdoria je ještě v tuto chvíli nejspíše ve velké eufórii. V neděli na Marassi totiž rozstřílela Hellas Verona 5:0! Siniša Mihajlovič mohl být na výsost spokojen, sám ale dobře ví, že takovéto vítězství je třeba v dalším kole potvrdit, jinak ztrácí na významu.

A Blucerchiati mají rozhodně co oplácet. Sassuolo totiž na jejich hřišti senzačně vyhrálo v dramatické a divoké přestřelce zároveň 4:3. Hattrickem se blýskl Domenico Berardi, ale od tohoto zápasu a pak především po utkání s AC Milán střelný prach tomuto mladíkovi přeci jenom zvlhnul.

Situaci domácím hodně stěžuje rozsáhlá marodka. Už pod Malesanim nemohlo kvůli zranění nastoupit spoustu hráčů a stejné je to i nyní. Di Francesco nemůže počítat s Alexem, Acerbim, Brighim, Anteiem, Manfredinim, Marronem, Pucinem, Sansonem a Floro Floresem. Na druhé straně zase nemohou nastoupit Krstičič, Sestu a Rodriguez.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Gazzola, Cannavaro, Ariaudo, Longhi - Biondini, Magnanelli, Missiroli - Zaza, Floccari, Berardi
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Regini - Soriano, Palombo, Renan - Gabbiadini, Okaka, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.10 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Juventus FC - Parma FC  (středa 20:45)
Ducali jsou v poslední době velmi nebezpečným soupeřem a z půdy nejednoho favorita si odnesli tři body. Podaří se jim to také v Turíně, kde se utkají s mistrovským Juventusem?

Pro vývoj v calciu by bylo rozhodně záhodno, kdyby Juventus ztratil body. Na druhou stranu, podle aktuální formy a dlouhodobého faktu, že Stará dáma má zřejmě nejvyrovnanější a kvalitativně nejlepší celek celé soutěže, se její ztráta bodů nezdá být pravděpodobná. Druhé AS Řím by samozřejmě rádo vytvořilo tlak na vedoucí mužstvo, tím spíš, že má (počítáno s úterním duelem) v podstatě dva zápasy k dobru, ale na domácí půdě je Juventus velmi silný. Dokonce si může dovolit nechat odpočívat některé hvězdy. K nim bude pravděpodobně patřit také Claudio Marchisio či útočník Carlos Tévez.

Problémem pro domácí by mohla být forma Parmy, která rozhodně již nebojuje o pouhý střed tabulky či záchranu. Dnešní Parma je díky mnoha faktorům velmi nebezpečným celkem, který usiluje dokonce o evropské poháry! To sice nepotvrdila v utkání s janovskými Grify, když si na domácí půdě připsala pouze bod za remízu 1:1, ale stále platí, že trojzubec v podání Antonia Cassana, Jonathana Biabianyho a právě bývalého hráče Juventusu Amauriho umí zle zatopit nejedné obraně.

Pro favorizování Juventusu hovoří také fakt, že v třech posledních utkáních obrana Staré dámy vydržela a neinkasovala ani jedinkrát. Rozšiřující se marodka Bianconeri nyní čítá hráče jako Angelo Ogbonna, Simone Pepe, Federico Peluso a Andrea Barzagli. Na druhou stranu, trenér Antonio Conte již může povolat zkušeného Mirka Vučiniće a také francouzského talentovaného záložníka Paula Pogbu.

Parma se nedokázala včas a úplně probrat z krásné výhry nad AC Milán, jemuž nadělila čtyři branky a s Grify pouze remizovala. Isaac Cofie sice vstřelil Parmě vedoucí branku, ale pohotový Ezequiel Schelotto o pár minut později srovnal a body se dělily. Tím pádem Parma zůstává na hranici sedmnácti zápasů bez porážky, současně ztrácí pouhé čtyři body na čtvrtou Fiorentinu. Střelecky ji táhne především návrat fotbalového génia Antonia Cassana, který si s vysokým Amaurim velmi dobře rozumí a není vyloučena ani jeho nominace na světový šampionát v Brazílii.

Velký podíl na tomto úspěchu má také trenér Roberto Donadoni, kterého vyzpovídala stanice Sky Sport Italia. "Musíte uznat, že Juventus patří do pice ligy plným právem. Zaslouží si vedení, protože odvádějí skvělou práci. Ve středu večer budou pod tlakem oni, protože Juventus je vždycky favoritem. Juventus je jako skvěle postavený válečný stroj, připomíná mi AC Milán za časů Fabia Capella, který dokázal vyhrát čtyři Scudetta za pět let. Neříkám, že nejde zastavit, jen říkám, že je obdivuji za to, co dokazují," chválí Donadoni zkušenějšího soupeře.

"Mám jiné cíle - kdybych viděl hráče jako jsou Marco Parolo nebo Antonio Cassano na světovém šampionátu, osobně bych to prožíval stejně jako oslavy Scudetta. Ve své kariéře jsem měl štěstí, že mi pomáhali trenéři jako byli Arrigo Sacchi, Parreira nebo Liedholm. Od Arriga jsem se naučil jeho až maniakální vášeň, která prostupuje veškeré jeho chování. A od Fabia Capella vím, jak reagovat na změny v zápase. Tyto vzpomínky mi pomáhají každý den na sobě pracovat a pomáhat týmu. Nemám pevně stanovené cíle, nevím, co přinese budoucnost. Práce v Parmě mě baví a nese výsledky našeho snažení," dodává trenér Roberto Donadoni.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Padoin, Asamoah - Llorente, Osvaldo
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Acquah, Marchionni, Parolo - Biabiany, Amauri, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - AC Milán  (středa 20:45)
Fotbalisté Fiorentiny stále živí naději na třetí místo a tedy postup do play-off Ligy mistrů a v dnešním utkání proti Milánu neberou nic jiného, než tři body. Rossoneri jsou na tom bídně a na Stadio Artemio Franchi tentokrát nejsou favoritem.

Viole zůstala po vyřazení z Evropské ligy nejen domácí soutěž, ale také domácí pohár. Ve finále Coppa Italia se střetnou s Neapolí, ale to až začátkem května. Nyní je před domácími ještě jeden velký cíl - získat třetí místo a tím si zahrát minimálně play-off Ligy mistrů. To má momentálně v držení opět Neapol, která má před Fiorentinou sedmibodový náskok. Historie evropských soutěží už nejednou ukázala, že takovýto náskok se stáhnout dá. "Můžeme ještě získat třetí místo. Vidím, že mám hráče, kteří dávají na hřišti vše a jsou přesvědčeni, že to, co dělají je správné. Někdy se stanou chyby, ale to je v pořádku," věří svým svěřencům trenér Vincenzo Montella.

V tomto kole se Fialky představí proti milánskému AC, kterému se letos vůbec nedaří. Fiorentina dokázala ovládnout i první vzájemné utkání, když vyloupila San Siro výsledkem 2:0. Tehda byl na lavičce AC ještě Massimiliano Allegri, nedávno nahrazen Clarence Seedorfem. Ale ani nizozemský kouč, to nemá v Miláně jednoduché. Nedávno se navíc objevily spekulace, že pokud nevyhraje na Laziu a Fiorentině bude odvolán. Rossoneri hráli v neděli na Laziu 1:1. "Mám způsob života, jež mi pomáhá vypořádat se s tlakem. Vždycky jsem byl vítěz a proto nechci ztratit tuto práci. Brzy jsem vstával a tvrdě pracoval a to vždy pro dobro týmu a k zisku výsledků," nechal se slyšet Seedorf, jenž rozhodně nehází flintu do žita.

Jeho Milán mu ale radost prostě nedělá. Další bodovou ztrátu si připsal na Laziu, byť vedl po vlastní brance Konka, o kterou se velkou měrou přičinil Brazilec Kaká. V lize to byl už čtvrtý nevyhraný zápas v řadě!

Oba tábory trápí dost rozsáhlá marodka. Na straně domácích budou chybět kanonýři Rossi a Goméz, k tomu jsou zranění i Hegazi, Rebič, Pizarro, Anderson a Vargas. Milán je na tom obdobně, zdravotní potíže mají kapitán Montolivo, pro něhož jsou zápasy s Fiorentinou hodně pikantní, El Shaarawy, De Sciglio, Petanga a Abate. Karetní trest z předchozího utkání si odnesl obránce De Sciglio.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Rodriguéz, Savič, Pasqual - Mati Fernandez, Aquilani, Borja Valero - Cuadrado, Matri, Joaquín
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Zaccardo, Rami, Méxes, Constant - De Jong, Muntari - Honda, Kaká, Taarabt - Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - AS Livorno  (středa 20:45)
Dlouhé čtyři roky již tým trenéra Stefana Colantuona nedokázal svého středečního soka porazit. Nyní by to rád napravil a vzhledem k ligovému postavení bude jasným favoritem. Ani to ale hosty nestaví zcela mimo dosah tří bodů.

V posledních čtyřech vzájemných duelech se totiž Atalanta neradovala z bodů ani jednou - všechny zápasy vyhrálo Livorno. Na první pohled je to možná trochu překvapivá bilance, vzhledem ke zkušenostem Atalanty i jejím větším ambicím, o kapitálu ani nemluvě. Nicméně, teď budou Orobici chtít získat kontrolu a utnout tuto nešťastnou sérii. Mají k tomu všechny předpoklady a hovoří pro ně také současná forma.

Orobici vyhráli již čtyři poslední ligové zápasy, naposledy si tři body připsali na půdě Interu. A byl to velmi zajímavý zápas, který jen potvrdil nevyzpytatelnost Colantuonova herního projevu i Atalanty jako celku. Hlavním hrdinou se stal dvoubrankový střelec Giacomo Bonaventura, který v poslední době září v dresu provinční Atalanty a poohlíží se jednak po místu v nominaci trenéra Cesareho Prandelliho na nadcházející mistrovství světa, jednak poté po přestupu do většího klubu.

Trenér Colantuono má sice radost z toho, jak jeho chráněnec prosperuje a střílí důležité branky, ale zároveň by rád, aby si Bonaventura dobře vybral. V rozhovoru po zápase s Interem trenér Le Dea jasně naznačil: "Stal se skvělým hráčem, protože pracuje pro tým. Má vyrovnanou defenzivní i ofenzivní složku hry a dokáže včas vystoupit a zaujmout pozici lídra. Nevím, co se na poli přestupů může stát, ale Bonaventura je připraven na další krok ve své zajímavé kariéře. Pokud ho Prandelli povolá? I kdyby se tak nestalo teď, tak v následujících letech může být jedním z hlavních strůjců úspěchů," popisuje Colantuono.

Dočká se Bonaventura dalšího úspěchu a bude nominován? To zatím jasné není a při konkurenci, která v dresu národního týmu panuje ani nemůže být, ale jasné je, že La Dea budou chtít odčinit poslední čtyři nepovedené vzájemné zápasy s toskánským klubem. Ten nyní neprožívá ideální časy a nálada v kabině musí být poločas co poločas velmi napínavá. Zkroušeně se hráči musí cítit zejména po posledním utkání s turínským FC, v jehož dresu září Ciro Immobile. Ten Livorno popravil třemi góly a nasměroval Granatu k výhře.

Podle trenéra Di Carla se ale nejednalo o ten případ, kdy tým nezvládá utkání. Spíše to byl nedostatek štěstí. "Když jsme měli balon, měli jsme být rozhodnější a zacházet víc obezřetně. Takhle jsme soupeři dovolili dostat nás pod tlak a sami v šancích hořeli. Byl to obtížný večer, protože Turín je velmi silným soupeřem a není snadné bránit hráče jako jsou Alessio Cerci nebo Ciro Immobile," dodal Di Carlo.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Yepes, Del Grosso - Estigarribia, Cigarini, Carmona, Bonaventura - Brienza - Denis
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Valentini, Rinaudo, Ceccherini - Mbaye, Benassi, Biagianti, Greco, Castellini - Emeghara, Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Janov CFC - SS Lazio  (středa 20:45)
Lazio ještě neřeklo poslední slovo, co se pohárové Evropy pro příští rok týče. K získání alespoň šesté pozice potřebuje stáhnout pětibodové manko na Parmu. Janov je až třináctý, takže Biancocelesti určitě mají na to, aby na Marassi vyhráli.

Janovští fotbalisté čekají tři kola na výhru a díky této sérii spadli až na třinácté místo. V neděli sice odčinili dvě porážky v řadě remízou na Parmě, ale zisk jednoho bodu ze tří zápasů je stejně málo. Sen některých fanoušků o pohárové Evropě je tak nenávratně pryč. Janov se ve zbytku sezony musí soustředit na klidné dohrání a udržení stálých pozic. Souboj s Laziem ale rozhodně nemají v úmyslu vypustit. "Honí se za příležitostí dostat se do Evropy. Pro nás to bude důležitý test, abychom viděli zlepšení. Lazio je nebezpečné v protiútocích, dávají hezké góly. Oba celky budou bojovat na vítězství," odmítnul jakékoliv vypuštění zápasu trenér Gian Pier Gasperini.

Hosté v minulém kole remizovali doma s AC Milán 1:1 a vzhledem ke ztrátám ostatních týmů bojujících o Evropu se jejich ztráta na šestou Parmu nezměnila. Ta stále činí pět bodů, ovšem s tím, že Ducali mají zápas k dobru. Každopádně stále to není nepřekonatelná meta. Co však Biancocelesti trápí je početná marodka. "Máme několik zraněných, ale doufám, že se někteří z nich zotaví. Klose tam určitě nebude. Bude zítra odpoledne trénovat a pak ve čtvrtek se bude snažit připojit k týmu," potvrdil absenci německého kanonýra trenér Edy Reja.

Lazio má s Janovem v poslední době hodně špantou bilanci. Hned pětkrát v řadě za sebou odešlo poraženo. I proto chtějí Římané na Marassi zvítězit a neoblíbeného skoa konečně porazit.

Grifové se budou muset obejít bez Matuzalema, Donnarummy, Vršaljka, Antoniniho, Kucky a De Maia. Podobné je to i na straně hostí. Na marodce jsou Ederson, Biava, Biglia, Dias, Marchetti, Ciani a Klose. Vykartovaný je Lulič.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Burdisso, Portanova, Marchese - Motta, Sturaro, Bertolacci, Cofie, Antonelli - Sculli, Gilardino
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Konko, Cana, Novaretti, Radu - Gonzalez, Ledesma, Onazi - Candreva, Perea, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.00 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - SSC Neapol  (středa 20:45)
Oba týmy mají velkou motivaci k tomu, aby vyhrály zápas vloženého kola, i když k tomu každého ze soupeřů vedou jiné pohnutky. Zatímco domácí Catania je poslední a zoufale se snaží získat body pro záchranu, Partenopei stále živí naději na druhé místo.

Na to však ztrácí šest bodů a navíc má druhé AS Řím jeden zápas k dobru. Přesto je jasné, že až do konce sezony se tým trenéra Rafy Beníteze nevzdá možnosti pronásledovat vedoucí dva týmy. Problémem je trochu forma z posledních dvou utkání, neboť celek sídlící pod Vesuvem vypadl z Ligy mistrů díky domácí remíze s Portem a ani poslední ligové klání se mu příliš nepovedlo. O výhře toskánské Violy rozhodl španělský útočník Joaquín, který pár minut před koncem vstřelil jedinou branku utkání.

Obdobně se "daří" Catanii. Ta totiž zažívá tragickou sezonu a předsezónní plány pomalu létají oknem. Sicilský klub se krčí na poslední příčce Serie A a zónu sestupu již dlouho neopustil. K tomu by mu mohla pomoci případná výhra nad Neapolí, kterou tíží zranění. Rychlík Dries Mertens, který se po příchodu holandské Eredivisie rychle zapracoval do základní jedenáctky, je zraněn. Kvůli karetnímu prohřešku nemůže nastoupit ani lednová posila do obrany se jménem Faouzi Ghoulam.

Trenér Benítez ale nechce nic předem vzdát a po utkání s Fiorentinou prohlásil: "Myslím, že jsme odehráli dobré utkání a hráči se snažili. Výsledek je pro nás trochu krutý. Druhé místo je pro nás samozřejmě stále velkým cílem, ale pokud Řím nezačne rychle ztrácet body, bude to velmi těžké. Nebudu tu rozebírat výkony sudích, protože mám k arbitrům velký respekt a obdivuji jejich práci. Jen doufám, že se v dalších zápasech nedopustí velkých chyb," naznačuje Benítez.

Trochu pozitivnější vzhledem k budoucnosti je Marek Hamšík. Slovenský záložník stále hledá ztracenou formu a pokud chce být opět klíčovým hráčem, měl by si v jejím nalézání pospíšit. Do konce ligového ročníku zbývá devět kol a Neapol stále bojuje o Ligu mistrů. A vzhledem ke zlepšeným výkonům Interu Milán či právě Fiorentiny nemá jisté ani třetí místo. "Hodně nás oslabilo vyloučení Faouziho Ghoulama, se kterým jsme se dlouho nemohli vypořádat. Hráli jsme dobře a snažili se vyhrát, ale bohužel se nám to nepovedlo. Mám ale radost z toho, jak jsme hráli v početním oslabení. Teď potřebujeme rychlý obrat k lepším zítřkům, protože soutěž ještě není u konce. Máme dostatečně kvalitní tým na to, abychom AS potrápili," varuje slovenská hvězda.

Catania sice padla v posledním utkání, ale minimálně její výkon naznačuje velkou touhu po bodech. Juventus dokázal Slonům vstřelit jen jednu branku a to přesto, že téměř půlhodinu hrál v početní výhodě po vyloučení Gonzala Bergessia. Trenér Maran si výkonu svého týmu velmi váží a optimisticky hledí do budoucna: "Chtěli jsme a potřebovali vyhrát, což se nám dnes nepovedlo, ale velmi mě těší výkon celého týmu. Mám radost z toho, jak chlapci bojovali proti tak silnému soupeři. Obrat o body Juventus dokázalo jen pár týmů a my jsme k nim prostě nepatřili. Ale věřím, že pokud se proti Neapoli předvedeme ve stejné formě, můžeme na body pomýšlet," dodává lodivod posledního celku tabulky.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujár - Bellusci, Gyomber, Rolín - Peruzzi, Izco, Lodi, Rinaudo, Monzón - Keko, Barrientos
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Henrique, Fernandez, Albiol, Reveillere - Inler, Jorginho - Callejón, Hamšík, Insigne - Pandev
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.50 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Hellas Verona  (středa 20:45)
Hellas Verona utrpěl v minulém kole pětigólový debakl a proti Cagliari bude usilovat o nápravu. Veronští by také konečně rádi protrhli střeleckou smůlu. V lize totiž neskórovali už 405 minut! Cagliari ale půjde o hodně, devět kol před koncem soutěže stále nemá jistotu záchrany.

Domácí výběr trenéra Diega Lopeze okupuje patnáctou pozici a ještě zdaleka nemá se záchranou vyhráno. Vždyť k dobru před osmnáctým místem má jen pět bodů. Navíc momentální forma Sardiňanů není také bůhví jaká. Po domácí porážce s Laziem vyšli domácí naprázdno i v důležitém souboji s Boloňou (1:0). Střetnutí s Hellasem je proto hodně důležité, možná důležitější než pro samotný Hellas, který se oklepává s debaklu od Sampdorie. "Zůstávají silným týmem. V lize toho letos dokázali víc než my. Je pravda, že prohráli 5:0, ale měli spoustu smůly. Dokázali si i tak vytvořit dost šancí na srovnání," varoval před podceněním trenér Diego Lopez.

"Jsem ze ztraceného zápasu naštvaný. Nejsme zvyklí na takovéto ztráty. Musíme si vést lépe. Už nejsme tak jistí, jako jsme byli předtím. Jsme svědky špatného období, ale to je vzhledem k dlouhé sezoně normální. Není to krize, měli jsme menší pokles, ale očekávám, že se to zlepší," okomentoval nepříjemnou porážku Hellasu její trenér Andrea Mandorlini.

Hellas tímto debaklem v podstatě ukončil snažení o pohárovou Evropu a ve zbytku sezony se koncentruje na udržení stávajících pozic. Trenéru Mandorlinimu však přidělává starosti útok. Už 405 minut nevstřelili hostující borci gól a to mají v řadách Luku Toniho! V zápase se Sampdorií si veronští vypracovali hned několik šancí, ale vždy narazil na zeď jménem Da Costa.

Sardiňané se budou muset obejít bez Adryana a suspendované dvojice Dessena - Conti. Dvě ztráty hlásí rovněž Hellas. V trestu je Donadel, zatímco Goméz má zdravotní potíže.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pissano, Rossetini, Astori, Avelar - Ekdal, Cossu, Vecino - Ibraimi . Ibarbo, Sau
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Pillud, Moras, Maietta, Agostini - Sala, Cirigliano, Hallfredsson - Iturbe, Rabušic, Marquinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Turín FC  (úterý 20:45)
Další kolo italské nejvyšší soutěže bude kolo vložené, takže netrpěliví fanoušci calcia nebudou muset čekat až do víkendu. Již v úterním zápase nás čeká zajímavý duel, protože domácí AS Řím uvítá neméně ambiciózní Granatu s Cirem Immobilem ve svém středu.

Římský celek si poradil v minulém kole s domácím Chievem Verona, když se trefili Gervinho a Destro. Víkendové kolo Serie A však přineslo body také pro Turín, který spasil třemi góly útočník Ciro Immobile. Talentovaný zakončovatel si jméno udělal například v tažení Pescary druhou ligou a teď postupně pokukuje po mistrovství světa. Není divu, že se o něho trenér Cesare Prandelli osobně zajímá, neboť Immobile v současné chvíli kraluje střeleckým statistikám Serie A a společně s Carlosem Tévezem nastřílel již šestnáct branek.

Své působení v Turíně si mladý kanonýr pochvaluje a je jasné, že turínský klub by rád s útočníkem počítal i do dalších sezon. Něco podobného vyjadřuje sportovní ředitel Granaty Gianluca Petrachi, který chce hráče udržet. "Pro Immobileho by další rok strávený tady byl jedině krokem vpřed a dalším zlepšením. Cerci patří nám, Immobileho spoluvlastníme. Myslím, že chceme pro hráče to nejlepší, chceme jim pomáhat ve vzrůstu. Oba se v Turíně mají dobře, doufám, že zůstanou," uvádí činovník.

Souboj s AS Řím bude opravdovým testem schopností turínské ofenzívy, protože AS se zatím chlubí nejlepší obranou v celé Serii A. Tým trenéra Rudiho Garcii dokázal inkasovat jen čtrnáctkrát a za sebou nechal týmy jako Juventus Turín či Neapol s Fiorentinou. Giallorossi zatím velice úspěšně bojují o vysněnou Ligu mistrů, v čemž jim pomáhá současná druhá příčka. Zásluhu na ní má také reakce týmu na zranění Kevina Strootmana a obroda zkušeného záložníka Rodriga Taddeie. Garcia ale bude mít problémy především se složením obrany.

Mimo hru je totiž obránce Federico Balzaretti, jehož rekonvalescence již nejde tak rychle. V utkání s Veronou se navíc vykartoval Mehdi Benatia, který je jasným pilířem stoperského dua. Jeho místo by mohl zaujmout mladík Alessio Romagnoli, popřípadě je možné využít služeb defenzivního univerzála Daniela De Rossiho, jemuž skončila doba nucené absence. Na pravé straně se pravděpodobně objeví Torosidis, protože ani forma Maicona není zatím ideální a zkušený Brazilec musel minule střídat již po změně stran.

Ani ofenzivní složka Vlků není špatná a opírá se o několik klíčových prvků. Není zde prostor pro jejich přesnou analýzu, ale shrňme si alespoň záchytné body. Návrat kapitána Francesca Tottiho dodal týmu sebevědomí a punc legendárních nahrávek. Rychlost ztělesňuje africký fotbalista Gervinho, který zažívá návrat k výborné formě z Lille. A důležité góly střílí také mladík Mattia Destro. Právě ofenzivní rychlík Gervinho byl zpovídán stanicí Rai Sport a naznačil, že prožívá po profesionální i osobní stránce ideální časy.

"Dobře se zotavuji a mám tento proces velmi rychlý, takže se necítím nijak unavený. Jsem moc rád za to, že jsem znovu dostal šanci a navíc se zapsal mezi střelce. Ten první gól nám dodal klid a potřebné sebevědomí. Věděl jsem, že budu nastupovat v základní sestavě AS, ale přesto jsem vždycky dbal o svoji fyzičku, protože chci týmu odevzdávat maximum. Daří se mi, jsem spokojený se svou hrou a dokazuji to ve velmi těžké lize," dodává někdejší hráč Arsenalu.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Castan, Romagnoli, Dodo - Pjanić, De Rossi, Nainggolan - Florenzi, Totti, Gervinho
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Glik, Bovo, Moretti - Maksimović, Kurtić, Vivés, El Kaddouri, Darmian - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.75 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC29253165:1978
2.AS Řím28197254:1464
3.SSC Neapol29177553:3058
4.ACF Fiorentina29156849:3151
5.Inter Milán291211647:3147
6.Parma FC281211546:3247
7.SS Lazio29119937:3642
8.Atalanta Bergamo291241333:3940
9.Hellas Verona291241343:5140
10.Turín FC291091042:3739
11.UC Sampdoria291071238:4237
12.AC Milán29991142:4336
13.Janov CFC29991132:3636
14.Udinese Calcio291041533:4234
15.Cagliari Calcio296111227:3929
16.Bologna FC295111324:4326
17.Chievo Verona29661723:4324
18.AS Livorno29661732:5424
19.US Sassuolo29561828:5721
20.Calcio Catania29481721:5020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (461)

Přidat komentář
Pinturicchio

AS dneska prakticky bez obrany, Toro se poslední kolo chytlo, ... kurz na 2 přes 9, že by?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky! Já si neuvědomil, že Benatia nehraje a plácl ho do sestavy Grazie mille amico

PS: přidávám se do klubu blbců s prázdným příspěvkem viz níže

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

jak blbců? myslel si klub vyvolených

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, pane předsedo

Reagovat
smazaný uživatel

dávám to tam 9,80 se musí dávat.A Bez Benatii šance je.za 50 to je hřích nedat.

Reagovat
smazaný uživatel

On to není jediný takový kurz, který by se tohle kolo měl vsadit...

Reagovat
10

Catania, Udine?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle taky, ale tady se ten kurz neblíží 10...

Reagovat
10

co myslíš teda? z tebe taky člověk všechno musí dolovat jak z chlupatý deky

Reagovat
Pinturicchio

Jinotaje, no

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že mozek dneska nemá vícero lidí. Malá nápověda... On je tam kromě Torina jen jeden další kurz 10...

Reagovat
Pinturicchio

Myslíš, že Parma něco uhraje?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že je spousta faktorů, kvůli kterým se to musí hrát (herní forma, motivace, únava, postavení v tabulce). Výjimka, která potvrzuje pravidlo "nikdy proti svým".

Reagovat
Pinturicchio

Jo, mně to právě nedocvaklo, protože jsem nečekal, že (možná) půjdeš proti Juve, ... ale jo, souhlas, prakticky to samé, jako AS - Toro. Motivace vytáhnout se proti Juve a možnost dál bojovat o Evropu bude velká, stejně, jako únava u hráčů Juve. Nefandit Juve, tak asi neváhám.

Reagovat
DelPiero137

Tohoto zapasu sa bojim, mozog Cassono zatopi nasej obrane...

Reagovat
10

na to jsem ani nepomyslel...pragmaticky by se to možná nabízelo, ale jak píšeš dole, proti svým se nehraje

Reagovat
Maritazzi

Já v 15 letech prohrál na Římu tolik peněz, že bych si na ně už nevsadil ani proti hokejovýmu Chomutovu (to byl letos taky zlatej důl).

Reagovat
Pinturicchio

Co ještě? Mně se po výkonu proti Juve líbí i Catania, jak píše 10, hrát by se dalo i Udine.

Reagovat
DieFohlenBMG

tj, Plašil dá gól, na to bude taky slušnej kurz

Reagovat
10

teď jde o to, jakou bude mít Toro motivaci, která do toho už v týhle fázi sezony začíná vstupovat

Reagovat
Pinturicchio

Ventura to nevypustí , ... a do Evropy jsem jde letos tuším i 6. místa, díky Coppě, o to by taky ještě mohli zabojovat.

Reagovat
Maritazzi

To není v jejich ambicích, o to se poperou jiní (nebo to snad uhraje v klidu Parma).

Reagovat
Pinturicchio

Podle mě bez šance nejsou, Hellas půjde ted dolů, Parma taky ztrácí body, viz ted Janov, Lazio je jak den a noc. Nejsou bez šance a o Evropě jejich prezident tuším taky mluvil.

Reagovat
Pinturicchio

Co tam dělá to "jsem"

Reagovat
smazaný uživatel

a taky Cerci bude chtít dát proti "svým" gól

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze to bude Torosidis - Castan - Toloi - Dodo, to nie je take zle, zvladneme to, len skoda, ze to neuvidim, lebo na Toloia som velmi zvedavy

Reagovat
Pinturicchio

Je to možné, vycházel jsem z Gazzetty, kde je místo Doležala Romagnoli.

Reagovat
smazaný uživatel

za Miloše

Reagovat
Pinturicchio

Jsem to chytil od vás Římanů.

Reagovat
smazaný uživatel

to by som nepovedal, aj napriek tomu ze nenastúpi Benatia tak AS dnes neinkasuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Grande Roma

Reagovat
Votas

OT: uhodni Interistu:

1)

Mám za sezónu 82 střel a 3 góly, kdo jsem?

2)

Mám za sezónu 18 střel a 4 góly, kdo jsem?

Reagovat
Pinturicchio

Bez dívání do statistik ...

1) Guarin

2) Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

predbehol si ma

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

k tý pravděpodobný sestavě... García včera na tiskovce řikal, že bude hrát Tolói na stoperu, a nejspíš bude i Destro, dal gol ve dvou zápasech po sobě

Reagovat
Maritazzi

Toloi určitě, Destra bych možná proti Toru od začátku nedával, za mě Flore/Ljajič. Ještě jsem někde četl, že Rudi přemýšlí, že dneska pošetří i Lemmyho, ale to snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych Destra nedával nikdy, nicméně je ve všech novinách a, jak řikám, má lauf

já to teda nečet, ale ať si nechá dát kartu na šetření, je diffidato

Reagovat
Maritazzi

Tak na jeho poměry už jí nedostal dlouho. Ono je těžký něčemu u Destra říkat lauf, jeho přínos je pořád stejnej. Tak ty noviny u Rudiho nejsou vždy směrodatný, viz nasazování Romagnoliho.

Reagovat
Maritazzi

Jinak dneska budou na hřišti uvedeni hráči do síně slávy a koho by zajímalo, tak zítra od 11 prezentuje Pallotta nový stadion Jo a France dneska 700. zápas v našem dresu.

Reagovat
10

Reagovat
stuff

stadion

Reagovat
olis

na ten stadion som zvedavy ako sa k tomu stavia mesto? je napomocne alebo kladie polena pod kolena ako inde?

Reagovat
smazaný uživatel

spolupracuje asi docela ok, ale nechce dát ani cent, i když se musej opravit silnice a opravit metro a vyladit přípojky na dálnici

Reagovat
Jajinek

Olympico

Kluci z fanklubu tam byli v sektoru hostí nyní na zápase 0:0 a byli naprosto nadšení!!!

Reagovat
Maritazzi

Já jsem z Olimpica taky naprosto nadšený, ale pro nás je tohle obrovská šance, jak se posunout dál po mnoha stránkách.

Reagovat
DieFohlenBMG

88

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si, žítra Juve čeká první ztráta v sezoně na domacím stadionu

Reagovat
Pinturicchio

Kurňa, fandíš Juve, žádné takové řeči

Reagovat
The Krupy

ým trenéra Rudiho Garcii dokázal inkasovat jen čtrnáctkrát a za sebou nechal týmy jako Juventus Turín

Kto píše to preview?

Reagovat
Pinturicchio

Co? Však máme o 5 gólů horší obranu než AS.

Reagovat
10

asi myšleno v počtu obdržených gólů, ne?

Reagovat
The Krupy

Ja narážam na to "Juventus Turín", z toho mám alergiu

Reagovat
Pinturicchio

Tak v ČR je to zaužívané (stejně, jako "ten Juventus"), zvlášť pro lidi, kteří ten fotbal až tak nesledujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je jineho rodu než mužskeho?

Reagovat
smazaný uživatel

ta Stará dáma

Reagovat
smazaný uživatel

To je něco jine, než Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

jasná věc...jsem to chtěl trochu odlehčit

Reagovat
Pinturicchio

Je to ta Juve.

Reagovat
Alberto Aquilani

tá Juventus ? viem, že v taliančine je to La Juve, ale asi je blbosť, aby to češi x slováci hovorili tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možné, ale v italštině je také ten Neapol, respektive Napoli, a v Češtině to přechylujeme na Neapol v ženském rodě. Zatímco ve slovenštině máte taky Neapol mužského rodu. Přechylování ať už jedním nebo druhým směrem je v jednotlivých jazycích celkem přirozené. Na tohle bych opravdu nedbal. Po stránce českého jazyka není Juventus v mužském rodě nesprávně.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc "juventus" pochází z latiny, kde je jeho význam "mládí", čili jsi u rodu středního. Do Italštiny je Juventus přebráno do rodu ženského a do Češtiny zase pro změnu v rodu mužském. To je jako u skloňování slova "esej", kde někdo říká TA esej, někdo pro změnu TEN esej. Dřív se víc používal mužský tvar, dneska se používá ženský. Všechno je to o vývoji jazyka.

Reagovat
Il Architetto

Kdo drží rekord v počtu domácích výher bez ztráty bodu?

Reagovat
smazaný uživatel

#Juventus After 29 Weeks:

11/12 = 59 PTS, W 15, D 14, GS 46

12/13 = 64 PTS, W 20, L 4, D 5, GS 57

13/14 = 78 PTS, W 25, L 1, D 3, GS 65

Reagovat
smazaný uživatel

bolo by pekné prekonať tu 100 bodovú hranicu, ešte krajšie by bolo vyhrať EL doma v predĺžení (penalty nie na to nemám nervy)

Reagovat
Pinturicchio

Radši 5:0 po základní hrací době, ať je to bez nervů úplně.

Reagovat
Il Architetto

A rozhodl by Mirko něčím takovým - https://www.youtube.com/watch?v=RCk30NCRd0o

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Takze minulu sezonu by sme boli kusok od titulu ako ste teraz vy ale my musime mat skvelu fazonu ked vy mate este lepsiu

Reagovat
smazaný uživatel

Hop, myslel som predminulu ale asi by sme aj tak boli prvi

Reagovat
Pinturicchio

Každopádně, dyť v té první sezoně bychom na AS Juve ztrácela 18 bodů

Reagovat
Pinturicchio

bychom = by

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/46917/guarin-inter-dream-come-true

“It’s a dream come true for me to know I can wear this shirt even longer,” Guarin told Sky Sport Italia.

“Can I finish my career at Inter? You never know. Anything can happen in football but my decision was to choose Inter. I’m relaxed and want to stay here.

Nemůžu z něj, fakt.

Reagovat
10

řekli mu vůbec, že se ten přestup do Juve nakonec neuskutečnil?

Reagovat
Pinturicchio

No i kdyby, tak Fredy si evidentně žije ve vlastním světě, ve kterém střílí v dresu Juve jeden gól za druhým.

Reagovat
Votas

dyť to sou normální kecy po prodloužení smlouvy, kdyby se mu to nedalo, tak by dělal hroznej bugr...měl to tuším slíbený od Brancy ještě před změnou vlastníka, takže takhle aspoň chvíli nebude dělat vlny a nedropne mu cena...hlavně aby přestal ostřelovat těma svýma jedovkama Kolumbii...

jestli se mu ale povede MS, tak Hasta la vista...

Reagovat
lnterista

jj a jeste toho druhyho

Reagovat
Votas

kdyby se jim a Nagatomovi povedlo mistrovství, tak by to celkem solidně mohlo zafinancovat mercato...jinak se bojím, že bude muset jít Handa

Reagovat
Jajinek

půjde Rano, Gaurín a možná i Ricky...navíc odchodem Milita a Samuela ušetříme i na platech. Handu po téhle sezóně stejně nikdo moc chtít nebude, tam bych byl klidný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně přivedete, nebo podle spekulaci, dvě posily do obrany zadarmo

Reagovat
lnterista

Rana bych si taky klidne nechal...a uplne nejlepsi bude kdyz odejde Ricky ale Guarina bych tak nejak vydrzel

Reagovat
Votas

Rana s tím aby šel za rok zadarmo do Juve určitě držet nebudem...

Reagovat
Votas

no ale rano půjde kolem 7m, což je jako prdnutí do moře, Fredymu, když drbne, tak s ním taky nikdo nemusí hnout

Handu možná bude tlačit Thohir...když nikdo nebude chtít tamty separatisty, tak je to jedinej hráč, za kterýho máme "náhradu" z vlastních zdrojů a kterej má nějakou cenu. Řekl bych, že z hráčů budem chtít vykřesat 25+ a to jenom Kuzma s Ranem nedají. Mně by se nejvíc líbilo střelit toho Yuta...United by se mohli zbláznit.

Reagovat
lnterista

Yuto mi na lavicce vubec vadit nebude naopak...

Reagovat
Votas

na lavici mně taky nevadí...ale vzhledem k tomu, že je to snad nejproduktivnější "obránce" v Evropě, tak by mohl zachřestit pěknej měšec+ myslím, že ho nebude těžký nahradit

Reagovat
lnterista

kdyz prijde dobra nabidka tak neni o cem to je jasny

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ale vzhledem k tomu, co mele od té doby, co přestoupil do Itálie, je to mega prdel.

Reagovat
lnterista

a co mele od te doby co prestoupil?

Reagovat
Alberto Aquilani

LA FORMAZIONE UFFICIALE DELLA ROMA

ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 13 Maicon, 2 Toloi, 5 Castan, 46 Romagnoli; 44 Nainggolan, 15 Pjanic, 16 De Rossi; 22 Destro, 10 Totti, 27 Gervinho A disp.: 1 Lobont, 28 Skorupski, 33 Jedvaj, 3 Dodò, 35 Torosidis, 11 Taddei, 95 Mazzitelli, 94 Ricci, 24 Florenzi, 8 Ljajic

All.: Rudi Garcia

Reagovat
Slejdy

jsem hodne zvedavej na Toloie, snad adekvatne zastoupi Benatiu

Reagovat
smazaný uživatel

To je porod poskladat sestavu na vloženy kola dycky...

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi?

Reagovat
KillSwitch

AS Roma - Torino FC

Obaja dajú gól áno 1.94

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

díky...pěkně i s hymnou a kočičkama

Reagovat
smazaný uživatel

tak pojďme na ně...FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

stadio olimpico priprave ... do boja ! :::::::::::::::::::::AS::::::::::::::::::::::::::::::: ROMA ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: S..........P..............Q..............R.......................... ROMA ROMAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS

Reagovat
KillSwitch

nemám rád tohto rozhodcu

Reagovat
lnterista

OT: https://www.youtube.com/watch?v=N9P8Cp5U7Fw

nevite nekdo co je to za pokrik moc se mi libi...od 20:00(po zapase)

Reagovat
KillSwitch

Tottiiii nieee

Reagovat
smazaný uživatel

France

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

lauf

Reagovat
smazaný uživatel

Destro už nejlepším střelcem AS

Reagovat
smazaný uživatel

už delší dobu

Reagovat
smazaný uživatel

doteť byl Gerv

Reagovat
KillSwitch

nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Gerv 9 golů, Destro 8 ...teď maji oby po devíti

Reagovat
smazaný uživatel

v lize byl dlouho Destro, ale v součtu s pohárem Vinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Konečne hráme dobre, Toloi je zatiaľ vpohode, ale Kaštan hrá výborne, pri absencii Mehdiho je vodca obrany a môže sa viac ukázať. Tá záloha s DDR hrá uplne inak, Radja nieje hráč jak on, takže je fajn, že je spať. Zápas nevychadza Tottimu, a do golu hral nič moc aj Gerv. Dal by som dnes Ljaja, tomu by zapas mohol sadnut, chce to trochu zasepčiť a vystreliť .....

Reagovat
KillSwitch

ani minulý zápas Tottimu moc nešiel

Reagovat
Slejdy

pekny gol

Reagovat
KillSwitch

194€ vo vačku...teraz už len dať gól a vyhrať ten poondiaty zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Ventura Dalsi kontroverzny gol v ich sieti... Aj ked tesnotka. http://prntscr.com/343h3k

Reagovat
smazaný uživatel

Kontroverzní? VŽdyť tu zadní nohu maj stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna sa tiez v takychto pripadoch ma davat vyhoda utociacemu hracovi Kazdopadne, milimetrovy ofsajd to bol...

Reagovat
stuff

ruska vyslovnost Tottiho na nezaplatenie

Reagovat
Alberto Aquilani

ALESSAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
KillSwitch

goooooooooool

Reagovat
Slejdy

GOOOOL kua

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Stare zname, nedas - dostanes opat v akcii Cerci v 70tej a Glik v 89tej to mali rozhodnut. Obe golovky... Skoda. Ten 10 kurz na dvojku vam skoro vysiel

Reagovat
Alberto Aquilani

jop, šance AS sa takticky zamlčia :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Nj. Nejake zavary okolo 16ky Tora tam boli. Jediny Gervinho mal dobru sancu v 2p co vtedy spicakom po trme vrme a xyz zblokovanych "striel" :) to poslal tesne vedla tyce... No daco ine si nepamatam. Teda nie take zavazne ako sance Glika + Cerciho. Noze mi oziv pamat

Reagovat
Alberto Aquilani

zavazne šance Glika či Cerciho ? Bože ty kecáš jak tvoji kamoši.... Torino sa dostalo za zápas 2 krát za polku a ty to tu opíšeš jak keby mali hroznu smolu, že prehrali ....

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujem Skvele si zhrnul tie nespocetne sance domacich ,ktore som samozrejme ja ako zaujaty fanusik naschval vynechal

Btw. A ked nevies uznat ze Cerciho + Glikova sanca boli golovky...jedna strela z vnutra 16ky, da sa povedat ze priamo na brankara, kedze Naingolan uz nestihal tienit a druha sanca tec z hranice maleho vapna...tak neviem kto tu potom keca

PS. To teda mali smolu ze prehrali Vsak cely zapas vyborne branili, zhustovali zalohu a nechavali AS hrat do hranice 16ky. Vyrazali do kontier, z ktorych si vytvorili dobre sance a mohli ist aj do vedenia 1-2, namiesto toho dostali gol po vlastnej chybe - strate lopty v nadstavenom case a odchadzaju bez bodu...jj, smolu nemali

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi produktivna debata

Reagovat
Alberto Aquilani

ja si myslím, že si stále musíš robíš len srandu, lebo keĎ to myslíš vážne, tak to je choroba ...

Reagovat
danko10

Ja si inak tiež myslím, že keby futbalový boh existoval, dnes by bola remíza a Destro by umrel. Našťastie futbalový, ani žiadny iný boh neexistuje, takže Gervi vyrezal aj podruhý krát a to tlsté jalito dalo gól už v treťom zápase v rade.

Reagovat
Pinturicchio

Na tohodle .... nemá cenu reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, jenže po půli to mělo být 3:0 (Totti nedal jasnou tutovku, to samý Pjanič)

Reagovat
smazaný uživatel

Btw, Immobileho gol, resp. jeho zle spracovanie lopty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Anoooooooooooooo kurvaaaaaaaaaaaa, Sandroooooooooooooo!!!!!

Reagovat
stuff

tak, ci onak, krasny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

jooo...zcela zaslouženě

Reagovat
Bily

To bylo radosti, pořád alespoň psychicky honíme Juve, a hlavně zdrháme Napoli. Viděl jen 2. půli, neustálé bouchání do zdi, sralo mě hodně, že hráč, jenž sice stál zády k bráně, 10 m před vápnem sehrává De Rossimu na 3é m před vápnem

Forza ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

DAJE ROMA DAJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE gol v nadstavenom case su vzdy emocie ...takto som rudiho garcia sa radovat som este nevidel ako keby scudetto vyhral .GRAZIEEEEE

Reagovat
Pinturicchio

Wow, Parma neprohrála už 17(!!!) zápasů v řadě, naposled doma, právě s Juve, což teda v kombinaci s únavou hráčů Juventusu nevětší nic dobrého.

Juve by měla nastoupit v prakticky plné sestavě, až na Barzu, místo kterého bude Cácerés a místo Marchisia / Vidala nastoupí Padoin ... Parma až na Amauriho full.

K tomu, aby Juve vyhrála Scudetto, stačí vyhrát všechny domácí zápasy (Parma, Livorno, Bologna, Atalanta, Cagliari) a přidat jedno vítězství venku (Sassuolo), ... tak už se to snad v klidu doklepe.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Milan.B

skusim som X/X 8,40 za 5e

Reagovat
Milan.B

*skusil

Reagovat
Pinturicchio

Jak už jsem psal, nefandit Juve, tak to hraju taky.

Reagovat
Milan.B

nahrane mate,tak mi vychadza X. ale inak na vas casto vychadza X/1 respektive X/2 ked hrate vonku

Reagovat
Pinturicchio

Protože hráči v prvním poločase sotva pletou nohama (v téhle fázi sezony), ale pak dostanou od Conteho takový fén, že si v druhém poločase na nějakou únavu ani nevzpomenou.

Reagovat
Milan.B

to hej na nom to priam vidiet pred tesne pred polcasom: Teraz si nieco vypocujete!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

nezajem.. doma musime vyhrat..

Reagovat
Pinturicchio

Nekompromisní jak Conte.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to bude bez problémů a Juve dnes v suchým triku

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/46937/menez-open-serie-return

Kdyby ustálil formu a Conte z něj dostal to nejlepší, tak může být rozdílovým hráčem ... a zadarmo prostě nemůžeme prohloupit. Snad to vyjde.

Reagovat
brenk

typický Marottov obchod...

Reagovat
Pinturicchio

Zadarmo (potenciálně) mega dobré muziky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohol dat gol Lichty, potreboval by nejaky impulz. V poslednej dobe slabota z jeho stany.

Reagovat
Pinturicchio

Aj Arturovi by se zešel.

Reagovat
smazaný uživatel

a Nando by tiez mohol nejaky pridat ale hlavna je vyhra... koho by si si zelal v lete? pripadne na aky post by bolo treba posilnit?

Reagovat
Pinturicchio

To bude záležet na tom, jestli se zůstane u 3-5-2 nebo se přejde na 4-3-3.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime teda, neverim ze prejde na 4-3-3

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme v / po létě.

Reagovat
Il Architetto

No, já bych ho zase strašně přál Nandovi.

Reagovat
Pinturicchio

Klidně ať dají gól všichni tři.

Reagovat
Tomanatura

Dneska je asi posledni sance pro Violu, aby nadale mohla verit v LM. Ja jsem tu sanci uz odpiskal, snad mi AC s Catanii trochu pomuzou.

Reagovat
Pinturicchio

‎Juventus‬ starting XI : Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente

Reagovat
smazaný uživatel

Parada, v plne sestavě, Parma nabuzena, tuna zapasu bez prohry. Ale vždycky, když k vam někdo jede s nějakyma ambicama a šňůrou, tak chytrne trojku

Reagovat
Tomanatura

Snad jo, uz se mota nebezpecne nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, čtyry body na Violu plus zapas k dobru

Reagovat
Pinturicchio

Snad to tak bude i dneska.

Btw, pro všechny, dnes má Juve šanci překonat letitý rekord Torina, nevíte čeho se týká?

Reagovat
smazaný uživatel

V počtu pisknutych penalt, odpuštěnych karet, faulu, zvyhodněnych ofasjdu po 30.kole v okrese Turin?

Reagovat
Pinturicchio

Tam překonává Toro nás, ne my je.

Reagovat
Il Architetto

To bude rekordní série domácích výher bez ztráty bodu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik bys chtěl ztratit bodu, když máš serii vyher?

Reagovat
Pinturicchio

Nejspíš.

Reagovat
olis

Reina; Henrique, Fernandez, Britos, Reveillere; Jorginho, Dzemaili; Insigne, Hamsik, Callejòn; Duvan

Forza Napoli!!!

Reagovat
Tomanatura

Fiorentina (4-3-3): Neto, Tomovic, Savic, Gonzalo, Pasqual, Ambrosini, Borja Valero, Matias Fernandez, Cuadrado, Matri, Joaquin. All. Montella (Rosati, Lupatelli, Roncaglia, Diakite, Bakic, Wolski, Aquilani, Ilicic, Matos, Venuti, Fazzi)

Milan (4-2-3-1): Abbiati, Mexes, Rami, Bonera, Constant, De Jong, Muntari, Kakà, Honda, Taraabt, Balotelli. All. Seedorf (Amelia, Gabriel, Robinho, Pazzini, Saponara, Birsa, Essien, Zapata, Cristante, Silvestre, Emanuelson, Zaccardo)

Reagovat
GEGE

De Jong-Muntari to je prostě sen takový střed zálohy...

Reagovat
Tomanatura

V cele diskuzi ani jeden prispevek od fanouska AC? Kde ste kdo?

Reagovat
Milan.B

nemame naladu

Reagovat
rossoneri89

dochadzaju nam hlavne psychicke sily vobec este komentovat

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle vložený kola jsou pěkně k hovnu. Ten čas 20.45 ještě beru, ale třeba Real hraje dnes v 22.00, to nema člověk, kterej chodi na šestou do práce, jak zvladnout. Nebo na odpoledni a hrat 20.45 taky neni moc supr. Proto tu možna neni nikdo.

Reagovat
Milan.B

pravda... raz som pozeral futbal a film do 1:30 a rano som zaspal na pníku v lese

Reagovat
Yanek

Já momentálně ve Falcade, musím si udělat radost, když AC neudělá...

Reagovat
CubONE

Stredy chodim pit, dlhorocna tradicia

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mrknu na Juve

Reagovat
smazaný uživatel

kurvaa, rekace na Olise

Reagovat
olis

sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na to, snad dají goly utočníci hlavně Llorente ho potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

No a popřejme jak je už tu zvykem dnešnim oslavencum. Dnes slavi 27.narozeniny Airmaxy ♥ forza armx

Reagovat
panca

nejakej sopcast na AC? pls

Reagovat
rossoneri89

sop://broker.sopcast.com:3912/139688

Reagovat
panca

dik

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
panca

nasel jsem

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/139688

Reagovat
GEGE

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
panca

premyslim, ze bych nalozil na fiorentinu

Reagovat
brenk

Dnes Parma, cez víkend Neapol, štvrtok EL, neviem ako chce Conte rozložiť sily, ale dnes mohol aspoň niekoho nechať sedieť, aj keď chápem, že moc možností ani nemá...

Každopádne čakám konečne zaujímavý zápas a nie klasickú nudu, dúfam, že nebudem sklamaný.

Reagovat
Slejdy

lol Doria ani sem nestihl replay na betu

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes citim vyhru konecne Forza Milan !

Reagovat
panca

matri nass bud dnes zachrani nebo se pomsti

Reagovat
Pinturicchio

S tímhle mě Pirlo hrozně štve, tyhle blbost Claudio nedělá.

Reagovat
panca

zbytecna ztrata na vlastni pulce?

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, bohorovná klička na půlce, kterou mu vystihl.

Reagovat
panca

ale zase je to jeho jedina slabina. Ikdyz je to na facku

Reagovat
Pinturicchio

Právě, ale podstatná, hrát proti Juve někdo silnější, tak ten brejk možná využije.

Reagovat
Tomanatura

Matri

Reagovat
10

zase? ani to nemusím vidět

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
brenk

načo sa do tej akcie sral Llorente

Reagovat
olis

pekne

Reagovat
10

zdá se mi to, nebo nám dal málem góla Molinaro..?

Reagovat
Pinturicchio

Nando

Reagovat
Pinturicchio

Pirlo dává poslední zápasy hrozné "špeky" a pak ještě rozhazuje rukama, když to ten hráč nechytí.

Reagovat
Il Architetto

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni strela a hned gol...

Reagovat
smazaný uživatel

to byly články, jak Marrotta lanaří Pallettu....

Reagovat
Pinturicchio

?

Reagovat
smazaný uživatel

včera nebo předevčírem jsem čet, že Marrotta chce Pallettu a ten dneska udělá chybu proti Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

Nic takového jsem nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

"Tuttosport" ...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mexeessss!!

Reagovat
mastakillah

Josééé Joséééé Joséééé

Reagovat
mojmira

goooooooooooooool

Reagovat
M11

TEVEEEEZ !!!

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
brenk

neskutočné, aký rozdiel robí v týchto zápasoch, ktoré sú často o 1 góle...

Reagovat
Pinturicchio

Carlitoooooooooooooooooo

Reagovat
CubONE

Ako padol gol?

Reagovat
mojmira

Balo přímák, brankář jen vyrazil před sebe a Mexes hlavou do prázdný ... sice ta střela skočila ale tak z 80% brankářovo gól

Reagovat
CubONE

Reagovat
panca

mexes

Reagovat
10

si zrovna vsadil proti?

Reagovat
panca

nakonec nastesti ne, ale jak ho nemam rad, tak z toho jeho golu nemam ani radost

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOOOOOS! všechno ale začalo u nejtechničtější věci, kterou kdy Giorgone předvedl, divým se, že si nezlomil nohu

Reagovat
Hans82

hodně pekné

Reagovat
smazaný uživatel

nebyla to chyba golmana Parmy? přišlo mi to chytatelný

Reagovat
brenk

určite chytateľné...

Reagovat
smazaný uživatel

ted nvm jak to myslíš? ironie?

Reagovat
brenk

nie, súhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Mirante Juventino

Reagovat
snuff24

AC udržet Catania otočit

Reagovat
SqueeZy

Byl jsem celkem pesimista před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Carlitos 222222

Reagovat
M11

TEVEEEZ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Carlos je neuveritelny

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
brenk

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL PARADA

Reagovat
Hans82

Caaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrlllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

Prostě bůh a o parník nejlepší útočník v lize.

Carlitooooooooooooooooooooooooo

... a já jsem píčus, protože jsem měl druhý gól se spoilerem z livesport, protože se vykecávám tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Nando jeden .... jednu pěknou na hlavu mu dejte..

Reagovat
brenk

Vidal na stopku v EL že?

Reagovat
smazaný uživatel

jj má

Reagovat
brenk

do stredu je vlastne jediný náhradník Padoin, nie? Neviem ako je to presne s Marchisiom...

Reagovat
smazaný uživatel

no je to na hovno, jedinej Padoin je záskok, ale myslím, že se marchisio stihne do EL vyléčit ;-)

Reagovat
brenk

hej, pozerám, že už dnes je na lavičke, to je fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to vykoupit zpět Giaka, ten se dal postavit snad úplně kamkoliv

Reagovat
brenk

jednoznačne, taký hráč má obrovskú hodnotu, poprípade poriadnu alternatívu za Kwadwa, nech môže zaskakovať on...

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao nebo Marcelo a jsem spokojen

Reagovat
brenk

nemám príliš o Coentraovi prehľad, takže neviem posúdiť...

Reagovat
brenk

*má

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Parmy chtěj do Juve??

Reagovat
brenk

Pirlo si robí piču?

Reagovat
Pinturicchio

Už mě s tím suverénstvím fakt štve.

Reagovat
smazaný uživatel

nutno dodat že v 99% případů si je povodí jak malý kluky

Reagovat
10

AC vědělo, proč Matriho pustilo do Florencie na hostování a dneska ho nechalo hrát "proti" sobě

Reagovat
smazaný uživatel

on už se musí bát každe chvíle kdy se dostane do šance

Reagovat
FuckT

Nice, just nice.

Reagovat
mastakillah

Henrique

Reagovat
Slejdy

pekne

Reagovat
Il Architetto

Fialky pome, pomeee.

Reagovat
olis

Henrique

Reagovat
mastakillah

Duvááááááán

Reagovat
FuckT

Zeby sme nasli toho vysnivaneho utocnika?

Reagovat
olis

ale no tka, to sa na teba nepodoba

Reagovat
FuckT

Tak nemyslim to uplne vazne, ale Higuain tak davno nedal 2 goly v jednom zapase, a tolko sanci na to mal... Zapata este takmer ziadne sance nedostal.

Reagovat
10

Neapol vysílá zprávu Higuainovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo to hraje jak ředitel planety Nejlepši Pogba s Tevezem, to je jasny. Parma to 3-5-2 nehrava moc často, že? Maji tam hrozny diry v obraně mezi stoperama. Maji to moc roztahly, hlavně na jejich prave straně. Chybi tam Cassani, asi chtěli tim rozestavenim posilit střed, přes to ho nemaji pokrytej a jako bonus se oslabili vzadu.

Reagovat
Pinturicchio

Pirlo out, Marchisio in ... na ty Andreovy pičoviny dneska nejsem zvědavej, stáhnout a v klidu to dohrát s Claudiem.

Llorente out, Giovinco in ... jsem prostě zvědavý, jak by to těm dvěma prckům spolu šlo

Reagovat
10

Claudio je po zranění, zbytečný riskovat...

Reagovat
Pinturicchio

Tak Padoin a přesunout tam Pogbu, Pirlo je na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl bych Vuča místo Llorenteho

Reagovat
Tomanatura

Ne, toto uz proste nikdy delat nebudu. Uz si nikdy nebudu delat nadeje. Pred zapasem si rikam, ze Neapol by tam mohla rupnout a Viola to dat a pak si u sekajiciho sopcastu trham vlasy u Matriho a v pozadi furt slysim ten otravny zvuk z livesportu, ktery mi hlasi, ze Neapol dava jeden gol za druhym. Fakt ne.

Reagovat
10

z toho co jsem viděl, jste spíš mohli dostat druhej, než vyrovnat, ne?

Reagovat
Tomanatura

AC melo dva utoky, padl z toho jeden gol. Z toho druhého mohl Muntari zvysit, kdyby nebyl levej. To uz je takovej evergreen, proste se to stava neustale. Viola ma uzemni prevahu, golovku Matriho a par peknych momentu, ktere nedotahne do konce. Co bych ale chtel, vzdyt chybi 7 hracu ze zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Carlito Btw. Zvedavy som pokial natiahneme ten rekord v pocte zapasov so strelenym golom. Tento je 44ty sa mi zda

Reagovat
olis

Catania je natom fakt zle, je mi ich luto, oni by urcite nemali vypadnut ale uz to tak bude :/

dnes paradny vykon smerom dopredu, vsetci aktivny, Marekiaro skvely prehlad, Duvanovi dneska ide ale on uz toho tiez pospaloval takze by som sa velmi nevytesoval...

obrana slaba, mat Catania trochu stastie tak mohla byt remiza

Henrique mal sice prvy zapas dost zly ale podla mna sa odvtedy zlepsil a naozaj hra celkom dobre ci uz na bekovi alebo stoperovy a ten gol

teraz uz len odchodit a posetrit na Juve

Forza Napoli!!!

Reagovat
mastakillah

odchodit bych teda opravdu neřekl. My jsme schopní z toho ještě udělat drama, když to vypustíme a odchodíme

Reagovat
olis

no hej, u nas je vsetko mozne :D tak beriem s5 :) ale zbytocne sa nahanat netreba

Reagovat
mastakillah

už to začíná

Reagovat
Inzaghi

Rozhodčí ve Florencii dnes špatnej, Ambro měl být dávno venku a ten roh to jen podtrhl. Nechápu proč Taarabt poslední zápasy seděl, dnes je opět nejlepší. Rozhodne jestli se bude poroučet dřív Ambro nebo Balo. FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

Ambrosini už totálně nestíhá a akorát prasí.

Reagovat
mojmira

Jo u toho Maria mam taky obavy, že by nemusel dohrát, ale Ambro tomu má rozhodně blíž ... zase se mi líbí, že Mario se i celkem vrací hlavně po tom co mu tam něco dost důrazně vyložil Kaká ... Taky mi přišlo, že před tím gólem se tam dohadoval s Mexesem, který dost rozhazoval rukama po tom prvním nepovedeném přímáku.

Reagovat
GEGE

Ricky tragedie sice maká ale pokazí většinu balonů...A Honda to je případ no,když sem ho viděl hrát za CSKA a Japonsko tak sem slintal a těšil se jenže přišel s katastrofální fyzičkou,neumí řeč a totálně bez sebevědomí...Ta aklimatizace bude hold o hodně delší než sem čekal....

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se na to moc koukat, ale na to jsem si za tuto sezónu v podstatě zvykl..co mě ale děsí, je Honda. On je úplně mimo. Proti němu byl Boateng zlatej..

Reagovat
CubONE

Zasa je na kridle? A co ostatni? Inac mne sa zdalo, ze s Hondom v minulych zapasoch ini hraci malokedy kombinovali.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je zase na křídle, zase maximálně posunuje balóny na nejbližšího hráče, zase není schopen nic vymyslet a zase je jeho práce s míčem špatná. Když ho srovnám s Taarabtem, tak to je nebe a dudy. Každopádně i pokud dnes utrpíme vítězství, tak to nic na tom, že hrajeme katastrofálně, nemění. Nemáme systém, hráči nejsou schopni pořádně kombinovat a nebýt Viola směrem dopředu nulová, tak to zase dopadne špatně.

Reagovat
CubONE

Tak aspon o nic neprichadzam. Diky

Reagovat
brenk

Kwadwo si koleduje...

Reagovat
10

Catania začíná obracet

Reagovat
DieFohlenBMG

přišel Jarda no

Reagovat
Slejdy

Reagovat
10

Matri zase z vápna vedle...to jsem asi nikdy neviděl, co on spálil za poslední 2 zápasy

Reagovat
Pinturicchio

On to nepíská ani jako faul

Reagovat
M11

Nando dolu

Reagovat
brenk

dnes od neho nulový prínos pre tím

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, přesně za ten samý zákrok dostal Asamoah v první půli žlutou. Hej, šašku v černém, už se hraje!

Reagovat
Pinturicchio

Tohle bylo horší než Kwadwův faul, skočil do něj oběma nohama.

Reagovat
DelPiero137

Toto je faza zapasu kedy mozeme v klude skusat kombinacie v ofenzive, prekvapivo Parma (aj ked bezzubo) posobi ako by bolo 0-0 a favority su oni.

Reagovat
M11

Nekonecny pokřik na prani pro 10

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
SqueeZy

Zrovna tenhle šulín

Reagovat
DelPiero137

Zrovna gol aky v zivote nedal ani uz neda...ale co uz, treba hrat dalej a dorazit ich ked nedokazeme hrat udrziavacku. Konecne po dlhsej dobe pohodlne vedenie bez vacsej fyzickej namahe a neustrezime to....

Reagovat
SqueeZy

Takhle se netrefil ani na tréninku, natož při zápase

Reagovat
Il Architetto

Molinaro né.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

hm, tak se mi to nezdálo...

Reagovat
brenk

hmm...kto tu spomínal Molinara?

Reagovat
10

kdo asi...

Reagovat
brenk

Reagovat
DelPiero137

Spomen Pogbu, Nanda a Claudia este (no offense)

Reagovat
smazaný uživatel

nj bejvalej juventusák pcheeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky se ustřelil. V životě takovouhle střelu nedal. Životní trefa

Reagovat
Pinturicchio

Po pěti zápasech jsme dostali gól.

Reagovat
brenk

aspoň Amauri je charakter

aj keď zákrok nepríjemný

Reagovat
brenk

ale Chiellini je pomaly synonymom k slovu lakeť

Reagovat
smazaný uživatel

si na něj naběh sám

Reagovat
smazaný uživatel

na červenou??? nevim nevim

Reagovat
10

zase Giorgone, na Sicílii dostal loktem od Bergessia...on hodně rozdá, ale taky dost inkasuje

Reagovat
M11

Amauri co blbnes

Reagovat
Hans82

ty vole Conte stridej i Carlita

Reagovat
DelPiero137

No neviem, Girgio si tam dost nabehol, ako tank. Az taky velky umesl som v tom nevidel, nie na cervenu z fleku. Ci sa mi to len zda?

Reagovat
smazaný uživatel

já bych mu nedával ani žlutou nemá oči i vzadu

Reagovat
CubONE

Balotelli??? Ako?

Reagovat
mojmira

přímák z vápna přes zeď, pro brankáře bez šance

Reagovat
brenk

Nando

Reagovat
Ragazzo d'oro

MARIOOO!!!

Reagovat
FORZAMILAN

BALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FuckT

Insigneho tradicna zapasova bilancia: Strely: 20000, Strely na branu: 1(a aj ta do stredu brany)

Reagovat
mojmira

Baloooooooooooooooooooooooooooooo

Krásněj přímák

Reagovat
Pinturicchio

Llorente to hrozně komplikuje, kua, od dvoumetrového chlapa čekám, že vrazí do vápna a všechno to zboří a ne že tam bude tancovat jak baletka.

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem to říkal předtim vůbec nemá žádnej důraz Tevez má ve vápně větší koule než Llorente

Reagovat
FuckT

Insigneho tradicna zapasova bilancia: Strely: 20000, Strely na branu: 1(a aj ta do stredu brany)

Reagovat
Il Architetto

Viola

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
rossoneri89

BA-LO-TE-LLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
panca

trefil to pekne, ale ta zed stala nejak divne

Reagovat
FORZAMILAN

zeď byla taková roztahaná se mi zdálo, ale bylo to ideální místo na přímák

Reagovat
Inzaghi

Nemůžeš si ty góly prostě užít?

Reagovat
FORZAMILAN

asi nemůže, taky to z těch jeho komentů cítím

Reagovat
panca

to nejde, kdyz ztracime asi milion bodu

Reagovat
FORZAMILAN

tak tahle sezóna je totálně v píči, to je jasný.............někde jsme četl, že tahle je asi možná nejhorší v historii klubu

Reagovat
Ragazzo d'oro

To dost těžko..

Reagovat
rossoneri89

zed nikoho nezaujima je to problem Violy nie nas

Reagovat
mastakillah

Pěkně Mario

Reagovat
DelPiero137

To je kazzo ten sudi...

Reagovat
M11

Hmmm na neapol neni tevez

Reagovat
brenk

trošku si odpočinie a konečne pretrhne to trápenie v Európe

Reagovat
pajka-juve

no aspoň budou mít radost v neapoli, ale sem zvědavý koho tam dá místo něj jestli osvalda nebo fabia. Možná překvapí a změní taktiku, ale tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Není moc o čem, bude hrát duo Seba-Osvaldo/Llorente.

Reagovat
pajka-juve

Pokud bude seba, není náhodou zraněný? Já jen že není ani v nominaci dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem četl, tak by to nemělo být nic vážného. Počítám s tím, že o víkendu bude připravený. Ale kdo ví. Jinak nastoupí Osvaldo s Llorentem.

Reagovat
pajka-juve

Tak snad je to jen něco lehkýho, on by jim tam mohl udělat vítr. U dvojky Osvaldo-Llorente by to bylo spíš na sílu, ale možná by to bylo něco co by nečekali a vyšlo to.

Reagovat
10

Catania v klidu, už jenom 3

Reagovat
mastakillah

Takhle jsem přesně čekal, že bude vypadat druhej poločas

Reagovat
Pinturicchio

Carlito nebude hrát na poli.

Pome Cataniaaaaaaaa

Reagovat
Hans82

ten Conte je fakt chuja uz mel Carlita davno stridat chuj

Reagovat
brenk

tak je chuj alebo chuja?

Reagovat
10

to Chievo prostě nikdy nespadne...

Reagovat
Univerzál

Taky hraje letos o záchranu po celkem dlouhé době, tak proč by mělo hned padat?

Reagovat
rossoneri89

Gyomber gol

Reagovat
DelPiero137

Skor tento Aquahov zakrok bol na cervenu, tam som ten umysel videl viac.

Reagovat
DelPiero137

Tak z opakovacky jasny laket, toto mala byt cervena.

Reagovat
brenk

Molinaro skoro druhý

Reagovat
Pinturicchio

Ještě před tou šancí jsem tipoval, že ho dá a bude to 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Chris Brown už nějakou bodu kurva zlobí..

Reagovat
DelPiero137

Nechapem tuto takticku nevyspelost. Cas 94:30 (5min nadstavenia) a Leo dovzda loptu superovi (chapem ze jeden z 30 paasov ma golovy ale aj tak) ktory stihne este poslat celkom nebezpecny center na nasu branu.

Ta lopta sa mala 30sekunt lietat medzi nasimi obrancami!

Reagovat
FORZAMILAN

Co jsem viděl druhý poločas, tak zas tak hrozný z naší strany to nebylo. Viola tam nic neměla, Honda se rval, a docela úspěšně, o každý balón, Mexesova ,,kosa,, za žlutou a tak Pohodový vítězství, možná, že nás tenhle zápas po tý sérii proher a hrozných výkonů nakopne k lepším zítřkům......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Fun fact: Di Natale dal v SA víc gólů (186) než všichni naši útočníci dohromady (160).

Snad to Maurito trochu dotáhne a vytáhne pár Wanda triček.

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Zase na Fotbalportalu článek jak měla Parma kopat penaltu.Proboha proč když Juventusu pomůže rozhodčí se to hned rozebírá.Taky byly zápasy kdy rozhodčí poškodil nás a žádný článek o tom jak Juve mělo kopat penaltu atd nikde nebyl.Pořád a všude se Juventus očerňuje.Už mě to fakt jebe.Za Chvilku článek s Donadonim bude i tady a zas to bude jeden inteligentnější komentář za druhý.

Reagovat
smazaný uživatel

Banti pískal celý zápas jako kokot. Rozdával karty za hraniční zákroky a zcela jasné fauly kartou neocenil nebo je přehlížel úplně a nepískal. A bylo to na obou stranách. Být to plichta nebo prohrát my, tak se bude rozčilovat Conte.

Reagovat
DelPiero137

Myslis ten zavar pred koncom? Ako mol Leo faulovat ked stal pred hracom a ten sa zozadu snazil nohou dostat pred Lea a tym vyviedol oboch z rovnovahy. Dnes chce kazdy 11 ku za pazdu p*covinu a zvaluje nato prehru. Vykon svojich nezhodnoti, hlavne ze sa mala kopat penalta.

Reagovat
pajka-juve

Donadoni řekl, že měli kopat penaltu, ale zhodnotil i svoje. Vyloučení Amauriho zbytečné není tam jasně napsaný jestli myslel, že ho rozhodčí vyloučil oprávněně nebo ne, ale je to tam. Na konci, ale uznal, že zaspali první poločas a ten je stál body a že proti týmům jako juve se tohle stávat nemůže. Donadoni není trenér co si nějak extra stěžuje a dokáže uznat, když ho někdo porazí na hřišti a ne díky rozhodčím.

Reagovat
Il Architetto

400. pro fotbal.

Reagovat
Pinturicchio

... a eště, esi možu, to šupnu pro Martyho Scorseseho a vlka z Wól strýtu

Reagovat
sankakofi
Reagovat
Votas

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 13 Guarin, 19 Cambiasso, 88 Hernanes, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 9 Icardi.

Substitutes: 30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 10 Kovacic, 11 Alvarez, 14 Campagnaro, 17 Kuzmanovic, 20 Botta, 21 Taider, 22 Milito, 33 D'Ambrosio, 35 Rolando.

Coach: Walter Mazzarri.

Udinese: 22 Scuffet; 75 Heurtaux, 5 Danilo, 11 Domizzi, 27 Widmer, 7 Badu, 3 Allan, 37 Pereyra, 34 Gabriel Silva, 32 Fernandes, 9 Muriel.

Substitutes: 1 Brkic, 30 Kelava, 4 Naldo, 6 Bubnjic, 20 Yebda, 18 Jadson, 21 Lazzari, 66 Pinzi, 70 Maicosuel, 94 Zielinski, 10 Di Natale, 17 Nico Lopez.

Coach: Francesco Guidolin.

Referee: Gervasoni.

Nagatomo

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Ta sestava se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
snuff24

Nevíte někdo proč vůbec nestaví Javiera ? nevěřím,že by už neměl fyzičku nebo že na trénincích nemaká stejně by Naga a Jonathana ( ač mu to teď jde ) stejně strčil do kapsy

Reagovat
Mihal

To je zase vykon toto...

Reagovat
smazaný uživatel

20 minut 0 střel... Věřím, že Mateo by to rozhýbal.

Reagovat
Mihal

Fredy zatiaľ nič no...mauro okrem prihrávok dozadu nič neskusil...nebál by som sa dnes skusit Principeho

Reagovat
10

Muriela vyzvedli cestou v mekáči, ne?

Reagovat
Nuno čomes

Kraje dnes hruza. Johnymu se nedari, Nagatomo jakoby tam nebyl. Ten japonec je tam k nicemu. Nikoho neobejde, jen prihrava dozadu. Guarin z 5 centru trefi 6x jejich prvniho chlapa. Johny nagatomo a guarin dolu. Kovacic, Danilo a Botta na plac. Snad nedostanem v 90 gola z brejku jak je u nas zvykem.

Reagovat
Nuno čomes

Jo a Rano. To radsi nic.

Reagovat
Votas

Rano otočka jak želva ninja

Reagovat
Nuno čomes

On je vic zelva nez fotbalista

Reagovat
10

Handa je letos hroznej průměrák

Reagovat
Nuno čomes

Bardi

Reagovat
10

to byste si pomohli...málo brankářů tuhle sezonu předvádí horší výkony

Reagovat
Votas

blbost...měl pár minel, ale jinak je to poslední, co Livorno zachraňuje od gólovejch přídělů, co loni dostávala Pescara

Reagovat
Nuno čomes

Uvidime, treba se v budoucnu chytne. Samir vypada jak by ho to nrbavilo ale zas takova velka hruza to letos jeste neni.

Reagovat
Votas

není to ono, ale poslední zápasy měl dobrý s několika klíčovejma zákrokama...se do toho ještě do konce ligy dostane

Reagovat
lnterista

urcite to neni uplne nejlepsi ale prumerak taky ne...casto nas dost podrzi a co zapas snad peknej zakrok

Reagovat
10

vypadávaj mu míče, blbě časuje výběhy, když už něco odhadne dobře, tak to nesmyslně boxuje...oproti minulý sezoně sešup jako prase

Reagovat
snuff24

nevím,ale podle mě není tak špatnej natolik,aby jsme to museli řešit.Až tak moc letošních ztrát na jeho hlavu nejde

Reagovat
10

Walter ukazuje hodinky už v 42. minutě

Reagovat
Mihal

Asi myslel na to že brankárovi ta rozohrávka trochu dlho trvá...

Reagovat
lnterista

Guarin - Kovacic a to ze neni zadna sance snad ani vaznejsi strela na branu soupere je proste spatne

Reagovat
Nuno čomes

Nekreativni guarin a staticke kraje. S tim moc nevymyslis.

Reagovat
Il Architetto

Kdo je zatím lepší?

Reagovat
Votas

počasí venku

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Nuno čomes

Zapas k zbliti.

Reagovat
smazaný uživatel

Udine má vepředu sílu.Každá jejich akce smrdí šancí.Zatím jim nejde finálka ale smrdí to.

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

zatial obrovska tragedia.. namiesto Guarina nech tam da Kovacica uz konecne.

dnes su ale vsetci mizerni.. ja tomu nerozumiem, po zapase s Atalantou sme mali byt namotivovani ako blazni..

treba skusit Bottu podla mna.. nehral dlhsie, ale vzdy ked striedal, tak to tam pekne rozbehal..

drzme palce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

z blata do louze

Reagovat
10

to má tempo, že ani nestíhám vidět balon

Reagovat
lnterista

to je moc

Reagovat
Nuno čomes

proc tam nedal Matea

Reagovat
lnterista

Kovacic taky zadna slava ale radeji budu koukat na nej nez na ty dva

Reagovat
Nuno čomes

Souhlas

Reagovat
10

Scuffet ročník 1996...to je v prdeli

Reagovat
Nuno čomes

Mazec.

Reagovat
10

Mazzarri je zatím na tomhle zápase nejzábavnější

Reagovat
10

Guarin mu háže lahev a on jí aportuje v zubech

Reagovat
smazaný uživatel

s tou flašou to nemělo chybu

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
lnterista

to smrdi 2

Reagovat
Votas

fuck meeee

Reagovat
snuff24

klasika Inter prostě neumí dávat góly v posledních minutach

Reagovat
10

Scuffon

Reagovat
10

Allan roste každým zápasem jako svině, tyhle výlety má jak Zanetti

Reagovat
Jajinek

A mě se prostě ten výkon v druhým poločase líbil. Tohle je Inter, který bych chtěl vidět. Udinese vlastně nepřelezlo půlku. Že žádnou z těch útočných akcí nedotáhneme je prostě naše volovina a letos už je to snad i trochu o štěstí. Nedá se nic dělat.

Jinak jestli je v týmu někdo naprosto mimo, tak je to D Ambrisio...co to jako je???

Jinak stále máme celkem náskok, tak snad to začne i padat. FORZA INTER!

Reagovat
snuff24

a s tím Ambrosiem je to pravda, Mazzarri asi věděl proč ho nestaví

Reagovat
Nuno čomes

Bohuzel neumime to tam dotlačit. Nagatoma Rickyho Guarina uz prosim ne. Zkousel jsem v tom hledat neco pozitivniho, ale ja tam fakt nic nevidel. Skoda ze tam v nastaveni nefouk tu jasnou ruku. Fakt bych zkusil dopredu casteji vyuzivat Bottu a minuty by mel dostat i Milito. Uvidime, snad se zlepsi pohyb vsech hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

druhy polcas bol z nasej strany fakt dobry, ale kedy zacneme davat goly to netusim..

neviem naco tam daval dambrosia.. moznoze len chcel demonstrovat to ze nam treba na ten post nejakych hracov.. aj ked bral by som skor nalavo.. Yuta by som v time nechal a daval ho hravat na poslednych 10 minut ked budeme bezpecne viest, nech maju turisti radost..

hadam tu europu nejak ukopeme no..

inak Taidera uz preco vobec nedava hravat? ani Kuzma nehral zle a tiez uz len sedi..

Reagovat
Jajinek

Johny si natáhl sval a říkal si o střídání tak 7 minut. Je potřeba ten zápas trochu pozorněji sledovat

Reagovat
smazaný uživatel

dik, to som si vobec nevsimol, zdalo sa mi len ze v jednej chvili nieco palacio signalizoval so striedanim.. sledujem to celkom pozorne, aj ked je pravda vacsinu som sa druhy polcas chytal za hlavu z tych nepremenenych sanci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Allan je fakt delo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele