Serie A - preview 10. kola

29.10.2013, 09:58, aktualizováno 31.10.2013, 08:51
Previews
Souboj prvního s posledním zakončí vložené desáté kolo italské ligy. AS Řím je zatím naprosto suverénní, neztratilo ani bod a očekává se, že v duelu s Chievem ještě natáhne svou vítěznou sérii...
AS Řím - Chievo Verona  (čtvrtek 20:45)
Na první pohled by mohl být favorit jasný. Lídr z Říma hostí na svém stadionu Chievo Verona, které se potácí na poslední příčce. Nenechte se mýlit - již téměř dva roky Vlci svého protivníka neporazili!

Poslední dva duely skončily stejným výsledkem a pokaždé se radovalo Chievo. V obou zmíněných zápasech rozhodli Mussi Volanti až v samém závěru. Nejprve se v prosinci radoval Sergio Pellissier, na konci minulé sezony vystřelil Chievu na Olympijském stadionu tři body Cyryl Théréau. Trefil se v nastaveném čase druhé půli a Řím marně hledal odpověď. Pravdou je, že minulé sezony pod dohledem trenérů typu Luise Enriqueho a Zdeňka Zemana se mnozí fanoušci AS snaží zapomenout. V ostrém kontrastu pak stojí probíhající sezona, ve které Vlci vítězí. Úspěch jim zatím zaručuje především jméno Francouze Rudiho Garcii, který, zdá se, našel lék na dlouhodobou krizi Římanů.

Vlci mají nyní možnost protáhnout úchvatnou sérii devíti výher a pokračovat ve spanilé jízdě. Žádný evropský klub se mu v tomto ohledu co se týče současné sezony již nemůže rovnat, přesto by si ale Římané měli dávat pozor na uspokojení z dosažených výsledků. Důvodů je hned několik: například zraněním vynucená absence hvězdy Francesca Tottiho. Kromě římského symbolu se na soupisku pro čtvrteční dohrávku nedostal ani Gervinho, další pilíř ofenzivního trojzubce. A kromě něj absentuje také zatím velmi dobře hrající krajní bek Maicon.

Ani v případě prohry domácích je ani po tomto kole nemůže nikdo předstihnout, náskok na druhou Neapol činí pět bodů. Serie A (stejně jako celý italský fotbal) je často známý díky urputnému prosazování defenzívy, ale i v těchto poměrech stojí AS za zmínku: brankář De Sanctis musel do své sítě pro míč jen jednou! V devíti zápasech jej překonal pouze Jonathan Biabiany z Parmy, ani jeho trefa ale na body nestačila. Tottiho absence se trochu projevila již v posledním utkání s Udinese, neboť Římané rozhodně nebyli výrazně lepším týmem. Opět jim ale pomohl zásadní rozdíl - schopnost proměňovat šance.

Giallorossi mají více důvodů k výhře - další tři body by jim totiž zajistily první rekord v sezoně. Vzpomínáte na dominanci Juventusu za časů Fabia Capella? Stará dáma zvítězila devětkrát za sebou a Vlci ji nyní mohou o jednu výhru přeskočit. Nečeká je ale vůbec snadná práce, stačí se totiž podívat na poslední zápasy Verony proti favoritům. Proti Juventusu i naposledy proti Fiorentině sice Mussi Volanti prohráli, ale v obou předvedli skvělý výkon a dokonce se dostali do vedení! Opravdový test vůle tedy AS čeká právě proti poslednímu týmu tabulky.

Toho si je vědom také trenér Rudi Garcia, který řekl: "Někteří fanoušci si možná myslí, že když jste favorit, máte utkání vyhrané. Tak to ale není - pro mě osobně jsou všechny zápasy velice složité a dopředu nikdy nejsou rozhodnuté," podotýká bývalý trenér Lille.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Torosidis, Benatia, Castán, Dodò - Pjanić, De Rossi, Strootman - Marquinho, Borriello, Ljajić
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Puggioni - Frey, Claiton, Papp - Sardo, Bentivoglio, L.Rigoni, Radovanović, Dramè - Paloschi, Théréau
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Livorno - Turín FC  (středa 20:45)
Ani jeden ze dvou zmiňovaných celků v minulém kole příliš nezářil, oba dokonce prohrály. Nyní se ve snaze zlepšit svou reputaci postaví jeden druhému. Skončí vzájemný souboj opět výhrou Turína?

Granatě se totiž velice daří a Livorno je jejím velmi oblíbeným soupeřem. V úvodních setkáních ještě v rámci první ligy byly sice souboje spíše vyrovnané, poslední dva duely ale vždy o gól vyhrál právě turínský celek. Nyní by ve svém úspěchu rád pokračoval, protože první desítku má na dosah. Problémem je fakt, že již více jak měsíc Granata nevyhrála.

Ani Livorno však není nějak oslnivé formě. Po dobrém startu v první lize se poslední čtyři utkání muselo před svými soupeři sklonit a jeho pád tabulkou pokračuje. V současné chvíli se zastavil na patnáctém místě, což by v určité fázi soutěže mohlo být nebezpečně blízko přestupovým příčkám. Prezident Aldo Spinelli sice řekl, že trenér Davide Nicola se o práci rozhodně bát nemusí, ale případná pátá porážka v řadě by mohla myšlenky zkušeného mentora přesunout k opačnému pólu názoru. Proti Turínu rozhodně jeho šance na bodový zisk nejsou nulové, protože turínské FC již pět zápasů po sobě nezvítězilo. Zkušený trenér Giampiero Ventura se ale nechce soustředit na budoucnost, v níž se utká s římským AS, ani nechce spoléhat na domácí formu v utkáních proti Livornu.

Naopak, rád by povzbudil své svěřence k co nejlepšímu výkonu právě teď. Před zápasem se snažil najít klíč ke špatné formě a lék možná našel: "Týmu chybí ta správná mentalita. Nedaří se nám vyhrávat v rozhodujících momentech a na hřišti není zatím nikdo, kdo by své spoluhráče uměl vést. Musíme najít kuráž a víru ve vlastní schopnosti," dodal Ventura.

Případné tři body proti nováčkovi soutěže by mohli Turínu velmi pomoci. Kdo mu ale určitě nepomůže, jsou obránci Cesare Bovo s Guillermem Rodriguezem. Mimo hru je také zkušený záložník Matteo Brighi, stejně jako o generaci mladší talent z Neapole Omar El Kaddouri. Své střelecké schopnosti nebude moci rozvinout útočník Marcelo Larrondo. Migjen Basha nemůže do zápasu zasáhnout z důvodu karetního trestu, brankář Jean-Francois Gillet je známý kvůli korupčnímu skandálu.

Úplnou sestavu nemá ani soupeř, protože trenéru Nicolovi scházejí záložníci Luca Belingheri, Luca Siligardi a Ruben Botta, obránce Saulo Decarli a především brankář Alfonso De Lucia, který nemůže nastoupit kvůli šestiměsíčnímu trestu. Bude i přesto stadion Armando Picchi slavit cennou výhru?
AS Livorno - pravděpodobná sestava:
Bardi - Coda, Emerson, Ceccherini - Piccini, Luci, Duncan, Biagianti, Schiattarella - Paulinho, Emeghara
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Padelli - Darmian, Glik, Moretti - D'Ambrosio, Gazzi, Vives, Bellomo, Pasquale - Cerci, Barreto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AC Milán - SS Lazio  (středa 20:45)
Šlágrem středečních utkání italské nejvyšší soutěže bude souboj Milána a Lazia, tedy dvou pohárových aspirantů. Jenže rossoneri ani biancocelesti se zrovna s formou nepotýkají a na první příčky koukají z velké vzdálenosti.

Že AC Milán zažilo příšerný start do sezony, není žádným tajemství, ale přeci jenom se očekávalo, že po vítězství nad Udinese a slibné remíze s Barcelonou půjde Allegriho družina výkonnostně nahoru. Kdo tedy čekal, že rossoneri smáznou v dalším kole Parmu, ten musel být hodně zklamán. Milánští nenaplnili svůj potenciál a Parmě podlehli brankou v nastaveném čase 3:2.

A jelikož konkurence v podobě Juventusu, Říma, Neapole či Interu vyhrála, ještě více vzrostla bodová ztráta. Aktuálně mají domácí jedenáct bodů a na první AS Řím ztrácejí ohromných šestnáct bodů!

Výsledkově se nedaří ani Laziu. Biancocelesti sice mají o tři body více a v tabulce jsou sedmí, ale na pozici zaručující Ligu mistrů ztrácejí osm bodů. Lazio v minulém kole ukončilo třízápasové čekání na vítězství, doma zdolalo houževnaté Cagliari 2:0. Nicméně výkon týmu Vladimira Petkoviče stále nebyl optimální.

Lazio pojede navazovat na domácí výsledek na horkou milánskou půdu. AC představuje dlouhodobě hodně neoblíbeného soupeře, ale v posledních sezonách se přeci jenom podařilo tuto hegemonii rossoneri narušit. Mírnějším favoritem ale budou stále domácí.

Za špatnými výkony obou týmů stojí i rozsáhlá marodka. Zatímco Milánu se dává kádr jakžtakž dohromady, u Lazia je situace stále hodně vážná. Sami posuďte, na marodce zůstávají Konko, Dias, Lulič, Biava, Alfaro, Vinicius, Biglia a Novaretti. K tomuto výčtu lze také připočítat potrestaného Mauriho. Milán pak musí počítat s absencí suspendovaného Méxese a zraněných Bonery, Pazziniho, El Shaarawyho a Silvestreho.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Amelia - Abate, Zaccardo, Zapata, De Sciglio - Montolivo, De Jong, Muntari - Kaká, Balotelli, Robinho
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Marchetti - Cavanda, Ciani, Cana, Radu - Gonzalez, Ledesma, Hernanes - Candreva, Klose, Felipe Anderson
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
US Sassuolo - Udinese Calcio  (středa 20:45)
Ve středu večer nás mimo jiné čeká souboj domácího nováčka ze Sassuola s Udinese. Hosté musejí napnout všechny síly, aby odčinili porážku z minulého duelu s AS Řím. Nedaří se ale ani Sassuolu, které by si rádo připsalo svou teprve druhou výhru v soutěži.

Zebry nepodaly proti Vlkům špatný výkon a dokonce měly možnost hrát s výhodou jednoho muže v poli. Té ale nedokázaly využít a po brance střídajícího Michaela Bradleyho prohrály. Ve zbývajících deseti minutách už Udinese nestihlo reagovat na vedoucí trefu soupeře žádnou výraznější akcí, takže je nyní až jedenácté. Ne zcela ideální náladu v šatně musel trenér Francesco Guidolin vyřešit velice rychle, neboť oba duely oddělovaly jen dva dny.

Třetí prohra ve čtyřech utkáních měla za následek pád do druhé poloviny tabulky, na což fanoušci nereagovali příliš příznivě. Stále je však práce trenéra Guidolina mimo ohrožení. Je pravda, že Zebry rozhodně nebyly horším týmem a uvědomuje si to i Guidolin. Na tiskové konferenci před zápasem smutně poznamenal: "Myslím, že jsme si zasloužili mnohem víc, protože jsme odevzdali úplně všechno. Jsem na své hráče velice pyšný. Mrzí mne, že jsme nedosáhli na lepší výsledek, Řím měl prostě víc štěstí. Jediná věc, kterou soupeř zvládl lépe, byla závěrečná fáze. Ta nám ještě dělá trochu problémy, což se v utkání jasně ukázalo. Teď je jasné, že musíme všichni zapomenout a soustředit se jen na budoucnost - zápas se Sassuolem. Musíme umět proměnit své šance, to je naše největší slabina. Když budeme pečlivě pracovat, štěstí se určitě dostaví," nepochybuje zkušený stratég.

Sassuolo pomalu začíná nacházet pevnější půdu pod nohama. Nejprve si připsalo první ligovou výhru v utkání s Bolognou, v minulém kole uhrálo cenný bod proti Catanii. A protože to byla remíza bezbranková, trenéra Eusebia Di Francesca může těšit první čisté konto v Serii A. "V Catanii jsme udělali několik změn a dostali jsme tím do týmu více rovnováhy. Musíme dělat malé krůčky vpřed, to je naše taktika. Pozitivní věcí je naše obrana, která se neustále zlepšuje - udrželi jsme čisté konto a za to můžeme být rádi," hledá Di Francesco předměty chvály.

Jeho tým má i přesto nejhorší obranu v lize, inkasoval již dvaadvacetkrát. Naštěstí pro něj se nyní utká s Udinese, které na hřištích soupeřů vstřelilo jen dvě branky. V dalším kole čeká na Udinese obávaný Inter Milán, takže je dost pravděpodobné, že zkušený Antonio Di Natale začne utkání jen na lavičce.
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Antei, Bianco, Acerbi - Schelotto, Marrone, Magnanelli, Kurtić, Longhi - Floro Flores, Berardi
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Brkić - Heurtaux, Danilo, Naldo - Basta, Pinzi, Allan, Badu, Gabriel Silva - Pereyra - Muriel
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.25 - 3.25 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Calcio Catania  (středa 20:45)
Fotbalisté Juventusu budou hájit domácí neporazitelnost proti Catanii. Elefantini nemají na severu Itálie co ztratit, ale přeci jenom by se jim nějaký bod hodil. Bodovat potřebuje i Stará dáma, nebývalo totiž zvykem, aby poslední šampión ztrácel na čelo pět bodů.

Juventus dal o víkendu zapomenout na zápasy s Fiorentinou, respektive Realem Madrid a proti Janovu si připsal důležité vítězství. Conteho svěřenci si v lize vedou solidně, na AS Řím sice ztrácejí pět bodů, ale to je také dáno jeho fantastickou formou. Vždyť AS trhlo v počtu devíti vítězství v řadě nový italský rekord!

Zpět však k Juventusu. Byla řeč o tom, že Juventusu se v lize poměrně daří, horší je to ale s Ligou mistrů. Za tři zápasy získala Stará dáma jen dva body a je na pokraji velké blamáže. Domácí zápas s Realem Madrid proto bude klíčový, ještě předtím ale musejí domácí zvládnout dva ligové zápasy - první s Catanií.

Sicilané zatím zůstávají daleko za očekáváním. V devíti zápasech vyhráli jen jednou a nový trenér De Canio tak má o čem přemýšlet. Na druhou stranu se dalo očekávat, že tým po odchodu klíčových hráčů nebude šlapat jako v loňské sezoně, kdy v jednu chvíli dokonce atakoval pohárová umístění.

Momentálně je realita taková, že Catanii patří sedmnáctá pozice a jen vinou lepšího skóre není na sestupové pozici osmnácté. Catania naposledy přivítala Sassuolo a v nudném zápase remizovala 0:0.

Pepe, Vučinič, Quagliarella a Lichtsteiner, to je výčet zraněných kádru Staré dámy. Na druhé straně barikády je situace ještě horší. Scházet budou Spolli, Cabalceta, Peruzzi, Plašil, Bellusci, Monzon, Boateng a Barrientos.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Ogbonna, Bonucci, Chiellini - Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah - Tévez, Llorente
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
Andujar - Alvarez, Gyomber, Rolin, Biraghi - Izco, Tachtsidis, Almiron - Keko, Bergessio, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 7.00 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hellas Verona - UC Sampdoria  (středa 20:45)
K zajímavé konfrontaci dojde na Stadio Bentegodi, kam zavítá Sampdoria. Domácí Hellas Verona zatím patří k velmi příjemným překvapením. Kdo by také čekal, že se po dlouholetém návratu do Serie A okamžitě zapojí do bojů o evropské poháry.

Samozřejmě pohárové aspirace nejsou pro Mandorliniho svěřence hlavním posláním. Předsezónním cílem byla záchrana, takže zatím si vede Hellas na více než sto procent. V dosavadních devíti kolech dokázali domácí získat šestnáct bodů, v tabulce tak zaujímají vynikající šestou příčku.

V minulém kole se Hellasu sice výsledkově nedařilo, ale porážka 2:4 na půdě Interu není žádnou ostudou. Veronský celek může těžit z vynikající domácí bilance. Mandorliniho svěřenci doma neztratili ani bod a o prodloužení této série budou usilovat i proti Sampdorii.

Ta pocestuje na Bentegodi s dvěma vítězstvími ze dvou kol v kapse. Forma Sampdorie roste, což ale bylo na čase. Svěřenci Delia Rossiho totiž v předchozích sedmi kolech nevyhráli! Nyní si připsali tři body proti Livornu a Atalantě Bergamo. Trenér Mandorlini musí oželet start Cirigliana a na dva zápasy potrestaného Morase. Beze ztrát se to neobejde ani na druhé straně. Mimo budou Salamon, Barilla, Sansone a Tozzo.
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Rafael - Cacciatore, Gonzalez, Maietta, Albertazzi - Romulo, Jorginho, Hallfredsson - Gomez, Toni, Martinho
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Da Costa - Mustafi, Gastaldello, Costa, Regini - De Silvestri, Obiang, Krstičič, Wszolek - Gabbiadini, Éder
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Janov CFC - Parma FC  (středa 20:45)
Na stadionu Luigi Ferraris se utkájí domácí Janov a Parma. Mnohem lepší postavení v tabulce zaujímají hostující Gialloblu, naopak Grifové zůstávají v sestupovém ohrožení.

Janovu se nedaří a nedaří a výjimkou zatím není ani tato sezona. Grifové mají na svém kontě zatím pouhé dvě vítězství a s takovouto bilancí nemohou pomýšlet na lepší než sedmnácté umístění. Janovští se v minulém kole marně pokoušeli obrat o body favorita soutěže Juventus. Stará dáma vyhrála pohodlně 2:0 a udržela kontakt s čelem.

Co se nepovedlo Janovu, to se v souboji s Milánem podařilo právě Parmě. Gialloblu porazili favorita před vlastními diváky 3:2 a v tabulce poskočili už na osmé místo. Pravdou je, že Parma měla v zápase s AC štěstí, vždyť rozhodující branky dosáhla až v nastaveném čase, takřka z poslední šance.

Tři předchozí vzájemná utkání skončila nerozhodným výsledkem, urodí se plichta i ve čtvrtém zápase? Mírnějším favoritem jsou hosté, kteří ze šesti kol prohráli jen jediné, s Hellasem Verona 2:3.

Trenéru Gasperinimu budou chybět Calaio a Santana, jinak je k dispozici kompletní kádr. Roberto Donadoni má obtížnější úlohu, vedle zraněných Galloppy, Pavariniho, Paletty a Okaky bude chybět vykartovaný Lucarelli.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Perin - Antonini, Portanova, Manfredini, Marchese - Vršaljko, Biondini, Bertolacci, Matuzalem, Antonelli - Gilardino
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Cassani, Mendes, Benalouane - Biabiany, Acquah, Valdes, Parolo, Gobbi - Amauri, Cassano
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.25 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
ACF Fiorentina - SSC Neapol  (středa 20:45)
Stadio Artemio Franchi uvítá souboj kola, protože do Florencie zavítá druhá Neapol. Ta by ráda snížila náskok Římanů a přiblížila se svému snu o mistrovském Scudettu. K tomu ale musí porazit nejsilnější. A mezi tyto týmy současné Fialky rozhodně patří.

Neapol by si ráda připsala další cennou výhru a navázala na své dosud vynikající ligové vystoupení. Porazil je pouze jediný celek. Tuto statistiku nehodlá tým trenéra Rafaela Beníteze nijak rozšířit. To ostatně demonstroval v minulém kole, kdy díky dvěma zásahům střelce Gonzala Higuaína na stadionu San Paolo zvítězil 2:0. Toskánskému týmu se ale v poslední době daří, a pokud se podíváme do všech soutěží, Fialky nepoznaly svého přemožitele už v předchozích třech kláních. Nejprve otočily vývoj zápasu s Juventusem, v rámci Evropské ligy si poradily s Pandurii a body jim nesebralo ani Chievo Verona. Série dobrých výsledků dostala Violu na současné páté místo. Od čtvrtého Interu Milán ji dělí pouze horší skóre.

Na tiskové konferenci před utkáním úspěšný trenér Vincenzo Montella chválil své svěřence následujícími slovy: "Jsem velice šťastný. S přihlédnutím k minulé sezóně vidím, že můj tým takticky i morálně vyspěl a začal pracovat na svých slabinách. Daří se nám střílet více gólů a na styl svých soupeřů si zvykáme mnohem dříve. Sice nemůžu říct, kam nás to dovede, ale co mohu říct, je to, že celý tento tým je jedna velká rodina. Naším cílem je pokračovat v dobře započaté práci co nejdéle," začal bývalý útočník AS Řím.

"Neapol si plně zaslouží svou aktuální pozici, protože se prezentuje skvělým fotbalem. Své síly sice musí rovnoměrně rozložit mezi Ligu mistrů a domácí soutěž, ale jejich úsilí se jim zatím vyplácí. Trenér Rafael Benítez má mezinárodní kredit a na italské poměry si zvykl velmi brzy. Osobně obdivuji jeho práci. Má k dispozici skvělý tým, který pro nás představuje velkou výzvu. Pokusíme se naše fanoušky nezklamat a předvést co nejlepší výkon," optimisticky dodává bývalý trenér Catanie.

Tým z Florencie prohrál pouze jediné ligové utkání a z jeho stadionu si ještě žádný tým všechny tři body neodvezl. Vzhledem k nadcházejícímu zápasu na San Siru bude zajímavé sledovat, jak si Montellův výběr poradí s dalším kandidátem na mistrovský primát. Neapol sice ztratila body s lídrem z Říma, vše ale napravila v dalších dvou zápasech. Prostředí milionářské Ligy mistrů ambicióznímu celku velmi svědčí, což Partenopei dokázali na půdě Marseille. Dalším pozitivem je střelecký apetit Gonzala Higuaína.

Po minulém utkání a dvou vstřelených gólech argentinský útočník prohlásil: "Nejdůležitější věcí je výhra týmu. Jsem sice velmi rád, že jsem mohl vstřelit dva důležité góly, ale mnohem větší radost mi působí výhra. Teď nás čeká důležitý zápas ve Florencii a mým jediným cílem jsou tři body."

Fiorentina zatím nastřílela devatenáct branek, Neapol zase inkasovala pouze šestkrát. Útočnou linii toskánského týmu by opět měl vést Giuseppe Rossi. Pepito s osmi góly vládne střelcům Serie A a další branky by mohl přidat právě proti Neapoli. Ta bude možná sázet na trio Giandomenico Mesto, Valon Behrami a José Callejón. Všichni tři hráči začali utkání s Turínem pouze na lavičce. Výraznou ztrátou domácího celku bude karetní trest pro obránce Gonzala Rodrigueze.
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Neto - Roncaglia, Compper, Savić - Cuadrado, Aquilani, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Joaquin, Rossi
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Reina - Mesto, Fernandez, Albiol, Armero - Džemaili, Behrami - Callejón, Hamšík, Mertens - Higuain
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Bologna FC  (středa 20:45)
Ve druhé polovině tabulky, konkrétně u jejího dna postavená Bologna zavítá pro důležité body na Sardinii. Ani Cagliari na tom není nejlíp, poslední kolo na rozdíl od Boloni dokonce nezvládlo.

Cagliari v minulém kole prohrálo na Laziu a v tabulce spadlo na 13. místo. Sardiňané v dosavadním průběhu sezony patří k hodně nečitelným týmům. Na druhou stranu, porážky, které Lopézovi svěřenci utrpěli přišli vždy od týmů, které hrají minimálně o pohárovou Evropu (AC Milán, Udinese a Lazio). Obrat o body zase dokázali Inter nebo Fiorentinu. Zkrátka Cagliari se s ne úplně lehkým losem popasovalo v celku dobře. A ačkoliv se to nemusí zdát, těžký los čeká na domácí znovu. Bologna je sice osmnáctá, ale její odhodlání vystoupat tabulkou je velké.

Až v devátém kole se fotbalisté Boloni dočkali prvního vítězství v sezoně. Pioliho svěřenci udolali jedinou brankou nováčka z Livorna a odlepili se od posledního místa. Hrdinou utkání se stal autor trefy José Crespo.

Cagliari hlásí pouze dvě ztráty, jsou jimi Ekdal a Perico. Zato kouč Piolo má mnohem více starostí, chybět mu budou Cherubin, Crespo, Radakovič, Stojanovič, Giménez i Slovák Čech.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Piasno, Rossettini, Astori, Murru - Dessena, Conti, Nainggolan - Cossu - Pinilla, Ibarbo
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Curci - Sorensen, Natali, Mantovani - Garics, Pazienza, Khrin, Laxalt, Morleo - Koné - Cristaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.60 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - Inter Milán  (úterý 20:45)
Inter bude stát před náročnou výzvou - poslední výhra milánského giganta na stadionu Atleti Azzurri d'Italia v Bergamu se datuje zpět do roku 2008! Od té doby se Interu nedaří a nyní potřebuje sérii prolomit. Rád by totiž udržel krok s vedoucím AS Řím. Domácí tým se zase potřebuje zotavit z minulého kola.

Nerazzurri čeká velmi těžké utkání, i když se třeba domácím ne úplně daří. To si ostatně uvědomuje také trenér Walter Mazzarri. Právě na jeho bedrech leží obtížný úkol v podobě vyzvednutí milánského týmu zpět na výsluní evropské kopané. A k tomu by měl začít vyhrávat v Serii A. Několik drobných kroků ke splnění svého cíle již Inter udělal a v minulém kole k nim přidal další. Hellas má sice proti milánským týmům velmi dobrou statistiku, ale Inter mu ji rozhodně nevylepšil. Čtyři branky v síti Rafaelově jasně dokázaly, že i bez služeb Diega Milita či nevýrazného Belfodila se s Interem zkrátka počítat musí.

Další překážkou ke třem bodům bude Atalanta Bergamo. O obtížnosti úterního klání dobře ví i trenér Mazzarri, který na tiskové konferenci před utkáním prohlásil: "Pro jakýkoli tým je těžké hrát v Bergamu. Netýká se to jen Interu, takže nic nechceme podcenit. Je to jeden z těch týmů, které na domácí půdě odevzdávají několikanásobek. V týmu mají několik dobrých hráčů a navíc hrají velmi soustředěně. Jejich nasazení by nám mohlo dělat problémy, takže musíme vyrukovat s nasazením ještě větším. Pokud se naučíme být zodpovědní a soustředění po celou dobu utkání, po celých devadesát minut, pak můžeme nahánět strach jakémukoli soupeři," uvědomuje si Mazzarri schopnosti svého celku.

Bývalý trenér Neapole se také zpětně vrátil k vítěznému utkání proti Hellasu, když dodal: "I když jsme hráli dobře, neudrželi jsme naši pozornost po celou dobu. To je něco, na čem chceme dlouhodobě pracovat. V Serii A nemůžete na chvíli odpočívat, protože zatím vedete - to se vám rychle vymstí," poznamenal Mazzarri. Jeho svěřence vynesla výhra až na čtvrtou příčku, mají ale stejný počet bodů jako pátá Fiorentina.

Atalanta v nedělním klání přišla o svou sérii tří zápasů bez prohry, když všechny tři body odevzdala domácí Sampdorii. Podle mínění trenéra Stefana Colantuona si však Orobici v Janově zasloužili alespoň bod. Zkušený trenér prohlásil. "Měli jsme proměnit více šancí, které jsme si dokázali vytvořit. Pozitivem na našem výkonu bylo, že jsme celé utkání kontrolovali a soupeři jsme byli vyrovnaným protivníkem," dodal Colantuono.

Zatímco Interu se vrací velká posila do obrany, Atalanta se musí vyrovnávat s řadou absencí. Walter Samuel je připraven naskočit do utkání, před domácí fanoušky nevyběhnou hráči jako Constantin Nica, Giacomo Bonaventura nebo Stefano Lucchini.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Scaloni, Stendardo, Yepes, Del Grosso - Raimondi, Cigarini, Carmona, Brienza - Moralez - Denis
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Rolando, Samuel, Juan Jesus - Jonathan, Guarin, Cambiasso, Kovačić, Nagatomo - Alvarez - Palacio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.AS Řím990023:127
2.SSC Neapol971120:622
3.Juventus FC971118:1022
4.Inter Milán953123:1118
5.ACF Fiorentina953119:1118
6.Hellas Verona951318:1616
7.SS Lazio942314:1214
8.Parma FC933316:1712
9.Atalanta Bergamo940511:1212
10.AC Milán932416:1611
11.Udinese Calcio93159:1010
12.Turín FC924313:1510
13.Cagliari Calcio924310:1410
14.UC Sampdoria92349:149
15.AS Livorno92259:138
16.Janov CFC92258:148
17.Calcio Catania91356:136
18.Bologna FC913510:226
19.US Sassuolo91357:226
20.Chievo Verona91177:174

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (965)

Přidat komentář
KillSwitch

2,5g+

Reagovat
smazaný uživatel

Walter Samuel v pravděpodobné sestavě? tak to určitě né .. místo něj Andrea Ranocchia..

Reagovat
Votas

Mazzarri na včerejší tiskovce:

Samuel will definitely play, I want to give him a chance, he's training well and is an important player.

Reagovat
Pinturicchio

Na něco takového jsem čekal, tak ho v té Fantě asi koupím.

Reagovat
Votas

tak to je jenom na dnešek...do budoucna nevim, on to zdraví má fakt v kýblu

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, ale nějak mi z toho vychází, že pokud Samuelovi vydrží zdraví ( ), tak to Mazzarri postaví na "dědcích" Campagnarovi a Samuelovi.

Reagovat
GEGE

Atalanta doma tradičně silná.Letos tam dokázala zvítězit pouze Fiorentina.Inter tam nevyhrál už taky pěkně dlouho.Ovšem dneska bez Bonaventury což je citelné oslabení...

Reagovat
Alberto Aquilani

"Abyste dali góla Římu, musíte mačkat tyhle čudlíky: čtvereček, kolečko, křížek a trojúhelník najednou; a L1, R1, L2 a R2 v kombinaci, kterou si nepamatuju. A možná musíte mačkat i ty dvě kolečka."

Biabiany

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pinturicchio

... takovou kombinaci dokáže namačkat Pirlo sám

Reagovat
smazaný uživatel

ked si sadne na joystick?

Reagovat
Pinturicchio

Jo, ale oběma půlkama.

Reagovat
KillSwitch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pipo123

Neskutočne sa teším zajtra na AC, musíme tam konečne vyhrať

Reagovat
Votas

Dneska hlavně uhlídat Denise, kterej nám dal jenom za minulou sezonu 5 gólů.

Asi je naštvanej, že je to jedinej argentinec v Itálii, co nehraje v Interu...

Reagovat
smazaný uživatel

no..

Reagovat
Votas

tak nic no...

Reagovat
Jajinek

Tak jsem kouknul na Romu...neuvěřitelné, jak jim to lepí před oběma brankami....lepší zase rozhodně nebyli...ale ta organizovanost...to je mazec. Otázkou je, jak dlouho jim to může vydržet, zatím tomu štěstí jdou dost zdárně naproti.

Reagovat
Pipo123

Nepíš také veci, lebo sa ti budú smiať, ale inak súhlas, boli lepší ako Udine, ale chcel by som vidieť ako by hrali ak by dostali gól a museli by otáčať výsledok.

Reagovat
Alberto Aquilani

predsa sme už výsledok otáčali v Parme....

Reagovat
Pipo123

Já myslím skôr proti silnejšiemu, ku príkladu Inter alebo práve Udine. Já neznižujem vaše kvality, ale tie situácie prídu a dosť ma zaujíma ako vám to pôjde. Sezóna je dlhá a kríza poskytne každého...

Reagovat
Maritazzi

Souhlasím, ale tohle byl podle mě první zápas, kdy jsme byli horším týmem. Přesto právě tohle vždycky Římu chybělo, vyhrávat tyto zápasy (navíc na půdě, kde nikdo nevyhrál přes rok), je tam vidět neuvěřitelná týmová soudržnost, všichni pracují ve prospěch té organizovanosti (nejvíc to teď bylo vidět na Pjaničovi a Ljajičovi). Ale ta zranění, pokud by byla dlouhodobá, nás zničí - potřebujeme tam prostě mít alespoň jednoho z dvojice Gervinho - Totti. Borriello působil zase jako parodie na fotbalistu.

Reagovat
Pinturicchio

Nezapomen na sestavu do Fanty.

Reagovat
Maritazzi

Jo, jdu na to, promiň, co ti budu povídat, měl jsem teď od čtvrtka problém s životosprávou.

Reagovat
Pinturicchio

Chápu.

Reagovat
Jajinek

samozřejmě...pokud máš kvalitní obranu, organizovanou, soudržnost a bojovnost, tak se dají vyhrávat zápasy i ve kterých nejsi lepší a není to štěstí...dovedlo to Juve, dovedl to Inter. Nyní to umíty vy, jste na vlně. Otázkou je, co s týmem udělá, až se přestane takto dařit, soupeřovi to tam najednou napadá, nepůjdou střely do tyček a vy budete muset nějak otáčet. Třeba to zvládnete...celkem se těším. Protože celou sezónu to takto lepit nebude.

Reagovat
10

Juve takhle první dvě sezony vyhrálo minumum zápasů, řekl bych tak 1-2 (Janov, AC)...

Reagovat
Jajinek

první dvě sezóny v historii klubu?

Reagovat
10

První dvě sezony pod Contem. Juve naopak vynikalo v tom, že nevyhrávalo zápasy, ve kterých bylo jednoznačně lepší. Už z podstaty pojetí fotbalu Interu a Juve s AS bych tohle nesrovnával.

Reagovat
Jajinek

já to taky nesrovnávám s prvními dvěma roky pod Contem...podívej se třeba na rok 2005...tam Juve hrálo občas takovou holomajznu, ale vyhrálo se

Reagovat
10

jo, to je o tom aktivním vs. "pasivním" pojetí", pod Capem i pár sezon předtím to mělo mnohem blíž Interu posledních let, kdy často na první pohled rozhoduje štěstí, ale je to tak pravidelný, že se o štěstí mluvit nedá, což je asi i tvůj point

Reagovat
Jajinek

tak tak..proto ta věta vyhrávalo tak Juve, vyhrával tak Inter....Garciovo pojetí je mi tedy daleko bližší právě té organizovanosti, než Conteho stylu. Daleko více to bude vidět ve chvíli, kdy to nebude lepit. Sám víš, že když se dařilo, i Capův Juve nebo Josého Inter dokázal soupeře smést 5:1

Reagovat
10

tohle zase vyznívá tak, že Conte oproti těmhle dvoum hraje nějakej hurá fotbal bez organizace navíc si ani nemyslím, že by tenhle Garciuv fotbal měl Capovi blízko

Reagovat
Jajinek

tak jsem to samozřejmě nemyslel

Reagovat
mastakillah

Hlavně v defensivní části jsou obdivuhodní, alespoň prozatím

Reagovat
10

jsem zvědavej na prosinec/leden, kdy hrajou ve čtyřech kolech doma s Fiorentinou, na San Siru a s Juve v Turíně...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě větší sranda by tenhle los moch bejt na konci ligy

Reagovat
10

to už bude rozhodnuto

Reagovat
Maritazzi

Jinak pár novinek z Říma. Včera bylo setkání akcionářů - byl navýšen kapitál na 80 milionů a slíbeno brzké představení stadionu. Pak se diskutovalo o smlouvě s Nike - akcionáři tam měli připomínky, že by ta smlouva měla být velmi nízká, stejně tak tam kritizovali partnerství s Disneym. Na Chievo už by mohl být Gervinho, France asi až 25.11. na Cagliari. Jo a jinak 27 bodů jsme dosáhli v uplynulých dvou sezonách v 17. kole....

Reagovat
10

kolik za těch 10 let od Nike dostanete?

Reagovat
Maritazzi

Odpověď byla dost neuspokojivá - detaily smlouvy se teď nesmí zveřejnit (ale ten akcionář mluvil o 30% smlouvě oproti italské špičce) a další částí odpovědi bylo, že od Kappy jsme nedostávali skoro nic. Být akcionář, tak jsem hodně spokojenej.

Reagovat
10

to já taky, hovno je víc než nic

Reagovat
KillSwitch

podla mna radsej keby pockali, ked sa im bude darit nadalej tak ako doteraz, dostanu ovela viac

Reagovat
smazaný uživatel

Kappa dávala kolem necelejch pěti mega na rok

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa ta spytat ze Rim co zvysil rozpocet na 80 milionov to je cisto len na prestupy vyhradene ci ako to je?......dalej ved stadion je uz predstaveny ci v tom sa mylim,bolo ze v roku 2016 ma byt postaveny a dokonca sa uz aj vedelo ze ako bude vyzerat,zmenilo sa nieco v tomto?....pevne verim ze cez zimu sa este viac posilnime a skoncime v lige na takom mieste na akom sme momenalne :)....chcelo by to jednoznacne nejakeho bombardera,nehovori sa o nejakych menach?...zastihol som meno Bafe Gomis ale aj nieco ohladom Luisa Muriela

Reagovat
Pipo123

Lotito pripustil Hernanesov predaj v zime a potvrdil že Lazio bude v zime nakupovať. Odísť by v zime mal aj Dias pre ktorého Petkovič už nemá miesto.

Reagovat
Pinturicchio

Cacciatore + Ciani nebo Cana + Heurtaux / Mustafi?

Reagovat
Pipo123

V souvislosti s loňským útokem na fanoušky Tottenhamu před utkáním Evropské ligy proti Laziu v italské metropoli byli odsouzeni k několikaletým trestům vězení dva příznivci AS Řím. Sedmadvacetiletý muž půjde za mříže na pět let a šest měsíců, osmadvacetiletý muž na čtyři roky a pět měsíců. Odsouzení muži útok, k němuž došlo loni v listopadu v jednom z římských barů, naplánovali. Brutální atak odneslo zraněním deset fanoušků Tottenhamu, přičemž jeden Angličan se musel s bodnými ranami podrobit operaci.

Tak špine hnusné

Reagovat
Pinturicchio

Pipo, Cana > Ciani?

Reagovat
Pipo123

Ciani

Reagovat
Pinturicchio

Jo? Cana toho odehrál víc při lepších známkách.

Reagovat
Pipo123

Len Cana má tendenciu spraviť chybu v zápasoch keď o niečo ide ale ako jo, v poslednej dobre hrajú super, takže je to relatívne jedno koho vyberieš.

Reagovat
Pinturicchio

Fajn, díky, ... přemýšlím, kým od vás nahradit Biavu.

Reagovat
Pipo123

Obaja budú hrať asi rovnako často, momentálne má lepšiu pozíciu asi Cana. Mám ho tiež vo fante

Reagovat
Pinturicchio

Jdu do něj.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/41119/llorente-conte-believes-me

Z Nanda se stává můj velký oblíbenec.

Reagovat
Jajinek

neříkej

Reagovat
Pinturicchio

Jako mám rád všechny hráče Juve, ale Nando se v oblíbenosti, co se našeho kádru týče, dere nahoru.

Reagovat
Jajinek

to jsem lehce pochopil, když na něho tady pěješ už asi půl roku oslavný ódy bez ohledu na to, jesli hraje, nehraje, dává gól, či ne... Proto ta reakce. Že je Tvůj oblíbenec je všem jasné

Reagovat
Pinturicchio

Na ja, no.

Reagovat
10

http://www.vecchiasignora.com/topic/258685-il-vero-volto-di-fernando-llorente-video-integratoanalisi/

tady je rozbor jeho výkonu proti Janovu, kdy konečně ukázal svoje možnosti...snad už to bude jenom lepší

Reagovat
10

a snad poprvé v Itálii ho taky nelimitoval alibistickej rozhodčí, kterej si neuvědomoval, že má prostě 195 cm a 90 kg...

Reagovat
M11

pokud to piska debil tak to jeho hru hodne ovlivni.. a prakticky si necutne

Reagovat
10

zatím mi to přišlo pokaždý, kdy hrál...každý čistý tělo mu pískali

Reagovat
M11

prave.. tohle me vic desi nez nejaka jeho forma.. snad se to bude zlepsovat.. sudi si na jeho styl snad zvyknou jinak ho odrovnaji.. za to ze ma vetsi silu nez vetsina obrancu mu nemuzou piskat fauly

Reagovat
Pinturicchio

Super rozbor, ... on bude vynikající, nebýt té laxnosti v zakončení u spoluhráčů, tak sám udělal minimálně dva goly. Kompletní hráč, kterému nechybí nic.

Reagovat
10

no hlavně on měl dát taky dva góly

Reagovat
Pinturicchio

Též pravda, oboje loženky.

Reagovat
M11

lozenky je slabe slovo

Reagovat
Pinturicchio

Jj, zvlást ta druhá, půlka brány prázdná a on trefí Perina, ... chtělo by to, aby se proti Catanii chytil tak dvěma golama.

Reagovat
M11

jsem rad ze i fanousci v Turine to citi stejne jako my.. jde videt a citit z tribun ze za nim stoji ikdyz ten gol neda.. toho musi Nando vyuzit

Reagovat
Pinturicchio

Snad se urve i golově, herně mu není moc co vytknout.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
10

Reagovat
DelPiero137

Budem za blazna ale v druhom polcase sa mi az tak nepacil. Vela prihravok mu odskocilo, zle si prekopol. S nadsazkou kazil najviac z celeho muzstva (nepocitam DeCeglieho a spol). Celkovo dobry vykon ale chybicky sa tam nasli.

Reagovat
M11

tady tyhle nedostatky ve hre bude mit porad.. utocnik jeho typu poztraci nektere balony.. ale on to vykompenzuje tim od ceho na hristi je.. pokud bude pracovat tak jako o vikendu nebo na Realu.. pak muzeme byt spokojeni..

Reagovat
DelPiero137

Asi mam prehnane naroky , ak bude pracovat pre muzstvo ako posledne zapasy budem rad. Lepsie stratit loptu pred 16kou ako ked Leo 3x namaze superovi

Reagovat
M11

no ten me vytaci podstatne vic nechapu co blbne.. dava vzpomenout na sve ''nejlepsi'' casy u nas

Reagovat
DelPiero137

michael knight

Reagovat
Pinturicchio

Tak nakonec ...

OUT : Barrientos, Biabiany, Biava, Basta, Gabbiadini

IN : Romulo, Parolo, Cana, Samuel, Llorente (♥♥♥)

... tak snad se posily chytnou.

Reagovat
Jajinek

zbovovat se nyní Forresta

Reagovat
Pinturicchio

V Itálii je jediný Forrest a toho v kádru nemám.

Reagovat
Jajinek

Biabiany má výborné konce podzimu...už nyní proti AC byl nejlepší na hřišti...gólvý záložník. Nejlepší fantahráč z těch 10ti uvedených

Reagovat
Pipo123

Jajinku ahoj, minule som sa ta pýtal ale neodpovedal si, docela ma zaujíma tvoj názor na to čo sa deje teraz v Laziu. Na tie špekulácie ohľadom odvolania Petkoviča, na to že Ledesma, Gonzalez vôbec nehrajú, to že prednosť dostávajú mladíci a či si čakal niečo podobné ?

Reagovat
Jajinek

ahoj,

no Petkoviče bych neodvolával, stejně tak, jak bych před časem neodvolával Reju. Oba jsou to kvalitní trenéři a opravdu nevím, jestli by si Lazio polepšilo. To postavení Lazia nyní odpovídá kvalitě jeho kádru a kádru ostatních. Tak, jak se letos zvýšila konkurence, nikdo nemohl čekat po Laziu, že bude hrát o LM. Ta pozice okolo 6. místa je pro ně aktuálně ideální. Ten kádr je založen na Kloseho gólové potenci a formě náladového Hernanese. K němu se může přidat třeba občas Candreva, ale ten tým je jinak aktuálně prostě průměrný, zejména jeho obrana. Ciani, Cana, Cavanda...to jsou možná nadějní hráči, ale pořád je tam u nich taková ta nevyhrannost. Problém pak je, že Biava a Dias už prostě na základ nemají.

V záloze ta přestavba a náhrada za Ledesmu a Gonzalese taky bude chvíli trvat, osobně i přes to, že si Biglia a Anderson vybojovali základ, z jejich hry nějak odvařenej nejsem, stejně tak z mladíků v útoku za Klosem. Ale Lazio jde správným směrem. Pokud ti starší hráčo přijmou omezení minut, tak to může být ideální mix.

Reagovat
Pipo123

Asi tak, ak chceme atakovať LM tak potrebujeme v zime posily. Tá prestavba prišla ale podla mňa moc skoro, Onazi, Perea aj Anderson majú podľa mňa čas a Kloseho musíme podpísať za každú cenu Na druhej strane sa nám vracajú hráči, Radu je obrovská posila pre súčasné Lazio, ten tej obrane hodne pomôže, ak by sa nám vyhýbali zranenia tak verím že môžme atakovať LM. lenže to by musel prísť stopér do základu a poriadna kvalita

Reagovat
Pipo123

Inak ešte jedna poznámka, zaujímavé slová vyslovil Lotito, keď povedal že príkladom pre Lazio musí byť Dortmund, Petkovičovi dôveruje, takže asi to fakt vyzerá že chce nejaká koncepčnú prácu robiť. Len či to je v taliánsku vôbec možné, presadiť sa niečim čo predviedol Dortmund

Reagovat
Pinturicchio

Tak gólový, nejvíc dal 6 gólů a to je už dva roky zpátky, ... za golové záložníky považuju takového Cerciho, Vidala, Hernanese, například, které mám v týmu všechny tři.

Reagovat
Jajinek

na fantu je 6 gólů hodně...v lize jich moc není, páč gazzetta má hodně ofensivních záložníků zařazeny mezi útočníky. (Vidala, který dá většinu gólů z penalt, kterých Juve kope za rok snad 15 taky moc počítat nejde). Biabiany není nejgólovějším záložníkem ligy, ale rozhodně patří do té horní poloviny, navíc ten konec podzimu...nyní bych ho prostě nepouštěl. Rozhodně ne za Parola.

Reagovat
Pinturicchio

Všechno hraje pro Parola, ted, ... samozřejmě se to může otočit, uvidíme.

Reagovat
Pinturicchio

Btw, Vidal dal u nás v první sezoně z penalty jeden gol, v druhé, nejgolovější, 5 penalt z 15 golů.

Reagovat
Jajinek

to bylo myšleno v nadsázce...

Reagovat
Tomanatura

Viole na zitrek chybi Hegazy, Gonzalo, Ambrosini, Ilicic, Gomez a Rebic. Gazzetta ma obranu ve slozeni Roncaglia, Compper, Savic, coz proti Neapoli muze byt sranda. Verim, ze ma Fiorentina na vyhru, Neapol neni o tolik lepsi, navic se hraje pred teoreticky vyprodanym stadionem, tak proc by ne? Nejak se ten naskok musi zacit stahovat.

Reagovat
DelPiero137

Vargas uz je v poriadku? Ci bude hrat Alonso?

Reagovat
Tomanatura

Pasqual

Reagovat
10

po tom zápase jsem čekal víc šancí pro Juana

Reagovat
Tomanatura

Vargas neni konkurence pro Pasquala, ktery ma formu a hraje stabilne dobre uz 3 roky. Urcite jeste dostane vic sanci, u nej je problem, ze neni na soupisce pro EL, jinak uz by mel minimalne 90 minut proti Pandurii.

Reagovat
Pinturicchio

Aquilani je docela slabý, ne? Mohl by ho zkusit místo něj.

Reagovat
Tomanatura

Aqua hraje praveho stredaka, Vargas tam tezko bude hrat. Konkurenci pro Berta je Mati.

Reagovat
Pinturicchio

Aha, myslel jsem, že hraje nalevo.

Reagovat
10

Nemyslel jsem za Pasquala, zároveň jsem ale nevěděl že není na soupisce EL.

Reagovat
Tomanatura

Aha. No on sice zahral paradne proti Parme, ale proti Laziu to stalo zahovno, proto zase dostal sacni az ted na tech 15 minut. Snad to zvladne.

Reagovat
10

Zrovna v tý záloze má docela konkurenci, navíc až se vrátí Josip, k tomu Matos začíná dostávat šanci...proti tý Parmě to bylo krásný, ale obávám se, aby to nebyl poslední výstřel do tmy.

Reagovat
DelPiero137

Preco som napisal Vargas ked som myslel Pasquala?

Reagovat
olis

zajtra dostanete trojku

ale nie...

velmi sa tesim na zapas, snad to bude pekny futbal a vyhra ten lepsi, cize Neapol

Reagovat
Pinturicchio

Je to Tuttosport, takže beztak kecy , ... ale 40 + Marco, proč ne?

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

AC !!!!

Reagovat
Milan.B

Reagovat
M11

100. pro 3 body s Catanii

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Pinturicchio

Zítra by měl napravo nastoupit Martín

Reagovat
Il Architetto

Konečně.

Reagovat
Pinturicchio

Konečně to půjde i přes pravou stranu, bude uragán.

Reagovat
cresposuper

Dnes som hodne zvedavý, po tých posledných výkonoch obrany mám trochu strach. Konečne si zahrá Wally, od ktorého čakám, že prinesie rozvahu do obrany. Tá predpokladaná záloha sa mi opäť nepozdáva, Alvarez sa tam proste nehodí a v takýchto zápasoch už vôbec. Teším sa keď už bude zdravý Gaby, ten tiež chýba

. Čo sa týka útoku, dnes by konečne mohol dostať šancu Icardi, moc nechápem to uprednostňovanie tragéda Belfodila.

Reagovat
Jajinek

Belfodil je červený...

Reagovat
cresposuper

Hm, pozitívna správa čo vlastne spravil?

Reagovat
lnterista

Atalanta 3-4-1-2: Consigli; Stendardo, Yepes, Canini; Raimondi, Carmona, Cigarini, Brivio; Moralez; Livaja, Denis.

All. Colantuono

Inter 3-5-1-1: Handanovic; Rolando, Samuel, Juan Jesus; Jonathan, Guarin, Cambiasso, Alvarez, Nagatomo; Kovacic, Palacio.

All. Mazzarri.

Arbitro: Rizzoli

Reagovat
10

Livaja vás popraví

Reagovat
lnterista

jsem na nej zvedavej ale taky me to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Pane... bianconero@email.cz

Reagovat
10

máš mě tam

Reagovat
Pinturicchio

1:1 bude dobrý, gól Samuel

Reagovat
10

4:1

Reagovat
Pinturicchio

Ale jo, klidně, když to nepůjde přes Waltříka a dostane dobrou známku.

Reagovat
10

fuck that shit, jen ať pěkně shoří

Reagovat
Pinturicchio

Hate až na půdu.

Reagovat
10

mnohem výš

Reagovat
Pinturicchio

Thats the spirit

Reagovat
Il Architetto

Giac je zraněný?

Reagovat
Pinturicchio

Bonaventura? Jo, jo.

Reagovat
Il Architetto

Sakra, chtěl jsem ho scoutnout.

Reagovat
Pinturicchio

Ještě pár šancí bude, než k nám přestoupí.

Reagovat
Il Architetto

Zrovna proti TOP klubu bych ho rád viděl po dlouhé době.

Reagovat
Pinturicchio

Budeme muset počkat do 22. listopadu, ... to beztak zase podá životní výkon.

Reagovat
Il Architetto

Když vyhrajeme, tak klidně ať podá.

Reagovat
Pinturicchio

Odejdu si zapálit a Inter dá gol.

Reagovat
Pinturicchio

Nemělo být sem.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/141111

RUS, 2000 Kbps

Reagovat
Pinturicchio

Tak pome, Cannibal Corpse a zápas Interu, ... to bude ... zajímavé.

Reagovat
GEGE

FORZA ATALANTA!!!

Reagovat
Pinturicchio

No sice jsou v tabulce nad AC, ale to sis mohl teda vybrat lepší tým.

Reagovat
Dejwa

oni hrají v sálovkách nebo co? neskutečný jak furt podklouzávaj

Reagovat
lnterista

reteeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Dejwa

je tam

Reagovat
10

co to je zase za bránění? tyvole tohle mě nebaví

Reagovat
Nuno čomes

RICKYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
10

Yepes netrefí z malýho vápna bránu...zatím podle scénáře

Reagovat
Pinturicchio

AC Milán nezažívá ideální průběh podzimu a jednomu z jeho fanoušků už došla trpělivost s trenérem Massimilianem Allegrim. Na aukční síň eBay proto dal kouče na prodej za jedno euro. "Na prodej: trenér Allegri bez nápadů a charakteru. Nabízíme marného kouče, který neví jak trénovat či motivovat hráče a pouze dělá absurdní střídání v 70. minutě," stojí v popisu.

Calciooooooooo

Reagovat
Il Architetto

DENIIIIIISSSSS

Reagovat
rossoneri89

Deeeeeeeeeeenis

Reagovat
10

Valtr má už teď 4, Pintu

Reagovat
Pinturicchio

Jj, ted jen čekám, kdy si něco urve, dá vlastnáka nebo půjde ven.

Reagovat
GEGE

Dobre ti tak nemas brat Interisty

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

... jsem věděl, proč sem za ty čtyři roky neměl ani jednoho.

Reagovat
Jajinek

to nebyla až tak Wallyho vinna....rychlej centr přesně na hlavu do běhu Denise...to se špatně brání

Reagovat
Dejwa

bože co to bylo u te lajny

Reagovat
lnterista

co asi...picoviny a trenky do zvonu

Reagovat
rossoneri89

inak v zaklade Interu ani jeden talian .....smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Denis je strelec proste

Reagovat
GEGE

GERMAAAAAAN!!!!

Reagovat
olis

jediny pri kom som sa nevedel rozhodnut ci ho dam alebo nedam do fanty bol Alvarez, nakoniec som sa rozhodol ze nie, samozrejme ze da gol

Pintu zatial ti to vychadza

Reagovat
Jajinek

Juan brání Yepese asi jako Paris Hilton svému přítely natočit sexy video...

...a Ricky při tom vyrovnání...pověsit za koule do průvanu!!!!

Reagovat
GEGE

Ale sveho oblibence Samuela nezmrdas kdyz tam ri tom golovem souboji byl jak baletak

Reagovat
Jajinek

viz výše

Reagovat
GEGE

Samuel ve forme by to mel...ted po takove dlouhe dobe tezko cekat hmed zazraky od nej

Reagovat
smazaný uživatel

Denis je uzasny. Akurat dneska jak som si ho hadzal do fanty, tak mi v spojitosti s nim vybavila reprezentacia, ale to je asi velka utopia.

Reagovat
10

ty hrajou v Crocsech, ne? jeden pád za druhým

Reagovat
10

Jonathaninho

Reagovat
Votas

Il Divino

Reagovat
GEGE

Neskutečné jak se s takového neschopa stane pod Mazzarim najednou o level lepší hráč...

Reagovat
10

na něm a na druhý straně Islovi je vidět, co dělá sebevědomí

Reagovat
GEGE

Nevím no jestli je to pouze o sebevědomí...Když hostoval v Parmě tak tam taky dostával docela dost prostoru a byl stejně tragický....

Reagovat
10

stačí málo, jeden povedenej poločas...vždyť mu teď pravidelně vychází věci, který by minulý sezony neudělal ani na tréninku

Reagovat
cresposuper

Álvarez V zálohe proste nemá čo robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

ako keby hrali v halovkach.. stale sa im smyka ako d+bnuti keby boli..

v urcitych momentoch by som kludne vystriedal polku timu...

Reagovat
Jajinek

Bude to fakt lopota...Atalanta dokáže být nebezpečná a naše obrana připomíná vše jen ne jistý stroj. Johny je neustále v pohybu, zatím spíše šmatle, ale letos dokáže udělat rozhodující akci, tak snad v druhém poločase. Guarín a Kovačič mají strašně nízkou úspěšnost soubojů, kliček a vůbec akcí...ti až se do toho dostanou, pokud vůbec někdy, tak to bude super, páč potenciál je tam velkej!

Reagovat
GEGE

Guarín mi přijde jako taková kopie Boatenga...Tak maximálně předkopnout míč běžet a nebo tvrdě vystřelit sem tam nějaký pěkný gol ale jinak pro tým minimální přínos v kreativitě bránění...Takový hráč do Anglie...

Reagovat
cresposuper

Reagovat
10

hlavně je na něm poslední dobou dost vidět náladovost a lenost, má to úplně v prdeli

Reagovat
lnterista

kez by se Guarin do toho dostaval v jinem klubu

Reagovat
smazaný uživatel

presne toto, Guarin si moc predhazuje loptu pred seba a nevie to dobehnut a Kovacic sa snazi robit klucky do 3 hracov nezmyselne..nieco tomu chyba..

strasne opatrne sa mi ale zda ze hraju

Reagovat
10

6. gól za posledních 5 poločasů s Interem

Reagovat
GEGE

jen tak dál capitano

Reagovat
lnterista

ja ty klicky a solovani proste nedavam

Reagovat
smazaný uživatel

ouu shit.. prichadza carizzo...inak neviem ci sledujete tento zapas na Digi, ale ten komentator je uplne mimo

Reagovat
lnterista

dej tam Icardiho

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Dejwa

Guarin vyplej mozek..

Reagovat
GEGE

Vypina pred kazdym zapasem

Reagovat
10

když člověk vidí to bránění rohů, tak se pak skoro nemůže divit Chiellinimu, že vůbec nevěděl za co se pískla penalta na Ramose to je jak v tanečních

Reagovat
celestial-

Môžete mi niekto normálne, logicky, konštruktívne vysvetliť to striedanie Handanovica?

Reagovat
Il Architetto

Vypadalo to na naraženou kyčel.

Reagovat
10

zranil se, co jinýho by za tím asi mělo bejt?

Reagovat
celestial-

Keď ja som na jednej ubytovni, som rád, že mi tu vôbec načíta eurofotbal a zrazu striedanie brankára... Tak človek nevie čo si má myslieť, keď sa nevyhráva 5:0

Reagovat
Votas

tak logicky jsou pro střídání hráče 3 možný důvody...

1) špatnej výkon= trenér hráče stáhne, aby na jeho místo přišel někdo, kdo se může víc chytit

2) taktická změna=za hráče nastoupí hráč jiného určení, aby se přeskupily řady a tím se posílila slabá místa v sestavě/ změnilo těžiště hry

3) zranění hráče= přijde nový hráč, který zranění nemá

no a teď si jenom z povahy té změny vyvodíš, která varianta je nejpravděpodobnější

Reagovat
celestial-

Modlím sa za 1

Reagovat
Pinturicchio

Chtěl posílit útok

Reagovat
10

Atalanty

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, tak to asi penalta byla.

Reagovat
10

"asi"

Reagovat
Pinturicchio

No nechtěl jsem psát "Co nepískás, pýýččo"

Reagovat
Nuno čomes

Asi jo, i když rukou proti míči nešel.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, nešel, ale byla dost od těla a zabránil tím vyložené šanci.

Reagovat
GEGE

Rolando jasná ruka ve vápně

Reagovat
lnterista

kua

Reagovat
Jajinek

Ještě, že má Mazzari s týmem tu děsnou kliku...

Reagovat
Jajinek

stačí si postěžovat...

Reagovat
10

podruhý v zápase, k tomu penalta...stěžovat si můžeš jak chceš

Reagovat
cresposuper

penalta?

Reagovat
Jajinek

to první mělo do loženky hooodně daleko...byl tísněnej Juanem a navíc ten míč hodně klesal...těžké jak prase.

Reagovat
Dejwa

Alvarez zas na ranu

Reagovat
Nuno čomes

Jestli si chce dělat jenom pičovinky, tak ať raději vypadne.

Reagovat
Pinturicchio

Ale Samuel ve druhém poločase už docela šéfuje.

Reagovat
10

Vin Diesel

Reagovat
Pinturicchio

Diesel rozhodne.

Reagovat
10

YEPES Interista

Reagovat
Il Architetto

Ty jseš prase

Reagovat
lnterista

klasicka Mariova

Reagovat
GEGE

Kovačič mi pohybem hrozně připomína Rosu...Tam je ten potenciál viditelný narozdíl od Guarina...

Reagovat
10

10 31.01.2013 11:01

On je v rámci možností hodně prověřenej, když v 18-ti hrál svojí druhou sezonu LM v základu, ať už v ní Dinamo hraje jakkoliv. Viděl jsem ho s PSG a Realem, připomíná mi Rosu, často se stahuje před obranu pro míč, má podobně top myšlení, dribling a zrychlení. Vyměnit ho za Coutinha je posun o 3 levely nahoru.

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

Mazzarri a jeho "inspektor Colombo" look

Reagovat
Nuno čomes

Kurva si dělají prdel? taková bída. některým hráčům asi 1:1 stačí. Doufám, že jim dá Mazzari pořádný fén!

Reagovat
Dejwa

škoda tyvole Rodrigo.. to chtělo vytrestat

Reagovat
Votas

v zimě koupit Denise a hnedka budou 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

najmŕtvejší vykon v sezone.. bolia ma z toho oci

Reagovat
Jajinek

Pokud Inter nebude vyhrávat takovéto zápasy...nebo zápasy jako byl v Cagliari, může na LM bohužel zapomenout. I přes to, že to bylo na půdě doma vynikající Atalanty, mělo a mohlo se vyhrát. Takhle nám ten předek zase uteče...

Některé akce řešíme naprosto alibisticky a ta absolutní kvalita v předu chybí. Kolik jen trojice Ricky, Kovačič, Guarín dokáže vepředu zadrbat akcí, to je na světový rekord.

Velká škoda dvou střel Rickyho, ale zeména Icardiho tyčky a Palaciové kličky v poslední vteřině...i on byl dnes takový bez krve...

Jinak obrana už v druhém poločasu OK...až na to propadnutí míče na Yepese Atalantu eliminovala...návrat Campagnara už jen pro ten pocit je však třeba.

No nic...snad zítra někdo ztratí.

FORZA INTER!

Reagovat
cresposuper

Dnes sa mi celkom pozdával Rolando, myslíš, že by uhral ten post namiesto Juana?

Reagovat
Jajinek

nikdy tam nehrál

Reagovat
cresposuper

To viem, ale chcelo to skusiť ho tam. Juana fakt neporebujem vídať v základe.

Reagovat
Jajinek

vždyť je to jasný pravý stoper...nemůže hrát nelavo..leda v nouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Juan je dobry v subojoch 1 na 1..ale je pravda ze vie robit velke pacoviny

Reagovat
cresposuper

Dnes sme videli napr. proti Yepesovi, aký je skvelý v súbojoch.

Reagovat
lnterista

jenze koho chces stavet? V zakladu nepotrebuji videt Yuto, Jonathan, Pereira, Kuzmanovic Juan, Guarin, Alvarez, Belfodil a musim se na ne koukat zapas co zapas... takova je proste doba a ta kvalita tam proste neni

Reagovat
cresposuper

Pravda , no

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Chybí mi v té záloze větší agresivita, větší rychlost, ne jen posouvat balony dozadu a ťukat si to na 2 metry. o ničem. Tohle dělá akorat Guarín, jenže tomu se chce jednou za půl roku.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA JUVE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Caceres dá určitě gól

Reagovat
Pipo123

Dneska to bude prestrelka, nad 2,5 golu

Reagovat
GEGE

Bude boj

Reagovat
mastakillah

AVANTI NAPOLI !!!

Reagovat
Milan.B

podal som 1p neapol 2ku 3,27

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska musime doma vyhrat. Catania je velmi hratelny super a mam pocit, ze to bude nieco podobne ako s Janovom.. Forza Juve

Zaujima ma este zapas Fiore - Neapol a mam taky citak, ze to bude dvojka ako hrom!

Reagovat
Pipo123

Biglia na 3 týždne toto nie je možné, neustále svalové zranenia, spomínam si že Juve malo niekedy podobné problémy, ako to potom vyriešili ?

Reagovat
Pinturicchio

Čaroděj Conte a jeho realizační tým.

Reagovat
Pipo123

Lotito by to mohol začať riešiť, chápal by som ak by sme mali aj iné problémy, ale Radu, Lulič, Biglia, Novaretti, Biava, Konko, Pereirinha, Gonzalez, Klose, všetci majú opakovane svalové problémy, ak sa nám budú hráči dostávať do formy a potom sa znova zrania na mesiac tak sa nikam nedostaneme

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN !!!

Reagovat
KillSwitch

co je to ta fanta? :D

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam, ze nejaka sutaz ale tiez nemam tusenia

Reagovat
smazaný uživatel

Podla toho, aku fantu myslis.

Ak myslis anglicku alebo ligu majstrov, tak tam si zvolis svojich 11 hracov, plus 4 nahradnikov. Pred kazdym kolom si ju obmienas a volis si aj kapitana, ktoremu sa zdvojnasobi pocet bodov. To, ze hrac nastupi do zapasu je bod, ak odohra viac ako 60 minut tak je to dalsi bod. Gol je podla toho, ze aky post mas. Utocnik ma za tri body gol, zaloha za 4, obrana za 5. Obrane a brankarovi sa rataju aj ciste konta. Minusove body su za zltu a cervenu kartu alebo za odfajcenu penaltu.

Nasa fanta na serii A je ina. Body si ratame sami. Mame skupiny, kde sme si volili hracov. Napriklad ja mam Denisa alebo Higuaina a z mojich superov, ktorych mam v skupine pat, uz nikto nemoze mat tychto dvoch hracov. Takto sme si kazdy z nas vydraftovali 25 hracov a s tymi hrame cely rok. Pred kazdym kolom nahadzujeme zostavy, hrame vzdy proti sebe, kazdy s kazdym 38 kol. Body si ratame a urcity pocet bodov znamena goly. Poviem priklad-od 66 bodov do 71,5 boda je jeden gol. Ak ma hrac pod 66 bodov, tak nedal ani gol. Napriklad ked ja ziskam 68 bodov a Cukrousek co hra aktualne kolo proti mne 71 bodov, tak obaja sme dali jeden gol a nas zapas skoncil remizou 1:1, do tabulky si zapocitame obaja jeden bod. Znamky za hracov do fanty ma specialne na svojich strankach gazzetta.

Fanta je skratka fantasy, proste sa hrame na manazerov a je to velke spestrenie daneho kola. Napriklad taky Olis ma vacsinu hracov zo svojho Neapolu. Mne zase fanta pomohla v tom, ze minuly rok cez leto som vedel o Serii A dokopy hovno. Registroval som hracov, ale len tych so zvucnymi menami. Nevravim, ze som teraz tu odbornik ako Jajinek alebo ital, ale urcite viem viac ako minule leto a fanta na tom ma velky podiel, kedze pozeram aj zapasy na streamoch, co minuly rok nehrozilo. A chytilo ma to prave vcas, lebo cez toto leto doslo do talianska vela zvucnych mien a pozeram sa na zapasy rad

Snad som ta velmi nedomotal a pochopil si vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky řečeno, hlavně ten poslední odstavec

Reagovat
smazaný uživatel

a mate webovu stranku na Fantu - Seria A?

Reagovat
smazaný uživatel

Mame forum, tam si davame zostavy, vyhodnotenia, timy a tak dalej

Reagovat
smazaný uživatel

kedy a kde sa da prihlasit?

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz uz nie, sezona je rozbehnuta. Casto sme sa tu cez leto pytali, ze kto chce hrat a nakoniec sme ledva naskrabali tri skupiny Ked tak od dalsej sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

hm ok ja to tu sledujem jednym okom, bo je tu vela prispekov.. kazdopadne ak by bol zaujem, dokazal by som spravit aj web free, aby sa to nemuselo riesit cez forum.. atd

Reagovat
smazaný uživatel

a do novej sezony mam zaujem, len pravidla mi budete musiet dat

Reagovat
KillSwitch

hej hej, ja by som sa pridal tiez, mohli by sme spravit vlastnu ligu aby sme mohli zacat hned :D

Reagovat
smazaný uživatel

Spravte si, aspon pojdete nauceny do toho. Vam s tym kludne pomozem

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se to teď rozjíždělo, tak bych se přidal taky

Reagovat
Melchior

mohl by hrát snad i Giovinco, Teveze bych nechal odpočinout na víkend a na LM

btw jak je to s Lichtsteinerem? Jak dlouho ještě bude out?

Reagovat
Pipo123

Dneska asi útok Perea - Klose

Reagovat
olis

bozsky Diego Armando Maradona dnes oslavuje svoje 53. narodeniny

Buon compleanno Diego

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci do lajny, zablahozelat Diegovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
olis
Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je ten zápas kdy musíme rozhodnout do poločasu a pošetřit síly.Doufám že tomu tak bude.

Reagovat
Pettirosso

Pobable Juventus 3-5-2: Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Pirlo e Marchisio, Asamoah; Tevez, Llorente

Reagovat
Il Architetto

Isla

Reagovat
The Krupy

Caceres je kde v prdeli? Už ma to začína srať.

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Tonda pořád toho Cacerese schovává na lavičce Doufám, že dneska nastoupí od začátku..

Reagovat
M11

Juve (3-5-2): Buffon; Ogbonna, Bonucci, Chiellini; Caceres, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Tevez, Llorente z Juvemania

Reagovat
10

taky si myslím, že to bude takhle a Isla bude hrát o víkendu...aby byl Martín na Real fit

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

Proč z Milána odchází ten Cristante?

Reagovat
rossoneri89

lebo radsej donesu cernoska z Mauritanie nez aby dali sancu odchovancom

Reagovat
Dejwa

mohl se hrát aspon jeden zápas v 6

Reagovat
sansiro

Fanta A: můžu si zcela výjimečně půjčit od někoho 1 obránce? Vykartovali se mi naráz Mexes, Rodriguez i Maicon, Maggio + Cherubin jsou zranění. Hraje mi jen Abate + Gastaldello. Nechci, ať se z toho stane běžná praxe.

Reagovat
Jajinek

bohužel...to je prostě smůla. Může se stát každému, pravidla jsou pravidla. Že zrovna z 8mi beků nesložíš 3 je prostě celkem haluz.

Reagovat
sansiro

Je to haluz, blbě to vyšlo. Maggio snad bude, uvidíme.

Reagovat
olis

Maggio mozno bude hrat

Reagovat
sansiro

Reagovat
10

19:45 - La formazione ufficiale della Juventus: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Tevez, Llorente.

Reagovat
M11

De Ceglieho jsem se obaval.. ale je to pochopitelne

Reagovat
Pettirosso

nechápu, proč nezkusí Giovinca. Vím, že je Tevéz válečník a chce hrát vždycky, ale trošku se bojím aby se neutavil, proti Realu ho bude potřeba

Reagovat
10

tak ho měl šetřit dneska, aby pak hrál s Parmou a tři dny na to s Realem?

Reagovat
Pettirosso

myslíš, že ho na Parmu nechá odpočívat? Podle mě spíš nechá na lavičce Llorenteho ať je na Real fit a Carlita pošle s Giem. Gio teď mohl hrát oba zápasy v klidu, když Miro není. Navíc mi neříkej, že profesionální hráč nezvládne 2 zápasy v rozmezí 3 dnů, když má předtím týden pauzu.

Reagovat
10

Seba byl zraněnej

Reagovat
Pettirosso

aha.. jak sem psal M11, teď jsem to nesledoval. Škoda, že máme teď marodku plnou útočníků, teď by se hodilo trošku zarotovat

Reagovat
M11

nema Seba taky za sebou nejake zdravotni potize ?

Reagovat
Pettirosso

jo to nevím, nějak to teď moc nesleduju

Reagovat
Il Architetto

Takže se hraje bez krajů, no super.

Reagovat
The Krupy

Bianco?

Reagovat
Il Architetto

Ne, ne.

Reagovat
The Krupy

Tak kto?

Reagovat
SqueeZy

Ještě že je na tom Catanie bídně

Reagovat
10

někdy se ale chytit musí

Reagovat
10

minulou sezonu na tom nebyli o moc líp a jak nás potrápili, tam jsme vyhráli jen díky rozhodčímu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

?

Reagovat
smazaný uživatel

Domani e oggi zariadi to Moggi

Reagovat
10

ok

Reagovat
Tomanatura

Fiorentina (3-5-2): Neto, Roncaglia, Savic, Compper, Pasqual, Borja Valero, Pizarro, Aquilani, Cuadrado, Joaquin, Rossi. All. Montella (Munua, Lupatelli, Tomovic, Vecino, Bakic, Olivera, Rebic, Alonso, Wolski, Vargas, Matos, Iakovenko)

Napoli (4-2-3-1): Reina, Maggio, Fernandez, Albiol, Mesto, Inler, Behrami, Mertens, Pandev, Callejon, Higuain. All. Benitez (Rafael, Colombo, Bariti, Uvini, Cannavato, Armero, Dzemaili, Radosevic, Hamsik, Insigne, Zapata)

Reagovat
olis

wou, dost vela necakanych veci od Beniteza, snad to vyjde

Forza Napoli!!!

Reagovat
smazaný uživatel

naco setri Homesicka?

Reagovat
olis

hraca s takym menom nema ani Neapol ani Fiorentina

Reagovat
smazaný uživatel

nerob sa blbym

Reagovat
olis

blbym sa tu robis akurat ty

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa nerobim ja som blbym

Reagovat
sansiro

Bude nakonec ten Maggio hrát?

Reagovat
Tomanatura

Jj, dneska to vyjde, 3:0

Reagovat
Tomanatura

Mas nejaky stream s lepsi kvalitou? Sopcast mi proste nejede.

Reagovat
olis

sopcast by uz mal bezat tiez

Reagovat
Tomanatura

Dik. Sopcast se mi porad seka pri loggnuti se.

Reagovat
Yanek

MILAN: Gabriel; Abate, Zaccardo, Zapata, De Sciglio; Montolivo, De Jong, Muntari; Birsa, Balotelli, Kakà. A disposizione: Amelia, Coppola, Constant, Vergara, Cristante, Poli, Emanuelson, Saponara, Matri, Niang, Robinho. All. Allegri.

Reagovat
smazaný uživatel

CAG-BOL 1

FIO-NAP 0

GEN-PAR 0

JUV-CAT 1

LIV-TOR 0

MIL-LAZ 1

SAS-UDI 2

VER-SAM 0

Reagovat
smazaný uživatel

já to vidím takhle

CAG-BOL 1

FIO-NAP 1

GEN-PAR 2

JUV-CAT 1

LIV-TOR 2

MIL-LAZ 0

SAS-UDI 2

VER-SAM 1

Reagovat
smazaný uživatel

22:35 porovname

Reagovat
smazaný uživatel

ok, už se těším

Reagovat
smazaný uživatel

tys tipnul 3 zápasy dobře, já 4 ale i tak to neni moc dobrej výsledek

Reagovat
DieFohlenBMG

vsadil bych si, ze bude kopat AC penaltu dneska

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!!

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky dobrý odkaz na AC prosim?

Reagovat
panca

nejakej sopcast na ac? Pls. Mam tam fiorentinu

Reagovat
panca

tak jsem nassel

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/145998 nech sa paci

Reagovat
panca

diky

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/145998 sopcast na AC - Lazio

Reagovat
DelPiero137

Som zvedaby na Bala s Kakom

Reagovat
panca

balo uz by se mohl probrat. Poseldni dobou neni moc platnej

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast na Fio-Neapol?

Reagovat
DelPiero137

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pettirosso

sop na Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

taky ti aviator nefachá?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/145802 tak už to jde

Reagovat
Pettirosso

Jj, taky sem ho našel

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta

Reagovat
Il Architetto

Už by jste se mohli trefit taky branky.

Reagovat
smazaný uživatel

Cerci 2 asistence, to je repre forma!

Reagovat
GEGE

Tahoun

Reagovat
Pettirosso

Leo, krásnej pas

Reagovat
10

po včerejším veřejným bruslení v Bergamu se dneska bruslí v Turíně

Reagovat
M11

co se stalo Marchisiovi.. ten kluk je uplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Golazo Neapoool

Reagovat
Tomanatura

Si delaji prdel, ne? Neapol se dostane jednou za pulku a padne z toho takovy gol

Reagovat
olis

real duo opat radi, to je neskutocne, krasa

Calejoooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
mastakillah

Calleti

Reagovat
smazaný uživatel

klasika zase ta derava obrana fiorentiny

Reagovat
panca

btw jen tak nevite nekdo, jak to jde joveticovi v city? Nejak jsem o nem dlouho neslysel a ted proti chelsea ani nehral

Reagovat
10

v lize má odehráno 87 minut, v poháru 90

Reagovat
M11

skoro nehraje

Reagovat
panca

diky obema. Kdo chce kam ...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska se v základu po 8 minutách zranil

Reagovat
M11

Nando co chces vic ?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Il Architetto

Paolo pravou? Povedenej, škoda Nando.

Reagovat
SqueeZy

Taky čumim

Reagovat
Yanek

Kaka

Reagovat
10

zranil se?

Reagovat
Yanek

ne díky bohu, golovku měl.

Reagovat
10

už jsem myslel...

Reagovat
Pipo123

Zasa nám nehraje záloha

Reagovat
10

mohli by se chlapci probrat, co předvádí Vidal s Marchisiem je něuvěřitelný

Reagovat
Il Architetto

Máš to.

Reagovat
sansiro

Kaka´ stejně jako v minulém zápase zahazuje neskutečně.... Musí to už prolomit!!!

Reagovat
Pettirosso

Když se nějakým zázrakem dostane De Ceglie k centrování, tak z toho je vždycky rušno před bránou, jenže on se tam dostane jednou za uherskej rok no.

Reagovat
M11

pokud se nepletu tak 7.gol Neapole do 15.minuty v teto sezone

Reagovat
10

taky se vám sop Juve tak kurevsky seká?

Reagovat
Pettirosso

já už ho vypl a koukám na italskej flash

Reagovat
SqueeZy

jo

Reagovat
M11

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAL !!!

Reagovat
mastakillah

Zbytečná karta Gorane

Reagovat
10

ARTUUUUUUUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

konecne se Arturo neboji posledni zapasy strilet z poza sesnactky

Reagovat
Il Architetto

ARTUROOOO

Reagovat
SqueeZy

JA TOHO KLUKA MILUJUUUUUUUUUUUUU

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOO

VIIIIIIIIIIIIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

VIDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

ARTUROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

slusny strom

Reagovat
SqueeZy

Hezky Bonu, skoro jsi to trefil

Reagovat
brenk

tak gól som ani nezaregistroval vďaka streamu...

Reagovat
10

Rigorissimo

Reagovat
M11

Caceres

Reagovat
10

kung-fu fotbal

Reagovat
10

Bonucci kromě pasu na Teveze naprosto mimo, Giorgone naopak od toho zápasu s Realem výborně...

Reagovat
Tomanatura

To proste prijit muselo

Reagovat
smazaný uživatel

Pepito ides

Reagovat
Il Architetto

Zaza

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pipo123

Cana

Reagovat
SqueeZy

Fiorentina nějak ráda otáčí

Reagovat
SqueeZy

tak ne no

Reagovat
Yanek

Takový loket, to bylo i na redku... sudí jsou v tuhle chvíli už proti Mariovi. Bál jsem se, až se to stane, bohužel zaslouženě no.

Reagovat
olis

Reagovat
10

co se děje ve Florencii???

Reagovat
10

na livesportu mají 2:1, 28. a 29. minuta...

Reagovat
mastakillah

A pak, že se pískají vymyšlený penalty pro nás. Tohle bylo co prosím

Reagovat
Pettirosso

Tevez Vidal 2. ... Ještě z toho máme přímák

Reagovat
SqueeZy

A ještě tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Rossi,va! sejmi zmrda Beniteze aneb souboj srdcovek

Reagovat
M11

PIRLOOOOOOOOOOOOO !!!

Reagovat
Il Architetto

IL ARCHITETTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Maritazzi

Wtf? Viděl jsem jen jeden záběr, ale za co ta penalta proti Neapoli?

Reagovat
Tomanatura

Ja si pockam na poradny zaber, ale taky sem tam nevidel ani kontakt a ani nevim, na koho ta pecka mela byt.

Reagovat
Maritazzi

Já jako jsem ten poslední, kterej by přál Neapoli, ale tady stačilo frajerovi se prohnout do luku a už se pískalo.

Reagovat
mastakillah

Nějak se s těma vymyšlenýma penaltama roztrhnul pytel

Reagovat
Tomanatura

Ty vole, Neapol vubec nevi, kde stoji. To je kolotoc

Reagovat
10

ANDREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
brenk

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
10

dneska sice hrajeme hrozně, ale dáváme góly...přesný opak zápasu s Janovem

Reagovat
M11

presne

Reagovat
SqueeZy

ANDREEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ANDREEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

PIRLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

netřeba psát, že vymyšlená standartka

Reagovat
Pettirosso

za tenhle gól ani nejsem rád. Tevez kopl do trávníku a uklouzl. Ten obránce se ho ani nedotkl

Reagovat
10

předtím na něj byla neodpískaná penalta

Reagovat
SqueeZy

jednoznačná kompenzace... předtím ho odfoukl jak blázen

Reagovat
Pettirosso

tak ať pískne tu penaltu, ne tohle.. pak zase budem za ty, co potřebují pomoc rozhodčího

Reagovat
10

to budou lidi říkat stejně

Reagovat
SqueeZy

Takových gólů a taková vyrovnanost, rekord hned v 9 kole. No nádherně nám to začíná

Reagovat
Pettirosso

opožděně... ZAZAAAA

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

brutal kolko golov pada v tejto sezone Serie A. dlhorocny mytus o catenacciu a obranne zalozenej hre uz vobec neplati.

Reagovat
SqueeZy

Jen blbci tohle pořád tvrdili

Reagovat
smazaný uživatel

ale z hladiska toho kolko casu a aky doraz sa kladie v Taliansku na taktiku je to tiez svojim sposobom buranie tohto mytusu. jedine zeby sa taktika menila na "radsej 4-3 ako 1-0".

tie zapasy su totiz povacsine ozaj rusne a plne sanci. ale mne sa to paci

Reagovat
Pettirosso

Ten trávník je hroznej, nebo hráči nemají kolíky na kopačkách

Reagovat
M11

kropili to jak blazni pred zapasem.. pak to takhle dopada

Reagovat
10

prší dva dny

Reagovat
M11

tak proc to jeste kropi.. nechapu

Reagovat
Pettirosso

ale to je fakt strašný toto

Reagovat
brenk

ty vole, čo tam zas Piro skúša za kraviny

Reagovat
10

myslím, že budou přezouvat všichni, jako včera v Bergamu...ale nepochopím to

Reagovat
smazaný uživatel

hraje Gyomber?

Reagovat
Pettirosso

jo

Reagovat
smazaný uživatel

hori velmi?

Reagovat
Pettirosso

hoří celá obrana Catanie, ale je fakt, že když si ho umyje i De Ceglie, tak to už musí být fakt něco

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre neho to musi byt nieco neskutocne tam hrat, ked pred pol rokom hral proti Moravciam niekde ale minuly zapas bol vyhlaseny za ich najlepsieho hraca

Reagovat
Pettirosso

Já ho vidím poprvé, Legro se Spollim jsou o dva levely víš jak on s Rolinem, ale taky je to dost tím systémem, loni hráli zodpovědnýho zanďoura, nemohli jsme se přes ně dostat k vápnu pomalu, dneska si to házíme na hranici vápna jak nic.

Reagovat
Pettirosso

ale zdá se mi, že dopředu se snaží něco vymyslet, nebo vyvézt míč, ale fakt je to těžký, takhle slabou Catanii sem neviděl dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

bastardo Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

bastardo Higuaín

Reagovat
M11

jako Napoli 2 strely a 2 goly jo

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
olis

Merreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeens

Reagovat
mastakillah

Merteeens

Reagovat
smazaný uživatel

abate s muntarim ma dnes velmi iritujú

Reagovat
sansiro

Immobile, Mertens samozřejmě u mě na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado.Valero,Joaquin vs. Reina a Higuaín....kluci si vyřizujou staré účty ze Španěl

Reagovat
10

Cuadrado?

Reagovat
smazaný uživatel

ten ne, zrovna ....nevim, proč mám pocit,že je taky z Villarealu

Reagovat
smazaný uživatel

španielski conquistadori v stredoveku pravdepodobne

Reagovat
Pettirosso

asi chtěl napsat Gonzala

Reagovat
10

tím se vysvětluje i ten Villarreal

Reagovat
Pettirosso

tak ne, on myslel vyloženě Španěly

Reagovat
smazaný uživatel

a to je při pohledu na Cuadrada docela zvláštní

Reagovat
smazaný uživatel

italská liga,tak vyžrala Villareal, že jsem tam zařadil i Cuadrada, jinak jsem měl na mysli posily z PD i španěláky

Reagovat
mastakillah

Reina už si ani pořádně nepamatuje kdy naposled hrál ve Španělsku

Reagovat
smazaný uživatel

že jsou nejvíc vidět španěláci na italskym trávníku

Reagovat
Pettirosso

a nenapíše třeba Callejona

Reagovat
panca

proc porad muntari centruje?! uz mu to zakazte

Reagovat
didosh

nějaký dobrý stream na AC?díky

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká je celej Milán

Reagovat
smazaný uživatel

skor by som povedal ze cely Milan je ako posraty

Reagovat
Yanek

Ve finální fázi už 2 roky

Reagovat
Tomanatura

Trapas, Viola ve vsem lepsi.

Reagovat
10

faktor Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

ale super fotbal jinak

Reagovat
olis

ta penalta nechapem zaco bola, Fiorentina sa zda ze je lepsia, prilis sme stiahuty, na druhej strane by som povedal ze to celkom dobre branime, dufam vsak ze do druheho polcasu sa to zmeni lebo by sa nam to mohlo vypomstit, tento zapas treba jednoznacne dotiahnut do vitazneho konca

Forza Napoli!!!!

Reagovat
Pipo123

Perea by mal ísť dolu, pretože Ledesma a Hernanes nestíhajú, na plac Onazi alebo Anderson

Reagovat
mastakillah

Viola herně rozhodně lepší. Na druhou stranu si myslím, že vedeme po zásluze. Oba góly po krásných akcích, kdežto ten Violy z naprosto vymyšlené penalty (samozřejmě, minulé kolo pomohl rozhodčí nám). Jinak jejich šance zatím nejsou vyložené. Na míči jsou neskutečně kvalitní. Hlavně Valero, Coadrado a Joaquín to je neskutečná kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

To, že budeme doma Lazio přehrávat se dalo čekat, dneska z toho musí být konečně 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajte sakra mám vás na tiketu!!

Reagovat
SqueeZy

Jojo zraněný. To má fakt krásnej průběh. Doufám, že se vyplní moje prognóza s hostováním

Reagovat
Pipo123

Petkovič dal na mňa a poslal tam Onaziho

Reagovat
smazaný uživatel

ale za Hernanesa

Reagovat
Pipo123

to je kokot !!!!!!!!!

Reagovat
10

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Maritazzi

Vlastně sem:

Reagovat
Maritazzi

Seru na to, žižkov ven.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
panca

zkusim to jako juventini mario hraje dnes zase uplne hrozne

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Verona

Reagovat
SqueeZy

Ta Verona je nějaká šílená

Reagovat
Pettirosso

Pirlo

Reagovat
Il Architetto

Andreo, ty seš prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Abate je zoufalej

Reagovat
Yanek

co?

Reagovat
smazaný uživatel

nejhorší hráč ACM na hřišti

Reagovat
Yanek

ani náhodou

Reagovat
M11

proc do prdele nestrili.. co chce porad sperkovat.. toto me tak irituje

Reagovat
Pettirosso

mohl to posunout z první do kraje Vidalovi

Reagovat
10

Reagovat
SqueeZy

dřív jsme měli ty góly vyrovnaný, dneska je to buď Carlitos nebo Arturo, tak mu to asi nechtěl dát

Reagovat
M11

De Ceglie druhy golovy centr Nando dnes nema den

Reagovat
SqueeZy

Z něj snad ještě na starý kolena něco bude! s tou Kwadwovo formou bych se začal snad i bát

Reagovat
M11

Reagovat
10

dnes ani minule

Reagovat
Il Architetto

Claudioo škodaaaa.

Reagovat
M11

uuuu.. tak Claudio tu tyc malem prerazil.. skoda

Reagovat
SqueeZy

kéž by se probudil...

Reagovat
Pettirosso

Claudio konečně procitl a tyčka

Reagovat
brenk

uuuu čo chýbalo

Reagovat
Yanek

RICKYYYYYYYYYYY nazdaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Kaká krásnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

kakaaaaa

Reagovat
sansiro

No konečně to chlapec dal!!!!! KAKA´!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ricky goooooooolaaaaaaaazooooooooooooo

Reagovat
Il Architetto

Standing ovation Arturo.

Reagovat
SqueeZy

Zasloužil bych si ho klidně i 4x

Reagovat
Il Architetto

Copak ty..

Reagovat
SqueeZy

Zasloužil by si ho*

Reagovat
Pipo123

Ano ďakujem Petkovič, dneska si dokázal že na to absolútne nemáš, stiahneš Hernanesa v čase kedy nás v zálohe prečíslujú, hlavne že na hrote máme dvoch útočníkov Petkovič VEN !!!!

Reagovat
panca

kurva je to tam. Kaka

Reagovat
panca

sice jsem pro jeho prichod nebyl, ale ho nejde nemit rad

Reagovat
panca

a postezovani celkem pomohlo

Reagovat
smazaný uživatel

alá Anderlecht 2006

Reagovat
rossoneri89

Kakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa amore miooooooooo

Reagovat
Pettirosso

trávník, dopiče ....Grande Chiellini

Reagovat
rossoneri89

Grandeeeeee reteeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
brenk

Bonucci asi musí na niečom fičať v poslednom čase...

Reagovat
Pettirosso

tohle vyjímečně nebyla jeho chyba. Všichni tam jezdí jak na lyžích..

Reagovat
10

čuchá okenu

Reagovat
M11

Bonucci je zase za trest.. Giorgio ma u nej pivo

Reagovat
mastakillah

Tohle byl rozhodně větší faul, jak ten penaltovej a ještě dostane žlutou za simulaci.

Reagovat
GEGE

RIIIIIIIICKYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!

Reagovat
10

Giorgone dneska podruhý zachránil gól

Reagovat
SqueeZy

po Realu má co napravovat...

Reagovat
lnterista

peknej gol

Reagovat
smazaný uživatel

Cagliari na bílou vlajku

Reagovat
M11

CARLITOOOOOOOOOOOOOOOOOOS !!!

Reagovat
Il Architetto

CARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSS

Reagovat
Pettirosso

Cagliari nějak vybouchlo

Reagovat
Pettirosso

Teveeeeeeez

Reagovat
10

CARLITOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
brenk

TEVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
SqueeZy

CAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Pettirosso

Tevez s Nandem si udělali z obránců nahrávací panáky

Reagovat
10

v útoku Juve teď Llorente a jeho osmiletej syn

Reagovat
brenk

Reagovat
mastakillah

Higuaín dolů wtf.

Reagovat
Il Architetto

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
M11

LEOOOO !!! Seba

Reagovat
Dominator

Giovinco

Reagovat
Pettirosso

LEOOOOOO

Reagovat
panca

muntari je traged

Reagovat
Yanek

Tohle nepochopím, stejné souboje na Maria rozhodčí pouštějí.

Reagovat
brenk

tak to je paradox keď dá dnes Leo gól

Reagovat
10

Grande Mravenec

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
SqueeZy

Skoro bych řekl, že mu dlužím omluvu. Už od zápasu s AC

Reagovat
SqueeZy

Když už dá gol i Leo, tak je to doma

Reagovat
Pettirosso

Motta u lajny

Reagovat
10

kraje De Ceglie-Motta...to tady dlouho nebylo

Reagovat
SqueeZy

Molinaro-Grygera... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Dominator

Spomienka na stare "dobre" casy - to aby ste si vazili pritomnost

Reagovat
SqueeZy

Ten nevím co u nás chce dosáhnout

Reagovat
Tomanatura

Zase 150 sanci a hovno z toho. Ten zapas proti Juventusu si budou vyzirat jeste 10 zapasu.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem zapl Fiore na nějakym otřesným stremu. Otočit

Reagovat
brenk

Motta za Llorenteho

Reagovat
Pettirosso

Proti Catanii si dávají dneska góly všichni, tak tam dal Tonda i Mottu, ať si ho taky dá, z pozice útočníka..

Reagovat
Dominator

Motta

Teraz, ked tam nie je Llorente, tak leti center

Reagovat
10

to pískání na Mottu je zbytečný

Reagovat
10

to je vrah

Reagovat
M11

tohle smrdelo cervene

Reagovat
M11

zrovna kdyz jsem se ho chystal po dlouhe dobe pochvalit

Reagovat
10

to klidně můžeme, hrál výborně, mj. zachránil dva góly...ale takovejhle blikanec za stavu 4:0 je totální kravina

Reagovat
M11

Reagovat
10

klidně mu jí mohl dát...zrovna v zápase, kdy jsem si říkal, jak mu Real pomohl předvede tohle

Reagovat
brenk

Giorgio ty prasa

Reagovat
brenk

mal byť vonku

Reagovat
Il Architetto

Viola vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Berto dolu, Viola otočí.

Reagovat
Pipo123

CIANIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
lnterista

Reagovat
Yanek

Zas úplně z ničeho, zbytečně. Už mě to nebaví

Reagovat
rossoneri89

piciiii ho tam

Reagovat
panca

1 strela? De sciglio branil dost bez zajmu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva ?

Reagovat
M11

chudak Bergessio

Reagovat
10

Reagovat
mastakillah

Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Deina

Reagovat
10

Verona aktuálně 4. s Interem

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

Toni

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pipo123

Ale prečo takto nehráme skôr ? Ak chceme tak vieme na AC zatlačiť a kombinovať na ich polovici

Reagovat
Il Architetto

Hezká akce.

Reagovat
Pettirosso

Parádně kluci

Reagovat
Pettirosso

Guarente, idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Maggio redka, pojďme Fiore!!!!!!

Reagovat
olis

omg piskaj konec

Reagovat
Il Architetto

Zaza za co redka?

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
10

ty koktáš?

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Dominator

Reagovat
Pipo123

Onazi to spravil skvele

Reagovat
Dejwa

škoda ted Lazio těch 2 protiutoků..

Reagovat
sansiro

Teď si nás chlapci z Lazia jinak vodí.....

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio takový dvě přečíslení

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska 4-0 takze som spokojny, dolezite su tri body, X-ku AC pravdepodobne som trafil a tak isto aj vyhru Neapola.. asi by som sa mal dat na vestenie

Reagovat
Tomanatura

68%-32%

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Tomanatura

Jak by se ten Toni hodil... Tedka si strili ve Verone

Reagovat
Tomanatura

Cuadrado Uz nekdo nekdy dostal cervenou za simulace?

Reagovat
mastakillah

druhá žlutá

Reagovat
mastakillah

sorry to mělo být jiinam. Tohle jasně nasimuloval

Reagovat
Tomanatura

vsak ta prvni byla taky za simulaci. Cili cervena za simulacE

Reagovat
mastakillah

Jj vím. Ta první to byl faul, ale teď ne

Reagovat
DelPiero137

Prava zlta nebol faul, jeden zaber kemary to pekne ukazal ze Cuadrado nemal kontakt a nasimuloval to a presne tam stal rozhodca a videl to. Naznak hraca Neapola tam bola ale to by Cuadradovi do cesty aj tak nevoslo.

Reagovat
mastakillah

Mě se zdálo, že tam kontakt byl. Nevím. Teď už to je stejně jedno

Reagovat
Tomanatura

aha, tak ta byla...

Reagovat
M11

to byla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně ztracený body ve Florencii, fakt zbytečně

Reagovat
mastakillah

Hodně důležitá výhra Viola byla lepší, ale tyhle body jsou sakra důležitý a jsou naše

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FOOOOORZAAAAAAAAA CHIEEVOOOOOOOO ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by bol ozaj zazrak

Reagovat
Pinturicchio

V takových zápasech ta překvapení občas bývají, ... ale myslím, že s Garciou žádné podcenění nehrozí a Chievo si odveze tak pěti-gólový ranec.

Reagovat
Pinturicchio

Ale Largo tipuje 1, to by se mohlo něco posrat.

Reagovat
M11

dnes uz nemel na vyber

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to by byla celá diskuse jen o tom, jak se pan redaktor zbláznil.

Reagovat
SqueeZy

02

Reagovat
The Krupy

Reagovat
mastakillah

Vyjimečně souhlas

Reagovat
Pinturicchio

* výjimečně

Reagovat
mastakillah

Majn Gott

Reagovat
mastakillah

Tohle může dělat jen člověk s nějakým komplexem

Reagovat
Pinturicchio

Jj, mám komplexy z tvé češtiny.

Reagovat
mastakillah

To by se ale mělo léčit. To takhle nemůžeš přece nechat, aby jsi nebyl ještě víc poznamenaný než jsi teď. Mohlo by to mít fatální následky

Reagovat
Pinturicchio

Jj, to vidím na tobě.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
DelPiero137

Nahodou, ja som rad ak ma niekto opravi v gramatike (ktora mi moc nejde). Je spravne vediet a ucit sa gramatiku, obzvlast ked pises na internetovu diskusiu.

Reagovat
FuckT

Srsly? Asi navstevujem iny internet. Ten internet, na ktory chodim ja, je plny gramatickych chyb a to nie len od diskutujucich ludi ale castokrat aj od redaktorov. K internetu ma pristup dost vela ludi, opravovat chyby kazdeho jedneho by bolo dost zaujimave.

Reagovat
mastakillah

Právě, že píšu ,,jen" do diskuse. Tady se nepotřebuju nějak kontrolovat a to, že se tam najde nějaká chyba je mi celkem fuk. Tady nejsem v práci nebo někde kde mě platijou za to, abych nějak vystupoval a reprezentoval danou společnost. A osobně mi taky nevadí, když mě někdo opraví. Jen bohužel tady ten ubožák na to doslova čeká a opravuje mě při každým příspěvku kde udělám chybu. Tohle bohužel normální není. Jinak bych to samozřejmě neřešil

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Teď reaguješ přesně jako Olis. Jeden palec nahoru pro tebe

Reagovat
Pinturicchio

Na ten vodopád slz a blbostí je to tak akorát, co bych se zbytečně namáhal.

Reagovat
mastakillah

Nebo spíš víc nezmůžeš. Chápu, že nepříjemná pravda se špatně poslouchá. Jen tak dál pokračuj, tohle opravování chyb je naprostá ubohost

Reagovat
Pinturicchio

"A osobně mi taky nevadí, když mě někdo opraví ..." ... na to, abys mě urazil, nemáš, ... možná, až se doučíš češtinu, ... alespon.

Reagovat
mastakillah

No jasně, na tebe s kámošem 10 nikdo nemá Ještě něco mi povíš zajímavého? A když už jsme u té češtiny, tak se píše ,,alespoň" pěkně s háčkem chytráčku

Reagovat
Pinturicchio

No, můj háček nad "n" je určitě menší chybou, než tvá chybějící čárka před "chytráčkem" , ... jak píšu, nemáš na to, ... a nepíšu, že na mě nemá nikdo, ale ty, tak nelži a nevymýšlej si.

Reagovat
mastakillah

Ano samozřejmě tohle mě fakt baví. Jak rád bych tě poslal s tohle suverenitou k zemi. Seš fakt unikát, takovejhle blbeček se jen tak nenajde. Seš zralej minimálně na facku

Reagovat
Pinturicchio

To jde vidět, že bys mě rád setřel, ale ... nemáš na to.

Reagovat
mastakillah

Ne to ne. Raději bych ti dal pár facek, ať se konečně vzpamatuješ

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mastakillah

Jj to je přesně ono. Zvládáš to mistrně dělat ze sebe blba

Reagovat
Pinturicchio

Mám ti ty chyby opravit?

Reagovat
mastakillah

Už jsi se k tomu snížil tolikrát, takže si to klidně oprav. Tohle tvoje ubožáctví mě fakt baví. Dál se utápěj v těch komplexech. Seš fakt nemocnej

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
olis

uz aj ty ?

Reagovat
DelPiero137

Ja som to nemyslel nejak utocne, ak sa ti nechce pisat gramaticky spravne, no problem. Ja sa vzdy snazim pisat gramaticky spravne (ale nie vzdy to ide ).

Reagovat
mastakillah

Však já taky ne. Nemám s tvojí reakcí sebemenší problém. Jen tohle opravování co předvádí pintu při každé kravině mi přijde ubohé

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes mam vacsie obavy ako pred Udinese, tam som uz podvedome cakal prvy stratu, ale teraz sme jasny favorit a prave take zapasy sme vzdy posrali, obzvlast ked na Chievo nevieme...

Treba len verit, ze forma, stastie a Garciovo kuzlo vydrzia

Reagovat
Pinturicchio

OT : Ach jo, Jo-Jo, proč jsi do té Anglie chodil, ... mohli bychom ho vysvobodit, podobně, jako Carlose.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade by sme mali vyslobodit tu nasu lavu stranu, bo Asa je ok ale zvysok na tej pozicii Peluso a De Ceglie to je strach..

Reagovat
Pinturicchio

Pak by měl ale De Ceglie odejít, ... takový Bonaventura by mi nevadil.

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Dominator

Preco stale Paola vytlacate prec? Vsak nech pride posila a on zostane az tretou volbou. Keby mal niekto robit tu trojku, tak radsej nech je v time odchovanec.

Reagovat
Pinturicchio

Byl by až čtvrtá volba ... Asamoah => posila => Peluso => De Ceglie

Reagovat
M11

ja s tim pocitam

Reagovat
Pinturicchio

Dávám mu tak rok, maximálně dva ... a Della Valle ať pak třeba pukne

Reagovat
smazaný uživatel

Chievo je zrádné, ale Řím posiloval nejlépe ze všech týmů v calciu a zvládne i desátou výhru.... siamo noi,siamo noi, siamo noi...Roma ! Curva sud

Reagovat
smazaný uživatel

Totti je bůh

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

smerom dozadu okej isto lepsi ako Padoin, no dopredu to bol priemer..

Reagovat
10

lepší průměr, ale stejně mi od něj pořád chybí nějaká nadstavba, on si odvede vždycky jen to minimum, který bych od něj čekal...

Reagovat
Pinturicchio

Díky oběma, ... třeba se právě díky takovýmhle pomalým krůčkům vypracuje zpátky do té své top formy. (aneb můj další názorový kolotoč ohledně Isly )

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa naozaj pred zranenim pacil, podla mna potrebuje viac casu na ihrisku aby sa rozohral.. bo to isto nepride tym, ked bude sem tam striedavat na 15/20 minut.. Ja osobne by som bol rad, keby sa chytil.. ale uvidime

Reagovat
FuckT

660 pre vyhru AS a kvalitne zakroky nasho byvaleho brankara!

Reagovat
smazaný uživatel

4-3-3: Kpt Morgan, Toro, Benatia, Castan, Balzac - Stroot, DDR, Pjanic - Ljalić, Barielo, Marquinho

Dneska bych to viděl na takovou chodičku, pokud nás Chievo nezaskočí. Alespoň 1 - 2 fíky vydřené naší zásluhou, zbytek by nám mohlo Chievo naservírovat na zlatém podnose, pokud by mělo být skóre vyšší. Ale....vy víte co, prostě Chievo.

Nechť je dnes kletba proti Chievu zproštěna... DAJE ROMA!!!

Reagovat
FuckT

Ono to ani nemusi byt kliatba, ale skor suhrn viacerych nahod. Uz dlho ste nemali takto kvalitny kader a takto dobreho trenera, teraz je to uplne iny tim a jedine, co vam moze zobrat krasnu vyhru je podcenenie supera kvoli jeho sucasnemu umiestneniu, comu podla mna Garcia bude schopny zabranit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě. Ono je vidět, že se ten soupeř nepodceňuje. Nastoupí to nejlepší, co máme k dispozici, když nepočítám stop Maicona nebo zranění Tottiho a Gervinha. Ono třeba i to, jestli bude Florenzi na lavičce, tak tam nastoupí spíš zkušenější Marquinho, který mi neskutečně pije krev, než někdo z mladších typu Caprari. Nesmí se podcenit nic a musíme potvrdit roli favorita a já věřím, že se nám to povede. O kletbě jsem psal, jelikož jsme Chievo naposled porazili v sezoně 11/12. Následné tři zápasy jsme jim nedali ani jednu branku.

Reagovat
Pinturicchio

http://football-italia.net/41202/juventus-confirm-pogba-will-extend

“Pogba is happy at Juventus and he has no intention of leaving,” Marotta told Sky Sport Italia.

“We will soon meet with the Frenchman’s agents to extend our agreement and, at the same time, give him a pay rise for the growth he has shown.”

Ještě Vidal a Pirlo.

Reagovat
stuff

som zvedavy, ci pirlo predlzi

Reagovat
Pinturicchio

Snad jo, ještě sezonu dá v pohodě.

Reagovat
stuff

o tom nemam pochybnosti, len ci si nebude chciet vyskusat nejake zahranicie

Reagovat
Pinturicchio

Řekl, že Juve je jeho první volba a pokud bude zájem ze strany klubu, tak určitě rád zůstane.

Reagovat
stuff

neviem, k nemu by mi sedelo na zaver kariery dobrodruzstvo v MLS. A z niektorych jeho vyjadreni mi skor prislo, ze sam si to este chce premysliet.. ale tak snad. a ked nie, tak ukradnut Xabiho

Reagovat
Pinturicchio

On nedávno dával rozhovor, kde řekl, že chce být platnou součástí týmu, hrát a tak, ... že nechce být na obtíž, takže když budem mít zájem Juve, tak Andrea určitě zůstane.

Na MLS má pořád času dost, ten si ji bude s prstem v nose dávat i ve 40. ... Xabi by byl boží.

Reagovat
Il Architetto

Doufám, že ho zkusíme v lednu.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

tak tak, skoda, ze nevysiel rovno z liverpoolu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Pinturicchio

Můžu se zeptat, neměl jsi tady dřív jiný nick?

Reagovat
Il Architetto

Jop měl, chtělo to změnu po těch letech.

Reagovat
Pinturicchio

Hmmm, koho jsem tady delší dobu neviděl, ... Bianco?

Reagovat
Il Architetto

Bianco by se nicku jen tak nevzdal. Já tu dřív moc nepsal, až teď poslední dobou.

Reagovat
Pinturicchio

Squeezy? ... ale ten psal docela dost i dřív.

Reagovat
Il Architetto

Panelka

Reagovat
brenk

tak to si nepísal tak málo...

Reagovat
Il Architetto

Dřív třeba vůbec.

Reagovat
brenk

Možno mám krátku pamäť.

Reagovat
Pinturicchio

To měl být můj další tip , jinak nick super

Reagovat
Il Architetto

Principino byl zadanej. Díky.

Reagovat
The Krupy

odvčera som nad tým rozmýšľal

Reagovat
DelPiero137

Paul uz nepredlzoval teraz cel leto? Dostal 1M? Toto uz bude dalsie navysovanie?

Reagovat
Pinturicchio

Ono se to hrozně táhne, ale tohle bude jeho první prodloužení u nás, pokud se nepletu.

Reagovat
Melchior

však Vidal nedávno prodloužil, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Ted si nejsem vůbec jistý, nemáš odkaz?

Reagovat
Melchior

nene, tak nakonec neprodloužil.. ale pamatuju si, že se o tom dost mluvilo snad pár týdnů zpět, tak jsem si myslel, že se to již upeklo

Reagovat
Pinturicchio

700. pro titul Juve

Reagovat
Largo

Dnes poprvé jsem dal tip na Řím, takže jestli to dnes AS nezvládne, je to na vás, kdo to nepochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsi mohl

Reagovat
Largo

....začal jsem věřit

Reagovat
10

doufám, že to zafunguje a my se pak budeme moct složit na úplatek kilymu za to, že ti vždycky obrátí tip

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Jinak Catania dobrá smůla, nejdřív se zlomí Barrientos, ted i Bergessio.

Reagovat
smazaný uživatel

Rim dnes vyhra minimalne o 2 goly,moj tip 3:0.........cital som ze zvysili rozpocet na 80 milionov takze cez zimu sa bude urcite posilovat,ja len dufam ze pride nejaky kvalitny bombarder lebo Boriello nema taku kvalitu aby mohol hravat v zaklade,pise ze sa nieco Bafe Gomisovi ale aj o Luisovi Murielovi......ja by som skor bral takeho Jacksona Martineza alebo Buraka Yilmaza

dnes som sa docital na nete ze Rim ma zaujem o Xherdana Shaqiriho takze to keby vyjde by bola super posila,uvidime ako to dopadne nakoniec....

hlavne verim ze skoncime na takom mieste na akom sme doteraz, Forza ROMA

Reagovat
Jajinek

takovejch vás teď bude víc?

Reagovat
Largo

Přesně takovýho boomu jsem se obával Praví Římani rostou jak houby po dešti, vaše veličenstvo

Reagovat
snuff24

něco podobného čekám i u nás ve spojení Inter-Thohir

Reagovat
The Krupy

Ale tak zase lepšie nech má nových fanúšikov Rím ktorý ide sympatickou cestou bez gigantických dotácií ako tie ropné pseudokluby...

Reagovat
Largo

Souhlasím

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci moji,ja Rimu fandim uz asi 6 rokov takze asi tak.....poviem Vam to takto,ja nemam za potrebu tu vypisovat take hluposti co vypisujete vy,to ze sa nezapajam do konverzacii a napisem len raz za cas je moja vec si myslim Forza ROMA

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Maritazzi

Každopádně, abych tě uklidnil, ty peníze - to je zvýšení základního kapitálu - připravuje se půda pro stadion, takže počítej s posilami jako doposud.

Reagovat
Largo

Nevim o kterých blbostech mluvíš, ale to je vedlejší. Každopádně, nijak jsem neútočil na Tebe ani nikoho konkrétního, jen jsem se obával takovýhle "situace" hromadnýho fandění, to je celý.

Reagovat
The Krupy

Už som tu o tom písal dávnejšie, bandwagon sa už rozbehol.

Reagovat
Kenneth

Protože tu napsal jeden člověk?

Reagovat
The Krupy

V tejto diskusii jeden.

Reagovat
Robbie

budu dnes přát AS Řím, Rudi García je sympaták

Reagovat
smazaný uživatel

Rudi Garcia je od pohledu takový Gargamel, že kdyby to byl můj šéf, tak snad žeru i halušky.

Reagovat
Pettirosso

halušky jsou výborný, co proti nim máš?

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

De Sanctis; Torosidis, Benatia, Castan, Dodò; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Borriello, Marquinho

Reagovat
Maritazzi

Snad mu ten Dodo vyjde.

Reagovat
Largo

Z toho Marquinha mám dost strach, podle mě bude nejlepší hráč Chieva na place...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nehraje Shakespear dpč? Na LB ma volno ve fantě kvůli tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš Dodo Doležal dostal přednost, Rudi holt nechá Balzaca vydechnout, no

Reagovat
Pinturicchio

Giorgio se omluvil Bergessiovi za ten včerejší faul ...

“I wanted to publicly apologise to Bergessio for that foul that caused his injury,” the Italian noted on Twitter.

“I certainly made that challenge to win the ball, but he got there first and unfortunately I struck him on the leg.

“I am really sorry and I want to wish him a speedy recovery.”

... a Bergessio omluvu přijal ...

“These things happen,” responded the South American via the same social media. “He didn’t do it on purpose. All is well.”

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/141111

RUS, 2000 Kbps

Reagovat
Maritazzi

Vypadá to, že přišla hodně solidní návštěva.

Reagovat
Slejdy

podme na to

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme AS!

Reagovat
Dejwa

dneska to vidím na první ztrátu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Largo

Reagovat
Pipo123

Ofenzíva AS nevyzerá vôbec dobre, Ljajic, Borriello, Marquinho mi príde dosť málo, určite by mali v zime priviesť niekoho poriadneho kto by zastúpil Tottiho.

Reagovat
Maritazzi

Tottiho nikdo nenahradí. Je potřeba, aby přišel další hráč do rotace typu Ljajiče nebo Gervinha, tam snad vedení ví, že nás tlačí bota.

Reagovat
smazaný uživatel

Largo dal na AS, Romulus nikde nic.. to vypadá s Římem dneska bledě

Reagovat
Largo

Taky mi tu chybí, gladiátor jeden ušatá

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi hrá s neskutočným prehľadom

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, Borriellovi už k té 88 na dresu jen účes, co nosil u nás.

Reagovat
Pinturicchio

* chybí

Reagovat
smazaný uživatel

má patku a knírek, to nestačí?

Reagovat
Pinturicchio

Toho jsem si nevšiml, byl tam jen v jednom kratičkém záběru.

Reagovat
Slejdy

cemu se divi ?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Ty vole, to je kokot

Reagovat
Pipo123

Bože Dodo troška sa ho dotkol a on tam leží ako keby zomieral

Reagovat
Pinturicchio

Si děláš prdel, ne?

Reagovat
Pipo123

Proč ? Já netvrdím že simuluje, len že mu troška pohladil vlasy, faul to bol o tom žiadna, len to 5 minutové ležanie nechápem, pritom je jasné že bude hrať ďalej... len ma serú tie baletky, sú všade, či som včera pozeral zápas Newcastle - City, či Real - Sevilla, či AC - Lazio, proste vždy tam musia ležať ako keby im práve amputovali nohu. Já čo mám rád tvrdé športy toto neznášam...

Reagovat
Pinturicchio

To jo, ale v plné rychlosti mu sjel kopačkou po hlavě, to musí bolet jak hovado.

Reagovat
Pipo123

Jo tak potom by každá hlavička bolela hráča, ten kto hral futbal vie že to bolí, ale rovnako bolí súboj vo vzduchu, mňa len udivuje že majú potrebu si poležať, ako keby si užívali to že ich zaberá kamera a že môžu dat bolestivú grimasu... týmto snad budem pohŕdať vždy, pretože toto je fakt len vo futbale, prah bolesti u futbalistov je na úrovni detí...

Reagovat
lnterista

vis jakej je rozdil mezi fotbalistou a hokejistou?

Fotbalista dela ze ho to boli a hokejista dela ze ho to neboli

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Alberto Aquilani

to sa mi ani nechce čítať, však pu prešiel štupňami kopačiek po hlave v rýchlosti, to musí neskutočne páliť, navyše ked sa zvyjal aj za čiarou ked sa už hralo, to nevypadalo, že simuluje

Reagovat
Pipo123

Faul to bol o tom žiadna, len proste priznaj aj ty, že toto nemá obdoby, nejde len o tento zápas, ale xxx súbojov čo vidím v poslednej dobre. Hráči proste ležia na zemi, nechajú sa ošetrovať a pritom by v kľude mohli pokračovať v hre. Já som mal pri futbale zlomenú nohu a nič takéto som nerobil, ležal som na zemi a poriadne nadával. Ale proste teraz je v móde spraviť 20 metrov kotrmelec a pritom kričať ako dedinský rozhlas... rád by som bol ak by sa tá tvrdosť vrátila do futbalu...

Reagovat
Slejdy

co to tapes tady, jasne slo videt ze mu sjel po hlave

Reagovat
Pipo123

Ježiš veď ho trafil, určite ho to zabolelo, ale určite nie tak moc aby predvádzal to čo predvádzal, já len poukazujem na to že oproti iným športom je v tomto futbal naozaj balet, mne chýba tá tvrdosť, to odhodlanie aj napriek bolesti sa postaviť, niečo čo vidím v hokeji či v rugby. A takéto niečo existovalo ešte na konci 90 rokov, lenže teraz hráči majú potrebu tomu poriadne pridávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidno , ze AS je muzstvo protiutokov, zatial je to dopredu bez napadu, nekreativne

Reagovat
Largo

... bez Tottiho a Gervinha prostě no

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dnes tazky porod, ak vobec nejaky bude

Reagovat
smazaný uživatel

je to staticke, ale Totti je mozog a ten chyba

Reagovat
Il Architetto

Strootmana je dělo jako prase.

Reagovat
mastakillah

Lucas Leiva by mohl odejít z Liverpoolu, zájem o brazilského záložníka údajně má trenér Neapole Rafael Benítez. Ten hráče zná z dob svého působení na Anfield Road.

Jen to nééé

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinho

Reagovat
Largo

Ty Torovy centry jsou horší a horší....

Reagovat
Alberto Aquilani

ked centruje pravo su dobre, lavou nevie vobec

Reagovat
Largo

Mě se nelíbí centry z ani jedný jeho nohy. Jinak proti němu nic nemám a jako náhrada za Maicona super, ale ty centry dneska nic moc. A samozřejmě tragédi typu Marquinha k tomu

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten Marquinho je šašo

Reagovat
Alberto Aquilani

Kaštan out na dalsi match

Reagovat
Slejdy

kaštan

Reagovat
smazaný uživatel

De Rossi faulovany?

Reagovat
Il Architetto

Kde byl jako ten faul?

Reagovat
smazaný uživatel

ved mu skoro vyzliekol dres

Reagovat
Pinturicchio

Tak to nebyl faul ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

za triko ho vzal ten první hráč, bylo to vidět, že se ten dres zvednul, ale docela určitě to nemělo vliv

Reagovat
Alberto Aquilani

možno keby všetci hráči(nemyslím len Chievo) neťahali za dresy jak ženské, tak také blbosti nepíska

Reagovat
Pinturicchio

No jo, ale je tahání a tahání.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam pálí brko, ne?

Reagovat
Pinturicchio

Jinak AS letos vidím poprvé, ... je mi jasné, že absence Francka a Predatora je určitě znát, ale zatím mi to teda přijde dcoela slabé.

Reagovat
Alberto Aquilani

Mohli sme radšej miesto Doda kupiť Drameho

Reagovat
Pipo123

Ten hraje výborne, práve som tak uvažoval že by sa hodil do Lazia, ako alternatíva za Raduho, lenže to je nereálne, to skôr kúpia nejakého brazílčana

Reagovat
stuff

dalsieho cierneho

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš byl zadarmo

Reagovat
smazaný uživatel

Verona má v lize 2 týmy, tak by mohlo Chievo spadnout

Reagovat
Slejdy

pod Pjanic

Reagovat
Alberto Aquilani

Teraz Pjanič z dá

Reagovat
Alberto Aquilani

Prečo ťaháme všetko po Drameho strane ?

Reagovat
brenk

Strootman blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Nesportovní chování, tohle je celkem trapárna.

Reagovat
Alberto Aquilani

je zakázané tam stáť ?

Reagovat
Pinturicchio

Není, ale bylo evidentní, o co se snažil, ... asi se inspiroval u Trappa (Čecha, ne Itala)

Reagovat
Maritazzi

Spíš už teda od Taylora.

Reagovat
Pinturicchio

To už je jedno, ... podstatné je, že je to docela ubohé.

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
brenk

Neviem, čo sa všetci tak čudujete...úplná zbytočnosť, zakrývať brankárovi výhľad aby si postavil múr.

Reagovat
Maritazzi

A co je na tom zakázanýho? Účel už to několikrát splnilo, tak proč to nedělat, v rámci pravidel to je.

Reagovat
brenk

Pre mňa úplná zbytočnosť, ale každý si svojich bude obhajovať, chápem.

Reagovat
Pipo123

Totti jasne chýba, nie je tam nikto kto by niečo vymyslel, možno by to mohol skúsiť Pjanič alebo Ljajič zobrať viac na seba.

Reagovat
Alberto Aquilani

Čo ste ako čakali ? celý trident hrá iný, hrá Dodo miesto Balzu, a záloha tiež ide bez prestávky už od začiatku ligy ....

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial velka slabota, strasne staticke to je, v podstate chybaju hraci, ktori tahaju utoky po stranach (Maicon, Balza) a mozog (Totti), ale je to az prilis. V tomto zapase vidiet, aky je nas kader uzky, ked pri absenciach sa dostanu na ihrisko aj hraci ako Marquinho a Dodo, posilnenie v zime je nutne.

Reagovat
Maritazzi

No nějaká náhrada na hrot chybí citelně. Dneska by mohl dostat šanci i Caprari.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja skor len nechápem, prečo nemôže hrať dnes Caprari miesto Marquinha ? Ten chlap je uplne zbytočný ....

Reagovat
smazaný uživatel

Marquinho mě zatím nesere tak, jako obvykle, ale to se ještě dostaví. Jinak Marco, jak hluboko klesl?

Reagovat
stuff

inak, vie mi niekto vysvetlit o co tam islo s tym strootmanom? Vobec som nepochopil. A Romu vidim teraz tretikrat. Po zapasoch s Interom a neapolom a nerozumiem odkial maju 9/27

Reagovat
smazaný uživatel

musia byt aj take zapasy, aj Juve sa casto natrapi so slabsimi, Neapol remizoval doma so Sassuolom... pretrpime to, snad v druhom polcase nejaky gol dame a nabuduce s Tottim a Maiconom v zostave to bude lepsie

Reagovat
Pinturicchio

Tak ale Juve se většinou trápí tak, že nepromění x tutovek, co si vytvoří.

Reagovat
stuff

som myslel, ze vdaka dvom juhoslovanom nebude tottiho absenciu az tak citit. ale vidiet, ze chievo ma pokyn aby rimanov ten zapas bolel

Reagovat
Slejdy

branil golmanovi ve vyhledu a hracum chieva se to nelibilo

Reagovat
stuff

a moze alebo nemoze?

Reagovat
Slejdy

muze vklidu

Reagovat
stuff

a to bolo v hre, ci mimo hry?

Reagovat
Alberto Aquilani

môže, ale podla Juve kodexu je to samozrejme trapárna a úbohosť, takže ked si Juventino, tak bola to trapárna, no ....

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

ja sa iba pytam, lebo neviem. a potom preco ho moze zacat super drgat, ked nerobi nic nedovolene?

Reagovat
Alberto Aquilani

lebo su vypatalní ?

Reagovat
The Krupy

Ja dúfam že AS padne nízko iba kvôli tebe, ak by ste vyhrali titul ak by to s tebou bolo na nevydržanie človeče

Reagovat
Alberto Aquilani

naopak, by si sa mohol ist somnou kludne najebať ak by si chcel :D

Reagovat
The Krupy

To aj teraz nie?

Reagovat
Alberto Aquilani

to nie, štvrtok výhradne nechlastám, to skôr v stredu :D

Reagovat
The Krupy

Ja vždy keď sa dá

Reagovat
Alberto Aquilani

to je prístup

Reagovat
brenk

áno, treba to všetko obrátiť na to, komu kto fandí lebo trebárs ja sa tu zapájam do všetkých vaších žabomyších vojen a pravidelne kritizujem všetkých konkurentov Juve... ale tak neočakávam od teba moc súdnosti ak sa jedná o AS (Juve ani nehovoriac)

Reagovat
Alberto Aquilani

aké žabomišie ? ja sa do žiadnych nezapájam, na titul ani nemyslím, tieto reči o tom čo je správne, čo je trapné, čo je úbohe je vždy len od fanúšikov JUventusu, od nikoho iného.... poznáš to s tou trafenou husou nie ? :-)

Reagovat
brenk

Zapájaš sa do každej debaty, v ktorej sa povie čo i len jediné zlé slovo o AS, neviem, čo sem ťaháš nejaký titul, o tom vôbec nie je reč.

Mysli si o Juve aj o tunajších Juventinoch čo chceš, ale to svoje generalizovanie si odpusť...

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja ? :D Však som tu asi po týždni, čo si niekto myslí je mi šuma fuk, niekedy sa vyjadrím ked niekto napíše blbosť typu- Strootman je skvelý bek, asi si ma s niekym míýliš, alebo máš ťažkú školu a už ti z toho prepína, alebo na teba dolieha stav -5 bodov, neviem Braňo :D

Reagovat
brenk

Nie je ti to ani zďaleka šuma fuk... práve naopak, si jak Pintu alebo olis. S olisom to ber s rezervou myslím skôr to, že máš potrebu svoj klub stále obhajovať, niekedy aj za cenu toho, že nemáš pravdu a osobne proti tomu nič nemám. Len sa mi nepáči, že môj názor jednoducho zhodnotíš tým, že veď on fandí Juve, treba tam nahádzať 10 emotikonov a je to.

btw škola v pohode, AS mi zatiaľ žily netrhá

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja ? Vyjadrujem sa k tým hlavným témam o AS, väčšinu prehliadam, dnes som si dovolil napísať, že podla mna základna 11ka AS je 2. najlepšia, inak som si spravidla robil srandu typu, že sme maly lahký los a pod. .... pravidelne píšem, že sme hrali zle a som kritický na hráčov, určite AS neobranujem nejak výnimočne :D

Reagovat
brenk

Ako myslíš, môj názor som napísal a stojím si za ním. Nepíšem to v zlom, proste mi to tak príde.

Reagovat
Alberto Aquilani

dobre, už niekedy dojdi, stále máš rest zo začiatku leta či kedy to bolo :D

Reagovat
brenk

No jo, dnes som akurát bol aj s Romanom, sa čiastočne vracia k stolnému tenisu ma dokonca aj prehováral na tú repre čo bola u vás v nedeľu, mňa to ale akosi nikdy nebralo

Reagovat
Alberto Aquilani

takýto comeback dáva a ani mi o tom nepovedal ? :D hajzel jeden :D

Reagovat
brenk

no dobre ho zjeb za to

Reagovat
Pinturicchio

Červená.

Reagovat
stuff

Reagovat
Pipo123

Čo sa stalo ?

Reagovat
Pinturicchio

Pjanic tam dal saně, jako prase.

Reagovat
Alberto Aquilani

ty vole

Reagovat
Largo

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Largo

Marquinho ven, Florenzi na hřiště!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes to vidim na stratu dokonca 3 bodov Rimanov.

Reagovat
smazaný uživatel

Florenzi ho da

Reagovat
Largo

Dneska je to směrem dopředu fakt hrozná tragédie!

Reagovat
Alberto Aquilani

HO HOOOOOOO MARQUINHO DOLE

Reagovat
smazaný uživatel

Dodo je strasny traged

Reagovat
M11

63.minuta a Chievo 0 strel.. snad uz letos konecne spadnou

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Od Doda co přihrávka dopředu, to nepřesnost.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ide tam ostrostrelec Balzac, som v klídku

Reagovat
smazaný uživatel

No hurá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Marco konecne to prolomil

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL A POSERTE SA VSETCI

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý no

Reagovat
smazaný uživatel

odešel Dramé a hned to jde

Reagovat
Maritazzi

Marcoooooooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

marcooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
M11

jeste bych jim ta za tu sracku co predvadi ze 3 nasypal

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

ty u toho chlastáš ne?

Reagovat
M11

jen jeden Heineken

Reagovat
smazaný uživatel

no dobře, budu ti věřit

Reagovat
Alberto Aquilani

divné že ako čech, čo tam máte raj pív piješ práve Heinekena

Reagovat
Largo

K fotbalu prostě patří..... taky ho mám rád

Reagovat
Maritazzi

V létě jsem to jeden víkend točil a hrozný pivo.

Reagovat
M11

dam si samozrejme i ceska piva.. ale Heineken mi chuti nejvice

Reagovat
smazaný uživatel

fúú

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no, tak nechá se vypít ale nic moc...já třebas preferuji Bernarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Svijany, Rychtář 15, Plzeň, Heineken....Ale nejvíc si pochutnám na pivu v irish barech

Reagovat
Pettirosso

Dalešice, Dačice, Svijany, Louny, Krakonoš , Varnsdorfský Kocour

Reagovat
Pettirosso

palec tam neměl být

Reagovat
Largo

4 z nich neznám

Reagovat
smazaný uživatel

já pět

Reagovat
Pettirosso

pánové, to by jste rychle měli napravit.. nejlepší piva. Navíc to nejsou mediálně známý pivovary, takže jsou levný Ještě jsem zapomněl na Poličku..

Reagovat
Largo

Nesnáším Poličku A to ji mám 15 km od baráku....Ale rád u těch ostatních někdy napravím.

Reagovat
Alberto Aquilani

komu by sa chcelo oísť 15 km kvôli pivku, no

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no...ani nevím, jestli jsou tady u nás k dostání...ale zkusim se po nich juknout

Reagovat
Pettirosso

u vás kde? Tyhle piva by měli nmít v každý lepší pivnici minimálně na Moravě. Ale určitě by to měli točit i v Čechách, nemůžou je ochudit o tyhle dobroty

Reagovat
smazaný uživatel

jižní čechy

Reagovat
Pettirosso

tak minimálně Kocoura bys měl najít, když je původem z Čech..mimochodem to je imo nejlepší pivo. Jinak ale fakt musíš zabrousit do pivnice, kde mají výběr, v obyč hospodě budou mít leda Plzeň a Budvar nebo Starobrno..

Reagovat
Maritazzi

Kocour si z těch minipivovarů udělal jméno snad jako první, v českých pivnicích se sehnat dá dobře.

Reagovat
Maritazzi

Louny? To si děláš prdel? Větší samoser jsem nepil, u nás to točí za 18 korun.

Reagovat
Pettirosso

možná se to liší místem, kde to točí. U nás v Brně jsou Louny fakt parádní

Reagovat
Maritazzi

Tak já bydlím 20 km od Loun a na Dočesný moc horších piv není. Ale chápu, že jste za každý pivo na Moravě rádi.

Reagovat
Pettirosso

Tak je to možná mnou, já mám radši jemnější

Reagovat
Maritazzi

Jako proti gustu.. ale v tomhle je super přijet na tu Dočesnou, to otevře oči.

Reagovat
Mr.Jindros

O Krakonoši ani nemluvě.

Reagovat
smazaný uživatel

aj u nás v irishi ho točia výborne

Reagovat
The Krupy

Najlepšia je Corona

Reagovat
Pettirosso

to není pivo

Reagovat
lnterista

ale pije to Vin Diesel

Reagovat
Pettirosso

nikdo nemůže být dokonalej no

Reagovat
smazaný uživatel

taky podle toho vypadal v poslednich fast & furious

Reagovat
smazaný uživatel

a to uz je teda frajer

Reagovat
The Krupy

Pravda, to je niečo viac ako pivo

Reagovat
mastakillah

dobrá volba

Reagovat
M11

De Sanctis je v brane.. dobre vedet v 75.minute

Reagovat
smazaný uživatel

fuu

Reagovat
smazaný uživatel

cista pena

Reagovat
brenk

offside

Reagovat
smazaný uživatel

keby nebol ofsajd

Reagovat
Alberto Aquilani

Dobre podte do nás, mala sa pískať penalta, predsa neprihrával, uznavam....

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky, statistiky, statistiky.... De Sanctis je najlepsi golman v Europe.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som to preklasifikoval na "Roma ja najlepsie braniace muzstvo" v Europe.

ale dnes bolo to Chlievo tragicke

Reagovat
smazaný uživatel

to uz by nevyznelo tak absurdne

Reagovat
smazaný uživatel

worst ever corner

Reagovat
M11

palec pro solidni navstevu

Reagovat
smazaný uživatel

ale hybaj to uz Laziali sedia a cakaju na nedelny suboj proti Janovu.

Reagovat
Pettirosso

Chievo je fakt trapný.. snad už se to letos povede

Reagovat
M11

doufam.. nakroceno maji dobre

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes sme boli marni aj my, nastastie to tam nejak padlo, ale bolo vidiet tie obrovske rozdiely medzi Marquinhom/Florenzim a Dodom/Balzom

v zime posily posily posily, z 13-14 hracmi sa neda odohrat sezona, lebo zvysok su mladici a odpad

Reagovat
frankiefcb

Dodo byl dnes nehorázně tragický.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne ale aj Marquinho

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně si vyhoním nad výhrou AS

RRRRRRR 00000000 M M A

R R 0 0 MM MM A A

R R 0 0 M M M M A A

RRRRRRR 0 0 M M M AAAAAA

RR 0 0 M M A A

R R 0 0 M M A A

R R 0 0 M M A A

R R 00000000 M MA A

Reagovat
brenk

Reagovat
Alberto Aquilani

Reagovat
smazaný uživatel

jj si borec tak ti dam palec

Reagovat
smazaný uživatel

to nerob, lebo ho este pouzije pri honbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Grazie Roma!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ti spadnul kámen ze srdce co...když jsi dneska dal tip na AS

Reagovat
Largo

To si ani neumíš představit

Reagovat
Alberto Aquilani

Nabudúce by sme už aj mohli dačo zahrať

Reagovat
Pettirosso

Gratulace AS k rekordu. Tohle si zaslouží respekt

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

jediny aspekt prirodzeneho respektu je kamuflovany despekt

Reagovat
Alberto Aquilani

a teraz si predstavte, že sme vyhrali už 3. zápas, kedy bol na place či Marquinho alebo Dodo

Reagovat
smazaný uživatel

až teraz som si uvedomil cenu tych vyhier

Reagovat
smazaný uživatel

to uz hranici s bosoractvom

Reagovat
smazaný uživatel

jak ho tam poslal za čáru

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele