Serie A - preview 13. kola

23.11.2013, 09:49, aktualizováno 25.11.2013, 08:34
Previews
Juventus včera uspěl v Livornu a po dlouhé době došlo na střídání stráží na čele tabulky, dnes se pak Giallorossi mohou vrátit zpět do čela. V domácím prostředí k tomu potřebují porazit Cagliari...
AS Řím - Cagliari Calcio  (pondělí 20:45)
Pokud se v neděli odpoledne podaří vyhrát Staré dámě, předstihne na pár hodin současného lídra z Říma. AS totiž hraje své utkání až v pondělí večer, takže by se nám mohl měnit vedoucí celek. V současné době je rozdíl mezi oběma týmy pouze jednobodový.

Tato vzdálenost rozhodně není nijak velká, což způsobily především poslední dvě remízy AS. Nejprve po deseti výhrách v řadě bralo jen bod z utkání s Turínem, následně v závěru zápasu pomohl Sassuolu k bodu Domenico Berardi. V tomto utkání dokonce Římané nevstřelili ani jednu branku - úvodní gól byl zapsán Longhimu jako vlastní. Ofenzíva je opravdu slabinou Vlků, především od ztráty dvou klíčových hráčů. Zranění již delší dobu brání ve hře Francescu Tottimu, jehož místo zatím marně plní Adem Ljajić. A Římanům chybí také rychlost, kterou představoval Gervinho. Ten by však již měl být na vstup do zápasového kolotoče připraven. Další pozitivní zprávou je zdravotní stav Mattii Destra, který by se mohl dočkat letošní premiéry.

Římané sice ještě neprohráli, ani to by jim ale nemuselo zaručit první příčku. Juventus se i přes lehké výpadky formy vrátil do původního stavu šampiona a právě schopnost navazovat na dobré výkony mu dává největší šanci na zisk Scudetta. Chce-li AS působit jako schopný vyzyvatel, musí opět najít ztracený rytmus a pracovat na ustálení svých výkonů. K tomu by mu mohl pomoci i návrat osvědčené stoperské dvojice v podání Mehdi Benatia - Leandro Castán, kterou již nelimitují žádné karetní tresty. Trenér Rudi Garcia je opěvován v Itálii i své domovině, ale jeho premiérové zážitky nebyly úplně bez kazu.

Sám o své adaptaci říká: "Překvapilo mě několik věcí. Například fanoušci - jejich vášeň je skoro neuvěřitelná. Chápu, že jsem přišel v době, kdy se AS nedařilo, prohráli s Laziem a sezona nedopadla dobře. Ale zarazilo mě, že ataky na hráče nepřestaly ani v začátku nové sezony. Přebudovali jsme tým, zapracovali na fyzické i psychické stránce, ale mnoha fanouškům se pořád něco nelíbilo. Teď už se situace uklidnila a vše je v normálu. Kdyby se ale něco podobného opakovalo, budu vždycky maximálně chránit své hráče. Další věcí, která na mne zapůsobila, byla nálada v kabině. Každý hráč si vážil člověka vedle sebe, protože spolu mnohé prožili. Tým byl jednotný a vyrovnaný," vzpomíná francouzský elegán.

Cagliari se může spoléhat alespoň na statistiky, protože ty lehce favorizují právě sardinský celek. AS totiž na svém stadionu Cagliari neporazilo od ledna roku 2011! Poslední utkání zde hrané chtějí římští tifosi rychle vymazat z paměti: prohra 4:2, herní trápení a vlastní gól brankáře Giocoechey, to jsou jen střípky, na které bude naopak chtít navázat Cagliari. Svěřenci Diega Lopeze sice třikrát prohráli, ale poslední utkání se jim podařilo. Turínské FC dvěma góly sestřelil Daniele Conti, čímž zastavil nešťastnou sérii porážek. Naváže na výhru i proti AS?

Pokud je to úmyslem Cagliari, bude muset zapracovat na ofenzivě. Mauricio Pinilla, Marco Sau a Victor Ibarbo vstřelili dohromady pouhých pět branek! Ke třem bodům nepomůže sardinskému týmu Radja Nainggolan, jehož do hry nepustí karetní trest. Zranění jsou navíc ještě Gabriele Perico a Michael Agazzi. Místo zkušeného brankáře možná zaujme nová posila z Realu Madrid Adán. Ten se nepropracoval do prvního týmu Bílého baletu, takže po ukončení kontraktu odešel do Cagliari. Po Agazziho vyjádření touhy změnit prostředí, tedy bude možná mladý Adán bojovat o své místo pouze s Avramovem.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Castán, Dodò - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Ljajić, Gervinho
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Avramov - Pisano, Rossettini, Astori, Murru - Dessena, Conti, Ekdal - Cossu - Sau, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.33 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - SS Lazio  (neděle 15:00)
Lazio se v neděli odpoledne utká se Sampdorií a její hráči budou mít motivaci navíc. Z lavičky budou totiž poprvé poslouchat pokyny Siniši Mihajloviće, který byl nedávno jmenován hlavním koučem. Bývalý slavný fotbalista nahradil odvolaného Delia Rossiho a chce opět pozvednout tradiční janovský klub.

Srbský trenér sice několikrát důrazně popřel dohodu s janovským týmem, ale zřejmě to byl jen laskavý tah vůči reprezentaci, v níž zastával funkci hlavního trenéra. Srbský fotbalový svaz mu ale nebránil v odchodu, takže bývalý obránce může své trenérské schopnosti rozvíjet opět na klubové úrovni. Často se říká, že hráči pod náporem nových očekávání i požadavků ze strany kouče mění své zaběhané způsoby a jejich hra se stává mnohem lepší. To by jistě mnozí fanoušci Sampdorie uvítali, protože aktuální pozice jejich miláčků je nejspíš štěstím nenaplňuje.

Osmnáctá příčka je rozhodně daleko za plány a sny mnohých činovníků věhlasného klubu z Janova, což se Mihajlović nyní pokusí napravit. S italskými poměry je Mihajlović velmi dobře obeznámen, což by mohlo urychlit jeho adaptaci. Konkrétně v Sampdorii dokonce působil ještě coby hráč, na pozici obránce zastavoval útoky soupeře v letech 1994 - 1998. Kromě toho se ujal kormidla týmů jako Bologna, Catania nebo Fiorentina. Na úvod svého vystoupení si však Mihajlović nevybral ideálního soupeře.

Také Lazio má totiž co dokazovat. Bojuje v Evropské lize, na domácí frontě se mu však nedaří. I vinou mnoha zranění (postihujících především ofenzivní složky) se tradiční římský klub nachází na osmé příčce. Na městského rivala AS na první pozici ztrácí dokonce 16 bodů! Ani poslední tři zápasy nedodaly fanouškům Biancocelesti příliš optimismu. Dosavadní průběh sezony může Petkovićův tým označit za dokonale symetrický, neboť má na svém kontě čtyři výhry, čtyři prohry a stejný počet remíz. Také čísla v kolonce inkasovaných a vstřelených úspěchů se vzácně shodují: 16.

Sampdoria rozhodně bude mít problémy se složením základní jedenáctky, protože mimo hru jsou zranění Bartosz Salamon, Gianluca Sansone, Paolo Castellini, Antonino Barilla, Matias Rodriguez a Enzo Maresca. Kvůli kartám nemůže nastoupit ani Eder. Lazio se bude muset obejít bez služeb Giuseppeho Biavy, Emiliana Alfara a střelce Miroslava Kloseho. Poslední tři vzájemné střety favorizují Římany, takže případná odveta z pohledu Dorie je namístě.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - De Silvestri, Mustafi, Gastaldello, Costa - Palombo, Obiang - Gabbiadini, Krstičić, Wszolek - Pozzi
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Ciani, Cana, Radu - Cavanda, Onazi, Ledesma, Lulić - Candreva, Perea, Keita
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
US Sassuolo - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Sassuolo v poslední době dává najevo, že to se záchranou v nejvyšší soutěži myslí vážně. Zlepšená hra přinesla kýžené výsledky, které prozatím katapultovaly nováčka mimo sestupové pozice. Udrží se na nich Di Francescova družina i po zápase s Atalantou?

Na začátku soutěže to se Sassuolem vypadalo hodně bledě a zdálo se, že nováček nemá mezi italskou smetánkou co pohledávat. První body si Di Franscescovi svěřenci připsali až v pátém kole, kdy si rovnou vyšlápli na Neapol. Remíza s účastníkem Ligy mistrů a s jedním z hlavních adeptů na titul leccos předpověděla. Sassuolo totiž výsledek z Neapole potvrdilo další remízou se silným týmem Lazia Řím. Pak už by se dalo říci, že měly výsledky Neroverdi do jisté míry vzestupnou tendenci (výhra doma s Boloňou, výhra na Sampdorii Janov a remíze na hřišti suverénního AS Řím).

Neroverdi tak mohou jít do zápasu s Atalantou v relativní herní pohodě, navíc odpočati po reprezentační přestávce. Sassuolo má na svém kontě deset bodů a stále tak musí bojovat o holé přežití, pokud se mu však bude dařit jako doposud, vše bude na nejlepší cestě.

Podobné herní zlepšení, jako má Sassuolo, vykazuje i Atalanta Bergamo, která je momentálně dokonce devátá. Naposledy si Nerazzurri smlsli na Boloně, kterou porazili 2:1.

Domácím bude scházet pouze Terranova, jinak má Di Francesco k dispozici plný arzenál. Totéž se rozhodně nedá říci o celku z Bergama. Na marodce zůstávají Raimondi, Yepes, De Luca, Giorgi, Lucchini a Nica.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Bianco, Acerbi - Schelotto, Kurtič, Magnanelli, Marrone, Longhi - Floro Flores, Berardi
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Bellini, Canini, Stendardo, Del Grosso - Carmona, Cigarini, Migliaccio - Moralez - Denis, Livaja
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Turín FC - Calcio Catania  (neděle 15:00)
Remízový král z Turína přivítá na Stadio Olimpico trápící se Catanii. Turínští jsou sice o pět příček v tabulce výše, ale před sestupovými vodami mají náskok pouhých tří bodů. I v tomto duelu tedy půjde o důležité body.

Granata má na svém kontě šest remíz, což je prozatím nejvíc ze všech týmů Serie A, ale její forma není rozhodně dobrá. Venturovi svěřenci naplno nebodovali už osm kol a v tabulce spadli na čtrnácté místo. Turínští sice měli v minulých týdnech poměrně těžký los a bodovat dokázali se silnými týmy jako třeba s AS Řím, nyní se ale od nich očekává vítězství.

Dobře si zatím nevede ani Catania. Ta sice v minulém kole konečně zvítězila, doma porazila Udinese 1:0, ale nadále zůstává předposlední. Situace na dně ligové tabulky ale není beznadějná. Mezi předposlední Catanií a například desátým AC Milán je rozdíl pouhých čtyř bodů.

Vzájemná bilance Turína a Catanie je poměrně vyrovnaná. Utkání na Stadio Olimpico nebude mít jasného favorita.

Trenér Ventura musí oželet starty Rodrigueze, Larronda a potrestaného Gilleta. Podobně je na tom Venturův trenérský protějšek De Canio, ten nemůže využít služeb Izca, Almirona, Bellusciho a Bergessia.
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Darmian, Bovo, Moretti, D'Ambrosio - Basha, Vives, Gazzi - Cerci, Immobile, Barreto
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Legrottaglie, Gyomber, Capuano - Plašil, Tachtsidis, Guarente - Castro, Maxi Lopez, Keko
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - ACF Fiorentina  (neděle 15:00)
Trenér Guidolin se stal během několika letech ve funkci hlavní tváře Udinese opěvovanou postavou. Po zásahu do evropských pohárů a pokračujícím výprodeji hvězd však v letošní sezoně nedokázal navázat na předešlé úspěchy. Podaří se mu napravit si reputaci proti ambiciózní Fiorentině?

Fialky oproti tomu okupují pátou příčku, která ještě zaručuje start v příštím ročníku Evropské ligy. V ní se navíc účastní i letošních soubojů o prestižní pohár, takže budoucnost toskánského celku vůbec nevypadá beznadějně. Florentský tým se prezentuje atraktivním stylem hry s častými ofenzivními kombinacemi na půli soupeře a pečlivou obrannou fází. Jedinou větší slabinou Montellova týmu je snad jen malá konkurence v útoku, kterému prozatím vládne jen jedno jediné jméno.

Giuseppe Rossi se vrátil na italské stadiony po angažmá ve španělském Villarrealu, se kterým se odmítl podílet na bojích ve druhé lize. Namísto toho září v italské Serii A, v níž dokonce díky skvělé formě panuje střeleckým tabulkám. Rossi má velký podíl na současném pátém místě Fiorentiny, především on na sebe v nepřítomnosti zraněného Maria Gómeze strhává většinu pozornosti. O jeho služby se může opírat také italská reprezentace, v níž Pepito tvoří nebezpečnou útočnou dvojici s Mariem Balotellim.

Jedenáctibrankový kanonýr má velkou zásluhu také na posledních třech vyhraných zápasech, v nichž si Fiorentina postupně poradila s AC Milán a Sampdorií Janov co se týče ligové scény, k tomu navíc přidala i výhru nad Pandurii v rámci Evropské ligy. Na domácím stadionu se navíc Fialkám daří - prohrály tu jen dvě utkání. Proti Zebrám však Montella nebude moci využít služby Ahmeda Hegazyho a Marka Bakiće, zcela fit není ani útočník Mario Gómez.

Udinese už o dobrém začátku sezony rozhodně mluvit nemůže. Kapitán Antonio Di Natale sice dělá vše, co je v jeho schopnostech, ale utáhnout negativní stav celého týmu zkrátka nemůže. Kritiky za podcenění soupeře či neschopnost navázat na tradičně dobré výkony se dočkal i trenér Francesco Guidolin, který ale prohlásil: "Víte, není snadné dosáhnout úspěchů, které se nám dařily v minulých letech. Někteří hráči odešli a je složité je nahradit stejně kvalitními. Je dost zvláštní, když nevidíte Udinese v soubojích s Fiorentinou nebo Interem, na které jsme byli zvyklí, ale nejde to pořád. Naše současné postavení jen ukazuje, že nás čeká ještě velmi dlouhá cesta a my se musíme pořádně snažit, abychom svá zaváhání odčinili," dodává Guidolin.

Udinese sice dokázalo vyzrát na nováčka ze Sassuola, když v desátém kole zvítězilo o jeden gól, ale poté přišel opět pád. Tým potkala krize, když se zranili klíčoví hráči. Antonio Di Natale musel střídat již po hodině hry s Interem Milán, utkání s Catanií úplně vynechal. Bez jeho schopností a instinktů si Zebry nedokázaly poradit ani se sicilským celkem. Podaří se jim napravit svou reputaci proti schopné Fiorentině? Dokázat to budou muset bez zraněné dvojice Maicosuel - Mathias Ranegie. Antonio Di Natale by už ale naštěstí měl být připraven.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Hertaux, Danilo, Domizzi - Basta, Pinzi, Allan, Lazzari, Gabriel Silva - Pereyra - Di Natale
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomović, Gonzalo Rodriguez, Savić, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Borja Valero - Joaquin, Rossi, Cuadrado
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AS Livorno - Juventus FC  (neděle 15:00)
Juventus cestuje do Livorna s vědomím, že pokud zvítězí, posune se minimálně na čtyřiadvacet hodin do čela Serie A. Livorno, bojující o záchranu, by nemělo být vážnější překážkou.

Náročný týden mají před sebou fotbalisté mistrovského Juventusu. Stará dáma nejprve může v souboji s Livornem přeskočit vedoucí AS Řím a poté potřebuje bezpodmínečně porazit FC Kodaň, aby se udržela ve hře o postup do osmifinále Ligy mistrů. Juventus ztrácí na AS Řím jediný bod a pokud v neděli odpoledne porazí Livorno, půjde na průběžnou vedoucí pozici. Vlci pak svůj zápas sehrají o den později v dohrávce proti Cagliari. V lize to Juventusu začalo šlapat jako v předchozích sezonách. Conteho svěřenci z dvanácti zápasů vyhráli deset, jednou remizovali a v jednom případě prohráli.

Livorno v právě probíhajícím ročníku podává nevyrovnané výkony a se ziskem dvanácti bodů okupuje patnáctou pozici. Amaranti naposledy podlehli Interu Milán 0:2, ale nesehráli vůbec špatné utkání. Na Giuseppe Meazza se dlouho drželi a v podstatě rezignovali až v nastaveném čase, kdy jim druhou branku vsítil Yuto Nagatomo.

Livornu budou scházet Botta, Biagianti a suspendovaná dvojice De Lucia, Paulinho. Kompletní nebude ani Juventus. Trenér Antonio Conte musí zacelit mezery v defenzívě, chybět totiž budou Barzagli, Lichtsteiner, Bonucci a Ogbonna. Dlouhodobě je mimo Pepe a zranění do hry nepustí ani Islu.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Rinaudo, Ceccherini - Mbaye, Lucci, Emerson, Schiattarella, Gemiti - Greco - Emeghara
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Padoin, Cacerés, Chiellini, De Ceglie - Vidal, Pirlo, Pogba - Marchisio, Tévez, Llorente
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bologna FC - Inter Milán  (neděle 20:45)
Důležité klání sehrají na Renato Dall'Ara fotbalisté Boloni a Interu Milán. Domácí se po špatném začátku chytili, a i když poslední zápas prohráli, doma by proti Interu měli být minimálně hodně nebezpečným týmem. Inter ale pět kol neprohrál, vlastně v této sezoně byl pokořen jen jednou.

Bologna, jak je známo, nezachytila začátek soutěže a trenér Pioli se stal terčem kritiky. Vedení ho ale podrželo, což se ukázalo jako správný krok. Bologna vzápětí vyhrála nad Livornem 1:0, nad Cagliari 3:0 a doma remizovala s Chievem 0:0, takže dobrá defenzíva měla hlavní podíl na získaných bodech. Ještě před reprezentační přestávkou se Pioliho svěřenci představili na hřišti Atalanty Bergamo a tolik úspěšní už nebyli. Atalanta vyhrála 2:1 a upevnila si devátou pozici.

Domácí jsou na průběžné šestnácté příčce, ale před sestupovými pozicemi mají náskok pouhého jednoho bodu. Bologna už v této sezoně jeden milánský klub přivítala a s AC Milán byla blízko vítězství. Vedla 2:0, ale nakonec se musela smířit s konečnou remízou 2:2. Před zápasem s Interem by však jistě podobný výsledek brala.

Inter Milán byl v této sezoně prozatím pokořen jen jednou a zcela zaslouženě drží čtvrté místo. Pro Nerazzurri je ale zisk "bramborové" pozice málo. Vítěz Ligy mistrů z roku 2010 by se znovu rád do milionářské soutěže kvalifikoval a k tomu by potřeboval minimálně třetí místo, na které momentálně ztrácí tři body. Důležité je, že Mazzarriho hoši drží se špičkou kontakt, což v předchozích sezonách nebývalo pravidlem.

Domácím budou scházet Cherubin, Mantovani, Natali a Gimenéz. Početné ztráty hlásí i Inter. Ten dlouhodobě nemůže počítat s Chivuem, Icardim, Militem, Marigou, Samuelem, Kuzmanovičem a vykartovaným Ranocchiou. Už v minulém zápase se po dlouhém zranění představil kapitán a ikona klubu Javier Zanetti.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Sorensen, Khrin, Antonsson - Garics, Koné, Pazienza, Laxalt, Morleo - Diamanti - Cristaldo
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Campagnaro, Rolando, Juan Jesus - Jonathan, Taider, Cambiasso, Álvarez, Nagatomo - Guarín - Palacio
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hellas Verona - Chievo Verona  (sobota 18:00)
Sobotní program italské Serie A začne utkání ne nezajímavým - od šesti hodin se proti sobě totiž postaví oba veronské celky. Slavné Derby di Verona přichází na řadu ve třináctém kole; naposledy se oba týmy o městského vítěze utkaly před jedenácti lety!

Otázku domácího a hostujícího celku bude asi těžké správně určit, oba týmy totiž sdílí tentýž stadion. Chievo se rozhodně nenachází v ideální pozici před sledovaným zápasem, ale jeho hráče může těšit alespoň fakt, že protentokrát vynechají dlouho trvající cestování. O favoritovi zápasu není nutné spekulovat, situace v tabulce jasně upřednostňuje Mandorliniho svěřence. Ti totiž prožívají skvělý start do sezony a po letech druholigového strádání opět rázně promlouvají do bojů o horní patra tabulky. V současné době nasbírali už sedm výher, což je katapultovalo dokonce na šestou příčku. Z ní I butei chybí jen dva body k pohárovým příčkám, což se rozhodně dá považovat za nečekaný úspěch.

Ještě před delší reprezentační přestávkou se však Hellasu nevedlo - narazil totiž na dalšího vzmáhajícího se soupeře. Domácí Grifové díky brankám Juraje Kucky a Danieleho Portanovy zvítězili a přerušili tím tříbodový příděl hostí trvající dvě utkání. Opěvovaný trenér Andrea Mandorlini sice zdůraznil, že odmítá dělat předčasné závěry a neví, kde jeho hráči po sezoně skončí, ale zároveň dodal, že vše záleží ryze na nich. Navíc bude moci při výběru základní jedenáctky vybírat z plné šíře veronského kádru.

Naproti tomu Chievo, které dlouhodobě bojovalo o střed tabulky, se od začátku sezony potácí v krizi. Tu částečně naznačil již konec sezony předchozí, ale až ta současná jí dává plně zaznít. Výsledek se brzy dostavil - trenér Giuseppe Sannino přišel o práci a nepomohla mu ani bezbranková remíza s milánským AC. Jeho místo zaujal muž, který ještě nedávno Chievo vedl. Eugenia Coriniho si možná mnozí z nás pamatují především jako nesmlouvavého záložníka, teď se ale Corini učí novým způsobům. A dělá je dobře, protože s provinčním celkem již v minulé sezoně dosáhl relativního úspěchu v podobě dvanáctého místa.

Po jejím skončení však musel tým opustit pro tzv. "tvůrčí neshody", které mu nedovolily spolupracovat s prezidentem Lucou Cempedellim delší časový úsek. Teď byl Corini povolán zpět s jasným úkolem - zvednout potápějící se celek výše ke středu tabulky. Nový trenér se nejspíš vrátí k jindy preferovanému rozestavení s pěti obránci a dvěma útočníky. Vzhledem k faktu, že obranná linie drží překvapivě dobře a zatím obdržela méně branek než městský rival, se může jednat o zvláštní tah. Vskutku, hlavní problém Mussi Volanti spočívá na opačné straně mince - v útoku. Veronský celek totiž skóroval pouze sedmkrát, což je nejhorší statistika v celé první lize. Nejlepším střelcem tým je Alberto Paloschi s pouhopouhými dvěma zásahy.

Další nepříjemností pro trenéra Coriniho je zpráva o stavu zraněných. Mezi ty se totiž počítají zkušený útočník Sergio Pellissier, dále obránce Claiton a záložníci Simone Bentivoglio s Adrianem Calellem. Poradí si poslední celek Serie A v městském derby i bez jejich podpory, nebo se Hellas vrátí na vítěznou vlnu?
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Gonzalez, Maietta, Agostini - Romulo, Donati, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Martinho
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Sardo, Frey, Dainelli, Cesar, Dramè - Radovanović, L.Rigoni, Hetemaj - Paloschi, Thereau
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - Parma FC  (sobota 20:45)
Neapol se pečlivě připravuje na klíčový duel s Borussií Dortmund, ještě před tímto utkáním však na Stadio San Paolo zamíří Parma. Roberto Donadoni zatím s Parmou získává důležitou půdu pod nohama, takže Ducali drží jedenáctou příčku. V posledním utkání se jim navíc podařilo zarazit sérii prohraných utkání.

Tento vzrůst formy odneslo Lazio, které s Parmou jen remizovalo. Bezmála zázračný mladík Balde Keita sice dostal Biancocelesti do vedení, ale to smazal Alessandro Lucarelli, který srovnal na konečných 1:1. Parmu může výsledek těšit víc než trenéra Petkoviće, neboť remízový výsledek se jí podařilo získat po předchozích dvou prohraných duelech. Poslední tři body zaznamenali Ducali před téměř měsícem, historické statistiky ji ale staví do pozitivního světla. V pěti posledních zápasech se totiž vždy výherce chronologickou přesností měnil; teď by podle všeho měnila zvítězit opět Parma. To ale nebude vůbec snadný úkol, neboť Neapol je ve formě.

Navíc musí odčinit poslední zaváhání. V rámci trháku minulého kola se utkala s Juventusem a mnohými byl tento souboj označován jako nápověda ke Scudettu. Boj o mistrovský titul totiž v tuto chvíli kromě AS Řím svádí právě Partenopei se Starou dámou. Napínavé klání vyznělo jednoznačně lépe pro turínského giganta, který zvítězil 3:0. Nejprve se prosadil Fernando Llorente, na jeho gól ze druhé minuty následně navázal Andrea Pirlo. Skóre zápasu uzavřel krásnou ranou z větší vzdálenosti Paul Pogba a demonstroval, že propast mezi Juventusem a zbytkem ligy se stále ještě neztratila. Přes tento neuspokojivý výsledek se Neapoli daří dlouhodobě udržovat Juve v napětí a díky atraktivnímu pojetí hry i mnoha investicím se fanoušci pod Vesuvem mohou těšit na Ligu mistrů.

Neapol se na první místo po tomto víkendu sice dostat nemůže ani v případě, že si AS neodnese tři body proti Cagliari, ale přesto by na Římany mohla vyvinout větší tlak. K tomu má proti Parmě ideální podmínky, protože Stadio San Paolo v této sezoně ještě nikdo nedobyl. A i kdyby, pravděpodobně by to nebyla Parma, která pro změnu na půdě soupeře ještě nevyhrála.

Parmě chybí především jakýkoli náznak vyrovnanosti. Zadní řada nepatří k nejhorší, útok neexceluje. Ofenzivní dvojice v podání Amauriho a Antonia Cassana sice ohromuje zkušenostmi, ale dohromady vstřelila pouze čtyři branky. Největším střeleckým tahounem Parmy je tak bezesporu pětigólový záložník Marco Parolo, o nějž se již také zajímají týmy z vyšších pater elitní italské společnosti. Pokud si má Donadoniho celek poradit s jinak výtečně poskládaným týmem Partenopei, většina akcí zřejmě opět půjde od kopaček Parola. Neapol by na druhou stranu ráda nad Parmou zvítězila podruhé za sebou, což se jí od sezony 1993/1994 ještě na domácí půdě nepovedlo.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Maggio, Albiol, Britos, Armero - Inler, Behrami - Callejón, Hamšík, Insigne - Higuain
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Lucarelli - Biabiany, Acquah, Marchionni, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - Janov CFC  (sobota 20:45)
Důležitý závěr roku mají před sebou fotbalisté milánského AC. V Serii A se jim hrubě nedaří a spoustu práce budou mít také na scéně Ligy mistrů. Nejprve čeká AC bitva s Janovem, který je momentálně ve formě.

Zlou sezonu prožívá AC Milán. Výsledkově se mu vůbec nedaří a to ani poté, co klubové vedení dalo najevo, že nadále počítá s kritizovaným trenérem Allegrim. Místo toho aby Rossoneri zabrali, tak ztratili další body, tentokráte na půdě posledního Chieva. Ztráta na první AS Řím už vzrostla už na ohromných devatenáct bodů.

AC Milán si už další podobné zaváhání nemůže dovolit. Už teď se zdá být Liga mistrů pro příští rok utopií a bledě to vypadá i s pozicemi zaručující Evropskou ligu. Každopádně Allegriho družina ještě nehází flintu do žita a doufá, že po reprezentační přestávce nastartuje stíhací jízdu. Rossoneri nemohou mít "na rozjezd" ideálnějšího soupeře. Doma hostí Janov CFC, který na San Siru nikdy nevyhrál! V týdnu pak milánští zajíždí na horkou půdu Celticu.

Kdy jindy by ale Grifové měli pokořit Milán na jeho půdě než nyní. Slavnějšímu celku se nedaří a naopak Janovští jsou po třech výhrách v řadě v laufu. Porazili Parmu, Lazio i Hellas Verona, aniž by přitom inkasovali jediný gól. Je ale otázkou, jak si Gasperiniho svěřenci povedou po reprezentační přestávce.

Ani po pauze se kádr Massimiliana Allegriho nedal plně dohromady. Na marodce stále zůstávají Pazzini, El Shaarawy, Silvestre, De Sciglio, Amelia, Nocerino a Zaccardo, potrestaný je stále kapitán Montolivo. Situace Janova je o poznání lepší, scházet budou pouze Gamberini a Zé Eduardo.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Abbiati - Abate, Méxes, Bonera, Emanuelson - Poli, De Jong, Muntari - Kaká, Robinho, Balotelli
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Manfredini - Vršaljko, Biondini, Matuzalem, Marchese - Santana, Gilardino, Antonelli
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím12102026:332
2.Juventus FC12101126:1031
3.SSC Neapol1291224:1128
4.Inter Milán1274129:1225
5.ACF Fiorentina1273224:1424
6.Hellas Verona1271422:1922
7.Janov CFC1252513:1417
8.SS Lazio1244416:1616
9.Atalanta Bergamo1251614:1516
10.AC Milán1234517:1913
11.Parma FC1234517:2013
12.Udinese Calcio1241711:1513
13.Cagliari Calcio1234513:2013
14.Turín FC1226418:2112
15.AS Livorno1233613:1812
16.Bologna FC1224614:2410
17.US Sassuolo1224613:2810
18.UC Sampdoria1223713:229
19.Calcio Catania122378:199
20.Chievo Verona121387:186

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (484)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
brenk

tie repre prestávky mi už začínajú dosť vadiť

Reagovat
smazaný uživatel

úplně přesně.dřív mě to tak nevadilo.Teď jsem z toho vždy dojebaný když je pauza.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Reagovat
snuff24

Reagovat
GEGE

Těším se na derby to bude parádní předkrm před večerem A jen takové malé přání...Albertazzi do základu HELLAS!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze mi padne Verona a Napoli

Reagovat
olis

dnes by sme mali nastupit v plnej sile, aj s Britosom, jediny kto by mohol byt setreny by mohol byt Hamsik ktory mal mensie zranenie tak aby bol 100%tne fit na BVB ale je to len spekulacia...

takisto by mohol mat dnes premieru Reveliere ale pravdepodobnejsie je ze bude hrat Armero

dnes to chce 3 body a dobre sa naladit pred klucovym zapasom proti BVB

Forza Napoli !!!

Reagovat
Pinturicchio

Na Hellas 2,1? To by byl hřích nezkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musí Napoli nadělovat a dostat se na úroveň Juventusu. Výhra v hcp by měla být jasná.

Reagovat
FORZAMILAN

,,Dnešní vydání periodika Il Corriere dello Sport přináší svým čtenářům zajímavou informaci ohledně zájmu portugalského kormidelníka José Mourinha o Maria Balotelliho. Italský útočník je neustále pod drobnohledem médií a nyní se spekuluje o částce třiceti milionů, kterou hodlá londýnský klub nabídnout a kterou by eventuelně vedení lombardského klubu mohlo akceptovat,,

Zdroj:AC Milan

Co na to říkáte? Pokud je na tom něco pravdy, tak za těch 30 míčů se daj pořídit dva dobří útočníci. A ještě Matriho někam do prdelky prodat

Reagovat
smazaný uživatel

Skonci to jako při predchadzajucich predajoch Kaka,Tiaga atd. nekupi sa nik a ostane Matri a Pazzini ale budeme v ciernych cislach

Reagovat
olis

v tomto pripade neviem ci je to pravda alebo nie, viem ale ze to co napisem CdS je velmi malo kedy co i len trocha pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Malo. A mimochodom, v dnesnej dobe sa za 30 milionov da kupit maximalne tak 2x Matri.

Reagovat
smazaný uživatel

"Mezi Messim a Ronaldem těžko vybírat, ale já bych stejně Zlatý míč pokaždé daroval Pirlovi. Je to náš hráč a Bůh ho ochraňuj," nechal se slyšet trenér Juventusu.

Tenhle přístup se mi líbí. Tak bych v sezóně 2009/2010 dal Zlatý míč Sionkovi a ne Messimu.

Reagovat
Dominator

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

4:0...FORZA GRANDE AC Milan....

Reagovat
smazaný uživatel

to by byla fantazie

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pipo123

Dneska výhra Chieva

Reagovat
smazaný uživatel

Conte

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
FuckT

Bude dolezite, aby sme tento zapas vyhrali a nepadla nam po tej prehre s Juve vykonnost. Hraci Juve nas prakticky rozdrvili v uplne kazdej hernej cinnosti, som zvedavy, ci sa to na hracoch ukaze v pozitivach alebo v negativach.

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!

Reagovat
lnterista

doufam ze tohle kolo bude patrit hostum

Reagovat
M11

tak muze

Reagovat
lnterista

Baggio byl vetsi mazel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
rossoneri89

oholit

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Movember

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

Gianluigi Buffon debutoval v Serii A 19. 11. 1995 (Za Parmu). Bylo mu 17 let. Zítra si připíše svůj již 500. ligový zápas. Buffon odchytal 168 zápasů v Parmě a 331 v Juventusu.

Proste kráľ, najlepší brankár 21.storočia

Reagovat
10

špatně...nejlepší brankář všech dob

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

kdo jinej?

Reagovat
M11

Reagovat
The Krupy

Ešte lepšie

Reagovat
GEGE

http://www.gazzetta.it/trsport/tempo-reale/tabellino.shtml?match_config=717687.json&comp=21&day=13

Albertazzi Konečně zpátky v základu těd jen potvrdit,že jsi nejlepší obránce Hellasu. Tu obranu mají hodně pozměněnou...Na druhé straně se těším na Sestu v Sieně se mi pokaždé hodně líbil,když sem ho viděl.

Reagovat
Inzaghi

Je tu někdo z Milanistů, kdo by mi mohl přesně vysvětlit situaci ohledně nového stadionu v Miláně? Včera jsem četl nějaké spekulace o zahájení stavby Stadia Berlusconi pro 60 tisíc v roce 2016 s tím, že by se na něm v roce 18/19 mohlo hrát. Údajně by AC i Inter chtěli stavět na místě konání EXPA, ale nechápu, jak přesně s tím EXPO souvisí, proč nezůstat na San Siru, které se stejně bude modernizovat v souvislosti s finále LM 16, případně co by se San Sirem bylo, kdyby se pro nový stadion rozhodlo AC i Inter?

Reagovat
lnterista

tak chce tam Inter vy se tam ten na rychlo tlacite(jestli na oko nebo vazne to nevim)

Reagovat
FORZAMILAN

Nedávno jsem někde četl, nevím ,jestli to bylo tady, že v Itálii je, nebo vyjde nějaký nový zákon, který bude podporovat rozvoj fotbalu, potažmo výstavbu stadionů. Jaká je situace v našem táboře teda přesně nevím, ale Inter a zvlášť pokud bude ten jejich nový majitel chtít, se výstavbou nového stadiou v poslední době dost ohánějí.

San Siro se sice bude pro to finále modernozovat, ale podle mě to nebude nic velkého. Zázemí je určitě dobré, zbývají teda např. šedačky, trávník apod. Nezdá se mi, že by oba šli do stavby nového a ten velký kolos by zůstal nevyužitý.

Reagovat
Pipo123

Zajtra by sme mali hrať 3-4-3 predpokladaná zostava je Marchetti - Ciani, Cana, Radu - Konko, Onazi, Ledesma, Lulič - Candreva, Floccari, Keita to vyzerá podstatne lepšie ako to 4-5-1 čo stále hráme

Reagovat
smazaný uživatel

načo som dával tú Veronu

Reagovat
Pipo123

Fandil som Verone, ale Chievo má lepších hráčov a nového trénera, veril som im viac a dneska asi zaslúžene

Reagovat
lnterista

tak prvni 2

Reagovat
olis

Formazione ufficiale:

Reina; Maggio, Albiol, Britos, Armero; Inler, Behrami; Callejòn, Pandev, Insigne; Higuain.

Forza Napoli !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako je ta stránka na ruské torretny?

Reagovat
lnterista
Reagovat
smazaný uživatel

Nn, dávno dávno som tu dával. Celkom známa stránka...som bol preč dlho a teraz ju neviem nájsť

Reagovat
brenk

wiziwig.tv alebo livefootball.ws?

Reagovat
smazaný uživatel

To druhé je ono. Dík

Reagovat
brenk

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Rickyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

RICKYYY¨, kdo mu nahrál?

Reagovat
Yanek

Emanuelson už měl být dávno v hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, Urby na beku...

Reagovat
smazaný uživatel

To zas budu číst ty jeho komentáře, že je rád, když pravidělně hraje

Reagovat
FuckT

Parma nas prehrava, tento zapas by sa mohol volat Cakanie na Hamsika...

Reagovat
stuff

neapol hra strasne staticky

Reagovat
Yanek

Perin působí hodně tragicky...

Reagovat
Pettirosso

myslím, že jenom nepůsobí.. opravdu nechápu, co z něho dělají

Reagovat
Yanek

co jsem jako čekal

Reagovat
FuckT

Ked Maggio vypali, tak je z toho out.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam mává za ofsajdy ? nebyl

Reagovat
Pettirosso

Gila klasik

Reagovat
panca

to dostal cervenou?

Reagovat
Pipo123

Mario je v prdeli, on takto začínal všade, aj v City mal docela v pohode začiatok a potom začal hrať hovno

Reagovat
GEGE

Zajímavé,že v repre hraje pořád dobře...

Reagovat
Pipo123

Tak v repre hraje stále dobre to je pravda, ale toto sa opakuje u neho podobne ako v City, sú na neho veľké očakávania a za AC túto sezónu hraje hodne zle, potrebuje stabilizovať formu a udržiavať si ju...

Reagovat
GEGE

s tím souhlasím cos napsal,že v tom City šel pak dolů...přesně jako vyletěl v Interu...Přitom je to jen o té jeho jebnuté hlavě...

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt v PL střílel líp druhou sezonu a to vyhrali titul..Nemluvě o tom, že byl kličovej hráč.V ty prvni odehral minimum v zakladu a když, tak ty goly taky dal.. Takže kdo je v prdeli? Řekl bych, že AC..Dyt nema s kym hrat...

On se jen posral při penaltě...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle kopl vyloženě na hovno...

Reagovat
panca

Reagovat
Pettirosso

achjo, z Perina zase bude superman

Reagovat
10

Perin chytí penaltu Balotellimu...dneska se dějou věci

Reagovat
10

chudák Matri, to už je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Matri vole

Reagovat
smazaný uživatel

Proč mají onlajny 2:1 AC? Vždyť je to 1:1, ne???

Reagovat
smazaný uživatel

Celý onlajny (livesport.cz) dneska nějak hrozně blbnou. Třeba Isco vystřídal a odvacet minut pozdějc dal gól a nahrával mu Casemiro který podle nich vůbec není na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

2 tyzdne v prdely a prejav zase o h......tomu muzstvu by nepomohlo ani Messi v top forme ale Galliani drzi Maxe dalej

Reagovat
Yanek

Tohle už začíná být těžko uvěřitelný, Janov je víc než trapný, ofenziva jim neexistuje. Matri hrozně chce, ale tohle už je i o tom, že mu prostě není přáno. Dnes mohl mít dva góly. Ricky nejlepší na place.

Reagovat
olis

slabota, slabota a este raz slabota, tak ako skoro vsetky nase poreprezentacen zapasy, verim ze po prestavek sa to zlepsi, riesenie protiutokov - neviem ci sa mam smiat aelbo plakat, taky Callejon dnes nedokaze ani spracovat lotpu jediny koho sa da pochvalit je Britos ktory po navrate hned ukazuje kvalitu ked skvele zvladol zopar subojov s Biabianym a dnes sa mi na moje vlastne prekvapenie paci aj Armero

Reagovat
FuckT

Armero, Britos, Albiol a Higuain, tym sa neda nic vytknut... ostatni tragedia...

Reagovat
Pipo123

Dúfam že Neapol vyhrá

Reagovat
Kovi81

Reagovat
lnterista

vsazeno? Premyslim ze dam na AC 1,3 je peknej kurz ale kdyz koukam na toho Maria to je neco

Reagovat
Pipo123

Jj mám na Neapol, AC som vynechal, im verím menej

Reagovat
lnterista

AC to nejak uplpe a Neapol taky...Parma hraje docela dobre ma sance ale gol da Neapol uvidis

Reagovat
Kovi81

Ja som tam teraz este na live stavkach hodil ze Neapol vyhra

Reagovat
GEGE

Muntari zraněný před Celticem Proti řezníkům by se zrovna hodil...

Reagovat
FuckT

Striedanie by sa dost hodilo, hh, uz asi 20 minut...

Reagovat
smazaný uživatel

kto je to ciganča vedla gallianiho?

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

poli dnes

Reagovat
FuckT

Takze Hamsik zraneny, Dortmund nestiha, bude to zaujimave...

Reagovat
GEGE

Rafa ho schválně šetří pošle ho tam na pul hodky a stejně se zraní...Docela pech.

Reagovat
FuckT

Mali by sme ale vediet hrat aj bez neho, ale ocividne sa to neda, pretoze dnes to je tragedia...

Reagovat
olis

Marek

Reagovat
Pipo123

Ježiš Neapol

Reagovat
lnterista

Antonio

Reagovat
snuff24

Cassanoooo

Reagovat
FuckT

Parma zasluzene dnes bohuzial... V lige nam Juve jasne ukazali, ze o titul hrat este nemozme a v LM budeme potrebovat velmi vela stastia, velmi, velmi vela...

Reagovat
olis

Parma zasluzene, vsetko je zle

Reagovat
mastakillah

Tohle jen korunuje ten dnešní výkon

Reagovat
GEGE

Třistašedesát střel dneska mimo...

Reagovat
Pinturicchio

Parma, Janov

Reagovat
Yanek

do dna... fakt síla

Reagovat
Pipo123

diky Neapol 300e v piči

Reagovat
10

měl si dát Chievo

Reagovat
Pipo123

Dneska som neriskoval, mal som len Sociedad, Newcastle, Neapol, Porto a Real

Reagovat
FuckT

Tento zapas ukazal, ako sme na tom naozaj. Rozpravky o Scudette sa mozu rozplynut a boj o 3 miesto sa moze zacat. Tento vysledok neznamena nic, ale ta mentalita, ktoru sme ukazali je jasna.

Reagovat
10

neuvěřitelnej Milán...

Reagovat
lnterista

parada...zitra musime 3body

Reagovat
Maritazzi

Super výsledky Jinak Milán jsem v lize letos viděl poprvé a nestačim zírat, ta záloha, Balotelli,..

Reagovat
smazaný uživatel

toto už neni možné

Reagovat
smazaný uživatel

jojo. Milánský gigant

Reagovat
FuckT

Ako tak pozeram na tabulku, nase skore je 24:12 a skore Interu 28:12. Zajtra hra Inter v Bologni a je vysoko pravdepodobne, ze sa posunieme na 4 miesto a vytlaci nas nan nik iny ako nas byvaly trener. Benitez sa potesi... XD

Reagovat
smazaný uživatel

Neapoli to dneska nešlo, mě tam chyběla od nich nějaká touha, bojovnost.Nebyl to dobrý výkon.Od začátku zápasu sem citil že tohle je ten zápas, kdy ta Parma tam jeden gol strčí z brejku.Hráli pozorně a ten chodící Cassano, který popoběhne jen když mu přistane na nohu balon tam něco dá.Udivuje mě vůbec hra toho Cassana, dneska sem se na něho díval a já kdybych byl trener tak bych ani takového hráče nechtěl.On se normálně zapíchne do travníku stojí tam 5 sekund a čumí, kdyby aspoň čuměl, ale on blbě čumí.Pak mu někdo hodí míč a má záblesky takové geniality až člověk žasne.Celej tým na tu svini dřel a on slízl zase smetanu

Reagovat
smazaný uživatel

Italský komentátor říkal - Cassano jasně nejlepší na hřišti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pobavila mě slova: "čumí, kdyby aspoň čuměl, ale on blbě čumí". Cassana je škoda. Zahodil obrovský talent. Ale dřina mu nikdy nevoněla.

Reagovat
celestial-

Tá veta je nádherná

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

... a ztráty AS a Interu by taky potěšily.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ještě ztráta Interu a Juve...to bude stačit...AS za tři body a budu spokojený

Reagovat
Pinturicchio

Nečekaně, když jsi Říman a já Juventino.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
didosh

FORZA MILAN!!!!!!!!

Reagovat
Jajinek

Dnes by to chtělo zúročit to, že se nám v Bologni celkem daří a urvat tři body. Do hry se vrací Campagnaro, čímž začnu zase pořádně věřit obraně. Uvidíme, co udělá Rolando ve středu defensivy, ale pokud je s Juanem Campagnaro ukočíruje, tak by to mělo jít. Bologna je vepředu letos hodně nevyrovnaná. Bianchi je úplně mimo a Cristaldo zatím taky úplně neoslňuje. Laxalt je ještě vyplašený a Diamanti sám na vše nestačí.

Do zálohy bych dnes postavil určitě Taidera, už jenom kvůli zkušenostem a taky kvůli tomu, že v Bologni se vždy hodil tady ten Muntari typ, hlavně to nějak zahustit a ubojovat. Jinak opět budeme spoléhat na Rickyho a Palacia. Při tom stavu útočníků, tedy že je Milito pořád mimo, Icardi po operaci a Belfodil ve vesmírné mixomatóze, je zdraví Palacia asi nejklíčovější věcí našeho kádru a bitvy o poháry.

Jinak skutečnost, že v případě celkem pravděpodobné výhry jdeme na 3. místo je prostě famózní a měli bychom to chytit!!!

Jinak blíží se Madonnina...mám lístky do druhého okruhu, takže napětí stoupá...:)

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lístky to 2. patra už jsou 100%?

Reagovat
Jajinek

jj, Lukáš psal, že to vyjde. Ty tam jdeš taky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, akorát že mi od Lukiho došlo že by měly být, tak pak nechci být zklamaný a pořád to neberu za 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči AC Milán včera nezužitkovali hodinovou početní převahu a doma jenom remizovali 1:1 s Janovem. Do svých domovů se pak dostali později poté, co nespokojení fanoušci zablokovali východy ze stadionu. Řešením nakonec byli až záložník Kaká a brankář Christian Abbiati, kteří před tři stovky příznivců předstoupili, zhodnotili současnou situaci a slíbili větší úsilí celého týmu.

Uz ako niekde v turecku, bulharsku ci rusku

Reagovat
FORZAMILAN

Co je na tom špatného ? To se tam dělo vždycky

Reagovat
The Krupy

OT: Marián Kotleba

Reagovat
Pipo123

Naozaj si ho volil ?

Reagovat
The Krupy

Jop, aj celá rodina

Reagovat
Alberto Aquilani

nie si z Košíc ? :D

Reagovat
The Krupy

Nie nie, tam len bývam

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez by som ho volil ak by som bol z BB kraja

Reagovat
olis

hm tak to je asi prva vec na ktorej sa zhodneme

Reagovat
The Krupy

Si z BB kraja?

Reagovat
olis

nie, Nove Zamky, pred dvoma rokmy som este zil v jednej dedine v okrese Komarno, ked som tam nastupil na ZS do prvej triedy bolo nas 27 a 0 ciganov, teraz ked sa tam zaklada 1. trieda je ich tam dokopy 10 a z toho 7 ciganov vsetko totalne v prdeli, takato situacia je pomaly v kazdej druhej dedine na slovensku a zle to zacina byt uz aj v mestach :/ ale musim povedat ze sa mi pozdavaju aj ine Kotlebove nazory nie len jeho nazor na ciganov a podobne...

Reagovat
The Krupy

No ja som nikdy nepovedal že ho budem voliť, ale situácia u nás je fakt vážna a toto je prejav nesúhlasu ľudu so súčasným stavom.

Reagovat
sinter

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
Maritazzi

To pak asi všechno vysvětluje...

Reagovat
The Krupy

Boha poď sem bývať, skús tu žiť, a potom dávaj rozumy

Reagovat
Maritazzi

Boha, bývám v Ústeckym kraji, kde je situace dost podobná vaší, a NIKDY by mě nenapadlo hodit hlas někomu kdo se vesele producíruje v nazi uniformě, popírá holokaust a využívá akorát hnusnýho populismu.

Reagovat
olis

ano radsej volme sracov co nas okradaju na kazdom kroku a este sa nam smeju do ksichtu

Reagovat
The Krupy

dnes máme deň zhody

Reagovat
The Krupy

Ahá, takže ďalšia figúrka mediálneho brainwashingu...to mnohé vysvetľuje

Reagovat
Maritazzi

Ne, ty si figurka každýho brainwashingu, podobně jako tvoje papouškování se Zemanem. Říkám, vše vysvětleno.

Reagovat
The Krupy

#FollowTheBuzzards

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Jajinek

Žádný populista a radikál NIKDY NIKDY NIKDY žádné problémy nevyřešil. Je smutné, že si to lidé ani třeba podesáté za sebou nedokážou uvědomit.

Reagovat
Maritazzi

Tak prostor tomu dávají slabé tradiční strany, nevěřím jinak, že by lidi sedli na lep lidem typu Okamury nebo Babiše.

Reagovat
The Krupy

Marian Kotleba ukázal, že nie je len provinčný populista, ale že dokáže reálne osloviť masy. A nepotrebuje na to žiadny program. Jeho rétorika sa roky výrazne nemení. Skorumpovaných politikov nazýva potkanmi, nezamestnaných Rómov cigánskymi parazitmi, kritizuje prácu polície a médií. A toto zjavne v súčasnosti voličom stačí, takže Kotleba urobil naozaj kus dobrej práce. Jeho kampaň bola v porovnaní s tými, ktoré robili Vladimír Maňka, alebo neúspešný kandidát SDKÚ-DS Ľudoví Kaník, chudobná. Takže to zrejme už nie je ani o státisícoch eur do billboardov a reklamy v novinách. Marian Kotleba ponúkol voličom viac ako mnohí politici, občianski aktivisti a ďalší. Má obrovský podiel na tom, že uspel. Ponúkol seba ako symbol odporu.

Reagovat
olis

jeho rozpocet na volby bol pokial viem 5000

Reagovat
Jajinek

můžu se zeptat, jaká práce je za ním a co pre ludí urobil?

Reagovat
Maritazzi

Zkus ten můj odkaz.

Reagovat
DelPiero137

To je mozne, ale to co sa tu deje je extrem a bohuzial stredna vrstva je vsade vystavena tymto zivlom zoci-voci (zakony, policia nula bodov).

Nikdy by som to o sebe nepovedal ale ak pritomnost takehoto extremistu pomoze aby sa aspon trochu miernili a nemysleli si ze mozu robit co sa im zachce!, som za. Zufala doba vola po zufalych cinoch.

Reagovat
DelPiero137

Mozno je nespravne ze vidim za tym len to co chcem vidiet a to Romska problematika. Ak to dospeje do takejto faze v krajine, ze takito ludia sa dostanu k moci, tak je tu nieco velmi zhnileho. To zname absolutny nezaujem vlady a zufalstvo obcanov.

Nepaci sa mi taketo reci ze Kotleba si kompenzuje mindraky z detstva, ze je rovnaky parazit ako romovia ktori parazituju. Je to odvadzanie pozoronosti od romskej problematiky ktoru treba riesit.

Ak by sa slogan zmenil z Cierny parazity na Parizity naroda, tiez by to bol rasizmus, diskriminacia? Toto tiez nie je spravne ze sa nemoze poukazat na problem. A toto su fakt paraziti, akurat su inej rasy. Je zaujimave ze verejnost si vzdy vyberie to slovko cierny aby mohli rozvirit hladinu a tym vlastne diskriminovat samotnu skupinu.

Zaujimave je meno novej pravej ruky s "jemne" madarskym menom

Reagovat
Maritazzi

Jo, já s tebou souhlasím, že v tom je obrovská porce zoufalosti kvůli neřešení problémů týkajících se těch vyloučených osad... ale - vždyť ten chlap nemá žádné politické řešení, je na něm vidět, jak využívá těch nejspodnějších emocí, ta jeho stylizace do Hlinky.. to jsou přeci věci, které by ho měli zabránit volit ne? Vždyť to už je fakt čiré zlo. Neznám moc situaci mezi vašimi stranami, ale doufám, že vystane rozumná politická reprezentace - ne takový populista.

Reagovat
DelPiero137

Nedavam mu velku zivotnost ani dalsich uspech. V kresle zupana si nedovoli taketo fasisticke nazory. Neverim tomu, sam dobre vie ze ak by to teraz ako zupan spravil v momente konci.

Co sa mi natom celom nepaci, ze poukazuje na vazny problem (aj ked to robi nestatnym sposobom) ale jedine co verejnost, media, politicy riesia je jeho nacionalizmus a rasizmus. Teraz by sa mal hecnut a pripravit konkretne, rozumne kroky ako bojovat s romami na podpore.

Dufal som ze by takyto kontroverzny clovek vo funkcii verejneho cinitela mohol vzbudit pozornost celeho naroda(mozno zahranicia) na romsky problem. Tu sa nic, absolutne nic nedeje, len sa viac a viac dotuju, viac si dovoluju, zneuzivaju to. Cim dalej to budeme oddalovat, tym sa to na nas rychlejsie a bolestivejsie zosype.

Reagovat
Maritazzi

Jenže celou tu jeho minulost mu nikdo neodpáře a podle mě on sám si jí odpárat nechce. Samozřejmě, že neřešení té romské krize je nyní problémem majoritních politických stran, už jen ten paradox, že chlap, kterej byl pořád zatýkanej teď bude policií chráněnej nebo paradox u příležitosti státních svátků... Já chápu na co se snažíš poukázat, strany snad otevřou oči, ale podle mě by to šlo i jinak než zvolením takovéhle nebezpečné extremistické svoloče. Sám asi vidíš, jak je jeho program plnoplánový a nenaplnitelný.

Reagovat
DelPiero137

Jasne, nesuhlasim aby sa ten problem riesil ako si to on predstavuje. Ale mozno je dobre ze bude tolko politickej kontroverzie okolo toho a hlavne obcania s tym budu chciet nieco spravit.

Bohuzial politicy to vidia ale boja sa to riesit ako za komancov. Politici si ziju izolovane od nich, dostavaju dotacie z unie aby nam zavreli hubu a drzali sme ich na distanc od "zapadu". Okrem toho potrebuju ich hlasy pri volbach, co je natom najsmutnejsie.

Reagovat
Maritazzi

Tak ta kontroverze tam bezesporu je, jinak pochybuju, že by se tomu nějakým způsobem věnovala i zahraniční média, což těm stranám nějak cestu musí ukázat. Akorát mě mrzí, že v 21. století musí dojít k něčemu tak šíleně krajnímu a nebezpečnému, člověk z toho fakt nemá dobrý pocit.

Reagovat
DelPiero137

Ja viem naco narazas, tiez mam z toho respekt/strach. Ked sa clovek zamysli nad historiou (nacisti a pod.) ako to zacinalo, Aka tenka linia je medzi tym ze chces vyriesit zlozity/dlho trvajuci problem a zverstvom.

Inak co sa tyka jeho spravania na verejnosti/socialnych sietiach, mam pocit ze su daleko horsi (tym to neschvalujem) ktorim by sa mala venovat pozornost. Co som cital a dopocul sa o Ruskych nacionalistoch (neviem ci je to vsetko pravda) tak je Marian "len" na urovni bitky, poulicnej rvacky.

Reagovat
olis

Kotlebu jednym ockom sledujem uz asi 5 rokov co som o nom pocul prvy krat presne od jednej takej zufalej normalnej rodiny, a podla toho ako sa vyvija situacia na slovensku a jeho postup v politike tak predpokladam ze to dotiahne este ovela dalej

Reagovat
DelPiero137

Este jedna vec, inteligentny ludia sa vyhybaju fyzickej konfrontacii. Vacsinou nasilnici a ludia s nizsou inteligenciu riesia veci ako on. Preto ziadny normalny, inteligentny clovek nema sancu v tejto krajine uspiet. Jeho volicska zakladne je priserne mala.

Co ma sere ze vacsina Kotlebovcov ani nechce riesit problemy ale "udriet si". Teraz ho volilo aj vela zufalych, normalny, sporiadanych rodin ktori dufaju ze im nejako pomoze.

Reagovat
Alberto Aquilani

Maritazzi, teraz vážne, ale čo tu a na fore predvádzaš je už na smiech. Postneš sem článok nejakého internetového vyrývača, kde sa oháňa falošným Kotlebovým profilom na facebooku, a ty mu to všetko spapáš, a hráš sa na neskutočného moralistu. ..... Presne takéto články a takíto ľudia čo píšu do sme, pravdy a podobných sračiek(ešte som zabudol tých tzv. blogových novinárov, bože jak ja ich neznášam) z neho robia nejakého nacistu alebo čo ...... Ukaz mi, kde niečo riešil násilím ? Myslíš tie na polícii ohlásené pochody či "demonštrácie" ?

Reagovat
olis

to co sa o nom pise a ako ho prezentuju tak to vobec nie je taka pravda, prezentuju ho ako Hitlera - ano ma nazory vymedzujuce sa "normalu" ale to este neznamena ze musia byt zle alebo neprijatelne, dalej z neho robia totalneho hlupaka pritom ma dve vysoke skoly a nepride mi ze by bol uplne vymlety, nehovorim ze je genius ale to co z neho robia je na smiech

Reagovat
Alberto Aquilani

Jeho názory nie su moc iné od mojich a kopu ľudí, to len nechutný moralisti typu Maritazziho alebo verní poskokovia ostatných pol. strán si idú to svoje voči nemu. Teraz s napätím čakám, kedy sa pravicový poskok Hríb v tej jeho lampe vyjadrí, akí sú vlastne ľudia sprostí .....

Reagovat
olis

Reagovat
DelPiero137

Vela normalnych, pracujucih ludi bez nasilnych pohnutok ma rovnaky nazor na romasky problem. Treba s tym nieco robit a nie len ich zivit. Uz to zaslo tak daleko, ze bez nasilia to nepojde. Myslim tym to, ze ak sa nejake zakony schvalia, Romovia budu protestovat a bude potrebne branit majetky ludi ako ked Miki priskripol pridavky na dedi.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohli by naši romkovia zaspomínať na minulosť, kedy chodili kade tade a nikde dlho nevydržali, až potom zákon a potulných ciganoch ich tu usadil..... Ono ten jeho program ani nie je moc o ciganoch, chce celkovo pomoct nepracujucim ludom(ktorí sa nevedia zamestnať), a to nie su len cigáni..... z tejto funkcie samozrejme Slovensko nezmení, ak by došlo ku "krviprelievaniu", je tu zásadný problém a to je naša justícia, páčil sa mi volebný program do parlamentných volieb- Právo a spravodlivosť, zameriavali sa práve na to a hodne sa mi to pozdávalo, obecne je to jeden z najväčších problémov na Slovensku, dokým to bude nastavené ako to je, môže sa ďalej krajina rozkrádať, cigáni kradnúť a malé cigánčence aj zabíjať(sú take prípady).

Reagovat
Maritazzi

Jasně, všechno je v pohodě, Hlinkovy uniformy, jejich pozdravy, všechno si na něj vymysleli ti zlí A jeho řešení z diskuzí jako krumpáč a lopaty místo bagru fakt může zaujmout akorát dementa, naprosto zbytečná diskuze.

Reagovat
olis

Reagovat
stuff

Reagovat
Alberto Aquilani

http://www.youtube.com/watch?v=TGuR15PUPOY písal som ti o Hríbovy, tak ti sem dám niečo o ňom ......... prečo jeho nikto nenazýva extrémistom ?

Reagovat
olis

vacsich debilov najdes iba velmi malo

Reagovat
DelPiero137

Ja to z casti chapem, mas navyber :

- tunelarov, zlodejov co seru na vacsinu obyvatelstva ktore jedina zaraba podstivo a prispieva na HDP a dane. Ludi co pred volbami idu do romskych osad s prepravkou Vodky a zbieraju hlasy.

- mas tu magora ktory sa zviditelnuje svinstvami z 2.svetovej ale ma napady a volu nieco robit s tym (ako jediny asi v tejto krajine) co robi problemy celej krajine. Je jasne ze tie nazi blbosti si nedovoli dalej propagovat. Nevyzera ze by bol debil.

Reagovat
smazaný uživatel

co to tliachas??

Reagovat
Mr.Jindros

Žití tam u vás musí být skutečně těžké, když tam jsou lidé jako ty, to je pravda.

Reagovat
celestial-

Reagovat
DelPiero137

Aky je jeho program, navrhy? Je realne ze to zacne v praxi aplikvoat co nasluboval? Myslis ze sa po zvoleni nato vykasle a zacne si nahrabavat pre seba?

Reagovat
Maritazzi

Četl jsem si jeho program a jeho volba znamená akorát zoufalost voličů, protože to je fakt učebnice populismu, kde není nikde konkrétně popsáno, jak by bodů programu chtěl dosáhnout. Hrůza.

Reagovat
Alberto Aquilani

Preboha živého, značne o tom vieš málo, a to čo si si naštudoval z našich super internetových denníkov ti značne na rozhľad nestačí...... inak tá nazi uniforma jak to ty nazývaš bola uniforma jeho bývalej strany- Slovenskej pospolitosti

Reagovat
Maritazzi

Té, kterou mu ústavní soud zakázal? Jinak kromě médií čerpám z programu na jeho stránkách.

Reagovat
olis

tie uniformy by mali byt na vzor hlinkovej gardy pokial viem a pacia sa mi z kazdeho politickeho obdobia sa da vybrat nieco dobre a myslim ze aj v tom sa daju najst dobre veci

Reagovat
sinter

a ty vieš niečo o hlinkovej garde???? kks...toto cele čo v bystrici ludia vyviedli uz hranici z debilizmom!

Reagovat
The Krupy

ale najmúdrejší je zase

Reagovat
olis

lebo to ze ine strany maju nieco lepsie popisane nas niekam posunulo....

urcite nie je dokonaly ale to co z neho robia media je uplne mimo...

Reagovat
The Krupy

Teraz sa vyjadril že prvé čo urobí vo funkcii bude to, že skontroluje všetky účty a doklady predchádzajúcej šarže a narobí tam poriadky. Hrabať si pre seba bude isto, tak ako každý, ale ak bude riešiť cigánsky problém, nech si hrabe. Hoci veľa šancí mu nedávam, je tam sám a smeráci mu to budú sťažovať tak, ako to bude možné.

Reagovat
Jajinek

a jak v aktuální legislativě EU chce řešit ten problém s cigány?

Reagovat
asskicker

Hlavne, ze si ho volil ty tupon a pritom nic nezmeni, pretoze ani nema ako, hore pises o brainwashingu, pritom mas vymastenu celu hlavu ty, celkom smutne kam Slovensko a niektori jeho volici dospeli.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý, jak zareaguje na včerejší zaváhání Neapole Juventus dneska. Zvlášť, když určitě budou šetřit nějaké hráče na Ligu Mistrů, že? Každopádně by to mělo být snadné vítězství si myslím.

Reagovat
Pinturicchio

Až na zraněné a vykartované hráče nastoupíme v plné sestavě.

Reagovat
Maritazzi

Co ten Lichsteiner? Ten už se postupně bude zapojovat?

Reagovat
Pinturicchio

Ano, Gazzetta už ho měla v základu pro tohle kolo, ale ted čtu na FantaGazzetta, že má nějaké svalové problémy (ale nic vážného, tipuju, že příště už nastoupí).

Reagovat
Pettirosso

od příštího kola v základu

Reagovat
olis

oficialne: Hamsik out proti BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, můžu poprosit o minutku vašeho času? Potřeboval bych vyplnit anketu do školy (jen 10 otázek). Díky. https://docs.google.com/forms/d/1aUFFPVLEn-jfRL2jMfWvrfw9DgIoHRLcFjm0xzlWeMI/viewform

Reagovat
10

formazione ufficiale:

JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Caceres, Vidal, Chiellini; Padoin, Pogba, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez, Llorente.

A disposizione: Storari, Rubinho, Peluso, Motta, De Ceglie, Vucinic, Quagliarella.

Allenatore: Conte.

Reagovat
Il Architetto

Povinná výhra.

Reagovat
Pinturicchio

Očekávaná, ... pokud dát někoho ze zálohy na Leovo místo, tak spíš Paula, Arturo je divočák.

Reagovat
10

zase Arturo už v obraně hrál...jsem na to zvědavej

Reagovat
Pinturicchio

To je pravda, ... tak snad to tam Arturovi sedne.

Reagovat
brenk

konečne

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

FIFA14 University CUP !

18. prosince v Praze v budově UK FTVS od 15:00.

Více info a registrace na adrese: https://www.facebook.com/events/533765236709594/

Reagovat
Pipo123

LAZIO (3-4-3) - Marchetti; Ciani, Cana, Radu; Konko, Onazi, Ledesma, Lulic; Candreva, Floccari, Keita. Allenatore: Petkovic. A disposizione: Berisha, Strakosha, Cavanda, Pereirinha, Novaretti, Vinìcius, Gonzalez, Biglia, Hernanes, Ederson, Felipe Anderson, Perea

Reagovat
Pinturicchio

Tohle bude holomajzna o jednom gole, Livorno v 10 lidech na vlastní půlce.

Reagovat
brenk

Navyše bude podľa mňa chýbať Vidalova bojovnosť a jeho nábehy v zálohe...

Reagovat
Pinturicchio

Chiellovi zase jebe?

Reagovat
Il Architetto

Giorgio ty seš prase.

Reagovat
DelPiero137

Chielo je magor nacisto? Uz len ten ze tam letel nohamy napred je na zvazenie

Reagovat
brenk

Reagovat
Il Architetto

Pado se mi dneska líbí.

Reagovat
GEGE

Ta obrana Udine působí hrozně komicky...

Reagovat
Maritazzi

+ přechod do útoku, dvě věci, na které mohli být hrdí a letos je to uplná katastrofa.

Reagovat
GEGE

hlavně sme se "konečně dočkali" té Di Nataleho slabší sezony...Když mu to nestřílí a ani se moc nedostává do šancí je celé Udine v prdeli...

Reagovat
10

Reagovat
Pinturicchio

Hnus ten fotbal Livorna, Chievo oproti nim hraje jako Bayern , ... zrovna dneska by se hodilo to 4-3-3 s Mirkem a Carlitem na křídlech.

Reagovat
Hans82

s Mirkem by to dopadlo to kopyto už v Juve nemá co dělat radší Fabia

Reagovat
GEGE

velké překvapení no...každý přece čekal,že to hned ze začátku otevřou a budou Juve přehrávat...

Reagovat
Pinturicchio

Aha, takže mezi tím, o čem píšu já a o čem ty, už nic jiného není.

Reagovat
Dominator

*Giovincom

Reagovat
Dominator

Pekne Llorente

Reagovat
M11

co to je dnes za rohy

Reagovat
brenk

ešte že ten brejk Livorno zahralo úplne tragicky...

Nech to proste normálne pošlú do 16-tky a hotovo

Reagovat
DelPiero137

Paul!!!

Reagovat
10

na tenhle fotbal jsem se těšil 14 dnů?

Reagovat
Pinturicchio

Livorno jsou dřeváci, ale my teda hrajeme taky pořádné nic.

Reagovat
10

klasika po repre pauze

Reagovat
Pinturicchio

Zrušit.

Reagovat
olis

Mazzari nezvykol zvladat zapasy ked supery zavahali, snad to potvrdi, inak ma nasere

Reagovat
DelPiero137

Btw to je ten Rinaudo co bol v nasej Juniorke? Mari sa mi to meno v spojitosti s Juve.

Reagovat
10

kdyby v juniorce...on byl v období temna dokonce v prvním týmu

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pinturicchio

To byl Ariaudo, Rinaudo byla mega posila z Neapole, hostovačka, kdy u nás odehrál jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Centry jak pojd na mě z boku

Reagovat
M11

Mbaye je adept na cervenou.. vsude pozde..

Reagovat
olis

El Kaddouri

Reagovat
10

ten Mbaye je totální magor, co zákrok to faul na minimálně žlutou kartu

Reagovat
DelPiero137

Toto je zase super "futbalovy" zapas z oboch stran. Vuco by mohol naskocit, je plne zotaveny po zraneni?

Reagovat
M11

Mirko na plac.. Carlitos proti te zdi je zbytecny

Reagovat
Hans82

to je hnus ten fotbal Padoin ven místo něj Fabio do utoku

Reagovat
brenk

tak toto je dosť ťažko aj zhodnotiť...

Reagovat
Pinturicchio

Katastrofa, levá strana neexistuje, pravou si hlídají, Pirlo neviditelný, k útočníkům se dostal míč v 16 jednou, dvakrát. Celkově bezkrevný výkon, snad jim Conte v šatně zvedne mandle.

Claudio, Pado ven / Miro, Peluso na hřiště => 4-3-3

Reagovat
Hans82

už to neber miro pelosu největši tragedi v Juve

Reagovat
Il Architetto

Shadow?

Reagovat
Pinturicchio

Jjjjj

Reagovat
DelPiero137

V utoku je to tazke, na jednho tam pripadaju 3x hraci kedze mame zdlhavy prechod do utoku, Livorno sa stiha v pohode sformovat a potom je takze prepasirovat loptu.

Chcel by to nejaky rychly protiutok do otvorenejsej obrany. Livorno sa obcas presunie aj na nasu polku.

Reagovat
smazaný uživatel

špatný

Reagovat
Hans82

ne nejsem shadow mam stejnou přezdivku jak na strankach juve

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio tam v tunelu hučí do rozhodčích, tak snad něco připísknou.

Reagovat
Hans82

žádna změna Conte zas bude střídat jako vždy v 85 minutě

Reagovat
M11

Greco

Reagovat
DelPiero137

To si myslel na ten pad v 16-ke? Na digi to az teraz islo

Reagovat
M11

ne.. na to jak sundal Asamoaha a pak mu nadaval ze simuluje.. ale za ten pad si to taky zaslouzi

Reagovat
DelPiero137

Toto bude zapas, Livorno je jak nafetovene. Agresivny destroyeri.

Reagovat
Pinturicchio

Beton, prasárny a simulování.

Reagovat
10

nový sympaťáci po Chievu a Bologni

Reagovat
Pinturicchio

Chievo by mohlo s Livornem spadnout.

Reagovat
Pinturicchio

Claudio je šíleně mimo.

Reagovat
brenk

neskutočná tragédia

Reagovat
DelPiero137

Bacha na tie protiutoky, koledujeme si!!!

Reagovat
brenk

Mbaye je strašný tragéd ak si ho človek lepšie všíma, tak je to do očí bijúce

Reagovat
Mr.Jindros

Pelusa místo Padoina, má mnohem nebezpečnější centry.

A určitě Mirka, akorát nevím, kam ho nainstalovat. Možná měl hrát od začátku, na zamčený obrany je potřeba.

Reagovat
Pinturicchio

To je kokot slepý

Reagovat
Il Architetto

Vidala naklonovat na všechny pozice.

Reagovat
M11

hm jasna

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
GEGE

Joaqin dneska naprosto neviditelný...jeho dotyky s míčem by se dneska dali spočítat na prstech jedné ruky prince Gora...Na Ilicice jsem zvědavý dlouho jsem ho neviděl v akci.

Reagovat
smazaný uživatel

takove protiutoky dovolit nekomu kdo neni takový dřevak tak nevim nevim...

Reagovat
M11

Llorente dnes paradni v mezihre

Reagovat
M11

Llorente dnes paradni v mezihre

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

FERNANDOOOOOOOOOOOOOO !!! krasne

Reagovat
Il Architetto

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
DelPiero137

Nandooooo

Ale aj Pogbic (uz v Utorok bol super za FRA).

Reagovat
10

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO krásně

Reagovat
10

Asa s Pogbou taky super

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
brenk

NANDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Melchior

koukám od začátku druhýho poločasu a Llorente zatím z toho co jsem viděl nejlepší na hřišti, naprosto zaslouženě

Reagovat
10

a tuhle sezonu poprvé první

Reagovat
DelPiero137

Teraz je na tahu AS.

Reagovat
10

Dza-Dza

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
10

a teď ještě Berardi...jen tak dál

Reagovat
Dominator

+ pri tom Zazovom gole mal zrejme asistenciu dalsi Juventista - Marrone

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

a Luca áčko.

Reagovat
brenk

aj niekomu inému padol hneď po góle sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

asi kazdemu..

Reagovat
10

kua ta Catania mi nedělá radost

Reagovat
DelPiero137

Aspon sa Livrono trocha tlaci dopredu a su medzeri v ich obrane. Nase sance uz prichadzaju, uz len to premenit...

Reagovat
Dominator

Hlavne ale udrzat ciste konto pre Buffona

Reagovat
Alberto Aquilani

čo sa zas stalo u väzňov ? Zas neodpískaná penalta ?

Reagovat
DelPiero137

JJ

Reagovat
Melchior

jj, proti Livornu neodpískali penaltu

Reagovat
Pinturicchio

Demente.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Il Architetto

A kurva, příští zápas De Ceglie.

Reagovat
Dominator

Hmm, slapacik

Reagovat
DelPiero137

Carlitoooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

CARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

TEVEZ !!! LLORENTE dnes famozni

Reagovat
Il Architetto

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

NANDOOOOOOOOOOOO

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Maritazzi

Doria Jinak Viola druhej poločas absolutně nic.

Reagovat
Dominator

Llorente paradne

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Nando jednoznacne muz zapasu neskutocny vykon z jeho strany

Reagovat
M11

pry kapitan.. hovado

Reagovat
10

už to neunesl

Reagovat
DelPiero137

Ale dnes je dvorny asistent Pogba jeho vykony sa zacinaju stabilizovat.

Reagovat
Dominator

Ale predsa len tam je rozdiel v tom zakonceni, ked je tam uz Llorente a Tevez. Oni su jednoducho inde.

Reagovat
Il Architetto

Paul Zizou Pogba

Reagovat
Pinturicchio

Nando nebo Carlito tam měli zůstat.

Reagovat
10

MIRKOOOOOOOOO

Reagovat
10

sice to bude velmi pravděpodobně tragédie a Mirkův klasickej výkon z lavičky v pantoflích, ale aspoň je zpátky

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

raz zacat musi a toto je idealny vyvoj zapasu

Reagovat
Maritazzi

Co teď nedalo Udine

Reagovat
DelPiero137

Neposerte to Gigimu kua!!!

Reagovat
Dominator

Reagovat
Dominator

No, a uz je tu snura piatich zapasov bez inkasovaneho golu

Reagovat
smazaný uživatel

druhej poločas supr.

Reagovat
Dejwa

FORZA INTER!!

Reagovat
snuff24

Formazioni ufficiali:

BOLOGNA (3-5-2): Curci; Natali, Antonsson, Sorensen; Garics, Khrin, Perez, Koné, Morleo; Diamanti, Cristaldo.

Allenatore: Pioli.

INTER (3-5-1-1): Handanovic; Campagnaro, Rolando, Juan Jesus; Jonathan, Taider, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Guarin; Palacio.

Allenatore: Mazzarri.

Reagovat
snuff24

Taider je žalud

Reagovat
Maritazzi

Nádherně udělanej brejk. Navíc měla následovat červená pro Taidera, pokud to byl on, kdo tam držel hráče na půlce.

Reagovat
lnterista

jj byl to on

Reagovat
Maritazzi

Vůbec jsem nepochopil, co tim zamýšlel, jak pak přestal ještě hrát.

Reagovat
lnterista

cekali ze to piskne a prcka

Reagovat
lnterista

ale jsem pro takove piskani...kdyby nedali gol tak cervenou

Reagovat
Pinturicchio

Ho-hooooo, Bologna

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira, tak over mam isty

Reagovat
lnterista

Guarin si porad jede to svoje

Reagovat
snuff24

Když už to drbe i palacio tak je to špatny

Reagovat
Inter Eterno Amore

preboha

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
10

Taider ještě za Bolognu

Reagovat
Pinturicchio

To byl Taider? Tak to sorry, Fredde

Reagovat
10

no nejdřív asi Guarin a pak to odkopnul do bezpečí Taider

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Celkově povedenej zápas, mohl by mu pak ještě proměnit tu tmavě žlutou, co má teď, v červenou.

Reagovat
Pinturicchio

Guarín

Reagovat
snuff24

To si děláš prdel ?

Reagovat
Maritazzi

To by ale stejně byl ofsajd ne?

Reagovat
Pinturicchio

Rusák říkal, že ne.

Reagovat
Maritazzi

Vždyť byl za golmanem.

Reagovat
10

nebyl

Reagovat
lnterista

ach jo...to se proste musi

Reagovat
DelPiero137

Inter dost smoly v tom premienani sanci.

Reagovat
Dejwa

neskutečný.. absolutně zbytečnej gol, nechápu proč přestali hrát.. na ty 3 spálený 100% šance radši neříkám nic, pome otočit

Reagovat
snuff24

Taider by byl dneska hráč utkání jeden gól zařídil dalšímu zabránil.Škoda jen,že hraje za Inter

Reagovat
lnterista

minimalne v bod verim....snad jenom Diamanti nezakouzli

Reagovat
Votas

IL DIVIIIIIIIIIIIIIIIIINOOOOOOOOOOOO

Reagovat
snuff24

Johnyyyyyy tvl to je hroznej luckeer

Reagovat
stuff

Reagovat
lnterista

strejda Jonathan je buuh

Reagovat
stuff

curci

Reagovat
Pinturicchio

Bianchiho ne-ofsajd vs Guarínova metrovka

Reagovat
Pinturicchio

Pazi rozhodne.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Chuan Jezús Mária

Reagovat
Votas

boha mojho...

Reagovat
OVi.77

Reagovat
M11

to by byl krasny gol

Reagovat
snuff24

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Dejwa

ztracený body..

Reagovat
Maritazzi

No fuj, to jsem se lekl. Boloňa v zimě musí přivést nějakýho stopera, co zvládne běhat, tohle je hrůza. Bod ale dobrej

Reagovat
danko10

Ak sa s touto stopérskou dvojičkou udržia v lige, Pioli je fotbalový boh. Nič horšieho podľa mňa v súťaži vzadu nikto nemá.

Reagovat
Maritazzi

Já si moc nedovedu představit, jak Antonnson bránil v baráži Cristiana..

Reagovat
DelPiero137

Asi tak ze CR isiel 3x sam na branu (2xdal gol). Velmi naivna obrana SWE

Reagovat
Koubinhor

strašný pešek včera - Jesus to měl narvat do šibenice a byl by klid :D 2 budou chybět safra

Reagovat
smazaný uživatel

kocky su hodene ... ide o vsetko , verim ze bude pekelna atmosfera .

FORZA ROMA 26.5. 2013 OBYVATELIA RIMA ,GLADIATORI ,SPARTANIA CISARI, RIMSKA RISA !!!!!!!!!!!!!!!!! BRANIT VECNE MESTO A NEDOVOLIT ABY HO VYPLIENILI SIVE VOJSKA ........GLADIATORI RIMA MEC DO RUK ,STIT NA SEBA A BOJOVAT ZA RIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CURVA SUD PRIPRAVIT OHNIVE SIPY A ZASTAVY AS RIMA NAD SEBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GLADIATORI DO BOJA !!!!!!!!!!!!!!!!!! ROMAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FORZA ROMA ROMA ROMA ROMA ROMA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KDE JE ROMULUS? Tohle má dělat on

Reagovat
danko10

Ešte je čas a nevieš to, tak sa mu do toho neser, lebo prehráme.

Reagovat
smazaný uživatel

ZDOCHNI

Reagovat
danko10

Bože, ďalší? Poslednou dobou je vás nejak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

26.5.2013? buhvi odkud to kopirval...dalsi sasek bez prasku co se potrebuje predvadet

Reagovat
danko10

No veď kopíroval to od Romula. Tento spam je jeho trademark a patrí k predzápasovému rituálu tu v diskusii. Pôvodne som sa nepokúšal na tohoto imbecila nejak útočiť, ale už podľa reakcie je mi jasné, že som pokojne mohol. No, to je fuk. Ona sa nad ním zas zatvorí voda ako nad väčšinou ostatných pošukov.

Reagovat
smazaný uživatel

Pošukou? Pošuk jsi Ty, pokud věříš tomu, že kvůli tomu prohrajete A navíc, jak prohrajete? Spíš prohraje AS, ne? Nebo jsi snad v jejich oficiálním fanklubu? Ještě Ti nikdo neřekl, že fandit na eurofotbalu a mít vylepený plakát neznamená, že jsi jejich fanoušek? ŠAŠO!

Reagovat
Alberto Aquilani

je dobré, ked z nás už niektorí Juventíni začínaju mať bobky ..... robíme to dobre

Reagovat
Pinturicchio

Ty jsi opravdu hloupý až to pěkné není.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Pinturicchio

Dokonalá ukázka tvé inteligence.

Reagovat
Alberto Aquilani

a čo ti mám na to odpovedať ? Zato, že ty máš neustálu potrebu sa vyjadrovať ku všetkému, kde sa len nachádza zmienka o Juventuse ja nemôžem, to, že si z toho nevycítil iróniu na toho pošuka je len z tvojej večnej zaslepenosti a z toho, že tu sedíš 24 hodín denne, postuješ tu samé CARLITOS, NANDICKO, CHCEM IM VOPCHAT MOJHO VTACIKA DO PRDELKY gay príspevky, potom každému vyraciaš jeho názor neni moj problém ....

Reagovat
danko10

Carlettooo, be cool. Šak si si za tie roky nezvykol ešte?

Reagovat
Pinturicchio

Jsi prostáček, ale opravdu, obyčejný prostáček.

Reagovat
Pinturicchio

... a opravdu mě POBAVÍ, když tady yntelygent tvého kalibru napíše inteligentnímu člověku, jako je Maritazzi, že je hloupý, ... fakt, jdi se zahrabat.

Reagovat
Alberto Aquilani

Kde som mu prosím ťa napísal, že je hlúpy ?

Reagovat
danko10

On podľa mňa nefandí nikomu. Len ďalší dementný troll.

Reagovat
10

zajímavý dedukční schopnosti

Reagovat
Pinturicchio

Vymatlaný, ublížený kterén, kterého si nemá cenu všímat, stejně, jako jeho dalšího ubrečeného kamaráda Danko.

Reagovat
danko10

Od klamára a najväčšieho pokrytca to sedí.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ahoj kamaráte

Reagovat
danko10

Z toho aspoň vidíš, že chlapec vie, ostatne ako obyčajne, uplné hovno, ale rozdáva rozumy jak najatý.

Reagovat
Pinturicchio

Poplakejte si spolu, víc k vám dvěma šaškům nemám.

Reagovat
danko10

Lebo by si si musel zase vymýšľať, alebo byť vulgárny, ako obyčajne. Vieme, neboj.

Reagovat
Pettirosso

co?

Reagovat
smazaný uživatel

to ja vim, chodim sem casto, jen nepisu... ale ten den uz bylo po sezone, mozna tak finale coppy

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

No, vraťme se zpět k fotbalu. Gervinho, Ljajič, Florenzi, za nimi Strootman, Rossi, Pjanič z toho mi vychází 2:0 pro AS. Není možnost zaváhání

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Roma......dnes sa treba vratit na prve miesto,bude hrat aj Gervinho tak nepochybujem o vyhre,....................3:1...........

Reagovat
Pinturicchio

Gigi : “I voted for, in order, Pirlo, Cristiano Ronaldo and Lionel Messi." (Hlasování o Zlatém míči)

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3) De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Florenzi, Ljajic, Gervinho.

Ta ofenziva by je mohla pěkně potočit.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
danko10

Thx god za to, že budem aspoň na začiatku ušetrený Borriella.

Reagovat
Maritazzi

Tam nám asi pomohlo to jeho zranění, jinak bych ho tam čekal. Snad je rychle otevřeme, pak bych chtěl vidět Gervinho vs. Pisano

Reagovat
danko10

Ja hlavne dúfam, že Ibarbo má dnes jeden zo svojich hovadských dní. A že nám zas nedá góla Conti.

Reagovat
Maritazzi

Tak zatim má hovadský dny celá jejich ofenziva, ale známe to.. Conti se snad vystřílel minule. Trochu obavy mám z Doda, tam se to posralo značně (což bych ještě na začátku sezony asi neřekl).

Reagovat
danko10

Čo je vlastne s Balzom?

Reagovat
Maritazzi

Tuším, že něco se stehnem, ale jistej si nejsem. Jinak četl si, že by si Marco přál zakončit kariéru u nás?

Reagovat
danko10

Ja proti tomu nič nemám, je sympaťák. Ale ten plat je mimo...

Reagovat
Maritazzi

Jenže spokojí se s tím, že bude přinejlepším trojka do útoku? Jak moc dokáže slevit ze svýho platu? Podle mě by mu bylo dobře klasicky někde v Janově nebo Boloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dostaneme gól, tak v tom bude mít prsty právě Conti tipuji

Reagovat
smazaný uživatel

po prestavke pokracuje bitka o rimske imperium...

GLADIATORI RIMA DO UTOKU !!!!

FORZA -------------ROMA ************* AS*************************** -AS-

Reagovat
danko10

Kua. už som sa začínal báť, že to nestihneš.

DAJE!!!

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Dani se o pauzu oholil?

Reagovat
Largo

FORZA Roma !!!!

Reagovat
Slejdy

klop to !

Reagovat
Slejdy

Ibarbo volejte vrtulnik

Reagovat
Alberto Aquilani

Toto u neni možné čo endávame

Reagovat
smazaný uživatel

aby to nemrzelo

Reagovat
Maritazzi

Výkon super, ale šance jako proti Sassuolu no...

Reagovat
GEGE

A Cagliari jak dostávají se do hry?Co Cossu+Sau?

Reagovat
Maritazzi

Jedna šance z nepovedeného odkopu. Cossu hrozně moc nepřesnej, Sau neviditelnej. Ale Ibarbo je dělo.

Reagovat
Ángel di María 22

Mám dotaz, jak hraje AS? A myslím nejen dnes. Jsou to přesvědčivá vítězství, dominují v těch zápasech, nebo to bylo spíše o štěstí a teď se prostě ukazuje, že to není nic, co by mělo dlouhodobě vydržet. Díks

Reagovat
Alberto Aquilani

čo sa teraz ukazuje ? Však ich drvíme, mali sme tak 7 šancí, minuly zápas šiel Ljajič 4 krát sám na bránu

Reagovat
Ángel di María 22

Já na ten zápas nekoukám, dík za věcnou odpověď...

Reagovat
Alberto Aquilani

nz

Reagovat
Ángel di María 22

Fakt dementi tady.

Reagovat
Alberto Aquilani

to ano

Reagovat
smazaný uživatel

za tvoju sebakritiku

Reagovat
smazaný uživatel

hrame skvele ale zas a znova palime 100 percentne sance...co nedal kevin je na facku , rozhodca je zmrd .... FORZA ROMA !

Reagovat
Alberto Aquilani

Hra super, mali sme čisté golovky- oni 1(ked ten magor Dodo nevyhra halvickovy suboj).... očakavam gol Cagliari z protiutoku, sme hrozne impotentny ....

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Tohle je ale vážně smůla

Reagovat
smazaný uživatel

to je neschopnost, ten hrotak strasne chyba, proste hrac, ktory da gol z nicoho za remizoveho stavu

Reagovat
Largo

Přesně tak. Problém je, že Garcia na typickýho hrota hrát nebude. A dokud bude aktivní Totti, tak celej Řím asi hrota potřebovat nebude, nebo nevím... Ale asi sem se s tím už smířil

Reagovat
Pettirosso

nechci kecat, ale nehrál náhodou Sow pod Rudim? To je klasický kladivo

Reagovat
Maritazzi

Když odešel, tak nikoho takovýho nepotřeboval.

Reagovat
Pettirosso

tak já tím chtěl říct, že na klasickýho útočníka taky umí hrát. Kdyby jste se v létě pokusili o takovýho Mandžukiče, tak by to byla pro vás výhra.

Reagovat
Maritazzi

Já ti nevím, pořád si myslím, že Francemu nejvíc sedí tahle pozice a Mandžukič těžko přijde střídat (a to vše jen za předpokladu, že bude LM).

Reagovat
Pettirosso

to máš pravdu, ale jak píšeš, za předpokladu LM se vám stejně bude hodit mít víc hráčů kvalitních na jednu pozici a točit to, navíc Francek by mohl hrát i s Mariem, ale to záleží na trenérovi no. Ještě bych rozhodně upozornil na Tottiho zdraví, už to lepší nebude a v takových dlouhých pauzách jako teď by se Mario parádně hodil navíc to není jen dřevo do vápna jako Borriello

Reagovat
Pettirosso

nebo druhá možnost, pořádně začlenit do systému Destra.

Reagovat
Alberto Aquilani

avramov zivotny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

proti nam tusim v poslednej dobe kazdy brankar chyta zivotny zapas

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

je toto mozne

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz som sa vážne posral

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne

Reagovat
REPLIKATOR

Adan si nezachytá říkáte?

Reagovat
Largo

Ne pokud bude mít Avramov takovouhle formu....

Reagovat
Pettirosso

Ibarbo je fakt skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pipo123

Avramov skvele, ale koľko krát to mohli hráči AS poriadne zadrbať a nedať mu šancu, naopak nechali ho vyniknúť

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co mam na to povedat ten zapas sa mohol skoncit 7:3 a ono to je 0:0, chyba utocnik, tretia totalne zbytocna strata za sebou

Reagovat
Maritazzi

To není možný, kolik toho chytí trojka Cagliari, fakt životní zápas. První poločas dobrej výkon, druhej to bylo slabší. Od nás nejlepší asi Dani, od nich Avramov a hned potom Ibarbo, ten hrál neskutečně. Zbytečně ztracený dva body, tohle mrzí hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov nemam

Reagovat
smazaný uživatel

a sme na našom starom dobrom miestečku

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

K výkonu zas tak moc vytknout nemohu, ale je vidět, že díky těm neproměněným šancím z nás slejzá ta herní pohoda, se kterou do toho zápasu vždycky vlítneme. Čas ubíhá a to úsilí po třech bodech jde silně dolů. Škoda, nevím co chtěli víc. Tohle je další zbytečná ztráta, navíc poprvé, co jsme nedali ani gól.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele