21. kolo
01.02.2009 17:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Villarreal CF 3:0

Deportivo La Coruňa si až překvapivě lehce poradilo s Villarrealem, který porazilo 3:0. Dvě branky si připsal Lafita a třetí gól vsítil Riki.

Za Villarreal nenastoupili do zápasu zranění Rossi a Nihat, místo nich tak dostali šanci Franco a Llorente. Lépe se Deportivu vstup do zápasu povést nemohl, už ve druhé minutě našel Godin Lafitu, který přesnou střelou pokořil Diega Lópeze. Deportivo dál ovládalo hru a svého soupeře pouštělo k míči jen zřídka.

Reflexy Diega Lópeze otestoval Julian de Guzman, španělský gólman byl však připraven. Villarreal se nemohl dostat na soupeřovu polovinu a žluté karty pro Egurena a Llorente jasně značily frustraci. Navíc zraněný Guille Franco musel být ještě před přestávkou vystřídán Ibagazou.

Druhá polovina příliš fotbalové krásy nepřinesla, první větší šance však po hodině hry znamenala druhou branku v síti Villarrealu, kterou zařídil po přihrávce Rikiho znovu Lafita. To ale nebylo vše, v 68. minutě vstřelil Riki svojí levačkou už třetí gól do sítě Žluté Ponorky.

Alespoň snížit mohl Marcos Senna, hráčům Villarrealu se ale v tomto zápase nevedlo vůbec nic. Deportivo La Coruňa si zaslouženě připisuje na své konto tři body, za výhru 3:0.

Autor: Vít Sedlák / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele