Serie A - preview 10. kola

30.10.2012, 08:28, aktualizováno 01.11.2012, 09:10
Previews
Program vloženého desátého kola ve čtvrtek zakončí duel Janova s Fiorentinou. Luigi Delneri si tak odbude premiéru na domácím stadionu a jeho úkol zní jasně - odnést si ze zápasu tři body. Na plný zisk totiž Janov čeká už pět zápasů...
Janov CFC - ACF Fiorentina  (čtvrtek 20:45)
Luigiho Delneriho čeká domácí debut na lavičce Janova a nepochybně by se mu hodilo vítězství, aby si na svou stranu získal tifosi Grifů. Delneri má totiž za sebou sampdorijskou minulost, a tak potřebuje výsledky. Ty ostatně ale potřebuje i kvůli klubu samotnému. V prvním duelu těsně padl s AC Milán, nyní hraje proti Fiorentině.

Další prohru si nyní Rossoblu nemohou dovolit. Desáté kolo už je totiž téměř kompletně odehrané, a tak je Janov díky bodovým ziskům soupeřů až 16. místě, což je pochopitelně nepřijatelné. Obzvlášť ve chvíli, kdy byl předchozí kouč Gigi De Canio odvolán, když se s Janovem nacházel na devátém místě.

Delneri je už pátým trenérem, kterého si janovský prezident Enrico Preziosi vybral po listopadovém odchodu Giana Piera Gasperiniho v roce 2010. Za něj ještě nikdy nedokázali Grifové najít adekvátní náhradu a ani letos zatím zdaleka nenaplní potenciál kádru.

Proti Fiorentině se Delneri bude muset vypořádat s absencí Juana Manuela Vargase, Anselma, Damiana Ferronettiho a především Marka Borriella, jehož absence je největším problémem. V útoku domácích tak bude operovat Ciro Immobile, kterého navíc možná nebude moci od úvodních minut podporovat Boško Jankovič. Kvůli zdravotním problémům zřejmě začne na lavičce.

Fiorentina má oproti tomu jen jedinou absenci - chybí Michele Camporese. Navíc jde Viola do zápasu po víkendovém vítězství nad Laziem, po němž se dostala už na páté místo. S 15 body mají o šest bodů víc než Janov. Venku však zatím letos Fiorentina nedokázala zvítězit, a tak ani na Marassi nebude žádným výrazným favoritem. Jsou to hlavně domácí, kteří potřebují vyhrát.
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Frey - Sampirisi, Canini, Granvqist, Moretti - Piscitella, Toszer, Kucka, Antonelli -Jorquera - Immobile
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Viviano - Roncaglia, Rodriguez, Tomovic - Cuadrado, Migliaccio, Pizarro, Borja Valero, Pasqual - Llajic, Jovetic
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Juventus FC - Bologna FC  (středa 20:45)
Juventus stále drží na čele ligy náskok před dotírajícími týmy Neapole a Interu. Naposledy mu k tomu pomohla výhra nad Catanií. Proti jeho sérii neporazitelnosti se nyní postaví Bologna.

Zápas Juventusu s Catanií bude ještě velmi dlouho diskutovaným tématem, protože po výkonech rozhodčích se znovu začíná probírat ovlivňování zápasů. Úvodní gól Gonzala Bergessia nebyl uznán z důvodu ofsajdového postavení, ačkoli jeho existence je přinejmenším velice sporná. Gól tak padl na druhé straně, po Bendtnerově akci se o to postaral Arturo Vidal. Ani tato branka se však neobešla bez jistých kontroverzí.

Poté nastala názorová výměna dvou prezidentů. Antonio Pulvirenti se cítil poškozený výroky sudího Gervasoniho a žádá přezkoumání jeho výkonů. Giuseppe Marotta na straně Bianconeri se ale domnívá, že Juventus byl po celý zápas lepší, hru kontroloval a proto nepotřeboval žádnou "pomoc". A oba mají ve své podstatě pravdu. Stará dáma si během zápasu vytvořila množství šancí, které ale zlikvidoval buď skvělý brankář Andujár, nebo za jejich nepromění mohla laxnost hráčů Juventusu.

Zpět ale k zápasu s Bolognou. Do něj nenastoupí Arturo Vidal kvůli kartám, mimo hru zůstává Claudio Marchisio. V základní jedenáctce by se měl objevit mladík Paul Pogba, odvádějící zatím skvělé výkony.

Bologna má co napravovat, v minulém kole prohrála s jasně lepším Interem. Přesto se Bologna nevzdala bez boje a trenér Stefano Pioli může pouze litovat neproměněných šancí. Výsledek znamená, že Rossoblu prohráli čtyři z posledních pěti zápasů v rámci Serie A. Trenéra Pioliho může mrzet především fakt, že jeho svěřenci nedokázali na hřišti soupeře skórovat víc než třikrát. A všechny tři branky padly do sítě jednoho týmu - římského AS.

Kvůli kartám neohrozí Bianconeri Alessandro Diamanti, mimo hru jsou také zranění Diego Peréz, Gianluca Curci, Dejan Stojanovič, Cesare Natali, Robert Acquafresca a Henry Gimenéz. Statisticky je zápas jasný, Bologna vyhrála jen pětkrát, Juventusu chybí pouhé tři výhry do čísla čtyřicet. Poslední zápas skončil remízou 1:1.
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Caceres, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Asamoah - Matri, Giovinco
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Agliardi - Motta, Antonsson, Cherubin, Morleo - Kone, Pazienza, Guarente - Taider - Gabbiadini, Gilardino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 5.50 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Udinese Calcio - Calcio Catania  (středa 20:45)
Na Stadio Friuli přivítá domácí Udinese Calcio nepříjemného soupeře v podobě Catanie. Sicilané mají v posledních týdnech přetěžký los. Po Interu a Juventusu se představí na půdě loni třetího celku Itálie, který se navíc výsledkově zvedá.

Po nezdařilém začátku to začíná opět vypadat, že by mohlo Udinese atakovat pohárová umístění. Guidolinovi svěřenci vyhráli dvakrát v řadě, mimo jiné pokořili AS Řím na jeho půdě a v tabulce už pronikli do první desítky, přesněji na osmou pozici. "Toto vítězství by nám mělo dát psychickou vzpruhu. Ale musíme jít dál a soustředit se na Catanii. Maran, stejně jako Montella v minulé sezoně, odvádí skvělou práci. Musíme očekávat kvalitního soupeře a být připraveni," pochválil Catanii trenér domácího výběru Francesco Guidolin.

O těžkém losu Catanie už byla řeč. Po posledním vítězství doma s Parmou se Elefantini představili na půdě Interu Milán a rozjetému soupeři podlehli 0:2, chuť si nespravili ani o víkendu, kdy si naopak z jejich hřiště odvezl body suverén a obhájce Juventus. A také ve středu to nebudou mít Maranovi svěřenci jednoduché - neboť je čeká cesta na Stadio Friuli.

Lepší vzájemnou bilanci má Udinese. V loňské úspěšné sezoně se domácí radovali z vítězství hned dvakrát. Doma Catanii porazili 2:1, na Sicílii pak triumfovali díky Di Natalemu a Fabbrinimu 2:0.

Domácí Bianconeri mají stále velké problémy s marodkou. Nejrůznější zdravotní potíže do hry nepustí Muriela, Bastu, Benatiu, Badua, Pasqualeho a Pinziho. Zbídačený tým má i Catania, která se musí obejít bez Keka, Terracciana, Augustyna, Sciaccy, Barrientose a vykartovaných Legrottaglieho a Marcheseho.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
BRKIČ - ANGELLA, DANILO, DOMIZZI - PEREYRA, WILLIANS, ALLAN, LAZZARI, ARMERO - MAICOSUEL - DI NATALE
Calcio Catania - pravděpodobná sestava:
ANDUJAR - ALVAREZ, ROLIN, SPOLLI, CAPUANO - IZCO, LODI, ALMIRON - CASTRO, BERGESSIO, GOMEZ
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Cagliari Calcio - AC Siena  (středa 20:45)
Případná výhra by pro sardinský celek znamenala již čtvrtý zápas v řadě, který jim vynese tři body. Proti se rázně ohrazuje Siena, která by se ráda odlepila ode dna ligové tabulky.

Příchod trenérského dua znamenal po odchodu zkušeného Massima Ficcadentiho velkou vzpruhu a Cagliari se opět daří. Poslední tři zápasy Cagliari vyhrálo, ve všech dokonce udrželo čisté konto. Práce bývalého kapitána týmu Iva Pulgy je prostě vidět a navíc si rozumí i s druhým hlavním trenérem, Diegem Lopézem. Jejich spolupráce opět fanoušky Cagliari těší a nic by na tom podle předpokladů neměl změnit ani zápas s poslední Sienou.

Jednota týmu je vidět na herním projevu, ale také třeba na faktu, že v týmu neexistuje výraznější střelecká hvězda. Poslední čtyři góly vstřelil vždy jiný hráč. K dobrým výsledkům přispívá i organizovaná obranná linie.

Siena přijíždí na Sardinii se zcela opačnou formou. Série zápasů bez výhry se totiž zatím zastavila na čísle čtyři. Krok směrem kupředu ale znamenalo poslední utkání, v němž toskánský celek alespoň neinkasoval a uhrál cenný bod za remízu s Palermem. Postavení v tabulce ne vždy odpovídá výkonům, Siena totiž kvůli korupčnímu skandálu začínala sezony s mankem šesti bodů. Jenže na "kdyby" se nehraje a tak musí hráči bojovat o samotné setrvání klubu mezi elitou.

Cagliari budou v důležitém zápase pravděpodobně stále postrádat útočníka Mauricia Pinillu a záložníka Andreu Cossua. Hostům bude scházet Matias Martinéz a Ribair Rodriguéz. Kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům nejspíš nenastoupí ani Felipe.

Poslední zápas těchto celků skončil bezbrankovou remízou, všeobecně ale častěji vyhrála Siena. Pokud chce Serse Cosmi otočit nezdařený průběh sezony ve stoupání vzhůru, musí Siena výhru zopakovat.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Agazzi - Pisano, Ariaudo, Astori, Avelar - Dessena, Conti, Ekdal - Nainggolan - Nenè, Thiago Ribeiro
AC Siena - pravděpodobná sestava:
Pegolo - Neto, Paci, Felipe - Angelo, Vergassola, Bolzoni, Del Grosso - Reginaldo, Zè Eduardo - Calaiò
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.10 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Parma FC - AS Řím  (středa 20:45)
Šesté místo v tabulce po prohře s Udinese zatím stráží Římané, ale Parma na ně ztrácí pouhé dva body. Pokud tedy středeční zápas vyhraje, předskočí AS a přiblíží se pohárovým příčkám.

Parma sice v sedmém kole prohrála s Catanií, zbylá dvě utkání ale vyhrála. Nejprve porazila o jednu branku Sampdorii, domácí Turín porazila v minulém kole již o dvě branky. Pokud se chystá jít ve stejném tempu i do zápas s AS, měla by ho porazit o tři branky. Což vzhledem k průchodnosti obranné linie AS není vůbec nemožné.

Trenér Roberto Donadoni nejspíš bude lpět na své oblíbené formaci se třemi obránci a pětičlennou zálohou. V roli dvou útočníků by se měli představit mladý Ishak Belfodil a zkušený bývalý reprezentant Amauri. Parmu zranění netrápí tak jako jiné týmy, jedinými absentujícími hráči ve výběru Donadoniho jsou obránce Fabio Santacroce a záložník Daniele Galloppa.

Poslední zápas se Vlkům vůbec nepovedl. Díky brankám Erika Lamely sice vedli nad Udinese již před poločasem, ale Udinese se nevzdalo. Hlavní podíl na obratu měl kapitán Antonio Di Natale, který Giallorossi sestřelil dvěma góly. Druhý přidal penaltovým zásahem, za který by se nemusel stydět ani Antonín Panenka.

Trenér Zeman se za svůj ryze ofenzivní styl dostává pod palbu kritiky, přesto stále nachází na hře svého týmu pozitiva. V dnešní předzápasové konferenci litoval neproměněných šancí: "Mohli jsme Udinese vstřelit čtyři branky už do poločasu." V otázce De Rossiho role v týmu odpověděl Zeman, že Daniele De Rossi "by zvládl klidně i středního obránce."

Do zápasu nenastoupí Řek Tachtsidis, který viděl v minulém zápase červenou kartu, jeho místo by mohl zaujmout Michael Bradley. Zranění jsou také brankář Lobont a reprezentační obránce Federico Balzaretti.
Parma FC - pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Biabiany, Parolo, Valdes, Marchionni, Gobbi - Belfodil, Amauri
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Piris, Marquinhos, Castan, Dodò - Pjanič, De Rossi, Florenzi - Lamela, Osvaldo, Totti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.50 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Inter Milán - UC Sampdoria  (středa 20:45)
Do vynikající formy se dostává Inter Milán, který už v sedmi soutěžních zápasech neztratil ani bod. Prodloužit tuto sérii a více se přiblížit vedoucímu Juventusu budou chtít Nerazzurri i v tomto kole, kdy hostí pohasínající Sampdorii.

Jsou to zcela rozdílné příběhy. Inter se loni trápil a skončil až na pátém místě, načež ani do této sezony nevstoupil dobře. Počáteční výsledky předvídaly velké problémy a zpochybňovaly setrvání mladého trenéra Andrey Stramaccioniho. Jenže vše se zlomilo po zápase se Sienou, domácí prohra byla poslední kapkou a od té doby začal několikanásobný italský šampion jenom vyhrávat. Postupně po sobě porazil Chievo, Fiorentinu, AC Milán, Catanii a Boloňu, navíc mezi tyto zápasy vklínil další dvě výhry ve skupině Evropské ligy proti Neftči Baku a Partizanu.

Sampdoria zase prožila loňskou sezonu úspěšně, neboť se z druhé ligy vrátila zpět mezi italskou smetánku. Start v Serii A navíc zvládla na výbornou, po třech kolech měla plný počet bodů. Jenže od zápasu na půdě Pescary se mnohé změnilo. Sampdoria následně nebyla schopná vyhrát žádné utkání a v tabulce se propadla na dvanácté místo.

Inter nastoupí bez talentovaného Coutinha, dále Obiho, Marigy, Sneijdera, Chivua a Stankoviče. Vykartovaný je i obránce Juan Jesus. Sampdoria má podobné problémy, také jí bude scházet několik hráčů jako například Pozzi, Krstičič, Maresca a Maxi Lopez.
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
HANDANOVIČ - RANOCCHIA, SAMUEL, SILVESTRE - J.ZANETTI, MUDINGAYI, GARGANO, CAMBIASSO, NAGATOMO - CASSANO, MILITO
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
ROMERO - BERARDI, ROSSINI, GASTALDELLO, POULSEN - POLI, TISSONE, MUNARI - SORIANO, EDER, ESTIGARRIBIA
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.80 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SS Lazio - Turín FC  (středa 20:45)
Lazio o víkendu nestačilo na Fiorentinu a v tomto kole má co napravovat. Na Olympijský stadion v Římě zavítá nováček Turín, jenž ze tří kol vydoloval jediný bod. Pokud Lazio svůj duel zvládne a Inter doma podlehne Sampdorii, vrátí se Biancocelesti zpět na třetí příčku, znamenající play-off Ligy mistrů.

Pět soutěžních zápasů trvala série neporazitelnosti Lazia, než jí uťala Fiorentina. Biancocelesti zápas na Artemio Franchi vůbec nezvládli, po porážce 0:2 ztratili nejen body, ale také přišli o vyloučené Hernanese s Ledesmou. Zaváhání Lazia okamžitě využil Inter Milán, který se výhrou v Boloni posunul na průběžnou třetí pozici.

Na své si v minulém kole nepřišel ani Turín. Ten hrál doma s Parmou a díky pokažené závěrečné čtvrthodině nakonec podlehl 1:3. Hosté tak nevyhráli třetí zápas v řadě a začínají se přibližovat sestupovým vodám, prozatím jsou třináctí. Turínský celek pak bude na Stadio Olimpico postrádat Sucia, Santanu a vykartovaného Sansoneho.

Bosenský trenér Vladimir Petkovič nemůže spoléhat na služby Stankevičiuse, Radua, Edersona a Marchettiho, tito všichni mají zdravotní potíže. Z minulých zápasů si navíc odnesli karetní tresty Sculli, Ledesma a Hernanes. Právě ztráta dvou posledně jmenovaných a pak především Hernanese se může jevit jako klíčová. Jakou základní jedenáctku Petkovič postaví, zůstává otázkou. "Mam v hlavě několik variant. Jsme stále na velmi dobré pozici, navíc ještě zbývá spoustu zápasů," prohlásil Petkovič.
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
BIZZARRI - KONKO, BIAVA, DIAS, LULIČ - CANDREVA, GONZALEZ, MAURI, BROCCHI - FLOCCARI, KLOSE
Turín FC - pravděpodobná sestava:
GILLET - D'AMBROSIO, GLIK, OGBONNA, MASIELLO - BRIGHI, GAZZI - CERCI, BIANCHI, SGRIGNA, VIVES
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.25 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chievo Verona - Delfino Pescara  (středa 20:45)
Nováček z Pescary se bude snažit zlepšit svou situaci a opět najít recept na tři body. Nevyhrál již tři utkání. Prodloužit tuto sérii bude chtít veronské Chievo. To je ale předposlední.

Po dvou vyhraných zápasech přišly dvě těžké porážky, z nichž se Pescara dostává díky remíze z minulého kola. Ani zlepšující se forma ale fanouškům nestačí a již se začínají objevovat spekulace o odvolání trenéra Giovanniho Stroppy. Deník Gazzetta dello Sport dokonce přinesl seznam jmen, která by mohla v příštích dnech převzít kormidlo u Pescary. Mezi zajímavým náhradníky nechybí třeba Delio Rossi, Marco Giampaolo nebo Pasquale Marino, který je považován za největšího kandidáta.

Sám Stroppa věří, že bod proti Atalantě má cenu zlata a dokáže jeho svěřence motivovat. K situaci se vyjadřuje následovně: "V úvodu zápasu se nám daří hrát podle našich představ, ale potom začneme ztrácet balóny, nenahráváme si a skončí to porážkou."

Za Stroppou v současnosti stále stojí vedení klubu, prezident Daniele Sebastiani se snaží vidět pozitiva na práci svého trenéra: "O Stroppovi nemusíme hovořit, má tady rozdělanou práci. Sledujeme určitý projekt," zakončuje jasně Sebastiani.

Chievo už trenéra změnilo, na začátku října propustilo Domenica Di Carla a začalo využívat potenciálu legendárního Eugenia Coriniho. První zápas s favority z Janova se bývalému záložníkovi povedl, jeho nová svěřenci vyhráli o gól. Poté následovala remíza s Fiorentinou a naposledy Chievo udolala Neapol. Tyto výsledky naznačují, že při troše štěstí by Corini mohl být pro Chievo tím pravým mužem.

Domácí se budou v zápase muset obejít bez Kamila Vacka, který byl v Neapoli vyloučen, dále si nezahrají zranění Alberto Paloschi, Gennaro Sardo a Boštjan Cesar. Za Pescaru už může znovu hrát Manuele Blasi, což se ale nedá říct o Alessandru Crescenzim, Christianu Terlizzim a Jonathasovi.
Chievo Verona - pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Dainelli, Andreolli, Dramé - Guana, L. Rigoni, Hetemaj - Luciano, Théréau, Pellissier
Delfino Pescara - pravděpodobná sestava:
Perin - Balzano, Romagnoli, Bocchetti, Modesto - Nielsen, Blasi, Cascione - Weiss, Quintero - Abbruscato
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.40 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atalanta Bergamo - SSC Neapol  (středa 20:45)
Neapol se chce bodově dotáhnout na první Juventus. K tomu ale nezbytně potřebuje výhru nad Atalantou. A domácí mají po minulém kole co napravovat.

Na Stadio Atleti Azzurri d'Italia přijíždí Neapol. Tým trenéra Mazzariho díky Hamšíkově ráně porazil vzdorující Chievo a udržel se na dohled lídrovi z Turína. Domácí se v duelu s Pescarou protrápili k bezbrankové remíze, kterou alespoň navázali na výhru se Sienou. Předtím ale třikrát prohráli a tato ztráta je odsunula na patnáctou příčku.

Trenér Stefano Colantuono vyjádřil značné obavy o schopnost svého týmu vstřelit branku. A to přesto, že Atalanta mířila mezi tři tyče hned čtrnáctkrát. V porovnání se šesti pokusy domácí Pescary měl alespoň v tomto ohledu duel jasného favorita. Útočníkům Atalanty se ale nedaří proměňovat své šance a tak bergamský celek strádá. Na domácí půdě je to ale úplně jiná Atalanta - zde vyšli Colantuonovi svěřenci naprázdno pouze v úvodním duelu s Laziem.

Atalanta musí bojovat i v tomto zápase, protože pokud nezíská žádné body, teoreticky by ji mohly přeskočit hned čtyři týmy nacházející se v současnosti pod ní. Celek z Bergama sužují zranění, do zápasu s Neapolí nebudou připraveni Gianpaolo Bellini, Daniele Capelli, Michele Ferri, Davide Biondini, Adriano a Ivan Radovanovič. Kvůli kartám navíc nemohou nastoupit opory jako Luca Cigarini nebo Federico Peluso.

Zápas s Chievem sice rozhodla jen jedna branka, ale domácí Partenopei mohli vyhrát mnohem výraznějším rozdílem. Problémem bylo neproměňování šancí. Není tedy divu, že trenér Walter Mazzari nebyl po zápase úplně spokojen. Možná to bylo také tím, že Neapoli chyběla velká opora, zakončovatel Edinson Cavani. Jeho zdravotní stav se ale stále nelepší a z důvodu svalového zranění nerozšíří svou obdivuhodnou sbírku ani proti Atalantě.

Vedle něj neuvidí domácí fanoušci ani Juana Zunigu, který je také zraněn. V tomto prostředí skončil zápas remízou, na Stadio San Paolo se ale naposledy radovali hráči hostí, když vyhráli 3:1.
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Raimondi, Stendardo, Manfredini, Brivio - Schelotto, Scozzarella, Cazzola, Bonaventura - Moraléz - Denis
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Gamberini - Maggio, Inler, Behrami, Dossena - Hamšík - Panděv, Insigne
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.00 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Città di Palermo - AC Milán  (úterý 20:45)
Palermo stále zaujímá sestupovou pozici a proti Milánu bude potřebovat nutně bodovat. Hosté jsou na tom sice v tabulce lépe, ale jedenácté místo je rovněž velkou katastrofou.

Trápení sicilského Palerma nadále pokračuje. Gasperiniho svěřenci sice čtyřikrát v řadě neprohráli, ale třeba remíza 0:0 s Turínem nebo v Sieně není příliš dobrým výsledkem. Palermo je se sedmi body na osmnáctém místě, ale pokud porazí doma AC Milán, dost možná se dostane ze sestupových vod.

"Ukázali jsme nějaké dobré věci, ale také jsme měli přespříliš potíží. Milán měl také problémy, ale je to zcela určitě jiný tým, než je Siena a Turín. Hrajeme ale doma, takže se musíme zaměřit na zisk tří bodů," prohlásil před utkáním trenér Gian Piero Gasperini.

AC Milán na rozdíl od Palerma poslední kolo zvládlo. Rossoneri doma udolali jedinou brankou Stephana El Shaarawyho 1:0 Janov a připsali si teprve třetí výhru v řadě. Výkony AC se kolo od kola lepší a velkou zásluhu na tom má právě El Shaarawy. Spokojen mohl být víceméně i trenér Max Allegri. "Musíme se zlepšit v mnoha oblastech, ale výkon byl dobrý," nechal se slyšet Allegri.

Sicilanům bude scházet pouze dvojice Milanovič a Hernandez. Situace na milánské marodce je samozřejmě jiná, a jak už pomalu bývá tradicí, horší. I pro tento zápas nemůže Allegri počítat s Mesbahem, Robinhem, De Scigliem, Strasserem, Didacem Vilou, Boatengem a Antoninim.
Città di Palermo - pravděpodobná sestava:
UJKANI - MUNOZ, DONATI, VON BERGEN - MORGANELLA, BARRETO, KURTIČ, MANTOVANI - ILIČIČ - BRIENZA, MICCOLI
AC Milán - pravděpodobná sestava:
AMELIA - ZAPATA, BONERA, MEXES - ABATE, DE JONG, MONTOLIVO, CONSTANT - EMANUELSON, PATO, EL SHAARAWY
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Juventus FC981020:425
2.SSC Neapol971115:522
3.Inter Milán970216:721
4.SS Lazio960315:1018
5.ACF Fiorentina943211:715
6.AS Řím942320:1614
7.Parma FC933311:1212
8.Udinese Calcio933311:1312
9.Calcio Catania93249:1411
10.Cagliari Calcio93246:1111
11.AC Milán931510:1010
12.UC Sampdoria932410:1110
13.Turín FC924310:89
14.Janov CFC923410:139
15.Atalanta Bergamo93247:129
16.Delfino Pescara92256:158
17.Bologna FC921610:147
18.Città di Palermo91446:117
19.Chievo Verona92167:167
20.AC Siena92349:103
Bodové odečty
UC Sampdoria-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Turín FC-1za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
Atalanta Bergamo-2za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů
AC Siena-6za skandál s ovlivňováním výsledků zápasů

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (824)

Přidat komentář
madridcan

1 pre Juventus a pre fantičku

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že neuvidim ani jeden zapas tohoto kola...

Reagovat
DelPiero137

Stadion Palerma je nadherny, ta sceneria okolo

Nieco ako http://tinyurl.com/99vcrnu

Reagovat
Melchior

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
Jajinek

AC prohrálo v Palermu i na vrcholu, jsou tam schopni uspět nyní?

Myslím, že nezkusit jedničku by byl hřích, obzvlášť v Palermu...

Reagovat
10

Hm, ale minule tam dostali čtyřku. proti Torinu měli několik super šancí, pak v druhým poločase úplně odešli...neodepisoval bych Palermo na sestup, jako pár lidí tady na fóru, ale dneska to je ještě pořád vidím dost na náhodu a nesázel bych to...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych dal 2 no.

Reagovat
Mr.Jindros

Ta dvojka má dobrý kurz.

Reagovat
10

http://images2.gazzettaobjects.it/primapagina/images/prima_pagina_grande.jpg

pěkně Gazzetta dostává rozhodčího pod tlak před derby, to jim jde výborně...

Reagovat
Jajinek

Nějaká penalta pro Milita by se hodila...

Reagovat
10

dal vůbec někdy Juve gól?

Reagovat
Votas

jeden v 08/09 za Janov...snad to prolomí

Reagovat
10

asi nás má rád, to se třeba o AC říct nedá

Reagovat
Votas

njn...8 gólů v 9 zápasech...ale Palermo mu leží v žaludku ještě víc...10 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

Kde to zjištujete takove veci? jde to i na jine hráče, mimo calcio?

Reagovat
Pinturicchio

Minulý rok to bylo to samé, no. Snad se nedočkáme podobného momentu, jako neodpískání jasné penalty na Marchisia.

Reagovat
10

jo, to bylo jak přes kopírák...ono se to děje už dlouho, včera o tom mluvil Moggi, jestli si to četl

Reagovat
Pinturicchio

Ne, ne, nezachytil jsem. Nemáš odkaz?

Reagovat
Pinturicchio

Díky. Má pravdu, no. Tenhle moment v Catanii přišel v nejhorší možný moment - naše ne úplně oslnivá forma, uměle vytvářený tlak na rozhodčí, venku výborně hrající Inter. Snad to dostane někdo, kdo se z Gazzetty nepodělá a odpíská to kvalitně.

Reagovat
10

Tagliavento, nebo Valeri. Rizzoli byl za bránou v Catanii, navíc to posral minule, takže je snad ze hry. Hlavně ne Bergonziho...

Reagovat
Pinturicchio

Tagliavento.

Reagovat
Melchior

ja zase nikdy nepochopil tohle: http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=27sGSHisq18 ..jak nemohl proti Palermu odpiskat tu ruku cca v case 1:30.. stal metr pred tim..

Reagovat
Melchior

reakce měla být lehce jinam

Reagovat
10

tak prvních 10 stránek se GDS věnuje zápasu Juve s Catanii, na druhý stránce nechybí rozhovor s Morattim, Moggi, calciopoli a hlavně - "rigore Iuliano – Ronaldo"

akorát nemůžu najít "Gol di Muntari", to tam asi zapomněli dát

Reagovat
smazaný uživatel

Derby závisí na jediném - zda nastoupí Claudio. Pokud ano, nebojím se, že bychom prohráli, věřím ve vítězství. Pokud ještě nebude fit, tak jsme v koulích, protože on je zásadním faktorem pro poražení milánských gigantů

Reagovat
Pinturicchio

Na Inter i Mirko.

Reagovat
The Krupy

Cítim vo vzduchu nejaký ten gólik, on je v takýchto veľkých zápasoch hviezda.

Reagovat
Pinturicchio

Loni dali oba, snad se povede i letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Palermu sa bude hrat opat 3-4-3, v zakladnej zostave by mal hrat Mexes namiesto nepresvedciveho Zapatu, spolu s Bonerom a Yepesom. V zalohe by mali nastupit Abate, Montolivo, Ambro (po vybornom vykone by som radsej uprednostnil Nigela) a Constant. A v utoku trio Urby-Pato-Shaar, Ten Constant sa mi prilis nepozdava, skusil by som nalavo Urbyho a v utoku Bojana. Vracia sa Muntari. Palermu sa vobec nedari, budu chciet konecne uspiet, plus sa hra na horucej pode na Sicilii, cize nebudu lahky super.

Reagovat
The Krupy

Tak snáď to Miláno nejako ukope.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
The Krupy

Nejako vám prajem keď ste v tých sračkách, samému sa mi to nepáči

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som vam prial po CP, nech sa z toho dostanete, teraz uz sa vam zacina darit az moc, tak to vyprchalo .

Reagovat
The Krupy

Ak by ste boli povedzme bod za nami v tabuľke tak by to bolo u mňa rovnaké, to je jasná vec Prajem vám preto lebo chcem vidieť v tabuľke vyššie AC než povedzme Inter a Neapol.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite to tak plati aj naopak. (i ked ja osobne proti Neapoli nic nemam , asi Hamsik faktor )

Reagovat
The Krupy

Juventini, brali by ste v zime Villu z Barcelony ? Viem že zase príde niekto typu Bendtner, ale teoreticky. Ja by som ho teda bral, všetkými desiatimi hoci je to španiel.

Reagovat
10

to by byl sen

Reagovat
The Krupy

Môj vlhký sen je Falcao. Ale Villa by bol perfektný, dúfam že naše vedenie sa poučilo že hrať tri poháre bez top kanoniera sa nedá, v tej LM na to kruto doplácame. Snáď sa im už otvorili oči, neváhal by som aj tresnúť sa po vrecku. Tento post nás trápi najviac, stačilo by priviesť iba jednu posilu.

Reagovat
Pinturicchio

Falcao je asi jediný hráč na světě, kvůli kterému bych narušil tu naši přestupovou politku a složil těch 60 milionů na dřevo.

Reagovat
The Krupy

Tak tak. Ak si predstavím že by niekto ako on premieňal tých kopec šancí ktoré si počas zápasu vytvoríme, boli by sme neporaziteľní (vlastne to sme aj teraz ).

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas

Reagovat
Pinturicchio

Spíš ne - věk, plat, přestupová částka, Španěl ( ze Španělů jedině Llorente - Torres )

Reagovat
The Krupy

Viem že ty si jeho fan, ale Torresa ani omylom pretože ten by sa podľa mňa vôbec nepresadil. A čo sa týka Llorenteho, ktovie v akej forme bude ked teraz nehráva.

Reagovat
Pinturicchio

O Llorenteho se nebojím, ten se do toho dostane, u Torrese by ta přestupová částka musela být opravdu nízká, no.

Reagovat
Tomanatura

Zase zacinaji vase snahy o utocnika? Ja se na tom kazdy pulrok fakt bavim.

Reagovat
Pinturicchio

To už asi všichni, kromě nás.

Reagovat
The Krupy

Presne tak. Navyše každý vidí kde je naša najväčšia slabina, a aj tak nedokáže vedenie priviesť kvalitného hroťáka. Bože kde sú tie časy Alexa, Trezu, Mutua, Zlatana, Di Vaia a ďalších....

Reagovat
Pinturicchio

Je to tak, ten tým nemá na papíře slabinu, máme i dostatečně široký kádr, ale ten top hrot nám chybí jak sůl. Uvidíme, nikde jinde potřebovat nepotřebujeme, peníze jsou, v zimě bych přivedl jediného hráče, toho útočníka.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Pettirosso

neřekl bych, že nemáme slabinu, ani na tom papíře ne

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pettirosso

ser na to, víš jak to zase dopadne, vůbec to nevytahuj..

Reagovat
The Krupy

Moggi: Juventus referee should have been locked in the dressing room

The ex-Italian football administrator has claimed his former club were victims on Sunday, despite having won the controversial match

"The refeeres didn't act in bad faith, they just made mistakes. The assistant, [Luca] Maggiani, validated the goal and then Rizzoli confused him," the Italian told Radio Kiss Kiss.

Much controversy has followed the clash and Moggi has given his full support to Catania chairman Antonio Pulvirenti, who claimed after the game he had just witnessed "the death of football".

"Catania chairman Pulvirenti should have locked Rizzoli in the locker room," he blasted.

"The real problem is that the referees are now insufficient and want to do more than usual and this is the case with Rizzoli. The goal that was disallowed is something that has no real logic. Rizzoli should be punished."

Moggi concluded his assessment of the afternoon by defending the Bianconeri, stating that they did nothing to influence the decisions made.

"Juventus didn't ask for favours. They are victims."

Meanwhile, Juve chairman Andrea Agnelli agrees with former football administrator Moggi that the Old Lady did nothing wrong during the match.

"Yesterday Juventus showed absolute professionalism recognising immediately the errors of the referee. It makes you think there's a conspiracy against us. Yesterday our executives were insulted and forced to leave the Massimino Stadium almost in a state of siege," he said.

"It's unpleasant having to be involved in the matter concerning referee nominator Enzo Braschi. At this point, the same pressure should be put on every mistake in every match."

Reagovat
Benesse

Takto sa mi to páči každý deň nejaký zápas

Reagovat
Pinturicchio

http://1url.cz/FJVV

Podařené fotky. Pirlo, Asa, Vidal

Reagovat
smazaný uživatel

Luxus dobře oni :-D

Reagovat
Melchior

Reagovat
Il Architetto

Asaaaa a Pogbič.

Reagovat
Pettirosso

Gio je nějakej velikej ne

Reagovat
DelPiero137

Vestci su coolovy, Antioniu, Gio ale naviac sa mi paci Lucio. Terminator

Reagovat
The Krupy

Dynamo Kyjev má zájem o Alessandra Matriho, zřejmě se ale bude muset porozhlédnout po jiném útočníkovi. Hráč Juventusu totiž podle nepotvrzených informací možnost přestoupit do ukrajinské metropole odmítl.

Amauri vol. 2 ?

Reagovat
Pinturicchio

Si doted pamatuju, jak nám, zastáncům Matriho příchodu, za takové peníze, ital říkal, že co nevidět na něj budeme nadávat stejně jako na Amauriho. A už je to tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Matri je aspon sympatak.

Reagovat
Pinturicchio

Mně byl, když přišel, ted mi přijde, že se z něj stala docela primadona, která navíc nic nehraje.

Reagovat
The Krupy

Bol, ale teraz na ihrisku pôsobí ako namyslený fracek, ktorý len rozhadzuje rukami, sťažuje sa a nič nehrá.

Reagovat
The Krupy

S takýmto prístupom sa ho nezbavíme, veď ešte stále držíme v kádri Cenza pokiaľ viem

Reagovat
10

3.5 milionů eur ročně

Reagovat
The Krupy

Ufff ale tak to je chyba toho starého vedenia, že dalo priemerným futbalistom také megaplaty....a trpíme doteraz.

Reagovat
The Krupy

Inak ked mu končí zmluva ? 2014 ?

Reagovat
Pinturicchio

Cenzovi ta smlouva naštěstí už letos končí a pak ádjié.

Reagovat
The Krupy

Díky, myslel som že ešte rok-dva v kontrakte má. Mohli by sme ho vyskúšať namiesto toho nášho jalového útoku keď je zdravý. Keď už dostáva také prachy tak nech strelí aspoň gól-dva v nejakej Coppe.

Reagovat
Jajinek

on je ital většinou za blbce, ale většina jeho názorů se časem opravdu ukáže jako pravdivá.

Reagovat
Pinturicchio

Je to tak.

Reagovat
10

to si napsal hezky, ital bude mít radost

Reagovat
Jajinek

já to říkám pořád, jsem jeho velký fanda...už z dob, kdy většina za vás o tomto webu ani nevěděla...

Reagovat
10

já to vím, narážel jsem spíš na tu část "ital je většinou za blbce" ...ty jeho názory jsou úplně mimo stádo, často dost kontroverzní, občas to hrubě nevýjde a někdo se po něm povozí, ale velká většina těch názorů je s odstupem času fakt

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

* nevyjde

Reagovat
10

nejhorší je nezaměstnanej učitel češtiny, co se nudí doma a opravuje chyby na eurofotbale

Reagovat
Pinturicchio

Ale nebyla to učitelka češtiny v důchodu?

Reagovat
10

aha...tak takhle to s tebou je

Reagovat
Pinturicchio

Doučování skončilo, tak si ted vemu do parády vás, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi hrozný hnidopich Roberte, není-liž pravda .. Hele, co psát všechno úplně spisovně, aspoň by ty diskuse dostaly novej rozměr??

Reagovat
Pinturicchio

To je zajímavý nápad, Martine. Mohli bychom to alespoň vyzkoušet a uživatelé, kteří nebudou mít bezchybný pravopis, budou zabanováni.

Reagovat
Pettirosso

nebo mazáni, třeba se tím zbavíme trollů

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měl ital v nohách stejný talent na fotbal, jako má v hlavě, tak teďka neoslavují třetí vítězství na šampionátu Španělé, ale Češi. Kurva...

Reagovat
smazaný uživatel

ak ti t ofakt tak ide, mal by si to vyuzit v stavkovani a si uz milionar.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to bohužel nefunguje. Jednotlivý zápas je strašně krátké období. Se ti pak stane, že v nejlepším zápase ti sudí pískne v páté minutě penaltu a vytáhne červenou a můžeš se posrat. Nebo ti Karagounis nedá penaltu a pošle do hajzlu celé EURO, na které se měsíc připravuješ.

Reagovat
10

a co trénování, případně scouting?

Reagovat
smazaný uživatel

To má být nabídka?

Reagovat
10

no...kdybych vlastnil nějakej klub, tak bych tě určitě kontaktoval

Reagovat
DelPiero137

Strasne som zvedavy ako to dopadne s Dortmundom este...

Reagovat
smazaný uživatel

S Dortmundem mám samozřejmě pravdu, i když se to teďka tváří jinak. Mohl bych říct, že mi vyšlo to, že Dortmund uspěje v Evropě, jen když změní hru a pak bude mít problémy v lize. Lhal bych. Hra Dortmundu se změnila jen nepatrně a výsledky v lize jsou pouhou shodou náhod. Úspěch (budu to slovo používat, i když je k němu ještě daleko) v Lize Mistrů je zapříčiněný především namachrovaností. Namachrovaností soupeřů Dortmundu. Není náhoda, že nejlíp vyšel ze zápasu s Dortmundem Ajax (sice ne výsledkově, ale vyšel), protože Ajax se byl schopný na Dortmund připravit. Mancini a Mourinho hráli s tím, že to prostě nějak půjde a nešlo. Tenhle nešvar pozoruju u více týmů a jsou z toho potom překvapivé výsledky. Ale právě Dortmund, BATE, Šachťor této "namachrovanosti učiní přítrž a trenéři zase budou muset svou práci dělat naplno, jinak prostě nebudou postupovat ze skupiny. Obecně existuje jediný tým, který si podobný přístup může dovolit a ani jemu to letos tak úplně nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby mi někdo zase nenadával, že píšu v hádankách, ten jediný tým je samozřejmě Barcelona a dalšími kluby myslím především Juventus, Bayern, United...

Reagovat
DelPiero137

Myslel som si ze myslis na Barcu

Dortmund som myslel v dobrom, to ze teraz vyhrali je fajn, predviedli pekny vykon a vyhru si zasluzil. Ale neverim ze Real sa nedokaze lepsie pripravit. Ten zapas nerozhodol Dortmund ale to ze Real nehral to co vie, ani Barca nedokazala tak zatopit Realu. Preto som napisal ze som zvdavy ako to dopadne. Akurat to City ma prekvapuje ze to takto flaka.

Reagovat
Tomanatura

To snad nemuzes myslet vazne...

Reagovat
smazaný uživatel

Co přesně?

Reagovat
The Krupy

Viete čo je paradox ? Že aj napriek našej zhoršenej hre oproti minuej sezóne máme na konce po 9 kolách o 6 bodov viac, o 5 strelených gólov viac a o dva obdržané góly menej.

Reagovat
Jajinek

zkušenosti, týmový duch, touha vyhrávat za každou cenu, rozháraná konkurence, sudí, štěstí...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Jajinek

mě to právě přijde normální. Inter takto za své éry vyhrával hodně často.

Reagovat
Pinturicchio

* Mně.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

To je tiež pravda, ale dúfam že sa to vráti do starých koľají s návratom Conteho za čiaru.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne teda ten sudi...

Reagovat
Jajinek

prosím nech toho a provokuj si kdyžtak v samostatném vlákně. Díky.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
GEGE

FORZA MILAN!

Reagovat
olis

Legenda Neapolu a najlepši hráč v historií božský Diego Armando Maradona dnes oslavuje svoje 52. narodediny. BUON COMPLEANNO Diego.

Reagovat
The Krupy

Maradona je kráľ

Reagovat
10

Reagovat
Yanek

Dnes dávám trapně přednost 007 před AC. Tak doufám, že až přijdu, uvidím pěkný výsledek.

Reagovat
olis

Oficiálne Cavani a Zuniga zajtra nebudu hrat, tak to bude asi najtazsi zapas v tomto ligovom rocniku, ale verim ze to zvladnu

Forza Napoli !

Reagovat
Maritazzi

Zítra budu mít co dělat, abych nepřál Parmě...

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Torinu dali góly celkem z hovna, proti vám by to mohli solidně roztočit.

Reagovat
olis

100. pre zajtrajsie vitazstvo Neapolu

Forza Napoli !

Reagovat
smazaný uživatel

To Palermo ma ale hodne slabsi kader oproti ostatnym sezonam, nejak zaspali pri skautingu a skupovani naozajstnym talentov. Hlavne z juznej ameriky chyba kvalitaco oni zvykli vzdy mat.

Teraz je tam z talentov len Abel a Dybala, ti ale este potrebuju cas.

Reagovat
stas87

tuttosport je juventusacky platek?ci seriozne noviny tykajuce sa celej serii A?

Reagovat
10

neseriozní turínský plátek týkající se celý Serie A, protiváha milánský Gazzetty s mnohem menším nákladem

Reagovat
stas87

diky inter ma tiez nejaky platek?ci AS?vcera som si chcel najst to hlasovanie o najlepsieho mladeho hraca a vykukol na mna clanok o moggim a inych veciach ohladne juventusu...

btw. myslis si ze by mandzukic dokazal uspiet v turine?ci je kvalitativne na urovni bendtnera ci matriho?

Reagovat
Benesse

Mandzukicovi to teraz sype v Bayerne, takže je to určite útočník ktorému vyhovuje ked sa hrá v podstate "všetko" na neho. Ale či by dával goly aj v Serii A to je otázne, na úroveň Matriho by som ho nedával, Bendtnera by som ešte tiež neodsudzoval keď celé leto si len váľal vajcia a až teraz začal konečne hrávať.

Reagovat
Pettirosso

O Mandžukičovi si myslím, že je lepší i než Goméz, takže naše útočníky převyšuje o 3 třídy. Škoda, že jsme ho nekoupili, když o to i on sám stál, spoustě lidem by zavřel hubu..

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Inter má Gazzettu. Před pár lety dokonce s velkou slávou oznamovaly spolupráci. Gazzetta jsou milánské noviny a silně pro oba milánské kluby. Corriere je římský. Tuttosport je turínský, většinou píše právě o turínských klubech. Bohužel největší italské sportovní deníky nejsou nestranné, jejich redaktoři vždy někomu fandí a podle toho vypadá zpravodajství. Vlastně je to na blití.

Reagovat
10

Reagovat
olis

Corriere by som povedal ze je aj Neapolsky tak trochu, cez leto pisali same pozitivne spravy o prestupoch a same dobre veci, Gazzeta skoro vzdy uplny opak, skoda len ze Gazzeta mala takmer vzdy pravdu ale celkovo sa mi zda Gazzeta lepsia

Reagovat
smazaný uživatel

Corriere jsou římské noviny. A osobně pochybuji v dobrý vztah Římanů vůči Neapolitánům. A že by Gazzetta měla skoro vždy pravdu, to je trošku fantasy příběh. Z italských sportovních novinářů se stala téměř bulvární fraška a mají velkou vinu na hnusné atmosféře, která v italském fotbale panuje.

Reagovat
olis

no ja som nenapisal ze maju takmer vzdy pravdu ale ze v lete ohladom Neapol mercata mali takmer vzdy pravdu

Reagovat
10

Corriere dello Sport sympatizuje s většinou týmů na jihu, včetně Neapole, je to taková protiváha severu.

Reagovat
olis

no aspon ze ty si ma pochopil

Reagovat
Pettirosso

proč mě nepřekvapuje, že ses hned ozval, že Neapol musí mít taky svoje noviny..

Reagovat
olis

ale jasne vobec som to tak nemyslel len sprosty juventinec musi hned utocit ked nieco napisem

Reagovat
Pettirosso

jistě.. když peterino napíše, že Corriere je římský, tak to pochopitelně bude "tak trochu" i neapolský.. to dá volovi rozum

Reagovat
olis

no skoda reci s tebou zase si to vysvetlujes po svojom len skoda ze som to tak nemyslel

Reagovat
10

Gazzetta je silně pro-Interovská, určitě víc než AC.

Mandžukić se mi líbil už v Dinamu, ideální typ hráče do Itálie. MS měl výborný, tajně jsem doufal, že by mohl do Juve, když se o tom chvíli mluvilo.

Reagovat
Pettirosso

La Stampa je taky Turínský deník, že?

Reagovat
10

jo, dokonce je spoluvlastní rodina Agnelli, stejně jako třeba prestižní The Economist

Reagovat
Pettirosso

díky, to jsem nevěděl

Reagovat
smazaný uživatel

nevlastnia the economist , mi to už na prvy pohlad prišlo ako nezmysel..a

dal som si namahu a wiki hovori toto - he Economist Group is an associate and not a subsidiary of Pearson PLC. The Financial Times Limited, which is a Pearson subsidiary, owns 50% of the share capital of The Economist Group but does not have a controlling interest. The bulk of the remaining shares are held by individual shareholders including the Cadbury, Rothschild, Schroder, Agnelli and other family interests as well as a number of staff and former staff shareholders. The Economist Group operates as a separate and independent business.

Reagovat
Pettirosso

"spoluvlastní "....."The bulk of the remaining shares are held by individual shareholders including the Cadbury, Rothschild, Schroder, AGNELLI.."

Reagovat
smazaný uživatel

sorry napísal si "spoluvlastní", my fault. predchvílou som sa prebral

Reagovat
10

jo, mají tam celkem malou část, asi jen 5%

Reagovat
alcantara

Co sa stalo s najvacsim hokejovym fanusikomv Bratislave? Niezeby mi chybal, naopak, len sa chcem uistit, odkedy mi zase zacne pit krv.

Reagovat
Benesse

že vraj to tu ukončil, ale očakávať ho môžeme každú chvíľu

Reagovat
Pettirosso

30.10.2012 16:11

Reagovat
Benesse

Reagovat
The Krupy

Píše sem pod iným nickom.

Reagovat
olis

Miccoli:"Kto ziska Scudetto? Dufam ze Neapol, to by bolo dobre znamenie pre všetkych na juhu"

Reagovat
The Krupy

S takým kádrom na titul nemáte

Reagovat
Il Architetto

To ani my loni, když to srovnáš s AC.

Reagovat
The Krupy

Lenže my sme nemali v tíme okrem Pirla veľké individuality, a spoliehali sme sa na tímový výkon. U Neapolu je to opačne.

Reagovat
Pettirosso

a kromě Cavaniho mají snad v týmu nějaké individuality?

Reagovat
The Krupy

Si ma nepochopil, my sme hrali ako tím bez individualít a oni sú bez Cavaniho či Hamšíka stratení....h

Reagovat
Pettirosso

jo tak, nepochopil no. S tou týmovostí máš recht, tam jsme jinde..

Reagovat
Pettirosso

proč by nemohli? Kádr na to rozhodně mají, však se podívej, jak zatím jedou, drží se nás jako klíště, navíc, jak to tak vypadá, nejspíš jsou rozhodnutí vypustit kvůli možnému scudettu i EL

Reagovat
The Krupy

Ich lavička je nedostatočná, a celá hra stojí na Cavanim, možno ešte Hamšíkovi. Na titul rozhodne nie, oň budeme bojovať s Interom. Už aj to Lazio má podľa mňa väčšiu šancu ....

Reagovat
The Krupy

A podľa mňa po polovici sezóny úplne odpadnú, a budú radi za LM.

Reagovat
Pettirosso

Pokud se vykašlou na EL, jak to zatím tak vypadá, tak jim tenhle poměrně "úzký" kádr na scudetto v pohodě stačí. Však se podívej, jak moc často točil loni Conte naší sestavou, prakticky vůbec. Ano vyhýbala se nám zranění, ale nemám pocit, že v tomhle ohledu se Neapoli lepí smůla na paty.

O titul BOJOVAT 100% budou, neříkám, že ho vyhrají, nebo mají takové a takové šance, ale rozhodně bych netvrdil, že na titul nemají.

Reagovat
Pettirosso

a to Neapol rozhodně rád nemám a kéž by si měl pravdu a hráli zase o 6 flek..

Reagovat
The Krupy

To je vlastne fakt že tentokrát nehrajú LM a na EL serú, ale aj tak si myslím že o titul bojovať nebudú. Nie sú dostatočne vyzretým tímom, navyše toto je Serie A a nie Bundesliga kde tituly vyhrávajú aj menšie tímy. Uvidíme

Reagovat
GEGE

MILAN: Amelia, Mexes, Bonera, Yepes, Abate, Flamini, Montolivo, Nocerino, Constant, El Shaarawy, Pato.

PALERMO: Ujkani, Munoz, Donati, Mantovani, Morganella, Barreto, Rios, Garcia, Ilicic, Brienza, Miccoli.

FORZA ROSSONERI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

forza milan!

v zálohe flamini, nocerino, constant, moje nervy

Reagovat
Pinturicchio

Fanta C : Zapomněl jsem Fantu, jdu na to, jen kdybych to nestihl do 20:45, tak do základu dávám Pata.

Reagovat
Pettirosso

jo taak.. haha

Reagovat
The Krupy

Sa čudujem že namiesto Tottiho tam nie je Grande Zeman

Reagovat
Pinturicchio

Na to, jak jsi tady protiinteristicky vystupoval, hmm.

Reagovat
10

To je Rizzolli? Proč zrovna on?

Reagovat
Pettirosso

sop na AC: Channel - 136136

Reagovat
smazaný uživatel

pls ma niekto link na AC

Reagovat
Pettirosso

ty vole Patinho co víc chceš. Pěkně Monty

Reagovat
GEGE

Rizzoli kup si bryle

Reagovat
smazaný uživatel

taliansky rozhodcovia to je horsie ako madarske bryndzove halusky

Reagovat
smazaný uživatel

no, Constant, skoro si mal asistenciu

Reagovat
Pettirosso

Gasperiniho práce je vidět, Palermo hraje sympaticky. V obraně hrají organizovaně, překvapině ve středu hřiště dominují, jen se mi nelíbí ten Morganella. Miccolimu tam dneska něco spadne, už měl 2 dobré pokusy. AC v obraně hoří jak papír, stoperská trojice si vůbec nerozumí, navíc Yepesova a Mexésova rozehrávka je fakt tristní. Zdá se mi, že málo využívají Abateho, naopak Constant, který umí přihrát jen na 2 metry má míč moc často. Líbí se mi Stephan s Patem, to by mohl být dobrej tandem.

Reagovat
smazaný uživatel

sklvělý popis :) ikdyž Pato není taky moc u míče

Reagovat
Dejwa

Milán hrozný chyby v zadu..

Reagovat
GEGE

Zahrávání si s ohněm nechat Miccolimu tyhle standartky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo link na AC, pls?

Reagovat
rossoneri89

radsej nechci

Reagovat
smazaný uživatel

jo no, už to vidim

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
smazaný uživatel

Dik moc

Reagovat
smazaný uživatel

radsej si zapni TA3 jak totu kokotinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ještěže už ten fotbal nehrotim tak jako dřív, to bych byl furt nasranej. Neprodáme Shevu, neprodáme Kaká, neprodáme Zlatana, neprodáme Thiaga. V tomhle mě AC pokaždý zklamalo.

Reagovat
olis

mortal kombat

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v ...

Reagovat
smazaný uživatel

piči

Reagovat
GEGE

Abate děkujeme...

Reagovat
GEGE

Škoda no tak debilně si nechat dat gol do šatny...Těd se to bude horko těžko obracet...

Reagovat
smazaný uživatel

obavam sa ze sa to nebude obracat

Reagovat
smazaný uživatel

Constant vyzera ako zirafa

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebolo ono neotacat, navyse po hlupom gole. Jediny to tam vzadu hasi Yepes, bez neho by obrana neexistovala. A dufam, ze Allegri formaciu prehodi naspat na 3-4-3.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, že allegri spravi zmeny. flamini dole určite, bojan by mohol namiesto neho

Reagovat
smazaný uživatel

nech da aj na 0-0-10 len nech otocia

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA uz!

Reagovat
smazaný uživatel

dobre allegri uz osratu gaču ma

Reagovat
10

6 proher mělo AC za celou minulou sezonu...

Reagovat
The Krupy

Absolútne neuveriteľné, na boj o titul som to síce nevidel ale myslel som že AC si dá aj napriek oslabeniu v lete LM v pohode.

Reagovat
Pettirosso

vyhodí Allegriho, vezmou Guardiolu v zimě koupí Messiho s Iniestou a ještě to vyhrají, říkám to pořád

Reagovat
The Krupy

Neverím, v lete tu budem písať ako Interista

Reagovat
smazaný uživatel

vyjeb sa na to ojeb ho

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

sak pre nas sezona uz pomaly konci

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Bojan, mal hrat od zaciatku.

Reagovat
smazaný uživatel

199.pre mna

Reagovat
Darren Fletcher

a 200. pre Neapol

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

200.pre mna

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

si vyhral ale aj tak som lepsi

Reagovat
Pettirosso

Krásně Bojan

Reagovat
smazaný uživatel

NO KONECNE !!! potesilo ma aj ze sa konecne trafil aj Montolivo

Reagovat
smazaný uživatel

No jasne, stream padne akurat cez gol, mohli by ste mi ho priblizit?

Reagovat
smazaný uživatel

ta kopol do brany

Reagovat
smazaný uživatel

tak, od Montyho som hlavicku ani necakal...

Reagovat
smazaný uživatel

ja hej

Reagovat
smazaný uživatel

gooôl monty parada jak ja

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL EEEEEEEEEEEEEEEEL SHAAAARAAAAWY!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Max, nemohol si to takto dat od zaciatku?!

Reagovat
smazaný uživatel

faraon

Reagovat
GEGE

YEEEEEEEEEEEES!!!FARAONE!!!!MONTOLIVO!!!Podmě jetě třetí!

Reagovat
smazaný uživatel

FaraoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooN ti si KRAL

Reagovat
Pettirosso

jestli Stephan nedostane další pozvánku, tak ať jde Prandelli do ...

Reagovat
smazaný uživatel

a davaj treti

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z najvacsich talentov sucastnosti a ja som rad ze je prave v AC !

Reagovat
smazaný uživatel

po mne najvacsi urcite

Reagovat
Pettirosso

pěknej závěr zápasu, má to spád

Reagovat
The Krupy

OT : Ak si toto pozriete tak v noci iste nezaspíte, krátky dokument zo série Najväčšie kriminálne prípady Slovenska o indivíduu, ktoré ani nemôžme nazvať človekom. Inak je to perfektný seriál pretože ukazuje všetky zábery autenticky, či už mŕtvoly alebo hocičo iné. Nič pre slabšie žalúdky....

http://www.youtube.com/watch?v=PYfb1Y9rflA&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=Q8hKAxH7BoY&feature=relmfu

Reagovat
smazaný uživatel

sak nezaspim

Reagovat
The Krupy

Som hovoril, vyžaduje si to extra náturu. Minule som na intráku kukal o vrahovi čo vchádzal do ubytovní cez balkón, hneď som bežal zavrieť vetračku

Reagovat
smazaný uživatel

dobre si urobil

Reagovat
rossoneri89

uff ...riadne krute .... nemali ho obesit ale pomalicky rezat a rany solit .aby trpel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Inak Faraón je superhviezda, snáď si ho AC udrží...

Reagovat
Pettirosso

Bojan dneska hraje výborně, rozhýbal to hodně, snad to není jedna vlaštovka a bude dál hledat Barcelonskou formu

Reagovat
smazaný uživatel

Pazzini je najhorší futbalista na svete.Nechápem, že Max hrá dobrovoľne každý zápas o desiatich .

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k průběhu zápasu, sem za ten bodík rád. Druhej poločas už se na to dalo i dívat, hra je hodně fotbalová , kombinace je celkem v pořádku, ale chtělo by to občas zrychlit a neřešit to jenom polovysokýma kolmicema

Allegri si zachránil prdel

Reagovat
GEGE

Tohle prostě měli byt 3 body ale OPĚT nezvládnuty konec prvního poločasu a katastrofální vstup do druhého...Pak se to zas musí honit na konci...Potěšili jen Montolivo,Faraon a střídající Bojan(který ale mohl rozhodnout bohužel blbě řešil tu situaci,když střílel moc brzo) zbytek radši hodnotit nebudu.

FORZA MILAN!

Reagovat
smazaný uživatel

motm= MuDr.Giampaolo Pazzini

Reagovat
smazaný uživatel

2. Poločas už jsme dominovali, dobý bojovný výkon, bohužel jsme nevyhráli, ale pořád lepší než abychom prohráli. Konečně se Monty rozehrává, líbili se mi i Nocé, faraon, Bojan a Constant, Urby to tam zase trochu kazil těi zbytečnými střelami a centry do hráče, ale jinak slušný výkon. Musíme sbírat body.

Forza Milán !

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strata ale nevadi FORZA MILAN!!ideme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

a taky v LM co nejdál

Reagovat
smazaný uživatel

sak uz sme boli v petrohrade to je daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy polcas nemam chut komentovat, iba dufam, ze sa Allegri zacne formacii 3-5-2 oklukou vyhybat. Taktiez kazdy zapas posle uplne inu zostavu. Chapem, ze chce najst optimalnu zostavu, no taketo zbesile experimentovanie? K druhemu polcasu, Constant sa mi pri podpore obrany velmi pacil, Bojan hru vhodne ozivil a vypracoval sance, Monty druhy polcas super. U podrazdeneho a nervozneho Mexesa som ku koncu ocakaval aj cervenu, nastastie nemal prilezitost ju dostat. Urby zadrbal co mohol, kazda akcia co sa k nemu dostala, u neho aj skoncila. V buducnosti ocakavam utok Shar-Pato-Bojan, u formacie 3-4-3 to zatial vyzeralo najelpsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

OT ( Davidův agent ) :

La Juventus, nelle ultime ore, starebbe pensando ad una clamorosa operazione di mercato. Sembra che possa verificarsi un clamoroso ritorno in maglia bianconera. Stiamo parlando del ex bomber della Juventus, ora al River Plate, David Trezeguet. Il francese in questi ultimi giorni era stato accostato al Palermo di Zamparini, privo dell'infortunato Hernandez. La società rossonero ha però smentito qualsiasi contatto. Alcuni recenti sviluppi però sembrano portare ad un ritorno a Torino, in maglia bianconera. L'ipotesi è una di quelle che definire suggestiva è dir poco. L'agente dell'attaccante ha dichiarato: "Dobbiamo vedere, diciamo che le prossime due settimane saranno decisive per il suo futuro. Se si muoverà dal River Plate, lo farà a gennaio, non in estate. Ci sono dei discorsi aperti con diversi club italiani ma ha avuto anche offerte dalla Francia. Direi che non c’è nessuno in vantaggio, dovremo valutare le offerte, sia quelle italiane che francesi“.

Reagovat
Pinturicchio

Gazzetta : Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Asamoah, Bendtner, Giovinco

FantaGazzetta : Buffon, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, Caceres, Giovinco, Bendtner

Reagovat
Mr.Jindros

V rámci možností alespoň nějaké změny. I když ta útočná dvojice, chm.

Reagovat
Pinturicchio

Taky se mi to líbí. Sice změny jsou hlavně díky kartám / zraněním, ale i tak dobře. Já jsem na ten útok zvědavý, Bendtnerovi by to sednout mohlo, uvidíme, co Prcek, když budeme muset hrát do plných.

Reagovat
Mr.Jindros

Vidal má karty, aha.

Reagovat
Pinturicchio

Jj a Claudio ten kotník. Doufám, že dneska někteří pořádně chytnou šanci za pačesy a dokážou, že nejsou o nic horší než hráči, kteří mají základ "předplacený".

Reagovat
The Krupy

Záloha vyzerá zaujímavo, akurát ma straší tá kombinácia v útoku. Gio vie zahrať dobre asi len s Mirkom...

Reagovat
10

tištěná Gazzetta má v záloze Padoina místo Giaka a Cacerese místo Barzagliho. BALLOTTAGGI Padoin-Giaccherini 55-45%, Quagliarella-Giovinco 60-40%, Caceres-Lucio 60-40%.

Reagovat
Benesse

to s tým Padoinom snáď nebude pravda, ja chcem už konečne vidieť Giaca ktorý ten zápas odmaká. Inak útok Gio-Bendtner by som v pohode skúsil.

Reagovat
Pinturicchio

Tak uvidíme. Martína bych určitě radši viděl napravo / nalevo, na stoperu klidně Lucio, ať si i Barza vydechne. Padoin se mi v přípavě docela líbil, hlavně teda ale na pravé straně, na Lichtyho místě.

Reagovat
DelPiero137

Marrone by mohol miesto Giacka, chcel by som vidiet ci by si skutocne s Andreom zavadzali. Aj Lucio by mohol nastupit a Barza sa presunut na stred miesto Lea, ten je v poslednych zapasoch priserny smerom dopredu. Odovzdava lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu utoku věřím.

Reagovat
Pinturicchio

Taky a dost se na něj těším.

Reagovat
smazaný uživatel

Sere mě, že to neuvidim.

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea - united :D nebudu davať v tv ?

Reagovat
I am Mancunian

Davaju na slovaksporte

Reagovat
Flamex

A to je jakej kanál?

Reagovat
Mr.Jindros

Dneska další hrozně důležitý zápas... a vůbec tohle našlapané pásmo zápasů od Neapole do Palerma ukáže, jak na tom skutečně jsme a o co vlastně teda chceme tuhle sezónu hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě to neukáže vůbec nic, ukáže to jen to že budem stejně hrát o titul, to je jasný už teď.

Reagovat
Mr.Jindros

Ukáže, nakolik suverénní budeme při cestě za obhajobou titulu. Ukáže, kam to dotáhneme v LM. To, že budeme bojovat o titul je jasný... jde o to, jak moc bojovat budeme muset, abychom ho vyhráli.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Jajinek

I když zápas proti Samp vypadá v zdánlivě poklidně, protože se jim poslední dobou nedaří, je strašně svádí k podcenění a je klíčový, protože jsou v něm 3 body, které by se měly získat.

Problém je, že ten zápas svádí k podcenění. Někdo se bude šetřit, myslet na Juve a ouha...body jsou v tahu. A všichni víme, jak hrajeme doma. Chce to prostě maximální koncentraci.

Na druhou stranu bych určitě pošetřil Cambiassa, který je sice klíčový ale o to klíčovější bude v utkání se zálohou Juve. Navíc toho zatím odehrál opravdu hodně a potřebuje odfrk.

Jinak bych rozhodně hrál na eskadru 3 mužů v předu, nikoli jen 2. Hrajeme doma!

No a neposlední řadě je důležitý, aby se nevykartoval Rano, páč je letos klíčovým mužem naší defensivy.

Sestavu pro dnešek bych viděl takto:

Handa - Rano, Samuel, Silvestre - Zanetti, Guarín, Gargano, Pereira - Alvarez, Cassano - Milito

Sestavu pro Derby d Italia pak takto:

Handa - Rano, Samuel, Juan - Zanetti, Mudingayi, Gargano, Cambiasso, Nagatomo - Palacio, Milito

Jinak Lazio, Neapol i Juve to dnes s absencema a ne zrovna zářivou formou budou mít hodně těžké a nevěřím, že budou všichni 3 za 3 body.

FORZA INTER!

Reagovat
Benesse

ako sa darí Silvestremu? To hrá Juan tak dobre, že ho viac menej do základu nepúšťa? Pretože z toho mála čo som videl tam mal momenty pri ktorých mierne zmätkoval.

Reagovat
Votas

není nejjistější...podle mě mu trochu nesedí ta tříčlenná obrana...v přípravě hrál často na pravým beku a tím ho na to asi Strama připravoval, ale není to ono...zmatkuje víc než Juan, nepůsobí jistě, navíc je jenom na hostovačce, takže jestli se hodně nezlepší nebo se neusmlouvá líp cena, tak příští rok myslím hrát za nás nebude

Reagovat
Benesse

díky

Reagovat
Votas

se vším souhlas...Rickyho by to do základu už chtělo zkusit

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim sa na zapas, konecne si to pozriem v pokoji cele.

Gazzetta ma HANDANOVIC, 23RANOCCHIA, 25SAMUEL, 6SILVESTRE, 4ZANETTI, 16MUDINGAYI, 21GARGANO, 19CAMBIASSO, 55NAGATOMO, 99CASSANO, 22MILITO

Namiesto Estebana staci Guarin a miesto Yuta Pereira.

Reagovat
madridcan

Handanovic nema cislo?

Reagovat
The Krupy

Juventus je sice neporažený 48 zápasů, ale Andrea Pirlo nepoznal hořkost porážky v Serii A ještě déle.

Naposledy, kdy prohrál zápas v lize bylo datum 30. 10. 2010, paradoxně byla to porážka od Juventusu, který porazil AC 2:1.

Rešpekt

Reagovat
The Krupy

Dva roky....čožeee

Reagovat
olis

tento zapas som este vcera povazoval za tazky ale kedze nemozu hrat Cigarini a Peluso, navyse maju este dost vela zraneni a Denis neni prave v najlepsej forme tak by to az taky problem byt nemal, inak pre info Cavani by kludne mohol tento zapas odohrat ale lekari ho radsej nechali este odpocivat, najviac sa bojim co predvedie Dossena, niektore zapasy mal tie centre velmi dobre a vzniklo z toho vela golovych prilezitosti inokedy zase ani nevidim ze by hral a ked sa aj dostane k lopte vsetko pokazi, dufam ze tento zapas sa mu podari, co sa tyka utoku tak pokial sa Insigne nespametal a bude robit to co minule bude to zase o jednom gole, tak ci tak toto je zase ten zapas ktory by sa mal jednoznacne vyhrat pokial chceme hrat o Scudetto.

Forza Napoli !

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

rad bych konecne nejakou pohodovou vyhru ale bohuzel Bologna potrebuje body jako sul a posledni vzajemne nam moc nejdou.. pome !

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Přemýšlím, že vsadím naši dost výraznou výhru, o 3 góly, dneska se vyblbnem.

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna doma je nejhorší zápas. Velké týmy tyhle zápasy nevyhrávají.

Reagovat
M11

ztrate bych se nedivil.. to je pravda

Reagovat
Pettirosso

jestli budeš mít zase pravdu....

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna podle Gazzetty zas se 3mi obránci, Pioli to mění jak ponožky, stratég. ...no, snad jim to bude k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neví někdo proč zrušil Bet zrušil Serii A ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to tam bohužel mění, dávaj tam místo toho PL

Reagovat
Slejdy

timto me pekne nasrali, jakkdyby nestacilo ze kvalitu obrazu snizili o 50%

Reagovat
Inter Eterno Amore

práve keď som si aktivoval účet

Reagovat
Shevchenko

FANTA: Omlouvám se, ale poslední dobou mám málo času na počítání výsledků. Dneska a zítra bych tam měl hodit dosavadní kola. Jestli by si to chtěl se mnou někdo vyměnit, nebudu se tomu bránit.

Reagovat
olis

Cavanimu sa vraj dnes rano vratila bolest do stehna a mozno nebude k dispozici ani proti Turinu, prestava sa mi to pacit

Reagovat
Pinturicchio

Šetří se na zápas proti nám, no.

Reagovat
The Krupy

loooool

Reagovat
olis

niekedy ti to vide ale toto bolo dost mimo

Reagovat
madridcan

Pandev by sa mohol rozstrielat...fanta by sa nehnevala Minule mi to musel hasit di Natale

Reagovat
olis

no mohol mohol, to co zahodil minule bolo moc, pritom on vie davat pekne goly takze snad mu tam teraz nieco padne, ale Insigne bol aj tak najtragickejsi, aj ked ak by dal maggio a pandev dali goly z toho co im on pripravil asi by som takto nanho nepisal

Reagovat
madridcan

Tristovečka pre uspesny devatbodovy tyzden Juventusu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
10

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Inter Eterno Amore

FORZA INTER ! MERDA BLUCERCHIATI !

Reagovat
Inter Eterno Amore

Dúfam, že to dnes nedopadne ako v jednom ligovom zápase proti Samp za Mourinha, keď diváci mávali vreckovkami. Pazziniho som vtedy nenávidel

Reagovat
Inter Eterno Amore

či to neboli vreckovky ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

http://fedenerazzurra.com/2012/10/31/bobadilla-wants-inter-move/

čo si myslíte o tomto hráčovi ? poznáte ho niekto ?

Reagovat
stas87

Reagovat
Inter Eterno Amore

myslel som si

Reagovat
Tomanatura

nahodou, on neni vubec spatny. Silovy utocnik, vyhraje hlavu, s balonem to taky neni nejhorsi. U nej byl nejvetsi problem v hlave, tusim mel par vystrelku, par blbych kecu, ale fotbalista k zahozeni to neni. Na lavicku v Serii A dobrej kseft, drahej neni urcite.

Reagovat
Inter Eterno Amore

bol by lepší ako bol Castaignos napríklad ?

Reagovat
Tomanatura

zarucene

Reagovat
smazaný uživatel

nedal hattrick Udinese?

Reagovat
M11

jj to je on

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je ideální pozvánka do calcia

Reagovat
Inter Eterno Amore

inter trondheim sa asi nedá nikde pozrieť po nete čo ?

Reagovat
Inter Eterno Amore

pozeram že priamvera má na lavičke Smuga .. som sa zľakol že to je Smoog alebo niečo podobné ako MSgoo

Reagovat
Inter Eterno Amore

*primavera

Reagovat
10

Koukáte někdo na to Nextgen? To hřiště v Alessandrii je totálně pod vodou. V Itálii prší jako kráva už dva dny. Horši už to ani bejt nemůže, Bologna a ještě na vodě, to bude fotbálek.

Reagovat
The Krupy

Hrajú v neskutočnej mláke, navyše nikto na tribúnach. Otras

Reagovat
M11

ze by Motta opet ven ?

Reagovat
The Krupy

A prehrávame

Reagovat
M11

OFICIÁLNÍ sestava Juventusu: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie, Bendtner, Quagliarella

LAVIČKA: Storari, Rubinho, Lichtsteiner, Lucio, Chiellini, Pepe, Marrone, Padoin, Asamoah, Matri, Vucinic, Giovinco

Reagovat
10

bude to boj

Reagovat
M11

to teda prani se mi zase nejspis jen tak nevyplni

Reagovat
10

to až v sobotu

Reagovat
M11

BOLOGNA (3-4-1-2): 25 Agliardi; 5 Antonsson, 43 Sorensen, 21 Cherubin; 11 Motta, 33 Kone, 30 Pazienza, 3 Morleo; 6 Taider; 18 Gabbiadini, 10 Gilardino

Reagovat
Benesse

Frederik

Reagovat
Pettirosso

na Gabbiho se těším, stejně tak na Soeho, konečně hrají

Reagovat
Pettirosso

ale škoda, mohli ještě nasadit Pasquata

Reagovat
M11

aby toho nebylo malo co

Reagovat
Pettirosso

když už, tak už

Reagovat
Benesse

Radšej nie, títo naši sa vedia vždy na zápas s Juve nabudiť

Reagovat
Pettirosso

UFFICIALE: Buffon, Barzagli, Bonucci, Caceres, Isla, Pogba, Pirlo, Giaccherini, De Ceglie, Bendtner, Quagliarella

Reagovat
Pettirosso

to ten útok a Luca zase sedí

Reagovat
Benesse

tak som prekvapený že ide hrať Paolo ale som rád za Pogbu a Giaca. Luca to má veľmi ťažké hoci v strede spolu s Pirlom ho skúsiť mohli. Inak by som radšej videl útok Gio-Nicklas ale ktovie aký je teda ten teren po tých daždoch aby sa tam Gio zbytočne netrápil s vodou po kolená

Reagovat
Benesse

až teraz som si všimol Caceresa, prečo ho drbú na stopéra keď mu to ide dobre z pravého kraja to je pre mňa záhadou....

Reagovat
Pettirosso

Seba si zapomněl plavací rukávky, tak sedí no

Reagovat
M11

Seba se pujde potapet az v druhe pulce

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava next gen proti trondheimu: 1 Dalle Vedove; 2 Bandini, 4 Donkor, 5 Pasa, 3 Mbaye; 6 Olsen, 7 Del Piero; 8 Acampora; 10 Garritano; 11 Belloni; 9 Forte.

Subs: 12 Smug, 13 Zaro, 14 Ferrara, 15 Tassi, 16 Gabbianelli, 17 Terrani, 18 Bocar.

Reagovat
The Krupy

Del Piero

Reagovat
Inter Eterno Amore

Yago Del Piero

Reagovat
smazaný uživatel

A je to brazilcan

Reagovat
The Krupy

No ešte že tak, neexistuje že by talian s priezviskom Del Piero hrával za Inter

Reagovat
Maritazzi

ROMA (4-3-3): Stekelenburg; Piris, Marquinhos, Castan, Dodò; De Rossi, Bradley, Florenzi; Lamela, Osvaldo, Totti. Očekávaná.

Reagovat
Slejdy

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava Inter:

Inter: 1 Handanovic; 4 Zanetti, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 31 Pereira; 16 Mudingayi, 21 Gargano, 14 Guarin; 8 Palacio, 99 Cassano, 22 Milito.

Subs: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 11 Alvarez, 19 Cambiasso, 41 Duncan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo, 88 Livaja.

Coach: Andrea Stramaccioni.

Sampdoria: 22 Romero; 13 Berardi, 28 Gastaldello, 35 Rossini, 3 Costa; 11 Munari, 12 Tissone, 16 Poli; 2 Estigarribia, 21 Soriano, 23 Eder.

Subs: 32 Berni, 5 Renan, 7 Castellini, 8 Mustafi, 10 Lopez, 15 Poulsen, 19 De Silvestri, 29 Juan Antonio, 93 Savic, 95 Falcone, 98 Icardi.

Coach: Ciro Ferrara.

Reagovat
lnterista

sestava se mi libi

Reagovat
cresposuper

Dobrá zostava, aj keď zrovna Pereiru by som radšej videl v 352.

Reagovat
smazaný uživatel

Pereira mi nepride ako nejak utocne nadany a vhodny do kombinacie schopny nejakeho prieniku, skor je to taky pozicny, nic nevypustajuci buldog, ktoremu lopta nie je az taka cudzia. Cize podla mna na krajneho obrancu v 4-4-2 je vhodnejsi ako na krajneho zaloznika v 3-5-2

Reagovat
cresposuper

Pereira je ideálny hráč do 352, ako píšeš, je to buldog, na čiare piluje celý zápas hore dole, je rýchly, silný 1 vs 1.

Reagovat
smazaný uživatel

eh tak Silvestre je asi tak slaby ze Strama radsej zmenil rozostavenie aby nemusel hrat na 3 stoperov

Cize hrame 4-3-1-2, Esteban s ocakavanim na lavicke, oddychuje na juve

Forza Inter, PAlacio, Cassano, Milito, mozme sa tesit na krasne akcie

Reagovat
Pettirosso

koukám, že Inter moc na Juve nešetří

Reagovat
lnterista

jasne derby je derby ale 3body jako 3body

Reagovat
smazaný uživatel

netreba, na vas stacime aj so zapasom so Sampou v nohach

Reagovat
smazaný uživatel

ten juventus to selesneny luck, vzdycky to nejak uhaluzia o ten gol

Reagovat
Inter Eterno Amore

tá lavička Samp je zaujímavá .. traja hráči s číslami od 93 vyššie

Reagovat
Inter Eterno Amore

inter 4-členná obrana??

Reagovat
cresposuper

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to vyzerá na skvelý futbalový večer

Reagovat
olis

FORMAZIONI UFFICIALI.

ATALANTA (4-4-2): Consigli; Raimondi, Stendardo, Manfredini, Brivio; Schelotto, Scozzarella, Cazzola, Bonaventura; Moralez, Denis. A disposizione: Frezzolini, Polito, Lucchini, Matheu, Carmona, Troisi, Marilungo, De Luca, Parra, Palma. All. Colantuono

NAPOLI (3-5-1-1): De Sanctis; Campagnaro, Cannavaro, Gamberini; Maggio, Behrami, Inler, Hamsik, Dossena; Insigne, Pandev. A disposizione: Rosati, Colombo, Grava, Britos, Fernandez, Aronica, Mesto, Donadel, Dzemaili, El Kaddouri, Vargas. All. Mazzarri

Forza Napoli !

Reagovat
Slejdy

v kostech citim vyhru Bergama

Reagovat
10

já taky

Reagovat
olis

tak chod k ortopedovi

Reagovat
The Krupy

Si zabil brácho

Reagovat
Slejdy

Pak sem hodte link prosim nekdo. BET365

Reagovat
Benesse

sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Reagovat
smazaný uživatel

rusáci mi nefungujou už pěkně dlouho :(

Reagovat
Benesse

tak skús ukrajinu sop://broker.sopcast.com:3912/135734

Reagovat
Slejdy

diky ale sop mi moc nevali, nejaky normal link?

Reagovat
Pettirosso
Reagovat
Slejdy

diky parada

Reagovat
smazaný uživatel

Az najdete fungující sopcast na Juve dejte ho sem pls někdo :)

Reagovat
Pettirosso

sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Reagovat
smazaný uživatel

kurva proč všem jdou ty rusáci a mně ne :( načte se mi to ale černá obrazovka aaaaaaa

Reagovat
Pettirosso

škoda, krásný HDčko

Reagovat
smazaný uživatel

Ha už :) nainstaloval sem si nejnovější verzi a už to frčí jdu si to hodin přes hdmi na telku :) diky mooc

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
The Krupy

OT : Na halloween pôjdem za menštruáciu. Potom sa opozdím a všetci sa budú báť.

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš vůl

Reagovat
Pinturicchio

My hrajeme s Interem v sobotu? . Tak to je pěkně v prdeli.

Reagovat
The Krupy

Pintu treba ísť chľastať v piatok

Reagovat
Pinturicchio

Já měl za to, že to má být neděle. V sobotu mám oslavu kamarádových narozek na chatě.

Reagovat
Pettirosso

no to má kamarád asi smůlu

Reagovat
Pinturicchio

To nemůžu, domluvené je to dlouho a už jsem potvrdil účast. Takže nejspíš zase poprosím Bianca o sms-online.

Reagovat
Pettirosso

máš smartphone? videohovory mi jedou :))

Reagovat
Pinturicchio

Mám staršího Samsunga.

Reagovat
Pettirosso

co máš? prohodím řeč s bratrancem ajťákem, včera jsem takhle sledoval finále turnaje ve fifě bude tam wifi?

Reagovat
Pettirosso

asi ne, když je to na chatě

Reagovat
Pinturicchio

Určitě ne, no. Samsung SGH u900

Reagovat
Pettirosso

to ti přes net sežere hodně fup, snad leda ty videohovory, zeptám se ho

Reagovat
Pinturicchio

Kašli na to, ale dík za ochotu.

Reagovat
Pinturicchio

sop://broker.sopcast.com:3912/133000

Juve.

Reagovat
DelPiero137

Grazie

Reagovat
smazaný uživatel

nemam chut pozerat,netesim sa,nemam rad ligu cez tyzden,nemam ad vecerne zapasy ale pozret a fandit budem ,rada pre tiperov : ked da AS gol dajte 1 na parmu ... FORZA ROMA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky link ,prosim,mam 2 minutky na precitanie preview

Reagovat
smazaný uživatel

bet365 zacnite davat na bete anglicku tretiu ligu a kvalifikaciu na FA CUP ,vy hovnaci

Reagovat
Slejdy

jsou to komedianti

Reagovat
Pettirosso

záloha v tomhle složení se mi líbí Pogba je fakt král. Jinak cítím, že se rozehrává Isla

Reagovat
snuff24

prosím nějaky kvalitní link na inter

Reagovat
smazaný uživatel

golllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
Alberto Aquilani

LAMELAAAAAAAAA

Reagovat
Slejdy

ERIIIIIIK

Reagovat
smazaný uživatel

lamela sa rozohral skvele

Reagovat
Slejdy

a jeste citim v kostech ciste konto

Reagovat
10

Pazienza žlutá v 9.minutě, to je dobře.

Reagovat
Alberto Aquilani

začína mi to sekať , nemáte llnk na AS ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dobry odkaz, fici bez sekani.. :) grazie eddaaje!!

Reagovat
smazaný uživatel

lazio-turin 0-1

Reagovat
Il Architetto

Pogbič je pán !

Reagovat
panca

pogbu vidim poradne porve a dava si to hodne slusne Hraje hodne vysoko, myslel jsem, ze je to cistokrevny DM

Reagovat
Pettirosso

ty vole Bendtnere, tam musíš dojet i po prdeli do té branky!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba nehorázně silnej ve výskoku

Reagovat
10

faul byl kde teď při tom rohu?

Reagovat
Pettirosso

Nicky je kopyto, nezpracuje jedinej míč

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si všim D:

Reagovat
10

Sorensen má lepší techniku

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner začíná bejt pořádnej nemotora :( a to sem mu věřil

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva tyč!!!!!

Reagovat
Pettirosso

ty voleeeee Paule škodaaaa

Reagovat
Benesse

Pogbič

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Il Architetto

Po druhý: Pogba je pán !

Reagovat
10

19 let...a roste každej zápas

Reagovat
M11

POGBA

Reagovat
Pettirosso

třeba faul na Pogbu, pane rozhodčí?

Reagovat
Il Architetto

To zpracování mi připomnělo Zidaneho.

Reagovat
Yanek

Lamela pod Zemanem vzkvétá jako kytička...

Reagovat
Pinturicchio

I ty poeto.

Reagovat
Yanek

byls na tom Bondovi? Teda myslím, že tys o tom tady psal. Já jsem byl včera a neskutečná spokojenost, jsem z toho hotový ještě teď.

Reagovat
Pinturicchio

Nebyl ještě, ale chci jít určitě.

Reagovat
Yanek

běž co nedřív!

Reagovat
Pettirosso

koukej a uč se bendtnere, to je zpracování

Reagovat
M11

Pogba Zlatan Style

Reagovat
Pinturicchio

Ty píčo, Pogba je boží.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude Pogba takto dalej pokracovat, v Manchestri si budu trhat vlasy, ze im utiekol.

Reagovat
10

podle těch prohlášení bych řekl, že je to dost sere už skoro rok

Reagovat
10

nebo jak dlouho už to SAF ví

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre im tak, nechali ho vysedavat a teraz im tam hraju ti ich drevaci, zatial co on u vas rapidne rastie.

Reagovat
Slejdy

BERGAMOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Rano kkt

Reagovat
Pinturicchio

SAMPA, Atalanta

Reagovat
Il Architetto

Andreo pojď!

Reagovat
lnterista

mate nekdo odkaz na Inter...nic nejde

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.frombar.tv/v-4/6/116/v-471790.html flash anglicky

pripadne tu mas vela kvalitnejsich cez sopcast

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
lnterista

ten mam ale ten se nechce poradne nacist

Reagovat
smazaný uživatel

skus dlhsie pockat, tak po minute dvoch prestane sekat a ide ako hodinky

Reagovat
lnterista

diky

Reagovat
smazaný uživatel

boze Ranocchia loptu co z priameho ide kilometer za ciaru hlavicku a odhlavickuje si ju do nohy primo pred brankara kde je hrac sampdorie

Teraz v dazdi na podmocenom travniku utocit do plnych do sampdorie a potrebujeme dat 2 goly

mission almost impossible

Reagovat
olis

neschopnost strelit gol nadalej pokracuje, toto lepsie zatial ako na remizu nevidim ale este je len zaciatok zapasu tak snad sa to zlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Zabu by som hodil do jadranskeho mora za toto co sposobil

Reagovat
Pettirosso

spalování šancí, díl 256..

Reagovat
snuff24

stejně nakonec vyhrajete tak co ?

Reagovat
M11

zatim hrajem bez utoku

Reagovat
Pettirosso

Co to tam ta Siena vyvádí?

Reagovat
Pettirosso

Ty vole, Bendtner zpracoval míč a udělal kličku

Reagovat
Pinturicchio

Parma

Reagovat
smazaný uživatel

paneboze reklama hlupa a 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

skoda teraz frederik,chcelo to menej sily a viac presnosti

Reagovat
Slejdy

a je to tady , opet, znovu, zase

Reagovat
10

snad aspoň to tušení s Atalantou vyjde

Reagovat
10

proč hraje Fabio nad Bendtnerem? a proč se Bendtner stahuje do rozehrávky až skoro na půlku?

Reagovat
Pettirosso

protože si rád prý hraje na plymakera

Reagovat
Pinturicchio

Parmaaaaaaa, jo. A Lazio se vzchopíme, kurna !

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože zruš ten zápas

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecny, AS proste nikdy neudrzi vedeni, neuveritelny

Reagovat
snuff24

Guarin ale dneska hraje dobře a přihrávky taky nekazí

Reagovat
smazaný uživatel

to je sila

Reagovat
Il Architetto

Nicky se pohl.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
M11

De Ceglie to jsou zase centry jednou

Reagovat
Pinturicchio

Paolo ven, okamžitě. Asa a Prcek na plac.

Reagovat
Benesse

dnes najlepší Giac a Pogba.

Reagovat
Pinturicchio

Mně se líbí Pogba a Barzagli, Giacc se snaží, ale všechno tahá středem a nevyšlo mu snad ještě vůbec nic.

Reagovat
Benesse

na Giacovi sa mi páči bojovnosť. Pogba s prehľadom. Stopérov som ani nejako nepočítal zatiaľ veľa roboty nemal ani jeden. Isla taktiež ukazuje svetlé momenty. Dole jednoznačne Paolo a Fabio....

Reagovat
Pinturicchio

Isla se zdá se do toho začíná dostávat, měl ta dva ostré souboje a oba zvládl parádně, čistě odebral míč, snaží se podporovat to dopředu. Barza je hodně dominantí, vyváží míč, čiště ho odebírá.

Reagovat
Benesse

Som zvedavý ako bude Conte riešiť ľavý okraj, či tam bude stále pchať Paola keď si bude potrebovať Asa oddýchnuť alebo tam skúsi hodiť Islu alebo Martina prípadne Pepeho. NIekoho treba "prerobiť"

Reagovat
Pinturicchio

Může tam Martín i Mauricio, v zimě by prý mohl přijít Armero.

Reagovat
10

Giak se mi teda moc nelíbí, je to z jeho strany dost čitelný

Reagovat
Pettirosso

mě se líbí Martín i Isla

Reagovat
eLJay.91

Paolo dolů. Na plac Asa - bohužel si neodpočine. A Gio taky. Chce to tu jejich obranu trošku rozhýbat. Dolů asi Fabio. Byl dost neviditelnej. Navíc do vápna chodí dost centrů, takže Bendtner by měl zůstat.

V první půli nejlepší Pogba. Bez debat. Giac se snaží, což je dobře. Snad to ještě zlepší.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
M11

Pogba

Reagovat
Pettirosso

už měl mít hattrick

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
snuff24

Dneska se vsadim, že Inter nevyhraje jakmile v zápase spále plno šanci a dostaneme dementi gol tak, prostě nebodujem ...

Reagovat
smazaný uživatel

zatial bieda, mali sme len 2 take polosance

Treba sa vzchopit

Reagovat
lnterista

to jsou vysledky

Reagovat
10

to jsme na tom ještě docela dobře, když na to koukám

Reagovat
smazaný uživatel

castan este aj skvely utocnik

Reagovat
Benesse

Čo to zase AS vyvádza?

Reagovat
Pinturicchio

Jinak podle vývoje na ostatních stadionech dnes nemáme šanci vyhrát.

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Pinturicchio

Já věřím, jen to nevěští nic dobrého.

Reagovat
Alberto Aquilani

nech to zruší panebože , šak teraz 15 minut prestavka tak v 60 minute sa Florenzi utopí ....

Reagovat
smazaný uživatel

je to hnus!! vodni polo no.:(

Reagovat
smazaný uživatel

ako tak pozeram na nasu lavicku Subs: 12 Castellazzi, 27 Belec, 6 Silvestre, 11 Alvarez, 19 Cambiasso, 41 Duncan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo, 88 Livaja.

nie je tam nikto kto by to mohol otocit a zvratit vyvoj Najlepsie je uz na ihrisku, bude to este tazke pretazke.

Co je skoda kedze konkurenti vsetci zatial stracaju eh

Reagovat
smazaný uživatel

"rada pre tiperov : ked da AS gol dajte 1 na parmu" ako nam strasne chyba pizarro,nema to kto podrzat a ukludnit,co by som za neho teraz dal ..... prehrava inter,neapol aj lazio...tak musime aj my ....aky sme hlupucki ...otocit !!! nic ine neprichadza do uvahy

Reagovat
olis

tak prvy polcas dost staticky vykon, nepovedal by som ze zly a aj Atalanta dala gol nie z vylozenej sance, snad to bude aspon bod lebo ma porazi, ale este aj 3 body su realne ked by sme ich viac zatlacili, aspon ze aj Inter prehrava inak by to bolo este horsie. Tak v druhom polcase treba zamakat.

Forza Napoli !

Reagovat
olis

500. pre otocenie Neapolu

Reagovat
10

Podle mě bude Zeman brzo obviněn v rámci Scommessopoli II. Dělá to chytře chlapec, ty kurzy jsou tam jako kráva, třeba na Udine už byl kurz 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba je výbornej upný koncert co předvádí. hrajem dobře prost tomu chybí gol.Fabio Q je opět hroznej, já už na něho nemám nervy.Mu se povedl jeden zápas letos , jinak bíída.

Reagovat
Pettirosso

Paolo dolů, Martín na jeho flek, do obrany Lucu nebo Lucia a Prcka za Kvajáru a jdem si pro 3 body!

Reagovat
DelPiero137

Prvych 20min to bola hra macky s mysou, mali sme dat na 3-0 a mohlo sa to v klude dohrat. Giack sa vytratil po 20min inak som celkom spokojny. Aj Bentner hraje dobre, aspon ma snahu nieco vymysliet ked sa k nemu lopta nedostane. Myslenie na ihrisku nie je spatne.

Mali by sme sa snazit udrzat dlhsie loptu a nehnat sa dopredu silou mocou. Skor si vypracujeme sancu postupnym prechodom, prihravanim si pred 16-kou. Navsteva vzhladom na pocasie a zapas cez tyzden dobra.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím mě se Niclas líbí hraje dobře.Nejhorší je De Ceglie.NEj Giak a Pogba.

Reagovat
10

Nejhorší Fabio, Giak a hlavně Paolo, jeho ofenzivní možnosti se bohužel zastavují u akce "zpracuj-zakloň-zavři oči-nacentruj někam do vápna", to je bohužel v Juve dost málo

Reagovat
M11

to jak se strasne soustredi na kazdy kontakt s micem to je o nervy.. hlavne pak na centr ktery vzdy skonci bud na prvni prekazce nebo uplne na jine svetove strane

Reagovat
10

přijde mi jak na tréninku

Reagovat
M11

pritom tam ma mista a casu a nedokaze absolutne vyuzit

Reagovat
lnterista

ja jsem bohuzel nic poradne nevidel...clovek se takovou dobu tesi a pak tohle

restartoval jsem a snad bude 2.polocas lepsi...ikdyz obetuji sekani za vyhru

Reagovat
10

Jinak mě napadlo, jak by hrál Pogbu v útoku. V 19-ti letech má všechno potřebny, střelu obouma nohama, sílu, techniku, hlavu. V naší situaci bych to zkusil.

Reagovat
M11

ja v nem vidim Zlatana

Reagovat
10

tak toho jsem v něm zatím nezahlídnul spíš bych si přál zahlídnout aspoň stín Zlatana v Bendtnerovi

Reagovat
Benesse

Zlatan sa s loptou rád hrá, s Nicklasom sa zatiaľ hrá tá lopta

Reagovat
The Krupy

Reagovat
The Krupy

Možno by mu to tam šlo, zaujímavý nápad.

Reagovat
M11

takhle... horsi nez to je by to rozhodne nebylo

Reagovat
DelPiero137

Rozhodne je to ofenzivnejsia verzia Vieru nez o nom kolovali zvesti

Reagovat
Benesse

To by podľa mňa nedopadlo dobre keby tam šimrikoval tými dlhými nohami Nehovoriac o tom že by mu veľmi chýbala rýchlosť a návyky na nabiehanie si...len ho nechať tam kde je

Reagovat
10

a tohle snad nějakej náš útočník má?

Reagovat
smazaný uživatel

přijde mi Pogba pomalej a těžkopádnej na útočníka ale třeba se mi to jen zdá :-D

Reagovat
Benesse

Možno spolu všetci dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Jdu si dát pivo, na tohle už nemám nervy....

Reagovat
The Krupy

Inak Pogba a El Sharaawy - dva top talenty nielen talianskeho futbalu.

Reagovat
Yanek

Jeden z nich do tří let v Realu, na to bych vsadil.

Reagovat
DelPiero137

Inak Pogba je vyborny ale predsa by som mu vytkol ze sa casto snazi na rozhodcu nieco usit

Reagovat
10

zatím v každým zápase...hrozný zlozvyky z tý Anglie

Reagovat
The Krupy

výborne

Reagovat
lnterista

to je peknej zarez

Reagovat
10

za co byla?

Reagovat
lnterista

Milito si pokryl mic a myslim ze ochotne spadnul...a penalta a redka na svete

Reagovat
snuff24

GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

gol diegOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Reagovat
lnterista

Militooooooooooooooooo

Reagovat
The Krupy

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
The Krupy

Nádhera

Reagovat
brenk

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Il Architetto

ETAAAAAAAAAAAAA BETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
10

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
M11

QUAGLIARELLAAAAAAAAAAAAA !!! KRASNY GOL !!!

Reagovat
Benesse

GOOOOOOOOOL PAUL GIAC kráása

Reagovat
Pettirosso

POGBAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Pettirosso

i Giac dobře viděl Qéčka

Reagovat
olis

Insigne cisty Lavezzi

Reagovat
smazaný uživatel

super zrovna mi padnul link... ma nekdo pls?

Reagovat
The Krupy
Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Ještě dvaaaaaaaaaa

Reagovat
brenk

Pogba

Reagovat
SqueeZy

FABIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Dorazil jsem akorát včas

Reagovat
cresposuper

To je kolotoč! Forza Inter

Reagovat
snuff24

Guarin se mi dneska velice líbí .. jinak penaltu ri určitě rozhodčí obhájí,ale ta červená byla dost přísná

Reagovat
smazaný uživatel

stream nadhera, 2000p, neseka sa, len ten komentator mi ide na nervy.

Taky apaticko flegmaticko zaspaty kometar son uz dlho nepocul, akoby komentoval schnutie betonu

Reagovat
10

to je docela vhodný synonymum pro hru Interu, ne?

Reagovat
snuff24

Reagovat
The Krupy

Fabio je pri chuti

Reagovat
lnterista

dal bych tam Stankovice

Reagovat
10

pěkně prohodil Bendtner

Reagovat
Pettirosso

Nicklasi, co to s tebou je? hraješ nějak dobře

Reagovat
Pinturicchio

Super, Mauri dá gol a já ho zrovna tohle kolo nechám na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda teraz, milito po"bayernovskej klucke brvno

Reagovat
Mihal

mame rovnake myslienky :D

Reagovat
Mihal

Milito klucka ako vo finale LM, skoda ze zakoncil do zrde...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Motta první

Reagovat
M11

Reagovat
snuff24

ted si pripadam jako bych fandil Juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Bendtner v medzihre aky frajer

Reagovat
smazaný uživatel

TEN GOL VISI NA VLASKU, PODME

Reagovat
smazaný uživatel

krasne mi to zacalo sekat,nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem si zase vybral kolo Klasičtí špagetáci..

Reagovat
lnterista

Cassano uplne tragickej

Reagovat
Maritazzi

Kdyby ten chlap měl soudnost, rezignuje hned po zápase, debil. Vypínám.

Reagovat
The Krupy

To sa nestane, on je učebnicový príklad attention whore

Reagovat
smazaný uživatel

To AS to nemoze myslet vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tym myslim, ze toho deda este nevyhodili.

Reagovat
FuckT

Hmm, hh, Insignemu narastlo sebavedmie a stal sa z neho Vladimir Weiss mladsi, ibaze ten nas nedava goly a ani kokot nevymysli ... seriozne, ked to Insigne este raz jebne brankarovi do ruk, jebne ma.

Reagovat
snuff24

PPPPPPPPPPPPPPPALLLLLLLLLLLLLLACCCCCCCCCCCCCCIOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je uz moc

Reagovat
lnterista

Palaciooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
10

Andreo už se ohol, vypadáš jak Jirka Němec

Reagovat
smazaný uživatel

CASSANO- PALACIO nadhera dokonalost GOOOOOOL

Reagovat
SqueeZy

Že já tu Parmu nevsadil... Takový krásný kurz

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Dejwa

parada

Reagovat
The Krupy

Ten rozhodca je zle oblečený, hráči si ho mýlia sami zo sebou

Reagovat
Coniglio

Lazio, Neapol !

Co to dopr..

kazdy po jednom gole..okamzite

Reagovat
Coniglio

a samozrejme juve..s tym tiketom si mozem rovno vytriet

Reagovat
M11

stridame !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak to bude este zaujimave.

Reagovat
smazaný uživatel

De Ceglie neeeeeeee

Reagovat
brenk

Reagovat
Benesse

Paolo ty si čistý kokot....

Reagovat
The Krupy

Nech idú do prdele ! Také hrúbky v obrane robiť, neskutočne lacný a zbytočný gól

Reagovat
SqueeZy

Panebože

Reagovat
SqueeZy

víc prostoru už dostat nemohl...

Reagovat
10

De Ceglie nádherná přihrávka na gól

Reagovat
10

jakej idiot může dát takovej míč???

Reagovat
smazaný uživatel

sis už odpověděl :D

Reagovat
M11

jeste jak se podival.. fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Nj za pasivitu se platí

Reagovat
M11

De Ceglie uz nema byt davno na place..

Reagovat
Benesse

Kurva ale striedať nebudeme ani za boha radšej tam necháme niektorých hráčov sa utrápiť k smrti...

Reagovat
DelPiero137

Jedna sanca jeden gol, aj to sa stava. A to som si kua!!!! hovoril ze Paolo by uz mal striedat. Ten si par zapasov nezahraje.

Reagovat
Pettirosso

Paolo takovýhle centr nedal snad rok, škoda, že si spletl strany

Reagovat
smazaný uživatel

Boha to je ale debil..

Reagovat
The Krupy

Fasa a dole dá Fabia pričom Bendtnera tam nechá....

Reagovat
smazaný uživatel

sudi piskaj vo vsetkych zapasoch konec

Reagovat
snuff24

Jestli ty zápasy takto skončí tak budu mít předčasnou ejakulaci i vánoce zároveň

Reagovat
smazaný uživatel

uz to ze by dokukam

Reagovat
eLJay.91

Konečně! Konečně přišel trest. Konečně snad půjde na plac Asa a Gio, a budeme chtít dát soupeři víc než jeden gól. Protože tahle taktika: přetlačíme je 1:0 už mě sere.

Reagovat
SqueeZy

Paolo má světlé chvilky, ale pořád nechápu co u nás pořád dělá. Nebýt odchovanec tak už je podle mě pryč

Reagovat
Pinturicchio

Může mi někdo říct, proč byl Paolo doted na hřišti?

Reagovat
lnterista

Pome Bologna

Reagovat
The Krupy

Konečne !

Reagovat
10

btw, Taider je hráč Juve

Reagovat
Benesse

už ho kúpili naspäť nie?

Reagovat
Pettirosso

Pozdě..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jim tak když hrajou jak připosraně profesorsky na 1 gol :/ a ted nestihnou dát další gol

Reagovat
The Krupy

Ja som už chcel napísať že ďalšia výhra ako za Capella

Reagovat
The Krupy

Dnes kazíme neskutočný počet prihrávok, nedá sa na to pozerať a vytáča ma to.

Reagovat
The Krupy

Ja som to už videl dnu !

Reagovat
Coniglio

dopr.. tam aj s chievom

Reagovat
SqueeZy

TO SI DĚLÁÁÁÁÁŠ!!!!!!

Reagovat
M11

to jsou sance do prdele

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
smazaný uživatel

To tam mělo spadnout jééééé

Reagovat
Pettirosso

střely na bránu 11-2 pro Juve, jak typické

Reagovat
smazaný uživatel

do prdele nahravej Vucnic omg

Reagovat
The Krupy

Zahral sa na Cristiana Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

fuu cassano brevinko, skoda

Reagovat
The Krupy

Kurňa to sú nervy

Reagovat
smazaný uživatel

Vucnic hraaaaaaaaaaaaaaaaj

Reagovat
snuff24

GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLl Guarin dnes nejlepší na place

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL FREDERIK AKO PAAN ZAVESIL

Reagovat
smazaný uživatel

zase Vucinic to je vul

Reagovat
The Krupy

GIAAAAAAAAAAAAAAK

Reagovat
Pettirosso

to jsou střely omg

Reagovat
Dejwa

viídm až druhej poločas a nevidím problém, co proboha dělal Inter v první půlce?

Reagovat
snuff24

to byl naprosto pitomej gol nějak se tam nedomluvili v obraně a z naprosto nevinní akce byl najednou gol

Reagovat
Dejwa

takže průběh podobnej, akorát to tam nepadlo?

Reagovat
snuff24

v první půli jsme nehráli špatně byli jsme o dost lepší a do ničeho je v podstatě nepustili,ale sami jsme si toho taky moc nevytvořili ve druhé půli jsme aktivnější

Reagovat
Dejwa

dik, druhá půlka právě na klid, ale asi je to i díky té penaltě a přesilovce

Reagovat
The Krupy

Keby máme niekoho ako Falcao tak je teraz už 10:1

Reagovat
lnterista

Guariiiiiiiiiiiiin

Reagovat
SqueeZy

To už si dělaj prdeeeel

Reagovat
Alberto Aquilani

Bože , začo tu zas niektorí z vás nadavate na Zemana , ked ten futbal sa od 20 minuty ani nedá nazvat futbalom kvoli tomu trávniku ....

Reagovat
Maritazzi

Já třeba kvůli jeho střídánim, už to mi dneska stačí.

Reagovat
Alberto Aquilani

a co konkretne mal spravit lepšie ? žiadneho potápača v tíme nemá ....

Reagovat
Maritazzi

Dneska je naprosto nulovej trapnej Osvaldo, Destra tam stejně nedá, vůbec mu nedává ani čuchnout, stejně tak Nicovi.

Reagovat
Maritazzi

A hrozní jsme byli od začátku.

Reagovat
Alberto Aquilani

to vobec , dokym sa dal hrat futbal - asi do 15 minuty sme neboli určite horší ....

Reagovat
Maritazzi

No ale nehráli jsme dobře, gól jsme měli štěstí na odražnej balon a jinak to bylo vyrovnaný.

Reagovat
Alberto Aquilani

tak lebo taka Parma dava tie goly po skvelej systematickej práci a nátlaku .....náš gol padol aj najma vdaka tomu že sme ich ešte vtedy vedeli celkom slušne pressovali a spravili chybu v rozohravke , Osvaldo je nulovy , lenze nulovy je aj Destro celu sezonu ....

Reagovat
Maritazzi

Kolik toho Destro odehrál? Mě nezajímá, jaký góly dává Parma, říkám jen, že jsme nehráli nějak dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

smir se s tim, ted je to nepritel cislo jedna, bude se mu nadavat i za to, ze si hrac neumi utrit prdel

Reagovat
smazaný uživatel

fredy za co cervena??? Pzeral som ostatne vysledky a nevidel som

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj tak nic, mali chybu v tabulke na ruskom streame, sorry

Reagovat
Pettirosso

no ty vole Inter zase bude rozjetej a my hrajem jak připosraní

Reagovat
Dejwa

dobře Strama

Reagovat
OVi.77

Co tam ten Juve čaruje? převaha celý zápas a jeden gol, bologna z jedné střely má jeden gól, WTF?! Typická Itálie tohle

Reagovat
snuff24

OVi.77: typický debil tohle

Reagovat
OVi.77

Jsem slušně vychován a vím, že retardovaným a postiženým lidem by se mělo pomáhat, proto Vám trošku poradím - Tato stránka je o fotbale = takže,.. neslouží k urážkám a není zde ani proto, aby si lidé, jako vy, měli kde řešit své komplexy.

Reagovat
The Krupy

De Ceglie je idiot, to je celé

Reagovat
OVi.77

Vidím až posledních 15 minut, jak probíhal celý zápas? Pirlo mi přijde nějaký nevýrazný.

Reagovat
The Krupy

Hrali sme klasicky, mnoho šancí, veľké držanie lopty lenže mizéria v útoku.

Reagovat
OVi.77

Díky

Reagovat
Pettirosso

debilové jsme jedině sami, opět jsme za stavu 1-0 přestali hrát, dobře nám tak, nebude nám to vycházet věčně

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Giak je kozel ani vyskočit neumí a ještě se skoro zraní :D

Reagovat
smazaný uživatel

jedem AS vyrovnejte!!! a Bologna udrzet!!! Inter skoro na cele

Reagovat
SqueeZy

Já už nevím co víc chceme kurvaa

Reagovat
SqueeZy

Možná bychom mohli přestat Bolognu tak zásobovat hráčema...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle sme si prohrali samy... jako vzdycky nedokazem dat goly z sanci... a jako vzdycky se najde nejakej debil co to vzadu posere...

Reagovat
SqueeZy

bohužel... ale je to tak

Reagovat
The Krupy

Sral to pes totok !

Reagovat
celestial-

Bologna by mohla ešte potešiť gólom

Reagovat
snuff24

to ne Juve musíme připravit o panenství my !

Reagovat
celestial-

To beriem!

Reagovat
smazaný uživatel

wow Kozak dnes opet ani minutu..

Reagovat
Il Architetto

Leo to pěkně hasí, dneska je fakt dobrej.

Reagovat
SqueeZy

Tohle má dokáže neskutečně na*rat... Celý zápas převaha, milion šancí ale nakonec je z toho tohle...

Reagovat
snuff24

ted to byl starej dobrej Gua

Reagovat
smazaný uživatel

POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

GBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Reagovat
smazaný uživatel

boze, haluzackej juventus..

Reagovat
The Krupy

Chod provokovať niekam do p...e ty potrat

Reagovat
smazaný uživatel

tebe mela mama radsi vyplivnout, bylo by ji lip

Reagovat
The Krupy

Zalez potrate zalez

Reagovat
DelPiero137

Za co by si Bologna zasluzila bod?

Reagovat
smazaný uživatel

a ja snad nekde napsal, ze zaslouzila?

Reagovat
brenk

padol mi stream ale GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
The Krupy

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
snuff24

jzs to me poser co je to za haluzáky

Reagovat
celestial-

Tak Bologna už nepoteší

Reagovat
Pettirosso

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

PAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Benesse

POGBAAAAAAAAAAAAAAAA KURVAAAAAAAAAAAA

Reagovat
SqueeZy

POGGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Coniglio

ja ten juventus uz proste nemozem

Reagovat
M11

PO GBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

Reagovat
Il Architetto

POGBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Reagovat
SqueeZy

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL POGBAAAAAAA GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOL

Reagovat
10

4. remíza 1:1 v řadě to nebude

Reagovat
SqueeZy

JÁ TOHO KLUKA MANCHESTERSKÝHO MILUJU!!!!!!

Reagovat
Pinturicchio

Turínského

Reagovat
SqueeZy

Chtěl jsem tím tak ještě jednou poděkovat Ferigemu

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
OVi.77

JUVENTUUUUUUUUUUS a sousedi mi tu mlátí do topení ať se ztiším

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba bude náš střelec :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Já tu černou Eifellovku snad miluju POGBAAAAA!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je kral. Aby som si oblubil hraca Juve??

Reagovat
M11

SEba ale parada co dosel na plac

Reagovat
Pinturicchio

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

POBGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Reagovat
smazaný uživatel

Pintu zpožděnej :D

Reagovat
OVi.77

Asi Sopcast

Reagovat
smazaný uživatel

já ho měl taky :-D ale zas tak zasekanej ne :D

Reagovat
OVi.77

Napodobně , asi jinej gang no

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pinturicchio

Zpožděný přenos, no.

Reagovat
10

yes

Reagovat
smazaný uživatel

Giovincuv gol ale Pogba zaslouzenej strelec

Reagovat
lnterista

Silvestre fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo? spadl mi stream.... díky

Reagovat
lnterista

narazeckama ho vysachovali...ale ten konec byl odflaknutej

Reagovat
SqueeZy

Ale tohle už musí kurva přestat! Musíme si to víc hlídat a proměňovat šance sakra.. Nebo špatně dopadneme

Reagovat
Pettirosso

zase luck jak prase, ale... úplně zbytečný nervy

Reagovat
Melchior

Pogba, Giovinco

Reagovat
Il Architetto

Giak, Barza, Leo

Reagovat
Pettirosso

btw chybí mi Conteho oslava, v tomhle by se vyžil

Reagovat
smazaný uživatel

Tj fakt Conte je pravej horkokrevnej Ital

Reagovat
M11

snad neproletel sklem

Reagovat
smazaný uživatel

a trapenie skoncilo ,neni co hodnotit....klasika stratene vedenie....

Reagovat
GjøvikFF

Zbytečný hodnotit fotbal, kterej se hraje v bazénu.

Reagovat
Pinturicchio

Grazie Atalanta , škoda Sampa

Reagovat
Coniglio

Reagovat
smazaný uživatel

SS Fašio dobre im tak

Reagovat
DelPiero137

Tak nakoniec nam to vyslo, ale opat sme si to museli takto zavarit. Mirko tam bol mozno uz zbytocny na ten zaver, sa to priliz prekombinovalo.

Reagovat
Benesse

Opäť zas sme zaspali na vavrínoch namiesto pohodlného víťazstva mi tu narobili nervy. Striedania prišli opäť pozde, neviem či je to fakt tým že na lavičke nieje Tonda, ale už by si mohli všimnúť, že od tej 60 tej minúty máme neuveritľné výpadky, každopádne tri body zostávajú v turíne FORZA JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

luckeri v juve, poslednej minute vitazny gol, uz nie je mozne

Reagovat
Il Architetto

Nebreč a táhni spat šašku.

Reagovat
Pinturicchio

Zavři už hubu, proboha.

Reagovat
smazaný uživatel

co na mojom prispevku nie je pravda?

`90 min Pogba.

Reagovat
M11

byla to 92 minuta

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je tiez posledna minuta

Reagovat
10

A luckeři nejsme, to bysme vyhrávali pravidelně o 4 góly

Reagovat
eLJay.91

V Serii A 10 zápasů, 9 výher. Jasně první. Ale po několika posledních zápasech u mě přesto převládá nespokojenost. Tahle profesorská strojová přetlačovaná mě fakt nebaví. Je to bez šťávy, bez nápadu, bez energie. A hrozný je, že ani trenéři nejsou schopní s tím moc udělat. Ta jejich střídání, obvzlášť v posledních dvou zápasech. Střídání, který maj přijít už o půli přicházejí až ve chvíli, kdy jde do tuhýho. Do tý doby věří, že to nějak urveme, přetlačíme. Že to štěstíčko budeme mít. A to mě fakt štve. My bychom přece měli chtít týmy jako je Bologna, při vší úctě, rozdrtit alespoň o 3 o 4 góly! Fakt mě tahle současná přetlačovaná štve!

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Benesse

Reagovat
OVi.77

Reagovat
Pinturicchio

Jen jestli soupeři už to naše 3-5-2 nepřečetli. Možná by nebylo od věci zkusit 4-3-1-2.

Reagovat
eLJay.91

To si nemyslím. Podívej se na Neapol, jak dlouho už to hraje, a funguje jí to. Ovšem nebylo by od věci, zkusit občas trošku ofenzivnější rozestavení. Každopádně chce to ten tým trochu probudit.

Reagovat
Pinturicchio

Tak Neapol má alternativy ( 3-4-1-2, 3-4-3 ). Nějaký impuls by to chtělo určitě.

Reagovat
eLJay.91

My, s tím naším kádrem, máme taky alternativy. A spoustu. Jen je využít, vyzkoušet.

Reagovat
Pinturicchio

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

Na sobotu sa ale uz teraz strasne tesim, to bude prave derby ako ma byt

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

zavist je strasne zla vlastnost, ze Bennes inak dnes kvalitny zapas az na drevaka de ceglieho, ktory nechapem co tam robi a uz davno mal ist prec, urcite Pogba hrac zapasu tam neni o com, pacil sa mi aj caseres + isla a konecne v utoku Bendtner, ktory mi pripominal pohybom a hrou trosku Ibrahimovica v Juve, kazdopadne ak by takto hral Matri, odpustil by som mu aj to, ze neda gol ale ta obeta, a tych nespocetne subojov a tazkych lopt vyhratych, to je parada forza juve

Reagovat
olis

mozem osrat, 9 striel na branu vs 1 strela na branu, tolko vylozenych sanci, neviem kto bol tragickejsi ci Insigne alebo Pandev asi obaja rovnako uboho hrali, Hamsik ma taktiez sklamal lebo bol vo velmi podobnej pozici ako proti Chievu a zahodil to, dufam ze Cavani bude v nedelu pripraveny lebo to moze zle dopadnut, inak presne ako som pisal Dossena bol uplne mimo keby hra Zuniga tak mozno by to aj inak vypadalo, v Nedelu by bolo pre Neapol najidealnejsie keby Juve s Interom remizovali takze dufam ze sa tak stane

Forza Napoli !

Reagovat
olis

teda v sobotu

Reagovat
kiwwi

doteraz nechapem, ze my sme si pustili takeho hraca

Reagovat
10

ještě jednou dík

Reagovat
Pinturicchio

Grazie.

Reagovat
10

JUVENTUS má dneska narozeniny, Vecchia Signora slaví 115 let. Auguri mia Signora.

Reagovat
The Krupy

jednoducho stará dáma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Inak co je sranda, ze mam zopar Juve suvenirov priamo z Talianska, z nejakych fans shopov a na niektorych je pisane rok zalozenia 1896. Nechapem preco si to takto mylia.

Reagovat
Pinturicchio

♥ ♥ ♥

Reagovat
The Krupy

Inak toto je jediná dáma ktorej budem v živote verný

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
M11

Reagovat
Benesse

Nemáte niekto (italostránkari) info o tom ako vyzerá ihrisko v Janove, či sa bude hrať alebo je možnosť že zápas bude odložený?

Reagovat
smazaný uživatel

Juventini jak to vidíte s Pepem? Myslím jeho budoucnost v Juve. Osobně se na něj hrozně těším a doufám že alespoň už proti Delfínům nastoupí.

Reagovat
Benesse

Podľa mňa to bude mať pri súčasnom rozostavení dosť ťažké, jedine že by začala makať viacej smerom dozadu a bol využívaný na krajoch v 3-5-2....

Reagovat
Benesse

*začal

Reagovat
Kenneth

Se máš čím chlubit.

Reagovat
smazaný uživatel

Fialky ak toto nevyhraju, tak si za to budu moct sami. Tolko lozeniek

Reagovat
GEGE

Ljajic neskutečný palič...Frey

Reagovat
Tomanatura

jinak ale perfeknti vykon od nej. Zase...

Reagovat
Pettirosso

nemáš link pls? sopcasty dneska stávkují..

Reagovat
Pettirosso

už sem nějakej našel, ale kvalita hrozná..

Reagovat
Tomanatura

Sopcast Channel 133323. O nicem jinem normalnim nevim.

Reagovat
Pettirosso

ty jo sop, díky

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=172945&part=sports ten rusky aviator, paradna obrazova kvalita

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
lnterista

jj porad se mi to mota kolem 95 - 100 ale sem tam se mi to sekne a musim dat pauzu a play a zase to jede dal...nevis cim to je?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem kde je problem a ktory sledujes, ale mne tato adresa ide bez trhania , co dal hore toma.

Reagovat
lnterista

no ten rusak s 2000Kbps Channel - 133323

Reagovat
smazaný uživatel

Nemas pomaly net alebo stary sopcast?

Reagovat
lnterista

ted jsem preinstaloval tak uvidime...netem to urcite neni

Reagovat
lnterista

tak uz to jde...super

Reagovat
GEGE

Herně je hodně dobrý jen mě zaráží to jeho zakončení...Raz za čas da krasný gol a pak spaluje totální loženky...

Reagovat
Tomanatura

Nema v zakoncovani moc zkusenosti, primarne to utocnik neni a nebude.

Reagovat
GEGE

Nevadi jestli to je utočník nebo ne.Do zakončení se dostává x krat za zápas a když Fiorentina častokrát ani na typického utočníka nehraje goly jsou od něj očekávané.

Reagovat
Tomanatura

Nekdo to proste ma v krvi, nekdo ne. Podivej se na Zarateho nebo Lavezziho. Dobri ve hre, ale jakmile se dostanou k brance, maji problem. Da se to naucit, ale nekdo na to proste neni.

Reagovat
Tomanatura

Borja uz totalne nemuze, co souboj, to ztrata. Romulo na plac!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Pettirosso

Cuadrado vypadá jako Allen Iverson

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
smazaný uživatel

Janov je uplne marny, hlavne 2.polcas, ak je prechod do utoku len s troma hracmi doma za jednogoloveho manka, je to na past. Immobile tam pobehuje ako splaseny, chodit cez troch protihracov je sebevrazda, nema takmer ziadnu podporu zo zalohy, nulova kreativita. Ale neajk verim, ze im to tam haluzne padne.

Reagovat
GEGE

Genoa opravdu nejtragičtější tym jaky jsem letos v calciu viděl...

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedia, Viviano moze v 2.polcase v brane citat komiksy .

Reagovat
terry

Achjo, puvodne jsem byl nastvanej, ze to OPET neuvidim, ale letos bohuzel znovu nebude o co stat.

At uz ma Delneri minulost jakoukoliv, veril jsem, ze to muze byt on, kdo by navazal na Gasperiniho praci. Ze mu zkratka Janov sedne a zase se zacne na Marassi neco budovat, jenomze tam bude asi spatne neco zasadnejsiho, jinak si nedokazu predstavit, jak se muze s takovym tymem hrat o sestup.

Jeste nedavno jsem si nedokazal odchod Preziosiho predstavit, ale mozna uz mu to vazne trochu prelejza pres hlavu a bylo by dobre, kdyby odesel. Jak uz tu ale psal "desitka", dost mozna neni kupec. Nadeje svitala s Lo Monacem, ale Preziosi asi zjistil, ze uz by si vsechno nemohl osefovat sam, tak to rychle utnul.

Ja jenom vazne doufam, ze se z tohodle dna dokaze Janov nejak vyhrabat. To preci neni mozny, aby se s hracema, kteri by klidne mohli hrat o pohary, hraje o holy preziti v lize.

Reagovat
terry

Asi se tu, koukam, ani nema cenu ptat, jestli se da dneska z Grifonu nekdo vyzdvihnout, ze?

Reagovat
GEGE

Frey a Kucka.

Reagovat
terry

Diky. Freye mi je az lito. Porad si stezujeme na golmana, kterej klub potapi, pak prijde extratrida a zacne to kurvit zbytek muzstva.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
Pettirosso

Kucka je fakt kokot

Reagovat
Tomanatura

Strasne dulezite tri body, boji o pohary zacinam verit.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě odvolání De Cania byla chyba, psal jsem to už předtím, že z nich vytřískal maximum, z toho kádru, kterému chybí spojka mezi útokem a zálohou, křídla... chabá obrana. Ale asi chtěl Preziosi LM nebo, co...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele