Serie A - preview 26. kola

01.03.2014, 08:53, aktualizováno 02.03.2014, 08:43
Previews
Římské AS jenom remizovalo s Interem a může se navýšit jeho manko na Juventus, který čeká duel na půdě AC Milán. Fiorentina v dalším zajímavém duelu hostí Lazio, Neapol cestuje do Livorna, Hellas Verona bude chtít potvrdit své postavení v tabulce v duelu s Bolognou...
Cagliari Calcio - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Trápící se Cagliari vyzve čtyři zápasy neporažené Udinese. Oba celky od sebe dělí tři body, přičemž lépe jsou na tom hosté.

Cagliari se po dvou porážkách vytáhlo a ze hřiště Interu Milán si odvezlo bod. Situace sardinského celku ale stále není dobrá. Pět bodů náskok před sestupovými pozicemi nedává příliš klidu, zvláště když za deset kol dokázali vyhrát jen jednou. "Bod proti Interu je pro nás důležitý. Předvedli jsme dobrý výkon a tento výsledek nám nepochybně dodá další sebedůvěru," prohlásil Mauricio Pinilla. Sardiňané očekávají zlepšení a zejména na domácí půdě by měli zabrat.

Udinese se zápas od zápasu lepší, ale do ideální formy má stále hodně daleko. Guidolinovi svěřenci jsou v letošní sezoně nuceni bojovat o záchranu, namísto obligádního boje o evropské poháry. Bianconeri se snažejí dát zapomenout na vyřazení z italského poháru a ve zbytku zápasů Serie A chtějí získat co největší počet bodů a skončit v tabulce co nejvýše. Teoreticky ještě existuje možnost dostat se do Evropské ligy, ovšem na šesté místo ztrácí jedenáct bodů. "V loňském roce jsme měli fantastickou sezonu. Vyhráli jsme osm zápasů v řadě a kvalifikovali se do Evropské ligy. Pokud jde o poslední sezonu, tým se moc nezměnil. Je hodně kvalitní," nechal se slyšet obránce Thomas Heurtaux.

Hosté naposledy remizovali v Janově a doma s Atalantou. Předtím porazili Boloňu i Chievo, aniž by přitom inkasovali.

Trenér domácích Lopez nemá starosti s žádnou marodkou, přesto musí řešit dvě absence. Vykartovaní jsou totiž Conti a Ekdal. Na druhé straně barikády je situace komplikovanější. Zranění do hry nepustí Gabriela Silvu, Lazzariho, Bubnjiče a vykartovaného Domizziho.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Dessena, Rossettini, Astori, Avelar - Vecino, Cossu, Eriksson - Adryan - Pinilla, Ibarbo
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Heurtaux, Danilo, Naldo - Basta, Badu, Allan, Pereyra, Gabriel Silva - Fernandes - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Fotbalisté Turína budou po dalším prohraném derby nabírat sebevědomí a formu v domácím prostředí proti Sampdorii, které se poslední kolo rovněž nepovedlo. Postavení Granaty je na rozdíl od toho janovského parádní. Z osmé pozice stále může pomýšlet na evropské poháry.

Turínskému klubu se letos daří a fanoušci se mohou těšit z bojů o evropské poháry. Granata dokáže potrápit či obrat o body nejednoho favorita, proti úhlavnímu nepříteli se jí ale dlouhodobě nedaří. V derby proti Juventusu vyhrálo Toro naposledy v sezoně 1994/1995 a čekání na úspěch neukončilo ani před týdnem. Juventus byl opět o krok napřed a zápas vyhrál 1:0. Venturovi svěřenci se teď musejí koncentrovat na další zápas, doma totiž vyzvou Sampdorii. "Toužíme získat všechny tři body," prohlásil obránce Bovo, jenž si pochvaluje své působení v turínském klubu. <í>"Turín je zdravý a dobře organizovaný klub s jasnou vizí. Můžete zde vidět plody dlouholeté tvrdé práce."

Sampdoria v minulém kole podlehla AC Milán 0:2 a byla to druhá porážka v řadě. Předtím Blucerchiati podlehli Římu dokonce 0:3. "Co se týče výkonu, koncentrace a týmového ducha, nemůžu své hráče kritizovat. Udělali jsme co jsme mohli, ale oni byli lepší než my," zhodnotil zápas s AC Siniša Mihajlovič. Sampdoria je aktuálně devátá a na sestupové pozice má osmibodový náskok.

Nyní jí čeká zápas s Turínem, tedy soupeřem, který nepatří mezi oblíbence. Sampdoria dokázala Granatu naposledy porazit v sezoně 2008/2009.

Na straně domácích budou chybět Barreto, Masiello, Moretti a suspendovaný El Kaddouri. Ani druhá strana nebude kompletní. Mimo jsou Gastaldello a hned trojice hráčů si odpykává karetní trest - Palombo, Costa a v minulém kole vyloučený Maxi Lopez.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Bovo - Darmian, Kurtič, Vives, Farnerud, Pasquale - Cerci, Immobile
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Fornasier, Regini - Obiang, Renan - Gabbiadini, Krstičič, Soriano - Eder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.25 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Parma FC  (neděle 15:00)
Parma prožívá skvělou sezonu a zatím se jí daří předsezónní plány naplňovat na maximum. Tým trenéra Roberta Donadoniho těží z obnovené formy veteránů Cassana a Amauriho, kteří pomohli týmu na současné sedmé místo. Parma by ráda pokračovala a v souboji s posledním týmem ligy bude jasným favoritem.

Sassuolo začíná pozvolna platit daň přisouzenou nováčkům, což demonstrovala také v utkání proti římskému Laziu. Ani to neprožívá ideální časy, ale Sassuolo těsně porazilo. Neroverdi nestačily ani dvě branky ze závěru utkání, protože o třech bodech následně rozhodl Antonio Candreva s přispěním obránce Cannavara. Nyní čeká domácí hráče další těžký soupeř. Parma se totiž probouzí a tažena dvěma skvělými útočníky pomýšlí na evropské poháry.

A ty rozhodně nejsou nikterak daleko - na pátý Inter ztrácí Ducali pouhopouhé tři body. Sassuolo se ale prezentuje minimálně po herní stránce rozhodně lépe, než co by mohly říkat výsledky. Svědkem toho byl i relativně nový trenér na jeho lavičce. Alberto Malesani má se záchranou v první lize bohaté zkušenosti a uplatnit je bude chtít také v této sezoně. I když tým pod jeho vedením zatím nevyhrává, z nevýrazného systému přechází pomalu na organizovanou hru.

Také proto mohl trenér Malesani po posledním zápase své svěřence více než chválit. V pozápasovém souhrnu pro deník Gazzetta dello Sport devětapadesátiletý stratég poznamenal: "Nebyl to pro nás příliš dobrý zápas, protože jsme nezískali ani bod. Ale musím říct, že moji hráči na mě udělali dojem. Hráli jsme organizovaně a pozorně, na kolena nás srazily spíše individuální chyby. Myslím, že alespoň bod jsme si za náš výkon dnes zasloužili. To je ale fotbal, nikdy nevíte, co přinese další utkání. Proto k tomu s Parmou vzhlížím s optimismem. Práce, kterou hráči na tréninku odvádějí, se pomalu začíná vracet - náš tým hraje s nadšením, chutí a každý ví, co po něm chci," pochvaluje si Malesani.

Malesaniho jméno není pro mnohé fanoušky Ducali žádnou záhadou, neboť zkušený stratég tu již mezi léty 1998 až 2001 působil. Tradiční italský celek dokonce dovedl do Poháru UEFA, k zisku Coppa Italia a následně i Supercoppy. Radostnou zprávou pro fanoušky domácích i pro trenéra samotného je návrat talentovaného Domenica Berardiho, ke kterému se přidává také zkušený záložník Matteo Brighi. Parmě se také vyhýbají zranění, takže Roberto Donadoni může při skládání základní jedenáctky mít naprostou volnost.

Přestože se trenérovi Donadonimu daří udržet vysoká očekávání a jeho tým hraje pohledný fotbal, stále se najdou fanoušci, kteří nejsou spokojeni. Takové jádro dalo svůj nesouhlas najevo mohutným pískotem, kterým reagovalo na nedávnou bezbrankovou remízu s Catanií. Radost jim jejich svěřenci mohli udělat alespoň proti Fiorentině, neboť také s toskánským klubem dokázali srovnat krok. Tento výsledek udělal zkušenému Donadonimu nepochybně radost.

Po skončení zápasu to jasně deklaroval: "Hráli jsme proti jednomu z nejlepších týmů ligy a dokázali jsme s ním remizovat. Nemám nic, co bych svých hráčům vytkl, chlapci se opravdu snažili a naše hra se mi líbila. Dokázali jsme něco skvělého a pozoruhodného," radoval se Donadoni.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Ariaudo, Cannavaro, Mendes - Longhi, Brighi, Magnanelli, Biondini, Rosi - Berardi, Floccari
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Gargano, Marchionni, Parolo, Molinaro - Cassano, Amauri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Návštěva z Chieva Verona se bude muset hodně snažit, aby získala tři body. Domácí mají jednak výhodu prostředí a jednak si dobře pamatují na minulé utkání. Za prohru o gól bude chtít Chievo nyní satisfakci, takže i Denisova parta se musí mít na pozoru.

Ještě na začátku minulého měsíce se Atalantě dařilo a po utkání s Neapolí se vznášela v oblacích. Z takové výšky po výhře 3:0 ale museli Orobici velice rychle snést zpět do těžké reality prvoligových bojů, protože tři další utkání nevyhrála. Ze dvou z nich si dokonce odnesla porážku. Naději na zlepšení dal týmu trenéra Colantuona až duel s Udinese, neboť Orobici si se Zebrami rozdělili po bodu. Hosté na Stadio Friuli vůbec nezačali špatně a díky brzké brance Davideho Brivia vedli, ale konečné slovo měly Zebry, jejichž kapitán Di Natale dvacet minut před koncem srovnal.

Naopak Chievu se poslední utkání povedlo ještě o něco lépe - sicilskou Catanii odeslala prohra o dvě branky až na předposlední místo sestupového pásma, o což se góly postarali Cyril Théréau a Luca Rigoni. Mussi Volanti tím dokázali, že ještě nejsou odepsáni a pokusí se poprat alespoň o klidné chvíle ve středu tabulky. Postupu k lepším zítřkům věří také trenér Eugenio Corini, který v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport vyjádřil jasnou touhu zlepšovat se a postupovat tabulkou.

"Soupeřům jsme vyslali jasný signál, že tu stále jsme a pokusíme se o další body. Tento zápas se nám velice povedl a já jsem za podobný výsledek šťastný. Hráči bojovali od první minuty až do té poslední a výhru jsme si zasloužili. Když vytvoříme dobrou partu a každý hráč bude pracovat ve prospěch celku, pak najdeme rovnováhu a tyto důležité momenty celé sezony budeme zvládat," uzavírá mladý trenér.

Zklamán z výkonu svých chlapců nebyl ani trenér Stefano Colantuono, který po remízovém utkání médiím sdělil: "Předvedli jsme dobrý výkon proti skvělému týmu, což je výtečné znamení. Rádi bychom v tom pokračovali co nejdéle. Proti Chievu to ale bude dost složité, to je těžký oříšek k rozlousknutí. Já ale pevně věřím, že máme dostatek kvality na to, abychom si odnesli dobrý výsledek."

Atalanta se bude muset smířit s několika výraznými absencemi. Mimo hru je například mladý chorvatský útočník Marko Livaja, který byl z kádru vyřazen kvůli disciplinárnímu porušení. Podle některých médií totiž někdejší hráč Interu Milán odmítl nastoupit jako střídající hráč k poslednímu ligovému klání a byl proto potrestán. Jisté pochybnosti se v tmu Orobici vznášejí také nad startem Moralezovým, protože tvořivý hráč si stěžuje na svalové potíže. Poslední vzájemné utkání rozhodl právě Moralez, který by si jistě rád připsal na své konto další významnou trefu.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Benalouane, Stendardo, Yépes, Del Grosso - Raimondi, Baselli, Carmona, Bonaventura - Morález - Denis
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Dainelli, Cesar, Dramé - Guana, Rigoni, Hetemaj - Paloschi, Théréau, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Grifové chtějí do první poloviny tabulky a dnes budou mít k přiblížení svému cíli velkou příležitosti, hostí totiž předposlední Catanii. Forma obou soupeřů je zhruba stejná, favoritem ale budou přeci jenom domácí.

Zajímavé výkony předvádí v letošní sezoně FC Janov. Po divoké remíze s Udinese se Grifové předvedli na San Paolo v Neapoli, kde remizovali 1:1. "Není snadné hrát v Neapoli, ale v prvním poločase jsme odvedli dobrou práci. Zasloužili jsme si bod. Jsem spokojený s představením svých hráčů, ale teď musíme jít zase dál," neskrýval radost Gian Piero Gasperini. O další body budou janovští usilovat proti Catanii, proti které se jim nedaří. Za čtyři poslední vzájemné zápasy nevyhráli ani jednou.

Catania se pod Maranem zlepšila a začíná sbírat body. Její postavení v tabulce je ale nadále špatné. Na nesestupové pozice ztrácí dva body a do konce sezony se pochopitelně bude bojovat jen o záchranu. Naposledy Elefantini podlehli Chievu 2:0. "Proti Chievu jsme se zase vrátili o krok zpět. Nehráli jsme dobře a udělali jsme chyby. Ale musíme pokračovat v boji až do konce, zatím jsme ničeho nedosáhli. V příštích několika zápasech potřebujeme předvést dobré výkony a vyšplhat se nahoru. Abychom v neděli vyhráli, musíme předvést větší hlad, než Janov," rozhovořil se kapitán Sicilanů Mariano Izco.

Gian Pier Gasperini nemůže počítat s Gamberinim, Donnarummou, Kuckou, Vršaljkem a Matuzalemem. Také trenér Maran má potíže s poskládáním základní jedenáctky. Chybí totiž Castro, Barrientos, Almiron a potrestaný Bergessio.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, De Maio, Burdisso - Motta, Cofie, Bertolacci, Antonelli - Konaté, Gilardino, Sculli
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Spolli, Bellusci, Rolin - Peruzzi, Izco, Lodi, Rinaudo, Alvarez - Keko, Leto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.25 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Bologna FC  (neděle 15:00)
Nevyzpytatelný Hellas Verona se přetahuje s Interem o pátou pozici a před tímto kolem na něho ztrácel pouhý bod. Nerazzurri ale zajížděli na půdu druhého Říma, kdežto Veronští přivítají o záchranu bojující Boloňu. Hellas se pak netají tím, že i pro něj představuje záchrana primární cíl.

Po nešťastné porážce s turínským FC se Hellas rychle zmátořil a domácí nezdar odčinil výhrou na půdě Livorna. Veronský celek tak udržel kontakt s pohárovými příčkami a je nadále šestý. "Naším prvním cílem je hájit naše postavení v Serii A a k dosažení tohoto cíle jsme velmi blízko. Ale je zde ještě spousta zápasů a já nechci, aby mí hráči odpočívali. Naší motivací je vést si v této sezoně dobře a v pořadí chceme skončit tak vysoko, jak jen to bude možné," zůstává pevně nohama na zemi trenér Andrea Mandorlini. Nicméně i přes cíl zachránit se, bude Hellas v souboji s Boloňou velký favoritem. Koneckonců forma je jasně na jeho straně.

Boloňa bojuje o záchranu a po těžkém losu v podobě Milána, respektive Říma, jí čeká neméně příjemný soupeř - Hellas. Hosté budou bojovat nejenom o body, ale také o odčinění prvního vzájemného utkání v letošní sezoně. Hellas totiž na hřišti Boloni vyhrál vysoko 4:1.

Velkou ztrátu pro zápas s Boloňou hlásí Hellas. Kanonýr Luca Toni je totiž v trestu a do utkání nemůže zasáhnout. Je to ale příležitost pro Michaela Rabušice, který dost možná dostane šanci od úvodní minuty. Vedle Toniho budou scházet taky Gonzalez a Maietta. Kompletní nebudou ani hosté, ti postrádají Pazienzu, Acquafrescu a Della Roccu.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Marques, Moras, Agostini - Romulo, Donadel, Marquinho - Iturbe, Rabušic, Jankovič
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Mantovani - Garics, Khrin, Perez, Christodoulopoulos, Morleo - Koné - Bianchi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - SSC Neapol  (neděle 18:30)
Partenopei mohou slavit postup do další fáze Evropské ligy, ale teď se již musí soustředit na další kolo. V Serii A totiž jedou na půdu nováčka z Livorna, který svou kůži rozhodně nedá zadarmo. Livorno má totiž obrovskou motivaci - snaží se dostat pryč z pásma sestupu.

A k tomuto cíli mu již mnoho kroků nezbývá. Stačí porazit Neapol a doufat, že Bologna zaváhá. Na druhou stranu, rozdíl mezi oběma nedělními soupeři je přímo do očí bijící. I když se zázraky ve fotbale občas dějí, je nanejvýš nepravděpodobné, že by Benítezovi svěřenci utkání s nováčkem ligy podcenili. Otázkou zůstává, jak moc sil stál Neapol postup a zda ještě nějaké hráčům pod Vesuvem na návštěvu Livorna zbudou.

Domácí výhra v poměru 3:1 Neapoli stačila k postupu, neboť v Anglii dokázala se Swansea remizovat bez gólů. Na San Paolu už se rozhodnout muselo a díky brankám Lorenza Insigneho, Gonzala Higuaína a Gökhana Inlera se Partenopei mohou zapojit do boje o další trofej. Dvojutkání se Swans ale nepatřilo ke snadným, což si uvědomuje také trenér Benítez. Ten v pozápasovém rozhovoru dodal: "Bylo mi jasné, že nám soupeř způsobí mnoho problémů a nebude to pro nás snadné utkání. Swansea neměla co ztratit. V náš prospěch rozhodlo několik faktorů. Například máme větší individuální kvalitu a díky působení v Lize mistrů se můžeme pochlubit také větším polem zkušeností. Nicméně, teď je čas soustředit se opět na ligu."

V ní si parta kolem Marka Hamšíka připíše další těžký zápas, protože do hry se opět vrací například mladík Belfodil, který má chuť ukázat, že by v budoucnu mohl patřit k nejlepším hráčům ligy. Proti domácímu týmu ale stojí také historické statistiky, neboť poslední výhra Livorna proti Neapoli je datována do roku 2004. Od té doby si Partenopei na své konto připsali výhru ve všech šesti vzájemných zápasech. Livornu zatím příliš nepomáhá ani změna na trenérském postu, kam se místo odvolaného Attilia Perottiho posadil zkušený Domenico Di Carlo.

Neapol zatím o změně trenéra vůbec uvažovat nemusí, tým totiž spočívá na pohodlném třetím místě hned za druhým AS Řím a lídrem z Turína. Problémem současné Neapole je především neschopnost dovést dílo do konce a občas se jí stane, že v klíčových momentech postrádá jistotu a odhodlání. I to způsobilo již několik nesnadných chvil pro fanoušky Partenopei. Do formy se však pomalu dostává také Slovák Marek Hamšík a vítanou posilou se stal také záložník Jorginho. Jeho příchod z Hellasu Verona zajistil trenéru Benítezovi dostatek středních záložníků a na nedostatek si nemůže španělský stratég stěžovat ani v ofenzivní linii.

Do šancí se zlehka dostává především duo José Callejón a Dries Mertens, čímž často způsobují přečíslení a zrychlení v přechodu do útoku. V souboji s týmem, který neoplývá právě jistou defenzívou, by Neapol mohla zvítězit a přidat trochu tlaku na druhé AS Řím. To má totiž o jedno utkání méně. Livorno nemá na Neapol právě dobré vzpomínky, protože v sedmém kole bylo obětí debaklu o čtyři branky, kterými síť brankáře Bardiho zatížili Pandev, Inler, Callejón a Hamšík. Napraví si Livorno reputaci na Stadio Armando Picchi, nebo se po Evropské lize budou Partenopei radovat také v Serii A?
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Mbaye, Benassi, Greco, Duncan, Mesbah - Belfodil, Paulinho
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Fernandez, Henrique, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejón, Hamšík, Mertens - Pandev
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
ACF Fiorentina - SS Lazio  (neděle 20:45)
V neděli večer se na italských televizních programech dočkáme dvou velice zajímavých zápasů. Prioritou zřejmě zůstane duel mezi Juventusem Turín a AC Milán, ale ani druhý střet nenechá fanouška Serie A v klidu. Na Artemio Franchi totiž zavítá římské Lazio a svede boj o návrat ke špičce.

Kromě slavného a ostře sledovaného utkání na San Siru se do boje zapojí také toskánská Viola. Ta svede zajímavý souboj týmů, které se v týdnu zapojily do Evropské ligy. Zatímco domácí ale dánský Esbjerg celkově porazili a postupují, Lazio nestačilo na bulharský Ludogorec a se soutěží se loučí.K tomu přispěla zejména šokující domácí prohra, po níž ani tři branky na půdě soupeře nepomohly římskému klubu k postupu.

Na utkání s Esbjergem bude ráda vzpomínat celá Fiorentina a Mario Gómez ze všech nejvíc. Velká předsezónní posila z německého Bayernu Mnichov odehrála proti Esbjergu první úplné utkání po zranění, které si přivodila před dlouhými pěti měsíci. I když se rekonvalescenci věnoval německý reprezentant se španělskými kořeny dost dlouhou dobu, přesto se necítil zcela v pořádku. Bezprostředně po utkání sdělil zvědavým zástupcům médií své pocity.

"Pořád nemám fyzičku. Po pěti měsících pauzy je jasné, že to bude trvat ještě dlouho, než se dostanu do ideální formy. Těžké je pro mě určit, s jakým důrazem můžu chodit do osobních soubojů, nebo když se vracím zpět pro míč. Jde o správné tempo, které by mi mohlo pomoci. Vím, že mě čeká ještě dlouhá cesta, ale tohle přesně chci a mám na to, abych se vrátil ještě lepší," uzavírá střelec dvou ligových branek. A jeho účast na hřišti či nesporný talent budou Fiorentině velice potřeba, protože se ještě delší čas nemůže spoléhat na zraněného Pepita Rossiho.

Rossi není jediným zraněným hráčem, protože z utkání proti Dánům si odnesl zlomené žebro také obránce Manuel Pasqual. Celou Fiorentinou poslední dobou hýbaly vášnivé diskuze o objektivnosti disciplinární komise, která záložníkovi Borjovi Valerovi vyměřila trest na čtyři zápasy za údajné strčení do sudího. Kromě něj se do základní jedenáctky nedostane ani Mobido Diakité, David Pizarro, Ante Rebić nebo Ahmed Hegazy. Právě kritické utkání s Parmou, které skončilo remízou 2:2 se třemi vyloučenými hráči, způsobilo, že Viola nyní ztrácí na třetí Neapol již šest bodů.

Příliš se nedaří ani římskému klubu. Od odchodu záložníka Hernanese se Římané trápí a nyní se dokonce pohybují ve středu tabulky. Ambiciózní a hrdý klub přitom ještě nedávno bojoval v evropských pohárech. Z něj jej ale vyřadila remíza s Ludogorcem. Nestačily ani branky Diaa Keity, Brayana Perey a Miroslava Kloseho. Ani domácí scéna Laziu příliš nefandí, neboť před poslední výhrou nad nováčkem ze Sassuola Lazio k překvapení všech prohrálo s Catanií.

Také trenér Edy Reja byl ze situace nemile překvapen a potěšit jej nemohly ani zprávy o stavu zraněných. Kvůli zranění se do zápasu s Fialkami nezapojí Emiliano Alfaro, Hélder Postiga, Ederson a André Dias. Při posledním vzájemném střetu se body dělily, jinak se ale z minulých šesti duelů Viola radovala pouze dvakrát. Florencie je ale oblíbeným místem trenéra Rejy, jehož dvě poslední návštěvy s Biancocelesti vždy skončily vítězně. Dosáhne na tři body i potřetí za sebou, nebo Fialky naváží na představení s dánským Esbjergem?
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Rodriguez, Savić, Vargas - Aquilani, Ambrosini, Mati Fernández - Cuadrado, Matri, Iličić
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Konko, Biava, Ciani, Radu - Gonzalez, Ledesma, Mauri - Candreva, Klose, Lulić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - Juventus FC  (neděle 20:45)
Šlágr 26.kola italské ligy se uskuteční na milánském San Siru, kam zavítá mistrovský Juventus. Milánští se pod Seedorfem zlepšují a rádi by navázali na výhru z Janova. Stará dáma se ale pyšní fantastickou formou, v lize zatím prohrála jediné utkání.

Dva nejslavnější italské týmy se aktuálně nacházejí ve zcela jiném rozpoložení. Zatímco Juventus tři roky po sobě kraluje apeninskému fotbalu, Milán se zejména v letošní sezoně hodně trápí. Průběžná devátá pozice je pro klub takového formátu příšernou vizitkou. Nicméně nový trenér Clarence Seedorf začíná dávat kdysi obávající Milán do kupy. Z šesti ligových duelů prohrál jen jediný (s Neapolí 3:1) a v tabulce stoupá. Na evropské poháry ztrácí pět bodů, což rozhodně není manko, které by se nedalo dohnat. Juventus je na tom zcela jinak, s devítibodovým náskokem vede celou ligu. V této sezoně se přeci jenom v jedné soutěži dařilo více Milánu. V Lize mistrů se Juventus pakoval už v základních skupinách, kdežto Milán prošel do vyřazovací části, kde je ale blízko vyřazení, neboť domácí zápas s Atléticem Madrid nezvládl. Juventus ale stále živí naději na evropskou trofej, v Evropské lize je považován za největšího favorita.

Rossoneri v posledním kole zdolali Sampdorii Janov a Clarence Seedorf mohl být po výhře 2:0 na výsost spokojen. Především defenzíve začíná pracovat dobře. Jak se Sampdorií, tak i s Boloňou a Hellasem udrželi červenočerní čisté konto, což se v předchozích zápasech pod Allegrim povedlo jen čtyřikrát.

Juventus v lize válí a nemá pořádného konkurenta. Druhý AS Řím má sice zápas k dobru, ale i tak ztrácí na Starou dámu devět bodů. Juventini naposledy porazili v městském derby FC Turín 1:0 a v Evropské lize zvládli i odvetu a Trabzonspor porazili pohodlně 2:0.

Historie vzájemných zápasů je nesmírně bohatá. V posledních sezonách má ale navrch Juventus, který vyhrál třikrát v řadě. Na San Siru ale naposledy vyhráli domácí. "V minulé sezoně jsme prožili kouzelný večer. Vyhráli jsme zápas a od té doby šli nahoru. Doufejme, že prožijeme dobrou noc i tentokrát. Vítězství proti jednomu z velkých týmů by nám dodalo velkou podporu. Máme kvalitu na to Juventus porazit," věří v úspěch kapitán AC Riccardo Montolivo.

AC se musí obejít bez El Shaarawyho, Cristanteho, Balloteliho a Muntariho. Především absence "Supermaria" se jeví jako velkým problémem. V týdnu se vyrojili spekulace, že by Balotelli mohl stihnout zápas, ale momentálně je jeho start spíše nepravděpodobný. Na druhé straně bude trenér Conte postrádat Asamoaha, Chielliniho, Vučiniče, Pepeho i klíčového záložníka Vidala. Právě absence Vidala je jakousi protivahou chybějícího Balotelliho.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Bonera, Rami, Emanuelson - Montolivo, De Jong - Poli, Kaká, Taarabt - Pazzini
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Caceres - Lichtsteiner, Marchisio, Pirlo, Pogba, Peluso - Llorente, Tévez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.40 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Inter Milán  (sobota 20:45)
Poslední ligový zápas těchto dvou velikánů italské kopané skončil jasným vítězstvím AS Řím, které si i přes roli hostujícího týmu se svým soupeřem poradilo rozdílem tří branek. O něco podobného se v sobotu večer pokusí Mazzarriho svěřenci na Olympijském stadionu.

Po nadvládě Interu ještě z časů Mourinha se v duelech s AS Řím milánský tým hledá a již osm zápasů v řadě nenašel klíč k vítězství. Ve zmiňovaném počtu zápasů AS pětkrát vyhrálo, třikrát se body dělily. Na čí stranu se štěstí přikloní teď? Když se oba kluby potkaly v sedmém kole probíhajícího ročníku, Římané díky dvěma brankám kapitána Francesca Tottiho a jednomu zásahu mladíka Alessandra Florenziho zvítězili zcela jasně.

Od té doby se postavení na čele tabulky změnilo a římský klub byl vystřídán Juventusem. Přesto mohou Vlci považovat dosavadní průběh sezony za úspěšný, neboť sídlí na druhé příčce, pohodlně brání místo určené pro kvalifikaci do příštího ročníku vysněné Ligy mistrů a mohou ještě pomýšlet na sesazení Bianconeri. A protože ani Starou dámu v tomto kole nečeká nic snadného, musí AS nad Interem zvítězit, chce-li boj o Scudetto zdramatizovat.

Římané mohou spoléhat na dobrou formu, díky níž zvítězili v pěti utkáních ze šesti. Pokud se jim podaří udržet si ji, mohli by seriózně atakovat úspěšný rok 2001, který jim přinesl mistrovský titul naposledy. Nerazzurri může děsit také domácí forma Giallorossi, kteří ve dvanácti zápasech dosud hraných na Stadio Olimpico desetkrát zvítězili a připsali si k tomu dvě remízy. Bude Inter Milán prvním celkem, který AS na jejich půdě porazí?

Inter již tři zápasy neprohrál a zdá se, že konečně nachází svůj vlastní rytmus. Minulé kolo ale rozhodně nebude považovat za úspěch, neboť remíza s patnáctým Cagliari je jen stěží výsledek, který by vedení a fanoušky donutilo tleskat. Domácí tehdy dokonce museli dotahovat skóre, protože jako první se z penalty trefil Mauricio Pinilla. Díky Rolandově zásahu z druhé půle se již Inter mohl radovat, i když jen z bodu. Ten Interu zaručil třetí neprohraný zápas v řadě a souběžně s tím páté místo. Čtvrtá Fiorentina má náskok pěti bodů, ale Mazzariho tým se také musí ohlížet přes rameno na Veronu.

Interu se nedaří především na hřištích soupeřů - z posledních pěti zápasů mimo San Siro Mazzarriho svěřenci prohráli čtyři utkání. Přesto se pro zkušeného stratéga otevírají nové obzory. Jednak může svým hráčům děkovat za krásné představení v podobě poslední výhry nad ambiciózní Fiorentinou a jednak může v kádru přivítat již zcela připraveného záložníka Hernanese, který by měl pozdvihnout zašlou slávu Interu. V týmu Římanů není zcela jistý start kapitána Tottiho, dalším zraněným je Alessandro Florenzi.

Hlavní zásluhu na znovuzrození Římanů má bezesporu především trenér Rudi Garcia, který si stihl získat fanoušky, vedení i hráče samotné. Za všechny z nich hovoří dlouholetý symbol a zástupce kapitána. Reprezentační záložník Daniele De Rossi v rozhovoru pro deník Gazzetta dello Sport řekl: "Díky Bohu, že je trenér Garcia tady. Na začátku tohoto příběhu byl sice až čtvrtou volbou na trenérském postu, před ním ještě Max Allegri a Walter Mazzarri. Teď je ale jasné, že to byla skvělá volba a že právě trenér Garcia je ten pravý člověk, který se může zapsat do naší slavné historie," uvědomuje si De Rossi.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Benatia, Castán, Romagnoli - Pjanić, De Rossi, Strootman - Ljajić, Destro, Gervinho
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Rolando, Samuel, Juan - Jonathan, Guarín, Kuzmanović, Hernanes, Nagatomo - Palacio, Milito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC25213160:1966
2.AS Řím24176149:1157
3.SSC Neapol25156450:2851
4.ACF Fiorentina25136645:2845
5.Inter Milán251010543:2940
6.Hellas Verona251231043:4239
7.Parma FC24910538:2937
8.Turín FC2599739:3236
9.AC Milán2598839:3535
10.SS Lazio2598833:3435
11.Janov CFC2588928:3232
12.Udinese Calcio25841329:3628
13.UC Sampdoria25771127:3728
14.Atalanta Bergamo25841325:3728
15.Cagliari Calcio255101023:3525
16.Chievo Verona25561419:3521
17.Bologna FC25491222:4121
18.AS Livorno25551526:4520
19.Calcio Catania25471419:4319
20.US Sassuolo25451625:5417

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (524)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Forza ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

INTER!!!! Dneska cítím 3 body a ještě je k tomu aji krásný kurz!!!

Reagovat
snuff24

Forza INTER Mám vsazeno na AS, takže dneska budu buď šťastný nebo bohatý

Reagovat
smazaný uživatel

bohatý? to bys musel vsadit barák...dyť ten kurz je strašně nízkej

Reagovat
snuff24

počítám s tím, že všechno ostatní vyjde

Reagovat
Pasha

A čo ak bude X ? :D To potom nebudeš ani šťastný ani bohatý :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Nikdy bych nevsadil proti svojim!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
snuff24

No to já si říkal doteď taky a proto je možná Inter tam kde je Takže nová taktika

Reagovat
didosh

Já to myslel tak že radši nevsadím vůbec nebo vsadím na jiné zápasy.

Reagovat
Pinturicchio

Dnes Interu věřím minimálně na remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve a zajtra tri body pre nas

Reagovat
M11

tesim se na vecer.. cekam hodne vyhecovany duel

Reagovat
Pinturicchio

Arturo : “I thank anyone who thinks about me, but I am ever more determined to continue my path in this team. I have only one objective: to work day by day and contribute to the success of Juventus.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Zítra oberem Juve o body,sem o tom přesvědčený. FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Doufá, že se dá Mario na zítřejší zápas s Juve do pořádku, už tak jsme měli většinou nějaké problémy s nejlepším hrotem před tak důležitým a prestižním zápasem, je to fakt pech

Reagovat
rossoneri89

neda .... uz aj opustil Milanello ....

Reagovat
didosh

To je v prdeli!Obrovská ztráta před tak těžkým zápasem...

Reagovat
lnterista

ROMA: 26 De Sanctis; 5 Castan, 6 Strootman, 8 Ljajic, 16 De Rossi, 17 Benatia, 22 Destro, 27 Gervinho, 35 Torosidis, 44 Nainggolan, 46 Romagnoli

A disposizione: 1 Lobont, 28 Skorupski, 2 Toloi, 11 Taddei, 15 Pjanic, 20 Bastos, 24 Florenzi, 94 Ricci, 95 Mazzitelli, 96 Di Mariano

Allenatore: Rudi Garcia

INTER: 1 Handanovic; 35 Rolando, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 13 Guarin, 11 Alvarez, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 9 Icardi

A disposizione: 
30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 10 Kovacic, 14 Campagnaro, 17 Kuzmanovic, 20 Botta, 21 Taider, 22 Milito, 23 Ranocchia, 33 D'Ambrosio, 88 Hernanes

Allenatore: Walter Mazzarri

Arbitro:
 Bergonzi

Assistenti: Ghiandai, Manganelli

Assistenti Addizionali: 
De Marco, Pinzani

IV uomo: Musolino

Reagovat
Dejwa

konečně Maurito základ.. a zas Alvarez

Reagovat
snuff24

a Ambrož

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

to jako fakt sedí Hernanes?

Reagovat
smazaný uživatel

cez more sa na nas ruti flotila interu ,zostrelili nam dolezite dve lode s nazvom curva sud zo zadnej strany ...rimania a rimsky lud na hradby ,brante vase milovane mesto...forza romaaaa romaaaaa romaaaaaaaaa grande roma ...s.p.q.r. roma roma roma roma roma roma roma roma romaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
FuckT

Skoda, ze si sem nedal tu fotku celu.

Reagovat
didosh

Co to má ten kentusák na sobě?

Reagovat
FuckT

To neviem, ale vo svojom vnutri ma humor, a to sa mi paci. Tvorcovia South Parku raz prisli na Oscarov v zenskych satach na LSD. Hamsik mozno jebol hriby alebo nieco. :D

Reagovat
didosh

Tak jestli je Mara na houbach tak to chápu...

Reagovat
Pinturicchio

Náhodou je to docela vtipné a je fajn, že si ze sebe umí udělat srandu, ... přestává mi vadit míň a míň.

Reagovat
KillSwitch

vidím že ten rozhodca si ten zápas užíva

Reagovat
sankakofi

Nech sa namňa nikto nehnevá ale jasná penalta.

Reagovat
Dejwa

to by nesměl hrát Inter..

Reagovat
10

Castan ušetřen žlutý karty za jasnej šlapák, ale 9 hráčů AS si jde stěžovat rozhodčímu

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak...to muselo hodně bolet...

Reagovat
lnterista

ta atmosfera je hrozna

Reagovat
didosh

Opravdu byla špatná atmosféra?

Reagovat
Inter Eterno Amore

konečne sa na tú hru dá pozerať

Reagovat
Dejwa

finální fáze zas na facku..

Reagovat
10

panebože, co ten Inter dokáže zahazovat obrana AS po flámu?

Reagovat
sankakofi

Rozhodca je z Ríma?

Reagovat
Inter Eterno Amore

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Handanović musí byť za ten offside neskutočne rád

Reagovat
smazaný uživatel

Esteze tak... To by bolo riadne nefer keby islo AS do vedenia zo svojej prvej polosance

Reagovat
smazaný uživatel

V 10. minute bol Ljajic sam pred brankarom a zbytocne nahraval, takze by prva nebola

Reagovat
smazaný uživatel

Keby vystrelil, tak ano...takto ale kriznu prihravku cez 16ku ktora skonci v oute tazko povazovat za nejaka sancu

Reagovat
smazaný uživatel

Zaloha je neuveritelne nekreativna bez Pjanica, vonku u tazkeho supera by som si ju vedel predstavit, ale doma, kde mame tvorit my, je hlupe tak hrat. Obrana je samostatna kapitola, nejde to, neviem co sa stalo v poslednych zapasoch, ale vykony defenzivy isli velmi dole.

Reagovat
10

za co si Benatia s Castanem zasloužili tu imunitu u rozhodčích? to není jen dneska...

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam zas podla teba bolo?

Reagovat
10

třeba ta penalta a následná karta pro Benatiu? Castan za tenhle poločas bez žlutý? měl tam minimálně 2 zákroky na jasnou kartu...

Reagovat
KillSwitch

vtipné keď fanúšik juventusu ide hovoriť ako ostatným pomohli rozhodcovia

Reagovat
10

bože...

Reagovat
FuckT

Podla mna je skor vtipne to, ze sa nad tym este niekto pozastavuje. Tieto situacie sa vyskytuju takmer v kazdom kole v nejednom zapase, raz je poskodeny jeden tim, potom ten isty tim ziska od ineho rozhodcu vyhodu, a tak to ide stale. Rozhodcovia robia chyby a kazdy tim uz bol aj poskodeny ale zaroven mu bola zlym rozhodnutim dana aj vyhoda. Zbytocne to riesit...

Reagovat
10

stejně tak každý kolo někdo vyhraje, prohraje, remizuje, dá góla...zbytečný to ve fotbalový diskusi řešit

Reagovat
FuckT

Tak kazdy ma na to ine nazory no, ja radsej riesim prihravky, strely, obranu - technicke stranky futbalu. Niekedy ma bavilo diskutovat aj o tejto stranke, ale uz teraz v tom nevidim vyznam. Pokym budu rozhodcovia ludia, tak to bude pokracovat a pokazde riesit to iste ma moc nebavi. Ale respektujem, ked niekto iny ma chut prediskutovat aj tieto oblasti. Ale pride mi to vtipne, to nemozem zakryvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To oslavoval uspesny zakrok ??

Reagovat
smazaný uživatel

To je jako špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
M11

a ? vzdyt byl hodne dulezity

Reagovat
smazaný uživatel

ešte som to nevidel... že v sklze sa tesil akoby strelil gol

Reagovat
lnterista

to jsi asi jeste nevidel Lucia proti Barce na Meazze

Reagovat
lnterista

hrajem dobre ale ta finalni faze je zoufala...

Reagovat
10

Guarina jsem minule pochválil dokonce i já...a dneska je zpátky starej Fredy se vším všudy

Reagovat
lnterista

jj dopredu je spatny ale ta jeho sila v zaloze je platna...az si uvedomi kam patri a nebude si porad na nekoho hrat tak bude fajn

Reagovat
Pettirosso

neřekl bych, že hrajete nějak dobře, spíš AS nečekaně špatně. Toho by jste mohli/měli využít

Reagovat
smazaný uživatel

citim v kostiach ze Roma dnes vecer vyhra

Reagovat
Pettirosso

Gerv

Reagovat
lnterista

Palacio hroznej

Reagovat
10

Inter začíná odpadat...Hernanes není ready?

Reagovat
10

teď to rozhodne

Reagovat
10

Gervinho a Rolando, to je ale krásnej páreček

Reagovat
smazaný uživatel

penalta ne ?

Reagovat
Dejwa

dej tam Milita, dneska už rozvlní..

Reagovat
Inter Eterno Amore

SAMIR !

Reagovat
smazaný uživatel

Uff. Handa

Reagovat
lnterista

ted je to hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho je hroznej dement!

Reagovat
Dejwa

z Guarina fakt teču..

Reagovat
M11

Guarin a ty jeho ''strely''

Reagovat
lnterista

Guarin je kouzelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Este 10 minut...hlavne neinkasovat Inter

Reagovat
Dejwa

oni nemůžou tyvole.. nechápu jak je tohle možný, ani se nehraje v kdo ví jakým tempu.. neskutečný

Reagovat
10

navíc mají jeden zápas za týden...

Reagovat
lnterista

taky nechapu

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinha deportovat zpátky do Pobřeží Kocoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho zápasu sem čekal víc ale prostě chyběla tomu atmosféra která by to určitě posunulo o level výš.Usínal sem a to vydržím vždy hodně.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Dnes je potřeba to zaváhání AS využít, ne jako na Hellasu.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

je tady někde nominace na Španěláky,díky?

Reagovat
Pinturicchio

Potential Italy squad to face Spain

Goalkeepers: Buffon, Sirigu, Mirante (or De Sanctis)

Defenders: Maggio, Chiellini, Barzagli, Bonucci, Abate, Criscito, Paletta, Ogbonna, Astori

Midfielders: De Rossi, Montolivo, Verratti, Marchisio, Candreva, Giaccherini, Pirlo, Thiago Motta, Parolo (or Aquilani), Poli

Attackers: Cerci, Insigne, Osvaldo, Gilardino, Balotelli (or Immobile)

http://football-italia.net/45890/spain-italy-destro-balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

thanx

Reagovat
CubONE

Paletta? Ja som ho mal vzdy za Argentincana.

Reagovat
smazaný uživatel

já se divim,že tam není Antonelli,jinak nechápu co si slibujou od Gilardina

Reagovat
smazaný uživatel

Destro místo Balotelliho.

Reagovat
Mr.Jindros

Nevíte někdo prosím kdy má AS dohrávku s Parmou? Ten jejich zápas k dobru mě zlobí.

Reagovat
M11

co vim tak to melo byt 2.dubna nebo o tyden pozdeji..

Reagovat
didosh

Toho Balóna je opravdu škoda,proč musíme mít pořád smůlu na zranění?! Stejně se těším na večer! FORZA MILAN!!!!!!

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
didosh

SEMPRE AL TUO FIANCO!!!!! FORZA MILAN!!!

Reagovat
rossoneri89

Hamsika mam rad ale toto mi pride odporne az uchylne

Reagovat
The Krupy

Marco Storari by měl i v další sezoně působit v Juventusu, turínský klub se se zkušeným brankářem podle posledních zpráv dohodl na prodloužení smlouvy

Najlepšia brankárska dvojka v Taliansku

Reagovat
The Krupy

Chcel by som sa opýtať, je nejaký spôsob ako sledovať na nete Seriu B? Streamy z toho asi moc nefičia, že?

Reagovat
didosh

To sem se tu už též ptal...

Reagovat
Dominator

Nemam nejaky velky prehlad, ale z mojej vlastnej skusenosti aspon teda tolko, ze par-krat, ked som chcel nejaky zapas sledovat, tak som mal stastie, ze nejaky stream sa najst dal (kvalita sice nic moc).

Reagovat
The Krupy

Ostáva mi už len googliť

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA GENOA-dneska snadná práce

Reagovat
Pettirosso

Italy midfielder Marco Verratti claims it’d be “a step back” in his career if he left PSG for Juventus now.

“When I was a child I loved the Bianconeri, but today I am happy in Paris,” he told L’Equipe newspaper.

“After all, PSG have one of the greatest projects in the world. If I were to go to Juventus now, it would without doubt be a step back.

“In Paris I have the possibility to win everything over the next few years.”

Reagovat
Dominator

Na mna Verratti vseobecne posobi nesympaticky. Potetovany mladik. I ked v Juventuse dokazali/dokazu dat do laty asi kohokolvek

Reagovat
smazaný uživatel

Marco je potetovaný nějak šíleně?

Reagovat
Il Architetto

Krok zpět?

Reagovat
Maritazzi

Tak pro mě jsou taky nejperspektivnější tým v Evropě, takže na tom prohlášení nevidím nic špatnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni, příjde Pintu a už to začne

Reagovat
Pinturicchio

Bohužel je to tak, ... navíc na světě není tým, který by dokázal PSG přetáhnout hráče, pokud by se ho oni sami nechtěli zbavit.

Reagovat
Pettirosso

ok, ale mluví o nás, jak kdyby jsme byli na úrovni Lyonu

Reagovat
10

ať mluví...zatím jsem si všimnul jen toho, že neustále dokola mluví o Juve on, ne naopak v současným Juve by seděl na lavičce vedle Padoina

Reagovat
10

sedět na lavičce by byl "step back", no

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Melchior

z hlediska týmových úspěchů asi jo, ale hrát v jednom týmu po boku hráčů jako Pirlo, Vidal, nebo Pogba.. (a hlavně "doma", v Itálii)

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil v útoku :D

Reagovat
JacoBee

CF/CAM?...Tam hrával ve francii dost často a troufám si říct že tam hrál nejlíp v jeho kariéře :)

Reagovat
JacoBee

První roky ve francii*

Reagovat
smazaný uživatel

zatím na to nemůžu přijít protože to co hraje Catania za nesystém,to jsem teda dlouho neviděl jestli to časem rozluštim tak vám napíšu

Reagovat
JacoBee

Tak to pak chápu já koukal na whoscored a tam byl za hrotem :D...

Reagovat
smazaný uživatel

mě přijde že od 10min hraje defenzivního záložníka

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

jinak takovou holomajznu sem dlouho neviděl,naprosto odpornej fotbal nebo spíš nakopávaná,totální zrůdnost

Reagovat
JacoBee

Rambo v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Cassanova

Reagovat
GEGE

Berardi

Reagovat
Pinturicchio

Co udělal?

Reagovat
GEGE

byl tak minutu na hřišti odehrál míč na půlce a hrozně nenápadně dal při tom pěstí Molinarovy

Reagovat
Pinturicchio

Malesani ho nestaví ani tak a on udělá tohle.

Reagovat
Il Architetto

Chtělo by to gif.

Reagovat
stuff

tak molinarovi som to chcel urobit roky osobne

Reagovat
Pinturicchio

Toro, Hellas, pome kua.

Reagovat
Pinturicchio

Bergamo

Reagovat
Il Architetto

MANOLOOOO

Reagovat
10

Malesani tomu pomohl jak svině, stejně jako ta výměna půlky kádru během zimní přestávky

Reagovat
Dominator

To teda hej.

Reagovat
GEGE

Pro ně hrozná škoda,že jim nevyšel ten Pippo...mám pocit,že by jim tam skvěle pasoval.

Reagovat
10

taky jsem ho tam chtěl vidět, je to škoda...v tý době už byl Clarence jasnej, padnul pak nějakej důvod, proč Pippo zůstal v Miláně?

Reagovat
GEGE

Tak má rozdělanou práci v Primaveře s kterou těd vyhrál docela prestižní pohár a určitě se s ním do budoucna počítá.Uvidíme jak dlouho vydrží Clarence ale Pippo bude podle mě lepší trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Malesani je strašnej kašpar

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, Toro a Hellas běžte do řytě.

Reagovat
smazaný uživatel

košťata totální,nechápu

Reagovat
Pinturicchio

Jsem měl vsazeno, ... Atalanta, Janov a Parma OK a nevyjdou zápasy, kterýma jsem si byl jistý (Toro, Hellas).

Reagovat
smazaný uživatel

buď v klidu,já měl přesně to samý

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam hrubku jako vrata, brácho

Reagovat
Pinturicchio

Tahle byla úmyslně.

Reagovat
olis

Formazione ufficiale

Reina; Maggio, Fernandez, Britos, Ghoulam; Inler, Jorginho; Mertens, Hamsik, Callejòn; Pandev.

vzhladom k moznostiam spokojnost

Forza Napoli !!!

Reagovat
Votas

Livorno nemáš?

Reagovat
GEGE

Verratti To fakt řekl?

Reagovat
10

víceméně ano...

"Projekt PSG se mi zdá jako nejlepší na světě, můžeme vyhrát všechno. Jít nyní do Juventusu by byl krok zpět."

Reagovat
smazaný uživatel

Marco Verratti vylučuje možnost, že by v dohledné době opustil Paris Saint-Germain a odešel do Juventusu. "Když jsem byl malý kluk, měl jsem Juventus rád, ale nyní jsem šťastný v PSG, kde mám šanci vyhrát všechno během několika let. Kdybych teď šel do Juventusu, byl by to krok zpět," uvedl mladý záložník.

Reagovat
Milan.B

sa radsej nesmej, čukotku by ani neošikal

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem pleteš Rusko dmnte.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sem pleteš Rusko dmnte.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
lnterista

kua co to zase tomu Napoli piskli

Reagovat
lnterista

jinak Mbaye pekne

Reagovat
stuff

Reagovat
Votas

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sudi, to je fakt k smichu proste. Fotbal je kontaktni sport a tohle se proste nesmi fouknout ve vapne.

Reagovat
olis

Reagovat
lnterista

Reagovat
10
Reagovat
Pettirosso

pořád skvělá

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente

Reagovat
lnterista

doufam ze je porazite

Reagovat
Milan.B

dufas zle

Reagovat
M11

Reagovat
Il Architetto

Vítězná

Reagovat
Pettirosso

Isla měl dostat šanci, po tom jak zahrál v Turecku

Reagovat
10

Milan (4-3-2-1): Abbiati; Abate, Rami, Bonera, Emanuelson; Poli, De Jong, Montolivo; Kakà, Taarabt; Pazzini.

Reagovat
Pipo123

Marchetti; Ciani, Cana, Radu; Konko, Gonzalez, Ledesma, Biglia, Lulic; Candreva; Perea

Edy prekvapuje, dáva znova šancu Marchettimu a obrana CIani, Cana Klose len na lavičke, zaujímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
Pettirosso

aby třetí ještě neskončil Inter

Reagovat
Pettirosso

s takovou..

Reagovat
10

nebo AC ...řekl bych, že ty týmy od druhýho místa jdou konstantně stejně průměrně...uvidíme, kdo udělá nějakou delší sérii výher a utrhne se, pořád tak nějak věřím Viole, přestože to taky není žádnej šlágr zatím

Reagovat
lnterista

rozhodci bude taky hodne dulezitej

Reagovat
10

olis říkal, že toho se bát nemusím

Reagovat
lnterista

ty ne...ty ses v klidu ale co mi dole

Reagovat
10

včera zářez, s Fiorentinou vám zase pomohli, je to nahoru dolů...

Reagovat
Maritazzi

Zářez? Mně to na ty sporný situace přišlo vyrovnaný.

Reagovat
10

možná kvantitativně...ale Inter měl v 15. minutě kopat penaltu a v 37. druhou, navíc měl hrát proti deseti lidem, faul Samuel přišel v druhým poločase, pěst Jesuse (oplácení) víceméně na konci zápasu

Reagovat
lnterista

ja nerikam...s Fiorentinou ano ale s AS to bylo tak 50 na 50. Jinak ja jsem s bodem nakonec rad

Reagovat
panca

muj tip 02 na juve.

Reagovat
10

0:3...FORZA JUVE

Reagovat
sankakofi

Reagovat
Hans82

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

3:0 FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

Forza MIlan !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!!!

Reagovat
FORZAMILAN

FORZA RAGAZZI

Reagovat
M11

co to ma Seedorf za VIPko

Reagovat
rossoneri89

to si nechal spravit aby videl lepsie na ihrisko

Reagovat
rossoneri89

tak pome chalaniii .... FORZA MILAN

Reagovat
Tomanatura

VIOLA

Reagovat
Il Architetto

Hledá se noha.

Reagovat
DelPiero137

Som zvedavy ako to zvladneme bez Vidala v tazkom zapase.

Reagovat
Il Architetto
Reagovat
Pipo123

Cana nádheraaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Lorik je pan

Reagovat
stuff

Reagovat
rossoneri89

Trabant neTrabant nahravat by ale mohol

Reagovat
Pettirosso

jasnej faul na Claudia

Reagovat
smazaný uživatel

Ho riadne skosil Rozhodca od toho dva metre a vraj lopta

Reagovat
panca

ten taarabt je strasnej. Hlava dole, neprihraje a neprihraje

Reagovat
Pipo123

Gól Canu, nádherne to vystrihol http://www.youtube.com/watch?v=pr4GjZgvZyg

Reagovat
Maritazzi

Portieri : Buffon (Juventus), Perin (Genoa), Sirigu (Paris Saint Germain);

Difensori : Abate (Milan), Astori (Cagliari), Barzagli (Juventus), Bonucci (Juventus), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit San Pietroburgo), De Sciglio (Milan), Maggio (Napoli), Paletta (Parma);

Centrocampisti : Candreva (Lazio), Giaccherini (Sunderland), Marchisio (Juventus), Montolivo (Milan), Thiago Motta (Paris Saint Germain), Parolo (Parma), Pirlo (Juventus), Verratti (Paris Saint Germain);

Attaccanti : Cerci (Torino), Destro (Roma) , Gilardino (Genoa), Immobile (Torino), Insigne (Napoli), Osvaldo (Juventus).

Reagovat
stuff

lichti

Reagovat
Il Architetto

Mauro by to dal.

Reagovat
rossoneri89

Abbiattiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

ABBIATIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

no ty voe

Reagovat
smazaný uživatel

Ta naše obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Abbi Trabant je ted dobře povodil, ale u 15 takové kokotiny nemůže vymýšlet

Reagovat
DelPiero137

Tevez to riadne zamotal a Nando netrafil...

nasa obrana odpoveda rychlo a necha AC aby si sancu vypracoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Lichstainer si robis prdel asi

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana AC

Reagovat
brenk

neskutočne veľa zbytočne stratených lôpt

Reagovat
smazaný uživatel

ten roh si vycucal z prstu ne

Reagovat
smazaný uživatel

Už mě Lichty sere s tou jeho jedinou kličkou

Reagovat
smazaný uživatel

Urby vs Lichsteiner, to bude. Teraz mu to nastastie vyslo.

Reagovat
mojmira

tak ono Urby vs kdokoliv je vždycky o nervy

Reagovat
10

kdykoliv jsem viděl Urbyho pod Seedorfem, tak byl hodně aktivní, většinou jeden z nejlepších

Reagovat
mojmira

jasně, poslední zápasy nehraje zas tak zle, ale prostě to není obránce

Reagovat
brenk

Lichtiho kľučka je už fakt patetická...

Reagovat
smazaný uživatel

Urby zatím paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot. Kurva. Kaka.

Reagovat
CubONE

Jeeeezis

Reagovat
Yanek

Ricky

Reagovat
stuff

ffffffuuuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

To je záááááááááááááááákrok

Reagovat
smazaný uživatel

RICKY!

Reagovat
rossoneri89

pre boha kristove nohy co do prdele bolo totooo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
panca

kaka tos totalne posral

Reagovat
Pettirosso

Leo, ty seš fakt nepoučitelnej blbec

Reagovat
brenk

spraviť takú pičovinu

Reagovat
mojmira

kaká

Reagovat
10

Bonucci ty %;@`˛&

Reagovat
FORZAMILAN

Ufffffffffffff sakra ale Ricky

Reagovat
M11

3x infarkt..

Reagovat
DelPiero137

Nasa obrana je Slovenska, hokejova na Sochi. Cumia co sa stane a cakaju ze hraca si preberie niekto iny.

Leo ma zase svoj den, ale nechat tolko nekrytych hracov ac v 16 je nafacku. Stred pola sa nevracia s hracmi ac.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí mi tam Vucinic

Reagovat
smazaný uživatel

Kto vymenil Asamoahovi nohy za dve polena? A ten aut nemysli vazne.

Reagovat
Pettirosso

se toho nedotkl

Reagovat
10

je nějak mimo

Reagovat
M11

hrajme ale.. tohle me nebavi

Reagovat
10

tohle vůbec neumíme hrát, není to tomu týmu vlastní...a stejně tu pasivitu poslední dobou hrajeme nějak často

Reagovat
M11

co to kurva je ? Barza uz treti katastrofalni nahravka z ktere mohl byt gol.. vsichni uplne mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

obrana byla chlastat jinak to nevidim

Reagovat
10

spíš záloha, ta neexistuje...nechci věřit tomu, že Vidal tolik chybí

Reagovat
Pettirosso

nikdo neběhá, běhá nejvíc Pirlo

Reagovat
DelPiero137

Claudia som este nevidel vratit sa, Pogba to iste.

Reagovat
smazaný uživatel

asi máš pravdu já si teda myslim že je to Vidalem ten tam vždy naběhá za 3 :-) marchisio a pogba neviditelny

Reagovat
10

v tomhle asi jo, ne náhodou má s přehledem nejvíc odebraných míčů v lize, což se dneska snad nikomu ze záložníků ještě nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

pozitivum je, že si po dlouhý době zachytá pořádně Buffik :)

Reagovat
panca

tohle nas bude mrzet

Reagovat
Pettirosso

přes Bonucciho dneska padne gol. ještě ani jednou Pazza neubránil

Reagovat
stuff

rozmyslam.. to vidal tak chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

zdá se mi to nebo tam Pogba jen tak poletuje a ani neví co má hrát

Reagovat
stuff

Reagovat
rossoneri89

Boateng

Reagovat
Pettirosso

Milán zatím jasně lepší. Zajímalo by mě, kdy začnem hrát

Reagovat
smazaný uživatel

až dostanem gola takže 10 min před koncem

Reagovat
smazaný uživatel

Nie a nie to tam padnut. Ale normalne ma konecne bavi sledovat zapas AC, uz to nie je len utrpenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

prežiť do polčasu a trošku im vypláchnuť žalúdky lebo takto to nemôže dopadnúť dobre...

Reagovat
DelPiero137

Zase to flakame, ac chce hrat a dat gola a maju k tomu blizko. Otacat sa bude tazsie

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Taaraabt...

Reagovat
Yanek

Úplně vidím, jak dostaneme nějakou haluz z brejku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako inak.

Reagovat
CubONE

Po velmi dlhej dobe sa fakt bavim nasim futbalom Juve nam to strasne ulahcuje, treba to vyuzit.

Reagovat
brenk

ale AC hrá presne to, čo na Juve platí...trošku zatlačiť na obrancov, postrážiť si nakopnuté lopty a Juve ani neprejde cez polku...

Reagovat
smazaný uživatel

strašne komická tá obrana Juve

Reagovat
Pinturicchio

Lichty out, okamžitě, horší než Isla v jeho nejhorších zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Lichty s Pogbou v půlce dolů, Isla s Vidalem na plac a začněme hrát!

Reagovat
10

Vidal má stopku

Reagovat
M11

od 20 minuty jsme si nedali 3 kloudne nahravky..

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš já si toho Pazza tak zamiloval... doufám že mu to tam dnes spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

AAAAAAAAA GIGI TY SVINA.

Reagovat
Yanek

Kakaa, to je radost se na něj dívat

Reagovat
DelPiero137

Tvl nech uz je polcas

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe já na to dneska už nemam

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to už byla tak 4. golovka Buffon zachranuje

Reagovat
panca

mohl by zkusit hondu misto taarabta. Je hroznej

Reagovat
rossoneri89

jeziiiiis mariaaaa ..... mame sanci na 2 zapasy

Reagovat
Mr.Jindros

Co to je?

Reagovat
Pettirosso

Nebýt Gigiho je to už 5:0 a do druhé půky ani nemusíme chodit

Reagovat
10

můj tip 0:3 žije

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká klasika. Buffon vs. Ac

Reagovat
M11

LLORENTEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Reagovat
Yanek

Reagovat
Il Architetto

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
CubONE

Kurva kurva kurva nezasluzeny

Reagovat
stuff

s tou zalohou treba nieco robit

Reagovat
smazaný uživatel

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Reagovat
FORZAMILAN

já se na to vyseru

Reagovat
Milan.B

zebraci nic nehraju a daju nam gola

Reagovat
smazaný uživatel

žebráci?

Reagovat
Milan.B

no a? hraju jak zebraci cely polcas a daju takeho potoša....

Reagovat
Pettirosso

potoš je slovensky krásnej gol?

Reagovat
Milan.B

to vies ze hej

Reagovat
brenk

AC si robí piču ale Gigi

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

nejzkurvenějšá sezona ze všech zkurvených

Reagovat
Pinturicchio

Nandoooooooooooooooooooo

Zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

ty chceš dostat čočku co :D

Reagovat
Pettirosso

náhodou krásná akce

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Pettirosso

LLOOOOOOORENTEEEEEEEEEEEEE

To nasere

Reagovat
smazaný uživatel

Dostane se to k nám před bránu a je vymalováno...

Reagovat
10

GOLASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
stuff

Reagovat
Hans82

joooooooooooooooooooooooooo Nandoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
panca

curaci, ti obranci

Reagovat
panca

curaci, ti obranci

Reagovat
Fenri

Tak to je krutý pro AC

Reagovat
smazaný uživatel

luckeri

Reagovat
DelPiero137

Ani neviem ci sa tomu tesit po tom co predvadzame poslednych 30min. Zase budu vsetci hrdinovia ako z toho vybruslili...

Reagovat
stuff

Reagovat
mojmira

tohle bylo naprosto jasný OTOČIT

Reagovat
smazaný uživatel

Abate

Reagovat
rossoneri89

do pice vyjebanej

Reagovat
brenk

normálne aj mne je ich lúto

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

veď to je nepozerateľné z našej strany...

Reagovat
Pinturicchio

Důležité je, že vedeme a to, abychom to udrželi. Dneska je mi hra putna, pokud budou tři body.

Reagovat
brenk

to nič nemení na tom, že sa viem dosť živo vcíciť do pozície AC

Reagovat
Pinturicchio

Líto AC? Nikdy.

Reagovat
brenk

tvoja vec

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu, haluzáci

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Supeeeer. Ale nezasluzene vedenie Hrame otrasne...

Reagovat
maras93

Neskutečný, neskutečný.. to neni možný.. DO 3,14ČI.

Reagovat
Shevchenko

Ach jo

Reagovat
panca

kde byli rami s bonerou?

Reagovat
panca

a abate taky stoji 3 metry od utocnika

Reagovat
Shevchenko

Na párku klasicky.

Reagovat
rossoneri89

Atletico part.2?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, koncovka je fakt otřes v posledních zápasech.....Kdybychom uměli využít 1-2 šancí jako Juve měli sme to už v kapse

Reagovat
panca

ono by to casem prislo, ale pokud nas srazi neskutecny chyby v obrane, tak se pak tezko zveda

Reagovat
smazaný uživatel

právě na to se nesmí čekat. Chce to z první druhé šance BAM gól a hraje se víc v klidu. S tím Atléticem to bylo uplně to samý.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, nemoze byt kvalitny vykon aj body. Tak ako ma nasi prekvapili, tak ma Juve sklamalo vykonom - ubohy vykon, nehodny majstra.

Reagovat
brenk

dúfam, že ten gól nič nezmení na Conteho nálade

Reagovat
M11

jestli ale budeme pokracovat v trendu prvniho polocasu tak to AC otoci s prstem v nose.. takove stesti mit porad nebudeme

Reagovat
FORZAMILAN

Hmm, to bude jak s atléticem

Reagovat
M11

Pogba ma opet slusne v pici

Reagovat
Pettirosso

dolu, hned. On tu lavičku potřebuje jak sul. Akorát sem si neuvědomil, že je Vidal na tribuně

Reagovat
10

AC si gól zasloužilo víc, ale ta akce byla krásná

Reagovat
rossoneri89

v prvom polcase sme boli jasne lepsi .... a presne toto som ocakaval ... my nedame gol ani z brankovej ciary a Juve za 30 minut prejde raz k nam a da gol pici ho tam .... dufam ze otocime .... FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Neotocia nic. Zosypu sa a dostanu dalsie dva.

Reagovat
rossoneri89

ale hadam nie ...prvy polcas bol paradny okrem toho zasrateho golu

Reagovat
Yanek

Nepíše se mi to dobře, ale bez Bala jsme týmovější, stejně jako bez Ibry. S tím jsme ale narozdíl od Maria byli silnější. V létě bych pouvažoval nad prodejem a přivedl Seedorfovi aspoň 2 pořádné posily. Ten jinak dokazuje, že by na to klidně mít mohl a určitě to není taková marnost, jako poslední měsíce pod Allegrim, nebo nedej bože Leonardem. Juve ale hraje pod své možnosti, to je třeba uznat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jestli s timhle uhraje Juve titul tak to něco vypovídá i o současné kvalitě ligy

Reagovat
10

takže titul by vlastně mělo dostat AC, protože odehrálo dobře tenhle poločas?

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Ak hrate takto stale bez Vidala, tak ho ma dostat on.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale poslední zápasy Juve nehraje jako tým co dominuje ligu

Reagovat
lnterista

jeste nepredbihej...ligu by mel vyhrat ten kdo zahraje nejlepe posledni zapasy sezony

Reagovat
smazaný uživatel

jasný formuloval jsem to asi špatně...Poslední zápasy se zdá, že hraje Juve na půl plynu a stejně si bez relativních problémů vede ligu To něco vypovídá o ostatních týmech a celkově i lize

Reagovat
lnterista

ok

Reagovat
smazaný uživatel

A co potom hrajete vy ty jarmile.. když jste v te lize o ktere mluvíš devatí??

Reagovat
GEGE

V piči prostě toto zas uplně jak přes kopírák s Atleticem...Pazzo mrtě stylová maska ten to otočí dneska.FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

il pazzo hra s velkou chuťou. kiežby mu to tam padlo

Reagovat
Dominator

Len som to zapol a hned pekna akcia Juve a gol...z diskusie (+ z tych prestavkovych slov na mojom streame) mam vsak dost silny pocit, ze dovtedajsi priebeh zapasu bol o niecom inom

Reagovat
Dominator

Spomenuli tam okrem ineho, ze toto, co sa udialo (ten paradox), je "trademark of champions"

Reagovat
smazaný uživatel

Inak neznasam tento Conteho srackovy system Napadanie od polky nulove a utocnici su pri superovom drzani lopty vlastne CMka, niekedy sa dokonca pohybuju az na poziciach pre CDM

Otrasny vykon. Sme si priam pytali gola a ak to bude dalej takto pokracovat tak remiza bude uspechom. AC nechavame hrat... A pri kazdej nasej patke, resp. rozohravke z obrany sme vysoko napadani z coho je v 90% odovzdana lopta. Hlavna vec ze Pogba a Lichstainer s Asamoahom su pri vykope na ofsajdovej linii AC a pritom v strede pola nieje komu nahrat kedze Pirlo je nonstop obsadeny

Reagovat
brenk

Claudio sa na LCM vrátil do invisible modu

Reagovat
10

jinak asi není náhoda, že nás znovu mele tým hrající 4-2-3-1

Reagovat
10

nejhorší výkony pod Contem byly proti tomuhle systému (Shakhtar doma, Bayern, dnešní poločas...)

Reagovat
panca

poli tak vepredu neni

Reagovat
10

rotujou tam s Abatem, ale to rozestavení se imho dost drží

Reagovat
10

°s Taarabtem

Reagovat
panca

jj, mas pravdu. Teda jestli se to nezmenilo proti prvnimu polocasu

Reagovat
Pettirosso

nehrajou spíš stromeček?

Reagovat
10

ne, schválně jsem Poliho sledoval, byl nejčastěji přilepenej na Asovi na úrovni Kaka s Taarabtem, De Jong s Montolivem hráli vedle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

IMO je tento vykon sposobeny aj tym, ze nehra Honda. Taarabt sa neboji vyrazit proti superom a narozdiel od Bala to robi aj o dost rychlejsie. Na druhu stranu to, ze väcsinou hra len sam so sebou je niekedy na kladivom po hlave..

Reagovat
sankakofi

strely celkovo 16-6 a vyhravame

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomuto rozostaveniu to chce klasicke 4-4-2.

Reagovat
smazaný uživatel

No ty vole tohle je totální průser co hrajem.Čumím na to jak péro z gauče.Sme hrozní

Reagovat
smazaný uživatel

Monty v tomhle zápase Pirla zcela zastínil, hraje fakt dobře

Reagovat
panca

rami dalsi chyba

Reagovat
Shevchenko

Pěkně ho tam vycvičil

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy to tam nepadne.

Reagovat
brenk

ja sa na to nemôžem pozerať

Reagovat
Pinturicchio

Jdi s tímhle do řiti, Gigi

Reagovat
rossoneri89

jooj Poli

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa to tam stalo? V tej zrazke som nic take nevidel.

Reagovat
mojmira

srazili se hlavama, poté co poli hlavičkoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naozaj to teda bola samotna zrazka hlavami, ja ze som si tam nieco nevsimol.

Reagovat
mojmira

nejdřív trefil míč a jak byly oba v pohybu tak se potom ještě srazili a poli to odnesl víc no

Reagovat
rossoneri89

Caceres tiez krvacal ... a Poli sa tam zvijal na zemi od bolesti

Reagovat
10

Pogba v Turecku nehrál a dneska tam stejně vyklusává

Reagovat
CubONE

Ricky Saponara ukaz sa!

Reagovat
M11

Pazzo si tam dela ve vzduchu co chce

Reagovat
10

neuvěřitelnej dneska, Bonucciho tam cvičí jak Berousek medvěda

Reagovat
10

au

Reagovat
brenk

ale Caceres asi tiež fetoval alebo také niečo

Reagovat
panca

poli se dostane po slusnym zapase podruhe do zakladu a hned ko. To bude na dyl

Reagovat
10

přihrál už někdy v kariéře Taarabt?

Reagovat
smazaný uživatel

To co bol za priamy.

Reagovat
10

to je debil, vždyť bylo dávno rozehráno

Reagovat
smazaný uživatel

ale stejně jim to bylo hovno platný

Reagovat
smazaný uživatel

Monty dnes absolutny top vykon.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

škoda, že se Poli nesrazil s Bonuccim, možná by se mu konečně rozsvítilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Pagba ven dneska je na pěstí

Reagovat
10

10 útočníků na lavičce, ale do zálohy jedinej Padoin

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes by to padoin zahrál zodpovědněji

Reagovat
10

hůř už to ani nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj ty spina.

Reagovat
smazaný uživatel

Prasák Pirlo

Reagovat
M11

Pirlo mimo na Violu.. takze to si Pogba nesedne

Reagovat
brenk

aspoň sa Claudio vráti na jeho pozíciu...

Reagovat
10

Antonio by ho neposadil už jen z principu, on nikoho "nopotopí" po špatných výkonech...to je postavený na hlavu

Reagovat
rossoneri89

Pirlo

Reagovat
brenk

fakt neviem, či by som radšej videl dole Caceresa alebo Bonucciho...

Reagovat
10

oranžová

Reagovat
Pinturicchio

Tak ted měl Sapo štěstí jak svina a Pirlo taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba Otrasnyy vykon dnes

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEEEEEEEZ !!!

Reagovat
panca

uz gol nedame

Reagovat
Shevchenko

Komedie

Reagovat
Il Architetto

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

Carlito ty si zviera

Reagovat
smazaný uživatel

Jebat to zas. Este tento kokot musi dat gol.

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

What a fuck???

Reagovat
10

hmmmmmmmmmmmm

Reagovat
CubONE

Ale krasny no

Reagovat
smazaný uživatel

Carlittooooooooooooooo

Reagovat
Pinturicchio

CHE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Hans82

teeeeeeeeeeeeeeeeveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Reagovat
lnterista

je to frajer

Reagovat
SqueeZy

TAK TOTO BYL PÁNOVÉÉÉÉÉÉÉÉ LUXUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS!!!

Tohle neuměl z našich útočníků nikdo hodně dloooooouhooooo!!!!

Reagovat
mojmira

zrovna tahle špína kdyby to dal alespoň kdokoliv jinej

Reagovat
brenk

máš aj nejaký reálny dôvod ho nazývať špinou?

Reagovat
mojmira

stačí jakým způsobem si vybrečel přestup

Reagovat
brenk

wtf? jeho prestup bol výhrou pre všetky 3 strany

Reagovat
mojmira

to jo, ale ten způsob jakým si ho vynutil ... prostě asi každej má hráče, kterýho nesnáší a u mě je to on

Reagovat
brenk

veď v City už ani nehral, si nemusel ani nič vynútiť...

Reagovat
mojmira

jo třeba to jak odmítl nastoupit do zápasu v LM, jak furt brečel že se chce vrátit domu ... prostě ho nemam rád tečka

Reagovat
CubONE

Ja ho mam rad, ale on rozumu vela nepobral.

Reagovat
brenk

viem, že to bude znieť, že ho obhajujem len preto, že je v Juve, ale podľa mňa dozrel, v Juve nemá ani len náznak nejakého prúseru, baví sa futbalom, výborne zapadol, Anglicko mu očividne nesadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt pech

Reagovat
sansiro

Ať už skončí tahle sezóna.

Reagovat
panca

Reagovat
rossoneri89

zase budem nadavat ale mozem jebat taky vyjebany skurveny zapas ...... sme jednoznacne lepsi ako Juve a vysledok je opacny ...... picovina

Reagovat
Pinturicchio

Nadávat můžete akorát tak svým hráčům a jejich neschopnosti v zakončení.

Reagovat
rossoneri89

nebudem nadavat nasim hracom kedze hraju dobre ..... toto iste bolo proti Atleticu ... my sme mali sance a oni dali gol

Reagovat
Pettirosso

gooool TEVEEEEEEEEZ

Reagovat
Il Architetto

Hoď tam Sebu.

Reagovat
smazaný uživatel

Llorente je pomalej to je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

On ma inde prednosti. Utocnici do vapna nebyvaju rychli

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasný já to chápu ale ted to vypadalo jak když běží stará bába

Reagovat
Yanek

Forza Milan, dobrou

Reagovat
CubONE

Monty dole? Hm

Reagovat
smazaný uživatel

některej tým a jinej zas dává goly

Reagovat
smazaný uživatel

Na tohle fakt nemám....

Reagovat
panca

mohl abbiati chytat?

Reagovat
lnterista

Handa urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Bez sance... Anglicak...

Reagovat
panca

slo to metr od stredu

Reagovat
CubONE

Bez sance.

Reagovat
smazaný uživatel

To hej. Ale bolo to tesne za hranicou 16ky. A trafil to plnou silou od brvna dole... Brankar nemal narok

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim, ze mal sancu.

Reagovat
10

ne, ale De Jong jo

Reagovat
panca

Reagovat
Mrvinho

To není možné

Carlito ale klobouček

Reagovat
CubONE

Honda vedla de Jonga na CM/DM?

Reagovat
brenk

striedať nebudeme?

Reagovat
10

kdyby Barbara nechodila s Patem, tak mohl Carlitos dneska cvičit Lea

Reagovat
smazaný uživatel

a taky by zůstal Ibra s Thiagem

Reagovat
smazaný uživatel

Padoin za Lichstainera A Isla je kde?!

Reagovat
M11

tak jeste dame brevno a tyc neskutecny zapas

Reagovat
brenk

uff Pogba prvýkrát pobehol dnes

Reagovat
panca

tvl honda na to zatim absolutne nema

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě dostává jak je zatím vlastně úplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. On je zbytocny.

Reagovat
10

nepochopím, jak může 173 cm vysokej Carlitos udržet na zádech 190 cm stopera, otočit se s ním a ještě běžet takovou rychlostí, že ho nikdo nestíhá

Reagovat
10

a navíc v 85. minutě poté, co tohle dělal celej zápas

Reagovat
brenk

toto ma uňho veľmi prekvapilo, akú stabilitu má, Gio nie je zas o toľko menší oproti nemu a jeho handicap v súbojoch je neporovnateľne väčší

Reagovat
smazaný uživatel

jj tohle by mohl Gio od apače odkoukat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Carlos je nabouchaný, podsaditý a má nadřepováno a nízké těžiště, Seedorfa taky nikdo neodtlačil

Reagovat
brenk

Robinho klasik

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to tam AC nepadlo asi ani do rana Tevez, Buffon, Nando Ostatni

Reagovat
Pinturicchio

Uf, jsem rád, že nám ten simulant nedal gól.

Reagovat
rossoneri89

myslis Robinha? .... toho kebyze postavis pred prazdnu branu aby dotukol loptu tak ju kopne cez stadion na parkovisko

Reagovat
Pinturicchio

Jo, Robinha.

Reagovat
smazaný uživatel

... a snazi sa to stale vyprovokovat a nikto nic.

Reagovat
Pinturicchio

Jenom ty, vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nestojim za rec...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

to platí i pro tebe, co? viz nahoře...

Reagovat
smazaný uživatel

Tymi nadavkami hore samozrejme nehodlam provokovat. Ked to napisem, nemusim tolko buchat okolo seba.

Reagovat
mojmira

my už nedáme gól snad ani z brankoví čáry ....

Reagovat
Ángel di María 22

AC taková smůla, ti mohli dát snad 6 gólů

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele