Serie A - preview 15. kola

06.12.2013, 09:06, aktualizováno 08.12.2013, 08:37
Previews
AS Řím se doma po poledni střetne s Fiorentinou a bude chtít umazat nejlépe polovinu z manka na Juventus. Inter Milán může v duelu s Parmou snížit ztrátu na Neapol, dobrou formu by rád potvrdil Hellas Verona...
AS Řím - ACF Fiorentina  (neděle 12:30)
Nedělní oběd si určitě užijete víc, když jej strávíte ve společnosti elitní italské fotbalové soutěže. Právě půl hodiny po dvanácté se utkají dva velmi atraktivní soupeři. Do Věčného města totiž zavítá motivovaná Fiorentina.

A bude to souboj opravdu nadmíru zajímavý. Oba týmy se totiž prezentují atraktivním stylem hry, který se zejména v posledních týdnech vyplácí více Fialkám. Ty se totiž v minulém kole postavily do cesty Hellasu Verona a i když inkasovaly třikrát, přece jen si odnesly tři body. Divoká přestřelka s veronským celkem skončila 4:3, dvě branky si na své konto připsal španělský záložník Borja Valero. K němu se přidali ještě Juan Manuel Vargas, o osudu utkání definitivně rozhodl Giuseppe Rossi. Právě na jeho schopnosti bude toskánský výběr spoléhat nejvíce - Rossi nedrží titul nejlepšího střelce Serie A náhodou. Dvanáct zásahů ve čtrnácti zápasech jasně ukazují, v čem spočívá hlavní útočná zbraň Fialek.

Římu se nedaří, jako by bez kapitána Tottiho ztratil schopnost rozhodovat zápasy, hráčům chybí nápady, střelec i lehkost v kombinaci. Francesco Totti sice bude v utkání s Fiorentinou na lavičce, ale nezdá se pravděpodobné, že by nastoupil. Jeho nástupce Adem Lajić zatím nenaplňuje očekávání, převážně ne, pokud nastoupí od úvodních minut. A právě Adema Ljajiće hráči Fialek velmi dobře znají - za několik let v toskánském dresu stihl nastřílet poměrně velký počet branek, ale kromě nesporných fotbalových schopností se do paměti diváků zapsal nevypočitatelnou náladou či nemalým počtem extempore. Trenér Delio Rossi by mohl vyprávět.

Vlkům se příliš nedaří, protože po impresivním startu v podobě deseti vyhraných zápasů římský stroj začal korodovat. Ztráta zraněného Tottiho s Gervinhem se projevila již čtyřikrát, protože právě takové číslo mají Giallorossi v kolonce remíz. Proti Atalantě Bergamo navíc nebyli daleko od první porážky. Ve druhém poločase se totiž prosadil Davide Brivio, jehož rána zapadla až za záda brankáře Morgana De Sanctise. Titul jediného týmu, které v Serii A zatím ještě nenašlo přemožitele, zachránil až záložník Kevin Strootman gólem v závěrečné fázi utkání. Jisté však je, že Řím ztratil víc bodů, než si jeho dosud nadšení fanoušci představovali.

K vývoji týmu a své dosavadní zkušenosti v Římě se vyjádřil i francouzský trenér Rudi Garcia. Na tiskové konferenci před důležitým zápasem prohlásil: "Chceme proti Viole nastoupit alespoň tak, jak jsme hráli poslední půlhodinu s Atalantou. Naším cílem je zvítězit. Nesmíme se dívat na výsledky ostatních týmů, chceme se soustředit pouze na Řím. Bereme výhru, nic víc, nic míň. Hráči se musí vydat ze všeho, nechat na hřišti duši. Jsme stále neporaženým týmem, přijde tak padesát tisíc diváků a říkám vám, že na hřišti uvidíme jedenáct hladových vlků," dodává optimisticky bývalý stratég Lille.

O spojení mezi Fiorentinou a Římem se dá napsat mnoho řádků, pokud vezmeme v potaz dlouholeté souboje či přesuny vedení i hráčů. O tom vědí nejvíc hráči jako Alberto Aquilani či David Pizarro. Dalším velkým Římanem je pak trenér Vincenzo Montella. Je jasné, že právě on bude mít obrovskou motivaci a chuť dokázat, že vedení AS se v něm mýlilo, když jej na trenérské lavici nenechalo dostatečně dlouho. Poslední vzájemný zápas se mu ale nepovedl - minutu před koncem rozhodl Daniel Pablo Osvaldo. Zažije nyní na "domácí" půdě satisfakci, nebo se AS vrátí na vítěznou vlnu?
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Dodò - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Ljajić, Gervinho
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Gonzalo Rodriguez, Savić, Pasqual - Ambrosini, Pizarro, Aquilani - Borja Valero, Cuadrado - Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Souboj posledního s předposledním, i to je utkání Catanie na hřišti Sampdorie. Nový kouč janovského týmu Siniša Mihajlovič by rád navázal na remízu ze hřiště Interu Milán.

Sampdoria nevyhrála pět kol v řadě a její situace začíná být na pováženou. Špatné výsledky donutily vedení klubu jednat a sjednat příchod Siniši Mihajloviče do funkce nového trenéra. Jeho premiéra dopadla dobře, Blucerchiati remizovali na Interu 1:1, ale ze sestupových vod se pochopitelně nedostali. Během týdne se Sampdoria představila i v jiné soutěži a sice Coppa Italia, ve 4. kole zdemolovala Hellas Verona 4:1 a postoupila do dalšího kola.

Catania v minulém kole podlehla AC Milán 1:3 a nadále zůstává přikována ke dnu ligové tabulky. Elefantini přitom vstoupili do zápasu dobře, ale Milán třemi brankami skóre dokonale otočil. De Caniovi svěřenci doposud nasbírali jen devět bodů, což je opravdu málo. Na nesestupové pozice ale Catania ztrácí jen tři body, takže její situace není beznadějná.

Dorii budou chybět Berardi, Barilla a Castellini, což je nic ve srovnání s tím, jaké ztráty hlásí Catania. Sicilané vyběhnou na trávník stadionu Luigi Ferraris bez Izca, Almirona, Bellusciho, Bergessia, Rolina a vykartované dvojice Barrientose a Tachtsidise.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Costa - Palombo, Obiang, Krstičič, Eder - Pozzi
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Peruzzi, Legrottaglie, Spolli, Biraghi - Guarante - Keko, Castro, Plašil, Monzon - Lopez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Veronský tým zažívá pod taktovkou Eugenia Coriniho nečekaný comeback, protože podceňovaný a odepisovaný tým se dokázal vzchopit a naposledy prohrál před více než měsícem. Naproti tomu Sassuolu se příliš nedaří.

Nováček Serie A začal po zajímavém startu trochu ztrácet a naposledy padl pod náporem domácí Atalanty v rámci Coppa Italia. Diváci zaplesali dvakrát, nejprve tleskali brance Moussy Koného, po němž se trefil ještě Giuseppe De Luca. První italská liga je už trochu záživnější podívanou, i když Sassuolo v ní získává především zkušenosti a remízové výsledky. Přesto tým trenéra Eusebia Di Francesca neprohrál už měsíc. I díky této sérii se Sassuolo vyhnulo bojům uprostřed sestupových vod, na něž bylo horkým kandidátem. Nyní se se čtrnácti body na kontě Neroverdi mohou pyšnit z patnácté příčky. Hned za nimi se krčí právě tradiční veronský celek.

Ten ale zažívá bezesporu skvělé chvíle. Od doby, co se vedení vrátil k myšlence mladého trenéra a jmenovalo bojovníka Coriniho, fanoušci ve Veroně musí fotbal opět bavit. Nejprve Chievo porazilo městského rivala Hellas, což je přesně jedno z těch derby, na které se v Itálii těší téměř všichni fanoušci vypjatých momentů. Krasojízda ale pokračovala, když si Chievo poradilo také s Livornem a naposledy v rámci Coppa Italia také s Regginou.

Největším problémem Coriniho svěřenců bylo především nízké číslo v kolonce vstřelených gólů, což se ale v posledních dvou zápasech rapidně zvýšilo. Proti Livornu se trefili Luca Rigoni, na něj navázal Cyril Théréau a skóre zápasu uzavřel mladý útočník Alberto Paloschi. A střelcům se dařilo také proti Reggině - dvě branky Paloschiho pomohly Mussi Volanti k pohodě, kterou dokonali ještě Matteo Ardemagni a Victor Da Silva.

Sassuolo se bude muset v záchranářském souboji obejít bez služeb Emanueleho Terranovy, pro kterého sezona předčasně skončila. Mimo bude také útočník Gomes. Di Francesco se může spoléhat především na střeleckou formu mladíků Simoneho Zazy a Domenica Berardiho. Dlouhodobě zraněné sčítá také Chievo, které si bude muset poradit i bez dvojice v podání obránce Claitona a záložníka Adriana Calella. Pro úplnost dodejme, že poslední vzájemný duel před třemi lety vyhrálo Chievo Verona. Bude v tradici pokračovat?
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Bianco, Acerbi - Schelotto, Magnanelli, Marrone, Longhi - Berardi, Zaza, Floro Flores
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Dainelli, Cesar, Dramé - Radovanović, L.Rigoni, Hetemaj - Estigarribia, Thereau, Sestu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.30 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Turín FC - SS Lazio  (neděle 15:00)
Římský klub je možná aspirantem i na příští ročník evropských pohárů, ale zatím se mu příliš nedaří naplňovat předsezónní plány. Souboj o další důležité tři body svede s FC Turínem, které sídlí ještě o tři příčky níž.

Římané mají za sebou šest víceméně neúspěšných zápasů, protože v nich posbírali pouze jedno vítězství. Některá italská média navíc již tipují budoucího nástupce trenéra Vladimira Petkoviće, který by se prý mohl objevit již v průběhu zimní přestávky. Situaci v kabině nevylepšil ani prezident Lotito, který přiznal spory v kabině. Přesto nadále věří svému trenérovi, který popřel jakékoli styky se švýcarskou reprezentací. Pokud by však přesto došlo ke změně na trenérském postu ještě před Vánocemi, dostalo by se novému trenérovi mnoho času k uspořádání týmu a celkovému seznámení.

Ponechme však nyní spekulace deníků stranou a změřme se na současnou situaci. Lazio sídlí až na devátém místě, což ještě umocňuje negativní pocity fanoušků vůči vedení. Na obranu Biancocelesti však musíme nezaujatě přiznat, že jistý podíl na pozici v tabulce má jistě i náročný program Evropské ligy, ve které Lazio zdárně pokračuje. Postup ze druhého místa jí už neunikne, takže se startu v základní sestavě Římanů asi dočká mnoho mladíků. Na ty ostatně trenér Petković nezapomíná, protože mezi hlavní hvězdy patří hráči jako je například Keita Baldé.

Problémem je také fakt, že Lazio mimo Řím ještě v této sezoně ani jednou nevyhrálo. I to nahrává domácí Granatě. Aby špatných zpráv nebylo málo, v minulém kole Lazio příliš nezářilo - Neapol totiž na Olympijském stadionu excelovala a po brankách Gonzala Higuaina, Gorana Pandeva a Josého Callejóna si odvezla tři body. Laziu nepomohla ani ukázková vlastní branka Valona Behramiho či právě zásah mladíka Baldého.

Trenér Giampiero Ventura může vybírat z téměř kompletního kádru a v útočné vozbě by měli dostat důvěru především dva klíčoví hráči - Alessio Cerci, který je jednoznačně nejlepším hráčem turínského FC v sezoně a také střelec Ciro Immobile. Především Cerci by mohl být klíčem k otevření hostující svatyně, neboť se jedná o druhého nejlepšího střelce Serie A. Pro Lazio i celkovou atraktivitu utkání je skvělou zprávou, že se do základní jedenáctky vrací německý reprezentant Miroslav Klose. V podání Ventury předvádí Turín ofenzivní fotbal, takže se máme na co těšit. Karneval branek byl k vidění především ve třináctém kole, když si Turín poradil s Catanií v poměru 4:1, poslední kolo mu přineslo pouze bod za remízu se vzmáhajícím Janovem. Poslední historická výhra Lazia sahá až do roku 2009, kdy se oba týmy utkaly v rámci Coppa Italia. V soubojích první ligy kraluje Turín, což dokládá i minulá výhra o jednu branku.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Glik, Bovo, Moretti - D'Ambrosio, Vives, Farnerud, Pasquale - El Kaddouri, Cerci - Immobile
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Novaretti, Cana, Radu - Onazi, Biglia, Hernanes - Candreva, Klose, Lulić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.20 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Hellas Verona - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Veronský tým dokázal nad Atalantou Bergamo zvítězit naposledy v roce 2004, a to ještě v rámci druhé nejvyšší soutěže. Nyní by rád tuto smutnou statistiku změnil a vzhledem ke svému postavení šestého celku má ideální příležitost.

Minulý zápas Serie A Hellasu Verona příliš nevyšel, protože prohrál s Fiorentinou i přesto, že jí vstřelil tři branky. Pro nezaujatého diváka sice výhra Fialek v podobě výsledku 4:3 sice přinesla skvělou podívanou s množstvím gólů, ale pro Veronu se jistě jednalo o zklamání. Ani další zápas, který v soutěži Coppa Italia postavil Hellasu do cestě Sampdorii, nevyšel podle představ. Také v tomto zápase totiž veronský tým obdržel čtyři branky a fanoušci odcházeli zklamaní. To popisuje také trenér Andrea Mandorlini, který prý dokonce již odhalil příčinu problému.

"Vytvořili jsme si mnoho dobrých šancí, ale Sampdoria spoléhala na protiútoky, kterých jsme jí dovolili až příliš. Kvůli čemu jsme prohráli? Naši hráči se nedokázali soustředit až do konce, předvedli asi nejhorší výkon, který jsem za poslední měsíc viděl. V tomto ohledu se musíme zlepšit. Nicméně, mnohé hráče musím pochválit kvůli tomu, jak se nasazují a pracují, i když třeba nejsou mojí první volbou. Takže nevidím zápas úplně černě," dodává Mandorlini.

I přes tyto negativní výsledky je Hellas na poměrně nečekaném šestém místě. Na Inter Milán a Fiorentinu ztrácí pouhých pět bodů, což od nováčka první ligy čekal jistě málokdo. Také po utkání s Fiorentinou se trenér Mandorlini nezaměřoval pouze na špatné stránky, ale hledal mnohá pozitiva. Je jasné, že když vstřelíte tři branky a přesto nezískáte ani bod, možná máte pocit zbytečnosti. "Tento večer se nám celkem povedl, líbil se mi náš projev, i když jsme si neodnesli ani bod. To samozřejmě mrzí, ale i přes porážku se nacházíme celkem vysoko," chválí Mandorlini své svěřence.

Atalanta utkání začne se smíšenými pocity. Jen pár okamžiků dělilo Orobici od zisku tří bodů proti favorizovanému AS Řím, což by Atalantu povýšilo na jediný celek v této sezoně, který AS obral o všechny tři body. Branka Kevina Strootmana ze závěru utkání ale body nakonec rozdělila. Přesto se Orobici nemusí za svůj výkon stydět a navázali na něj také v utkání Coppa Italia. Tam si díky brankám Moussy Koného a Giuseppeho De Lucy poradila se Sassuolem a do zápasu s Veronou tak může jít se vztyčenou hlavou.

Těžká vlna zranění zasáhla Colantuonovy svěřence již při utkání s AS, což samozřejmě zkušeného taktika znervózňuje. V Bergamu zůstanou například zranění Cristian Raimondi, Mario Yepes, Luigi Giorgi, Constantin Nica, Gianpaolo Bellini, Guglielmo Stendardo nebo Cristiano Del Grosso. Luca Cigarini se do zápasu nezapojí kvůli karetnímu trestu. Mandorlini bude muset vynechat zraněného Fabrizia Cacciatoreho a Boška Jankoviće.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Romulo, Gonzalez, Maietta, Agostini - Jorginho, Donati, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Martinho
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Scaloni, Cazzola, Canini, Brivio - Brienza, Carmona, Migliaccio, Bonaventura - Livaja - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Už pět kol nepřemožený Janov bude chtít natáhnout svojí sérii i na horké půdě sardinského Cagliari. Domácím se příliš nedaří a od sestupového pásma je dělí pouze tři body.

Cagliari podává nemasné neslané výsledky a zatím se musí strachovat o bytí nebytí v Serii A. Liga samozřejmě ještě není ani v polovině, ale zatím to s Cagliari dobře nevypadá. Na druhou stranu poslední výsledky naznačují, že by k určitému hernímu progresu mohlo dojít. Svěřenci trenéra Lopéze porazili Turín, následně remizovali s neporaženým Římem 0:0 a naposledy rovněž plichtili se Sassuolem 2:2, byť v zápase prohrávali velmi brzo o dvě branky.

To Janov je na tom o poznání lépe. Za osm kol prohrál jen jednou, ještě k tomu s obhájcem titulu Juventusem. Grifům aktuálně patří sedmé místo ale na pohárová umístění Gasperiniho svěřenci zatím nepomýšlejí. Už je proto, že na páté místo ztrácejí osm bodů.

Vzájemná bilance obou soupeřů je hodně vyrovnaná a zde se dá říci - můj dům, můj hrad. Pouze ve třech případech za deset let vyhrál hostující tým. Ani jednou se body nedělily!

Cagliari bude scházet klíčový útočník Ibarbo. Jeho absence je pro trenéra Lopeze pochopitelně hodně citelná, o branky se tak bude starat dvojice Pinilla - Sau. Na straně Janova zase budou chybět Ze Eduardo, Santana a Matuzalem.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Astori, Murru - Ekdal, Conti, Naingollan - Cossu - Pinilla, Sau
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Mafredini - Vršaljko, Biondini, Lodi, Antonelli - Fetfatzidis, Gilardino, Kucka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Parma FC  (neděle 20:45)
Inter Milán vyzve v domácím prostředí fotbalisty Parmy, kterým se nevede vůbec špatně. Donadoniho svěřenci nedávno vyhráli v Neapoli, ale tříbodový zisk doma nedokázali zopakovat. Inter si pod Mazzarrim drží svůj standard, doposud prohrál jen jediné utkání, přesto je ztráta na první místo citelná.

Inter v této sezoně prohrál jen jednou, přesto ztrácí na vedoucí Juventus přes deset bodů. Nerazzurri doplatili zejména na nerozhodné výsledky s celky z druhé poloviny ligové tabulky. Poslední dvě remízy s Boloňou a Sampdorií jsou toho důkazem. Parma předvádí dobrý útočný fotbal a v tabulce jí patří dělené deváté místo s Laziem. Pravdou je, že Gialloblu se daří zejména proti silnějším soupeřům. Vždyť dokázali porazit AC Milán nebo Neapol, naopak klopýtli například s Hellasem nebo Boloňou.

V posledních sezonách nemá Parma s Interem vůbec špatnou bilanci. Platí to ale zejména na domácím Ennio Tardini. Na milánské půdě se naopak severoitalskému týmu vůbec nedaří. V novodobé historii tam nedokázal nikdy vyhrát. Smutnou vzpomínkou zůstává pro hosty 7. leden 2012, tehdy Nerazzurri zvítězili 5:0!

Zápas na Giuseppe Meazza bude mít zvláštní příchuť pro Antonia Cassana, který ještě v minulé sezoně hájil barvy Interu. Jeho start ale není úplně jistý, neboť si z minulého kola přinesl zranění. "Myslím, že je zde velká šance, že Antonio v neděli večer nastoupí," nechal se slyšet kouč Roberto Donadoni o případném nasazení šikovného útočníka.

Domácí stále nemohou počítat s Chivuem, Icardim, Militem, Marigou, Samuelem, Kuzmanovičem a Nagatomem. Mazzarri má ale k dispozici široký kádr a zraněné opory dokáže nahradit. Na Stadio Giuseppe Meazza nebude kompletní ani Parma, v jejímž středu budou scházet Pavarini, Okaka a Galloppa.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Campagnaro, Rolando, Juan Jesus - Jonathan, Taider, Cambiasso, Zanetti - Alvarez, Guarín - Palacio
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassanni, Paletta, Lucarelli, Gobbi - Gargano, Marchionni, Parolo - Biabiany, Cassano, N.Sansone
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - AC Milán  (sobota 18:00)
AC Milán dvakrát v řadě zvítězil venku a o třetí vítězství v řadě se pokusí na půdě Livorna. Nováčkovi se příliš nedaří a pouze díky lepšímu skóre se nachází mimo sestupové pozice.

Livorno třikrát v řadě prohrálo a nevstřelilo přitom ani jednu branku. Naposledy zcela nastačilo na sestupem ohrožené Chievo, kterému podlehlo vysoko 3:0. Domácí po druholigové anabázi po letech opět přivítají slavný AC Milán, se kterým nemají zrovna zářívou bilanci. Oba celky se naposledy utkaly v sezoně 2009/2010 a překvapivě se pokaždé dělily body za remízu 0:0, respektive 1:1.

Favoritem duelu ale bude bezesporu AC Milán. Hráčům Rossoneri se sice nedaří, ale poslední výsledky by mohly napovědět, že milánský gigant půjde nahoru. Po domácí blamáži s Janovem AC konečně zabralo a v Lize mistrů zvítězilo na Celticu 3:0. Výsledek navíc přeneslo i do domácí soutěže a Catanii rovněž přejelo třemi brankami.

Trenér Allegri je ale nadále pod tlakem a nyní ho čeká další klíčové období. Zápas s Livornem musejí Rossoneri výsledkově zvládnout, stejně jalo duel Ligy mistrů s Ajaxem Amsterdam. K postupu stačí Italům i remíza.

Domácím budou scházet Botta, Piccini a vykartovaný De Lucia. Ztráty hlásí i AC Milán u něhož se nejedná o žádné překvapení. Na marodce zůstávají Pazzini, Amelia, Silvestre, Muntari, Robinho, Abate a Constant. Naopak po zranění se do hry vracejí Abbiati, De Sciglio a Méxes.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Schiatteralla, Luci, Duncan, Biagianti, Mbaye - Siligardi, Paulinho
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - De Sciglio, Méxes, Zapata, Emanuelson - Montolivo, De Jong, Poli - Birsa, Kaká, Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 3.80 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Udinese Calcio  (sobota 20:45)
Neapol stíhá první dva celky Serie A a pokud chce své tažení za Scudettem dovést do zimní přestávky úspěšně, měla by dnes vyhrát. Večerní klání se Zebrami z Udinese však nebude jednoduché.

Minulé utkání se Partenopei povedlo na výbornou, protože si v něm napravili chuť po nevydařeném zápase Ligy mistrů. Prohry s Juventusem a Parmou v domácí soutěži napodobil celek trenéra Rafaela Beníteze také další důležitou porážkou, když nestačil na německou Borussii Dortmund. Poté ale následoval zlepšený výkon proti dalšímu aspirantovi na evropské poháry Laziu. Pod dohledem zkušeného arbitra Maura Bergonziho si totiž díky čtyřem zásahům poradila s římským klubem a může se i nadále těšit z bezprostřední blízkosti se špičkou.

Hlavní zásluhu na výhře měl samozřejmě útočník Gonzalo Higuain. "El Pipita" totiž skóroval dvakrát a navýšil tím své osobní střelecké statistiky na číslo deset, což za sedmnáct dosud odehraných zápasů v novém dresu rozhodně není špatná bilance. Podaří se argentinskému talentu vybojovat si u fanoušků stejnou pozici, s jakou odcházel třeba Maradona či v poslední době Edinson Cavani?

Pod taktickými připomínkami trenéra Beníteze, jehož úlohu pod Vesuvem někteří novináři překřtili na "Rafaluci", se v mnoha částech daří naplňovat předsezónní plán. Ty ale občas komplikuje nečekaná ztráta, což jsme viděli například v utkání s Parmou. Partenopei v souboji o Scudetto i další boje Ligy mistrů ztrácí především kvůli neschopnosti trvale navazovat na dobré výsledky. Právě tato výhoda kontinuity a vyrovnaných výkonů usadila na špici opět turínský Juventus, který snad jako jediný celek Serie A dlouhodobě prokazuje vytrvalost. Toho si je vědom také bývalý stratég Liverpoolu, který říká: "Musíme co nejdříve posbírat síly a zotavit se, protože jsme prožili pár nepříjemných zápasů. Pracujeme na intenzitě výkonů, soustředění až do závěrečných minut. Každý zápas je pro nás klíčový a důležitý, takže se nesmíme zastavovat."

Ani Zebrám se příliš nedaří, i když i ony mají důvody k radosti. Například výkon proti Juventusu v minulém kole vůbec nebyl špatný a dlouho to vypadalo, že si oba kluby body rozdělí. Až v devadesáté minutě skóroval domácí útočník Fernando Llorente, takže tři body nakonec v Piemontu zůstaly. Příjemně odvedená práce byla balzámem na duši fanoušků i proto, že se jejich miláčkům přestalo dařit. Statistiky hovoří jasně - z úvodních čtrnácti zápasů Udinese osmkrát prohrálo, což vždy ambiciózní tým posunulo zpět k sestupovým vodám. Co víc, v tomto období nastřílelo Udinese jen dvanáct branek, což je třetí nejhorší statistika v první lize.

O to větší obavy teď bude mít trenér Francesco Guidolin, který bude postrádat dvojici Luis Muriel a právě Antonio Di Natale. Zkušený kanonýr je klíčovým mužem celého týmu a jeho výkony posunují Zebry výš. Jak si poradí bez svého kapitána? Ani Neapol nepřijede kompletní, protože jí stále schází slovenská hvězda jménem Marek Hamšík. Pro úplnost dodejme, že Udinese na půdě Neapole zvítězilo naposledy v roce 2011, když se trefili Inler s Denisem.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Rafael - Maggio, Fernandez, Albiol, Reveillere - Džemaili, Inler - Callejón, Pandev, Mertens - Higuain
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Basta, Allan, Lazzari, Gabriel Silva - Pereyra, Bruno Fernandes - Nico López
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bologna FC - Juventus FC  (pátek 20:45)
Ani celky Parmy s Interem Milán sice Bolognu nepřekonaly, ale její neporazitelnost v elitní soutěži je nyní na vážkách. Felsinei totiž v páteční předehrávce hostí mistrovský Juventus. Bianconeri také v současné chvíli kráčejí za obhajobou.

Serie A před pár dny změnila svého lídra, když se po opakujícím se zaváhání AS Řím ujala vlády Stará dáma. Tým kolem trenéra Antonia Conteho opět ukázal svou sílu a charakter také v bojích Ligy mistrů, útočné duo v podání Carlitos Tévez - Fernando Llorente se konečně usadilo a společně demoluje jednu obranu za druhou. Pokud chce turínský klub navýšit svůj náskok na dotírající Římany či Neapol, musí bodovat také proti zlepšující se Bologně.

Tu ale v posledním zápase čekalo zklamání, když v rámci Coppa Italia narazila na Sienu. První poločas góly nepřinesl, druhý si vynutil prodloužení. To lépe zvládla Siena, takže se Bologna s pohárem musela rozloučit. Že je to bolestivý výsledek, to uvedl i trenér Stefano Pioli. Ten po utkání řekl: "Je to porážka, která určitě bolí. A stejně tak mrzí i nás výkon. Od hráčů jsem očekával více a musíme na to ihned zareagovat. V neděli sem přijede Juventus, budeme muset hrát úplně jinak. Pokud ne, budeme to mít hodně složité," uvědomuje si zkušený trenér.

Pokud by Bologna utkání s Juve nezvládla, pak by pod stromeček dostala hodně nevábný dárek - pozici v sestupovém pásmu. Přesto existuje něco jako náznak štěstí, které se na Rossoblu pomalu začínalo opět usmívat - remízy s Parmou a ještě více s Interem Milán rozhodně ukázaly, že Bologna ještě nepatří do druhé ligy a stále má co nabídnout. Naproti tomu Juventus se o nic takového bát nemusel - po dlouhé době převzal první místo od nestálého a oslabeného AS Řím.

Giallorossi hodně oslabila ztráta kapitána Francesca Tottiho, ke kterému se navíc přidal i rychlík Gervinho. Zatímco Afričan již nastoupil do duelu s Atalantou Bergamo, talisman týmu stále chybí. Citelné ztráty Juventus využil a nyní se vyhřívá na prvním místě. To už by rád až do zimní přestávky udržel, což ale rozhodně nebude úplně snadné. Conteho tým se totiž stále musí soustředit ještě na Ligu mistrů, kde v posledním zápase bude chtít odvrátit případné vyřazení. Od nečekané porážky v utkání s Fiorentinou se Juventusu povedlo nahodit záložní motory a ty jej dovedly k následným šesti vyhraným zápasům Serie A v řadě. Přitom se Bianconeri radovali ze stejného počtu čistých kont a zůstávají jediným prvoligovým týmem, který se trefil ve všech zápasech.

Druhý Řím totiž v posledních čtyřech utkáních ztratil hned osm bodů, nyní jej navíc čeká právě Fiorentina. Případné páteční vítězství by tedy Staré dámě pomohlo k navýšení náskoku a navíc by se jednalo o zdařilou generálku na Ligu mistrů. Poslední výhra Bologně ve vzájemných utkáních se udála před více než dvěma lety, když domácí nedokázali odpovědět dvě branky hvězdy Marca Di Vaia.

Oba týmy čeká několik rozhodnutí ohledně sestavy. Domácí si budou muset poradit bez Niccoly Cherubina, Henryho Gimeneze a Jonathana Cristalda, zatímco vůli karetnímu trestu zápas zmešká Fredrik Sorensen. Na straně hostí se na trávník nepodívá dlouhodobě zraněný Simone Pepe, ke kterému se přidali ještě Mauricio Isla, Sebastian Giovinco a Andrea Pirlo. Jak si turínský gigant poradí s Bolognou bez hlavní postavy záložní řady?
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Antonsson, Natali, Mantovani - Garics, Khrin, Perez, Morleo - Kone, Diamanti - Bianchi
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah - Tévez, Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.20 - 1.44
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC14121129:1037
2.AS Řím14104027:434
3.SSC Neapol14101328:1431
4.Inter Milán1476131:1427
5.ACF Fiorentina1483328:1827
6.Hellas Verona1471625:2422
7.Janov CFC1454515:1619
8.AC Milán1445521:2117
9.SS Lazio1445519:2117
 Parma FC1445519:2117
11.Atalanta Bergamo1452715:1817
12.Turín FC1437423:2316
13.Udinese Calcio1451812:1616
14.Cagliari Calcio1436515:2215
15.US Sassuolo1435617:3014
16.Chievo Verona1433811:1812
17.Bologna FC1426616:2612
18.AS Livorno1433813:2312
19.UC Sampdoria1425715:2411
20.Calcio Catania1423910:269

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (497)

Přidat komentář
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
madridcan

Fandovia Juve su viac znali do toho, ale osobne si myslim, ze klasicky utok hrat nebude. Bud dostane prilezitost Vuco alebo Quagli ak nie obaja naraz. Hlavna priorita by mal byt jednoznacne Galatasaray, kedze v lige sa ani nemusia snazit a to prve miesto urvu.

Reagovat
Pinturicchio

Dnes bys měl mít pravdu, hrát má Fabio s Mirem.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus má jednou velkou výhodu oproti ostatním soupeřům v Seria A a to, že i když se jim nedaří herně tak zápas vždy uhrajou a v tom vidim největší výhodu, navíc juve poslední dobou parádně zvládá zápasy s těžkýmy soupeři

Reagovat
Pinturicchio

Tohle uměla Juve vždycky, i když se hrála sebevětší holomajzna, tak se tam ten jeden gol dotlačil a vyhrálo se.

Reagovat
stuff

pamatam roky, kedy aj nie

Reagovat
Pinturicchio

Tak o období temna taktně pomlčíme.

Reagovat
Maritazzi

Totti už trénuje na plno se skupinou, chce být proti Viole aspoň na lavici

Reagovat
Pipo123

Marchettiho agent sa vyjadril ohľadom špekulácii o jeho prestupe, údajne ak do vianoc nebude na stole lepší kontrakt tak mu bude hladať nové pôsobisko. Záujem mám mať City a AC, teraz poberá 1.1 miióna eur a jeho agent pre neho žiada 2,5 . Lotito ako kokot ešte verejne vyhlásil že Marchetti nás v poslednej dobe nepodržal a že Candreva začína hrať ako Zarate a myslí viac na seba ako na spoluhráčov....

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
FuckT

Hamsik stale mimo, dufam, ze ta operacia sa nepotvrdi, dost by sa nam hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

uz by sa patrilo aby vezni konecne zacali stracat a Bologna by mohla byt tym tymom ktory im vezme body.

Reagovat
smazaný uživatel

Vězni

Reagovat
didosh

Reagovat
olis

Hamsik out aj na Arsenal to sme asi v riti, zajtra aspon nebude hrat Di Natale

Reagovat
didosh

Věřím že navážeme na výhru z Catanie a opět vyhrajem !!! FORZA MILAN!!!!

Reagovat
brenk

Bologna: Curci; Antonsson, Natali, Mantovani; Garics, Krhin, Perez, Morleo; Kone, Diamanti; Bianchi.

Juventus: Buffon; Barzagli, Ogbonna, Chiellini; Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Peluso; Quagliarella, Vucinic

Reagovat
The Krupy

Dnes Vučov 300. zápas v SA

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna opovažte se sesypat

Reagovat
Il Architetto

A já pořád koho mi Paolo připomíná.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m19doannwj1rrzrk2o1_500.jpg

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAAAAL !!!

Reagovat
M11

Peluso kloboucek

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

I ten první míč od Angela byl krásný.

Reagovat
Il Architetto

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Benesse

Pelusa namiesto Pirla

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce. Každopádně Bologna hraje bez obrany? Juventus šel za 15. minut už počtvrté sám na golmana, neskutečné

Reagovat
Hans82

Pěkně Arturo

Reagovat
SqueeZy

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARUUUUUUUUTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

přijde mi, že už ani jiný jméno nepíšu

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Bologna je vážně špatná. Nejsou schopni ani sekundovat

Reagovat
brenk

Ogbonna zatiaľ s veľkým prehľadom.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to ulehčené.

Reagovat
brenk

to je pravda, ale 2-3 situácie tam vyriešil výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Mirko

Reagovat
Il Architetto

Miro

Reagovat
Pinturicchio

Mazzoleni

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Bologni je na úrovni Brna nebo Bohemians

Reagovat
M11

ty karty jsou docela vysmech..

Reagovat
smazaný uživatel

Postupem času Bologna chytala dech.Pozor na to.Snad udržíme to čistý.

Reagovat
Hans82

ty vole Vučinič tragedie celí Amauri at už vypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Neporovnávaj ho s tým nekopom, prosím

Reagovat
Hans82

ale vždyt Miro není o nic lepší ještě že v lednu doufamvypadne

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že tohle je oblíbený song Isly?

http://www.youtube.com/watch?v=qqIIW7nxBgc

Reagovat
M11

boze ten Diamanti dnes to je katastrofa co dela za divadlo..

Reagovat
Pinturicchio

Na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

proc se bojí ho obejít??

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba vypadá, jak Craig Robinson zamlada v HTTM

Pro náhled druhý týpek zprava http://moviecolonel.files.wordpress.com/2011/07/hottubtimemachine-young.jpg

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pinturicchio

No kdyby nenapsal, který to je, tak normálně tápu a nevím.

Reagovat
M11

Nando si dela prdel ne.. 3 mega tutovky a on to tak zazdi

Reagovat
DelPiero137

vcera mu to neslo. Ale hral super, jak sa otockou zbavil hraca a ocitol sa pred branou

Reagovat
brenk

Nando to nemyslíš vážne

Reagovat
M11

GIORGIOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
brenk

CHIELIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINI

Reagovat
Hans82

jooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Il Architetto

GIORGIOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

tohle llorente musí davat

Reagovat
brenk

vydreté 3 body, Bologna hrýzla, nedali sme pár tutoviek a tak sme sa zas strachovali do konca...

Reagovat
Hans82

fotbal nic moc ale 3 body jsou doma těd ješte porazit Gala

Reagovat
smazaný uživatel

Loni touto dobou měla Juve 35 bodů, nyní 40. Nástup za třetím titulem jako hrom.

Reagovat
olis

dnes by mohla byt dost vela rotacia, Reina ma vraj nejake problemy takze mozno si zahra Rafael, som zvedavy na neho, verim ze bude skvely, potom by konecne mohol hrat Reveilere, Dzemaili namiesto Behramiho a Mertens namiesto Insigneho

takze pravdepodobna zostava: Rafael - Maggio, Albiol, Fernandez, Reveilere - Dzemaili, Inler - Callejon, Pandev, Mertens - Higuain

chcelo by to pohodove vitazstvo aby sme nabrali po tych troch prehrach nejake sebavedomie s5

Forza Napoli!!!

Reagovat
mastakillah

Pokud nebude Valon v základu, tak bude určitě chybět a ten střed bude víc průchozí

Reagovat
olis

uvidime, vraj ma ma mensie zdravotne problemy, radsej nech je fit na Arsenal, Blerim posledny zapas zahral otrasne ale dobre vieme ze vacsinu zapasov vie zahrat kvalitne, tak snad to potvrdi

Reagovat
The Krupy
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude zajímavé. Druhý venkovní zápas se soupeřem ze spodní části tabulky za sebou. Máme teď morálku jakž takž, pokud teď vyhrajeme (což prostě musíme) tak to bude vše vypadat ještě o něco růžověji.

Těším se na De Sciglia, Faraon snad časem do hry taky, Birsa mě občas pěkně naštve. Stálo by taky za to tam nechat možná Gabriela, proti Livornu si nemyslím, že by měl až tak moc práce a Abbiatti mě stejně poslední dobou moc nepřesvědčoval...

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

gabriel by mal chytať, abbi musí byť fit na ligu majstrov, keby sa zraní, proti ajaxu by chytal coppola

Reagovat
Milan.B

Reagovat
GEGE

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to musí být výhra, je jedno o kolik... těch bodů je ztracených dost

Reagovat
smazaný uživatel

věřím že bude! Kaká doufám dá 100. gól a rád bych viděl ve jménech střelců i Stephana. Ale důležité jsou 3 body, to je hlavní

Reagovat
The Krupy

Vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

takze France zpět v nominaci...paráda. To si smlsnem na Fialkách

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Osvaldo pekny gol za Soton

Reagovat
Mrvinho

AC pojďmě

Reagovat
Yanek

Ricky, MARIOOOOO konečně to jde!

Reagovat
GEGE

Ricky

Reagovat
Ragazzo d'oro

Bože

Reagovat
panca

sakra, ja myslel, ze hrajeme az vecer. Jak vypadaly goly?

Reagovat
GEGE

Tohle prostě musí být za 3 body před tím posledním těžkým dvojzápasem podzimu...Noce neskutečně tragický fakkt "zlatý" Muntari...Ten když už nic tak je aspon neskutečný lucker...

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, špatná koncovka Po přestávce musí Livorno drtit, zníčit... ale nechci po nich trochu moc ?

Reagovat
smazaný uživatel

AC dneska špatný, nepřehrává je ani herně, musí nastoupit s větší chutí do druhého poločaasu.Během hry sem tak vzpomínal na časy kdy za Ac hrál v utoku Ševa a Pipo a to byla jiná jízda, snaha.Mario se tam plouží to je odvar těch útočníků.

Reagovat
rossoneri89

Noce neni hrac pre AC, Poli neni obranca ale zaloznik, Birsa sa snazi ale tiez nic moc .... a Allegri ho vystrieda polozdravym Faraonom ...... do prdele aj s tym ...... este dobre ze druhy polcas nestihnem lebo by som dostal infarkt

Reagovat
lnterista

Bardiiiiiii

Reagovat
panca

tvl mario co chces vic.

Reagovat
lnterista

Paulinhoooooooooo

Reagovat
panca

tvl do mrtvol se nekope

Reagovat
lnterista

jste zivi az az

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ragazzo d'oro

Zapato táhni do hajzlu!!

Reagovat
rossoneri89

tak nam treba ...... co este viac treba aby vedenie + trener videli ze to robia zle ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten navrchu si ze mě dělá pěknou prdel

Reagovat
panca

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle má mít ale brankář pokryté

Reagovat
Pipo123

Livorno sa stále zlepšuje, páči sa mi už dlhšiu dobu Duncan, Ceccherini, Mbaye, Schiattarella a Paulinho

Reagovat
lnterista

Paulinha bych bral

Reagovat
Pipo123

Dúfam že dáte šancu aj vašim mladíkom, nehrajú vôbec zle. Já by som zasa kludne bral Emersona, ten hraje neskutočne a má skvelú formu

Reagovat
lnterista

ja taky doufam...Duncan je takovej Martins styl

Reagovat
Dejwa
Reagovat
Ragazzo d'oro

Neskutečný pas Montyho a strašlivé zakončení Nianga..

Reagovat
Milan.B

strasne daco.... snad ho v zime vydrbu uz

Reagovat
Pipo123

Kto pôjde skôr Alegri alebo Petkovič ?

Reagovat
Votas

Alegri

Reagovat
smazaný uživatel

BALOOOOOOOOO

Reagovat
Ragazzo d'oro

MARIO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MARIO !!!!!

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Milan.B

Reagovat
panca

niang na to zatim vubec nema.

Reagovat
Shevchenko

Balo

Reagovat
smazaný uživatel

Mario brvno, to bola strela.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda

Reagovat
Votas

dobře Inter B

Reagovat
smazaný uživatel

Další ztráta, už kolikátá ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Mario ty lenochu, ty nehrát na 10% tak si nejlepší na světě!!

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinhooo

Reagovat
olis

NAPOLI: Rafael; Maggio, Fernandez, Albiol, Reveillere; Inler, Dzemaili; Insigne, Pandev, Callejón; Higuain

UDINESE: Brkic, Herteaux, Danilo, Domizzi , Basta, Allan, Lazzari , Silva, Fernandes, Pereyra; Lopez

Forza Napoli!!!

Reagovat
Slejdy

podme Udine uz konecne zabrat

Reagovat
Maritazzi

Omg, celou dobu hraje Udine a pak tohle...

Reagovat
olis

Pandeeeeeeeeeeeeeeeeeeev

Reagovat
FuckT

Higuain teraz uplne krasne, Pandev nesklamal!

Reagovat
Pipo123

V tomto je Pandev naozaj TOP, nijak moc sa stým neserie, ten gól na 2:0 vyzeral úplne rovnako ako ten proti Laziu

Reagovat
olis

Pandev na hattrick Higuain skvela robota

Reagovat
Maritazzi

Spadl mi po prvním gólu sopcast, jak padl druhej?

Reagovat
olis

to by sme neboli my

Reagovat
olis

nemala byt reakcia

Reagovat
FuckT

Higuain sa rozbehol po pravej strany sestnastky a oblukovitym tvarom prebehol obranu Udinese a dostal sa za nu, takmer z ciary nahraval Padnevovi dozadu a ten zasunul dole k pravej tyci.

Reagovat
FuckT

Higuain sa rozbehol po pravej strany sestnastky a oblukovitym tvarom prebehol obranu Udinese a dostal sa za nu, takmer z ciary nahraval Padnevovi dozadu a ten zasunul dole k pravej tyci.

Reagovat
Maritazzi

Díky.

Reagovat
olis

Udinese je bohuzial ani nie ze lepsie ale aktivnejsie, snad sa ten obraz hry do druheho polcasu zmeni, musime to ukopat

Forza Napoli!

Reagovat
olis

Udinese je bohuzial ani nie ze lepsie ale aktivnejsie, snad sa ten obraz hry do druheho polcasu zmeni, musime to ukopat

Forza Napoli!

Reagovat
Pipo123

Škoda Udine, boli lepší, mali viac príležitostí, lenže Neapolu tam padne všetko... Lopez lepší ako Di Natale

Reagovat
Maritazzi

Dneska mu to celkem jde, bojuje, spolu by mohli hrát v pohodě, kdyby hrál Nico takhle. Ale zápasy předtím, když tam naskakoval na konci, tak mi přišel, že ještě nemá na dospělej fotbal. Každopádně Udine má v klidu na to, aby tam aspoň bod uhrálo, ta obrana Neapoli se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
olis

rozhodca

Reagovat
FuckT

co? :D

Reagovat
olis

ved tam faulovali Inlera

Reagovat
olis

pekne

Reagovat
olis

Insigne strasna efektivita ale Mertens

Reagovat
10

Basta basta!

Reagovat
Milan.B

Dusaaan

Reagovat
Maritazzi

Dušan!

Reagovat
Slejdy

Bastaaa to je ono! jeste jeden !

Reagovat
Milan.B

a skoro 3:4 faul tam bol

Reagovat
Maritazzi

Rozhodca

Reagovat
Slejdy

Reagovat
FuckT

Toto bola jasna cervena, mal si pravdu Olis, vdacime rozhodcovi za 1 bod...

Reagovat
lnterista

Dušan neni človek

Reagovat
FuckT

Benitez to cele zase prekaucoval, hlavne s tymi nesmyselnymi striedaniami, v ktorych by nenasiel ziadny vyznam ani Nostradamus...

Reagovat
FuckT

Insigne momentalne nema na Mertensa ani zdaleka, mal by si na chvilu sadnut, je strasne namotivovany a moc si veri.

Reagovat
DelPiero137

Lorenzo sa mi praveze posledna zapasy (aj v LM) pacil, jeden z mala co vedel vymysliet nieco do plnych a nie len z protiutokov.

Reagovat
olis

problemom je ze tieto jeho vynimocne strely, a dalsie veci ktore dokaze spravit sa stavaju naozaj len vynimocne a vacsinou je to tragedia a nevidim tam ziadny posun odkedy zacal hrat za Neapol

Reagovat
10

najednou...když jsem něco podobnýho psal já, tak ses tomu vysmál

Reagovat
olis

nepametam si nato, ale je to dost mozne, ja som v neho dlho veril ale pomaly uz prestavam, kopni si aj ty :)

Reagovat
FuckT

Tak neviem, ja si prave naopak myslim, ze v tejto sezone mal mozno 2 dobre zapasy, 1 uplne priemerny a ostatne katastrofalne. Hlavne tie posledne, kde jeho najvacsou paradickou je uz dlhodobo bojazliva nahravka az do nasej obrany... Sem-tam sa to zameni za velmi smiesnu strelu z dialky alebo pokus o obehranie hraca, ktory konci vacsinou takisto tragicky... Insigneho mam rad, ale Mertens je teraz lepsi a tym padom musi hrat.

Reagovat
lnterista

parada

Reagovat
Votas

nezakřikni to nebo nás zítra Forrest popraví

Reagovat
lnterista

jasne ale mam radost...a jestli uz nevyhrajem tak si to 3.misto proste nezaslouzime...ale verim a uz se nemuzu dockat

Reagovat
10

...a to nehrál Muriel a Toto

Reagovat
Maritazzi

Neapol naprosto tragická obrana, ještě proti takhle oslabenému a nepřesnému Udine.Přitom začátek druhý půle měli dobrej, tam jsem věřil, že to uhrajou v pohodě. Na konci zas Gervasoni ukázal umění italských rozhodčích

Reagovat
FuckT

3 goly doma. Vyzera to tak, ze Juve si to tento rok zase zoberie bez rivality, aj ked u AS je sanca, ze sa nakopnu po navrate zranenych hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

snad jo no

Reagovat
Il Architetto

Zítra VIOLA !

Reagovat
Pipo123

Juve si ide pre titul, konkurencia znova dokázala že na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

AS hraje až zítra

Reagovat
FuckT

Reagovat
Pipo123

Ale celkovo, nejde len o tieto zápasy, proste Juve má neskutočnú výhodu, má kvalitu aj na lavičke. AS vypadne Totti a už nevedia dať gól, Neapol dá oddýchnuť pár hráčov, chýba im Britos a odrazu ich obrana hraje hrozne. Juve si môže dovoliť pretočiť základnú zostavu a pritom sa vôbec nemusia obávať nejakých strát. Quagla, Vucinic, Giovinco, Isla, Ogbonna či Cáceres by hrali základ v každom týme, ale v Juve leštia len lavičku a v prípade zranených hráčov im to dáva obrovskú výhodu a nemusia nijak nutne meniť svoju hru.

Reagovat
smazaný uživatel

však jasná věc...jen jsem to chtěl trošku odlehčit ...ale tak zadarmo jim to nedáme!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přece jasná věc. Vždy, když vypadl Totti, ta hra dopředu byla naslepo. Jedinému, komu se v minulých letech podařilo Tottiho tak nějak nahradit, byl Vucinić. Vzadu jsme hráli dobře a Mirko byl fit a střílel góly. Tohle tam teď prostě nemáme. A ještě dodám, že v minulých letech, kdy jsme do posledních kol bojovali o titul, tak jsme tam měli hráče jako Taddei a spol a ta lavička taky nebyla nic extra. U nás záleží na vedení, jestli tam někoho dotáhnou, aby ta produktivita byla pravidelná, protože naše obrana je přímo famózní a šancí si vypracováváme dostatek i s těmi hráči, kteří mi pijí krev a soupeře k ničemu vážnějšímu nepouštíme. Samozřejmě, Juve má nejsilnější kádr, mají z čeho vybírat, jsou největší favoriti na titul. Ale, nejsme ještě ani v půlce a pokud porazíme Fiorentinu, bude to rozdíl zas jen 3 bodů. Času je zatím dost, ale krátí se to. Podle mě rozhodnou vzájemné zápasy. Pro nás bude klíčové neztrácet hlavně se slabšími soupeři a uhrát LM. Osobně si myslím, že náskok Juve se bude zvyšovat, ale naděje umírá poslední.

Reagovat
DelPiero137

Co Pjanic? Ten ozil pod novym trenerom (podla vasich reakcii), ten by mohol pozdvihnut utocnu fazu.

Reagovat
FuckT

Bohuzial je to tak, ale AS je este stale nablizku a ak zajtra vyhraju nad Fiorentinou, tak 3 body za Juve uz sa da povazovat za dost seriozne dychanie na krk, aj ked stale by to Juve mali vo svojich rukach. My sme podla mna na mile daleko od sance na nejake optimisticke myslienky ohladom Scudetta, s takouto obranou by sme ani v slovensej lige nehrali o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím - ACF Fiorentina ...Tip EuroFotbal.cz: 2, France zpět v týmu

...vypadá to, že vše se vrací do starých kolejí

Reagovat
M11

Reagovat
madridcan

Ačkoliv je prioritou Barcelony pro zimní přestupové období posílit obrannou linii a přivést hrotového útočníka, jsou s příchodem na Camp Nou spojováni i hráči operující ve středu pole. Madridský deník AS přišel s informací, že kouč Gerardo Martino touží po záložníkovi Interu Milán, Fredy Guarínovi.

Reagovat
Pinturicchio

Pome Viola!

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
10

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pipo123

Dodo vs Cuadrado ? ajajaaj

Reagovat
Alberto Aquilani

pražím pukance, snad si daju zas do nosa .....

Reagovat
10

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Ljajic, Gervinho. All. Garcia. Panchina: Skouruski, Bradley, Marquinos, Totti, Taddei, Destro, Burdisso, Jedvaj, Torosidis, Romagnoli, Borriello, Ricci.

FIORENTINA (4-3-3): Neto; Tomovic, Savic, Gonzalo, Pasqual; Aquilani, Ambrosini, Borja Valero; Cuadrado, G. Rossi, Vargas. All. Montella. Panchina: Munua, Alonso, Roncaglia, Compper, Pizarro, Rebic, Mati Fernadez, Joaquin, Wolski, Matos, Ilicic, Olivera.

Reagovat
Slejdy

az na Doda dobra sestava

Reagovat
GEGE

ASR pěkná sestava moc se těším na ten match...A doufám,že to domácí zvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

hned takto z rana

neapol stratil , pome to vyuzit

je nacase strielat goly

-------FORZA ROMA -------- ROMAAAA ROMAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , GLADIATORI VPRED !!!!!!! ----AS---

Reagovat
Pipo123

Roma 1:1 Fiorentina

Reagovat
10

1:2

Reagovat
Pipo123

No každopádne viac verím Fiorentine ako AS, takže kludne

Reagovat
smazaný uživatel

slusna navsteva zaplnene olimpico je carovne

Reagovat
10

Vargas pěkná, dělá mi radost, už jsem mu nevěřil

Reagovat
M11

vypada dobre

Reagovat
Pinturicchio

Škoda, že jsme ho nezkusili, věřil jsem, že se dá nakonec dokupy.

Reagovat
Slejdy

GOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

hnedka z ostra po poledni

Reagovat
Alberto Aquilani

Gerv fantasticky

Reagovat
GEGE

Reagovat
Maritazzi

Gervinha prostě nikdo chytit nemůže. Nádhera.

Reagovat
GEGE

Maicon neskutečně chladnou hlavu zachoval Brasil prostě

Reagovat
10

nevím, jestli je ideální taktika, aby Gervinho chodil pravidelně 1:1 na Tomoviće...Cuadrado zase někde v prdeli

Reagovat
Maritazzi

Boloňa na něj nasadila Antonssona

Reagovat
10

to bylo stejný s Krasićem, těm trenérům trvalo rok, než to pochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zvíře

Reagovat
smazaný uživatel

Gerv si to pekne hodil ale to bola aj chyba obrancu takto mu hrac pri lajne nemoze prejst a Maicon to uz dal sii prehladom

Reagovat
Alberto Aquilani

GEEERV to je hrááčik

Reagovat
Alberto Aquilani

sakra, mohlo byť 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

to je tlak

Reagovat
Pipo123

Cuadrado to je hrôza, síce podporuje útok, ale obrana ho netrápi vôbec

Reagovat
madridcan

Florenzi nahraval Maiconovi?

Reagovat
GEGE

Gervinho

Reagovat
Alberto Aquilani

Florenzi vlastne, tá Gervova prihrávka šla nanho a ten to potom posunul na Maicona

Reagovat
GEGE

jn máš pravdu

Reagovat
Pipo123

Nebyť Benatiu je to 1:1, to čo tam robila obrana AS ?

Reagovat
GEGE

Tak hlavně Rossi zahrál rukou...

Reagovat
10

asi 4x

Reagovat
Pipo123

To áno, ale koledovali si o gól.

Reagovat
Maritazzi

Dvakrát no a kouká na to z dvou metrů ten idiot, kterej tam je jen od situací ve vápně.

Reagovat
10

Cuadrado 2 metry za hráčem přijímacím míč a zvedá ruku, že je ofsajd...enough said

Reagovat
GEGE

Gerv

Reagovat
spider_8

Gerv Ale stane se.

Reagovat
Pipo123

VARGAS !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne

Reagovat
Alberto Aquilani

Maiconov gol

Reagovat
10

spíš Doda, Tomović tam měl díky němu dálnici

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

fuha ako to prepalil

Reagovat
Pettirosso

Vargas se s tím nesral

Reagovat
Pettirosso

ale Tomovič parádně

Reagovat
10

Manu chladnokrevně

Reagovat
GEGE

Vargas neskutečný návrat do formy...

Reagovat
Pipo123

Neskutočne mu to prajem, snad sa nezadrhne a bude hrať takto aj naďalej

Reagovat
Maritazzi

Dodo taky naprosto dementně, tady se ukazuje ten úzkej kádr.. škoda.

Reagovat
Pipo123

Nechali ste sa zatlačiť, vôbec ste nepodržali loptu. Fiorentina zaslúžene

Reagovat
Maritazzi

Nemůžeš ovládat hru celou dobu, ten tlak byl bezzubý.

Reagovat
M11

Dodovi asi na chut nikdy neprijdu

Reagovat
Alberto Aquilani

hlavne tomu golu predchádzalo absolutne alibistické bránenie centru od Maicona, rozhodne jeho gol

Reagovat
Maritazzi

Tak Dodo má míč na noze, nikoho s kým by mohl rozumně hrát, tak to rozehraje na Tomoviče, to měl kopnout někam na tribunu a je klid.

Reagovat
Slejdy

Dodo je spatny moc

Reagovat
M11

Vargas je zpet ?

Reagovat
Alberto Aquilani

s Florenzim je to vždy ako hrať s 10 hráčmi

Reagovat
Pettirosso

Cuadrado vypadá jako Allen Iverson

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pipo123

Tomovič sa mi hodne páči

Reagovat
Alberto Aquilani

aj Gervinhovi sa páči :D

Reagovat
Pipo123

Tak ale to nie je chyba Tomoviča, Cuadrado mu absolútne nepríde pomôcť, sám ho nemôže ubrániť

Reagovat
Largo

Zatím fakt hodně špatný z naší strany. Útok slabej, obrana alibismus a vůbec k těm hráčům nepřistupujeme.....Nevím, co by se s tím dalo dělat. Plus tradičně úzký kádr.

Reagovat
Alberto Aquilani

čo prosím ?

Reagovat
Largo

Zatím fakt hodně špatný z naší strany. Útok slabej, obrana alibismus a vůbec k těm hráčům nepřistupujeme.....Nevím, co by se s tím dalo dělat. Plus tradičně úzký kádr.

S něčím nesouhlasíš?

Reagovat
Alberto Aquilani

vpodstate so všetkým

Reagovat
Largo

Povídej, Alberto, co vidíš jinak?

Reagovat
Alberto Aquilani

dole

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Slejdy

hrajem kua ale !

Reagovat
10

Valero zatím docela mimo, podělal několik nadějných akcí...

Reagovat
Pinturicchio

Dneska mimo, jak po chlastačce.

Reagovat
Il Architetto

Třeba byla.

Reagovat
FuckT

Podme AS!

Reagovat
Largo

Dodo se prostě nepoved

Reagovat
smazaný uživatel

na druhy polcas by to chcelo dat hrat Destra namiesto Ljajica

Reagovat
Pipo123

Obrana AS dneska hrôza, toto som u nich ešte nevidel, hráči Fiore ich skvele presujú a stejne sa hrajú na Barcelonu aby následne stratili loptu

Reagovat
Alberto Aquilani

čím hrôza ? kde mala Fiore šance ? Hroza je Dodove bránenie niekedy, ale fialky rozhodne nejaké šance nemali- teda tá Rossiho kde sa mala pískať ruka

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pipo123

Veď to že Maicon a Dodo si tam až prehnane kombinujú a potom stratia loptu, všetko to tam hasil Castan a Benatia. Kraje obrany by mal Garcia o polčase dobre zdrbat nech sa preberú, inak stred hraje dobre

Reagovat
GEGE

U Maicona je známé,že je super do předu a občas vzadu hoří ale tomu se to dá i prominout ovšem Dodo nezahraje nic no...To říkám prostě mít tam D'ambrosia

Reagovat
GEGE

jinak Benatia-Castan letos jasně top stoperská dvojice,takže o hrozné obraně nemůže být řeč...

Reagovat
olis

bohuzial je dost mozne ze toho D'Ambrosia tam po zimnom mercate mat budete

Reagovat
Maritazzi

V zimě se o něj budeme určitě snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

D'Ambrosio by i časem nahradil Maicona napravo, navíc by se od něj hodně naučil. To by byla síla pak.

Reagovat
Maritazzi

U Maicona to jde promíjet i kvůli tomu, že mu hodně pomáhá Florenzi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Miesto toho aby sme viedli 2:0 a nikto nemohol povedať ani pinturíkijo sme si to vlastnou blbosťou po.rali, 20 minút sme boli jasne lepší, potom nastal utlm,, ale Fiore tam žiadne šance nemala, stoperi si to všetko ustražili ale Maiconova chyba čo predchadzala golu a Dodova blbosť nás zarezali ....

Reagovat
Pinturicchio

Chudáčku pitomej.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Veď ste prestali hrať a Fiorentina vás prehrávala, skvele napádali a vôbec ste nestíhali, stred pola vám odišiel, ich záloha naopak získavala veľa lôpt a hned to posúvali na Cuadrada či Vargasa. Obrana nepristupuje vôbec k hráčom, žiadne osobné bránenie tam nevidno a záloha vám odišla až príliš skoro.

Reagovat
Alberto Aquilani

predsa nemôžeš celý zápas dominovať, a čoho sa mala obrana AS báť , Cuadradovych striel z 30 metrov ? Fakt si na nejakú čancu Fiore okrem golu nespomínam a rozhodne nás neprehrávali tak ako píšeš ....

Reagovat
Pipo123

Tak boli aktívnejší, nemali šance ale často sa tam tá trojica Rossi, Vargas a Cuadrado odpútali a pekne to vetrali. Ak by Cuadrado nebol vemeno a občas myslel aj na spoluhráčov mohlo to vyzerať inak a do tých šancí sa mohli dostať. Já nepíšem že vás nejak prehrávali, skôr že tam mali viac náznakov a viac príležitostí, len stačilo to lepšie vyriešiť, Valero to tam tiež zopár krát krásne zadrbal..

Reagovat
Largo

Už to vidím.... 20 minut? 15 maximálně a zas takový rozdíl tam nebyl. Opticky má Viola navrch, a hlavně jsou daleko aktivnější, motivovanější a brání víc do těla. My prostě nevíme co s tím a Pjanić se zřejmě špatně najedl nebo vyspal. Není to ono. Dodo tragedie, Ljajić lepší, al je to vlastně spíš žolík, ta úloha mu sedí nejvíc. A Florenziho nevidím. Jejich rychlou kombinaci musíme zdvojovat, často se hýbou, což je rozdíl....

Reagovat
10

...snad dá Viola 2 góly z rohu

Reagovat
Maritazzi

Škoda, mně to tak zlý nepřijde, relativně dobrej, vyrovnanej fotbal. Ljajič si vůbec nemůže najít místo a Florenzi je s Tottim o několik levelů jinde, takhle mu můžu pochválit jenom tu defenzivní část, tam je hrozně důležitej. Ten gol padl z individuální chyby Doda (kterej mimochodem neudělal dneska nic dobře), tam moc není o čem, snad v zimě vyjde ten D'Ambrosio, ať je kde brát. Jinak tradičně super od nás záloha.

Reagovat
smazaný uživatel

dobry futbal v dobrom tempe ... vincenzo spravil s violou kus dobrej roboty , 2 polcas bude este zaujimavy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dodo nedokaze nahradit Balzarettiho

Reagovat
Largo

Pobavil mě v rozhovoru pro nějakou tv, kde říkal, že by rád navázal na odkaz Roberta Carlose

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Garcia by mohol vyskusat dat Jedvaja namiesto Doda

Reagovat
smazaný uživatel

Neni AS tak trochu v krizi? Posledni 4 zapasy 4 body s tim, ze v ani jednom zapase nestrelili 2 a vice golu...ted proti Fiorentine to je taky zatim na remiz...cim to? Zraneni dulezitych hracu, neforma hracu...? ODbornici na SeriiA se tu najdou, tak mi snad nekdo odpovi. Toto me vazne zarazilo, kdyz prvnich 8 nebo kolik zapasu sama vyhra...

Reagovat
Maritazzi

Jestli už France může, tak bych se ho tam nebál poslat aspoň na půl hodiny. V Miláně už to zase bude stát na něm, když se vykartoval Pjanič a je potřeba to trošku uklidnit a využít líp Gerva.

Reagovat
10

v ohrožení na Milan máte víceméně celou zálohu...to by v tom byl čert, aby to Silvio neměl ošéfovaný

Reagovat
Maritazzi

Pche, Bradley s Marquinhem už jsou nastartovaný

Reagovat
Maritazzi

Aha, tak ty dementi za bránama jsou k hlídání, jestli je u odkopu od brány míč správně na čáře

Reagovat
FCSL

X je tutovka. AS jde zase na 10 remíz v řadě

Reagovat
Largo

Tak na Destra jsem zvědavej....přece jenom, Primavera je něco jinýho. Ale třeba se u bude dařit, přál bych mu to.

Reagovat
smazaný uživatel

Destro ho da

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina do dvou let titul

Reagovat
M11

De Sanctis

Reagovat
10

Mazzarriho syn

Reagovat
GEGE

Klasika jeho

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

ten De Sanctis je riadny sasek

Reagovat
Pipo123

Čo viac chce Fiore ?

Reagovat
olis

Morgan to asi vcera prehnal s rumom

Reagovat
Alberto Aquilani

Ljajo nech už ide doprdele

Reagovat
10

klasická Viola, zahazování šancí a pak si nechaj dát z brejku góla...

Reagovat
Pipo123

Toto je futbal teraz

Reagovat
M11

Valero je dnes hruzostrasny.. vic nebezpecny pro vlastni branu

Reagovat
GEGE

Gerv neskutečný míchač

Reagovat
Maritazzi

Solidní tempo.

Reagovat
10

Valero na vystřídání, to je tragédie co dneska posere

Reagovat
Pipo123

Valero najhorší na ihrisku

Reagovat
Maritazzi

Dodo konkuruje, ale je fakt, že od něj nikdo nic nečeká no.

Reagovat
smazaný uživatel

tam mal ljajic nahravat ...futbal sa nam rozbehol do varnej teploty

Reagovat
Alberto Aquilani

Ademovi jak tam na začiatku sezony všetko padalo tak teraz vôbec nič

Reagovat
Alberto Aquilani

NENI MOZNEEEE DO BOHA

Reagovat
Alberto Aquilani

MATTTIAAAAAAAAA

Reagovat
Slejdy

DESTROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pipo123

Destro

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

tr0t3l

08.12.2013 13:46

Destro ho da

Reagovat
smazaný uživatel

golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll yea

Reagovat
Pipo123

AS zaslúžene, Fiorentina síce začala polčas výborne, ale potom začali hrať domáci

Reagovat
Alberto Aquilani

A zas Gerv

Reagovat
Maritazzi

Mattiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!§§ Nádhera, co teď předvádíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho nejlepší hráč zápasu! JEDNOZNAČNĚ!

Reagovat
GEGE

Zaslouženě AS těd to dotáhnout do konce

Reagovat
Alberto Aquilani

MORGAAAAAAAAAAN

Reagovat
smazaný uživatel

to bol zakrokkkkkkkkkk

Reagovat
smazaný uživatel

MORGAN

Reagovat
Maritazzi

Castan stál za karty nedávno ne?!

Reagovat
GEGE

Castan out na ACM paráda

Reagovat
10

určitě ne

Reagovat
10

DIFFIDATI

De Rossi, Florenzi, Pjanic, Strootman, Maicon, Ljajic

Reagovat
GEGE

Tak ne rusáci to měli špatně...

Reagovat
smazaný uživatel

inak tempo brutalne, malokedy vidiet v SA takyto hore-dole futbal

Reagovat
Pipo123

Taktika AS, dajte to na Maicona či Gervinha a pozerajte obaja v neskutočnej rýchlosti si to dávajú

Reagovat
Alberto Aquilani

a do tridentu ide TADDEIIIIIIII

Reagovat
Slejdy

Taddei zasune

Reagovat
Alberto Aquilani

je to fešák, no

Reagovat
10

ten Ambro se zranil snad v každým zápase Violy, co jsem letos viděl

Reagovat
Maresma

To je ten skvělej AS? fakt strašný co hrajou...

Reagovat
Slejdy

a ty jsi z kama vylezl ?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Ježiš to byl zápas, myslím, že už serii A dlouho nezapnu, na to se fkat nedalo koukat.

Reagovat
Pettirosso

díky, že to víme. Teď si jdi zase pod PL a neotravuj tady.

Reagovat
Maresma

Tys mi to zákazal?

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Maresma

*2. poločas, 1. jsem neviděl...

ale jako fakt mi chcete říct, že to byl skvělej zápas? AS za celej poločas nebyly v útoku ve více jak třech lidech. Všichni jenom stáli na vápně a kopali balony do hajzlu...

Reagovat
Alberto Aquilani

To budu ešte dlhé minuty

Reagovat
Pettirosso

Viola je hrozně zbrklá a netrpělivá, tohle si pohlídáte

Reagovat
smazaný uživatel

to je parada toto

Reagovat
Pettirosso

Pjanič

Reagovat
Alberto Aquilani

Jasny faul na Gerva

Reagovat
smazaný uživatel

drzi ho za dres ,sudi meter od nich a nic

Reagovat
smazaný uživatel

rim prehrava tak 4 ,klasika

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrava ... morgannnnnnnnnnn

Reagovat
Alberto Aquilani

Práve som sa posral, idem si vymeniť boxerky

Reagovat
smazaný uživatel

riadne emocie na ihrisku

Reagovat
Pettirosso

Pepito

Reagovat
10

škoda Pepito

Reagovat
Pipo123

Castan bola skvelá kúpa

Reagovat
GEGE

Neskutečný...Škoda,že je Scolari ignorant....Na MS s Thiagem by byla pro Brazilii nejlepší možná dvojce

Reagovat
Alberto Aquilani

kto je vlastne v repre kanárikov vedla Thiaga ? Už minulu sezonu som si hovoril, že aspoň jeden z dvojice Castan/Marquinhos si zaslúži byť v repre, ak nie obaja

Reagovat
GEGE

David Luiz

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole ....

Reagovat
GEGE

Castan

Reagovat
smazaný uživatel

DAJE ROMA DAJEEEEEEEEEEE

Reagovat
10

Cuadrada ani zadarmo, inteligence 0

Reagovat
10

on má na výběr 6 spoluhráčů na přihrávku, místo toho jde do nesmyslný kličky a ztratí míč...

Reagovat
DelPiero137

A takychto chce Cesare do repre...sila a rychlost.

Reagovat
Pettirosso

nějak mu to stouplo do hlavy.

Reagovat
10

on hraje pořád stejně, akorát někdy se mu místo 10% věcí povede 20%, na vrcholu formu 30%

Reagovat
smazaný uživatel

hura konecne zase vyhra

Reagovat
Alberto Aquilani

Uff, je to tam FOOOORZA ROMA

Reagovat
Pipo123

Paráda, lepší zápas som dlho nevidel, Gervinho najlepší na ihrisku, páčil sa mi aj Maicon alebo Vargas, obrovské sklamanie Valero, Rossi, Pjanič a Cuadrado

Reagovat
Maritazzi

Jo a ještě super výkon Strootmana, ten je neutavitelnej

Reagovat
Maritazzi

Sakra, neměla být reakce.

Reagovat
M11

nej posila

Reagovat
Slejdy

YES

Reagovat
smazaný uživatel

strasne cenne 3 body nadhera , do noveho roku ist z 2 miesta je nadosah

Reagovat
smazaný uživatel

je to doma mohli to ale chalani v zavere viac podrzat zakazdym to odkopli zadarmo golmanovi neskutocne ma tym s*rali. dajeee

Reagovat
Maritazzi

Hrozně důležitá výhra, hra taková nekonzistentní, chvílema super, chvílema nic moc, ale odbojovaný úžasně. Super, že jsme zase odskočili konkurentům. Gervinho byl fakt super nákup, Morgan sice zase měl svoje chvilky, ale ten zákrok u toho trestňáku klíčovej. Do Milána pojedem ve větším klidu a s Francem zpátky v sestavě. Jinak Viola dobrej výkon, hrozně jim toho ale zadrbal Borja a Cuadrado.

Reagovat
Pipo123

Benatia - Castan najlepšia stopérska dvojica v tomto ročníku.

Reagovat
smazaný uživatel

Gervinho je borec skvele technicky vybaveny

Reagovat
Pipo123

Dneska znova prehra, už len pohľad za našu obranu hovorí za všetko...

22 Marchetti; 29Konko, 27 Cana, 3 Dias, 17 Pereirinha, 5 Biglia, 87 Candreva, 23 Onazi, 8 Hernanes, 19 Lulić, 34 Perea.

Reagovat
Slejdy

vitezna

Reagovat
Pipo123

Prečo myslíš ? myslím že je chyba nechávať na lavičke Keitu a Ledesmu, pritom Dias už na to asi nemá a rýchlosť hráčov Torina pre neho bude problém

Reagovat
Slejdy

Neapol byste meli napravit

Reagovat
Pipo123

Toto je tragédia, nechápem Petkoviča, ignoruje Ledesmu aj Keitu a stavia stále svojich obľúbencov

Reagovat
smazaný uživatel

Manfredini se sotva vrátil po vyloučení s AC a už jde znova před poločasem ven. Ten jede

Reagovat
GEGE

Reagovat
The Krupy

Dnes by mohla Parma vybúchať Inter, keby stávkujem tak dám dvoječku.

Reagovat
Pipo123

15 rohov a ani prd, Candreva to kope jak kokot, on všetko silovo rieši, žiadna ľahkosť

Reagovat
Maritazzi

Corini zase super práce

Reagovat
smazaný uživatel

on k nim prostě sedí a navíc se pak daří i Théréauovi.

Reagovat
snuff24

Formazioni ufficiali

Inter 3-5-1-1: Handanovic; Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus; Jonathan, Kovacic, Cambiasso, Alvarez; Zanetti; Guarin; Palacio.

All. Mazzarri

Parma 4-3-3: Mirante; Cassani, Paletta, Lucarelli, Gobbi; Parolo, Marchionni, Gargano; Sansone, Amauri, Cassano.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Guarin podhrot ?

nepáči sa mi to

Reagovat
Votas

tak snad si Cuchu namazal pořádně pod kolenama, asi bude mít hodně práce

FORZA INTER

Reagovat
lnterista

Reagovat
smazaný uživatel

Oplati sa bavit na Yutovi, alebo uz chlapec sa trocha ukludnil ?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nehraje, tak nic

Reagovat
10

Sansoneee

Reagovat
Maritazzi

Na pohodu ubráněný

Reagovat
M11

Handu to asi moc nebavi

Reagovat
snuff24

zatím asi nikoho od nás

Reagovat
10

už i Palacio?

Reagovat
M11

to uz neni nahoda

Reagovat
10

karma

Reagovat
lnterista

co se deje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Votas

Palettův účes

Reagovat
Maritazzi

Já když ho viděl, tak jsem myslel, že mu je tak 35, to je šílenost.

Reagovat
Votas

no já ho právě nemohl poznat...já ho měl zafixovanýho jako hrozně vlasatýho...tohle má horší, než když Cambiasso paběrkoval

Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAAAAN

Reagovat
shafto

PALACIOOOOOOOOOOOOOOOOO !

Reagovat
10

Jonathan to zase musel vzít na sebe

Reagovat
10

Handa napravil

Reagovat
shafto

dobra picovina...

Reagovat
madridcan

Reagovat
OVi.77

Cirkus Inter

Reagovat
Votas

boha mojho tohle má přežít člověk s jedněma nervama?

jinak Guarína prodat na Sibiř!

Reagovat
snuff24

Reagovat
snuff24

Jak rychle jsem si Guarina v loňi oblíbil, tak stejně rychle jsem ho letos začal nesnášet

Reagovat
10

*loňy

Reagovat
snuff24

když si chceš hrát na profesora tak aspoň opravuj správně

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

ok, profesore

Reagovat
OVi.77

Reagovat
lnterista

hned...chtel jsem mu dat sanci do konce sezony ale ja na nej nemam nervy

Reagovat
madridcan

Vraj ho chce Barca

Reagovat
Votas

na Barcu nemá intelekt...

Reagovat
lnterista

na barcu nema nic...mozna fyzicke testy tam bude vyhravat

Reagovat
Dejwa

dyt nepřihraje na metr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic

Reagovat
Maritazzi

Dobře na Morgana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak i Samir je jenom člověk no. Guarín naprostý otřes.

Druhá půle musí vypadat jinak.

Reagovat
lnterista

skoda no ale stane se

Reagovat
smazaný uživatel

Trošku na odlehčenou - jedete někdo na derby?

Reagovat
Dejwa

to nechceš.. ale Guarina už fakt přestávám těžce dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovic ty vole, tak to jsem ještě nežral To neudělá ani gol,an v žácích

Reagovat
smazaný uživatel

golman v žácích

Reagovat
10
Reagovat
Votas

PADAWAAAAAAAN

Reagovat
shafto

RODRIGOOOOOOOOOOOO !

Reagovat
snuff24

Palaciooooooooooooooooooooo

Reagovat
Koubinhor

kujwa to je obrat :D

Reagovat
Votas

GUARIIIIIIN

Reagovat
shafto

DALSI !!!!

Reagovat
snuff24

GUUUUUUUUUUUUUUUUUARIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jooooo

Reagovat
Koubinhor

Palacio 9 gol v sezone a vsechny ze hry zadny penckosrac

Reagovat
OVi.77

Tak Fredy asi dostal slušného zjeba v kabině, jak vyměněný

Reagovat
10

to je zase zápas

Reagovat
10

3 góly během 5-ti minut...

Reagovat
smazaný uživatel

tak tipoval jsem dneska oba gól, ale oba 3...?

Reagovat
10

to je poslední dobou celkem standard v calciu...nová doba

Reagovat
DelPiero137

Aspon nas bude mat Platini radsej

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
Maritazzi

Nazdar.

Reagovat
DelPiero137

Len co som to zapol, Inter otocil. Kym som sa dostal na net zrovnali. Este to by chybalo aby som Interu nosil stastie

Reagovat
Slejdy

zapnu to a behem 6´ tri goly

Reagovat
mastakillah

Inter má skoro stejně dobrou obranu jako my. Je od nich kolegiální, že nás v tom nenechávaj samotný

Reagovat
Maritazzi

O víkendu jsem koukal ještě na AC, taky to jde.

Reagovat
shafto

ale Kovacic dnes vynikajuci...aspon nieco pozitivne

Reagovat
shafto

dobry dive...

Reagovat
madridcan

Lucarelli prihral neskutocne

Reagovat
madridcan

a mohla nasledovat cervena

Reagovat
shafto

ani nehovor..

Reagovat
DelPiero137

Co tam stvara Parma pred vlastnou 16-kou? Kto viac krat nahra superovi na kopacku?!

Reagovat
10

http://g.denik.cz/56/32/otec_bruna.jpg

a já si říkal, koho mi te Paletta připomíná

Reagovat
madridcan

Cassano tolko chce dat gol, ze az trapny je svojou detskou snahou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten peroxidový Biabiany by se měl jít léčit. Ten hráč nedovede ani pořádně přihrát. Nechápu, jak může hrát na takové úrovni

Reagovat
10

Sansone výbornej zápas

Reagovat
Maritazzi

Zbytečně ho Donadoni na začátku sezony vynechával, i co jsem tam byl na zápase, tak z toho tam lidi byli na prášky (zvlášť když ho chtěl poslat pryč a pak místo něj dával Okaku).

Reagovat
10

občas je zbrklej, ale jinak je výbornej

Reagovat
shafto

a posle tam absolutneho trageda belfodila.. to uz mohol Mazarri radsej nastupit..

Reagovat
10

Inter vůbec neví

Reagovat
Slejdy

skoda ze to Parma nevyuzila

Reagovat
shafto

miesto zaverecneho tlaku, nakopavaju lopty a brania katastrofalne..

Reagovat
10

jak může Inter takhle bránit, resp. nebránit? to je neuvěřitelný...co akce, to přečíslení a šance Parmy

Reagovat
Maritazzi

Hlavně tohle je fakt opak toho, co hrála Neapol, čekal jsem tam Mazzarriho rukopis víc.

Reagovat
Pettirosso

na začátku sezóny tam i byl, ale nevím kam teď zmizel

Reagovat
10

já to píšu delší dobu, že tam žádnej větší progres až na pár výjimek nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Belfodil posere i co posrat nejde. No konec zatím otřesný.

Reagovat
madridcan

Cambaisso

Mirante

Reagovat
Dejwa

jediný pozitivum je konečně výkon Kovačiče.. už to zase chtělo 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Sansone po sezóně v Crotone jsem mu moc nevěřil, tam spálil plno věcí, ale šikovný byl. Teď jen potvrzuje tu lonskou dobrou sezonu, kdy vyletěl. Na Parmu se s příchodem Cassana dá po dlouhé době dívat

Reagovat
10

...mě překvapuje Marchionni, jak dobře hraje uprostřed zálohy, to bych do něj v době, kdy lítal po křídle, nikdy neřekl

Reagovat
smazaný uživatel

a celkově tam mají hodně zajímavých fotbalistů, takových odkopnutých. O širokém kádru mluvit netřeba

Reagovat
10

Parma je takovej baby-box...je jasný, že se někdo z těch 190 hráčů musí chytit

Reagovat
Maritazzi

Šumský

Reagovat
M11

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele