Primera División - souhrn 5. kola

22.09.2012, 18:01, aktualizováno 24.09.2012, 23:20
Komentáře a souhrny
Real si poradil na půdě Raya a domů si odnáší výhru 2:0. Barcelona po dvou gólech v závěru zápasu zdolala Granadu a zůstává bez ztráty kytičky. Deportivo doma nestačilo na Sevillu, Celta Vigo udolala Getafe a doma slavil také Betis, který díky jediné brance porazil Espanyol. Mallorca si k nedělnímu obědu dala Valencii.

Deportivo La Coruña - Sevilla FC 0:2

24.09.2012 21:30

Góly: 75. Álvaro Negredo, 86. Ivan Rakitić

Patero klubů doposavad nepoznalo hořkost porážky a mezi elitní, neporažené celky stále patří Sevilla. Andaluský celek vstoupil do nového ročníku velmi dobře, čímž dal zapomenout na loňskou otřesnou sezónu a v myslích fanoušků vyvolal nutkavou touhu po návratu na nejvyšší příčky.

Tato myšlenka ovšem naráží ne nikterak vábný či efektivní herní projev mužstva, které se i proti Deportivu hodně natrápilo, aby v konečném důsledku odvezlo tři body. V určitých pasážích se Sevilla uchylovala k bránění i v sedmi hráčích okolo šestnáctky, na druhou stranu vyrážela do nebezpečných brejků.

Již od úvodních minut byla k vidění vynikající kopaná, plná krásných soubojů, zajímavých akcí a obzvláště solidních zákroků obou brankářů. Bruno Gama a Abel Aguilar oblast mezi třemi tyčemi netrefili, přičemž první jmenovaný zejména díky výbornému obranému zákroku Botíy, zatímco s hlavičkou Garyho Medela si na druhé straně musela poradit jednička Deporu Daniel Aranzubia.

Mnohem větší příležitost měl Jesús Navas, jehož rána roztřásla branku i vynikající příznivce na tribunách. Výborný zápas pokračoval i po obrátce, velice aktivní Bruno Gama si vytvořil dvě příležitosti, které musel zlikvidovat až pozorný veterán Andrés Palop.

Ačkoliv měl galicijský mančaft nepatrně více ze hry, držel míč častěji na kopačkách a byl směrem kupředu aktivnější, byla to na brejky hrajíc í Sevilla, která si přispala branku. Do konce zápasu zbývala čtvrthodinka, když se Cicinho na pravé straně prohnal okolo obránce, stihl se podívat k brance na nabíhajícího Negreda (či v případě jeho selhání Trochowskiho) a poslal mu milimetrový centr, s nímž nemohl nejlepší střelec klubu naložit jinak, než kladně.

Pro Depor byla branka opravdovou ranou, po čas celého utkání netahal za vysloveně kratší konec provazu, ba naopak to byl on, jenž tempo hry držel na vysoké laťce. Dnes mu ovšem nebylo přáno, neboť Daniel Aranzubia při odkopu po špatné a pomalé přihrávce Marcheny napálil pozadí Ivana Rakitiče. který tak zaznamenal nevídanou trefu, kteráž pro Sevillu znamenala definitivní pojistku vítězství.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Real Madrid 0:2

24.09.2012 19:45

Góly: 13. Karim Benzema, 70. Cristiano Ronaldo (pen.)

Real Madrid zvítězil v odloženém utkání s Rayem Vallecanem a úspěšně zareagoval na tříbodový zisk úhlavního nepřítele z Katalánska. Díky vítězství se posunul na sedmou příčku, na níž donedávna sídlili právě Vallecas, kteří si po velmi dobrém startu do soutěže připisují druhou porážku v řadě; i tentokráte proti městskému rivalovi.

Pusinky z Madridu neotálely a pustily se do městského konkurenta jako lev do čerstvého úlovku. Již ve třetí minutě si připsal pěkný zákrok brankář Vallecanos Rubén, jehož robinsonáda zastavila Pepeho hlavičku. Real se nepouštěl uzdy a ve třinácté minutě udeřil. Akci na levém křídle započal Cristiano Ronaldo pěknou kolmicí na Ángela Di Maríu, jenž čelil nesnadné úloze nalézt skulinku mezi atakujícím bekem a brankářem.

Argentinský ofenzivní záložník si ale poradil s bravurou, miniaturní přihrávkou vybídl francouzského hroťáka Karima Benzemu k prolomení letošního ligového gólového prokletí a loňský třetí nejlepší střelec Realu Madrid nezaváhal. Před půlhodinkou hry měl na kopačce premiérovou trefu v běloskvoucím dresu hostů Luka Modrič, ale po pěkné kombinaci ztroskotal na výtečném Rubénovi.

Namísto upevnění velmi dobré pozice Blancos ustali ve své aktivitě a na zbytek poločasu přenechali iniciativu domácímu družstvu. Ve třiatřicáté minutě si Rayo vytvořilo obrovskou šanci, kdy nejprve Delibašič donutil Casillase k vynikajícímu reflexivnímu zákroku a po následném chabém odkopu musel Sergio Ramos hrudí zlikvidovat gólovku Mikela Labaky.

Prvopoločasový sled zajímavých událostí uzavřel Karim Benzema pěknou ranou z uctivé distance, ale i tentokráte spasil Vallecas jistý Rubén. Stejně jako do prvního, tak i do druhého poločasu vstoupil lépe Real Madrid. Ačkoliv Casillas musel zasahovat proti slabší střele Lea Baptistaa, vážnější příležitosti byly k vidění na druhé straně. Modrič ani Benzema zprvu neuspěli, ale v devětapadesáté minutě se již francouzský ostrostřelec mohl alespoň na tři vteřinky radovat...

Na půlící čáře sjel Alejandro Domínguez madridského šikulu Ángela Di Maríu, ale hlavní soudce ponechal hru plynout, protože se balón dostal po Domínguezově zpětné přihrávce k Benzemovi, jenž upaloval sám na branku a prosadil se. Rozhodčí francouzskému hráči nepochopitelně odpískal ofsajd, Real Madrid byl zbaven regulérní branky i míče.

Rayo okamžitě zareagovalo zvýšeným pressingem a aktivitou směrem dopředu, z čehož vyplynuly dvě zajímavé příležitosti - nejprve José Castro z šestnáctky jen těsně minul vápno, na což navázal Labaka akrobatickým a žel nepřesným pokusem. O chvíli později přišla definitiva, která definitivně rozhodla o vítězství Realu Madrid.

Jordi Amat nešťastně zahrál rukou, sudí hvízdnul penaltu a Cristiano Ronaldo s grácií proměnil. O poznání hůře si počínal o tři minuty později, kdy se do otevřené obrany vrhl Gonzalo Higuaín a přesnou přihrávkou na malé vápno nabídl Ronaldovi lehoulinké sousto. Portugalská superstar ovšem zklamala a prázdnotou zející branku netrefila, tedy prostor mezi třemi tyčemi, neboť z této velké příležitosti byla pouze tyč.

Následující minuty se již nesly v pohodovém a značně rozkouskovaném duchu, Rayo se nedokázalo propracovat až k vápnu, zatímco Real nikam nespěchal a využíval každé příležitosti kombinovat na vlastní polovině. I když Real Madrid nepředvedl kdovíjaký výkon, po zásluze se raduje z vítězství. Rayo ovšem nepředvedlo ustrašený a zbabělý výkon, dokonce mělo v určitých pasážích více ze hry, než anglický mistr Manchester City v úterním zápase Ligy mistrů...

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Málaga CF 0:0

23.09.2012 19:50

Góly: -

V zápase mezi Athleticem Bilbao a Málagou se diváci gólu nedočkali. Andaluský tým tak podruhé v sezóně nedosáhl na všechny tři body, přesto je velmi dobrém 3. místě za Barcelonou a Mallorcou. Baskové se stále poněkud trápí, a tak jim patří až 15. příčka.

Do zápasu vstupovali jako favorité hosté, kteří zaznamenali skvělý vstup do nové ročníku La Ligy. Dokázali totiž vyhrát hned tři z úvodních čtyř utkání, k čemuž ještě přidali vysokou výhru v Lize mistrů nad silným Zenitem Petrohrad. Athletic takto úspěšný nebyl. V lize vyhrál pouze jednou a v Evropské remíze jen remizoval s Hapoelem Kyriat Shmona.

Čekalo se poměrně zajímavé utkání, ale po konečném hvizdu museli být diváci na stadionu San Memes asi hodně rozmrzelí. V zápase totiž nepadl jediný gól a ani na vyložené šance nebyl příliš pestrý. V první příležitosti se v 9. minutě ocitl domácí Markel Susaeta, ale ze vzdálenosti šestnácti metrů přestřelil branku Willyho Caballera.

Po úvodní šanci domácích zahrozili také hosté. Nejprve otestoval Isco brankáře Raúla Fernándeze, který nastoupil místo Iraizoze, ale ten se střelou neměl moc problémů. O chvíli později hlavičkoval Joaquín, ale nenasměroval míč mezi tři tyče. V největší příležitosti první půle se objevil Aritz Aduriz, který ale po zakrouceném centru Susaety do pokutového území pálil z ostrého úhlu pouze do boční sítě.

Druhý poločas přinesl zlepšení na obou stranách, ale prvních 25 minut se obešlo bez jediné střely. Až v 74. minutě se k zakončení dostal Isco, ale jeho střela z pokutového území byla příliš slabá na to, aby brankáře Fernándeze vyděsila. O dvě minuty později přišel asi nejhezčí a nejnebezpečnější okamžik celého večerního zápasu, když se Eliseu zdálky opřel do míče a vyslal krásně točenou střelu na domácí bránu. Fernández byl ale i tentokrát v pohotovosti a ve skoku dokázal míč vyboxovat mimo.

Osm minut před koncem musel být ve střehu i Willy Caballero, kterého prověřil opět Susaeta. Ten ale ani tentokrát neuspěl. A neboť už neuspěl nikdo, zápas skončil poněkud nudnou bezbrankovou remízou. Málaga může jako pozitivum brát alespoň to, že v lize ještě nebyla poražena.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Valladolid 2:1

23.09.2012 18:00

Góly: 31. Diego Godín, 45. Falcao (pen.) - 55. Alberto Bueno

Atlético Madrid si ve svém čtvrtém ligovém zápase poradilo s nováčkem Realem Valladolid a poskočilo v tabulce na třetí místo za Barcelonu a Mallorcu. Pod góly domácích se podepsali Godín a Falcao, za hosty snižoval Bueno.

Madridský tým zaznamenal páté vítězství v řadě proti Realu Valladolid, který porazil výsledkem 2:1. Zisk tří bodů na domácím stadionu Vicente Calderona proti nováčkovi ligy ale nebyl vůbec jednoduchý. Až do poslední minuty se hráči Atlética museli o výhru strachovat.

Svěřenci Diega Simeona ve čtvrtek dokázali v Evropské lize porazit izraelský celek Hapoel Tel-Aviv 3:0 a formu si udrželi i pro ligový zápas. Hvězdami se stalo jihoamerické duo Godín-Falcao, které obstaralo oba domácí góly.

Než ale v 37. minutě padl první gól, byly k vidění i další šance. Do té první se v 17. minutě dostal Diego Costa, ale jeho střela byla ztečována a míč letěl mimo bránu. Z nálsedujícího rohu se hlavou snažil prosadit obávaný hlavičkář Falcao, ale míč napálil přímo do brankáře Jaimeho Merla.

Omar Ramos poté donutil domácího brankáře Courtoise k tygřímu skoku, když se Valladolid dostal k ojedinělému útoku, ale stále to bylo Atlético, které dominovalo první půli. A dočkalo se gólu, když Godín využil rychlého brejku po krásné kombinaci s Kokem. Jihoamerický hráč udržel chladnou hlavu i při zakončení, když vyběhnuvšího brankáře elegantně přehodil.

Brankář Valladolidu poté podržel svůj tým, když bravurními zákroky zneškodnil šance Gabiho a Falcaa, ale proti kolumbijskému zabijákovi již neměl šanci v nastaveném čase. Falcao totiž zahrával pokutový kop a nemýlil se.

Simeone o přestávce udělal velmi zajímavý taktický tah, když ze hřiště stáhl Falcaa, aby ho šetřil na středeční zápas proti Betisu, který byl již dříve odložen. Místo Kolumbijce nastoupil Andrián, který již ale nebyl tak nebezpečný. Valladolid navíc zlepšil svůj herní projev, z čehož také vyplynul snižující gól Buena. Nutné je ale také říct, že velkou vinu za gól nese brankář Courtois, který velmi slabou střelu nedokázal chytit a sám si ji srazil do vlastní sítě.

Nováček ligy se až do poslední minuty snažil o vyrovnání, ale to nakonec nepřišlo. Atléticu se vůbec nedařilo držet míč na svých kopačkách, ale i přesto si Valladolid nevytvořil žádnou další vážnější šanci, a tak mohli domácí slavit zisk vydřených tří bodů.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Sociedad 2:1

23.09.2012 16:00

Góly: 70. José Javier Barkero (pen.), 86. Obafemi Martins - 23. David Zurutuza

Pozdní branka čerstvé posily Obafemiho Martinse rozhodla o vítězství Levante nad Realem Sociedad v poměru 2:1. Sociedad tak ani na třetí pokus nedokázal přivézt z venkovního prostředí body, přestože ještě po hodině hry vedl.

Obafemi Martins, bývalý útočník Interu Milán či Newcastlu, sotva v pátek stihl završit svůj přestup z Rubinu Kazaň, a už o dva dny později začal splácet důvěru svého nového zaměstnavatele. Pouhých 41 minut na hřišti v druhé půli stačilo k tomu, aby nigerijský forvard vstřelil svou první branku v Primera División. Jeho nástup na hřiště urychlil gól hostí z kopačky Davida Zurutuzy, který v 70. minutě dokázal smazat José Barkero z pokutového kopu. V samotném závěru utkání pak obrat dokonal Martins a pozvedl tak Levante z nelichotivé patnácté příčky o sedm míst výše.

Do začátku utkání vstoupili domácí skoro stejně přesvědčivě, jako při čtvrteční výhře nad Helsingborgem v Evropské lize. Po pěti minutách hry trefil Iborra volej jen těsně nad. O další čtyři minuty později měl klub z Valencie velkou smůlu, to když Barkero vypustil z hloubi šestnáctky utěšenou pumelici, která však skončila pouze na konstrukci Bravovy branky. Sociedad odpověděl šancí z 18. minuty, v níž se ocitl Carlos Vela. Bývalý hráč Arsenalu točil šikovně svůj pokus zdálky, ale opravdový úspěch zaznamenala až střela Zurutuzy pět minut nato. Španělský záložník sebral na hranici pokutového území míč a prudce jej vyslal do pravého dolního rohu.

Do poločasu se na skóre už nic neměnilo. O přestávce Juan Ignacio Martinez poprvé šáhl do sestavy a nasadil Obafemiho Martinse za Iborru, který pravděpodobně kvůli velkému horku začal během pauzy ztrácet vědomí. Po změně stran nejprve v 57. minutě znovu zahrozil Vela, jehož střelu zpoza šestnáctky skvěle vychytal Munua. Vyrovnání se domácí dočkali až 20 minut před koncem poté, co Inigo Martinez fauloval v pokutovém území El Zhara a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Barkero. O čtvrt hodiny později pak bylo dílo obratu dokonáno. Martins dobře zpracoval míč uvnitř velkého vápna a pozemní střelou dokázal pohotově překonat Brava.

Po zápase však zastínila konečný výsledek zpráva o úmrtí jednoho z domácích fanoušků na infarkt. 82letému držiteli permanentky se na místě snažil pomoci i lékařský personál Realu Sociedad, přesto mu po převozu do nemocnice srdce vypovědělo službu definitivně.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Valencia CF 2:0

23.09.2012 12:00

Góly: 8. Víctor Casadesús, 55. Javier Arizmendi

Ve vynikajících výkonech v úvodu sezony pokračuje Mallorca, tým z Baleárských ostrovů dnes v poledním utkání zdolal doma Valencii 2:0. O branky vítězů se postarali Casadesus a Arizmendi, hosté na odpověď dílu neměli...

Valencijští začali o něco aktivněji a už ve druhé minutě zkoušel štěstí Jonathan Viera, mířil však mimo branku. A v osmé minutě se hned z první vážnější situace ve vápně hostujícího celku dostala Mallorca do vedení, a mohla za to série tak trochu podivných momentů. Nejistý zákrok stopera Ruize zaručil kupu volného prostoru pro Nsueho, který ovšem z pravé strany nedokázal ideálně odcentrovat, balón byl zblokován a skákal do prostoru, ve kterém nikdo nebyl. Sprinterský souboj o zisk meruny však vyhrál, i díky evidentnímu přistrčení Ramiho, domácí útočník Hemed, jenž následně našel v dobré střelecké pozici Casadesúse. Jeho zakončení rozhodně nebylo ideální, přesto však balón projel pod tělem padajícího Alvese a došoural se do sítě.

Nejaktivnějším hráčem Valencie byl mladík Viera, ani jeho další pokus ale neměl přílišnou šanci na úspěch, hostující záložník byl totiž ve velkém úhlu. O chvilku později se do slibné pozice dral Soldado, ani on, ani nikdo z dalších fotbalistů Netopýrů avšak nedokázal protlačit míč do sítě. Po půlhodině hry rozehrála Valencia svůj rohový kop nakrátko, Tino Costa pak posadil míč na hlavu Valdéze, ten ovšem trefil jen břevno. Do konce poločasu byli hosté i nadále aktivnějším týmem, do blízkosti Aouateho svatyně se ale nedostávali.

Do druhé půle vstoupila Mallorca výrazně lépe, jen dvě minuty po návratu ze šaten se v solidní příležitosti ocitl Nsue, hlavou ovšem nemířil přesně. V pětapadesáté minutě domácí utlumili jakoukoliv další snahu soupeře, přidali totiž druhou branku a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Opět u toho byl Casadesús, jenž vyslal do úniku rozběhnutého Arizmendiho, ten si balón šikovně zpracoval a pruskou ranou k zadní tyči nedal Alvesovi šanci.

Hosté se do zápasu mohli vrátit o deset minut později, kdy po ruce Aouateho zahrávali nepřímý volný kop z pár metrů. Neprostupnou zeď, kterou tvořilo všech jedenáct domácích fotbalistů, ale nedokázal propálit ani Tino Costa, ani z následných dorážek nikdo další v bílém. Tino Costa pálil i patnáct minut před koncem, jenže na Aouateho si nepřišel. I před závěrečnou snahu Los Che se už skóre zápasu neměnilo, Mallorca tak potvrdila svůj snový start do sezony, po výhře nad Valencií má jedenáct bodů z patnácti možných a je druhá.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Granada CF 2:0

22.09.2012 22:00

Góly: 87. Xavi, 90+2. Borja Gómez (vl.)

Byl to ten nejvýmluvnější možný obrázek. Bylo jen velmi krátce po konečném hvizdu utkání Barcelony s Granadou, když kamery zabrala tvář kouče domácích Tita Vilanovy. Obligátnímu potřesení pravicí s trenérským protějškem předcházel hluboký oddech. A přišel zcela poprávu. Barcelona se osmdesát sedm minut trápila, než jí zachránil střídající Xavi, v nastavení si pak dal ještě vlastní gól Borja.

Vilanova nechal na lavičce kromě Xaviho také Pedra, Tella, Albu nebo Bartru, při absenci Piquého i Puyola se tak po bok Mascherana ve stoperské dvojici nepostavil obránce, nýbrž další záložník, Alexandre Song. Ten nastoupil za katalánský celek teprve potřetí od začátku, poprvé však nedostal šanci na své obvyklé pozici a dost možná ho čeká podobný proces jako právě zmíněného Mascherana. Poprvé od vážného zranění se do základní sestavy dostal také kanonýr David Villa, jenž odehrál třiapadesát minut, více prý zatím nezvládne. Poslední důležitou informací, který se týká sestav, pak je neúčast Andrése Iniesty byť jen na lavičce náhradníků...

Dnes to nebyl zápas nejlepšího fotbalisty světa Lionela Messiho. Jestliže se trápila celá Barcelona, tak pro Argentince to platí snad trojnásob, některá média ho dokonce označila za nejhoršího muže na trávníku. Mnohé vlastně naznačily už úvodní okamžiky zápasu, kdy se Messi dostal za obranu Granady a přestože by případná branka neplatila pro (nesprávně) odpískaný ofsajd, barcelonská desítka v zakončení selhala. Na druhé straně pálil po zaváhání Songa Floro Flores, ten však mířil jen do středu domácí branky.

Ve dvanácté minutě se odražený míč po rohovém kopu hostů dostal k Mikelu Ricovi, který si s ničím nelámal hlavu a vypálil, bohužel pro Andalusany ale těsně přestřelil. První opravdu velká šance Blaugranas přišla v minutě třiadvacáté, to si domácí hráči několikrát rychle vyměnili míč a dostali se až na hranici šestnáctky, odkud ovšem Fábregas dostatečně neumístil svou ránu. Granada se i nadále poměrně snadno dostávala do ohrožení Valdésovy svatyně, po půlhodině hry se až do vápna prodral bek Siqueira, jenže tísněn Alvesem zblízka nezakončil přesně. Messiho další pokud byl zblokován obětavým Lópezem, nešťastnou hlavičku Borjy zase, ač s velkými potížemi, nakonec Toňo uklidil alespoň na roh.

Neujala se ani šikovná teč Villy ze začátku druhého dějství, to už se do domácích kopaček začala pomalu vkrádat nervozita. Se Songovou hlavičkou neměl jistý Toňo sebemenší problémy, Alexis pro změnu pálil vysoko nad. Po Adrianově pobídce zívala na Messiho prakticky odkrytá branka, jenže před Argentincem ještě stihl zahrát do bezpečí Siqueira. O několik minut později se Messi ocitl po skvělé uličce Thiaga sám před Toňem, mířil placírkou podél jeho nohou, hostující brankář ale dokázal fantastickým způsobem balón vyrazit.

Po souboji Alexise s Toňem, který ńakonec divže neskončil vlastním gólem Borjy, se domácí dožadovali odpískání penalty, leč marně. Alexis ve vápně soupeře upadl ještě jednou, tentokrát mnohem okatěji, a tak o hvizdu nemohlo být řeč. Akce ovšem pokračovala a Fábregas měl a kopačce obrovskou příležitost, jenže Toňo jeho zakončení k tyči neuvěřitelně vytáhl na roh. Barca pochopitelně i nadále tlačila, Tellův střílený centr usměrňoval mezi tři tyče Xavi, strážce hostující branky ale působil nepřekonatelným dojmem.

Ovšem pouze do osmdesáté sedmé minuty. Ještě předtím mohla Granada strhnout vítězství na svoji stranu, po rychlém protiútoku najednou pelášil úplně sám na Valdése El Arabi, zakončil však tristně a gól z toho nebyl. Hned z následné akce domácích mohl opět skórovat Messi, jenže Toňo se znovu vyznamenal. Tři minuty před koncem normální hrací doby už ale přišel moment Xaviho Hernándeze. Kapitán Blaugranas si na velkém čtverci zpracoval odražený míč, z druhého dotyku ho dokonale o břevno poslal do sítě a ukončil barcelonské trápení.

V samotném závěru ještě zahodil svou stoprocentní tutovku Pedro, Alexise vychytal Toňo, Messi trefil tyč a když už to vypadalo, že utkání skončí výsledkem 1:0, srazil si Messiho centr do vlastní sítě Borja a nešťastným způsobem zdvojnásobil vedení Barcelony. Domácí doslova udolali Granadu 2:0 a i po pěti kolech zlstávají bez ztráty kytičky na prvním místě ligové tabulky, nyní už jim zbývá jen čekat na to, jak se případně pohne bodový rozdíl oproti Realu.

Více informací k zápasu

Real Betis - Espanyol Barcelona 1:0

22.09.2012 20:00

Góly: 19. Paulão

Real Betis na výbornou zvládl ustát tlak, který na něj vyvinul klubový prezident Miguel Guillen, a zvítězil nad oslabeným Espanyolem 1:0. Klub ze Sevilly získal devět z dvanácti možných bodů, což si trenér Mel po zápase náležitě pochvaloval.

Guillen v tomto týdnu trochu zatopil Melovi prohlášením, že Betis by měl rozhodně vylepšit třinácté místo z loňského ročníku. Do klubu v létě přišlo osm nových hráčů a Guillen po dvou výhrách v úvodních třech kolech již vyhlásil útok na vrchní polovinu tabulky. Díky brance Juniora Paulaa do branky nevýrazného Espanyolu k tomu má Betis zase o něco blíže.

Začátek utkání rozhodně neoplýval šancemi ani na jedné straně. Až v 19. minutě se děly věci, a to věci klíčové pro konečný výsledek. Poté, co Capdevila fauloval, rozehrál přímý kop Etxebarria Benat a obránce Paulao z deseti metrů hlavou otevřel skóre. O chvíli později už mohlo být vedení domácích dvoubrankové, to když Pozuelo vystřelil a Alvarez musel předvést prvotřídní zákrok.

Stoper Espanyolu Raul Rodríguez před zápasem kladl důraz na fanoušky, aby s jeho týmem měli trpělivost, neboť hráči mají dost problémů vyhrabat se ze špatného vstupu do soutěže a potřebují cítit podporu. Jenže to by fotbalisté barcelonského klubu museli (obzvláště v první půli) předvádět podstatně více, aby si plnou důvěru fanoušků vysloužili. Jejich nezáviděníhodné situaci ještě přitížil Mubarak Wakaso, který se kvůli dvěma žlutým kartám musel v 67. minutě pakovat ze hřiště. Těžko říci, zda mu manažer Pochettino bude rozumět trochu více než je obvyklé. Sám totiž i se svým asistentem musel zápas s Betisem sledovat pouze z tribuny, neboť byl v průběhu předchozí hektické přestřelky s Athleticem vykázán z lavičky.

Betis obzvláště v druhé půli ztratil touhu kontrolovat hru a hnát se za dalšími brankami. Naopak pustil nohu z plynu, zatáhl se a snažil se dohrát přesilovku co nejjistějším způsobem. To se mu nakonec málem nevyplatilo, ale Cristian Gomez nedokázal Casta střelou z hloubi vápna překonat. Utkání se tak dohrálo bez dalších vzruchů před oběma brankami a navzdory chvilkovému pískotu domácích tribun může být Betis spokojený s dalšími body a průběžným umístěním na třetím místě ligové tabulky.

To Espanyol i nadále čeká na první výhru v této sezoně a s jediným bodem je dokonce předposlední. Další šanci naplno bodovat mají svěřenci Mauricia Pochettina příští neděli, kdy přivítají madridské Atlético.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Getafe CF 2:1

22.09.2012 18:00

Góly: 57. Augusto Fernández, 69. Chu-Young Park - 59. Abdelaziz Barrada

Utkání dalších zklamaných týmů bylo k vidění na Estadio Balaídos, kde byli domácí po většinu utkání lepším celkem a nakonec si také nechali zasloužené tři body. Celta se tak již posunula na šestibodovou úroveň.

Ani jedna strana na nic zbytečně nečekala a hned od první chvíle se hrálo pěkně zostra. Byla to Celta, kdo mohl jako první otevřít skóre: Aspas našel ve vápně útočného kolegu Bermeja, ten však do prostoru branky nezamířil. Odpověď si přichystal Álvaro, jenž ve svém debutu za Getafe pálil pouze do připraveného Varase. Domácí však drželi dirigentskou taktovku ve své režii...

...další příležitost měl opět Aspas, jehož rána za přispění Moyi skončila na tyči madridského celku, před dobíhajícím Bermejem následně míč odvracel Lopo. Největší možnost prvního dějství pak byla k vidění těsně před odchodem do kabin: Krohn-Dehli naservíroval parádní centr do pokutového území, kde na něj ovšem Bermejo těsně nedosáhl, ani z této akce tak opět nezapršelo.

Krátká pauza výraznou změnu nepřinesla. Dánský reprezentant byl z domácího pohledu u všeho důležitého, což se jenom potvrdilo těsně před navršením hodiny hry: Krohn-Dehli přesným centr našel Augusta Fernándeze, jenž si poradil jako starý mazák a pohodlně zavěsil - 1:0. Vedení ovšem Vigu vydrželo jen dvě minuty, Diego Castro přenesl kulatý nesmysl na Barradu, který nezaváhal a vyrovnal na 1:1.

Přetočit kormidlem zpátky mohl opětovně Aspas, jenž se Bermejově zpětné přihrávce dostal ke střele, mezi tři tyče se mu ale zamířit nepovedlo. Galicijci se přece jen dočkali v 69. minutě: Krohn-Dehli tentokráte vymyslel pas pro střídajícího Chu-Young Parka a domácí fanoušci se konečně dočkali - 2:1. Ten samý hráč mohl po Fernándezově přihrávce zvýšit, avšak nemířil přesně. V nastavení byl ještě červenou kartou potrestán Alexis a čeká ho tak nucená pauza.

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - CA Osasuna 3:1

22.09.2012 16:00

Góly: 4. Hélder Postiga, 45. David Timor (vl.), 71. Apońo (pen.) - 29. Emiliano Armenteros

Přece jen vítanou vzpruhu do dalšího průběhu sezóny nakonec urval Real Zaragoza, jenž si dokázal poradit s dalším zklamaným mužstvem, Osasunou. Aragonský tým se tak svému protivníkovi vzdálil již o pět bodů!

Souboj neúspěšných týmů z úvodu sezóny výrazně lépe odstartovali domácí, kteří si snad ani lepší start do utkání naplánovat nemohli: Víctor Rodríguez oslovil Postigu, jenž byl rychlejší než Lolo a pod Andrésem Fernándezem dopravil kulatý nesmysl na místo určení - 1:0. Real mohl záhy své vedení dokonce navýšit, avšak Víctor ani Romaric své pokusy mezi tři tyče nenasměrovali.

Těsně před půlhodinou hry však udeřilo na opačné straně. Armenteros měl dostatek času a prostoru, načež poslal balón kolem Roberta do sítě a srovnal tak na 1:1. Cedujo pak mohl po Sisiho akci utkání otočit, ale neuspěl. Hned o pár minut později přišel logický trest: Víctor tentokráte našel hlavu Timora, jenž si nešťastně poslal míč do vlastní branky, Andrés byl bezmocný - 2:1.

Po změně stran se dlouho pokračovalo bez nějakých výraznějších šancí na obou stranách. Po hodině hry pak mohl hosty již podruhé během krátké doby vysvobodit, ani pro tuto chvíli ale neuspěl a další krutý direkt následoval. Loe ve vápně srazil střídajícího Movillu a sudí Lasa nemohl tuto situaci přejít, logicky tak následoval pokutový kop. Balón si vzal pod svou správu Apońo a zkušeně nabízenou výhodu proměnil - 3:1. Celek z Pamplony měl v poslední čtvrthodině výrazný tlak, vytvořil si řadu šancí, tu největší však střídající Nino zahodil.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona550014:315
2.RCD Mallorca53207:311
3.Sevilla FC53206:211
 Málaga CF53206:211
5.Atlético Madrid431011:510
6.Real Betis43018:59
7.Real Madrid52127:47
8.Rayo Vallecano52126:77
9.Levante UD52127:97
10.Deportivo La Coruña51317:76
11.Celta Vigo52036:66
12.Real Zaragoza52035:66
13.Real Valladolid52034:56
14.Real Sociedad52036:96
15.Valencia CF51226:85
16.Athletic Bilbao51228:125
17.Getafe CF51136:104
18.Granada CF50232:82
19.Espanyol Barcelona50147:111
20.CA Osasuna50143:101

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (576)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli někdo hrajete fantu, tak Apońo je docela dobrá volba hlavně proti slabším týmům. Zaragoza nic nepodcenila, jedno cinklý jaro stačilo a už od podzimu budou mít u každé výhry penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to vůbec fanta? A na jaký stránce se hraje? díky

Reagovat
smazaný uživatel

Sestavuješ tam svůj vlastní tým z hráčů v dané lize.

Reagovat
ryzskej

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi na SF.cz zarobi 20b

Reagovat
Kily

Apońo je jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Real nad Rayom vyhraje. Takisto Barca nad Granadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés; Alves, Song, Mascherano, Adriano; Cesc, Busquets, Thiago; Alexis, Messi y Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je s Albou? Stále ta chrípka? Však už trénoval s tímom nie?

Reagovat
JacoBee

I kdyby nevidím v tom problém,Adriano hraje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba je na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra

Reagovat
Trand

Song na stoperu? Hm.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
JacoBee

Bylo na Komára

Reagovat
JacoBee

Nějaký odkaz na dobrý Livestream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JacoBee

jde to krásně

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nic moc, messiho to dnes nějak nebaví a ještě k tomu menší hádka s villou , chce to něčím oživit. Pedro a Xavi na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm Barca se trápí. Unavený Messi a spol?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pardon

Reagovat
-Carles-

XAVIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
SIRBRANIKE

Panebože, moje srdce.. je tam, kurvaaaaa /pardon/ ale neovládol som sa...

Reagovat
smazaný uživatel

38 zápasů 38 výher. to bude barcelona této sezony. Je to nejlepší tým jaký kdy na světě hrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Synku,synku ty jsi borák.

Reagovat
madridcan

Ale cosi Dneska mali na male a buduci tyzden prvykrat stratia

Reagovat
smazaný uživatel

Abych ti to zítra nepřipomenul

Reagovat
madridcan

To je kludne mozne, ale o tom rec neni

Reagovat
smazaný uživatel

Hm máš recht no.

Reagovat
exse

Nechápu proč hrává Alexis, když Tello a hlavně Pedro jsou ve vynikající formě.

Reagovat
exse

Neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona pekne deklasovala Granadu uznavam

Reagovat
Aldeano

Vychutnala si je. Do poslední minuty jim nechávala naději, a pak udeřila

Reagovat
smazaný uživatel

ked dosiel na ihrisko Xavi, prestal som sa o vysledok obavat, je to FENOMEN .. na druhej strane taky Fabregas by potreboval poriadne prefackat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si hrajte všichni 9-0-1, chcípáci, aspoň to natrénujeme.

Je dobré, že zápas, kde Messi nebyl ve své kůži, byl za tři body. To je teď nejdůležitější. Někdo by měl Alexisovi říct, že tohle není Udinese (s tím co hraje by ani tam nebyl moc platný momentálně), ale Barcelona. Fabregas si stěžuje, jak chce více hrát, ale co ukázal? Tohle je tas modla Arsenalu? Jestli tam hrál takhle, tak to byl jeden z jejich nejlepších obchodů v historii klubu. Sancheze bych nechal minimálně příští zápas sedět na tribuně! Chce to nějaké oživení a nebál bych se ho udělat nějakým mladíkem, např. Rafinhou. To se ale nestane, bohužel.

Jsem nemocný a vytočený tou sračkou, kterou teď hraje většina evropských klubů proti silnějším týmům. Ne, není to perfektní obrana, ale ubohost a celkem se bojím, až tu ubohost bude chtít někdo ''vylepšit'' a fotbal se stane ještě odpornější.

Reagovat
madridcan

Granada prvy polcas hrala sympaticky a nie uplny beton, ale perfektne zdvojovala. V druhom polcase uz presla do toho, co spominas.

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas jsem prokašlal, vycházím hlavně z toho druhého. Začíná mě to dost štvát, uchyluje se k tomu stále více a více týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Když to hraje Granada, tak mi to nepřijde tak divný, jako když to hraje Chelsea nebo Real. Tam už je to k zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, od top klubů je to už totální ubohost, ale mně se to nelíbí ani od těch slabých. Vždyť i týmy ze třetí ligy, mají v poháru mají koule na to, snažit se s Barcou hrát. Jinak ale ta koncovka je neskutečná. Tyhle zápasy proti zdi, se můžou v pohodě vyhrávat obrovskými rozdíly.

Reagovat
madridcan

Vyrovananu partiu nehraju proti Barcelone(a potom tyzdni vieme, ze ani proti Realu) ani tolko ospevovane anglicke tímy a co cakas od ,,malickej" Granady?

Reagovat
smazaný uživatel

Od maličké Granady budu očekávat, že se bude chtít proti Barceloně vytáhnout, stejně jako to čekám od všech týmů. City byl vrchol trapnosti, nechápal jsem to vůbec, ale byl to dost pohledný zápas, takže tam to přehlídnu, ale moc dobře o tom vím a nelíbí se mi to.

Reagovat
SIRBRANIKE

Len jedna otazka: predstav si, že si tréner Granady, prídeš na CN a budeš chcieť po hráčoch, aby si to s nami rozdali na férovku? No asi by dopadli ako Leverkusen, trénera tá práca živí a rád by si ju udržal, dnes mohla Granada z tvojho pohľadu neprijateľnou taktikou kľudne na CN brať všetky tri body... Pozri sa na to i z druhej strany. Mňa ten betón tiež vytáča, ale je to daň za ,,dokonalosť" proti nám sa inak hrať nedá, keď nestačíš technikou, tak si to musíš vynahradiť inak, bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru, ale neviděl jsem týmy takhle hrát za celý život tolikrát, jako tuhle sezonu. Hnus hnus hnus, ale může mě těšit, že to pokaždé je jen o naší mizerné koncovce a jednou tak někomu nasázíme sedmičku a oni si to všichni rozmyslí, jestli to budou na nás zkoušet.

Reagovat
emanuel habasko

To sme vam Fabregase jeste prodali pod cenou. Si vyplakal prestup asi tak, jako ted misto v zakladu.

Reagovat
madridcan

Velmi pekny zapas, bavil som sa Xavi prenadherny gol, taketo goly zboznujem najviac je mi trosku luto Granady, najma Tona. Ale koniec koncov, moze si zato sami. Za toto co odfajcili pred Xaviho golom, by som strhaval vyplaty. Kolkokrat vidim Tella, tak robi vkuse vkuse to iste. Ale dneska(uz vlastne vcera) mu to celkom vychadzalo. Villa nic moc. Messi snaha bola, ale nebol to celkom jeho den. Ale Fabregas...Odfajci nemozne, pokusa sa o penaltu. Je krasne, ze sa chcel vratit domov a hrat za Barcelonu, ale on tam proste nema co robit. Alexis skoda reci.

Reagovat
madridcan

Inak Pedro je uzasny

Reagovat
exse

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

ono se to vsechno meni strasne moc byly i doby kdy se extremne nadavalo na Xaviho a i dalsi dnesni opory

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Dost trapne tu hodnotit hracov najvacsieho konkurenta a zaoberat sa ich zapasom. A este ktomu tu pisat ody na toho ufnukanca Xaviho ktory vyuzije kazdu prilezitost sprostymi recami, ktorymi vyjadruje komplexy voci Realu. Ked sa nazyvas madridista tak si to daj do uvodzoviek. Proste na

Reagovat
madridcan

Ake ody? Goly od brvna, ked lopta spadne tesne za ciaru mam rad. Nestava sa casto, ze pozrem zapas barcelony, tak to zhodnotim bez toho, aby som utocil na barcelonu a pisal trapne vyhovorky, ze ako ich prevahu nevidim, lebo som prisiel k TV prave vo chvilu, ked mala loptu Granadu

Reagovat
SIRBRANIKE

Keď máš rád fotbal, tak ti je jedno ktorý básnik ťa poteší... Napr.: CR7 má ako fotbalista moj veľký rešpekt a keď sa mu nejaká akcia hodne podarí, tak je to paráda, ...samozrejme som radšej, keď to nie je proti nám (FCB) Fandiť sa dá i bez predsudkov.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle mači asi dost dlouho neusnu. Nervy jak sviňa.

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
blaugrana

Každopádne máme túto sezónu pozitívnu vlastnosť. Ako sa už písalo, tak je to urvať tri body aj v takýchto úplne naprd zápasoch a to je rozhodujúce. Len aby to vydržalo čo najdlhšie.

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska budou všichni slušní lidi fandit Rayu!!!

Reagovat
blaugrana
Reagovat
madridcan

opat jeden zapas

Reagovat
blaugrana

No povedz ktorý, aby som ťa prípadne vedel prekliať do osemnásteho pokolenia.

Reagovat
madridcan

Bud Lille alebo Catania...neviem sa rozhodnut

Reagovat
SIRBRANIKE

jj, sranda musí byť...

Reagovat
blaugrana

Ale prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Příště to musí být od Barcy lepší. Letos jedou na 38 výher v lize a 13 v lize mistrů pokud se jim nepřipletou do cesty United

Reagovat
blaugrana

Tých máme objednaných až na finále.

Reagovat
Kily

neee, finále by mělo být alespoň trochu vyrovnané, ne zase jednoznačné

Reagovat
blaugrana

Mne sa tie jednoznačné finále náhodou páčia. Teda keď v nich hrá Barca a jednoznačne drtí súpera.

Reagovat
smazaný uživatel

prave se stylem United problemy Barca nema

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jasně koupenej zápas

Reagovat
blaugrana

Úplné kurvy sú to!

Reagovat
smazaný uživatel

no ty vole.

Reagovat
SIRBRANIKE

brian jede bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Každý zápas který nevýjde podle mých představ je u mě koupený. O opaku mě nikdo nepřesvědčí

Reagovat
smazaný uživatel

tééééééda

Reagovat
herbage

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas ani Thiago nejsou na jeho úrovni . Nejsem si jistý jestli vůbec někdy budou

Reagovat
herbage

Xavi zase ve věku Thiaga či Cesca nebyl na jejich úrovni. Minimálně Thiago potenciál překonat Xaviho má

Reagovat
smazaný uživatel

O Xavim jsem slyšel dlouho před tím než poprvé nastoupil za první tým..tehdá kolem něho byl mnohem větší bům než byl teď kolem Thiaga..jsem si jistý, že bude dobrý a jestli zůstane tak nebude Barca na tomhle postu strádat, ale pochybuju, že bude mít takový vliv na výsledky i celkovou hru tak jako Xavi v posledních letech. Takový hráč se těžko nahradí tak jednoduše. Uvidíme za pár let. Já jsem v tomhle dost skeptický

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si celou dobu protiřečíš. Xavi je super, ale na tu úroveň se dostal dost pozdě, Thiago ten potenciál má.

Reagovat
Xavi

Přesně tak. Xavi byl už od mělička jasně označen jako nový Guardiola, ale na téhle stránce je to trošku jinak no.

Reagovat
herbage

jeho talent nikdo přeci nezpochybňuje, ale Xavi herně vyrostl až s odchodem Deca. A to, že Thiago je talentovanější, to není žádný EF výmysl, to tvrdí vaši trenéři mládeže i samotní hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Amen

Reagovat
emanuel habasko

Kdo rikal, ze bude hrat Song v obrane? Ja! Zase jsem mel pravdu. ;)

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace

Reagovat
emanuel habasko

ja zas priste poradim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dnes sa v médiách objavili informácie o možnom záujme "The Blues" o Sergia Ramosa z Realu Madrid. Podľa viacerých zdrojov pripravuje Roman Abramovich poriadny balík a bude sa snažiť využiť nespokojnosť tohto hráča.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kdo ještě neviděl, jak se nejlíp má zachovat kapitán, když teče jeho týmu do bot:

http://www.youtube.com/watch?v=YEwkr_skStk

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Al Capone

on to zkusil před šestnáctkou? ¨Tak to má teda můj nekonečný obdiv...

Reagovat
10FKK

Xavi opět ukázal svojí genialitu!!! Není na světě nikdo podobný a až skončí, bude mít Barca a Španělská repre velký problém ho nahradit. Včerejší výkon bych rozdělil na dvě části - bez Xaviho = chaos a nervozita, s Maestrem = klid, řád a nakonec třešnička v podobě nádherného gólu! Už aby se uzdravil Iniesta, který strašně chybí, a doufám, že už nikdy nebude muset Tito postavit sestavu bez jednoho z těchto hráčů, kteří jsou o míle vepředu před zbytkem fotbalového světa a společně s Leem dělají Barcu výjimečnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Amen.

Reagovat
valloire

prej o míle

Reagovat
10FKK

Tak mi ubrečená holčičko bez argumentů napiš alespoň jednoho záložníka, který se jim alespoň trochu může rovnat...

Reagovat
valloire

Kdo je u tebe ubrečená holčička chcípáku? Pirlo,Silva,Ozil,Xabi...Kdes byl,když jsme vás převálcovali v Supercopě?

Reagovat
10FKK

Ty... a ten tvůj výběr je k smíchu Asi fotbalu moc nerozumíš, což tě trochu omlouvá Válcování si představuji trošičku jinak, než zoufale odkopávat proti deseti

Reagovat
valloire

v 1.polčase 8 tutovek a 2 góly. Zbytek taktika.Pirlo je lepší,abych nemluvil jen o baletu.Xavi už bude víc zraněnej než hrát.Včera to prostě napálil a hned je z toho poprask.

Reagovat
10FKK

Pirlo je výborný hráč, sice hraje jiný post, ale budiž ti odpuštěno.

Jenom podotknu, že bych jim fandil, i kdyby hráli jinde, jako fandím Yayovi i když hraje v MC, který je mi krajně nesympatický, protože miluji fotbal a oni jsou FOTBAL!!!

Nepočítal jsem tutovky, Real hrál výborně půl hodiny, kdy Barca nestíhala a dva góly darované stopery + jeden doma od Valdese, ale argument na válcování mně hodně pobavil

Ještě bych tě chtěl upozornit na jednu věc a to je vnímání fotbalu, jako zábavy.

Vadí mi, když někdo jenom boří a za každou cenu hraje na výsledek. Chci se fotbalem bavit a to už léta splňuje Barca... Bavil jsem se u repre Brazílie 82 - 98, Francie 82 - 86, AC s holandskou trojicí, Realem se ZZ, zrádcem Figem a Roberto Carlosem a MU s králem Erikem, Royem Keanem atd. Proto mi vadí Mourinho a jeho urputná taktika na brejky, kterou má úžasně zmáklou, ale mně zkrátka nebaví...

Reagovat
valloire

Pirlo je záložník,Xavi je záložník. Oba tvoří. Nějaký rádobychytrý další dělení po vzoru různejch Managerů mi nezajímá. No vidíš a já myslel,že se neshodnem na ničem. Brazílie 82-02,Francie 82-86,Real se Sanchezem a Zidanem,AC - naprostej souhlas. Barca,když chce,hraje hezky,ale ty nekonečný přihrávky mě neberou. Real mě prostě baví víc.Ale to je věc názoru.

Reagovat
10FKK

Než začneš psát svoje hloupé urážky a jiné hovadiny, tak si prohlédni toto http://www.youtube.com/watch?v=LJhpEL221Hs a http://www.youtube.com/watch?v=A5nqlbkaK58

Reagovat
SIRBRANIKE

neskutočná predvídavosť a videnie priestoru, fotbalová 99

Reagovat
smazaný uživatel

Včera se opět ukázala pravda o nutnosti Xaviho je to osobnost.Společně s Iniestou když chybí hra je strašně předvídatelná ,chybí tomu myšlenka,něco překvapivého a další faktory jako třeba podržet míč,popřípadě zrychlit/zpomalit hru jak to umí XAVI.Thiago ještě není Xavi,na můj vkus dost kazí. Dále k Fabregasovi,pro mě je tenhle hráč už dlouho mimo,nebýt jeho golovosti p o jeho příchodu možná by byl zatracován mnohem dříve,na pozici záložníka nemá zrychlení,rychlost,takovou tu výbušnost,pravda občas měl záblesky průniků ale furt je to málo na hráče který stál takovou gardu.Ještě zmínit jeho plusy a to je ta golovost,take pro to se mu dařilo ve formaci 4-3-3 kdy před ním hrála záloha a on to uměl zůročit.Dále Song není stoper,Dani ač nemá TOP formu furt je to starej pes který s barcou leccos zažil a je pro nás sakra důležitej,Adriano včera nepotvrdil top formu,podle mě způsobeno hrou granady kde nebyl na jeho rychlý,přímočarý průnik místo.Dále muj oblíbenec Pedrito ve formě,ještě víc zklidnit první dotek a bude to Top,má skvělé průniky,1 na 1,drzost,Pedro je zpět :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je tu hype okolo Xaviho. Mám toho kluka rád, dal včera krásny gól a zachránil tri body, ale zase to nemusíte prehánať

Včera to bolo o prvom góle. Dať ho z tých šancí, čo mala Barca pred príchodom Xaviho a Pedra, tak ten zápas vyzerá inak. Plus je rozdiel hrať na krídle vo forme hrajúcim Pedrom a Tellom, ako s Villou a Alexisom, ktorý tam bol 75 min. iba do počtu.

Úprimne ak by tu mal byť okolo niekoho hype včera tak je to Vicky a nie Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Xavi je výborný, ale jeho důležitost pro hru klesá. Dělat tady teď životní rozdíl s ním x bez něj je hloupost. Včera jsme měli rozhodnout daleko dřív. Šance na to byly. Že ten kus padl až po jeho nástupu, je hlavně o tom, že na konci se hrálo už naplno a vabank.

Já bych ještě zkritizoval tu nemístnou kritiku na Cesca. Ten je pranýřovanej dlouhodobě, ale hrozně nespravedlivě. V sestavě mu konkurují na jeho možných místech 3 z 5ti nejlepších hráčů světa - Xavi, Iniesta, Messi, a když je má nahradit, tak je s ním každej porovnává, což prostě objektivně není fér. Není to ani Messi, ani Xavi, ani Iniesta. Je to Cesc. A má svoje plusy a mínusy. I včera uplatnil to svoje - dostal se dvou gólovek, kdy jednou vystřelil špatně doprostřed a podruhé mu to bravurně vytáhnul gólman.

Reagovat
10FKK

Hoši zkuste si pustit pár zápasů bez Xaviho a uvidíte ten obrovský rozdíl! Bez něj je Barca jako smečka bez vůdce, hra je neurovnaná, kostrbatá. Xavi má neuvěřitelný myšlení a na rozdíl od jiných nemá problém své myšlenky realizovat, navíc ví kdy hru zrychlit jedním dotekem a kdy podržet míč a uklidnit situaci. Jinak s Cescem máš pravdu, proti konci minulé sezóny se zlepšil, jenom ta nešťastná koncovka... Třeba proti Vale byl jeden z nejlepších, ale zazdil dvě tutovky a byl za kašpara...

Reagovat
Xavi

Přesně tak. Jak tady někteří a to i fans Barcy popisují Xaviho, tak z toho fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

To vy z neho stále robíte modlu, aj keď už druhú sezónu na ňom hra Barcelony už nestojí a v kádru sú pre ním hráči, ktorí sú pre našu hru viac nepostrádateľní.

A to zhadzovanie Thiaga a Cesca oproti Xavimu je trošku úbohosť, ale to by som chcel asi veľa od niekoho kto má nick Xavi

Reagovat
Xavi

Tak já Cesca ani Thiaga neshazuju. Ikdyž Cesc hraje pod svoje možnosti už delší dobu.

Každopádně hra Barcelony na Xavim samozřejmě stojí a nevím, kdo jiný by měl být nepostradatelnější, tak akorát Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, Iniesta a Busi sú pre našu hru nepostrádateľní a sú v tomto rebríčku pred Xavim (v súčasnosti)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Až Xavi skončí, bude to náš konec a všichni hříšníci se budou smažit v pekle.

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív by se za takový kacířský názor upalovalo

Reagovat
smazaný uživatel

Nová doba, nová doba

Reagovat
smazaný uživatel

dnes už se můžeme proti Xaviovskému absolutismu svobodně ozvat. Útlak skončil frííííííííííííííííííííííííííídooooooooooom

Reagovat
herbage

to prr. Xavi je vážně po Messim stále nejlepším a nejdůležitějším hráčem Barcelony

Reagovat
10FKK

Kolik si viděl zápasů, kdy to nestálo na Xavim? Nikdo nikoho neshazuje, ale Thiago je zatím jenom obrovský talent, který se má toho stále mnoho učit a Cesc výborně začal, ale druhou půlku sezóny byl poloviční... Novou sezónu nezačal herně špatně, ale koncovku má bohužel hanebnou...

Pokud hrají Xavi s Iniestou, Busem a na vrcholu diamantu běhá Leo, tak se jim nikdo na světě nevyrovná! O to to mají výše jmenovaní těžší, protože je každý bude porovnávat s těmito hráči, kteří tvoří dějiny fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

S konkurencí se musí počítat. Hraje dlouhodobě tužku, kritika je na místě.

Reagovat
Xavi

100. Pro Xaviho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
culé

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Kagawa toho ustojí pomalu míň než Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

ou, vedle.

Reagovat
I am Mancunian

jebo

Reagovat
smazaný uživatel

OBAFEMI

Reagovat
smazaný uživatel

pěkné

Reagovat
-Carles-

Kristepane Courtois...

Reagovat
blaugrana

Máš AM na tikete?

Reagovat
-Carles-

Skôr ma štve lacný gól, tiket s AM mi už posral Leo včera

Reagovat
blaugrana

Čo si mal stavené na presnú výhru?

Reagovat
-Carles-

hcp 0:1

Reagovat
blaugrana

Čo ten handicap vlastne znamená? Že Barca nemohla vyhrať o viac ako jedne gól?

Reagovat
-Carles-

Ty myslíš Barcu? Tam som mal Leo aspoň dva góly. Na Atletico som mal hcp.

Reagovat
blaugrana

Jaj. A ten hcp teda znamená výhru o gól? Či, že bude prehrávať 0:1?

Reagovat
-Carles-

Keď dáš napríklad na výhru Atletica v hcp 0:1, tak musia vyhrať minimálne o dva góly. Ten handicap ako keby pripísal fiktívny gól v prospech súpera.

Reagovat
blaugrana

Aaaaa . Už chápem. Čiže keď dáš hcp 0:2, tak musia dať 3. Tam sú asi dobré kurzy, či? Ja tie odvodené stávky zatiaľ nedávam.

Reagovat
-Carles-

Ako kde no Na Atletico bol kurz v handicape 1,9 čo bol luxus. Handicap je výborný, pokiaľ si myslíš že mužstvo vyhrá, ale len o gól(na tiket hádžeš remízu). Tam sú naozaj výborné kurzy.

Reagovat
blaugrana

Tj. Keď to všetko riadne naštudujem, tak to začnem aj ja dávať.

Reagovat
-Carles-

Ja sa pravdepodobne vrátim k systému, ktorý mi vynášal zatiaľ najviac. Vyššia investícia, menej zápasov, síce menší zisk, ale o to väčšia pravdepodobnosť na výhru.

Reagovat
alcantara

A najlepsie je, ked dostanes tip na istotu a je to bez nervov

Reagovat
smazaný uživatel

Nejseš ty taky mezi těma jménama v Křetínského kožené kabele?

Reagovat
alcantara

Ja sa pohybujem iba v slovenskom rybniku

Reagovat
-Carles-

Tip na istotu? A kde také berieš?

Reagovat
alcantara

Robim si srandu. Je to ciste, vsetko

Reagovat
blaugrana

Burn in hell!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ve všech zápasech padla jednička. Tak jen houšť.

Reagovat
-Carles-

Z dnešného zápasu v Madride mám veľmi dobrý pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Já si zase myslím, že to Real urve tak 1:3 po půlce 1:1, ale užívám si ten pocit, že prostě tak jako tak bude ten náskok gigantickej. To už v lize hrozně dlouho nebylo.

Reagovat
-Carles-

Posledný zápas vo Vallecase vyhral Real s odretými ušami a s pomocou rozhodcov, navyše vtedy začínal boj o titul na plné obrátky. Snáď tentokrát k podobnému zlyhaniu nepríde a Rayo zaslúžene zvíťazí

Reagovat
madridcan

Naposledy minuly rok no

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš to, jak se o titulu rozhodlo v 35tým kole a do tý doby jste nervačili?

Reagovat
madridcan

Ja som nenarvacil od januara no

Reagovat
alcantara

Co s tym Ramosom robite, preco zase nehraje?

Reagovat
alcantara

A jo, tak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
alcantara

No nic, predtym ako to vydala Marca, tak som cital na Twitteri zostavu od jedneho asi dost pochybneho madridistu, ktory mal v zaklade Varaneho.

Reagovat
-Carles-

Ja akurát čítam: Casillas-Arbeloa-Pepe-Ramos-Marcelo-Xabi Alonso-Modric-Crisitano-Di Maria-Özil-Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle nepostaví

Reagovat
alcantara

nene, plati ta mereho s Essienom.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejspíš nepostaví ani tu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Rubén, Tito, Amat, Labaka, Casado; Javi Fuego, Leo Baptistao, Chori Domínguez; Lass, José Carlos y Delibasic

Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Essien, Modric; Di María, Cristiano y Benzema

Basket ¡Supercampeónes!

Reagovat
OnderCZ

Jsem zvědavý, kde přesně se bude pohybovat Modrič. Zda zaujme spíš Özilovo místo nebo bude hrát více zatažený společně s Xabim a Essienem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry a dobry.

Reagovat
One-Real

Sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

"21:04 Na stadionu nefunguje osvětlení, snaží se to opravit. Ke všemu nejdou turnikety, takže se fanoušci nemůžou dostat na stadion. Přátelé, vítejte ve 21. století! Vypadá to, že zápas bude asi odložen."

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou prachy. Údržba majetku prostě pokulhává.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně by odložení zápasu bylo docela dobrá rána osudu po tý hajzlárně, co to svaz Realu takhle připravil na stříbrným podnose ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyplakávej pořád.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

placko

Reagovat
One-Real

OFFICIAL: The match has been postponed one hour at least

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Boží mlýny melou.

Reagovat
Mercury

Kocourkov. Hlavně ať dá Rayo gol, posledni vec na peknem tiketu. :) 1-3 tipuju, 2-2 si přeju.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zítra, jsem zvědavý, jestli budou čáry se sestavou .

Reagovat
smazaný uživatel

kino. Tohle je nožný jen ve Španělsku.

Snad to bude i zejtra dávat S1.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková prasárna od Raya .

Reagovat
blaugrana

To chce kontumáciu v prospech Raya.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne sa toho Madridu bojis,ze?Ale ja ta chapem.

Reagovat
smazaný uživatel

mačo

Reagovat
alcantara

Unos desconocidos cortan los cables de la luz de Vallecas antes del partido entre Rayo y Real Madrid.

Reagovat
Mercury

tzn.?

Reagovat
alcantara

Sabotaz nejakych ludi, ktori prestrihli kable.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Španělsku mají taky cigány.

Ou, to bude první BAN v mé kariéře ...

Reagovat
Kenneth

Byl sem týden v Katalánsku a hnusnější město jako Barcelona, to aby člověk pohledal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Vítej, právě oslavujeme Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď se to hodí

Reagovat
One-Real

Já byl v Barce letos v květnu a loni v sprnu a moc se mi líbila.

Reagovat
smazaný uživatel

já si vždycky myslel, že to v tobě je ...

Reagovat
One-Real

Pravda, že já se pohyboval spíš kolem Ramblas, přístavu a celkově kolem pláže + olympijskej staďák, ale tam kde jsem byl, tak se mi to líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Barri Gotic je krásný...

Reagovat
JacoBee

¨Jako 90% měst

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kec? To bys pak mohl říct o každém velkoměstě...

Reagovat
Dr. Admess

Já byl taky v Barceloně, a teda jako špatné město mi to fakt nepřišlo..

Reagovat
Kenneth

Nevím no, Praha mi proti tomu přijde jako ráj na zemi. Snad se brzo podívám do Madridu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jako Madrista jsi byl ve Španělsku a nebyl jsi v Madridu? Je to normální?

Kdo ti dělal itinerář cesty proboha?

Reagovat
Kenneth

Těžko si můžu ve třídě diktovat kam se pojede na závěrečný výlet před maturou.

Reagovat
Rssa

Aspoň ten, kdo to vytvářel má rozum, když ty ne

Reagovat
Kenneth

Tak já byl pro Amsterdam.

Reagovat
Mercury

Už to nehul.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
-Carles-

Reagovat
alcantara

Pletie si hracov, mozno si splietol aj cielovu destinaciu a nakoniec bol v Madride a opisuje ho, len si to nevsimol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

fuj Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi vážně nemocnej...

Reagovat
alcantara

Madrid je horsi, tam vraj radsej vypinaju osvetlenia, aby ho nebolo vidiet.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

radsej napis v com horsi. Urcite tam neni sama spina na uliciach a spinave plaze

Reagovat
X-bano-X

jj tak plaze tam isto niesu a pokial je historka s Iniestom pravdiva, tak je tam spiny habadej.

Reagovat
celeb

uzasna prezyvka.

Normalne by som tipoval prehratu stavku, ale tu mam tusenie, ze baletky maju dalsieho kinderfandu.

Reagovat
Kily

mně se teda loni na Barceloně strašně líbilo právě to, že tam bylo čisto, třeba oproti špinavému Liverpoolu neuvěřitelný rozdíl. Kde jsou v Madridu pláže? Já abych věděl, kam tam zajít, jestli se tam někdy dostanu

Reagovat
smazaný uživatel

V Madridu jsou určitě čistější pláže. Ale vážně - v Barceloně mi ty pláže nepřišly hrozný, naopak na velkoměsto se mi dost líbily (obecně nemám moc rád tyhle pláže u měst - písek, dlouhý je to několik kilometrů, a v létě tam je půl milionu lidí). Jinak pokud jsi nebyl v obou městech, tak nehodnoť. Ty Tvé pseudovědecké žvásty (služby, úroveň - jak to normální turista pozná??) jsou srandovní. Já v Madridu nebyl, v Barceloně ano, a považuju ji za nejhezčí město, kde jsem byl (určitě je to taky ovlivněný tím, že už léta fandím Barce, ale to je jedno), ale je fakt, že jsem nebyl v Římě, kam se chci určitě podívat, to je město které mě fascinuje. Rodiče byli v Madridu i Barceloně, táta říká, že se to nedá srovnávat, že se mu Barcelona líbí daleko víc. Mámě se líbí i Madrid, ale je prý úplně jiný. Líbí se jí tam hlavně umění - je tam spousta galerií Picassa a spol. Ale pro mladé lidi prý jasně vede Barcelona. Srovnávej, pokud jsi byl tam i tam. Jinak to vypadá směšně.

Reagovat
rufus

Nikdy jsem v Barceloně nebyl, takže nemůžu soudit, ale jsi asi první od koho slyším, že se mu tam nelíbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid je vacsi, velkolepejsi, je tam viac vymozenosti, lepsia uroven a na tretie najvacsie mesto EU je neuveritelne ciste, upravene a hlavne vela zelene, parkov, zahrad, pamiatok a vychyrenych stvrti. Barca ma co dohanat

Reagovat
Rssa

Lepší úroveň...Okolí je méně atraktivnější než okolí Barcelony, samotné město nedosahuje takového genia loci jako Barcelona, protože luxusní obchoďáky ti nedělají město krásnějším,

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ma v okoli take vrchy ako Madrid. V Madride je pre zivot viac veci a lepsia uroven co ti nepoviem len ja. Tu mas statistiku a hodnotenie svetovych miest z roku 2008 kde sa rata vsetko apozri na spodku kde je Madrid a kde Barca http://sk.wikipedia.org/wiki/Svetov%C3%A9_mesto Genia loci deges

Reagovat
smazaný uživatel

Genius loci není o statistice a hodnocení. Barcelona má Gaudího, to Madrid nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis ten chram so zeriavmi ktory stavaju starocia? Gaudiho 5 domov neni nicim vynimocne

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak jestli se na to koukáš takhle, tak ahoj.

Reagovat
Rssa

Havířov je hezčí než Praha, protože tam mají novější baráky

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid aj Barca maju krasnu architekturu, pacia sa mi, ze tie ulice nie su prazdne ale je tam zelen, tie budovy tiez ale v Madride je viac sluzieb, moznosti a to je tym, ze je vacsi a centrum celeho Pyrenejskeho poloostrova

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid je kralovske mesto. To je najvystiznejsie. Cele starocia tam prichadzalo bohatstvo z tych casti sveta ktore spanielsko vlastnilo. Mnozstvo parkov, zahrad, architektura, cistota a celkovy vzhlad posobia vystizne slovom kralovsky

Reagovat
Rssa

To už bychom se dostali do sféry historie, ale mám takový pocit, že bych ti asi nevyvrátil to, že politikou dovážení zlata a dalších drahých kovů se Španělsko samo připravilo o světonadvládu, kterou si objevnými plavbami poctivě vybojovalo.

Madrid není hnusné město, to ne, ale na skvosty jako je Barcelona, Granada, Sevilla nebo další jižanská města podle mého nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kyjov je taky královské město..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak tohle je nevyvratitelný argument. A máte to, Barcelonafilové

Reagovat
alcantara

more

Reagovat
smazaný uživatel

a more je snad vsetko? sluzby su daleko na nizsej urovni, spina. Madrid ma pre more cele Spanielsko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se taky uvidí, na jak dlouho, že jo ...

Reagovat
Rssa

Katalánsko je nejbohatší region v celém Španělsku, ty službo. S ekonomickou silou souvisí i úroveň služeb, která je i díky poloze u moře, blízkému letišti a cestovnímu ruchu na velké úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím nejbohatším regionem bych to moc nehrotil. Není to tak dávno, co žebrali u centrální vlády v Madridu, ať jim pomůže splácet dluh.

Reagovat
Rssa

No žebrali, spíš žádali, ať jim pomohou splatit dluhy, které vláda v Madridu natropila. To je taky velký motor všech snah o odpojení Katalánska od Španělska - nechuť živit chudší části Španělska ze svého.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudší části možná jo, Madrid a okolí bych do téhle pozice zrovna nestavěl. A lepší dobu si na odtržení vybrat fakt nemohli.

Reagovat
Rssa

Však to souvisí s tím, co jsem napsal. Služby jsou tam prostě na vysoké úrovni, genius loci je opravdu na jiné úrovni než ten v Madridu, který je možná moderní město, ale nezanechává takové vzpomínky. Navíc tím okolím se moc chlubit taky nemůžou, přece jen střed Španělska je i do budoucna odsouzen k postupné přeměně v poušť. To se s úrodným Katalánskem nedá moc srovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel jsem zatím nebyl v Madridu ani v Barce, tudíž nemůžu srovnávat. Přístupnost k moři byla z historické hlediska vždycky výhodou, to platilo, platí a platit asi vždycky bude.

Reagovat
smazaný uživatel

v Madride tecie rieka, je tam vela parkov, zelene, zahrad a to aj v okoli. To, ze su niektore miesta polopust neznema, ze to tam cele neni urodne

Reagovat
Rssa

Nejde o to, jestli jsou města pusté apod., ale o to, že ve Španělsku vzniká "evropská Sahara" kvůli klimatu. A to ve středu Španělska. Meseta prostě není úrodná, na pohled taky vypadá méně přitažlivě ( i když najdou se lidé, kteří více si užijí Grand Canyon než místo plné zeleně, rostlin, řek a dalších zelených věcí...). Poloha, klima i genius loci prostě hrajou pro Barcelonu, úroveň je pro běžného člověka na stejné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Meseta je obrovska cast a to co sa zmeni v Madride, ktory je urodny a okolie zalesnene /vid maju ovela vacsie parky ako v Barce/, to sa zmeni aj v Barce. Klima? tak Madrid je mesto s najvyssou intenzitou slnecneho ziarenia spomedzi vsetkych hlavnych miest Europy, cize o krasne pocasie nie je nudza. Zatial co Gaudi ma par stavieb v Barce v porovnani s tym aka je velka, ma Madrid porovnatelne mnozstvo velkolepych budov, hlavne palacov, ktore reprezentuju jednotlive obdobia spanielska. Je tam cele bohatstvo Spanielska za rozne obdobia. Avsak ekonomicka sila, uroven, sluzby, obchody, velkolepost, prestiz vo svete, priemysel, zelen, to caro ake ma maloktore mesto lebo Madrid je kralovsky, to nema ani Barca. A bavit sa mozeme az vtedy ked bude Barca dosahovat uroven Madridu aj v celosvetovych statistikach a hodnoteniach svetovych miest po vsetkych strankach. http://sk.wikipedia.org/wiki/Svetov%C3%A9_mesto

Reagovat
Rssa

OK, je vidět, že tomu rozumíš.

Ano, klima vůbec neovlivňuje suché okolí města.

Ano, poušť, která se vytváří ve Španělsku se Madridu vyhne, bude jenom kolem něj a suchá a nehostinná pustina s uctivostí Madrid obejde.

Ano, zastavěný Madrid je úrodný - na každém domě se pěstujou rajčata a olivy, na chodnících pomeranče a v metru mandarinky.

Ano, ano, ano....vyznáš se.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, proč pořád mluvíš o službách a úrovni. I kdyby tam nějaký rozdíl byl, tak tohle normální člověk těžko pozná.

Reagovat
smazaný uživatel

lenze iba Madrid nemoze zato, ze je tam vela regionov chudobnych a tie robia dlhy

Reagovat
smazaný uživatel

já pořád nechápu, proč by měli na tyhle chdý regiony doplácet zrovna Katalánci, kteří si ještě k tomu na tyhle dotace musí půjčit. Kocourkov hadr ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nato doplaca tak Madrid ako i Barca. A to iste mozu povedat aj Aragonci. Katalanci su sucastou Spanielska, tak ich sem nedavaj do polohy, ze su nieco viac.

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo krapet jinak. Platí větší daně, než doszávají z Madridu zpět. Vlastně se musejí zadlužovat, aby tyhle daně mohli platit. Prostě špína.

Vem si to tak, že by u nás Ostrava s Olmikem a Ostravou živili Prahu ...

Reagovat
Rssa

Ostrava to má teda obzvlášť těžké

Reagovat
smazaný uživatel

To můžu jako člověk žijící na Ostravsku potvrdit. I když někteří lidi si tady za to můžou sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Já spíš myslel to, že díky Jirkovi musíme doplácet na Prahu 2x

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brno, voe

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo. To bylo jen takové nevinné rýpnutí. Proti Barce mimo fotbal nic nemám (a ve fotbale jen tu rivalitu tamního FC s Realem), město je to nádherné, jedno z nejhezčích ve Španělsku, možná vůbec nejhezčí. Úroveň služeb bude určitě srovnatelná s Madridem.

Reagovat
Pospovič
Reagovat
smazaný uživatel

Ano je ale Madrid a okolie je najbohatsie mesto v Spanielsku

Reagovat
smazaný uživatel

klameš, najbohatší región je Baskicko

Reagovat
Rssa

Neklamu, momentálně je o fous výkonnější Katalánsko.Ale Baskicko bude těsně za ním, časem nevylučuji opět návrat na pozici 1 ve Španělsku, mají tam velký potenciál.

Reagovat
Mercury

to myslíš vážně? Jako i když uplně odhlédnu od fotbalu, tak mi Barcelona přijde jako nádherné město, genius loci, architektura, historie i odkaz moderní doby. Na rozdíl od většiny světových metropolí, které jsem navštívil, ve mě zanechala silnou stopu, byť to může být částečně i tím, že fandím tamnímu klubu. No, každopádně se dost divím, to město má ducha a šmrnc. Ale proti gustu...

Reagovat
Shevchenko

Ty si vůl.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

La Pedrera, výhled z Montjuic, Parc de la Ciutadella, Barri Gotic, Parc Guell, L'Aquarium atd. prostě nádhera, Barcelona je krásné město A to okolí, jéééj. Pobřeží Costa Brava, Girona, pohoří Montserrat atd. atd. atd. ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Costa Bravu bych vůbec nevytahoval, pro řadu lidí je to synonymum Španělska, což je smutné...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Spanelsko. Když občas slyšim, jaká je nejlepší liga světa atp., sám nemám kloudnou odpoveď. Přesně o tomhle je to ale taky. Není to jen fotbalovost, ale i mediální prezentace, organizační zváldnutí určitých situací. No, co je tohle, to teda fakt nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nevíš, jak loni Barcelona stíhala zápas v Pamploně. To byla taky veselá historka z natáčení.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, na to snad ani nejde zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se fakt muze stat? Neuveritelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Presunme to na Bernabeu, daleko to neni a faktura je snad zaplatena . Doteraz som si myslel ze toto sa moze stat iba na Slovensku ale ako vidno najlepsia liga sveta sa cini

Reagovat
smazaný uživatel

sen se stal skutečností. Po dnešku zůstává náskok na 11ti bodech ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Okamžite by to mali skontumovať

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi jedinej způsob, jak by mohl Real vyhrát na půdě soupeře no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co čtu tak by to mělo být do 22:00 OK.

Reagovat
rufus

Sakra, tak jestli se bude hrát ještě dneska, tak ať je to co nejdřív. Ráno vstávám brzo, nechci ponocovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me tam ty kabely prestrihl Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

hajzlík jeden. Chtěl se asi vybít po tý hádce s Guajem

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

překlad?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi říká, že když vyhrajeme, tak bude náskok 11 bodů a Guaje odpovídá, že stačí ucvaknout pár gáblů na staďáku ...

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

tvůj výtvor?

Reagovat
smazaný uživatel

To bych španělsky neuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, je to hajzlik

Reagovat
One-Real

Prezident Vallecana přiznal, že se možná jedná o sabotáž a někdo poničil kabely.

Reagovat
smazaný uživatel

Generální ředitel to nevidí optimisticky. Každopádně prý na to mají ještě do 22:00 jinak se zápas odloží.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se to neopraví do 22h, ať to radši odloží. Ještě že se hraje v Madridu...

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě zavinil nějakej ožralej údržbář, na Zbrojovce se to stává celkem často...

Reagovat
smazaný uživatel

AKTUÁLNĚ: Fanoušci vstoupí na stadion už hodně brzy...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden tam prý řval "dělejte, zítra musím pracovat" a všichni kolem se hlasitě zasmáli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
herbage

Reagovat
Kily

Reagovat
Mercury

Bude se hrát nebo ne? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to do 22:00 neopraví, tak ne.

Reagovat
-Carles-

22:30

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

AKTUÁLNĚ: Jsou dvě možnosti...bud se bude hrát dnes od 22:30, nebo až zítra od 20:30.

Reagovat
alcantara

Uz tam nieco svieti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som bol radšej bud dnes alebo kontumácia!!!

Reagovat
-Carles-

kontumácia

Reagovat
smazaný uživatel

to se Raya až tak moc bojíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, ale celý som sa tešil na zápas a kvôli takejto blbosti si nepokazím deň

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je velmi pádnej důkaz, proč kontumovat mač a zkazit zážitek ostatním fandům, co si na svůj tým den počkají ...

Reagovat
alcantara

Tak vraj to nakoniec vyzera na zajtrajsok.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je smutný, že tady diskusi rozproudily až ucvaknuté kabely na staďáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zítra, velké štěstí v neštěstí, že se to stalo zrovna tento týden.

Reagovat
smazaný uživatel

je to na beton?

Reagovat
alcantara

Ano

Reagovat
JacoBee

Reagovat
alcantara

LM, clásico...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
-Carles-

Takže odložené...

Reagovat
smazaný uživatel

Demence. Vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
CHONG

Na horší den to fakt odložit nemohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry elektrikari nemali aktualne vyhlasky.

Reagovat
Shevchenko

The Strongest - Real Potosi

Reagovat
Shevchenko
Reagovat
smazaný uživatel

co to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Rssa

300. pro kabely

Reagovat
smazaný uživatel

skoro

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jestli je odložené, teď vidím hráče realu se protahovat

Reagovat
smazaný uživatel

I Essiena?

Reagovat
Aldeano

Je v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si dělaj z Jirky srandu s tim odloženim, aby šel už spát a pak mohli koukat na zápas a nečíst ty jeho hloupý komenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen houšť .

Reagovat
madridcan

Nadhera

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Smajlíky neumím, ale to je zdejší nejzábavnější obrázek za poslední léta...

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Los jugadores del Madrid saltan al terreno de juego para entrenarse?

Reagovat
smazaný uživatel

to mi nic nehovori

Reagovat
smazaný uživatel

AMATERIZMUS, toto sa nestane ani v corgoň lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

CL je už sama o sabotáž tam nikto káble strihať nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam na to a vypada to, ze svetla je dost.. Ale tenhle pohled muze klamat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle zaváním pančovanym alkoholem z ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

No tak to je fakt skvělý. Kurva zítra mám odpolední a uvidím velký hovno, debilové...

Reagovat
smazaný uživatel

Real odložen na zítřek? aby měl před středečním zápasem jen den odpočinku? co je to za nesmysl... to snad vymysleli v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

Jose si moze do stredajsieho zapasu dovolit postavit 6-7 hracov ktory predtym nehrali

Reagovat
culé

Aký zápas hrá Real v stredu?

Reagovat
OnderCZ

Hraje se zápas o Trofeo Santiago Bernabéu, tam může Mou klidně postavit kohokoliv.

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

myslis ten zapas co sa hra 3.10 ?

Reagovat
smazaný uživatel

03.10.

Reagovat
smazaný uživatel

šak ve středu se nic nehraje ježiši, to je až příští týden

Reagovat
DieFohlenBMG

Trofeo Santiago Bernabéu, proti tymu millonarios fc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1) zejtra v 17:00

2) zejtra ve 20:00

3) fucking únor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak basketbalové Clásico vyhrál Real Madrid na půdě Barcelony 95: 84.

Reagovat
One-Real

vyhrajeme basketbalový, vyhrajeme béčkový, vyhrajeme Supercopu a stejně jsme tam, kde jsme

Reagovat
smazaný uživatel

Těch pár týmu v tabulce nad Madridem a především na prvním místě je jen houšť. Takže stačí bejt v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

jj v posranom tmavom vallecane

Reagovat
smazaný uživatel

Vallecase

Reagovat
smazaný uživatel

Musím jako fotbalový fanda Barcelony fandit Barce i v basketbalu, jelikož jsem si vsadil na Real?!

Reagovat
madridcan

Ked mas Gucci a Luis Vitton kabat za 1500 eur v satniku, tak nie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem rád. Jinak já Gucci kabát nemám, ale třeba si ho pořídím, děkuji za tip. Od Gucciho mám jen boty. Když už se tak rád bavíš o penězích, tak jen za 550euro. Jsem si jistý, že když se budeš v práci 20dní hodně snažit, budeš na ně mít. Přeji hezký den.

Reagovat
madridcan

Dik, aj tebe

Reagovat
vacin
Reagovat
smazaný uživatel

sme najlepší

kuaa, konečne 4 obrancovia, Chori a Andrija v základe, no nič vyprášime ich až zajtra...

Aupa Rayo!

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že sis vybral slušnej matroš.

Reagovat
smazaný uživatel

hm?

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak dívám na tabulku tak by byla strašná prdel kdyby zítra Real prohrál. Ale doufám, že neprohraje, protože by nebyla už žádná rivalita v lize mezi Barcelonou. A to k PD prostě patří :-) (fanda Barcy)

Reagovat
Kokesh

Škandál.

Reagovat
blaugrana

Tak a tento spičený deň sa končí. Z 50 € je kokot baraní, lebo pičkovia z lazia a nuly z benfici sú skokotení. Jebať ich v riť buzerantov.

Reagovat
blaugrana

Kua. Kto by to bol povedal, že madrid ležiaci v stredozemí ma pláže. Ja sa tu aj geograficky obohatím. Díky za to.

Reagovat
smazaný uživatel

stredozemí???

Reagovat
blaugrana

Stredozemí Španielska...

Reagovat
smazaný uživatel

nie náhodou vnútrozemí?

Reagovat
JM

Je to idiot!

Reagovat
Kily

ale chyba gólmana. Najdi si někde záznam nebo alespoň sestřih Titans-Lions

Reagovat
alcantara

Co sa dialo, nieco zaujimave? Chvilu som to mal pustene, ale k ziadnemu timu nemam vztah, tak som to vypol

Reagovat
Kily

Titans 3xTD z returnů (hlavně ten první fake stál za to), Lions se na konci zranil Stafford a i s Hillem dali dva TD za posledních 18 vteřin, celkem blázinec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
blaugrana

To by bola aká sranda. 90 minúta, 0:0, ronaldo ide sám na brankára a zrazu vypnú prúd.

Reagovat
madridcan

Reagovat
blaugrana

Ako by sa to tiež riešilo. V skutku by ma to zaujímalo.

Reagovat
Kily

jsme ve Španělsku, vymysli nejabsurdnější řešení a to minimálně nebude daleko od pravdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

400 pre Real Madrid a ich vyhru v Lige Majstrov a v La lige

Reagovat
smazaný uživatel

chýba ti tam ...záchranu v La lige

Reagovat
madridcan
Reagovat
JM

Reagovat
minoLFC

Jak som uz pisal po menovani, ta Rafova podrztaska pojde rychlo het...

Reagovat
Kily

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

krása ...

... ale na druhý straně jsi mě před cca týdnem přesvědčoval, že dáváš jin fotbalové OT.

Reagovat
madridcan

Na moju vetu ,,Je rozdiel hodit bez OT, bez vsetkeho nefutbalovy odkaz" si samozrejme zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně tm samozřejmě šlo o to, že jsi vyčítal někomu, že si tady z toho dělá FB, což vlastně je o tom, že zloděj křičí ..., že jo ...

Reagovat
madridcan

FB fotkami, ktore sa netykaju futbalu a este bez OT. Demonstroval to vtipom pod previewom a zase bez OT. Ja tam na zaciatku tie kuzelne dve pismena mam

Reagovat
smazaný uživatel

Budou ten Real dneska davat na Sportu 1,2?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by to vysílat Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

REAL . Navíc mi vyšel HCP Vallecano 2:0 na 0 s kurzem 4, ... škoda, že mi to bylo k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

No vyhrali sme co je fajn, ale rayo hralo pekne snazil isa kombinovat, strielat to je fajn a fanusikovia Raya dam aj tri palce hore, a dufam ze je jasne ze kto by mal byt utocnik do zakladnej zostavy viva la alžirsky francuz pan B. :D

Reagovat
alcantara

Obligatne nadavanie blaugraunu na roztrhany tiket je akoze kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že už to prostě nezvládnul. Sázkařský svět není pro každého. Neustálá vidina peněz, ale pořád nic.

Reagovat
blaugrana

Dneska sú to zatiaľ dva zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca teraz zakopne na Seville a Clasico bude zaujimave

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo letos celkem bída. Snad nebude moc lidí nadávat, až Leo opět dostane Zlatý míč, protože bude zasloužený více, než kdy jindy. Jinak je dobře, že Real vyhrál, chci pořádné Clasico a přál bych si, abychom my zvyšovali ten náskok na Real, ne ostatní. Snad se Real už konečně vzchopil a stane se více než důstojným soupeřem.

Reagovat
madridcan

,,než kdy jindy"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten jeden bych dal Xavimu, ale jestli jich by měl mít Leo na konci kariéry osm nebo devět, to je už jedno

Reagovat
-Carles-

Takí sa samozrejme nájdu a bude ich vela

Reagovat
Fairplay

Pro mě je teda zatím nejdůležitější, že Ronaldo v těch nejdůležitějších okamžicích skóroval (Camp Nou, udržel nás ve hře proti Bayernu, Superpohár proti vám). Co předvedl Messi proti Chelsea, na jaře v loze proti Realu nebo v Supercopě?

Reagovat
valloire

Nic

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea a Real byl jeden týden. Týden, kdy měl výpadek celý tým a hlavně koncovka, jinak by Chelsea v obou zápasech skončila s ostudou, že by se jim i hráči Leverkusenu smáli. Supercopa nikoho nezajímá. Prostě letos je zatím marný a měl by se co nejdříve vzpamatovat.

Reagovat
Fairplay

S váma je to fakt nuda diskutovat. Co mi řekneš na tohle?

Loni - Ronaldo si GB zaslouží, i proto, že vyhrál Pichichi (nej. střelec) - To fakt ne, vždyť dal půlku gólů na konci, kdy už o nic nešlo

Letos - Messi musí mít GB, vždyť vyhrál nej. střelce. - Ale že dal asi 15 gólů (a tím předstihl Ronalda) v posledních 5 zápasech, kdy už měl Real titul? Vy si tak protiřečíte

Reagovat
Kily

opomíjíš poměrně důležité věci jako fakt, že Messi loni oproti Ronaldovi měl i vyhranou Ligu mistrů, nebo že opětovně obhajuje titul nejlepšího střelce LM

Reagovat
Fairplay

Dobře, to jsem nyní vynechal. Ale stejně je tady letos hodně lidí úplně "hotových" z toho, jak skvěle se Messi rozjel na konci sezony a že dal neuvěřitelnýou hromadu branek. Ale jen si vzpomeň, jak na Ronalda tu bylo loni "hmm, teď mu to střílí, góly dává, když o nic nejde, Messi už se na konci roku nesnažil apod.". Vždyť to je na hlavu

Reagovat
smazaný uživatel

Porad to samy dokola. Fakt to tady jeste nekoho bavi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na druhou stranu to zrovna tohle jaro docela sedí. Ten souboj Messi vs. Krystýna se prostě rozplynul. Už je to jen Messi. Krystýna prostě nestíhá. Nevyčnívá ani v Realu, natož nějak celkově ve fotbale. Je třeba to zmínit, aby lidi neprskali, až si Messi pomašíruje pro čtvrtý Zlatý Balon za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ale taky není nejlepší v Barceloně, podle jedné prestižní ankety ho předstihnul Iniesta...jinak tenhle tvůj názor (možná bych to nazval spíše přáním) je srandovní, ovšem od tebe nepřekvapující...

Reagovat
smazaný uživatel

Přání...Zatím to vypadá, že to bude tak, jak říká jirka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Messi získá Zlatej míč, já proti tomu nic nemám a nebude mi to připadat nijak nespravedlivý, ale říkat, jak Ronaldo nestačí ani v Realu, to je hodně velká nesoudnost...slabší Ronaldův ligovej začátek nic nemění na tom, že je to jeden z nejlepších fotbalistů na světě, možná jeden ze dvou nejlepších...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že začátek sezóny ho nezastihl v nejlepší formě. Nesmíš to brát zas tak doslova.

Reagovat
madridcan

Tak hlavne si netreba brat kazdu ubohu provokaciu a uplne najlepsie je sa celkom distancovat od debaty Cristiano-Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, nachytal jsem se...

Reagovat
blaugrana

Piče, Sevilla pome.

Reagovat
blaugrana

A aj tak sme najlešííííí. Visca glory glory Barcaaaa vamanoooos. Champions of Universe. Vaamooooooooooos.

Reagovat
smazaný uživatel

Najebaný, myslel jsem si to celou dobu...

Reagovat
blaugrana

Nie som. Len už proste psychicky nezvládam moje tipovanie. Čoskoro sa zrútim.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je ještě horší.

Reagovat
blaugrana

Každopádne si zmeň nick na Kacíř!!

Reagovat
smazaný uživatel

By si lidi mysleli, že jsem BJ. (jmenuje se tak, ne?)

Reagovat
blaugrana

PJ?

Reagovat
smazaný uživatel

Božský John.

Reagovat
blaugrana

Aha. A čo spáchal?

Reagovat
smazaný uživatel

Jmenuje se tak, myslím.

Reagovat
blaugrana

Daj si tam adjektívum Otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Ale někdo s podobnym jménem na EF chodí, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, BJ sice na FB ma napsano Jan Kacir, ale nejmenuje se tak

Reagovat
smazaný uživatel

To už je jedno, prostě by to ten nick pletl

Reagovat
blaugrana

♥♥♥Kily♥♥♥

Reagovat
Kily

tak jako jsem nezadaný, ale tohle zrovna není to, co jsem si představoval

Reagovat
blaugrana

One look love.

Reagovat
blaugrana

Vymeníme fotky kuľasov?

Reagovat
One-Real

3 body. Zapas jsem nevidel, hodte mi sem nekdo prosim hodnoceni hracu na stup. od 1 do 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli ti to nevadí ode mě (Barca) tak bych to viděl takhle :

Iker: 8/10

Arbeloa 3/10

Pepe 8/10

Ramos 6/10

Marcelo 6/10

Xabi 5-6/10

Essien 6-7/10

Modric 4-5/10

Ronaldo 5-6/10 ( jasny dal gol+2 asistence u prvniho,ale hodne kazil tim zpusobem ze strilel na ukor lepsi postaveneho spoluhrace,gol ze hry mu nebyl souzen,videl jsem jeho daleko lepsi matche)

Di Maria-7/8/10 (pressink+asistence)

Benzema 7-8/10 ( gol + udrzel balon,vetsi strach nez z Pipity)

Reagovat
One-Real

Dik. Celkem me prekvapli nizke znamky Modrice, Xabiho a 3 u Alvara.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi pekne to ohodnotil suhlasim zo vsetkym pre pedrita

Reagovat
smazaný uživatel

Essien utíká mílovými kroky do základu. Teda on spíš jde, s běháním už je to u něho horší, ale dnes opravdu potěšil. Zapadl dobře, téměř každý dotek s míčem má smysl a co se týče šancí soupeře přes naši zálohu, tak drží Ikera v bezpečí. A to i v úterý, kdy se mi tolik nelíbil.

Reagovat
One-Real

Takze Sami zacina tahat za kratsi konec, hmm. Kazdopadne uz po minulem zapase pro me vyhral pomyslny souboj s Lassem jednoznacne Essien, ty zakroky maji hlavu a patu a kazdy nevypada jako faul na zlutou. Co Luka vs Mesut?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, spíš je otázka, co Luka vs Mesut venku, protože tam jsou oba zatím sotva poloviční, a to se týká vlastně i Kaka'. Zakletý post, soupeř je doma agresivnější, nemáme tam moc prostoru a prosazujeme se hlavně přes Ángela a Cristiana, případně hrotovýho útočníka. Zatímco doma můžou hrát klidně spolu, tak ty venkovní zápasy by to chtělo nějak vyřešit, aby ta záloha celkově fungovala líp.

Reagovat
blaugrana

Negredo. Omfg. To je kopyto aké sa len tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

JELITO: Utrápený Cristiano Ronaldo ke svému úděsu školácky netrefil prázdnou branku

www.fotbalnaplno.cz

Teď jsem to zahlídl na FB, to je neskutečný, jak takovýhle stránky můžou mít takovou návštěvnost.

Reagovat
blaugrana

Pane Bože..Negredo dole. Jemu to jebe na hlavu.

Reagovat
blaugrana

Ten Valerón je pán.

Reagovat
alcantara

http://tinyurl.com/8uyletu

A vraj je v Madride teplo, to urcite

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Kily

písečná bouře z té pláže, co mají mít v Madridu

Reagovat
blaugrana

Viac takých rozhodcov, akí boli dnes na Riazore. Bezchybne odfúkaný zápas.

Reagovat
teenz

Jenom malej poznatek, hrudi vyrazil balon Xabi, nikoli Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

Club president Luiz Alvaro de Oliveira, confirmed that the striker will continue his career at the Nou Camp

http://www.sport.es/es/noticias/barca/neymar-jugara-barca-2211648

Reagovat
-Carles-

Kým nebude pózovať v drese Barcy na Nou Campe, tak neuverím žiadnej správe. Každopádne nie som z tohto potenciálneho prestupu nadšený, v akadémii je hráčov do ofenzívy až až.

Reagovat
Kily

zrovna jsem četl, že PSG je připraveno nabídnout 85 mega

Reagovat
-Carles-

Len do toho Nech si berú aj Alexisa aspoň za 50 a budem nadšený.

Reagovat
smazaný uživatel

Alexisa predat a dotiahnut Neymara.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo fajn. Teď jen odnaučit Neymara simulovat (což se nestane )

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile za to začne být kritizovaný, tak od toho upustí, bych řekl.. Hodně dbá na svoji mediální tvář..

Reagovat
smazaný uživatel

V to doufám, hlavně bych nechtěl, abyste se začali zajímat o Falcaa. To bych z vás měl slušnej vítr, protože ten by k vám sedl jak prdel na hrnec.

Reagovat
-Carles-

A na koho mieste by hral?

Reagovat
smazaný uživatel

To nevím, kdoví, jak to bude vypadat se sestavou za rok. Ale typově se tam strašně hodí, jeho schopnosti by Barcu posunuly daleko výše. Dokážu si představit, co by se stalo, kdyby takovej gólostroj přijímal přihrávky od Messiho, Iniesty či Xaviho. To by bylo nejspíš smrtící.

Reagovat
blaugrana

To sa hovorilo aj u Ibru a...

Reagovat
-Carles-

Typovo sa skôr hodí napríklad do Realu. V Barce jedine ak by sa vrátil systém zo sezóny 08/09 a hral by v podstate úlohu Samuela, čo by znamenalo Messiho na krídle, čiže nie moc šťastné rozhodnutie v súčasnej dobe. Alebo v systéme 343, kde by bol na krídle Dani, hrot Falcao a za ním trojica Iniesta - Messi - Xavi, skúsenosti s 343 však ukazujú že to nie je práve najšťastnejší systém, je vhodný len do určitých zápasov. A kvôli tomu kupovať hráča cez 50 mega je bláznovstvo. Ak sa ho vedenie pokúsi získať, bude to dosť nepochopiteľné. V akadémii nám dorastajú Deulofeu, Rafinha, Dongou, títo hráči by mali byť pre nás prioritou a umožniť im čo najideálnejší vstup do Áčka.

Reagovat
alcantara

Typovo sa vobec nehodi, aj sam Tito povedal, ze system kvoli nemu prekopavat nebudu. Kridelna hra by bola odrezana, kedze hrac ako Falcao by musel hravat stale.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona rival Arsenal for Montpellier defender Mapou Yanga-Mbiwa

Read more at http://tribalfootball.com/articles/barcelona-rival-arsenal-montpellier-defender-mapou-yanga-mbiwa-3547071#7XdFBdbHxGM7Xsds.99

V zivote som ho nevidel hrat, ale stopera by som bral.

Reagovat
madridcan

Inak po zapasoch Plzni so Spartou a Liverpoolu s Manchestrom musim povedat, ze nie sme na tom az tak zle. Zatazkavacia skuska pride o dva tyzdne

Reagovat
alcantara

Jj, milujem nastavovanie zrkadla, ajked niektori si ani za sto svetov nepriznaju, ze sa do neho pozeraju.

Reagovat
madridcan

Nie som si isty ci si ma pochopil a uz vobec si niesom isty ci ja chapem teba

Reagovat
alcantara

Aha, ja som si to zle spojil. Tak nic.

Reagovat
blaugrana

Vader, ty zlosynský scouser!

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem víc váš, než scouserů, tak furt nebul

Reagovat
blaugrana

Buď oni, alebo MY!

Reagovat
blaugrana

Aleksandar Dragović

Vie o ňom niekto niečo? Má na to, aby hral v Barce?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Ty si z neho fakt tak namäkko, alebo ti marty hackol účet?

Reagovat
smazaný uživatel

Si len predstav, co by pisali media. Messi + novy Pele v jednom time.

Reagovat
blaugrana

No čo by písali média sa viem predstaviť, ale bojím sa toho, že dopadne ako Alexis...

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis sa mi nezdal uz vtedy, chcel som Giuseppe Rossiho. Nenanpada ma ziadny iny hrac, ktory by bol k barcelonskej DNA tak blizko ako prave Neymar.

Reagovat
blaugrana

Tie fintičky, čo si dovoľuje v BRA by sa zasrane zreudkovali, prípadne by och robil ďalek, ale už s ďaleko menším efektom. Obchádzanie obrán v BRa a v Európe je trochu rozdiel. Neviem, či to stojí za takú dardu. Každopádne ten marketingový prínos by bol obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilska liga je malo takticka, ale to neplati len pre kvalitu obran ale aj kvalitu utokov. To, co Neymar mozno strati na kluckach, podla mna ziska tym, ze v Barcelone sa hra dobre ako tim.

Reagovat
-Carles-

A čo chalani z akadémie?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som z hracov mimo Barcelony. Ale i tak, myslim, ze ani jeden z momentalne znamych hracov neda timu tolko, kolko by dal Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

znamych hracov La Masie

Reagovat
alcantara

Za prvu vetu

Reagovat
Rssa

Já ho nechci

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil bych se zase k ''my''

Reagovat
Rssa

Až se vrátíš k pravdivému nicku (nebo ho lehce upravíš, takhle mi srdce pláče...)

Reagovat
smazaný uživatel

Sázka je sázka.

Reagovat
blaugrana

Ty už k nám nepatríš a možnosť návratu padá!

Reagovat
blaugrana

Nezvyklé střídání předvedl v norské lize tým Valerenga IF. Hned po výkopu vystřídal brankáře Larse Hirschfelda za Gudmunda Taksala Kongshavna. Důvodem nebyla chyba či špatný výkon Hirschfelda, ale fakt, že Kongshavn nesměl nastoupit od začátku, aby mohl hrát i za rezervu klubu. Třiatřicetiletý kanadský internacionál Hirschfeld měl zraněný kotník, ale musel na začátek zápasu proti Honefossu mezi tyče. Kongshavn totiž podle pravidel soutěže musel střídat, aby mohl nastoupit v úterý za "béčko" Valerengy, které bojuje ve druhé nejvyšší norské soutěži o udržení a čeká ho důležitý zápas proti Gjöviku.

Nechápem, aký význam majú tieto trápne pravidlá, keď sa dajú tak úboho obísť.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
-Carles-

Takže naše SMEti informujú ohľadom Neymara ako o hotovej veci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pak tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej na ty prohlášení od Pelého či Maradony, když budou v jednom týmu Messi a Neymar. Aspoň bude mít Barcelona od dob Ronaldinha opět mediální hvězdu.

Reagovat
blaugrana

Messi, Iniesta a Xavi nimi vskutku nie sú...

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
blaugrana

No s Donom a Xavim som možno prestrelil. Ale Messi že nie je? To je kravina.

Reagovat
SIRBRANIKE

Leo je, ale nechce byť... ja tú skromnosť milujem

Reagovat
smazaný uživatel

A o to právě jde.

Reagovat
SIRBRANIKE

Hlavne som zvedavý na to, čo bude pán Pelé hovoriť, keď je podľa neho Neyi lepší ako Leo a asi bude mať možnosť vidieť, že to asi bude predsa len trochu inak...

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Rssa

Aby nenašel Alexisovu hlavu ráno v posteli...

Reagovat
madridcan

Na to su specialisti fanusikovia Barcelony, ze hadzu ludske hlavy na travnik

Reagovat
Rssa

Tak ale Figo si to zasloužil

Reagovat
valloire

Kdybyste ho ocenili jak se patří,nikam by nešel.

Reagovat
-Carles-

Zas tá stará rozprávka...

Reagovat
valloire

Holej fakt.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Portál sport.es připomíná, že dle organizace IFFHS je nejlepším střelcem na mezinárodní úrovni za rok 2012 Lionel Messi s 19 brankami (9 v reprezentaci a 10 v Lize mistrů) a na druhém místě je právě Neymar s 16 góly (8 v pohárech a 8 v reprezentaci).

Reagovat
blaugrana

Ale už by stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Španělská média znoivu přinesla informace, podle kterých je Barcelona domluvena se Santosem na přestupu hvězdného Neymara za 58 milionů eur. Katalánci mají mladého útočníka do léta 2014, pokud se tak nestane, Santos jim údajně zaplatí odškodné 40 milionů eur.

Ak je na tom niečo pravdivé, mohla by nastať zauiímavá situácia. Do prestupu sa zamieša PSG, vyplatí za Neymara 100 mega, z ktorých 40 následne "len tak" poputuje do Barcy, to by bol majstrovský úlovok

Reagovat
blaugrana

A ešte 30 nám dajú za Alexisa. Investície 40, zisk 70. Profit 30.

Reagovat
smazaný uživatel

To zní fakt hodně pravděpodobně podepisovat dva roky dopředu hráče za 58 mil. Co když si zlomí nohu?

Reagovat
-Carles-

Je to samozrejme blud, minimálne to bude o dosť komplikovanejšie, ako to zjednodušene podali médiá. Pokiaľ ho napr. Barca nebude chcieť tak takisto dostane 40 mega? Proste to nemá ani hlavu ani pätu

Reagovat
SIRBRANIKE

Bral by som radšej Neymara, než 40M....

Reagovat
-Carles-

OT:Sabotáž na Vallecase odhalená, Marca prichádza s šokujúcou fotografiou hlavných aktérov prerezania káblov od osvetlenia

http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/399739_10151076524074053_1857184332_n.jpg

Reagovat
valloire

Dost chudý.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne sme vyhrali aj keď hra nebola najkrajšia, ale 3 body sú najdôležitejšie.

Reagovat
madridcan

Tak nato, ze nam neuznali dva regulerne goly...

Reagovat
blaugrana

Barceloně možná bude v duelu na půdě Sevilly chybět Sergio Busquets, záložník katalánského klubu má problémy se zády a dnes netrénoval.

No way. Sergio musí byť v strede!

Reagovat
Kokesh

Buch, buch, buch, buch, buch...solidní poločas.

Reagovat
-Carles-

Pekne Atletico Radamel je beštia

Reagovat
smazaný uživatel

Adrián letos moc nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ted to mela bejt penalta pro Betis a rozhodci dal druhou zlutou hraci Betisu = cervenou? A my v Cesku nadavame na rozhodci... To Spanelsko je neskutecny v tomhle

Jinak Radamel muze klidne letos vyhrat strelce. Nedivil bych se tomu a i mu to preju.

Reagovat
Kokesh

Že by letos El derbi madrileno mělo konečně trochu větší náboj? Hm, ne, co si to namlouvám.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele