Primera Division - souhrn 21. kola

31.01.2009, 21:55, aktualizováno 01.02.2009, 23:08
Komentáře a souhrny
Barcelona dokázala otočit zápas v Santanderu a i v devíti vyhrála 2:1. Katalánci tak odpověděli na sobotní výhru Realu Madrid. Villarreal si veze debakl z La Coruni, černá mračna se po porážce s Valladolidem stahují nad trenérem Atletika Javierem Aguirrem. V útoku na čelní pozice pokračuje Bilbao. Valencia přestřílela Almerii a Gijon i v oslabení udržel vítězství nad Sevillou...

Athletic Bilbao - Málaga CF 3:2

31.01.2009 20:00

Góly: 37. Francisco Javier Yeste, 71. Fernando Llorente, 86. Markel Susaeta - 3. Albert Luque, 63. Lolo

Athletic Bilbao dvakrát prohrával s Málagou, trefa Markela Susaety v závěru utkání byla vítězná. Předtím na góly Luqueho a Lola odpověděli Yeste a Llorente.

Málaga šokovala Estadio San Mamés už ve třetí minutě hry. Byl to první vážnější útok zápasu a hosté z něj vytěžili vedení. Zprava odcentroval Duda, Iraola hlavičkou postrčil míč na Apoňa, ten střílel a do sítě odklidil na vzdálenější tyč odražený míč Luque. Toto vedení dokonce na chvilku postrčilo Málagu na příčky, ze kterých se postupuje do Ligy mistrů. Ale aktivitu převzal Athletic, ve 12.minutě mohl srovnat Llorente, ale nezachoval chladnou hlavu a pálil nad. Na druhé straně jen těsně nedosáhl na přizemní centr Baha. Přitom by zakončoval do odkryté branky. O chvilku později střelu Bahy vyrazil nad břevno gólman Iraizoz. Další pokusy domácích byly zdálky, ale žádný vážněji branku domácích neohrozil.

Vyrovnání přišlo v 37. minutě po spolupráci Llorenteho a levačkou zakončujícího Yesteho. Ještě před půlí mohl sólo zakončit střelou do prázdné branky hostující Duda, ale dostal se už moc z úhlu a branku netrefil.

Druhá půle byla klidnější, dlouho se hrálo bež šancí, až se po hodině hry opět do vedení dostala Málaga. Trestný kop rozehrál Duda a přes dva obránce se hlavičkou prosadil Lolo. Poslední dvacetiminutovka ale byla jasně v režii Bilbaa. Nejprve si našel místo Llorente a perfektní střelou vyrovnal, čtyři minuty před koncem pak strhl vedení na tranu domácích střídající Markel Susaeta. Další střídající Toquero ho našel centrem samotného na zadní tyči a Susaeta přesnou hlavičkou utkání rozhodl.

Více informací k zápasu

CD Numancia - Real Madrid 0:2

31.01.2009 22:00

Góly: 48. Raúl, 56. Arjen Robben

Numancii se nepodařil husarský kousek a podlehl na domácím hřišti Realu Madrid 0:2. Kapitán Bílého baletu Raúl vyrovnal střelecký rekord Di Stéfana, druhý gól přidal po klasickém průniku Robben. Domácí se drželi statečně, ale potýkali se s přesným zakončením.

Raúl se gólově vyrovnal legendě Di Stéfanovi, když zaznamenal svou 307. branku v bílém dresu. Real si připsal šesté vítězství v řadě a v mrazivém prostředí utrhl cenné vítězství, na které to po prvním poločase příliš nevypadalo. Domácí trenér Kresic postavil ofenzívnější sestavu, místo Arandy naskočil od začátku Brit. Hosté nastoupili v osvědčené sestavě z minulých zápasů.

Numancia zahájila dvěma standardkami, Real odpověděl dobrým presinkem. První šanci měl Boris, po přímém kopu Barkera v 8. minutě, když hlavičkoval přímo do Casillasových rukavic. Za hosty odpověděl Higuaín o tři minuty později, po pěkné kombinaci pálil z dálky, ale gólman Pablo střelu zlikvidoval.

V 19. minutě střílel po prúniku Robbena vedle Gago. Obrovskou šanci spálil za osm minut nato Del Pino, který po centru mířil hlavou do tyče. Madridu se nedařilo příliš dostávat se do útoku, a tak se iniciativy chopili domácí. Další příležitost ke skórování měl Brit, který po centru Barkera a prodloužení Borise trefil jen boční síť.

Real nakonec odpověděl nebezpečným centrem Robbena do šestnáctky, kde míč před Raúlem ukopl na roh Boris. V 35. minutě po rohu hlavičkoval Heinze a z brankové čáry vyhlavičkoval Barkero. Rušnou tříminutovku zakončil střelou Higuaín, trefil ovšem jen Raúla. Po poměrně nudném poločase se šlo do kabin bez branek.

Druhá půle začala historicky. Robben pronikl ve 48. minutě zprava doleva, přihrál Higuaínovi, jehož střelu Pablo vyrazil před sebe, míč do sítě doklepl Raúl a svou 307. trefou vstoupil do historie královského klubu. Domácí odpověděli tlakem, který však nepřinesl žádné ovoce.

V 56. minutě Bílý balet zvýšil svůj náskok. Robben provedl míč přes pokutové území a proti jeho přesné střele k tyči neměl brankář Pablo nárok. Vystřídavší Aranda poté pálil z dálky mimo. Následně měl šanci zvýšit Cannavaro, ale jeho rybička po přímém kopu Sneijdera jen těsně minula branku Numancie.

Prakticky z protiútoku měl obrovskou šanci Goiria, ale míč napálil po chybě Heinzeho do dobře postaveného Casillase. Další možnost měl Van der Vaart, který vystřídal Robbena, ale jeho pokus šel mimo tři tyče. Režie zápasu se ujal Real, který trpělivě vyčkával a likvidoval pokusy domácích o útok.

V 79. minutě Numancii usnadnil situaci Gago, který byl po druhé žluté kartě vyloučen. O čtyři minuty později měl dobrou příležitost náhradník Quero, na jehož nebezpečný centr jen tak tak nedosáhli Aranda a Goiria. Na další šance se domácí nezmohli, tudíž se ze tří bodů raduje Real.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - RCD Mallorca 1:0

01.02.2009 17:00

Góly: 4. Walter Pandiani

Osasuna zvládla důležitý souboj o záchranu, když v jednadvacátém kole porazila zásluhou Waltera Pandianiho Mallorku 1:0.

Osasuna přerušila čtyřzápasovou sérii bez výhry, když porazila Mallorku. Ta kvůli dvanácté prohře v tabulce klesla opět až na poslední místo v tabulce, kde vystřídala právě Plašilovu Osasunu. Ta si připsala teprve svou třetí výhru v sezoně.

Skóre otevřel již po třech minutách útočník domácího celku Walter Pandiani. Pojistku mohl čtvrt hodiny před koncem z penalty pojistit záložník Francisco Puñal, gólmana Aouateho ale podruhé nepřekonal. Hosté navíc dohrávali zápas pouze v devíti, v 60. minutě byl vyloučen Navarro, deset minut před koncem pak opustil hřiště gólman Aouate. Osasunu v posledních chvílích oslabil Nekounam, který byl tři minuty před koncem po druhé žluté kartě vykázán.

Osasuna zahájila zápas nejlépe, jak mohla. Neuplynuly ani tři minuty a domácí fanoušci se mohli radovat z pátého zásahu Pandianiho. Jednatřicetiletý záložník se dokázal prosadit po centru Massouda Shojaeida.

Vedení domácích ale nemuselo mít dlouhého trvání. O pár minut později se do střelecké pozice dostal Cleber Santana. Jeho střela zpoza pokutového území ale síť za gólmanem Robertem nerozvlnila.

Po deseti minutách se ke střele dostal i Jaroslav Plašil. Jeho pokus z pětadvaceti metrů ale skončil těsně nad břevnem. Po atraktivním začátku zápasu tempo trochu opadlo. Přesto se v 17. minutě dostal do šance záložník hostů Jose Manuel Jurado. Ani ten ale z úhlu Roberta nepřekonal.

Ke konci poločasu se hosté dostávali místy až do drtivého tlaku, Osasunu ale několikrát podržel gólman. Ten zlikvidoval největší šanci, kterou si vypracoval Juan Arango. Mallorka se neradovala ani po dvou šancích Aduritze. Jeho první pokus skončil vedle brány, druhý Robertovu svatyni o pár centimetrů přelétl. V nastaveném čase se hosté mohli dočkat vyrovnávací branky. Gól měl na hlavě aktivní Aduritz, ale jeho pokus skončil na tyčce.

Naděje Osasuny na výhry vzrostly po hodině hry, kdy byl za brutální zákrok ihned vyloučen bek Navarro. Obětí jeho zákroku se stal Shojaei. Ještě lépe to pro domácí vypadalo o čtvrt hodinu později. Nunes v pokutovém území fauloval Shojaeia a rozhodčí nařídil pokutový kop.

K míči se postavil Punal, nedokázal ho ale pořádně umístit a gólman Aouate míč vytěsnil nohou. Z hrdiny se ale rázem stal štvanec. To když gólman Mallorky zahrál o tři minuty později rukou mimo pokutové území a rozhodčí vytáhl druhou červenou kartu.

Třetí červená karta přišla tři minuty před koncem zápasu. Po druhé žluté kartě předčasně skončil zápas i pro Nekounama. Osasuna si ale vedení již pohlídala a mohla se radovat z postupu na osmnáctou příčku. Na nesestupové pozice nyní ztrácí tři body.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Recreativo Huelva 1:1

01.02.2009 17:00

Góly: 63. Nicolás Pareja - 90+3. Marco Rubén (pen.)

Espanyol sahal v domácím prostředí po vítězství nad Recreativem Huelva, ale v poslední minutě zápasu o něj gólem z penalty přišel. V 62. minutě poslal domácí do vedení hlavičkou Pareja, vyrovnával Marco Rubén.

Espanyol v lize naposledy vyhrál v listopadu a ani v druhém utkání nového kouče Mauricia Pochettina nepříjemnou sérii nezlomil. Domácí přitom začali lépe, akci rozjel Callejon, zakončovatelem byl Corominas, ale tento pokus mu zblokoval stoper César Arzo. O tři minuty později našel Neného trestný kop Jarqueho, ale ten hlavičkoval mimo. Z první pak střílel nepřesně i Nené. Na druhé straně zkusil Kameniho z trestného kopu překvapit neúspěšně Casado. Pak přišla velká šance Huelvy, po rohu ale kryl bek Chica svým zákrokem hlavičku Barbera, nepřesný byl po něm i Colunga.

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. Sisi našel na hranici vápna Camuňase, ale přesnost střel byla slabinou hráčů Recreativa. Espanyol rychle odpověděl, zblokovaná střela Loly Smiljaniče se dostala ke Callejonovi, ale jeho pokus zase zblokoval na roh Morris. V 59.minutě vystihl Colunga krátkou malou domů Chiky, ale tísněn domácím gólmanem Kamenim poslal míč mimo branku. O tři minuty později už Espanyol vedl. Trestný kop rozehrál Nené, Pareja předskočil svého strážce a gólman Riesgo byl bezmocný. Závěr ale patřil hostům. Nef ještě hlavičkoval po chybě Kameniho vedle, z další akce ale utekl Marco Rubén, Kameni ho fauloval a byl vyloučen. Do branky si tak musel stoupnout Pareja, ale proti střele faulovaného Rubéna z penalty byl bezmocný. Huelva tak na Espanyolu vydolovala remízu.

Více informací k zápasu

Racing Santander - FC Barcelona 1:2

01.02.2009 17:00

Góly: 56. Nikola Žigić (pen.) - 65. Lionel Messi, 81. Lionel Messi

Barcelona udolala Racing Santander na jeho hřišti 2:1, o oba góly vítězů se postaral Lionel Messi. V nervózním závěru pak viděli červené karty hostující stopeři Piqué a Márquez. Za domácí se opět trefil vytáhlý útočník Žigič.

Barca nastoupila v záloze s mladým Busquetsem, útočnou dvojici Eto'o a Henry doplňoval na trident Iniesta. Messi tak utkání rozhodl jako střídající hráč, reagoval na úvodní gól Santanderu z pokutového kopu. Od začátku se hrálo především ve středu hřiště, míč na kopačkách měla ale hlavně Barcelona. Po levé straně Valerovi utekl Henry, centroval na Eto'a ale u míče byl dříve stoper César Navas a odvrátil na roh. Ve 12.minutě zase zahrozil Racing, to k přední Valdesově tyči pálil Jonathan Pereira, ale míč se odrazil od brankové konstrukce zpět do hřiště. Po zákroku Busquetse na Žigiče se mohla kopat penalta, ale Barca tentokrát ještě unikla.

Pokutového kopu se domácí dočkali po změně stran, když po kontaktu s Márquezem upadl Pereira. Sudí Borbalán neváhal a exekutor Žigič střílel na druhou stranu, než očekával Valdés. Pep Guardiola nemohl reagovat jinak, než nasazením Messiho a ten se mu odměnil. Malý Argentinec se hned zapojil do hry a po šesti minutách už slavil vyrovnání. Centr Henryho hlavičkoval Xavi, míč trefil břevno, ale odrazil se přímo k Messimu, který nemohl nedat. A přišel i druhý gól. Messi si skvěle zpracoval míč, vyhnul se Oriolu Lozanovi a nechytatelným volejem propálil nešťastného Toňa podruhé.

Více informací k zápasu

Real Betis - Getafe CF 2:2

01.02.2009 17:00

Góly: 8. Juanma, 10. Mark González - 64. Ikechukwu Uche, 71. Ikechukwu Uche

Betis vedl v zápase s Getafe již 2:0, po půlhodině hry byl ale vyloučen Juande a domácí mohli být rádi za remízu 2:2. Getafe deset minut před koncem zápasu neproměnilo penaltu...

Betis tak z posledních pěti zápasů získal pouze čtyři body a v tabulce je až na 16. příčce. Stejně mizernou formu má i Getafe, které se ale díky slušným výsledkům ze začátku ligy pohybuje na slušné dvanácté příčce.

Domácí do zápasu vstoupili skvěle a po osmi minutách se ujali vedení. První branku vstřelil Juanma. Výsledek netrval ani dvě minuty a z jednobrankového vedení bylo dvoubrankové. Poprvé v sezoně se trefil Chilan Mark Gonzales. Vše se ale obrátilo ve 33. minutě, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Juande. Po hodině hry se hosté mohli radovat ze snížení, o pět minut později byl už stav vyrovnaný. Dvakrát se trefil Ikechukwu Uche. Deset minut před koncem ještě dostali hosté výhodu pokutového kopu, penaltový kouzelní Ricardo ale pokus zlikvidoval a zachránil pro svůj tým alespoň bod.

Zápas lépe začal pro Getafe. Po necelých čtyřech minutách se do šance probil Roberto Soldado, jehož tvrdá rána ale nenadělala gólmanu Ricardovi vážnější problémy. Betis odpověděl šancí Juanmy, která se nakonec proměnila ve vedoucí gól. Po dlouhé době se v základní sestavě objevil chilský křídelník Mark Gonzales a v deváté minutě našel svým centrem hlavu Juanmy a ten z pěti metrů propálil gólmana Jacoba.

Mark Gonzáles se stal hrdinou domácích o minutu později, když ke své asistenci přidal i druhý gól zápasu. Sergio Garcia nahrál mladému záložníkovi, ten z úhlu postupoval na gólmana Getafe a následně ho dokázal přelobovat - 2:0.

Betis mohl zvýšit své vedení po půlhodině hry. Dělovka Emany ale mezi tři tyče nezamířila. Hosté kontrovali gólovkou Ucheho, brankář Ricardo ale senzačním zákrokem nedovolil nigerijskému kanonýrovi snížit.

Zápas dostal jiný náboj po 33 minutách hry. Druhou žlutou totiž viděl Juande, který zfauloval Soldada, a musel ze hřiště. Do konce první půle ale domácí ještě drželi nadějný stav.

Getafe reagovalo na vyloučení dvěma poločasovými změnami. Na hřiště se dostal Cosmin Contra a Juan Albin, kteří nahradili Rafu Lopeze s Adrianem Gonzalem. První šanci druhého poločasu mělo Getafe. Rána Estebana Granera ale byla těsně před bránou tečována obráncem Arzem. Následovaly další šance hostů. V 52. minutě nedokázal nový muž na hřišti Contra umístit míč mezi tři tyče a jeho pokus skončil těsně nad břevnem.

Contra vylekal Ricarda i o pár okamžiků později, jeho volej zpoza pokutového území ale vážnější nebezpečí neznamenal. Hosté se ale nakonec přeci jen dočkali snížení. V 65. minutě přihrál Soldado Uchemu, který ranou do pravého horního rohu nedal gólmanu Ricardovi žádnou šanci.

Vyrovnání přišlo o sedm minut později. Z šestého gólu v sezoně se mohl radovat Uche. Tomu přihrál Albin a pětadvacetiletý Nigerijec přízemní střelou vyrovnal na 2:2. Další šance Getafe následovaly, hrdinou domácích se ale stal gólman Ricardo, který dokázal zlikvidovat Casquera i Ucheho, který útočil na hattrick.

Hosté se mohli ujmout vedení 12 minut před koncem zápasu. Rozhodčí odpískal penaltu za faul na Soldada, který se k penaltě sám postavil. Specialista Ricardo ale dokázal vystihnout směr střely a po několikáté zachránil svůj tým.

Následovalo několik šancí hostů, dvakrát se neprosadil Soldado, na portugalského brankáře nevyzrál ani Kas. Zápas tak skončil 2:2.

Více informací k zápasu

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 3:0

01.02.2009 17:00

Góly: 2. Ángel Lafita, 62. Ángel Lafita, 67. Riki

Deportivo La Coruňa si až překvapivě lehce poradilo s Villarrealem, který porazilo 3:0. Dvě branky si připsal Lafita a třetí gól vsítil Riki.

Za Villarreal nenastoupili do zápasu zranění Rossi a Nihat, místo nich tak dostali šanci Franco a Llorente. Lépe se Deportivu vstup do zápasu povést nemohl, už ve druhé minutě našel Godin Lafitu, který přesnou střelou pokořil Diega Lópeze. Deportivo dál ovládalo hru a svého soupeře pouštělo k míči jen zřídka.

Reflexy Diega Lópeze otestoval Julian de Guzman, španělský gólman byl však připraven. Villarreal se nemohl dostat na soupeřovu polovinu a žluté karty pro Egurena a Llorente jasně značily frustraci. Navíc zraněný Guille Franco musel být ještě před přestávkou vystřídán Ibagazou.

Druhá polovina příliš fotbalové krásy nepřinesla, první větší šance však po hodině hry znamenala druhou branku v síti Villarrealu, kterou zařídil po přihrávce Rikiho znovu Lafita. To ale nebylo vše, v 68. minutě vstřelil Riki svojí levačkou už třetí gól do sítě Žluté Ponorky.

Alespoň snížit mohl Marcos Senna, hráčům Villarrealu se ale v tomto zápase nevedlo vůbec nic. Deportivo La Coruňa si zaslouženě připisuje na své konto tři body, za výhru 3:0.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Valladolid 1:2

01.02.2009 17:00

Góly: 54. García Calvo (vl.) - 50. Luis Prieto, 78. Víctor (pen.)

Atlétiko Madrid podlehlo na vlastním hřišti Valladolidu 1:2. Vedení hostům zajistil ve druhé půli Luis Prieto, chvíli poté si vlastní gól vstřelil José Calvo, výhru na stranu Valladolidu však strhl z penalty Víctor.

Atlétiko Madrid se kvůli dnešní porážce definitivně připravilo o poslední šance na mistrovský titul, momentálně je až sedmé, Valladolid se posunul na dvanáctou pozici. Hosté museli už v prvních deseti minutách střídat, ze hřiště odešel zraněný Oscar Sánchez, kterého nahradil Victoriano Nano.

Ve 21. minutě se v dobré šanci ocitl Jonathan Soriano, míč však poslal jen vedle brány Lea Franca. O šest minut později zkusil štěstí Aguero, ale jeho dalekonosná střela letěla příliš vysoko. Na druhé straně se po rohovém kopu Pedra Leona dostal k hlavičce Henok Goitom, do brány ale míč nezamířil.

Sesma měl další příležitosti hostí, jeho lob ale Franca nerozhodil. Z volného kopu se pokusil ohrozit gólmana Atlétika Pedro Leon, ani tentokrát však míč v bráně neskončil. Simaa Sabrosu poté nahradil Florent Sinama-Pongolle, který měl přinést více aktivity do ofenzivy.

Pár minut po startu druhé půle padl první gól zápasu, když se nízkou střelou prosadil Prieto. Vedení ale trvalo sotva pět minut, Garcia Calvo totiž tečoval pokus Diega Forlana nešťastně do vlastní sítě. Šance k zajištění vedení měli Sesma a Pedro Leon, střelecky se jim však nevedlo.

Právě když zápas vypadal, že skončí remízou, fauloval v pokutovém území Pernía Goitoma a Víctor následnou penaltu bez problémů proměnil. Vyrovnat se hlavičkou snažil Heitinga, utkání ale nakonec skončilo 1:2 pro Valladolid.

Více informací k zápasu

Valencia CF - UD Almería 3:2

01.02.2009 19:00

Góly: 6. Joaquín, 30. David Villa (pen.), 61. David Villa - 22. Álvaro Negredo, 64. Álvaro Negredo

Pět branek viděli diváci v duelu Valencie s Almerií, dvě dal hostující Negredo, dvě domácí Villa a tou, která převážila misky vah na stranu Valencie, byla úvodní trefa Joaquína.

Domácí nastoupili v obvyklé sestavě posledních kol, když se přece jen stihl uzdravit Maduro a hrál tak na stoperu. Do středu zálohy se prosadil Fernandes, Silva a hlavně na hrot byl opět fit Villa. Almería měla v základní sestavě dva útočníky Negreda a Kalu Ucheho, Piatti střídal.

První vážnější akce zápasu skončila gólem, radoval se domácí Joaquín. Naběhl si sám na centr Silvy a nekrytý s přispěním štěstí překonal gólmana Diega Alvese. Další možnost měl Villa, ale trefil jen tyč a naopak udeřila Almería. Crusat prošel přes Miguela, našel centrem Negreda a ten srovnal. Remízový stav vydržel jen šest minut, pak po souboji s Carlosem Garcíou upadl ve vápně Mata a Villa se z penalty nemýlil.

V 61. minutě se po dalším gólu Villy zdálo být rozhodnuto. Útočník se trefil svou levačkou. Ale Almería nemusela čekat dlouho, aby se jí podařilo snížit. Střídající Corona poslal centr a Negredo se prosadil přes Marchenu. Hosté pak dost ožili a v závěru mohli Valencijští děkovat novému gólmanu Césarovi, že jim výhru udržel. Po rohu Corony hlavičkoval těsně vedle Kalu Uche, velkou šanci zmařil ve čtvrté minutě nastaveného času César Piattimu.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Sevilla FC 1:0

01.02.2009 21:00

Góly: 17. Diego Castro

Na Estadiu Municipal El Molinon na sebe narazily kluby z opačných konců tabulky. Favoritem tedy byla hostující Sevilla, které patřilo zatím třetí místo v nejvyšší španělské soutěži. Papírově silnější tým však dostal lekci a ze hřišti odešli jeho hráči jako poražení.

Začátek zápasu ale rozhodně patřil domácím, kteří si už v 5. minutě došli pro penaltu, když v pokutovém území zahrál Escudé rukou. Mate Bilič ale neudržel nervy na uzdě a nabídnutou příležitost zahodil, stav tedy zůstal nezměněn.

To domácí trošku zarazilo a Sevilla pomalinku vystrkovala růžky. V 9. minutě našel přesným centrem Dragutinovič útočníka Chevantona. Ten si míč dobře zpracoval, ale jeho střele už chyběla větší přenost. První branky se tak diváci dočkali až po čtvrthodině hry. Carmelo nacentroval před branku, kde se nejvýšše vyšrouboval Diego Castro a Gijon tak vedl 1:0.

Hned o čtyři minuty později chtěl svoje zaváhání napravit Bilič, ale na poslední chvíli byla jeho střela zablokována. Domácí nechtěli udělat zbytečnou chybu a Seville se nedařila rozehrávka, spousta akcí hostí skončila nepřesnými přihrávkami nebo ztrátou míče. První poločas skončil 1:0 pro domácí.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté. V 52. minutě měl dobrou šanci Kanoute, ale jeho pokus jen o pár centimetrů minul domácí branku.

Doácí se snažili ohrozit obranu Sevilly rychlými protiútoky , což se jim občas povedlo. Ale ani jeden ze tří pokusů Carmela, Camacha nebo Castra brankou neskončil. Se závěrečnými minutami se čekal hlavně tlak ze strany hostí, ale ten se stále ne a ne dostavit. Domácí výborně bránili a po taktické stránce plnili své úkoly na výbornou. A tak si také zaslouženě připsali tři body za výhru 1:0.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona21182165:1556
2.Real Madrid21142544:2744
3.Sevilla FC21115528:1938
4.Valencia CF21114642:3237
5.Villarreal CF2197533:2934
6.Deportivo La Coruña21103826:2833
7.Atlético Madrid2195744:3332
8.Málaga CF2195734:3132
9.Athletic Bilbao2185831:3329
10.Racing Santander2177724:2528
11.Real Valladolid21831030:3227
12.Sporting Gijón21901228:4427
13.Getafe CF2167831:3325
14.UD Almería2166924:3224
15.Recreativo Huelva2166919:2924
16.Real Betis21641127:2922
17.CD Numancia21621325:4320
18.CA Osasuna21381022:3017
19.Espanyol Barcelona21381019:3417
20.RCD Mallorca21451221:3917

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (215)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aupa Athletic!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se pomaloučku vracely staré zlaté časy Bilbaa??

Reagovat
smazaný uživatel

kez by. pokud udrzime kadr, a vhodne doplnime, muzeme zase bojovat o spici.

Reagovat
smazaný uživatel

Stále tam majú to pravidlo, že za nich môžu hrať len Baskovia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

To je veľmi sympatické

Reagovat
smazaný uživatel

Ale za chvilku jim to zatrhne Blatter

Reagovat
smazaný uživatel

A jak jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic

Reagovat
didosh

Tihle Baskové jedou přeju jim to!!!!!!!!!

Reagovat
$dolar$

Arjen

Reagovat
smazaný uživatel

real palec

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao. Jak bych jim Evropu přál.

Raúl.

Reagovat
plechi

Reagovat
Xavi8

Raul

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Raulovi - nějak ho nemám v lásce,ale rekord je rekord

A gratulace Robbenovi,ukazuje,že má na to být jedním z nejlepších na světě

Reagovat
$dolar$

Reagovat
F.Torres

robben

Reagovat
smazaný uživatel

Robben zase vyborne, dufam ze mu to vydrzi dokonca sezony Aj obrana s Ikerom pekne, dalsie ciste konto

Reagovat
smazaný uživatel

vím že to sem nepatří ale...v kolik hodin začíná finále Australian Open?

Reagovat
$dolar$

http://www.livesport.cz/tenis/ Tady mas vzdycky vsechny casy

Reagovat
smazaný uživatel

to samozřejmě jako náruživý sázkař vím ..ale díval sem se právě na livesport a na atdhe.net kde to budu sledovat a tam je uvedeno 5:59 CET což pokud mě moje skromná angličtina neklame znamená 5:59 středoevropského času..proto sem zmatený

Reagovat
$dolar$

Jediny spravny casy ma - http://www.livesport.cz/tenis/

Reagovat
smazaný uživatel

ok dám na tebe ..vedlejší otázečka: ty fandíš Chelsea?

Reagovat
$dolar$

Ano fandim.

Reagovat
smazaný uživatel

to sme 2 ..zítra je velký den tak pujdu chrnět ať to všecko můžu vstřebat..vyhrajeme 0:1

Reagovat
$dolar$

Ja na to bohudik nebudu koukat, jdu do kina

Reagovat
smazaný uživatel

a samozrejme Raúl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Raúl to je slušný masér, že to všechno překonal. A o Robbenovi vím, že je bezpochyby kvalitním hráčem - pokud blbě nedošlápne nebo ho někdo nesjede, ještě předvede hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Stefana ještě nepřekonal. "Pouze" vyrovnal

Reagovat
didosh

Ale stejně

Reagovat
smazaný uživatel

real opat

Reagovat
smazaný uživatel

hala madrid

Reagovat
smazaný uživatel

To byl hnus

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas se mi chtělo z toho zvracet, to byl tak otřesný výkon, co jsem dlouho neviděl. Pochvalu zaslouží pouze 20 minut v druhém poločase, to byl pěkný nástup. Jinak Iker opět potvrdil kdo vládne španělské golmanské špičce - IKER Gago, zbytečná červená, zbytečná stopka na Santander...Škoda, spokojenost s body, s výkonem však už ne. Fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. Chtěl jsem to napsat, ale když jsem viděl všechny ty palce nahoru, tak jsem si říkal, že jsem se díval asi na jiný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Je nesmysl zakrývat oči a říkat že se to zlepší. Doba hájení je už pryč.

Reagovat
Josifek

Viděl jsem jen poločas a to byla hodně velká bída...nejsme schopný dát si v kuse 5-6 přešných přihrávek za sebou...oproti Barce nám chybí individuální schopnosti hráčů jako je Messi, Eťoo atd., kteří by si svými průniky vytvářeli šance pro sebe či spoluhráče, u nás je toho schopen v poslední době snad jen Robben.

Reagovat
smazaný uživatel

teda Real šlape Barce na paty

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel máme (Real) momentálně nejhorší zálohu za posledních xx let a nedá se na to ani pořádně dívat....věřim, že v létě se soupiska trochu provětrá a přijdou hlavně hráči kteří jsou hodni jména Realu - techničtí, rychlý a v neposlední řadě španělé, nejradši bych byl kdyby se dávalo více příležitostí odchovancům...

Reagovat
madridcan

pozooor,prisiel Faubert

Reagovat
smazaný uživatel

Predpokladam ze to je hrac ktery bude bojovat o nominaci, ale rad bych se mylil

Reagovat
F.Torres

pravda, ta zaloha az na robbena tragicka

Reagovat
Fenix

No estli bude Robben tolik platny i v Champions league nemusime se bat

Reagovat
smazaný uživatel

OT: napíšu to do článku o La lize, protože v tom bude vystupovat Španěl.

Někde jsem tady dneska viděl, že se řešil tenis. Zaprvé jsem hrozně rád, že vyhrál Rafa. Sice fandí Realu, ale já mu fandím už od doby, co byl v ČR na Davis Cupu. FDederera rád nemám, ale uznávám ho - je to frajer. KDyž se rozbrečel, bylo mi ho moc líto.

Ale na co chci upozornit, je výkon komentátorské dvojice. Hlavně pan Vančura by si měl uvědomit, že ne všichni jsou podělaní z "jeho" Fedexe. Takhle jednostraně odkomentovaný tenis se nevidí a pan Vančura by se měl opravdu do příště zamyslet, zda je dobře, když bude dále komentovat Federerovi zápasy. Jeho kolega pobral na objektivnosti víc, ale i tak panu Vančurovi zdatně sekundoval ve fandění Rogerovi. Nemám rád, když komentátor špatně schovává náklonnost k někomu - to vyzní opravdu trapně, ale ať nechají komentovat příště Federerovi zápasy někoho jiného. Tohle se nedalo poslouchat

VAMOS RAFFFFFAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Tak to je pravda, jeho náklonost k Federerovi je dost zřejmá, komentátor má v první řadě objektivně hodnotit dění, jenž se odehrává na hřišti, ať už je to kterýkoli sport...jinak jsem rozhodně fandil Rogerovi, jeho elegance a neskutečná noblesa, s kterou hraje (hlavně ty jeho bekendy jsou více než okulahodící)...no, ale ať je to sebevyrovnanější, Rafa má "lepší hlavu", Federer z něj má už trochu komplex a Nadal už vyhrává spíš díky většímu hladu a víře ve vítězství. No, je to asi nejkomlexnější hráč světa, ty jeho rotace, které dává míčkům jsou neskutečné...snad si Roger vylepší náladu na French Open

Reagovat
smazaný uživatel

ee, ve Francii nemá Federer šanci. To by se muselo Rafovi něco hrozného stát ...

Reagovat
Josifek

Tak já tomu taky moc nevěřím, tam je to úplná Nadalova doména, ale Rogerovi bych to nesmírně přál...na antuce Nadala ale asi nikdo nezastaví, jen nějaký zranění atp.

Reagovat
smazaný uživatel

má a v budoucnbu bude mít ještě větší problémy s kolenama. Dokonce jsem slyšel prognózu, že ještě 2 - 3 sezony a bude muset s vrcholovým tenisem skončit.

Tohle je další věc, kterou jsem se musel smát tomu komentátorovi - hrozně se divil, proč Rafovi doporučují tolik neposilovat, ale dle mě je to proto, že když nebude mít takové svaly, bude lehčí a záběr na klouby nebude tak vvelikej. Prostě naprosto logické a ten komentátor to prostě pořád nemohl pochopit ...

Reagovat
Josifek

V souvislosti s těma kolenama jsem slyšel něco podobného taky, těžko říct, kde je pravda...dokonce to podkládali skutečností, že na menších turnajích, kde neměl mezi zápasy den volno, tak po dlouhém náročném zápase v dalším dnu svému soupeři snadno podlehl, na kurtu to prý vůbec nebyl on...pamatuju, že jsem ho jednou viděl takhle snad proti Južnému, který mu snad i dal i kanára, jsou to tak 2 roky zpět. Tak komentátoři obecně mi přijdou v Česku celkem slabí, já mám opravdu v oblibě snad jen Bosáka a pak ještě 2 borce, co komentují či komentovali na Eurosportu Fight Club, když tam byla K1...a ještě ujde jeden chlápek, co občas komentuje na Eurostortu biatlon a občas i jiný zimní sporty, už nevim jméno

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to posílení může mít asi i pozitivní efekt pro koleno...teda pokud se bude jednat o posílení v té oblasti

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě, ale tam jde o jeho ruce, na kterých si zakládal. Ty mu jsou na houby, protože on hraje hlavně rotace, na což sílu nepotřebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí jak dycky Nadal uplně vytočí to zápěstí a hodí tam tu faleš, to ja parádní

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprostá blbost, že nepotřebuje u rotací sílu.

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně nepotřebuje - ruce má poloviční a hra tím neutrpěla

Reagovat
smazaný uživatel

Rotace zpomaluje míč, pro rotované údery potřebuješ větší sílu než pro neliftované.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsem říkal - ruce se mu sfoukly a rotace dává pořád stejné. Co na to víc mám říct.

Reagovat
smazaný uživatel

NA to nic říkat nemusíš, já nikde netvrdím, že k tenisu potřebuješ mít extra natuněné ruce, se podívej na Del Porta. Ale tak, jak jsi to s těma rotacema řekl, je to prostě blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře - řeknu to jinak - měl hrozně přeposilované ruce a doktoři mu řekli, že udělá lépe, když přestane ruce posilovat, že je stejně nepotřebuje mít tak natuněné

Reagovat
smazaný uživatel

Pro větší vyrovnanost PD bych zakázal startovat Messimu, ten kluk je fotbalově z jiné plaet....y.

Reagovat
smazaný uživatel

nejak moooc červených dneaska

Reagovat
smazaný uživatel

Santander - Barcelona 1:0

Santander - Messi 0:2

Gratulace k 5000. gólu, kdo jiný by ho taky asi měl dát, navíc takovým způsobem.

Jinak rozhodčí Nepísknout dvě penalty a pak dva hráče vyloučit, to je fakt síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podla mňa bol Marquez jasný.

Ale newiem za čo dostal Piqué prvú žltú kartu a ta druhá bola dosť prísna pretože to bolo oboj strané držanie za dres.

Na Alvésa podľa mňa čistý zákrok prvá bola lopta to u Iniesty to mala byť jasná pencle

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, žo to bylo vždy tak jasné, ale prostě jedna z toho se písknout určo měla a i ty karty byly celkově dosti podivné

Reagovat
smazaný uživatel

jeste brec ze ste vyhrali...

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že když dal Messi druhý gól, tak jsem radostí až málem brečel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas nejhorší v letošní ligové sezóně, po příchodu Messiho už samozřejmě vše ok.

Márquez a Etoo hrůza.

Jimmy Jump měl počkat až dáme vítězný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jimmy Jump

Reagovat
herbage

Co to mělo vyjadřovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Že takoví exhibionisté jsou někdy pěkným kořením fotbalu, člověk se aspoň pobaví...

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn Jimmy Jump byl hustej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Alvésa obranca najprv zasiahol loptu a potom nohy ale Alvés dostal tu kartu podľa ma ako zarval :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, že dnes byl korunován nový král fotbalu...LIONEL MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico

Reagovat
Tomanatura

Máte tam strašně málo červených a to ještě bude hrát ten největší karetní tým - Almeria.

Reagovat
smazaný uživatel

To Atletico uz by jako melo neco se sebou delat protoze takhle to dal nejde vzpominam ze jeste pred rokem(2008) byli chvili na 2. miste a ted 7.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca v této sezóně nemá konkurenci vyhraje La Ligu,LM,španělský pohár vyhraje všecko navíc ETO,MESSI i HENRY hrají výborně v této sezóně jednoznačně nej.útok světa už se sehráli a jedou a nic je nezastaví za cestou za titulem nejen v La Lize na konci sezóny bude mít jestli to takhle půjde dál 100 bodů a to bude pecka to sem ještě neviděl Barca je v této sezóně skrátka neporazitelná věřte mi na konci sezóny to bude stovka bodů minimalně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Tak co Barca, ještě vede tabulku Fair-play?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že ne.

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa zda ze hej mali sme velky nadskok pred ostatnymi. a prasata z realu s niekde kolo 18. miesta tak by som sa nesmial tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako kdyby na to záleželo. A i kdyby nevedla, tak Barca nikdy nebyla a ani nebude "prasící" tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych se na tvém místě podíval na tabulku, tak mě smích hned přejde

Reagovat
smazaný uživatel

2. místo nie je špatné, za takým suverénom

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, kdybychom obhájili titul tak by se z La Ligy stala nuda podobná Ligue1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Vždyť vy ten fotbal neděláte pro sebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme robia to pre tisíce hladom trpiacich ludí, pre ktorých každé víťazstvo Realu Madrid oddiali ich žial nad súčasnou situáciou

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, při pohledu na Real si každé hladovějící děti řeknou, že na tom nejsou tak zle a může být i hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

To som nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

neco jako Barcelona v minulej sezone..

Reagovat
smazaný uživatel

Tos mi to teda vrátil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

No řekněme, že ty fauly nebyly tak hrozné, ale Alvésův faul třeba nebyl potrestán vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkopl čistě míč, následně to bylo dost nešťastné, ale odehrál to čistě a s čistým úmyslem. Což se o tom komediantovi z prvního poločasu, za jehož malinový výkon dostal Touré žlutou, říct nedá.

Reagovat
herbage

Tak úmysl tam doufám nebyl, ale to tomu hráči nejspíš nepomůže. Všeobecně jsou tyto skluzové zákroky napřímo velmi nebezpečné a měli by se přísněji trestat, často končí ošklivým zraněním.

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés tam není od toho, aby protihráčům pomáhal. Zákrok to byl nešťastný ale čistý.

Reagovat
herbage

Nešťastný ano, čisté bylo akorát odebrání míče, následné dojetí byl faul. Podle pravidel se může pískat i nebezpečná hra, kdy stačí třeba udělat skluz a protihráče se ani nemusíš dotknout. Tohle byla zkrátka nebzpečná hra a Alvés může být rád, že neviděl kartu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čisté odebrání, dojezd už zastavit nemůžeš, takže je na rozhodčím, aby rozhodl, zda zbytek byl úmysl nebo šel zastavit, což nešel.

DOhráli jsme o devíti, s gólem z penalty a ještě je to některým málo.

Reagovat
herbage

Právě, neměl do toho jako blbec vůbec chodit. proti skluzům všeobecně nic nemám, jen nesmí být napřímo na stojícího hráče, to je pak většinou prasárna. Doufám že se Moral brzy uzdraví, Eduardo už takhle protrpěl skoro celý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Do skluzu šel zcela správně, protihráč nebyl stojící ani ten skluz nešel přímo proti němu. Zase ses dobře díval, když to srovnáváš s Eduardem. Ach jo.

Reagovat
herbage

To prolomení nohy bylo podobné jako u Eduarda, proto to srovnání. Podívím se na to ješt v lepší kvalitě z opakovačky, ale přišlo mi to jakou faul.

Reagovat
herbage

A vyloučení spravedlivá. Penalta rovněž, ještě měl písknout dvě pro Santander za držení Žigiče Busquetsme za dres, jednu za bránění ve hře Iniestovy. A připadá mi, že do fotbalových pravidel přibývá nové pravidlo. Barca ztratí míč = faul. Jasný že to není úmysl, ale rozhodčí se tak dost často úpískávají po čistých zákrocích soupeřů, třeba v první půli na Henryho.

Reagovat
smazaný uživatel

ok.

Reagovat
herbage

No vida že se shodnem

Reagovat
smazaný uživatel

deset jich měl písknout...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

No když vám jde tak o ten přesný výklad pravidel, tak držení za dres v pokutovém území je jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako, když Zigic ho pak srazil na zem = červená atd. No kdyby se vše tak bralo, tak by se každý zápas dohrával 5 na 5.

Reagovat
herbage

Nj, ale bylo by to napínavější

Reagovat
smazaný uživatel

Ta horečka je potvora, já tak blouznil předevčírem...

Reagovat
smazaný uživatel

5000. gol - Budoucí Legenda BARCY a Nejlepší hráč fotblau v histori - Lionel Meeeessi!!

Reagovat
smazaný uživatel

a da aj 6000.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si nejsem jistej ale 5555. by mohl zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

preco nie?, sak odohra v abrce este 10-12 sezon a kludne

Reagovat
smazaný uživatel

A to dá za každou sto ligových gólů?

Reagovat
smazaný uživatel

no řekněme padesát, dává ted tak polovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

no boze, tak ostane 15 rokov a barca da kazdu sezonu priemerne 66 golov, co neni nemozne :)

Reagovat
smazaný uživatel

kdo vlastne vede nejlepsiho strelce evropy ??

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rakusak ted si nemuzu vzpomenout jak se menuje...

Reagovat
herbage

Janko

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sem si myslel ze se tak menuje

Reagovat
smazaný uživatel

Janko

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to knihu:

Jak je důležité míti Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico, Betis Deportivo

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

5000. pre Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuj, barcelonský a santanderský prasata, děsnej zápas

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, musíš pochopit, že ne každý dokáže nabažit takyfanoušky Madrid, kteří jsou zvyklí na jinou šou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak podle mě prasej jen ty týmy který sou ubohý a nemaj na soupeře.ato barcelona nikdy nebude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ta to nemá zapotřebí protože každýho přehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam zase ten Messi vyváděl ?

Reagovat
smazaný uživatel

Měl být vyloučen.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo ? to snad ne já myslel hlavně ty góly zase, ale jak vidím tak to tam bylo pěkně divoké

Reagovat
smazaný uživatel

jj leo to je bomber ja sme tomu klukovy vzdycky veril ze nas pordtzi

Reagovat
Tomanatura

OT. Nemá někdo live přenos Montreal - Boston?

Reagovat
plechi
Reagovat
Tomanatura

To nevalí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Messi neni clovek, Messi je buh

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o se ješte o Pichichi bude bát...

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu klukovi je 21 a už teď s přehledem strčí některý legendy fotbalu do kapsy.

INCREDIBLE MESSI !!!

Jsem zvědavej jak bude pokračovat, protže dosáhl takový úrovně, že ho nelze považovat za fotbalistu, ale spíš za anomálii.

Bukowski jednou napsal: opravdu dobrý spisovatel se narodí jednou za 500 let a vy to pravděpodobně nejste.

Doufam, že tu myšlenku nemusim dál rozvádět, kdyby místo koní měl rád fotbal a žil v dnešní době, věřim, že by to samé napsal o Leovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto že tu není zápas Liverpool - CHelsea, Live tam má víc španělů v základu jak Atlético...

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by potom byl Arsenal a kde Real když by vytáhl všechny své Holandské trumfy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real je v klidu, španěly tam nějaký má, a navíc hrávaj v základu, ne jako třeba ve Valencii nebo v Barceloně a v Liverpoolu, ale Atlety strčí do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

V Barceloně ?

Reagovat
smazaný uživatel

Španěly = Katálanci, no.

Reagovat
Woyta

Jako to si ze mě děláš srandu ne? Valencia má 28 hráčů z toho 20 jsou Španělé. Zato Real co dám dokupy z hlavy, tak casillas...ramos...raul..guti... co mě tak napadá, tím končím... ještě De la Red jestli si ještě někdy škrtne

Reagovat
plechi

chápaví lidi tady teda... vander to myslel tak že jich tam není tolik jako v barce a vale, ale sou tam

Reagovat
smazaný uživatel

hovado este si rob z neho srandu ze si uz mozno nezahra..

Reagovat
smazaný uživatel

a Real ma na supiske nejakych 11 Spanielov..

Reagovat
smazaný uživatel

a narozdíl od Atlética aspoň vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nedostal červenou i Steven ,,Gregor Schlierenzauer,, Gerrard. Pěkně tam sebou mrskal jako kapřík na suchu, až sem se musel smát. Jinak vyloučení Lamparda, super. Ještě jak se smál, blbeček Pardón, že to píšu k PD, ale nechce se mi číst tamtěch 1000 komentářů o sračkách.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale Steven je srdcař, ten to dělá pro dobro klubu, to nemůžeš počítat ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tu bylo nedávno to video o jeho situacích, pamatuješ, strašně ses tomu smál. Tak mě napadlo, že po dnešním heroickém výkonu asi sestříhám nové video, a dám k tomu asi hodinovej set, aby se tam vše vešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo k tomu videu dát písničku od Madonny - Jump, to by byla paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Jump hraje i Van Halen. To by se k tomu hodilo možná víc

Ale to video je ošemetná zápežitost. Mohlo by vzít sny všem malým dětem, co si myslí, že Gerrard je neposkvrněná čistá duše a denně koukají na jeho plakát nad postelí. Rozhodni se sám, zda chceš být tak bezcitný ... (PS: já budu bezcitný moc rád )

Reagovat
smazaný uživatel

Posloucháš Van Halen?

Tak vzhledem k tomu, že na internetu už uměj děti od 12 let, bych to video nechal udělat s hvězdičkou, vložil tam nějakou bitku s prostitkou, a pod 18 let bych to vidět zakázal

Reagovat
smazaný uživatel

Van Halen jsou dobří. Já jsem na tvrdší hudbu, ale je mám doma taky.

Já poslouchám Radio Hey - tam hrají od rocku po blackmetal (hodně málo, což je dobře)

Reagovat
smazaný uživatel

To poslouchá otec no. Van Halen, Stratovarius a tak. Není to špatné, ale ja jsem přes tu moderní hudbu, ale metal mi neva.

Reagovat
smazaný uživatel

mě se líbí německej speedrock. Těch kapel jsou kvanta, takže je vypisovat nebudu, ale tohle opravdu moc rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kapřík

Kdepak, ze všeho nejlepší by byla česká klasika z roklu 1985, skupina Natural: "Já na to mám, já si poskočím, já si vyskočím...jsem v balíku a mám všude známý...všechno zaplatím...." . Hodila by se ke Stevenovi nejen na hřišti, ale i v soudní síni...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

robben Vs messi? to sa neda porovnavat! messi je z inej planety

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasné, že Robben na Messiho ještě zdaleka nemá a podle mě ani nikdy mít nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je klasa hráč. Hodně mě překvapuje, ale Messi je jinde než ostatní hráči na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávat Robbena s Messim, to je pro Messiho docela urážka, nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

to může říct jen někdo, kdo pravidelně oba hráče sleduje, ty nejspíš patříš mezi tu tupější část fanoušků FCB, takže se nedivím že sleduješ jen Messiho a pak plácáš takové bludy

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju Messiho i Robbena, BARCU i Real! A když srovnám celou tuto sezonu tak je Messi prostě lepší ! A když srovnám poslední zápasy kde se Robbenovi hodně dařilo tak stejně tak dobrej jako Messi není....přijít na poslednich 30 minut dát dva goly a rozhodnout zápas to svědčí o tom že ted převyšuje všechny hráče...i Robbena

Reagovat
smazaný uživatel

Já neřikám že Robben je lepší, to vůbec, Messi hraje líp - ale je nehorázná blbost napsat že Robben na Messiho "zdaleka nemá a ani nikdy mít nebude". A ten kdo opravdu sleduje oba hráče může objektivně říct že Robben je jen o krok za Messim, ne-li na stejné úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

No a ten kdo sleduje oba nemůže napsat : " ne-li na stejné úrovni " To je taky blbost...Robben na stejné urovni určitě není

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je na úplnym začátku tý úrovně, a Messi je na jejím úplným konci, jinak řečeno je skoro o úroveň dýl jestli chceš

Reagovat
smazaný uživatel

No, než něco odešleš, tak si to po sobě přečti. Maličko si v tom příspěvku protiřečíš.

K problému Messi vs. Robben. Chceš mi snad naznačit, že se Robben vyrovná Messimu? Nechtěj mě vysmát! Robben není špatný, ale na to, co momentálně předvádí Leo se jen velmi těžko hledají nějaká slova. V tuto chvíli se mu nevyrovná ŽÁDNÝ hráč světa hrající v útočné řadě. Takže Ti vřele doporučuju kouknout na pár zápasů Barcelony (s Messim v sestavě) a určitě pochopíš "náš" názor

Reagovat
smazaný uživatel

jj teď na to koukám, díky za upozornění, mělo tam být napsáno "nesleduje" namísto "sleduje". Jinak k Robbenovi vs. Messi o něco výš

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k Messimu a tomu že se mu nikdo nevyrovná, jak už jsem jednomu extrémně natvrdlému uživateli psal, existuje např. C.Ronaldo ten je opravdu někde jinde než Messi a ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

No než ostatní možna a než Messi taky...je pod ním

Reagovat
smazaný uživatel

NEch to tak. My si necháme Messiho, ManU Ronalda a Madrid Robenna... a všichni budem, zdá se, spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pravda ale nedokážu pochopit jak někdo může mít přes ksicht bílou plachtu(nebo červenou) a furt bude tvrdit opak! Zase ted na mně někdo zareaguje že jsem jen zaslepený fanda BARCY a Messiho ale každy musí vidět kdo je tedka NEJLEPŠÍ !!!! LIONEL MESSI !!!..a FC BARCELONA

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsi na Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to teda nebudem, až bude Ronaldo a Messi v Realu tak možná...

Reagovat
smazaný uživatel

To se nestane

Reagovat
smazaný uživatel

jako bych to už o někom jiném kdysi slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nepude!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Robben je fajn hráč - individualita, zlepšuje se i ve hře pro tým. Jen kdyby nebyl tak náchylný na zranění...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Nekecej

Reagovat
smazaný uživatel

No jo přišli individua ze sekce anglické ligy

Reagovat
smazaný uživatel

200. Pro Messiho nejlepší hráče planety

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě se snad nestalo aby BARCA neměla zastoupení v ideální setavě kola -

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Leo se tam samozřejmě objevil, spíš není zvykem tolik hráčů Deporu, kteří si to ale za svůj výkon zaslouží Kdo tam nemá zastoupení je Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

jestli ty "ideální" sestavy pro tebe mají nějakou váhu, tak prosim...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale obvykle to odpovídá, i když jak kdy, ale to že je tam vždy někdo z BARCY to o něčem svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za toto kolo si Real nezasluží mít někoho v ideálu...Možná Iker, ale jinak nikdo.

Reagovat
-Kopy-

v prvním kole určitě neměla...

Reagovat
smazaný uživatel

Njn

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele