Serie A - preview 30. kola

30.03.2013, 09:42, aktualizováno 30.03.2013, 09:42
Previews
Všech dvacet týmů Serie A dnes bude v akci. Nejvíc pozornosti poutá šlágr mezi Interem a vedoucím Juventusem, Neapol jede do Turína, AC Milán se představí na půdě Chieva. Lazio hostí Catanii, AS Řím a Fiorentina budou o poháry bojovat venku, Pescara se pokusí utéct z posledního místa v Parmě.
Parma FC - Delfino Pescara  (sobota 15:00)
Pescaře se vůbec nedaří a zatím platí nováčkovskou daň. Na posledním místě vypadá jako outsider snad proti každému týmu. Na druhou stranu, Parmě se v posledních týdnech vůbec nedaří, čehož by Delfíni mohli využít.

U kormidla Pescary již není Cristiano Bergodi, tým ale stále prohrává. Nutno dodat, že herní projev Delfínů vykazuje malé známky zlepšení. Pod trenérem Cristianem Bucchim sice Pescara už dvakrát prohrála, ale Atalantě na jejím hřišti už alespoň vstřelila branku. Poslední zápas opět nepřinesl kýženou výhru, Chievo se trefilo dvakrát. Delfíni se ale velmi dobře bránili a góly inkasovali až v samém závěru zápasu.

Díky krizi Palerma jsou hráči Cristiana Bucchiho poslední jen z důvodu skóre. Bitva o záchranu ale stále není ztracena, v což věří i obránce Francesco Modesto. Ten prostředí Parmy dobře zná, protože v ní dlouhou dobu působil.

Situaci trenéru Bucchimu neusnadňuje ani značná šíře zraněných hráčů. Mnohé z nich by asi v jiném případě nasadil do základní sestavy. Obavy panují třeba ohledně zdravotního stavu mladého brankáře Perina. Kromě něj bude pravděpodobně chybět i Slovák Vladimir Weiss mladší, Marco Capuano, Antonio Balzano a mladíček Giuseppe Rizzo. Přesto má mladý klub jednu dobrou zprávu - Parmu v této sezoně již jednou porazil, v jedenáctém kole vyhrál 2:0.

Problémem pro Pescaru bude fakt, že svěřence trenéra Donadoniho na domácím hřišti jen tak někdo neporazí. Vlastně to zatím dokázaly jen dva celky - Neapol a Catania, jinak se Ducali chlubí bezvadnou domácí formou. Ani Parmě se ale nijak zvlášť nedaří. Z posledních osmi utkání prohrála už šestkrát, což ji mohutně vzdálilo od vyhlížených předních příček první desítky.

O zlepšení stavu věcí se nepostará například karetní hříšník Jaime Valdes. Zraněni jsou nadále McDonald Mariga, Andrea Coda a Raffaele Palladino. Podle posledních zpráv to dobře nevypadá ani s Djamelem Mesbahem a Fabianem Santacrocem. Přesto se právě proti Pescaře bude chtít Donadoniho celek zvednout z obtíží a vrátit se o několik příček výš.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Benalouane, Paletta, Lucarelli - Rosi, Marchionni, Parolo, Gobbi - Biabiany, Amauri, Sansone
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Pelizzoli - Zauri, Bianchi Arce, Bocchetti, Modesto - Blasi, D'Agostino, Cascione - Sculli, Sforzini, Celik
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (sobota 15:00)
Viola by ráda pokračovala v honbě za evropskými poháry, k čemuž jí má dopomoci zápas s Cagliari. Montellův celek je nyní na čtvrtém místě, na třetí AC Milán ztrácí jen tři body. Cagliari by rádo skončilo někde v poklidném středu tabulky, také k tomu mu ale pár bodů ještě chybí.

Stadio IS Arenas - to je vděčné téma vtipů od odborníků i široké veřejnosti. Vždy, když se zdá, že nový stánek vpustí nadšené příznivce ostrovního celku dovnitř, bezpečnostní opatření z mnoha důvodů vystaví stopku. Situaci uvnitř klubu nepřidala na lesku a slávě ani nedávná korupční aféra kolem osoby vlastníka Massima Cellina, který byl dokonce začátkem tohoto měsíce zatčen za podezřele vyhlížející obchody právě v kauze 'IS Arenas'.

Utkání tedy přímo na stadionu nebude sledovat ani jeden fanoušek. Přesto se nezdá, že by to pro domácí Cagliari byl nějaký větší problém. Na svém 'domovském' hřišti totiž posledních pět zápasů neprohrálo. Trenérské duo v podání pánů Ivo Pulgy a Diega Lópeze se celou sezonu potýká nejen s problémem domácího stadionu, ale také s mnoha absencemi. V důsledku toho tráví Cagliari tento víkend na čtrnácté pozici, která není úplně bezpečná.

Cílem Cagliari je dohrát sezonu někde uprostřed tabulky, k čemuž by mu mohla pomoci výhra nad Fiorentinou. K ní sardinskému celku nepomůže pouze záložník Nené, jinak mohou trenéři vybírat z kompletní šíře kádru. Ani Fiorentina nemusí látat mezery způsobené kartami nebo zraněním. Ze stabilního předzápasového seznamu vyvolených vypadl španělský záložník Borja Valero, dlouhodobě si nekopnou Michele Camporese a Giuseppe Rossi.

Trenér Vincenzo Montella je poslední dobou často spojován s odchodem z Toskánska, sám ale nic takového neplánuje. 'Il Aeroplanino' dobře ví, že jej zde čeká ještě hodně práce. Na dotazy novinářů odpověděl i ohledně zápasu na Sardinii: "Vím, že Cagliari bude hodně těžký soupeř. Hrají rychlý fotbal a trenéři mají k dispozici mnoho ofenzivně laděných hráčů. Že budeme hrát bez diváků? Myslím, že Cagliari už hodněkrát ukázalo, jak silným soupeřem může na svém hřišti být. Takže rozhodně nic nepodceníme," uzavírá úspěšný taktik.

Violu čeká velmi těžký týden. Po nevypočitatelném Cagliari s dobrými výsledky na své půdě poměří Fiorentina síly s AC Milán. Bita o třetí místo je na plánu příští týden a mohla by hodně napovědět o tom, kdo se do Ligy mistrů podívá. Poslední souboj mezi Cagliari a Fiorentinou skončil jasným vítězstvím Fialek, které se za záda brankáře Agazziho trefila čtyřikrát. Cagliari se z výhry radovalo naposledy v roce 2008 díky penaltě Roberta Acquafrescy.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Ekdal, Conti, Nainggolan - Cossu - Ibarbo, Sau
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Tomovič, Rodriguez, Savič, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Migliaccio - Cuadrado, Jovetič, Ljajič
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Calcio Catania  (sobota 15:00)
Římské Lazio v lize klopýtá a naladit opět na vítěznou vlnu se pokusí v souboji s Catanií. Sicilané představují nepříjemného soupeře, vždyť nechybělo málo aby obral o body Inter a Juventus. Laziu se jasně vzdalují poháry, nemělo by proto zaváhat.

Svěřenci trenéra Vladimira Petkoviče neprožívají zrovna šťastné období, tedy zejména co se týče domácí soutěže. Lazio mělo sezonu skvěle rozehranou, ale nakonec začalo ztrácet a v současnosti chybí domácím sedm bodů na třetí místo a tudíž i na Ligu mistrů. Z devíti zápasů dokázali Biancocelesti vyhrát pouze jedno utkání a to se muselo nutně podepsat na postavení v tabulce. Lazio je až sedmé a vypadá to, že milonářská Liga mistrů se opět mine účinkem.

Jen o dva body je na tom hůře Catania, která stále může pomýšlet na umístění zaručující evropské poháry. Ve 29. kole si Elefantini poradili s Udinese Calcio 3:1 a pojistili si osmé místo v soutěži. Hosté ztrácejí na páté místo a tudíž evropské poháry pět bodů.

Jak už bylo řečeno, domácímu Laziu se příliš nedaří a platí to i pro vzájemná utkání. V posledních letech mají více navrh právě hosté ze Sicilie, kteří vyhráli i první vzájemný duel s Laziem vysoko 4:0. Na Olympijském stadionu budou přece jenom favoritem domácí Biancocelesti.

Lazio nastoupí bez Biavy, Konka, Floccariho, Diase, Stankevičiuse a Brocchiho. Mimo je také vykartovaný Ciani. Ztráty počítá rovněž Catania, která musí oželet starty Augustyna, Capuana, Sciaccy a Almirona.
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - UC Sampdoria  (sobota 15:00)
Domácí Atalanta Bergamo přivítá Sampdorii Janov a rozhodně bude potřebovat body. Nerazzurri mají sice osmibodový náskok na osmnácté místo, jenže vzhledem k počtu zbývajících kol nemá nic jistého. To Sampdoria je na tom lépe a i forma je spíše na straně Blucerchiati.

Nerazzurri před reprezentační přestávkou nestačili na Neapol, se kterou po přestřelce prohráli 3:2. Nenavázali tak na předchozí výhry se Sienou a Pescarou a v tabulce jim patří až šestnácté místo. Atalanta má před sestupovými pozicemi náskok osmi bodů, což se může zdát být v závěru soutěže ošemetné.

Tak Sampdoria Janov před reprezentační pauzou prohrála. Nad její síly bylo Cagliari, které doma triumfovalo 3:1. Sampdoria tím přišla o šestizápasovou neporazitelnost, ale to nemusí trenéra Rossiho příliš mrzet. Blucerchiati jsou desátí a i když na poháry s největší pravděpodobností nedosáhnou, bude v Janově panovat spokojenost. Tedy alespoň v té části Janova, která fandí Sampdorii.

Vzájemná bilance obou soupeřů je vyrovnaná. Vraťme se tak k první letošnímu vzájemnému střetnutí. V 11. kole Atalanta vyloupila Stadio Luigi Ferraris vyhrou 2:1, čímž potvrdila předchozí výsledkovou krizi Sampdorie.

Bergamo nemůže počítat s Bellinim, Budanem, Marilungem a suspendovaným Politem. Trenér Rossi zase musí nahradit zraněného Costu s Poulsenem.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Lucchini, Del Grosso - Giorgi, Cigarini, Biondini, Bonaventura - Moralez, Denis
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - Mustafi, Palombo, Gastaldello - De Silvestri, Poli, Krstičič, Obiang, Berardi, Eder - Icardi
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Città di Palermo - AS Řím  (sobota 15:00)
Palermu letošní sezona vůbec nevychází, tradiční celek Serie A je reálně ohrožen sestupem. Po sérii několika špatných výsledků je dokonce druhým nejhorším týmem v soutěži, od posledního místa jej dělí jen skóre. AS Řím se pod novým trenérem naopak zvedá a rádo by bojovalo o poháry.

Hosté z Říma sice ještě nedávno inkasovali jeden gól za druhým, což mělo za následek deváté místo a odvolání trenéra Zemana, ale nyní se situace zlepšuje. Z posledních pěti zápasů vytěžili svěřenci Aurelia Andreazzoliho třináct bodů, o stoprocentní úspěšnost je připravila předminulá remíza s Udinese.

Zemanova éra se sice vyznačovala atraktivním pojetím hry s rychlým kombinačním projevem, ale velkou slabinou týmu pod českým trenérem byla obranná fáze. Právě ta se zlepšila s příchodem bývalého asistenta na téměř výbornou, za poslední tři ligová klání Giallorossi inkasovali pouze dvakrát. Navíc se prosazuje i útok, především pak nestárnoucí Francesco Totti. Ten vstřelil již 226 branek a přeskočil Gunnara Nordhala na druhém místě v tabulkách historicky nejúspěšnějších ligových střelců.

Dobrá nálada panuje také uvnitř týmu, což dokumentuje například rozhovor se Simonem Perrottou. Zkušený záložník a bývalý mistr světa v něm prohlásil, že na tým spoléhá a on i jeho spoluhráči věří, že možnost Ligy mistrů je stále ještě reálná. V současné chvíli se římští Vlci usadili na pátém místě, jejich nejbližší soupeři mají ale shodný počet bodů.

Kdo bude víru ve zlepšení potřebovat ještě víc, to je sicilské Palermo. Tým, který ještě nedávno ovládal při nejhorším střed tabulky, se nyní vinou mnoha faktorů propadá až na samé dno ligové tabulky a reálně mu hrozí, že o účast v příštím ročníku první ligy přijde. To připustil například i prezident Maurizio Zamparini.

Ani v jejich případě ale záchrana není nemožná - vždyť na sedmnáctý Janov ztrácí svěřenci trenéra Giuseppa Sannina jen pět bodů. Neustálé odchody a příchody nových hráčů, změna systému a aklimatizace v jednolitý projev spolu s častým střídáním trenérů by mohly být pro Palermo osudové. Palermo již od třináctého ledna tohoto roku nevyhrálo, poslední zápas týmu opět nevyšel. Sicilský celek zavítal do Milána, kde po trefách Maria Balotelliho tři body také zůstaly.

Týmu z hlavního města Itálie bude pravděpodobně scházet stoper Marquinhos, ke svým spoluhráčům se naopak vrací útočník Mattia Destro. Přesto můžeme na hrotu AS očekávat Francesca Tottiho. Palermu opět chybí dlouhodobě zraněný Abel Hernandez, což je možná největší absence Rosanero. Poslední setkání prospělo více hráčům AS Řím, na Stadio Olimpico vyhráli vysokým rozdílem 4:1. Má-li se Palermo zachránit, bude nyní potřebovat výhru.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Munoz, Von Bergen, Aronica - Morganella, Barreto, Donati, Kurtič, Dossena - Iličič, Boselli
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Piris, Burdisso, Castan - Torosidis, De Rossi, Tachtsidis, Marquinho - Lamela, Florenzi - Totti
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - Juventus FC  (sobota 15:00)
Stará dáma prahne po vendetě - v posledním klání totiž Interu podlehla. Přesto dále neohroženě kráčí vstříc titulu. Milánský celek sice sídlí až na šesté příčce, ale má jeden zápas k dobru. Na San Siru by mohla rozhodovat právě fyzická kondice, která nahrává domácímu týmu.

Zápas se Sampdorií Janov byl z povětrnostních podmínek přeložen, na programu je až v následujícím pracovním týdnu. Do té doby tedy zbývá odehrát velký šlágr celé italské kopané - souboj Interu s lídrem z Turína. Poslední ligové utkání se Stramaccioniho svěřencům ne úplně vydařilo - podlehli totiž Bologně. Právě ve chvíli, kdy možná Inter po herní stránce mnozí odepsali, čekal italský celek anglický Tottenham. Pro mnohé fanoušky Interu (a možná fotbalu celkově) zůstane toto utkání v mysli ještě dlouho - Inter vyhrál 4:1, muselo se dokonce prodlužovat. Přesto ale dále postoupili Kohouti.

I přes to, že se Inter nachází zdánlivě daleko od vysněné Ligy mistrů, na třetí AC Milán ztrácí jen sedm bodů A to mají zápas k dobru. Liga mistrů je dlouhodobě snem ambiciozního prezidenta Massima Morattiho. A vlastně i záchranou pro mladého trenéra. Andrea Stramaccioni dobře ví, že pokud by se jeho tým nekvalifikoval do evropských pohárů, jeho pozice by byla více než otřesena.

Velkou slabinou současného týmu Nerazzurri jsou častá zranění klíčových hráčů. To platí především pro Argentince Diega Milita, dále jsou mimo hru Joel Obi, Gaby Mudingayi a Dejan Stankovič. Ve vypjatém klání nenastoupí ani karetní hříšník Juan Jesus. Inter má i dobré zprávy - trenér Stramaccioni může počítat s navrátilci Nagatomem, Silvestrem a Álvarezem.

Na Inter nemá Juventus moc dobré vzpomínky. Byl to právě milánský tým, který přerušil úchvatnou sérii neporazitelnosti Staré dámy. V listopadu se dařilo Nerazzurri, kterým se podařilo překonat brankáře Buffona hned třikrát. A to přitom Bianconeri vedli brankou Vidala. Od té doby se ale mnohé změnilo a Stará dáma se vrací do starých kolejí - naposledy se jí dařilo v utkání s Bolognou.

Tři body vynesly Juventusu góly Mirka Vučiniče a Claudia Marchisia. To znamená, že na druhou Neapol má Stará dáma náskok devíti bodů. Bianconeri čeká zanedlouho velmi důležitý zápas v rámci Ligy mistrů - na cestě do finále se Conteho svěřencům postaví slovutný Bayern Mnichov. Antonio Conte tak možná bude chtít některé z hráčů šetřit. Kromě nich budou pouze na tribuně Martin Caceres, Nicklas Bendtner a Simone Pepe. Na domácím hřišti se více daří Interu, který si se Starou dámou poradil již pětatřicetkrát, zatímco Juve odjelo do Turína se třemi body jen dvacetkrát.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Zanetti, Ranocchia, Chivu, Pereira - Gargano, Kovačič, Cambiasso - Álvarez - Palacio, Cassano
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Marrone, Bonucci - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Quagliarella, Giovinco
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Bologna FC  (sobota 15:00)
Domácím Zebrám se posledně nedařilo, to samé se ale dá říct o Bologně. Oba týmy se touží vrátit zpět na vítěznou vlnu, což činí jejich vzájemný souboj ještě atraktivnějším.

Na Stadio Friuli je napjatě očekáván souboj dvou týmů, které spolu skoro sousedí. Každý z nich měl ale před sezonou zcela jiné plány. Zatímco Guidolinova parta chtěla opět do pohárové Evropy, Bologně šlo hlavně o záchranu mezi elitou. Ke splnění cíle má nyní mnohem blíže hostující tým trenéra Pioliho.

Udinese zlobí především zranění, doplácí ale také na vysokou herní vytíženost z úvodu sezony. Přesto by se ambiciozní tým znovu rád podíval do pohárů. Na poslední příčce, která to umožňuje, zatím sídlí římské AS společně se svým městským rivalem a Interem Milán. Na tyto tři celky ztrácí Zebry šest bodů, což rozhodně není nemožná hranice k překonání. I vzhledem k tomu, že se stále ještě hraje o sedmadvacet bodů.

Po sympatické remíze s AS dorazilo Udinese do Catanie a potvrdilo svou špatnou venkovní formu. Díky gólům Lodiho a Gómeze o dvě branky prohrálo, což znamenalo v plánech postupu tabulkou značnou trhlinu. Do zápasu navíc nemohl nastoupit věčně mladý Antonio Di Natale. Bez svého střílejícího stroje Udinese našlo recept na Andújara jen jedinkrát.

Di Natale již ale na obranu Bologně připraven bude a tento faktor by mohl rozhodnout. Svému kapitánovi vděčí Udinese za více než polovinu vstřelených branek, na první pozici má před druhým nejlepším střelcem svého týmu náskok devíti gólů. Pokud to má být Di Nataleho poslední sezona, jak se proslýchá, pak by se měl rozloučit pompézním způsobem.

Bologně za určitých okolností chybí jediná výhra k potvrzení její prvoligové příslušnosti i pro následující sezonu. Takže o motivaci mají hráči postaráno. Forma Rossoblu navíc ukazuje, že rozhodně nebudou jednoduchým soupeřem. Nedávno totiž porazili Fiorentinu, Cagliari a Inter Milán. Jen Juventus byl nad jejich síly a to rozhodně není špatná vizitka.

Ještě lepší je fakt, že ze zmíněných tří vyhraných klání si hned dvakrát Rossoblu odnesli čisté konto. V tomto trendu budou chtít určitě Felsinei pokračovat i po závěrečném hvizdu v Udinese. Nepomůže jim k tomu obránce Frederik Sorensen a hlavně tvořivý záložník Alessandro Diamanti. Zebry se budou muset obejít bez Lazzariho, Pinziho a Pasqualeho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkic - Benatia, Danilo, Domizzi - Basta, Badu, Allan, Campos Toro, Gabriel Silva - Maicosuel - Di Natale
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Antonsson, Cherubin, Morleo - Kone, Khrin, Taider - Christodoulopoulos - Gabbiadini, Gilardino
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - AC Siena  (sobota 15:00)
Sieně se naskýtá perfektní příležitost vykoupit se z pásma sestupu a posunout se na sedmnácté místo. Nyní totiž zavítá na půdu janovských Grifů, kterým toto místo prozatím patří.

Souboje s trápícími se týmy zvládá Siena překvapivě dobře - vyhrála nad Palermem a následně remizovala s Cagliari. Nachází se tedy v mnohem lepším rozpoložení, než jeho sobotní oponent. Janovskému CFC se vůbec nedaří a naopak prožívá katastrofální sezonu. Zatím tomuto tradičnímu týmu patří pouhá sedmnáctá příčka.

A jeho postavení by se mohlo ještě rapidně zhoršit. CFC je jen jeden krok od sestupových vod, do nichž by ho Siena s radostí namočila. A protože vzdálenost mezi oběma týmy jednobodová, vůbec se nejedná o nemožný scénář. Před výkopem tak možným favoritem je právě toskánská Siena.

Toho si je vědom i trenér Giuseppe Iachini, který stále věří v záchranu obrozené Sieny: "Proti Janovu nás čeká velmi důležitý zápas. Možná ne rozhodující, ale přesto klíčový. Před námi je sice ještě mnoho utkání, ale právě proti Grifům musíme ukázat charakter a touhu vyhrát. Naší filozofií je myslet na každý zápas, vnímat je jako několik kroků na cestě za vítězstvím. Naše výsledky budou hodnoceny až po konci sezony, ne teď. Kdo má ale na kontě třicet bodů, má velkou výhodu oproti ostatním v boji o záchranu," uvádí Beppe Iachini. Ke kýženému počtu jeho týmu schází ještě pět bodů.

Poslední zápas Janovu nevyšel, přesto se může z něčeho těšit. Minimálně z nějaké vstřelené branky. Na výhru nad Fiorentinou to sice nestačilo, ale za záda brankáře Viviana se trefili Daniele Portanova a Luca Antonelli. Což jsou, trochu ironicky, bývalí hráči právě Sieny. A tak bude zajímavé, s jakou motivací dnes na trávník vyběhnou.

Za domácí Grify nenastoupí zraněný Vargas a vykartovaný Andrea Bertolacci, Siena má kádr téměř kompletní. Poslední utkání mezi těmito dvěma týmy skončilo těsnou výhrou Sieny, rozhodující gól vstřelil Massimo Paci. Dočká se dnes janovské CFC revanše?
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Granqvist, Portanova, Manfredini - Cassani, Kucka, Matuzalem, Antonelli, Moretti - Jorquera - Borriello
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Jorge Texeira, Terlizzi, Felipe - Angelo, Vergassola, Della Rocca, Rubin - Rosina, Sestu - Emeghara
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - AC Milán  (sobota 18:30)
V lize rozjetý AC Milán pocestuje na půdu Chieva a cíl bude jasný, opět zvítězit a dotáhnout se na Neapol. Rossoneri mají možnost získat druhou pozici a tudíž přímý start ve skupinách Ligy mistrů.

Chievo před reprezentační pauzou dvakrát vyhrálo, a zdali si tuto formu zachovalo, ukáže až zápas se slavným AC. Fly Donkeys jsou patnáctí s desetibodovým náskokem před sestupovými pozicemi. Do zápasu s Milánem tedy mohou jít relativně klidní, navíc proti slavnějšímu soupeři nemají co ztratit. Pro Chievo je AC Milán hodně neoblíbeným soupeřem. Na Stadio Bentegodi naposledy porazili červenočerný celek v roce 2005 a od té doby už nedokázali ani bodovat.

Aktuálně nejlepší formou v Itálii jednoznačně oplývá AC Milán, který naposledy prohrál v prosinci loňského roku na půdě AS Řím. Od té doby ale Rossoneri pokaždé bodovali a v tabulce se vyhoupli až na třetí místo s minimální ztrátou na druhou Neapol. Milánští dali okamžitě zapomenout na vyřazení z Ligy mistrů od Barcelony a v následujícímm zápase porazili brankami Maria Balotelliho sicilské Palermo 2:0.

AC Milán tedy bude na půdě Chieva velkým favoritem a pokud zvítězí, minimálně na pár hodin se bude moci posunout na druhou pozici před Neapol. Pro Allegriho svěřence je jasnou prioritou udržení třetího místa, které jako poslední zaručuje start v play off Ligy mistrů.

Trenér Corini se musí vypořádat s absentujícími Sardem, Spyropoulosema a Samassou. Podobně je na tom i Allegri, jemuž budou scházet De Jong, Pazzini a Boateng.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Andreolli, Dainelli, Acerbi, Dramé - Guana, Rigoni, Cofie - Théréau, Paloschi
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Mexes, Bonera, Constant - Flamini, Montolivo, Muntari, Niang - Balotelli, El Shaarawy
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - SSC Neapol  (sobota 21:00)
Zajímavý duel bude k vidění v Turíně, kam zavítá druhá Neapol. Azzurri budou hájit stříbrnou příčku před dotírajícím AC Milán. Granata si zase bude chtít upevnit postavení ve středu ligové tabulky.

Turín střídá úspěchy s porážkami a zatím si drží postavení ve středu tabulky. Zvláště doma jsou svěřenci trenéra Ventury hodně silní, platí to zejména v posledních kolech, kdy z Turína odjeli s nepořízenou Lazio, Atalanta nebo Siena. Domácí dokázali bodovat i proti Interu či Sampdorii, naopak bezbranková remíza s Palermem je považována za ztrátu.

Neapol si herními výpadky hodně zkomplikovala boj o titul a dá se říci, že už se může soustředit jen na udržení druhé pozice. Ta je klíčová zejména proto, že zaručuje přímé nasazení do základních skupin Ligy mistrů. Na Neapol se totiž mocně dotahuje AC Milán, který ztrácí už jen dva body.

Neapolitáni před sezonou pomýšleli na titul i na trofeje z dalších soutěží, nakonec to ale vypadá, že skončí s prázdnou. Z Evropské ligy je vyprovodila Viktoria Plzeň, z domácího poháru Boloňa a pro Scudetto si jasně kráčí Juventus. Navíc se objevili spekulace o odchodech nejlepšího střelce Edinsona Cavaniho a také trenéra Waltera Mazzarriho, jenž je spojován zejména s Interem Milán.

Hosté naposledy přestříleli Atalantu Bergamo 3:2, čímž přerušili poměrně dlouhou pětizápasovou sérii bez vítězství. A právě tato série nejspíše nakonec bude stát Napolitány titul.

Domácímu Turínu bude chybět Brighi a Birsa. Na straně hostí je situace ještě lepší, Mazzarri má k dispozici plný kádr, až na brankářskou jedničku Morgana De Sanctise.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - D'Ambrosio, Glik, Rodriguez, S.Masielo - Basha, Gazzi - Cerci, Meggiorini, Barreto, Vives
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rosati - Gamberini, Cannavaro, Britos, Maggio - Behrami, Džemaili, Zuňiga, Hamšík - Panděv, Insigne
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC29205457:1865
2.SSC Neapol29168550:2656
3.AC Milán29166752:3254
4.ACF Fiorentina29156853:3551
5.AS Řím291451060:4947
6.Inter Milán28145944:3747
7.SS Lazio291451037:3547
8.Calcio Catania291361039:3645
9.Udinese Calcio291011838:3841
10.UC Sampdoria281061235:3335
11.Bologna FC291051439:3835
12.Turín FC29812934:3635
13.Parma FC29981236:3935
14.Cagliari Calcio29981235:4835
15.Chievo Verona291051431:4435
16.Atalanta Bergamo291051430:4233
17.Janov CFC29681529:4526
18.AC Siena29871429:4025
19.Città di Palermo293121423:4321
20.Delfino Pescara29632021:5821
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za ovlivňování výsledků zápasů
Turín FC-1za ovlivňování výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za ovlivňování výsledků zápasů
AC Siena-6za ovlivňování výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (382)

Přidat komentář
M11

!!! FORZA JUVENTUS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

JUVE GRANDE AMORE !!!!!

Reagovat
blaugrana

Predpokladám, že Juve sa bude šetriť na LM a tak šance Interu stúpajú. Ten kurz je krásny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Juventus se šetřit určitě nebude, to je úplně mimo Conteho zvyklosti a přesvědčení

Reagovat
10

on by nepostavil béčko ani proti Pescaře, natož tak proti Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

rozvrhne hráče tak aby na Bayern se nastoupilo v plné síle.

Reagovat
10

tím myslíš konkrétně co?

Reagovat
smazaný uživatel

budou změny a určitě nenastoupí to nejsilnější co by Conte chtěl.

Reagovat
10

hm

Reagovat
stuff

pevne dufam

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA AMBROSIANA !!!

Reagovat
Milan.B

Ibra_dídžej

Reagovat
Jajinek

Neni cas na nejake velke rozbory. Forza Inter vice nez kdy jindy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřihy zápasů Milána v Lize mistrů roč. 2002/2003, kdo by chtěl podívat - http://www.youtube.com/watch?v=eBAfnvT2Tk8

Včera jsem o tom psal a nedal tu odkaz

Reagovat
Ragazzo d'oro

to semifinále mě přivedlo k AC

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pipo123

Marchetti - Pereirihna, Cana, Radu, Lulič - Candreva, Onazi, Ledesma, Hernanes - Ederson - Kozak Petkovič šetrí Kloseho, Mauriho, Biavu a Gonzaleza na EL

Reagovat
Maritazzi

Dneska neprojdou. Lazio si snad rozdělí body s Catanií, od Interu body nečekám a myslím, že to bude už fakt plnohodnotnej návrat do hry před derby.

Reagovat
Pipo123

Vyzerá to pre vás docela dobre, dneska myslím že zaváha aj Neapol, Torino je doma silné a verím že vyhrá, ten kurz na nich je skvelý.

Reagovat
Maritazzi

Když si fakt vezmu, kde jsme byli po Cagliari, tak je to neuvěřitelný. Ale ty klíčový zápasy máme kromě derby až na konci sezony, tam se hodně uvidí. Tu Neapol úplně reálně nevidím, ale letos se asi může stát cokoliv.

Reagovat
Pipo123

Ale pritom nehráte nič extra, keď si zoberieš formu Lazia, Interu, Neapolu a Fiore, koľko zápasov stratili, tak to v Serii A dlho nebolo. U Interu, Lazia to chápem, tam bola EL a Coppa, ale prekvapil ma Neapol, herne išli hrozne dolu.

Reagovat
olis

posledny zapas to uz bolo celkom dobre az na kopu zahodenych sanci, ale dalo sa nato pozerat

Reagovat
Pipo123

No ale stejne je to komické, že v rovnakom období mal Inter, Fiore, Lazio a Neapol takú krízu. To som ešte asi nevidel

Reagovat
Maritazzi

Tak nic extra - připomíná mi to vás na začátku sezony. Zlepšila se obrana a tou kvalitou uhrajeme i zápasy, kde se nedaří, i když na pohled to není ono. Na Inter jsem teď po vypadnutí zvědavej, ale popravdě jim vůbec nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

Dneska Udine 1, Parma 1 a Milan 2

Reagovat
smazaný uživatel

sem myslel, že se největší zápasy hrajou večer a ne ve 3 odpoledne Nevíte někdo proč to tak je?

Reagovat
Melchior

Juve hraje LM už v úterý, tak asi proto

Reagovat
stas87

mam toto:

inter-juve 2

chievo-ac 2

sparta-plzen 2

neposeru mi to taliani?

Reagovat
Pipo123

AC vyhrá

Reagovat
stas87

a juventus?

Reagovat
Pipo123

No je to derby, tam favorit nehraje moc veľkú rolu, neviem čo si o tom myslieť, ako sa k tomu Juve postaví, či bude hrať to najsilnejšie, já osobne verím vo výhru Interu.

Reagovat
stas87

nepride mi to vylozene ako kktsky tiket,skusam stastie pri dobrych kurzoch bolo by dobre ak by sa juventus poriadne vystavil pred bayernom

Reagovat
Pipo123

Jako jo, možno by som vymenil Spartu za BvB inak je to v pohode

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan! dufam ze Napoli zavaha!

Reagovat
smazaný uživatel

Italské derby? Vždyť Juventus hrál Serii B...

Reagovat
Melchior

30 Sul Campo?

Reagovat
smazaný uživatel

Juve ti odio!!!

Reagovat
Melchior

nehodlám tu rozpoutávat flame, to přijde samo tak během nasledujících tří hodin ve víc než dost případech :-)

Reagovat
madridcan

Olis nezabudni Aj ked pravdepodobne cakas na zostavy.

Reagovat
olis

kks, zabudol by som dik

Reagovat
smazaný uživatel

Di Inter leggenda Del Calcio

Reagovat
fenixLFC

to so stadionom cagliari nechapem..oc o tam ide?

Reagovat
smazaný uživatel

FORMAZIONI UFFICIALI

INTER (3-4-1-2): Handanovic; Ranocchia, Samuel, Chivu; Zanetti, Gargano, Kovacic, Pereira; Alvarez; Palacio, Cassano.

JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Matri.

Reagovat
brenk

Takže len Lichtsteiner...

Reagovat
Maritazzi

ROMA (3-4-2-1) Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan; Lamela, De Rossi, Tachtsidis, Marquinho; Florenzi, Perrotta; Totti.

Tak aspoň že neni Taddei no.

Reagovat
Pipo123

Zostava Palerma ?

Reagovat
smazaný uživatel

PALERMO: 54 Sorrentino; 6 Munoz, 25 Von Bergen, 3 Aronica; 89 Morganella, 5 Barreto, 23 Donati, 28 Kurtic, 8 Dossena; 27 Ilicic, 10 Miccoli (cap.).

A disposizione: 99 Benussi, 7 Viola, 9 Dybala, 16 Fabbrini, 17 Boselli, 18 Faurlin, 22 Nelson, 24 Malele, 29 Garcia, 30 Brichetto, 33 Formica, 50 Sanseverino.

Allenatore: Giuseppe Sannino.

FORZA PALERMO !!!

Reagovat
Maritazzi

Máš nějakej sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, livefootball ...tak 10 min. pred zápasom by sa mali objaviť linky...

Já ale teraz hľadám kvalitnejší stream, lebo nie som na svojom PC, tak ak by niekto mal.

http://livefootball.ws/7614-palermo-roma.html

Reagovat
Maritazzi

Dík, fakt se nakonec objevil, já už měl strach.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

S.S. Lazio (3-5-1-1): Marchetti; Biava, Cana, Radu; Gonzalez, Onazi, Ledesma, Hernanes, Lulic; Candreva; Saha. All. Petkovic. A disp.: Bizzarri, Strakosha, Pereirinha, Stankevicius, Ederson, Antic, Crecco, Klose, Kozak, Rozzi. SAHA

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ********* R ********** O**********M**************A**************** GLADIATORI RIMA DO BOJA !!!!!!!!!!!!!!!!! ROMAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naposled, když jsem koukal na Italskou ligu, to taky bylo mezi Interem a Juventusem, tak na to po delší době navážu Takže opět spíše "Forza Inter"

Reagovat
Benesse

FORZA JUVE! máme im čo oplatiť

Reagovat
DelPiero137

Bojim sa Giorgioneho ruk...

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Benesse

slušné nasadenie na začiatok

Reagovat
DelPiero137

ETA Betaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Mr.Jindros

Takovej uragán.

Reagovat
M11

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Fábio

Reagovat
Melchior

Eta Beta magic!

Reagovat
Benesse

FABIOOOOOOOOOOOOO na takýto go od neho som čakal dlho

Reagovat
SqueeZy

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NESKUTEČNÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
olis

zase taky rychli gol, teraz aspon nebol z offsidu

Reagovat
snuff24

TEPLOUUUUUUUUUUUUUUŠŠŠ kurva

Reagovat
brenk

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Melchior

Bonucci

Reagovat
Maritazzi

Dost šílenej úvod v Palermu.

Reagovat
Melchior

ctrl+c -> ctrl+v

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bonucci

Reagovat
Pipo123

Catania sa za 10 min nedostala ešte za polovicu ihriska, 5 rohov sme už mali a zatiaľ veľký tlak

Reagovat
Benesse

Zanetti bude asi najlepší hráč interu aj v 60tke, neskutočný chlapík

Reagovat
Melchior

přesně, nechápu, co takovýho hráče táhlo do tak subjektivně nesympatickýho klubu, ale takovýho by fakt potřeboval každej klub..

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Tu ruku Bonucciho jsem radši neviděl, Inter se nemusí dotáhnout na 3. místo

Reagovat
Melchior

jen nám ho rozchytejte

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dyt ten Juventus dal gol a jinak vubec netusi, podte vyrovnat!!

Reagovat
snuff24

to se neboj trus to vždycky nějak ukope

Reagovat
Melchior

kvůli takovým fanouškům jako jsi ty mě ten pohled na tabulku a skóre bude vždy těšit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nevim, to neresim, ja Italii vubec nesleduju, ale ted je zatim lepsi Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ted koukam, ze Borussia zacina uz od pul, tak ja to tu opustim pomerne brzo teda, ale neni co resit.

Reagovat
SqueeZy

Gigi je pán!

Reagovat
Melchior

btw nebyl to ofsajd ta předešlá akce Interu?

Reagovat
DelPiero137

Btw bol...

Reagovat
DelPiero137

Cassano, z teba sa stava najvacsi zmrdecek v celej SA!!! Mal dostat cervenu z fleku, minimalne dodatocny trest!!!

Reagovat
Benesse

Gargano asi zatiaľ takýto zápas nehral tak to nezvláda

Reagovat
snuff24

Rozhodčí se zase ukazuje

Reagovat
Benesse

Reagovat
Il Architetto

Taky vám to přijde tak stojatý?

Reagovat
brenk

Prečo nekopeme tie rohy normálne? Máme tam kopu dobrých hlavičkárov.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva jó konečne

Reagovat
Maritazzi

Zatím z vaší strany solidní jízda, ale okna tam máte.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, je to hodne otvorené ale si to užívam jak u Palerma už dlho nie...

Reagovat
Pipo123

Kurva Cana brvno ale hráme skvele, takú bojovnosť som dlho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

vravíš, že bude remíza?

Reagovat
smazaný uživatel

zatial krasne vysledky. cagliari, palermo, juve..

Reagovat
brenk

btw keďže dnes hrá Asamoah, znamená to, že na Bayern bude naľavo Peluso? Pretože tá predstava ma desí....

Reagovat
Melchior

doufám, že ne, Robben je sice čajíček, ale Peluso by se na něm během deseti minut vykartoval

Reagovat
brenk

Práve toho sa najviac bojím.

Reagovat
Mr.Jindros

Nestraš, Asa bude nalevo.

Reagovat
brenk

Mám taky pocit, že Conte šetrí oba kraje, navyše si nemyslím, že je preňho v súčasnosti jasná jednotka na tento post...

Reagovat
Il Architetto

Arturo.

Reagovat
DelPiero137

Artuto, toto sa musi davat...

Reagovat
brenk

Barza

Reagovat
smazaný uživatel

vsak si nevieme ani nahrat

Reagovat
M11

Pereira jako nedostane dnes ?

Reagovat
Melchior

Matri dnes mimo, Giovinco/Anelka do hry

Reagovat
DelPiero137

Na strane Interu by sa malo ovela viac zltit!

Reagovat
Melchior

Pereira mi v obličeji přípomíná http://www.comedix.de/grafik/figuren/bonus_real.jpg

Reagovat
Maritazzi

Bomba jsme k Palermu přistoupili. Bráníme ve 4 lidech, odpornej výkon zatim.

Reagovat
spider_8

Když spoléháš na to, že něco ubrání Lamela, tak to ani nemůže jinak dopadnout

Reagovat
smazaný uživatel

ach totti este si mohol o meter potiahnut dopredu

Reagovat
Il Architetto

Matrimu chybí drzost, odvaha jít dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

burdisso super

Reagovat
olis

Gargano Gargano, co tam s tebou preboha spravili, vrat sa ak ti je kariera mila

Reagovat
smazaný uživatel

dnes to bude klasicka stvorka

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to hráči Juve když jsou před 16kou Interu nestřílí po bráně ? Misto toho tam vymýšlejí takové kokotiny, hlavně Matri

Reagovat
M11

Hlavne Vidal ma tolikrat dobrou pozici.. pritom strelu ma paradni.. a stejne vymysli kulisarny

Reagovat
DelPiero137

prekombinovavame to.

Reagovat
spider_8

K čertu od Lamely tam směrem dozadu není vůbec nic, teď se místo něj musel vracet Totti, zatímco on na něj v klidu čuměl. A nejvíc mě sere s tím, jak než odevzdá míč, tak musí udělat minimálně jednu kličku, nehledě na to, kde se zrovna nachází. Okamžitě prohodit pozici s Perrotou, protože on musí hrát tak daleko od vlastní brány, jak je to jen možný.

Ale jinak Palermo zatím vynikající, hlavně ten jejich bleskový přechod do útoku a Miccoli. Vypadají spíš jako tým bojující o LM než o záchranu.

Reagovat
madridcan

Takto ti dopadne, ked vyhodim z fanty Pinillu

Reagovat
olis

jasne ze AS to musi dosrat akurat ked ich dam na tiket

Reagovat
Il Architetto

Giorgio má po té pauze snad horší rozehrávku jak Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

cassanove rohy

Reagovat
smazaný uživatel

Už vidím Morattiho rozhovor po zápase když Inter prohraje s Juve. Strama se učí a nabírá zkušenosti tenhle rok nepotřebujeme hrát Ligu mistrů.

Reagovat
j_mrazik

Tak teda na to koukám. Docela jsem se těšil a zatím je to hluboko pod mým očekáváním. Hrajou oba mančafty v plné polní?

Reagovat
smazaný uživatel

palermo zasluzene vedenie hraju neskutocne s lahkostou a bojovnostou ako keby hrali 38 kole a musia vyhrat aby sa zachranili ...nas vykon je otrasny

Reagovat
smazaný uživatel

Juve si to v pohodě hlídá a zatím nevidím nic a nikoho co by to mohlo zvrátit.

Reagovat
M11

Palacio tam mel dve hodne slibne sance hlavou..

Reagovat
DelPiero137

Tu druhu mu trestuhodne dovolil Barza.

Reagovat
j_mrazik

Fascionala mě situace, jak vznikla ta poslední. Špatnej aut Juve a poslání balonu okamžitě tam, kde měl být ten bek, co ten aut házel. Proč si to nehází do nohy? Celkově je tam hodně nepřesností...

Reagovat
M11

strasna hrubka Chielliniho

Reagovat
j_mrazik

Celkově je nějak mimo, ne? I když já ho vídám snad jenom při těchhle zápasech, protože juventini mi pořád tvrdí opak.

Reagovat
M11

Chiellini se v tomto prave hodne zlepsil za posledni dva roky.. dnes to je jeho opravdu spatny vykon..

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to je pravda, ale celkově si to naprosto v pohodě hlídáte a takovéhle šance Gigiho nemůžou rozhodit.

Reagovat
brenk

Podľa mňa výborný, zábavný futbal, je na čo pozerať, oba tímy sa snažia tvoriť. Čo sa týka výkonov tak žasnem nad bojovnosťou Vidala, ten sa naozaj nezastaví celý zápas. Matri úplne mimo, Gigi podržal. Padoin viacmenej neviditeľný, ale aspoň bez vyloženej chyby.

Inter to dosť výrazne kosí a myslím, že kariet tam malo byť na ich strane viac a Cassana nemôžem vystáť..

Reagovat
brenk

Mimochodom dúfam, že budeme okolo 60. minúty už striedať (asi dúfam márne)...hlavne Vidal, Marchisio, ostatní nehrajú tak behavým štýlom.

Reagovat
snuff24

Hrajeme dobře Juve neví, která bije, ještě to otočíme ... FORZA INTER

Reagovat
M11

bavis

Reagovat
snuff24

Reagovat
10

jak to prosím vypadá? teď jsem přišel

Reagovat
M11

herne jsme kvalitnejsi nez domaci.. pomohl nam ten brzky gol.. uklidnil cely tym.. hrajeme co potrebujeme.. bojime se strilet z dobrych pozic a zase prekombinovane pred 16nactkou z nasi strany.. Chiellini je chvilkama pozicne mimo.. a dost se trapi s rozehravkou.. Barzu tam taky parkrat provetral Palacio.. nastesi mu Cassano zatim moc nepomaha.. Gigi tam mel dva dulezite zakroky.. klasicky drzak.. snad pridame druhy.. Inter muze z niceho uderit a dostat se zbytecne na kone.. mel tam prave ty dva centry na Palacia.. byla by to skoda tu dnes nevyhrat.. rozhodne to mame momentalne ve svych rukou.. Inter musi neco zmenit..

Reagovat
M11

stred dobre.. Asa snad nejlepsi vykon po APN ale stale mu chybi to kouzlo z podzimu.. Padoin klasicky nevyrazny.. Fabio + Matri zatim solidni prace v utoku..

Reagovat
10

díky

Reagovat
brenk

ani nie

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak vůbec z Interu nemám strach a nejsem vůbec nervozní, nechápu to

Reagovat
Alberto Aquilani

No tak sme všetci znova vychladli a snád už nebudem musieť čítať tie blbosti že v utoku to je jak za Zemana ale v obrane ovela lepšie. AA by si mal vstupit do svedomia a pozriet sa jak to vyzerá a až potom tliachať niečo také že by mal zostať aj bduucu sezonu .

Palermo jasne lepšie, Rím hrozný, neviem čo si od tohto tréner slubuje, Lamela na nezmyselnej pozicii sa samozrejme nestíha vrátiť, potom na Pirisa idú vždy dvaja hráči Palerma, rozhodí sa celá obrana a Miccoli si tam prechadza jak po snehu na lyžiach .

Perrotta a Florenzi su tam zbytočný jak brzda na korčule na ľad . Kludne yb som tam miesto nich poslal Tora s Balzom a Lamela s Marquinhom do utoku k Tottimu, alebo tam poslať spiaceho princa Osvalda či lebku do zálohy .

Reagovat
spider_8

Lamela by se i stíhal vracet, jenže on nechce

Reagovat
Alberto Aquilani

to je taká hrozná hlupost, skus tam dať Tottiho a jak by tam hral ...... je to jasná prehra trénera zatial ....

Reagovat
spider_8

On hlavně Lamela nemá žádný obranný návyky, prostě vůbec nic. Na takový pozici hrát nemůže.

Reagovat
lnterista

hrajem uz ted? Kua ja myslel ze az vecer...jak to vypada? Asi tragedie co

Reagovat
brenk

tragédia určite nie

Reagovat
snuff24

kupodivu ne, jsme lepší na Juve jde vidět, že to šetří.

Reagovat
Benesse

ani nie, bojovnosť od obidvoch týmov hra taká vyrovnaná mali ste tam šance, najmä Palacio dobre hlavičkoval a raz nebezpečne strieľal Cassano ale Gigi nás podržal. Fabio strelil krásny gol spoza šestnástky Handa bez šance. Bude to ešte zaujímavé ale podľa mňa nám nejaký brejk vyjde a zlomíme vás

Reagovat
Benesse

akurát zrejme vaša klasika Ricky je mimo.

Reagovat
M11

vykon z vasi strany slabsi.. potrebujete neco zmenit.. ale rozhodne jste stale ve hre.. nejsme v obrane zrovna jisti

Reagovat
snuff24

Reagovat
lnterista

diky vsem

Reagovat
smazaný uživatel

Palacio a Zanetti top, vyrovnaný zápas a měli jste i smůlu v koncovce

Reagovat
smazaný uživatel

to Interista

Reagovat
stuff

nasadenie najsilnejsieho stredu zalohy mozme velmi trpko olutovat

Reagovat
Pipo123

Tak to je v prdeli, Catania dá gol ani nevie ako prvá šanca Catanie a hned gol

Reagovat
Shevchenko

Posrané Velikonoce, sem to vůbec neěděl že s hraje

Reagovat
Shevchenko

Ale výsledky brutální

Reagovat
10

já taky ne

Reagovat
The Krupy

Hráme fakt prekvapivo dobre, Inter sa vôbec nechytá zatiaľ.

Reagovat
brenk

to je blbosť....

Reagovat
The Krupy

Veď ja viem

Reagovat
brenk

To si to fakt písala kvôli reakcii nejakého dementa, na ktorého nikto nereaguje?

Reagovat
snuff24

Reagovat
The Krupy

Presne toto som chcel

Reagovat
M11

Palacio kdo jiny

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAAAAN

a do nich!!!!

Reagovat
The Krupy

To kto urobil takú zasranú hrúbku ? Nemám moc dobrý stream.

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak tohle Pirlo slušně zajebal

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
DelPiero137

Toto je typicky Inter = merda

Nemozem si pomoct ale inter tento rok vo velkych zapasoch, luck jak svina!!!

Reagovat
stuff

v prvom zapase nas uplne jasne prehral

Reagovat
brenk

aký luck?

Reagovat
DelPiero137

Ta prihravka na Palcia bolo ukopnutie sa, tec. Lopta sa tam dostala faulom na Chielliniho.

Reagovat
snuff24

Prej luck

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 je štěstí jako prase.Prober se!

Reagovat
stuff

pekny gol

Reagovat
M11

Pirlo tyhle ztraty dela cim dal castej

Reagovat
lnterista

gooooooool

Reagovat
Nuno čomes

PADAWAN!!

Reagovat
The Krupy

Prečo práve táto prezývka ?

Reagovat
brenk

to asi kvôli tomu malému vrkoču ako mali padawani v Star Wars?

Reagovat
The Krupy

No ja neviem, pýtal som sa normálne tak si odpusť ten povýšenecký tón diskusie, kamarát.

Reagovat
brenk

povýšenecký? ja si práve nie som istý...

Reagovat
The Krupy

Jaj tak sorry, to je to mýliace narábanie so smajlíkmi

Reagovat
brenk

v pohode, mohlo to tak vyznieť...

Reagovat
10

neuvěřitelná laxnost, to je na nakopání do prdele

Reagovat
M11

pokolikate letos kdy vedeme

Reagovat
M11

MATRIIIIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
brenk

fu ja to mám poriadne pozadu

Reagovat
The Krupy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
madridcan

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
DelPiero137

Jooooooooo!

Reagovat
M11

Fabio paradne

Reagovat
Il Architetto

FABIOOOOOOOOOOO MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Benesse

MAAAAAAAAAATRI

Reagovat
SqueeZy

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MATRIIIIIIIIIIIIII MATRIIIIIIIIIIIIIII

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

aj keď spoilované

Reagovat
Benesse

Fabio ako skončil za tým bannerom

Reagovat
The Krupy

Tak sa opäť potvrdzujú moje slová, že Matri-Fabio je náš najlepší tandem v útoku. Ale stavím ponožky že proti Bayernu Conte zase postaví Mirka a Gia

Reagovat
madridcan

Pinilla vyhodeny z fanty, Matri na lavicke

Reagovat
olis

ked hral JoJo 31 min myslis ze bude hodnoteny ?

Reagovat
snuff24

Skvělý no

Reagovat
Mr.Jindros

Tolik k tématu "Juve má mizerné útočníky, kteří nedávají góly".

Reagovat
madridcan

vsak aj fanusikovia Juventusu na to pi*ovali

Reagovat
Mr.Jindros

To je to nejhorší. A fandové Interu na to hned vděčně naskakovali a dělali z toho problém apokalyptických rozměrů.

Reagovat
Benesse

Juve má dobrých útočníkov akurát všetci 3/4 roka nemajú formu

Reagovat
The Krupy

Alebo inak : V základe nehrajú tí s najlepšou formou. Sandro už dva mesiace pripomína toho starého dobrého Matriho po príchode z Cagliari, Fabio svoje kvality ukazuje neustále. No aj tak namiesto nich hráva Mirko bez formy, a tragický Giovinco. Ale už dosť, nebaví ma vkuse sťažovať sa na to isté....

Reagovat
stuff

ano, 8 golov je vizitka utocnika hodneho juve

Reagovat
Mr.Jindros

Zkus zapřemýšlet a podívej se kolik minut má na jeden z těch gólů.

Reagovat
stuff

o tom uz tu bola rec. podla mna ta statistika nic nevravi. chces matriho porovnavat s ibrom/trezou/alexom/pippom?

Reagovat
Mr.Jindros

Samozřejmě nechci říct, že je Matri world class jako ti, které si jmenoval. Ale tvrdit, že tahle statistika nic neznamená, je nebetyčná píčovina.

Reagovat
stuff

takze hraci ako solskjaer, ktori casto nastupuju na koniec zapasu, najma vtedy, ked treba dat gol a ich tim tlaci, mozu byt touto statistikou porovnavani s hracmi, ktori vzdy odohraju cely zapas?

Reagovat
stuff

no... a teraz dole pirlo, vidal... setrit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Fabio pravidelně v základu ?

Reagovat
The Krupy

To by aj mňa zaujímalo

Reagovat
10

MATRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Slejdy

Osvaldo

Reagovat
10

seru na Bayern, tohle je prostě moc velkej zápas na to, aby se mohl nějak vypustit...přes tu nenávist u mě nejede vlak

Reagovat
madridcan

Podobna situacia ako pri Real Barcelona a o par dni nato Manchester-Real...snad to zvladnete rovnako ako moji milovani

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

amauri nadhera

Reagovat
madridcan

Gigiiiiiiiiiiii

Reagovat
The Krupy

Chce to tretí.

Reagovat
sinter

Forza Bayern Munchen!

Reagovat
madridcan

fanusik Interu? Treba vzyvat niekoho ineho ked Inter na nich nema?

Reagovat
The Krupy

Slušný kŕč, no ...

Reagovat
snuff24

Kovacic

Reagovat
smazaný uživatel

florenzi

Reagovat
Il Architetto

Už asi třetí pokus o penaltu.

Reagovat
snuff24

Reagovat
Nuno čomes

Ta ale měla být

Reagovat
M11

mohl klidne pisknout a nerekli by jsme ani popel

Reagovat
10

Cassano hraje na krev, to se musí uznat...na to, že má fyzičku tak na 45 minut

Reagovat
M11

tak oprava.. to opet nebyla penalta

Reagovat
brenk

Čo to je zas za striedanie...

Reagovat
M11

to jsou nervy

Reagovat
Benesse

Ten Giorgov nos by asi vedel rozprávať

Reagovat
Pipo123

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool Candreva !!!!!!!! 2:1

Reagovat
madridcan

Reagovat
stuff

takze marchisio, pirlo, vidal odohraju 90 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Ale skvělý zápas

Reagovat
brenk

sprosté streamy, z druhého polčasu moc nemám

Reagovat
The Krupy

http://88.80.11.29/ kvalita nič moc, ale vôbec neseká

Reagovat
brenk

Ja už som si akosi zvykol na lepšie streamy, tak to nejako dokončím s tým mojim, sa trochu unormálnil, ale dík

Reagovat
madridcan
Reagovat
brenk

Reagovat
madridcan

Co?

Reagovat
brenk

HD

Reagovat
madridcan

Full

Reagovat
The Krupy

Ale zápas sa mi veeeeľmi páči

Reagovat
eLJay.91

Bohuzel drepim v praci, takze muzete mi prosim Juvetini rict, kdo za koho stridal?

Reagovat
Il Architetto

Pogba-Matri, Seba-Fabio, Peluso-Asa

Reagovat
Benesse

Peluso za Kwadwa, Pogba za Matriho, Gio za Fabia.

Reagovat
eLJay.91

Diky obema. Jsem zvedav, jak to v utery udychaji MVP, kdyz dnes odehrali cely mac. A pokud v utery nenastoupi utok Matri-Fabio, pak to dnesni stridani absolutne nepochopim. V podstate ho nechapu uz ted. Smysl dava jedine stazeni Asy. A jsem rad, ze byl posetren Lichty. Ale jsem opravdu zvedav, jak si to daji Arturo, Claudio a Andrea v utery.

Reagovat
The Krupy

Aj keď Gia kritizujem tak mu musím uznať že v takýchto fázach zápasu je na ihrisku neuveriteľne platný, a získava pre tím drahocenné minúty keďže sa na neho odpískava kopa faulov.

Reagovat
Slejdy

Jsme marní

Reagovat
Pipo123

Skurvené Udine

Reagovat
eLJay.91

Jinak, podle dnesniho zapasu byste videli sestavu na Bayern jak?

Reagovat
10

stejně, akorát se Stephanem a Mirkem

Reagovat
brenk

podla mňa aj Gio

Reagovat
eLJay.91

A Mirka misto koho?

Reagovat
10

nejpravděpodobnější je stejně Gio-Mirko, když už, tak dá Conte přednost Matrimu

Reagovat
eLJay.91

Ja bych mozna Mirka nechal sedet. Dal bych tam Gia a Fabia. Myslim, ze se nas Bayern pokusi zatlacit a ze to tam budeme hrat na brejky. A to by Mirko zas akorat popochazel otravene na pulce. Gio je rychlik a Fabio zase umi zakoncit, zbytecne nevymysli. Mirko by tam pak mohl jit treba v 60. minute, kdy se to trochu muze zacit prevazovat na nasi stranu a zacneme vic drzet mic.

Reagovat
lnterista

Tolda do vapna

Reagovat
brenk

Handa tam pobehuje

Reagovat
brenk

Gio výborná práca odkedy je na ihrisku

Reagovat
snuff24

velká škoda prohrát jsme si rozhodně nazasloužili ...FORZA INTER

Reagovat
Il Architetto

Kluci to dokonale odmakali. Důležitý 3 body a pro psychiku ještě líp. V úterý na Bayern a potom s Pescarou bez obrany.

Reagovat
brenk

ty vole Cambiasso

Reagovat
stuff

toto nie

Reagovat
Benesse

Sprosták Cambiasso v plnej paráde...

Reagovat
The Krupy

Poraziť Inter, to vždy neskutočne poteší ale skvelý zápas, bol to boj.

PS: Cambiasso je mamrd.

Reagovat
M11

ty vole

Reagovat
Slejdy

ocas

Reagovat
Thorrin

To bylo brutální...

Reagovat
SqueeZy

to je čůrák panebože

Reagovat
SqueeZy

to je zmrd!!! Stopku na 10 zápasů pro vocasa

Reagovat
Benesse

že ma toto za potrebu tak starý a skúsený hráč to nepochopím...

Reagovat
The Krupy

Starý cecer, no. Dúfam že mu dajú poriadne dlhú stopku.

Reagovat
DelPiero137

Tazky zapas, obrana nebola na jednotku.

Zbytocne vyhecovany zapas aj vdaka rozhodcovi.

Chodak Gio, to mohlo dopadnut horsie.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
The Krupy

Bolo vidieť že pre Inter bol tento zápas vrcholom sezóny. Fakt zbytočne napätá atmosféra, ale zase to k derby patrí. Čo však nie bol ten mäsiarsky zákrok toho holohlavého chobota.

Reagovat
DelPiero137

Hlavne rozhodca mal viac zltit (bohuzial 1-2 aj na nasej strane). Ale Inter bol premotivovany.

Min rovnako ma sere Cassano a jeho vylev na rozhodcu ked daval Garganovi jasnu zltu. Este aj Gargano bol na Cassana nasrany. To bola faza ked to este nebolo take ostre.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz to cuchu neunese

Reagovat
brenk

Díky chlapci!!!

Reagovat
EL Gringo

Cambiasso

Reagovat
smazaný uživatel

palermo zasluene,toto bol od Rima najtrapnejsi vykon za celu sezonu...totalne znechuteny v mediach plne reci o poharoch a zase sme padli krasne na hubu

Reagovat
stuff

vypol sa mi stream. Odisiel Gio po vlastnych?

Reagovat
cervo

ano

Reagovat
M11

blikanec.. pak si uvedomil co udelal.. skoda Estebane

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa hráči Juventusu poriadne unavili a v Mníchove dostanú na prdel. Aspoň 3-0

Reagovat
The Krupy

Ahoj MSgoo, zase si sa prezradil nickom.

Reagovat
madridcan

300 pre suverenny Juventus

Reagovat
10

v 91. minutě mi to vypnulo stream...super...co udělal Cambiasso?

Reagovat
Il Architetto

Nechtěj to vidět.

Reagovat
Benesse

tesne pred hivzdom hnusne skočil Giovi na nohu na ktorej stál našťatie Gio odišiel po svojich.

Reagovat
10

už předtím tam zajel do Pirla u lajny a ještě tam pak něco říkal Contemu...plešoun to neunesl, no

Reagovat
stuff

uz bol jasne koniec zapasu, pri autovej ciare daleko na svojej polovici zobral Giovi nohu

Reagovat
Benesse
Reagovat
brenk
Reagovat
10

hm, to je moc pěkný...mu mohl zlomit nohu, sprostý slova si radši nechám pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

ctjb tak toto bolo aké zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečná červená.Hovínko je provokatér, ale takhle to vyřešit.

Reagovat
Benesse

a ako ho prosím ťa vyprovokoval?

Reagovat
cervo

mal loptu

Reagovat
10

provokatér?

Reagovat
smazaný uživatel

Odsuzuji ten zákrok... pro Estebana žádná omluva, ale zákrok na Chivua a furt něco kecal směrem k hráčům Interu a zrovna Giovinco takhle mektá k hráčům soupeře neustále.

Reagovat
smazaný uživatel

Proto provokatér.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Provokater?

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Áno, ale odišiel po štyroch A pobavil s tým 80 tis divákov na Meazze a niekoľko miliónov pri TV

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast na ac?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Yanek

CHIEVO: Puggioni, Dainelli, Andreolli, Cesar, Frey, Guana, Cofie, Rigoni, Dramè Paloschi, Thereau. All. Corini

MILAN: Abbiati, Abate, Mexes, Bonera, De Sciglio, Montolivo, Ambrosini, Muntari, Robinho, Balotelli, El Shaarawy. All: Allegri.

Reagovat
cervo

preboha to ihrisko je hrozne

Reagovat
Yanek

Vyhrát tady bude chtít minimálně tolik štěstí jako minulý rok.

Reagovat
cervo

no v Chieve to o peknom futbale moc nebyva, myslim, ze budu mat este problem dohrat v 11.

Reagovat
cervo

no a sme doma

Reagovat
Yanek

MONTOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!

Reagovat
rossoneri89

Montyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Další K.O. zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

zajel do nej jak blazen no...

Reagovat
cervo

tie strely treba kopat pri zemi na odraz pred brankarom, ten sa z tej role posere

Reagovat
cervo

a hlavne treba dobiehat a stale smrdet pred brankarom, Puggioni by vyboxoval aj malu domov

Reagovat
smazaný uživatel

Guana a jeho hokejky, už by se mohl zklidnit borec

Reagovat
smazaný uživatel

Mario už kopal asi čtyřikrát a asi čtyřikrát to Puggioni vyrážel před sebe, už to začíná být trpaný

Reagovat
smazaný uživatel

balo ich vykartoval celkom

Reagovat
olis

NAPOLI: Rosati, Gamberini, Cannavaro, Britos, Maggio, Behrami, Dzemaili, Hamsik, Zuniga, Pandev, Insigne.

TORINO: Gillet, Rodriguez, D'Ambrosio, Basha, Santana, Barreto, Cerci, Gazzi, Vives, Glik, Darmian.

to bude tazke ale verim ze to dame

Forza Napoli !

Reagovat
olis

Bleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim Dzemailiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Kokos to bolo delo

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
olis

Rosati

Reagovat
olis

Maggio konecne nieco dobre spravil

Reagovat
olis

to je..... ja to mozem osrat

Reagovat
smazaný uživatel

Zubaty nedal, dobre mu tak.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Olis si tu jede one man show?

Reagovat
olis

Dzemailimu to ide

Reagovat
olis

nemala byt reakcia

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
olis

tomu sa povie striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

krásne meggiorini

britos to smiešne zahral

Reagovat
olis

takto sa bojuje o LM, Britos, Cannavaro dnes bojuju excelentne

Reagovat
Pipo123

Ou Torino

Reagovat
madridcan

Dzemail

Reagovat
olis

ja ho mam na lavicke

Reagovat
madridcan

Takto nemas velku sancu proti Cukrouskovmu Cavanimu a Ilicicovi...

Reagovat
olis

viem, prehral som aj toto kolo, nevadi

Reagovat
olis

dneska nebyt Dzemailiho tak sa ani do Neapolu hraci nemozu vratit

Reagovat
stuff

cavani

Reagovat
smazaný uživatel

bavím sa. ešte toro keby vyrovna

Reagovat
Pipo123

krása zápas, krásne góly

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

som rad ze som sa rozhodol ho pozriet, akurat lutujem Gilleta, ani pri jednom gole nemal sancu.

Reagovat
olis

dnesny zapas mi zobral 10 rokov zivota

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram len 20 minut a nestiham sa divit ,uzasny match

Reagovat
olis

krasne to trafil

Reagovat
smazaný uživatel

A Venturu na lavicke uz moze jebnut. Nezavidim mu.

Reagovat
mastakillah

Člověk se jednou nedívá a je z toho takovejhle zápas

Reagovat
stuff

zapas

Reagovat
olis

este som ten gol nevidel ale Cavaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

8 golov no pekne predstavenie. A nech este niekto povie, ake je calcio nudne.

Reagovat
Pipo123

Kto bude hrať LM je asi jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

uz to pravdepodobne ostane medzi trojicou JUVE,AC, Neapol. Ide o to, kto tam pojde priamo

Reagovat
smazaný uživatel

*AC alebo Neapol, juve je jasne

Reagovat
smazaný uživatel

neni podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

neházel bych flintu do žita.

Reagovat
olis

Armero

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele