Serie A - preview 13. kola

17.11.2012, 09:34, aktualizováno 19.11.2012, 08:40
Previews
AS Řím v minulém kole podlehl v derby Laziu a opět se mu vzdálily pohárové příčky, dnes bude tým trenéra Zemana ztrátu dohánět doma proti Turínu. Hosté jsou na tom aktuálně v tabulce o pět míst a tři body hůř než Římané.
AS Řím - Turín FC  (pondělí 20:45)
Domácí AS se bude vzpamatovávat z prohry, kterou utrpělo od Lazia. Tým českého trenéra Zdeňka Zemana se netají ofenzivním pojetím hry, to je ale blízké také jeho oponentu. Turín je zvyklý hrát se čtyřmi útočníky.

Před začátkem sezony by asi jen málokdo čekal, že nováčka z Turína a věčně ambiciózní římské Vlky budou nyní dělit jen tři body. I kvůli poslednímu zápasu, který AS nevyšel, však tato situace nastala a Turín by se určitě případnému bodovému zisku nebránil.

Evropské poháry se vinou nestálých výkonů a špatné defenzivy Římanům stále vzdalují a pokud se Giallorossi chtějí alespoň trochu přiblížit nejlepším týmům, musí nyní bezpodmínečně bodovat. Situace v první desítce se totiž stále vyrovnává a tak by se AS mohlo stát, že by se za určitých podmínek z první desítky dostalo.

Zdeněk Zeman bude v zápase pravděpodobně opět bazírovat na rozestavení se třemi záložníky a třemi útočícími hráči. Problém ale nastává mezi třemi tyčemi, brankáři Maarten Stekelenburg a Bogdan Lobont jsou zranění. A protože náhradní brankář Mauro Goicocechea v derby nepřesvědčil, možná se dočkáme zajímavé změny. Nekázeň hráčů Giallorossi dokumentují také karetní tresty pro trojici Daniele De Rossi, Panagiotis Tachtsidis a Nicolas Burdisso.

FC Turín cestuje do hlavního města přece jen v dobré náladě, k níž přispívá poslední výsledek. V obtížném zápase Turín přehrál Bolognu a odnesl si tři body, čímž navázal na nečekané jednobodové úspěchy proti Laziu a Neapoli. Nyní je místo očekávaného boje o záchranu čeká klidný střed tabulky. V případě bodového zisku se můžou svěřenci trenéra Ventury prodrat do první desítky.

Ofenzivní systém se čtyřmi útočníky se Turínu zatím vyplácí, a to především díky postavě Rolanda Bianchiho, který tým střelecky táhne. Vedle něj se postaví bývalý Říman Alessio Cerci. Touhu dokázat své kvality římským fanouškům bude mít také Matteo Brighi, který byl vedením AS označen jako nepotřebný hráč.

Venturu bude trápit spíše fakt, že si může vybírat - k dispozici má kromě Rumuna Suciua kompletní kádr. Poslední zápas mezi turínským FC a římskými Vlky se uskutečnil v roce 2009 a Římané z něj vyšli vítězně. Dnes budou spoléhat především na mladičkou hvězdu Erika Lamelu, který se trefil již osmkrát.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Goicoechea - Piris, Castan, Marquinhos, Balzaretti - Florenzi, Bradley, Marquinho - Lamela, Destro, Totti
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Gillet - Darmian, Glik, Rodriguéz, D'Ambrosio - Brighi, Gazzi - Cerci, Bianchi, Sansone, Santana
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.50 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo  (neděle 15:00)
Velmi zajímavý duel bude k vidění na Stadio Artemio Franchi, kam zavítá Atalanta. Domácí Fialky bojují o evropské poháry a zatím se jim daří. Nebýt bodového odpočtu, jejich konkurentem by ale byla i Atalanta.

Těžko říct, co přesně motivuje Atalantu k tak dobrým výkonům. Před začátkem sezony jí byly odepřeny dva body a očekával se boj o záchranu. Místo toho ale bergamský celek bojuje o poháry na šesté pozici. Poslední porážku jeho hráči okusili začátkem října z kopaček římských Vlků, od té doby se Atalantě velmi dobře daří pronásledovat majetnější a věhlasnější kolegy. Poslední tři zápasy dokonce znamenaly zisk devíti bodů, když Atalanta porazila i celky jako Neapol nebo Inter Milán.

Právě poslední výhra nad Nerazzurri vynesla Atalantě šesté místo a tým, který ještě před začátkem sezony sužovala korupční aféra se nadechuje k velkým věcem. Roli spasitele na sebe bere především útočník Germán Denis, kterému se v posledních duelech moc nedařilo, ale dvěma brankami potopil právě Inter.

Nicméně, hosté budou postrádat hned několik klíčových hráčů. Gianpaolo Bellini, Daniele Capelli, Adriano, Matteo Scozzarella a Ivan Radovanovič patří mezi zraněné, Parra a Peluso nemohou nastoupit kvůli karetnímu trestu.

Domácí se ale také vezou na vlně euforie. Trenéru Montellovi se daří bojovat o nejvyšší příčky, jeho celek je prozatím na velmi slušném čtvrtém místě. Na první Juventus ztrácí toskánský klub pouhých sedm bodů, což před sezonou čekal pravděpodobně málokdo.

Fialky se opírají o nejlepší ligovou defenzivu, spolu s Neapolí a právě Jventusem obdržela jejich obranná linie jen devět branek. Bez bodů Fialky odcházely naposledy koncem září, kdy padly do rukou Interu, od té doby ale šest zápasů neprohrály a v suverénní jízdě by rády pokračovaly také na svém stadionu proti Atalantě.

Mnoho fanoušků si pamatuje zlaté časy, kdy ještě toskánský celek bojoval v Lize mistrů a neméně jich doufá, že něco podobného se Montellovým svěřencům podaří třeba už v příští sezoně. Klub je na nejlepší cestě zpět mezi elitu, neboť moudře investuje získané rozšiřující se kapitál a rád by se opět utkal s nejlepšími. V tom mu nepomohou obránce Camporese a ofenzivní eso Stevan Jovetič, oba jsou zranění.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Roncaglia, Rodriguéz, Tomovič - Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Ljajič, Toni
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Manfredini, Brivio - Schelotto, Carmona, Cigarini, Bonaventura - Moraléz - Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Bologna FC - Città di Palermo  (neděle 15:00)
Souboj ze druhé poloviny tabulky uvidí diváci na stadionu Renata Dall'Ara. Předposlední Boloňa přivítá Palermo, které se ještě donedávna potloukalo v sestupových vodách. Sicilané ovládli poslední vzájemná střetnutí a vzhledem k aktuální formě jsou přeci jenom mírnějším favoritem.

Boloňa se výsledkově trápí. Svěřenci trenéra Stefana Pioliho nevyhráli šest kol v řadě a v tabulce už klesli na předposlední místo. Hůře už je na tom v italské nejvyšší soutěži pouze Siena. Boloňa před týdnem nastoupila k utkání na půdě turínského FC a po jediné brance D'Ambrosia prohrála nejtěsnějším rozdílem. Začíná se tak spekulovat o možném odchodu kouče Pioliho, jenž ale má ve vedení plnou podporu.

"Situace je kritická, ale ještě není rozhodující. On má mojí maximální důvěru, a to jako člověk, i jako trenér. Musíme zůstat jednotní, to je jediná cesta z této situace," podržel trenéra Pioliho prezident klubu Albano Guaraldi.

Palermo se sice z nejhoršího vyhrabalo, už není poslední, ovšem stále má co dělat, aby opět nespadlo do sestupových vod. Zatím to také vypadá, že sicilskému celku pomohlo angažování trenéra Giana Piera Gasperiniho. Ten po nepříliš přesvědčivém začátku začal se svým týmem sbírat body. Vždyť ze sedmi posledních duelu prohráli hosté jen jediný, a to ten v Římě s AS 1:4.

Boloňa i Palermo jsou na tom, co se týče absencí hráčů, stejně. Na domácí straně budou scházet Carvalho, Acquafresca, Natali a potrestaný Portanova. Na té druhé jsou mimo Hernandez, Miccoli, Mantovani a Cetto.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
AGLIARDI - ANTONSSON, SØRENSEN, CHERUBIN - GARICS, PEREZ, TAIDER, MORLEO - DIAMANTI - GABBIADINI, GILARDINO
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
UJKANI - MUŇOZ, DONATI, VON BERGEN - MORGANELLA, BARRETO, KURTIČ, GARCIA - ILIČIč - BRIENZA, DYBALA
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Udinese Calcio - Parma FC  (neděle 15:00)
Na Stadio Friuli se utkají dva severoitalské celky, tedy Udinese Calcio a FC Parma. Zároveň se jedná také o dva sousedy v tabulce. Domácím patřila před tímto kolem desátá pozice, Parmě devátá. U Udinese se také jedná o generálku na čtvrteční utkání EL proti Machačkale.

Udinese stále nemůže výsledkově navázat na loňskou sezonu a v té letošní zatím tápe. Trenér Francesco Guidolin však nabádá k trpělivosti. "Tento tým Udinese potřebuje podporu fanoušků, neboť je to nový a mladý tým. Doufám, že moji kluci jsou stále chloubou tohoto regionu. Možná je ligová situace jiná, než tomu bylo v minulých sezonách, ale to neznamená, že budeme zapomínat na snahu, kterou kluci každou neděli vyvinou," bránil svůj tým trenér Francesco Guidolin.

Ta se na rozdíl od loňské sezony výrazně zlepšila a paradoxně jí herně neublížil odchod Sebastiana Giovinca. Gialoblu po třech vítězství přeci jenom trošku ztratili dech. Na hřišti Pescary překvapivě prohráli 0:2 a v minulém kole nedokázali porazit ani další tým bojující o záchranu, tentokráte poslední Sienu, se kterou si rozdělili body za remízu 0:0.

"Pokud dáme Udinese stejnou šanci, jakou jsme dali Sieně, tak nás ztrestají. Udinese má technické hráče, takže pokud jim nabídneme šance ke skórování, jen zřídkakdy pohrdnou," varoval před domácími kouč Parmy Roberto Donadoni.

Francesco Guidolin nemůže počítat s Benatiou, Pinzim, Gabrielem Silvou, Murielem a suspendovaným Danilem. Parma je na tom o trošičku lépe, vedle potrestaného Biabianyho bude scházet pouze Galloppa.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
BRKIČ - ANGELLA, CODA, DOMIZZI - BASTA, PEREYRA, ALLAN, BADU, PASQUALE - MAICOSUEL, DI NATALE
Parma FC - pravděpodobná sestava:
MIRANTE - ZACCARDO, PALETTA, LUCARELLI - ROSI, MARCHIONNI, VALDES, PAROLO, GOBBI - SANSONE, AMAURI
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Siena - Delfino Pescara  (neděle 15:00)
Poslední Siena svede na svém stadionu souboj s nováčkem z Pescary. Ten je ale proti předpokladům na lepší pozici. Oba celky ale poslední dobou trápí především ofenzivní fáze - který z nich se o víkendu prosadí?

Střelecká produktivita je slovo na hony vzdálené především Pescaře. Ve dvanácti zápasech totiž tým trenéra Stroppy vstřelil pouhopouhých devět branek - nejméně ze všech účastníků Serie A. Zároveň obdržel 23 gólů, což nenasvědčuje nijak kvalitní obraně.

Domácí Siena je na tom ještě mnohem hůř. Se sedmi body je poslední tým a nese na svých zádech všechny týmy ligy. Může se vymlouvat jen na jednu věc - bodový odpočet, který znamenal mínus šesti bodů ještě před začátkem sezony. Otázkou je, nakolik budou tento fakt zohledňovat její fanoušci.

Pokud něco v současné chvíli může toskánský celek zdobit, je to defenziva. Pouze pět týmů (jmenovitě Neapol, Juventus, Inter, Fiorentina a Turín) obdrželo méně branek. Nejlepší obranou je ale útok, toto pravidlo by v neděli proti Pescaře Siena ráda potvrdila. I přes prohru s Cagliari se ale Siena dokázala vzchopit a z dalších dvou zápasů si odnesla dva body.

Některá média již vidí trenéra Stroppu nezaměstnaného, to se ale v žádném případě neshoduje s pohledem vedení klubu. Prezident Daniele Sebastiani právě naopak plně důvěřuje Stroppovi a při každé příležitosti nezapomíná vyzdvihovat jeho kvality.

"Giovanni Stroppa je stále naším trenérem a nadále jím zůstane. Jak dlouho to budu muset opakovat? Radši prohraji se zápalem, než sledovat hráče, kteří si nedokáží vytvořit žádné šance," tvrdí Sebastiani.

Uvidíme, jak dlouho to bude ještě muset opakovat. Každopádně, pokud se má Pescara zachránit mezi prvoligovými týmy, bylo by asi dobré porazit toho úplně posledního. V tom jí nepomůžou Matias Martinéz, Ze Eduardo, Reginaldo a Massimo Paci. Pescara nepovolá do boje Christiana Terlizziho, Gastona Brugmana, Giuseppeho Colucciho, Alessandra Crescenziho a Luku Savelloniho. Poslední duel mezi zmiňovanými týmy se odehrál před téměř dvěma lety v rámci Serie B a skončil těsnou výhrou Sieny.
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Neto, Contini, Felipe - Angelo, Vergassola, Bolzoni, Del Grosso - Valiani, Rosina - Calaiò
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Perin - Cosic, Romagnoli, Bocchetti - Zanon, Nielsen, Cascione, Quintero, Modesto - Abbruscato, Jonathas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 4.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Interu Milán se po minulém kole vzdálila první pozice na čtyři body, ale po tomto kole může vše opět jinak. Juventus ve včerejším utkání remizoval, takže v případě vítězství Interu nad Cagliari zůstane mezi prvním a druhým místem dvoubodová propast.

Nerazzurri přišli v minulém kole o zajímavou sérii vítězství, když podlehli Atalantě Bergamo 3:2. Po vítězném derby D'Italia nad Juventusem se Inter dostal na dostřel prvního místa, avšak po utkání s Atalantou ztráta na vedoucí Juve vzrostla opět na čtyři body. V tomto kole se Inter představí doma proti relativně oblíbenému soupeři. Stramaccioniho svěřenci na Cagliari umí, což dokazuje vynikající vzájemná bilance. Z patnácti vzájemných střetnutí prohrál Inter pouze jedinkrát.

O svojí sérii prišlo i Cagliari, které po čtyřech výhrách nestačilo na Fiorentinu. V minulém kole se zrovna také příliš nevyznamenalo, neboť doma pouze remizovalo s Catanií 0:0. Sardiňané zatím balancují na hranici první a druhé poloviny tabulky a sestupové pásmo se jim úspešně vyhýbá, tedy alespoň prozatím.

"Je to tým plný vítězů, navíc hrají skvělou sezonu, takže nesmíme oslabit naší bdělost, a to ani na vteřinu. Inter má opravdu silné útocníky, kteří vás mohou kdykoliv ztrestat," varoval před silou Interu obránce hostí Luca Rossettini.

Milánskému celku budou scházet Obi, Mariga, Sneijder, Chivu a Stankovic. Trenér Andrea Stramaccioni ale má k dispozici adekvátní náhradu. Na druhé straně si Pulga-Lopez nemusí lámat hlavu se složením základní sestavy. Cagliari má kompletní kádr, což bude na stadionu Giuseppe Meazzy jistě dobrou výhodou.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
HANDANOVIČ - SILVESTRE, RANOCCHIA, JUAN JESUS - J.ZANETTI, GARGANO, CAMBIASSO, NAGATOMO - PALACIO, MILITO, CASSANO
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
AGAZZI - PISANO, ROSSETTINI, ASTORI, AVELAR - DESSENA, CONTI, NAINGGOLAN - COSSU - PINILLA, SAU
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Calcio Catania - Chievo Verona  (neděle 15:00)
Na horkou sicilskou půdu Catanie zavítá venku nemastné a neslané Chievo. Bilance venkovních zápasů Fly Donkeys je vyloženě příšerná - pět zápasů, pět proher. Povede se veronskému týmu konečně venku bodovat či dokonce zvítězit?

Catania si stále udržuje poměrně solidní výkonnost a aktuálně okupuje osmé místo. Sicilané také navázali na kanonádu proti Laziu. Na Sardinii proti Cagliari sice branku nevstřelili, ale konečný bod za remízu 0:0 je přeci jenom dobrý. Na Elefantini teď čeká až patnáctý tým soutěže Chievo a vzhledem ke vzájemné bilanci se jedná o velice neoblíbeného soupeře. Veronský celek na Catanii umí. S Catanií naposledy prohrál před více než čtyřmi roky, od té doby si převážně připisoval vítězství.

Chievo ale zatím není na sestupových pozicích jen díky domácím zápasům. Zde je Chievo alespoň konkurenceschopné, venku je to totiž ohromná bída. Jako jediný tým z celé nejvyšší soutěže zatím venku nebodovalo, a takováto bilance by mohla později Veronským hodně uškodit. Fly Donkeys se naposledy představili doma proti Udinese a připsali si poměrně cennou remízu 2:2. Ještě předtím hosté cestovali na San Siro. Zápas v Miláně ale vůbec nezvládli a nakonec odjížděli s pětibrankovým debaklem.

Elefantini nastoupí bez zraneného Keka, Augustyna a Sciaccy. Situace v tábore hostí je více problematická. Na marodce Chieva totiž zustávají Squizzi, Papp, Cruzado, Frey a Rigoni, který je navíc ještě v karetním trestu.
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
ANDUJAR - ALVAREZ, SPOLLI, LEGROTTAGLIE, MARCHESE - IZCO, LODI, ALMIRON - BARRIENTOS, BERGESSIO, GOMEZ
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
SORRENTINO - SARDO, ANDREOLLI, DAINELLI, DRAMÉ - VACEK, GUANA, HETEMAJ - LUCIANO, THÉRÉAU, PELLISSIER
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UC Sampdoria - Janov CFC  (neděle 20:45)
Rok a půl se v Janově čekalo, až proti sobě opět vyběhnou dva tamní kluby k velkému městskému derby. Fanoušci si ale rozhodně nepředstavovali, že to bude za takové situace, jaká aktuálně v obou táborech panuje. Vždyť janovské CFC i Sampdoria prohrávají jeden zápas za druhým, padají vstříc sestupovým zónám a očekává se nejhorší...

Loni se janovské derby nemohlo odehrát, protože byla Sampdoria ve druhé lize, a klidně se může stát, že příští rok bude situace podobná. Grifové totiž zatím dělají všechno pro to, aby svého městského rivala následovali a minimálně jeden rok si od Serie A odpočinuli. To však samozřejmě vůbec nechtějí slyšet fanoušci, a tak se bouří. A to platí o obou janovských klubech.

Na Marassi bude v neděli večer psán jako domácí klub Sampdoria, která by se soupeři ráda pomstila za poslední derby. Vždyť prohra ve 36. kole předminulé sezony prakticky pečetila sestup Sampdorie. Grifové se navíc v tom zápase vítězně trefili až v šesté minutě nastavení.

To už je ale relativně dávná historie, v přístavním městě se musí řešit aktuální problémy. Vždyť Sampdorie je s deseti body čtvrtá od konce, když prohrála sedm posledních duelů, Janov jich prohrál posledních pět, ale je na tom ještě hůř, třetí od konce s devíti body. Při pohledu na tyto statistiky je jasné, že pozice trenérů Cira Ferrary a Gigiho Delneriho jsou hodně nejisté. Druhý jmenovaný přitom usedl na lavičku Rossoblu teprve před čtyřmi zápasy. Nepovedlo se mu však s Janovem prakticky nic udělat a nejlepší výkon jeho svěřenci předvedli minulý týden, ale stejně prohráli 2:4 s Neapolí.

Oba trenéry spojuje neúspěšné působení v Juventusu a nyní zase to, že se v pondělí v případě neúspěchu mohou ocitnout bez práce. Jen stěží totiž prezidenti obou mužstev překousnou prohru v derby, když by šlo už o osmou, respektive šestou porážku v řadě. Navíc v Sampdorii už začali protestovat fanoušci - nejprve zastavili klubový autobus po poslední prohře s Palermem, a pak při středečním tréninku odpalovali dýmovnice.

"Máme za sebou sedm proher a právě teď potřebujeme víc než kdy jindy sebevědomí. Tenhle zápas je ohromně důležitý pro morálku i postavení v tabulce," uvědomuje si viceprezident Sampdorie Edoardo Garrone.

Je zkrátka cítit, že jde o prestižní derby a ačkoliv je situace v obou táborech taková, jaká je, nikdo si nepřeje zaváhat. To ostatně potvrzují slova bývalého ředitele Sampdorie Sergia Gasparina. "Prohra ještě neznamená sestup, ale bude znamenat trápení a muka následující čtyři a půl měsíce, než přijde další derby."

V neděli večer se tak snad máme na Marassi na co těšit. Obě strany mají jisté absence, Sampdoria je bez Gaetana Berardiho a Nicoly Pozziho, nejistý je start útočníků Maxiho Lopeze a Edera. Pokud by došlo na nejhorší a Ciro Ferrara by neměl ani jednoho z nich k dispozici, musel by do útoku nejspíš vyslat mladíky Icardiho a Krističiče. Rossoblu budou postrádat Damiana Ferronettiho, Juana Manuela Vargase, Anselma a Cristobala Jorqueru. Menší problém si z reprezentačního srazu přivezl Juraj Kucka, ale měl by hrát.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Romero - De Silvestri, Gastaldello, Rosini, Costa - Krstičič, Maresca, Obiang, Poli, Estigarribia - Icardi
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Sampirisi, Granqvist, Bovo, Moretti - Jankovič, Toszer, Kucka, Antonelli - Borriello, Immobile
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.00 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Juventus FC - SS Lazio  (sobota 18:00)
Málokdo (a fanoušek Pescary obzvláště) zapomněl na minulé kolo, v němž Stará dáma nadělovala s velkým předstihem vánoční dárky pro své fanoušky. Konto Pescary zatížila šesti góly. V sobotní večer ale přijíždí mnohem nebezpečnější soupeř - římské Lazio.

Dlouhotrvající neporazitelnost Juventusu dospěla ke konci. Nad síly Bianconeri byl milánský Inter, který tím uťal dlouhou sérii těsně před padesátkou. Turínský gigant ale zareagoval tím nejlepším způsobem - v rámci Ligy mistrů porazil dánský Nordsjaelland 4:0 a oživil své naděje na postup z těžké skupiny. O následujícím zápase s Pescarou již byla řeč v úvodu. Do klání proti Laziu nastupuje Juventus s působivým skóre 10:1.

Ani díky hattricku Fabia Quagliarelly z posledního zápasu ale nemá Juventus pozici lídra tabulky úplně nejjistější. Inter se na turínský klub dotahuje a v současnosti mu chybí jen čtyři body. Trenér Antonio Conte věří, že porážka od Nerazzurri připomene hráčům Juventusu, že pokud nedají do každého zápasu sto procent, mohlo by se jim to vymstít. Jeho svěřenci navíc vstupují do velmi důležité části sezony, čekají je totiž těžké zápasy s Chelsea a Šachtarem.

Mozek Andrea Pirlo kvůli kartám nebude schopen nastoupit, jeho místo by měla zaujmout senzace Staré dámy s jmenovkou Pogba. Dalším absentujícím hráčem bude obránce Paolo De Ceglie, do utkání by ale měl zasáhnout Mirko Vučinič. Stále možný je také návrat "ztraceného syna" Pepeho.

Juventus sice v minulým kole vysokým rozdílem vyhrál, ale něco mnohem cennějšího se povedlo Laziu. Biancocelesti totiž v neděli odpoledne porazili svého největšího rivala - AS Řím. Slavné derby vyhráli již potřetí za sebou a i díky tomu obhajují pátou příčku. A to je příčka pohárová.

Kdo se určitě nepodívá na hrací plochu, to bude především duo Stefano Mauri - Senad Lulič. Prvně jmenovaný dostal v závěru Derby della Capitale červenou kartu, Lulič byl napomínám žlutou kartou a protože jich má víc, než je zdrávo, bude muset vynechat prestižní zápas s Juventusem. Miroslav Klose, který se dlouhodobě uvádí jako skvělá posila, sice vynechal kvůli zranění reprezentační zápas, ale o víkendu by již měl být připraven připsat si na svůj účet další bod.

Statistiky mluví jasně ve prospěch lídra tabulky, protože Bianconeri nad Binacocelesti zvítězili třiačtyřicetkrát. Lazio obralo Juventus o všechny body jen osmkrát. V posledním zápase vyhráli Conteho svěřenci 2:1, z přímého kopu se trefil Alessandro Del Piero.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah - Vučinič, Quagliarella
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Konko, Biava, Dias, Radu - Candreva, Hernanes, Ledesma, Brocchi, Gonzaléz - Klose
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SSC Neapol - AC Milán  (sobota 20:45)
Velkým šlágrem odstartuje další kolo italské Serie A. SSC Neapol doma přivítá dalšího pohárového účastníka AC Milán. Favoritem bude hned z několika důvodů Neapol, která je v lepší formě a její kádr je více méně delší dobu pohromadě. Herní mizérie Milána se odráží v tabulce, Rossoneri jsou až třináctí a na to v Miláně rozhodně nebyli zvyklí.

Neapol po menším výpadku zase začíná nabírat formu, což v minulém kole domácí soutěže pocítil Janov (2:4). Zadařilo se i v Evropské lize, kde díky čtyřem brankám Edinsona Cavaniho přestřílela Dněpr Dněpropetrovsk shodným výsledkem, tedy 4:2. Azzurri si aktuálně drží třetí příčku, která znamená start v play-off Ligy mistrů. Zezadu se ale na Mazzarriho svěřence tlačí Fiorentina a především Lazio. Neapol navíc ve čtvrtek čeká další důležitý zápas Evropské ligy na hřišti švédského AIK Stockholm.

Vraťme se ale k zápasu s AC Milán. Neapol je považována za favorita, ale trenér Walter Mazzarri se tomuto srovnání přeci jenom brání. AC sice není ve skvělé formě, v létě dokonce pustilo mnoho velkých hráčů, ale pořád je to přeci jenom AC Milán. "Mají hvězdné hráče, kteří mohou kdykoliv rozhodnout," upozorňuje Walter Mazzarri.

AC Milán je sice AC Milán, ale ten nadále předvádí nevyrovnané a spíše špatné výkony. Po domácí remíze 1:1 s Málagou v rámci Ligy mistrů se Rossoneri předvedli ve šlágru kola doma proti Fiorentině. Jenže Allegriho svěřenci zápas nezvládli, prohráli 1:3 a v tabulce opět spadli, tentokráte na třinácté místo. Pro fanoušky tradičního milánského velkoklubu je to nepěkný pohled, navíc zápas na Neapoli jim může přidělat další vrásky na čele. Také AC hraje v týdnu veledůležitý zápas evropských pohárů, konkrétně Ligy mistrů. Utkání na půdě Anderlechtu Brusel dost možná napoví, jestli se Rossoneri podívají do další fáze milionářské soutěže či nikoli.

"Ještě je čas zvednou se nahoru. Od nynějška do 22. prosince stále existuje spousta důležitých ligových zápasů, i zápasů Ligy mistrů a my se na ně soustředíme," prohlásil Massimiliano Allgeri, jemuž vedení klubu několikrát prokázalo důvěru.

Proti Milánu nebude moci nastoupit makedonský útočník Goran Panděv a také švýcarský zadák Valon Behrami, jenž si odpykává karetní trest. Situace Milána je horší. na marodce zůstávají Mesbah, Strasser, Didac Vila, Muntari, Antonini, Abate a Bonera. Mimo zůstává i kapitán Massimo Ambrosini, jenž je stejně jako na druhé straně Behrami v karetním trestu.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
DE SANCTIS - CAMPAGNARO, CANNAVARO, GAMBERINI - MAGGIO, INLER, DŽEMAILI, ZUŇIGA - HAMŠÍK - INSIGNE, CAVANI
AC Milán - pravděpodobná sestava:
ABBIATI - DE SCIGLIO, MEXES, ACERBI, CONSTANT - EMANUELSON, MONTOLIVO, NOCERINO - BOJAN, PAZZINI, EL SHAARAWY
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC12101129:931
2.Inter Milán1290324:1327
3.SSC Neapol1282220:926
4.ACF Fiorentina1273219:924
5.SS Lazio1271419:1722
6.Atalanta Bergamo1262413:1518
7.AS Řím1252528:2317
8.Calcio Catania1244415:1616
9.Parma FC1244414:1616
10.Udinese Calcio1236316:1815
11.Cagliari Calcio1243511:1715
12.Turín FC1236313:1014
13.AC Milán1242618:1614
14.Città di Palermo1225511:1711
15.Chievo Verona1232712:2311
16.Delfino Pescara123279:2311
17.UC Sampdoria1232713:1810
18.Janov CFC1223712:199
19.Bologna FC1222812:188
20.AC Siena1234512:147
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (783)

Přidat komentář
Inter Eterno Amore

FORZA INTER !

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA LAZIO

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Inter Eterno Amore

ten kurz na AC neskutočne vysoký

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
olis

ste sem mohli dat dnes foto Cavaniho alebo Faraona

Reagovat
Pinturicchio

Juventus s Laziem je "větší" zápas, fotka je v pořádku.

Reagovat
olis

Reagovat
Pinturicchio

Juventus - první, poslední zápasy výborná forma.

Lazio - páté, hrajou letos výborně.

Neapol - 3, trápí se nejen herně, ale i výsledkově.

AC - 13, krize.

O čem se chceš bavit, šašku?

Reagovat
olis

šašo si ty, Neapol sa bije o špicu a ako tu pise kopu ludi aj ked AC neni vpredu stale je to AC, je to šláger tohto kola a bude aj ked sa na hlavu postavis a budes sa na nej tocit, cau

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pinturicchio

Vidláci proti tápajícímu AC šlágr kola, jj.

Reagovat
olis

namysleny trapny debil zo severu, klasika

Reagovat
Mr.Jindros

Samozřejmě, že je to šlágr kola. Dokonce druhý největší.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Milan.B

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

"Parádní" situace ve Fantě. Pirlo, Mauri, Biabiany - karty ; Vargas, Pinzi - zranění ; Boateng nejspíš nenastoupí. Takže mám do zálohy dva hráče.

Jinak dnes Juventus, AC remíza.

Reagovat
GEGE

Stejne sme uz asi 5 kol pozadu..Miccoli ani nedává sestavy má to cenu vůbec ještě?

Reagovat
Pinturicchio

Kdyby mi někdo ukázal jak, klidně bych to počítal. Místo Micciho, pokud by nechtěl hrát, můžeme vzít někoho nového, pokud by mu nevadilo převzít ten tým a jeho současnou situace v tabulce. Já bych určitě pokračovat chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to celkem odrazuje, když nevidím, jak si můj tým vede. Pravdou je, že bych na to taky neměl čas, abych to počítal. Každopádně já vytrvám až do konce, balit nic nehodlám. Sestavy budu i nadále pravidelně dávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Berslusconi nakopl moralku teamu a AC dnes Neapol prejede! Obavam se akorat sestavy, kterou Allegri zvoli.. FORZA MILAN

Reagovat
Milan.B

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Lazio nas naposledy v lize porazilo v roce 2003 no snad to jeste natahneme

Reagovat
Mr.Jindros

4,2 na AC... to by se možná vyplatilo lupnout.

Reagovat
M11

Reagovat
olis

Dnes by mal byt podla informacii co som cital stadion v Neapole na 99% vypredany takze atmosfera bude perfektna Ocakavam velmi tazky zapas, AC sa sice nedari ale aj tak budu nebezpecny. Som velmi zvedavy na obranu lebo v poslednych dvoch zapasoch bola otrasna, predtym ale zase zvykli zahrat dost solidne. Do zalohy sa konecne vracia Zuniga a to povazujem ze velmi dobre lebo Dossena bol otrasny a horsie to uz asi ani byt nemohlo. Behramiho absencia bude urcite citelna ale nemalo by to byt nic tragicke. V utoku som velmi zvedavy na "Lorenzinha" lebo ako som si vsimol vzdy ked isiel hrat ako striedajuci hrac jeho vykon bol uplne odlisny a ovela lepsi ako ked nastupoval v zakladnej zostave, preto sa bojim aby tomu nebolo tak aj teraz . Cavani a Hamsik tam asi neni co povedat dufam v krasne Hamsikove nahravky a pripadne aj goly a kiezby tam Cavanimu padli tri kusy.

Forza Napoli !

Reagovat
celeb

Cca 10x ti tam chyba ciarka (+nebezpecn"i") . Naco pises take strasne dlhe suvetia? Dufam, ze napolitanci budu lepsie hrat, ako ty pisat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to nevidím uplně růžově, ale se štěstím by se to uhrát mohlo. FORZA MILAN!

Reagovat
GEGE

Fakt jsem vědavý jestli dneska nastoupí Acerbi s Mexesem...Docela mě zaráží,že Yepes náš zatím nejlepší stoper sezony začal vysedávat na lavičce...Nicméně Mexesova tvrdost(často i zákeřnost)se proti těm zákeřnákům bude hodit tak snad zas neudělá nějakou píčovinu...Jinak můžem jen překvapit domácí jsou jasnými favority.

FORZA MILAN!

Reagovat
Pipo123

Dneska základ Brocchi, Radu a Gonzalez

Reagovat
Benesse

čo ten Mirko?

Reagovat
Pipo123

Neviem, je písaný všade v základe, takže dúfam že bude hrať, ak nie tak to vyzerá na Kozáka

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol doma(doma este neprehrali), mat este tu formu zo zaciatku, ocakaval by som fiasko. Trochu sa obavam o Bojana, ak bude hrat, lebo je pravdapodobne, ze nedohra s oboma nohami. Mal by hrat aj Noce, zeby sa prebudil hned v takto tazkom zapase? Neverim. Zasa ma nastupit ina stoperska dvojica, co bude musiet ustrazit Cavaniho...

Fakt to z mojho pohladu nevyzera dobre, ale dufam, ze sa vo vsetkom mylim.

FORZA MILAN!

Reagovat
Pinturicchio

Pánové, Fanťáci, kde se můžu podívat na známky do Fanty za starší kola? Potřeboval bych 11. a 12. kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Miroslav Klose po viróze začal trénovat, nakonec ale možná vynechá dnešní duel s Juventusem. Trenér Lazia Vladimir Petković nechce riskovat za každou cenu a i když německý útočník trénuje, není ve stoprocentní kondici a formě...Mohl by dostat šanci Kozák, ikdyž naposledy co jsem ho viděl nastoupit ve velkém zápase proti top týmu (bylo to Juve nebo AC Milan) svojí agresivitou snad vyřadil dva hráče soupeře a jeden střet vypadal opravdu hodně ošklivě.

Reagovat
Pinturicchio

Proti AC, sejmul Legrottaglieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si to našel.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stas87

ak velka istota je dnes juventus 1?

podstatne by mi to zvysilo kurz

Reagovat
Pinturicchio

Tutovka.

Reagovat
stas87

pecka mam to pekne hodene ze za 800 by mi to dalo 2100,BL ma nikdy nesklame a juventus mi to posral len v dansku

Reagovat
Pettirosso

vůbec ne, bude se hrát bez Pirla. Jistota to nebude, ani kdyby nehrál nakonec Klose.

Reagovat
stas87

tak ako teda?ked nebude pirlo takto urvete silou?

Reagovat
Pettirosso

samozřejmě, že je velká šance na 3 body, ale já bych si tím nebyl tak jistej, jak Pintu. Podle mě je to remíza jak vyšitá, ale uvidíme, rád se budu mýlit

Reagovat
smazaný uživatel

za 1,44 najdes ovela vacsie tutovky, juventus dnes rupne

Reagovat
stas87

mam to za 1,55 a kedze v BL mam pre mna jasne 3 zapasy tak sa prave rozmyslam nad tym 4..vaham medzi parizom a juventusom

Reagovat
stas87

a ta pariz bez ibry,sakha,van der wiela...z poslednych 11 zapasov vyhrala pariz len jeden...to uz je vacsia sanca ze ten juventus vyhra

Reagovat
Pinturicchio

Pogba bude mít motivaci, bude chtít odčinit ten průser s tréninkem. Myslím, že dneska Lazio zfouknem.

Reagovat
Pettirosso

moc rád uvidím Pogbu, ale co bych dal za to, aby tam postavil Lucu

Reagovat
Pinturicchio

Pogba mohl hrát místo Vidala a Marrone místo Pirla.

Reagovat
Pettirosso

Luca je ale definitivně stoper

Reagovat
Maritazzi

Snad nebudu moc OT, ale připravil jsem částečný rozbor derby, aby lidi viděli, co se mi nelíbí konkrétně. Za nějaký podněty ke zlepšení budu jen rád. http://www.asroma.cz/clanky/kdo-byl-vlastne-souper-lazio-ci-my-sami-rozbor-derby.html

Reagovat
Pettirosso

moc pěkné, je vidět, že sis dal na tom záležet, asi to stálo dost práce. Vystihl si mě viditelné chyby přesně (ale já takhle do podrobna fotbalu nerozumím, to by chtělo někoho zkušenějšího - ital). Pěkná práce, jen tak dál

Reagovat
Pettirosso

Forza AC dneska. Stephane ukaž těm šoumenům, jak se hraje fotbal

Reagovat
Pipo123

Paradoxne dneska nám absencia Luliča a Mauriho môže pomôcť, bo tam budú bojonvníci ako Radu a Brocchi, cítim bod

Reagovat
panca

Doufam, ze to nasi tenisti stihnou vyhrat. Rad bych videl juve

Reagovat
Melchior

Neapol 2, Juventus X (nevím, dnes z toho nemám tak dobrý pocit, ale proto jsem vsadil za málo ), Bologna X, Catania X, Siena X za 10 kč, možná výhra 3250 *fingers crossed*

Reagovat
Pettirosso

OT: Agent Edinsona Cavaniho Claudio Annellucci potvrdil, že Liverpool jedná s 25 ročným útočníkom.

''Posledných 6 mesiacov oňho javia záujem, a my chceme preňho len to nejlepšie.

Liverpool a Arsenal sú prvé kluby s ktorými Cavani jedná"

To mě jebne, jestli půjde do Liverpoolu

Reagovat
olis

a odkial by nanho vzali ?

Reagovat
Pettirosso

tak v Liverpoolu nejsou finance až zase tak velký problém, viz Carroll, Downing, Henderson a podobní průměráci

Reagovat
olis

no Cavani by stal viac a plus by mu museli dat velmi dobry plat, naviac by isiel do priemerneho anglickeho klubu s ktorym mozno nebude hrat ani EL, to sa mi zda ako blbost a ani som to nikde necital v poslednych dnoch a ani dnes, kde si to vobec nasiel ?

Reagovat
smazaný uživatel

No nic velke by sa nezmenilo, vsak aj v taliansku hra za priemerny klub

Reagovat
olis

dalsi dement na obzore

Reagovat
Alberto Aquilani

a hral by tam na krídle rovnako jak Borini , lebo stredný utok hrá predsa najlepší zakončovateľ v lige Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou hraje Liverpool 3-5-2, což si myslím, že Cavanimu může vyhovovat. Ale jinak je to podle mně blbost, nevím proč by měl chodit do Liverpoolu..

Reagovat
panca

dnes mam strach z cavaniho. Proti nasi obrane by se snad prosadil i pandev

Reagovat
The Krupy

Rovno napíš že všetci okrem Bendtnera

Reagovat
rossoneri89

fakt hra zle? .... v Juve ho nesledujem lebo ked kukam tak prave nehra

Reagovat
The Krupy

Horšie než zle

Reagovat
Pinturicchio

FANTA C : Tak všechno by mělo být OK. Miccoli by měl ted mít víc času, takže bude házet sestavy. Když nebude mít čas, spočítám to já. Během dneška nahodím výsledky 5., 11. a 12. kola.

Reagovat
Pinturicchio

( Tak 12. už je )

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědav, absolutně nemám přehled o tom, jak si vedu.

Reagovat
Slejdy

Reagovat
stas87

vucinic hrat nebude aby dal vobec niekto gol

Reagovat
Pinturicchio

Fabio má formu.

Reagovat
stas87

takze on s bendtnerom na hrote?

Reagovat
Pinturicchio

Giovinco

Reagovat
stas87

no neznasam ho,najviac z celeho juventusu ale proti pescare dal pekny gol tak snad to vyjde,mam nakoniec za 700 toto:

bvb1

eintracht 1x

hannover 1x

barcelona 1

juventus 1

mohlo by z toho nieco kapnut

Reagovat
Pinturicchio

Hodně štěstí.

Reagovat
stas87

danke na dalsom tikete mam zenit gol ale to uz sa dnes nepodari

nemci zatial rozhoduju tipujem ze poldi este nejaky fik prida

Reagovat
brenk

Nepočíta sa so šetrením niektorých hráčov na Chelsea?

Reagovat
Pinturicchio

Proti Laziu určitě ne.

Reagovat
brenk

Potom nechápem, prečo sa nešetrilo s Pescarou. Dnes by som dal šancu Luciovi, Pogba je samozrejmosť, keď nehrá Pirlo a Kwadwa by som minimálne stiahol skor. Pravý kraj by som dal dnes a cez týždeň 2 rozdielnych hráčov... Čo sa týka útoku tam moc na výber teda nemáme.

Reagovat
Pinturicchio

Lucio hrát mohl, to je pravda.

Reagovat
DelPiero137

Koli repre prestavke ktora bola cez tyzden. Tych zapasov je strasne vela...

Reagovat
brenk

Čo kvôli repre prestávke?

Reagovat
Pettirosso

liga je priorita

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Tak výsledky 5. kola už jsou na fóru.

Reagovat
Slejdy

podme Juve

Reagovat
Pipo123

fandíš Juve ?

Reagovat
Pinturicchio

Tak kompletní výsledky FANTA C jsou na fóru.

A ted FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

dnes vyhra JUVE a AC !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdepodobna zostava https://pbs.twimg.com/media/A76ZzdKCMAEYeEc.jpg

Na hrote ani Pazzini ani Pato. Ktovie, ako sa tam bude darit Bojanovi...

Reagovat
M11

JUVENTUS (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah; Quagliarella, Giovinco

A disposizione: Storari, Rubinho, Lucio, Caceres, De Ceglie, Lichtsteiner, Marrone, Pepe, Padoin, Giaccherini, Bendtner, Matri;

LAZIO (4-1-4-1): Marchetti; Konko, Biava, Dias, Radu; Candreva, Hernanes, Ledesma, Brocchi, Gonzalez; Klose

A disposizione: Bizzarri, Carrizo, Cavanda, Ciani, Stankevicius,Cana, Onazi, Ederson, Floccari, Kozak, Rocchi, Zarate.

Reagovat
Pipo123

Pekné zostavy

Reagovat
Pettirosso

Pogba, Isla, Klose

Reagovat
olis

100. pre dnesne vitazstvo Neapolu

Forza Napoli !

Reagovat
rossoneri89

Reagovat
olis

neber to osobne

Reagovat
rossoneri89

jasne

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/137495

Juve

Reagovat
brenk

oddnes už fičím na novom notebooku na sopcaste

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

novej notas před vánoci jo? :D to já si musim pockat :/

Reagovat
brenk

No trochu som pošetril a konečne mám poriadny noťas.

http://lnk.sk/s/ue

Reagovat
smazaný uživatel

super je pěknej :) já si čekám na tento http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-7020ec-cerny-d325554.htm

Reagovat
brenk

Vyzerá výborne, ale mimo moju cenovú kategóriu. Ja som sa poradil s kamarátom a lepší vraj za túto cenu nenájdem.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nejseš tak hloupej a nekoupil sis acer :) ty notasy od nich vůbec nic nevydržej

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj jedna babka povedala?

Mam acer uz 5 rokov a ide ako hodinky, a to sme uz spolu zazili vselico, padal mi, hodil som ho, zabudol som ho zapnuty pod perinou(chladil ako svina ale prezil).

Takze to je blbost odsudzovat jednu znacku

Reagovat
smazaný uživatel

a ten tvoj vybrany notebook je hroza, ak na tom nejdes programovat vylety NASA do vesmiru, hrat najzlozitejsie najnovsie hry na najvyssich detailoch, alebo photoshopovat milion pixelove fotky, zbytocne to ma taky obrovsky vykon.

Reagovat
Melchior

stále offline

Reagovat
Melchior

sop://broker.sopcast.com:3912/136777 ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

zkus tenhle sop://broker.sopcast.com:3912/137202

Reagovat
Pinturicchio

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=177109&part=sports

Zkus to otevřít přímo odsud, ten s nejvyšším Kbps ( 2000 )

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska podala Chelsea strasnej výkon

Reagovat
Pettirosso

šetřili hvězdy na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, hrala vacsina zo zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

stejne nemaj nárok :) v úterý jim ukážeme jak se hraje fotbal a zbalej si kufry z LM

Reagovat
Dejwa

hoši nestíhám, kdyžtak dávám Buffona, Hernanese a Quagliarellu do fanty

Reagovat
Pettirosso

Pogba očividně taky drží movember :)

Reagovat
Pipo123

Radu to je istota, nie ako Lulič

Reagovat
cresposuper

Dnes by Lazio mohlo niečo uhrať

Reagovat
Melchior

Vidal

Reagovat
brenk

Dosť mi tam zatiaľ chýba Pirlov kľud

Reagovat
smazaný uživatel

budem to muset urvat buldozerem

Reagovat
smazaný uživatel

Ted mě to napadlo nevíte někdo jak to jde Krasičovi v Turecku?

Reagovat
Pipo123

Ten Vidal chodí stále do súbojov dobrý blázon

Reagovat
Melchior

Tohle je prostě zápas, kterej by měl uprostřed hřiště převzít pod taktovku Marchisio.. no zatim nic moc

Reagovat
Pipo123

Dias dúfam že bude ok

Reagovat
smazaný uživatel

Ten taky netrefí vrata do chlíva :D

Reagovat
Melchior

Fabio wtf

Reagovat
Pipo123

gratulujem Juve k výhre, Ciani ide na plac

Reagovat
Dejwa

Marchetti

Reagovat
M11

hmm tak to byla mega sance skoda

Reagovat
Melchior

wtf rozhodci piskl ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba by měl zapracovat na fyzičce

Reagovat
Pipo123

Hrozný futbal, z jednej aj druhej strany, toľko zlých prihrávok

Reagovat
brenk

Reagovat
Pipo123

Giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

OU GiO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Gio

Reagovat
M11

Gio to mohlo byt krasne

Reagovat
Melchior

...

Reagovat
DelPiero137

Az sa raz Gio nauci presne mierit, bude svetovy.

Reagovat
Pettirosso

achjo Sebo, až zklidníš to zakončení, budeš dávat tolik gólů..

Reagovat
Pettirosso

ale fuj, byly tam ruce..

Reagovat
Melchior

Ledesma

Reagovat
Pipo123

Rozhodca dneska paráda, púšťa súboje a píska super

Reagovat
Benesse

Tak tebe sa to určite páči pretože my tlačíme a tie vaše fauly rukami púšťa, keby to tak bolo na opačnej strane tak si nasraný ako ja Ten offside Isly tiež nechápem, takže podľa mňa ten zápas rozhodca nezvláda a bojím sa aby ho nejako neovplyvnil...

Reagovat
Pipo123

Nj to posral na kraji obránca, mne sa naopak pískanie páči. Tie fauly rukami myslíš Cianiho a Ledesmu ? zasa Giovinco neustojí absolútne nič, hrozná padavka v súbojoch a ešte aké smutné očká dá na rozhodcu.

Reagovat
smazaný uživatel

A že ti vaši o 20 cm vyšší a o 15 kilo těžší obránci v soubojích s ním padají jako hrušky? K smíchu.

Reagovat
Pipo123

Nj v obrane vždycky pripískajú obrancovi, to tak býva. Ale Gio až moc ochotne padá a chce štandartku.

Reagovat
Benesse

Raz tam telom sundali aj Vidala, to bol zákrok na úrovni NHL a nie futbalu, hoci sám mám rád tvrdší štýl

Reagovat
M11

jasny faul

Reagovat
Melchior

takovej offside Isly

Reagovat
Melchior

hmm, nic moc, ale aspon Hernanes, Klose a Candreva neviditelny

Reagovat
brenk

Strašný zápas, z oboch strán. Každá druhá prihrávka úplne nepresná, bez myšlienky. Pirlova neprítomnosť je jednoznačne cítiť a ak sa niečo nezmení, tak to veľmi ľahko môže skončiť 0:0.

Reagovat
Benesse

Tak keby opäť využijeme šance tak je po zápase Lazio hrá hrozne odovzdane...

Reagovat
brenk

2-3 šance na polčas, to proti takto hrajúcemu súperovi nie je moc dobrá vizitka...

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný zápas? Na co se koukáš? Na GL?

Reagovat
brenk

Teraz si ma presvedčil, aby osm zmenil názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já tě taky nechci přesvědčovat .. Jen si mě udivil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopal bych celý střed zálohy do prdele. Claudio není vidět, což je pochopitelné, když hrajeme buď jednoznačně po čarách a nebo nakopáváme. Arturo s Paulem pro změnu hrají šílenou holomajznu, profackovat, okamžitě.

Reagovat
Melchior

Arturo je výborný dozadu, toho nechat, nebo se ještě hra Lazia zvedne... souhlas ohledně Pogby, no a Marchisio si to dělá sám, hraje strašně daleko od balonu

Reagovat
Pipo123

Zatiaľ hrozná nuda, Juve je asi mysľou už v zápase proti Chelsea a my sme od 20 min prestali hrať, Hernanes a Klose to majú zložité, Candreva je zasa nervózny. Ale páči sa mi ako bránime ich kraje obrany, aj Ciani zvládol tých pár minút.

Reagovat
M11

od 20 minuty je to hra na jednu branu.. skoda ze se Giovinco v zakonceni stale hleda.. snad to urveme.. ale pozor na zadni vratka porad mam pred ocima gol Mauriho z prvni strely..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pinturicchio

Lazio slabé jak čaj. Pogba hraje moc najistotu ( a i tak ztrácí ), Arturo jak splašený vlak, všechno rozherává Bonucci do stran na Asamoaha, Islu. Je to hrozně čitelné. Neviditelný Quagliarella.

Do druhé poločasu Marrone a Giaccherini.

Reagovat
Melchior

Marrone s Giacchem jsem si říkal taky.. nechat Vidala

třetí sub asi pff.. Matri, nebo eh...Bendtner

Reagovat
Pinturicchio

Vidal dolů. Marchisio - Marrone - Giaccherini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melchior

velký risk dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou, naopak větší jistota.

Reagovat
Pinturicchio

Není, všichni tři si to pohlídají i dozadu, navíc Lazio se pomalu nedostalo k naší bráně ( a nebylo to díky naší záloze )

Reagovat
Pettirosso

dozadu dneska fakt nepotřebujeme hrát na 3 DM

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou, žádného Bendtnera! To může jít rovnou do 10 lidí.

Reagovat
Pettirosso

Nevím jestli se chci na to dál ještě dívat.. Juventus nesmyslně se snaží hrát vzduchem, při útoku Giovinco-Qéčko, kteří hrají na Biavu se Cianim, to je zralý na facku. Claudio mimo hru, Pogba by měl začít běhat i s míčem a nějakej ten sprint by taky neuškodil, vždyť pořád jen vyklusává. Arturo je jak střelenej, je všude a nikde. Gio se tak moc snaží dát gól, že nevidí lépe postavený spoluhráče. No a naše kraje dopředu ještě nic nevymysleli.

Btw Lazio hraje hroznej anti-fotbal. přijeli si pro 0-0, což možná i tak dopadne, díky naší impotenci a hlouposti.

Reagovat
Pipo123

Tak nemôžme hrať naivne ako AS ale možno by som časom dal Edersona hrať, aj keď je po zranený, tak pár min by asi zvládol, alebo skúsiť druhého útočníka. Kozáka asi... inak tam nie je priestor na striedanie

Reagovat
Pettirosso

stačilo by chtít hrát a ne jen držet blok i když získáte míč. Máte míč a hráči stojí, hodí se to na krajní beky a ti couvají k lajně a pak se akorát snaží vybojovat out.. nikdo si nenabíhá nic..

Reagovat
Pipo123

Nabieha si Hernanes a Klose ale to nestačí, Gonzalez je drevák a Brocchi ten útočiť nebude, Candreva je mimo úplne, ten sa posral pred týmto zápasom.

Reagovat
Pettirosso

.. Klose to mezi třemi stopery nevybojuje, Hernanes ani, je ale jedinej, jak píšeš. Snad tam brzo hodí Edersona a trošku se to otevře, ať je na co koukat.

Reagovat
Pipo123

Nene já by som dal dolu Brocchiho a namiesto neho Canu, ten aj útočí a je prasák

Reagovat
Pettirosso

po něm zrovna teda netoužím

Reagovat
Melchior

nahrál vůbec Pepe něco v 352?

Reagovat
Pipo123

Ederson ? tak skoro ?

Reagovat
barcelona17

prosim kde sledujete Juventus? nejaky odkaz na netu? na bet365 to nemaji nechapu.. diky moc..

Reagovat
Pettirosso

ty vole, zase heroickej výkon brankáře na nás

Reagovat
Pipo123

Marchetti je vždy skvelý

Reagovat
Pettirosso

to jo, ale tady měl teda pořádnej kus štěstí

Reagovat
M11

to byl zakrok

Reagovat
brenk

Matri na plac

Reagovat
Pettirosso

achjo, Matri.. ale tak furt lepší než Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

tak to seru a vypínám nej náš útočník střídan nej nekopou

Reagovat
smazaný uživatel

Chápe někdo proč zrovna v zápasu s Laziem stáhne Fabia a dá šanci asi po čtyřech zápasech Matrimu??

Reagovat
Pettirosso

borci odvrátí nebezpečí a objímají se jak kdyby vyhráli titul

Reagovat
brenk

a to ešte skoro zavesil pod brvno

Reagovat
Pipo123

Práveže to skvele zahral, štastne ale skvele

Reagovat
Pipo123

Pepe, ten to vie na Lazio

Reagovat
Pettirosso

Pepeeeeek

Reagovat
M11

Pepe pojd kluku

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to jsou střídání.

Reagovat
Pettirosso

ty vole, ti říkám, opovaž se tam dát toho kreténa!!

Reagovat
Pipo123

Hernanes dolu, hneď bo je mimo, Kozák na plac

Reagovat
brenk

brvno

Reagovat
M11

ty voleeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

I Bonnuci je lepší shooter jak současnej Matri :D

Reagovat
Pinturicchio

JDI DO PÍČI, MARCHETTI

Reagovat
Pinturicchio

Aha, břevno.

Reagovat
brenk

Reagovat
Pipo123

Radu je super

Reagovat
Pinturicchio

Hnus, Lazio je tým zdržujucích simulantů.

Reagovat
Pipo123

Kks vy z toho robíte drama aké simulácie ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem prečo Prandelli neustále ingoruje Marchettiho. Dlhodobo dokazuje, že je lepší ako De Sanctis a podľa mňa aj ako Sirigu či Viviano.

Reagovat
smazaný uživatel

nezda sa vamze ten Klose beha trochu ako prihriaty?

Reagovat
smazaný uživatel

keď behá nie, iba keď vyklusáva dáva také čudné pohyby

Reagovat
smazaný uživatel

jj teraz ked siel striedat som si vsimol

trosku ako pavyel rochnyak..

Reagovat
smazaný uživatel

každý má vlastný štýl spomeňme si na Ronaldinho a jeho kačací šprint

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
olis

podme Lazio, udrzat !

Reagovat
Melchior

Giovinco, man of steel

Reagovat
Pettirosso

50 kilovej Seba odhodí od sebe 100 kilovýho Cianiho jako papír a borec je na umření

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pettirosso

ok, vypínám vy čuráci, na toho debila nejsu zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz da hetrik

Reagovat
Pipo123

Udržať

Reagovat
smazaný uživatel

(X je ok)

Reagovat
olis

Lazio je v tomto zdrzovani este lepsie ako my

Reagovat
Pettirosso

no vidíš, ani v tomhle není Neapol nejlepší

Reagovat
olis

vsak v tom ani nemusi

Reagovat
Pinturicchio

Zmrdi.

Reagovat
Pipo123

Neprežívaj to tak Pinto

Reagovat
smazaný uživatel

5 min nadstaveny cas

Reagovat
brenk

šak ležia každú pol minútu na zemi

Reagovat
smazaný uživatel

maju bolesti

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

ten vas giovinco to je zruda, stale tam niekomu prebrusi holene a oni musia predychavat

Reagovat
brenk

tak to je pravda, je to prasa ten giovinco

Reagovat
smazaný uživatel

Z čeho? Vždyť tam ta modrá chátra vůbec neběhala. Padaly z toho, jak jim byla zima, chudáci!

Reagovat
smazaný uživatel

*padali

Reagovat
Pipo123

Vidíš a stačilo im to na bod, ani behať nemuseli, pár krát si poležali a stačilo im to

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Kozákovi bych rozbil držku, čurákovi zkurvenýmu! Ale není se čemu divit, moderní český fotbalista = pláč, pláč, pláč!

Reagovat
M11

to je humus to lazio

Reagovat
Melchior

ležíš? nemůžeš tři minuty na hřiště.. to bych zavedl po tomhle zápase ihned

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

To není možné tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak je drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi slabý zápas. Od oboch som očakával viac.

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatí Neapolitánci, ti jsou oproti uplakánkům z Lazia svatý.

Reagovat
Pipo123

Každý zápas je iný, raz to je Neapol raz Lazio

Reagovat
Pettirosso

to zase ne

Reagovat
smazaný uživatel

To si piš že ano. Neapolitánci hrají možná jako banda prasat, ale Lazio je pro změnu sebranka uplakaných slečen, zvlášť v čele s 90 kg borci, které skolí prcek co má 50 kg i s postelí. Horšího soupeře jsem už dlouho nezažil.

Reagovat
Pipo123

Kto tam je 90 kg borec ? Ciani ? inak nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím toho vymletý čuráka, co střídal Mirka.

Reagovat
Pipo123

Tak ten má 70kg a nie 90

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně smutný.

Reagovat
Pettirosso

docela jsem se Chiellinimu divil, že mu místo ruky na konci nedal hlavičku, já bych se neudržel.. pak ať zase nějací čůráci přijdou si sem stěžovat, že Kozák v Laziu nehraje a jak by měl odejít.

Reagovat
smazaný uživatel

To udělat nemohl, dostal by akorát disciplinární trest. Ty krávo, já jsem tak vytočenej. Marchetti a Konko paráda, z Lazia jediní, kteří hráli a jim fakt čest. Zbytek se ploužil, nechápal jsem, z čeho dostávali křeče, možná tak z toho postávání na vlastní půli, protože museli být vychladlí. A pak přijde ten českej zkurvysyn a zahraje divadlo. Rozkopat mu držku málo.

Reagovat
Pettirosso

Noa? mě by to za těch 5 zápasů stálo ještě bych k němu večer zašel na návštěvu ho dorazit.

Mě se líbil ještě jakš takš Hernanes, i na něm bylo vidět, že chce hrát, bohužel byl sám. Kloseho je mi líto, k němu ani jeden balon nedošel.

Reagovat
Pinturicchio

Konko se tam taky dvakrát válel, Marchetti dostal za zdržování žlutou.

Reagovat
Pettirosso

Neapol je stejně uplakaná, akorát proti nám tu remízu nikdy neudrží + hrají jako prasata.

Reagovat
Maritazzi

Mauri něco zas ukázal?

Reagovat
M11

Mauri nehral.. nastesti

Reagovat
Pettirosso

dneska ho zdatně nahradil Kozák

Reagovat
lnterista

co udelal Kozak?

Reagovat
M11

dosel na par minut.. a z toho vic prolezel u branky lazia nez hral

Reagovat
Pettirosso

válel se na zemi, jak kdyby mu právě granát amputoval nohu, přitom se ho nikdo nedotkl, ležel, brečel jak jen mohl, sudy válel jak já za mlada.. pak mu rozhodčí ukáže aby stal, on vyskočí jak rybka a začne se hádat.

Reagovat
lnterista

jj to jsem videl to snad ani nebyl faul...ale zase se mu nemuze nikdo divit...taky to neuznavam ale uz jsem si na to zvyknul

Reagovat
Pettirosso

mě to teda taky sralo, ale zůstal jsem naprosto v klidu, tak nějak jsem to čekal, že začnou polehávat, zvlášť od Kozáka jsem to čekal. Ten na to hřiště snad ani s jiným úkolem nešel.

Reagovat
Alberto Aquilani

to ale neni absolutne nič nové ........ Rocchi , Brocchi a Mauri su vtomto abolutná špička ..... inak mi nedá , ale kde je ten ofenzívny futbal čo sa sluboval pot Petkovičom ?

Reagovat
Pinturicchio

Hoď sestavu do Fanty.

Reagovat
Alberto Aquilani

to hodím zajtra , aj tak nemám nikoho z týchto zapasov tam dať , Abate ani Behrami nehraju ....z Lazia ani Juventusu nemám myslím nikoho

Reagovat
Pinturicchio

No, shodli jsme se na tom, že to tam budeme dávat před prvním zápasem kola.

Reagovat
Alberto Aquilani

aha , tak srry , to som netušil ...... tak to tam teda dám teraz a hentých 2 tam nedám

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

Ha krása bod, to je nad moje očakávania

Reagovat
lnterista

pekne Lazio

Reagovat
olis

Lazio

Reagovat
Pinturicchio

Lazio, Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

fajne Pipovci, a 1 bod sa stratil do nenavratna.

Tesim sa vecer aj na AC s Neapolom, laka ma dvojecka za pekny kurzik

Reagovat
smazaný uživatel

NO stale budeme dva body pred interom a5 bodov pred Fiorentinou.

Reagovat
GEGE

NAPOLI: De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Gamberini, Maggio, Dzemaili, Hamsik, Inler, Zuniga, Insigne, Cavani.

MILAN: Abbiati, De Sciglio, Mexes, Acerbi, Constant, Montolivo, De Jong, Nocerino, Bojan, Boateng, El Shaarawy.

FORZA ROSSONERI!!

Reagovat
smazaný uživatel

zostava vyzerá dobre. tak dnes budu tri body, verím..forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

AC nalozte tym prasatam

Reagovat
smazaný uživatel

*tim

Reagovat
Pinturicchio

Tak snad potěší alespon AC, nejlíp hattrickem Boatenga.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Faraona

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude úřadovat Noce s Faraonem! Stephan dá dva fíky a na shledanou krokodýle!

Reagovat
Pinturicchio

Tak KPB alespon 1+2

Reagovat
M11

tak pojdme AC.. chtel jsem se divat.. ale nejak me presla chut.. tak aspon na dalku fandim

Reagovat
olis

tak snad to dopadne ako pred rokom

Forza Napoli !

Reagovat
olis

sopcast: sop://broker.sopcast.com:3912/137203

Reagovat
lnterista

asi si preji at vyhraje AC

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

a co teprve pristi tyden

Reagovat
lnterista

uz se tesim

Reagovat
olis

štadion vypedany

Reagovat
smazaný uživatel

no podme AC FORZA MILAN!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Aky trapny gol.

Reagovat
olis

Inleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

krasna strela

Reagovat
GEGE

Si děláš prdel Abbiati...

Reagovat
Lubinterista

asi vítr

Reagovat
olis

ach jaj ZuZu

Reagovat
Pinturicchio

A už to začíná, loket sem, loket tam.

Reagovat
olis

jak si ty len vymlety

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl jsi něco, popeláři? Nebo tam snad nedostal od Maggia Constant loktem?

Reagovat
olis

dostal ty debilko, len ono sa to deje v kazdom zapase a s kazdej strany, asi tolko....

Reagovat
Pinturicchio

Jj, jen v zápasech Neapole o "trochu" víc.

Reagovat
olis

chod si dat vysetrtit zrak a pre istotu aj mozog

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stas87

co si dnes taky podrazdeny? to kvoli juventusu?aj ja by som bol na nich nastvany ale pokazil mi to uz hannover cize mi strata juventusu tolko nevadi

Reagovat
Pettirosso

já ti to říkal

Reagovat
stas87

no myslel som si ze potvrdite vedenie v tabulke...vyhodil som city a dal som vas

Reagovat
Pinturicchio

Ne, kvůli Laziu.

Reagovat
olis

no to offside urcite nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko asistencií má už Hamsyk?

Reagovat
Pinturicchio

Výborně, víc takových upísnkutí ve prospěch AC, ať Neapol pozná vlastní medicínu.

Reagovat
Pinturicchio

Je po zápase.

Reagovat
olis

Insigneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

To koleno v brane je fakt diera

Reagovat
olis

kuaaaaaaaaaaaaaaa mohlo byt rozhodnute

Reagovat
rossoneri89

to su goly ako konska prdel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, preco mu dnes jebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si tady u toho přenosu říkám, kdo má větší komedii na hlavě? Hamšík nebo El Shaarawy?

Reagovat
Pinturicchio

Asi Štěpán, ale to je alespon hezký kluk, kdežto Hamšík je kůň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

jak si len primitivny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Díky, Oslis.

Reagovat
stas87

no neviem,ty oplacas rovnakou mincou..

Reagovat
Pinturicchio

Navíc nevím, co se mu nezdá, vždyť krása je čistě subjektivní věc.

Reagovat
stas87

mne sa hamsik tiez nepaci vyzorom ale respepktujem ho

Reagovat
Pinturicchio

Já ho moc nemusím ani jako hráče.

Reagovat
stas87

je celkom golovy,u vas by sa mu darilo?treba vo dvojicke s quag alebo vucinicom?

Reagovat
Pinturicchio

To možná jo, ale nechci si to radši ani představit.

Reagovat
olis

ved ani mne sa nepaci ide o to ze mu nebudem nadavat do konov a podobne, je to proste primitivne

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik ucesom inspiroval sfingu, takze by som tipoval remizu

Reagovat
smazaný uživatel

FARAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!!!!!!!! TOTO TOTO JE GOOOL KURVA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

NIE AKO TIE KRIVE NAHODNE NEAPOLSKE

Reagovat
olis

omg

Reagovat
rossoneri89

Faraooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Pinturicchio

Náááááááááááádheraaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Podme este AC, remiza by sa hodila

(nech sa strati bodik a vysumi ako prd v hmle)

Reagovat
GEGE

FARAONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny gol Shahamakaka

Reagovat
olis

ach jaj, zbytocne sme si to skomplikovali, este s toho moze byt drama. inak ziadne tempo nema tento zapas, ocakaval som celkovo viac

Reagovat
rossoneri89

my tomu tempu tiez moc nepridavame

Reagovat
GEGE

Škoda těch trapných golu...Abbiati si začíná vybírat slabší chvilky čím dál častěj Takové goly prostě tem tým ještě víc nahlodají a pak to tak vypadá...Naštěstí hra není tak katastrofální a šance na dobrý výsledek pořád je.Škoda te Montyho tutovky mohlo to vypadat veselej...

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

OTOCIME!!! Ale chce to vetsi bojovnost.. druhe pule mame vzdy o poznani lepsi !

Reagovat
olis

boze ja nwm, v tomto zapase nikto nevie ani loptu spracovat

Reagovat
olis

tak Cavani si v dalsom zapase nezahra , nevadi, aspon nam vystriela EL

Reagovat
Pinturicchio

To hřiště je fakt jak napoli.

Reagovat
olis

hrame otrasne, koledujeme si o gol

Reagovat
Pinturicchio

Insigne asi koukal na Lazio.

Reagovat
GEGE

Boateng prostě letos netrefí ani stodolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Cele ich "branenie" spociva vo faulovani, zraneny protihrac fakt gol dat nemoze.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis tie Noceho strely trhaju oci.

Reagovat
olis

a uz sa ide branit, to neni dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ale pre zdravie nasich...

Reagovat
olis

omg hento nedat, toto dopadne jak s Torinom

Reagovat
GEGE

Bojan katastrofa to zakončení...střídej ho

Reagovat
Pinturicchio

KPB hraje hrozně alibisticky, to i ten Constant je odvážnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli AC

Reagovat
Pinturicchio

To už není ani trochu vtipné.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini must! One way and other

Reagovat
Pinturicchio

Jasný žlutý faul od Cavaniho a on ji dá Bojanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahááááááá

Reagovat
smazaný uživatel

ty si co za imitatora?

Reagovat
stas87

nebol to fakt faul na toho bojana?myslim tu situaciu po ktorej dostal zltu

Reagovat
Pinturicchio

Byl, Cavani měl jít ven.

Reagovat
mastakillah

to určitě, za takovýhle zákroky se nevylučuje. Faul to byl, ale tím to končí

Reagovat
Pinturicchio

Zákrok zezadu, kdy by mu v případě, že by ho nesejmul, utekl, se nedává žlutá karta? Aha.

Reagovat
mastakillah

zakrok zezadu? vzdyt ho požduchl v souboji a Bojan to neustal

Reagovat
Pinturicchio

A odkud ten zákrok byl, když mu vrazil do zad?

Reagovat
mastakillah

rameno na rameno nejsou záda

Reagovat
Pinturicchio

To ne, ale rameno na záda ano.

Reagovat
smazaný uživatel

IL FAAAAAARAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ups pardon

Reagovat
rossoneri89

Faraoooooooooooooooooooon milujem taaa

Reagovat
olis

hentaka diera mozem sa nato vysrat

Reagovat
Pettirosso

kéž by

Reagovat
GEGE

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

FARAONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
smazaný uživatel

OTOCIT OTOCIT !!!!!

Reagovat
stas87

ac neapol moc casto nesledujem ale pridu mi zbytocne agresivny a do vsetkeho idu ako hovada,moc sympatakov tam ani nie je...vyrovnane zasluzene,neapol moze mrziet ta hamsikova sanca

Reagovat
Pinturicchio

Jsou to prvotřídní zákeřnáci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahaháááá - said a guy on russian sopcast

Reagovat
Pinturicchio

Štěpááán

Reagovat
smazaný uživatel

ek

Reagovat
smazaný uživatel

Stevo 2:2 pekne, teraz oba timy udrzat

Reagovat
smazaný uživatel

Niang - wtf? he is so funny when is running

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca je curak, nasim dava karty za picoviny a im za fauly nic, uzasne.

Reagovat
smazaný uživatel

piskaj konec

Reagovat
smazaný uživatel

olis can cry in the same way like Napoli 's "football" players

Reagovat
olis

no a ty zas chod spat

Reagovat
smazaný uživatel

the truth is sometimes bitter, small child named olis

Reagovat
olis

nemusis tu šaškovať že vieš nejake vety po anglicky, to uz dnes vie takmer kazdy

Reagovat
smazaný uživatel

U2?

Reagovat
Pettirosso

běž doprdele a nekaž destíce image

Reagovat
Pinturicchio

By mě zajímalo, kterého vocasa tohle může ještě bavit ( Masopust )

Reagovat
Pettirosso

vypadá to tak, ale už mě sere, je trapnej a vždycky mě nasere, že píše on a ne "naše" desítka

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

takhle dementní angličtinu může mít jen Masopust, to už tady ukázal několikrát

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

"10" and image? you are kidding

Reagovat
olis

presne ako som predpovedal, velmi dobre zahodene sance nas stali 2 body, ale hrali sme otrasne a AC bojovalo viac ako my takze remiza asi zasluzena, takymto tempom ale ostaneme maximalne na 3 mieste

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, zasloužili jsme si výhru. Ale vidím tam zlepšení. FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

Najs

A zajtra musime rozbit Calgary

Reagovat
10

má to cenu stahovat? včera jsem to neviděl, podle statistik si dovedu vývoj zápasu docela živě představit

Reagovat
Pinturicchio

Nemá, akorát by ses nasral.

Reagovat
10

myslel jsem si to

Reagovat
10

hm, tak mi k nasrání stačil sestřih

Reagovat
Pinturicchio

Já byl včera neskutečně vytočený, jednak z toho zahazování šancí, smůle a taky kvůli tomu, co předváděli hráči Lazia, to byl hrozný humus.

Reagovat
10

hlavně teda Seba posral co mohl, do šancí se dokázal dostat dobře, ale to řešení bylo často špatný, částečně měl i smůlu, ale to už u něj nepočítám...z toho záznamu měl dát hattrick, to by pak asi nikdo tolik neřešil 18 ztracených míčů a fanoušci by na něj asi právem nepískali

Reagovat
Pinturicchio

Mně přijde, že on má pocit, že musí pořád někomu něco dokazovat, je takový "zabržděný" a pak v těch šancí volí tu nejhorší / nejsložitější možnost. Hrozně by mu pomohlo, kdyby dal gól ve 3-4 zápasech po sobě, protože jinak s takovouhle skončí jako Matri.

Reagovat
M11

Reagovat
Pettirosso

je pod hrozným tlakem, cítí, že fanoušci na něj vzhlížejí jako na nového Alexe, což on nikdy nebude. Kdyby se vykašlal na ten tlak a uklidnil se a hrál si to svoje, tak bude hvězda..

Reagovat
smazaný uživatel

pekne chlapi skoda tych 2 golov ale 2.polcas parada!!Stephan sa pomaly dostava medzi elitu sveta

Reagovat
Jajinek

Výsledky ze včerejška naprosto výborné! Přitom dva dost odlišné zápasy.

Laziu bod uhrál vyloženě Marchetti. Jeho zákrok proti té tečované střele byl zatím zákrokem roku v Calciu. Lepší jsem v této sezóně opravdu neviděl. Lazio mělo dobrý autobus, což prostě proti Juve funguje. Oni si vypracují hodně závarů, centrů ze stran, ale nikdo to v té trmě nedokáže uklidit do sítě. Takový Gio dal letos všho všudy 5 gólů...ale VŠECHNY ve chvíli, kdy jeho tým vedl o 2 branky. Za normálního stavu má nulu a to je alarmující. U ostatních útočníků jakby smet. Nicméně v poli Juve lepší, což je pro ně na rozdíl od zápasu s námi určitý posun.

Jak Laziu bod přinesl gólman tak v druhém duelu Abbiati body AC ukradl...

...podle mého oba góly mohl mít. Neapol nebyla lepším týmem a do toho dvoubrankového vedení se dostala dost lacině. Je vidět, že Robinho by mohl AC hodně pomoct. Nebude to tlačit silou, ale bude ty šance vytvářet. A Faraon je letos tak nemomylný, až se mi tomu nechce věřit. Nicméně jsem si ten zápas užil a bod mě velice těší.

O to důležitější bude dnes vyhrát, páč ta tabulka po minulé ztrátě pak bude vypadat zase hezky.

Cagliari je podle mého názoru doma hratelné, mám však strach ze rostoeoucí formy Cagliarské zálohy, zejména Nainggolana. Na druhou stranu...pokud bude opravdu hrát útok Nené, Sau...a Pinilla, Ibarbo a Ribeiro budou jen na lavičce, tak by to naše obrana měla dát.

Naše sestava bude naprosto lepená, ty zranění jsou už strašné. Aspoň že se rychle vrací obránci a Rano i Wally už jsou v nominaci

Nicméně nevím, jestil riskovat a nasadit je takto brzo, když jsou pro naši hru klíčový.

Vrací se i Coutinho....proto se mi zdá trochu divné, že je stále mimo Sneijder. Za tím musí opravdu už něco být, páč sice už dlouho trénuje, ale prostě mi neříkejte, že po zranění co měl se vrací do kondice takto dlouho.

Sice se nám vrátili obránci, ale zase se nám rozpadá záloha. bez Guarína a Gabyho to půjde hodně těžko, zlášť venku, kdybychom chtěli hrát 3-5-2. Nicméně dnes bych normálně zkusil 4-4-2

Handa - Zanetti, Silvestre, Juan, Nagatomo - Alvaréz, Cambiasso, Gargano, Pereira - Milito, Palacio

Nechci zatěžovat uzdravené stopery, chci dát šanci Rickymu konečně na základ a chtěl bych testnout Nagatoma a Pereiru na jedné straně. Pro jeden zápas by bylo zajímavé, co to udělá, i když vím, že to tak nebude.

Co se týče ostatních zápasů, nejvíc zvědavej jsem na Udinese - Parma. Parma je hratelná, zvláš´t bez Biabianyho, který dělá pro venkovní hru Parmy opravdu hodně. Navíc myslím, že Parma letos má tak nějak více bodů, než si zaslouží. Hodně jí pomáhá Sorrentino.

Udinese naopak nedokáže dotáhnout zápasy k výhře a těch zbytečných remíz už je fakt hodně. Pokud nezačnou sbírat body, bude to průser.

Janovské derby je soubojem dvou týmů, které už více z formy snad ani být nemůžou a proto si netroufám soudit. Více věčím Griffům, kteří přeci jenom poslední zápasy měly trošku světlejší pasáže. Ale ta jejich obrana je tragikomičnost sama.

Roma to bude mít proti Torinu těžké, nicméně útočný trojlístek myslím dnes 3 body donese. Takže se Zeman bude pořád potácet na těhc příčkách pro EL, což ho bude chránit před vyhazovem.

Violu čeká taky poměrně velká lopota. Atalanta má megaformu a vůbec bych se nebál dát 02, zvlášť, když je Viola bez Joveho. Na druhou stranu se těším na to, jak vedle sebe budou hrát Pizzarro a Aqua.

No a jestli Siena doma neporazí Pescaru...tak už koho?

Nicméně dnes je pro mě hlavním bodem cesta kluků k životnímu úspěchu, který jim strašně přeju a doufám, že Kyslík spadne a na konci uslyšíme...země česká, domov můj!!!

Reagovat
M11

Reagovat
10

Autobus na Juve funguje? To bych teda vůbec neřekl, funguje na nás aktivní hra, viz Inter a Shakhtar. Když soupeř zaleze pasivně na vápno, dá nám prostor roztočit to 3-3-4, tak ho většinou dost přehráváme a máme x šancí, z kterých tam už potom většinou něco spadne. To, že z brankáře uděláme největší hvězdu zápasu a dokážeme spálit neuvěřitelný věci už se naštěstí nestává tak často, jako minulou sezonu, přestože je to pořád velká slabina týmu. Marchetti už minulou sezonu hráč utkání, pomalu to přebírá po Sorrentinovi.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

souhlasím s tím, že je pak přehráváte, ale pokud to zhustí ve středu hřiště co nejvíc, tak právě rozhodují ty trmy. A těch tam včera bylo opravdu hodně a ty se musí uklízet do brány.

Reagovat
Pettirosso

jenže on to nemá kdo uklízet

Reagovat
Pettirosso

nestává tak často? Loni jsme hráli víc zápasů nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Sau je dobrej. A Sorrentino Parmě asi moc nepomůže

Reagovat
Jajinek

jasně...Mirante...

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Soe začal v Bologni konečně hrát a vede si dobře. Od FantaGazzetty nedostal horší známku než 6. Snad se k nám ještě vrátí.

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska Inter první plichta v sezóně. Jednou to musí přijít.

Reagovat
smazaný uživatel

Doria v jiném rozestavení, jsem na to zvědav. Vůbec nechápu proč ten Ciro nedá šance Juan Antoniovi, který byl loni v Serii B rozdílovým hráčem, a zrovna teď když do útoku nikoho nemá. Je to trenérský barbar

Reagovat
M11

jinak byl vbc Bendtner co dosel vcera u mice ?? on ma tak tragicky vyber mista ze je vzdy tam kde byt nema..

Reagovat
Pinturicchio

Tuším, že dvakrát.

Reagovat
10

má skvělej výběr místa, kde není a nikdy nebude míč

Reagovat
smazaný uživatel

problém je, že s ním hrajeme jen o 10 lidech

Reagovat
Pinturicchio

Problém je i to, že ty útočníky pořád rotujeme, do zblbnutí a snad nikdo nehraje 2-3 zápasy po sobě, ve stejné dvojici.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych Bendtnera hlavně na férovku lednu vyhodil, horší hráče jsem dlouho neviděl, když nebudu počítat toho českého uplakánka ze včera.

Reagovat
Pinturicchio

Já ti nevím. Pořád si myslím, že na to má, ale radši bych ho viděl ve 4-3-3 na hrotu. Docela by mě zajímalo, jestli by Prcek zvládl hrát napravo v tomhle systému ( 4-3-3 ).

Reagovat
smazaný uživatel

Já už ho na hřišti vidět nechci.

Reagovat
Pinturicchio

Já momentálně spíš taky ne, jenže to samé platí pro Matriho i Quagliarellu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrál bych to po španělském stylu - útočníci nejsou potřeba. 4-3-3 ... v záloze klasické trio MVP a do trojičky do útoku trio Asamoah, Giovinco, Giaccherini, horší by to nebylo ani náhodou. Ale to už je taková bezmoc a vymýšlení hovadin.

Reagovat
Pettirosso

hra bez útočníka? Jen to ne... Raději to do zimy dokopeme s Matrim a pak přitáhneme Doumbiu

Reagovat
Pinturicchio

4-3-1-2, s Giovincem pod útočníkama, před ním Vucinic a Quagliarella.

Reagovat
Pinturicchio

Jen v prvních dvou zápasech v lize jsme nastoupili se stejnou dvojicí v útoku, pak se to začalo točit.

Reagovat
Pettirosso

netuším, když přišel, vypnul jsem přenos

Reagovat
10

Sledujete někdo toho Aubameyanga, co hrával v AC? To je docela fail Gallianiho. Minulou sezonu v Saint-Etienne 16 gólů + 11 asistencí, letos už 8+6. AC ho prodalo za 1.8 mega. Přitom v Primaveře hrál dobře, pamatuju si jak nám dával gól při Trofeo Berlusconi snad v 17-ti letech.

Reagovat
Yanek

Je z primavery, to je tím.

Reagovat
GEGE

Jj Aubameyang je super.Už v primaveře byl brán jako jeden s nej talentů...Ale rozjezd mezi dospělýma měl dost pomalý a září teprve druhou sezonu.Každopádně mě to překvapilo,že se ho tak lehce zbavili...

Reagovat
M11

jj ve Francii si to dava neskutecne

Reagovat
rossoneri89

u nas je to bohuzial tak bojim sa aby tak neskoncili Fossati, Ely alebo Verdi

Reagovat
smazaný uživatel

Verdi vůbec nehraje v Torinu, a takový Beretta jen v Serii C... a to jsou ročníky 92 jako Faraon. Né každý potvrdí kvalitu, spíš menšina z těch jmen.

Reagovat
Votas

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 40 Juan Jesus; 4 Zanetti, 21 Gargano, 19 Cambiasso, 55 Nagatomo; 8 Palacio, 22 Milito, 99 Cassano.

A disposizione: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 7 Coutinho, 11 Alvarez, 17 Mariga, 31 Pereira, 33 Mbaye, 41 Duncan, 42 Jonathan, 52 Romanò.

Allenatore: Andrea Stramaccioni.

Cagliari: 1 Agazzi; 14 Pisano, 15 Rossettini, 13 Astori, 8 Avelar; 20 Ekdal, 5 Conti, 4 Nainggolan; 7 Cossu; 27 Sau, 18 Nenè.

A disposizione: 25 Avramov, 19 Thiago Ribeiro, 21 Dessena, 23 Ibarbo, 24 Perico, 32 Casarini, 51 Pinilla.

Allenatore: Ivo Pulga.

Arbitro: Piero Giacomelli

nejsilnější možná, tak pome...FORZA INTER

Reagovat
Dejwa

snad to Žabák a Samuel neuspěchali..

Reagovat
Alberto Aquilani

hrá Aquilani a Pizarro ?

Reagovat
GEGE

jo

Reagovat
Pinturicchio

A Jo-Jo?

Reagovat
M11

neni ani na lavicce

Reagovat
Pinturicchio

Díky.

Reagovat
Pinturicchio

Cagliari, Udinese, Catania, Siena jedem !

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/137202

Inter

Reagovat
10

Nene krásně

Reagovat
Lubinterista

reeteeee

Reagovat
Nuno čomes

PALACIOOOOOOOOOOOOOOOOOO

CASANNOVA

Reagovat
GEGE

Reagovat
Pinturicchio

Nainggolan je na facku.

Reagovat
Alberto Aquilani

Palacio , Gilardino gol , konečne by som mohol bodovať vo fante

Reagovat
Jajinek

Zatím gól a čekání na vyrovnání...

Reagovat
Pinturicchio

Robuuuuuuuur Ještě Catania.

Reagovat
M11

ROBUR !!!

Reagovat
Alberto Aquilani

Jajaj Viviano

Reagovat
GEGE

Bonaventura

Reagovat
Pinturicchio

Zatím se nedá říct, že by šel rozhodčí Interu nějak na ruku.

Reagovat
Pinturicchio

To je škody

Reagovat
10

Handa je neuvěřitelnej...Cagliari už by bez něj vedlo

Reagovat
M11

je to buh.. skoda.. Inter se vubec nechyta

Reagovat
The Krupy

Ak Di Natale skončí s kariérou, tak je dosť možné že Udine spadne aj o súťaž nižšie....

Reagovat
GEGE

Ljajičovi prostě nikdy nepřijdu na chuť...

Reagovat
GEGE

Aqua ukázkový přímák.Jsem zvědavý jestli si formu udrží dlouhodoběj...

Reagovat
Pinturicchio

Gooooooooooooooooool

Reagovat
Dejwa

zaslouženě, těžká trága

Reagovat
Pinturicchio

Gabbiadini gol za Bolognu

Reagovat
GEGE

Cigarinni dobrý fail...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal?

Reagovat
smazaný uživatel

Pegolo chytil penaltu, ale pak Calaio nedal gól z pár metrů.

Reagovat
M11

Viva PEGOLO

Reagovat
smazaný uživatel

ale Calaio tyč a pak zmařená tutovka, je z formy a Cosmiho museli kvůli něj dát na tribunu

Reagovat
M11

klasika

Reagovat
GEGE

Calaio

Reagovat
10

čekal jsem odvážný Cagliari, ale ne že budou takhle s jistotou Inter přehrávat, klobouk dolů

Reagovat
M11

co udelal Cigarini ?

Reagovat
GEGE

Nahral Cuadradovi do jasné šance a pak ho sejmul

Reagovat
M11

tak to musim videt

Reagovat
Pinturicchio

Valero , aspon to áčko, no

Reagovat
Alberto Aquilani

Aquilani si už vyrovnal svoje strelecké maximum

Reagovat
GEGE

Ve Fiorentině rozhodnuto takže druhý poločas jdu zas na Inter.

Reagovat
Jajinek

Jeden z nejtragičtějších poločasů pod Stramou...

...co to sakra bylo?...to si jako myslíme, že se Cagliari porazí samo nebo co? Vůbec nehrajem, záloha na to sere, nedostupuje, bohovrovně ztrácíme míče a pak se vůbec nervracíme. Nebýt Handanoviče, je to 1:3 a můžeme to zabalit.

Nechytá se celá obrana plus překvapivě Zanetti, se kterým tam pořád někdo cvičí. Velká škoda té tutovky Milita hned po góle. To bychom je hodně srazili. Takhle bude v druhém poločase neuvěřitelná lopota!

FORZA ŠTĚPEC!

Reagovat
cresposuper

To je pekné, že máme troch skvelých útočníkov na ihrisku, ale keď sa nedostaneme za polku, tak nám je to hovno platné. O polčase by som tam dal Pereira a zmenil to na 3-5-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Sauuu, to elegantní zabiják.

Reagovat
10

Fiorentina rozjíždí slušnou sérii...AC, Lazio, Atalanta, Cagliari, to rozhodně nejsou při současný formě těch týmů snadný zápasy...a oni to zvládli celkem bez problémů, pokud to dneska ještě neposerou

Reagovat
Alberto Aquilani

Nechcem tu znova posobit ako hajter Montellu , ale všetky 3 goly dali po štandartkách ..... inak Pizarro je skvelý ........ked si spomeniem na Taxiho

Reagovat
10

kdo je kopal? oni z nich celkově dávají spoustu gólů, Valero snad nemá asistenci ze hry, všechno z rohu

Reagovat
Alberto Aquilani

prvu myslím kopal Pasqual , 2.gol dal Aquilani z priameho a 3.myslím kopal Valero

Reagovat
M11

jj tu treti urcite Valero

Reagovat
OVi.77

Může mi někdo říct jak zatím vypadal první polčoas Interu? Podle statistik http://www.livesport.cz/zapas/tvt7KM6G/#statistiky-zapasu;0 nic moc teda

Reagovat
M11

Marchionni zije

Reagovat
Il Architetto

Teď čumím na záznam s Laziem a neskutečný co Marchetti chytil.

Reagovat
Pinturicchio

Udineeee . Pome ještě Catania

Reagovat
M11

Palermo taky vstup ze satny jak vino

Reagovat
Pettirosso

sem zvědav, kolik týdnů ještě Gasp přežije

Reagovat
Alberto Aquilani

Luccaaaa ..... Aquilani áčko , tomu dnes ide .....

Reagovat
smazaný uživatel

Fiorentina-Bergamo, super, přestřelka, první prašule jsou doma. Včera 5 přesných výsledků z 8 tipovaných...

jinak moje tipy na dnešek najdete taky zde: http://bit.ly/U69C9W

Kdo by se chtěl inspirovat...

Tak good luck, at je zítra plná ŠRAJTOFLE!

Reagovat
Pinturicchio

Cataniaaaaaaaa . Robur, Siena, Cagliari a Udine udržet, prosím.

Reagovat
Pinturicchio

Místo Sieny Catania samozřejmě

Reagovat
Jajinek

To se dělá Milito kozy!!!!!

Reagovat
Nuno čomes

Milito ze 4 metrů nad. To není možné co nedokáže někdy nedat.

Reagovat
Nuno čomes

dokáže

Reagovat
GEGE

Milito

Reagovat
10

Diego

Reagovat
Jajinek
Reagovat
Pinturicchio

Chováš se jak malé děcko, kterému někdo sáhl na hračku.

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

Jak vidíš dnes Olomouc, vyhrajete?

Reagovat
Jajinek

vzhledem k tomu, že budu na stadioně, tak čekám 0:0

Reagovat
M11

dneska jasna 1.. verim vam

Reagovat
Pinturicchio

Tak nechoď.

Reagovat
Pettirosso

gemblera Pinta, to za chvíli bude stát barák

Reagovat
Pinturicchio

Vůbec, sázím s rozvahou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi z Olmíka? Škoda, že fandíš Interu.

Reagovat
Nuno čomes

Každý at si zamete před svým prahem

Reagovat
10

1:2

Reagovat
10

"pokud bude opravdu hrát útok Nené, SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAU...a Pinilla, Ibarbo a Ribeiro budou jen na lavičce, tak by to naše obrana měla dát. "

Reagovat
Jajinek

Sau mě dost překvapil...hraje mazácky...ale vzhledem k tomu, že hraje Pinilla...

Reagovat
10

Reagovat
Dejwa

masakr

Reagovat
10

Radja je hroznej magor, ten snad nedokáže přihrát jinak než skluzem

Reagovat
Votas

to je v hajzlu

Reagovat
Jajinek

OOOOMMMMMGGGGGG!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
GEGE

GOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
blaugrana

Inter zas šliape.

Reagovat
Pettirosso

ty vole, takový nůžky, skoro jako Zlatan akorát o 20 metrů blíž.. To byl Cossu? Škoda, že to byla jen tyčka

Reagovat
Pinturicchio

Pinilla tuším.

Reagovat
Pinturicchio

Neplatící divák na brance.

Reagovat
The Krupy

Parma otočiť !

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Bologna a Cagliari

Reagovat
Jajinek

Ranocchia je dnes na ručník...o parník nejhorší na place

Reagovat
cresposuper

Reagovat
Jajinek

a Cambiasso jakbysmet

Reagovat
cresposuper

Cambiasso to ma strašne ťažké, sme mali hrať s tromi hráčmi v strede...

Reagovat
Pinturicchio

Palermo

Reagovat
Jajinek

yesssss!

Ještě jeden

Reagovat
Votas

pěkně zavěsil

Reagovat
Pettirosso

konečně jde ten pochůzkář dolů..

Reagovat
rossoneri89

omg Astori merda ma viac stastia ako rozumu

Reagovat
10

omg Astori

Reagovat
10

to je jak Masielo když měl vsazeno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Yanek

V Bologni je prdel.

Reagovat
Pettirosso

Astori dobrej výběr místa

Reagovat
Pinturicchio

Astori, ty jsi kár, že to svět nežral.

Reagovat
GEGE

Astori si byl vsadit nebo nechapu co to mělo znamenat....

Reagovat
Pinturicchio

Catania

Reagovat
cresposuper

Ty vole Ranochiía

Reagovat
Pettirosso

Žabáka někdo profackoval?

Reagovat
Pinturicchio

Udinese

Reagovat
Masi

Reagovat
Jajinek

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo

Reagovat
Pettirosso

chudák samuraj, se málem zabil o tyčku

Reagovat
Jajinek

jasná....

Reagovat
Pettirosso

Astori byl málem hrdinou Interu

Reagovat
Nuno čomes

to jsou zmrdi zmrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Pinturicchio

Astori je fakt magor . Tohle byla podle mě penalta.

Reagovat
Jajinek

určitě. Došlápl mu na patu

Reagovat
Masi

Sází tu někdo pravidelně na Itálii a profituje? Já jen že člověk vsadí dva tikety, do jednoho nacpe Inter, do druhého Udinese a je hotovo.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Pinturicchio

Dneska byla tutovka Catania a Siena. Udine jsem původně dát nechtěl, ale nakonec mě zlákal ten kurz přes dva. Tahle se mnou vyjebali už podruhé, golem uplně na konci ( poprvé v EL doma s Anži )

Reagovat
Masi

Že mi jde především o Itálii celkově kde mi příjde nemůže vyjít více tutovek naráz. Dneska sem to zkusil po delší době, Fiorentina, Inter a Udinese a těžko říct co za tím je, ale jestli pamatujete kolo kde by všichni jasnější favoriti (7. místo a lepší) vyhráli nad slabšíma tak by mě zajímalo kdy naposledy tohle bylo.

Reagovat
Pinturicchio

Tohle máš ale ve všech ligách, skoro kolo co kolo. Umění je se tomu zápasu vyhnout. Tutovka nebyla z těhle tří zápasů ani jeden ( samozřejmě, když to nebudu brát jen podle kurzů )

Reagovat
Masi

A co se ti tam jako tutovka konkrétně nezdá? Příjdou mi všechny právě z důvodu že neberu kurzy.

Reagovat
Pinturicchio

Cagliari hraje poslední zápasy dost slušně, jdou nahoru, Inter hraje líp venku. U Atalanty platí prakticky to samé, co u Cagliari a u Parmy ostatně taky ( ale tam se vsadím, že Udine hrálo udržovačku a dostali nějaký hloupý, náhodný gol )

Reagovat
madridcan

https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/639333/46413

Na taliansku sa da zarobit, moj z minuleho tyzdna...to tam vsak nesmies pchat anglicku

Reagovat
Masi

Ten Newcastle mi radši na oči nedávé.

Reagovat
Pettirosso

super nick

Reagovat
Masi

O co jde? Mám ho už 10 let.

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Masi

Jo to byla taky tenkrát sranda když sem objevil stejné jméno, ke všemu o čtyři dny starší než já . Ale hrát sem ho nikdy neviděl, kariéru sleduju jen po očku a tajně fandím.

Reagovat
Pettirosso

ještě o něm hodně uslyšíš, uvidíš.. doufám

Reagovat
Pinturicchio

Masi + Sorensen

Reagovat
Pettirosso

No Masi má podle mě větší potenciál, ale pokud Soe zamaká a vybuduje si místo v Bologni a repre, nevidím problém

Reagovat
Masi

Jako nevím, moc nehrává, věk už mu taky stoupá jako mně, myslím že ani on ani já díru do světa neuděláme.

Reagovat
Pinturicchio

Jsem si říkal, jestli je to podle Alberta.

Reagovat
Lubinterista

jasná penalta...

Reagovat
Mihal

Nebyť záverečného tlaku tak podľa priebehu by bola pre Inter remíza vlastne výhrou ale po tej nepísknutej penalte a nevyužitých šancách výsledok serie...

Reagovat
smazaný uživatel

Calaio snad 3 super tutovky... to je na facku Pescara dohrála v devíti.

Reagovat
M11

no hlavni jsou ty body.. UF

Reagovat
smazaný uživatel

Pegolooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsem si nemyslel, že Astori je Interista.

Reagovat
smazaný uživatel

Sau dva góly, říkám, že je dobrej.

Reagovat
Alberto Aquilani

Aquilani 2+1 , Palacio gol , Gilardino gol , Andreolli gol ..... večer nech mi to neskazí Romero a konečne budem naplno bodovať vo fante

Reagovat
Pipo123

Aquilani aj Gila hrajú u mna tiež, Aqua super forma

Reagovat
Il Architetto

Palermo

Reagovat
Nuno čomes

je to hnus ti rozhodčí, evidentně nechtěli at se dotáhnem na blízko Juve.

Reagovat
Mihal

sami sme to posrali, dali sme prvý gól a prestali úplne hrať...

Reagovat
M11

za to Astori docela jo

Reagovat
The Krupy

Mazzari ?

Reagovat
Pinturicchio

Večer forza Borriello a Sampa !

Reagovat
cervo

Janovske derby zda sa, bude mat naboj extra

Reagovat
10

http://images2.gazzettaobjects.it/primapagina/images/prima_pagina_grande.jpg

...včera 7 zápasů, včetně janovskýho derby a Gazzetta má přes celou stránku faul na Ranocchiu s nasraným Morattim

Reagovat
10

2. stránka - https://dl.dropbox.com/u/15287659/gds.jpg

neuvěřitelný, ta už je snad 14 dnů úplně stejná

Reagovat
10

http://youtu.be/vegOoj7mimE?t=47s

2. gól Saua podle GDS taky neregulérní, prej zpracoval rukou...

Reagovat
smazaný uživatel

Rameno. Jednoznacne

Reagovat
lnterista

jak se smal

Reagovat
M11

HA HAA... dobry vysmech

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, treba na nepravodlivost poukazat kolko je len mozne, taketo zarezy to sa nerobi

Reagovat
smazaný uživatel

Hele decka, bude over? Skusim na polcas 1,5

Reagovat
SaianSupaCrew

bude

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. 0:2

Reagovat
Slejdy

nejspis nebude

Reagovat
SaianSupaCrew

Yuto kandidát na asijského hráče roku

Reagovat
Lubinterista

a austrálie je v asii

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3): Goicoechea; Piris, Marquinhos, Castan, Balzaretti; Pjanic, Bradley, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti

Reagovat
Slejdy

jsem zvedavy na Pjanice

Reagovat
Maritazzi

Mě zajímá na jakém postu bude hrát, jestli registu, nebo zase na kraji.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja by som ho chcel vidieť hrať toho registu ....Bradley sa mi ako intermedio(či ako sa to píše) posledne hodne páči

Reagovat
Maritazzi

Souhlas. A horší jak Tax snad nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Máte niekto ruský sop?

Reagovat
Maritazzi

Tady by to mělo být - sop://broker.sopcast.com:3912/137202.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozculovat sa aj pondelok preco nie Totti da dnes gol

----------------FORZA ---------------- ROMA ------------------------- ROMAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAA ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AS

Reagovat
Pinturicchio

Snad se Gigimu to přání splní.

Reagovat
Slejdy

podme na to

Reagovat
Alberto Aquilani

fu aspon neprší

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme AS!

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanici, to musí jít do kasy!

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, jestli byl ten komediant ve žlutém potrestaný za tu včerejší komedii na Giuseppe Meazzy?

Reagovat
smazaný uživatel

Osvaldo druhá tutovka

Reagovat
Alberto Aquilani

OSVALDO MAMMA MIA

Reagovat
Alberto Aquilani

OSVALDO MAMMA MIA

Reagovat
smazaný uživatel

AS už zasuňte, ať je Zdenda klidnější ..

Reagovat
Slejdy

ty kraso videl sem ho tam

Reagovat
smazaný uživatel

Totti nádhera, škoda, že nešel trochu do brány

Reagovat
M11

Totti uuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

slusny tlak,chce to gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V tom Římě diváci na fotbal chodit nebudou a nebudou. Přitom hraje AS parádní fotbal

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Slejdy

Balzaaa aaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Balza a Osvaldo, lol

Reagovat
smazaný uživatel

totti aka paradna nahravka ze to ani balza necakal

Reagovat
smazaný uživatel

Už je čas, Mr. Totti

Reagovat
smazaný uživatel

To byla akce, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci je trápny.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabrizio neser

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ako? ...Antifotbalista. Dostane loptu, čaká, čaká, čaká, urobí "kľučku", že si to hodí pred seba ale buď silno, že je nedobehne alebo trafí protihráča. A nedal ešte ani presnu nahrávku na 5 metrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to chuj. Ale Ty fandíš Turínu, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

A to má pritom Torino na lavičke zaujmavých hráčov a hraje tento šmatľák.

Reagovat
herbage

vždyť už dal dvě přesné přihrávky do vápna pod sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, vlastne tá pri šanci Bianchiho...ale aj tak.

Reagovat
Alberto Aquilani

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel slabá finální část. Osvaldo by si měl střihnout za ty zahozené šance

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka času... 5,5 nebo ještě chvilku počkat?

Reagovat
Alberto Aquilani

Páči sa mi že začíname hrať rozumnejšie , zbytočne sme nedali take vražedné tempo jak na začiatku s Laziom , máme šance ale nepadá to , Osvaldo mal dať gola a posledne mohol namazať Tottimu na gol , páči sa mi Pjanič aký je nasraty a celkovo hrá dobre , Lamela snad nestratil loptu za cely polocas

a inak

MARCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS ----- z toho chlapca mam nesmiernu radosť

Reagovat
Maritazzi

No kdyby sis to rozfázoval, tak je to podobně blbě postavený jak s Laziem, akorát soupeř nesrovnatelně horší. Dneska ani nemá cenu dělat rozbor.

Reagovat
Alberto Aquilani

tebe sa už asi fakt nič nepáči ..... však hráme dobre ......

Reagovat
Maritazzi

Musíš brát jak moc je to tou hrou Turína. Líbí se mi pár individualit, ale prostě systémově to není ono. Když koukneš na ten článek, co jsem dával a na to postavení dneska, je to podobné.

Reagovat
Maritazzi

Balza se mi poslední dobou moc nelíbí. Nechápu třeba jeho zpracování míče, dneska mohl dávat gól, kdyby si to jak nefotbalista nezkoušel zpracovat pravou.

Reagovat
M11

popravde se u vas zatim docela hleda.. cekal jsem vic.. daleko vic.. ale on se jeste rozehraje.. snad

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Enriquem by zářil. V tomhle hurásystému jsou jeho nejsilnější zbraně potlačeny.

Reagovat
herbage

tím chceš říct, že Enrique měl nějaký systém? Já nevím, ale rozhodně mi přijde, že pro levého obránce je lepší hrát na lajně spolu s Tottim než s Osvaldem

Reagovat
M11

no a prave pro ty silne zbrane jsem ho Rimu opravdu zavidel.. ale zatim nevybocuje z sediveho prumeru.. dokaze byt golovy.. ale i v tomto se hleda.. nevim.. prijde mi ze neni v pohode..

Reagovat
herbage

mohli by dostat šanci Dodo nebo Marquinho

Reagovat
Yanek

Co říkáš na poslední album Muse?

Reagovat
herbage

lepší jak Resistance, ale už mě poslední dobou jejich nová tvorba tak nebere. Přitom hudebně to není rozhodně špatné, dokonce se furt lepší, ale už tam necítím to, kvůli čemu jsme je začal poslouchat. Ve čtvrtek ale jdu na koncert, protože naživo jsou furt výborní. Moc se těším

Reagovat
Yanek

Je pravda, že když to srovnám se starší tvorbou, tak je to šílená změna. To by mi nevadilo, ale když vezmu v úvahu, že třetina alba jsou tuctové písničky, které sice zaujmou tím, že nezpívá jenom Bellamy a texty mají taky pořád úroveň, je to slabota. Druhá třetina je ten experiment s dubstepem, který jsem nepobral a sedí mi odsud akorát Follow Me. Pak jsou tam dvě písničky, které se určitě povedly - Explorers a Animals, ty mi budou hrát ještě dlouho. "Wow" jako po Resistance se ale prostě nedostavilo a tak, jak bych mohl poslouchat starší alba nonstop, tohle vůbec.

Prahu jsem taky zvažoval, ale lístky jsem začal řešit hrozně pozdě a teď už jsou k dispozici jenom ty nejhorší. Nejvíc se bojím toho, že další album už nepřijde a v ČR budou naposled. Užij si to.

Reagovat
herbage

to zase ne. U mě žádné "wow" u Resistance nebylo, tedy krom Exogenesis, které ale mělo vyjít spíš jako samostatné EP. U 2nd law není žádný dubstep, ale je to normální rockově-symfonická skladba s elektronickými prvky a je to super. Hrají to na živé nástroje, tak dubstep ani omylem. Narozdíl od Resistance tu není moc slabých písniček. Začátek jede furt a nenudí. Supremacy, Madness i Panic Station si rád poslechnu, Survival je zkrátka fenomenální skladba a Follow me, Animal a Explorers taky nejsou špatné. Jediný problém mám s Big Freeze, které jsem slyšel asi tak 2x a nejsem ji schopen doposlouchat do konce, jak se mi hnusí a pak dvě písničky od Chrise. Jeho styl zpěvu fakt nemusím, ale instrumentálně nejsou úplně zlé, hlavně Save me, kde má Matt skvělou melodickou kytarovou linku

Reagovat
Maritazzi

Zeman něco říkal, že by zkusil Balzu napravo a Doda nalevo. Nejde Balzu vynechat ze sestavy.

Reagovat
herbage

on je vlastně univerzál. No, to by taky šlo

Reagovat
M11

no nevim jestli je to ta spravna cesta..

Reagovat
Alberto Aquilani

behá po celej lajne celý zápas , je dobrý do kombinácie , ono je to po takych slalomoch co dava aj tazke spracovavat , mne sa páči , rozhodne by som ho nemenil

Reagovat
Maritazzi

Tak běhá, ale není to tolik účelné. Řešení těch situací, kdy ho Totti uvolní do tandemu by taky mělo být na úplně jiné úrovni. Ale jemu věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Kluci klid, AS ze začátku zasune a potom přidá ještě jednoho kolem 70.minuty a pak v pohodě pohlídá match

Reagovat
Alberto Aquilani

"pohodě pohlídá match" no toto na AS zrovna moc nesedí :D

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude "v pohodě", věř tomu

Reagovat
herbage

to je skoro oxymorón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

rikas vidis AS letos poprve

Reagovat
smazaný uživatel

vy dneska perlíte, kluci

Reagovat
Maritazzi

Poslední zápasy hraje kvalitně Bradley, o Florenzim ani nemluvím, ale věřím prostě že pod rozumnějším trenérem by byli ještě hodně prospěšnější.

Reagovat
M11

ten kadr ma proste velky potencial.. dat ho do ruky schopnemu trenerovi tak se na tom da slusne stavet na roky dopredu

Reagovat
M11

11-1 na strely ale nejsem si vubec jist bodovym ziskem domacich.. tyhle pocity letos zazivam opravdu jen u ASka

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě vyhrají, věř tomu

Reagovat
Maritazzi

Pjanič je tak naivní...

Reagovat
herbage

řekl bych vaše největší slabina. Obrana se slušně rýsuje, útok taky super, střed zálohy skvělý, ale ta spojka mezi zálohou a útokem, tam to furt skřípe. Chtělo by to někoho jako Hernánes, Lucho či Diego

Reagovat
Maritazzi

To není tím, je to celým systémem. Ti hráči na to mají, koukni na náš web, psal jsem i o tomhle rozbor, myslím si, že to tam v pohodě uvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Dám si banán. A vy AS, tam taky šupnětě taky jeden .. GOGO

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy, když AS vyhrálo v roce 2001 Scudetto ..

Reagovat
Maritazzi

Dal bych tam Destra, Osvaldo už je zas nějakej chcíplej.

Reagovat
Maritazzi

Ne, ty jeho střídání nepochopim nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte ho už

Reagovat
Alberto Aquilani

OSVALDO MA PASKU .:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba ho probudí ..

Reagovat
smazaný uživatel

PENALTA!

Reagovat
Slejdy

hm, prisna

Reagovat
smazaný uživatel

jasná pentle!

Reagovat
herbage

no

Reagovat
smazaný uživatel

OSVALDOOOOOOOOOOOO, nééééééééééééé Jaký gól

Reagovat
Alberto Aquilani

Najprv som si hovoril že nebola , lenže fakt je že mu tu nohu proste prilahol

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
GEGE

Neměla být...

Reagovat
herbage

těžko říct, ale já bych ji asi nepísknul

Reagovat
smazaný uživatel

Štěstí, že nepískáš ..

Reagovat
Maritazzi

Přísná byla no. Ale Marquinha mám přesně kvůli těmhle průnikům rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinho tam chyběl, vždycky to rozhejbe. Teď na něj pentle a mě sere, že dáme gól zrovna z pentle...nevim, asi bych jí nepísknul

Reagovat
smazaný uživatel

piskaj koniec !

Reagovat
Slejdy

hodne prisna, za stavu 0-0 se toto nepiska

Reagovat
smazaný uživatel

Na San Siru by to nepískli určitě.

Reagovat
herbage

teď jsem Balzarettiho nepochopil. Měl čas zpracovat a takhle hloupě založil break, když jeho tým se tolik nadřel na vedení

Reagovat
Alberto Aquilani

Vyborne striedanie , presne pre toto je dolezite ze tam nechal Pjaniča a nie Florenziho ....Pjanič dal nahravku na Osvalda a teraz na Destra , Florenzi moze byť lepší vtom systeme , ale ked sa dobíja bránka v posledných minutách je proste lepší Pjanič , lebo tu nahravku vie dať

Reagovat
Alberto Aquilani

na Marquinha malo byt miesto Osvalda

Reagovat
GEGE

Santano tohle se da trefit lip...

Reagovat
GEGE

Verdi

Reagovat
smazaný uživatel

je mi jedno ci bola prisna alebo nie , v tejto sezone nas uz tolko krat rozhodca zarezal ze si konecne zasluzime kusok rozhodcovskeho slniecka

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec!!! VŠUDE! I v Anglii

Reagovat
herbage

Ogbonna je hodně šikovnej stoper

Reagovat
Slejdy

PJANIIIIIC

Reagovat
smazaný uživatel

miralemmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pohoda, výborně AS!!!!!!!!!

Reagovat
Alberto Aquilani

MIRALEEEEEEEEEEEM

Reagovat
Maritazzi

Destro příště do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne rozhodca za simulovanie karta

Reagovat
smazaný uživatel

AS konečně zápas bez vážnějších nervů ..

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

„Když jsem přestupoval do Aston Villy, nevěděl jsem, jakým stylem hry hraje. Dokonce jsem si myslel, že sídlí v Londýně.“ Útočník Christian Benteke už se pomalu sžívá s novým prostředím. S mapou v ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Diop.

Reagovat
Maritazzi

Vynikající Bradley.

Reagovat
herbage

Škoda, že si překáží s De Rossim

Reagovat
Alberto Aquilani

no vidíš Maritazzi :D že to Zdeny dobre dal , som si hodne vydýchol ked šiel dole Florenzi a nie Pjanič

Reagovat
Maritazzi

Já s Pjaničem spokojenej nejsem. Chápu, že se ti líbily ty jeho nahrávky, ale on má tolik ztrát, tolik pozičních chyb.. jako je to způsobeno jeho pozicí, ale jeho chválit zrovna nemůžu.

Reagovat
Largo

Souhlas, dneska se mi ta záloha moc líbila. A Bradleye je škoda, když zůstane DDR

Reagovat
Maritazzi

Takhle to říct nejde. Pro mě je ideálně on dobrou alternativou na RCM podle soupeře a první náhradou na DM za DDR. Zákald to třeba být nemusí, ale bude platným členem a zahraje si dost.

Reagovat
smazaný uživatel

DĚKUJEME AS!!!

Reagovat
Slejdy

ciste konto

Reagovat
Alberto Aquilani

SERSE COSMI UNO DI NOI

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maritazzi

Jinak s Palermem nejslabší soupeř letos.

Reagovat
Largo

To bych právě vůbec neřekl....skvělá obrana, dobrej brankář. Kdybys řekl "bezzubej", tak to jo...

Reagovat
Maritazzi

Kdybych to měl říct nějak komplexně, tak mě fakt kromě Palerma nikdo nenapadá.

Reagovat
herbage

Janov?

Reagovat
Maritazzi

No, taky fakt, ale tam je to totální rozklad už. Kdežto Turín měl o tři body míň jak my, čekal jsem asi něco jiného.

Reagovat
herbage

napsal bych i Cagliari, ale to nevím jestli se počítá, byť výsledek zápasu hovoří jasně

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Siena, Pescara, Chievo....

Reagovat
Maritazzi

Beru s kým jsme hráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak obranu máme dobrou, ale v tom přechodu do útoku to celkem skřípe.

Ve druhé půli jsme ale měli hned několik šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

pondelok by mohlo AS hravat kazdy tyzden GRAZIE ROMA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ze zápasu mám smíšené pocity. Mezi pozitiva určitě patřily výkony Ogbonny a Cerciho. Taktika byla taky zvolená dobře, ač s tím asi nemohl mít Ventura moc práce, jelikož karty byly rozdáno dávno před výkopem. Obrana fungovala celkem bez problému až do nějaké 65. minuty. Co se týče útoku, tak mi vadilo Bianchiho řešení situací. Celý zápas volil špatně. Jednou místo střely udělal kličku a nakopak v jiné situaci bezohledně vystřelil, než aby vysunul Cerciho do gólové šance. Jsem rád za šanci pro Diopa, protože se jeví jako velice nadaný mladík a potřebuje v lize každou minutu.

V několika předchozích zápasech jsme získali dost bodů a můžeme si tak teď dovolit párkrát ztratit, ale za žádnou cenu nesmíme usnout na vavřínech. (Už bychom se taky nemuseli probudit.)

Viva il Grande Torino!

Reagovat
Largo

Pro mě nejlepší Ogbonna - Glik

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, na něho bych málem zapomněl.

Oba jsou základními kameny obrany Grande Torina.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát je Ogbonna o něco slavnější...

Reagovat
Largo

Souhlasím...Dneska prostě skvělý oba dva....

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkáš na Sgrignu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl moc vidět, ale to je způsobené tím 4-2-4, kde on má hlavně vytvářet prostor Bianchimu. Ta žlutá za simulaci mi přišla oprávněná.

Reagovat
smazaný uživatel

dík já ho mám rád ještě z Vicenzy, jemu přeju každou odehranou minutu v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Rádo se stalo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele