Primera Division - souhrn 17. kola

17.12.2011, 19:55, aktualizováno 18.12.2011, 23:22
Komentáře a souhrny
Atlético zklamalo a doma přenechalo body Betisu, v mizerných výkonech pokračuje i Villarreal, zatímco Valencia si výhrou nad Málagou upevnila třetí příčku. Real Madrid s týdenním předstihem naděloval v Seville a stráví konec roku na prvním místě. Athletic porazil doma Zaragozu, Levante jede s prázdnou z Granady, Real Sociedad remizoval se Santanderem...

Valencia CF - Málaga CF 2:0

18.12.2011 21:30

Góly: 36. Roberto Soldado, 61. Roberto Soldado

Po třech nepovedených zápasech konečně dokázala Valencia v rámci 17. kola Primera Division zvítězit a připsala si tak tři body do tabulky. V domácím zápase si poradila s Málagou 2:0 a díky tomu jí odskočila na rozdíl devíti bodů a sama si v tabulce pojistila třetí pozici. Málaga se naopak kvůli porážce propadla na sedmou příčku.

V úvodu zápasu byli domácí lepší a první střela na branku přišla už v 10. minutě, ale zahřívací projektil Jonase výrazně neohrozil gólmana Málagy. I nadále měla Valencia územní převahu, ale další střela na branku přišla až ve 25. minutě hry. Na pravé straně se uvolnil Miguel kličkou do středu hřiště, ale levačkou se mu nepodařilo v dobré pozici zakončit dostatečně razantně.

Málaga se osmělila hned o minutu později a po levé straně unikl obraně domácích Isco, který servíroval před branku nebezpečný střílený centr, ale bohužel pro Málagu na něj těsně dosáhl gólman Diego Alves, který zažehnal nebezpečí. Obraně Valencie zatápěl zejména její bývalý hráč Joaquín, který v další akci unikl pro změnu na druhé straně a pořádně postrašil gólmana Alvese v brance Netopýrů. Paradoxně také Isco hrál ještě v minulé sezóně právě za Valencii.

Ve 36. minutě se poprvé měnilo skóre. Jonas našel parádním pasem za obranu nabíhajícího Soldada, který udělal kličku gólmanovi Caballerovi a bez problémů zasunul do prázdné branky - 1:0. V závěru poločasu byl k vidění hlavně souboj ve středu hřiště a Valencia vedení bez problémů udržela. Do kabin tak šli domácí za těsného vedení.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s cílem srovnat stav zápasu. Málaga také byla na začátku poločasu aktivnější, ale všechna její snaha byla utnuta v 61. minutě zápasu. Jordi Alba nasadil na levé straně parádní jesličky Demichelisovi a poslal přesný centr před branku na Roberta Soldada, který už si věděl rady a svým druhým gólem v zápase zvýšil už na 2:0.

Málaga chtěla odpovědět hned vzápětí a skoro se jí to podařilo. Velmi aktivní Isco se znovu dokázal prosadit v akci jeden na jednoho a ze slušné pozice pálil na branku Valencie. Bohužel pro jeho celek však trefil pouze prostředek branky, kde stál připravený Alves. Také v další akci Málagy měl prsty Isco, tentokrát se dostal k odraženému balónu po centru jednoho ze spoluhráčů, ale skákající balón netrefil ideálně.

Své příležitosti měla pochopitelně i Valencia, které se odkrývaly postupně okénka v obraně hostujícího celku a v jedné z nich byl znovu Soldado, který měl šanci vstřelit hattrick, ale svou příležitost tentokrát neproměnil. Málaga poté sáhla ke dvojímu střídání a všechny síly vrhla do útoku. Ihned poté měla největší příležitost k vyrovnání. Po velikém závaru v pokutovém území domácích se sám před brankou ocitl Gamez, ale střela mu nesedla a šla těsně mimo levou tyč branky Valencie.

Hostům docházely v závěru zápasu síly a do šancí se dostávala Valencia. Jediným nebezpečným mužem však byl stále Roberto Soldado, který ale nakonec třetí gól nepřidal. Netopýři však v pohodě dokázala dvoubrankový náskok uhájit a zvítězili tak zaslouženě 2:0.

Více informací k zápasu

Racing Santander - Real Sociedad 0:0

18.12.2011 19:45

Góly: -

Bezbrankovou remízou skončilo klání mezi Racingem a Realem Sociedad, oba týmy tak zůstaly na pozicích, které jim náležely i před tímto kolem. Domácí byli mírně lepším týmem, jejich převaha se navíc zvýšila po vyloučení hostujícího obránce Iňiga, ovšem gól dát Racing nedokázal.

Zůstal tak na předposledním místě, právě z něj bude v lednu vstupovat do jarní části sezony. Real Sociedad je na tom o tři body lépe, je patnáctý, ovšem ani on si rozhodně nemůže oddychnout, od sestupové hrany ho dělí jen dva body.

Domácí byli od začátku aktivnější a v šesté minutě přišla i první zajímavá situace před bránou Claudia Brava, ani Arana, ani z dorážky Adrián González ale chilského gólmana překonat nedokázali. Domácí odpověděli ještě větší příležitostí, ideální centr Griezmanna našel přesně úplně volného Agirretxeho, ten však trefil jen tyč.

Následně zkoušel štěstí sám Griezmann, jeho dalekonosná rána ale skončila nad břevnem. Závěr prvního poločasu už zase patřil Racingu, velmi slušné možnosti měli postupně Arana, Stuani, Cisma a González, jenže Bravova branka zůstala nedobyta. V poslední minutě úvodního dějství dostal žlutou kartu Iňigo Martínez. Copak o to, samo o sobě by to nebyla nikterak podstatná informace, jenže mladý stoper San Sebastianu si žlutý kartónek prohlédl krátce po přestávce podruhé, následovala karta i barvy červené a Iňigo musel předčasně pod sprchy.

Racing početní převahy využil ke zvýšení tlaku, již svou několikátou příležitost v zápase ale spálil Arana. Hosté zlobili z rychlých protiútoků a nechybělo moc, aby také strhli vedení (a zřejmě i vítězství) na svou stranu. Střídající Ifran utekl do otevřené obrany Racingu, snažil se střílet podél nohou Toňa, ten ale skvěle zasáhl a ponechal svůj tým ve hře.

Jenže domácí by dnes gól nedali, ani kdyby se hrálo další půlhodinu. Cisma vypálil z dobré pozice snad pět metrů vedle, Stuani hlavičkoval do prvního bránícího protihráče a Kennedy pro změnu přestřelil. A tak Racing remizoval s Realem Sociedad 0:0.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Villarreal CF 2:1

18.12.2011 18:00

Góly: 75. Ibrahima Baldé, 83. Sergio - 64. Marco Rubén

Velká škoda pro Osasunu, že podzimní část sezony končí a následuje třítýdenní pauza. Přesně s opačnými pocity končí své účinkování v letošním kalendářním roce Villarreal, účastníka Ligy mistrů dělí od sestupu jen skóre. Na stadionu Reyno de Navarra se hrál vyrovnaný fotbal, a když se Žlutá ponorka necelou půlhodinu před koncem dostala do vedení, vypadalo to, že si odveze body. Jenže Osasuna dokázala vývoj zápasu otočit, zvítězila 2:1 a je na fantastickém pátém místě.

První čtvrthodina patřila Villarrealu, ten držel míč více na svých kopačkách, měl územní převahu, jenže tu nedokázal přetavit ve vedoucí branku. A to i přesto, že Valerova šance byla takřka gólová, stejně jako střela Caniho. Domácí se postupně začali osmělovat a od nějaké osmnácté minuty, kdy si připsal první zákrok, musel být neustále v pozoru i hostující gólman López. Vytáhnout se musel hlavně při obrovské příležitosti Lamaha, ovšem i rány Nina, Garcíy a Damíy mohly skončit v síti, nebýt dobrých zákroků Lópeze.

Po půlhodině hry odcentroval od rohového praporku Valero, ve vzduchu se nejvýše vyšrouboval Bruno a hlavičkoval do protipohybu Fernándeze, ten ale fantastickým reflexem uchránil stav 0:0. Přestože první pětačtyřicetiminutovka rozhodně nebyla nezajímavá, jak se později ukázalo, byla jen předzvěstí strhující druhé poloviny. Tu načal nepřesnou ranou Lamah, stejně se vedlo také Ninovi, až pět minut po návratu ze šaten přišla opravdu velká možnost domácích.

Z nějakých dvaceti metrů se do míče levačkou nádherně opřel Nekounam a Diego López se prakticky jen otočil, aby viděl, jak ho zachraňuje břevno. Už o dvě minuty později vysunul Puňal do samostatného nájezdu Nina, toho ale zklamal poslední dotyk, takže mu balón utekl do nevýhodné pozice a následná střela nemohla skončit v bráně. Poté dvakrát zahrozili hosté z Villarrealu, Sennův pokus ale branku minul, Camuňas (ještě do nedávna hráč Osasuny) si zase vylámal zuby na Fernándezovi.

V šedesáté čtvrté minutě naservíroval Cani balón před bránu Marcu Rubénovi a útočník Žluté ponorky zblízka nezaváhal, levačkou z prvního dotyku otevřel skóre. Ovšem hosté vedli jen jedenáct minut, poté přiťukl Lamah míč proti noze Baldému a jeho prudká střela k tyči nedala Lópezovi žádnou šanci. V tu chvíli bylo vyrovnáno, oba týmy měly ke třem bodům stejně daleko. Jenže jen dalších osm minut. Do vypršení normální hrací doby zbývalo zhruba sedm minut, když rohový kop z pravé strany rozehrál Timor, posadil míč na hlavu Sergia a bylo rozhodnuto o důležitém vítězství Osasuny nad Villarrealem v poměru 2:1.

Více informací k zápasu

Granada CF - Levante UD 2:1

18.12.2011 16:00

Góly: 35. Guilherme Siqueira (pen.), 45. Abel Goméz - 60. Arouna Koné

Na závěr pohádkového podzimu Levante nečekaně klopýtlo, když prohrálo na hřišti Granady 1:2. Na postavení v tabulce valencijského klubu se nic nemění, Levante přezimuje jako čtvrtý tým Primera División, ovšem náskok se už večer může ztenčit na dva body. Granada se v závěru první půle dostala už do dvoubrankového vedení, a tak jí nemusel vadit ani gól Koného. Domácí se po výhře posunuli na třináctou příčku.

Granada vlétla do zápasu ve velkém stylu a během prvních tří minut mohla hned dvakrát skórovat. V obou případech zakončoval útočník Ighalo, jednou však netrefil bránu, podruhé ho vychytal gólman Munúa. Hosté poprvé zahrozili v osmnácté minutě, kdy sám na Fernándeze z úhlu postupoval Koné, domácího brankáře ale neprostřelil. Po půlhodině hry vypálil nepřesně Abel, chvíli poté se stejně vedlo také Jarovi.

Ve třiatřicáté minutě zahrál rukou v pokutovém území hostující Barkero a hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop ve prospěch Granady. Zodpovědnost na sebe vzal dnešní kapitán domácího týmu Siqueira, napálil míč do středu branky a otevřel skóre zápasu. O deset minut později, tedy v samotném závěru prvního poločasu, Granada zvýšila své vedení. Ighalo ještě trefil jen tyč, ale dorážka Abela už nemohla neskončit druhým gólem v síti Munúy.

Levante po přestávce přidalo a vypracovalo si jednak slušný tlak, druhak také několik dobrých příležitostí. Valdova hlavička skončila těsně vedle levé tyče, ten samý hráč pak v zápětí vypálil z hranice pokutového území, Fernández však byl připraven. Gólem neskončila ani prudká hlavička stopera Ballesterose, v šedesáté minutě už se ale hosté dočkali prvního vstřeleného gólu v utkání.

To od rohového praporku odcentroval Ruben Suárez a proti hlavičce Koného byl domácí gólman bez šance. Rozhodnout mohl Mikel Rico, jeho dělovku ale Munúa vytěsnil mimo tři tyče. Hosté se nevzdávali a alespoň bod jim mohla přinést šance Jary, jenže skvělý Fernández vyrovnání nedopustil. Zajímavý konec zápasu okořenili svými možnostmi Nyom a Farinós, skóre ale zůstalo nezměněné.

Granada se dostala alespoň na deset vstřelených gólů v sezoně, v kombinaci s třetí nejlepší obranou v lize to nováčkovi soutěže přineslo třinácté místo po podzimní části. Levante vstoupí do jara ze senzační čtvrté pozici a bude bojovat o poháry.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Real Betis 0:2

18.12.2011 12:00

Góly: 55. Alejandro Pozuelo, 90. Roque Santa Cruz

Velmi zajímavý zápas se odehrál v Madridu, kde domácí Atlético přivítalo na domácím hřišti Betis jako jasný favorit tohoto zápasu. Prognózy se však nepotvrdily a Betis si odváží z Madridu překvapivé tři body za vítězství 2:0. V tabulce se tak Betis posunul už čtyři body nad sestupovou pozici a v posledních dvou kolech porazil dva silné soupeře.

Atlético přitom bylo v zápase lepším celkem, ale veškerá jeho snaha končila buď na gólmanovi Castovi, nebo byla zmařena střeleckou nemohoucností domácích hráčů. Už ve 3. minutě mohli jít domácí do vedení. Gabi parádně přihrál Falcaovi, který ve vyložené pozici hlavičkoval těsně vedle branky Betisu.

Falcao byl v úvodu zápasu hodně aktivní a o pár minut později se ocitl v další příležitosti. Tentokrát asistoval parádním centrem Brazilec Diego, ale Falcao znovu svou hlavičku poslal mimo branku Betisu. Většinou se dvakrát v takové šanci za sebou nemýlí.

Také hosté vystrkovali růžky a po chybě domácího obránce se řítil v plné rychlosti na branku Atlética Ruben Castro. Na poslední chvíli dokázal zasáhnout Diego Godín a zamezil tak jeho zakončení. Po půlhodině hry navíc mohl Betis skórovat z přímého volného kopu, protože Etxebarriova střela skončila jen těsně mimo branku Courtoise.

V závěru prvního dějství ještě dokázal hostující gólman Casto dvakrát zachránit svůj tým od pohromy. Nejprve skvěle vychytal přízemní střelu Ardy a poté v nastaveném čase prvního poločasu skvělým reflexivním zákrokem vyrazil na roh střelu Falcaa, který už se chytal za hlavu. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

Atlético do druhého poločasu vstoupilo pasivně a nedokázalo navázat na své šance z prvního dějství. Přišla tak pohroma v podobě gólu Betisu. V 55. minutě se sám na Courtoise řítil Alejandro Pozuelo a ten se v této situaci nemýlil - 0:1. Po tomto gólu Atlético začalo tlačit svého soupeře, ale stále ztroskotávalo na špatném zakončení. V další slibné střelecké pozici byl znovu Falcao, ale znovu nedokázal přesně zakončit.

Nejblíže k vyrovnání měli domácí v 73. minutě. Po velikém závaru v pokutovém území Betisu zakončoval nejprve Falcao a po něm také Adrián, ale oba dva skvěle vychytal Casto. Po této akci navíc dostal druhou žlutou kartu v zápase střelec branky Pozuelo a hosté dohrávali v desíti. Ihned po vyloučení mělo Atlético další šanci, ale ani Adrián nedokázal hlavičkou zamířit přesně.

V závěru zápasu měli domácí opravdu drtivý tlak. Své šance měli Adrián, Falcao, Diego a také Reyes, ale nikdo z nich skórovat nedokázal. Střely končily buď mimo, nebo je vychytal gólman Casto, a nebo jako v případě Reyese ji zastavila domácí tyčka. Hra dozadu už Atlético v této fázi zápasu nezajímala a Betis tak z brejkové situace přidal druhý gól. V 90. minutě se trefil střídající Roque Santa Cruz a zajistil tak svému celku velmi cenné dva body.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Real Madrid 2:6

17.12.2011 22:00

Góly: 69. Jesús Navas, 90. Álvaro Negredo - 10. Cristiano Ronaldo, 37. José Callejón, 41. Cristiano Ronaldo, 66. Ángel Di María, 86. Cristiano Ronaldo (pen.), 89. Hamit Altintop

A pak že dvakrát do jedné řeky nevstoupíš! Situace z letošního května se v souboji Sevilly s Realem Madrid opakovala, hosté znovu vyhráli vysoko 6:2. Cristiano Ronaldo zaznamenal hattrick, po jednom gólu pak přidali Callejón, Di Maria a Altintop. Ze Sevillu se už za rozhodnutého stavu trefili Navas a Negredo. Real přezimuje na prvním místě, jeho náskok na druhou Barcelonu činí tři body.

José Mourinho překvapil postavením José Callejóna na úkor Özila i Kaká. Callejón se postavil na svůj obvyklý post pravého křídelníka a na pozici špílmachra se přesunul Di Maria. A hned několikrát ukázal svou genialitu, o tom však až později. Ve středu zálohy dostal Diarra přednost před Khedirou, na hrotu útoku zase Benzema před Higuainem. Sestava Sevilly vypadala tak, jak se čekalo. A začalo se hrát...

Domácí se hned o začátku museli pořádně otáčet, už během první desetiminutovky řešil Varas tři nepříjemné střely ze střední vzdálenosti, postupně pálili Callejón, Benzema a Di Maria. Co ale nevyšlo do té doby, napravil Bílý balet (dnes v červeném) v desáté minutě, kdy se zaslouženě dostal do vedení. A to už se dostávám k oné zmíněné genialitě v podání Di Marii, Argentinec vymyslel nádhernou přihrávku šajtlí na rozběhnutého Ronalda, který z prvního dotyku bezpečně překonal Varase.

Už o dvě minuty později ale mohlo (a jednoznačně mělo) být vyrovnáno, když Navasův střílený centr pustil Negredo k úplně volnému Manu del Moralovi, jehož střelu z malého vápna zázračně vytáhl Casillas na tyč. Šlo o opravdu neuvěřitelný zákrok, všichni na stadionu (včetně hráčů Realu) už takřka počítali se stavem 1:1. Kapitán španělské reprezentace chytal fantasticky, v první půli vytáhl ještě rány Trochowskiho, Navase a hlavičku Spahiče. Ve třicáté sedmé minutě ale podruhé udeřil Real a znovu u toho byl skvělý Di Maria. Ten tentokrát poslal krásný pas za obranu na Callejóna, jenž míč jen lehce tečoval mimo dosah Varase a bylo to 0:2.

A ještě do poločasu to bylo o tři góly, Benzema posunul balón k volnému Ronaldovi, který si ho připravil na pravačku a nádhernou prudkou ranou vymetl pavučinky ze šibenice Varasovy brány. Komplikace pro hosty přišla minutu před přestávkou, Pepe ve sprinterském souboji udeřil loktem do obličeje Negreda, uviděl přísnou červenou kartu a oslabil tak svůj tým pro druhý poločas.

Hrál se skvělý fotbal, oba celky měly šance ke skórování, nakonec to však vyšlo až v šedesáté šesté minutě. Sevilla pomalu začínala otevírat hru a nechávala mezery v obraně, do kterých vnikali hosté pomocí rychlých protiútoků. A jeden takový skončil čtvrtým úspěšným zásahem, Benzema uviděl na levé straně rozběhnutého a nikým nestíhaného Di Mariu a ten svůj samostatný nájezd bezpečně proměnil.

Domácí snížili v devětašedesáté minutě. Campana byl na hřišti teprve minutu, když se dobře zapojil do kombinace a kapitán Jesus Navas využil jeho přihrávky ke vstřelení gólu na 1:4. Rozhodnuto bylo šestnáct minut před koncem, Manu del Moral totiž korunoval svůj špatný výkon hloupým faulem zezadu a i on musel předčasně do šaten. A Real dal ještě další dvě branky. Nejprve byl v pokutovém území faulován Benzema a následnou penaltu proměnil Ronaldo, po skvělé přihrávce Xabiho Alonsa se pak do prázdné branky prosadil Altintop.

Ve druhé minutě nastavení padl ještě jeden gól, další Campanův chytrý pas zužitkoval Negredo ke kličko Casillasovi a snížení skóre na konečných 2:6. Real je o tři body v čele a do jarní části sezony vstoupí jako vedoucí tým Primera División, Sevilla zatím zůstala pátá.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Real Zaragoza 2:1

17.12.2011 20:00

Góly: 7. Markel Susaeta, 87. Gaizka Toquero - 22. Leonardo Ponzio (pen.)

Velmi důležité vítězství dnes vybojoval Athletic, když Toquerovým gólem tři minuty před koncem rozhodl o konečném výsledku 2:1. Zaragoza prohrávala jen čtvrt hodiny, pak ve dvaadvacáté minutě z penalty vyrovnala a dlouho to vypadalo, že si odveze cenný bod. Jenže v osmdesáté sedmé minutě se trefil Gaizka Toquero a strhl vedení na stranu domácích.

Nutno říct, že rozhodčí zápas vůbec nezvládl a hned několikrát ho hrubě ovlivnil. A většinu chyb udělal ve prospěch Zaragozy, nepochopitelně totiž vyloučil domácího kapitána Martíneze, následně neuznal naprosto regulérní gól de Marcose a i další jeho výroky byly přinejmenším sporné. Teď už ale k fotbalu, ten se hrál už od úvodního hvizdu zajímavý a Susaeta mohl v první pětiminutovce hned dvakrát skórovat. V sedmé minutě ale dostat i třetí šanci, když vystihl naprosto otřesnou malou domů Pintéra, krátkou kličkou obešel Roberta a s přehledem zavěsil.

V osmnáctí minutě si na Herrerův centr naskočil Amorebieta a hlavou překonal Roberta, jenže za hostujícího brankáře k nelibosti hráčů i fanoušků Athleticu zaskočila tyč. Po dalším rohu dokonce De Marcos dopravil míč do sítě, jenže mu byl nesprávně odmáván i odpískán ofsajd a branka tak neplatila. A v jednadvacáté minutě přišlo další hrubé ovlivnění duelu ze strany hlavního arbitra, ten po běžném souboji nařídil penaltu pro hostující celek, navíc vyloučil kapitána Athleticu Martíneze.

K exekuci penalty se postavil Ponzio, poslal Iraizoze na druhou stranu a vyrovnal. Zaragoza přidala, proti oslabenému soupeři začala ovládat střed hřiště a měla i další šance, Lanzaro ale hlavičkoval vedle. Lafita zase vypálil nad bránu, na druhé straně aktivní Susaeta na balón servírovaný před odkrytou svatyni nedosáhl.

Athletic se ani v deseti mužích nevzdával a Toquero mohl krátce po přestávce znovu poslat domácí tým do vedení, jenže Roberta zblízka nepřekonal. Dvacet minut před koncem se počet hráčů na hřišti vyrovnal, po druhé žluté kartě šel předčasně pod sprchy Lanzaro. Athletic svého soupeře přitlačil na vlastní polovinu a v osmdesáté sedmé minutě vstřelil zaslouženou rozhodující branku. Po dobré kombinaci na pravé straně se k míči už v pokutovém území dostal De Marcos, našel ve vyložené pozici Toquera, který nezaváhal.

Domácí po třech ztrátách v řadě konečně zvítězili, což je vyneslo na osmé místo tabulky nejvyšší španělské soutěže. Zaragoza naopak počtvrté za sebou prohrála o gól, nevyhrála už od poloviny října a zůstává jasně poslední.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Getafe CF 1:2

17.12.2011 18:00

Góly: 10. Iván Ramis - 28. Abdelaziz Barrada, 44. Abdelaziz Barrada

Překvapení se zrodilo na Baleárských ostrovech, domácí Mallorca totiž podlehla Getafe 1:2. A to i přesto, že hosté z předměstí Madridu už po deseti minutách hry prohrávali, když se trefil Ramis, jenže ještě do poločasu otočil vývoj zápasu dvěma góly Barrada a po přestávce už gól nepadl. Getafe v tabulce přeskočilo svého dnešního soupeře, posunulo se na solidní jedenáctou příčku.

Getafe se mohlo dostat do vedení už po čtrnácti sekundách, jenže Miku bohužel pro hosty vypálil mimo. V páté minutě poprvé zahrozili i domácí, ovšem Castro hlavičkoval nad branku. Po deseti minutách domácí Mallorca vedla, hodně červenat se musel gólman Getafe Moyá. Od rohového praporku kroutil míč směrem do branky Pereira, ovšem vypadalo to, že si Moyá musí pro balón snadno dojít. Jenže vytáhlý stoper Ramis se zjevil v malém vápně, dostal se k hlavičce a otevřel skóre zápasu.

Hrálo se opatrně, k vidění bylo až příliš velké množství nepřesností, a to na obou stranách. A tak další příležitost přišla až v osmadvacáté minutě, na druhou stranu z toho byla ale další gól. Pedro Ríos vysunul do šance Barradu a proti jeho ráně byl Aouate bez šance. Mallorcu mohl znovu do vedení poslat Jimenez, jenže z vyložené pozice trefil jen nohu hostujícího brankáře. Hned v zápětí mohl skórovat i Castro, ani on ale svou tutovku neproměnil.

A tak udeřilo na druhé straně, Getafe sice bylo pod tlakem, to mu však nezabránilo otočit vývoj zápasu. Ve čtyřicáté čtvrté minutě vymyslel Rodríguez geniální přihrávku na Mikua, který už v tu chvíli postupoval sám na Aoateho. Ještě si všiml po své levé ruce nabíhajícího Barrady, předložil mu míč před prázdnou branku a záložník Getafe nemohl tuto výzvu odmítnout.

A pro Mallorcu mohlo být hned po přestávce ještě hůře, Pedro Ríos ale trefil jen tyč. Díky ní tak zůstali domácí ve hře o body, tuto vidinu navíc mohl přiblížit Castro, to by ale musel hlavou trefit prostor mezi třemi tyčemi. Mallorca měla územní převahu, do vyložených příležitostí se ale nedostávala. Moyá tak musel být na pozoru převážně při střelách ze střední vzdálenosti, jednu takovou na něj vyslal střídající Hemad, ale proti dobře postavenému gólmanovi nepochodil.

Definitivní rozhodnutí mohlo přijít z kopačky Casquera, jeho technická střela z volného přímého kopu však skončila nad brankou. Alespoň bod pro domácí mohl v samotném závěru vybojovat Casadeus, při závaru před Moyovou svatyní ale nedokázal dopravit míč do sítě. Getafe si tak na své konto připsalo důležité tři body, poskočilo tabulkou až na jedenácté místo a dostalo se o bod před Mallorcu.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Espanyol Barcelona 1:2

17.12.2011 18:00

Góly: 61. David Barral - 3. Thievy Bifouma, 84. Sergio García

Espanyol pokračuje v krasojízdě, dobrou formu potvrdil i na horké půdě Sportingu, kde zvítězil 2:1. Na úvodní gól hostujícího týmu hned ze třetí minuty ještě dokázal Gijón po přestávce odpovědět, ovšem o osudu zápasu rozhodl šest minut před koncem Sergio García.

Start do zápasu se hostům z Katalánska povedl na jedničku. Běžela teprve třetí minuta, když si Thievy pohrál s dvojicí bránících hráčů soupeře, zpoza šestnáctky vypálil a přestože si Juan Pablo na míč sáhl, nakonec se po něm natahoval marně. Stejný hráč mohl o pár minut později přidat i druhý gól, tentokrát ale nezamířil přesně. Hosté byli výrazně lepším týmem, další příležitost měl García, v obrovské šanci ale selhal a Pabla nepřekonal.

Neuspěli ani Galán a Dídac, a tak se pomalu začal osmělovat také Sporting. Vůbec první střelu na branku měl na svědomí De las Cuevas, ale Álvarez zakročil famózně. Do konce poločasu ještě z nebezpečných pozic pálili postupně Thievy, Verdú, García a Barral, na druhou branku v utkání se však museli dál čekat.

Thievy si s domácí obranou dělal prakticky co chtěl, což nejlépe dokumentovala šestačtyřicátá minuta, kdy převzal míč na půlící čáře, prošel s ním na noze až do pokutového území soupeře, skvělou akci ale zakončil střelou do boční sítě. Pojistit vedení Espanyolu mohl také aktivní Verdú, ten ale pro změnu hlavičkoval mimo.

Sporting se probral až po hodině hry, ovšem hned z toho byla vyrovnávací trefa. Rohový kop rozehrál De las Cuevas, na přední tyči balón šikovně tečoval David Barral a bylo to 1:1. De las Cuevas pak mohl sám poslat svůj tým i do vedení, to by ale nesměl se zakončením dlouho váhat a nakonec poslat míč vedle levé tyče. V osmdesáté čtvrté minutě zaslouženě rozhodli hosté z Espanyolu, Verdú totiž geniální přihrávkou poslal do šance Sergia García, jehož prudká levačka nedala Pablovi šanci.

V nastaveném čase ještě mohl definitivně pojistit vítězství hostů Álvaro, po dobře sehraném protiútoku ale minul. Espanyol podruhé v řadě zvítězil a je už sedmý, Sporting naopak i po sedmnáctém kole zůstane na sestupových příčkách, momentálně je osmnáctý.

Více informací k zápasu

FC Barcelona - Rayo Vallecano 4:0

29.11.2011 21:00

Góly: 29. Alexis Sánchez, 41. Alexis Sánchez, 43. David Villa, 50. Lionel Messi

Barcelona porazila Rayo Vallecano 4:0 a stáhla náskok prvního Realu na tři body. Předehrávku sedmnáctého kola rozhodly dva góly Alexise z prvního poločasu, další dvě branky přidali Villa a Messi. Rayo bylo favoritovi poměrně vyrovnaným soupeřem a výsledek je pro něj až příliš krutý.

Barcelona šla do zápasu v nejsilnější možné sestavě, po drobném zranění se vrátil i jeden z nejdůležitějších členů kádru, tedy Andrés Iniesta. Do základní jedenáctky se vrátil i David Villa a mezi ním a Alexisem samozřejmě nechyběl Lionel Messi. Ani Rayo však rozhodně nepřijelo pouze bránit a kromě sestavy o tom všechny přítomné přesvědčilo i předvedenou hrou.

Už ve druhé minutě si Iniesta geniálně všiml hodně vyběhnutého gólmana Cobeňa a pokusil se ho od půlící čáry přehodit, Cobeňo se však stačil vrátit a vyrazil míč alespoň na roh. Na druhé straně zůstal trestuhodně osamocen na zadní tyči Lass, naštěstí pro domácí ale z voleje těsně minul.

V šestnácté minutě rozjela Barca dobrou akci po pravé straně, Alvésova pobídka před prázdnou bránu pro Xaviho byla nepříjemně tečována, Cobeňo ale dokázal však zareagovat a zasáhnout. Blaugranas opět rozhodně nezářili a málem doplatili na chybu Valdése, ten měl ale štěstí a skóre tak zůstalo nerozhodné 0:0.

Z domácích hráčů byl jednoznačně nejvíce vidět Iniesta, jeho další střela ovšem skončila nad břevnem. V devětadvacáté minutě už Barcelona vedla, nádherný první gól zápasu vstřelil Alexis Sánchez. Ten si naběhl na chytrou přihrávku Xaviho, zasekl si balón kolem Garrida a technickou střelou o tyč rozvlnil síť za Cobeněm.

Hned v zápětí se dral do šestnáctky Messi, z úhlu však minul bližší tyč. I hosté se však dostávali do slušných gólových příležitostí, ve třiatřicáté minutě dostal hodně volného prostoru v pokutovém území kapitán Míchel, z otočky ale přestřelil. Alexis přidal čtyři minuty před poločasem i svůj druhý gól, když tentokrát vytěžil z dobré přihrávky Messiho a šťastného odrazu od Xaviho a s přehledem překonal Cobeňa.

A o dvě minuty později to bylo 3:0 pro Barcelonu, na útočný výlet se vydal stoper Pique, krásnou uličkou našel Alvése, ten ještě přiklepl balón do vyložené pozice Villovi a nebylo co řešit. A tak i když se Barca rozjížděla velmi vlažně, nakonec po první pětačtyřicetiminutovce vedla rozdílem třídy 3:0.

V padesáté minutě se své šestnácté branky v letošní sezoně Primera División dočkal Lionel Messi. Ten se z pravé strany šikovně prohnal kolem několika protihráčů až do šestnáctky, přehodil si míč na levačku a umístěnou střelou podél nohou gólmana Cobeňa zvýšil na 4:0.

Po několika klidných minutách se znovu začalo hrát až dvacet minut před koncem, Villův lob ale branku přeletěl. Messi si závěr dnešního duelu užíval, po další nádherné individuální akci ale křížnou ranou těsně minul. Rayo by si čestný úspěch zasloužilo a málem na něj dosáhlo po bombě Míchela a dorážce Tamuda, ten už však těžil z ofsajdového postavení.

V samotném závěru mohl ještě jednou skórovat střídající Fábregas, ale Cobeňa nepřekonal. Barcelona si i přesto napravila reputaci po kolapsu a porážce na hřišti Getafe, v předehrávce sedmnáctého kola porazila Rayo 4:0 a vytvořila tlak na první Real, momentálně ztrácí už jen tři body. El Clásico je na programu za dvanáct dní.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Madrid16131256:1540
2.FC Barcelona16114150:837
3.Valencia CF16103326:1633
4.Levante UD1692525:1929
5.CA Osasuna1667321:2825
6.Sevilla FC1666418:1724
7.Málaga CF1673620:2224
8.Espanyol Barcelona1672717:2023
9.Athletic Bilbao1657423:1922
10.Atlético Madrid1654723:2719
11.Real Betis1661917:2219
12.Getafe CF1654717:2319
13.Granada CF1654710:1619
14.RCD Mallorca1646615:2218
15.Real Sociedad1645716:2317
16.Rayo Vallecano1644817:2516
17.Villarreal CF1636713:2315
18.Sporting Gijón1643916:2715
19.Racing Santander1628611:2114
20.Real Zaragoza16241013:3110

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (392)

Přidat komentář
Al Capone

1 pro naši výhru

Reagovat
Mishko

Dnes dôverujem za 25 mŕtvych eur Benzemovi, snáď ma chlapec nesklame :)

Reagovat
Rssa

Bielsa je šoula, dávat Javimara na stopera. Ještě, že to nakonec dopadlo pro Athlétic .

Reagovat
smazaný uživatel

to s tim nema nic spolecynho, Javimar hraje posledni dobou na stoperu vic nez dobre...

Reagovat
vocasisko

Sevilla zatím výbornej pressing

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm paradna kolmica .. kto to prihraval ?? zase di veria ?

Reagovat
Mishko

brankársky zákrok roka

Reagovat
One-Real

NESKUTECNE IKER

Reagovat
smazaný uživatel

Svaty Iker

Reagovat
smazaný uživatel

toto dokaze len on..

Reagovat
smazaný uživatel

hej on a este dalsich 10 brankarov

Reagovat
smazaný uživatel

.. ty si totalne sfetovany ?.. povedz mi jaky brankar toto predviedol v poslednom case..

Reagovat
smazaný uživatel

lebo v kazdom zapase je 10 takychto istych situacii ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

o com to tocis preboha.. ano taketo byvaju casto ze hrac nahrava pri druhu tyc a hrac doklepne.. ale chytit som to videl iba Casillasa.. a uz min. druhy krat..

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom pozeras malo zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

.. radsej uz nic nepis.. ked si niekto neprizna ze toto bol svetovy zakrok tak ma slusne komplexy.. urobit to Valdes, co ale nehrozi.. tak ho vynasas do nebies..

Reagovat
smazaný uživatel

napisal som niekde ze to nebol svetovy zakrok ? .. ja len vravim ze byt na jeho mieste iny brankar tak by to na 70% chytil tiez

Reagovat
smazaný uživatel

a prave preto si na smiech..

Reagovat
smazaný uživatel

jaj aha , povedal kto ?? ty ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ved to viem.. ale on tu toci nieco o 10 brankaroch..

Reagovat
smazaný uživatel

Včera sem to udělal taky, jakto, že to není na youtube? Tak to máš 1, ještě 9.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas to je carodej dpc.. .. to iste jak pred 2 rokmi..

Reagovat
smazaný uživatel

taky se mi to hned vybavilo

Reagovat
supervizor

Iker

Reagovat
vocasisko

toto prostě nešlo nedat, to bude Sevillu ještě hodně mrzet

Reagovat
smazaný uživatel

islo.. ked je Casillas v brane tak to ide..

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze to zdvihol , keby to uvalil placirkou po zemi k tyci tak si Iker ani neprdne .. no ale keby ...

Reagovat
smazaný uživatel

srsi z teba zavist..

Reagovat
smazaný uživatel

konstatujem = zavidim ? .. tak to si potom pan dedukator

Reagovat
smazaný uživatel

nie.. nevies ocenit famozny zakrok.. a v tomto pripade kazdy vie preco..

Reagovat
smazaný uživatel

RafteR

17.12.2011 22:16

Svaty Iker ... kazdy zainteresovany viem ze to bolo myslene tak ze to paradne chytil (ale nemusel) - tak uz tu neplac ze som si dovolil nenapisat na ikera iba samu chvalu vynasajucu ho do nebies

Reagovat
smazaný uživatel

*vie

Reagovat
smazaný uživatel

to si napisat mohol.. ale potom si sa zhovadil ked si napisal ze by to vacsina chytila na 70 percent..

Reagovat
smazaný uživatel

jaj lebo iba iker vie chytat , ostatny su suflikanti ze ?

Reagovat
smazaný uživatel

nie.. ale taketo zakroky predvadza casto.. kym vecsina brankarov 1 za zivot alebo vobec..

Reagovat
smazaný uživatel

ale vacsina neznamena vsetci okrem ikera ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Casillas je Boh!

Reagovat
smazaný uživatel

A další monštruozny zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Rafter to uz nevydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto klaunsky predstaveni rozhodcich na San Mames

nastesti je Zaragoza fakt tragicka, takze jim ani darovana penalta, darovana cervena Javimarovi a neodpiskanej regulerni gol De Marcose nestacil k bodum

Reagovat
One-Real

Na tu cervenou jsem tez cumel jako .I. z gauce.

Reagovat
Mishko
Reagovat
Kenneth

No atmosféra je tam ale vždy úžasná.

Reagovat
smazaný uživatel

kks aky stopersky odkop .. akurat ze sevilla utocila no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Pepe i Ramos kartičky, dneska by se tam mohl červenat, při rychlosti, jakou hráči Sevilly mají

Reagovat
smazaný uživatel

akurat som to chcel napisat

Reagovat
celeb

tak si dobre predpovedal :)

Reagovat
Kenneth

Hm skvělé, oba stopeři žlutá. Dneska cejtím rudou.

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie kolo hrate z granadou , to tam moze pichnut aj lassa

Reagovat
One-Real

doufam ze bude hrat Varane

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude dnes redka , mozno sa dockas

Reagovat
vocasisko

to je smůly

Reagovat
Kenneth

Marcelo. On vidí že po jeho straně se řítí hráč a on si popobíhá vedle toho. Neskutečný co dneska zase předvádí.

Reagovat
vocasisko

tohle si Sevilla nezaslouží...

Reagovat
One-Real

Zrovna jsem chtel rict ze Di Mariovi ten stred opravdu nesedi a on vykouzli takovouhle prihravku.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria, famozny prihravky..

Reagovat
Kenneth

Calejjooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
smazaný uživatel

zase di maria

Reagovat
Woods

ten Di Maria je neskutocny .... tolko golovych prihravok co ma on som dlho nevidel......

Reagovat
smazaný uživatel

no tak Di veria je tento rok slusny servirovac

Reagovat
Kenneth

Sevilla útočí, Real dává goly. Di Mária 13. asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

Král asistencií .

Reagovat
C0br

Takhle to trefil tak po dvou letech.

Reagovat
Mishko

Cristiano futbal hrať nezabudol

Reagovat
smazaný uživatel

jak to tam zaj*bal...

Reagovat
vocasisko

Sevilla minimálně 25 minut lepším týmem a prohrává 3:0, na toto kašlu, jdu chlastat

Reagovat
smazaný uživatel

Pre toto ťa milujem Crisi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Ronaldoooooooooooooooooooooooooooooooooo. Neskutečná šleha.

Reagovat
smazaný uživatel

A to mal sedieť čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten mordor da dnes gol aj z hovna , neskutocny den

Reagovat
smazaný uživatel

skoro jako Barca v Clasicu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

já to říkal

Reagovat
vocasisko

Real by neměl hrát v červených dresech, Pepe pak moc bejčí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

To je taky blbost, v červených by měla být spíš Sevilla, ne?

Reagovat
vocasisko

jemu to je jedno, udělalo se mu červeno před očima a tak tam mlátí všechny kolem sebe

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ako inak .. prasak Pepe ... a este sa usmieva ako dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Woods

o nic mensi demet ako Busquets

Reagovat
vocasisko

jojo Sergio dělá prasácký zákroky a kope do ležících hráčů

Reagovat
Woods

to je Pepe, Busquets je iny level simulant na piatu....

Reagovat
vocasisko

snažíš se porovnávat jabka a hrušky

Reagovat
Woods

mne je Pepe asi tak sympaticky ako Busquets.... ani jedneho z nich nemusim

Reagovat
vocasisko

to ti neberu

Reagovat
FuckT

to nie, to by setgio nikdy neurobil, ale jeho by zase taka Pepeho facka zabila hned z prvej supy, bol to omyl pustit ho do MUZSKEHO futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

by si musel vyskocit z okna keby si sem nieco podobne nepoznamenal ze ?

Reagovat
Woods

lebo zrovna ja take veci sem pravidelne pisem

Reagovat
smazaný uživatel

staci ze si to napisal teraz

Reagovat
FuckT

preco sa stazujes ty na neho ? ja ako fanusik nikoho tu vidim fans Barcelony pozerat zapas rivala a provokovat za kazdu picovinu, nevsimajuc si to, ze hraci Sevilli boli za tento zapas na zemi uz as 78 krat ... Bud pozerajte a dzte picu, alebo pozerajte a budte objektivnejsi, alebo si chodte honit tie vase male ciciny

Reagovat
smazaný uživatel

cim provokujem ?? v com som neobjektivny ? sa tu zas nehraj na moralistu

Reagovat
FuckT

radsej drz picku ok ? Nikoho tu tvoj nazor nezaujima, ked bude hrat Barcelona, mozes si tu aj honit, ale nemusis tu pisat kokotiny aj teraz, hadzat usmevy pod vocasiska a tak dalej, tie vase uz tak typicke teple taktiky ...

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze miesto odpovede tu budes na mna stekat ako keby tvoj nazor niekoho zaujimal .. tak to sa nemame o com bavit .. serus

Reagovat
FuckT

serus laska

Reagovat
miky10

Snad dá Sevilla brzo po přestávce gól, ať je to ještě zajímavý.

Reagovat
Kenneth

No tvl. Skoro se ho nedotkl a Sevillista se válí v bolestech. A je po zápase.

Reagovat
miky10

Naopak, teď začíná to zajímavý

Reagovat
gonzalesl_is_back

Trapnost Negreda a rozhodčího, škoda

Reagovat
celeb

na tom zapase je maximalne kontrastna efektivita v zakonceni, Benzema je isty aj v offside, Sevilcania v koncovke otrasni. Byt tak ich trenar, skoncim s infarktom este pred polcasom.

Reagovat
Kenneth

Horší rozhodčí než ti španělstí snad nejsou. Opět to jen potvrdil.

Reagovat
Al Capone

za toto žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

šaškáreň

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj Albiol tak to bude krutych 45 minut..neviem preco je varane na tribune ked ma momentalne lepsiu formu ako albiol..to bude zase chyb

Reagovat
miky10

100. pro remízu

Reagovat
Kenneth

Reagovat
miky10

Co zas kroutíš, je to jen přání

Reagovat
Kenneth

Barcelona vám hraje zítra, nechápu co tu zas předvádíte.

Reagovat
miky10

Nefandím Barceloně, jen prostě přeju Seville, tak si ty svoje dedukce strč do hajzlu.

Reagovat
Kenneth

Jistě.

Reagovat
Al Capone

Už sis mohl zvyknout, ze ty radobyfanousky zajímá více Real

Reagovat
miky10

Smutné...

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lass by ovsem na DM uz nemal nikdy nastupit.. ten jedine na beka alebo nikde..

Reagovat
Kily

dlouho nechává hře spát, krásně se na to dívá a pak to takhle podělá nesmyslným vyloučením

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebol ofsajd ...

Reagovat
FuckT

nebol,. ale to ta uz nemoze prekvap[ovat, Spenielska liga je uz davno znama team, ze ked dany clovek nie je alkoholik, tak mu ofsajdovu zastavku do ruky nedaju

Reagovat
smazaný uživatel

Fantázia Cris fantázia :)

Reagovat
Kenneth

Lass ty nejsi normální.

Reagovat
One-Real

Kurva ja toho Ikera proste miluju.

Reagovat
vocasisko

tak zase teď bych nepřeháněl, ten hráč ho vyloženě trefil

Reagovat
Kenneth

Reagovat
vocasisko

co? vždyť ten hráč trefil prostředek branky po zemi a zrovna na tom místě Iker stál/klečel

Reagovat
Kenneth

To stejný můžeš pak říct o 90 procentu všech zákroků.

Reagovat
One-Real

kvuli tomuhle jsem to nemyslel, ale celkove...je to vazne jistota, hlavne dneska v tomhle obrovsky dulezitem zapase

Reagovat
vocasisko

fajn

Reagovat
vocasisko

Kanoute je uplně mimo

Reagovat
celeb

oni su mimo snad vsetci, ak si nedaju pusinky gol sami, tak bude mat Iker cisty stit

Reagovat
Kenneth

Jojo, dneska se budou karty opět dávat jen Realu. Doufám že jiri si to píše do svého deníčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Co tak čtu, Pepe se zase předvedl, to je velmi smutné.

Reagovat
Mishko

radšej raz vidieť, ako stokrát počuť

Reagovat
Kenneth

. Rudou dostat neměl.

Reagovat
FuckT

ani ne, chlapi ked hraju hraju tvrdo, a teraz je v tom Pepe skoro nevinne, ledva sa ho dotkol ... Mozno ho trochu pohladkal, ale Negredo to ocividne dost silno prezival

Reagovat
Godwinson

Aha, tak to se mu omlouvám. Když už tu někteří píší dojmy ze zápasu, tak by měli být korektní, pche.

Reagovat
Kenneth

Khedira. . My chcem Rickyho!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No Karim je dnes hodne mimo ...

Reagovat
FuckT

tak toto bolo orgazmicke

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky brejk Mareňa

Reagovat
Kenneth

Di Mária. Zasloužil si ho.

Reagovat
One-Real

Di Mariiiiiiiiiiia

Reagovat
celeb

neskutocna efektivita Realu, klobuk dole.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo vs Kanoute

Reagovat
Masi

Reagovat
miky10

Aspoň něco, ještě minimálně jeden by si Sevilla zasloužila.

Reagovat
vocasisko

no konečně, ještě 3

Reagovat
Kenneth

To si Iker nezasloužil. Marcelo kde si zase byl?

Reagovat
celeb

to uz je tak trochu nenazranost. Sevila mala min. 2x viac sani nez vy.

Reagovat
Kenneth

Karim nemá dneska den. Nejhorší na place.

Reagovat
gonzalesl_is_back

Snaží se a vybojoval dost balónů, dneska si myslím, že spíš Ramos...

Reagovat
One-Real

Ale aj spoustu jich ztratil, dneska od nej vazne slabota. A kdyz to rikam i ja jakozto jeho nejvetsi fanda .

Reagovat
smazaný uživatel

Karim- 2 asistence, 1 penalta na neho

? kde je problém, dorbre rozehrava

Reagovat
vocasisko

ach jo

Reagovat
miky10

Hm, tentokrát správně udělená červená.

Reagovat
X-bano-X

cože?

Reagovat
Kenneth

. Kosa zezadu, bez šance dostat míč.

Reagovat
X-bano-X

Tiež mi to tak prišlo až do opakovačky. Ale podľa opakovačky sa ho ani nedotkol a Arbeloa padol cez neho bez dotyku....dokonca sa tam váľal a držal za KOLENO!!!!

Reagovat
Kenneth

Takže říkáš že ani Pepeho rudá v semifinále LM neměla bejt.

Reagovat
X-bano-X

no vlastne je to presne rovnaká situácia. Šlapák z nábehu po ktorom sa hráč otočí a sklz kde hráč bez dotyku preletí cez súpera.

Reagovat
OnderCZ

Nechtoho, prosimtě už.

Reagovat
Kenneth

Šlapák, kosa zezádu. Oba netrefili. Oba poškozený se pak váleli bez důvodu. Omlouvám se MUfanům, největší pokrytce má barcelonské zastoupení.

Reagovat
X-bano-X

Zdá sa že od toho výroku o Pedrovi si očného nenavštívil

Reagovat
Kenneth

Aha.

Reagovat
X-bano-X

Každopádne sa s tebou nebudem naťahovať. Ako hovorí klasik: "Hlúposť neporazíš" a ja nemám chuť sypať hrach na stenu

Reagovat
Kenneth

To ví že jo. Jako bych diskutoval s kiwwim. Zakončit diskuzi tímto stylem.

Reagovat
Kenneth

6 lidí napíše že rudá měla bejt, ale ty si tu budeš něco kvákat pro sebe a ještě si hrát na toho chytřejšího.

Reagovat
nemamvasrad

I kdyby se ho nedotkl, trestá se i úmysl faulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

xbano pre boha ved sa nestrapnuj.. tuto normalny clovek nemoze napisat ze sa ho ani nedotkol.. to je na smiech

Reagovat
X-bano-X

Tak sa smej. Keď si potom utrieš slinu, nájdi si to niekde na nete. Keď to potom uvidíš ešte raz snáď ti ten úsmev nezmrzne.

Reagovat
smazaný uživatel

ako vidim nervy ti pracuju.. a videl som to 3 krat z opakovacky.. to mi stacilo aby som to videl, aj dalsim ludom co tu su okrem teba..

Reagovat
nemamvasrad

Zákrok zezadu, nechtěl hrát balón, co se ti nezdá?

Reagovat
miky10

O tomhle fakt někdo může pochybovat?

Reagovat
Kily

byla v pořádku, Del Moral tak hloupě korunoval svůj ubohý výkon

Reagovat
Kenneth

To je idiot. Červenější být nemohla.

Reagovat
celeb

Kanoute urobil zivotnu chybu, ze si vybral fotbal namiesto rugby.

Reagovat
celeb

neskutocny palic.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva snad bude v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm gez karty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Varas chytil Messimu panclu, Crisovi ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale nakonec Messi neziska pichichi kvuli jednomu golu a kazdej si bude stezovat, ze Cronaldo kope penalty

Reagovat
vocasisko

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

hatriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiick

Reagovat
smazaný uživatel

Hamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit

Reagovat
smazaný uživatel

ked uz da altintop gol tak sevila je dost na to blbo

Reagovat
smazaný uživatel

nevim co na mem vsichni mate;)....

Reagovat
smazaný uživatel

José už jde domů.

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby prihral Hamitovi.. ted me fakt nasral debil

Reagovat
smazaný uživatel

antiltop;):-D

Reagovat
smazaný uživatel

Kurňa zrovna tento musí dať gol

Reagovat
One-Real

nemela to byt taky penalta ? ne ze by me to stvalo ze nam ji nepiskli, ale jen tak ze zajimavosti

Reagovat
vocasisko

vůbec se ho nedotkl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu. Vyjímečně...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Mourinho me opet pobavil. Kazdy gol ho necha chladnym a pak da Hamit a on bezi jak male dite s rukama nahore a skace.

Reagovat
Kily

obrana Sevilly působí komicky vlastně celý zápas, přitom zase tak moc práce kromě těch gólových situací, kdy vyhořela, neměla

Reagovat
F.Torres

Real Madrid dneska 4 červený karty

Reagovat
vocasisko

tak zase 6:2 jo?

Reagovat
smazaný uživatel

jsem jedinej kdo ma hamita celkem rad?

Reagovat
smazaný uživatel

ten druhý poločas byl ze strany Realu po taktické stránce famózní!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak opäť 2:6

Reagovat
Robbie

kolik má Ronaldo za Real zápasů a golů z dnešním utkáním ?

Reagovat
vocasisko

107/106

Reagovat
Kenneth

Má víc golů.

Reagovat
vocasisko

ne, nemá

Reagovat
vocasisko

tak jo, má

Reagovat
smazaný uživatel

112/111

Reagovat
vocasisko

jo, toto je správně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Má víc golů na EF nejsou všechny

Reagovat
One-Real

Jinak naprosta parada, jestli nebude nic Karimovi tak jsem mega spokojeny. Tohohle zapasu jsem se hodne bal a tohle je luxusni vysledek.

Reagovat
smazaný uživatel

je hezke, ze Negredo neslavi gol

Reagovat
One-Real

Negredo je borec, i kdyz to neni primo odchovanec, tak ho mam hrozne rad

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam ted hrozne rad Callejona

Reagovat
smazaný uživatel

Já ne, je z něj antimadridista.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Kily

on změnil názor? Já ho po téhle stránce mám zafixovaného jako hráče, který strašně moc stál o další šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Tím si nejsem úplně jistý, každopádně teď když je možnost, tak si kopne.

Reagovat
Kily

je pravda, že poslední dobou jsem ho už moc neřešil, ale když putoval mezi Almeríí a Sevillou a existovala možnost, že přijde k nám za Villu, tak se netajil přáním dostat ještě jednu šanci a poprat se o místo v týmu

Reagovat
Kenneth

Hodně hráčů slaví gol na 2:6.

Reagovat
OnderCZ

Hezké Vánoce pro Real Madrid na prvním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

no ze real nasadi seville set to by me nenapadlo

Reagovat
Kenneth

Nevadí Ikere. Ukázalo se že si nejlepší ve Španělsku. Valdés s průměrem 1 střely na zápas pak může zase křepčit se Zamorovo trofejí.

Reagovat
smazaný uživatel

a Ronaldo s prumerem jedne penalty na zapas muze krepcit o pichichi

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je umí proměnit

Reagovat
smazaný uživatel

On nemůže za to, že Messi penalty neumí.

Reagovat
Kenneth

Ronaldo si jde pro zlatou kopačku a zlatý míč (2012).

Reagovat
vocasisko

Valdés nemůže za to, že má před sebou Ikér děravou obranu

Reagovat
smazaný uživatel

ale protihracom nahrava aj tak..

Reagovat
vocasisko

to je zvláštní, když udělá Iker super zákrok tak se vynáší do nebes, když udělá Valdés chybu, tak se tu o tom bude psát rok, ale když udělal podobně famózní zákrok Valdés loni nebo předloni proti Arsenálu, tak se o tom nemluví a když udělá Iker sem tam nějakou chybu, tka se o tom taky nemluví

Reagovat
smazaný uživatel

to mu nepis lebo budes na smiech , iker je nedotknutelny

Reagovat
smazaný uživatel

to neni

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes ziadny takyto zakrok s Arsenalom nemal, tak si nevymyslaj.. a Valdes ma tych chyb za posledny cas dost.. co si pametam od zaciatku sezony tak v Superpohari s Realom, za repre zavinena penalta, lacny gol od Boatenga s AC, a aj teraz v Clasicu.. takze za toto je nemozem.. cim viac ma prace, tym viac je vidiet ze chybuje

Reagovat
smazaný uživatel

lacny gol od Boatenga

Reagovat
smazaný uživatel

.. tak neviem jake mas ty naroky na brankarov ale hentaku strelu na blizsiu tyc a este k tomu z uhla to musi top brankar mat..

Reagovat
smazaný uživatel

jaj ty si si asi nevsimol ze ta lopta mala fals a boateng to trafil presne medzi victorovu kopacku a tyc

Reagovat
smazaný uživatel

fals mohla mat.. ale Valdes sa uz davno hadzal na druhu stranu a nechal mu tam miesto..

Reagovat
smazaný uživatel

no a ? to je take iste ako keby ostal stat pri tyci a supol by mu to na vzdialenejsiu tyc ... ale ja som zabudol , tvoj Iker by to chytil do capice ....

Reagovat
smazaný uživatel

lenze on mu to nesupal pri vzdialenejsu, ale na blizsiu, a tu by si mal brankar lepsie chranit..

Reagovat
smazaný uživatel

nebol z takeho velkeho uhla aby palil priamo do neho , proste mal miesto a v takychto situacicahc vela brankarov intuitivne ide do strany pretoze to hraci proste davaju krizom , aj Boateng to tak chcel kopnut akurat to trafil tak ako to trafil , falsom , preto padol gol .... ale tak je to valdes takze to proste ide na jeho triko , keby bol na jeho mieste Iker tak by si pisal ako to paradne boateng kopol a ze nemal sancu .... si proste objektivita sama

Reagovat
smazaný uživatel

tuto by som sprdol aj Ikera, lebo ten verim ze by to chytil... ale nemam chut sa tu hadat o tom.. dobru noc

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ta lutujem , šašo

Reagovat
smazaný uživatel

.. ja zase teba, takze sme si kvit.. a dneska myslim ze nezaspis..

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kto tu zahlasil ze ide spat ked mu dosli argumenty ty trapko

Reagovat
smazaný uživatel

argumenty mi nedosli.. len ty si stale mles svoje a nema to cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

to hej debilovy co zjavne nikdy nestal v brane a chce vsemozne poukazat ze ten a ten gol bola Valdesova chyba sa urcite veci proste vysvetlit nedaju ... takze si bez pohonkat nad tymi vcerajsimi svetovymi zakrokmi nadludskeho Ikera a uz na mna nereaguj ...

Reagovat
smazaný uživatel

.. no kukam ze mas silne komplexy.. asi ti davaju doma zabrat, ze "d*bilko"..

Reagovat
smazaný uživatel

ale jasne co ine si mohol vytiahnut ako komplexy ze , to uz je dost tuctova sra*ka ... jasne , teraz este hod niaku poznamku k mojim rodicom aby si ukazal aky si velky borec .... si fakt len chudacik

Reagovat
smazaný uživatel

to ty si zacal s urazkami.. a to svedci o niecom..

Reagovat
smazaný uživatel

a hadzal sa az v okaminu strely , takze keby letela lopta priamo tak by ju mal

Reagovat
smazaný uživatel

a inak ze nema takyto isty super zakrok Valdes , neznamena ze neurobil iny super zakrok ty jelito .. a potom ze kto je tu na smiech .. si to po sebe aj precitaj nez to pustis na plochu

Reagovat
vocasisko

myslel jsem tento zákrok http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=2Xw-7KQloCE , sice má na tom videu i lepší, ale vzpomněl jsem si zrovna na tento, mimochodem Ikér těch chyb nemá taky pomálu, hned si vzpomenu na repre kiks proti Kosta Rice, ale já za to nemůžu, že nejsi nestranný.

Reagovat
smazaný uživatel

no taky ako dnesny Ikerov tam nema .. ale dobre, nema sa cenu o tom hadat do noci..

Reagovat
nemamvasrad

Možná to je tím, jak moc nesympatický Valdés je, to si pak každý rád kopne.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez pravda..

Reagovat
F.Torres

myslíš to, jak si nechal dát na Arsenalu ten lacinej gol?

Reagovat
F.Torres
Reagovat
smazaný uživatel

za chvilu ti Rafter napise ze tu nemal sancu..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Neříkám, že je Valdés nejlepší, ale ty to poznáš podle jednoho zápasu?

Reagovat
gonzalesl_is_back

4 Men of the match: Angel DI Maria, Ronaldo, Jesus Navas, Iker Casillas. Zase o 3 body napřed se silným soupeřem. Sevilla dopředu výkonná ale marná v zakončení, až na kiksy rozhodčího na obě strany, super zápas. Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo has scored more goals than any other in 2011 since La Liga was established in 1928 with 42 goals.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

56 golů za 16 zápasů ? Kloubouček dolů pánové.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní zápas, parádní výkon a jako bonus hattrick Cristiana a jeho návrat do čela tabulky střelců. Jsem rád, že se všechno vrátilo do starých kolejí a jsme zpátky tam, kam patříme - na čele PD.

Reagovat
Kenneth

Díky hoši. Škoda že jsme El Clásico nezremízovali, mohlo to být o 6.

Iker 9,5 , Marcelo 5, Pepe 3, Ramos 5,5, Arbeloa 6, Diarra 7, Xabi 6, Di Mária 9, Ronaldo 9, Calejjon 7, Benzema 5,5.

Reagovat
smazaný uživatel

(znovu) Karim 2 asistence, 1 penalta kopana po faulu na nej.... 7,5

Reagovat
Carlos Juan Pablo

+ neuznanej gól atd.

Ale nech to být, má to vždycky upravený podle sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Kdo chce psa bít, hůl si vždy najde. To je zas tvůj případ.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

V případě tvýho psa se ani hůl hledat nemusí, ona trčí z každýho komentáře.

Reagovat
Robbie

podle EF má Ronaldo 109 zápasů 109 golů za Real

Reagovat
smazaný uživatel

äno, ale podle muhammadaaliho má 112/111

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký je rekord vstřelených golů týmem za jednu sezonu ?

Reagovat
vocasisko

Most league goals scored in a season: 107, Real Madrid (1989–90)

Reagovat
smazaný uživatel

To překonaj.

Reagovat
Al Capone

Ja to rikal, ze dá Cristiano hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Raúl je letos zatím nejlepším španělským ligovým střelcem. Co jsem nedávno viděl jako nemožné... To by byla pecka .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Dneska nejen dával góly, ale jak hrál, to byla fantazie

Reagovat
Kenneth

Zakončí kariéru výhrou na EURU.

Reagovat
Kenneth

Kily, mohl by si doplnit statistiky hráčů o ten zápas v Copě?

Reagovat
Kily

nemohl, spousta zápasů tam sice je, ale nemáme v databázi soupisky třetiligových klubů

Reagovat
Kenneth

. A ručně?

Reagovat
Kily

dopoledne si zkusím vzpomenout, teď už na to nemám síly

Reagovat
Kenneth

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes se ukazalo kdo je nejlepsi Rozhodne C R uspel jak v aqnglii tak ve spanelsku a simulant je vetsi ten krpaty cigos Messi Dnes davali sestrih jeho vymyslenych padu a hlavne co mu rozhodco odpousti Byt to nekdo jiny tak by tech cervenych mel dost a nebyt Iniesty a Xaviho mozna by ho nikdo ani neznal

Reagovat
Kenneth

Kamaráde tebe je tu škoda, jdi dělat do televize.

Reagovat
Infi

Trolling bídný, pro příště nejmenuj úplně vše co se mu momentálně "vyčítá".

Reagovat
JacoBee

Hele když se ti směje i kenneth a přitom se snažíš chválti hráče realu tak je něco špatně..

kenne

Reagovat
Kily

na koho tenhle týden vyšel poslední pick v draftu?

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

jo to je realita Messi je nedotknutelny a simulant jako prase vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ronaldo vypada namyslene ,ale to je vse At jde hrat krpatec jinde Chtel bych to videt Staci Argentina

Reagovat
JacoBee

Asi messi nebyl špatný když si ho v tý argentině vyhlídla barca ne

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si ho nevyhlidla, privedl ho do barcelonsky skoly jeho otec v messiho 10 letech

Reagovat
smazaný uživatel

vzhůru modrobílé šály....

Reagovat
smazaný uživatel

...vzhůru Real a Kometa

Reagovat
Mercury

No fuj.

Reagovat
smazaný uživatel

i poločas sedi, to je kruty

Reagovat
smazaný uživatel

i poločas sedi, to je kruty

Reagovat
smazaný uživatel

2:6 pre Real je viac ako som čakal.Je vidno že Sevilla už nie je to čo niekedy bola.

Real sa oklepal a je dobre že ideme do 3 bodového vedenia pred novým rokom.

Najlepšie zahrali di Maria, Ronaldo a Iker.Callejon za ten čas čo tam bol skvelý.

Reagovat
fantomas

300. pro Ponorku v pohárech.

Reagovat
Losinho

No paráda, snad CR7 ten rekord z minulé sezóny překoná.

Reagovat
Trand

Reagovat
Losinho

Jinak ten Iker co tam předváděl

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza Barcy v Seville a titul i přes prohry v Clásicu --> San Bernabeu

Di Maria skvělý, sem se bál, že ho to zranění rozhodí, ale hraje neskutečně Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda. Sevilla si určitě nezasloužila takovejhle ranec, ale Mordoru tam spadlo, na co šáhli. To se pak hraje těžko.

Jinak koukám, že se dostavili lidi, které jsem od clásica na diskusích nepotkal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je snad klasika ne? Ukážou se když se daří.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale teď i tací, kteří přišli vždy.

Reagovat
Al Capone

kteří?

Reagovat
smazaný uživatel

oni se v tom poznají

Reagovat
Al Capone

Ani jsem nečekal ze odpovis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dobře tedy. Upozorňuju dopředu, že jsem nechtěl jmenovat a že jsem nechtěl dotčeného ponižovat, ale Al Fňukone mě do toho dotlačil.

Je to mere.

Reagovat
Al Capone

jeden? napsal jsi lidi...ale to že, že vy rádoby fans přeháníte je známý

Reagovat
smazaný uživatel

když bych napsal jednotný číslo, tak by to bylo víceméně jasné, čemuž jsem se chtěl vyhnout.

Reagovat
Al Capone

jasně

Reagovat
Kenneth

merengues?

Reagovat
RMCF

vybrali sem si to co nám tam nechtělo padnout minulej týden...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, v podstatě to zase bylo haluzácké vítězství nebýt těch 6 haluzí, tak si real ani nekopl a sevilla byla jasně lepší. A to jsme zapomněli zmínit, že jim k tomu pomohl rozhodčí, když jim vyloučil jasně nejhoršího hráče a tudíž se pak realu hrálo o mnoho snadnějí...Bože bože, jsou tu nad tebou větši trotly fandící realu, kteří zase vylezli ze záhrobí, hned co se vyhrálo, ale nevím, jestli je důstojné klesat na jejich úroveň...

Reagovat
smazaný uživatel

že vůbec reaguju na chudáka, který neumí nic jiného, než urážet soupeře Mordorem...

Reagovat
celeb

neviem ci bola jasne lepsia, urcitnie nie v zakoncovani, ale v pocte nebezpecnych situacii pred branou Real jasne predcili. To, ze zakoncuju ako slovenski reprezentacni utocnici je uz druha vec. Efektivita Realu uplne fantasticka, este ze tak nehrali pred tyzdnom. No keby mala Sevila aspon polovicnu efektivitu v koncovke, body by sa delili inak.

Reagovat
barcelona17

když zhodnotím Barcelonskou podzimní část sezóny, tak musím říct, že spokojen můžu být z poloviny, vyhráli jsme El Clasico, nýbrž díky některým zbytečným ztrátám hlavně v úvodu sezóny se Sociedadem a hlavně doma se Sevillou(což považuji za nejméně čekanou ztrátu) tabulku nevedeme.. ztráty v Bilbau, ve Valencii s tím se hold musí počítat... Ale i tak ztrácet 3 body na Real nic není, pokud je porazíme doma titul by nás neměl minout..

Reagovat
smazaný uživatel

to je sice pekne , ale pocitaj s tym ze ked prideme do Sevilly my tak urcite nebudu v zakonceni a obrane taki tragicky ako vcera

Reagovat
smazaný uživatel

Hamit!

Reagovat
Kenneth

Neymar je už z té hry asi slušně na prášky, když tam musí běhat 45 minut bez míče.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takove školení co předvádí Barcelona proti Santosu jsem neviděl

Reagovat
celeb

champeones, champeones, champeones, champeones ...

Reagovat
celeb

MOTM - Dani Alves - zivotny zapas - necudoval by som sa, keby sa stal kapitanom repre.

Najvacsiou legendou a srdcom Barcy je Carles, ked je na ihrisku, barcelona hra v 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Atleti jdete nekam prohrat doma s bez formy hrajicim Betisem.

Reagovat
Manik...

Můžou mi ti machýrci co fandí Barce říct, kdo vede ligu???? Kdo? No? Barcelona? NE? Real!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a co ked vedete ligu ? ked budete prvy po 38 kole tak potom vyskakuj

Reagovat
Manik...

já si vyskakuju, protože si minule vyskakovali borci z Barci, že vedou ligou ( ale hold se zápasem a mín...)

Reagovat
vocasisko

Real vede ligu. Když si to v té tabulce výš neumíš najít sám.

Reagovat
Manik...

však vede vždy to řiká

Reagovat
smazaný uživatel

to je slušná křeč

Reagovat
Kokesh

Stejná jako u tvých příspěvků.

Reagovat
smazaný uživatel

Pane, vy určitě drogujete.

Reagovat
JacoBee

http://www.real-madrid.cz/

Tá úvodní stránka

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom.. ved fanusikovska stranka..

Reagovat
JacoBee

Co je na tom?že je to celkem trapný dělat jak kdyby to byl nějaký úspěch,už vidím jak by na našich stránkách dělali novej úvod s ''jsme mistři světe''

Reagovat
smazaný uživatel

trapne je to pre teba.. lebo ta stve ze tam neni Barca.. ale inak na tom neni nic na co by trebalo upozornovat..

Reagovat
Kily

já na tom nic špatného nevidím

Reagovat
vocasisko

taky na tom nevidím nic špatnýho... když stačí k radosti tak málo aspoň víš, že jsou fanoušci Realu vlastně šťastní lidé

Reagovat
smazaný uživatel

Pohoda. Prostě oslavují. Mě se to líbí

Reagovat
Kenneth

Uff ta ironie je cítit až sem.

Reagovat
smazaný uživatel

to je neuvěřitelný ...

Reagovat
smazaný uživatel

navíc neumíš česky, je to "mně"

Reagovat
smazaný uživatel

mě je to jedno

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Robinho-joga-bonito18.12.2011 19:25

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

ok, jyřý

Reagovat
smazaný uživatel

slusne som sa na tom zasmial , ale tak je vidiet ze v madride sa uz naucili vazit si aj malickostí

Reagovat
smazaný uživatel

V akom Madride ? Ty si pil ?

Reagovat
smazaný uživatel

vcera .. samozrejme som myslel v Reale , ale tak ja to beriem ako madrid

Reagovat
smazaný uživatel

ani napodruhé se nezadařilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Atleti ...

Já mám neblahej pocit, že ten klub je na rozcestí.

Reagovat
smazaný uživatel

Parádní výkon a výsledek Casillas parádní zákrok...jen bych řekl že ta druhá žlutá pro Pepeho nebyla přísná ale jasná já tam teda pořád vidím evidentní ohnání se loktem takže jsme šli zaslouženě do desíti

Reagovat
miky10

Villarreal

Reagovat
mickey mouse

z Reyno de Navarra se stala nedobytná tvrz ,krásné 5. místo

Aupa Osasuna!

Reagovat
Rssa

Manzano pá pá?

Reagovat
REPLIKATOR

Goldado Jonas

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
REPLIKATOR

Albelda zbytečný prasácký faul na Joaquina

Reagovat
maras93

Pěkně Vale, ještě druhej poločas repete a 500 je doma ( ťuk ťuk )

Reagovat
-Kopy-

Joaq dneska valí

Reagovat
smazaný uživatel

Vale s Malagou peknej fotbal zatím nahoru dolu,technicke kvality na obou stranách,typicka spatna obrana valencie dneska asi inkasuje,z malagy to tam pěkná motá Joaqian a hlavně Isco ten se mi poslední dobou líbí jinak typicky šutér goldado to je třída

Reagovat
Kily

no to by byla sranda, kdyby nás do kolen srazili dva hráči, co v létě od nás odešli do Malagy

Reagovat
smazaný uživatel

woooooooow goldado volej klasa

Reagovat
smazaný uživatel

23:11 Van der Wiel: Půjdu do Valencie

Gregory van der Wiel již má jasno o své budoucnosti, nizozemský obránce bude hrát za Valencii. "Podepíšu pětiletou smlouvu," prozradil stále ještě hráč Ajaxu, který za něj má podle nepotvrzených informací vyinkasovat devět milionů eur.

Uááááááááá toho měl brát Boas.

Reagovat
Woods

za 9 milionov....

Reagovat
-Kopy-

Nádhera, Ever je v té hře strašně znát...Soldado Všichni ale zahráli dobře...díky za výkon, o třetí místo se letos nebojím...

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky ne :) Ale hlavně i díky tomu že Atletico s Villarealem jsou trapný jak nikdy předtím a Sevilla taky nic extra.

Reagovat
smazaný uživatel

Njn , zase REAL MADRID ukázal jak se hraje fotbal a jak se to dělá na hříštích soupeře , viz sevilla opět debakl HALA MADRID !!

Reagovat
smazaný uživatel

Ako fanda madridu by som nemal toto je celkom pekne gifko,

http://funnyjunk.com/funny_gifs/3039755/c+ronaldo/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele