Serie A - preview 28. kola

15.03.2014, 09:22, aktualizováno 17.03.2014, 08:51
Previews
AS Řím a Neapol se dnes budou snažit vylepšit svoje vyhlídky na konečnou druhou příčku v italské nejvyšší soutěži. Tu zatím drží tým z hlavního města, který hostí Udinese. Neapol je o tři body zpět a na závěr osmadvacátého kola se představí v Turíně.
Turín FC - SSC Neapol  (pondělí 19:00)
Poslední dva vzájemné zápasy se radovala Neapol, která vyhrála v celkovém součtu sedm ku třem. Turínské FC nyní bude žádat odplatu, ale i když má Neapol velmi náročný program, Venturovi svěřenci si nevybrali právě nejlepší formu.

Poslední tři zápasy totiž Turínu vůbec nevyšly a tím se devátý Turín vzdaluje vysněným evropským pohárům. Nejdřív si s ním v rámci městského derby poradil Juventus Turín, následně se ze tří bodů radovala také Sampdoria. Janovský celek vyhrál díky brankám Stefana Okaky a Manola Gabbiadiniho. A do třetice všeho špatného se Granatě nevedlo ani proti Interu Milán, který zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem. Utkání rozhodl Rodrigo Palacio již po půlhodině hry, čímž rozesmutnil návštěvníky z Turína.

Ten se nyní musí pokusit zareagovat co nejlépe a v návrat dobré formy doufá také obránce Matteo Darmian. Ten dlouhodobě patří do základní sestavy a sám si uvědomuje, že se jeho celku nedaří. Je ale přesvědčen, že se celý tým může brzy vrátit do formy a ještě bojovat o lepší výsledky. "Měli jsme trochu smůlu, především v tom posledním utkání. Ale jsem si jistý, že naše pozitivní reakce přijde brzy a dokážeme se z této negativní série včas dostat. Chceme dobře začít již proti Neapoli, ale všichni dobře víme, že nás čeká velmi těžké utkání. Neapol je jedním z nejlepších týmů v Serii A a prokazuje to také v evropských pohárech. Jestli stále chceme do Evropy? Nevím, naším prvním cílem je záchrana," dodává Darmian.

Jeho tým by mohl využít několika faktorů. Tím prvním je domácí prostředí, které hovoří právě pro Granatu. Dalším nezanedbatelným plusem pro Turín je možná vyčerpanost Neapole, která v týdnu sehrála utkání Evropské ligy. V Portugalsku sice prohrála gólem Jacksona Martineze, ale do odvety jí stále ještě zbývá mnoho možností ke zlepšení. A především výkon týmu trenéra Rafaela Beníteze vůbec nebyl špatný. Hlavním problémem Partenopei bylo to, že nedokázali využít několik dobrých šancí.

A do třetice se nedaří ani některým individualitám v týmu Neapole. Jedním z nich je Marek Hamšík, který zatím po zranění nenaplňuje předsezónní plány. A sám si to dobře uvědomuje. Slovenský záložník se právě dobře nezapsal ani proti Portu a je si svých chyb dobře vědom. V pozápasovém interview pro stanici Sky Sport Italia přiznal: "Výsledek není rozhodující a můžeme jej ještě otočit, ale nesmíme podlehnout pocitu, že to bude snadné. Měli jsme mnoho šancí, jenže jsme je nedokázali proměnit. Porto je velmi kvalitním týmem, který sází na ofenzívu, ale nemají mnoho chyb ani v obranné činnosti. Bude těžké najít jejich slabinu, ale musíme to zvládnout," vrací se k minulému utkání.

Mnohém víc Hamšíka trápí vlastní výkony, které opravdu nejsou ideální. "Co se týče mé vlastní kondice, není to příliš dobré. Stále ještě bojuji s důsledky zranění, což je vidět i na mojí hře. Musím se z toho ale co nejdřív dostat, protože mě samotnému to není příjemné. Nejsem tím hráčem, kterým jsem býval. Některé věci, které dřív fungovaly, prostě nemůžete nahodit jen tak zpátky. Není to jen fyzický problém. Ale musím se s tím vyrovnat a brzy najít sám sebe," ví slovenský záložník. Pomůže svému týmu již proti Turínu, nebo Granata překvapí a připíše si další body v cestě za záchranou?
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimović, Glik, Bovo - Darmian, Kurtić, Tachtsidis, El Kaddouri, Vesović - Cerci, Immobile
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Fernández, Albiol, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Udinese Calcio  (pondělí 21:00)
Římané pod vedením trenéra Garcii pomalu směřují zpátky do evropských pohárů, ale síly na vedoucí Juventus jim zřejmě chybí. A situace se pro Vlky ještě zhoršuje, protože jeden kousek skládačky záložní řady bude do konce sezony mimo hru. Kdo zastoupí Strootmanovo místo?

Kevin Strootman tvořil hlavní část perfektně složené zálohy, která vedle holandského hráče využívala také služeb zkušeného De Rossiho a talentovaného Miralema Pjaniće. Část z ní však bude nyní do konce sezony muset být nahrazena, neboť Strootman se z reprezentačního srazu vrátil lehce zraněn. Jeho koleno zřejmě nebylo připraveno na minulé utkání, ale důležitost duelu s Neapolí předčila jeho fyzický stav. To se bohužel trenéru Rudimu Garciovi nevyplatilo, takže ještě v začátcích první půle musel být holandský talent nahrazen.

Původní prognózy nabízely hrozivě vysoká čísla v počtu měsíců Strootmanovy absence, nyní se shodují na průměrně 4-6ti měsících. Velký fotbalový svátek v podobě blížícího se mistrovství světa tedy Strootmana mine. Co je však velmi důležitý faktor, je adekvátní náhrada do rozjetého římského expresu. Ten se právě díky Strootmanově zranění menisku povážlivě zpomalil. Když k němu přičteme nucenou absenci Daniele De Rossiho, tak nám v kádru zbývá pouze Miralem Pjanić, Radja Nainggolan a Taddei, což není ideální scénář.

A to především proto, že minulé utkání dodalo tři body třetí Neapoli, která na druhé AS Řím začíná vyvíjet tlak. Teď už jí schází jen tři body na druhé místo. AS sice má jedno utkání k dobru, ale je to duel s Parmou, která chytila druhý dech a po sérii výher se z ní stává nebezpečný soupeř. Dobrou zprávou pro trenéra Rudiho Garciu je alespoň zdravotní stav kapitána a symbolu AS Francesca Tottiho, který by podle posledních aktualit z Říma měl být včas připraven. Dočkáme se souboje dvou velezkušených střelců?

Udinese totiž již dlouhou dobu spoléhá na instinkty a kvality svého kapitána Di Nataleho. Ten sice oznámil konec kariéry, ale většina fanoušků stále věří v opak. Neomylný střelec v sobě živí naději na nominaci trenéra Prandelliho na mistrovství světa, což doložil v minulém utkání. Atraktivní souboj s matným AC Milán totiž jedinou brankou rozhodl právě Di Natale a zajistil svému celku tři body. Díky nim patří Zebrám čtrnáctá příčka. Přesto ještě zachráněny nejsou, což si uvědomuje také zkušený trenér Udinese.

Francesco Guidolin po zápase s AC dodal: "Výhra nad AC Milán je skvělá a potěšila mě. Ale bylo by bláznovství myslet si, že jen díky ní jsme zachráněni. Když si vzpomeneme na pár sezon za námi, tak například klub jako Fiorentina čekal na záchranu až do posledního kola proti Lecce. Musíme na sobě dál pracovat, abychom se dostali k lepším zítřkům. Doufám, že nám to vyjde i proti AS Řím, což je celek, který je mi svou hrou sympatický. Když budeme mít trochu víc štěstí, můžeme získat cenné body," doufá úspěšný stratég.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Benatia, Castán, Romagnoli - Pjanić, Nainggolan, Taddei - Gervinho, Totti, Florenzi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Badu, Pinzi, Allan, Gabriel Silva - Pereyra, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - UC Sampdoria  (neděle 12:30)
Na horkou půdu Atalanty zajíždí Sampdoria. Oba týmy se mohou pyšnit aktuálně solidní formou, dvě kola po sobě totiž naplno bodovaly.

Začněme nejprve u domácích. Atalanta si po remíza na Udine vyšlápla na Chievo, respektive Lazio a v tabulce se vyšplhala do klidného středu. Před osmnáctým Livornem už má třináctibodový náskok, ale na severu Itálie stále zůstávají pevně nohama na zemi. Do konce sezony stále zbývá jedenáct kol a stát se může cokoliv. "Získali jsme 34 bodů a jsme zase o něco blíže našemu cíli zachránit nejvyšší soutěž. Ale nemůžeme se dívat příliš dopředu. Musíme jít zápas od zápasu a pokusit se do konce soutěže vyhrát co nejvíce utkání," okomentoval situaci domácích trenér Stefano Colantuono.

Stejně bodů jako Atalanta má i Sampdoria. Hosté jsou díky lepšímu skóre o příčku výše a také první vzájemný zápas hovoří pro ně, Sampdoria ho ovládla 1:0. O jedinou branku se tehdy postaral Mustafi.

Sampdoria v minulých kolech předváděla dobrý fotbal. Na půdě nepříjemného Turína zvítězila 2:0 a o záchranu bojující Livorno doma přestřílela 4:2. Zisk šesti bodů ze dvou utkání je pochopitelně dobrý počin a Sampdoria v něm hodlá pokračovat i na Atleti Azzurri d'Italia.

Bergamaschi se budou muset obejít bez Cazzoly, Belliniho a Brivia. Hosté jsou na tom o poznání lépe. Jedinou starostí trenéra Mihajloviče je, kým nahradí zkušeného Palomba.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Benalouane, Stendardo, Yepes, Del Grosso - Raimondi, Cigarini, Carmona, Bonaventura - Moralez - Denis
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Regini - Obiang, Krstičič - Gabbiadini, Eder, Soriano - Okaka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.00 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Parma FC  (neděle 15:00)
Po další ostudě zbyla milánskému AC už jen domácí soutěž a v té to rozhodně žádná sláva není. Desáté místo budou chtít Rossoneri rozhodně vylepšit hned v zápase s Parmou. Koneckonců trenéru Seedorfovi nic jiného nezbývá, prezident klubu Silvio Berlusconi rozhodl, že pokud se AC neprobojuje do pohárů, Nizozemec na trenérské lavičce skončí.

AC Milán sehrál na půdě Atlétika Madrid důležitou odvetu Ligy mistrů a tu nakonec nezvládl. Byla to poslední možnost, jak zachránit alespoň částečně zpackanou sezonu. Milánští prohráli 1:4 a minimálně do podzimu roku 2015 dali Lize mistrů sbohem. To je pro fanoušky Rossoneri velká rána, pořád ale existuje šance dostat se do Evropské ligy, a o to ve zbytku sezony půjde. Prezident klubu Silvio Berlusconi se navíc nechal slyšet, že případná neúčast v pohárové Evropě pro příští rok bude znamenat konec pro Clarence Seedorfa.

Rossoneri se sice po příchodu Seedorfa v lize zlepšili, ale v posledních kolech zaznamenali opět úpadek. Prohráli s Juventusem i s Udinese, aniž by přitom vstřelili jedinou branku. Nyní budou hostit rozjetou Parmu, ale cíl zůstává stejný - vyhrát.

Parma se rozehrála ke skvělým výkonům a momentálně má s Juventusem nejlepší formu z celého Apeninského poloostrova. Ducali naposledy prohráli začátkem listopadu loňského roku, kdy nestačili právě na vedoucí Juventus. Staré dámě podlehli doma 0:1. V této sezoně dokázali porazit i AC Milán. Doma ho přestříleli 3:2 a uspět budou chtít i na San Siru. Není to nemožné.

Milánští stále nemohou využít služeb El Shaarawyho a i dalších mladíků Cristanteho, Petagny a De Sciglia. Nejistý je start Maria Balotelliho, podle nejnovější zpráv by však už mohl být k dispozici. Parmě bude chybět pouze Paletta.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Mexes, Bonera, Constant - Montolivo, Muntari - Honda, Poli, Kaká - Pazzini
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Lucarelli, Gobbi - Gargano, Marchionni, Parolo - Biabiany, Amauri, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - SS Lazio  (neděle 15:00)
Římané jsou nuceni hrát bez podpory fanoušků nejen v zápasech na hřišti soupeře, ale také na svém vlastním stadionu. Olimpico zeje prázdnotou a nezdá se, že by se protesty fanoušků měly jen tak uklidnit. O jejich zájem se pokusí tradiční tým proti odvážnému Cagliari.

Zatímco domácí tým již tři zápasy neprohrál a taková remíza s Interem Milán se dá považovat za velký úspěch, římský klub se naopak trápí. A to nejen na hřišti, kde v minulém kole prohrál s Atalantou Bergamo. Biancocelesti trápí především spory uvnitř klubu, které se odráží v otevřenou válku vedení proti tvrdému jádru fanoušků. A ta, zdá se, bude pokračovat ještě dlouho, řešení je totiž v nedohlednu.

Již poslední utkání odehráli Římané bez divácké podpory a zřejmě si na tento smutný stav budou muset zvykat. Fanoušci totiž nehodlají kvůli sporům s prezidentem Lotitem přerušit "blokádu" stadionu Olimpico a dodávají: "Protesty budou pokračovat, protože víme, co je Lotito zač a nikdy se nesníží ke kompromisům. Fanoušci chtějí slyšet odpovědi a to nejen ti z Curvy Nord. Zasloužíme si víc, pan prezident se schovává za nějaké nadpřirozené síly a proklíná štěstí, ale my chceme znát pravdu," stojí v prohlášení fanoušků. Prezident Lotito sice do médií vyslal jasnou zprávu o stavu věcí, vzpomínal na své úspěchy a chválil především finanční rovnováhu klubu, ale hrdí fanoušci chtějí také jeho sportovní úspěchy. A to při prodeji hvězd nehrozí.

Na druhou stranu, když tomu věnujeme trochu času a přemýšlení, musíme si uvědomit, že postavení Lazia vůbec není špatné a že přes poslední nevydařený zápas s Bergamem je klub Edyho Rejy stále ještě v nadějné pozici. Krátce si shrňme, čeho Lazio v poslední době dosáhlo. I bez Hernanese či adekvátní posily došlo v Evropské lize poměrně daleko. A především poslední zápasy se Biancocelesti povedly skvěle - výhra nad Sassuolem, remíza s lídrem z Turína, remíza s AS Řím v derby nebo výhra nad Fiorentinou - to rozhodně neznačí krizi, za kterou se fanoušci Lazia staví.

Cagliari ale vůbec nebude snadným soupeřem, protože z posledních tří zápasů nasbíralo pět bodů. Remizovalo s Interem, vyhrálo jednoznačným rozdílem na Zebrami z Udinese. Současná patnáctá příčka sice neslibuje zrovna klidný střed tabulky, ale přesto je dost daleko od sestupu. Osm bodů náskoku na pomyslnou propast do druhé ligy je stále poměrně dost.

Trenér Diego López věří, že jeho klub si dokáže uchovat prvoligovou příslušnost a bude pokračovat v dobrých výkonech. "Nebyl jsem vyhozen, takže tým nebyl tak poškozen zevnitř. To sjednotilo veškeré hráče a teď všichni bojujeme a táhneme za jeden provaz," dodává López.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Del Fabro, Murru - Dessena, Conti, Vecino - Ekdal - Pinilla, Nené
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Ciani, Radu - González, Biglia, Ledesma - Keita, Klose, Lulić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Livorno - Bologna FC  (neděle 15:00)
Stadio Armando Picchi bude dějstvím zajímavého a především emočně náročného duelu dvou týmů, které se zoufale snaží vyprostit se z okovů sestupu. Zatím je tím šťastnějším sedmnáctá Bologna, kterou ale právě od Livorna dělí pouhé dva body. Bude se měnit osazenstvo zóny sestupu?

Asi jen málokdo čekal, že na konci sezony se bude Bologna potácet tahle nízko nad sestupem. Vše umocnila série špatných výsledků a především odchod hvězdného záložníka Alessandra Diamantiho, který se rozhodl přestoupit do Číny. A tak zatímco jeho současnému týmu Guangzhou se poměrně daří, Bologna bez něj tápe. Těžko říct, co přesně je špatně, ale jistá je jedna věc - pokud Felsinei v neděli prohrají, čeká je pád do pásma sestupu.

Ani Livorno ale své fanoušky netěší, protože vyhrálo pouze dvě utkání z posledních šestnácti a volání druhé ligy je stále silnější. Posledně se díky skvělému výkonu radovala za tří bodů Sampdoria, která sice ještě o poločasové pauze prohrávala poměrem 2:0, ale druhý poločas jí vyšel skvěle a Doria otočila skóre ve svůj prospěch. Čtyři inkasované branky během krátké chvíle rozhodly o další porážce Livorna a odsoudily jej k čekání na utkání s Bolognou.

To má pro nováčka Serie A dvojnásobnou důležitost, protože díky domácí půdě je papírovým favoritem a žádná větší šance na únik z nechvalně známých míst jej už nečeká. Tým trenéra Mimma Di Carla se však nehodlá vzdát, jak sám trenér naznačuje: "Livorno je tým bojovníků, nevzdáváme se. Sice jsme dnes neodvedli dobrou práci a evidentně nám chyběla štěstí, ale dokud není konec, máme stále šanci na záchranu a musíme se jí chopit."

Bologna zavítá do Toskánska v podobném rozpoložení, i když tým trenéra Davideho Ballardiniho alespoň v minulém kole neprohrál. Ani remíza se Sassuolem mu ale příliš mnoho pozitiv neskýtá. Bologna neoplývá dobrou formou a samotný trenér si uvědomuje obtížnost nadcházejícího duelu. "Musíme se zlepšit především v tom, jak si vytváříme šance. Nedělá mi starosti ani tak defenzíva, ale po ofenzivní stránce prostě nestačíme. Někteří naši hráči byli zranění a jiní zase reprezentovali svou zemi v nějakém přátelském utkání, takže se nemůžeme divit, že působí unaveným dojmem," hájí Ballardini své hráče. Dodají mu důvod k radosti alespoň proti Livornu?

Poslední vzájemné utkání dává více optimismu do žil právě Felsinei, kteří vyhráli o jednu branku. Z ní se na počátku tohoto ročníku radoval José Ángel Crespo, který jediným zásahem stanovil tři body pro domácí. Problémem bude především právě ofenzíva, neboť Bologna nevstřelila gól již v devíti zápasech z posledních třinácti v rámci všech soutěží. Napraví svou bídnou bilanci proti nováčkovi?
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Ceccherini, Emerson, Coda - Mbaye, Benassi, Biagianti, Greco, Mesbah - Belfodil, Paulinho
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Mantovani - Garics, Khrin, Pérez, Christodoulopoulos, Morleo - Koné - Acquafresca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.10 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
US Sassuolo - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Sassuolo v minulém kole přerušilo dlouhou sérii bez zisku bodu a nyní bude ve veledůležitém zápase hostit Catanii. Oba týmy bojují o záchranu a zisk tří bodů bude nesmírně klíčový.

Po odvolání Alberta Malesaniho se kormidla domácího US chopil znovu Eusebio Di Francesco a rázem přerušil dlouhou sedmizápasovou sérii bez zisku bodu. Na půdě Boloni vybojoval remízu 0:0, která v konečném účtování prakticky nic neřeší. Sassuolo zůstalo s osmnácti body poslední s pětibodovou ztrátou právě na sedmnáctou Boloňu. Čas se krátí a do konce sezony už zas tak moc kol nezbývá. Sassuolo proto nutně potřebuje bodovat, aby oživilo svoje šance na konečnou záchranu.

O holé přežití bojuje rovněž Catania, která je s dvaceti body předposlední. Také Sicilané si v minulém kole dělili body za remízu 1:1 s Cagliari.

Důležitost střetnutí Sassuola s Catanií je obrovská. V prvním letošním vzájemném duelu branka nepadla a remíza 0:0 o něco více nahrává domácím, tedy pokud zvládnout i zápas na Reggio Emilia. V roce 2012 se oba týmy utkaly i v rámci Coppa Italia a úspěšnější byli Elefantini, po výsledku 1:0 postoupili do dalšího kola. Nicméně favorita toto utkání nemá.

Domácí se stále potýkají s početnou marodkou. Chybějí Rosi, Terranova, Alexe, Acerbi, Manfredini, Ziegler, Marrone, Pucino i vykartovaný Berardi. Na druhé straně nejsou ztráty tolik citelné. Mimo jsou Castro, Almiron a Spolli.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Mendes, Cannavaro, Ariaudo, Longhi - Chibsah, Magnanelli, Missiroli - Sansone, Floccari, Floro Flores
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Peruzzi, Legrottaglie, Bellusci, Biraghi - Izco, Lodi, Rinaudo - Keko, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.00 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Chievo Verona  (neděle 20:45)
Fotbalisté Fiorentiny přivítají v rámci 28.kola Chievo Verona. Hostům patří průběžné šestnácté místo a v žádném případě se nedá říci, že by byli zachráněni. Ba naopak, od sestupu je dělí jen tři body. Viola na opačném konci tabulky bojuje o evropské poháry.

V týdnu nastoupili Montellovi svěřenci do osmifinálového zápasu Evropské ligy na půdě Juventusu a vybojovali velmi nadějnou remízu 1:1. Zápas se pro ně přitom nevyvíjel dobře, ale na brzký Vidalův gól zareagoval před koncem Mario Gómez. "Jsem velmi šťastný za gól, ale také za své uzdravení. Není snadné dostat se po pěti měsících znovu do formy, ale to se pomalu vrací, což je cíl," neskrýval nadšení německý "bomber" Goméz.

Fiorentina nakročila za postupem, ale Juventus nadále zůstává větším favoritem. Fialky teď musí přeorientovat své síly opět na domácí soutěž, kde jim patří čtvrté místo, ovšem s již značnou desetibodovou ztrátou na třetí Neapol. Ze zadních pozic se ale tlačí Inter, Parma i veronský Hellas a proto musejí domácí zvítězit. V minulých kolech se navíc domácím vůbec nedařilo. Po domácí porážce s Laziem 0:1 nestačili ani venku na vedoucí Juventus, kterému podlehli stejným výsledkem.

Chievu se v této sezoně příliš nedaří, ale poslední tři týdny se mu poměrně vydařily. Fly Donkeys nejprve porazili v důležitém záchranářském souboji Catanii 2:0, pak sice prohráli na Atalantě, ale vzápětí zase doma urvali tři body nad nevyzpytatelným Janovem.

Veronští nemají s Violou vyloženě špatnou bilanci, ale v posledních dvou sezonách mají přeci jenom navrch domácí. Fiorentina vyhrála jak první zápas hraný na Bentegodi, tak i střetnutí v rámci Coppa Italia. Vždy se ale jednalo o těsný výsledek.

Fiorentině nemohou pomoci Joaquin, Hegazi, Rossi, Rebič, Mati Fernandez i vykartovaný Borja Valero. Každopádně trenér Montella má k dispozici široký kádr. Ztráty hlásí i Chievo. Na marodce zůstávají Paredes, Guana, Dramé, Théreau a suspendovaný Canini.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Rodriguéz, Savič, Pasqual - Aquilani, Ambrosini, Anderson - Cuadrado, Gomez, Wolski
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Frey, Cesar, Dainelli, Rubin - Guarante, Rigoni, Radovanovič - Hetemaj - Paloschi, Stoian
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Juventus FC  (neděle 20:45)
Už dlouhých pět let se Janovu nepovedlo porazit turínského giganta na vlastním hřišti. Zlomit toto prokletí se budou domácí Grifové pokoušet v neděli večer, kdy by úspěch vyrovnal zklamání fanoušků z minulého kola. Inspiraci si Grifové mohou vzít z posledního utkání Evropské ligy.

V něm sice Stará dáma nad Fiorentinou vedla již od třetí minuty, kdy se trefil Arturo Vidal, ale z Turína si nakonec Viola veze celkem pohodlnou remízu 1:1. Tu jí zaručil gól střídajícího Maria Gómeze, který si naběhl na pas za obranu a Iličićovu nahrávku proměnil v důležitý zásah. Nutno říct, že aktivita Juventusu postupem času opadávala a tento trest se jevil jako zasloužený. Naváže Janov na toskánský celek?

Remíza na vlastním hřišti sice bolela, ale přesto trenér Antonio Conte hledal na hře svého týmu pozitiva. Po zápase hodnotil své hráče následovně: "Upřímně, dnešní výkon se mi líbil mnohem víc, než to, co jsme předvedli v neděli proti Fialkám. Tehdy jsme sice vyhráli, ale nehráli jsme dobře. Dnes jsme remizovali, naše hra mě těšila víc. Viděl jsem tým, který si vytvářel mnoho šancí a bavil diváky. Měli jsme také smůlu v zakončení, ale jinak jsme byl spokojen. Samozřejmě, když dostanete gól, vždycky je něco špatně a najdete něco, co můžete napravit," dodává někdejší trenér Sieny.

"Jestli jsme optimistický vzhledem k našim dalším zápasům? Samozřejmě, já jsem vždycky optimista. Je to fotbal - snažíte se vyhrát vždycky a někdy to prostě nevyjde. Je zajímavé, že právě proti Fiorentině se nám moc nedaří a to zejména v závěru zápasu. Možná bychom se neměli ujímat vedení, pak bychom reagovali jinak. Když se brzy dostanete do vedení, pak hrajete jinak. A to je možná náš problém, na kterém budeme pracovat," dodává Conte.

V utkání s Janovem to ale nebude mít snadné, protože celek z přístavního města je velmi nevyzpytatelným soupeřem. Daří se mu porážet favority či s nimi remizovat, ale na druhé straně prohrává s týmy jako Chievo Verona. Přesto vládne v táboře Grifů nadšení a zápas s Juventusem Turín bude pro celé město svátkem. To potvrzují také slova Lucy Antonelliho, který byl zpovídán oficiálními klubovými stránkami.

Antonelli měl lví podíl na obrození janovského celku a jeho univerzálnost patří mezi hlavní zbraně týmu trenéra Gian Piera Gasperiniho. Zároveň si je ale vědom obtížnosti úkolu porazit tým, který prohrál jen jednou v sezoně. "Uděláme všechno, co bude v našich silách. Pokusíme se z nemožného udělat možné. Juventus je samozřejmě favoritem, protože náš tým převyšuje ve všech ohledech. Potřebujeme hrát s energií, nenechat je rozehrávat a vydat ze sebe maximum. Potom uvidíme, zda to bylo dost. Máme v zádech skvělé fanoušky, tohle město je plné fotbalu a cítíte to všude. S jejich pomocí bychom Bianconeri mohli zastavit," doufá adept na nominaci do národního týmu.

Z posledních devíti zápasů ale turínský celek zvítězil pětkrát, ani jednou v nich neprohrál. Díky brankám Artura Vidala a Carlose Téveze se Conteho svěřenci radovali z výhry a budou se snažit své vedení před Římany a Neapolí pojistit. Utkání bude speciálním pro nejednoho hráče, což se týká například Marca Motty nebo Paola De Ceglieho jakožto někdejších hráčů Staré dámy.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - De Maio, Burdisso, Marchese - Motta, Matuzalem, Bertolacci, Antonelli - Konaté, Gilardino, Sculli
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Tévez, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.33 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Inter Milán  (sobota 20:45)
Přímý souboj o evropské poháry čeká veronský Hellas a Inter Milán. Lépe jsou na tom v tabulce hosté, kteří drží důležitou pátou pozici. Hellas ztrácí na Nerazzurri čtyři body a doma bude chtít rozhodně uspět. Nezaujatý divák by jistě přivítal podobné utkání, jako oba celky sehrály v prvním duelu na Giuseppe Meazza. To skončilo divokou přestřelkou a vítězstvím Interu 4:2.

Hellas prožívá výbornou sezonu, ale suverénně jako na podzim už si nevede. Veronští stále pravidelně bodují a nadále drží kontakt s celky bojujícími o evropské poháry, mimo jiné také s Interem. Ze sedmé pozice ztrácejí na páté místo čtyři body, přitom to není tak dávno a sami pátou pozici okupovali. Jenomže domácí remíza s Boloňou 0:0 a porážka na hřišti Parmy 0:2 znamenaly propad tabulkou. "Chceme se vrátit na vítěznou cestu. Proti Interu se budeme snažit podat dobrý výkon, protože už je to dlouho, co jsme doma naposledy zvítězili. Chceme se okamžitě od té porážky odrazit. Tento týden jsme tvrdě trénovali, tak doufám, že se to vyplatí," nechal se slyšet brankář domácích Rafael. Hellas naposledy doma porazil Lazio v prosinci loňského roku.

Hlavním cílem Hellasu bylo před sezonou záchránit nejvyšší soutěž, přesněji získat zhruba čtyřicet bodů a to se nakonec podařilo s předstihem naplnit. Domácí od sestupové propasti dělí devatenáct bodů.

Inter Milán v teto sezoně opět nebojuje o titul, ale zatím to vypadá, že by se mohl podařit návrat do pohárové Evropy, přesněji do Evropské ligy, protože na milionářskou Ligu mistrů v tuto chvíli ztrácí jedenáct bodů. O pohárové příčky ale bude ještě tuhý boj. Ze vzdálenějších pozic na něj chtějí zaútočit v Laziu, Miláně, Parmě nebo právě ve Veroně.

Mazzarriho svěřenci se dostávají do dobré formy. V lize neprohráli už pět kol a naposledy porazili nevyzpytatelný FC Turín.

Domácí kouč Andrea Mandorlini se musí obejít bez dvojice Gomez - Gonzalez. Dva hráče postrádá také trenérský protějšek Walter Mazzarri. Zatímco Alvareze do hry nepustí zranění, v případě obránce Juana Jesuse se jedná o karetní trest.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Maietta, Moras, Albertazzi - Romulo, Cirigliano, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Marquinho
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Rolando, Ranocchia, Campagnaro - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Hernanes, Nagatomo - Palacio, Icardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC27233163:1972
2.AS Řím26177249:1258
3.SSC Neapol27167452:2955
4.ACF Fiorentina27136845:3045
5.Inter Milán271111544:2944
6.Parma FC261110541:2943
7.Hellas Verona271241143:4440
8.SS Lazio27108934:3538
9.Turín FC2799939:3536
10.AC Milán27981039:3835
11.Janov CFC27981031:3435
12.UC Sampdoria27971133:3934
13.Atalanta Bergamo271041328:3834
14.Udinese Calcio27941430:3931
15.Cagliari Calcio276111027:3629
16.Chievo Verona27661522:3824
17.Bologna FC274111222:4123
18.AS Livorno27561629:5021
19.Calcio Catania27481520:4620
20.US Sassuolo27461725:5518

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (493)

Přidat komentář
Slejdy

Verona dnes bude bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

nebude

Reagovat
Shevchenko

tutovka

Reagovat
Shevchenko

No tutovka asi ne, jak se dívám na tu formu obou týmů, ale tipuju remízu.

Reagovat
10

Marchisio na 20-30 dnů mimo hru...super, když máme 4 záložníky na 3 pozice hlavně že máme 13 útočníků...

Reagovat
Pinturicchio

Zrovna, když se začínal dostávat do výborné formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Já bych to nedramatizoval, může tam hrát i Asa... ale Giac chybí no.

Reagovat
10

kolikrát tam Asa za ty dva roky u nás hrál?

Reagovat
lnterista

EL nevim ale Serii A nejak ukopete a to jeste prehanim

Reagovat
Mr.Jindros

Jednou? Nehrál tam, protože to nebylo potřeba. Ale kdyby něco hořelo, jako možná teď, tak je to možnost.

Reagovat
10

jenže to je právě ten problém, půjde tam, až to bude hořet a Pogba bude lézt po čtyřech

Reagovat
M11

i tak si myslim ze by tam nesel

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád to nic nemění na tom, že tam zahraje spolehlivě..

Reagovat
10

já taky nikde neříkám opak, mluvím o něčem úplně jiným...

Reagovat
smazaný uživatel

CM8: Per fortuna l'ecografia è negativa,niente lesioni. Ora qualche giorno per recuperare,poi si torna in squadra!

Tak snad bude brzy v pořádku.

Reagovat
Pinturicchio

Paráda.

Reagovat
10

snad...tohle bylo v Gazzettě ráno

Reagovat
M11

ach jo

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/46454/pogba-wants-balon-d%E2%80%99or

Paul dnes slaví své 21. narozeniny, tak vše nejlepší a snad se Ti to jednou povede

Reagovat
Slejdy

Vsechno nejlepsi , mlady kluk kurna

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

forza inter! vyloupime je

Reagovat
Jajinek

Dneska duel o 6 bodů. Pokud by se nám podařilo vyhrát, tak by ten náskok už mohl být 7mi bodový a to už by vypadalo hodně slibně. Nicméně to bude hodně těžké. To Veronské 4-3-3 s naprosto typově ideálně složenou útočnou trojící nám bude dělat dost problémy. Nicméně ta varianta s Campagnarem nalevo se mi celkem líbila. Místo Icardiho bych ale poslal Kovačiče a vysunul Guarína, zahustil střed a Maura tam poslal až jako náhradníka.

FORZA INTER!

Reagovat
Slejdy

Ten Taddei v tom zakladu nevesti nic dobreho

Reagovat
M11

v cajku

Reagovat
madridcan

Trosku by si mohol EF dat zalezat na zostavach. Maggio po operacii asi v zaklade nebude

Reagovat
The Krupy

EL by som veľmi prial Parme a hlavne poobede dúfam v zisk troch bodov proti Modene, len bod náskok na tretie miesto

Reagovat
lnterista

dneska by to chtelo za 3 ale bude to tezke...souhlas s Jajinkem tu zalohu bych zahustil a Icardi by prisel behem zapasu...to mu zatim vyhovuje ale verim ze to dame

Forza Inter

Reagovat
stas87

z akeho dovodu su v preview pisane zapasy dokonca na pondelok ked je sobota? u inych lig to tak nie je,v preview su väcsinou v sobotu sobotne zapasy..trosku mi vadi ze ked si chcem precitat sobotne preview tak musim ist uplne dole

Reagovat
Pinturicchio

To myslíš vážně, jo?

Reagovat
stas87

hej tie ostatne preview su tu moc skoro nie?ale tak treba to vadi iba mne a zvysku je to jedno

Reagovat
Pinturicchio

Já myslím hlavně tu poslední větu, to už jsme jako lidi tak zlenivěli, že nám dělá problém pár tahů myší?

Reagovat
stas87

problem je v mojom pristupe,to viem som ale takto zvyknuty u inych lig

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/46481/cantona-balotelli-ibra-and-pogba

“Pogba certainly did well to quit Manchester United and Juve did well to take him.”

http://football-italia.net/46478/acerbi-ready-return

Reagovat
M11

odveta Fiore - Juve bude na Fandovi

Reagovat
Slejdy

JO

Reagovat
M11

teda doufam.. na Livesport je psana Benfica ale v programu jsme my

Reagovat
Slejdy

bych jim radil teda Fiore vs Juve nebo tam vletim

Reagovat
Deki

Dnes věřím ve tři body. Doufám, že ve středu obrany nastoupí Samuel a možná bych zkusil zase od začátku Icardiho, i když mě v posledním zápase zklamal. Musíme to urvat, Forza Inter

Reagovat
snuff24

Minule nic moc no jemu asi bude vážně sedět jen ta role hráče z lavičky, ale to není vůbec špatný, takovej hráč je taky moc důležitej

Reagovat
The Krupy

Zase tá efektivita v poslednom období fakt impotentný útok, od Maccaroneho či Tavana by som čakal viac...

Reagovat
10

jak hraje Rugani?

Reagovat
The Krupy

Spoľahlivo, vlastne ako celá obrana. Však za posledné tri mesiace tuším len dvakrát dostali dva góly v zápase. Ruganiho mám spoločne s Tonellim asi najradšej z celého tímu. Ale teraz zase trápenie vpredu...hlavne že Levan sedí na lavičke...aspoň Tavano už šiel dole. Modena je slabučká, také tímy musia porážať lebo môžu hrať Seriu B aj o rok

Reagovat
smazaný uživatel

A kde ho na té lavičce vidíš? Vždyť je delší dobu zraněný.

Reagovat
The Krupy

Som blbec sorry, som sa prepísal myslel som Irakliho, obaja Gruzínci tak v tom už mám hokej niekedy

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě jinak ten druhý Gruzínec zatím odehrál jen 5 minut, takže na něj spoléhat asi nemůžou... tam po té zkušené dvojce je mezera jak prase, takže hrají furt jen oni, forma neforma

Reagovat
The Krupy

Jo no, tuším len 19 rokov má a je veľmi neskúsený...nevieš kedy má byť Levan v poriadku?

Reagovat
Votas

v trestu za ten loket, ne?

Reagovat
Pettirosso

Jo, to sem si neuvědomil

Reagovat
M11

Siena dulezita vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

a po krásné brance

Reagovat
smazaný uživatel

OFFICIAL INTER (3-5-2): Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Rolando; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Hernanes, D'Ambrosio; Palacio, Icardi.

tesi ma ze ide hrat konecne DAmbrosio, dufam ze mu zapas vyjde, teda celemu Interu.

FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

HELLAS VERONA: 1 Rafael; 29 Cacciatore, 18 Moras, 22 Maietta, 3 Albertazzi; 26 Sala, 5 Donati, 7 Marquinho; 2 Romulo, 9 Toni, 15 Iturbe

A disposizione: 12 Nicolas , 4 Pillud, 6 Martinho, 8 Cacia, 11 Jankovic,14 Cirigliano, 17 Donsan, 19 Rabusic, 23 Gonzalez, 25 Marques, 30 Donadel

Allenatore: Andrea Mandorlini

INTER: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 23 Ranocchia, 35 Rolando; 2 Jonathan, 13 Guarin, 19 Cambiasso, 88 Hernanes, 33 D'Ambrosio; 8 Palacio, 9 Icardi

A disposizione: 30 Carrizo, 12 Castellazzi, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 20 Botta, 21 Taider, 22 Milito, 25 Samuel

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!

Reagovat
Nuno čomes

PADAWAAAAAAAAN

Reagovat
Nuno čomes

Johny překvapiiil

Reagovat
The Krupy

Anketa: Komu najviac prajete zostup a postup do Serie A/B?

Zostup: Cagliari, Livorno, Sassuolo

Postup: Empoli, Palermo, Siena

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo, Avellino + Trapani - abychom viděli opět něco neokoukaného

a sestup přeju Catanii (protože je strašně ty výsledky s nima jsou tak na infarkt) , jinak je mi to jedno.

Reagovat
Melchior

sestup: Bologna, Catania, Chievo

postup: Palermo, Trapani, třetí je mi jedno :-)

Reagovat
10

sestup: Chievo, Inter (u ostatních mám vždycky důvod, proč jim sestup nepřát)

Postup: Palermo, Reggina, Trapani (3.5 týmy ze Sicílie by byly super)

Reagovat
smazaný uživatel

Postup: latina,palermo,trapani sestup:chievo,livorno,sassuolo

ostup:latina,palermo,trapani

Reagovat
Pinturicchio

Inter, Livorno, Chievo

Postup nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup: Chievo, Livorno, u třetího nemám zdání

Postup: Palermo, Empoli, Siena

Reagovat
Votas

IL DIVINOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

co to má být? titulky asi nebudou co??

Reagovat
snuff24

Joooohnyyyy dneska teda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Hernanes by sa už mohol trafiť

Reagovat
Inter Eterno Amore

Superman Samir !

Reagovat
celestial-

Boze, keby sme tak tu LM ukopali..viem som optimista, ale fandit sa predsa musi!!!

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja som tiež o tom rozmýšľal ... to je tak 2 výhry po dlhom čase a už má človek veľké oči

Reagovat
Pinturicchio

Při těch mega výkyvech Neapole bych se nedivil, kdyby Inter to třetí místo ukopal.

Reagovat
Koubinhor

nezbývá než věřit , taky v to doufám.... škoda minulého kola,že AS neporazilo Neapol - to by byla paráda... snad se Neapol udrží co nejdéle v EL, ať má těžký program....

Inter, zda se chytá druhý dech a nabírá formu - včera pěkný výkon, nejen výsledkově, ale i herně...

Neapol má těžší los - jak je budeme mít doma, tak by to mohl být spiel o LM

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Jajinek

Včera po všech stránkách zasloužené tři body. Nejen, že jsme trefili další dvě tyčky, ale tak celkově ten výkon byl klidný. Tomu týmu tak nějak prospělo to, že je to trochu přeskupené ve středu a není ten minidiamant 2 def 1 nad nimi ale právě opačně, tedy že hraje Cuchu a před ním Hernanes a pak ještě více Guarín. Jsme pak v tom středu tak nějak plnější. Překvapivě to pomohlo právě obraně. Tak nějak se mi to dokonce líbí bez Juana.

Jinak Johny včera zase perfektní. Sice tam občas udělal nesmyslné skluzy, kdy netrefil balón a Iturbe ho tam někdy vodil, ale jeho přínos prostě je v tom útoku.

Zase pak po dlouhé době podržel Handa, který nemá úplně nejšťastnější sezónu.

Posledních 6 kol bilance 4-2-0, jen dva inkasované góly a hlavně, když hrál Hernanes, tak měl Inter plný počet bodů! Konečně jsme získali varianty na střídání, do zhuštění Kovačice a Kuzmanoviče, do útoku Ricky nebo může přijít i Milito.

Hlavní je ale ten náskok 7 bodů na EL, který už vypadá nadějně a mohl by se zvětšovat. Konec máme smrtící, tak by to chtělo nahrát nějaké body!

Ještě se vrátím k těm kritikám Mazzariho, které tu byli v lednu...on prostě potřebuje čas a ví, že ten jeho konzerva styl je správný a já jsem přesvědčen, že pro Inter ten styl hry prostě je. Byla pořád ta srovnání Mazzari a Strama, nyní ten rozdíl je patrný. I když chápu, že za 5 kol to zase v očích veřejnosti může být jinak. Je to prostě fotbal.

P.S. Ubránit Toniho je pořád neuvěřitelná lopoto...smekám.

FORZA INTER!!!

Reagovat
10

tak on taky Mazzarri začal hrát jinak, nejen díky Hernanesovi, kterej tomu týmu samozřejmě dává jiný možnosti, ale celkově to je víc aktivní (už jen dva útočníci a pod nima další ofenzivní hráč jsou velká změna) a díky tomu teď děláte body...hlavní problém tý obrany byl odjakživa záloha, ne že by snad Ranocchia nebo Juan neměli sklony k mega chybám, ale ta záloha jim dávala až moc příležitostí tuhle slabinu ukazovat

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Milan.B

parma bude velky problem som zvedavy co predvedu ti nasi indiani

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik dneska?

http://goo.gl/EBQLls

FORZA JUVE!

Reagovat
Pinturicchio

Nelíbí se mi ani jedna, takže ... 0:3.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj tip je 0:1.

Reagovat
Pinturicchio

Beru jakékoliv vítězství, ale nervovat se podruhé za sebou při vedení 1:0 se mi nechce.

Reagovat
M11

jen kozy OK

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Mat taku frajerku co si napise na kozy vysledok Juve, bude taka pekna a fandit Juve, som najstastnejsi clovek na zemi

Reagovat
The Krupy

Ako vidíte zloženie útoku na MS v podaní Squadry?

Reagovat
10

Toni, Totti, Del Piero, Balotelli

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli, Rossi, Osvaldo, Cerci, Gabbiadini, Giovinco, Immobile, Destro, Insigne

Škrtni si libovolné tři a máš "výsledek".

Reagovat
10

já čekám ještě překvapení v podobě Cassana

Reagovat
smazaný uživatel

To už si dokážu živěji představit Tota, než Cassana

Reagovat
10

seconda punta je pro Prandelliho systém naprosto zásadní...a při zranění Rossiho, s Diamantim někde v Číně, v aktuální pohodě Maria, Cesare moc možností nemá, navíc Antonio hraje výborně tuhle sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje co potřebuje a vyhovuje mu to. Kvalitu má, jen mám u něho strach s tou mezinárodní konfrontací. Pokud na tom bude dobře fyzicky, tak OK, proč ne. Ta možnost tu je. S Diamantim taky moc nepočítáš? Já ho tak trochu "odepsal". Ta Čína mi prostě vadí. Výběr je fakt šílenej, mám trochu obavy. A to i třeba s krajními beky, to bude další z mnoha těžkých rozhodování a volbou pro jednookého mezi slepými.

Reagovat
lnterista

Jonathan bude jasna volba

Reagovat
Pinturicchio

Smutné.

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane

Reagovat
The Krupy

To je fakt k plaču keď vidím tie mená a človek vyrastá na Del Pierovi, Pippovi či Vierim

Ja som v poslednej dobe celkom mimo diania tak možno strelím blbosť, ale za mňa Balotelli, Rossi, Toni, Di Natale, Giovinco a Insigne resp. Osvaldo

Reagovat
Pinturicchio

Balotelli, Rossi, Toni ... Immobile a Gabbiadini mají taky super sezonu, pokud si formu z poslední zápasů udrží Seba, tak by mohl jet taky.

Reagovat
olis

Maggio mesiac mimo, Mestov navrat je uz blizko ale podla mna to este potrva, takze teraz to mozeme tahat s Reveilerom a Ghoulam mozno aj mesiac

Reagovat
M11

Reagovat
M11

porad davam sledovat misto odeslat.. nakonec misto odeslat reakci dam odeslat komentar

Reagovat
Pinturicchio

Vítej v klubu "Že nám ty nové reakce ale jdou aneb ať žije novým systém komentů" ... asi založím na FB speciální skupinu.

Reagovat
M11

clenu by jsme meli nejspis hodne

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Reagovat
10

nemají to moc domyšlený...jedno tlačítko pro odeslání komentáře je napravo, druhý nalevo, k tomu sledovat...zlatej starej systém

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Dominator

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Co dnes ta Parma? Docela mě láká tam zkusit čistou dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni, AC se hecne a vyhraje 1:0

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Obránce Interu Milán Jonathan je Brazilcem, nevylučuje ovšem možnost reprezentovat Itálii. "O té možnosti se mnou nikdo nemluvil, ale jsem případně připraven. K získání italského občanství je třeba vyřídit jenom nějaké formality," řekl. (sport-express.ru)

Reagovat
snuff24

?

Reagovat
rossoneri89

bohuzial jasna penalta

Reagovat
panca

cemu se ten vul abbiati divi? Jde tam, jak totalni magor

Reagovat
panca

a je po zapase

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Parmička

Reagovat
FORZAMILAN

To je začátek, no kurva Penalta byla jasná

Reagovat
panca

musi vedet, ze je za to cervena a vlitne mu pod nohy. Sem tam by ti fotbalisti mohli pouzit aspon trochu tu hlavu

Reagovat
mojmira

to už je vážně v píči tohle

Reagovat
Milan.B

mam sa smiat ci plakat?

Reagovat
smazaný uživatel

Posrat to takto hned na zaciatku.. A samozrejme penaltu musel dat zrovna cazzo.

Reagovat
Pinturicchio

Na druhou penaltu už neměl koule.

Reagovat
10

Bonera si koledoval, ale byla by přísná

Reagovat
Pinturicchio

Já myslel tu ruku po rozehrání té standardky.

Reagovat
10

Montyho? to taky smrdělo, no

Reagovat
Pinturicchio

Jj, myslím, že se pískat určitě mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

začínám mít rád AC, protože se jim každý týden můžu smát Abbiati červená v 9.minutě

Reagovat
Milan.B

smiech si setri na derby s realom radsej

Reagovat
smazaný uživatel

jako nic ve zlém, ale upřímně, MU a AC jsou teď takoví otloukánci, vzhledem ke své slávě a velikosti

Reagovat
rossoneri89

nech sa paci pan fanusik uspechu

Reagovat
mojmira

Reagovat
10

Mexes je prostě hovado, klidně už ho mohl vylejt...

Reagovat
smazaný uživatel

Mexes zas hra ako svina, ten poleti ako dalsi.

Reagovat
10

to je normální záškodník, teď si dal málem vlastňáka...

Reagovat
M11

hlavne ze ma vzdy plnou hubu kecu

Reagovat
10

takových hráčů se AC musí okamžitě zbavit...za 4 mega ročně takovýho průměráka, docela obrázek současnýho AC

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Yanek

Čím víc proher v téhle fázi, tím líp. Ti hráči už se nedají brát vážně...

Reagovat
panca

proc lip?

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Yanek

Už nehrajeme o nic a když to bude na hřišti největší možná mizérie, v létě bude větší šance na to, aby se konečně něco dělo.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Navíc pokud je pravda, že Silvio dal podmínku Clarencovi o postupu do EL, tak by to mohlo znamenat i příchod opravdového trenéra (prandelli,Spaletti). Clarence, ačkoliv ho mam vazne hrozne rád, byl hrozne unáhlený krok..

Reagovat
Pinturicchio

Spíš ten Špalek, Prande momentálně spíš zůstane u repre.

Reagovat
10

Spalletti by byl pro AC super...nebo Donadoni

Reagovat
M11

jasna cervena on je totalni labil

Reagovat
10

jeho 4. stejnej zákrok, klasickej pseudodůraz od Barbie...neznám moc nesympatičtějších hráčů

Reagovat
M11

pokud ho Seedorf necha na place nemam strach ze neudela i 5. zakrok a to uz nemuze prehlizet

Reagovat
10

jak vidíš, tak i takovýhle jasný karty rozhodčí netrestá a dělá, že to nevidí...to je hnus

Reagovat
M11

nejvic me na tom sere.. ze Mexes to dela umyslne.. ten posledni byl toho jasny dukaz.. u brany soupere.. nulova sance odehrat mic.. ale proste ho sunda jak to prase..

Reagovat
10

jasná červená tyvole, rozhodčí jdi doprdele

Reagovat
Pinturicchio

Co udělal?

Reagovat
rossoneri89

Mexsovi sa asi nechce dohrat zapas

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mexés ať už táhne do prdele! Hraje jako totální dement..

Reagovat
Votas

pro Parmu by EL mohla být zajímavá...mají podepsanejch dost hráčů, aby netrpěli na úzkej kádr..

Reagovat
10

na úzkej kádr si s těma 300 hráčema pod smlouvou stěžovat nemůžou, to je fakt

Reagovat
Pinturicchio

To Sassuolo je fakt banda tragédů.

Reagovat
panca

nechtel si napsat milan?!

Reagovat
Pinturicchio

Ne, AC mi dneska dělá radost, mám vsazeno na Parmu.

Reagovat
M11

no jestli to neotoci tak uz opravdu definitivne lamu hul

Reagovat
Pinturicchio

... budeme muset hledat novou farmu.

Reagovat
The Krupy

Celkom zaujímavý zápas. Je to docela rozhárané, padnúť to tam môže z každej strany, červené karty, penalty, fauly...no proste typické calcio a pre nezaujatého diváka oddychovka

Fanúšikovia AC však pochopiteľne moje pobavenie zdieľať nebudú, ale samozrejme mi je AC ľúto, Parme síce prajem výhru a postup do pohárov lenže je smutné vidieť kedysi veľký tím v takýchto sračkách. Plusom je že hrajú o desiatich a aj napriek tomu si vypracovali aspoň náznaky šancí, že to proste z nich strany neni nuda. Balotelli sa síce snaží ale ozaj na tom nie je psychicky dobre, jeho veľkou nevýhodou je že stále nevie byť tím lídrom ktorý spoluhráčov hecne. Navyše je tam sám vpredu dosť utopený. Penalta jasná, červená diskutabilná si myslím.

Ale zarážajúce je že v 40.minúte majú obaja stopéri AC na konte žlté karty, brankár bol vylúčený a Mexes ďalej pokojne hrá akoby nerozmýšľal, rúbe jeden hnusný faul za druhým. Kaká absolútne neviditeľný. Z hráčov Parmy sa mi dnes najviac pozdáva výkon Schelotta, ten to tam slušne vetrá.

Reagovat
Pinturicchio

Livorno , ... Cagliari a Sassuolo otočit, Parma udržet.

Reagovat
Votas

Benassi

Reagovat
The Krupy

Plus mám pocit že Clarence fakt nič nezmôže. Oni potrebujú nájsť svojho Conteho, ten tím je vo väčších sračkách než my počas tých dvoch slávnych siedmych miest a to je už čo povedať....dnes sa mi už nezdá že by na to hráči kašľali, oni sú proste totálne demotivovaní a psychicky na dne. Na lavičku by potrebovali niekoho kto by ich buď dal do laty (Gennaro) alebo budil prirodzený rešpekt lebo má autoritu (Maldini? Hoci neviem čo teraz robí a s klubom sa nerozišiel v najlepšom).

Reagovat
rossoneri89

Maldini nema udajne najlepsi vztah s Gallianim ...... a Seedorf je typ kamaratskeho trenera .... mozno na niektorych hracov to posobi dobre ale momentalne na tych co su v AC je treba hlavne maly dvor a velky bic .... cest vynimkam

Reagovat
10

tak jestli vůbec Galliani po létě v AC bude...

Reagovat
rossoneri89

kludne moze ist a na jeho miesto Maldini .... uznavam ze Galliani spravil vynikajuce obchody ale v poslednom case jemu a Silviovi starecka demencia udiera riadne na hlavu

Reagovat
Pinturicchio

Sassuoloooooooooo, Zazaaaaaaaaaaaaaaaa, Parmaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
M11

Zaza

Reagovat
Pettirosso

Zazazazazaaaaaaaaaaa

Reagovat
Ragazzo d'oro

Neuvěřitelný, jak s námi cvičí

Reagovat
panca

a dorazi nas jeste tenhle zmrd

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to co se děje v Manchesteru? 3X PENALTA a Gerrard jednu nedal, mohl mít hattrick z 11.

Reagovat
Pinturicchio

... a LFC jsem chtěl dát na lístek místo Cagliari, se poseru asi.

Reagovat
Votas

to byla karma, že tu třetí nedal...Sturridge to hnusně nafilmoval

Reagovat
mojmira

tak ona i ta druhá nebyla zrovna 100%

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, nekoukám.

Reagovat
DelPiero137

To bude sranda v PL sekcii, este k tomu od LFC a z penalt. Ale jedna strela United na branu hovori asi za vsetko....

Reagovat
Ragazzo d'oro

Raamiiii!!

Reagovat
Pinturicchio

Sassuoloooooooooooo, ... pome Cagliari

Reagovat
Pettirosso

Missirolliiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
rossoneri89

Ramiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
10

kurva Catania

Reagovat
Pinturicchio

To je píčus ten Pinilla, už když na Livesport skočilo, že budou kopat penatlu, tak jsem věděl, že ji bude kopat on a nedá.

Reagovat
Pinturicchio

a vzápětí 2:0, čuráci.

Reagovat
Pipo123

Hovorte si čo chcete, ale Keita je kurva talent, mal by to byť jeho 8 gól v drese Lazia

Reagovat
M11

koupil jsem ho ve fife do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Goool...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mario!! Ale ten faul

Reagovat
Pinturicchio

TOHLE byla penalta, jo?

Reagovat
Pinturicchio

Totálně k smíchu, Montolivo měl dostat žlutou za simulaci.

Reagovat
Milan.B

ty uz chod spat s tym podjebovanim....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Milan.B

stale ked hrame ta tu podjebujes a provokujes... sa radsej staraj o vase goly s ofsajdov, my mame aj tak dost

Reagovat
Pinturicchio

Proboha, komentuju zápas, kašlu ti na nějaké provokování.

Reagovat
Milan.B

aj ked sme hrali s vami si "komentoval".....

Reagovat
Milan.B

ale serem nato, este mi pukne cievka

Reagovat
Pinturicchio

Komentoval a napsal jsem, že jsem rád, že nám simulant Robinho nedal gól, nebud paranoidní.

Reagovat
Milan.B

ked ste nam dali gola si pisal sracky ako zasluzene... ale jebaj nato

Reagovat
Pinturicchio

A za tím smajlíka " " ... fakt, vymýšlíš / vymýšlíte blbosti.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
DelPiero137

Ako moze uznat takto prevedeny pokutovy kop?! Mario absolutne zastal z rozbehu. Nechapem ze na toto si nikto nestazoval, Mario to takto kope v poslednej dobe dost casto.

Reagovat
panca

monty ho drzi, spadne sam a obi ma zlutou

Reagovat
panca

to je zumpa

Reagovat
Pinturicchio

Ha, spravedlnost zafungovala!

Reagovat
10

grande De Jong

Reagovat
smazaný uživatel

nice gool sandokan :D

Reagovat
Lubinterista

chudák obi, tomu budou foukat tyhle vymysleny penalty snad furt

Reagovat
The Krupy

Tento zrovna musel dať gól ale pekný

Reagovat
M11

AMAURI !!!

Reagovat
rossoneri89

Amauri

Reagovat
GEGE

to je moc prostě toto už...

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny gol, to je za tu picovsku penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Milan.B

Reagovat
panca

chtel jsem napsat, ze snad da parma gol

Reagovat
smazaný uživatel

das ist unglaublich!

Reagovat
Milan.B

ale dobre ze sme dostali gola, lebo zase by mali tyzden klud

Reagovat
10

De Jong se nechá od Amauriho 2x snadno přehrát během jedný akce, v každým zápase vidím gól po jeho chybě...a pak si stejně přečtu chválu o tom, jak jako jeden z mála drží v AC prapor

Reagovat
GEGE

pod Allegrim v tříčlené záloze na podzim patřil k oporám...občas byl pozičně mimo ale takové kokotiny co dělá těd to prostě nebylo...známky od gazzetty dostával velmi dobré těd je to ale katastrofa...

Reagovat
10

léčba Malesanim zabrala

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to Cagliari místo LFC mě bude srát hodně dlouho.

Reagovat
SqueeZy

Že nedaj doma ani gól, to bych nečekal. Každopádně ten Liverpool jsem měl taky podchycenej, takže v pohodě. Teď by ještě Arsenal mohl dotáhnout dokonce tu výhru nad slepicema

Reagovat
Pinturicchio

No, já doufám, že San Sebastian večer nevyhraje, bych tam měl za 30 kaček skoro 4 litry.

Reagovat
SqueeZy

Griezmann gol

Reagovat
Ragazzo d'oro

Proc sakra Mario rozehrává vsechny přímé kopy? Má být ve vápně! Navíc to ani nekope nijak dobře..

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bože

Reagovat
10

Reagovat
rossoneri89

jaa uz nemam siiillllll ...... dopice aj s tym celym ...... Galliani uz pre istotu aj utiekol z hladiska

Reagovat
10

3x exInterista, 1x exJuventino...

Reagovat
DelPiero137

OT : udajne sa objavila sprava ze vedenie slubilo nasim hracom velku odmenu za 100bodov v lige s tym ze EL je druhorada?

To by bola sila teda...

Reagovat
Pettirosso

však Conte to jasně řekl, že liga je prvořadá

Reagovat
DelPiero137

To som este zachytil ale odmenu za 100b a vykaslanie sa na EL nie.

Reagovat
10

kde si to četl? vždyť je to totální nesmysl...

Reagovat
DelPiero137

http://www.fotbalportal.cz/italie/serie-a/35398-bonus-za-100-bodu-aneb-jak-juventus-odpiskal-evropskou-ligu/

Ked som trochu browsoval po tom webu zistil ze to nebude nic doveryhodne tiez tomu neverim.

Reagovat
Dominator

Liga je uz (takmer) v suchu...finale na domacom stadione...napriek tomu, ze to pre velky klub predsa len nie je az taka prestiz, co by bolo zle na tom, vyhrat tu EL? Ani z Chelsea v minulej sezone neubudlo.

Ide mi hlavne o to, ze by bola skoda podcenit EL, resp. zvolit nespravny pristup,...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
SqueeZy

To je kravina. Finále EL se hraje u nás, liga už je v dobrý pozici, tak nevím, proč bychom měli jít po 100 bodech. EL není žádná hitparáda a kdykoliv bych jí obětoval, ale po tom co jsme předvedli v poháru a díky současný pozici v lize k tomu nevidím důvod.

Reagovat
Pinturicchio

‎Juventus‬ starting XI: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Llorente, Osvaldo

Reagovat
brenk

možno by mohol nechať Kwadwa na lavičke, nech trochu zregeneruje na Violu...

Reagovat
10

Peluso má horečku, nikoho jinýho tam nemáme

Reagovat
brenk

aha, to som nevedel, dik za info

Reagovat
SqueeZy

"Barzagli odkulhal z rozcvičky s nějakým zraněním. V základní sestavě ho nahradí Ogbonna."

Reagovat
10

od Ogbonny s Caceresem jsem si chtěl na chvíli odpočinout...

Reagovat
SqueeZy

To zas bude bojovka Angello se podle mě vyšvihne, Tonda mu bude dávat šanci pořád, ale chce to čas..

Reagovat
DelPiero137

Angelo je Yaya Toure vol.2 okrem utocnej fazy.

Reagovat
brenk

Reagovat
M11

dnes to asi bude spatne

Reagovat
SqueeZy

Snad ten náš náskok moc nepřeceníme.

Reagovat
10

víc zmatkující obranu nepostavíš

Reagovat
smazaný uživatel

Já to teda absolutně nechápu. Dobře, rekord a tohle všechno je moc pěkný a určitě se na to bude vzpomínat, ale finále EL doma... Silně to připomíná situaci s tím, jak vypustili pohár v Římě. Dneska rozhodně nemělo hrát to nejlepší, co je.

Reagovat
10

zase osobka na Pirla, tentokrát to vypadá spíš na Matuzalema, ne na obvyklýho Bertolacciho...

Reagovat
Pettirosso

tohle bude těžkej zápas

Reagovat
brenk

nakoniec teda hrá Chiellini a nie Ogbonna?

Reagovat
DelPiero137

Co je to s Vidalom poslednu dobu? Aj dnes uz 3x finalne prihravky total skazil.

Reagovat
10

ty jsou zase naspeedovaný...chtělo by to gól, pak přijde první červená pro Janov

Reagovat
M11

no hlavne diskutuji po kazdem odpiskani.. pritom to zatim piska dobre

Reagovat
10

Sculli tam je asi jen od toho, toho by měl rozhodčí rychle zchladit

Reagovat
M11

uz

Reagovat
10

už jí má, blb

Reagovat
Pettirosso

moc sem nepochopil tu Sculliho reakci na Bonucciho, jak dostal ty kaple od Gily

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
brenk

škoda, mohol to byť druhý gól do zbierky Osvaldových haluzí

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Este ze to takto poriesili Grifoni...uf

Reagovat
M11

jestli domaci dohraji dnes v 11 tak nevim

Reagovat
brenk

je v Janove ešte niekto bez karty?

Reagovat
Pettirosso

Perin určitě a možná Gasp

Reagovat
Slejdy

Nejak moc nahecovany Janov, ti v plnem poctu tezko dohrajou

Reagovat
10

25. minuta, 5. žlutá karta pro Janov

Reagovat
10

ty první poločasy v Janově poslední dvě sezony snad vždycky vypadaly takhle, dokonce bych řekl, že jsme tam minulou sezonu odehráli nejhorší poločas, mleli nás jako prase...dneska taky jak nadrogovaný, ale po poločase odpadnou, navíc nemůžou dohrát v 11

Reagovat
M11

hlavne meli vzdy kotel sanci.. dnes vubec nic.. dnes jsou nejaci premotivovani

Reagovat
DelPiero137

Dnes na nedrtia nastastie ale naficany su riadne. Aj atmosfera je dobra.

Reagovat
brenk

Gila 6 faulov

Reagovat
DelPiero137

Velmi neprirodzeny pohyb, akoby chcel hlavickova ale preletel spravny moment a vo vzduchu sa snazil otocit. Litchy kontakt nebolo vidno ale chcelo by to lepsi pohlad kamery.

Reagovat
DelPiero137

Offside urcite nie!

Reagovat
M11

hmmm tak tak krasny gol nam odeprou

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jdou ti pomezní do hajzlu. Regulérní gól, žádný ofsajd.

Reagovat
10

regulérní gól vole...

Reagovat
10

Paul se málem vykoupil za ten prospanej poločas...

Reagovat
brenk

Reagovat
Il Architetto

Regulérní gól.

Reagovat
Pettirosso

jasnej gol no

Reagovat
SqueeZy

Ofsajd nebo co k*rvaaaaa?!

Reagovat
Pinturicchio

Zdálo se mi to, nebo jsou fanoušci Janova stejně vymrdaní kokoti, jako fans Violy s tím Youll Never ... ?

Reagovat
10

předminulej zápas v Janově dal Pepe regulérní gól a taky ho neuznali...skončilo to 0:0

Reagovat
M11

nesyckuj

Reagovat
SqueeZy

FU

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Gilardino mohl jít za ten loket zfleku ven, moc dobře věděl, co dělá, zmrdeček.

Reagovat
panca

Neco pro odlehceni... celkem dobry. Videl jsem to na idnesu: Lezou 3 slimáci a najednou jeden z nich vybouchne. První se ptá toho druhýho: "Co se mu stalo?" - "Nevím, asi to byl Muslimák.."

Reagovat
brenk

niet strachu, v 2. polčase rozhodca vykompenzuje

Reagovat
10

Montella šetří, my budeme rádi, když se někdo z opor nezraní a další se stihnou uzdravit...začínám bejt jako Jindros

Reagovat
SqueeZy

já jenom doufam, že se nějaký géniové nebudou obracet na tu teorii 100 bodů jestli nás fialky vyprovodí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak všichni snad musí doufat, že je to blbost. Ale proč hraje v Janově nejsilnější sestava (kromě zraněných), je opravdu trochu nepochopitelné...

Reagovat
SqueeZy

Bůh ví, co vymyslí Conte ve čtvrtek... Každopádně Tonda tu ligu prostě bude drtit tak jako tak, jen škoda, že na úkor ostatních soutěží (samozřejmě Scudetto je primar)

Reagovat
smazaný uživatel

I na oficiální Conteho fb stránce se lidi dost diví...

Reagovat
DelPiero137

Ja som s tym neprisiel ani to netvrdim, len ma zarazil ten clanok tak som sa chcel spytat ci je natom kusok pravdy alebo klasicky vymysel.

Reagovat
SqueeZy

Já vim, jen by mi pak přišlo ubohý se tím ohánět

Reagovat
smazaný uživatel

Ve čtvrtek si jdeme pro porážku.

Reagovat
SqueeZy

nech si ty poraženecký kecy laskavě

Reagovat
DelPiero137

Viola je dobra ale zo Stvrtkoveho zapasu z druheho polcasu mi neprisla extra silna. Zapas vonku nam bude viac vyhovova, Fiorentina bude musiet hrat a nam by to mohlo sadnut. Jedine ze by sa spoliehali na X a streleny gol vonku...

Reagovat
smazaný uživatel

Lichstainer uz zrejme pernamentne a dnes aj Llorente casto krat uplne mimo myslienku No a pan postranny Taky pekny gol

Reagovat
Tomanatura

Cuadraduv gol a Pizarrova asistence

Reagovat
10

i v Janově to zpívaj

Reagovat
brenk

Reagovat
SqueeZy

Asi to je ta "opožděná" móda, nebo nevim... Něco jako teď na facebooku s tím bezdomovcem... Leta to nemá žádný shlédnutí a pak se s tím roztrhne pytel

Reagovat
10

s tím slepcem, jak mu změní tu ceduli?

Reagovat
SqueeZy

jojo

Reagovat
10

jenže to je pěknej vejmrd, včera večer jsem na to kouknul, řekl si, že to je lacině nahraná píčovina...a pak koukám na FB a údajně jsem tomu dal like, stejně jako XX dalších

Reagovat
10

to creep.cz na to má imho nějakej script...

Reagovat
DelPiero137

ked si otvoris stranku z FB, hned tam mas like (asi skript). Preto som uz alergicky otvarat nieco na FB, nebodaj lajkovat. Grc

Reagovat
SqueeZy

Já na nic neklikám, ani na apps, ani na tyhle rádoby cool odkazy. Hází to lajky samo a klidně i v intervalech.

Reagovat
DelPiero137

nechapem tymto naaranzovanym videam. Ma to posobit ako realita, ze sa to stalo alebo len na zamyslenie?

Reagovat
SqueeZy

Klasika no... Neni to tak poprvé ani naposledy... Hlavně je to starý jako metuzalém

Reagovat
brenk

GIGI

Reagovat
10

díky bohu, že to měl Bertolacci na svojí slabší nohu...

Reagovat
SqueeZy

No ty kráááááááso hošiiii!!!!

Reagovat
brenk

to ešte bude dnes pôrod...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Asi som sa nakazil chorobou Odeslat reakci vs. Odeslat komentar

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, a to myslim vazne. Za tuto biedu co predvadzame v poslednej dobe si nic ine ako dostat na drzku nezasluzime A v lete nezabudnime priviest 7meho utocnika a potom sa celu sezonu vyhovarat ze my predsa nemozme hrat nieco ine ako 3-5-2 lebo Pepe co poriadne 2,5 roka nehral je opat zraneny

Reagovat
10

rozhodčí je magor...od Pogby to nebyl ani faul a on mu dá žlutou, stejně tak Vidalovi

Reagovat
DelPiero137

Za ten marias na Janov v prvom plcase to musi kompenzovat...

Reagovat
Alberto Aquilani

Čaute, viem že som vám chýbal, ja zas pojdem Ammonito Pogba... Adesso vale 97 milioni e 678mila euro

Reagovat
DelPiero137

To je komedia ten sudi, tu ruku mal velmi od tela. Kludne tomu mohol zabranit....

Reagovat
brenk

to si robi srandu?

Reagovat
Pettirosso

penalta..nic

Reagovat
DelPiero137

Bohuzial to Vidal dal ale rovnaka vec na druhej strane a nepiska...

Reagovat
Pettirosso

a teď ji pískne

Reagovat
brenk

komédia

Reagovat
smazaný uživatel

Heeeeeh. To je ina komedia. To iste na druhej strane neodpiskal

Reagovat
DelPiero137

Gigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!

Reagovat
Pettirosso

GIGIIIIIIIIIIIIIIIIIII

knew it

Reagovat
SqueeZy

TOTO JE KOMEDIE ROKU!

Reagovat
brenk

GIGIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pinturicchio

To je TAKOVÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ ČURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁK ten Mazzoleni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
sankakofi

si to pamätám ako keby to bolo včera

Reagovat
SqueeZy

SUUUUUPEEEEERMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

GIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

BUFFFFFFFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Pettirosso

jak se Leo radoval a pak si uvědomil, že se pořád hraje

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

A fanoušci Janova jsou čuráci, za brankou, kde chytá Perin, transparent přes celou tribunu "Youll never walk alone"

Reagovat
The Krupy

Gigi kráľ

Reagovat
brenk

koho že to vidím

Reagovat
DelPiero137

Do buducej sezony si bude musiet hlavne Tonda uvidomit, ze nemoze zdimat 10-12 hracov 38 kol. Co by sa dialo ak by sme boli v situacii ze nemame naskok a musime napr dorovnat AS v dnesnom zapase??? Na zaciatku sezony bez repre akcie by sme dnesny Janov v druhom polcase unavili a dorazili. Dnes tam nie je nikto kto by to strhol na ihrisku ani na lavicke.

Ak ma Conte pocit ze lavicka nato nema (podla sirokej verejnosti mame najlepsiu lavicku v lige) tahat to v lige, treba ju skvalitnit. S nasim umenim maximalne si skomplikovat zapas a nechat vsetky sily na ihrisku musia hraci viac rotovat.

Reagovat
10

to střídá brzo

Reagovat
DelPiero137

Caceres tam co robil v nasej 16-ke pri tom centri?!

Reagovat
10

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
DelPiero137

Rozhoduje kvalita : Pirlooooooooo a Gigiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Il Architetto

JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEE

Reagovat
Pettirosso

ňah ňah

Reagovat
Pettirosso

přesně jsem věděl, že to dá. Tomu se říká srdeční záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAPPPPPPP!!!!!!!!!!!

Reagovat
brenk

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Ještě než to kopl, věděl jsem, že to bude gól, ... stejně, jako jsem věděl, že to Gigi chytí.

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pettirosso

vím, že teď po boji je to lehký napsat, ale nápodobně

Reagovat
DelPiero137

ja som to nechcel zakriknut hlavne u Gigiho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

vyhulte si, čurá°i

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nadherne kopnute... Pirlo Pre Janov trosku krute lebo odohrali super zapas Dufam ale ze toto dnesne nase predstavenie otvori Contemu oci a nebude opat fantazirovat o dobrom vykone oproti predchadzajucemu zapasu

Reagovat
brenk

FK Mäsiarstvo Janov konečne inkasovalo

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
SqueeZy

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

DREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

to ti fakt trvalo 6 minut to celý napsat?

Reagovat
SqueeZy

Já už na to neměl nervy, poslední zápas na lístku a ještě Juve, tak jsem šel dát sprchu a nechal se překvapit

Reagovat
Pinturicchio

Zasrané Socky

Reagovat
SqueeZy

Asi úplně nechápu ale jsi Juventino, takže nejsem uražený

Reagovat
Pinturicchio

Tož San Sebastian, kluci pod PD jim říkají Socky , ... sem měl Parmu 2, Livorno, Sassuolo, San S. a Cagliari, které jsem tam původně ani nechtěl dávat.

Reagovat
SqueeZy

Aha já měl Parmu, Fiorentinu, Juve, Liverpool, Arsenal - kurz 67 tak jsem byl trošku nervózní... Ale Cagliari jsem měl gól jinde a zklamali... Teď mě svrbí pst u Neapole za ten kurz zítra, Torino nějak upadá

Reagovat
Pinturicchio

Já chtěl dát místo Cagliari LFC a Arsenal, přemýšlel jsem nad Monacem, ... v prdeli, dneska sa dal zarobit pekný keš , ... za 30 ká mohly být 4 litry (a to ani nemluvím, kdybych tam přidal ještě ty tři zápasy).

Toro je zítra dá, po hodech je vždycky sračka.

Reagovat
SqueeZy

Hlavně ta Parma byla dneska luxusní Monaco jsem tam chtěl taky loupnout, ale viděl jsem všude kolem sebe tu Lyon euforii a nechal jsem se zmást, tak jsem to nechal být. Přitom pro mě to zpočátku bylo jasné. U toho Tora nebudu vědět jestli Cerci/Ciro nebo 2 kurzy víceméně stejný, ale jsem Juventino, takže...

Reagovat
Pinturicchio

Lyon byl vyšťavený po EL, Monaco nejsou žádní nazdárci ani bez Falcaa (o čemž jsem se přesvědčil, když jsem hrál proti nim 10 na Bastii ) ... to radši dej toho Cira, než Neapol, fakt jim zítra vůbec nevěřím.

Reagovat
SqueeZy

Já sázím pravidelně proti týmum po EL ale nechal jsem se zvyklat. Monacu jsem po odpadnutí Falcaa taky nevěřil, hlavně tam půlku hráčů pořádně neznám, ale dokázali že umí i bez něj. Budu tam muset na zítra zase něco vymyslet, pak je to sledování hned lepší

Reagovat
Pinturicchio

... ale vsadit dneska na Juve a koukat na to, tak už mě asi vezou s infarktem.

Reagovat
SqueeZy

Vůbec nevim proč jsem to tam dal. Ještě za ten kurz... Maestrovi dlužim pivo, až pojedu na zápas a Gigimu i dvě

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Livorno dobrý tip, já tam viděl remízu jak Brno taky jsem se po té červeni začal trošku potit... Ale bohužel

Reagovat
Pettirosso

já myslel, že ti zase ten signál rusáci posílají přes Čínu

Reagovat
SqueeZy

To si nejsem jistej co bych dostal zpátky za obraz ale rozhodně bych si nedovolil oponovat. Víme jak to dopadá

Reagovat
DelPiero137

Real ma Bilbao my mame Janov

Davno som nevidel v SA takto 90min makat proti nam.

Vyhra zasluzena (narozdiel od komentatora ktory mal pocit ze Janov bol dnes lepsi), vydrena do posledneho morku s trochou stastia ktore k tomu patri. Este ze je to za nami.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nadherna strela takto to pred koncom trafit, to vie len genialny hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tyhle oslavy Conteho miluju a odpustím mu ty jeho nedostatky

Reagovat
M11

GIGI!!!

PIRLO !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a Fabio pekne vybojoval priamy kop

Reagovat
smazaný uživatel

Legends!

Reagovat
SqueeZy

Kurz 3 na Cira Pintu mam k tomu Frantu ještě jako bonus

Reagovat
Pinturicchio

Slušný. Já přemýšlím, jestli nezkusit výhru Mladé Boleslavi o 3 góly, za 6,2.

Reagovat
SqueeZy

Tam si netroufám vůbec tipovat. Nesleduju českou ligu a ještě když vidím MB bilanci doma a Dukly venku, tak bych si asi hodil mincí. Ale spíš bych čekal překvápko od Dukly každopádně Lyon proti Plzni o 3 byl ráj

Reagovat
Pinturicchio

Měl jsi to? Za kolik kurz?

Reagovat
SqueeZy

Kamarád mi to nadhodil před zápasem, ale na tu chvíli jsem byl "vlastenec" byl tak kurz mezi 8-9. A navíc jsem tomu nevěřil ani, nebo nechtěl...

Reagovat
Pinturicchio

To už je krásný, něco takového trefit. Já nejdřív přemýšlel nad neprohrou Plzne, ale pak jsem to zavrhnul úplně ten zápas.

Reagovat
SqueeZy

Supr ještě byla červená v zápase Barca-City. Tam se to nedalo dohrát bez ní...

Reagovat
Pinturicchio

Na tenhle typ sázky jsou dobré i ty záchranářské boje v Calciu, taky většinou nezklame.

Reagovat
10

11:35 Pod Ballardinim se houpe židle

Bologna podlehla v záchranářském duelu Livornu a propadla se na sestupové příčky, podle italských médií to může v nejbližší době odnést trenér Davide Ballardini odvoláním. Pokud by se tak stalo, údajně by se na lavičku vrátil jeho předchůdce Stefano Pioli.

tohle si skoro můžou redaktoři EF uložit jako šablonu a jen dosazovat jména aktuálního a předchozího trenéra další na řadě Seedorf/Allegri?

Reagovat
SqueeZy

Celkem zvláštní trend. Neříkam, že se to nikdy nevyplatilo, ale stejně... Gasperini, Sannino, Malesani, Di Carlo, Di Francesco si to můžou dát na náhrobek a to jsem určitě ještě na spoustu hvězd zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím - Udinese Calcio 4:0 (Totti hattrick)

Reagovat
Slejdy

budme realisti

Reagovat
smazaný uživatel

jako realista bych asi netipnul ani vítěztví AS

Reagovat
smazaný uživatel

budem spokojny s 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci i Immobile na lavici

Reagovat
Votas

se jako Torino vzdává bez boje nebo proč?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Torino uzavřelo s Neapolí nějakej pakt?

Reagovat
smazaný uživatel

podla toho futbalu je to pakt o neutoceni

Reagovat
olis

mozno to hraci vdaka tomu podcenia este viac a bude to genialny tah

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se tam Cerci aspoň na 15 minut ukáže, jinak je moje fanta ještě víc prdeli, než jsem čekal

Reagovat
SqueeZy

Nechápu...

Reagovat
olis
Reagovat
10

nechápu

Reagovat
10

...reakce na klida939

Reagovat
Votas

OT: Jestli chce Prandelli v Brazílii něco uhrát, tak je jasný, na kom by to měl postavit...

http://postimg.org/image/x5vbm26gz/

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

0:6 a po zápase oznáměj, že El Kaddouri přestupuje do Turína nastálo

Reagovat
lnterista

pome Torino

Reagovat
smazaný uživatel

prijde Insigne a loupne tam fíka

Reagovat
SqueeZy

Cerci a Ciro

Reagovat
lnterista

to je traged

Reagovat
10
Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Arturo

Reagovat
Pettirosso

pomalu přichází Callettiho čas

Reagovat
Pettirosso

tak Pipity no

Reagovat
olis

ten uz peknu chvilku dole

Reagovat
Pettirosso

nj, nesleduju to

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiiiiiiiiiin

Marekiaro

Reagovat
Pettirosso

tohle Glik posral, místo simulování, kdyby hrál dál, tak ho ubránil

Reagovat
lnterista

to jsou haluzaci

Reagovat
10

Toto proti Juve brání na vápně v 8 lidech a s Neapolí si nechaj dát gól z brejku

Reagovat
10

Glik v létě do Neapole

Reagovat
snuff24

KUUUUUUUUUUUUURVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA teda

Reagovat
smazaný uživatel

RIMSKE LEGIE VPRED !!! ROMAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS

Reagovat
smazaný uživatel

už je to tady!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain ať je sebevíc z formy, ať má 50 kilo nadváhu, tak to je prostě střelec.. pěkně tu Neapol táhne!! a já mu to přeju. a hlavně ať se zase vrátí do té střelecké fazony..

Reagovat
smazaný uživatel

zboznujem nasu hymnu ...pekny transparent s kevinom

Reagovat
smazaný uživatel

mna asi drbne, Juventus gol v 89. minute, Neapol v 90. minute

FORZA ROMA

Reagovat
10

počkej co budeš říkat, až dá Udine na 1:0 v 93. minutě

Reagovat
Il Architetto

Trochu jsme odstartovali série porážek Tora a AC.

Reagovat
smazaný uživatel

nestras

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele, reakcia na 10

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Udine aspon xku a druhe miesto prajem Neapolu, hlavne za tie keci De Rossiho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nic

Reagovat
Maritazzi

Jaký kecy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Juve je pred nimi iba vdaka pomoci od rozhodcov...

Reagovat
smazaný uživatel

CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

FRAN CE SCO OOOO

Reagovat
Alberto Aquilani

Všimol si niekto, že pri gole tam Destro znova stál jak dement a mohol kludne fuknut offside ?

Reagovat
Alberto Aquilani

dobre, no

Reagovat
smazaný uživatel

haluzak a bilanciu ma 13/7 dufam, ze ho niekto z Anglicka kupi za 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Destro

Reagovat
Oxbow

Tak kdyz si odmyslis to, ze je sametovej technik tak zakonceni ma slusny

Reagovat
smazaný uživatel

je línej, neumí si naběhnout, neumí levou a nezpracuje balon... a nemá slušný zakončení

Reagovat
M11

De Sanctis dnes zari

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A uz mohlo byt 2-2 Taka tutovka... Opat De Sanctis

Reagovat
Pinturicchio

Sotva to zapnu, už to můžu zase vypnout.

Reagovat
smazaný uživatel

A mozes opat zapnut Btw. Ja som tiez po gole na 3-1 dal sop do pozadia s vypnutym zvukom ale kedze to ide cca 30-40sek za realnym casom tak na jednej karte otvoril evysledky.com, AS-Udine pridal do mojich zapasov a nechal zapnute zvukove upozornenie

Reagovat
Pinturicchio

Já to udělal podobně, na panel Sopcast a najednou komentátor křičí gól a hle, ono Udine.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhravame 3:1, ale hrame otrasne, hlavne v obrane

Reagovat
smazaný uživatel

ty debil

Reagovat
smazaný uživatel

ale sme si koledovali,udinese hralo dobre a my sme mali vela strat...dolezite body o 2 miesto...FORZA ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca iny joker 45 sekund hadzalo AS v nadstaveni len jeden aut a on odpiska nadstavene 3 minuty v case 92:57 a nenecha Udine zahrat roh Dnes De Sanctis vychytal Rimu 3b...

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, Udinese by svoj útok v čase 92:59 inak zakončilo golom, rozhodca daroval Rímu 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

A nieco take som kde napisal ?! Kazdopdne ten roh Udine mal byt zahrany

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

whaat Fajne, reakcia na Aquilaniho a posunie ma o riadok nizsie + vymaze text

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele