Serie A - preview 26. kola

09.03.2015, 08:35
Aktuality
Po včerejším zaváhání Neapole ještě vzrostl význam dnešního utkání Lazia a Fiorentiny, oba celky by ji rády postupně vystrnadily ze strategické třetí pozice. To vedoucí Juventus může udělat další krok k titulu, když program šestadvacátého kola uzavře domácím zápasem proti Sassuolu...
SS Lazio - ACF Fiorentina  (pondělí 19:00)
V pondělí podvečer se utkají dva týmy, kterým jde o všechno. Oba potřebují tři body, aby uchovaly naživu své naděje na Ligu mistrů. Oba mají šanci poškodit svého nejbližšího rivala. Italský fotbal zpestří podívaná na Stadio Olimpico, kde domácí Lazio vyzve hosty z Fiorentiny.

Lazio i Fiorentina se připravují na zápas pravdy, ve kterém jim půjde o vše. Jsou svými největšími konkurenty nejen v boji o tři body z tohoto utkání, ale především o kýženou Ligu mistrů. Boj nejbližších sousedů může hodně napovědět o tom, jak se bude vyvíjet další závod o start v neprestižnější fotbalové soutěži Evropy. Při pohledu do historie je to spíše Lazio, které by mohlo být blíže, protože římský klub s tím toskánským prohrál naposledy před dvěma lety. Od té doby si Lazio vzalo tři body ve dvou zápasech a jednou se zrodila remíza.

Fiorentina ale nemusí mít zas tak velké obavy, protože když 10. března roku 2013 navštívila Věčné město, odvezla si tři body za výhru 2:0. O góly se postarali dva hráči, z nichž ani jeden v Toskánsku už nepůsobí. Nejprve se prosadil černohorský střelec Stevan Jovetić, který se snaží zapůsobit na svého manažera Pellegriniho, druhou branku přidal Adem Ljajić, kterému se to pod působením Rudiho Garcii daří podstatně lépe. Lépe se v posledních zápasech dařilo Viole, která se i díky sérii tří výher ze čtyř zápasů dostala velmi blízko Lize mistrů.

První italská liga ale není jedinou soutěží, ve které se Fiorentině daří. Sebevědomí mohl toskánský celek získat především zápasem s londýnským Tottehamem Hotspur. Doma jej totiž porazil 2:0 góly Maria Gómeze a Mohameda Salaha, takže nakonec přes anglického soka postoupil do další fáze. Následně díky Salahovi zvítězil také v lize nad Interem Milán a do třetice všeho dobrého se mu povedlo v prvním semifinálovém klání s Juventusem Turín zvítězit. Opět to bylo zásluhou egyptského útočníka Mohameda Salaha, jehož obdivuhodný start v dresu Fialek zřejmě nikdo nečekal. V sedmi zápasech vstřelil Salah už šest branek!

Do utkání s Laziem musí jít Fiorentina bez několika klíčových hráčů. Zranění jsou Ciprian Tatarusanu, Nenad Tomovic, Stefan Savic a Khouma Babacar, zatímco dlouhodobé ztráty představuje duo útočníků Federico Bernardeschi a Giuseppe Rossi. Ani Lazio nemá úplný kádr a chybět mu budou například Senad Lulic, Santiago Gentiletti, Lorik Cana, Abdoulay Konko, Michael Ciani, Bruno Pereirinha, Mamadou Tounkara a také střelec Filip Djordjevic.

V dobré formě se poslední dobou ocitl Danilo Cataldi, který funguje v záložní řadě jako pevná skála. A před zápasem s Fialkami očekává velmi náročné utkání. "Proti Fiorentině to bude hodně vypjatý zápas a určitě náročný. Jednak hraje Fiorentina velmi namáhavý fotbal a má mnoho rychlých hráčů, ale především je to náš přímý konkurent v bitvě o Ligu mistrů. Trenér Vincenzo Montella má k dispozici mnoho skvělých hráčů a přestupy se Fiorentině povedly, ale my hrajeme před našimi diváky a to nás motivuje ještě víc," dodává Cataldi.

Lazio pod vedením trenéra Pioliho prokazuje zlepšující se výkonnost a poslední tři zápasy v Serii A vyhrálo. Poradilo si postupně s Udinese, Palermem a Sassuolem, kterému nastřílelo tři branky. Minulé soutěžní utkání už zvládlo o trochu hůř, když jen remizovalo s Neapolí v rámci prvního semifinále Coppa Italia. Jedinou branku domácích dal Miroslav Klose, za hosty ve druhé půli srovnal Manolo Gabbiadini. Jak se Lazio předvede proti ambiciózním Fialkám?
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, De Vrij, Mauricio, Radu - Onazi, Biglia, Cataldi - Candreva, Klose, Felipe Anderson
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Richards, Rodriguez, Basanta, Pasqual - Matias Fernandez, Pizarro, Borja Valero - Salah, Gomez, Joaquin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - US Sassuolo  (pondělí 21:00)
Juventus Turín bude chtít nechat zapomenout na pohárovou porážku a znovu najet na vítěznou vlnu. Zároveň si dobře pamatuje, jak jej Sassuolo naposledy nemile překvapilo. Ambicióznímu celku, v němž figuruje několik někdejších a kmenových hráčů Juventusu, se ale v poslední době vůbec nedaří.

Největší hrozbou Sassuola je bezesporu Simone Zaza. Mladý útočník se díky tvrdé práci, nasazení a talentu prosazuje a všiml si toho také trenér italské reprezentace Antonio Conte. Simone Zaza vstřelil v devatenácti zápasech již osm branek a je hlavním postrachem pro obrany soupeře. Nyní pro něj nadchází velmi zajímavý duel, protože je spoluvlastněn právě turínským Juventusem. Ten po něm pokukoval již v lednu, ale Zaza chtěl dohrát sezonu u Neroverdi.

V rozhovoru pro Sky Sport Zaza uvedl: "Bude to pro nás hodně náročné utkání. Hrajeme s lídrem ligy, který je ve formě. A my zrovna moc ne. Bude to těžké, ale my se pokusíme překvapit našeho soupeře a uhrát nějaké body. Bude potřeba, abychom využili každou šanci, kterou nám soupeř dovolí. Pokud budeme dělat chyby, Juventus je skvělý v potrestání jakéhokoli zaváhání," uvědomuje si Simone Zaza.

Vzhledem k jeho vztahu k Juventusu je logické, že byl dotázán také na šance Staré dámy s ohledem na utkání Ligy mistrů. Dvojzápas s Borussií Dortmund má dobře rozehrán, po utkání na své půdě vede 2:1 a do odvety v Německu pojede v lepší pozici. Zaza bude logicky v odvetě fandit "svému" Juventusu. "Samozřejmě budu fandit Juventusu, protože je pro náš fotbal lepší, když postoupí italský tým. A samozřejmě je Juventus můj klub, takže to má více důvodů. Doufám, že v Lize mistrů dojde co možná nejdál," přeje si talentovaný střelec.

Sassuolu se nepovedly tři poslední zápasy a rázem se to projevilo na tabulce. Nejprve si rozdělilo body se Sampdorií, poté už začala série tří porážek v řadě. Všechny tři body si odnesly Fiorentina, SSC Neapol a Lazio. To nastřílelo tři branky a potvrdilo, že hlavní slabinou týmu je především obrana. Za poslední tři zápasy obdržela nepevná obrana Sassuola už osm branek. Aktuálně je Sassuolo dvanácté, což ostře kontrastuje s postavením Juventusu Turín. Stará dáma si naposledy odnesla bod z utkání s římským AS, ale vzhledem k chabé formě římských Vlků se i s tím může Stará dáma spokojit.

Poslední utkání ale turínskému Juventusu nevyšlo podle představ. Ve čtvrtek večer nastoupili Bianconeri k utkání semifinálového klání Coppa Italia proti Fiorentině a stali se obětí schopností vycházející hvězdy Fialek. Obě branky soupeře totiž zaznamenal nedostižný Mohamed Salah. Mezi jeho úspěchy patří také sprint přes téměř celé hřiště po odvráceném rohovém kopu a následné prostřelení Marca Storariho. Odvetné utkání se navíc hraje v Toskánsku, což je další nepříjemnost pro turínský klub.

Oba celky se budou potýkat s množstvím zranění. Vysoké číslo inkasovaných branek pro Sassuolo je také vinou toho, že chybí kompletní obranná linie. Zranění jsou obránci Sime Vrsaljko, Federico Peluso, Paolo Cannavaro a Luca Antei. V obraně tak zaskakuje také záložník Davide Biondini. Ani Juventus nebude mít kompletní kádr, protože mu budou chybět hráči jako Kwadwo Asamoah, Romulo a Luca Marrone. Především ale není stále k dispozici mozek záložní řady Andrea Pirlo. Připraven by ale mohl být Paul Pogba. Zopakuje Zaza a spol. úspěch z posledního vzájemného utkání?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner - Pereyra, Marchisio, Vidal, Evra - Morata, Tévez
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Biondini, Acerbi, Bianco, Longhi - Taider, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Sansone, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Cesena - Città di Palermo  (neděle 12:30)
Cesena bojuje o záchranu a v případě domácího vítězství nad Palermem se může ztráta na nesestupové pozice zase o něco zmenšit. Na druhé straně hosté umějí zahrát a na Ceseně budou chtít o to více uspět, neboť v předchozích dvou zápasech nedokázali naplno bodovat.

Situace Ceseny se pomalu lepší, Cavallucci Marini ztrácejí na nesestupové sedmnácté místo už jen čtyři body a jejich šance na záchranu žijí. Domácí celek dokázal za posledních šest kol třikrát vyhrát a jednou remizovat na hřišti mistrovského Juventusu Turín. Také v minulém kole se domácí radovali, před vlastními diváky udolali jedinou brankou Udinese Calcio. "Víme, že nás proti Palermu čeká těžký zápas, ale naše sebedůvěra roste. Když ukážeme stejnou intenzitu jako proti Udinese, tak se můžeme zachránit," věří ve šťastný konec kouč Domenico Di Carlo.

Palermo v minulém kole jen remizovalo a v tabulce mu patří jedenácté místo. Sicilané totiž doma nedokázali vstřelit branku dobře organizovanému Empoli a jelikož sami udrželi čisté konto, skončil zápas nudnou remízou 0:0. Iachiniho svěřenci tak podruhé v řadě nevyhráli, ale není důvod propadat panice, se svými 34 body jsou výrazně blíže evropským pohárům, nežli sestupovým pozicícm. "Víme, že nás čeká na Ceseně těžká zkouška, ale pokud budeme stejně hladoví a odhodlaní jako v domácích zápasech, tak nevidím jediný důvod, proč bychom si nemohli odvézt tři body," prohlásil sebevědomě obránce Palerma Roberto Vitiello.

První zápas na Renzo Barbera ovládlo Palermo výsledkem 2:1, ale tehda šlo o dosti vyrovnanou podívanou. Také starší vzájemné zápasy vypovídají o vyrovnané bilanci, ale mírně navrh má přeci jenom Palermo.

Domácímu kouči Di Carlovi budou scházet Cazzola, Marilungo, Tabanelli, Zé Eduardo, Yabré, Valzania i vykartovaný Capelli. Na druhé straně nezasáhnou do hry zranění Gonzalez, Lazaar. Morganella a potrestaný Rispoli.
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Perico, Krajnc, Lucchini, Renzetti - Giorgi, Mudingayi, De Feudis - Brienza - Defrel, Djurič
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Vitiello, Terzi, Andělkovič, Daprelá - Rigoni, Maresca, Barreto - Quaison, Vazquez - Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - AS Řím  (neděle 15:00)
Tři poslední zápasy mezi těmito dvěma týmy jasně demonstrují největší slabinu Chieva. Ani v jednom z nich nedokázali Mussi Volanti vstřelit AS branku a prohráli všechny tři s celkovým skóre 6:0. Pokud bychom postupovali podle přísných matematických zákonů, pak by skóre nedělního zápasu mělo výt 4:0 pro AS. O něčem takovém samozřejmě Chievo nechce ani slyšet.

Za posledních deset zápasů vyhrálo Chiveo jen tři. Kupodivu má ale AS v kolonce výher za stejné období stejné číslo! Přesto je mezi oběma týmy obrovský rozdíl. Zatímco AS hájí druhou příčku, Chievo se na šestnáctém místě snaží nespadnout do sestupových pozic. Chievo se pokoušelo v minulém kole napravit svou reputaci po ostudném debaklu od Empoli, které mu nadělilo tři branky. Soupeřem o body bylo Chievu AC Milán a domácí museli zvolit hodně defenzivní taktiku. Ta nakonec slavila úspěch, protože AC gól nevstřelilo a domů odjíždělo jen s bodem.

Zápas Chievu vlil krev do žil a cítí to také Perparim Hetemaj. Osmadvacetiletý záložník patří k oporám týmu a také jemu udělala remíza s AC radost. V rozhovoru pro místní novináře zdůraznil: "Odvedli jsme velký kus práce. Proti AC se nám dařilo, hráli jsme dobře a měli jsme šance na vstřelení branky. Bohužel pro nás je ale střílení branek pořád trochu problém, takže na tom musíme pracovat. Ale z celého týmu je cítit touha a nadšení pro hru. Získali jsme bod, který by nám v konečném zúčtování mohl být hodně dobrý. Teď nás ale čeká ještě větší výzva."

"Před několika týdny by AS mohlo být hratelným soupeřem, ale teď se zase dostává do formy. Remíza s Juventusem ukázala, že opět nabírá na síle. Mám rád herní projev AS, protože to je skvělý tým. A má jednu z nejsilnějších záložních řad na světě. Chceme samozřejmě vyhrát a nebudeme jen bránit. Hrajeme navíc doma, takže nás to motivuje. Nejsme favority, ale uděláme všechno, co budeme moci, abychom zvítězili. Byl by to krásný výsledek naší tvrdé práce," dodává zkušený záložník Chieva.

AS možná má velmi dobrou záložní řadu, ale to platí jen v případě, že jsou všichni zdraví a ve formě. Zranění jsou totiž v případě AS velkým strašákem této sezony. Dlouhodobě jsou mimo hru zranění obránci Leandro Castán a Federico Balzaretti. K nim se v poslední době z obranné linie přidal také veterán Maicon, který se léčí v Barceloně. Záložní řadu nejvíce postihlo opětovné zranění Kevina Strootmana, který si v letošní sezoně už nezahraje. S formou se nepotkává duo Daniele De Rossi a Miralem Pjanić. Dlouho chyběl také Juan Manuel Iturbe a fit není Victor Ibarbo. A do hry se nezapojí ani novic Seydou Doumbia.

AS se povedlo odčinit nevydařenou sérii zápasů v tomto ročníku postupem přes holandský Feyenoord Rotterdam, který Vlci udolali na jeho hřišti dvěma góly. Poté následovalo ostře sledované klání s Juventusem Turín. Před sezonou to měl být rozhodující duel o mistrovské Scudetto, ale teď je jasné, že se římský tým soustředí spíše na obhajobu druhého místa. V zápase padla červená karta, kterou si prohlédl Vasilis Torosidis a po jeho faulu se prosadil Carlos Tévez. AS se ale nevzdalo a Seydou Keita srovnal na konečných 1:1. Vzhledem k oslabení je konečná remíza dobrým výsledkem. Alespoň to tvrdí uzdravený útočník Juan Manuel Iturbe.

V rozhovoru pro Mediaset Premium Iturbe sdělil: "AS je zpátky. Mým cílem je, abychom hráli co nejlépe a došli daleko v Evropské lize. Vím, že začátky mého angažmá nebyly ideální, ale myslím, že díky zraněním jsem nyní silnější. Teď se nám pomalu začíná dařit. Není to ideální, ale myslím, že krizi máme za sebou. Odteď chceme už jen vyhrávat další zápasy a dělat našim fanouškům radost," dodal mladý Argentinec. Podaří se mu to už ve Veroně?
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Mattiello, Cesar, Dainelli, Zukanovic - Schelotto, Izco, Radovanovic, Hetemaj - Meggiorini, Pellissier
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Florenzi, Manolas, Astori, Cole - Keita, De Rossi, Nainggolan - Gervinho, Ljajić, Iturbe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.25 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Turín FC  (neděle 15:00)
Strmý pád tabulkou prožívá kdysi obávané Udinese. Severoitalský celek se pod Stramaccionim trápí a proti Turínu by nutně potřeboval tři body. Na Stadio Friuli však zavítá soupeř, který si drží dlouhou sérii ligové neporazitelnosti a který stále bojuje v evropských pohárech.

Granata se po matném začátku vyšvihla a momentálně patří mezi nejsilnější týmy Serie A. Její momentální forma je obdivuhodná a co víc, tým stále bojuje v evropských pohárech. V prvním kole vyřazovací části totiž vyřadil španělské Athletic Bilbao a ani proti ruskému Zenitu Petrohrad nebude bez šance.

Turínští jsou v lize na osmém místě a na páté pohárové, ztracejí šest bodů. Toro by v tabulce rádo vyšplhalo co nejvýše to půjde. "I když to nebude snadné, protože Udinese se chce vrátit k vítězství, tak si chceme i nadále vést dobře a jsme přesvědčeni, že můžeme. Tento měsíc pro nás bude zasádní a uvidí se, kam až můžeme dojít," nechal se slyšet brankář Granaty Padelli. V minulém kole si hosté připsali vítězství 1:0 nad třetí Neapolí a tento výsledek budou chtít potvrdit i na půdě trápícího se Udine.

To prožívá výsledkovou krizi. Vyhrát dokázalo naposledy koncem ledna a posléze tři kola v řadě prohrálo. Zebry postupně nestačili na Neapol, Lazio i předposlední Cesenu. "Zasloužili jsme si na Ceseně prohrát. Můj tým se potřebuje dívat dopředu a stoupat tabulkou," nešetřil kritiky Andrea Stramaccioni. Mladý kouč, jenž před tím neuspěl při angažmá v milánském Interu je pod palbou kritiky, neboť zatím zdaleka nenaplňuje očekávání.

Bez dvou členů základní sestavy se bude muset obejít Udinse, zranění totiž do hry nepustí Domizziho a Heurtauxe. Stejně je na tom i Granata, která nastoupí bez Alvára Gonzaleze a Masiella.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Wague, Danilo, Piris - Widmer, Allan, Pinzi, Guilherme, Pasquale - Koné, Di Natale
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Bovo, Glik, Moretti - Peres, Benassi, Gazzi, El Kaddouri, Darmian - Martínez, Maxi Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.00 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Empoli FC - Janov CFC  (neděle 15:00)
Fotbalisté Empoli pod vedením Maurizia Sarriho pravidelně bodují a úspěšně unikají sestupovým příčkám. Na svém kontě už mají pětizápasovou neporazitelnost, kterou budou chtít proti janovským Grifům ještě prodloužit.

Empoli se zatím úspěšně daří naplňovat předsezonní cíl, kterým byla jednoznačně záchrana. Svěřenci Maurizia Sarriho zaujímají třinácté místo s prozatím bezpečným náskokem na sestupové pozice. V lize už nenašli přemožitele pět kol a v tomto trendu hodlají pokračovat i proti Janovu. Naposledy se jim podařilo přivézt cenný bod z Palerma, kde remizovali 0:0.

"Vedeme si dobře a jsem s našimi výkony velmi spokojen. Bojujeme o záchranu a že jsme nedostali gól proti Palermu a přivezli domu z obtížného stadionu cenný bod je fantastické. Ale musíme v této cestě pokračovat. Víme, že musíme ještě odvést spousty práce a překonat hranici čtyřiceti bodů," rozhovořil se domácí záložník Marco Valdifiori.

Grifové překonali menší výsledkovou krizi a podobně jako Empoli nastolili serii bez porážky. Ta činí rovná čtyři utkání, minulé kole Janov, kvůli probléům Parmy, nehrál. Posledním úspěchem tak byla remíza 1:1 s městským rivalem Sampdorií Janov, předtím dokonce Janov zvítězil nad Hellasem i Laziem. "Očekáváme v Toskánsku těžký zápas, ale chceme-li v této sezoně dosáhnout něčeho významného, tak musíme jet do Empoli přesvědčeni o našich kvalitách," řekl Andrea Bertolacci.

Janov ale v žádném případě nepocestuje do Empoli v roli favorita, byť je na tom v tabulce lépe. Grifové totiž letos na Empoli neumí. Svěřenci Giana Piera Gasperiniho v prvním vzájemném utkání jen remizovali a v italském poháru se od tohoto soupeře nechali vyřadit.

Empoli se bude muset obejít bez dlouhodobě zraněného Guarenteho a také Hysaje, jenž si odpykává jednozápasovou stopku. Stejný počet hráčů bude chybět i Grifům, Tino Costa i Ariaudo laborují se zraněním.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Seppe - Laurini, Rugani, Tonelli, Mario Rui - Vecino, Valdifiori, Croce - Saponara - Tavano, Maccarone
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Roncaglia, Burdisso, De Maio - Edenílson, Rincón, Bertolacci, Bergdich - Iago, Perotti, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Parma se ocitla ve výsledkové, finanční a vůbec existenční krizi a k předchozím dvoum kolům vůbec nenastoupila a přestože problémy stále pokračují, v tomto kole už své domácí utkání odehraje. Na Ennio Tardini nastoupí Atalanta, která na tom v tabulce také není zrovna nejlíp.

Domácí fotbalisté neodehráli zápasy s Udinese a Janovem a je jasné, že stále setrvávají na samotném dně ligové tabulky. Jejich situace je již opravdu kritická, na nesestupovou pozici ztrácí i přes dvě neodehraná utkání, již třináct bodů! U týmu stále setrvává Roberto Donadoni, i přestože se výsledkově vůbec nedaří. Na druhou stranu při posledním odehraném zápase dokázala Parma obrat o body AS Řím a to na jeho půdě. A právě na tento výsledek by Ducali rádi navázali. Doma proti Bergamu, kterému se rovněž nedaří by to byla velmi dobrá příležitost.

Bergamaschi prohráli čtyři zápasy v řadě, propadli se na sedmnáctou pozici a klubové vedení tuto situaci začalo okamžitě řešit. Nakonec dospělo k trenérské rošádě, kdy byl po poměrně dlouhé době u týmu odvolán Francesco Colantuono a nahrazen známým Edym Rejou. Ambiciózní kouč má jasný cíl - zachránit Atalantě Serii A i pro příští rok. Atalanta má totiž k dobru před sestupovými pozicemi jen tři body.

Ducali nastoupí bez dlouhodobě zraněného Biabianyho, dále Haraslina, Feddala i útočníka Palladina. Ještě o něco hůře je na tom Atalanta. Nový kouč Edy Reja se musí vypořádat s absencí Estigarribii, Raimondiho, Moraleze, Biavy, Zappacosty, Gomeze a vykartovaného Stendarda.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Costa, Lucarelli, Gobbi - Mauri, Mariga, Nocerino - Varela, Coda, Rodríguez
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Bellini, Benalouane, Cherubin, Dramé - Carmona, Cigarini, Baselli - Emanuelson, D'Alessandro - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
SSC Neapol - Inter Milán  (neděle 20:45)
Inter Milán je celkem, který díky posilám i ambicím rozhodně budí pozornost. Stále však nedokáže navazovat na svém úspěchy a jeho forma je značně proměnlivá. Nyní jej čeká náročný úkol, protože bude muset zastavit rozjetou Neapol. Proti Partenopei navíc nemá ideální bilanci.

Když se Inter Milán naposledy radoval ze tří bodů proti Neapoli, psalo se datum 9. prosince roku 2012. Na San Siru tehdy panovala dobrá nálada a po osmi minutách to bylo ještě lepší, protože se do sítě Neapole prosadil Fredy Guarín. Ještě větší radost udělal domácím tifosi hvězdný střelec Diego Alberto Milito, který se prosadil pět minut před koncem první půle. Neapol utkání zdramatizovala, když se pět minut po změně stran prosadil hvězdný zakončovatel Edinson Cavani, ale víc už Partneopei nedokázali.

Od té doby ale hledají recept na úspěch snadněji a z dalších pěti zápasů neprohráli ani jednou. Poslední utkání mezi Interem a Neapolí dopadlo opět lépe pro tým trenéra Rafaela Beníteze, když si jeho svěřenci poradili s Interem 1:0 v rámci Coppa Italia. Bylo to drama až do posledních chvil, ale nakonec rozhodl jediný gól Gonzala Higuaína z nastavení druhé půle o tom, že do semifinále postoupí právě Neapol. Inter má tedy svému soku co vracet.

Pokud jde o Serii A, Inter moc nepomáhá ani návrat trenéra Roberta Manciniho. Hlavním problémem je nalezení formy a ustálenosti výkonů. Z pohledu na poslední utkání je to jasně vidět - šest zápasů, tři porážky a tři výhry. Nerazzurri moc nepomohlo ani minulé kolo, když na stadion Giuseppe Meazza přicestovala toskánská Viola. Utkání nakonec rozhodla nová rodící se hvězda Mohamed Salah, který se jako jediný prosadil a Viola se mohla radovat ze tří bodů. Inter je po porážce od Fiorentiny na devátém místě.

Trenér Roberto Mancini zřejmě udělá pár změn oproti tomuto nešťastnému utkání. Místo Nemanjy Vidiće by měl nasadit Andreu Racnocchiu. V ofenzívě se také dočkáme změn, protože Mateu Kovačiće spolu s německým útočníkem Lukasem Podolskim by mělo nahradit duo Xherdan Shaqiri a Rodrigo Palacio. Na Mateu Kovačiće se všeobecně píská a mladý chorvatský záložník příliš nehraje ani díky rozhodnutím trenéra Manciniho. Snaží se tomu ale nevěnovat příliš mnoho pozornosti.

V rozhovoru pro Mediaset Premium sdělil: "S trenérem Mancinim máme skvělý vztah, je to velký profesionál a dokonale své práci rozumí. Teď se mi moc nedaří, ale je to také tím, jak nároční jsou tady v Itálii všichni fanoušci. Je normální, že se hráčům nepovede všechno, ale tady je na ně vyvíjen hrozně velký tlak. Všichni jsou moc kritičtí. Ale snažím se tomu nevěnovat pozornost. Do týmu přišli noví hráči a to je dobře, protože v konkurenci skvělých hráčů musím taky pracovat," uvědomuje si Kovačić.

Mnozí diváci se zřejmě těší na střet dvou skvělých útočníků. Proti sobě se postaví dva argentinští střelci - Gonzalo Higuaín z Neapole a hostující Mauro Icardi. Ten první nastřílel dvanáct ligových branek, Icardi přidal ještě o dva zásahy víc. Neapol má o čem přemýšlet, protože poté, co v pohodě přehrála turecký Trabzonspor v Evropské lize, prohrála v minulém kole s FC Turín. Minulý soutěžní zápas ji svedl dohromady s římským Laziem v semifinále Coppa Italia a oba týmy se prosadily jednou. Dočká se Neapol do třetice výhry, nebo se Inter zbaví svého prokletí?
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Andujar - Maggio, Koulibaly, Albiol, Ghoulam - Jorginho, Inler - Callejon, Hamšík, De Guzman - Higuaín
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus, Santon - Guarín, Medel, Brozović - Shaqiri, Icardi, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
První zápas dalšího kola italské nejvyšší ligy hostí Janov. Tamní Sampdoria je stále jedním z aspirantů na pohárové příčky, i když se jí v novém roce příliš nedaří. Hostit bude návštěvu ze Sardinie, která má rozhodně o co bojovat. Cagliari Calcio je totiž namočené v sestupových vodách.

Dlouhých pět zápasů to trvalo, než se Dorii povedlo opět vyhrát. Nakonec si ale trenér Siniša Mihajlović může gratulovat a zhluboka se nadechnout, protože v minulém kole opět jeho hráči zažili tříbodovou radost. Po remízovém derby s CFC se Doria utkala s Atalantou Bergamo a nevedla si špatně. První poločas sice pro její fanoušky byl spíše jako z hororu, protože Námořníci prohrávali o jednu branku. O to větší radost měli fanoušci Dorie z poločasu druhého a zejména z dramatického závěru zápasu. Luis Muriel totiž dvacet pět minut před koncem srovnal a Stefano Okaka Chuka nakonec vstřelil rozhodující gól na 2:1 až sedm minut před koncem!

Pokud myslí Sampdoria svůj útok na evropské poháry vážně, musí na tomto výsledku pracovat. Právě schopnost navazovat na své výkony jí v posledních týdnech chyběla. Dobrou zprávou pro srbského trenéra je také fakt, že se Dorii vyhýbají zranění, takže Mihajlović bude schopen postavit tu nejsilnější možnou sestavu hráčů. Jeho zraky se upínají především k obávanému triu v podání Edera, Stefana Okaky a Luise Muriela. Vzhledem k tomu, že na svou šanci na lavičce čeká ještě zkušený matador Samuel Eto'o, má se obrana Cagliari na co těšit.

Doufá v to i Luis Muriel. Nové posile z Udinese chvíli trvalo, než se zapracovala do týmu a zvládla se naplno dostat do formy po delším zranění, ale v posledním utkání to už byl opět ten starý dobrý Muriel. Jeho neustálý pohyb před bránou, technická zdatnost a velká rychlost dělají z Muriela obávaného střelce. Za Dorii zatím nastoupil ke třem zápasům a v nich si připsal tři branky. A nyní by rád rozšířil svou sbírku gólem před vlastním publikem. V rozhovoru pro klubovou televizi kolumbijský hráč sdělil: "Celý týden jsme se připravovali na utkání s Cagliari. Mrzí nás, že jsme nezvládli první poločas zápasu proti Atalantě, kdy jsme hráli opravdu špatně. Ale uděláme všechno pro to, aby se něco podobného neopakovalo."

"Moc se mi tu líbí, klub má velké ambice a skvělého trenéra. I se spoluhráči vycházím dobře. Když jste obklopeni tak skvělými lidmi a hráči, je snadné s nimi vycházet. A rozumíme si i na hřišti. Cagliari není zrovna na vrcholu, ale z vlastní zkušenosti vím, že odtud vede cesta jen nahoru. Doufám, že se zlepšením Cagliari počká alespoň po zápase s námi. Mým cílem je vstřelit branku před našimi fanoušky. A hlavně vyhrát další zápas," dodal Muriel.

Cagliari je nyní až na 18. místě, což vyvolalo řadu nepokojů. Italská média navíc přinesla zprávu o tom, že vedení Cagliari uvažuje o změně trenéra. Gianfranca Zolu by podle nich mohl nahradit český trenér Zdeněk Zeman, který byl vyhozen právě před Zolou! Tomu moc radosti nepřidal ani seznam zraněných, na kterém jsou mimo jiné i záložník a kapitán Daniele Conti, Joao Pedro nebo nejlepší střelec týmu Marco Sau. Za posledních pět zápasů nevyhrálo Cagliari ani jeden, poslední dva navíc prohrálo.

Nejprve jej o body připravil milánský Inter, následně se domácí Cagliari utkalo s Hellasem Verona. Za něj se prosadili Luca Toni a Juan Goméz. Prapor domácích pozdvihl kontaktním gólem Daniele Conti, ale v 90. minutě už bylo pozdě. Po tomto utkání došlo k setkání vedení klubu, na kterém byl přítomen trenér Zola i prezident Tommaso Giulini. Podaří se Zolovi získat čas vítěstvím nad favorizovanou Sampdorií?
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini - Acquah, Palombo, Obiang - Muriel, Okaka, Eder
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkic - Gonzalez, Rossettini, Diakite, Murru - Ekdal, Crisetig, Donsah - M’Poku - Longo, Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Hellas Verona  (sobota 20:45)
Až desátý AC Milán přivítá na svém stánku San Siro veronský Hellas, který je v tabulce patnáctý. Rossoneri stále herně ani výsledkově nepřesvědčují, kouč Filippo Inzaghi dostal údajně od vedení ultimátum. Podaří se mu na lavičce AC přežít i po tomto utkání?

V minulém kole AC opět ztratilo a evropské poháry se zase o něco více vzdálily. Remíza 0:0 na půdě Chieva byla neúspěchem, zvláště když se soupeř pohybuje na hraně sestupu. Milánští teď mají na svém kontě 34 bodů a na páté místo ztrácejí už osm bodů. S touto situací pochopitelně není nikdo v klubu, ani fanoušci, spokojen. Vedení slavného celku dokonce dalo ultimátum Filippu Inzaghimu, který zatím nebyl schopen vtisknout týmu určitou tvář. Okamžitě se také začalo spekulovat o možném nástupci. Nejčastěji jsou skloňována jména jako Jürgen Klopp, Marcelo Lippi či Maurizio Sarri. Jak nakonec celá situace dopadne, je otázkou, nicméně jistotou zůstává, že AC se doma v dalším kole představí proti Hellasu Verona a ve hře bude jak Inzaghiho budoucnost, tak samozřejmě také důležité body, které potřebují oba celky doslova jako sůl.

"Musíme si vyhrnout rukávy a zapracovat na vítězném návratu - začínáme v sobotu. Pokud bychom zvítězili, jsem si jistý, že budeme v jiné pozici. Jsme první, kdo ví, že si musíme vést lépe, protože my jsme Milán," rozhovořil se kouč Inzaghi.

Dobře si nevede ani Hellas, který, i přestože v posledním kole na hřišti Cagliari vyhrál, zaujímá v tabulce až patnácté místo. Svěřence trenéra Andrey Mandorliniho dělí od sestupové příčky osm bodů, takže zdánlivě mohou být v klidu, nicméně oproti minulé sezoně je vystupování Hellasu zklamáním.

Favoritem zápasu bude Milán, ale Hellas se nemá čeho bát. Po svém návratu do Serie A dokázal hned v prvním zápase AC porazit a v dalších zápasech byl minimálně vyrovnaným soupeřem. spoléhat bude opět na kanonýra Luku Toniho, který v podstatě rozhodl i již zmiňovaný zápas na půdě Cagliari.

Zatímco hostům bude scházet pouze Valoti, domácí jsou, co se týče absencí, ve velkých problémech. Na marodce totiž zůstávají Zapata, Abate, De Sciglio, El Shaarawy, Agazzi, Armero, Zaccardo, Mastour, Rami, Albertazzi, Montolivo a De Jong.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Diego López - Bonera, Paletta, Bocchetti, Antonelli - Poli, Muntari, Bonaventura - Cerci, Destro, Ménez
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Benussi - Pisano, Marquez, Moras, Agostini - Sala, Tachtsidis, Hallfredsson - Gomez, Toni, Jankovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC25177152:1458
2.AS Řím251310238:1949
3.SSC Neapol25136644:3145
4.SS Lazio25134843:2743
5.ACF Fiorentina25119537:2442
6.UC Sampdoria25912432:2839
7.Janov CFC2499636:2936
8.Turín FC2599728:2536
9.Inter Milán2598839:3235
10.AC Milán25810735:3034
11.Città di Palermo25810738:3934
12.US Sassuolo25611829:3829
13.Empoli FC25513725:2728
14.Udinese Calcio24771026:3228
15.Hellas Verona25771129:4428
16.Chievo Verona25671218:3025
17.Atalanta Bergamo25581222:3723
18.Cagliari Calcio25481332:4720
19.AC Cesena25471424:4719
20.Parma FC23321820:4710
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (756)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fialky i Lazio maji dobrou formu

Reagovat
smazaný uživatel

však jsem na ně taky proti vám vsadil

Reagovat
andycek1

Prosím ťa preložíš mi znamenajú tie slová v hlavičke ??

Reagovat
andycek1

Teda preložíš mi ich

Reagovat
olis

ricavi - prijmy

costi - naklady

plus-minus-valenze - to neviem co je

Risultato netto - vysledok v cistom cize aky bol zisk klubu v cistom za minulu sezonu

2012/2013 - aky bol zisk/strata v sezone 12/13

Debitti netti - celkove dlhy v cistom

Patrimonio netto - imanie v cistom

Reagovat
Vtáky cez tepláky

to mám najradšej ked sem niekto hodí obrázok napr. s talianských novín tvári sa ako keby tam bolo niečo dôležité a predpokladá, že všetci vedia po taliansky..

Reagovat
olis

to akoze ked sa na to pozries nie je ti jasne co tam je?

Reagovat
Vtáky cez tepláky

povedzme, že toto je len kvapka.. minule tu niekto (možno si to ty nebol ty) dával článok, rozhorčoval sa a po otvorení tam bolo všetko po taliansky.. tak chlapec mal pekný monológ..

Reagovat
andycek1

Tak ako neviem kde sa podeli tie peniaze v AC ale Juventus by to mohol navýšiť túto sezónu príjmy keby sa dá štvrťfinále LM

Reagovat
10

To je masakr ten Inter.

Reagovat
Emmett Brown

AS a AC sa tiez nemaju zrovna cim chvalit

Reagovat
Pipo123

to je až na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Z hľadiska AC nič moc - oproti Interu tie výdavky nemáme tak hrozné, ale v porovnaní s Juventusom sme na tom bledo.... a to sa stále bavíme o tom, že hospodárime so stratou

Reagovat
Pinturicchio

Nic není hotovo a všechno můžou být fámy, ... ale to jako uvažujeme o tom, že vyhodíme Nanda a přivedeme Gignaca?

Reagovat
andycek1

Je Február! Teprva... žádný Gignac žádny druhý nedojde v lete a Nando neodejde pane bože... špekulujte o prestupoch júni... jediný kto príde bude Berardi, Zaza a Rugani a na hostovanie pôjde Coman... hneď jak nieo napíše EF tak hneď je všetko pravda??

Reagovat
Pettirosso

Llotente nebude delat 5 utocnika, muj tip, ze se vrati do Spanelska a my privedeme nejakyho volbyho utocnika, co bude kryt zada Moratovi, Zazovi, Tevezovi a Domovi. Gignac je zkusenej, je zadarmo, proc ne.

Reagovat
Pinturicchio

No jo, ale Gignac má 29, letos dal 16 gólů a ten má krýt záda cucákům, jako je Berardi a Zaza?

Reagovat
Pettirosso

tak není taky vůbec jistý, že jestli se ti dva prosadí a chytnou, proto jim nemůže krýt záda někdo jako Matri. Stejně počítám, že než se Zaza s Berardim případně prosadí, bude to trvat, ať už volbou trenéra, který je bude opatrně zkoušet, nebo tím, než si zvyknou na ten tlak. Mezitím bude dvojka Morata - Gignac. Nando chce podle mě zpět do Španělska, což je škoda, protože mu pořád věřím a žádnej Gignac by chodit nemusel.

Reagovat
andycek1

Za jeden rok sa Berardi se Zazu vic jak rozohrajú... Tevez ked odejde to bude 2-3 roky a to už bude dávno ked začnú títo dvaja hviezdiť spolu s Ruganim

Reagovat
Pinturicchio

No uvidíme, ale na pátého útočníka mi přijde Gignac až jako moc velký luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

Zásadní otázka, kde je psáno, že Zaza s Berardim jistě přijdou? To stejně spekulativní jako informace o Gignacovi.

Reagovat
Pettirosso

jisté to není, ale doufám, že tohle žádný spekulace nejsou a koupí je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tajně doufám. Ale neberu to jako nic jasného nebo hotového. Pokud věřím v něčí návrat, pak v návrat Ruganiho. U ostatních si nejsem zase "jistý".

Reagovat
andycek1

Ja si sem na TuttoJuve to je bylo spominane dost casto z duveryhodnych zdroju... Ze s Berardim sa pocita s to iste aj s Zazu... nechapem co pises ze je to spekulativni informace jak Gignac ked tichto hracu spoluvlastnime a tento rok konci spoluvlastnictva

Reagovat
smazaný uživatel

S Gabbiadinim se taky počítalo a skončil v Neapoli. A i když TuttoJuve sleduju kolik let a jejich zprávy jsou často velmi přesné, tak sama média udělají těžko něco s tím, když si manažer nebo trenér postaví hlavu, nemyslíš? Kreslit si, že příští rok budou Zaza i Berardi oblékat dres Juve je spekulativní. Je to hezká myšlenka, ale pořád jde jen o myšlenku, nápad, možnost.

Reagovat
andycek1

Kde sa s nim pocitalo?? Vtedy sa ani s jedinym nepocitalo rikalo ze to budu 2 ze 3 ze sa bude pocitat a nevedelo sa s kym ale teraz jak on odesel je to vic jak jasne. Juve vi co je 2+2 a to znamena ze Berardi krety bude stat prvych 10 dni 15 mil tak si to nechaju ujit?? Poslu im Comana o nejaky milion to padne nizsi, Si myslis ze potom ked bude mnet cenu 20 mil ze iba tak si vyhodime 5 mil navic iba tak pro nic za nic??

Zaza je proto jasny ze tuto sezonu hra lepsi nez Berardi a jeho vykony su proste moc dobre a urcite pujdeme po nem je mlady perspektivny a neskutecny bombarder

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, evidentně máš jasno. Asi jsi to s nimi už podepsal

Reagovat
ED91

Reagovat
ED91

Myslíš, že Sassuolo pustí naraz obidvoch svojích kľúčových hráčov?

Reagovat
Furia Ceca

Já myslím, že přijde jenom Zaza a Berardi ještě zůstane rok v Sassuolu. Opačným směrem asi zamíří Coman, ještě se navíc mluvilo o Pepem, který by se u Šašků mohl rozehrát po zranění.

Reagovat
ED91

Tiež som toho názoru

Reagovat
Furia Ceca

Ono taky proč chtít oba hned... Barardi může klidně přijít, až z Juve odejde Tevez. Já bych si navíc hrozně přál Dybalu, protože mi Carlita hodně připomíná. Bohužel, netuším, jak moc je jeho příchod (ne)reálný...

Reagovat
didosh

Dybala je super hráč.Doufám že mu to vydrží,nejen fotbalovost ale i pokora.

Reagovat
andycek1

A ty si myslis po tom aku klauzulu budeme skladat za Berardiho?? 30 mil??

Reagovat
Furia Ceca

Můžeme ho vykoupit klidně v létě a poslat ho do Sassoula zase na hostování, ostatně jako poslední dvě sezóny... Stejně se musíme v létě rozhoupat, protože spoluvlastnění bude zakázaný.

Reagovat
Pettirosso

btw kámo, už máš lístky na mlaďochy?

Reagovat
smazaný uživatel

Sólo jedu na Švédy a s Radem pak na Anglii co ty?

Reagovat
Pettirosso

máme na úvodní zápas česka, pak na itálie-anglie a finále

Reagovat
smazaný uživatel

Super, tak se Anglii potkáme

Reagovat
Pettirosso

kde sedíte? my za nějakou brankou..

Reagovat
andycek1

to je viac ako isté že títo dvaja pôjdu, pretože prvých 10 dní letného prestupového obdobia je cena Berardiho 15 mil. potom už je 20 mil toho kúpime a znížime cenu keď im dáme Matriho a Comanove hosťovanie. Zaza hrá fantasticky ten tiež pôjde na 100%. Gignac nepríde tím som si istý do novej sezóny pôjdeme s LLorentem, Moratom, Tevezom, Berardim a Zazom

Reagovat
smazaný uživatel

Spekulace, nic víc. Tyhle pohádky umím taky plodit. Nikde není psáno, že jistě skončí v Juve. Situace kolem Gabbiadiniho mě utvrdila v tom, že je možné cokoliv. A osobně bych si nebyl ničím jistý.

Reagovat
andycek1

Ja sem nikdy v Gabbiho neveril. Lebo sa vedelo ze jeden z trojky Berardi, Zaza a Gabbi odejde tam som si myslel ze sa zbavia Zazu ale teraz ked uz nam ostsli tito dvaja tak je jasne ze oni dvaja maju cestu v lete k nam otvorenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, po bitvě je každý generál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Prečo si si taký istý s tým Llorentem, keď nemá formu a vypadol zo základu, plus sa začalo hovoriť o jeho odchode?

Reagovat
Pinturicchio

Momentálně to tak vypadá, ale jinak máš pravdu.

Reagovat
andycek1

Llorente ostane podla mňa, Matriho podla mňa strelíme Sassuolu aby sme znížli cenu+Comanove hosťovanie im dáme.

Reagovat
Pettirosso

Matriho máme na hostování

Reagovat
Furia Ceca

Jako sorry, ale takový širokosáhlý úvahy a přitom ani nepostřehneš, že Matri patří AC, což je víceméně základ...

Reagovat
Pinturicchio

Aha, OK.

Reagovat
Pinturicchio

A nevím, jak to máte na Slovensku, ale u nás už je Březen.

Reagovat
andycek1

sorry nemám pojem o dátume ešte sem mnel február v hlave tak sorry je marec ale stále to nemení nic na fakte že načo tu špekulujeme o prestupoch.

Reagovat
Pettirosso

na Slovensku je to nejspíš stejně, ale v jeho hlavě bych se tomu ani nedivil

Reagovat
10

"země, kde zítra znamená včera"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Dominator

Reagovat
brenk

nie, ale keď to napíšeš ty tak to je určite pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Trapenka menom AC dnes bude pokracovat,Ghanske kone su pripravene a Pippo ako vzdy tvrdo sme pracovali.

Reagovat
Pipo123

Cataldi je aká hviezdička snad Luliča už nepustí do základu

Reagovat
andycek1

No sak konecne ste dali nejakemu Talianovi sancu

Reagovat
Pipo123

Tak keď hrajú docela hovno v Primavere myslím že ešte Crecco je tam a ten vyzerá super, ale inak tam máme zasa pár černochov a jednoho gréckeho hráča čo si mažú na chleba domácich borcov

Reagovat
andycek1

Pekne ale tych legionarov mate najviac v SA asi 24 ale nepametam si presne cislo

Reagovat
Pipo123

Je to lacnejšia cesta ako kupovať taliánskych hráčov, ( prevažne končiacich v Juventuse ) a vychovať ich je asi tiež problém, za posledné roky sa do A-čka dostali len Keita, Onazi, Cavanda, Kozák a Cataldi, zvyšok ten prechod vôbec nezvládol, hlavne teda taliánsky hráči to vôbec nezvládli a to taký Rozzi a spol mali byť strašné hviezdy. Ale máme momentálne slušných hráčov čo prešli primaveru a majú potenciál hrať v základe.

Reagovat
andycek1

No tak Lazio ma dobru primaveru mozno jednu z najlepsich len v ITA je strasne tazky prechod do Ačka my nemame silnu teraz Primaveru ale mame vsetkych mladych hracov v spoluvlastnictve alebo na hostovaniach ale tak zober si priklad zo Sassuola 3 legionari... SA ma strasne vysoky priemerny vek a vela legionarov ked to porovnam s PD a BL

Reagovat
Pipo123

Máme primaveru fakt výbornú, len taliánsky hráči sú tam na hovno, k nám prišli borci čo v Barcelone nemali budúcnosť, Keita, Tounkara, Seck a všetci traja prevyšovali spoluhráčov v primavere. Tam je aspoň vidieť ako nechcený borci čo nemali na Barcu úplne v pohode prehrávajú konkurenciu v taliánsku

Reagovat
olis

Zuniga na supiske proti Interu

Reagovat
Inzaghi

Ty zvěsti o prodeji Milána jsou už tak silné, že jsem si téměř jistý prodejem minimálně minoritního podílu klubu po sezoně. Podle dnešních zpráv je favoritem opět Mr. Bee:

La Repubblica reports that Bee Taechaubol & Berlusconi signed the document for the selling of 25% to the Thai businessman last Thursday.

The agreement allows B.Taechaubol to buy the majority of shares by 2020 with Galliani and Barbara staying in their positions [La Repubblica]

Barbara and Galliani would be expected to keep their roles. The 250m milion would allow Milan to invest into strengthening the team and the plan is to invest into 2 major foreign players that will allow the team to make the leap to the next level and invest into young and strong Italians. Bee and Berlusconi also agreed in principle that the next coach should be Vincenzo Montella. The details of the sale are expected to be defined by the summer.

Brát s rezervou, prosím. Bee je ze všech potenciálních kupců můj nejmenší favorit, ale snad se Silvio naposledy rozhodně správně. Sám nevím jak se ohledně toho cítit. Moc jsem chtěl, aby Silvio vytáhl Milán ještě jednou naposledy nahoru, ale ty problémy v klubu se zdají být tak hluboko zakořeněné, že noví lidé a nový pohled na věc by snad konečně mohl znamenat year 0. Současné vedení bohužel nenabídlo žádnou koncepci, ke které by se tifosi mohli upínat. Zapracovávání mladých, na kterých jsme měli stavět, absolutně nefunguje, nefunguje ani celý coaching stuff a mám pocit, že za tím jediným, co v Miláně aktuálně funguje, stojí z velké části Barbara. Nový majitel, když už nic, dá alespoň novou naději, že brzy skončí to, co musí fanoušci AC Milan trpět především poslední dvě sezony.

Reagovat
Kaka14

na zaciatku sezony som vravel, ze ked sa nedostaneme do LM, tak ujde Milanu 50 - 60 mil. eur a Berlusconi to s najvacsou pravdepodobnostou preda ....

Reagovat
CubONE

Podla mna je tych 25% uz tutovka a zatial neviem, co si o tom mam mysliet, tohto pana absolutne nepoznam. Ale som jednoznacne za novu krv, ta cast s Barbarou je pravdiva.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer

Reagovat
smazaný uživatel

Máte tam nekopu vedle nekopy a Pepka necháte klidně sedět na lavičce Zola je snad větší dement než ten z Frankfurtu

Reagovat
smazaný uživatel

Eťák

Reagovat
smazaný uživatel

Zapíname stream, vyhŕňame rukávy, ruženec v rukách a pevné nervy, som zvedavý, čo to zase dnes bude za blamáž.

Reagovat
Darren Fletcher

ak vyhra ac milan, asi po polroku mi vyjde tiket. bolo by to pekne, nech mam co zajtra prehrat

Reagovat
smazaný uživatel

tak coooo milansti URVEM TO DNES ? !!!

* * * F-O-R-Z-A M-I-L-A-N * * *

Reagovat
mojmira

AC MILAN: Diego Lopez; Bonera, Paletta, Mexes, Antonelli; Poli, Muntari, Bonaventura; Menez; Cerci, Pazzini.

HELLAS VERONA: Benussi; E.Pisano, Moras, Marquez, Ionita; Sala, Tachtsidis, Hallfredsson; Juanito Gomez, Toni, Jankovic.

Sestava hnus, ani nevím jestli se na to chci koukat ...

Reagovat
smazaný uživatel

to nechces videt ti rikam..

Reagovat
mojmira

no podle zkušeností z nejbližší doby rozhodně nechci ... ale když jsem doma tak mi to stejně nedá ... ale třeba mi na narozeniny udělají radost a šoupnou jim desítku po famózním výkonz

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze dneska chci videt vyhru (ale v koutku duse is preju aby dnes prohrali a Pippo uz vypadl..) protoze horsi uz to snad byt nemuze..

Reagovat
mojmira

já právě taky dostávám černé myšlenky a začínám doufat, že to dobře nedopadne a dojde na změnu - ti trenéři o kterých se mluví by nejspíš byli někde jinde než Pippo, i když tohle není jen o trenérovi

Reagovat
CubONE

Do konca sezony by to asi aj tak mal len Tassotti

Reagovat
smazaný uživatel

jsem ochotnej mu dat posledni sanci pokud dnes uvidim heroicky vykon z nasi strany a nasazeni ktery jsem videl naposledy kdyz jsme porazili v LM Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

i kdyz to byl jeste trochu lepsi kadr k dispozici..

Reagovat
mojmira

první zápas s Atletikem nebyl špatný a ten kádr byl víceméně srovnatelný, protože od té doby, přicházeli jen podprůměráci

Reagovat
panca

Jasná žlutá pro meneze. A to ten vul mohl nahrát doprava. Byl tam někdo volnej

Reagovat
Ragazzo d'oro

Někdo funkční stream?

Reagovat
CubONE
Reagovat
CubONE

Nieco zaujimave prvych 15min?

Reagovat
mojmira

o nic si nepřišel

Reagovat
Pipo123

Penalta pre Veronu

Reagovat
Inzaghi

Ach jo.

Reagovat
mojmira

kretén černej zasranej ... to už se prostě jinak říct nedá

Reagovat
Inzaghi

Jak někdo může bejt tak strašně vymletej. Až je mi ho skoro líto.

Reagovat
mojmira

ten snad musí každýmu ve vedení každý den 2x čistit hajzl vlastním kartáčkem na zuby, protože jinak neni možný že takovej čůrák může nastoupit v základu

Reagovat
Inzaghi

On se musí v létě pakovat, jinak to fakt smrdí tím, že mu někdo zapálí barák. On pokaždé když nastoupí, tak to vypadá, že chce nasrat co nejvíc lidí.

Reagovat
mojmira

no já bydlet v itálii tak už jsem mu ho dávno zapálil ... a teď mám chuť sednout do auta a jet to udělat

Reagovat
smazaný uživatel

Asi v něm ještě stále bije srdce Interisty

Reagovat
snuff24

a u nás mu bilo srdce Portsmouthisty

Reagovat
FORZAMILAN

to je hroznej kokot, už mám normálně na něj alergii

Reagovat
smazaný uživatel

okamžite by som ho striedal. ten zakrok pred tym lakťom na gréka, čista zlta. uplne zbytočny faul na 11ku. načo tam dpč je?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

AC vôbec nevie, nevedia čo hrať, nebyť Meneza tak sa nedostanú ani poriadne na polovicu súpera. Verona je aj aktívnejšia a zaslúžené vedenie

Reagovat
rossoneri89

a tento grc hrame celu sezonu okrem 3 zapasov kde sme ako tak hrali ... inak nemohucnost, nespochopnost atd

Reagovat
rossoneri89

odporny cierny kokot s cislom 4

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nažer se Muntariho..

Reagovat
10

Luca Toni, Telefoni, Berlusconi...Luca sei per me - Numero Uno

Reagovat
CubONE

Ale asponze Luca

Reagovat
smazaný uživatel

at to je klidne 0:5, Muntari by si mohl dat jeste vlastnak..

Reagovat
10

a to ještě štěstí pro AC, že hraje Bonera, jinak by byl Muntari určitě capitano

Reagovat
smazaný uživatel

penalta na Cerciho

Reagovat
Pipo123

To by bola moc prísna penalta, hodne prísna.

Reagovat
Inzaghi

Poli stopka na příští zápas, Sulley v základu.

Reagovat
mojmira

nikdy jsem nikomu zranění nepřál, ale kéž by pán bůh dal a na tréninku mu někdo přelomil haxnu ... nebo nejlépe ještě během poločasu teď

Reagovat
panca

Kdysi tu probíhala diskuze, jak by si vedl klub vedeny nějakým amaterem. AC nás o tom přesvědčuje už půl rok, jak to může dopadnout

Reagovat
Inzaghi

Cerci až na první zápas hrůzostrašnej.

Reagovat
smazaný uživatel

hral už Suso vôbec za AC?

Reagovat
mojmira

asi 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

pár minut v poháru, jinak nic, přitom kdy jindy je optimální čas na nějaký nový impuls ?

Reagovat
Pipo123

Cerci sa pekne zabil prestupom do Atletica

Reagovat
Ragazzo d'oro

Muntari opět nepohlidal, pak běžel pozdravit fanoušky na tribunu

Reagovat
panca

Máme míč, nikdo se nehýbe. Branime, zase se nikdo nehybe

Reagovat
mojmira

protože se nerozdávají služební auta, tak co by se unavovali ...

Reagovat
10

Znovu totální bezradnost od AC. Oni absolutně neví co s míčem, neví co bez míče.

Reagovat
smazaný uživatel

oni asi ani nevi ze hraji fotbal za jeden historicky nejlepsi klub na legendarnim San Siru

Reagovat
mojmira

ono je jim to hlavně všem úplně u prdele

Reagovat
rossoneri89

Pippo prosiim odiiiid

Reagovat
Tomanatura

Po dnesnim zapase Realu Madrid:

Scouser1972

07.03.2015 19:55

Nesklamal jednotlivec, zklamal celek a to kvůli únavě. Ancelloti musí rezignovat a táhnout do prdele, absolutně neuvěřitelný co předvádí. Kdyby vloni Ramos nedal tu hlavičku v 93. minutě, tak ten ubožák má s tím nabitým mančaftem jen Copu. Ligu promrdal minule (6 bodovej náskok?) a letos zase (4body náskok). Ten jeho zdejší mýtus o tom jak je to nejlepší trenér pro Real je k nepochopení, resp. to ej způsobený tím že Carlo ej sympaťák. To jak za pomocí Pereze v létě rozmrdal kádr, kterej dominoval Evropě z něj dělá uplnýho vola. Ruším účet na EF, protoze nehodlam fandit tomuto cirkusu. Mrzí mě to jen kvůli Crisovi, kterýmu nikdo nedá přihrávku, a místo toho aby teď obhajoval zlatej míč, tak musí hrát pod tímto kreténem, kterej mu není schopnej připravit tým. Zlatej Mourinho. Nic končím... mějte se tu.

Reagovat
Pipo123

Tak borec má aj trošku pravdu

Reagovat
Inzaghi

Problémy, který by si přál každý Milanista.

Reagovat
Pipo123

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
mojmira

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

"uším účet na EF, protoze nehodlam fandit tomuto cirkusu." to je top

Reagovat
CubONE

Reagovat
10

"Mrzí mě to jen kvůli Crisovi, kterýmu nikdo nedá přihrávku, a místo toho aby teď obhajoval zlatej míč, tak musí hrát pod tímto kreténem, kterej mu není schopnej připravit tým"

tohle je smutná realita, takhle teď děti koukaj na fotbal

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Tomanatura

Jako ja s tim problem nemam, kdyby ho Real vyhodil, tak bych mu snad i zaplatil cestu do Manchesteru.

Ale je to smutne, kvalitnejsiho kouce uz meli jen v Mourinhovi a ten se jim taky nelibil.

Reagovat
10

k tomu se ani nemá smysl vyjadřovat, jsou to nevděšný mr...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné kecy. Oni sa dostanú do krízy, sú na špici, v hre o LM a budú mlieť takéto sračky. Ancelotti, keby už nevyhral s Realom nikdy nijakú trofej, tak môžu to Bernabeu premenovať po ňom. Nevďačná špinavá banda.

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Precítil

Reagovat
stuff

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Emmett Brown

zlata SA sekcia

Reagovat
DelPiero137

a takito ludia chodia medzi nami s obcankou....

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Bola to penalta ?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych řekl že Mexes zakopl o balon, ale možná v té 1. fázi tam nějaký kontakt byl

Reagovat
smazaný uživatel

neuvažuje Galliani vyměnit Pippa za Sarriho ?

Reagovat
smazaný uživatel

strasne rad bych chtel videt o prestavce do kabiny co jim Inzaghi rika..

neco jako ve stylu "Ja vim chlapy je to tezky hrat doma proti Verone.. Zkuste urvat aspon ten bod.. Vidim ze makate, ze se snazite a to je dulezity.."

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo spis nerika vubec nic a hraci se domlouvaji kam pujdou vecer parit..

Reagovat
Pipo123

+ určite pochváli Muntariho

Reagovat
smazaný uživatel

no na to jsem zapomnel..

Reagovat
smazaný uživatel

radši ani nechci vědět co Muntari za těch 15 minut stihne udělat v šatně

Reagovat
smazaný uživatel

kezby Pippovi stihl udelat dite a oba dva by vypadli na materskou

Reagovat
smazaný uživatel

Sebe

Reagovat
mojmira

při převlíkání trenek helikoptéru, pak si objedná na večer dvě kurvy domu, sežere banán a pak teda půjde odtrpět dalších 45 minut na hřiště, když teda musí

Reagovat
panca

Nevíte někdo, kolik platí těm lidem v hledišti? Za tohle nemůže normální fanoušek zaplatit

Reagovat
FORZAMILAN

to je hrozný, já se divím, že tam na ty zápasy ještě někdo vůbec chodí

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych se ani nedivil kdyby se provalilo ze Muntari s Pippem spolu maji pomer

Reagovat
FORZAMILAN

a teď jde o to, kdo je máma

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznacne Inzaghi

Reagovat
CubONE

No je to tragedia. Tak sa zamyslam, ci sme vobec v nejakom zapase tuto sezonu hrali dobre. Mozno Lazio v prvom kole alebo Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavne ze jsme porazili Real Madrid

Reagovat
Pipo123

Ani nespomínaj, ešte dodnes mi je zle, tí odporná simulácia Meneza a potom ako sa De Vrijovi všetci smiali

Reagovat
CubONE

Ale vtedy celkom horel. Hlavne sa na to dalo pozerat, bolo to agresivne, vyzeralo to, ze proti nam budu timy trpiet...a pozri teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio, Parma, Empoli, Neapol, Roma co si matně vybavuju

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
CubONE

Mexes taky potagol

Reagovat
Inzaghi

JE SUIS MEXES.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neeee Pippo zustava..

Reagovat
mojmira

neboj, verona otočí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

co to bylo tyvole?

Reagovat
CubONE

Uff

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jistě, pojďme betonovat...

Reagovat
smazaný uživatel

čo je toto za striedanie

v ďalšom striedaní stiahne meneza a pošle za nho abbiattiho k lopezovi

Reagovat
CubONE

Takto zajebat nadejny protiutok. Menezovina

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec to střídání nechápu

Reagovat
CubONE

Muntari

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné

Reagovat
Darren Fletcher

cele tipovanie je pica a serie a zvlast.

Reagovat
smazaný uživatel

MEGA

Reagovat
Milan.B

Reagovat
maras93

Bez komentáře tohle..

Reagovat
mojmira

Reagovat
rossoneri89

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mojmira

ještě jeden, ještě jeden, ještě jeden

Reagovat
CubONE

zasluzene no

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tvrail Pippo kdyz ho dostali.. chci to vedet

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Vtáky cez tepláky

ako dieťa pred plačom.. normálne mi ho je už ľúto

Reagovat
sankakofi
Reagovat
panca

Jen za poslední 3 minuty, kdy máme mít organizovanou obranu, tam byly asi 3 precisleni. To nepochopis

Reagovat
Darren Fletcher

toto nebolo čisté

Reagovat
CubONE

Ale bolo, Verona lepsia cely zapas, este aj ten gol tam zazmatkovali obaja stoperi. A to ani nehovorim, ze tam po 90.minute skoro stale precislena nasa obrana. Klasika tuto sezonu.

Reagovat
Darren Fletcher

ano ale prave o to ide, toto by ani priemerny tim nespravil v nadstaveni v obrane. uz muntariho prihravka bola cudesna, predtym akcia hellas, vyvazanie lopty namiesto vykopnutia, akoby len cakali, kedy im kto vypichne. a potom take precislenie v 95tej. bud su totalne na dne jak ani sa neda uz byt, alebo to nebolo ciste.

a mozno ma to serie len kvoli tomu, ze to bol posledny zapas na tikete

Reagovat
CubONE

Ver mi, ze su tak na dne alebo pustili tuto sezonu tragickymi vykonmi uz tak 10-15 zapasov...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
CubONE

Alebo troska konspiracie, chceli uz odpisat Pippa

Reagovat
Pipo123

Pippo po góle mal až strach v očiach, ten asi vie že končí

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Pippo strach a ja slzičky nádeje - že skončí

Reagovat
smazaný uživatel

chci gif strachu v Pippovych ocich..

Reagovat
maras93

Všechny vyházet, nechat hrát juniorku a ušetřit na platech těch bídáků v čele s Pippem. To i ty Berlusconiho d*vky by hrály líp než tyhle nuly.

Reagovat
didosh

A možná by se i na ty slapky projete kukalo lip!

Reagovat
smazaný uživatel

zaslužene. priznam sa ze som sa pristihol az, ze som sa tomu golu potešil. ďalši zápas už musí trenovať niekto iny.

Reagovat
didosh

Moje nervy!Kurwaaaaaa....

Reagovat
didosh

Pico to je víkend Baník tragedie AC v hovnech...pico se ozeru na padacku nebo co...

Reagovat
didosh

Ot:na Eurosportu je dobry zápas na správní nervu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu OT ale nevíš proč tolik Baníkovců fandí AC, kvůli Jankula?

Reagovat
didosh

Je možné ze dost lidi je ovlivněno Jankulem ale já ne.

Reagovat
Shevchenko

To těžko Je nás holt hodně, tak se zdá, že nás dost fandí AC. Nebo je prostě za tím náhoda, mě se zase zdá, že plno Sigmáků fandí Interu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Teď kukám že ty tam máš Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Jn

Reagovat
smazaný uživatel

Za obe môže Jankulovski

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia najväčšiemu alibistovi pod slnkom za bod doma proti Verone, je to nadľudská úloha. Zvládol ju s bravúrou sebe vlastnou. Teším sa na tlačovku, dúfam, že tam príde s vyhrnutými rukávmi a rolákom.

Reagovat
eLJay.91

07.03.2015 23:40 - PSG udajně chce získat Téveze

Carlos Tévez táhne Juventus za dalším mistrovským primátem, následně by se však mohl z Turína stěhovat. Podle francouzských médií má o argentinského útočníka zájem Paris Saint-Germain. (transfermarketweb.com)

Proč ne... Pošlete obratem Cavaniho a dohodnem se

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
didosh

Cavaniho je super hráč ale myslim ze tato výměna by byla ztrátou pro Juve.

Reagovat
ED91

Reagovat
Furia Ceca

Jasně, střelíme jim našeho nejlepšího hráče... Carlito stejně nikam nepůjde, ze $hity odešel, protože se chtěl stát tahounem tradičního evropskýho velkoklubu a to při vší úctě PSG není. Jestli Carlito někam půjde, tak jedině do Bocy. Stejně se divím, že ho někdo chce, pořád je to dost problémovej hráč a přivýst ho je docela riziko...

Reagovat
Alberto Aquilani

"ze $hity odešel, protože se chtěl stát tahounem tradičního evropskýho velkoklubu" ty tak kecáš, že ani sám neveríš tomu čo píšeš .....

Reagovat
Furia Ceca

To ale sám říkal, že se chce ještě před odchodem do Ameriky stát tahounem tradičního evropskýho velkoklubu... Volil mezi AC a Juventusem a vybral si Juve. Si to klidně ověř, ty fňukno.

Reagovat
Furia Ceca

A BTW: Juventus se svojí historií a úspěchama jednoznačně patří mezi 7 TOP velkoklubů v Evropě. Vyvrať to, chytrolíne.

Reagovat
Alberto Aquilani

čo to tu zas skúšaš, čo si to dokozuješ? Tevez celý čas fňukal, lebo sa necítil v Manchestri dobre a nie preto, lebo chce "tiahnuť tradičný klub", to mohol povedať tak maximálne po prestupe, aby si získal fanúšikov. Kde som to o tom TOP 7 spomenul, prosím ťa?

Reagovat
Furia Ceca

Nic nezkouším ani si nic nedokazuju. Maximálně z tebe dokazuju dělat vola, tím jak na mě reaguješ! Ano, říkal to po přestupu, ale to na tom nic nemění. Já mu to věřím. A jestli ty nechceš, tak nemusíš, to je tvůj problém. A že Juventus patří do TOP sedmičky jsem napsal proto, že jsem měl pocit, že budeš chtít vyvracet, že je Juventus je velkoklub. Tak promiň, jestli jsem se tě nějak dotkl, ale na druhou stranu se mi nediv... Dávám si na tebe pozor, protože ty jseš co se týče tvých "názorů" všehoschopnej...

Reagovat
eLJay.91

Chlapi, já to myslel s nadsázkou. Vždyť ani oni by na to nepřistoupili.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/63561/pogba-99-cent-juventus

Raiola taky říká každý týden něco jiného, tak snad u téhle verze vydrží co nejdýl.

Reagovat
10

asi ho vzal Andrea za kule a trošku ho uklidnil, protože poslední dobou se fakt zase až moc rozjížděl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

aj teraz čo dával Juve rady koho kúpiť, nech sa radšej stará o svoje záležitosti, na to on je moc malý pán, aby sa do všetkého furt montoval

Reagovat
smazaný uživatel

Už fotí jen kotel fanoušků, kde jich křičí 500 a zbytek stadionu jen lavičky a imaginární fanoušci. Krásná, je Neapol...tytudadyda

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam napsaný "kotek", neumíš číst?

Reagovat
FORZAMILAN

Ty jsi ale trumpeta, co?!

Reagovat
Pettirosso

Gianfranco Zola is hanging by a thread and Cagliari are reportedly considering Claudio Ranieri or a return for Zdenek Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ze bych to necekal

Reagovat
10

Tyvole Mattiello

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu tak toto je strašné

Reagovat
10

Je mi zle z toho

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa stále neviem z toho spamatať

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Maritazzi

Mattiello má možná po kariéře, po souboji s Radjou mu noha držela na vlásku, kosti určitě obě zlomený

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

čo sa presne stalo ?

Reagovat
Maritazzi

Tvrdej souboj, oba skluzem...

Reagovat
sankakofi

Súboj Mattiela s Radjou a Fedeico tam nechal nohu a dopadlo to hrôzostrašne. Mattielo zlomená noha a určite má po sezóne ak nie po kariére.

Reagovat
lnterista

a v ktere casti zlomene?

Reagovat
Pipo123
Reagovat
10

Nedávej to sem

Reagovat
Pipo123

Keď to chce niekto vidieť, tak tu aspoň nemusí sa dotazovať na to čo sa stalo ako já

Reagovat
10

Když to chce někdo vidět, tak si to najde sám tyvole

Reagovat
olis

radsej to ani vidiet nechcem jak to u tom pisete

Reagovat
10

absolutně není důvod na to koukat, já to mám pořád před očima

Reagovat
Furia Ceca

Ouuuu, to je strašný... Tak tenhle záběr už nikdy nechci vidět! Chudák Federico, snad nebude mít po kariéře!

Reagovat
smazaný uživatel

Ooh,připomíná mi to,jak tehdá sestřelil Gabriel v derby "S" spoluhráče Labanta

Brzké a hlavně úplné uzdravení,Federico!

Reagovat
Pinturicchio

TY PIČO! Sám sem měl pár úrazů, zlomená stehení kost a tak, ale ... fuj, kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiši mě je strašně...Tohle jsou přesně okamžiky, kdy si člověk řekne má cenu ten fotbal hrát.vím že nic tomu nepomůžu když tady napíšu Federico drž se chlape...ale napsat to musím.

Reagovat
Pipo123

To sa stáva, on sa vráti, toho by som sa nebál, pár mesiacov ale bude určite mimo. Podobne zranenie mal Wasilewski kedy ho prelámal Witsel a postupne ho dali dokopy, len blbé je že to bude minimálne rok bez futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

strašně mu to přeju, podle pár zápasů kdy sem ho viděl, poctivej kluk..a teď se mu stane tohle.Hlavně Ať se je zdravej a nenechá to na něm stopy do budoucna..Taky mu hlava už nemusí dovolit jít do takových soubojů, ale tak hlavně ať je zdravej fotbal jde tady stranou.

Reagovat
Pipo123

Ono to vyzerá hnusne a preto sa ľudia toho strašne obávajú, ale zlomenina sa nehojí až tak zle, sám som mal zlomenú nohu a zahojilo sa to výborne, ale pretrhané väzy v kolene ma limitujú dodnes. Ale ako píšeš skôr to bude o psychike či sa nebude báť chodiť do súbojov.

Reagovat
Alberto Aquilani

Iturbe je neskutočný makač!!

Reagovat
10

To Chievo zajebe neuvěřitelný věci

Reagovat
Pipo123

Janov hraje výborne, myslím že túto sezónu nikto neprehrával Empoli na ich domácej pôde, ale Janov si tam ide po 3 body. Odchod Matriho a Antoneliho ich nijak moc nepoškodil, aspoň herne teda

Reagovat
10

Rugani to prej posral nějak..?

Reagovat
Pipo123

On bol Niang sám chrbtom k bráne a bránili ho Rugani + ešte jeden hráč Empoli, ale nejak sa nedohodli kto ho bude tesnejšie brániť a Niang asi aj na svoje prekvapenie sa dostal do šance bez toho aby ho niekto napádal. Obrana Empoli si tam vyklusávala, ako by sa nič nedialo.

Reagovat
Maritazzi

Astori je snad nejhorší stoper v lize, to jsem nikdy neviděl, takhle tragickou rozehrávku a udělat šanci soupeře snad ze všeho, zlatej Mapou..

Reagovat
10

Nejlepší hráč Chieva, neuvěřitelnej výkon Manolas ale taky nic moc, on většinu věcí dožene rychlostí, ale poziční hra a předvídavost nejsou úplně jeho silnou stránkou

Reagovat
Maritazzi

Manolas zatím o se týče poziční hry, tak nemá vyrovnaný výkony, ale je vidět, že to v něm je.. kdyby hrál vedle Castana, tak už je úplně jinde.. jenže on pak přijde z Olympiacosu a musí bejt lídr obrany, protože ty pitomci vedle něj jsou fakt výkvět. Pak ještě když k Astorimu přidáš Colea, kterej tam předvedl taky neskutečnou příhru proti noze na vápno..

Reagovat
10

K tomu kamikadze Morgan, máte štěstí, že to Chievo řeší vždycky nejhorším možným způsobem...skoro jak Iturbe a jeho prestřelení brány z malýho vápna asi o 10 metrů

Reagovat
Emmett Brown

Manolas bude dobry, ja mu verim, len co ma chudak robit, ked hra v obrane vecne vedla babrakov

Reagovat
Pipo123

A to sa v lete fanúšikovia AS tešili že neskončil v Laziu, naopak fans Lazia mali chuť zabiť Lotita ale on to v sebe má, určite ho limituje aj to že takmer vôbec nehraje, v Cagliari sa mi hodne páčil

Reagovat
Alberto Aquilani

my sme sa tešili hlavne tomu jak 3 mesiace bol už pred podpisom zmluvy s Laziom a zrazu cez noc podpísal AS ....

Reagovat
Pipo123

já viem, ešte keby ste nám ukradli De Vrija tak to by bol koniec

Reagovat
10

Dřeváci tyvole sám na penaltě a on netrefí bránu

Reagovat
Pipo123

Kto ?

Reagovat
10

Birsa

Reagovat
Furia Ceca

V Udine je docela prdel, je tam hodně vzteku a emocí.

Reagovat
Pipo123

Škoda že Chievo nemá viac fanúšikov, takto ten klub bez fanúšikov nemá žiadne vyššie ambície

Reagovat
Il Architetto

Roma trapná.

Reagovat
olis

idealne by bolo to vecer nejak uhaluzit a vyhrat a zajtra Fiore vs. Lazio remiza

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

Zajtra údajne Marchetti - Basta, De Vrij, Mauricio, Radu - Cataldi, Biglia, Onazi - Anderson, Klose, Keita

akože to by bola hodne mladá zostava

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska doufám, že to bude dobrý zápas v Neapoli a po něm to krásně výjde na film Sedm

Reagovat
Pinturicchio

Sedm, Fincher

Reagovat
Deki

jojo, taky si zapnu a vydržím do první reklamy

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
DelPiero137

To bude zase s miliardou reklam

Reagovat
Pinturicchio

300. per Federico Mattiello

Reagovat
Pipo123

Andujar; Henrique, Albiol, Koulibaly, Strinic; Inler, David Lopez; Callejon, Hamsik, Mertens; Higuain

Dobrá zostava, to bude jasná 1

Reagovat
olis

no nwm.... obrana celkovo nevies co mozes cakat, hlavne Strinic posledne zapasy hra hovno, zaloha sa dnes lepsia postavit nedala a v utoku Callejon a Higuain bez golovej formy, mohol hrat radsej Gabbi ale tak uvidime, sanca je

Reagovat
Pipo123

Lenže Higuain bol aj v Coppe váš možno najlepší hráč, robil nám v obrane obrovské problémy, navyše nahral na gól Gabbimu, on aj keď nehraje nejak super, tak vždy dokáže spraviť gól

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
Votas

Napoli 4-2-2-1-1: Andujar; Henrique, Albiol, Koulibaly, Strinic; Inler, David Lopez; Callejon, Hamsik, Mertens; Higuain

Inter 4-3-1-2: Handanovic; Santon, Ranocchia, Juan Jesus, D’Ambrosio; Guarin, Medel, Brozovic; Shaqiri, Palacio, Icardi.

Rano vole jestli to pojebeš jak v poháru, tak tě vystřelím na oběžnou dráhu

FORZA INTER

Reagovat
snuff24

v plné polní .......až na il capitano

Reagovat
lnterista

uz by to chtelo udelat nejakej peknej vysledek a porazit konecne nekoho dobreho...zatim bodujem jen tam kde je to "povinnost" a ztracime s kazdym

Reagovat
olis

tak ked chcete porazat niekoho dobreho tak to momentalne nie ste na velmi dobrej adrese

Reagovat
lnterista

tabulkove...v calciu stoji vseci za hovno az na Juventus...spokojenej?

Reagovat
snuff24

sakra chtěl bych mít vaše problémy.

Reagovat
snuff24

- Neapol zatím dala na domácí půdě vždy branku v sedmnácti po sobě jdoucích utkání.

- Inter posledních pět zápasů v Neapoli nedokázal vyhrát ani remizovat.

..... táák a pozitivně naladěn už jsem

Reagovat
lnterista

jinak chudak zabak ten je ted urcite na velke

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že nehraje Hugo

Reagovat
smazaný uživatel

Máte někdo prosím link?

Reagovat
smazaný uživatel

picus

Reagovat
snuff24

To jako neni zadnej poradnej stream ?

Reagovat
Deki

tak jo, budu rád za remízu

Reagovat
#33CCCC

kde to pozerate?

Reagovat
Sali5

http://www.rojadirecta.me/goto/premiertv.pw

Já se dívám tady, větší kvalitu jsem snad ještě neviděl

Reagovat
#33CCCC

vdaka

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/63591/mattiello-surgery-tonight

A nejvíc ho sere, že pro něj skončila letošní sezona , ... vrátí se.

Reagovat
brenk
Reagovat
10

Federico Mattiello bude dneska v 21:30 operován. Má dvojitou zlomeninu, vazy naštěstí nebyly poškozeny. Vrátit by se podle odhadů měl za 5-7 měsíců.

Aby toho nebylo málo, Martin Caceres si dneska zlomil kotník.

Reagovat
DelPiero137

Kotnik? Martinovi sa tie zranenia lepia na paty poslednu dobu.

Reagovat
Pinturicchio

Fede

... a Martín jezdil na tréniku v autě nebo co? Ale tak naštěstí už je zpátky Barza a zahraje tam i Angelo.

Reagovat
10

ten by se dokázal zranit za každý situace, to je neuvěřitelnej smolař

Reagovat
Pinturicchio

Ale on občas vypadá, že tomu zranění jde za každou cenu naproti, navalený v autě, ty jeho sebevražedné zákroky v zápasech.

Reagovat
Furia Ceca

To mě ale na Martínovi nejvíc bere, ta (sebe)destruktivní energie. Kolikrát dohrával s obvazem a od krve.

Reagovat
brenk

no veď práve, že tam bude musieť zahrať Angelo

Reagovat
Pinturicchio

Už bude Barza.

Reagovat
10

jinak problém je spíš napravo, kde máme jenom Stephana...viděl si Padoina v poháru

Reagovat
Pinturicchio

... jasné 3-5-2 s Bobbym / Pepitem na kraji.

Reagovat
10

a snad už taky Romulo...a Kwadwo na druhou stranu

Reagovat
Pinturicchio

Podle Gazzetty ale až někdy kolem 33. kola , ale tak snad to bude dřív, no.

Reagovat
10

aha...jsem myslel, že měli být ok v půlce března

Reagovat
Pinturicchio

Asamoah (incerto 31ª giornata), Romulo (incerto 31ª giornata)

... je to škoda, ale radši to neuspěchat, Patrice (Pado) - Lichty (Bobby) by mělo stačit.

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, tak i Gazzetta to zkrátila o dvě kola během víkendu, ... tak možná budou zpátky dřív, než jsem čekali.

Reagovat
Furia Ceca

Ty jo, já už ani nevím, jak takovej Romulo vlastně vypadá...

Reagovat
Pettirosso

co ten Romulo sakra?

Reagovat
10

proč hraje Inter tak naivně? 20 minut a oni si málem nechali dát 3 góly z brejku...

Reagovat
Votas

chceme zmást Wolfsburg, aby si mysleli, že takhle budem hrát i ve čtvrtek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

jako tuhle taktiku bych chápal, pokud byste měli hrát ve čtvrtek jinak...ale o tom trošku pochybuju

Reagovat
Votas

to je bude místo Brozoviče nahánět Kuzma...nemám strach

Reagovat
10

tak to je jiná, to jsem nevěděl

Reagovat
Pipo123

Handovi by mali za celú sezónu bozkávať ruky, nohy aj vajcá

Reagovat
Deki

je to bůh... kým ho v létě nahradíme, to nevím

Reagovat
10

zrovna jsem chtěl psát, že na mě působí dost nejistě a že často chybuje, jak mu tam vypadla ta střela...myslím že s tím Handou z první sezony se to nedá srovnat

Reagovat
Pipo123

Nedá, ale stále je to ich najlepší hráč a neviem kde by bez neho boli, on toho hrozne moc pochytá.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
DelPiero137

Higuan mohol mat uz hattrick...

Reagovat
olis

Kkt

Reagovat
Pipo123

Neskutočná bránenie od Interu, Medel tam tiež behá úplne mimo

Reagovat
10

Mě úplně vytáčí, jak debilně ten Inter hraje. Mancini je úplnej analfabet že na tohle čumí a nic s tím neudělá, mohli dostat už asi 10 gólů z brejku jak přes kopírák...

Reagovat
Pipo123

De Bruyne si namaže zálohu aj obranu Interu na chleba, to bude dialnica pre jeho krásne prihrávky na Dosta

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem na Wolfsburg hodil, celkem pěkný kurz na tu pravděpodobnost jak to asi dopadne.

Reagovat
Pipo123

Já skúsim výhru Vlkov minimálne o dva góly

Reagovat
snuff24

to bude masakr v Německu

Reagovat
Nuno čomes

Pro má ten Davide a Danilo ty díry na tech stulpnach? Netuším jestli už to tady někdo psal.. Ale fakt by mě to zajímalo..

Reagovat
Inter Eterno Amore

To majú chorobu, čo chytili od Huga. Príšli veľké lýtka

Reagovat
smazaný uživatel

No za 0:0 můžeme být rádi...

Reagovat
olis

tento zapas prehrame...

Reagovat
10

Gabbi to rozhodne

Reagovat
Pipo123

Kto dostane červenú ? Juan alebo Brozovič ?

Reagovat
10

Brožović už jí málem měl

Reagovat
smazaný uživatel

Henrique

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
10

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Dejwa

nevim proč, ale mám pocit, že to dneska dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Žabák dneska celkem držák ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

několikrát dobře hasil, ale jinak jsou mimo všichni, bohužel

Reagovat
10

Inter začal tam, kde skončil...přestávka splnila účel

Reagovat
mastakillah

Marekiarooooo

Reagovat
snuff24

WOW to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Totálne mimo je Medel, Rano, Juan, Santon aj DAmrosio

Reagovat
olis

Marekiaro

Reagovat
FuckT

Aky dal ? bol som srat

Reagovat
olis

Henrique center a hlavickoval v 16tke

Reagovat
FuckT

Fuaaa, dlho nedal hamso z hlavicky!

Reagovat
smazaný uživatel

banda debilov...tam uz nie je co dodavat.. to co s nami spravi Wolfsburg ked takyto mantaci nas uplne biju?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teď Mauro z ničeho mohl

Reagovat
CubONE

Prave zacina na Eurosporte Orlando vs New York s Rickym a Davidom Villou

Reagovat
CubONE

A vlastne aj s Adamom Nemcom

Reagovat
10

Inler dominantní výkon Rafa je vážně magor, že ho nestaví

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Minimalne v poslednich zapasech delal hrozne moc trivialnich chyb, ale snad se do toho zas dostava

Reagovat
DelPiero137

Najlepsi bol komentator : sam Inler na lavicke co to pochopil, dnes podava vyborny vykon.

Reagovat
Nuno čomes

Já.vím ze to je kazdy zápas dokola... Ale prostě Rano a Juan. Pozicne mimo. Hamšík hlavickuje na malém vápně úplně sám.. Ten Juan je zbrkly..

Reagovat
mastakillah

Gonzaloooo

Reagovat
olis

Inter nas do tych sanci cely zapas posiela sam

Reagovat
10

neuvěřitelný věci...Guarin na 5 metrů nahraje přesně na protihráče, to jsem neviděl

Reagovat
DelPiero137

Ja som to bohuzial videl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už můžeme jenom čekat, než začne SEDM...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak z PES 2011. No, co si budeme povídat, dneska je to fakt tragédie ve všech směrech.

Reagovat
mastakillah

Krásnej gól

Reagovat
10

Reagovat
Deki

Jsou tam 3 na 2 a Higuain má tolik prostoru, že si mohl 100x vybrat, kam to pošle

Reagovat
olis

nemusi sa tvarit ako majster sveta, dnes uz mal dat minimalne 3 kusky

Reagovat
Dejwa

kluci zapomněli vyjít z kabiny

Reagovat
smazaný uživatel

Před začátkem prvního poločasu

Reagovat
Dejwa

první mi nepřišel až tak šílenej, možná je to tim že mi to už přijde normální ale toto se fakt nedá pobrat..

Reagovat
smazaný uživatel

To "mohlo být" 2-3:0, vůbec se mi to dneska nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta defenziva Interu je opravdu šíleně špatná, na úrovni horní poloviny tabulky top evropské soutěže až neuvěřitelně. To jsou dálnice až do brány.

Reagovat
10

tak oni v horní polovině tabulky nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Těsně jsou, teďka jsou devátí a i kdyby prohráli o 3, tak furt budou desátí, což je poslední místo v horní polovině. I když nevím, jestli by mě to jako fanouška Interu uklidnilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

nechapem preco nemozu takto odohrat aspon vacsinu zapasov, ano Inter nehra nic ale dnes to proste chcu vyhrat, odmakat, je to na nich vidiet, takto odohraju asi tak 1 z 5 zapasov aj to asi prehanam

Reagovat
mastakillah

Protože hrajeme v záloze s Garganem a Lopézem. Jak vidíme, tak s Inlerem to je jiná káva. Samozřejmě to není jen tím, ale je to jeden z důležitých bodu

Reagovat
olis

ako si napisal, nie je to len tym, v niektorych zapasov to hra svoju ulohu ale videl som uz takto odohrany zapas aj bez Inlera, Inler samozrejme bez pochyb musi hravat v zaklade, to vidi kazdy okrem tucniaka, k nemu by sa mal kupit niekto defenzivny kto ma vysoku kvalitu a niekto mlady podobny Inlerovy kto sa tam bude zapracovavat kym Inler neodide do dochodku

Reagovat
10

to taky nechápu...vy jste schopný přejet AS, pak vyhrát ve Florencii a další zápasy udělat 3 body za 4 kola a to je pořád dokola

Reagovat
10

z toho, jak dokážete zahrát proti top týmům, bych usuzoval, že mají hráči problém s motivací nebo tlakem...dneska hrajete trpělivě, chodíte do brejků, proti slabším týmům musíte hrát jinak a většinou neudržíte koncentraci

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli to je vyjímka, ale Neapol se mi dnes líbí, ty akce v 2. poločase jsou parádní, ať už teď gol Gonzála, nebo Hamšikův pas a stopping Callejona

Reagovat
smazaný uživatel

Maurooo

Reagovat
mastakillah

De Guzman uz se chystá beztak stáhne Hamšíka

Reagovat
smazaný uživatel

Rodrigoooo pojďmee

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool...tak snad to ještě ukopeme na 3:3 (nevěřím, že už to vzadu zavřeme)

Reagovat
olis

Reagovat
DelPiero137

Kto by to kedy povedal ze v Calciu budu padat tak lacne goly, v lige kde obrany prekonavali sviatocne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem psal o té červené?

Reagovat
Inter Eterno Amore

veštec

Reagovat
olis

kkt

Reagovat
mastakillah

Henrique je *****

Reagovat
DelPiero137

Ruka tam bola ale zatiahol ho?

Reagovat
Pipo123

Interu tie penalty proste musia pískať

Reagovat
smazaný uživatel

dovod?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna včera byla podobná na Cerciho

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Dejwa

ole

Reagovat
olis

neuveritelne

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodnej gol a nasimulovana penalta, ja bych tomu i veril

Reagovat
mastakillah

Penalta byla jasna. Henrique je idiot udelat tohle 5 minut před koncem za stavu 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam teda nicmoc stream ale palacio tam sebou placnul pekne

Reagovat
smazaný uživatel

plácáš tady jedině ty!

Reagovat
mastakillah

Mrkni na to pořádně. Chmátl po něm a když jenhráč chytrej, tak tomu jeste přidá. Tohle bránící hráč prostě udelat nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

kouknu, mozna jsem mel misto nasimulovana napsat prihrana

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
#33CCCC

Henrique

Reagovat
FuckT

Benitez

Reagovat
DelPiero137

Remiza nespravodliva, Neapol si to sam dokafral...

Reagovat
FuckT

Ale dobra, je, este takych 5 a mame to!

Reagovat
mastakillah

Hnus hnus hnus. Takhle ztrácet zápasy je fakt komický. Víc k tomu říct nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

priznam sa ze som neveril ze to mozme vyrovnat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Veril som vám Ragazzi .. Díky za remízu

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pod Mazzarrim by to bola jasná prehra ... Inter by sa zosypal psychicky

Reagovat
CubONE

To Orlando hra prekvapivo pekny a rychly kombinacny futbal. Po vcerajsom AC jak nebe a dudy

Reagovat
Pinturicchio

Dnes povinně za 3 body a zase AS trochu prchnout.

! ! ! JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/63609/mattiello-surgery-successful

Operace dopadla výborně, navíc se potvrdilo, že s vazy není nic.

Reagovat
Furia Ceca

Se mi ulevilo, fakt to nevypadalo včera dobře...

Reagovat
10

a Martín minimálně na 2 měsíce mimo hru, takže konec sezony

Reagovat
Furia Ceca

Ach jo.

Reagovat
M11

Reagovat
M11

to je malo..

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Na kokot , .... ale při Martínově stylu bych se nedivil, kdyby na to hřiště vyběhl i se sádrou na noze.

Reagovat
M11

v aute mozna

Reagovat
Pinturicchio

Sem to chtěl dopsat k té sádře.

Reagovat
10

https://instagram.com/p/0AMeIkj35y/?modal=true

mnohem lepší obrázek než včera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon ze si borec nalakoval vlasy po operaci

Reagovat
M11

to se pozna jak ?

Reagovat
10

určitě, včera ho s dvojitou zlomeninou nohy převezli do nemocnice, kde ho v 9 hodin večer operovali...dneska ráno vstal, došel si na kafe, dal sprchu, nageloval si vlasy a pak se nechal vyfotit...zkus tu malou kuličku v hlavě aspoň občas trošku roztočit

Reagovat
Pinturicchio

... ale on i včera to bral tak nějak ve stylu "pyčo, tak co, mám zlomenou nohu, mám se posrat?" Prostě Juventino.

Reagovat
Furia Ceca

I když to asi bude tím, že ten záběr možná neviděl... Ten byl asi děsivější než realita samotná, to vypadalo, že mu to lýtko každou chvíli ulítne... Fakt strašný. Sedm měsíců mimo, to je s ohledem na ten příšernej záběr úplná pohodička. Ještě že tak.

Reagovat
Pinturicchio

Možná byl i v šoku, kdo ví. Ale když se podíváš na hráče, kteří tam umírají proto, že mají natažené vazy a koukneš na tohle?

Reagovat
Furia Ceca

Jako jo, je to řízek! Prostě Juventino. Ale po tom zákroku byl v šoku určitě... Když si vzpomenu, jak tam ležel na zádech a těžce oddychoval... Když si na to vzpomenu, tak je mi z toho blbě ještě teď, i přesto že teď vím, že to dopadlo relativně dobře.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to jak vidíš, nepřirozeně zkroucené, tak je to docela náhul, můžu potvrdit.

Reagovat
Furia Ceca

A ještě když si uvědomíš, že jde o NAŠEHO hráče, který mu je teprve 19, má dobře našlápnuto a celou kariéru před sebou... O to to je ještě horší.

Reagovat
Pinturicchio

Je, ale bude v pořádku a vrátí se, je mu 19.

Reagovat
Furia Ceca

Určitě. Když si vzpomenu na tu jeho drzost, co předváděl v těch málo zápasech Juve, co odehrál... Ten by mi chyběl.

Reagovat
sankakofi

tak tak , najmä proti Laziu

Reagovat
Pinturicchio

... a ještě teda - http://football-italia.net/63614/mattiello-holding-no-grudges

Byl to férový souboj chlap na chlapa.

Reagovat
Pipo123

Dnes sa tak teším na zápas, takže jasná dvojka

Reagovat
Pipo123

Predpokladaná zostava Lazia

Marchetti - Basta, De Vrij, Mauricio, Radu - Biglia, Cataldi - Candreva, Anderson, Keita - Klose

Na tak dôležitý zápas by to bola až príliš ofenzívna zostava

Reagovat
Furia Ceca

To by ale mohlo na silně defenzivní a takticky dobře připravenou Fiorentinu platit.

Reagovat
Pipo123

Uvidíme, ale ešte sa uvidí pred zápasom, možno bude hrať Mauri namiesto Keitu

Reagovat
lucius6

Cataldi se hezky zabydlel v základu a je to jenom dobře

Reagovat
Pipo123

Sranda je že mi vôbec nemáme nejakého DZ v zálohe, v minulosti tam hrali vedľa seba Gonzalez,Brocchi, to bolo kurva defenzívne, teraz tam je Parolo aj Cataldi, obaja hodne ofenzívny a pod nimi Biglia

Reagovat
lucius6

To je pravda, ale právě to je podle mě jeden z důvodů našeho úspěchu v této sezoně, Parolo sice neni vždycky vidět tak jako jiní, ale on odvádí hrozně moc práce a běhá nahoru dolu a ten střed hřiště pak vykazuje úplně jinou kvalitu a flexibilitu než když tam postával Ledesma a dloubal se v nose

Reagovat
Vtáky cez tepláky

dôkaz toho, že žiadny muntari, essien, de jong a podobný nie sú potrebný ak dobre funguje obrana a hrá sa viac v útoku ako v obrane :)

Reagovat
Pipo123

Felipe Anderson by mal podpísať v Laziu novú vylepšenú zmluvy až do roku 2020

Reagovat
lucius6

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
M11

Gigi chřipka.. Dnes Storari

Reagovat
Furia Ceca

Jako já. Dnes ani zítra práce ne.

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-2-3-1): Marchetti; Basta, de Vrij, Mauricio, Radu, Cataldi, Biglia; Candreva, Mauri, Felipe Anderson, Klose. All.: Stefano Pioli.

A disp.: Strakosha, Berisha, Braafheid, Cana, Ciani, Novaretti, Ledesma, Onazi, Ederson, Perea, Keita.

FIORENTINA (4-3-3): Neto; Richards, Tomovic, Basanta, Pasqual, Kurtic, Badeli, Fernandez, Diamanti, Ilicic, Salah. All.: Vincenzo Montella. A disp.: Rosati, Lezzerini, Rodriguez, Richards, Alonso, Rosi, Pizarro, Lazzari, Borja Valerio, Vargas, Joaquin, Gilardino.

Reagovat
Votas

kolik těch richardsů Viola koupila?

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

dnes uz by opravdu nebylo spatne v klidu vyhrat

Reagovat
Pinturicchio

Mám vsazenou výhru o 3 góly, tak snad a i když ne, tak snad vyhrajem aspon 2:1.

Reagovat
Furia Ceca

A doufám, že se taky trefí Carlito, Icardi ho včera dohnal v tabulce střelců.

Reagovat
Pipo123

Na Fiorentinu to vieme, takže 4:1 FORZA SS

Reagovat
Tomanatura

Boze Montello proc se s tim tak seres a nehodis tam Gilu?

Reagovat
Tomanatura

499.

Reagovat
Tomanatura

500. pro dnesni vyhru Violy

Reagovat
Pinturicchio

Ted si mi díky tomuhle nahrávání si posral lístek.

Reagovat
Tomanatura

kohos podal?

Reagovat
Pinturicchio

Cistou 2.

Reagovat
Tomanatura

neverim tomu ani za mak. Ale za ten kurz se to zkusit musi.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pinturicchio

Musí ... hmm, ... ale tak času dost.

Reagovat
Furia Ceca

Tak komu věříte víc, Andersonovcům nebo Salahovcům? Sám jsem příjemně napnutej a zvědavej, jak to dopadne...

Reagovat
M11

me tak sere ze do LM nejdou 4.. snad se v EL nekomu zadari

Reagovat
Pipo123

Bigliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

Mati

Reagovat
lucius6

BIGLIA přesně tohle jsme potřebovali, paráda

Reagovat
Pipo123

Ale to bola pekná akcia, už Maurimu tam chýbal krok aby to usmernil do prázdnej

Reagovat
Tomanatura

Miro

Reagovat
Furia Ceca

Dneska to bude divoký, minimálně dva góly ještě padnou - trefí se Anderson a Salah.

Reagovat
smazaný uživatel

Miro kua

Reagovat
lucius6

Miro

Reagovat
Pipo123

to malo byť už 2:0

Reagovat
Pipo123

To je tlak tvl, Fiorentina vôbec nevie

Reagovat
Tomanatura

No, tak na toto nemam

Reagovat
smazaný uživatel

Bigliaaa fantaaaa

Reagovat
Furia Ceca

Ty woe, jestli Lazio po tom co předvedli za prvních 12 minut nevyhrajou, tak ty budou pěkně nasraní... Ale zápas je to zatím super!

Reagovat
Furia Ceca

* ti

Reagovat
M11

daji na 2-0 a pak to skonci 2:2

Reagovat
Furia Ceca

Tomu bych se vůbec nedivil při těch aktuálně katastrofálních obranách italských klubů.

Reagovat
lucius6

zatim paráda, jen to chce proměnit nějaké šance, protože 1:0 nic neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

nemám náhodou zrychlený sopcast? to je co kurva za fotbal Lazio co tam ten Pioli s něma ten Pioli dovedl to je něco.gratuluju

Reagovat
Pipo123

Nech mi už nikto nevraví že Lazio hraje na piču futbal

Reagovat
lucius6

to vážně někdo řekl v souvislosti s laziem v této sezoně, možná tak úvodní 4-5 kol to nebylo ono, ale od té doby hrajem úžasnej fotbal

Reagovat
10

to píše jen Aquilani, ne? ten ví piču babkinu

Reagovat
Alberto Aquilani

ja viem aspon to, no ....

Reagovat
GEGE

To je ten Gila tak v hajzlu,ze misto nej da radsi na hrot Ilicice?

Reagovat
Tomanatura

Tak beha tam spis Diamanti, Vinc asi chtel vic pohybu v utoku, ze se cela trojka bude stridat.

Reagovat
10

Conte: "Kdyby tohle Juve mělo "cattiveria" (= nasranost, zlost) toho mého Juventusu, mělo by o 20 bodů víc."

s ohledem na Allegriho to není úplně kolegiální, ale vidím to úplně stejně, píšu to tady delší dobu...hráči jsou prostě moc hodný, vyměkli a Allegri to z nich nedokáže dostat

Reagovat
brenk

znie to trochu namyslene, ale dobre vie, čo hovorí, kvalita kádru išla opäť o niečo nahor a Conte by z toho vytlačil viac, ale hodnotiť budeme na konci sezóny

Reagovat
Pinturicchio

Tonda ať radši mlčí a šoupe nohama.

Reagovat
andycek1

To je trapné že toto Tonda kecá do médií. To vypadá jak keby chcel Juventus dostat pod tlak a aby u nás Allegri zlyhal a nevyhrali Scudetto, jestli to je pravda lebo né všecko co sa povie do médií je pravda

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Conte by v prvom rade podľa mňa zase nič neuhral v LM.. v Alegri aj s topiacim sa AC dokázal niečo uhrať v európe.. čo bolo maximum Conteho?? SF??

Reagovat
Pipo123

Krásna strela, škoda

Reagovat
Pipo123

Fiorentina nech dá Netovi doživotnú zmluvu, bez neho by to dnes bolo aspoň 5:0

Reagovat
10

pozdě

Reagovat
10

ale je to zmrdeček, takhle nikdy nechytal

Reagovat
Furia Ceca

Jj, najednou mi jako případná naše dvojka nevadí.

Reagovat
Tomanatura

Tezko to udelal naschval. Proste z nej spadla nervozita, ma v pici a dela svou praci.

Reagovat
10

já to ani tak nemyslel...ale fanoušky Violy teď musí srát snad ještě víc

Reagovat
Alberto Aquilani

a že ich tu máš, no ....

Reagovat
10

ani se radši debílku nebudu ptát, jak si vydedukoval, že myslím fanoušky Violy na EF

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

som zabudol, že s tvojou slovníkovou taliančinou vymetáš aj talianske fóra ....

Reagovat
10

musím chodit se slovníkem na italský fóra, abych si dokázal představit nebo odhadnout nasranost fanoušků Violy vůči Netovi..? dneska si v obzvlášť dobrý formě

Reagovat
Shevchenko

Nechytá nijak úžasně, akorát to Vaše zakončení je děs

Reagovat
Pipo123

Práveže chytá super, nejde zbytočne na zem, počká si na zakončenie hráča, či už šanca Andersona aj Kloseho a potom jak vyrazil tú strelu Bigliu, klobúk dolu

Reagovat
lucius6

střela zákrok

Reagovat
Furia Ceca

Ty krávo, to by byl gól...

Reagovat
Shevchenko

Lazio super, už to melo byt tak 3:0

Reagovat
Alberto Aquilani

Salah ešte nemal loptu ....

Reagovat
Pinturicchio

.... and still better than Iturbe ....

Reagovat
Furia Ceca

Když mluvíš o tom Iturbem... Já jsem hrozně rád, že jsme ho v létě tenkrát nekoupili a místo něj přišel Pereyra. Je mnohem lepší a levnější než Iturbe.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Ja s tvojím názorom tentokrát nesúhlasím. Pereyra hrá síce dobre ale niečo mi u neho chýba. Iturbe bude ešte veľmi dobrý, nepodceňoval by som ho

Reagovat
Alberto Aquilani

Pinturicchio

17.07.2014 08:45

V Portu jsem ho nesledoval, respektive o něm vůbec nevěděl , ale letos byl fantastický, pro AS parádní posila. V Římě bude mít o třídu lepší spoluhráče, takže čekám, že bude ještě lepší.

Reagovat
Pinturicchio

... a to má jako dokazovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Felipe Anderrson mmmm. Pokiaľ by LFC poškuľoval po krídelníkovi mám jasno. Depay/ Anderson. Alebo nemecká škola Herrmann/Bellarabi

Reagovat
10

Liverpool pořád dokola

http://goo.gl/H4DlSo

Reagovat
Pipo123

Nevidel som tak slabú Fiorentinu v defenzívne časti, respektívne neviem či ich niekto tak peknými kombináciami tento rok prehrával. Dneska sa mi hodne páči Radu, Biglia a De Vrij

Reagovat
10

to jsem si včera po poločase Neapole s Interem říkal taky

Reagovat
M11

Storari, Lichtsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra, Vidal, Marchisio, Pogba, Pereyra, Tevez, Morata

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon je zraněnej?

Reagovat
M11

chripka

Reagovat
Pipo123

Novaretti, ok konec prehráme

Reagovat
lucius6

Reagovat
Furia Ceca

Fiorentina se nějak rozjela... Aby Lazio ty zahozený šance ještě nemrzelo.

Reagovat
10

to skončí remízou, to je úplně jasný...nakonec se Lazio ještě bude klepat

Reagovat
Furia Ceca

Vůbec bych se nedivil, ty zápasy Serie A jsou v poslední době jak přes kopírák.

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Anderson si to dáva úplne v pohode

Reagovat
lnterista

nezprotiv mi ho prosim te

Reagovat
Pipo123

Reagovat
M11

to mysli vazne Tomovic

Reagovat
Furia Ceca

Ten Kurtić je fakt hovado, pro nějakej prasáckej zákrok daleko teda nikdy nechodí...

Reagovat
Pipo123

Candrevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
lucius6

Anderson <3 Candreva

Reagovat
Pipo123

Ježiš Anderson si dá dres dolu, bude chýbať proti Torinu

Reagovat
Pipo123

teda Candreva

Reagovat
M11

tohle nikdy nepochopim.. ja byt trener tak je pretrhnu

Reagovat
smazaný uživatel

je to pako

Reagovat
Pipo123

Zasa pako, já to chápem, navyše v momente kedy kopal penaltu bližšie k tribúne kde sú fans Lazia, to sú emócie proste

Reagovat
smazaný uživatel

a příště bude čumět z tribuny s chipsama v ruce...?

Reagovat
lucius6

aspoň se nezranil, takže pokrok

Reagovat
Pipo123

Nevadí, aspoň si zahraje Keita

Reagovat
Vtáky cez tepláky

no to je skôr kvôli tomu, aby si minul žlté karty, vynulovalo sa mu to a potom by nedostal stopku na horší zápas. Aspoň tak sa to robilo kedysi a vyzlečením je dostať žltú jednoduchšie (aj športovejšie) ako niekoho len tak skopnúť :)

Reagovat
10

2:0, tak schválně

Reagovat
M11

vse podle planu

Reagovat
10

tak nic, no

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Kloseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
M11

Lazio

Reagovat
Tomanatura

Tak a zpatky na zem a zacit zase makat. Dnes nejhorsi zapas Violy v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

a já se těšil co předvedou..

Reagovat
smazaný uživatel

Salahovo kouzlo přestalo působit...

Reagovat
smazaný uživatel

neměl si to všechno vystřílet ve čtvrtek!

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio až se naučí lépe řešit finální fázi v útoku, tak múže hrát úplnou špičku

Reagovat
smazaný uživatel

Že ta Fiorentina ještě nevystřelila na bránu?

Reagovat
lucius6

Takhle se mi to líbí, super prostě super

Reagovat
smazaný uživatel

Preju Laziu tu ligu mistru Doufam ze to uhraje, klidne i to druhe misto..

Reagovat
Furia Ceca

AS/Neapol z předkola a Inter/Fiorentina přes vítězství EL.

Reagovat
Furia Ceca

Když na to Lazio koukám, tak mi hlava nebere, jak jsme jim tam u nich dali v pohodě trojku... To byl snad poslední zápas, co jim nevyšel, od tý doby hrozně jedou, včetně tý smolný prohry doma s Neapolí, kdy sice prohráli, ale byli lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby nezmatkovali v tom útoku, mohli vézt 6:0

Reagovat
10

měli bejt dávno druhý, nechápu co dělali s Janovem a Cesenou

Reagovat
Pipo123

My to na vás nevieme, ale odvtedy sa hodne zmenilo, prišiel Mauricio a ten hodne vystužil obranu, navyše v základe hrajú mladíci ako Cataldi, Anderson

Reagovat
Furia Ceca

Jo, to je fakt, už si ani nevzpomenu, kdy jste nás naposledy porazili.

Reagovat
smazaný uživatel

V tý Fiorentině je jugošů jak v Partzanu Bělehrad

Reagovat
10

minule s Interem celkem 9 Jugošů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Paráda slyšet fanoušky zpívat hymnu za stavu 3:0, užásný večer

Reagovat
Pipo123

Kloseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
M11

debac

Reagovat
lucius6

MIRO

Reagovat
smazaný uživatel

Vincenzo hoď tam ručník

Reagovat
10

ta obrana Violy si vsadila, ne? totální nezájem, úplně vypouští souboje...wtf?

Reagovat
M11

s nama se vystavili dnes maji v pii..

Reagovat
10

klasika

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
10

viděl si teď Saviče a Tomoviče? to bylo hodně nenápadný

Reagovat
bayern987

mirooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Co říkáte na toho senilního dědka "obranáře", že je znova v Cagliari? Oni to s tím sestupem asi mysleji vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Il Boemo

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, 15 minut a jdem na to!

Reagovat
smazaný uživatel

A to Neto ještě tak čtyři góly chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Neto byl dneska brutto

Reagovat
Furia Ceca

Slušná předkapela, ale už se těším na hlavní hvězdu večera! Ne, Lazio bylo dneska super, naopak Fiorentina mě teda dost zklamala, do dneška jsem je považoval za takticky nejvyspělejší italský tým se skvělou obranou - a oni si nechaj dát čtyřku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Anderson, Keita, Cataldi, to je paráda ako chcú hrať smerom dopredu, či to je 1:0 alebo 4:0, stále v pohybe, stále sa snažia útočiť. Hodne vdýchli Laziu chuť po góloch a nakazili aj staručkého Kloseho a konečne fungujúca obrana, konečne dobrá stopérska dvojica a výborné kraje obrany FORZA SS

Reagovat
lucius6

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Škoda že to lazio nehrá žiadnu europu tento rok.. By som chcel vidieť či by im to takto šlo aj tam aj v lige... Ináč jednoznačne lepší, škoda, fiore mám veľmi rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Ako si Fernando spieval hymnu Juve teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je krásný

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
sankakofi

tiež som si to všimol

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo tomu rozhodčímu jak za něho byla minuta ticha?

Reagovat
M11

autonehoda

Reagovat
smazaný uživatel

aha, díky!

Reagovat
smazaný uživatel

výborne chlapci !!! forza S.S. !!! len nezaspať na vavrínoch a makať ako doteraz ! koniec sezóny bude ešte tuhý boj ale verím že to zmákneme a snáď zbytočné prehry a remízy nebudú mrzieť.

Reagovat
lucius6

Reagovat
andycek1

Lazio normalne dá to LM aj z druhé místa a to by bylo nečakané

Reagovat
10

Allegri furt řve "calma, calma"...to Conte nikdy ani nevyslovil

Reagovat
smazaný uživatel

co to je?

Reagovat
10

"v klidu"

Reagovat
smazaný uživatel

Proč není Buffon, odpočívá?

Reagovat
Furia Ceca

Chřipajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám,že specialita naší kaprligy se v Serii A nepěstuje #Berardi

Reagovat
brenk

to je zas nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Když se podívám na Pogbovu hlavu,tak tam to nuda rozhodně není

Reagovat
brenk

tak to je ešte niečo horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Sassuolo bude hodně nepříjemný,dokud to bude 0:0 tak budou kousat. Je to o prvním gólu.

Reagovat
brenk

pravda, navyše v útoku môžu hocikedy pohroziť, bude to trápenie, ale teraz posledné minúty sa mi zdali byť lepšie zo strany Juve

Reagovat
Furia Ceca

Čím dýl to bude trvat, tím to bude horší... U některých našich hráčů už vidím frustraci, že nám to tam pořád nepadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

a já už nevidím ani tu flustraci - spadnul mi sopcast

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

to víš, v basketu to tam padá častějc

Reagovat
10

44:57 to pískne

Reagovat
smazaný uživatel

tu akci mohl nechat dohrát

Reagovat
Furia Ceca

Nejlepší bylo v minulý sezóně v nějakým zápase Juve, kdy rozhodčí nastavil tři minuty a když protihráč fauloval v čase 92:30 hráče Juve ve vápně, tak to sudí radši ukončil, aby nemusel pískat penaltu!

Reagovat
10

nebylo to spíš obráceně?

Reagovat
Furia Ceca

Ne, bylo to tak, jak jsem říkal.

Reagovat
Furia Ceca

Sakra, nehrajeme špatně, nechybí nám nasazení ani dobrý individuální výkony, ale tu finální přihrávku ne a ne poslat!

Reagovat
10

Hrajeme absolutní hovno, 5. zápas v řadě. Je to pomalý, bez nápadu, záložníci úplně utavený, vypadaj na 80 let. Bez Nanda to dneska bude těžký, vepředu v současným složení neudržíme nic. Btw. snad teď všichni vidí, co znamená absence Pirla...

Reagovat
Pettirosso

snad všichni vidí, že Conteho duch se pomaličku vypařuje a Max ho neumí týmu vrátit zpátky

Reagovat
10

nj, "Conteho duch odchází, začíná se ukazovat Allegriho ruka"...to už jsem četl hodněkrát neviděl bych to tak jednoznačně, tohle bysme dost možná zažívali i s Contem

Reagovat
M11

a on to vedel.. proto odesel

Reagovat
10

to je možný, vycítil, že už z těch hráčů nic víc nevymačká, zvlášť po MS...to je celkem pochopitelný jak z pohledu hráčů, tak z pohledu Conteho

Reagovat
Pettirosso

já nechci z Maxe dělat neschopu, ale ten Tondův řev a motivace k vítězství tam prostě chybí. Jasně, že i s Tondou byly hluchý období, možná mám krátkou paměť, ale nikdy to netrvalo tak dlouho (pokud nepočítám ten fám s tím profesorstvím od půlky druhé sezóny)

Reagovat
10

trvá to 3 týdny? u AS od listopadu...pod Contem jsme měli stejný období

Reagovat
Pettirosso

my nejsme AS

Reagovat
10

nejsme, proto to u nás trvá jen 3 týdny, máme 9 bodů náskok...a k tomu taky o 30 Scudett víc, o 2 titulky LM víc...no, mohl bych pokračovat hodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

neboj 2 tam padnou a když ne, taky nevadí. AS titul nechce a Lazio je daleko, stačí vyhrát jednou za měsíc

Reagovat
M11

jediny Tevez dre.. ale k cemu to kdyz leta vsude jen ne tam kde by byl nebezpecny.. ta zaloha je v prdeli.. nic nevymyslime.. Claudio se snazi Pirla zastoupit ale proste se nemuze s jeho rozehravkou merit.. s timto tezko sasky prekvapime.. dnes se tam tezko prokombinujeme a tak by nebylo na skodu vic strilet.. porad neco vymyslime,,

Reagovat
M11

chtelo by to jednu Pogbovku jedovku

Reagovat
10

nj, ale on se ani nedostane do nebezpečných pozic, vždyť furt hraje někde z křídla

Reagovat
10

tady se psalo, že je Pirlo brzda, ale on naopak naší hru zrychluje, to Claudio je ta brzda, všechno jde od něj do strany, na jistotu...má jiný přednosti, ale právě ty Andreovi nám aktuálně chybí

Reagovat
M11

Pirlo dokaze vymazat 10 hracu jednou nahravkou.. Claudio se snazi.. ale jsou to jen nahravky na jistotu ktere maji vyznam kdyz vedeme 2:0.. ne uz tolik kdy potrebujeme odemknout pevnou obranu

Reagovat
DelPiero137

Dnes je to upracovane ale aspon sa maka. Dnes to bude o jednej strele. Nie je to ziadna elegancia ale super sa dobre pripravil.

Reagovat
sankakofi

Sassuolo kvalitne bráni ale my nepredvádzame nič extra - hráme zle, žiadna myšlienka. Už tretí zápas mi to príde ako keby im Max povedal len rozostavenie ktorého sa majú držať a povedal hráčom ,,hrajte". Dúfam že aspoň vyhráme keď sa už nato nedá pozerať.

Reagovat
DelPiero137

To tam po pocase tifosi vyklidili kotol?

Reagovat
10

Curva Sud protestuje proti malýmu využívání De Ceglieho

Reagovat
DelPiero137

Pevne dufam ze srandujes takych 10-15 rad sedadiel tam uplne vyklidili po polcase.

Reagovat
10

ne, údajně protestujou proti pořadatelům, ale nevím kvůli čemu přesně

Reagovat
M11

neni zrovna vhodny moment

Reagovat
10

odešli během zápasu prej, nevím co se tam stalo

Reagovat
Furia Ceca

Od tý doby co odešli stojí ta atmosféra za hovno.

Reagovat
10

caalma caaaalma

Reagovat
M11

ty nase rohy me zabiji

Reagovat
10

za ně by se mělo začít fyzicky trestat každej druhej roh Juventusu končí brejkem soupeře

Reagovat
Pettirosso

nevyčítali tohle milanisti Maxovýmu AC v jednom kuse? Nebo to možná bylo bránění, ale něco s rohama určitě

Reagovat
Pipo123

Bránenie, AC by dostalo vtedy gól aj keby tam iba jeden protihráč

Reagovat
10

s Contem to bylo jak přes kopírák stejně špatný

Reagovat
brenk

tie naše rohy sú už legendárne fakt

Reagovat
Pettirosso

proč to jako nepískl na toho Lichťáka?

Reagovat
M11

Pereyra dnes nejhorsi

Reagovat
10

+ Morata a Stephan

Reagovat
Pipo123

a já kokot som podal handicap o 3 góly

Reagovat
10

já ti to říkal

Reagovat
10

proč nevystřelí?

Reagovat
DelPiero137

Ou Nando.....naznaky tam su len presne zakoncit.

Reagovat
Furia Ceca

To je děs ten druhej poločas, na to se nedá dívat... Nějakých 15, 20 minut do konce, tak snad to nějak urveme.

Reagovat
Pettirosso

Ještě, že to AS je letos ve stíhání marný, loni bysme už byli druzí s tímhle přístupem

Reagovat
10

Carlitos i Paul se vykartovali na Palermo...aspoň si odpočinou

Reagovat
10

tak Carlitos nebyl v ohrožení, beru zpět

Reagovat
Furia Ceca

Carlitos ne, vždyť seděl nedávno...

Reagovat
10

Magnanelli druhej žlutej zákrok na Evru během 10-ti minut, měl jít ven...

Reagovat
M11

POGBAAAAAAAAAAAAAA !!!

Reagovat
Pipo123

Pogba

Reagovat
DelPiero137

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dio peeeeecka!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
brenk

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pettirosso

díky bohu za POGBUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
10

POLPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

skvěle Pepe

Reagovat
Pettirosso

nechtěl to náhodou překopnout až na Teveze?

Reagovat
10

ty si hroznej hnidopich

Reagovat
Pettirosso

sorry

Reagovat
DelPiero137

Ale chcel

Reagovat
Pipo123

Pepe chcel skôr prihrať na hráča čo bol na krídle nie ?

len Pogba si to stiahol pre seba

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba Skoro jak Pavel proti Realu

Reagovat
10

přesně na to zakončení jsem si taky vzpomněl

Reagovat
eLJay.91

Skoro. Ten Pavlův byl úžasnej. Neuvěřitelnej. Na druhou stranu je pravda, že Pavel jich dal za kariéru takhle krásnejch pár, Pogbič to má od Boha, ten když bude chtít, může to tam takhle sypat každej druhej mač.

Reagovat
DelPiero137

Barzagli, Barzagli, Barzagli

Reagovat
Pettirosso

BARZAAAAAA

Reagovat
10

THE WALL is back

Reagovat
brenk

Barza

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli

Reagovat
Furia Ceca

Jo, ta krabice vzadu mi chyběla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Čo na výhru Juve povie asi Garcia ?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je přesně rozdál mezi juve a zbytkem ligy, když se nedaří tak to prostě na konci urvem

Reagovat
Pipo123

Simonemu čo jeblo ?

Reagovat
Furia Ceca

Proč byl Zaza tak nasranej?

Reagovat
Pettirosso

za tu žlutou na konci, myslel si, že to má za simulaci, tak se vzteká, ale já myslím, že mu ji dal za to zpracování rukou

Reagovat
Furia Ceca

Aha. Ta ruka byla jasná, proto jsem ten jeho vztek nechápal... Každopádně Leo byl taky dobrej, jak ho vzal kolem ramen, obešel s ním kolečko a když byl dál od spoluhráčů tak ho pustil a ještě do něj zezadu strčil!

Reagovat
Pipo123

Jj to sa mi tiež páčilo, to ako keby mu vracel, Simone kľud, ukľudni sa a potom len chod do piče !!!

Reagovat
Furia Ceca

Jsem si říkal, jako že je od Bonucciho pěkný, takový bratrský - o to víc mě finále rozsekalo!

Reagovat
eLJay.91

Mě to taky připadalo, jako kdyby mu řikal "klid, nenervuj se, za půl roku hraješ s náma, bude líp" a pak jeb, "vyvedl ho ze hřiště"

Reagovat
eLJay.91

https://www.youtube.com/watch?v=P2RZR72x12w

Když už tu na to přišla řeč. Krásnej gól.

Reagovat
Furia Ceca

To jsem tenkrát řval jak blázen... Škoda, že se pak vykartoval. Do dneška věřím, že ta jeho absence ve finále nás stála ten ušatej pohár...

Reagovat
eLJay.91

Myslím si to samý. To byla hrozná škoda. Hlavně mi ho bylo hrozně líto. Mrzelo mě, že to musel sledovat z tribuny. Musely to pro něj být muka. Přitom zrovna on si to finále tak strašně zasloužil.

Reagovat
Furia Ceca

Jj, taky mi ho bylo hrozně líto, jak se pak po odpískání zápasu rozbrečel. Ve vyřazovací fázi nás doslova táhl na zádech přes Barcelonu a Real, ale ten úplnej vrchol hrát nemohl.

Reagovat
eLJay.91

Vážně škoda..

Reagovat
Furia Ceca

Trochu kompenzace byla alespoň zlatej míč pro něj... Ale pohár LM bych bral víc no, bůh ví kdy ho vyhrajeme příště...

Reagovat
eLJay.91

Reagovat
Pettirosso

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele