Primera División - souhrn 29. kola

20.03.2012, 21:59, aktualizováno 22.03.2012, 23:53
Komentáře a souhrny
Málaga přestřílela Rayo Vallecano, Sevilla veze tři body ze Santanderu a Betis na poslední chvíli přišel o vítězství nad Espanyolem. Barcelona porazila Granadu a stáhla další dva body z náskoku Realu Madrid, který remizoval ve Villarrealu. Valencie doma překvapivě prohrála se Zaragozou, tři body mají Levante, Atlético a Mallorca...

Málaga CF - Rayo Vallecano 4:2

22.03.2012 22:00

Góly: 35. Salomón Rondón, 58. Salomón Rondón, 70. Enzo Maresca, 86. Duda - 5. Diego Costa (pen.), 84. Roberto Trashorras (pen.)

V pozdním čtvrtečním zápase 29. kola La Ligy si domácí Málaga dokázala podle očekávání poradit 4:2 s Rayem Vallecano. To se dostalo do vedení již v 5. minutě, ale Málaga na to odpověděla třemi góly. V závěru zápasu hosté ještě snížili, ale drama se nekonalo, neboť domácí o dvě minuty na to navýšili své vedení na konečný výsledek.

Favoritem zápasu byla Málaga, která si v minulém zápase došlápla na Real Madrid a remizovala s ním 1:1. To Rayo ve svém posledním utkání nestačilo na Espanyol a potupně prohrálo 1:5. Něčeho podobného se pro tentokrát chtělo vyvarovat a ze začátku zápasu se zdálo, že tomu tak opravdu bude.

Již v páté minutě se totiž ve vlastním pokutovém území provinil nebezpečným skluzem Jesus Gamez a k odpískané penaltě se postavil Diego Da Silva Costa. Ten dokázal brankáře Willyho Caballera poslat na špatnou stranu branky, a tak se domácí ujali vedení 1:0. Byl to již jeho šestý gól v sedmi zápasech, které se stihly odehrát od začátku ledna, kdy do klubu přišel.

Málaga se ale začala pomalu probírat a Weligton byl velice blízko vyrovnávací bránce. Jeho hlavička ale směřovala pouze do tyče. Gólu se tak domácí dočkali až ve 35. minutě, kdy se po efektivní spolupráci mezi Iscem, Joaquínem a Santi Cazorlou dostal k míči Eliseu, který míč nacentroval před bránu a Rondon ho již neměl problém dorazit do poloodkryté brány.

I po poločase byla lepším týmem na hřišti Málaga a její úsilí se jí vyplatilo druhým gólem Rondona. Ten po převzetí míče předvedl, že má velkou sílu, a protlačil se až před brankáře Joela, kterého překonal posunutím míče pod jeho skákajícím tělem. V průběhu zápasu dostal příležitost i Enzo Maresca, který byl na trávníku pouhé dvě minuty, než se mu podařilo vsítit třetí gól domácích. Beze strachu si naskočil na těžký centr Gameze a mířil přesně do volného místa Joelovy brány.

O chvíli na to hosté zaútočili, ale střelu Michua z blízké vzdálenosti dokázal Willy Caballero vyrazit. Na druhé straně po hattricku sahal Rondon, ale jeho střela byla vychytána Joelem. O dorážku se pokoušel Sebastian Fernández, ale celá akce byla zastavena kvůli mylnému ofsajdu.

Hostům se šest minut před koncem zápasu přeci jen podařilo snížit na 3:2, ale ani tentokrát to nebylo přímo ze hry. Willy Caballero totiž fauloval Costu a druhá penalta zápasu byla zapískána. Jejím autorem byl Trashorras. Jenže k žádnému dramatu před koncem zápasu nedošlo, neboť dvě minuty po snížení přidal čtvrtý gól Duda, když na polovině Raya ukořistil míč, rozběhl se vstříc Joelově bráně a dobře mířenou střelou do pravého růžku nedal brankáři Vallecana žádnou šanci.

Po 28 odehraných kolech je Málaga pátá, tedy postupuje do Evropské ligy, zatímco Vallecano okupuje přesně prostředek tabulky.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Sevilla FC 0:3

22.03.2012 20:00

Góly: 34. Jesús Navas, 52. Manu Del Moral, 90+4. Manu Del Moral

Poslední neúspěchy dostaly Sevillu pod zbytečný tlak, ta ovšem odpověděla po svém a výhrou v Kantábrii se vrací zpátky do osudí evropských čekatelů. Santander čeká na tříbodový duel už předlouhých devět kol, přičemž zůstává po ramena v bahně.

Hosté cestovali do Santanderu s vědomím posledních dvou porážek, a tak potřebovali k udržení pohárových nadějí nutně bodovat. V tomto duchu také od první minuty nastoupili na hřiště, což reflektovali šancí Trochowskiho, proti němu ale zasáhl skvělý Fernandez. Hned o chvíli nato měl příležitost na otevření skóre po Navasově pasu také Negredo, ten ovšem pro změnu nedokázal zamířit mezi tři tyče.

Andaluský celek držel i nadále tempo hry pod kontrolou, zasloužená odměna na sebe nenechala dlouho čekat: krátce po půlhodině hry střílel opět Negredo, strážce domácí svatyně balón vyrazil jen před sebe, kde se jako první nacházel pohotový Navas - 0:1.

Odpověď mohla přijít ještě do přestávky. Stuani rozehrál standardku přímo na hlavu Bedia, ten sice zakončil, avšak nepřesně. Jak už to v takovýchto utkáních bývá, přihlásil se o slovo zákonitý trest, na křižnou ránu Del Morala byl Fernandez krátký. A mohlo být ještě lépe, Trochowskiho tvrdý projektil ovšem div, že nepřerazil břevno domácí branky.

Na opačné straně pálil Babacar, ale Palop byl na místě. Trochowski potom hlavičkoval z bezprostřední blízkosti, ani přesto ovšem nedokázal zacílit přesně. Definitivně jasno potom bylo v 80. minutě, Diop si neodpustil atak na bývalého hráče HSV a sudí Gomez ho nekompromisně poslal pod sprchy! Ovšem skóre se ještě měnilo, střelec druhé branky Del Moral dokázal v nastavený využít Navasův přesný pas a uzavřel na konečných 0:3.

Více informací k zápasu

Real Betis - Espanyol Barcelona 1:1

22.03.2012 20:00

Góly: 79. Rubén Castro - 90+3. Walter Pandiani

Zlepšené výkony Espanyolu napsaly další kapitolu, tentokráte dokázal ambiciózní celek získat alespoň cenný bod na horké půdě sevillského Betisu a zůstává tak o skóre na pohárových místech. Real zvládl po třech nezdarech opět bodovat a drží si dostatečný odstup od chvostu.

Barcelonský tým měl na rozdíl od soupeře na odpočinek po sobotním vítězném klání se Santanderem o dna dni méně, a tak kouč Mauricio Pochettino udělal hned šest změn v základní sestavě. Ani to však jeho ovečky nezbrzdilo v ofenzivních nápadech, hosté měli po celou první polovinu více ze hry, otevřít skóre mohl Coutinho, ale v rozhodujícím okamžiku neuspěl.

Po změně stran se konečně osmělil i Betis. Hned zkraje měl před sebou velkou příležitost Etxebarria, ani jemu se ovšem s brankovým ukazatelem pohnout nepodařilo. Hosté se v tu chvíli soustředili více na zakončení ze střední vzdálenosti, nejnadějněji se jevily rány Coutinha s Romaricem, ani jim se ale nepovedlo své pokusy vměstnat do prostoru branky.

Aktivita sevillských hráčů přinesla sladkou odměnu v 79. minutě: Pereira našel svým centrem z pravé strany ve vápně Castra, pro něhož už nebylo problémem z bezprostřední blízkosti zavěsit - 1:0. Snad až tento moment probudil do té chvíle ve druhém poločase spící Espanyol. Ten mohl vysvobodit pod tlakem Romaric, ale stejně jako o chvíli později Dídac byla jeho snaha neúspěšná.

Zasloužená korekce však nakonec na Estadio Manuel Ruiz de Lopera dorazila v nastaveném čase, míč se přes Javiho Lópeze dostal až ke střídajícímu Walteru Pandianimu a uruguayský kanonýr střelou do šibenice prokázal, že může být stále pro své mužstvo velice platný - 1:1.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Madrid 1:1

21.03.2012 22:00

Góly: 83. Marcos Senna - 62. Cristiano Ronaldo

V pozdním zápase 29. kola La Ligy mezi Villarrealem a Realem Madrid byli diváci svědky velice emotivního zápasu, který skončil remízou 1:1. Skóre otevřel Cristiano Ronaldo, ale těsně před koncem vyrovnal Marcos Senna, což Real Madrid neunesl a dohrával o devíti hráčích.

Zápas lídra tabulky s týmem, který se potácí těsně nad sestupovou zónou. Průběh měl být jednoznačný. Real má velice dobrou formu, ačkoli v minulém kole pouze remizoval s Málagou, zatímco Villarreal marně čeká na výhru, a tak se očekávaly tři body pro Bílý balet. Nakonec to mohlo být ale úplně naopak.

Zatímco konec zápasu byl velice akční, začátek se rozjížděl hodně zvolna. Do první šance se dostal Sergio Ramos, který hlavičkoval po přímém kopu Mesuta Özila, ale mířil nad bránu Diega Lópeze. Na druhé straně šel sám na Casillase Nilmar, když Sergio Ramos ostudně promáchl při odkopu míče, ale tváří v tvář nemířil přesně a trefil brankářovu levou nohu, od které se míč odrazil do bezpečí.

Do poločasu Real ještě dvakrát zahrozil z přímého kopu. Nejprve se Özil snažil zatočit míč do růžku brány, ale López dokázal míč vytáhnout okolo tyče, a podruhé napálil Cristiano Ronaldo tyč. Úvodní gól přišel v 62. minutě po krásné akci hostů. Cristiano Ronaldo poslal míč Sami Khedirovi, který mu ho nahrál zpět do běhu elegantní patičkou. Portugalský ďábel si jej zpracoval, pohotově se vyhnul vyběhnuvšímu Diegu Lópezovi a poslal míč do prázdné brány.

V 83. minutě se ale domácí dočkali vytouženého vyrovnání, když Hamit Altintop fauloval Joana Oriola. K přímému kopu z nebezpečné vzdálenosti se postavil kdo jiný než vyhlášený expert Marcos Senna. Ten se rozběhl a střela, která těsně před skákajícím Casillasem skočila, zapadla přesně k tyčce a ochozy propukly v jásot.

S vyrovnáním se nedokázal srovnat trenér José Mourinho, který bouřlivě gestikuloval a debatoval za hranicí vymezeného prostoru, a tak byl rozhodčích vykázán z lavičky. Nervy neudržel ani obránce Sergio Ramos, který je známý podobnými excesy, a po zbytečném faulu uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně do sprch. Tento rozsudek rozhodčího se nelíbil Mesutu Özilovi, který to dal jasně najevo, a tím se poslal také ze hřiště. Real Madrid tak zaráz přišel o dva hráče a trenéra a ještě se musel strachovat, aby vytěžil alespoň bod. O chvíli později viděl žlutou kartu ještě Khedira, který taktickým faulem zastavil rodící se akci domácích.

Real Madrid ale i v devíti hráčích dokázal udržet alespoň remízový stav, a tak má stále poměrně slušný náskok na druhou Barcelonu. Rozdíl momentálně dělá 6 bodů. Villarreal nadále zůstává těsně nad sestupovou zónou, na kterou si drží náskok čtyř bodů. Racing Santander má ale zápas k dobru.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - RCD Mallorca 2:3

21.03.2012 20:00

Góly: 38. Adrián Colunga, 66. Alberto Botía - 30. Nunes, 46. Pedro Orfila (vl.), 77. Álvaro Giménez

Důležité, skoro až klíčové vítězství si z Asturie zpět domů na Baleáry veze Mallorca, která vyloupila hřiště Sportingu a po výsledku 3:2 v její prospěch se posunula na jedenácté místo, které jí zaručuje luxusní dvanáctibodový náskok na sestupové pozice. Naopak u domácích se situace zhoršuje, ztráta zvyšuje a naděje i nadále klesá.

Domácí přitom byli po celý průběh zápasu o něco aktivnější, snažili se hrát ofenzivní fotbal a šikovně přelstít dobře postavený obranný blok Mallorky. A ukázali také týmovou sílu, když hned dvakrát dokázali smazat náskok soupeře, jenže na gól Jimeneze ze sedmasedmdesáté minuty už reagovat nestihli. Ale pěkně popořádku...

V desáté minutě poprvé zahrozili hosté, Alejandro Alfaro ale nezamířil přesně a prostor mezi třemi tyčemi minul. Poté se do dvou solidních příležitostí dostali domácí, ovšem Orfima Artime hlavičkoval mimo branku, první zákrok zápasu si pak připsal Aouate proti nebezpečné střele Galveze, nadvakrát si s ní však poradil. Formose Mendy minul, stejně se dařilo i Colungovi, ten samý hráč měl pak ovšem největší možnost úvodu utkání, tu však nesprávně zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího.

Ve třicáté minutě rozehrála Mallorca rohový kop, míč se po několika odrazech dostal na hranici šestnáctky k volnému Nuňesovi, jenž následně propálil vše, co mu stálo v cestě a otevřel skóre tohoto duelu. O čtyři minuty později potáhl po levé straně balón Alfaro a najednou se před ním objevilo hned několik možností, hosté totiž v tu chvíli šli do přečíslení. Alfaro ovšem situaci vyřešil špatně, vystřelil sám a Juana Pabla nepřekonal.

V osmatřicáté minutě bylo vyrovnáno, Nacho Cases vymyslel geniální přihrávku ze středu pole na rozběhnutého Colungu, ten si počkal na pohyb Aouateho, aby ho pak šikovně přehodil a začínalo se tak znovu. Po přestávce se hrál o něco zajímavější fotbal a už v první minutě druhého dějství byla k vidění třetí branka utkání, to se kolem pravé postranní čáry prohnal až do šestnáctky Nsue a jeho pobídku na malé vápno tečoval do vlastní sítě Orfila Artime.

Obrovskou šanci pak měl na kopačce Alfaro, jenž vytěžil ze skvělé práce Nsueho a ocitl se úplně sám před Pablem, toho ale zblízka nepropálil. Sporting postupně přidával pod kotel, David Barral ale ještě na Aouateho nevyzrál. V šedesáté šesté minutě se domácím podařilo vytvořit před brankou soupeře velmi nebezpečný závar, který po chvilce čekání a hledání míče ukončil úspěšnou střelou obránce Botía.

Jenže z bodového úspěchu v dnešním klání se domácí radovali jen jedenáct minut, pak si s obranou Sportingu krásně pohrál Alvaro Jimenez, levačkou zamířil přesně ke vzdálenější tyči a rozhodl. Gijónu přesto po hlavičce Barrala nechybělo mnoho, míč však proletěl těsně vedle levé tyče a Mallorca se tak mohla radovat z klíčových tří bodů.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Athletic Bilbao 2:1

21.03.2012 20:00

Góly: 50. Falcao, 73. Falcao - 90. Javi Martínez

Ve 29. kole La Ligy si domácí Atlético Madrid dokázalo poradit s Athleticem Bilbao 2:1. Do dvoubrankového vedení se madridský klub dostal díky dvěma trefám Falcaa, v závěru zápasu dokázal alespoň snížit Javi Martínez.

Atlético Madrid vstupovalo do zápasu s jednobodovou ztrátou na Athletic , který prohrál poslední dva zápasy s Osasunou a Valencii. Zatímco v Evropské lize válí a vyřazuje favority, v lize na něj dopadla krize a musím začít opět rychle vyhrávat, pokud se chce dostat do pohárové Evropy pro příští rok.

Jenže i Atlético si brousí zuby na Evropu a to se také projevilo hned na začátku zápasu. Trenér domácích Diego Simeone mohl do základní jedenáctky opět postavit Ardu Turana a ostřílený turecký internacionál dělal hostům velké problémy. Nejprve prověřil brankáře Iraizoze ostrou střelou, a poté kroutil svůj další pokus těsně vedle brány.

Na Athleticu bylo znát, že mu opět chybí jeho největší hvězda, útočník Fernando Llorente. Hráči sice po většinu času drželi míč na svých kopačkách a diktovali hru, ale nedokázali si vytvořit žádnou výraznější šanci, ze které by mohli ohrozit bránu Thibauta Courtoise. Fanoušky nadzvedla ze sedaček dalekonosná střela Falcaa, ale důvod k radosti nakonec neměli, protože míč proletěl nad břevnem brány Athletica.

Do konce první půle již gól nepadl, neboť poslední šanci doslova zazdil domácí Gabi. Ten se totiž postavil k přímému kopu z nebezpečné vzdálenosti, ale jeho nepříliš důrazná střela se zastavila ve zdi soupeřů. I do druhého poločasu vstoupili lépe domácí a tentokrát se již po pěti minutách dočkali úvodního gólu. Adrián předvedl velice dobrou práci s míčem, díky čemuž se dokázal uvolnit a vystřelil z hranice pokutového území. Iraizoz míč pouze vyrazil a kolumbijský útočník Falcao se zorientoval nejrychleji a bez větších problémů zblízka dorážel.

O minutu později mohla letní posila, které se dostává do velice dobré formy, zvýšit na 2:0 svým typickým způsobem, tedy přesnou hlavičkou, ale tentokrát jí po centru Ardy chyběl potřebný důraz. Athletic v této fázi zápasu hrál velice pasivně, a tak nebylo divu, že brzy přišla další šance domácích, tentokrát pálil nad Koke.

Blízko k vyrovnání byl mladý Iker Muniain, ten ale prováhal ideální střeleckou pozici, a tak se snažil přihrát na Oscara de Marcose, ale jeho přihrávka nebyla přesná, a tak se míče ujali domácí obránci. Iraizoz poté udržel svůj tým ve hře, když dvěma brilantními zákroky dokázal zneškodnit pokusy Adriána a Falcaa, kteří se ocitli v téměř identické situaci, ze které padl úvodní gól utkání. Jenže o dvě minuty později již byl strážce brány překonán podruhé, když si Falcao dokázal najít prostor na hlavičku po centru Juanfrana a tentokrát zamířil přesně.

Athletic mohl šest minut před koncem snížit na 1:2, když se po centru Davida Lópeze dostal k zakončení Susaeta. Jeho zakončení ale nebylo důrazné, a tak míč dokázal před brankovou čarou odkopnout Miranda. V nastaveném čase se hosté přeci jen dočkali snížení z kopačky Javiho Martíneze, ale to již bylo příliš pozdě, a tak Athletic podlehl na hřišti Atlética 2:1. Díky tomu se madridský celek dostal na 7. příčku, zatímco Baskům momentálně náleží 9. místo.

Více informací k zápasu

Valencia CF - Real Zaragoza 1:2

21.03.2012 20:00

Góly: 9. Pablo Hernández - 30. Apońo (pen.), 77. Apońo

Obrovské překvapení se zrodilo v rámci 29. kola španělské ligy ve Valencii, kde domácí tým prohrál s poslední Zaragozou 1:2. Valencia přitom byla v utkání po celou jeho dobu lepším týmem, ale díky střelecké nemohoucnosti a chybám rozhodčího nakonec prohrála. V tabulce už tak má na třetím místě pouze tříbodový náskok před čtvrtým Levante. Zaragoza je i přes vítězství stále poslední.

Už ve 2. minutě mohli jít domácí Netopýři do vedení. Povedenou kombinaci domácích zakončoval Aritz Aduriz, ale jeho ránu parádně vyrazil gólman Roberto. V 9. minutě už však hosté útok neubránili. Soldado se na pravé straně uvolnil přes dva protihráče a před branku naservíroval přesný balón Pablovi, který neměl problém přízemní střelou vsítit úvodní gól zápasu - 1:0.

O pár minut později to mohlo být o dva góly. V podobné situaci jako u prvního gólu tentokrát zakončoval Aduritz, ale jeho střela pouze lízla levou tyč branky Roberta. Ve 20. minutě pronikal do pokutového území domácích Soldado a byl sražen obráncem Alvarézem, který za tento zákrok viděl červenou kartu. Hosté tak zbytek zápasu dohrávali o desíti.

Ani to jim však nezabránilo velmi podivnému vyrovnání. Ve 29. minutě poslal před branku Valencie centr Lafita a v pokutovém území sehráli hlavičkový souboj domácí Dealbert s útočníkem Apoňem. Hostující hráč evidentně v souboji zahrál rukou, ale rozhodčí k nepochopení všech aktérů i diváků na stadionu pískl penaltu pro Zaragozu, kterou proměnil sám Apoňo a vyrovnal na 1:1.

Valencia si ještě do závěru poločasu stihla vytvořit několik šancí. V jedné z nich se ocitl sám před gólmanem Zaragozy Roberto Soldado, ale ani on ho překonat nedokázal. V nastaveném čase první půle se pak v čisté gólovce ocitl znovu Aduritz, ale jeho střela šla znovu doprostřed branky Zaragozy a brankou tak neskončila. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1 a domácí byli ze současného stavu velmi frustrovaní.

Druhý poločas byl doslova noční můrou pro domácí Valencii. Ta si vytvořila hned několik tutových šancí a navíc téměř nepustila svého soupeře na vlastní polovinu a přesto utkání prohrála. Za zmínku určitě stojí situace z 59. minuty, ve které centroval před branku Zaragozy Jeremy Mathieu a hostující obránce zahrál evidentně ve vlastním pokutovém území rukou, ale penalta pro Valencii se nekonala.

V další stoprocentní šanci se ocitl znovu kanonýr Soldado, ale k jeho smůle mu balón v rozhodující chvíli utekl a jeho zakončení tak nebylo stoprocentní. Po něm spálili další velké šance také Jonas a Jordi Alba a nad Mestallou se začala stahovat mračna.

Jak už to ve fotbalu bývá, jediná střela Zaragozy na branku ve druhém poločase skončila brankou. V 78. minutě se hosté dostali do brejkové situace, kterou výborně vyřešil střelec prvního gólu Apoňo a povedenou ranou z hranice pokutového území nedal Guaitovi šanci - 1:2.

Závěr zápasu domácí zastihnul ve veliké psychické nevýhodě a Valencia už nedokázala na neuvěřitelně smolný průběh zápasu nijak odpovědět. V 88. minutě ještě dostal červenou kartu hostující Zucullini a Zaragoza tak dohrávala v devíti lidech, ale vedení 1:2 dokázala udržet a získala tak pravděpodobně nejcennější vítězství v této sezóně.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - Levante UD 1:3

21.03.2012 20:00

Góly: 5. Carlos Vela - 11. José Javier Barkero (pen.), 45. Arouna Koné, 90. Xavi Torres

Nečekané tři body v boji o Ligu mistrů slaví Levante, valencijský klub dokázal překvapivě zvítězit v Baskicku na půdě Realu Sociedad a znovu se osamostatnil na čtvrté příčce ligové tabulky. Skóre sice brzy otevřel domácí Vela, jenže vítězství Levante zařídili svými góly Barkero, Koné a Torres.

Už na přelomu páté a šesté minuty zápasy Real Sociedad vedl, to totiž rychlý protiútok založil až od obrany Iňigo, Xavi Prieto skvěle potáhl míč a krásnou přihrávkou vysunul vpřed Velu, který následně umístěnou střelou nedal Munúovi žádnou šanci. Domácí se ale neradovali dlouho, už v jedenácté minutě se uvolňoval El Zhar přes Martíneze, ten si mu však stoupl do cesty a hlavní rozhodčí odpískal po pádu hostujícího útočníka penaltu. Tu s velkým klidem proměnil Barkero a začínalo se odznovu.

Už o pár sekund později mohl vývoj zápasu dokonale otočit Koné, jenže Brava v přímém souboji nepřekonal. Iborra zase branku netrefil, stejně se vedlo na druhé straně i Prietovi. V pětadvacáté minutě našel Prieto přesně hlavu Imanola Agirretxeho, jeho pokus avšak perfektně vytáhl na roh Munúa. Stejný hráč měl v průběhu prvního poločasu ještě dvě šance, jednou však hlavičkoval mimo, podruhé se mu stejně vedlo i po střele nohou.

Gól měl na noze i Aranburu, jenže tomu v poslední možné chvíli skočil do zakončení Ballesteros a uchránil tak svůj tým od jistoty obdržené branky. V posledních vteřinách úvodního dějství hosté ještě jednou udeřili, dlouhý odkop Farinóse totiž nepřestal pronásledovat Koné, došel si pro míč a střelou z úhlu překvapil Brava.

Druhá půle už tolik vzruchu nepřinesla, oba celky hrály nervózně a šancí bylo k vidění pomálu. Půl hodiny před koncem přecejen jednu měl Vela, po spolupráci s Agirretxem ale nedal. Domácí navíc dohrávali v deseti lidech, když byl po druhé žluté kartě vyloučen Gorka Elustondo. Sociedad to ale nevzdal a prostřednictvím kopačky Ifrana šel za vyrovnáním, Munúa ale udržel svůj tým ve vedení.

A ve čtvrté minutě nastavení ještě hosté definitivně rozhodli a zároveň i kosmeticky upravili skóre zápasu, Ghezzal ve spolupráci dvou střídajících hráčů připravil ideální palebnou pozici pro Xaviho Torrese, který neodmítl a ranou pod břevno zvýšil na 3:1 ve prospěch Levante. To tak využilo zaváhání Valencie a přiblížilo se třetímu místu na tři body, stejný kus ho dělí také od páté Málagy.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Granada CF 5:3

20.03.2012 21:00

Góly: 4. Xavi, 17. Lionel Messi, 67. Lionel Messi, 82. Cristian Tello, 86. Lionel Messi - 55. Diego Maínz, 62. Guilherme Siqueira (pen.), 89. Guilherme Siqueira (pen.)

Fotbalisté Granady slibovali před úterní předehrávkou ofenzivní koncert a to se jim opravdu povedlo. Odjíždějí sice z Nou Campu s prázdnou, ovšem za svůj výkon se rozhodně nemusejí stydět. Barcelona se díky výhře zatím přiblížila vedoucímu Realu Madrid na rozdíl pěti bodů, ovšem ten má stále duel k dobru. Granada zůstává patnáctá se sedmibodovým náskokem na záchranu.

Diváci se po celou dobu museli bavit fotbalem a osm branek je určitě potěšilo. V samém závěru sice utkání trochu zkazil svým vyloučením Dani Alves, který musel ze hřiště po druhé žluté kartě. Domácí šli během úvodní čtvrthodiny do vedení 2:0, ovšem hosté během sedmi minut poločasu druhého senzačně vyrovnali. Jenže pak opět úřadoval Lionel Messi, který vsítil hattrick. Hosté už dokázali pouze snížit v poslední minutě z penalty.

Barcelona se dostala do vedení už ve 4. minutě, kdy po centru z levé strany na kraj vápna hlavičkoval Messi zpětně do středu pokutového území a tam se do míče opřel z voleje Xavi, který zamířil do levého dolního rohu. V 17. minutě skóroval sám Messi, když Isaac Cuenca prošel na levé straně vápna a odcentroval skrz až k Messimu, který z voleje pokořil gólmana Júlia Césara povedeným angličanem.

Hosté snížili deset minut po přestávce, když po přímém volném kopu Carlose Martinse vyskočil nejvýše Mainz a hlavou zamířil do vzdálenějšího horního rohu. O pět minut později přidržel Dani Alves ve vápně Beníteze a vyfasoval první žlutou kartu, sudí ukázal na pokutový kop. Ten s přehledem do protipohybu Valdése proměnil po zemi Guillherme Siqueira a bylo srovnáno. Za dalších pět minut se však zrodila paráda Barcelony, nicméně gól padl z ofsajdu.

Po lobu Alvese byl Messi v ofsajdu, poté předvedl nádherný padáček, který zapadl přímo do branky a pomezní nechal pokračovat - 3:2. Osm minut před koncem uklidnil Barcelonu Christian Tello. Po krásné kolmici do vápna centroval před branku Messi, gólman César vyrazil pouze k Tellovi, který placírkou po zemi poslal míč k tyči. A to nebylo vše, hattrick Messi zkompletoval v 86. minutě.

Po další nádherné kolmici Alvese do vápna tentokráte unikl Messi ofsajdové pasti, obešel brankáře a zakončoval do prázdné branky. Alves ale o dvě minuty později zařídil i druhou penaltu hostů a byl vyloučen. Po centru Beníteze do vápna zahrál rukou a sudí ho poslal předčasně do sprch. Siqueira proměnil penaltu ještě s větším přehledem, než v prvním případě a stanovil konečný výsledek 5:3 pro Barcelonu.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Getafe CF 0:0

20.03.2012 20:00

Góly: -

První zápas vloženého kola španělské Primera Division obstaraly celky Osasuny a Getafe. Zároveň se jednalo o zápas nejméně atraktivní, protože diváci na stadionu v Osasuně neviděli jediný gól. Utkání tak skončilo 0:0, což byl zisk spíše pro hosty.

V tabulce si tak Osasuna polepšila o bod na rovných čtyřicet a stále je zapojena do boje o pohárové příčky, ale k tomuto zápasu si může zaškrtnout kolonku ztráta. Getafe si díky bodu polepšilo na šestatřicet bodů a drží se v klidném středu tabulky.

Šance v prvním dějství nestojí skoro za zmínku. Za celý poločas šla na branku pouze jediná střela z kopačky domácího Lamaha a s tou si bez problémů poradil gólman Getafe Moyá. Všechny ostatní nájezdy obou celků skončily buď před pokutovým územím svého soupeře, a nebo velmi nepřesnou střelou.

K vidění tak byl hlavně boj ve středu hřiště o každý balón a převážně taktická bitva, ve které se oba celky soustředily spíše na obranu. Po nevýrazných výkonech obou celků se tak šlo do kabin po pětačtyřiceti minutách za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se hrál podobný fotbal jako v tom prvním a šance přicházely pouze ojediněle. V jedné z nich se v 51. minutě zápasu znovu ocitl útočník domácích Lamah, ale z vyložené pozice napálil pouze střed branky, kde stál připravený Moyá.

Také poslední střelu na branku obstarali domácí. Chvíli před koncem hrací doby si García vyměnil balón se střídajícím Lekičem a první jmenovaný ranou z hranice pokutového území pořádně protáhl připraveného Moyu. Žádnou další šanci si ani jeden z celků nevytvořil a utkání tak po nudném průběhu skončilo bezbrankovou remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid28233290:2572
2.FC Barcelona28206282:2266
3.Valencia CF28138744:3347
4.Levante UD281351041:3844
5.Málaga CF281351042:4044
6.Espanyol Barcelona281171036:3740
7.CA Osasuna28913632:4140
8.Atlético Madrid28109939:3439
9.Athletic Bilbao28910943:3937
10.Rayo Vallecano281141342:4737
11.Sevilla FC28991030:3136
12.RCD Mallorca28991031:3536
13.Getafe CF28991028:3536
14.Real Sociedad28961331:4033
15.Real Betis28941532:4231
16.Granada CF28941527:4331
17.Villarreal CF286101228:4228
18.Racing Santander284121222:4324
19.Sporting Gijón28661627:5324
20.Real Zaragoza28571624:5122

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (741)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Messi!!!!!!!!!!! Jinak Alves docela pešek :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Granada za vykon

Reagovat
cubinho

Za takový hnus?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je fakt bombarďák, ten třetí gol fakt paráda španělskej komentátor řval jak bejk

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kotel Getafe mě vždycky dostane vůbec ve Španělsku jsou ty kotle směšné, na Realu je pravidelně slyšet nejvíc ten maník s megafonem, na Barce pro jistotu úplné ticho

Reagovat
Infi

Granada

Rozhodčí

Barca

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

54 gólov a ešte je len polovica marca

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

ze by padla 70? v lige to tipujem tak na 45 .....

Reagovat
zelda

Třetí gól Barcy

Reagovat
alcantara

Je to blazon...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je fakt blázen. On si prostě dělá co chce... dohraje kariéru v Barce?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to bylo na nem,tak prej ano.

Reagovat
Darren Fletcher

také ročné hosťovanie v united by mohol skúsiť. no, keby sme mu našli miesto

Reagovat
smazaný uživatel

Máme Valenciu a Wazzu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je to hodně předčasné, ale spíše si myslím, že ne.

Reagovat
Rssa

Naopak, já myslím, že legenda jako je on zůstane v Barce do konce kariéry. Je to odchovanec, nemá potřebu jít někam dohrát slabší ročníky jako Ronaldinho a podobní.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinha v Barce neměli, tak co měl dělat? Připoutat se k brance a držet hladovku?

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěli

Reagovat
smazaný uživatel

Hoďte na něj síť

Reagovat
vocasisko

Je pravda, že už je zbytečný být nasranej na ty šašky, co se snaží řídit zápasy ve Španělsku, o tomhle si už člověk nemůže ani myslet, že to dělají schválně, šaškárna každej zápas.

Reagovat
Kenneth

To Peréz je přece zaplatil ne?

Reagovat
vocasisko

nedivil bych se

Reagovat
Kenneth

Slušně si sereš do papule.

Reagovat
vocasisko

mňam

Reagovat
hefy

Pelé s Maradonou jsou proti Messimu jen šášulové.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ma Messi este nejake ciele? snad uz len vyhrat 4 zlatu loptu a tym sa osamostatnit a vyhry na MS a juhoamerickom sampionate....

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný...

Reagovat
Darren Fletcher

predsa len, sú to už starší páni, veď kráľ mal 70tku, čo si čakal?

jo a trocha rešpektu k najväčším legendám (aj keď jeden z nich je feťáčisko )

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze Messi by v tej dobe futbal ani nehral.Kedze bola horsia lekarska starostlivost a tak.Takze respect pred Peleem a Maradonom.

Reagovat
Kily

těžko porovnat, Pelé a Maradona, stejně jako další hromada legend, hrála v době, kdy fotbal nebyl tak kontaktním sportem, jako je dnes, tehdy navíc fotbal nebyl ani tolik o fyzičce, jako dneska, po téhle stránce to má Messi složitější. Minimálně tedy oproti Pelému, který měl v reprezentaci zhruba stejně geniální spoluhráče, jako má Messi v klubu. A nerozebírej Pelého klubové působení, ten nikdy nehrál v Evropě, ale to v jeho případě nevadí

Reagovat
Kily

a jinak tehdy fotbal nebyl tolik o taktice a hrálo se útočně

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.... Tohle porovnávání je prostě naprosto scestné. Pro mě například není nejlepší hráč ani jeden z nich.... (Ronaldinho Gauco)

Naprosto nechápu, proč se stále řeší jen oni 3. Proč se do těhle srovnávaček neřadí i jiní hráči?? Třeba takový Beckenbauer, Platini, Zidane, Rivera, Best, Puskás, Cruyff.... (například ještě Mazzola, Ronaldo, R. Carlos, Meaza, Zico, Di Stefano....) +plus samozřejmě C. Ronaldo....

Podle mě každý, z výše jmenovaných hráčů nějak změnily svět fotbalu a ukázali něco jedinečného.... A proto podle mě, nelze s jistotou na jednoho z nich ukázat a říct: Jo, ten je nejlepší.... (Nebo spíše jde, ale každý na to bude mít jiný názor....)

Reagovat
Kily

Mazzola Sandro nebo Valentino? já tedy chtěl především reagovat na to až moc časté snižování Messiho v porovnání s ofenzivními legendami minulosti, které měly v porovnání s Messim nebo CR obrovskou výhodu v tom, co jsem zmínil. Kaisera bych jinak u sebe zařadil hodně vysoko, celkově je bohužel nedoceněný jako spousta dalších defenzivních hráčů, jelikož nejvíce vidět jsou ti ofenzivní

Reagovat
smazaný uživatel

Oba byli skvělí....

Ale asi bych zvolil Valentina.... (Přece jen, hlavní motor nezapomenutelného Grande Torina....)

Mě to příde, že se spousta lidí zdráhá uvěřit, že takový skvělý hráč běhá po hřišti i v jejich době....

Samozřejmě vím, jak to myslíš, jde o to, že podle mě nejsou hlavním ukazatelem vstřelené góly.... (Většina lidí to tak bohužel bere a proto, jak říkáš, jsou defenzivní hráči řazeni tak nízko....) Podle mě, by měl být spíše hodnocen celkový přínos pro hru.... (No, ale to se taky dost těžko určuje.... ) Mě se právě třeba na Dinhovi líbí, jakým stylem dokázal změnit světový fotbal.... On byl prostě fenomén.... Hodně lidí se začalo koukat na fotbal (a na Barcu) vlastně jenom kvůli němu.... Některé jeho kousky jsou prostě nezapomenutelné....

A taky měl podle mě daleko menší podporu od spoluhráčů než Messi. Barce teď prostě dorostla skvělá generace a Messi z toho těží.... Často mu prostě stačí jen zakončit z dobré pozice, zatímco Dinho si většinou tu pozici nejdříve musel vytvořit.... A například to, že hrál "na vrcholu" jen 2 sezóny, je pro mě prázdný argument.... Za ty 2 sezóny stihl říct vše potřebné.... (Tím ale nechci nijak snižovat Messiho kvalitu a přínos ke hře....)

Ano, Lionel hraje v době, která je pro ofenzivní hráče obtížnějsí.... (Dbá se na taktiku, zodpovědné bránění, obrané formace a bloky....) Ale i tak se dokáže skvěle prosadit a to by zřejmě takový Maradona, jen tak nedokázal.... (A taky se mu například vyčítá, že pravou nohu měl jen "na opírání"....)

Reagovat
smazaný uživatel

*Mě to příde, že se spousta lidí zdráhá uvěřit, že takový skvělý hráč běhá po hřišti i v jejich době....

Tím jsem myslel Messiho....

Reagovat
Kily

za Valentina, i když třeba dvoudílný film byl asi i přepohádkovaný. Dinha jsem měl, mám a budu mít strašně rád, jakožto fanoušek Valencie jsem ho ale nenáviděl ve chvíli, kdy ve druhém poločase na Nou Campu nafilmoval penaltu a z ní následně dal jediný gól zápasu. Každopádně on pro mě ve své vrcholné formě představuje ztělesnění atraktivity fotbalu, on bavil všechny včetně fanoušků soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Oba byli skvělí.... Táta i syn.... Ale já jsem si více oblíbil Valentina, nejen kvůli jeho dispečerským schopnostem, ale asi i kvůli té nehodě....

Přesně tak.... Tohle člověk prostě u Messiho neuvidí.... Sice dá 2krát víc gólů, ale nikdy nepředvede to co Dinho....

Jasně no, tohle vždycky nepotěší.... (Ten gól)

Ale jinak mi Dinho právě přišel, že ve většině zápasů se snažil ty souboje naopak co nejvíc ustát.... Našel bych určitě několik záběrů, kdy byl surově nakopnut v 16tce a on místo aby spadl, (jako nemyslím simulaci, ale bylo to prostě regulérní podražení) tak udělal všechno proto, aby zůstal na nohách.... (což o dnešních hráčích Barci rozhodně říct nemůžu....)

Btw. jaký máš názor na Rafu Benitéze? Moc jsem jeho působení u vás nesledoval.... (Vím jen, že vyhrál titul a hrál svůj oblíbený rotační systém.... )

A co by jsi řekl na jeho návrat.... (Někde jsem k tomu četl diskuzi, už ani nevím jestli to bylo zde....)

Reagovat
hefy

O to víc je neskutečné, že se Messimu tak daří, ne?

Reagovat
valloire

Reagovat
penepi

Som Madridista, ale jasné, že má pravdu. Tí dvaja namyslenci by skrz vtedajšieho peši futbalu boli dnes na úrovni možno tak priemerného anglického klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Tak a od příští sezony do brány, tohle musí bejt nuda, furt dávat goly

Reagovat
smazaný uživatel

Ten obrázek u souhrnu se nikdy neomrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Pak zas můžete psát, že Barce někdo připískával... xD

Villareal x Madrid 2:2 ... budou pod tlakem Mou je nepřipraví a pokazej to :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by jsi měl pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

nj, uz len Mourinho ma problem si pripravit tym..

Reagovat
Infi

Tak letos by snad mohlo být i pichichi

Reagovat
vocasisko

letos si ji nenechá ujít

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi uz 9-ty ligovy gol.... velice slusne

Reagovat
smazaný uživatel

Má 10 podle všechn přenosu na ktery koukám,uznavaji mu asi i ten gol proti realu,ktery tady na EF nezapočítavají....

Reagovat
Kily

nezapočítavají ho správně, ta střela Xaviho, pokud mě paměť neklame, šla mimo branku, tudíž teč bránícího hráče znamená vlastní gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon proti barce piskne tie penalty..nie ako proti realu :D a ešte sa chcem opytať..fans realu..čo vravite na ruku alvesa ? lebo ked mal alonso..ruku...tak ste pisali že take ruky sa nepiskaju :D

Reagovat
smazaný uživatel

Busquetsova ruka a Abidalova ruka?Zabudame?

Reagovat
vocasisko

?? dneska? ani jeden nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ani Alonso dneska nehral.

Reagovat
vocasisko

jo ale ten hrál 3 dny z5

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale tie dve ruky nas vyradili z CdR.Plus ten neuznany gol ked preletel okolo motyl a buskinho to neustal.

Reagovat
vocasisko

Myslíš Sergiovo stehno a Abidalovy konečky prstů, který se podle názoru madridistů nepískají? a neuznaný gól myslíš ten, jak si u něj Rámus prvně položil Alvése na zem a pak zakončil? nechceš příště dovolit vzít Rámusovi devítku, ať si tam toho hráče co ho střeží rovnou odstřelí?

Reagovat
smazaný uživatel

Lenze ja mam taky nazor ze piskat sa ma kazda ruka.Ci uz Alonsova alebo Abidalova.Hmm len katalasky vyklad je trochu cudny ked hento nazivas zlozenie :-D :D lebo to bolo vsetko ale zlozenie fakt nie :) gol mal platil a chlapec v pruhovanom vobec nemal padat.

Reagovat
vocasisko

ne, gól neměl platit

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,gol mal platit.

Reagovat
vocasisko

Ne, gól neměl platit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,gol mal platit.

Reagovat
burinka

kreténi oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

72 minut na gól. Mňam

Reagovat
minoLFC

Kal-El

Reagovat
smazaný uživatel

Ty blázne :-D neblbni... :-D, štve mě to jak dosti lidí říká jak se Barke nadržuje... když seš 60 minut na soupeřově 1/4 tak zákonitě tam těch faulů bude víc... Mě třeba do teď mrzí vyřazeí od Chelsea... jak jsme tak rupli 4:2 po Gole Terry 10 minut před koncem a to nám drželi Valdése oběma rukama... ještě za Ronaldinha to bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ovrebo to nebol co?

Reagovat
alcantara

Widow Cesar: "I'm very happy Messi surpassed my husband because Messi is a very good person, like my husband was

Reagovat
Infi

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Toš 3 ty obleky

Reagovat
smazaný uživatel

Messi sám má víc gólů, než 11 ostatních celých týmů. No já fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nezapomínej, že v Anglii by si ani neškrtnul a kdyby tam němel Iniestu a Xaviho tak taky nic neuhraje......... :-D :-D

Reagovat
smazaný uživatel

to už jsem někdy slyšel!!

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně... Takovej Stoke by si s nim vytřel prdel

Reagovat
frankiefcb

To jsou hrozné kecy toto. Messi by se určitě prosadil i v Anglii. třeba by neměl 40 golu za sezonu, ale pouze 25 a hafo přihrávek.

Reagovat
blaugrana

Lingvisti by mali vymyslieť nejaký nový superlatív, lebo na Lea už boli všetky použité.

Reagovat
domingo

To nejde, superlativ je forma pridavneho jmena a je absolutni.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra držet všechny končetiny žluté ponorce !!!! a bude liga zase zajmavější

Reagovat
alcantara

Na Baleare bez Abidala, Adriana ci Alvesa, to bude zabavy

Reagovat
vocasisko

Adriana?

Reagovat
alcantara

10 dni zhruba mimo

Reagovat
blaugrana

Tak to aby sme sa začali báť, že sa tam bude hrať 3-4-3

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám Montoyu na RB a Carlesa na LB. Jiné varianty vlastně nejsou.

Reagovat
One-Real

Ti jsou letos tak slabi, ze prijet tam se stopery Messi - Pique tak stejne neztratite.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vy ste tam vyhráli tak tak

Reagovat
Kenneth

A Mascherana

Reagovat
vocasisko

s tím se stalo co?

Reagovat
Kenneth

Livesport.cz psal po žluté kartě že má na příští zápas stop. Byla to teda 5. nebo 6.?

Reagovat
vocasisko

tak to byla 6., za 5. stál tuším proti Valencii

Reagovat
blaugrana

Bude stáť.

Reagovat
vocasisko

aha proti Vale stál za červenou a když hráč dostane dvě žlutý v zápase, tak se mu pak mažou a zapíše se mu červená nebo jak to je? pokud opravdu stojí tak na Mallorce obrana

Montoya-Pique-Sergio-Puyol

Reagovat
blaugrana

Asi mažú. Lebo tu na EF má 6. -2 = červená = 4 + 1 dnes = 5. Je to na bratislavskú klobásu.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
alcantara

Sergio na stopera, to bude este boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

To dopadne dobře,nejlepší na tom je že Real pořád vyhrávat nemůže, my už jsme si to vybrali dřív :-D

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa uz troska predychaj..

Reagovat
fantomas

2 things. 1. Messi has not won an Emirates cup. Chamakh has. 2. Messi has not scored against Stoke. Squilacci has. #OverRated

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Zdochcnem.

Reagovat
božský John

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Messi nedal nikdy housle Řepkovi :-D

Reagovat
smazaný uživatel

taky, ze by ani nikdy nedal.. pres Repku by se nedostal, Tom by ho sundal, dostal by zlutou, ale Messi by nikdy nemohl projit stredem hriste az k zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

to příjde.. až Budějky budou v LM

Reagovat
smazaný uživatel

To jo a Barca je chytne v semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Messi, jednoznačně nejlepší hráč světa

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

bez debat

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Dá sa v FM2012 niekde nastaviť, že zápas beží ďalej, aj keď minimalizujem?

Reagovat
Manik...

vždyt běží

Reagovat
Darren Fletcher

graphics - window mode

Reagovat
smazaný uživatel

Nemôžem to nájsť.

Reagovat
Tigerinho

alt + enter

Reagovat
vocasisko

100. pro Messiho

Reagovat
CHONG

Strč si toho skřítka do řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý slyšet mluvit o prckovi někoho, kdo má čínský nick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pojď si zkusit jiný level Messi, do Serie A!

Reagovat
smazaný uživatel

o 10 rokov, ked strati rychlost....

Reagovat
F.Torres

už by si to mohl dát aspon na professionala a ne hrát pořád na amatera

Reagovat
smazaný uživatel

pro něj to zní jako: " Pojď si zkusit nižší level Messi, do serie A! " .. nikdo nechce chodit do nižšího levelu...

Reagovat
blaugrana

Adriano minimálne 10 dní out.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud to byla liga Real proti Barceloně, byl jsem celkem v klidu, ale teď už je to stále víc Real proti Messimu a tady přestává všechna sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je nejlepší tým na světě a s Messim nejlepší v dějinách fotbalu!

Reagovat
valloire

Na krále furt nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Crál je jen jeden Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

120.Pro dobytí Vicente Calderonu baskama zítra !!!

Reagovat
smazaný uživatel

+Body pro ponorkuuuu

Reagovat
madridcan

kedze hovoris o zajtrajsku, tak sa ti to bohuzial asi nepodari. Keby si hovoril o dnesku, tak mozno...

Reagovat
smazaný uživatel

Jejda moje chyba,to jak furt makáš noc/den tak to moc nesleduješ,když se ti o 15 minutek přehoupne další den.

Reagovat
madridcan

aspon mas zo seba dobry pocit

Reagovat
Rssa

Pěkně útočný výkon, Messi opět fenomenální, parádní výkon i od Cuency. Hodně bláznivý zápas prožil Dani - 2 krásné asistence a 2 velice velice sporné penalty. Škoda.

Jinak těch mnou prorokovaných 70 branek Messiho asi padne, to by bylo pěkné

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny tři goly dostal Messi, jak na zletém podnose. Neuvěřitelný, jak mu to tam spoluhráči dokážou poslat. Nechci ani pomyslet kolik golu by nastřílel CR, kdyby měl za sebou takové spoluhráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám slov

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

mě by zase zajímalo,kolik gólů by mu zbylo,kdyby neměl ty z penalt

Reagovat
Xavi

Ten Cuenca je nesmírně šikovný fotbalista, nechápu tady tu rozpačitost z něj.

Reagovat
herbage

šikovný je, ale nemyslí u toho. Sice včera v podstatě zařídil oba úvodní góly, ale centroval i dával míče pod sebe naslepo. Tello má talentu nepochybně více

Reagovat
Xavi

No že u toho nemyslí, bych zrovna neřekl. Spíš má hlavu dole. Že to dával naslepo to souhlasím. Já vidím víc talentu u Cuency než Tella, ale líbí se mně oba, tak uvidíme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Talentu asi ne, ale jeho fotbalové vlastnosti Barca momentálně potřebuje daleko více.

Reagovat
smazaný uživatel

Talent má větší Cuenca. Akorát má tu smůlu, že to, co on, umí i další hráči z týmu. Naopak Tello těží z toho, že takovýchhle tahových rychlíků má Barca podstatně míň.

Reagovat
alcantara

Tello, novy Giuly?

Reagovat
smazaný uživatel

měl ohromný nástup. Pak zpomalil. Přesto mu věřím. Jestli se neprosadí v Barce, tak jinde určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Cena vysoká. Čekal jsem tak o třetinu víc. Přesto za vytypování posily a dotažení přestupu musím Sandra pochválit. Dobrá práce.

Reagovat
smazaný uživatel

o třetinu míň samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

o třetinu míň asi myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

mně to tady v práci nejde. jaká je ta cena prosím?

Reagovat
alcantara

Jj, vcera som to zachytil, ale ta cena je prehnana, nie? Vzhladom na to, ze sa jedna o Valenciu, ktora predala Albiola za sadu lopt.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak říkáš že Jordi už je jistej jo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tím se trochu potvrzuje, že Abi končí. To je smutný, no.

Nicméně - je to nejlepší možná varianta na palčivý post. Konečně snad skončí spekulace o Baleovi.

Reagovat
Kluivert9

Tím se nepotvrzuje nic. Potřebujem druhého levého beka i s Abim.

Reagovat
vocasisko

čekal jsem že jeho cena bude do 10ti mega, ale furt lepší jak Bale, kterej by pod 40 nešel. Navíc další odchovance, co se vrátí domů, jsem rád, že je to "snad" definitivní.

Reagovat
smazaný uživatel

15+3 potencialni nebo jak je ta cena chlapy ?

Reagovat
Mercury

Reagovat
Hristo Stoichkov

Cena 15, plat 3 mega/rok.

Reagovat
blaugrana

Ten plat je celkom vysoký, vzhľadom na prestupovú čiastku. Maxwell síce bral 4, ale zasie prišiel za 4. Ale posila to bude kvalitná.

Reagovat
alcantara

Tipovacka a fanta je moja

Reagovat
madridcan

vyborne...uz zlta karta

Reagovat
smazaný uživatel

Prohrát s posledním, který navíc dohrává v 9, tak to musíte mít ligu hodně u prd...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vocasisko

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
blaugrana
Reagovat
smazaný uživatel

to akoze hrac Zaragozy mal ruku a sudi piskol penclu ??? ..... to aspon svedci o urovni arbitrov v Spanielsku

Reagovat
madridcan

1. Benzema nebol v ofsajde. 2. Aj keby bol, tak nahraval mu hrac Villarealu. Ja nechapem zaco tych 10 000 eur mesacne tí rozhodcovia beru

Reagovat
blaugrana

Ta neviem, aký je najnovší výklad pravidiel, ale toto pískajú stále.

Reagovat
FuckT

co ? ofsajd ked su 4 hraci Villarealu o 2 metre blizsie k brane ako Benzema ?

Reagovat
One-Real

To je tragedie, pokud se neprobudime tak tady nevyhrajeme.

Reagovat
blaugrana

Ale nie. Prečo ruší tak dobre fungujúcu zálohu.

Reagovat
blaugrana

Pentla.

Reagovat
madridcan

Pepe s krvou v hube cisty kanibal

Reagovat
blaugrana

To je komik.

Reagovat
FuckT

nechapem, jak sa vy akurat mozete vobec niecomu takemuto zasmiat, ked vasi hraci robia rovnake veci, vlaste este horsie, ako napr. valanie sa po zemi a sledovanie rozhodcu cez ruky alebo brankar 200 metrovy sprint z brany az k rozhodcovi ...

Je to dost komicke vidiet tu zrovna od vas vysmech :)

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
madridcan

Kazdopadne som rad, ze Callejon je v poriadku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sudí jsou komedianti. Likvidačka na kotník Callejona nic, Pepe dostane kartu za to že je faulovaný, offside Benzemy vymyšlený, levý bek Villarealu očividně může zdržovat jak se mu za chce....

Rozhodčí = největší slabina ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

nepísknutá penalta

Reagovat
alcantara

Zaragoza> Manchester United?

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
Liquid

Levante na 3.místo a přímo do LM a Malaga na 4.místo do předkola

Reagovat
vocasisko

tak koukám, že se snaží na Madrigalu tou šaškárnou přiblížit včerejší šaškárně na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

ale sa potvrdilo.aj v tomto zapase..že penalty. proti..realu sa nepiskaju :D

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,ze rozhodci v tomto zapase prekonal toho ze zapasu Barca-Granada. Ruben dostal dve zlute a hral dal a v klidu byl vystridany. Neco jsem cetl o tom,ze ve Villarealu vladne mafie - je to pravda?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě to bude pravda, týmy, které jsou ovládány mafií běžně bojují o záchranu s takovýmto kádrem

Reagovat
smazaný uživatel

REAL ten titul asi nechce, jinak nevím :-)

Reagovat
smazaný uživatel

zajebte altintopa ... !! uplne zbytocny fual nech idu do pice titul nebude

Reagovat
Hristo Stoichkov

Díky, Ikere

Reagovat
vocasisko

tak hezký úplně jsem si říkal jestli se bude opakovat zápas Malágou, tak teď aby to Ponorka udržela

Reagovat
cubinho

Goooooooooooooool!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo nakonec urve to 4. misto ? Ja bych si tipnul Malagu.

Reagovat
smazaný uživatel

Udržet!!

Reagovat
Kenneth

A je to v piči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je moc

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Jose

Reagovat
smazaný uživatel

co udělal? To jsem zrovna neviděl...

Reagovat
vocasisko

ok, tady ten rozhodčí vyhrává toto kolo a to jsem si myslel, že ten včerejší to měl jasný

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bude kontumace pro moc vyloučených hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

očividně je dávno rozhodnuto kde ten titul má skončít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kenneth

Čemu se směješ? Včera si psal to samý ty šašku.

Reagovat
vocasisko

takže nemám právo se smát?

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

naco divam ten kokotsky furbal len nervy to robi koncim stim ...

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid chce tu LM až moc okatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá náhodou Marco Ruben už 2 žluté karty?

Reagovat
vocasisko

však, o kousek víš tu je teorie s Mafií

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni dostal Cani (zdroj realmadrid.com,jina livesport.cz i livescore.com rikaji,ze ve 20' dostal Ruben zlutou)

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas moc toto :D tento zápas , tento rozhodčí

Reagovat
JacoBee

No nevim nevim,ramos byl jasnej a Ozil tam něco řval na rozhodčího...

Takže pokud nebudou nějaký ''důkazy'' o nevině tak se nemůže říct nic

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně musí být důkazy o vině...

Reagovat
JacoBee

logicky,rámosova byla jasná,a ozil tam něco řval a redka za prostesty se jen tak nedává...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle by neuhrála ani Alex Cahill Walkerova...

Reagovat
smazaný uživatel

Měla potenciál i hráče na to stát se nejlepší ligou na světě,ale pokud tam vudou pískat takoví šašci, tak nikdy nebude.

Reagovat
vocasisko

tak teď mohl být venku i Khedira

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny bys chtel vyloucit ne?

Reagovat
vocasisko

jednu kartu už měl a za takovou kosu ze zadu by se klidně žlutá dát mohla

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos už by mohl být nejvylučovanější hráč ligy všech dob, ne?

Reagovat
JacoBee

Pepé?

Reagovat
Kenneth

Má 3 červený .

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se dávají karty, až když teče krev. A je jedno odkud.

Reagovat
blaugrana

Pri ňom sa zohľadňuje to, že ovláda KUNG FU.

Reagovat
alcantara

Viem, ze predbehol v klubovej tabulke Hierra a ma na konte 11 rediek, ci to staci na rekord, neviem,

Reagovat
vocasisko

díky rozhodčímu a Villarealu

Reagovat
smazaný uživatel

Už jen šest bodů. To musíme dohnat.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Real to takhle schválně dramatizuje?

Reagovat
blaugrana

Lol? To čo sa tam dialo?

Reagovat
JacoBee

Jasná druhá žlutá pro rámose a ozil to neunesl a začal nejspíše nadávat rozhodčímu

Reagovat
smazaný uživatel

Pred zapasem sel nejaky ten kapr na veceri k panu rozhodcimu

Reagovat
smazaný uživatel

A vrchol všeho je to písknout několik vteřin před koncem když Senna minutu a půl proležel

Reagovat
JacoBee

Ty si tu furt brečíš jak chudáček real tohle a támhleto ale o penaltě na nilmara ani ťuk že.

Reagovat
Jerichoo

Je to jasné Rosell zaplatil dneska viac ako včera Peréz

Cristianovi za tu snahu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Esteban& Hamit♥ Dakujeme za nadej.

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodov

Reagovat
Infi

Villarreal

Trošku jsem dneska tu ztrátu cítil, ale přišlo mi to moc dobré na to, aby to byla pravda. Každopádně už "jen" 6 bodů, v případě výhry na NC 3 body. To jde, titul není ještě úplně v háji.

Real karty Tak se mi to líbí

Reagovat
smazaný uživatel

gratulujem rozhodcovi tak ako sa cely zapas drzal tak to vylucenim ozila domrdal , a kedze ozil dostane za staznost cervenu tak dalsimi adeptami su busquets, alves som zvedavy ci ich vylucia za staznosti, pretoze ak vylucovat za vypravanie tak objektivne pre kazdeho

Reagovat
vocasisko

nejsou stížnosti jako stížnosti a pokud mu dal červenou, tak ho musel minimálně poslat do píče

Reagovat
smazaný uživatel

kam bys měl odejít ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jedině s tebou, ale musíme se při tom držet za ruce

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim ze ozil nebol jediny kto poslal rozhodcu do pice z celej la ligy pri tej kvalite rozhodcov, ale jednoducho beriem ze ho vylucil za nadavanie ale nech vylucuje aj ostatnych hracov, to ma len serie inak nepiskal zle ale vravim tym vylucenim ozila to zmrdal

Reagovat
F.Torres

za řeči sem červenou už hodně dlouho neviděl, ještě dýl než za zakopnutej míč červenou

Reagovat
blaugrana

Toto sa mi páči najviac. Hneď treba spomenúť Busa a Daniho od konkurencie. Lebo Alves včera vôbec nebol trápne vylúčený. Ale na to si už asi zabudol.

Reagovat
smazaný uživatel

proč trapně vylučený?

Reagovat
blaugrana

Pretože ta prvý žltá za strašný faul na Beníteza byť nemala, keďže sa o žiadny faul nejednalo?

Reagovat
Kily

nepřišlápl tam nohu unikajícímu hráči?

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj ale treba lebo kazdy zapas su tito dvaja pri rozhodcovi a to nehovorim o valdesovi :D, ako ja beriem ze vylucil ozila ale nech sa to tak robi vseobecne v lige a nielen pri navale emocii ale celkovo

Reagovat
asskicker

ked objektivne u kazdeho, tak kolko by mal kariet Ronaldo ci DiMaria za neustale sa vykecavanie s rozhodcom

Reagovat
smazaný uživatel

ale s tym suhlasim, ja teraz nehovorim ze barca real to je uplna hlupost ale proste to piskajme a kartujme v celej lige potom mozno bude menej simulacii a menej vypravania, rozumies co myslim

Reagovat
smazaný uživatel

ten Madrid to sou brekánkové potom co sem dneska koukal si furd jenom stěžuj ty maj co říkat na Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Osasunu už bude di María?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už mi odpověděl komentátor.

Reagovat
blaugrana

No. Ja by som ten titul v La Lige bral viac ako LM.

Reagovat
cubinho

Realu že i v 9 hráli na výhru.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak asi schanite novou golmanskou jedničku ne?? 2 přímaky a stálo vas to body

Reagovat
Kily

proč? V neděli s tím moc dělat nemohl, dneska už se pod to podepsal

Reagovat
RMCF

Ten dnešní postě musí mít... měl opět špatný postavení u přímáku...

Reagovat
Kenneth

Sranda liga ve své kráse. Mourinho si za to každopádně může sám, 3 DM je výsměch. Nechápu na co nám je Kaká když nezvládne hrát 2 zápasy týdně, pryč s ním. Granero a Cikán nás připravují o titul, zatímco Sahin leští tribunu. Karty nám pomůžou, aspon si Ozil odpočine.

Reagovat
JacoBee

Wow

Mourinho to celkem poto to jo no...

S kaká-em pravda,zpátky s ním do serie a...

Reagovat
smazaný uživatel

Cikán

Reagovat
frank

Arbitro es hijo de puta!!!

Reagovat
One-Real

Ja tady na cas koncim, bye.

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Villa...

Reagovat
alcantara

Myslis suboj Arbeloa-Nilmar?

Reagovat
smazaný uživatel

...rreal

Reagovat
alcantara

Reagovat
vocasisko

nejlepší Španělský útočník

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak náskok už jen 6 bodů. Jistá prohra v Barceloně znamená náskok 3 bodů. A k tomu těžké zápasy na půdě Atletica MAdrid nebo v silné Osasuaně, kde se nevyhrává. A pak těžké domácí duely s Valencií i Sevillou. Barcelona už nic neztratí. Takže boj o titul bude ještě drama.

Reagovat
smazaný uživatel

Jistá prohra v Barceloně....

Barcelona už nic neztratí....

A jak dopadl liberec v Teplicích???

Reagovat
OnderCZ

Prohra v Barceloně...Barcelona neztratí...asi jasnovidec..takovýhle lidi mám nejraději

Reagovat
madridcan

Penalta na Nilmara mozno, dve cervene vsak mali ist hracom Villarealu, ale take veci sa nevidia(ako likvidacia Callejona). Uplna koruna- Altintop vezme loptu a on po troch sekundach odpiska faul z ktoreho padol gol. Senna sa vala minutu a pol v predlzeni, on v nastaveni styroch(!!!!) minut odpiska koniec ked je 3:47 a este mozme nakopnut loptu. Ale ano ano...sme tlaceny k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

lenze keby to neodpiska skor villareal isiel akurat dopredu a mohlo byt 2:1 , takze potom by si tvrdil ze preco to ten dement nepiskal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

čas na to poslat hráče a trenéry Realu k psychologovi, jinak z titulu nic být nemusí. Jinak nevím, jak si vysvětlit to, že spousta lidí svým chováním obere tým o to strhnout vedení zpátky na svou stranu proti klubu, pro nějž je složité jenom se dostat s míčem za půlící čáru

Reagovat
iamek

Reagovat
alcantara

Neskutocne, ako to psychicky nezvladaju, pritom maju vsetko vo svojich rukach. Od lavicky po hracov posobia ako zmyslov zbaveny, mali im dat dva kusy a bolo by vymalovane.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne mám strach z Clasica budú sa lámať kosti

Reagovat
vocasisko

hádám, že Real přijede s podobnou taktikou s jakou nastoupil ve finále CdR

Reagovat
Kenneth

Jako smyslů zbavený tam byl ten idiot z realizačního týmu. Není to poprvý co byl poslanej pryč.

Reagovat
alcantara

Mourinho, Karanka, Higuain,...My sme sa venovali hre aj napriek urcitej krivde a zvratili sme vysledok, Ramos da minutu po gole laktovku superovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je vypatlanec, to už viackrát potvrdil.

Reagovat
RMCF

U toho Ramos mě to přisšlo hooooooooodně přihraný a asi bych za to druhou žlutou neával, jina souhlas emoce musí udržet...

Reagovat
smazaný uživatel

muhammadali - môžeš meniť nick

Reagovat
smazaný uživatel

O co že jste se vsadili?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval som remízu, on že Real vyhrá o dva kusy.

Reagovat
Kenneth

Za čistou redku je 1 zápas nebo 3?

Reagovat
Kily

rozhoduje disciplinárka na základě zápisu o utkání, případně televizního záznamu

Reagovat
smazaný uživatel

2 podla mňa dostane

Reagovat
Kily

jde o to, co udělal nebo řekl rozhodčímu, v takových situacích je poměrně populární rozhodčímu před očima zatleskat, případně mu vyčinit, ty dva by se pak daly, Alba je dostal taky za to, že měl potřebu řešit rodinu pomezního rozhodčího

Reagovat
smazaný uživatel

pokial im bude chýbať v Osasune, tak nazdar.

Reagovat
blaugrana

3

Reagovat
Kenneth

Takže v nejdůležitější části sezony se spoléhat na Kaká. Tak to je konec.

Reagovat
madridcan

jeden

Reagovat
blaugrana

Keby to bol jeden, tak aký by malo význam rozlišovať medzu červenou po žltej a priamej červenej?

Reagovat
Losinho

1-3

Reagovat
smazaný uživatel

Titul bude stejně nááááááš, HALA MADRIIIIIIIIIIIIID

Reagovat
Israha

Ten Özil dostal červenou za to, že stál ve špatnou dobu na špatném místě nebo co? Jinak ale i přes chabý výkon karbaníka s píšťalkou se o ty body Real připravil sám. Ono by nic z toho dění ke konci nemuselo být aktuální, kdyby se prostě daly ty góly dva, že ano...a proti Villarealu z letoška to prostě musí jít.

Reagovat
F.Torres

stejně titul vyhraje Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady, Barca získá titul

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady,rozhodci ziskaji Barce titul

Reagovat
smazaný uživatel

::thumbsdown: tak ten se nepovedl

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč!

Reagovat
blaugrana

len vám berú, čo vám dali ,keď netrestali Pepeho ruku, Alonsovu ruku a pod.

Reagovat
CHONG

V té La Lize to fakt nejsou rozhodčí, to je banda klaunů, to se snad jde před každým zápasem na hlavní nádraží a dá se pár feniků nějakému ožralému vágusovi aby to odpískal, jinak fakt nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

Real v Barceloně prohraje...to je tak nějak předem daný. Guardiola pěkně kecal s těma šancema na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Já se budu smát, až Real vykrade Camp Nou a počkám si, co budete říkat vy všichni, co počítáte s těmi "úplně jasnými třemi body". Real tam asi favoritem nebude, ale za tyhle řeči.

Reagovat
Diego2

To je jako : "APOEL? Super takže sme v semifinále"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

19´ Cani žlutá

20´ Ruben žlutá

55´ Ruben žlutá

tak nevim, neviděl jsem to

Reagovat
Kenneth

Fákt že jo? No tak to je síla. To ani nemá smysl sledovat tu ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim. Třeba na livesport není ten Cani napsaný. Já na to nekoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Livesport + livescore.com = Ruben 20. min a Cani nic,realmadrid.com Cani 20min a Ruben jen jedna zluta..

Reagovat
smazaný uživatel

A tady na tom odkaze žlutá Cani a 2 žlutý Ruben Podle mě ani rozhodčí neví co se dělo

Reagovat
smazaný uživatel

Ruben ji v té 20. minutě nedostal, ale jsou si trochu podobní...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcu podporuji vsechny fakta, statistiky ...Barca da 5 golu a nemusi se starat o to, jestli to neudrzi...Real haji do konce hubeny naskok, ktery ho pak stoji body a to ze rozhodci udela neco spatne, to neni zadnej argument, to je vymluva fanousku Realu, ktera se nese uz peknou dobu Kdyby stali rozhodci za Barcou, tak si nedovolili vcera pisknout dve penalty na Camp Nou (ktere byly opravnene)

Reagovat
smazaný uživatel

Pane Bože...když nedávno Barca remizovala, tak první kdo za to mohl byl rozhodčí. Myslím, že fandové RM a FCB si nemají co vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barca si na rozhodci nestezuje kazdej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

To ne no. Z 5 utkání brečí ve 4 To ujde

Reagovat
vocasisko

Reagovat
ADM

Sťažoval sa Guardiola? Alebo hráči po zápase? Skôr si tie sťažnosti čítal tu na EF, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hajime hubeny naskok a mame nejlepsi utok ligy

Reagovat
smazaný uživatel

K cemu je nejlepsi utok ligy, kdyz Real v poslednich dvou utkanich dostane gol na konci zapasu a remizuje

Reagovat
frank

Tak to potom chápu tvůj původní příspěvek. Vypouštět na svět takovéhle moudra na základě posledních dvou zápasů má neochvějnou logiku.

Reagovat
madridcan

Dobre idem sa kus prevetrat, ale posledne zapasy hrame H R O Z N E!!!

A ako sme mali rozbehnutu sezonu uzasne a krasne, tak sa moze zmenit na nasu nocnu moru. Kazde tri dni zapas a neviem co nam je*e. Tam uz to neide o unavu. Toto neni Real Madrid aky poznam. Real Madrid, ktory poznam nemal pokoj, kym nevyhraval o dva goly a potom si az vydychol. Real Madrid, ktory poznam by sa nevzdal ani za stavu 0:2 a ani keby boli siedmy v poli. Kazdopadne verime dalej, ale chlapci musia zacat od seba a zodriet sa pre vitazstvo a nie hrat profesorsky za stavu 0:0 akoby sme vyhrali 20:0. Sociedad musime sfuknut aj keby neviem co bolo. V Apoeli si aspon ten Xabi oddychne a vrati sa snad Angel. V Osasune, Atleticu, Athleticu a Barcelone chcem vidiet iny tim a nie to, co vidim posledne zapasy. Stale mame vsetko vo vlastnych rukach!

Reagovat
Ronaldo.com

No ty vole nevysli vam 2 zapasy ktery ste navic neprohrali porad mate naskok 6 nodu a ty tu mluvis jak kdyby ste byli v krizi rovnajici se konci sveta? Kdybych se na to jako fanousek Zbrojovky dival tak jak ty tak uz sem si asi davno hodil maslu

Reagovat
smazaný uživatel

A to jste se všichni smáli tuším Kennethovy, jak je posraný, když napsal že Real ještě nemá nic jisté a může ztratit ještě hodně bodů

Reagovat
Kenneth

A ted se tu bijí do hrudi jak to ještě stáhnou. Komedianti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi . Nejsou nějaké informace o Angelovy, kdy bude zpět? Byl by hodně zapotřebí.

Reagovat
Kenneth

Proti Apoelu by měl být údajně 100 procent fit. Takže v Osasuně už možná bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně. Docela mi chyběl, ušoplesk jeden. Snad už nebude mít žádné problémy

Reagovat
Kenneth

Pokud už se nezraní , tak ten titul dáme. Pokud se znova zraní, tak je to konec. S Ozilem, Kaká a Callejonem se to uhrát nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Komedianti by se našli i u vás,kdo by čekal,že tým,jako Real,ztratí 10 bodů?A ano,proč bychom teď zas nemohli doufat v titul,když je to sice ještě o 6 bodů,ale zápasů je ještě dost a navíc bude El Clasico?

Reagovat
CHONG

A co je to vlastně zas za blábol s tím Rubenem, jak v grafice na Sportu 2, tak na souhrnu zápasu na livesport.cz je napsané, že dostal dvě žluté a přitom nedostal rudou, tak co je to zas za cinty?

Reagovat
pospech11

rozhodčímu asi je jedno když někomu dá 2 žlutky

Reagovat
alcantara

23 jugadores del Madrid han sido expulsados en 103 partidos oficiales con Mourinho de entrenador. Jose, comu ich to ucis?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli titul neskonci v Realu,tak Mourinho ven,nema u nas co pohledavat,pokud ztrati takovy naskok a titul ziska Barca (samozrejme,ze si to nepreju,jen rikam,co by se melo dit,kdyby ten titul u nas neskoncil)

Reagovat
smazaný uživatel

A Mou do Chelsea VAAAAAAMOS BARCA

Reagovat
Ronaldo.com

Tomu sam neveris

Reagovat
CHONG

Slušný blábol, to už je na úrovni toho ruského klauna Abramoviče...

Reagovat
cubinho

Existuje v současném fotbale větší magor než je Ramos?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Taky mě napadl jen on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To není sranda, já bych se proti tomu psychoušovi bál nastoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

...zbytečný - na takový se musí stejně důrazně, jako jdou oni do ostatních

Reagovat
smazaný uživatel

alves

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Tim Wiese

Reagovat
CubONE

Bušketz

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcross!

Reagovat
CubONE

http://www.ligabbva.com/secciones/directo/directo.php?id=687_198 - 2 zlte mal Cani aj Ruben? obidvaja ich dostali okolo 20. a 55. minuty.

Reagovat
CubONE

aha, uz to tu je

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to psal nějaký Lípa asi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Sice jsem titul už dávno zavrhl, ale momentálně jsme jak ve psychické, tak fyzické výhodě a to je do závěru sezóny strašně pozitivní zpráva.

Reagovat
smazaný uživatel

snad to Realu ještě neuteče

Reagovat
vocasisko

tak údajně

20' Nilmar

55' Ruben

Reagovat
pospech11
Reagovat
smazaný uživatel

Slušný fiasko

Reagovat
smazaný uživatel

ACTA > "Expulsión de Özil: por aplaudir una de mis decisiones en forma de mofa, estando muy próximo a mi persona."

Mou: "amonestado por hacer observaciones a una de mis decisiones" y "salir del área técnica haciendo observaciones a una de mis decisiones."

Acta > S.Ramos 1ª "infringir persistentemente las reglas del juego" y 2ª "desplazar con el brazo a un adversario en la disputa del balón"

ACTA > Finalizado el encuentro, PEPE dijo, a gritos: "¡Vaya atraco, hijo de puta!"

Reagovat
smazaný uživatel

A prý si stěžoval i Cristiano.

Reagovat
smazaný uživatel

A Pipita... Co Rui Faria?

Reagovat
smazaný uživatel

ACTA > Rui Faría, expulsado "por aplaudir una de mis decisiones desde el banquillo." (se entiende que expulsión directa, sin amonestación)

O Higuaínovi zatím nic nevím.

Reagovat
alcantara

Pepe sympatak nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho aby se šel spolek rozhodčích oběsit.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon si na nic nehraje jak ti vaši

Reagovat
Israha

Özil to teda dostal za ironické zatleskání té rudé pro Ramose?

Reagovat
alcantara

Jose ani Aitor nejdu na tlacovku?

Reagovat
blaugrana

To fakt? A tak som sa tešil.

Reagovat
smazaný uživatel

Být rozhodčím, tak si beru na parkoviště ochranku.

Reagovat
blaugrana

Isto ho tam už čakajú.

Reagovat
herbage

Real už jen náskok tři body? To půjde lehce stáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

My můžeme, oni musí .

Reagovat
herbage

Reagovat
Kenneth

To je co za kravinu? Do tý doby to může být o 3 body a my musíme aspon zremízovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Však já vím, ale tady i na tiskovkách je to jeden kuriozní výrok vedle druhýho, tak jsem dal taky něco do placu.

Reagovat
Kenneth

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a7Qk6DachBM

Tak Rubén 2 žlutý opravdu dostal a stejně to dohrál.

Reagovat
CHONG

Snesu hodně, ale tohle je už ale hodně přes čáru, to by chtělo, aby vedení Realu podalo nějakou stížnost, protože co je moc, to je moc.

Reagovat
CHONG
Reagovat
smazaný uživatel

ukludni sa, prva zlta bola pre caniho

Reagovat
smazaný uživatel

Tu první asi dostal Cani.

Reagovat
CHONG

Podle mě je ta karta jasně směřovaná na Rubena a ve všech grafikách a souhrnech je taky napsaný Ruben, tak teda nevím no, každopádně slušná groteska.

Reagovat
blaugrana

Každopádne. Barce sa nepísklo 13 penált. Relu sa odpustili ruky Pepeho, Alonsa a ďalšie prehrešky. Takže teraz sa to len dorovnáva.

Reagovat
pospech11

to je sice pravda, ale jestli to s těma dvěma žlutýma je pravda tak to vrhá špatné světlo na celou ligu

Reagovat
alcantara

Vraj to bol Cani.

Reagovat
Kily

to jednoznačně, jde o to, jestli to tak opravdu je. Pamatuje si někdo tu situaci, za kterou ta karta padla? Na tom videu protestuje především Cani a je možné, že došlo k chybě grafiky, která označila Rubena

Reagovat
pospech11

šak já taky říkám jestli se to potvrdí já to bral jen dle té grafiky, hold to se dozvíme až z vyjádření svazu nebo týmů.

Reagovat
Kenneth

O Busquetově ruce na Atléticu se nezmíníš? Nebo o tý komedii s tím přímákem?

Reagovat
blaugrana

Ja sa tu zmieňujem o 13tich nepisknutých penaltách. Keby sa to všetko pískalo, tak by tie situácie ani len nenastali. Ale naťahovať sa tu fakt nemám zapotrebí...

Reagovat
CHONG

Co je to zas za blábol, Realu toho taky spoustu nepískli a Barceloně toho zase naopak hodně odpustili, jenomže nechat dohrát hráče, který má dvě žluté a to už od 55 minuty, to už je hodně přes čáru, to je prostě groteska.

Reagovat
blaugrana

Vy to beriete za jasnú vec, pritom to bola zrejme chyba réžie...

Reagovat
CHONG

Tak to se samozřejmě ještě ukáže, ale na tom videu to vypadá, že je ta karta celkem jednoznačně směřovaná právě na Rubena, plus samozřejmě vyloučení Ozila byla taky komedie a naprostý blábol.

Reagovat
Kily

pokud mu zatleskal, tak ani ne, není prvním ani posledním hráčem, který neudržel nervy a nechal se takhle zbytečně vyloučit

Reagovat
CHONG

Ale i tak je to stejně hrozná pičovina vyloučit hráče za to, že zatleská.

Reagovat
Kily

hlavně je blbina tohle udělat přímo před rozhodčím, když hráč moc dobře ví, že sudí jsou na tohle hákliví a neváhají za to tasit červenou kartu

Reagovat
Kily

navíc to udělat v momentě, kdy má Real pořád ještě poměrně dost času na to přidat vítěznou branku. Několik jeho lidí dneska na konci nemyslelo na týmový úspěch, ale nechalo vzplanout emoce a chtělo ze sebe za každou cenu dostat frustraci a emoce. Real je psychicky silný a v posledních měsících zvládl vyhrát několik hodně těžkých zápasů, dneska šlo tohle stranou

Reagovat
CHONG

Jako hloupost to od Ozila byla, ale je podle mě strašný nepoměr, mezi tím, že můžes dostat červenou, za to že pošimráš něčí ego a za to, že někoho brutálně sestřelíš.

Reagovat
blaugrana

No. Ale tiež by som riešil neodpískanú penaltu predtým...

Reagovat
CHONG

To je sice pravda, ale taky by se měl řešit ten zákrok na Callejona.

Reagovat
asskicker

To je sice pravda, ale tiez by sa mal riesit zakrok na Nilmara

Reagovat
Losinho

Já bych řešil ten zápas jako celek, hlavně hlavní rozhodčí by měl jít na testy na všechny možné omamné látky.

Reagovat
celeb

rozhodne nie omamne, skor nejake dobre psychotropika. Minimalne si nieco odtrhol z travnika a zabalil, v Spanielsku je to bezne (apon u rozhodcov - tak to vyzera).

Reagovat
smazaný uživatel

13 penalt.. ty co si hulil ?..

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože z kama ty rozhodčí berou, jestli Ruben doopravdy dostal dvě žluté a dohrál? To jako seberou kolemjdoucího na ulici ať de pískat nebo co?

Reagovat
alcantara

Cani.

Reagovat
smazaný uživatel

Chyba grafiky?

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/0AxV7.jpg

Tady to vypadá naprosto jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne sme prisli o 4 body! taketo nahodne goly z priameho kopu iny team nedostane na konci zapasu za stavu 1:0 3 roky a nie, ze my ho dostaneme v dvoch po sebe. Toto je viac ako smola. Som sklamany vykonom hracov, posledne 2 zapasy sme cely zapas hrali katastrofalne smerom dopredu, takto sa o titul nebojuje.

Dalsia dolezita vec: ked Guardiola rotuje hracov, preco to Mourinho nerobi, Taky Xabi v kuse taha uz vyse 10 zapasov bez prestavky.Ppytam sa ci je najlepsi hrac Bundesligy Sahin len na okrasu ked odohral nejake 2 zapasy v CdR s muzstvami z 3. ligy. Hraci ako Callejon, Granero, Sahin ci Varane by castejsie mali nastupovat v zaklade a niektore opory by sme mali setrit. Aby sme nato nedoplatili! Vobec Mourinhovi nerozumiem preco neda hracom odpocinok

Reagovat
smazaný uživatel

Podle zápisu dostali žluté karty Senna, Gaspar, Ángel, M.Rubén a De Guzmán.

Reagovat
Kily

hmm, tak ono to bude ještě zamotanější

Reagovat
smazaný uživatel

A tu z 20. má teda kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

No vychází to na Sennu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jakou roli v tom hrál, netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tu kartu prý dostal ještě předtím než rozehrával roh za žalovaní na Lasse.

Reagovat
smazaný uživatel

kde si vzal zapis?

Reagovat
smazaný uživatel

Je dostupný na stránkách RFEF, ale mají to pořád přetížený, takže to čtu až z druhé ruky.

Reagovat
alcantara

Inak som zvedavy, kolko ludi si Jose ziska na svoju stranu svojim dalsim detinskym spravanim a nezvladanim vypatych situacii.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bylo smutný a odsoudit by to měl každý náš fanoušek. Nelíbil se nám rozhodčí, takže si necháme vyloučit 5 lidí? Co teda mělo dělat třeba Rayo proti nám? Ale stejně mi jich je dost líto, dvakrát soupeři ve druhých poločasech skoro nepřelezou půlku a dva trestňáky zrovna od dvou možná nejlepších exekutorů jim můžou podělat celoroční tvrdou dřinu.

Reagovat
alcantara

Suhlas, obaja mohli ten gol strelit iba z nejakej standardky, herne a kondicne druhy polcas odpadli a dominancia Madridu bola jednoznacna. Ono sa to akosi vsetko v tychto 2 zapasoch zbehlo proti Vam, ale stale mate pomerne slusny naskok, preto nechapem tu penu v zuboch.

Reagovat
Al Capone

Když jsem viděl na livescore ty červené tak to musel být zase pěkný hnus, mohl by mi někdo napsat jao jsme hráli? Byli jsem aspoň herně lepší nebo to bylo utrpení?

Reagovat
JacoBee

Asi fandíš realu že?...no kdyby Ponorka byla schopná zakončit mohlo to být 2:0 po půlhodině pro ně,real měl šance jen s přímáků,hlavně hlavičky pepého/rámose ale vždy jen na gólmana

Dle mě první poločas jasně ponorka druhý už to bylo jiné kafe,postupně hra ponorky slábla a real nastoupil,pak padl gól a ponorka byla fuč a hráli jen na protiútoky,který moc nevycházeli no nakonec jeden z nich skončil přímákem a senna ho proměnil.

BTW

Khedira měl dvojitou obrovskou šanci z jasnýho offsidu který ale pomezní neviděl...

první střelu vykryl gólman druhá byla vyhlavyčkována z čáry.

Reagovat
JacoBee

Jinak ronaldo se snažil furt střílet ale snad každá střela byla zblokovaná,hráči ponorky tam skákali hlava nehlava :D...

a o těch kartách ses tu už asi dočetl :)...pro rámose jasná pro ozila nevíme co rozhodčímu řekl

Reagovat
JacoBee

A...

Pepému tam byl písknutý jeden neofside,ale stejně by z toho nejspíš nic nebylo(ale nikdy nevíš)

Jinak jestli si viděl nekdy v poslední době ponorku,tak by si čuměl jak dnes hráli hlavně ten první poločas,nechápal jsem

Sakra já tady potřebuju tlačítko ''edit''

Reagovat
Al Capone

Díky

Reagovat
madridcan

Kazdopadne Senna Hral ako 20ročný

Reagovat
JacoBee

Reagovat
JacoBee

http://i.imgur.com/0AxV7.jpg

naco to odpiskat?

Reagovat
madridcan

ja o tom viem a hore pisem, ze asi mala byt odpiskana, tak naco mi to tu pchas?

Reagovat
JacoBee

a na co sem ''pchas'' to tvoje?... když nahoře o tom píšeš

Reagovat
madridcan

lebo som ta nedal fotku a chcem, aby si to riesil o tretej v noci

Reagovat
JacoBee

Já neřeším ten faul na callejon já řeším to,že fauly na hráče realu se dle tebe rešit můžou ale když ti na to odpovím stejnou mincí tak to už ne.

Reagovat
JacoBee

callejona*

Reagovat
madridcan

No ved ja som hore napisal, ze penalta na Nilmara asi byt mala a tym som to uzavrel. Ku Callejonovi som nemal dokaz ani fotku ani nic a teraz ked vidim, ako to vyzera, tak sa cudujem, ze hru nechal plynut dalej. Dufam, ze nebude dlho chybat.

Reagovat
Losinho

Komedie, jediný Cristiano to držel nad vodou. Je dobře, že Real nevyhrál, jedna facka mu očividně nestačila. Rozhodčí tragičtí, ale to už je jedno z poznávacích znamení La Ligy...

Reagovat
smazaný uživatel

zpříjemněné ráno.

6 bodů? Není to nemožný. Rozjíždíme se. Naopak Real už víceméně 2 měsíce hraje na sílu a začíná se to ukazovat.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě něco - máme je, kde jsme je mít potřebovali - tečou jim nervy.

Reagovat
Xavi

Jen škoda té LM, kdybychom ty soupeře dostali obráceně, tak jsem úplně klidný.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak. Real může šetřit hráče a postupuje. My musíme nasadit plnou palbu. A stejně to nemusí stačit.

Reagovat
vocasisko

Real hráče šetřit nebude, to Fňukinho nedělá, ale to je jen dobře, bude to pro ty už teď přetížený hráče dalších 180 minut navíc, to se hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním mači možná ne. Ale ve druhým už by za rozhodnutého stavu mohl. A to je -90 minut pro ty hráče, což se hodí zase jim.

Reagovat
ADM

No to zas bude EC, polovica hráčov Realu redky, polovica našich zlomeniny...

Reagovat
Rssa

Pěkně Barca i Real

Reagovat
Dr. Admess

Každé zaváhání Realu pochopitelně potěší, navíc v této situaci dvakrát.

Ale pořád nesmíme zapomenout, že nejdůležitější krok je, aby Barca porazila Real! Jak bude remíza či prohra Barcy, tak tyto ztráty Realu přijdou v niveč.

VISCA EL BARCA y VISCA CATALUNYA!

Reagovat
Al Capone

Ale zase na druhou stranu když titul získáme díky výhře v El Clásicu tak bude o to sladší a když ho na Camp Nou prohrajem zak zvítězí tan lepší

Reagovat
Al Capone

K Mesutovi, on očividně nebude takový flegmoš jak vypadá...

Reagovat
Israha

Tak ale odkdy se ironické zatleskání dává rovnou červená? Kolikrát hráč stojí před rozhodčím a řve na něho jak na malého synka, a dostane jen varování, že když to udělá znovu, bude žlutá...a ještě to byl Özil, který byl předtín celý zápas v klidu a evidentně si jenom odsral ty řeči zbytku hráčů z obou týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale za ironické zatleskání se červená nedává!!!! To je hnus. Žlutá ano, ale vyloučit hráče???? To je od rozhodčího nechutná hajzlovina.

Reagovat
vocasisko

naprosto v pořádku, když si chce na hřišti udělat pořádek

Reagovat
smazaný uživatel

Od tebe jsem jinou než dementní reakci nečekal.

Reagovat
vocasisko

pravda = demence? já vím, doba facebooku, bla bla bla

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká pravda prosím tě. To je pravda maximálně v tvojí zmatené hlavě. Za tohle se nikdy červená nedává.

Reagovat
smazaný uživatel

Fňukýno má na tohle štěstí. Za tleskání byl vyloučený v Interu Sneijder, jestli se dobře pamatuju.

Reagovat
RMCF

jj a když kolikrát vidím jak někteří jedinci neustále nadávají rozhodčímu, teď mě napadá takovej Rooney a nic. Podle mě to zatleskání musel spojit s nějakou ostřejší průpovídkou, jinak to nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Koukal jsem teď na to video se Sneijderovou červenou a tam to nevypadalo, že by mu cokoliv řekl. Rozhodčí prostě jen nebyl schopnej potlačit svoje ego.

Reagovat
smazaný uživatel

I rozhodčí je člověk a pokud ho někdo od začátku zápasu shazuje a ovlivňuje tím i své hráče, kteří se pak chovají stejně nesmyslně, pak nemůžeme čekat, že bude rozhodovat s klidnou hlavou.

Reagovat
Al Capone

Palec nahoru? Nepřekvapil jsi a opět klesáš (člověk by si řekl, že už to nejde...)

Reagovat
smazaný uživatel

ano, až příště dostane hráč Realu rudou, tak se dám do usedavého pláče. Jistě tě ta reakce uspokojí.

Reagovat
smazaný uživatel

ale dává stalo se to už několikrát s a je to naprosto v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=aTAcBOxNvOw

Ironický potlesk dal už dávno po červenej karte, takže mu musel niečo povedať.

Reagovat
mickey mouse

No Real si to solidně kalí. A to je ještě čeká zápas na Reyno de Navarra.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle sezónu vidím optimisticky. Real začíná ztrácet, letos tři trofeje do sbírky, navíc máme i nejlép placenýho hráče na světě... já věděl, proč před pár lety po vyhrané LM začít fandit Barceloně a na Real se vykašlat, vyplatilo se. Visca el Barça

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pri tvojom vnimani mozes fandit aj obom a budes sa kazdu sezonu tesit z vitazstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle trol se povedl

Reagovat
smazaný uživatel

naopak. Axiss byl skvělý prvních pár měsíců, ale už mu došel dech. Zevšedněl.

Reagovat
blaugrana

Opakovaný vtip už nie je vtipom...a on už len kope nohami okolo seba a to vtipné nie je ani omylom.

Reagovat
smazaný uživatel

Axiss by si měl vzít příklad z Filipa. Ten obměňuje svoje vystoupení tak, jak si obecenstvo přeje. Je to takový Michal David Eurofotbalu.

Axiss je takový Hložek. Zůstal stát na místě. Nedoplňuje repertoár. A obecenstvo mu pomale odchází.

Reagovat
blaugrana

Chýba mu flexibilita a marketingový prieskum.

Reagovat
smazaný uživatel

marketingovým průzkumem je tady množství reakcí. Ten dělat nemusí. Ale flexibilita a mu chybí. Ještě kreativita bych řekl.

Reagovat
blaugrana

Zrejme dostatočne nečíta diskusie.

Reagovat
herbage

cože? Filip je naprostý kretén, který nemá všech pět pohromadě. Axissovo provokace mají alespoň hlavu a patu. Navíc nespamuje pod každým článkem a nediskutuje. Tyhle dva nejde vůbec srovnávat, každý je jiná liga

Reagovat
smazaný uživatel

Axiss je určitě o někok kroků chytřejší než filip. O tom žádná. Nicméně - filip je zase mazanější co se týče citu, kdy co o kom napsat. Tak nějak má cit na to, jak do rány nasypat co nejvíc soli.

Že Axiss přispívá daleko míň a okoukal se daleko dřív je další filipova výhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že je to Eto´o. Messi dostal přidáno?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál. Snad si tu ligu MOU znechutí a přijde tam kam patří! K Blues

Reagovat
blaugrana

On ju znechucuje len iným, nie sebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Mourinho nebude mluvit, protože poslouchat po každém nepovedeném zápase Realu jenom nějaké výmluvy, hanění rozhodčího, nebo soupeře už mi přijde více než trapné...! Měli jednoduše dát více gólů než Villareal, nedali...

Reagovat
smazaný uživatel

Treba aj pochváliť Pepka, ktorý svojou mágiou znížil náskok Realu na 6bodov. Ešte 3 - 4 krát treba povedať, že Barca nemá šancu vyhrať ligu a budeme na prvom mieste a titul v kapse

Reagovat
smazaný uživatel

Psycholog

Reagovat
Kenneth

. To jako kdyby to neřekl tak Real má stále 10 bodů nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

15...

Reagovat
blaugrana

Pane Bože. Povedal to zo srandy. Je zlé, keď už sa chytáš ako pako každej ironickej poznámky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Pepka

Reagovat
smazaný uživatel

Námořníka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Pre Sennu

Reagovat
Manik...

Koukám, že si Barca ten titul prostě zařídí! když už ztrácejí body, tak jim federace zařídí aby je ztrácel i Real. Z tý ligy je mi na

Reagovat
smazaný uživatel

Ako môžete byť takíto hlúpi a naivní?

Reagovat
Manik...

viděl jsi to? Nejsem slepej ani blbej! A není to porpvé, to samé El Classica, LM atd.

Reagovat
smazaný uživatel

výkřiky do tmy

Reagovat
vocasisko

Jojo, všichni vifeli, jak v úterý nepískl rozhodčí 2 penalty pro Barvu a taky jsme viděli, jak ve středu nepiskl rozhodčí penaltu pro Villarreal.

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som to. Rovnako ako som videl desiatky zle písknutých situáciích v zápasoch Realu aj Barcy, či už v prospech alebo proti.

Reagovat
RealC.F.

Manik... : Souhlas - jako vždycky a všude - ať dou doprdele. Tohle už nemá cenu komentovat ani se nad tím pozastavovat - to víš že marnost Barcelony z jiných zápasů nám teď musí omlátit o hlavu - Aspoň je vidět jak "UEFA Dream Team" bojuje o titul - Připomíná mi to Kaprovo bohemku a její jízdu 3 českou ligou minulý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a kde sa dá zariaďovať titul? lebo by som chcel jeden pre Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

hmm do barcelony zrejme prestupil jordi alba za 15 m ... ::thumbs

myslim si ze ligu zrejme nevyhrame naskok uz je len 3 body ale budem rad ked prehrame ligu mourinho vypadne a dufam ze odide polivicka kadra neni normalne aby sme kazdy bozi zapas niekomu rupli nervy a za to moze mourinho ... to uz neni ani normalne ako hraci ako altintop , kaka ( tulen ) mozu hrat za real madrid .... ja to proste hovorim stale rozdiel medzi nami a barcelonou je kvalita hracov ... casto krat similujeme , a hrame zakerne a vyhovarame sa na rozhodcu takto chceme hrat ?

Reagovat
RealC.F.

3 body ? už si automaticky prohrál El Clasico ?

Reagovat
smazaný uživatel

neverim ze vyhrame mozno uhrame 1 bod aj to bude uspech ... som zvedavy na to fakt zase dalsi beton ma asi slahne

Reagovat
alcantara

To su zasa scenare. Guardiola nechce titul, fanusikovia Madridu nechcu ligu, nedame ho Athleticu?

Reagovat
smazaný uživatel

dajte to Rayu

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ho dostat bilbao alebo valencia

Reagovat
smazaný uživatel

za čo?

Valencia za presieranie náskokov a Athletic za tragickú koncovku?

Reagovat
smazaný uživatel

ta liga je mega mega vyrovnana takze to presieranie naskoku sa da pochopit bilbao ma velmi velmi peknu hru

Reagovat
smazaný uživatel

to je pekné, ale titul do Vallecasu

Reagovat
smazaný uživatel

Pep nechce titul?

Reagovat
alcantara

Obcas si to tu precitaj, hocico sa dozvies

Reagovat
smazaný uživatel

Občas si to tu čtu

Reagovat
Kily

pomalu beznaděj ve chvíli, kdy se smolně zremizovaly dva zápasy a náskok je pořád šest bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, smolně bych to zrovna nenazýval... Už delší dobu nejsou jeho zápasy venku tak přesvědčivé a ztráty musely přijít. Těch zápasů, kdy vedli o gól a v závěru měl soupeř zajímavou standartku nebo šanci, bylo dost. Zatím se to vyčítalo pouze Barce (která takto poztrácela dost bodů), teď přišla řada i na Madrid.

Všichni víme, že liga je znovu otevřená, Madrid ztrácí síly i nervy a teď bude navíc pár jeho hráčů potrestaných. Do toho Liga mistrů. Jak tady trefně poznamenal mere, je to boj Madridu proti Messimu, protože co si budeme namlouvat, bez Messiho mimořádných výkonů by nám tyto ztráty Realu byly k ničemu, protože by liga byla dávno rozhodnutá.

Reagovat
blaugrana

To tiež ale nie je úplne najtrefnejšia poznámka, lebo Ronaldo je pre madrid rovnako dôležitý ako Messi pre nás, čiže to tak úplne nie je tak, ako píše.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nesouhlasím, pokud bych vzal "zbytek Madridu" proti "zbytku Barcy", tak nás letos válcují na plné čáře. Srovnávám hlavně ofenzivní hráče, kteří jsou nejdůležitější a rozdíl je tam dost vidět.

Reagovat
blaugrana

Tak Pedro z formy a David dlhodobo out. To je hlavná príčina. Každopádne Xavi zažíva najlepšiu sezónu. Ale ďalším faktorom je to, že keď je Leo na ihrisku, tak ostatní proste nemusia ísť na 100 %. Možno keby bolo viac zápasov bez Lea, tak by sa ostatní vybičovali k lepším výkonom, ale to sú samozrejme len teórie.

Reagovat
blaugrana

A nemôžeme zabudnúť na Cesca...a Dona samozrejme tiež. To je najväčší pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je tiež dôležitý faktor, čo sa týka ofenzívy.

Reagovat
blaugrana

Ale samozrejme fakt, že real môže poraziť hlavne Leova osoba je krásny. Potom nemajú nárok, keď budú vo forme aj ostatní.

Ale ešte jeden zaujímavý fakt. real začal hrávať po nás a začal strácať. Ta psychika je neskutočná vec.

Reagovat
Kily

já bych u toho označení smolně zůstal, ve druhém poločase se soupeř podruhé za sebou dostal na dostřel vlastně jenom díky standardce a z té se mu v závěru povedlo srovnat, jinak i když směrem dopředu to od Realu nebyla žádná přehlídka šancí, tak měl zápas víceméně pod kontrolou a soupeři nic nepovoloval

s tím druhým odstavcem souhlasím, ty poslední zápasy se pak projeví i na přístupu dalších soupeřů Realu, kteří už nebudou předem počítat s porážkou, ale půjdou do zápasů mnohem pozitivněji naladění s tím, že případný bod nemusí viset až tak vysoko a beznadějné to nebude ani ve chvíli, kdy dostanou první branku

Reagovat
m.sali

opět se potvrdilo, že největší slabinou la ligy jsou její tozhodčí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nechci se zastávat hráčů Realu, ale dá se čekat něco jiného, když se střídačka chová jak smyslů zbavená?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Fores (agent Alba): "Reports that Jordi has signed already a deal with Barcelona are absolutely false, a tremendous lie, shocking." [efe]

Vicente Fores (agent Alba): "We could soon renew his contract at Valencia and all this talk about Barça can damage the negotiations." [efe]

Reagovat
blaugrana

Otázka je, či to neguje len kvôli tomu novému kontraktu, alebo je v tom niečo iné. Pre Albu by bolo lepšie nepodpísať ten kontrakt a tým pádom by mal vyšší plat. Uvidíme, ako to dopadne.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dávám to hlavně kvůli tomu, že jsem tady zveřejnil spekulaci valencijského deníku a všichni to brali jako hotovou věc. Navíc si myslím, že i kdyby to měla být pravda, nikdo to před Abiho transplantací neprozradí, bylo by to hodně necitlivé. Že by to byla teoreticky výborná posila na jediný opravdu problémový post, to je samozřejmě pravda.

Reagovat
blaugrana

Tak média hlavne využili tu situáciu s Abidalom a priživenie svojich teórií. A od nich sa nijaký súciť nedá očakávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Marca.es neměl Ruben 2 žluté. To popletly v režií. Jednu z těch žlutých dostal Senna za protesty....

http://www.marca.com/2012/03/22/futbol/equipos/villarreal/1332378310.html

Reagovat
smazaný uživatel

záhada vyriešená

Reagovat
smazaný uživatel

http://2i.cz/dcb9b69c4f

Pravdou je, že když rozhodčí nevidí několikametrové ofsajdy, mohou si splést i Rubena se Sennou.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Teď jsem se díval na záznam. Jedná se o situaci po dost nevybíravém zákroku žlutého Lasse na útočné polovině, rozhodčí nechal výhodu a Senna běžel vedle něj minimálně 20 metrů s roztaženýma rukama a samozřejmě to doprovodil i nějakými kritickými slovy. Pak z toho byla vyložená šance Nilmara po chybě Ramose.

Reagovat
blaugrana

Takže Lass po odvete CdR o5 nebol vylúčený? Hmmm.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak nechci tvrdit, že to bylo jasně na druhou žlutou, taková hraniční situace, kde záleželo na metru rozhodčího. Každopádně toto Senna prokazatelně reklamoval a dostal za to pochopitelně žlutou kartu.

Reagovat
blaugrana

No ale v madride to vidia po svojom.

Reagovat
Kenneth

On vlastně byl v tom zápase poškozen Villareal.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebol?

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kenneth
Reagovat
Kenneth

Dále . Nastaveny byli 4 minuty, Senna proležel minutu a rozhodčí to pískl ve 3:50. "Faul" Altintopa před tím přímákem. Nebyl to faul, trefil balon.

Reagovat
Dr. Admess

Takových zákroků, jak si poslal tu fotku, je na Messiho skoro každý zápas a porithráči tak většinou bez karty

Reagovat
Hristo Stoichkov

Marca - správná vyloučení a nesprávně nezapískaná penalta po faulu na Nilmara. As - nesprávně nezapískaná penalta po faulu na Nilmara, sporně zapískaná standartka po faulu Altintopa. Co chceš víc jako důkaz, když i největší madridští fanoušci v tom nevidí zářez Realu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vieš prečo bol vylúčený Ozil?

Faul na Callejona mala byť karta, možno aj červená.

To s tým nastavením je celkom sranda, prečo tým bol poškodený Real? V čase písknutia mal loptu Villarreal a mohol ísť dopredu, takže boli poškodení aj oni.

Takisto môžem argumentovať tým že vylúčený mal byť Lass a ponorka mala kopať penaltu.

Reagovat
Kenneth

Ty si ten faul Lasse vůbec viděl nebo tu jen vytahuješ něco co napsal jiný fanoušek Barcelony?

Reagovat
blaugrana

Ty fakt nemáš hraníc.

Reagovat
Kily

heuréka, konečně někdo, kdo tu situaci viděl a popsal ji

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti rozumím, ale pak nechápu, proč ji UKAZOVAL jasně Rubenovi? Mně ta situace vůbec nenadzvihla, je mi jasné, že si tu kartu rozhodčí obhájí, stejně jako fakt, že verdikt rozhodčího obhájí svaz. Ale přijde mi to, jakoby si toho Sennu vymyslel po zápase, protože důležité je to, co je zapsané v zápise o utkání.

Každopádně je to fuk, stejně se nic nevrátí, máme díky našim chybám a nesmyslnýmu chování ztracený body a několik hráčů v trestu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně Rubénovi? Z fotky se těžko něco pozná, opakovaný záběr také celkem neprůkazný. Díval jsem se na záznam, Senna tam byl jediný adept. Po šanci Nilmara se kopal roh, kde Rubén přeskočil Pepeho, který si stěžoval na faul, a hlavičkoval hodně mimo. Na nic si navíc nestěžoval, takže by to bylo nepochopitelný. Ten opakovaný záběr navíc šel až po rychle rozehraném rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsi měl pravdu, už dal dole někdo odkaz s důkazem. To je internetová manipulace a já se chytil do sítě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Vidíš to??? Tu ma to bolí a ešte z toho tečie krv!

Reagovat
blaugrana

OT: I keď to nie je moc smiešne, ale predsa len to bola maďarská bašta.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/559063_411248965568435_217787098247957_1569789_1922158244_n.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

No co, uvidíme jak to všechno dopadne, bude to ještě zajímavé, aspoň můžou mít fans barcy na nějakou dobu radost

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodů je pořád luxusní náskok

Reagovat
smazaný uživatel

6 bodu je stale dobrý naskok to je pravda ale o vitezi ligy rozhodne podle me EL CLASICO

Reagovat
smazaný uživatel

je až neuvěřitelný, jak hystericky se dokáží představitelé Realu chovat po dvou (slovy DVOU) plichtách chovat. Oni prostě mají z Barcelony strach i 10 (8, 6 ...) bodů před ní. To je fakt mazec. To musí barcelonským šampionům dodávat další velké dávky sebevědomí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně, že i ty z toho máš svoje přínosy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

dvou (slovy DVOU)

Reagovat
smazaný uživatel

DNES 13:00

Mourinhův mluvčí znovu útočí na Barcelonu

Eladio Paramés je kvůli neustálým výpadům proti Barceloně často citován v médiích, jinak tomu nebylo ani dnes. Mluvčí trenéra Realu Madrid José Mourinha na svém Twitteru uvedl: "Pravdou je, že na nás stáhli dva body, ale i tak jojojojojo - pardon, nemohu se přestat smát, když se podívám dolů a vidím náskok šesti bodů. Tabulka připomíná, že druhý je prvním z posledních. A kdo je druhý, kdo? Pardon, opět se musím smát."

tak ten má hnědej pruh až ke krku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RMCF

komediant

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to mělo znamenat hnědej pruh u zadku?

Spíš naopak, má vás uplne v p..., nic si z vás nedelá, jen srandu

Reagovat
blaugrana

A to je práve zábavné.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že to není zábavné,taky jsem se zasmál, ale nechápu proč by to mělo znamenat, že je z vás posraný. spíš naopak.

Reagovat
blaugrana

Môže, nemusí.. Lebo presne takéto srajdy sa píšu v čase, keď má niekto nasrané, alebo keď potrebuje ikľudniť svoju tupú hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to je zákon, že se to píše v takomto čase? Spíš si zas něco bulíkujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ho ten smích nepřešel..

Reagovat
domingo

Ten Real to slusne nezvlada, nechapu to. Kdyby jim nekdo v zari rekl, ze budou mit v pulce brezna naskok 6 bodu na Barcelonu, berou to vsema deseti... neni duvod byt v kreci, zbyva 10 zapasu a muzou prohrat Clasico a jeste jednou remizovat a Barcelona je nepredbehne, ani kdyby se postavila na hlavu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To je pravda, ale na druhou stranu moc dobře ví, že těch bodů bylo deset a ztráty měly přijít déle a v teoreticky těžších zápasech. Navíc vidí Messiho, který ty zápasy momentálně je schopný vyhrávat sám.

Na druhou stranu jsem začal zastávat názor, že Mourinho letos ohromně dospěl. Poslední dobou to ale nevypadá, tak uvidíme, co ještě předvede do konce ligy.

Reagovat
domingo

Jenze rikat si "tech bodu bylo 10 a uz je jenom 6" je prave to, co udelat nesmi..

Mourinho se nezmenil a nezmeni jeste nekolik let, ja myslim ze casem se zklidni a bude z nej vynikajici trener na delsi dobu nekde v Interu nebo tak, ale prave ted mi prijde jako pomalu nejvetsi brzda celeho Realu, a to ho jinak hodne uznavam (i kdyz je to kokot)..

Uz me i napadlo, ze on proste musi pracovat pod obrovskym tlakem, na tak velky a pohodlny naskok neni zvykly a nevi co s tim vlastne delat..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lehko se to říká, ale v hlavách to prostě mají, tím jsem si jistý. Navíc hrají pořád v prakticky stejné sestavě a od Osasuny najedou na vražedný program. Několikrát měli letos venku i štěstí (to slovo nemám rád), které Barca neměla a náskok narostl do rozměrů, které asi nebyly úplně zsloužené a odpovídající. Poslední dva zápasy sice hráli špatně, ale soupeř vytěžil z minima maximum po individuálních chybách (Granero, Altintop, 2x Iker).

Reagovat
Kyrill

Ikera nemůžeš vinit za Cazorlův gól. To chytit skoro nešlo.

Reagovat
vocasisko

Po závěrečném hvizdu pochodovaly nervy ale všem hráčům Realu. „Zloděj, zloděj jeden. Okradl nás," zachytily ruchové mikrofony zlobu Cristiana Ronalda. A jeho portugalský krajan Pepe se už neovládl vůbec a v tunelu vedoucím ze hřiště do šaten si počínal údajně jako šílený.

„Loupeživá svině! Hajzle," nadával sudímu, který jeho urážky uvedl do zápisu o utkání, takže Pepého trest zřejmě také nemine a v příštím zápase proti Realu Sociedad si nejspíš nezahraje.

Škoda, že hraje Real příští kolo doma se Sockama, ty by měl porazit i s Béčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak Marcelo zdůrazňoval, že mají v kabině pohodu ...

Reagovat
madridcan

no a? To sa nejak vylucuje?

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že jo. Kdyby měli pohodu, nereagovali by takhle. Řekli by si: "Ztráta? No a? Máme nárok na další minimálně 2. Jedeme dál"

Reagovat
madridcan

aha...takto ano

Reagovat
alegre

Nevylučuje! Dokonce i v blázinci je pohoda cítit na každém kroku!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak je samozřejmě tohle hodně silný kafe. Jestliže šelPique před komisi jen za to, že řekl sudímu, že jeho vyloučení bylo promyšlené, tak by měli tihleti madridští mozci být určitě potrestaní.

Reagovat
vocasisko

on už je i pokrok, že to rozhodčí napsal do zápisu, to moc u této strany barikády nebylo zvykem, takže by za to Pepe aspoň zápas vypasovat měl

Reagovat
Kyrill

Kdyby ten pokrok u španělských rozhodčích proběhl na hřišti, tak nějakej zápis se nemusí řešit. Tohle tu ligu sráží strašně dolů.

Reagovat
blaugrana

Ligu zráža dole aj chovanie vašich hráčov a realizačného tímu...

Reagovat
Kyrill

Hoď kamenem kdo jsi bez viny

Reagovat
blaugrana

Keby si to bol spomenul, tak to nenapíšem. Je jasné, že je tam veľa faktorov...

Reagovat
smazaný uživatel

To rovnou můžu napsat, že ligu sráží a výškový průměr vašeho týmu.

Reagovat
Kyrill

Ty poslední 2 zápasy byla velká tragédie. Včera to navíc chlapci neustáli psychicky, což mě mrzí. Včera bylo zase vidět, jakej přínos pro celou defenzívu má Ángel. Arbeloa je bez něj na tom beku tak strašně průměrnej, navíc si pomáhá čím dál víc fauly, protože prostě nestíhá, až je mi z toho smutno.Florentinovi se tady nabízí pro léto ideální místo k investici, jelikož pravej bek je s přechodem Ramose na stopera fakt nutnej. Jak už tady někdo před nedávnem avizoval, Iraola by špatnej rozhodně nebyl, ale obávám se, že to není styl Josého ani Florentina.

Reagovat
madridcan

600 pre Real Madrid

Reagovat
Kyrill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Vzhledem k tomu, že jsme hráli venku a Villareal je poměrně kvalitní soupeř (i když se mu momentálně nedaří), to herně nebyl zas až tak špatný výkon. Opět nás srazil smolný gól z přímého kopu a i díky tomu jsme ztratili už 4 body z našeho pracně budovaného náskoku. Za současnou situaci si ale můžeme jen a jen sami. Vykašlali jsme se na domácí zápas s Málagou a teď za to přichází trest. Kapitola sama pro sebe jsou pak španělští rozhodčí. Ano, souhlasím s tím, že Altintop před gólem opravdu fauloval, Ramos dostal druhou žlutou kartu naprosto po právu (mohl dostat i rovnou červenou) a naše lavička neudržela nervy na uzdě (co provedl Özil ví snad jen on sám a ten rádoby sudí), ale špatně posouzených situací, přešlapů a situací, kdy se hra rozhodčím vymyká z rukou, je strašně moc. Sudí jsou ostudou španělského fotbalu (a to v jakýchkoliv zápasech PD nebo i CdR, zdaleka ne jen v zápasech Realu). Vyzdvihl bych výkon Cristiana, který hrál od první minuty skvěle, pracoval i směrem dozadu, dal gól a jako jeden z mála se nenechal strhnout touhle komedií po španělsku se vším všudy. Teď se musíme hlavně sklidnit, vykašlat se na svalování svých vlastních chyb a nedostatků na ostatní a naprosto v klidu a s čistou hlavou se nachystat na domácí zápas se Sociedadem a Ligu Mistrů v Nikósii. Pokud předvedeme alespoň lehce nadprůměrné výkony, v pohodě to zvládneme. Pokud zavedeme stejný přístup jako v posledních dvou zápasech, může to mít nedozírné následky. Ale já Realu věřím a fandím! HALA MADRID!

Reagovat
alegre

Že by rozumný fanda Realu???

Reagovat
smazaný uživatel

tiše, ať ho nevyplašíš...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Skoro neverím, ako si to zhodnotil...

Reagovat
Losinho

Reagovat
alcantara

Filda dospel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, jen vnesl kritiku do vlastního tábora a tobě se to náramně hodí. Kdyby se toto stalo Barceloně a napsal jsem úplně to samé na její adresu, reagoval bys stylem, že jsem "demagog jednostranně vidící realitu".

Reagovat
alcantara

Hmm, nedospel

Reagovat
smazaný uživatel

Až budeš mít pro hodnocení mé dospělosti i jiná kritéria než několik názorů na EF, možná budeš kompetentní posoudit to.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To co se včera stalo tu opět "nečekaně" řeší více fans barcelony, v čela s jirim následován bandou zaslepencu, líbající mu nohy a jeste si dovolí tvrdit,jak fans realu, to tu strašně řeší, když oni tu vytahujou jednu spínu za druhou.

Nejvíc ne včerejšku mě mrzí, že real jim dal zase čuchnout, jak to bylo o 10,tak komentovali jen svuj tým,ted se serou i do toho druhého..

Reagovat
blaugrana

A ty si tu dnes označil jiriho za pokrytca...

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
blaugrana

No keď napíšeš, že zas riešime aj vás, pritom Kenneth a spol. tu má pravidelne plnú hubu kecov na Barcu, tak mi to príde pokrytecké.

Reagovat
smazaný uživatel

Vás? Nefandím realu ani barceloně. A proč by to mělo být pokrytecké? A s Kenethem nemám nic společného,tak proč bych měl být pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi pripadáš ako Kenneth 2.0

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si všiml, že tobě taky připadá každý druhý, buď jeho verze 2.0 nebo jeho bratr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl vědet jak připadáš ty mě

Reagovat
blaugrana

Tak potom je divné, že to tu vôbec riešiš.

Reagovat
smazaný uživatel

To můžou řešit jen ty tva tábory fanoušků?

Reagovat
blaugrana

OD toho je tu Kily. Takže nie je potrebné, aby si sa do toho angažoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, a ted mi to ještě zakáž

Reagovat
Al Capone

Rdobyfans náskok se jim opět zmenšil a zase musí řešit jen nás, toto nejsou fanoušci ale jen ubozí hateři.

Reagovat
Filipow

Nuž, říkejte si co chcete.. Barcelona se oficiálně vrátila do boje o titul..

PS: Nemělo by být napsáno "souhrn 28. kola?"

Reagovat
alcantara

Nie, povodne 20. kolo bolo prelozene na neskorsi termin, kedze sa v case jeho konania hrali dohravky z neodohraneho 1. kola.

Reagovat
Filipow

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

Lúpež v priamom prenose žiadam o zmenu nicku

Reagovat
smazaný uživatel

Môžeš začať

Reagovat
alcantara
Reagovat
blaugrana

Takže my sme stratili Alves, Mascha a Adriana. Oni Kung fu padnu a Drtiča. Vyrovnaná bilancia.

Reagovat
Infi

Hmmm, díval jsem se dneska na zbývající zápasy a Real to má těžší. Barcelona hned následující kolo na Mallorce, kde to určitě nebude lehké, ale pak, pokud si dobře vzpomínám, ty zbývající těžší zápasy většinou doma. Zatímco Real mj. na Osasuně či Athleticu. Stále tam jiskra naděje na titul je.

Domácí Clásico prostě musíme vyhrát, a pak už to nechat na osud

Reagovat
Al Capone

Jaká změna když ještě nedávno jste pusobili odevzdaně

Alefakt bych se nedivil kdyby jsme vám titul odevdali, je to stejný jako u El Clásica, ono to jde ale všechno je v hlavách hráčů.

Reagovat
blaugrana

Omg a co je na tom? Je snáď pochopiteľné, že sa mení názor, keď je ten náskok menší. Názor nemení len kokot, v prípade, že má na to párny dôvod, ale vy si tu zas potrebujete niečo dokazovať.

Reagovat
Al Capone

my? Vzpamatuj se!

Reagovat
blaugrana

Spamätať by si sa mal jedine ty, lebo to očividne nezvládaš a ventiluješ to na kravinách.

Reagovat
Al Capone

Tobě zdejší diskuse fakt lezou na mozek, já jsem jen napsal jaké je to změna a ty hned utočně, jediný kdo tady brečí tak je klasicky jiri a vocásek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u nemocného jiřička a vocase to je celkem normální, že se ale přidaj i další to sem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

ako kto no

Reagovat
Infi

Já osobně jsem to úplně nikdy nevzdal, i když po 10 bodech a jak jsem viděl, že Real dokázal zvládat i zápasy, ve kterých se trápil, tak ta svíčka naděje už byla prakticky bez vosku. Jenže po těchle dvou remízách jsem plamen ze skoro dohořelé svíčky přesunul na novou svíčku z Tesca.

Reagovat
smazaný uživatel

Clásico můžete mít blbý v tom, že v případě postupu v LM máte jen šest dní mezi zápasy s Chelsea (pravděpodobně), to se ani nedá vše odehrát na top úrovni. Na druhou stranu vám liga téměř darovala výhru s Athleticem.

Reagovat
alcantara

Myslis, ze uz ten termin nezmena?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezmění, ale oni jsou v tom Španělsku tragédi snad ve všem kolem ligy, vždycky třeba měli obrovský problém v závěru, kdy tu ligu natahovali a repre si žádaly své hráče. Nenechat v posledních dvou měsících ani jeden termín pro předehrávky/dohrávky je další blamáž, vždyť ani to finále Copy neměli kam dát.

Reagovat
alcantara

Tak ked som teraz zachytil na SF clanok ohladom zasadania disciplinarnej komisie a vynesenia trestu pre Martinsa a dalsich penalizovanych hracov, tak uz ma neprekvapi vobec nic. Ak je to pravda, tak sa uz v nasich koncinach nebudem nikdy smiat hocijakemu preslapu v organizacii ligy, pretoze spanielski tragedi si idu svoj vlastny level.

Reagovat
madridcan

No takze konecne vyspaty sa pozeram, ako to vyzera. Sice oproti desiatim bodom, mame uz LEN šesť bodov, ale na druhej na súčasnú Barcelonu je to AŽ šesť bodov. Netreba zufat a treba zacat makat. Hráči sú dost velki profesionali nato, aby sa s touto situaciou vysporiadali.

Vsetko zle je na nieco dobre-aj vcerajsi marias moze byt na nieco dobry. Konecne si niektorí hráči oddychnu a priestor dostanu iný. Tým, by sme mohli vybavit Apoel uz vonku a hned je to o nieco viac posetrenych síl na Valenciu. Pozajtra snad konecne dostane prilezitost moja srdcová zalezitost Varane. Dobrá správa je, ze sa pomaly, ale isto vrati Angel. Coentrao tiez nech ukaze, ze ako mu jedna cigareta nemoze zabranit v tom, aby odjazdil cely zapas.

Vidim v tom vsetko len jedno jedine zlo-dost casto na jesen sme mali rozhodnute zapasy. Dost casto, sme mali rozhodnute zapasy aj teraz na jar. Kde bol problem nasadzovat Sahina? Aspon nech nazbiera minutku, trosku nech sa zžije s tímom. Je uplne zbytocne hovorit ako strasne by sa nam teraz hodil miesto Xabiho. Teraz je len jedina utecha, ze sobotu odmaka a vrati sa az v sobotu.

Sociedad doma-Neni šanca, neni únik, neni kam sa schovať. Sociedad nam nemoze robit starosti, povinne 3 body aj keby degeši z neba padali. Casillas- Marcelo, Varane, Albiol, Arbeloa- Xabi, Khedira- Cristiano, Kaka, Coentrao- Higuain

Osasuna vonku- Po zápase na Cypre. Osasuna bude hryzt a v poslednom case tam mame vzdy problemy. Ked chceme titul, tak ju proste musime zdolat. Musi sa podat spickovy vykon, vsetci musia ist na 100%.

Valencia doma- Obaja budeme po domacej poharovej odvete. Proti Vale sa vieme hecnuť, tak snad tomu tak bude aj teraz.

Atletico Madrid vonku- Atletico je vo forme, ale.... kolko krat proti nam bolo vo forme a my v zlej situacii. A aj tak s tym nespravili vobec nic. Raz sa to musi zlomit, ale preco prave teraz? Ja verim, ze vitaznu snuru proti nim predlzime.

Gijon doma- Tu nemozme šaškovať vobec nijak. Výhra!

Barcelona vonku- Samozrejme-nase najpravdepodobnejsie zavahanie. Dobrá správa-aj remíza je pre nás výhra. Zlá správa-Vie to aj Mourinho. Dufam, ze tam nepride so zostavou Casillas-Arbeloa, Carvalho, Varane, Ramos- Pepe, Khedira, Xabi- Coentrao, Marcelo- Ronaldo

Najhorsie, ze ten zapas je (snad) medzi zapasmi s Bayernom. Uvidime aka bude dovtedy situacia. Snad dobra pre nas...

Sevilla doma- súčasna situacia Sevilly mi nedáva vela dovodov sa ich báť. A ked chceme titul-musime ich zdolat.

Athletic vonku- Ironia ako sme tam vzdy mali prehrat. Ako nam budu robit problemy. A ked tam raz za cas prehrame, tak je pomer striel na branku 1:12 Je chyba asi vo mne, ale nemam az taky strach z nich. Samozrejme ked nas chyti sucasna forma, tak oni nemusia mat strach z nas...

Granada vonku- Tento tím je premna pomerne velka neznáma. Uvidime o co v tej dobe pojde...

Mallorca doma- Rovnako uvidime o co este pojde...

Cize podla mojho sudu by sme mozno mali zavahat len v Barcelone...super

Reagovat
smazaný uživatel

Na San Mames a S Athleticem bude taky rozhodovat, v jaké fázi EL se budou oba celky nacházet. Pokud budou mít to dobou taky "anglický týden" ,tak si myslím, že by neměli dělat problém.

Reagovat
Kyrill

To je dobrej blábol

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
Kyrill

No dvakrát s Athleticem hrát nejspíš nebudem

Reagovat
smazaný uživatel

A k.. sem si nevšim *s atleticem

Reagovat
Rssa

Koukám, že tam byla pěkná divočina

Reagovat
alcantara

666. pre 6bodovy rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

veru nech aj ostane do konca ligy súhlas bratu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to nevem jak mám zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

to zní vše logicky

Reagovat
Infi

Snad nedostane Leo kulku do hlavy

Reagovat
Losinho

A je to venku...takže anulovat všechny góly a asistence, odebrat Zlaté míče...

Reagovat
DreamTeam

zbytecne se to resi.. titul je pro Barcelona prakticky porad stejne daleko jako pred poslednima dvema matchi :) to ze se nekde ztrati se cekat dalo... dokud to nebude o 2 body jsem v naprostem klidu. mame luxusni 6ti bodovy naskok

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj, nech si robia zbytocnu nadej.. o to vecsie bude ich sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

ja som sklamany z tvojej gramatiky

Reagovat
smazaný uživatel

v pohode.. Real si vybral slabsie obdobie, bolo jasne ze to pride.. a aj tak maju este 6 bodov naskok.. dalsi zapas hraju doma so San Sebastianom, takze vitazna seria moze zacat .. navyse sa uz vratil do treningu Di Maria, co asi dost rozosmutni fans Barcy.. prave jeho zranenie bol jeden z dovodov preco isli tak dole vykony.. predsa len hrat skoro 3 mesiace bez najlepsieho nahravaca v tyme je dost.. navyse 1 na 1 je lepsi nez Ronaldo, a velku pracu odvadza aj v obrane.. ked sa mu budu vyhybat uz zranenia, tak cakam ze Real strati max. tych 5 bodov

Reagovat
penepi

Veru, taký týpek ako Di María tam veľmi citeľne chýbal.

Reagovat
Kokesh

Ta Cazorlova asi nic, ale pokud se nepletu, tak oba dva přímáky na Ikerovu stranu, což je celkem nezvyklý. Pořád je to šest bodů, ale do pohody nám něco evidentně chybí.

Doufám, že prot RS doma zkusí Mou sestavu s oběma našimi útočníky v základu, chytit se prostě potřebujeme!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga může zaútočit na třetí místo, tak schválně ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

útočí tak nějak opatrně

Reagovat
smazaný uživatel

To se musí nejdřív dát náskok soupeři, vo tom žádná, o to pak budou vetší fraječi až otočej

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj je čuchnout a pak je zaříznou jak podsvinčata

Reagovat
smazaný uživatel

Málem to už začalo

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga hraje výborně. Tohle otočí.

Reagovat
smazaný uživatel

3-4 fíky jim nasází bych to tak viděl ,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Nádherná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska mi nějáký tupoun v nějáké diskuzy psal, jaký je to hater slova Manu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když píšeš o "tupounech", a pak napíšeš "v diskusy", tok to vyzní zvláštně.

Reagovat
blaugrana

Ta skratka je urážkou pre Manchaster...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Levante 3 body od Valencie

Reagovat
madridcan

700 pre Real Madrid

Reagovat
JacoBee

Hele v rovnosti bodů rozhoduje skoré či vzájemný matche?

Reagovat
madridcan

vzajomne

Reagovat
madridcan

co ohladom tvojho fandenia o nieco vypoveda

Reagovat
JacoBee

Co že sleduju hodně sportů a všude je to jinak?...neboj vím o sezóně 06 takže zase klid.

Reagovat
JacoBee

tvl proč když si aktualizuju stránku tak mi to neukázalo jirkův příspěvek?

Reagovat
blaugrana

Nanešťastie. Inak by patril titul v sezóne 2006/2007 nám, i keď túto ho možno vyhrádme v%daka vzájomným zápasom.

Reagovat
JacoBee

Reagovat
blaugrana

Rondón je pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Ješte že tam nedal střelecky impotentního Ruuda.Nevím co na něm furt vidí že každej druhej zápas hraje základ.Rondon je lepší ve všech směrech a když bude hrát vždy aspon těch 70 minut,splatí to goly. MALAGA dnes

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz je nekdo drive u mice tak je to faul?altintop kdyby to bylo v 16 tak by to penalta nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze v barcelone vyhrajem alespon 1 v sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd ?

Reagovat
smazaný uživatel

a další ,který nebyl...ješte že duda dal nádherný gol,potencionální srovnání by šlo zase na vrub čarového.Jinak zápas parádní

Reagovat
blaugrana

Ten Diego Costa je slušný vypatlanec.

Reagovat
-Kopy-

jj jsem na něj alergický

Reagovat
madridcan

na sf.cz som cital celkom srandu k vcerajsiemu zapasu

Who let the dogs out?

Mou, Mou, Mou, Mou

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga v LM? Proč ne .... Když budou hrát takovejhle fotbal, tak ostudu neudělají.

Reagovat
Tomanatura

Pelle ostudu nedela

Reagovat
Kluivert9

Proto je dobře že je místo něho v Madridu Mou, kterej tu ostudu dělá

Reagovat
alcantara

Levante, Malaga, Espanyol na poharovych miestach, horsie uz to byt snad nemoze. 10 kol dokonca, tu uz konci akakolvek sranda, treba zabrat, baskovia a Padaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga má hodně dobrej tým, kterej má i budoucnost, takže ti určitě do Evropy ale Levante nevěřím, že uspěje i přístí rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga mi tam nepřekáží. Naopak hraje jeden z nejtypičtějších španělských stylů. Za to Pellemu velkej dík.

To spíš mám strach z Levante. Ti se drží jak houno košile. Na začátku jsem to bral jako příjemný zpestření s tím, že si nahrají body na záchranu a odporoučí se do středu tabulky, ale teď už fakt přestává houno smrdět.

Espanyol v Evropě by mi nevadil. Dokonce si myslím, že by se jim mohlo i dařit. A ber to tak, že by se mohli v Evropě trochu vyřádit. Chvíli by se o nic psalo. A třeba by se zmenšil ten jejich barcelonský mindrák.

Reagovat
alcantara

Ja si k Malage pestujem averziu od zmeny majitela, ale snad ich casom zacnem mat rad, vcera hrali pekmy ofenzivny spanielsky futbal, v Europe by mohli cosi predviest. Ale Pericos a Levante su nepodareny vtip, na nich nie je co obdivovat, nedajboze mat k nim urcity pozitivny vztah, az na to "vela muziky za malo penazi" v podani Levante je to hnus.

Reagovat
blaugrana

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fMYPQRioV1Q

Bol to jasne Senna, takže teórie o karte pre Rubéna si nechajte pre seba...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, jak to ještě musí řešit.

Ty jsi z té ztráty víc udělaný než realisti

Reagovat
blaugrana

Ja tu len ukazujem dôkaz o tom, ako to bolo. Že ty hnidopich máš zasa potrebu reagovať, za to ja nemôžem.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobre, že to sem blaugrana dal, aspoň je vidno že to poškodenie je obojstranné

Reagovat
Kily

vzhledem k tomu, že někteří lidé měli neustále pochybnosti, případně dokonce byli přesvědčeni o žluté pro Rubena, je dobře, že někdo našel tenhle záznam. Na druhou stranu je dobře, že jsi takhle zareagoval a znovu potvrdil, že patříš do podobného pytle, do jakého automaticky házíš všechny fanoušky Barcelony, jelikož jsi taky jenom taková náplava, co se potřebuje jenom hádat o blbostech a nic víc, jsi na úplně stejné úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se nikde nad ně nepovyšoval. Nemám problém uznat že patřím do stejného pytle jako oni, to oni s tím mají problém

Reagovat
Kily

v tom případě tě vítám do klubu těch, co jsou lepší než většina diskuze, jelikož si to uvědomuješ

Reagovat
smazaný uživatel

a je jasno.

Reagovat
blaugrana

Tak Hristo tu o tom písal už včera, ale asi to nebolo dostatočne dôveryhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hristo je důvěrihodnej určitě.

Nicméně teď už to musí být jasný i posledním pohádkářům.

Reagovat
RealC.F.

Lidi, já už bych to neřešil, prostě jsme ztratili a náskok už je "jen" 6 bodů. Sice i já jsem včera hýřil komentářema na hlavu Barcelony a nekalých praktikách v boji o titul - jelikož jsem si potřeboval prostě schladit hlavu nad další ztrátou , ale na druhou stranu to hráči Realu nezvládli a i když tam bylo situací , za který by se dal rozhodčí pověsit za koule do průvanu, mohli to dohrát v klidu. O víkendu nás čeká béčkovej tým, kterej by snad porazil i Ronaldo sám takže období další vítězné série až do el clasica může začít - HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi dobrý prístup, snáď sa ten béčkový tým trocha pochlapí v boji o udržanie a napodobní Malagu a Villarreal.

Reagovat
RealC.F.

Doufám že to hráči Realu odehrajou v duchu formality a zvednou si sebevědomí gólovou náloží aspoň 5:0

Reagovat
X-bano-X

Béčkový tím? To snáď nie je možné

Reagovat
RealC.F.

Řečeno s lehkou nadsázkou. Přeci jen nepovažuju Real Sociedad za soupeře, kterej by na Barnabeu uhrál něco lepšího , než vysoká prohra

Reagovat
Kily

šanci mít bude, Real se zbytečně dostal pod nějaký tlak (i když to mu může i pomoci) a bude mu chybět několik hráčů, navíc další týden už je LM, ale jednička tam bude. Sice si Sociedad neschytá ty poslední dvě remízy nějakým debaklem, ale tak 3:1 by to být mělo

Reagovat
smazaný uživatel

Real je ubulenej. Je to smutný ale musím to říct. A to jim fandím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele