Serie A - preview 16. kola

14.12.2013, 08:51, aktualizováno 16.12.2013, 08:53
Previews
Šestnácté kolo italské ligy nabízí atraktivní tečku v podobě utkání AC Milán proti AS Řím. Domácí mají v Serii A co napravovat, jejich bodový zisk momentálně nestačí ani na umístění v horní polovině tabulky. Hosté zatím ani jednou neprohráli a drží druhou pozici za Juventusem.
AC Milán - AS Řím  (pondělí 20:45)
Největší šlágr tohoto kola si v Itálii schovali až na dnešek. Stále neporažený AS Řím se totiž představí na San Siru, kde bude jeho soupeřem AC Milán. Vlci si potřebují z milánského svatostánku odvést tři body, aby udrželi kontakt s vedoucím Juventusem. To Rossoneri sice mají dávno po titulu, ale body potřebují snad ještě nutněji, aby se zapojili do bojů o evropské poháry.

AC Milán stále nemůže najít ideální herní tempo a patřičnou pohodu. Po výhrách na Catanii a v Celtic Parku nad Celtikem se zdálo, že se tým konečně zvedne a další výhrou v Livornu se opět posune o něco výše v tabulce. Jenomže Milán na půdě nováčka opět vyhořel. V zápse sice brzy vedl, celkově byl ale horším týmem a nakonec byl po obratu Livorna rád, že alespoň v závěru srovnal na 2:2. Vydolovaný bod je ale i tak velmi málo. Současná ztráta na první místo dělala před tímto kolem ohomných dvaadvacet bodů.

Jedinou radostí současného Milána je alespoň postup mezi šestnáctku nejlepších týmů v Lize mistrů. AC je navíc jediným zástupcem italského fotbalu kterému se to povedlo. Stačilo ale málo, aby i Rossoneri zamířili jen do Evropské ligy. V rozhodujícím zápase s Ajaxem remizovali 0:0, ale převážnou část zápasu hráli bez vyloučeného kapitána Montoliva. Nizozemský celek pak zahazoval jednu šanci za druhou a měl i dost smůly.

Rossoneri se teď představí doma proti silnému Římu, který ještě neochutnal hořkost porážky. Navíc po návratu Tottiho opět přesedlal na vítěznou vlnu.

"Totti sice může mít 37 let, ale i tak ho budeme muset velmi bedlivě sledovat a dávat si na něj pozor. Je příkladem pro všechny mladé hráče, jak se stát velkým hráčem. Byl bych raději, kdyby zítra nehrál, protože je katalyzátorem jejich fotbalu a zvyšuje úroveň kvality celého týmu," nešetřil chválou na ikonu Vlků trenér Massimiliano Allegri.

Skvěle do letošní sezony vstoupili fotbalisté AS Řím, kteří ale po vytvoření nového rekordu Serie A poněkud polevili. Neporazitelnost Giallorosi sice stále trvá, ale místo vyhřívání se na první pozici musejí Vlci koukat na záda Juventusu, který si před nima po včerejšku vytvořil už šestibodový náskok. Výhodou hostů je, že se jich letos netýká pohárová Evropa. Římští tifosi by se rádi po hubených letech opět vrátili do pohárové Evropy a pod Garciovým vedením jsou tomu hodně blízko.

Vzhledem k výsledkům bude AS favoritem. Na milánském stadionu letos už triumfoval, Inter smáznul 3:0 a o něco podobného se pokusí i proti AC.

"Každý ví, že AC Milán má hráče nejvyššího kalibru. Nemůžete postoupit ze své skupiny Ligy mistrů, jestliže nemáte ve svém týmu silné hráče. Jsou talentovaní, musíme být opatrní. Jedeme si tam pro tři body. Bude to těžké, ale je to náš cíl,"
prohlásil Rudi Garcia.

Allegrimu se opět zranil El Shaarawy a dobře to nevypadá ani s Birsou a Abatem. V útoku by tak měl dostat prostor Matri a pochopitelně Mario Balotelli. Římanů bude scházet potrestaný Miralem Pjanič a také zraněný Marco Borriello, pro kterého to jinak mohl být pikantní zápas.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Mexes, Zapata, Emanuelson - Montolivo, De Jong, Muntari - Kaká - Balotelli, Matri
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castan, Dodo - Bradley, Strootman, De Rossi - Florenzi, Gervinho, Totti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Fotbalisté Parmy trápí jednoho favorita za druhým a v zápase s Cagliari chtějí na dobrou formu navázat. Donadoniho svěřenci nic jiného než tři body neberou, zvláště když Cagliari venku letos ještě nezvítězilo.

Čtyři utkání je Parma neporažena a vzhledem k těžkému losu jde o velký úspěch. Gialloblu nejprve remizovali s Laziem, poté porazili Neapol, remizovali s Boloňou a nakonec i s Interem Milán. Vítězství slavili také proti Varese v rámci domácího poháru.

Domácí ale čekají na velký úspěch již několik let a vzhledem ke špatnému začátku letošní sezony to na veleúspěšný ročník stále nevypadá. Donadoniho svěřenci nasbírali prozatímních osmnáct bodů a na páté místo zaručující Evropskou ligu ztrácejí devět bodů.

Stejnou bilanci čtyř zápasů bez porážky má na svém kontě i Cagliari. Sardiňané naposledy porazili těsně Janov 2:1 a v tabulce poskočili na jedenácté místo. Cílem Cagliari rozhodně nejsou evropské poháry, ovšem Lopezův tým by rád obsadil pozici v horní polovině tabulky. Cagliari může těžit zejména z domácího prostředí, venku se naopak Sardiňanům vůbec nedaří. Společně s Catanií a Laziem venku ještě nevyhrálo.

Gialloblu tentokráte budou bez Pavariniho, Galloppy, Gargana a Parola. Opory základní sestavy bude postrádat i Cagliari. Mimo jsou Ibarbo a Pinilla, suspendovaný je Conti.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Acquah, Marchionni, Munari - Biabiany, Cassano, Sansone
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Nainggollan, Ekdal - Cossu - Sau, Nené
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Turín FC  (neděle 15:00)
Zebry mají co napravovat, protože nedávná série zápasů bez výhry mrzí fanoušky ještě teď. Jak jinak je potěšit, než zvítězit nad hosty z Turína? Ani tomu se příliš nedaří, čehož by mohli Guidolinovi svěřenci využít.

Udinese se rozhodně nepohybuje na příčkách, které byly fanouškům slíbeny. Bývalý adept na poháry, tým kolem kapitána Antonia Di Nataleho, se již delší dobu nedokáže vrátit na přední příčky a nyní se dokonce nachází pouhé čtyři body od pásma sestupu! Zabere proti hostům z Turína?

Udinese často, bohužel, slouží spíše jako továrna na talenty, z jejichž prodeje profituje. To je ale trend, který jej právě stál evropské poháry, protože kromě zkušeného lídra Di Nataleho klub rozprodává své největší hvězdy se železnou pravidelností. Sázka pouze na mladé dorostence či talenty z Jižní Ameriky se zatím Udinese nevyplácí tak, jak vedení možná čekalo a vypadá to, že Zebrám pomalu dochází dech. Boj o případné poháry ale stále není ztracen a Udinese by určitě nemělo být odepisováno. Pokud však tým nemůže spoléhat na zraněného Di Nataleho, bývá poloviční. Teď se populární "Toto" vrací do základu, takže by se domácí fanoušci mohli dočkat příjemného duelu s Granatou.

Na špatné série si fanoušci Zeber museli zvyknout, o čemž hovoří pouze tři vyhraná utkání z devíti domácích zápasů! Nicméně, poslední týdny alespoň trochu dodávají optimismus do srdcí fanoušků - zmiňme například povedené utkání s Juventusem Turín, ve kterém přišlo Udinese o bod až v závěru utkání kvůli gólu Fernanda Llorenteho. A poslední utkání? Neapol možná na domácím stadionu vedla ještě v poločase, ale nakonec se body dělily. Ve skvělém zápase padlo šest branek, po třech na každé straně. Do týmu se navíc vrací kapitán a střelec Di Natale, který by mohl své spoluhráče motivovat k lepším výkonům.

Turín prožívá trochu odlišný příběh. Jeho sedmá pozice těší fanoušky, kteří navíc v posledním kole mohli slavit všechny tři body. A proti Laziu Řím se něco podobného jistě cení dvojnásob. V kádru trenéra Giampiera Ventury navíc figuruje Alessio Cerci, velký to aspirant na finální výběr reprezentačního bosse Cesareho Prandelliho. Osmigólový útočník se těší přízni fanoušků a chtěl by dalšími trefami dopomoci svému týmu k porušení "prokletí města Udine". V něm totiž Turín nevyhrál již dlouhých 34 let! Podaří se Venturovým svěřencům navázat na minulý úspěch proti Laziu, nebo se Udinese vzchopí a na Stadio Friuli zvítězí?
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Naldo, Danilo, Heurtaux - Basta, Allan, Lazzari, Gabriel Silva - Pereyra, Bruno Fernandes - Di Natale
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Darmian, Glik, Moretti - Basha, Vives, Farnerud, Pasquale - El Kaddouri - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - AS Livorno  (neděle 15:00)
Trápící se Lazio se pokusí výsledkově zvednout v domácím utkání proti Livornu. Biancocelesti sice ve čtvrtek potvrdili postup do další fáze Evropské ligy, ale jejich situace v domácí soutěži je žalostná. Problémy má i Livorno, které je na sestupovém osmnáctém místě.

Římský celek ve čtvrtek remizoval 0:0 s Trabzonsporem a ve skupině Evropské ligy skončil na druhém postupovém místě. Petkovičovi svěřenci tak splnili základní cíl evropských pohárů, ovšem doma se jim zatím hrubě nedaří. Po porážce v Turíně s místním FC spadli Biancocelesti už na dvanácté místo a od sestupu je dělí pouhé čtyři body. Trenér Vladimir Petkovič je pod palbou kritiky a jeho odvolání zatím brání jen úspěšná pouť Evropskou ligou.

Příliš se nedaří ani Livornu, které se krčí na osmnáctém místě. Nováček Serie A sice naposledy remizoval 2:2 s AC Milán, ale celkově nevyhrál už čtyři zápasy v řadě. Přerušit nejen čtyřzápasové čekání na vítězství, ale také přerušit nelichotivou bilanci s římským Laziem se hráči Livorna pokusí v nedělním odpoledne. Livorno nedokázalo domácí porazit více než osm let!

Lazio se bude muset obejít bez svého kapitána Mauriho, který je dlouhodobě potrestán za korupci. Zranění pak do hry nepustí Gonzaleze a Pereirinhu. Zcela kompletní nebude ani Livorno. Nováček má na marodce Bottu a Picciniho. De Lucia si odpykává karetní trest.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Dias, Cana, Radu - Onazi, Biglia, Hernanes, Candreva - Klose, Lulič
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Schiatterella, Coda, Emerson, Ceccherini - Mbaye, Luci, Biagianti, Duncan, Siligardi - Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Grifové doma přivítají Atalantu a budou chtít odstartovat novou sérii bez porážky a také bránit osmou pozici před dotírajícím Milánem. Atalanta je zatím třináctá.

Janov v minulém kole přišel o několikazápasovou sérii bez porážky, když prohrál poněkud smolně na hřišti Cagliari 2:1. Sardiňané otočili skóre dvěma brankami, které vstřelil Marco Sau až v samotném závěru. Každopádně s prozatimní situací mohou být v Janově spokojeni, zvláště když to srovnáme s minulými sezonami. Grifové jsou zatím osmí, ale na záda jim dýchají takové týmy jako AC Milán, Parma nebo Lazio Řím.

Atalanta po postupu do dalšího kola Coppa Italia přivítala Hellas Verona a bohužel venku prohrála 1:2. Propadla se tak na třinácté místo, ale svěřenci trenéra Colantuona stále věří, že se do první desítky dostanou. Ztráta na desáté místo totiž činí pouze jeden bod. Prioritou je pak samozřejmě co nejrychlejší záchrana.

Janov se musí obejít bez Ze Eduarda, Portanovy, Kucky, Santany a Manfrediniho. Na druhé straně barikády budpou zase scházet Yepes, Raimondi, Bellini a suspendovaný Cazzola.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Gamberini, Marchese - Vršaljko, Biondini, Matuzalem, Bertolacci, Antonelli - Gilardino, Calaió
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Scaloni, Canini, Lucchini, Brivio - Brienza, Carmona, Cigarini, Kone - Moralez, Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - Bologna FC  (neděle 15:00)
Montellova družina si opravdu může stěžovat na náročný program, neboť ji v týdnu čekal těžký duel s Dněprem. Utkání Evropské ligy ale Fialky zvládly na výbornou a teď se chtějí vrhnout zpět na Serii A. V ní do Toskánska zavítá Bologna. Felsinei se poslední dobou nedaří a bojují v pásmu sestupu.

Fiorentině se nedaří dlouhodobě udržet si přední příčky, protože se jí do cesty kromě zranění pletou také občasné výpadky formy. Přesto se zatím sezona dá považovat za úspěšnou - může za to především dobrý vstup do Evropské ligy a následná kvalifikace do vyřazovacích boj. Případné peníze, úspěchy i prestiž by mohly Fiorentině přidat na ambiciózním projektu (v Itálii velmi oblíbené slovo), kterým je renesance klubového fotbalu a postupně možná evropské výsluní. To chce ale čas a především ustálení formy. Právě díky tomu zatím Juventus potvrzuje roli italské jedničky. Povede se Montellovi nalézt cestu k triumfům v evropských pohárech?

Do té doby ale ještě čeká toskánský celek mnoho práce. Další krok směrem vpřed by mohla Viola udělat v neděli odpoledne, když se v "tradičním" čase střetne s Felsinei. Potvrdí dobrou formu a odčiní prohru s AS Řím, nebo se na stadionu Artemia Franchiho zrodí překvapení? Osobně bych si vsadil na to první. Přece jen, v posledních pěti zápasech má Bologna na svém kontě pouhé dva body, což je daleko za očekáváním. Pioliho práce se tak zdá ve značném ohrožení a pomyslnou stoličku pod ním může značně rozkymácet právě Fiorentina. Ta má ve svém kádru taková jména jako Borja Valero či Giuseppe Rossi. Především italský útočník gólově táhne celý tým a to je vidět také z počtu vstřelených branek - po patnácti zápasech se Pepito dostal již na číslo dvanáct.

Fialky nepotkalo právě množství štěstí, neboť v posledním utkání Serie A si nedokázaly poradit s AS Řím. Pro mnohé bývalé hráče klubu z hlavního města, kteří dnes oblékají dres toskánského celku (a to včetně trenéra Montelly nebo dalších členů vedení) to bylo jistě zklamání. Naopak AS mohlo slavit, protože se po dlouhém zranění na hřišti objevil Mattia Destro a hned skóroval. Přesto se nedá říct, že by Fiorentina za svým soupeřem příliš zaostávala - naopak mu byla velice vyrovnaným soupeřem. Kdyby se utkání v konečné části nezlomilo ve prospěch domácího týmu, nikdo by se asi příliš divit nemohl. Teď ale Viola musí zapomenout na špatné zprávy posledního kola a zaměřit se na Bolognu.

Podle statistik by měla být jasným favoritem, ale právě u těchto utkání hrozí faktor podcenění. Bologna sídlí na předposledním místě, za celou dobu zatím získala pouze dvanáct bodů. Největší slabinou Pioliho týmu se zdá být nedostatek gólových střelců, o čemž svědčí opět statistiky - šestnáct vstřelených branek v patnácti utkáních. Přesto se situace nemusí jevit zase tak černě, protože Bologna ztrácí na nesestupové příčky pouhé dva body. Získá nějaké z nich v utkání s Fialkami? Do otevření přestupového okna, které se zdá být jedinou možností, jak změnit nepříznivou bilanci, ještě zbývá dost času. Dobrou zprávou pro Felsinei je návrat záložníka Diega Laxalta. Trenér Stefano Pioli by měl opět změnit rozestavení a využít čtyř obránců, protože předešlá taktika se tříčlennou obrannou linií proti Juventusu k úspěchu nevedla.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Gonzalo Rodriguez, Savić, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Borja Valero - Cuadrado, Rossi, Vargas
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Garics, Antonsson, Natali, Morleo - Pazienza, Khrin - Kone, Diamanti, Laxalt - Cristaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Velmi dobrou formou se mohou pyšnit fotbalisté Chieva a Sampdorie. Přitom oba týmy bojují o záchranu a v tabulce jim patří patnácté, respektive šestnácté místo.

Chievo se po velmi špatném startu rozehrálo ke skvělým výkonům a momentálně okupuje příčku, která znamená Serii A i pro příští rok. Fly Donkeys jsou sice stále ve stínu městského rivala, nováčka Hellasu Verona, ale právě vzájemný souboj jinak zkušenějšímu celku výrazně pomohl. Nejtěsnější výhrou nad Hellasem odstartovali Fly Donkeys tří zápasovou šňůru bez ztráty kytičky. K tomu ještě zvládli zápas italského poháru s Regginou (4:1).

Na výbornou formu budou chtít svěřenci trenéra Coriniho pochopitelně navázat, ale čeká je stejně dobrý soupeř, kterému se rovněž daří. Sampdoria se výsledkově zvedla a velmi ji pomohla změna trenéra. Siniša Mihajlovič zatím odvádí přesně to, co se od něj očekávalo. Blucerchiatti pod jeho vedením ještě neprohráli, remizovali s Laziem i Interem a porazili Hellas (Coppa Italia) a Catanii.

Sampdoria je na tom co se týče vzájemných zápasů o něco lépe. Pravidlem také bývá, že v těchto zápase nepadá příliš mnoho branek.

Trenér Eugenio Corini se musí vypořádat s absencemi Calella, Claitona a vykartovaného Dramého. Jeho trenérský protějšek Siniša Mihajlovič zase musí řešit náhradu za Castelliniho s Costou.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Dainelli, Cesar, Pamič - Radovanovič, L.Rigoni, Hetemaj - Estigarribia, Théréau, Paloschi
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Regini - Palombo, Obiang - Gabbiadini, Krstičič, Soriano - Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.00 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - US Sassuolo  (neděle 18:30)
Stará dáma nezvládla klíčový duel s tureckým Galatasarayem a i když patřila k jednomu z hlavních favoritů na celkové prvenství v Lize mistrů, nakonec se se soutěží loučí. Jak tým trenéra Antonia Conteho zareaguje? Turín navštíví Sassuolo, v jehož kádru je několik bývalých či budoucích hráčů Juve.

Bolestivá ztráta s Turky musí Juventus mrzet o to víc, že slavnému klubu přinesla šokující vypadnutí z milionářské soutěže. I když se domácí tým pod vedením trenéra Manciniho notně zlepšil, přece jen byla návštěva z Itálie mírným favoritem. Velkým problémem byl především stav hřiště, které ani přes odložení zápasu neodpovídalo evropským standardům. Oba trenéři se shodli, že na podobném trávníků, který byl z větší části přímo zasypán sněhem, se hrát kvalitní fotbal zkrátka nedá. Teď ale Staré dámě zbývá jen jedna věc - odložit výčitky a přestat se rmoutit ohledně minulých ran. Serie A je totiž úplně jiná soutěž. A v ní Stará dáma neomezeně kraluje.

Po trochu pomalejším startu Juventus opět začal drtit soupeře a vzal si od AS Řím zpět první místo. Prokazuje tím, že dlouhodobě patří na samotný vrchol italské kopané, což se jeho fanouškům po roce stráveném až ve druhé lize jistě zdá jako zadostiučinění. Ke gólům Juventusu pomáhá také střelecká dvojice v podání Carlose Téveze a Fernanda Llorenteho. Zejména druhý jmenovaný se po sezoně na lavičce Bilbaa znovu dostal do formy a daří se mu střílet důležité branky. V devadesáté minutě například rozhodl o těsné výhře nad Udinese.

K úspěchům Juventusu přispívá také velice dobře organizovaná defenzíva, kterou má již velmi dlouho na starosti zkušený Gianluigi Buffon. Pokud počítáme pouze ligová střetnutí, udržel čisté konto již více než šest set minut, když si připsal sedm čistých kont v řadě. Problémem by mohlo být složení záložní formace Juve, protože Claudio Marchisio dosáhl určeného počtu karet, Andrea Pirlo je stále zraněn a navíc je mimo Simone Pepe. Ani Sassuolo však nebude kompletní. Chybí mu například talisman Domenico Berardi (hráč spoluvlastněný právě Juventusem, kterému je zároveň předpovídána skvělá budoucnost). Kromě něj nemůže do zápasu zasáhnout ani zraněné duo Emanuele Terranova - Aladje Gomes.

Původně se toto utkání mělo hrát v sobotu, ale z důvodů sněhové kalamity v Istanbulu muselo být také odloženo. Bude se jednat o vůbec první soutěžní utkání mezi dvěma týmy. Sassuolo zatím převážně platí nováčkovskou daň. To se potvrdilo také v minulém utkání proti Chievu Verona. Od konce října se Neroverdi celkem dařilo sbírat potřebné body, ale Cyril Théréau svou brankou rozhodl utkání ve prospěch Mussi volanti. To znamená, že se tým trenéra Eusebia Di Francesca nachází pouze bod a jedinou příčku nad sestupovou zónou. Napraví mu reputaci alespoň druhý velký talent s příjmením Zaza na dresu? Ten spolu s Berardim nastřílel již dvanáct branek z celkových sedmnácti.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Asamoah, Peluso - Tévez, Quagliarella
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Bianco, Rossini - Gazzola, Magnanelli, Marrone, Longhi - Missiroli, Floro Flores, Zaza
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 7.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Inter Milán  (neděle 20:45)
Walter Mazzari se po dlouhé době vrací pod Vesuv, aby se domácímu týmu postavil v roli oponenta. Fanoušci Neapole na svého bývalého trenéra nezapomněli, takže se dá očekávat napjatá atmosféra.

Neapol prožila velmi složitý týden. Nejprve v divokém zápase remizovala se Zebrami z Udinese, poté ji čekalo náročné utkání s londýnským Arsenalem. Italové potřebovali zvítězit alespoň o tři branky, aby se mohli zúčastnit jarních bojů Ligy mistrů. Díky brankám Gonzala Higuaína a Josého Callejóna sice zvítězila, na postup jí ale tři body nestačily. Zklamání v týmu trenéra Rafaela Beníteze byl evidentní, přesto se jím ale jeho tým nemůže dlouho trápit. V neděli večer jej čeká další důležité utkání.

Do velmi známého prostředí se totiž vrací Walter Mazzarri. Nyní již trenér Interu Milán bude chtít obrat staré známé o tři body. Ty by mu mohly pomoci k postupu v tabulce - před Interem Milán se nachází právě třetí Neapol. Ztráta na vedoucí Juventus Turín však ukazuje mnohem větší rozdíl mezi kvalitami obou celků. Milánský tým ztrácí dokonce dvanáct bodů. Alespoň část z nich by chtěl získat právě na stadiónu San Paolo. I když má hostující tým výhodu menšího zápasového zatížení, nečeká jej vůbec nic snadného. Neapol prohrála naposledy na konci listopadu, když ji nejprve porazil mistrovský Juventus, poté si tři body odvezla také Parma. Jediná branka Antonia Cassana rozhodla o tom, že si Ducali odvezli tři body.

Svým bývalým svěřencům se postaví také trenér Rafael Benítez, který Inter krátkou dobu neúspěšně vedl. Inter Milán má v poslední době problémy se zakončením, což vedlo ke čtyřem remízám v šesti prvoligových utkáních. Trenér Mazzarri, který je znám především disciplínou a výborně organizovanou hrou, se dlouho musel obejít bez dvojice útočníků Maura Icardiho a Diega Milita. Dobrou zprávou pro všechny fanoušky Nerazzurri by mohl být zdravotní stav této dvojice, protože oba dva by měli být přepraveni usednout alespoň na lavičku. Kromě nich se do zápasového rytmu opět zapojí také Yuto Nagatomo, jehož zdravotní forma dosáhla soutěžní úrovně. Mezi zraněnými nadále zůstává argentinský stoper Walter Samuel.

Mnozí lidé možná budou očekávat, s jakou přijdou fanoušci Neapole na adresu uznávaného a dříve oblíbeného Mazzarriho. Malou radu jim dává Rafael Benítez, který vzkazuje: "Ignorujte ho. Kdybych byl fanouškem Neapole, mojí jedinou starostí by bylo podporování Neapole. Čeká nás velmi náročné utkání, takže pokud fanoušci přijdou, mohli by nám úlohu zjednodušit povzbuzováním. Ostatně, pokud se opět dostaneme do Ligy mistrů, velká zásluha bude patřit také trenéru Mazzarrimu, který v minulé sezoně odvedl skvělou práci. Co se týče Neapole, očekávám od hráčů stejné nasazení jako proti Arsenalu. Výhra nám bohužel nestačila, ale s předvedenou hrou jsem maximálně spokojen. Není jednoduché zvládat Serii A i Ligu mistrů zároveň, ale jsme profesionálové a musíme si s tím umět poradit," dodává zkušený stratég.

To trenér Benítez musí přemýšlet o trochu víc, když bude skládat základní sestavu. Španělský trenér se bude muset obejít bez Slováka Marka Hamšíka. Gonzala Higuaína bude mimo jiné podporovat jeden z dvojice Dries Mertens - Lorenzo Insigne. Inter má co napravovat, protože na San Paolo nevyhrál od roku 1997. Po neúspěšném angažmá by se naopak tří bodů rád dočkal stratég Benítez. Pomoci by mu k tomu mohli Gonzalo Higuaín, autor letošních sedmi ligových branek. Kdo z trenérů vyjde ze souboje bývalých zaměstnanců úspěšněji?
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Fernandez, Albiol, Armero - Behrami, Inler - Callejón, Pandev, Insigne - Higuain
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo - Guarin - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Calcio Catania - Hellas Verona  (sobota 20:45)
Veronské překvapení sezony se stává stále více atraktivnějším celkem. Po velice zajímavém utkání s Fialkami se v minulém kole vrátilo na vítěznou vlnu a stoupající formu bude chtít dokázat také proti Catanii. Ta je totiž zatím poslední, s čímž na začátku sezony počítal málokdo.

Více než padesát minut se Catania mohl těšit na nějaké body, ale ani v minulém kole proti Sampdorii jí nebylo přáno. Nejprve se totiž trefil Éder, na nějž o pár minut později navázal také Manolo Gabbiadini. Trenér Luigi De Canio se sice snažil hledat pozitiva, ale na posledním místě celé tabulky se to dělá jen velmi těžce. Ostatně, sám po utkání přiznal, že "když hrají hráči pod psychologickým tlakem a jsou nervózní, dělají čím dál víc chyb."

Nepříznivá situace na Sicílii dokonce vyvrcholila protesty ze strany fanoušků, kteří v posledních sezonách nebývali zvyklí na podobná umístění a dávají konstantně najevo svůj nesouhlas a zklamání. Trenér De Canio si je ale jist, že s uzdravením některých jeho svěřenců by se situace v klubu mohla uklidnit a Sloni by mohli opět stoupat tabulkou. Musíme vzít v potaz, že v současné chvíli chybí Catanii hráči jako Mariano Izco, Cristiano Biraghi, Sergio Almiron, Giuseppe Bellusci a Gonzalo Bergessio.

Verona má naopak po dlouhou dobu jasně navrch a její fanoušci si mohou užívat nejen pohledného fotbalu, ale také skvělých výsledků. V současnosti se Hellas usadil na šesté příčce, což je velký úspěch. Trenér Andrea Mandorlini si je ostatně vědom, že vedení i fanoušci od něj a jeho hráčů nyní očekávají něco víc. Také proto nehodlá Catanii podcenit a to ani při pohledu na její negativní vstup do sezony.

Na tiskové konferenci zkušený trenér zdůraznil: "Catania má kvalitní tým a v minulých sezonách často trápila nejednoho favorita. Neznám důvody jejich pádu, ale po té minulé sezoně to musí být docela šok. Pro nás to ale nebude úplně snadné utkání, protože na Sicílii se vždy hraje velice obtížně. Tamní fanoušci jsou velice vášniví a podporují klub snad ve všech domácích zápasech. Musíme být dobře připraveni, abychom mohli dosáhnout dobrého výsledku," uzavírá trenér Mandorlini.

Také Verona si ale prošla těžkým obdobím, když se její série tří porážek zastavila až v minulém kole. A vůbec to nebylo jednoduché utkání, protože Atalanta díky brance Germána Denise vedla. Skvělý závěr ale předvedl nejprve Juan Ignacio Gómez a po něm se dokonce z pokutového puntíku trefil mladík Jorginho. Trenér Mandorlini byl po právu spokojený s výsledkem a radost z něj přímo zářila. Hlavním cílem nováčka soutěže sice není boj o poháry, ale pokud bude Verona pokračovat v nastoleném trendu, tento nečekaný úspěch by ji vůbec nemusel minout. Problémem by mohli být zranění. Mimo hru bude určitě čerstvě zraněný Argentinec Ezequiel Cirigliano. Zajímavé je, že se oba týmy potkaly v rámci Serie A pouze dvakrát - v sezoně 1983/1984 se z obou výher radovala Verona.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Frison - Peruzzi, Spolli, Legrottaglie, Capuano - Plašil, Tachtsidis, Castro - Keko, Leto, Barrientos
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Moras, Maietta, Agostini - Romulo, Donati, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Gomez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC15131131:1040
2.AS Řím15114029:537
3.SSC Neapol15102331:1732
4.Inter Milán1577134:1728
5.ACF Fiorentina1583429:2027
6.Hellas Verona1581627:2525
7.Turín FC1547424:2319
8.Janov CFC1554616:1819
9.AC Milán1546523:2318
10.Parma FC1546522:2418
11.Cagliari Calcio1546517:2318
12.SS Lazio1545619:2217
13.Atalanta Bergamo1552816:2017
14.Udinese Calcio1552815:1917
15.Chievo Verona1543812:1815
16.UC Sampdoria1535717:2414
17.US Sassuolo1535717:3114
18.AS Livorno1534815:2513
19.Bologna FC1526716:2812
20.Calcio Catania15231010:289

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (966)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dufam ze v Milane vyhrame,do utoku postavit Destra,namiesto vykartovaneho Pjanica dat Tottiho a na kridla Gervinho+Ljajic a vitazstvo iste

Reagovat
Pipo123

Totti v zálohe ? to by tam potom zostal sám Kevin a De Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

totti by hral na mieste Miralema,neviem comu sa cudujes ved aj inokedy tam hrava,podhrotoveho utocnika alebo ak chces ofenzivneho zaloznika Strootman a De Rossi pod nim

Reagovat
Pipo123

Prišlo by mi to moc ofenzívne, Pjanič sa do obrany nepretrhne, ale nabehá tam toho určite viac než Totti prišlo by mi to moc ofenzívne, krídla čo nebránia + útočník a ešte Totti ?! Skôr očakávam že Florenzi naskočí v zálohe alebo Bradley, zrovna proti AC je taký hráč potreba.

Reagovat
smazaný uživatel

mozno mas pravdu ze by to bolo moc ofenzivne ale ten Bradley no neviem,to je podla mna velmi slaby futbalista,on moze hravat v Chieve,Sassuole a pod ale na Rim nema......dufam ze Rudi postavi taku zostavu ktora bude uspesna ci uz bude hrat ten alebo ten osobne si myslim ze uz aj Totti bude hrat od zakladu a to bude velka vzpruha pre muzstvo

Reagovat
Alberto Aquilani

tak sa predsa nikdy nehralo ....

Reagovat
Sosi

Plašil

Reagovat
REPLIKATOR

Plašilová

Reagovat
FORZAMILAN

jak se jim říká......metrosexuálové, tak mi na tý fotce připadá, prostě jak buzík

Reagovat
smazaný uživatel

Nesta, Maldini nebo Ambrosini pro Tebe byli taky buzíky?

Reagovat
Pipo123

Ale niečo na tom bude, veď Nesta, Maldini alebo Ambrosini vyzerali docela prirodzene... Plašil kebyže nemá tých pár chlpov na brade tak by vyzeral ako dievčatko

Reagovat
FORZAMILAN

Máš pravdu, odpověděl jsi za mě

Reagovat
smazaný uživatel

Pokrytecké měření dvojím metrem, nic jiného. Ale jsem se zeptal

Reagovat
smazaný uživatel

to není dvojí metr, prosté konstatování...s těma loknama je buzna prostě .....Nesta ani Maldini lokny nenosili

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

jj to je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že je to krása, vypadá jak mánička. Ale ta stupidita spojovat si metrosexuála hned s homosexuálem je úsměvná.

Reagovat
lnterista

to souhlas

Reagovat
Pinturicchio

Swejzí hadr.

Reagovat
FORZAMILAN

Pokrytecké, omg, nech toho prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ty omg, akorát nemáš rád Plašila, tak ho tu nazýváš buznou. Víc za tím není A metrosexuálové nejsou výhradně buzíci, chlapče.

Reagovat
FORZAMILAN

Hele ty moralisto, Plašil je mi u zadnice, jen se mi nelíbí ta fotka, to, když ze sebe někdo tělá a vypadá jak on na té fotce, víš chlapče?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně nepleť pojmy metrosexuál a homosexuál dohromady

Reagovat
FuckT

Presne tak, metrosexual je fake, homosexual je original.

Reagovat
Gryphonheart

hoď jsem svojí fotku, frajere a uvidíme kdo se bude smát naposled

Reagovat
smazaný uživatel

ale jen takovou,která bude jako ta Plašilova,,,jak vystřižená z katalogu středověkejch sodomitů

Reagovat
smazaný uživatel

Já když sem to viděl z dálky, tak sem si myslel, že to je Pergnerová.

Reagovat
FORZAMILAN

dobrý

Reagovat
Recoba Inter

tak ona dkyby neměla tým maskérů s hromadou make upu tak vypadá snad stejně až na ty vousy

Reagovat
smazaný uživatel

možná i na ty vousy

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
smazaný uživatel

též

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš někdo se tu snaží být vtipnej tím, co už tu nedávno bylo.

Reagovat
Alberto Aquilani

Zastavuju hlasování, teď !

Reagovat
smazaný uživatel

Po de fakto štvrročnej pauze čo mal Goméz pre zranenie - teraz ho nechajú zohrievať lavičku fialiek, kurva, to snáď nie!

Reagovat
smazaný uživatel

Patrně ještě není v takové kondici, aby mohl nastoupit od začátku. Co je na tom k nepochopení?

Reagovat
smazaný uživatel

nemaj šanci...HellAss si jde pro scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

od té doby co koupili Plašila, klesly hodně dolů

Reagovat
Milan.B

sa mi zda ze tam hostuje

Reagovat
Pipo123

Catania jasná jednotka

Reagovat
Maritazzi

Ještě že už se Catanii vrací Bergessio, to je neskutečná zoufalost v útoku, nedůraz a křeč. Jinak ta jejich záloha posouvačů je taky hrozná, nikdo tam nemá myšlenku, nezrychlí hru..

Reagovat
olis

dnes velmi zaujimavy zapas, Mazzari sa vracia do Neapolu, budu to velmi zle pocity ak Inter vyhra, treba mu ukazat ze spravil chybu ked isiel prec :/ dufam ale ze fans si odpustia nejake sproste reakcie, aj cez to vsetko ze isiel do Interu toho pre nas spravil vela a mali by sme si ho vazit

predpokladane zostavy:

http://tmw-foto.tccstatic.com/storage/album/thumb1/1ce299f7952ef152748407a741c82b04-97300-1387098049.jpeg

Forza Napoli!!!

Reagovat
rossoneri89

rozhodca Tragediavento ....... vela stastia s tym karom

Reagovat
olis

v dnesnej dobe si uz nemozes byt u ziadneho rozhodcu isty kedy mu jebne v hlave

Reagovat
rossoneri89

to je pravda .... ale tomuto kadernikovi prejebava statocne kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

na Sassoulo je pekny kurz hriech by bol neskusit aspon X2. Vezni su v krizi po tom vypadnuti z LM..forza Sassoulo!!!

Reagovat
Pinturicchio

Ano, Juventus je v krizi po vypadnutí z LM, přestože od zápasu v Turecku nehrál soutěžní zápas, ... bravo, génie.

Reagovat
smazaný uživatel

spadla na nich deka toto len tak nerozchodia..Sassoulo to na velke tymi vie co uz v lige dokazali. Dnes to vidim na 1:1 ale nebude prekvapenim ani 0:1

Reagovat
Pinturicchio

To jsou jen domněky, ... po prohře na Viole a Realu přišla série sedmi vyhraných zápasů v řadě, 7x s čistým kontem. Juventus se umí vyrovnat s takovýma fackama.

Prohráli s Interem 0:7, AS jim bod darovalo vlastní hloupostí, ... mají katastrofální obranu, nebude jim hrát Berardi, zatímco Juve má druhý nejlepší útok v lize, druhou nejlepší obranu.

Tam prostě není jediný důvod si myslet, že by Sassuolo mělo dnes uhrát byť jen bod, ... "přání je otcem myšlenky", což samozřejmě chápu, když AS ted stíhá Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

ok ja to aj napriek tomu do rozpisu skusim ten kurz je luxusny

Reagovat
Pinturicchio

Pravda, ty kurzy proti Juve bývají šíleně vysoké.

Reagovat
M11

no ja bych rekl ze na ne vletime o to vic ale kdyz myslis

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybuju, odjedou s pridelem. Juve je super muzstvo. Nedovoli si ztratit dalsi jasny zapas, musi si udobrit fanousky, navic by meli dle prognoz hrat ve full sestave. Tipuju vyhru min. o tri goly

Reagovat
M11

skoda ze zrovna na Sasky vysel tento zapas kdy cekam utocnou vlnu.. ale neda se.. pojdme do nich a zpet na viteznou snuru..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja cakam kvalitny dobre umiesany betonik šašoullo pome aspon 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11
Reagovat
Pinturicchio

... hezky tam složil ty dva obránce.

Reagovat
Melchior

dneska je třeba vyhrát.. jiný výsledek by znamenal, že by si mohly dovolovat slabší týmy..

Reagovat
FuckT

Tak dnes som zvedavy, ci prenesieme tu dravost zo zapasu s Arsenalom aj do tohto ligoveho zapasu alebo ci sa to na nas prejavi skor v negativach, ako napr. unava. Dufam, ze to bude to prve.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol vyhrát

Reagovat
Pipo123

Keita dneska len na tribúne, pritom nemá žiadne zranenie. Petkovič sa vyjadril v tom zmysle že má Keita ešte čas a musí sa naučiť poslúchať starších hráčov, že jeho ďalšie šance ešte prídu takže hráč čo momentálne hraje 10x lepšie ako Lulič je na tribúne... bože Petkovič asi fakt chce dostať padáka

Reagovat
smazaný uživatel

Keita je velky talent a uz teraz super hrac,skoda ze Petkovic mu nedava sance....Lulic nema momentalne nanho ale tak zas ma vacsie meno a hlavne plat tak musi hrat

Reagovat
Pipo123

Veď Keita je TOP talent, odchovala ho Barcelona, chcel ho Man U a Real Madrid ale uprednostnil nás čo doteraz nechápem, v Priamevere nebol lepší hráč než on, ten hráč má všetko, rýchlosť, neskutočnú techniku, dovolím si povedať že je na tom technicky lepšie ako Hernanes a predsa Petkovič uprednostnuje Luliča... veď už teraz ho sleduje CIty a LFC, našťastie Lotito ho odmieta predať, momentálne možno najväčší talent v Serii A

Reagovat
Alberto Aquilani

niečo ma napadlo, na kolko rokov ma ešte kontrakt ?

Reagovat
Pipo123

Do 2017, je jasné že ak bude takto hrať tak ho neudržíme, dávam mu tak maximálne dve sezóny u nás... teda za predpokladu že by jeho vývoj naďalej napredoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ci najvacsi talent,to skor nie ale do top 3 urcite....skoda je ho,o zaujme menovanych klubov viem aj ja,uvidime ci ho udrzite alebo ho zlakaju peniaze

Reagovat
Pipo123

Aha takže Keita a Radu sa pustili do seba, preto tá kritika na Keitu že musí rešpektovať starších hráčov

Reagovat
brenk

zaujímavé, že Fiorentina má v základe až 10 národností, to je asi celkom rarita

Reagovat
Pipo123

Klose má smolu, najskôr hlavička tesne vedla a teraz tyčka

Reagovat
Pipo123

KLOSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Pipo123

MIro 2:0

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Miro

Reagovat
M11

Klose uz mohl mit 5 golu

Reagovat
Pipo123

Obrana Livorna tragická, ale tak Klose sa už do toho dostáva, konečne, snad mu vydrží zdravie

Reagovat
M11

on ty goly bude sazet porad

Reagovat
db18

Reagovat
Maritazzi

Boloňa Neskutečně trapná obrana.

Reagovat
Pipo123

To si ešte nevidel Livorno, normálne že mohlo to byť už 5:0

Reagovat
lnterista

a jak hraji nasi kluci?

Reagovat
Pipo123

Mbaye hraje docela dobre, podporuje ofenzívu, zatiaľ sa mu darí pokryť Candrevu, Duncan docela katastrofa, Bardi chytil dva jasné góly. Ale stred obrany Livorna nefunguje, inak nehrajú nejak zle..

Reagovat
lnterista

diky

Reagovat
Maritazzi

Livorno jsem tipoval na padáka hned od prvního kola, ale párkrát sem je viděl a dozadu to nebylo nikdy tak hrozný jako výkony Boloni.

Reagovat
db18

a Bardi?

Reagovat
Pipo123

Bardi dostal dva góly ale bol bez šance, Klose išiel úplne sám na neho a nedal mu šancu, ale nebyť Badiho tak by Livorno prehrávalo kľudne aj 5:0, veď len Kloseho dva krát vychytal v jasnej šanci, reflex má fakt super.

Reagovat
db18

ok

Reagovat
Pinturicchio

Borja se nějak rozstřílel, jen v zápase proti Hellasu dal 2x víc gólů, než za celý loňský ligový ročník dohromady.

Reagovat
olis

Udinese

Reagovat
smazaný uživatel

Proč po Rossim nikdy nešla Barcelona ? :( tak sympatickej a schopnej hráč...Vždycky jsem chtěl duo Messi, Rossi :)

Reagovat
Pinturicchio

Šla, je to tuším dva, možná tři roky zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

možná si na to teď vzpomínám...Snad 30mega...tehdy když byl top střelcem za Villarreal, jenže asi nešli moc vehementně :/

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, to je ono, ... tenkrát se Barcelona rozhodovala tuším mezi Kunem, Pepitem a Sanchezem.

Reagovat
M11

Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Isla, Vidal, Pogba, Asamoah, Peluso, Tevez, Llorente

Reagovat
Pinturicchio

Kwadwo nastředu.

Reagovat
M11

Reagovat
mastakillah
Reagovat
olis

ty uz pomaly prechadzas na fandenie P$G?

Reagovat
mastakillah

To, že za ně hraji moji oblíbení hráči neznamená, že je mám raději než Neapol

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pettirosso

škoda, že to nestihl

Reagovat
Dominator

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEEEEEZ !!!

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Pinturicchio

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

Nando taky parádně.

Reagovat
M11

i Vidal.. moc pekna akce

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

krásně Nando s Vidalem

Reagovat
brenk

akurát som chcel Pelusa pochváliť, ale úplne zbytočná karta...

Reagovat
M11

PELUSOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Pettirosso

krásná hlava. Peluso!

Reagovat
brenk

PELUSOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pinturicchio

FEDERICOOOOOOOOOOOOOOOOO

Poslední dva zápasy super.

Reagovat
M11

az na ty zbytecne karty

Reagovat
Pinturicchio

Jj, ale u něj s tím tak nějak počítám, no.

Reagovat
M11

to je fakt

Reagovat
Hans82

není možne

Reagovat
Pettirosso

btw v EL by mi vůbec nevadil takovej Tottenham. 6ku od City, teď 5ku od Liverpoolu. Kam to ten Lamela vlezl

Reagovat
brenk

Reagovat
brenk

nemala byť reakcia....myslela som Kwadwa

ale už keď som reagoval, tak Tottenham by bol zbytočnou komplikáciou...

Reagovat
Maritazzi

Nejlepší je, že on sám tam nechtěl.

Reagovat
Pettirosso

fail léta, no

Reagovat
Alberto Aquilani

ale jeho otec a brat už počítali peniazky z predaja, a že rodina .....

Reagovat
olis

uz chce ist aj prec

Reagovat
Maritazzi

Četl jsem něco, že ho chtěj poslat na hostovačku do Španělska. Je to jedno, pro nás nakonec dobrý peníze, tou Zemanovo sezonou se prodal dobře.

Reagovat
olis

ja som cital, samozrejme CDS takze na 99,99% blbost ze ho chceme my, a ze este este chceme Kolarova za ktoreho sme uz aj poslali ponuku, neskutocne co dokazu niektore noviny vymysliet

Reagovat
Maritazzi

To jsem taky četl, že by ho chtěla i Viola a Inter, logicky se o tom teď psát bude.

Reagovat
olis

akurat nechapem ako to mozu ludia este kupovat a citat, cele roky ich klamu a oni to stale kupuju potom je sranda citat ako niektory ludia nadavaju na vedenie, ze ved ste mali kupit tohto hraca, preco ste ho nekupili

Reagovat
Maritazzi

To k tomu patří, já si taky občas rád přečtu o nějakym většim jménu v souvislosti s námi. Teď budu mít radost, když vyjde ten D'Ambrosio, to doufám, že odhadli dobře.

Reagovat
DelPiero137

Ja som len rad, Kohutov za toto prestupova obdobie velmi nemusim. Kader je kvalitny a nevypocitatelny, moc by som ich nepodcenoval.

Reagovat
Pettirosso

Asa

Reagovat
Dominator

Bez Marchisia je to lepsie, no

Reagovat
brenk

Kwadwo dáva hre na jeho pozícii oveľa viac.

Reagovat
M11

Pegolo uz caruje

Reagovat
Mr.Jindros

Marchisio lavička, teď už to docvakne snad už i Contemu.

Reagovat
Pinturicchio

Ví to dávno, proto taky o Pogbovi mluvil jako o první volbě.

Reagovat
Pettirosso

achjo, fakt

Reagovat
brenk

Isla

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEZ !!!

Reagovat
Pettirosso

Carlooooos

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Pinturicchio

TOHLE je TEN Kwadwo ako ho všecí lúbíme.

Reagovat
Dominator

Z takeho sranda odkopu od Gigiho napokon gol

Reagovat
Pinturicchio

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
SqueeZy

Krásná práce zatím

Reagovat
brenk

Výborný polčas, Kwadwo v strede skvelý, je všade. Dokonca aj od Islu si tam spomínam na nejaký podarený center (ale istý si nie som ). V pokoji dohrať, nezraniť sa a poprípade ešte nejaký ten kúsok pridať.

Reagovat
Pettirosso

kéž by Conte zkusil do útoku k těm dvoum šoupnout Mirka.. teď když .....

Reagovat
brenk

No Mirka asi ťažko, s ním sa teraz tie zranenia vlečú... myslím, že Conte moc ani striedať nebude, cez týždeň hráme pohár, takže si zahrá aj lavička.

Reagovat
Pinturicchio

Carlito jubilejní 10 letošní gol za Juve, mohl by v druhém poločase načít druhou desítku.

Reagovat
brenk

moc nechýbalo

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Skoda, ze z toho nebol gol...bol by to trest pre Conteho, ze chodi neskoro

Reagovat
Pinturicchio

I když jsem chtěl co nejvíc šancí pro Islu, aby měl možnost se chytit, tak ted tuhle Conteho tvrdohlavost nechápu, škoda každé minuty, kterou Isla vezme Cácerésovi.

Reagovat
brenk

pravda...absolútne žiadny progres od začiatku sezóny, keby ale nehral tak nemá žiadnu hodnotu pri potenciálnom predaji, snáď zaňho niečo dostaneme

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

Formazioni Ufficiali

Napoli 4-2-3-1: Rafael; Maggio, Fernandez, Albiol, Reveillere; Inler, Dzemaili; Mertens, Callejon, Insigne; Higuain

Allenatore: Benitez

Inter 3-5-1-1: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Rolando; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Guarin; Palacio

Allenatore: Mazzarri

Reagovat
olis

som zvedavy kto si zobere Hamsikovu poziciu lebo Callejon tam je sice pisany ale podla mna to bude skor Mertens alebo Insigne

Forza Napoli!!!

Reagovat
Dejwa

radši bych posadil Rana jak Juana, jinak očekávaný.. Jonathan by si mohl povodit nerozehranýho Reveillera.. těším se a věřím, FORZA INTER!

Reagovat
lnterista

ja bych rekl ze Zabak je chlup lepsi ...jsem zvedavej na Rolanda jak se predvetena druhe strane

Reagovat
Dejwa

jo, ale je hroznej nemotora.. Rolando by to měl zvládnout, zatim si hrál to svoje, tak to snad dneska nezkurví.. celkově bude defenzivní hra klíčová, chtělo by to výkon ze začátku sezony

Reagovat
lnterista

ja verim ze s lepsima nam to pujde o poznani lepe a je na case aby nam Inter udelal zase radost

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Votas

Mohl by Ricky vytagliaventovat Inlera...

Reagovat
Votas

ironie je svině

Reagovat
M11

TEVEEEEEEEEZ !!!

Reagovat
lnterista

tsss

Reagovat
M11

Reagovat
lnterista

ten mel byt nas...navic ja si jedu svuj minisouboj Palacio - Tevez

Reagovat
M11

tam bohuzel favorizuju Palacia

Reagovat
Pinturicchio

Jako, že dá víc gólů?

Reagovat
M11

ano

Reagovat
Pinturicchio

Carlito ho dá.

Reagovat
M11

rad se budu mylit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Vy máte zas dražšího Belfodila, no

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Pettirosso

čepiceeeee

Reagovat
Hans82

Hattrick

Reagovat
Pinturicchio

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

JE TO TAAAM

Reagovat
Pinturicchio

Kua, takový zápas ho má nechat dohrát.

Reagovat
brenk

pekná akcia

Reagovat
Pinturicchio

Já být Martínem, tak se na to Contemu normálně vykašlu. Tři měsíce je mimo kvůli zranění, okamžitě po návratu parádní forma a stejně sedí.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
olis

tak kiezby ta posluchol a isiel k nam

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

a este na koho ukor v dnesnom pripade..DeCeglie

Jedno stastie ze Sassulo bolo tak slabucke ze tam sa strati aj Paolov vykon.

Reagovat
madridcan

Teveza za tu komicku sumu sme mali urvat no...chamtivy fanusik Realu klasicky

Reagovat
Pinturicchio

Ronaldo - Tévez - Bale ... ty vole.

Reagovat
Pettirosso

to by nedělalo dobrotu. vůbec by si to nesedlo

Reagovat
Pinturicchio

To samé se říkalo o Bale - Ronaldo.

Reagovat
madridcan

V paralernom vesmire by ma zaujimal Suarez miesto Garetha. A este vidiet Higuaina u vas...mozem si max zapnut Fifu 14

Reagovat
Pinturicchio

Uvidíme, co příští rok Tévez - Llorente - Suarez ... Nanda už bych za Pipitu nevyměnil.

Reagovat
madridcan

Necudujem, ale na druhej strane nepochybujem, ze by si ho miloval Nemozem sa vcitit, ale aktualne kvoli Neapolu uz by si ho vzdy bral s ohrnutym nosom aj keby hral u vas To akoby som videl niekoho barcelonskeho u nas. Naposledy som tak sledoval Saviolu

Reagovat
Pinturicchio

A tak já mám Pipitu rád, ale ted mu nefandím, no, ... těžko říct, jak bych ho vnímal, kdyby přestoupil do Juve z Neapole, ale to nemá cenu řešit, protože to se s největší pravděpodobností nikdy nestane.

Reagovat
madridcan

Higuain doraz zisti, ze mu je Neapol maly a uvidime kam pojde. Bohuzial to iste cakam aj u Mesuta a tam mam obavy, ze kde pojde. Z Arsenalu je jedna cesta az prilis vyslapana...

Reagovat
olis

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pinturicchio

Těžko říct, ve fotbale je možné prakticky všechno.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Mr.Jindros

Tevezovi nesvědčí, když nemá jisté místo v základu. A to by u vás nebylo.

Reagovat
Pettirosso

Ferdo

Reagovat
mastakillah

AVANTI NAPOLI !!!!!!!!!

Reagovat
lnterista

Pandev a jeho jednorozec

Reagovat
FuckT

Stupidita ludi je neuveritelna, vypiskat Mazzariho...

Reagovat
smazaný uživatel

Zanetti,Kovačič dva nejlepší borci co v Interu jsou na lavce....

Reagovat
FuckT

YEAH!

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
mastakillah

GONZALOOOOO RETEEE !!!!

Reagovat
madridcan

Je to kral, zbytocne riesit

Reagovat
DelPiero137

Zacinam neznasat to Neapolske, nekonecne vyvovalavanie hracov. 3x a dost najhorsie ze sa po tom opicia aj ine stadiony v Taliansku.

Reagovat
olis

ide z toho strach ze ano

Reagovat
DelPiero137

Vobec, skor je to otravne. Ok ak sa to stane raz v zachvate emocii, vybicovaneho zapasu ale za kazdym golom. Mne to proste nesedi.

Reagovat
olis

tak ja si to uz bez toho ani neviem predstavit

Reagovat
madridcan

Pri Higuainovi to je krasne

Reagovat
mastakillah

To je právě super....Tímhle ty fanošky dostanou víc do varu

Reagovat
M11

to je v pohode.. spis je trapne kdyz se po nich nekdo zacne opicit

Reagovat
DelPiero137

To mi z toho asi najviac vadi

Reagovat
GEGE

Z Interu klascky bolí oči při sledování te jejich holomajzny...Neskutečně tragicky tym

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Dnes bude prca Tagliavento

Btw, pri vykope sa mi zdalo ze nie je ani zdaleka vypredane, rovnako ako na Arsenal. Deje sa nieco v Neapoli?

Reagovat
Dejwa

kdyby hrál Rodrigo nohec tak to dá

Reagovat
Votas

CUCHUUUUUUUUUUUUU i bez kulí

Reagovat
Dejwa

Reagovat
DelPiero137

Neapol neuveritelne zraza ich obrana.

Reagovat
FuckT

Tomu ver, taketo goly su nemozne.

Reagovat
Maritazzi

Pískej konec.

Reagovat
M11

Reagovat
olis

zase hrame ako zaspaty a tu je vysledok

Reagovat
snuff24

CAAAAAMBIIIIIIIIIIII

Reagovat
M11

Palacio chytre

Reagovat
DelPiero137

Pekny gol

Reagovat
stuff

krasa

Reagovat
M11

krasna akce domacich

Reagovat
olis

Merteeeeeeeeeeeeeeeeeeens

Reagovat
mastakillah

No samozřejmě se mi to seklo .. Můžete mi někdo ten gól popsat

Reagovat
DelPiero137

Ten sa tam tesi jak maly chlapec

Reagovat
M11

to je jizda

Reagovat
Votas

Strama deja vu

Reagovat
lnterista

ja Mazzarrimu verim

Reagovat
Votas

tak ať mu přestane Strama dělat defenzivního koordinátora...

Reagovat
lnterista

to je hracema

Reagovat
mastakillah

Bleriiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
Maritazzi

Dobrej souboj obran

Reagovat
lnterista

jak s AS

Reagovat
Pinturicchio

Pěkně Neapol, bylo by fajn, kdyby si Inter tu lonskou sezonu zopakoval i pod Mazzarrim i s Thohirovýma penězama.

Reagovat
olis

Bleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
10

Inter dostane bůra...ať se na mě nikdo nezlobí, ale ten jejich progres je, pokud nějakej, opravdu minimální

Reagovat
10

jak může Inter za stavu 1:1 dostat v Neapoli gól z brejku..? dřív by to zabetonoval a ty góly z brejku dával on...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Maritazzi

Hlavně tohle je naprosto protichůdný s tím fotbalem, který Mazzarri praktikoval v Neapoli.

Reagovat
10

tam měl úplně jiný typy hráčů, minimálně o třídu lepší kádr...ale zrovna tohle jsou věci, který o těch jménech ani nejsou

Reagovat
Maritazzi

S tím kádrem je to pravda, ale i těmhle by snad měl být schopný vtisknout svůj rukopis. A ta stoperská trojka by neměla taky být až takhle šíleně nekvalitní na to, jak se projevují v zápasech.

Reagovat
10

jo, na to narážím...velkej problém vidím v Cambiassovi, tam by Mazzarri nejradši dal Mudingaye, jak ho znám, ale nemá koule Cuchua postavit, nebo ho dát výš

Reagovat
Maritazzi

Určitě, co ho letos vidím, tak už to na tu pozici u stoperů není - ale zase - spoluhráči Taider a Alvarez... Tam je taky problém, ta zálhoa je často v bránění úplně mimo pozičně, nestíhají se vracet..

Reagovat
Maritazzi

Každopádně za mě spokojenost s oběma týmy

Reagovat
10

jj, jen tak dál

Reagovat
Maritazzi

Ono to asi s tímhle složením obrany jinak nejde, šílenost.

Reagovat
M11

Nagatomo

Reagovat
snuff24

Mazzarri chce asi ukázat Thohirovi jak moc potřebujeme posílit

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Toto je na facku, lajknem Gigimu dnesny koment pred zapasom a vyskocimi "Ďalšie stránky podobné stránke Gianluigi Buffon" - Wesley Sneijder

Reagovat
Maritazzi

Eredivisie.

Reagovat
lnterista

jooo

Reagovat
olis

omg ta obrana, to je jak z toho najhorsieho sna

Reagovat
snuff24

Reagovat
FuckT

Aj ked je to suboj obran, tak treba uznat, ze obrana Interu az takto trapne goly nedostala. Mame vazne vybornu ofenzivu, ale ta obrana je neskutocna proste, tam staci kopnut pomalu loptu zo strany do 16-tky a gol je isty...

Reagovat
10

na druhou stranu máte na hřišti 4 hodně ofenzivní hráče (z toho tři papíráci) který se buď nevracej, nebo nechaj snadno přetlačit, Campagnaro měl moře času ten míč poslat do vápna

Reagovat
FuckT

Samozrejme, aj to nieco zavazi, ale tieto goly su podla mna skor chybami technickymi ako taktickymi. Mertens a Calleti sa vracaju a bojuju, na nich by som to nehadzal. Ale urcite je to tiez dolezity faktor na zvazenie.

Reagovat
olis

Mertens a Callejon sa podla mna dost poctivo vracaju, v tom by som problem nevidel

Reagovat
snuff24

Dvě nejlepší obrany v lize ?

Reagovat
FuckT

Reagovat
Votas

je to tak

Reagovat
Pinturicchio

To bude ještě dobrá komedie.

Reagovat
REPLIKATOR

Už ani bránit ty italské týmy neumějí

Reagovat
Pinturicchio

Italské jo, vole, ale Neapol je Afrika a Inter mezinárodní společenství.

Reagovat
olis

minule si pisal na D'Ambrosia co je Neapolcan ze je talian, tak sa teda rozhodni

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

výsledek 4:4 je dneska docela reálnej a to je možná ještě podceňuju

Reagovat
FuckT

Je to dost smutne, takto si neudrzime ani hracov... Nasa zaloha tam maka a nastriela 3 goly do konca 1. polcasu a napriek tomu sa musime obavat o vysledok...

Reagovat
Dejwa

bože ta obrana už mě fakt neskutečně vytáčí, všechny 3 goly uplně zbytečný.. napřed nepochopitelná hlava Nagatoma, pak klasika hbitýho Rana a na facku ztráta Campagnara

Reagovat
lnterista

jj jinak to neni spatny

Reagovat
Dejwa

jo, Neapol hraje snad aji větší grc, jen jim darujem goly..

Reagovat
lnterista

jj tohle je proste hratelna Neapol a asi nejslabsi co si tak pamatuji...tady musime bodovat

Reagovat
10

vždycky jsem říkal, jak je Cannavaro nejslabší článek Neapole, ale když vidím tyhle dva borce...Rafa by si to možná s Paolem měl rozmyslet, ten aspoň celkem dokázal řídit obránce vedle sebe, když už sám chyboval

Reagovat
FuckT

Presne nad tymto som nedavno rozmyslal. Tiez by som uz dal sancu Cannavarovi.

Reagovat
olis

clovek si po tretom gole povie, paradicka, druhy polcas si musime uzit, to uz musi byt bezproblemov, este dva kusky pridat a cau, ale samozrejme ze nie, nasa obrana vzdy spi, silno mi to pripomina zapas proti Udinese, len aby sme ho teraz neprehrali

Forza Napoli!!

Reagovat
DelPiero137

Dokazal Rafa poskladat dobru defenzivu? Ma nato vstepit organizovane branenie hracom vobec?

Reagovat
olis

tak to neviem, takato otazka sa naskytla uz aj mne, ale tak ked vyhral LM tak snad ano, ci?

Reagovat
Pettirosso

a proto v poločase prohrával 3:0..

Reagovat
DelPiero137

Tak toto je nedoraz v 16-ke ala Viola. Takto sa nechat pretlacit Yutom....

Reagovat
snuff24

saakra

Reagovat
olis

Maggo s Inlerom dnes nula bodov

Reagovat
DelPiero137

No Tagliavento....

Reagovat
mastakillah

Tagliavento

Reagovat
snuff24

TO JE FAKT PIČA

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Maritazzi

To je kretén

Reagovat
olis

Mazzari, to som si vychutnal

Reagovat
Maritazzi

Navázal tam, kde na Schalke skončil, to je fakt postrach, ten chlap.

Reagovat
10

co udělal?

Reagovat
DelPiero137

Dal 2x zltu Alvarezovi za hru rukou, pri stredovej ciare, neskodny suboj, ruka pomerne blizko tela, skor nestastny tec-odrazenie.

Reagovat
Maritazzi

Rickyho na půlce v nic neřešící situaci trefil míč do ruky, ruka podle mě v přirozenym pohybu - u Tagliaventa druhá žlutá a ven. Klasicky s citem.

Reagovat
10

klasik

Reagovat
lnterista

co se stalo? Me se to seklo

Reagovat
DelPiero137

Christian Madžio

Reagovat
mastakillah

Začneme hrát nebo čekáme na to, až dostaneme toho góla

Reagovat
olis

cakame, ako inak

Reagovat
olis

super, este Higuain sa nam zrani

Reagovat
lnterista

Jonathan - Icardi

Reagovat
madridcan

Callejon...Neapol, poklonte sa Madridu

Reagovat
olis

za tie peniaze co sme tma nechali ? D

Reagovat
madridcan

za kvalitu sa plati, budte radi, ze tak malo

Reagovat
olis

Reagovat
10

zase do prázdný

Reagovat
olis

niekto nevie ani to

Reagovat
madridcan

Co by zato dal Vucinic?

Reagovat
mastakillah

Callettiiiiiiiiiiiiii on je skvělej

Reagovat
FuckT

2 krat sa posunul Callejon na post utocnika po odchode Higuaina a 2 krat hned aj skoroval!

Reagovat
mastakillah

ale Insigne, to byla přihrávka

Reagovat
olis

neverim

Reagovat
10

Strama měl po 16. kolech o 6 bodů víc

Reagovat
10

Armero to jde zdramatizovat

Reagovat
mastakillah

Reagovat
mastakillah

Panděv

Reagovat
M11

Handanovic

Reagovat
FuckT

Pandev je asi najlepsi diver na svete... :)

Reagovat
Pettirosso

Panděv

Reagovat
snuff24

pořád Interista

Reagovat
olis

tomu sa povie striedanie

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

Dobře Handa.. to má za to, jak si to arogantně vzal

Reagovat
FuckT

Presne tak, keby nebol taky sebec tak by to v takomto zapase dal Insignemu ktory sa golovo trapi.

Reagovat
olis

Reagovat
Lubinterista

„To nešlo nedat“.

Goran Panděv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem se dneska díval na sestřih toho zápasu. Jedeš příští týden?

Reagovat
Lubinterista

Na tom zapase jsem tenkrat byl, proto si to budu furt pamatovat .

Nejedu. Mám na 4krát zlomenou lopatku už od doby co se lupeny na derby objednavali, vlastně od srpna, tak jsem to neřešil. Už jsem, ale celkem fit. Užijte si to

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, tak se uzdravuj a uvidíme se zase na nějakém dalším zápase.

Reagovat
Lubinterista

Taky díky. Určitě uvidime. Jsem rad, že Inter ma nejlepší fanoušky nejen v Italii.

Reagovat
Votas

Reagovat
Pettirosso

jak byl Insigne nasranej, že si to vzal Panděv

Reagovat
DelPiero137

Tusil som ze Pandev nepremeni...

Reagovat
M11

to asi kazdy krome Pandeva

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Pome, AC, pome, pome, pome!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA ROMA

Reagovat
blaugrana

S tou 1 na Ac si snáď robíte prdel.

Reagovat
Pinturicchio

Rituál pána, který píše prevjů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na večer se těším, po dlouhé době zase parádní soupeř.

Milan per sempre !

Reagovat
danko10

Bude Totti... a bohužiaľ aj Majkol... To bude pôrod.

Reagovat
Maritazzi

No otázkou je, jestli Rudi dá Franceho do základu ještě, po těch vyjádřeních. Navíc Dani-Strootman se žlutejma, minimálně zraněnej Dani by si jí měl nechat dneska dát.

Reagovat
danko10

Hlavne sa nesmie stať, že ju vyfasujú obidvaja. Inak na Atalantu s Lemmym, Gravesenom a... Marquíčkom, alebo Taddeím?

Reagovat
danko10

Jéžiš, sorky Mari, ťažký víkend. Mala byť reakcia, no.

Reagovat
Maritazzi

Bohužel ti rozumim Máme Catanii, na ní jsem ještě v sobotu koukal a tu jejich zálohu snad přehraje Pjanič sám (a to už aspoň posadili Taxe). Oba dva by byl asi průser, ale vidět Bradleyho proti Juve by taky nebyla úplně sranda...

Reagovat
danko10

Vlastne ozaj. Do prdele, to je prekérka. Aj tak nám to ale prechádzalo dlho, tí naši traja záložníci v kádri.

Reagovat
Maritazzi

Každopádně se to sešlo na tu nejhorší možnou chvíli... snad příště pošetříme, na Jardu Plašila věřím i Bradleymu.

Reagovat
danko10

To každopádne. Ono je jedno, či sa vymažú na AC kartami, alebo budú so Slonmi na lavici. Na juventus musí záloha hrať. Lenže čo tam s tou Cataniou vyskladáš z lavice? To je fakt strach a hnus čo tam sedí.

Reagovat
Maritazzi

Tam hodí Jedvaje no, v létě už si to zkusil.

Reagovat
danko10

Ona jako Catania bohužiaľ nasleduje cestu vlaňajšej Pescary zatiaľ, ale až tak by som ich nepodceňoval asi.

Reagovat
Alberto Aquilani

práve naopak, treba aby ju proti AC vyfasovali aj DDR aj Kev, pretože 2 zápasy po sebe bez žltých nepojdu, a potom by stáli proti zebrám, a radšej nech stoja proti Catanii, to by sme mohli zvládnuť aj s Lexom .... Inak blbe je, že Pjaničovi sa žlte nezmazali, takže proti Catanii bude znova v ohrození, no proste "Na posraneho aj hajzel padne"

Reagovat
Maritazzi

Fuck, já myslel, že to bude mít jako pátou, to teda neni dobrý.

Reagovat
Alberto Aquilani

alebo etoreticky, ja fakt neviem, ale dostal proste červenu, a žlte ti zostavaju, aspon tak viem, že to je z minulych prípadov ....jedine že by bola vynimka, že ked dostaneš 2 žlté že je iné ako ked rovno červenu, ale pcohybujem

Reagovat
Mr.Jindros

Dovolím si tip - AS dneska poprvé prohraje.

Reagovat
Pinturicchio

Já bych si přisadil, že ta jejich výborná obrana poprvé povolí a bude to výraznějším rozdílem.

Reagovat
Pipo123

Tiež si myslím, už Fiore ich slušne vetrala a mohli dostať viac ako jeden gól, dneska tipujem takých 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

to je tvoje zbozne prianie ale ani sam tomu neveris. AC unavene z LM kde horeli ako fakla proti odpocinutemu Rimu naviac s Tottim. Ale tak snivat je tak krasne, ale tie sny su nerealne. Mysliet si ze dnes AC vyhra je ako mysliet si ze sa ti dnes zjavi Panenka Maria

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Všetko je možné, ale já verím viac AC, je to skôr o tom že dneska AC musí zamakať a chytiť sa konečne. Je docela otázne či bude Totti hrať vôbec...

Reagovat
10

taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim jeden realny dovod preco by tomu malo byt tak. AC nema cim AS prekvapit. Na kazdom poste je na tom Rim lepsie alebo aspon rovnocenne. Nepriepustna zaloha AS spolu s asi najlepsou stoperskou dvojicou v lige Benatia-Castan. Sorry ale AC nema sancu...som si celkom isty ze padne cervena karta a velmi pravdepodobne ju dostane Mario..dajeee Roma dnes povinne 3 body

Reagovat
Alberto Aquilani

tieto namyslene reči su hrozne

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je o namyslenosti ale o realite ktora nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

jedine ako by dnes AC mohlo vyhrat ze by rimania nastupili zo zaviazanymi ocami

Reagovat
10

tuším, že tvoje příspěvky budou dneska v 22:35 highlight

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
Alberto Aquilani

alebo s Bradleym v zalohe

Reagovat
olis

nezabudaj nato ze AC ma druhy najkvalitnejsi kader v lige

Reagovat
danko10

Jasné, dnes sa to vlastne ani nemusí hrať. Sú bez šance, sráči.

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme body jako sůl, takže musíme bodovat naplno !

FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

sezona je pre vas odpisana letos pohary nebudu cim skor sa s tym zmieris tym lepsie pre teba

Reagovat
smazaný uživatel

teda chcel som povedat ze buducu sezonu pohary nebudu heh

Reagovat
DieFohlenBMG

oba gól 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

navyse dnes by sa uz do zostavy mal vratit Francek takze ta kvalita hry pojde hore. Dnes sa urcity oplati vsadit handicapovu 2jku dajeeee

Reagovat
madridcan

Gege alebo Yanek spokojny? Jeden z vas tusim is velmi prial Atletico, tak ho mate mat

Reagovat
CubONE

Ja hej. Lepsie to byt asi nemohlo, aj ked teda favoritmi nie sme.

Reagovat
panca

ja jsem spokojenej. Jsou hratelni a takova forma jim tak dlouho nevydrzi. Naopak mi uz hrat hur nemuzem

Reagovat
smazaný uživatel

hratelni? dneska sa v plne nahote ukaze preco rozdiel medzi oboma tymami takmer 20bodovy. Ocakam od AS od zaciatku diktovanie hry a drzanie lopty. Hrat sa bude prevazne na polke AC Milano. Vsetko to bude o tom kolko AS AC dovoli..pokial k tomu rimania pristupia zodpovedne AC bude mat obrovske problemy..vidim to na debakel 0:3, 1:4

Reagovat
madridcan

Nechcem velmi ti skakat do tvojho rozletu, ale hovorime o zapasoch Ac Milana s Atleticom Madrid, nie o Rime

Reagovat
10

ty ses nějak rozjel

Reagovat
Yanek

to je troll, nebo to myslíš vážně?

Reagovat
Mrvinho

troll.. z posledních 20 příspěvků je 10 jeho a nic jiného než to jací jsou AC blbci..

Já nám věřím i dnes i proti Atleticu Nemůžem hrát celou sezonu v takové "formě".. někdy se to zlomit musí, proč ne dneska

Reagovat
panca

vole mY

Reagovat
smazaný uživatel

vole mY je v poriadku slovenska gramatika nie je to iste co ceska

Reagovat
CubONE

ved on opravoval seba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Musíte sa hodne zlepšiť aby ste postúpili, súčasné Atletico má skvelú obranu, výborne hrajúcu zálohu a skvelého útočníka, vy nemáte s toho nič. K tomu Simeone je ďaleko pred Alegrim, fandím vám, ale treba poriadne zamakať...

Reagovat
panca

tak o tom zadna, ze se musime zlepsit. Ale jak tu ctu komenty pod losovanim, tak mi pripada, ze hrajem s barcou v nejlepsi forme a ne s atleticem, ktery ma povedenych par mesicu. Behem 14 dnu muze byt vse obracene

Reagovat
GEGE

Vzhledem k tomu co jsme mohly schytat za týmy tak určitě spokojenost...Ovšem jak to bude na jaře je těd těžko předpovídat ale aspoň sem rád za změnu,že nehrajeme zase s Anglánama nebo Barcou,i když tu jsme dostat nemohly.

Reagovat
Yanek

Pro mě nejschůdnější soupeř, i když v momentální situaci samozřejmě není sporu o tom, kdo je na tom líp. Nicméně Atletico bude chtít hrát, což by nám mohlo vyhovovat a z brejků by to mohlo vyjít. Bude to hodně o tom, jak Allegri připraví tým. Už několikrát dokázal, že to umí...

Reagovat
smazaný uživatel

jojoooo trosku sa mi aj zdalo ze volaco nesedi no kazdopadne tak ci onak neviem ci Atletico je pre sucasnej mizerii AC hratelny super. Ale v LM fandim talianskym tymom takze budem rad ak AC nejak zazracne pojde dalej

Reagovat
Pipo123

LAZIO - ludogorets

Reagovat
Shevchenko

Dneska musíme vyhrát, prostě musíme.

Reagovat
M11

moc se tesim na vecerni slagr

Reagovat
lnterista

ja taky ale netesim se na Maria

Reagovat
smazaný uživatel

Ja taky, po dlouhe dobe Naposled vlastne Neapoi na Juve

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

400. pro postup všech italských týmů v pohárech

Reagovat
CubONE

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Flamex

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně vypadnuti těch kurev Atletickych.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju dnes 2-3 vyhra Říma

Reagovat
Pipo123

Takže za 50 e som skúsil na AC

Reagovat
smazaný uživatel

dobrá práca, ak to vyjde bude dvojnásobná radosť predpokladám

Reagovat
smazaný uživatel

Ja om dal za 30 ecok. Tak ti fandim aby ti to vyslo

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Slejdy

mega to tesim !!

Reagovat
Maritazzi

Jinak minulej tejden jednal Pallotta s římským starostou Marinem o stadionu, všechno je na dobré cestě. Marino je z projektu nadšený, stadion pro 50-55 tisíc, architekt Dan Meis - slavné NFL stadiony nebo Staples center v LA. Stavět by se mohlo do roka, v nejbližších dnech budou další informace a snad i projekt pro veřejnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Romulus? Postrádám trademark

Reagovat
smazaný uživatel

to je super,pevne verim ze ten stadion sa bude stavat co najskor,uz sa o tom hovorilo asi rok,dva dozadu a potom to upadlo resp utichlo tak verim ze teraz ked sa znovu otvorila tato tema tak sa uz uzavre tak ze v roku 2016 budeme mat novy stanok

trochu na inu temu presnejsie na prestupy,Strootmana chce Manchester United a je pripraveny zaplatit zanho 35 milionov,tato suma myslim ze by sa len velmi tazko vedeniu odmietala,bola by skoda keby Kevin odide,je to dolezity clanok zakladnej zostavy a velmi si neviem predstavit zostavu bez neho,zas na druhu stranu vedenie ASR sa zaujima o Demba Ba

Reagovat
Maritazzi

Utichlo to, protože se jednalo o pozemcích, pracovalo se na projektu a financování. Sezona 2016/17 by mohla být první na novém stadionu. Strootmana United v zimě určitě neprodáme, sám teď vyloučil veškerý spekulace, navíc United určitě nepřeplatí za půl roku hráče o takovou sumu. S přestupy zpátky na zem, tyhle větší výdaje jsou u nás v zimním mercatu podle mě utopické, horší je, že do D'Ambrosia se vložil Inter (tomu ho ale prej nechce dát Cairo).

Reagovat
smazaný uživatel

D'Ambrosio chce prestupit do Rima,o tom bolo pisane.....zaujem maju skoro vsetky popredne kluby v Serie A ale on chce do Rima,verim ze to nepovedal len tak a posilni nas tym :) bolo by super mat takeho krajneho beka,v tomto pripade keby vyjde tento transfer tak Dodo prec,moj nazor,mne sa vobec ale vobec Dodo nepaci

Stadion keby stoji uz v spomenutej sezone tak by som bol velmi rad,bolo by to super dnes cista 2 AC Milan-Roma 1:2

Reagovat
Alberto Aquilani

Napada ma hrozna myšlienka, nepozrieť si ten zapas, teraz som došiel, som hrozne unaveny a potrebujem sa ešte učiť..... čo mám robiť, Dr.Phill ?

Reagovat
lnterista

tohle te snad nemuze ani napadnou ne?

Reagovat
Alberto Aquilani

hanbím sa

Reagovat
CubONE

Futbal ma vzdy prednost

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz čítam, že trident bude Ljajič-Destro-Gervinho a Florenzi bude v zálohe, tak snad !!!! RUDI MAJ ROZUM !!!

Reagovat
Maritazzi

Kde to čteš? Mně by to možná přišlo lepší jako varianta s Bradleym, o poločase pak přijde France.

Reagovat
Alberto Aquilani

na FB ale v probabily formazioni na romanews je ten trident tak, ale zaloha s Bradleym

Reagovat
Alberto Aquilani

som rozhodne za tu zostavu hore bez Bradleyho

Reagovat
Alberto Aquilani

Vraj ofiko : Milan-Roma

ROMA(4-3-3): De Sanctis-Maicon-Benatia- Castan-Dodò-Bradley-De Rossi- Strootman-Gervinho-Destro -Ljajic.

Reagovat
Maritazzi

Proč aspoň toho Florenziho nestrčil do zálohy? Tak snad Destro poločas a France poločas.

Reagovat
smazaný uživatel

až za tejden

Reagovat
Maritazzi

Vzhledem k tomu, že trénuje už docela dlouho na 100 %, tak si myslím, že riziko zranění je mizivý, takže spíš půjde o kondici, a proto ho čekám ve druhý půli.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem myslel, že Florenzi si v záloze kopne za tejden

Reagovat
Alberto Aquilani

to tam bude už kopať Marqíček :D

Reagovat
Largo

Hlavně už vidím, jak budu nadávat na Michaela Sheenana!

Reagovat
Yanek

MILAN: Abbiati; De Sciglio, Zapata, Bonera, Emanuelson; Poli, De Jong, Muntari; Montolivo, Kakà, Balotelli. A disposizione: Gabriel, Coppola, Zaccardo, Mexes, Cristante, Nocerino, Saponara, Niang, Matri, Pazzini. All. Allegri.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumim tomu Allegrimu.. proc zase sedi Mexes???

Reagovat
Slejdy

je osmahly ze solarka

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Yanek

Stopeři se osvědčili proti Ajaxu, ale taky bych to poskládal jinak. Celkově nerozumím tomu, proč pořád dokola šachuje s hráči a rozestavením. Monty je na té pozici poloviční.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Romulus?

Reagovat
Largo

Reagovat
GEGE

Poslední dva nejdůležitší zápasy podzimu...Jestli chceme na jaro alespoň pomýšelt na boj o LM musíme je zvládnout...FORZA MILAN!!!!!!!!!!

Reagovat
FORZAMILAN

No nevím, na třetí místo to je hrozivých 17 bodů, to asi nedáme. A na EL to je 10 bodů

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak ale fakt vážne teraz, všimol si niekto, že s AC hráme vždy o Vianociach ? a zvyčajne 22.12 ked mam narodky Inak sa nejak nepochopitelne teším na zapas, takže očakavam prehru

Reagovat
Largo

Mám o týden dřív. I tak congratulations

Reagovat
Alberto Aquilani

dík, aj tebe, dobre si sa narodil

Reagovat
smazaný uživatel

PRIATELIA A LUD RIMA

RIMSKE VOJSKA A GLADIATORI

PRECHADZALI SME 7 DNI ZASNEZENYMI HORAMI A CESTAMI A SME PRED BRANAMI MILANA , VYTIAHNUT KATAPULTY ,STRIELAT SIPY A DO BOJA !!!!!!!!!!!!!!!!!! ------------------ FORZA ROMA----------------- ************ ROMA ***************** ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ********************************ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA*********************************************************ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA******************************ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ---------------- !!!!!!!!!!!! VECNY RIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -------- AS -------- S.P.Q.R. ----- ROMA !!!

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Alberto Aquilani

fuh, tesnotka

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! Čekám na to už několik hodin AS ROMA!

Reagovat
Largo

Reagovat
spider_8

Reagovat
Milan.B

dobry si to treba uznat

Reagovat
Maritazzi

Někdo dobrej link? Kolejní internet mi dělá deprese, takže tu nerozjedu sopcast.

Reagovat
FORZAMILAN
Reagovat
lnterista

co to je za samuraje

Reagovat
Alberto Aquilani

prosím konkrétni stream, nie link na vsetky streamy

Reagovat
Mrvinho

Jedem AC

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerám súpisku AC a zavalí ma otáznik: ako je možné, že tento tým má také výsledky?

Reagovat
Yanek

Balo dopadl jak Krasič

Reagovat
Alberto Aquilani

DDR tu povinnu kartu nemusel dostať už v 10.minute

Reagovat
Slejdy

to ne teda

Reagovat
Alberto Aquilani

MATTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Slejdy

DESTROOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

ukázková akce, Allegri sleduj pořádně

Reagovat
Maritazzi

Zase nádhera

Reagovat
Alberto Aquilani

Dodo inak super akcia

Reagovat
Pipo123

Pekná akcia

Reagovat
Largo

Jeeeeeeees!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

matia

Reagovat
Dejwa

to už nepustí

Reagovat
Mrvinho

Nevadí, otočíme FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz som to zapal, zvedavost robi svoje, ale ta tukacka Rima a gol ma dostal.. ked som tu pisal na zaciatku ligy, ze AC budu radi, ak uhraju europsku ligu.. div ma tu nesli ukrizovat, ale coraz viac sa v tom utvrdzujem, ked to teraz vidim..

Reagovat
Yanek

Chápu, že nikdo lepší než Allegri momentálně není dostupný. Ale proč je obraz hry stejný zápas co zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

AVB

Reagovat
panca

to je druhej zeman

Reagovat
smazaný uživatel

tak moment, Porto bola len demoverzia, full bolo ucinkovanie v PL

Reagovat
smazaný uživatel

RDM by vám vyhrál LM

Reagovat
Alberto Aquilani

stoperi sa stym vobec neseru, ktorí pojde skor pod sprchy ?

Reagovat
panca

to je obrana.

Reagovat
panca

to je obrana.

Reagovat
smazaný uživatel

keby bolo posledne kolo tak je penalta

Reagovat
10

to je smutný, jaký má ta italská "špička" obrany...včera tragédie od obou, teď AC úplně mimo roli

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli zase skúšal manévre v šestnástke ako na Ajaxe, tupec jeden

Reagovat
Alberto Aquilani

Nevim, ale Milan hrá dobre, Rím ma ale kaštana s Benatiom

Reagovat
Alberto Aquilani

Gerv sa musi naučiť, že Bradleymu sa nenahrava

Reagovat
smazaný uživatel

ale neustale zosmiesnovanie a navazanie sa do Bradleyho je uz trocha trapne

Reagovat
smazaný uživatel

Ok beriem spat

Reagovat
10

levýho beka hraje Emanuelson nebo Muntari? resp. on ho nehraje nikdo, ale kdo by ho měl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari tam ted vypadal jak uplnej nehnout.

Reagovat
10

oni oba teda...

Reagovat
FORZAMILAN

no asi Emanuelson

Reagovat
Yanek

Emanuelson, ale ten nikdy moc nehleděl na to, co má hrát

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

Reagovat
FORZAMILAN

Capello prý přichází v úvahu na místo v Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gervinho je neuvěřitelnej A Kevin, esi bude hrat nadale tak jak hraje, tak nevim esi vydrží v Římě vic jak rok. Taky vidim Rickyho poprve po prichodu do AC a je fakt vybornej

Reagovat
M11

Strootman je uzasny

Reagovat
DelPiero137

Pri gole AC sa zabudol a nebol z toho offside.

Reagovat
Pipo123

Ako čakal som viac od AC, zatiaľ hrôza, ak sa nezlepšia tak AS si odnesie 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo na rudou

Reagovat
panca

urby je fakt komik. 2 x tam ma misto a on jak pitomec porad bezi metr od cary, pritom 20 metru od nej neni vubec nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

AC jaksi vůbec neví

Reagovat
panca

cervena? Nani style

Reagovat
smazaný uživatel

Až se mě zítra zeptá profesor anatomie u zkoušky na nějakou otázku, tak mu řeknu, že nevím, že místo učení jsem sledoval AS Roma

Reagovat
smazaný uživatel

to co bolo Dodo?

Reagovat
Pinturicchio

A ještě dělá, jak kdyby nic.

Reagovat
Alberto Aquilani

Dodo je blazon, takato mala domov

Reagovat
smazaný uživatel

ACCCCCCCCCCCMiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllllAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

vsetko to zacalo u Doda

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooool

Reagovat
Mrvinho

JOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

To jak jako hlavičkoval?

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pinturicchio

Zapataaaaaaaaaa

Reagovat
Shevchenko

jak to dal?

Reagovat
GEGE

ZAPATA!!!

Reagovat
Pipo123

Dodo jak hral dobre tak to teraz posral, ale Kevin tiež mohol pobehnúť a vystaviť hráčov AC do ofsajdu

Reagovat
Alberto Aquilani

Jezisiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Bradley

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Yanek

A zase spíme, ale toto nebyl gol ani nahodou

Reagovat
FORZAMILAN

uffffffffffffffffff

Reagovat
10

pro De Sanctise je každej obdrženej gól neregulérní

Reagovat
Jajinek

taky marně vzpomínám na gól, kdy by tu pracku nezvedl...

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Reagovat
DelPiero137

To bola aka haluz, lopta pri dopade zmenila rotaciu a vyskocila z brankovej ciary

Reagovat
Pinturicchio

Ten Bradley je neskutečné dřevo.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Ljajič je na ihrisku ?

Reagovat
Largo

Musím pochválit čárovýho rozhodčího, protože tohle viděl fakt skvěle. Klobouk dolu.

Reagovat
lnterista

jj musime se radovat i s malych uspechu

Reagovat
FORZAMILAN

ha ha

Reagovat
lnterista

z

Reagovat
smazaný uživatel

zervino jezisiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho

Reagovat
Yanek

Zapata

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

omg ten Balo je nehprázně špatný

Reagovat
Jajinek

Gervinho za půl roku odchází z Calcia jako Krasič...o tom jsem přesvědčen.

Jinak perfektní zápas...takhle hrát italské celky v EL, tak jsme tu dnes nemuseli celej den řešit, kdo postoupí, páč by bylo jednohlasné "všichni"

Reagovat
Pipo123

Prečo myslíš ? Zatiaľ Gerv nemá konkurenciu

Reagovat
Jajinek

to je tak jednostranný hráč, který umí jen jednu věc a ve všech ostatních je tak žalostně průměrnej, že to prostě nemůže dlouho vydržet

Reagovat
10

to už jsem tady psal dřív, zatím je to jak přes kopírák...

Reagovat
Pipo123

Neviem mne docela pripomína Candrevu, proste hráč čo si to hodí do behu a uteká, já mu začínam dosť veriť, aj Candreva si to dáva viac než dobre a už dlhšie obdobie...

Reagovat
DelPiero137

Nechapem ako mohlo AC pristupit k dvojzapasu s Ajaxom tak ako pristupilo ked vieme ze ak chce tak nemusi hrat stylom ako proti Barce.

Reagovat
DelPiero137

Ako na potvoru, stavim sa ze AS v rozhodujucej casti zakladnej skupiny LM bude v utlme a nebude mat formu aku predvadza cely rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost.

Reagovat
Jajinek

už odvety, kdy na něj budou hrát kouči podruhé, to ukáží

Reagovat
smazaný uživatel

PRoč se na něj nepřipravil v 8.kole trener soupeře nebo dnes Max?

Reagovat
Jajinek

páč je to v Itálii banda paličáků...Miloš byl prvních 19 zápasů druhý nejlepší hráč v lize

Reagovat
10

hlavně se tohle dá imho čekat celkově o hře AS, tím půjde i on dolů

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole, spravili mu tam jednu klzačku, však hrá znova nadpriemer

Reagovat
Jajinek

hraje celý podzim výborně a já to ani tak nespojuju s tímhle zápasem

Reagovat
Maritazzi

V žádnym případě.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Maritazzi

Vždyť je z našich útočníků nejlepší na balonu (co jsou na trávníku), odehraje si svoje dozadu a ten pohyb má prostě bezkonkurenční, otevře tím i spoustu prostoru ostatním hráčům - Totti toho pak využije ještě víc.

Reagovat
Jajinek

jak píše 10...Miloš jak přes kopírák. Kdybych ho neznal z jiných týmů než AS, tak váhám, ale takhle je to podle mě tutovka

Reagovat
Maritazzi

Když si vezmu, jakým způsobem umíme pracovat s prostorem a jakým způsobem je on rpacovitý si to prostě myslet nemůžu, ta variabilita celého útoku je hrozně velká a tam na někoho vždycky ty pozitivní vlastnosti vyniknou.

Reagovat
Alberto Aquilani

Gerv ma Rudiho, Miloš mal Del Neriho, a navyše to je Srb a tí su divný celkovo

Reagovat
Jajinek

zato Gerv divně vůbec nevypadá...

Reagovat
Alberto Aquilani

má štýl

Reagovat
10

Reagovat
10

stejně jako Miloš první půlrok...viděl si Gervinha poslední sezonu v Arsenalu?

Reagovat
Pipo123

On vyslovene nehral zle v Arsenale, já si spomínam že dokázal zahrať dobre, ku koncu ale neskutočne zle riešil situácie jeden na jednoho, namiesto toho aby si to hodil do behu, tak nezmyselne zastavoval akcie a začal tam klučkovat, teraz hraje podstatne lepšie a priamočiarejšie..

Reagovat
Maritazzi

Neviděl, ale vzhledem k tomu, nakolik je závislej na důvěře a psychice, že podle mě ještě ze svýho potenciálu neukázal všechno a nakolik mu Rudi věří, tak si myslím, že spíš dál poroste.

Reagovat
10

no právě, znovu podobně jako Miloš, kterýho nepotopila nedůvěra Conteho, jako spíš to, že ho začali všichni úplně jinak bránit...nakonec byl tak v prdeli, že nedokázal zpracovat balon

Reagovat
Maritazzi

Já spíš řeším, že podle mnoha hlasů potápěla Gervinha nedůvěra Wengera. Nechal bych to otevřený, uvidíme za rok.

Reagovat
10

jj, ukáže až čas

Reagovat
DelPiero137

Milos bol blazon, on to vzdy chcel riesit sam za kazdu cenu a zasadne si to namieril medzi 3x. Netvrim ze Gervas bude postrach SA dalsich sezony, ale ma vacsi potencional sa presadit.

Gervinho zatial dokaze neplno vyuzit svoj potencional - odputat sa od ostatnych a trielit sam dopredu. Prihravku tiez nema az tak zlu, rozhodne technickejsi ako Cuadrado napr.

Podla mna, Gervas je rychlejsi ako Milos, ma vydrz, ten sa nespomali aj ked prebehne polku ihriska.

Reagovat
Maritazzi

Taky bych ho srovnával spíš s Cuadradem.

Reagovat
Mrvinho

Zapata

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Bradleyho nepochopím. On je na úrovni lajny, všechno krásně vidí, že to není gól, ale přesto se začne hlásit, aby to rozhodčí uznal

Reagovat
panca

gervihno je dobrej trouba

Reagovat
Shevchenko

My tu brankovou čáru máme vyboulenou nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Vivat Zapata !

Reagovat
FORZAMILAN

dneska asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

Zapata se tim negolem namlsal

Reagovat
rossoneri89

Kaka pozdrav Jeziskovi

Reagovat
DelPiero137

Kaka je premotivovany, ten bude chciet strelit gol pri kazdom dotyku lopty.

Reagovat
Largo

Zapata dnes výbornej

Reagovat
panca

nezapomnel se u toho golu vzadu? Mohl to byt ofajd. Tam stal jedinej mimo obranou ctyrku

Reagovat
Ragazzo d'oro

To byl Bonera, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Zapata zatím like a boss.

Reagovat
Shevchenko

Pořád to hasí na poslední chvíli

Reagovat
Pinturicchio

jj, ale o to efektnějc to vypadá a víc to vynikne. , ... ale je to o nervy, no.

Reagovat
Yanek

On na to má, ale takhle mu to jde jen, když má sebevědomí. Jinak je nejistý a zmatkující

Reagovat
Pinturicchio

Potřeboval by asi nějakého velitele, třeba mu Rami pomůže.

Reagovat
lnterista

to spis Gervinho provahal

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, si to steloval tak dlouho na levou az to zaje*al

Reagovat
Alberto Aquilani

Nieee, kaštan zranený

Reagovat
smazaný uživatel

no prichadza burdisso takze AC vyhra 3:1

Reagovat
Pipo123

Castan si za to môže sám, Kaka ho udrel pod ľavé rebro, ale on sa hodí na zem a udrie si pravú stranu

Reagovat
Largo

A je to v pr......

Reagovat
GEGE

Docela smůla pro AS zranění Castana ale ne,že by mi příchod Burdissa vadil

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha hlavně at si mou nevybere Baloteliho jako toho sobeckého strikera. Tak línou .. jsem ještě neviděl

Reagovat
Pinturicchio

To jsi až takový mlíčnák, že jsi neviděl hrát za CFC Torrese?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres možná nedá gol, ale aspon trochu presuje, udělá nějaký sprint. To se balotelimu nepovedlo celej zápas. Jinak bez penalt Baloteli taky nemá nějak extra golů

Reagovat
Pinturicchio

Ted už je to lepší, ale ještě nedávno byl Torres naprosto šílený i v přístupu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bože..

Reagovat
Pipo123

Hraje strašne, Kaka tam behá, maká ako sa len dá a on si tam postáva a občas spadne po nejakom súboji... Matri by to zahral lepšie

Reagovat
Ragazzo d'oro

A nebo taky ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by už tam dát Pazziniho, jak dlouho trénuje?

Reagovat
Yanek

Zajímalo by mě procento úspěšně nakopnutých míčů Muntariho. To musí být hodně zoufalé číslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten Bradley je suprovej, nejdřív tam zasere tu šanci, pak gol do prazdnej se odrazi z cary ven a ted trefi nejlepsiho hrace Rima do brucha

Reagovat
Alberto Aquilani

No nevím, podla mna nič moc, AC sú aktívnejší a viac chcú, aj ked AS ma tie tukesi na uplne inej urovni, navyše sa zranil Kaštan, dobré je, že je na lavičke Totti, tak snad niečo zmení, inak Destro je hrozný, ale ked bude dávať goly, prečo nie

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

AS je na balonu lepší, rychlejší, ale zbrklejší.

Reagovat
smazaný uživatel

celkom dobry futbal , vykon sa mi paci ,verim ze nejake sance este pridu ... ljajic som si vsimol az teraz v nadstavenom case ked ho nastrelil lex luthor ... tesim sa na tottiho

Reagovat
Pinturicchio

Bradley je bůh, nejzábavnější hráč na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

a muntariho dlhé prihrávky dotvárajú obraz krásneho futbalového večera Gervinho je z Jamajky?

Reagovat
smazaný uživatel

z Pob. Slonoviny.

Reagovat
smazaný uživatel

robil som si špás, že behá ako jamajskí šprintéri

Reagovat
Pinturicchio

Muntariho centry do prvního bránícího hráče jsou taky super.

Reagovat
smazaný uživatel

Místo fotbalu musím řešit ženskou Neunáším! Proč zrovna chce řešit ženská, kdy se uvidíme, když hraje AC vs. AS

Reagovat
DelPiero137

Nepol - Inter 45tis divakov? To nie je bohvie co...

Reagovat
Ragazzo d'oro

Tohle musíme urvat! AS je rozhodně k poražení. Gól byl klasicky kiks letošní obrany, Zapatuv gól mi hrozne připomněl Kweukeho lachtana. Doufam, že v druhé půli přes Burdissa Mario šoupne dva fiky a vyhrajem.

Reagovat
Maritazzi

Mně zase přijde, že hrajeme dobře, to co máme. Oni musí hrát a nám ty brejky zase celkem jdou. Destro nejhorší zpracování balonu v Serii A, ten má neskutečný prkno. Škoda, že si necháme dát takhle debilní gól. Při Bradleyho výkonu je jasné, že bez rozšíření zálohy to nepůjde. Směrem dopředu zahušťuje hřiště nám a naopak. Bude zajímavý, jak se vypořádáme se ztrátou Castana.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Proč nehraje Totti? V tak docela důležitý zápase pro vás...........

Reagovat
smazaný uživatel

rudi nechce zbytocne riskovat dalsie zranenie ,tipujem ze 70 minute ho tam posle

Reagovat
Alberto Aquilani

nechce sa mu, včera chlastal

Reagovat
FORZAMILAN

na co ho šetří, na Catanii?

Reagovat
Jajinek

Sice toho zadrbe, ale na nikoho se aktuálně v Itálii nekouká tak přijemně fotbalově, jako na Kaká

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

na Palacia se taky dobre kouka

Reagovat
Jajinek

mě straně sere Mazzari, že z Palacia udělal osamoceného úročníka...na druhou stranu když je Milito zraněnej, Icardi rozmazlenej a Belfodil zhulenej, tak nemá moc na výběr no.

Reagovat
lnterista

je toho na nej moc no...potreboval by pomoct aby si trochu "odpocinul" ale kolik toho nabeha, prihravka mu neni vubec cizi...radost pohledet

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto, na něm je vidět nadherně ten rozdil Madrid - Milan. Pookřál, hraje lehce, jak kdyby na něm nebyl tlak, přitom si myslím, že je minimalně stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavní cítí důvěra trenéra, o tom to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Cítí důvěru trenéra.

Reagovat
FORZAMILAN

a navíc se vrátil ,,domů,, tam, kde to má rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

Ztratil naprosté minimum ze všeho, co měl při odchodu. Doplácí ale na to, že nemá spoluhráče. Kdyby to na něm v Madridu stavěli společně s Ronaldem, pořád je v úzké špičce nejlepších na světě.

Reagovat
CubONE

Mna hlavne prekvapilo, ze takmer vobec nestratil rychlost.

Reagovat
10

souhlas, je to radost ho sledovat...ale nejlíp se mi pořád kouká na Pirla

Reagovat
DelPiero137

Ale musim sa priznat ze na tuto hru Kaka mam slabost...

Reagovat
smazaný uživatel

AS kombinuje lépe, AC víc aktivní, zápas záživnej

dojela Honda už do AC?

Reagovat
FORZAMILAN

Jo, ale pojede asi až po novém roce

Reagovat
smazaný uživatel

aha, ok. asi musí hodit zimní pneumatiky

Reagovat
lnterista

Taky se mi libi vic AS...dozadu jistota a v utoku nebezpecni...trochu klidu v zakonceni a nejaky gol uricte daji.

Reagovat
CubONE

Zapata zatial famozny. So sebavedomim je to tak o tri levely lepsi hrac. Dnes je Rim mozne porazit, som zvedavy na Tottiho v druhom polcase, my sa snad postupne dockame Pazza a Rickyho 2.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

zdar, já moc italskej fotbal nesleduju a ani AC, jen... Zapata je pravej stoper nebo pravej krajní obránce? v obraně ho vidim a hraje velmi dobře ale ta pravá strana AC je, co se týče ofenzivy, dost... neaktivní, spící... kdo to tam zahálí? ten de Sciglio?

Reagovat
CubONE

Stopera. Hej, hej napravo je de Sciglio. Podla mna sa drzi vzadu hlavne kvoli Gervinhovi resp. Ljajicovi, inac hrava Mattia dost ofenzivne Okrem toho pred nim byva cast Poli alebo Monty, zatial co Muntari sa stahuje do stredu a robi priestor Urbymu nalavo.

Reagovat
smazaný uživatel

dík!

Reagovat
smazaný uživatel

co je Abbiatimu?

Reagovat
smazaný uživatel

pintu pro tebe https://www.facebook.com/photo.php?fbid=554131638008851&set=a.301164849972199.73821.280290668726284&type=1 v bergamu kdyz to vyjde tak se dostane Gigi na treti misto potom jedem do Romy tam radeji ho conte posadi na lavku :)

Reagovat
smazaný uživatel

s AS sa hra doma myslím

Reagovat
Pinturicchio

Hezky , ... jinak docela drsný je, že dva takové rekordy se podařilo udělat v téhle době (když kouknu na léta u ostatních rekordů) a navíc v jedné sezoně.

Reagovat
DelPiero137

Gigiho na lavku nech spravi rekord

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak asi všetci romanisti teraz posielaju energiu Burdissovi, nech tam zas niečo nevyvedie :D

Reagovat
Alberto Aquilani

Na Bradleyho už nemam slov

Reagovat
Maritazzi

Bradley

Reagovat
smazaný uživatel

luthor mohol si strielat

Reagovat
Yanek

Gabriel velice rozumně... to pak můžem hrát no

Reagovat
Alberto Aquilani

Kev musíííš !!!

Reagovat
Slejdy

mohl aj red skoda

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že ho nevyhodil...

Reagovat
Mr.Jindros

To je debil.

Reagovat
DelPiero137

Prvy krat sa AC vydalo s viacerymi do 16-ky AS a hned je tu precislenie a pencle.

Reagovat
Slejdy

KEVIIIIN YES

Reagovat
smazaný uživatel

golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

QUALITY FINISH!

Reagovat
Shevchenko

Proč proboha lezl ven?

Reagovat
Alberto Aquilani

Čierny Miloš spravil penaltu

Reagovat
10

znovu podobně jako Miloš, no

Reagovat
10

jak tam může takhle jít

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty abbiati

Reagovat
panca

dalsi bezmozek

Reagovat
Maritazzi

Mohl ho vyhodit. Jinak Kevin zase parádní pas na Gerva.

Reagovat
Yanek

Opravdu nepamatuju vykurvenější sezonu, po všech stránkách

Reagovat
smazaný uživatel

Za a) proč sakra Gabriel vybíhal?

b) Nebylo to mimo vápno?

Reagovat
Shevchenko

Bylo, takže měla být červená a měl jít chytat Coppola ( )

Reagovat
smazaný uživatel

eaděi bych červenou než gól, už bychom to nějak ubetonovali jako Ajax.....

Reagovat
Shevchenko

Remíza by byla parádní, no

Reagovat
Shevchenko

Tak nakonec to vypadá, že to bylo vevnitř, takže žlutá ok.

Reagovat
smazaný uživatel

jednozacne nie

Reagovat
Pinturicchio

a) Řekl bych, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

uz som myslel ze bude priamy kop

Reagovat
FORZAMILAN

hm, já taky

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho takticky vosiel do sestnasky ked videl brankara, ten zase totalne nelogicky vybehol, mohla byt aj redka

Reagovat
CubONE

bud zlta+pencla alebo redka.

Reagovat
10

obránce AC to dobíhal, byl blíž bráně než Gerv

Reagovat
spider_8

To je neskutečnej mamlas tenhle brankář Hned jak ho střídal, tak jsem si vzpomněl na to video, kde na něj Allegri střílel a on dobrou půlku střel pustil. Klidně mohl dostat rovnou červenou.

Reagovat
10

je pro mě nepochopitelný, jak někdo takovej může chytat první ligu...a ještě v AC

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

Bola to penalta vôbec, nebolo to mimo vápno ?

Reagovat
Maritazzi

Na čáře, přišlo mi že spíš vevnitř.

Reagovat
Alberto Aquilani

nebola faktm, bol spomaleny zaber, aj komentatori co nadrzuju AC uznali :D

Reagovat
Alberto Aquilani

akože bola penalta :D

Reagovat
10

bylo to ve vápně

Reagovat
M11

jasne ve vapne

Reagovat
panca

tvl ten jsem zjistil, ze vlastne hraje monty

Reagovat
Slejdy

mario uz zacina

Reagovat
smazaný uživatel

baloteli ten je dnes neviditelny

Reagovat
FORZAMILAN

to je tragédie dneskaa

Reagovat
DelPiero137

Co je toto za blbost? ako moze Balo strhnut hraca na seba ktory stoji za nim?! Jedine ze ho Benatia drzal, co aj spravil.

Reagovat
REPLIKATOR

AS

Reagovat
Alberto Aquilani

Treba ešte 1, su rozhodeny

Reagovat
panca

at tomu kryplovi uz davaj zluty za ty simulace

Reagovat
mastakillah

Ježiš to bylo odpoledne řečí, jak dneska As prohraje větším rozdílem

Reagovat
Pinturicchio

Po bitvě je snadné být generálem, že?

Reagovat
10

no co, ono to 4:1 skončí, spletli jsme akorát týmy

Reagovat
mastakillah

AS má letos až moc dobrou obranu na to, aby prohráli nějakým větším rozdílem

Reagovat
mastakillah

Dají ještě jeden a nakonec budete mít pravdu kua

Reagovat
lnterista

to je hroznej dement...snad mu to nebudou v derby piskat

Reagovat
M11

tak co kdy AS dotahne nejaky brejk a bude hotovo ?

Reagovat
smazaný uživatel

brejkov bude teraz plna kopa ,treba toho vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

Krasna akce Gerv - Kevin, škoda ez to neslo do zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Ljajič

Reagovat
10

AC už ani neběhá, tady se ukazuje ta LM...

Reagovat
smazaný uživatel

A to eště nehraje Totti...

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari je vážně parodie na hráče, když hraje De Jong, nemá smysl ho hrát taky, on pak útočí a to neumí. On vlastně neumí nic jinýho než longshotya brát míče i s nohama.....

Reagovat
smazaný uživatel

Muntari je vážně parodie na hráče, když hraje De Jong, nemá smysl ho hrát taky, on pak útočí a to neumí. On vlastně neumí nic jinýho než longshotya brát míče i s nohama.....

Reagovat
Alberto Aquilani

som jediny, čo si myslí, že nevyhrame ?

Reagovat
Pinturicchio

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec nevíme co hrát... absolutně nic nefunguje, ať jsou to "centry" ze strany nebo "kombinace" středem. Hráči si nerozumí, neví kdo kam nahraje...to prostě není v prosinci možné

Reagovat
10

btw. z toho Stephana chtějí v AC udělat druhýho Pata?

Reagovat
smazaný uživatel

už mi to tak připadá

Reagovat
panca

je zase zranenej?

Reagovat
smazaný uživatel

proti Interu moc hrát ještě nebude pak snad už jo....

Reagovat
panca

vzdyt proti ajaxu uz hral

Reagovat
smazaný uživatel

jo a hned se zranil Má infekci v tý noze kterou "doléčil"

Reagovat
smazaný uživatel

francescooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tottttiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri zase bude střídat v 83. minutě...paráda

Reagovat
smazaný uživatel

aha zrovna se mi sekne stream a vystřídá I když Poli hrál blbě radši bych viděl dole Muntariho

Reagovat
Pettirosso

Totti a Kaká zase proti sobě

Reagovat
smazaný uživatel

A Matri da ted dva goly, to bude kral co Pintu...

Reagovat
Pinturicchio

Já mám Matriho, od té doby, co nám za něj AC dalo 12 milionů, rád, ať už dělá cokoliv.

Reagovat
FORZAMILAN

ty jsi hnusnej

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
spider_8

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak Beppe rikal celou dobu 12-15

Reagovat
Pinturicchio

Boss

Reagovat
Mrvinho

Vypustili jsme krakena.. výborně

Reagovat
Alberto Aquilani

Dodo je magor proste

Reagovat
didosh

kurva jasná pecka...

Reagovat
DelPiero137

Toto sa dalo piskat, absolutne bez umyslu hrat loptu. Laktom vyviedol Kaka z rovnovahy.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nevadi Majkl, len 2 metre mimo

Reagovat
FORZAMILAN

mohl klidně písknout kokot

Reagovat
didosh

ne mohl,jasně měl zmrd!!!!!!!

Reagovat
10

rigooooooooooooore per milan....wait a minute, wtf?

Reagovat
Shevchenko

My nejsme schopni absolutně ničeho

Reagovat
GEGE

Tohle měla být pentle kurva...

Reagovat
Pinturicchio

Stačilo, aby si DDR postěžoval v novinách a už to jede.

Reagovat
DelPiero137

To su strasne striedania Alegriho. Balo-Matri, hraci co neobehaju absolutne nic a Kaka ktoremu budu v predu dochadzat sily kazdou minutrou. To je skoro -3 hraci co napadaju, AS bez problemov kontroluje a rozohrava si.

Taktika je nakopnut to dopredu a snad to jeden z tych 3 sklepne?

Reagovat
Pettirosso

Ještě, že jsem tenkrát do Balotelliho nešli, sice já osobně jsem chtěl, ale když vidím teď jak hraje typologicky stejnej Llorente, jsem nesmírně rád, že máme jeho. Mám Bala rád, ale zešedivěl bych z něj

Reagovat
Pettirosso

*jsme

Reagovat
Alberto Aquilani

Kevin ma uz len encelych 20 minut aby dostal žltu

Reagovat
mastakillah

Jasnej faul a Mantolivo protestuje jak malej

Reagovat
smazaný uživatel

AC neunášejí.

Reagovat
spider_8

Teď se jim ani nedivím, dva podobný fauly a jen za jeden žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

kaka ... ten je psychicky na kasu

Reagovat
DelPiero137

Kaka som este nevidel takto sa zlostit...

Reagovat
Slejdy

mel mu dat hned druhou za kecy

Reagovat
lnterista

za to mel Sneijder cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

balotelli neskutocny simulant

Reagovat
Alberto Aquilani

Balo sa sam obera o možnosť dať gol, bol 1na1 s Burdissom, co cchel viac ? :D a onsa hodí na zem :D

Reagovat
DelPiero137

Balo, chod uz dokelu, miesto konstruktivnej akcie dive. Burdisso je tiez pacos...

Reagovat
Slejdy

pod Franto !

Reagovat
Pinturicchio

Slušně to rozhodca nedává.

Reagovat
rossoneri89

Balotelli akoze chod uz do pice ..... to je uz chore ze furt pada ...

Reagovat
Shevchenko

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Pre nas dobre, remiza ideana

Reagovat
Alberto Aquilani

Vedel som, uplne zbytočne, mali sme ich už rozbiť a nie čakať

Reagovat
smazaný uživatel

Schválně jsem si to poznamenal, jak tu psal o tom Muntarim, že je parodie na hráče

Reagovat
didosh

juhůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
FORZAMILAN

LIBOVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AKCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Ragazzo d'oro

Nejvetsi poleno dá gól.. MUNTARI

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

přitom je jak Sedin 1+1

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

po tom pressingu a nejstastnejsi prihravce na pulku od stopera AC sem si myslel že to bude gol a bim

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!!!!!!A ze všech hráčů ho dá zrovna Muntari!!

Reagovat
Pipo123

Kaka hraje skvele, aj keď veľa vecí zadrbe, tak bojuje, snaží sa a je to také srdce momentálneho AC

Reagovat
DelPiero137

nuveritelne ze azda jedny z AC to vyhru chce.

Reagovat
smazaný uživatel

MUNTARI GOOOOOOOOOOL

Reagovat
didosh

Reagovat
Pettirosso

ale pěkná akce, konečně

Reagovat
GEGE

MUNTAAAAAAAAARIIIIIIIIIIIIIIII!!!POme OTOČIT!!!

Reagovat
Yanek

Ricky je neskutečný!!!

Reagovat
smazaný uživatel

prvykrat v tejto sezone 2 inkasovane

Reagovat
Mrvinho

Ještě přijde jeden

Reagovat
Mrvinho

Ještě jeden

Reagovat
Pinturicchio

Pome na 3:2

Reagovat
lnterista

ten konec bude dobrej

Reagovat
10

co Morgan vlastně? mával ofsajd?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

spíš na bar

Reagovat
Alberto Aquilani

Dostaneme ešte 1

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

prestan, keby sa nezranil Castan, tak by sme druhy nedostali

Reagovat
Shevchenko

Kdyby se nezranil Abbi...

Reagovat
smazaný uživatel

Celá obrana až na Mattiu dneska excelentní Mattia se ještě hledá

Reagovat
smazaný uživatel

Oba Mattiove

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď to odčinil! Pod Mario

Reagovat
DelPiero137

Vanze, Ljajic od zaciatku je viac nez polovicny...

Reagovat
DelPiero137

Totti odtlaca Bala aby nebol konflikt

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
mastakillah

Strootman vypadal dobře nasraně, Balo raději táhl pryč

Reagovat
Shevchenko

Teď Mattia

Reagovat
Slejdy

to tak nehorazne smrdi

Reagovat
DelPiero137

Benatia najviac faulov na AC....

Reagovat
Pettirosso

ruka

Reagovat
Pettirosso

tak ne, nebyla

Reagovat
Shevchenko

Taková bomba a doprostřed

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Morgan na to že ten balon viděl tak sekundu a pul

Reagovat
10

pěkně se AC nakoplo, kdo by to před chvílí řekl tady je vidět, co dělá sebevědomí, na obou stranách

Reagovat
GEGE

tref to prosím...

Reagovat
Shevchenko

Chceme vyhrát To půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Ty kráááávo škoda že doprostřed

Reagovat
Shevchenko

KO

Reagovat
smazaný uživatel

Snad neni Urby zraněnej, stejně jako poslední 3 zápasy hraje perfektně

Reagovat
Pettirosso

Gabriel

Reagovat
DelPiero137

Aaaa to bol direct... to muselo kua boliet.

Reagovat
Pinturicchio

Jake v bráně AC fakt jistotka.

Reagovat
10

jistota průseru

Reagovat
Pinturicchio

Jj, super je, že od chvíle, co jsem to napsal, tam měl další dva kiksíky.

Reagovat
didosh

co dneska dělá ten golman...

Reagovat
Alberto Aquilani

Zaccardo vypadal na tej lavičke jak Samaras

Reagovat
Pipo123

Tento ročník Serie A je paródia na brankárov

Reagovat
panca

tn gabriel je mongol. Stejne tam byl pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pěkně popřejeme Urbymu, ať to nic není, aby večer mohl dostat aspoň fajku od té jeho krasavice

Reagovat
Shevchenko

Taková rozehrávka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
FORZAMILAN

BALOOOOOOOOOOO

Reagovat
DelPiero137

Mario si mohol vybrat....

Reagovat
mastakillah

Balo

Reagovat
smazaný uživatel

Balo to teď zabil. Jinak Bradly je fakt neuvěřitelnej šmatlak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
didosh

skodaaaaa

Reagovat
Yanek

Nemůžem vyhrát, když tohle nedame

Reagovat
Dejwa

kam to chceš..

Reagovat
FORZAMILAN

Muntari je všude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nevím co skauti na Gabrielovi kdy mohli vidět. Jinak dneska celý tým zklamání, že dá gól zrovna Muntari není ani kupodivu, dnes hrajou všichni jak mamlasové.

Reagovat
smazaný uživatel

Baloooooo

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten zaver bol neskutocny

Reagovat
DelPiero137

Matri vydychava ako po maratone

Z AC NDJ, Kaka, na to je spolah.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten závěr byl i nad Premier League. To se jen tak nediví

Reagovat
FORZAMILAN

......italští komentátoři: grande calcio, grande spectacolo .................

Reagovat
smazaný uživatel

......angličtí komentátoři: absolutely amazing match.............

Reagovat
didosh

Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

arabský komentátoří : Mubarak alláááh allááh!

Reagovat
smazaný uživatel

mama mia gervinho ,to bol zaver

Reagovat
Alberto Aquilani

Fakt som asi čudný, ale cely zapas sa tu fuckuje do Allegriho, ale AC bolo dobre pripravene a hrali dobre, agresívne. Posral im to Gabriel tak akurat, AS odišlo kondične

Reagovat
panca

ta hra nema zadnou hlavu a patu. Obrana zapas co zapas vyrabi chyby. 3 roky po sobe stejnej scenar a stejna hra.

Reagovat
Maritazzi

To mi nepřišlo (s kondicí). Prostě chyběl Pjanič, někdo ze záložníků, kdo líp podrží balon, Dani dneska hodně kazil.

Reagovat
Yanek

Takové finále jen v Itálii. Vynikající zápas, vyhrát mohly oba týmy, ale Balo nás pohřbil. Ricky je po Ibrovi král Calcia a ještě minimálně příští rok bude, krásně se vzpomíná na časy, když v Itálii zářili oba dva v největší formě.

FORZA MILAN

Reagovat
spider_8

Parádní závěr

Reagovat
Pinturicchio

Balo, ty jsi kár, more.

Reagovat
didosh

...ale kolik balónů udrží a styl jakým umí přejít 1 na 1

Reagovat
Pinturicchio

Ale je dobrej, to jo, ale tuhle šanci teda dát mohl.

Reagovat
didosh

Samo že měl nebo měl nahrát myslím Montymu... Ono i trvalo to zpracování hráče předtím...

Reagovat
smazaný uživatel

mohli sme vyhrat ,mohli sme prehrat ,bod je malo pre obidvoch ...perfektny zapas

Reagovat
Pettirosso

Balo hlavně mohl nahrávat nabíhajícímu Kaká(?) do prázdné..

Reagovat
smazaný uživatel

SALUTATE LA CAPOLISTA!

Reagovat
smazaný uživatel

SALUTATE LA CAPOLISTA!

Reagovat
Maritazzi

15-20 minut z naší strany výpadek, jinak spokojenost s většinou hráčů a výkonem, v těch brejcích jsme byli zbrklí, tam je to velká škoda. S Francem půjdeme nahoru, to na konci bylo vidět. Dodo sice roste každým zápasem, ale neodpustí si naprosto dementní situace (malá domu, ten faul ve vápně). Bradley na pozici tak 6. záložníka, to je neskutečný - on má snad dvě tváře, na naší půlce nemá problém dát balon z jedný, na soupeřově mu všechno trvá hodinu a výsledek vždycky tragickej. Bod z Milána je nakonec dobrej.

Reagovat
Pettirosso

ale jinak parádní zápas. Reklama na calcio jak dělaná

Reagovat
FORZAMILAN

Dneska se mi ten mač fakt líbil, mohli jsme vyhrát ale i prohrát, plichta je asi spravedlivá FORZA GRANDE MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrálo dneska AC ? Zápas jsem neviděl

Reagovat
FORZAMILAN

jako fakt nebo prudíš?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, fakt jsme ho neviděl, ale podle komentů zase bída

Reagovat
didosh

FORZA MILAN FORZA CALCIO...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry match. Skoda ze to neotocili resp. keby Balo zdvihol hlavu po tej zasekavacke a pozrel sa ze tam ma volneho spoluhraca namiesto strely lavackou vedla tak mohol byt Matri hrdinom

Reagovat
smazaný uživatel

bradley nepatri ani na lavicku ,hrozne co stvara ... na doda sa dost nadava,ale postupne rastie ,vybojuje dost lopt a vidiet ze tam nechava srdce , ked sa vyvaruje chyb bude z neho slusny krajny obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Doda som skoro na dialku zabil po tej malej domov v prvom polcase, ktora vyustila do rohu z ktoreho sme dostali gol a Bradley skoda slov, stoji a caka kym k nemu pride lopta debil no, hraci absolutne nehodni Romy, Bradley, Dodo a Marquinho

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi na SA diskuzích, že se tu při zápasech mezi oblíbenými týmy fanoušci nijak nehecují a nebo se neposmívají navzájem, prostě se neprudí. Panuje tu taková dobrá atmosféra, kdy fanoušci uznaj výkon druhýho týmu a nebo uznaj chybu svýho

Serie A sekce

Reagovat
Alberto Aquilani

to lebo dnes nehrala Neapol

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je jediný co nechápu proč ten hejt na Neapol?

Reagovat
FORZAMILAN

víš co si taky myslím? že tady je asi víc starších uživatelů, než jsou třeba ty děcka v sekci PL/PD

Reagovat
smazaný uživatel

Čím méně uživatelů, tím méně konfliktů Premier League je hrozné vlákno. Tam něco nadhodíš, a hned Tě sejme pět borců Někdy tam píšu, neříkám, že jsem oblíbený, ale to, co tam někteří předvádějí Vyloženě jdou někoho urazit. Prostě sociální psychóza. Proto ani nechci do větších topiců přispívat. Čím víc lidí, tím větší dementi. Tady je to fakt v pohodě

Reagovat
FORZAMILAN

Ano, taky pravda. PL nenavštěvuju vůbec, ta mě nezajímá, občas PD. Ale jen tak si počíst a pobavit se

Reagovat
smazaný uživatel

Je to opravdu tak. Schálně si pročti nějaké vlákna v PL. Většina lidí se tam akorát uráží.

Reagovat
Alberto Aquilani

časom zistíš aj sám .... ale my sme tu jedna velka rodina, napríklad s "10" chodím na ryby a "pinturicchio" spáva s mojim bratom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

♥:-*

Reagovat
cervo

Reagovat
10

až spolu půjdeme na ryby, tak dopadneš jako Fredo Corleone a Luca Brasi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

No nakonec dobry bod, skoda jen ze misto Bradleyho nehral Pjanic, bylo by to hned o necem jinem. S Catanii si musime nadelit pod stromecek povinne 3 body, ocekavam i pekny vysledek. Gerve dobre, ale nekdy nez se rozhodne co udelat tak je cela akce v tahu. Benatia top

Reagovat
Maritazzi

Mehdi je neskutečná chobotnice, co všechno zvládne, za ty peníze neskutečnej nákup, už teď lze říct, že posily se vyvedly výborně.

Reagovat
Slejdy

jj Mehdi + Kevin + Gerve best

Reagovat
lnterista

Reagovat
M11

Benatia a Strootman to jsou posily jak vino

Reagovat
madridcan

900 pre Digitalnu pevnost

Reagovat
FORZAMILAN

No a co říkáte tomu dnešnímu losu s Atléticem?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého názoru je šance. Atlético nemá tak široký kádr a v pnoru by mohli začít odpadávat. Hrají tři soutěže. Je to náročné pro ně. Myslím si, že šance je. Ale pokud Atlético zahraje to, co v současné době, bude to jasné..

Reagovat
smazaný uživatel

únoru

Reagovat
FORZAMILAN

Hmm, mě se zdají momentálně vynikající, viděl jsem je shodou okolností včera s Valencií a hráli velice dobře. Ale zápas je až za dva měsíce a to může být všechno jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou jako něčím naspeedovaní. Takové tempo nemá v dnešní době žádný mančaft. Hrají v pohybu, v rychlosti. Diego je skvělý trenér. Je vidět, že tam všechno v tom klubu funguje. Je tam parádní atmosféra. Může jim dojít dech. A za sebe říkám, že jim dojde. Jenom nevím, jestli už v lednu nebo až později. Barce taky dochází dech v pnoru. Schválně jsem se díval na statistiky, a je to tak

Reagovat
FORZAMILAN

No kéž bys měl pravdu. Taky bude záležet, jak se sehrajeme s Hondou, popř. jestli ještě někdo přijde a vůbec jak to bude fungovat dál. S Allegrim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Honda zapadne, Allegri asi zůstane. teda pokud nepřijde Boas

Reagovat
FORZAMILAN

Honda dostane ,,posvátnou,, desítku, tak by se měl snažit A Allegri? Kdo ví, ale ten Boas mě nějak jako trenér nepřesvědčil. Na lavičce tak velkého a slavného klubu bych si tedy představoval někoho jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Boas není zas tak světový trenér. Kdyby byl, tak by ho nevyhodili z Chelsea a Totáče. Navíc v každém klubu měl problémy s hráčema. Lampard, Terry, Ekotto, Adebayor, takže vyjít s ním nebude lehké. Kdoví, co by dělal s Balotellim No nic, musím jít spát zítra ve škole dvě zkoušky Dobrou noc

Reagovat
cervo

co sa Atletica tyka, tak Honda hlavne nebude hrat LM

Reagovat
FORZAMILAN

Jseš si jistý? Vím, že hrál za cska ale nevím, jak je přesně to pravidlo, jestli to platí i pro jaro

Reagovat
cervo

ano plati, mohol by nastupit iba v pripade, ze by AC hralo na jar europsku ligu

hrac jednoducho nemoze v jednej sezone nastupit v jednom a tom istom pohari (LM/EL) za dve rozne muzstva

Reagovat
FORZAMILAN

Díky, myslel jsem si to, ale chtěl jsem to ještě slyšet od někoho jiného

Reagovat
Alberto Aquilani

Vazne dnes nebude žiadna roztržka ? Pome pome, mám otvorene čipsy

Reagovat
madridcan

Tak ked ich mas otvorene, tak uz si ich roztrhol Ja si idem precitat debatku pod SImunicom. To je zaruka rasistov, emancipacie, filozofov, historikov, pravnikov, politologov, sociologov, sarkofagov, Martikanov a tak dalej

Reagovat
Alberto Aquilani

neznam, ale idem prepnut na stvčku, či nejde nahodou lampa- pravidelná dávka emocí :D

Reagovat
FORZAMILAN

ano, přesně

Reagovat
Alberto Aquilani

jaaaj uz chapem :D blbo som prečítal :D

Reagovat
Tomanatura

Jbmnt vu vu

Reagovat
Pipo123

Reagovat
madridcan

madridcan13.12.2013 22:05

Dobry sranec. Zaciatok cisto americky. Samozrejme treba pouzit nejake stare texty a klasicky zacat, ze co vsetko ma. Egovi rozumiet hovno a to, ze vymenuje cely Nay Elektrodom je sice pekne, ale nestoji to za vela. Aspon, ze sa volaju ako sa volaju dokopy...takto im nato stale dost ludi skoci. Tretia skladba a tretia produkcia nie je od Anysa. Mohli to vydat pod Miso a Pato, ved uz pod touto hlavickou maju dalsiu kravinu Podme sa zblaznit

V mojom svete tiez nic extra a Rytmus zas zacina svojimi starymi replikami. Ego uplna slabota. Teraz som zachytil na ploche zdielanu Čistu dusu, tak uvidime co to da.

Reagovat
Pipo123

Ego to práveže dáva parádne, neblázni já nejak nemusím kontrafakt, ale ten album má strašnú kvalitu a prevalcuje celú scénu.

Reagovat
madridcan

Ked si k tomu postavim Eru napriklad, tak ani nie. Ale oni uz mozu aj prdiet do mikrofonu a budu mat trojnasobnu platinu.

Reagovat
Pipo123

Já osobne sa teším len na album EGA, snad do roku 2030 sa dočkám

Reagovat
Tomanatura

Ja to mam presne jako ty, taky si to myslim. Zatim se mi libilo vsechno, v aute to zni paradne. Madridcan je az moc prisny

Reagovat
madridcan

No prave u teba, ako u zastancu poriadneho hip-hopu, sa dost cudujem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Ufff, ako filozof by som sa zrejme mal pripojiť

Reagovat
Alberto Aquilani

tiež chodím na filozoficku, no idem to čeknúť :D

Reagovat
smazaný uživatel

Chodím na psychologii

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
FORZAMILAN

Ty jsi tady zmiňoval tu anatomii?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ještě dělám medinu navdávkem

Reagovat
FORZAMILAN

Fakt? To seš borec Tak ať zítra uspěješ

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc, snad ano Tobě taky hodně štěstí pokud máte nějaké předtermíny

Reagovat
FORZAMILAN

Díky, ale já se živím rukama, už nějaký ten pátek a nestěžuju si. Ale o tom třeba někdy jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, aby jsi byl spokojený, chlape

Reagovat
Alberto Aquilani

Einsteine ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by Tak valím, dobrou

Reagovat
danko10

Reagovat
smazaný uživatel

HOŠI, áčko a béčko

Reagovat
madridcan

Na to by som nikdy nechodil, ale nesudim

Reagovat
Alberto Aquilani

teraz neviem či reaguješ namna, ale tak ako ja chodím na učitelstvo Historia+ Taliančina, len to patrí pod filozoficku fakultu a nie pedagogicku, no

Reagovat
madridcan

Na Krupyho, ale to je jedno.

Reagovat
Alberto Aquilani

ked je tu viac reakcií je to hrozné ťažko zistiť na koho to je, nabuduce vezmem pravitko

Reagovat
madridcan

Ja si prilozim mysku na ten znak uzivatela pred nickom v prispevku a rolujem hore, takze viem kde kto na koho reagoval

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

som filozof, nie logik

Reagovat
The Krupy

Nás učia že filozof musí logicky uvažovať, čo je u mňa niekedy problém

Reagovat
shafto

aj moja skola spada pod filozoficku, ono to je tazke, rozdelit to normalne, kedze nebudu zakladat fakultu kvoli tomu, ze sa to nehodi do inej fakulty, radsej to tam pacnu a tvaria sa, ake je to filozoficke, popripade nam dali predmet Bckovy - Filozoficke principy v masmediach ten predmet nemal s masmediami nic spolocne, NIC !

Reagovat
The Krupy

Ja už tiež nie, ale venovať sa tomu aj tak nechcem, tak si urobím diplom a kariérne si pôjdem po svojom

Reagovat
The Krupy

Ja už tiež nie, ale venovať sa tomu aj tak nechcem, tak si urobím diplom a kariérne si pôjdem po svojom

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele