Serie A - preview 25. kola

22.02.2014, 08:52, aktualizováno 24.02.2014, 08:35
Previews
Dvěma zápasy dnes bude zkompletováno pětadvacáté kolo nejvyšší italské soutěže. Fiorentina se představí v Parmě a výhrou se pokusí vytvořit tlak na třetí Neapol, na kterou nyní ztrácí šest bodů. SSC následně hostí jedenáctý Janov.
Parma FC - ACF Fiorentina  (pondělí 19:00)
Ducali budou pravou zkouškou, protože jejich forma udivuje nejednoho odborníka. Na druhou stranu, Fialky vezou nadějný výsledek z Dánska, takže minimálně psychologickou výhodu mají na své straně.

Fialky cestují z Dánska jako vítězové, neboť v úvodním duelu Evropské ligy porazily tamní Esbjerg poměrem 3:1. Také výkon vůbec nebyl špatný a to trenéra Vincenza Montellu potěšilo. Po skončení utkání médiím řekl: "Tým mě po prohraném utkání nikdy nezklamal a vždy zareagoval tím nejlepším možným způsobem," narážel Montella na prohru s Interem Milán. "Na hřiště jsme šli s respektem k soupeři a pokorou. Snažili jsme se obstát a zajistit si dobrý výsledek především díky aktivní hře. Mohli jsme vstřelit víc branek, ale také jsme měli štěstí při inkasování. Soupeř vůbec nebyl snadným oponentem, takže jsem za toto vítězství moc rád," dodává bývalý útočník.

A teď zpátky do první italské ligy. Serie A již Fiorentinu netrpělivě očekává a připravila jí hned dvě překvapení. Tím prvním je posunutí termínu na pondělí, aby dokázali hráči bez větších problémů zregenerovat své unavené tělo a dobře se na Parmu připravit. A to je právě to druhé, již ne tak pozitivní překvapení. Ducali totiž rozhodně nejsou odpočinkovým soupeřem a žádné relaxační tempo tedy zřejmě Fialky nečeká. Donadoniho svěřenci už zvládli vyděsit nejednoho fotbalového velikána a případná návštěva pohárů by vůbec nemusela být nereálná.

Pokud jde o italskou první ligu, sbírají Donadoniho svěřenci pouze plusové body. K atraktivní hře přidávají také výsledky, převážně jsou to výhry a remízy. Ze šesti posledních odehraných zápasů má Parma na své poměry skvostnou bilanci pěti výher a jediné remízy! Zarážející by mohl být také způsob, s jakým si poradila s Atalantou. V minulém se střetli například střelci jako Germán Denis a Antonio Cassano, takže se daly čekat brankové hody. Parma ale v těchto týdnech prožívá téměř renezanci dávné slávy a dokázala to také v utkání s Orobici. Těm totiž nastřílela čtyři branky a ještě zvládla neinkasovat. Do střelecké listiny se postupně zapsali Cristian Molinaro, Antonio Cassano a Ezequiel Schelotto. Vlastní branku si vstřelil Benalouane.

A že mají tifosi za aktuální formu děkovat? Walter Gargano vidí situaci jasně - veškerý kredit si zaslouží trenér Roberto Donadoni. Zkušený stratég se těší oblibě u fanoušků i hráčů a prostředí malého, ale velmi ambiciózního klubu, je pro něj prý ideální. "Kompliment si zaslouží pan trenér, který s námi dělá výtečnou práci. Reaguje na toho kterého soupeře, mění taktiku a vždy přesně víme, co po nás žádá. I když ale změníme strategii, výsledky se nemění, dál vyhráváme. Navíc jsme dokázali udržet Jonathana Biabianyho, takže se na něj můžeme spoléhat až do konce šampionátu. Sice se nám teď daří, ale nechceme polevit, budeme v tomto trendu pokračovat až do konce," dodává zkušený záložník Gargano.

K utkání s Fiorentinou se vyjadřuje také další hráč Parmy, který má na svědomí její aktuální formu. Tím je obránce Mattia Cassani, který spatřuje výhodu v nabitém programu Fialek. "Pohárové utkání by mohlo Fiorentině odebrat fyzické síly a unavit její hráče. Na druhou stranu, je to psychologický stimul do dalších utkání, takže nebude snadné proti nim hrát. Je to zkušený tým s mnoha skvělými individualitami, které dokáží rozhodnout celé utkání. Navíc mají ambiciózního a chytrého trenéra. Pro nás to bude důležitý zápas, ale není rozhodující," skládá Cassani soupeři poklonu.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Gargano, Marchionni, Parolo, Gobbi - Amauri, Cassano
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Compper, Savić - Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Iličić - Matri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - Janov CFC  (pondělí 21:00)
Neapol má za sebou utkání Evropské ligy proti anglickému celku Swansea City, po jehož skončení gól na Liberty Stadium diváci neviděli. Teď je však čas opět se soustředit na italskou první ligu. V ní nečeká Benítezovi svěřence nic snadného - na San Paolo zavítají janovští Grifové.

Ještě před nějakým časem svěřenci trenéra Beníteze ztráceli body, ale od začátku února se jim podařilo vyhrát tři soutěžní utkání. Důležitá byla především výhra nad AS Řím, která Partenopei zaručila postup do finále Coppa Italia. O branky se postarali José Callejón, Gonzalo Higuaín a mladík Jorginho. Ofenzivně laděné AS navíc nedokázalo brankáři Reinovi vstřelit ani jednu branku. Poté se Neapol utkala se Sassuolem a díky Blerimu Džemailim a Lorenzovi Insignemu si tři body odvezla také ze hřiště nováčka.

Trenéra Beníteze může těšit především domácí forma, neboť na San Paolu jeho tým vyhrál 21 z dvaadvaceti zápasů. K prodloužení této série bude Neapoli sloužit utkání s Janovem, kterému se forma také zlepšuje. Neapol je stále ve hře o Italský pohár, s trochou štěstí by mohla dosáhnout také na Scudetto a ráda by se výrazněji zapsala také do historie Evropské ligy. První část má za sebou poměrně úspěšně, protože z Anglie veze bezbrankovou remízu. Pozitiva sledoval také manažer Rafael Benítez, který již prostředí Premier League dobře zná.

Po zápase se španělský stratég stanici Sky Sport Italia svěřil: "Jak jsem říkal před zápasem, hrát tady na Ostrovech je vždy intenzivnější a rychlejší. Na to jsme byli připraveni, takže jsme splnili náš cíl. Tento výsledek mi nevadí, i když v odvetě nechává vše otevřené. Swansea je velmi kvalitní tým, a my se mu budeme muset postavit čelem. Jsem spokojený s tím, že jsme neinkasovali, i když mne mrzí, že jsme nedokázali vstřelit branku. Nevytvářeli jsme si příliš mnoho šancí ale chlapci tvrdě pracovali," dodává Benítez.

Problémem Neapole často byly chyby v defenzivní činnosti a také malý počet středních záložníků. Trenér Benítez žádal v lednovém přestupním mercatu více alternativ a od vedení dostal mladého Brazilce Jorginha. Ten zatím svého zaměstnavatele potěšil a středová linie s ním vypadá silnější. Nastoupit by mohl také proti Janovu. Ten nebude moci využít služeb Gamberiniho, Kucky a Vrsajlka.

Hlavní potíží Janova je neschopnost navázat na dobré výkony, takže výhry, remízy i prohry střídá s téměř symetrickou přesností. Přesto platí, že se jedná o nevypočitatelný tým. Pokud má Alberto Gilardino svůj den, popřípadě mu vypomáhá talentovaný brankář Mattia Perin, je pro soupeře vždy těžké odejít ze zápasu coby vítěz. S příchodem zkušeného Nicoláse Burdissa se navíc zlepšila i defenzivní linie, což určitě pocítí hvězdy typu Hamšík, Mertens, Higuaín.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Fernandez, Albiol, Ghoulam - Inler, Jorginho - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuaín
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Burdisso, Portanova, Marchese - Antonini, Matuzalem, Bertolacci, De Ceglie - Konaté, Gilardino, Antonelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - Hellas Verona  (neděle 12:30)
Livorno určitě potřebuje mnohem více body, než Hellas, neboť hraje o záchranu. Hellas ze své luxusní pozice může pomýšlet na evropské poháry, zůstává však skromný. A pokud vezmeme v potaz aktuání formu ze čtyř posledních kol, zjistíme, že je na tom překvapivě lépe Livorno.

Amarantu, jak se Livornu přezdívá, se začíná dařit. Ze čtyř zápasů dokázalo získat sedm bodů a rázem opustilo sestupové pozice. Naposledy se domácím dařilo venku, na horké sardinské půdě zvítězili 2:1. "Vítězství nad Cagliari bylo pro nás velmi důležité. Musíme dát kontinuitu tomuto výsledku. Cesta je dlouhá, ale jsme na správné cestě k uhájení našeho postavení," liboval si po výhře nad Cagliari trenér Domenico Di Carlo.

Hellasu se v letošní sezoně daří a ve městě Romea a Julie panuje obecně velká spokojenost, tedy co se příznivců Hellasu týče. Menší spokojenost zavládla po minulém kole, kdy nováček soutěže prohrál s turínským FC 1:3. Postavení Mandorliniho svěřenců je ale stále luxusní. Osmé místo se stále živými nadějemi na účast v evropských pohárech je dobrým počinem. "Musíme tuto porážku hodit za hlavu. Nebyla to naše noc, musíme přijmout výsledek a jít dál. Moji hráči jsou odhodlání v Livornu uspět. Jsme připraveni tam jet a přivézt tři body," nebere nic jiného než vítězství trenér Mandorlini.

I přestože je Hellas osmý, předsezonní cíl zůstává stejný a sice záchrana. "Víme, že jsme blízko k dosažení našeho cíle a výhra v Livornu bude dalším obrovským krokem," dodal Mandorlini. Cílem Hellasu bylo co nejdříve získat 40 bodů, což by podle propočtů mělo na záchranu stačit.

Domenico Di Carlo se musí vypořádat s absencemi Siligardiho a Luciho. Chybět budou pro karetní tresty i Ceccherini a Benassi. Na druhé straně barikády se na trávníku neobjeví Maietta a Halffredsson.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Rinaudo, Emerson - Mbaye, Biagianti, Duncan, Greco, Mesbah - Emeghara, Paulinho
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Marques, Moras, Agostini - Romulo, Donadel, Marquinho - Iturbe, Toni, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
UC Sampdoria - AC Milán  (neděle 15:00)
Po porážce s Atlétikem se AC Milán musí koncentrovat znovu na domácí soutěž, kde je to stále velká katastrofa. Milánští se na první příčky dívají z veké vzdálenosti, na pátý Inter ztrácejí ale pořád "jen" sedm bodů. Seedorfovi svěřenci cestují do Janova, kde je čeká Sampdoria, tedy tým dalšího bývalého skvělého fotbalisty Siniši Mihajloviče.

Sampdoria po příchodu Siniši Mihajloviče ožila a díky dobrým výsledkům si vypracovala před sestupovými místy už devítibodový náskok. To je ale stále málo. Janovský celek by rád pronikl do první desítky a minimálně v příštích sezonách bojoval o pohárová umístění. Blucerchiati aktuálně nemají vůbec špatnou formu. Minulé kolo se sice výsledkově nepovedlo, ale z šesti zápasů dokázali Mihajlovičovi svěřenci vydolovat deset bodů! Sampdoria zapracovala především na dobré defenzívě, více jak jednou inkasovala za deset zápasů jen třikrát.

Spojení AC Milán a pohárová Evropa pro příští sezonu se čím dál více stává nereálným. Hráčům Rossoneri po vyřazení z Coppa Italia nezbývá než triumfovat v Lize mistrů, nebo v domácí soutěži skončit v nejhorším případě na šestém místě. První cesta se ale výrazně zkomplikovala, neboť Milán úvodní duel na San Siru s Atlétikem prohrál (0:1) a odveta pro něj bude hodně složitá. Snadnější se zdá být druhá cesta prostřednitvím domácí soutěže. V minulém kole porazilo AC Boloňu 1:0 a posunulo se na deváté místo. Na šesté místo, které za jistých okolností znamená start v EL ztrácejí Milánští čtyři body. Na Ligu mistrů je to potom propastných osmnáct bodů!

"Jsem s výkonem svých hráčů velmi spokojen. Myslím si, že bezbrankový výsledek by byl spravedlivější. Viděl jsem na mém týmu spoustu pozitiv ale i nadále musíme tvrdě pracovat, abychom se zlepšili. Nyní musíme obrátit svojí pozornost na Serii A a v neděli domů přivést tři body," prohlásil trenér AC Clarence Seedorf.

Pikantní to mohlo být utkání pro Maxiho Lopeze, jenž jednu sezonu strávil právě v Miláně. Na San Siru se ale neuchytil a nyní řádí v barvách Blucerchiati. Sampdorii bude dále chybět i Sansone, Gastaldello a De Silvestri. Problémy hlásí i Milán. V jednu chvíli se zdálo, že je s věčnýma zraněníma konec, jenže není. El Shaarawy, Cristante, Birsa, Robinho, Silvestre, De Sciglio i Balotelli mají nejrůznější zranění.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Fornasier, Mustafi, Regini, Costa - Palombo, Obiang - Gabbiadini, Krstičič, Wszolek - Eder
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Bonera, Rami, Emanuelson - De Jong, Montolivo - Honda, Kaká, Taarabt - Pazzini
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Udinese Calcio - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Fotbalisté Udinese se nadechli k dobrým výkonům a v tomto trendu hodlají pokračovat i v zápase s Atalantou Bergamo. Hostům se v posledním měsíci vůbec nedaří, což dosvědčuje blamáž s Parmou. Přesně před týdnem byli Nerazzurri potupěni čtyřmi brankami.

Udinese se v lize rozehrálo k dobrým výkonům a jeho postavení v tabulce stoupá. Po výhrách v Boloni a doma s Chievem přidali Guidolinovi svěřenci další bod v Janově proti FC, kde remizovali 3:3. Současné třinácté místo ale stále nenaplňuje předsezonní očekávání. Severoitalský celek se může ve zbytku sezony soustředit už jen právě na domácí soutěž. Z Coppa Italia vypadl s Fiorentinou a evropské poháry pro Udine skončili sotva začali (vyřazení od Slovanu Liberec v předkole EL).

Atalanta Bergamo počátkem února smetla favorizovanou Neapol 3:0 a do dalších zápasů si nasadila laťku, kterou mohla stěží zvládnout. V dalším kole totiž přišla porážka s Fiorentinou a to nejhorší si nechali Nerazzurri na minulou neděli. Výprask 4:0 od Parmy se totiž rozhodně neočekával, zvláště když se hrálo v Bergamu. Čtrnáctý tým soutěže tak musí znovu začít sbírat body, neboť je nebezpečně blízko sestupovým pozicím. Před osmnáctou Catanií má náskok osmi bodů. Cílem číslo jedna zůstává pro modročerné záchrana.

Na straně domácích budou chybět Gabriel Silva, Bubnjič, Heurtaux a Pereyra. Dva posledně zmiňovaní si odpykávají karetní tresty. Čtyři hráči budou scházet i kouči Colantuonovi. Konkrétně se jedná o Cazzolu, Brienzu, Scaloniho, Nicu a Belliniho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Scuffet - Naldo, Danilo, Domizzi - Widmer, Allan, Yebda, Lazzari, Basta - Maicosuel - Di Natale
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Benalouane, Stendardo, Yepes, Del Grosso - Raimondi, Cigarini, Carmona, Bonaventura - Moralez - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.30 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Inter Milán - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Milánský Inter se v poslední době opět probudil a díky dvěma výhrám se alespoň na krátkou dobu přestalo hovořit o krizi. Slavný klub prochází několika významnými změnami a celkově by se tato sezona dala označit jako transformační. Přesto z ní chce vytěžit co nejvíc. Stejně tak Cagliari, které již několik velkých změn zaznamenalo.

Začněme domácími. Slavný tým, který za Mourinhovy éry likvidoval jednoho soupeře za druhým a nakonec stanul až na trůnu, prochází zvláštní sezonou. Slíbené obrození se prozatím nekonalo, i když v první fázi bylo považováno za probíhající. Přišel nový trenér, který měl zaručit vysokou profesionální úroveň. Změnil systém, který byl dlouho zavedený a po zkušenostech z minulého působení se zdálo, že je to krok vpřed. Navíc klub koupil nový vlastník, který zaručoval dravé mládí, ekonomicky silné zázemí a kapitál potřebný na nákup prestižních jmen. Někde v půli cesty se ale vše zpomalilo a velký nástup Nerazzurri prý máme očekávat až sezonu příští.

To však fanouškům nebrání, aby snili. Sen o Lize mistrů hodně závisí na výkonech nynějšího kádru, který prožívá vzlety a pády celkem běžně. Po kritické fázi, v níž se hra Interu minimalizuje a fanoušci dávají najevo svou nelibost, se tým sepne a odvádí dobrou práci. To jsme mohli vidět v několika minulých týdnech. Světlejším okamžikem bylo poražení nevyzpytatelného nováčka ze Sassuola, který padl díky brance Waltera Samuela. Liknavost útočníků a absence ofenzivních tahounů je v Interu známou věcí, ale také v dalším utkání nakonec tři body Inter nestála.

V souboji sousedů se milánský tým dostal do Toskánska a domácí Fiorentina chtěla pojistit své vedení nad ním. Situace mezi těmito dvěma týmy se však zdramatizovala díky výsledku zápasu. Fialky inkasovaly dvakrát, zatímco Samir Handanović dostal jen jednu branku. Ten se po utkání také radostně usmíval, protože věděl, že by se mohlo jednat o náznak pozitivnější série: "Výhra nad Fiorentinou je skvělý výsledek, i když ukazuje málo. Jde o to, jak jsme se my cítili - znovu v nás koluje entuziazmus a nadšení pro hru. Ve dvou posledních utkáních jsme dostali jen jeden gól, přišel Hernanes a Guarín je opět motivovaný. Z mého pohledu máme samé dobré zprávy," naznačuje brankář Interu.

Střelecky se navíc prosadil kritizovaný mladík Mauro Icardi, který by podle spoluhráčů mohl převzít pomyslnou štafetu po Diegovi Militovi. Ten by mohl nastoupit proti Cagliari, protože Ricky Álvarez je zraněn a tudíž ofenzivní schopnosti Interu klesají. Větší problémy se složením základní jedenáctky bude mít Cagliari. Sardinský klub bude postrádat zraněné Pisana a Astoriho, navíc se kvůli karetnímu trestu do zápasu nepodívá Daniele Conti. Dobrou zprávou je alespoň zdravotní stav dvojice Avelar a Ibrahimi.

Cagliari se před časem rozloučilo s druhým trenérem a v roli hlavního stratéga zůstal Diego Lopez. Prvním propuštěným byl asistent trenéra Ivo Pulga, který v klubu strávil rok a půl. Lopez tedy na chvíli vyhrál pomyslný duel přeživších, ale o dalších krocích se vedení zosobněné Nicolou Salernem rozhodne až po zápase s Interem Milán. Situace sardinského celku totiž není právě růžová. Z deseti posledních utkání vyhrálo Cagliari pouze dva, pět dalších prohrálo. Tím pádem kleslo v tabulce až na současnou patnáctou příčku, s čímž vedení před sezonou asi jen stěží počítalo. Ani zápas s nováčkem z Livorna příliš optimizmu nevzbuzoval, protože góly Émersona a Paulinha určily jednoznačný směr zápasu. Zlepší se situace ambiciózního celku proti gigantu evropské kopané?
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Rolando, Samuel, Juan Jesus - D'Ambrosio, Guarín, Kuzmanović, Hernanes, Nagatomo - Palacio, Milito
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Perico, Rossettini, Del Fabro, Murru - Dessena, Ekdal, Vecino - Cossu - Sau, Nené
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Chievo již tři zápasy po sobě prohrálo a nyní bude čelit dalšímu těžkému testu. Do Verony totiž přijede stejně ohrožená Catania, jejíž forma má ale vzestupnou tendenci.

Devět zápasů pro Chievo, ale ani jedna výhra a hned šest porážek. To je tragická forma, se kterou se Mussi Volanti potýkají. Posledním týmem, který využil špatnou náladu v kabině veronského celku, byl lídr z Turína. A ten neměl slitování - branky Kwadwa Asamoaha, Claudia Marchisia a Fernanda Llorenteho zajistily tři body Staré dámě, zatímco Chievu nepomohl ani vlastní gól od Martina Cácerese. V současné době se sice Chievo trápí uvnitř sestupového boje, ale stále ještě mu zbývá mnoho zápasů k obrácení této smutné statistiky.

K záchraně chybí Gialloblu dva body, takže výhra proti Catanii by mohla být klíčovým faktorem v boji o prvoligovou příslušnost. To si uvědomuje také prezident Luca Cempedelli, který v rozhovoru pro klubovou televizní stanici optimisticky sdělil: "Můžeme se zlepšit. Jistě, přestupová politika možná mohla hráče trochu zmást, ale podle mého mínění se jedná jen o otázku času, než se dostaneme do optimální formy. Proti Catanii to bude opravdu bitva nervů. Ty musíme držet na uzdě po dobu celého utkání. Musíme znovu objevit ztracený týmový duch a nikdy se nevzdat," hledá činovník klíč k zapeklité situaci.

Chievo má také trochu smůlu, protože už rok nezahrávalo pokutový kop. Dočká se proti Catanii? Sicilský tým poslední dobou ožil a teď se z posledního místa dostal až před svého nedělního soupeře. Čtyři zápasy už Catania neprohrála, v prvních třech z nich získala po bodu. Minulé kolo bylo pro Catanii jako zázrak, neboť Sloni dokázali porazit římské Lazio. Už v první minutě šokoval Massimino Mariano Izco, na něj ve druhé půli navázali ještě Nicolas Spolli a Gino Peruzzi. Výsledná výhra samozřejmě potěšila také trenéra Rolanda Marana, který po skončení zápasu konstatoval: "Teď začíná naše sezona. Děkuji všem, kdo nám pomáhali a my dík nim mohli dosáhnout tak skvělého výsledku. Mnozí říkali, že jsme odepsaným týmem, ale dokázali jsme, že ještě žijeme. Čeká nás ale ještě dlouhá cesta za záchranou," uvědomuje si Maran.

Problémem pro jeho tým by mohl být fakt, že na hřišti soupeře Catania ještě nevyhrála. Pokud by se to změnilo, nepochybně by Catania udělala velký krok k tomu, abychom ji v Serii A viděli v srpnu opět. Oba trenéři díky svým zkušenostem vědí, že právě toto je životně důležité utkání, které pravděpodobně určí směr celé sezony. Přinese totiž nejen případné tři body, ale také psychologickou výhodu oproti svým nejbližším konkurentům. Minulý vzájemný střet zvládla lépe Catania, gólem k tomu přispěl i Jaroslav Plašil.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Canini, Cesar - Sardo, Bentivoglio, Radovanović, Hetemaj, Dramé - Stoian, Thereau
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Peruzzi, Bellusci, Spolli, Rolín - Izco, Lodi, Rinaudo - Keko, Bergessio, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.00 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - Turín FC  (neděle 18:30)
Velký šlágr má na programu město Turín. Slavný Juventus, poslední italský mistr, přivítá svého méně slavného městského rivala FC Turín. Granata tentokrát cíti velkou šanci na úspěch. V lize se jí daří, dokonce atakuje pohárové pozice. Juventus je ale už třetím rokem králem apeninského fotbalu a dlouhodobě má s FC kladnou bilanci, v derby je tedy jasným favoritem.

Juventus pomalu, ale dalo by se říci jistě, směřuje za další obhajobou mistrovského titulu. Pokud by se to Staré dámě skutečně podařilo, stalo by se tak potřetí zasebou. Dominance Juve je v Itálii vskutku velká, aktuálně má na čele devítibodový náskok, ovšem druhý AS Řím má jeden zápas k dobru. Výběr trenéra Conteho celkově neprohrál už šestnáct kol! Posledním, kdo dokázal vedoucí celek v lize porazit byla Fiorentina 20. října loňského roku.

A přece se tato sezona neobejde bez jednoho velkého šrámu. Vyřazení už v základních skupinách Ligy mistrů je zkrátka neodpustitelné. Juventus ze třetího místa zamířil jen do Evropské ligy, kde má ale o motivaci postaráno. Finále se totiž bude hrát na novém stadionu Juventusu, kde by italský celek nechtěl chybět. Náročnou cestu začal dobře, v prvním zápase vyřazovacího systému porazil Trabzonspor 2:0 a vytvořil si před odvetou na turecké půdě dobrý náskok.

Druhý turínský celek zažívá také dobrou sezonu a obírá o body nejednoho favorita. Svěřenci trenéra Ventury zaujímají velmi dobré sedmé místo s tříbodovým odstupem na pátý Inter Milán. Granata má tedy na dosah evropské poháry pro příští rok, přesto ale vedení včetně trenéra Ventury na pohárovou Evropu nepomýšlejí.

"Procházíme skvělým obdobím, tím nejlepším, se kterým můžeme do derby jít. Vítězství proti Hellasu nám umožnilo připravit se na teno zápas s optimismem. Musíme zůstat soustředění a věřit v naše schopnosti," doufá v úspěch kapitán Turína Kamil Glik. Granatě se v soubojích se slavnějším Juventusem dlouhodobě nedaří a na výhru čeká už několik let. Poslední vzájemná výhra se urodila v sezoně 1994/1995!

Aktuální italský mistr bude postrádat obránce Chielliniho a záložníka Pepeho. Conte ale může vybírat z dost širokého kádru. Platí to i o hostech. Gazzi a Barreto mají zdravotní potíže, Gillet je pak dlouhodobě mimo hru kvůli disiplinárnímu trestu.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Bonucci, Ogbonna - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Llorente, Tevéz
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Moretti - Darmian, Vives, Farnerud, El Kaddouri, S.Masiello - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - US Sassuolo  (neděle 20:45)
Lazio v týdnu vyhořelo na evropské scéně a v Serii A si bude napravovat reputaci. V domácí soutěži je to ale rovněž bída, koho jiného ale porazit, než poslední Sassuolo. Neroverdi hodlají na Stadio Olimpico konečně prolomit dlouhé čekání na vítězství.

Bulharský Razgrad Ludogorets nepřestává udivovat fotbalovou Evropu. Ještě donedávna nám málo známý bulharský klub pokračuje ve spanilé jízdě Evropskou ligou a vyšlápl si i na italské Lazio Řím. Na Stadio Olimpico zvítězil 1:0 a do odvety má velké šance na postup do další fáze.

"Porážku od Ludogorce jsem nečekal. Je to dobrý tým, ale my si měli počínat lépe. Udělali jsme mnoho chyb a jsem zklamaný z našich posledních vystoupení. Ale máme před sebou ještě 90 minut a stát se může cokoliv," hlásal zklamaný Edy Reja. Lazio teď musí obrátit pozornost opět na domácí soutěž, ve které se Rejovým svěřencům nedaří. Biancocelesti naposledy podlehli o záchranu bojující Catanii 3:1 a v tabulce jim patří až desáté místo.

Sassuolo bude v zápase s Laziem usilovat o přerušení pětizápasové série zápasů bez zisku jediného bodu. Neroverdi prohráli z dvanácti kol hned devětkrát. Jednou remizovali a dvakrát vyhráli. Po odvolání Di Francesca se zatím ani pod Albertem Malesanim nepodařilo začít vítězit a situace hostujícího US se stává čím dál kritičtější. Na Livorno, které je sedmnácté ztrácí už tři body.

"Nesmíme zapomínat, že v posledních týdnech jsme čelili velmi silným týmům, jako je Hellas, Inter Milán a Neapol. Je ale pravda, že se musíme zlepšit. Naše sezona právě teď začíná. Chystáme se do Říma pro tři body," prohlásil sebevědomě Alberto Malesani.

Biancocelesti nastoupí bez Alfara, Postigy a Edersona. Hosté jsou na tom dokonce ještě hůře. Alberto Malesani nemůže počítat s Brighim, Zieglerem, Terranovou, Biondinim, Alexem, Acerbim, Masuccim a Manfredinim.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Konko, Biava, Dias, Radu - Candreva, Biglia, Ledesma, Lulič - Mauri - Klose
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Mendes, Cannavaro, Ariaudo - Rosi, Marrone, Chibsah, Missiroli, Longhi - Berardi, Floccari
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - AS Řím  (sobota 20:45)
Z důvodů evropských pohárů se bude plán Serie A trochu měnit, takže namísto tradičních svou duelů se v sobotu dočkáme pouze jediného. V roli hlavních aktérů se nám představí domácí Bologna snažící se o záchranu a hosté Říma, kteří stíhají Juventus.

Felsinei budou muset vydat maximum svých schopností, aby dokázali zastavit rozjetý Řím. I když se rána Maria Balotelliho dala jen těžko chytat a AC Milán těsně vyhrálo, minulé kolo jen potvrdilo krutou realitu - Bologna v tomto kalendářním roce zvítězila pouze jedinkrát! Smolná série pak napomohla Bologně k současnému šestnáctému místu, odkud se sestupové vody blíží jako nemilosrdný příliv. Pokud se v něm Bologna nechce utápět, musí zabrat. K tomu vede jediná cesta - získat co největší počet bodů. To bude ale proti AS Řím velice těžké - historie ani statistiky nejsou Felsinei nijak příznivě nakloněny.

Ani změna trenéra se v Bologně příliš neprojevila, ale pokud chce tým trenéra Davideho Ballardiniho zachovat prvoligovou příslušnost, bodovat zkrátka musí. A páté vítězství v sezoně bude muset přijít dříve či později. Navíc se ani Giallorossi nevyhýbají mnohá zranění, čehož by domácí mohli využít. Mimo hru totiž budou Dodo, Federico Balzaretti, Douglas Maicon a Francesco Totti, takže defenzivní linie by především na becích mohla postrádat jistotu a zkušenost. Za domácí nemohou nastoupit Francesco Della Rocca a Diego Peréz, který je vykartovaný.

Hlavní potíží pro Bolognu bude bezpochyby kreativita, kterou měl doposud na starosti především Alessandro Diamanti. Klíčový hráč Felsinei často diktoval tempo a právě na jeho bedrech se tísnila většina útočných akcí. Diamanti se ale rozhodl pro přestup do Číny a Bologna bude muset bojovat o záchranu bez jeho přispění. Roli Diamantiho zatím nikdo výrazně nepřevzal, i když výkony mladíka Cristaldela se stále zlepšují.

Římany čeká další důležitý zápas bez Tottiho. Ten první zvládli bez větších problémů, v minulém kole si po skvělém výkonu talentovaného hrota Destra zajistili tři body proti Dorii. Janovský celek navíc neskóroval, Destro byl autorem dvou branek a jednu přidal Miralem Pjanić. Oba by se měli objevit v základní sestavě také nyní. Hlavním cílem pro francouzského elegána Garciu je nadále kvalifikování do Ligy mistrů, bez které se římští tifosi musí obejít již delší čas. A kromě toho by Vlci také rádi vytvořili tlak na vedoucí Juventus v boji o Scudetto.

Alespoň v tom smyslu se trenér Rudi Garcia vyjádřil v rozhovoru pro francouzský deník 20minutes. Ten jej vyzpovídal při příležitosti padesátých narozenin bývalého kouče Lille. "Je to v životě jen malý moment. Nejsem nostalgicky zaměřený člověk, i když si minulost samozřejmě uchovávám. Chci, aby za mne hovořily výsledky, kterých jsem již dosáhl. A pokud jde o ty další, chci dostat Řím do Ligy mistrů. Podle toho bude naše sezona úspěšná či nikoliv. Řím musí být opět schopen hrát s těmi nejlepšími, to je cíl můj a doufám že i cíl vedení. Být nespokojený s tím, čeho jste dosáhl, je vždycky dobré, protože vás to posunuje dopředu. Když se snažíte na sobě pracovat a zlepšovat se, můžete dosahovat větších výsledků."

"Samozřejmě jsem ambiciózní typ člověka, to je mi vlastní. Ruku v ruce s tím jdou i ambice celého klubu. Když bylo potřeba, změnil jsem celý klub. V Le Mans několik hráčů odešlo, přišli noví. Tak to dělám vždy, když je to pro dobro týmu. Nezbytná je ale také komunikace. Tu dělím na komunikaci vnitřní a vnější. V kabině a uvnitř klubu můžeme komunikovat nějakým způsobem, hráči vyjadřují své názory, vše zůstává za dveřmi. Mimo klub si ale musíte dávat pozor, co říkáte. Chráníte celý klub i reputaci jednotlivých hráčů," dodává Garcia. Dostane k narozeninám výhru v Bologně?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Mantovani, Natali, Antonsson - Garics, Krhin, Pazienza, Christodoulopoulos, Morleo - Cristaldo, Bianchi
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Benatia, Castán, Bastos - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Destro, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.20 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC24203159:1963
2.AS Řím23166148:1154
3.SSC Neapol24155449:2750
4.ACF Fiorentina24135643:2644
5.Inter Milán24109542:2839
6.Parma FC2399536:2736
7.Turín FC2499639:3136
8.Hellas Verona241131040:4036
9.AC Milán2488837:3532
10.SS Lazio2488830:3232
11.Janov CFC2487927:3131
12.UC Sampdoria24771027:3528
13.Udinese Calcio24831328:3527
14.Atalanta Bergamo24831324:3627
15.Cagliari Calcio24591022:3424
16.Bologna FC24491122:4021
17.AS Livorno24551424:4220
18.Calcio Catania24471319:4119
19.Chievo Verona24461417:3518
20.US Sassuolo24451523:5117

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (379)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Derby della Mole pre Juve

Inak mam taky citak, ze ACko zakopne v Sampdorii..

Reagovat
Mrvinho

S tím AC by to bylo fakt překvápko letos

Reagovat
smazaný uživatel

Tie tvoje citaky

Reagovat
smazaný uživatel

no kto vie ci by si sa chytil, keby to tak skoncilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime o tyzden ale dve lastovicky leto nerobia

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne aby to nebola nuda jak vas posledny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Radsej nuda a tri body ako zakopavat s kade kym

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, že Torosidis na tom taky není moc dobře zdravotně, tak mám z tý obrany nedobrej pocit

navíc kromě podzimu proti nám ten trouba Curci zachytal snad pokaždý

Reagovat
Maritazzi

Curci třeba jo, ale pomalejší obrana proti nám už letos nenastoupí, tohle musí být jeden z pohodovějších zápasů.

Reagovat
Maritazzi

Výborná práce od svazu, proti Interu zavřená i Distinti Sud. To jsou fakt neuvěřitelní dementi, hlavně Berreta, kterej tvrdí, že to pravidlo musí změnit, ale řídí se směrnicemi UEFY

Reagovat
Slejdy

tak to je demence

Reagovat
Pettirosso

jdou akorát sami proti sobě tímhle

Reagovat
olis

nemate mat debilne reci a nemusis to grckat potom

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do píči kryple

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
olis

nech to bol pokus o hocico, nevyslo ti to

Reagovat
smazaný uživatel

snazil som sa ti povedat ze si proste kok*t...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
Slejdy

Ten kurs mohl byt vetsi teda

Reagovat
10

12:49 Lupoli hostuje v Honvédu

Arturo Lupoli na půl roku opouští Varese. Někdejší velký italský talent bude hostovat v Honvédu Budapešť.

takhle to dopadá, když jdou mladý (nebo jakýkoliv) Italové do Anglie, stejně dopadnou i Petrucci nebo Macheda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Ausilio: “As for Ishak Belfodil, it’s not true that we spent €10m for him. I’d say it was no more than €6m, which is money we saved on Antonio Cassano’s wages by sending him to Parma in the summer. Therefore, Belfodil was practically a free transfer.”

i tak to byl teda majstrštyk

Reagovat
smazaný uživatel

ale za půlku....

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 11 Taddei , 17 Benatia, 5 Castan, 20 Bastos; 15 Pjanic, 16 De Rossi, 44 Nainggolan ; 24 Florenzi, 22 Destro, 27 Gervinho. Rodri návrat na oblíbenou pozici.

Reagovat
Maritazzi

Romagnoli místo Bastose...

Reagovat
M11

Taddei

Reagovat
smazaný uživatel

oficiálně

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Taddei, Benatia, Castan, Romagnoli; Nainggolan, De Rossi, Pjanic; Florenzi, Destro, Gervinho ‪

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei Romagnoli

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA ROMAAA ROMAAAAAAA FORZA ROMA ********** S.P.Q.R.************ AS

Reagovat
10

při tý střele Bianchiho měl Morgan zprdelekliku

Reagovat
smazaný uživatel

dobre vyzera tato farebna kombinacia dresov doterajsia hra uz menej

Reagovat
smazaný uživatel

Destro

Reagovat
Maritazzi

A ještě chvilku před tím první dribling v našem dresu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Nainggolan je zatím hroznej

Reagovat
Maritazzi

Měl tam jedno dobrý prostrčení, ale dost mi vadí tím zakončením, už u nás měl dost šancí, ale všechny vyřešeny jak kdyby se mu zaseklo tlačítko se střelbou, jenom silově.

Reagovat
10

mě přijde, že zatím posral úplně všechno, teď před chvílí znovu...

Reagovat
Maritazzi

Já mám zatím spíš problém s Taddeiem, kterej mu to hrozně stěžuje svym dementnim pohybem. Ale jako jo, má tam dost blbejch ztrát.

Reagovat
M11

tohle si nech patentovat.. to uz neni nahoda

Reagovat
10

seru na to už

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

už mě to samotnýho děsí

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Destro a Zidanovka...hmm

Reagovat
Maritazzi

By mě zajímalo, kde byl u toho propadlýho balonu Morgan a co tam viděl rozhodčí za faul.

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

asi nas najhorsi hrac zatial a da gol

Reagovat
Maritazzi

Výborně, super náběh, Lemmy taky ukázal konečně, proč tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

73% držení míče..pome Roma máme to v rukou

Reagovat
Maritazzi

Už nekoukáš na Depetrise jo?

Reagovat
10

další typickej Slovák

Reagovat
stas87

aspon vie slusne po slovensky to whitfield vedel iba pozdravit nie?

Reagovat
10

kdo z nás dvou je Slovák?

Reagovat
stas87

ani jeden

Reagovat
10

existuje vůbec Slovák, co se narodil na Slovensku?

Reagovat
stas87

nasa hokejova repre ja sa narodil v cesku,potom som zil na slovensku a potom navrat,chodil som do ceskej skoly,cesky viem ale ovela viac je mi blizsia slovencina ako cestina

Reagovat
10

"naša" potom teda myslíš kterou?

Reagovat
stas87

ja v kazdom sporte fandim slovensku,nikdy cesku

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Jestli myslíš Bonyho, tak ten češtinu celkem ovládal.

Reagovat
stas87

maurica som myslel

Reagovat
Maritazzi

Sorry

Reagovat
stas87

ale on hral za cesko par zapasov iba,ineho cernocha ste nikdy v ziadnej repre nemali nie?

Reagovat
Maritazzi

V tomhle ti já moc neporadím, ale nikoho jinýho si nepamatuju.

Reagovat
stas87

no pre mna je to jediny argument ked vsetci nabehnu do slovenska s nastou a futbalistami take chujoviny riesit stale

Reagovat
Maritazzi

Tak mně se nelíbí Whitfield stejně jako ty tvoje příklady, ale už tu s tim byly zahnojený diskuze dost.

Reagovat
Maritazzi

Taddeie už snad ze šatny ven nepustí, to je neskutečná tragédie.

Reagovat
Slejdy

hrozny vykon

Reagovat
10

Antonsson v tom sprintu s Gervinhem překvapil, jsem čekal, že ho Gerv přejede jako kráva a ono naopak

Reagovat
Slejdy

taky sem cumel

Reagovat
10

Zlatan Moscagol

Reagovat
10

tyvole co chce víc

Reagovat
KillSwitch

kto?

Reagovat
10

Lazaros, z malýho vápna netrefí hlavou bránu

Reagovat
Maritazzi

Bastos by za to co udělal na konci neměl dostat 14 dní vejplatu, to je na zabití, minuta do konce, 3 na 1 a on udělá naprosto nejdementnější věc, kterou mohl vymyslet, tohle by neudělal ani Destro. Hroznej zápas, dobrý tři body, ale jinak bez šancí, bez nápadu. Ono je to těžký, Rodri -1 a Romagnoli taky bída. Boloňa mě celkem potěšila, maj to už celkem dobře zorganizovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
Pinturicchio

Tak, dneska neprohra Catanie, neprohra Sampy a Udine.

Reagovat
M11

tesim se na derby..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

LIVORNO (3-5-2): 1 Bardi; 7 Castellini, 77 Rinaudo, 85 Coda; 11 Mesbah, 41 Duncan, 23 Emerson, 19 Greco, 15 Mbaye; 20 Emeghara, 9 Paulinho.

A disposizione: 22 Anania, 37 Aldegani, 3 Gemiti, 14 Mosquera, 16 Bartolini, 21 Belfodil, 27 Biagianti, 29 Borja, 33 Valentini.

All.: Domenico Di Carlo.

HELLAS VERONA (4-3-3): 1 Rafael; 29 Cacciatore, 18 Moras, 25 Marques, 3 Albertazzi; 2 Romulo, 30 Donadel, 7 Marquinho; 15 Iturbe, 9 Toni, 11 Jankovic.

A disposizione: 12 Nicolas, 98 Borra, 4 Pillud, 5 Donati, 6 Martinho, 8 Cacia, 14 Cirigliano, 17 Donsah, 19 Rabusic, 21 Gomez Taleb, 26 Sala, 33 Agostini.

All.: Andrea Mandorlini.

Reagovat
madridcan
Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Votas

Livorno brání, jak kdyby měli Zemana za defenzivního koordinátora

Reagovat
Pinturicchio

Hellas, Romulo

Reagovat
smazaný uživatel

Romulo, Iturbe a Toni by Livorno porazili, i kdyby hráli sami

Toni ještě jeden gol a pujde se svlíkat Rabušic na čtvrt hodinky

Reagovat
Maritazzi

Co Marquinho?

Reagovat
smazaný uživatel

hraje LCM a spíš chodí, měl tam asi dva slušný momenty, jinak nic, a ted strašně zkurvil jasnou šanci, když byl po chybě Mbayeho úplně sám na vápně a poslal přes to atletickou dráhu a tribunu až na ulici

Reagovat
GEGE

Jak hraje Albertazzi?podle livesportu ma asist ale tam se casto pletou...

Reagovat
smazaný uživatel

má asistu, ale ne, že by něco vymslel, dotáh to k Jankovčovi, kterej dával střílenej centr na Toniho a spadlo to do kasy

Reagovat
madridcan

nema podla mna, vyslovena asistencia bola asi iba na Toniho gol

Reagovat
smazaný uživatel

jinak je podle mě docela solidní na LB

Reagovat
smazaný uživatel

za minutu 3:2, ještě bude sranda

Reagovat
lnterista

Inter: 1 Handanovic; 35 Rolando, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 13 Guarin, 17 Kuzmanovic, 11 Alvarez, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 22 Milito.

Subs: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 9 Icardi, 10 Kovacic, 19 Cambiasso, 20 Botta, 21 Taider, 23 Ranocchia, 33 D'Ambrosio.

Coach: Walter Mazzarri.

Cagliari: 25 Avramov, 7 Cossu, 8 Avelar, 13 Astori, 15 Rossettini, 20 Ekdal, 21 Dessena, 23 Ibarbo, 27 Vecino, 32 Adryan, 51 Pinilla.

Subs: 
1 Silvestri, 9 Sau, 16 Eriksson, 18 Nené, 22 Cabrera, 24 Perico, 34 Del Fabro.

Coach: Diego Lopez.

Referee: Russo.

Assistants: Meli & Preti.

Additional assistants: Irrati & Candussio.

Fourth official: Crispo.

Reagovat
lnterista

4,5 sympataku v zakladu...hroznej Inter

Reagovat
snuff24

a pořád bude stavět Jonathana proč tedy přišel Ambrosio prosím vás ?

Reagovat
Nuno čomes

To ví jen Walter..

Reagovat
Yanek

Zaccardo, Constant. To nechci vidět

Reagovat
panca

mas nejakej sopcast? Mne nejdou

Reagovat
panca

uz se to rozjelo

Reagovat
Pinturicchio

Tak pome, Sampa, Catania, Udine

Reagovat
lnterista

mate nekdo sopcast na Inter?

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/124994

Reagovat
lnterista

ten mam taky ale 100procent a cerna obrazovka...ale dik

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/150578 ... ještě tenhle.

Reagovat
Nuno čomes

dělá mi to to stejné..

Reagovat
Nuno čomes
Reagovat
lnterista

jj diky

Reagovat
rossoneri89

Trabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaant

Reagovat
panca

kdo to centroval?

Reagovat
rossoneri89

RAmi

Reagovat
mojmira

výborně Taarabt, golman zrovna nepodržel

Reagovat
Pinturicchio

PSG dá na 2:1, vzápětí dostane gól Sampa, dnes mi nejspíš přáno nebude.

Reagovat
panca

sleduji to po ocku teda, ale hondu jsem jeste nevidel u balonu

Reagovat
lnterista

tragedie

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom pekne zatial, az na Hondu, ktory tam akoby ani nebol. A zda sa mi, ze Constant je nas jediny bek, co je schopny odcentrovat.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Cagliari zaslúžené vedenie

Reagovat
lnterista

me to vubec nebavi

Reagovat
Nuno čomes

je to nuda. žádný nápad nic. Kraje Yuto a Johny jsou hrozné. Poslal bych tam Danila.

Reagovat
madridcan

Co spravil genius Sardo? Nakopal rozhodcu stvrteho?

Reagovat
Deki

nekoukatelný nic... Icardi, D'Ambrosio, Botta in

Reagovat
lnterista

Icardi ma super kopacky

Reagovat
Votas

RONAALDOOOOOOOOOO

Reagovat
10

skoro

Reagovat
10

Thohirův brácha (?) si hraje na Morattiho s tím cigárem

Reagovat
Nuno čomes

ROLANDOOOOOOOOOOO ICARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII YUTOOOOOOOOO

Reagovat
10

kdyby tam místo Jonathana byl nějakej fotbalista, tak už by Inter vedl...

Reagovat
10

(jestli teď dá Jonathan góla, tak už nikdy nebudu žádnýho hráče kritizovat, jenom hráče Juve)

Reagovat
Mihal

Alvarez je na facku to je strašne slabé...Kovacic alebo Botta by to mohli skusit oživiť

Reagovat
rossoneri89

Raaaaaaammmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

RAMIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Da Costa

Reagovat
Nuno čomes

Fredy je tak vykoupe a pak to z pětky pošle na tribunu ten placiru nezná.

Reagovat
Pinturicchio

Faul na golmana.

Reagovat
Maritazzi

Tak on do toho šel jak Morgan, tam toho hráče má zabít a ne se nechat takhle zahodit.

Reagovat
Pinturicchio

Měl být důraznější, ale tak jako tak se to mělo pískat.

Reagovat
Maritazzi

Já třeba až asi ze třetího záběru viděl, že se ho nějak dotkl, tohle mělo bejt v dikci toho rozhodčího za bránou, ale ty si na nic netroufnou.

Reagovat
Pinturicchio

Ty tam nejsou ani na okrasu, tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt tam letěl jak Čestír, má tam jít s kolenem do vzduchu a nic by se mu nestalo

Reagovat
10

Guarin jak vyměněnej, hraje fakt výborně

Reagovat
shafto

cely tim, okrem johnatana je vymeneny a z Avramova robime hviezdu zapasu..

Reagovat
10

to bych zase neřekl, jedinej Guarin nějak vyčnívá

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou teď bomby

Reagovat
Pinturicchio

To si dělá prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

amelia pekne

Reagovat
Yanek

Díky Maxi

Reagovat
smazaný uživatel

To je pako, ten Maxi.

Reagovat
Pinturicchio

Hmmm, slušná tlačenka.

Reagovat
Maritazzi

Za co mu dal první? Sem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbiadini dobrý blázen

Reagovat
Maritazzi

Celý je to jen důsledek toho, že ten dement, co píská, nemá žádnej respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

To přece neznamená, že někoho zkusí zmrzačit..., no ukázal že za pičovinky je schopný hráče vyhodit, spíše tohle nezvládli hráči Sampy

Reagovat
Maritazzi

Tak protože píská jak dement, všichni ho maj na háku (viz Muntari po kartě), tak je jasný, že se to zblázní, Honda tam taky někoho zbytečně dojel. Kdo někdy fotbal hrál, tak tohle chápe.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ju nedostal Maxi, mal by ju Gabbiadini.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci Sampy to psychicky nezvladaju no.... Maxi odkedy prisiel len picoval do rozhodcu tak tu to ma...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem si vzpomněl na pocit, jaké to bylo, když se nám takhle vykartoval Zlatan nebo Balo, ještě že Maxi už není u nás

Reagovat
smazaný uživatel

AMELIA, zakrok z nebies.

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
Inter Eterno Amore

guaro riadna bomba

Reagovat
Pinturicchio

‪Juventus‬ starting XI : Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente

Reagovat
M11

Barza pojdme na ne

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Ogbonna má očividně důvěru...17 mega

Reagovat
Maritazzi

Teď jsem to chtěl psát, tam Cairo tu cenu vyšrouboval parádně. Zahrál u vás u žnějak dobře, kde by ukázal potenciál?

Reagovat
10

možná jednou, dvakrát...když člověk vidí Benatiu za míň peněz

Reagovat
Maritazzi

Jsem zvědavej, po kom v létě pudete a koho pustíte. To jo, Mehdimu asi nezvedl cenu italskej nároďák a šílenej majitel.

Reagovat
Pinturicchio

17? ... po tom průseru s Turkama se ale nedivím.

Reagovat
10

13+2 bonusy, v rámci toho pak ještě Immobile, byť možná nepřímo...ale ta částka +/- takhle bude

Reagovat
Pinturicchio

A je zralý na prodej po prvním roce , ... i když to jsou pomalu všichni stopeři kromě Barzy a Chiella.

Reagovat
Il Architetto

13 ne?

Reagovat
Pettirosso

Zase vole Bonucci, to fakt nemá obdoby

Reagovat
10

každej zápas vole

Reagovat
brenk

fakt škoda, že má Bonucci stále neotrasiteľné miesto v základe, ale bohužiaľ iného obráncu jeho typu nemáme...

Reagovat
Pinturicchio

Další důvod, proč přejít na čtyři obránce.

Reagovat
Pettirosso

jako šel mu po noze, ale vůbec ho netrefil a dostane kartu

Reagovat
smazaný uživatel

to se může hrát ne, i když síť není napnutá?

Reagovat
brenk

Lichtsteinerova lavačka...to už len znie zle

Reagovat
Pettirosso

doletěl letos nějakej Lichtyho centr dál než k prvnímu protihráči?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, už několik zápasů po sobě.

Reagovat
Pettirosso

nj, proto píšu letos

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jsem si nevšiml.

Reagovat
Il Architetto

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Konečně.

Reagovat
Pettirosso

spojler kurva jak sviňa ale

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

skoro nikdy , vždy tie centre rieši najhoršie ako sa len dá

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEEEEEZ !!!

Reagovat
Pettirosso

krááááááááááááááááááááása

Reagovat
10

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

úplně volnej

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
brenk

dosť ťažká pozícia na strelu, Kwadwo skvelá lopta, posledné zápasy sa mi fakt páči, skúša nové veci a prináša to ovocie

Reagovat
Hans82

Carlitoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Il Architetto

Vidalův faul na Pirla.

Reagovat
Pettirosso

máte někdo lepší sop než 143142? Strašně se seká

Reagovat
brenk

ja som zapol ten 1500 kbps arena vision 4 a ide dobre

Reagovat
smazaný uživatel

na wiziwig je ještě tohle sop://broker.sopcast.com:3912/143156 ale nezkoušel jsem

Reagovat
Pettirosso

dík oba

Reagovat
smazaný uživatel

102067

Reagovat
Il Architetto

Jaká je účast dnes?

Reagovat
Pettirosso

Cerci je fakt čitelnej jak kniha

Reagovat
j_mrazik

Ale hrozně. Braň mu levou nohu a máš vystaráno.

Reagovat
10

baby Robben...a taky mu to většinou stačí

Reagovat
Pinturicchio

Hrůza, co předvádí Lichty, co se týče centrů, na úrovni okresu. Nejvíc se mi zatím líbí Cácerés, ta levá strana mu, alespon dnes, svědčí víc. Carlito zabil

Reagovat
M11

Lichtak uz ani pres nikoho neprejde

Reagovat
Pettirosso

ale zatím nepřejde nikdo přes něj

Reagovat
Pinturicchio

Je pomalý, statický, všechno dělá z kroku, ... nevím, jestli lenivý, ale každou sezonu, co je u nás, je horší a horší.

Reagovat
j_mrazik

Nemohl by Juve hrát trošku záživněji, když není problém vyřadit zálohu jedinou přihrávkou, tak by to chtělo lepší podporu a nějakej ten gól přidat.

Reagovat
M11

to zase bude udrzba a nervy

Reagovat
Pettirosso

to nehrozí, nikam se nepoženem... pak přijde klasickej výpadek, kdy dá soupeř gol z první šance a my to budem honit na poslední chvíli

Reagovat
Pinturicchio

Zkraje poločasu dostaneme gól, pak dva přidáme, ... taková už klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč to takhle nejde Tevezovi v pohárech

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

ty vole vypiskejte je za takovou sracku

Reagovat
10

Toro hraje na prohru 1:0? tragickej fotbal z obou stran...

Reagovat
M11

humus.. jednoznacne nejhnusnejsi zapas co jsem letos videl

Reagovat
Pettirosso

a to sem doufal, že je to derby a oba týmy se o to vítězství pobijou.

Reagovat
smazaný uživatel

mně přijde že juve se snaží hrát timhle stylem celou sezonu :-/

Reagovat
10

přijde mi, že hrajeme hůř každým zápasem, tohle není Conteho Juve...

Reagovat
M11

je to tak.. ale dnes je to extrem

Reagovat
Pettirosso

je to hrozná letargie.. myslel sem, že nám třeba to vyřazení z LM ukáže, že je potřeba zase začít makat, ale my si hrajeme jak mistři světa dál. Nechci malovat čerty na zeď, ale nedivil bych se, kdyby nás Roma nakonec o ten titul připravila, ta jejich hladovost je kurva vidět

Reagovat
smazaný uživatel

nehrozí

Reagovat
smazaný uživatel

potřebovali by to jako sůl i když 3. titul v řadě je 3. titul

Reagovat
M11

Caceres jednoznacne do prdele v lete.. to je katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

to by musel i bonucci

Reagovat
brenk

Osobne si myslím, že s príchodom kvalitných útočníkov Conte trochu zmenil filozofiu svojej hry... uvedomil si, že na gól mu stačí menej a tak sa toľko Juve nehrnie dopredu a viac sa snaží kontrolovať hru. Fakt, že je to skoro nepozerateľné je druhá vec...

Reagovat
Pettirosso

Martíne vole občas si říkám, jestli jsou to fakt profesionálové, takovou přihrávku bych nevymyslel ani já

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

on si v tomhle muze podat ruky s De Cegliem

Reagovat
Il Architetto

A to je co říct.

Reagovat
Il Architetto

Střídej Artura.

Reagovat
Il Architetto

No proto.

Reagovat
Il Architetto

Hm, jasná.

Reagovat
M11

tohle mohla byt PK.. sice to nahral ale Pirlo ho predtim fauloval

Reagovat
brenk

pískateľná...

Reagovat
Maritazzi

Zase si myslim, že ten kontakt musel vidět ten brankovej rozhodčí.

Reagovat
M11

je to saskarna.. jsou tam opravdu jen na opravu siti

Reagovat
smazaný uživatel

Berardi na lavici

Reagovat
10

po takovým skoku do bazénu nemohl čekat, že by to mohl Rizzo písknout

Reagovat
10

Pirlo se dotknul Kadouriho levý nohy, on ještě udělá dva kroky a zasekne pravou

Reagovat
M11

nasimuloval to uboze o tom zadna.. ale tohle klidne pisknout mohl.. ty vole ja jsem tak nasrany.. zajimalo by me co by se delo kdybysme jeste ten gol dostali.. ale mam strach ze opet nic

Reagovat
10

nevím, ty poslední zásahy a akce ze strany Conteho moc výsledek neměly...možná na to hráči začínaj bejt trošku imunní, takovýho Vidala nepoznávám, je podrážděnej, nemaká...stejně tak Llorente, Stephan, Pogba atd.

Reagovat
Pinturicchio

Namarchovaní frajícíri napřesdržku, poslední dobou.

Reagovat
brenk

Dnes si Juve nezaslúži vyhrať ani náhodou.

Reagovat
M11

opet jen Tevez tam maka

Reagovat
brenk

Tevez skvelá robota

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
10

Luca velký zklamání zatím, sice ho zabrzdilo zranění, ale Magnanelli hraje zaslouženě...Berardiho Malesani zabije, to jsem čekal

Reagovat
Pettirosso

doufám, že si ho po sezóně vytáhneme, Malesani je fakt blbec, sice mluvil o tom, že nikdo nemá jistej základ a že budou hrát ti, co si to zaslouží, ale zrovna Berardi si ten základ jako jedinej za podzim zaslouží.

Lucy je mi líto, ale celkově to s ním jde z kopce, u nás na to neměl a te´d se nechytá ani v Sassuolu, když hrál, tak chyboval a byl nevýraznej

Reagovat
smazaný uživatel

LAZIO: Berisha; Konko, Biava, Dias, Radu; Ledesma, Gonzalez; Candreva, Mauri, Lulic; Klose.

A disp: Marchetti, Strakosha, Novaretti, Cavanda, Cana, Ciani, Biglia, Onazi, Keita, Kakuta, Anderson, Perea.

All. Reja.

SASSUOLO: Pegolo; Mendes, Cannavaro, Ariaudo; Rosi, Chibsah, Magnanelli, Biondini, Longhi; Floccari, Zaza.

A disp: Pomini, Antei, Pucino, Bianco, Gazzola, Ziegler, Marrone, Missiroli, Farias, Floro Flores, Sansone, Berardi.

All. Malesani.

Reagovat
Pinturicchio

Malesani

Reagovat
10

Carlitos znovu odmakáno na 110%

Reagovat
M11

jeste ze ho mame..

Reagovat
Il Architetto

Andrea taky, když jsem viděl ty sprinterský souboje hlavně ten se Cercim a ještě k tomu mu čistě odebral balón skluzem. Kloubouček.

Reagovat
smazaný uživatel

90 minut bez golový šance, paráda

Reagovat
brenk

paródia na futbal

Reagovat
Pettirosso

Díky bohu je konec. Fuj to byl zápas. Ale tři body jsou doma

Reagovat
smazaný uživatel

Opět zápas kde se ukázalo že ty tam jsou časy, kdy Juve presovalo honilo hráče po celém hřišti.Hra spadá do čas kdy přesně tohle Juve praktikovalo.Hlavně neinkasovat.Nevím jestli tohle je ta správná cesta.

Reagovat
Pettirosso

wat?

Reagovat
Pipo123

Floccari

Reagovat
smazaný uživatel

Edy je bůh, doufám, že to od začátku pořádně zavře na jistotu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

Koľko fanúšikov prišlo len kvôli Lotitovi

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Raduuuuuu nádhera

Reagovat
danko10

Kukať na lazzie je horšíe, než sa dve hodiny pozerať do ohňa...

Reagovat
Maritazzi

Neví někdo, proč Sanabria není v Sassuolu vůbec v nominacích, ani v Primaveře? Stejně nechápu, že pro ten kádr, co tam složili vybrali Malesaniho, takhle je čekám rychle jako prvního sestupujícího.

Reagovat
smazaný uživatel

taky by mě to zajímalo, ale maj asi 36 útočníků....

Reagovat
Maritazzi

Tak on by ho nestavil asi žádnej z těch týmů, do kterejch jsme ho mohli reálně poslat, ale překvapuje mě, že fakt není ani na soupisce, v juniorce, naposledy akorát článek o příchodu.

Reagovat
Pipo123

Katastrofa futbal, pár hráčov sa snaží, hlavne teda Lulič, Candreva a Radu, ale zvyšok na facku. Klose zasa na hovno hra a Mauri ešte horšie, do druhého polčasu by som stiahol Mauriho a dal tam Keitu

Reagovat
smazaný uživatel

gol férovej, fotbal nechutnej

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu se zeptat, jakto že je Na Laziu dnes tolik lidí?Něco mě uniklo tak se omlouvám.

Reagovat
Pipo123

Kvôli Lotitovi, ten dokonca aj zvýšil cenu lístkov akonáhle sa dozvedel že má prísť veľa fanúšikov

Reagovat
Pipo123

Kvôli Lotitovi, ten dokonca aj zvýšil cenu lístkov akonáhle sa dozvedel že má prísť veľa fanúšikov

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

díky a jakto že se chystalo tolik lidí na tenhle zápas?

Reagovat
Pipo123

Fans Lazia bojkotovali EL, tam bolo cca 4 tisíc fanúšikov, naopak dnes sa dohodlo že príde čo najviac fanúšikov, má ich tam byť okolo 50 000, ale všetko len kvôli Lotitovi, ak pozorne budeš počúvať tak budeš počuť od fans ako kriča Lotito a nie Lazia

Reagovat
Pipo123

* a nie Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Klose zahadzuje neskutočné šance, najskôr proti Juve hlavičkuje do brankára, to isté aj v Catanii, teraz jasná šanca a vedľa. Katastrofálna koncovka

Reagovat
Pinturicchio

Ten Vidal je tam proč? Zaprvé se to pískalo a za druhé to bylo mimo 16-tku.

Reagovat
KillSwitch

neviem ja som ten zápas nevidel...ja sa len snažím šíriť na juventus nejakú špinu

Reagovat
10

lol

Reagovat
M11

jezisi.. tohle je chore

Reagovat
Pipo123

Floccari

Reagovat
Pipo123

Mirooooooooo

Reagovat
Maritazzi

Floccari

Reagovat
Maritazzi

Kurva

Reagovat
Pipo123

inak Ledesma obrovská chyba, to nás mohlo stáť 3 body

Reagovat
Maritazzi

Já na to nekoukám, to Sassuolo se prezentuje jak? Ledesma hrál proti Ludogorci?

Reagovat
Pipo123

Hrajú hrozne, podobne ako aj my, rozdiel je v tom že sa vieme dostať do šance, Ledesma nahral na kopačku súpera a išli 3 na 3, takže gól, teraz zasa Konko pri rozohrávke nakopol hráča Šašoula, ten poslal loptu len Biavovi ten odkopol do Luliča, lopta sa odrazila k Berardimu ktorého Biava fauloval, Flores priamy kop a gól. Hrôza futbal a od nás zbytočné chyby v obrane...

Reagovat
Maritazzi

Chtěl jsem napsat, že dobrá komedie, ale my s nima vlastně doma taky remizovali

Reagovat
Pipo123

Komédia je to že im ten gól darujeme, vždy chybná rozohrávka. Pri rozohrávke kedy sa záloha aj kraje obrany presúvajú smerom vpred nemôžeme také chyby robiť, s toho takmer vždy padne gól.

Reagovat
One-Real

Lazio, proboha.

Reagovat
Pipo123

Radu gooooooll

Reagovat
smazaný uživatel

jsem to po Raduově golu nasranej vypnul, místo toho píšu krátký pojednání o mercatu Říma a přijdu o tolik golů

Reagovat
Pipo123

To čo spravil teraz Lulič je nemožné

Reagovat
smazaný uživatel

dneska dostanem šílenou rychtu

Reagovat
Maritazzi

Předseda rozhodčích nebo kdo se postavil za Rizzoliho s tou penaltou, že to vidět nemohl - ale zase, proč se kurva neřeší na co tam jsou další dva šašci, kteří stejně nerozhodnou naprosto o ničem?

Reagovat
lnterista

jakou penaltu myslis?

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta ani omylem.

Reagovat
Maritazzi

Kdyby nespadl jak pitomec, tak podle mě není o čem, i tak se ale pískat dalo, Pirlo tam sáhl hodně blbě, což brankovej vidět musel.

Reagovat
10
Reagovat
Pipo123

Mohlo by ich tam byť aj desať, ale niekomu sa penalty nepískajú

Reagovat
Votas

testified...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

keby "len" penalty, ale aj ofsajdy a podobne

Reagovat
10

bože

Reagovat
Pipo123

Reagovat
olis

pravdu nevysmejes

Reagovat
10

podle Gazzetty i Paparesty pro Mediaset tam naopak byla penalta pro Juve po zákroku na Llorenteho, ale to nikdo neřeší

Reagovat
Maritazzi

Já jsem neviděl celej ten zápas, dělal jsem u toho tisíc věci, takže já se k tomu těžko vyjádřim, celkově jsem ten post myslel spíš na prospěšnost těch dvou dalších rozhodčích.

Reagovat
M11

tyhle penalty na Nanda jsou snad v kazdem zapase.. zajimalo by me kdy konecne nekdo bude mit koule a piskne to

Reagovat
Pinturicchio

Několikátý zápas po sobě - Nando zády k bráně, drží míč, snaží se rozehrát do druhé vlny a hráč ho natvrdo stáhne k zemi ... a nikdo nic.

Reagovat
Maritazzi

Tak pokud jsem si to dobře přeložil, tak Paparesta řekl, že tohle penalta byla, na Llorenteho taky, ale že je nastavanej takovej metr, že tohle se v Itálii nepíská.

Reagovat
10

neříkám že tohle neřekl, viděl si to video nahoře? pískal bys to?

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

300. proti (snad len) neschopnym rozhodcom

Reagovat
Votas

OT: fotbalový vzor Diege Milita

http://imortaisdofutebol.com/2012/05/12/craque-imortal-francescoli/

chtěl být jako on a celkem se mu to povedlo

Reagovat
Il Architetto

Tý vole, jeho tata není jeho tata.

Reagovat
10

třeba mají ještě spolu se Stallonem stejný předky, všichni tři mají kořeny v Itálii, ta podoba je neuvěřitelná

Reagovat
lnterista

a kolik ma Diego plastik?

Reagovat
Votas

snad jenom to koleno... ale jako nějakej test DNA by možná nebyl úplně od věci...

Reagovat
madridcan

Aj Zidanov...podla neho dal meno synovi

Reagovat
Tomanatura

PARMA: Mirante; Cassani, Paletta, Lucarelli (cap), Molinaro; Gargano, Marchionni, Parolo; Biabiany, Amauri, Cassano. A disposizione: Pavarini, Coric, Palladino, Gobbi, Felipe, Obi, Schelotto, Munari, Mauri, Rossini, Nyantakyi. All. Donadoni

FIORENTINA: Neto; Savic, Diakitè, Rodriguez, Tomovic; Aquilani, Pizarro, Borja Valero; Cuadrado, Matri, Joaquin. A disposizione: Rosati, Roncaglia, Compper, Fernandez, Ambrosini. Pasqual, Wolski, Matos, Gomez, Vargas, Ilicic, Anderson. All. Montella

ARBITRO: Gervasoni di Mantova

Tak jedem, pri trose stesti muzou byt tri body.

Reagovat
Milan.B

Rami sympatak

Reagovat
Tomanatura

Zatim to vypada jak prehlidka fint a klicet 40 metru od souperovy brany.

Matri zatim dokazal znicit kazdy utok, hrozne slabucky

Reagovat
Tomanatura

JO! Haluz, ale co uz. A ted uz to prosim neposrat, jak je v posledni dobe zvykem.

Reagovat
Tomanatura
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

tyvole na co to koukáš během zápasu oblíbenýho týmu?

Reagovat
Tomanatura

mne to vyskocilo na ebay, to me absolutne znicilo

Reagovat
M11

Reagovat
Yanek

wtf

Reagovat
10

z Livesportu:

Hra, kterou zatím fotbalisté na trávníku předvádějí, je velice atraktivní. Takhle by měl vypadat fotbal. Hostující celek je aktivnější a daří se mu lépe kombinovat. Rozložení sil na hřišti rozhodně není vyrovnané. Domácí praktikují převážně dlouhé nakopávané balóny, zatímco hosté se prezentují kombinačním stylem hry.

sedí to, nebo to píše robot na základě statistik?

Reagovat
Tomanatura

Sedi

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

vypinam

Reagovat
smazaný uživatel

Byla penalta? Jsem se zapomněl u Báry...

Reagovat
Tomanatura

Asi jo. Mam rozmazany obraz, ale Tomovic do toho sel jak debil, navic Biabianyho asi fakt trefil do hlavy.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
olis

#‎NapoliGenoa‬ :

Reina; Reveillere, Fernandez, Albiol, Ghoulam; Behrami, Jorginho; Mertens, Hamsik, Callejòn; Higuain ‪#‎ForzaNapoliSempre‬

tak konecne Reveilere napravo, dufam ze to bude dobre... aj ked v poslednych zapasoch sa Maggio zlepsil, aspon trochu

Forza Napoli!!!!

Reagovat
Votas

dobře Parma

Reagovat
M11

Munari a Valero nejaka potycka ?

Reagovat
danko10

Trošku sa popostrkovali pri naťahovačke o loptu, ale správne ich dal obidvoch von.

Reagovat
M11

diky

Reagovat
mastakillah

Mertens je všude

Reagovat
FuckT

Hamsik, Higuain

Reagovat
mastakillah

GONZALOOO tentokrát skvěle

Reagovat
stuff

olis v zabere?

Reagovat
olis

Pipita, Marekiao to tempo je neskutocne slabe

Reagovat
madridcan

Dufam, ze tam da Maggia, lebo inak budu hrat desiati hraci

Reagovat
olis

sice je pekne ako sa Mertens snazi a je aktivny, ale kopu krat to bere zbytocne na seba

Reagovat
snuff24

Pome Grifové

Reagovat
smazaný uživatel

co všechno Janov zazdil

Reagovat
madridcan

Chcel som sa spytat, ze Neapol nema ziadnu domacu ,,dresovu" tradiciu? Neviem si predstavit, ze by napriklad Real hral doma inak ako v bielom. Neapol akoby sa tuto sezonu prisposoboval skor superom...

Reagovat
olis

vzdy sme zvykli doma v modrom aj prvej polovici tejto sezony, posledne zapasy ale naozaj hrame ci uz doma alebo vonku v zltom, dovod nepoznam

Reagovat
madridcan

aj v maskacovom nie?

Reagovat
olis

v tych sme uz velmi davno nehrali

Reagovat
madridcan

Maggio sa nahodou nerozcvicuje?

Reagovat
olis

neviem, nevsimol som si

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon měl jednoznačně dostat dvě žlutý

Reagovat
FuckT

To je zas dnes vykon.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
FuckT

Celkom sa aj tesim, nieco nam musi otvorit oci, a toto je ten nejucinejsi sposob. V lige je titul aj tak strateny a toto nam moze pomoct pripravit sa na Swansea.

Reagovat
olis

klasika

Reagovat
FuckT

Tak zasluzime si to, posledne 2 zapasy sme odohrali dokopy asi 6 minut.

Reagovat
olis

ale prd, tento zapas sme hrali dobre smerom dopredu co sa tyka hry, v zakonceni to bola tragedia a teraz nato doplacame, sanci ale bolo dost nie ako proti Swansea

Reagovat
FuckT

Akych sanci? :D:D Ja som si nevsimol od 3 minuty v tomto zapase nic zaujimave, okrem zopar naznakov Janovu a Mertensovych striel mimo branu. To uz moje skrabanie vajec bolo dramatickejsie. XD

Reagovat
olis

no presne, keby taky Mertens nesebcil a radsej nieco vymyslel tak by z tych jeho striel velmi pravdepodobne vznikli slubne sance, cize to boli zahodene sance

Reagovat
FuckT

Tak ci tak vykon to bol hrozny, s tymto ked chceme 2. miesto, tak to nech tam radsej zostane AS.

Reagovat
smazaný uživatel

L'Arciere

Reagovat
smazaný uživatel

neapol mě donutí přestat vsázet

Reagovat
FuckT

Mna asi donuti prestat pozerat futbal. Mam rozcitane 4 knihy a kazdu jednu z nich som musel odlozit kvoli tomuto zapasu, pocas ktoreho som cely cas zaspaval. Swansea radsej ani nebudem spominat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele