Serie A - preview 21. kola

26.01.2019, 09:06, aktualizováno 28.01.2019, 08:28
Previews
Zápasem o záchranu bude zakončeno 21. kolo italské nejvyšší soutěže. Empoli ani Janovu se nedaří a body potřebují jako sůl, hosté se už budou muset obejít bez své největší hvězdy, střelec Krzysztof Piątek minulý týden přestoupil do AC Milán...
Empoli FC - Janov CFC  (pondělí 20:30)
Janov se už musí obejít bez své polské hvězdy a v pondělní dohrávce 21. kola se o to pokusí v Toskánsku. Jede totiž do Empoli, kde jej na Stadio Carlo Castellani čeká sestupem ohrožená domácí ekipa.

Domácí Empoli se opět trápí a po zlepšení v polovině listopadu se opět dostavil výkonnostní propad. V posledních pěti duelech Empoli nevyhrálo a hned čtyřikrát prohrálo, takže se vrací zase do starých známých kolejí. Těmi je boj o záchranu, který Empoli zřejmě čeká. Aktuálně je totiž Empoli až na 17. příčce s tím, že od osmnácté Bologně ho dělí jen tři pouhé body. V minulém kole však Empoli ukázalo náznaky chuti hrát o víc.

Jelo totiž na Sardinii, kde ho čekalo domácí Cagliari. To sice díky Pavolettimu vedlo, ale v posledních dvaceti minutách zápasu Empoli dokázalo otočit vývoj zápasu! To mu nakonec nestačilo, protože o dělbě bodů rozhodl v samém nastavení Diego Farías, ale Empoli znovu ukázalo, že se nesmí podcenit. Tentokrát to od něj ale bude chtít ještě lepší představení.

Toho si je vědom i mladý záložník Miha Zajc, autor tří letošních branek. "Hodně nás mrzí způsob, jakým jsme naposledy přišli o tři body. Udělali jsme v samém závěru jednu hloupou chybu a bohužel za ni byli potrestáni. Nesmí nám to ale sebrat optimismus a chuť dál bojovat, protože si myslím, že i Janov, jakkoli je silný, tak i s ním můžeme bodovat. Všechno je to o správně nastavené hlavě," dodal Zajc.

Janov je sice na místě 14., ale herně se mu také nedaří. Zatím dosáhl jen na dvacet bodů a z výhry se v posledních deseti soutěžních utkáních radoval jen jednou! Minule to proti "spřátelenému" Milánu na tři body taky nestačilo, o což se svými góly postarali Borini a Suso.

Právě do Milána navíc Janov uvolnil svou ofenzivní hvězdu, polského kanonýra Krzysztofa Piąteka. Ten se totiž osobně postaral o 13 gólů Janova! Náhrada za něj sice už existuje, ale takový odchod na mužstvo a jeho pohodu nutně zapůsobí negativně. Jak si Grifové poradí s toskánským soupeřem?
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Provedel - Veseli, Silvestre, Rasmussen - Di Lorenzo, Acquah, Bennacer, Traoré, Pasqual - Zajc, Caputo
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Radu - Biraschi, Romero, Criscito - Romulo, Rolon, Veloso, Bessa, Lazović - Kouamé, Pandev
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.44 - 3.16
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Chievo čeká další utkání, ve kterém by rádo vylepšilo svojí stávající mizernou bilanci a trochu oživilo naděje na konečnou záchranu. Do města Romea a Julie zavítá Fiorentina, od které se také očekávalo více.

Domácí tým to bude zkoušet znovu a znovu, koneckonců nic jiného mu ani nezbývá. Chievo je po dvaceti odehraných kolech nadále beznadějně poslední a jeho šance na záchranu se s dalším odehraným kolem zmenšují. V tuto chvíli ztrácejí Di Carlovi svěřenci už devět bodů na sedmnácté Empoli, takže tři body proti Fiorentině by se jim náramně hodily.

Forma Fly Donkeys je však dlouhodobě velmi špatná. V závěru loňského roku se sice Chievu podařilo zvítězit nad Frosinone 1:0, ale po novém roce přišla další porážka, tentokrát od Juventusu. Pravdou je, že v utkání se Starou dámou nemělo Chievo co ztratit a veronský celek mnohem důležitější zápasy teprve čekají.

Kouč Chieva Domenico Di Carlo věří, že jeho svěřenci jsou schopni získat tři body už proti Fiorentině, které se aktuálně také nedaří, navíc domácí mají svému soupeři co oplácet. První zápas ve Florencii totiž skončil drtivou výhrou Fiorentiny 6:1.

Viola ale naposledy slavila vítězství před Vánocemi, kdy dobyla slavné San Siro a AC Milán porazila 1:0. Okamžitě ale přišlo těžké vystřízlivění - domácí porážka s Parmou a dva nerozhodné výsledky s Janovem a Sampdorií znamenaly pád na desáté místo tabulky.

Ani jedna strana nebude kompletní. Chievo se musí vypořádat s absencemi Seculina, Cacciatoreho, Obiho, Kiyina i Baniho. Poslední dva jmenovaní si odpykávají karetní tresty. Viola sice žádného maroda nemá, zato suspendované hned dva, jmenovitě Fernandese a Biraghiho.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Depaoli, Tomović, Rossettini, Jaroszynski - Rigoni, Radovanovič, Hetemaj - Giaccherini - Stepinski, Pellissier
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Lafont - Milenković, Pezzella, Vitor Hugo, Hancko - Benassi, Veretout, Gerson - Chiesa, Muriel, Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.00 - 3.42 - 1.87
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Frosinone Calcio  (neděle 15:00)
Ryze záchranářský duel spolu odehrají Boloňa a Frosinone. Oba celky se po dvaceti kolech nacházejí v sestupovém pásmu a potřebují zvítězit. Především pro Kanárky by byla případná porážka velkou přítěží, neboť Boloňa by se vzdálila už na sedm bodů. V utkání také může dojít na českou konfrontaci, v kádru Boloni je Ladislav Krejčí, dres Frosinone čerstvě obléká Stefan Simić.

Zápas na stadionu Renato Dall'Ara bude z tohoto hlediska nesmírně důležitý. Boloňa může v případě vítězství učinit důležitý krok na cestě za konečnou záchranou a také jejímu kouči Inzaghimu by se dýchalo o poznání lépe. Někdejší vynikající útočník Juventusu a především AC Milán je od svého příchodu do Boloni pod neustálým tlakem, který vinou špatných výsledků ještě stoupá. Vedení Boloni však trenérovi projevilo patřičnou důvěru a ten má jasný cíl, zachránit Rossoblu v nejvyšší soutěži.

Boloni se ale vůbec nedaří. Vyhrát naposledy dokázala koncem září a od té doby čeká na tři body už dlouhých třináct zápasů!

Podobně dlouho čeká na výhru i Frosinone, které v minulém kole obdrželo debakl od Atalanty Bergamo. Obrana Kanárků inkasovala pětkrát a i proto přišel do kádru Frosinone vyztužit obranné řady český stoper z AC Milán Stefan Simić.

Filippo Inzaghi nemůže počítat pouze se zkušeným záložníkem Blerimem Džemailim, jenž laboruje se zraněním. Mnohem více starostí má jeho protějšek Marco Baroni, neboť k dispozici mu nebudou Paganini, Dionisi, Zampano, Ariaudo a Bardi.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Calabresi, Danilo, Helander, Dijks - Poli, Pulgar, Soriano - Orsolini, Palacio, Sansone
Frosinone Calcio - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Goldaniga, Salamon, Krajnc - Ghiglione, Chibsah, Maiello, Valzania, Beghetto - Ciano, Pinamonti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.67 - 3.68 - 6.39
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - AS Řím  (neděle 15:00)
AS Řím jede do Bergama a v hlavě má jediný cíl - i přes množství absencí musí najít způsob, jak zastavit útočníka Duvána Zapatu. V calciu totiž momentálně není hráč s lepší aktuální formou a Bergamaschi na něj dost spoléhají.

Asi jen těžko bychom hledali hráče v lepší formě jinde než právě v Bergamu. Jmenuje se Duván Zapata a po několika nepříliš přesvědčivých sezonách v nejrůznějších klubech v těchto dnech naplno ukazuje svoje schopnosti. Vždyť za posledních sedm zápasů nasázel neuvěřitelných 13 branek! Celkově je na čtrnácti zásazích jen v Serii A, přičemž až do konce listopadu se prosadil jen jednou.

Teď je z něj hrot číslo jedna a hlavní eso hrdého týmu z Bergama. Především díky jeho trefám se La Dea vyhoupli až na solidní sedmou příčku a žádný jiný tým v lize nenasázel víc branek (už 44 gólů). V posledních dvou duelech - proti Sassuolu a Frosinone - dala Atalanta už skvělých 11 gólů a stává se z něj obávaný stroj.

Menší problémy pro trenéra Gasperiniho představuje zranění záložníka Rema Freulera, který zřejmě o zápas s AS přijde. Snad o to víc Atalanta po ztrátě motoru střední řady spoléhá na unikátní schopnosti tria Iličić, Gómez a Zapata. Mimo jiné se fanoušci mohou na zápas s Římany těšit také proto, že Bergamo si s ním v posledních zápasech ví rady. V osmi minulých duelech prohrála Atalanta jen jednou.

A záložník Hans Hateboer věří, že úspěšná série bude pokračovat. "Zápas s AS je pro nás klíčový, protože soupeř je hodně blízko nás. Může to být jedno ze stěžejních utkání v lize a je důležité, abychom se na něj dobře připravili. To, že se nám v poslední době daří, zase tak moc znamenat nebude. Vítězství si musíme zasloužit a proti AS to nebude snadné," dodává defenzivní univerzál Hateboer.

Trochu by to domácím mohly usnadnit absence, kterých Římané nemají zrovna málo. Kromě dlouhodobě zraněného Daniela De Rossiho, Diega Perottiho a Juana Jesuse nezasáhne do dalších tří utkání ani turecký útočník Cengiz Ünder. Úplně fit není ani Steven Nzonzi nebo Antonio Mirante. Stejně jako jejich soupeř má však i AS v poslední době velmi dobrou formu.

Ne snad, že by z jeho útoku šel strach, protože třeba vyhlášený střelec Edin Džeko tápe. Jako celku se ale týmu z Věčného města daří. Za oběť mu nedávno padli soupeři jako Sassuolo nebo Parma. V minulém kole se Římanům rovněž dařilo, třebaže to chvílemi proti Turínu vypadlo všelijak. Giallorossi prohospodařili dvoubrankový náskok a spasit je musel nejlepší střelec - El Shaarawy - až dvacet minut před koncem. I díky tomu je AS na pátém místě.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Berisha - Tolói, Palomino, Mancini - Hateboer, Pašalić, De Roon, Gosens - Gómez, Iličić - Zapata
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Olsen - Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov - Cristante, Nzonzi - Zaniolo, Pellegrini, El Shaarawy - Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 4.01 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma Calcio - SPAL 2013  (neděle 15:00)
Hodně daleko od sestupových pozic si hoví Parma. Slavný klub, který se před touto sezonou vrátil do Serie A po vleklých problémech, si svůj "comeback" náležitě užívá. V rámci 21. kola se na stadionu Ennio Tardini představí tým, který má naopak sestupu velmi blízko - ferarrský SPAL.

Zřejmě jen ti největší fanoušci severoitalského klubu si troufali říci, že po dvaceti kolech bude Parma v první polovině tabulky s nepříliš velkou bodovou ztrátou na evropské poháry. Jenomže realita je přesně taková, Parma je na krásném devátém místě a má mnohem blíže k pohárové Evropě, nežli k sestupovým příčkám.

Ducali totiž pravidelně bodují a sem tam urvou i tři body za vítězství, jako tomu bylo naposledy v souboji s Udinese. Výhru 2:1 na půdě Zeber zrežírovali Inglese a Gervinho a navíc šlo už o druhé venkovní vítězství v řadě. Trenér D'Aversa tak může být se svými svěřenci naprosto spokojen, nicméně situaci nepodceňuje a v lednu přivedl do kádru novou posilu, v Itálii dobře známou, Juraje Kucku, který kdysi působil v Janově a AC Milán.

Zdali slovenský záložník nastoupí už proti SPALu je otázkou. D'Aversa ale určitě nemůže počítat s Grassim, Rigonim a Stulacem. Zde má SPAL menší výhodu, protože jemu bude chybět pouze potrestaný Cionek.

Kouč Semplici má pochopitelně mnohem více starostí. SPALu se totiž vůbec nedaří a sestupové pásmo se přiblížilo už na rozdíl čtyř bodů. Hosté čekají na vítězství dlouhých jedenáct kol! Naposledy bral SPAL bod v zápase s Boloňou (1:1).
Parma Calcio - pravděpodobná sestava:
Sepe - Iacoponi, Bruno Alves, Bastoni, Gagliolo - Gazzola, Scozzarella, Barillá - Gervinho, Inglese, Siligardi
SPAL 2013 - pravděpodobná sestava:
Viviano - Bonifazi, Vicari, Felipe - Lazzari, Missiroli, Valdifiori, Kurtić, Farés - Petagna, Antenucci
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.10 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - Inter Milán  (neděle 18:00)
Třetí Inter Milán si bude chtít vylepšit náladu po minulém nepříliš povedeném kole. Má k tomu ideální šanci, protože na Stadio Olimpico je jen těžko k poražení. Navíc se jeho hostitelem stane FC Turín, pro něhož nejsou zápasy s Interem moc úspěšnou záležitostí.

Inter Milán v poslední době zachvátily spekulace ohledně prodloužení smlouvy kapitána Maura Icardiho a fanoušci netrpělivě očekávají, jak tato jednání dopadnou. Icardi je pro svůj tým klíčovým elementem, kapitánem a hlavní ofenzivní silou týmu. Přesto ani s ním v základu Inter nevyhrává vždy. Například v minulém kole se Nerazzurri postavilo do cesty Sassuolo a udrželo se soupeřem čisté konto!

Inter se naposledy neprosadil ani jednou stejně jako Sassuolo, takže se body dělily. Ztrátu místa to ale pro milánský celek neznamenalo a něco takového mu nehrozí ani v dalším kole. Nerazzurri si vybudovali dostatečně vysoký náskok a na čtvrté AC Milán mají náskok pohodlných šesti bodů, takže boj o Ligu mistrů si zatím jasně hlídají. Sezona se zatím vyvíjí podle představ a není důvod k obavám.

Přesto si po minulém kole Inter bude chtít spravit náladu. Svědčí o tom slova Kwadwa Asamoaha. "Je jasné, že minule jsme nepodali nejlepší výkon. Možná to herně nebylo špatné, ale do utkání se Sassuolem jsme šli naplno a s chutí vyhrát. Tentokrát už se nám to musí podařit. Opravdu tvrdě trénujeme, máme dostatečně kvalitní kádr a každý, kdo jde na hřiště, ze sebe chce vydat maximum. Věřím, že nám pomůže i kvalitní lavička."

Je pravda, že na Stadio Olimpico v Turíně Inter hrát umí. Od roku 2001 zde sehrál s domácí ekipou už 11 zápasů a prohrál jen v jednom případě! Shodou okolností právě naposledy, když Turínu stačila branka Adema Ljajiće. Navíc trenéra Spallettiho může těšit také fakt, že jediným hráčem, který zůstává na marodce Interu, je Keita Baldé.

Ani Turín nemá těch absencí nějak moc, mimo hru jsou jen Soualihu Meité a zkušený veterán Moretti. Velkou posilou pro něj bude zejména návrat záložníka Baselliho, který v minulém kole chyběl. Značně omezený kádr v minulém kole nestačil na AS Řím, i když zejména druhá půle v jeho podání opravdu stála za to. Turínský celek dokázal smazat dvougólové manko a doplatil jen na jeden povedený útok v závěru a gól El Shaarawyho.

Po další porážce je Turín až na jedenáctém místě s pouhými sedmadvaceti body. Už ve dvou duelech navíc prohrál, počítáme-li i pohár s Fiorentinou. Doma se Turínu moc nedaří a v devíti dosud odehraných domácího zápasech bral tři body jen ve čtyřech případech. Celkově má na svém kontě už 9 remíz.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Izzo, N’Koulou, Djidji - Aina, Baselli, Rincon, Ansaldi - Zaza, Belotti, Iago Falqué
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - D’Ambrosio, Škriniar, De Vrij, Asamoah - Brozović, Vecino - Politano, Nainggolan, Perišić - Icardi
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.49 - 3.23 - 2.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Juventus FC  (neděle 20:30)
Stadio Olimpico bude v neděli večer na nohou. Římské Lazio se totiž utká s vedoucím Juventusem a rádo by si připsalo jeho skalp. Biancocelesti se po další várce nepříliš potěšivých výsledků propadli na šesté místo a aby se udrželi v kontaktu se čtvrtým místem, potřebují bodovat. Juventus netřeba podrobněji představovat, jako jediný tým ze Serie A ještě neprohrál a suverénně kráčí za další obhajobou titulu.

Lazio se v této sezoně koncentruje na boj o čtvrté místo, které mu v loňském ligovém ročníku na poslední chvíli uniklo. Také letos zatím tahá za kratší konec a po remíze s Turínem a porážce v Neapoli spadlo až na šesté místo za AC Milán a AS Řím. Ztráta na čtvrté místo znamenající Ligu mistrů však není velká, činí jen dva body, takže výhra nad Juventuse by se určitě hodila.

Biancocelesti letos žádný z velkých týmů bojujících o Ligu mistrů zatím neporazilo. "Lazio se poprvé v sezoně pokusí porazit velký klub a my doufáme, že se jim to nepovede. Lazio je fyzicky zdatný tým s velmi dobrou technikou, podobně jako Juve dávají hodně gólů ze hry a v domácích zápasech mívají hodně střel na branku," analyzoval soupeře kouč Juventusu Massimiliano Allegri.

"Budou dychtiví, chtějí se vyrovnat s porážkou z Neapole, zatímco my musíme najít naší soudržnost. Ke Scudettu ještě vede dlouhá cesta a každé vítězství je jen dalším krokem k tomuto konečnému cíli," dodal Allgeri.

Juventus si zatím hraje svojí vlastní soutěž a s osmnácti výhrami na kontě a pouhými dvěma remízami neohroženě vládne Apeninskému poloostrovu. V řadách kritiků sice sílí hlasy, že herně to není úplně ono, ovšem za Starou dámu zcela jasně hovoří výsledky. Juventus si v minulém kole smlsnul na posledním Chievu 3:0 a na čele má luxusní devítibodový náskok.

Lazio představuje pro Juventus nebezpečného soupeře. V minulém roce dokázali Inzaghiho svěřenci nad Juve dvakrát zvítězit, ovšem vezmeme-li v potaz celkovou vzájemnou bilanci, je třeba před Juventusem hluboce smeknout. Stará dáma ovládla naprostou většinu všech zápasů, které spolu oba týmy sehrály.

Domácí se musejí obejít bez zraněného Luize Felipeho a k dispozici nebude ani potrestané duo Marušić - Acerbi. Horší je situace na straně Juventusu, jeho marodka se rozšiřuje a kouč Allegri nemůže počítat s Cuadradem, Barzaglim, Cancelem, Mandžukičem, Benatiou, Khedirou i Pjanićem. Právě v záložní řadě teď Starou dámu nejvíce tlačí bota.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Strakoša - Bastos, Wallace, Radu - Parolo, Leiva, Milinković-Savić, Lulić - Luis Alberto - Immobile, Correa
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - De Sciglio, Chiellini, Bonucci, Alex Sandro - Bentancur, Emre Can, Matuidi - Dybala, Ronaldo, Douglas Costa
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.06 - 3.35 - 2.08
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Cagliari Calcio  (sobota 15:00)
Sassuolo nedávno přišlo o jednu ze svých opor v podobě útočníka Boatenga a bude zajímavé sledovat, jak si v prvním zápase poradí bez něj. Tým, který naposledy zastavil i milánský Inter, teď bude čelit návštěvě ze Sardinie.

Sassuolo má s katalánskou Barcelonou dlouhodobě vynikající vztahy, jakkoli se to vzhledem k renomé italského celku může zdát zvláštní. Posledním hráčem, který putoval mezi oběma kluby, byl Kevin-Prince Boateng. Ať už Boateng bude v Barceloně plnit jakoukoli úlohu, jisté je, že Sassuolo přišlo o velmi zkušeného a kvalitního hráče. Jeho schopností bylo především nastupování na jakémkoli postu v útoku.

Boateng dal ve 14 zápasech v Serii A od začátku sezony čtyři branky a na hřišti byl osobností. Teď ho Sassuolo musí nahradit, ať už z vlastních zdrojů, nebo ať přistoupí k nákupu někoho dalšího. Sassuolu se nyní navíc moc nedaří a v deseti posledních soutěžních duelech se mu povedlo vyhrát jen dvakrát. Naposledy ale uťalo sérii několika porážek v řadě a dokázalo si z Milána přivézt jeden bod. Od domácího Interu nedostalo ani jeden gól, což by mohlo na morálku mužstva zapůsobit velmi dobře.

Sassuolo je i díky tomu na dvanácté příčce a jen čtyři body mu scházejí na osmou Sampdorii Janov, takže boj o střed tabulky bude ještě hodně nahuštěný. Sassoulo nefiguruje v první lize zase tak dlouho, takže s Cagliari toho moc neodehrálo. Jisté ale je, že za posledních více než pět let Cagliari odjelo se třemi body jen jednou.

Víc prostoru by na hrotu útoku měl dostávat Khouma Babacar, který před duelem s Cagliari podotkl: "Je jasné, že nám Kevin-Prince Boateng bude chybět, protože to byla hodně důležitá součást našeho týmu. V kariéře fotbalisty jsou momenty, kdy musí riskovat a rozhodnout se. My jeho rozhodnutí plně podporujeme, každý z nás by si přece za Barcelonu rád zahrál. Teď bude důležité, jak zareagujeme v dalším kole. Potřebujeme nutně vyhrát," dodává Babacar.

Cagliari rovněž vyhrálo jen dva duely v posledních deseti utkáních a naposledy bylo hodně zklamané. Nepovedlo se mu totiž udržet vedení nad Empoli.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Lirola, Magnani, Ferrari, Rogerio - Duncan, Magnanelli, Bourabia - Berardi, Babacar, Djuricic
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Srna, Pisacane, Ceppitelli, Padoin - Barella, Bradarić, Ionita - Birsa, J. Pedro - Pavoletti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.06 - 3.49 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Udinese Calcio  (sobota 18:00)
Sampdoria se stále drží na solidní osmé příčce a evropské poháry si udržuje ve zdravé vzdálenosti. Poslední dobou ji ale zlobí forma, která se postupně vytratila. Najde ji favorit na domácí půdě proti Zebrám z Udine?

Na první pohled je to jasná záležitost s domácím týmem coby vítězem utkání. Sampdoria je na osmém místě, na jejím kontě je v tuto chvíli 30 bodů a ve svém středu má nejlepšího střelce ligy Fabia Quagliarellu. Nestárnoucí útočník zraje jako víno a už v této sezoně nasázel úctyhodných 14 branek, takže se na prvním místě dělí o primát jen s Ronaldem a Zapatou. Tentokrát se Quagliarella pokusí o další branku do sítě svého někdejšího zaměstnavatele.

V dresu Zeber z Udine odehrál sezony 2007 až 2009 a nasázel za 73 zápasů pětadvacet branek. Po boku s legendárním útočníkem Antoniem Di Natalem vytvořil velmi dynamickou a nebezpečnou dvojici hráčů, kteří uměli potrápit prakticky kohokoli. I proto bude pro někdejšího hráče Turína nebo Neapole zápas víc emotivní.

"Udinese mám samozřejmě hodně rád, protože mi velmi pomohlo k tomu, kým jsme nyní. Jak po stránce profesionální, tak osobní. Udinese mi dalo šanci, hrál jsem se skvělými spoluhráči a pamatuji si ty časy jako velmi příjemné. Celý ten klub pro mě hodně znamená. Stejně tak ale Sampdoria, které vděčím za mnohé. Rozhodně se ještě nechystám do starého železa a doufám, že Dorii pomohu k dobrým výsledkům," přeje si Quagliarella.

Doria naposledy remizovala v hodně divokém utkání s Fiorentinou, k vidění bylo šest branek. Tentokrát se musí trenér Marco Giampaolo obejít bez několika hráčů, protože karty zastavily Ramíreze a zranění zase trojici Barreto a Caprari s Linettym.

Zebry naopak budou v Janově téměř kompletní. Do hry se vrací záložník Rolando Mandragora, který si odpykal karetní trest. Udinese po třech zápasech bez porážky nestačilo v minulém kole na Parmu a na své půdě jí přenechalo všechny body. Nyní je až na patnáctém místě a má stále starosti se záchranou. Především špatná ofenziva ho trápí, neboť Udinese dalo jen 17 gólů.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Andersen, Tonelli, Murru - Praet, Ekdal, Jankto - Saponara - Quagliarella, Gabbiadini
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Musso - Opoku, Nuytinck, Troost-Ekong - Larsen, Fofana, Behrami, Mandragora, D’Alessandro - De Paul, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.41 - 4.57
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - SSC Neapol  (sobota 20:30)
V sobotu večer se na milánském San Siru uskuteční velká událost. AC Milán totiž přivítá Neapol i s jejím trenérem Carlem Ancelottim. Děvetapadesátiletý kouč se vrací na půdu svého někdejšího týmu vůbec poprvé. Pro obě strany to bude důležitý zápas. Neapol hájí druhé místo a ráda by se přiblížila Juventusu, zatímco Rossoneri bojují o čtvrté místo a návrat do Ligy mistrů. V prvním zápase na San Paolo zvítězili po velkém obratu hráči Partenopei.

Milán v úvodu nové sezony vedl na půdě Neapole 2:0, ale slibné vedení nedokázal udržet a po třech inkasovaných brankách nakonec utkání ztratil. Ani v letošní sezoně to není ze strany Rossoneri ono, ovšem vedení dělá vše pro to, aby návrat starých dobrých časů přišel co nejdřív. Milán v lednu představil nové akvizice - Brazilce Paquetu z Flamenga a polského kanonýra Krszystofa Piateka z Janova, kteří by měli slavnému celku pomoci v cestě zpátky na výslunní. "Včera na tréninku už prokázal svoje kvality. Je fyzicky silný, chce dávat góly, má schopnost zaútočit z hloubky, to se mi na něm líbí. Má velké nadšení, jsem si jist, že nám pomůže," vyjádřil se k Piatekovi jeho nový trenér Gennaro Gattuso.

"Paquetá? Opakuji, že je to atypický Brazilec. Jsem si jist, že může být ještě lepší, než je teď. Už od začátku jsem ho viděl připraveného, ne nadarmo začal hrát hned po svém příchodu. Hodně od něj očekáváme," dodal na adresu další posily Gattuso.

AC naposledy zvítězilo v Janově 0:2 a tři body by rádo získalo i proti silné Neapoli. "Abychom doma získali body, potřebujeme předvést skvělý výkon. Proti nám bude stát tým, jehož technická a taktická stránka vyvolává v soupeřích děs," varoval před soupeřem Gattuso. Milánu aktuálně patří čtvrté místo s jednobodovým náskokem, takže jen výhra ho stoprocentně udrží na čtvrtém místě i po tomto kole.

Neapol bude na San Siru v pozici favorita. V posledních letech se Partenopei proti Milánu daří a hodně zajímavé bude sledovat Carla Ancelottiho, současného kouče Neapole a někdejšího lodivoda Milána. Ancelotti vyhrál v červenočerných barvách vše, co se dalo, včetně Ligy mistrů (2003 a 2007).

Hosté od začátku sezony stejně jako zbytek týmů marně nahánějí suverénní Juventus a na druhém místě tabulky si tak trochu hraje svojí soutěž. Neapol má před třetím Interem náskok sedmi bodů. V minulém kole totiž využila jeho zaváhání se Sassuolem a sama doma porazila Lazio 2:1.

AC Milán se bude muset obejít bez Caldary, Biglii, Bonaventury, Zapaty i náhradního brankáře Reiny. Připraven bude Krzysztof Piatek, avšak od začátku se na hrotu útoku objeví prověřený Patrick Cutrone. Carlo Ancelotti má k dispozici takřka kompletní kádr, jedinou výjimku tvoří obránce Chiriches.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Calabria, Musacchio, Romagnoli, Rodríguez - Kessié, Bakayoko, Paquetá - Calhanoglu, Suso, Cutrone
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Meret - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Callejón, Fabián Ruiz, Diawara, Zielinski - Milik, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.55 - 3.26 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Juventus FC20182041:1156
2.SSC Neapol20152339:1847
3.Inter Milán20124431:1440
4.AC Milán2097428:2034
5.AS Řím2096537:2633
6.SS Lazio2095629:2332
7.Atalanta Bergamo2094744:2731
8.UC Sampdoria2086635:2630
9.Parma Calcio2084819:2428
10.ACF Fiorentina2069528:2127
11.Turín FC2069526:2227
12.US Sassuolo2068630:3226
13.Cagliari Calcio2049719:2721
14.Janov CFC20551025:3720
15.Udinese Calcio20461017:2518
16.SPAL 201320461016:2818
17.Empoli FC20451124:3917
18.Bologna FC20281016:3014
19.Frosinone Calcio20171212:4210
20.Chievo Verona20181114:388
Bodové odečty
Chievo Verona-3podvody v účetnictví

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (418)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dneska si myslim, že ACM urvou aspoň bod

Reagovat
smazaný uživatel

Mame sancu aj na tri Bude to vyhecovane. Dufam, ze nastupi Piatek a zavesi tam rozhodujuci gol. Ak podame kvalitny vykon, mame velku sancu aj ked to bude tazke. Som rad za nove uz podpisane posily do obrany - Abanda a Djalo

Reagovat
LesyJePan

“Posily”

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hej, urcite budu

Reagovat
LesyJePan

Do budúcnosti ano, ale myslím že obaja zatiaľ budú hrať za primaveru.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak som to myslel, ty si to lepsie napisal

Reagovat
LesyJePan

Môžeme len prekvapiť, dúfam, že hráčov Gattuso poriadne vyhecuje. FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to je nasou vyhodou, ze mozeme prekvapit Ale uz by sa patrilo, lebo z poslednych 15tich duelov iba raz sme uspeli a to je masaker vizitka Dnesne vitazstvo si myslim, ze by nakoplo sebavedomie timu a bola by sanca na udrzanie sa v prvej stvorke.

Reagovat
LesyJePan

Ano vyhoda to je, ale ja Gattusovi uz moc neverím, stále hráme zle a jedine co od neho cakam je, že dokáže hráčov poriadne namotivovať pred takýmto zapasom. Žiaľ čo sa týka našej taktiky a obrazu samotného futbalu tak je to stále slabé. Možno sa niečo zmení keď sa vráti Biglia a v strede neuvidime duo Kessie- Baka spoločne.

Aj ten Borini sa mi vidí na krídle lepšie ako Calhanoglu. Ale Rino tam samozrejme pošle svoje kone. Nad nasadením Calabriu na ukor Contiho sa uz ani nechcem rozculovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tym Gattusom suhlasim, on moze max vyburcovat. Herny prejav je taky nepekny pre oko divaka, keby aspon vysledky boli lepsie. Cudujem sa, ze tam stavia stale turka lebo tiez si myslim, ze je slaby a uz dlhsiu dobu. Borini viac maka ako turek, lebo ten ked strati loptu tak iba pobehne 5metrov a rukami rozhadzuje. Conti musi chytit rytmus a zvladnut plnych 90minut a potom uz bude mat zaklad isty. Ale tiez by som privital poriadneho trenera.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla otazka casu kdy Benatia nebo Rugani odejde.Nastesti odesel Benatia.Tech 5 top stoperu z toho 4 co meli ambice na zaklad bylo hodne.Caceres je vyborna volba, ten delat problemy nebude, vi do ceho jde a svoje si odehraje.Vyborna vymena.

Reagovat
smazaný uživatel

5 Top stopérov to je vtip, jediný top je Chiellini.

Reagovat
Pinturicchio

... ale Ruga se letos zlepšil, přidal na důrazu, líbí se mi.

Reagovat
andycek1

Reagovat
Largo

5 top stoperu? A kdo z nich je top? Chiellini, mozna talent Rugani.

Reagovat
Nuno čomes

Tady se bude psát talent i když mu bude 30 Protože bude pořád sedět.

Reagovat
Pinturicchio

https://www.football-italia.net/133793/caceres-arrives-juve-medical

No, ona je to vlastně docela logická volba, Cace taky umí zahrát parádní zápas a pak ho pohřbít jednou hrubkou, stejně jako Bena.

Reagovat
Il Architetto

Kolik za Benatiu?

Reagovat
Pinturicchio

Nevím, zachytil sem něco kolem 10.

Reagovat
andycek1

Kam teda Medhi?? Katar alebo United ?? Prípadne ešte niekto?? Podla mňa viac ako dobrý stopér všade inde by hral základ ale Juve je Juve

Reagovat
Pinturicchio

Katar, v United se nedomluvil na platu, takže kvůli půl mega nebo kolik jde do Kataru . V Juve by měl taky hrát, on nebo Rugani.

Reagovat
Nuno čomes

U nás určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes Sampdoria-Udinese na tv seznam!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

to nemaj video v Italii nebo jenom na nekterych zapasech ? ...protoze to penalta fakt nebyla, ale dorovnani rekordu mu preju, ale mel to moc lehky

Reagovat
10

byla a mají

Reagovat
Coutinho10

z ty opakovacky bylo videt, jak si kopl do nohy....z realu to vypadalo na penaltu, ale z opakovacky uz ne....teda aspon ja ji nevidim

https://streamja.com/V14q

Reagovat
10

mně teda z toho zadního záběru přijde, že ho Behrami levou nohou podrazil

Reagovat
smazaný uživatel

když si to zastavíš v moment kopnutí, tak uvidíš, že obránce kopl do země a útočník vyskočil, penalta ani náhodou

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
10

hm, nevidím...ale to je jedno

Reagovat
Nuno čomes

Ty vole co to bylo penalta vůbec.

Reagovat
Zark

To je dost možné, ale co potom ten Behramiho nepřirozený pohyb nohou směrem k útočníkovi Sampdorie?

Reagovat
10

https://cdn.pbrd.co/images/HYnMgcv.png

a to "kopnutí do země" čistě náhodou přišlo v době, kdy trefil Defrela

Reagovat
ED91

Tiež by som to nepískal, ešte k tomu faulovaný hráč vychádzal von zo 16ky...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Pipo123

Mozno tam kontakt bol, ale ten pád hraca, Ved to je komické ako letel. Video by malo tieto simulácie riesit

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rudnevs

To je presne jeden z prípadov, kde to ťažko posúdiť i z videa. Púšťam si to asi tretíkrát a stále som si neni istý, či a nakoľko ho tou nohou trafil.

Reagovat
10

podle komentátora Seznamu je Neapol na Sicílii

Reagovat
Yanek

Curva Sud nikdy nezklame

Reagovat
Yanek

A Turek už to zase kurví... proboha

Reagovat
LesyJePan

Podla mna dnes nieje uplne najhorší. Paqueta naopak kazí dosť veľa ale na nom mi to zatial tak nevadí. Kessie klasicky grc.

Dufam ze prve dve striedania budu Conti - Calabria a Cutrone - Piatek. Nic proti Patrickovi ale chcem dnes vidiet Piateka.

Reagovat
Yanek

Víc by mu to sedělo v záloze. Má tam klasicky několik ztrát a špatně řešených situací. Ale snaha o kreativitu mu upřít nejde, což bohužel maže, když to pak v rozhodující chvíli laxně pokazí.

Reagovat
Yanek

Cutrone podle mě hraje výborně. Presuje, podrží míč, je kde má být. Já bych ho nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Conti

Ale prve striedanie bude klasicky borini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
LesyJePan

*

Reagovat
smazaný uživatel

Rino je necitatelny taktik no

Reagovat
smazaný uživatel

Juj ten paqueta bude vyborny. Výborný nakup

Reagovat
LesyJePan

Len mne sa zdalo že dosť veľa kazil v 1. polcase? Ale inak aj mne sa dost paci

Reagovat
smazaný uživatel

No veru ta strata pri 16ke bola márna. Toto sa hadam rychlo odnauci.pri 16ke sa nesaskuje

Reagovat
rossoneri89

z akej riti vytiahol Neapol toho Malcuita?? .... vyborny je

Reagovat
ED91

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko nepresnosti v hre AC , Kessie úplne mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti víc poláků jak lidí

Reagovat
10

Zielinski hraje dobře, ale ty šance... Hamšík by z toho dal tak 2 góly

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

To si dělá prdel ne s tou rudou na co tam má VAR

Reagovat
M11

To mu jako var potvrdil takovou zlutou ?

Reagovat
10

Na žlutou se přece VAR nepoužívá...

Reagovat
M11

To plati jen pro primou redku ?

Reagovat
10

Jo

Reagovat
M11

Aha.. ja mel pocit ze tam cekal prave s tou rozehravkou potom jakoby resil video.. kazdopadne byt vyhozeny po takovych rukach

Reagovat
10

Tu první kartu si nevybavuju...ale od Massy docela trapas ten konec, je to kkt namachrovanej

Reagovat
M11

Zapackoval tam v prvnim polocase a zastavil rukou balon.. taky ho nemusim..

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
10

Rozhodca

Reagovat
LesyJePan

?

Reagovat
Yanek

V té hře je určitě posun. Hráči jsou sebevědomější a ví co mají hrát, chvílema se na to dobře dívá. Ale pořád je problém v konzistenci. Jednak jsou tam pasáže, kdy hoří celý tým a hlavně řešení finálových a předfinálových situací je špatně v devíti z deseti případů. Na to by se měli rozhodně zaměřit v tréninku. Líbí se mi, že ten tým je složený z mladých a hladových hráčů, kteří se nebojí hrát, ale jestli se posune na další úroveň pod Rinem, tím si fakt jistý nejsem. Rozhodovat se bude v menších zápasech a tam se ty nedostatky bohužel naplno projevujou.

Reagovat
LesyJePan

Rino nie je tým pravým

Reagovat
Pipo123

Kurva tomu AC nemusel odpustiť tie žlté karty

Reagovat
cervo

brasulo neblbni, praskne ti cevka

Reagovat
Pipo123

mal som stávku na počet žltých kariet nad 4,5,

Reagovat
cervo

jaj taaak

Reagovat
mickey mouse

OT: Druhý únorový týden budu v Římu, zvolit zápas LM AS - Porto, nebo raději Lazio - Sevilla? Kde je větší šance, že bude plný stadion?

Reagovat
Forza_Inter

Urcite AS-Porto

Reagovat
Coutinho10

oboje

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska zvitezime 6-5 golem Patrika v 94.minute mark my words

Reagovat
Largo

To jsem zvedavej. Bez Ündera, Florenziho a s Džekem na hrotu? Fakt nevim, kdo by dal tech 5 branek

Reagovat
smazaný uživatel

6 Under dal mene golu nez El Sha Bryan, Kolarov, stejne jako Fazio :)

Spis verim, ze Bryan pujde zase vice do zakonceni z druhe vlny, s Nzonzim za sebou, dame z rohu, bude i pencla a Stephan potvrdi navrat :) Na Edinovy goly se ceka uz vecnost, hladovi Patrik a Nicolo, Justin taky ma sance. Je treba verit

Reagovat
Largo

5. Ten sestej jsi prece psal Schicka, tak ten je jasnej. Myslim, ze to bude golovy utkani, ale bohuzel pri ty soucasny forme v utoku verim daleko vic Atalante.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne

Atalanta má doma z 9 zápasů 4-2-3 a 15:7, my venku z 10 mačů 3-3-4 a 10:10, to přestřelku nenaznačuje. U formy za 5 zápasů má Atalanta vyšší průměr, ale kanonáda je spíš mé zbožné přání :)

Zapata 3, Papu (p), Iličič - Cristante, Džeko, El Sha 2 , Kolarov (p), Shick :)

Reagovat
smazaný uživatel

Lorenzo 4 áčka

Reagovat
Lech

To by bxlo hezky, jen skoda ze do 85.minuty budem koukat na Dzeka. Imo ten uz na vic jak 10 golu v sezone nema

Reagovat
smazaný uživatel

To nebude vadit, když budou mít 10+ gólů další 4 hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Už je oficiální trvalý přestup Romana Macka a Centrim Kemaraj Do Lugana za Nikitu Vlasenko a Eduarda Masciangela do Juventus, Lugano dostává tyto dva hráče a ještě peněžní částku ktera není ale specifikována

Reagovat
Pipo123

Pravdepodobná zostava Strakosha; Bastos, Wallace, Radu; Parolo, Luis Alberto, Leiva, Milinkovic, Lulic; Correa, Immobile.

Parolo na pozícii obrancu?

Reagovat
Zark

tpčo, chievu neuznali gol a ještě měli kopat penaltu...

Reagovat
10

penalta jasná, ten neuznanej gól dost na hraně, ale Pelli si to mohl pohlídat líp

pak ta penalta za "ruku" Gersona mi přišla taky úplně mimo...

Reagovat
Benesse

Chievo pekne

Reagovat
10

Viola tuhle sezonu hraje strašně naivně a hloupě, to je jak nějakej tým z Bundesligy...Chievu naopak věřím, že by záchranu mohli dát, mají osobnosti, dobrýho trenéra, systém

Reagovat
Pipo123

Murgia na 18 mesačné hosťovanie do Spalu snad sa rozohraje a neskôr nahradí Parola

Reagovat
Largo

Olsen; Karsdorp, Manolas, Marcano, Kolarov; Nzonzi, Cristante; Zaniolo, Lorenzo Pellegrini, El Shaarawy; Dzeko

Marcano?

Reagovat
Pipo123

Neskutočné zápasy toto

Reagovat
10

Fiorentina skóre 7:6 za 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Karsdorp, Marcano, Nzonzi, to bude oda na radost. Rozjebu nas v defenzive na franforce.

Reagovat
Lech

Koho si chtel vlastne pred sezenou na pozici Nzonziho, protoze Gonalonse myslim ze asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to kludne mohol zostat aj Gonalons, este by sme usetrili. Napr. Torreiru

Reagovat
Largo

Reteee. Džeko!

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopim, ako moze byt Dzeko kapitan

Reagovat
Largo

Dal bych pasku treba Pellegrinimu, Kolarovi nebo Manolasovi. Ty tam drou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznacne Manolasovi

Reagovat
KillSwitch

Ten Ilicit ma tazky den

Reagovat
Largo

Mit na stoperu Manolase dvakrat, tak neinkasujem snad ani gol. Zatim vybornej. Jinak mi prijde obrovska mezera mezi stoperama a zalohou. A tam je Atalanta nejnebezpecnejsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Papu i Ilicic jsou mezi lajnami skvělí, trochu mi přijde, že Nzonzi zbytečně vytahuje místy, a hlavně Marcano hraje zónu, když má být na hráči a naopak, ale třeba dá dva góly, pokud si ještě nějaký roh vypracujeme.

Nicolo ztrácí míče, ale zas už má dvě áčka.

Lorenzo je vymazaný z hřiště a když už se dostane k míči, neposlouchá ho. Jinak se to musí vydržet, protiútoky ještě budou, doufejme, že pošle Patrika dřív než v 85.

Reagovat
Largo

Souhlas, zvlášť Lorenza si všímám no. Nevim, čím to je. Sou tam dva stupně, tak je mu možná zima

Nicolo ztrácí, ale na týhle pozici jsem to čekal horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Kostas má dneska zas ten superhero zápas kdy zmagentizuje a zblokuje 28 střel.

Škoda, že Marcano je pozičně mimo. Nevím, jestli by tam byl Santon horší.

Reagovat
Frantszek

Edinek. Se bojí o pozici nebo co?

Reagovat
Andis

A před kým prosím tě

Reagovat
Largo

Nebojí. A to je právě škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom hřišti dělaj hráči jako Džeko, nebo Nzonzi radši Tumminela s Gonalonsem

Reagovat
Frantszek

Nějakej vtip který mi unikl?

Reagovat
smazaný uživatel

jenom takový rejpnutí

Reagovat
KillSwitch

2 goly ti nestacia?

Reagovat
smazaný uživatel

stačí

Reagovat
GEGE

Co ti jebe Berisha

Reagovat
Frantszek

Pič...oooooo. Čekal jsem průser jak vrata a zatím opak

Reagovat
10

Bergamo na ručník...ať žije Eredivisie

Reagovat
Frantszek

Akorát se bojim, že Zani dlouho nezůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho sexy matka je Římanka tělem i duší, nenechá ho jít

Reagovat
Largo

Stejnej vliv jako na Tottiho. A táta Igor taky říkal, že z Říma nikam nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KillSwitch

Takyto lahky priebeh som teda necakal...nepoznate nejaku stranku kde davaju hodnotenia na hracov v priebehu zapasu?

Reagovat
LesyJePan

Vyskusaj aplikaciu sofascore

Reagovat
KillSwitch

Diky

Reagovat
Andis

whoscored.com ...ale samozřejmě je na základně vybraných proměnných. Příklad: zápa skončí 1:0 na 99% hráč co dal ten gol je mužem zápasu. Vypovídající hodnota téměř žádná. Ti musí být jasné že už teď Džeko podle jejich hodnocení bude muž zápasu...pokud nespustí kanonádou náhodou někdo jiný.

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaadhera, konecne dokazeme premienat protiutoky. Dzeko si za prvy polcas zasluzi pochvalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

v Římě vedla Atalanta 3:1, skončilo to 3:3...tak schválně

Reagovat
Frantszek

Reagovat
GEGE

pome

Reagovat
Largo

Kušuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy uz zabodoval

Reagovat
Alberto Aquilani

Ježišikriste, hento je presne gól, kvôli ktorému to môžu vpohode otočiť...

Reagovat
10

Alisson by takovej chytal do zubů

Reagovat
Alberto Aquilani

A Cassetti by Castagneho zlomil"vejpul"

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obligatne dvojgolove vedenie, bude 3:3?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nebude 5:6, ale 3:5, no co

Místy ale přestávali běhat, to jim dalších 45 minut neprojde.

Reagovat
Largo

Teď bude Atalanta nažhavená. Jen se nezbláznit a bejt pozornější. Při tom gólu obránci úplně zaspali.

Reagovat
Frantszek

Ten Mancini nevim, nevim. Zatím je to vlastně všechno přes jeho stranu a za 25 Mega?

Reagovat
KillSwitch

Gomez

Reagovat
Eldarion

Ilicic musel byť včera na dobrej párty

Reagovat
Frantszek

Dneska patří k jedněm z nejlepší Římanů

Reagovat
10

to je aspoň tým ta Parma, beton v 9 lidech, k tomu 2 běžci a reálně hrajou o Evropu

Reagovat
LesyJePan

velmi sympatický, im to prajem.

Reagovat
10

sorry, Parmo

Reagovat
GEGE

Papu kral!!Jeste jeden borci

Reagovat
smazaný uživatel

Do pice Olsen aspon sa hod po lopte

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Stek.

Reagovat
LesyJePan

Pippo Inzaghi asi po zápase letí, tým bývalým hviezdam AC to trenovanie vobec nejde

Reagovat
Largo

Fandění Římu někdy fyzicky bolí.

Reagovat
Frantszek

Poslední roky většinou.

Reagovat
smazaný uživatel

Odjakživa.

Reagovat
KillSwitch

Ze som si ja nevsadil

Reagovat
10

rigore paa...Bergamo

Reagovat
Frantszek

Je to možné? Je to opravdu možné???

Reagovat
KillSwitch

To je vul

Reagovat
10

Libor Došek tyvoe...

Reagovat
GEGE

zruší se ta žlutá?

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
10

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Eldarion

Hovorím si, že pustím si popri robote Seriu A do pozadia a bolo to vynikajúce rozhodnutie

Reagovat
Frantszek

To mrdam normálně. Trham dres. U jiného týmu bych řekl scifi.... Ale u AS. Normálka

Reagovat
Francesco Totti AS

to muší bavit takový fotbal

Reagovat
10

Olsen s sebou aspoň teda hodil, no

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ked bola lopta v branke . Brankar sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam slov, super defenzivu mame, hlavne v strede pola

Reagovat
Pipo123

Nechapem ten trend ktorym sa uberá Seria A, toto vidime kazde kolo, niekto vyhrava a neustale hraje hura futbal. AS ziadna snaha zmenit tempo zapasu, prave naopak rychlo dopredu akokeby prehravali, ale to neplatí len pre AS, takto hlupo hraje 18 klubov SA

Reagovat
10

Genoa - Roma 4-3 (0-2)

Marcatori: Mexes 6′, Burdisso 18′, Totti 45′, Totti 53′, Palacio 54′, Paloschi 68′, Palacio 70′, Paloschi 85′

deja vu

Reagovat
Alberto Aquilani

A po tom zápase sme vyhodili trénera. Kiežby

Reagovat
10

Montella i Zeman jsou volný

Reagovat
Largo

Toho nevyhoděj. Do konce sezony ne.

Reagovat
blaugrana

Človek by povedal, že ženský tenis sa ťažko tipuje, kokot, Seria A je úplne niekde inde.

Reagovat
KillSwitch

Naposledy padlo tolko golov v Serii A asi pred 20timi rokmi

Reagovat
smazaný uživatel

vravim si ked dala atalanta na 1:3 ze daju na 3-3...taka rimska klasika zachvilocku 4-3

Reagovat
GEGE

Olsen neskutecna dira...

Reagovat
10

a to ještě v prvním poločase úplně podběhl ten centr na Zapatu, kterej nepochopitelně netrefil bránu...

Reagovat
GEGE

rusi se ta zluta Ilicicovi?

Reagovat
10

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson by dnes dva chytil

Reagovat
smazaný uživatel

Alisson se stal za rok nejlepším brankářem za posledních 90 let, z nichž 80 jsme měli v kase tragédy, Olsen je furt nadstandard. Ještě nám letos mnohokrát zachrání prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak preco sme si ho kurva nenechali?????? Lebo nemame prachy si strc za klobuk. Lebo mame kokota majitela a rovnake vedenie ako on. Olsen nie je nadstandard, je to len priemerny brankar, ktory v 28. rokoch ani nevie ako k nam prestupil z pojebanej Kodane. Alebo popusta lacne goly

Reagovat
Lech

Ja mu pral prestup o level vys (coz Live je jen o pul levelu), zaslouzil si to. A co si budem povidat, s rimem by nic nevyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud sledujes klub, znas prijmy, vis, proc jsou dulezite rocni bilance a proc jeste dalsi min. 3 roky budeme prijimat kazdou takovou nabidku, i kdybychom delali kazdy rok semifinále LM.

Mame prachy, teoreticky. Nemame prijmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mu to nevyšlo, jinak je spolehlivý. Letos rozhodně není horší než váš přehypovaný spratek a kromě toho umí i nohama.

Reagovat
Yanek

Reagovat
10

ty si taky přeháňka tyvoe...třeba na ty trapsy s Janovem si zapomněl?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze startu byl špatný, pak ok. Srovnávám se všemi mantáky kromě Alissona.

Reagovat
10

na mě teda působí úplně stejně, jaké všichni ti "mantáci", pokud teda mluvíš o brankářích AS jako byl Stekk nebo Goicochea...jinak těch 80 z 90 let tragédů v bráně je ještě větší přeháňka

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna prestreluju vuci historii, ale krom Antonioliho, jedn nebo dve sezony Pelizzoliho..? Za poslednich 30 let nikdo konzistentne dobry.

Reagovat
Alberto Aquilani

Doni 2005-2008, De Sanctis mal výbornú prvú, Poliak chytal tiež výborne. Julior Sergio bol v 09/10 famózny

Reagovat
10

Reagovat
10

30 nebo 90 let teda? protože už jen kvůli Tancredimu je totální nesmysl tohle napsat...Goiko, Curci, Stekk, Sanctis, to beru, ale jinak souhlasím s Albertem dole, třeba Doni byl několik sezon top

Reagovat
smazaný uživatel

Doniho beru, ok. Jednosezónní záležitosti ne.

Tancredimu posílám velkou omluvu. Asi mám fakt přejebané :D

Reagovat
Alberto Aquilani

On preháňa, ale aj ty. Veď na Olsena si zasadnutý už od začiatku. To je jak pri zápase s Juventusom. Chytil tam 3-4 100% šance, ale ty prídeš a vysmeješ ho za ten gól, kde odpískal faul naňho. Akurát mi spadol stream, nevidel som ten Toloiov gól, ale nevyšiel mu zápas dnes a len zápas s Janovom, kde sme koniec koncov vyhrali, a na nejakú ďalšiu jeho vyloženú chybu po ktorej padol gól si proste nespomínam. Naopak, toho dosť pochytal. Jasné, nie je to Alisson a vôbec by som sa novému brankárovi v lete nebránil, tie jeho boxovania 1 rukou ma vytáčajú, ale to porovnanie s Donnarummom nie je odveci, horší ako Donnarumma túto sezónu rozhodne nie je.

Reagovat
10

v čem přeháním, že to je normální průměr? třeba i s Torem mi přišlo, že se ten Ansaldiho gól dal chytat, přijde mi pomalej, na vysoký míče s jeho výškou skoro až nelogicky špatnej, což možná na srovnání s Donnou je, ale u něj si od finále poháru nevybavuju nějakou šílenost a hlavně teda mu je pořád 19 let, takže se ty chyby v koncentraci dají částečně omluvit...

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak ty ho skôr staviaš do pozície nie priemeráka, ale až totálnej diery. Veď už teraz toho chytil omnoho viac ako Steke s Gojkom dohromady. BTW, koho by mal a mohol Rím tak miesto neho priviesť? Mňa teda moc mien nenapadá. Iba z čistej romantiky by som chcel Mema Ochou :D

Reagovat
10

Cragno je super, Consigli taky docela vyzrál...ale Roma potřebuje trošku specifickýho brankáře, na vás je Cragno asi moc nudnej, Ochoa by asi požadavky splňoval

Reagovat
10

teď jsem si vzpomněl na Keylora Navase, to je brankář s DNA Maggiky a možná by to pro Monchiho nemuselo být tak nereálný...

Reagovat
Alberto Aquilani

Alebo Sergia Ricca. Ten je zas podľa pipa lepší jak Alisson. Navasa by som bral.

Reagovat
10

Rico se mi taky líbí, jenže co to je za hráče/ambice, když jde dobrovolně do Fulhamu..?

Reagovat
smazaný uživatel

Desiatka po tom ako si ho skritizoval môžeš čakať ze do konca sezóny bude chytať ako ploboh môžu sa ti Rimania poďakovať...

Reagovat
10

to ne, pro mě je to průměr, ale ne nějakej tragéd, to nebude fungovat

Reagovat
Yanek

Co tam předvádí Bologna fakt nechápu, Pippo letí

Reagovat
Eldarion

Zaslúžene, pravý bek dostane redku a ani nevystrieda a vzápätí dva góly cez tú stranu ak sa nemýlim.

Reagovat
Yanek

Myslím, že už ani hráči za ním nestojí.

Reagovat
Eldarion

Čítal som ako ho agent jedného hráča Bologne zvozil, že (Inzaghi) je totálne mimo a nevie čo tam robí ktovie aká je realita ale som prekvapený, že ho tam stále držia. Aj keď zajtra asi už bude na miesto neho Mihajlovič

Reagovat
Eldarion

Cítim ten Ilicicov gól. Ale môže byť kľudne dnes aj vlastný

Reagovat
Alberto Aquilani

Hipsterovinka s Faziom pome to prehrať

Reagovat
Largo

Reagovat
KillSwitch

Nemozem sa na to pozerat...ved su uplne splaseni...si nevedia prihrat ani len

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa stalo s Olsenssonom?

Reagovat
smazaný uživatel

To co je za otazku???

Reagovat
smazaný uživatel

To reagujem na to ako sa teraz neviem ktorý fan Romi robil nad Olsenom pod každým článkom a písal presne, že načo bol Alisson a tak...

Reagovat
KillSwitch

Skoda...ku koncu som uz fandil Atalante

Reagovat
Lech

Reagovat
10

4 nedělní zápasy, 22 gólů

Reagovat
Pipo123

Uz aj stavkove sa poučili, spominam si ako pred rokmi som daval obaja gol v zapasoch, kurzy bolo 2 a viac a teraz? 1,5 atd. To uz sa približuje kurzovej ponuke na Holandsku ligu

Reagovat
Zark

A teď člověk pláče, že to nedával dříve za barák...

Reagovat
smazaný uživatel

hanbim sa za to co predviedli....atalanta nas totalne prehrala...nieco TRAPNE sme previedli

Reagovat
Largo

Reagovat
Frantszek

tak tohle je výhra.

Reagovat
Alberto Aquilani

Gasp si v 2. polčase vytrel s hipsterom prdel. Ale s Donim v bráne by sme tento zápas asi vyhrali. Henten čurák čurákov to stále drží na tej hrane vyhadzova a to je na tom najhoršie. Normálne si myslím, že ho tam dosadil Tare, aby narobil čo najviac škody. Zatiaľ mu to ide náramne, nepamätám si, že by sa niekto dokázal s takýmito výsledkami na tej lavici držať tak dlho.

Ale na LM 1 bodík, takže všetko vpohode. Hipster s prehľadom

Reagovat
Pinturicchio

To mi nepřijde jako špatná sestava, akorát místo Brozovice bych tam dal někoho jiného.

Reagovat
sinter

nie je koho

Reagovat
Deki

je špatná, křídla Dalbert - D'Ambrosio je čistá kvalitka, jsem zvědavý jak budou na lajnách kmitat. Spal asi přešel na 3-5-2, protože teď nemá levý křídlo. škoda, že se tím odstavil i Politano. Miranda nehrál pořádně 2 měsíce a ten střed je prostě taky zoufalství, ale není koho no... jediný plus týhle sestavy je, že bude hrát Lautaro s Maurem. otázka je, kolik míčů dostanou...

Reagovat
Mihal

Osobne som rad, ze je tam Lautaro (aj ked ho moc nepreferujem), lebo Icardi je posledne zapasy strasne jalovy. Som rad, ze Spall skusa zmenit zostavu a posadil Perisica, ale Politano musi hrat..kludne miesto dambrosia. Ved je tam 5 defenzivnych hracov mimo neho...

Reagovat
sinter

Reagovat
Dejwa

proč to nezkusit, když toho očividně moc nefungovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nesrala by mě sama o sobě remizka na Atalantě, bez ohledu na to vedení, bylo jasné, že budou domácí bušit do poslední vteřiny. Ale sere mě, že po 3. gólu přestali hrát. S trochou snahy mohlo být ještě 5-6 dost nadějných protiútoků.

Co už. Doma se musí s AC vyhrát.

Edin od 60. minuty trequartista bez zájmu, Zaniolo měl zůstat na křídle, protože pak byl ten střed úplně otevřený, Florko měl jít místo Pelleho i na pozici. Justin tam běhal na hrotu proč.

Robin ztvrdnul, zajebal, ale celou sezonu patří k nejlepším, nemá smysl na něho p...vat.

Tleskám Gaspovi. Jeho hráči mají fyzičku jako stroje, žádný z hráčů se nebojí hrát rychlý fotbal ani individuální akce, stopeři klíčovíí v podpoře zálohy, třeba Toloi dneska skvělý.

Reagovat
Eldarion

Ten súboj AS vs. AC bude veľká komédia, oba tímy absolútne bez systému alebo koncepcie hernej. Rozhodne štastie a individuality pravdepodobne.

Reagovat
Lech

Ilicic taky zajebal co mohl, a rozhazoval na neho nekdo rukama? Nebo Papu pri nejake zajebane akci...nikdo kdo by delal nejake zbxtecne netymove grimasy. A u nas? Dzeko v jednom kuse, Shaarawy taky, frajirci pojebani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

S takouto obranou, defenzivou v strede pola a aj brankarom (na Alissona sa Olsen zdaleka nechyta), sa nic ine cakat nedalo. To, ze kokot Monchi priviedol sracov, bolo jasne od zaciatku. Dnes tomu chybal uz len Pastore

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Spalletti bol asi dlho na slniecku alebo neviem co chce povedat touto zostavou. Ale tak, treba verit trenerovi, vsetci chceli Lautara v zaklade s Icardim, tak ho tam maju :)

Reagovat
Antijuve

Jestli v téhle sestavě Inter nevyhraje, tak Špalek do konce života nebude mít odvahu změnit ani prostěradlo na posteli.

Reagovat
smazaný uživatel

boze :)))))

Reagovat
10

teď jsem se trošku vyděsil, co jde Izzo ukazovat do tý kamery

Reagovat
Mihal

No my sme tazko v pici... Niektori priaznivci AC tu hejtuju hru svojho klubu ale ked si porovnam ich vcerajsi vykon s nasim doterajsim po zimnej prestavke tak AC je herne urcite nad nami...

Reagovat
cresposuper

Handa mimo, ale Izzo podla mna fauloval

Reagovat
Mihal

Handa mimo? Ja fakt nechapem tieto poznamky... Hral si niekedy futbal?

Reagovat
cresposuper

ano, ak nechyti toto, tak je mimo

Reagovat
Mihal

Ok... Mal by si ist chytat, alebo minimalne robit trenera brankarov...

Reagovat
10

Handa je zaříkávač míčů, já tý jeho snaze ovládat míč vlastní myslí fandím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

Reagovat
Deki

hra hodně špatná, bod bude maximum. prostě klasická zimní etapa... ještěže ztrácejí i ostatní...

Reagovat
Nuno čomes

Ok první poločas jsem neviděl, ale co to je kurva za sestavu?

Reagovat
Nuno čomes

Miranda ty zdechlaku upaluj z toho hřiště.

Reagovat
Mihal

Tam nie je ani len minimalny naznak kreativity necakal som zazraky ale toto je fakt otras...radja to urcite nevytrhne

Reagovat
10

pustil jsem si kvůli Tonalimu Bresciu, v 55. minutě 3:3, takže sleduju dneska už třetí zápas v řadě, kde padlo 6+ gólů...co se to děje kua?

Reagovat
Airus

Tonaliho musíme urvat a poslat tak na dvě sezóny hostovat do lepšího týmu. Fiore, popřípadě Lazio.

Reagovat
10

je to pan fotbalista, ale takovej vpičista trošku, to je jedna z mála věcí, kdy Andreu fakt připomíná

Reagovat
Airus

Rozhodně zatím nepůsobí že by mohl vypěstovat takovej "glorious beard" jako Andrea

Reagovat
Eldarion
Reagovat
Airus

možná tak z Juve na hostování :D Ale Gattusovo AC by mu podle mě nesedlo

Reagovat
10

je to fakt hra o velkej jackpot, aby ho nakonec všem nevyfoukla Chelsea...

Reagovat
Eldarion

pevne dúfam, že s tou politikou nakupovania mladých talentov čo zaviedol Gazidis po ňom skočíme. Ešte keď Tonali takto prehlasuje, že je Milanista a chcel by hrať pod Gattusom tak je to povinnosť sa o ten prestup aspoň pokúsiť

Reagovat
10

Kessieho by aktuálně posadil s přehledem, takovej hráč vám v záloze chybí...ale snad půjde do Juve

Reagovat
10

4:4, Tonali břevno...zábavnej fotbal, ale fakt to v Itálii začíná vypadat jak někde v Holandsku

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel,že je to hloupý a naivní jako v Bundeslize

Reagovat
10

musel jsem jí ještě dál, dokonce to není ani první holandská, ale spíš ta druhá

Reagovat
Panděvova ofina

Dambrosio je tam absolutně na nic, stejně tak, jako Vecino. Ti hráči jsou naprosto bez myšlenky. Absolutně nekreativní záloha, která se tam jen "pohybuje" aby se neřeklo. A aby toho nebylo málo ,tak jsem nedávno viděl nějakou statistiku ohledně driblingu a hráči Interu na tom byli hrozně špatně ve srovnání s ligou.

Reagovat
Deki

Reagovat
Nuno čomes

Hlavně ze mě tady za D´ambrosio pravidelně lynčujete, za trageda

Reagovat
Panděvova ofina

Nainggolan nedokáze z velkého vápna trefit bránu, to je taky skvělý. Oni snad netrenují střely na bránu, nebo přecházení přes protihráče? A ty centry od Dalberta?! Ten skaut, co se byl dívat v Nice byl evidentně na drogách, nebo slepý.

Reagovat
Nuno čomes

Teď jsem viděl ten gol, handanovic by si měl pořídit hůlku od Harryho Pottera, aby něco chytil

Reagovat
Pipo123

Strakosha - Bastos, Wallace, Radu - Parolo, Leiva, Alberto, SMS, Lulic - Correa, Immobile

O kurva on je ozaj Parolo ako obranca, to bude najpomalší wingback vo futbale

Reagovat
10

zrzavý vousy, černý obočí a blond vlasy...grande bellezza Ansaldi

Reagovat
Deki

tak už i politano tvle... kristepane, to je trága... zabitý 2 hod, že jsem se radši neučil...

Reagovat
cresposuper

Politano je blbec, ale bol to jasny faul a Aina mal ist von

Reagovat
smazaný uživatel

citim sa za nich trapne. dementi. myslim, ze kriza je tu, uz pojdeme v tabulke len nizsie

Reagovat
Panděvova ofina

Tak jsem asi viděl vše. Mimochodem názorná ukázka našeho přecházení přes protihráče. Viděl bych to tak, že nikoho v létě neuplatníme. Většina z nich ukázala pouze náchylnost ke zranění a nepotřebujeme.

Reagovat
Deki

výkon a hra k zblití

přestali jsme dávat góly, protože je prakticky není z čeho dávat. Icardi potřebuje šance, ale ty mu nikdo nevypracuje. když už je možnost alespoň vystřelit z rozumný vzdálenosti tak ti dřeváci v čele s Radjou vystřelí 3m nad břevno...

Dalbert, D'ambro, Vecino, Brozovič a Mario můžou v klidu a tichosti v létě odejít. tam je ta individuální kvalitu těžce podprůměr.

vrcholem sezony bude, pokud se kvalifikujeme do LM, na víc tenhle tým opravdu nemá. z poháru nás v týdnu vyřadí Lazio a v EL je strop osmifinále. zkrátka jako každý rok... vcelku dobrý podzim, zimu prosereme a od dubna to budeme honit a věřit x dalším týmům, že oberou o body naše konkurenty. že se tomu ještě divím

FORZA INTER!

Reagovat
Nuno čomes

Do Vídně jsem chtěl jet, ale regulérně na to asi seru.

Reagovat
Mihal

V zime asi nas kader rok co rok rozmysla kam by kto isiel prec... Lebo na vykon v zapasaoch sa nikto nesustredi... Som rad ze som druhy polcas nesledoval. Forza Inter a zobrat vyplatu kazdemu jednemu

Reagovat
cink

Nejhorší výkon roku.

Hrát 5-3-2 je blbost.

Naše záloha je jedna velká tragédie ale vecino aspoň bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Vážně je Bonucci kapitán?

Reagovat
svkmd

Dybala

Reagovat
Malresi

To Juve ma vzdy take problemy, ked je super fyzicky dobre pripravenh a zapaja do hry vysoky pressing? S takymto vykonom by Juve proti City alebo Poolu dostal dardu.

Reagovat
svkmd

pls nebuď odborník po 15 minútach

Reagovat
Malresi

Normalne sa pytam. Kazdy normalny clovek visi, ze hrajh napicu.

Reagovat
svkmd

no veď práve že každý vidí že to je napiču. Ktokoľvek proti nám keby hrá tak dostaneme ale snaď to pojde výkon smerom nahor

Reagovat
10

pokud to někdo hraje tak dobře jako Lazio těch první 15 minut, tak logicky ano...ale to nikdo nevydrží, Lazio to zkusilo na hranu a teď imho půjde dolů

Reagovat
Malresi

Dik za odpoved. Snad postupite s Atletmi, my s FCB a uvidime, ako by ste si poradili s nasim pressingom, ktory by netrval iba 15 minut.

Reagovat
10

jsem pro

Reagovat
Malresi

Za predpokladu, ze nas da zreb dokopy, samozrejme

Reagovat
El Cid z City

Juve zkušeně vyčkává, lazio to nemůže vydržet.

Reagovat
10

proč ty ku°°y z Lazia vždycky hrajou nejlíp proti Juve? s takovýmhle nasazením nehrajou ani derby...

Reagovat
ED91

Reagovat
Airus

Takhle trapnou zálohu jsem nečekal, Allegri zase spoléhá na zázrak

Reagovat
Melchior

Nevím proč, přijde mi kolikrát, že bez toho Pjaniće tam není žádná kreativita uprostřed... třeba to zlepší ten Ramsey

Reagovat
Airus

Když chce Allegri jako kreativní článek zálohy Matuidiho, tak se není čemu divit. Je to postavený na hovno

Reagovat
KillSwitch

Ronaldo ma dneska kramy?

Reagovat
10

Can další tragickej zápas, hlavně se žlutou kartou je už teď na vystřídání, protože on jde do každýho souboje jak idiot

Reagovat
Melchior

ten je dnes na facku

Reagovat
10

s těmahle výkonama jsme si mohli nechat Sturu a ušetřit těch jeho 5m ročně

Reagovat
Melchior

no, místo něj bych bral dnes snad i Padoina

Reagovat
10

když se mohl vrátit Caceres, tak proč ne Pado

Reagovat
Oxbow

A tohle jako neni ruka mi chce nekdo rict?

Reagovat
10

je, ale nepíská se

Reagovat
10

pokud teda myslíš tu, jak si na zemi Walace trefil při pádu vlastní ruku...pak tam byl ten nákop Bonucciho a tam už bych si tak jistej nebyl, to byl trošku volejbal od těch dvou

Reagovat
Oxbow

Myslel jsem tu ruku Lazia, jak to chtel odehrat ve skluzu drevak a levackou si to prihral zpet na nohu

Reagovat
10

no, to bohužel fakt podle pravidel není penalta...nešikovnost se v takových případech vyplácí

Reagovat
Oxbow

Pffff dik! Mimochodem, ta vase zaloha dnes slape jak hodinky

Reagovat
10

jj, radost sledovat

Reagovat
PP

toto bych trestal naopak pokaždé žlutou, už jen že je takové nemehlo..

Reagovat
Oxbow

Jako ted uplne vazne, tohle je podle pravidel (ne)ruka? Protoze me uz tohle zacina trosku sr_t, frajer je drevak a nic

Reagovat
andrew96

Když je fotbalista nemotorný, tak se nepíská.

Reagovat
Eldarion

No tá penalta aj mohla byť či

Reagovat
svkmd

szczesny

Reagovat
smazaný uživatel

Vie my niekto povedať o ktorej majú nastúpiť hráči Juve?

Reagovat
10

Bonucci se zranil a Martín je z tribuny Lazia najednou 3. stoper v Juve

Reagovat
Kocour Klapuška

Já myslel, že ten Juventus má lepší tým..

Reagovat
DelPiero137

Nechape toto piskanie Costov ho faulu na Alberta. Vseobecne nerozumiem tomu. Braniaci hrac sa postavi chrbtom, roztiahne ruky, zaprie sa a pomaha si aj rukami udrzat priestor. Nema najmensi zaujem hrat loptu ale ked ho silovo premoze superiaci hrac tak je to faul

Reagovat
M11

Jeden z nejhorsich polocasu co pamatuju.. ostudny pristup.. zlaty Pjanic..

Reagovat
10

s takovouhle fakt ani ve většině zápasů tragickýho Pjaniće nemůžeme prodat...

Reagovat
M11

Co budeme delat s Canem.. to je pro me silene zklamani.. ja se na nej hodne tesil a veril mu.. ale je to jeden velky pruser a casovana bomba

Reagovat
10

s takovouhle jde v létě zpátky do PL...snad se to ještě zlomí, těm novým hráčům většinou trval ten půlrok, než se chytili, třeba Evra

Reagovat
DelPiero137

Asi aj on sam citi ze patri do PL a robi vsetko preto aby sa tam dostal spat

Reagovat
DelPiero137

Ja by som tam poslal Bernu. On dokaze velmi jednoducho a zaroven geinalne nieco vymysliet, podrzat, potiahnut utok.

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej leden správně šetříme síly na důležitější část sezony i tak to dnes bude výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Asi najhoršia polčasová sračka akú si pamätám,nám nefungovalo absolútne nič,futbalovádemencia v priamom prenose

Reagovat
10

s přehledem nejhorší poločas v sezoně, hráči v záloze podle mě ani netuší, kde jsou a jak se jmenujou, na to se nedá koukat

Reagovat
Pipo123

Výborných 45 minut od nas, ale to tempo nevydrzime, Juve tam nieco spadne v druhom polcase a bude hotovo. Skoda ze takto nehráme kazdy zapas, pekne sa na to pozera, takyto vykon by som rad videl proti Seville

Reagovat
M11

Kdyby jste takovy pristup meli ve vice zapasech a ne jen s nama tak jste uplne nekde jinde..

Reagovat
Kluivert9

Co ten Wesley?

Reagovat
Pipo123

Vraj k nám prestúpi v lete, uvidíme

Reagovat
Airus

Já chci Claudia

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezonu hrajem totalni hovno.Hovno nejsilnejsi Juve v historii.Uz si ani nepamatuju od nas dobry zapas.Hraci si neumi nahrat na metr, neumi zalepit mic.Jen zbrkle do toho kopou jak kopaci v ceske lize.Ani prd LM ani prd.tragedie.Hvezdy...to i za Padoina a Sturara se hral lepsi fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou slova do pranice

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Leiva ničí Juventus, čeho se ještě dočkáme?

Reagovat
Pipo123

Hraje dobre kazdy zapas, uz v minulej sezone patril k najlepším v zapasoch proti Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, bylo to myšleno vtipem V Liverpoolu měl někdy fakt špatné zápasy, ale vždycky to byl pro mě veliký sympaťák, jsem rád že se mu daří

Reagovat
Frantszek

Pro mě to byl vždycky největší dřevák a jsem rád, že se mu daří

Reagovat
Oxbow

Omlouvam se vsem fandum Juve, ale tohle je tragedie! Jsem cekal ze si po Rimanech spravim chut, ale tak nejak to navazuje

Reagovat
DelPiero137

Zasluzene

Reagovat
Melchior

Dnes třeba pochválit fakt jedině Ruganiho.

Reagovat
andrew96

Emre

Reagovat
svkmd

Reagovat
10

Si dělá prdel? Ten to korunuje ten dnešní výkon

Reagovat
Kixi Syhimour

Jak se mu ostatně jinak vede?

Reagovat
Airus

nevíme co s ním, v našem "systému" je ztracenej, nebo není schopnej plnit instrukce. Těžko říct

Reagovat
10

za 5m ročně asi dobře, ale ty výkony jsou špatný

Reagovat
Kixi Syhimour

Taky díky oběma

Reagovat
Airus

Hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

dobře to tam Lemre zatloukl

Reagovat
DelPiero137

Benta cely cas podstivy odstup aby mohol Alberto vystrelit

Reagovat
Pipo123

Kurva to je futbal, radost sledovat to nasadenie

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak italský Invincibles už někdy byli?

Reagovat
Eldarion

V sezóne 1991-1992 AC, v rokoch 1991-1993 to bolo presne 58 ligových zápasov pre AC bez prehry

Reagovat
10

Juve 2011–12

Reagovat
Kixi Syhimour

Díky oběma

Reagovat
Eldarion

Myslel som si, že aj to Juve čo písal 10 ale nebol som si istý

Reagovat
Airus

Nejdřív hraje vysunutej střed zálohy Matuidi a strácí míče, pak to po něm převezme can i když je na hřišti Berna a prohráváme jedna-nula. Prostě když Allegri nemůže hrát výhradně dlouhé míče na Mandzukiče, tak je takticky v prdeli

Reagovat
M11

CANCELO !!!

Reagovat
Airus

Kurva já to mám zpožděný

Reagovat
One-Real

TAK TED RONALDO!

Reagovat
One-Real

Reagovat
Nuno čomes

Can

Reagovat
10

ZASLOUŽENĚ

Reagovat
Kluivert9

Klasika první šance

Reagovat
DelPiero137

Cancelo efekt ktovie ako dlho este

Berna

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že takhle Ronaldo hraje furt a někdy se náhodně ustřelí a pak ho všichni mají za boha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
roberos

Reagovat
DelPiero137

Tak toto snad nebude nikto spochybnovat.

Reagovat
LesyJePan

Čistá

Reagovat
10

calčo di rigóre

Reagovat
M11

PENALDO !!!

Reagovat
10

Reagovat
Mihal

Aby ta nedela bola este viac na picu tak cancelo rozhodne o neprehre juve

Reagovat
10

Lulić idiot jako vždy

Reagovat
DelPiero137

Velmi zle to spravil, mozno aj zbytocne.

Reagovat
10

úplně zbytečně, Cancelo by byl v ofsajdu

Reagovat
Airus

Reagovat
Eldarion

Ronaldo grazie zachránil si mi tiket a dúfam, že aj trošku podlomil psychiku Lazia v tom boji o 4. flek

Reagovat
LesyJePan

Simone Inzaghiho nechápem, kolko krát pozerám Lazio, tolko krát Lulič niečo “vystrojí”

Reagovat
El Matador

A Lukakua chcou poslat pryč

Reagovat
LesyJePan

Inzaghi stavia svojich oblubencov. Lukaku by bol super keby dostal priestor.

Reagovat
stas87

Radu Radu.. Takto odjebat spoluhracom zapas. Cancelo snad ani nebol v pozicii aby mohol ohrozit branku, nie? Tam stacilo, aby sa s nim vratil.

Reagovat
LesyJePan

To bol Lulič nie?

Reagovat
stas87

26 ma Radu, nie? Ak fauloval Lulic, tak by som si od sledovania futbalu mal dat pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

faulovala 19

Reagovat
Zark

Reagovat
Kixi Syhimour

Chudák Pippo

Reagovat
Airus

Lulič to pěkně zmrdal, takhle posrat super výkon celého týmu

Reagovat
svkmd

Uplne mi to pripomína zápas s Interom minulú sezónu

Reagovat
El Matador

To zas bude v Neapoli breku

Reagovat
PP

Ted ho ale Emre krásně vyvezl..

Reagovat
10

Střídání zachránilo zápas, můžeme děkovat Bernovi s Cancelem a přechodu na 4-4-2 (4-2-3-1), který je bez Pjaniće a podobnýho hráče v kádru jediná možnost, snad si to po těch opakovaných pokusech Allegri definitivně uvědomí.

60 minut naprostý tragédie a nakonec je z toho výhra, to umí (opakovaně) málo týmů

Reagovat
Pipo123

Kľúčové bolo ked Ciro nedal tu velku sancu, vtedy som vedel ze to otočíte.

Reagovat
10

tak těch šancí tam Lazio mělo víc, to pak jde ruku v ruce, hráče to poznamená, když je soupeř jako Juve po hodině super výkonu pořád ve hře...a bylo jasný, že Lazio začne odcházet, to tempo nešlo vydržet

Reagovat
10

po hodině super výkonu Lazia, aby to někdo špatně nepochopil

Reagovat
Pipo123

Nj ten výkon bol super, navyše si nemyslím žeby to bolo aj po 60 min zlé, jasne dostávali ste viac do hry, ale stále sa mi to páčilo. Rozhodlo nepremienanie šancí, vám stačili 2 slušné akcie a boli to dva góly. Inzaghi vie Lazio skvele pripraviť na zápasy proti Juve, to už nie je náhoda, do toho šlapali viac ako v derby, škoda len že to nedokážu zopakovať častejšie. Já si dlhé roky nevybavím zápas v rámci SA kde by Juve bolo pod takým tlakom.

Reagovat
Airus

Zase víc štěstí než rozumu

Reagovat
smazaný uživatel

easy Win klasický zápas zapnem jen když je třeba, sezona je douhá netřeba vyhrávat rozdílem třídy a nakonci strácet dech, nejhorší na hřišti Can

Reagovat
smazaný uživatel

Ty už seš jak fanoušci MU easy win? To jako opravdu vážně?

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Takze Pippo pravdepodobne končí a nahradí ho Mihajlovič, podla mna pre Bolognu dobrá voľba.

Reagovat
smazaný uživatel

Leovi zranění nepřeji jako nikomu, měsíc není až tak hroznej, ale konečně bude mít velkou šanci se ukázat Rugani a bude hrát pravidelně

Reagovat
ED91

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele