Primera Division - souhrn 7. kola

01.10.2011, 19:56, aktualizováno 02.10.2011, 23:53
Komentáře a souhrny
Barcelona tentokrát nepořádala žádné hody, i jednogólová výhra ji ale stačí k posunu na první místo. Za ní je Levante, které vyhrálo na Betisu, Real Madrid přehrál Espanyol na jeho hřišti. Atlético remizovalo se Sevillou, baskické derby ovládl Athletic a připsal si první ligovou výhru v sezoně. Valencia utrpěla výhru nad Granadou, hodně se na tři body natrápila i Malaga. Tři nerozhodné výsledky se zrodily v prvních třech zápasech tohoto kola, nerozhodně skončily duely Osasuna - Mallorca, Santander - Vallecano a Villarreal - Zaragoza...

Espanyol Barcelona - Real Madrid 0:4

02.10.2011 22:00

Góly: 17. Gonzalo Higuaín, 66. Gonzalo Higuaín, 82. José Callejón, 89. Gonzalo Higuaín

Real Madrid neponechal nic náhodě a zvítězil na hřišti Espanyolu v Barceloně v poměru 4:0. Hattrick zaznamenal "Pipita" Higuaín, skóre uzavřel brankově debutující Callejón. Výsledek neodpovídá dění na hřišti, domácí byli častokrát velice vyrovnaným soupeřem.

Real neztrácí stopu ode dneška vedoucí Barcelony a zaostává o pouhý bod. Přispělo k tomu i jasné vítězství v 7.kole na půdě Espanyolu. Bílý balet tak prodloužil serii výher s nulou na gólovém účtě už na šest, čímž se dostal na třetí místo za Barcelonu a Levante. "Pericos" zůstávají na 13.místě.

Domácí nastoupili s jedinou změnou, Romaric nahradil v základu slovenského reprezentanta Weisse. Hostující trenér Mourinho postavil místo Varaneho Albiola a na místo Khediry naskočil od začátku Lass.

Lépe začali hosté - dalekonosnou bombu Ronalda vytěsnil gólman Álvarez na tyč. Za domácí střílel nad Sergio García. Zápas měl tempo, hosté si udržovali mírnou převahu. V 15.minutě však málem překvapil Casillase z půli hřiště Romaric, míč jen olízl tyč. Takřka z protiútoku trestal Real, Kaká rozjel akci, Ronaldo posunul na Higuaína a ten prostřelil Álvareze.

Espanyol odpovídal přihrávkou Verdúa na agilního Romarice, ale Casillas včas vyběhl. Další tutovku měl zase Real, Xabiho přímý kop tečoval do brankáře domácích Higuaín a Kaká z dorážky minul. V následujícím čase se neujaly pokusy Verdúa, Lasse a Marcela. V závěru první půle se vytáhl Casilla, který postupně zneškodnil střely Thievyho, Garcíi a Márqueze.

Druhé dějství začalo zvolna, až v 56.minutě minul v šanci po přihrávce Garcíi levačkou Romaric. Z mírné převahy domácích vzešel v 66.minutě druhý gól Realu, poté co Arbeloa dlouhou přihrávkou našel Higuaína a ten pohotově napálil křižnou střelou míč do šibenice.

Šanci měl křižnou střelou i Ronaldo, ale neskóroval, stejně jako střídající Weiss po akci Didace nebo z voleje pálící Marcelo. V 82.minutě se blýskl další střídající Callejón, který využil přihrávky z protiútoku, kterou mu adresoval Ronaldo a zvýšil už na 3:0. Casillas o moment později vychytal Garcíu.

Výsledek a svůj hattrick uzavřel v 89.minutě po zpětné přihrávce a hrubici Morena opět Higuaín. Real uštědřil svému sokovi příliš krutou porážku a udělil mu lekci z efektivity.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - FC Barcelona 0:1

02.10.2011 20:00

Góly: 12. Adriano Correia

V předposledním zápase sedmého kola španělské La Ligy se střetl velký adept na titul Barcelona s momentálně posledním celkem Sportingem Gijón. Zápas měl přinést hladký průběh pro Katalánce s nejedním gólem v gijónské bráně, ale nakonec se jednalo o vcelku nezajímavý zápas, ve kterém se skóre měnilo pouze jedinkrát, a to ve 12. minutě, kdy se Adriano trefil k levé tyčce.

V domácích zápasech Barcelona své protivníky doslova válcuje, příkladem tomu jsou vysoké výhry nad Villarrealem 5:0, Osasunou 8:0 a Atléticem Madrid taktéž 5:0. Jenže na venkovních hřištích tak suverénní zatím není. Neplatí to tedy o Lize mistrů, kde vyhrála v Borisově, ale v La Lize zatím ukořistila pouze dva body za remízy 2:2 s Realem Sociedad a Valencií.

V určitou šanci na bodový zisk tak domácí doufali, ale hned začátek zápasu se jim vůbec nevydařil. Uběhlo totiž teprve 12 minut, když si před brankovým územím vzal míč sváteční střelec Xavi a napálil ho tvrdou střelou do levé tyče. Od té se balón odrazil přímo k nohám nabíhajícího Adriana, který sklopil nohu a zkušeně ho poslal k levé tyči odkryté brány.

A hned o čtyři minuty později byla na světě další velká šance Katalánců. Thiago Alcantara se prosmýkl po levé straně hřiště a těsně před brankovou čárou poslal zpětnou přihrávku na Davida Villu, který míč okamžitě poslal na bránu, ale brankář Juan Pablo Colinas ho dokázal vyrazit. Moc dlouho si ale odpočinout nemohl, protože vzápětí se Villa dostal do další příležitosti, tentokrát ovšem mířil do boční sítě, navíc byl odmáván ofsajd.

A poté nastalo období temna, kdy se na hřišti nedělo vůbec nic zajímavého. Sporting se výrazně zlepšil v obraně, ale do útoku se příliš nehrnul. To Barcelona by útočila ráda, ale narážela na obranný val či ji zastavovaly velice častá ofsajdová postavení.

V průběhu druhého poločasu se zranil levý obránce Eric Abidal, a tak se na hřiště podíval Brazilec Maxwell. Do hry se také zapojil španělský stoper Gerard Piqué, který zápas začínal pouze na lavičce náhradníků. Až v 77. minutě se zrodila další šance hodna zaznamenání a koho jiného by se měla týkat než Argentince Messiho. Ten si totiž naskočil na centr před Colinasovu bránu, ale mířil přesně doprostřed, kde byl gijónský brankář připraven zakročit.

V 86. minutě se síť domácích znovu zavlnila, ale skóre zápasu se neměnilo. Střelu Messiho totiž Colinas vyrazil před sebe, kde byl nejrychleji Dani Alvés, který se neukvapil střelou, ale chytře posunul míč na samotného Keitu, který již bez problému zakončil, ale pro ofsajdové postavení Alvése byl gól anulován.

O dvě minuty později Dani Alvés utekl po pravé straně a předložil prudkou přihrávku před Colinase, na kterou dosáhl Messi, ale zamířil nad břevno. V nastavení se pak ještě zahrával přímý kop v režii Barcelony, ale ránu schytala pouze zeď, a tak Katálanci vyhráli 1:0.

Díky zisku tří bodů se Barcelona vyšvihla do čela La Ligy, zatímco Gijón zůstává s jedním bodem na dně tabulky.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 0:0

02.10.2011 18:00

Góly: -

V sedmém kole španělské La Ligy se zrodila bezbranková remíza mezi týmy Atlética Madrid a Sevilly. Jednoznačně lepším celkem na hřišti bylo domácí Atlético, ale to nedokázala proměnit žádnou ze svých velkých šancí, a tak Andalusané navýšili počet zápasů bez prohry.

Největší šance zápasu byla k vidění v 62. minutě, kdy Radamel Falcao, letní posila Atlética, nepochopitelně přestřelila z těsné blízkosti bránu hostů. Kolumbijec se v druhém poločase dostal ještě do další výrazné šance, jeho střelu ovšem tentokrát brilantním zákrokem zlikvidoval Javi Varas. A když ani José Antonio Reyes neproměnil svoji příležitost, při kterém poslal míč mimo bránu, museli se domácí spokojit s jedním bodem.

Ale i Sevilla si dokázala vytvořit nějaké šance. Tou největší byla příležitost Manua Del Morala, který obral o míč domácího Maria Suareze a unikal sám na soupeřovu bránu, jenže brankář Thibaut Courtois se blýskl výtečným zákrokem.

Atlético ve dvou předchozích zápasech vyhrálo 4:0 a do útoku se vrhlo i tentokrát. Hned v prvních deseti minutách neměl ke gólu daleko Reyes, jenže napoprvé ho vychytal Varas a napodruhé, kdy střílel z pokutové značky, míč těsně minul pravou tyč.

Sevilla měla velký problém s pohybem Ardy Turana, Diega a Reyese, kteří houževnatě podporovali Falcaa. Na poslední chvíli tak jednou musel hasit požár ve svém pokutovém území Emir Spahič a o chvíli později musel být ve střehu Varas, který včas zachytil doboru přihrávku Diega na nabíhajícího Falcaa.

V prvním poločase byla hodně cítit absence elitního útočníka Diega Negreda, který zápas začínal pouze na lavičce, ale v druhé půli si již hosté v ofenzívě počínali mnohem lépe a Courtois musel hned dvakrát v rozmezí pěti minut vytáhnout důležité zákroky, aby nebylo otevřeno skóre ve prospěch hostujícího týmu.

Falcao poté spálil onu největší šanci zápasu a skórovat se nepodařilo ani Reyesovi, jehož střelu z hranice pokutového území Varas dokázal vyrazit. V nastaveném čase se o gól pokoušel ještě vystřídavší Eduardo Salvio, ale mířil nad břevno sevillské brány.

Získaný bod Seville stačil k tomu, aby se v tabulce dostali před městského rivala Real Betis, který je momentálně pátý, ale může být ještě přeskočený Barcelonou a Realem Madrid. To stejné platí pro čtvrtou Sevillu. Atlético je s osmi body osmé, před něj může jít ještě Espanyol, který ve večerním vápase změří své síly s Bílým baletem.

Více informací k zápasu

Real Betis - Levante UD 0:1

02.10.2011 16:00

Góly: 33. Juanlu

Souboj dvou celků z předních pozic tabulky obstaral duel mezi Realem Betis a Levante. Před utkáním byl na tom Betis v tabulce o bod lépe, ale Levante dokázalo v Betisu zvítězit nejtěsnějším možným rozdílem 0:1 a dostalo se tak před svého soupeře dokonce na první místo v tabulce. Jediným střelcem utkání se stal Juanlu, který se trefil v prvním poločase.

Zápas začal pro domácí velmi smolně. Už po pěti minutách hry se ze hřiště musel poroučet Mario, který se zranil v souboji a na jeho místo nastoupil Antonio Amaya. První pokus na branku zajistili hosté. Xavi Torres se uvolnil ve středu hřiště a tvrdou ranou zkoušel připravenost gólmana Barriagy. Střela ale šla doprostřed a nemohla tak gólmana domácích ohrozit.

Na straně domácích byl po celý zápas směrem dopředu nejaktivnější paraguayský útočník Roque Santa Cruz. Po čtvrthodině hry svou levačkou jen těsně minul branku Levante. Napodobit se ho o pár minut pokoušel Jefferson Montero, ale dopadl ještě hůře. Ve 33. minutě tak přišel trest v podobě gólu pro hosty. Valdo nacentroval před branku, kde balón propadl až k Juanlovi, který z velkého úhlu propálil vše před sebou a poslal svůj celek do vedení - 0:1.

V závěru poločasu se domácí snažili vyrovnat, ale propracovaná defenzivní činnost Levante nedovolila Betisu žádné výraznější ohrožení branky. Občasné střely z dálky nebyly pro domácí příliš velkou nadějí. Levante si také nedokázalo do konce prvního dějství vytvořit další příležitost a do kabin se tak šlo za stavu 0:1.

Do druhého dějství nastoupili domácí s cílem vyrovnat, ale nejprve se museli vyrovnat s důraznou a precizní obranou Levante. Vysoký presing hostujících fotbalistů dělal Betisu problémy a ten se tak do pokutového území soupeře dostával velmi složitě. Ojedinělá střela na branku ze strany Betisu přišla 64. minutě, kdy hlavičkoval po centru Sevilly Iriney, ale jeho pokusu chyběla razance.

Hosté hrozili zejména z rychlých protiútoků. Jeden povedený zakončoval střelec prvního gólu Juanlu, ale v tomto případě nezakončil tak přesně jako při vstřelení úvodního gólu. Hosté měli ve druhém poločase také několik dalekonosných pokusů, ale ani jeden z nich za moc nestál. Stav 0:1 však dokázali udržet až do konce a získali tak další cenné tři body do tabulky. Betis prohrál podruhé v řadě a forma z úvodních kol je pryč.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Athletic Bilbao 1:2

02.10.2011 12:00

Góly: 61. Iñigo Martínez - 34. Fernando Llorente, 70. Fernando Llorente

Baskické derby vyznělo lépe pro Athletic, který zvítězil na hřišti Realu Sociedad 2:1 a připsal si vůbec první vítězství v letošní sezoně Primera División. O osudu zápasu rozhodl probuzený střelec Fernando Llorente, autor obou branek hostů. Za domácí skóroval Martínez, jenž po hodině hry vyrovnával na 1:1, na body to však Sociedadu nestačilo.

Úvodní střelu na branku si připsal ve třetí minutě hostující Gurpegi, Bravo však byl na místě a v pohodě zasáhl. Na druhé straně to hlavou zkoušel Mariga, ovšem jeho slabý pokus neměl šanci na úspěch. Ve dvaadvacáté minutě přišla první velká gólová příležitost tohoto duelu, měl jí na hlavě kanonýr Realu Sociedad Agirretxe, jenže Iraizoze v brance Athleticu nepřekonal.

Ve třicáté čtvrté minutě se hosté dostali do vedení, do té doby se hrál vyrovnaný fotbal. Dobrou přihrávku do pokutového území poslal z pravé strany De Marcos, Llorente se obtočil kolem Martíneze a chytrou střelou podél Brava otevřel skóre zápasu. Ještě do poločasu mohl vyrovnat Agirretxe, jenže hlavičkoval mimo.

Druhou pětačtyřicetiminutovku otevřela nepřesná střela Zurutuzy, Sociedad byl po přestávce lepším týmem. A v šedesáté první minutě se dočkal zasloužené vyrovnávací branky. Ještě na vlastní polovině měl míč v držení stoper Iňigo Martínez, když v tom si všiml mezery mezi gólmanem Iraizozem a brankou. Rozhodl se tedy z obrovské dálky vystřelit a byl z toho nádherný gól!

Dokonale otočit vývoj zápasu mohl o tři minuty později Griezmann, to by však musel trefit přesněji, než jen tyč. A domácí nakonec zůstali bez bodu. V sedmdesáté minutě totiž našel Amorebieta krásným dlouhým pasem přesně nohu nabíhajícího Llorenteho, ten se z voleje opřel do míče a rozhodl.

V samotném závěru ještě měli své šance Prieto a na druhé straně Muniain, další branka už ale nepadla. Athletic tak zvládl důležité baskické derby, porazil Real Sociedad na jeho hřišti 2:1 a snad seč odrazil k lepším zítřkům.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Getafe CF 3:2

01.10.2011 22:00

Góly: 65. Ruud van Nistelrooy, 88. Enzo Maresca, 90. Júlio Baptista - 55. Pedro León, 76. Miku

Málaga úžasným finišem otočila nepříznivě se vyvíjející souboj s Getafe, zvítězila 3:2 a minimálně do zítra se posunula na první místo tabulky Primera División. Na vedoucí branku Leona zareagoval van Nistelrooy, vedení Getafe však vrátil Miku a vypadalo to, že si madridský klub odveze z Andalusie všechny tři body. Jenže v osmaosmdesáté minutě vyrovnal Maresca a v nastaveném čase dokonal skvělý obrat nádherným gólem Baptista.

První poločas diváky spíše nudil, hrálo se převážně ve středu pole a šancí bylo k vidění pomálu. Tu asi největší v první pětačtyřicetiminutovce měl dvacet minut před přestávkou van Nistelrooy, ovšem Codinu nepřekonal. V samotném závěru úvodního dějství ještě spálil svou velkou příležitost Eliseu, jenže více se toho v první půli nestalo.

Do druhého poločasu vstoupily oba týmy jako vyměněné, najednou se všichni přítomní právem bavili krásnou hrou obou dnešních soupeřů. Nejprve nebezpečně pálil domácí Gámez, jenže udeřilo až v pětapadesáté páté minutě na druhé straně. To si nějakých třicet metrů od branky našel odražený míč Pedro Leon, levačkou ho vyslal na bránu a byl z toho nádherný gól, Leon trefil přesně šibenici branky Caballera.

Getafe vedlo jen deset minut, pak z volného přímého kopu odcentroval Joaquín, Baptistovu hlavičku ještě Codina skvěle vyrazil, proti dorážce van Nistelrooye už však byl bez šance. Nizozemský kanonýr tak dal svou první branku v sezoně. Málaga byla výrazně lepší, ovšem podruhé inkasovala. Na pravé straně přetlačil v osobním souboji Valera Elisea, odcentroval do pokutového území a Miku (dost možná rukou) dopravil míč do sítě. Na následné (pravděpodobně oprávněné) protesty domácích hráčů reagoval velmi podrážděně záložník Getafe Lacen, vyfasoval druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch.

Nabídnutou přesilovku využila Málaga dokonale. Domácí vytvořili před bránou Codiny velký tlak, míč se po několika odrazech a zákrocích dostal až pod nohy střídajícího Marescy, který vyrovnal. Běžela devadesátá druhá minuta, vše nasvědčovalo tomu, že si oba týmy rozdělí po bodu, když v tom našel Maresca dlouhým pasem za obranou Rondóna, ten hlavou přiklepl balón Baptistovi, jehož dokonale vystřižené nůžky přinesly Málaze důležité tři body.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Granada CF 1:0

01.10.2011 20:00

Góly: 3. Sergio Canales

Valencia porazila Granadu a minimálně na dvě hodiny se posunula do čela tabulky. Snadné to ovšem neměla a svým laxním výkonem si cestu za třemi body hodně zkomplikovala, nováček koneckonců nebyl daleko od vyrovnání...

Domácí začali velmi dobře, v prvních patnácti minutách uzamkli soupeře na jeho polovině a už ve 4. minutě šli do vedení. K míči se dostal Canales, z dálky vypálil levačkou a jeho střela skončila přesně u levé tyče Robertovy svatyně - 1:0.

Pojistit netopýří náskok mohl Soldado, proti jeho hlavičce vytáhl Roberto velmi dobrý zákrok a činit se musel i na druhé straně Guaita, jehož z trestného kopu protáhl Benitez.

Další vzrušení přinesla střela Banegy, tu Roberto vyrazil a následně se musel rychle přemístit, aby stihl pokrýt hlavičku Madura. V první půli nebyla k vidění ani jedna žlutá karta, i když jednu by si zasloužil rozhodčí Iturralde Gonzalez, ten v humorném momentu podklouzl, na zem srazil i Canalese a založil tak brejk hostí. Ten úspěšný nebyl, na rozdíl od sudího omluvy, kterou Canales s úsměvem přijal.

Canales se v první půli připomněl ještě jednou, v nadějné situaci vzal odpovědnost na svá bedra a mířil těsně nad. Do úvodní pětačtyřicetiminutovky se pak ještě vešly zblokovaná střela Pabla a Robertův zákrok proti pokusu Banegy.

Úvod druhé půle znovu patřil domácím, po centru Mathieuho se do neúspěšného zakončení dral Soldado, zajímavou nabídku do vápně pak posílal Piatti. S postupem času ovšem valencijská snaha uvadala a na řadu se dostala Granada. Stále častější pak byl pískot tribun na vlastní hráče.

Vše předznamenal Geijo a jeho nepřesná střela. O několik minut později zahrávala Granada rohový kop, Geijo našel hlavu Iniga a ten orazítkoval břevno.

Klid do domácích řad nedokázal po přihrávce od Jonase přinést všemožně se natahující Soldado a následně sledoval na první pokus povedené zakončení Martinse, jemuž ovšem chyběla razance, a tak Guaita neměl velké problémy. Střídající Martins se ke slovu dostal ještě jednou, po minele Ramiho postupovali hosté do nadějného brejku a ten zákrokem před pokutovým územím zastavil faulem minimálně zavánějícím zákrokem Rami, píšťalka sudího zůstala němá.

A důvod k nějaké akci neměla ani ve třetí minutě nastavení, i když ona situace si o to přímo říkala. Soldado se v pokutovém území neukvapil a zpětnou přihrávkou předložil míč Jonasovi, ten si mohl vybrat, kam pošle míč, nakonec ovšem trefil jenom Roberta. Mrzet ho to nakonec nemuselo, jelikož Valencia vyhrála, výkonem ale rozhodně neoslnila.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - RCD Mallorca 2:2

01.10.2011 18:00

Góly: 45. Raúl García, 59. Raúl García - 34. Tomer Hemed (pen.), 79. Tomer Hemed (pen.)

Divoký zápas v Pamploně vítěze nenašel. Mallorca se sice dostala zásluhou proměněné penalty Hemada do vedení, domácí ale výsledek zásluhou Garcíi otočili. Dělbu bodů zajistil v závěru z pokutového kopu opět Hemad.

Mallorca přijela do Pamplony na konci poněkud turbulentního týdne, v jehož průběhu rezignoval dosavadní kouč ostrovního celku Michael Laudrup. Než vedení celku z baleárských ostrovů najde náhradu, tak se na lavičku posadil dosavadní asistent Miguel Angel Nadal. Lepší vstup do utkání však měli domácí. Dobrou příležitost měl Lamah, skvěle reagujícího Aouateho ale nepřekonal.

Ve 34. minutě potom Flaňo v pokutovém území zbytečně fauloval Hemada a sudí Carballo nařídil pokutový kop. K němu se postavil sám postižený a tvrdou ranou doprostřed branky poslal svůj tým do vedení - 0:1. Pro Hemada šlo o první zásah v Primera División, a to ještě mladý Izraelec neřekl v dnešním zápase poslední slovo. Těsně před odchodem do kabin ale hostující obrana pozapomněla na Garcíu, a ten hlavou srovnal na 1:1.

I po obrátce se pokračoval stejný obraz hry. Hosté byli aktivnější, hráli s míčem na svých kopačkách, byla to ovšem Osasuna, kdo opět udeřil. Neuvěřitelné se stalo skutečností. Rohový kop rozehrál Cedujo, na centr si vyskočil nikým nehlídaný García a podruhé překonal bezmocného Aouateho - 2:1. Domácí poté pohodlně kontrolovali hru, když se ještě v 72. minutě nechal hloupě vyloučit Nsue, zdálo se, že je o vítězi rozhodnuto.

Opak byl ale pravdou. Mallorca se i v deseti semkla a nechtěla se vzdát bez boje. Jedenáct minut před koncem srazil Lamah ve vápně Alfara a na světě byla další penalta. Zodpovědnost vzal na sebe opět Hemad a stejně jako při prvním pokusu, tak i tady s přehledem vyzrál na Fernándeze a srovnal na 2:2. Ve zbývajícím čase už se nic zajímavého nestalo, a tak se oba soupeři rozešli smírně.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Zaragoza 2:2

01.10.2011 18:00

Góly: 41. Giuseppe Rossi (pen.), 84. Hernán Pérez - 35. Luis García, 45. Pablo Barrera

Villarreal znovu ztratil body, tentokrát za remízu 2:2 se Zaragozou. Domácí dvakrát prohrávali, v obou případech dokázali alespoň vyrovnat, ovšem je z toho zase jen bod. Oba celky mají v tabulce šest bodů a jdou na třináctém, respektive patnáctém místě.

Hrál se od první minuty zajímavý oboustranný fotbal, šance byly k vidění na obou stranách. Tu první měl hostující Luis García, jenže pozorného Diega Lopeze nepřekonal. Domácí to zkoušeli z kopačky Rossiho, ten ale branku soupeře netrefil. Svou velmi dobrou možnost měl také De Guzmán, ale ani on nedal.

Po půlhodině hry nejprve tutovku zazdil Valero, aby o minutu později zopakoval tento výkon hostující stoper Da Silva. Třicátá čtvrtá minuta už však vedoucí branku přinesla, dočkala se Zaragoza. Luis García si nádherně narazil s Meirou, nezalekl se ostrého úhlu a levačkou propálil bezmocného Lopeze.

Ve čtyřicáté minutě dostala Žlutá ponorka ideální příležitost na vyrovnání, hlavní rozhodčí Grande totiž odpískal pokutový kop. Ten proměnil Giuseppe Rossi, jenže se při rozběhu zastavil, a tak se celá situace musela opakovat. Rossi však i napodruhé ukázal pevné nervy, trefil se přesně o břevno a vyrovnal na 1:1. Tímto výsledkem ale ještě první poločas neskončil, Zaragoza se trefila ještě jednou.

Stalo se tak v pětačtyřicáté minutě, kdy rychlý protiútok hostů zakončil střelou podél nohy vyběhnuvšího Lopeze Barrera a poslal svůj tým podruhé v zápase do vedení. Prakticky okamžitě po návratu ze šaten mohl znovu vyrovnat Cani, jenže trefil jen břevno.

Domácí svého soka místy i drtili, šance měli De Guzmán, Valero, Catalá, znovu Cani, dokonce i Perez, přesto to už vypadalo, že z toho pro Villarreal nebude ani bod. Jenže v osmdesáté minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Lanzaro a Žlutá ponorka ještě zvýšila svůj tlak.

A v šestaosmdesáté minutě domácí zaslouženě korunovali výraznou převahu, když se po rohovém kopu Senny krásnou hlavičkou prosadil Hernán Perez. Další gól už domácí i přes velkou možnost Rossiho nedali, a tak se Villarreal rozešel se Zaragozou po bodu.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Rayo Vallecano 1:1

01.10.2011 18:00

Góly: 59. Adrián González - 20. Raúl Tamudo

Racing si na své konto připsal další remízový výsledek. Svěřenci Héctora Cúpera s Vallecanem dlouho prohrávali, alespoň bod domácím vystřelil střídající Gonzáles. Oba celky tak zůstávají blízko sestupového pásma.

Podobně jako před týdnem na stadionu Santiaga Bernabéua, tak i tentokrát mělo Rayo raketový vstup do zápasu. Ale na rozdíl od minulého víkendu nedokázali hosté zúročit svou aktivitu brankově. To se povedlo až ve 20. minutě. Movillo parádně našel zkušeného Tamuda, a ten s ledovým klidem překonal bezmocného Toña - 0:1.

Po půlhodině hry mohl zvýšit vedení Michu, z obtížné pozice ale napálil pouze boční síť. Racing byl v průběhu prvního dějství naprosto neškodný a nováček si tak mohl v poklidu hlídat nabitý náskok. Nicméně dalo se tušit, že zkušený Héctor Cúper se s podobným průběhem nespokojí a o přestávce zamíchá sestavou.

To se také potvrdilo. Místo neviditelného Tziolise se na trávníku objevil Gonzáles, a jak se později ukázalo, tak se od domácího lodivoda jednalo o prozřelý tah. Výrazně zlepšeným výkonem se rovněž prezentoval Munitis a byl to právě to právě zkušený veterán, kdo našel na zadní tyči Gonzálese a rázem se začínalo opět od nuly - 1:1.

Odpověď mohla přijít záhy. Míč z kopaček Micha už putoval za brankovou čáru, když ho na poslední chvíli zastavil střídající Piti. Definitivně obrátit výsledek potom mohl hned několikrát Diop. Poprvé ale jeho úsulí zastavil včasným zákrokem Figueras, následně pálil senegalský středopolař nepřesně a do třetice jeho střelu nepustil za svá záda Giménez. Ten svůj tým podržel i v nastavení, kdy zastavil střelu Gonzálese.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona642023:414
2.Levante UD64208:314
3.Real Madrid641120:513
4.Málaga CF641110:413
5.Valencia CF64119:613
6.Sevilla FC63306:312
7.Real Betis64029:712
8.Atlético Madrid62228:68
9.Real Sociedad62137:87
10.RCD Mallorca62135:77
11.CA Osasuna61415:127
12.Villarreal CF61327:116
13.Rayo Vallecano61326:106
14.Real Zaragoza61327:136
15.Espanyol Barcelona62045:116
16.Athletic Bilbao61237:95
17.Getafe CF61146:104
18.Racing Santander60424:94
19.Granada CF61142:84
20.Sporting Gijón60152:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (352)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To čo spíli Villarreal, to je moc.

Reagovat
Rssa

Villarreal mi dělá radost, že by první vyhraná sázka nad jedním nejmenovaným madridčanem?

Reagovat
Kenneth

Jakou ste měli?

Reagovat
smazaný uživatel

Od Valencie celkom slušná holomajzna, hostia nemali ďaleko k bodu a v závere tie ležérne riešenia tých loženiek

Reagovat
Kily

tragédie, aniž bych viděl statistiky naběhaných kilymetrů, tak bych si možná i vsadil, že trojice Mathieu, Piatti, Canales toho naběhala víc, než celý zbytek týmu dohromady, šílený fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Granada je jasným sestupujícím. Nepochopím ten závěr loňskýho roku od Celty Vigo. Rozhodně by byla konkurence schopnější než právě Granada

Reagovat
smazaný uživatel

kašpaři z Valencie mi podělali tiket, hlavně ten ocas co stál v 91 minutě pět metrů před bránou před sebou jen golmana, stačilo dát šouráčka na kteroukoliv stranu a on mu dá malou domů krypl. Jen pro doplnění měl jsem +1,5 golů v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej v klubu, tých kašparov ešte zažiješ zo všetkých kútov sveta

Reagovat
Hristo Stoichkov

Supercampions! La Bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro téměř do roka a do dne od slavného výroku opravdu jako Maradona, dneska Mou neusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista nestukecny gol

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

malaga to pekne obratila, ten 1. gol pedra leona suprovej no a ten posledni gol baptisty lahudka

Reagovat
smazaný uživatel

Super Malaga.

Reagovat
smazaný uživatel

''Valencia utrpěla výhru nad Granadou''

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný góly (Leon,Baptista), měl jsem vsazeno na Malagu,už jsem pomalu mačkal tiket,ale pak Julio rozdával radost.

Reagovat
smazaný uživatel

A dnes od 22:00 Nuevo lider.

Reagovat
-Kopy-

Díky bohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Baptista nádherně

Reagovat
-Kopy-

Leon, Baptista PD v plné kráse, škoda že jsem tenhle mač neviděl.

Reagovat
madridcan
Reagovat
zelda

Reagovat
smazaný uživatel

valencia utrpěla výhru.....to překládáte google translatorem nebo co?

Reagovat
miky10

žes to nikdy neslyšel neznamená, že je to špatně

Reagovat
smazaný uživatel

nevšiml jsem si, že bych se zmínil, že je něco špatně =))) jen, že to zní, jak kdyby to psal redaktor po obrně

Reagovat
X-bano-X

Je to úplne normálny slovný obrat používajúci sa v prípadoch, keď mužstvo dôjde k víťazstvu ako slepé kura k zrnu. Ono byť sčítaný nieje na škodu.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
zelda

taky jsem se nad tim pozastavil, ale pak jsem to pochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic Llorente se konecne probudil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

zase to s tím rozjezdem nepřehánějte, pamatujte, že sedmý místo je váš strop

Reagovat
smazaný uživatel

procpak

Reagovat
Kily

no to abyste se nedostali před nás, jestli budeme opakovat včerejší výkon, tak to nemožné není. Ale každopádně podle mě letos na víc než na sedmé místo mít nebudete

Reagovat
smazaný uživatel

ok...ja bych rekl, ze bez zraneni klicovych hracu bychom mohli mit i na ctvrty...zapasy proti PSG a Sockam ve mne vzbuzujou optimismus, a to jsme hrali bez A. Herrery

Reagovat
Kily

já to jako nemyslím nějak ve zlém, naopak mi je Atlhetic hodně sympatický a byl bych strašně rád, kdyby se nám povedlo znovu uhrát třetí flek a do LM jste nás pak doprovodili vy, ale když porovnám kádry, jejich šíři a zkušenosti, tak vám pořád moc nevěřím. Ty poslední dva zápasy jsem neviděl a dost mě to mrzí, každopádně jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

tak jasne, nasi nevyhodou je uzkej kadr, coz by moh bejt v sezone tri soutezi problem, protoze Bielsa zatim moc nerotuje...ale pokud si to sedne tak urcite mame na LM spis, nez za Caparrose

Reagovat
Kily

jo, to jo. A kdyby se nám sezona nepovedla ani jednomu, můžeme si prohodit trenéry, Unai má ve zvyku rotovat jako vrtule

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chtěl bych se zeptat, proč Monreal nehraje v Maláze? Nevíte někdo?

Reagovat
miky10

Protože Eliseu

Reagovat
Kily

tohle kolo je na výstavné branky hodně výživné

Reagovat
smazaný uživatel

Gorka

Reagovat
madridcan

Bublinka Betis pomaly,ale isto praska...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska cítím další Messiho hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je nevyhnutnosťou, ale Leo tam určite nejaký ten kus šuchne.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Llevanteeeeee. To že pôjde Betis dole bolo jasné každému.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je fakt dno soutěže, tady má "zbytek" ligy počet příspěvků i kliknutí stejný jako Eredivisie .

Reagovat
vocasisko

Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Busquets, Xavi, Adriano, Thiago, Pedro, Messi, Villa

hmmm 4-3-3 nebo hodně zvláštní 3-4-3

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasné 4-3-3.

Valdés - Alves, Mascherano, Abidal, Adriano - Busquets, Xavi, Thiago - Pedro, Messi, Villa

Reagovat
Rssa

No..Adriano je zatím na pravém křídle

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro mě velké překvapení.

Reagovat
Rssa

Pro mě letos už ne. Pepek se rozhodl, že zavedené systémy rozestavení 1-4-3-3 a 1-3-4-3 ho už nudí a zavedl svůj systém, 1-10 Pokud mu to vychází, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta tabulka vypadá nádherně. Škoda, že to dlouho nevydrží...

Reagovat
-Kopy-

Levante

Reagovat
Kenneth

OMG jsem myslel že Real hraje od 20:00 a čekám tu jak vůl na sestavy

btw: JEBAT Levante!

Reagovat
vocasisko

ehm? 3-4-3 s Adrianem na pravým křídle a Messim v záloze? asi jo

Reagovat
vocasisko

Pedro na hrotu

Reagovat
herbage

Atlético - Sevilla pěkný druhý poločas. Pořád mě hodně mrzí, že Arsenal neprojevil o hráče formátu Diega zájem. Hraje fantasticky, v ideálním věku a umí hře dát myšlenku

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Sportingu se můžou vztekat, jak chtějí, ale dokud budou chytat Messiho rukama, tak to fauly prostě jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Golasooooooooooooooooooooooooooooooooooo Adriano Coreia

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se nebojí Xavi poslední dobou střílet z dálky

Reagovat
Rssa

Adriaaaaaaaaano

Opravdu dneska pravé křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem - Xavi letos střílí častěji než bylo u něj obvyklé. KONEČNĚ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Jen ať se drží nahrávek, jeho střely jsou většinou slabé nebo mimo, střílet by měl Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

to jste si něco popletl, pane učiteli. Slabší střelu má Don Andrés.

Reagovat
Rssa

Tak to ani náhodou, Legenda umí z dálky daleko lépe než Xavi, taky dává více branek z větší dálky, je i přesnější.

Reagovat
smazaný uživatel

mýlíte se, pane učiteli.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Rssa

Jsem slepý já nebo vy? Nemluvím o stojatém míči při přímácích, ale v pohybu umí Legenda podle mě střílet tvrději a přesněji, taky toho využívá častěji než Xavi. Neskutečně se v tom zlepšil, kdysi to byla jeho slabina (no...ne slabina, ale nebyla to jeho přednost...)

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říci, střela není silnou stránkou ani jednoho z nich, spíš bych se ale přiklonil na stranu Iniesty, který má v posledních letech tu úspěšnost zakončení opravdu lepší.

Reagovat
Rssa

No jsem rád, že to nevidím sám. Xaviho střely jsou často hodně vtipné.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Úspěšnost lepší u Andrése? Loni dal tuším pouze lob v Santanderu + z hranice vápna na Deporu a proti Málaze. Navíc má těch šancí k zakončení mnohem více.

Reagovat
smazaný uživatel

V lize měl Iniesta v lize jenom o tři zakončení pravačkou víc. Kolik gólů ze střel dal Xavi?

Reagovat
smazaný uživatel

střelu má určitě lepší Xavi. To beru jako konstantu. Ikdyž se Iniesta i v tomhle trochu zlepšil.

Reagovat
Rssa

tak to se mýlíte, pane účetní

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
herbage

Iniesta má lepší střelu, ale dříve to bylo naopak. Od Xaviho si pamatuji přízemní pumelici ještě první rok pod Guardiolou v LM venku proti Basileji. Iniesta má takových střel více

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nedal ho nakonec Messi?

Reagovat
vocasisko

nechal bych ho Adrianovi, nejsme Real, aby jsme se za tou klubovou trofejí Pichichi honili jak zfetovaní

Reagovat
Rssa

Tak on se ho Messi nedotkl, tak ani není důvod ho přičítat jemu

Reagovat
smazaný uživatel

no tak jestli se ho to dotklo, tak je to jeho gól. To není o nahánění, ale o správnosti.

Reagovat
madridcan

Ze Real nahanala sa Marca ked ide o to a nakoniec nebol pripisany,ale plac si dalej

Reagovat
smazaný uživatel

To teda bol. Lžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago je hrozně zábavnej fotbalista. Moc se mi jeho hra líbí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

No, tohle ale byl ofsajd a to o víc jak metr, řekl bych.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to bylo o dost těsnější. Ale ofsajd asi jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Villa jednou mrtvá ryba, jednou živá rtuť. Hrozně náladový.

Reagovat
Rssa

Thiago alá Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě prostě musím:

Levante na prvním fleku

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej pas

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

a další nefouklá pentle na Messiho. Už je to prostě hrozně nápadné.

Reagovat
smazaný uživatel

no jednoznačná.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
herbage

rozhodčí píská špatně na obě strany, navíc tady to musela prokázat až ve zpomaleném záběru kamera. Zato Messi neviděl žlutou za šlapák na kotník soupeře a ty dva fauly, co pískal na Busquetse, přičemž ten se jednou srazil s Abidalem, to byla taky komedie

Reagovat
smazaný uživatel

no a taky neviděl jasnou ruku Baralla, ze které šel Gijon do dobrého brejku. To abychom byli přesní. To měla být i karta.

Nicméně největší chyba prostě byla ta pentle. A to opakovaně. Já už to píšu poněkolikáté, ale co se fouká Madridu a nefouká Barce, to je fakt neskutečné.

Reagovat
herbage

tohle nebylo fakt vidět, nezlob se. Messi se to snažil ještě ustát, z dálky to na pokutový kop vážně nevypadalo. Však ani já z TV jsem si na první pohled neřekl, že by se mělo kopat, spíš jsem se lekl, že Messi se nějak zranil

Reagovat
smazaný uživatel

viditelné, neviditelné ... je na sudím, aby stál tak, aby mohl správně rozhodnout. Tady se tak zase nestalo.

Reagovat
herbage

promiň, ale tohle fakt mohl těžko lépe vidět

Reagovat
Jerichoo

inak ty si považoval jasnú penaltu aj ukážkovú šmýkačku od Nestu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si Fňukýno, až to hezké není

Reagovat
smazaný uživatel

No, i takto Madrid získává penaltový náskok.

Reagovat
vocasisko

ale no tak Leo, Barceloně se přece penalty nefoukají

Reagovat
Rssa

Mám takový pocit, že na Messiho se prostě ty penalty nepískají, ať je sebejasnější....

Reagovat
technecium

Mám ho taky

Reagovat
smazaný uživatel

Komentátor

"Mimořádný Jájínek"

Reagovat
technecium

ten laser na daniho obličeji

Reagovat
smazaný uživatel

Je to humus, ale ve Španělsku už evergreen. Bohužel.

Reagovat
technecium

je to odporně nesprtovní

Reagovat
smazaný uživatel

to je, ale jak píšu - neplival bych jen na Gijonské. Laseruje se na více stadionech.

Reagovat
technecium

nepomrkávejme očkem na San Bernabeu

Reagovat
Rssa

Laserem se svítilo i na Ronalda na NC. Toto není nějaká výsada soupeřů Barcy, tohle používají snad fanouškové všech klubů v PD na největší hvězdy soupeře. Je to hnus, mělo by se to potírat co nejvíce a nejtvrději.

Reagovat
technecium

to byla ironie, takový lidi bych věšel za koule do průvanu

Reagovat
herbage

vidím to zápas co zápas. Neskutečně ubohá fotbalová kultura v Primeře. V PL se to stalo jednou a ihned ten divák byl vyveden ze stadionu

Reagovat
technecium

já ty fanoušky fakt nechápu, oni daj těžký prachy za vstupenku a pak tam dělaj takový blbosti

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych přímo "zápas co zápas", ale je to vidět poměrně často. A souhlasím. Je to primitivní, ubohý, hazlovský. A popravdě - ani nevím, jakou to má mít pointu. Když někdo hází na hráče při kopání rohu sněhové koule, je to idiotismus, ale má ho to rozhodit. Když někdo svítí laserem na hráče v přerušené hře, prostě nevidím důvod ...

Reagovat
herbage

řekl bych, že na něj svítí furt, jen v té přerušené hře byl zkrátka na něj detailní záběr

Reagovat
smazaný uživatel

je to možný.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro dneska hraje něco ... neviditelného.

Reagovat
Rssa

Auu, tak v tomto souboji byl Messi pozdě a nejspíš měl být kartičkován...

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajdsystém domácích zatím vynikající.

Reagovat
smazaný uživatel

První polovina poločasu paráda... druhá polovina poločasu nic moc. Sporting přitvrdil zlepšil pressing, David neviditelnej a k tomu začal Thiago strašně kazit.

Reagovat
Rssa

Na hovno zápas, na hovno! Všiml jsem si lehkého zranění Valdése, na konci dostal asi nějakou pořádnou ránu do hlavy Masch...zranění se kupí, snad to nebude nic vážného u obou

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že jsem nedali víc golů...na druhou stranu, aspon to budou po delší době trochu nervy

Reagovat
smazaný uživatel

AC, Santander a Valencie nic ?

Reagovat
X-bano-X

Santander?

Reagovat
smazaný uživatel

*Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

První půle dobrá. Hodně dobrá. Prvních 20 minut bylo Thiagových. To je paráda na něj koukat. Pak už šel výkonnostně viditelně dolů. S jeho výkonem se svezl i kvalitní Villa. I Adriano tu svojí stranu větrá. Na tyhle slabší (se vší úctou ke Sportingu) soupeře je to na to křídlo volba. Naopak nejslabší mi dneska přijde Pedro. Tomu tenhle flek nesedí. Hodně nepřesností měl ještě překvapivě Sergio. Dozadu to bylo až na pár dobrých průniků dlCuevase přes Daniho stranu (bez nebezpečí) dobrá. Mash se mi zdá dneska z defenzivy nejlepší. Sudí je slepec nebo nevím.

BARCA, BARCA, BAAAAAAAAAAAAAAAARCA

Reagovat
herbage

taky jste za Cesca mohli poslat alespoň na hostovačku Thiaga

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitý polemiky takhle hovořily. Popravdě by mě jeblo, kdybysme přišli o další takovej drahokam.

Reagovat
herbage

Hostovačka by možná prospěla oběma stranám, hlavně nám. Ale dneska hraje dobře, hlavně ta šajtle ze stoje u lajny mě ohromila. Má vskutku cit pro hru

Reagovat
smazaný uživatel

ale houby prospěla. Thiago má 500 odehraných minut bez dnešního mače. Kolik bys pro něj už chtěl?

Reagovat
Rssa

Thiagovi určitě ne. V tom srabu, v jakém teď jste a který by určitě nedokázal sám zvrátit, by se jen utopil. Teď se může učit od nejlepších, v Arsenalu by sedával na úkor kopyt typu Ramseyho

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Máte Torala a Bellerína, to vám nestačí? A to ještě nevím, jak to bylo s Miquelem...

Reagovat
blaugrana

Chce to goleeeeeeeeeeee.

Reagovat
technecium

tak 4 goleeeeeeee

Reagovat
technecium

musim říct, že v loňský sezoně se mi Messi zdál mnohem jistější při zakončování. Málo kdy se stalo, že netrefil bránu. Letos je takovej míň produktivní.

Reagovat
technecium

statistiky má ovšem parádní

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting do toho vletěl po hlavě

Reagovat
cubinho

Messi ten balon od nohy nedá a nedá. Dneska špatné...

Reagovat
smazaný uživatel

Abi zraněn. No letos se nám to sype.

Reagovat
herbage

jj, to už je na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

o co ti přesně jde?

Reagovat
Rssa

Asi o to, že Arsenal je na tom přece jenom ještě daleko hůř než my...

Reagovat
herbage

nezlob se, ale přijde mi to z vaší strany jako nebetyčný výsměch

Reagovat
smazaný uživatel

no a mě se to zdá obráceně. To si nevybereš.

Reagovat
Rssa

Já se nezlobím ani nevysmívám. Jen konstatuju, že letos je to oproti minulým rokům u nás se zraněními bída. Samozřejmě vím, že jste na tom hůř a taky jsem to přece napsal, tak o co jde?

Reagovat
herbage

že Jirka z toho málem brečí, když máte místo Abidala další 4 kvalitní volby a to nepočítám Adriana a nám se zranil na několik měsíců Sagna a nahrazovat jej bude 19 letý ušák Jenkinson, který vloni byl rád, když si kopnul v třetí anglické a taky nefňukám. Při vaší kvalitě a šířce kádru nebudete mít sebemenší problém

Reagovat
X-bano-X

Máme jeden z najužších kádrov(ak nie najužší) medzi veľkoklubmi. A to s tým Maxwelom myslíš ako vtip....snáď.

Reagovat
herbage

Vy jste fakt nenazřanci a ubulenci, že to nemá obdoby. Být vámi, tak si chrochtám blahem. Máte možnost sledovat nejúžasnější tým celých fotbalových dějin, skutečnou mašinu na trofeje a ještě jste schopní takhle remcat, jak malé děti. vloni ten váš "úzký" kádr vyhrál krom Copy del Rey naprosto vše a to ještě prohrál celkem smolně ve finále. Letos ten kádr posíli Cesc, Alexis, Thiago a Fontás, zatímco odešli nepotřební Milito s Bojanem, máte plnou juniorku nadějí, že není pro ně absolutně prostor. Nemám slov, opravdu ne. Až se vám zraní na půlroku Messi, tak pak plačte, ale nyní nemáte proč

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm tak ešte raz a snáď naposledy. Hráme systémom 4:3:3 a momentálne máme 100% zdravých

4 obráncov: Alvesa, Maxwela, Adriana a Fontasa

5 záložníkov: Xaviho, Thiaga, Sergia, Mascha, Keitu

3 útočníkov : Messiho, Pedra a Villu

tj máme zdravých 12 hráčov do poľa a teda sa pýtam kde je ten široký káder, kvôli ktorému máme byť v pohode?

Reagovat
herbage

přidej Puyola s Piquém a je to 14, pak Iniestu za dva týdny a je to 15 hráčů na 10 postů

Reagovat
Rssa

Puyol je lehce zraněn, Iniesta je stále zraněn...ty sám moc dobře víš, že dokud hráč není 100% zdravý, tak se s nim tak počítat nedá (viz Vermaelen story).

Reagovat
Hristo Stoichkov

A na repre sraz se jedou léčit, nebo vykládat vtipy na hotelu? Pokud by nebyli zdrávi, klub by je nepustil, tím jsem si stoprocentně jistý.

Reagovat
Rssa

Však Iniesta nejede a Puyol byl po minulém zápase lehce zraněn.

Reagovat
herbage

sorry, ale Arsenal hráče nedoléčuje, ale vy vždy. Kdyby bylo riziko, že se Piqué zraní, tak nejde hrát, když Abidala nahradil Maxwell, že?

Reagovat
Rssa

Ty mě ale zase nechápeš. Jen podotýkám, že pokud hráč není 100% zdravý, tak se nedá s ním napevno počítat tak, jak si napsal ty. Může si natáhnout sval či šlachu při prvním plném tréninku, může se mu doposavad bezproblémový průběh zranění zhoršit. Takže já bych počítal jen s těma plně zdravýma a neříkal co bude, dokud to nebude. Sám díky Vermaelenovi víš, že to je někdy složité (a to Verminátor nebyl nějak nasazen předčasně nebo nedoléčený...mluvím o loňsku...). Nebrečím, jen trochu krotím tvoje tvrzení, které je moc jisté.

Reagovat
herbage

jenže Vermaelen ani jednou během svého léčeníé nebyl na lávce, Puyol s Piquém dnes byli

Reagovat
Rssa

o Piquém jsem nehovořil, ale Carles byl po minulém zápase lehce zraněný, takže moc neveřím, že je 100 % zdravý.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně je reprezentační přestávka.

Reagovat
X-bano-X

Po ktorej môžu pribudnúť ďalší. Veď Piqué sa zranil na poslednej a od vtedy nehral celý zápas.

Reagovat
X-bano-X

"momentálne máme 100% zdravých" a že o 2 týždne....o tom sa dá baviť o 2 týždne, momentálne je situácia taká aká je. Za týždeň sa snáď dá naša stopérska dvojka dokopy a potom to už nebude vôbec zlé, ale hrať v obrannom zložení s Maschom, Sergiom a Maxwelom by som teda nechcel zažiť.

Reagovat
herbage

Nj, teď vás čeká veletěžká reprezentační přestávka, pak doma ultratěžká Plzeň, doma Racing Santader a doma Sevilla, ne kterou by měl již být zdráv Iniesta a možná i Cesc, rozhodně Piqué a Puyol

Reagovat
X-bano-X

"veleťažká reprezentačná prestávka" v ktorej máme polku kádra aj s hráčmi, ktorí si od posledného zranenia veľmi nekopli...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Rssa

Ale opravdu co to má společného? Vy máte se zraněními problémy pořád, u vás je to dáno nejspíše špatným lékařským personálem a špatným postupem Wengera, u nás je to teĎ ta tradiční smůla na zranění, která sedne občas na každý tým.

Reagovat
herbage

u vás fakt tradiční není, bývala tak 5 let zpátky. I tak máte krom Iniesty všechny klíčové hráče zdravé. Teď se přidal i Cesc, ale to jsem zjistil až dnes

Reagovat
Rssa

Kde píšu, že je u nás smůla na zranění tradiční? Píšu, že na nás padla ta TRADIČNÍ smůla (teda nakupení náhodných zranění), co padne na každý tým občas, u vás je to dáno něčím jiným, tím, co jsem vypsal výše.

Reagovat
herbage

jj, však chápu. S tebou se dá alespoň rozumně mluvit

Reagovat
smazaný uživatel

a to je nějaký důvod, který mě má jako vynahradit to, že se nám to sype?

Reagovat
Rssa

Co vynahradit, herbage si jen rýpl z pozice v tomto případě postiženějšího. Nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak já jsem už na tohle téma s ním debatil. Takže to má hlubší kořeny.

Reagovat
herbage

hlavně když uvážíme, jak "náročný" program máte momentálně před sebou. Taková Plzeň na Nou Campu vás bez Abidala jistě vyklepne. A to se vám po repre pauze vrací nejspíš Iniesta a už máte zpátky i oba stopery

Reagovat
herbage

Máte na lávce Piquého s Puyolem, k tomu Maxwella s Fontásem. Tohle je úplně normální situace ve většině klubů, jen vy máte už tři roky po sobě neuvěřitelné štěstí a jste schopni fňukat, když se vám zraní 22. hráč kádru. Co já bych dal za to, kdyby se to "sypalo" takhle Arsenalu alespoň jeden rok

Reagovat
smazaný uživatel

nepleť sem furt ten prokletý Arsenal. Ten s Barcelonou co se zranění týče nikdy neměl nic společného. Je vaše věc, že vám hrají nedeléčení hráči.

Reagovat
X-bano-X

Aký 22. hráč? Momentálne máme zranených resp. nedoliečených 5-6 hráčov základnej zostavy + alternácie do útoku. Prakticky nemáme na lavičke útočníka. Z obrany ostal len Alves. Je teda 6 hráčov základu málo?

Reagovat
smazaný uživatel

Herbage tohle nepochopil ani předtím. Nemyslím si, že by to chtěl pochopit teď.

Reagovat
herbage

22. hráč je Afellay, ale jestli je to hráč základu, tak se omlouvám. To nejsilnější, co můžete postavit, vypadá: Valdés - Dani Alvés, Piqué, Puyol, Adriano/Abidal - Sergio, Xavi, Iniesta - Pedro, Messi, Villa a z toho je zraněný jen Iniesta, který se za dva týdny vrátí a nově Abidal, kterého nahradí Adriano nebo Maxwell

Reagovat
herbage

btw, tohle je sestava, která 4 měsíce zpátky vyhrála Ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

a když chceš tuhle sestavu nějak prostřídat, oživit, prostě udělat něco, co by se nám hodilo právě dneska tak nastoupí sám Pepek. Chápu.

Reagovat
herbage

vždycky jste to vloni "oživili" Keitou a i tak vyhráli titul. Sorry, ale v téhle sranda lize vás takové absence nemohou absolutně rozhodit. Před clásicem možná, ale nyní absolutně ne

Reagovat
X-bano-X

Piqué a ani Carles ešte nie sú 100% fit, Iniesta out, Alexis out, Cesc out, Abidal out, Affe ako alternácia out. Tak ako sa to teda má poskladať? Buď budú hrať nedoliečený Piqué s Puyolom a tým pádom môžeme dopadnúť ako vy (hlavne pri Carlesovi, ktorý už nie je najmladší) alebo zas 2 DM na stopéroch....čo je peklo. Naposledy sme mali niečo také pri poslednom titule Realu v lige, kde sme hrali prakticky až Clasico, ako prvý zápas v kompletnej zostave...a tak aj tá sezóna dopadla.

Reagovat
Rssa

Abidal To je bída letos opravdu.

Cesc, Legenda, Alexis, Afellay na delší dobu zranění, delší zranění prodělali letos i Piquenbauer, Puyol, teď Abidal...

Reagovat
Rssa

plus Adriano a určitě jsem na někoho ještě zapomněl...

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiolovy se nevyplatila ta odflaknuta priprava skvelej psicholog ale prumernej trener co si mysli ze muze vsechno

Reagovat
Infi

Messi se mi dneska zdá nějaký nesvůj.. Každopádně to chce rychle přidat góla, jinak se zas budeme ke konci trápit.

Reagovat
blaugrana

Mne sa zdá, že k nám prišiel s Cescom aj arsenlásky mor.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhé půlce se nám vůbec nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

ten lamak messi by uz mel dat gol mam na nej a benzemu vsazeno

Reagovat
Kily

Benzema musí dát gól dneska, nebo do měsíce?

Reagovat
smazaný uživatel

Není ani v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Není ani nominovaný.

Reagovat
Infi

Reagovat
X-bano-X

Upratuje ten binec po grilovačke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Iker Casillas - Arbeloa, Ramos, Albiol, Marcelo - Xabi Alonso, Lass - Özil, Kaká, Cristiano Ronaldo - Higuaín

Reagovat
Mishko

čo sa ti nepáči

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sis to představoval jinak?

Reagovat
Kenneth

Varane za Albiola, Khedira za Lasse. To bude zase holomajzna když tam je Lass.

Reagovat
Mishko

Varane toho za posledné dni odohral dosť, treba ho nechať oddýchnuť a Albiol si to miesto zaslúži... Khedira po tej svojej červenej karte asi u Mourinha klesol

Reagovat
Kenneth

Zajímavý, a když Ronaldo nebo Di Mária simulují tak je to v pořádku? Jestli máš pravdu, tak je Mourinho strašný pokrytec.

Reagovat
FuckT

mne sa zda, ze Di Maria sedi

Reagovat
Kenneth

Di Mária má trest za červené karty.

Reagovat
vocasisko

klid, dneska neprohrajete i kdyby se vaši hráči rozhodli na protest proti Fňukinhovi vykartovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pomezní dneska až na jeden případ famozní.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to oživit, ale tak nějak není kým.

Reagovat
Rssa

Hm, už se u postranní čáry rozcvičuje Keita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting 100%ně nehraje jako poslední tým tabulky. Ti půjdou výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je ten život vrtkavej. Ještě v létě jsme se chtěli Maxwella zbavit a nakonec možná budeme rádi, když bude moct nastoupit.

Reagovat
Mishko

Pozerám len posledných 15 minút, ale Gijon hrá parádne

Reagovat
Kenneth

Gijon srovnat kurva

Reagovat
Rssa

Xaviho parádička

Reagovat
smazaný uživatel

dneska musíme být vděční za málo.

Reagovat
Rssa

Ale to držení od hráčů Gijonu, celý zápas a stejně jim to prochází. Kouskuje to hru (což oni evidentně chcou) a u rozhodčího jim to prochází...

Reagovat
Rssa

Busquets dneska solidně cupován Gijonem

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Zase postraní super práce.

Reagovat
Rssa

Pomezní na naši útočné straně

Reagovat
smazaný uživatel

oba dneska až na jednu situaci (Villa byl v ofsajdu) výborní. Koukám jako blázen

Reagovat
Rssa

Jen ten hlavní jim to kazí

Reagovat
smazaný uživatel

to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

No to byl kurva faul. A ještě na něj ten idiot přišel řvát.

Reagovat
Rssa

Pěstí do ucha a snad ani karta

Reagovat
Mishko

Messi tomu pekne pridal

Reagovat
smazaný uživatel

Úpln+ zbytečná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, tohle byl hodně špatný druhý poločas. Sporting sice neměl vlastně žádnou šanci, ale ve hře se nám vyrovnal a strachovali jsme se do konce, jestli jim něco nevyjde.

Ale i tak:

Díky, šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě největší specialisti na Barcu a Real, vůbec se tam netěším.

Reagovat
Rssa

Vloni snad jen 3 obdržené branky ve 4 zápasech s námi a vámi

Reagovat
blaugrana

Sergio Cleaner!!!!! Dnes jednoznačne MOTM.

Reagovat
Rssa

3 body jsou 3 body, ale fotbal to pěkný teda nebyl.

MOTM bych volil ze dvou neskutečných držáků - Masche a Xaviho. Dneska oba dva dokonalí, ale protože jsme dneska vyhráli především díky naši defenzívě, tak volím Masche.

Po dlouhé době jsem rád za repre pauzu, snad se nám uzdraví co nejvíce hráčů základní sestavy, ať si užijeme fotbal v plné polní.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to s reprepauzou souhlas. Normálně je nesnáším, teď jsem za ni hrozně rád.

Reagovat
smazaný uživatel

1. polocas byl dobrej - sanci malo ale dobre branil gijon, thiago skvele nahradil iniestu/fabreho dobre utocil i dobry zakroky dozadu, no a 2. polocas pekne odchozenej, vypustenej totalne no ale 3 body a 1. misto mame

Reagovat
LAM

Hodně špatnej výkon,hráčům se vůbec nechtělo běhat a Gijon hrál jak o život.Asi je dobře že bude pauza.Něco podobnýho jak včéra Manchester ale ten hrál kulový doma

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 1:0, no ale vítězství je tam takže to ujde.

Reagovat
Rssa

Kolik dneska modří kluci z Barcelony dostanou?

Reagovat
vocasisko

min 5, pokud teda nebude Real v koncovce neschopnej, jak při minulém útkání, kde si pomalu ten gól museli dát sami, aby splnili národní povinnost

Reagovat
Rssa

už to mohlo být o branku, Ronaldova střela byla vykutálená

Reagovat
vocasisko

no golman se vší silou snažil míč srazit do brány, ale nepovedlo se mu to a skončilo to na tyči, dnes si bohužel nebude moct před spaním zazpívat hymnu realu s dlaní na srdci

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
Kenneth

At už ten Lass vypadne do Anglie.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jseš mistr na vyhánění vlastních hráčů pryč.

Reagovat
Kenneth

ty zas ve fnukání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc nehraje ten lamak benzema

Reagovat
smazaný uživatel

svalové zranění. Že nenastoupí, se vědělo už v pátek. Víc to sleduj, míň nadávej.

Reagovat
smazaný uživatel

30.09. Benzema proti Espanyolu nenastoupí

Karim Benzema vynechá ligový zápas na půdě Espanyolu, útočník Realu Madrid si z duelu s Ajaxem odnesl poraněný stehenní sval.

01.10. Benzema bude chybět dva týdny

Na dva týdny nakonec vyřadí Karima Benzemu ze hry svalové zranění, útočník Realu Madrid tak nepomůže Francii v závěrečných zápasech evropské kvalifikace proti Albánii a Bosně.

???

Reagovat
Kenneth

To je aspon atmosféra, aspon někdo z Barcelony to umí.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu,škoda.

Reagovat
C0br

Tak to by Iker asi neměl.

Reagovat
Jerichoo

Kaká

Reagovat
gonzalesl_is_back

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná ruka od ronalda

Reagovat
Kenneth

Higuaíííííííííííín!

Reagovat
gonzalesl_is_back

Konečně dávají fotbal, ne ta hrůza na Gijónu. Skvěle Kaká a Pipita

Reagovat
One-Real

Teď nechápu co rozhodčí píská, podle mě to Casillas určitě tčoval.

Reagovat
Kenneth

Ti španělští rozhodčí jsou na nižší úrovni než ti čeští. Iker vyrazí míč a je odkop od brány.

Reagovat
Kenneth

Co to tam ten Marcelo zase předvádí? On hraje útočněji než ostatní hráči, měl by mu někdo říct že je obránce.

Reagovat
-Kopy-

Iker nemá trochu cti aby se přiznal

Reagovat
Kenneth

To byl pánové zase hnus, v hlavní roli Ronaldo a Ozil.

Reagovat
One-Real

poznatky z prvního poločasu

- dneska je na celkem dobré úrovni dostupování hráčů a předskakování, alespoň v prvních 20 minutách tomu tak bylo

- hráči hodně chodí do kliček (2-3 protihráčů) a často ztrácíme balóny

- alespoň občas přijde napaditá přihrávka, dobrá změna oproti některým zápasům

- Lass je ve většině případů hrozná brzda

- Albiol je spolehlivý, dokud se k němu nedostane míč..je to dobrý čistič, ale jakmile má rozehrát, tak je na tom špatně...holt jen z tréninků se mu to do nohy nedostane

- Kaká + Ozil...Rickymu to vyhovuje, ale Mesuta to vyrušuje a působí až moc nenápadně

Hala Madrid !

Reagovat
madridcan

Skoda karty,ale to nic nemeni natom,ze je Lass proste uzasny

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jerichoo

Tak na Vlada som zvedavý

Reagovat
Mishko

Weiss snáď ti tam jeden za stavu 0:3 padne

Reagovat
Jerichoo

prajem mu nejaký pekný moment

Reagovat
madridcan

jo...teraz sa neuspesne pokusil o penaltu

Reagovat
Mishko

čo ja viem, spadol a hneď vstal, kontakt s albiolom tam bol, nebol to nejaký okatý pokus

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl faul na CR.

Reagovat
Kenneth

Pro toho Albiola nemám slov, i žáci v přeboru mají lepší kopací techniku.

Reagovat
herbage
Reagovat
Kenneth

Moc pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byla paráda!

Reagovat
madridcan

gol gol gol gol gol

Reagovat
Jerichoo

gonzalo

Reagovat
Kenneth

Ty kráááááááááááááááávo.. Higuaíííííííííííííííííííín

Reagovat
One-Real

Tak tohle se Pipitovi hodne povedlo.

Reagovat
madridcan

Toto si doje*al Vladko

Reagovat
Kenneth

Boha jeho co je tohle za střídání? Když už je někdo zralý na střídání tak Mesut nebo Xabi.

Reagovat
Jerichoo

Lass mal žltú, čo je pri jeho štýle hry vždy riziko, čo sa čuduješ

Reagovat
Kenneth

Za stavu 2:0 se může vykartovat jen vůl.

Reagovat
Jerichoo

vôl alebo Lass

Reagovat
madridcan

pod Callejon

Reagovat
madridcan

Fauly 21:4

Reagovat
madridcan

Krasne Cristiano...som cakal,ze sa ulakomis Callejon paradicka

Reagovat
Mishko

sebec Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo

Reagovat
Jerichoo

Inak Ronaldo už nahral na 2. gól a pritom mohol obe situácie riešiť aj sám, za to

Reagovat
Kenneth

Kurna já ho neviděl!! Jaký byl?

Reagovat
madridcan

Cristiano svojou typickou zasekavackou osral obrancu a do ulice dal Callejonovi

Reagovat
Kenneth

Slavil Callejon?

Reagovat
madridcan

spojil ruky ako k modlitbe a zaroven ich zdvihol na hlavu-cize typicke gesto ospravedlnenia

Reagovat
Kenneth

Charakter.

Reagovat
Kenneth

Albiole jdi se zastřelit.

Reagovat
madridcan

Hattrick

Reagovat
Kenneth

Pipitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kenneth

No, výsledek hezký ale hra zase špatná. Obrana trapná, už aby se vrátil Pepe, koukat na toho tragédního Albiola mě ničí. Záloha špatná, Kaká nemůže hrát vedle Mesuta,jeden z nich musí sedět, já bych posadil Ozila. Klobouk dolů před Gonzalem, 3 šance, 3 goly.

Nejlepší: Gonzalo, Iker,Lass

Nejhorší: Mesut,Xabi a Albiol

Reagovat
One-Real

4 šance, ještě po tom rohu chvíli po prvnim gólu.

Reagovat
Kenneth

Detail. Jindy ze 4 šancí nedá nic.

Reagovat
Mishko

Casillas-8- Dnes veľmi dobrý výkon, 2-3 ťažké zákroky

Arbeloa-7- Slušný výkon okorenený krásnou nahrávkou Pipitovi

Albiol-6- Čo sa týka bránenia takmer bezchybný, ale tá rozohrávka...

Ramos-6,5- S menšími chybičkami, ale spoľahlivý

Marcelo-6,5- Chlapovi by už niekto mohol vysvetliť, že ako obranca by mal aj brániť

Xabi-5,5- Dnes ma veľmi nepresvedčil, s Lassom si nerozumie tak ako s Khedirom

Diarra-6,5- Dobrý výkon, ale zas musel striedať kvôli tomu, že mal kartu a hral niekedy až zbytočne tvrdo

Ronaldo-8- Cristiana dnes bolo vidieť takmer neustále, 2 asistencie, nesebčil, no niekedy zbytočne padal, chýbal tomu gól

Kaká-7,5- Prvých 20-30 minút jednoznačne najlepší hráč na ihrisku, potom ako keby trochu odišiel, ale vidieť, že si konečne začína veriť

Ozil-5- Pre mňa sklamanie zápasu, takmer ho nebolo vidieť, ako keby mu tam Kaká nesedel tak ako Di Maria

Higuaín-9- Na to, že takmer celú prípravu maródoval, je hatrick v jeho prvom celom zápase fantastický výkon

Dnes som spokojný, aj keď posledných 5 minút prvého polčasu a úsek od 55.-65. minúty sme hrali veľmi laxne, tam sme si o gól priam koledovali...

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, tady si to porovnej se Španělama.

http://rmfvotaciones.lazbit.com/show.php?partido=18

Jsem rád, že ocenili výkon Albiola .

Reagovat
Kenneth

Ozil jednička. Zas tak strašné to nebylo.

Reagovat
madridcan

100. zapas Callejona okoreneny golom

200. zapas Ramosa okoreneny dobrym vykonom a istotou vzadu spojeny s cistym kontom

Higuain hattrick,Cris dve asistencie...na zaver uz len dodat prianie,aby ste sa vsetci zivi a zdravy vratili z repre pauzy

Reagovat
One-Real

Opet velky palec nahoru pro Ikera, drzi nas drzi.

Reagovat
One-Real

nemela byt reakce

Reagovat
madridcan

Mne sa zdalo,ze pred tretim golom sme im v utorok nepozicali loptu dlhu dobu a nakoniec z toho bolo 42 nahravok zakoncene golom http://www.youtube.com/watch?v=VIxbDglp_kc&feature=player_embedded

Reagovat
Infi

Házenkáři

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by měl Pipita dostávat více šancí než Benzema,stejně tak by měla dostat více prostoru na hřišti trojice Kaká,Lass a Arbeloa. Pipita si s tím nehraje,pálí to a je efektivní. Kaká znovu má nápady v útočné hře a vrací se do formy,kterou měl v AC. A Arbeloa a Lass si v pohodě odpracují své a Lass je třeba lepší než Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

Higuain do základu. ma chut po tom zraneni - na nem je vylozene videt jak ty goly chce. neni linej. oproti Benzomovi jasna volba. Karim se sice snazi, ale neni to ono a pripada mne na hrotu strasne nemotornej takovy poleno jen..

Reagovat
smazaný uživatel

No, Higuain mal byť v základe už dávno, tých gólov by bolo na jeho konte podstatne viac, ako má Benzema. Ak sa Benzema rapídne nezlepší, predpokladám, že Florentino ho po sezóne predá, náhradu už vyriešenú majú...

Reagovat
madridcan

dufam,ze nemame

Reagovat
smazaný uživatel

Ale máte

Reagovat
madridcan

no,ale ja dufam,ze nie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to dúfaš zbytočne

Reagovat
Kenneth

Neymar půjde pěkně za 60 do Barcy. Koho pak vyhodíte? Villu? Pedra?

Reagovat
smazaný uživatel

To iste, Rossel nie je blázon

Reagovat
Kenneth

Ten zájem Barcelony tam byl větší než u Realu.

Reagovat
Infi

No jasně

Reagovat
Kily

chtěl jsem napsat cosi ve smyslu "jestli myslíš Moratu, tak ten jde v létě k nám jako náhrada za Aritze", ale koukám, že se mu letos moc nedaří

Reagovat
smazaný uživatel

Morata do Vale? Prianie alebo skutočnosť? V každom prípade ak by aj prišiel tak Real si to nejak poistí, že si ho do troch rokov vykúpia za 10 mega.

Reagovat
Kily

přání, které podle mě není zase tak nereálné. Ale je fakt, že jemu pořád ještě není dvacet a v tomhle věku nemusí být v nějakém prvoligovém klubu za každou cenu, každopádně pokud bude mít výkonnost, nebránil bych se

Reagovat
Kenneth

Mohl by, v Realu stejně šanci nemá.

Reagovat
Kenneth

Neskutečné, Higuaín dá 3 fíky a už tu někteří Benzemu prodávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Benzema je pre mňa na odstrel už od začiatku minulej sezóny

Reagovat
Kenneth

Tak v tom případě si chtěl prodat i Villu na konci minulé sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Kenneth

10 zápasů bez golu, hrál hůř než Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablká a hrušky.

Reagovat
Kenneth

Jasně. Taky by ses mohl někdy podívat na zápas Realu s Benzemou a Higuaínem. Zatímco Benzema se zapojuje do kombinace a dělá prostor pro Ronalda, Higuaín stojí a čumí na hrotu kdy mu tam přijde nějaký míč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dá tri góly a keď dostane príležitosť, vždy tam nejaký ten gól dá. Veľmi mi pripomína RvN

Reagovat
Jerichoo

Tak mne sa napríklad to naše duo Benzín a Higuaín nepozdáva už odkedy sme vypadli s Lyonom. Obaja sú na môj vkus až príliš náladový a tá nevyrovnanosť výkonom je najväčšou slabinou oboch. Ja si takto efektívny Higuaínov zápas snáď ani nepamätám, RvN z neho nikdy nebude to by sa musel zbaviť toho neskutočného spalovania šancí a to je vec hlavne psychiky.

Reagovat
johan14

Benzema viac behá a tak vo vyrovnaných zápasoch je lepšou voľbou ako Higuaín. Ten lepší proti slabému súperovy, viac maká na hrote. Lass ako rozbíjač dobrý no čo sa týka tvorenia nič moc. Strieľa no bránu trafí len výnimočne. Albiol je o ničom ale to nie je nič nové, v minulej sezóne bol rovnako úbohý. Varene lepší no ešte je mladý tak v tomto zápase mu oddych prospel. Už aby nastúpil Carvalho, ušetrí sily počas prestávky, keďže nebude hrať. Dúfam, že sa nezraní ronaldo, to by bola veľká strata, dnes to pekne rozdával. Aj keď nedá gól, stále veľmi platným hráčom.

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti na Carvalhovi letos líbí? Nebo který zápas mu z těch osmi fakt vyšel, že patřil k našim nejlepším? Já v něm letos vidím nejslabšího z těch pěti stoperů, kolem něj si někdo kopne balon a okamžitě karta, nestíhá to, gólům už taky nezabraňuje jako dřív, proti Ajaxu vždy koncového hráče vytlačil Varane. Aspoň v šesti nebo v sedmi z těch osmi zápasů byl zaslouženě hůře hodnoceným stoperem, pokud se nezvedne, tak smlouvu neprodlužovat a Ramose konečně dát na jeho nejlepší post.

Reagovat
Kenneth

Ramos na stopera?

Reagovat
Al Capone

proč ne? aspoň si tam nemůže předvádět ty jeho rádoby kličky

Reagovat
Kenneth

Protože kdyby šel na stopera, tak by Varane nedostával žádné šance.

Reagovat
Al Capone

proti slabším soupeřům klidně, ale jinak radši ne

Reagovat
RMCF

Tak u Carvalha se ten sešup dal očekávat, po příchodu byl skvělej a jako posila se za ty prachy povedl, ale letos je to fakt slabý a měl by se nahradit. Taky doufám v Ramose na stoperu, ale su zvědavej koho by sme pak přivedli do prava, přecejenom si myslím, že bude Florentino radši kupovat stopera, kterejch je na trhu dostupnejch a dostatečně kvalitních víc než pravých beků...

Reagovat
Al Capone

Pipita mi udělal radost

ale až se Karim uzdraví tak stejny by měl být jasná jednička, i když se mu nedařilo tak herně byl pořád o parník lepší

Reagovat
smazaný uživatel

v Olomouci musely být včera mocný a častý výstřiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný Gonzalo,potešil ma.Vždy som veril že má nato aby sa vrátil opäť na špicu.

Sezóna je dlhá už to chce ,, len ,, vyvarovať sa zakopnutiam,ten bod od Barcelony nie je nič neprekonatelné.Real sa musí držať tesne za pätami a využiť šancu na prípadny útok.

Verím že je v naších silách vyhrať tento rok titul.

HALA MADRID

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele