21. kolo
01.02.2009 17:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Valladolid 1:2

Atlétiko Madrid podlehlo na vlastním hřišti Valladolidu 1:2. Vedení hostům zajistil ve druhé půli Luis Prieto, chvíli poté si vlastní gól vstřelil José Calvo, výhru na stranu Valladolidu však strhl z penalty Víctor.

Atlétiko Madrid se kvůli dnešní porážce definitivně připravilo o poslední šance na mistrovský titul, momentálně je až sedmé, Valladolid se posunul na dvanáctou pozici. Hosté museli už v prvních deseti minutách střídat, ze hřiště odešel zraněný Oscar Sánchez, kterého nahradil Victoriano Nano.

Ve 21. minutě se v dobré šanci ocitl Jonathan Soriano, míč však poslal jen vedle brány Lea Franca. O šest minut později zkusil štěstí Aguero, ale jeho dalekonosná střela letěla příliš vysoko. Na druhé straně se po rohovém kopu Pedra Leona dostal k hlavičce Henok Goitom, do brány ale míč nezamířil.

Sesma měl další příležitosti hostí, jeho lob ale Franca nerozhodil. Z volného kopu se pokusil ohrozit gólmana Atlétika Pedro Leon, ani tentokrát však míč v bráně neskončil. Simaa Sabrosu poté nahradil Florent Sinama-Pongolle, který měl přinést více aktivity do ofenzivy.

Pár minut po startu druhé půle padl první gól zápasu, když se nízkou střelou prosadil Prieto. Vedení ale trvalo sotva pět minut, Garcia Calvo totiž tečoval pokus Diega Forlana nešťastně do vlastní sítě. Šance k zajištění vedení měli Sesma a Pedro Leon, střelecky se jim však nevedlo.

Právě když zápas vypadal, že skončí remízou, fauloval v pokutovém území Pernía Goitoma a Víctor následnou penaltu bez problémů proměnil. Vyrovnat se hlavičkou snažil Heitinga, utkání ale nakonec skončilo 1:2 pro Valladolid.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele