Serie A - preview 11. kola

02.11.2013, 09:14, aktualizováno 04.11.2013, 08:48
Previews
Bologna díky dvěma výhrám opustila sestupové příčky, svěřenci trenéra Pioliho ale potřebují nadále bodovat. Dnes hrají na závěr jedenáctého kola doma proti poslednímu Chievu. Hosté zatím nasbírali pouhé čtyři body, Bologna jich má o pět víc.
Bologna FC - Chievo Verona  (pondělí 20:45)
Pondělní dohrávku italské nejvyšší soutěže obstarají celky Boloni a veronského Chieva. Domácí se rozehráli k dobrým výkonům, totéž se ale nedá říci o hostech. Fly Donkeys doposud nasbírali pouhopouhé čtyři body.

Bologna se rozehrála ke skvělým výkonům. Výhru nad Livornem stvrdila tříbodovým ziskem na hřišti Cagliari. Nutno ale říci, že bylo na čase. Bologna totiž do té doby nevyhrála a v tabulce jí patřilo poslední místo. Pioliho svěřenci ale zabrali a momentálně jsou sedmnáctí, což samozřejmě stále nevede ke spokojenosti. V pondělní dohrávce se Bologna střetne s posledním Chievem a znovu půjde o velmi důležitý duel, který může na konci sezony rozhodnout.

Chievo odstartovalo dobře, ale momentálně je v herní a výsledkové krizi. Fl Donkeys prohráli šest kol v řadě a spadli na úplné dno tabulky. Takový průběh sezony veronští Tifosi nečekali, zvláště když se městskému konkurentovi a nováčkovi soutěže Hellasu daří.

Bologna by ráda navázala nejenom na dvě vítězství z předchozích kol, ale také na výsledek, který tu uhrála před rokem. Chievo tenkrát odjíždělo z Renata Dall'Ara se čtyřbrankovým výpraskem.

Trenér Pioli nebude mít k dispozici Cherubina, Čecha, Mantovaniho, Nataliho, Stojanoviče a Gimenéze, všichni mají zdravotní potíže. Kompletní nebudou ani hosté, zranění jsou Calello, Claiton i střelec Théréau. Mimo je i další člen základní sestavy Chieva Hetemaj, který si odpykává karetní trest.
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Sorensen, Khrin, Antonsson - Garics, Koné, Pazienza, Laxalt, Morleo - Diamanti - Cristaldo
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Dainelli, Cesar - Sardo, Bentivoglio, L.Rigoni, Radovanovič, Dramé - Paloschi, Pellissier
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - Atalanta Bergamo  (neděle 12:30)
Patnácté Livorno se pokusí rozšířit bodovou sbírku na úkor Atalanty. Hostující Nerazzurri jsou ale v dobré formě, z pěti posledních zápasů získali deset bodů a právem si užívají postavení v první desítce.

Domácímu Livornu se na rozdíl od Atalanty příliš nedaří. Sérii porážek se sice podařilo zarazit, ale bod z domácího utkání proti Turínu celkovou bídu nevylepšil. Utkání s Granatou přineslo hned několik zvratů, hosté vedli během několika minut o dvě branky, ale domácí se zmátořili a třemi brankami zápas fantasticky otočili. Jenomže v 87. minutě zařídil proměněnou penaltou konečnou dělbu bodu Alessio Cerci.

Atalanta v minulém kole vybojovala remízu 1:1 s Interem Milán a vlastně tím potvrdila herní zlepšení. Celek z Bergama jde pod Colantuonem znovu nahoru, se třinácti body už je devátý s šestibodovou ztrátou na evropské poháry. Achillovou patou Atalanty jsou venkovní utkání. V dosavadních pěti vystoupeních na hřištích soupeře brala Atalanta body jen jednou a sice při vítězství nad posledním Chievem.

I když je souboj mezi Livornem a Atalantou konfrontací nováčka s ligovou stálicí, utkání nemá jasného favorita. Livorno má z posledních let lepší vzájemnou bilanci, doma dokonce s Atalantou nikdy neprohrálo.

Livorno se musí obejít bez Botty, Decarliho, Belingheriho, Biagiantiho, Mosquery a suspendovaných De Lucii se Schiattarellou. Spoustu absencí mají i hosté, do zápasu s Livornem by neměli zasáhnout zranění Giorgi, Lucchini, Bonaventura, Brienza a Bellini, v případě Stendarda se jedná o karetní trest.
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Piccini, Luci, Duncan, Greco, Mbaye - Paulinho, Siligardi
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Nica, Canini, Yepés, Del Grosso - Raimondi, Cigarini, Carmona, Morález - Livaja, Denis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UC Sampdoria - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Ve spodních patrech ligové tabulky je velký boj o body a proto je duel mezi Sampdorií a Sassuolem nesmírně důležitý. Nováček doposud nasbíral jen šest bodů, překvapivější je fakt, že Sampdoria má jen o tři více.

Sampdoria rozhodně nenaplňuje očekávání ať už funkcionářů klubu, nebo fanoušků a prozatímní šestnácté místo je opravdu velkým zklamáním. Teprve před čtrnácti dny si domácí připsali první letošní výhru, na kterou dokonce následující kolo navázali. V prvním případě vyhrála Sampdoria na Livornu 2:1, ve druhém pak doma udolala Atalantu 1:0. Jenomže přišlo kolo desáté a porážka od Hellasu Verona. Hellas má ale doma výbornou fazónu.

Špatný start do sezony se u Sampdorie nečekal, to samé se ale nedá říci o vystoupení hráčů Sassuola. Fotbaloví experti předvídali Sassuolu těžký začátek, který se potvrdil. Za deset kol vyhráli hosté jen jednou, ve třech případech pak remizovali, což dává ve výsledku předposlední devatenácté místo.

Janovští budou postrádat čtveřici hráčů Salamona, Sansoneho, Castelliniho a Barillu. Ještě o něco hůře jsou na tom hosté. Na jejich marodce zůstávají Valeri, Schelotto, Terranova, Gomes a Marzorati. Chybět bude také potrestaný Zaza.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Mustafi, Palombo, Costa - De Silvestri, Obiang, Krstičič, Gavazzi - Soriano - Gabbiadini, Eder
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Bianco, Acerbi - Gazzola, Marrone, Magnanelli, Kurtič, Longhi - Floro Flores, Berardi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.20 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Inter Milán  (neděle 15:00)
Zajímavou podívanou slibuje utkání dvou pohárových adeptů - Udinese a Interu Milán. Udinese zatím předvádí nevyrovnané výkony a Inter toho bude chtít využít, na druhou stranu Mazzarriho "mašina" se poněkud zpomalila, z pěti zápasů vyhrála jen jediný.

V dosavadním průběhu sezony zatím vidíme jiné Udinese, než jsme byli zvyklí vídat. Svěřenci Francesca Guidolina střídají vítězství s porážkami a v tabulce si drží osmé místo. Aby Udine opětovně docílilo evropských pohárů, je potřeba dát výsledkům kontinuitu. V minulém kole se hráčům Bianconeri podařilo zvítězit na půdě Sassuola 2:1 a nyní přichází příležitost na výhru navázat.

Soupeřem sice bude Inter Milán, ale Udine na Stadio Friuli několikrát předvedlo, že může porazit kohokoliv. Koneckonců poslední návštěva Interu skončila jeho porážkou 0:3. Tehdy se prosadila útočná dvojice Di Natale - Muriel, která nastoupí i nyní.

Inter Milán vstoupil do sezony dobře, avšak nyní jako by ztrácel dech. Mazzarriho svěřenci sice prohráli zatím jediné utkání, ale bilance z posledních pěti kol není zrovna lichotivá. Nerazzurri nastoupili ke třem zápasům venku a pokaždé jen remizovali, čehož využili největší konkurenti AS Řím, Neapol a Juventus.

Černomodří ztrácejí na Ligu mistrů šest bodů, na první místo pak dokonce bodů jedenáct.

Walter Mazzarri stále nemůže nasadit zkušeného Chivua, kterého doplňuje rovněž zkušený Milito, oblíbenec Campagnaro a útočník Belfodil. Naopak fit už je Javier Zanetti, jeho start od první minuty je ale nepravděpodobný. Značné zkušenosti budou chybět i Udine v podobě zraněných Basty a Maicosuela, vykartovaný je Pinzi.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkič - Heurtaux, Danilo, Domizzi - Pereyra, Badu, Allan, Lazzari, Gabriel Silva - Muriel - Di Natale
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanovič - Rolando, Ranocchia, Juan Jesus - Jonathan, Guarín, Cambiasso, Álvarez, Nagatomo - Kovačič - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SS Lazio - Janov CFC  (neděle 15:00)
Římané již tři zápasy neprohráli a tuto sérii by rádi protáhli o další zářez. Janovští Grifové se ale především díky snaze Alberta Gilardina neustále zlepšují a proto nebudou vůbec snadným soupeřem.

Sedmá pozice, na které Lazio před novým kolem sídlí, rozhodně není pro tradičního účastníka Serie A dostačující. Lazio se ale musí smířit s náročným programem, který díky nasazení v Evropské lize zažívá. Někteří fanoušci možná už po nepovedených výkonech svých miláčků lámali nad trenérem Vladimirem Petkovićem hůl, ale zkušený stratég dokázal dovést biancocelesti k remíze s AC Milán.

Na slavném stadionu San Siro je vždy těžké uzmout nějaké body, protože atmosféra okolo vášnivých tifosi je pověstná. V souboji dvou celků, které bojují s nepřízní osudu i vlastním stínem, se nakonec body dělily. Domácí sice krásnou ranou poslal do vedení Brazilec Kaká, na vodní branku "ztraceného syna" rossoneri však dvacet minut před koncem odpověděl stoper Michaël Ciani a srovnal.

Kritizovaný Petković se po utkání k předvedené hře vrátil a médiím řekl: "Milán má skvělý tým a museli jsme odevzdat vše, abychom uspěli. To se nám zčásti povedlo, i když si myslím, že jsme mohli i zvítězit. Po srovnávacím gólu jsme se semkli a vytvořili si několik dobrých příležitostí, ale nezvládli jsme je proměnit," smutně odpověděl na dotaz novinářů. A co čeká od nastávajícího souboje? "Kvůli výhře v Miláně musíme udělat všechno možné. Můj vztah k týmu je dobrý. Nechci říkat skvělý, protože je zde vždycky prostor pro zlepšení. Trápí nás zranění, což nepomáhá, ale nejsme daleko od toho, kde bychom měli být. Milán je vždy nebezpečným soupeřem a my jsme odhodláni vyhrát," uzavřel Petković optimistickou notou.

Když byla řeč o zraněních, můžeme v případě Lazia mluvit téměř o obranné krizi. Jen považte, mimo hru jsou Giuseppe Biava, Andre Dias, Diego Novaretti a Vinicius, záložníci Lucas Biglia a Senad Lulić. Chybí také Emiliano Alfaro a karetní hříšník Lorik Cana. Janov může trávit dny před utkáním v lepší náladě, protože mu chybí pouze útočník Emanuele Calaio.

Grifové zažívají bezmála renesanci. Od doby, co se na lavičku vrátil starý známý trenér Gian Piero Gasperini, prohrál janovský jen jediné utkání ze čtyř. Jeho sokem navíc byl věhlasný Juventus. Jinak Janov zvítězil nad Chievem Verona i v posledním kole proti hostům z Parmy. Ve skvělé formě se nachází zejména střelec Alberto Gilardino, který se trefil již třikrát v předešlých čtyřech zápasech. Rozšíří své statistiky i proti Laziu?
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Ciani, Radu, Pereirinha - Onazi, Ledesma, Hernanes - Candreva, Klose, Felipe Anderson
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Manfredini, Marchese - Centurion, Kucka, Matuzalem, Bertolacci, Antonelli - Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - Cagliari Calcio  (neděle 15:00)
Hellas je určitě jedním z největších překvapení dosavadního průběhu Serie A (v tom pozitivním slova smyslu). Současné páté místo si po postupu z druhé ligy představoval pravděpodobně jen málokterý fanoušek. Další skalp by si Hellas rád připsal proti hostům ze Sardinie.

Isolani se naopak nedaří, což dokazuje čtrnáctá příčka. Z posledních čtyř zápasů prohrál sardinský celek hned tři, přičemž jej porazila i do té doby poslední Bologna. A to hned rozdílem tří gólů, které postupně vstřelili Garics, Kone a Pazienza. Utkání hodně ovlivnilo vyloučení obránce Nicoly Murra, takže téměř celý druhý poločas hrálo Cagliari v oslabení. Přesto lze jen těžko omlouvat nevýrazné a především nestálé výkony Isolani. Nespokojeni jsou také fanoušci, takže italskými médii již proběhly zprávy o odvolání trenéra Diega Lopeze.

Příval špatných zpráv tím ale neustává - ve zmíněném utkání s Felsinei se zranil Mauricio Pinilla, jeden z mála světlých bodů probíhající sezony. Chilský útočník si poranil stehenní sval a mimo hru by mohl být tři až čtyři týdny. Kromě něj kolují pochybnosti také o zdravotním stavu makedonského záložníka Agima Ibraimiho. První zmiňovaný hráč by mohl proti Veroně chybět velmi citelně, protože v utkání bude Cagliari potřebovat co nejvíce palebné síly. Hellas totiž na pátém místě nesídlí náhodou.

Tým trenéra Mandorliniho předvádí velmi organizovaný fotbal, v ofenzivním pojetí hry sází na ideální kombinaci mladých talentů (Jorginho, Iturbe) a zkušených hráčů (především Luca Toni). Co víc, na domácí půdě veronský tým doposud neztratil ani bod, což pro Cagliari není dobrá zpráva. Vložené desáté kolo způsobilo ve Veroně opět příval radosti, když domácí porazili hosty z Janova. Sampdoria odjela z Marc'Antonio Bentegodi s dvěma inkasovanými brankami, které měla na svědomí dvojice Juan Ignacio Gómez a právě zmiňovaný Luca Toni. Pro italského veterána se jednalo již o pátou branku v devíti zápasech!

Kromě ztráty Pinilly bude hostům chybět také dvojice Albin Ekdal - Gabriele Perico. Ani Verona nebude kompletní, k dispozici Mandorlinimu nebudou hráči jako Ezequiel Cirigliano nebo Vangelis Moras. Oba celky se v soutěžním utkání potkaly naposledy v sezoně 2003/2004 při soubojích druhé ligy. Po remíze v Cagliari se Hellas nemohl radovat ani na domácím hřišti, hosté totiž o jeden gól zvítězili. Napraví domácí ve Veroně minulé zaváhání?
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Gonzalez, Maietta, Albertazzi - Romulo, Jorginho, Hallfredsson - Iturbe, Toni, Martinho
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Rossettini, Astori, Avelar - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Sau, Ibarbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Turín FC - AS Řím  (neděle 20:45)
Lídr italské ligy navštíví Turín; na hřišti místního FC se Vlci budou prát o prodloužení obdivuhodné série i náskoku na špici tabulky. Turín možná na první pohled vypadá jako papírový outsider, ale množství římských absencí i nátura Granaty slibuje v neděli večer napínavé klání.

Giallorossi mají za sebou rekordních deset vyhraných zápasů, tuto sérii navíc obohatili o jeden jediný inkasovaný gól. A přesto, že je útočná složka asi největší slabinou současného AS, stihl proměňující se ofenzivní trojlístek nastřílet již 24 branek! Týmu opěvovaného trenéra Rudiho Garcii se navíc daří vyhrávat i zápasy po větší dobu remízové, což byl jeden z hlavních deficitů minulých sezon. To dokazují například poslední dva výsledky. Se Zebrami v Udinese to Vlci neměli snadné a nezaujatý divák by dokonce mohl v klidu říct, že domácí hráči byli lepší. Přesto zvítězil Řím, když se na hrací plochu pár minut před koncem podíval Michael Bradley.

Zápas vloženého kola s Chievem měl podobný průběh, i když zde se už AS dalo označit za aktivnější celek. Skvěle organizovaná obrana posledního týmu tabulky však inkasovala jen jednou. Opět se osvědčilo střídání, protože teprve mladík Alessandro Florenzi našel hlavu útočníka Marca Borriella, který vstřelil rozhodující branku. Na hře AS je hodně znát absence téměř geniálního Francesca Tottiho a rychlých nohou útočníka Gervinha. Toto duo vynechá také zápas s Turínem a kromě něj bude chybět také pilíř defenzivní řady. Stoper Leandro Castán se Garciovi odvděčil skvělými výkony, kvůli kartám ale jeho místo bude muset zaujmout Nicolas Burdisso.

Jeho nasazení ostatně potvrdil trenér Garcia, který na tiskové konferenci řekl: "Absence Castána nebude problém, naopak by si mohl odpočinout. Máme Nicolase Burdissa, který poctivě trénuje a já mu dám šanci. Nicolas je opravdový profesionál a je kdykoli připraven nastoupit. Co se týče zbytku týmu, tak jsme velice ambiciozní celek a naučili jsme se spoléhat jeden na druhého. Známe naše silná i slabá místa a vždy se pokoušíme bavit sebe i diváky. Doufám, že v neděli vyhraje ten lepší tým a také doufám, že ten tým bude Řím," dodal Garcia.

V pravý opak doufá Giampiero Ventura. Kormidelník lavičky Turína si právem ztěžuje na nedostatek hráčů, neboť nejrůznější důvody připraví o nedělní start až sedm jeho svěřenců. "Naším nepřítelem není Řím, ale počet zraněných. Když se podíváte na ty, které nemáme k dispozici, tak jsme opravdu svým nejhorším protivníkem. Pokud byste z jakéhokoli týmu vzali šest sedm hráčů, tak to s ním udělá neuvěřitelnou změnu. AS je jasným favoritem a nemusím vysvětlovat proč - vyhrálo všechny zápasy, dostalo jen jeden gól. Klíčem k úspěchu bude jen koncentrace, maximální nasazení a kousek štěstí," uznává Ventura.

Turín se v minulém zápase postaral o zajímavou přestřelku, když na půdě nováčka z Livorna remizoval 3:3. Po skvělém startu sice Granata prohrávala, ale gól Alessia Cerciho znamenal konečné vyrovnání. Cerciho navíc čeká speciální zápas, protože do fotbalu na nejvyšší úrovni nakoukl právě v dresu Říma. Zpět ke zmiňovaným absencím Turína. Bude mu chybět například Guillermo Rodriguez, Marcelo Larrondo, Omar El Kaddouri, Alexander Farnerud nebo Giuseppe Vives. Pravděpodobný není start ani Cesareho Bova a Mattea Brighiho. Také zkušený záložník prožil v dresu Vlků několik úspěšných let. Římané mohou myslet na jedenáctou výhru v řadě, čímž by se dostali na úroveň anglického Tottenhamu ze sezony 1960/1961. Podaří se jim uspět, nebo bude turínské FC prvním týmem, který přeruší vítěznou sérii AS?
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Darmian, Glik, Moretti - D'Ambrosio, Gazzi, Basha, Bellomo, Pasquale - Cerci, Immobile
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Maicon, Benatia, Burdisso, Balzaretti - Pjanić, De Rossi, Strootman - Florenzi, Borriello, Ljajić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.30 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Parma FC - Juventus FC  (sobota 18:00)
Turínský klub jede navštívit Parmu, aby navázal na poslední dvě vydařená klání. V souboji s Ducali by měl ale šetřit síly, protože v týdnu jej čeká velice náročný zápas s Realem Madrid. Střídavá forma Donadoniho svěřenců zatím Parmu usadila na jedenáctém místě.

Parmě se totiž v posledních týdnech nedaří jediná věc - schopnost navázat na své výkony a potvrzovat vzrůstající formu s pravidelností. Pro příklad: Parmě se podařilo porazit slavný AC Milán, ale ve vloženém kole prohrál s Janovem. Domácí Grifové se radovali díky vstřelené brance Alberta Gilardina z druhé půle a mohli tak slavit důležité tři body.

Na druhou stranu, Juventusu dvě poslední klání vyšla na výbornou. Z prohry v rámci opěvované Ligy mistrů s Realem Madrid se Conteho výběr vzpamatoval tím nejlepším možným způsobem. Nejprve zvítězil nad Janovem, v minulém kole dokonce Catanii nastřílel čtyři branky. Z nich se mohli radovat Arturo Vidal, Andrea Pirlo, Carlos Tévez a Leonardo Bonucci. Pokud Juventus v dosavadním průběhu Serie A něco brzdilo, pak především neproměňování vypracovaných šancí spolu s osobními chybami jedinců. Teď se zdá, že před důležitou odvetou proti merengues začal slavný tým na první z položek pečlivě pracovat.

Ostatně, pokroku si všímá i trenér Antonio Conte, který na tiskové konferenci před utkání mimo jiné poznamenal: "Podařilo se nám dvakrát za sebou zvítězit. A navíc jsme ve dvou po sobě jdoucích zápasech udrželi čisté konto, což mě velice těší. Dříve nám to možná dělalo problémy, ale teď jsem mnohem klidnější," chválil Conte obrannou linii. Jeho radost je pochopitelná, protože Stará dáma před tímto dvojzápasem udržela napříč všemi soutěžemi čisté konto jen dvakrát.

Z pochopitelných důvodů můžeme očekávat jisté změny v sestavě bianconeri. Proti starým známým by se mohl postavit Sebastian Giovinco, vedle něj by od první minuty měli na trávník vyběhnout například Mauricio Isla nebo Angelo Ogbonna. Andrea Pirlo s Fernandem Llorentem by naopak měli usednout pouze mezi náhradníky. V souboji s Turínem najdeme několik bývalých hráčů Juventusu také na opačné straně barikády. Antonio Mirante, Mattia Cassani, Marco Marchionni nebo Amauri mají vzhledem k minulému angažmá hodně co dokazovat.

Ducali jsou týmem jako dělaným pro velké zápasy. Důkazem mohou být klání s Fiorentinou (remíza 2:2) a právě zmiňovaný duel s AC. Jsou to naopak menší kluby typu Hellasu Verona, které Parmě oddalují evropské poháry. Dalším faktorem, proč by Juventus neměl svého soupeře podcenit, je domácí forma. Na stadionu Ennia Tardiniho dokázalo v této sezoně zvítězit pouze AS Řím, a to ještě muselo dotahovat vedoucí trefu Jonathana Biabianyho. Parma proti AS dokázala skórovat zatím jako jediný tým, což jí kredit rozhodně navyšuje. Juventus rozhodně nehodlá nic podcenit, což dobře ví i trenér Roberto Donadoni: "Musíme hrát na hranici svých možností a plně se soustředit, pokud chceme proti Juve uhrát dobrý výsledek," říká bývalý záložník.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Felipe, Lucarelli - Biabiany, Gargano, Marchionni, Parolo, Gobbi - Cassano, Amauri
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Ogbonna, Chiellini - Isla, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah - Giovinco, Tévez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.80 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SSC Neapol - Calcio Catania  (sobota 20:45)
Catanii se na půdě Neapole podařilo získat tři body naposledy v roce 2004, tedy ještě v rámci bojů v Serii B. Od té doby se Pulvirentiho svěřenci snaží neúspěšně. Prolomí smůlu v jedenáctém kole, nebo se Neapol alespoň na pár hodin přiblíží prvnímu AS Řím?

V dalším sobotním programu italské první ligy nám bude nabídnut souboj Catanie s adeptem na titul. Partenopei musí šetřit své síly na náročná klání Ligy mistrů, ale přesto jsou v utkání jasným favoritem. Navíc mohou využít domácího prostředí, které se Catanii nezamlouvá. Jednak sicilský klub zpravidla opouští San Paolo s maximálně jedním bodem v kapse, popřípadě se mu nedaří většina venkovních utkání. Napraví si reputaci pod novým trenérem?

Odvolaného Rolanda Marana nahradil Luigi De Canio, který má jasný úkol: vyzvednout Catanii ze sestupových vod, ve kterých zatím kotví. To se ale nedaří ani De Caniovi, protože ve dvou posledních kláních získal jediný bod za remízu se Sassuolem. O jeho posledním utkání s turínským Juventusem bude pravděpodobně řeč ještě hodně dlouho. Nejde ani tak o góly, které Stará dáma vstřelila čtyři, ale především o zranění Gonzala Bergessia. To mu přivodil obránce Giorgio Chiellini, když útočníkovi soupeře zlomil nohu.

Reprezentační obránce projevil jistou dávku empatie a hned se Bergessiovi omlouval, ale přesto bude Argentinec alespoň na dva měsíce bez fotbalu. Majitel Catanie Antonio Pulvirenti šel ještě dál a Chielliniho zákrok nazval "zbabělým". Otázkou tedy bude, jak si bojující Catania poradí s dalším ofenzivně laděným týmem. Neapol totiž v probíhající sezoně chytá již několikátý dech a je pasována do role vyzyvatele Staré dámy.

O síle současného kádru trenéra Rafaela Beníteze svědčí mimo jiné poslední ligové klání. To svedlo Neapol dohromady s ambiciozní Fiorentinou, která se také v posledních letech velice slibně vzmáhá. V atraktivním duelu na stadionu Artemia Franchiho rozhodl první poločas, v jehož průběhu sice domácí srovnali krok po gólu Josého Callejóna, ale tři body hostím vystřelil Dries Mertens. Fialky sice po většinu času diktovaly obraz hry, ale skvěle zasahující obranná linie Neapole v čele s brankářem Pepem Reinou zvládla odvracet všechna nebezpečí.

Partenopei čeká v týdnu těžký zápas s Marseille, který by mohl napovědět mnohé o postupujících týmech. Ve skupině smrti si Neapol sice nevede špatně, ale současné třetí místo pravděpodobně není maximem možností. Na straně domácího výběru jsou také statistiky, neboť Catanii se nepovedlo na poli soupeře vyhrát v této sezoně ještě ani jednou. Průměr gólů na zápas přitom přesahuje číslo 2,5! V celé své dosavadní historii navíc Neapol padla v utkání s Catanií jen jedinkrát. Zkrátka, i ten nejzapřísáhlejší fanoušek Slonů dobře ví, že pokud má Catania zvítězit, potřebuje téměř zázrak...
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Mesto, Fernandez, Albiol, Armero - Dzemaili, Behrami - Callejón, Hamšík, Insigne - Pandev
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Gyomber, Rolin, Biraghi - Izco, Tachtsidis, Almiron - Keko, Maxi Lopez, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 6.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - ACF Fiorentina  (sobota 20:45)
Milánské San Siro bude opět tahákem, neboť se proti AC postaví Fiorentina. Rossoneri potřebují v lize zabrat, ale proti Viole to bude velmi těžké utkání. Návrát do dobře známého prostředí čeká Massima Ambrosiniho, někdejšího kapitána AC.

Fotbalistům AC Milán nadále ujíždí vlak jménem Liga mistrů, potažmo evropské poháry celkově. V minulém kole si rossoneri připsali pouze bod za domácí remízu s Laziem a jelikož konkurence opět zvítězila, vzrostla ztráta na čelo už na hrozivých osmnáct bodů.

Do konce ligové soutěže pořád zbývá dost kol, ale už teď se dá předpokládat, že to bude mít Milán s obsazením minimálně třetího místa hodně složité. Rovněž v tomto utkání se AC představí doma a půjde o generálku na zápas s Barcelonou.

Fiorentina před sezonou mohutně posílila a od toho samozřejmě očekává atak předních příček. Jednou z posil byl zkušený Massimo Ambrosini, kterému v Miláně neprodloužili smlouvu. Ambrosini plnil po odchodu Maldiniho funkci kapitána a s týmem rossoneri slavil jeden mistrovský titul. Nyní se však postaví na druhou stranu barikády a s novým týmem bude chtít uspět. Ze strany milánských Tifosi se očekává bouřlivé přijetí, vždyť Ambrosini strávil na San Siru několik let.

Viola je momentálně na šestém místě s minimální ztrátou na evropské poháry. V minulm kole nezvládla šlágr s Neapolí, které na Artemio Franchi podlehla 1:2.

Allegri stále nemůže počítat s řadou důležitých hráčů. Zdravotní potíže opět hlásí brankář Abbiati, mimo jsou i Bonera, Pazzini, El Shaarawy, Silvestre, De Sciglio a suspendovaný Méxes. Také Montella nemůže nasadit to nejsilnější. Goméz, Mati Fernandes, Hegazi a Iličič jsou zranění, Cuadrado si odpykává karetní trest.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Gabriel - Abate, Zaccardo, Zapata, Constant - Montolivo, De Jong, Muntari - Kaká, Balotelli, Robinho
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Tomovič, Gonzalo Rodriguéz, Savić, Pasqual - Aquilani, Pizarro, Ambrosini - Borja Valero, Joaquín - Rossi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím10100024:130
2.SSC Neapol1081122:725
3.Juventus FC1081122:1025
4.Inter Milán1054124:1219
5.Hellas Verona1061320:1619
6.ACF Fiorentina1053220:1318
7.SS Lazio1043315:1315
8.Udinese Calcio1041511:1113
9.Atalanta Bergamo1041512:1313
10.AC Milán1033417:1712
11.Parma FC1033416:1812
12.Turín FC1025316:1811
13.Janov CFC103259:1411
14.Cagliari Calcio1024410:1710
15.AS Livorno1023512:169
16.UC Sampdoria102359:169
17.Bologna FC1023513:229
18.Calcio Catania101366:176
19.US Sassuolo101368:246
20.Chievo Verona101187:184

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (770)

Přidat komentář
andycek1

Nevite jak to je se stavbu noveho stadiona AS a Interu??? nekde sem cital ze AS ma postavit s kapacitu 55 000 a Inter s kapacitu 63 000 a furt rikaju ze uz sa bude stavat a nic...Lazio sem videl projekt pro 45 000 ludi a dufam ze takisto zacnu stavat a v Neapoli jak to vypada z prestavbu štadióna ???

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni jen projektují, plánují a plkají. V Calciu celkem běžná praxe.

Reagovat
andycek1

ešte sem čítal že starosta Neapole zakazal De Laurentisu stavat novy stadion za emstem ale musi ho postavit na miste terajsiho stadionu...no Ja dufam ze sa zacne co najskoršie

Reagovat
olis

v Neapole su uz so starostom dohodnuty ze ho Neapolu predaju alebo prenajmu tusim na 99 rokov neviem presne, kazdopadne sa dohodli, teraz sa to cele pripravuje co moze trvat aj niekolko rokov ale malo by sa kompletne rekonstruovat aj cele okolie stadionu

Reagovat
Maritazzi

U nás bude do měsíce představen projekt, je vybráno místo, teď se podnikaly administrativní kroky, aby už vše mohlo jít.

Reagovat
olis

Reagovat
andycek1

Myslíš na Interu??? ja som cital ze as pocita s kapacitou 63 000 ale neviem co je na tom pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

AS Řím.

Reagovat
andycek1
Reagovat
Alberto Aquilani

stadio fanco sensi je neaktuálny projekt, ktorý bol zhotovený ešte starým vedením ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak vidím ten laciný xicht Vidala, tak si hned vzpomenu na toho luxusního krtka na Santiago Bernabeau a následné žalování. Tak jsem se dlouho nezasmál.

Reagovat
Pinturicchio

Chichi, chacha, cheche.

Reagovat
smazaný uživatel

Tušil jsem, že se ozve tento slavný Turínský rytíř a bude bránit čest svého neposkvrněného týmu. Já jinak Juventusu fandím, složení toho týmu se mi dost líbí. Jen ta trapná kryska Vidal mi připomíná dřívějšího Di Máriu. A takoví fotbalisté jsou k zblití a nebo k úsměvu.

Reagovat
Pinturicchio

Po téhle jedné věci ho přirovnáváš k Di Mariovi? To je k zblití nebo k úsměvu.

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to jaká to byla věc. Tomu se budou smát v Madridu ještě dlouho. On u toho totiž ještě vypadal blbě, tím to zdvojnásobil. Klasický krysí fotbalista. Di Mária míval dříve taky takové trapnosti. A nechovej se povýšeně, jsi u toho trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Super. Madridcan to hodil i do videí ve správný moment. Vychází mi to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden takový trapný moment najdeš snad téměř u každého fotbalisty. To bys mohl vyčítat filmový moment Del Pierovi, Nedvědovi, Scholesovi, Giggsovi, Beckhamovi, Zidanemu, Platinimu, klidně Maradonovi. Kdybys řekl na rovinu, že je ti nesympatický, ať už proto máš jakýkoliv důvod, to je tvá věc, bude působit méně křečovitě, než přirovnávání jednoho momentu Vidala s desítkami Di Mariových.

Reagovat
smazaný uživatel

Dívej se, Vidala mám pro jeho hru docela rád. Kdyby tu trapárnu udělal kdokoliv, třeba i můj oblíbenec, tak se nad tím budu smát. Tímhle prostě těžce opovrhuju. Toť vše. Já už dávno nejsem žádný přispěvatel, spíše čtenář diskuzí, ale semtam si nějaký frk neodpustím. A taky se často bavím nad vaší juventinovskou dotčeností.

Reagovat
smazaný uživatel

Já dotčený nejsem. Jen mi přijde vtipné, že ho nazýváš "krysím fotbalistou", to pak nevím, jak bych měl říkat Suarézovi Ale opět se ukazuje, že každý si vykládá význam určitých slov jinak. Toť z mé strany vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, použil jsem trochu provokativní výrazy, to je pravda. Od toho momentu je to pro mě prostě trapák, toť z mé strany taky vše.

Reagovat
Pinturicchio

1 blbost x 2 = dvě blbosti, ... pořád docela málo na to, aby ho nějaký komik, třeba jako ty, přirovnával k Di Mariovi, který to zkouší 5x za poločas. Možná by bys udělal líp, kdybys mlčel nebo tahle moudra rozdával jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk vyjádří pousmání nad trapným momentem jednoho fotbalisty a vy to hned rozeberete ze všech stran, skoro jak CIA. To je neuvěřitelné z čeho pramení ta tvoje neustálá dotčenost. Musíš být každou chvíli posmutnělý, protože jinak bys byl nad věcí z takového malého nevinného pousmání. Něco s tím dělej.

Reagovat
Pinturicchio

Jéééj, další internetový psycholog, ... svoje rady si strč někam, třeba do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě Pintu, zapomeň na to. Nebudeme se přece bavit takovýma sračkama.

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
didosh

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Včera narozeniny Juventus, v pondělí já, ... doufám, že sobě a mě dají chlapci hezký dárek.

! ! ! FORZA JUVENTUS ! ! !

Reagovat
olis

snad pred LM dobre posetrime sily a zaroven dame Cataniu aspon tak ako Juventus, samozrejme bez tej zlomenej nohy...

setreny by mal byt jeden zo stoperov, pravdepodobne Albiol a hrat by mohol Cannavaro, v zalohe asi Inler a hrat bude Dzemaili, namiesto Mertensa dnes asi Insigne a setreny by mal byt minimalne jeden z dvojice Hamsik/Higuain, snad to pojde bez problemov

Forza Napoli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že kluci ze Sicílie si vytřou prdel s Benitezem

Reagovat
smazaný uživatel

doufám,že kluci ze Sicílie si vytřou prdel s Benitezem

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Pěknej vejmrd, že Fiorentina neuspěla s tím odvoláním pro trest Cuadrada. Nejen že měli kopat penaltu, dohrávali v deseti, ale ještě jim bude chybět na San Siru.

Reagovat
M11

komedie

Reagovat
Maritazzi

Ale co čekat od svazu...

Reagovat
Milan.B

RCeS na zapase zavidim vam chlapci

Reagovat
fantomas

Fredy Guarin’s agent denied telling journalists he had “spoken to Napoli” about the player and awaited Inter’s decision.

“I met Napoli director of sport Riccardo Bigon this week, but didn’t just talk about Guarin,” Marcelo Ferreyra was quoted as saying on tuttonapoli.net.

'Nic jsem neplatil a ta částka absolutně nesouhlasí' po italsku?

Reagovat
fantomas

I když, to je spíš demence football-italia no.

Reagovat
smazaný uživatel

HellAss, Villareal, Hertha .....letos fandím slavným návratům.... a zvlášť Veroně, kde se zas projevuje nejslavnější amatérský fotbalista světa - Luca Toni !

Reagovat
M11

dnes to bude tezke jako prase.. navic AS nas dostava stale pod tlak takze vyhrat proste musime.. navic by to bylo fajn pred Realem udrzet viteznou snuru.. tak pojdme na to.. dnes verim Tevezovi ze ho opet zasune..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

do Gigiho ve sprše

Reagovat
M11

netusil jsem ze takove trapne jakoze vtipky jsou jeste v mode

Reagovat
smazaný uživatel

bohatej českej jazyk a ty použiješ zrovna tohle sloveso...hold jsi mi nahrál na smeč

Reagovat
Pettirosso

Nahral zi leda tak na smec, aby ukazal jaky ses vemeno

Reagovat
M11

jeste super ze Vidal prodlouzi.. to je Juventino kazdym coulem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kenneth

Jojo potvrdil to svým výrokem o Realu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kenneth

Jak můžete nazvat někoho Juventina každým coulem když řekne že by si rád zahrál i za jiný tým.

Reagovat
Pinturicchio

Že by třeba tím, jak hraje, bojuje, celkově jeho herním stylem, ... a proč by to nemohl říct? Je polichocený zájmem týmu, jako je Real.

Reagovat
Kenneth

Jak polichocený? Vždyt řekl: "Bylo by skvělé hrát za Real Madrid, uvidíme co se v budoucnu stane." Prostě Juventino.

Reagovat
Pinturicchio

Je, no.

Reagovat
Kenneth

Juventino, který by chtěl hrát jinde kdyby mohl.

Reagovat
The Krupy

Aspoň netáraj

Reagovat
M11

Pintu nemusis reagovat na kazde lacine provokace.. vzdyt ti to za to nestoji

Reagovat
Pinturicchio

Já vím, no, ale takovýhle pitomci mě vytočí ze všech nejvíc.

Reagovat
M11

no prave.. kdyby to bylo aspon od nekoho na urovni

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Uhlídat Cassana, Biabianyho, Parola a mělo by to být v pohodě, snad i bez inkasovaného golu.

Reagovat
Pipo123

Zajtra pravdepodobne Ledesma na stopérovi

Reagovat
olis

Armero dnes oslavuje 27. narodeniny, tak snad zahra konecne dobre

TANTI AUGURI PABLO

Reagovat
smazaný uživatel

náplava Kolumbijců v Serii A nekončí, kdyby neodešel Quintero, tak daj do kupy téměř jedenáctku kvalitních hráčů, podobně přibývají frantíci a belgičané, forza Serie A !

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme vyhrát a to je možná lepší, že nás drží AS pod tlakem, aspoň nehrozí žádné podcenění.Musíme šlapat dál.Jsem klidnej, útočit zezadu není zas tak špatné, po těch nervech aby nás nikdo nestahoval ze spoda

Reagovat
El-Pistolero-68

Když už se vrátí Faraon, sakrblé?

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Parma dnes alespoň bod uhraje, prostě Amauri. Neapol si to doma pohlídá, takže to na nějaké zaváhání nevidím. Na Milán proti Fiore bych to viděl na kříž, 1:1.

Reagovat
The Krupy

AC-Viola, keby som tipér tak dám čistú 2.

Reagovat
CubONE

Reagovat
Pipo123

Já som dal obidvaja dajú gól, to je podla mňa istota

Reagovat
10

Giaccherinho pod novým trenérem znovu nehraje. Poyet už mluvil o zájmu Interu, že jsou otevřený případným jednáním.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Měli bychom si ho stáhnout zpátky my. Docela by nám vytrhl trn z paty.

Reagovat
10

Jednoznačně...ale to se podle mě bohužel nestane. Btw. přišel ti ten mail? Já jsem si uvědomil, že oni chtějí poslat před prvním výběrem kartu naskenovanou, spolu s občankou, proto to možná nešlo. Ale pokud s tou kartou udělá vklad, tak půjde i výběr.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím, to je ten průšvih... Jasně, zapomněl jsem ti odepsat. To jsem tam četl, že to budou chtít naskenovat. Právě že jsem vklad tou kartou udělal, ale i tak mi výběr provést nešel. Ještě to tam musím pořádně pročíst, co s tím.

Reagovat
The Krupy

najlepšie už v zime

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Votas

FORZA Superman Zanetti v nominaci na Udinese on je fakt nadčlověk

Reagovat
panca

dnes se tesim na rossiho. Jeste jsem ho nevidel hrat, tak jsem na nej zvedavej

Reagovat
Pinturicchio

Buffon, Barzagli, Ogbonna, Chiellini, Padoin, Vidal, Pogba, Marchisio, Asamoah, Giovinco, Tevez

Reagovat
stuff

seba

Reagovat
Pinturicchio

Jsem zvědavý, jak mu to s Carlitem půjde, poslední zápasy nebyl špatný.

Reagovat
10

jenže Carlito se pořád stahuje dolů, což normálně dělá i Seba, ale v tomhle případě to zase bude tak, že bude Seba sám na hrotu

Reagovat
M11

a dostane dlouhe mice

Reagovat
Pinturicchio

Tak, jak když hrál Seba s Mirkem, ... snad si kluci vyhoví a na hrotu se bude pohybovat Carlito.

Reagovat
stuff

no, tak budeme hrat 3-7-0 a neverim, ze na parme budeme hrat cely zapas do plnych.. nemusi to vobec dopadnut zle

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je to, co mě na tom štve nejvíc. Víc by mu seděla hra s Llorentem. Ale Carlito je neoddiskutovatelnou jedničkou, takže se Seba musí přizpůsobit, což ovšem jemu ani naší hře příliš neprospívá. Uvidíme, co kluci dneska vymyslí.

Reagovat
GEGE

Ambro

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA JUVE !!

Reagovat
brenk

Tá krava na Sopcaste, čo neustále opakuje "you have mail" mi už začína solídne liezť na nervy.

Reagovat
smazaný uživatel

Parma FC - Juventus FC 2

AC Milán - ACF Fiorentina 2

SSC Neapol - Calcio Catania 1

AS Livorno - Atalanta Bergamo 0

Udinese Calcio - Inter Milán 1

UC Sampdoria - US Sassuolo 0

SS Lazio - Janov CFC 1

Hellas Verona - Cagliari Calcio 1

Turín FC - AS Řím 0

Bologna FC - Chievo Verona 2

Reagovat
CubONE

100. pre vitazstvo AC

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Parma cierno-biela, Juventus zlto-modry

Reagovat
CubONE

Reagovat
Mr.Jindros

Výborný postřeh, gratuluji.

Reagovat
brenk

zatiaľ akoby sme hrali úplne bez systému...

Reagovat
stuff

nerozumiem, co akoze hrame

Reagovat
Pettirosso

Ježiš hráčiu Parmy tam pořád padají jako hrušky, na to se nedá dívat, takový divadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Giovinca a Padoina by som najradsej vysmaril z klubu...

Reagovat
10

půlhodina naprosto impotentního fotbalu...ideální sobotní večer

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Už by jim taky mohl někdo vysvětlit, že běhání bez míče je snad ještě důležitější, než běhání s míčem. Na druhou stranu, oni neběhají ani s tím míčem. To jsme jako dneska přišli na jednu devadesátiminutovku na stojáka? Až na Buffona zatím všichni na facku.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

Vidal si hraje na Pirla, nebo co to furt zkouší?

Reagovat
Pettirosso

Gio jen stále ukazuje, že na víc, než na žolíka nemá

Reagovat
brenk

ideálny hráč na rozhýbanie do 2. polčasu ale nič viac

Reagovat
Mr.Jindros

Oprava: Gio jen stále ukazuje, že na víc, než na tribunu nemá a to s AC byla jen haluz.

Reagovat
10

centry na Sebu, co jsem říkal

Reagovat
M11

Padoin 5x u mice za polocas.. 5x to posral

Reagovat
10

zatím vždycky horší než Isla...a ten mu zrovna laťku vysoko nenastavil

Reagovat
Pinturicchio

Co by jako chtěl na penaltu víc?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč jsme rovnou nedomluvili remízu a nešetříme síly na Real? Ten zápas nemá absolutně žádný smysl.

Reagovat
M11

no ty vole to byl vykon tak na par facek.. snad to bude jine nasazeni v druhem polocase.. Parma docela prekvapeni ze do nas vic nejdou..

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pettirosso

naprosto dokonalý shrnutí průběhu zápasu

Reagovat
10

souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

zdielam tvoje pocity

Reagovat
DelPiero137

Toto ani neviem ako som dokazal to telefon zblbol.

Reagovat
Pettirosso

Achjo Claudio, z tebe je horzná "troska" takovej přicmrndávač.. Ten kluk se bojí nahrát dál než alibisticky na 2 metry do strany. Nenabíhá si a už ani neumí pomáhat tolik obráncům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to není jen Claudio. Vidal hraje p*ču už kolik zápasů. Letošní Vidal by nemohl tomu loňskému ani zavazovat tkaničky. Asamoah tam "běhá" jak retardovaný utečenec z blázince. Ogbonnova nervozita je cítit až na Sicílii a Chiellini se jen objímá s Amaurim, jinak co přihrávka, to strach. Celé Juve hraje jako banda přicmrndávačů.

Reagovat
Pettirosso

já nemyslím jen dneska. Claudio měl bohužel dobrej první rok pod Contem, druhej už se z něho stávalo tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sere víc jedinců, včetně Claudia, už víc než jeden zápas. A vítězství nad Janovem a Catanií na tom nic nemění.

Reagovat
Pettirosso

jednoznačně

Reagovat
smazaný uživatel

nasa hra stoji a pada na kridlach.. ak tam nie je kvalita, tak necakajte, ze to Claudio abo hocikto iny vytrhne z biedy..

Reagovat
brenk

no tak to je slušná obojstranná tragédia

Reagovat
Pinturicchio

Pado ven, Martín na hřiště. Jinak se mi zdá, že na CM hraje Vidal a ne Pogba. Ogbonna vynikající.

Reagovat
10

hlavně tam musí jít Llorente...jinak Ogbonna mi moc vynikající nepřijde, za 15 mega zatím neukázal nic

Reagovat
smazaný uživatel

alibismus a hrůza v očích, jeden odebraný míč Cassanovi nic neřeší

Reagovat
Pinturicchio

Jj, Nando každopádně. Ogbonna se mi líbí, elegenatní, jistý.

Reagovat
10

jediný, co je jistý, je můj strach kdykoliv má míč

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

jistý?? me ogbonna příjde vyjukany jak junior.. skoda.. jsou tam naznaky toho ze ma prehled ale ten strach je videt na nem.. nemužu si pomoct

Reagovat
Mr.Jindros

Proti Realu budu trnout jako prase. Zatím se rozkoukává.

Reagovat
brenk

z Ogbonnu mám často bobky, či niečo neposere.

Reagovat
Pinturicchio

David Trezeguet ...

“I don’t regret going into Serie B with the team. In fact, with that gesture my teammates and I earned respect from the people. That respect is worth as much as a trophy for me.”

Reagovat
Pinturicchio

Pojdme to urvat!

Reagovat
10

simulacióne

Reagovat
brenk

Reagovat
10

tyvole ten Giorgione je na vožralej??

Reagovat
DelPiero137

Ogbona neustrazil ani Amauriho..

Reagovat
10

Biabiany jednoznačně nejrychlejší hráč v lize

Reagovat
lnterista

Hraje dobre? Nebo jenom rychlej?

Reagovat
10

Parma ho dokáže využít, teď nahrával do gólovky Amaurimu, musí se pořád hlídat...

Reagovat
lnterista

dik

Reagovat
10

on se nezmění, na větší klub to není, ale na brejky je to ideální hráč pro takovejhle tým

Reagovat
Mr.Jindros

(podobnost s Giovincem čistě náhodná)

Reagovat
lnterista

jj ja si prave myslim...spis atlet nez fotbalista ale kdyz mu to jednou vyjde tak utece no

Reagovat
Pettirosso

doufám, že nám nemrdne a nekoupíme ho

Reagovat
10

píše se o něm dost

Reagovat
smazaný uživatel

je to bez napadu na nahodu.. kde kurva naklonovat mladeho Pirla??

Reagovat
10

dnešek ukazuje, jak jsme závislý na Pirlovi...i na Pirlovi "z formy"

Reagovat
Mr.Jindros

Umíme zahrát i bez něj, akorát potřebujeme dostatek ostatních kreativních hráčů ve formě. Strašně chybí Vučinič.

Reagovat
10

to je pravda

Reagovat
Hans82

přestan fetovat Vučinič je kopyto

Reagovat
Mr.Jindros

To 82 je inteligenční kvocient?

Reagovat
Hans82

asi tvuj když tu tak velebíš Vučiniče díky bohu že je mimo hru

Reagovat
brenk

daj už toho Giovinca dole

Reagovat
brenk

Pado je asi na práškoch asi 4. nespracovaná lopta

Reagovat
smazaný uživatel

Chiellini VEN!!!!!!!! Asi mi z toho praskne cévka, na tohle fakt už nemám nervy.

Reagovat
10

co to předvádí dneska? asi 8x zničehonic spadnul, všechny přihrávky jdou na tribunu

Reagovat
Mr.Jindros

Ty centry po zemi má Padoin unikátní.

Reagovat
Hans82

Reagovat
stuff

biabiany vyzera kus jak jayz, ne? inak by som pytal spat vstupne

Reagovat
10

75 minut čeká??

Reagovat
Hans82

no konečně

Reagovat
Mr.Jindros

Reagovat
M11

POGBAAAAAAAAA !!!

Reagovat
10

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
stuff

faaaaaaaaabioooooooooooooooo

Reagovat
lnterista

kua jenom to pustim

Reagovat
sinter

bohužial ja tiež

Reagovat
Pettirosso

vypni to a zapni to znovu prosím

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď to zkusim pustit já, třebas dá gól Parma

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

Q je unikát prostě

Reagovat
brenk

čo to Fabio spravil

Reagovat
SqueeZy

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Pettirosso

Quagliův první dotyk s míčem a hned výstavní břevno

Reagovat
panca

zrovna jsem psal, kde je vucinic a lichty? Ale koukam, ze je nepotrebujete

Reagovat
10

oba zranění...a potřebujeme

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
brenk

hlavne teda Lichtyho

Reagovat
brenk

Llorente žltá

Reagovat
Pettirosso

je to "Loriente"..

Reagovat
Pettirosso

Pogbova statistika nahrávek pro Juventus 40%, pro Parmu 60%..

Reagovat
brenk

Giorgio...už to nie je ani vtipné.

Reagovat
stuff

to mam za to, ze par dni dozadu som sa divil, ako moze mat roma s takymi vykonmi tolko bodov

Reagovat
brenk

tak priznám sa, spadol mi poriadny kameň zo srdca...

Reagovat
Pinturicchio

V suchém triku.

Reagovat
smazaný uživatel

no neviem neviem ale suche nemal ani Conte

Reagovat
10

Mám jenom jedny nervy. Pozitivum je 3. nula v řadě, výkon Barzagliho a návrat Fabia. To je všechno, hodně hráčů aktuálně posouvá svoje nejhorší výkony pod Contem. Problém je, že to je většina.

Reagovat
smazaný uživatel

tyzden pravdy pre Juve:

Madrid (v)

Napoli (d)

Reagovat
smazaný uživatel

Tlak mi pomalu začíná padat dolů...

Buffon - 6

Barzagli - 6,5

Ogbonna - 5

Chiellini - 2

Padoin - 4,5

Vidal - 5

Marchisio - 4,5

Pogba - 5,5

Asamoah - 4,5

Giovinco - 5

Tevez - 5,5

Pirlo - 5,5

Quagliarella - 6,5

Llorente - 5

Reagovat
smazaný uživatel

ten Chiellini je vazne drevorubac skor by sa hodil do PL

Reagovat
panca

pro giorgo 2?

Reagovat
panca

* proc

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ztratil balon 15krát, 10krát ho přihrál soupeři přímo na kopačku a 5x ležel na zemi, tak mu ještě dost fandím. I proti dřevákům z Fulhamu odehrál zápas par excellence. Tímhle výkonem by zapadl možná tak v Česku do divize.

Reagovat
panca

ja zapas prakticky nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád. Snad budeš mít poklidný večer u AC a nad Violou vyhrajete.

Reagovat
stuff

ogbonna si, podla mna, zasluzil viac

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava AC : Gabriel; Ignazio Abate, Cristian Zapata, Cristian Zaccardo, Kevin Constant; Riccardo Montolivo (C), Nigel De Jong, Sulley Muntari; Valter Birsa, Mario Balotelli, Ricardo Kaka.

Stoperske duo ZaZa, to bude chciet pevne nervy.

Reagovat
GEGE

Proti Laziu byly do první branky perfektní než se pak uplně změnil obraz hry...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten som bohuzial nemal moznost vidiet, Zaccarda nepovazujem za istotu , Zapata nie je v najlepsej forme a obavam sa ako si poradia s Rossim, ale ak je to pravda, tak len dobre.

Reagovat
CubONE

Reagovat
olis

Formazione ufficiale

Reina; Mesto, Fermandez, Albiol, Armero; Dzemaili, Behrami; Insigne, Hamsik, Callejón; Higuain.

nemam tucha kedy ma Benitez v plane posetrit sily

kazdopadne

Forza Napoli !!!

Reagovat
smazaný uživatel

preco by mal teraz setrit ked nahanate Romu a Juve

alebo si ich chcete nechat ujst? ked bude dnes rychlo 2-0 tak opory pojdu dole.

Reagovat
olis

no asi preto ze Cataniu musime porazit aj s nahradnikmy ktory su taktiez kvalitny a v stredu nas caka LM a v nedelu Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Napoli piska sudi z Florencie

Reagovat
Dejwa

Matos a Vargas základ, to su zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo dobrý odkaz na Milan prosim?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/145803

Reagovat
panca

tipuju 4:1 pro nas

Reagovat
CubONE

FORZA MILAN!

Reagovat
olis

Mesto to je v riti

Reagovat
10

Ryder slušný zrychlení

Reagovat
panca

prosim, prosim at stahne muntariho. Co je u balonu, tak je to konec akce

Reagovat
FuckT

Ten Callejon si to dava fakt luxusne.

Reagovat
mastakillah

Calleti pěkně. Jen ukaž těm pochybovačům

Reagovat
olis

Calejoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

to co predvadza by osm nebol tipoval ani ako ten najlepsi scenar

Reagovat
mastakillah

Marekiarooooo

Reagovat
olis

Marekiarrrroooooooooooooooooo

nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Viola solidní beton, to zas bude dřina

Reagovat
panca

ac neni schopny vepredu nic vymyslet, beton nebeton

Reagovat
Tomanatura

Vzdyt ten tym ani betonovat neumi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, dvě penalty proti Realu během dvou minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Za poslední dva zápasy 4. Ta obrana je katastrofa.

Reagovat
Pinturicchio

To jo, ... ale nevidí se moc často, aby se proti tak velkému týmu kopaly tak často penalty.

Reagovat
Pinturicchio

Cataniaaaaaaaa

Reagovat
Tomanatura

MANUUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
stuff

navrat marnotratneho syna

Reagovat
FuckT

Ten Armero je strasny traged tuto sezonu.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

zas taká haluz

Reagovat
panca

pYco mrdat

Reagovat
smazaný uživatel

MUNTARI

Reagovat
brenk

pekná akcia

Reagovat
Pinturicchio

Vargaaaaaaaaaaas

Reagovat
smazaný uživatel

v zapase Napoli-Catania ma len jedno jedine mesto na svete dvojnasobne zastupenie:

Banska Bystrica

Reagovat
smazaný uživatel

odkdy se hrdí Bystřičané hlásí k maďarům

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

podle jména to není zrovna Jaro zo Sásové

Reagovat
smazaný uživatel

a co Bueonos Aires(Lopez, Izco, Andujar)?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ma 3 ale ja hovorim o dvojnasobnom.

Reagovat
smazaný uživatel

2 je nic prosimtě ale jo dobrá haluz u Slováků

Reagovat
smazaný uživatel

že to nevytáhl ale, když hrála Plzeň s napoletáncema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

pěkně LOCO

Reagovat
CubONE

Chudak Gabriel.

Reagovat
smazaný uživatel

slysim Vargas, autogol ...obraz nikde,,,uz jsem se hrozil

Reagovat
10

De Jong 3. faul na Pepita, pořád bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

AMBROOOO

Reagovat
smazaný uživatel

dostat standing ovation od "superovych" tifosi to sa len tak nevidi v calciu

Reagovat
Tomanatura

Co mu je?

Reagovat
10

podobný jako s Juve

Reagovat
GEGE

Vam nepadl ten sopcast na AC?

Reagovat
10

Channel - 147332 jede furt

Reagovat
GEGE

ten mi právě padl na offline nechápu...

Reagovat
10

zkoušej to pořád dokola, občas se to nechytá

Reagovat
panca

145803

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes prehráme tak Alegri musí jednoznačne vypadnúť z Milanella !!

Reagovat
smazaný uživatel

*ak

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak tohle byla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

faktor Mario uz chybi na obou stranach

Reagovat
10

Mario je beznadějnej případ

Reagovat
GEGE

kdyby tomu dementovy dávali za tohle žluté tak je každý zápas vyloučený...škoda,že je takový idiot kolikrát se tou simulací i připraví o šanci...

Reagovat
10

nebo teď zraní...zrovna tohle uvolnění kdyby dohrál, tak šel sám

Reagovat
GEGE

to jste ještě neviděli co předvedl v minulý zápas v Parmě...Vidal hadra...

Reagovat
10

já ho takhle vidím každej zápas...on se soustředí celej zápas jen na simulaci a válku s rozhodčím, místo hraní fotbalu, má tím úplně zasranou hlavu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Navyse je po tom vzdy aspon chvilu osetrovany alebo si polezi, aby to nebolo tak napadne a akurat sa tym straca cas.

Reagovat
panca

mario je proste svine

Reagovat
panca

a bohuzel hraje uplny hovno uz delsi dobu

Reagovat
panca

to zraneni ma za to

Reagovat
Pinturicchio

Balo ... dostávat za tyhle simulace tresty, jako tenkrát Krasic, tak už si do konce života nezahraje.

Reagovat
10

on se při ní navíc asi zranil

Reagovat
Pinturicchio

Karma is a bitch

Reagovat
smazaný uživatel

je to pořád stejný tele

Reagovat
10

jinak by stačilo, kdyby dostával za simulace žlutou, dopadlo by to podobně

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
panca

klasickej vykon, tak si neni nac stezovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Viola zatial sklamanie, okrem toho golu z hovna jedna jedina zaujimavejsia akcia, ked to Gabriel zachranil.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti domácímu zápasu s Napoletáncema nebe a dudy..... Cuadrado tam chybí jako sůl, zatímco po dnešku mi vůbec neschází minelář Boruc

http://www.youtube.com/watch?v=VCHVvAsJb34

Reagovat
smazaný uživatel

To je cely on. Uz mi prislo divne, ako ho v PL chvalia, ze chyta dobre a komickych chyb.

Reagovat
smazaný uživatel

*bez

Reagovat
smazaný uživatel

proto me dneska pobavilo,kdyz jsem hledal jeho faily a nasel video s nazvem Artur Boruc - I´m legend

Reagovat
smazaný uživatel

on uz je unikatni v tomhle......slovo FAIL a BORUC patri k sobe ve vyhledavacich

Reagovat
10

tyvole

Reagovat
FuckT

Tak zatial nic moc, Armero 0 bodov a Insigne si absolutne neveri, vsetko dava dozadu... Ale Behrami je paradny.

Reagovat
mastakillah

Klasicky nás vedení ukolíbá a přestaneme hrát. No co už, hlavně ať urvem tři body, když už hra nestojí za nic

Reagovat
smazaný uživatel

Maxi musí srovnat, forza Catanesi !

Reagovat
10

FORZA SICILIA!

Reagovat
smazaný uživatel

la parte Est !

Reagovat
10

sicuramente

Reagovat
smazaný uživatel

podle soupisky sice vypadaj jako argentinska Lampedusa, ale Maxi je ostrovní Falcao

Reagovat
10

Catania to celý odstartovala a teď se diví celá Itálie

Reagovat
10

byl si tam btw?

Reagovat
smazaný uživatel

já byl nejdál v Bari a na Capri a to tím způsobem,že lodí z Apulie, takže jsem nevkročil ani do Neapole

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

skoda ze vzdy ked dame dva kusky prestaneme hrat, ale verim ze goly este pridame, nesmieme to nejak dosrat, jednoznacne dnes musime brat 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Ballo len tak ďalej a v zime radšej papa než sa dívať na tento tieň minulej sezony... zápas co zápas nic nehrá akurát sa trieska o zem jak upistana stetka

Reagovat
CubONE

Hrozny zapas, z oboch stran. A Mario je s tym uz trapny a este k tomu uplne nulovy uz snad stvrty zapas v rade. Nabuduce by som dal kludne Matriho do zakladu.

FORZA MILAN!

Reagovat
10

měl Bala vycvičit a vystřídat ho, to by asi bylo stejný jako Ravanelli s tímhe - http://www.youtube.com/watch?v=-lV_2an6CeE

Reagovat
Pinturicchio

Jj, neskutečně trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Balo este hra? Ja, ze uz hra Matri.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak ma v sebe Allegri stipku sudnosti, okamzite ho vystrieda, toto si nemoze dovolovat.

Reagovat
brenk

AC 14 striel, z toho 1 na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli už mě začíná pěkně srát

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas je hrozny, nechci moc branit Maria, ale co má jako hrát? Dyt okolo něj hrajou samy impotenti, nedostal jedinej pass nic..

Kazdopadne muze hrat lip

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mastakillah

Tohle musíš proměňovat Pipito !!

Reagovat
smazaný uživatel

jak ho poslal za čáru, na prasáka

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, za AC chytá Jake z Dva a půl chlapa

Reagovat
Pinturicchio

Jednovaječná dvojčata.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Balotelli chce toho Neta zrakvit, nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

rossi hral slabo dnes

Reagovat
Pipo123

Toto asi Alegri neprežije ?!

Reagovat
smazaný uživatel

Saponara na ihrisko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A dalsie hovnoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.

Reagovat
mastakillah

Ten Pipita mě s tím zakončováním už s*re!!!

Reagovat
stuff

joaquiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

Borja zraje jako víno

Reagovat
olis

Gonzalo toto sa nam dnes este moze vypomstit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Allegriho první hřebíček do rakve je zatlučen...

Reagovat
smazaný uživatel

ten se tváří, jako by ho čekal spánek s rybama či mělkej hrob

Reagovat
Pinturicchio

Borjaaaaaaaaaaaa

Reagovat
OVi.77

Tak koukám že AC bude rádo když si příští rok zahraje EL

Reagovat
10

Joaquin Saponarovi řekl 10 minut předem kam půjde, ten stejně neměl šanci zlatej Abbi

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani opouští stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Galliani opustajuci tribunu a o mnohom vypovedajuce zabery na Allegriho...

Reagovat
smazaný uživatel

zrádce Montolivo jen čumí jakou udělal fatální chybu svým přestupem zadara natruc

Reagovat
Pipo123

Obrana AC ako náhle sa dostane pod tlak tan nevedia, už proti nám ,stačilo nám ich na 5 min zatlačiť a ten gól sme tam dali. To ich potom neskutočne zráža dolu...

Reagovat
Slejdy

ja fix, vidim ze Fiore ma dobrou produktivitu

Reagovat
smazaný uživatel

Který kvalitní trenér je bez angažmá ?

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuju že někdo do AC bude chtít... někdo s velkým jménem

Reagovat
10

Zdenek Zeman, pokud byste radši něco defenzivnějšího, tak Michal Bílek

Reagovat
10

jinak nejlepší by byl Prandelli, ten nejspíš po MS skončí a nahradit by ho klidně mohl Allegri...to první snad nedopadne

Reagovat
Pinturicchio

Nejlíp oba.

Reagovat
The Krupy

Reja?

Reagovat
Pipo123

To néééééé, to by presne AC vyhovovalo, ten by udupal Maria meter do zeme a sním by malo AC najlepšiu obranu

Reagovat
olis

Zeman

Reagovat
Counter

Di Matteo

Reagovat
GEGE

Stejne to bude Seedor casem snad Superpippo

Reagovat
GEGE

Seedorf*

Reagovat
10

Pippo k tomu má blíž, ne?

Reagovat
GEGE

Tak ma rozdelanou praci v Primavere takze ho spis tipuju na pozdej....porad se sklonuje hlavne ten Clarence

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že na to má?

Reagovat
mastakillah

Clarence by byl docela risk. Na druhou stranu kdyby to vyšlo, tak by to bylo super. Bývalá ikona

Reagovat
CubONE

Hlavne si to neviem predstavit, ved este hra v Botafogu, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ravanelli

Reagovat
smazaný uživatel

hodně bezzubej Milán, si letos prohodili protézu s Interem

Reagovat
panca

proc se tvari allegri tak blbe? Dostane odstupny a praci sezene

Reagovat
smazaný uživatel

viděl v záběru,jak se Galliani zvedá a jde schánět do města partu Rumunů, která mu dá na budku

Reagovat
Counter

http://www.fourfourtwo.com/statszone/share?i=0BBKR

tomu říkám lekce z produktivity

Reagovat
10

Viola má buď totální smůlu, nebo naprosto neuvěřitelný štěstí. Jednou to odsralo Juve, dneska AC. Nakonec ale zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na minulý zápas Fiorentiny...

Reagovat
smazaný uživatel

sono contento

Reagovat
smazaný uživatel

MAURO TASOTTI !

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Forza Udinese e Toro ! ! !

Reagovat
Pinturicchio

Jinak ještě k tomu včerejšímu mimonství Giorgia, myslím, že to bylo hlavně tím, co se strhlo směrem k jeho osobě po tom faulu na Bergessia.

Reagovat
Milan.B

ach FORZA MILAN!!!

Reagovat
SqueeZy

Conte: "Fabiova střela byla neskutečná. Ale neříkejte mu to, jinak začne střílet i z půlky. Vždy po něm vyžadujeme střely jako tyhle. I když jsem z toho někdy naštvaný, když střílí z nevýhodných pozic. Když jsem trénoval v Atalantě, tak dal gól snad ze 40 metrů."

Reagovat
stuff

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
M11

jo tak v tom vezi to kouzlo tech strel

Reagovat
Pinturicchio

Jj, soustředit se tak, až to pak vypadá jako záběr z paralympiády.

Reagovat
mastakillah

Věřím, že dneska Turín uhraje minimálně bod

Reagovat
The Krupy

tri by boli krásne

Reagovat
Pinturicchio

Po Cerciho hattricku.

Reagovat
The Krupy

ale to už snívame

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Sen ale krásný

Reagovat
Pinturicchio

Moje Fanta to nutně potřebuje.

Reagovat
GEGE

už si s tím trapný to tady spamuješ každé kolo...koho to zajíma

Reagovat
Pinturicchio

Mě.

Reagovat
Pipo123

Pravdepodobná zostava, Marchetti - Vinicius, Radu, Ciani, Cavanda - Candreva, Ledesma, Onazi, Gonzalez - Ederson - Klose

toľko absencií nemá snad nikto okrem nás, na Janov dlhodobo nevieme

Reagovat
10

v rámci možností pořád docela slušná sestava, vyhrát byste měli, Janov je pořád marnej, dneska navíc bez Lodiho a Vrsaljka, který jsou jako jedni z mála schopný něco vymyslet dopředu

Reagovat
Pipo123

Dúfam že to dáme, je otázne či bude hrať Hernanes od úvodu, nedávno som síce nadával na Petkoviča, ale asi za to tak moc nemôže, keď si uvedomím že koľko hráčov mu chýbalo a ešte chýba, tak stále odvádza hodne dobrú prácu. Ak budeme s touto zostavou pred AC a Udine tak to je úspech

Reagovat
10

pěkná akce Livorna

Reagovat
snuff24

INTER VS UDINESE-OFICIÁLNÍ SESTAVY:

Udinese: 1 Brkic; 3 Allan, 4 Naldo, 5 Danilo, 7 Badu, 9 Muriel, 10 Di Natale, 11 Domizzi, 27 Widmer, 34 Gabriel Silva, 37 Pereyra

A disposizione: 30 Kelava, 99 Benussi, 6 Bubnjic, 13 Ranegie, 14 Milnar, 17 Nico Llopez, 18 Jadson, 21 Lazzari, 32 Bruno Fernandez, 55 Merkel, 75 Heurtaux, 94 Zielinski

Allenatore: Francesco Guidolim

Inter: 1 Handanovic; 23 Ranocchia, 25 Samuel, 5 Juan Jesus; 2 Jonathan, 21 Taider, 19 Cambiasso, 11 Alvarez, 55 Nagatomo; 13 Guarin; 8 Palacio.

A disposizione: 30 Carrizo, 12 Castellazzi, 4 Zanetti, 6 Andreolli, 10 Kovacic, 16 Mudingayi, 17 Kuzmanovic, 18 Wallace, 28 Puscas, 31 Pereira, 35 Rolando

Allenatore: Walter Mazzarri

Tak snad se Javier dostane aspoň na pár minut do hry

Reagovat
Pipo123

LAZIO (4-3-3) - Marchetti; Cavanda, Ciani, Radu, Vinìcius; Onazi, Ledesma, Gonzalez; Candreva, Klose, Felipe Anderson. Allenatore: Petkovic. A disposizione: Berisha, Strakosha, Elez, Pereirinha, Ederson, Floccari, Perea, Keita.

Reagovat
Pipo123

Takže nakoniec Pereirinha namiesto Viniciusa

Reagovat
Pinturicchio

Nějaký SopCast na Inter?

Reagovat
Dejwa

sop://broker.sopcast.com:3912/143144

Reagovat
Pinturicchio

Díky, konečně nějaký, co jede.

Reagovat
10

LUCA TONIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Toni je proste a jednoducho neuveritelny

Reagovat
SqueeZy

Já se z tý Verony pos*ru

Reagovat
snuff24

cambiasso je bůh

Reagovat
Pinturicchio

Ta obrana Udine hrozně zmatkuje.

Reagovat
Dejwa

Yuto

Reagovat
snuff24

PALACIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO BOOOOMBEEER

Reagovat
Pinturicchio

Úplně zaslouženě, Udine je mimozní.

Reagovat
Dejwa

Rodrigooo

Reagovat
lnterista

zaslouzene

Reagovat
10

Inter zaslouženě, zatím hrajou dobře, Udine naopak naprosto tragický, tam není vidět ani náznak Guidolinova fotbalu a hlavně organizace.

Reagovat
CubONE

Luca a Rodrigo

Reagovat
snuff24

RANOOOO

Reagovat
Dejwa

dobře Brkič

Reagovat
Pinturicchio

To je katastrofa ze strany Udine, od začátku zápasu si snad nepřihráli 3x po sobě.

Reagovat
snuff24

Samuel je zatím hodně mimo, už 2x to pěkně zdrbal

Reagovat
Dejwa

už mě ale s těma p*čovinama vzadu fakt serou

Reagovat
Pipo123

Toľko šancí, Klose docela zahadzuje

Reagovat
One-Real

já na vás hodil +1,5 a koukám na onlajnech, že Perin zas čaruje

Reagovat
goodbay

To je zase Udine tak marný, že ještě nevystřelilo na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

haha Rano dal gol ako rutiner v utoku :)

Reagovat
M11

s takovou Guidolin do AC

Reagovat
cresposuper

Guarín je dnes na facku..

Reagovat
Dejwa

kdyby jenom dneska..

Reagovat
lnterista

zas Guarin pitchoviny

Reagovat
Pinturicchio

Berardi

Reagovat
M11

Berardi

Reagovat
Pinturicchio

A už druhýýýýýýý, Berardiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
M11

Doria ten vstup do druheho polocasu trosku nedala

Reagovat
Pinturicchio

A dal tu penaltu? Na livesportu mají ve skore 1:2, ale v livku, že ji nedal.

Reagovat
M11

dal

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dominator

Reagovat
Dominator

Berardi obrat

Reagovat
Dejwa

zase přestali hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Kuckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
shafto

zase tycka..

Reagovat
Pinturicchio

Romulo dvě áčka.

Reagovat
Pipo123

Toľko šancí

Reagovat
CubONE

Kučkaaa

Reagovat
Pettirosso

Nevidím.. ale BERARDIIIIIIII

Reagovat
shafto

prichadza Pereira.. to nie je dobre znamenie..

Reagovat
Dejwa

už sem se těšil na Capitana

Reagovat
snuff24

Reagovat
shafto

napodobne..

Reagovat
Pipo123

Super, pískajú ako sa im zachce

Reagovat
Pinturicchio

#PetkovicVen

Reagovat
Pipo123

Toto nie je jeho chyba, malo to byť 5:2 a bol by pokoj, ale čo dnes zahadzujú je strach, pritom rozhodca mohol pískať dve penalty pre Lazio

Reagovat
Pinturicchio

Zkusit jsem to musel.

Reagovat
10

to se jen tak nevidí, standardka z vápna končící přímou střelou v outu

Reagovat
olis

Petkovic von a priamo do AC

Reagovat
Pipo123

Klose katastrofa, také zakončenie, dneska mal 3 vyložené šance

Reagovat
Dejwa

nepobírám ty cca 10ti minutový výpadky, kdy nejsou schopni podržet míč..

Reagovat
M11

Sassuolo

Reagovat
Pinturicchio

Oni by potřebovali vést po poločase tak o 5 golů, aby měli alespon 50% šanci na výhru.

Reagovat
Slejdy

Udine

Reagovat
lnterista

kam to Handa az hodil?

Reagovat
Pinturicchio

Rusák na SopCastu z toho byl úplně odvařený, řval pomalu víc, než když padly goly.

Reagovat
lnterista

to bylo tak ¾ hriste

Reagovat
10

jj, určitě přes 60 metrů...a přesně na nohu

Reagovat
lnterista

kriketakem mozna ale balonem to je ulet

Reagovat
10

hlavně máchnul jako by nic

Reagovat
Pinturicchio

Kdybych tak hodil, tak si urvu ruku a ta bude ten balon popohánět ještě 10 metrů.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Berardi hattrick

Reagovat
M11

BERARDIIII

Reagovat
Pinturicchio

BERARDIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
snuff24

RICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Dejwa

Guarin by měl hrát rukama

Reagovat
Pipo123

Absolútne ma to nebaví, Lotito, Tare aj Petkovič nechápu čo sa deje, je to vidieť na ich tvárach. Dneska to bolo herne ok, lenže tá koncovka bola strašná, hlavne Klose čo predviedol. Na druhej strane sme mali kopať penaltu za faul na Candrevu, nestalo sa. Janov predviedol smerom dopredu obrovské nič a ich prvá strela skončila gólom. FORZA LAZIO

Reagovat
lnterista

Palacio

Reagovat
Slejdy

ROMA (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Burdisso, Balzaretti; Bradley, De Rossi, Strootman; Pjanic, Borriello, Florenzi

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, to bude ofenzivny koncert, bez utocnika a bez kreativneho hraca v zalohe

Reagovat
Slejdy

Marco zasune

Reagovat
smazaný uživatel

mozno po zapase, ale dnes mu neverim

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme to zase nějak urvat!!!

Reagovat
10

Mám vsazeno na Řím, takže nemůžu prohrát. A pokud to zafunguje, tak to budu klidně dotovat až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak pokud si doteď vsázel na Řím, tak už jsi dávno v balíku

Reagovat
10

ne, právě že poprvé, což je taky důvod, proč jste ještě neztratili bod

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už tady bylo minule...Largo a jeho tipy...strach z toho, že když dá tip na AS, tak nevyhraje...všechno jsou to pouze iluze...ty buď rád, že jsi vsadil prachy na AS, alespoň si přivyděláš

Reagovat
Pipo123

Hral niekto Battlefield 4 ? Čo na to prípadne vravíte ?

Reagovat
Slejdy

ne

Reagovat
smazaný uživatel

GLADIATORI ovladli ste uz 10 pevnosti ,ide sa na dalsiu ..nachystat katapulty na Turin !............ AS !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Co je s Ljajicom?

Reagovat
smazaný uživatel

nic, je na lávce jako žolík...

Reagovat
CubONE

Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Z rodinných důvodů to zapínám až na druhou půli.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas bude dobývání proti 11 bránícím :/

Reagovat
10

Benatia s Barzou nejlepší stoper ligy

Reagovat
Pinturicchio

On je fakt všude.

Reagovat
Pinturicchio

Áda působí strašně neohrabaným dojmem, jak kdyby si k tomu zápasu odskočil z hospy po 10 kouscích.

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL KEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Slejdy

KEVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

daje dajeeeeeeeeeeeee

Reagovat
M11

krasna branka

Reagovat
Pinturicchio

A je po zápase, můžu jít koukat na film.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nemusíš čekat třebas do šedesátý minuty

Reagovat
Pinturicchio

To jo, jste hodní, že jste to dneska dali tak brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nechceme, aby se někdo kůli nám trápil...10 už si taky může přepočítávat prachy, kolik vydělal, když vsadil na AS

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

vždycky když začnu počítat výhru, tak se to posere, takže si to jdu spočítat

Reagovat
smazaný uživatel

ne ser na to...vyčkej času, jako husa klasu

Reagovat
Alberto Aquilani

bacha, je tam Burdisso

Reagovat
Pinturicchio

To je hezký, jenže když vedle něj hraje ta chobotnice z Maroka, která by tam mohla být sama, tak je to prd platné.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, vy jste dneska fakt ftipný...se tu chlámu nad vašema komentama

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

teraz obrana

Reagovat
Pipo123

Brankár Torina je strašná diera, neskutočne im chýba Gillet

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre skvelý nákup - Strootman

Reagovat
Slejdy

Reagovat
M11

obrovsky rozdil videt Rim kde je snad kazdy hrac ve forme.. a pak videt nas jak bojujem kolikrat s kazdym balonem..

Reagovat
10

ono se to zase otočí

Reagovat
Pinturicchio

#BeliefOverHope (c) Kwadwo

Reagovat
M11

pozitri je nejvyssi cas

Reagovat
10

klidně už dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam měl být Bellomo

Reagovat
Alberto Aquilani

Všimol si niekto, že Morgan nevie vykopavať ?

Reagovat
10

chudák odchovanec Tora Balza, doma a pískaj na něj...a ještě ho tam honí namotivovanej odchovanec AS Cerci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

minulosť v Juventuse, no

Reagovat
10

jsou nějaký citlivý

Reagovat
Pipo123

Cerci najlepší na place, hraje skvele

Reagovat
Kenneth

Který tým má nejvíc win za sebou a nejvíc čistých kont za sebou?

Reagovat
10

Most consecutive wins

17, Internazionale, 2006–07, (European Big Five League Record)

11, Roma, 2005–06 and 2012–13 to 2013–14

10, Juventus, 1931–32

10, Milan, 1950–51 and 1989–90

10, Bologna, 1963–64

Reagovat
smazaný uživatel

a proher za sebou?

Reagovat
smazaný uživatel

Pescara?

Reagovat
smazaný uživatel

nevím právě, 17x za sebou vyhraje každý mamlas, ale 17x prohrát...?

Reagovat
10

nemůžu to najít, prohry nikoho nezajímaj asi

Reagovat
smazaný uživatel

jak nikoho?

Reagovat
M11

AS treba momentalne ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

těch 8 Pescary asi bude hodně vysoko, Chievo má aktuálně našlápnuto to překonat

Reagovat
smazaný uživatel

no 17 výher Interu...sice pěkný, ale nemůže se to počítat...tam chybělo Juve

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

přesně tak

Reagovat
Alberto Aquilani

18. bola prehra Interu s AS 1:3, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

plichta s Udinese 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

ale porážka s AS 1:3 byla jejich jediná prohra za celou sezónu

Reagovat
10

na čistý konta asi AC ze sezony 1993-94 (8)

Reagovat
smazaný uživatel

Italia Sebastiano Rossi, 1993-1994 (Milan): 929 minuti

Italia Dino Zoff, 1972-1973 (Juventus): 903 minuti

Italia Mario Da Pozzo, 1963-1964 (Genoa): 791 minuti

Italia Ivan Pelizzoli, 2003-2004 (Roma): 773 minuti

Italia Davide Pinato, 1996-1997 (Atalanta): 757 minuti

Italia Luca Marchegiani, 1997-1998 (Lazio): 744 minuti

Italia Adriano Reginato, 1966-1967 (Cagliari): 712 minuti

Slovenia Samir Handanovič, 2010-2011 (Udinese) 704 minuti

Italia Fabio Cudicini, 1971-1972 (Milan): 687 minuti

Italia Ivano Bordon, 1979-1980 (Inter): 686 minuti

Reagovat
Pipo123

Marchegiani

Reagovat
10

jo, to jsem našel...nápověda dobrá, ale samo o sobě to na tu otázku neodpovídá, protože se to počítá od gólu do gólu...ale 10 v řadě teda nikdo neudělal

Reagovat
smazaný uživatel

jasný, je to od gólu ke gólu, ale tak trochu to naznačí ne

Reagovat
DelPiero137

Skoda ze Gigi nie je v prvej 10-ke.

Reagovat
10

tak Dino Zoff měl během sezony 1972-1973 dokonce 9 nul za sebou...ale nevím jestli je to rekord, nemůžu to nikde najít

Reagovat
10

blbě jsem počítal Milan 93-94 taky 9....

Reagovat
Pipo123

Cerci sa môže aj posrať, lenže ten El Taturi či jak sa volá to stejne zadrbe

Reagovat
Pinturicchio

To měla být žlutá pro Balzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze teraz nemoze nastupit Worf, bolo by po zapase

Reagovat
Alberto Aquilani

Hmm, prve minuty nič moc, len držanie lopty, od 15-30. minuty sme boli lepší, potom ale Torino, Cerci je nebezpečný, a Balzac si to niekedy sním nedáva, možno by som tam hodil Tora

Reagovat
Pipo123

Balza by potreboval dať gól, rozplakať sa a možno by to znova išlo

Reagovat
smazaný uživatel

no jo no, tak zařídil výhru As nad Laziem a pak se rozbrečel no

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě si plakal ty, když Vám dal gol

Reagovat
Pipo123

Vôbec, zápasy Lazia už moc neprežívam...

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to nadherny futbal, ale plni ucel, ta organizacia a kontrola hry je takmer dokonala, keby Torino nemalo vyborneho Cerciho, tak by nic nezmohlo

Reagovat
Pipo123

Benatia najlepší stopér túto sezónu, nemá žiadnu konkurenciu...

Reagovat
Pinturicchio

Barza měl jeden slabší zápas, s Violou, jinak je na jeho úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Tomanatura

Emiliano Moretti (Torino) na svém protihráči visel jak vánoční ozdoba na stromku. Rozhodčí si toho všiml a píská faul.

Reagovat
smazaný uživatel

špičkové bránie, fakt neuveriteľne kompaktná obrana

Reagovat
Alberto Aquilani

Hraci Tora su hrozny simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

*hrozní

Reagovat
M11

silene tempo

Reagovat
Pipo123

AS strašne pasívne, aby ich to nemrzelo

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Žlutá pro Benatiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečnej volej, ještě lepší zákrok

Reagovat
M11

krasna strela.. jeste lepsi zakrok

Reagovat
Pinturicchio

Ty pýýýýýčo

Reagovat
smazaný uživatel

De Santis

Reagovat
smazaný uživatel

*Santics

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
10

AS už nikdy gól nedostane

Reagovat
Pinturicchio

Roma druhý poločas neví, pome, TORO!

Reagovat
smazaný uživatel

hele, ty už máš dávno koukat na film

Reagovat
Pinturicchio

Ještě chvilku se zdržím.

Reagovat
Largo

Co je to poslední dobou s Tebou? To Ti Řím nahání takovej strach, že máš na ten tým takovou averzi? Dřív jsi býval normální

Reagovat
Pinturicchio

WTF?

Reagovat
Largo

Mám z Tebe takovej pocit, že prostě celej Řím (teď použiju to hnusný "moderní" slovo) hejtuješ. Až si občas říkám, jestli to je nějaká sázka, nebo co Ti to vlezlo do hlavy....Škoda.

Reagovat
Pinturicchio

A já říkám znovu, WTF? To si snad musíš dělat srandu.

Reagovat
Largo

Vypadám na to? Jen můj pocit...

Reagovat
Pinturicchio

No a já nechápu, z čeho plyne, ... z toho, co píšu a jak se vyjadřuju o AS určitě ne.

Reagovat
Largo

Právě z toho, kamaráde....

Reagovat
Pinturicchio

Aha, tak jo, no.

Reagovat
KillSwitch

Benatia je mimo na dalsi zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jim ten gól ještě dají, too není možný ubránit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

and here we go

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

piskaj konec

Reagovat
smazaný uživatel

takze jedna snura padla, mohla by aj druha

Reagovat
Pinturicchio

CERCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
10

zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

zasluzili sme si dostat za ten druhy polcas

Reagovat
Largo

Přesně tak.....

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodom uplne zasluzene, Turin je v 2.polcase je jednoznacne lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

no to zas nie Rim prestal hrat, ale zase jednoznacne lepsi Turin nebol

Reagovat
smazaný uživatel

v 2.polcase urcite, ten stred prenechali rimania domacim, aj krajni zaloznici turina mali privela priestoru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Nebol faul ? jako jo Benatia tomu pridal ale toto by sa malo pískať, inak AS si za to môže samo, ako keby zostali v kabíne..

Reagovat
smazaný uživatel

no nic, tak pojďme zase hrát

Reagovat
smazaný uživatel

AS este strhne vedenie na svoju stranu a vyhra 3:1

Reagovat
Largo

Tentokrát si to nemyslím, Turín je jasně lepší....

Reagovat
10

jenže se vždycky poserou a v obraně jsou tragický

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice pravda ale teraz teprve AS zacne hrat opravdovy futbal

Reagovat
Alberto Aquilani

maju nato celych 20 minut, fuuha, to si uzijeme

Reagovat
Largo

Když myslíš....

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ljajic ozivy hru AS

Reagovat
smazaný uživatel

Cože Turín hraje celou sezonu tužku a teď najednou tohle

Reagovat
Slejdy

hlavne neprohrat no

Reagovat
10

stačí hrozně málo a najednou je všechno úplně jinak

Reagovat
Alberto Aquilani

Marquinho rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

len aby nenastupil marquinho

Reagovat
smazaný uživatel

Z nejakeho dovodu mam pocit, ze AS aj tak to da nejakym haluznym golom, napriklad Bradley v 91'

Reagovat
smazaný uživatel

skvela pozicia na skorovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Dani na stopera.

Reagovat
Pipo123

Pjanič sa snaží, ale chýba mu do kombinácie Totti

Reagovat
smazaný uživatel

Pjanić

Reagovat
smazaný uživatel

uz by som privital sancu pre caprariho

Reagovat
smazaný uživatel

maicon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

ako hral/ hrava El Kaddouri ?

Reagovat
Pipo123

Na hovno a to doslovne

Reagovat
olis

dik

Reagovat
smazaný uživatel

Si nemůžu pomoc, ale M7 mi vždycky přijde, jako by za Řím nikdy nehrál. Absolutně neví.

Reagovat
smazaný uživatel

ak neratam 40. roky a predtym a vynimku z konca 70.tych , tak toto je najvacsi uspech FC Turin

Reagovat
Pinturicchio

Pjanic

Reagovat
Alberto Aquilani

ty si neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Alberto Aquilani

sprav nejaky ťah Rudy, daj tam Doda :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
brenk

Reagovat
smazaný uživatel

Ljajićovi chýba pohyb

Reagovat
smazaný uživatel

nie doda ale Caprariho

Reagovat
smazaný uživatel

do tretice vsetko dobre

Reagovat
smazaný uživatel

teď to přijde

Reagovat
smazaný uživatel

AS ides

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Hovoril som :D Dodo tera dá :D

Reagovat
Pipo123

To čo zahralo Torino som dlho nevidel

Reagovat
brenk

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Padelli ma oci jak upir

Reagovat
smazaný uživatel

hovorit si hovoril lenze dodo nebola dobra volba mal tam ist utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

marquinho marquinho velmy zly tach

Reagovat
smazaný uživatel

To si dělá prdel????????????

Reagovat
smazaný uživatel

Umělá mafií ovládaná liga, styďte se. že tam těm Italským debilům vůbec někdo fandíte.

Reagovat
Alberto Aquilani

3 hviezdy zápasu:

1. Cerci

2.Pintu

3.Pjanic

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si na Morgana

Reagovat
Pinturicchio

Dopis tam spíš sebe, když si tady tak stěžuješ na simulování hráčů Tora a pak se vysmívás mě, když na to samé poukážu u Pjanice.

Reagovat
Alberto Aquilani

cely zapas tu píšeš príspevky typu- Benatia žltá(akože mala byť a nebola), tento žltá, AS vôbec nevie ..... na Pjaniča je faul, jasné že to prihral, ale 2ja po ňom išli tak hned mas blbu poznámku, ale to, že hráči Torina sustavne cely zapas sa zvyjaju v ťažkých a ukrutných bolestiach nespomenieš, čo by bolo vlastne celkom fajn, keby si sa tu potom nehral na objektívneho užívateľa, ktorý nechápe prečo mu ostatní píšu, že je zaslepený

Reagovat
Pinturicchio

Benatia - žlutá byla, Balza taky, ... Pjanic se tam po každém kontaktu válel, jako holka, ... na objektivitu jsem si tady nikdy nezkoušel ani hrát.

Reagovat
Alberto Aquilani

Largo

03.11.2013 22:10

Mám z Tebe takovej pocit, že prostě celej Řím (teď použiju to hnusný "moderní" slovo) hejtuješ. Až si občas říkám, jestli to je nějaká sázka, nebo co Ti to vlezlo do hlavy....Škoda.

[reagovat]

Pinturicchio

03.11.2013 22:11

A já říkám znovu, WTF? To si snad musíš dělat srandu.

.

.

.

Cely zápas ideš proti AS až je to trapné, "pískaš" na jednu stranu a potom sa tu robíš akože ja nič .....Pjaniča na konci zápasu 3 krát nakopli len tak medzi nami, prečo si sa nevyjadril ku golu Torina a kontaktu s Benatiom ? :-)

Reagovat
Pinturicchio

Proti AS? Uvědom se, ... jak tady vystupuješ ty ve vztahu k Juve a jak já ve vztahu k AS, ... už?

... k tomu se ti vyjádřím klidně ted - myslel jsem, že to byl faul a rozhodčí bude pískat, ... naštěstí to pustil.

Reagovat
Alberto Aquilani

ja neznášam Juventus, čo som aj verejne priznal, ale nemám potrebu ked sledujem ich zápas tu vypisovať to čo ty, a navyše, keby som to aj robil že by som potom ešte robil zo seba obeť utokov :D

Reagovat
Pinturicchio

Mám ti ty diskuse najít, vždyt tady prskáš po každé i trochu sporné situaci. ... a nedělám ze sebe obět, ale překvapilo mě to konkrétně od Larga, se kterým si rozumím, ... napsat to třeba ty, tak se ti akorát vysměju.

Reagovat
Alberto Aquilani

a že si od niekoho takého ako si ty ten výsmech vezmem k srdcu :-)

Reagovat
Pinturicchio

To už je mi naprosto u zádě.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, a že jste ten začátek druhého poločasu vůbec nechytli a Toro vás přehrávalo, je taky pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

a je po snure Garcia ven

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Pipo123

AS na mňa dneska pôsobilo unavene, obrana im tiež nehrala tak dobre ako v minulých zápasoch, ale Torino na nich dobre vletelo, asi zaslúžená remíza.

Reagovat
10

pak že to nebude fungovat

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tě to nestálo moc

Reagovat
M11

pekny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď už snad nikdo nebude sledovat nějakou naší šňůru výher v řadě a budeme si zase v klidu vyhrávat zápas za zápasem (včetně toho s Juve)

Reagovat
Dominator

Teraz bude sledovana ina snura...Gigi da tych 900 minut bez inkasovaneho golu, aby umlcal kritikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně ztracený body. Evropskej rekord se hold nekoná. Záloha, obrana super, ve předu to bude hold bída, než se vrátí z marodky, jinak bez gólů to nejde a hrát na 0:1 se prostě nevyplácí. Jedeme dál, zatím neporaženi. FORZA ROMA!

Reagovat
M11

Turin byl ale posrany od toho vstreleneho golu az za usima.. sam se divim ze to udrzeli

Reagovat
10

Oni se vždycky totálně poserou, ta obrana je tragická. Ale když hrajou aktivně, tak zatopí spoustgˇ týmů, klasickej Ventura

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

to i proti Livornu vedli o 2 góly a pak se sesypali... chudák Ventura se ani neradoval, když v závěru Cerci srovnal na 3:3

je to postě až moc italské mužstvo se vším všudy , ale dnes jsem čekal, že to budou právě oni, kdo zastaví As

Reagovat
M11

a Ventura po tom srovnani na Livornu

Reagovat
Slejdy

zaslouzena plichta...dobrou

Reagovat
smazaný uživatel

raz to prist muselo, zase ten uzky kader...Garcia tam nemal koho posielat, Marquinho, Dodo...to boli zufale tahy

Totti s Gervinhom tam velmi chybali, hra bola neuveritelne staticka, uz druhy zapas v rade, je to organizovane, kontrolovane, ale az prilis profesorske a tazkopadne, snad sa vratime k vykonom z prvych zapasov

FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

boli sme horsi 20 minut celeho zapasu, pred golom a po gole Turina sme mali jasne navrch, zial nemal kto dat gol

Reagovat
10

A šance jste měli jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

nejake tutovky tam neboli, ale kopec situacii, ktore by utocnici riesili inak ako Borriello, alebo Marquinho

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to je pravda, Toro po tom jejich gole zase odešlo a půlku přelezli jednou nebo dvakrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Toro si bod zasloužilo. První stříkači se můžou ukájet na úrok první ztráty On se v tom někdo najde sám

Reagovat
smazaný uživatel

BTW jestli se na něco vymlouvat, tak na to, že teď ten program byl náročný a měli jsme o den menší oddych, než Torino. Pokud to bude takhle náročný, tak vždycky budeme doplácet na to, že ta lavička je v celku otřesná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Taddei by rozhodl kdyby dostal sanci

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Taddei mi nevadí, ten v týhle záloze dokáže překvapit. Naštěstí ale tam není potřeba zasahávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pinturicchio - Já jen doufám, že budu mít někdy tu čest tě potkat a ideálně na nějakém turnaji fanklubů přímo na hřišti

Reagovat
Pipo123

No to bacha, Pinto je korba, to by si nechcel ho stretnúť...

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Myslíš, že bych mu hodil peněženku a utíkal? I když, to by asi bral, jelikož chápu, že za celý den na eurofotbale vydělat nic nemůže

Reagovat
Pinturicchio

Nevšímej si ho, to je takový ze mě nemocný pitomeček a můj nový ocásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takovou reakci jsem čekal Jsi tak průhledný Velmi dobře využíváš situaci, ve které jsi, díky postavení Juve v posledních letech, velmi dobře

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

taky bych měl dojít za šéfem, že je na čase aby mi dal jeho židli, když je Juventus na vrcholu..

Reagovat
Pinturicchio

Nevšímej si ho, Robe, to je nějaký psychouš, co mě tady posledních pár dní pronásleduje.

Reagovat
10

Co napsal tak hroznýho panebože? že jako fanoušek Juve tlačil Torino (v naprosto přijatelný formě)?

Reagovat
Alberto Aquilani

keby to robil niekto od nás, od neapola a pod, tak by tu bolo - ty si taký kokútek, to už ani neni možný a podobné sráágory

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem strašně slabej. Ale jsem rád, že ti tvůj prázdnej den vyplnil alespoň bodík Tora Hlavně že Řím ztratil

Reagovat
10

Radši to nebudu komentovat, beru to jako klasickej Bertík-pláč

Reagovat
Alberto Aquilani

jasne, všetci plačeme, osobne som na práškoch, že Rím 11.zápas neprehral a vedieme o 3 body !! Akurát si režem žilu, ešte dám status na FB

Reagovat
Pipo123

Neblázni Alberto, všetko sa vráti do starých koľají, bude to v poriadku...

Reagovat
Pinturicchio

Nemáš být už mrtvý, po tom infarktu?

Reagovat
Pipo123

Píšem zo záhrobia poviem vám je to tu peklo, doslova peklo v pekle.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

si tam s fanúšikmi Juve ? ihihihihi ahahah cha cha cha cha cha cha to bol forik čo ?

Reagovat
Pipo123

Nene, korupčníci sú o poschodie vyššie, tam ma Lucifer nepustí.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Alberto Aquilani

s tymi starými koľajmi brzdi zas :D To znie jak návrat Enrííkeho a Zemanovej éry

Reagovat
Pipo123

No to máš pravdu, tak sa teda podrež, aspoň si ušetríš trápenie...

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

To je blbost, odjakziva to tu tak chodi ze z druheho tabora si zelaju zakopnutie toho druheho. Ak je to v prijatelnej forme to tlacenie tak je to v pohode.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, neskač ostatním do hovoru

Reagovat
10

Kdo neskáče není Čech

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska kdo skáče je v pyžamu Mundur Vám sluší

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak som vcelku rád, že sa už nevyhralo- na druhu stranu rád že sa neprehralo Hráči už začali byť moc "sebavedomí" a čakať na zázraky typu Udinese, posledné zápasy- asi od Interu nebol kvalitný zápas z našej strany

Reagovat
Dominator

Na jednej strane rad, na druhej strane rad, takze parada (sice zalezi i na tom, kolko tych stran este zostalo)

Reagovat
Pipo123

Tomu sa hovorí remíza

Reagovat
Slejdy

dnes uz to zavanelo jeste pred vykopem, absence Tottiho a Gervinha se museli projevit, hlavni bylo neprohrat a to se povedlo. Ted mame doma sasky, to musi byt bez debat za 3 body, snad uz aj Zerve. Marco v utoku neviditelny.

Reagovat
Alberto Aquilani

Inak bolo jasné, že je konec zápasu, ked tam došiel Marquinho, ten týpek je uplne marný, kazdy jeho gol bol len za rozhodnuteho stavu, ale v pdoobnyvh situáciach je uplne na ho.no, kazda akcia koncila na nom ....

Reagovat
Slejdy

proto nechapu proc tam nezkusi Caprariho a kdyz uz tak Taddeie

Reagovat
Pipo123

Caprari sa tej šance asi ani nedočká...

Reagovat
10

Ty se nenápadně stěhuješ na druhou stranu Olimpica?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pipo123

NIKDY !!!!!!!!!!!!! Já nejak rivalitu v poslednej dobe neriešim a dokážem uznať kvalitu AS a dosť hráčov sa mi tam herne páči túto sezónu a Caprari mal byť docela talent, tak by som ho rád videl v akcii. Tot všet

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím, kdy jsem tu rivalitu naposled nějak hodně řešil. Nejvíc v sezonách 1999/2000 a 2000/2001. Nesta, Negro, Couto, Mihajlovic, Veron, Simeon, Claudio Lopez atd. atd... To byly zlatý časy.

Reagovat
Pipo123

No u mňa je dôvod ten že celkovo futbal už nie je na prvom mieste v mojich koníčkoch a do istej miery za to môže horšia kvalita hráčov než v minulosti. AS aj Lazio sa dlhodobo trápia, teda tento rok AS nie shit

Reagovat
smazaný uživatel

U mě za to může hlavně ta kvalita hráčů, jak z naší tak vaší strany, i když jsme sem tam dokázali ukopat 2. flek, Lazio se potácelo někde dole. Nějakou sezonu dokonce bylo blízko sestupu do Serie B.

Reagovat
Pipo123

No tak boli dlhy, nedalo sa vám konkurovať, v posledných rokoch sa to vyrovnalo, ale stále ste na to podstatne lepšie. Či už váš rozpočet a podpora majiteľov, o tom môžem v Lazu len snívať.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak snad se dočkáme, než budeme mít šediny, protože upřímně, já bych třeba rád viděl Lazio na místo takové Neapole. Z mého pohledu, milánským klubům slušela spíše UEFA než LM Lazio v LM, klasika Spartu ve skupině a tak

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě doplním osobu, kterou jsem celkem nenáviděl, trenér Erickson

Reagovat
Slejdy

700. pro AS Rim !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Caprari si letos ještě neškrtl a dát ho do takovýho zápasu v tomhle stavu, to Rudimu jeho rozum nedovolí. Caprariho čas dle mého ještě přijde, dřív nebo později.

Reagovat
cristiano.K.

OT: Juve-Real nedává žádná tv?

Reagovat
10

ne

Reagovat
brenk

Reagovat
Kenneth

Češi radši uvidí Plzen.

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné, leč pravdivé. Na druhou stranu, aspoň uvidí hodně gólů. O tom ji přece jde, atraktivní fotbal se spoustou gólů

Reagovat
CubONE

Otazne je, ci je hra na jednu branu tak atraktivna...

Reagovat
10

oni hlavně na základě licenční smlouvy českej tým dávat musí vždycky

Reagovat
The Krupy

Digi Liga Majstrov

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Digi sport 2

Reagovat
CubONE

Dnes Diamanti aspon dva

Reagovat
mastakillah

Toho Mesta je fakt škoda. Nejspíš po zbytek sezóny out zrovna když měl takovou fazónu

Reagovat
olis

jedine pozitivum ak sa o tom tak da vobec hovorit je to ze bude vedenie este viac prinutene cez zimu niekoho priviest

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra o 18:00 na digisport2 chutovka Juventus-Kosice z LM

Reagovat
DelPiero137

Chystam sa

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! Forza Bologna ! ! !

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coniglio

pozerate to? ty vole co z toho ti divaci maju

Reagovat
CubONE

Bologna: Curci - Antonsson,Krhin,Sorensen - Garics,Laxalt,Pazienza,Kone,Morleo - Diamanti - Cristaldo

Chievo: Puggioni - Frey,Dainelli,Cesar - Sardo,Radovanovic,Rigoni,Pamic,Estigarribia - Thereau,Paloschi

Reagovat
Coniglio

Ten teren zatial Diamantimu vyhovuje..skoda ze on jediny je schopny zahrat slusny center..ten rozdiel kvalit medzi nim a zvyskom timu je jasny

Reagovat
Coniglio

Diamanti

Reagovat
CubONE

Hlavne nech tam fukne nejaky golik.

Reagovat
Coniglio

zatial hra vyborne..Chievo to je sami reznik

Reagovat
goodbay

Pamičova premiéra!

Reagovat
Votas

Moscardelli ten movember trochu přepálil...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele