Serie A - preview 20. kola

18.01.2014, 08:49, aktualizováno 19.01.2014, 09:02
Previews
Vedoucí dva týmy soutěže v sobotu vyhrály, nyní je na tahu třetí Neapol, která cestuje do Boloni. Fiorentina zamířila do Catanie, Inter Milán se chystá loupit v Janově. S novým trenérem jde do druhé poloviny sezony AC Milán, Clarence Seedorf si premiéru odbude proti Hellasu Verona...
Udinese Calcio - SS Lazio  (neděle 12:30)
Římský celek se ve snaze zalíbit se novému trenérovi vydá do Udine, aby tam prověřil domácí tým kolem kapitána Di Nataleho. Ikona italského klubového fotbalu ohlásila konec kariéry, takže každý další zápas pro ni bude svátkem a možností zapsat se do historie. Podaří se jí to už proti Laziu?

Ani jeden z týmů nedává svým fanouškům příliš mnoho důvodů k radosti, protože Lazio je pouhé čtyři body od Udinese, to se dokonce možná bude potápět do sestupových vod. Zkrátka a jasně, oba týmy potřebují impuls, nový náboj a ideálně tři body. Vzájemný duel proto slibuje celou řadu napínavých momentů. Ve dvou minulých zápasech Zebry vstřelili jen jedinou branku, dohromady navíc inkasovaly šest branek! Hrozivou bilanci se pokusí vylepšit proti Laziu, což ale také nebude snadné. Udinese sice mohlo slavit v Coppa Italia, když těsně porazilo Inter Milán, ale ani to nebylo dost ke zlepšení formy. Jen jako vítané rozptýlení se dá považovat výhra nad Mazzarriho týmem, protože Udinese na ní nedokázalo stavět a naposledy prohrálo o tři branky se Sampdorií.

Antonio Di Natale - jméno hodné metálu. Populární Toto si vysloužil lásku svých příznivců nezměrným talentem, čichem na góly i věrností jednomu klubu. Tomu ale bude brzy konec. Jednak se Udinese nedaří, jednak se střelecky neprosazuje ani Di Natale. Jeho rozlučka s fotbalovou scénou se nezadržitelně blíží, ale Di Natale ji nedokáže oslavit žádným gólem. Síť soupeře rozvlnil naposledy na konci října, což na střelce jeho kvalit a zkušeností rozhodně není nic pozitivního. Není náhodou, že od té doby se nedaří ani ambicióznímu celku, který se v tuto chvíli potýká na hranici sestupu. Žádná další velká osobnost není v dosahu a absenci kapitána nelze prozatím nijak zásadně nahradit. Alespoň ne tu střeleckou. Talentovaný Nico Lopez ještě nedosahuje jeho schopností, Luis Muriel se zase zranil.

Pokud se tedy střelecky neprobudí Di Natale, hrozí Udinese úpadek. Zmiňovaný talent Luis Muriel se ale podle posledních zpráv vydatně blíží k návratu na hřiště, poslední trénink prý absolvoval celý a bez problémů. To by byla velká posila, neboť právě Murielovy schopnosti by dokázaly Udinese pozvednout zpět do horních pater tabulky. V poslední době se ale dařilo také Laziu, kterému viditelně pomohla změna na trenérském postu. Kritizovaného Petkoviće nahradil starý známý Edy Reja a výsledkem byla pohárová výhra nad Parmou. Když k tomu připočteme tradičně solidní přestupové možnosti Lazia během měsíce ledna, mohlo by se jednat o dalšího vyzyvatele evropských pohárů. Zatím na ně Lazio ztrácí osm bodů. Každý tým sčítá nutné absence, na straně Lazia to jsou Lorik Cana se Stefanem Raduem, za domácí nenastoupí suspendovaní Gabriel Silva a Allan.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Pinzi, Lazzari, Douglas - Nico Lopez, Di Natale
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Biava, Dias, Lulić - Onazi, Biglia - Candreva, Hernanes, Felipe Anderson - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Turín FC  (neděle 15:00)
Fantastický výkon předvedli v minulém kole fotbalisté Sassuola a zejména Domenico Berardi svými čtyřmi brankami do sítě AC překvapil fotbalový svět. Zápas s Milánem je ale minulostí a Sassuolo pořád potřebuje nutně bodovat, neboť od sestupu ho dělí pouhý bod. Na půdě nováčka se představí nevyzpytatelný FC Turín.

Mluvilo se o tom už tolikrát. Sassuolo zesměšnilo AC Milán čtyřmi brankami, o které se navíc postaral jediný hráč - Domenico Berardi. Pro Neroverdi to bylo velmi cenné a zároveň i důležité vítězství. Tříbodovým importem se dostali ze sestupových vod a aktuálně jsou sedmnáctí. Samozřejmě nic jiného než boj o záchranu Di Francescovi svěřence nečeká. Samotný trenér zatím ustál tlak a setrvává v pozici hlavního trenéra.

Domácí si jsou vědomi, že výhrou nad AC na sebe "upletli" bič a pokud doma s Turínem alespoň nebodují, bude jim psychická výhoda ze zápasu s AC v dalších bitvách k ničemu.

Turín je aktuálně sedmý, ale z posledních dvou kol nemůže mít dobrý pocit. Granata nejprve podlehla Parmě 1:3 a o týden později doma remizovala s Fiorentinou 0:0.

Terranova, Alexe, Acerbi, Masucci, Gazzola a Zaza. To jsou ztráty Sassuola pro zápas s Turínem. Zejména absence Zazy se může ukázat jako kritická. Hosté zase nebudou mít k dispozici Larronda a Gazziho.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Ariaudo, Rossini - Schelotto, Magnanelli, Marrone, Longhi - Berardi, Floro Flores, Ziegler
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Moretti - Darmian, Vives, Farnerud, Pasquale - El Kaddouri - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.10 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chievo Verona - Parma FC  (neděle 15:00)
Mussí Volanti se poslední dobou moc nedaří a to ukázali jak v první lize, tak i v pohárovém souboji s milánským Interem. Konečná dělba bodů však může ukázat, že Chievo Verona umí překvapit i ty nejvěhlasnější oponenty, což by Donadoniho Parmě mělo sloužit jako odstrašující příklad.

Současná forma je na straně Ducali, neboť ti si poradili s FC Turín i Livornem, oběma dohromady nastříleli šest branek a inkasovali jen jedinkrát. Pohárová porážka od Lazia Řím sice ještě bolí, ale ani v tomto zápase se Parma nemá za co stydět a minimálně po stránce herní měla na víc. Teď se bude chtít soustředit na Coriniho tým, kterému se příliš nedaří. Chievo vyhrálo naposledy na začátku prosince minulého roku a trenér Eugenio Corini nemohl být nadšen ani z herní praxe v utkání proti milánskému Interu.

Za projevenou neaktivitu jej dokonce kritizoval trenér oponenta. Na Mazzarriho souhrn pasivního Chieva však po utkání trenér Eugenio Corini nereagoval nijak podrážděně. V rozhovoru pro Sky Italia bývalý záložník řekl: "Důležitá byla naše hra, protože hráči se vydali ze svých možností. Každého z nich chci pochválit, protože jsme jako celek uhráli velmi dobrý výsledek. Na začátku mého trenérského angažmá v Chievu jsme začali pracovat na některých variantách a trénink se nám docela daří. Od té doby jsme předvedli několik dobrých výkonů. Základem byla pevná obrana. Když nedovolíte soupeři vystřelit na bránu, musíte hledat chyby i u něj. Chápu, že fanoušci Interu jsou rozhořčeni, že žádali víc. Musíte ale pochopit, že pro nás je vzácný každý bod," uzavírá Corini.

O další body se bude jeho tým pokoušet proti Parmě, která zatím figuruje na osmé příčce. Ve stejném počtu utkání již Parma neprohrála, takže její postavení rozhodně není náhodné. Ambiciózní tým se často těšil jen průměrnému umístění ve středu tabulky, nyní by ale rád zúročil hráčský potenciál a pokusil se "prokousat" výš. Za poslední výhru může trenér Donadoni děkovat někdejším hráčům turínského Juventusu, neboť o góly se postarali Amauri s Raffaelem Palladinem. Přesto ještě Parma nemá vyhráno a rozhodně nehodlá usnout na vavřínech.

"Stále jsme ještě nic nedokázali, snad kromě toho, že jsme úspěšně zakončili první část sezony. Přinesli jsme domů tři důležité body, i když zápas to byl velice obtížný. Soupeř nám častokrát způsobil mnoho problémů, ale nakonec se radujeme my," pochvaloval si Roberto Donadoni. Hlavním klíčem k úspěchu pro Ducali by mohl být útok soupeře, který je se čtrnácti zásahy druhým nejhorším v celé Serii A. Parma zato nastřílela o neuvěřitelných patnáct branek víc.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Dainelli, Cesar - Sardo, Bentivoglio, L. Rigoni, Hetemaj, Dramé - Paloschi, Thereau
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Acquah, Marchionni, Parolo - Biabiany, Amauri, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.10 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Stadion Renato Dall'Ara hostí souboj "třetích" týmů. Zatímco však hosté z Neapole sahají po druhém AS na čele tabulky, Bologna se utápí v herní i výsledkové krizi a je na místě osmnáctém. Neapol poznala pachuť porážky naposledy v listopadovém klání Ligy mistrů, takže úloha favorita utkání je jasně daná.

O formě Partenopei hovoří čísla - poslední tři soutěžní utkání a celkové skóre v poměru osm ku jedné, to je více než jasná vizitka ambiciózního týmu. O příčinách vzestupu neapolského týmu ze zákoutí druhé ligy až mezi elitu evropských pohárů se psalo již mnohokrát, takže jen shrňme fakta. Benítezův tým se upíná k boji o Scudetto, ačkoli se o něm nahlas nemluví. Přesto je Neapol dlouhodobě považována za jednoho z nejvážnějších konkurentů mistrovského Juventusu, minulou sezonu dokonce strávil téměř bez obtíží s nálepkou "Anti-Juve." Vliv prezidenta Aurelia De Laurentiise je jasně vidět také ve schopnostech přilákat po Vesuv věhlasná jména evropské i světové kopané, která dodávají Partenopei punc velkoleposti. Filozofie "zdravého" klubu se slušným a vyrovnaným kapitálovým zázemí poskytuje fanouškům dostatek prostoru pro snění jednotlivých posil i pro jejich realizované přestupy. V následujících hodinách by se dokonce mělo jednat o další velký talent italské Serie A, záložníka Jorginha z Hellasu Verona.

Stranou od mercata, Neapol se teď potřebuje soustředit jen a pouze na boj s nejbližšími konkurenty. K tomu by mohli Benítezovi svěřenci využít už následující klání s domácí Bolognou a z tápajícího celku vydolovat potřebné tři body. O důležitosti zápasu je ostatně přesvědčen také španělský stratég a mezinárodně uznávaný taktik Benítez. Na předzápasové konferenci mimo jiné poznamenal: "Ve Veroně jsme se pokoušeli dlouhou dobu přenést svou snahu na výsledek a nakonec se nám to povedlo. Teď se chceme soustředit jen na Bolognu. Nikdy není dobré, když soupeř vymění trenéra, protože nevíte, co od něj můžete očekávat. Jsem přesvědčen, že trenér Davide Ballardini vtiskne Bologně novou tvář a bude velice nebezpečným týmem. Naším dalším cílem je neustále na sobě pracovat a postupně vytvořit z Neapole velkoklub evropských rozměrů. Máme skvělé hráče a určitě můžeme ještě nějaké očekávat, tým roste každým zápasem a náš potenciál je velký," uzavírá s chutí pracující Benítez téma o atmosféře v klubu.

Ani Neapol nepatří k pasivním týmům v rámci přestupového období a vedení v čele s Riccardem Bigonem pracuje s vědomím značné ztráty na vedoucí Juventus. Trenér Benítez si stěžuje především na nedostatečnou podporu v záloze či nekvalitní lavičku, což by Neapol měla vyřešit již velice brzy. Stále více se v novinových stáncích můžete dočíst jména jako Étienne Capoue, Jorginho či Michel Bastos. "Není snadné najít v lednovém termínu mnoho kvalitních hráčů. Pokud se ale naskytne příležitost k jejich angažování, vedení zcela jistě podnikne správné kroky. Sledujeme mimo jiné Jorginha a je to jeden z výjimečných hráčů, které máme pod drobnohledem. Nevím, zda se nám podaří někoho takového získat, ale pokud bude třeba, uděláme maximum pro zkvalitnění našeho týmu," dodává "Rafa" Benítez.

Je pravda, že Neapol neví, co přesně by od Ballardiniho měla očekávat. Jedna věc je ale jistá - oponent má dostatek kvality k tomu, aby favorita potrápil. Jména jako Alessandro Diamanti či Kone s Bianchim jsou zárukou "problémů" pro jakýkoli tým, tím spíš, když chcete hrát o přízeň či nepřízeň nového trenéra a vášnivých diváků. Co víc, z posledních pěti vzájemných soutěžních klání zvítězila Bologna hned třikrát, takže se opravdu nejedná o náhodné či neopodstatněné obavy. Vyplní je Ballardiniho noví svěřenci opět, nebo se tentokrát potvrdí papírové předpoklady silnějšího?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Cherubin - Garics, Kone, Perez, Pazienza, Morleo - Diamanti - Bianchi
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Fernandez, Albiol, Armero - Inler, Dzemaili - Callejón, Mertens, Insigne - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Dva sousedé z tabulky - Atalanta Bergamo a Cagliari, se utkají v rámci 20. kola. Zápas nemá a vzhledem k absolutní vyrovnanosti ani nemůže mít jasného favorita. V prvním zápase se nicméně radovalo Cagliari.

Atalanta v italské soutěži zabrala včas a po výhře nad Catanií opět o něco utekla sestupovým vodám. Celek z Bergama ale pořád zůstává v ohrožení. K dobru má pouze pět bodů, což není mnoho. Na rozdíl od ligového zápasu se Nerazzurri nepovedl ten v rámci Coppa Italia. Colantuonovi svěřenci nestačili na Neapol (1:3) a byli vyřazeni.

Cagliari má v tabulce stejný počet bodů jako jeho soupeř a čtrnácté je jen vinou horšího skóre. Každopádně první vzájemné utkání skončilo výhrou v jeho prospěch. Oba týmy jsou ale na dobré cestě se zachránit. Po sedmi zápasech bez porážky Sardiňané nestačili na mistrovský Juventus, kterému podlehli poměrně vysoko 1:4.

Zkušený Scaloni, Bellini, brankář Consigli a Benalouane budou scházet Atalantě. Trenér Colantuono tak musí řešit hned několik problémů, neboť jak Bellini, tak i Consigli a Benalouane patří do základní sestavy. Beze ztrát se to neobejde ani v táboře hostí. Mimo jsou Nené a Pinilla.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Sportiello - Raimondi, Stendardo, Lucchini, Brivio - Brienza, Cigarini, Carmona, Bonaventura - Moralez, Denis
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rosettini, Astori - Murru, Dessena, Conti - Ekdal - Cossu, Ibarbo, Sau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Poslední Catania se pokusí uspět proti Fiorentině, která okupuje pohárové příčky. Fialkám ale nastal velký problém v ofenzívě. Vzhledem ke zranění Gomeze a Rossiho se vedení rozhodlo získat na hostování Alessandra Matriho. Zda se "milánský" útočník rozehraje k výkonům při svém působení v Cagliari, je otázkou.

Catanii se ne a ne dařit a po vyřazení z Italského poháru došla vedení trpělivost. Odvolán byl kouč De Canio a jako jeho nástupce zvolen navrátilec Maran. Očekává se pochopitelně výrazné zlepšení a úspěšný boj o záchranu, o nic jiného v této sezoně už Catanii samozřejmě nepůjde. Elefantini musejí zlepšit zejména zápasy na hřištích soupeře. Z deseti výjezdů se nepodařilo sicilskému týmu ani v jednom případě přivézt body. Doma už je to o něco lepší, i když ani tři výhry není žádné terno. Proti Fiorentině to budou mít Maranovi svěřenci hodně složité. Viola v lize neprohrála už čtyři kola, třikrát se přitom radovala z vítězství.

Vincenzo Montella po nerozhodném výsledku v Turíně musel začít řešit situaci v útoku, která se po zranění Rossiho stala akutní. A není se čemu divit. Fiorentina od konce listopadu pokaždé vstřelila gól, ale po ztrátě aktuálně nejlepšího střelce soutěže vyšla gólově naprázdno. Branky by nyní měl dávat Alessandro Matri, který přichází na hostování z AC Milán, kde se mu vůbec nedařilo.

Forma hostů je jinak dobrá. Ze čtyř zápasů získali Montellovi svěřenci deset bodů a zcela právem se vyhřívají na čtvrté pozici. Nevzdávají ani boj o milionářskou Ligu mistrů.

Domácím budou scházet Almiron, Alvarez, Lodi a Perruzzi. Pro posledně zmiňovanou dvojici platí karetní trest. Fiorentině zase budou chybět už tolikrát zmiňovaní Gomez s Rossim, ale také Hegazi.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Frison - Izco, Spolli, Bellusci, Biraghi - Castro, Rinaudo, Plašil - Keko, Bergessio, Barrientos
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, G.Rodriguéz, Savič, Pasqual - Aquilani, Pizzaro, Borja Valero - Joaquin, Cuadrado, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Janov CFC - Inter Milán  (neděle 15:00)
Odčinit debakl s Římem budou chtít v nedělní odpoledne hráči Janova, ovšem nečeká je snadný soupeř. Inter Milán na Grify dlouhodobě umí a také on potřebuje po ztrátě s Chievem zvítězit. Nerazzurri budou také hájit páté místo před dotírajícím Hellasem. Speciální večer zažije trenér Gian Piero Gasperini, který v Interu nepříliš úspěšně působil.

Grifové v posledních týdnech střídají dobré zápasy s těmi špatnými a místo útoku na evropské poháry přišla "recese". Po důležitém vítězství se Sassuolem se domácí představili na Stadio Olimpico, ale zápas s místním AS se jim vůbec nepovedl. Vlci nasázeli Janovu čtyři branky a upevnili si druhé místo. Nyní Grifové přivítají Inter a pokud zvítězí, mohou se teoreticky posunout až na sedmé místo. V současnosti patří Gasperiniho svěřencům desáté místo. Mimochodem právě pro Gasperiniho bude mít utkání zvláštní příchuť. V Janově si totiž udělal trenérské jméno, ovšem v Interu pohořel.

Výsledkově a i herně neoslnil ani Inter, který doma nedokázal porazit až šestnácté Chievo. Mazzarriho svěřenci za sedm kol vyhráli jen jedno utkání, paradoxně městské derby proti rovněž trápícímu se AC. Inter se sice vrátil na pohárová místa, avšak jen díky tomu, že Hellas nestačil na Neapol.

Inter s Janovem v novodobé historii nikdy neprohrál. Ve prospěch Interu hovoří i první výsledek z letošní sezony. Na Giuseppe Meazza slavili černomodří pohodlnou výhru 2:0. Hosté ale nejsou v optimálním rozpoložení a Janov by toho mohl využít.

Janovští se musejí v domácím prostředí obejít bez brankářské jedničky Perina. Mimo hru jsou také Kucka, Gamberini, Portanova a Matuzalem. Interu se marodka notně zredukovala, zůstávají na ní už jen Chivu, Mariga a Icardi.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Bizzarri - Antonini, De Maio, Marchese - Vršaljko, Biondini, Cabral, Antonelli - Konaté, Gilardino, Bertolacci
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Campagnaro, Rolando, Juan Jesus - Jonathan, Taider, Cambiasso, Guarín, Nagatomo - Alvaréz, Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.50 - 1.85
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AC Milán - Hellas Verona  (neděle 20:45)
Nový příběh začínají psát v Miláně. Massimiliano Allegri neustál šokující porážku se Sassuolem a vedení klubu na jeho místo povolalo sedmatřicetiletého elegána tmavé pleti. Kormidla se ujímá dlouholetá opora Rossoneri, čtyřnásobný vítěz Ligy mistrů, jeden z nejlepších hráčů své doby a profesionál v pravém slova smyslu - Clarence Seedorf. Premiéru si odbude s překvapením soutěže veronským Hellasem.

Nejsou to ani dva roky, co se Clarence Seedorf proháněl po trávnících San Sira coby hráč domácího AC a nyní usedá na trenérskou lavici. Pro fotbalový svět je to přece jenom velká neznámá. Seedorf nemá s trénování na vysoké úrovní žádné zkušenosti a jeho angažování se může zdát rizikovým krokem. Celek Rossoneri přebírá ve zbídačeném stavu. Milánu se vůbec nedaří a naposledy museli fanoušci italského giganta skousnout tvrdou porážku od zachraňujícího se nováčka Sassuola, přičemž Diavoli vedli v úvodu o dvě branky.

Seedorf bude mít za úkol tým pozvednout a ligu dohrát se ctí. Cílem bude také zisk Italského poháru (AC během týdne vyřadilo pod vedením Maura Tassotiho Spezii 3:1) a ve hře stále zůstává Liga mistrů. Premiéru si nový kouč odbude proti Hellasu. Letošní nováček už na Rossoneri jednou vyzrál. V 1. kole soutěže překvapivě vyhrál 2:1.

Celkově se Hellasu daří skvěle a velkou zásluhu na tom má trenér Mandorlini a střelecké eso Luca Toni. Italský veterán vsítil už devět branek a mimochodem se trefil dvakrát i do sítě AC v onom již zmiňovaném prvním kole. Přeci jenom jsou tu ale dva varovné "signály". Před týdnem Hellas nestačil na Neapol a doma podlehl 0:3. Také druhý "signál" Se týká celku Neapole. Benítézovi se podařilo přetáhnout tahouna Jorginha. Navzdory tomu, že je veronský celek šestý, nebude na San Siru favoritem.

Milánu se opětovně zranil Pazzini, který mimochodem skóroval v pohárovém utkání proti Spezii, nicméně jeho absence by neměla být dlouhodobá. Mimo hru je i El Shaarawy, Abate, Constant a potrestaný Muntari. Hosté jsou na tom z tohoto pohledu mnohem lépe. Trenér Mandorlini nemůže počítat pouze se Salou.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Bonera, Zapata, Emanuelson - De Jong, Montolivo - Honda, Kaká, Robinho, Balotelli
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Moras, Maietta, Agostini - Romulo, Cirgliano, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Goméz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - AS Livorno  (sobota 18:00)
Giallorossi mají za sebou povedené vystoupení v posledním kole, ale stále se jim nedaří zmenšit ztrátu bezchybně hrajícího Juventusu. Další šanci k překonání soupeře budou mít proti Livornu, na které nemají právě špatné vzpomínky. Nováček soutěže je ale jedním z týmů, který není radno podceňovat.

AS Řím si po pohárové výhře v Coppa Italia připsalo tři body také proti Janovu, jehož síť zatížilo dokonce čtyřikrát. Po úvodní parádě Alessandra Florenziho se trefili také Francesco Totti, Maicon a Mehdi Benatia, který se tak oproti předpokladům stává nejlepším střelcem AS. Naopak Livorno neprožilo dobrý týden a po jeho skončení také našlo svou první oběť - nevýrazné výsledky "odnesl" trenér Davide Nicola, který byl nahrazen bývalým technickým ředitelem Attiliem Perottim. Toho čeká velmi těžký start v nové pozici, protože Řím je v současné sezoně jen těžko k vyloupení.

Chaos - to je asi slovo, které nejvíc vystihuje současnou situaci v Livornu. I když má Perotti zkušenosti právě s tímto klubem, fanoušci Livorna jej v nové pozici nevidí právě rádi a dávají mu to také najevo. Perotti tak bude možná donucen zvážit své rozhodnutí a zanechat kormidla milovaného klubu již po sezoně. Vše je ale v tuto chvíli nejisté. Jasně hovoří pouze tabulka - Livorno je předposlední, zatímco favorizované AS se vyhřívá na dlouho neobsazené pozici druhého týmu Serie A. Toto místo mu bezpochyby připomíná staré a slavné časy účinkování v Lize mistrů, tedy časy, které se nový trenér Rudi Garcia zavázal vrátit.

A daří se mu to zatím výtečně. Chválena je defenzíva, opěvována je také záložní řada. Právě do ní přibyla zatím nejvýraznější posila AS, belgický záložník Radja Nainggolan. Hvězda Cagliari si na své konto připsala již premiérové minuty v Coppa Italia, když se Vlkům podařilo zvítězit nad Sampdorií. Nyní je čeká Juventus, ale Garcia na svého protivníka nijak zásadně nemyslí.

"Chci se soustředit pouze na Livorno. O zápasu s Juve jsem sice četl mnohé, ale nechci se teď nechat rozptylovat. Byl bych rád, aby se hráči soustředili a dokázali hrát podobně, jako hráli proti Janovu. Jejich projev se mi zamlouval, takže už jen pro fanoušky by bylo dobré, kdybychom výkon zopakovali. Pokud jde o přestupové termíny, tak já tady nejsem od podobných spekulací. Vím, že třeba Nicolas Burdisso vyjádřil touhu odejít, ale je to profesionál a chce hrát co nejvíc. Samozřejmě jsme naši situaci probírali s vedením, ale požádal jsem sportovního ředitele Waltera Sabatiniho, aby mi dal čas po následující tři zápasy. Po nich uvidíme, zda do přestupového trhu znovu zasáhneme," říká tajemně Garcia.

Ani trenéra Perottiho nečeká snadná úloha a nováček na lavičce nováčka si je toho vědom. "Mým hráčům chybí odhodlání a to musíme najít co nejdřív. Chce to rovnováhu a hlad po úspěchu, i když zápasy na Olimpicu jsou vždy velkou prověrkou. Mé jmenování bylo několikrát zpochybněno, což mne samozřejmě mrzelo. Ale rozhodl jsem se pomoci klubu a vyslyšet prosbu vedení. Co bude dál, o tom teď mluvit nehodlám. Chci se plně soustředit jen na zápas s AS Řím. Máme jasný cíl a tím je záchrana v první lize. Vím, že ode mne vedení hodně očekává a udělám všechno, co bude v mých silách, abych nezklamal ani jej, ale ani fanoušky," uvedl Perotti. Ten nebude pro svou premiéru moci počítat se službami Marka Biagiantiho a Emersona, AS schází dlouhodobě zraněný Federico Balzaretti.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Benatia, Castán, Dodò - Nainggolan, De Rossi, Strootman - Gervinho, Destro, Ljajić
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Piccini, Ceccherini, Emerson, Valentini, Mbaye - Benassi, Luci, Duncan - Siligardi - Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Juventus FC - UC Sampdoria  (sobota 20:45)
Vedoucí Stará dáma se bude muset postavit nebezpečné Sampdorii. Nový tým trenéra Siniši Mihajloviće si zatím vůbec nevede špatně a je na dvanácté příčce. Bude ale stačit na nekompromisně hrající Bianconeri?

Porazit Juventus se zatím daří málokomu a v současné sezoně opět působí jako jediný a suverénní celek mezi nejvyšší italskou elitou. Snad jen nepodařené účinkování v Lize mistrů vrhá na angažmá Antonia Conteho stín, ten je ale v porovnání se Serií A nepatrný. V domácí soutěži totiž Bianconeri opět válcují veškerou konkurenci a po impresivní sérii deseti vyhraných zápasů AS využili soupeřova zaváhání a vzali si zpátky první místo. Nezdá se, že by jej chtěli opustit, takže Sampdorii čeká velmi těžký zápas.

Výhra proti Cagliari nejenže pojistila Binaconeri první příčku, ale také zajistila mnoha jeho hráčům nesmrtelnost. Díky třem bodům totiž Juve vyhrálo jedenáctý zápas v řadě a zapsalo se do historie. Stará dáma sice prohrávala po brzké brance Mauricia Pinilly, ale ve velkém stylu otočila stav utkání a díky dvěma brankám Fernanda Llorenteho a gólech Claudia Marchisia a Stephana Lichteinstera zvítězilo. Současný tým tím vstoupil do historie a jedenáct utkání v řadě vyhrál poprvé od roku 1932. Na svého soupeře z Říma má nyní Juventus náskok osmi bodů, z čehož by trenér Antonio Conte rád vytěžil maximum.

Na tiskové konferenci před zápasem řekl: "Nejprve ze všeho bych tuhle šanci chtěl využít k tomu, abych vzdal díky trenéru Allegrimu, který odvedl skvělou práci. Mrzí mne, že byl odvolán, protože jako trenéra i člověka si jej hluboce vážím. Vytvořil Milán, který nám nějakou chvíli vydatně konkuroval. Podle mého názoru je Seedorf velice zajímavou volbou, protože to ukazuje něco o současné filozofii AC. Chtějí tím vyjádřit myšlenku, že hlavním strůjcem jejich nového projektu by měl být člověk, který za svou kariéru vyhrál mnoho titulů. Co se týče přestupního období, neplánujeme žádné velké investice. Zopakuji to ještě jednou - já jsem trenér a snažím se využít hráče, které mi vedení dá k dispozici. Nejsem tu od komentování přestupů, já se pokouším z každého mého hráče dostat maximum," uvedl Antonio Conte.

V posledním kole se dařilo také Sampdorii, která si připsala veledůležitou výhru 3:0 nad Zebrami z Udine. Z posledních šesti zápasů se Mihajlovićovu týmu povedlo nasbírat jen šest bodů, takže výhra v Udine byla vítanou změnou. Tři body Dorii zajistily dvě branky od Edera a jeden zásah si na své konto připsal také Daniele Gastaldello. Do zápasu proti Juventusu by měla Doria nastoupit ve vší síle, chybí jí jen Nenad Krstičić a Roberto Soriano. Turín ale není oblíbenou destinací pro Blucerchiati, ti zde vyhráli pouze pětkrát. Poslední tříbodový úspěch se datuje do minulého ledna, zatímco domácí Stará dáma se zde radovala naposledy v sezoně 2009/2010. Z celkového počtu pětapadesáti utkání se však radovala dvaatřicetkrát. Podaří se Blucerchiati zaskočit favorita a zvítězit?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah - Tévez, Llorente
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Costa - Palombo, Obiang - Gabbiadini, Bjarnason, Wszolek - Eder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC19171146:1252
2.AS Řím19135139:1044
3.SSC Neapol19133341:2042
4.ACF Fiorentina19114434:2037
5.Inter Milán1988338:2332
6.Hellas Verona19102734:3032
7.Turín FC1968531:2726
8.Parma FC1968529:2626
9.SS Lazio1966723:2624
10.Janov CFC1965819:2423
11.AC Milán1957731:3022
12.UC Sampdoria1956822:2721
13.Atalanta Bergamo19631020:2921
14.Cagliari Calcio1949619:2821
15.Udinese Calcio19621118:2820
16.Chievo Verona19451014:2417
17.US Sassuolo19451021:4117
18.Bologna FC1937917:3316
19.AS Livorno19341216:3313
20.Calcio Catania19341213:3413

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (652)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes Livorno odide z debaklom 4:0 FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zase víkend a Serie A

Reagovat
andycek1

Dúfam že dnes porazíme Samp a som velmi zvedavy na Gabbiadiniho za 1-2 roky v Juve FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
brenk

myslím, že dobre pre všetkých zúčastnených

Reagovat
Pinturicchio

Paolovi přeju, aby hrál pravidelně, je to sympaták a Marco u nás neměl budoucnost. Snad se oba chytnou.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie se chytne tou věřím.On to umí pilovat tu lajnu, i přes kritiku co na něho šla od něterých fans.Mě osobně když nastoupil nikdy nezklamal a zamlouval se mi v určitých zápasech.Prostě takové dříč do systému 352 seděl.Uměl stejně dopředu jak dozadu.Ale co si budem povídat když se podíváme na naši nabitou lavičku tak tam slabej ani nikdo není, kdo by mohl odejít spíš než on.Jedinej Motta no.Každopádně je Paolo je odchovanec Juve a já na něho nikdy neřekl křivé slovo a budu mu držet pěsti.

Reagovat
Pettirosso

Doted nechapu, jak se tam De Ceglie mohl udrzet tak dlouho. Jeho jedinej svetlej okamzik byla fazona 2 mesicu na jare v prvnim roce pod Contem, jinak naprosto prumerny hrac, co na to evidentne nikdy nemel. Imo se tam drzel jen proto, ze je odchovanec.

Pritom v takovym Janove muze v klidu hrat na co ma, pro jeho dobro mel vypadnout z Juve minimalne uz pred rokem.

Reagovat
Pettirosso

Jen teda tohle asi fakt potvrzuje slova 10, protoze nahradu za Asu nemame a stoperu mame dost (vzhledem k tomu, ze Martina jako stopera bere)

Reagovat
Pettirosso

zapomněl jsem dodat to podstatný mluvím o té výměně Pelusa za Armera

Reagovat
Pinturicchio

Já vím, četl jsem tu diskusi , ... myslím, že se tam počítá právě s Pelusem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych neměnil. Naopak bych tvrdě zaútočil na Toro a D'Ambrosia.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Armero z Udine by mě lákal, na beku je to sice šílenost, ale u nás by to určitě bylo lepší, Marotta i Conte ho chtěli už dřív...každopádně Peluso by byl pro tu hroznou obranu Neapole až moc velkou posilou, takže jsem taky proti

Reagovat
smazaný uživatel

Armera z Udinese si myslím už neuvidíme. Stejně jako Islu. S tím Pelusem jsem to myslel přesně jako ty, protože bychom stříleli do vlastních řad, takhle posilovat konkurenci. Určitě by pro ně měl větší význam než Jorginho.

Reagovat
Pettirosso

to bude mít i ten Bastos

Reagovat
olis

Reagovat
Pettirosso

nevím jak je na tom výkonnostně teď. V arabských zemích, nebo kde to byl, ta úroveň je podstatně nižší, ale v Lyonu a i v Schalke to byl výbornej hráč. Neznám detaily, ale jestli bude na hostovačku, tak je to výborný posílení lavičky. Navíc ty jeho střely♥http://youtu.be/LwlVxb360EU?t=1m58s

Jednu dobu jsem ho hrozně zbožňoval.

Reagovat
olis

vzhladom nato ze bude brat minutry insignemu alebo mertensovi tak to beriem ako zly prestup, nehovorim ze to nie je kvalitny hrac... pre nas ale podla mna zbytocny

ak ho nebodaj naozaj chceme pouzit aj na beka ako sa spekuluje tak nam boh pomahaj

Reagovat
10

podle Gazzetty jde Jorginho na spoluvlastnictví za 5 mega, to je dárek od Verony

Reagovat
olis

je to tak to som uz pisal par dni dozadu, druhu polovicu mozme kupit za dalsich 5 hocikedy v priebehu 18 mesiacov

Reagovat
10

njn, tak to se nedivím, že jste tuhle příležitost využili, přestože se k vám typologicky třeba tolik nehodí...

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem to četl, nevím už kde. To je s prominutím almužna. Verona si mohla říct o víc. Neapol získala perfektního hráče za hubičku, a ještě ho bude dusit převážně na lavičce. Mám obavy, že ho přestup zabrzdí, protože nebude hrát tolik, co ve Veroně. Ale určitě chtěl přestoupit i on sám, viděl posun, tak šel. To je naprosto v pořádku. Jenom ta Neapol, no. Snad to kluk ustojí a nenechá se semlít menší zápasovou vytížeností.

Reagovat
Pettirosso

hlavně se mi nelíbí, že se bude vrtat do kabiny. Peluso evidentně patří k těm, co tam dělají tu supr atmosféru, navíc zvládne pokrýt dva posty (ani na tom LKO nehraje špatně, sice tak nejezdí jako Asa, ale centry má zdaleka nejlepší). Armero v Neapoli ukazuje, že Isla není vyjímka, absolutně neví kde má stát, kde se má pohybovat, to si pak po tom křídle může lítat jak chce, je to k ničemu.

Reagovat
Pinturicchio

V té výměně nevidím jedinou výhodu pro Juve.

Reagovat
olis

nemyslim si ze k tejto vymene pride, ak ale ano necudoval by som sa keby sa u vas Armero skvele chytil, Peluso by mozno mohol byt pre nas ok ale co som videl nijak ma neohuril, na druhej strane casto som ho hrat nevidel

Reagovat
Pinturicchio

Peluso by byl parádní posila, na stoperu dokáže téměř plnohodnotně nahradit Chielliniho, což o jeho kvalitách myslím vypovídá dostatečně.

Reagovat
olis

je to mozne, mozno ked som sa nepozeral :D a beka by zvladol tiez dobre?

Reagovat
Pinturicchio

Nejlepší je na stoperu, ale zvládl by to.

Reagovat
10

nejlepší je na bekovi, na stoperu se mi u nás nikdy nelíbil...v Bergamu hrál taky v 90% případů jen beka

Reagovat
Pinturicchio

Mně jo. Na bekovi jsem ho neměl možnost vidět, v Bergamu jsem ho nesledoval a Juve na to nehraje.

Reagovat
Pettirosso

na druhou stranu, nepamatuju, kdy by přes jeho stranu nešel gól. Ono to vypadá, že ho umí nahradit, ale ten rozdíl tam vidět je a často se mu to vymstilo a šel přes něho gol

Reagovat
10

Peluso se na LWB nehodí, to, že má opticky lepší centry všechno vychází z toho, v jakým tempu na tý lajně hraje, většinou to dává všechno z místa...Conte tam podle mě chce víc agility, podobně jako na pravou stranu, což by Armero splňoval mnohem líp

některý tady chcete Cuadrada, přitom on a Armero jsou víceméně stejný hráči

Reagovat
Pettirosso

to přirovnání s Cuadradem sem chtěl v závěru napsat, nakonec jsem od toho upustil. Já Cuadrada nechci, přesně co píšeš, oba jsou agilní lítači po lajně, ale to je na prd, když neví kdy si kam stoupnout, jak efektivně bránit a jak si ušetřit síly poziční hrou.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

forza juve dnes 12 zapas v rade a carlitos gol :)

Reagovat
olis

Jorginho je uz v treningovom centre Castel Volturno

Reagovat
10

nechápu, proč po takovým hráči nejde třeba Inter, pro ně by to byl ideální hráč...ono je hezký se snažit o vyrovnanej rozpočet, ale LM je +40 mega ročně a Inter je na tom z těch 5-6 týmů daleko nejhůř

Reagovat
smazaný uživatel

Spoustě týmů by se hodil spíš, než Neapoli, bohužel.

Reagovat
10

právě, Neapoli zdaleka nejmíň ze špičky...

Reagovat
Pettirosso

buď rád, že to pořád Inter neumí dělat chytře. Mně se líbí tam kde jsou

Reagovat
10

mně to samozřejmě vůbec nevadí, ani mně to nijak nevrušuje, akorát se prostě všechno vrátilo do normálu...

Reagovat
Pipo123

Namiesto toho sa pokúšajú o Hernananesa kde majú minimálnu šancu... Jorginho by sa im zišiel, snad bude hrať v Neapoli, vo fante ma dosť držal v poslednej dobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Dortmund chce údajně Ranocchiu a nabízejí za něj 7 milionů eur.Inter požaduje 15, nakonec by se vše mohlo dohodnout na částce něco kolem 13 mega

Reagovat
Coniglio

asi 2 tyzdne stara info

Reagovat
Coniglio

Vidič do Juve (rumour)

Reagovat
Pipo123

Lazio má predbežnú dohodu ohľadom prestupu Djordeviča v lete, ale v súčasnosti sa do toho vložil Inter a chce ho získať už teraz, odstupné by mohlo byť 500 tisíc eur, údajne mu ponúkajú aj vyšší plat.

Reagovat
lnterista

kdo to je?

Reagovat
Pinturicchio

Loni jsme se Sampou dvakrát prohráli, je na čase to změnit, dnes povinné tři body. Jsem rád za základ pro Claudia, o to víc, pokud opravdu nastoupí na CM.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Florenzi po minulotyzdnovom vykone nebude v zaklade?

Reagovat
smazaný uživatel

někdo bude hrát dneska, někdo v úterý v poháru proti juventusu

Reagovat
olis

Bigon sa vracia z Londyna kde nepochodil, Tottenham chce za Capoueho 15 mega alebo aspon tolko co za neho dali, obe strany sa este vraj pokusia dohodnut v pondelok

nepodarilo sa nam dohodnut so Santosom na hostovani Uviniho

dalsou alternativou do zalohy by mohol byt Ralf z Corinthians nepozna ho niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

Ralfa nepoznám. Na netu píšou ročník 1984 což není úplně nejmladší. Ale z Jorginha mám velkou radost.

Reagovat
Pipo123

Brazílsky futbalový klub Sao Paulo získal na 18-mesačné hosťovanie uruguajského reprezentačného obrancu Alvara Pereiru z Interu Miláno. Informovala agentúra Sinchua.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/43944/tevez-italy-completing-me

Rozhovor s Carlitem.

O Contem : “He is a phenomenon, unique, I have never seen a Coach like him. He is also a bit ‘loco’."

O Serii A : "Serie A remains the toughest League in the world."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Clarence potvrdil, ze prechadza na 4231

Reagovat
panca

zitra robinho kaka honda a balo. No jsem zvedavej

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pettirosso

Sansone v Sassuolu? To by byla paráda.. 4-3-3 s útokem Sansone - Zaza - Berardi

Reagovat
M11

tesim se na vyprodany stanek.. Dorii mame co oplacet

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
El-Pistolero-68

Jak se tipuje? Jsem přihlášený do TipLigy, Serie A, a soupeř už tam má naklikané výsledky, ale mi to nejde, nevím, kde se to dělá...

Reagovat
El-Pistolero-68

Kurva, ono už je asi po uzávěrce tohoto kola, že? Do pr...

Reagovat
Pipo123

Keď ešte raz komentátor na Digi povie že Perea nemá na Kozáka a že Kozák má lepšiu techniku, tak mu osobne pôjdem pustiť toto video

http://www.youtube.com/watch?v=RGOAgTMtc6k&feature=youtu.be

Reagovat
Coniglio

1:50

hotovo!

Reagovat
Pipo123

Ale to zakončenie, úplne v pohode prehodil brankára, celkovo pohybovo aj technicky je 10x lepší ako Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Destro, Gervinho

Reagovat
Slejdy

Totti proc sedi ?

Reagovat
Alberto Aquilani

o 3 dni zapas s Juventusom

Reagovat
Slejdy

jo vlastne

Reagovat
olis

je to oficialne: Benvenuto Jorginho! La tua freschezza sarà utile a Rafa e a tutta la rosa #ADL

Reagovat
olis
Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som nechal sediet De Rossiho a dal by som hrat Naiggolana

Reagovat
smazaný uživatel

dneska cítim v kostech, že predátor bude úřadovat tipuju to na hattrick

Reagovat
Pinturicchio

Já bych se tomu nedivil, protože jsem ho ve Fantě dal na lavičku a do základu jsem šoupnul Berardiho.

Reagovat
CubONE

Radsej Ljajic s Destrom po dva goly.

Reagovat
CubONE

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Slejdy

kdyztak nejaky link prosim, bet to opet prestal vysilat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdeme na to.Bojovat Livorno!

Reagovat
olis

OT: snazim sa najst nejaku peknu inspiraciu pre novy dizajn na Neapol web, ak niekto pozna nejake pekne futbalove stranky s dobrym a modernym dizajnom mohol by mi poradit kde sa inspirovat? pripadne nemusia byt ani futbalove

diki

Reagovat
smazaný uživatel

fiorentina.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný uvod, hezká hymna

Reagovat
smazaný uživatel

rimske legie ,gladiatori Rima do utoku !!! ROMAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA -AS-

Reagovat
Alberto Aquilani

Gerv takticky :D DESTROOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
M11

Gervinho vedel ze je v ofsajdu tak to takticky nedal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, proto se tomu vyhejbal

Reagovat
10

a jakej v tom byl rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

človek sa ide vysrať a oni daju zatiaľ gól no dobre, aspoň, že vedieme

Reagovat
smazaný uživatel

AS hra dobry futbal

Reagovat
madridcan

Nemal platit gol podla mna

Reagovat
10

půlmetrovej ofsajd

Reagovat
Pipo123

Gervinho je palič

Reagovat
Alberto Aquilani

SStrootman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Keviiin

Reagovat
M11

AS valec.. uz to mohlo byt klidne 5-0

Reagovat
Maritazzi

Zas Livorno nemá v lize co dělat.

Reagovat
M11

je to tak na rucnik

Reagovat
Pipo123

Absolútne, pritom nie je tomu dávno čo potrápili Juve či AC, ale teraz sú úplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Geeerv..... všimol si niekto, že Torosidis má tak 3 krát lepšie centri jak Maicon ?

Reagovat
Pipo123

Maicon by to ani neprihrával, ten by tam ujebal bombu na brankára a možno by to bol gól

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodně větší šance, než dávat Gervinhovi do prázdný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

protože Maicon střílí... Torosidis nejlepší na place

Reagovat
smazaný uživatel

Tora mam velmi rad, kvalitny bek, pritom prisiel za smiesne peniaze, vobec nepotrebujeme dalsieho RB a nech Sabu ani nenapadne ho predavat

Reagovat
Alberto Aquilani

Destro bomber, no

Reagovat
Alberto Aquilani

vole offside

Reagovat
Mr.Jindros

AS mě sere.

Reagovat
smazaný uživatel

dáme si jinej gol

Reagovat
olis

podla najnovsich sprav si Bastos nakoniec vybral AS, paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze mas pravdu ty ho nechces do SSC, ja ho chcem do AS, snad vsetko dobre dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

staci ked trocha zapneme a prichadza rada sanci ... hrame super ,gervinha mi zacina byt luto ,co ten spali .... teraz posetrit sily na coppu

Reagovat
Alberto Aquilani

Zahadzuje niekto viac šancí za zápas jak my ?

Reagovat
M11

letos ne

Reagovat
smazaný uživatel

uz nas to viackrat stalo body (Sassuolo, Cagliari)

Reagovat
10

Juventus to dřív uměl, teď už snad tolik ne...ťuk, ťuk, ťuk

Reagovat
Slejdy

megahafo se toho spalilo, mohlo byt tak 7-0 vklidu

Reagovat
Alberto Aquilani

Ljajo, hurá, Radja super

Reagovat
CubONE

Destro a Ljajic potesili

Reagovat
Il Architetto

Jdu na ples, tak snad až se zítra podívám na výsledky, tak bude výhra.

FORZA JUVE

Reagovat
Pettirosso

UFFICIALE Juve: Buffon; Barzagli, Ogbonna, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Asamoah; Tevez, Llorente

Reagovat
M11

Pogba ma po Gigim nejvice odehranych minut

Reagovat
10

Pogba to zpracování...jenom Zizou a on

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle mi ho vždy připomene

Reagovat
brenk

hmm tá Chielliniho druhá strela vyzerala sľubne...

Reagovat
Pettirosso

Claudio se mi an tom CDM líbí, jen tak dál

Reagovat
brenk

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
brenk

Pogba je kráľ

Reagovat
Pettirosso

Pogba

Reagovat
Pettirosso

genius ty vole

Reagovat
Pinturicchio

ARTUROOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

VIDAL!!! Pogba hraje fantasticky

Reagovat
brenk

LLORENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
M11

LLORENTEEE !!!

Reagovat
Pinturicchio

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

LEONEEEE paráda

Reagovat
10

u toho Nanda ty hlavičky vypadají vždycky tak jednoduše, jako kdyby hrál proti dětem

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

ani netrkne a je to rána.

Reagovat
smazaný uživatel

juveválec škoda tý Ligy mistrů

Reagovat
brenk

Gigi paráda

Reagovat
Pettirosso

Da Costa teď

Reagovat
smazaný uživatel

Da tyčka ne?

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

jj až z opakovačky sem viděl, že to byla tyč

Reagovat
Pipo123

OT: St. Louis za 13 minút dal 4 góly San Jose a vôbec sa nepozrie do Soči

Reagovat
Pettirosso

nehodí se jim do koncepce no. Zůstává doma víc skvělých hráčů, ale je to škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže jet každý. Kanada si může dovolit nechat doma hráče jeho kalibru, na rozdíl od jiných států.

Reagovat
Pipo123

Mne je ho ľúto, má tento rok neskutočnú formu a ťahá celú Tampu do play off, škoda mal tam byť

Reagovat
10

Giorgone mimo hru s Laziem

Reagovat
Pipo123

Myslím že vám moc chýbať nebude

Reagovat
10

Ogbonna ho nahradí, ale Giorgone teď hraje v dobrý formě...

Reagovat
Pipo123

Já sa toho zápasu hrozne bojím, určite vás nestihne Radu a Konko, aj Gonzalezov štart je neistý. Dúfam že nás pošetríte

Reagovat
smazaný uživatel

Conte dává vzpomenout na Serse Cosmiho

ten přechod do útoku Juventusu je neuvěřitelnej, jak proti dorostencům

Reagovat
brenk

Reagovat
M11

VIDAL !!!

Reagovat
stuff

super atmosfera

Reagovat
brenk

Arturo železná istota

Reagovat
Pinturicchio

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

VIDAAAAAAAL. Ale Tevez trošku nasranej, ne?

Reagovat
brenk

Tevez ide dnes dosť na seba, ale moc mu to nejde popravde.

Reagovat
Pinturicchio

A Claudio super přihrávka, myslím, že mu Conte našel místo v sestavě, které mu sedí nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, že todle bejt penalta nemusela

Reagovat
smazaný uživatel

arturo vidal to je super borec len tak dalej chlapci

Reagovat
smazaný uživatel

Tevez ještě musí dát gola, je dobrý že ještě nedal, aspoň se bude snažit o to víc ten gol dát.A ještě se nějakýho gólu určitě dočkáme.Marchisio,Pogba,Llorente,Vidal dnes hrají jak páni.

Reagovat
brenk

štandartky bránime dnes katastrofálne

Reagovat
Pinturicchio

Co tohle je? Úplně bez zájmu dneska, hodně laxní výkon.

Reagovat
Pettirosso

SUPERGIGI

Reagovat
brenk

Llorente

Reagovat
Pettirosso

ty vole, Ferdo, děláš si prdel?

Reagovat
10

útočníci už by snesli trošku rotace, velká slabota dneska

Reagovat
brenk

hlavne Tevet vždy keď dostane loptu, tak tvrdohlavo ide na seba, možno by nebolo zlé ho trošku umierniť

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Carlito dneska špaténka a u Nanda mi přijde, že čím víc dává gólů, tím horší je v mezihře.

Reagovat
10

Carlito zkazil snad úplně všechno, Nando kromě gólů dost podobný...

Reagovat
Pinturicchio

Chtělo by to prostřídat, Fabiovo sobčení by se tam ted mohlo hodit.

Reagovat
brenk

zas štandartka, strašný výkon dnes

Reagovat
brenk

a chudák Gigi sa tam môže aj roztrhať

Reagovat
Pettirosso

aspoň Manolo zrovna

Reagovat
10

říkali jsme si o to

Reagovat
Pettirosso

ale opět standartka

Reagovat
Pinturicchio

Katastrofa dneska.

Reagovat
10

snad je Conte srovná, dneska to je hodně namachrovanej výkon

Reagovat
Pinturicchio

Nechutně profesorský a jak píšeš namachrovaný, ... žádná vášeň, zápal, nic.

Reagovat
Pettirosso

přitom ze začátku to špatný nebylo

Reagovat
10

jo, přišlo to po těch 2 gólech

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Gigi se může snažit jak chce a stejně to 2x tahá ze sítě

Reagovat
brenk

hmm dnes to nedopadne dobre....

Reagovat
10

no, Manolo už by se na to mohl vysrat

Reagovat
Pettirosso

ty vole, začněme zase hrát fotbal, tohle smrdí vyrovnáním.

Gabbi

Reagovat
Pinturicchio

Cítím podobný průser, jako s Violou.

Reagovat
Pettirosso

Siena vol.2

Reagovat
Pinturicchio

Už snad ne.

Reagovat
Pettirosso

tady je vidět ten propastný rozdíl mezi současnou sílou týmu a tou minulou.

Reagovat
Pinturicchio

A taky individuální kvalitou, která je schopná to strhnout.

Reagovat
M11

POGBA !!!

Reagovat
Pinturicchio

PAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
Pettirosso

PAUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
Pettirosso

uffff

Reagovat
brenk

Paul, ďakujem ti za to, že bereš ohľad na naše nervy.

Reagovat
10

dalších 10 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
brenk

ty vole, čo to tam nacvičujú

Reagovat
Pettirosso

No, bez Pogby s Vidalem by to bylo 1:2. NASRAT ROPÁCI a Reale!

Reagovat
10

proč tam nedá Mirka, Sebu, nebo Fabia? Carlos dneska posral všechno...

Reagovat
Mr.Jindros

Možná si nechce zahrávat s Tevezovo psychikou.

Reagovat
10

tomu nevěřím, zvlášť u Conteho...pokud to tak je, tak ať ho radši prodaj

Reagovat
brenk

to by bola ale obrovská chyba takto zmýšľať

Reagovat
Pettirosso

Mirko je evidentně na prodej

Reagovat
Pinturicchio

No, v 85 minutě.

Reagovat
Pettirosso

4:2, ale všechny góly daly hráči Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

holky??

Reagovat
Pettirosso

*chybka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pettirosso

kouká někdo na Arrow? Peluso vypadá jako Malcolm Merlyn

Reagovat
Largo

jj

Reagovat
smazaný uživatel

chlapi stihl jsem se teda namrdat jak nikdo!!!!!!! ale koukam na livesport a ty cerny kluky vam neskutecne zavidim. Vidal Pogba!!!!!!!!!!doprdele. zlatej dul.

Jste naivni jak prase, kdyz si myslite, ze u vas Vidal vydrzi. Ale vite co doprdele... preju vam aby tam vydrzel!!!!!!!!!! Ale Pogba jednou vyhraje ballon dOr...!!!!!!!!!!!

Reagovat
M11

doprdele diky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím že Vidal odejde, jedině v 34 letech do rodné Chile.A Pogba možná ano.Ale proboha proč by měl někdo z Juve odcházet, sme velkoklub který bude rok od roku lepší.

Reagovat
Mr.Jindros

Protože za Pogbu dá nějak Real nebo šejci 50+. Viz Zidane.

Reagovat
Pinturicchio

To si budou muset připlatit, navíc Beppe ted řekl, že Pogba není na prodej, punkt.

Reagovat
10

Zizouovi bylo 29 a hrál u nás 5 sezon, snad takhle dlouho vydrží i Pogba...a pak sestřelí hranici 100 mega

Reagovat
M11

Reagovat
Pinturicchio

... a nebo ať klidně zůstane celou kariéru.

Reagovat
M11

a ten zlaty mic muze taky klidne zopakovat

Reagovat
smazaný uživatel

jenže to italská liga za něco stála, ted už je jen pro smích a prosadí se tam kdejakej kopáč, budete rádi, když za Pogbu dostanete pár švestek

Reagovat
smazaný uživatel

Že se jí směje banda zdejších tupců v čele s tebou je irelevantní

Reagovat
smazaný uživatel

Mně stačí výsledky italských týmů v Evropě. Bezkonkurenčně nejlepší tým italské ligy Juventus nepostoupí přes tým, kterej dostane od Realu desítku, tady je opravdu kvalita... a není to jen Juventus... můžeš si nadávat jak chceš ...ale výsledky italských týmů to fakt nezmění.

Reagovat
Pinturicchio

A co minulý ročník, ten je rázem zapomenut?

Reagovat
olis

kaslite na neho, prisiel sem iba provokovat, jeden z vela debilov, nepodporujte ho

Reagovat
Milan.B

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi debil, nadáváš tu a argument žádnej. To je jednoduchý někomu nadat a nic k tomu neříct. Bravo jsi fakt "inteligentní", rodiče na tebe musí být pyšní.

Reagovat
smazaný uživatel

pekne si to napisal Olis

Reagovat
smazaný uživatel

No jo další "fanoušek Juventusu".

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna vlaštovka jaro nedělá, postup by měl být pro mistra ligy samozřejmostí a že potom postoupíte přes Celtic... to je teda něco.

Reagovat
Pinturicchio

Dobře, vidím, že olis měl pravdu. Sbohem.

Reagovat
smazaný uživatel

Typický, bez argumentu. Tak každej nestranej fanoušek si udělá obrázek sám, pak se nedivte, že se vám tu chodí vysmívat, když umíte jen urážet a obhajoba žádná.

Reagovat
stas87

ak ac postupi cez atletico,co budes pisat potom? jedine co cloveka odradza od calcia su stadiony,to je strasne minus pre tu ligu,poloprazdne stadiony,ovaly..inak ta liga je celkom ofenzivna,su tam zaujimavy hraci a len ignorant ako ty to nikdy nepochopi

Reagovat
smazaný uživatel

Až AC postoupí přes Atletico, tak se můžem bavit dál, jelikož se to nestane, tak nevím co pak budeš říkat...

Reagovat
Pinturicchio

Ach jo, kdybys alespon vzdáleně tušil, o čem píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu, že italský týmy jsou rok od roku horší a bez argumentu má tvůj příspěvek hodnotu h.vna.

Reagovat
smazaný uživatel

no druhej poločas, to smrdělo nepěkně. Manolo další co si řekl o šanci v Juve

Reagovat
Pipo123

Keďže sa nám znova zranila dvojica Radu a Konko, tak zajtra by sme mali hrať 3-4-2-1, predpokladaná Marchetti - Biava, Dias, Ciani - Cavanda, Onazi, Biglia, Lulič - Candreva, Anderson - Klose

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra Catania-Fiorentina cista jednotka

Reagovat
smazaný uživatel

Nudná soutěž.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/44024/gasp-calciopoli-made-inter

“Winning the Treble was extraordinary, but Inter only started winning after Calciopoli. That isn’t my opinion, it’s simply a fact."

Reagovat
FORZAMILAN

No, sice mají ten treble po caliopoli, jak je zmiňováno, ale taky až poslední, pátý rok jejich pětiletky, v roce 2010. A to jsou 4 roky po tom skandálu. Takže nevím, co tím frajer myslel,.

Reagovat
Pinturicchio

Frajer tím myslel to, že CP Inter nastartovalo a o tom nemůže být sebemenšího sporu, to je prostě fakt.

Reagovat
Milan.B

a nehovori z neho aj urazena pycha??

Reagovat
Pinturicchio

To nevím, do hlavy mu nevidím.

Reagovat
FORZAMILAN

Nastartovalo možná, kdo ví. Mě to vyznělo spíš tak, a proto jsem to tak i napsal, že ho znevažuje

Reagovat
smazaný uživatel

Toni dnes AC Milán neohrozí

V sestavě Hellasu Verona se v zápase na půdě AC Milán neobjeví Luca Toni, zkušený útočník má chřipku.

K tomu Jorginho fuč....

AC má dneska šanci bodovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

AC dnes aj bodovat bude a to naplno

Reagovat
Pipo123

(3-4-3) Berisha, Biava(C) Dias Ciani, Cavanda Onazi Biglia Lulic, Candreva, Klose Floccari

Hernanes len na lavičke docela ofenzívne to zobral Reja, toto by na slabšiu obranu Udine mohlo platiť.

Reagovat
Pipo123

Djordjevič "Budem hrať za Lazio, urobil som najlepšie rozhodnutie, nemôžem sa dočkať a teším sa keď si zahrám tak prestížnu ligu" Chlapec mal uprednostniť Lazio pred Interom, v Nantes mu to docela strieľa, zadarmo to bude viac než dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Předpokládaná sestava proti Hellasu je v podstatě vyslyšení přání všech fanoušků, takže Seedorfova politika je jasná: V případě úspěchu bude vítán jako hrdina, v případě neúspěchu ho každý omluví, protože lépe by to stejně udělat nemohl..je to tenká hranice mezi alibismem a pragmatismem.

Paradoxně jediná věc, která nám může podlomit kolena, je náš kapitán..

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

a třeba šance, že Seedorf vidí sestavu stejně jako fanoušci, neexistuje?

Reagovat
smazaný uživatel

To je klidně možné, já ho nekritizuji, jen říkám, že s touhle sestavou nemůže Seedorf zklamat ani v případě prohry..

Reagovat
lnterista

vim ze to je nerealny ale dneska bych zkusil 4312...hned bych vymenil jedno kopyto v obrane za to aby hral Kovacic a verim ze ve 4clene zaloze bude mnohem lepsi

Reagovat
Dejwa

Toto

Reagovat
smazaný uživatel

konecne rozestaveni 4-2-3-1 !!! Dlouho jsem si to pral a Max me nikdy nevyslysel

Takze díky Seedy!

FORZA MILAN !!!!

Reagovat
Pipo123

Nechápem čo viac chcú také šance

Reagovat
cristiano.K.

kurs na AC

Reagovat
Pipo123

To je v prdeli, ak už ani toto tragické Udine neporazíme. Spoliehajú len na protiútoky, zatiaľ čo mi ich dobíjame, len to by musel Candreva, Floccari a Lulič trafiť viac než len do brankára také zakončenie nemajú ani dedinské kluby

Reagovat
Pettirosso

Moc se tesim na ty reakce, pokud dneska AC vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

jak to myslis?

Reagovat
Pettirosso

už teď je hrdina a spasitel a to jen převzal tým a nastavil první sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

spis jen panuje nadseni ze zvoleneho rozestaveni, po kterem volalo dost lidi, protoze na nej mame idealni hrace.. a samozrejme je tu velke ocekavani, ale to je naprosto normalni

Reagovat
Pipo123

Onazi neprestane ma udivovať rozum týchto bubákov zabil naše šance

Reagovat
10

Reagovat
10

http://goo.gl/9pxvcT stejně nechápe

Reagovat
Pipo123

Je to úsmevné, ale Onazi toto spravil už proti Fenerbahce a teraz znova, občas mám pocit že černoši nerozmýšľajú a sú v tom že sa hraje na 3 žlté karty

Reagovat
10

vždyť jsme se o tom bavili už během toho zápasu s Fenerbahce...některý opravdu vůbec nevnímaj žlutou kartu, asi jim to dojde až ve sprše po červený

Reagovat
Pipo123

Jj, pritom dneska prehrávame Udine aj v 10 hráčoch, škoda takto asi neotočíme

Reagovat
stas87

bubak

Reagovat
madridcan

Klose

Reagovat
Pipo123

Súčasné Udine je na zostup, absolútne ich prehrávame a pritom hráme o hráča menej.

Reagovat
lnterista

GENOA: 
1 Perin; 3 Antonini, 4 De Maio, 11 Gilardino, 13 Antonelli, 14 Cofie, 15 Marchese, 18 Fetfatsidis, 20 Vrsaljko, 69 Sturaro, 91 Bertolacci

A disposizione: 53 Bizzarri, 32 Donnarumma, 2 Sampirisi, 8 Biondini, 9 Stoian, 16 Calaiò, 26 Centurion, 29 De Ceglie, 44 Sokoli, 77 Konate, 78 Tozser, 99 Pierre

Allenatore: Gian Piero Gasperini

INTER: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 35 Rolando, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 17 Kuzmanovic, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 11 Alvarez; 8 Palacio, 22 Milito

A disposizione: 30 Carrizo, 12 Castellazzi, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 10 Kovacic, 13 Guarin, 16 Mudingayi, 20 Botta, 21 Taider, 23 Ranocchia, 25 Samuel


Allenatore: Walter Mazzarri

Arbitro: Rizzoli


Assistenti: Di Liberatore, Cariolato

Assistenti Addizionali: Valeri, Pinzani


IV uomo: Manganelli

Reagovat
Dejwa

konečně 2 hrotáci od začátku.. už to chce výhru!

Reagovat
Votas

pome do nich... FORZA INTER

Reagovat
Votas

jinak to teda podle sestavy vypadá, že chcou zavřít kraje, což na nás platilo minulý zápasy, tak snad to konečně projdem nějakou narážečkou středem...v tom by mohl Diegol hodně pomoct

Reagovat
olis

LA FORMAZIONE UFFICIALE DEL NAPOLI Rafael; Maggio, Fernandez, Albiol, Reveillere; Inler, Dzemaili; Mertens, Pandev, Callejòn; Higuain

Pandev

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Reagovat
Pipo123

Heranessssssssssssss goooooooooooooooolllll

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, Hernanes na lavičce.

Reagovat
Pipo123

V 10 hráčoch sme dokázali otočiť, FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

taková výhra potěší, co? gratulace Rejově bandě

Reagovat
Pipo123

Neskutočne, ale zaslúžená, Udine nemá žiadnu zálohu, stále sme ich dobíjali

Reagovat
lnterista

peknej gol

Reagovat
M11

Reagovat
Kepy_FCB

Lázioooo ale kruté pro U.

Reagovat
danko10

Brkić je fakt hustý brankár.

Reagovat
Pipo123

Paráda, Reja je borec, dneska sme hrali výborne, škoda len toho čo spravil Onazi, ale nepoložilo nás to, práve naopak, konečne som videl bojovať hráčov, všetci makali a ku koncu bola vidieť súdržnosť Lazia. Konečne pôsobíme ako jeden mančaft a nie ako banda individualít.

Reja 4 zápasy, 3x výhra a jedna remíza !!!!!!!!!

FORZA EDY, FORZA LAZIO !!!!!!!!!

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

...ale nemohl přijít až po dalším kole?

Reagovat
Pipo123
Reagovat
olis

ta oslava golu je vzdy najlepsia

Reagovat
Pettirosso

SASSUOLO: Pegolo; Antei, Ariaudo, Manfredini, Longhi; Chibsah, Magnanelli, Kurtic; Berardi, Floro Flores, Ziegler.

Marrone zase na lavičce Zaza out.

Za Torino útok Cerci - Immobile, D'Ambrosio ani na lavičce

Reagovat
Pinturicchio

4:3, 4x Beradi, 3x Cerci

Reagovat
Pettirosso

2x Cerci 1x Immo

Reagovat
Pinturicchio

Tak Cerci áčko Immovi

Reagovat
Pettirosso

fanta, co..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

ale musím říct, že obrana se mi pomalu začíná líbit. Reta na LK nechápu, snad ho brzo vystřídá Farías

Reagovat
10

Reto je bohužel nejhorší hráč Sassuola, ten šel v Turecku strašně dolů...

Reagovat
Votas

Schelotto

Reagovat
Pettirosso

a to jsem si před sezónou papírově kraje Ziegler - Schelotto pochvaloval. Oba dva nejhorší hráči týmu

Reagovat
10

proč ten Luca pořád nehraje? Magnanelli hraje poslední zápasy dobře, ale Luca by podle mě byl ještě lepší...

Reagovat
Pettirosso

nejsem si úplně jistej, ale měl drobný zranění a teď už druhej zápas začíná z lavičky, Di Francesco ho tam zase pošle určitě, holt Magnanelli má formu, navíc je to kapitán.. Kurtič je jasnej a Chibsah je typologicky jinej. Taky se mi to ale nelíbí.

Reagovat
GEGE

D'ambrosio není na lavičce už asi 6 zápasů...

Reagovat
10

FORZA GASPERINI!

Reagovat
10

ta atmosféra Marassi je prostě dokonalá, to i pak ten fotbal baví úplně jinak

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dejwa

Johny

Reagovat
Pettirosso

já ti to říkal, Pintu

Reagovat
alcantara

V slusnej kvalite Neapol, kto mi poradi?

Reagovat
madridcan
Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/145998

2000 kbps, RUS

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to přijde, jak kdyby si neuvědomovali, že tam ten Diego vůbec je.

Jinak ten Cofie.

Reagovat
madridcan

Pici, som myslel, ze este nebude hrat a ostal mi zas na lavicke...bohaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Matri gol

Reagovat
Pettirosso

zbytečná ztráta ve středu, sakra Aspoň zrovna Ciro

Reagovat
Pettirosso

MITRAAAA

Reagovat
Pipo123

Matri

Reagovat
Pinturicchio

MITRAAAAAAA

Reagovat
madridcan

Amauri odfajcena penalta...

Reagovat
M11

Matri

Reagovat
10

Matri 1., Immobile 10. gól v sezoně...

aktuálně nejlepší střelci ligy (4 hráči z Juve, nebo spoluvlastněný Juve):

1. Rossi 14

2. Tevez, Berardi 11

3. Vidal, Palacio, Immobile 10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

na Cira máme pořád 50%? Jsem si myslel, že šel celej..

Reagovat
10

já taky, ale Bianco mě opravil...http://goo.gl/KsqBDs

Reagovat
SqueeZy

Koupili jsme od Janova 50% a obratem prodali Turínu za Angela

Reagovat
10

ale pak se dohodla polovina s Torem, kdy snad ale mají opci...trošku zamotanější to je

Reagovat
SqueeZy

V tom je Itálie nádherná taková tržnice

Reagovat
Pettirosso

tak to už paráda není teda. Mají opci i na druhou část?

Reagovat
10

pochopil jsem to tak...

Reagovat
Pettirosso

dík oba, to je paráda

Reagovat
Yanek

Matri 2., ale půjde mu to o tom žádná.

Reagovat
10

myslel jsem ve Viole...ta záloha mu bude sedět, moc jsem to z vaší strany nepochopil, měli jste ho poslat jinam

Reagovat
cervo

naopak, nikde mu nestupne cena tak, ako vo Viole, co moze byt v lete iba vyhoda

Reagovat
Pipo123

Cassano, Hernanes, Candreva podme borci, škoda len že Jorginho sa išiel zadrbat do Neapolu

Reagovat
CubONE

Matrigol

Reagovat
FORZAMILAN

Teď jsem to chtěl napsat

Reagovat
penepi

inak mladý Haraslín na lavičke

Reagovat
Pinturicchio

Bologna pojď mi

Reagovat
10

BIANCHIIII

Reagovat
alcantara

Albiol robil co?

Reagovat
smazaný uživatel

Matri gol

Reagovat
10

Viola aktuálně -2 body na Neapol...Rafa má velkou kliku, že se Pepito a Gomez zranili

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol otočí

Reagovat
Pinturicchio

MITRAAAAAAAA

Reagovat
10

Mitra na hattrick

Reagovat
Pettirosso

MATRIIIIIIII

Reagovat
Pipo123

Matri škoda že ho Lotito nezískal

Reagovat
SqueeZy

Matri je jasnej Komu by se chtělo pálit v Mordoru

Reagovat
CubONE

Nehral za Inter.

Reagovat
SqueeZy

Prašť jako uhoď

Reagovat
smazaný uživatel

jsem říkal že si svoje odehraje,ale že to nakopne hned takhle,moooc pěkný

Reagovat
Pipo123

Matri 2 góly a jedna asistencia

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

uz od zaciatku bolo jasne ze nam da Bianchi takto gol ked som videl ako ho brania

a neviem ci vobec vyrovname lebo hrat v 10 to je tazko

Reagovat
10

v Janově už docela rybník...Žabák konečně hraje v ideálních podmínkách

Reagovat
Pettirosso

v Sassu taky, vápna zatopený

Reagovat
Dejwa

nehraje

Reagovat
10

to je fakt smolař

Reagovat
Pipo123

Borci koľko výmen sa môže spraviť vo fante ?

Reagovat
CubONE

5 mam pocit

Reagovat
GEGE

4

Reagovat
Pinturicchio

5, zvedlo se to a díky tomu si ted nepůjčujeme hráče.

Reagovat
Jajinek

5

Reagovat
GEGE

fakt 5 jo tak to je dobrý omrd,kdybych to veděl tak sem nemusel být bez golmana...

Reagovat
Pipo123

Super, diky moc, tiež som si myslel že 4

Reagovat
Pinturicchio

Vždyť jsme se na tom kolektivně domlouvali už loni.

Reagovat
Pipo123

Já často zabúdam, čítal som pravidla, tak som si teraz vymenil troch hráčov čo moc nehrávajú a zobral voľných borcov ako Parolo, Destro a Matri snad ich nikto nemáte

Reagovat
CubONE

Ale teraz pozeram u teba. 5 vymen, ja som to pochopil, ze mozem vymenit 5 hracov...ale vidim, ze ty si teraz vymenil naraz 3 a uz predtym zopar. Ako to je?

Reagovat
Pipo123

Riadil som sa pravidlami, je tam písané toto

"Každý z nás může během sezony udělat až 4 výměny ve svém kádru, přičemž můžeme vyměnit i více hráčů zároveň.",

Takže ak to správne chápem môžem vymeniť aj 20 hráčov, ale len 5x môžem uskutočniť výmenu

Reagovat
CubONE

Tak to mam o vymenu viac. Uvidim, ci pride nejaky utocnik alebo sa niekto objavi volny. Vucinic/el Shaarawy zeru strasne vela a bohuzial ich kosia zranenia.

Reagovat
Pipo123

Nene já som to zle pochopil, len 5 hráčov môžeš vymeniť, už som si to opravil a vymenil iba Maxiho za Matriho takže už som využil všetkých 5 výmen hráčov

Reagovat
10

Cambiasso

Reagovat
SqueeZy

Skoro bych se vsadil že ten poslední by Matri u nás spálil

Reagovat
Yanek

Matri dřevo no

Reagovat
smazaný uživatel

ten třetí gol Fiorentiny fakt vtipnej, jak k tomu Matri došel volným krokem, zeptal se ho, kam to chce, a nenuceně do toho plácnul placírem

Reagovat
Milan.B

neskutocne snad ho odkupia

Reagovat
10

góly na tréninku se nepočítaj, co?

Reagovat
Milan.B

no u nas daval len take

Reagovat
Yanek

ty jsi pořád mimo.

Reagovat
Milan.B

a co ho chces naspat?

Reagovat
Yanek

To asi ne, ale vytvořili jste z něj druhého Borriella, což nikdy nebyl.

Reagovat
Milan.B

nam nepomoze, cize by bolo dobre keby ho odkupili

Reagovat
Yanek

Viola nám komplikuje už tak nereálný cíl, mohl jít do Lazia a zkusit Hernanese. I když jen spekuluju, Lotito by s náma jednal určitě radši, než Della Valle.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
10

ta Catania mě sere, zrovna když mám v plánu trávit delší čas na Sicílii, tak budu chodit na Serii B

Reagovat
Pettirosso

práce, nebo studium?

Reagovat
10

studium života možná ...normálně tam chci pobejt třeba 2-3 měsíce, k práci potřebuju jen internet, takže je mi to celkem jedno, kde jsem a tady mě to třeba aktuálně teď v zimě hrozně sere...navíc budeme spouštět takovej projekt právě pro Sicílii, takže bude výhoda tam i fyzicky bejt k dispozici

Reagovat
Pettirosso

wau, paráda

Reagovat
M11

Reagovat
DelPiero137

Hned by som si to s teou vymenil

Reagovat
smazaný uživatel

ale Palermo by mělo být hned zpět

Reagovat
10

jenže mě baví spíš ta východní Sicílie, kolem Siracus...Palermo je fajn, ale z toho bzučáku mi po dvou dnech docela mrdá

Reagovat
smazaný uživatel

co tam budes delat, jestli se muzu zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

správce koňskejch hlav

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

jo, jedu tam na pohovor, našel jsem inzerát v novinách, že po těch policejních čistkách hledaj mladou krev

Reagovat
Pinturicchio

Nový Luca Brasi?

Reagovat
10

ten snad zrovna ani ne

Reagovat
Pinturicchio

Došlo mi to, až jsem to odeslal , ... mi scusi, ... tak proč se držet při zemi, nový Michael Corleone.

Reagovat
GEGE

Škoda,že tam Genoa něco neprotlačila zvlášt ty jejich rohy docela smrděli a taky je Rizzoli okradl o velmi dobrou standartku...To by bylo něco pro Bertolacciho levačku...

Reagovat
Jajinek

Na normálním terénu bych si i věřil...takto to bude porod...chce to ubojovat a to my neumíme. Škoda Palacia a Jonathana...obě to byly loženky. Genoa tam má ale více nebezpečných trm vrm a ty na tom bahništi asi rozhodntou...

....bojovat!!! a hlavně tam nepouštět Guarína, páč ten se stým stylem by měl rudou do 15 minut....

FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

prave si myslim ze ty jeho fyzicke dispozice by mohly platit na tak tezkem terenu

Reagovat
Jajinek

to jo...ale do té doby někoho zabije...

Reagovat
lnterista

to i Juan...na cervenou si da bacha

Reagovat
smazaný uživatel

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Matri.. kde ste hateři?

Reagovat
olis

Bologna lepsia, hrame v 10tich tak co cakat, do drueho polcasu ked neda okamzite Hamsika tak ma jebne, Maggio traged, Fernandez a Albiol takisto, jediny kto to tam ako tak dobre v obrane je Reveilere

zaloha tiez nic

proste nula bodov

snad sa to v druhom polcase zlepsi

Forza Napoli!!!

Reagovat
lnterista

Kovacic nemuze hrat takhle vysunutej...v druhem polocase cekam Guarin, Botta

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju tě Matri ♥ já věděl že fotbal se nedá zapomenout a vždy ti věřil, ne jak zdejších 90% odborníků co říkalo že si kopyto!Mitratatatatatata!!!!!!!

Reagovat
Jajinek

A nejvtipnější je, že tu všichni spíše psali, že se ve Viole chytí a že to v sobě má a přáli mu tam štěstí...

Reagovat
FORZAMILAN

Jj, přesně tak, já to tušil, že se tam chytí

Reagovat
Pettirosso

ten centr Diamantiho na Bianchiho

Reagovat
FuckT

Co sa to tam deje? Bol som sa napapat u sesternicky a taketo krasne prekvapenie ma tu caka. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Matri vystřídanej, bylo by smolný, kdyby se nějak zranil....

Reagovat
Dejwa

to nechceš..

Reagovat
FuckT

Inak, nejak si zacinam mysliet, ze Benitez chce Hamsika vytlacit zo zostavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri.

Reagovat
Pettirosso

achjo, úplně nehlídanej

Reagovat
FuckT

Boze, to im neni trapne, ked padnu 2 chlapi na zem po kontakte s Inlerom ? Dpc, co je on nejaky Koleman? :D:D

Reagovat
10

přitom se nikdo nedotknul nikoho

Reagovat
FuckT

Tak tak, pritom Inler je vacsinou ten, co tak nenapadne simuluje. :) Teraz mu dali okostovat jeho skolu, a bolo to hned double.

Reagovat
10

double penetrated Inler

Reagovat
FuckT

Tak toto si krasne dal ! :D:D:D:D:D

Reagovat
Pipo123

Je nádhera že v polovici sezóny som získal vo Fante Matriho, Parola a Destra, to som nečakal že ich nikto nemá

Reagovat
madridcan

Ono Toni vecer nehra...Ciro, naskoc!!! Pome este jeden.

Reagovat
Pinturicchio

Dobrá komedie to hřiště v Janově.

Reagovat
olis

konecne hrame v 11

Reagovat
FuckT

Ty, kvoli tebe som si myslel, ze sme dostali cervenu! :D

Reagovat
olis

omggggggggggggggg

Reagovat
madridcan

HIGUAAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Milan.B

kolotočári vyrovnali

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
olis

co chybalo

Reagovat
10

tohle nebyla penalta ani hovno, Džemaili se klasicky zlomil bez jakýhokoliv kontaktu

Reagovat
Milan.B

ale no.... taka ista 11 jak aj vcera

Reagovat
mastakillah

Reagovat
FuckT

Ludia, co sme dali za gol? Musel som ist srat, aby som mohol dalej jest.

Reagovat
10

Higuain z penalty, která imho nebyla...

Reagovat
stas87

z tvojich komentarov mi pride ze neapol kope vsetky penalty a fauly to nie su

Reagovat
10

komentoval jsem jenom tuhle a ty dvě proti Turínu, který nebyly

Reagovat
stas87

jj,na tieto zapasy som pozeral aj do diskuse na ine nie

Reagovat
FuckT

Dik.

Reagovat
10

Mertens krásně, kope to pravidelně takhle dobře

Reagovat
Shevchenko

Matri běž do řiti

Reagovat
Pipo123

Tento Inter musíme predbehnúť aj kebyže nechceme a Verona verím že odpadne, to 5-6 mieste je docela reálne ešte

Reagovat
10

vsadil bych na to klidně...resp. buď vy, nebo AC

Reagovat
smazaný uživatel

Matri

Reagovat
smazaný uživatel

Nerad brečím, když nám někdo občas něco nepískne, ale tohle už byla 5 možná 6 jasná penalta, kterou nám nepřiznali!

Reagovat
alcantara

GONZALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FuckT

Kto iny.

Reagovat
alcantara

JOSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
stuff

pekne napoli

Reagovat
10

nasazení Lazarose fakt vyšlo

Reagovat
madridcan

Real Madrid opat zasahuje

Reagovat
olis

Callejooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

on vie tie lopty neksutocne dobre umiestnovat, Marek paradicka hra skvele

Higuain tiez super ako vzdy

Reagovat
Pinturicchio

Antonelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
10

cha

Reagovat
10

Acquafresca ještě žije? ten dopadl

Reagovat
madridcan

Janov gol

Reagovat
Votas

Reagovat
GEGE

ANTONELLI!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
snuff24

Mazzarri se dneska pro změnu nevymluví na rozhodčího, ale na terén

Reagovat
madridcan

No ale po prave

Reagovat
snuff24

no já bych řekl, že nám ten terén spíš i párkrát pomohl vzádu

Reagovat
FORZAMILAN

Forza Genoa

Reagovat
Pinturicchio

Ta atmosféra v Janově je parádní.

Reagovat
FuckT

Olis, co hovoris na tu nasu progresivnu obranu teraz? :D

Reagovat
olis

ze stale cakam

Reagovat
FuckT

Tu sa nedockas nicoho, akurat tak odchodov a prichodov.

Reagovat
madridcan

Bianchi

Reagovat
alcantara

to je branenie standardky

Reagovat
10

dobrý výsledky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

akorát to Lazio nic moc

Reagovat
Euphael

Žerte vy zkurvenci z Neapole

Reagovat
olis

skap do rana

Reagovat
FuckT

Ja by som zral stale kamo, len keby mi aj stale niekto nakladal. :D

Reagovat
Euphael

tomu říkám supr reakce ne jak uplakánek olisek

Reagovat
olis

skap este raz....

Reagovat
stuff

prides sa vysmievat, ale vyzadujes reakciu na urovni? ty si nemusis ani nakladat, seres si rovno do huby, bratu

Reagovat
Pipo123

Hrozná nemohúcnosť od Interu, Guarin nie je futbalista, tá ich záloha postráda nejakú kreativitu a myšlienku, ak by si pre lopty nezbiehal Palacio tak neviem čo by robili...

Reagovat
snuff24

proto příjde Hernanes

Reagovat
lnterista

patril k ten lepsim

Reagovat
Pipo123

Snahu má, ale čakal by som od neho viacej, podstatne viacej.

Reagovat
lnterista

Ale co? On neni zadny technik plus takovy teren....ja jsem s jeho vykonem spokojenej dneska. Navic nikomu se nedari a to je tezky se prosadit...myslim ze malo ktery jedinec by to dokazal jen tak z niceho nic zvednout spis by podlehl jako treba Campagnaro

Reagovat
Pipo123

Nejde o zápas dnes, celkovo je pre mňa veľké sklamanie, ešte keď hrával v Porte tak sa vravelo že je top na svojom poste, nepríde mi tak, čakal som podstatne viac od neho.

Reagovat
lnterista

tak ja taky cekal vic...kdyby nehral tak sobecky na sebe a casteji nahraval tak by byl mnohem uzitecnejsi...on si bohuzel na toho top hraje

Reagovat
M11

pekna posledni veta

je to ale skoda.. pro nej.. samozrejme i pro vas

Reagovat
Pettirosso

mně Guarín u vás připadá mnohdy jako 'mezi slepými jednooký král'

Reagovat
Deki

hmmm, beznaděj pokračuje a navíc se nám k tomu připojuje absolutní nemohoucnost dát gól i z obrovské šance. pokud doma nedáme Catanii, tak už opravdu nevím. nechci od Mazzarriho slyšet výmluvy na terén. pro obě strany stejný a hlavně s golem to nemělo co dělat. při tom rohu strašně nezodpovědný bránění...

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Emanuelson; Montolivo, De Jong; Honda, Kaka, Robinho; Balotelli.

HELLAS VERONA: Rafael; Gonzalez, Moras, Maietta, Agostini; Romulo, Cirigliano, Hallfredsson; Iturbe, Cacia, Gomez.

Honda-Ricky-Robin

Reagovat
JozkokozleJ

Snad teda o chvilu urobi AC Milan prvy symbolicky krok v ceste za navratom slavnych cias.

Reagovat
GEGE

Reagovat
rossoneri89

kráál

Reagovat
Pinturicchio

Fešák, páči sa mi víc než Allegri.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ta praxe z prezentování dresů

Reagovat
Pinturicchio

Forza Hellas !

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
FORZAMILAN

vaffanculo

Reagovat
Pinturicchio

Nedělej ze sebe šaška, když nejsi.

Reagovat
FORZAMILAN

Jé, sranda........Ty tomu rozumíš

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Po hoodne dlouhy dobe se doopravdy tesim na nas zapas. FORZA MILAN!!

Reagovat
panca

idealni souper pro dnesni zapas. 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN!

Reagovat
FORZAMILAN

forza rossoneri !!!!!!!!!

Reagovat
panca

clarenc ma vkus

Reagovat
CubONE

No podme nato!

Reagovat
smazaný uživatel

Boneru jsem po tom minulém failu čekal na lavičce, snad ho Clarence probral

Reagovat
CubONE

Mate nejaky dobry sopcast? Tento moj nic moc kvalitka

Reagovat
panca

Channel - 141111

Reagovat
CubONE

Pressing zatial paradny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, 8 minut a Hellas si ani nekopl

Reagovat
Pettirosso

Hellas je marnej, jsou zralí na ručník. Jen odkopávají a vůbec nechtějí hrát fotbal.

Reagovat
panca

zapata prvni dotyk s micem a resi to jak borec v okrese

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to působí bez nápadu, ale ten pressing je parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Hondaaaa

Reagovat
10

pokud to první poločas Verona vydrží, tak ještě bude prdel tohle je docela hodně riskantní pojetí...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
panca

te utocne ctyrce se moc branit nechce

Reagovat
panca

nechci prudit, ale kdyz je honda uprostred, tak je kaka u cary uplne k nicemu. Sice tam rotuji, ale je to nejaky divny

Reagovat
CubONE

Do polcasu musime dat jeden. Tej obrane neverim.

Reagovat
Pipo123

Mne sa tá hra zálohy nepáči, Honda a Kaka si až moc zbiehajú na krídlo a pritom to nie je ich pozícia, AC by potrebovalo ostré krídlo, niečo ako je Candreva.

Reagovat
panca

Reagovat
Pettirosso

mají tým na stromeček, no. Honda, Kaká - Balo

Reagovat
10

vždyť se tak ty hráči většinou pohybujou

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou si spíš ale na obtíž (všichni v tý útočný fázi) a nevědí kde ten druhý je, jak trochu moc pobíhaj a Honda hraje víc zezádu, kde je vidět že nemá takovou volnost.

Reagovat
Pettirosso

Jen Robinho chudak nevi kam si ma stoupnout

Reagovat
CubONE

Skusil by som Urbyho vyssie, ked bude zdravy Abate a Mattia sa bude moct posunut na LB, v Ajaxe tusim hraval kridlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nehraje Honda kridlo ? Kaka ma predsa volnu poziciu, i ked Robinhovi obcas zavadzia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasim, tak nám ho prodejte. Levně.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká to až moc hraje s Robinhem, mohl tam minimálně 2x poslat Maria do slušné šance

Reagovat
10

Paratici v hledišti...asi se přijel podívat na Jorginha, asi je docela překvapenej

Reagovat
Pinturicchio

No, hlavně aby nepekl svůj vlastní přestup.

Reagovat
10

to snad ne ...možná Iturbe

Reagovat
Pinturicchio

Robbena pro chudé bych bral, zvlást, kdyby nám Hellas udělal cenu jako Neapoli u Jorginha.

Reagovat
10

patří Portu, to chce 15

Reagovat
Pinturicchio

Vlastně , ... hmm, 15 Hellasu, aby si Porto neřeklo víc, kdyby se kupoval od nich plus něco Hellasu.

Reagovat
10

a Robbena vůbec nepřipomíná, spíš motorovou myš

Reagovat
Pinturicchio

Jsem to bral jen podle pozice na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

možno bradleyho pro chudé

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Dvě jména které si vybavím z prvního poločasu je Iturbe a Romulo.Makači výborní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

První půle pod Seedorfem - nula vzadu už to je pokrok, buďme rádi za malé krůčky. Jinak Balotelli místo aby se nabízel na nahrávku za obranu tak chodí zpět proti míči wtf?, Kaká tam tu techniku má, ale ještě to není ono, Honda když má míč tak tu naší hru zrychluje, to jsme potřebovali, částečně platí to samé o Urbym ale ten jak se blíží k vápnu tak začíná bejt bezradnej. Defenziva nebyla skoro vůbec prověřená, ale i z těch dvou, třech brejků jsme v téhle sezoně byli schopní dostat dva góly, takže tak, ale je vidět, že při bránění tam neni žádnej systém.

Reagovat
Yanek

Bonera a zranění díl 153

Reagovat
10

zatím mi to nejvíc připomínu Romu pod Enriquem

Reagovat
panca

mne ac pod leonardem

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
olis

to mate dneska nejaky specialny den ?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, speciální jsi tady ty ... http://www.youtube.com/watch?v=hcAMyA87c3c

Reagovat
olis

som nevedel ze si hral vo filme a este si stvarnoval sam seba

Reagovat
Pettirosso

Ty jo, takovy reakce sem neslysel od 3 tridy na zakladce

Reagovat
Pinturicchio

Hellas má ten přechod do útoku parádní, rychlý jako prase.

Reagovat
madridcan

Mario ukludnuje svojich fanusikov Ronaldovym calmom? To je chuj.

Reagovat
panca

Reagovat
CubONE

Radsej mal ist dole Robson.

Reagovat
CubONE

Radsej mal ist dole Robson.

Reagovat
panca

honda byl totalne neviditelnej tak od 15 minuty

Reagovat
CubONE

Mne prislo, ze ho casto vynechavali z kombinacie. Kazdopadne Robson uz nema nic, je pomaly, spracovanie aj prihravky uz tiez poslabsie. A to som ho mal tak rad.

Reagovat
Pipo123

AC hraje bez útočníka, Mario tam je na dve veci

Reagovat
mojmira

ať už si seedorf konečně sundá ten oblek, pod kterým má dres a vlítne tam

Reagovat
Slejdy

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak dlouho se nás ta smůla bude ještě držet ?

Reagovat
FORZAMILAN

Jestli se chcete pobavit, tak mrkněte tady na ten stream, komentátor je na tutti milanista

http://www.sportlemon.tv/20140119/vv52dc0dca888619.32788730-728638.html

Reagovat
Yanek

Petagna pojď

Reagovat
stuff

to je co zac?

Reagovat
Yanek

V primaveře solidní statistiky, povedla se mu příprava. Odešel Matri, tak si ho Milán stáhl z hostovačky ze Sampdorie.

Reagovat
stuff

dik

Reagovat
smazaný uživatel

jako 6. tým tabulky by to mohli taky trochu otevřít, na ten blok se nedá dívat

Reagovat
FORZAMILAN

calcio di rigoooooore

Reagovat
CubONE

Prosim, nech nejde kopat Balo.

Reagovat
CubONE

uff

Reagovat
Pipo123

AC má najpomalší prechod do útoku aký som videl, to je strašne pomalé, až to je nechutné

Reagovat
smazaný uživatel

Faul to byl no... ale stejně. Penalta... hm.

Reagovat
Shevchenko

To je fakt k smíchu

Reagovat
Slejdy

ale to snad ne

Reagovat
FORZAMILAN

Balooooooooooooooooooo gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
panca

hmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z penalty... To zas bude vitazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body su najdolezitejsie, na boj o zachranu velmi cenne

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

jesus, ty si fakt suchar

Reagovat
smazaný uživatel

tak penalta to byla, stejně bych radši, kdyby dali gol ze hry

Reagovat
10

nevím, co bych po takovým debilním zákroku jako trenér řekl Gonzalezovi...bych ho asi doběhnul zmlátit, nebo nevim

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
JozkokozleJ

Aj keby sa ho nedotkol, mala sa piskat penalta za hlupost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my už jinak prostě vyhrát neumíme no... aspoň že tak.

Reagovat
mojmira

gól zaslouženej, hellas absolutně nemají zájem hrát, ale ta penalta dost pochybná

Reagovat
10

penalta byla jasná, neuvěřitelná demence obránce...

Reagovat
mojmira

no jako na jednu stranu jo, zákrok naprosto dementní na druhou stranu kaká už byl prostě naprosto mimo a kdyby jí nepískl tak by si to asi obhájil

Reagovat
10

neobhájil

Reagovat
Shevchenko

Akorát teda Kaká to nejdřív zakopne do autu a pak se nechá zfaulovat, já bych to asi nepískal.

Reagovat
cervo

ako Kaka, tak aj lopta boli este stale v hre, uplne jasna penalta

Reagovat
panca

jasna, o tom se nikdo nepre, ale kaka nebyt zbytecnyho skluzu nemel sanci udrzet mic ve hre.

Reagovat
cervo

to ano, ale pozri na co som reagoval... iba poukazujem na to, ze pocas faulu bola lopta este stale v hre... to, ze obranca je vymol, je uz vec druha

Reagovat
panca

balon byl mozna jeste na hristi, ale kaka by ho nezpracoval ani nahodou

Reagovat
cervo

preboha, este raz si precitaj vlakno, ved ja ti v nicom neprotirecim, iba som reagoval na Shevchenka, ktory by penaltu asi nepiskal

Reagovat
panca

no vsak ja ti taky nic nevyvracim v kliduuu. Jen jsem rozvinul koment shevy

Reagovat
Shevchenko

Já to myslel tak jako panca. Vím, že v tu chvíli byl míč ve hře.

Reagovat
10

Tak v tom právě je ta největší debilita obránce Verony...podle pravidel byl míč ještě ve hře

Reagovat
panca

jj, jen je tahle penalta proste divna, ale podle pravidel

Reagovat
CubONE

Praveze jasna, ten obranca tam isiel ako blbec, Kaka to vyuzil.

Reagovat
Pinturicchio

Byla, ale řekl bych, že ji mohl dát opakovat, protože mi přišlo, že Balo se po tom rozběhu úplně zastavil.

Reagovat
panca

to dela porad

Reagovat
DelPiero137

sa cudujem ze si nato nikto nestazoval, poslednu dobu je to moc okate.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra si to v PSG valcuje a my sa tu musime pozerat na toto.

Reagovat
FORZAMILAN

Oba, i Thiago...........

Reagovat
maras93

Nechápu to zklamání, že to je gól z penalty. Myslím, že momentálně si nemůžeme vybírat jak vyhrajeme, ale musíme být rádi, že vůbec vyhrajeme. Za každou výhru bychom měli být rádi - přinese povzbuzení celého týmu do dalších zápasů a zlepší aspoň trochu náladu do dalších zápasů. Nemůžete čekat, že přijde Seedorf a za 3 dny udělá takový tým a systém hry, že vyhrajeme rozdílem třídy.

Reagovat
Yanek

pozitiva se dají najít, ale je to pořád o ničem no.

Reagovat
maras93

Rozhodně je ještě na té hře dost práce. Ono se ale ani nedalo očekávat, že by ta dnešní hra byla o tolik lepší než ta předchozí. Jsem na Seedorfa zvědavý jak to zvládne, protože jak je vidět, bude to docela oříšek. Dnes je ale hlavní nula vzadu a 3 body v tabulce (což nejsem zvyklý, že by se v letošní sezoně mnohokrát sešlo).

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

jeste k tomu hondovi, to je tak bez fyzicky? Se nejak nehybal a zda se mi teda dost pomalej

Reagovat
smazaný uživatel

on ani nie je ziaden rychlik, jeho prednosti su inde a fyzicka? vsak takmer 2 mesiace sutazne nehral a mesiac trenoval len individualne

Reagovat
panca

hral v polovine prosince LM. V lize nevim, jak moc nehral. Ja od neho cekal ten japonskej fotbal plnej vybusnosti a behani. Na picovinky uz tam mame robinha

Reagovat
smazaný uživatel

Robinha od neho necakaj, skor je to typ Kaka, s vybornym drzanim lopty, skvelou technikou a perfektnou lavackou, ziadne sprinty, on naozaj je taky mierne tarbavejsi, skor som sa obaval, ze si budu liezt s Kaka do kapusty, dnes vsak bol trocha ustrachany a miestami malo viditelny, ale to mi prisiel aj Monty

Reagovat
CubONE

Teraz Zapata krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nejaky pekny moment.

Reagovat
smazaný uživatel

chudák trenér Hellasu je zralý na mechanika Lakatoša

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná, Mario s přehledem, minulý nezdar je zapomenut. Vítězství trošku upocené, ale je tam, navíc nad týmem z horních pater tabulky, to se počítá a teď hurá do práce Clarence. FORZA MILAN!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele