7. kolo
01.10.2011 18:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Villarreal CF - Real Zaragoza 2:2

Villarreal znovu ztratil body, tentokrát za remízu 2:2 se Zaragozou. Domácí dvakrát prohrávali, v obou případech dokázali alespoň vyrovnat, ovšem je z toho zase jen bod. Oba celky mají v tabulce šest bodů a jdou na třináctém, respektive patnáctém místě.

Hrál se od první minuty zajímavý oboustranný fotbal, šance byly k vidění na obou stranách. Tu první měl hostující Luis García, jenže pozorného Diega Lopeze nepřekonal. Domácí to zkoušeli z kopačky Rossiho, ten ale branku soupeře netrefil. Svou velmi dobrou možnost měl také De Guzmán, ale ani on nedal.

Po půlhodině hry nejprve tutovku zazdil Valero, aby o minutu později zopakoval tento výkon hostující stoper Da Silva. Třicátá čtvrtá minuta už však vedoucí branku přinesla, dočkala se Zaragoza. Luis García si nádherně narazil s Meirou, nezalekl se ostrého úhlu a levačkou propálil bezmocného Lopeze.

Ve čtyřicáté minutě dostala Žlutá ponorka ideální příležitost na vyrovnání, hlavní rozhodčí Grande totiž odpískal pokutový kop. Ten proměnil Giuseppe Rossi, jenže se při rozběhu zastavil, a tak se celá situace musela opakovat. Rossi však i napodruhé ukázal pevné nervy, trefil se přesně o břevno a vyrovnal na 1:1. Tímto výsledkem ale ještě první poločas neskončil, Zaragoza se trefila ještě jednou.

Stalo se tak v pětačtyřicáté minutě, kdy rychlý protiútok hostů zakončil střelou podél nohy vyběhnuvšího Lopeze Barrera a poslal svůj tým podruhé v zápase do vedení. Prakticky okamžitě po návratu ze šaten mohl znovu vyrovnat Cani, jenže trefil jen břevno.

Domácí svého soka místy i drtili, šance měli De Guzmán, Valero, Catalá, znovu Cani, dokonce i Perez, přesto to už vypadalo, že z toho pro Villarreal nebude ani bod. Jenže v osmdesáté minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen hostující Lanzaro a Žlutá ponorka ještě zvýšila svůj tlak.

A v šestaosmdesáté minutě domácí zaslouženě korunovali výraznou převahu, když se po rohovém kopu Senny krásnou hlavičkou prosadil Hernán Perez. Další gól už domácí i přes velkou možnost Rossiho nedali, a tak se Villarreal rozešel se Zaragozou po bodu.

Autor: Michal Hruška / soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Villarreal CF 2 - 2 Real Zaragoza

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

take mena....ako takto mozu hrat ach

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k aktuální formě a aktuálnímu postavení v tabulce to byl jasně remízovej zápas. Kurz 1.62 na výhru ponorky je příšerně málo. Já bych to nedal ani za 1.9 . Jinak letos to vypadá, že o sestup se Zaragoza nejspíš moc strachovat nebude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele