21. kolo
31.01.2009 20:00 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Athletic Bilbao - Málaga CF 3:2

Athletic Bilbao dvakrát prohrával s Málagou, trefa Markela Susaety v závěru utkání byla vítězná. Předtím na góly Luqueho a Lola odpověděli Yeste a Llorente.

Málaga šokovala Estadio San Mamés už ve třetí minutě hry. Byl to první vážnější útok zápasu a hosté z něj vytěžili vedení. Zprava odcentroval Duda, Iraola hlavičkou postrčil míč na Apoňa, ten střílel a do sítě odklidil na vzdálenější tyč odražený míč Luque. Toto vedení dokonce na chvilku postrčilo Málagu na příčky, ze kterých se postupuje do Ligy mistrů. Ale aktivitu převzal Athletic, ve 12.minutě mohl srovnat Llorente, ale nezachoval chladnou hlavu a pálil nad. Na druhé straně jen těsně nedosáhl na přizemní centr Baha. Přitom by zakončoval do odkryté branky. O chvilku později střelu Bahy vyrazil nad břevno gólman Iraizoz. Další pokusy domácích byly zdálky, ale žádný vážněji branku domácích neohrozil.

Vyrovnání přišlo v 37. minutě po spolupráci Llorenteho a levačkou zakončujícího Yesteho. Ještě před půlí mohl sólo zakončit střelou do prázdné branky hostující Duda, ale dostal se už moc z úhlu a branku netrefil.

Druhá půle byla klidnější, dlouho se hrálo bež šancí, až se po hodině hry opět do vedení dostala Málaga. Trestný kop rozehrál Duda a přes dva obránce se hlavičkou prosadil Lolo. Poslední dvacetiminutovka ale byla jasně v režii Bilbaa. Nejprve si našel místo Llorente a perfektní střelou vyrovnal, čtyři minuty před koncem pak strhl vedení na tranu domácích střídající Markel Susaeta. Další střídající Toquero ho našel centrem samotného na zadní tyči a Susaeta přesnou hlavičkou utkání rozhodl.

Autor: Radek Nosil / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bilbao-Malaga 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele