Primera División - souhrn 26. kola

28.02.2014, 22:22, aktualizováno 02.03.2014, 22:51
Komentáře a souhrny
Real Madrid dál vede ligu, protože v derby na půdě Atlétika uhrál remízu. Těsně za Bílým baletem je Barcelona, která přehrála Almeríi. V dobrých výkonech pokračuje Athletic, který nedal šanci Granadě, Sevilla zdolala Real Sociedad, Málaga remizovala s Valladolidem, Betis veze překvapivý bod z Villarrealu.

FC Barcelona - UD Almería 4:1

02.03.2014 21:00

Góly: 9. Alexis Sánchez, 21. Lionel Messi, 83. Carles Puyol, 89. Xavi - 27. Ángel Trujillo

Barcelona zvládla svou povinnost a porazila Almérii v domácím prostředí 4:1. Díky remíze v madridském derby mezi Atléticem a Realem se navíc přiblížila prvnímu místu na rozdíl jediného bodu.

Už v desáté minutě uklidnil domácí Alexis Sánchez, jehož čtvrthodinu nato doplnil brankou z přímého kopu Lionel Messi. V poločase však bylo skóre 2:1 díky zaváhání barcelonské obrany, čehož využil Trujillo. Pojistka nejistého stavu přišla až sedm minut před koncem, kdy se trefil Carles Puyol z dorážky po Messiho ráně do břevna. V samotném závěru pak dodal výsledku konečnou podobu Xavi.

Po prohře na půdě Realu Sociedad měla Barcelona co odčinit a podle toho také do zápasu vstoupila. Zvláště Dani Alves útočil ještě víc než obvykle a působil v šestnáctce Almérie svými náběhy řádný zmatek. První gól však padl po jiné ose. Neymar přihrál Fábregasovi, jehož ránu vyrazil Esteban pouze před sebe k číhajícímu Sánchezovi, jenž pohodlně zakončil do odkryté brány. Ještě lépe bylo pro Katalánce po čtyřiadvaceti minutách hry, kdy Coroňa srazil Messiho na zem ve vzdálenosti okolo třiadvaceti metrů od branky. Argentinská superstar se postavila i k rozehrání trestného kopu a překrásnou kroucenou ranou trefil přesně levý horní růžek.

Kdokoli očekával, že z barcelonských v tu chvíli spadne všechen tlak a zbytku zápasu již budou jasně dominovat, musel být notně zklamán. Namísto navýšení vedoucího stavu totiž došlo na zdramatizování výsledku, neboť Coroňův roh nedokázala obrana domácích v čele s brankářem Valdésem odvrátit a Trujillo hlavou překvapivě snížil.

Přestože domácí stříleli ostošest (konkrétně vyslali na Estebana dvacet sedm ran), uklidňující třetí gól ne a ne přijít. V tomto mezidobí Almería stále cítila svou šanci a několikrát nebezpečně zahrozila. Sedm minut před koncem základní hrací doby však naděje ligového nováčka definitivně povadly. Messi prudkou hlavičkou po rohovém kopu trefil pouze břevno, avšak mrzet jej to nemuselo díky okamžité dorážce Puyola na 3:1. V poslední minutě se pak ještě prosadil Xavi pohledným finišem zpoza šestnáctky a výhra Barcelony tak nakonec vypadá mnohem jednoznačněji, než by jí příslušelo vzhledem k vývoji zápasu.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Valencia CF 1:0

02.03.2014 21:00

Góly: 61. Joaquín Larrivey

Rayo Vallecano zaskočilo v domácím prostředí Valencii a díky výhře 1:0 oživuje své naděje na záchranu v Primera División. O jedinou branku utkání se postaral Joaquín Larrivey, a Rayo je rázem na dostřel nesestupovým příčkám, ztrácí jen tři body.

Argentinský útočník si připsal svůj zásah v jednašedesáté minutě, přičemž naděje hostů na závěrečný tlak značně poškodil Antonio Barragán, jenž čtvrthodinu před koncem uviděl druhou žlutou kartu a musel hřiště předčasně opustit. Přestože posun v tabulce Vallecano nezaznamenalo a zůstává na devatenáctém místě, díky prohře sedmnácté Almérie na Barceloně stáhlo svou ztrátu na první příčku mimo sestup o plný doušek. Zato Valencie prohrála poprvé po šesti kolech a hned to má za následek propad na deváté místo.

První půle nabídla vrchovaté množství šancí na obou stranách, byť ani jeden celek v koncovce ne a ne uspět. Nejprve Paco Alcácer trefil ke smůle valencijských pouze brankovou konstrukci a Larrivey následně předvedl to samé na druhé straně. Útočník Raya byl v podstatě u všeho podstatného co se v útoku madridského klub šustlo. Ještě v první půli jen těsně povedenou ranou minul zpoza vápna branku a následně před odchodem do kabin hlavou přestřelil.

Největší šance první půle ovšem připadla Albertu Buenovi, jenž mohl potrestat špatný odkop brankáře Alvese. V překvapivé šanci ale svou ránu zvedl příliš vysoko. Krátce po změně stran musel Alves zasahovat po přímém kopu Gálveze, stav zůstával stále nerozhodný. Rayo však působilo po přestávce nebezpečnějším dojmem a po zásluze se dočkalo průlomu skóre. Saúl stihnul doběhnout volný míč, a přihrát jej zpět Razvanu Ratovi, aby vyslal centrem do šance Larriveye na zadní tyči. Jak Alves, tak celá obrana Valencie nedokázala vzdorovat a domácí se rázem ujali vedení.

Vše mohlo být jinak, kdyby se následně rozhodčí nechal alespoň jednou obměkčit nářky hostů na incidenty v pokutovém území Vallecana v rozmezí několika minut, pokaždé však nastřelené ruky Arbilly s Gálvezem nechal bez povšimnutí. Zato faul Barragána na Falqueho pozornosti Carlose Close Gómeze neunikl, což mělo za následek druhou žlutou kartu a vyloučení. Poslední šanci měla oslabená Valencie prostřednictvím Feghouliho, ten ovšem vypálil nešikovně a samotném nastavení jen přestřelil.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Sociedad 1:0

02.03.2014 19:00

Góly: 77. Kévin Gameiro

Tuhý boj o kvalifikaci do evropských pohárů přinesl souboj domácí Sevilly s Realem Sociedad San Sebastian. Hosty provázela euforická pověst týmu, který v minulém kole porazil věhlasnou Barcelonu a dnes se chystal svou roli potvrdit. To se mu však nepodařilo, rozhodl střídající Gameiro.

V úvodu ale hosté trochu podehli tlaku Sevilly a jejích vášnivých fanoušků, takže prvních deset minut se žádná zajímavá šance nevyskytla. Domácí sice více hráli s míčem u nohou, ale nedokázali vyzrát na pečlivě a organizovaně fungující defenzívu hostujícího celku. Až po dvanácti minutách si vzal míč pod patronát chorvatský záložník Ivan Rakitić a vyslal na brankáře Claudia Brava nebezpečnou střelu. Bravo si s ní ale bravurně poradil.

Real Sociedad si první šanci vytvořil posléze, i když nutno říct, že Antoine Griezmann byl v nevýhodné pozici. Přesto se k míči dostal dřív než brankář Beto a hlavičkou minul jeho tyč. Po dvaceti minutách mohla jít Sevilla do vedení, když se individuální akcí blýskl Carlos Bacca. Ten si poradil i s trojicí protihráčů a nahrál volnějšímu Reyesovi. Jeho ránu z kraje pokutového území však nekompromisně zastavilo břevno!

Hosté pochopili, že bez snahy o útočení se tří bodů nedočkají a začali hráče Sevilly aktivněji napadat hned při rozehrávce. To se jim částečně vyplatilo, protože získali na svou stranu více standardních situací a vystavili domácí tlaku. Množství náběhů do vápna zakončila často nepřesnost ve finální fázi či pád hostujícího hráče uvnitř pokutového území. Ani Zurutuza si však penaltový zákrok nevymodlil.

Stejně tak se jej po lehkém kontaktu s Claudiem Bravem nedočkal Ivan Rakitić. Míč příliš daleko od nohy si dal také Zurutuza, který narazil na připraveného brankáře Beta. Ten pak sledoval, jak jeho spoluhráči neproměňují obrovskou šanci. Centrovaný míč z levé strany již mířil do brány, ale její strážce Bravo skvěle zakročil.

Hosté se pokusili zvýšit svou aktivitu hned zkraje druhého dějství a brankář Beto musel likvidovat jeden ostrý centr za druhým, ale dnes večer své spoluhráče podpořil dobrými výkony. Po hodině hry se do pokutového území dral Cristóforo, ale před ním byl nedovoleně zastaven. Real Sociedad se sice krátce poté ujal vedení, ale jeho radost byla zbytečná - zpětná nahrávka do pokutového území již překročila brankovou čáru.

Brankář Claudio Bravo sice po většinu utkání působil jistým dojmem, ale dvacet minut před koncem zápasu se dopustil obrovské chyby. Ve snaze odkopnout míč totiž podklouzl a navíc se míče dotkl rukou až za pokutovým územím! Z následné standardní situace ale Ivan Rakitić skórovat nedokázal. Své kvality mohl Beto na opačné straně dokázat jen o chvíli později, když se po skvělé nahrávce dostal k zakončení Antoine Griezmann a hlavičkou donutil Beta k dobrému zákroku.

Rozhodujícím momentem celého klání se stalo střídání Carrica, jehož nahradil Kevin Gameiro. Bývalý útočník PSG na hřišti působil sotva pět minut, když se dostal do pokutového území, kličkou se zbavil marně stíhajícího obránce a s přispěním brankáře Claudia Brava vsítil důležitou branku!

Do konce utkání se Sevilla pokoušela udržet míč pod kontrolou a i když se jí to nepodařilo, může slavit tři body. Real Sociedad totiž své šance využít nedokázal a ze Sevilly si odváží pouze porážku. Nic s tím neudělala ani šance Agirretxeho, který centr ze strany minul.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Madrid 2:2

02.03.2014 17:00

Góly: 28. Koke, 45+1. Gabi - 3. Karim Benzema, 82. Cristiano Ronaldo

Atlético Madrid otočilo vývoj utkání s Realem Madrid a díky brankám Kokeho a Gabiho se dostalo do vedení. Real Madrid ale v nejpotřebnější chvíli využil služeb Cristiana Ronalda, který rozhodl o dělbě bodů.

Madridské derby se stalo velice sledovaným utkáním, protože mohlo rozhodovat také o pozici prvního týmu La Ligy. Atlético Madrid totiž v poslední době prohání zavedenou dvojici v podání Barcelony a právě jeho městského rivala. Právě Bílý balet vystřídal doposud první Barcu na pozici lídra a o jeho ofenzivních schopnostech svědčila také demolice německého Schalke v Lize mistrů. Ani Atlético se ale nechtělo vzdát a toužilo po odvetě za nepovedené střety v Copa del Rey.

Avšak po prvních třech minutách se zdálo, že se bude historie opakovat. Hosté totiž rozehráli rohový kop nakrátko a centr di Maríi propadl až k útočníkovi Benzemovi. Francouzský reprezentant měl usnadněnou pozici, protože domácí trávili čas reklamováním ofsajdu. Sudí Delgado ale žádný přestupek proti pravidlům neviděl a branku uznal.

Ani další výrok sudího fanoušky domácích Colchoneros příliš nepotěšil. Tribuny se sice dožadovaly odpískání penalty po pádu Diega Costy v pokutovém území, ale také nyní zůstala píšťalka hlavního arbitra němá. Velice agresivní tempo hry s množstvím zákroků na hraně demonstroval Raúl García, který sestřelil portugalského obránce Pepého. Aktivita domácího celku ale postupně narůstala také v držení míče.

To se projevilo krátce před půlhodinou odehraného času, když se k centru dostal Arda Turan a Koke byl ve vápně úplně volný. Laxní přístup hostujících obránců znamenal srovnání na 1:1 a počátek velkého dramatu.

Krátce před poločasovou přestávkou zahrozil Diego Costa, který pronikl do šestnáctky a z úhlu vypálil. Brankář Diego López sice vyběhl a ránu zlikvidoval, ale Bílý balet si poučení nevzal. Toho využil kapitán Gabi, který zaznamenal jednu z nejdůležitějších branek své dosavadní kariéry. Krásnou ranou totiž dokončil přímý volný kop a prostřelil brankáře Lópeze!

Jednoduché kombinace zdobily domácí Colchoners a stály také na začátku druhé půle. Rychlý protiútok téměř zakončoval Diego Costa, ale brankář Diego López proti němu skvěle vyběhl a zlikvidoval nadějnou šanci. Největší hvězda Atlética Madrid se až překvapivě snadno dostala k hlavičce po dalším centru, Sergio Ramos svého protihráče nepohlídal úplně učebnicově.

Real se v kombinacích naopak trápil a lépe se nevedlo ani samostatně pronikajícímu Modrićovi. Chorvatský záložník sice prošel přes dva protihráče, ale následně nahrával nepřesně. Po troše kontroverzí (pád Diega Costy ve vápně, nesportovní odstrčení Ronalda vůči Filipemu) se k centru do vápna dostal Luka Modrić, který perfektně našel nabíhajícího Benzemu a Francouz z voleje mířil těsně vedle tyče!

Na opačné straně mohl uklidnit domácí fanoušky Diego Costa, ale ani jeho další pád sudí Delgado neocenil penaltou. Naopak, pronikajícímu hráči udělil žlutou kartu a emoce na hřišti i mimo něj opět vzplály. Sudí se stal terčem verbálního útoku hráčů Atlética i členů realizačního týmu domácí lavičky. Mocně povzbuzující příznivci Simeoneho týmu se málem dočkali o pár minut později, kdy si hráči Atlética pohráli se soupeřem a několika kombinacemi se dostali k centru. Na zadní tyč si naběhl Arda Turan, ale hlavičkoval do výtečného Lópeze.

S jeho pomocí se Real ubránil atakům soupeře a naopak mohl další založit. Marcelo ale nacházel pouze obránce Atlética. Až do třiaosmdesáté minuty, kdy se znovu prosadil portugalský útočník Ronaldo. První narážek Carvajalovi sice nevyšla, ale díky chybě obránce se dostal znovu k míči, odcentroval na střed a pohotový Ronaldo prostřelil vše před sebou - 2:2.

Přesto se Real málem loučil s utkáním jako poražený tým! Práce bojovníka Gabiho přinesla své výsledky, protože sprintující Diego Costa vystavil Carvajala tlaku, ten špatně nahrál a dobíhající spoluhráč vracel Costovi. Ten sice vypálil a míč směřoval na opuštěnou bránu, ale včas se vrátil obránce Pepe a míč tečoval!

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Betis 1:1

02.03.2014 12:00

Góly: 71. Bruno Soriano (pen.) - 85. Rubén Castro

Villarreal překvapivě nezvládl domácí zápas s Betisem a získal pouze bod za remízu 1:1. V boji o cenné čtvrté místo tak prohloubil svou ztrátu na Athletic, který naopak suverénně přehrál Granadu. Betis sice získaný bod sám o sobě nevytrhne, ovšem jde o správné povzbuzení do dalších kol.

Branka Bruna Soriana z pokutového kopu dvacet minut před koncem signalizovala, že by přece jen favorizovaní domácí měli zápas dovést do vítězného konce, jenže deset minut nato uviděl Ikechuwku Uche druhou žlutou kartu a podstatně narušil poklidné dohrávání utkání. Brzy nato navíc Betis zásluhou Rubéna Castra využil nastalou přesilovku. Navzdory skvělému odvrácení prohry ztrácí andaluský celek na záchranu stále propastných jedenáct bodů, stejně tak Villarreal může po dnešku zpytovat svědomí. Žlutá ponorka totiž klesla na vzdálenost šesti bodů od čtvrtého Athleticu.

Díky nečekanému úspěchu v pohárové Evropě, kde Betis zvítězil na půdě Kazaně a probojoval se do osmifinále Evropské ligy, mohli jít hosté do zápasu dobře naladění. Začali však opatrně a přenechali iniciativu Villarrealu. Ten prostřednictvím Moie Gómeze hned v prvních minutách ostřeloval brankáře Adána, ovšem neúspěšně. Zbytek první půle pak sklouznul do nevýrazného pojetí hry z obou stran a v poločase tak zůstalo skóre bez branek.

Druhý poločas nabídl o poznání více vzruchu. Nejprve střídající Uche zahodil skvělou příležitost po přihrávce debutujícího Olivera Torrese, když z místa blízkého penaltového puntíku pouze přestřelil. Když však do konce utkání zbývalo jen něco přes dvacet minut, domácí se přece jen dočkali. Uche si narazil se spoluhráčem a pronikl do šestnáctky, kde jej nevybíravě srazil na zem Javier Chica. Přestože opakované záběry ukázaly, že hostující hráč nejprve trefil míč, rozhodnutí rozhodčího udělit za zákrok pokutový kop již přehodnotit nešlo. Soriano poslal Adána na druhou stranu a pohodlně poslal domácí do vedení.

Naděje Betisu na zmrtvýchvstání přišly záhy, když za agresivní skluz na Nona uviděl Uche druhou žlutou kartu a musel jít předčasně do kabin. Z nastalého tlaku hostů se urodilo několik rohů a krátce poté také vyrovnání. Centr Vily na zadní tyč trefil přesně hlavou Castro a rozradostnil lavičku Betisu v čele s trenérem Calderónem. Následně mohli Andalusané dokonce utkání úplně otočit, jenže v rozhodující chvíli jak rána Figuerase, tak Rodrígueze v dobrých šancích šly těsně vedle. Nakonec však v hektickém závěru mohl ještě skórovat i Villarreal, ovšem Adán byl při ráně Dos Santose pozorný a konečky prstů ji vytáhl mimo tři tyče.

Více informací k zápasu

Elche CF - Celta Vigo 1:0

01.03.2014 22:00

Góly: 85. Carles Gil

Dlouho to vypadalo, že se v utkání Elche s Celtou Vigo branky nedočkáme, ovšem šest minut před koncem rozhodnul zápas ve prospěch domácích krásnou ranou Carles Gil. Nic Celtě nebylo platné, že měla více ze hry a svého soupeře pustila pouze k jediné střele na bránu, i ta samotná nakonec Elche stačila.

Ligový nováček se tak úspěšně vymanil z nejbližšího dosahu sestupujících týmů a má od rudého pásma pokoj na vzdálenost šesti bodů z pohodlného třináctého místa. Celta zůstává jedenáctá s pouhým jedním bodem navíc.

Jako první se po zahájení hry pustili do útočení domácí. V úvodní desetiminutovce si vypracovali hned tři slibné akce, ta nejlepší připadla Manu del Moralovi, ovšem trefil po centru Javiho Márqueze hlavičkou pouze tyčku. Zanedlouho se k němu přidal i Edú Albácar, jehož pumelice zdálky skončila pro změnu na břevně.

Hosté se stejně jako jejich brankové konstrukce pořádně zatřepali a konečně začali přebírat iniciativu. Nejprve Manu Herrera musel zasahovat proti střele Santiho Miny, poté jej ještě do poločasu zkoušeli zaskočit dvakrát Augusto Fernández a Fabian Orellana, vždy však v koncovce selhali. Přesto největší šance první půle připadla Elche, když Cristian Herrera z pouhých několika metrů mířil hlavou příliš vysoko.

I po změně stran pokračovala optická převaha Celty, kterou musel aktivně potlačovat Manu Herrera. Domácí gólman se zaskvěl hlavně dvěma zákroky v rychlém sledu po přímém kopu Orellany a dorážce Fontáse. V hektickém závěru se pak potvrdilo otřepané pravidlo "nedáš, dostaneš". Zatímco na straně hostů Charles ve skvělé příežitosti nedokázal usměrnit Rafinhův centr tak, aby skončil v síti, ani ne minutu poté udeřil Gil po kombinaci Corem. Střídající střelec jediné branky zápasu zakončil umístěnou přízemní ranou, na kterou již Celta nedokázala zareagovat a prohrála 1:0.

Více informací k zápasu

Getafe CF - Espanyol Barcelona 0:0

01.03.2014 20:00

Góly: -

Getafe si s Espanyolem pouze dělí body, navíc se diváci nedočkali nijak ofenzivního utkání. Vlastně jen těžko hodnotit, kdo byl ve večerním utkání lepším týmem, neboť se brankáři ani na jedné straně příliš obávat nemuseli.

Od úvodních minut bylo jasné, že na dlouhé představovací ceremonie nebude čas, protože oba celky se v úvodu několikrát objevily v šancích. Na straně hostí se do šance řítil mladík Córdoba, kterého musel na poslední chvíli odzbrojit stoper Rafa. S Córdobou měli vůbec hráči domácích velké problémy, neboť se jeho rychlé nohy často dostávaly do kontaktu s míčem v blízkosti brankáře Moyy.

Na opačné straně mířil celkem přesně zkušený záložník Lafita, který vyprášil rukavice brankáře Kika Casilly. Ten musel ošemetnou situaci řešit také po akci Pedra Leóna, jehož centr nakonec doplul až k Maricovi. Getafe se ale jinak moc do útoku nehrnulo a míč častěji poletoval mezi záložní řadou Espanyolu. Na brankáře Moyu se pokoušel vyzrát také Sergio García, ale ani on neuspěl.

Postupem času se kombinace obou soků stávaly nepřesnějšími a sudí Mateu Lahoz musel řešit více napomenutí než gólových šancí. V poslední akci první půle se ocitl záložník Pedro Leon, který ale centr od Laga nevyužil ideálně a míč napálil mimo tři tyče. Opatrný byl také úvod poločasu druhého, v němž si ani jeden z brankářů příliš zákroků připisovat nemusel.

Po nepovedené kombinaci se zkušenějším Garcíou se k míči opět dostal útočník Córdoba, který se napodruhé již rozhodl pro střelu, a stadionem to jen zahučelo. Další chvíle přerušení se konala proto, že se při zákroku zranil brankář Miguel Angel Moyá a musel být střídán. Jeho místo zaujal Jordi Codina. Ten si ale zákrok připsal až dvacet minut před koncem zápasu, kdy na něj střílel Gabriel Torje. Ten ale gól nevstřelil a následně vystřídal.

Plno chuti měl také Sergio García, ale ani jeho další průnik bezbrankový stav utkání nezměnil. Jednak se k němu přiblížil obránce dost blízko a jednak byl připraven zakročit také brankář Codina. V poslední akci utkání se ocitl Pedro León, ale ani on svou ranou brankáře Casillu nepřekonal.

Více informací k zápasu

Levante UD - CA Osasuna 2:0

01.03.2014 18:00

Góly: 4. Papakouli Diop, 42. Rubén García

Levante i nadále pokračuje v nadprůměrných výkonech a místo starostí s bojem o záchranu úspěšně usiluje o kvalifikaci do evropských pohárů. Sobotní večer ovládl klub z Valencie zcela přesvědčivě, když porazil Osasunu 2:0, přestože dohrával poslední půlhodinu v desíti.

Ještě v období vánoc to s celkem Joaquína Caparrose nevypadalo vůbec dobře, vždyť prohrál hned šest ze sedmi tehdy jdoucích utkání. Ovšem od čtvrtého ledna, kdy Levante podlehlo v derby Valencii 2:0, se povedlo nastartovat úctyhodnou sérii, která nyní čítá již osm zápasů bez porážky. Nejnovější korálek na této šňůře je hlavně zásluhou branek Papakouliho Diopa a Rubéna Garcíi z první půle, byť červená karta pro Víctora Casadesúse po hodině hry znamenala jisté neočekávané komplikace.

Ani výhoda vyššího počtu hráčů v poli však Osasuně nepomohla k návratu do zápasu, a tak si Levante drží skvělou sedmou příčku se sedmibodovým odstupem na šestý Real Sociedad. Ten nyní čeká náročný nedělní duel v Seville, a tak se dá čekat, že náskok Basků dost možná nepovyroste. Osasuna po sobotní prohře zůstává ve středu tabulky a na rozdíl od svého soupeře také přišla o povedenou sérii nedávných výsledků.

Klub z Pamplony totiž vybojoval hned sedm bodů z posledních tří kol, včetně šokujícího vítězství 3:0 nad adeptem na ligový titul, Atléticem Madrid. A i na Levante začali hosté slibně, když se v úvodu prodral do zakončení Álvaro Cejudo, byť přestřelil. Následovalo však kruté vystřízlivění, neboť hned ve čtvrté minutě se senegalský reprezentant Diop dostal k přihrávce Ivanshitze a z hranice šestnáctky poslal domácí do vedení.

Osasuna se pak sice pokoušela o co nejrychlejší odpověď, ovšem brankář Keylor Navas byl při ráně Riery pozorný. Když pak minul Armenteros, začalo se znovu herně probouzet i Levante a ještě do poločasu také přidalo druhý gól večera. Tři minuty před odchodem do kabin totiž Rubén vypálil pravačkou po rozehrávce Garcíova přímého kopu a trefil se přesně za záda Andrése Fernándeze.

Čtvrthodinu po změně stran narušil dominanci a poklid domácích Casadesús, jenž uviděl za faul na Cejuda červenou kartu. Keylor Navas však žádné inkasované branky nepřipustil a několikrát kvalitně zasáhl při střelách Riery, Armenterose i Acuni z nastaveného času. Levante tak zvítězilo 2:0 a může jet příští týden na půdu Realu Madrid ve skvělém rozpoložení.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Real Valladolid 1:1

01.03.2014 16:00

Góly: 13. Roque Santa Cruz - 30. Daniel Larsson

Malaga se rozešla se svým konkurentem v boji o záchranu z Valladolidu smírně 1:1. Oba tak mají před sebou stále kus práce, pokud se chtějí v Primera División objevovat i v příští sezoně.

Pro andaluský celek začalo utkání nejlépe, jak jen to šlo, neboť ve třinácté minutě otevřel skóre Roque Santa Cruz. Po půlhodině hry však vyrovnal Daniel Larsson a víc branek v utkání nepadlo. Malaga tak alespoň udržela svůj předchozí tříbodový náskok na Valladolid, ovšem v domácím prostředí jde pořád spíše o ztrátu a pokračující nejistotu.

Domácí přitom v úvodu zápasu dominovali. V první šanci ještě Santa Cruz hlavou přestřelil a Ambrabatovu ránu vyrazil hostující brankář vedle své tyče, ovšem paraguayský útočník se následně přece jen dočkal. Po Dudově rohovém kopu Santa Cruz vystoupal nejvýše a poslal hlavou míč do sítě.

Valladolid se probral až s inkasovaným gólem, avšak hlavičkový pokus Javiho Guerry skončil vedle. Na druhé straně Malaga pokračovala v hrozbě z rohových kopů, tentokrát však po dalším Dudově nákopu Ortega nedokázal trefit míč čistě a poslal jej pouze mimo. A tak přišel trest. Rukavinův centr přetavil v třicáté minutě ve vyrovnávací gól znovu hlavou Larsson.

Po změně stran pokračovali domácí v zahazování slibných příležitostí, zvláště Santa Cruz se hned dvakrát v dobré pozici nedokázal prosadit hlavou. Nakonec tak málem Valladolid bral všechny body, když deset minut před koncem Óscarova rána orazítkovala brankovou konstrukci. Ještě v nastaveném čase si příznivci domácího celku prožili menší šok, neboť Guerrova střela zblízka pořádně zaměstnala brankáře Caballera. Skóre však již zůstalo neměnné.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Granada CF 4:0

28.02.2014 20:30

Góly: 6. Aritz Aduriz, 18. Aritz Aduriz, 74. Aritz Aduriz (pen.), 80. Carlos Gurpegi

Athletic potvrdil roli favorita a na domácím hřišti si s lehkostí poradil s Granadou 4:0. Hvězdou večera se stal Aritz Aduriz, jenž se blýskl hattrickem. Poslední hřebík do rakve hostů pak zasadil Carlos Gurpegi. Bilbao nadále zůstává na čtvrté pozici, Granada svou třináctou pozici s velkou pravděpodobností neudrží.

Granada začala nebojácně a snažila se tvrdou hrou nepustit domácí do svého tradičního úvodního tlaku. Stal se však pravý opak a domácí už v 7. minutě slavili první branku. Iraola nacentroval z pravé strany a Aritz Aduriz hlavou pohodlně otevřel skóre - 1:0! Tempo hry sice nebylo nijak závratné, ale Bilbao hrálo přesně to, co potřebovalo, a už v 18. minutě navýšilo svůj náskok. Po přiťuknutí Susaety natáhl k fantastické střele nezastavitelný Aritz Aduriz a z dobrých dvaceti metrů přesně trefil šibenici Fernándezovy branky - 2:0!

Bilbao nadále kontrolovalo hru a do poločasu se k dobré příležitosti dostal ještě díky dobré individuální práci Muniain, ten však v rozhodujícím okamžiku namířil svou ránu pouze do připraveného gólmana hostů.

Ani po změně stran Granada nedokázala najít recept na dobře organizovanou hru domácího celku, a tak mohli své umění předvádět především Baskové. V 52. minutě se po standardní situaci dostal k míči v dobré pozici Aduriz, Granadu však zachránil vynikajícím skluzem obránce Coeff. Útočný prapor hostů držel především Riki, ale s jeho akcemi okolo 60. minuty si s přehledem poradila domácí obrana.

Mírný tlak Granady tak k ničemu nevedl a naopak mohli opět udeřit domácí. To by však musel po střele Herrery prázdnou bránu trefit Muniain. Podobně si o pár okamžiků počínal i Iturraspe, který pro změnu těžil z dobré práce Muniaina. A do třetice stála při obraně Granady štěstěna, když v 69. minutě zneškodnil vyloženou šanci Susaety brankář Fernández.

Zápas se definitivně zlomil v 73. minutě, když aktivního Adurize fauloval v pokutovém území Diego Mainz, jenž od sudího Álvareze automaticky uviděl rovnou červenou kartu. Z následné penalty se trefil sám Aritz Aduriz, čímž završil hattrick a celkově zaznamenal už devátou branku v probíhajícím ročníku - 3:0! Hosté dohrávající o deseti už mysleli jen na to, aby zápas zvládli se ctí. Jejich nevydařený výkon však ještě podtrhla branka Bilbaa z 80. minuty. Fernández sice vyboxoval nebezpečný centr z malého vápna, k míči se však dostal Carlos Gurpegi, jenž chytrým obloučkem překonal vyběhnutého brankáře Granady - 4:0!

Athletic ve velkém stylu ukázal, jak silný dokáže být na San Mamés, otázkou ale je, zda si stejnou formu doveze i na stadion Mestalla pro souboj s Valencií. Granada se musí z čtyřgólového debaklu hodně rychle oklepat, aby mohla v příštím kole čelit silnému Villarrealu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid26204273:2664
2.FC Barcelona26203374:2163
3.Atlético Madrid26194361:2161
4.Athletic Bilbao26155649:3050
5.Villarreal CF26135847:3144
6.Real Sociedad26127746:3643
7.Sevilla FC26108844:4138
8.Levante UD2699826:3136
9.Valencia CF261051138:3735
10.Espanyol Barcelona26961129:3233
11.Celta Vigo26861232:3730
12.Elche CF26781123:3729
13.CA Osasuna26851324:3929
14.Granada CF26831522:3627
15.Getafe CF26761323:4027
16.Málaga CF26681224:3526
17.UD Almería26751425:4626
18.Real Valladolid264111128:4423
19.Rayo Vallecano26721726:5923
20.Real Betis26361721:5615

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (419)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aritz

Reagovat
Josifek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ryzskej

Levante!

Reagovat
raduinho

Halilovič v Barceloně

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Betis Villarreal a Patetico stracaju dych presne jak som predpovedal

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jeste se na patetico mozna stihnete do konce sezony dotahnout

Reagovat
smazaný uživatel

to som v mojom komentare nespominal šerblik

Reagovat
Aldeano

Tak 1. místo i po 26. kole. To je to nejdůležitější.

Jinak Simeone se dokáže neskutečně takticky připravit

Reagovat
One-Real

Parádní zápas, 90 minut tempo, že si člověk nestačil vydechnout. Zasloužená remíza, po tom průběhu jí beru. Simeone je zase donutil žrát trávu, příští víkend (? na Celtě?) by na to bez Costy, Godína a s touhle šíleností bez střídání, by na to mohli dojet. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

+ i bez Ardy myslim, to zas proserou

Reagovat
smazaný uživatel

Beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak kudos Carlovi za ty střídání. Všichni 3 byli po příchodu na hřiště skvělí, navíc Dani připravil gól.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

skoda atletico, trebalo real dorazit tretim golom, ale nevadi, ide sa dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená remíza. Ani jeden z tímov si nezaslúžil vyhrať. Klobúk dole pred Simeonem za to vypojenie Luku z hry, to bol ich kľúč k bodu dnes (a samozrejme tá životná strela Gabiho). Nepochopil som dnes jedno, prečo nastúpil Bale? Bolo jasné, že si proti Atlétom nekopne a Jesé si svoje odsedel na lavičke Xabi dnes veľmi slabý, aj preto sa Luka dnes nedostal k svojej hre. Remízu beriem, aj keď najviac sa z nej môžu tešiť na SV Španielska.

Reagovat
X-bano-X

Atletico vs Real neskutočný futbal. Hore dole. Paráda. Škoda len že rozhodca bol posraný až zaušami, toto proste nezvládol. Minimálne ta jedna Ramoskova sa teda pískať mala. Toho Arbelou by som si teda pozrel ešte raz, lebo toto mi už hlava neberie. Ak Costa spadol bez toho aby ho Arbeloa chytil, tak je fakt blb, ak ho však chytil a rozhodca dal Costovi kartu, tak je to celé na smiech.

Inak gratulácia obom tímom, bol to krásny zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa evidentne fauloval Arbelou

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

si to pozri znovu a uvidíš

Reagovat
X-bano-X

Tak mi to tu postni, pretože to vyzeralo ako keby pri páde Arbeloa chytil/dopadol Costu za nohu.

Reagovat
Kenneth

Hezky, klasicky si zase nezminil tu ruku ve vapne po Ronaldovo strele a ten "ofsajd" Benzemy. Ale zase jen ukazat jak vlastne zapiskal Realu.

Reagovat
Kenneth

Takze bych to uzavrel tak ze rozhodci udelal zase klasicky mraky chyb, ale mel to celkem pod kontrolou. Hrozne nevdecna prace tyhle zapasy.

Reagovat
X-bano-X

Ruka vo vápne? Veď ju mal priamo pred tvárou, to si mal nechať tu hlavu odstreliť? To snáď nie je možné..... a offside? Veď Benzema zakončil a až potom zistil že bolo pískané

Reagovat
Ángel di María 22

On to sudí nedával od začátku. Costa měl dostat jasnou kartu za zákrok na Lopéze, to jsem nepochopil, Filipe dal rukou do obličeje někomu od nás, taky nic. Pak ta situace s Ramosem, kterou kdyby Costa nehodil (jako celej zápas) tak teatrálně, tak se taky dala pískat. Hodně to pouštěl a to nebylo dobře, bylo až moc ohně. To, co tam pak předvedl ten asistent Simeoneho, nebo co to bylo za psychouše, za to bych dal hodně velke distanc. Chtěl bych vidět, co by jako udělal, kdyby ho nechytili.

Reagovat
X-bano-X

Tak Burgos toto nespravil po prvý krát. Na druhej strane sa mu po tom zákroku nedivím. Ale ako píšeš rozhodca to nezvládal hneď od začiatku. Mal hneď z kraja rozdať pár kariet...... lenže potom by to nebolo také tempo. Ja som so zápasom veľmi spokojný, lebo zápas mal všetko.

Reagovat
Ángel di María 22

Jo, s tím tempem souhlasím, ale na úkor toho měl on sám víc starostí. Pak tedy zas nejde řikat, že toho písknul míň, než by měl, když se rozhodl nasadit takovejhle metr, tak z toho automaticky vyplynuly situace, který by se normálně pískaly (popř. by přišla karta), ale tady tomu tak nebylo. Já bych byl radši, kdyby to tempo nebylo takovýhle, to je pak zápas o zranění v každym souboji

Reagovat
smazaný uživatel

jakej trest by sis v tom pripade predstavoval za mourinhov dloubak do tita?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak 5-8 zapasu.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik jich dostal?

mono si to asi odsere vic, holt neni z preferovanyho klubu...

Reagovat
Ángel di María 22

Mně je to v zásadě jedno, stejně ten člověk od vás je jen nějaká nepodstatná figurka, vážně vám při zápasech chybět nebude.. Ale to představení bylo na přesdržku.

Reagovat
smazaný uživatel

mono je nahodou borec a pro chola je fakt dulezitej

Reagovat
Ángel di María 22

Možná během tejdne, težko v těch 90ti minutách u hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

tak to samozrejme, ale stejne: obcas se potrebujes poradit a nestihas sledovat na hristi vsechno...

Reagovat
smazaný uživatel

Dozivotni.

Reagovat
smazaný uživatel

to bych i bral

Reagovat
smazaný uživatel

zajimave ze kdyz hraje atletiko na hranici tvrdosti nebo za ni proti realu tak je to krasne, ale kdyz tak hralo proti farcelone nebo tak hral pod mourinhem real, tak jsi tu kricel, jaka jsou to prasata a ze je to skandal, ze to rozhodci pousti chtit od tebe a dalsich farcelonistu objektivitu by asi bylo prilis ale neserte si do vlastniho hnizda alespon tak okate

Reagovat
X-bano-X

nj jednodňový nick bez znalosti pravopisu mi tu bude niečo kázať

Reagovat
smazaný uživatel

Inteligentni reakce k veci

Reagovat
X-bano-X

Po tom, čo si tam napísal, čakáš nejakú inteligentnú reakciu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano bylo to naivni ale cekal sem, ze se aspon pokusis vysvetlit svuj zaujaty dvoji metr.

Reagovat
X-bano-X

takže mám zmysluplne diskutovať s človekom, ktorý si tu založí v daný deň fake nick a jeho prvý výplod je urážka aktuálneho majstra Španielska?

Reagovat
valloire

di do prdele

Reagovat
madridcan

Hlavne, ze si v svojom komente hned spomenul svinstva Atletica na cele s Costom a Lopezom...objektivita

Reagovat
X-bano-X

nj je to presne rovnaká vec. Nepísknuť penaltu a neudeliť kartu

Reagovat
madridcan

Ktore by pri niektorych hracoch viedli az k cervenej...

Reagovat
X-bano-X

Tak ako nemôžeš to brať tak, že keď by Costa dostal kartu za ten zákrok na brankára, tak by potom dostal kartu aj za ten dive (ktorý stále nechápem, aj keď som to videl snáď 20 krát). Na druhej strane ak by polčas skončil 3:1, mali by ste to sakra ťažké, uhrať aspoň bod.

Pre mňa parádny zápas, pri ktorom rozhodca púšťal oveľa tvrdšiu hru ako je v Španielsku zvykom s 1 väčšou chybou (Ramosov zákrok na Costu)

Reagovat
Ángel di María 22

Remízu beru. Ten zápas strčil vyhecovaností clásico do kapsy, možná, že to bude v nejbližsí budoucnosti největší zápas ve Španělsku, boj o Madrid.

Nejtěžší zápas v sezóně máme za sebou a stále jsme na prvnim místě, ten bod může bejt, stejně jako ze San Mamés, dost klíčovej. Je potřeba, krom ostatní zápasů pochopitělně, hlavně zvládnout doma clásico. Jsem rád, že v odvetě LM můžeme šetřit hráče, to je mírný +.

Dneska ani nevim, koho pořádně vyzdvihnout. Všichni 3 střídající to v kontrastu odumírajících Atletů hodně oživili, Isco mně přišel hodně dobrej. No a dík patří i střelcům. A San Iker do branky.

Hala Madrid!

Reagovat
Lojd

když sem minulej týden říkal, že bych dneska tu remízu bral, myslel sem, že Atlético taky vyhraje a budou před Barcou oba

Reagovat
oli9

Pepe

Reagovat
Didier Drogba

Po dlouhé době jsem viděl španělský "fotbal" a je to hrůza. Neustálé padání a simulování v čele s orangutany Costou a Pepém, no nevím co k tomu říct. Prostě a jednoduše -> PL

Reagovat
smazaný uživatel

to maš pravdu a Patetico su na to experti

Reagovat
Staenly10

Nechci nějak rejpat, ale musim souhlasit. Myslel sem, že to máchání rukama a podobný excesy při každym běžnym faulu jsou jen v Clásicu, ale už se to asi rozšiřuje.

Reagovat
Ángel di María 22

Sice je to někdy hrůza, přehnaný, ale tomu tempu by dokázal čelit málokdo. Oba týmy hrály na doraz, Atleti to maj daný domácím prostředím, kde se prostě vyhecujou šíleně, o to jsem radši, že my jsme to s nima udrželi. Kdokoliv z tý tvý slavný PL by tady dostal šišku.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně tohle teatrální a výbušný chování k jižní Evropě neodmyslitelně patří. Španělé, Italové atd. takoví vždycky budou.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne v spanielskej lige sa hra za klub a nie v Anglickej za plne vrecko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kludne si mozes porovnat platy v anglicku a spanielsku , kludne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nefandim v anglicku nikomu ale toto je kvalitna pixovina ... cela la Liga je len o Clasicu ,,, ok posledne 2 roky ich trocha prehana Atletico ale nemožeš to porovnavať

Reagovat
smazaný uživatel

ja hovorim ze ked pozrem anglicku ligu Arsenal - Chelsea , Liverpool - Everton tak ti hraci to maju v prdeli zatial co si pozrem Real - Atletico , Real - Barcelona , Sevilla - Granada , atd tak sa tam idu pozabijat

Reagovat
jenage

Ti se tam "idu pozabijat " jenom proto, ze to jsou jižanské horkokrevné buzny, bojovnost a nasazení jde provádět i jinými způsoby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Říká fanoušek Chelsea a Brna.

Reagovat
Kenneth

Doufam ze dostane LM Chelsea. Costa a ostatni vymazove vs Mourinho. Na to bych se moc rad podival.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

To ja docela taky. V Superpoháru od nich relativně nedávno dostali 4ku.

Reagovat
smazaný uživatel

A vy jste 'relativně nedávno' dostali pětku od Barcy

Reagovat
smazaný uživatel

A ja bol v tom, ze Devil's Advocat sleduje La Ligu a spanielsky futbal castejsie.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tyhle simulace a prasárny v PL většinou nebejvaj, to souhlasim. Ale taky jsem tam v žádnym zápasy ještě neviděl takový nasazení, jaký předvedly oba týmy dneska.

Reagovat
Aldeano

A atmosféru na stadionu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bylo to trapne ale nesmis na zaklade atletika soudit celou ligu, atletiko jsou v tomto nejhorsi v lize a jsou to nejvetsi prasata

Reagovat
smazaný uživatel

jj, atletico proti vetsine souperu dohrava v osmi, hrace soupere odnasi ze hriste se zlamanejma hnatama a vyhrava jen diky nasimulovanejm penaltam. myslim, ze jsi presne uhodil hrebicek na hlavicku

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se a precti si to znova, nic o mrtvolach a trech cervenych za zapas tam neni

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas bol napaty az do konca, vela sa tam bojovalo ale aj simulovalo. Napr. ten Costa je strasny magor. Aj za remizu budme radi lebo prvy polcas boli oni o nieco lepsi a keby vyhrali 2:1 tak by to bol problem. Takto sme sa udrzali na 1. mieste a tento zapas bol velmi tazky ale budemr adi aj za 1 bod

Reagovat
aither
Reagovat
smazaný uživatel

Ten Costa by se fakt krásně hodil do Barcelony to byla dneska velká komedie jinak bod asi zaslouženej!Díky bože za Cristiana!!!

Reagovat
smazaný uživatel

nie len dnes ....Costa je komediant vždy

Reagovat
kvasha16
Reagovat
kvasha16
Reagovat
teenz

Na druhé straně úplně stejné chování od Garcíi. Tohle úplně nenávidim, hrajou si na tvrďáky a potom podobné zasimulování.

Reagovat
teenz

Costa je neuvěřitelný, jak dokáže vysimulovat nebo jiným excesem žluté karty polovině týmu. Nadruhou stranu, hrát proti němu tak bych ho asi musel zfackovat.

Škoda, že jsme neproměnili nějakou šanci za vedoucího stavu, kdy by bylo asi už rozhodnuto. Všechny střídání oživili, Isco zahrál pěkně. Nakonec i ten bod dobrej.

Jo a ... kdepak je sandro, aby nám řekl jak hrál Gereth ?

Reagovat
Kenneth

Ten si ted uziva ten anglicky uzasny fotbal v podani Tottenhamu. Vysledek 1:0 a trefl to jeste jeho milacek Soldado. Ten si to uziva plnymi dousky.

Reagovat
teenz

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

pod preview už psal

Reagovat
teenz

Aha, takže nic kromě toho že si přišel kopnout. Já čekal nějaký pozitiva na GB91.

Reagovat
LAM

http://gfycat.com/SlimRegalAchillestang

Anechtěj abych sem dal ze zápasu s Elche.Největší Opičák ve španělsku je totiž už dlouhou dobu v Realu ale to ty asi nevidíš.

Reagovat
teenz

Nějak nechápu, na co vlastně chceš reagovat.

Reagovat
smazaný uživatel

počkaj dres Realu ešte poznam http://blogfutbol.blox.pl/resource/dfgh.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth fantastickou akciou rozhodol o bode pre Real. O parnik najlepsi hrac na ihrisku, Man of the Match

Reagovat
teenz

Jeho zpětné přihrávky a ztráty balonu jsou exkluzivní, pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Joo, dneska večer se vlastně udílí Oscaří, tak to je jasný proč to dneska bylo takový divadlo.

Reagovat
One-Real

Neskutečný, chtěl bych vidět kabinu ESP repre týmu, kde přijde Costa a mezi dveřma ho vítá Arbeloa s Ramosem.

Reagovat
Ángel di María 22

Já nevim proč, mám pocit, že to tam bude uplně v pohodě

Reagovat
One-Real

Čau já jsem Diego. Já bych na to neměl nervy, nikdo z Barcelony mi takhle nepil krev, tam se to vždycky nějak vystřídalo, ale Costa dělá vaginu na plnej úvazek 90 min.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mám škodolibou radost z toho že vám takhle pije krev

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo to chápu, my máme takové pocity z Pepeho a Barcelony

Reagovat
Atlético de Madrid

Z Pepeho mám stejný pocity taky Zrovna oni dva se ve svejch výstupech trochu lišej - Costa se snaží bejt hlavně otravnej a nepříjemnej, zatimco Pepe je krom toho schopnej někomu zpřeražet hnáty

Reagovat
smazaný uživatel

jj, costa je proste zmrd a provokater, kdezto pepe vetsinou neni ani clovek...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hrál ještě Hierro, tak Diego Costa před zápasem raději ani neopustí dům. Když hraje Pepe, tak opustí, ale se strachem.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, jeden z mala madridistas, ktery jsem vazne mel rad a obdivoval. ve stavajicim tymu to treba nemuzu rict vazne vubec o nikom...

stejne spis myslim, ze pepe je costovi pro smich, stejne jako costa je pro smich pepemu. oba dva maji povest, ze jsou mimo travnik fajn chlapici, takze bych nemyslel, ze to nejak resi...

Reagovat
Kenneth

A hlavne je zajimave ze sou si oba hodne podobni v obliceji, oba sou vypatlani a oba to sou zoldaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc zoldaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Repre.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovym se rika zoldaci? Jinak Pepe sel k Portugalsku vubec proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Klubovej žoldák není určitě, tak mě napadlo tohle .

Reagovat
Kenneth

Tak jak jinak?

Reagovat
smazaný uživatel

prebehlici?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani o Ikerovi?

Reagovat
smazaný uživatel

ne - byvlo to tak, ale pote co mu mourinho vymyl mozek a pote, co za placlivy kecy vyhlasoval do medii opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase má plusový body v tom, že vyhnal ze Španělska Mourinha, ne?..

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho se ze spanelska vyhnal sam

Reagovat
smazaný uživatel

"co za placlivy kecy vyhlasoval do medii"...

Reagovat
atlee

Viem síce, že Hierro hral okrem CB i DM a že kopal pentle, al, že dal za Španielsku repre až 29 gólov

Reagovat
RMCF

penalty, trestňáky + výborná hlava...

Reagovat
valloire

blbost, Pepé je větší tvrďák

Reagovat
smazaný uživatel

To bude asi tím, že je obránce.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jasně, prasácky hrajou jenom obránci

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako? obranci maji narok na to nekomu lamat hnaty, pripadne kopat do lezicich hracu? pepe je zkratka psychopat, vetsi zvire a magor po travnicich snad v tuhle chvili nebeha. costa je sice horkokrevnej zmrd a provokater, ale ne psychopat....

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zranil mi řekni? takový kecy fakt miluju. Třeba dnes hrála hovadsky půlka vašeho týmu a... to už je v pohodě co.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik zranil hráčů mi řekni?

Reagovat
Atlético de Madrid

Většina z těch zákroků, co předváděj hráči Atlética jsou v rámci toho, co jsme zvyklí vídat ve vyhecovanejch zápasech. Je to tvrdá hra. Stejně tak tam dneska předvedl jeden skluz zezadu Xabi, Ramos pravidelně každej zápas prasí (taky má 18 červenjch karet...), o Arbeloovi ani nemluvim. Prostě se to dělá, semtam to někdo přežene. Naopak když si vezmeš to, jak hraje Pepe... pro připomenutí koukni sem, ten to nemá v hlavě v pořádku

http://www.youtube.com/watch?v=8MWNpisJeaY

http://www.youtube.com/watch?v=SpMhYp0BxOg

http://www.youtube.com/watch?v=rWpdsB5BN-Y

Reagovat
smazaný uživatel

kolega uz odpovedel za me. atletico hraje tvrde, ale nikoliv zakerne, nikoliv zcela za hranici pravidel. to jsou vyhecovany zapasy, sam jsi asi fotbal nikdy nehral.

budto sledujes real posledni dva tydny, nebo mas hodne kratkou pamet, ze tak rychle zapominas, co je schopnej pepe predvadet...

Reagovat
teenz

Pepe je ale za poslední sezonu dobrej, jediný co mu zůstalo jsou jeho simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ja vim, ze se dost zlepsil ale porad me nenapada jinej psychopat, kterej by mu sahal aspon po kotniky...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím posledním videem si to zabil úplně. Hraje tvrději, ale v mnoha případech si to ti hráči i zasloužili, takže se to nepočítá, někdo ty simulace musí potrestat, když to sudí neumí.

Jinak dejme tomu 2-3 zákroky přes míru za celou karéru, hmm tak to je slušnej řezník.

Reagovat
Atlético de Madrid

rofl, děláš si prdel? to jako bereš tak že někdo přihraje pád a Pepe má morální právo mu rozkopat ledviny?

k tomu třetímu videu - jo, pamatuju si že se tady řešilo, že Alvés simulovat. což mi přijde jako totální kravina, protože a) takhle se prostě bez nějakýho působení vnější síly nepřetočís ani kdybys byl mistr světa v brejkdance b) je tam jasně vidět, že tam kontakt byl c) i kdyby nebyl, tak Pepe šel proti jeho noze a kdyby ho zasáhl silněji, tak mu může ukončit kariéru

Reagovat
smazaný uživatel

nekterejm lidem proste veci nevysvetlis

Reagovat
smazaný uživatel

Proč ne, aspoň se nebudu muset dívat na bandu simulantů, když v komisi nikomu nevadí, ligu to strašně shazuje. Oko za oko, zub za zub a nepotřebuju k tomu nějaký zkorumpovaný šašky. Navíc ho nohama jen pohladil, věř že kdyby dal opravdu sílu, tak to vypadá jinak.

Pepe se Alvesa nedotkl, po zápase tady bylo 41515132135 příspěvků a 16516513 videi a jasný bylo, že tam kontakt nebyl.

Reagovat
Atlético de Madrid

Zorro mstitel tyvole Ale tak Pepe přece nefauluje jenom hráče, který simulujou. Takovej Messi nesimuluje vůbec a stejně mu šlápnul na ruku..

No a toho Alvése nemá cenu dál řešit, je naprosto evidentní že Pepe šel proti jeho noze a celkem silně ho zasáhnul. Ta komedie kterou po zápase předvedli hráči Realu a Mourinho ohledně konspirace UEFA bylo asi to nejvíc stupidní co jsem ze strany baletu kdy slyšel. Fakt, mám Mourinha rád ale tohle byl moment kdy se vyjádřil (a vlastně začal vyjadřovat) jako ublíženej blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem psal 2-3 zákroky přes míru, tam můžeš počítat toho Messiho třeba.

Alvesa nezasáhl, ale takhle bychom se mohli hádat do nekonečna. Takže stejně se to nedá považovat za prasárnu, když sem viděl hromadu videii, kde se ho ani nedotkl a Alves simulovat teda umí.

já už Mourinha nia rád nemám.

Reagovat
Atlético de Madrid

Vždyť to bylo každý El Clásico něco. I posledně proti Atltéicu tam někomu zezadu šlápnul na achilovku a Costovi se vysmrkal na dres. A na tom prvnim videu co jsem postoval je plno zákroků, který považuju za šílený a to bylo proti hráčům z uplně jinejch týmů než Atlético a Barcelona. Nenapadá mě v současnosti podobně agresivní hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

to prvni byl arbeloa, ale pepe tam taky myslim nekoho prastil nebo prislapl...ale v tom kvantu veci clovek zapomina

Reagovat
Atlético de Madrid

a jo, pravda on Pepe má ještě štěstí, že fakt nikoho nezranil, což ho odlišuje od těch slavnejch řezníků z Anglie (Vinnie Jones, Roy Keane atd..)

jo a ještě sem musim dát jednou video toho prvního indcidentu kdy se pokusil zabít chudáka Casquera, to prostě neni možný..ten člověk vysadil stabilizátory nebo nevim

http://www.youtube.com/watch?v=zzn1PmwCVzY#t=14

Reagovat
hntlyl
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přetočil se, protože pepe trefil balon, co měl na noze. Každopádně šlapák to byl, ať trefil co chtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, tebe bych chtel videt na miste alvese - bys volal maminku. zajimavy, ze pepe je trochu tvrdsi, ale hraci atletica uz jsou hovada. dvoji metr?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak tvoju.

Reagovat
smazaný uživatel

sa ohanaš akurat s Pepem lebo to je jediny hrač ktory sa da aspon trocha porovnat s nechutnostou Patetica a teraz ti akurat pride vhod.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi zrovna dalsi mistni mamlas, kterej mi uz ani za tu reakci nestoji

Reagovat
smazaný uživatel

a predsa stal ...možno sa ti aj postavil .... velky kápo Sebyk

Reagovat
migwel

Proč jsi sem nedal střet toho Costy s brankářem v úvodu zápasu?...

Reagovat
smazaný uživatel

ty to dost nedavas, bez se nekam schladit!

Reagovat
Ángel di María 22

Však on vás brzo opustí, pak můžete udělat další konkurz ve stylu "shání se vypatlaný hovado, co umí kvalitně kopnout do míče", vsadim se, že Jižní Amerika má co nabídnout

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už je ale v Barceloně.

Reagovat
teenz

+ zápas Španělska s Portugalskem.

Reagovat
smazaný uživatel

Však proto tam taky Álvaro není. Vykopl ho Brazilec .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co, mere, huba zase otevrena?

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by Costa rozhadzat kabinu v repre

Reagovat
smazaný uživatel

s ramosem jsou v pohode, vymenovali si i "komplimenty" pres media. a arabela? toho se kvuli tomu lesak dost mozna rozhodl popravit. coz je jedine dobre

Reagovat
Kenneth

Ani ne, Costa je totiz uplne stejny picus jako on. Je to docela podraz na hrace ktery byl u 3 titulu Spanelska, za brazilskeho prizivnika.

Reagovat
One-Real

S Alvarem pocita, proti Italii si to rozda Juanfran a Azpi. Zrovna Del Bosque nebude pred MS menit zabehnute veci, Arbeloa je pro nej jistota, Juanfran si klice od zakladu hodil v kvalde do kanalu.

Reagovat
smazaný uživatel

na jednu stranu si tohle myslim taky, ale jak si muzes bejt tak jistej?

Reagovat
One-Real

Ja tomu verim. Arbeloa je hodne jebanej za dnesek (podle me to tak sileny nebylo, ani jeden gol nebyl jeho), a i kdyz vykon nebyl idealni, tak ty dulezity situace resil prevazne dobre. Sezonu hraje spolehlive, viz posledni zapasy, kdy jsme to v obrane hrali bez problemu. Vi co od nej cekat, obcas zahraje hur, ale nejake fatalni vypadky formy nema, navic leccos odchytil od Xabiho (ty nenapadne fauly na pulce, diky kterym se souper udrzi v sachu a podobne). Uvidi se podle jara, ale myslim ze byste museli vyhrat titul, dojit dal v LM nebo Arbeloa silene s formou dolu, aby nejel.

Reagovat
smazaný uživatel

rikam, ja si to myslim taky, ale nebyl bych si tak jistej. staci, kdyz juanfran/azpilicueta odehrajou spickovy utkani proti italii a po arabele nestekne ani pes...

Reagovat
One-Real

Pro fanousky mozna, pro Del Bosqueho se kterym vyhral Arbeloa 3 mistrovstvi v rade podle me ne. A myslim si, ze je to spis souboj Juanfran vs Azpi, nez vsichni 3.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si to myslim taky, ale uvidime zrovna del bosquemu je myslim arbeloa dost ukradenej - kdyby letos carvajal predvadel za real to, co minulej rok v leverkusenu, tak arbeloa nikam nejede...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, mně se Carvajal líbí víc letos než loni. Silnější a zkušenější, loni to za něho lítalo až moc často.

Reagovat
One-Real

spíš rozdíl mezi zářím a novým rokem, ve vápně má furt rezervy, ale za 2 roky nebude mít na RB konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

To si nejsem jistej, ale pokud se bude takhle snažit dalších deset let, tak bude mít super kariéru, to naopak jistý je. Fantastický přístup, v každém zápase, už od Castilly a asi i předtím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezitim beztak zase odnekud vyplave nejakej Brazilec..

Reagovat
smazaný uživatel

to je dost mozny. v bayeru mel trochu jinou roli, trochu jiny ukoly, mnohem vic vycnival. bayer hral minulou sezonu vsechno po pravy strane, v realu to na nem nestoji a vycnivat je tam mnohem tezsi. asi jsem naivne ocekaval, ze do PD vtrhne jako uragan a arbeloa si letos ani nekopne...

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt naivně. Hraje parádně, ale čekat že bude hrát hned každej zápas sem si myslel, že nemůže čekat ani největší optimista.

Reagovat
RMCF

Ze začátku mu trvalo než se oťukal, ale momentálně je z našich krajních beků nejlepší.... Doufám, že na tomto postu máme na hodně let vystaráno...

Reagovat
smazaný uživatel

obcas musis obetovat pingla, abys zachranil figurku, ktera ti muze pomoct rozhodnout zapas. uvidime po konecny nominaci - podle me v ni arabela bude...

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě je to uplně jedno. Myslim si, že už Španělsko nemá na to získat znova velkou trofej, kór né v Brazílii. Ať tam jede už kdokoliv, ti hráči (zrovna až na Costu ) vyhráli už všechno, moc jim neveřim, budou tam jiní adepti.

Reagovat
smazaný uživatel

spanelsko hrace jako costa proste nema - bohuzel nema jinyho rozdilovyho hrace v utoku. villa je za zenitem, negredo v poslednich tydnech ztratil formu, llorente ma holt smulu a torres a loldado ani nestoji za rec. jinej hrotak tam neni a i kdyz lesak muze preferovat to svoje 4-6-0, tak muze costu kdykoliv poslat na travnik a ten muze rozhodnout. to o zadnym jinym z tech vyse zminenejch rict nemuzes. osobne, kdybych byl kouc spanelska a mel si vybrat mezi DC a arabelou, beru jednoznacne DC...

Reagovat
Ángel di María 22

Dyť ale jo, Španělsko, na to, jaký má skvělý hráče, má v útoku hroznou bídu, proto musí jet naturalizovanej Costa, logicky. Ale kdo z tý trojice beků pojede je mi už vážně jedno, já bych byl nejradši, aby nejel nikdo z Realu, kdo tam už byl, trofeje a medaile maj, tak ať po sezóně pěkně odpočívaj.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Musím souhlasit, zabudování Diega Costy se mi jeví jako naprosto klíčový faktor pro úspěch La Rojy na Mundialu. Hráč jeho stylu a kvalit tam prostě není a nebude, navíc je hodně variabilní a nemusí být nutně na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

presne - costa se vyborne hodi do spanelskyho stylu: je pohyblivej, chytrej, flexibilni. dokaze zahrat na jakykoliv pozici v utoku, dokaze odjezdit lajnu nebo nabehama rozbijet defenzivni linii protivnika. to treba llorente ani negredo nedovedou...

Reagovat
RMCF

To každopádně, útočník je to luxusní, kdyby nebyl takovej kok.. tak se na jeho hru i pěkně dívá... Su zvědavej jestli ho ta CHelsea udělá, pro Mourinha ideální útočník...

Reagovat
smazaný uživatel

Když někdo v repre, tak by tam měl být určitě Carvajal, už teď je lepší než Arbeloa - jako svý si vždycky odvede, ale nepředvede nic navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by jet Carvajal a Azpi.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo dobrý, jenže Bosque je připosr*nek.

Reagovat
Kenneth

Spis stara liga ktera nerada meni zabehnute veci. A zatim mu to vychazi.

Reagovat
smazaný uživatel

To není pravda, viz finále s Brazílii. A teď pokud bude hrát pořád se stejnou sestavou tak dopadnou na MS ještě hůř. V což i doufám, třeba aspoň přestanou hrát ten barcelonskej paskvil.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, barcelonskej paskvil jim dopomohl ke trem titulum, ale hned by s nim meli prestat. ty vole, dnes se fakt bavim

Reagovat
Kenneth

Neco na tom bude ale . Barcelona ukazuje ze ten styl uz prestava dominovat a Bayern je sfoukl jako svicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Však o tom se taky bavím, chlapec zřejmě nechápe.

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona hlavne ukazuje, ze jeji tym zacina dodelavat - zejmena ze xavi uz nedokaze sam prehrat zalohu protivnika, ze puyol uz neni nejmladsi a hlavne ze jeji protivnici uz presne vedi, co od ni a jednotlivejch hracu cekat.

nemyslim si, ze ten system jako takovej by byl mrtvej - pouze je potreba ho posunout nekam dal, trochu ho pozmenit (na coz lesak bohuzel nebude mit koule, pravda). a propos, co letos podle tebe hraje guardioluv bayern? spis to, co guardiolova barcelona, nebo heynckesuv bayern z minulyho roku?

abych to nejak shrnul: podle me neni problem v "barcelonskym paskvilu", jak tady znalec nade mnou nazval asi nejprevratnejsi herni styl v historii fotbalu (minimalne za poslednich 20 let), ale v zaprdenym paprdovi del bosquem, kterej uz neni schopnej zareagovat (i kdyz uvidime na MS). kdyby byl u kormidla repre guardiola, tak mam takovy tuseni, ze bychom videli barcelonskejm paskvil v lehce jinem provedeni - a byl by to opet ten stejnej valec...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nahradit Puyola, Alvese s Xavim a prijit Guardiola, tak zase dominuji. Tohle vubec neni o nejakym stylu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo teda samozrejme je, ale styl Barcelony podle Pepe a styl Barcelony podle ostatnich, to je uplne neco jinyho.

Reagovat
smazaný uživatel

* Pepa

Reagovat
X-bano-X

Presne to si myslím aj ja. Namiesto Xaviho nejakého hráča schopného rýchlo meniť tempo hry a do obrany spoľahlivého bojovníka, ktorý nevypustí jediný súboj Barcelone viac netreba. Samozrejme Xaviho nikam nevyhadzujem, ale čochvíľa už bude jeho náhrada nutná.

Reagovat
Atlético de Madrid

myslim, že to chce nahradit Xaviho, začít hrát přímočařeji, ve vyším tempu a víc fyzicky, držet se křídelní hry, na hrot stavět útočníka namísto Fabregase a ono to půjde

Guardiola v Bayernu propojil to nejlepší z obou stylů: vysoký držení míče a přímočarost křídelních hráčů, což v kombinaci s aktivním tlakem na míč a ohromnou individuální kvalitou dělá Bayern neporazitlenym..a tímhle směrem se musí ubírat Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

zatimco v barcelone byl ten styl ve finalni tretine hriste usitej na miru messimu, v bayernu mesiho nemel. zato mohl pocitat s robbenem, riberym a dalsima - proto je podle me daleko primocarejsi. v tom je ten guardioluv genius: ma svoji filozofii, ktery se drzi, ale dokaze ji usit na miru hracum, se kterejma pracuje. kdyby se mu ale nahodou nejakym zpusobem podarilo koupit messiho, zase by to podle me hral na nej: sice primocareji a rychleji, ale porad na nej

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš ty jsi retardovanej, kdo se to baví o tom co bylo? Zkus si to přečíst ještě jednou a když to nepomůže, tak si kup slabikář.

Reagovat
smazaný uživatel

vyprosuju si, aby mi tu nejakej cucak nadaval do retardu. svym chovanim zde pouze ukazujes, ze jsi docela chudak - mozna casem dorostes. pokud nestihas a jediny, co z tebe pada, jsou nadavky, tak opravdu nemam duvod s tebou ztracet cas. kdyby te nahodou zajimalo, proc meles totalni sracky, precti si odpoved vyse...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt dmnt. Hlavně že jedinej kdo tu píše úplně mimo jsi ty a ještě neumí odpovědět na otázku, no jo retarde, trochu jsi předtím s tou infantilní větou přestřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsme potřeovali. Uvidíme, jak se s touhle šancí vypořádáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme klidní Barcelonu máme doma Ahlavně už bude zdravej pikéé tak to bude easy :D

Reagovat
vocasisko

tyhlety ftípkyj sou prostě top

Reagovat
smazaný uživatel

To je realita

Reagovat
Ed_Hazard

som zvedavý ako sa budeš tváriť ked sa s barcou prehrá a my skončíme na 3. fleku kvoli rovnosti bodov a horšej vzájomnej bilancii s Atletmi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by jsme měli doma s Barcelonou prohrávat?? :D :D :D

Reagovat
smazaný uživatel

A mohlo být ještě lépe, kdyby sudí fouknul alespoň jednu penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, třeba ty ruce hráče Atletica.

Reagovat
smazaný uživatel

Směšné. Paži měl u těla a vůbec to nemělo vliv na dráhu letu míče, protože jinak by jej míč trefil do prsou a hráč se pouze chránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč se pouze chránil. A ještě ve výskoku co, to nemá cenu...

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná ruka, tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sem hoď link.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu ztrácet čas hledáním. Najdi si to sám.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
RMCF

To by se furt kopali jenom penalty... Pokud de hráči ve zdi míč na tělo nebo hlavu a trefí mu ruku penalta se nepíská, to by tu ruku musel mít od těla a zabránit te střele... v tomto případě by stejně vrazila do něj i kdyby tam tu ruku neměl...

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí může písknout jakoukoliv ruku, obličej ani péro si nechránil...

Navíc byl ve výskoku, takže už je to jak kdyby jeho problém...

Já bych to nepískl, ale když tady mluví o tom, že mělo Atletico kopat penaltu, tak Real klidně taky...

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nemuze, precti si pravidla a usetri nam cas

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastický zápas z obou stran, neskutečné tempo po celých 90 minut a nakonec i zasloužená remíza. Škoda těch excesů v podobě simulování, různých strkanic atd. Ještě me irituje, jak někteří podavači míčů úmyslně nepodávají míče, popřípadě je rovnou zahazují schválně pryč, aby soupeř domácích nemohl rozehrát, všímám si toho ve Španělsku už delší dobu a je to fakt extrém i oproti jiným top ligám.

Remízu musíme vzhledem k průběhu zápasu i celkovému hernímu projevu brát. Vlastně nás ani nemusí mrzet, byl to prostě komfort, který jsme si mohli dovolit. Měli jsme náskok tří bodů na zbytek a v nohou zápas Ligy mistrů venku proti Schalke, přičemž vzhledem k velkému náskoku z prvního zápasu můžeme pošetřit několik hráčů v odvetě. Tohle nás titul stát nemůže, o ten se bude bojovat jinde, hlavně v El Clásicu na Santiago Bernabéu.

Příští víkend proti Levante potřebují někteří hráči dostat volno, protože toho mají v nohou za poslední dobu docela dost a navíc nás čeká nevyzpytatelná repre pauza. Hlavně Di María to fyzicky nemá šanci zvládnout na všech frontách do konce sezóny, pokud mu Carlo nedopřeje trochu odpočinku. Věřím, že to všechno zvládneme a Levante porazíme, teďka se láme chleba a nemůžeme si dovolit ztrácet.

Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Kristýna zace vecpaná do fotky ke článku

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Je to hnus no.

Reagovat
Kenneth

Jinak divim se ze se nikdo nevyjadril k tem primakum Ronalda. Dve totalne zabity slusny sance z hranice vapna, klasicky Ronaldovsky.

Reagovat
smazaný uživatel

A co k tomu ma kdo rict? Dokud v Madridu bude, tak se na tom tezko neco zmeni..

Reagovat
One-Real

že máme smůlu, že se nekopalo zprava

Reagovat
Ángel di María 22

Teď je otázka, kdo by to měl pravačkou kopat. Z levý strany je to jasný, ale tohle je možná pro Modriče? Nikdo jinej, Xabi to moc střílet neumí.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Nebo Ramos, ten dal za Španělsko libovej přímák jednou ....

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos má podle mě jednu z nejlepších kopacích technik v týmu a není u těch standardek náhodou. Ale jak je u něho zvykem, tak i tady to nějak neunáší hlavou, takže čekat můžeš Panenku, Gagarina i víko, všechno zhruba stejně pravděpodobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to ma Cristiano taky, nebo nema? Moc nechapu, ze to kope tak, jak kope s tim, co ma v noze.. Podle me by to mohl kopat Bale odkudkoliv, s tou trajektorii je to docela jedno,bych rekl.

Reagovat
Ángel di María 22

Jo, o tom žádná, on to i z těch přímáků občas zkoušel, gól dal teda jen jeden co si vybavuju, ale kopnout to docela umí. Nedokážu si ale představit, že by měl vytlačit od přímáků Ronalda. A nejsem si jistej, jestli by byl i ten Luka lepší volba, možná, kdyby se nestřílelo, ale centrovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Luku si u přímáku nedovedu představit, on nestřílí špatně, ale tak trochu nerad a jak tam u toho stojí pomalu z donucení a ti naši nagelovaní kluci na něho divně koukají, no nevím... Ale dobrý bylo, když si to kdysi chystali Zidane, Figo a Roberto a nakonec tam došel Hierro a vzal jim to .

Reagovat
Ángel di María 22

Naky video asi neni, co?

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, ale to bylo právě víckrát. On to kopával z levé strany, pak přišli Figo a Zidane a týden o tom mluvili, kdo to teda jako kopne a když to ještě bylo trochu na střed, tak si tam už samozřejmě rozcvičoval svoje stehna i Roberto. A tak se několikrát stalo, že prostě přišel Hierro a oni potupně odkráčeli.

Reagovat
Kenneth

A tak se několikrát stalo, že prostě přišel Hierro a oni potupně odkráčeli.

Reagovat
Kokesh

Ani u Slepic je nekopal, ale rohy má luxusní.

Reagovat
teenz

Reagovat
garruklol

Gagarin

Reagovat
smazaný uživatel

Já se spíš divím, že se nikdo moc nepozastavuje nad druhým gólem Atlética. To byl strašně laciný gól. Střela pomalu ze středového kruhu, těsně před koncem poločasu, ten hráč už prakticky neměl čas na nic jiného než vystřelit, střílel ze strašné dálky, dlouho dopředu bylo jasné, že bude střílet, ani to nijak neumístil, letělo to tak na půl cesty mezi střed branky a tyčku, nebylo to nijak extra prudké....Tohle brankář Realu Madrid prostě musí chytat.

Reagovat
teenz

Měl špatný výhled. Naposlední chvíli tak chtěl hlavičkovat Cris, ale netrefil to.

Reagovat
valloire

Takhle jsem na hráče Realu asi ještě nenadával.

Reagovat
Kokesh

Až teď z práce. Remíza teda zasloužená?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, celkově jo. Atleti do toho narvali veškerou sílu, co měli a i přesto jim to nakonec nestačilo. Mohli jsme i vyhrát, ale ten závěr jsme dohrávali spíš na jistotu, oni už pak mleli z posledního a remíza nakonec asi dobrá.

Reagovat
Kokesh

A ten Burgos se čertík kvůli čemu? Prý ho drželo sedm lidí

Reagovat
Ángel di María 22

Myslim, že to bylo poté, co dal sudí Costovi žk za simulaci, rozhodčí šel něco pak řešit k jejich lavičce, možná ukázal, ať jde na tribunu a ten se na něj šíleně utrhnul

Reagovat
X-bano-X
Reagovat
X-bano-X

A osobne sa mu nedivím. Po tomto čo bolo v prvom https://www.youtube.com/watch?v=9zsKWPw5kTo , tak druhý klinec ho už vytočil do biela.

Reagovat
Ángel di María 22

Já se docela divim. Když i Simeone dokázal zůstal relativne v klidu a ještě ho sám držel. Pochopim nasranou rekaci na rozhodčího a nějaký kecy, ale co chtěl timhle ten idiot z Atletica dosáhnout, to jsem fakt doteď nepochopil.

Reagovat
X-bano-X

Tak mne prišlo, že sa hlavne bál inzultácie, ktorá celkom reálne hrozila, keďže Burgos bol už na ihrisku.

Reagovat
vitasrp

Mi se ten zápas strašně líbil, mělo to obrovský tempo, nasazení, agresivitu, a kdyby se vymazaly ty simulace, tak by to byl přesně takovej fotbal, kterej chci mezi těma nejlepšíma vidět + samozřejmě fotbal, který bych rád viděl i v PL. To, jakej ta hra měla spád, mi sice PL připomnělo, ale spíš takový roky 06-09. V poslední době se tam u nás taky najdou obdobný zápasy mezi těma nejlepšíma, ale pravdou prostě je, že jich je míň a míň.

Styl Atletika žeru, to jsou praví fotbaloví bojovníci, kteří k tomu ale přidávaj i tu fotbalovou stránku. Neskutečný nasazení, neskutečný množství sil nechali na place a vůbec se nedivím, že v posledních 10 minutách totálně odešli. Udělali z derby pořádnou válku, ale až na pár momentů tím správným způsobem - soupeře to bolí, musí podstoupit milión soubojů a vůbec nic nedostane zadarmo. Přesně kvůli tomu si naprosto nepřeju, abychom na ně v LM narazili.

A Diega Costu bych si vážně přál do Chelsea. Je to sice strašnej zmrd, simulant a borec, kterýmu se občas zatmí před očima a udělá krávovinu, navzdory tomu takový útočníky mám svým způsobem rád, protože jsou pro obránce soupeře naprosto to nejprotivnější, co proti nim může nastoupit. Ve svý podstatě Drogba byl taky simulant, hajzl a trochu mamlas, co byl schopnej tým oslabit v těch nejstupidnějších momentech, přesto se stal legendou.

Navíc mi sedí Costova typologie, je technickej, výborně hraje tělem, rychlostně na tom není vůbec marně, no ale to vůbec nejdůležitější - působí na mě dojmem, že je to naprostá studna energie. Když se ho podaří správně namotivovat, mám dojem, že oběhá oba stopery a nedá jim víc jak minutu odpočinku, jinak s ním maj neustále problém. Zakončení si hodnotit neodvážím, dneska mi přišlo, že toho dost zazdil, navzdory tomu jsem nakloněn tomu, že do toho systému, co Mou buduje v CFC, by zapadl velmi dobře.

Zbývá jenom poslední otázka - jak moc je reálný, že by v létě odešel?

Reagovat
Atlético de Madrid

Reálný je to hodně, já si myslim, že je téměr jistý že půjde. A nejspíš do Chelsea, pokud nakonec nepůjde po Falcaovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by ted sli po Falcaovi, kdyz ne loni? Costa je mladsi, levnejsi (ta cena je presne Mendesovskymourinhovska), nebude rok mimo a horsi je akorat v zakonceni a vyberu mista.

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky si myslim že půjdou spíš po Costovi. Jen Mourinho teď řikal v tom uniklym neformálnim rozhorovu že by chtěl Cavaniho nebo Falcaa, takže tomu dávám určitou šanci. A souhlasim, Costa se mi do jeho stylu hodí víc, Falcao neni tak dobrej v pohybu a i dalších herních činostech. Zato je to teda největší zabiják do vápna a nejlepší hlavičkář na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, ze zakonceni je asi costova nejvetsi slabina, i kdyz silene na tom zapracoval. podle me je setrvani costy bez sanci. pro mourinha a jeho styl je to podle myho naprosto idealni utocnik, takze cekam, ze po nem pujde...

Reagovat
RMCF

ě se ten zápas fotbalově moc nelíbilí víc se hádali , okopávali a simulovali než hráli (návrat k Clásicu pod Josem), fotbal se začal hrát až od chvíle kdy měl Costa žlutou a musel dát pokoj... kdyby mu jí dal hned v první půli za ten nesmyslnej skluz na DIega mohl být klid... Druhá věc je, že naší hráči se do té hry nechali vtáhnout(někteří ochotně) místo toho aby byli nad věcí a hráli fotbal... Škoda, že nehrál od začátku Dani místo Alvara... s dvojkou Arbeloa COentrao na krajích sme měli nulovou podporu ofensivy od beků, jeden z dvojky Marcelo, Dani tam měl být...

Reagovat
Kokesh

Střídat v 60. a 70. oba beky je, no poměrně neobvyklé. Snad všichni čekali Daniho v základu, na druhou stranu na Coentrao vrub jde jednoznačně první gól. Ale góly padají po chybách a vyhrává ten, kdo jich udělá méně. Jediný co bych Carlovi vyčetl, a to pramení i trochu ze základní jedenáctky, je nepostavení Jesého do závěru. Isco po vystřídání působil na hřišti jako živá voda, chyběl někdo další.

Reagovat
Kenneth

Jediny kdo s nim ma problem je Pepe a Arbeloa no.

Reagovat
smazaný uživatel

Já viděl takovou momentku ze zápasu po nějakém běžném faulu Arbeloy na Costu nebo naopak a normálně se na sebe usmáli, podali si ruce a hráli dál. Byli úplně v pohodě. Costa navíc v předzápasových rozhovorech tvrdil, že zapracoval na vztazích s hráči Realu Madrid a jediný s kým má problém, je Pepe, protože se ho prý "dotkla sprška z Pepeho nosu".

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně . Pokud Karim neprodlouží...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos, Costa, Pepe v jednom tymu. Tomuto triu musteryru chybi uz jen akorat Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla lahoda. Kdyz tak premyslim nad tim Baleem, tak se mi na nem aspon hrozne moc libi to, jakej je to klidnej a hodnej pohodar.

Reagovat
teenz

Je to takovej kliďas a pohodář, až ho v zápasu v PD neni vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, ale kdyz se mu dari, tak si proste odehraje svoje a nic jinyho ho na hristi nezajima, takovej andel jako Kaka, akorat sem tam sebou mrskne jak kapr, no..

Reagovat
teenz

Jenže v PD se mu moc nedaří, kromě zápasu teda kdy už je rozhodnuto třeba.

Reagovat
Kenneth

. Ja bych rekl ze nikomu hlavne ani nerozumi krome Cristiana a Luky kteri umi anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

A to se ma jako hadat se spoluhracema? Myslim, ze kdyz da nekomu hlavku nebo facku a k tomu ho nakopne, tak kazdej pochopi, co tim myslel, stejne jako "fuck you"..

Reagovat
teenz

Karim se celkem rozhejbal poslední zápasy. Běhá, střílí .. co víc chtít.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic . Kuna a Suáreze strčil v únoru hravě do kapsy.

Reagovat
teenz

Někdo mu promluvil do duše.

Reagovat
smazaný uživatel

Narodil se mu myslim syn, tak prestal vecer chodit na diskoteky.

Reagovat
teenz

To pak dost vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec dcera.

Reagovat
teenz

Tak snad se nerozhodne, že to půjde někam zapít.

Reagovat
smazaný uživatel

s nejakou nezletilou fuchtlou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, s tvou mamou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wooohoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Sarah Williams, najdi si.

Reagovat
smazaný uživatel

http://oi58.tinypic.com/8wdwgk.jpg maš tam spusteny ešte aj EF

Reagovat
smazaný uživatel

Parada.

Reagovat
smazaný uživatel

to ti muselo dat hodne prace, kdyz jsi neco takovyho vymyslel a hledal deset minut

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

sebyk pred malou chvilou: "ty jsi zrovna dalsi mistni mamlas, kterej mi uz ani za tu reakci nestoji" ...od vtedy už 2x

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

Dcera.

Reagovat
Kenneth

Docela to utajil ne? Kdyz cekali Cristiano i Iker decko, psali o tom vsechna media. O tomhle sem se dozvedel az dneska.

Reagovat
teenz

Tak když procházel bary v Madridu.

Reagovat
Kokesh

Jjo, on si prý info o soukromí docela dost tají.

Reagovat
Ángel di María 22

Karim je teď v pohodě.

Reagovat
teenz

Občas mě u něj překvapí ten běh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Kevin

Reagovat
dantetomas

aj United maju svojhi Pepika Hnátka

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tak divam na vyjadreni colea,cernosi zase jednou brecijou ze sou cerni,to je nadhernej pocit byt bilej a vyrovnanej,ta barva kuze to musi byt v tom zivote kralovsky placenyho fotbalisty vazne obrovska pritez

Reagovat
smazaný uživatel

campbella teda,ikdyz,oni jsou si vsichni tak podobni ze to je vlastne jedno .

Reagovat
Atlético de Madrid

brečí Campbell protože je to blbec nevim jak jsi přišel na to, že brečí všichni černoši

Reagovat
smazaný uživatel

jenom namatkou prave ten cole,predtim nechvalne prosluly gesto barose ve francouzske lize treba,a neustale nekdo predhazuje rasizmus,v ruske lize cernosi breci furt a presto tam lezou a pak si stezujou ze na ne rusaci hazou banany pri zapase atd

Reagovat
Atlético de Madrid

Taky to nechápu, já bejt černoch tak bych chtěl aby na mě házeli banány a křičeli že jsem opice.

Reagovat
smazaný uživatel

to se ale nedeje vsude na svete,ale hlavne v tom rusku a kdyz to ti cernosi ví a presto tam lezou (ne pro krasu fotbalu,nybrz pro prachy) tak at pak drzi tu hubu a hrajou kdyz maji plat za tyden vyssi nez normalni clovek za mesic ,jinak at si hraji treba v portugalsku,nebo doma v africe,nebo kdekoliv jinde kde takovejma prumernejm hracum ani zdaleka nedaji takovej plat.

Reagovat
smazaný uživatel

na me cikán na urade taky rve ze su bila svine a nemam za to ani setinu toho co si ti ukrideni cernousci vydelaji,takze by mi bylo uplne u prdele byt nema ze po me nekdo hazi banan kdyz mam nekolik micu za mesic na ucte a muzu si delat co chci.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám permici na Real Madrid, občas tam zajdu a řeknu vám, to je celkem jinej fotbal než v naší lize. Dle mé skvostné rozlišovací schopnosti se Realu Madrid může v naší lize vyrovnat jen Jablonec.

Reagovat
Kokesh

Haha, hehe, hoho.

Reagovat
smazaný uživatel

nerozumím, o co jde?

Reagovat
vocasisko

král přímých kopů

Reagovat
smazaný uživatel

Trefil to pěkně.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je králem standardek?

Reagovat
smazaný uživatel

Letos Touré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Gareth.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli myslíš toho vašeho kašpara, tak si asi blbě vybral tým.

Reagovat
teenz

Kašpar to je velkej, ale standartky má bezkonkurenční.

Reagovat
Kenneth

Dva sou minimalne lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

a to?

Reagovat
Kenneth

Toure, Bale. Suarez je taky kope slusne.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano lepší není?

Reagovat
Kenneth

Cristiano me dneska definitine nasral. Kazdopadne Messi rozhodne zadnym kralem neni, s tim jeho jednim golem za uhersky rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je horší?

Reagovat
Kenneth

Oba sou stejny tragedi, Messi ma vetsi uspesnost, Cristiano o parnik vic golu.

Reagovat
smazaný uživatel

vykecáváš se s prekerní situace.

Ale jo, beru to tak, že je Cristiano dle tebe horší. To se bude hodit.

Reagovat
Kenneth

Spis ty si z toho udelal takovou Arbiter diskuzi. Pointa byla ze Messi zadny kral neni, dal sem ti i priklady a ted zase cau.

Reagovat
smazaný uživatel

Já z ničeho nic nedělal. Zkusil jsem tě, jestli přiznáš pravdu, nebo jsi prostě jen takový plácal do větru. Ujistil jsi mě o tom druhém.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Mesii je tragickej a s CR se už nedá porovnávat. Možná s Bakošem. í

Reagovat
Kokesh

Měl by začít kopat pořádně i plackou. I tak je ale pokaždé postrach...pro brankáře, zeď i diváky. Kdo to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ve Španělsku hodně dobrou funkci, záviděli byste, takže občas odfrknu u toho fotbalu na Santiagu Bernabeu. Jsem vyfocen s hráči v jejich kabině, dokonce jsem se jim podepsal.

Reagovat
vocasisko

jo, super

tak zas čau

Reagovat
smazaný uživatel

To naše bránění rohů ... TRAGÉDIE.

Reagovat
smazaný uživatel

co ti mám říkat, Real je válec!

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt nuda, Moc na fotbal nechodím, ale když jo, tak vždycky ve VIP zóně probíráme úplně jiné věci než fotbal, ten nás povětšinou nezajímá. Chodíme se tam jen ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta byla lepší, přiznejme si to. Bohemáci uřvaný, na ligu nemají, jsou to dřeváci, budou čutat zase druhou soutěž. Sparta jde po titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA PRAHA PŘÍMO V AKCI

Reagovat
smazaný uživatel

teda dneska je to přehlídka neproměněných šancí. Abychom se nedivili.

Reagovat
smazaný uživatel

klídek, Jablonec už vyhrál, Baník nebyl soupeřem.

Reagovat
smazaný uživatel

Legia Warszawa to jest taktéž můj oblíbený tým. Když mám stáž v Polsku, vždy zajdu. Nejlepší fans, nejlepší klub, nejlepší fotbal, můžete jen tiše závidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik micu uz Leo ztratil ? 5 urcite...

Reagovat
smazaný uživatel

právě jsem na stadióně a ničehož nic nevidím, na co to koukáš milej zlatej?

Reagovat
Kokesh

Dítě, nejsi vtipný a postradá to i šmrnc. Přestaň ťukat do klávesnice a běž spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na jeho místě ztráty vždy budou. Mě spíš trápí, jak špatně seběhanej máme tým. Nehrajeme jako jeden celek.

Reagovat
smazaný uživatel

No, dneska treba utok hraje dobre. Je moc sanci, ale bohuzel nepromenenych. Ty ztraty u Messiho chapu, jenze me to dycky vytoci, kdyz proste nahrat muze do lepsi pozice. Gol z rohu ani komentovat nebudu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak útok je od toho, aby dával góly. Co se dneska v tý koncovce děje, to je zas a znovu opakování starých nočních můr, které s Barcou vždy párkrát ročně prožívám. Být to teď 5, nemůže nikdo říct. Ale je to jen o jeden ...

Gól z rohu a ještě k tomu nohou z malého vápna? To je chyba jak z malých žáků. Nechápu, jak se tohle může stát - buď to bráníme zónově, a tohle místo prostě musí být pokryto a klidně i zdvojeno, nebo to bráníme osobně. Mě se zdá, že to prostě nebráníme. Jestli se teda obrana nedá říct tomu, když ti hráči stojí ve své šestnáctce.

Nacvičujeme ty rohy vůbec?

Reagovat
smazaný uživatel

No, po polocase na ne vletnout a hodit 2 rychly goly, nebo trpet do konce nechci.

Ty rohy to uz je s prominutim ubohe. Sebehorsi tym nam muze vstrelit z rohu gol. Toho jsem se proti City strasne bal, nastesti kopali jen 1 roh, ale kdo vi, jak to bude v odvete + Aguero, ktery to tam bude prohanet.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Akorát to dneska vyzní ještě tím, že ten kus dali z takovýho polovysokýho balonu z malýho vápna. Nemyslitelné.

Reagovat
Pokahontas

Hezkej zápas,asi jedno z nejlepších Derbi madrileňo,co pamatuju.Jen tam nemuselo být tolik faulů,to je fakt-ale ta bojovnost,nasazení,technika a oboustranná snaha vyhrát-radost pohledět,v tomhle ohledu derby jak má být.

Remíza asi zasloužená,i když vzhledem k tabulce,čase,kdy došlo k vyrovnání na 2:2,a laciné ztrátě míče,která mu předcházela,s ní nakonec patrně bude spokojenější Real,jehož faktický náskok na Atleti se tak pouze zmenšil o půl bodu(vzájemné zápasy).

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes je vazne na smiech po tom zraneni..

Reagovat
smazaný uživatel

V=st po takovémhle poločase jen o jeden kus je tragédie. Nepřekvapilo by mě, kdyby Almería někdy v šedesáté po dalších 5ti našich šancích vyrovnala z rohu, a budeme muset o výsledek zase bojovat až do konce. A přitom stačí volit lepší řešení a lépe zakončovat. Hlavně Neymar dneska (i přes pěkný výkon) netrefí ani stodolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Začneme hrát?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle neeee, Ney !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to nejlepší jeho kousek? Dá se to podělat ještě líp?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar by dneska mohl udělat nějakou kompilaci s tématem "jak se nechovat ve finální situaci".

Reagovat
smazaný uživatel

No, meli usetrit Neymarovi trapeni a stahnout jeho...

Reagovat
smazaný uživatel

Barca letos na titul nema

Reagovat
vocasisko

to teda, je celej jeden bod od vedoucího celku a má ze všech tří kandidátů nejlepší skóre

z toho jasně vyplývá, že nemá na titul

Reagovat
smazaný uživatel

uffff

Reagovat
smazaný uživatel

get a life

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon dobrej, koncovka prachmizerná. Ale tohle kolo beru.

Reagovat
smazaný uživatel

vykon dobry, ale len prvy polcas, v druhom to bolo utrpenie....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tak Costu pěkně řežeme hned od začátku. Sice záznamy nesnáším, ale tohle jsem si nemohl nechat ujít.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky koukám až teď, byl jsem na Zbrojovce. Jsem z toho neskutečně zadýchanej, to je zápas jak prase . Snad aspoň vyrovnáme.

Reagovat
smazaný uživatel

netopier dolu

LARRIVEY

kua a teraz by mohol spustiť gólostroj... po Malage opäť ďalšia odmakaná výhra, obrana na nulu a kto bol na stopérovi, Zé Castro, s ním sme mali hrať od začiatku, žiadny Galeano

Reagovat
smazaný uživatel

rayito valec

snad se jeste letos udrzi, kuci jedni usaty

Reagovat
Kily

snad jim ty tři body v konečném účtování k něčemu budou, taky jim tu záchranu strašně přeju. Já jsem strašně zvědavý, jak se k závěrečné třetině sezony postavíme my, Liga mistrů už je víceméně v trapu a zase tak moc by na tom nezměnila ani výhra za týden. Tudíž zbývá Evropská liga, tak si říkám, jak moc naznačil první zápas s Dynamem, do kterého Pizzi poslal značnou část základu

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že záchrana Betisu už je utopie, tak snad aspoň to Rayito...

Netopýr bude letos bez pohárů, tedy pokud nebude postupovat 7. tým z ligy, to by si to potom měl rozdat o postup se Sevillou..

V EL si myslím že Pizzi bude chtít dojít co nejdál a z části zachránit zpackanou sezónu, stejně jako Emery, který teď od derby bude stavět to nejsilnější, do teď "nebylo" potřeba..Mimochodem postup přes Kyjev mě překvapil, chvíli jsem pátral v sestavách Dynama, jestli náhodou někteří hráči nebojují v Kyjevě u stadionu než-li na Kypru..

Reagovat
smazaný uživatel

jj, presne tak. kdyz uz ne betis, tak aspon rayito jj, podle me pujdete oba po EL, ale letos ji neudelate, vidim tam vetsi favortiy

Reagovat
smazaný uživatel

jakože to urve Levante?

Reagovat
Kily

spíš Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

juventus a salcburk

Reagovat
Kily

to tomu Salcburku až tolik věříš? Já je tedy po zametení s Ajaxem už taky začal brát maximálně vážně, ale až takhle vysoko je pořád nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

pro me je to cernej kun a zaroven jak tak premyslim tak asi druhej nejvetsi favorit po juventusu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já myslel že mluvíš v souvislosti s ligou..,

V tom případě Juventus, Neapol a Tottenham..tyhle 3 beru jediný jako nehratelný

Reagovat
valloire

Fantastickej zápas !!! Jako jsem rád,že je Atletico takhle našláplý a takhle nám zatápí. Měli na to i vyhrát.Letos je to o parník nejzajímavější liga za posledních pár let. S takovým výkonem by kromě Bayernu oba vymazali kohokoliv na světě. Jestli udrží kádr a hlavně Chola,tak tu máme ligu o 3 top mužstvech světa.

Reagovat
Kily

nechtěl bych mít za trenéra Simeoneho, Atlético si ve značné části zápasu řeklo o nové synonymum pro hladovost

Reagovat
madridcan

Oscara niekto pozera?

Reagovat
Atlético de Madrid

já nemůžu spát, tak pozerám

Reagovat
smazaný uživatel

Amy Adams je nádherná ženská...

Reagovat
Atlético de Madrid

celkem jo...

Reagovat
Atlético de Madrid

snad to bude odsejpat, zatim se celkem vlečou a samá reklama..

Reagovat
smazaný uživatel

moje slova...

Reagovat
madridcan

Emma

Reagovat
smazaný uživatel

3 ráno v neděli? Kdy spíš? Čím se živíš?

Reagovat
Shevchenko

Neděle večer je ten nejhorší čas v týdnu, to nemůžu spát skoro nikdy Naštěstí včera jsem byl unavený, přesto jsem kvůli školy šel spát až o půl 3.

Reagovat
Rssa

Co bych dál za takového zmrdá Costu v soucasne Barce. Kromě kvality to chce zápal pro hru, výsledek a nasazení. U nás to je jako smečka děcek, co jsou sice hodně dobří, ale pořád je detsky měkčí, není tam ta jiskra. Nevím, v čem udělat změnu, ale chybí mi u Barcelony něco, co mi zvedne emoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. DC by mezi něma působil jak hrom do police.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Chyba tomu lekcia, ako by povedali nasi hraci

Reagovat
-Carles-

Lekciu sme už mali a nepomohlo to. Chce to osviežiť káder.

Reagovat
alcantara

Ved ja viem, ale stava sa to taka univerzalna barlicka pre nasich hracov vo vyjadreniach.

Reagovat
valloire

0-7 je málo?

Reagovat
RMCF

Užitečnej by byl, ale Barcelona s její filosofii je pro mě snad poslední tým kde bych si ho dokázal představit... Pro mě ideální hrot pro Josého...

Reagovat
valloire

Nestačil by návrat Josého?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je nejvtipnější to, že ač máme tak špatnou obranu, tak máme nejmíň obdržených branek v lize. Pro mě ohromný paradox.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není nijak vtipný ani paradoxní...záložnická práce Barcelony za ta léta neztratila na kvalitě, tudíž ani její defenzivní složka...a právě ta pomáhá ne tak kvalitní obraně k menší vytíženosti a tím pádem k nižší inkasovatelnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

To ale právě vůbec není pravda. Je to úplně naopak - záložní formace ztrácí jak na své síle kompletně, tak i na síle podpory obrany. Takový Xavi už je hodně velký průchoďák.

Co se vytíženosti týká - já s Barcou zažil už hodně sezon, takže ti můžu říct, že je vytíženost obrany v letech čím dál vyšší.

Navíc jde o celkovou obrannou hru týmu, která se taky postupem let snižuje, takže je na obranu zase o to větší tlak.

Já letošní počet inkasovaných golů připisuju formě Vickyho, která byla až do prosince skvostná. Zabránil spoustě gólů.

Reagovat
smazaný uživatel

To co píšeš nijak nevyvrací to, co jsem napsal já...zkus to znova...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevyvrací?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne...já nikde nepíšu, že je Barcelona v záložnické práci čím dál lepší, píšu, že si pořád zachovává vysokou kvalitu...ačkoliv tedy může být vytíženost její obrany vyšší, než v předchozích letech, pořád je nižší, než jejích současných soupeřů...to se dá určitě zjistit statisticky nebo třeba pouhým pozorováním, ale je to tak...

Reagovat
smazaný uživatel

To by smysl mohlo dávat za předpokladu, že bych ty zápasy nesledoval. A můžu ti říct, že obrana má oproti minulým letům opravdu víc práce. A nenapadá mě nějaká statistika, která by tohle podpořila (vyvrátila).

Reagovat
Kokesh

A nikdo tu myslím nechválil Delgada. Perfektní výkon, pouštěl to a hra měla i díky němu neskutečné tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně byl ale zázrak, že se mu to nevymklo. Být trenérem Realu Mourinho, tak by to byl masakr.

Reagovat
RMCF

Tjn s Mourinhem by se ty lavečky možná vrhli i na sebe :-)

Reagovat
RMCF

Mě se ten výkon nelíbil, měl to hned v první půli sklidnit a těm nejhlavnějším aktérům dát žlutou, pak by to vypadalo víc jako fotbal... Ale na druhou stranu žádnou velkou chybu, která by ovlivnila zápas neudělal a měl to hoooodně těžký

Reagovat
Ángel di María 22

To jsem taky řikal, měl to ze začátku víc uklidnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elliasson

Zápas jsem viděl jenom 8 minut, ale za remízu jsem vděčný. Udělat proti Realu 4 body za sezonu je naprosto fantastické, kdy naposledy se to Atletům podařilo. Děkuji všem, hráčům i trenérům týmu!

Jsem také velmi rád, že Atlético dokázalo rozladit několik fanoušků Realu v této diskuzi. Jedině dobře! Kéž by to tak zůstalo i nadále!

Reagovat
roman1978

a ještě mohli kopat dvě penalty

Reagovat
vacin

Beru ten první faul na Costu měla být penalta, ale to druhý i pokud to byl faul, tak byl před vápnem ono, když se takový penalty po faulu mimo vápno pískají Barce nemusí se pískat všem

Reagovat
migwel

... jj. ještě Costa mohl dostat Oskara za herecký výkon v hlavní roli...

Reagovat
smazaný uživatel

ve vedlejsi, hlavni by mu vyfoukl pepe

Reagovat
Elliasson

Jojo, zrovna toho Pepeho jsem viděl a opravdu jsem nemohl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele