29. kolo
22.03.2012 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Střídající Pandiani vybojoval Espanyolu bod na hřišti Betisu

Zlepšené výkony Espanyolu napsaly další kapitolu, tentokráte dokázal ambiciózní celek získat alespoň cenný bod na horké půdě sevillského Betisu a zůstává tak o skóre na pohárových místech. Real zvládl po třech nezdarech opět bodovat a drží si dostatečný odstup od chvostu.

Barcelonský tým měl na rozdíl od soupeře na odpočinek po sobotním vítězném klání se Santanderem o dna dni méně, a tak kouč Mauricio Pochettino udělal hned šest změn v základní sestavě. Ani to však jeho ovečky nezbrzdilo v ofenzivních nápadech, hosté měli po celou první polovinu více ze hry, otevřít skóre mohl Coutinho, ale v rozhodujícím okamžiku neuspěl.

Po změně stran se konečně osmělil i Betis. Hned zkraje měl před sebou velkou příležitost Etxebarria, ani jemu se ovšem s brankovým ukazatelem pohnout nepodařilo. Hosté se v tu chvíli soustředili více na zakončení ze střední vzdálenosti, nejnadějněji se jevily rány Coutinha s Romaricem, ani jim se ale nepovedlo své pokusy vměstnat do prostoru branky.

Aktivita sevillských hráčů přinesla sladkou odměnu v 79. minutě: Pereira našel svým centrem z pravé strany ve vápně Castra, pro něhož už nebylo problémem z bezprostřední blízkosti zavěsit - 1:0. Snad až tento moment probudil do té chvíle ve druhém poločase spící Espanyol. Ten mohl vysvobodit pod tlakem Romaric, ale stejně jako o chvíli později Dídac byla jeho snaha neúspěšná.

Zasloužená korekce však nakonec na Estadio Manuel Ruiz de Lopera dorazila v nastaveném čase, míč se přes Javiho Lópeze dostal až ke střídajícímu Walteru Pandianimu a uruguayský kanonýr střelou do šibenice prokázal, že může být stále pro své mužstvo velice platný - 1:1.

Autor: Jiří Vojík / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele