Primera División - souhrn 6. kola

26.09.2014, 22:55, aktualizováno 28.09.2014, 22:55
Komentáře a souhrny
Valencia si ze hřiště Realu Sociedad přivezla bod a zůstává na druhém místě před Atléticem Madrid, které ve šlágru rozstřílelo Sevillu 4:0. Córdoba se rozešla s Espanyolem bez branek. Real Madrid naplnil roli favorita na hřišti Villarrealu. Barcelona rozstřílela Granadu, Rayo uspělo v Levante a Athletic ztratil doma s Eibarem. V páteční předehrávce těsně vyhrála Celta Vigo...

Córdoba CF - Espanyol Barcelona 0:0

28.09.2014 21:00

Góly: -

Zápas Córdoby a Espanyolu skončil bezbrankovou remízou. Po vyrovnané první půli byli lepší domácí, ale stejně jako Kataláncům jim scházela kvalita v zakončení. Córdoba tak stále čeká na první výhru v sezóně, Espanyol je s šesti body dvanáctý.

S Córdobou i Espanyolem se před sezónou počítalo jako s kandidáty na boj o udržení. A obě mužstva ve vzájemném utkání dnes předvedla proč. Zápasu dlouho chyběly šance, vázla kombinace a dominovaly především obrany. První nadějný pokus přinesla až 22. minuta. Do šance se po centru z pravé strany dostal Colotto, obranný zákrok jedno z domácích beků ale míč srazil na rohový kop.

Ani jedno mužstvo nehrálo v rukavičkách a zápas tak musel fotbalisty na obou stranách hodně bolet. K vidění tak bylo množství standardních situací, v obou vápnech ale vládli brankáři. Poločasové statistiky tak ukazovaly pouze jedinou střelu na bránu v podání Espanyolu.

Po přestávce se domácí tým vehementně snažil něco s utkáním udělat, Espanyol byl dnes rozhodně k poražení. Córdobské však trápily nepřesnosti, jako v 54. minutě, kdy se do šance dral Ghilas, jemuž k zakončení scházel jen krůček. Povedenější už byla akce zelenobílých v 61. minutě, když pálil z úhlu Cartabia a donutil Casillu k pohotovém zákroku. Souboj Cartabia kontra Casilla se opakoval při přímém kopu v 69. minutě, vítězně z něj ale opět vyšel brankář Espanyolu, jenž předvedl tygří skok k tyči.

V 76. minutě už už oslavovali domácí hráči a s nimi čtyřiadvacet tisíc diváků v hledišti první branku, radost jim ale zkazil zdvižený praporek pomezního. Pantičova přesná hlavička přišla až po signalizovaném postavení mimo hru. Na druhé straně mohl rozhodnout utkání ve prospěch katalánského celku Colotto, jeho tvrdá přízemní rána šla ale mimo branku. Gól tedy v utkání nepřišel a obě mužstva berou pouze bod.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Valencia CF 1:1

28.09.2014 19:00

Góly: 36. Sergio Canales - 15. Carles Gil

Real Sociedad se díky zlepšenému výkonu dočkal proti Valencii jednobodového zisku za remízu 1:1. Domácí byli ve většině zápasu lepším týmem, ale doplatili na špatnou koncovku. Valencie naopak po čtyřech výhrách v řadě podruhé v sezóně nebere všechny body. Stále neporažení Netopýři však udrželi druhou pozici před Atléticem, Baskové jsou patnáctí.

Zápas začali lépe domácí, dobře se pohybovali a dlouho nechtěli Valencii půjčit míč. Aktivita domácích zejména při střelbě ze střední vzdálenosti se však nesetkala s gólovým efektem, naopak hosté vytěžili z minima maximum. V 15. minutě Rodrigo centroval z pravé strany, Alcácer vrátil míč hlavou na penaltový puntík a Carles Gil poslal balón z voleje nechytatelně k tyči - 0:1!

Real se mohl následně vrátit do zápasu několika standardními situacemi v podání Canalese, ty se však domácím nepovedly stejně jako pokus Agirretxeho ve 28. minutě. Hostující brankář Alves předváděl v brance výborný výkon, jenže v 36. minutě byl donucen kapitulovat. Při první gólovce Realu jej ještě na čáře zachránil Gayá, o pár okamžiků později už však lovil míč ze své sítě. Po přihrávce De La Belly poslal střílený centr do vápna Valencie Sergio Canales, bojovný Agirretxe odclonil obránce a míč nakonec skončil až za zády zkoprnělého Alvese - 1:1!

Nerozhodný poločasový stav se po změně stran snažili změnit zejména Baskové. Činil se hlavně Vela, ale ani jemu se na dobře organizovanou obranu Valencie nepodařilo najít recept. Na druhé straně mohl jít do jasné gólovky Feghouli v 64. minutě, včasný výběh Zubikaraie ale celou akci zhatil. Svižné tempo v průběhu druhého poločasu opadlo a s blížícím se koncem zápasu se snažila obě mužstva především neinkasovat.

Domácí fanoušci ale ještě v úplném závěru vybičovali své miláčky k závěrečnému náporu. Nejprve se po centru zprava vynořil před brankou zcela sám Vela, ale míč netrefil ideálně. Z rohového kopu pak hlavou zahrozil střídající Granero, balón však opět skončil mimo. Zápas tedy skončil 1:1.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - UD Almería 0:1

28.09.2014 17:00

Góly: 90+2. Edgar Méndez

Hodně hořké pilulky musí v posledních týdnech polykat Deportivo La Coruňa. Nejprve výprask 8:2 od Realu Madrid, pak porážka 2:1 v galicijském derby s Celtou Vigo a nyní domácí prohra s Almérií kvůli brance v nastaveném čase.

Užuž se zdálo, že by Depor mohl na svém stadionu Riazor uhrát alespoň bod za bezbrankovou remízu, jenže v devadesáté druhé minutě prolomil skóre Edgar a zařídil tak loňskému nováčkovi výhru nad tím letošním. Andalusané se díky tomu dokonce bodově dotáhli na sedmý Villarreal, zatímco La Coruňa zůstává na dně tabulky se čtyřmi body. A to se ještě Galicijci mají na co těšit - v příštích dvou kolech je totiž čekají duely se Sevillou a Valencií.

Úvod utkání domácím vyšel slibně. Hélder Postiga po šesti minutách hry poprvé prověřil Rubéna Martíneze v brance Almérie a Isaac Cuenca nedlouho poté napálil míč vedle branky. Pak na sebe upozornili i hosté, když Edgar přinutil Germana Luxe ke kvalitnímu zákroku konečky prstů. Nejblíže ke gólu v první půlhodině však přece jen měl Depor, neboť další rána aktivního Cuency skončila dokonce na brankové konstrukci.

Po změně stran pokračovala La Coruňa v nátlaku a měla i více šancí. V dvaašedesáté minutě Postiga znovu vyhořel na pozorném Martínezovi, když neuspěl ani hlavičkou po Medunjaninově přímém kopu. V závěru utkání se znovu chopili slova i hosté, střídající Thievy ovšem ani jednou ze svých dvou nadějných pokusů na Luxe nevyzrál.

Zatímco v samotném závěru navyšoval Depor na obrátkách v honbě za vítězstvím, nechával vzadu volná okénka na protiútoky. A právě jedno takové Almería perfektně využila. Když na vlastní polovině hosté ukořistili míč od Canelly, bleskově se přesunuli dopředu a kombinací trojice hráčů se dopracovali až k zakončení Edgara, jenž z hranice šestnáctky otřel svou gólovou ránu o břevno. Opakované záběry pak ukázaly, že dokonce směr letu míče jemně tečoval domácí obránce, což přesně podtrhuje mizérii, v jaké se Deportivo momentálně nachází.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Málaga CF 1:0

28.09.2014 12:00

Góly: 25. Míchel

Getafe konečně zabralo a připsalo si po sérii tří porážek těsnou výhru 1:0 nad Malagou. Madridský celek šel do utkání s hrozivým skóre 2:10 z předposlední příčky v ligové tabulce, o to cennější nedělní prvenství je. Jedinou branku utkání zařídil záložník Míchel a Getafe je rázem na mnohem pohodlnějším dvanáctém místě.

Po ospalém a opatrném úvodu se jako první z brankářů dostal do permanence hostující Carlos Kameni. Gólman Malagy, jenž od počátku sezony trochu překvapivě drží na lavičce mexickou reprezentační jedničku Guillerma Ochou, musel v devatenácté minutě zasahovat při ostré ráně Míchela. Na druhé straně se v defenzivní činnosti zaskvěl Sergio Escudero, který vzorně zablokoval nebezpečnou střelu Rosalese z třiadvacáté minuty.

Okolo pětadvacáté minuty se pak metaforicky lámal chleba celého utkání. Zatímco na straně Malagy selhal v zakončení Sergio Sánchez, když v dobré pozici zblízka hlavičkoval mimo, domácí hned minutu nato šli do vedení. Šťastným střelcem se stal aktivní Míchel, jehož rána levačkou zapadla přímo pod břevno Kameniho branky. Tři minuty před odchodem do šaten ještě mohl navýšit vedení Abdoul Yoda, ovšem včasný zákrok beka Weligtona měl za následek udržení poločasového stavu 1:0.

Do druhé půle vyběhly obě sestavy pozměněny, neboť Papa Baba Diawara na straně domácích nahradil Jorgeho Sammira, a hosté rovnou sáhli ke dvojitému střídání. Juanmi s Dudou měli na úkor Amrabata a Camacha oživit skomírající ofenzivu Andalusanů. Neúspěšně. Ani jeden z celků totiž po změně stran neoplýval aktivitou a až do jednašedesáté minuty nedošlo na jedinou střelu. Po hodině hry se nakonec přece jen odhodlal k ráně Duda, jenže se svým pokusem zdálky zamířil jen nad břevno.

Ve stejném duchu probíhal i celý zbytek utkání, kdy platonický tlak Malagy nevedl k ničemu jinému než nepřesné střele Arthura Boky. Getafe si již nabyté vedení pohlídalo a podruhé v letošní sezoně uhrálo výhru 1:0, díky níž má nyní šest bodů. Malaga, která v nastaveném čase ještě přišla o vyloučeného Weligtona, je v ligové tabulce o příčku výše díky lepšímu skóre.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - SD Eibar 0:0

27.09.2014 22:00

Góly: -

Mizérie Athleticu jednoduše nebere konce. Ani domácí lokální derby s Eibarem nedokázala svěřence Ernesta Valverdeho nastartovat a diváci na San Mamés tak mohli pouze zklamaně přihlížet další ztrátě v podobě bezbrankové remízy.

A to by se ještě dalo říci, že byli domácí v zápase tím šťastnějším, neboť nejblíže ke skórování měl hostující Ander Capa se svou ranou, jež otřásla brankovou konstrukcí. Celek z Bilbaa, který v loňské sezoně skončil na výtečném čtvrtém místě a letos se úspěšně prokousal obtížným předkolem Ligy mistrů s Neapolí, tak i po šesti odehraných kolech Primera División dokázal zvítězit pouze v jednom utkání a nadále se drží u dna ligové tabulky. To nováček z Eibaru prožívá navýsost vydařenou prvoligovou premiéru - momentální osmé místo je přímo nad plán.

Zábavy jsme si v tomto utkání příliš mnoho užít nemohli, šancí bylo pomálu na obou stranách. Jako první pokoušel střelecké štěstí Saúl po čtvrthodině hry, zatímco na druhé straně mířil rovněž nepřesně Aymeric Laporte. Tentýž hráč Athleticu pak nezvládl ani zakončení hlavou po Susaetově centru.

Pět minut po změně stran měl jednu z mála slibných příležitostí poslat domácí celek do vedení Borja Viguera, jenže rovněž ze vzduchu neuspěl hlavou, byť svůj pokus poslal z bezprostřední blízkosti. Xabier Irureta v brance Eibaru se nakonec přece jen také dostal do akce při ráně Adurize.

Ve dvaašedesáté minutě si však Athletic mohl oddechnout, že neprohrává. Capovu střelu z pravé strany totiž dělilo jen pár centimetrů, aby skončila v síti a ne pouze na brankové konstrukci Iraizozovy brány. Ve zbytku utkání pak ani jeden z klubů nedokázal najít tu správnou finální fázi, aby trhnul vítězství na svou stranu, a tak se Athletic s Eibarem rozešli smírně 0:0.

Za určitých výsledků nedělního programu šestého kola by se Valverdeho družina mohla ocitnout dokonce v poslední trojce týmů na sestup, a to ji nyní čeká náročný program. Nejprve přijde na řadu úterní návštěva Běloruska v rámci Ligy mistrů a zápasu s BATE Borisov, a poté Athletic bude muset zavítat do Madridu na půdu Realu Madrid.

Více informací k zápasu

Levante UD - Rayo Vallecano 0:2

27.09.2014 22:00

Góly: 12. Léo Baptistão, 33. Léo Baptistão

Leo Baptistao se v posledních týdnech rozehrál do výtečné formy a spolu s ním je na vzestupu i celé Rayo Vallecano. Útočník Atlétika Madrid, jenž v malém klubu z madridského předměstí hostuje, totiž podruhé během čtyř dnů dokázal vstřelit dvě branky za zápas a zařídil Rayu výhru 2:0 nad Levante.

Obě branky, které Vallecanu postačily k druhému vítězství v letošní sezoně, padly již v první půli, konkrétně ve dvanácté a třiatřicáté minutě. A to ještě mohli být domácí na stadionu Ciutat de Valencia rádi, že Alberto Bueno po změně stran neproměnil pokutový kop. Levante samotné bohužel pouze navázalo na své výkony z prvních čtyř kol, v nichž nevstřelilo jedinou branku, a i tentokrát v ofenzivě působilo obzvláště bezzubě.

Výhra Rayu pomohla k vzestupu ligovou tabulkou na pohodlné deváté místo za zisk osmi bodů po šesti kolech. Levante zůstává v sestupovém pásmu, což odpovídá již celému tuctu inkasovaných branek a pouhým čtyřem bodům.

Po překvapivém vítězství doma proti Athleticu 2:1 mohlo jít Vallecano do sobotního duelu plné sebevědomí a brzy to naplno potvrdilo. Uběhlo pouze dvanáct minut a Baptistao, jenž dvěma zásahy právě celek z Bilbaa sestřelil, poslal svůj tým díky přízemní ráně levačkou do vedení. Po půlhodině hry pak bylo ještě hůře. Tentokrát se Leo Baptistao prosadil ze vzduchu, když se vymanil z dosahu bránícího hráče a přesnou hlavičkou do horního růžku nedal Fernándezovi šanci zasáhnout.

Ani dvě poločasová střídání, která domácí kouč José Luis Mendilibar připravil, Levante nenakopla. Přestože hosté postupem času poněkud ubrali na tempu, obraz hry se příliš neměnil. Dvaadvacet minut před koncem pak mohl dokonat debakl valencijského celku Bueno, jehož v šestnáctce povalil López Muňoz a sám postižený se postavil ke značce pokutového kopu. Trestuhodně však přestřelil, a tak Rayo Vallecano nakonec zvítězilo "pouze" 2:0, byť ještě v závěru zápasu mělo několik slibných šancí přidat další branky hodné jejich dominantního výkonu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 4:0

27.09.2014 20:00

Góly: 19. Koke, 42. Saúl Ñíguez, 83. Raúl García (pen.), 89. Raúl Jiménez

Brankové hody v La Lize pokračují. Po drtivém výsledku Barcelony odpověděl podobným výsledkem také její další rival v souboji o ligový primát. Atlético Madrid si rozdílem čtyř branek poradilo se Sevillou, což je vzhledem ke kvalitě sevillského týmu poměrně velké překvapení.

Atlético odpovědělo na výhru Barcelony a čtyřmi brankami deklasovalo Sevillu. Pod branky se podepsali Koke, Saul Niguez, Raul García a také Raul Jiménez, který si po přesunu do Evropy připsal první branku v La Lize. I díky tomu je Atlético na průběžné druhé příčce a na první Barcelonu ztrácí v tuto chvíli dva body.

První minuty byly hodně rozvážné. Turan po souboji s protihráčem padl k zemi, sudí ale nechal pokračovat ve hře. Na druhé straně se Baccovi nepovedlo zakončit, protože jej o míč připravil dobře zasahující Juanfran. Až téměř po dvaceti minutách se skóre utkání měnilo. Koke po dlouhé době ukázal své střelecké schopnosti, napřáhl zpoza vápna a jeho nádherná rána se snesla přesně pod břevno hostující branky - 1:0.

Sevilla nevypadala na to, že by se dokázala sebrat. Atlético nadále útočilo a hosté si nevěděli rady s tím, jak pořádně zastavit silnou formaci domácích colchoneros. Kokeho nadýchaný centr se zakroutil přesně na hlavu naskakujícího Gabiho, jehož hlavičku vyškrábl konečky prstů brankář Beto nad břevno své branky jen s vypětím všech sil! A svěřenci trenéra Diega Simeoneho dál pokračovali v aktivní podívané, takže brankář Beto měl co dělat, aby uhlídal útočníky soupeře.

Aktivní Atlético nadále terorizovalo Sevillu, která dnes večer neměla příliš mnoho světlých momentů. Juanfran sprintoval a na poslední možnou chvíli ještě odcentroval, jeho pokus ale skončil pouze v rukách brankáře Beta. Krátce před poločasem nastává doba, kdy nechce žádný tým inkasovat. To se ale Seville ani dnes večer nepodařilo, protože po zmatcích v pokutovém území obdržel pas na hlavu mladík Saul Niguez a nekompromisní hlavičkou navýšil vedení colchoneros na 2:0.

Sevilla přidala v poločase druhém a například střela Figueirase měla gólové parametry. Miguel Angel Moyá si ale poradil a střelu vytěsnil mimo tři tyče. Na Turanův centr se snažil vyskočit Mandžukič, ale obrana Sevilly ho na poslední chvíli odstavila od balonu. Juanfranův centr se snesl přesně na hlavu střelce Maria Mandžukiče, který ale nezamířil přesně a hosté si mohli oddychnout. Na jejich bránu se ale valil jeden útok za druhým.

Zkušený brankář Beto měl hodně co dělat, aby s vypětím všech sil vyrazil ránu záložníka Kokeho. Není divu, že o tohoto mladého hráče stojí samé velkokluby v čele s Realem Madrid či Manchesterem United. Hlavní postavou dalších minut se stal francouzský talent Antoine Griezmann, který motal hlavy obráncům Sevilly ke konci utkání a nakonec si po pádu v pokutovém území vymodlil pokutový kop. Sudí González byl nekompromisní, stejně jako Raul García. Trefil se parádně a brankář Beto musel do sítě pro míč.

Poslední hřebíček do rakve Sevilly si na samotný závěr zápasu nechal Raul Jimenez, který si dnes večer připsal na své konto první branku v Evropě. Jimenez skočil do centru ze strany a rybičkou překonal bezmocného brankáře Beta počtvrté. Na Ligu mistrů, která Atlético čeká v týdnu, se svěřenci trenéra Diega Simeoneho nemohli připravit lépe. Dnes večer zdemolovali Sevillu a po třech bodech jsou zatím druzí.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Granada CF 6:0

27.09.2014 18:00

Góly: 2. Neymar, 43. Ivan Rakitić, 45. Neymar, 62. Lionel Messi, 66. Neymar, 82. Lionel Messi

Barcelona nadělovala a její výtečnou připravenost okusila Granada. Do její sítě hráči blaugranas zaslali celkem šest branek a autorem rovné poloviny z nich byl brazilský talent Neymar. Dvě přidal také Lionel Messi, jednou se prosadil Ivan Rakitić.

Do brány se v podání Barcelony postavil Claudio Bravo, před ním měl prostor čistit také Jéremy Mathieu. Posila z Valencie přispěla k tomu, že Barcelona již šest utkání po sobě neinkasovala. V základu se objevil také Xavi a mladík Munir El Haddadi, kterému je předvídána velká budoucnost.

Od prvních chvil Barca ukazovala, že jejím cílem je nechat si všechny tři body na Camp Nou. Dani Alves centroval ze strany do pokutového území, ale v něm se zorientoval Murillo a odhlavičkoval míč mimo nebezpečí. Jéremy Mathieu vyrobil velkou chybu, kterou ale Granada potrestat nedokázala. Zkušený stoper neodvrátil centrovaný míč a toho využil Yuste. Jeho rána z pádu však orazítkovala jen břevno!

Hodně volného prostoru dnes dostával agilní Dani Alves, který pendloval podél čáry a předkládal do pokutového území jeden centr za druhým. Díky jeho snaze se k míči dostal mladík Munir El Haddadi, ale míč namířil mimo tři tyče. Granada ale nehodlala hrát roli zúčastněného diváka, takže si Barcelona musela dávat pozor. El Arabi si sběhl podél straně k hranici vápna a tam napálil balón, který jen těsně břevno.

První branku utkání Barceloně usnadnila špatná rozehrávka hostí, když obrovskou hrubku způsobil Yuste, který přihrávkou na středu hřiště místo spoluhráče našel pouze Neymara. Pro něj už nebylo problémem dostat se do vápna. Před ním sice obránci Granady couvali, ale zasáhnout nedokázali, takže se míč odrazil až za záda bezmocného Roberta Fernándeze. Pár minut před koncem první půle se vedení Barcelony znásobilo, když si Ivan Rakitić naběhl na skvělý centr Messiho, jenž se prokličoval ze strany do vápna, kde našel hlavičku chorvatského hráče. Pro něj už nebylo problémem zakončit pod břevno - 2:0.

Pokud chtěla Granada ještě do konce první půle něco vymyslet, moc se jí to nepovedlo. Lionel Messi si totiž vzal míč pod patronát a nahrával nabíhajícímu Munirovi. Toho sice brankář Fernández fauloval, ale Barcelonu to mrzet nemuselo - Neymar byl ve správný čas na správném místě a doklepl míč do brány.

Lionel Messi se dnes také dočkal branky, ale chvíli mu to trvalo. Argentinec si vzal balón na starost před Xavim a vypálil velice nebezpečně k pravé tyči. Fernandéz míč viděl v poslední možné chvíli a dokázal ho jen tak tak vyrazit. Vyšlo mu to až po hodině hry. Nejprve se pokoušel prosadit Munir, ale v náběhu minul pravou tyč. Následně se už Messi mohl radovat, protože Alves přeposlal balón právě na Messiho a ten se hlavičkou ve středu pokutového území nemýlil - 4:0.

Lionel Messi měl velký podíl také na další brance katalánského giganta. Skvělou nahrávkou našel svého kolegu Neymara, který si naběhl blíže k brance Fernándeze. Brazilský kouzelník na nic nečekal a z šestnáctky tvrdou ranou propálil hostujícícho gólmana. Jednalo se o třetí branku brazilského talentu v dnešním utkání.

Barcelona neubírala plyn ani později. Xavi napřáhl ze střední vzdálenosti a brankář Fernández měl hodně co dělat, aby nemusel do sítě pro míč pošesté. Respektive, tento počin jen oddálil. Dezorientovaná a laxně hrající obrana Granady neuhlídala Messiho, který uzmul míč Murillovi. Následně si domácí útočník naběhl do pokutového území, v němž poslal balón přes ruku Fernandéze ke vzdálenější tyči a stanovil konečný výsledek utkání. Utkání, ve kterém Barcelona naprosto dominovala a deklasovala soupeře šesti brankami.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Madrid 0:2

27.09.2014 16:00

Góly: 32. Luka Modrić, 40. Cristiano Ronaldo

V posledních týdnech obvyklá demolice v podání Realu Madrid se sice nekonala, ale přesto si svěřenci trenéra Carla Ancelottiho připsali na své konto tři body. V souboji s Villarrealem byli úspěšnějším týmem a radovali se díky brankám Luky Modriće a Cristiana Ronalda.

Villarrealu hodně scházel typický hrotový útočník, který by rozbíjel dobře sehranou čtveřici obránců Realu Madrid a byl by adresátem většiny centrovaných míčů. Těch před brankáře Ikera Casillase létalo mnoho, ale chyběl někdo, kdo by je dokázal zakončit. Ani Real ale dnes odpoledne rozhodně neoslnil a přesto, že dokázal vstřelit dvě branky, italský trenér Carlo Ancelotti bude mít o čem mluvit. Jeho svěřenci se chystají na Ligu mistrů, takže tomu odpovídala i jejich snaha.

Žlutá ponorka, jak se Villarrealu již dlouhou dobu přezdívá, začala poměrně aktivně a první rohový kop se snášel před Ikera Casillase hodně nebezpečně. Největší hvězdou Realu Madrid je bezesporu portugalský fenomén Cristiano Ronaldo, který je navíc v obdivuhodné střelecké formě. Dnes toužil přidat další zásahy a málem se mu to povedlo už po několika minutách hry. Z levé strany pálil nepřesně, další pokus zablokovala pozorná obrana před brankářem Sergiem Asenjem. Ten měl plno práce také s Modrićovou ranou, poté vyzkoušel jeho pozornost také Karim Benzema.

Po závaru před brankou Asenja se gólově prosadil stoper Sergio Ramos, rozhodčí Uniano Mallenco však branku neuznal kvůli ruce španělského reprezentanta. A Villarreal mohl trestat, protože jen o minutu později byl Iker Casillas málem překonán. Ikechukwu Uche se uvolnil na přední tyči a Casillas měl co dělat, aby jeho ránu vyrazil. Gómez následně motal hlavu Carvalajovi a poslal do pokutového území střílený centr, Vietto však svou levačkou minul Casillasovu bránu.

Luciano Vietto mohl poslat domácí do vedení, když nabíhal na nahrávku od Ucheho, ale v koncovce selhal. A otřepané pravidlo Nedáš-dostaneš opět platilo. Real si před brankou hostí vyměnil několik nahrávek, míč skončil u Luky Modriće, který se nerozmýšlel a přesnou ranou poslal Real Madrid do vedení - 1:0.

Domácí se ještě ani neotřepali po úvodní brance Realu a brankář Asenjo musel opět do sítě pro míč. Poslal jej tam Cristiano Ronaldo, kterému vyšla spolupráce s Jamesem Rodriguezem. Mladá akvizice z Monaca našla pasem nabíhajícího Karima Benzemu, který míč zkrotil, pohrál si s obráncem a nahrál na "penaltu" Ronaldovi. Ten už neměl moc práce a Real vedl o dvě branky.

Villarreal se odmítal smířit se ztrátou bodů a třeba rána Triguerose mířila přesně. Naštěstí pro Real se do rány obětavě položil obránce Marcelo, který střelu odrazil na rohový kop. Villarreal posléze převzal iniciativu a útočil. Real vedl, takže spěchat nemusel, ale i kvůli jeho pasivitě tempo hry upadalo. Nejprve se neprosadil Gabriel Paulista, po něm se o zakončení pokoušel také Gómez. Ani jeho projektil ale neskončil v síti, i když fanoušci viděli ruku hráčů Realu Madrid. Villarrealu nepomohlo ani střídaní, kdy se na hřišti potkali Jonathan dos Santos a Giovani dos Santos. Jejich snahy byly úspěšně eliminovány obranou Realu Madrid.

Jonathan dos Santos vystřelil z velké vzdálenosti, ale brankář Iker Casillas si s jeho ránou poradil. A protože v další šanci selhal mladý talent Luciano Vietto, skóre se už neměnilo. Real Madrid si ze stadionu El Madrigal odvezl tři body a šetřil síly před utkáním Ligy mistrů, takže má splněnou. Atraktivní výkon ale dnes rozhodně nepodal a chvílemi byl Villarreal jednoznačně lepší.

Více informací k zápasu

Elche CF - Celta Vigo 0:1

26.09.2014 21:00

Góly: 90. Nolito

Elche potřetí za sebou padlo, tentokrát si všechny tři body za nejtěsnější možné vítězství odvezli z Estadio Manuel Matínez Valero hráči Celty Vigo. Výhru zajistil hostům Nolito až v samém závěru zápasu. Célticos tak letos stále hledají přemožitele. Elche se bude tabulkou propadat směrem k sestupovým příčkám.

V úvodu zápasu měli navrch fotbalisté Elche. Bezesporu ze sebe chtěli smést pachuť posledních nepodařených výkonů a na domácím stadionu konečně vybojovat první letošní výhru. Obě mužstva však selhávala v koncovce, takže se diváci nemohli příliš bavit pohlednými akcemi či nebezpečnými střelami. Za zmínku tak stojí snad jen vynucené střídání na straně Elche, domácí kapitán Fernández si poranil pravou nohu a musel být nahrazen Krohnem-Dehlim.

Opravdu pohledná akce přišla na konci první půle. V nastaveném čase ukázal hostující Orellana svůj um, když se na levé straně krásně uvolnil a donutil Herreru k vynikajícímu zákroku. Ke smůle Viga se následná dorážka Nolita mezi tři tyče nevlezla.

I v druhé půli si Celta udržela lehkou převahu, ale stále se nemohla dobrat k efektivnímu zakončení. Zato domácí byli blízko vedení v 76. minutě. To by ale Jonathas musel předvést větší přesnost při složitém zakončení patičkou zády k bráně.

Rozhodující moment zápasu přišel v poslední minutě. Jak jednoduchý může být fotbal, předvedl Krohn-Dehli, jenž krásným obloučkem našel za domácí obranou Nolita a ten z první nekompromisně překonal Herreru - 0:1! Zápas tak nakonec našel vítěze, Celta bude díky třetímu vítězství v ročníku na pohárových příčkách, Elche si musí na první výhru ještě počkat.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona651017:016
2.Valencia CF642014:314
3.Atlético Madrid642011:414
4.Sevilla FC64119:713
5.Real Madrid640220:912
6.Celta Vigo633011:712
7.Villarreal CF62227:68
8.SD Eibar62225:48
9.Rayo Vallecano622210:108
10.UD Almería62225:58
11.Granada CF62224:98
12.Espanyol Barcelona61327:86
13.Málaga CF61323:66
14.Getafe CF62043:106
15.Real Sociedad61238:95
16.Athletic Bilbao61144:64
17.Deportivo La Coruña61147:154
18.Elche CF61145:144
19.Levante UD61141:124
20.Córdoba CF60333:103

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (386)

Přidat komentář
celeb

Celte sa nejak dari. Nabuduce hosti ponorku, potom hra na San Mames, tu sa asi bude stracat, ale aj tak skvely start do sezony.

Skoda toho Bilbaa. Nejak baskom zvlhol pusny prach. Nacase, aby v 2 dalsich zapasoch bodovali naplno.

Reagovat
santini

...akurát som pozeral, že máme celkom dobrý žreb. Bilbao pri súčasnej mizérií by nemuselo byť nezdolateľné, ale myslím, že naša neporaziteľnosť sa môže ešte pekne predĺžiť... inak proti Elche nič moc výkon, ale zas je to o tom, že sa chalani ťahajú - minule chytil Sergio penaltu v samom závere, teraz Nolito vystrelil 3 body, predtým Orrellana a Lattivey.... záloha hrá tiež veľmi dobre - obrana je vcelku pevná. Myslím, že letos by sme mohli kľudne atakovať minimálne priečky, zaručujúce budúcoročnú účasť v EL

Reagovat
santini

* Larrivey samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon nic moc. Ale 3 body jsou 3 body, takže ve finále spokojenost.

Reagovat
Filipow

To naše skóre je úžasný.

a to to ještě zlepšíme :))

Reagovat
migwel

Krásná branka Luka Modriće, smrtící spolupráce Benzema - CR7...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

Jak vyoadal zápas? Byl Real o moc lepší?

Reagovat
CHONG

Bylo to vyrovnané, Ponorka šance neproměnila, my ano.

Reagovat
dextroza_m

Hmm venku 3b, to se počítá..

Reagovat
CHONG

To každopádně, obzvláště z El Madrigalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepsi hrac historie dnes zatial gol a asistencia.

Reagovat
smazaný uživatel

hral sa nejaký benefičný zápas v Brazílii?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A dalsia asistencia. Kral kralov.

Reagovat
bobis21

neslyšel jsem o tom, že by dnes hrál Pelé nějaký zápas ... nemáš link na sestřih, rád bych to viděl

Reagovat
Leo Rekordman

Najdi si

Reagovat
vocasisko

Pět ze šesti gólů dneska obstaral Messi, to je asi jediný mínus, co mě aktuálně napadá.

Reagovat
monty25

To byla kanonáda!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Messiho úspěch stáhnout Ronaldův náskok na 5 gólů...

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne, čekal jsem, že stáhne dneska daleko více, my hodně těžký zápas proti Villarealu a Barca doma proti Granadě

Reagovat
smazaný uživatel

Jseš se sebou spokojen?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem hezký, chytrý a finančně zabezpečený takže ano jsem se sebou spokojen. Co ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady prosím přestaň psát sračky, dík.

Reagovat
-Carles-

Stačilo by týchto trollov ignorovať, potom ich to časom prestane baviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na tohoto hlupáka pořád reagujete,chlapi, nechte jej , je tu jen kvůli provokacím ,když nebudete reagovat , skončí. Visca el Barca!

Reagovat
Leo Rekordman

Ale,ze si kokot ti nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tych rodicov nepocuvaj tolko a skus sa osamostatnit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neviděl jsem, ale výhra potěší. Neymarův hattrick taky. Těším se na záznam.

Reagovat
-Carles-

Fantázia

Dnes takmer dokonalý výkon, krásne góly, opäť bez inkasovaného gólu. Skvelí Mathieu, Xavi, Neymar, Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

I Mascherano zahrál slušně.

Reagovat
-Carles-

Aj na DM bol ako ryba vo vode, pri Jeremym navyše pôsobí ovela istejšie ako minulú sezónu.

Pique môže baliť kufre, pokiaľ sa chytí aj Verma.

Reagovat
smazaný uživatel

MU už na něj čeká

Reagovat
blaugrana

Nespomenúť Rakitiča...

Reagovat
alcantara

Skóre

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Jako... pěkný no.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
valloire

jo...dost dobrý

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Povinné tri body ostali podľa predpokladov doma a potvrdilo sa, že Granada na Camp Nou stále nevie (21 prehier) a keď k tomu prirátame Capparosa na lavičke, ktorý si v poslednej dobe chodí so svojimi tímami po poriadny prídely (za posledné tri roky bol pri prehre Malorky 5:0, Levante 7:0 a dnes 6:0).

Inak je fajn, že Capparos sa stará o svoje zuby tak príkladne a chodí na preventívne prehliadky k zubárovi pravidelne. Prevencia nadovšetko

Bravo si dobre postavil žrde snáď mu to vydrží, čo najhdlšie (5x už trafila lopta konštrukciu bránu). Barca maligové skóre 17:0 a je iba jeden gól, abz vyrovnala rekord Realu Madrid zo sezóny 1987 (18:0)

Neymar dal síce svoj prvý ligový hattrick, ale čo zas predvádzal Messi dnes to je proste neskutočné. Dnes dal 400. gól v oficiálnych zápasoch (358 za Barcu a 42 za Argentínu) a pridal ďalšie asistencie (7)

Xavimu tento systém svedčí a som zvedavý, čo na to Iniesta. Ta záloha po odchode Cesca je strašne našlapaná a nikto nemá nič isté. Je fajn, že si Busquets s Rakitičom dnes oddýchli do Paríža ich budeme potrebovať oddýchnutých.

Vcelku by som si vsadil, že Paríž nám dá už gól, zaujímal by ma vcelku kurz na to

Visca Barca

Reagovat
-Carles-

Inak veľký palec hore pre Lucha, nepamätám si že by niekto dával takýto priestor pre mladíkov z akadémie.

Bartra: 225 minút

Samper: 90 minút

S. Roberto: 111 minút

Rafinha: 130 minút

Munir: 342 minút

Sandro: 92 minút

Po 6. kolách ligy a jednom zápase LM.

Reagovat
ADM

Munir jednoznačne už potrebuje naskakovať do zápasu ako žolík, buum okolo neho už opadáva a on v zápase 90 minut nevie čo a ako

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Prekvapivé to zas nie je, keďže cez leto z Camp Nou odišlo viacero hráčov, ktoré malo isté miesto a keď k tomu prirátame ešte absenciu Suaréza.

Pri Pepovej prvej sezóne to bolo podobné, keď si balili kufre Deco s Roniem a ďalší hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

U Guardioly to tak nebylo. Tam dostal pár minut Pedro a pravidleně hrál Bojan a Busquets, víc nic. Ono nebylo nutné dávat tehdy šanci většímu počtu mladíků, jelikož ten kádr byl široký a zkušený. Mladíci hráli až na konci, kdy byl titul jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesedí ti ty minuty. Skoro každej hráč má víc.

Reagovat
blaugrana

Aj napriek neustálej kritike je Dani stále niekde úplne inde, než Montoya a Douglas. Dáva pravej lajne to, čo jej oni asi nikdy nedajú. Jeremy dnes skvelý, Javier dnes pôsobil v prvom polčase a prekvapivo neisto, po presune na Dm to bola už jedna báseň. Adriano tiež pekne. Bus s prehľadom jemu vlastným, Xavi skvele a Ivan výborne. Ten bol všade. Munit dneska prepadák, nevyšlo mu absolútne nič, Ney hat-trick ale moc toho nevymyslel...Leoš nepotrebuje komentár.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravýho beka Daniho stylu barcelonskej systém nejspíš nevychová.. Je to úplně atypický hráč

Reagovat
blaugrana

To mi je jasné. Keď odíde, tak ta pravá strana pôjde dole. Snáď sa ale niečo vykľuje z Douglasa či Montoyu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě napadlo, že by to mohlo vypadat nějak takhle: útočilo by se spíše přes levou stranu (Alba, 25 let - ideální věk, něco jak Dani v sezoně 2008/2009) a v pravo by byl někdo, kdo by se dopředu moc nehrnul, ale v zadu byl spolehlivý (něco co hrál Abidal). Prostě podobně jak za Pepa, ale obráceně. Alba, Alvés je sice super, ale hodněkrát se doplatilo na to, že se oba zapomněli ve předu a vazdu zůstali jen stopeři + DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Tj. Len mi bdue chýbať ta jeho kooperácia s Messim.

Reagovat
celeb

zas treba podotknut, ze vcera hral Dani o 100% lepsie, nez pocas predchadzajucich zapasov. Bol jeden z najlepsich na ihrisku. Asi mu pomaha, ked sa obcas posadi na lavicku a prelozi tragickym brazilcanom.

Munira akoby psychicky odrovnala ta Torresovina, ktoru spravil.

Dalsi mensi sok bol diRoberto, konecne hral tak, ako sa od neho ocakavalo, nie len alibisticke prihravky dozadu. Xavi sa nakoniec v novom priestore nasiel a bol platny, Busq dost slabota.

KONECNE siel Masch dopredu!

Za vcerajsi vykon musim dat

Reagovat
celeb

Jo, a este nemozem nespomenut Jeremyho, jeho vykony su standardne vyborne, vcera este dokazal zvysit latku, neskutocne!

Tak ako sme skuvinali po top stoperovi a nikomu sa nepacilo tych 20 mega za 30 rocneho stopera, tak si dnes nadsene sypeme popol na hlavu. Zrejme tie cigarety maju nieco do seba

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon Sergi Roberta bych vůbec nepřeceňoval, šel na hřiště za rozhodnutého stavu a projev soupeře byl v té chvíli už také nekoncepční a trochu odevzdaný. Pro mě vedle Jerémyho , kterého také moc chválím je rovněž pozitivum ve výkonu Masche. Věřím,že se Lucho díval na MS , kde byl Masch určitě do nejlepší sestavy(nevím jestli tam opravdu nebyl) a na pozici DM by u nás měl hrávat. Bus se sice v posledních zápasech malinko zlepšil , ale u něj je alarmující ta absence rychlosti a síly. Na druhou stranu je pro mě elitní stoperskou dvojkou Masch a Jeremy, takže možná ,že to doplnění Busem na DM je asi nejlepší celkovou kombinací. Jsem zvědav jak se uvede Vermaalen, ale Piqué už není tou první volbou,šel bohužel neskutečně dolů. Špičkové výkony podával pouze "pod" Carlesem.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Český hráč Satoranský zaznamenal 6 bodů v SuperCopě proti Realu Madrid. Barcelona dostala naloženo o 20 bodů 99:78 a prohrála třetí předsezonní pohár v řadě.

Reagovat
bayern987

Ta obrana Barcelony je neskutečná...

Reagovat
ADM

To sa ešte len ukáže, aj ked minulu sezonu sme mali obrovský problém s hociktorým tímom

Reagovat
10FKK

Na ty Luchovi veletoče a odchod dvou kapitánů je fakt neskutečná. Čekal jsem měsíc až dva na sehrání, ale ono to funguje. Samozřejmě to není bez chyb a občas klika jako prase, ale štěstí přeje připraveným.

Reagovat
ADM

Aké sú možnosti, že by to Verma ešte pozdvihol? Vôbec som ho nikdy nesledoval

Reagovat
10FKK

Výborný ve vzduchu i na zemi, navíc skvěle organizuje celou obranu. Bohužel poslední dobou skleněný... Snad mu prospěje středomořské klima..

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy tam přinesl klid

Reagovat
raduinho

Neymar

Reagovat
10FKK

Dneska se mnou koukala žena a všimla si zajímavý věci, kterou chlap (myslím normální chlupatý heterák!) přehlédne a to, že jsou všichni proti jaru pohublejší! Léčba Luchem zatím funguje...

Reagovat
CHONG

Normální chlupatý heterák

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hloupí si skoro vždycky o sobě myslí, že jsou normální.

Reagovat
10FKK

Fakt? Přečti si to ještě jednou varle, mám pocit, že jsi to tak úplně nepochopil, nebo si psal o sobě?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že jsi mi to jen potvrdil.

Reagovat
10FKK

Copak se ti nelíbí bukvičko?

Reagovat
CHONG

Vidláci jako jsi ty.

Reagovat
10FKK

Děláš mi radost městská čubičko. Tipuju tě na nějaký velkoměsto, třeba Beroun..

Reagovat
CHONG

Nějak mi uniká, o co se snažíš, pokud o sebe člověk pečuje a není to zarostlý a chlupatý buran, tak to nemůže být chlap?

Reagovat
smazaný uživatel

ser na něj, jeho žena bude nejspíš nějaká domácí zarostlá Matylda. blbeček jeden.

Reagovat
CHONG

Dvojnice Marty Gotwaldové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Tvoje teta? Tu neznám...

Reagovat
CHONG

Reagovat
10FKK

Ty jsi jeho koště? Já myslel, že artorias...

Reagovat
10FKK

Ty seš jouda... Všichni vousatí a s neoholenou prdelkou jsou burani? Kdyby tě slyšel Chuck..

Mám pocit, že už je vás víc než 4%... Nebo Pečky?

Reagovat
CHONG

Nemáš nakonec ty sám nějaké skrývané problémy s vlastní sexualitou, takové to osočování ostatních, že jsou homosexuálové je často způsobeno vlastní nejistotou s této oblasti.

Reagovat
10FKK

Ani ne.. Podle toho co tu občas s holkama řešíte a jak jste hin s krásnýho a bohatýho + růžové hadry, gelíčky atd. to tak vypadá.. Osobně proti buznám nic nemám, pokud jsou alespoň metr ode mě...

Reagovat
CHONG

Co je proboha teploušského na gelu na vlasy?

Reagovat
10FKK

Kdyby to byl jenom gel...

Reagovat
CHONG

Slyšel jsi vůbec o tom, že vzhled, péče o něj a styl oblékání nemají nic společného se sexuální orientací, buzna může být jak depilovaný, nagelovaný, vyvoněný maník ze solárka s růžovým tričkem, tak zarostlý chlupaný smradlavý dacan v zasviněných fáračkách.

Reagovat
10FKK

Hele mě je to fuk.. Chováš se jako polobuk, řešíš na fotbalový stránce gely, růžový hadry a miluješ pro ženský odpudivýho chlapa... Jestli jsi dacan, nebo růžový koště je fakt jedno... 5 - 10 000 obyvatel...

Reagovat
CHONG

Cristiana zbožňuji kvůli jeho fotbalovým schopnostem a přínosu pro můj milovaný klub, jestli přijde někomu krásný nebo odpudivý, to je mi srdečně jedno. Gel jsem řešil pouze v závisti na tom, když tady bylo gelování označováno jako něco pejorativního, růžové oblečení jsem neřešil nikdy, neboť jej nenosím, pastelové barvy nejsou můj šálek kávy a mimochodem tvé vnímání a posuzování podle jakých vodítek někdo je nebo není buzerant je sto let za opicemi.

Reagovat
CHONG

závislosti

Reagovat
smazaný uživatel

Ani né tak teploušského jak metroušského

Reagovat
Kokesh

Njn, stara garda. Dnes je jina doba, dedo.

Reagovat
10FKK

dej pokoj s dědou! Holka už trošku polevuje ve svém odhodlání nemít fakany...

Divná doba, taková přihřátá... 90% módních návrhářů jsou bukvice a podle toho to vypadá...

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na Berounu špatně?

Reagovat
10FKK

Nic..Malé nesympatické maloměsto..

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupý člověče.

Reagovat
10FKK

Proč hloupý, ty máš rád každý město? Nemáš třeba špatnou zkušenost...

Reagovat
valloire

Beroun je parádní město klokane. Všude kolem kopce.

Reagovat
10FKK

Kopce jsou super, ale Beroun je ošklivej a bydlí tam pár kokotů...

Reagovat
valloire

To bydlí všude. Ale to okolí je fakt parádní. Křivoklátsko, Českej kras...Občas tam zajedu. Klidně bych tam bydlel.

Reagovat
10FKK

Reagovat
CHONG

Copak, dostal jsi tam v gay baru do držky?

Reagovat
10FKK

No vidíš máš i přehled o vašich zařízeních... To já mám rád spíš klasické české hospůdky s Plzní..

Vžycky nějaký problém, jednou nás tam vysadily švestky, když jsme jeli z Plzně, jindy jsem před nádražím z radosti nakopnul kámen a vysklil sklo u dveří a vždy kolem spousta chytrých kokotů...

Reagovat
CHONG

Já v Berouně nikdy nebyl

Reagovat
10FKK

Já zase v gaybaru...

Reagovat
CHONG

Chyba, dají se tam celkem dobře balit ženské, nejsou tak ostražité.

Reagovat
10FKK

Fakt divná doba...

Reagovat
CHONG

Vítej v 21. století, trumbero.

Reagovat
10FKK

Já jsem trumbera a ty balíš transky v gaybarech...

Reagovat
CHONG

Transku máš doma na gauči

Reagovat
10FKK

to jí řeknu!

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
MadMrJacky

jo no, říká se jim transexualove, respektive sex s překvapením

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš říct, že je Beroun ošklivej? Byl jsi tam teď někdy v posledních alespoň deseti letech?

Reagovat
10FKK

Loni... Možná špatná strana, ale fakt hnus.. Potom jsme jeli na takovou malou relativně novou rozhlednu a jenom se to potvrdilo, ale u medvědů to bylo hezký!

Reagovat
smazaný uživatel

Na jedné straně je sídliště, to samozřejmě hezký být moc nemůže.. ale máme opravený krásný centrum, máme ostrov u Berounky, máme náplavku a v ní park.. Navíc je to krásně zasazený město do údolí, takže všude okolo máš kopce. Beroun vyhrál i nějakou cenu o historický město roku..

Reagovat
10FKK

Taková hnusná špinavá dlouhá ulice...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Vršovice mají taky hnusnou dlouhou špinavou ulici, která jim dominuje.. Dokonce je ta ulice ještě větší, špinavější a hnusnější..

Reagovat
10FKK

Proto jsem utekl na venkov, aby si děti roztahovali hrudní košíčky! Při inverzi byl na Čecháči horší vzduch než v Ostravě.. Ale jinak jsou Vršovice boží, trošku Bronx!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že nemám rád každý město.. Třeba Boleslav je strašlivá díra, Kladno detto. Jenže ty tady dáváš Beroun do spojitosti s vidlákama, přitom je to město dvacet minut do Prahy, půl hodiny do centra Prahy.. Úplně stejní vidláci jsou tedy statisíce Pražků, kteří od centra bydlí podobně daleko.

Reagovat
10FKK

Tipuju tě na nějaký velkoměsto, třeba Beroun.. Kde tam vidíš vidláky?

Určitě v Berouně bydlí spousta hodných a šikovných lidí, kterým se omlouvám a omlovám se i městu, které za lidi nemůže! Stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Dával jsi to do spojitosti s CHONGEM, kterýho jsi pak označil za homosexuála/vidláka.. Ani jedno z toho není milý

V pohodě, já jsem připraven bránit město vždy a všude.

Reagovat
10FKK

Ok to beru, ale špatně si to pochopil.. Tam nešlo o Beroun a vidlákem nazval on mě, jen jsem ho tipnul na maloměšťáka a první mi naskočil Beroun asi díky negativním zkušenostem..

Reagovat
rufus

Hezky ten Beroun pořád bráníš.

Reagovat
Kokesh

Vzdyt to neber tak doslovne. V Brne se rika vidlakum i tem, kdo bydli v okrajovych castech .]

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

České kluby hrají na koeficent, Barca na skore, Real na Ronalda...každý má to svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro vola domu

Reagovat
Billy McClane

OT:

Spanielsky superpohar v basketbale putuje po jednoznacnom El Clasicu tretikrat v rade do Madridu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase se ukázalo, že Messi umí zahrát jen doma a to proti o hoooooodně slabšímu soupeři, jak už tu máme aspoň trochu průměrný klub jako je Malaga, tak se jen ten chudáček nebohý potuluje pohřišti a neví co s míčem, jaký to rozdíl oproti CR7, který proti Villarealu dominoval a byl jednozačně nejlepší hráč na hřišti. Jasně se ukazuje, kdo je nejlepší hráč planety. CR7

Reagovat
smazaný uživatel

pokial som dobre videl, tak najlepsi bol villareal ako celok...to si sa tu zaregistroval kvoli comu chlapce?

Reagovat
stas87

nereagujte na toho trotla,ked nebude reakcia tak to sam zabali

Reagovat
valloire

no, v podstatě má i recht...

Reagovat
smazaný uživatel

máš originalní nick Dnešní mládež nemá špetku fantazie...

Reagovat
smazaný uživatel

to si tam rovno mohol napisat kokot nie?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

malo ísť vyššie

Reagovat
fefo

Co potom je Real, ak taky hrac je najlepsi strelec v historiii El Clasico?

Reagovat
10FKK

Víš proti komu dal Leo nejvíc gólů? Proti realu, podle tebe hoooooodně slabšímu soupeři...

Než něco napíšeš, tak si alespoň zjisti fakta.. I trolovat se musí umět, ale ty jsi tak debilní, že se nezmůžeš ani na to.. Už sereš i fans madridu, což je největší důkaz tvé demence, kterého se ti tu mohlo dostat..

Reagovat
valloire

Ale jdi. Poslední sezony je to tak. Čím silnější soupeř, tím neviditelnější Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím Tě , vykašli se na takovou diskusi s merengues, nikam to nevede a nedělá to dobrý obrázek. Mám názory podobné jako ty,ale s nimi se prostě nikdy nedomluvíš a jen sklouzáváš do vulgárních debat. Dík. A neboj se , neumravňuje Tě žádný mladík.

Reagovat
valloire

Zajímavý, že se mnou se normálně domluví. A to mám názor tak nějak jinej.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že se v LM potká Barca s Bayernem. Chci vidět Guardiolův xicht až dostane náklep :D

Reagovat
Kokesh

S Xabim by je ted znicili.

Reagovat
Kokesh

No vlastne, ted...spis Barca by si mela napravovat reputaci. Jediny tym, kdo rozprasil ty bavorsky lampasaky je...chvile napeti....REAL MADRIIIIIIID!

Reagovat
valloire

a přesně opačným výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

R A Y O ! ! !

Bueno mohol tu penaltu premenit,kopol ju dobre len bohuzial do brvna..ten prvy gol mohol brankar Levante chytit,druhy isto nie,tam bol bez sance treba vyhravat aj doma

Reagovat
smazaný uživatel

Stale nemozem pochopit, preco Babtistao nedostal sancu v Atleticu...

Reagovat
Phillipinho

Dostane. Jeho cesta zavina pripominat cestu Costy

Reagovat
smazaný uživatel

lebo Leo je charakter a gestapák požaduje od útočníka aby bol bezcharakterná sviňa

Reagovat
celeb

ale no taak. O Costovi to samozrejme sedelo, ale ani Falcao/Kun ziadnymi bezcharakternymi svinami neboli.

Reagovat
madridcan

100 pre aktualne najlepsieho hraca na svete- Cristiana Ronalda

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

není o čem

Reagovat
bayern987

Reagovat
10FKK

Je srandovní, jak musíš psát na konci jeho jméno..

Reagovat
madridcan

Je to velmi srandovne. Lebo keby som to tam nenapisal, tak napises komentar typu ,,Tiez mam rad Neymara " alebo ,,Mas pravdu, Messi si to zasluzi "...akoby som tvoje vyjadrovanie nepoznal, aby si si nabehol na kvazi vtipek. Tak sa s tym zmier a nabuduce to ignoruj trebars.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
placa

Reagovat
patas92

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kokesh

Superpohar, Alvaro, vyhra....skoda, ze pristi tyden hrajeme proti silnymu Bilbau, sestava se tocit urcite nebude.

Reagovat
madridcan

V Ludogorci by som kludne posetril hracov, ale na druhej strane teraz velmi setrit netreba. Liga Majstrov, liga a potom je Virus Fifa pauza.

Reagovat
Kokesh

Co rikas na Karimuv sprint pred golem Crise? Zadnyyy McDonalds. Ten kluk je rozenej spurter .]

Reagovat
madridcan

Ja som ho kriizoval iba ked si to zasluzil. Inak je celkovo moja srdcova zalezitost a nedam nanho dopustit hoc priznavam, ze som mal svoje chvilky, ked som ho zjebal po ciernu zem. Lenze to mi nedal inu moznost(v Bayerne pri prehre 2:1 alebo teraz proti Atleticu). Ja som s nim spokojny a hoc som Higuaina zboznoval, tak som rad, ze cierneho petra dostal prave on. Vyrovnal sa s tym, ze strelec cislo 1 je v time niekto iny a maka nanho. To by vela utocnikov neprekuslo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsme si po tom trapasu v Málaze(myslím herním , výsledek byl neúspěch , ale ne trapas) spravili chuť , bylo dobře ,že si sednul Iniesta,v tom zápase byl nejslabší. Včera velmi dobrý fotbal ,čekal jsem , že rozjetá Granada bude těžším soupeřem a ona zas tak slabá jak výsledek napovídá nebyla, měli jsme i trochu štěstí,ale jinak hráči jako Mathieu,Mascherano , Raktič či Bus ukázali ,proč letos zatím nedostáváme góly a Messi s Neymarem , proč je (většinou) dáváme.

Věřím,že jsme se tím vrátili na vítěznou vlnu a vše půjde jak to včera a před Málagou vypadalo.

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

boli sme lepší, body sme si zaslúžili...

Leo bude proste fenomén, pred prvým gólom výborná Trashorrasova nahrávka, v tomto exceluje, naznačí prihrávku a z ničoho nič vysunie útočníka do čistej šance...

Bueno by včera nedal gól ani keby sa na hlavu postavil

Kakuta je motor, Licá nevládze a obrana išla na 0

Mandžupič(a) 1 gól

Leo 4

Reagovat
stas87

tak bolo to aj dost stastne ze Leo tu prihravku prebral a spracoval,lahke to nemal a ako som pisal,gol ide za brankarom Levante,ja bohuzial videl len druhy polcas lebo som pozeral basket pred tym,Levante ani ziadny tlak nemalo,len platonick prevaha ale ked uz malo prist k sanci tak stoperi vsetko upratali prec,naopak protiutoky Raya boli skvele,celkom chapem preco Rayo sbiera body vonku,vonku to bude sakra nebezpecny tim ako zatial hra Baena?ked som ti pisal ze to asi bude nahrafa za Saula tak si voci nemu bol dost kriticky,to bolo na konci minulej sezony tak ci pomaly menis nazor alebo ostavas pri povodnom

Reagovat
smazaný uživatel

ostávam pri pôvodnom, proti silnejším zálohám vyslovene horí, Athletic si cez stred chodil ako chcel, často bol mimo pozíciu alebo sa hral na Trashorrasa...

podľa mňa mu chýba fyzická sila, takto bez defenzívneho záložníka môže hrať Real Madrid, nie Rayo... keď sa uzdraví Amaya, tak by som skúsil dať do zálohy Ba, silný s dobrou fyzičkou a na stopéra s dobrou technikou...

čiže stopérov by hrali mazáci Zé Castro - Amaya a za Trashorrasom by behal Ba

inak fantastický je Kakuta, úplný zver, celý zápas behá dopredu dozadu, pomáha tvoriť hru, proste úplná paráda

Reagovat
stas87

jj,vcera ho odtlacili od lopty aj hraci Levante,nie je ziadna skala a Trashorras je rovnaky typ,na tom treba popracovat lebo spolu by hrat nemali,inak toto bol moj prvy zapas,nestiham to sledovat..vlastne som videl cast zapasu s Elche a musel som to prepnut to sa nedalo,Rayo nevie hrat proti zatazenemu superovi

prepokladam ze Kakuta pojde zasa prec,ja som ho vnimal ako stratneeho talenta ktory sa zahrabe v Londyne ale prekvapil ma,ako pises-fyzicky skvely,1 na 1 prejde,neboji sa chodit do subojov,zvedavy som na toho mexikanca len je minus ze Rayo hra neskoro vecer,ta nedela o 12 sa da ale jedine vonku

Reagovat
smazaný uživatel

keď hráme doma sa väčšina mužstiev postaví na vlastnú polku, už si pripadám ako fanúšik Realony zas keď príde súper hrať futbal, tak sú z toho pekné zápasy ako proti Athleticu...

navyše Paco má už aj novú taktiku, nakopávanie na Manucha

tak je na hosťovaní, v Chelsea mu končí zmluva a istotne pôjde za lepším

podobný prípad je aj Bueno, končí mu zmluba, ale zas je o neho záujem v anglicku, takže jediná šanca ako niečo za neho získať je predať ho v zime

mexikánec je výborný 1 na 1 proti Atléticu si s tým ľavým obrancom robil čo chcel, aj proti Deporu bol dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy jsi dost troska. Viz. Mandžupič(a).

Reagovat
smazaný uživatel

proste neznášam toho hráča

Reagovat
Atlético de Madrid

Nechápu, proč jsme si Lea nenechali... příští sezonu už se s nim musí počítat stoprocentně, jinak bych se nedivil, kdyby se nám na to po těch dvou povedenjhc hostovačkách vysral a šel jinam

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ten Betis sa mu až tak nepodaril, síce hral z krídla ale aj tak

Reagovat
bayern987

A zase se tu hádají o depilaci.

Reagovat
Phillipinho

Granada zas tak spatne nehrala, dvojici Succesa a El Arabi tam dokazali udelat parkrat pruvan. Messi,Neymar, Rakitic vyborne vykony . Atletico-Sevilla jsem videl prvni puli a Atleti je vubec k nicemu nepustili, ten druhej gol byl naprosto fantastickej . Jsem rad, ze se Jimenez prosadil a trochu umlcel piskajici fanousky na jeho osobu. Doufam, ze to ted

z nej spadne a pujde nahoru. Jinak Ansaldi zatim valcuje Siquieru a proti Juve snad bude hrat. Jinak Athletic jsem nevidel, ale to, ze na San Mames vystreli proti Eibaru jednou na branu uz svedci o docela velke krizi. Snad se zvednou a zautoci na pohary, ale letos se bojim, ze to stacit nebude. No a Leo dalsi 2 goly . Pristi rok do acka a poprosim noveho Costu .

Reagovat
Kluivert9

To Bilbao A to sem je v předsezóní tipovačce dal na 3. místo

Reagovat
smazaný uživatel

nič nebude, zas nám ho chudáka pokazíte

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Weligton to silne nezvladal uz proti Messimu zaco mal byt vyluceny, pricom dnes sa opat predviedol, lenze uz s cervenou na svojom konte...mal by sa chlapec krotit, vyhladat odbornu pomoc, alebo ho poslat do realu...tam maju s podobnymi typmi hracov bohate skusenosti...

Reagovat
migwel

.. no ale Messimu to pomohlo ne? že ho chytil pod krkem a zatřásl sním... dal dvě branky a tisíce článku o obživlé mrtvole... to by mu Messi mohl aspoň poděkovat...

Reagovat
CHONG

Když ti někdo o hlavu menší řekne, že jsi zkurvysyn, tak nad tím jenom mávneš rukou?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si to pocul? lebo ja nie....

Reagovat
CHONG

Jde vidět, že na něj něco pokřikuje a žádné komplimenty to asi nebudou, nevidím na té reakci nic, co by vyžadovalo odbornou pomoc, když mi bude nějaký skrček chrlit nadávky přímo do ksichtu, tak mu ji napálím přímo mezi světla a myslím, že rozhodně nejsem sám, tady ta reakce bylo ještě milosrdná.

Reagovat
iamek
Reagovat
CHONG

Naprostá novinka.

Reagovat
10FKK

A troufneš si na většího?

Reagovat
CHONG

Jelikož mám 195 cm a 100 kilo, tak ten problém často řešit nemusím.

Reagovat
roman1978

což vlastně není odpověď

Reagovat
loki5

To je argument co. Jo zlomil jsem mu čelist ale je to v pořádku jelikož mi řekl že jsem blbec

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi jednoduchej člověk.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Já v tom teda vidím člověka, který odbornou pomoc potřebuje. Ale co já vím, že jo.

Zajímavé, vystudovaný právník a prakticky bez nulového podnětu útočí? Zajímavé, velmi zajímavé, zklamal jsi mě, JM.

Reagovat
madridcan

Castilla je v peknych srackach...

Reagovat
Kluivert9

Zidane

Reagovat
madridcan

Este dobre, ze je zase asistent

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

200. pro dlouhodobě nejlepšího hráče světa - Lionela Messiho

https://www.youtube.com/watch?v=k0198nRgcNk

Reagovat
madridcan

Reagovat
misinho7

Reagovat
10FKK

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

O tom snáď nemôže byť pochýb

Reagovat
valloire

Reagovat
placa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

bla bla bla, a ted tu o hurvínkovi

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
migwel

Konečně jsme se dočkali - hranici 400 gólů překonal Ronaldo okolo 06.01. 2014 - Messi až včera ....

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko zapasov na to potreboval ronaldo a kolko messi?

Reagovat
Mercury

Cristiano vstřelil 400. gól ve svém 631. utkání. Messi v 525. Do the math. Hezkou neděli.

Reagovat
-Carles-

Proste Messi > Ronaldo

Reagovat
madridcan

Ronaldo dal gol Chelsea, preto Ronaldo > Messi

Dobre vam to jebe na tie hlavy chlapci

Reagovat
-Carles-

Čo s tým má Chelsea?

Tu ide len o to, že Leo potreboval na 400 gólov o sto zápasov menej ako CR

Reagovat
smazaný uživatel

A taky o to, že Cristiano hrál 6 sezón v Anglii, kde obecně padá o něco méně gólů a navíc tam hrál na pozici levého záložníka v systému 4-4-2, který měl na hřišti i úplně jiné úkoly než střílet góly.

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom není nic vtipného, hrál tam krajního záložníka. I když je mi jasné, že ty se tady budeš smát do roztrhání těla a tvrdit, že tam byl útočník, to je mi ale jedno. Jen jsem mu argumentoval na to naprosto zcestné porovnávání neporovnatelného.

Reagovat
Mercury

Já s tím porovnáváním nezačal. Messi taky hrával z kraje. Čísla mluví jasně, nemám k tomu co víc říct

Reagovat
loki5

Ještě nedávno se příznivci Ronalda hrozně vztekaly když člověk zmínil že má Messi letos více přihrávek a teď je tu výmluva na anglickou ligu a že hrál záložníka.

Osobně myslím že celé tohle srovnávání je stejně blbost vzhledem k rozdílnosti obou hráčů.

Pak se tu bude argumentovat že Ronaldo je lepší že dal více gólů hlavou nebo že Messi je lepší proto že obešel více obránců

Reagovat
smazaný uživatel

Však já taky ne, jenom reaguju na to, že si ta čísla kdekdo ohýbá, jak mu zrovna vyhovuje a porovnává neporovnatelné. Srovnávat Messiho a Ronalda v době, kdy hrál Cristiano za United jenom na základě gólů, je prostě úplná blbost - de facto srovnáváš krajního záložníka z Premier League a křídlo z La Ligy.

Reagovat
roman1978

ne, nepadá. zase lež. ty obecně a všeobecně. v té době tam padalo více gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

2008-09: PD 2,9 gólů na zápas; PL 2,48 gólů na zápas.

2007-08: PD 2,69; PL 2,64.

2006-07: PD 2,48; PL 2,45.

Ne, nepadalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus je k tomu samozřejmě třeba vzít v potaz, že Cristiano byl krajní záložník, zatímco Messi hrál na mnohem ofenzivnější pozici, takže srovnávat Cristiana v dresu United s Messim pouze tím, že někdo vytasí nějaké samo o sobě nic neříkající statistiky, je úplně k ničemu. To se dá dělat dejme tomu až od jeho příchodu do Realu Madrid, kde začal hrát víc z křídla a hlavně ve stejné lize.

Reagovat
roman1978

ok, takže od příchodu ronalda do madridu má více gólů kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano 265, Messi 279. Ale ber to s rezervou...

Reagovat
-Carles-

S akou rezervou?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěděl jsem jistě, jestli jsou ta čísla správně. Teď už vím, že jo, když jsi tady hodil to samé. Jinak ale je třeba dodat, že Cristiano odehrál méně zápasů a střelecký průměr má lepší - 1,04 oproti Messiho 1,03.

Reagovat
-Carles-

Ta keď chceš byť detailista, tak Messi odohral 22 421 minút a Ronaldo 21 613 minút. Čiže Messi má gól každých 80,36 minút a Ronaldo 81,55 minút

Reagovat
smazaný uživatel

Však už ten průměr je skoro stejný, takže je jasné, že i rozdíl minut na gól bude tak max. minutu.

Reagovat
-Carles-

Akurát že ten prvý priemer vyznel kúsok lepšie pre Ronalda, tak tento zasa pre Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak nechápu co je na tom tak pro 90% cules nepochopitelný. Navíc si vem, že ten víc gólů dávala vždycky Barcelona a Real, kteří hlavně tvoří ten vyšší průměr v letech 2006-8. Kdežto v Anglii se to rozložilo mezi Velkou čtyřku.

Reagovat
roman1978

konečně jsi napsal něco jednoznačně. a ne obecně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to samozřejmě věděl, už když jsem to psal, jen jsem ti to tady hodil, abys mě přestal napadat z lhaní, jako to děláš ostatně skoro vždycky, když s něčím nesouhlasíš, jakkoliv můžu mít pravdu.

Reagovat
roman1978

tak zase lžeš teď. je to poprvé, co jsi svá tvrzení nějak dokázal. a to jsem to raději nikde neověřoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hntlyl

Takže ses vložil do diskuse, kdes někoho osočil ze lži, přitom jsi sám lhal.

Reagovat
-Carles-

Messi má taktiež iné úlohy ako strielanie gólov

A keď zoberieme čisto klubové štatistiky od príchodu Ronalda do Realu:

Messi - 279 gólov, 271 zápasov

Ronaldo - 265 gólov, 255 zápasov

Reagovat
roman1978

v lize messi 194 a ten druhý 187

Reagovat
smazaný uživatel

nie je o com

Reagovat
smazaný uživatel

nie je o com

Reagovat
smazaný uživatel

Obojí je neskutečné, o tom žádná. Můžeme být jen rádi, že máme jejich přímý souboj několikrát ročně a můžeme je vlastně sledovat celý rok.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
migwel

Jsem rád že jsi tuhle diskuzi otevřel! Cristiano Ronaldo se stal nejrychlejším střelcem 100 branek v La Lize Hvězdný Cristiano Ronaldo tak dokázal nasázet 101 ligový branek za pouhopouhých 92 zápasů, čímž překonal legendárního Ference Puskáse, jenž potřeboval na vstřelení stovky branek 105 utkání. Ronaldo má v lize víc hattricků než Messi. Na rekord Di Stéfana a Zarry mu chybí jen dva. Hatrrick v průměr CR7 každý 8 zápas, Messi 15 zápas, La liga počty gólů CR7 (2009) 182g/166z, Messi (2004) 248g /283z i když ve statistikách je uváděn Messi od roku 2004 přestože v Barceloně od roku 2000 a hraje od roku 2003. Jakou statistiku chceš ještě vytáhnout?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale to s těmi hattricky se dá brát čistě jen jako super Ronaldovo číslo, ale absolutně to nejde brát jako nějakou sběrnou minci v tom, kdo je lepší. To je jako když měl Messi o dost více branek a někdo vytáhl to, že není lepší než Ronaldo, protože ten dává více branek z hlaviček.

Statistika v PD taky není absolutně žádné měřítko, když jeden v ní hraje od sedmnácti a druhý přišel už vyhraný jako nejlepší hráč PL.

Reagovat
loki5

Když už jsi u těch statistik nevíš kolik mají oba hráči gólových přihrávek docela by mě to zajímalo.

Reagovat
Spalovač šancí

Větší počet hattricků hovoří v neprospěch Ronalda. Rozhodně je lepší player, který pravidelně dává 2 goly, než hráč, který dá hattrick a pak nic

Reagovat
valloire

Reagovat
Mercury
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Krása, jsem rád, že to překousnul a dokáže dělat servis pro Neymara a co nevidět i Suáreze.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a před ním Neymar se Suarezem by mohla být slušná kanonáda. Těším se.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
Free_player

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je 5 nasobny najproduktivnejsi hrac LM, co traposik ?

Reagovat
misinho7

boze ty si mentalne retardovany... artorias tu naschval provokuje a ty si dalsi mental...

Reagovat
smazaný uživatel

problém je,že tento panáček to myslí vážně, narozdíl od artoisa - kterej je jen nepovedenej troll

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni kdo se tu hádají o Messim a Ronaldovi jsou debílci. Oba to jsou skvělý fotbalisti a myslím, že je vůbec nezajímají nějaké žabomyší války. Pochopím rivalitu Barca vs. Real ale nepochopím idioty, kteří na základě vstřelených gólů nebo asistencí posuzujou kdo je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.fotbalportal.cz/nemecko/1-bundesliga/38617-arjen-robben-citi-ze-je-trestan-za-simulovani-na-mistrovstvi-sveta/

Robben je slušně vymletej. Místo, aby byl ticho, tak ještě bude držkovat. Kdyby byl doopravdy za to potrestanej, tak nehraje ještě teď.

Reagovat
loki5

Je trestán za to, že je neskutečný simulant. Stačí se občas kouknout na jeho pády v německé lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je skvělý hráč nechápu proč si to kazí simulováním. Jeho blbost teď už si na něho rozhodčí dají bacha. V Mexiku ho musí nenávidět a mě se taky po MS zhnusil. Kdo ví třeba by se tam to mexiko dostalo. Rozhodně hrálo hezčí fotbal než nizozemci.

Reagovat
-Kopy-

Alves; Barragán, Mustafi, Otamendi, Gayà; Javi Fuego, Parejo, André Gomes; Rodrigo, Alcácer, Carles Gil

Snad Gil využije šance a uvidíme co Mustafi, minule moc prověřenej nebyl, dneska to bude ale moc těžké proti neoblíbenému Sociedadu ale i tak věřim ve výhru.

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooool

Reagovat
-Kopy-

Bože zase taková kombinace, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Inak ešte k tomu Messiho jubileu. Hráčom, ktorým sa podarilo skórovať 400 gólov a vek, koľko im vtedy bolo.

23 Pelé

26 G. Müller

27 MESSI

28 Puskás

28 Cristiano

29 Di Stéfano

33 Romario

34 Raúl

Tu je pekne vidieť, že Cristiano a Messi sú proste kanoniermi tejto dekády, akými boli v minulosti Muller, Puskas alebo DiStefano a namiesto toho nekonečného porovnávania a zhadzovania by. by sme im poďakovať obom, že si to môžeme víkend, čo víkend vychutnávať už niekoľko rokov.

Inak Messi stráca už iba tri góly na Zarru

Reagovat
smazaný uživatel

Bojan asi v jedenácti

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale potom už se zasekl..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Za sebe nemůžu říct, že bych si ty jejich letité střelecké dostihy užíval. Baví mě týmovější pojetí, než hra celého týmu pro jednoho hráče - ať už je to ten či onen. Snad to Leovi vydrží a vrátí týmu vše, z čeho roky těžil.

Reagovat
smazaný uživatel

Preto sledujem BVB alebo Athletic

Ronaldo a Messi to vedia zobrať na seba a individuálne rozhodnúť remízové zápasy a keď som pozeral tých 401 gólov Messiho bola to proste paráda a to ti presne ostane v hlave tie jednotlivé nezabudnuteľné momenty ich gólov resp. asistencií.

Myslím si, že keď odíde jeden alebo druhý, tak sa veľa vecí vráti do normálu, ale uvidíme, komu bude patriť budúcnosť po nich. Jedno viem, že to budú mať po týchto dvoch nesmierne ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to už nebude jen o dvou hráčích. Jeden rok může vyhrát Neymar a ten další být patnáctý. Upřímně se na to těším, protože když si vezmu éru Gretzkyho a o kolika úžasných hráčích se vlastně dnes ani neví, protože Gretzky, Gretzky, Gretzky. Ve fotbale se nezapomene na veliké hráče, ale tak nějak je to srazí, protože to je prostě éra Messiho a Ronalda.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mike Bossy

Reagovat
smazaný uživatel

Bossy byl úžasný hráč. Měl jsem to štěstí, že jsem mohl vidět hromadu jeho zápasů na kazetách. Úžasný střelec, excelentní nahrávač, skoro vůbec nefauloval. Nedávno na něj došla řeč a jeden kluk vůbec nevěděl, o koho jde. Řekl jsem mu, že byl jako Yzerman, jen o úroveň výše.

Ale těch hráčů je mnohem více, třeba Hawerchuk, Denis Savard, Gartner, Goulet, absolutně nulová pozornost pro Oatese nebo Turgeona. No a jde to i dále. Co bylo před Gretzkym už lidi vůbec neví a předevčírem jsem vedl debatu s údajně ohromným fandou NHL, ale vůbec nevěděl, kdo je Marcel Dionne

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si na P. Stastneho...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom se, dle mého teda, ví u nás hodně. Gartnera, Gouleta atd. ještě prominu, ale Šťastného ne.

Já to myslel jako z pohledu českého nebo slovenského diváka, případně v Evropě. V Kanadě třeba na takové hráče nezapomínají a i po třiceti letech chtějí autogram po borci, který nikdy nic nevyhrál, ani nikdy nezářil, ale hrál NHL a to oni respektují.

Reagovat
smazaný uživatel

fenomenálny Jeremy Roenick

Reagovat
stas87

a vedel ten fanda aspon kto bol Gordie Howe?

Reagovat
smazaný uživatel

hattrick Gordieho Howa je dosť známy

Reagovat
DelPiero137

az moc sa zabuda na ostatnych geniov vo svetle tychto dvoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavá statistika, díky za ní. Cristiano má aktuálně 438 gólů a více gólů než on dali jen Pelé, Gerd Müller, Ferenc Puskás, Alfredo Di Stéfano a Romario. Nejblíže má Di Stéfana, který dal 508 gólů, což by Cristiano mohl atakovat, pokud zdraví vydrží, někdy ke konci kalendářního roku 2015.

Reagovat
Atlético de Madrid

No, pokud počítáš hráče, kteří hráli ve Španělsku, tak máš pravdu (ale pak nevim, co tam dělá Pelé), jinak ale víc gólů než Cristiano dalo několik desítek hráčů, zejména z Maďarska, Portugalska a brazilskejch soutěží a nebo například Pepi Bican. A to ve svý době byly téměř na úrovni La Ligy a srážet 552 gólů Eusébia, jehož Benfica tehdy vyhrála LM a Portugalsko hrálo semifinále MS je trošku blbý imho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, bral jsem to z těch, co vypsal on, ostatní jsem nehledal.

Reagovat
Atlético de Madrid

s tim Eusébiem jsem se z hlavy spletl, má jich ještě o pár desítek víc..

kdyby tě to zajímalo celý, tak je to tady, zdrojem je velmi prestižní jihoamerickej časopis El Gráfico a dělal na týhle statistice několik let, objížděli archivy...jen oficiální zápasy

http://1.bp.blogspot.com/-yl5HZOrqFww/T5HlqJAtmuI/AAAAAAAAPYw/DnWcBeW5c5A/s1600/88b.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát nevím, ze kdy to je, protože Cristiano má 427, pokud by se připočítaly i přáteláky reprezentací, které se do těchto statistik obvykle počítají, má jich 438, takže by tam měl figurovat. Být celkově 23. nejlepší střelec historie...

Reagovat
Atlético de Madrid

je to asi rok a půl starý, pak dělali ještě nějakou novější verzi, kde trošku upřesnili všechny stats a byl tam už i Ronaldo a Mesi... tady je k tomu článek, žebříček nějak neni

http://www.elgrafico.com.ar/2013/04/14/C-4726-maximos-goleadores-del-mundo.php

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

R. Castro dva góliky dnes a Betis sa posúvva na 4. miesto za 3. Gijón. Dúfam, že aspoň jednému celku sa podarí postup, ideálne obom

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Mangala dnes vlastný gól a vyrobil penaltu a City to zase skoro stálo body. Som veľmi rád, že sme sa o neho vôbec nezaujímali

Reagovat
-Kopy-

Jeremy

Reagovat
smazaný uživatel

Jen je smutné, že musel přestoupit do Barcelony, aby byly jeho schopnosti více brány v reprezentaci.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to hovoril neveriacim barcelonistom že to nebude krok vedla

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea MotM. Ale za tu cenu bych ho nebral..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Chelsea byl famózní

Reagovat
smazaný uživatel

Super ze hodnotis podla 1 zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemám hodnotiť z čoho, keďže nedokáže ešte posadiť Demichelisa , ale ako píše Ribery nadomnou 30 eček by som za neho nedal najmä, keď sme potrebovali skúseného stopéra, ktorý môže hrať od prvého zápasu v základe.

Tím nechcem povedať, že Mangala nemôže vyletieť a byť TOP stopér, stále má len 23, len som narážal na niektoré názory, keď sa podpísal Jeremy a ľudia tu nadávali, že si Zubi nechal ujsť Mangalu za 30.

Reagovat
smazaný uživatel

Stal 40.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral som si to na EF a zle som si preložil "dvaatřicet milionů liber"

Reagovat
-Kopy-

bod beru

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si myslím, keď ste s nimi nedokázali vyhrať alebo uhrať bod v 6 posledných ligových kolách. Bod s Anoety dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna on

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Xavimu ta lavička vcelku pomohla si uvedomiť, že hrá posledné zápasy za Barcelonu a tak okrem prihrávok včera pridal aj skvelý pressing a pohyb.

Včera nabehal 11,7 km čo bolo najviac z celého tímu. Sekundovali mu iba krajní obrancovia Alves 11,5 a Adriano 11.2 (čo už také prekvapivé nie je).

Reagovat
Kokesh

Nema takove statistiky zapas co zapas? Nerikam, ze pokazde skoro 12 km, ale z jeho pozice musel mit pravidelne podobne cisla.

Reagovat
Billy McClane

Este cosi k tomu Messimu a CR

Mam obavy, ze sledujeme posledny rok tychto vzajomnych streleckych pretekov. U Messiho sa uz viac rokov predpokladalo, ze ked nebude natolko golovo produktivny, tak sa stiahne na tvorcu hry, kde bude pravdepodobne kralovat este vela dalsich rokov. Messiho golovy priemer je stale uzasny, ale mysilm si ze posledne dva roky je ten ubytok golov viditelny a jeho posunutie na desiatku je len logickym vyustenim jeho, prepacte za vyraz "veku".

To u CR sme podla mna zazili vrchol minuly rok a predpokladam, ze ak nie tuto, tak rozhodne buducu sezonu mu zacnu tie goly rapidne ubudat. Bezohladu na jeho fyzicky fond.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že mu góly budou ubývat už tuhle sezonu a zatím jede neskutečně (9z 13g)...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíše řekl, že tým je na prvním místě a Leo to moc dobře ví. Poslední tři sezony byla dvě druhá místa v lize, dvě prohry (jeden dvojzápas) s Realem v CdR, žádná LM. Stáhl se kvůli týmu. Produktivní je pořád více než dost a jsem si jistý, že bude ještě více. Lépe může tvořit hru, z čehož už teď těží Neymar a bude z toho těžit i Suárez. Pokud má Leo nějaké individuální ambice, jako zlatý míč, tak jistě moc dobře ví, že nejlepší cestou je být nejlepším hráčem týmu s úspěchy, ne druhými místy a semifinále.

Reagovat
Billy McClane

Znie to sice pekne, to obetovanie sa pre tim, ale pride mi to len ako zbozne prianie pre tych, ktori si odmietaju pripustit, ze Messi uz ma svoj individualny vrchol za sebou.Aj ked posledna cast vety je asi aj zboznym prianim madridistov...

Reagovat
Kokesh

Jen mu za prdeli uz nebudou behat Xavi a Iniesta v tom forme a dve ostra kridla, jako Pedro a Alexis. Menite system hry a navyky, trenery...prisel jeho mlady nastupce v podobe Neymara a dalsi bijec a superhvezda Suarez. Muselo to prijit, jen v tom zase nehledejte vedu a vyjimecnost Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Neymar nebo Suarez by ne jeho místo jen těžko mohli jít. Ronaldo by tam byl naprosto nulový a celkově žádný hráč na světě by v momentální Leově pozici na hřišti nehrál ani z poloviny tak jako on. Neustále je zdvojován na středu hřiště a čím blíže brány je, tím více je kolem něj hráčů. Muselo to přijít.... až na to, že to nemuselo vůbec přijít. Kdyby Leo nechtěl, tak tam nehraje a o jeho výjimečnosti se snad netřeba bavit. A co má s ním společné Xavi a Iniesta? To jsme na FB diskuzi, aby pořád někdo psal nesmysly o Xavim s Iniestou?

Reagovat
Kokesh

Počkej a ty se snad divis? Hraje na nejnebezpečnějším místě na hřišti, odkud padá nejvíce gólů. Jasný, že je zdvojovan a ztrojovan. Tady se většina směje Karimovi, přitom lepšího útočníka co se umí orientovat ve vápně, připravovat šance a hrát pro Crise nenajdeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to bylo ještě před touhle pozicí, vždy byl minimálně zdvojován, ale není nic neobvyklého, pokud byl ztrojován nebo i více, což Ronaldo absolutně nezná takové bránění. Jde o to, že je pořád nesmírně produktivní, může z téhle pozice ještě lépe tvořit hru, tvoří více prostoru spoluhráčům tím, jak na sebe váže pozornost. Jako sorry, ale mít Messi prostoru jako Benzema, tak Leo nahání rekordy Bicana. Každopádně jej mám rád, hate na něj nechápu.

Ale jde o to, že z něj děláš nějakého vola, který bez spoluhráčů nic neudělá + už je střelecky v útlumu. Vždyť většina Messiho branek je čistě jen jeho zásluha, pro spoluhráče tvoří každoročně snad nejvíce šancí ze všech hráčů na světě. Byl, je a vždy bude výjimečný. Jeho stažení níže jsme očekávali po třicítce, ale s Neymarem a Suárezem nebo útlumem týmových úspěchů se tam holt přesunul dříve, ale ne proto, že už nemá na to hrát více. Je to čistě jen týmové rozhodnutí, se kterým Messi musel souhlasit.

Reagovat
Kokesh

To pisu kde, ze se bez spoluhracu neobejde? Obejde, samozrejme, proto jsou spolecne s Crisem tak rozdilovy. Nebo presnejeji receno v takovych velkoklubech jako Barca ci Real se ocekava hracska kvalita od vsech. I Cris dokazuje, ze se obejde bez Ozila, Angela, ... Messiho vzdy budu uznavat, ale srdcem blize je mi nase portugalska megastar.

Reagovat
smazaný uživatel

ty už jsi zešílel úplně. Vždyť si sám odporuješ.

Právě to, že se Messi dokázal takhle adaptovat, jeho vyjímečnost jen zvýrazňuje. A docela to plive do tváře všem (hlavně Madristům), kteří tvrdili, že je Messi bez Iniesty a Xaviho poloviční. Naopak - dneska to není jen zakončovatel, ale tvůrce hry celého týmu.

Reagovat
Kokesh

Ale vždyť to je jen vývoj, nic víc...vždy na to měl předpoklady. Oba to jsou fenomenální hráči, kteří se dokáží prosadit kdykoliv. To ale nemění nic na tom, že s Xavim a Iniestou za zády se ti hraje lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť Messi letos ukazuje, že může hrát i bez nich. A taky ukazuje, že mu nejspíš nebude vadit, když góly bude dávat někdo jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevie niekto kedy bude nominacia na Slovensko ? A ci sa daju este zohnat listky ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ viem lístky, tie čo išli do predaja pre bežných ľudí sa rozobrali hneď v ten deň čo išli do predpredaja

Reagovat
Billy McClane

Znie to sice pekne, to obetovanie sa pre tim, ale pride mi to len ako zbozne prianie pre tych, ktori si odmietaju pripustit, ze Messi uz ma svoj individualny vrchol za sebou.Aj ked posledna cast vety je asi aj zboznym prianim madridistov...

Reagovat
Billy McClane

reakcia hore na Bolu...

Reagovat
smazaný uživatel

jaaj skoda tak skusim na forach pozret ci niekto svoje nepredava

Reagovat
madridcan

Ja som to kvoli chybe v komunikacii prejebal (Facepalm smajlik)...skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak nominacia:

Brankári: Kiko Casilla (Espanyol Barcelona), Iker Casillas (Real Madrid), David de Gea (Manchester United/Angl.)

Obrancovia: Raúl Albiol (SSC Neapol/Tal.), César Azpilicueta (FC Chelsea/Angl.), Marc Bartra, Jordi Alba (obaja FC Barcelona), Dani Carvajal, Sergio Ramos (obaja Real Madrid), Juanfran (Atlético Madrid), Mikel San José (Athletic Bilbao)

Stredopoliari: Santi Cazorla (Arsenal Londýn/Angl.), Cesc Fábregas (FC Chelsea/Angl.), Andrés Iniesta, Sergio Busquets (obaja FC Barcelona), Isco (Real Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), Koke, Raúl García (obaja Atlético Madrid), David Silva (Manchester City/Angl.)

Útočníci: Diego Costa (FC Chelsea/Angl.), Paco Alcácer (FC Valencia), Munir El Haddadi, Pedro Rodríguez (obaja FC Barcelona)

Reagovat
smazaný uživatel

Pedroooooooooo, jooooooooooooooooo

Reprezentant se po sezoně bude prodávat snáze

Reagovat
Jerichoo

Albiol si tie nominácie dáva so strašným prehľadom A Pique konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Iniga moze aj d.bnut

Reagovat
smazaný uživatel

Dikz moc . Cakal som viac mladych hracov z -U21 na slovensko

Reagovat
madridcan

Trosku retro

http://24.media.tumblr.com/tumblr_ltho9xTyTw1qev7pio1_250.gif

Zapasy cca z oktobra 2011...Malaga-Real Madrid- Cristiano hattrick a hned po tom zapase Barca-Sevilla 0:0(Messi nedal v poslednej minute penaltu)

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jede jak cip teďka. Jsem zvědavý jestli ji Zlatan zastaví. Hlavně doufám, že zas nevyletí ve čtvrtfinále. Potřebujem co nejdál dobré týmy. Doufám, opět v další španělské finále

Reagovat
madridcan

Vsetko zalezi na zrebe ako vzdy. Myslim si, ze sa jednemu z tych dvoch postavi opat do cesty Bayern. Neni pochyb, ze najvacsim tahakom by bola ,,odplata"....bud za 5:0 alebo za 7:0. Plus Xabi/Thiago a ich navrat...ak sa to pri Thiagovi da povedat.

Ale netreba tak daleko uvazovat. Za seba sa velmi tesim na El Clasico a zapasy s Liverpoolom.

Reagovat
-Carles-

Zabudol si na najväčší ťahák a to návrat Pepa na Nou Camp

Reagovat
madridcan

HA...to teda fakt. Vyfucalo mi to z mojej hlavy jebnutej. To by suma sumarom v kombinacii s odvetou a postavenie sa Barcy proti ich stylu bol asi najvacsi tahak.

Ja by som velmi chcel stretnut Rim alebo Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by současná Barca současný Bayern deklasovala

Reagovat
madridcan

Sledujes ich? Videl som iba zapas s Wolfsburgom a hrali celkom fajn. A jednym okom zapas so City, ale ani to sa neda povedat, lebo som hral poker. Len tak, ze ci Xabi zapadol kvalitne a zdviha to na vyssiu uroven? Lebo dostava ceny za hraca zapasu, teraz cez vikend vraj trhol nejaky rekord v presnych pasoch, ale v akcii som ho nevidel poriadne ani raz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Xabi hrál výborně co jsem ho tak sledoval. Bayern mě teda vůbec nepřesvědčil, viděl jsem ten zápas s City a nic moc. Jako uměli si vytvořit vcelku dobré šance ale chyběl tam větší důraz v zakončení. Myslím, že by se tam měl naučit dávat góly i někdo jiný než Muller. Co se týče defenzívy Bayernu tak ta mě taky nepřesvědčila. Boateng tam odehrál životní zápas a zachraňoval co se dalo. Ale nemůžou se celou sezónu spoléhat jen na něj. Navíc pochybuju, že mu forma vydrží. Loni byl snad nejděravější obránce planety.

Reagovat
madridcan

A Benatia? Minuly rok bol v Rime neskutocny.

Mozno to robila absencia Robbena vpredu.Ta liga mu sedi. Rovnako ako by mu sedela(ako mu sedela) Primera.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by to bylo jako finále MS. Prostě jen čekání na chybu a jestli a kdo tu chybu využije.

Reagovat
Billy McClane
Reagovat
madridcan

Su tam Simpsonovci ze?

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva doufám, že přestup Paca ke kouhoutům je jen vtip. Na co ho potřebujou stejně jsou v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla by to hrozná blbost, ale nevěřím tomu. Snad vidí, jak dopadl Roberto A navíc, my už nejsme v situaci, kdy musíme prodávat.. snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem shlédnul aspoň druhý poločas Villarreal - Real , živě jsem to nestihl,a tak když jsem tady od nějakého fanouška Madridu četl ,že to bylo vyrovnané ,tak jsem očekával,že byl Villarreal lepší a mrknul na to. Velká škoda, že Villarreal ,který hrál úplně jiný fotbal, než jak byl zalezený proti nám , nebyl efektívnější v koncovce. Tolik šancí , co měli , to zahazuje snad jen Barca(teď proti Granadě až na Munira ne). Real nepředvedl dobrý výkon, to jak nechával ponorky chodit do šancí bylo alarmující stejně jako nejistý Iker. Ale jsem rád,že si v Madridu toto neuvědomují , výhra dobrá , vše dobré , protože věřím,že to až tak dobré není.

Reagovat
madridcan

,,Tolik šancí , co měli , to zahazuje snad jen Barca" Rovnako tolko mali aj proti vam, len tam padali hlavne konstrukcie, takze proti vam boli ku golu blizsie

Reagovat
smazaný uživatel

. Na Madrigalu jsme byli rozhodně lepším týmem, to se o vás v sobotu říct nedalo,ale jsem rád ,že jste spokojení. Dost jste mi připomínali Barcu v Málaze,po čemž se ovšem zvedla kritika z vlastních řad.

Reagovat
madridcan

Pisany text ti asi robi problem ako vacsine fanusikom Barcelony. Nikde nepisem o spokojnosti, pisem, ze Villareal mal proti vam blizsie ku golu ako proti nam. Nikde nepisem ci ste boli lepsi/horsi ani ci som spokojny.

Reagovat
smazaný uživatel

, v psaní se vám opravdu nemůžeme rovnat, ty smysluplné příspěvky merengues vstupují do historie .

Když napíšeš v příspěvku o srovnání zápasů Vill-Bcn a Vill-Mrd "proti vam boli gu golu bližšie" nutně si musím myslet , že srovnáváš to právě srovnávané,tedy jestli byl Vill blíž ke gólu proti nám nebo proti vám. Z doměnek a vlastního pohledu a chápání diskuse opravdu neposuzuju problémy psaného textu , spíš si někdy přečti příspěvky tvých souputníků a zkus se na ně podívat nestrannýma očima.

Reagovat
madridcan

Robil ti problem, lebo hovorim vzdy o svojom nazore a ty mi furt posuvas vseobecny nazor, ktory ma absolutne nezaujima. Je len velmi malo uzivatelov z rad Realu Madrid tu na EF, ktorych nazory si precitam. Uz su prec tie casy ked som cital celu diskusiu a zaujimali ma nazory. Viem, ze od niektorych uzivatelov sa nic nove nedozviem, takze hodnotit relativne nemam z coho. A ked sa nieco zomelie v diskusii Messi vs. CR7 k aktualnemu zapasu, tak tuto diskusiu si zial tiez neprecitam, kedze aj tieto diskusie uplne ignorujem.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele