Serie A - preview 24. kola

20.02.2015, 08:22, aktualizováno 23.02.2015, 08:54
Previews
Dva duely nabízí dnešní program italské nejvyšší soutěže. Neapol hostí nevyzpytatelné Sassuolo a potřebuje vyhrát, aby si pojistila třetí místo a případně se přiblížila druhému AS Řím. Sestupem ohrožené Cagliari pak přivítá milánský Inter...
UC Sampdoria - Janov CFC  (úterý 18:30)
Serie A nám v dalším kole připravila několik zajímavých duelů a jedním z těch nejvypjatějších bude bezesporu janovské derby. To bylo po nějakou dobu v pozadí, ale poslední dobou získává stále větší oblibu a ohlas. Sampdoria touží skončit se sérií čtyř zápasů bez výhry, Janov se ale veze na vítězné vlně.

Janov se dostává opět do centra dění. V této sezoně je z přístavního města opět nebezpečný konkurent, který se chystá hrozit městům jako Milán nebo Řím. Letošní Derby della Lanterna je zajímavé také proto, že oba konkurenti jsou v tabulce sousedy a navíc mají stejný počet bodů. Ještě před pár týdny by asi hlavním favoritem byla Doria, ale poslední týdny se jí nedaří. A naopak se začíná sehrávat Janov, který navíc našel nového střelce.

Tím je mladý útočník M'Baye Niang, který v Janově hostuje z AC Milán. A je to zatím hostování velmi povedené, protože Niang zaplnil místo po Alessandru Matrimu, který odešel do Juventusu Turín. Mladý střelec má zatím na kontě čtyři zápasy, ve kterých vstřelil dvě branky. Především je to ale přítomnost na hřišti, která v ofenzivní fázi janovskému týmu hodně pomáhá. Niangova síla, technické kvality a především neustálý pohyb - to jsou vlastnosti, na kterých trenér Gian Piero Gasperini staví.

M'Baye Niang nastoupil také v minulém utkání proti Hellasu Verona a bylo to utkání pro celý Janov skvělé po všech stránkách. Hrdinou hostí byl samozřejmě Luca Toni, který se trefil dvakrát. Ale také domácí našli svého střelce, který si připsal dvě branky. A tím byl právě Niang. Kromě něj se za Janov prosadili ještě Andrea Bertolacci a Diego Perotti. Vlastní branku si navíc připsal Alessandro Agostini, takže Janov se těšil z atraktivní výhry v poměru 5:2. Navázal tím na překvapivou výhru nad římským Laziem, kterou dokázal, že svůj boj o poháry ještě nevzdal.

Aktuálně jsou Grifové na šestém místě a na páté Lazio ztrácejí jen dva body. Fiorentina na čtvrtém místě je pak vzdálena jen o další jeden bod. Hned za nimi je kvůli horšímu skóre právě městský rival. Ten se pokusí nalézt zpátky své ztracené sebevědomí. Tým trenéra Siniši Mihajloviće nevyhrál už čtyři zápasy po sobě a příčky znamenající evropské poháry se mu naopak začínají ztrácet. Pokud chce zastavit pád tabulkou, jednadevadesáté Derby della Lanterna je tím nejlepším možným způsobem.

S tím souhlasí i Luca Pellegrini, někdejší bývalý hráč Dorie. Pellegrini, který oblékal dres Blucerchiati v devadesátých letech a přispěl k zisku mistrovského Scudetta v sezoně 1990/1991, řekl: "Oceňuji práci trenéra Mihajloviće. Po dlouhé době se zase na Sampdorii rád dívám. Mihajlović vnesl do života Sampdorie řád, optimismus a jasnou vizi. Přispěl k tomu také nový majitel, který je zapálený pro hru a miluje tento klub. Když jsem četl rozhovory s ním a s novými posilami, byl jsem nadšen."

Ne všechno je ale v poslední době růžové, což ukazuje také minulá šokující porážka od Chieva Verona. S tím souhlasí i Pellegrini, který ale věří v lepší konec: "Posledních pár zápasů se nepodařilo, ale to asi každému týmu. Všechny kluby procházejí vývojem a tím, jak je sezona dlouhá, se někdy postě dařit přestane. Derby je ale samostatný šampionát v šampionátu, může se v něm stát úplně cokoli. Pokud tým hledá ideální příležitost na zlepšení, pak je to právě teď," dodává Pellegrini. Bude svědkem vítězství svých barev?
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Viviano - De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini - Obiang, Palombo, Duncan - Soriano - Eto’o, Eder
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Roncaglia, De Maio, Izzo - Edenilson, Bertolacci, Kucka, Bergdich - Iago, Perotti, Niang
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - US Sassuolo  (pondělí 19:00)
Ve formě hrající Neapol se v honbě za třemi body a druhým místem utká se Sassuolem. Provinční celek umí překvapit nejednoho soupeře a velmi rád by získal nějaké body také proti Neapoli. Bude mít výhodu v tom, že celek trenéra Beníteze má za sebou utkání Evropské ligy.

Kdekdo si možná pomyslí, že zas tak náročné nebylo. Je pravda, že Neapol v utkání s tureckým Trabzonsporem jasně dominovala, v poklidu kombinovala a sázela soupeři na jeho půdě jednu branku za druhou. Do odvetného utkání na Stadio San Paolo jde Neapol s téměř jistým postupem, pokud se nestane zázrak. První branku vstřelil po šesti minutách obránce Henrique, po něm se do střelecké listiny zapsali také Gonzalo Higuaín a Manolo Gabbiadini. V rámci druhé půle se trefil ještě střídající Duván Zapata a Neapol zvítězila 4:0.

Trenér Benítez ale po utkání krotil optimismus. Zkušený stratég dobře ví, že výsledek odráží jen tvrdou práci a že jeho tým nedostal nic zadarmo. V rozhovoru pro Mediaset Premium španělský trenér uvedl: "Nebylo to v žádném případě tak snadné, jak by se mohlo zdát. A to zejména proto, že jsme chtěli nastavené tempo udržet pořád, i když jsme vedli o tři branky po poločase. Kontrolovali jsme hru, soupeře do ničeho nepouštěli a já musím pochválit každého z mých hráčů za práci, kterou odvedli."

"Měli jsme za sebou náročné utkání s Palermem, které se nám vůbec nepodařilo. Tehdy se mi ale líbilo naše zaujetí a nasazení. Dnes jsme k tomu přidali i branky a výsledek se dostavil. Udělali jsme všechno správně a byl to ten večer, kdy vám vyjde úplně vše. Pořád nám něco málo chybí do velkoklubu. Neumíme hrát skvěle pořád, někdy se nám něco nepovede. To je ale záležitost zkušeností, které ještě tento mladý tým jako celek postrádá. Není zvyklý na tlak a na vyhrávání. Musíme se to pořád učit, ale to je v pořádku, protože pořád rosteme. Chceme to dokázat už teď proti Sassuolu," dodává španělský trenér.

Neapol před osudným zápasem s Palermem čtyřikrát vyhrála. Poslední kolo Serie A se jí ale nepovedlo tak, jak by si zřejmě Benítez přál. Neapol se na Sicílii prakticky nedostala ke své rychlé a nátlakové hře, protože ji domácí Palermo zlomilo rychlými zásahy. Po čtrnácti minutách se trefil Achraf Lazaar, deset minut před poločasem ještě Franco Vazquez. Třetí zásah přidal Luca Rigoni a jediná trefa Manola Gabbiadiniho nemohla Neapoli stačit. Minulé kolo v podání Sassuola ale také nedopadlo oslnivě.

Po šokujícím vítězství nad Interem Milán si Sassuolo rozdělilo body s janovskou Sampdorií a čekala jej Fiorentina. Ambiciózní toskánský tým třicet minut tlačil a pak se spolehl na téměř geniální spolupráci dua Khouam Babacar a Mohamed Salah. Nejprve se trefila egyptská posila, po první brance se ujala role režiséra hry a připsala si dvě asistence na gól mladého senegalského střelce. Sassuolo snížilo, ale víc nestihlo. Aktuálně je na dvanácté příčce a trenér Eusebio Di Francesco dobře ví, že si na Neapol musí dávat dobrý pozor.

V rozhovoru pro Tuttosport Di Francesco vyjmenovával hlavní zbraně Neapole. "Jedničkou v útoku je samozřejmě Gonzalo Higuaín, což je skvělý střelec, ale mají také Duvána Zapatu. A myslím, že s ním nejsou o moc slabší, protože to je silový útočník, který má čich na góly a učí se od těch nejlepších. Proto jsem ho také chtěl do svého týmu už v lednu, ale Neapol nesouhlasila. Neapoli stačí pár minut na to, aby ovládla zápas. To jí nesmíme dovolit," plánuje Di Francesco.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Albiol, Koulibaly, Strinić - Gargano, López - Callejón, Hamšík, Gabbiadini - Zapata
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Gazzola, Cannavaro, Acerbi, Longhi - Taider, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Inter Milán  (pondělí 21:00)
Inter Milán touží ukázat, že se poučil z nepříznivého vývoje ve Skotsku. Rád by si nyní spravil náladu proti Cagliari v utkání, kde bude jasným favoritem. Problém je, že se mu proti sardinskému celku příliš nedaří. Na jeho hřišti vyhrál naposledy v roce 2010. Povede se mu nyní lépe?

Inter Milán má za sebou zajímavé utkání ve Skotsku. V rámci Evropské ligy se utkal s tamním Celticem a zdálo se, že se vydal tou správnou cestou. Už po čtyřech minutách se trefil Xherdan Shaqiri a Inter byl jasně lepší. Po něm svůj první gól v utkání vstřelil také zkušený argentinský veterán Rodrigo Palacio. Poté ale Inter přestal hrát tak důsledně a výsledek se brzy dostavil. Stuart Armstrong vstřelil kontaktní branku a o půl minuty později se do vlastní brány trefil obránce Hugo Campagnaro.

Ještě že měl Inter Milán k dispozici Rodriga Palacia, který odehrál skvělé utkání. Prosadil se svou druhou brankou v zápase těsně před koncem první půle. Jenže ani to milánskému týmu nestačilo k výhře, protože nepozornost v obranné linii potrestal v nastaveném čase druhého poločasu John Guidetti. Odveta v Miláně tak slibuje ještě mnoho emocí a zajímavých situací. Je jasné, že trenér Mancini nemohl být po utkání spokojen. Počínání svých hráčů nazval jako "arogantní" a slíbil, že bude pracovat na tom, aby se něco podobného neopakovalo.

Předešlé kolo Serie A přitom vůbec nebylo špatné. Po sérii tří porážek v řadě se Inter konečně probral a mohl děkovat Fredymu Guarínovi, že stále ještě neodešel do jiného klubu. Nejprve si Inter v dohrávce poradil s Palermem a hlavními hvězdami byli Mauro Icardi a Fredy Guarín. Minulé kolo poslalo Inter do Bergama k souboji s tamní Atalantou. Po dvou minutách se trefil Xherdan Shaqiri, který potrestal faul na Guarína v pokutovém území. Další dvě branky dal Guarín sám a obě stály za to. Poslední trefu zaznamenal zkušený útočník Rodrigo Palacio.

Inter je zatím stále na deváté příčce, tedy dost daleko od míst, kde chtěl být před sezonou. Inter je v tuto chvíli bez Pabla Daniela Osvalda, který přestoupil do Bocy Juniors. Mimo hru je také Yuto Nagatomo, který bude na marodce ještě několik týdnů. Dlouhá absence čeká také Jonathana, který už sice je po operaci, ale mimo hru bude ještě minimálně 2 měsíce. Cagliari žádné větší starosti nemá a naopak může trenéra Gianfranca Zolu těšit formu hráčů jako Donsah, Brkić nebo Sau s Copem.

Cagliari, které s Interem Milán prohrálo naposledy v roce 2011, mohlo v minulém týdnu děkovat především skvělému brankáři Brkićovi, který likvidoval jednu šanci FC Turín za druhou. Tím přispěl ke konečné remíze 1:1. Po půlhodině se prosadil Godfred Donsah, osmnáctiletý objev sardinského klubu. Výsledek trenéra Zolu potěšil, ale zároveň mu ukázal, na čem má ještě Cagliari pracovat. V rozhovoru pro Rai Sport Zola řekl: "Hlavní bude zachovat si klidnou hlavu v zakončení. To nám dělá problémy. Naše obrana je také nejistá, takže se musíme koncentrovat a nepouštět soupeře do větších akcí tak často."

"Mrzí mě to, že jsme nedokázali proměnit víc našich šancí. Měli jsme jich dost, ale nešlo to. Naučili jsme se něco víc z každého minulého zápasu, ale tohle ještě ne - nemáme klid v zakončení a přicházíme o důležité body. Jsem přesvědčen, že jsme si proti FC Turín zasloužili víc. Musíme udělat maximum proti Interu Milán, který naše zaváhání potrestá daleko lépe než Turín," zakončuje Zola.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Gonzalez, Rossettini, Capuano, Avelar - Donsah, Conti, Dessena - M'Poku, Ekdal - Sau
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Campagnaro, Vidić, Juan, Santon - Guarín, Medel, Brozović - Shaqiri - Icardi, Podolski
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - AS Řím  (neděle 15:00)
AS Řím zažívá dosud nejhorší sérii pod vedením trenéra Rudiho Garcii a nedaří se mu již více než dva měsíce. Tabu domácího stadionu neprolomili Giallorossi ani v utkání Evropské ligy. Nyní se musí koncentrovat zpět na ligovou scénu, protože zavítají do Verony. Tamní Hellas si nutně potřebuje udobřit fanoušky po výbuchu proti Janovu.

Řím aktuálně žije čtvrtečními událostmi. Večer sehrálo AS utkání Evropské ligy s holandským Feyenoordem Rotterdam, ale první fáze boje se odehrála dlouho před zápasem v ulicích Věčného města. Skupina několika stovek fanoušků nizozemského klubu prošla městem a podle zpráv byla v podnapilém stavu většina z nich. Fanoušci Feyenoordu podle policie demolovali okolí a házeli láhve s vodou po kolemjdoucích. Nakonec musela zasahovat policie a neoficiální zprávy hovoří až o 23 zatčených. Příznivci nizozemského klubu měli důvod k oslavě také večer bezprostředně po utkání.

Jejich miláčci si totiž domů vezou cennou remízu 1:1, která z nich dělá favority do odvety. Řím potvrdil, že stále častěji znějící slovo "krize" je aktuální a má své důvody. První branku sice vstřelil Gervinho krásnou patičkou po rychlé akci ze strany, ale hosté hru ještě více otevřeli a zrychlili. Vyrovnání se dočkali ve druhé půli, kterou jasně ovládali. Kazim Kazim vyrovnal na konečných 1:1 a Feyenoord mohl slavit. Tabu domácí půdy AS neprolomilo ani v Evropské lize a přidalo na sérii pěti zápasů na Stadio Olimpico, které nedokázalo vyhrát.

Naposledy tu bod ubránila Parma. Té dokonce stačilo, že ani jednou nevystřelila na bránu veterána Morgana De Sanctise, který nezasahoval ani jednou. Giallorossi na vlastním trávníku v Serii A nevyhráli už od prosince loňského roku a nyní se musejí obávat také o druhé místo. S aktuální formou a vzletem Neapole na třetím místě není nic jistého. Vedení AS se stále snaží být optimistické, ale i jemu je jasné, že něco není v pořádku.

Pravdou je, že AS může žehrat na velký problém v podobě množství zraněných hráčů. Mimo hru stále zůstává brazilský stoper Leandro Castán, bek Federico Balzaretti a Maicon. Velkou ztrátu utrpělo AS také v podobě obnoveného zranění Kevina Strootmana. A mimo hru je také Juan Manuel Iturbe s Victorem Ibarbem. Fanoušky ovšem zneklidňují také výkony jednotlivců. Zejména obranná dvojice je průchozí a daleko pod své možnosti hraje dvojice Daniele De Rossi a Miralem Pjanić. Sportovní ředitel AS se jich ale zastává.

V rozhovoru pro Roma Radio Walter Sabatini sdělil: "Vím, že se Pjanić opět dostane na svou úroveň. Vepředu už to bylo lepší, když jsme tam poslali Doumbiu. Musíte si ale uvědomit, že ten má za sebou velmi náročný turnaj a právě se za pochodu aklimatizuje. Právě procházíme velkými problémy i po fyzické stránce, což se na hráčích projevuje. Ale řešíme to a jsem si jistý, že se brzy vše vrátí do normálu. Chci, aby AS opět hrálo rychlý a ofenzivní fotbal. A jsem si jistý, že s hráči jako Totti, Gervinho nebo Ljajić se nám to jistě povede."

Proti bude stát Hellas Verona, který musí řešit svou formu ještě více. Hellas z posledních pěti zápasů prohrál čtyři. Za poslední dvě utkání dostal osm branek a jediným světlým bodem je forma útočníka Lucy Toniho. Autor dvou branek v minulém utkání proti rozjetému Janovu zažije hodně speciální utkání, protože nastupoval právě za AS. To se ale týká také jeho dvou spoluhráčů. Záložníci Panagiotis Tachtsidis a Leandro Greco strávili část své dosavadní kariéry právě ve Věčném městě. Dočkají se odplaty?
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Benussi - Pisano, Marques, Sörensen, Agostini - Greco, Tachtsidis, Hallfredsson - Juanito, Toni, Christodoulopoulos
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Manolas, Astori, Holebas - De Rossi, Keita, Florenzi - Gervinho, Totti, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.75 - 1.73
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SS Lazio - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Olympijský stadion v Římě se stane svědkem zajímavého utkání domácího Lazia s Palermem. Římský klub se netají pohárovými ambicemi a proti Palermu by měl chtít jednoznačně uspět. Ovšem Sicilané po návratu z druhé ligy předvádějí skvělý fotbal a také oni pošilhávají po Evropě, navíc svému soupeři mají rozhodně co oplácet.

Lazio nejtěsnější výhrou na hřišti Udinese zůstalo v kontaktu s Ligou mistrů, na kterou aktuálně ztrácí z pátého místa pět bodů. Biancocelesti výsledkem 1:0 odčinili předchozí zaváhání a doma proti Palermu budou chtít triumf potvrdit.

Palermo ale patří k týmům, které by zrovna rozdávaly body. Své by o tom mohla vyprávět Neapol, která na Renzo Barbera v minulém kole prohrála 3:1. Na druhou stranu je rozdíl, pokud Palermo hraje doma či venku. Na hřištích soupeřů to přeci jenom tak slavné není, nicméně Palermo může být s dosavadním vystoupením v Serii A naprosto spokojeno. Aktuálně je osmé, na páté místo ztrácí čtyři body a co je důležitější, předvádí dobrý fotbal. Tahounem je přitom střelecké duo Vázquez - Dybala, zejména kolem druhého jmenovaného krouží stále častěji velké kluby.

Domácí v prvním zápase sicilskému soupeři uštědřili čtyřgólový debakl, ale tento zápas bude úplně jiný. Palermo od té doby ušlo kus cesty a může se pyšnit dobrou formou.

Kouč Stefano Pioli má jisté problémy s marodkou, chybět mu totiž budou Ciani, Pereirinha, Gentiletti, Lulič, Djordevič, Tounkara a potrestaný Felipe Anderson. Ztráty, i když ne takové, hlásí i Palermo. Maresca s Bolzonim mají zdravotní potíže, zatímco Rigoni je v trestu.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Basta, Mauricio, De Vrij, Radu - Cataldi, Biglia, Parolo - Candreva, Klose, Mauri
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Terzi, Gonzalez, Andělkovič - Morganella, Quaison, Jajalo, Barreto, Lazaar - Vazquez, Dybala
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Empoli v minulém kole bodovalo na hřišti AC Milán a doma to bude chtít potvrdit vítězstvím nad Chievem. Stadio Carlo Castellani se stane svědkem zápasů dvou sousedů v tabulce, kteří bojují o záchranu.

Empoli v minulém kole remizovalo na půdě AC Milán 1:1 a připsalo si důležitý bod v boji o záchranu. Při trošce štěstí dokonce mohlo vyhrát, ale i tak panovala v táboře Maurizia Sarriho spokojenost. "Mohli jsme Milán porazit, zasloužili bychom si to. Ale důležité je, že se budeme nadále pohybovat na dobrém pořadí," prohlásil Maurizio Sarri. Empoli je totiž čtrnácté a před osmnáctým Cagliari má čtyřbodový náskok. To ale není příliš, takže se musí mít stále na pozoru a nejlépe doma porazit souseda v tabulce, kterým je právě Chievo.

To během čtrnácti dní získalo šest bodů a přeci jenom se více odpíchlo od nebezpečného sestupového pásma. Chievo nejprve zvítězilo na půdě slaboučké Parmy 1:0 a poté překvapivě uspělo i doma se Sampdorií Janov 2:1.

"V posledních dvou kolech jsme získali šest bodů. Budeme stále postupovat krok za krokem, tak jako jsme to dělali v posledních týdnech. Musíme pokračovat v tvrdé práci a vytěžit z našich šancí maximum. Nyní máme důležitý zápas na Empoli a musíme jít všichni za vítězstvím," nabádá k pokoře spokojený Rolando Maran.

Vzájemná bilance je vyrovnaná, svědčí o tom i první zápas v této sezoně, který skončil výsledkem 1:1. Domácí budou bez Guarenteho, zatímco hosté budou postrádat Freye.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Sepe - Hysaj, Tonelli, Rugani, Mario Rui - Vecino,Valdifiori, Croce - Saponara - Maccarone, Tavano
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Mattiello, Cesar, Dainelli, Zukanovič - Schelotto, Izco, Radovanovič, Hetemaj - Meggiorini, Botta
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - AC Cesena  (neděle 15:00)
AC Milán přivítá na věhlasném San Siru fotbalisty Ceseny a bude si chtít vylepšit špatnou bilanci domácích zápasů. Milán tápe celkově, evropské poháry se mu kolo od kola vzdalují, ale s předposlední Cesenou by si přeci jenom mohl poradit. Hosté nemají ve městě módy co ztratit, případný bodový zisk by měl v boji o záchranu velkou cenu.

Další bodovou ztrátu si v minulém kole připsal AC Milán. Byla o to bolestivější, že se udála na San Siru. Empoli obralo milánského favorita už v prvním zápase a pro body si tentokráte dojelo i do Lombardie. Výsledek 1:1 je pro Rossoneri velkým zklamáním, ti se pak logicky v tabulce znovu propadli. Nyní se na půdě AC představí Cesena, předposlední tým celé soutěže v prvním zápase remizoval 2:2 a hodlá napodobit i Empoli. "Jsme Milán a musíme vyhrát, abychom stoupli v pořadí. Momentálně jsme ztratili důvěru, ale usilovně pracujeme o návrat. Doufáme, že náš příští zápas proti Ceseně vyhrajeme. Po našem zápase s Empoli jsme věděli, že klub i naši fanoušci jsou smutní. Víme, že je těžké přijmout naší momentální situaci. Zklamání fanoušků chápeme a děkujeme jim za podporu," rozhovořil se stoper Rossoneri Adil Rami.

Milán je v tabulce až jedenáctý a na Ligu mistrů ztrácí už propastných dvanáct bodů. Narostla také ztráta na Evropskou ligu, na ní Inzaghiho svěřenci ztrácejí sedm bodů.

Cesena je na tom samozřejmě ještě hůře. Cavallucci Marini ne a ne začít vyhrávat a jejich situace začíná být kritická. Na sedmnáctou Atalantu Bergamo ztrácejí již sedm bodů, takže budou mít co dělat, aby se v konečné fázi zachránili. Na druhou stranu v minulém kole se hostům dařilo. Remíza 2:2 s vedoucím Juventusem překvapila a mohla by být odrazovým můstkem vstříc lepším výsledkům. Ačkoliv v Miláně nebudou svěřenci trenéra Di Carla favoritem, šanci rozhodně mají, důkazem může být nejen první vzájemný zápas či utkání s Juventusem, ale také vystoupení Empoli a další prachbídný výkon AC z minulého týdne.

Oba tábory se potýkají se značnou marodkou. U Milána už je to v posledních sezonách snad tradicí, do hry tedy nezasáhnou Zapata, De Sciglio, Mastour, El Shaarawy, Agazzi, Abate, Armero, Zaccardo a Paletta. Kouč Filippo Inzaghi navíc nemůže počítat s potrestanými Méxésem a brankářem Lópezem. Zraněními se to hemží i na druhé straně, k dispozici nebudou Marilungo, Tabanelli, Valzania, Cazzola. Pulzetti, Moncini, Cascione a suspendovaný Perico.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Bonera, Rami, Alex, Antonelli - Montolivo, De Jong, Bonaventura - Ménez, Cerci, Destro
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Leali - Nica, Volta, Capelli, Renzetti - Giorgi, De Feudis, Zé Eduardo - Brienza - Djurič, Defrel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Turín FC  (neděle 20:45)
Bitvu dvou týmů, které v týdnu sehráli své první zápasy vyřazovací části Evropské ligy, uvidí Stadio Artemio Franchi ve Florencii. Domácí Fiorentina totiž přivítá již deset kol v řadě neporažený FC Turín. Fiorentina také hodlá něco ukrojit z náskoku třetí Neapole.

Jak Fiorentina, tak i FC Turín se mohou pyšnit skvělou formou, díky které neustále stoupají tabulkou. Viola dokonce poskočila už na čtvrté místo a na Ligu mistrů ztrácí jen čtyři body, mimochodem ještě nedávno byla ztráta mnohem vyšší a Fialky se plácali někde ve středu tabulky. Ale tým vedený Vincencem Montellou se rozjel a na půdě Evropské ligy to pocítil i Tottenham, který doma jen remizoval 1:1. "Chceme růst jako tým i jako klub. Evropská liga nám může poskytnout přístup do Ligy mistrů, ale také toho můžeme dosáhnout ziskem třetího místa v lize. Naší ambicí je hrát v příští sezoně Ligu mistrů. Jsem pyšný na své hráče a za jejich výkon proti Tottenhamu," vyjádřil se k ambicím Violy její kouč Vincenzo Montella.

Do odvety tak půjde jako mírnější favorit italský celek, který teď musí zase přeskupit síly na domácí soutěž, kde přivítá FC Turín. V případě vítězství a ztráty Neapole se může ztráta na klíčovou třetí pozici smrsknout na pouhý bod.

Ale porazit FC Turín bude tvrdý oříšek. Naposledy se to podařilo mistrovskému Juventusu, od té doby však už deset kol nikdo na Granatu nevyzrál. Ani v Evropě se to nepodařilo španělskému Bilbau, které si ale výsledkem 2:2 zajistilo lepší výchozí pozici do odvety. "Mí hráči byli trochu dole, když dopustili vyrovnání. Nicméně v odvetě v Bilbau se nemáme čeho bát," nabádá ke klidu Giampiero Ventura. Ještě než dojde k odvetě na horké baskické půdě Athletic clubu, čeká Granatu těžká zkouška v podobě zápasu na Fiorentině. Kolo před tím Turín jen remizoval 1:1 s Cagliari, což pro něho byla ztráta.

Fiorentina již delší dobu válčí bez Rossiho, který bude chybět i nadále a také Bernardeschiho, Lupatelliho, Octavia a potrestaného Alonsa. Kompletní nebude ani Venturova družina, zraněného Gonzaleze ještě doplňují vykartovaní El Kaddouri a zkušený obránce Bovo.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Tatarusanu - Richards, Savić, Rodriguéz, Pasqual - Fernandez, Badelj, Aquilani . Diamanti, Babacar, Salah
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimović, Glik, Moretti - Peres, Benassi, Gazzi, Farnerud, Darmian - Martínez, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - Atalanta Bergamo  (pátek 20:45)
Juventus Turín se mohutně připravuje na utkání Ligy mistrů, které v příštím týdnu sehraje s Borussií Dortmund. Ještě předtím ale Starou dámu čeká Atalanta Bergamo a je jasné, že ani tento duel nesmí Juventus Turín vypustit. Atalanta bude čelit svému prokletí, protože turínský celek porazila naposledy v roce 2001!

Soustředění. Právě to bude potřebovat celý tým trenéra Massimiliana Allegriho, až se v netradičním čase utká s hosty z Bergama. Juventus Turín otevře pro své fanoušky brány už v pátek večer, aby zde uvítal Atalantu Bergamo. Důvod je jednoduchý - Stará dáma v týdnu hraje důležité utkání Ligy mistrů s Borussií Dortmund. Bianconeri by rádi doputovali co nejdále v oslňující soutěži renomovaných evropských týmů a zatím jsou mezi šestnácti nejlepšími. Fanoušci i hráči jsou samozřejmě nadšeni z prestižního klání, ale nyní je potřeba se soustředit především na Serii A.

V ní Stará dáma narazí na Atalantu Bergamu a před trenérem Maxem Allegrim se otevírá několik otázek. Vzhledem k náročnému časovému harmonogramu bude nejspíš třeba přistoupit k rotaci kádru. Tým trenéra Allegriho ještě v roce 2015 neprohrál a teď rozhodně není čas na tom něco měnit. Juventus bude chtít využít zaváhání římského AS, jehož forma nahrává ambicím Staré dámy znovu vyhrát ligu. Pokud by v pátek večer Stará dáma vyhrála nad Orobici, zvýšila by svůj bodový náskok na druhé AS na deset bodů a navíc by se tlak přesunul také na hráče z hlavního města.

Juventus stále působí na třech frontách. Mnozí hráči tvrdí, že je těžké vybírat, která z nich je cennější. Zkušený záložník Claudio Marchisio v tom má ale jasno. Podle něj má největší prioritu právě Serie A a Juventus si v ní nesmí dovolit zaváhání. V rozhovoru pro Sky Sport Italia Marchisio uvedl: "Plně se soustředíme na ligové klání s Atalantou. Jsme profesionálové a nic jiného než výhru v každém zápase nebereme. Nechci srovnávat Ligu mistrů a Serii A nebo kvality Borussie a Atalanty. Každý bod je pro nás dobrý."

"Hrajeme s Borussií Dortmund až příští týden. Teď nás čeká Atalanta a to je jediné, co nás musí zajímat. Teď má pro nás Serie A větší váhu a důležitost než Liga mistrů. Na ni budeme myslet až po zápase s Atalantou, ne dřív. Spoléháme také na naše fanoušky." Jeho tým se nemusí potýkat s žádnými většími absencemi, také Alessandro Matri a Martin Cáceres se zapojili do tréninku. To Orobici budou mít se složením základní jedenáctky mnohem větší problémy. Carlos Carmona a Mauricio Pinilla nebudou hrát kvůli kartám, Maxi Moralez a Yohan Benalouane jsou mimo hru kvůli zraněním. Svému mateřskému klubu by se měl postavit Richmond Boakye.

V minulém kole se lépe vedlo Juventusu, který ale také čekal lepší výsledek. V utkání s Cesenou Bianconeri po brance Milana Đuriće ze sedmnácté minuty prohrávali. Naštěstí pro favorita se probudil Álvaro Morata, který srovnal na 1:1. Turínský gigant byl aktivnějším týmem a ještě do poločasu stihl vstřelit druhou branku Claudio Marchisio. Nakonec se ale Franco Brienza srovnal. Juventus může spoléhat na vzájemná klání s Atalantou, protože ta nad turínským klubem zvítězila naposledy na začátku roku 2001!

Atalantě se nedaří ani nyní. Z pěti posledních zápasů ve všech soutěžích dohromady prohrála hned čtyři! Ani minulé vystoupení si za rámeček určitě nedá, protože v zápase s Intere Milán inkasovala hned čtyřikrát. Orobici "odnesli" hlavně formu Fredyho Guarína, který dvě branky dal a na další dvě nahrával. Podaří se týmu Stefana Colantuona překonat tragickou sérii porážek proti Juventusu?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Cáceres, Bonucci, Chiellini, De Ceglie - Sturaro, Pirlo, Marchisio - Pereyra - Tévez, Morata
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Bellini, Masiello, Stendardo, Del Grosso - Zappacosta, Migliaccio, Cigarini, D'Alessandro - Emanuelson - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC23166149:1254
2.AS Řím23138236:1747
3.SSC Neapol23126542:3042
4.ACF Fiorentina23108535:2338
5.SS Lazio23114838:2637
6.Janov CFC2398635:2835
7.UC Sampdoria23811429:2635
8.Città di Palermo2389637:3733
9.Inter Milán2388737:3032
10.Turín FC2388726:2432
11.AC Milán2379733:3030
12.US Sassuolo23611629:3329
13.Udinese Calcio2377926:3128
14.Empoli FC23412722:2724
15.Chievo Verona23661118:2724
16.Hellas Verona23661126:4224
17.Atalanta Bergamo23581020:3323
18.Cagliari Calcio23481130:4320
19.AC Cesena23371323:4516
20.Parma FC23321820:4710
Bodové odečty
Parma FC-1za pozdní plnění finančních závazků
Zbývající zápasy
22.02. 15:00Parma FC - Udinese Calcio (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (540)

Přidat komentář
Pinturicchio

Gigi - DeCka, Chiello, Leo, Martín - Marchisio, Pirlo, Stefano - Bobby - Álvaro, Carlito

Zajímavá sestava. Zajímalo by mě, jestli Barza ještě není úplně ready nebo jestli ho šetří na BVB. Moc se těším na Stefana, snad mu to půjde.

! ! ! JUVENTUS ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Na Štefka jsem zvědavý. A těší mě, že hraje Alvaro Ale radši bych na hřišti viděl Lichtyho, než Martína (kvůli fantě).

Reagovat
Pinturicchio

Álvaro už Nanda předskočil, co se týče základu, bych řekl. Dneska mohl hrát Nando, Álvara bych pošetřil na BVB (taky tak trochu kvůli Fantě ), ale s Fantou si nedělej starosti, hraješ se mnou, takže podle našich dosavadních zápasů to máš v kapse tak, jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata da Bergamo i Borusii, cekal na to dlouho, tak at hraje

Reagovat
Pinturicchio

Času na odpočinek bude dost, pravda. Hlavně, aby se dnes nezranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dá Carlito hattrick, tak budu v klidu

Reagovat
brenk

Barza s BVB hrať podľa mňa určite nebude, nemá odohratý jediný zápas, zdá sa mi, že som čítal, že po zápase s BVB budú Barzu ďalej monitorovať v nejakom priateľskom zápase, ale vraj je už takmer ready

Reagovat
Pinturicchio

To by nebylo moc moudré, nechat ho hrát bez rozehrání takový zápas, pravda.

Reagovat
brenk

ale možno ligu budúci týždeň by si mohol zahrať uvidíme

každopádne na dnes zaujímavá zostava, som zvedavý, ako sa niektorí hráči uvedú

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, na Barzův návrat se hrozně těším.

Dnešní sestava, pokud to tak bude, se mi líbí hodně, myslím, že by to mohl být slušný kolotoč.

Reagovat
Furia Ceca

S tím Pereyrou na podhrotu se mi to vždycky líbí o hodně víc. A taky jsem zvědavej na Sturara.

Reagovat
DelPiero137

Hosi, nic v zlom ale zalozte db na tieto nicknames stracam sa uz aj v hracoch svojho tymyu, nie este ostatnych

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Mně trvalo 3 vteřiny, než jsem si uvědomil, kdo je Bobby nejdřív jsem si říkal: "On Pintu nominoval sám sebe?"

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

ja som musel ísť pozrieť na tuttojuve aby som si preložil Bobbyho

Reagovat
Vtáky cez tepláky

to čo za zostavu?? To ide hrať Bčko?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Sturara se těším teda hodně! Snad se mu zápas povede

Reagovat
smazaný uživatel

Klibne bych nechal hrat i Comana, ale Karlik se chce asi rozpinkat

Reagovat
smazaný uživatel

určitě bych před LM pošetřil Teveza a Moratu, nikdy člověk neví co si můžou přivodit.Jak naschvál se někdo může zranit.

Reagovat
smazaný uživatel

To ty voe, na to ani nemysli. Predstav si, ze by proti BD musel nastoupit Matri s Llorentem

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl jsem se zeptat, tvoje přezdívka S.O.B. je podle té japonské kapely?

Reagovat
smazaný uživatel

Scars On Broadway armenska skupina zlozena clenmi System Of A Down

Reagovat
andycek1

Tesim sa na Sturara!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by jsme Atalantu měli bez problému porazit

Reagovat
10

no shit, Sherlock

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že to zmákneme, tyhle generálky před důležitejma evropskejma zápasama často končí nějakými překvapeními... Ale ne, hrajeme doma, musíme! Výhra 2:1.

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
brenk

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Padoin; Pogba, Pirlo, Marchisio; Pereyra; Tevez, Llorente.

tak nové info hovoria o tomto zložení, čo je docela zmena

Reagovat
Furia Ceca

Toho Sturara bych tam poslal raději, ale tak aspoň že už je definitivně patrný, kdo je naše útočná dvojka!

Reagovat
Melchior

nevím, proč nepošetří víc opor..

Reagovat
sankakofi

Dneska povinné tri body. Som teda zvedavý na to či bude hrať Alváro alebo Fernando keďže niekde je písaný jeden a inde zase druhý. Už nech začne zápas. FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE !!! ♥

Reagovat
Melchior

Pirlo i Nando dnes zatím vypadají dobře, resp. nevypadají špatně

Reagovat
smazaný uživatel

pochval jestě někoho

Reagovat
Melchior

já to nechtěl říkat veřejně, ale byl to muj tajnej tip před zápasem

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne Pirlo musí vypadat skvěle v úterý. Snad si den blbec proti Olympiakosu v LM vybral už. !!! :)

Reagovat
Furia Ceca

Co mám dělat s tím posraným Sopcastem, když mi nefunguje a kolem do kola mi píše "can not access SopCast service..."?!! Už jsem to odinstaloval, restartoval a znova nainstaloval a k hovnu...

Reagovat
brenk

mne to zvykne vypisovať trebárs keď som na intráku, kde je horší net, doma mi to beží bez problémov

Reagovat
Furia Ceca

Už jsem to vzdal a nainstaloval jsem Acestream. Zprovoznil jsem to ve správný okamžik, těsně před tím Pirlovým geniálním gólem!

Reagovat
Melchior

Gigi

Reagovat
brenk

Gigi kráľ

Reagovat
Milan.B

vin diesel jaky gol dal

Reagovat
10

Skvělá forma před Dortmundem

Reagovat
brenk

BVB na vzostupe a Juve padá sále nižšie a nižšie...

Reagovat
M11

Jak tohle nemůže Pereyra dat

Reagovat
10

Kolik takových gólů už odmítnul tuhle sezonu

Reagovat
M11

On čím je blíž k bráně tím má větší problém

Reagovat
Melchior

Hrajem dobře, holt jsme z jedný akce soupeře dostali gól, no..

Jen mi přijde, že Juve strašně neumí ve chvílích, kdy musí...

Reagovat
brenk

veď sme si do tej šance Pereyru nič nevypracovali, ďalší slabučký výkon

Reagovat
smazaný uživatel

hoši snad Juve ty bídáky z Bergama porazí, jinak můžu Palackýmu s Ámosem zamávat

Reagovat
Melchior

Kdyby pokaždý, když náš hráč rozhodí rukama, radši hrál..

Reagovat
smazaný uživatel

kurva bolia ma z toho oči

Reagovat
smazaný uživatel

len čo to dopíšem,tak to tam dotlačia

Reagovat
M11

Lokvenc :)

Reagovat
10

Nová posila...kurva

Reagovat
Il Architetto

Šoula

Reagovat
Furia Ceca

Klasickej německej hroťák, nikdo pořádně neví, kdo a jakou částí těla ho dal, ale hlavně že je tam!

Reagovat
M11

NANDO !!!

Reagovat
10

Ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez bol v ofsajde

Reagovat
Melchior

hráč Atalanty co byl u praporku se ani nehnul, takže nevím, chtělo by to záběr z lajny

Reagovat
10

Tak počkáme, až ho tam Marotta ve photoshopu domaluje a ukážou to v druhým poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem spať ten ofsajd,Melchior máš pravdu tam sa pozabudol pri lajne hráč Atalanty,dobrý postrech

Reagovat
10

Jo? To vůbec neukázali, opakovali jen záběr na malý vápno

Reagovat
M11

ja nevidel taky zadny prukazny replay.. ale kdyz si pustis Live zaber tak to opravdu vypada ze ten u lajny nestacil vystoupit

Reagovat
brenk

ofsajd?

Reagovat
Melchior

COOOOOOOOOOOOŽEEEEEEEE?

Reagovat
Melchior

asi koukáte později

Reagovat
brenk

Reagovat
10

Che goooooooooooolasooooooooooooooooooooo

Reagovat
M11

PIRLO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo

Reagovat
M11

ta Parma to je sila

Reagovat
10

Hrozná ostuda

Reagovat
DelPiero137

Zaroven hrozna skoda. Samotny klub, hraci, fanusikovia zato nemozu. Nie su tam prachy, ok. Vytuneloval to tam niekto, nestara sa o ten klub nikto?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře to tam jebnul

Reagovat
smazaný uživatel

Kde budem koukat v úterý na ten Dortmund?? Co mám zkušenost, tak ty sopcasty na LM většinou nefungujou. Nebude to možný na tom Prima Premium? Psal jsem jim mejl, ale ani se nenamáhali s odpovědí

Reagovat
M11

bude to na PrimaPlay Premium

Reagovat
10

Reagovat
brenk

to je dostupné len u vás v Česku že?

Reagovat
M11

to netusim.. zkus pohledat na strankach Primy

Reagovat
smazaný uživatel

Já to tam ted prolez a o tom zápase nikde nic. Snad to tam v úterý daji

Reagovat
M11

urcite to tam bude..

Reagovat
10

Fb:

Liga mistrů na Prima COOL

Včera v 9:00 ·

PROGRAM! Tady je várka osmifinálových přenosů na příští týden!

úterý 24. 2.

MANCHESTER CITY - FC BARCELONA (20:15, Prima Cool)

JUVENTUS TURÍN - BORUSSIA DORTMUND (20:40, primaplay.cz/premium)

středa 25. 2.

BAYER LEVERKUSEN - ATLÉTICO MADRID (20:15, Prima Cool)

Na viděnou!

Reagovat
M11

heeeej

Reagovat
10

A to píšu na ipadu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to funguje? To je placené?

Reagovat
M11

ano.. na mesic 50 kc pres sms

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
M11

úterý 24. 2.

MANCHESTER CITY - FC BARCELONA (20:15, Prima Cool)

JUVENTUS TURÍN - BORUSSIA DORTMUND (20:40, primaplay.cz/premium)

Reagovat
FORZAMILAN

Sledujete ty zápasy na primaplay, platí se to a popř. kolik? Díky

Reagovat
M11

50 kc na mesic.. vzdy kdyz je tam Juve tak si to zaplatim..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak ::thumbsup:

Reagovat
FORZAMILAN

Díky hoši

Reagovat
Furia Ceca

Doufám, že šoupneme třetího dokud jsme v luafu, neopakujeme Čezenu!

Reagovat
10

Paule to jdi do prdele

Reagovat
Furia Ceca

Nevěřím, co teď Pogba nedal...

Reagovat
M11

Sportiello uz ale dnes zachranil 3 jasne goly.. a pro Pogbu plati to same co pro Pereyru.. zahazuje neskutecne veci v teto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmundi taky vedou 2:1

ty se neskutečně zvedli, mám z toho úterka obavu...

Reagovat
Melchior

já ne, já se těšim.. po delší době zas fotbalovej svátek doufám, že předvedem něco, po čem si budem moct říct, že takhle by to šlo a bude to do odvety otevřený

Reagovat
smazaný uživatel

to já se těším taky, strašně moc

Reagovat
Mrvinho

Bergamo prosím otočit

Reagovat
10

2 penalty, pak Scaloni zajede do Marchisia po odpískání a kartu dostane Claudio

Reagovat
10

Pogba je totálně vyšťavenej, to není dobrý

Reagovat
M11

dnes nemusel vubec hrat

Reagovat
10

měl hrát Sturaro...nebo ho tam už dávno měl dát

Reagovat
DelPiero137

V 1.polcase mal par peknych prihravok za obranu na Martina. Je dobre ze rozvija aj tieto svoje dovednosti a nezameriava sa nato nekonecne kluckovanie.

Reagovat
Melchior

Richmond

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund vyhrál 3:2 ve Stuttgartu (měl 13 střel!)

Reagovat
Furia Ceca

Ať už ten zápas skončí a my máme tři body... Dneska jsme myšlenkama úplně někde jinde.

Reagovat
brenk

zase sme sa dostali do situácie, keď sa zbytočne strachujeme o výsledok

Reagovat
smazaný uživatel

No utkání s Dortmundem bude asi 50:50, výkon to od nás dnes není zdaleka nejlepší..

Reagovat
Furia Ceca

Proč Kingsley nehraje častěji? Kdykoliv přijde, tak si tam ve předu dělá co chce...

Reagovat
Furia Ceca

Neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je příliš mladý no, nemá takové zkušenosti, aby mohl hrát celý zápas, ale když ho tam Allgri bude postupně zápas od zápasu stavět, tak se potom uvidí..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak! Když ho tam dá 88:40 tak to už toho moc nestihne.Ten Llorente sice gol, ale přijde mi dost lemplovatej poslední zápasy

Reagovat
10

Ten rozhodčí je tragickej

Reagovat
smazaný uživatel

No výkon to nebyl ideální, ale hlavní je, že 3 body jsou doma

Reagovat
10

Takhle dohrávat zápas doma s Atalantou...no snad to v úterý bude pravý Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

hlavni jsou dnes body.. ted nas cekaji klicove zapasy cele sezony takze neco podobneho jsem dnes docela ocekaval.. spis me mrzi ze se mohlo daleko vic posetrit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby jsme neprohráli a zase všude nebylo jak je Serie A mizerná

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu si dát panáka

Reagovat
Pipo123

BvB sa znova dostáva do formy, ofenzíva im šlape výborne, hlave Reus si to tam krásne dáva, rýchle kombinácie na jeden dotyk. Obrana Juve podľa mňa bude mať stým hodne problémov, hlavne Bonucci a Chielini nebudú asi chápať čo sa deje. Ale Juve by ich mohlo poraziť, BvB má stále slabinu v obrane a Hummels im bude hodne chýbať

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, prečo tu zase všetci tak zdôrazňujú, že ´ofenzívna sila Nemcov spraví s Juventusom kolotoč´, podľa mňa to bude klasika, keď doma Juventus bude viac na lopte a maximálne sa bude môcť obávať brejkov Dortmundu. Juventus je stále miernym favoritom, výhra 1:0 doma im však na postup stačiť nebude, budú musieť zabrať na plno a vonku sa už len brániť a hrať rozumne na brejky. Ináč ten neurčitý pocit prúseru cítim vo vzduchu a nie že by mi to ako fanúšikovi AC trhalo srdce

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Dúfam, že Janov nemá na Nianga opciu

Reagovat
Pettirosso

vyměněná ofenziva, úplně bez formy, bez Gabbiho...tohle bude hodně těžký derby. Forza Sampa

Reagovat
smazaný uživatel

AS ztratit body ve Veroně

Reagovat
sankakofi

verím tomu

Reagovat
sankakofi

Luca to zariadi

Reagovat
Slejdy

uz ne

Reagovat
Vtáky cez tepláky

už aby si sa nebál trochu bojovania o prvé miesto...

Reagovat
Furia Ceca

Tak třeba to druhý místo přeje Neapoli nebo jako já - Fialkám nebo Laziu.

Reagovat
Furia Ceca

Datum registrace: 20.2.2015. Novej Juventino ne EF? Vítej...

Reagovat
FORZAMILAN

OT: dnes je to přesně 29 let, co AC Milan koupil Berlusconi......za tuto dobu AC získalo 28 trofejí

Reagovat
Pettirosso

Sampdoria (4-3-1-2): Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini; Acquah, Palombo, Obiang; Soriano; Okaka, Eder. To avail. : Frison, Romero, Coda, Mesbah, Marchionni, Rizzo, Duncan, Wszolek, Correa, Djordjevic, Bergessio, Muriel. All .: Mihajlovic

Genoa (3-4-3): Perin; Roncaglia, Burdisso, De Maio ;, Rincon, Bertolacci, Kuck Edenilson; Perotti, Niang, Iago. A disp .: Lamanna, Sommariva, Tambè, Izzo, Mandragora, Laxalt, Berdigh, Lestienne, Pavoletti, Borriello. All .: Gasperini

Reagovat
Pettirosso

Soriano - Okaka, Eder ...v tom zase cítím sílu podzimu, to by mohlo jít.

Reagovat
Pettirosso

ty vole, to je hnus počasí se odloží, ne?

Reagovat
Slejdy

no podle me urcite

Reagovat
Pettirosso

v 9 má padnout def. rozhodnutí, ale jak píšeš, tady není o čem, trávník plave

Reagovat
10

já myslím, že se hrát začne

Reagovat
Furia Ceca

Kéž by, to by byla prdel derby v týhle bažině!

Reagovat
10

Atletico hrálo pár kol zpátky s Eibarem snad ještě na horším hřišti

Reagovat
Pettirosso

Nevím no, na tom terénu to bude fakt řežba, těšil jsem se na to celej den, ale raději bych to přeložil a v klidu si to užil na suchu.

Reagovat
10

s fotbalem by to moc společnýho nemělo, ale znáš Itálii...Juve na podobným hřišti přišlo o Scudetto v Perugii

Reagovat
Pettirosso

díky bohu dostali rozum, tohle by byla sebevražda nechat hrát Janovský derby v tomhle...by si polámali nohy. To já nepamatuju, co to bylo za rok?

Reagovat
10

2000

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

v 9 se rozhodne

Reagovat
10

povodně v Janově dlouho nebyly

Reagovat
Pettirosso

na hřišti jsou jen 2 borci s vidlema zkoušící podmáčenost trávníku a tifosi obou táborů skandují a překřikují se. Itálie

Reagovat
Furia Ceca

No to je v prdeli, sobota bez Serie A!

Reagovat
smazaný uživatel

musíš vydržet do úterka na LM

V Serii a se vše podstatné odehrálo včera

Reagovat
M11

to je mocal.. prelozit

Reagovat
Pettirosso

jde se hrát

Reagovat
Pettirosso

aha, tak možná ne, Rocchi jen zkouší terén...ty vole, to je síla, se ani nehne ten balon

Reagovat
M11

tohle se objevilo na fejsu Juve cz..

Smutné zprávy pro Italský fotbal. Fotbalový klub Parma, za který hráli v minulosti legendy jako Buffon, Cannavaro, Veron, je přeřazen do nižší soutěže z finančních důvodů. Klub byl v takové situaci, kdy si nemohl dovolit zaplatit ochranku na své domácí zápasy, či dokonce teplou vodu na svém stadionu. Každý zbývající zápas s tímto týmem bude kontumačně ukončen ve prospěch soupeře. Jsou zprávy, že možná Parma jako klub úplně zanikne.

Reagovat
Pettirosso

ze sporotvního hlediska je to dost nefér vůči týmům, co s Parmou hráli, když ostatní dostanou body zadarmo.

To je fakt hnus, po Sieně další klub a k tomu tak sympatickej a slavnej

Reagovat
Slejdy

tj zrovna kdyz nas obrali o 2 body

Reagovat
Pettirosso

tak to mi nevadí, že ale jo, je to prostě nefér, na druhou stranu, co chceš dělat, někoho přidat do 1 ligy jen tak nejde a zpětně porozdat těch 10 bodů taky není fér, když se rozhodli regulérně na hřišti. Zvláštní situace

Reagovat
Slejdy

no je to na hovno

Reagovat
10

my s nima ještě nehráli, ale už jsme vyhráli 3:0...Chiellini dal hattrick

Reagovat
Furia Ceca

Jestli hrál Chiellini, tak by bylo fér to kontumovat ve výsledek 3:1, k tomu hattricku si totiž dal i vlastňák!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nam patri, zadna nespravedlnost.

Reagovat
olis

keby zbankrotovali v prvej polke sezony tak aj zapasy co odohrali by boli 3:0 v prospech supera, takto vsak odohrate vysledky ostavaju, inak obrovsky skoda, ja som ich mal celkom rad, toto si ten klub nezasluzil....

Reagovat
Pettirosso

hlavně Krupy nebude moc nadšenej

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Slejdy

to je v palu

Reagovat
10

těžko je můžou přeřadit do nižší soutěže v polovině tý aktuální, to je nesmysl

Že Parma končí je teď už bohužel celkem jasný...když jsem tady asi před měsícem psal, že to smrdí druhou Sienou, nemyslel jsem, že to bude takhle rychlý.

Reagovat
M11

ted jak to budou resit.. kontumace nasledujicich utkani nebo anulace celeho rocniku

Reagovat
10

doteď vše platí, od teď vše 0:3 kontumace

Reagovat
Shevchenko

To je docela nefér.

Reagovat
Shevchenko

I když vlastně, to by posrané Chievo získalo +3 body

Reagovat
Slejdy

to mi prijde neregulerni, je to tezka situace, ale ja bych ty body povracel .. uvidime

Reagovat
10

Nefér se to zdát může, ale neregulérního na tom nic není, naopak takový jsou pravidla. To je jako kdyby teď zbankrotovala Cesena, s kterou zase remizovalo Juve...

Reagovat
Slejdy

asi mas pravdu cece

Reagovat
10

To rozhodnutí musí být nejdřív zpravomocněno, teoreticky to ještě pořád můžou rozchodit, ale je to na 99.99% utopie. Crespo říkal, že majitelé nezaplatili ani za elektriku a jeho hráči se museli sprchovat studenou vodou. Každopádně do týhle doby Parma splňovala všechny pravidla svazu a není žádnej důvod dosavadní výsledky nezapočítávat.

Reagovat
Pipo123

Ale no tak, tie dva body vám chýbať nebudú

Reagovat
Pettirosso

jak píšu, docela nefér, ale nenapadá mě co spravedlivějšího vymyslet.

Už se těším, až na konci sezóny budou Garcia se Sabatinim brečet, že AS o titul přišlo křivdou, kdy oni ztratili s Parmou a Juve s nima kontumačně vyhrálo 3-0

Reagovat
Furia Ceca

Ten bodový rozdíl mezi Juve a AS bude tak značný, že si dokonce ani Garcia netroufne brečet.

Reagovat
Pettirosso

to, jak jsme suverénní není vůbec dobrá předpověď

Reagovat
Furia Ceca

Tím "nás" myslíš fanoušky v diskuzi nebo tým na hřišti?

Reagovat
Pettirosso

na fanoušky jsem si už zvykl, ale teď svým přístupem zbytečně ztrácí body i samotní hráči, v minulých letech, když se k tomu schylovalo, tam byl Conte, který je postavil zpátky na zem, od Maxe tohle neočekávám

Reagovat
Pettirosso

na nás, na fanoušky

Reagovat
Furia Ceca

Zas tak dramaticky bych to neviděl, nevyhráli jsme akorát v Udine a Čezeně a že jsme včera hráli matně mě nepřekvapuje, hráči byli myšlenkama zápasem s BVB... Scudetto získáme, ale vůbec nějak nevím co čekat od zápasu s Dortmundem... Těším se, ale mám zároveň obavy.

Reagovat
Shevchenko

Bych nevěřil, že se něco takového v top lize vůbec může stát.

Reagovat
10

hlavně se to za posledních 15 let stalo už několikrát, proto jsem tady hned psal, že to je ostuda jako prase...to je větší problém než to, že tradiční tým jako Parma teď minimálně na pár let zmizí z mapy, což je samo o sobě tragédie

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně se to stává pořád... Toro, Fiorentina, Siena, Bari, Lecce... A teď i Parma.

Reagovat
10

Vždyť to píšu. K tomu Neapol, Lazio bylo krok od bankrotu, Padova minulou sezonu...

Reagovat
Shevchenko

Já to myslel v tom smysle, že zbankrotujou v průběhu sezóny a zbytek zápasu už nebudou hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je tal. klasika, je to ten divný spôsob vedenia klubov, keď si tieto menšie vedú rodinky fakt ako rodinné firmy a keď to zbankrotuje, nevadí, presedláme na niečo iné. Je to tal. špecifikum. Na druhej strane kluby ako Juventus či AC takto ´rodinne vedené´ svojho času bral trofej za trofejou v Európe či doma, v našom prípade sa to ale bohužial doviedlo do extrému a teraz sa nám to v plnej miere vypomsťuje. Dúfam, že sa Parma a Siena čím skôr pozviechajú, takisto to prajem Lecce a Bari tiež možno do budúcna nemusí byť zlé. Apúlske derby či bitka o juh medzi Bari a Neapolom, resp. Palermom, by boli veľkým spestrením ligy. Ináč teraz veľmi zaujímavo šlape v Serii B Vicenza, ktorá ako vypadnuvší tým z ročníka 13/14 zo Serie B nahradila práve Sienu a šance sa chytili obstojne, bolo by super, keby dajme tomu postúpili, derby s Veronou, to by bolo niečo len mám obavy o Bresciu..... tá asi padne a ešte by som privítal minimálne v Serii B Salerno, Pisu a Padovu

Reagovat
didosh

Salernitana,Lecce,Bari

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavne zo serie b nech sa vytratia tie cuda bozie ako carpi (ktore aj tak nema stadion a bude v rovnakej situacii jak sassulo, ktore hra v reggio emilia, akoby nestacilo, ze region pokryva modena...), frosinone, cittadella alebo entella, ktore ani poriadne stadiony nemaju.

Reagovat
Pettirosso

a vytuneloval to Ghirardi nebo Leonardi?

Reagovat
Pettirosso

21.04 Il pallone non rimbalza sul terreno di gioco, nè tantomeno scorre. Rinvio del match ad un passo

Reagovat
Pipo123

Parma úplne nezanikne, respektívne bude pokračovať možno pod iným názvom, majú docela slušnú fanúšikovskú základnu a to ich zachráni.

Reagovat
10

určitě se budou muset přejmenovat, když zbankrotujou...a při nejlepším začnou v Serii D jako Siena

Reagovat
Pipo123

Jasne, ale já sa nebojím žeby sa nevrátili o pár rokov spať do Serie A

Reagovat
10

to se absolutně nedá odhadovat

Reagovat
Furia Ceca

O Parmu se nebojím, tu určitě časem jakožto historický významný klub koupí někdo movitej stejně jako kdysi Fiorentinu. A ani o Bari se nebojím, ti mají zase zázemí velkýho města, navíc už jsou v Serii B. Spíš mám obavy o ty menší kluby, Siena, Lecce...

Reagovat
Milan.B

parma taky sympaticky klub... a to zasrane chievo tu bude do nekonecna a este dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo s tým odporným futbalom a nesympatickým prejavom je svojím spôsobom ale tiež sympatické, minimálne financie, maličká fanúšikovská základňa a dlhé roky sa držia v lige a znepríjemňujú život kde komu, nielen fanúšikovi dobrého futbalu ale radšej by som namiesto nich videl dajme tomu Perugiu alebo Padovu či Bari/Lecce

Reagovat
Milan.B

perugia/padova

Reagovat
olis

Exactly 3 years ago, 21 February 2012, Napoli - Chelsea 3-1. Lavezzi's brace and Cavani's goal just before half-time sink the team of Andre Villa Boas on a magnificent Champions League night at the San Paolo.

a kde sme teraz

Reagovat
olis

http://www.dailymotion.com/video/xp0qfc_xg1-il-piu-bello-dei-regni-napoli-vs-chelsea-3-1_sport

to bol tim, to bol futbal, vtedy som veril ze mozme bojovat s hocikym na svete, teraz si niesom isty ani ked hrame s poslednym v tabulke

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

to byl tenkrát strašně smolnej zápas, měli jste jim dát bůra a mít klid...tam se to strašně posralo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak!

Reagovat
mastakillah

Panděv po sezóně nejspíš do Janova. To bude pro Janov kvalitní posila

Reagovat
smazaný uživatel

Takže 12.4. máme volno... Třeba budeme ještě v LM a hodí se to

Reagovat
Emmett Brown

RIm potrebuje impulz, je najvyssi cas na obmenu. Zajtra by som rad videl na ihrisku Ucana a Spolliho, Pjanic, De Rossi a Totti nech ostanu pekne na lavicke. Ale to je asi len moje zbozne prianie...

De Sanctis - Torosidis, Manolas, Spolli, Holebas - Nainggolan, Keita, Ucan - Ljajic, Doumbia, Verde

Reagovat
Vtáky cez tepláky

tá zostava milána nevyzerá zle.. tak hádam sa to už podarí...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AC

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes zkusíme Cesena vstřelí gol, potom by mohlo vyjít Empoli - Chievo 0-2 golů a líbí se mi Lazio oba gol a Fiorentina oba gol.

Reagovat
Slejdy

AC 1, empoli 2+, Lazio Fiore over, AS 2

Reagovat
Pipo123

Vidím to podobne, Lazio som tiež podal over a Fiore - Torino obaja gol

Reagovat
M11

14 - Juventus má v této sezoně největší počet vstřelených gólů mimo pokutové území ze všech týmů z TOP 5 Evropských lig. Na druhém místě je Bayern (12). 7 různých hráčů si rozdělilo 14 gólů za hranicí šestnáctky: Marchisio, Vidal, Tevez, Bonucci, Pogba, Pirlo & Lichtsteiner.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavej poznatek

Reagovat
smazaný uživatel

AS by mohlo dneska ztratit, stejně jako ta Neapol s nevyzpitatelným Sassuolem

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli so Sassuolom by mohla byť remízka.

Reagovat
mojmira

MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Bonera, Rami, Bocchetti, Antonelli; Poli, De Jong, Montolivo; Bonaventura; Menez, Destro.

A disposizione: Gori (66), Donnarumma (99), Alex, De Santis (97), Felicioli (37), Essien, Muntari, Suso, Van Ginkel, Honda, Cerci, Pazzini.

Allenatore: Filippo Inzaghi

CESENA (4-3-3): Leali; Nica, Lucchini, Volta, Renzetti; Giorgi, De Feudis, Ze Eduardo; Brienza; Defrel, Djuric.

A disposizione: Agliardi, Bressan, Capelli, Kranjc, Magnusson, Carbonero, Mudingayi, Dalmonte (27), Succi, Rodirguez.

Allenatore: Domenico Di Carlo

Forza MILAN

Reagovat
Vtáky cez tepláky

žeby zmena rozostavenia a podpora hrotov zo stredu Bonym? Uvidíme ako to bude v reále. Predpokladám, že Menez si stále bude chodiť hlboko do poľa po lopty a Bony bude vbiehať do voľného priestoru. Ináč nerozumiem, prečo tam nieje Suso namiesto Montyho alebo ešte lepšie odchádzajúceho DeJonga.. Cerciho neviem kde by som vtesnal pri takomto rozostavení, ale taký hráč jednoducho musí hrať..

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast neaky by sem hodil niekto pls?

Reagovat
mojmira
Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
Milan.B

vyhra nic nevyriesi......

Reagovat
olis

Inter, in arrivo la sanzione per il fair play finanziario: multa da 10mln e limitazioni nella prossima lista Uefa

Reagovat
snuff24

běž do hajzlu

Reagovat
Inzaghi

Poli byl tak dva metry za obráncem.

Reagovat
Lubinterista

tam slo asi o destra

Reagovat
Inzaghi

Do hry se nijak nezapojil a neomezoval gólmana, naprosto regulérní gól a příšerné rozhodnutí rozhodčího.

Reagovat
rossoneri89

rozhodca zedol si mi kok

Reagovat
Pipo123

Zasa nám neodpískali penaltu

Reagovat
lucius6

tohle bych asi nepískal, výjimečně souhlaism z rozhodčim

Reagovat
Il Architetto

Rugani

Reagovat
Inzaghi

To je teď nějaký trend, padat při oslavách přes reklamy? JAAAACK

Reagovat
smazaný uživatel

Jack Bonagooool

Reagovat
Ragazzo d'oro

JAAACKK!!

Reagovat
mojmira

Goooooooooool

Reagovat
rossoneri89

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaack

Reagovat
Pipo123

Bože Mauricio taká chyba

Reagovat
Alberto Aquilani

Totti!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Maritazzi

"elMomentoDelCapitano"

Reagovat
Yanek

Bonaventura je jedno z mála pozitiv této sezony, super hráč.

Reagovat
Inzaghi

Navíc sympaťák. Kdybych si kupoval dres, z momentálního kádru asi volím jeho.

Reagovat
Pipo123

Mauriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Montolivo dole, strašne pomalý a už ani tie prihrávky nemá také pohotové.. príšerná sezóna zatiaľ preňho...

Reagovat
Largo

Dneska se mi hodně zamlouvá Ljajić, který lepí i chyby Florenziho a bezvadně se vrací. Přeju mu gól.

Reagovat
Largo

Neměla být reakce

Reagovat
mojmira

Já to o něm říkal už před tím zraněním ... on není žádnej hvězdnej tvůrce hry.

Reagovat
vrabejka

Dybala je bůh!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inzaghi

Ta facka De Jonga byla na červenou. Giorgimu palec za to, že to nepřihrál, ale tohle byla přesně ukázka toho, proč hráči simulují. Když se teatrálně neskácí na zem, nikdo si podobné situace nevšimne.

Reagovat
Pipo123

Docela zábava zatiaľ, Dybala hraje výborne, našu obranu si dáva úplne v pohode. Já neviem čo ten Mauri, on síce dá gól, ale tá jeho rýchlosť to je hrôza, na krídle nemôže hrať

Reagovat
Inzaghi

Nejlepší poločas v novém roce. Chtěl bych vidět Susa co nejdřív, ale dle průběhu čekám jednoho z Ghaňanů.

Reagovat
Il Architetto

Nejlepší 4 střelci ligy z Argentiny.

Reagovat
10

15 let Argentinec nevyhrál Capocannoniere, naposledy Crespo, před ním Batigol. Pokud teda ještě nepočítám Trezegueta

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to lepší než minule, vyšlo i pár pěkných kombinačních akcí, v tomhle mě příjde že to Poli hraje všecko jenom dozadu, ale pořád lepší než aby z toho byla ztráta. Líbí se mi Jack, Abbi skvělým zákrokem podržel. Bohužel Destro se moc nedostal do hry, chtělo by ho to více využít. Tohle prostě musíme vyhrát.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Destro nedostáva lopty.. ale vôbec, Menez aj Montolivo ho mohli zopár krát pekne vysunúť, ale nezmyselne držali loptu. Poli hrá dobre, mal tri brejkové prihrávky z ktorej sa AC dostalo do prečíslenia. On je taký zvláštny makač, neupozorňuje na seba ale zopár krát nevýraznou prihrávkou vie zabezpečiť prečíslenie. Všetci však hrajú celkom dobre, len Montyho by som vymenil za Susa a Meneza neskôr za Cerciho. Destro a Cerci sa ku sebe podľa mňa veľmi hodia...

Reagovat
Dejwa

Empoli

Reagovat
Largo

Gervinho ven!!! Nemá na to rychlostně, kazí míč za míčem

Reagovat
10

Halfredsson hraje skvěle, akorát škoda, jak mu Torosidis vykopnul góla z čáry.

Reagovat
smazaný uživatel

časem bych tam dal i Hondu, at si konečně zahraje na "své" pozici

Reagovat
Sasha

Cerci a Suso si dle mě zaslouží víc šanci než ten podprůměrák

Reagovat
Furia Ceca

AS teď hraje jako bez kapitána? No já jenom, že Frančesko nikomu nepředal pásku...

Reagovat
10

Keita jí má, ne?

Reagovat
Furia Ceca

Jj, vidím ji. Tak si ji asi někde opatřil, protože Frančesko pásku nesundal a šel s ní na lavičku.

Reagovat
Largo

To on tak dělává....

Reagovat
Furia Ceca

Hm, tak to jsem nevěděl.

Reagovat
smazaný uživatel

on jak má IQ tykve, tak ani neví, že by ji měl někomu předat

Reagovat
Alberto Aquilani

alebo je asi logickejšie pre nového kapitána dať novú pásku a nie po niekom spotenú. ty tykva ...

Reagovat
10

tyhle dlouhodobý kapitáni mají svoje pásky, který nikomu nepůjčujou

Reagovat
Furia Ceca

Hlavně hádám, že si ji zacáloval ze svýho jako Jirka Luňák v Přeboru!

Reagovat
M11

hlavne je maji i ruzne potiskle k sve vlastni osobe

Reagovat
Slejdy

Gomez

Reagovat
10

nevím za co dostal kartu

Reagovat
Slejdy

asi ze hral po odpiskani a pak tomu padu pridal

Reagovat
smazaný uživatel

v základní sestavě Milána 8 Italů

Reagovat
10

Reagovat
Slejdy

Empoli

Reagovat
Pipo123

Candreva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
lucius6

konečně, dneska hraje výborně

Reagovat
Pipo123

Posledných 10 minút sme Palermo neskutočne bili, Klose prestrelil, potom Keita nedal do prázdnej a teraz Candreva

Reagovat
Pipo123

Candreva dal gól a potom pri oslave chcel naskočiť na plot a pošmykol sa na betóne, zranil si koleno

Reagovat
lucius6

nevim jestli se smát nebo brečet

Reagovat
Pipo123

Snad to nebude nič vážne, zrovna dneska hral výborne. Možno to má len narazené

Reagovat
lucius6

byl by to opravdu super pech kdyby to bylo něco vážného, zvlášť když se mu zase vrací forma

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus ty italsky stadiony v PL by se to nestalo .. .. .........

Reagovat
Slejdy

kecy, vi ze to tam je, tak nema vymyslet

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť já vím. Je to ocas.

Reagovat
Furia Ceca

Já bych ty hnusný stadiony zboural a tu korupčnickou ligu bych zrušil úplně!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
mojmira

hmm tak teď si sudí vykompenzoval ten první poločas

Reagovat
Slejdy

Jsme spatni moc...

Reagovat
smazaný uživatel

A to se tez na pristi kolo, to neco zazijeme. Hadam, ze hraci to pod natlakem neunesou a padne minimalne jedna redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tes

Reagovat
Slejdy

taky to nevidim moc ruzove

Reagovat
smazaný uživatel

1-1, nevadi, jdeme si pro scudetto

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia rezignuj

Reagovat
Furia Ceca

Rozhodčí teď neměl koule písknout pro Fiorentinu dvě penalty během dvou minut!

Reagovat
Sasha

bylo to fakt před

Reagovat
Furia Ceca

Jj, už jsem viděl opakovačku, ale bylo to fakt mega těsný!

Reagovat
Furia Ceca

Ten Salah, to je pro Fiore terno jako kráva.

Reagovat
Furia Ceca

A Maxi Lopez pro Toro taky! Tak konečně to vypadá, že se mu nějaký angažmá podaří...

Reagovat
Pipo123

No on to bude o LM ešte boj, kľudne sa môže AS strachovať aj o tretie miesto.

Reagovat
olis

Reagovat
Pipo123

čo sa smeješ prde ?

Reagovat
olis

ze jak to Fiore zase posrala

Reagovat
Pipo123

Čo sa stalo ?

Reagovat
olis

tak prislo mi smiesne ze 2 minuty po tom ako daju gol, dostanu, skoro ako my

Reagovat
Sasha

85 minut je to házená na jednu bránu a když ho konečně dají tak je za dvě minuty nechají vyrovnat z brejku

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, ten rusák tam musí sedět v dresu Tora podle toho jak řval, ne?

Reagovat
olis

ten Martinez ma riadne zrychlenie

Reagovat
mastakillah

vypadá nadějně. Ikdyž zatím v pusobi mnohdy dost zbrkle

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký zápas to byl Fiore-Toro, klasická Fiorentina, prostě ta tu LM nemůže nikdy urvat, sráží je jejich vlastní hloupost.Neapol bude třetí, má největší zkušenosti a lepší tým než ostatní uchazeči.

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!

Reagovat
Dejwa

dneska už doufám Mancio protočí sestavu.. a je asi poslední možnost konečně protrhnout tu křeč a začít nějakou šnůru, bez toho poháry nebudou.. FORZA INTER!

Reagovat
Votas

už bych chtěl zase jednou vidět Hernanese...ale Shaq je v laufu a Guarína asi teďka neposadí

Reagovat
Jajinek

proti Celticu musí hrát bezpodmínečně Hernanes, Kovačič, Vidič i Dodo. Jinak je nám ten širokej kádr k hovnu...

Reagovat
Koubinhor

Přesně tak měl by to točit, ale je tlak na výsledky, takže tam asi posílá to, čemu věří...

Reagovat
smazaný uživatel

Handa je zraneny, takze minimalne na tomto poste bude zmena :) ja dufam ze v obrane skusi nieco nove.. na kraje by som dal Danila a Santona.. do stredu uz fakt neviem.. pacil sa mi Andreolli s Vidicom

Reagovat
Votas

Bobby říkal, že Danilo s Andreollim budou po zranění na lavičce. Tuttoshit zas psal, že Vidič je nasranej. Asi bude hrát Dodo, ale Captain Awsome s Juanem to mají předplacený.

Reagovat
smazaný uživatel

jj o tom vidicovi som cital.. nuz.. tak teda http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/may-the-force-be-with-us-2.png

Reagovat
Koubinhor

Vidič total fail... stopeři tam hoříme nejvíce, Vidič, Rano po sezóně out...

Reagovat
lnterista

Vidic asi skoncil...prej naschval zdrzoval stridani na Celticu az se Mancini nasral a nestridal vubec

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak Paolo..i kdyz aspon ho vytleskali dvakrat Sassuolo to snad ani v 11 nedohraje timhle tempem

Reagovat
celestial-

"Icardi dostane nabídku nové smlouvy"

Pokiaľ by sa nám ho podarilo udržať a pri plate 3,6 mega by to nemuselo byť nereálne bolo by to fajn, čo myslíte? Páčilo by sa mi trošku zastabilizovať ten káder hlavne mladými hráčmi, čo na to majú

Reagovat
Pipo123

Santiago Gentiletti a Senad Lulic sú ready na ďalšie zápasy

Reagovat
Votas

INTER XI: Carrizo, Campagnaro, Vidic, Juan, Santon, Guarin, Medel, Brozovic, Kovacic, Podolski, Icardi

KOVAAA

Reagovat
sensei25

dnes snad inter vyhra,ci?Preco nehra Shaqiri?

Reagovat
Votas

rotace...nevyhrali jsme tam od 2011

Reagovat
Lubinterista

no je to dost.

proč je v tý dolní dodo? update?

Reagovat
Votas

tato nebyla ofiko

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole dal jsem na Neapol a musím říct že to je zatím hrůza a Hamšík když dostane míč =ztráta

Reagovat
sensei25

Ja som dal na sasuolo,tak snad tam nejaky banan daju...xD

Reagovat
Votas

CAGLIARI: 44 Brkic; 16 Dessena, 15 Rossettini, 33 Capuano, 8 Avelar; 30 Donsah, 5 Conti, 4 Crisetig; 7 Cossu; 40 M'Poku, 90 Cop.

A disposizione: 1 Colombi, 27 Cragno, 2 Gonzalez, 3 Murru, , 9 Longo, 10 Joao Pedro, 14 Pisano, 17 Farias, 18 Barella, 22 Husbauer, 32 Ceppitelli, 37 Diakhitè. Allenatore: Gianfranco Zola.

INTER: 30 Carrizo; 21 Santon, 15 Vidic, 5 Juan Jesus, 22 Dodò; 13 Guarin, 18 Medel, 77 Brozovic; 91 Shaqiri, 10 Kovacic; 9 Icardi;

A disposizione: 46 Berni, 6 Andreolli, 17 Kuzmanovic, 20 Obi, 22 Dodò, 23 Ranocchia, 28 Puscas, 33 D'Ambrosio, 88 Hernanes, 91 Shaqiri, 93 Dimarco; Allenatore: Roberto Mancini.

Arbitro: Mazzoleni

FORZA INTER

Reagovat
Deki

Hodně zajímavá sestava. Trochu mě mrzí odstavení Hernanese a Doda. Překvapením je postavení Vidiče, ale když nehraje žabák, tak jsem rád ... jinak teda dát na lávku Shaqa a Palacia... no je třeba, aby to rotovalo no

Reagovat
smazaný uživatel

Shaq je tam 2x

Reagovat
Deki

je na lávce, v základu je Poldi

Reagovat
Deki

aha, tak ne na inter.it je to jinak zase...

Reagovat
snuff24

a co teda platí ?

Reagovat
Votas

hmmm...pěkný matení nepřítele

Reagovat
Lubinterista

platná bude ta výše

Reagovat
Lubinterista

ne ta níže teda

Reagovat
lnterista

tady jsou zmatky jak v nasi obrane

Reagovat
Lubinterista

a to nehraje rano

Reagovat
lnterista

asi je na EF

Reagovat
lnterista

kdyz nepocitam Handu tak asi nejsilnejsi sestava +- Hernanes za "kohokoliv"

Reagovat
Deki

a jak teda? poldi nebo shaq základ?

Reagovat
lnterista

Poldi na tribunu v Arsenalu

Reagovat
lnterista

jaka je teda sestava paneboze

Reagovat
Lubinterista

prostě tahlle

INTER: 30 Carrizo; 21 Santon, 15 Vidic, 5 Juan Jesus, 22 Dodò; 13 Guarin, 18 Medel, 77 Brozovic; 91 Shaqiri, 10 Kovacic; 9 Icardi.

Reagovat
lnterista

Reagovat
snuff24

takhle na papíře ta sestava vypadá hodně slušně.Kdyby jsme tak konečně vypilovali tu obranu tak je ten tým prostě do 3 místa v poho.

Reagovat
Deki

a ta je odkud, když jí nikde nemohu najít

Reagovat
Jajinek

podle všeho hraje Campagnaro a Poldi...ale už se v tom nevyzná podle mě ani Bobby

Reagovat
Lubinterista

tak to mi ho vyndej uz ale

Reagovat
smazaný uživatel

tato vyzera super, ale vyzera to ze real je tam Hugo namiesto Doda a Poldi namiesto Shaqa

Reagovat
mastakillah

Duvááááááán

Reagovat
olis

Duvan

Reagovat
Il Architetto

Ještě dvě branky.

Reagovat
lnterista

to je taky obrana

Reagovat
olis

pod Dries, povykrucaj ich trosku....

Reagovat
mastakillah

Skvělý Duván Marekiarooo

Reagovat
olis

Marekiarooooooooo

Reagovat
M11

ale teda pekna navsteva

Reagovat
M11

Zapata by si zaslouzil vic minut

Reagovat
mastakillah

Cervená

Reagovat
olis

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

mertens

Reagovat
M11

prisna ale absolutne nesmyslny zakrok

Reagovat
olis

ani nie nezmyselny, keby ho nezastavy my sme z toho schopny dosta gol

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol má formu a zdá se mě že snad za poslední tři roky jim nejvíc šlape obrana.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

směj se tomu jak chceš, poslední zápasy vám není nikdo schopný dát víc jak gol.A Bylo zvykem že dva i tři jste schopní dostávat.

Reagovat
olis

tak si pozri vysledok predchadzajuceho ligoveho zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

jj pravda tam se to nepovedlo, ale v globále už nekupíte takové množství chyb, jednoznačně vás pasuju na místo v LM a to suvereně.

Reagovat
olis

tam sancu mame, ale ja som sa smial na tej obrane, tu mame otrasnu, za Mazzariho to pracovalo ovela lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hej ale stejně tam vidím pokrok.

Reagovat
Milan.B

mertens na otočku

Reagovat
mastakillah

Druhej poločas jsou Duván s Hamšíkem excelentní

Reagovat
mastakillah

Andujar Rafaela strčí do kapsy s prstem v nose

Reagovat
olis

Andujar Rafael by sa uz zosral, Andujar musi robit jednotku

Reagovat
olis

Calleti :/ uz by mu to tam mohlo padnut

Reagovat
mastakillah

José tohle prostě musíš dávat

Reagovat
mastakillah

De Guzman to je komediant

Reagovat
olis

Gargano je aj tak najlepsi , on dokaze neskutocne odmakat zapas a nechat tam vsetko

Reagovat
Dejwa

sop na Inter?

Reagovat
lnterista
Reagovat
Lubinterista
Reagovat
Dejwa

díky oboum

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím to na plichtu (1:1), každopádně doufám, že vyhrajeme.

Takže ta sestava je:

Carrizo - Santon, Jesus, Vidic, Campagnaro - Guarin, Medel, Brozovic - Kovacic - Podol, Maurito

Reagovat
smazaný uživatel

400. Forza INTER

Reagovat
lnterista

tak jdeme do nich...mame co vracet

Reagovat
#33CCCC

nejaky stream?

Reagovat
mastakillah

Viděl jsem dobře, že je Guarin kapitán

Reagovat
Votas

2. zástupce po Negramotovi

Reagovat
mastakillah

To jsem vůbec nevěděl. Rozhodně zajímavá volba na kapitána

Reagovat
DelPiero137

Toto uz je prerobeny stadion SantElia v Cagliari? Nevyzera ako zmontovana konstrukcia a nevidno uz pozostatky stareho ovalu.

Reagovat
mastakillah

Tak se ukaž M'Poku. Doufám, že si to dneska povodí

Reagovat
mastakillah

Hm pěkná patička

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Podol to je fakt neschopa.

Reagovat
Lubinterista

takhle to zadrbat

Reagovat
mastakillah

nechápu co to tam dělal

Reagovat
10

Pravou má jen na opírání, to je tragédie na týhle úrovni

Reagovat
snuff24

Podolski

Reagovat
Deki

podol

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten lukas ešte chce

Reagovat
smazaný uživatel

inak podpora útoku od Santona a Campagnara trochu rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době jsem zapnul zápas Interu a jsem zklamanej. Papírově ten tým nevypadá vůbec špatně, Mancini kvality taky má, ale ten herní projev... Nemá to hlavu patu, někteří tam pobývají jak splašení, Vidic pracuje s míčem jako 16ti letý nervozní klučina. Bohužel to je asi obrázek toho, jak to v současné době s italskými týmy vypadá, a hlavně milánskými kluby.

Hold jsem byl za mlada zvyklý na jiné koně v dresech AC a Interu...

Reagovat
mastakillah

M'Poku

Reagovat
10

Dělá si co chce

Reagovat
mastakillah

jen spoluhráči mu to kurví

Reagovat
#33CCCC

pane boze Podolski

Reagovat
snuff24

Podolski běž dom

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi Poldi Poldi...

Reagovat
10

Podolski třetí gólovka do hajzlu

Reagovat
Forza_Inter

Puscas in Podol out

Reagovat
Jajinek

Nikoli Rychtář...ale Podolski je vrah...

Je to škoda, protože po tomhle poločase se mělo vést. Sice je tam občas okénko v obraně, které pootebře MPoku (ty jo kde ten se vzal), ale jinak hrajem dobrý fotbal a těch šancí bylo opravdu hodně.

Mateo se mi zdá opravdu mimo, ale dvojice Guaro - Brozovič je prostě perfektní, stejně tak Santon, který mě naprosto překvapuje. I Nemanja zatím jistota oproti Ranovi, takže čekám po změně stran nějaký námaz. Handa chybí hodně, Carrizo hlavně u těch výběhů hodně nejistý.

Toto se musí vyhrát, Cagliari je k poražení...jen prostě dát gól!

Reagovat
mastakillah

Kdyby jste vedli 3:, tak nikdo nemohl říct ani popel. Na druhou stranu, jestli to takhle půjde dál a ta obrana si nedá větší pozor, tak to Pokuovi jednou vyjde a bude problém

Reagovat
mastakillah

3:0

Reagovat
snuff24

tohle je přesně ten typ zápasu kdy nakonec ještě odjedeme s trojkou

Reagovat
smazaný uživatel

Santon mi tam přišel minimálně jednou hodně laxní a měli z toho šanci... nebyl to důvod proč tehdy šel? Už ani nevím proč to bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski je zadarmo dráhy ať táhne polská krysa se nedivím že v Arsenálu leštil lávku..

Reagovat
snuff24

Podolski mě mrzí,hroznej sympaťak,ale ten fotbal mu fakt nejde

Reagovat
lnterista

me moc sympaticky neni...co hral porad se rozciloval rozhazoval rukama a beha jak retard

Reagovat
lnterista

co vic chceme...hlavne teda Podol je videt ze je nervozni ale takovych je vic... Sanci mraky aby nas to nemrzelo. Porad nevim co rict na toho Brozovice neni spatny ale ty jeho prihravky do stran z tech jsem pekne nervozni a docela ztraci lehke mice ale urcite je oziveni. Kovacic ma sem tam ty svoje zablesky ale popravde je to slabota... 3 body musime uhrat

Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

mateooo

Reagovat
smazaný uživatel

Mateooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Votas

MATEOOOOOOOOOOOO

Reagovat
mastakillah

Zaslouženě. Snad mu to pomůže zpět do základu

Reagovat
snuff24

MATTTTTTTTTEOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Nuno čomes

MATEOOOOO

Reagovat
Lubinterista

GOL mateooo

Reagovat
Dejwa

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Podol opět Jinak ten Brozovič si koleduje o redku...

Reagovat
smazaný uživatel

Co myslíte ? Dostane dnes Hušbauer, aspoň pár minutek?

Reagovat
mastakillah

Obrana Interu

Reagovat
snuff24

kurva co je dneska s Carizzem, vždycky je to držák

Reagovat
smazaný uživatel

Však nás drží Třetí gólovka...

Reagovat
smazaný uživatel

seš si jistý?

Reagovat
Dejwa

lítá mu to jak horkej brambor, ale hasí to

Reagovat
Dejwa

co zas předvádíme po golu

Reagovat
Nuno čomes

Klasika, po gólu jsme úplně odešli. Podol dol.. Juan u něj se musí člověk bát pokaždé, když dostane balón...

Reagovat
snuff24

BUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Reagovat
Votas

MAURITOOOOOOOOOOO

Reagovat
Votas

pravá levá Podole

Reagovat
smazaný uživatel

Mauritooooooooooooooooo

Reagovat
mastakillah

Zakončení naprosto s přehledem. Pěkně Icardi

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době klasika, snad mu to vydrží...

Reagovat
Lubinterista

zabiják

Reagovat
smazaný uživatel

Mauriiiitoooooo!!!

Reagovat
Nuno čomes

MAUROO hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Maurito super!!! Podolski uč se!!

Reagovat
Nuno čomes

Poslal bych tam Hernanese místo Brozovice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Longo To bude ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Carrizo

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, 50:50

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry neviděl jsem že se mu to odrazilo od zad

Reagovat
smazaný uživatel

No já taky ne. Myslel jsem, že měli půl na půl zásluhu na tom gólu

Reagovat
Dejwa

Jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Když to vidím, tak i když je to smutný (vzhledem k jeho nepřesvědčivým výkonům), Vidič je náš nejlepší stoper, kterého v současnosti máme...

Reagovat
mastakillah

Campagnaro

Reagovat
Lubinterista

ty vole to je hovado

Reagovat
smazaný uživatel

nabudúce už snáď Danillo

Reagovat
Nuno čomes

Nejklidnější bych byl asi u obrany Danilo - Vidic - Andreolli - Santon..

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

ten stred je uplne jedno kdo tam je

Reagovat
smazaný uživatel

Hernanes škodaaa

Reagovat
Jajinek

MEGAUUUUUF

Reagovat
Forza_Inter

Icardi, Vidić, Medel

Jesus, Podolski

Reagovat
mastakillah

Zasloužená výhra Interu klidně to mohlo být i větším rozdílem. Směrem dopředu mají velkou kvalitu, ale ta obrana je kompletně jedna velká tragédie.Je úplně jedno jestli tam hraje Ranocchia, Vidič, Jesus nebo Campagnaro. Jedna velká bída tak, jak tak

Reagovat
Jajinek

No... Zaslouzene mozna tak za prvni polocas a efektivitu v druhem. Jinak po golu nas Cagliari solidne mlelo a ta obrana mela vice stesti nez rozumu. Tohle hodne vydreny 3 body

Reagovat
mastakillah

Z celkového pohledu na zápas jste byli rozhodně lepší. Cagliari chyběla kvalita v útoku. Ten gól co dali byl s velkým štěstím a ani pořádně neví, jak se jim to povedlo. Přišlo mi, jako by čekali co vymyslí M'Poku. Jinak mi to z jejich strany přišlo jako hra na náhodu.

Reagovat
lnterista

jeden horsi jak druhej...ale na omluvu Vidice a Huga je aspon ze jsou uz stari a proste nestihaji. Kdyby jsme udrzeli tym a koupily dva poradny stredni obrance tak by to nebylo spatny

Reagovat
Nuno čomes

Zas co si tak vybavuju tak dnes Vidic celkem vyhrával ty hlavičkové souboje.. To takový Juan nebo Ranocchia jsou v tomhle hodně špatní.

Reagovat
lnterista

jj v tom je fajn ale jinak uz na to nema...Longo(mile prekvapil) s nim docela cvicil

Reagovat
Nuno čomes

Stíhat už nebude no.. Aspoň ten vzduch by mohl čistit a k němu ten Andreolli jestli na to má. Ale jak říkás, je to jedno kdo.tam hraje.

Ale dokud bude mít.Mancini výsledky tak tam bude pořád Ranocchia a Juan.

Reagovat
smazaný uživatel

Juan to aj demonstroval pri inkasovanom gole

Reagovat
mastakillah

Rano ti ty hlavičkový souboje taky vyhraje, ale pak uděla jinou chybu. Vidič mi ppřijde dost podobnej jako on. Navíc co si budem povídat, tak Cagliari dneska dopředu nic moc. Jeden hráč jim nemůže udělat zápas

Reagovat
Nuno čomes

No právě že Rano poslední zápasy ve vzduchu docela mimo a byly z toho i nějaké branky.. Fakt ta obrana to je horor

Reagovat
mastakillah

No taky si myslim. Udržet Icardiho, místo Poldiho přivest jineho utocnika (treba zas na hostovacku), dávat vice prostoru Kovačičovi a kvalitně doplnit obranu. A může to šlapat. To kvalitní doplnění obrany bude ale rozhodně oříšek

Reagovat
lnterista

Icardi asi odejde ale rozhodne bych se nebal tu cenu napalit

Reagovat
mastakillah

Pokud by se podařilo ho prodat a z časti peněz by přišel Dybala, tak by to pro vás byla ještě výhra

Reagovat
smazaný uživatel

dnes som cital ze sa uvazuje aj o Immobileovi

Reagovat
mastakillah

toho by mohli pustit na hostovačku. Nějak se v tom Německu vůbec nechytil

Reagovat
lnterista

Dybala je vesmir ten pujde za jine penize...potrebujem levnou kvalitu a nejlepe zadarmo

Reagovat
Pettirosso

SAMPDORIA (4-3-1-2): Viviano; De Silvestri, Silvestre, Romagnoli, Regini; Acquah, Palombo, Obiang; Soriano; Eder, Okaka.

A DISPOSIZIONE: Romero, Mesbah, Duncan, Correa, Bergessio, Rizzo, Muriel, Coda, Djordjevic, Marchionni, Wszolek, Eto'o.

ALLENATORE: Sinisa Mihajlovic.

GENOA (3-4-3): Perin; Roncaglia, Burdisso, De Maio; Rincon, Kucka, Bertolacci, Edenilson; Falque, Perotti, Niang.

A DISPOSIZIONE: Lamanna, Sommariva, També, Izzo, Lestienne, Bergdich, Pavoletti, Borriello, Mandragora, Laxalt.

ALLENATORE: Gian Piero Gasperini.

‪#‎SampGenoa‬

Pokus číslo 2. Forza Sampa!

Reagovat
GEGE

nasrat na LM.Janovské derby

Reagovat
smazaný uživatel

Za co dostal Viviano tu žlutou?

Reagovat
Pettirosso

vůbec nic z nefunguje, vůbec nic a to posily sedí a hrají sehraní. Hezky Janov

Reagovat
Pettirosso

EDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

Roncaglia

Reagovat
GEGE

Ty vole Roncaglia kurva ale to je derby

Reagovat
M11

zije to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Dybala hadra

Reagovat
smazaný uživatel

Si občas říkám jak je možné to vůbec přestřelit z takové blízky

Reagovat
M11

v posledni dobe cim dal moznejsi

Reagovat
Pettirosso

Roncaglia to zatím slušně nezvládá to derby

Reagovat
Pettirosso

Okako, ty seš fakt kus hňupa

Reagovat
M11

Roncaglia uz jenom redku a je to komplet

Reagovat
Pettirosso

Niang vypadá slušně, v tom Janově by se mohl zajímavě rozehrát

Reagovat
Pipo123

Troška slabšia atmosféra, dúfam že sa len fanúšikovia šetria na 2. polčas

Reagovat
GEGE

Kuco fakt retard už ho vyndej Gaspe...

Reagovat
Pettirosso

pošli tam Etoa už

Reagovat
Pettirosso

tak Palombo dolů a záloha Acquah, Duncan, Obiang

Reagovat
Pettirosso

nejsem rasista, ale je to vtipný

Reagovat
GEGE

hnus...

Reagovat
Pettirosso

Luisitoooo, pojď

Reagovat
Pettirosso

je někdo, kdo ještě nemá žlutou? ....Perin?

Reagovat
Pipo123

Veď padlo len 5 žltých nie ?

Reagovat
Pettirosso

no.. na každé straně Ale těch faulů na žlutou bylo mnohem víc

Reagovat
Pettirosso

dokonce jen 4. Divný, já mám pocit, že jich padlo víc, vzhledem k tomu, jak se mydlí

Reagovat
Pettirosso

Pojď Samaeli

Reagovat
Pettirosso

Duncaneeee

Reagovat
Pettirosso

aha, tak to byl Obiang... vypadají stejně

Reagovat
Pipo123

Pre mňa asi najslabšie derby, bez emócii, na oboch stranách je hodne hráčov pre ktorých ten zápas nič extra neznamená, vôbec to nemá atmosféru ako derby v minulých rokoch

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

pritom oba vysoko.. moc to nechapu

Reagovat
Pipo123

To bola šanca

Reagovat
Pettirosso

Viviano je BŮH!!

Reagovat
Pettirosso

Strašný derby, z obou stran hnus fotbal, skoro žádný šance, jak píše Pipo, fanoušci taky nic moc. Přesto Janov malinko lepší a kdyby dal na konci ten gol, tak by vyhrál zaslouženě.

Sinišo, začni s nima něco dělat, takhle to dál prostě nejde. Forza Sampa

Reagovat
Pipo123

Samdporie odišla ofenzíva, nedávajú moc gólov, nevedia si vytvoriť tlak, 29 gólov je hodne málo na klub čo chce bojovať o LM

Reagovat
Pettirosso

= odešel Gabbiadini

Reagovat
Pipo123

Pioli povedal že na Šašoulo pôjde ofenzíva Candreva, Mauri, Anderson - Klose

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bundesligalivetv.com/

http://www.championsleaguefinale2015.com/2015/04/uefa-champions-league-quarterfinals-2015-live.html" target="_blank">http://www.championsleaguefinale2015.com/2015/04/uefa-champions-league-quarterfinals-2015-live.html

http://www.championsleaguefinale2015.com/2015/03/uefa-champions-league-2015-live-broadcasting-channels.html" target="_blank">http://www.championsleaguefinale2015.com/2015/03/uefa-champions-league-2015-live-broadcasting-channels.html

http://www.rugbysixnations2015livestreaming.com/2015/04/rbs-six-nations-rugby-2015-broadcasting-channels.html" target="_blank">http://www.rugbysixnations2015livestreaming.com/2015/04/rbs-six-nations-rugby-2015-broadcasting-channels.html

http://www.copaamerica2015livescore.com/

http://www.championsleaguefinale2015.com/

http://www.rugbysixnations2015livestreaming.com/

Reagovat
smazaný uživatel

SSC Result 2015: http://resultsource.blogspot.com/2015/02/ssc-result-2015-wwweducationboardresult.html" target="_blank">http://resultsource.blogspot.com/2015/02/ssc-result-2015-wwweducationboardresult.html

http://resultsource.blogspot.com/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele