Serie A - preview 17. kola

18.12.2010, 10:00, aktualizováno 19.12.2010, 09:02
Previews
Tři pronásledovatelé mohou stáhnout náskok vedoucího AC Milán na tři body. Juventus potřebuje uspět v Chievu, Neapol hostí Lecce a Lazio hraje s Chievem. Trápící se Bari vyzve Palermo, Parma přivítá Bolognu. Večer se hraje janovské derby.
SS Lazio - Udinese Calcio  (neděle 12:30)
Stadio Olimpico nabídne krátce po poledni utkání mezi domácím Laziem a Udinese. Týmu Biancocelesti patří čtvrtá příčka, nicméně pokud Udinese porazí, bude ztrácet na první místo jen tři body.

Lazio Řím naposledy přišlo v nastaveném čase o bodový zisk na půdě Juventusu Turín. O vítězství Staré dámy rozhodl Miloš Krasič, body ale nebylo to jediné, co Lazio ztratilo. Rovněž se zranil i nejlepší střelec týmu Sergio Floccari, o jeho důležitosti pohovořil i trenér Edy Reja.

"Je pro nás velmi důležitým hráčem, ale myslím si, že Rocchi na jeho místě odvede dobrou práci." Rocchiho by měli v ofenzivní části podporovat Mauri, Hernanes a Zarate. Celek z italské metropole teď přivítá Udinese, a bude se chtít přiblížit na dostřel milánskému AC. Lazio je doma hodně silné, o tom se například přesvědčil Inter Milán, který tu prohrál 3:1. V tomto utkání jsou Biancocelesti favoritem, ovšem Udinese umí překvapit.

Slabinou hostů jsou v této sezoně zápasy venku, Udinese vyhrálo jen dvě utkání, a to je na tak ambiciózní mužstvo poměrně málo. Doma je ale tento tým hodně úspěšný, v řadě za sebou tu porazil Lecce, Neapol i Fiorentinu.

"Pokud chceme hrát v příští sezoně poháry, tak dvě výhry zvenčí nám nestačí," prohlásil obránce Udinese Mehdi Benatia. "Tento trend musíme v Římě změnit," doplnil trenér Francesco Guidolin.

O absenci Floccari už byla řeč, dále nebudou moci nastoupit Meghni, Garrido, Radu a suspendovaný Brocchi. Hostům zase budou scházet Basta, Ferronetti a Cuadrado.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Muslera - Lichtsteiner, Biava, Dias, Diakité - Ledesma, Matuzalem - Mauri, Hernanes, Zarate - Rocchi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Benatia, Coda, Zapata - Isla, Pinzi, Inler, Asamoah, Armero - Sanchez, Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AS Bari - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Po vítězné rozlučce s působením v Evropské lize se Sicilské Palermo musí soustředit na Serii A. V té aktuálně šestý celek soutěže zavítá na půdu beznadějně posledního týmu Bari, a ničem jiném, než o vítězství nemůže být ani řeč.

Fotbalisté Bari i nadále pokračují ve špatných výsledcích, co je však zajímavé, je neustálá působnost trenéra Ventury. Pochopitelně už se objevovali hlasy o jeho odvolání, nicméně Ventura má stále podporu vedení a Bari bude vést i proti Palermu.

To Palermo má zcela jiné problémy, po vyřazení z Evropské ligy se může plně koncentrovat na Serii A. Ne že by to byl nějaký úspěch, to rozhodně ne. Vyřazení Palerma z evropských pohárů je pro italskou kopanou, a především pro klub samotný, jistě ostudou. Nicméně takhle alespoň bude mít sicilský celek více sil na to, předvést se doma.

Zatím se Palermu v lize daří, šesté místo není od loňského pátého místa vůbec daleko, navíc svěřenci Delia Rossiho mají poměrně solidní formu. Vždyť z posledních sedmi kol vyhrálo Palermo pětkrát! Rovněž na půdě Bari budou Rosaneri bojovat o plný bodový zisk.

Podobně jako například v případě Juventusu, je i u Bari velmi rozsáhlá marodka. Bari ale není Juventus, a s touto situací se vyrovnává velmi těžko. I proti Palermu bude scházet velký počet hráčů, přesněji Gillet, Ghezzal, S. Masiello, Castillo, Almiron a Galasso. Naopak dobrou zprávou je návrat Barretta a Parisiho.

Kouč Palerma Delio Rossi nemůže počítat s Hernandezem, mimo hru budou také Darmian, Pinilla a Carrozzieri.
AS Bari - pravděpodobná sestava:
Padelli - A. Masiello, Belmonte, Rossi, Raggi - Rivas, Donati, Gazzi, Pulzetti - Barreto, Kutuzov
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Cassani, Muñoz, Bovo, Balzaretti - Migliaccio, Bačinovič, Nocerino - Iličič, Pastore - Miccoli
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.40 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Chievo Verona - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus v 17. kole vycestuje ven, ale ne nikterak daleko. Soupeřem mu bude na stadionu Bentegodi, v severoitalském derby, Chievo Verona. Pokud se Staré dámě podaří ve městě Romea a Julie zvítězit, bude její manko na první příčku jen tříbodové.

Chievo udělalo v letošní sezoně několik dobrých výsledků, nicméně v posledních dvou kolech vyšlo bodově naprázdno, což se neblaze promítlo i do ligové tabulky. Fly Donkeys jsou s dvaceti body na dvanáctém místě, ale k dobru mají na sestupové pozice jenom pět bodů. I proto bude proti Juve cílem bodovat, prezident Luca Campedelli slíbil, že jeho tým pro to udělá maximum.

"Není pochyb o tom, že to bude těžké utkání. Budeme se snažit vyhrát, hrajeme doma, a chceme našim fanouškům dát dárek. Ztratili jsme dva důležité zápasy v Boloni a Lecce, tedy s týmy, které stejně jako my bojují o nejlepší umístění mimo sestupové pozice."

Juventus ale není tým, který by se snadno porážel. Stará dáma navíc drží solidní sérii neporazitelnosti, a v tomto trendu chce pokračovat i ve Veroně.

"Proti Laziu jsme odehráli skvělý zápas a zasloužili jsme si vyhrát. Teď se ale musíme zaměřit na zápas ve Veroně a na sbírání dalších bodů, abychom drželi krok s AC Milán," prohlásil kapitán Alessandro Del Piero, jehož start je ale proti Chievu ohrožen.

Domácím bude chybět Rigoni, ten si odpykává karetní trest. Dále se proti Juve nepředstaví Thereau a Morero. Marodka Juventusu, to je v letošní sezoně známá věc, a nejinak tomu bude i v zápase na půdě Chieva. Trenér Delneri se musí obejít bez vykartovaného Felipe Mela, dále Buffona, Rinauda, Martineze, Amauriho, Lanzafameho, Marchisia, De Ceglie i veterána Del Piera.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Andreolli, Cesar, Mantovani - Fernandes, Guana, Marcolini - Constant - Pellissier, Moscardelli
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Storari - Sorensen, Bonucci, Chiellini, Grosso - Krasič, Sissoko, Aquilani, Pepe - Iaquinta, Quagliarella
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.75 - 3.20 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - Brescia Calcio  (neděle 15:00)
Bude i druhé utkání Brescie pod vedením Maria Berretty úspěšné? Odpověď na tuto otázku přinese utkání mezi Catanií a právě Brescií. Sicilané nevyhráli už tři kola v řadě a touží po nápravě. Brescia chce zase navázat na poslední kolo, a oplatit Catanii vysokou porážku z letošního vzájemného střetnutí v rámci Coppa Italia.

V 15. kole ztratila Catania letos vůbec poprvé svojí neporazitelnost na domácím hřišti. Osudným se stalo utkání s Juventusem Turín. Ani v následujícím kole, tedy šestnáctém, se Giampaolovo svěřencům nezadařilo. Sicilané prohráli na Sardinii s Cagliari 3:0 a propadli se na patnácté místo tabulky.

V dolní polovině tabulky, přesněji na hranici sestupu a záchrany operuje Brescia. Vedení klubu se rozhodl špatnou situaci řešit výměnou trenéra, a podle prozatím jedinou utkání, se zdá, že se tento krok vyplatil. "Jsme na správné cestě, pracujeme velmi tvrdě a jsem si jist, že se to vyplatí," řekl trenér Mario Berretta. Jeho tým dokázal přerušit sérii nelichotivých výsledků a porazit loni čtvrtou Sampdorii Janov. Mario Berretta tedy začal na lavičce Brescii, jak nejlépe mohl - vítězstvím.

Catania nastoupí bez Augustyna, Mascary, Spolliho, Biagiantiho a vykartovaných Morimota s Martinhem. Jak je tedy vidno, Catanii bude scházet několik klíčových hráčů. Kompletní se nepředstaví ani Brescia, ta se na Sicílii s největší pravděpodobností neobjeví s Caracciolem, Cordovou, Koném a suspendovaným, velezkušeným Zebinou.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Silvestre, Bellusci, Capuano - Sciacca - Gomez, Izco, Ledesma, Antenucci - Maxi Lopez
Brescia Calcio - pravděpodobná sestava:
Sereni - Zambelli, Bega, Mareco, Dallamano - Vass, Budel, Hetemaj - Diamanti, Possanzini, Eder
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.30 - 3.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Bologna FC  (neděle 15:00)
Z posledního duelu vytěžit tři body. To je cíl Parmy i Bologně, jenže těžko říct, komu se ho podaří splnit. Jedno je jasné, tři body by oběma stranám pomohly jako sůl. Přeci jen zakončit podzim vítězstvím a ještě se vzdálit od sestupových příček, kdo by to nechtěl.

Parma naposledy podlehla Palermu a prezident Tommaso Ghirardi nemohl být spokojen. "Jsou to pro Parmu těžké Vánoce. Hráči se sice snaží hrát co nejlépe, ale nedaří se nám a upřímně jsem čekal trochu víc," přiznal Ghiardi po prohře 3:1, který doma s Bolognou nechce nic jiného než vítězství.

Oproti loňsku zaznamenala Parma velké zhoršení, loni touhle dobou byli Gialloblu o dvanáct pozic výše a měla na kontě o deset bodů víc. V týdnu sice v Coppa Italia vyřadili Fiorentinu, ale to je jen malá náplast. Parma je nyní jen tři body nad sestupem a pokud půjde vše v její neprospěch, může dokonce přezimovat na sestupovém místě. Domácí potřebují zlepšit hlavně defenzívu, protože v posledních třech zápasech inkasovali devětkrát. Přitom ve třináctí duelech předtím dohromady jen jedenáctkrát.

Zato Bologna, ač se to nemusí zdát, je relativně ve formě. Když nebudeme brát v potaz prohry s AC Milán a Neapolí, vyhrála Bologna čtyřikrát z posledních sedmi vystoupení a stoupá tabulkou. Nyní je jediný bod před Parmou a kdyby opět naplno bodovala, mohla by se posunout ještě blíže ke středu tabulky.

Obě strany mají před zimní přestávkou poměrně početnou marodku. Domácím chybí Marques, Paloschi, Galloppa a Antonelli, hostující strana přijede bez Pereze, Mutarelliho, Esposita, Paponiho a suspendovaného Mudingayiho.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Valiani, Dzemaili, Candreva - Angelo, Crespo, Giovinco
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Viviano - Moras, Portanova, Britos, Morleo - Busce, Krhin, Ekdal - Ramirez - Di Vaio, Meggiorini
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
SSC Neapol - US Lecce  (neděle 15:00)
Neapol čeká na závěr podzimu relativně lehký soupeř, na Stadio San Paolo přijede Lecce a pokud se podaří Azzurri uspět, zakončí letošní rok minimálně na třetím místě Serie A, což by byl skvělý počin. Lecce nemá v Neapoli co ztratit a bude nabuzeno poslední výhrou nad Chievem.

Také v táboře neapolských panuje skvělá nálada. Doslova v posledních vteřinách si totiž Partenopei zajistili účast v jarních vyřazovacích bojích Evropské ligy. Rozhodující duel se Steauou Bukurešť rozhodl až v poslední nastavené minutě Edinson Cavani. I ligový výhra v Janově byla minulý týden hodně šťastná. Důležitě však je, že je Neapol na třetím místě a tam se chce přes zimní pauzu udržet.

Už nyní je Neapol o šest bodů lepší než loni a úspěch v evropských pohárech celý podzim ještě vylepšuje. Pokud se podaří svěřencům Waltera Mazzarriho v neděli vyhrát počtvrté v řadě, nebude jim titul černého koně v boji o Scudetto patřit neprávem.

Lecce jede do Neapole po přetržení černé série, která trvala sedm zápasů. Přesně tolik zápasů nedokázalo Lecce v lize vyhrát, jedinkrát paradoxně remizovala s Interem. Minulý týden však uspělo v klíčovém duelu s Chievem a v sestupovém pásmu je nyní jen díky horšímu skóre. Vedení klubu během nepovedeného období dokonce dostalo rezignaci od trenéra Di Cania, ale nepřijalo jí.

Salentini možná budou doufat v únavu, která se mohla u domácích nakumulovat, ale jelikož jde na delší dobu a poslední zápas, Neapol do něj dá určitě všechno. Pro Azzurri hovoří ještě jedna bilance, po zápase Evropské ligy letos prohráli jen jednou, a to s AC Milán.

Mazzarri nebude moci do zápasu poslat trojici Gianello, Lucarelli, Lavezzi, kteří jsou zranění. Problémy však nastávají v obraně, kde kvůli kartám chybí kapitán Cannavaro, jeho parťák Campagnaro a také Aronica. Karetní trest do hry nevpustí ani Pazienzu. Lecce má na marodce ještě větší problémy, zranění trápí Munariho, Giuliatta, Ferraria, Reginiussena, Giacomazziho a Di Micheleho, Chevanton je ještě jeden zápas v distancu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Grava, Cribari, Santacroce - Maggio, Gargano, Yebda, Dossena - Hamšík, Zuniga - Cavani
US Lecce - pravděpodobná sestava:
Rosati - Donati, Gustavo, Fabiano, Brivio - Vives, Coppola, Olivera, Mesbah - Piatti, Ofere
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.35 - 4.60 - 8.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Janov CFC  (neděle 20:45)
Co víc si může fanoušek italského fotbalu přát, než když podzimní část Serie A uzavírá velké janovské derby. Ačkoliv se oběma janovským celkům příliš nedaří, Derby della Lanterna má vždy šťávu a na parádní atmosféru se můžeme těšit i v neděli večer, na Stadio Luigiho Ferrarise budou nyní psaní jako domácí hráči Sampdorie, Grifové na svůj stadion "přijedou" jako hosté.

Každý chce v derby vyhrát, obzvlášť v tom janovském, ale tři body budou nyní pro jednu či druhou stranu klíčové. Sampdoria je suverénním remízovým králem, už v polovině dosavadních zápasů remizovala a Janov je zase žalostný v koncovce. Grifové doufají, že právě derby by je mohlo střelecky nakopnout. Pod trenérem Davidem Ballardinim zatím dal Janov jen jednou více než jeden gól. Dobrou zprávou naopak je fakt, že v posledních šesti zápasech inkasovali Grifové jen čtyřikrát, což značí zásadně zlepšenou obranu pod Ballardinim.

Třináct vstřelených branek je však jedním z nejhorších počinů v celé soutěži, přitom byl Janov do letošní sezóny sázkou na gólové hody. Ani Sampdorii se ale v posledních týdnech nedaří, bez Antonia Cassana to je v útoku bídné. Navíc to vypadá, že ačkoliv arbitráž kontroverznímu útočníkovi kontrakt nezrušila, odejde Cassano do AC Milán. Vše se rozhodne v lednu.

Tím však interní problémy Blucerchiati nekončí. Generální ředitel Sergio Gasparin se totiž, stejně jako Cassano, nepohodl s prezidentem Riccardem Garronem a co nevidět by měl klub opustit. Těžko říci, čeho se ještě fanoušci Sampdorie dočkají. Zřejmě dojde k nějakým tahům na přestupovém trhu, ale po odchodu generálního ředitele těžko soudit, kdo bude všechny operace vést.

To Janov by měl být na přestupovém trhu opět jako ryba ve vodě. Prezident Enrico Preziosi rozhodně nemůže být s výsledky po mohutném letním posilování spokojen, a tak se očekává, že ještě někoho přivede.
V neděli půjdou Rossoblu za vítězstvím, aby napravili poslední prohru s Neapolí, která byla velkým zklamáním. Janov sice nepodal dobrý výkon, jenže to ani Neapol, avšak přesto si odvezla šťastné tři body. Ostatně takových proher už letos Janov zažil více. V derby by to ale nebylo příjemné. Navíc zakončit rok vítězstvím, to je dobré pro každého.

Sampdorii bude vedle Cassana chybět ještě Semioli a Cacciatore, jinak má kouč Domenico Di Carlo k dispozici kompletní kádr. To jeho protějšek Ballardini stále nemůže počítat s tahounem ofenzívy Rodrigem Palaciem, Scullim a Kaladzem. V útoku by měl dostat před Palladinem Rudolf, který si proti Neapoli vedl lépe než uzdravený Palladino.

Zápas bude od nedělních 20:45 v Janově řídit pan Emidio Morganti.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Curci - Volta, Gastaldello, Lucchini, Ziegler - Mannini, Palombo, Tissone, Guberti - Pazzini, Marilungo
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Eduardo - Mesto, Ranocchia, Dainelli, Criscito - Rafinha, Milanetto, Rossi - Veloso - Rudolf, Toni
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.55 - 2.95 - 2.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
AC Cesena - Cagliari Calcio  (sobota 18:00)
Není sporu o tom, že je Cesena v sestupovém pásmu zaslouženě, nicméně přesto nepodává mezi italskou smetánkou špatné výkony. Když si vezmeme, že ještě před dvěma roky se Cavallucci Marini pachtili ve třetí nejvyšší soutěži, zaslouží mužstvo Massima Ficcadentiho uznání.

Třiačtyřicetiletý kouč pracuje v Ceseně s omezenými možnostmi a dohromady skládá mladou krev se zkušenými harcovníky jako jsou Francesco Antonioli nebo Erjon Bogdani. Přitom většina hráčů hraje Serii A vůbec poprvé. Přesto Cesena dostala vysoký příděl jen jednou od Neapole (4:1), pětkrát prohrála o jediný gól.

Na své nejbližší soupeře ztrácí Cavallucci Marini na předposledním místě tři body, jenže mají o zápase méně. Naposledy nehráli s Interem, který je na mistrovství světa klubů, takže pro ně bude důležité uhrát v sobotu s Cagliari dobrý výsledek.

Nebude to ale nic snadného. Rossoblu totiž nesmírně pomohla výměna trenéra. Od doby, co Bisoliho nahradil Roberto Donadoni, sehrálo Cagliari čtyři zápasy a hned třikrát vyhrálo. Klíčem k úspěchu je střílení branek. Pod Bisolim totiž Isolani vstřelili ve 12 zápasech jen jedenáct gólů, pod Donadonim ve čtyřech zápasech už osm. Naposledy Catanii hattrickem sestřelil Nene, jenže ten nyní bude chybět, protože má trest za karty. Do zápasu nezasáhnou ani zranění Simon Laner (Cagliari) a Luigi Piangerelli (Cesena).
AC Cesena - pravděpodobná sestava:
Antonioli - Ceccarelli, Pellegrino, Von Bergen, Nagatomo - Schelotto, Colucci, Parolo - Jimenez, Giaccherini - Bogdani
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Perico, Canini, Astori, Agostini - Nainggolan, Conti, Biondini - Cossu - Acquafresca, Matri
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.50 - 2.95 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - AS Řím  (sobota 20:45)
Zápas AC Milán s AS Řím patří vždy mezi velké šlágry italské kopané a nejinak tomu bude i nyní. Rossoneri mají v lize parádní formu, ani AS Řím si nevede úplně špatně, přestože mu patří až šestá pozice. Jedno je jisté, ať už zápas dopadne jakkoli, Milán na první příčce zůstane.

Fotbalisté milánského AC zatím kráčejí domácí soutěží v celku suverénně, v úvodu sice přišlo zaváhání, ale od té doby si Milán drží solidní šňůru neporazitelnosti. Náskok AC před druhým Juventusem činí šest bodů, což je solidní náskok. Milán také na prvním místě přezimuje. Milánští mohli v pátek sledovat los Ligy mistrů, ten jim do osmifinále opět přisoudil anglické mužstvo, ovšem tentokrát to není Manchester United, ale londýnský Tottenham.

"Tottenham je velký tým, který vyhrál svojí skupinu, za což si zaslouží respekt. Budeme se muset dobře připravit, teď ale klademe větší důraz na AS Řím," prohlásil trenér AC Allegri. Pokud AC Římany porazí, jeho náskok se z šesti bodů neztenčí, ba naopak ještě může vzrůst.

Nyonské losování se týkalo i Říma, ten podobně jako AC postoupil z druhého místa a přisoudil mu Šachtar Doněck. Podobně jako na milánské straně, se Římané soustředí na nejbližší ligové utkání, v něm budou Ranieriho hoši vzdorovat vedoucímu AC.

"Ve velkých zápasech jsme vždy hráli dobře, v této sezóně jsme porazili Inter, Lazio a s Juventusem jsme v Turíně remizovali 1:1. Jsme schopní uhrát na San Siru dobrý výsledek," prohlásil sebevědomě Claudio Ranieri, trenér římského AS.

Milánu budou chybět útočníci Pato a Inzaghi, dále jsou mimo Oduamadi, Flamini, Thiago Silva a Zambrotta. Ani hosté z Říma nemají pohromadě kompletní sestavu, hrát nebudou Vučinič, Cassetti a brankáři Julio Sergio a Lobont.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Nesta, Bonera, Antonini - Gattuso, Pirlo, Ambrosini - Boateng - Ibrahimovič, Robinho
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Doni - Cicinho, Mexes, N. Burdisso, Riise - De Rossi, Taddei, Brighi, Simplicio - Menez, Borriello
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.60 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AC Milán16113229:1236
2.Juventus FC1686231:1630
3.SSC Neapol1693425:1730
4.SS Lazio1693421:1430
5.Città di Palermo1682628:2126
6.AS Řím1675421:2026
7.Inter Milán1565420:1423
8.UC Sampdoria1658318:1323
9.Udinese Calcio1672719:1823
10.Janov CFC1663713:1521
11.Cagliari Calcio1655619:1520
12.Chievo Verona1655618:1820
13.ACF Fiorentina1654716:1719
14.Bologna FC1655616:2319
15.Calcio Catania1646613:1818
16.Parma FC1646614:2018
17.Brescia Calcio1643912:2015
18.US Lecce1643916:3315
19.AC Cesena1533910:2012
20.AS Bari16241010:2510
Bodové odečty
Bologna FC-1nezaplacené daně
Zbývající zápasy
19.12. 15:00ACF Fiorentina - Inter Milán (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (497)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budem sledovat AS Řím

Reagovat
M11

Fanta Serie A.. kdo mi muze pujcit golmana ktery bude chytat ? Nemam nikoho do brany

Reagovat
terry

Já mám jen Interisty.

Reagovat
smazaný uživatel

můžu ti půjčit Agazziho.

Reagovat
terry

Hele, do toho minulého kola ti započítám místo Santacroceho, který nehrál, Campagnara, ale koukal jsem, že ti to stejně nepomůže, protože ti snad ještě jeden obránce chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, ale tak aspon ten Campagnaro...stejně to mám prohraný tak či tak.

Reagovat
M11

jo klidne.. diky moc

Reagovat
lnterista

v Milane by mohla byt remiza

Reagovat
lnterista

nebo spis vyhra AS

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že Roma boda ukope.

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se, že zakončíme krásný podzim výhrou. Kvalita je na naší straně, jde jen o to nedovolit Římu uhaluzit z ničeho bod. Optimální bude, když dáme zase dva góly do poločasu jako s Bresciou a Bolognou. Milan per sempre!

Reagovat
smazaný uživatel

Těžký zápas, ale věřím že to zvládnem FORZA MILAN !!!

Reagovat
Yanek

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

posledny zápas v tomto roku na san siru sa vzdy nejako vyhecujeme a hrame dobre ,dnes tipujem remizu ale prajem si 3 body z milana...chce to juana nalepit na ibrahimvica po cely zapas a k nicomu ho nepustit.Aj ked mam predtuchu ze v 80 minute marco borrielo streli uvodny gol a aj rozhodujuci a ukaze AC co pustili na hostovanie VLCI ZAKONCIME ROK 2010 VYHROU V MILANE F........O.......R........Z........A....... *****R...O...M....A..... ...... bojovat,bit sa,behat ,vyhrat ,hrat srdcom za RIM........DAJE ROMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! go vlci go go

Reagovat
smazaný uživatel

DIE Roma?

Reagovat
Woods

aj keby nalepis dvoch don juanov na zlatana aj tak ten gol da

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byl husarsky kousek

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš dost uz to neber

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

Inak dnes je slagrom zapas o 18:00 finale MS klubov!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To ano, s podtitulem Afrika dobývá fotbalový svět!

Reagovat
smazaný uživatel

Ten FC Dikembe Mutombo by porazil aj inak slaby ac milan,takze to asi take terno nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Já se akorát bavim účastí Konžského klubu ve finále, třeba jsou to neporazitelní Kingkongové

Reagovat
smazaný uživatel

A treba zajtra vybuchne estonsko,ty vyhrajes v sazke aj ked si nepodal a zalubi sa do teba helena vondrackova

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už je chlapče sci-fi , sci-fi já nerad. A Helenku ti klidně přenechám, mně se víc líbí Lucka, ale tak každej má svůj vkus a já ti to neberu. Ale vzhledem k tomu, že ten africký tým, který je ::ve finále MS klubů asi nikdo z nás neviděl hrát a přesto vyřadili vítěze Copa Libertadoras tak nějakou tajnou zbraň mít musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze videl,brankar mal svoj superman den a hraci ultrastastie,ked z par striel vobec dali nejaky gol,inak su slabi ako caj riedeny kakaovou polevou.

Reagovat
Delsemela

S E R I E - A nejlepší soutěž planety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tu soutěž zbožnuju !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

dufam ze AC vyhra aspon 2:0 , goly : IBRAAAA (2)

Reagovat
smazaný uživatel

AC vyhraje 4 : 1 , dneska jsem hrál fifu a skončilo to tak

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme zakončit rok 2010 třemi body...

FORZA MILAN !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Totti: "Milán má Cassana, je to oficiální, to vám můžu říct. Podepsal na 3 roky a Ronaldinho odchází do Los Angeles. Je to akceptovatelná volba, možná půjdu taky jednou do Ameriky."

Franče to rozlouskl...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan,Cassano,Robinho a Boateng v jednom time..

Nechcel by so to trenovat.Ale dobre vam tak.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, patří nám to..., to první místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne len docasne..

Reagovat
Woods

do konca sezony

Reagovat
Woods

chudak Pippo v takejto konkurencii si buducu sezonu nezahra .....

Reagovat
smazaný uživatel

můžeš mi prosimtě ukázat zdroj týhle zprávy? Ne že bych ti nevěřil, ale pořád sem tak nějak doufal, že by se mohl vrátit do říma

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=41193

http://www.rossoneriblog.com/totti-cassano-to-milan-ronaldinho-to-la/

mimochodem Cassano se včera v jedné televizní show oblékl do milánského dresu a řekl: "Není to špatné, ne ? Padne mi." obecně o tom transferu mluví dost nadějně, asi to klapne...

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný, ale co, najdem si lepšího než je Cassano Jinak si nějak nedokážu představit Tottiho s Beckhamem ve stejnym dresu

Reagovat
Francesco Totti AS

tomu nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

anglicka liga sa nehra ale SERIA A ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pravděpodobná sestava se mi vůbec nelíbí( a ani nevěřim, že takhle doopravdy nastoupí). Místo Burdissa bych nechal zahrát Juana, místo Brighiho Davídka Pizara(pokud není zraněnej, ale nic takovýho sem nikde nenašel) a místo Taddeie Tottiho

Reagovat
Slejdy

nikdy tem sestavam tady moc never..Juan bude urcite hrat

Reagovat
smazaný uživatel

tak já sem i napsal že tomu nevěřim že to tak bude jenže to nejspíš nebude ani tak, jak sem to napsal já, protože nevim proč, ale každýmu našemu trenérovi se líbí Taddei, kterýho já považuju za nejslabší článek mužstva. Jinak taky doufám, že tam Ranieri pro jednou nechá Menéze na celej zápas a spíš dá dolů Simplicia, kterýmu pravidelně v65. minutě dochází šťáva a je tam pak spíš jen do počtu

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Roma vyhraje nebo prohraje....To je mi jedno...Hlavně žě s náma prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

a teď tu o Karkulce

Reagovat
smazaný uživatel

Ha ha...Když Roma malem nepostoupila z tak lehké skupiny

Reagovat
smazaný uživatel

Zas tak lehkou skupinu sme neměli. Nejlehčí skupinu měl, pokud se nemýlim Arsenal...nebyl s nim náhodou ve skupině i Šachtar? A další věc, vás rozbil Arsenal 5:1 a to zrovna dvakrát ve formě není (a to ti potvrdí i fanoušci Arsenalu), zatimco my sme porazily Bayern 3:2 a Bayern z formy je pořád silnější, než Arsenal z formy. A další věc je, že Řím má jaro tak třikrát lepší, než podzim Do února času dost kamaráde

Reagovat
smazaný uživatel

Ten zápas když prohráli 5:1 Šachtaru chyběla půlka základky.Ja říkam že postoupíme...U vás vyhrajem 1:0 a doma 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

A ten zápas, kterej ste nad Arsenalem vyhráli 2:1 sem mohl v sestavě Arsenalu hrát klidně i já A porazily ste i Bragu a Partizán, to je známka kvality....z týhle skupiny by postoupila i Slavie, vrať se trochu do reality. A než budeš příště předvídat budoucnost, tak se podívej na tabulky domácích zápasů italský ligy, možná první mužstvo poznáš, přece ho porazíte na jejich hřišti 0:1.....

Reagovat
smazaný uživatel

1.Ja sleduju Šachtar 4 roky...znám jeho kvality

2.Vyhráli Evropskou Ligu

3.První je AC milán ne Roma

4.Uvidíme v únoru

Reagovat
smazaný uživatel

1. Já sleduju Řím od roku....víš že už ani nevim?

2. Gratuluju, to se Zenitu Petrohrad povedlo taky, ale nějak je v rozlosování ligy mistrů nevidim

3. Jesli je první AC milán, tak bys asi pořeboval brejle

4. Souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máš link...přesvědči se http://www.eurofotbal.cz/serie-a/2010-2011/tabulky/

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co?

Reagovat
smazaný uživatel

já se o svojí pravdě přesvědčovat nemusim

"....tak se podívej na tabulky domácích zápasů italský ligy....",použij ten svůj link a nech si zobrazit tabulku doma

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to musíš ale upřesnit...a nejlehčí skupinu jsme neměli...nejlehčí skupinu měla Valencie...Proč jsi zrovna použil zenit...atletico madrid jsi měl použít

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam napsaný,nevim jak víc sem to měl upřesnit to je jedno, menší faux pas a Atletico,Zenit,Sevilla....ten samej případ. A Valencie....tam to bylo rozhodnutý dopředu kdo postoupí,bojovalo se už jen o umístění (a vzhledem k losu to Valencie vyhrála )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

měli jste nejlehčí skupinu

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno...UŽ JSEM ŘEKL...MĚLI JSEM TAK 3 NEJLEHČÍ

Reagovat
Francesco Totti AS

NE! MĚLI STE NEJLEHČÍ

Reagovat
smazaný uživatel

Počítej z týmama z druhýho košě...

Reagovat
smazaný uživatel

A

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba skupina C,skupina D(až na FCB poměrně lehké týmy)vid říkam 3.skupina

Reagovat
smazaný uživatel

A podívej se na Šachtar jak je na tom v lize....Tabůlka doma i venku

Reagovat
smazaný uživatel

Venku počítam po 10.kole

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu rozdíl Italská a Ukrajinská liga, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

JO...ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nechodíš do chatu?

Reagovat
smazaný uživatel

ten chat je na mě moc rychlej,brouzdám netem,občas se kouknu jesli u nějakýho článku není novej koment, přečtu,třeba zareaguju a brouzdám dál, když v chatu něco zmeškám, nebudu moct plnohodnotně reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

Já neshazuju kvality Šachtaru, ale nechápu, proč většina lidí dělá z Říma podřadnej tým? Jako by svoje kvality už několikrát neprokázali,pořád se s nima musí počítat a zrovna v týhle sezoně věřim, že se dostanou v LM daleko,toť vše

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nedělám...ale si myslím že baník je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju, našel si něco na co můžu říct jen Reno Rainse

Reagovat
smazaný uživatel

*Raines

Reagovat
smazaný uživatel

Řeka co??

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl si odpadlíka? Reno Raines byl hlavní hrdina, hrál ho Lorenzo Lamas...je to takovej druhej Chuck Norris

Reagovat
smazaný uživatel

NE..

Reagovat
smazaný uživatel

Je na čase si doplnit vzdělání

http://www.youtube.com/watch?v=x94hc46MfX4

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Alberto Aquilani

Vyhrať EL fakt nie je "meřítko" -Polka tímov na to úplne se.e , a vyhrajú to tími ako Sevilla , Atletico či Šachtar , dovolím si tvrdiť , že všetkých by AS dalo .... Kdežto v sezone 2006/2007(to si Sachtaru ešte asi nefandil) , bolo AS a Sachtar v rovnakej skupine , a hadaj kto postúpil a kto nie a kto dal komu 4góly ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu fandim od sezony 2005/2006...a my se hadame o současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Slávie to jsi fakt PŘEHNAL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je pro Milán škoda, že v hostování Marca není pravidlo, aby nemohl nastoupit proti svému kmenovému týmu ze kterého šel na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek AC jsem rád, že tam taková klauzule není. To by bylo pod úroveň AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nás to nemuselo mrzet (ťuk ťuk)

Reagovat
Slejdy

pome Roma,nekdo je musi pribrzdit

Reagovat
Francesco Totti AS

FORZA ROMA!

Reagovat
GEGE

MILAN: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho.

ROMA: Doni; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Simplicio, De Rossi, Brighi, Menez; Adriano, Borriello.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN:

Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho

ROMA:

Doni; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Simplicio, De Rossi, Brighi, Menez; Adriano, Borriello

FORZA MILAN !

Reagovat
Alberto Aquilani

to sú ako oficiálky ? na romanews to je ešte (čo som naposledy pozeral) ako neoficiálne ....

Reagovat
smazaný uživatel

na milannews oficiálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidim sestavy, tak ve vzduchu smrdí remíza, ale očekávám pohledný utkání

Reagovat
Francesco Totti AS

ta obrana se mi líbí...ten Adriano už moc ne

Reagovat
Francesco Totti AS

asi šetří Tottiho na secondo tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Adri na trénincích makal víc než France a Ranieri k tomu přihlédnul....

Reagovat
Francesco Totti AS

Adriano makat? možná máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Utopie, já vim,ale možná by to nebylo na škodu

Reagovat
smazaný uživatel

MILAN:

Abbiati; Abate, Nesta, Bonera, Antonini; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Boateng; Ibrahimovic, Robinho

ROMA:

Doni; Burdisso, Mexes, Juan, Riise; Simplicio, De Rossi, Brighi, Menez; Adriano, Borriello

FORZA draw.. !

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tukyno dnes hraje..

Reagovat
lnterista

INTER CAMPIONE DEL MONDO

FORZA FORZA INTEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

4. trofej roku 2010 pre Inter,a moze sa zacat stihacia jazda za Scudettom

Reagovat
lnterista

5. ne?

Reagovat
Votas

5.

Reagovat
smazaný uživatel

a co bola 4.?

Reagovat
smazaný uživatel

supercup

Reagovat
smazaný uživatel

Taliansky superpohar si ratame tiez?

Ved stacilo porazit Romu..

Ale OK presvedcili ste ma

Reagovat
Alberto Aquilani

vtipný si jak záchodova misa ....

Reagovat
Alberto Aquilani

vtipný si jak záchodova misa ....

Reagovat
smazaný uživatel

Az tak?...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boze romaci sa idu hned zase urazit..

poserte sa

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se urazil? Já jen vyjádřil svůj postoj k jeho reakci na tvůj "vtip"

Reagovat
smazaný uživatel

A kde tam vidis vtip?Som sa strapnil ze neviem kolko trofeji moj oblubeny tim vyhral tak som sa to snazil takto uhrat,je tam toho..

Na moju obranu,kdo by to stale pocital?

Vy to mate jednoduche ked posledne sezony to je velka 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Zamysli se nad sebou, než příště začneš psát kraviny A přečti si ještě jednou co si napsal, když si to nepamatuješ

p.s.:další pokus o vtip, kterej nevyšel. Zkoušej to dál, možná se ti to jednou povede

Reagovat
smazaný uživatel

Ked nespoznas rozdiel medzi holym faktom a pokusom o vtip,nesnaz sa reagovat.

Ty vtipe

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bys příště měl zůstat u pokusů o vtipy, než o "holý fakty",byl bys za menšího vola, ale to je dobrý, každej den není posvícení, zkus ještě něco, do třetice všeho dobrého

Reagovat
smazaný uživatel

Ok,idem na to:

Roma je taaaaaaaaaaak super najlepsejsi klub na svete,nikdo nan nema

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no,tak ani do třetice to nevyšlo, smůla...já to s tebou myslel dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Chuda tvoja frajerka,ved ty nikdy nie si spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Já si s mojí frajerkou nevyprávim vtipy

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje jedine stastie,by si ich vobec nepochopil a co potom?

Inak smrtelne dolezite info ze si nerozpravate vtipky

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdybych ty vtipy nepochopil, tak bych se asi nesmál, to je docela logický že jo....a jesli je to že si s mladou nevyprávim vtipy smrtelně důležitá informace,tak mi ta tvoje může poděkovat že sem ti zachránil život (a možná i vztah,kdoví...)

Reagovat
smazaný uživatel

Si OT

Reagovat
smazaný uživatel

Díky,vždycky sem si přál bejt Old Trafford

Reagovat
smazaný uživatel

Jezs zmazte ho uz niekto prosim vas

Reagovat
smazaný uživatel

Mám pro tebe dobrou zprávu. Rád bych si tady s tebou dopisoval a nechal tě ze sebe udělat ještě větší trubku, ale du koukat na fotbálek Sportu zdar

Reagovat
smazaný uživatel

ale na super nejlepší týmy z Milána ještě slaboučká Roma stačí (AS Řím-Inter 1:0, AC Milan--AS Řím 0:1)

Reagovat
smazaný uživatel

já mám třeba z pohledu na ubrečenou Romu dobrej pocit, takže se to určitě počítá

Reagovat
smazaný uživatel

Letos pláčete vy a žijete z Mourinha

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
lnterista

scudetto,coppa,LM,supercoppa?,MS

Reagovat
Votas

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečnej rok, nemám slov, serme na letošní Scudetto, užívejme si

Reagovat
lnterista

vis ze me ani ne...ja jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu

Reagovat
lnterista

nesmis byt takovej hamoun

Reagovat
smazaný uživatel

však říkám "serme na letošní" Scudetto a užívejme si

Reagovat
lnterista

treba budem jeste kousat...ale souhlasim s nazorem

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědav, co nyní s Rafou, dpst si asi u Morattiho šplhnul a musím říct, že ten pokrok s kompletním týmem tam byl velkej, ačkoli soupeří nebyli nic extra ...

Reagovat
lnterista

tak jasne ze v plne palbe budem hrat rozhodne lepe ale stejne to nebyla nic extra...hlavne Milito. Pro me zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

mě se to dost líbilo, mohlo to být kldině 5, 6, hráli jsme,co jsme potřebovali, úplně v pohodě. Milito hrál dobře oba zápasy, dneska jen selhal v koncovce no, to je škoda, mohl se ještě více chytnout. Ale myslím, že to bylo dobrý

Reagovat
lnterista

prijde mi pomalej...chybi mu ta dravost. Zatim to rozhodne neni ten predator

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Večer 22.5.2010 som povedal: Sme najlepší tým v Európe! Teraz môžem s hrdosťou povedať: Sme najlepší tým na svete

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
lnterista

malo kdy s tebou souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, říkat si to můžete...

Reagovat
lnterista

je to oficialni...myslet si muzes co chces

Reagovat
smazaný uživatel

I CAMPIONI DELL´ MONDO SIAMO NOI

SIAMO NOI

SIAMO NOI

I CAMPIONI DELL´ MONDO SIAMO NOI!!!!!!!

MAESTRO DEI MAESTRI!

PER SEMPRE INTER!!!

SOLO CAMPIONI, SOLO INTER, TUTTO MONDO!

FORZA INTER PAZZA INTER É É!!!

ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Tak sa predved Colemane .....

Reagovat
lnterista

Ronie?

Reagovat
lnterista

pome Adriiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
lnterista

zesmesnovani Mexese...

kolikaty uz je to dil?

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduj většiny zápasů a poté hodnoť odborníku

Reagovat
smazaný uživatel

Brighi chcel zastavit KPB

Reagovat
Slejdy

ty voe mega prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to chtěl vidět, kdyby mi šel přenos aspoň 2,8 sekundy v kuse.

Reagovat
GEGE

Pirlo zrovna když začínal chytat formu...

Reagovat
smazaný uživatel

slusne ho okopavali

Reagovat
smazaný uživatel

To nemehlo brazilske toho Nestu jeste polame

Reagovat
GEGE

Adriano zase na procházce

Reagovat
lnterista

udelat si zizen

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

to je co ?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím pěkně, to je pan Pičus.

Reagovat
M11

to vim..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Adriano je hroznej

Reagovat
M11

treba rozhodne

Reagovat
Slejdy

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že to byl jeho posledni poločas v AS.

Reagovat
panca

tlustej jako prase!!

Reagovat
smazaný uživatel

zatim dobrý

Reagovat
panca

byla nejaka sance? videl jsem poslednich 5 minut a slabota

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra spalil jednu co obvykle nepalí..

Reagovat
GEGE

šancí bylo dost...zatím jsme jasně lepší chybí tomu jen gol.Škoda,že se zranil Pirlo těch 20 minut hrál hodně dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra sám na golmana, zamotal se mu míč pod nohama, plácl do něj a trefil Doniho..., Rino tradiční ragby nákop sám v šestnáctce, Robson s Princem menší šance.

Reagovat
smazaný uživatel

není to špatné, ale mohlo to být lepší..., škoda Ibry, škoda Pirla, Seedorf není on. běžím do terénu, takže se nechám druhým poločasem překvapit..., pojďme ragazzi. FORZA MILAN !

Reagovat
Tomanatura

Ono by to ze strany AS i šlo, ale to s brzdami Menezem a Adrianem to ve finální fázi klapnout nemůže. Škoda, AC je po odchodu Pirla nulové.

Reagovat
Alberto Aquilani

Na plac Taddei a Pizarro , dole Brighi a Simplicio .

Reagovat
Francesco Totti AS

Borriello se schovává za maskou před fanoušky AC musím smeknout před ofenzivou AC prvnich 20 minut válec jako prase....Brighi je tam platný jak saně v létě a z rozehrávky Burdissa taky nejsem odvařený...celkově rozehrávka vázne...Ménez patří zatim k nejlepším na hřišti ale strašně to vodí Adriano mě docela překvapil...sem tam stopne míč a přihraje i přesně (zatim jednou myslim ) ve finálce lepší přihrávky a hlavně střelba Abbiatti ani jednou nemusel zasahovat...jinak nevím komu dělá terén větší... potíže jestli hostům nebo domácím (samostatné úniky Robinha a Ibry )

Reagovat
Francesco Totti AS

*větší potíže...

Reagovat
Alberto Aquilani

Je nahlavu hrať bez krídel ked ti na bekovi hrá Burdisso čo je stopér .....

Reagovat
smazaný uživatel

AC hraje dobře,maj jasnou převahu a sou lepší. AS mi přijde strašně ustrašený, útočíme maximálně ve třech lidech a když útočník dostane balon,dostane ho zády k bráně a nemá komu přihrát,jako by se střeďáci báli vyběhnout do prostoru a říct si pro balon,aby náhodou pak nechyběli vzadu. Jedinej kdo to trochu rozbíjí je Menez,jenže...za některý jeho akce by si zasloužil metál,za některý zase kopanec do pr*ele. Pozdě přistupujem k hráčům AC a necháváme je spracovat,obehrávaj nás jednoduchejma kličkama a pak musíme faulovat. Chtělo by to víc pohybu, křídla nám neexistujou (což je škoda, přes ty by to mělo jít) a ADRIANO DOLŮ!!! Nezpracuje jedinej balon,všechno od něj odletí jak od stromu. Pochvalu si zaslouží Juan (jako skoro dycky) a De Rossi, jedinej kterej se nebojí balon vyvézt. Naše šance vydim ze standartek, ale pořád to vidim jako remízovej zápas.FORZA ROMA

Reagovat
Alberto Aquilani

My na krídla hlavne ani nehráme !!!!!! jedine tak cez Riiseho čo je v podstate bek , pravá strana je hluchá s tým Burdissom .

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť sem to napsal, že křídla neexistujou,což je škoda

Reagovat
Francesco Totti AS

kdo je vůbec kapitán AS?...nevšiml jsme si že by měl Daniel pásku

Reagovat
Slejdy

ma ju myslim

Reagovat
Alberto Aquilani

ju asi prepálil v niakom skluze ....

Reagovat
panca

luca ja totalne bez formy

Reagovat
trojda

co ten seedorf pořád zkouší?

Reagovat
smazaný uživatel

Sandro

Reagovat
panca

bych zkusi dinho in seedorf out

Reagovat
smazaný uživatel

Je to teda bez štávy, upřímně nuda

Reagovat
panca

sto palcu pro marcuv uces

Reagovat
trojda

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

To nemělo bejt sem

Reagovat
lnterista

ten uces je drsnej no... jak z cervenyho trpaslika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

ten snad neni vychovanej v italii

Reagovat
lnterista

pochazi z afriky

Reagovat
Francesco Totti AS

no co? cool účes...vy nevíte co se dneska nosí kastrol je boží!

Reagovat
Alberto Aquilani

marcoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, kto iny

Reagovat
lnterista

Panco ty ses haluzak

Reagovat
panca

mala naplast na tohle

Reagovat
lnterista

ja jsem taky rad

Reagovat
cresposuper

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Větší haluz jsem už dlouho neviděl...měl jsem blbý pocit z toho že proti nám mohl hrát Marco...měli tam dát že proti nám nemůže

Stejně vyhrajem 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

marcoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

mam radosť !

Reagovat
panca

dnes to dopadne spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem si nedávno pochvaloval, že letos je ta záloha obstojně fungovat i bez Pirla, tak dneska mi to vyvrací. Ambrosini je zalezlej tědně před obranou a akcí dopředu se vůbec nehodlá účastnit, seedorf se cpe do lajny a tvořit hru nechávaj Gattussa, kterej je v tomhle nejhorší z celýho týmu. Nevíc Seedorf když už má míč, tak místo aby něco vymyslel tak vystřelí kilometr mimo. Boateng neviditelnej, útočníci se moc stahujou.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty offsajdy, to už je moc

Reagovat
Godwinson

Supr, jen to udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

ku*va Taddei na place,AC hraje ve 12 lidech

Reagovat
Tomanatura

Borriello je fakt kazišuk až to bolí. Když strčím do sestavy jeho, tak gól nedá a dá ho Zarate a když tam dám Zarateho, tak dá góla Borriello. Už asi po 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Merdahimovics sa hra na Superpippa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se kluci asi hooodně mizerně vyspali nebo nevim, takovejhle výkon, to se ani nedá komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan si dělá prdel, stojí 3 metry v ofsajdu, zakončí to po odpískání, takže dostane zbytečnou žlutou a ještě minutu diskutuje s rozhodčím a to vše v nastaveným čase, to si pomoch.

Reagovat
lnterista

ze zacatku to vypadalo o kolik a ejhle

Reagovat
Tomanatura

Marco By mě zajímalo, co za omezence na něj pískalo.

Reagovat
lnterista

Milanisti

Reagovat
panca

italsti holici

Reagovat
lnterista

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak, nepiskajte

Reagovat
lnterista

pekne Marco

Reagovat
smazaný uživatel

marco

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra nema den dneska... a utok podle toho vypada... zitra stahnout AC na 3 body...

Reagovat
smazaný uživatel

simulant zubatý

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA Děkuju pánové,udělali ste mi radost

Reagovat
lnterista

pekne AS ale stejne vam neverim

Reagovat
panca

jak proti juve, tak proti rimu takovej divnej zapas, ikdyz jsem videl jen 50 minut. No ale co predvadi luca a seedorf je tragedie, ti nejsou schopni nahrat na 5 metru po zemi skoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Seedorf doufám po sezóně zkončí

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborně. Doni má nulu, a Borriello gol. Fanta začala luxusně.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty kokso , výhra nad AC , Interom , Láziom , remíza s Juventusom, my si to fakt všetko vždy dosereme so slabými tímami .

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm tak Řím hrál hovno stejně jako před tím Juventus, ale oba nás porazily...Chtělo by to vymyslet dobrou taktiku na takové týmy, které se snaží něco uhrát a hrají kulové...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda... Ac bylo lepší, hra se mě líbila, ale chce to proměňovat ty šance...AS dalo jeden šťastný gól a vydrželi.... Prohru sme si dnes nezasloužili, ale jedem dál! FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dakujeme Roma !!! Snád zajtra porazíme Chievo,a Neapol s Laziom stratia....

Inak neviete kedy bude Inter dohrávať tie odložené zápasy ?

Reagovat
smazaný uživatel

naše obrana vymazala toho Zlatana úplně ze hry, takovejch ofsajdů bach ani na prstech nespočítal a to je mam všechny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hodncení druhýho poločasu...Řím hrál úplně to samý co první půly. A AC se nám přizpůsobily a nechali nás hrát naši hru. O přestávce sem si říkal, že jesli budou hrát jako první půly, bude jen otázka jesli to bude dva, nebo tři nula. Začala druhá půle a nastoupil úplně jiný tým, bez myšlenky, bez pohybu, hrozná díra mezi zálohou a útokem. Dělali stejnou chybu, jakou sme dělali my v prvním poločase,pozdě k nám přistupovali a nechali nás kombinovat. Ten gol byl vážně zázrak, Milán si nezasloužil prohrát(minimálně za první poločas ne) a my sme mohli být rádi za bod...Bohužel (nebo bohudík, záleží na úhlu pohledu) se hraje na goly. Oba týmy si zaslouží pro nezaujatého diváka asi nic moc fotbal, nám (fanouškům obou táborů) to přineslo spoustu emocí. Nezbývá než popřát krásné svátky

Reagovat
panca

pekny

Reagovat
smazaný uživatel

děkuji

Reagovat
Francesco Totti AS

druhá půle byla z našeho pohledu o trochu lepší než ta první...AC pak moc nakopávalo na Ibru kterého dneska porazil offside sytsém...gól byla pořádná klika ale hraje se na góly...AC si za dnešní výkon klidně vyhrát zasloužilo GRAZIE ROMA! krásný konec roku

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas celkem ještě šel, ten druhej už sme často nepochopitelně nechávali hrát AS. Bohužel měli i trochu štěstí. Seedorf už v létě musí vypadnout, ten hráč kurví co se dá. Nejvíc mě ale zklamal Borriello a ta jeho oslava gólu, tohle se proti svýmu týmu nedělá.

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož sem zrovna byl na záchodě, tak sem oslavu neviděl, co dělal?

Reagovat
smazaný uživatel

no nic zvláštního, vlastně oslava jako každá jiná s tim rozdílem, že jak píše AP7 je v AS na hostovačce a je to furt NÁŠ hráč, v podobný situaci se góly neslavěj

Reagovat
smazaný uživatel

ta oslava se mě taky nelíbila zatím je tam dokonce na hostovačce a toto

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se do Milána už nevrátí

Reagovat
smazaný uživatel

jen ať si tam zůstane...

Reagovat
Francesco Totti AS

mě se naopak zdálo, že se při té oslavě docela krotil....tak dát v 68. minutě gól taky bys vyletěl radostí

Reagovat
smazaný uživatel

kdybych dal gól svýmu týmu? Těžko..

ale ukázalo se, že Marco už je spíš říman, bohužel

Reagovat
panca

ja bych se prave radoval

Reagovat
smazaný uživatel

ja taky, naschval všem

Reagovat
panca

presne Me to vytaci neoslavovat tyhle goly to pak tihle hraci nemaj vubec hrat, kdyz jsou takovi charakterove...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem ho ve fantě posadil no, trucoval, že nehce hrát....

Reagovat
smazaný uživatel

Milan merda

Reagovat
lnterista

nedelej kokota ze sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

pozdě

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy mame ine priority..

Reagovat
Pinturicchio

Pojďme zakončit tenhle rok vítězstvím a stážením náskoku na tři body.

FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
homeles8

Reagovat
lnterista

to je o kolik

Reagovat
Pinturicchio

?

Reagovat
lnterista

no ta vase vyhra

Reagovat
Pinturicchio

Před chvílí jsem vstával a ani trochu Ti nerozumím . Ptáš se, o kolik vyhrajem? Jsme opravdu zmatený

Reagovat
lnterista

rikam ze ten vas zapas je jen otazkou o kolik

Reagovat
Pinturicchio

Ahaa . No uvidíme, hlavně ať to dopadne

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
homeles8

Snad ten záapas rozhodnem nejlépe už v první poločase, jestli nebude moci nastoupit Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem to původně dát pod diskusi u zápasu, ale je tam tolik sraček, že raději ne. To, co jsem chtěl udělat už po finále LM, totiž činím teď – na EF definitivně končím. Už zde ode mne nikdo nikdy neuvidí jedinej komentář.

Je to přirozené a logické vyústění, sám cítím, že už to bylo třeba udělat dávno. Jde o to, že mi to tady už nic nedává, web se za ta dlouhá léta, co sem chodím, dostal do asi největší sračky zatím. Diskuse, které mě zajímají jsou vlastně jen jedinou exhibicí Juventusu, pořád jen čtu hloupé spory mezi herbagem a jeho soupeři, musím se stydět za dementy typu Bennese a raději ignorovat ty neustálé debilní komentáře o Mourinhovi, Morattim atd.

Myslím, že za ta léta tady můžu odejít s čistým štítem, něco jsem tu zažil a hlavně - něco jsem tu za sebou zanechal. Mám na mysli těch tuším nějak 70 článků, jimiž jsem doufám alespoň někoho obohatil. Jsou mimochodem už dost dlouho napsány další, ale z podivných důvodů nevycházejí, asi v tom něco bude….

Odcházím taky proto, že už vlastně ani nemám co čekat. Inter za dobu, co jsem tu chodil, dokázal úplně všechno. Dožil jsem se něčeho, čemu bych před pár lety ani ve snu neuvěřil. Vyhráli jsme 5 trofejí za jedinej rok, to se v dějinách fotbalu nepovedlo takřka nikomu. Kromě toho jsme dokázali to, co jsem já hodně chtěl, a to je to, že jsme zase konečně přeskočili Milán v počtu Scudett a vrátili se tam, kam patříme.

Splnil se mi sen, viděl jsem Zanettiho s Ušatým pohárem nad hlavou, viděl jsem brečet Mourinha s Morattim a viděl jsem Sandra Mazzolu jak drží novej i starej nejcennější pohár. Mohl jsem vidět víc? Mrzí mě, že se tohoto nedožil dva velcí Interisti, Facchetti a Prisco, kterým bych to přál, ale bohužel.

Vzpomínám s nostalgií na oslavu 100 let klubu, kde byla v noci plná Meazza a Moratti na hřišti vítal všechny velké hráče minulosti. Tehdy na trávník chodili borci jako Corso, Jair, Sarti, Milani, ale i Baresi, Bergomi, Altobelli, Ferri, Baggio, Matthäus, Mazzola, Suárez, Rummenigge, Zenga a pak taky Gianfelice Facchetti za tátu Giacinta. Pak přišlo celé áčko, Zanetti, Iván Córdoba, Matrix… Nikdy by mě nenapadlo, že tito hráči skutečně dokážou to, čemu já jsem celý život věřil, ale nedoufal jsem, že se to povede. Javier jako kapitán skutečně dotáhnul Inter k největšímu úspěchu po 45 letech. Má blízko k překonání Bergomiho rekordu, a na to se já strašně těším. Vidíme La Grande Inter II.. To, co býval kdysi Picchi, byl letos Samuel, místo Bedina máme Cambiassa, místo Suáreze Sneijdera, místo Burgniche Maicona, místo Facchettiho Zanettiho a místo Mazzoly Milita. Místo Herrery byl Mourinho, jen Morattiové zůstali.

Massimo Moratti, od roku 1949 Interista, se dočkal toho, že jako první prezident všech dob napodobil otce a taky vyhrál ligu i Ligu mistrů (PMEZ). Ora e sempre Moratti Presidente.

Nezapomenu na onen slavný večer, kdy jsme na Bernabeu porazili Bayern a já jsem pak celou noc nespal a seděl u netu a sledoval přenos z oslav. Viděl jsem hráče slavit v letadle a Mourinha po zápase už v Miláně utěšovat Matrixe. Na to se nikdy nedá zapomenout. Vzpomínám na to, jak jsem po zápase s Bayernem zapnul mobil a měl desítky přijatých smsek a plno mailů a hovorů, všichni Interisti slavili a ačkoli jsem za tu noc provolal stovky korun, nepamatuju, že bych si s těmi lidmi něco řekl. Jen jsme prostě mlčeli do telefonu a nevěděli co říct. Rozuměli jsme si beze slov. To je nepopsatelný pocit, (skoro) každému bych přál to zažít…

Po těch letech tady děkuji všem přítomným, že jsem s nimi mohl diskutovat, že jsem se od nich dověděl něco nového a že jsem tu mohl strávit dlouhou dobu zábavy i rozčilování. Bohužel, jsem prostě moc radikální na to, abych tady pokračoval a byl přítomen tomu, jak se to celé obrací na neříkám co.

Někteří uživatelé tady chodí hodně dlouho a hlavně jim díky za všechny diskuse, zvláště těm, kterých si vážím nejen jako znalců, ale hlavně jako fanoušků. Páč já vždycky říkám, že není důležité, jak ten člověk danýmu klubu rozumí, ale jak jím žije. Může bejt někdo excelentní znalec řekněme Parmy, ale pakliže s tím klubem nežije a nedýchá pro něj, je to jen obyčejnej znalec, nic víc.

Proto jsou tady uživatelé, jichž si vážím nejvíc, a to jsou klubisti, kteří svýmu klubu rozumí a zároveň jím žijí. Namátkou vybírám yardu, mereho, Jakuba19, Migueliho, ale hlavně Kyslíka, kterej už tady bohužel není, ale kterej právě byl nejvzdělanějším fanouškem, jakýho jsem tu potkal. Díky všem Interistům, co tady chodí, za to, že bojujou za Inter, Jajinkovi, Interistovi, Lubošovi, Santonovi a spol.

Peppino Prisco jednou řekl, že v Miláně existují pouze dva kluby – Inter a Primavera Interu. A že Interistou jsi buď na vždy, nebo nikdy. Souhlasím, není pochyb. Já jsem rád, že jsem pro Inter za svůj život mohl udělat aspoň to, že jsem o něm psal a předal jeho velikost dál. Eterna squadra mia!

Jsem hrdý na to, že jsem byl na vlastní oči u toho, když Inter postupoval do finále Ligy mistrů, i na to, že jsem byl při tom, když jsme v Derby nezapomenutelně porazili Milán.

Vyhrát 5 trofejí za rok je sen, můžu oficiálně říct, že jsme nejlepším klubem celého světa. A to o sobě nikdo jiný dnes říct nemůže…

ORA E PER SEMPRE SOLO INTER!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WJWFCqW9Qrs

Reagovat
Tsigi

Měj se a někdy snad zas na pivu

Reagovat
homeles8

jo, díky tvojim článkům mě začala bavit Serie A

Reagovat
smazaný uživatel

U pár věci sem se teď fakt zasmal

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

grazie amico, tvoje články jsou skvělé a daly nám všem zase další pohled na některé události ... jak peprné diskuse a hádky, pře Juve x Inter a vše okolo, tak i diskuse na jiná témata a také Azzurri stály za to

Reagovat
lnterista

skoda no a jednoho bojovnika mene...mam pocit ze odchazis uplne zbytecne...muzes ostatni ignorovat a kecat jenom s Interistama. Ja s tvym rozhodnutim nesouhlasim ale jak chces je to tvuj zivot....mej se a Forza Inter

Reagovat
cresposuper

Drž sa človeče, snáď sa stretneme na San Sire.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady stojí za hovno, no. Toho plevelu je tady moc.

Reagovat
Alberto Aquilani

čau

Reagovat
smazaný uživatel

Budeš chybět chlape

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale dlhe

Reagovat
Alberto Aquilani

si to nebodaj čítal ?

Reagovat
smazaný uživatel

No nie,dal som si to do notepadu,premenoval na .mp3 a pocuval

Reagovat
Tomanatura

Snad se ještě uvidíme

Reagovat
Pinturicchio

Z jakého důvodu má chybět Alex? Bude alespon na lavičce, nevíte?

Reagovat
smazaný uživatel

má něco s kolenem, hrát nebude určitě Místo něj je tam Giannetti.

Reagovat
10

Alex není v nominaci, nataženej sval na pravý noze

Reagovat
Pinturicchio

10, Trew ; Díky. Sakra, sakra, tak snad bude co nejdřív OK. Dnes by nám Alex asi stejně moc nepomohl, v Chievu bude oraniště / ne moc kvalitní terén. Musíme to urvou silou / z nějaké standardky.

Reagovat
Pinturicchio

300. pro dnešní vítězství Juventusu.

Reagovat
FuckT

Napoli FTW !

Reagovat
Pipo123

FORZA LAZIO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

takže dneska out Radu, Brocchi, Floccari, Garrido, no už sa nám to sype pekne, treba ukázať že aj náhradníci majú kvalitu

Reagovat
Pinturicchio

Zase jsem nestihl sestavy. Hraje Floro za Udinese?

Reagovat
Pipo123

gooooooooooollllllll

Reagovat
terry

Ty vole, jsem to ani nestihl zapnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, sem si rikal, pustim si to od desate, az se rozehrajou...

Reagovat
Pipo123

Hernanes to je kurva hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Tak to se jdu asi radši dívat na TBBT.

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese moc hezky

Reagovat
Pipo123

ta lavá strana obrany je hrozná, jak tam neni Radu alebo Garrido tak konec, musí ten Ziegler príst, neni iná možnost

Reagovat
Pipo123

bože ten neger na lavo nech vypadne do prdele už

Reagovat
Pipo123

zatial dobrý futbal, hrači sa snažia hrat a hra má aj slušné tempo

Reagovat
Pipo123

Hernanes brvno

Reagovat
smazaný uživatel

Esi ten Hernanes nakonec neni dobrej fotbalista.

Reagovat
Pipo123

máš ho v tej sútaži ? robí ti body ? inak už mohlo padnút kludne aj 3-4 goly, snad bude takýchto pekných zápasov viac v Calciu

Reagovat
smazaný uživatel

Mám no Udine hraje pěkně, sympatickej fotbal Lazio ma perfektně sehrany brejky, taky dost hrozi. Udine zas dobře propracovanej přechod do utoku, kombinace, narazecky, kolmice.

Reagovat
Pipo123

presne, tak ten prechod do útoku je u nás dobrý, na to Reja zapracoval výborne, má na to hráčov, ale tá obrana tam sa bude musiet do budúcna posilovať to je jasné, Dias a Biava nie su najmladší

Reagovat
smazaný uživatel

7 na jednoho,a oni to nedajou, tak perfektně zajebanej brejk sem eště neviděl.

Reagovat
Pipo123

škoda že to mal Lichti a ne Zarate alebo Hernanes, ty by to dali

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to se jen tak nevidí

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pipo123

tak to bol protiútok 5 na 2 Lichti to zabil

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapu.

Reagovat
Pipo123

Pekný zápas zatial, hra má spád, stále sa niečo deje, Hernanes znova skvele, kludne sme mohli viest o dva goly a kludne aj prehrávať teším sa na druhá polčas. Hernanes best player

Reagovat
Pipo123

goooolllll BIAVA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podme Udine !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty centry z hloubi pole do vapna nejsou moc dobry řešení pro Lazio.

Reagovat
Pipo123

KOZAKKKKKK GO"LLLOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

Libooooooooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

Kozááák

Reagovat
smazaný uživatel

i když to byl podle opakovačky spíš vlastňák... Kozák se toho míče ani nedotkl

Reagovat
lnterista

to byl vlasak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Z posledniho pohledu to tak vypadalo, ale z předchozich to bylo vidět, že to dal zadkem halvy.

Reagovat
lnterista

no moc se neradoval tak asi vedel

Reagovat
smazaný uživatel

Prave ze se radoval ne?

Reagovat
lnterista

to bylo jen tak aby se nereklo...ja bych tak radil uplne jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu to nechaj, přeju mu to.

Reagovat
lnterista

taky...na livescore je Zapata

Reagovat
Pipo123

je pripísaný Kozakovi zatial

Reagovat
smazaný uživatel

livesport - Kozac

Reagovat
Pipo123

Reagovat
lnterista

tim lepe

Reagovat
lnterista

a jsou to sulini

Reagovat
Slejdy

Zapata myslim own, Kozak se radoval,ale vedel ze ho nedal,uvidime zitra

Reagovat
lnterista

Di Natale 3 zapasy banana

Reagovat
Pipo123

to je ono, zaslúžene vedenie, viac sme chceli v závere strelit gol ako Udine FORZA LAZIO, udržat treba

Reagovat
Pipo123

zasa velké nervy, ale body zostávajú doma až na tú obranu to bolo dobré znašej strany FORZA LAZIO !!!

Reagovat
mickey mouse

FORZA LAZIO! Až na obranu dobré. Kozák by možná mohl dostávat více šancí dostávat se do hry

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

pipo kupil si nakoniec to auto?

Reagovat
lnterista

to hriste je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

dobry pole no

Reagovat
cresposuper

Reagovat
cresposuper

FORZA CHIEVO!

Reagovat
smazaný uživatel

Juve nehraje bůhví jak kombinační fotbal takže by mu to nemělo dělat žádné veké problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavne za Chievo dokaze dat gol snad jen Pellissier.

Reagovat
FuckT

teraz mal Cavani lepsie reagovat

Reagovat
Pinturicchio

STORARI = BŮH

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Storari Fakt by si mohl Buffon vzít tu dovolenou...

Reagovat
lnterista

kua

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ale Giorgio zkoušel s tou nohou to by pískl snad všude...

Reagovat
FuckT

a teraz Dossena xD

Reagovat
Rssa

Juventini, kdo to je Giandonato??

Reagovat
SqueeZy

Manuel Giandonato, 19 let, odchovanec, prošel všemi mládežnickými repre, tohle by měl být jeho druhý start za A tým

Reagovat
Rssa

defenzivní záložník?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický středopolař.

Reagovat
FuckT

ten Dossena je tragicky omg

Reagovat
10

Sorensen výborně, kde se to v něm bere

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

jak jinak by asi mohl dát Fabio góla

Reagovat
smazaný uživatel

FABIOOOOOO !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Quagliarellaaaaaaaaaa!!!!!!!

Reagovat
10

jak jinak by asi mohl dát Fabio góla

Reagovat
M11

QUAGLIARELLAAAAAAA

Reagovat
DelPiero137

Krasa, 9 gol v sezone

Reagovat
Mr.Jindros

Sestřih těch gólů by nemusel být zlý.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím mě příjemně překvapuje moc sem mu nevěřil...

Reagovat
Pinturicchio

A druhý

Reagovat
Pinturicchio

Giando zatím taky

Reagovat
smazaný uživatel

400. per JUVE!!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filipow

401. pro AC Milán!

Reagovat
lnterista

Iliciiiiiiiiiiiiic

Reagovat
Pinturicchio

Tak Giando může poděkovat Grossovi.

Reagovat
10

tak tohle bylo hloupý, zároveň ale hodně přísný, v úrovni byl další bránící hráč a o jasnou šanci podle mě taky nešlo...

Reagovat
FuckT

Napoli 2 jake sance !!

Reagovat
10

řezník Granoche, snad nikoho nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Berlusconi: 'Cassano? Ronaldinho je lepší 'AC Milán je blízko k podpisu Antonio Cassano na volný-transfer, ale je tam jedna věc, která stojí v cestě Rossoneri - Real Chce € 5 m jako součást prodeje-na doložku. Tak jako tak, předseda Silvio Berlusconi, není příliš nadšený...

Reagovat
smazaný uživatel

to je čekaní na gol.. do hajzlu

Reagovat
Pinturicchio

Milooooooooooš

Reagovat
Rssa

Ten se vám teda povedl

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou věci po dvou deci

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci Krasice do tymu

Reagovat
Godwinson

Tak Chievo, vyrovnat.

Reagovat
Godwinson

To měl být gól.

Reagovat
Pinturicchio

Pííííííískej koneeec

Reagovat
smazaný uživatel

noo dobre jsme odešli

Reagovat
smazaný uživatel

ou, Maggio teď dostal pořádně naloženo

Reagovat
lnterista

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Godwinson

Parááda.

Reagovat
smazaný uživatel

Incredible !!!!!gool

Reagovat
smazaný uživatel

Pelli, ty draku

Reagovat
cresposuper

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

... cekali jsem na gol a dockali jsem se... gratuluju

Reagovat
Tomanatura

GÓL, jó Pellissierrrrr

Reagovat
smazaný uživatel

to snad neni pravda - CAVAAAAAAAAAAAAAAAANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
FuckT

Cavaaaaaniiiii !!!! 93 mjinuta Napoli gooool !!! :D:D

Reagovat
Pinturicchio

Chievo tam dobrou minutu a půl skáče a on to nechá jen na ty čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani

Maccarone táhni!!!

Reagovat
Slejdy

asi tak

Reagovat
10

darovaný body, znovu ...a Neapol 1:0

Reagovat
SqueeZy

klasika... nemam slov...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nereaguj na mě, děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Je to verejna diskusia,tak musis pocitat s nejakym komentom.

Ale uvidim co sa da robit.

Reagovat
Pinturicchio

Proč se chováš jako debilní, po pozornosti lačné hovado? Je to z Tvé strany jen pitomá a naprosto zbytečná póza, jelikož z vlastní zkušenosti vím, že se umíš bavit naprosto normálně.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak som sa potesil ze hlavny konkurent nevyhral,to uz ani to nemozem?

Asi sa odhodim ako robco a toto je moj posledny koment na ef.

Nie,vtipkujem,jasne ze si tu s vami este rad pokecam,nebojte sa

Reagovat
Pinturicchio

Ale těšit se klidně těš, to Ti nikdo nebere. Jde mi o formu, ne o obsah.

Reagovat
Pinturicchio

Neapol až už jde fakt do hajzlu. Tyhle góly v nastavení už mě pěkně serou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nevíš jak mě taky sere prohrát zápas kde soupeř hraje kulový...

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol zase gol v nastavení omg

Reagovat
lnterista

panco ty haluzaku

Reagovat
panca

ale na tebe mii to stejne stacit nebude

Reagovat
lnterista

jak to?

Reagovat
smazaný uživatel

Som to spočítal a zaťial to vyzerá takto:

sansiro (72,5) 2 /komplet/

Miccoli (39,5 ) 0 /Palombo,Palladino,Toni,Pazzini/

Interista (30,5) 0 /J.Cesar,Ziegler,Lucio,Sneijder,Stankovic,Milito,Eto/

panca (51,5) 0 /Kroldrup,Vargas,Cambiasso/

Alberto Aquilani (65,5) 0 /Ranocchia,Mutu/

Pinturicchio (46,5) 0 /Dainelli,Gastaldello/

sansiro ma výhru skoro istú,jedine ak by v Janove padali góly by som mohol vybojovať aspoň remízu.Alberto na 99,999% ďalšia výhra,Pinturicchiovi zlyhal útok/Di Vaio a Crespo po 5b,Del Piero ani Floro Flores nehrali takže 0/.v poslednom zápase to je ešte otvorené

Reagovat
Pinturicchio

Strašné.

Reagovat
lnterista

no ja jen doufam...ze dalsi zapas interu budou dohravky...oni jsou schopni poslat ligu dal a Etakovi naparit ten trest na dalsi nasledujici zapasy s Neapoli atd....to znamena nejakejch 5zapasu bez Etaka...fakt parada

Reagovat
Pipo123

tak toto sú závery, minulé kolo my, teraz zasa štastie pre nás a smola pre juve + gol Napoli, fakt sranda

Reagovat
terry

Chievo pěkně.

Jinak Neapol je neuvěřitelná, už potřetí v posledních čtyřech zápasech rozhodla v poslední sekundě.

Reagovat
lnterista

haluzaci no

Reagovat
Pinturicchio

A ještě to musel být Cavani, takže bod pro Alberta do Fanty.

Reagovat
lnterista

co mam rikat ja Pelli a ten s tema vlasama

Reagovat
Pinturicchio

Ale ne, že bych to nečekal - vidím poločasový výsledek, a už tam mi bylo, přísahám Bohu, jasné, že dá Cavani v 90'

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ten gól proti Bukurešti byl zázrak, tak teda nevim, co bylo tohle...

no comment, akorát bych se opakoval

Reagovat
mastakillah

Cavani je bůh hráč s nejlepší formou v Itálii ..

Reagovat
cresposuper

Cavani

Reagovat
FuckT

ten Neapol asi nevie dat gol do 90 min :D ale dobre je,ze ani dostat XD

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani do Juve

Reagovat
Pinturicchio

Tak dneska nás od vítězství dělilo asi 20-30 cm při Milošově sólu. Veliká, převeliká škoda, ale od toho vyloučení jsme si o to vyrovnání koledovali, bohužel. Z druhého místa rázem čtvrté.

Forza Juve !

Reagovat
Pipo123

štvrté miesto, ale tento rok je liga neskutočne vyrovnaná, + vaša forma, ten boj o titul bude u vás jasný ak príde ešte nejaké meno do útoku čo bude dávať pravidelne goly, na tom asi trpíte

Reagovat
Pinturicchio

To není jen útok, u nás mají obrovské množství šancí záložníci, ti bohužel v šancích, až na Miloše, snad, pravidelně selhávají. Útočníci dřou pro tým.

Reagovat
lnterista

rikam...zlepsi efektiviku a bude top hrac...ale ten sprint byl luxus no...nemel brusle?

Reagovat
Pinturicchio

Zapnul trojité turbo. . Neskutečný sprint, hlavně ten druhý hráč Chieva, co na něj měl dobrých pár metrů, a Miloš kolem něj prosvištěl jak rychlovlak.

Reagovat
Pipo123

tak ono to, ale aj brat treba z inej stranky, ten tým zažíva prestavbu, popravde ? neveril som že sa vám bude tak dariť po obmene tolko kvalittných hračov, no uvidíme kde sa zastavíte

Reagovat
Pinturicchio

To jo, prakticky nikdo nám nevěřil, o to víc mě ty ztráty mrzí. Dva body nejsou tak hrozné, pět na AC taky ne. Bude to ještě zajímavé, doufám.

Reagovat
10

+ tutovka Iaquinty, to se prostě musí dávat...o tom konci radši ani nebudu mluvit, místo toho, abysme to v klidu dohráli na půlce Chieva, tak se míč dostane až ke Storarimu, kterej neměl jinou možnost, než odevzdat...

Reagovat
Pinturicchio

Marca je mi líto. Jo, na tu jsem zapoměl, tu sem viděl jen z opakovačky. Nechápu to, hráči tam na to "udržovací bago" byli, Momo daleko od hřiště. Je to škoda, ty remízy nás obrovsky sráží. Mít takovou zprdele kliku, jako Neapol, tak jsem o pět bodů první ( počítal jsem to )

Reagovat
FuckT

Neapol nema ani stastie ...teda ma ale v tom,ze maju Hamsika a Cavanniho,ktori hraju za cely team XD

Reagovat
smazaný uživatel

pokud to bereš tak, že jste jediný tým v lize, který smolně ztrácí, pak ano..., jinak by se moh na něco takového odvolat kde kdo. my například na ztracených 6 bodů s váma a Římem.

Reagovat
Pinturicchio

Neberu a nevím, jak jsi na to přišel ( + odpověd "10" )

Reagovat
smazaný uživatel

přišel jsem na to tak, že sis spočítal vaše ztráty, čímž jste se posunuli do čela o 5 bodů. předpokládám, že ztráty ostatních týmů jsi tudíž ignoroval. že jde o nadsázku chápu, jen jsem to rozvinul...

Reagovat
Pinturicchio

Přesně tak, jde / šlo o nadsázku. Je mi jasné, že i ostatní týmy dostávají góly v posledních minutách, nebo je naopak vstřelí. My si na nedostatek štěstí letos taky nemůžeme stěžovat - spíš na tu naši neefektivnost v zakončení, ale za to si můžeme jen sami.

Reagovat
10

ani u Neapole, ani u nás to většinou není o štěstí...dneska jsme udělali až moc chyb

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, však proto ti smajlíci . U Neapole jsem spíš myslel, že to až podezřele často rozhodujou v nastavení, jejich zápasy nesleduju - takže je určitě klidně možné, že ta vítězství jsou zasloužená. Dneska jsem si to "prohráli" sami, bohužel.

Reagovat
mickey mouse

Na Neapol už nikdy nevsadím = šup do black listu

Reagovat
FuckT

diky tomuto nechapem,jak moze niekto nenavidiet Taliansku ligu ...zapasy su vyrovnane,posledny team dokaze potrapit 2,3 ...v Spanielskej lige napr posledny team dokaze dostat akurat 9:0 ...a 3 team dostane od RM alebo Barcy tak 4:0 XD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

FORZA CALCIO

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani a Hamsik do ManU Jinak Neapol je neskutecne sympatickej tym

Reagovat
FuckT

presne tak ...hraju so srdcom ...a maju aj sympatickeho prezidenta ...ked proti Janovu rozhodli v 93 min tak tam ho skoro ostatny udupali a on skakal,tesil sa jak dabel ...tomu hovorim sympaticke vedenie XD

btw kazdy trener hovori,ze vyhra ziskana v nastavenom case oda teamu velke sebavedomie ...ptm Neapol uz to ma tripple XD

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě no

Reagovat
cresposuper

FORZA INTER! FORZA CALCIO!

Reagovat
Francesco Totti AS

Chievo Neapol

Reagovat
Slejdy

Sampdoria odlozeno

Reagovat
terry

Ty vole, to snad né! A já se tak těšil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele