Serie A - preview 22. kola

01.02.2014, 08:50, aktualizováno 03.02.2014, 08:41
Previews
Druhý z velkých šlágrů tohoto kola čeká italskou Serii A dnes večer, v městském derby se totiž utkají Janov CFC a Sampdoria. Grifové, kteří jsou pro tento zápas vedeni jako domácí, jdou mírnými favority, momentálně totiž okupují jedenáctou příčku a před patnáctou Dorií mají k dobru pět bodů...
Janov CFC - UC Sampdoria  (pondělí 20:45)
Slavné utkání mezi dvěma janovskými celky Sampdorií a CFC nás čeká již v tomto kole, pondělní večer je vyhrazen právě k tomuto slavnému a tradičnímu střetu. Oproti očekáváním se v lepší pozici nachází Janov, který se pod novým trenérem rapidně zlepšil a šplhá tabulkou vzhůru.

Každé derby s sebou přináší mnoho napětí a vzrušujících momentů, mnoho emocí a očekávání. O jedno z nich se postaral také italský fotbalový svaz, když určil, že výkop atraktivního utkání bude stanoven na 12:30. Toto rozhodnutí se ale nesetkalo s nadšenými ovacemi ze strany fanoušků. Například proto, že ve stejnou dobu probíhají ve městě tradiční trhy, což by kolidovalo s fotbalovým svátkem. Zástupci obou táborů fotbalových nadšenců proto vyhlásili bojkot utkání v případě, že se komise nerozhodne přeložit jej na více vyhovující termín. Nakonec se však fanoušci mohou těšit na pondělní večer.

Janovští Grifové mají za sebou opravdu velmi těžký los. V posledních čtyřech zápasech se třikrát postavili týmu, který je považován za favorita na evropské poháry pro příští sezonu. Nejprve se museli vypořádat s římským AS, poté uvítali milánský Inter a nakonec se v minulém kole potkali s Fiorentinou. Bilance těchto tří střetů není nijak působivá - jedna porážka provázena jednou remízou a jednou výhrou. Výhru si Janov připsal proti Interu Milán, načež poslední utkání proti Fialkám jim vyneslo jeden bod. Zvláště nezaujatý divák bude na utkání v Toskánsku vzpomínat ještě dlouho - padlo v něm totiž šest branek. CFC se dokonce dostalo do vedení, když penaltu proměnil Alberto Gilardino. Díky skvělému představení Alberta Aquilaniho však ke konci utkání prohrávalo a až vyrovnávací branka Sébastiana De Maia znamenala přísun jednoho bodu.

To znamená, že Janov je prozatím jedenáctý. A podíváme-li se na téměř tragický vstup do sezony, je jasné, že Grifové udělali velký pokrok. V něm by rádi pokračovali také výhrou nad nesmiřitelným rivalem. Blucerchiati ovšem také nezáří a jejich forma je snad ještě hůře zmapovatelná a předvídavá, než jak je to v případě jejich městského soupeře. Výhra nad Udinese se sice cení, ale ani na dobré představení nedokázali svěřenci trenéra Siniši Mihajloviće navázat. Od té doby totiž prohráli s Juventusem poměrem 4:2 a naposledy remizovali s Bolognou. Díky brance Manola Gabbiadiniho sice Sampdoria vedla, ale proměněná penalta Alessandra Diamantiho znamenala dělbu bodů.

Po utkání se trenér Mihajlović netvářil právě přívětivě, když poznamenal: "Mělo jsme lépe kontrolovat tempo hry i celý její obraz. Bylo by dobré, kdyby si z dnešního výsledku vzali hráči ponaučení pro příští utkání," řekl srbský trenér. Ten má k dispozici kompletní kádr, po jednozápasovém trestu se vrací také Vasco Regini. To Janov nemůže počítat se zraněnými Jurajem Kuckou a Alessandrem Gamberinim. Své štěstí odešel do Portugalska hledat také zkušený Mario Alberto Santana.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - De Maio, Burdisso, Marchese, Antonini - Matuzalem, Bertolacci, De Ceglie - Fetfatzidis, Gilardino, Antonelli
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Regini - Palombo, Obiang - Gabbiadini, Krstičić, Soriano - Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.10 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Parma FC  (neděle 15:00)
V neděli odpoledne na sebe narazí dva týmy s velice dobrou formou. Na Olympijský stadion v Římě totiž zavítá Parma, která už deset zápasů v řadě nepoznala pachuť porážky. Ani v táboru domácího týmu ale nemusí vládnout pesimismus.

Po úspěšně se rozvíjejícím mercatu se Římané mohou opět soustředit pouze na zápasový rytmus. Serie A vstupuje do další, po-přestupové fáze a pozice na čele tabulky vůbec nevypadá marně. Mistrovský Juventus má k dobru pouhých šest bodů, za druhým AS se plíží také Neapol. A pokud bude střelecká forma nadále na straně Alessandra Matriho, ani Fiorentina se nemusí příliš obávat absence v evropských pohárech.

Giallorossi jsou zatím druzí a po minulém zápase s Veronou se začalo hlasitě mluvit o možnosti Scudetta. K tomu přispívá zejména trenér Rudi Garcia, který vtiskl Římanům jednoznačný herní styl a velkou zásluhu si může připsat také sportovní ředitel Walter Sabatini. Ten svému trenérovi v zimním přestupovém období přinesl do týmu hráče jako Radja Nainggolan, Michel Bastos či naposledy také Rafael Toloi. Vzhledem k dlouhodobému zranění krajního obránce Federica Balzarettiho a nově také Doda, který nebude schopen proti Parmě nastoupit, by si Michel Bastos mohl připsat první start v novém dresu. Vzpomínaný zápas na půdě Hellasu rozhodly tři zásahy AS, o které se postupně postarali Adem Ljajić, Gervinho a Francesco Totti. Veronskému týmu nepomohla ani trefa Emila Hallfredssona zkraje druhé půle.

Radja Nainggolan přenechá své místo mozku záložní řady Miralemu Pjanićovi, neboť je suspendován. Kromě výše zmíněných obránců nemusí Římany trápit žádná větší absence. Podobně se situace vyvíjí také v táboře Ducali, kterým budou chybět zranění Joel Obi s Vergarou a karetní hříšník Felipe. Fanoušci Parmy se ale jinak zlobit nemusí, protože jejich tým prožívá výkonnostní vzestup. Parma již deset zápasů za sebou neprohrála a velký podíl na tom má zejména útočné duo v podání Brazilce Amauriho a "věčného talentu" Antonia Cassana. Opěvované duo již ambiciózní Parmě zajistilo bezpočet bodů a díky nim nyní Donadoniho svěřenci ztrácí pouhý bod na pátý Inter Milán!

Parma by ráda svému soupeři oplatila minulou porážku, když v Římě o dvě branky prohrála. To by nyní trenér Roberto Donadoni rád odčinil, což dokazují jeho slova na předzápasové tiskové konferenci. "Naše utkání s AS bude jedním z vrcholů sezony. Náš oponent má výbornou formu a patří mezi nejrespektovanější kluby celé Itálie. Podle jmen a asi i technické vyspělosti nás Řím převyšuje, ale fotbalový zápas začíná za stavu nula nula a jedenáct na jedenáct. Já se chci soustředit pouze na můj tým, ne na tým trenéra Garcii. Pokusíme se sehrát s domácími vyrovnanou a krásnou partii. Jsem rád, že se nám podařilo zvládnout přestupové období a jsem zvědavý na to, jak do týmu zapadnou nové posily. Náš systém měnit nehodlám, protože podle mého názoru dobře odpovídá týmu, který mám k dispozici," doplňuje Donadoni a je rád, že Jonathan Biabiany zůstal jeho součástí.

Proti Vlkům se ale v Římě nehraje snadno. Giallorossi totiž na vlastním stadionu neinkasovali už 511 minut, brankáře Morgana De Sanctise naposledy překonal Vargas z Fiorentiny. Brány Olimpica střeží také vítěznou sérii AS, to doma neprohrálo již čtrnáct oficiálních duelů. Ani Parma ale není bez šance. Poslední tým, který ji obral o tři body, byl lídr tabulky z Turína.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Torosidis - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Totti, Gervinho
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli - Acquah, Gargano, Marchionni, Parolo, Gobbi - Amauri, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Čerstvý semifinalista italského poháru Neapol zavítá na horkou půdu Atalanty Bergamo a nebude chtít nic jiného než zvítězit. Minulá kola se Benítezově družině příliš nevyvedla a její ztráta na druhý AS Řím rázem vzrostla. Tlak na Neapol stále vytváří Fiorentina, která je se tříbodovým odstupem čtvrtá.

Zastavme se nejprve u domácí Atalanty. Celku z Bergama se daří střídavě, což dosvědčuje výhra s Catanií a s Cagliari a naopak porážka s Turínem. Každopádně na dvanáctém místě mají Nerazzurri sedmibodový náskok před sestupovými pozicemi a zatím tedy mohou být spokojeni. Utkání s Neapolí bude pro Atalantu nejen příležitostí k bodovému zisku, ale také k odplatě, neboť se jí ve vzájemných zápasech v poslední době vůbec nedaří. Naposledy Atalanta vypadla s Neapolí v poháru, což je zhruba čtrnáct dní stará záležitost.

Neapol v posledních kolech zbytečně poztrácela body (2:2 v Boloni, 1:1 s Chievem) a ambice na Scudetto tak musejí jít stranou. Primárním cílem je momentálně zisk druhého místa a tedy přímá kvalifikace do základních skupin Ligy mistrů. Azzurri ztrácejí na Řím šest bodů, na vedoucí Juventus pak propastných dvanáct bodů. Svěřenci Rafaela Beníteze navíc proklouzli už do semifinále italského poháru, když vyřadili po jediné brance Gonzala Higuaína Lazio 1:0. Ještě předtím mimochodem dokázali vyřadit v již zmíněném utkání i Atalantu Bergamo. A v neposlední řadě se Neapol bude pokoušet o celkový triumf v Evropské lize.

Domácím bude chybět Scaloni a Bellini, oba mají zdravotní potíže. Trenér Colantuono nemůže počítat také s potrestanou dvojicí Brivio - Carmona. Kompletní nebude ani Neapol. Mimo hru jsou Zuniga, Mesto a Behrami.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Benalouane, Stendardo, Lucchini, Del Grosso - Raimondi, Cigarini, Migliaccio, Bonaventura - Moralez - Denis
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Fernandez, Albiol, Reveillére - Inler, Jorginho - Callejon, Hamšík, Mertens - Higuaín
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.25 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - AS Livorno  (neděle 15:00)
Na dně ligové tabulky se krčí celky Catanie a Livorna a právě tyto dva týmy svede dohromady 22. kolo italské nejvyšší soutěže. Ve hře je tedy hodně a případná dělba bodů prakticky nic neřeší. Jak Elefantini, tak i Livorno v minulém kole překvapily.

Sicilská Catania stále nemůže najít optimální tempo a nadále kráčí od porážky k porážce. Přitom se zdálo, že Slonům svítá na lepší časy a to poté, co si poradili doma s Boloňou (2:0). Jenomže Maranovi svěřenci na tento výkon v dalších kolech nenavázali a po dalších porážkách zůstali přikováni na posledním místě. V minulém kole Catania zabrala a ze hřiště Interu Milán si přivezla překvapivě bod za bezbrankovou remízu.

Minulé kolo se vyvedlo i Livornu. To ukončilo dlouhou sérii bez vítězství, když doma triumfovalo proti rovněž sestupem ohroženému Sassuolu 3:1. Situace Livorna je ale nadále kritická, nicméně konečná záchrana je stále reálná. Utkání proti Catanii bude z tohoto hlediska nesmírně důležité. První vzájemný zápas skončil výhrou Livorna 2:0, a tak bude pod větším tlakem Catania. Nesmí se také zapomínat, že se hraje de facto o šest bodů a konečný výsledek může být na konci sezony klíčový.

V lepším rozpoložení budou domácí, kterým bude chybět pouze zraněný Alvarez. Na druhé straně jsou ztráty početnější. Kvůli zdravotním potížím nenastoupí Gemiti a Siligardi. Suspendovaní jsou pak Coda a Greco.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Frison - Bellusci, Spolli, Rolin - Izco, Lodi, Rinaudo, Barrientos, Biraghi - Bergessio, Leto
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Mbaye, Ceccherini, Emerson, Castellini, Mesbah - Benassi, Luci, Duncan - Paulinho, Emeghara
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.30 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - SS Lazio  (neděle 15:00)
Na minulý vzájemný zápas nebude Chievo Verona vzpomínat v dobrém. V Římě totiž prohrálo s tamním Laziem rozdílem tří branek a také tato porážka přispěla k nelichotivému postavení Mussi Volanti. Tentokrát je situace obdobná, Chievo nadále nevyhrává.

Nedělní program bude servírovat další zajímavý duel, v němž zlepšující se Biancocelesti přivítají stagnující Chievo Verona. Svěřencům trenéra Eugenia Coriniho se nespí úplně dobře, protože při vzpomínkách na poslední ligovou výhru musí v paměti zapátrat až do začátku prosince minulého roku! Bez výhry již v šesti zápasech, taková bilance vskutku nevzbuzuje příliš mnoho radosti. Jedním z mála pozitivních náznaků může být alespoň minulé utkání, ve kterém se minimálně herní projev Chieva zlepšil. Dokonce stačil na to, aby si Mussi Volanti odnesli bod proti silné Neapoli. Díky brzké brance Gennara Sarda se dokonce dostali do vedení, o které je až v závěru zápasu připravil obránce Raul Albiol.

Jedním z hlavních problémů ztrát Chieva je špatná forma na domácím hřišti. Stadion Marc'Antonio Bentegodi se příliš často výhry nedočkal - tamní fotbalisté si ze třiceti možných bodů nechali doma pouze osm, což je tristní bilance. Ve skutečnosti se jedná o zdaleka nejhorší statistiku z celé ligy. Trenér Eugenio Corini se protentokrát může alespoň pyšnit plným kádrem, z něhož nechybí kvůli zranění ani jiné absenci žádný hráč. S Neapolí má mnohem horší zkušenosti Lazio, které na ni nestačilo v pohárovém klání.

O čtvrtfinále Coppa Italia, které jedinou brankou rozhodl Argentinec Gonzalo Higuain, trenér Edy Reja prohlásil: "Po celý první poločas se nám dařilo se soupeřem držet krok, míč jsme mu téměř nepůjčili. Měli jsme dost sil a líbil se mi především výkon mladíků jako jsou Brayan Perea či Felipe Anderson. Byli sice vyčerpaní, ale odvedli svou práci. Bohužel jsme postrádali až příliš mnoho klíčových hráčů. Kvůli nemoci nemohl nastoupit například Miroslav Klose, dobře se necítili ani Hernanes s Antoniem Candrevou. Myslím, že pokud bychom nastoupili v plné síle, Neapol bychom porazili a postoupili," dodal bývalý trenér mimo jiné právě Neapole.

Co se týče výkonnosti v Serii A, tam se již Lazio Řím úspěchem pyšnit může. V minulém kole totiž neprohrálo s Juventusem Turín, s nímž díky penaltovému zásahu Antonia Candrevy vybojovalo cenný bod. I když pohled na tabulku může vypadat nevábně, je potřeba vzít v úvahu fakt, že na pátý Inter Milán ztrácí Lazio pouhých pět bodů. Stále je tedy ve hře o evropské poháry. Neštěstím pro Římany je jejich venkovní forma - Biancocelesti totiž na hřišti soupeře vyhráli v této sezoně pouze jedinkrát. To by mohlo hrát do karet domácímu Chievu Verona, které by rádo odčinilo minulou prohru ze vzájemného duelu v Římě.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Dainelli, César - Sardo, Radovanović, L. Rigoni, Hetemaj, Dramé - Paloschi, Thereau
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Biava, Cana, Radu - Cavanda, Gonzalez, Biglia, Lulić - Candreva, Klose, Keita
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.00 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Hellas Verona  (neděle 15:00)
Fotbalistům Sassuola začíná nová éra. Kouč Di Francesco byl odvolán a jeho místo zaujal zkušený Alberto Malesani, jenž bude mít jasný cíl - zachránit nováčka v nejvyšší soutěži. To jiný nováček Hellas je na tom o poznání lépe a místo bojů o záchranu se tlačí do pohárové Evropy.

Porážka s Livornem 1:3 odstartovala v Sassuolu novou éru. Kouč Di Francesco byl odvolán a na jeho místo zvolen Alberto Malesani. Nováček soutěže totiž po porážce spadl na osmnácté místo, které znamená sestup. Malesaniho úkol bude více než jasný - zachránit pro Neroverdi prvoligovou příslušnost. Vedení zeleno-bílých navíc v přestupním období nezahálelo a na Tricolore přivedlo hned několik zajímavých jmen, jedním z nich je například někdejší kapitán Neapole, stoper Paolo Cannavaro, nebo Davide Biondini.

Hellas Verona má zcela jiné problémy. Místo bojů o záchranu čekají veronský celek boje o pohárovou Evropu. Hellasu se první polovina sezony podařila na výbornou, ale vstup do té druhé už tak dobrý nebyl. Svěřenci trenéra Mandorliniho prohráli třikrát v řadě, nejprve s Neapolí, poté s Milánem a naposledy s římským AS. Pravdou ale je, že šlo o velmi obtížný los. V dalším utkání už se na další neúspěch ohledy brát nebudou.

Hosté se s domácími Neroverdi velmi dobře znají a to pochopitelně z předchozího společného působení v Serii B. Vzájemná bilance hovoří mírně ve prospěch Hellasu a i díky lepšímu postavení v tabulce bude veronský tým favoritem.

Na marodce Sassuola zůstávají Terranova, Alexe, Acerbi, Masucci, Magnanelli, Gazzola i vykartovaný Antei. Na druhé straně barikády je situace o poznání lepší. Mimo jsou pouze Agostini a Maietta.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Cannavaro, Manfredini, Ariaudo - Rossi, Brighi, Marrone, Biondini, Longhi - Berardi, Floccari
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Gonzalez, Moras, Albertazzi - Romulo, Cirigliano, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Juventus Stadium čeká poměrně prestižní utkání, neboť v neděli večer se domácí Stará dáma postaví hostům z Milána. Inter se pod vedením trenéra Waltera Mazzarriho spíše trápí a dokladem může být poslední ligová remíza. Ani Juventus ale nebodoval naplno a náskok na druhé AS se snižuje.

Po napínavém utkání s janovskou Dorií, které Stará dáma vyhrála 4:2, cestovali Conteho svěřenci do Říma v celkem optimistické náladě. Tamní hráči jim však nepřipravili právě vřelé uvítání a nakonec si Bianconeri odváželi zpět do Turína pouze udřenou remízu 1:1. Ta přerušila úchvatnou sérii dvanácti vyhraných zápasů v rámci první ligy za sebou. Přesto jedna důležitá série nekončí - Juventus již od poloviny října (zápas s Fiorentinou) neprohrál a dál se pokouší získat Scudetto. Utkání v Římě se Juventusu příliš nepovedlo. Již po dvaceti čtyřech minutách musel do kabin zkušený veterán Gianluigi Buffon, který si zblízka prohlédl červenou kartu. Z následně nařízené penalty se trefil domácí záložník Antonio Candreva a dostal Olimpico do varu. Cenný bod zachránil pro Starou dámu gól Fernanda Llorenteho po hodině hry a trenér Conte neskrýval, že vzhledem k okolnostem se s bodem smířil.

Krátce po utkání totiž bývalý obránce prohlásil: "Právě jsme ukázali důvod, proč jsme na prvním místě v tabulce. Máme v sobě vítěznou mentalitu a ta nám nedovolila se vzdát ani tehdy, když jsme museli dohrávat v oslabení. Moji hráči ukázali charakter a to, že jsou to opravdoví chlapi," ocenil někdejší trenér Sieny.

V neděli večer bude muset Stará dáma zvládnout těžký test proti Interu Milán bez obranných pilířů v podobě Gainluigiho Buffona (suspendován po červené kartě) a Giorgia Chielliniho, který je stále zraněn. Obranná fáze ale Juventus nemusí příliš trápit, evidentně ne proti Interu. Nerazzurri totiž od přelomu roku skórovali pouze jedinkrát a v tomto kalendářním roce stále ještě čekají na vítězství. To se nedostavilo ani v utkání s Catanií, přestože se jedná o celek poslední. Nicméně, jako již bývá zvykem, konečná remíza nebyla ani tak dílem skvělého výkonu brankáře Frisona, ale spíše za to lze vinit neschopnost útočníků Interu.

Výsledkem je to, že se Inter bude muset ohlížet přes rameno, jak na jeho váhání budou reagovat Turín, Parma a Hellas Verona. I trenér Walter Mazzarri si je dobře vědom, že jeho tým musí podobný počet šancí proměňovat, chce-li uspět. "Bylo to složité, protože jsme hráli za zavřenými dveřmi a ta atmosféra zkrátka chybí. Prázdný stadion vás nežene dopředu, nevytváří žádnou kulisu. Když jsme měli šance na skórování, nedokázali jsme to a mě to mrzí. Tým nedokázal zlomit obrannou linii soupeře a na tom musíme zapracovat," doplnil zkušený trenér a někdejší lodivod Neapole.

Přes právě skončené přestupové období doznaly oba kádry několika změn. Co se týče Staré dámy, ta udržela talentovaného záložníka Paula Pogbu a získala útočníka Pabla Daniela Osvalda. Inter se naopak rozloučil s obráncem Cristianem Chivuem, získal ale dvojici Danilo D’Ambrosio - Hernanes. Brazilský záložník po dlouhých vyjednáváních přestoupil do Milána z Lazia Řím, nového vlastníka stál 18 milionů eur. Dovede "Il Profeta" stávající spoluhráče k úspěchu již proti Juventusu? Poslední vzájemné měření sil dopadlo smírem, na branku Maura Icardiho navázal jen o pár minut později Arturo Vidal. Dočkáme se další dělby bodů, nebo Juventus prohloubí krizi Interu Milán?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Barzagli, Bonucci, Ogbonna - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Llorente
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Campagnaro, Rolando, Juan Jesus - Jonathan, Kovačić, Kuzmanović, Taider, Nagatomo - Álvarez - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.60 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
O veledůležité body se bude bojovat na Renato Dall'Ara, kde domácí Boloňa vyzve Udinese. Oba celky jsou až po uši namočeny do bojů o záchranu a nutně potřebují body. Před sezonní cíle byly jak v Boloni, tak i v Udine, zcela jiné.

Boloňa, tažená Alessandrem Diamantim, sice vykazuje zlepšení, ale pod novým trenérem Davidem Ballardinim ještě nevyhrála. Domácí postupně remizovali s Laziem, Neapolí a se Sampdorií. A se ziskem pouhých osmnácti bodů se krčí až na sedmnácté pozici, což je ještě poslední místo, které zaručuje záchranu. Hlavní problém Rossoblu tkví v ofenzívě. Za jedenáct posledních kol vstřelila Boloňa více jak jednu branku jen v jednom případě (2:2 doma s Neapolí). Nejlepším střelcem tak zůstává Alessandro Diamanti, který rozvlnil síť soupeřů celkem šestkrát, třikrát to ale bylo z pokutového kopu.

Nedaří se také družině Francesca Guidolina, jedinou útěchou je tak postup do semifinále Italského poháru. Zde Udine vyzve Fiorentinu, které to zatím v lize šlape. V Serii A je to, jak už bylo zmíněno, bída. Udine čeká už čtyři kola na bodový import. Naposledy prohrálo v Parmě po jediné brance Amauriho. Naopak právě Ducali natáhli svojí sérii výher a nadále stoupají tabulkou.

Konfrontace Boloni a Udinese slibuje vyrovnanou podívanou. Však se spolu tyto týmy utkaly nesčetněkrát a jejich vyrovnaná bilance hovoří za vše.

Do utkání stále nebude připraven obránce Čech ani Della Rocca. Oba mají zdravotní potíže. A koneckonců k dispozici nebude ani kouč Davide Ballardini, jenž v předminulém kole vyfasoval trest na dvě utkání. Absenci dvou hráčů hlásí i Udine, u kterého se jedná o Gabriela Silvu a Yebdu.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Cherubin - Garics, Koné, Peréz, Pazienza, Morleo - Diamanti - Bianchi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Allan, Lazzari, Douglas - Nico Lopez - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.10 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - ACF Fiorentina  (sobota 18:00)
Už tři zápasy s nulou bodů na kontě, k tomu další tři remízy. Nyní se Cagliari pokusí zastavit pád tabulkou v sedmém pokusu, ve kterém hostí ambiciózní Fialky. Toskánský celek sice ochromila zpráva ohledně zdravotního stavu útočníka Pepita Rossiho, ale ve svém kádru má přesto mnoho výborných hráčů.

Hlavní otázkou následujících kol bude zřejmě to, jak si Fialky povedou bez svého nejlepšího střelce a dosavadního lídra tabulky střelců. Italský reprezentant Giuseppe Rossi byl zraněn v utkání s Livornem a dokonce mu hrozila neúčast na světovém šampionátu v Brazílii. Po nedávné návštěvě u amerického specialisty se však zdá, že další operace nebude nutná a Pepito Rossi se tím pádem může těšit na mistrovství světa. Zcela jistě se jedná o velký zásah do plánů trenéra Montelly i celého týmu, ale vedení již učinilo některé kroky, které by měly zamezit případné gólové potenci. Jméno Alessandra Matriho sice v tomto ohledu nerezonuje ideálně, ale hned první utkání v novém dresu oslavil Matri dvěma brankami!

Pepito Rossi se nevzdává naděje na brzký návrat, což dokazuje jeho sen o finálovém klání Coppa Italia. Postup mezi dva nejlepší celky ligy sice Viola ještě zajištěn nemá, ale mladý útočník přesto svým kolegům věří. V krátkém interview Rossiho agent prozradil: "Aktuálně je Rossiho snem účast ve finále Coppa Italia. Opakuji, že je to pouze sen, ale Pepito se bude snažit, aby udělal vše, co je v jeho silách a mohl v případném střetu nastoupit. Teď bych chtěl poděkovat všem, kteří Giuseppeho podporují. Měli byste vědět, že si Pepito přečetl osobně každý ze vzkazů jemu určených a velmi jej to dojalo. Také chci poděkovat rodině Della Valle, která se stará o celý tým a tvoří jednu velkou fotbalovou rodinu z nejrůznějších hráčů," dodal agent Andrea Pastorello.

Fiorentina se dokázala dostat přes Sienu, nyní ji čeká Udinese. Ještě před únorovým duelem se však musí zaměřit na ligovou scénu. V ní si zahraje proti Cagliari. A hodně se bude očekávat zejména od záložníka Alberta Aquilaniho, který se lví měrou podílel na nedávné remíze s Janovem. Fialky sice po brance Alberta Gilardina prohrávaly, ale hattrick bývalého hráče AS Řím či Liverpoolu jim nakonec přinesl alespoň bod. O další budou Fialky bojovat na Sardinii.

Tamní prezident a majitel Massimo Cellino patří mezi kontroverzní a výrazné hráče na italské půdě, brzy by mohl být také jednou z nejbohatší figur. O koupi sardinského klubu se totiž již delší dobu uchází nejmenovaný obchodník z Kataru se sídlem v Miami. V současné době pokračují vyjednávání mezi Cellinem a právníky společnosti Qatar Sport Investments, která má zájem o majoritní podíl tradičního klubu. Ten se odhaduje na částku 70 - 80 milionů eur. Ještě coby majoritní vlastník a prezident klubu se Cellino rozhodl investovat některé finanční částky a po odchodu Radjy Nainggolana do AS Řím a následné kritice ze strany fanoušků koupil záložníka Vecina právě z Fiorentiny. Mladý uruguayský záložník přichází na půlroční hostování s opcí na trvalý přestup a svého debutu by se mohl dočkat již proti bývalým spoluhráčům.

Dlouhá tradice vzájemných duelů obou celků čítá různé výsledky. Ze tří posledních střetů jednou vyhrály Fialky, jednou Cagliari a jednou se zrodila remíza. Ve třetím kole letošní Serie A ji gólem načal Borja Valero, na jehož ránu odpovídal těsně před konečným hvizdem Mauricio Pinilla. Dočká se Matias Vecino úspěšného startu, nebo bude pokračovat pohádkový výstup Alessandra Matriho?
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Astori, Murru - Dessena, Conti, Ekdal - Cabrera, Ibarbo, Sau
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Roncaglia, Savić, Gonzalo, Pasqual - Fernandez, Pizarro, Aquilani - Cuadrado, Matri, Vargas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.00 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AC Milán - Turín FC  (sobota 20:45)
AC Milán vyzve v domácím prostředí nevyzpytatelný Turín a tři body by měly být jasným cílem. Rossoneri pod vedením Clarence Seedorfa ve dvou zápasech neztratili ani bod, ale že by to byla přesvědčivá vítězství, to se také nedá říci. Granata si zatím užívá formu a atakuje evropské poháry.

Už je to pěkně dlouho, co fotbalisté Turína dokázali porazit AC Milán. Naposledy se tak stalo v roce 2001, tedy v době, kdy Granata nesla název AC Turín. Od té doby ale uběhlo dlouhých třináct let a další pokusy o skalp Rossoneri vyzněly naprázdno. Pokud ale někdy byla šance AC porazit, pak je to právě nyní. Milán zažívá jednu z nejhorších sezon v novodobé historii a velmi reálně to vypadá, že se příští rok nepodívá do Ligy mistrů. Naopak Turínu se daří, což dosvědčuje pohodlné šesté místo.

Nedá se říci, že by AC po příchodu Seedorfa začalo šlapat. Dvě výhry ze dvou ligových klání se sice počítají, ale hlavní cíl vytyčený v průběhu sezony se opět nepodařilo naplnit. AC totiž už pod Seedorfem vypadlo z Italského poháru a ještě více si tak zkomplikovalo účast v evropských pohárech pro příští rok. Existují už pouze dvě varianty, jak do Evropy proniknout - vyhrát Ligu mistrů a jakožto obhájce startovat automaticky v dalším ročníku, nebo získat páté popřípadě ještě šesté místo v lize. A právě z tohoto hlediska je zápas s Turínem klíčový. Venturovi svěřenci jsou šestí jen o bod před pátým Interem Milán. AC pak na Turín ztrácí z osmého místa čtyři body.

Milánští tedy budou navazovat na předchozí, doslova vydřené, výhry. Proti Hellasu zvítězili díky pokutovému kopu pár minut před koncem zápasu a proti Cagliari rozhodly opět branky až v samotném závěru.

Turín ale bude představovat těžkého protivníka. Granata z deseti kol prohrála jen dvakrát a hned šestkrát zvítězila. Špatně si nevedla ani v tom prvním zápase proti AC. S Rossoneri v průběhu zápasu vedla už o dvě branky a sahala po vítězství, ale nakonec se musela smířit jen s bodem. AC totiž brankami Muntariho a Balotelliho v nastaveném čase srovnalo na 2:2.

Na marodce AC stále zůstává talentovaný El Shaarawy. Mimo jsou i stopeři Zapata se Silvestrem a v útoku bude chybět zlobivé dítě Mario Balotelli. Italský reprezentační útočník si odpykává karetní trest. Turínští se na San Siru představí v plné síle včetně svého nejlepšího střelce Alessia Cerciho. Jedinými ztrátami jsou dlouhodobě Gazzi a distancovaný Gillet.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Bonera, Rami, De Sciglio - Montolivo, De Jong - Honda, Kaká, Robinho - Pazzini
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Moretti - Darmian, Basha, Vives, Farnerud, Masiello - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC21182151:1556
2.AS Řím21155145:1150
3.SSC Neapol21135344:2344
4.ACF Fiorentina21125440:2341
5.Inter Milán2189438:2433
6.Turín FC2188534:2732
7.Parma FC2188532:2732
8.Hellas Verona21102935:3432
9.AC Milán2177734:3128
10.SS Lazio2177727:2928
11.Janov CFC2176823:2727
12.Atalanta Bergamo21731121:3024
13.UC Sampdoria2157925:3222
14.Cagliari Calcio2149820:3121
15.Udinese Calcio21621320:3220
16.Chievo Verona21461116:2718
17.Bologna FC2139920:3618
18.US Sassuolo21451222:4617
19.AS Livorno21441319:3716
20.Calcio Catania21351313:3714

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (731)

Přidat komentář
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
robbik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brvno

Reagovat
Inzaghi

Reagovat
CubONE

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Klárenc nechá konečně dneska sedět Boneru.. Tak jako tak, ladím stream a budu fandit. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

mas prosimte odkaz na live show ACM ?

Reagovat
10

http://goo.gl/lNnlFy

Cavani zpátky v calciu

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

ja osobne som s mercatom Neapola spokojny

hned na zaciatku sme pre zisk kvalitneho zaloznika urobili vsetko, splnili sme vsetky podmienky Lyonu, to ze v poslednej chvili zmenili nazor tam sa neda podla mna nasmu vedeniu nic vycitat, navyse potom Bigon krasne navrhol Jorginha a Rafa suhlasil, konecne nieco kde sa zhodli a myslim ze to bude super posila. Dalej ze sme sa zaujimali o Capoueho ci M'Vilu to som bol tiez rad ale je dobre ze sme nedali Tottenhamu viac ako to zaco ho kupili, ved tam skoro vobec nehral, cena mu nestupla, nech si ho nechaju

co sa tyka obrancu tu som uz neveril ze vobec niekto pride, u Henriqueho je to jedna velka neznama ale lespie ako keby nemal prist nikto, navyse moze len prekvapit, vedenie hned pred mercatom oznamovalo ze sa sice budu snazit ale ze je to tazke ziskat dobreho stopera teraz, skoda ze sme neskusili podat vacsiu sumu za Nkouloua ked nas Marseille odmietlo ale podla mna by ho aj tak nepustili, taktiez trocha sklamanie ze sme nekusili Zoumu ked siel "len" za 15 ci Schara ale asi by sme nepochodili. Ved sme taktiez skusali aj Vermaelena ktory nas odmietol, snaha bola, skoda, snad Henrique prekvapi

zisk Andujara super krok, za male peniaze

Ghoulam taktiez super posila podla mna, ano niektory tu pisali ze radsej mame skusat hracov z ligy a podobne ale podla mna to je tiez risk ako aj hrac z inej ligy, uz vela krat hrac prestupil aj v ramci ligy a uplne vyhorel, Ghoulam ma velky potencial a uz aj teraz je kvalitny cize za mna

za odchod Armera a Cannavara taktiez Armero bol marny a Cannavaro si zasluzi hrat, skoda ze podobne nesiel aj Maggio

v lete dufam v naozaj kvalitneho stopera, mozno RB, zaloznika podla mna netreba ale tu sa podla mna znova budeme snazit o Gonalonsa a taktiez by som privital nejaky poriadny hrot nech nemame len Higuaina a dufam ze sa pokusime ziskat Lavezziho, to by ma naozaj potesilo

AS Rim podla mna skvele mercato, AC vsetko zadarmo cize taktiez a Inter nakoniec tiez, D'Ambrosio a Hernanes ich urcite posunu kusok vyssie

Reagovat
Pettirosso

Ty tvoje argumenty a obhajoby jsou fakt na

Reagovat
olis

nejak dlho ti to trvalo, cakal som rychlejsiu reakciu, si nejak z formy

Reagovat
smazaný uživatel

Walter Benitez

Reagovat
brvno

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes treti vyhra v rade!!!

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pipo123

Reja povedal že Lazio odmietlo veľa hráčov

Reagovat
robbik

v boji o EL je to hodně našlapaný...

Reagovat
Artaxerxes

Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

chci dat na ACM dneska litr a za 200 ze da Pazzo branku!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo dnes da

Reagovat
Votas

Hernanes #88 Laziale se nezapře

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes dufam 3 vyhra v rade !! Som zvedavy ako to pojde bez Maria .... a na par minut by tam mohol dat Taarabta Forza Milan!

Reagovat
Dejwa

Hernanes neni v nominaci

Reagovat
Tomanatura

Dival se nekdo na prvni polocas Violy? Anderson pry sileny vykon...

Reagovat
danko10

Celá Viola hrá dnes strašne. Ale Andow uplne výborný no...

Reagovat
Votas

slyšel sem dobře od rusáků na sopcastu, že se spekuluje o tom, že Cagliari koupí Massimo???

Reagovat
CubONE

No Cellino teraz vlastni aj Leeds, mozno bude chciet predat Cagliari.

Reagovat
Votas

to jo, ale že by do toho šel zrovna Moratti? jsem čekal, že si od fotbalu bude chtít trochu odpočnout, ale asi ho svrbí ruce

Reagovat
smazaný uživatel

NIckyho je fakt škoda, já jsem brečel, když jsme ho za jedno mega pustili, ale on je fakt výbornej a ještě poroste !

Reagovat
smazaný uživatel

za Benatíu docela férovej obchod

Reagovat
panca

nejakej slusnej sopcast na ac? Nejak mi to nejede

Reagovat
panca

tak uz mam

Reagovat
brvno

neviem co je sopcast, ale skus nieco z tohto, ked ti ide len o to to vidiet...

http://www.frombar.com/

http://88.80.11.29/

http://www.feed2all.eu/type/football.html

Reagovat
CubONE

Abbiati; De Sciglio, Rami, Bonera, Urby; Montolivo, Muntari; Honda, Kakà, Robinho; Pazzini.

FORZA MILAN!

Reagovat
brvno

ten bonera by tam nemusel byt, ale

Reagovat
brvno

no co som vravel..?

Reagovat
stuff

ciro

Reagovat
brenk

Immobile pekne

Reagovat
CubONE

Bonera sa necha odrbat jak dorastenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Naši geniální stopeři zase...

Mimochodem je vidět jakej má Pazzo apetit. Hrozně chce ty góly dávat, snad to vyjde...

Reagovat
stuff

pekny pokus

Reagovat
brenk

fuu Pazo nechýbalo veľa

Reagovat
panca

bonera je vylozene trapnej takhle se zhorist, to snad ani neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmm ciro Bonera jak žáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký má Bonera plat ? pořád chceme pustit Mexese, že má velký plat, ale ten má aspon slušnou výkonnost a hlavně je minimálně zraněný. Takhle by spíš měli pustit věčně zraněného a ted i bez formy hrajícího Boneru

Reagovat
panca

Reagovat
Pinturicchio

Toro

Reagovat
panca

monty taky jede

Reagovat
stuff

fffffffffuuuuuuuu, nechybalo vela

Reagovat
brenk

Cerci

Reagovat
panca

hmmm pekna

Reagovat
smazaný uživatel

V tý naší obraně něco hrozně smrdí. Tam je prostě nějakej velkej problém a neřekl bych že to bude jenom o hráčích a o jejich kvalitě...

Reagovat
smazaný uživatel

De Sciglio je vybornej. Suprově čte hru, Bonera byl vzdycky slabcak.

Reagovat
mojmira

de Sciglia si prostě snad ani nejde neoblíbit ... na svůj věk má neskutečnej přehled ... kdyby tak měl ještě lepší centry

Reagovat
smazaný uživatel

Já mluvil teď hlavně o stoperech. Od Urbyho perfektní bránění nečekám. De Sciglio je vzádu supr. Dopředu má rezervy...

Reagovat
smazaný uživatel

No ja to beru tak, ze Rami je novej a dlouho nehral dokud jsme ho nevzali na hostovani. Muze se klidne chytnout. Bonera uz se nechytne nikdy :)

Reagovat
stuff

ja som mal radsej abateho

Reagovat
rossoneri89

Abate tiez neni zly len on da 1 presny center za sezonu

Reagovat
panca

de sciglio vse dobry, ale presnej centr ne a ne

Reagovat
GEGE

Me tady nekdo bude tvrdit,že Padelli je tragéd...

Reagovat
smazaný uživatel

dobre chyta

Reagovat
Pipo123

Veď je, to že občas zachytá dobre nie je nič prekvapivé, už v úvode sezóny sme to tuším s 10 riešili že je to slabší brankár.

Reagovat
CubONE

Bonera, Robinho hroza! Nech tam Clarence kludne uz skusi toho Taarabta, ten ma aspon preslapovacky a neboji sa vystrelit, aj ked tie strely skoncia skor na druhom poschodi San Sira. Kaka, Mattia ok, na Pazzovi je vidno snaha a chut. Honda celkom celkom. Muntari sa mi na tom double pivotovi celkom paci, ako nahradnik bude isto dobry.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

ako mozete hrat s takouto obranou? vsak aj vo svojich dnesnych rokoch by to lepsie odbranili Maldini s Costacurtou

Reagovat
CubONE

Ja neviem, co komu Bonera v klube robi, ale ako moze pravidelne hravat nechapem. Mattia hra dobre napravo, len ten center. A Urby to proste nie je obranca, nema tie navyky. Snad uz od buduceho zapasu naspat Abate v zaklade a Mattia nalavo, vtedy budu aspon kraje v poriadku.

Reagovat
panca

ten konec polocasu byl slusnej. Boneru nema smysl resit. Jeste bycj vystridal montyho. Vubec nebeha, nezapojuje se do hry. Ma to totalne v pazi. To uz muntati tahne vic akci. ALe kdo misto nej... At tam prdne essiena, aspon bude nejaka zmena

Reagovat
smazaný uživatel

Co Cristante? V současném stavu platnější než Monty stopro. Ten už ani na pár metrů nedá přihrávku...

Reagovat
panca

monty se mi libil akorat na MS, od te doby je polovicni. Ze by daval hre nejakou myslenku nebo dal nejakou prekvapivou prihravku nemuze byt ani rec

Reagovat
smazaný uživatel

To je nedůstojné klubu AC co hraje v obraně za hráče.To je průměrák vedle průměráka a aby tam hrál nejlíp ten nejmladší to už je fakt moc.Jedinej kdo by měl na to hrát je ten De Sciglio, ale i tak by v dřívějším AC co mělo v obraně leštil jen lavku.Pořád tahají hvězdy do utočné fáze ale ta obrana to je průser jako hovado.A nějakej Rami je nevytrhne.Ti potřebují totální průvan v obraně.

Reagovat
brvno

Reagovat
CubONE

Inac cisto teoreticky. Seedorfa ako volneho hraca by sme mohli podpisat alebo nie?

Reagovat
brvno

Reagovat
mojmira

pokud hráč nemá nikde aktivní smlouvu, tak do konce období kdy mohou volní hráči přestupovat ano

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na to, otočíme. FORZA MILAN!

Reagovat
panca

jak typicke muntari posere lehou prihravku a bonera ztrati na 5 metrech cca 10 metru na utocnika

Reagovat
CubONE

RAMIIIIIIIIIIIIIII

Ja sa poserem, jak bezal za Mexesom!

Reagovat
brenk

Reagovat
brvno

nerooooooooooooob

Reagovat
smazaný uživatel

RAMI !!

Reagovat
brvno

JOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

RAMIIIII!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

:P

Reagovat
mojmira

goooooooooooooooooool

Reagovat
panca

rami je buh

Reagovat
smazaný uživatel

Chudak chlap dostane na vajca a borci prilitnou s nositkama:D

Reagovat
brvno

konecne sa zobudili, dufam, ze to neupadne ... DO NIIIIIIICH!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Muntariho dlouhé přihrávky/centry mě tak serou. Ani jednou se netrefí.

Reagovat
mojmira

ten Muntari to snad dělá schválně ... to snad ani nejde přihrát 3x během 5 minut naprosto nikam

Reagovat
panca

tohle mohl prehlidnout

Reagovat
brenk

Muntari

Reagovat
brenk

už ani Seedorf sa na to nemohol pozerať

Reagovat
panca

to melo prijit o 10 minut driv

Reagovat
smazaný uživatel

takze essiena uz dneska nejspis neuvidime:(

Reagovat
panca

kdyz tak o tom presmyslim, tak mame 3 hrace na jeden post. To mi prijde jako lelkej luxus, kdyz pak nemame prachy na poradny hrace

Reagovat
smazaný uživatel

De Jong chytá Muntariho móresy...

Reagovat
mojmira

střídání kus za kus

Reagovat
panca

mela byt redka

Reagovat
mojmira

za co už byl v pohybu s tim nemohl nic dělat

Reagovat
panca

to ho prece neomlouva

Reagovat
panca

a hlavne mu muselo byt jasny, ze tam obrance pujde hlavou, kdyz je nalepenej na jeho zadech

Reagovat
smazaný uživatel

pazzini dobry kombo

Reagovat
smazaný uživatel

Honda zatím taky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně slabý.

Reagovat
Pipo123

Glik sa mi hodne páči

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Přes 20 střel a nic...

Reagovat
panca

ale ani jedna vetsi sance

Reagovat
smazaný uživatel

ta jedna Pazziniho? Hned po gólu Turína?

Reagovat
panca

ty nuzky? Tak to je asi jedina

Reagovat
brvno

velmi to je trapne, ze vsetky timy proti nam hraju jedno to iste... nehraju nic... postavia autobus pred 16ku, lebo vedia, ze budeme tlacit a len trapne chudacky cakaju, kedy pokazime rozohravku (a pri hracoch typu muntari sa to aj stane) a potom sa len rutia a rutia na nasu stranu, je jedno ako co, hlavne, ze su tam co najrychlejsie, lebo tam je zas superstoper bonera a spoliehaju sa na to, ze zase aj oni budu ti, co "prehlbia mizeriu ac" ... proste vsetci dobre vedia, ze nam je kazdy bod drahy teraz, tak zo sprosteho trapneho breaku sa im podari dat rychly gol a hraju o cas jak zebraci...

velmi ma to uz sere, neviem si pomoct, nervy mam na to, je to pod uroven, nasu a aj ich

co robi teraz turin more?! nehraju na svoj dobry vykon ale na nas zly vykon...

a potom sme nuteni aj my nedostatkom casu narychlo utocit a nikdy z toho dokopy nic nieje

komentatori to teraz tiez spominali, ze turin si to uziva, ze sme na nervy z toho, ze zas musime dotahovat my a potom niesme dobre koncentrovani a kazime ... turin

Reagovat
brvno

a je mi jedno kto si co o tom mysli, ja si myslim toto!

Reagovat
CubONE

Oni nepostavia autobus kvoli nam, to skor vyplyva z nasej nemohucnosti nieco vymysliet. Kaka, Honda, Robinho nula bodov.

Reagovat
brvno

hej, to mas zrejme asi pravdu...

imo: pod hrot by mal ist honda, nech sa ukaze, kaka na pravo by urcite vedel zahrat, ci ..?

honda ma hrozne sklamal dnes

Reagovat
brenk

V závere zápasu kaziť triviálne prihrávky, čakal som aspoň v závere od AC viac....

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Slejdy

podme Roma !!!

Reagovat
olis

pravdepodobne zostavy: http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/1a6f9a1731358f38851e5623ab69d86c-06166-1391329017.jpeg

dneska treba jednoznacne vyuzit zavahanie fialiek a zaroven drzat krok s AS, snad uz budu konecne tri body

Forza Napoli!!!

Reagovat
The Krupy

Že pomerne prestížny zápas čaká na Juventus

Aj napriek mizérii Interu je to stále najvyhrotenejšie derby v krajine, a pre mňa osobne znamená viac akoby sme hrali s Rímom ktorý je síce šesť bodov za nami, ale nie je to taký nenávidený rival ako Inter. Očakávam vyrovnaný zápas pretože v derby sa všetky rozdiely mažú, Forza Juve!

Reagovat
scr

Nejlepsi derby je samozrejme to Rimske...dnes verim ve vyhru Interu

Reagovat
Pinturicchio

Největší zápas(y) roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska si konečne pozriem pekný taliansky futbal . AS Roma

Reagovat
Pinturicchio

6:0 (2x Nando, 2x Arturo, Carlito, Giorgio)

! ! ! Forza JUVE ! ! !

Reagovat
sankakofi

Bodaj by si mal pravdu

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Votas

kromě gólmana jsme na každým postu horší, přižemž zálohy vypadají jako Margot Robbie vedle Helenky Růžičkové... 2:0 by byla akceptovatelná ostuda

FORZA INTER

Reagovat
snuff24

Reagovat
lnterista

vzhledove mozna ale jinak byla Helca hodne v pohode

Reagovat
Votas

to jo, ale po Vlkovi z wall street bych se natešeně plazil jenom za Margot

Reagovat
lnterista

jj taky mam rad Margotku ale uz jsem ji dlouho nemel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že neklapla ta výměna, bylo by to dneska ještě zajímavější, když by Mirek nastoupil za Inter

Reagovat
DelPiero137

Sorry za OT : chcem sa spytat ci poznate stranku e-republika.cz. Je to doveryhodny zdroj, ci lobuje na niektoru stranu?

Dufam ze som neporusil nejake policy for a

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli z toho něco vyčteš, pokud by tam byl lobbing, tak za KDU

http://e-republika.cz/redaktori

Reagovat
madridcan
Reagovat
rossoneri89

"Mám zlú správu. Je to dievča. Kde je kôš na odpadky? "

- aspon takto nejako to povedal ...

Reagovat
lnterista

Uvedomuji si ten rozdil ale zase bych nas tak neztracoval a verim nas. Jeste nas nikdo nejak neprejel nebo prehraval ikdyz priznavam ze tohle je asi jedinej zapas v lize kdy se to asi muze stat. Remiza by byla super ale trochu stesti a kdyz nam treba pujde rozhodci trochu na ruku...kdo vi

Forza Inter

Reagovat
Votas

píská Rocchi...

Reagovat
lnterista

no ale spis cekam zarez(Juve bude aktivnejsi)

Reagovat
Votas

tak Rocchi Inter nesnáší...proti němu se už sepisovali i nějaký petice tuším, aby nás nepískal...youtube má o něm a Interu moc pěkný videa

Reagovat
10

poslední Derby se ty "zářezy" střídaj spravedlivě, navíc skoro vždycky vyhraje ten zaříznutej tým

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

nedelej Olise

Reagovat
The Krupy

Reagovat
olis

s tym rozhodcom si nejak fandis

Reagovat
Pinturicchio

Nedělej olise.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Alberto Aquilani

a o tom si počul, že je Castellini viac pekný ako dobrý futbalista ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč ste ho brali k vám? jen mi to přišlo zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

přišel, protože Rosella s bankou nechtěli platit za náhradníka na LB, chtěli Gobbiho z Violy, kterej ale radši podepsal do Parmy, a tak byl volnej Castellini

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

Reagovat
10

Andrea se podruhý v životě usmál

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
rossoneri89

kedy usmial prvy krat?

Reagovat
Il Architetto

Proti Realu, když dostal Giorgio redku.

Reagovat
10

když dal Allegri s Gallianim přednost Ambrovi s Bommelem

Reagovat
panca

pirlo proste zustat nemohl, ale stavet to na bommelovi a ambrovi taky zrovna nebyla vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

AS musí mám na tikete

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA AS!

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzial zapas dnes neuvidim,snad to zvladneme ,je potreba vyhrat .

GLADIATORI RIMA BOJUJTE ZA VECNE MESTO IMPERATORSKEJ RISE ! FORZA ROMA ! AS

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA,GRANDE ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Jak moc potřebovala Neapol posílit v záložní řadě? Já se ptám proto, protože Neapol údajně měla zájem o Cattermola. Mě se to teda zdá jako blbost, proč by měl přední italský klub zájem o Angličana ze spodku Premier League, ale vysvětlení to údajně má. Když byl Benítez v Liverpoolu, tak o něj hodně stál a ta láska k němu mu asi vydržela.

Reagovat
olis

o toho sme nemali zaujem, zaujem sme mali o Gonalonsa, Capoueho a M'Vilu a prisiel Jorginho, v lete sa mozno budeme znova snazit o Gonalonsa ci dalsich ktorych som menoval i ked podla mna tam mame uz dost hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Neber to zle, ale jak víš, o koho měla Neapol zájem? Já si taky myslím, že ten Cattermole je blbost, ale dnes se nemůžeš divit ničemu.

Reagovat
olis

viem o tom tak ze Gonalonsa potvrdil prezident Lyonu, Capoueho agent a M'Vila boli fotky ako sa Bigon sportovy riaditel stretol s predstavitelmy Rubinu Kazan a jeho agentom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je potom jiná. Já jsem myslel, že jen čerpáš z italských médiích a nechceš si přiznat, že by i anglické mohly mít pravdu.

Reagovat
olis

talianske media klamu rovnako ako vsetky ostatne, podla mna tie mena tahaju niekedy z klobuku, mam dvoch novinarov: Di Marzio a Pedulla ktorym verim a za tri roky co sledujem prestupove obdobia vidim ze maju velku uspesnost, inak vsetko nula bodov...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se zas u Sunderlandu vyplatí sledovat fanouškovské stránky a twitterové účty některých fanoušků, kteří občas zachytí něco, co média nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

v Itálii o tom nepadlo ani slovo a to je podle mě směrodatný

Reagovat
olis

NAPOLI (4-2-3-1) - Reina; Maggio, Fernandez, Albiol, Reveillere; Inler, Dzemaili; Mertens, Pandev, Callejón; Duvan

pan boh nam pomahaj

Forza Napoli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel..

Reagovat
olis

nie

Reagovat
10

Dneska věřím výhře Atalanty, Parma snad taky potvrdí super formu a aspoň remízu uhraje.

Reagovat
Pinturicchio

Parma vyhraje

Reagovat
Slejdy

Bergamo verim ze nejaky bod si pripise, my to dame.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta doma proti takové Neapoli, těm taky věřím a v Římě zas bude mít o motivaci postarané Cassano.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, dilema, esi se divat na Neapol nebo na AS.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
10

hrajou v těhlech dresech?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude vědět Olda Kaiser, ale když tam jsou vyobrazený, tak asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď se dívám, že ten ,,dres" stojí 79 eur...

Reagovat
10

prej už prodali 2

Reagovat
olis

asi nie, tie su tam vzdy ako dobra reklama

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa šetří hvězdy na pohár

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho.

PARMA (4-3-3): Mirante; Cassani, Paletta, Lucarelli (cap), Gobbi; Gargano, Marchionni (vc), Parolo; Biabiany, Amauri, Cassano.

Reagovat
lnterista

ja kdyz pokazdy vidim toho Maicona

Reagovat
CubONE

Jezis maria, ani Destro, ani Ljajic, ani Nainggolan. A ako ma potom clovek postavit fantu.

Reagovat
smazaný uživatel

Radja je v trestu, to nemuselo bejt tak těžký postavit bez něj

Reagovat
CubONE

Dnes hej, ale dufal som, ze aspon jeden z dvojice Ljajic, Destro bude hrat.

Reagovat
olis

Cannavaro hned zaklad

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se bude hrát

Reagovat
10

počasí slibuje super fotbal

Cannavaro už kapitán Sassuola

Reagovat
smazaný uživatel

v Římě dost prší, ale kutálivost balonu vypadala bez problémů

Reagovat
10

uprostřed jo, u lajny se po dopadu ani nehnul

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí to před zápasem hodil na zem někde na prostředku, to bylo ok, ty louže jsem viděl až pak

Reagovat
M11

ty vole to je tak na odlozeni

Reagovat
Alberto Aquilani

toto bude tak napiiicuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

o zábavu je postaráno

Reagovat
10

nevypadal podobně zápas v Parmě minulou sezonu?

Reagovat
Maritazzi

Přesně to samý.

Reagovat
M11

jojo uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Candreva !!!!!!! nádhera od Keitu

Reagovat
Alberto Aquilani

nech to zruší

Reagovat
Slejdy

to neni dobry

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně, počasí hraje s Parmou.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nech tam dá Destra, nič ine ako nakopy do 16ky hrať nemozme

Reagovat
Maritazzi

Nechápu, jak rozhodčí může dovolit hrát na tomhle, fakt fotbalový podmínky.

Reagovat
M11

stejne to driv nebo pozdej ukonci.. nechapu proc to vubec zacalo

Reagovat
Maritazzi

Taky ne, jenže tohle muselo bejt jasný už dlouho před zápasem.

Reagovat
M11

bylo.. zase saskarna

Reagovat
10

Oli, jak to vypadá v Bergamu?

Reagovat
olis

myslis herne, alebo pocasie?

Reagovat
10

počasí

Reagovat
olis

zatiahnute, trosku prsi ale uplna pohodicka, nic strasne

Reagovat
10

aha, protože v Říme se asi končí

Reagovat
El Matador

keita candreva

Reagovat
Pipo123

Ak by Keita potvrdil svoj talent tak Hernanesa nahradí viac než dobre, krásne našiel Candrevu

Reagovat
smazaný uživatel

At to ukonci a je to

Reagovat
Alberto Aquilani

Som rád, že to skončilo, dufam, že sa začne potom od začiatku, ale jak poznám zvaz de káálčo italiano sa začne od 20.minuty aspon

Reagovat
10

konec

Reagovat
Slejdy

to nevidel uz predtim kkt ?

Reagovat
alcantara

Dajte mi nejaky dobry odkaz na Napoli, pls.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Alberto Aquilani

teoretická otázka, dneska sa akoby nehralo, a Radja mal mať trest, a další zápas je derby, bude stále v treste, či nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

imho bude v trestu na ten odloženej zápas

Reagovat
Maritazzi

Demence, že se vůbec začlo, každopádně dobře, že to nenechal hrát celý jako v Parmě nebo kus jako v Catanii.

Reagovat
10

škoda, že podobně rozumný nebyli rozhodčí v Istanbulu

Reagovat
Maritazzi

Tam to na mě působilo jak kdyby někdo z UEFY řekl, že hrát musí.

Reagovat
10

tak to nejspíš bylo, no...hnus

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Radu dáva tej hre troška iné možnosti, chvílu hráme 3-4-3 a chvílu zasa 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

čau Pippo, kde to sleduješ? nemůžu nikde najít nic kvalitního. žádnej sopcast, nic. akorát takový "nekvalitní zrní"

Reagovat
Pipo123

na bete

Reagovat
smazaný uživatel

na to prckám.

akorát mě udivuje, že Lazio nikoho nezajímá. nejenom, že tam nikdo nechce hrát, teď už je ani nechcou vysílat.

Reagovat
Slejdy

jakto ? ja tam nic nemam uz tak 4tydny, jen coppa tam byla

Reagovat
Pipo123

Neviem, mne to tam išlo cca 20 minút a potom už prenos nešiel

Reagovat
olis

hm super, takze AS viac sil na pohar

Reagovat
Alberto Aquilani

dobre to vybavili

Reagovat
olis

Reagovat
KillSwitch

rtrd na takom ihrisku sa nedalo hrať

Reagovat
10

7 nových hráčů v základu Sassuola...to mi moc chytrý nepřijde

Reagovat
madridcan

A Cannavaro rovno kapitan

Reagovat
Alberto Aquilani

hrá ten Sanabria ? či aká je zostava ?

Reagovat
smazaný uživatel

SASSUOLO (3-5-2): Pegolo; Mendes, Cannavaro, Manfredini; Rosi, Brighi, Marrone, Biondini, Ziegler; Floccari, Berardi.

Reagovat
smazaný uživatel

krom Berardiho ani jeden hráč, který jim pomohl vybojovat postup

Reagovat
smazaný uživatel

není v nominaci

Reagovat
Pipo123

Toľko udalostí za jeden mesiac, Petkovič odišiel, Berisha vytlačil Marchettiho len na lavičku, Ledesma a Biglia dokazujú že vedia hrať vedla seba, odišiel Hernanes a Floccari

Reagovat
smazaný uživatel

vyvíjí se to dobře, Petkoviče jsem si sice oblíbil, ale on toho na hřišti moc nedokázal. Hráli jsme sice pěknej fotbal, ale bez úspěchu vesměs. Reja sice nehraje tak pohledně, ale věřím mu, že nás vytáhne výš.

moc dobře nechápu proč odešel Flocca, kterej jako jedinej mohl hrát místo Kloseho. jsem původně měl za to, že Lazio chtělo útočníka koupit (mluvilo se o Gomisovi, Burakovi atd.) a ne prodat. Pereovi zatím moc nevěřím. vím ještě, že jsi psal o Djordjevičovi, ale toho neznám. z Lotita se stává Lolito, když tak rád kupuje mladý chlapečky...

Reagovat
Pipo123

Flocci chápem, údajne sme za neho dostali 2.5 milióna eur, v lete by odišiel zadara a Postiga by ho mal nahradiť viac než dobre. Djordjevič bude podľa mňa fajn, mohlo by sa mu dariť, vystrielal postup Nantes a v Ligue 1 sa vie tiež presadiť.

Reagovat
smazaný uživatel

aby Laziu vystřílel LM, to by musel hodně zabrat

Reagovat
Pipo123

LM je len sen, podľa toho čo som videl tak má dobre zakončenie, tých 10 gólov by podla mňa dal

Reagovat
smazaný uživatel

svým způsobem to je sen, ale tehdy (za Edyho) to bylo reálný. nakonec si předkolo ulovilo Udinese. v letošní sezoně je to už zabitý, ale třeba kdyby na přiští sezonu přišel pořádnej hrot, tak proč ne?

Reagovat
Pipo123

Já verím že niekoho poriadneho kúpime, napr ten Yilmaz, ono ak by sme išli do sezóny Yilmaz, Djodjevič, Perea, Keita a prípadne ak by zostal Postiga tak by to bolo viac než dobré. Záloha moc posíl nepotrebuje, v obrane by som sa zbavil večne zraneného Konka, Dias pôjde do brazílie a Biava uvidíme...

Reagovat
Alberto Aquilani

keby sa začalo znovu v Ríme hrať, tak to sem napíšte

Reagovat
olis

utok nula bodov ael obrana hra znovu dobre co je pozitivne, Zapata strasne neohrabany

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol dozadu dobrý, dopředu nulový.

Reagovat
smazaný uživatel

v Římě je zápas zrušenej, bude náhradní datum

Reagovat
M11

STYBAR !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej frajer!!! Parádně s cyklokrosovou velmocí zametá

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reina

Reagovat
olis

Dzemaili, Reina

Reagovat
Pipo123

Krásne to spravil Keita, škoda že to nebol gól

Reagovat
olis

Mertens

Reagovat
Pipo123

Biglia mimo na AS

Reagovat
panca
Reagovat
Euphael

olis a vandertom

Reagovat
smazaný uživatel

a tady někdo neunáší to zesměšnění ze San Paola

Reagovat
olis

Mertens ma ten pad jak skript vo fife, stale rovnaky pad

Reagovat
olis

nemala byt reakcia

Reagovat
10

Inler krásně

Reagovat
smazaný uživatel

Inler

Reagovat
olis

Inler v tom svojho partaka Dzemailiho predsa nemoze nechat sam

Reagovat
FuckT

Inler a Dzemaili sa ukazuju ako idealna dvojka do zalohy.

Dnes je to ale bez sance, sme uplne bezmocni a ubohi, Atalanta uplne zasluzene, chcu to dnes ovela viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Komicka chyba...

Reagovat
Pipo123

Keita asistencia a gól, bye bye Hernanes

Reagovat
smazaný uživatel

Keitaaaaaaaaaaa

zaplať pambůh za Edyho!

Reagovat
madridcan

Divna penalta

Reagovat
madridcan

jaaaj neni nakoniec...ved preto

Reagovat
smazaný uživatel

mertens

Reagovat
Pipo123

Keita to bude raz TOP hráč, nič mu nechýba, jeho tretí gól v sezóne a dneska nám spravil 3 body

Reagovat
10

komická Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Když se řekne Atalanta, vybaví se mi Denis

Reagovat
lnterista

Doni

Reagovat
smazaný uživatel

Letecký den

Reagovat
10

bože ta Catania, to není možný

Reagovat
Votas

Cat-Liv zápas jak kráva...a 5 Interistů na hřišťu

Reagovat
Votas

a s Belfodilem je to 6

Reagovat
smazaný uživatel

moralez pekne

Reagovat
Euphael

NEAPOL

Reagovat
olis

skap

Reagovat
FuckT

?? Dnes reaguje na nas vykon uplne adekvatne. Jeho reakcia sa plne zhoduje s nasim vykonom. Ako fanusik Neapola dnes na snahu nasich hracov nemozem povedat nic ine ako to, ze si nezasluzime ani nahodou vstrelit gol. Ved sme ledva ohrozili branu...

Reagovat
olis

on sa sem ale prisiel len skodoradostne vysmievat, takych ludi neznasam

Reagovat
Euphael

Přesně jak říká FuckT, to, že si rád rýpnu je moje věc a vy dva šupáci s vandertomem budete šoupat nohama jak cucáci

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je dobře, že ti nedám spát

Reagovat
olis

este si neskapal? skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on to děla pernamentně od dob trapasu Arsenalu v LM v Neapoli při každe ztrátě, to neřeš.

Reagovat
FuckT

Tak ale naco mu Olis praje smrt? Podla vasich opisov tento clovek ani zomriet nemusi, tak na co sa s nim zaoberat? Na taketo veci netreba reagovat, je to podla mna ubohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo mu to Olda praje, ale sere mě taky.

Reagovat
olis

tak som ubohy ale neda mi to

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je aboslutna hanba.. keby prehravali 3-2, 3-1 ale 3-0 je doslova vyklep zatial..

Reagovat
olis

Reagovat
Slejdy

Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandéz

Reagovat
10

tak hlavně ža Rafa koupil 8 záložníků

Reagovat
FuckT

A utocnika za 40 Mega s platom 5, ktoreho zakryje Denis ako nic.

Reagovat
olis

boze ved skoro ani nehral, keby on dostaval prihravky od supera tak ako Denis tiez by dal gol

Reagovat
10

možná

Reagovat
FuckT

No, mozno keby ich dostal menej ako 35 cm pred branu.

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda defenzivni činnost snů

Reagovat
olis

v stredu nas este rozbije AS, to je forma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem usedl k počítači, otevřel dobré piemontské červené a valím oči. Neapol už zase bojuje o titul! Jo, před lety,, Hamšik, Cavani, Lavezzi, dobrá trojka, ale dneska ten útok, to je ofenzíva snů. Kde jste ty skvělé snajpry koupili?

Reagovat
olis

take chabe pokusy o trolling ty alkoholik

Reagovat
Il Architetto

V neděli chutná nejvíc. To neznáš?

Reagovat
smazaný uživatel

no, tys byl spokojen s mercatem Neapole, tak se trochu divím, z jakého důvodu ta spokojenost...

Reagovat
FuckT

Poprosim ta iba o jednu vec, ak chces provokovat, tak poriadne. Ani jedna z posil, ktore sme kupili v tom Mercatte dnes nezasiahla do hry. Jorginho, Henrique a ani Ghoulam nehrali, takze to, ci bol alebo je Olis spokojny s zimnym prestupovym obdobim nema nic spolocne s tymto vysledkom.

Reagovat
Il Architetto

10

02.02.2014 14:09

Dneska věřím výhře Atalanty, Parma snad taky potvrdí super formu a aspoň remízu uhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ona ta zakladni sestava byla směšná naprosto, tak to by snad netipl jen fanoušek Neapole.

Reagovat
10

Hamšík s Higuainem v jejich současný formě by udělali nějakej rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vypadal by ten prvni poločas podle mě uplně jinak, vždyť byla ofenziva v prnvi pulce nulova.

Reagovat
10

stejně jako s Hamšíkem a Higuainem poslední zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to pak jo

Reagovat
olis

ked tam dnes prisiel Higuain hned to bolo lepsie dopredu, akurat to potom odbornici vzadu hned dosrali

Reagovat
FuckT

Mas pravdu, ale stale su to hraci uplne inej kvality. Hamsik mal viac odpornych vykonov ale velakrat sa mu aj napriek tym vykonom podarilo vstrelit gol. Takisto by zahral aj psychologicky faktor, mozno by sa Hamsik prave dnes chytil... To sa neda povedat, podstatne je, ze sme prehrali a stratili sme dalsie body. Benitez hlasi utok na 2 miesto a pritom to skor vyzera, ako keby utocil na 4. :D

Reagovat
olis

tak fiorentina zavahala takze hraci maju na haku

Reagovat
10

to je taky Rafovo jediný štěstí, že všichni ostatní jsou na tom ještě hůř, než vy...ať už AC, Inter, Fiorentina teď bez Rossiho...aktuálně 5. místo Verony hovoří za vše

Reagovat
FuckT

Tak ale na druhej strane ma aj bad luck, povedzme si otvorene, vy si to davate tak krasne ako si to uz davno ziadny klub v SA nedaval. Predstav si, ako by to vyzeralo, keby v tejto sezone boli aj AC a Inter na svojej zvycajnej urovni. To by boli boje.

Reagovat
10

možná, na druhou stranu tady poslední sezony nebyl tak silnej druhej tým jako AS...AS má po 21 kolech 50 bodů, Neapol měla minulou sezonu za stejný období 43 bodů, stejně jako sezonu předtím Milan, rok předtím Neapol 40 atd.

Reagovat
10

jasně, ale zrovna dneska bych mu tyhle dvě změny nevyčítal po těch jejich výkonech

Reagovat
FuckT

Ani ja, keby ich ale spravil kvoli ich vykonom. Ale ono to je skor zufaly pokus o rotovanie zostavy, a zufalejsi som teda uz davno nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

kdyby hráli od začátku, tak by to dopadlo nejspíš podobně a nadávalo by se na to, že hrál Hamšík bez formy a Higuain, kterej netrefí bránu z metru

Reagovat
olis

vobec by to nemuselo dopadnut podobne, samozrejme ze aj mohlo, ale sanca na uspech by bola vacsia, ved Zapata co tam saskoval to sme hrali ako keby o jedneho hraca menej, ked prisiel Higuain tak uz to predsa len hned vyzeralo trochu inak aj ked ziadny zazrak to stale nebol, a Marek aj ked hra zle tak je stale lepsi ako Pandev, zbytocne setrenie na Coppu kde nas aj tak pravdepodobne AS rozobere

Reagovat
10

vobec by to nemuselo dopadnut podobne, samozrejme ze aj mohlo...pravda je taková, že je Panděv minimálně stejně produktivní, jako Higuain a Hamšík, takže moc nechápu kritiku na něj

Reagovat
olis

pravdou je aj to ze Higuain potrebuje na gol o 100 minut menej, a Pandev je herne totalne otrasny, staci si pozret zapasy, fakt ma maloktory zapasy kde sa da aspon povedat ze nehral zle, a s penaltami tu na mna prosim nechod, jednu uz kopat isiel a dopadlo to otrasne

Reagovat
10

čtyřicetimilionovej Higuain se čtyřma penaltama 154 minut na gól, Panděv s jednou penaltou 161 minut na gól...

Reagovat
Il Architetto

Dobře, ale dostat 3 kusy?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ja se nevymlouvam, popravdě mě ta porážka ani nesere.

Reagovat
lnterista

pome Livorno

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Votas

...Benassi je výbornej

Reagovat
Dominator

Takze dnes z jeho strany dobry vykon?

Reagovat
smazaný uživatel

a Emeghara?

Reagovat
Votas

dobrej...maká a nic nevypustí, díky čemuž dal gól...tady na ty sestupový boje, kde je to víc o vůli než o technickejch finesách ideální

Reagovat
smazaný uživatel

dříč jinak za idoly má Ronalda a Del Piera

Reagovat
Votas

... ale tak to má být...aspoň má k čemu směřovat

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOOL NEAPOL nakupil TROOOJKU od ATALANTY A to som pred sezonou ich tipoval na 2he miesto.. ak budu 3 budu nohy ruky bozkavat Benitezovi.. Dnes nas caka tazky zapas proti Interu, pevne verim, ze napriek tomu uhrame minimalne remizu.. derby nema favorita, ale snad to dnes platit nebude

Reagovat
FuckT

No neviem neviem, ten tim je teraz dost kvalitny na to, aby aspon podkuroval po zadkom AS Rimu. Benitez by podla mna z neho mal rozhodne vytiahnut aspon o nieco viac. Ale je to jeho prva sezona, ta nie je dolezita. V druhej uz sa na neho znesie viac kritiky, ak budeme po takmer 100 investovanych milionoch hrat takto.

Reagovat
smazaný uživatel

prvy, druhy rok pri tej kvalite co tam Benitez ma je toto ako zly sen..pre mna absolutne vyhorenie.. prehrat sa da ale aspon z uctou toto je absolutny vybuch naviac ani nie z timom z TOP 5..

Reagovat
smazaný uživatel

prvy, druhy rok pri tej kvalite co tam Benitez ma je toto ako zly sen..pre mna absolutne vyhorenie.. prehrat sa da ale aspon z uctou toto je absolutny vybuch naviac ani nie z timom z TOP 5..

Reagovat
10

pokud neudělá LM, tak dost pravděpodobně ani žádná druhá sezona Rafaela v Neapoli nebude

Reagovat
Pinturicchio

To by byla paráda, v kombinaci s těma utracenýma zlaťákama.

Reagovat
FuckT

Je tam ta moznost, ale skor verim tomu, ze by zostal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja by som im LM doprial, konecne potrebujeme aby seria A ziskala na vaznosti a aby tam isli naozaj timy co maju kvalitu nie len na ihrisku ale aj na lavicke.. a chceme, ci nie Neapol ma jeden z poprednych kadrov.. ci uz funguje to je druha otazka..

Reagovat
Pinturicchio

Atalantaaaaaa

Reagovat
FuckT

Kvoli tomuto som nehral Baldur's Gate, boli to posledne 2 mozne hodiny na najblizsich 15 dni, pretoze teraz nebudem mat cas. Shieet. :D

Reagovat
Pipo123

Alamiroooooooooon !!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Cataniaaaaaaa, ještě jeden!

Reagovat
madridcan

Toni je tazky frajer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ToniGooool

Reagovat
The Krupy

Pri takejto forme by som kľudne zobral Toniho na MS, samozrejme nie do základu

Reagovat
smazaný uživatel

stale bombarder

Reagovat
10

je to dost možný, s ohledem na "formu" všech konkurentů

Reagovat
Pipo123

To piate miesto musíme dať, Edy je boh

Reagovat
Alberto Aquilani

úplný, no

Reagovat
Pipo123

Neviem čo máš stále za problém prišiel k týmu kde boli všetci maximálne v piči, nikto nevedel čo má hrať a odrazu 4 zápasy v lige a 10 bodov, čo je paráda a s toho 7 bodov vonku. Hra má nejaký systém, hráči vedia kde majú hrať a čo vlastne majú hrať, samozrejme nie je to moc pekné pre fanúšika, ale úspech to má. Dneska mám pocit že sa cenia len tréneri čo hrajú ofenzívne..

Reagovat
10

Reagovat
The Krupy

len provokuje zase

Reagovat
Alberto Aquilani

ježiš ano, ty už sa ani nikdy inde neozveš, len na mna musíš niečo písať, ale zvykol som si ....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Alberto Aquilani

smejem sa na tom, čo píšeš, tým optimizmom, a takou infantilnosťou čo sa týka futbalu mi často pripomínaš olisa, si schopný napísať aká je napríklad záloha skvelá, ale o hodinu ked už nevyhráte napíšeš že to nie je prekvapenie, že su neskusený..... potom tu je Reja za boha, ked porazí svojho dvojníka Coriniho, ktorý je presne taký istý tréner jak Reja ...

Reagovat
olis

boze moj

Reagovat
Alberto Aquilani

ale inak ťa mám rád, a viem, že z toho vyrastieš :-)

Reagovat
olis

napodobne to prajem aj tebe

Reagovat
Pinturicchio

Ten ti nemá absolutně co vyčítat.

Reagovat
Alberto Aquilani

už si sa ukludnil po včerajšom extempóre(sakra, neviem či sa to tak píše) s Maritazzim ?

Reagovat
Pinturicchio

Česky se to píše bez té čárky, jinak to máš správně.

Reagovat
Pipo123

No vidíš to a Garcia je tiež nič moc tréner, všetko mu tam krásne pripravil Zeman, bez neho by ste hrali hovno

Reagovat
Alberto Aquilani

ano

Reagovat
Votas

super sestupovej zápas...takový nasazení sem od Interu (když nepočítám derby) už několik měsíců neviděl

snad nám ta farma nesestoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Atalanta

Reagovat
GEGE

Denis je pán

Reagovat
Votas

400. pro vítězství INTERU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dejwa

Reagovat
snuff24

Reagovat
Pinturicchio

Ladím formu, druhé pivko, tímhle tempem do zápasu nevydržím, ... pome, kua, ať už je 20:45

Reagovat
M11

3 hodky jeste.. ale nervozni jsem kvalitne..

Reagovat
Pinturicchio

Taky, stoupá to, stoupá.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes cakam velmi tazky zapas vela golov 3:2 pre juve tevez uz musi dat gol

Reagovat
Pettirosso

http://www.football-italia.net/44710/quagliarella-yes-lazio-june

Nj, asi chtějí titul, no. Odehraný minuty jsou až na druhým místě

Reagovat
Pipo123

To nech ide do prdele, v lete by som kašlal na neho už, skôr by som sa pozrel niekde inde

Reagovat
10

to bude pecka

Reagovat
Pinturicchio

Nádhera

Reagovat
10

Strašně moc bych si konečně přál je porazit aspoň 4:0. Nevím proč, ale Juve je na Inter poslední zápasy strašně hodný, chybí mi tam z naší strany ta nasranost, kterou bych od takovýho zápasu čekal a kterou Juve ukazuje ve většině ostatních zápasů, naopak u Interu ji vidím jen s náma.

Ale je to Derby, jen dvakrát za posledních 30+ zápasů to skončilo o 2 góly, takže hlavně vyhrát.

FORZA JUVE!

Reagovat
Pinturicchio

Zničit, zničit, zničit, ztrapnit, totální destrukce ... stejně, jako jsme měli ještě přidat AS, i když měli dva vyloučené hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

klud aby nedoslo k prekvapeniu

Reagovat
Pettirosso

je to derby no, tam jde stranou dokonce i forma. Ale souhlasím, taky bych si přál je konečně rozstřílet a kdy jindy, než když jsou ve sračkách

Reagovat
Votas

dneska bych se nedivil, kdyby se vám to povedlo...Cambiasso bude hodně chybět...takhle nemůžeme nějak souvisle bránit a budem se muset snažit hrát a to víme, jak sme s tím uspěli v Neapoli

...dneska mám špatnej pocit, jak už dlouho ne

Reagovat
lnterista

nestras

Reagovat
10

víš jak to je, minulou sezonu to bylo podobný, po CP stejný na druhý straně, Juve ve sračkách a stejně vždycky dokázalo hrát v Derby důstojně a často vás i porazit...absenci Cambiassa bych nebral jako nějak zásadní, podle mě už nestíhá a je to jeden z důvodů těch problémů Interu, na druhou stranu aspoň trošku slušnou náhradu nemáte

Reagovat
Pinturicchio

Juventus‬ starting XI: Storari, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
panca

mate tu sestavu krasne stabilizovanou

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

JUVENTUS: 30 Storari; 3 Chiellini, 6 Pogba, 10 Tevez, 14 Llorente, 15 Barzagli, 19 Bonucci, 21 Pirlo, 22 Asamoah, 23 Vidal, 26 Lichtsteiner

A disposizione: 34 Rubinho, 36 Vannucchi, 4 Caceres, 5 Ogbonna, 7 Pepe, 8 Marchisio, 9 Vucinic, 12 Giovinco, 13 Peluso, 20 Padoin, 33 Isla

Allenatore: Antonio Conte

INTER: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 35 Rolando, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 10 Kovacic, 17 Kuzmanovic, 21 Taider, 55 Nagatomo; 11 Alvarez; 8 Palacio

A disposizione: 12 Castellazzi, 30 Carrizo, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 9 Icardi, 16 Mudingayi, 20 Botta, 22 Milito, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 33 D'Ambrosio


Allenatore: Walter Mazzarri

Arbitro: Rocchi


Assistenti: Ghiandai, Padovan

Assistenti Addizionali: Peruzzo, Giacomelli


IV uomo: Barbirati

Reagovat
lnterista

pro stred zalohy to bude krest ohnem...z toho mam docela strach a myslim ze to bude stezejni

Reagovat
10

ten váš strach mě strašně znervózňuje

Reagovat
lnterista

ja ho ani nemam...jdu si uzit zapas...nejvic se tesim na pristi zapas jestli uz bude hrat Hernanes

Reagovat
M11

jeste ze dnes nehraje.. podle me v nem vyhrajete jackpot

Reagovat
lnterista

no uvidime...jinak hodne stesti

Reagovat
M11

Reagovat
Mihal

Som zvedavý kto bude kapitán...

Reagovat
Deki

asi Yuto, ne? byl i chvilku proti AC

Reagovat
lnterista

Palacio,Handa,Campagnaro

Reagovat
Lubinterista

palacio

Reagovat
Lubinterista

tesne vedle

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
Deki

s tou sestavou teda moc spokojen nejsem. přál jsem si D´Ambrosia už od začátku a ten střed bude hroznej průchoďák, i když je fakt, že tady moc možností Mazzarri neměl... docela se bojim výsledku

Reagovat
lnterista

jsem zvedavej na Kuzmanovice jestli bude stihat

Reagovat
Deki

já taky. bude to pro něj fakt velká zkouška, kor když nebude mít vedle sebe Cambiassa, ale dva mladý splašence

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

CHI SIAMO NOI, CHI SIAMO NOI, CHI SIAMO NOI? ! ! ! LA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! ! !

! ! ! FINO ALLA FINE FORZA JUVEEEEEEEE ! ! !

Reagovat
lnterista

Forza Inter

Reagovat
panca

mas sopcast?

Reagovat
lnterista

Channel - 141105

Reagovat
panca

tam mas spanelskou ligu

Reagovat
lnterista

nemam

Reagovat
panca

ja tam mam atletico

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/141105

JUVE, ... Atletico je na jiném.

Reagovat
lnterista

jinak uz tam mam Inter

Reagovat
Mr.Jindros

Kurz na Juventus 1,36. Pamatuje někdo takhle nízký kurz v derby?

Kdybych byl sázkař, lupnul bych plichtu nebo Inter.

Reagovat
Deki

kurz na Inter 8,9!!! ale dneska to bohužel vidim jednoznačně, takže to ani za zkoušku nestálo

Reagovat
Mr.Jindros

Právě, to je tak jednoznačné, že bych hned vsadil opak.

Reagovat
smazaný uživatel

SopCast rozjetej tak do toho hoši. Jedině výhru beru

Reagovat
M11

nadhera.. jedno z nej pokud ne vubec nej

Reagovat
10

majitel z Indonésie, kapitán Japko...to je Internazionale

Reagovat
Alberto Aquilani

nejaky dobrý stream pls

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzarri zase s těma jeho stopkama

Reagovat
Lubinterista

rozumim dobre, ze ta turinska svoloc hazela kameny na autobus?

Reagovat
10

vajíčka

Reagovat
Lubinterista

to jde

Reagovat
10

stejně jako minule u vás

Reagovat
Dominator

Pekne choreo

Reagovat
Pettirosso

jo, proč ne, zrovna dneska se mi žádnej sopcast nenačte... super

Reagovat
snuff24

taky mi nic nešlo, až na tohle

sop://broker.sopcast.com:3912/150011

Reagovat
panca

zkus tento Channel - 143160

Reagovat
Pettirosso

dík oboum. už naskočil

Reagovat
brenk

preboha čo to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Kto, co???

Reagovat
brenk

Tevez mal po rohu čistú šancu aj dorážku, Handa ho vychytal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Jindros

Předvést tohle nějaký Amauri nebo Matri tak ho fanoušci oběsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovič

Reagovat
brenk

a poprosil by som vynechať zábery na Osvalda, sa na to nedá pozerať

Reagovat
smazaný uživatel

Handaa

Reagovat
panca

nagatomo je kapitan?

Reagovat
smazaný uživatel

9 minut v pecku len kym som konecne nasiel sop co aj ide, resp. dava Juve

Reagovat
10

Channel - 141105

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Presne ten divam... Najskor som sa snazil cez rusku livetv ale dva nesli a ten co spustilo tam bolo zase Atletico :) Nakoniec cez wiziwig.tv som nasiel, Ale aj tak thx

Reagovat
10

hlavně že už to jde

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmanovič - Kovačič - Taider...bože bože, už aby hrál Hernanes

Reagovat
Dejwa

to je hovado..

Reagovat
Pinturicchio

Čurák

Reagovat
smazaný uživatel

kkt

Reagovat
10

13. minuta a Kuzmanovic mohl jít klidně ven, už na začátku měl žlutej faul na Pogbu

Reagovat
Pettirosso

debil ty vole.

Reagovat
Hans82

buzerant

Reagovat
M11

LICHTYYYYYYYY !!!

Reagovat
Pinturicchio

LICHTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SqueeZy

LICHTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

LICHTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ANDREA NESKUTEČNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
brenk

kurva jak mi tieto góly chýbali

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL nádhera

Reagovat
Pettirosso

fantazieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

LICHTYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Hans82

Tady ma te vy kurvy Milanske

Reagovat
stuff

lichty

Reagovat
rossoneri89

uzasny center od Pirla

Reagovat
Alberto Aquilani

kto je vetší dement ? Rolando čo nevie podla tohoto možno zahrať offside systém, ale Jesus, ktorý tam spraví tú ptákovinu ?

Reagovat
10

to by v tomhle případě nezahráli ani mnohem lepší a sehranější obránci...

Reagovat
Alberto Aquilani

keby si Jesus držal pozíciu, ten center by dokázal odhlavičkovať, lenže on tam vyzeral aj s dalsími 2 partakmi, jak keby sa šli občerstviť

Reagovat
Pettirosso

genius, prostě genius

Reagovat
10

a jedem dál

Reagovat
Lubinterista

Vyrovnat!!

Reagovat
panca

monty by se mel povinne divat. Tohle nam strasne chybi

Reagovat
smazaný uživatel

really poor defending by Matteo Kovačič.

Reagovat
SqueeZy

Nagamoto je fakt kapitán

Reagovat
panca

Reagovat
10

z toho základu tam je nejdýl, ne?

Reagovat
SqueeZy

úplně mě to vyděsilo když jsem se podíval na základní 11, ale je to tak... Kandidáti na pásku jsou mimo nebo na lávce

Reagovat
Lubinterista

mame kapitana, ktery to dela uz 15 let, bohuzel ted je jen na lavce

Reagovat
SqueeZy

už aby naskočil

Reagovat
Pinturicchio

Carlito už ten gol potřebuje neskutečně.

Reagovat
10

špaténka od něj

Reagovat
Pinturicchio

Je, zadrbal tu šanci a už to zase dere na sílu a vybírá nejhorší řešení.

Reagovat
Pettirosso

teď to měl dát na druhou Pogbovi

Reagovat
10

ten míč Pirla na Asu...to je bůh

Reagovat
brenk

Tevez každý dotyk zlý

Reagovat
Dejwa

Pirlo výbornej

Reagovat
Pinturicchio

Rocky píská Nandovi každou blbost.

Reagovat
Pettirosso

Inter Pirla vůbec nehlídá, toho je potřeba využít

Reagovat
Pinturicchio

Od Kwadwa / Stephana nepřiletěl ještě ani jeden dobrý centr.

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatuju si za poslední 2 roky dobrej centr od nich zlatej peluso ale ten to má z rychlosti 0

Reagovat
brenk

Stephan sa hlavne k tomu centru ani nedostane, lebo jeho "klučka" pri ktorej si to hodí na pravú nohu je prečítaná už dosť dlho

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle mi připomíná krasiče taky 1 klička a konec :-D

Reagovat
Dejwa

zas bez pohybu, profesorský.. nikdo se nenabídne

Reagovat
smazaný uživatel

On je tam Palacio vpředu hlavně šíleně opuštěnej

Reagovat
Dejwa

když si každej mermomocí drží svou pozici a někam nenaběhne, tak je logický, že se k němu míč nedostane..

Reagovat
smazaný uživatel

A to mi to dneska přijde ještě ne úplně hrozný, když si vzpomenu na ten zápas s Chievem, tak to bylo úplně nekoukatelný.

Reagovat
stuff

pre mna je obrovsky rozdiel oproti AC, u ktoreho sa iba caka, kedy to niekto da dokopy. Da sa nadavat, ze honda, ci balo alebo de jong nevyuzivaju potencial. Ale co vycitat kuzmanovicovi, taiderovi, ci johnatanovi? alebo hoc kapitanovi

Reagovat
Pinturicchio

A už je z toho zase profesorká nuda.

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, ale opřeme se do nich trochu, takhle trapnej Inter měl po poločase prohrávat 3:0.

Reagovat
Dejwa

bože

Reagovat
Alberto Aquilani

to mal dať

Reagovat
Pinturicchio

Pyčo a zase Leo

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

jasnej faul na Bonucciho

Reagovat
Pinturicchio

Konečně, tohle chce častěj, Kwadwo!

Reagovat
brenk

Na Teveza sa fakt nedá pozerať...Kwadwo

Reagovat
Pettirosso

stáhnul bych Teveze a dal tam Mirka na druhej poločas

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Mirko bude mít motivaci

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

tento inter nema na viac, ako si v satni povedat, ze 1:0 na juventuse vobec nie je zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Neskutečná slabota.

Reagovat
Alberto Aquilani

ten Inter je hrozný, Juventus si to pol hodinu celé šefoval, lenže potom znova začal hrať strašne profesorsky a mohol nakoniec ešte dostať- hrozne mi pripomínajú vtomto Chicago niekedy v hokeji :D Inak Cambiasso nemôže ? a do zálohy tam už nikto iný nie je ? dať tam mladých Kovačiča s Taiderom neni najlepšie.

Inak to skončí buĎ 4:0 alebo 1:1 s nejakou totálnou haluzou

Reagovat
smazaný uživatel

Postreh: Storariho poriadne výkopy sú zároveň prevenciou tých zmätočných Gigi-Bonucci rozohrávok, tak často zaváňajúcimi poriadnou chybou

Reagovat
M11

nechavame je zbytecne pri zivote

Reagovat
Pettirosso

tohle je nejhorší stav. Povede se jim jedna akce a je zle. Málem už bylo, kdyby Palacio nepřestřelil bránu

Reagovat
10

povede?

Reagovat
Pettirosso

uhaluzí?

Reagovat
10

Bonuccimu se povede vymyslet gól

Reagovat
DelPiero137

Nebol tam trochu pridrzany v stredovom kruhu pri tej akcii? Skoda ze to neopakovali, na prvy pohlad sa mi to zdalo. Aj tam Leo vehementne protestoval.

Reagovat
10

jo, to jsem psal hned, jasný držení...ale stejně to měl dávno odpálit dopič°

Reagovat
DelPiero137

Ja som zapol notas az po polcase

Reagovat
10

achjo, přesně o tomhle jsem mluvil...

http://www.youtube.com/watch?v=2RGrz1mZve8

Reagovat
Alberto Aquilani

Morricone romanista

Reagovat
10

v pořádku, to abych šel za týden na koncert v dresu Juve

Reagovat
Alberto Aquilani

chytí sláčik a prebodne ťa ....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Lubinterista

pristi nedeli bych zasel, ale propasl jsem, bohuzel. uz jen par vstupenek za 5 litru a to me nebavi davat

http://www.o2arena.cz/ennio-morricone-sb160/

Reagovat
10

já to samozřejmě taky prosral, ale nakonec jsem to sehnal ještě docela dobře...i když jsem to přepálil, ale když vidím za co se teď prodávají, tak jsem to ještě koupil dobře

Reagovat
Lubinterista

No já byl vcera s detma na Době ledovy. A pristi pondeli po morriconem na Depeche Mode a to je nejvíc. takze je toho ted celkem dost.

Reagovat
10

ve Vídni o týden později jsou lístky za polovinu, to stojí za to, poslední šance

Reagovat
Pettirosso

fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

jdu

Reagovat
lnterista

zatim se moc nechytame...prijde mi to hodne ustraseny a do druhe pule musi prijit utocnik...jinak ta obrana a rozehravka to je neco

Reagovat
Euphael

prohrál už juve doma tuto sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Pojďme je dorazit z kraje poločasu, jak Romu.

! ! ! Forza JUVE ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Giorgiooooooo!!!!!

Toto sme potrebovali.

Reagovat
DelPiero137

Paul asistencia, zabojoval

Reagovat
M11

CHIELLINIIIIIIIIIII !!!

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
SqueeZy

GIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORGIOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

KONEČNĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ

Reagovat
10

GIORGIOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GIORGIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Lubinterista

pici

vyrovnat !!!

Reagovat
lnterista

kua co si tam Yuto hraje na Ronaldinha...to je otresny

Reagovat
Alberto Aquilani

Najlepšie je, že oni ten gol dostali po vlastne blbosti ..... mali loptu a chceli založiť protiutok a sami si vlastne dali asistenciu na gol

Reagovat
olis
Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole, tak toto je husté :D

Reagovat
Pettirosso

joooooooo

Reagovat
10

jsem zvědavej na Mazzarriho, jestli ho napadne to trošku otevřít

Reagovat
lnterista

zacina me srat...at tam da Icardiho

Reagovat
olis

jeho proti vam? ked sa nezmenil tak urcite nie

Reagovat
10

právě, pochybuju

Reagovat
DelPiero137

Leo!!!! On je pozicne strasne mimo, ked si odmyslim lahkovaznosti pri vyvazani a rozohravani.

Reagovat
DelPiero137

Arturooooooooooo!!!!

Reagovat
DelPiero137

Nado to vyborne zatiaho do 16-ky.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAL !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš co to bylo za obranu

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

DEJTE JIM BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮRAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pettirosso

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

ARTUUUUUUUUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Pettirosso

Llorenteho gol

Reagovat
DelPiero137

aj Paul pekne. Druhe acko dnes nie?

Reagovat
Pettirosso

Paul to právě dojebal už on měl dát gol.. na malým vápně..

Reagovat
SqueeZy

AAAAAAAAAAAAAAARTUUUUUUUUUUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

KONEČNĚ TO PŘIŠLO!!!!

Reagovat
stuff

dojebat

Reagovat
Il Architetto

ARTUROOO

Reagovat
10

Roma 3:0, Neapol 3:0, Inter 3:0

Reagovat
Alberto Aquilani

Coppu Italiu kedy hráte ?

Reagovat
Pettirosso

pohár pro chudý

Reagovat
Alberto Aquilani

já to hovorím už roky

Reagovat
Pettirosso

to říkal maximálně, když to vyhrálo Lazio nad váma, ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

Andreazzoli bol nasadený Lazial, sám Osvaldo to povedal ....

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10
Reagovat
olis

offside

Reagovat
Mr.Jindros

Vidal má momentálně stejně gólů v lize jako Tevez (s jednou penaltou navíc).

Reagovat
smazaný uživatel

Chiello a jeho rozehra :D:D:D:D:D

Reagovat
brenk

Giorgio

Reagovat
Lubinterista

otočit !!!

Reagovat
lnterista

ono stejne bude asi nejlepsi kdyz bude hrat zabak zaklad...ten aspon dokaze rozehrat...jinak marni jsou uplne vseci

Reagovat
brenk

čo to má myslím Campagnaro zozadu na štucniach?

Reagovat
Lubinterista

on to má často takhle naschvál rostržený, ale nevim proc. možná olis

Reagovat
brenk

myslíš, že mu to olis naschvál strihá za to že odišiel?

Reagovat
olis

maval to uz aj v Neapole a tiez som si tuto otazku viac krat kladol ale neprisiel som nato mozno mu to robi dobre na svaly alebo ja neviem

Reagovat
brenk

bolo nám toto treba?

Reagovat
brenk

nemalo ísť sem....

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Votas

má tak namakaný lýtka, že mu z toho ty štulpny dycky prasknou

Reagovat
Pettirosso

fuj

Reagovat
Lubinterista

koště zasraný

Reagovat
rossoneri89

Pogba by si to onee na hlave mohol ostrihat .... vyzera to dost zle

Reagovat
Pettirosso

už tam dej Mirka proboha

Reagovat
DelPiero137

Asi na Tevezovo miesto, mohol by dat Carlitos gol, to by ho nakoplo.

Reagovat
DelPiero137

Barza zraneny, sakra.

Reagovat
Pettirosso

John Lennon fandí Juve

Reagovat
Il Architetto

Martín

Reagovat
smazaný uživatel

měl by hrát častěji

Reagovat
10

Hernanes si asi zrovna uvědomil, že Lazio už ztrácí na Inter jen 2 body

Reagovat
Pinturicchio

Paul ZIZU Pogba

Reagovat
lnterista

co porad vidim na tom Alvarezovi to mi hlava nebere

Reagovat
Alberto Aquilani

Lamela pro chudé ....... yeeeah, už aj ja som to použil .....

Reagovat
10

díky Rolandovi se i na Ranocchiu bude vzpomínat se slzou v oku...

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lubinterista

mi neřikej, žr nám vrátí tu lonskou domací prohru.

vyrovnat!

Reagovat
DelPiero137

Mal by to Tonda presdriedat, uz sa ide na profesorsky vykon co nie je dobre.

No nehovorim do pecka!!!

Tak este rychlo o dva navysit!!!

Reagovat
Pettirosso

úplně zbytečný

Reagovat
Pinturicchio

Dobrý trapas, dostat od tohodle Interu gol.

Neskutečně mě mrdá, že dáme 3 goly a přestaneme hrát.

Reagovat
Lubinterista

gol gol gol gol

Reagovat
Lubinterista

vyrovnat!

Reagovat
10

takovej gól...

Reagovat
Mr.Jindros

Faktor Barza.

Reagovat
SqueeZy

Zase Fiorentinujem?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba a ty jeho lehkomyslný fintičky po 150

Reagovat
brenk

rozhodca ukážková hra telom proti Kwadwovi

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě bude zajímavý

Reagovat
Pettirosso

Leo je prostě Interista

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to je nám těch týmů líto, nebo proč tohle děláme?

Reagovat
10

tyvole červená Alvarez

Reagovat
Pinturicchio

Alvarez je vypatlanec, už ani s Cataniou neměl dohrát.

Reagovat
10

Claudio na plac kua, Pogba už ztrácí

Reagovat
10

Martín se moc s Realem nepoučil

Reagovat
DelPiero137

Kam sa vytratil Kwadwo?

Reagovat
Pettirosso

Islu?

Reagovat
Pettirosso

Tonda to chce zdramatizovat, nebo jim chce dát šanci?

Reagovat
10

Stephan už měl křeče

Reagovat
Pettirosso

sem nepotřehl, ale mohl tam dát Cacerese a vytáhnout Ogbonnu

Reagovat
10

Stephan super zápas před minutou křeče, teď na křídle v brejku

Reagovat
DelPiero137

rovnaky "blazon" Vidal. V prom polcase krasne vypichnutie v nasej 16-ke a z protiutoku uz sprintuje na brejk

Reagovat
DelPiero137

Chudak Carlito az mi je ho luto. Zasluzil by si za tu snahu, sance.

Reagovat
M11

Tevez je dobre zasekany

Reagovat
smazaný uživatel

Isla čo by dvanásty hráč súpera na plac...

Reagovat
brenk

2 brejky končia klasicky u Teveza

Reagovat
Pettirosso

tvl, to je roh

Reagovat
10

to byl zase roh tyvole

Reagovat
brenk

keby z toho niekto zostrihal video, tak by to bola slušná komédia

Reagovat
smazaný uživatel

profesoři jak prase

Reagovat
DelPiero137

Paul teraz total hrubka

Reagovat
Alberto Aquilani

Palaciooooo, 2 goly zadrbal

Reagovat
smazaný uživatel

to je nedůstojnej konec..

Reagovat
Pettirosso

co tam kurva vyvádíme?

Reagovat
lnterista

Palacio uz je taky mimo

Reagovat
Lubinterista

jezis skoda. vzdyt jsou ted uplne trapny jeste aspon jednoho tam dotlacit

Reagovat
DelPiero137

Poslednych 5min, dajte do toho vsetko!!!

Reagovat
Pettirosso

otřesnej závěr

Reagovat
DelPiero137

Skodaaaaaaaaaa Mirko

Reagovat
smazaný uživatel

no to je něco...

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý stoping stopera

Reagovat
Pettirosso

kdyby jim ten roh na krátko alespoň občas vyšel, tak neřeknu, ale....

Reagovat
smazaný uživatel

já už na ten závěr seru.. na primě je Hra. to má aspoň úroveň.

Reagovat
Pinturicchio

Od Finchera? Bomba film, ... dneska se ty TV nějak pochlapili, někde šli Grimmové od Gilliama, taky pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím. teda hlavně ta prima.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

nech to robia aspon pol na pol. Kazdy druhy nech ide do vapna na Nanda a spol.

Reagovat
Lubinterista

juventus zasloužená výhra, gratulace.

Reagovat
Votas

o 2 góly to není tak strašný...gratulace Juve

Reagovat
lnterista

jj to ano ale ty goly byly hodne zbytecne a lacine

Reagovat
DelPiero137

Dobry zapas, skoda ze sme neodpovedali na gol nasim 4 golom.

Dost zle si rozkladame sily, od 45-65 ideme jak na piku, tlacime neuveritelnym sposobom, mozno az zbytocne. Potom prestaneme hrat, nic moc gol a posadime supera na kona.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pogbův účes

Reagovat
Lubinterista

Jakoby nosil na palici tchoře, to Vidalovo zas někdy vypadá jak píča. Hrozny komedianti.

Reagovat
Pinturicchio

ale jo, dopřejme ti to, at máš radost aspon z něčeho.

Reagovat
Lubinterista

Ale me je uplne u prdele, ze nekdo záměrně vypadá jak debil. A smutnej nejsem, prohru jsem přijal v pohodě. Přes veškerou rivalitu je to jen sport. Pako jako Ty, me nebude učit přijímat prohry.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, protože pako jako ty by to stejně nepochopilo, hrách na stěnu.

Reagovat
Lubinterista

Ale vlastně Ty nezvládáš ani výhry a dokonce ani remízy viz. například vaše lonská plichta s Laziem. Dospěj už konečně.

Reagovat
Pinturicchio

Prosím tě, tyhle fotříkovské kecy si nech pro vlastní děti, dík.

Reagovat
Lubinterista

Učim je to. Na tebe evidentně sraly a furt se to s tebou táhne.

Reagovat
Pinturicchio

Jééé, další pan psycholog, copak mi o mě ještě řekneš zajímavého, Lubi?

Reagovat
smazaný uživatel

Za "viz" se tečka nepíše.

Reagovat
Pettirosso

Vidal tu palici má rok od roku horší, vypadá jako oloupanej pomeranč

Reagovat
Lubinterista

nebo tak, záleží na fantazii

Reagovat
Pinturicchio

Tsigi měl pravdu.

Reagovat
Pettirosso

v čem?

Reagovat
lnterista

Vidal je jeste v poho ale Pogba hruza...ale je mladej tak at si blbne

Reagovat
Pettirosso

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQqFU0VI0_FwsTDkdc6CJZitsCzs1oKVFIa4NKGs0pJQTAl5uJaaA

tady je to dokonaly, nevím proč tam potřebuje pořád vymýšlet nějaký hieroglyfy

Reagovat
lnterista

jj presne tak...nebo max. dva vyholeny prouzky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pettirosso

Reagovat
olis

700. pre spametanie sa Neapolu

Reagovat
Lubinterista

tak yuto nam jako kapitán nosi smulu.

priste do zakladu hernanes a botta prosim

Reagovat
Mihal

aj DAmbrosio musí hrať miesto Johnyho...

Reagovat
smazaný uživatel

ach boze ako sme mohli prehrat s Interom tych by porazila aj dunajska streda

Reagovat
snuff24

plichta

Reagovat
smazaný uživatel

alebo

Reagovat
Virtuos

Tak zajtra Sampa

Reagovat
SqueeZy

Paolo jde útočit jo? Na to se podívám

Reagovat
Il Architetto

On fakt hraje křídlo?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele