Serie A - preview 19. kola

11.01.2014, 08:45, aktualizováno 13.01.2014, 08:51
Previews
Inter dnes hraje proti Chievu a nebere nic jiného než výhru. Pokud tři body skutečně získá, posune se na páté místo na úkor Hellasu. Ve druhém pondělním utkání hostí Sampdoria souseda v tabulce Udinese. Především hosté myslí výš než na současné čtrnácté místo.
UC Sampdoria - Udinese Calcio  (pondělí 19:00)
Naposledy v roce 2010 se Sampdoria radovala ze tří bodů proti Udinese. Nyní se na janovské hřiště Luigi Ferraris přijedou svěřenci trenéra Francesca Guidolina podívat opět, nyní by rádi využili náročného programu domácích k dalším třem bodům.

Jejich zisk se zatím Zebrám nedaří tak, jak by si vedení a jistě i mnozí fanoušci představovali. Dříve ambiciózní tým, který byl zvyklý bojovat o poháry, se musel spokojit s průběžným třináctým místem a je jasné, že ani kapitán Antonio Di Natale nestačí na pokrytí náročných potřeb fanoušků sám. Zkušený střelec navíc oznámil, že se již brzy chystá pověsit kopačky na pověstný hřebík a dál se fotbalu účastnit spíše coby činovník. "Už jsem se rozhodl. Bavil jsem se o tom se svou rodinou a agentem a rozhodl se, že toto bude moje poslední sezona. V červnu to vše skončí," řekl v rozhovoru pro Sky Sport Italia. Kritika se samozřejmě snáší i na kapitána samotného, který se v letošní sezoně prosadil jen čtyřikrát. To jej ale na kolena nesráží: "Nebolí mě to, za Udinese jsem dal více branek, než kolikrát jsem šel s manželkou na večeři. O Udinese se starám, tento klub je jako moje rodina," prohlásil.

Série tří výher naopak slouží k dobru Sampdorii, která na své lavičce uvítala mladého Srba Sinišu Mihajloviće. Někdejší slavný fotbalista a také asistent trenéra se do Janova přestěhoval od kormidla srbské seniorské reprezentace a zatím si své rozhodnutí pochvaluje. Tradiční italský celek se dostal z pásma sestupu, v němž se před Mihajlovićovým příchodem nacházel, a teď si pomalu probíjí cestu zpět mezi první desítku.

Když jsem hovořil o náročném programu Blucerchiati, jednalo se především o pohárové utkání Coppa Italia, které bylo na programu ve čtvrtek. Ztrátou pro Sampdorii je také nucená absence záložníka Pedra Obianga, který si svými výkony také říká o zájem větších klubů. Mladý Španěl nasbíral příliš mnoho karet, což jej v dalším kole suspenduje. Jeho místo by měl zaujmout zkušený Enzo Maresca. Dalším problémem pro Dorii by mohl být fakt, že domácí stadion příliš mnoho útěchy neskýtá - v Janově uhráli Blucerchiati jen devět bodů ve stejném počtu utkání. Zlepší své statistiky proti Udinese?

Kromě toho, že se jedná o souboj dvou bezprostředních sousedů v tabulce, je to také duel týmů, které v posledním ligovém kole prohrály. Sampdoria nestačila na rozjetou Neapol, od které inkasovala dvakrát. O tři body se zasloužil především Dries Mertens, autor obou gólových střel. Kvality svého soka musel uznat i Mihajlović, který na vývoj zápasu bezprostředně po jeho skončení reagoval takto: "Nemáme si na co stěžovat, Neapol si výhru zkrátka zasloužila. Je jasné, že prohra v Neapoli se nenese úplně tragicky, protože domácí patří k absolutní špičce. Hlavní věcí je naše vlastní představení a mě se výkon mého týmu líbil. Co se týče přestupního období, máme vytipované určité hráče a já jsem vedení jasně řekl, co bych si představoval. Pokud ale našich cílů nedosáhneme, budeme pokračovat s kádrem, který už máme k dispozici," nepřikládá Mihajlović případnému nezdaru tragické rozměry.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Costa - Palombo, Maresca - Gabbiadini, Krstičić, Sansone - Eder
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pereyra, Allan, Pinzi, Gabriel Silva - Nico López - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Chievo Verona  (pondělí 21:00)
Interu se přestalo dařit, ale v domácím prostředí se proti Chievu nic jiného než vítězství nečeká. A ještě aby jo, za deset let vyhráli Fly Donkeys nad Interem jen jednou. Navíc veronský celek není zrovna v optimální formě.

Jenomže vítěz Ligy mistrů z roku 2010 také ne. V lize naposledy prohrál po špatném výkonu na Laziu 1:0 a stejnou mizérii předvedl i v pohárovém zápase proti Udinese, který ztratil stejným výsledkem, tedy 1:0. Kouč Walter Mazzarri tak musel poprvé vstřebávat kritiku. Inter následkem toho spadl na šesté místo a pohárové páté místo přenechal Hellasu Verona. Ztratil také šanci na zisk Italského poháru, který rovněž znamená vstupenku do pohárové Evropy.

Nicméně bodová ztráta na páté místo není nijak dramatická a ani případných jedenáct bodů na Ligu mistrů nemusí být nedostižných. Inter ale potřebuje vyhrávat a další ztráty už si nemůže příliš dovolit.

Chievo před sezonou vyhlásilo jasný cíl v podobě klidné záchrany, ale ten se zatím nedaří naplnit. Veronští zatím mohou závidět svému městskému rivalovi Hellasu, že se vyhřívá na fantastické páté pozici. Kdo by to byl také před sezonou očekával. Také hosté se museli v týdnu poroučet z italského poháru, neboť nestačili na Fiorentinu. Předtím v lize podlehli Sampdorii i Turínu a s Cagliari uhráli po dlouhé nudě bezbrankovou remízu. Nyní se představí na hřišti Interu, se kterým nemají dobrou vzájemnou bilanci.

"Nebude to jednoduchý zápas. Chtějí se vrátit na vítěznou vlnu ale my chceme zlomit jejich vůli. Mají silný tým, který musí být respektován, ale můj tým je schopen ublížit, kterémukoliv týmu včetně Interu," věří v úspěch svých svěřenců trenér Eugenio Corini.

Nerazzurri se musejí obejít bez Chivua, Marigy, Icardiho a vykartovaného Guarína. Trenér Fly Donkeys Eugenio Corini musí zase oželet start Calella a Rigoniho.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Campagnaro, Rolando, Juan Jesus - Jonathan, Alvarez, Cambiasso, Kuzmanović, Nagatomo - Kovačić - Palacio
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Dainelli, Cesar - Sardo, Radovanović, Bentivoglio, Hetemaj, Dramé - Paloschi, Thereau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Na velké problémy v ofenzívě to vypadá u ambiciózní Fiorentiny. Gomez s Rossim jsou zranění a kdo tedy bude obstarávat důležité branky, je otázkou. Viola se tento problém pokusí vyřešit už v zápase na půdě turínského FC, který letos v lize předvádí velmi dobré výkony.

Čtrnáctigólový Giuseppe Rossi je díky zranění na delší dobu mimo hru, a jelikož už předtím marodil Mario Goméz, totálně se rozpadla Fiorentině ofenzíva. Už bez Rossiho v sestavě ale Viola zvládla zápas Italského poháru s Chievem a po brankách Joaquína a Rebiče zvítězila pohodlně 2:0. Ovšem italská liga je zcela jiná soutěž a bez svých největších ofenzivních es to budou mít fialky v boji o evropské poháry hodně těžké. Montellovi svěřenci jsou jinak ve skvělé formě. Vyhrát dokázali už pět soutěžních zápasů v řadě a zuby si brousí i na osmý FC Turín. Granata v minulém kole sice padla, když prohrála na Parmě 3:1, jinak ale může být kouč Ventura s výsledky svých svěřenců naprosto spokojen.

Fiorentina si navíc zakládá také na pevné defenzívě. V lize neinkasovala už 270 minut a čistý štít udržela i v již zmiňovaném pohárovém duelu s Chievem. Turínští ale letos nemají vůbec žádný problém střílet branky. Manko soupeřů zatížili už jedenatřicetkrát, což je lepší bilance než má Lazio či AC Milán.

Granata ale na Violu příliš neumí, což dokládá vzájemná bilance. Za deset let dokázala vyhrát jen jednou. Ztráty Fiorentiny jsou jasné - Gomez s Rossim jsou zranění a mimo zůstává i Hegazi. Domácím zase bude chybět Larrondo, Bovo a potrestaný Vives.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Maksimovič, Glik, Moretti - Darmian, Basha, Brighi, Farnerud, Pasquale - Cerci, Meggiorini
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Gonzalo Rodriguéz, Savič, Roncaglia - Mati Fernandez, Pizarro, Borja Valero - Joaquín, Cuadrado - Iličič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.00 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Řím - Janov CFC  (neděle 15:00)
První porážka v sezoně je minulostí, AS o neporazitelnost připravil mistrovský Juventus. A to nejen ledajakým rozdílem - konto Morgana De Sanctise zatěžkal hned třikrát! Rozdíl mezi Vlky a Starou dámou se tedy zvětšil. Na odpověď nemají Giallorossi moc času, protože v sedmi dnech dvakrát svedou souboj s týmem z Janova.

Soubojů AS Řím s Juventus jako by se Itálie nemohla nabažit. Po utkání osmnáctého kola Serie A se Bianconeri postaví AS ještě jednou a sice v Coppa Italia. První krok k další šanci na soukromou vendetu udělal Garciův tým již ve čtvrtek večer, když si s Blucerchiati na svém domácím stadionu díky brance Vasiliose Torosidise poradil nejtěsnějším možným rozdílem. Janov se pomalu stává osudovým městem pro Římany. Po Sampdorii čeká druhý celek tabulky prověrka s druhým celkem ze slavného přístavního města.

Grifové nebudou pro Vlky právě snadným soupeřem. Kromě stoupající formy by se AS mělo bát také složení základní jedenáctky. Po vyloučení s Juventusem Turín totiž do hry nebudou moci nastoupit dva základní kameny římské sestavy. Mimo hru je Leandro Castán, který byl vyloučen za ruku v pokutovém území, po ostrém faulu viděl červenou kartu také zástupce kapitána Daniele De Rossi. Kdo zaujme jeho místo? Ještě před pár dny by to byla palčivá otázka, ale nyní je odpověď na ni velice jednoduchá. Vedle Pjaniće se Strootmanem se postaví nová akvizice Římanů v podobě Radjy Nainggolana. Silový záložník přišel do Věčného města z Cagliari a již druhý den si připsal svou soutěžní premiéru, když oproti předpokladům nastoupil v základní sestavě vítězného AS proti Sampdorii.

Některá italská média uvádí, že tento přestup je prozatím nejlepším tahem na poli zimního italského calciomercata, což potvrzují také vyjádření trenéra Rudiho Garcii. Úspěšný francouzský lodivod na tiskové konferenci svého nového svěřence jen a pouze chválil, když řekl: "S Radjou jsme silnějším týmem. Co nám může přinést? Není to jen investice do zbývající části sezony, ale do budoucnosti. Chtěli bychom se kvalifikovat do dalšího ročníku evropských pohárů, takže Radjovy služby budeme ještě hodně potřebovat," těší se Garcia na spolupráci s belgickým reprezentantem.

Minulý zápas srazil Vlky na kolena, protože poprvé v sezoně poznali hořkost porážky. Římany "načal" chilský záložník Arturo Vidal, který využil perfektní nahrávky od Carlose Téveze. Druhou branku domácího výběru zaznamenal Leonardo Bonucci, který si instinktivně naběhl na skvělý pas od Pirla. A poslední hřebíček do pomyslné rakve AS zatloukl bývalý hráč Giallorossi Mirko Vučinić, který se trefil z pokutového kopu. Rudi Garcia přesto nechtěl mluvit o minulém zápasu v negativním světle, respektive o něm nechtěl mluvit vůbec.

"Nechci se vracet k porážce. Jen zopakuji slova Gianluigiho Buffona, který nás schválil za styl, jakým jsme se prezentovali první půlhodinu. To je vše, co si ze zápasu odneseme. Nebudu plýtvat časem rozborem porážky, jdeme dál. Jestli se ještě můžeme pokusit o Scudetto? Samozřejmě, protože konečný účet je vystaven vždycky až poslední kolo. Do té doby budeme bojovat o přízeň fanoušků i vlastní hrdost. Nebudeme dělat žádná ukvapená rozhodnutí založená na jednom zápase. Doufám, že se nám podaří postoupit v poháru. Vyhráli jsme ho devětkrát, takže pokud by se nám to povedlo po desáté a my si mohli na dresu přišít další hvězdu, osobně bych se tomu nebránil," dodává Francouz s úsměvem.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Burdisso, Dodò - Pjanić, Nainggolan, Strootman - Florenzi, Totti, Gervinho
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Manfredini - Vršaljko, Biondini, Matuzalem, Marchese - Konate, Calaiò, Antonelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - SSC Neapol  (neděle 15:00)
Partenopei se v poslední době daří úspěšně navazovat na své dobré výkony a rádi by bojovali o první dvě místa. Ta nyní obsazuje Juventus na prvním a AS Řím na druhém místě. O víkendu se Benitezův celek vydá do Verony, aby se tam postavil domácímu Hellasu.

Domácí tým se bude pokoušet zvrátit osud a favorita potrápit. Proti němu ale nestojí jen silný tým hostí, nýbrž také statistiky. Pokud chcete zavzpomínat na poslední výhru Hellasu ze vzájemného utkání, pak vězte, že se musíte vrátit o celých třináct let zpět! Tři body si totiž Hellas proti Neapoli připsal právě v roce 2001, i když se nejednalo o poslední střet obou týmů. Drtivá většina z nich se ale odehrála v rámci druhé nejvyšší italské soutěže, odkud se Neapol vynořila zpět do Serie A. Vlastně do ní spíše vtrhla a teď se snaží dokázat svůj vzestup pečlivou prací a trpělivostí. Mocný mág italského showbyznysu Aurelio De Laurentiis hraje v Neapoli prim a snaží se ambiciózní celek dostat zpátky mezi elitu. To se mu daří nejen příchody velkých jmen či trenérů, ale Partenopei se vede výborně také v pohárové Evropě. Prosadit se v nabité konkurenci těch nejlepších sice týmu z pod Vesuvu činí ještě trochu problémy, ale přesto se Neapol může pyšnit evropskými zkušenostmi, pohlednou hrou a především výsledky.

Na poli Serie A sice zatím nestačí na vedoucí duo v podání Juventusu Turín či AS, ale někteří hráči připomínají, že je za námi teprve polovina sezony, takže jakékoli dohady zatím postrádají smyslu. Jedním z nich je i argentinský střelec Gonzalo Higuain. Bývalý hráč Realu Madrid přišel do Neapole teprve před sezonou, aby zacelili mezeru po hvězdném Edinsonu Cavanim a zatím se mu to poměrně daří. Dohromady má Pipita na kontě již 22 zápasů a v nich se radoval ze třinácti branek. Na jeho schopnosti se bude celá Neapol soustředit o to víc, že jí již delší dobu chybí kreativní mysl Marka Hamšíka.

Fotbal je pod Vesuvem opravdu láskou a posedlostí, o čemž svědčí návštěva posledního tréninku pro veřejnost. Na stadion San Paolo dorazilo bezmála 20 tisíc fanoušků, kteří byli svědky nácviku svých miláčků před utkáním s Hellasem. Počet a oddanost příznivců Vesuviani zapůsobil i na Argentince, který v obsáhlejším rozhovoru po tréninku sdělil: "Tohle pro nás bylo příjemným překvapením, málokdo čekal až takovou účast. Byl to výborný trénink a krásný den pro všechny. Víme, že proti Hellasu nás nečeká nic snadného, protože jsou pátí a hrají dobrý fotbal, ale my se vždy pokoušíme soupeře předčit. Jestli se můžeme zaměřovat na Scudetto? Nejprve musíme hlídat Řím, protože právě on je naším nejbližším konkurentem. Teprve potom můžeme upínat zraky na Juve. A podle mého názoru ano, můžeme Juve dohnat. Ještě zbývá mnoho zápasů, takže proč ne? Tým se ale změnil, stejně jako mnoho hráčů nebo formace, takže fanoušci musí být trpělivý. Máme skvělý tým, takže ať už někdo nový tým posílí, nebo se tak nestane, vždy se pokusíme odevzdat to nejlepší," říká optimisticky bývalý hráč Bílého baletu.

Hellas již čtyři utkání po sobě neprohrál a jeho pátá příčka není náhodná. Trenér Mandorlini odvádí skvělou práci a té si váží i samotní hráči. Jedním z nich je zkušený Vangelis Moras, který je pilířem zadní řady defenzívy. Sám řecký obránce se vyjádřil ke klubovým cílům takto: "Naším hlavním cílem byla záchrana, ale proč nemířit výš? Daří se nám, fotbal nás baví a zatím jsme v první pětce. Teď nás čeká velký a těžký test, protože Neapol je plná skvělých fotbalistů. My ale hrajeme doma a tam nás fanoušci vždy motivují ke skvělým výkonům," varuje Partenopei Moras.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Moras, Maietta, Agostini - Romulo, Jorginho, Hallfredsson - Iturbe, Cacia, Martinho
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Fernandez, Albiol, Armero - Inler, Džemaili - Callejón, Pandev, Mertens - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.75 - 3.40 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Juventus FC  (neděle 15:00)
Sardinské Cagliari se pokusí o extrémně obtížný úkol - na svém stadionu hostí mistrovský Juventus a rádo by překvapilo. Stará dáma má za sebou velice úspěšné kolo, v němž porazilo druhé AS Řím rozdílem třídy, navíc se díky třem bodům může radovat ze zvýšení náskoku.

V minulém kole se oba týmy mohly alespoň částečně radovat. Juventus porazil konkurenta v boji o titul, Cagliari v boji o záchranu neprohrál. Svěřenci trenéra Antonia Conteho se dokázali předvést a římskému AS nedali žádnou šanci. Vlci neunesli situaci a dvě vyloučení jen demonstrovala rozdíl mezi turínským a římským týmem. Juventus díky brankám Artura Vidala, Leonarda Bonucciho a Mirka Vučiniće porazil hrdé Giallorossi a opět navýšil svůj bodový náskok.

Teď ale není čas usnout na vavřínech úspěchu a to dobře ví i trenér Conte. Někdejší hráč Juventusu a ikonická postava klubové historie v předzápasovém rozhovoru s noviníři jasně uvedl: "Sice mne těší, že jsme náskok navýšili na osm bodů a soupeři odskočili, ale stále nemáme vyhráno. Pokud by nás oponent obral o touhu po výhře a chuti do zápasů, pak bychom byli v problémech. Zisk tří bodů nesmíme brát automaticky. Stát se může cokoli, takže chceme zůstat připraveni a plní elánu. Chci, aby celý Juventus zapomněl na Řím a soustředil se jen na sebe a naši vizi," dodává Conte.

Do konce sezony zbývá téměř ještě polovina a navíc měsíc leden nikdy nepatřil mezi nějak oblíbené úseky Bianconeri. Teď se na Juventus chystá domácí Cagliari Calcio, které se bude snažit ukázat, že ani prodej klíčových hráčů neoslabil jeho chuť vítězit a především se udržet v první lize. Prezident Massimo Cellino se rozhodl umožnit velký přesun svému chráněnci Radjovi Nainggolanovi a pustil jej do Věčného města. Devět milionů sice může Cagliari těšit, otázka ale zní, jak si Isolani poradí s absencí středního záložníka a jednoho z nejlepších hráčů předchozích let po sportovní stránce? Právě středová linie bývá považována za největší přednost Juve, takže se dá očekávat, že největší tlak bude na Cagliari vyvíjen právě zde.

Sardinský celek si v posledním kole také nevedl úplně špatně, protože udržel čisté konto se zlepšujícím se Chievem Verona. Protáhl tak svou sérii neporazitelnosti, která začala už od měsíce listopadu. Již sedmý zápas nenašly Isolani přemožitele, navíc mohli v klidu vyhrát. Dostalo se jim skvělé příležitosti, když Mauricio Pinilla kopal penaltu. Jeho pokus se mu ale vůbec nepovedl, takže se veronský tým mohl pyšnit cenným bodem. Dalším problémem trenéra Lopeze by mohla být absence záložníka Erikssona a ofenzivně laděného Neneho. K dispozici pravděpodobně nebude ani brankář Vlada Avramov, takže do brány sardinského týmu by se opět mohl postavit Adán.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Adàn - Pisano, Rossettini, Astori, Murru - Dessena, Conti, Ekdal - Cossu - Pinilla, Ibarbo
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah - Tévez, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.10 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atalanta Bergamo - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Poslední tým italské Serie A se pokusí vzpamatovat po neúspěšné podzimní části a ve výpravě za třemi body cestuje do Bergama. Ani tamní Atalanta však nepřekypuje dobrými zprávami či úchvatnou formou, takže Slonům se naskýtá velká šance na zlepšení svých statistik.

Orobici tráví první týdny nového roku v bezprostředním ohrožení, neboť nyní mají na poslední nesestupové místo náskok pouhých tří bodů. Výhodou pro ně může být snad jen domácí prostředí, ve kterém se týmu s přezdívkou La Dea tradičně daří. I když Atalanta prožívá rozporuplnou sezonu, na stadionu Atleti Azzurri d'Italia v Bergamu se body dělí jen sporadicky. Vyhrát nad tamním celkem dokázal jen Juventus, který na trefu Maximiliana Moraleze odpověděl brankami Carlose Téveze, Paula Pogby, Fernanda Llorenteho a Artura Vidala. Před tímto zápasem se Atalantě podařilo vyhrát na domácí půdě hned pětkrát.

Ani z posledního hraného utkání nemůže mít Atalanta radost, protože padla proti AC Milán. Týmu trenéra Stefana Colantuona se sice povedl výkon, protože v souboji s milánským celkem nebyl výrazně horším oponentem, ale jubilejní branky Riccarda Kaká a Bryana Cristanteho vedly k jednoznačně vypadajícímu skóre. Problémem Atalanty se jeví především střelba. I když si Orobici vypracovali dost velké procento příležitostí, proměnit nějakou slibně vypadající akci v gól se jim nepovedlo. Ačkoli se po herní stránce může trenér Colantuono těšit z dobrého projevu, tři body v novém roce ještě nezískal. Napraví to proti Catanii?

V tom by mu mohl pomoci Franco Brienza, který i díky svým zkušenostem a dobrým výkonům přitahuje pozornost ostatních klubů italské první ligy. Bývalý hráč sicilského Palerma je odhodlán setrvat v Atalantě a dokázat vedení, že si svůj plat zaslouží. V utkání s AC Milán se Brienza dostal na hřiště coby náhradník, ale radost ze zápasu rozhodně neměl. Stejně se jevil i trenér Colantuono, který bezprostředně po skončení zajímavého duelu prohlásil: "Zvlášť ve druhém poločase jsme měli několik šancí, ale nedokázali jsme žádnou z nich proměnit. Pokud mám být upřímný, myslím si, že jsme si takový výsledek nezasloužili a že neodpovídá skutečnému dění na hřišti," uvedl smutně zkušený trenér.

Francesco Lodi - to je jméno, které v Catanii vzývají snad všichni příznivci Slonů. Zkušený záložník se po neúspěšném angažmá v janovském CFC rozhodl vrátit se na Sicílii a dobře udělal - jeho schopnosti se projevily již v prvním utkání. Lodi na první branku Gonzalovi Bergessiovi nahrál, druhou z penaltového puntíku sám přidal. Obnovená premiéra Lodiho tedy skončila výhrou 2:0, které se fanoušci Catanie dočkali po dlouhých pěti prohraných zápasech! Sergio Almiron nastoupit nemůže, z kádru byl dočasně vyřazen také Maxi López. Nový trenér Luigi De Canio se tedy bude spoléhat opět na totožnou jedenáctku, která mu udělala radost již v utkání s Bolognou.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Benalouane, Stendardo, Lucchini, Brivio - Brienza, Cigarini, Migliaccio, Bonaventura - Moralez - Denis
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Frison - Peruzzi, Rolin, Spolli, Biraghi - Izco, Lodi, Plašil - Castro, Bergessio, Barrientos
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - AC Milán  (neděle 20:45)
Před týdnem se na San Siru slavilo vítězství nad Atalantou a v tomto kole se to samé očekává po zápase na Sassuolu. AC Milán potřebuje sbírat body a jakákoliv ztráta bude znamenat obrovskou komplikaci. Debut si v dresu Rossoneri odbude Keisuke Honda, jenž byl ve středu oficiálně představen jako nová posila.

Sassuolo se v první polovině sezony seznámilo s nejvyšší soutěží a starý rok 2013 nakonec nepřežilo mimo sestupové pozice. Nováček odstartoval katastrofálně, poté ale začal sbírat body ale aktuálně se opět trápí. Před týdnem si zelenočerní nedokázali poradit s Janovem (2:0) a připsali si čtvrtou ligovou porážku v řadě.

AC Milán vstoupil do nového roku dobře a všichni nyní očekavají, že na výhru nad Atalantou naváže i v dalších zápasech. Spoléhat by přitom měl na útočné duo Kaká-Balotelli a hodně se očekává od nové posily Japonce Keisukeho Hondy. Ten byl ve středu oficiálně představen veřejnosti jako nová posila. Honda sledoval zápas s Atalantou z tribuny a byl svědkem jak Kaká dvěma góly zajistil svému týmu tři body. Pro někdejšího nejlepšího hráče světa to byla zároveň stá a sto první branka v dresu AC.

Na Stadio Cittá del Tricolore se očekává velký svátek. Přijede AC Milán, který tu v novodobé historii ještě nehrál. Neroverdi se musejí obejít bez zkušeného Terranovy, Alexe, Acerbiho a Masucciho. V trestu je Bianco, a tudíž ani on se na trávníku Tricolore neobjeví. Marodka AC se sice výrazně zredukovala, stále ale na ní zůstává El Shaarawy. Zdravotní potíže mají i Birsa, Abate a Constant. Ghaňan Muntari je stejně jako domácí Bianco v trestu.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Ariaudo, Rossini - Gazzola, Magnanelli, Marrone, Longhi - Berardi, Zaza, Ziegler
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Bonera, Zapata, Emanuelson - Montolivo, De Jong, Poli - Kaká, Robinho, Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.75 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Livorno - Parma FC  (sobota 18:00)
Fotbalisté Parmy už sedm kol neokusili hořkost porážky a prodloužit tuto sérii budou chtít na hřišti předposledního Livorna. To pro změnu už sedm kol nevyhrálo a i ono bude chtít se svojí sérií něco udělat. Vzhledem k aktuální formě jsou favoritem jednoznačně hosté.

Nováček z Livorna se trápí a pod čím dál silnější palbou kritiky se ocitá kouč Nicola. Jeho svěřenci nevyhráli už sedm kol a tuto tragickou bilanci budou chtít proti Parmě napravit. Špatné výsledky zároveň znamenaly propad v tabulce už na předposlední místo, přitom se zdálo, že Livorno půjde výsledkově nahoru. V zápase s AC Milán dokonce vedlo, ale nakonec muselo brát pouze bod za remízu 2:2. Naposledy se domácí museli sklonit před Fiorentinou, která na Artemio Franchi vyhrála 1:0.

Zatímco Livornu se nedaří, Parma má za sebou úspěšné období. Po třech remízách opět vyhrála a odnesl to do té doby dobře hrající Turín. Ducali zvítězili 3:1 a v tabulce se posunuli na osmé místo. Trenér Roberto Donadoni zatím může být spokojen. Jeho svěřenci naposledy prohráli začátkem listopadu loňského roku.

Vzájemná bilance obou soupeřů je vyrovnaná a ještě nikdy se nestalo, že by vyhrál hostující celek.

Na hřiště se nepodívá zraněný Coda a také potrestaná dvojice Schiattarella, De Lucia. Parma hlásí větší ztráty, na marodce zůstávají Pavarini, Galloppa, Gargano a Munari. Vykartovaný je Cassani.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Valentini, Emerson, Ceccherini - Mbaye, Benassi, Lucio, Biagianti, Gemiti - Greco - Paulinho
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Rosi, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Acquah, Marchionni, Parolo - Biabiany, Amauri, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.25 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - SS Lazio  (sobota 20:45)
Davide Ballardini usedl na lavičku sestupem ohrožené Boloni a svojí premiéru si odbude proti Laziu, které nedávno rovněž prodělalo změnu trenéra. Edy Reja byl při svém "debutu" úspěšný a výhru proti Interu bude chtít na Renato Dall'Ara potvrdit.

Nejprve pár slov k Boloni. Severoitalský celek se v první polovině sezony namočil do bojů o záchranu a hned po vánoční přestávce nastoupil k důležitému záchranářskému souboji na půdě Catanie. Ten ale nezvládl a po porážce 0:2 se musel poroučet trenér Stefano Pioli. Pod tím se kývala židle už nějakou dobu a porážka s posledním týmem Serie A mu definitivně "zlomila" vaz. Novým trenérem domácích se nakonec stal padesátiletý Davide Ballardini, který naposledy působil v Janově a jeho cíl bude jasný, dostat Boloňu co nejdříve ze sestupového ohrožení.

Hned v prvním zápase ho ale nečeká snadná práce. Do Boloni zavítá Lazio, které sice venku ještě nevyhrálo, ale právě kvůli této špatné bilanci angažovalo staronového trenéra Edyho Reju. Boloňa má jinak s Biancocelesti poměrně dobrou bilanci, i když na poslední vzájemné střetnutí nebude určitě vzpomínat v dobrém. Lazio na Stadio Olimpico zvítězilo 6:0! Dobrou zprávou pro Ballardiniho je určitě návrat Alessandra Diamantiho do sestavy. Klíčový muž celé hry Boloni proti Catanii citelně scházel.

Lazio už má svojí výměnu trenérů zasebou. Jak už bylo zmíněno, kormidla se chopil Edy Reja a hned ve svém prvním zápase byl úspěšný. Lazio ve šlágru kola udolalo Inter Milán 1:0 a posunulo se na desátou příčku. V Římě se sice nehrál bůhví jaký fotbal, ale Lazio potřebuje především získávat výsledky. A také potřebuje začít sbírat body zvenčí. Biancocelesti dosud venku nezvítězili a Edy Reja doufá, že se to povede právě na hřišti sedmnácté Boloni.

Nový kouč se musí obejít bez Sörensena a Péreze. K dispozici nebude mít ani vykartovanou dvojici Mantovani, Della Rocca. Na sever Itálie nedorazí zcela kompletní ani Lazio. Římský celek nemůže spoléhat na služby reprezentačního brankáře Marchettiho, kterého mezi třemi tyčemi nahradí Berisha. Zraněný je i Cana a pro Mauriho s Raduem platí disciplinární tresty.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Natali, Antonsson, Morleo - Koné, Khrin, Pazienza - Diamanti - Acquafresca, Cristaldo
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Berisha - Cavanda, Biava, Dias, Lulič - Candreva, Gonzalez, Ledesma, Hernanes, Felipe Anderson - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.10 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC18161142:1149
2.AS Řím18125135:1041
3.SSC Neapol18123338:2039
4.ACF Fiorentina18113434:2036
5.Hellas Verona18102634:2732
6.Inter Milán1887337:2231
7.Turín FC1867531:2725
8.Parma FC1858526:2623
9.Janov CFC1865719:2023
10.SS Lazio1865723:2623
11.AC Milán1857628:2622
12.Cagliari Calcio1849518:2421
13.Udinese Calcio18621018:2520
14.UC Sampdoria1846819:2718
15.Atalanta Bergamo18531018:2818
16.Chievo Verona18441013:2316
17.Bologna FC1836917:3315
18.US Sassuolo18351017:3814
19.AS Livorno18341116:3013
20.Calcio Catania18341112:3213

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (921)

Přidat komentář
Pipo123

Matri by mal do konca sezóny hosťovať vo Fiorentine, žeby náhrada za zraneného Rossiho ?

Reagovat
Kenneth

To byl kauf.

Reagovat
Milan.B

yes!!

Reagovat
smazaný uživatel

a mozno aj Jovetic pride

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

moja tutovka vikendu

Reagovat
Koubinhor

Marco Borriello v AS Řím plní jen roli náhradníka a možná v nejbližších týdnech změní působiště. Podle Gazzetty dello Sport o zkušeného útočníka stojí milánský Inter. (football-italia.net)

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vtip

Reagovat
Koubinhor

snad ano, ti Italští útočníci mění dresy tak často, jak spodní prádlo

Reagovat
smazaný uživatel

pozor ked nevies ako casto to menia. kdesi som cital ze Beckham si vymeni ponozky 5x za den a nikdy ich neperie ale rovno vyhadzuje do kosa.

Reagovat
The Krupy

len do toho

Reagovat
smazaný uživatel

po prestupe sa niekedy hrac zmeni na nepoznanie takze nikoho netreba vopred odpisovat

Reagovat
snuff24

jasně, potřebujeme hlavně nějakýho stopera ,krajního záložníka a máme v hledáčku Borriella To jsem zvědav jak to nakonec dopadne.Zatím, podle toho jak se to vyvíjí to vypadá,že Thohir je pomalu větší žebrák než byl Moratti v posledních letech :

Reagovat
smazaný uživatel

teda ti poviem Inter hrat na jedneho utocnika to je pod uroven tohto klubu

Reagovat
10

v poměru cena/výkon je Marco pořád super volba, máte jednoho pořádnýho zdravýho útočníka a ještě si budete stěžovat

Reagovat
lnterista

taky z toho nejsem odvarenej ale jak pise 10

Reagovat
panca

Marco je jistota. Svoje si odbojuje a nějaký góly da.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Deki

Rocchi číslo 2. Já už bych se ničemu nedivil, je to k smíchu...

Reagovat
10

Marco dal v podprůměrným Janově minulou sezonu 12 gólů a byl jejich nejlepší hráč, Rocchi přišel z tribuny Lazia po několika slaboučkých sezonách

Reagovat
Deki

Hm a Belfodil dal 8 golů v Parmě, což je na mladýho útočníka taky pěkný....Beru to tak, že by se v obou případech jednalo o pouhou záplatu vzhledem ke zdraví Milita a Icardiho. I když vím, že Inter si nikoho jinýho dovolit pořádně nemůže, tak jeho prostě nechci. Už jen proto, že Inter mu vlastně chybí do sbírky...

Reagovat
10

to je nesrovnatelný...navíc Belfodil u vás za půl roku odehrál 180 minut, navíc většinou někde na pravým křídle, za to si můžete sami...

Reagovat
Deki

I za 180 minut se dá poznat, že je to dřevák. Můžeme si za to sami, to je pravda. Jeho přestup byla prostě chyba. Ale zpátky k Boriellovi - shodneme se, že se neshodneme. Pokud Mazzarri nezačne hrát na 2 útočníky (jakože určitě ne), nevidím důvod přivádět někoho na půlsezony. Navíc hráč, který je mi silně proti srsti. Útok je místo, který musíme přes léto vyřešit a přivést někoho adekvátnějšího.

Reagovat
10

mě je to upřímně úplně jedno, klidně si to hrajte s Liborem Kozákem...můžete přivýst třeba Osvalda, což je sice o něco lepší hráč, ale s nesrovnatelně horším přístup, já mám Marca rád, on prostě přijme roli v týmu a maká vždycky naplno

Reagovat
Maritazzi

To je pravda, i u nás to zvládá bez keců a je hrozně pozitivní, my s ním máme problém jedinej a to je s tím platem, co mu dala Rosella.

Reagovat
10

ty 4 mega možná budou důvod toho, že si nestěžuje za žádný situace ...v Juve to bylo stejný, pak navíc dal megadůležitej gól v boji o Scudetto v Ceseně...navíc zrovna hráč jeho typu v Interu chybí

Reagovat
Jajinek

na pravým křídle odehrál 40 minut v Torině...

Reagovat
10

kolik odehrál minut na hrotu? v Parmě hrál zleva, nebo uprostřed

Reagovat
Jajinek

zbytek minut...v poháru, v Cagliari, v přípravě atd...

Reagovat
tulen

že vraj v pondelok by mal ísť do Londýna dohodnúť sa s nami, neviem čo je na tom pravdy, ale tak, asi to nebude kúpa storočia, či?

Reagovat
Pinturicchio

Conteho tiskovka : http://football-italia.net/43674/conte-juve-ignore-roma

- pokud odejde Pogba, chtěla by Juve přivést top útočníka, jména jsou následující Suarez, Benzema, Mandzukic, Costa

- nadále máme zájem o Meneze

- Fiorentina má zájem o Fabia Quagliarellu, Juve by tímhle případným obchodem chtěla do Turína přivést Cuadrada

Reagovat
panca

To se jedná o leto ne?

Reagovat
Pinturicchio

U toho útočníka nejspíš ano, Menez a Fabio jsou otázka ledna.

Reagovat
panca

Meneze bych bral k nam

Reagovat
Pinturicchio

Kam s ním? V útoku máte plno.

Reagovat
panca

Do 4231. Ale je otázka v jaké je forme...

Reagovat
Pinturicchio

Co pak se Štěpánem?

Reagovat
panca

Meneze hraje napravo ne? Byli by 4 hráči na 3 posty. Kaká by měl asi jistej flek a ostatní se porvali o zaklad

Reagovat
Pinturicchio

Může nalevo aj napravo. Menez není zrovna ten typ hráče, který by se chtěl rvát o základ, to by myslím nedělalo dobrotu.

Reagovat
panca

Hrál bych faraon kaká menez a Honda takovej luxusní nahradnich:) ale při zdraví kaká a faraona by si zahrál vic než dost

Reagovat
Pinturicchio

Zranění nejde brát, jako argument pro herní vytíženost. Honda na lavičce určitě ne, ... myslím, že pro vás je Menez zbytečný.

Reagovat
panca

No jsem i tak zvedavej, jak to postavi až bude faraon fit. Nějak porad nevím kam s hondou...

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to bude mít Allegri těžší, ale určitě příjemnější než řešit starosti, když jste měi půlku kádru zraněného.

Reagovat
M11

at uz to Pogba podepise

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
10

o to bych se nebál, je i v zájmu Raioly PSG natáhnout co nejvíc a k tomu je potřeba prodloužení smlouvy...ale jeho odchod je jen otázka času

Reagovat
smazaný uživatel

poslal bych ho za tučné odstupné do realu jako tehdá Zidana

Reagovat
smazaný uživatel

ak predat Pogbu tak za Verratiho + €

ale osobne som proti predaju, kludne dve, tri sezony este moze potiahnut u nas a mozno aj viac, vsetko bude zalezat na nom a kym tam bude Conte, nemyslim si, ze by chcel odist..

Reagovat
M11

ja vim.. ale snad ho udrzime co nejdyl.. je to milacek

Reagovat
Il Architetto

Fabio snad zůstane, Polpo prodlouží, Lamela za Mira, někoho na levou stranu a zbavit se Paola s Mottou.

Reagovat
Jajinek

Na celé té situaci, které v klubu nastala mě nejvíce sere jediné...a to jsou fanoušci Interu. Pořád čtu plné diskuze toho, jak bychom měli klub posílat o hvězdy, jak je ten kádr špatnej, jak je Moratti škrt, jak si od Thohira slibovali zázraky, jak je i on škrt, proč sakra nepřivedeme Matu, Lamelu, Džeka, Lavezziho, naprosto ofrňují nos nad Borriellem, Ledesmou a všemi obdobnými, nadávají na Mazzarriho, že je jako Strama atd.

DOPRDELE KURVA INTER BYL ZA ROK 2013 VE ZTRATE 70 MEGE EURO!!!!

Víte co to je???? Pokud se ten tým neuzdraví finančně a zadluží se ještě více, tak ten váš slavnej Inter za pár let zmizí z velkoklubové mapy a vy jakožto gaučové hyeny budete fandit úplně jinému týmu, třeba klidně Chelsea...

...Inter musí jít rozumně, postupně, cestou levných nákupů, mladých hráčů, naprosto nízkých platů. Musí jít krůček po krůčku nahoru. On někdo čekal, že po tom 9. místě jako přijde Mazzarri, koupíme hrdu hráčů a budeme hrát LM...letos bude cíl 5.-6. místo, na víc objektivně nemáme a je třeba si to přiznat. Za rok to zase zopakovat, třeba už blíže LM a třeba za 2-3 roky, pokud se vyhodí Branca a povede se pár levných nákupů to třeba do té LM klapne. To, že se ta LM nehraje je taky důvod proč se prostě nemůže nakupovat.

Už mě ty řeči opravdu nebaví!!! Já budu fandit vždy, za jakéhokoliv umístění, klidně budu hrát z 6. místa evropskou ligu, hlavní je se na ty zápasy koukat a jezdit na ně. Chci na fotbalové mapě zůstat!

FORZA INTER!

Reagovat
Deki

cestou levných nákupů, mladých hráčů, 50% práv...mě to nevadí, vím jaká je situace klubu. Ale sakra, kdybych aspoň viděl, že to někam vede. Kdo z těchto levných nákupů a mladíků se za poslední dobu chytil??? Všechno to jsou průměráci, u kterých si přejeme co nejrychlejší odchod. To je v pořádku? Jaký přestup za poslední dobu se nám vydařil? Hmmm, nevzopmínám si...žádný zlepšení, přešlapujeme na místě už druhou sezonu a světlo an konci tunelu prostě v nedohlednu

Reagovat
lnterista

ale za to muze Branca a nase vedeni...koncepce skoro zadna a trpelivost jeste mensi

Reagovat
Deki

právě! tak jak je možné, že Branca s Ausiliem tu pořád jsou?!

Reagovat
Koubinhor

Branca no coment ten už měl být dávno od válu - přestupová politika katastrofa

Reagovat
Jajinek

ano...ale tak nedávejme na Brancu a buďme rádi, že chceme přivést Ledesmu či Marca a nevolejme pořád po nějakých posílách, vždyť si naprosto protiřečíš...

Reagovat
Deki

Nadávám na Boriella, protože je mi jasný jak to dopadne. Dá max 2 goly za jaro a na konci sezony budeme mít o potíž víc. Bude pod smlouvou, brát plat a jentak se ho nezbavíme. Ale jestli ti Boriello přijde jako fajn doplnění kádru, tak ok...

Reagovat
lnterista

a koho by jsi teda koupil?

Reagovat
Deki

Do útoku těžko říct, protože v obou případech (Belfodil i Icardi) jsme dost pohořeli. Je to složitý prostě... Snem je Lavezzi, ale to je mi jasný, že nereálný.

Reagovat
lnterista

Icardi by asi nebyl spatnej kdyby nepremyslel jinou casti

Reagovat
Jajinek

proč by to takhle dopadlo? mě přijde na trhu jako vhodné doplnění místo Belfodila, levný, bude sedět, nebude remcat a když přijde, dokáže dát gól...ideálníé 3 útočník za Milita a Palacia...dal v naprosto tragickém Janově 12 gólů...to chceš srovnávat s Rocchim?

Reagovat
Deki

ano chci. mě to prostě přijde totožný. furt to samý dokola. máme málo možností v útoku, honem rychle přes zimu někoho zkušenýho sehnat a na konci sezony ho kopnout do prdele. jak dlouho to budeme dělat? příští rok to bude Luca Toni a přespříští Quagliarela?

Reagovat
Jajinek

Rocchimu skončila smlouva...pokud dáš Marcovi smlouvu na rok a půl tak není důvod ho v létě posílat doprdele...

Reagovat
lnterista

ale ono se tak chova i to nase vedeni...mame Belfodila poradne mu sanci nedame a myslim ze na to 5.-6.misto by nam v tymu stacil. Ale vedeni asi miri vys kdyz se ho chce zbavovat

Reagovat
Jajinek

se ho chce zbavit, páč je mimo.. se zbytkem chce hrát, viz Johny

Reagovat
lnterista

tak ono to zas neni jednoduchy...prijde do velklubu na hristi jen na par minut(to se pak tezko dostava do zapasoveho rytmu)...moc hracu by to nedavalo...on je spis mimo celej Inter a to je spicka ledovce ale taky jsem rad ze jde ale to je kvuli tomu ze je mi nesympaticky a nelibi se mi jeho styl...jinak Etak byl taky hodne mimo a to byl jiny kalibr

Reagovat
10

Eto'o je krásným příkladem, jak dlouho hráčům u vás trvá aklimatizace...nebo se stačí podívat na začátky Vidala nebo Pjaniće, který teď patří k nejlepším hráčům v lize, třeba Pjaniće by určitě spousta fanoušků minulý sezony prodala za pár euro

Reagovat
Jajinek

ale my přece neprodáváme všechny...případ Belfodil je spíše ojedinělý...se podívej na Johnyho, Rickyho, Guarína, Kuzmu...všem se nakonec dala šance...i tomu Pereirovi...

Reagovat
10

jo, ale většinou jen díky nouzi, tomu neříkám dát jim důvěru

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

to co mi na tom vadi je ze prohlasujem jak dame sanci mladym hracum a pak koupime draze jednoho kterymu ani poradne nedame sanci a po pul roce ho posleme pryc...minimalne 10-15zapasu v zakladu a pak si muzem delat obrazek

Reagovat
Jajinek

ok souhlasím..ale u Belfodila mi to až tak nevadí...

Reagovat
10

Mazzarri pro tohle imho není ideální trenér, on s mladýma hráčema nedokáže pracovat, nemá trpělivost (to platí pro celej Inter, stačí se podívat, kolik mladých hráčů už jste odpálili), nedokáže z nich dostat to nejlepší. Jeho defenzivní neaktivní přístup se v aktuálním fotbale nechytá, podívej se jak hrajou ty nejlepší týmy nejen v Itálii.

Reagovat
Jajinek

ale alespoň je to přístup odpovídající Interu...podívej Strama...dával šanci mladým, chtěl hrát moderně, a jak to dopadlo...

Reagovat
10

no byl na tom pořád líp, než aktuálně Mazzarri, kterej narozdíl od něj nemusí řešit 15 zraněných hráčů každý kolo

Reagovat
Pipo123

Já mám pocit že Inter ani nemôže hrať ofenzívne, skúšal to tam Benitez, skúšal to Strama a nič s toho, tá ich záloha je strašne silová, chýba im tvorca hry a osobne si myslím že by sa tam nepresadili borci ako Kaka, Honda či Hernanes

Reagovat
10

AC nemá silovou zálohu? Juventus? AS? u Interu je to třeba o jednom hráči, jako je Ledesma nebo Lodi, Kovacic by to časem taky zvládnul

Reagovat
Pipo123

Má ale je tam Montolivo a pred ním Kaka, to isté Lazio, Ledesma a vyššie Hernanes, u Interu nikto !!! ani jeden tvorca hry. AS tam má tiež Pjaniča a prakticky Tottiho. Kovačič by to mohol zvládnuť, ale to by musel dostať poriadne šance. Ale Inter toto hraje dlho, veď aj v minulých sezónach tam bol len Snejder a viac menej to bolo o tej silovej zálohe.

Reagovat
10

vždyť to píšu Ledesma-Kovacic/Ricky

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Ledesmu sem s i u nich uměl představit, když už byl pomalejší tak před 2 roky cca. A oni by ho brali i teď, zajímavé. Mazzarimu se ale stejně do týmu nehodí.

Reagovat
Pipo123

A snaha tam bolo, priviedli Coutinha a potom Kovačiča, ale do toho systému sa zjavne moc nehodia a nedokážu vyniknúť, já som nedávno videl Coutinha v LFC a hral naozaj výborne, možno mu nesedla liga, ale osobne si myslím že v inom klube SA by sa presadil.

Reagovat
Koubinhor

Coutinha velká škoda v LFC hraje parádně

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
lnterista

souhlas..Mazzarri je super ale asi neprisel v nejlepsi dobu

Reagovat
Pinturicchio

Začarovaný kruh, protože mezi tím vám budou konkurence pomalu utíkat. Jestli Thohir nezapumpuje alespon trochu, tak se z toho nedostanete a budete opravdu hrál přinejlepším s Laziem o 6 místo. Nemáte z čeho brát, o vaše hráče není zájem, respektive nemáte hráče, na kterém byste trhli pořádný balík, nehrajete LM ... a čím dýl bude tohle trvat, tím hlubší tahle krize bude.

Reagovat
Pipo123

My sa aspoň nebojíme dať mladíkom šancu, odchovanci Onazi, Keita, Cavanda a do toho Anderson, Perea. Ono od Lazia sa viac asi ani nedá očakávať, financie nie sú bohvieaké, ale verím že ak by naozaj Tare prešiel do Interu ako sa špekulovalo tak by ich nakopol a priviedol by dobré posily, za obdobie čo je v Laziu dokázal priviesť Marchettiho, Hernanesa, Kloseho, Candrevu atd... chyba je že držia aj toho trotla v Interi čo priviedol xxx na hovno posíl..

Reagovat
Pinturicchio

... jj, jakože od Lazia se to čeká, boj o EL, když by byla lepší sezona, tak jednou za čas boj o LM:

Reagovat
Jajinek

no a zrovna to, že o naše není zájem je nějakým záhadným způsobem pěkná blbost...

Reagovat
Pinturicchio

No jo, ono je sice hezké, když se každý přestupák píše o tom, že MU dají za Ranocchiu 20+, ale kde nic, tu nic a za spekulace si posily nepořídíte, ... chce to peníze a hlavně lepší vedení (Branca).

Reagovat
Jajinek

píšeš, že o naše hráče není zájem, to není pravda...o Rana, Gaurína, Handu či Juana prokazatelně zájem je... A ruku na srdce, šli by všichni prodat za slušné peníze a nějaká závratná ztráta by to pro Inter nebyla...samo ne všichni naráz

Reagovat
Pinturicchio

No, máš pravdu.

Reagovat
Deki

Tady bohužel musím souhlasit do puntíku

Reagovat
lnterista

vlak nam ujel davno ale chte nechte musime ho nechat ujet a trochu se dat do poradku...Thorir ma nemale cile ale chce cisty a zdravy Inter a driv nebo pozdeji to muselo prijit...navic to ceka kazdeho takhle na dluh to nejde do nekonecna

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to je správný přístup, ... ale jen aby vám ten vlak neujel definitivně a byli jste schopní se po těhle udržovacích letech, utahování opasků vrátit zpátky.

Reagovat
lnterista

to nemam strach

Reagovat
Pinturicchio

No, to je základ, neposrat se z toho.

Reagovat
Jajinek

to právě těžko..pořád je ten ekonimocký potenciál klubu, vzhledem k počtu fanoušků, obrovský...

Reagovat
Pinturicchio

Ale to jde jedno s jedním, těch fanoušků, když nebudou výsledky, ubyde. Nemyslím ty, kteří chodí pravidelně na San Siro.

Reagovat
lnterista

koukni na Fiorentinu....Inter ma tradici a historii driv nebo pozdeji tam zase bude

Reagovat
Pinturicchio

Jo, to máš stejný, jako u Juve, ale nám kromě tradice a jména pomohla půjčka od Exoru, ... nebo má v plánu Thohir pumpnout, až nebudou dluhy?

Reagovat
lnterista

tak pres zimu nechce utrace ani moc nemuze protoze za ten rok je ten dluh velky ale v lete uricte nekdo prijde...rozhodne nebo doufam nekupoval zajice v pytli a situaci kolem Interu zna

Reagovat
Jajinek

ekonomický síla Interu zejména v Asii je obrovská...tomu se Neapol, AS nebo Viola nemohou vyrovnat a museli by hrát na rozdíl od Interu na špici tak 3-4 roky, než by se to srovnalo. O Itálii pak ani nemluvím. Inter má stále nejlepší návštěvy v lize, a to už 4 roky hraje hovno. Kdybys jezdil do Milána nebo obecně do Itálie, tak by ti bylo jasné, že takový rozvrat je otázka třeba 10 let...budeme se motat, může to chtít čas...ale i tak při tom motání se kolem toho 5-7 místa motat budem, i kdybychom byli úplně mimo...

Reagovat
lnterista

vsak ja to nevidim tak uplne cerne

Reagovat
Jajinek

to byla reakce na Pinta...sorry...

Reagovat
Pinturicchio

OK, takhle do hloubky to rozebírat nemůžu, neb na to moje znalosti nestačí.

Reagovat
Pinturicchio

Ono se může stát, že z Interu bude nadlouho jen nadprůměrný italský klub, ... což je vlastně už ted (když samozřejmě odhlédnu od historie a tak).

Reagovat
lnterista

nerikam ze se par let nebudem motat ale ten kadr proste nemame spatnej...2-3vyborne posily a jdem nahoru

Reagovat
Pinturicchio

S tím nesouhlasím, mně ten váš kádr přijde slabý a navíc ti nejlepší hráči jsou zároven ti nejstarší.

Reagovat
lnterista

mas tam Guarin, Alvarez, Juan, Kovacic, Handa, Palacio, D'Ambrosio, Campagnaro, Ranocchia...ten tym se proste bude porad motat kolem poharu...je pravda ze vseci tu porad na ne nadavame ale zase takova hruza to neni

Reagovat
Pinturicchio

Na Inter bych řekl, že je, ... Handa, Campa, Samuel, Cambiasso, Zanetti, Milito, Palacio, ti jsou výborní, ... jenže jak píšu, pět z těch hráčů jsou "dědci", co budou za chvíli končit.

Reagovat
lnterista

tak jasne ze to neni na boj o scudetto...LM velky uspech, EL povinost

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

Inter má kádr letos špatný, ale pokud se to výrazně neposere, tak se s tím uhraje 5. místo...v té lize prostě není konkurence, abychom spadli pravidelně mimo poháry...

Reagovat
Pinturicchio

No, to páté nejspíš jo.

Reagovat
Jajinek

navíc ta konkurence má taky problémy...kdo nám může utéct...?...maximálně Neapol a AS...s tím, že zrovnou cestou AS by se dalo vydat...jinak Viola či AC mají dost problémů samy se sebou a nikdo další v lize není...

Reagovat
lnterista

presne tak

Reagovat
Pinturicchio

Viola, AC pod novým trenérem (Prandelli), Neapol, Juve, AS, ... v čem vidíš problém u Violy? U AC je to Allegri, který v létě odejde.

Reagovat
Jajinek

Viola...no třeba to, že nyní nejméně 6 týdnů budou hrát s útokem Iličič x Vargas jako problém vidím dost podstatný. Oni tu lavičku vlastně vůbec nemají...

...u AC je přes všechny ty nářky problémů dost a rozhodně to není trenérem, i když ten kádr samozřejmě kvalitní mají.

Reagovat
Pinturicchio

Já myslel u Violy dlouhodobě, s těmi zraněními máš samozřejmě pravdu, ale pořád mají celý leden, aby přivedli nějakou posilu / posily.

Reagovat
Jajinek

já to myslím dlouhodobě ve vztahu k té lavičce a k tomu, co píšu nahoře...mají problémy s účatní města v klubu, s naprosto nevyhovujícím stadionem...atd atd.

Reagovat
Mr.Jindros

Když se podíváme do historie, tak být tři sezóny po sobě mimo top3 není pro Inter nic neobvyklého (často byl i osmý atd.) a vždycky se dokázal do té top3 vrátit. Teď je finanční situace sice zlá, ale to u konkurence taky. Stačí pár chytrých tahů a je to. Já jsem hlavně zvědavej, jestli se Inter dokáže zvednout i s Mazzarrim nebo ne. Něco mi říká, že Walter má od Thorira něco přislíbeno, protože jinak mi jeho přestup nedává moc smysl.

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, ale v dnešním fotbale jsou peníze čím dál důležitější ... stejně, jako ty krátkodobé úspěchy / neúspěchy, stačí se nedostat jednou do LM a hráči už se cukají do toho týmu přestoupit.

Interu by ze všeho nejvíc pomohlo lepší vedení, někdo, jako Galliani, Marotta, Pradé nebo Sabatini, s čímž by šly ruku v ruce logičtější / lepší manévry na přestupáku (doted nechápu Belfodila).

Mazzarri od Thohira? Však když "přestupoval" Mazzarri, tak se o Thohirovi snad ani nevědělo, ne?

Reagovat
Mr.Jindros

Určitě vědělo.

Reagovat
Pinturicchio

Netuším, nesledoval jsem to.

Reagovat
10

jak se zvedli minule víme, to se snad opakovat nebude

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

ty vole už by aspoň ty tvoje komence mohly dávat aspoň smysl...vždyť Inter před CP do TOP3 stabilně patřil...

Reagovat
10

ale na titul to nikdy nebylo, s jednou výjimkou vždycky max 3. místo...až po CP s Ibrou a Vieirou od nás jste začali vyhrávat tituly, na to narážím...

Reagovat
Jajinek

no to je jasný, ale jaxi to nekoresponduje s tím, co tu řešíme...

Reagovat
10

vždyť já to taky myslel odlehčeně, proto ten smajlík...tyhle diskuse už máme za sebou

Reagovat
Jajinek

já jenom nechápu, proč někteří máte tu potřebu si do soupeře vždycky kopnout...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

hej, dnes ne

Reagovat
Pinturicchio

Nemusíme ani nikdy jindy, když nebudeš upozornovat na něco, co děláš sám.

Reagovat
Jajinek

blbost...

Reagovat
Pinturicchio

Samozřejmě není, což ty nikdy nepřipustíš, takže nemá smysl se o tom dál bavit.

Reagovat
Jajinek

ale má, obviníš, rozveď...možná někdy kopnu do olise, rýpnu si do uživatelů, ale že bych cíleně stále kopal do Juve, a takto zbytečně a ohraně...ukaž mi kde...

Reagovat
10
Reagovat
Pipo123

Poznáte niekto borca menom Diego Tardelli ? Je to útočník Mineira, ale niečo bližšie o nom ? Tare má vyjednať jeho prestup, cena cca 7 mil e. Matri je blízko Fiorentine a Quaglu Juve nechce pustiť, takže hľadáme útočníka mimo taliánska.

Reagovat
Votas

OT: top/flop

http://www.101greatgoals.com/blog/the-top-flop-signings-of-serie-a-20132014-so-far-according-to-gazzetta-dello-sport/

Brancovi koně Belfodil, Wallace, Schelotto neomilně zabodovali

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Belfodil na křídle i ve Flop týmu

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
olis

Marek povolany na zajtrajsi zapas Reina, Zuniga a samozrejme aj Behrami stale out

Reagovat
FuckT

Nice, aj ked predpokladam, ze od zaciatku hrat nebude.

Nevies, ci je nieco pravdy na tom Jorginhovi? Alebo si to chlapci z nasej FB page zase zobrali z nejakych trapnych zdrojov? Jorginho by bol dobrym nakupom.

Reagovat
olis

pisal som tu uz aj vcera ze podla Di Marzia by sa tento prestup naozaj mohol vykonat buduci tyzden, ale nepovedal to tak ze urcite to tak bude alebo nieco take, ale je tam dost velka sanca, teraz by sa mali kontakty prerusit kvoli vzajomnemu zapasu...

inak podobne sa o otm vyjadril aj Pedulla co je tiez dost doveryhodny zdroj takze to vidim pozitivne, ale tuto zimu uz padlo tolko prestupov ze uz ma nic neprekvapi

Reagovat
FuckT

Tak, zostava nam dufat, ze tento mlady perspektivny hrac naozaj k nam prestupi.

Reagovat
olis

ja ho velmi ani nepoznam, ani videa co som pozeral tak ani tam ma nejak nezaujal, ale inak co citam tak na neho ide sama chvala, len on mi pride na prvy pohlad tak viac ofenzivnejsi, vie aj dobre branit nevies ? asi by mal zvladat aj tuto cinnost kedze niektore zapasy v Hellase odohral aj na DM

Reagovat
FuckT

Brani dost slusne, Behramiho asi neprekona v obrannych cinnostiach, ale zase dopredu je to uplne iny level. Dokaze vcelku dobre odoberat lopty a ma dobru rozohravku, ale najvacsim pozitivom je jeho vek, tento hrac este moze napredovat a aklimatizovany na ligu uz je.

Reagovat
olis

tak to je fajn to uz by sme mali styroch zaloznikov co je tak akurat akurat sa spekuluje ze by mohli prist az dvaja co je podla mna uz privela, obavam sa aby potom niekto neodisiel a obavam sa aby to nebol Inler alebo potom mozno Rafa uvazuje o systeme 4-3-3.

Reagovat
GEGE

Reagovat
CubONE

Reagovat
Coniglio

ricardo je mod

Reagovat
madridcan

Z akeho dovodu nedal pán Pražák do predpokladanej zostavy Hellasu Toniho? Je fit a vo forme, ktora velmi nedava trenerovi Verony moznost co i len uvazovat nadtym, ze by sedel

Reagovat
Coniglio

Arsenal have been linked with attacking midfielders Yoann Gourcuff, 27, of Lyon and Juventus's Sebastian Giovinco, 26.

Manager David Moyes is willing to spend £20m to make Juventus midfielder Claudio Marchisio, 27, a Manchester United player.

Reagovat
Pinturicchio

To ať Moyes přitlačí teda.

Reagovat
Coniglio

skot, no..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

tak popravde v prepočte asi 25 mil € by bolo v súčasnosti za Marchisia až príliš

Reagovat
Pinturicchio

Ale dalo by se využít té jeho bezradnosti a nutnosti někoho přivést, pod 30 bych nešel.

Reagovat
Pinturicchio

.. a za Fellainiho dali 27,5, takže není o čem.

Reagovat
brenk

Treba zas ale povedať, že Fellaini (pokiaľ si dobre pamätám) podával v Evertone veľmi dobré výkony... každopádne Claudia asi nepúšťať, skôr či neskôr z tej zálohy niekto odíde, Pirlo tu tiež nebude donekonečna a zbytočne by sa rozbíjalo jadro tímu.

Reagovat
Pinturicchio

No jo, ale pokud Claudio bude nadále hrát takhle, tak stejně nemá Juve co dát.

Reagovat
brenk

uvidíme ako to s ním bude pokračovať, myslím, že časom zákonite musia ísť jeho výkony hore, treba byť trpezlivý

Reagovat
Pinturicchio

Už je to dlouho, ... navíc, jak se říká, lepší vrabec v hrsti (25 milionů od MU), nežli holub na střeše (to, že se Claudio rozehraje do výkonů, jaké předváděl první sezonu pod Antoniem)

Reagovat
brenk

Tá jeho kríza už naozaj trvá dlhšiu dobu, ale ja mu ešte stále verím, nejako sa s tým popasuje. Navyše Claudio má v tíme ako odchovanec aj iný význam ako ten na ihrisku.

Reagovat
Pinturicchio

Alex říkal, že podle něj bude mít Claudio parádní MS, tak uvidíme. , ... jinak máš pravdu, škoda, že Claudio není tak dobrý, jako třeba Arturo, pak by nebylo o čem.

Reagovat
brenk

pritom prvú sezónu pod Contem by asi fanúšik Juve neváhal keby sa ho niekto spýta nech si z dvojice Marchisio - Vidal vyberie jednoho

Reagovat
Pinturicchio

Jj, doted si pamatuju, jak jsem si po první zápase s Parmou (4:1) ještě hodinu po zápas sbíral čelist ze země, když jsem viděl Claudiův výkon.

Reagovat
Pinturicchio

100. pro brzké prodloužení smluv s Andreou a Paulem

Reagovat
Pinturicchio

Juventus squad for Cagliari: Buffon, Storari, Rubinho; Chiellini, Caceres, Ogbonna, Peluso, Bonucci; Pogba, Pepe, Marchisio, Padoin, Pirlo, Asamoah, Vidal, Lichtsteiner; Vucinic, Tevez, Giovinco, Llorente, Quagliarella

Pepííííto

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z mých nejoblíbenějších hráčů.

Reagovat
Pinturicchio

Bůh.

Reagovat
FORZAMILAN

Uznávám ho jako bývalého vašeho vynikajícího hráče, ale tímhle to posral

http://www.youtube.com/watch?v=3lhJ4-sEQeA

Reagovat
Pinturicchio

Ale pak to Itálii vynahradil

http://www.youtube.com/watch?v=cxJSNWt_tv4

Reagovat
FORZAMILAN

Jo, na to jsem zapoměl, že zrovna on nedal Ale tenkrát v tom roce 2000 jsem myslel, že mě trefí šlak, když Wiltord v nastavení vyrovnal a pak on dal ten zlatý gól. To jsem asi tři dny s nikým nemluvil a trvalo mi týden, než jsem to jakžtakž vydejchal, furt jsem na to myslel

Reagovat
Pinturicchio

Já jsem to pomalu obrečel.

Reagovat
FORZAMILAN

Taky dobrý.

Reagovat
Pinturicchio

No a pak samozřejmě finále LM s AC, to jsem obrečel regulérně.

Reagovat
FORZAMILAN

To byly nervy, pamatuješ v prodloužení ty tutovky na obou stranách?

Reagovat
Pinturicchio

No, radši snad ani ne, snažím se na ten zápas zapomenout.

Reagovat
FORZAMILAN

Rozumím

Reagovat
smazaný uživatel

A já brečel jak želva

Reagovat
FORZAMILAN

Ty vole, teď jsem normálně hledal na googlu, jestli opravdu želva brečí, protože to rčení neznám No a dočetl jsem se zajímavé věci, takže vlastně díky

http://www.rozhlas.cz/priroda/porady/_zprava/81937

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný Faraon

Reagovat
Maritazzi

Dohodli jsme se s West Hamem na přestupu Borriella, v pondělí rozhodne Rudi.

Reagovat
M11

dalsiho hrota posilate do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Marca by tam bola škoda.

Reagovat
madridcan

Biabiany assist

Reagovat
olis

zajtra bude veselo https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/893115_425232994273622_183492673_o.jpg

este veseljsie ked pridu k nam do afriky

kuklux sasovia

Reagovat
10

Reagovat
olis

SKY: Rubin Kazan odmietol ponuku Neapolu za M'Vilu, Neapol ho chcem na hostovanie za 2 mega + 10 opcia, teraz Neapol poziadial o stretnutie s predstavitelmi Rubinu Kazan a mal by sa pokusit o priamy prestup M'Vilu, o tohto hraca sa zaujima aj Liverpool, taktiez by po zajtrajsom zapase malo prist k stretnutiu s Veronou a malo by sa jednat o Jorginhovi

Reagovat
Pipo123

Bologna mala podpísať Floccariho

Reagovat
Coniglio

Reja si to tam pomaly zacne cistit..za Floccarim by som sa neobzeral, ked je to pravda

Reagovat
Coniglio

ty vole este penalta..oplatilo sa zapnut poslednych 15 minut..Parma fakt hra pekny futbal

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl jsem dnes dát čistou dvoječku, ... ale jak tak koukám, stejně by mi nevyšlo MU.

Reagovat
Coniglio

dobry kurz?..proti Livornu doma by som nevahal..videl som teraz druhy zapas v sezone a horsi mansaft momentalne v serii A neni...hoci nevidel som cataniu - to ich 12:32 v tabulke je desive

Reagovat
Pinturicchio

Jj, pohybovalo se to od 2,2 až po 2,5, ... Livorno je hrozný mančaft, destrukce, simulování, beton, doufám, že spadnou. Catania měl dost zraněných hráčů, ti myslím půjdou nahoru a v pohodě se zachrání, zvlášť, když se domů vrátil Lodi.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, četl jsem, ... to se ví dlouho, že Marco fandí Juve a prý má s Angellim dohodu, že až odejde jednou z PSG, tak to bude jedině do Juve.

Reagovat
Coniglio

no to znie romanticky ale v pripade ze Pogba nepredlzi a za dva roky sa rozhodne vyjebat s Juve jak Lewa s Dortmundom (hlavne s Raiolom za zadkom), nebolo by lepsie po sezone vyuzit Marca ako protihodnotu za Pogbu?..neviem aka je sucasna trhova hodnota u Pogbu ale ten chlap mi jednoducho nepripada doveryhodny a pochybujem ze ostane dost dlho aby sa dal pouzit na podojenie Realu o nejakych 60m.

Tiez je moznost ze za Marca o 2 roky polozi Moyes alebo Wenger 40m a na Juve ostane howby

Reagovat
Pinturicchio

Já se bojím Raioly, ... Paul vypadá, že to má v hlavě srovnaný ... a pokud by měl jít Paul do PSG, tak ten Marco, jako protihodnota + peníze tam prostě být musí.

Reagovat
FORZAMILAN

Tak při sledování vašich komentářů tady mi na pozadí běží Atlético s Barcou a musím vám teda říct, že ,,colchoneros,, hrajou fakt dobře, už mohli vést, je to vlastně zápas o první místo. Budeme to s nima mít hódně těžky

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/43693/pirlo-i-want-juve-extension

“My intentions are clear, as I want to stay at Juventus. Over the next few days we’ll meet with the club and there is optimism."

Yeah, baby , ... kéž by při téhle výkonnosti vydržel tak do 40.

Reagovat
FORZAMILAN

Furt ho mám rád, furt ho beru jako našeho Ta změna mu prospěla, chtěl jsem napsat, že nabral ,,druhý dech,, ale spíš novou motivaci. U nás to už asi nešlo, což mě stále mrzí. Zvlášť když vidím, jak stále parádně hraje

Reagovat
Pinturicchio

Motivace a taky to, že u nás máme nejspíš lepší doktory a tím pádem mnohem méně zraněných.

Reagovat
FORZAMILAN

S těma doktorama nevím, jak to je. Přece mi neříkej, že na takovéhle úrovni a v takovém klubu, jaký je Milan, budou mít špatný doktory. Ale třeba na tom něco bude, protože ty zranění a pak obnovení zranění hrůzných hráčů za poslední roky je divný

Reagovat
Pinturicchio

Právě, máme s tím hrozné problémy a pořád dokola, to už asi nemůže být náhoda.

Reagovat
Pinturicchio

* máte

Reagovat
olis

nemusi to byt len doktormi, moze to byt aj treningovymi metodami podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsi mozna uhodil hrebicek na hlavicku, protoze pred Alegrim jsme tolik zraneni nemeli.

Reagovat
olis

ja to usudzujem aj kvoli tomu ze napriklad jak odisiel Mazzari tak lekarsky tim ostal ten isty ale zranenia pod Benitezom pribudli, ked sa pozrem na ine timy tak to nie je ziadna tragedia ale ta zmena je tu vidiet

Reagovat
CubONE

Rossi vraj mimo na 18 mesiacov Ak je to pravda, tak to vidim na koniec kariery.

Reagovat
CubONE
Reagovat
Pinturicchio

To musí být blbost, ne? Vždyť tak dlouho nechyběl, ani když měl to koleno urvané.

Reagovat
CubONE

To dufam.

Reagovat
GEGE

Jestli je pravda,že jde na další operaci křížáku tak je to v piči....

Reagovat
Pipo123

To je nuda najviac ma dokáže zaujať koľko krát sa musí zakopnúť lopta lebo niekto leží na trávniku

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio snad ani jednou nevystřelilo. To jsem čekal, že je Reja nakopne víc, alespoň ta obrana vypadá dobře. Celkově zatím hodně slabý zápas..

Reagovat
Pipo123

Já som happy, takto máme stále šancu, stačí jeden moment a vedieme, obrana vyzerá dobre, len Lulič troška slabšie...

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je fakt, Reja to dá do latě, bude to aspoň takticky super. Jsem rád, že vidím zas Biavu s Diasem a Ledesmou spolu v sestavě. Jinak na druhé straně v Bologni hraje zase parádně v obraně Cherubin, ten má i na větší klub

Reagovat
10

Cherubinovi navíc končí za půl roku smlouva

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby nebyl často zraněný, třeba jako teď..

Reagovat
FORZAMILAN

Curva Sud Milano zveřejnili na svých stránkách prohlášení, že ceny lístků jsou přehnaný ( 40€ ) a že na zápas jako na protest proti tomu nepojedou. Takže zítra tam nebudeme mít žádnou podporu

Reagovat
CubONE

No pozeral som Atletov, toto bude mega tazke. Neskutocne disciplinovani, bojuju o vsetko ako 10 de Jongov. A snad bude dovtedy Abate fit a nalavo pojde Mattia. Lebo Urbymu s Constantom tam proti Ardovi a Costovi vobec neverim.

Reagovat
10

nevidím to s váma dobře, jsou jak lvi

Reagovat
GEGE

Zas na druhou stranu si myslím,že jsme doma odehráli lepší zápasy proti Barce než oni včera...Ale nic to nemění na tom,že jsou v tom dvojzápase favoriti....

Reagovat
smazaný uživatel

Keita ten by to mohl oživit

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna - Lazio to je fotbal

Reagovat
Pipo123

Boha jeho Miro čo zahodil

Reagovat
smazaný uživatel

Klose dokreslil dnešní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně zas nějaké vzrušení Kone - TY dřeváku

Reagovat
Pipo123

Malý taliansky chlapec Marco Verratti sa sťažoval na svojho 38-ročného otca Arthura, ktorý je skalným fanúšikom futbalového tímu Juventus Turín. Otec sa nedokázal zmieriť s faktom, že jeho syn prechováva sympatie klubu AC Miláno.

Zarážajúce je však zistenie, že muž zavolal na svojho syna exorcistu a tvrdil mu, že malého Marca ovládol satan. Informoval o tom bulvárny denník Daily Mail.

Reagovat
Votas

Sky: “Matri to Inter? Milan are thinking about Kovacic!”

Branca začíná rozjíždět pekla intergalaktickejch rozměrů...

Reagovat
lnterista

tady si spis v AC neco snupli

Reagovat
smazaný uživatel

to by nebol zly obchod

Reagovat
lnterista

to snad vubec nehrozi

Reagovat
CubONE

Podte do toho!

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě by nám mohli něco doplatit, jako tomu bylo u Pazziniho

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Uhlídat tu trojku vepředu, zatlačit na Astoriho, aby zase vyvedl nějakou volovinu a měly by to být tři body.

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
Coniglio

Juventus are in talks over Eintracht Frankfurt defender Marc-Oliver Kempf. The negotiations have been confirmed /€500,000 for a six-month loan + €4.5 million into permanent/ /BILD/

Dortmund are weighing up a move for Inter Milan defender Andrea Ranocchia. Nerazzurri would settle for a transfer fee of €12 million. /SKYITALIA/

Italian TV station Rai has learned that Arsenal are keeping close tabs on AS Roma striker Mattia Destro.

zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Za Ranocchiu 12 melounů.

Reagovat
Coniglio

v Interi chcu 16

Reagovat
10

Ecco le formazioni ufficiali di Torino-Fiorentina:

Torino: Padelli, Basha, Farneroud, Maksimovic, Glik (C), Moretti, Darmian, Gazzi, Pasquale, Cerci, Barreto. All. Ventura (Gomis, Berni, Rodriguez, Bovo, Brighi, Bellomo, Meggiorini, Tachtsidis)

Fiorentina: Neto, Roncaglia, Gonzalo, Savic, Tomovic, Mati Fernandez, Borja Valero, Pizarro (C), Joaquin, Cuadrado, Ilicic. All. Montella (Munua, Compper, Bakic, Rebic, Aquilani, Vecino, Ambrosini, Pasqual, Wolski, Matos, Vargas, Iakovenko)

Reagovat
Pinturicchio

Torino: Padelli; Maksimovic, Glik, Moretti, Darmian; Gazzi, Basha, Farnerud, Pasquale; Cerci, Barreto

Torino bench: Gomis, Berni, Rodriguez, Bovo, Brighi, Bellomo, Meggiorini, Tachtsidis

Fiorentina: Neto; Roncaglia, Gonzalo Rodriguez, Savic, Tomovic; Mati Fernandez, Borja Valero, Pizarro; Joaquin, Cuadrado, Ilicic

Fiorentina bench: Munua, Compper, Bakic, Rebic, Aquilani, Vecino, Ambrosini, Pasqual, Wolski, Matos, Vargas, Iakovenko

sop://broker.sopcast.com:3912/134690

Forza Cerci !

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Já mám Sopcast

Reagovat
10

já taky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Viola hodně ofenzivní, Montella se toho nebojí

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado na hrotu?

Reagovat
Pinturicchio

Spíš 4-3-2-1 s Ilicicem na hrotu a Cuadrado s Joaquinem pod ním, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, já to bral podle tvojí sestavy, kde je psaný jako hrot

Reagovat
10

musíš koukat na tu mojí

Reagovat
smazaný uživatel

ty tam máš zas Bashu a Farnerouda v obraně, o zbytku ani nemluvím... co to je za řád?

Reagovat
10

brankář je jasnej na obou stranách, pak je to fantasy, to bys mohl vědět

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

btw. toho D'Ambrosia už potvrdil někdo z Interu nebo Torina?

Reagovat
Maritazzi

Prej se nedohodli na nějaký hráčský kompenzaci, Saba čeká

Reagovat
lnterista

uz se to tahne nejak dlouho

Reagovat
Pipo123

Sculli sa vrátil do A-týmu Lazia, Edy mu chce dať šancu a inak tréner Nantes povedal že vie o tom že Djordjevič podpísal Laziu

Reagovat
mastakillah

Starej dobrej Joaquín. Krásná akce

Reagovat
10

trošku klouzaj kluci

Reagovat
mastakillah

Po kolikáté hráč Turína už uklouznul? Že by špatné obutí

Reagovat
Pinturicchio

Na tenhle zápas by měli povinně koukat všichni, kteří píšou, že se v Calciu hraje bez tempa.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Reagovat
mastakillah

Pěkně Cerci

Reagovat
Pinturicchio

Aby tyhle šance Violu nemrzely, ty protiútoky Tora jsou dost nebezpečné.

Reagovat
olis

vo Verone boli napadnuty dvaja rakusky fanusikovia Neapolu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý zápas, dneska mít Fiorentina Gomeze nebo Rossiho tak vede.Takhle je to otevřený, dobrý fotbal.

Reagovat
Gremlin

mať ich pokope celú sezónu, atakuje titul

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf, Stam a Crespo podle posledních zpráv v trenérském týmu AC od příští sezony.

Reagovat
M11

#‎Juventus‬ starting XI: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Pogba, Asamoah, Tevez, Llorente

Reagovat
CubONE

Barza na titulke

Reagovat
Mr.Jindros

Škoda, že zrovna nehraje no.

Reagovat
lnterista

Primavera Inter-Milan, le formazioni ufficiali

INTER: Ivusic; Longo, Donkor, Paramatti, Eguelfi; Camara, Acampora, Dabo, Baldini; Puscas, Bonazzoli


A disposizione: Maniero, Yao, Pinton, Dalla Riva, Gaiola, Nchama, Palazzi, Mira, Ventre, Radu, Bigotto, Capello


Allenatore: Salvatore Cerrone

MILAN: Andrenacci; Simic, Pacifico, Iotti, Tamas; Mastalli, Piccinocchi, Benedicic; Di Molfetta, Vido, Pinato


A disposizione: Ferrari, De Santis, Modic, Rondanini, Compaore, Calabria, Fabbro, Yaffa, Cernigoi, Barisic, Aniekan, Bende


Allenatore: Filippo Inzaghi

Arbitro: Abisso (Palermo)


Assistenti: Caliari, Rizzato

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
GEGE

sleduješ to někde?

Reagovat
lnterista

sice hledam ale zatim neuspesne

Reagovat
Votas

mělo by to být na sportitalia 24, ale streamy té televize mně nejdou rozjet

Reagovat
olis

Formazione ufficiale del Napoli: Rafael; Maggio, Fernandez, Albiol, Armero; Inler, Dzemaili; Mertens, Pandev, Callejón; Higuain

VERONA: Rafael, Cacciatore, Maietta, Moras, Agostini; Hallfredsson,Jorginho, Romulo; Iturbe, Toni, Gomez Taleb.

Forza Napoli!!!

Reagovat
FuckT

Rafael sa dnes poriadne nabeha.

Reagovat
mastakillah

Z jedné branky ke druhé

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 13 Maicon, 29 Burdisso, 17 Benatia, 3 Dodò; 44 Nainggolan, 6 Strootman, 15 Pjanic; 24 Florenzi, 10 Totti, 27 Gervinho A disp.: 1 Lobont, 28 Skorupski, 33 Jedvaj, 35 Torosidis, 7 Marquinho, 11 Taddei, 94 Ricci, 88 Borriello, 18 Caprari, 22 Destro

Reagovat
madridcan

Neapol podla mna dnes prehra, ale hlavne dufam v pekny a golovy zapas

Reagovat
Pinturicchio

http://www.youtube.com/watch?v=MdrDKFYdVf8

! ! ! FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEE ! ! !

Reagovat
olis

Di Marzio: pozorovatel Manchestru United bude dnes na zapase Cagliari - Juve kde bude sledovat vykon Astoriho

Reagovat
10

proti nám většinou hraje jako bůh

Reagovat
olis

a to uz mohol byt pol roka u nas

Reagovat
smazaný uživatel

bratia a gladiatori Rima do boja ! ! !

--------- ROMAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ----- --------- - AS-

Reagovat
brvno

ty vies jak motivovat

Reagovat
smazaný uživatel

A primavera vede 1:0 nad Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

A už 2:0

Reagovat
Slejdy

nejaky funkcni link? bet opet nic

Reagovat
Slejdy

zkurvene netove prenosy a jeste vic omrdany bet365

Reagovat
10

funkční sop na Juve? rusáci mi nejdou

Reagovat
10

Channel - 143144

už to naběhlo

Reagovat
Pettirosso

to je katastrofální atmosféra, tam nikdo není

Reagovat
brenk

to tam vyzerá jak rozobraté lego

Reagovat
brvno

je tam Moyes

Reagovat
FuckT

8 minut a uz teraz chcem toho Jorginha o nieco viac...

Reagovat
Pinturicchio

S takovou ho na konci zápasu budeš ochotný zaplatit z vlastních peněz.

Reagovat
FuckT

Tomu ver.

Reagovat
mastakillah

hraje dobře zatím no

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus Jersey on-line

Reagovat
Pinturicchio

Ha, on je tam sám Moyes.

Reagovat
Pettirosso

zašel se kouknout konečně na pořádnej fotbal..

Reagovat
Pinturicchio

Opisovat od Conteho se mu zachtělo.

Reagovat
Pettirosso

dneska opisovat může, dneska je to hrůza

Reagovat
brvno

oba kluby aj tak hraju, ze tam je si myslim...

Reagovat
brvno

a na koho sa dosiel pozriet? ci len tak?

oplakat Pogbu..?

Reagovat
Pettirosso

na Astoriho

Reagovat
smazaný uživatel

mal by na to?

Reagovat
Pettirosso

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Co si musí Moyes o tom stadionu myslet.

Reagovat
mastakillah

Albiol je pomalej

Reagovat
FuckT

Zatial hrame vyborne.

Reagovat
Pinturicchio

Ach jaj, to je nepřesností.

Reagovat
Pettirosso

Asamoah je naprosto mimo.. celkově je to dneska dost bída od všech, o Cagliari ani nemluvím, tam snad hraje jakš takš jen Sau

Reagovat
Pinturicchio

Tak hraje se zatím 15 minut, uvidíme, jak to bude dál.

Reagovat
Pettirosso

snad se to rozjede no

Reagovat
brvno

hups

Reagovat
Alberto Aquilani

Hráme neskutočný futbal, ale vpredu nám chýba Lamela

Reagovat
Pipo123

Konečne sa nám vracia staré dobré Calcio, aspoň môžem v kľude podávať remízy na polčas

Reagovat
Melchior

Giovinco, Marchisio na plac!

Reagovat
Pettirosso

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

na co Marchisio ten by podtrhl leda tak tu bídu

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Melchior

tyhle reakce jsem čekal dnes rozhodnou odchovanci, uvidíte

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych se nezlobil hlavně at vyhrajou

Reagovat
Mr.Jindros

Tak odchovanci rozhodnou určitě... akorát ne nutně z Juve.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

vole, úplně sám tam byl

Reagovat
Mr.Jindros

To tu dlouho nebylo. Doufám, že kluci nezapomněli jak se otáčí zápasy. Ze začátku sezóny jim to šlo.

Reagovat
CubONE

A ja som Pinillu nechal na lavicke.

Reagovat
Alberto Aquilani

FLORENZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Pipo123

paráda Florenzi akurát som chcel napísať že ho vôbec nevidno

Reagovat
alcantara

gooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
alcantara

Mertens nadhera

Reagovat
mastakillah

Driiiiiis rete

Reagovat
Slejdy

pekne florenzi

Reagovat
Alberto Aquilani

geeerv Ddo boha

Reagovat
FuckT

MERTENS!!! Krasny gol, perfektne prevedene zaseknutie a krasna strela.

Reagovat
smazaný uživatel

FLORENZI krasny goalllll

Reagovat
Maritazzi

Neskutečná nádhera od Florenziho, sice výkonem zatím navazuje na poslední zápasy, ale tohle jako klobouček.

Reagovat
M11

Barza mimo a cela obrana v prdeli

Reagovat
olis

Drieeeeeeeessssss neskutocne sa dostava do formy aj Armero zacal hrat nejak lepsie

Reagovat
madridcan

Florenzi golazo a Mertensovi asistencia od Pipitu

Reagovat
Alberto Aquilani

"Naingollan je trochu lepší Bradley"

Reagovat
lnterista

jak hraje?

Reagovat
Alberto Aquilani

Vyborny, neustale v pohybe, odobera lopty, podporuje utok .....

Reagovat
lnterista

to se blbe cte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Pinigol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gervinho ten by si obehol 10 hracov ,klucka na brankara a pred ciarou by sa smykol

Reagovat
Alberto Aquilani

TOTTTTIIIIII

Reagovat
M11

LLORENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Reagovat
Mr.Jindros

Spoiler alert.

Reagovat
smazaný uživatel

TOTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Slejdy

Frantaaaa

Reagovat
Pipo123

Janov hrôza, tuším za niečo stojí len Matuzalem, inak sa tam nikto nesnaží podrať poriadne loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

FERNANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

Nandoooooooooooo

Reagovat
Melchior

jediný co stačí je jeden dobrej centr

Reagovat
OVi.77

Ta obrana Cagliari i s brankářem slušně zaspali

Reagovat
Pinturicchio

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Hans82

konečně Fernando

Reagovat
Pinturicchio

GIGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Melchior

Gigi

Reagovat
brenk

uff Gigi

Reagovat
Pinturicchio

OT : NUFC

Reagovat
brenk

neplatí

Reagovat
Pinturicchio

Jj, už na to koukám.

Reagovat
Alberto Aquilani

MAICOOOOOOOOOOOON, užasna akcia

Reagovat
Slejdy

pekna akce podme na bura

Reagovat
Pinturicchio

Jak hraje Gervé?

Reagovat
Pipo123

Aby sa De Rossi obával o základ, Nainggolan hraje výborne, dovolím si povedať že lepšie ako De Rossi v zápasoch čo som videl.

Reagovat
madridcan

Florenzi nahraval Maiconovi?

Reagovat
OVi.77

Sleduje tu někdo Hellas - Neapol? Má na to Hellas vstřelit aspoň 1 gól?

Reagovat
madridcan
Reagovat
M11

nadhera

Reagovat
GEGE

Reagovat
spider_8

Mám ho rád, kluka.

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, prvých 15 minut to bol jeden z najlepších futbalov, čo sme kedy hrali, ale vpodstate celý poločas sme boli vynikajuci, oni ani neprelizli polku, lebo sme neustale utočili, kombinovali etc. Radja je super, jeho prííchod podla mna vidieť aj na ostatných Kevov zatial najlepší poločas u AS..... som si hovoril pred golom, že miesto Florenziho byť tam Lamela je to svetový tím a on si dá potom zatial gol roka a asistenciu

Reagovat
olis

Mertens skvele, Pandev za trest, inak fajn, Armero sa mi zda ze sa zlepsil smerom dopredu, obrana stale neistota, ale zda sa mi lepsie organizovane

Jorginho skvely, budem rad ak ho privedieme

Reagovat
smazaný uživatel

toho mi nechaj na pokoji ten pojde do Violy

Reagovat
CubONE

AC

Reagovat
smazaný uživatel

co robi ten motak Moyes v Cagliari?

Reagovat
smazaný uživatel

přijel se podívat na pořádnej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale ta kulisa 5000 divakov

uz by s tym mohli nieco v Cagliari robit lebo toto je hanba mesta 80% stadiona prazdny kazdy zapas

Reagovat
CubONE

Ved tam je uzavretych snad 80% stadiona, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

ved prave ! nevedia sa dohodnut s prestavbou, vystavbou, s nicim

Reagovat
Pinturicchio

Kuká na Astoriho.

Reagovat
smazaný uživatel

a ja ze na Adána

Reagovat
smazaný uživatel

a mozno si v duchu aj zanadava na Sira Alexa ako mohol pustit Teveza a Pogbu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Špaténka z naší strany, většina nahrávek směr vzad.Asamoah je uplně zavřenej.Tevez špatný.Llorente je dneska lepší, aspoň podrží hráče na zádech a rozehraje.všichni průměr a Tevez a Asamoah podprůměr.

Reagovat
Alberto Aquilani

MEHDIIIII

Reagovat
10

machrovat na Janov by jim šlo

Reagovat
smazaný uživatel

MEHDIIIIII ,milujem ten jeho samopal

Reagovat
alcantara

Pandev

Reagovat
mastakillah

Tohle se proměňovat prostě musí

Reagovat
CubONE

Mehdi je neskutocny.

Reagovat
M11

Caceres je hrozny

Reagovat
madridcan

Pandev co teraz odkuril ty kokos

Reagovat
smazaný uživatel

matuzalem trapko

Reagovat
Alberto Aquilani

HAHAHAHA MATUZALEM, TO JE KOKKKT

Reagovat
Slejdy

co se tam dejeeee

Reagovat
Alberto Aquilani

Matuzalem už mal žltu, odchadzal striedať, fanúšikovia nanho začali pískať a on ešte na ihrisku ukazoval dajake gesta, a sudi mu išiel dať druhu žltu, medzi tým už vystriedal, tak ešte musel poslať toho čo došiel dole

Reagovat
FuckT

Mohol by ten Pandev dnes byt este horsi?

Reagovat
brenk

normálne sa mi drieme pri tom zápase

Reagovat
Slejdy

Matuzalem sasek

Reagovat
smazaný uživatel

chudak coffie o par sekund dole

Reagovat
smazaný uživatel

coffie sa vratil

Reagovat
10

dneska je to strašná bída, Moyes si musí připadat jak doma

Reagovat
10

a ještě Ibarbo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

vidim ze si nekdo vsiml Moyese na tribune kdyz Marchisio jde na plac

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

teď se prodal za 30

Reagovat
Melchior

Reagovat
Pinturicchio

Pirlo dolů

Reagovat
GEGE

Neapol zatím docela s přehledem kontroluje....Hellas vyrovnat aspoň!

Reagovat
alcantara

LORENZOOOOOOOOOO

Reagovat
mastakillah

Lorenzinhooooo

Reagovat
10

goooooooooooooooooooool

Reagovat
M11

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
brenk

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
The Krupy

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Jemu ho neskutočne prajem!

Reagovat
10

Claudio sold

Reagovat
Pinturicchio

CLAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PYČOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Už když ten míč dostal, tak jsem řval "zkus tooooooooooooooooooooooo"

Reagovat
Pettirosso

CLAUDIOOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

ale jo, rozhýbal to.. snad mu tohle pomůže

Reagovat
Melchior

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Il Architetto

CLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUDIOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
olis

Lorenzooooooooooooooooooooo, konecne neskutocne som mu to uz prial

Reagovat
brenk

už som bol na pokraji spánku a príde toto

Reagovat
mastakillah

Bleriiiiiiim

Reagovat
SqueeZy

Jestli jsem někomu přál comeback, tak jemu... Ještě by tam mohl jeden šoupnout Pepek, jestli se tam dostane

Reagovat
Pinturicchio

Ať ho tam Conte zkouší častěj, na tom CM.

Reagovat
M11

LLORENTEEEEEEEEEEEE !!!

Reagovat
10

YES

Reagovat
Hans82

Ještě že tak pěkně Claudio

Reagovat
brenk

to je neuveriteľné, z takéhoto hovna vyťažiť 3 góly

Reagovat
Pinturicchio

To je síla u těch největších a nejlepších

Reagovat
Pinturicchio

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

a Claudio to zase rozjel parádním přenesením hry.

Reagovat
Hans82

těe Fernando

Reagovat
Pettirosso

LEONEEEEEEEEEEEEEEEE

krásná akce

Reagovat
GEGE

výsledky

Reagovat
snuff24

Jé to je najednou branek

Reagovat
Il Architetto

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
olis

Bleriiiiiiiiiiiiiiiiiiim, Lorenzo

Reagovat
Slejdy

Hellas

Reagovat
SqueeZy

Nando si to tam neskutečně hlídá, pohyb má skvělej.

Reagovat
SqueeZy

Ten Benatia už mě fakt štve

Reagovat
M11

LICHTAAAAAAAAAAAK !!!

Reagovat
10

1+2 a přitom mi pil krev celej zápas

Reagovat
Pettirosso

spoiler!

Reagovat
Pinturicchio

LICHTYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme bůra, ještě jeden Claudio nebo Nando.

Reagovat
Il Architetto

STAPHAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN

Reagovat
Pettirosso

LICHTYYY. Ferda krásně

Reagovat
10

Adane, seš díra, tak se nevymlouvej na neexistujícíc faul

Reagovat
Pettirosso

ještě odstřelit tímhle Agazziho..

Reagovat
10

+ čarující Avramov na lavičce

Reagovat
Pinturicchio

Pirlo

Reagovat
brenk

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

co udělal?

Reagovat
Pinturicchio

Seděl tam s Pepítem na lavce, Pepek se smál, Pirlo něco brblal, klepal si na čelo a takový pohled "čo ti jebe"

Reagovat
10

Reagovat
M11

ale ne Pinilla.. to je zbytecne

Reagovat
smazaný uživatel

Juve pekna otočka

Reagovat
brenk

čo sa presne stalo teraz?

Reagovat
Pinturicchio

Myslím, že to bylo kvůli tomu čistému zákroku Giorgia na Ibarba (pindal k rozhodčímu)

Reagovat
brenk

aha, no nech sa to už dohrá, evidentne to nikoho nebaví

Reagovat
Pinturicchio

Mě jo, aspon ten výsledek teda

Reagovat
Pinturicchio

Pinila

Reagovat
Pinturicchio

Hráči Cagliari to dobře neunáší.

Reagovat
Slejdy

S prehledem za 3 body, hodne nam k tomu ale pomohl vykon Janova, ani jedna strela to je ubohe. Skoda jen ze vsichni konkurenti vyhrali, hlavne ta Neapol, tam jsem to necekal ani nahodou

Reagovat
Maritazzi

Viola ztratila, to je důležitý, ten boj o LM. Jinak 44 bodů po půlce je bomba, to nečekal nikdo z nás, akorát Juve je jinde no.

Reagovat
Pettirosso

taky skvěle vy

Reagovat
10

52 bodů po 19-ti kolech...minulou sezonu jsme měli 44, předtím 41

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brvno

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

44 bodů má letos AS...skoro by člověk řek, že to v pohodě stačí na vedení v lize...a ono ne

Reagovat
10

špatný načasování

Reagovat
smazaný uživatel

njn tak snad příští rok

Reagovat
Hans82

no myslim že výkon Marchisia se musel Moyesovy líbít

Reagovat
smazaný uživatel

Prave tento gol by mohol Claudia nakopnut, otazka znie, ze ak by sa predal, kto by prisiel namiesto neho?

Ja by som si ho nechal, aj ked kto vie, aka ponuka pride, ak vobec pride..

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, už vidím že jako poznatek si Moyes odnese hlavně výkon Marchisia.Ale u něho sem zrovna klidnej, ten z Juve neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska sa mi Claudio po dlhsom case pacil a ta pozicia Pirla by mu mohla sediet.. dufam, ze mas pravdu v tom, ze neodide Juventino

Reagovat
FORZAMILAN

Tak jsem teď dorazil domu z arbajtu a koukám na ty výsledky 4:0, 4:1, 3:0 Tak jsem zvědavý, co my večer

Reagovat
CubONE

4321

Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Urby; Cristante, De Jong, Nocerino; Kakà, Robinho, Balotelli.

Reagovat
CubONE

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

skoda, ze nehraje hodna od zacatku. Jsem na nej zvedavej

Reagovat
CubONE

Tazko by hral od zaciatku.

Reagovat
panca

proc by ne? Proti sasulum a kdyz muze hrat robihno

Reagovat
CubONE

Ved naposledy hral snad pred mesiacom tusim v LM a potom trenoval dlhsie individualne. Podla mna mu tych cca 30 minut na zaciatok bude stacit.

Reagovat
CubONE

Ale aj ja som zvedavy.

Reagovat
cervo

a na striedacke Mexes, Rami, Montolivo, Saponara, Poli, Honda, Pazzini nato na akom mieste sa v lige nachadzame, celkom luxus striedacka, ktoru by nam nejeden velkoklub zavidel

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
10

Sassuolo (4-3-3): Pegolo; Gazzola, Antei, Ariaudo, Longhi; Kurtic, Magnanelli, Chibsah; Ziegler, Zaza, Berardi.

5 hráčů z Juve

Reagovat
Pinturicchio

Forza Juve B !

Reagovat
GEGE

Další zápas bez podpory tifosi...Bude to těžké.FORZA MILAN!

Reagovat
Milan.B

FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOGO MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

ROBSON!

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
rossoneri89

Robinhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

konečně důraz, konečně Robinho

Reagovat
10

na Chibsaha na hranici faulu, spíš za ní...

Reagovat
10

cejtim jarní jízdu AC se vším všudy

Reagovat
smazaný uživatel

nestraš

Reagovat
panca

citim pruser

Reagovat
Milan.B

goooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

jou jou dneska se mi to libi:D balo!

Reagovat
Yanek

BALO! Cristante vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

BALOOOOOOOOOOO

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
rossoneri89

Balotelliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
10

to bylo rychlý

Reagovat
10

1:2, když jsem to vypnul...

Reagovat
10

a zrovna Dom

Reagovat
CubONE

SPOILER

Reagovat
Pinturicchio

To máš ještě dobrý, já neviděl ani jeden, protože jsem se pořád rozhodoval, jestli to zapnout.

Reagovat
10

já už takhle vypnul jeho gól s AS...jdu to zkoušet dál

Reagovat
Pinturicchio

Dej jim takhle aspon bůra.

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Kua, jsem věděl, že mám dát Berardiho do Fanty.

Reagovat
smazaný uživatel

Supacka obrana, fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

OMG:D bude divokej špíl.. Rami na plac

Reagovat
FORZAMILAN

To možná ještě bude zajímavý, za 14 minut 3 góly ............

Reagovat
Ragazzo d'oro

Fantastická práce stoperi

Reagovat
Yanek

nedivím se

Reagovat
smazaný uživatel

over za 14 minut, to si necham libit

Reagovat
Shevchenko

Link prosím? Já to jebu už jsem přišel o 3 góly

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/140535

Reagovat
panca

Channel - 141110

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
Shevchenko

Dík, nakonec to přepínám na sportlemon

Reagovat
Yanek

Bonera kokot!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA BEZTE DO PICE S TYMTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bonera!!!!! dpc

Reagovat
smazaný uživatel

bonera!!!!! dpc

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je haluzák

Reagovat
Pettirosso

DOMENICOOOO BERARDIIIIIIIII♥

Reagovat
Il Architetto

BERARDIIIIIIII ten kluk je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Take lacne goly volakemu Berardimu.

Reagovat
panca

no ty pico

Reagovat
10

BERARDIIIIIIIIIIIIIIIIIII....jak to stál Abbi?

Reagovat
Pinturicchio

DOMENICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Este sa tu Juventini pojebu pocas nasho zapasu dopici.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo ten neštastník bonera robí, vystriedaj ho

Reagovat
brvno

Reagovat
Yanek

Pořád dokola, odechnu si jak nikdo, až Allegri se Zapatou odtáhnout. Na Boneru už jsem si zvykl, rychlejší hráč a neví kde je.

Reagovat
10

a to už jsem si myslel, že jim dáte sedmičku jako Inter...

Reagovat
smazaný uživatel

Bonera nemůže hrát, to je katastrofa

Reagovat
10

tak už nejen Immobile, ale i Berardi má 9 gólů jako 40-milionovej Pipita

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
mastakillah

Reagovat
10

njn

Reagovat
olis

aj tka je lepsi ako Tevez

Reagovat
FORZAMILAN

Kurva ani nevím, že vyrovnali. Furt se mi to seká a teď najednou vidím dva dva. MERDAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

zkus tenhle, jede mi bez problémů a ostatní se sekaly http://www.sportlemon.tv/20140112/vv52d2d234c2c990.94370412-723185.html

Reagovat
FORZAMILAN

Díky, prosím tě jak podnul ten vyrovnávací gól?

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna se mi sekal jinej stream, takze sem ho nevide :Dl. Ted uz jedu 20 minut tenhle stream a bez skubnuti

Reagovat
FORZAMILAN

o.k.

Reagovat
DelPiero137

Znak Sassuola je pervektny, malino pripomina kombinaciu Santosu a Vasco da Gama

Reagovat
Yanek

To nebylo na červenou, se rozbrečte na těch tribunách

Reagovat
smazaný uživatel

No, Mario dnes nedohra.

Reagovat
brvno

aj ja to tak vidim

Reagovat
brvno

kebyze tam nieje taka hmla, mohli by sme sa pozerat na ozaj pekny futbal

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Tvl. to je huste, z 0:2 ale ten chlapec by sa mohol raz u nas presadit.

Reagovat
Pettirosso

jednou k nám sedne jak prdel na hrnec. Rozhodně má nejvíc šancí z těch všech mladých, hrozně mu fandím, fakt v něm vidím záznaky Alexe

Reagovat
10

hattrick, klobouček

Reagovat
Pettirosso

DOMENICOOOOOOOOOOOOOO♥♥♥

Reagovat
Il Architetto

BERAAAAAAAAARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, jebem na to. Nech ich ten haluzar da aj 10.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ta naše obrana je čirá zoufalost..

Reagovat
maras93

Dneska hrajeme bez obrany?!

Reagovat
10

ročník 1994

Reagovat
Pinturicchio

Po sezoně se prostě musí vrátit.

Reagovat
mastakillah

To by bylo podle mě ještě brzo. Dal bych mu ještě aspoň rok. Rozhodně má na to se prosadit

Reagovat
Pinturicchio

Ono je hrozně důležité, že Juve na jeho pozici má jen věčně zraněného Pepeho a pokud na to má, tak ať klidně hraje v 17 letech.

Reagovat
mastakillah

Já myslím, že potřebuje získat víc zkušeností. Pokud chcete hrát v Evropě líp jak letos, tak potřebujete zkušenosti a kvalitu. A na to on zkušenej ještě není, potřebuje čas. Rozhodně věřím, že se dřív či později výrazněji prosadí

Reagovat
Pinturicchio

To je asi pravda, ... jenže pokud by se přivedla kvalita se zkušenostma, tak se tím ty dveře Berardimu zabouchnou.

Reagovat
mastakillah

No to je fakt. Obě varianty mají svoje pro a proti

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

tohle se Beppemu s Paraticim hodně povedlo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

potřebuje hrát, jak píše Masta, ještě rok mimo a pak k nám rovnou do základu

Reagovat
Pinturicchio

Ve 4-3-3 by u nás základ hrál.

Reagovat
Pinturicchio

DOMENICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
FORZAMILAN

Já to mrdám, na to nemám nervy, mějte se tady, jdu spát

Reagovat
smazaný uživatel

Napálit pokutu, všem

Reagovat
rossoneri89

jebal pes tento system

Reagovat
Pipo123

Katastrofálna obrana AC,

Reagovat
mastakillah

Ty dýmovnice jsou fakt humus. Vidím úplnej kosočtverec

Reagovat
10

to je mlha...díky tomu to taky Robinho trefil, protože neviděl na bránu

Reagovat
mastakillah

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Reagovat
DelPiero137

Ked vidis kosostvorec tak to mas pusteny nejaky iny zaner, nie futbal

Reagovat
Pinturicchio

Mrdá mě jediné, že jsem ho nechal ve Fantě na lavičce.

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Gerváň dostal přednost, no.

Reagovat
smazaný uživatel

A 4 góly prespím, nádhera

http://uspalermo.6f.sk/

Reagovat
panca

rozcilovat se nebudu, to nema smysl. Proste jsou to curaci, Vsichni do jednoho

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně otočíme

Reagovat
hribco

AC posledny zapas na tikete ...

Reagovat
smazaný uživatel

me too

Reagovat
hribco

Kolko ?

Reagovat
maras93

I u mě.

Reagovat
Mrvinho

Super AC, kdyz druhej poločas zaberem mohli bysme urvat aspon ten bodik, na hristi letos našlapaného Sassuola by to byl úspěch

Reagovat
lnterista

na chvilku si odskocim a co to vidim

Reagovat
mastakillah

Stejně si myslím, že to Ac ještě otočí

Reagovat
Pinturicchio

Berardi momentálně na třetí pozici v tabulce střelců.

Reagovat
10

druhej hattrick v sezoně...tolik gólů v jeho věku zdaleka Baggio, Totti a Alex neměli

Reagovat
smazaný uživatel

hele 10ko, ty už jsi to třikrát vypnul nebo co? Takhle jim fakt toho bůra dáš, jak psal Pinturicchio

Reagovat
10

mohl bych zamachrovat, že jsem to 3x vypnul...ale vypnul jsem to jen jednou, pak už jsem to viděl schválně to zkusím v druhým poločase

Reagovat
smazaný uživatel

ale tím jedním vypnutím jsi stejně ten zápas zlomil

Reagovat
10

rozdílovej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

jsi fakt dobrej , ale u AS jsi se na to měl vykašlat

Reagovat
lnterista

to by clovek neveril co vsechno muze cloveku utect za dve slivovicky

Reagovat
mastakillah

ted jde o to jak je piješ

Reagovat
lnterista

tak 1:2 jsem videl ale tohle jsem fakt necekal...to je po tech dvou golech tak melou?

Reagovat
mastakillah

Já právě viděl taky 1:2 a pak až ten gól na 3:2, takže v tom nemůžu sloužit

Reagovat
smazaný uživatel

zacatek dobry a pak katastrofa...hlavne, ze Mexes i Rami sedi,, bravo Allegri!

Reagovat
Pinturicchio

Mluví ze mě částečně euforie z jeho dnešního výkonu, ... ale pokud míní Domenico takhle pokračovat, tak bych upustil od snahy získat hráče jako Nani, Menéz (prostě ta pravá křídla) a dal v nové sezoně šanci jemu. Ital, Juventino, zatím prokazující kvalitu, jako prase, není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a kdyz se mu nahodou prestane darit, vzdycky nam ho za nejakych 11m muzete strelit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Je to už trapný ale dát tři goly AC Milánu v tak mladém věku a mít už 10 golů v podprůměrném týmu Serie A.To už musí být talent.

Reagovat
smazaný uživatel

oprava , 4

Reagovat
Yanek

vyžerte si to

Reagovat
mastakillah

Tak tohle se bude otáčet už sakra těžko

Reagovat
Shevchenko

wtf

Reagovat
Il Architetto

4 banány AC

Reagovat
10

typičooooo

Reagovat
10

neuvěřitelný bránění

Reagovat
OVi.77

Reagovat
maras93

celá obrana, jdi do pí*i :)

Reagovat
rossoneri89

picovinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...... wuaaaaaa neeeeeervy maam

Reagovat
Pinturicchio

DOMENICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

On jim dá toho bůra sám, ty vole.

Reagovat
brenk

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

myslel jsem, že dá sedmičku AC, ne Berardi

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

Reagovat
Il Architetto

Ještě ZAZA

Reagovat
Pettirosso

Poker di Berardiiiiiiiiiii♥ to je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišimarjá přišel jsem teď ale je to furt stejná klasika. Tohle není možný. Celou sezónu stejně přemýšlím kam se poděl letní Zapata. A že hraje Noce na úkor třeba alespoň v mezihře užitečného Nocerina asi taky nepochopím. Ale čtyřku od Sassuola můžeme dostat jen my...

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, 4 góly, za to bude známka tak 8,5-9 + 12 za 4 góly, ... mě vomejou, ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm, a to si ho v draftu vybíral až jako poslední útočníka, že jsem ti řekl, ať ho upřednostníš Líbej mi ruce a říkej mi pane

Reagovat
Pinturicchio

Já ho měl v merku i tak, ... ale *muck, muck*, pane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa nehanbia takto hrat za AC.

Reagovat
sensei25

toto čo predvádza AC miláno sa nedá nijako vysvetliť...jediné vysvetlenie je,že hráči a manažment začali navštevovať stávkové kancelárie....a ak nie,tak nech ich odhlásia zo súťaže,aspoň nebudú robiť hanbu

Reagovat
panca

nevite nekdo, kolik ma honda plat?

Reagovat
10

2.5 by měl mít

Reagovat
panca

to neni moc. Nejak mi neni jasny, proc chtel tak k nam...

Reagovat
10

nedivím se, pokud ty ostatní nabídky byly od týmu jako Evertonu, při vší úctě k nim...

Reagovat
panca

ja se necham prekvapit, ale spis ocekavam, ze to bude od nej slabota

Reagovat
lnterista

bude patrit k tem lepsim

Reagovat
mastakillah

Reagovat
panca

snad jo

Reagovat
mastakillah

Vy hlavně potřebujete, aby se chytil Rami a začal šéfovat té slaboučké obraně. Pak by to mohlo jít

Reagovat
10

mě se v CSKA líbil celkem, ale tam se točilo všechno kolem něj, to bude asi největší problém...

Reagovat
smazaný uživatel

prej je Milanista, z Venla jezdil na zápasy a tak

Reagovat
10

Honda je asi ještě víc vykulenej, než normálně

Reagovat
Pinturicchio

Ještě dva a Honda po zápase spáchá harakiri.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Il Architetto

Možná si fakt říká, že jeho spoluhráči stojí za hovno.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Myslím, že si říka: ,, Kam jsem to sakra vlezl "

Reagovat
smazaný uživatel

zítra už čekám ty nabídky od PSG, city a spol pro Berardiho..

Reagovat
Pettirosso

to maj smůlu, Juve si to krásně ošéfovalo v létě ta půlka Marroneho za něj fakt stála

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Kurva střílel ty kreténe!!

Reagovat
Ragazzo d'oro

*stridej

Reagovat
brvno

Reagovat
OVi.77

Jsem si říkal, že si pustím nějakou komedii na nudný nedělní večer...místo toho jsem skončil u tohodle zápasu....a zatím se bavím přímo famfárově

Reagovat
Pinturicchio

Babovřesky hadr.

Reagovat
OVi.77

No tak zrovna babovřesky bych za komedii nepovažoval, to se člověk cití trapně asi jako u trilogie Kameňák

Reagovat
Pinturicchio

A v tom je to právě nejvíc vtipné , ... já mám takovýhle (ne konkrétně Trošku) brak rád.

Reagovat
OVi.77

Tak jako jo, tenhle brak je na pořádání takových těch akcí kdy každý vypije pullitr tvrdého a pak se směje i tomuhle

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Slejdy

to je masakr

Reagovat
Pettirosso

takovej galakoncert Doma a já to nevidím kvůli posranýmu učení, achjo fakt.. zítra se na to budu muset v klidu kouknout znovu.

Reagovat
10

a to tady ještě některý experti odpoledne řešili, jak týmy jako Sassuolo lize nic nepřináší

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď tak zlý

Reagovat
smazaný uživatel

Monty a Pazzo. Ale dolů by měl jít místo Cristanteho spíš Robson teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzo tam dnes minimálne jedného dá

Reagovat
Pinturicchio

Berardi už je druhý v tabulce střelců , ... Carlito + Nando + Domenico = 29

Reagovat
Alberto Aquilani

krásne to vyšlo na váš počet titulov

Reagovat
Il Architetto

31

Reagovat
10

jenže Berardi dneska ještě neskončil

Reagovat
Pinturicchio

A váš počet titulů už Berardi dnes překonal sám.

Reagovat
M11

potopena

Reagovat
10

Chibsah hraje taky výborně

Reagovat
Inzaghi

Kdyby ta hra měla alespoň nějakou organizaci, vytváření šancí... Ale na tomhle není pozitivního fakt absolutně nic. I ty dva góly byly po ztrátách Sassuola před vápnem, jinak jsme za hodinu nic nevytvořili.

Reagovat
smazaný uživatel

Balooo, tak těsně...

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímal, kde je u Millanela nejbližší drogový trh, tam musí být kluci asi každou chvíli tvl

Reagovat
panca

tak trhej

Reagovat
Shevchenko

Ještě že na Primě dávají Asterixe

Reagovat
brenk

Reagovat
mastakillah

Docela to Keisuke rozhýbal

Reagovat
10

Japko to rozhejbal celkem

Reagovat
CubONE

Hondička poood

Reagovat
mastakillah

Urby to je levej bek jak sviňa To už je lepší aji Armero v současné formě (a to dneska zahrál fakt dobře, ať mu nekřivdím chudákovi)

Reagovat
smazaný uživatel

TOP tragéd...nech už nikdy necentruje.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to na to lehnout si do postele koukat na Bridget Jonesovou a jíst u toho zmrzlinu.

Reagovat
CubONE

Ja aj strasne lutujem Abbiho, za tymito dvoma chytat...

Reagovat
panca

de sciglio taky hodne nenapadnej

Reagovat
DelPiero137

Chpem ze AC uz nema co stratit v tomto zapase tak ide do toho naplno ale pride mi ze je tam az moc kreativity na ihrisku nraz a miestami si to zavadzia.

Reagovat
brvno

nasilu...kazdy chcel strielat

Reagovat
Pinturicchio

Ale běž do řytě, takový zápas ho má nechat dohrát.

Reagovat
mastakillah

ani ten aplaus diváků mi nepřišel nějak extra velkej, na to jak dneska zahrál

Reagovat
Pinturicchio

Je namlsal a pak nedal půl hodiny gól, no.

Reagovat
smazaný uživatel

taky Sassuolo moc fandů nemá, letos poprvé v Serii A, loni měli ty návštěvy hrozné a to válcovali. Dnes se šla většina podívat na AC beztak...

Reagovat
10

měl už křeče pár minut předtím

Reagovat
CubONE

Urby a la Bebe alebo Buttner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Hondaaaa, Pazzo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

pazzo uz byl v ofsajdu

Reagovat
CubONE

Montyyyyyyy

Reagovat
Ragazzo d'oro

Dekuju Montyyy!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to půjde, né že né

Reagovat
smazaný uživatel

A teď další...

Reagovat
panca

to je dobra komedie

Reagovat
mastakillah

To bude ještě zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Honda vsak ukazuje, ze rozhodne posilou bude

Reagovat
CubONE

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Balotelli

Reagovat
stuff

Reagovat
mastakillah

Pazzo

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini je traged kola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak nie priamo traged, ale minimalne badlucker urcite

Reagovat
smazaný uživatel

to už je lepší

Reagovat
10

tyvole...

Reagovat
smazaný uživatel

Berardimu tam padne všecko na co šáhne, a my už další tyč, v prdeli toto

Reagovat
smazaný uživatel

Balo a Pazzo

Reagovat
CubONE

Pazzo kriste

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

ale tohle si zaslouzime. Celej zapas na to serou a pak zacnou makat poslednich 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
mastakillah

Mario je hroznej simuland

Reagovat
panca

nevim jak vy, ale ja mit v tymu maria, tak by me to absolutne nebavilo

Reagovat
mastakillah

*t

Reagovat
mastakillah

5 minut nadstaveni to si dělaj prdel ne?

Reagovat
10

nevím z čeho to vycucal

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak tohle mohl písknout

Reagovat
Pinturicchio

Ani náhodou, klasická Balotelliho simulace.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

V záběru zezadu tam bylo, že ho držel a levačkou stáhl, neříkám že tomu Balo nepřidal, ale na Camp Nou nás za to trestali

Reagovat
Pinturicchio

Balo si toho obránce držel, klasicky se do něj natlačil a pak spadl.

Reagovat
lnterista

Mario ma napiskano na 5let dopredu a stejne to byla obycejna simulace

Reagovat
Pinturicchio

Olééééééééééé

Reagovat
panca

urby strela asi ze 120 metru

Reagovat
DelPiero137

Ten stadion Tricolore je pekny (super nazov ), celkovo ten komplex vyzera na modernu stavbu se vsim vsudy.

Reagovat
DelPiero137

Presne tento obrazok ma zaujal najviac Pekny, moderny komplex

Reagovat
smazaný uživatel

Dost možná jsem nebyl nikdy na AC tolik nasranej jako dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Urby looooooool

Reagovat
smazaný uživatel

TOP bezmozek...

Reagovat
smazaný uživatel

Dost možná jsem nebyl nikdy na AC tolik nasranej jako dnes.

Reagovat
Maritazzi

Velká nádhera, jenom mě teda mrzí, že jsem se nevsadil s 10..

Reagovat
10

mě taky, no

Reagovat
Maritazzi

Jako já měl furt pochyby, že už se nějakym způsobem zvednout musí, tohle už je extrém, mají míň bodů jak Janov, kterej u nás neměl ani střelu na bránu.

Reagovat
10

já taky, ještě před dnešním zápasem jsem si myslel, že udělaj šňůru...ale tam nefunguje fakt absolutně nic, resp. snad jen ofenziva, ale taky na úkor všeho...mají 6 bodů na sestup

Reagovat
Maritazzi

Tak ona i ta ofenziva mi přišla dost na náhodu, ten tlak byl chaotickej, tam bylo vidět, že Sassuolo vůbec na takovou situaci nebylo zvyklý, nevěděli jak to rozbít. Každopádně je jasný, že primárně je problém defenziva a k tomu chybějící herní systém. Ta šňůra s takovou defenzivou ani přijít nemůže. Z našeho pohledu mám strach teď snad jen z Violy, ale tam je otázkou, jakou cestou půjdou při výběru novýho útočníka.

Reagovat
10

to by musel přijít kolaps jako u Interu minulou sezonu, to se nedá čekat...Pepita Viola nenahradí, Gomez je taky imho nespasí, bůhví jak dlouho se bude dostávat do formy, ty mají smůlu, protože jinak by o to druhý místo klidně hráli

Reagovat
10

what a game! nejlepší Berardi, Magnagnelli, Ariaudo, Chibsah, na druhý straně Montolivo, ten je dostal zpátky do zápasu

Reagovat
mastakillah

I ten Honda to celý pozvednul si myslím

Reagovat
10

jo, ten taky...ukázal, že může hrát klidně na křídle, pravá-levá žádnej problém

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

je hodne dobry, od lopty tazko odstavitelny, technicky na vysokej urovni , vyborne centre a riesenie situacii... kam sa hrabe na neho poplasak Kagawa

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, nejlepší Japonec je Honda, snad to rozbalí i na MS

Reagovat
mastakillah

Celkově budou Japonci dost nevyzpytatelní. Už jen ty přípravný zápasy ukazují, že kvalitu mají obrovskou

Reagovat
smazaný uživatel

to zalezi ci bude hrat a ako bude hrat Honda, Japonsko s nim a bez neho je obrovsky rozdiel, oni nemaju ziadneho ineho kreativneho hraca, vsetci su to sikovni, technicki vyspeli, usilovni bezci s loptou, okrem Keisukeho

Reagovat
smazaný uživatel

Před zítřejší zkouškou jsem se dostal fajně do varu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je otázka času kdy AC sežene i kvalitní obránce protože Kaka,Balotelli,Honda,Montolivo a to je zraněnej Sharawy to umí pěkně rozjet.Strašně hezky se na to koukalo na konci.Něco mě říká že AC si tu smůlu co je drží v lize, neproměněné tutovky a goly co dostávají z hovna vybere a v LM to Atletico udělají.Ve předu je AC strašně kvalitní a říkám pokud neurvou poháry a příští rok budou hrát jen ligu a k tomu už dovedou dva nové stopery budou kousat.Osobně jak pojede AC na Atletico za ten kurz co tam bude dávám dvojku.

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana je fakt tragicka, preco nezostal este na sezonu Yepes?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, nejsem Milánista, jen se na ně dívám a kroutím hlavou, že s takhle kvalitním mančaftem mít tak málo bodů.To je nehorázná záhada.Já i když je vidím tak se bavím jejich hrou ty týmy dají proti nim opravdu vše.Mě to připomíná naše učinkovaní v letošní LM.My nedáme nic a soupeři vše.To se musí otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

presne jak rikas! Obrana je tragicka, zapas co zapas dostavame goly z hovna..kdyz ma nas souper 2 sance dostanem minimalne 1 gol (nekdy 2 ) , kdyz ma 3 sance vetsinou 2x inkasujem a tak to jde dal a dal.. vcera Sassuolo 5 sanci a hned 4 goly...a pritom Maxík stavi vylozene defenzivni sestavy, čímž me neskutecne vytaci, protoze jsme dopredu pak polovicni a vzadu stejne inkasujem o stosest...

Reagovat
CubONE

Tak ked hraju v zaklade tragedi Bonera a Zapata, pretoze Allegri necha na lavicke Mexesa s Ramim. Plus zraneny Abate, tazke Mattia musi hrat napravo a nalavo hravaju prerobeni zaloznici Constant a Urby

Reagovat
smazaný uživatel

Viděls tuhle sezonu několikrát hrát altety? Rád bych se jako fanoušek Serie A mýlil, ale atleti je sfouknou jak nic. Pod Simeonem hrajou bezvadnej fotbal a to dlouhodobě, vyváženě. Nemyslím, že AC pro ně bude v LM stopkou ba i nějakou větší překážkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl sem Atlety ale AC nemůže mít pořád takovou smůlu.Ta kvalita vepředu je větší než co má Atletico, pokud k tomu AC přistoupí zodpověďně vzadu, říkám můžou se dít věci a vy budete čumět jak je možný že je AC sundalo.AC na to má, stačí mít ten den.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Ángel di María 22

Šance je, no. Ale tak 1:10.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

chodte do piče cely tym

Reagovat
smazaný uživatel

jak do toho Kelava může takle jít?

Reagovat
Dejwa

INTER: Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Kuzmanovic, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Kovacic; Palacio

A disposizione: 
Carrizo, Castellazzi, Zanetti, Andreolli, Mudingayi, Botta, Taider, Milito, Ranocchia, Samuel

Allenatore: Walter Mazzarri

CHIEVO: 
Puggioni; Dainelli, Radovanovic, Bentivoglio, Cesar, Sardo, Frey, Paloschi, Hetemaj, Thereau, Dramé

A disposizione: Squizzi, Silvestri, Bernardini, Claiton, Kupisz, Lazarevic, Sestu, Pamic, Estigarribia, Acosty, Mbaye, Pellissier

Allenatore: Eugenio Corini

konečně zas výhru, FORZA INTER!

Reagovat
snuff24

Javier,Botta

Reagovat
lnterista

myslim ze Kovacic ma hrat klasickeho zaloznika na trequartistovi je mnohem horsi....prohodil bych ho s Alvarezem nebo bych dal rovnou Bottu misto Alvareze

Reagovat
Dejwa

s Kovačičem souhlas.. Botta asi nebude dost rozehranej ještě

Reagovat
lnterista

dneska se muze rozehrat

Reagovat
Dejwa

já moc pro experimenty nejsu, radši at tam jde v 60' a ukáže se

Reagovat
lnterista

to ja zase experimentuji rad

Reagovat
Dejwa

ale zas je pravda, že v současné situaci už to horší byt nemůže

Reagovat
Pinturicchio

Kdo je to ten Botta?

Reagovat
lnterista

mega talent ...ja v nem vidim noveho Alvareze(snad lepsiho)

Reagovat
Pinturicchio

Aha, slyším prvně, nějaký nováček?

Reagovat
lnterista

jj uz myslim pred rokem o nej byl zajem ale pak si zranil koleno a bylo to trochu zamotany no a ted je u nas...sam jsem zvedavej ale nevim no

Reagovat
Pinturicchio

Tak uvidíš, no, ... jen víc takových mladých talentovaných pušek v Calciu.

Reagovat
lnterista

uz by konecne mohl nekdo poradne prekvapit

Reagovat
Pinturicchio

Berardi má zatím našlápnuto dobře, snad bude takových víc.

Reagovat
panca

sopcast na inter? Diky

Reagovat
lnterista

Channel - 139688

Reagovat
snuff24
Reagovat
Pipo123

Útočník Gladbachu Raffael by mohol posilniť Lazio, rímsky klub mal poslať ponuku okolo 6 miliónov eur.

Reagovat
smazaný uživatel

to by bylo super

Reagovat
Pipo123

Hlavne tá cena, ale osobne neverím že by prišiel v zime, Gladbach ho potrebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nakonec se to zas bude táhnout a pak to zkrachuje , ale aspoň zajímavé jméno, takového hráče bych rád viděl v SA, v německu si to dává.

Reagovat
lnterista

ten rozhodci je na ranu podava vsem ruce otocenej hlavou a bavi se s dalsim rozhodcim...bych mel asi nejrychlejsi cervenou

Reagovat
Pinturicchio

Gastaldello

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarja

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarja

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarja

Reagovat
panca

paloschi da dnes 5 golu

Reagovat
smazaný uživatel

když dal včera interista čtyři, tak milanista dneska pět?

Reagovat
Pinturicchio

Interista?

Reagovat
smazaný uživatel

prej je Interista, jako srdcem, ne spoluvlastnictvím, rozumíš

Reagovat
Pinturicchio

Jj, jasně, ... o tom jsem nic nečetl, snad to pravda není.

Reagovat
lnterista

kuzelky

Reagovat
Pinturicchio

Olalá, hezky Chievo, tak to si to možná přece jen zapnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Yutooo

Reagovat
snuff24

assiaat

Reagovat
lnterista

Yutoooo

Reagovat
panca

to nebyl ofsajd

Reagovat
lnterista

no nevim nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič zatím tragické rohy

Reagovat
Jajinek

Jako ti sudí už to přehánějí...že jsme nejvíce řezaným týmem v lize víme už dlouho, ale jako každý zápas? My bychom sice hráli hovno, i kdyby nám naopak připíkávali, ale stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

Mazzari, is that you?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

tak ono to bylo už za Stramy...Inter kopal poslední penaltu v lize cca před rokem...

Reagovat
lnterista

Reagovat
10

Palacio s Jonathanem jsou 90% ofenzivy Interu

Reagovat
Jajinek

no vidíš...a dva góly dal Nagatomo po nahrávkách Alvaréze a Cambiassa

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě je Yuto druhý nejlepší střelec Interu s 5 góly

Reagovat
10

u toho neuznanýho Palacio dával na Jonathana, ten stříleným centrem trefil Nagatoma, ne?

Reagovat
Jajinek

to byl Cambiasso ne?

Reagovat
10

ne, ten stál před golmanem

Reagovat
10

ten asi rozhodčího zároveň zmátnul

Reagovat
Jajinek

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana

Reagovat
10

supercalcio...to Chievo ať už fakt spadne, to se nedá

Reagovat
Jajinek

No...dali jsme gól, to je plus, měli i nějaké šance, to ja taky plus...ale jako pořád bída no. Srážka Johnyho s Rolandem aspiruje na další vtipnou scény Interu do silvestrovských branek bodů a vteřin...ještě, že v druhé nebezpečné situaci Chieva zasprintoval Campagnaro, Thereau to dělal hezky.

Celkem se mi líbí Kuzma, chce hrát, rozdává to Johnymu do stran a dokáže se v klidu s míčem i otočit. Možná si vybojuje i základ. Jinak Johny výborný, jako vždy letos. Zejména ta přešlapovačka.

Dnes tak nějak věřím, že ten druhej dáme...ale je to spíš tím, jak je Chievo letos špatný, než že bychom hráli nějaký světoborný fotbal. Nicméně 3 body by byly hodně důležité, tak si pojďme pro ně.

FORZA INTER!

Reagovat
Deki

Ricky a Jonathan zatím na výbornou. Škoda toho neuznanýho gólu, i když jsem si taky hned řekl jasný ofsajd, takže mohu rozhodčím máloco vyčíst Jedeme dál!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Alvarez se mě tuhle sezonu moc líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

mně vůbec

Reagovat
Pipo123

Jonathan hraje neskutočne, páči sa mi aj Alvarez, naskytá sa otázka, stojí zvyšok hráčov za hovno, alebo sa obaja tak moc zlepšili ?!

Reagovat
lnterista

hraji rozhodne lepe...hlavne Jonathan ale Ricky mi porad nic nerika

Reagovat
10

Ricky mi dneska nijak nadprůměrnej nepřipadá, v prvním poločase měl úsek snad 20 minut, kdy vůbec neměl míč

Reagovat
lnterista

Kovacic hraje dobre

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Dejwa

Mateo tyvole! hraj furt tak jak ted těch prvních 7 minut!

Reagovat
10

Chievo si za celej zápas nenahrálo 2x po sobě

Reagovat
Pipo123

Inak Chievo má pár hráčov ktorých by som hned bral do Lazia, napr Hetemaj a Drame sa mi hodne páčia. Hlavne Hetemaj ten stred pola drží zápas čo zápas.

Reagovat
10

Drame? vždyť to je tragéd, typickej bubák, co udělá 30 faulů za poločas, než ho rozhodčí vyhodí

Reagovat
Pipo123

Mne sa dosť páči, bubák čo fauluje to máš pravdu, ale viem si predstaviť jeho na kraji obrany a Raduho v strede inak zabudol som na Cesara, ten už dávnejšie môže byť vyššie, napr pre Lazio by to bola výhra jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna z Chieva bych třeba do Říma nechtěl nikoho

Reagovat
10

z těch hráčů na hřisti snad jen Kovačiće

Reagovat
Maritazzi

Palacio ještě.

Reagovat
10

já mluvil za Juve

Reagovat
Maritazzi

No i tak si myslím, že by byl platnější než třeba Vučinič, ale to už jsou zase velký fantazie.

Reagovat
Pinturicchio

Na lavičku škoda.

Reagovat
10

Inter začíná bránit remízu?

Reagovat
10

Esti ještě Pellissier by mohl

Reagovat
Pipo123

Ono je pekné že hráči Interu si kombinujú, ale absolútne žiadna snaha hráčov to zobrať na seba, nikto neskúsi obehrat protihráča, všetci hrajú až príliš na istotu...

Reagovat
10

to je samá otočka dozadu a pak krátká nahrávka na nejbližšího hráče, úplně o ničem...

Reagovat
Pipo123

Ono celá taktika Interu stojí na tom dúfať že niečo vymyslí Jonathan alebo Nagatomo, čo je dosť smutné. Striedania tomu tiež moc nepomohli, Kovačič sa občas o niečo pokúšal, inak obrovská slabota. Bolia ma oči keď pozerám zápasy Lazia, ale pri zápasoch Interu to je extrém, na domácej pôjde si nevypracovať ani poriadnu šancu to je na zamyslenie.

Reagovat
Dejwa

bud na to fakt nemaj nebo sou psychicky v totální sračce.. jen Mateo se snaží, ale nejde to

Reagovat
snuff24

tak i s tímhle póvlem ztratíme body achjo,stojí to za hovno

Reagovat
10

Thohirův první bod neporazit tohle Chievo doma je vyloženě umění...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jajinek

Thohit byl již prezidentem i většinovým vlastníkem, a dokonce byl přímo na stadionu, když se porazilo AC...když se remizovalo s Dorií...ať si to vykládám, jak vykládám, tak si zase napsal blbost...

Reagovat
10

S Dorií 1.12.? Myslel jsem, že je prezidentem od 22.12., ale to je celkem jedno, důležitější je ta druhá část...

Reagovat
Jajinek

Posledních 25 minut asi jako proti Sampdorii, tedy nekoukatelný grc. Přihrávky na 5 cm, nikdo dopředu, žádná střela a naprostý odpad. Nikdo se nenabídne...prostě nic...je to bída, ale musíme bojovat dál a nějakou náhodnou výhru se od toho tlaku lehce odprostit.

FORZA INTER!

Reagovat
Pipo123

Inak stavil by som svoju chabú pečienku že Lazio skončí pred Interom

Reagovat
Pipo123

aj by som si dal pečienku

Reagovat
smazaný uživatel

toto je uz neskutocne a velmi bolestive pre moje oci sa na to pozerat. cely zapas prevaha, ale len taka pasivna, ziadna agresivita pred 16, ze by sme ich nejak vytrapili, ziadny hrac to nezoberie na seba.. sa ani snazit nemuselo chievo..

no a z coho mam najvacsie nervy celu sezonu su tie nase retardovane oblucikove prihravky a predkopavanie si lopty 10 metrov pred seba od kazdeho hraca co sa chysta "utocit".

dufam ze kovacic bude hravat pravidelnejsie, dnes to bolo celkom dobre, treba mu viac istoty ale, rovnako aj ricky nehral najhorsie.. ale tak co z toho vsak.. remizovali sme s chievom..ano s chievom.. 6 miesto bude uspech tuto sezonu asi..

posily neocakavam ziadne, budem verit ze Botta sa uchyti a zbavime sa smetiarskych hracov, cim nejak dozenieme manko 70 mega..

aj napriek velkej depresii z poslednych zapasov stale "k*rva fandim."

Reagovat
lnterista

syndrom prazdneho pytle...snazime se ale zadna strela nebo nejaka snaha..ta kvalita tam proste neni a znovu se budu opakovat nechci koukat na Rickyho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele