7. kolo
01.10.2011 18:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Racing Santander - Rayo Vallecano 1:1

Racing si na své konto připsal další remízový výsledek. Svěřenci Héctora Cúpera s Vallecanem dlouho prohrávali, alespoň bod domácím vystřelil střídající Gonzáles. Oba celky tak zůstávají blízko sestupového pásma.

Podobně jako před týdnem na stadionu Santiaga Bernabéua, tak i tentokrát mělo Rayo raketový vstup do zápasu. Ale na rozdíl od minulého víkendu nedokázali hosté zúročit svou aktivitu brankově. To se povedlo až ve 20. minutě. Movillo parádně našel zkušeného Tamuda, a ten s ledovým klidem překonal bezmocného Toña - 0:1.

Po půlhodině hry mohl zvýšit vedení Michu, z obtížné pozice ale napálil pouze boční síť. Racing byl v průběhu prvního dějství naprosto neškodný a nováček si tak mohl v poklidu hlídat nabitý náskok. Nicméně dalo se tušit, že zkušený Héctor Cúper se s podobným průběhem nespokojí a o přestávce zamíchá sestavou.

To se také potvrdilo. Místo neviditelného Tziolise se na trávníku objevil Gonzáles, a jak se později ukázalo, tak se od domácího lodivoda jednalo o prozřelý tah. Výrazně zlepšeným výkonem se rovněž prezentoval Munitis a byl to právě to právě zkušený veterán, kdo našel na zadní tyči Gonzálese a rázem se začínalo opět od nuly - 1:1.

Odpověď mohla přijít záhy. Míč z kopaček Micha už putoval za brankovou čáru, když ho na poslední chvíli zastavil střídající Piti. Definitivně obrátit výsledek potom mohl hned několikrát Diop. Poprvé ale jeho úsulí zastavil včasným zákrokem Figueras, následně pálil senegalský středopolař nepřesně a do třetice jeho střelu nepustil za svá záda Giménez. Ten svůj tým podržel i v nastavení, kdy zastavil střelu Gonzálese.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele