Primera División - souhrn 35. kola

21.04.2012, 20:00, aktualizováno 23.04.2012, 22:52
Komentáře a souhrny
Real Madrid zvládl klíčový test v jízdě za titulem, když dokázal zvítězit v Barceloně. Atlético si poradilo s Espanyolem, Valencia smetla Betis, tři body v neděli ukořistily také Athletic Club a Granada. Mallorca porazila Zaragozu a Gijón vykřesal výhrou nad Vallecanem teoretickou naději v záchranu. V pondělí ztratila dva body v Pamploně Málaga...

CA Osasuna - Málaga CF 1:1

23.04.2012 21:00

Góly: 53. Nino - 67. Santi Cazorla

V dohrávce 35. kola La Ligy mezi Osasunou a Málagou jsme vítěze nepoznali, neboť zápas skončil remízou 1:1. Oba týmy, které se perou o účast v různých evropských pohárech, tak ztratily další dva body. Skóre zápasu otevřel v 53. minutě domácí Juan Francisco Martínez, ale za 14 minut srovnal Santi Cazorla.

Málaga v poslední době není příliš ve své kůži. Z posledních šesti zápasů získala pouze 8 bodů, což na tým, který usiluje o Ligu mistrů, není zrovna mnoho. V minulém kole remizovala na domácím stadionu 1:1 s Realem Sociedadem a stejný výsledek si nakonec odváží i ze stadionu El Sadar.

Po remíze je nyní Málaga na čtvrté příčce a na třetí Valencii ztrácí tři body. Stejný rozdíl ji dělí také od pátého Levante, které taktéž remizovalo 1:1 se Sevillou. Andaluský tým nyní bude mít velmi těžké dostat se před Valencii či si uhájit čtvrté místo, neboť v závěru ligy ji čekají ještě těžcí soupeři jako Valencie, Barcelona či Atlético Madrid.

Osasuna věděla, že se v případě výhry bodově dotáhne na páté Levante, a to byla motivace, která se na zápase silně projevila. Domácí si hned zkraje dokázali vytvořit několik nebezpečných šancí. Niňo, Francisco Puňal a David Timor byli velice blízko úvodnímu gólu, ale jejich pokusy postupně zneškodnil brankář Idriss Kameni. Střela íránského záložníka Javada Nekounama poté letěla nad břevno.

Málaga musela na první příležitost čekat až do 34. minuty, kdy se do zakončení dostal Cazorla, ale střela byla zblokována Damíou Abellou. O chvíli později hosté zahrozili ještě více, když Nacho Monreal nastřelil tyč Fernándezovy brány. Tento moment Andalusany očividně nakopl a hosté si začali vytvářen další šance. Střela Alcaróna Isca byla ještě zblokována, ale hlavička Sergia Sáncheze po rohovém kopu již letěla bez zásahu domácích hráčů. Bohužel pro Málagu ale směřovala nad břevno.

Poslední šance prvního poločasu však patřila domácím, když se k zakončení dostal Álvaro Cejudo. jeho střelu z bezprostřední blízkosti ale dokázal brankář Kameni zlikvidovat. Málaga se musela mít na pozoru i po přestávce, kdy jeden z jejich hráčů srazil střelu těsně vedle své brány. V 53. minutě se již ale hosté ubránit nedokázali a inkasovali úvodní gól zápasu. Niňo si nejlépe ze všech naskočil na centr Cejuda a hlavou poslal míč do pravé části brány.

Timor chtěl ještě rychle přidat druhý gól, ale to se mu nepovedlo, a místo toho v 67. minutě srovnal Santi Cazorla povedenou střelou zpoza pokutového území. Marc Bertrand měl poté příležitost vrátit Osasuně vedení, ale bránu přestřelil. Na druhé straně se zápas pokoušel rozhodnout Cazorla, ale míč opět směřoval příliš vysoko. V 87. minutě pak Nacho Camacho z úhlu trefil hlavičkou brankovou konstrukci.

Zápas tak skončil 1:1 a bude ještě zajímavé sledovat, jak se tabulka poskládá za suverénním Realem Madrid a Barcelonou.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Betis 4:0

22.04.2012 21:30

Góly: 7. Jonas, 63. Sofiane Feghouli, 86. Roberto Soldado, 88. Pablo Piatti

Poslední nedělní zápas 35. kola ovládla Valencie, která rozstřílela Real Betis 4:0. První gól vstřelil hned v úvodu Jónas, další tři góly přidali v druhém poločasu Sofiane Feghouli, Roberto Soldado a Pablo Piatti. Valencie si tak alespoň do dalšího kola pojišťuje třetí příčku, Real Betis je na 13. místě.

Valencie v minulém kole dostala výprask 0:4 od Espanyolu a musela se začít báj o své třetí místo, které zajišťuje přímý postup do Ligy mistrů. Dotahovala se na ni totiž Málaga a také Levante ještě nevzdává své šance. Nedělní utkání proto bylo pro svěřence trenéra Unaie Emeryho velice důležité.

A všichni příznivci klubu s netopýrem ve znaku si nemohli přát lepší začátek. Už v šesté minutě se totiž dočkali prvního gólu. Jónas přihrál míč Robertu Soldadovi, který stál na hranici pokutového území, a vběhl do vápna, kam na něj již směřoval Soldadova hlavička. Jónas si míč zpracoval a dokázal překonat vyběhnuvšího brankáře Fabrícia Agosta.

To byl první a poslední gól prvního poločasu, ačkoli byla Valencie hodně blízko druhému gólu, když se do míče v 43. minutě opřel Sergio Canales. Jeho střela sice prošla za záda Fabrícia, ale odrazila se pryč od tyče. V 55. minutě už domácí nezastavila ani tyč, ale tentokrát druhému gólu zamezilo ofsajdové postavení. Canales rozehrál přímý kop na Adila Ramiho, který si nepohlídal svoji pozici, a tak jeho gól hlavou nemohl být uznán.

Pro Valencii se ale celé utkání hodně zjednodušilo o dvě minuty později, když Betis přišel o obránce Dorada. Sofiane Feghouli se kolem něj snažil prosmýknout do pokutového území, ale Dorado ho poslal nedovoleným způsobem k zemi. Fabrício sice dokázal zlikvidovat následný přímý kop Canalese, ale jednogólovou ztrátu neudržel dlouho. Feghouli totiž v 63. minutě po centru Canalese poslal míč volejí do sítě, čímž poslal Betis definitivně do kolen.

Do konce zápasu zbývalo 15 minut, když mohli hosté snížit na 1:2. Beňat Etxebarría obral o míč Daniho Pareja a postupoval sám na brankáře Vicenteho Guaitu, ale jeho střela směřovalo hodně vedle. To byla poslední šance Betisu, neboť v závěru normální hrací doby vstřelila Valencie ještě dva góly. Pablo Piatti dobrou prací vytvořil šanci Robertu Soldadovi, který potvrdil svůj status střelce a nedal brankáři Agostovi žádnou šanci. Čtvrtý gól zařídil sám Piatti, když využil špatné komunikace mezi obráncem Nachem a Fabríciem.

Valencie se tak dobře naladila před odvetou semifinále Ligy mistrů, kde musí na Mestalle porazit další španělský klub Atlético Madrid, kterému v prvním zápase podlehla 2:4.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Espanyol Barcelona 3:1

22.04.2012 18:00

Góly: 9. Diego Godín, 59. Arda Turan, 61. Arda Turan - 19. Dídac Vilà

Atlético v nedělním utkání přivítalo na domácí půdě v zápase o evropské poháry Espanyol Barcelona. Po utkání je blíže pohárovým pozicím Atlético Madrid, který na domácí půdě potvrdilo roli favorita a zvítězilo díky povedenému druhému poločasu 3:0. V tabulce si tak polepšilo na 48 bodů a na sedmou pozici. Espanyol už ztrácí na poháry tři body a bude to mít v závěru sezóny těžké.

Domácímu Atléticu se velmi vyvedl úvod celého utkání a už v 10. minutě se mohlo radovat z vedoucího gólu. Falcao prodloužil centr od Brazilce Diega přímo na hlavu Diega Godína, který z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Álvareze v brance Espanyolu Barcelona - 1:0.

Po vedoucím gólu však domácí jakoby přestali hrát a Espanyol dokázal velmi rychle srovnat. V 19. minutě Verdu se skvěle uvolnil po pravé straně a před branku naservíroval přesný centr na volného Dídaca, který střelou pod břevno překonal Courtoise a srovnal na 1:1. Espanyol pokračoval v aktivitě a o pár minut později nastřelil Romaric tyč branky Atlética.

Ve druhé části prvního poločasu se zase začali více do hry dostávat domácí a prezentovali se velmi povedenou akcí, na jejímž konci byl zakončující Falcao. Ke smůle domácích fanoušků však jeho střela skončila pouze na boční síti branky Espanyolu. Do konce prvního dějství už se nic zajímavého nestalo a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Ani druhý poločas nenabídl fanouškům v Madridu příliš fotbalové krásy, ale alespoň mohli být domácí fandové spokojeni s konečným výsledkem. Atlético totiž ve druhém dějství strhlo utkání na svou stranu a získalo tak tři body. Espanyol odolával mírnému tlaku domácích pouze do 59. minuty, kdy se parádní ranou nůžkami prosadil turecký záložník Arda Turan.

Neuběhli ani dvě minuty a Atlético přidalo třetí gól. Arda Turan dostal skvělou kolmici od jednoho ze spoluhráčů, obešel dva protihráče a střelou k tyči přidal svůj druhý gól v utkání a třetí Atlética celkem. Na tuto trefu už Espanyol nedokázal v závěru zápasu odpovědět a vlastně celý druhý poločas si hosté nevypracovali jedinou nebezpečnější příležitost. V závěru zápasu ještě mohlo Atlético přidat čtvrtý zásah, ale obrovskou šanci spálil Falcao. Espanyol i přesto zaslouženě prohrál 1:3.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Athletic Bilbao 0:1

22.04.2012 16:00

Góly: 12. Gaizka Toquero

Téměř jistým sestupujícím do druhé ligy už je Racing Santander. Ten v rámci 35. kola na domácí půdě podlehl Athleticu těsně 0:1 a na záchranu nyní čtyři kola před koncem ztrácí jedenáct bodů, což není reálná situace na záchranu. Athletic se posunul na pohárovou pozici. Jediný gól v utkání vstřelil ve 12. minutě Gaizka Toquero.

Hosté začali potvrzovat svou roli favorita od samého začátku utkání a do vedení šli velmi rychle. Už ve 12. minutě Herrera skvělou přihrávkou našel nabíhajícího Toquera, který tváří v tvář Fernandezovi uspěl a přízemní ranou poslal Athletic do vedení 1:0.

Domácí se nechtěli nechat zahanbit a také si dokázali vytvořit příležitost ke vstřelení branky s tím rozdílem, že ji neproměnili. Adrián González se ve výhodné pozici v pokutovém území dostal ke střele a hosty na brankové čáře zachraňoval obránce Amorebieta, který balón vykopl do bezpečí.

Hosté měli i nadále mírně navrch a další šanci si dokázali vypracovat těsně před koncem prvního dějství. Toquero si vyměnil balón se Susaetou a první jmenovaný mohl vstřelit svůj druhý gól v utkání, ale gólman Fernandez mu na poslední chvíli skočil pod nohy a jeho šanci zneškodnil. Do kabin se tak šlo za těsného vedení Athleticu v poměru 1:0.

Začátek druhého poločasu dlouho nepřinesl nic zajímavého a k vidění byl pouze tvrdý boj o střed hřiště. Domácí potřebovali nutně skórovat, ale Athletic skvěle bránil a navíc hrozil z nebezpečných protiútoků. I přesto si Racing dokázal příležitost vypracovat. V 66. minutě se na hranici pokutového území uvolnil Pedro Munitis a nebezpečnou střelou pořádně protáhl Iraizoze.

Ve druhém poločase se roztrhl pytel také se žlutými kartami, ale nikdo z hráčů nedostal dvě za sebou a oba celky tak dohrály zápas v jedenácti. Athletic si v klidu hlídal jednobrankový náskok a v závěru zápasu už nic k vidění kromě několika střídání nebylo. Athletic si tak odvezl výhru 1:0 a Racing je odsouzen k sestupu.

Více informací k zápasu

Granada CF - Getafe CF 1:0

22.04.2012 12:00

Góly: 18. Franco Jara

V 35. kole La Ligy dosáhla Granada na velice důležité vítězství nad týmem Getafe. Jediný gól zápasu vstřelil v 18. minutě Francesco Jara, který tak posunul svůj tým v tabulce na 16. místo před Villarreal. Andaluský tým má nyní osmibodový náskok na sestupovou zónu a zdá se, že se v nejvyšší lize udrží i pro příští rok. Getafe zůstává na 11. příčce.

Granadě se v posledních dnech příliš nedařilo. V posledních třech zápasech nedokázala vyhrát a stále se musela strachovat, jestli nespadne do sestupové zóny. Nedělní polední zápas tak byl hodně stěžejní. V případě, že by nováček vyhrál, mohl by si již výrazně oddychnout. V případě prohry by ho ještě mohly čekat krušné chvíle.

O žádný lehký zápas navíc rozhodně nešlo. Soupeř v minulém kole doslova rozdrtil silnou Sevillu 5:1, a tak poněkud naháněl respekt. A do zápasu vstoupili lépe. Hned zkraje prvního poločasu se totiž do dobré šance dostal Pedro Ríos, který Seville vstřelil jeden z gólů. Tentokrát ale jeho střela do sítě nezapadla, neboť míč dokázal vyboxovat brankář domácích Júlio César. Hosté mohli jenom litovat, že kolem brány nebylo více jejich hráčů, protože z případné dorážky by nebylo příliš těžké vstřelil úvodní gól zápasu.

Ten tak nakonec vstřelili domácí jen o čtyři minuty později. Martins si vzal na půlce hřiště balón, udělal kličku Alexisovi a předložil parádní balón Jarovi. Argentinec se obratně prosmýkl do pokutového území a poslal míč do pravého dolního růžku brány.

Getafe se samozřejmě snažilo o vyrovnání a mohlo ho docílit ještě před poločasem. Maneho střelu totiž nechtěně tečoval Miku, ale míč nakonec minul Césarovu bránu.

Hosté byli neskutečně blízko vyrovnání i v 55. minutě, kdy podklouznutí obránce Lópeze dovolilo postupovat vpřed záložníku Castrovi, který byl podporován ještě dvěma spoluhráči a kterému stačilo překonat brankáře Césara. Castro vzal zodpovědnost na sebe a rozhodl se pro zakončení, ale bývalý hráč Gijónu se netrefil ani do prostoru mezi třemi tyčemi.

Granada mohla v závěru zápasu ještě navýšit své vedení, ale to by nesměl Alexandre Geijo zahodit svoji šanci, když v hranice pokutového území netrefil bránu. O druhý gól zápasu se pokoušel také Dani Benítez, který běžel sám na brankáře Moyu. Útočník na něj ale nevyzrál, což nakonec vůbec nevadilo, neboť si Granada jednogólový náskok uhlídala a dotáhla zápas do vítězného konce.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Villarreal CF 1:1

22.04.2012 12:00

Góly: 86. Carlos Vela - 42. Marcos Senna

V 35. kole La Ligy domácí Real Sociedad zachraňoval na poslední chvíli výsledek zápasu s Villarreallem, když v 86. minutě vyrovnával Carlos Vela. Žlutá ponorka tak opět nevyhrála a krčí se těsně nad sestupovou zónou. Real je na 14. pozici a má na něj náskok tří bodů.

Zápas mezi týmy v dolní polovině tabulky byl velice důležitý. Villarreal měl na sestupovou zónu náskok pouhých pěti bodů, což není příliš. Real Sociedad byl na tom o trochu lépe, na sestup si držel náskok osmi bodů, ale i tak ještě neměl nic jistého.

Hosté do zápasu vstoupili mnohem lépe a v prvním poločase jasně dominovali a diktovali tempo hry. Bylo vidět, že chtějí za každou cenu vyhrát, ale dlouho se nedokázali gólově prosadit. Velká pozornost se soustředila na Hernána Peréze, který v předešlých dvou zápasech vždy vstřelil gól. I nyní se dostal po půlhodině hry do dobré příležitosti, když ho přesnou kolmicí vybídl k zakončení Borja Valero, ale paraguayský fotbalista mířil nad břevno.

O pár minut později na druhé straně zahrozili domácí, když Xabi Prieto svou typickou střelou trefil tyč. Pro hosty to byl jasný signál, že ze své dosavadní převahy musí vytěžit gól, a to se ve 42. minutě povedlo ostřílenému záložníkovi Sennovi. Dlouholetý španělský reprezentant se na hranici pokutového území dostal ke ztracenému míči a brankáři Bravovi nedal žádnou šanci, když poslal míč přesně k pravé tyči.

Brzy po začátku druhého poločasu mohli hosté navýšit své vedení na 2:0. Borja Valero krásně nalezl Marca Rubéna, který ale v jasné pozici pálil přímo do Brava. Domácí mohli svému brankáři děkovat ještě jednou, že je drží v zápase, když zneškodnil i Caniho střelu z bezprostřední blízkosti.

Trenér Realu Sociedad Philippe Montanier se odhodlal k dvojitému střídání a do hry poslal Antoina Griezmanna a Rubéna Parda. Oba čerství hráči začali svým pohybem dělat Villarrealu velké problémy, a domácí se tak v závěrečné čtvrtině utkání dostali konečně do tlaku.

Právě francouzský hráč se dostal do jedné z největších šancí, když se snažil trefit bránu z voleje, což se mu ale příliš nepovedlo, a poté se k zakončení dostal také Imanol Agirretxe, jehož střelu musel vytahovat nad břevno brankář Diego Lopez.

V 86. minutě se už ale domácí vyrovnání dočkali a byl to velkolepý gól. Antoine Griezmann centroval na zadní tyč, kde nejvýše vyskočil Xabi Prieto, který míč vracel před bránu. Tam byl připraven Carlos Vela, který jej poslal přes hlavu přímo do horního levého růžku. Mexičan tak zaznamenal již jedenáctý gól v sezóně.

Domácí chtěli ještě přidat druhý gól a velmi blízko tomuto cíli byl opět Griezmann, který na hranici pokutového území obešel tři hráče Villarrealu, ale zuby si vylámal na pozorném Diegu Lopezovi, který jeho střelu zastavil. V nastaveném čase se ještě pokoušeli urvat tři body Joseba Llorente a Vela, ale zápas nakonec skončil remízou 1:1.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Levante UD 1:1

21.04.2012 22:30

Góly: 21. Álvaro Negredo - 28. Arouna Koné

Zajímavý zápas se hrál na stadionu Ramona Sáncheze Pizjuana v Andalusii, kde domácí Sevilla uhrála s Levante pouze bod po remíze 1:1. Negredo poslal svůj tým do vedení, jenže už o sedm minut později bylo vyrovnáno, když se trefil Koné. Oba týmy pak měly své šance, tu největší však zahodil krátce před koncem Negredo, který neproměnil penaltu.

Zápas začal dost nezvykle. Po odklizení několika stovek na hřiště vhozených tenisových míčků se však mohlo pořádně hrát, což názorně ukázal domácí Manu del Moral, jenže efektní kličku v šestnáctce nedokázal vyšperkovat přesným zakončením. Poté nebezpečně hlavičkoval po centru ze standardní situace Navarro, ale ani on prostor mezi třemi tyčemi netrefil. Domácí byli aktivnější, a tak nemohlo nikoho překvapit, že se v jednadvacáté minutě dostali do vedení.

Podéle levé postranní čáry se i s přispěním velké dávky štěstí protlačil Navarro, který následně poslal do šestnáctky přesný centr a Negredo z voleje nedal Munúovi šanci zasáhnout. Už v osmadvacáté minutě ale bylo vyrovnáno. Valdo přihrál do středu Barkerovi, ten z prvního dotyku krásně vyslal do gólové šance Koného a bývalý útočník Sevilly propálil navrátilce do branky Varase.

Znovu do vedení mohli jít domácí zásluhou del Morala, ten ale levačkou přestřelil. Na druhé straně centroval do šestnáctky Barkero a spícího Varase předskočil Koné, naštěstí pro Sevillu ale zamířil nad branku. Ani po přestávce tempo nepolevilo a v padesáté druhé minutě viděli diváci takřka neuvěřitelnou situaci. Z pravé strany poslal balón před bránu Navas, Manu del Moral okamžitě vystřelil a překonal Munúu, míč směřující do sítě ale na brankové čáře zastavil Ballesteros a Manu se tak radoval předčasně.

Po hodině hry mohl podruhé udeřit Koné, sám před Varasem ovšem selhal a pouze ho trefil. Trochowski mířil mimo, Faziovu hlavičku zase vychytal Munúa. Když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, upadl po kontaktu s Ventou v pokutovém území Reyes a domácí dostali obrovskou příležitost rozhodnout o své výhře pomocí penalty. K její exekuci se postavil Alvaro Negredo, jenže jeho nepříliš umístěnou ránu Munúa lapil. Sevilla zůstává šestá, Levante páté, oba kluby na pozicích, ze kterých se jde do Evropské ligy.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Real Madrid 1:2

21.04.2012 20:00

Góly: 70. Alexis Sánchez - 17. Sami Khedira, 73. Cristiano Ronaldo

Obrovský krok k zisku mistrovského titulu dnes učinil Real Madrid, který vyloupil Nou Camp a po výhře 2:1 nad Barcelonou zvýšil svůj náskok na čele tabulky na sedm bodů. Hosté brzy vedli, když se po rohovém kopu prosadil Khedira, Barca pak sice dokázala zásluhou střídajícího Alexise vyrovnat, hned v zápětí ovšem zasadil domácím smrtící úder Cristiano Ronaldo a rozhodl.

Domácí trenér Pep Guardiola udělal oproti středečnímu semifinále Ligy mistrů na půdě Chelsea dvě změny, nedoléčeného Alexise nahradil Tello, místo Fábregase pak nastoupil Thiago. Výraznější rozdíl byl ovšem ve zvoleném rozestavení, dnes totiž nastoupila Barcelona pouze s trojicí obránců, jelikož Dani Alves se přesunul na pravé křídlo a Iniesta vyztužil záložní formaci. Real vyběhl na trávník na Nou Campu v očekávané jedenáctce, tedy v klasickém formátu 4-2-3-1 s Benzemou na hrotu.

Hned ve čtvrté minutě musel předvést klíčový zákrok Víctor Valdés, když si na centr od rohového praporku naskočil Ronaldo a hlavou mířil přesně pod břevno, domácí brankář ale konečky prstů vytěsnil míč na roh. O dvě minuty později musel složitou situaci řešit také Casillas, jelikož Pepe zariskoval při rozehrávce, jeho pas Ramosovi vystihl Dani Alves a mohl postupovat sám na bránu, naštěstí pro Real si však dal míč daleko od nohy a Casillas dokázal skvěle vyběhnout.

Barcelona držela míč, do těsné blízkosti branky se ale nedostávala, Real dobře bránil a sám naopak z protiútoků hrozil. Ronaldo hledal ve vyložené pozici čekajícího Benzemu, naštěstí pro Blaugranas však jeho úmysl vystihl Puyol. V šestnácté minutě zakroutil balón z rohového kopu Özil a přestože Pepeho ještě dokázal Valdés vychytat, Khedira následně využit zaváhání Puyola a dopravil kulatinu do sítě.

V dresu domácích byl hodně vidět mladíček Tello, jenže ten dnes neměl svůj den, ve dvacáté minutě například zakončoval na přední tyč, ovšem minul. Na druhé straně pálil Ronaldo, Valdés si však jeho slabý pokus pohlídal. Ve dvacáté sedmé minutě svůj jediný geniální moment zápasu Messi, když ideálně načasoval přihrávku na Xaviho a ten se rázem ocitl úplně sám před Casillasem, ten ale dokázal jeho zřejmě i tak nepřesné zakončení vytěsnit. Ronaldo pak znovu neuspěl, stejně se vedlo na druhé straně Tellovi a to bylo z prvního poločasu všechno.

S popisem zajímavých událostí se přesouváme do druhého dějství a rovnou se směle můžeme podívat na moment z pětapadesáté minuty, kdy Xavi krásnou ulicí vyslal do šance Tella, ten ale neuvěřitelně selhal a místo gólové radosti mohl jen sledovat, jak míč končí vysoko nad brankou. Hra Barcelony nebyla dobrá, přesto se Guardiola k první změně odhodlal až v šedesáté deváté minutě. Výsledek se ovšem zato dostavil okamžitě, už o minutu později totiž bylo vyrovnáno. Xavi vypálil těsně vedle, aby hned poté přenechal místo na hřišti Alexisovi, jenž udeřil.

Tello zakončoval tvrdě, jenže doprostřed, a tak Casillas nohou balón vyrazil. Dorážku si přichystal Thiago, hostující gólman sice opět zasáhl, proti další střele Alexise už však neměl šanci. Jenže uběhly jen další tři minuty a Real znovu vedl, to vymyslel geniální pas za obranu Özil, nabíhající Ronaldo si prvním dotykem hodil míč vedle Valdése a tím druhým ho překonal.

Poslední zakončení domácích v zápase měl na starost Mascherano, ten však mířil nad břevno. Real ještě mohl pojistit své vítězství, když střídající Higuaín připravil balón do stoprocentní příležitosti Ronaldovi, jenž ovšem z malého vápna nevídaně přestřelil. Bílý balet přesto zvítězil na půdě Barcelony 2:1 a na devětadevadesát procent si zajistil zisk mistrovského titulu. Nutno říct, že dnes zvítězil naprosto zaslouženě, Barcu dokonale ubránil a Ronaldo navíc v osobním souboji jasně předčil Messiho.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Real Zaragoza 1:0

21.04.2012 18:00

Góly: 33. Víctor Casadesús

Mallorca zůstává prvoligová! Klub z Baleárských ostrovů uvidíme v Primera División i v příštím ročníku, čtyři kola před koncem ligy totiž bude mít na sestupové pozice dvanáctibodový náskok. Rozhodla o tom dnešní nejtěsnější výhra nad Zaragozou, kterou zařídil jediným gólem Casadeus.

Od začátku bylo vidět, že v tomto utkání jde o hodně, a tak se nikdo do útočení příliš nehnal a k vidění tak byl spíše úporný boj ve středu hřiště. Jediná střelecká aktivita tak plynula z dalekonosných střel, které ale často nenacházely cíl, a standardních situací. První případ nejlépe reprezentuje druhá minuta a velmi nepřesný pokus Postigy, po standardce zase zahrozili domácí, Hemed ale Roberta nepřekonal.

V šestnácté minutě měli obrovskou možnost dostat se do vedení hosté ze Zaragozy, když Luís García z volného přímého kopu posadil balón na hlavu Postigy, ten ale zblízka těsně minul branku. Mallorca pak dopravila míč do sítě, hlavičce Chica ale bohužel pro domácí předcházel ofsajd. V mezihře se oba týmy až neuvěřitelně trápily, což ideálně dokázala sedmadvacátá minuta, kdy v rozmezí několika sekund přišlo hned pět zbytečných ztrát míče!

Ve třiatřicáté minutě přišel nakonec rozhodující moment celého utkání. Castro rozehrál rohový kop, v šestnáctce nejvýše vyskočil Victor Casadeus a Mallorca vedla 1:0. Po přestávce mohl Castro definitivně zlomit odpor Zaragozy, to by ale musel hlavou z pěti metrů trefit prostor mezi třemi tyčemi.

Hosté se snažili o vyrovnání a světě div se, jedenáct minut před koncem si dokonce pohlednou kombinací vypracovali zajímavou šanci, v níž se ocitl opět Hélder Postiga, portugalský útočník ale ani tentokrát neměl v zakončení potřebné štěstí a přestože se Aouate po balónu natahoval marně, nakonec si mohl oddychnout, byl z toho jen odkop od branky. A když Lafitovu nebezpečnou přihrávku do ohně odvrátil do bezpečí Chico, skončilo utkání výsledkem 1:0.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Rayo Vallecano 2:1

21.04.2012 18:00

Góly: 18. Gastón Sangoy, 78. Mate Bilić - 51. Mikel Labaka

O svou ligovou příslušnost v příštím roce bude bojovat i Sporting, který urval tři body z duelu s Rayem a po výhře 2:1 stáhl svou ztrátu na nesestupové příčky na pět bodů. Na vedoucí branku domácího Sangoye ještě odpověděl Labaka, na trefu Biliče dvanáct minut před koncem už ale Rayo reagovat nedokázalo.

Jinak poměrně opatrný začátek utkání narušila ve třetí minutě obrovská minela hostující obrany, která nechala postupovat středem hřiště Gregoryho a ten nakonec z ničeho nic šel sám na bránu, jenže Joela nepřekonal. Stejný hráč zahrozil i o čtyři minuty později, tentokrát už ale z mnohem složitější pozice a hostující brankář tak měl také mnohem méně starostí. Sporting byl lepší, ani De las Cuevas ovšem recept na Joela nenašel.

V osmnácté minutě už ale domácí zaslouženě vedli. Jeden z obránců Raya trefil svým odkopem po standardní situaci jen Treja, míč se po zákroku Joela odrazil k úplně volnému Sangoyovi, jenž ho následně dotlačil až do sítě. O deset minut později mohlo být vyrovnáno, když Costa utekl domácí obraně a obešel i Juana Pabla, jenže prázdnou branku vůbec netrefil.

Hned po přestávce mohl Sangoy přidat i svou druhou trefu v zápasu, balón však z volného přímého kopu zakroutil jen do břevna. A tak mohlo v jednapadesáté minutě vyrovnat Rayo, po nebezpečném centru Michua se nejlépe zorientoval ve vápně Labaka a skóroval. De las Cuevas z dobré pozice minul, Sangoy zase nikým neatakován hlavičkoval nad břevno.

Dvanáct minut před koncem normální hrací doby upaloval sám na Joela Sangoy a byl zezadu faulován Labakou, střelec vyrovnávacího gólu tak uviděl po zásluze červenou kartu a musel předčasně do sprch. A pro Rayo navíc přišel i druhý trest v jednom, následnou standardní situaci totiž rozehrál Mate Bilič tak krásně, že se Joel natahoval po balónu marně. A hosté nakonec dohrávali v devíti, Labaku napodobil Casado, jenž byl po druhé žluté kartě vyloučen. Rayo mělo přesto ještě jednu obrovskou šanci na vyrovnání, Delibašič jí však neproměnil, a tak Sporting může i nadále snít o záchraně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid342842109:3088
2.FC Barcelona34256397:2681
3.Valencia CF341510954:4255
4.Málaga CF341571250:4752
5.Levante UD341471348:4749
6.Athletic Bilbao3412121049:4448
7.Atlético Madrid341391247:4248
8.CA Osasuna341114938:5447
9.Sevilla FC3412101241:3946
10.Espanyol Barcelona341291344:4645
11.Getafe CF341291338:4545
12.RCD Mallorca3411101336:4143
13.Real Betis341261640:4942
14.Real Sociedad3410101441:5040
15.Rayo Vallecano341241850:6040
16.Granada CF341161731:4939
17.Villarreal CF348131335:4837
18.Sporting Gijón34871935:6431
19.Real Zaragoza34871929:6031
20.Racing Santander344141624:5326

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (757)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real gol z offsidu no škoda... jinak hrajou tragicky tak to dopadne ve druhym poločase tak jak má 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

max. těsné ofsajdové postavení, ale Puyol už měl balon zpracovaný, když se zapojil Khedira, takže se ofsajd vyrušil

Reagovat
smazaný uživatel

vedeme joooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

toho messiho se nekdo dotkne a hned zluta karta

Reagovat
smazaný uživatel

ted jim dal ronaldo pekny goooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Real mistři

Reagovat
smazaný uživatel

OD DNEŠKA SE ZAČNU GELOVAT !!! DÍKY RONALDO ! TITUL JE NÁŠ !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona by mela změnit v důležitých utkáních taktiku... být zalezlej na svojí polovině odkopávat míče a čekat na náhodu a titul je doma

Reagovat
Manik...

Je to doma, je to doma

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný! A pak, že to nejde. Bravo Real!

Reagovat
smazaný uživatel

A týmto zápasom končí definitívne nadvláda Barcelony z posledných pár rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Mohla by, už sa na to nedalo pozerať....

Reagovat
mastakillah

kéž by

Reagovat
smazaný uživatel

už se ví jak na barcu, Chelsea to ukázala, teď Real taky... YEAH, měli by začít simulovat aby to barca někam zas dotáhla..

Reagovat
smazaný uživatel

tak real zrusil to ,,pravidlo" ze el clasico vyhrava barca po 3 letech uspech

Reagovat
smazaný uživatel

real madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Foto sedí

Reagovat
Radin

Reagovat
smazaný uživatel

Reaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal Maaaaaadrid

Reagovat
smazaný uživatel

Každá série jednou skončí... HALA MADRID!!!

Ehm...před 15 hodinami 8-)

Hala Madrid!!! Orgulloooooooooooooo blancoooooooooooo!!!!

Héééééééééééééroeeeeeeeeeeeeeeees!!!! Vamoooooooooos!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem Buh, Ronaldo je Buh, Mourino je Buh, cely Real je Buh Chlapci,jdeme si pro titul Ve Spanelsku je ted novy nadvladce

Reagovat
smazaný uživatel

a Barca fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto bude zátěžový test pro věrnost některých fanoušků, doufejme, že se nepřelijí k nám... A ještě Ronaldo vítěznej No nic, jdu slavit, všem hezký večer!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu. Jak k vítězství, tak k mistrovskému titulu, který si plně zaslouží. Liga dnes skončil, dohrál bych s náhradníky, alespoň nasbírají zkušenosti. Musíme na dnešek zapomenout, v úterý nás čeká Chelsea, to je teď důležité a je dost věcí, které musíme zlepšit, abychom postoupili.

VISCA EL BARÇA!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
m0rientes9

u Barcelonskych fanusikov som zvyknuty len na samych zasoplenych nizkointeligentnych retardov.... som rad, ze existuju aj vynimky

Reagovat
smazaný uživatel

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\REAL|||MADRID//////////////////////////

Reagovat
exse

A nejlepším týmem světa se stávááááááááááááááááááá:

Reagovat
exse

FC BARCELONA a to že Real vyhral titul nebo že je porazil na tom nic nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

bohůžel pravda........ Ale jinak dobrý!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus Turín

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

A pak jsi se, celý mokrý, probudil...

Kéžby se dostal znovu na vrchol a začít to může titulem!

Reagovat
cresposuper

Zisti si ako sa volá klub , ktorému fandíš

Reagovat
Erdovec

Liverpool FC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hai

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

SK Slavia Praha (jenom bych upravil, že se nestává, ale je)

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo když se píská stejným metrem tak barcelona neumí

Reagovat
smazaný uživatel

idiot se najde vždycky

Reagovat
exse

Ano, neumí bránit v 11 lidech a odkopávat balóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš šašek... 1. gól si asi neviděl že? offside jak prase (pulmetrovej)

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky se najde někdo kdu bude jen kopat kolem sebe a hledat chybu někde jinde než u samotných hráčů a trenéra

Reagovat
m0rientes9

Reagovat
m0rientes9

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem madridu ale LM vám nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť neprojdete přes Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

spíš vy přes mnichov

Reagovat
smazaný uživatel

bejt fanouškej barcelony, tak teĎ lezu pár dnů kanálama..

Reagovat
smazaný uživatel

Podle téhle logiky měli poslední tři sezony chodit fanoušci Realu kanálama? Nebo copak tím chtěl ňouma říci?

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co si tim chtěl říct, ňoumo..

Reagovat
exse

Nandal si mu to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a fanousek realu muze po trech letech z kanalu vyjit

Reagovat
m0rientes9

tak ja som Madrista uz vela rokov a Barcelonu nemusim, ale dobre si dal, musim uznat

Reagovat
smazaný uživatel

Běž spinkat panici

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

8::D - velikost tvého přirození, měřítko 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je to 8m, tak ho taky lituju

Reagovat
smazaný uživatel

to jako proč??

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona dneska skutečně mdlá. Technicky excelentní, ale bez nápadu, Messi dneska dokonale ubráněný, křídla Alves nic moc, Tello špatný, nevyšlo skutečně nic. + si zaslouží Sanchéz a fakt, že dokázala Barcelona dohrát zápas se ctí a nezakončila jej pověstným "zkratem EL MADRILEŇO" resp. zákrokem na červenou kartu.

Reagovat
roberos

Realisti gratuluji Realu k titulu - po 7 zápasech vyhráli nad Barcelonou - skvělý - jinak jak zdržujou to je strašný to velký mužstvo nedělá než rozehrajou uběhnou 3 minuty škoda Valdezovi chyby při 1 gólu - no až se uzdraví Villa a pak přijde Neymar tak nemá Real šanci.Ligu mistrů vyhraje Barce na to Real nemá - jen obranou a brejky to nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Realu k titulu

Mrzí mě, že Barca nebyla přehrávaná, ale že si titul prohrála letos sama, stejně jako dnešní zápas. Pozitivum ale je, že Pep nebude chtít odejít po téhle sezoně a minimálně jeden rok ještě zůstane. Tahle ligová sezona se může brát jako jedno velké ponaučení. Pořád hrajeme o dva tituly a hlavně ten z LM by si kluci zasloužili.

K dnešnímu zápasu... Špatné od začátku do konce. Škoda, že jsme hráli v desíti a nevystřídal se Tello o poločase. Nepředvedl vůbec nic a zahodil jasnou golovku. První gol chyba Valdése a nevím co Puyola. Jako v zápase s Chelsea, i dnes nás zradila koncovka. Dát Xavi gol na 1:1, zápas by vypadal jinak. Jestli Chelsea předvedla super taktický výkon, tak ten beton Realu byl super ultra mega giga taktický výkon, jelikož Barce povolil jen dvě vyložené golové šance a to ještě, dá se říct, ze stran. Barca dnes slabá, hodně slabá. Rozhodně to nebylo o síle Realu dnes, každopádně konečně vyhráli s Barcou, jednou to přijít muselo a snad se to zase nějakou dobu opakovat nebude.

Co se mi dnes kromě celé Barci nelíbilo? Místy neskutečné divadlo od Realu. Zdržování od prvního golu a hlavně jejich přihrávání všech zákroků. Coentrao přišel o hlavu, Ronaldo o nohu atd. dokud nepřiběhli lékaři a sotva se dobelhali mimo hřiště, už se plní sil hlásili, že chtějí na hřiště. Di Maria začal padat, ještě než se ho Iniesta dotknul, Ronaldo si zakopl o své nohy a Busquets dostal žlutou (ale rozhodčí spomalený záběr nemá + to vyrovnal nesmyslnou žlutou pro.... teď nevím, ale po nefaulu na Messiho to bylo). Potom divadlo Ronalda, když si Alves o něj otřel kopačky. Spomalený záběr je nádherná věc a jasně ukázal, že bolestivá reakce měla nějakou dobu zpoždění a bylo toho víc.

Dnes nevyhrál lepší, protože nikdo nebyl lepší a zápas to byl o ničem. Po dnešku si přeji 2x tolik, aby bylo finále LM Barca - Real.

Ještě jednou gratulace Realu a moc se těším na příští sezonu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bol fakt skvely beton, ked mal Real viac striel na branu, nez Barca...ale nic, zite si v svojom sne...a paci sa mi, ked sa hraci ako Busquets, Mascherano, Alves alebo Sanchez rozculuju nad simulovanim. Dufam, ze si Chelsea v utorok strihne podobny vykon a budete mat za sebou pekny tyzden

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně té simulace si nemáte co vyčítat (když skore bylo naopak tak Alves ležel taky půl dne na trávníku a dělal divadla .. Spomalý záběr byl dobrej i při Pepeho červené na Alvese)

Reagovat
valloire

Ty něco piš o nějakým divadle,ty fando FC Hollywood

Reagovat
smazaný uživatel

ta přihrávka Özila na druhý gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šampion taky musí někdy prohrát, ale dnes Real opravdu zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid jasne ukazal, ze hrat s Barcou otvorenu partiu je to najlepsie a ked daju do toho vsetko tak dokazu byt najlepsi! Dnes fantasticky vykon a najma ta akcia s druhym golom CR bola kraaaaasa! Som na hracov velmi hrdy!!!

Reagovat
exse

OTVORENA PARTIA? Ok tak tenhle zatím vede

Reagovat
smazaný uživatel

Hra na protiútoky proti Barce, je už pro některé otevřená pratie

Reagovat
smazaný uživatel

* partie

Reagovat
exse

Třeba to myslel že odkopávali balóny do otvorené strany hřiště, aby je hráči barci jen tak rychle nedoběhli a nezačali další útok, jinak nevím jak to myslel.

Reagovat
smazaný uživatel

este je tu niekto kto keca na CR, ze v subojoch s Messim nehra nic? Rozhodol CdR a prakticky aj suboj o titul! Cristiano Ronaldo je najlepsi!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš zvláštní představu o otevřené partii. Jestli dnes nebylo něco otevřené, tak Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ja som prial viac Realu, lebo dominancia Barcelony bola až ubíjajúca....ale niektorí madridisti by sa mali spamätať, čo tu predvádzajú.....tešte sa z výhry, ale vysmievať sa súperovi naozaj nemusíte vy ste ich nevedeli poraziť tri roky či koľko....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

jo, 3 roky sklízeli posměch, tak teď se vysmívají oni, to je fér. Ale neni to dobře

Reagovat
smazaný uživatel

V tom spočíva tá "veľkosť" fanúšika. Treba byť nad vecou

Reagovat
homeles8

Reagovat
Erdovec

někdy to nejde

Reagovat
Kenneth

To říká ten pravý.

Reagovat
Ragazzo d'oro

To snad nemyslíš vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

Real to takticky zvládl skvěle. Nevím jestli jsme byli tak unavení nebo co, ale nepamatuju zápas, kde bychom předvedli tolik nepřesnosti nebo si vytvořili na Nou Campu tak málo šancí. No nedá se nic dělat, letos půjde titul do Madridu, už po Osasuně by nás mohl zachránit jen zázrak. Hráči se s tím porvali skvěle, ale bohužel to nestačilo.

Tedka hlavně postoupit do finále, nedokážu si představit, že bychom přes Chelsea nepostoupili.

Pořád to může být 5 ze 6

Visca el Barça!

Reagovat
exse

Hodně mi to připomělo zápas Slovan-Sparta, jeden tým chtěl hrát, ale přes dobrou obranu (beton) soupeře si nevypracovával šance a druhej tým, kterej bořil a jen odkopával, využil šance a vyhrál.

Reagovat
Al Capone

Díky kluci! Naprosto zasloužené vítězství. Celý tým si zaslouží pochvalu, ale nejvíc Karim a Bůh z Madeiry.

!HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva vítězům, čest poraženým....

Škoda Xaviho šance. Real dnes v defenzivě skvělý, bohužel. Podle mého skromného názoru by měl Pep dostat na holou za ten jeho "skvělý" systém 3-4-3 při kterém to prostě většinou nejde.

No nic, hlavu vzhůru a teď na Chelsea.

Visca el Barca!

Reagovat
smazaný uživatel

jojoklauncelonští se slítají

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se směj a klidně dál pokračuj ve svý onanii. Já ti to nemám za zlé. Chápu to. Prostě máš během čtyř let teprve podruhé důvod k radosti.

Reagovat
smazaný uživatel

a v úterý skončí barca i v lize mistrů...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitěěě...

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
kubys

Co je ty simulantské prase?

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Real

Reagovat
CHONG

Nádherné, sladké, velké a nesmírně důležité vítězství, jeden z nejkrásnějších večerů mého život. Ať žije Cristiano Ronaldo, ať žije José Mourinho, ať žije Real Madrid. HALA MADRID!!!

Reagovat
Liquid

Díky šampioni Real

Reagovat
smazaný uživatel

nejen šampioni ale i šamponi

Reagovat
rossoneri89

hihihiii ........ velka gratulacia do Madridu dufam ze ten titul uz ukopete

Reagovat
smazaný uživatel

taky doufám

Reagovat
asenagio

Údaje po zápase. Messi naběhal necelých 8 kilometrů, Ronaldo přes 10. Max. rychlost Messiho 29 a nějaký drobný, Ronalda přes 35 km/h. A jako zajímavost max. rychlost Puyola lehce přes 33 km/h.

Reagovat
exse

Max rychlost Tella?

Reagovat
asenagio

To nevím díval jsem se na Sport 1 a na konci přenosu byly statistiky 6 hráčů Messi vs. Ronaldo, Iniesta vs. Alonso a Puyol vs. Ramos. Co si ještě pamatuji tak jak Iniesta tak Alonso měli max. rychlost lehce přes 31 km/h. Pokud někdo má odkaz na kompletní statistiku všech hráčů at' dá odkaz.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto že Messi má jiný styl hry?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně tak má fotku s dresem MUFC a DFB

Reagovat
Tomanatura

fandi MU

Reagovat
vodka

Reagovat
asenagio

max. rychlost 44,72 km/h

Reagovat
roberos

Je chyba že je zraněný Villa pak by to Real neubránil a nevím proč by fanoušci Barcy měli léct kanálami to by fan.Realu smrděli ještě teď - vždyt z posledních 12 zápasů Real vyhrál jen 2 !!! Opakuji kdyby nebyl skoro celou sezonu zraněn Villa tak Barca dala víc gˇolů a měla víc bodů

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby, kdyby...

Reagovat
JM

Na KDYBY se nehraje v životě ani ve fotbale!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nebreč...

Reagovat
Didier Drogba

Real

Reagovat
homeles8

100.pro Diablo 3

Reagovat
Losinho

Opět Ronaldo > Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Bliji na tvou nagelovanou hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Opět? Vím že si zaslepenec, ale dnes byl Ronaldo lepší po prvé a naposled.

Reagovat
Losinho

Poslední Clásica je pravidelně lepší, namlouvej si, co chceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy byl posledně na Clássicu lepší? (kromě dneška)

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá cenu, každý má na to názor svůj tady se nic neuhádá.

Reagovat
smazaný uživatel

Opět neznamená poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě golu nepředvedl nic, hlavně to na něj bylo 1 na 1, to Messi měl těch ochráncu více. Dnes nebyl nikdo lepší a jestli opět znamená poprvé při jejich vzájemném souboji, tak ano, opět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
roberos

Vzkaz pro G8 - jestli někdo simuluje tak to jsou Pepe,Ronaldo,Alonso - leží 2 minuty a pak vztanou jako rybičky

Reagovat
smazaný uživatel

a co je na tom divnýho,podivej kdo je trénuje

Reagovat
smazaný uživatel

DNESEK JE TAK SKVELEJ DEN!!!NA TOHLE JSEM CEKAL HROZNE DLOUHO!! HALA MADRID!!

Reagovat
smazaný uživatel

si to užij,protože zase dlouhou dobu si to neužijete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si pis,ze uziju

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš piss nebo piš?ani jedno si nedal dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Co te zere prosimte? Klidek

Reagovat
smazaný uživatel

To bude dlouhá diskuze, no hlavně ať Vale ukope 3. místo, zbytek mě nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ponorka záchrana.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to taky.

Reagovat
Liquid

3.ať je Levante

Reagovat
Marv

Netopýři jako netopýři

Reagovat
Liquid

Valencia se tam stejně ze 4.dostane, kdežto u Levante bych měl pochyby, navíc by určo byly nenasazený

Reagovat
mastakillah

to raději Levante nebo Málaga

Reagovat
JM

Reagovat
Liquid

Reagovat
F.Torres

No jo, dopadlo to tak jak mělo. Vždycky fotbal a taktika vítězí nad házenou a a stylem 3-3-4-3 !HALA Madrid! P.S. Ronaldo je bůůůh

Reagovat
smazaný uživatel

Torres je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Zajímavý, dneska hrál fotbal proti taktice a skončilo to 1:2, tak jak mohli zvítězit oba?

Reagovat
F.Torres

neumíš číst?

Reagovat
exse

Ne-e napiš mi co je tam napsaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty prostě nikdy nedáš normální příspěvek

Reagovat
F.Torres

nereaguj na mě, nehodlám s tebou zase debatovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si budeš určovat, kdo na tebe může a nemůže reagovat? Směšné

Reagovat
F.Torres

já nehodlám číst tvoje namachrovaný příspěvky o tom jak si bohatej, chytrej, širokej, dlouhej, kolik máš kamarádů, jaký máš známky, za co si hrál, jak si úspěšnej atd..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Dej buh, at Barca vyhraje LM.

Reagovat
F.Torres

proč by jim to měl Ronaldo dávat?

Reagovat
F.Torres

a jo vlastně, on jim vzal La Ligu, tak at jim nechá aspon tu LM at nebrečí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brďo to je švanda ty jo

Reagovat
exse

Protože Torres jim to neda.

Reagovat
homeles8

wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
One-Real

6 bodu ze 4 zapasu, jestli tohle nedame tak zacinam fandit katalancum.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Espanyolu ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi -> Kdessi

Reagovat
Maresma

Tento zapas me usvedcil v tom, ze Ronaldo je porad strasnej simulant...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

plakej

Reagovat
Maresma

Nemuzu spat jak mam mokrej polstar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som neskutočne hrdý na našich bielych bojovníkov! Dnes tam nechali jedno obrovské madridské srdce! Fantastické chvíle zdolať možno najlepšie mužstvo aké kedy hralo futbal na jeho trávniku, titul je velmi blízko a týto chlapci si to proste zaslúžia o tom niet najmenších pochýb a dnes to len dokázali.

K jednotlivcom - famózny výkon obrannej štvorice a priam nebeský výkon oboch krajných obrancov, ktorých každý podceňoval - Arbeloa a Coentrao to bola jedna fantázia nepriestupná! Vynikajúci Samy, ten pôsobil ako spartský válečník, nepoznal stratenú loptu, super!

Mesut celý zápas sa mu príliš nedarilo a zrazu vyčarí takú fantastickú kolmicu na Cristiana, krása. Angel po zranení sa do toho dostáva velmi pomaly, ale velmi pomohol Alvarovi v obrane a to né že né Karim tiež výborne, skvele pressoval, velmi silný na lopte.. No a nakoniec Cristiano, dneska makal ako fretka, dychvyrážajúci výkon, nemám k nemu čo dodať snád len MES QUE UN MESSI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

MES QUE UN MESSI je katalánský s tím by ti v Madridu nakopali zádel.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Un je neurčitý člen, takže by tam neměl být, když píšeš o určitém hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou výjimky, zopakuj si gramatiku, navíc je to parafráze výroku, takže...

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Madristas, gratulace k zaslouženému vítězství a na 99.99% i k titulu, který si za letošní rok jednoznačně zasloužíte v případě dnešní výhry jsme mohli stáhnout tu ztrátu jenom na 1 bod, ale ani to by nic neznamenalo, protože byste i tak tu ligu uhájili..nerozhodlo se o tom dneska, doplatili jsme na ty zbytečné ztráty ze začátku sezony, třeba remíza se Sebastianem z 2-0, remíza doma se Sevillou po miliardě neproměněných šancí, prohra v Getafe atd..jak jsem už říkal, zasloužená výhra - zasloužený titul

Jak ale víme, věčně a všechno se vyhrávat nedá a já věřím, že příští rok budeme zase my stát na vrcholu jako šampioni La Ligy teď se musíme naplno soustředit na Chelsea, třeba ještě dostaneme šanci na odvetu ve finále Ligy Mistrů:) bylo by to asi nejlepší možné finále, protože Barcelona s Realem jsou v současnosti v Evropě nejlepší Přeju dobrou noc

Visca el Barca y visca el Catalunya

Reagovat
Krausio_Real_M

Aktuálně jsou, aspoň do úterka, resp. do středy nejlepší kluby evropy Bayern a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

A Bayern zůstane i nadále.

Reagovat
Krausio_Real_M

Zapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme ve středu.

Reagovat
Krausio_Real_M

To si piš, už se těším jak vás rozneseme na kopytech

Reagovat
smazaný uživatel

Až na ty momentálně nejlepší týmy rozumnej příspěvek. Až nečekaně. Většinou jsou fans Barcy plni hořkosti a ventilujou to tady.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jak ostatní, jsem tady novej a nemám problém uznat kvality rivala viděli jsme pěkný zápas, nebudu dělat že nejsem zklamaný výsledkem, ale to je fotbal a prohry k tomu patří a já to beru, byli jste lepší, vyhráli jste

Reagovat
smazaný uživatel

Gol z offsidu a lehání na trávníku jsou jediné kaňky na našem výkonu. Jinak žlutá Xabiho po zákroku na Messiho rozhodně nebyla a faul Ronalda na Alvése už vůbec ne. Alvés tam měl dostat jednoznačnou žlutou za držení Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

este je tu niekto kto keca na CR, ze v subojoch s Messim nehra nic? Rozhodol CdR a prakticky aj suboj o titul! Cristiano Ronaldo je najlepsi!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hned po Messim,máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc vtipná mi příjde jistota některých lidí, že to Barcelona ve finále Realu vrátí. Tak 1) Real přes nás do finále nepostoupí 2) Barcelona nepostoupí do finále přes Chelsea a za 3) Kde berete tu jistotu, že by je Barca ve finále porazila?

Reagovat
Krausio_Real_M

Tady je to totiž samej věštec, hlavně v řadách fans barcelony jich je požehnaně

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, prostě fanoušci Barcy (někteří), co bys chtěl.

Reagovat
F.Torres

spíš bývalý.. Barcelona nic nevyhraje, tak přejdou jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

¨To když tvůj tým nic nevyhraje, tak jdeš fandit za jiný tým?

Reagovat
F.Torres

proč to vztahuješ na mě, spíš gloryhunteři...

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyby Barca nic nevyhrála,tak jim nepřestanu fandit,je to můj oblíbený klub od té doby,co jsem poprvé uslyšel o Ronaldinhovi,předtím jsem fandil Realu,kvůli Ronaldovi po MS 2002,kdy přestoupil z Interu .......takže né každej jim fandí jen kvůli tomu,že začali vyhrávat tituly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hej špatně mě asi chápete, kde jsem řekl že jsem si jistý že to ve finále Realu vrátíme? jenom říkám že možná dostaneme šanci na odvetu, z toho ale automaticky nevyplývá, že to taky musíme vyhrát no to je jedno, užívejte triumfu, po dlouhé a zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

na hřišti se ukáže věštče!

Reagovat
smazaný uživatel

seš blázen fakt nechápu proč mě nazýváš věštcem, asi máš problémy s chápáním psaného textu nebo nevím ještě jednou pro některé : "možná dostaneme šanci na odvetu, nevyplývá z toho že musíme vyhrát" nejsem jako někteří co už 5 kol před Clasicem počítali s další výhrou a mysleli si že to bude o bod tady asi je pojem "fanoušek Barcelony" každému trnem v oku, jsem tady zaregistrovaný ani ne půl hodiny a už se do mě pouštíš nepřišel jsem se sem hádat 3x jsem pogratuloval Madridu k výhře, tak mě nemusíš hned osočovat

Reagovat
smazaný uživatel

já nereagoval na tebe ,ale na Uli_Hoeneß

Reagovat
smazaný uživatel

tím pádem se ti omlouvám, promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně hloupý příspěvěk. A kde ty bereš jistotu, že 1) Real přes vás nepostoupí 2) Barcelona nepostoupí přes Chelsea?

Reagovat
eder

Tak současný Bayern rozhodně nemá kvalitou ani na Real, ani na Barcu. Ale proč by to nemohli nějak uhaluzit?

Reagovat
Krausio_Real_M

Protože se hraje na Bernábeu a tam Real neprohrává!!!!

Reagovat
eder

Skopcům stačí remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Já neříkám že ne, jen mistr nahoře píše, jak mu příjde jistota fans Barci (nikdo tu nic nepíše) vtipná a sám hodí dvě ''jistoty''. To je prostě tak hloupé, až to bolí i mé oči.

Reagovat
eder

Nabubřelej vlezdoprdelka skopčákům (ostatně, to je silná a dlouhodobá česká disciplína), co čekat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Ty se směješ ostatním, jak jsou si jistí a pak napíšeš "Real do finále nepostoupí." Typická bavorská nadřazenost. A pokrytectví k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky šampioni

Reagovat
Liquid

Reagovat
RMCF

Reagovat
F.Torres

sport.cz: EL CLÁSICO: Bílý balet kraloval v Barceloně. Ronaldo skóroval, Messiho Real uhlídal

Reagovat
Losinho

Čte se to krásně.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný zápas ,titul je prakticky náš ,ale nesmí nám to stoupnout do hlavy musí se makat dál.Jinak jsem si to užil ,krásná podívaná.Barcelona hrála dobře ,ale my jsme byli lepší v efektivitě a v srdci.Ted Bayern a musíme do toho dát srdce a schopnosti jako dnes.HALA MADRID!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

krásnej výkon všech!

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
F.Torres

Jo a eště díky Barcelono, že si umožnila Realu přkonat rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

počet golu za sezonu ,překonání 107 golu ,ted je 108.

Reagovat
Krausio_Real_M

109

Reagovat
smazaný uživatel

jj sorry

Reagovat
F.Torres

*109

Reagovat
smazaný uživatel

sorry

Reagovat
Krausio_Real_M

Že by v počtech gólů v lize za sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

třešnička na dortu to překonat zrovna na hřišti barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

aj Valdesovi specialna vdaka.. ale hlavne Samiii

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka :D hrál dneska Messi ?

Reagovat
Liquid

jeho nejzářivější moment byl když vykouzlil pro Xabiho Alonsa žlutou kartu, za naprosto čistý zákrok

Reagovat
Krausio_Real_M

Je to černokněžník!

Reagovat
smazaný uživatel

a co ta přihrávka na Xaviho?ta byla geniální,ale dneska se mi zdál nevýraznej,skvěle jsme k němu dostupovaly.

Reagovat
smazaný uživatel

prihrávka par excellance. Je to PÁN hráč. Takisto ako Ronaldo. Gratulácia do Madridu. Aj keď u mňa existuje len Mancester United, dnes som prežíval tento zápas ako tie naše.

Reagovat
smazaný uživatel

ale takOzilova krasna prihravka a ten krasny beh a zrychlenie CR so zakoncenim bolo uchvatne!

Reagovat
smazaný uživatel

jj perfekní brejk

Reagovat
smazaný uživatel

je to domaaaaaaaaaaaaa ... Real je tam kde patri chlapci !.. Barca mozte uz len plakat .. Hala Ronaldo, Mourinho.. a HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Ježíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tu jsi poprvé, že?

Reagovat
Liquid

ne je to přejmenovaný $

Reagovat
smazaný uživatel

To je ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

no takže,tým jako Real Madrid a čeká na titul takhle dlouho,nebo že porazil Barcelonu po takový době,to je celkem dost málo,nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim.. na titul sme si pockali, ale pozri sa na Barcu 2000-2004.. 5 sezon v rade bez trofeje

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak počkali,hm,tak to potom jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oleee ole ole oleeeee...

Reagovat
smazaný uživatel

lutujem tych co tu vypisovali ze dostaneme debakel hmmm, vestecka gula akosi nezabrala

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

jak uklidnoval fans Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

teraz este Chelsea ich vykopne a uvidime poriadny futbal vo finale

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se bude opakovat to co ve středu, tak to Chelsea dostane bůra...

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

inak jiri a spol. tusim pisali ze povinne 3 body, ci nie ?..

Reagovat
Krausio_Real_M

Každej z nich se snaží zjistit jak je možné že se jejich věštecká koule zmýlila

Reagovat
smazaný uživatel

a kto vie preco pouziva iba tie vestecke..

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna to mysleli skor tak, ze ak chce Barca pomyslat na titul, je povinnostou Real porazit..

Reagovat
smazaný uživatel

ee.. vela ludi tu pisalo ze su to iste 3 body.. ze Real to psychicky nezvladne atd... o to sladsia vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Ano byly to povinné tři body, aby se udrželi šanci na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa opravim.. iste 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Tazko sa hladaju slova, pretoze si za tento vykon nezasluzime titul. Real hral uplne dokonale ako v obrane, tak v protiutokoch. V zapase proti Chelsea som bol nastvany, kedze sme boli ovela lepsia, ale dnes mi neostava nic ine len zagratulovat Realu k titulu. Po dlhych rokoch si to za tohtorocne tazenie zasluzia.

Reagovat
smazaný uživatel

šance jste měly ,jsem rád ,že umíš prohrát

Reagovat
F.Torres

Reagovat
CHONG

Sladší je to ještě o to, jak tady fanoušci Barcelony prohlašovali, že jejich vítězství je naprosto jisté a vždycky automaticky odečítali tři body z našeho náskoku. Pýcha předchází pád, domýšlivost klopýtnutí. HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je přesně ono, přesto, že nejsem fanoušek ani jednoho z klubů, tak prostě Real je aktuálně v tomhle sympatičtější - ta pokora apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš než samotný tým mám na mysli ten balast "fanoušků", co se v posledních letech na Barcu nabalil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co se týče týmu, to je převaha jednoznačně na straně Barci. Co se týče fanoušků, tak nejde hodnotit všechny podle deseti lidí na eurofotbalu. Stačí si jen dnes přečíst, co tady někteří fans Realu předvádí. Tím myslím lidi, kteří se tady objevili v polovině letošní sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, takoví blbečci se najdou všude. Já jen, že mám pocit (i ze svého okolí), že co se začlo Barce dařit, tak najednou všichni fandí jen jí. Já mám nejraději český fotbal (který v podstatě pořádně jako jediný sleduju, jo, svým způsobem jsem masochista, ale zkrátka to tak mám) a v zahraničí nefandím ani tak klubům, jako našim hračům (tzn. nepřímo i jejich klubům)

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Real vyhrál tolik Clássic za sebou jako teďka Barca, tak to píšeš taky, (já jsem nic nepsal )

Reagovat
CHONG

Já bych to určitě nenapsal, protože jsem v těchto věcech celkem pověrčivý a bál bych se, že to právě zakřiknu.

Reagovat
patas92

tohle pis jak ty classica vyhrajete treba 3 za sebou....klidne se muze stat, ze jich zase nekolik v rade nevyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří fanoušci

Reagovat
CHONG

Však jsem nenapsal všichni.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako "fanoušci" sem pochopila, že myslíš všechny fanoušky

Reagovat
CHONG

Uznávám, že jsem mohl napsat to slovo někteří.

Reagovat
vanGomm

Přesně tak! Bylo už jen otázkou času,kdy Real v lize proti Barceloně uspěje.Byl tzv.nařadě.Navíc i v lize měla teď Barcelona slušnou šnůru výher,takže ta ztráta prostě stejně vždy příjde tak jako tak.Matematika je v tomto neúprosná a není proti tomu nikdo imunní.Tedy ani Barcelona ne.V semifinálových odvetách budu přát Realu i Barceloně postup.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep se ctí, jeho první slova na tiskovce:

"Felicidades al Madrid por la victoria y porque hoy ha ganado la Liga"

Reagovat
One-Real

Mourinho neprisel nebo se neudrzel a i on dorazil? Jestli jo, tak ocekavam taky chvaly na Barcu, jak to ma ve zvyku kdyz dosahne sveho.

Reagovat
smazaný uživatel

Karanka

Reagovat
smazaný uživatel

Do konce sezony bude chodit Karanka.

Reagovat
smazaný uživatel

uz bolo na case aby sa poklonil.. tento krat to snad myslel aj vazne

Reagovat
smazaný uživatel

Barca v úterý skončí i LM

Reagovat
Krausio_Real_M

To bych byl moc rád

Reagovat
Liquid

Reagovat
eder

Snad ne, přál bych si ve finále opět El Clásico. Bayern si to nezaslouží a tomu gloryhunterovi Abramovičovi to nepřeju už vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Real je na vypadnutí daleko větší favotir

Reagovat
smazaný uživatel

favorit

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že vstřelený gól na hřišti soupeře je horší než nula na hřišti soupeře?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím předvedenou hrou, zatím co Barcelona byla tak billiardu krát lepší než Chelsea, tak Bayern byl Realu víc než vyrovnaným soupeřem.

Reagovat
eder

Ty duely byly zhruba na stejno. Trochu objektivity by neuškodilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Co do objektivnosti, jsem tady asi jeden zmála co ji mají.

Reagovat
eder

To je možné, ale pak tedy nechápu, proč ji někdy nedemonstruješ...

Reagovat
smazaný uživatel

To že jsem napsal pravdu, že Barcelona byla jednoznačně lepší nez Chelsea, znamená že nejsem objektivní?, nebo to že jsem fanoušek Barcy automaticky znamená že nejsem objektivní?

Reagovat
eder

"zatím co Barcelona byla tak billiardu krát lepší než Chelsea..." - chápal bych to jako nadsázku, ale s objektivitou to nemá moc společného, sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Ano bylo to s nadsázkou, ale asi si pochopil že jsem tim chtěl říct že Barca jednoznačně přehrávála Chelsea, jen měla smůlu.

Reagovat
eder

To lze říci i o Realu - byl lepším týmem, ale dostal dva hloupé góly. Chelsea hrála přesně to, co potřebovala - žádnou otevřenou partii, ale ubránit vápno a pak jeden, dva smrtící brejky.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to takticky nezvládla, kdyby si Barcelonští líp seřídili mušku mohlo to být klidně i 1:5, Chelsea si jen vybrala štěstí 10 let dopředu, ale Real a Bayern to byl vyrovnaný duel, ale o tom prvním se to říct nedá. už víš jak jsem to myslel?

Reagovat
eder

Asi ano, ale nemůžu souhlasit. Převaha Barcy asi byla jednoznačnější než převaha Realu, ale nijak diametrálně. Pro mne jako pro nezaujatého fanouška byly oba zápasy velmi podobné - tím, že ten lepší tým prohrál o gól. A držení míče neberu jako relevantní argument - to má současná Barca vždy výrazně lepší než soupeř.

Reagovat
smazaný uživatel

Střely na Branu---Chelsea 4 Barcelona 24

Držení míče----Chelsea 26% Barcelona 74%

Rohové kopy---- Chelsea 1 Barcelona 8

Reagovat
eder

Já tedy vidím jiné statistiky - Střely na branku: 1:8 (CFC-FCB), ale to je jedno, vraťme se k prvotní myšlence "Real je na vypadnutí daleko větší favorit". Já si myslím opak - Real bude po dnešku na koni a Bayern přejede, kdežto na hráčích Barcy bude v úterý ležet psychická deka po těch dvou těžkých knockoutech, navíc má pouhé dva dny odpočinku. Bude to mít rozhodně těžší než Real.

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern přejede...

Reagovat
eder

Smích? Neboj, přejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se Barca vystřelila 23x http://www.fcbfans.net/wp-content/uploads/2012/04/524617_10150759162684240_16758619239_9674786_296795448_n.jpg

Dále, Barcelona se teďka soustředí jen na Ligu Mistrů, bude chtít odčinit tyhle zaváhání. Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká převaha Realu prosimtě, ve druhé půli se Real jen bránil, tak jaká převaha... A štastnej gol dal jen Real...

Reagovat
eder

Real dal gól po hezké kombinaci na rozdíl od Bayernu - první gól byl po první střele z prvního rohu a bylo štěstí, že ta střela prošla až do brány. A ten druhý gól tam dotlačil Gomez silou vůle. Věc názoru, ale podle mne byl Real výrazně fotbalovějším týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

gomez mohl dat asi 4 goly, jinak celkove vyrovnanej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Barca může hrát klidně tisíce bilionkrát lepší. Když nedá gól, tak je jí to úplně k ničemu

Reagovat
smazaný uživatel

O to jde že, Chelsea nemůže mít takové štěstí dvakrát po sobě

Reagovat
smazaný uživatel

ani bych neřekl

Reagovat
One-Real
Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
homeles8

už zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já chci další kolo 10

Reagovat
hefy

Šampióni.

Reagovat
smazaný uživatel

ačkoliv nehrdý na výkony Realu v poslední době, tak volám "Jiříku, ty zaslepený hlupáčku, kde jsi ty sám a osobně se svými hrdinnými prohlášeními?"

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ale po tomhle zapase uz to jeho arogantni povysovani nebude tak stiplave

Reagovat
Filipow

Zápas jsem neviděl, kvůli přítelkyni. Ale jak to , že jsme padli? Zase kvůli koncovce, jak proti Chelsea? Byli tam nějaké zbytečné simulace? Zbytečné chyby?

Reagovat
patas92

chyba byla dnes hlavne v Pepkovi, prokaucovany zapas

Reagovat
eder

Kvůli postavení mimo hru. Jako Ty s přítelkyní...

Reagovat
Krausio_Real_M

Vaší největší chybou byl Tello

Reagovat
Losinho

Real perfektně zvládal defenzívu a trestal chyby, vy jste si vypracovali míň šancí než proti Chelsea, o spalování šancí to nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Real přijel s výbornou taktikou, připravili se na nás velmi dobře, 1. gól možná trošku chyba Víctora, potom Xavi nedal tutovku, ve druhém poločase přišel Alexis a trochu se štěstím vyrovnal, ale za 3 minuty utekl Ronaldo a bylo to Barcelona hrála dobře, ale Madrid byl dneska lepší, víc bych v tom nehledal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Alexis nehrál od začátku.

Reagovat
homeles8

neviděl kvůli přítelkyni, wtf

Reagovat
eder

Ne vždy je muž tím dominantním ve vztahu.

Reagovat
Filipow

Ona objednala dříve lístky do divadla, až v týdnu mi došlo, že je to v době Clásica, ale což když ji miluješ, není co řešit.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu, zasloužil si to. Berme to tak, že aspoň ubude těch "rádobyfanoušků" :) Teď už se jen soustředit na Chelsea a doufat, že podáme o 100% lepší výkon A vidím na tom další plus- doustanou šanci mladíci

Reagovat
LAM

Barca teď není vůbec v dobrym rozpoložení dvě prohry i když ta na Chelsea byla úplně zbytečná.Musejí se te´d kousnout a zabojovat ještě o ty dvě zbylý trofeje se kterýma by to byla další vynikající sezona už čtvrtá a když né tak se nic neděje nemůže se přece furt vyhrávat a to každej pravej fanoušek pochopí.VISCA EL BARCA!

Reagovat
smazaný uživatel

a Sami Khedira to je neskutocny borec .. taky nenapadny hracik ale o to dolezitejsi.. ten gol si rozhodne zasluzil

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Takové pidi offsajdy by se neměli vůbec pískat, škodí to hře

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

zaprvé a za druhé ta čára rozhodně nebude přesně vodorovně, když je to z nějakého malování. bylo to hraniční, ale podle mě na stejné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

no a navíc Puyol zrušil offside tím ,že se dotkl balonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ve fotbale ale nefunguje.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira se zapojil do hry až se Puyol dotkl míče.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

blbosť pepeho hlavička v tomto momente je rozhodujúca. a v čase jeho hlavičky je v offside ronaldova špička. gól regulérny aj keď neviem, či toto sa dá pokladať za vierohodný zdroj.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Ronaldo se vůbec nezapojil do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

.. a este tam davali aj zaber ako trcala obrancovi noha a bola o cosi dalej nez Khedira.. navyse loptu uz si spracovaval Puyol, takze tuto neni co riesit

Reagovat
smazaný uživatel

Realu sa pomohlo.

Reagovat
vodka

Puyol ale ten ofsajd zrušil, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se tě dotknout, ale ta čára je prostě blbě nakreslena - srovnej to třeba s těmi pruhy na trávníků, které jsou tam vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta čára je křivo schválně, že. Zřejmě katalánský deník.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdálo se mi to jako offside, ale na to se vymlouvat nemůžeme a ani nebudeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd to nebyl v žádném případě, tohle by byla hloupost pískat, takové milimetry se musí pouštět rozhodčí pískal dneska moc dobře, jeho největší chyba byla ta, že dal Alonsovi žlutou zas naprosto čistý zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, hlavně jak říkám - srovnejte tu čáru s těmi pruhy na trávníků, takových čar od oka, tam může kdokoliv nakreslit stovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Žlutá Pepemu se mi zdála taky přísná.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved tú hlavičku vyrazil Valdes pak sa dotkol lopty Puyol a Khedira až pak doklepol

Reagovat
smazaný uživatel

on tam jakoby Khedira možná o centimetry byl, ale mezitím se do hry zapojili dva hráči barcelony...nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

Infi? Jožko? Jiřík? blagurna?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jim třeba, konečně zavřou huby šampióni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde vy dva jste byli poslední tři sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

já tu byl a vyžral sem si toho dost, teď je řada nich/vás

Reagovat
smazaný uživatel

zvedni víko a zakřič to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co je? jen sem chtěl přečíst jejchi komentář k zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
F.Torres

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až tak veľmi ti záleží na mojom názore?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, i když mi vadí tvůj nick, ty seš docela objektivní, prot ostatním

Reagovat
madridcan

Idem pit dalej, ale par poznatkov.

-Cristiano fakt nezvlada tie velke zapasy. Ani gol nevie dat bazmek

-Xabi nemal dostat zltu

-Pepemu neviem o co islo

.ALves je svina

-Doteraz nechapem, ze Khedira dal prvy gol

-Barcelona nemala narok na vitazstvo!

-Musim sa pridat k Jirimu-Pep je fakt vynikajuci psycholog! Odkedy povedal, ze titul ma Real, tak prehral s nimi na Nou Campe

Pozdravujem vsetkych Madridistov. Kosice mrzia, ale Real Madrid je Real Madrid! Titul je náš! Podme sa sustredit na ligu majstrov

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně tak neměl Busquets dostat žlutou a Alves je hovado proto, že Ronaldo silně přihrál něco, co nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Ronaldo kromě golu nepředvedl nic, což ale bohatě stačí kolikrát, zvláště když to je gol vítězný.

Reagovat
smazaný uživatel

no neměl to lehký většinou obehrál 1-2 hráče a neměl potom komu nahrát,na konci mohl dát 3.gol.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou zase pohadky.

Reagovat
vacin

Skvěle takticky zvládnutej výkon, výborná hra celé obrany a hlavně krajů (ikdyž Alvarovi to hodně usnadnil Telo) ještě ted´ mám před očima výsměch jistých fanoušků Barcelony, když se dozvěděli, že bude hrát Fabio od začátku. Nejdůležitější faktor zápasu bylo naprostý vymazání Messiho a skvělej výkon dvojice Khedira Xabi. Bylo vidět, že Barca si prostě s tím blokem neví rady a chyběla ji nějaká překvapivá myšlenka a proto nechápu vystřídání Xaviho.....

Jinak někteří fanoušci Realu by si měli naliskat za to jak před zápasem útočili na Granera, protože po jeho příchodu prakticky skončil jakejkoliv tlak Barcelony a bylo to hodně jeho zásluhou.

Pevně doufám, že Barcelona nevyhraje ani LM a opustí ji ti taky fanoušci, kteří by mohli začít fandit třeba City a mohli by se zdejší diskuze stát zase snesitelnější, ale obávám se, že stejnej plebs se zase navalí na Real......

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Granero nastoupil ,když byla Barca rozhozená a on to skvěle uklidnil vedením míče,udržením.Taky takticky vybojoval nějakej roh takže povedené střídání,jinak škoda zahozené šance Ronalda na konci ,ale to ted bolí nejmín.

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle podívat se na video? To jasně ukázalo, že se Ronalda sotva dotknul a jeho reakce byla silně přihraná. Prostě kouzlo spomaleného záběru

Reagovat
smazaný uživatel

*zpomaleného..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nic neříkajicí fotka, Alves jen vstával, a dotknul se Ronalda a ten začal řvát jako kdyby mu amputovali nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je nic neříkajicí fotka, Alves jen vstával, a dotknul se Ronalda a ten začal řvát jako kdyby mu amputovali nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry za double post

Reagovat
smazaný uživatel

a to se chtěl zapřít o vzduch jak vstával ne?

Reagovat
smazaný uživatel

koukni se na video a ne na fotku a pak komentuj

Reagovat
mastakillah

Tomu se nemá cenu ani divit. Alves takovej byl, je a bude

Reagovat
smazaný uživatel

On nic neudělal, tohle je fotka jaksi "utržena z kontextu"

Reagovat
mastakillah

no jasný

Reagovat
F.Torres

no měl dostat žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně jak sudí posoudil ten souboj, Ronaldo si udělá na lajně, dostane se před něho, Alves ho stáhne a kope Barcelona...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Spalovač šancí

Děsný fotbal a nezáživný souboj o mistra nejzadluženější evropské ligy. Doufám, že brzy Němci převezmou řízení španělských fotbalových klubů a srovnají je do latě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čo dodať? Gratulácia do Madridu k titulu.

Dnes som nevidel tú Barcu, ktorú som čakal. Nedali do toho srdce a akosi čakali že ten zápas sa zvládne nejak sám, však Real má z nás komplex. Veľká chyba, ktorá ale bude dobrou skúsenosťou do budúcna, že Real už má sebavedomie a neporazí sa sám len tak.

Pepek dnes veľký fail, aj keď to samozrejme nemohol tušiť. Škoda Xaviho zahodenej šance na začiatku zápasu, možno by to malo iné grády z našej strany. A samozrejme škoda lacného gólu na 1:0. Kristiánko a Pepe dnes opäť potvrdili svoje herecké kvality.

Ostáva ešte LM a CdR a hlavne v LM teraz potrebujeme zabrať a zvládnuť ten utorok na výbornú. Prial som si vo finále Bayern, ale po dnešku chcem Real, treba im to vrátiť aj s úrokami.

Visca el Barca, Visca el Catalunya

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň mi vyšiel tip na ten Slovan, bolo to o chlp ale gratulácia aj tam. Rozlúčili sa s extraligou tým najlepším možným spôsobom, snáď sa im bude dariť aj v KHL. A gratulácia do Košíc k najbližším 5 titulom za sebou.

Reagovat
patas92

Reagovat
Desmond Glazebrook

Barcelona bez PENALTY ...............

......... je jako velbloud bez HRBU

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre titul v LM a CdR

Reagovat
smazaný uživatel

CdR už asi neukopem, ale tituly z LM a LaLigy by vyjít mohly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsme dokázali prodat svoji kvalitu z celé sezóny v zápase zápasů - El Clásicu. Těší mě, že jsme Barcu nejen porazili, ale i celkově přehráli a byli jsme herně lepší. Podali jsme stejný výkon jako v prosincovém Clásicu s jedním obrovským rozdílem, dokázali jsme se držet své hry po celých 94 minut. Hráli jsme přesně tak, jak se na současnou Barcu musí - tvrdě, ale čistě, perfektně jsme bránili, neotevírali jsme jim prostory pro kombinaci, byli jsme stoprocentně koncentrovaní po celý zápas, nedávali jsme najevo žádné přehnané emoce a vycházeli jsme do smrtících protiútoků, které máme dle mého názoru nejlepší na světě. Naše obrana zastínila jejich, náš útok zastínil jejich, Cristiano zastínil Messiho. Styl Barcy je profláknutý a pokud se objeví někdo, kdo má podobnou kvalitu, dá se s ním v pohodě vypořádat. Nehledě na to, že je postavený na kombinaci a přihrávkách středem hřiště a neexistuje žádná alternativa v případě, že se nedaří (třeba hra po křídlech s následnými centry atp.) Jako fanoušek Realu jsem prostě strašně moc hrdý na to, jakým způsobem jsme se s Barcou vypořádali v přímém souboji o titul, který nám je zase o kus blíže. Teď ještě zvládnout postup do finále Ligy Mistrů přes Bayern. HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Herně Real nebyl lepší, proti Barceloně to snad ani nejde, zvládl to líp takticky.

Reagovat
valloire

Co to meleš? Vyhráli jsme,byli jsme lepší. Házená nemaká.

Reagovat
smazaný uživatel

hele a ted vazne, jak se cejtis, kdyz nekolik minut mozna desitek, je real rad za to, ze odkopne aspon za pulku a chvilku si oddechne? /barcelonskou hru nemusim/

Reagovat
valloire

Asi jsi koukal na nějakej jinej zápas.....

Reagovat
valloire

Několik desítek minut.... Co hulíš?

Reagovat
smazaný uživatel

vysledek paradni

ale na konci 2. sezony pod josem sem cekal jinej valec, musim priznat ze naivne

Reagovat
valloire

Na konci 2.sezony jsme mistr Španělska a v LM hrajem o finále. Překonali jsme rekord ve vstřelených golech v La Lize. Co bys kurva chtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

aby odjizdeli z nemecka s vyhrou o 2 goly a barcelonu prehrali, ne ukopali

Reagovat
smazaný uživatel

herně, herně... co je to herně? přihrávky na vlastní polovině? jasně, v tom se barceloně nevyrovná nikdo... ale jinak? real si prostě stoupnul a dnes neuveritelne slaba barcelona nebyla schopna absolutně nic vymyslet, takže dokonce !dvakrát! vystřelila z dálky. jen se spolehala na messiho a ten byl perfektně bráněný. poprvé zaspal real (konkrétně ronaldo) před šancí xaviho v první půlce, podruhé nechali messiho rozběhnout před gólem... real tam měl pár hluchých míst, kdy opravdu jen odkopával, ale barcelonu prostě do ničeho nepustil, vytvořil si víc šancí, dal víc gólů, vyhrál zaslouženě....

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

817jack21.04.2012 12:04

Si myslim ze Vyhra Real Madrid pretoze hral v lige majstrov proti tazkemu superovi , bayern je mmt silnejsi nez barca .........cize ked budu real hrat proti Barcu tak sa im bude hrat lahsie cize maju urcitu vyhodu .......................

madridcan21.04.2012 12:06

ked odhliadnem od toho aka to je sprostost, tak my sme na Bayernom nevyhrali

valloire21.04.2012 12:10

Karanka - ,,Budeme útočit a dávat góly,,. Barva dneška je bílá,to je tady doufám všem jasné.

10FKK21.04.2012 12:15

Ty tomu věříš?

Reagovat
valloire

Reagovat
miky10

Guardiolův prokauč.

Reagovat
smazaný uživatel

Guti via twitter: ''Please close the Cibeles. I'm going to take a bath in there. hahahaha...''

Reagovat
smazaný uživatel

uz tam cekaj davy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Jinak by to chtělo ještě 4 výhry v lize a Real by dosáhnul i magických 100 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ďáblové dneska nezklamou

Reagovat
smazaný uživatel

dablove moj tym v NHL dlho sme si nepohladkali stanley cup :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ak vyhrame dostaneme pod tlak city a mohlo by puknut u Wolwes.Ale naspet do temy.Nemal som prehnane ciele v FCB ale veril som REALU.Super výkon,konečne padla klec na ten unudenej futbal od FCB.Real hra futbal ktorý sa ludom musí lubit!!!!!!HALA MADRID! :))

Reagovat
smazaný uživatel

obzvlast dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Som si to vychutnal v hospode a aj konečne poriadne zakričal HALA MADRID!

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

predvcerom som pocul nasu hymnu prvykrat ( hanbim sa trosku pretoze som fanusik realu uz asi 14 rokov ) kazdopadne si myslim ze mame krasnu hymnu

Reagovat
smazaný uživatel

ojaj, tak E-Bola prohru krutě neskousl, chudák. Hoď nám další perly

Reagovat
smazaný uživatel

real byl dnes "lepší"...to říkám jako fanoušek Barcelony.Byl velmi dobře připravený,zdvojoval nebo i ztrojoval naši zálohu,nedovolil nám skoro nic.Soustředme se fans Barcy ted na ligu mistrů,Visca el Barca !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tady je tak málo komentů?? se dost divím. zatím marně hledám kluky co si stěžujou že rozhodčí píská barceloně. nemyslim to divadlo. ale první fík. offside. http://www.youtube.com/watch?v=Ij5eZDiDd2Y

jinak jo, real zaslouženější titul, gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

No zapas som prezival v krcme s kamosmi a musim povedat ze takyto zly vykon som od FCB necakal, nie ze by boli polovicni ale oni neboli ani stvrtinovi z toho ako ich poznam, nasadenie Tella som pred zapasom kvitoval ale pocas zapasu som si uvedomil ze je to chyba je to sikovny chalan ale este mu chybaju skusenosti. Nerozumiem tomu ale s takou zostavou a tou nestastnou taktikou 3-4-3 nastupit na taky dolezity zapas v la lige som nepochopil. k Realu Pepe to som len tak pozeral ze ziadne zakernosti nic ramos detto Khedira v poslednych zapasom nas najlepsi hrac, ozil zabral ked mal, ronaldo sa ukazal ked bolo treba a Karim moja srdcovka zase odohral skvely match az na tie jeho strely lavou nohou tie by mal zlepsit, esteban si u mna napravil reputaciu po zapase s malagou a di maria ten makal viacej do zadu ako dopredu ale ukazalo sa to rovnako dolezite, co sa tyka nasej hry tie odkopnute lopty do predu co najdalej od ikera sa mi nepacili ale rozumiem preco sme to tak robili Barca ma skvely pressing na hraca z loptou takze nikto nechcel riskovat klucku ale ked mohol nahrat tak prihral spravidlove sme si vzali ukradnute body zo Santiaga Bernabea naspat takze spokojnost :) HALA Madrid, PS. niektori fanusikovia realu co sem prispievaju su tu asi po dlhsej dobe pretoze tu ich dost vela nepoznam co sa tu zrazu vyrojili pravdepodobne kvazifans madridcan nespachal samovrazdu aj ked tie kosice nevysli aspon ta tu este budeme stretavat

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas až na nejmenší detaily. takže OK. ale prosím ať reaslit nepičujou na simulování barcelony(neříkám že ty). jen konrkétně tello: já bych to pepovi nevyčítal, zkusil to. něco tam měl. lepší než pedro prostě

Reagovat
smazaný uživatel

jasna vec ja tie simulacie neriesim, pretoze to je bohuzial sucast dnesneho futbalu, no a tie narazky na simulovanie su trademark antibarcelonskeho trendu s tym nic nespravime, mne sa len nepacia tie posmevacne narazky ako od jedneho tak od druheho tabora ked sa dari jednemu alebo druhemu, a tello mne osobne sa velmi paci je styl hry, bol to risk zo strany guardiolu ktory vsak nevysiel keby vysiel tak sa tu bavime inak a povazujemeho za genia taky je futbal kazdopadne musim uznat ze ma Pep gule

Reagovat
smazaný uživatel

tak ted naprostý souhlas. já jen že simuluje každý(bohužel). jak říkáš ale, ok valim spat, tak čus

Reagovat
smazaný uživatel

tella vymazal arbeola

Reagovat
madridcan

Takze Cristianovi uz len Mallorca chyba k tomu, aby dal gol kazdemu tymu v PD

Reagovat
smazaný uživatel

tak drzme palce co tie kosice? nezelal si trosku v hlbokom kutiku tvojej duse titul pre slovan kedze je to posledny titul a vyzera to tak ze na niekolko rokov maju kosice postarane o tituly?

Reagovat
madridcan

Co ti nato mam povedat? Vies co, nemrzi ma to neviem ako. Sme lepsi, ale vobec som sa necudoval vitazstvu zapadu Nerezem si zily, nedavam si slucku. Real Madrid je moje srdce, moj zivot! Aj keby neviem co sa stalo-dnesne zaistenie titulu je najviac!

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ako nechcel dobiedzat mne je to popravde jedno kto by vyhral, ale toto bolo take symbolicke, preto som sa pytal :)

Reagovat
valloire

R E A L M A D R I D - mistr Španělska 2012. Oléééééééééééééééééééééé

Reagovat
rufus

Hala Madrid! Díky hoši, konečně to proti Barce v lize vyšlo.

Reagovat
valloire

Campeone !!!!!!!!!!!! Campeone!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pyspetr to mas pravdu najednou hosanci nebrecej ze pro nas piskal rozhodci... Gaynaldo je strasnej simulant Real si to zaslouzil i kdyz se mi to nerika lehce jako fanousek Barcelony ale je to tak.. Xavi Tello Iniesta hrůza dneska veřím v Ligu mistrů!! Visca el Barca Visca el Catalunya

Reagovat
valloire

Campeone !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No nalejme si čistého vína... Real si ten titul za tuhle sezónu zasloužil o tom žádná, byli prostě lepší... Jsem fanda Barcy od roku 1999 takže vím jaké to je být na straně vítězů i poražených a tenhle rok nás dostali. Gratulace do Madridu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nesmírně hrdý na klub, kterýmu fandím přes 10. let,

jsem nesmírně hrdý na klub, který (ačkoliv se to leckomu nelíbí) udává směr moderního fotbalu,

jsem nesmírně hrdý na tuto generaci hráčů, kteří mě nikdy nepřestanou bavit,

jsem nesmírně hrdý na všechny, ktěří se o současnou Barcu starají,

jsem nesmírně hrdý na to, že se dokážu u fotbalu uvolnit a díky kladným, či zápornám emocím, se dokážu osvobodit od běžného života,

jsem nesmírně hrdý, na to, že hráči Barcy umí zvládat porážky,

jsem nesmírně hrdý na to, že budu Barce fandit do té doby, než bud schopen někomu fandit!

Reagovat
smazaný uživatel

nevim na co jsi tak nesmirne hrdy, kdyz minimalne pulka z tech veci co jsi vypsal, neni vubec pravda

Reagovat
smazaný uživatel

nereaguj na mě

Reagovat
smazaný uživatel

chvili to bude bolet, ale jednou to prejde

Reagovat
smazaný uživatel

NA! http://i40.tinypic.com/6yzjae.png

A môžem ísť spokojne spať.

Reagovat
smazaný uživatel

podle % drzeni balonu, trochu vic prihravek dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

:D:D:D ja som sa musel takto utesovat 3 roky v FM kde som barcelonu porazal a vyhraval triple z realom takze poznam tento pocit zadostucinenia

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak doufám, že se do toho v úterý obujeme a postoupíme, o víkendu čekám sestavu

Pinto-Montoya,Bartra,Pique,Muniesa-Keita,Thiago,Sergi Roberto-Gerard,Afellay,Pedro

Reagovat
fantomas

Ronaldoooo!

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nejen on

Reagovat
fantomas

Njn, neviděl sem. Ale prostě rozhodl..

Reagovat
Carlos Juan Pablo

no, chápu tě, i když rozhodl spíš Tello

Reagovat
madridcan

Jedna vec ma teraz napadla-chodte si pod diskusie, ked sme zavahali prvy krat. Chodte si pod diskusie, ked sme zavahali druhy krat. Chodte si pod diskusie, ked sme zavahali treti krat. Chodte si pod diskusie, ked sme dali naskok na 10 bodov. A co sa vsade pisalo? Ako sa straca o tri body menej, kedze vyhru Barcelony v tomto zapase kazdy z fanusikov tohto klubu(pozdravujem hlavne Migueliho, ktory musi trpiet najviac) videl ako samozrejme. Vyzerte si to poriadne. PORIADNE! Sladsi titul uz asi ani nemohol byt. Dakujem Real Madrid!

Reagovat
Kenneth

O automatické výhře psal marty. Doufám že si to pěkně vyžral.

Reagovat
fantomas

Marty.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fantomas

Jako že je legrační no...

Reagovat
Kenneth

To on je vždycky když řeší hru Barcelony, Neymara nebo Iniestu.

Reagovat
fantomas

Známá věc no.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom psalo i několik fanoušků Realu, ale nějak nechci rozvijet další debatu o hovně

Reagovat
smazaný uživatel

Marty

Reagovat
smazaný uživatel

jsem nesmirne hrdy na dnesni Real a Joseho, behem dvou let dokazal z Realu vystavet nejlepsi klub na svete! Zaroven bylo krasne videt, kdo je nejlepsi hrac na svete, zda zcela vygumovanej a nulovej Messi, nebo vynikajici Ronaldo

José! Real! Cronaldo!

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Káder, ktorý stál cca 440 miliónov eur vyhrá titul v lige, neuveriteľný José, čarodejník

Reagovat
smazaný uživatel

vicemene souhlas, ikdyz bych nerekl kouzelnik, ale rozhodne nejlepsi kouc na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Je to proste talent, možno keď prihodia ešte 200 melónov, tak bude aj tá LM

Reagovat
smazaný uživatel

Talent by se o nem dalo mluvit, kdyby to byl jeho prvni uspech, ale tohle uz nejde oznacit za talent, ale jen dukaz kvality a to ten nejvetsi, jak jsem napsal, behem 2 let dokazal postavit nejlepsi tym na svete, vyhral La Ligu, vyhraje jeste LM, a to vsechno za 2 roky! Neskutecny clovek, muj zivotni vzor

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhral len CdR ale budiš, onanuj

Reagovat
Kenneth

Spíš by si měl řešit co předvedl Guardiola. Nestáhnout skoro celý zápas nejtragičtějšího hráče El Clasic za poslední roky, to bylo něco neskutečného. On tu výhru Realu v podstatě daroval.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mel na lavicce Sancheze, Fabregase a Pedra aspon naplno ukazal svoji kvalitu

Reagovat
smazaný uživatel

Guardiola už svoje kvality ukázal viackrát. Je síce pekné že sa tešíte z víťazstva po dlhej dobe, ale nejak rýchlo zabúdate že Guardiola si s Josem už viackrát vytrel zadnicu

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja na nej zacnu pet ody, az po tom, co prevezme pohar pro viteze PD

Reagovat
smazaný uživatel

Len nech si ho prevezme a potom pekne šup šup do Anglicka

Reagovat
smazaný uživatel

to si pis, ze bych to bral, letos liga a LM a pristi rok zacne budouvat vitezne muzstvo v Anglii, nejlepe Chelsea nebo City a do dvou let, titul a LM zarucena

Kdyz se o nem bavime, tak v jeho osbnosti, zijeme historii, o nem budeme vypravet vnukum a pravnukum, o nem se budou tvorit knizky a filmy, on je nejvetsi vitez, nejlepsi trener (spolu se SAFem), on je nase soucasnost, budoucnost i minulost! Mou! Simply THE SPECIAL ONE!

Reagovat
smazaný uživatel

ťažká psychóza toto

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, verim, ze jakmile slysis jeho jmeno, tak se celej zacnes trast A jdi uz spat, netrap se, zejtra bude lip, dobrou

Reagovat
Kenneth

Mou zůstává do 2014 v Madridu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážne tvrdenie.

Reagovat
Kenneth

Řekl že v Realu dodrží smlouvu. Navíc, není nic většího než dostat Real zpátky na vrchol. Potom půjde na poslední klubovou štaci do United, tam vyhraje všechno co se dá a půjde k Portugalský repre.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Několikrát veřejně řekl, že vyhraje s Realem ligu, LM a odejde. U United by se určitě nejednalo o poslední klubovou štaci, když mu je, kolik mu je a zatím neprokázal touhu setrvat někde déle. A národní tým nechce trénovat z důvodu, že tam "není co dělat", je málo zápasů, nemůže kupovat hráče - není to jako v klubu. A trénovat zem a přitom klub také ne, protože by dle svého neodevzdával klubu maximum.

Reagovat
Kenneth

Deník El Mundo dnes přinesl informaci, že José Mourinho dodrží svojí smlouvu v Madridu do roku 2014 a také posílí pozici svých asistentů, kterým by měly být v každé sezóně zvýšeny platy.

Tak to neřekl on ale přišel s tím nějaký El Mundo. Tak nic, blbě jsem si to přečetl.

Reagovat
madridcan

Nebud nasraty za rozumne nakupy zato, ze vy neviete investovat

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan, Cygrynsky atd.

Reagovat
Kenneth

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez, Keita, Adriano, Alves, Pique.. vsechno nakupy, ale barcelonaci maj asi spatnou pamet

Reagovat
madridcan

Keirrison

Reagovat
smazaný uživatel

Henrique

Reagovat
smazaný uživatel

Hleb, Zambrotta, Thuram

Reagovat
smazaný uživatel

Títo hráč prišli aj odišli, ja som mal na mysli súčasný káder.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Pizjuána zaplavily tenisáky. Na protest proti hracímu času

Důvodem byl protest proti hracímu času. Střetnutí se měl hrát od 22 hodin, vedení ligy (LFP) jej však posunulo o půlhodinu na 22:30, aby "vyšlo vstříc fanouškům, kteří chtějí sledovat pozápasový program El Clásica".

Kromě tenisových míčků, které asi dvacet zaměstnanců Sevilly během chvíle odklidilo, ještě domácí příznivci s odkazem na odůvodnění LFP ukázali transparent s nápisem "Přeruště zápas, Mourinho mluví".

Reagovat
Kenneth

Cristiaaaaaaaaaaaaaaano Ronaldo Fabio Coentrao

Reagovat
Kenneth

A Ramos opět perfektní. Momentálně asi nemá žádný stoper lepší formu. Možná Terry.

Reagovat
fantomas

A Kosťa.

Reagovat
Kenneth

A Puyol taky borec, dostal několikrát naloženo a hned vstal a hrál dál. Pan hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

a jak burcoval po 2 gole

Reagovat
RMCF

Puyol je srdcař a neuvěřitelnej dříč, jen víc takových a jedno v jakým klubu... Vždycky si vzpomenu na jednu hystorku kterou sem někde četl. Když hrála za Barcelonu holandská skupinka hráčů a Pyuol v podstatě začínal, tak po nějaké prohře(pravděpodobně v důležitým zápase) partička kolem Kluiverta a spol v letadle vesele hrála karty smála se a naštvaný Pyuol, že se prohrálo seděl někde bokem.

Reagovat
smazaný uživatel

ja hlavne nepobral to, jak Ronaldo obehral Alvesem, ten ho zezadu sundal a piskal se faul pro Barcelonu? Chapes to?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

jj, to mi taky nedošlo. Asi to jinak dobře pískající rozhodčí prostě špatně viděli.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, dnesni sudi piskal moc dobre, teda az na poslednich 10 minut, ale to se dalo cekat, Barca tekla a potrebovala vyrovnat..

Reagovat
smazaný uživatel

a Messi - Kdessi?

Reagovat
fantomas

Reagovat
frankiefcb

Upřímně chlapi překvapili jste mě. Jenom 500 příspěvků, když je el clasico, bývala to horší. Blahopřeji k realu, přál jsem mu to více přiznám se. Jinak Atletico de Madrid!!! P.S: jsem našrot a el clasico jsem neviděl ale blahopřeji

Reagovat
Kenneth

José Mourinho před dnešním El Clásicem ukázal Pepému DVD s hrou Garyho Cahilla proti Barceloně

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

To fakt?

Reagovat
RealC.F.

HALA MADRID !! Prostě líp to nemohlo vyjít Zrovna na víkend kdy slavim narozeniny se povede ojet neznámou barmánku a dnes ten fenomenální REAL. Arlberola a khedira vymazali doslova útok barci . Díky kluci, takhle se hraje o titul joooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
RealC.F.

*

Reagovat
madridcan

Potvrdenie titulu uz v dalsom kole?

Reagovat
alcantara

Pekne som sa stal, aspon je ten zial o nieco mensi. Gratulujem hracom z Madridu, za priebeh celej sezony si titul zasluzili o nieco viac, boli herne presvedcivejsi, najma vonku, vytvorili strelecky rekord, celkovo tuzili po tom titule viac, co je celkom pochopitelne a nasim hracom nic nevycitam, tych titulov je poslednu dobu akosi prilis a tymto si mozno zacneme vazit tie nespocetne uspechy poslednej doby akosi viac a zaroven docenime v plnej miere ich vaznost a hodnotu. Z dnesneho zapasu som videl len useky, ale z toho mala videneho som nadobudol pocit, ze Madrid bol myslienkou o krok napred a mali nas dokonale precitanych, faktor unavy a akehosi mensieho hladu po triumfe po poslednych rokoch plnych hodov urcite hral v nas neprospech, ale na to sa nechcem vyhovarat. Verim, ze sa skoncentrujeme na LM a tento ciastkovy neuspech nas zdravo nastve a motivuje do obhajoby, co by bolo nadhernym vyvrcholenim rocnika, hoci titul z Primery ma pre mna urcite vacsi vyznam. Zaroven verim, ze tymto triumfom sa Jose skludn ia zacne brat veci viac s nadhladom, tych nenavystnych vyrokov, konspiracii a hatevaciek mam dost. Takze madridisti, najma ty normalny ako mere, yarda, one- real co josifek, uzite si titul, za cely priebeh sezone si ho zasluzite, a pevne verim ze Vas v tom finale LM sklameme

Visca el Barça!!!

Reagovat
alcantara

A este na zaver, Libor Hudacek & Troy Brouwer ♥. Dakujem za ciastocne vylepsenie nalady

Reagovat
madridcan

Vy uz ste vo finale LM? Jáááj vlastne ste aj pod vcerajsku mali stracat uz len bod Tak to potom hej...potom ste vo finale LM

Reagovat
alcantara

Daj pokoj, sasku. Ten zaver suvetia je mysleny mierne s nadsazkou a ciastocne s akymsi uprimnym zelanim, preco Ti to ale vysvetlujem, naozaj netusim. Ramena ukazuj inde, mozno sa ale tvoj barcelonsky komplex ciastocne znizim, dufam.

Reagovat
madridcan

Aha ja uz mam komplex. Pridááááj

Reagovat
alcantara

Uvedom si, ako sa smerom k Barçe prezentujes, mozno Ti to docvakne, naposledy trebars komentar v suvislosti s LM a celkovo uspechmi ako takymi tusim pod zapasom s AC.

Reagovat
madridcan

V pohode, prezijem to

Reagovat
alcantara

Jasne, no. Radsej uz na to kaslem, vela hodin

Reagovat
madridcan

Naopak málo a noc je polka dňa. Stale máš(máme) čo oslavovat

Reagovat
Shevchenko

hovno

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo, jestli v te 94. Ronaldo ciste prestrelil nebo to Alves nejak zasahl jeste pred nim. Skoda, ze tam neni opakovacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úžasné, konečne sme Barcelonu porazili.Takmer po roku presne vo Valencii to ale bolo o inom. Na Nou Campe je to ešte sladšie, dnes sme vyhrali lebo Barcelona nebola taká efektívna nevyužila to čo si pripravila, Real naopak všetko premenil.Som veľmi šťastný aj keď futbal to nebol

nejako atraktívny, ale je to bomba a veta : ,, Real Madrid vyhral na Nou Campe ,, čo je krajšie? :)

HALA MADRID vďaka chlapci moji mám Vás rád.

Reagovat
sensei25

naco sa hadat?Ja ako barceloncan blahozelam realu k titulu.Raz to prist muselo a iba dieta to nepochopi.Mne osobne sa nepaci takato grecka taktika aku hral vcera real.Ale sto ludi,sto chuti.Barca vyhrala v madride a teraz im to madrid vratil.Skor by som barcelone vytkol stratu bodov so slabsimi supermi.Ak vyhra barca ligu majstrov a pohar proti atleticu,tak aj tak by bola sezona megauspesna.I ked sa objim toho greckeho stylu od chelsea.Drzim palce.A este raz.Gratulujem Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MASRIIIIIIIIIIIIIIIIID! Cr7 ukazal svou extratridu muehehehhe

Reagovat
smazaný uživatel

MADRID*

Reagovat
smazaný uživatel

Barca byla lepší ale vyhrál šťastnější.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, včera nám to prostě nesedlo. Od začátku zbytečná nervozita a nepřesnost v přihrávkách. Klíčovej bod smozřejmě odfláklá koncovka Xaviho.

Liga byla dramatická a jak na houpačce. Teď holt jsou na tom líp Fňukýnovci.

Krystýna je simulantka. Coentrao je komediant.

Včera zklamal Thiago. Byl na můj vkus příliš neviditelný. Nelíbil se mi ani Adriano. Naopak bych nekritizoval Tella. Ano, spálil zase dvě gólovky. První poslal na B2 do kouta. Druhou už alibisticky poslal Ikerovi do náruče. Alexis hru oživil. Škoda, že nemohl nastoupit dřív.

Díky, šampioni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, koukám, že jsem nedopsal Tella:

Sice spálil dvě gólovky, ale jinak hru výborně roztahoval. Mě se líbil.

Reagovat
mike.84

ten tello hral užasně. tu koncovku bych připočetl míře važnosti toho zapasu, ale nemyslím si že měl hrat. nevím proč nehral alexis. tello je další budoucí superhvězdou a v tomhle zapase to ukazal že zdrave sebevědomí má, kličku rychlost od peřinky ale chyběly tomu ty klasicke věci jako zkušenost přesnost oči nahoře...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Alexis mal určite nejaké to zranenie, keď nehral od začiatku a šetril ho na utorok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš vůbec zač

Reagovat
smazaný uživatel

To je zas objektivita....

Reagovat
hefy

Děkuješ šampionům za prohru?

Reagovat
smazaný uživatel

slovo sampioni bude mozna uz v pristim kole ve spojeni s Barcou pase

Reagovat
valloire

Už je pasé.

Reagovat
mike.84

ani druhý šlágr nebyl zdaleka tak kvalitní jak by se mohlo čekat. samozřejmě byl to o pár tříd hežčí a lepčí fotbal než z PL, tak aspon napravení chutě. mourinhovi ten titul přeju,některým psychopatům jako pepe, marcelo nebo contrao vubec ne

Reagovat
blaugrana

Tello nech sa mi neukazuje na oči, Xavi mal neskutočnú smolu. Nuž nevadí. Chce to v utorok poraziť modrákov a obhájiť titul v CHL.

Reagovat
tomasinho

V čem smůlu? Že neumí trefi bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Xaviho střely z dálky jsou vždycky děsně marný.

Reagovat
tomasinho

Já myslel, že myslí tu 100% šanci, kdy bylo na přední tyči asi 2 metry místa a on to sral nesmyslně na zadní kolem Ikera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, máš pravdu, to asi myslel. Mně přijde, že mu nejdou jak střely z dálky, tak zakončení jeden na jednoho.

Reagovat
tomasinho

Ten systém je pěkný paskvil, Adriano v tříčlenné obraně, Alves utopený kdesi na křídle, naprosto přebytečný Alcantara, Messi taky utopený. Takový systém 3-7-0. Nikdy jsem tohle nechápal a nikdy prostě hru bez hrota nepochopím. Takhle byli úplně marní a bezzubí, plácali si to uprostřed a vepředu nebyl nikdo.

Real skvěle zvládnutý zápas, výborně zahráli nejen oba stopeři, ale i krajní obránci a taky Khedira. A taky dobře provedené brejky, dobrý zápas odehráli i Özil, Benzema a Ronaldo, který se konečně proti Barceloně ukázal.

Reagovat
Kenneth

Jak který se konečně ukázal? Ronaldo zahrál proti Barceloně už i lepší mače .

Reagovat
Kokesh

Konečně?

Reagovat
fajdax

Barceloně dochází síla a všichni jí mají už přečtenou V úterý to na Nou campu v pohodě ukopem!

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Vy zrovna. Dostane 3, 4 banány a pojedete s brekem do Londýna.

Reagovat
smazaný uživatel

*dostanete

Reagovat
rossoneri89
Reagovat
fajdax

Jo a jinak bych chtěl dodat že Valdes je strašnej "sranda golman"

Reagovat
2miguel1

Chýba nám tam proste útočník.....Iniesta tam hrať nevie, nechapem prečo ho nedáva vedla Xaviho. Tello je pracant ale má maximálne na Benficu,včera čo spálil a neprešiel ani cez jedneho hráča....na prvý pohlad sa možno zdalo, že rozťahuje hru atď ale to len z toho dôvodu že ho hráči Realu vôbec neatakovali...jediný Messi a toho si strážili. Uzemie pred 16tkou je zabetónované, kraje nám nechajú nech si centrujeme na 170cm vysokeho Messiho.....možno je absencia Villy väčšia ako sme čakali.Doteraz nechápem prečo sme predali Eto´a.

Reagovat
blaugrana

Pretože Pep a jeho údajné zlé správanie. Ako sa už x krát ukázalo, tak v Barce sa pri jej hernom systéme moc typický hrot nepresadí. Potrebujeme tam behavého hráča ako bol Samuel.

Reagovat
2miguel1

ja by som skúsil kaufnuť Torresa...cena bude malá a on keď sa chytí tak patrí medzi najlepších utočnikov na svete....a som si skoro 100%istý že on by sa v Španielsku chytil

Reagovat
blaugrana

Zas taký lacný by nebol a plat by chcel tiež mastný. Nemusel by to byť zlý nápad, ale pochybujem, že sa ho Sandro pokúsi získať.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju Realu k titulu ,včera to lépe zvládl a bude zaslouženě mistrem.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem jako vidíte výhodu, že Tello roztahoval hru? Hrál přesně tam, kde jsme ho chtěli mít. V záloze pořád máte obrovskou převahu, podle statistik každá druhá naše přihrávka nepřesná, což je skoro skandál, ale váš záložník má míč a před ním si může vybrat jen mezi Messim uprostřed, kolem kterýho jsou tři, nebo jedním z krajních hráčů, kteří jsou ale na můj vkus přilepení strašně u lajny. Pokud ovšem Tello udělal rychlý pohyb bez míče směrem k brance, bylo to samozřejmě hned mnohem nebezpečnější, než když tam pořád cosi zkoušel na Arbelou. Nemyslím si, že bychom včera bránili nějak líp než obvykle, ale asi není náhoda, že nejlepší defenzivní zápasy jsme na Nou Campu odehráli, když byli na křídlech Dinho nebo Henry za zenitem, Iniesta nebo teď Alves a Tello. Oproti Villovi s Pedrem ve formě je to dovolená, protože ty dva jsme měli neustále za prdelí v prostorech mezi beky a stopery a hru roztahovali krajní obránci. I Xavi těch náběhů umí udělat víc, u něho to ale včera nebyla otázka taktiky, ale spíš úbytku sil. Jen teda těžko hledat řešení, když Pep potřebuje uspokojit tolik hladových krků v záloze. Ale jsem fakt raději, když máte toho Cesca a Thiaga, než abychom museli honit Pedra, stejně jako soupeři repre budou raději za Xabiho, než aby museli honit třeba Matu.

Reagovat
blaugrana

Prehustená záloha a zabité krídla sú problémom číslo 1. Už s triom X-B-I je hrá "spomalená", keďže sa radi maznajú s loptou a ďalším záložníkom v podobe Cesca sa to spomalí ešte viac a moment prekvapenia je zasa o niečo nižší. Neviem prečo Pep tu zálohu tak prehusťuje, keď nám tri roky šliapal systém s tromi záložníkmi a tromi útočníkmi. Ale tak Cesc musí hrať...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Xavi

Reagovat
Xavi

Přesně tak. U nás v útoku nemůžou hrát Zlatanové, Cescové..., ale pohybliví, rychlí s náběhama jako Eto´o - ten byl pro mě úplně ideální, Villa, Pedro...

Reagovat
RMCF

Tak největší nebezpečí, vidím v poslední době v nábězích ALexise za obranu dostředu... Dřív sem měl vždycky největší obavy z Etaka. Barceloně škodí když hraje bez jakéhokoliv typického útočníka. Bude zajímavé pokud přijde Neymar, ten by tam mohl sednout jak prdel na hrnec, ale asi by zas musel odejít Villa.

Reagovat
Kokesh

Mě jen zajímá, jak bude hrát Neymar bez míče.

Reagovat
RMCF

Marty tvrdí, že je v napadání výborný, spíš mě zajímá jak by fungovali spolu s Messim, oba jsou rádi často na míči a rozjíždějí svými průniky akce... Nemůžu si pomoct, ale pokud by momentálně měla přijít někdo z těch jihoamerických hvězdiček do Realu, tak bych raději Lucase než Neymara...

Reagovat
herbage

Neymar by mohl znamenat pro Barcelonu smrt její hry. Nemyslím si, že by se tam tak úplně hodil. Myslím, že úplně nejvíce by jim pomohl hráč typu Muniain, který je kompletním útočníkem. A odchod Eto'a Barcelonu určitě neoslabil, takhle je více nečitelná a Messi hůře bránitelný

Reagovat
Kenneth

Radši Evropou prověřeného Hazarda, než neprověřeného Lucase.

Reagovat
Kenneth

I když, koukám na něho na youtube a ta jeho rychlost je neskutečná, zřejmě rychlejší než Ronaldo.

Reagovat
herbage

Neymar vypadá na videu také rychle a pak měl problém vůbec stíhat Puyola, takže bych to moc nepřeceňoval

Reagovat
blaugrana

Na základe youtube sa proste závery tvoriť nedajú.

Reagovat
RMCF

já sem psal radši než Neymara

Reagovat
Kokesh

V napadání výborný? Marty je z něj vystříkanej, ten ho vychválí snad ve všem. Tolik černé práce jako Pedro nebo Alexis určitě neudělá, zas až tak se pro tým podle mě neumí obětovat. Jak už se zde několikrát psalo, Barcu zdobí neskutečný pressing, ale musí na to mít hráče. Mere to napsal výborně.

Reagovat
herbage

trefil hřebíček na hlavičku

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Cristiano nie a nie sa golovo presadiť proti Barce, podla mna to je už kliatba ...

Reagovat
2miguel1

včera mu išla karta ale inak predchadzajuce zapasy skoro vždy v El Clasico najslabši hrač Realu

Reagovat
smazaný uživatel

jj suverénne mali by ho predať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

posledne 3 zapasy na Nou Campe dal gol..

Reagovat
smazaný uživatel

Kromě golu nepředbedl vůbec nic a při tom golu mu tam Valdes nechal vrata.

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme :)

Reagovat
smazaný uživatel

nepredviedol, jasne .. cely zapas si pekne daval Puyola aj Alvesa , a nepokazil skoro nic

Reagovat
DreamTeam

ze by nejlepsi spanelsky golman chyboval u obou branek

Reagovat
smazaný uživatel

Co to povídáš? Předvedl dvě parádní simulace. A obě po soubojích s Danim, kdy se ho jednou sotva dotkl kopačkou, když se otáčel a podruhé se ho ani nedotknul.

Ale tak hlavně, že Krystýna už vyspěla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, ty jseš fakt hrozně zakomplexovanej Jirko.

Reagovat
smazaný uživatel

no ikdyž se Real spíše bránil,tak toho Ronaldo ukázal víc jak Messi,bohužel,a budˇ rád,že nesimuloval od nás včera nikdo (alespoň co jsem viděl),protože mi to už celkem vadí a chci,aby už s tím přestali,neříkám že vždy,protože se simuluje všude,ale takovej Sergio už to přehání

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavicka na zacatku, nekolik pruniku pres 1-2 hrace, neustala aktivita - korunovana golem, v zaveru sance.... myslim, ze toho CR predvedl dost, rozhodl a utišil gestem "silencio por favor" celej Camp Nou

Reagovat
Al Capone

Tak titul už je strašně blízko, ale sezona může být ještě lepší, takže makat a makat. A opět musím pochválit Karima, včera náš nejlepší hráč.

Reagovat
RMCF

Karima mám strašně rád už od jeho začátků v Lyonu, ještě zlepšit koncovku a bude se řadit mezi nejlepší útočníky světa.(myslím tu nejužší špičku)

Reagovat
Kokesh

Sen. Ztratit šest bodů ze čtyř zápasů je velký luxus. Když už i Guardiola blahopřeje k titulu, něco na tom bude. Ve výhru na NC jsem ani nedoufal, o to více si jí vážím. Teď jen vše potvrdit v LM a nikdo o nás nemůže pochybovat. I El Gato na sf.cz by měl popřemýšlet o své hlavní myšlence - Mou out.

Reagovat
smazaný uživatel

ale pozor, Guardiola je vraj vyborny "psycholog"..

Reagovat
Mr.Jindros

Otázka je, jestli, kdyby José letos vyhrál ligu i LM, jestli by v Realu zůstal. Je fakt, že nemá kam dál jít (City?), tak asi jo.

Reagovat
Kenneth

Mou zůstává další sezonu a je jedno co ještě letos vyhraje.

Reagovat
Kenneth

Doufám že se Chelsea koukala a bude hrát trochu ofenzivněji. Obrana Barcelony není žádná sláva když se zatlačí.

Reagovat
blaugrana

Still scared of Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ináč dúfam, že sú to len fámy, že má Pep nejaký konflikt s Pique. I keď možno aj áno, keďže ho ešte stále nepostavil.

Reagovat
smazaný uživatel

u Pepa by to nebolo nic nove

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím že konflikt, Piqueho výkony proste neboli dostatočné.

Reagovat
Jerichoo

Po minulej sezóne som si myslel, že bude stabilne medzi top 5 stopermi na svete, prečo išiel zrazu tak dole?

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko povedať, že prečo. Vo veľa zápasoch pôsobil ako nekoncentrovaný, myšlienkami niekde inde. Na druhej strane ale mal aj zápasy v ktorých zahral na výbornú ale nedokázal to udržať. Mal aj nejaké zranenia ktoré mu určite prospeli k strate formy. Túto sezónu už nečakám že by nejak výraznejšie zasiahol do hry, teda okrem ligy.

Reagovat
Jerichoo

to bude asi psychický problém, ked ti pár vecí nevíde začneš mať pociť že ti nejde, máš nižšie sebavedomie a to potom všetko ide ťažšie

Reagovat
smazaný uživatel

Poučí sa a v novej sezóne to bude už ten starý dobrý Pique, nepochybujem.

Reagovat
Kenneth

Shakira

Reagovat
blaugrana

Jeho forma gradovala, takže to je trochu otázne tvrdenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti AC doma to bol naozaj dosť neistý výkon a myslím že to bol aj posledný zápas ktorý odohral. On to dosť striedal, ale proste toto nie je jeho štandard a je si myslím zaslúžene na lavičke.

Reagovat
blaugrana

Istý, neistý. Lenže obrana s výškovým priemerom 170 cm je proste pri štandardkách na facku.

Reagovat
smazaný uživatel

U té nebezpečné standardky Granera ze strany stál u Ramose Alexis.

Reagovat
blaugrana

Ešte lepšie.

Reagovat
2miguel1

Mascherano s Puyolom na jednotku..tam to netreba meniť

Reagovat
Jerichoo

Splnený sen, titul je na 99% doma HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

gratulace Realu

Reagovat
Mr.Jindros

Docela bych rád, aby Barcelona vypadla i z Ligy mistrů (pohár si asi vzít nenechají). Bylo by pak zajímavé sledovat, jak by si s tím Guardiola poradil.

Reagovat
Kokesh

No nevím, Bilbao bude nesmírně těžký přejet.

Reagovat
RMCF

Nevěřím, že si s nim neporadí.... Věřím jim i proti Chelsea doma, i když bych byl samozřejmě rád kdyby postoupila Chelsea a my.

Reagovat
Kokesh

Tak proti Chelsea jí taky věřím, ale Athletic bych tak úplně neodepisoval. Je na nich vidět, že když je netrápí únava a podobný problémy, dokáží hrát nádherný fotbal i s evropskými top kluby. Pokud se na Barcu perfektně připraví a zároveň vyhecují, bude to zápas se vším všudy.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea musí vypadnout. Fakt bych nerad přišel o Ligu mistrů, protože oni ji vyhrají a přijdeme tak o to jedno postupující místo z ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

poradil by si s tím tak, že by si pořád jel svojí. V tom je jeho síla a je v tom i síla Barcelony. Všichni viděli, o jak velký kus je Barca například před Chelsea. Na tom není co měnit. Kromě koncovky. A to je něco, co prostě Pepek neovlivní.

Reagovat
RMCF

co tak mít v útoku víc golových hráčů,

Reagovat
Kepy_FCB

Som i Serem

http://www.youtube.com/watch?v=ozNxkF0VV1I&feature=related

Jako nádhera! A co že to vlastně serou?

Reagovat
Xavi

Jsme a budeme.

Reagovat
valloire

z Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo by tam být slovo Culés.

Reagovat
smazaný uživatel

choreo nádherný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Konečně Barca poražena v normální hrací době, už bylo načase. Ta radost po konečném hvizdu je zasloužená a odpovídá všemu. Komplex z Barcy je najednou tatam a doufám, že ze všech hráčů ta nervozita spadla. Začíná se úplně odznova...

Reagovat
smazaný uživatel

jiri - fcb

22.04.2012 08:36

Díky, šampioni!!!

tak tohle si zaslouzi respekt, kdyz uz i Jirka dekuje Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
penepi

Reagovat
DreamTeam

Jirkovi se ti jeho sampioni zacinaji pomalu hroutit..

Ted uz se z teto fraze stala uplna krec

Ale von si pojede stejne porad tu svoji

Reagovat
smazaný uživatel

Smiešne je ako to tu všetci riešite a rozoberáte. Jeden z najlepších kádrov v histórii futbalu si zaslúži prívlastok šampiónov aj keby už nič nevyhrali.

Reagovat
smazaný uživatel

nevysvětlovat. Nech je vařit ve vlastním oleji nechápavosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

FC Barcelona je stále stávající šampión la ligy.

Nevidím/nechápu o co ti jde.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to Villareal nějak neubránil, ale i tak se zachrání. Ten Velův gól byl parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Fan club jede dál.

Reagovat
smazaný uživatel

a to doslovne, glory huntery pojdu zasa inam no

Reagovat
smazaný uživatel

Raúl Bravo stále nevyšiel zo svojho tieňa, a v ďalšom jeho zápase sme prehrali... potešil aspoň Labaka, ktorý by mohol ostať a hento holohlavé hovado preč... fakt nechápem ako mohol hrať za Real

Reagovat
Kokesh

Přes Carlose neměl šanci, spíš lepil díry všude možně. Za Real hrálo daleko více horších hráčů, neboj.

Reagovat
smazaný uživatel

Real mi je ukradnutý, ja som len nasraný, že taký moták hrá za Rayo...a že skúsený obranca

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jsem to viděl ze záznamu, a musím konstatovat, že Real vyhrál zaslouženě. Po dlouhe době působily jako kompaktní, cílevědomý a koncentrovaný tým, který si šel za svým od začátku do konce.

Na druhou stranu mi Barcelona přišla mdlá, ospalá, možná i psychicky vyčerpaná. Nemělo to takové grády, dynamiku, chut.

V tomto zápase jednoznačne, a tuším, že už po 3. v řadě Ronaldo>Messi. První poločas na tom byli ještě na stejno, ale v druhém jsem si Messiho snad nevšiml.

Souhlasím s tím, že Pepe je psychopat, ale ten kdo psychicky jednoznačně zápas nezvládl byl Alves. Od první minuty se vztekal, nadával na rozhodčího a soustředil se spíš na to, než na vlastní výkon. Pak se k němu přidal i Sanchez.

U Realu zase "nezklamal" simulujicí Di Maria a často přidal situaci i Ronaldo, i když ten tam neměl myslím žádný zákrok, narozdíl od Marii, který by čistě nafilmoval.

Z Realu musím ještě vyzdvihnou skvělou defenzivní práci Mesuta(btw ta golová nahrávka byla úžasná), tradičně Xabiho a Khediry. Taky Arbeola a Coentrao zahráli oproti zápasu s Beyernem snad o 100% líp.

Z Barcelony vyzdvihnu jednoznačně Puyola, ikdyž u toho prvního golu zaváhal. Nepřestal povzbuzovat a burcovat hráče ani po tom obdrženém druhém golu. Líbil se mi i Busq a Adriano, i když to nebyl buhvíjak skvělý výkon od nich,tak to bylo v porovnání s ostratníma barcelončana nadprůměrný.

Jinak, ne že bych byl nějaký fanda Realu,ale mám rád změny a snad to už Real dotáhne do vítězného konce. Pomůže to i lize.

Reagovat
teenz

Jsem rád, za takové komentáře, kde je vidět objektivnost. Palec hore.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že se to tu hodí,pokud už to tu někdo nedal http://i.imgur.com/2Un7F.gif

Reagovat
smazaný uživatel

uz jedou oslavy:D

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, luxusni gol Ardy

Ted to udrzet!

Reagovat
JacoBee

FC Barcelona je stále stávající šampión la ligy.

Nevidím/nechápu o co ti jde.

Reagovat
JacoBee

sorry neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

škoda , že Ronaldův vítězní gól proti Barceloně ,přišel v době kdy z něj nemám skoro vůbec žádnou radost a ani ho nemám chuť nijak oslavit .... gratulace všem madristům

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic, Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo si to nemohl nacasovat lepe. Vitezny gol, titulovy gol, gol ktery prekonal rekord(109branek za sezona) a gol, ktery znamena vedouci pozici v tabulce strelcu(42). Takovy mel gol na 1:2, navic krasny gol.

Reagovat
Kokesh

Toshackův rekord překonal ale Khedira.

Reagovat
Kokesh

Jarda knows.

Reagovat
smazaný uživatel

zahrali to dosť dobre...

Reagovat
smazaný uživatel

Kily, Kopy.

Canales hraje takhle slušně celou dobu za Valencii? Já doufám, že ho odkoupíte, nebo si protáhne hostování. Pod Mouem by si stejně zahrál minimálně a je ohromná škoda, aby seděl na lávce.

Reagovat
-Kopy-

nějak takhle hrál než se zranil, je radost se na něj dívat....nečekal sem, že po tak dlouhém zranění bude hnedka hrát takhle....mě sere, že na ho může Real pak zase odkoupit....uvidiíme jak to bude...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

hostuje i příští sezónu. V Realu by si zahrál minimálně, no, protože na takový klub zatím nemá. Nicméně, Mourinha tam počítat nemusíš, ten odchází po sezóně s ligou a LM

Reagovat
smazaný uživatel

Docela si to přeju, aby Mou odešel. Sice nemám v hlavě nějakou náhradu.

Ale Realu fandím, do diskuzí se tu už moc nezapojuju, ale on mi ten Real trošku zhnusil, asi jsem vůči němu tvrdej, ale s takovým kádrem, co má k dispozici bych si představoval lepší hru. Vadí mi svým vystupováním, připadá mi, že z těch hráčů "udělal hovada", která se furt hádaj, furt padaj, atd.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já samozřejmě taky. Ač je nyní takřka období sucha Mourinhova běsnění, nějaký rapl, kdy si budeš klepat na čelo, jak takový trenér může vůbec trénovat velkoklub, co chce vypadat jako vzorový tým, opět přijde. A ty se budeš chytat za hlavu a třeba se i stydět a stydět Až na tu lepší hru docela souhlasím, s ní jsem spokojený, když pominu půlhodinu včera proti Barceloně a pár výpadků, což ovšem potká každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přijde, že je škoda, abychom s takovým kádrem hráli brejkovou hru s rychlým zakončením, rád bych viděl víc automatismů, náběhů (ne obléhání vápna, ale prostě jasné kombinace, které vypadají nacvičeně). Na můj vkus se moc spoléhá na individuální schopnosti daných hráčů.

Uvidíme, jinak z těch nástupců není moc, co vybírat.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda s hrou Reálu maximálně spokojen. Takhle mě nebavila ani za Zidana a spol, Real hraje famózně - ale to je pochopitelně každýho vkus Mně tohle vyhovuje, bavim se. A Mourinho je pro nás klíčovej. Doufám, že ještě zůstane. Kdyby ne, tak moc nevim, kdo by mohl přijít. Del Bosque prodloužil u repre a do klubu už asi nepůjde. A ze světových trenérů? Nevim nevim..

Reagovat
smazaný uživatel

naprosty souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, každý má svůj vkus. Hodnocení stylu hry je snad nejsubjektivnější.

Takže si rád počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Me by se libil jedine Guus Hiddink. Protoze to byl trener, ktery byl schopny proti Barcelone neco uhrat nebyt Overboe ala 2009. Navic takovy sympatak a stale jeden z TOP 5 trener. Del Bosque uz nejspis RM trenovat nebude, protoze u repre to zatim vychazi a podle me bude chtit vydrzet az do MS v Brazilii. Stale si myslim, ze Mou zustane. A spise to vypada na to, ze Pepek bude pakovat do Anglie.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já taky nemám představu nástupce, ale tohle prostě ne

Vidím to jinak. Je pravda, že se leckdy Real spoléhá na brejky, i když není nutno, ale na druhou stranu je to taktika, kde se tým, který povětšinou nemá šanci pohrozit do zataženého bloku bílých, vysune, nechá jen pár spoluhráčů úplně vzadu a při první nepřesnosti startuje útočná čtyřka, která dá gól. Mně to nepřipadá příliš pasivní, naopak taktické a účinné. Občas je hra líná, ale náběhy jsou a automatismy mezi hráči jakbysmet. Zrovna souhra se mi málokdy nepozdává. S individualitou máš pravdu, ale to taky necítím jako škodu na kráse či účinnosti. Ti hráči jsou až do jednoho schopni zahrát na sebe a využijí toho Špatný je to jen, když je to jako v aktuální Di Maríově formě...

Reagovat
teenz

Mou nikam neodchazi boze

Reagovat
Kenneth

Neskutecny jak ho vyhazujes. Pritom nahrada neni zadna a je mozny ze Real dopadne jako Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, že by tak Real skončil. Stačí se podívat, co se dělo s Chelsea i tím Interem.

Reagovat
smazaný uživatel

Real by tak určitě neskončil, ale rozhodně je pro nás Mourinho důležitý, moc. Ono by se dalo o různých nastupcích uvažovat, né zas, že by nikdo výbornej nebyl, ale momentálně bych preferoval, aby Mou zůstal. Uvidíme. Když ne, tak jsou různé možnosti vždy. To je ale teď ještě docela bezpředmětný, to se bude řešit až někdy po euru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě by se tam líbil Joachim Low, hned me za to neukřižujte . Ale líbí se mi styl, který hraje s Německe, přijde mi i podobný tomu, který Real hraje ted. Rychlý dynamický přechod do utoku, žádné zdržování na vlastní polovině, žádné zbytečné přihrávky, prostě utok, utok, utok. Dovolím si tvrdit, že pod ním by se ten sytém jeste zpřesnil, zpreciznil, i pressing by podle me byl účinnější.

Reagovat
RMCF

jako to by zrovna byla schůdná varianta, pro jeho fotbal máme docela vhodný kádr...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Co je na tom neskutečnýho, nechápavče? Nejde jen o úspěch, ale o nějakou prezentaci klubu, která je v tomhle případě opravdu tristní. Ti hodně rychle sklaplo, jak si ho vyhazoval po všech skandálech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě musí Malaga vyhrát venku a beru bonus v Chanci.Sázel jsem spíš srdcem,než s rozmyslem a vychází to .Jen v Tiplize jsem na to šel s "rozumem".

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby měla Vale takovou produktivitu celou sezónu...

Reagovat
madridcan

Ramos je dobrý pravý obránce, ale jako stoper je nejlepší na světě, říká Baresi

Fanoušci Realu Madrid jsou po víkendu takřka jistě mistři Španělska.A podle bývalého vynikajícího italského obránce Franca Baresiho na to má velkou zásluhu Ramos.

Podle někdejšího vynikajícího obránce milánského AC Baresiho Ramos vyniká. "Líbí se mi víc na stoperu, protože tam hraje jako skutečný šampion. Je to jeho přirozené místo a lépe tam využije své kvality. Ale je to top hráč," řekl španělskému deníku Marca.

Baresi má za to, že Ramos se chlubí některými vlastnostmi, které jiným obráncům chybí, a proto může hrát na více postech. "Hraje skvěle hlavou, nohama a navíc to je inteligentní hráč. Musím tak konstatovat, že dobře odehraje zápas i jako pravý bek," dodal s tím, že velkým fanouškem pětadvacetiletého Španěla.

Podívejte se a přečtěte si také.

Považuje ho za jednoho z nejlepších obránců, kteří po světových trávnících běhají. "Mám rád hráče, kteří jsou silnými osobnostmi. Sergio navíc neustále prokazuje své kvality," poznamenal.

Sám Baresi, bývalý kapitán AC Milán, patřil na konci osmdesátých a začátku devadesátých let mezi nejlepší obránce planety. V dresu Rossoneri odehrál více než sedm stovek zápasů.

Od niekoho takeho sa to musi Ramosovi dobre pocuvat

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je mental.

Reagovat
smazaný uživatel

v jednoduchosti je sila, v tvym pripade spis demence

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Teprve 25? Za kolik jste ho tenkrát koupili, to může být nejlepší kup Realu za/na hodně dlouhou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

27 mega, myslim, ze je to porad nejdrazsi hrac pod 20 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos stoper>>Ramos křídlo, jednoznačne

Reagovat
GEGE

Podobně ho vychvaloval i Maldini.Dokonce ho doporučoval jako svého nástupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastupce Maldiniho je Santon

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio Ramos - výborný stopér s mozgom o veľkosti špendlíkovej hlavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Ty aby sis nerýpl, co?

Reagovat
Kily

napsal uživatel, který by bez Barcelony a jejích fanoušků ani neexistoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral si F1? Lotus úplne perfektný, škoda že Kimimu nevyšiel ten útok na Vettela, majú ale obrovský potenciál.

Veľmi ma ale zaujala Schumiho kritika Pirelli. Pokiaľ má pravdu, že jazdec sa v prvom rade musí sústrediť na šetrenie gúm a tým pádom musí jazdiť pod svojimi možnosťami, tak je niekde chyba. Na jednej strane je to pole vďaka tomu vyrovnanejšie, na druhej strane ale pozerať F1 s týmto vedomím nie je bohviečo.

Reagovat
Kily

koukal jsem, Kimiho škoda, ale i tak můžou být maximálně spokojeni, závod jinak sám o sobě zase žádná sláva, předjížděcích manévrů bylo dost jenom díky systému, který z těch vepředu dělal neschopné piloty a pro útočící jezdce to bylo moc snadné. Na Schumacherovi je znát frustrace, že mu to nejde, kdyby se mu dařilo, případně měl mechaniky, co dovedou přišroubovat správně kolo, nic takového neřekne, každopádně něco na tom určitě bude a dost možná tím prohlášením otevře skříňku, kterou budou všichni hodně dlouho řešit. Je pravda, že když někdo jde do nějakého závodu s tím, že to zkusí hlavně na měkké směsi, která vydrží deset kol a on tak bude muset do boxů čtyřikrát, je něco špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Žiadna sláva veru, už to nie sú časy keď som sedel pri telke prikovaný a hltal každé kolo Tak Schumi má zatiaľ kopu smoly, to je pravda, vypadnúť z druhého miesta takou hlúpou chybou sa len tak nevidí. Frustrácia bude určite jedným z dôvodov, prečo sa ozval, ale je to na zamyslenie, že tie gumy nevydržia pri poriadnej záťaži takmer nič, alebo len veľmi málo.

Withmarsh sa tiež vyjadril negatívne k pneumatikám. A to som ešte zvedavý ako sa budú drať gumy na Hockenheime v polovici leta, ak budú vysoké teploty.

Reagovat
Kily

já doufám, že tam bude hodně poletujících žmolků a odnesu si navíc nějaký suvenýr

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentni, to jo, ale nekdy mi fakt prijde jako "nervozni kreten". Zatimco Pepe si pri vypichovani balonu umi krasne pockat na vhodnej okamzik, tak Ramos musi ten balon ziskat okamzite, kdyz to nejde, tak mi fakt prijde hrizne nervozni, no proste si nepocka a jde do toho jak idiot, a prave proto ma tolik hloupych faulu a mraky zlutych. Pokud v tomhle dozraje, tak muze byt nejlepsi. Kazdopadne s Pepem tvori skvelou dvojku, pro me mozna i no 1 na svete a zkratka nemuzu pochopit, proc ho jeste nekdo cpe na RB.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Máš pravdu, ale možná proto, že možností RB do Realu je nedostatek.

Reagovat
Shevchenko

Oni v Miláně strašně milujou Ramose a taky Mexese. Tihle dva se u nás chválili skoro pořád, Mexes nakonec u nás skončil a Ramos beztak za několik let půjde taky.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z něj budeš možná stejně nadšený, jako z Mexese ...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Viktor Kassai píska zápas proti Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

Turek Cüneyt Çakır bude piskat zapas Barcelona vs Chelsea v LM. Potez pan buh, Turkish Airlines is Barcelona´s sponsor. Turecke korupcni skadaly a dohodnute zapasy Fenerbache.

No, cekam na nejaky mensi zarez. Akorat na jake strane?Jestli si to zaridil Platini nebo Roman...

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga dneska nic moc.

Reagovat
Kily

konečně je někde v Malaze vidět Ruud, Rondon se od něho naučil být neviditelný

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma vyplatni paska do konce roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipáč hodil mezi prostý lid další supervítězný tiket.

Nejvíc mě pobavili těma třema basketballovejma plichtama za mega.

Ale já to schvaluju - je třeba prokrmit dravý ryby.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele