Serie A - preview 17. kola

18.12.2010, 10:00, aktualizováno 19.12.2010, 09:02
Previews
Tři pronásledovatelé mohou stáhnout náskok vedoucího AC Milán na tři body. Juventus potřebuje uspět v Chievu, Neapol hostí Lecce a Lazio hraje s Chievem. Trápící se Bari vyzve Palermo, Parma přivítá Bolognu. Večer se hraje janovské derby.
SS Lazio - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Stadio Olimpico nabídne krátce po poledni utkání mezi domácím Laziem a Udinese. Týmu Biancocelesti patří čtvrtá příčka, nicméně pokud Udinese porazí, bude ztrácet na první místo jen tři body.

Lazio Řím naposledy přišlo v nastaveném čase o bodový zisk na půdě Juventusu Turín. O vítězství Staré dámy rozhodl Miloš Krasič, body ale nebylo to jediné, co Lazio ztratilo. Rovněž se zranil i nejlepší střelec týmu Sergio Floccari, o jeho důležitosti pohovořil i trenér Edy Reja.

"Je pro nás velmi důležitým hráčem, ale myslím si, že Rocchi na jeho místě odvede dobrou práci." Rocchiho by měli v ofenzivní části podporovat Mauri, Hernanes a Zarate. Celek z italské metropole teď přivítá Udinese, a bude se chtít přiblížit na dostřel milánskému AC. Lazio je doma hodně silné, o tom se například přesvědčil Inter Milán, který tu prohrál 3:1. V tomto utkání jsou Biancocelesti favoritem, ovšem Udinese umí překvapit.

Slabinou hostů jsou v této sezoně zápasy venku, Udinese vyhrálo jen dvě utkání, a to je na tak ambiciózní mužstvo poměrně málo. Doma je ale tento tým hodně úspěšný, v řadě za sebou tu porazil Lecce, Neapol i Fiorentinu.

"Pokud chceme hrát v příští sezoně poháry, tak dvě výhry zvenčí nám nestačí," prohlásil obránce Udinese Mehdi Benatia. "Tento trend musíme v Římě změnit," doplnil trenér Francesco Guidolin.

O absenci Floccari už byla řeč, dále nebudou moci nastoupit Meghni, Garrido, Radu a suspendovaný Brocchi. Hostům zase budou scházet Basta, Ferronetti a Cuadrado.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Diakité - Ledesma, Matuzalem - Mauri, Hernanes, Zarate - Rocchi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Coda, Zapata - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Sanchez, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Bari - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Po vítězné rozlučce s působením v Evropské lize se Sicilské Palermo musí soustředit na Serii A. V té aktuálně šestý celek soutěže zavítá na půdu beznadějně posledního týmu Bari, a ničem jiném, než o vítězství nemůže být ani řeč.

Fotbalisté Bari i nadále pokračují ve špatných výsledcích, co je však zajímavé, je neustálá působnost trenéra Ventury. Pochopitelně už se objevovali hlasy o jeho odvolání, nicméně Ventura má stále podporu vedení a Bari bude vést i proti Palermu.

To Palermo má zcela jiné problémy, po vyřazení z Evropské ligy se může plně koncentrovat na Serii A. Ne že by to byl nějaký úspěch, to rozhodně ne. Vyřazení Palerma z evropských pohárů je pro italskou kopanou, a především pro klub samotný, jistě ostudou. Nicméně takhle alespoň bude mít sicilský celek více sil na to, předvést se doma.

Zatím se Palermu v lize daří, šesté místo není od loňského pátého místa vůbec daleko, navíc svěřenci Delia Rossiho mají poměrně solidní formu. Vždyť z posledních sedmi kol vyhrálo Palermo pětkrát! Rovněž na půdě Bari budou Rosaneri bojovat o plný bodový zisk.

Podobně jako například v případě Juventusu, je i u Bari velmi rozsáhlá marodka. Bari ale není Juventus, a s touto situací se vyrovnává velmi těžko. I proti Palermu bude scházet velký počet hráčů, přesněji Gillet, Ghezzal, S. Masiello, Castillo, Almiron a Galasso. Naopak dobrou zprávou je návrat Barretta a Parisiho.

Kouč Palerma Delio Rossi nemůže počítat s Hernandezem, mimo hru budou také Darmian, Pinilla a Carrozzieri.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Padelli - A. Masiello, Belmonte, Rossi, Raggi - Rivas, Donati, Gazzi, Pulzetti - Barreto, Kutuzov
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bačinovič, Nocerino - Iličič, Pastore - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus v 17. kole vycestuje ven, ale ne nikterak daleko. Soupeřem mu bude na stadionu Bentegodi, v severoitalském derby, Chievo Verona. Pokud se Staré dámě podaří ve městě Romea a Julie zvítězit, bude její manko na první příčku jen tříbodové.

Chievo udělalo v letošní sezoně několik dobrých výsledků, nicméně v posledních dvou kolech vyšlo bodově naprázdno, což se neblaze promítlo i do ligové tabulky. Fly Donkeys jsou s dvaceti body na dvanáctém místě, ale k dobru mají na sestupové pozice jenom pět bodů. I proto bude proti Juve cílem bodovat, prezident Luca Campedelli slíbil, že jeho tým pro to udělá maximum.

"Není pochyb o tom, že to bude těžké utkání. Budeme se snažit vyhrát, hrajeme doma, a chceme našim fanouškům dát dárek. Ztratili jsme dva důležité zápasy v Boloni a Lecce, tedy s týmy, které stejně jako my bojují o nejlepší umístění mimo sestupové pozice."

Juventus ale není tým, který by se snadno porážel. Stará dáma navíc drží solidní sérii neporazitelnosti, a v tomto trendu chce pokračovat i ve Veroně.

"Proti Laziu jsme odehráli skvělý zápas a zasloužili jsme si vyhrát. Teď se ale musíme zaměřit na zápas ve Veroně a na sbírání dalších bodů, abychom drželi krok s AC Milán," prohlásil kapitán Alessandro Del Piero, jehož start je ale proti Chievu ohrožen.

Domácím bude chybět Rigoni, ten si odpykává karetní trest. Dále se proti Juve nepředstaví Thereau a Morero. Marodka Juventusu, to je v letošní sezoně známá věc, a nejinak tomu bude i v zápase na půdě Chieva. Trenér Delneri se musí obejít bez vykartovaného Felipe Mela, dále Buffona, Rinauda, Martineze, Amauriho, Lanzafameho, Marchisia, De Ceglie i veterána Del Piera.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Guana, Marcolini - Constant - Pellissier, Moscardelli
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Sissoko, Aquilani, Pepe - Iaquinta, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.20 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Bude i druhé utkání Brescie pod vedením Maria Berretty úspěšné? Odpověď na tuto otázku přinese utkání mezi Catanií a právě Brescií. Sicilané nevyhráli už tři kola v řadě a touží po nápravě. Brescia chce zase navázat na poslední kolo, a oplatit Catanii vysokou porážku z letošního vzájemného střetnutí v rámci Coppa Italia.

V 15. kole ztratila Catania letos vůbec poprvé svojí neporazitelnost na domácím hřišti. Osudným se stalo utkání s Juventusem Turín. Ani v následujícím kole, tedy šestnáctém, se Giampaolovo svěřencům nezadařilo. Sicilané prohráli na Sardinii s Cagliari 3:0 a propadli se na patnácté místo tabulky.

V dolní polovině tabulky, přesněji na hranici sestupu a záchrany operuje Brescia. Vedení klubu se rozhodl špatnou situaci řešit výměnou trenéra, a podle prozatím jedinou utkání, se zdá, že se tento krok vyplatil. "Jsme na správné cestě, pracujeme velmi tvrdě a jsem si jist, že se to vyplatí," řekl trenér Mario Berretta. Jeho tým dokázal přerušit sérii nelichotivých výsledků a porazit loni čtvrtou Sampdorii Janov. Mario Berretta tedy začal na lavičce Brescii, jak nejlépe mohl - vítězstvím.

Catania nastoupí bez Augustyna, Mascary, Spolliho, Biagiantiho a vykartovaných Morimota s Martinhem. Jak je tedy vidno, Catanii bude scházet několik klíčových hráčů. Kompletní se nepředstaví ani Brescia, ta se na Sicílii s největší pravděpodobností neobjeví s Caracciolem, Cordovou, Koném a suspendovaným, velezkušeným Zebinou.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Bellusci, Capuano - Sciacca - Gomez, Izco, Ledesma, Antenucci - Maxi Lopez
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Zambelli, Bega, Mareco, Dallamano - Vass, Budel, Hetemaj - Diamanti, Possanzini, Eder
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Bologna FC  (neděle 15:00)
Z posledního duelu vytěžit tři body. To je cíl Parmy i Bologně, jenže těžko říct, komu se ho podaří splnit. Jedno je jasné, tři body by oběma stranám pomohly jako sůl. Přeci jen zakončit podzim vítězstvím a ještě se vzdálit od sestupových příček, kdo by to nechtěl.

Parma naposledy podlehla Palermu a prezident Tommaso Ghirardi nemohl být spokojen. "Jsou to pro Parmu těžké Vánoce. Hráči se sice snaží hrát co nejlépe, ale nedaří se nám a upřímně jsem čekal trochu víc," přiznal Ghiardi po prohře 3:1, který doma s Bolognou nechce nic jiného než vítězství.

Oproti loňsku zaznamenala Parma velké zhoršení, loni touhle dobou byli Gialloblu o dvanáct pozic výše a měla na kontě o deset bodů víc. V týdnu sice v Coppa Italia vyřadili Fiorentinu, ale to je jen malá náplast. Parma je nyní jen tři body nad sestupem a pokud půjde vše v její neprospěch, může dokonce přezimovat na sestupovém místě. Domácí potřebují zlepšit hlavně defenzívu, protože v posledních třech zápasech inkasovali devětkrát. Přitom ve třináctí duelech předtím dohromady jen jedenáctkrát.

Zato Bologna, ač se to nemusí zdát, je relativně ve formě. Když nebudeme brát v potaz prohry s AC Milán a Neapolí, vyhrála Bologna čtyřikrát z posledních sedmi vystoupení a stoupá tabulkou. Nyní je jediný bod před Parmou a kdyby opět naplno bodovala, mohla by se posunout ještě blíže ke středu tabulky.

Obě strany mají před zimní přestávkou poměrně početnou marodku. Domácím chybí Marques, Paloschi, Galloppa a Antonelli, hostující strana přijede bez Pereze, Mutarelliho, Esposita, Paponiho a suspendovaného Mudingayiho.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Valiani, Dzemaili, Candreva - Angelo, Crespo, Giovinco
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos, Morleo - Busce, Krhin, Ekdal - Ramirez - Di Vaio, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SSC Neapol - US Lecce  (neděle 15:00)
Neapol čeká na závěr podzimu relativně lehký soupeř, na Stadio San Paolo přijede Lecce a pokud se podaří Azzurri uspět, zakončí letošní rok minimálně na třetím místě Serie A, což by byl skvělý počin. Lecce nemá v Neapoli co ztratit a bude nabuzeno poslední výhrou nad Chievem.

Také v táboře neapolských panuje skvělá nálada. Doslova v posledních vteřinách si totiž Partenopei zajistili účast v jarních vyřazovacích bojích Evropské ligy. Rozhodující duel se Steauou Bukurešť rozhodl až v poslední nastavené minutě Edinson Cavani. I ligový výhra v Janově byla minulý týden hodně šťastná. Důležitě však je, že je Neapol na třetím místě a tam se chce přes zimní pauzu udržet.

Už nyní je Neapol o šest bodů lepší než loni a úspěch v evropských pohárech celý podzim ještě vylepšuje. Pokud se podaří svěřencům Waltera Mazzarriho v neděli vyhrát počtvrté v řadě, nebude jim titul černého koně v boji o Scudetto patřit neprávem.

Lecce jede do Neapole po přetržení černé série, která trvala sedm zápasů. Přesně tolik zápasů nedokázalo Lecce v lize vyhrát, jedinkrát paradoxně remizovala s Interem. Minulý týden však uspělo v klíčovém duelu s Chievem a v sestupovém pásmu je nyní jen díky horšímu skóre. Vedení klubu během nepovedeného období dokonce dostalo rezignaci od trenéra Di Cania, ale nepřijalo jí.

Salentini možná budou doufat v únavu, která se mohla u domácích nakumulovat, ale jelikož jde na delší dobu a poslední zápas, Neapol do něj dá určitě všechno. Pro Azzurri hovoří ještě jedna bilance, po zápase Evropské ligy letos prohráli jen jednou, a to s AC Milán.

Mazzarri nebude moci do zápasu poslat trojici Gianello, Lucarelli, Lavezzi, kteří jsou zranění. Problémy však nastávají v obraně, kde kvůli kartám chybí kapitán Cannavaro, jeho parťák Campagnaro a také Aronica. Karetní trest do hry nevpustí ani Pazienzu. Lecce má na marodce ještě větší problémy, zranění trápí Munariho, Giuliatta, Ferraria, Reginiussena, Giacomazziho a Di Micheleho, Chevanton je ještě jeden zápas v distancu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cribari, Santacroce - Maggio, Gargano, Yebda, Dossena - Hamšík, Zuniga - Cavani
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Gustavo, Fabiano, Brivio - Vives, Coppola, Olivera, Mesbah - Piatti, Ofere
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.60 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Janov CFC  (neděle 20:45)
Co víc si může fanoušek italského fotbalu přát, než když podzimní část Serie A uzavírá velké janovské derby. Ačkoliv se oběma janovským celkům příliš nedaří, Derby della Lanterna má vždy šťávu a na parádní atmosféru se můžeme těšit i v neděli večer, na Stadio Luigiho Ferrarise budou nyní psaní jako domácí hráči Sampdorie, Grifové na svůj stadion "přijedou" jako hosté.

Každý chce v derby vyhrát, obzvlášť v tom janovském, ale tři body budou nyní pro jednu či druhou stranu klíčové. Sampdoria je suverénním remízovým králem, už v polovině dosavadních zápasů remizovala a Janov je zase žalostný v koncovce. Grifové doufají, že právě derby by je mohlo střelecky nakopnout. Pod trenérem Davidem Ballardinim zatím dal Janov jen jednou více než jeden gól. Dobrou zprávou naopak je fakt, že v posledních šesti zápasech inkasovali Grifové jen čtyřikrát, což značí zásadně zlepšenou obranu pod Ballardinim.

Třináct vstřelených branek je však jedním z nejhorších počinů v celé soutěži, přitom byl Janov do letošní sezóny sázkou na gólové hody. Ani Sampdorii se ale v posledních týdnech nedaří, bez Antonia Cassana to je v útoku bídné. Navíc to vypadá, že ačkoliv arbitráž kontroverznímu útočníkovi kontrakt nezrušila, odejde Cassano do AC Milán. Vše se rozhodne v lednu.

Tím však interní problémy Blucerchiati nekončí. Generální ředitel Sergio Gasparin se totiž, stejně jako Cassano, nepohodl s prezidentem Riccardem Garronem a co nevidět by měl klub opustit. Těžko říci, čeho se ještě fanoušci Sampdorie dočkají. Zřejmě dojde k nějakým tahům na přestupovém trhu, ale po odchodu generálního ředitele těžko soudit, kdo bude všechny operace vést.

To Janov by měl být na přestupovém trhu opět jako ryba ve vodě. Prezident Enrico Preziosi rozhodně nemůže být s výsledky po mohutném letním posilování spokojen, a tak se očekává, že ještě někoho přivede.
V neděli půjdou Rossoblu za vítězstvím, aby napravili poslední prohru s Neapolí, která byla velkým zklamáním. Janov sice nepodal dobrý výkon, jenže to ani Neapol, avšak přesto si odvezla šťastné tři body. Ostatně takových proher už letos Janov zažil více. V derby by to ale nebylo příjemné. Navíc zakončit rok vítězstvím, to je dobré pro každého.

Sampdorii bude vedle Cassana chybět ještě Semioli a Cacciatore, jinak má kouč Domenico Di Carlo k dispozici kompletní kádr. To jeho protějšek Ballardini stále nemůže počítat s tahounem ofenzívy Rodrigem Palaciem, Scullim a Kaladzem. V útoku by měl dostat před Palladinem Rudolf, který si proti Neapoli vedl lépe než uzdravený Palladino.

Zápas bude od nedělních 20:45 v Janově řídit pan Emidio Morganti.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Volta, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Palombo, Tissone, Guberti - Pazzini, Marilungo
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Ranocchia, Dainelli, Criscito - Rafinha, Milanetto, Rossi - Veloso - Rudolf, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.95 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Cesena - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
Není sporu o tom, že je Cesena v sestupovém pásmu zaslouženě, nicméně přesto nepodává mezi italskou smetánkou špatné výkony. Když si vezmeme, že ještě před dvěma roky se Cavallucci Marini pachtili ve třetí nejvyšší soutěži, zaslouží mužstvo Massima Ficcadentiho uznání.

Třiačtyřicetiletý kouč pracuje v Ceseně s omezenými možnostmi a dohromady skládá mladou krev se zkušenými harcovníky jako jsou Francesco Antonioli nebo Erjon Bogdani. Přitom většina hráčů hraje Serii A vůbec poprvé. Přesto Cesena dostala vysoký příděl jen jednou od Neapole (4:1), pětkrát prohrála o jediný gól.

Na své nejbližší soupeře ztrácí Cavallucci Marini na předposledním místě tři body, jenže mají o zápase méně. Naposledy nehráli s Interem, který je na mistrovství světa klubů, takže pro ně bude důležité uhrát v sobotu s Cagliari dobrý výsledek.

Nebude to ale nic snadného. Rossoblu totiž nesmírně pomohla výměna trenéra. Od doby, co Bisoliho nahradil Roberto Donadoni, sehrálo Cagliari čtyři zápasy a hned třikrát vyhrálo. Klíčem k úspěchu je střílení branek. Pod Bisolim totiž Isolani vstřelili ve 12 zápasech jen jedenáct gólů, pod Donadonim ve čtyřech zápasech už osm. Naposledy Catanii hattrickem sestřelil Nene, jenže ten nyní bude chybět, protože má trest za karty. Do zápasu nezasáhnou ani zranění Simon Laner (Cagliari) a Luigi Piangerelli (Cesena).
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Nagatomo - Schelotto, Colucci, Parolo - Jimenez, Giaccherini - Bogdani
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Nainggolan, Conti, Biondini - Cossu - Acquafresca, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.95 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - AS Řím  (sobota 20:45)
Zápas AC Milán s AS Řím patří vždy mezi velké šlágry italské kopané a nejinak tomu bude i nyní. Rossoneri mají v lize parádní formu, ani AS Řím si nevede úplně špatně, přestože mu patří až šestá pozice. Jedno je jisté, ať už zápas dopadne jakkoli, Milán na první příčce zůstane.

Fotbalisté milánského AC zatím kráčejí domácí soutěží v celku suverénně, v úvodu sice přišlo zaváhání, ale od té doby si Milán drží solidní šňůru neporazitelnosti. Náskok AC před druhým Juventusem činí šest bodů, což je solidní náskok. Milán také na prvním místě přezimuje. Milánští mohli v pátek sledovat los Ligy mistrů, ten jim do osmifinále opět přisoudil anglické mužstvo, ovšem tentokrát to není Manchester United, ale londýnský Tottenham.

"Tottenham je velký tým, který vyhrál svojí skupinu, za což si zaslouží respekt. Budeme se muset dobře připravit, teď ale klademe větší důraz na AS Řím," prohlásil trenér AC Allegri. Pokud AC Římany porazí, jeho náskok se z šesti bodů neztenčí, ba naopak ještě může vzrůst.

Nyonské losování se týkalo i Říma, ten podobně jako AC postoupil z druhého místa a přisoudil mu Šachtar Doněck. Podobně jako na milánské straně, se Římané soustředí na nejbližší ligové utkání, v něm budou Ranieriho hoši vzdorovat vedoucímu AC.

"Ve velkých zápasech jsme vždy hráli dobře, v této sezóně jsme porazili Inter, Lazio a s Juventusem jsme v Turíně remizovali 1:1. Jsme schopní uhrát na San Siru dobrý výsledek," prohlásil sebevědomě Claudio Ranieri, trenér římského AS.

Milánu budou chybět útočníci Pato a Inzaghi, dále jsou mimo Oduamadi, Flamini, Thiago Silva a Zambrotta. Ani hosté z Říma nemají pohromadě kompletní sestavu, hrát nebudou Vučinič, Cassetti a brankáři Julio Sergio a Lobont.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Bonera, Antonini - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Boateng - Ibrahimovič, Robinho
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cicinho, Mexes, N. Burdisso, Riise - De Rossi, Taddei, Brighi, Simplicio - Menez, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán16113229:1236
2.Juventus FC1686231:1630
3.SSC Neapol1693425:1730
4.SS Lazio1693421:1430
5.Città di Palermo1682628:2126
6.AS Řím1675421:2026
7.Inter Milán1565420:1423
8.UC Sampdoria1658318:1323
9.Udinese Calcio1672719:1823
10.Janov CFC1663713:1521
11.Cagliari Calcio1655619:1520
12.Chievo Verona1655618:1820
13.ACF Fiorentina1654716:1719
14.Bologna FC1655616:2319
15.Calcio Catania1646613:1818
16.Parma FC1646614:2018
17.Brescia Calcio1643912:2015
18.US Lecce1643916:3315
19.AC Cesena1533910:2012
20.AS Bari16241010:2510
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Zbývající zápasy
19.12. 15:00ACF Fiorentina - Inter Milán (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (497)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele