Serie A - preview 14. kola

30.11.2013, 09:55, aktualizováno 02.12.2013, 08:45
Previews
Neapol může stáhnout ztrátu na druhé místo, protože AS Řím včera opět ztratil. Tým trenéra Beníteze to ale nebude mít snadné, protože hraje na Laziu, které potřebuje naplno bodovat. Program čtrnáctého kola doplňuje zápas Fiorentiny s nebezpečným Hellasem.
ACF Fiorentina - Hellas Verona  (pondělí 19:00)
Poslední dva zápasy nevyšly ani jednomu z pondělních soků, takže vzájemný souboj toskánské Violy s nováček z Verony představuje ideální způsob pro dobrý start. Fiorentina má sice širší a bezesporu i kvalitnější kádr, ale bojuje na více frontách. Co s ní udělá únava z Evropské ligy?

Pro Fialky se stalo osudným Udinese, které je v rámci třináctého kola pozvalo na Stadio Friuli. Přestože se toskánskému celku dařilo kontrolovat většinu zápasu a vytvářelo si více šancí, nedostatek důrazu v zakončení a možná i fyzických sil vedl k tomu, že Montellův výběr nedokázal proměnit ani jednu z nich. Naopak se radovaly domácí Zebry, které poslala do vedení spolupráce kapitána Antonia Di Nataleho s obráncem Thomasem Heurtauxem. Francouzský stoper se blýskl povedenou hlavičkou a po půlhodině prolomil bezbrankový stav ve prospěch Zeber.

Po tomto smolném utkání se Viola musela soustředit na zápas s portugalskou Ferreirou, se kterou svedla tuhý souboj o body v tabulce Evropské lize. Ani devadesát minut jí ale nestačilo k tomu, aby se prosadila. Brankář Gustavo Munúa, který je dočasnou jedničkou místo tou dobou indisponovaného Neta, se rozhodně nenudil a jeho zákroky pomohly Montellovu týmu k důležitému bodu. Teď by se Viola ráda vrátila na vítěznou vlnu. K tomu jí ale nepomůže stále zraněný útočník Mario Gómez, i když se zdravotní stav německého reprezentanta neustále zlepšuje. Ahmed Hegazy a Marko Bakić jsou rovněž mimo, Alberto Aquilani nasbíral příliš mnoho karet a utkání bude sledovat pouze z tribuny.

Nepříjemný zážitek z posledního kola má za sebou také veronský Hellas. V očekávaném městském derby s Chievem totiž neposbíral všechny tři body, ale naopak podlehl. Porážka trápí Mandorliniho svěřence o to víc, že vítězný gól si střelec Dejan Lazarevič připsal až v devadesáté minutě. Jednalo se také o první domácí porážku Hellasu, což mu zkazilo snovou šňůru šesti domácích výher ve stejném počtu utkání. Svěřenci oceňovaného trenéra však nemusí být skleslí - pokud nad Fialkami vyhrají, vymění si s nimi místo a dostanou se na pozice, které zaručují možnost startu v evropských pohárech.

Nový trenér Hellasu Eugenio Corini jistě svému celku bude chtít nadiktovat vítěznou taktiku, takže se máme rozhodně na co těšit. Navíc, představa evropských pohárů je více než lákavá. Utkání bude zajímavé také proto, že se oba celky naposledy střetly v roce 2002, od té doby na jejich vzájemný duel Serie A čeká. Z předchozích čtyřiadvaceti zápasů se třináctkrát radovala Viola, Hellas uspěl čtyřikrát. Hlavní ofenzivní snahy se budou v případě domácích točit kolem střelce Giuseppe Rossiho, hosté přivezou především vytáhlého útočníka Luky Toniho. Tedy muže, který prostředí Artemia Franchiho velmi dobře zná...
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Gonzalo Rodriguez, Savić, Pasqual - Ambrosini, Pizarro, Borja Valero - Joaquin, Rossi, Cuadrado
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Moras, Maietta, Agostini - Romulo, Jorginho, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Janković
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - SSC Neapol  (pondělí 21:00)
Serie A nám zpříjemní pondělní večer velmi zajímavým zápasem, protože od devíti hodin se nám představí celky Lazia a Neapole. Oba kluby bojují o špici italské první ligy, blíže ke splnění tohoto cíle mají Partenopei. Lazio zase boduje v Evropské lize.

Mladá krev se v týmu Lazia začíná pomalu prosazovat a výsledky se ukazují. Posledním dobrým tahem Biancocelesti bylo zejména utkání proti polské Legii Varšava v rámci Evropské ligy. Trenér Vladimir Petković se rozhodl nasadit několik talentovaných hráčů, mimo jiné dal příležitost mladíkům Onazimu, Brayanovi Pereovi nebo Felipemu Andersonovi. Žádný z nich jej nezklamal, poslední dva jmenovaní dokonce vstřelil gól. Po výhře 2:0 si Římané zajistili postup do další fáze Evropské ligy, což je jistě náplastí na několikrát raněnou duši oddaných fanoušků. I když se možná Římané nepyšní právě nejpohlednější hrou, tak jejich hra minimálně na poli druhé nejprestižnější ligové soutěže přináší potřebné výsledky. V Serii A však zatím římský klub nijak zvláště nedominuje.

Petkovićův tým totiž v rámci první italské ligy zoufale hledá vítězství již měsíc. Některá italská média se zároveň začala zaobírat hypotetickou otázkou Petkovićova nástupce a dokonce přinesla informaci o tom, že zkušený taktik se má zavázat vedení švýcarského národního týmu. Právě v této zemi by prý Lazio mělo hledat náhradu, kterou by mohl ztělesňovat Murat Yakin, trenér Basileje. Oficiální vyjádření však tvrdí, že trenér Petković bude respektovat smlouvu, která jej v Laziu váže až do června.

Neapol také neprožívá ideální časy, protože v lize prohrála svůj poslední zápas, když nestačila na Cassanovu Parmu. Zkušený matador v dresu Ducali zářil a pár minut před koncem utkání jedinou ranou rozhodl. A nespasila ji ani Liga mistrů, protože v repete vzájemného zápasu si tentokrát Borussia Dortmund s Partenopei poradila poměrně snadno a zvítězila. Výsledek pro italský celek znamená ohrožení postupu, který již Neapol nemá ve svých rukou. Vše tedy rozhodne poslední utkání. Na scéně domácí ligy se za Neapol nebezpečně přibližuje milánský Inter, pevně svíraný pod taktovkou bývalého trenéra Partenopei Mazzarriho.

Úvodní chvíle trenéra Rafaela Beníteze se sice nesly ve znamení výher a velmi příjemného fotbalového stylu, ale v posledních zápasech se Neapoli přestává dařit, čímž nadchází docela obtížný úsek. Zvládne španělský stratég vrátit svůj celek na výsluní? Očekávání před sezonou byla - navzdory odchodu útočníka Edinsona Cavaniho do PSG - velmi vysoká. Přispěl k tomu i štědrý finanční dar od prezidenta Aurelia De Laurentiise, který se jal sestavovat tým podle přání trenéra Beníteze. Do kádru týmu pod Vesuvem zavítala celá španělská ekipa čítající například Josého Callejóna, Raula Albiola nebo Pepeho Reinu. K nim musíme samozřejmě připočítat argentinského střelce Gonzala Higuaina, autora osmi letošních branek. Pokud chce bývalý tým slavného Diega Maradony zůstat v kontextu první příčky, musí urychleně najít ztracenou formu, neboť Juventus se vrací ve velkém stylu.

Římané se budou muset obejít bez Giuseppeho Biavy a útočníka Emiliana Alfara. V trestu je navíc i nadále kapitán Stefano Mauri. Neapol navštíví Řím bez klíčových hráčů, jako jsou Juan Camilo Zúniga nebo talisman Marek Hamšík. Kvůli zdravotním důvodům, které vyústily dokonce v operační zákrok, si nezahraje ani obránce Giandomenico Mesto. Zajímavá je i neschopnost Neapole porazit Římany na jejich vlastní půdě - Olympijský stadion nebyl pokořen od roku 2008! Změní Partenopei tuto statistiku právě nyní?
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Cana, Radu - Onazi, Biglia, Hernanes - Candreva, Klose, Lulić
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Britos, Reveillere - Behrami, Inler - Callejón, Pandev, Mertens - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Calcio Catania - AC Milán  (neděle 12:30)
V případě obou nedělních protivníků, které proti sobě polední los postavil, se dá probíhající sezona označit jako velice neúspěšnou. Catania bývala zvyklá na klidný střed tabulky, AC hrávalo na špici ligy. Ani jedno teď není pravdou, dokonce oběma trenérům může jít o práci.

Liga mistrů je v současné sezoně snad jedinou záchranou reputace AC, protože ta trpí každým zápasem na poli italské Serie A. Milionářská soutěž je však jakoby vepsána do samotného DNA tradičního klubu, takže v rámci této elitní ligy se Rossoneri daří. Důkazem budiž poslední výhra nad Celtikem, s nímž si Italové poradili až nečekaně snadno. Skotský klub nedokázal svým hostům gólově vzdorovat a po trefách Kaká, Cristiána Zapaty a Maria Balotelliho se Allegriho svěřenci mohli radovat z cenné výhry. Navíc se utkání vyvíjelo až překvapivě dobře co se týče herního stylu. V porovnání s posledním ligovým kláním se rozhodně jedná o výrazné zlepšení.

Janovské CFC si totiž z duelu s AC odneslo bod, navíc hrálo téměř hodinu v početní nevýhodě. Konečný bod proti slavnému týmu je rozhodně úspěchem, ale pro AC se jedná o velké zklamání. Toho si jsou vědomi i samotní hráči, o čemž svědčí například slova brazilské hvězdy Kaká, který před klíčovým zápasem s Celtikem řekl: "Tohle by pro nás mohl být zlom v sezoně. Vím, že můj tým na mne hodně spoléhá, takže se snažím na sobě tvrdě pracovat. To nese své ovoce, s každým dnem se cítím líp a pozoruji na sobě, že i každé nové kolo se mi lépe hraje." Jeho slova každopádně dokládají i dva góly z posledních dvou zápasů.

Snad věčným tématem do diskuze bude pro milánské fanoušky nenapravitelný Mario Balotelli. Mladý útočník oplývá nesporným talentem, ale zároveň na sebe upozorňuje coby problémový hráč. A to je vizitka, kterou mu jen těžko někdo odpáře. Poslední dobou se do bývalého střelce Manchestru City pustil například legendární Zvonimir Boban, podle kterého by za jeho časů Balotelli pouze čistil kopačky slavnějším spoluhráčům. Každopádně, odpověď Maria Barwuaha Balotelliho na sebe nenechala dlouho čekat - a naštěstí v tom pozitivním slova smyslu. Balotelli po dobrém výkonu zakončil zmiňované utkání Ligy mistrů se Celtikem třetí brankou.

Problémem pro kritizovaného trenéra Maxe Allegriho ale nebude jen možná únava z náročného programu, ale také množství defenzivních ztrát. Mimo hru jsou totiž bek Ignazio Abate, Cristian Zaccardo, Philippe Mexès, Mattia De Sciglio i Cristián Zapata. I z tohoto důvodu bude pravděpodobně na beku alternovat mladík Andrea Poli, který běžně nastupuje v záložní řadě. Dobrou zprávou je fakt, že Catania leží ještě pod Milánem. Slony totiž zatím nezachránila ani výměna na trenérské pozici.

Statistiky se asi trenéru Gigimu De Caniovi nečtou nejlépe: pouze Chievo Verona vstřelilo méně branek a pouze dvojice Bologna a Sassuolo se radovalo z menšího počtu čistých kont. Poslední utkání s turínským FC jeho statistiky rozhodně nijak nevylepšilo, protože Sloni podlehli Granatě o tři branky. Trenér De Canio po utkání popsal výkon svých nových oveček jako "nehorázně špatný." I přes nevýrazný herní styl můžeme očekávat pouhou jednu změnu v kádru, neboť záložníka Keka nahradí ofenzivnější Pablo Barrientos. Kromě tohoto argentinského útočníka trenér žádnou změnu nechystá, k dispozici má navíc i kompletní kádr. Milán už jedenáct klání s Catanií neprohrál - prolomí Sloni špatnou bilanci?
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Rolin, Spolli, Gyomber, Alvarez - Plašil, Tachtsidis, Guarente - Monzón, López, Barrientos
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Poli, Bonera, Silvestre, Emanuelson - Montolivo, De Jong, Nocerino - Birsa, Kakà - Balotelli
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.80 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Inter Milán - UC Sampdoria  (neděle 15:00)
Éra nového vlastníka Interu Milán začíná, poprvé v soutěžním zápase bude na své hráče dohlížet Erick Thohir. Speciální zápas čeká také oba trenéry, protože jejich minulost je úzce spjata právě s týmem protivníka.

Oba milánské týmy procházejí změnou infrastruktury a vzhledem k nadcházejícímu období se dá čekat zvýšení podobných transferů. Zima totiž není jen časem Vánoc či sněhové nadílky, ale pro fotbalový svět především znovuotevřením přestupového trhu. Toho jistě využije také Inter Milán, který může čerpat z nových prostředků indonéského vlastníka. Erick Thohir se stal majoritním podílníkem tradičního klubu poté, co odkoupil větší část od Massima Morattiho. Dalším důvodem pro posílení kádru je jeho šíře a v poslední době také ztráta suverenity. Důkazem budiž poslední klání s Bolognou.

Milánský celek po brance Koneho prohrával s outsiderem a i přesto, že Jonathanovi se nakonec povedlo srovnat, výsledná hra rozhodně neodpovídala standardu Mazzarriho ambiciozního týmu. Utkání se Sampdorií bude speciálním hned v řadě faktorů. Tím prvním je punc slávy, protože Erick Thohir podle vlastních slov pozval na utkání mnoho bývalých hráčů a činovníků klubu. Navíc, domácí trenér Walter Mazzarri strávil dvě sezony právě v týmu Blucerchiati. A v neposlední řadě se utkání stane velmi dojemnou vzpomínkou pro hostujícího kouče.

Úkol pozvednout Dorii zpět mezi minimálně italskou elitu přebírá po nepříliš úspěšném Deliu Rossim starý známý Siniša Mihajlović. Doposud trenér srbské reprezentace má s italskou Serií A bohaté zkušenosti, neboť jeho první rolí asistenta trenéra byl právě Inter Milán. Po něm se již coby na vlastních nohou stojící kouč staral o celky Bologně či Fiorentiny. Zajímavé je, že ale ani v jednom ze zmíněných celků nevydržel déle než jeden rok. Prolomí svou smůlu v Janově? Náznak zlepšení byl k vidění již v minulém zápase Blucerchiati, kteří narazili na Lazio Řím. Domácí hráči dokonce díky brance Soriana vedli, ale konečnou remízu Lazio v nastaveném čase druhé půle přeci jen vybojovalo.

Právě ztráta koncentrace ale stíhá také Nerazzurri, což ukazují i slova samotného trenéra. Ten na tiskové konferenci před utkáním mimo jiné poznamenal: "Vedeme si zatím poměrně dobře a daří se nám plnit předsezónní očekávání. Ale kvůli tomu, že nehrajeme naplno až do závěru utkání, nám uniká mnoho bodů. Z toho se musíme co nejdříve poučit, jinak se náhle ocitneme třeba i v polovině tabulky. Samozřejmě pro mě bude utkání se Sampdorií hodně emotivní, mám na tamní klub skvělé vzpomínky. Často si vzpomenu i na Riccarda Garroneho, který již mezi námi bohužel není. Je to škoda, byl to velký gentleman a skvělý člověk. Přesto se pokusíme vyhrát. Nejsem typ člověka, který by pyšně prohlašoval, že vyhrajeme nad Sampdorií, přesto uděláme pro tři body maximum," zdůrazňuje bývalý trenér SSC Neapol.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Campagnaro, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Zanetti - Guarin - Palacio
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Costa - Palombo, Obiang - Gabbiadini, Eder, Soriano - Pozzi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - AS Livorno  (neděle 15:00)
Chievo rozhodně nezažívá sezonu snů, rozhodně ne těch dobrých. Přece jen se ale jeho fanoušci v poslední době mohou těšit na fotbal o trochu víc - mužstvo se totiž vzepjalo k dobrým výsledkům. Nyní jej prověří hosté z Livorna.

AS Řím byl posledním celkem, který porazil Mussi Volanti a další se již tři zápasy nenašel. Po remízách s Bolognou a AC Milán se Serie A dočkala napínavého Derby di Verona. Favoritem v něm sice byl Hellas, ale utkání rozhodl Dejan Lazarević, jehož branka věnovala tři body Chievu. Faktor jménem Eugenio Corini tak nadále funguje. Navíc se již tři utkání po sobě nemusel brankář Christian Puggioni vracet do sítě pro míč!

Sebevědomí Chieva je tedy jasně na výši. Z ní jej touží srazit Livorno, kterému se naopak poslední dvě utkání vůbec nevydařila. Livorno po gólu Yuta Nagatoma a vlastní brance brankáře Bardiho prohrál s Interem Milán, následně těžký los ještě pokračoval. Nad síly Livorna totiž byl mistrovský Juventus Turín, který v posledním kole zvítězil díky útočné dvojici v podání Carlos Tévez - Fernando Llorente. I když se defenzivní linie jeví velice pozitivně, útočná vozba Chieva příliš radosti nepřináší. Ve zmíněných třech zápasech totiž celý tým skóroval pouze jednou.

V současné chvíli se negativní statistika projevuje na maximum, protože veronský tým vstřelil pouze osm branek, což je přesně o deset méně, než kolik jich Coriniho parta inkasovala. I proto se Chievo krčí na předposledním místě. Kolonku vstřelených branek by si ale Mussi Volanti mohli vylepšit proti Livornu, protože to nevyhrálo již šest utkání z posledních devíti a sídlí jen tři body od Chieva.

Nejlepším střelcem Livorna se podle očekávání stal Brazilec Paulinho, který skóroval již pětkrát. Přesto se trenér Davide Nicola pomalu smiřuje s faktem, že jeho celek čeká ještě velký kus práce, pokud se chce mezi italskou elitou udržet dlouhodobě. Eugenio Corini se naproti bude spoléhat na Cyrila Théréaua, autora dvou branek. Zkušenému forvardovi zdatně sekunduje mladý Alberto Paloschi. Kdo z nich se trefí tentokrát?
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Dainelli, Cesar, Dramé - Radovanović, L. Rigoni, Hetemaj - Estigarribia, Thereau, Sestu
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Schiattarella, Biagianti, Duncan, Greco, Mbaye - Siligardi, Paulinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Cagliari Calcio - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Síly a formu Cagliari otestuje nováček ze Sassuola a v případě výhry si s ním pozici vymění. Oba celky od sebe dělí pouhý bod, za což Sassuolo vděčí především minulému kolu. V něm nezklamalo ani Cagliari, které na půdě AS Řím udrželo bezbrankovou remízu a pomohlo Juventusu k prvnímu místu.

Cagliari má vesměs dobrou náladu, protože remizovat s římskými Vlky není snadné. Tým trenéra Diega Lópeze za to může děkovat především brankáři Vladu Avramovovi, který díky několika skvělým zákrokům zlikvidoval šance AS na setrvání v pozici lídra. Ofenzivní složka sardinského celku nefunguje nijak přesvědčivě, ale na obrannou linii v čele právě s brankářem Avramovem mohou domácí fanoušci spoléhat bez problémů. Po sérii tří prohraných zápasů tak přicházejí čtyři body ve dvou utkáních, což je změna k lepšímu.

Navíc se Cagliari může chlubit něčím, co by za normálních okolností byl velký úspěch - leží pouhou jednu příčku za slavným AC Milán. V dobách, kdy Rossoneri ještě bojovali o Scudetto, by to čekal málokdo, v letošní sezoně je to však především dílem velice špatné formy milánského týmu. Trenér Diego López věnoval cennou remízu proti Římanům všem, kdo věrně stáli za jeho celkem i v dobách, kdy se mu vůbec nedařilo. Bezprostředně po utkání zdůraznil: "Věděli jsme, že se musíme radikálně zlepšit. Zůstali jsme kompaktním týmem, který sází na rychlé protiútoky a obětavě brání. Přesně to jsem po svých hráčích žádal a oni mne nezklamali. Stejně tak nás podpořili i naši příznivci, kterým tento výsledek věnuji," prohlásil bývalý uruguayský obránce.

Sassuolo pokračuje v dlouhé bitvě o přežití mezi elitou, když naposledy porazilo Atalantu. Sedmý bod z devíti možných pomohl týmu trenéra Eusebia Di Francesca k úniku ze spodních pater tabulky a do těchto zakázaných vod by se nyní Neroverdi nechtěli vrátit ani po utkání s Cagliari. Nováček dluží velké díky mladému střelci Domenicu Berardimu, který si na své konto připsal již sedm branek, což je na devatenáct let jistě úspěch. Berardi navíc plní roli jakéhosi talismanu - pokud nastoupil v základní sestavě, Sassuolo prohrálo jen jedinkrát.

Cagliari se bude muset obejít bez služeb zkušeného útočníka Mauricia Pinilly, který nehraje z důvodu karet. Sassuolo bude postrádat zraněnou dvojici Antonio Floro Flores a obránce Luca Antei. Zajímavostí je, že se jedná o historicky první střetnutí těchto dvou celků. Jak tedy premiéra na stadionu Sant'Elia dopadne: přinese Berardi svému celku opět štěstí, nebo bude úspěšnější domácí kapitán Daniele Conti?
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Astori, Murru - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu, Ibarbo, Sau
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Rossini, Bianco, Acerbi - Schelotto, Magnanelli, Marrone, Longhi, Berardi - Zaza, Masucci
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atalanta Bergamo - AS Řím  (neděle 15:00)
Římané se v neděli odpoledne utkají s domácí Atalantou a v utkání budou hledat ztracenou tříbodovou formu. Poslední zápasy se totiž AS potýká se ztrátou fotbalového génia Tottiho a jeho absence se projevuje také na výsledcích.

Giallorossi přišli o dosud stráženou pozici lídra Serie A, k čemuž pomohly tři remízy v řadě. Nejprve kouzlo deseti vyhraných zápasů v řadě odčaroval FC Turín, po něm se prosadil také Domenico Berardi a v minulém zápase již Římané nevstřelili ani jednu branku. Cagliari si z Říma odvezlo cenný bod za bezbrankovou remízu a děkovat může především skvělému brankáři Avramovovi, který pohotovými zákroky ničil šance Gervinha, Pjaniće a Florenziho. Nutno podotknout, že od Gervinhova návratu do základní jedenáctky se hra AS přeci jen trochu zrychlila, ale stále jí chybí rozhodující prvek s číslem 10 na zádech.

A Totti nebude připraven ani na zápas s Atalantou, takže ofenzivní síla Giallorossi pravděpodobně nijak nenaroste. Ademu Ljajićovi sedí spíše role střídajícího žolíka, se kterou se na začátku musel smířit. Rozdíl mezi tou dobou a současností není příliš ve vytváření šancí, ale v jejich proměňování. Právě úspěšné zakončování dělá mladému srbskému útočníkovi největší problémy, což bylo vidět zejména v utkání se Sassuolem.

Pokud někteří fanoušci AS zpočátku mluvili o výhře Scudetta, hráči samotní i s trenérem Garciou jejich elán krotili. A dobře věděli proč - v souladu s prohlášením majitele Jamese Pallotty je jejich primárním cílem Liga mistrů. To ostatně dosvědčuje i pilíř zadní řady Brazilec Leandro Castán. Při chatu s fanoušky odpovídal na jejich dotazy a mimo jiné řekl: "Po těchto remízách jsme hodně přemýšleli o tom, kde jsme udělali chybu. Přesto si myslím, že jdeme správným směrem, i když se nám v poslední době přestalo dařit. Stále jsme druzí v tabulce, což je po minulých sezonách velký úspěch. Naším hlavním cílem je kvalifikace do Ligy mistrů a věřím, že tento tým jí může dosáhnout," uzavírá stoper AS.

Také Orobici mají ve svém kádru nadějné fotbalisty, kolem kterých již teď krouží některé renomovanější týmy. Mezi takové hráče patří především duo Giacomo Bonaventura a German Denis. Také jejich stav byl předmětem interview, které rádiu Punto Zero poskytl generální ředitel Pierpaolo Marino. "Giacomo s námi zůstane alespoň do konce sezony. Potom si spolu sedneme a vyhodnotíme, co je pro obě strany nejlepší. A situace kolem Denise? Ta mne vždy rozesměje, protože jeho médii popisovaný návrat do Neapole je výmysl," uzavírá přestupové ságy bývalý člen vedení Partenopei.

Atalantě se také příliš nedaří - po sérii tří výher v řadě se od ní štěstí odvrátilo a výsledek je následující: jedna výhra z posledních pěti zápasů. Třinácté kolo neznamenalo návrat k lepšímu, protože zpět na desátou příčku poslal Atalantu Domenico Berardi. Ten navázal na mladého kolegu Zazu a připsal tři body Sassuolu. Tým trenéra Colantuona musí nyní sebrat všechny své psychické i fyzické síly, aby napravil reputaci před vlastními fanoušky. Nejčastěji se opakujícím výsledkem tohoto duelu je však remíza 0:0, která byla k vidění již sedmkrát.

Trenér Stefano Colantuono by si však mnohem radši nechal proti Římu všechny tři body doma. "Proti Sassuolu jsme se snažili reagovat na nepříjemný vývoj utkání, ale nedařilo se nám to. Chybělo nám štěstí, disciplína i chuť do hry. Nedokázali jsme najít ten správný způsob, jak otevřít dobře bránící linii soupeře, což musíme co nejdřív napravit," burcuje zkušený taktik své svěřence.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Scaloni, Canini, Cazzola, Brivio - Carmona, Cigarini, Migliaccio - Moralez - Denis, Livaja
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Dodò - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Ljajić, Gervinho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.83
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Udinese Calcio  (neděle 18:30)
Jen pár dní mají hráči Juventusu na regeneraci po náročném programu Ligy mistrů. V ní se Bianconeri dařilo a postup mají nadále ve svých rukou. Teď je ale čas přestat slavit a zaměřit se na obhajobu první příčky proti Udinese.

Když hráči trenéra Antonia Conteho vstupovali na hrací plochu v utkání proti Livornu, dobře věděli, že mohou na zatím ještě vedoucí AS Řím vyvinout tlak, který by oslabené Garciovo mužstvo nemuselo ustát. K tomu ale potřebovali vyhrát a nutno podotknout, že nějakou chvíli jim tato snaha ovoce nepřinášela. První poločas skončil bez branek, na ty jsme si museli počkat až do závěru utkání. Úspěšný trenér Conte dlouho hledal ideální sestavu pokud jde o útok; tu nakonec našel v typologicky odlišném duu Fernando Llorente - Carlos Tévez. Přesně v tomto pořadí se mu ofenzivní dvojlístek také odvděčil, když španělský útočník otevřel skóre zápasu a Carlos Tévez na svého kolegu o pár minut později navázal druhou trefou. A protože AS svůj díl odpovědnosti nezvládlo, Serie A má nového lídra.

Úspěšné dny prožívají fanoušci Staré dámy také na poli Ligy mistrů, asi hlavního předsezónního cíle vedení klubu. Milionářská soutěž jim sice přinesla několik nečekaných ztrát, ale v těžkých utkáních dokáže tradiční italský klub rozhodovat věci ve svůj prospěch. Proti Kodani mu k tomu pomohl především Arturo Vidal, který i díky dvěma proměněným pokutovým kopům vstřelil hattrick. Výsledek znamená, že Bianconeri mají nadále postup ve svých rukou a navíc velmi blízko.

Dvojice Leonardo Bonucci a Angelo Ogbonna se po karetním trestu vrací, na druhou stranu v ideální kondici nejsou Andrea Barzagli, Stephan Lichtsteiner, Mauricio Isla a Sebastian Giovinco. Karetním hříšníkem zůstává univerzál Kwadwo Asamoah, jehož místo má zaujmout De Ceglie. Ani hosté nepřijedou do Piemontu úplní - mimo hru zůstávají útočník Luis Muriel a také Maicosuel.

Série prohraných zápasů před reprezentační přestávkou měla podle trenéra Francesca Guidolina jasně skončit právě ve třináctém kole, kdy Zebry čekal náročný duel s Fiorentinou. Guidolinovi hráči požadavky svého nadřízeného splnili do puntíku, když Thomas Heurtaux rozhodujícím gólem obstaral tři body pro Udinese. Podle slov trenéra se jednalo o dosud nejlepší výkon Zeber v probíhající sezoně, na což musí tým navázat právě proti dalšímu favorizovanému celku. K sehrání důležitého zápasu si ale Zebrette nedovybrali nejideálnějšího partnera - Conteho Juventus může těžit ze skvělé formy. Jedenácté Udinese však může hrát o postavení v tabulce, protože jeho náskok na sestupové příčky je pouhých šest bodů. Tři zápasy z posledních pěti klání však mohl slavit Juventus, v tom posledním měření sil zářil například dvoubrankový Paul Pogba. Rozšíří mladý Francouz svou střeleckou statistiku?
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Padoin, Pogba, Pirlo, Vidal, De Ceglie - Tévez, Llorente
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Heurtaux, Danilo, Domizzi, Gabriel Silva - Pinzi, Allan - Basta, Pereyra, Bruno Fernandes - Di Natale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 5.50 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Parma FC - Bologna FC  (sobota 18:00)
Parma v klidu obstarává střed tabulky, jak jsme již po delší dobu zvyklí. Na druhou stranu, do těchto vod by ráda zamířila i Bologna, které se však nedaří a v tuto chvíli má náskok jediného bodu sestupové příčky.

Energicky vyhlížející Ducali bezpochyby vstupují do zápasu s Bolognou v lepším rozpoložení. Může za to především vydařené minulé kolo, v němž se Parma utkala se silnou Neapolí. Domácí Partenopei byli jasnými favority zápasu, ale přesto se Donadoniho celek dokázal vzchopit a překvapivě vyhrál. Utkání rozhodl Antonio Cassano, jež završil svůj průnik do pokutového území přesnou ranou k tyči a pár minut před koncem daroval Parmě tři body.

Zkušený stratég Roberto Donadoni po utkání chválil hráče především za jejich aktivní přístup, se kterým se Neapoli postavili. Rozhodla prý větší chuť vyhrát a intenzita, jakou prý již dlouho Parmě scházela. Ducali tedy opět potvrzují, že se správným přístupem mohou být hrozbou pro kteréhokoli soupeře. Teď by se hodilo úspěšnou taktiku zopakovat, protože ani utkání s Bolognou nebude procházka růžovým sadem. Prestižní derby jednoho regionu totiž Bologna vždy brala zodpovědně, navíc jí reálně hrozí propad až na sestupové pozice, což se rozhodně dá považovat za velkou motivaci k výhře.

Vyhrávání zápasů ale je právě tím faktorem, kvůli kterému se Bologna ocitla na spodku tabulky. Po prohraném zápase s Atalantou Bergamo se Bologně postavil hostující Inter Milán, taktéž hlavní favorit na boj o evropské poháry. Stejně jako Parma sice Bologna dokázala vstřelit Interu gól a překvapivě vedla, ale nakonec si oba týmy body jen dělily - rozhodl o tom vyrovnávací gól obránce Jonathana.

Výsledek nutí představenstvo Felsinei uvažovat o změně trenéra, což je pochopitelný stav. Pozice Stefana Pioliho je tedy vše, jen ne jistotou. Dalo by se říct, že pokud Bologna nesebere Parmě alespoň bod, mohli bychom se dočkat další změny na trenérském postu. Tomu se ale Pioliho tým chce vyhnout, takže můžeme očekávat zajímavé utkání. Pioliho trápí především obranná složka, neboť jeho defenzíva inkasovala ve třinácti zápasech již 25 branek. A ke zlepšení tohoto smutného stavu mu nepomůže Nicolo Cherubin. Kromě zraněného obránce do zápasu nenaskočí ani útočníci Jonathan Cristaldo a Henry Gimenez. Parma nemůže počítat se Stefanem Okakou, Danielem Galloppou, Walterem Garganem a Aleandrem Rosim.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Acquah, Marchionni, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Sørensen, Natali, Antonsson - Garics, Pazienza, Khrin, Morleo - Kone, Diamanti - Bianchi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Turín FC  (sobota 20:45)
Janovské CFC prožívá po návratu trenéra Gian Piera Gasperiniho krásné chvíle, neboť ze čtyř posledních utkání Grifové už tři vyhráli. Jejich sérii sice v posledním kole přerušilo milánské AC, ale přesto Janov sídlí na sedmé příčce. Nyní jej otestuje nebezpečný Turín.

Janov je možná favoritem utkání, ale právě proti favoritům umí turínské FC zahrát skvělé zápasy. Vyprávět by mohly celky Interu Milán nebo AS Řím - od obou si Granata vzala po bodu. A také utkání třináctého kola se neslo jasně v režii Venturových mužů, když do Turína zavítala Catania. Sloni první půli zaspali, čehož domácí tým dvakrát využil. I když se Sebastian Leto na začátku druhého poločasu prosadil, stále jeho gól na body nestačil. Granata totiž v Turíně příliš bodů nerozdává, což potvrdily další dvě branky FC. Do skvělé formy se dostal především mladý záložník Omar El Kaddouri, střelec dvou branek proti Catanii. Belgičan s marockými kořeny je jedním ze zářivých hvězd turínského týmu, který neustále rozvíjí jeho talent. Pravděpodobně se ale z jeho umění nebude moci radovat příliš dlouho, protože El Kaddouri je v oblasti Piemontu pouze na roční hostování z Neapole.

Každopádně, i když se Turín prezentuje celkem pohledným fotbalem sázejícím na schopnosti útočníka Alessia Cerciho, tak se ze tří bodů kromě Catanie radoval až ve čtvrtém kole, od té doby remizuje nebo ztrácí všechny tři body. Nelichotivá bilance jej stála zpočátku dobře rozjetou ligovou sezonu a uvrhla jej na současné dvanácté místo. O vyváženosti Venturova týmu svědčí také statistiky: Toro vstřelilo 22 branek a stejný počet také inkasovalo. Kterou z kolonek rozšíří proti Janovu?

Vzmáhající se Grifové sice uhráli s Milánem pouze bod, ale je to bod vzhledem k průběhu utkání velice cenný. Janov se totiž téměř hodinu musel obejít bez vyloučeného Thomase Manfrediniho a navíc musel čelit pokutovému kopu. A pokud máte ve svém týmu hráče s pověstí penaltového mága, rozhodně to není nic příjemného. Mladík Mattia Perin, který se dostal pod palbu kritiky za několik školáckých chyb, však ukázal své umění a penaltu Balotellimu chytil! Kromě toho museli Gasperiniho svěřenci dotahovat skóre, když se do jejich brány trefil Brazilec Kaká. Na něj však jen o čtyři minuty později reagoval střelec Alberto Gilardino.

Rozhodujícím momentem byla právě zmíněná penalta, ke které si Perin může blahopřát. Stal se totiž teprve druhým brankářem, který na profesionální bázi soutěžního zápasu Balotellimu ránu vychytal! Vítězná série Janova sice skončila, ale na porážku Gasperiniho týmu stačil poze mistrovský Juventus na konci října. Od té doby se forma Janova rapidně zlepšila a velký dík za to jistě patří osvědčenému Gasperinimu.

V posledních pěti vzájemných zápasech na domácí půdě Janov nikdy nepadl, na stadionu Luigiho Ferrarise uhrál tři výhry a dvakrát si s Turínem body dělil. V rámci Serie A čeká Turín na vítězství již dlouhých 32 let. Dočká se nyní? K dispozici nebude mít Rodrigueze a Larronda, zatímco největší ztrátu představuje obránce Danilo D’Ambrosio, jenž nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu. Kompletní nebude ani domácí tým, Gasperinimu chybí dvojice Ze Eduardo a Thomas Manfredini.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Marchese - Vršaljko, Biondini, Matuzalem, Antonelli - Santana, Gilardino, Kucka
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Darmian, Bovo, Moretti - Basha, Vives, Farnerud, Pasquale - El Kaddouri - Cerci, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.10 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC13111128:1034
2.AS Řím13103026:333
3.SSC Neapol1391324:1228
4.Inter Milán1375130:1326
5.ACF Fiorentina1373324:1524
6.Hellas Verona1371522:2022
7.Janov CFC1353514:1518
8.SS Lazio1345417:1717
9.Parma FC1344518:2016
10.Atalanta Bergamo1351714:1716
11.Udinese Calcio1351712:1516
12.Turín FC1336422:2215
13.AC Milán1335518:2014
14.Cagliari Calcio1335513:2014
15.US Sassuolo1334615:2813
16.AS Livorno1333713:2012
17.Bologna FC1325615:2511
18.UC Sampdoria1324714:2310
19.Chievo Verona132388:189
20.Calcio Catania132389:239

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (646)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Janovský záložník Juraj Kucka stále poutá pozornost předních italských klubů. Podle tamních médií mají o 26letého hráče zájem AC Milán a AS Řím.

Reagovat
smazaný uživatel

AC Milán , Strootman a De Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Strootman - De Rossi - Kucka a pred nimi Pjanic

Reagovat
Pipo123

Aj vám tu nabiehajú samé reklamy na Iphone a skurvené hry ? idem kliknúť na expres správu a vyskočí mi tam reklama na 5s

Reagovat
Votas

ne...vše OK

Reagovat
Yanek

adblock

Reagovat
FuckT

adblock

Reagovat
madridcan

Vucinic v zaklade konecne?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, bude hrát klasicky Carlito a Nando.

Reagovat
The Krupy

Prečo konečne, Nandovi a Carlitovi to spolu ide

Reagovat
olis

Edy Reja by sa mal stat novym technickym riaditelom Neapola, neviem sice co ma tato pozicia vsetko na starosti ale

Reagovat
FuckT

Je to hlupost, De Laurentis to vyvratil.

Reagovat
olis

ano, viem, je smutne ze oficialne radio nieco vypusti a prezident to potom musi dementovat

Reagovat
Pipo123

Inter by údajne chcel získať Tareho ako športového riaditeľa, to by bola paráda ak by odišiel aj Petkovič aj Tare

Reagovat
lnterista

kdyz v lednu za levno stahne Branca Lavezziho tak bych ho do konce sezony nechal

Reagovat
olis

Reagovat
lnterista

neverim ze by sel k vam ikdyz tomu moc neverim ze nekam vubec pujde ale kdyz tak za Mazzarri(snad)

Reagovat
olis

velmi tomu neverim ani ja, ale on osobne nevylucil ze este niekedy bude hrat za Neapol, kazdopadne radsej nech ostane tam kde ako keby mal prestupit niekde do talianska mimo Neapol, to by ma nasral este viac

Reagovat
Votas

tak teď už je asi pozdě Brancu vyhazovat, když je leden za dveřma a do léta zůstane...a Lavezzi by byl supr

Reagovat
lnterista

jj ted nepujde ale ja to nemyslel tak vazne...jde mi v tom prispevku spis o Lavezziho

Reagovat
10

Milan, Berlusconi annuncia: "Galliani resta"

tak co tyvole...

Reagovat
Pinturicchio

Dostal rozum, vydědil Barbaru a Tučnák zůstane.

Reagovat
Yanek

šílenost

Reagovat
CubONE

14:17 Lazio stojí o Matriho

Útočník AC Milán Alessandro Matri je podle zpráv z Itálie hlavním přestupovým cílem Lazia. Matri zatím v dresu rossoneri zaznamenal jednu ligovou branku.

Matri+peniaze za Hernanesa

Reagovat
Pipo123

Za Matriho by som vám dal tak maximálne 6 mil e

Reagovat
The Krupy

Dúfam že by sa rozstrieľal, fakt ma mrzí ako je na tom v súčasnosti a čo sa tu z neho robí, jeden z mojich najobľubenejších hráčov v Calciu.

Reagovat
Yanek

Reagovat
CubONE

Je to sympatak, ale to co u nas predvadza je hroza. Ja by som ho kludne poslal prec uz v januari a aj za menej. Na smiech sme tak ci tak.

Reagovat
The Krupy

Ja rozumiem že ho kritizujete pretože máte dôvod, on je typ ktorý potrebuje plnú podporu trénera a fanúšikov. AC je v kríze, psychicky to nedáva...aj u nás hral minulý rok dobre asi mesiac keď hral v základe, lenže potom šiel zase na lávku a už sa nedokázal skonsolidovať. Zvláštny typ hráča.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim ta Krupy, Matri je drevak najvacsieho ranku, mozeme byt radi, ze uz je prec.. on je naozaj vhodny a dobry len na dotlacanie lopty a ohrozenie brany 1m od nej.. ako nahle sa ocitne v vacsiej vzdialenosti je to utopia na oci.. nie je schopny nic vymysliet, spracovanie a technika taktiez slaba a o strelbe ani nehovorim.. jedine co sa mu neda vytknut je, ze beha ako splaseny :) vdaka Bohu, ze uz je prec a my tam mame Nanda a Teveza, to je balada na oci, ked vidis ako hrac spracuje tazku loptu, podrzi, vystreli, chce nieco vymysliet.. Matri je pre mna jeden z najprecenovanejsich hracov v Serii A, a naozaj nikdy nepochopim, za aku cenu isiel do Juve Hawk

Forza Juve a dnes treba dat dole Udine

Reagovat
smazaný uživatel

15:34 AS Řím bez tří hráčů

Marco Borriello, Federico Balzaretti a Vasilis Torosidis se ocitli na marodce AS Řím a přijdou o zápas na půdě Atalanty. Mezi zraněnými je dlouhodobě také kapitán Francesco Totti. (football-italia.net)

Reagovat
The Krupy

Juventini: Brali by ste k nám Lukakua? Mne sa hodne páči už dlhší čas, myslím že by sme ho mohli pokúsiť sa získať.

Reagovat
brenk

Načo nám je ďalší útočník? Navyše keď sa začína stále viac hovoriť o prechode na 433?

Reagovat
Pinturicchio

Ne, zbytečnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Votas

Kone zas perfektní střela...Freddy uč se!

Reagovat
FuckT

Je nacase odcinit tieto 3 prehry... Behrami sa vyjadril, ze Neapol mal viac sanci ako Dortmund. Nie je ziadnym zazrakom, ze sme zacali prehravat ked sa Valon nedokaze poriadne sustredit ani pocas nasich vlastnych zapasov.

Reagovat
olis

kde to povedal? daj link

Reagovat
FuckT

"If we analyse Dortmund’s match we had more possession of the ball, more chances and more converted shots. Unfortunately we could not control the last unlucky events and we should be optimistic."

http://www.sscnapoli.it/static/news/Behrami-The-team-is-compact,-we-want-to-restore-our-advantage-1400.aspx

Reagovat
FuckT

Ale nasli by sa aj vacsie hluposti, ako napr. Higuainov vyrok, ze musime vyhrat nad Parmou aby sme do Dortmundu cestovali s nadejou, co bolo myslim uverejnene na tvojom webe... Podla Higuaina sme po prehre s Parmou ani nemuseli cestovat do Nemecka, alebo teda aspon nie s nadejou, ale bez nej, co je asi dost zbytocne.

Reagovat
Maritazzi

Sudí to má v Parmě zase pod kontrolou

Reagovat
smazaný uživatel

Umberto Panini has died

Reagovat
M11

na Perina se casto nadava ale za posledni tydny pochytal obrovske mnozstvi golovek

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!!

Reagovat
Slejdy

OT: Zemřel herec Paul Walker

Reagovat
homeles8

jak může týpek z rychle a zběsile umřít zrovna při autionehodě

Reagovat
lnterista

protoze neridil

Reagovat
M11

Reagovat
The Krupy

Reagovat
FORZAMILAN

Taky jsem to četl ráno, hrůza, 34 let. Je to o to horší, že neřídil, že to nebyla jeho vina

Reagovat
smazaný uživatel

40 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Nech odpočívá v pokoji. Údajně se to všechno stalo kvůli vysoké rychlosti.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
CubONE

Reagovat
FORZAMILAN

,,Spory mezi dosavadním viceprezidentem AC Milán Adrianem Gallianim a dcerou prezidenta klubu Barbarou Berlusconi urovnal až sám všemocný šéf Silvio Berlusconi. Zároveň došlo ke klubové reorganizaci, což znamená, že od nynějška bude funkci viceprezidenta vykonávat Adriano Galliani společně s Lady Barbarou. Gallianiho oblastí bude sportovní průmysl a Barbara se bude starat o ostatní oblasti spojené s chodem klubu.

Prezident Berlusconi zároveň s tímto rozhodnutím slíbil, že se bude více věnovat klubu jako takovému a hráčskému kádru......,,

zdroj:acmilan

........ten Silvio je stejně kápo (di tutti capi) ................

Reagovat
GEGE

CATANIA: Andujar; Peruzzi, Rolin, Spolli, Biraghi; Plasil, Tachtsidis, Monzon; Barrientos, Maxi Lopez, Castro.

MILAN: Gabriel; Poli, Silvestre, Bonera, Emanuelson; Montolivo, De Jong, Nocerino; Birsa, Kakà, Balotelli.

Catanii se konečně vrací Barrientos do formy se dostal Castro uhlídat jejich křídla bude dneska hodně těžké,když vidím co je v obraně...

FORZA ROSSONERI!!

Reagovat
10

první zápas za Catanii pro "novýho Zanettiho" Gina Peruzziho, na to jsem hodně zvědav

Reagovat
GEGE

Tu obranu mají hodně obměněnou docela překvapivě sedí i Capuano...Je fakt,že to co předvádí v zadu tuto sezonu je neuvěřitelné a musejí s tím něco dělat...

Reagovat
Maritazzi

Všechno se všim, když vidíš, jak vypadá záloha..

Reagovat
lnterista

jj

Reagovat
Pipo123

Dneska je deň blbec asi, Maurimu zomrel otec

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je navíc nějaký den proti HIV

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
didosh

Nějaký dobrý stream na AC?

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/143142

RUS

Reagovat
didosh

to mě nejde...

Reagovat
lnterista

zkousej...jde to

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
didosh

je tam psáno off a je tam barevná obrazovka něco jako závěr vysílání...

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yanek

opět Emanuelson btw

Reagovat
rossoneri89

tragedia pokracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ach boze

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
lnterista

Fidel

Reagovat
FORZAMILAN

Bonera to posral, jinak by to Abbiati měl

Reagovat
Yanek

je tam Gabriel

Reagovat
rossoneri89

aj Gabriel by to mal keby sa tam nesmykne Bonera ....

Reagovat
GEGE

Díky Urby...Opravdu nechápu jak může ten retard dostávat přednost před Constantem...

Reagovat
Milan.B

ani Kevin nema bohvie aku formu...

Reagovat
didosh

Reagovat
didosh

gooollllllll

Reagovat
FORZAMILAN

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Yanek

CAPITAAANO!!! nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

MONTYYYYYYYYYYYYY, Urby napravil

Reagovat
M11

krasny centr..

Reagovat
didosh

Reagovat
rossoneri89

Montooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
GEGE

CAPITANOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Reagovat
FORZAMILAN

Urby ten centr

Reagovat
didosh

škoda Balo..

Reagovat
CubONE

Montyyyyyy A Urby aspon dobry center

Reagovat
10

zatím klasickej zápas o záchranu

Reagovat
Yanek

Catania dost hratelná, bohužel opět nejsme ve výhodě kvůli gólu úplně z ničeho. To je prostě tademark letošní sezony. S Faraonem bych dnes možná neriskoval, Matri by to mohl rozhýbat.

Sacchi na tribuně vedle Gallianiho

Reagovat
smazaný uživatel

AC to urve je lepší. Montolivo, Poli, Emanuelson a Kaka hrají dobře.

Reagovat
panca

to bude tezky tento zapas vyhrat. Videl jsem cca 15 minut a je to stejny jako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, faul nebo ne ?

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

mario se mi totalne zhnusil

Reagovat
smazaný uživatel

Balo, to musis davat!

Reagovat
Yanek

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL MAAAAAAAAAAAARIOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

NO KONEČNĚ !!! BALO

Reagovat
FORZAMILAN

goooooooooooooooooooooooooooool Mááááááááááááááário

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOL BALO!

Reagovat
rossoneri89

MArioooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Mario!!! Snad uz je to nejhorší za tebou!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dobrý kokot

Reagovat
Yanek

Tak tohle možná nebylo na rudou, nicméně vyústění hry Catanie... tohle už musíme dát

Reagovat
smazaný uživatel

Prasivy picus jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyzeralo to najprv horsie..

Reagovat
FORZAMILAN

Řek zasranej, to byla ale kosa, ještě se diví

Reagovat
10

Rizzoli rozhodl...

Reagovat
didosh

Mário-Balotelliiiiiii Mario- Balotelliiiiiiiiiii Mário Balotelliiiiiiiiiiiiiii FORZA MILAN!!!!!!!!

Reagovat
panca

cervena? Nj silvio prohlasil, ze se zacne ac vice venovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

ať se věnuje...

Reagovat
Koubinhor

Reagovat
FORZAMILAN

Jaaaaaj Baloooo to mohla být pojistka

Reagovat
smazaný uživatel

Objektivně musím říct, že to byla asi jen žlutá, ale tak je to otázka názoru

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě bude krušných 20 minut dobrý fotbal

Reagovat
FORZAMILAN

To jo, souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v základní sestavě Catanie je sedm Argentinců

Reagovat
FORZAMILAN

Ano, a není to tak dávno, co jich bylo v základu 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sharaawy, konečne!

Reagovat
Ragazzo d'oro

Konečně Faraon!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
GEGE

Faraon!!!Vítej zpět

Reagovat
panca

co se stalo, ze tak mario zuril? Nevidel jsem

Reagovat
rossoneri89

nejaky neodpiskany suboj

Reagovat
smazaný uživatel

Hadam to nebolo len kvoli tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval na Spolliho

Reagovat
10

Spolli mu něco řekl

Reagovat
FORZAMILAN

Mário zase začíná

Reagovat
10

Catania hraje v deseti mnohem líp...škoda, že některou z těch akcí nedotáhnou, AC rozhodně vzadu moc jistý není

Reagovat
panca

ac po golu uplne prestalo hrat. Jeste, ze jsou v 10

Reagovat
smazaný uživatel

faktor Plašil

Reagovat
10

spíš faktor Taxidisk...to je stejně jeden z důkazů geniality Zdendy Zemana, že ho stavěl na úkor De Rossiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Kdo ví co ten vyjebanec Sicilský Baldovy řekl...

Reagovat
didosh

Ricardoooooo......

Reagovat
Ragazzo d'oro

Ricky!! S obrovským přehledem!

Reagovat
Yanek

Ricky s přehledem

Reagovat
FORZAMILAN

goooooooooooooooooooooooooooooooooool Rickyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
rossoneri89

Kaaakitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky se začíná vyplácet

Reagovat
didosh

jj já věděl hned že u nás ožije...U nás je doma...Ještě zpět Thiaga Silvu a jsem spokojený...

Reagovat
CHONG

Jak vyplácet, vždyť jsme vám ho dali zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ten risk, zda se aspon přiblíží své top formě po těch zraněních. Navíc jeho plat taky není zrovna malý

Reagovat
CHONG

Tak plat nejnižší nemá, ale myslím, že se vám bohatě vyplatí, on je pořád výborný, akorát měl u nás prostě pech.

Reagovat
smazaný uživatel

já mu věřím

Reagovat
panca

kaka

Reagovat
GEGE

RIIIIIIIIIIIIIICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!

Reagovat
rossoneri89

Matri a na lavicke Saponara a Cristante

Reagovat
FORZAMILAN

V Rickho podání vypadají ty góly, ale i ty akce tak jednoduše Grande giocatore

Reagovat
CHONG

Ricky

Mám toho chlapíka rád a sralo mě, že u nás leštil prkno, takže mě těší, že se v AC zase chytl, jen tak dál, chlape.

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
FORZAMILAN

Matri za tu dobu, co byl na place, dvakrát upadl v malým vápně s nadějí, že se to bude pískat

Reagovat
didosh

Nádherná práce tři body

Reagovat
rossoneri89

prosim Juventinov aby si MAtriho zobrali naspat .... toto uz nema cenu ... v 16-tke supera sa potkne o loptu ... a to sa nestalo prvy krat ...

Reagovat
Milan.B

mohol by ho v januari dakto kupit

Reagovat
FORZAMILAN

Jestli to je pravda o tom Laziou, tak bych jim ho dal snad zadarmo

Reagovat
lnterista

INTER: 1 Handanovic; 14 Campagnaro, 35 Rolando, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 21 Taider, 19 Cambiasso, 11 Alvarez, 4 Zanetti; 13 Guarin; 8 Palacio

A disposizione: 30 Carrizo, 12 Castellazzi, 6 Andreolli, 7 Belfodil, 10 Kovacic, 16 Mudingayi, 18 Wallace, 23 Ranocchia, 28 Puscas, 31 Pereira, 54 Donkor, 90 Olsen

Allenatore: Walter Mazzarri

SAMPDORIA: 1 Da Costa, 3 Costa, 8 Mustafi, 9 Pozzi, 11 Gabbiadini, 14 Obiang, 17 Palombo, 21 Soriano, 23 Eder, 28 Gastaldello, 29 De Silvestri

A disposizione: 30 Fiorillo, 5 Renan, 6 Rodriguez, 7 Castellini, 12 Sansone, 15 Wszolek, 19 Regini, 22 Bjarnason, 25 Maresca, 27 Eramo, 37 Petagna, 44 Fornasier

Allenatore: Sinisa Mihajlovic

Arbitro: Russo

Assistenti: Tasso, Mieli

IV uomo: Giachero

Assistenti addizionali: Celi, Di Paolo

Reagovat
smazaný uživatel

LUD A GLADIATORI RIMA

VLK S VLKOM ,RUKA V RUKE

V DOBROM AJ ZLOM

RIMANIA DO UTOKU ,PRIPRAVIT BOJOVU FORMACIU A ZAUTOCIT NA BERGAMO

GLADIATORI FORZA !!!

--- --- FORZA ROMA --- ---AS---

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Dneska AS prvá prehra

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Tvé tipy častokrát končí úplným opakem

Reagovat
Votas

poslední výhra?

Reagovat
10

třeba jako výhra Chieva minulý kolo

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Votas

FREDDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
snuff24

GUUUUUUUUUUUUUUUUUUARIIN

Reagovat
lnterista

Ricky je neskutecny kouric

Reagovat
Koubinhor

Pěkná akce Alvarez jinak zamíchal a snad to Guarína nakopne

Reagovat
SqueeZy

Ten Berardi roste v neskutečného hráče.

Reagovat
madridcan

Sassualo 0:2

Reagovat
Pinturicchio

Berardi dvě áčka, Zaza gól

Reagovat
smazaný uživatel

zatím nejhorší výkon

Reagovat
10

Atalanta tyč...AS zatím neví

Reagovat
Alberto Aquilani

bože moj

Reagovat
smazaný uživatel

a vždyť má pravdu

Reagovat
Alberto Aquilani

včom má pravdu ? Atalanta dala tyč, to je tak všetko, nikto neni lepší ani horší, a už duplom nie, že AS neví

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že AS neví. Nic jsme nepředvedli, je to nejhorší fotbal tenhle ročník. Takových nepřesností, ztráty balónů, bolej z toho oči. Jestli to tam Bergamu padne, tak se nemůžeme vůbec divit. Atalanta si hraje to svoje a těží jen z naší dřevařiny.

Reagovat
10

proč vlastně nehraje Pjanić?

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanic není úplně fit + 3 žlutý před fialkama. To mají snad DDR a Strootman taky ale.

Reagovat
Alberto Aquilani

Skeči, už som ti to písal minule .... kolko zápasov si videl tuto sezonu ? Pretože asi sezonu alebo 2 dozadusi písal, že si videl až CELY 1 zapas, ale teraz tu zas dávaš zas nejaké súdy, že je to worst match, čo je samozrejme blbosť, lebo boli oveľa horšie v tejto sezone ..... čo si čakal na Atalante, navyše v tak vybičovanom zápase jak dnes ? Je to okopávačka v strede poľa a čaká sa an 1 gol, Atalanta lepšia o tu tyč ....

Reagovat
Pinturicchio

No jo, robíte to skvelo, má z vás bobky.

Reagovat
Slejdy

tak ona se necekala prochazka ruzovym sadem

Reagovat
10

to ani nikde nenaznačuju, jenom píšu, že jste zatím dost bezradný, hlavně v ofenzivě

Reagovat
Slejdy

jj slabota, chybi Francek, a taky nevim proc sedi Pjanic

Reagovat
GEGE

Cagliari Jěště k tomu se jim zranil Ibarbo...

Reagovat
Maritazzi

Jak to vypadá? Co čtu, tak vidím, že dobře, že jsem radši byl venku se psem.

Reagovat
Slejdy

neboj o nic jsi neprisel

Reagovat
snuff24

Sakra oni s tím Šášulem budou mít nakonec pravdu

Reagovat
Alberto Aquilani

2 postrehy:

1. Marquinho a Florenzi su zbytoční. Marq dojebe kazdu narazacku a Florenzi je asi 1 z 5000 futbalistov, ktorý pri centry zo standartky z 18 metrov z boku to dá do 1.stojaceho hráča

2.Prečo hrá Gerv na úrovni sterdného útočníka ? Jediný, čo to vie rozhýbať a dostať sa do 16ky sa zadrbáva na nezmyslenom poste, kludne by mohol plniť úlohu takeho falošného Lamelu či Tottiho

Reagovat
Jajinek

tohle by se nemělo posrat...sice je to dopředu naprosto nulové a nakopáváme míče na osamoceného Palacia, což je opravdu zoufalost, ale tyhle zápasy umíme vyhrávat.

Ta kvalita tam na válec prostě není. Trochu mám strach z Rolanda, kdy tam Pozzimu dává moc místa, jinak by to mělo snad být OK.

Jinak Capitano takový zabrděný trochu. Asi to chce čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter ani jeden Talian v základe....

Reagovat
10

už i prezidenta mají z Indonésie

Reagovat
The Krupy

Reagovat
snuff24

Reagovat
GEGE

Jak je na tom Destro bude připraven odehrát aspon kousek druhé půlky?Zatím ten Rudiho Guardiola style hodně bezradný,i když v Bergamu to je těžké pro všechny tymy...

Reagovat
Maritazzi

Hrál teď zápas za primaveru a dal dva goly, na chvilku snad přijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě dnes strašně ubohý výkon. Možná, že dojdou výmluvy, že jsme nedali gól, přitom jsme spalovali tutovky, jelikož dneska jsme nepředvedli vůbec nic. Vyloženě pochválit nemůžu nikoho, ba naopak. Dodo ve vzduchu nemá šanci, ztrácí míče a to dost, takže fail. Florenzi nedokáže zpracovat balon a zapojit tak do kombinačky, takže další fail. Marquinho není hráč do kombinace, fail, Jestliže se to má vpředu točit, nepřijde mi to, Gervinho jako by byl furt na hrotu sám, fail. Nic pozitivního se snad ani najít nedá.

Atalanta dala sice tyč, ale bylo to s nešťastnou tečí pro nás, jinak nepředvedla nic, stejně jako my. Jedinej rozdíl je v tom, že víc držíme balon, Atalanta spoléhá na brejky.

Druhej poločas musí přijit změna!

Reagovat
lnterista

jde vam sopcast na Inter?

Reagovat
lnterista

dik ten prave mam

Reagovat
M11

Berardi + Zaza opet radi

Reagovat
10

Berardi se podílel na sedmi z 9 posledních gólů Sassuola (5+2)

Reagovat
M11

12nacty jejich gol ze 17

Reagovat
Pipo123

Reagovat
10

vsazeno zase nemáš, co? ale pokračuj

Reagovat
Pipo123

Já sa snažím SA vyhýbať, len občas podám niečo, ale lákalo ma to dať na tiket, Atalanta môže doma poraziť každého...

Reagovat
smazaný uživatel

silně nám to patří

Reagovat
Slejdy

Pjanic, Destro, Caprari na plac !

Reagovat
10

starej dobrej captain Morgan

Reagovat
olis

piskaj konec, este to chce zavahanie Rimu proti Fiore, nase dve vyhry za sebou a druhe miesto je nase, potom stihat Juve

Reagovat
Slejdy

na Laziu zapomen na 3 body

Reagovat
M11

Reagovat
Pipo123

Zajtra dostanete

Reagovat
olis

nevyhrali sme tam uz velmi dlho, ale raz sa podarit musi

Reagovat
Slejdy

Bradley stridat !

Reagovat
Pipo123

Na titul nemá nikto okrem Juve, Juve má neskutočnú výhodu v tom že ich lavička má kvalitu, to zvyšok ligy nemá a pri zraneniach a náročnom programe to je rozhodujúce.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Jajinek

a když jsem to tady napsal po 5. kolo, byl jsem za debila...

Reagovat
Pipo123

U mňa určite nie, práve naopak, tiež som tvrdil že na titul nemá nikto okrem Juve a do určitej miery sa naplnajú aj tvoje prognózy o AS.

Reagovat
smazaný uživatel

Maicon by to měl pro dnešek zabalit už.

Reagovat
GEGE

Negro di merda,řekl Spoli Ballotelimu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

To je neskutočné, Moralesa zhodí aj vánok a všetko mu píska

Reagovat
Pipo123

Veď pozri ako vyzerá chlapec, na svoju výšku si počína skvele, dokonca tam obral o loptu aj Castana

Reagovat
Alberto Aquilani

ano, lebo je nastavena latka, ze ked s aho dotknu sa to píska

Reagovat
smazaný uživatel

bradley uz sa konecne prebud

Reagovat
smazaný uživatel

bradley mi pili nervy

Reagovat
smazaný uživatel

bradley mi pili nervy

Reagovat
shafto

Koledujeme si a poriadne..

Reagovat
M11

penalta pro AS

Reagovat
Alberto Aquilani

Príde to už niekomu divné, že zas neodpískana pencla ?

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca a ruku sme nevideli ? tahaj do pycy

Reagovat
Slejdy

jasna ruka no diky sudi

Reagovat
10

i ten gól měl imho platit...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole rozhodčí

Reagovat
olis

rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

juventus na 1 mieste a Rimu uz penaltu do konca sezony nepisknu

Reagovat
Pinturicchio

Ať žijou konspirační teorie.

Reagovat
Pinturicchio

Co to pískal při tom golu? Faul tam nebyl a ofsajd Bradleyho taky ne, ne?

Reagovat
Pipo123

Tak toto je sranda, ruku neodpíska a nakoniec neuzná gól

Reagovat
shafto

Za ten vykon od 70 minuty, sme si nic ine ani nezasluzili...

Reagovat
Alberto Aquilani

To už neni možnéé

Reagovat
10

pěkně Doria

Reagovat
Pipo123

Pjanič je úplne niekde inde ako jeho spoluhráči...

Reagovat
Slejdy

GOOOL KEVIN !

Reagovat
Alberto Aquilani

Pome ešte !!!

Reagovat
smazaný uživatel

gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
Pipo123

Inter

Reagovat
OVi.77

Typická italská liga, aneb vyjebeme vám tikety v posledních minutách

Reagovat
M11

Ljajic se proste nemuze divit ze mu nic nepiskaji

Reagovat
Jajinek

Sampdoria naprosto zaslouženě...to, co jsme předvedli posledních 30 minut byl ten největší grc v téhle sezóně. Horda nepřesných přihrávek, zbytečných průniků ale zejména nulová snaha cokoliv vepředu podpořit. Tohle se fakt nedá...a není to poprvé.

Reagovat
Koubinhor

takhle se o Evropu nehraje... ztráta zasloužená.. útok nulový

Reagovat
Alberto Aquilani

Ljajič je uplny potrat

Reagovat
Pipo123

Spravil vám bod, tak pozor

Reagovat
Alberto Aquilani

na 1 stranu, na stranu druhu co predviedol v nadstavenom čase .....

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pinturicchio

Sampaaaaaaaaaaa

Reagovat
lnterista

druhy polocas tragedie...zaslouzena remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně ovlivněnej zápas tohle...

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak 1 vec, čo je pravidelne už asi 8 rokov, čo sledujem Rím ...... Ked Rím vedie o gol, tak sa vždy nastavuju minimalne 4 minuty, zvycajne aj tak 5, ked Rím potrebuje dať gol, tak bum 3 minuty a nezáleží na tom, že Morales bol 8454548 krát na Zemi, že padli 2 goly, proste nič, 3 minuty ani o sekundu viac

Reagovat
10

ty furt mluvíš o Moralezovi, kterej má 140 cm a logicky ty souboje s o metr větším Castanem (kterej ho vůbec nedával) nemůže ustát, ale ty vaše pády do bazénu v pokutovým území, už několikátej zápas po sobě, nezmíníš

Reagovat
M11

ty pady to je fakt hruza..

Reagovat
Alberto Aquilani

nenapísal som, že je Ljajič potrat ?

Reagovat
Ángel di María 22

To AS je fakt vtipnost.

Reagovat
Maritazzi

Bradley je fakt nejzbytečnější fotbalista, jak v zimě nepřijde jiný záložník, budeme mít obrovský problém. Jinak klasicky výbornej rozhodčí.

Reagovat
smazaný uživatel

este ze aj inter stratil ...po tej biede sme sa prebrali ,aspon bod ako nic ...sudi je debil

Reagovat
Maritazzi

Příště už snad bude France, už je hrozně potřeba, protože jinak je to obléhání fakt bez jediné myšlenky (kromě Pjaniče, jenže když si má narážet s Bradleym..).

Reagovat
10

JUVENTUS (3-5-2): Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Tevez, Llorente.

A disposizione: Storari, Rubinho, Motta, Lichtsteiner, Caceres, Ogbonna, Peluso, Pogba, Quagliarella, Vucinic

kraje De Ceglie-Padoin...to bude zajímavý

Reagovat
M11

no potes teda.. snad to bude stacit

Reagovat
M11

lavicka by poskladala slusny tym

Reagovat
10

Reagovat
brenk

plus Marchisio v strede... no uvidíme

Reagovat
Pinturicchio

Není to tak dávno, co jsem tady volal po krajích Pado - Peluso, tak uvidíme. .

! ! ! Forza Juventus ! ! !

Reagovat
10

děti jedou

Reagovat
Hans82

Reagovat
olis

tolko pomylenych deti na jednom mieste som este nevidel

Reagovat
M11

to je hruza ta atmosfera

Reagovat
Dejwa

co to je za akci?

Reagovat
Pinturicchio

Mám zákaz na dva zápasy, tak jsou tam děti, i proto se to posunulo už na 18:30.

Reagovat
Melchior

Co se to letos s Marchisiem stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Pirlo dole?

Reagovat
M11

na co cekas Nando

Reagovat
Mr.Jindros

Pirlo pryč, tři z pěti záložníků průměráci a stejně to zatím nevypadá špatně. Conte.

Reagovat
Melchior

no snad Pirlo nešel do kabin z nějakýho trucu, ale proto, že šel na kontrolu po zranění..

Reagovat
smazaný uživatel

Co se mu stalo? Sval?

Reagovat
Melchior

vypadá to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
M11

strilejme konecne

Reagovat
10

Bonucci

Reagovat
M11

nepoucitelny

Reagovat
10

tenhle exhibiční přístup dneska zvolilo víc hráčů se mi zdá

Reagovat
M11

hruza atmosfera na tribunach je koukam i na hristi

Reagovat
olis

mal prihrat

Reagovat
M11

Padoin 2x u mice za pul hodiny

Reagovat
brenk

taká prvopolčasová klasika od Juve...

Reagovat
Mr.Jindros

Mirko, Asa a Peluso in.

Reagovat
10

Mirko, Asa a Martín...4-3-3

Reagovat
Mr.Jindros

Asi bych sundal Llorenteho... občas se mu zadaří něco vytvořit, ale žádný Ibra to není. Vytváření šancí nemůže stát na něm.

Reagovat
10

pro druhou vlnu je klíčovej, akorát ta dneska neexistuje

Reagovat
Mr.Jindros

V záloze je příliš mnoho nekvality najednou, to je pravda.

Reagovat
10

právě Carlitos i Mirko by z jeho sklepávání mohli těžit, nechat bych ho určitě na hřišti...

Reagovat
Pinturicchio

Asa stojí za žluté.

Reagovat
10

pravda

Reagovat
10

ani Bayern by si nemohl dovolit dát na hřiště najednou Padoina s De Cegliem

Reagovat
brenk

ty vole Chielliniho cit v nohe je nulový

Reagovat
10
Reagovat
brenk

Reagovat
Dominator

Reagovat
10

druhá noha vypadá bohužel stejně...

Reagovat
brenk

no ak je toto ľavá, tak pravú nechcem ani vidieť

Reagovat
10
Reagovat
brenk

Reagovat
M11

Reagovat
panca

dnes perlis

Reagovat
10

žlutá?

Reagovat
Pinturicchio

Komedie, Hertó ho stáhne na sebe a Nando dostane žlutou.

Reagovat
Pinturicchio

Největší komdie byla, když tam spolu před vápnem Udine kombinovali Giorgio a Dečka, pohled pro bohy.

Reagovat
10

dotkli se vůbec Paulo s Padoinem míče? kromě nástupu v tunelu...

Reagovat
M11

jo Padoin tam mel jednu hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje veľa horších krajných záložníkov z pohľadu tvorivosti a ofenzívy ako má dnes na placi Juve. Caceres in. Naľavo skúsiť Pelusa.

Reagovat
Pinturicchio

A ke všemu se ještě zraní Pirlo, pěkně blbě se to sešlo.

Reagovat
Hans82

ty mrdky s Udine brání v 11 chce to 3 útočníka Fabia Quagliarellu

Reagovat
Pinturicchio

Ta chyba v té předložce hezky mění význam celé věty.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší výkon Juve v sezoně, zatím.

Reagovat
Mr.Jindros

Teď čtu střely na bránu 0:0... lol.

Reagovat
M11

1:1

Reagovat
M11

ze jsem to ale vylepsil

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť Tevezovu střelu krásně vytáhl Brkič???

Reagovat
DelPiero137

Na Livesportu som to sledoval, na konci sme mali 27 striel, z toho 2 na branu a 15 zablokovanych. To mi pride sialenosti, 15 zblokovanych striel

Reagovat
Mr.Jindros

To musel bejt fén v tý kabině...

Reagovat
M11

kombinace Chielliniho s De Cegliem vypada jak kdyby nekdo napalil mic do lesa

Reagovat
Alberto Aquilani

Buffon nič moc

Reagovat
brenk

GIGI

Reagovat
olis

Reagovat
Maritazzi

Toto kurva

Reagovat
brenk

De Ceglie s Chiellinim bavia

Reagovat
10

De Ceglie zidanovka, proč ne

Reagovat
M11

to spis mic si udelal zidanovku s De Cegliem

Reagovat
10

no...tak hlavně že si nezlomil nohu

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Mr.Jindros

LICHTY

Reagovat
brenk

Pri pohľade na tento zápas sa začínam tešiť na matiku, ktorá na mňa potom čaká.

Reagovat
Alberto Aquilani

kontakt nebol ?

Reagovat
Hans82

Conte už tamn jebni toho Fabia Q

Reagovat
10

Carlitos znovu nic moc...

Reagovat
M11

bohuzel jeho kouzlo nejak vyprcha

Reagovat
10

Mirko se vrací včas, možná je jen unavenej...

Reagovat
brenk

tak toto je ale veľká bieda z našej strany

Reagovat
10

co to bylo..?

Reagovat
Il Architetto

Q hezky.

Reagovat
Pettirosso

achjo

Reagovat
OVi.77

To je pěkné že Juve začlo hrát na posledních 10 minut

Reagovat
OVi.77

a vyplatilo se !! ...(každopádně není nic lepšího než když se vám sekne stream, a po F5 vidíte jen slavící hráče, jak to proběhlo?

Reagovat
madridcan

LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOREEEEEEEEEEEEENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

hádam nefandíš aj Juve

Reagovat
Il Architetto

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

LLORENTEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Dominator

Tak im treba, betonarom...

Reagovat
10

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Pettirosso

RE LEOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
SqueeZy

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Hans82

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Alberto Aquilani

Hnusné decká, mali by byť už v posteli

Reagovat
olis

vacsich luckerov som este nevidel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
brenk

*väčších víťazov

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

nie

Reagovat
Dominator

Ale no tak...

Reagovat
smazaný uživatel

nebul

Reagovat
olis

Reagovat
10

+9 bodů, Olivere

Reagovat
olis

zajtra len +6

Reagovat
10

zejtra i pozítří pořád +9

Reagovat
olis

Reagovat
FuckT

Akoze aj ja verim nasmu timu, ale napriek tomu by som sa po poslednych 3 zapasoch nesmial. Lazio nedava doma body zadarmo, skor naopak.

Reagovat
olis

zadarmo ti body neda nikto

Reagovat
FuckT

Ale ano, a stava sa to vo futbale velmi casto.

Reagovat
olis

tak to si asi pod tymto predstavujeme kazdy nieco ine

Reagovat
FuckT

Neviem, podla mna ked sa taky zapas naskytne tak sa na tom zhodne vacsina ludi, ktory ten zapas pozeraju... Takych zapasov je vela a stava sa to z roznych dovodov.

Reagovat
olis

hovorim ze asi si pod tym predstavujeme kazdy nieco ine :) ja som taky zapas este nevidel

Reagovat
FuckT

Ja som takych videl tisice, a su dokonca aj zdokumentovane a dokonca sa to tyka aj nasho klubu. V tejto sezone Bologna k nam prisla vylozene len na vylet a pamatam si, ako to tu pisal skoro kazdy. Dokonca ak ma pamat neklame, tak si tam aj ty napisal, ze Bologna je neskodna... Ale potom su tu aj take pripady, ako napr. talianske kluby v Europskej lige. Nech mi nikto nehovori, ze tieto kluby tam uz dlhe roky prehravaju len nahodou, zatial co v LM su schopni uhrat nejake vysledky.

Reagovat
olis

tak ono ide o to co si pod tym pojmom zadarmo predstavis, ale to uz je len hadanie o slovickach

Reagovat
FuckT

Tak ked pride k nam tim, na ktorom je jasne vidiet, ze sa setria na buduci zapas v ktorom maju vacsiu sancu na vyhru ako u nas na nasom stadione, tak asi to bolo celkom zadarmo. :D

Reagovat
Pettirosso

to je borec prostě. Zase kauf jak blázen

Reagovat
Dominator

Kauf

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce

Reagovat
10

91 minut čekali haters v naději...to nasere

Reagovat
Maritazzi

Já to zapl až v 60. a Chomutov vyhrál, takže jsem to vzal v pohodě

Reagovat
10

cha, jak se přiznal

Reagovat
Maritazzi

Tak po tom, co jste tu psali, jsem si celkem věřil

Reagovat
brenk

olis ale tentokrát vyzvať rozhodcu aby zapískal koniec, takže je to celé jeho vina

Reagovat
olis

Reagovat
brenk

zaváhal si a tu máš následky...

Reagovat
Pinturicchio

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

Nando je BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
Melchior

já jsem mu v preview sezony prorokoval nejlepšího střelce ligy, tak jen ať mu to pálí dál a častěji

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl ale humus, nejhorší zápas Juve letos.Ne tím že by si zasloužil vyhrát soupeř, ale tou kupou nepřesností které Juve dnes udělalo.

Reagovat
Pinturicchio

400. pro Nanda

Reagovat
FORZAMILAN

Juve zas z prdele klička

Reagovat
FuckT

Ono to asi k tym timom patri, napriek tomu, ze proti takymto timom ta hra vyzera hocijako, tak ked prisiel poriadny zapas s nami tak nas znicili ako nic a idu dalej. Stastie ma v niektorych zapasoch kazdy tim, ja by som z nasich vybral hned 5 kde sme mali obrovske stastie, ze sme vyhrali. Juve ide tuto sezonu zas suverenne a konkurencia teraz odpadla a ak sa rychlo neprebudi, tak Juve by si mohlo vytvorit celkom pekny naskok.

Reagovat
Pipo123

Dneska bez Mira pravdepodobná zostava Marchetti - Konko, Ciani, Cana, Radu - Ledesma - Candreva, Onazi, Hernanes, Lulič - Perea ak by to takto naozaj bolo tak docela slušná zostava, myslím že máme na to poraziť Neapol

Reagovat
olis

dnes uz musime zahrat dobre ale hlavne vyhrat, 3 zapasy v rade bez bodu to je pekne na hovno a takato vyhra proti Laziu kde sme uz dlho nevyhrali by mala este o to lepsi efekt, verim ze dnes budeme hrat dobre a ked nas neposkodi rozhodca tak vyhrame, nasledne zdolat doma Udinese co bude tiez velmi tazky zapas a potom verim ze nase sance proti Arsenalu niesu nulove

NAPOLI (4-2-3-1): Reina; Maggio, Albiol, Fernandez, Reveillere; Inler, Dzemaili; Callejon, Pandev, Insigne; Higuain. A disposizione: Rafael, Colombo, Britos, Cannavaro, Uvini, Bariti, Radosevic, Behrami, Armero, Mertens, Duvan. All. Benitez.

bez Mareka to bude narocne, ale Pandev sa snad namotivuje a konecne zahra dobre, som velmi zvedavy aj na Reveillera, snad bude milym prekvapenim podne ako Mesto, horsie ako Armero to uz ani velmi byt nemoze, trocha sa ale obavam ako si poradi s rychlostou Candrevu

Forza Napoli!!!!

Reagovat
olis
Reagovat
FuckT

Reveillere je istota, v nom problem nevidim, ale uvidime, predsa len uz nejaku dobu nehral. Najviac som zvedavy na Higuaina, Pandev je dobry hrac a ocakavam od neho nejaku contribution, ale 42 milionovy hrac je ten, ktory musi nieco zahrat, nie Pandev.

Reagovat
olis

vy tie miliony pridavate a pridavate, na konci sezony uz bude stat tolko jak Cavani

Reagovat
olis

btw on nehra zle podla mna urcite sa od neho caka nieco naviac ale zeby hral vylozene zle sa povedat neda, Cavani tiez zahadzoval tutovky, kolkokrat sa trapil aj cely zapas, verim ze aj Higuain toho predvedie ovela viac, samozrejme Cavani bol niekde inde o tom sa hadat nejdem :/

predvcerom mal vyjadrenie aj lekar Neapolu, Gonzalo je vraj co sa tyka fyzyckej formy na tom na 80%

Reagovat
FuckT

Ja to chapem a suhlasim s tym, ze nehra zle. Ale predtym sme priniesli za cca 20 milionov hraca momentu ako Cavani a teraz za 40 Higuaina... Je to zaujimave a tak je logicke, ze ked cena bola dvojnasobna tak ocakavame, aby bol aspon z polovice tak uzitocny pre tim ako Cavani. Hlavne je to nas utocnik prvej volby, co znamena, ze by mal byt hracom momentu a vediet vyuzit sancu aj vtedy, ked je to jedina v zapase. Cavani to zvladal vynikajuco, az na zopar vypadkov. Higuaina poznam este z Realu ako hraca, ktory bol presny opak takehoto typu hraca, v zlomovej situacii to vacsinou totalne zabil. Taketo zlomove momenty vacsinou nastavaju vo velkych zapasoch, kde Cavani v 90% z nich zahral dobre a velakrat aj rozhodol, ale Higuainova statistika by bola ovela menej priazniva. A ak naozaj mame projekt, ktory nam ma dopomoct k tomu, aby sme dosiahli tie najvyssie mety, tak si myslim, ze urcite potrebujeme utocnika akym bol Cavani, teda ak sa to nenajde aj v Higuainovi pocas prebiehajucej sezony. Mozno mu chyba aj Hamsik, nikdy nevies, predsa Marek sa stara o dost vela veci pocas zapasu, ci uz ide o distribuciu prihravok alebo ukludnenie a spomalenie hry v nepriaznivych momentoch alebo vsietenie golu.

Reagovat
olis

preto som hovoril v lete ze potrebujeme dalsieho kvalitneho hrota, ci uz kvoli zraneniam, rotacii, viac moznosti aku formaciu hrat ale aj preto aby bola konkurencia, myslim si ze Duvan by mohol byt super hrot ale ako to byva zvykom tito hraci dostanu sancu len velmi malo kedy

Reagovat
FuckT

Nie len, ze potrebujeme dalsieho kvaltineho utocnika, ale ak Gonzalo nezvysi pocet vstrelenych golov, tak budeme potrebovat kvalitnejsieho utocnika. Dufam ale, ze Higuain uz dnes opat ukaze nieco zo svojej hodnoty.

Reagovat
olis

ako som uz spominal, mna nezaujima kolko da golov ale celkovo jeho hra, on napriklad dokaze dat niekedy fakt pekne prihravky a nakopy a ma aj celkom prehlad, cize ak budeme zbierat body aj vdaka jeho hre a goly davat nebude ja s tym problem mat nebudem, ale v podstate asi viem ako to myslis, proste mal by toho ukazat viac

Reagovat
FuckT

Tu ide o to, ze ja sa snazim poukazat na to, ze si nemyslim, ze je schopny nejaky tim vyhravat bez svetoveho utocnika ktory dokaze rozhodovat zapasy skoro pravidelne. Ak to Benitez zariadi tak, ze tento utocnik nebude potrebny a napriek tomu ten plan bude realisticky, tak je vsetko v poriadku. Ibaze ja tomu nejak velmi neverim, pretoze to by sme sa museli spoliehat na nahodne momenty nasej zaloznej rady a nie na istotu kvalitneho hrotu...

Reagovat
olis

Juventus

Reagovat
FuckT

Ale v Juve sa proti nam nasli hned traja hraci, ktori boli schopni nieco urobit s vysledkom. :D

Reagovat
olis

ja som nemyslel zapasy proti nam, ty si napisal ze podla teba nie je klub ktory dokaze vyhravat - predpokladam trofeje - bez svetoveho utocnika, ja som ti dal za priklad ze to ide Juventus

Reagovat
mastakillah

Jenže jinej útočník nepřijde. Bohužel. Byla chyba ten přestup Gonzala. Měli jsme dotáhnout Damiaoa nebo Martinéze, ikdyž kdo to mohl vědět, že to bude s Gonzalem takový jaký to zatím je

Reagovat
olis

nechapem ako mozes napisat ze to bola chyba, ved este ani poriadne nemohol ukazat co v nom je

Reagovat
mastakillah

To rozhodně mohl. Prostor dostal. Pro hru celýho týmu je dost platnej, ale na to střílenín gólu skoro v každým zápase on prostě není. To co dokáže spálit je fakt neskutečný. My prostě potřebujem někoho kdo ty góly bude sázet jeden za druhým, pokud chcemě nějak výrazněji promluvit do boje o přední příčky

Reagovat
lnterista

co Belfodil?

Reagovat
olis

tak nech sa to nauci Insigne a bude to genius

ale tak teraz sa nato pozera na hovno, zase vtedy ked sme mali tie vitazstva za sebou tak si toto nepisal, ono ja nepoznam ziadneho utocnika na ktoreho by sa nenadavalo ak tutovky uz spalil, Cavani maval tiez vypadky ze 4 zapasy v rade sa totalne trapil a to aj herne, ma to kazdy utocnik, ja mu este kludne dam cas

sam Benitez vravel ze tato formacia resp. ze chce tak hrat ze tie goly si ma podelit cela ofenziva, nie len hrot, a urcite by som spalovanie sanci vycital aj inym hracom, neskutocne ako to Insigne raz za cas dokaze trafit genialne ale inak uplny palic, podobne aj Mertens, Callejon by sa mal zase naucit spracovavat skvele Inlerove nakopy a ked sa to nauci hned mozme mat tych sanci v zapase ovela viac

Reagovat
FuckT

Vtedy sme to samozrejme nepisali preto, lebo vsetko nasvedcovalo tomu, ze nas k vyhram potiahne prave ta timova hra a ze sa naozaj budeme moct spolahnut na goly od mnohych hracov. Ale teraz to tak nie je a tak sa pozornost obratila na Higuaina, ktory teraz mohol ukazat svoju dolezitost pre tim, ale vo svojich momentoch skor zlyhal. Samozrejme velkym faktorom je aj to, ze v nasom time by si nasiel asi 8 hracov, ktory nas dokopy stali tolko ako Higuain, takze aj toto trochu zavazi pri hodnoteni jeho vykonov.

Cavani maval vypadky, ale kratke a po nich sa vacsinou vratil vo velkom style. Uvidime, co dnes predvedie El Pipita.

Reagovat
Pipo123

Rakitič pod

Reagovat
Pipo123

Kurz 2.80 na Lazio, no neskús to

Reagovat
Woods

dufam, ze Lazio vyhra

Reagovat
M11
Reagovat
lnterista

to bude parada

Reagovat
mastakillah

pěkný

Reagovat
FORZAMILAN

Super

Reagovat
Kily

Taliáni, jak je to s diváckými návštěvami na zápasy Serie B? Jsem se včera podíval na soccerway, u několika zápasů tam měli počty diváků a zděsil jsem se, když jsem u jednoho utkání viděl ani ne 600 (asi 557). A to nebyla nějaká výjimka, u dalších několika to bylo mezi jednou a dvěma tisícovkami fanoušků

Reagovat
Kily

díky

Reagovat
FuckT

nie je za co.

Reagovat
olis

prave som dostal pocit ze vyhrame 3:0 idem podat

Reagovat
FuckT

Bodaj by, stare casy a Cavaniho hattrick!

Reagovat
mastakillah

Tady ty hattricky a dominance je už pryč

Reagovat
FuckT

Hh, takze to znamena, ze aj ked prehrame, tak vdaka tebe budem mat aspon nejaky dovod na smiech, ked to nemoze byt radost.

Reagovat
olis

a tak co, stale tam mam cez 200e, 5 ma nezabije

Reagovat
FuckT

Reagovat
FuckT

:) Dufam, ze ti to vyde!

Reagovat
FuckT

:) Dufam, ze ti to vyde!

Reagovat
olis

Andrea Pirlo, uscito nel primo tempo della partita di ieri contro l’Udinese, è stato sottoposto ad esami diagnostici nel pomeriggio di oggi presso la Clinica Fornaca di Sessaint di Torino. Tali accertamenti hanno evidenziato che l'atleta ha riportato una lesione di 2° grado al legamento collaterale mediale del ginocchio destro.

Reagovat
FuckT

Ak je to pravda, tak by to mohlo celkom zdramatizovat doterajsi priebej SA, Pirlo je pre Juve velka strata a som uprimne zvedavy, ako sa s tym vysporiadaju v priebehu sezony.

Reagovat
olis

Pirlovy to sice neprajem, aj ked hra za take sracky je to pan hrac, ale nam to pomoze a Juventusu to prajem

Reagovat
10

vám to pomůže jak? že konečně vyhrajete? to si nemyslím

Reagovat
olis

no asi ze tak ze je vacsia sanca ze niekde stratite body

Reagovat
10

jo, když prohrajeme, tak logicky ztratíme body, to chápu...ale jak to pomůže vám, když vás doma porazí Parma, to už nechápu

Reagovat
olis

ked toto nechapes tak sa cudujem ze si vobec svojpravny, si vobec?

Reagovat
10

nejsem právě

Reagovat
olis

aha tka to potom sorry

Reagovat
FuckT

to sme 2.

Reagovat
10

3

Reagovat
smazaný uživatel

olis on hra za jedneho z talianskych gigantov a nie za sracky :) zatial co marek hamsik a spol. hraju za klub, ktory v celej svojej historii dokazal vyhral "az" 2x scudetto Verim ze do roku 2050 si pripisete dalsi velky titul a budu uz 3

Reagovat
olis

dalsi exot

Reagovat
smazaný uživatel

cim som pre teba exot? ze som ti napisal pravdu ? Mate dva tituly mate, ak povazujes neapol za historicky najlepsie kluby v taliansku tak potom som fakt exot a je jedno ci fandim juve, ac, interu, laziu alebo as.

Reagovat
olis

ja som sa tu ale nesiel bavit o tituloch, btw mame aj ine trofeje a hral za nas najlepsi hrac v celej historii futbalu co je tiez dost velka vec si myslim

Reagovat
smazaný uživatel

ok s tym suhlasim, jeden z najlepsich hracov urcite. Kazdopadne si myslim ze mate pred sebou este velmi dlhu cestu aby ste sa dostali co sa tyka uspechov na uroven Juve, AC, Interu. Potencial v time mate velky, ale vo velkych zapasoch s Juve v poslednych 2-3rokoch ste akoby premotivovani a vacsinou spadnete tvrdo na zem

Reagovat
Pinturicchio

Odpust si, laskavě, tyhle výrazy.

Reagovat
olis

a ked nie tak co ?

Reagovat
Pinturicchio

To poznáš, neboj se.

Reagovat
olis

uz sa tesim

Reagovat
Pinturicchio

Podívej, rád bych ti připomněl dvě věci, ta první je "V komentářích platí zákaz používání vulgarit, zákaz hrubého urážení ostatních uživatelů" ... a ta druhá je, že Fantu hraješ v lize, které šéfuju já.

Reagovat
olis

vydieranie na mna neplati

Reagovat
Pinturicchio

To není vydírání, jen připomenutí, ... chovej se, jak uznáš za vhodné, jen ti připomínám, že se ti to nemusí vyplatit.

Reagovat
olis

ked by ta to uspokojilo takto ma poskodit tak nech sa paci

Reagovat
Pinturicchio

To jsi špatně pochopil, k tomu, abych ti úmyslně ubíral body, bych se nikdy nesnížil, ... já tě z té ligy jednoduše vyrazím.

Reagovat
olis

aha, aspon sa ukazuje ze akemu klubu fandis taky si

Reagovat
lnterista

mladej Moggi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Hm Borja jiná paráda...

Reagovat
GEGE

ROMULO!!!Jiný začátek...

Reagovat
GEGE

Tak ne...

Reagovat
GEGE

Tak jo

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Mě zmátl ten rusák

Reagovat
FuckT

Celkom pekny zaciatok.

Reagovat
FuckT

WTF.

Reagovat
GEGE

ITURBE!!!A Toni další asist kapr prostě!Ovšem Neto si to nedal a těm dvou golum mohl zabranit...

Reagovat
olis

to co sa tam preboha deje ?

Reagovat
madridcan

VALERO FANTICKAAAAAA...A Toni assist

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je riadny masaker

Reagovat
Pipo123

To mi je ale začiatok

Reagovat
madridcan

Netyka sa to len tohto zapasu a tejto sezony, ale velka skoda, ze sa nepotvrdili spekulacie, ktore spajali Borju s Realom. Nas odchovanec, ktory si sancu v A zasluzil.

Reagovat
Tomanatura

Jak kokot sem se vcera dival na livesport a sem si jisty, ze tam bylo napsane 21:00. Muze mi nekdo tech dvacet minut popsat?

Reagovat
madridcan

Cisty hip-hopovy masaker s headlinerom Borjom

Reagovat
GEGE

Začal to Borja,když si před vápnem povodil Martinha a přesnou střelou k tyčy skoroval.Vzápětí Neto ne moc chytře vyrazil střelu těd nevím koho přesně a Romulo s dorážky vyrovnal.Následně Toni skvěle podržel míč přihrál Iturbemu a ten podle mě chytatelnou střelou poslal Hellas do vedení.Valero za chvíli vyrovnal,kdy jeho střelu tečoval padající obránce...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
GEGE

Povodil Jorginha místo Martinha...Ti dva se mi pořád pletou

Reagovat
Dejwa

ta zed stála tak 4m ne?

Reagovat
Pipo123

Vargas

Reagovat
GEGE

Vargas to trefil pěkně s takového úhlu nicméně se to dalo chytit...Škoda takhle do šatny...

Reagovat
Tomanatura

Vargas On tu novou smlouvu fakt chce.

Reagovat
GEGE

Fakt jsem zvědavý jestli půjde Viola v lednu po tom Agazzim.lepší brankář poměr cena/výkon na trhu dlouho nebude...

Reagovat
Pipo123

Aj vám by sa docela hodil, ale u vás sa stále píše o tom že chceme Marchettiho

Reagovat
GEGE

Hodil ale dokud bude Abbiati tak se nový golman podle mě hledat nebude...

Reagovat
olis

LA FORMAZIONE UFFICIALE

Reina; Maggio, Albiol, Briktos, Armero; Inler, Behrami; Insigne, Pandev, Callejòn; Higuain

skoda ze hra Armero ael inak spokojnost

Forza Napoli!!!!

Reagovat
Pipo123

zostava Lazia ?

Reagovat
madridcan

F. MARCHETTI 29 A. KONKO 2 M. CIANI 27 L. CANA 26 S. RADU 23 O. ONAZI 5 L. BIGLIA 8 A. HERNANES 87 A. CANDREVA 34 B. PEREA 19 S. LULIC

Reagovat
FuckT

Armero.

Kedy to dnes vypukne? 20:45 alebo 21:00, ako je tu pisane?

Reagovat
olis

21:00

Reagovat
lnterista

proc tam nedavas i soupere?

Reagovat
olis

nemal som ich zostavu este

Reagovat
lnterista

tak nedavej radeji nic

Reagovat
olis

nejaky drzy si

Reagovat
M11

Reagovat
GEGE

Perea už i v takovém zápase dostane šanci před Floccou...Asi v něm fakt něco bude

Reagovat
Pipo123

Hraje fakt dobre, celkovo aj v EL zahrala parádne trojica Keita, Perea, Anderson. Nikto to síce moc nevidí, ale o budúcnosť máme relatívne slušne postarané, tento rok sa presadzuje tá mladosť a Petkovič sa toho nebojí. Cavanda, Onazi, Keita, Anderson, Perea a ešte by od zimy mal dostať šancu v útoku Tounkara, v Primavere dáva jeden gól za druhým.

Reagovat
GEGE

Já zatím to vaše zázračné mládí neměl moc možností vidět...Lazio jsem letos s vrchu tabulky viděl nejmíň,takže si počkám jak se jim bude dařit do budoucna...Každopádně jim přeju ať se daří

Reagovat
Pipo123

Tak ono potrebujú ešte čas, ale občas ukázali dobré veci, hlavne Anderson je fakt talent, ale musí si zvyknúť na ligu, technicky je na tom lepšie ako Hernanes

Reagovat
Pipo123

Rakitič by mohol do Lazia prísť už v zime, to by bol sen

Reagovat
GEGE

Škoda no docela blbost od Jankoviče...Těd už je hotovo tohle si Viola pohlídá...

Reagovat
Pipo123

Gonzalez v základe namiesto Onaziho

Reagovat
Pipo123

Jorginho

Reagovat
GEGE

Hellas vyrovnat!!!

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-1-4-1) - Marchetti; Konko, Ciani, Cana, Radu; Biglia; Candreva, Gonzalez, Hernanes, Lulic; Perea. Allenatore: Petkovic. A disposizione: Berisha, Strakosha, Dias, Novaretti, Pereirinha, Cavanda, Ederson, Onazi, Ledesma, Anderson, Floccari, Keita

NAPOLI (4-2-3-1) - Reina; Maggio, Albiol, Britos, Reveillere; Behrami, Inler; Callejon, Pandev, Insigne; Higuain. Allenatore: Benitez. A disposizione: Rafael, Colombo, Armero, Bariti, Cannavaro, Fernandez, Uvini, Dzemaili, Radosevic, Duvan, Mertens

Reagovat
olis

blby zdroj ako vzdy

Reagovat
Pipo123

Já či ty ?

Reagovat
olis

ty

Reagovat
Pipo123

Já neviem všade je iná teraz napr na FB stránkach Lazia naša zostava OK, ale vaša namiesto Reveho je Armero, tak já neviem

Reagovat
olis

Armera mas zle, on hra, inak to je asi ok aspon z nasej strany

Reagovat
Pipo123

Cuadrada by som zabil za to čo tam vystrája, hráči Fiore sa snažia držať loptu a on akonáhle sa dostane k lopte tak si to napáli do pripravenej obrany súpera, Fiore má roh a on sa ponáhľa ho zahrať

Reagovat
lnterista

pome Lazio

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Reagovat
Dejwa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Spláchneme tú špinu Neapolskú do kanála FORZA LAZIO

Reagovat
olis

Reagovat
lnterista

Reagovat
GEGE

Reagovat
olis

Higuain kral offsidov

Reagovat
Pipo123

Kurva Antonio

Reagovat
GEGE

Candreva skoda

Reagovat
Pipo123

Candreva to tam vetrá, pekne aj Perea, nebojácne

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio ich slušne točí

Reagovat
FuckT

Lazio zatial lepsie...

Reagovat
Pinturicchio

Jak na střelnici, už by tam mohlo něco padnout.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole, to kto bránil Higuaina ? Konko ? Ten nemôže byť normálny :D

Reagovat
Alberto Aquilani

dobre, Ciani, šiel tam jak slon

Reagovat
FuckT

Takto ma vyzerat gol od spickoveho utocnika!

Reagovat
olis

Reagovat
olis

Higuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Pipo123

To vystihuje celé Lazio túto sezónu, snažíme sa a potom to poserie Cana zbytočne tam presoval pritom bola lopta ďaleko

Reagovat
Alberto Aquilani

HAHAHA :D

Reagovat
Pipo123

gooooooooooooooooooolll PEREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Alberto Aquilani

Ciani je pošuk, to snád neni možné, čo robil pri tom gole

Reagovat
Pipo123

On vie zahrať výborne, ale občas niečo takéto predvedie, on odohraje 3-4 zápasy skvele a potom spraví takúto chybu, podobne je na tom aj Cana

Reagovat
smazaný uživatel

Higi neskutečně

Reagovat
lnterista

reteee

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem dlouho neslyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Ciani jdi do prdele, jsi ostuda Lazia.

Reagovat
Pipo123

Ale ved tam chybne vybehol Cana, Ciani sa snažil ale tiež to mohol lepšie riešiť

Reagovat
Alberto Aquilani

neviem čo robil Cana, ale Ciani tam šiel pomaly jak slon, davno mohol odkopnut loptu alebo telom odstaviť Higuaina a on mu necha kludne vystreliť a ešte to umiestniť, taky Burdisso style

Reagovat
10

Ciani neví, vždyť už ho měl, pak to přeběhne tyvole

Reagovat
smazaný uživatel

Cana sice propadl, ale Ciani bezi s Higuainem a nejde ani do tela ani do balonu. Tak k cemu tam potom je.

Reagovat
FuckT

Reagovat
Alberto Aquilani

Behrami pekný gol

Reagovat
Pipo123

Behrami LAZIALE

Reagovat
M11

no dnesni zapasy stoji za to

Reagovat
olis

Reagovat
Diego2

Pekny fotbalek...Seria A me bavi cimdal vic

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

Zrovna ten špinavec Behrami POtěší

Reagovat
FuckT

Dokazali sme udrzat vedenie az 4 sekundy, to je uplne mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

Armero je totalne na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci, Čarodějové ze země Hellas dneska hráli tak dobře?

Reagovat
Pipo123

Už by konečne mohli začať hrať, hlavne Lulič a Hernanes

Reagovat
10

Lazio je vzadu naprosto tragický

Reagovat
olis

z tych jeho offsidov raz dostanem infarkt :/

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně mám stream, a na tom streamu mi jede asi tak o 20s napřed komentář Komentátor řve "golaso" a přitom balon u na půlce Kdo by chtěl vsadit, nech napíše, mám fixy

Reagovat
Alberto Aquilani

Dnes spolupráca štítových záložníkov Neapola a stoperov je okuzlujuca

Reagovat
Pipo123

Hernanes vo forme by vykúpal Reinu

Reagovat
M11

mel to uz na daleko

Reagovat
Pipo123

Ciani, Cana, Armero, Behrami, Biglia, to je komédia dneska, ale Armero je šašek

Reagovat
mastakillah

Armero sbal se a táhni už do kosočtverce

Reagovat
olis

daj na beka Insigneho, aj ten to zvladne lepsie ako Armero

Reagovat
FuckT

Armero dole, dnes je tragicky aj v obrane a aj smerom dopredu. Ale bohuzial, nejake zlepsenie v tej hre nevidim, skor je to este horsie.

Reagovat
olis

Armero out, Inler out, Dzemaili in, Reveilere in

keby sme si vedeli presnejsie prihravart a higuain by nebol stale v offside tak by to vyzeralo inak, na keby sa ale nehra takze ma dnes neprekvapi ani vyhra, ani remiza ani prehra, snad ta prvy moznost

Forza Napoli!!!

Reagovat
Pipo123

Človek sa čuduje že prečo toľko gólov padá v SA, nebyť dneska výkonov borcov ako Cana, Ciani či Armero tak to je 0:0 a bez šancí. No jo aspoň troška oživenie pre Calcio

Reagovat
mastakillah

a přitom je to pořád ,,pouze" 1:1. To aby jsme se těšili na druhej poločas, jestli chlapy hodlaj v těch výkonech pokračovat

Reagovat
Pipo123

Já byť Lotito tak by som na fleku išiel poprosiť Nestu, Favaliho a Mihajloviča, hned by sme hrali o Scudeto

Reagovat
FuckT

Armero urcite XD

Reagovat
mastakillah

Já pořád doufám, že ho vystřídá komedianta

Reagovat
FuckT

Napodobne.

Reagovat
FuckT

Pandev si to vsetko poctivo vysimuloval...

Reagovat
Pipo123

To čo mi predvádzame v obrane je na smiech a to že rozhodca píska iba na jednu stranu je ešte smutnejšie

Reagovat
Pipo123

*my

Reagovat
olis

Pandev, vedel som ze dnes da

Reagovat
DelPiero137

Skoda Lazia, po tom gole si uz vobec neria. Pritom Neapol klasky dokaze zazmatkovat v obrane. Mohli by zrovnat Laziali nech je zaujimavy zapas.

Reagovat
Pipo123

Nech tam pošle Keitu namiesto Luliča

Reagovat
Pipo123

Neskutočné, neskutočné, Lotito priveď poriadnu posilu do obrany, lebo toto je absolútna tragédia

Reagovat
DieFohlenBMG

winning

Reagovat
smazaný uživatel

hergot to Lazio je strašný. přijde mi, jakoby v této sezoně trénovali jenom střelbu z dálky.

žádná myšlenka, nenabíhají si. jejich hra se dá předvídat - vesměs každá akce skončí střelou jednoho ze čtyřky Candreva, Hernanes, Lulic, Radu.

omg, jenom to píšu a je to 1-3.

Reagovat
smazaný uživatel

jakmile má každej hráč průměrně 2-3 doteky s balonem, tak je to špatně. chybí výbušnost.

Reagovat
mastakillah

No jo, Pipita mi částečně zavírá ústa... ale bohužel to nic nemění na tom, že v důležitých zápasech zatím zklamal

Reagovat
olis

skdoa toho Behramiho golu, aj tiket mi mohol vyst

Reagovat
olis

nemala byt reakcia

Reagovat
Pettirosso

to je celej on. Vždycky dával v lize moře gólů, ale když se na něj podíváš, tak většina byla za na začátku zápasu, rozhodnutého stavu, nebo jako pojistka na 3-1 atd. Bez debat, on je výbornej útočníka, skvělej finišer, ale stojím si za svým, že v důležitých zápasech na něho spoleh není a nikdy nebude.

Reagovat
Pettirosso

o pipitovi v LM ani nemluvím

Reagovat
olis

a toto nie je dolezity zapas podla teba? proti Marseille neboli dolezite zapasy ? podobne aj proti Fiorentine?

Reagovat
olis

este som zabudol na Dortmund a mozno este aj na nieco ine

Reagovat
DelPiero137

Oproti Edinsonovi nie je tak rozhodujuci v dolezitych zapasoch.

Reagovat
mastakillah

No právě, my potřebujeme utocnika co ty goly bude davat pořát a ne jen v takovychto situacich..Bohuzel jeho prestup v lete byla špatná volba

Reagovat
olis

Reagovat
Pettirosso

taky si to myslím, proto sem ho nechtěl k nám, kor za ten balík. Ale na ligu dobrej, vyhraje capocannoniere a bude hvězda

Reagovat
smazaný uživatel

Adaptace ti něco říká? Se podívej, jak dopadli jiní útočníci, když někam přestoupili jako "velcí kanonýři." I tak má velké šance skončit v TOP5 střelců Serie A, možná i v TOP3. Dejte mu čas, jak bude dostávat dobré přihrávky, tak to bude gólostroj.

Reagovat
mastakillah

Tohle vubec není o adaptaci, prostě to není ten typ utocnika co by ty dulezite zapasy rozhodoval. A když už jsi u adaptace tak třeba Cavani přišel do PSG a pokračuje v tom co předváděl u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez nebo Dzeko prisli v zime do PL a podivej se na jejich statistiky. Nic moc. Potom celkem kanonada. Tech pripadu by se dalo najit podstatne vic. Opacne zase Sturridge - v Chelsea nic moc, v Live vali. Myslim, ze Higuain sve kvality dokazal v Realu, kde temer kazdy rok patril mezi nejlepsi strelce v lize..

Reagovat
mastakillah

Jenže to není jen o něm, ale o spoluhráčích. My prostě nemáme takovou kvalitu jako real... A on není ten typ utocnika co by ty zapasy rozhodoval sam.. K tomu nepotrebuje žádnou adaptaci, prostě se to jen tak nezmění.... Neapol pokud chce něčeho dosáhnout tak prostě nutně potřebuje stroj na góly jako byl Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo levnější stroj Higuaina, když koupíte i kvalitního nahrávače, co mu to bude servírovat. To v Realu měl a góly dával.

Reagovat
Pettirosso

v létě Mandžukiče

Reagovat
mastakillah

Ten taky není typ co by to rozhodoval sám. Pořád mě sere ten Martinez. Takovej typ útočníka by se mi líbil, ale bohužel to vypadá na Chelsea

Reagovat
Pettirosso

já bych řekl, že je. Největší škody je takovýho Lewy

Reagovat
Pettirosso

ty nám udělej laskavost a sleduj si toho opičáka, ve fotbale se očividně moc nevyznáš

Reagovat
FuckT

Opat raz Higuain nekompromisne! Ten usmev na De Laurentisovej tvari je na nezaplatenie, ten sa tam snad roztopi.

Reagovat
olis

Go Go Golazooooo Higuaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Slejdy

ta obrana

Reagovat
Pipo123

Žiadna snaha od našich hráčov, Lotito musí priviesť poriadnu posilu do obrany, nejakého lídra na koho by sa mohli hráči spoľahnúť.

Reagovat
Pipo123

On je génius KEITA

Reagovat
Slejdy

este jeden pls

Reagovat
olis

kks hanba

Reagovat
Pipo123

Ježiši, Ciani choď do piče

Reagovat
Slejdy

MoM

Reagovat
mastakillah

Calletti

Reagovat
olis

tak toto Mertens krasne vybojoval a Callejon super

Reagovat
Pipo123

Čo k tomu dodať, darovali sme ich všetky góly, tragédia v obrane a Petkovič stým asi nespraví nič, LOTITO a Tare by to mali začať už riešiť

Reagovat
olis

SKY - Il Napoli punta Song del Barcellona per il centrocampo

prosim nech to je pravda a podari sa to

Reagovat
madridcan

Ty kokos, zacujes jedno zvucnejsie meno a ides sa uplne posrat. Song je uplna pica a ty by si dal aj oblicku zanho

Reagovat
olis

tak v Barcelone som ho nevidel hravat ale v Arsenale bol podla mna velmi dobry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele