Primera División - souhrn 13. kola

23.11.2012, 23:24, aktualizováno 26.11.2012, 22:53
Komentáře a souhrny
Celta zvítězila v Zaragoze a pomohla si v boji o záchranu. Betis se postaral o senzaci, když porazil Real Madrid. Toho využila jak Barcelona, která smetla Levante, tak Atlético vysokou výhrou nad Sevillou. Málaga si pohrála s Valencií. Rayo porazilo Mallorcu, Real Sociedad remizoval s Osasunou...

Real Zaragoza - Celta Vigo 0:1

26.11.2012 21:00

Góly: 83. Iago Aspas

Sedm zápasů to trvalo, než se konečně Celta Vigo dokázala prosadit také na hřišti soupeře, přidala k solidním domácím výkonům první body zvenku a znovu se oddálila sestupovým pozicím. Šestkrát narazila, z toho čtyřikrát byla horší pouze o gól, až ve třináctém kole to však dokázala. A odnesla to Zaragoza, kterou položil svou trefou v závěru Iago Aspas...

Hostům vyšel už samotný vstup do dohrávaného pondělního utkání, už po několika sekundách mohl otevřít skóre Bermejo, pouze však nechal vyniknout gólmana Roberta. Po několika minutách se však obraz hry zcela změnil, domácí podle očekávání převzali taktovku a začali svého soka přehrávat. Do šancí se ovšem Zaragoza nedostávala, a když už přišel alespoň malý náznak nebezpečné situace, vyběhl včas proti Montaňésovi Varas a svůj tým uchránil.

V šestnácté minutě jakoby se Víctor Rodríguez nemohl dále dívat na ofenzivní neschopnost svých spoluhráčů, a tak se pokusil překvapit Varase ranou ze třiceti metrů, a přestože pálil tvrdě a hostující brankář se za balónem pouze ohlédl, nakonec si mohl oddychnout, Rodríguez totiž těsně minul. Na druhé straně zase ohrozil bezbrankový stav Aspas, ani on ale prostor mezi třemi tyčemi nenašel.

Do konce poločasu ještě zkoušel štěstí Oriol, leč neuspěl, ani standardní situace v podání Rodrígueze pak očekávané rozuzlení nepřinesla, první pokus směřoval do zdi, ten druhý pánu bohu do oken. Po přestávce se Zaragoza zlepšila, zvýšila své úsilí a výsledkem byly solidní příležitosti. Už po pár minutách musel Varas vyrážet ránu Rodrígueze, akce ale pokračovala a po dalším centru a hostující gólman si musel poradit i s hlavičkou Postigy.

Poté bylo k vidění několik střel z úctyhodné vzdálenosti, které ovšem nemohly na případný úspěch snad ani pomýšlet. Postupně to zkoušeli Fernández, Montaňés a Rodríguez, všichni tři však mohli jen schovat tvář v dlaních. Až po pětadvaceti minutách druhého poločasu o sobě dali vědět také hosté, ovšem hned z toho byla obrovská příležitost Aspase. Ten se ocitl v šestnáctce soupeře zcela zapomenutý, Roberta však v přímém souboji nepřekonal. V osmdesáté třetí minutě už se ale hosté mohli radovat z možná trochu nezasloužené, jenže o to důležitější vítězné braky. To se po přihrávce Laga prosadil Iago Aspas a přihrál Celtě první venkovní tři body.

Více informací k zápasu

Levante UD - FC Barcelona 0:4

25.11.2012 21:00

Góly: 47. Lionel Messi, 51. Lionel Messi, 57. Andrés Iniesta, 63. Cesc Fàbregas

Ve 13. kole La Ligy Barcelona zničila Levante, když se v rozmezí patnácti minut trefila hned čtyřikrát. Kanonádu započal ve 47. a 52. minutě Messi, na jehož trefy navázal v 57. minutě Iniesta, který předchozí dva góly připravil, a v 62. minutě Fábregas opět za asistence Iniesty. Levante nedokázalo dát čestný gól ani v závěru zápasu z penalty.

První poločas žádné góly nepřinesl a i na vyložené šance byl skoupý. Barcelona sice držela míč na svých kopačkách, jak je jejím zvykem, ale přes skvěle fungující obranu domácích se ne a ne prosadit. Naopak Levante podnikalo rychlé výpady do nezformované defenzívy hostů a právě z jedné také akce mohl padnout první gól utkání. Ve 13. minutě totiž zpoza pokutového území vypálil tvrdou střelu José Barkero a Valdés měl plné ruce práce s tím, aby střelu směřující přesně pod břevno vytáhl nad bránu.

O minutu později přišel další zajímavý okamžik, když si Dani Alvés nejspíše udělal něco se svalem a musel střídat. Na hřiště místo něj vběhl mladík Montoya, což znamenalo, že od té chvíle prošla celá jedenáctka na trávníku barcelonskými mládežnickými kategoriemi. To je úkaz, který ve velkoklubech není jen tak k vidění. Další zajímavou perlou byl fajn, že kromě Messiho, byli všichni barcelonští španělského původu.

Ve 22. minutě se hosté konečně dostali k první větší šanci, když si za pokutovým územím vzal míč Messi a neváhal vystřelit. Jeho rána ale proletěla těsně kolem pravé tyče. 38. minuta přinesla velmi zajímavou situaci, když se přímo před Valdésem zjevil nikým nestřežený Obafemi Martins, který ale nedokázal míč trefit hlavou, a tak promeškal velkou příležitost. Gól by ale možná nebyl uznán, neboť nigerijský útočník stál na pomezí ofsajdu.

O čtyři minuty později předvedla Barcelona rychlou akci plnou přihrávek a patiček, po které Jordi Alba přihrál do pokutového území, ale domácí Bueno rezolutně odkopl míč do zámezí. Z následného rokového kopu hlavičkoval Piqué, ale opět mimo bránu. Minutu na to proběhla téměř identická situaci, kdy pro změnu odvracel Navarro, ale tak nebezpečně, že z toho byl málem vlastní gól.

Pokud první zápas nenabídl až tolik vyložených šancí, natož pak gólů, o druhém to tvrdit nelze. Hned dvě minuty po začátku druhé půle totiž Andrés Iniesta vymyslel neuvěřitelnou kolmici mezi třemi obránci na rozběhlého Messiho, který následně ladně přehodil brankáře Múnuu a byl z toho úvodní gól zápasu.

A o pět minut později byl stav již 0:2. Tentokrát Iniesta vběhl a do pokutového území a míč vrátil za sebe, kde byl opět připravený Messi a i tentokrát pohotovou střelou překonal Múnuu. A aby těch gólů během deseti minut nepadlo málo, tak si v 57. minutě vzal míč opět Iniesta a tentokrát nevymýšlel žádné geniální přihrávky a prostě napálil míč pod břevno levantské brány.

A za dalších pět minut to bylo 0:4. Opět u toho nemohl chybět Iniesta, který předložil přesnou přihrávku Fábregasovi. Ten udělal rychlou kličku Múnuovi a z ostrého úhlu dokázal dopravit míč do brány i přes padajícího obránce. Levante už asi nemohlo pomýšlel na bodový zisk, přesto po chybě v obraně Barcelony mohl Obafemi Martins v úniku snížit, ale Valdés jeho nepříliš tvrdou střelu dokázal zkrotit.

Pedro poté mohl zvýšit na 0:5, ale nemířil přesně, ale v 70. minutě dostal druhou šanci, kdy Messi nechtěl za každou cenu vstřelit hattrick a radši přihrál lépe postavenému spoluhráči, který se ale ani napodruhé nedokázal prosadit. V 87. minutě domácí zahrávali ještě penaltu, ale ani tu se Barkerovi nepodařilo proměnit, čímž dokonal katastrofický poločas svého týmu.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sevilla FC 4:0

25.11.2012 19:00

Góly: 22. Falcao (pen.), 40. Emir Spahić (vl.), 44. Koke, 90+2. Miranda

Atlético Madrid potvrdilo roli favorita a přesvědčivě zdolalo oslabenou Sevillu 4:0. Stále se tak nenašel nikdo, kdo by si ze stadionu Vicente Calderóna odnesl byť jediný bod od začátku sezony napříč všemi soutěžemi. Série deseti domácích výher v řadě je vskutku úctyhodná.

Zápas byl téměř rozhodnutý již po dvaceti minutách hry. Federico Fazio totiž v pokutovém území fauloval Kokeho a za zabránění soupeři zakončit gólovou šanci uviděl červenou kartu. Z nařízené penalty poslal Atlético do vedení s ledovým klidem Radamel Falcao svým čtrnáctým gólem sezony. Další dva góly v rozmezí čtyř minut těsně před odchodem do kabin na přestávku pak definitivně domácím zajistily tři body. Nejprve si Emir Spahić nešťastně srazil Turanův centr do vlastní brány a poté Koke potvrdil aktuální formu dech beroucím volejem po lobované přihrávce Diega Costy.

Mizerný večer Sevilly podtrhl v závěru utkání Ivan Rakitić, když obdržel v krátkém rozmezí dvě žluté karty a nechal svých devět spoluhráčů na holičkách po zbytek zápasu. V nastavení dokázali "Atleti" ještě jednou využít početní převahy a prostřednictvím Mirandy dali výsledku konečnou podobu. Díky ztrátě Realu Madrid s Realem Betis si Atlético nedělní výhrou zajistilo osmibodový náskok na svého městského rivala, s nímž se utká v příštím kole.

Po bojovném úvodu zápasu dostali domácí příležitost, která se neodmítá. Jen chvíli poté, co se Falcao dožadoval pokutového kopu, došlo k dalšímu incidentu uvnitř šestnáctky hostů. Faziův zákrok na Kokeho byl posouzen jako nedovolený a za neoprávněné zabránění zakončit brankovou příležitost uviděl italský obránce červenou kartu. Kolumbijský sniper Falcao s penaltami nemá problém a jeho prudká střela doprostřed brány byla již jeho pátou úspěšnou v sezoně.

Další šance na sebe dlouho nenechaly čekat a zmatky v obraně Sevilly vyústily ve vlastní gól. Nejprve ještě po zaváhání brankáře Palopa ustál Spahić nepříjemnou situaci, která sváděla k vlastnímu gólu, ovšem pět minut před koncem poločasu již stoper hostí takové štěstí neměl. Jeho pokus o zablokování Turanova stříleného centra skrze malé vápno se minul účinkem a míč se mu místo toho usměrnit za Palopova záda. Atléticu narostla křídla a Sevilla se v defenzivě nestačila ohánět. Ještě do přestávky padl třetí gól, jenž byl ozdobou první půle. Costa prokázal skvělou techniku, když se na levé straně vyhnul dvěma napadajícím obráncům, a přesným centrem do šestnáctky vybídl k efektnímu skórování z první nabíhajícího Kokeho.

Po změně stran byl Palop přinucen k několika kvalitním zákrokům po střelách Falcaa a Costy, ovšem ani to z pohledu Sevilly nestačilo na jakoukoli změnu k lepšímu. Když navíc sedm minut před koncem uviděl Rakitić druhou žlutou kartu za zbytečný faul z frustrace na Tiaga, bylo jen otázkou času, než "Atleti" udeří počtvrté. V nastaveném čase Palopovi vypadla z náruče Luisova střela přímo k Turanovi, jenž odražený míč naservíroval před odkrytou branku Mirandovi k jednoduchému zakončení. Vítězství 4:0 tak Atlético drží na dostřel Barceloně, která se musí mít kolo co kolo na pozoru, aby si udržela současný tříbodový náskok.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña 1:1

25.11.2012 17:00

Góly: 24. Óscar de Marcos - 52. Abel Aguilar

Ani Fernando Llorente nic nezměnil. Španělský reprezentační útočník vůbec poprvé v sezoně odehrál celých devadesát minut, vůbec se však neprosadil a i proto Athletic znovu ztratil. Tentokrát za remízu 1:1 s Deportivem, kterou zařídili svými trefami domácí Oscar De Marcos a hostující Aguilar, jenž krátce po přestávce srovnal. Athletic je až čtrnáctý, Depor dokonce sedmnáctý.

Llorente měl být adresátem první gólové přihrávky v sedmé minutě, centr Muniaína ovšem na poslední chvíli odvrátil stoper Aythami. O chvilku později se do hostující obrany zajímavě probíjel Herrera, jenž finální přihrávku na Susaetu pokazil a z akce nic nebylo. A když se se De Marcos dostal do opravdu nebezpečného zakončení, obětavě hrající hosté mu ránu z vyložené pozice dokázali zblokovat, a tak Lux mohl v pohodě zasáhnout.

V osmnácté minutě se dovelké šance prodral Fernando Llorente, po skvělém centru Susaety ale trefil jen břevno, následnou dorážku pak dokázal zlikvidovat perfektním zákrokem Lux. Ve čtyřiadvacáté minutě už se Athletic zaslouženě dostal do vedení, a zase u toho byl skvěle hrající Markel Susaeta. Ten se parádně uvolnil na pravé straně, naservíroval před branku naprosto ideální přihrávku a Oscar De Marcos nezaváhal, střelou přesně k pravé tyči otevřel skóre zápasu.

Po další akci Susaety přišla šance Herrery, kterému míč ideálně sklepl proti noze Llorente, domácí záložník však branku těsně minul. Krátce před přestávkou kombinoval Llorente pro změnu s Muniaínem, útočník Athleticu ovšem ve velké šanci neskóroval, branku totiž o malý kousek netrefil.

Po přestávce Depor přidal a vyrovnal hru, v prvních několika minutách byl dokonce lepším týmem. Ovšem pouze do padesáté druhé minuty, kdy dokázal z první možnosti vyrovnat a poté se znovu stáhl do obrany. Od rohového praporku odcentroval Pizzi, Valerónův pokus tečoval za Iraizozova záda Aguilar a začínalo se odznovu. Trvalo to ale jen tři minuty a Athletic už málem znovu vedl, Llorente však i v další šanci selhal...

Po hodině hry založil parádní akci domácích Muniaín, Llorente skvěle posunu balón na úplně volného De Marcose, ani ten ale střelecké trápení baskického celku neprotrhl. Do konce zápasu pak ještě mohli rozhodnout postupně Susaeta, Muniaín a dvakrát Llorente, Lux byl však nepřekonatelný a navíc měl i štěstí. To však pomohlo v samém závěru i Athleticu, také Depor si totiž mohl odvézt tři body, jenže Ekizova hlavička na vlastní branku skončila na břevně.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Getafe CF 0:2

25.11.2012 12:00

Góly: 16. Pedro León, 90. Mané

Zpět na úplné dno tabulky španělské Primery se po třetí porážce v řadě vrátil Espanyol, který doma v poledním utkání nestačil na Getafe a prohrál 0:2. Rozhodující moment celého zápasu přišel už v sedmnácté minutě, kdy se prosadil Pedro Leon, definitivní tečku za tříbodovým ziskem madridského celku pak v nastavení přidal Mané. Getafe se posunulo už na sedmé místo...

Getafe se hned od začátku do svého soupeře solidně pustilo a už ve čtvrté minutě se mohlo a mělo dostat do vedení, když se úplně sám před Alvarezem ocitl Barrada, bohužel pro hosty však nesrovnal svá mířidla ideálně a přestože domácího brankáře obstřelil, branku minul. V sedmé minutě pak už Alvarez musel zasahovat, s pokusem Álvara ovšem neměl větší potíže. A o další moment později se do šance hnal Lafita, jeho křižná rána ale prostor mezi třemi tyčemi netrefila.

Espanyol o sobě dal poprvé vědět až po šestnácti minutách, Moyá však ze svého klidu příliš vyrušen nebyl, jelikož pronikajícího Hernándeze zastavil v poslední možné chvíli Alexis. A uběhla pouhá minuta a na druhé straně hřiště udeřilo. To postupoval středem nikým neatakovaný Pedro Leon tak dlouho, až se dostal do slušné střelecké pozice, vypálil a trefil se přesně k tyči.

Domácí po inkasované brance přecijen zabrali a zásluhou pokusů Wakasa a Longa ukázali, že je třeba s nimi počítat, obě střely však mířily mimo tři tyče. Jen střed brány zase trefil ze standardní situace Verdú, a tak Moyá stále na první vážnější zákrok čekal. Ještě do poločasu to mohlo být o dva góly, když Lafitovu dělovku vyrazil Alvarez jen k dobíhajícímu Leonovi, ten však domácího brankáře zblízka překonat nedokázal.

Ze druhého dějství uběhly teprve dvě minuty, když měl Espanyol obrovskou šanci srovnat se svým soupeřem krok. Hosté vyrobili velkou chybu v defenzivě, čehož ale využil Longo pouze k tomu, aby se dostal do velké gólové příležitosti, nikoliv k tomu, aby skóroval. Alvarez se zase musel vytáhnout proti pokusu Leona, Lafitova hlavička zase mířila mimo. Domácí po přestávce rozhodně nepůsobili nikterak bezradným dojmem, hlavně Longo byl hodně aktivní a neustále hrozil obraně Getafe, v zakončení mu však chybělo štěstí.

Domácí tlačili, jenže gól stále ne a ne přijít. Naopak, do otevřené obrany se v první nastavené minutě prohnali Diego Castro s Maném, první jmenovaný v pravý moment přihrál a na toho druhého už nezbyla složitá práce. Getafe získalo důležité tři body, stále se vzdaluje sestupovému pásmu a je už sedmé, to Espanyol bude mít se záchranou nemalé potíže, už v příštím kole navíc může hrát pod jiným trenérem, křeslo kouče Pochettina rozhodně nepůsobí neotřesitelným dojmem...

Více informací k zápasu

Real Betis - Real Madrid 1:0

24.11.2012 22:00

Góly: 17. Beñat Etxebarria

Osm bodů hodně, jedenáct už moc. Zdánlivě nedostižný náskok si už zítra může vytvořit Barcelona na svého největšího rivala z Madridu, Real totiž už popáté v sezoně v lize ztratil, tentokrát prohrál na půdě Betisu 0:1. Hosté byli o něco lepší, ovšem na branku Beňata ze sedmnácté minuty odpovědět nedokázali. Obhajoba mistrovského titulu se tak stále vzdaluje...

Hrdinou zápasu se stal domácí brankář Adrián, který dnes jednoznačně odchytal svůj doposud životní zápas. Pětadvacetiletý gólman zaznamenal ve svém osmém ligovém startu už čtvrté čisté konto, právě jemu tak zle připisovat nemalé zásluhy za velmi slušné výsledky Betisu v letošní sezoně. Adrián sice v předchozích třech duelech, kdy hodně doplácel na slabou defenzivní práci svého týmu, inkasoval hned devětkrát, dnes však navázal na své předchozí výkony a vychytal andaluskému celku tři body.

Hned od prvních minut musel Adrián polapit několik centrů ze stran, v šesté minutě pak jen sledoval ránu Ronalda, která ale šla vysoko nad. O další dvě minuty později hlavičkoval po standardní situaci Pepe a přinutil domácího brankáře k prvnímu zákroku. Desátá minuta už přinesla první gólovou příležitost zápasu, po Ronaldově průniku po levé straně a následné zpětné přihrávce zakončoval Khedira, jenže těsně přestřelil.

To Betis hned ze své první velké možnosti udeřil a favorita zápasu zaskočil vedoucím gólem. Na začátku sedmnácté minuty se prosadila největší hvězda domácích, Beňat, který si zpracoval Di Mariův odkop, šikovně si míč posunul kolem Khediry a krásnou přízemní ranou k pravé tyči překonal Casillase. Jen o pár chvil později to navíc mohlo být už o dvě branky, Ruben Castro ale zblízka skvělého Casillase nepřekonal.

Dorado pak hlavičkoval nepřesně, na druhé straně zase Di María po centru Ronalda mířil jen do míst, kde se zrovna vyskytoval pozorný Adrián. Do konce prvního poločasu pak zahrozil argentinský křídelník ještě jednou, jenže jeden z obránců Betisu jeho pokus tečoval nad břevno. A na opačné straně hřiště o sobě dal zase vědět Castro, ani jeho střela ale na bránu neprošla.

Po přestávce Real přidal, neviditelného Özila na trávníku nahradil Kaká, defenzivněji laděného Khediru zase Modrić a hosté konečně přestali být čitelní, ani rána chorvatského záložníka ale úspěch nepřinesla, Adrián bez větších potíží zasáhl. Po hodině hry přišla snad vůbec první opravdová možnost Realu, když zpoza šestnáctky parádně pálil Kaká, domácí gólman však vytasil famózní zákrok a míč vyrazil.

Podobná situace se opakovala i o pár minut později, Kaká znovu střílel, tentokrát však svůj pokud hůře umístil a domácí klec zůstala nedobyta. Betis zahrozil protiútokem, ze kterého ovšem Castro vysoko přestřelil. A když si pak Adrián poradil i se zakončením Ronalda z volného přímého kopu, skončilo utkání asi zaslouženým výsledkem 1:0 ve prospěch výborně hrajícího Betisu. Ten se posunul zpět na dělenou čtvrtou příčku, Real je o čtyři body napřed na třetí pozici. Co je však mnohem důležitější, z boje o titul se Bílý balet sám postupně vyřazuje...

Více informací k zápasu

Málaga CF - Valencia CF 4:0

24.11.2012 20:00

Góly: 8. Francisco Portillo, 75. Javier Saviola, 81. Roque Santa Cruz, 90. Isco

Naprosto jednoznačným výsledkem skončil jeden ze šlágrů třináctého kola Primera División. Domácí Malaga převálcovala Valencii a uštědřila jí krutou porážku 4:0. Na domácích nešlo ani náznakem poznat, že již čtyři zápasy v řadě nezvítězili, tímto výsledkem navázal andaluský klub přesně tam, kde letošní sezonu započal.

Vítězství Malagy přitom mohlo klidně být ještě větší. Už první branka hned v osmé minutě jasně určila ráz celého utkání, postaral se o ni Francisco Portillo po zpětném přiťuknutí Eliseua. Přestože následně Joaquín s Javierem Saviolou spálili hned několik slibných příležitostí, domácí to nakonec mrzet nemuselo. Čtvrthodinu před koncem základní hrací doby se totiž Saviola konečně trefil, a hned o chvíli později jej gólově podpořil Roque Santa Cruz. Valencie pak utrpěla další ztrátu v podobě vyloučení Adila Ramiho za dvě žluté karty a definitivní tečku k jejich trápení přidal čtvrtou branku v nastaveném čase Isco.

Vítězství posouvá Malagu zpět na místa zaručující účast v Lize mistrů minimálně do dalšího dne, kdy se utká konkurenční Levante s Barcelonou. Zato Valencie pokračuje v tragické formě mimo vlastní stadion a posedmé odjíždí zpět na Mestallu bez tří bodů.

Domácí si v tomto důležitém zápase užili skvělý vstup do první půle. Eliseu po levé straně rázně pronikl s míčem na noze a ukázal velký přehled, když vybídl dobře postaveného Portilla, jenž přesně vyměřenou střelou překonal Diega Alvese svým teprve druhým gólem v modrobílých barvách. Ještě do poločasu mohlo (a mělo) být rozhodnuto o vítězi. Nejprve Saviola v samostatném úniku neřízeně přestřelil a následně Joaquín z nepochopitelného důvodu nedokázal usměrnit míč po Gamezově centru do zívající poloprázdné brány. Hostující brankář Alves pak musel naplno předvést své kvality při střelách aktivních Joaquína se Saviolou, přičemž jednou mu argentinský střelec pomohl a zase z dobré pozice se vůbec netrefil mezi tři tyče.

Bývalý kanonýr Barcelony se však přeci jen dočkal. Opět u toho byl Portillo, tentokráte jako asistent. Jeho zasekávanou přihrávkou uvnitř pokutového území již Saviola nepohrdl a s pomocí lehké teče úspěšně překonal Diega Alvese. O sedm minut později bylo již skóre 3:0, když se trefil Roque Santa Cruz. Gamezův tečovaný centr se mu šťastně odrazil přímo na nohu a z hranice malého vápna byla taková dorážka pouhou formalitou. Paraguayský útočník ke své čtvrté brance v sezoně potřeboval jen tři minuty na hřišti.

Mizerný večer Valencie podtrhl zbytečným vyloučením Rami šest minut před koncem zápasu, když dostal druhou žlutou kartu za slovní protesty. Sůl do valencijských ran na závěr ještě přisypal Isco, který si ale gól za svůj výkon rozhodně zasloužil. Velký talent španělského fotbalu se před šestnáctkou soupeře zmocnil míče a napálil jej nechytatelně do Alvesova pravého dolního růžku branky. Zápas tak skončil 4:0 a Valencii se tak čím dál více vzdaluje vidina obhajoby třetího místa.

Více informací k zápasu

Real Valladolid - Granada CF 1:0

24.11.2012 18:00

Góly: 63. Manucho

Real Valladolid natáhl svoji neporazitelnost v domácím prostředí již na šest zápasů, když se v utkání proti Granadě v druhé půli trefil útočník Manucho. Nováček soutěže se tak posunul už na 9. příčku, zatímco Granada zůstává těsně nad sestupovou zónou.

Angolský útočník Manucho byl hodně blízko úvodní brance již v prvním poločase, kdy se střelou přes hlavu snažil překonat brankáře Toňa, ale nakonec si musel počkat až do 64. minuty, kdy ho přesnou přihrávkou našel Oscar González a on granadského brankáře propálil tvrdou ránou do horního růžku brány.

Toňo poté proti bývalému útočníkovi Manchesteru United vytáhl skvělý zákrok, čímž zabránil inkasování druhého gólu, ale nakonec to Granadě nebylo nic platné, neboť ta se dostala pouze do jedné šance na vyrovnání, kterou neproměnila. Zakončení Antonia Flora Florese totiž nebylo příliš důrazné, a tak s ním brankář domácích Dani Hernández neměl moc problémů.

Trenér Valladolidu Miroslav Djukič své svěřence ještě těsně před začátkem zápasu nabádal k tomu, aby byli na své vlastní půdě více dychtiví po výhře a jeho slova očividně splnila účinek, neboť nováček ligy nepředvedl vůbec špatný výkon.

Přesto se ale začátek vydařil více hostům. Z rohového kopu Daniho Beníteze nejprve hlavičkoval nad bránu Mikel Rico a vzápětí mířil Gabriel Torje opět nad břevno.

S přibývajícími minutami ale výkon Valladolidu rostl a vyvrcholil v moment, kdy se Manucho položil do vzduchu a akrobaticky se pokusil zakončit přes hlavu. Svoje netradiční zakončení ale nedokázal úplně zkrotit, a tak míč letěl příliš vysoko.

Ve druhém poločase již jasně dominovali domácí, kteří si vytvořili hned několik dobrých šancí. V jedné z nich se objevil Patrick Ebert, který ale z hranice pokutového území mířil opět mimo tři tyče.

O chvíli později ale Oscar González zaskočil celou granadskou obranu skvělou přihrávkou, kterou vybídl Manucha k zakončení a útočník vyloženou šancí nepohrdl. Opřel se do míče a nedal Toňovi šanci.

Za pár minut se po centru Omara dostal k hlavičce opět Manucho, ale tentokrát se Toňo vytasil se zákrokem zápasu a nedopustil zvýšení skóre na 2:0. A když pak Ital Floro Flores střílel pouze do boční sítě a do Hernándezovy náruče, bylo jasné, že se Granadě nepodaří odpoutat se od blízkosti sestupové zóny. Naopak Valladolid se díky zisku tří bodů dostal opět do horní poloviny tabulky.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - RCD Mallorca 2:0

24.11.2012 16:00

Góly: 87. Léo Baptistão, 90. Andrija Delibašić

Osmdesát sedm minut to vypadalo bezbrankovou remízu, za kterou by si hosté z Mallorky mohli jednoznačně gratulovat. Tři minuty před koncem však udeřil Leo, v nastavení navíc ještě stvrdil výsledek Delibasić a tyto dvě trefy nakonec přihrály domácímu Rayu zasloužené tři body.

Ve Vallecanu se hrál pořádně nezajímavý fotbal, hosté byli dnes prakticky po celých devadesát minut totálně bezradní, domácím se zase nedařilo kombinačně dostat přes hluboko postavený obranný val soupeře, a tak bylo k vidění opravdu velmi málo zajímavých situací. Už v prvním poločase bylo Rayo jednoznačně aktivnějším a přesnějším týmem, a tak není divu, že pozornější v brance musel být hostující brankář Aouate.

Příliš práce však neměl ani on, protože José Carlos pálil zpoza šestnáctky nad břevno, Chorimu Domíngueovi se pak o chvilku později vedlo zcela totožně. A zásah si Aouate nemusel připsat ani po hlavičce Pitiho, jenž si dobře naskočil na rohový kop Carlose, jenže zakončil nepřesně. Podobná situace byla ještě k vidění i na druhé straně, to však po centru dos Santose ani Nsue netrefil přesně.

Po přestávce se hrálo snad ještě nudnější představení, ovšem nakonec s dobrým koncem pro domácí celek. Rozhodnutí má na svědomí Leo Baptistao, jenž vypálil prudce z nějakých třiceti metrů a našel přesně prostor u levé tyče Aouateho klece. O tři minuty později pak navíc Leo našel v šestnáctce střídajícího Delibasiće, který zvýšil na 2:0. Rayo se po výhře posunulo už na sedmé místo ligové tabulky, Mallorca naopak nedokázala zastavit svůj pád, prohrála posedmé z posledních osmi utkání a je prozatím patnáctá.

Více informací k zápasu

Real Sociedad - CA Osasuna 0:0

23.11.2012 21:30

Góly: -

Předehrávka třináctého kola španělské nejvyšší soutěže branku nenabídla, Real Sociedad se s Osasunou rozešel smírně 0:0. Pro oba celky znamená získaný bod prozatímní mírný posun vpřed, domácí jsou devátí, hosté osmnáctí. Vyrovnané klání mohly na svou stranu strhnout oba celky, brankáři však zůstali nepokořeni.

Ani jeden tým se do útoku rozhodně nijak zvlášť nehnal, a tak se první minuty nesly spíše v duchu vzájemného oťukávání obou soupeřů. Diváky poprvé ze sedadel zvedl až domácí Antoine Griezmann, jenž si šikovně navedl míč z levé strany do středu, zakončil ovšem těsně vedle Andrésovy svatyně.

Na druhé straně si na Armenterosův centr naskočil stoper Nano, na pozorného Claudia Brava ale nevyzrál, gólman Errealy byl u své pravé tyče včas a balón vyrazil na roh. Zbytek prvního poločasu pak patřil výhradně domácímu celku, ke gólovému vyústění však snaha Sociedadu nevedla. Největší možnost otevřít skóre zápasu měl Ifran, hlavičkoval však nad břevno.

Obrovskou příležitost měl na kopačce také Carlos Vela - to už se s popisem toho nejdůležitějšího z dnešního utkání přesouváme do druhého dějství. Mexický útočník si naběhl do šestnáctky na přesný pas Prieta, jeho takřka jistě gólové zakončení ale na poslední chvíli dokázal tečovat nad branku Arribas, pro jistotu pak ještě zasáhl i Andrés.

Poté Ifran znovu špatně neúspěšně seřídil mířidla a vystřelil mimo tři tyče, ve své další šanci navíc zblízka hlavičkoval těsně vedle. Ifran byl jednoznačně nejaktivnějším mužem na trávníku, vstřelená branka mu však nebyla souzena, jeho poslední dnešní možnost vychytal Andrés. V závěru se ještě dvěma zajímavými pokusy prezentovali hosté, ani Osasuna ovšem slavit nemohla, jelikož Bravo spolehlivě zasáhl jak proti Lamahovi, tak po ráně Timora.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona13121043:1537
2.Atlético Madrid13111129:1134
3.Real Madrid1382332:1026
4.Málaga CF1364319:922
5.Real Betis1371520:2222
6.Levante UD1362515:2020
7.Getafe CF1361616:1919
8.Rayo Vallecano1361618:2919
9.Real Valladolid1353518:1418
10.Sevilla FC1353518:1818
11.Valencia CF1353516:1818
12.Real Sociedad1352616:1617
13.Real Zaragoza1350815:2215
14.Athletic Bilbao1343618:2715
15.Celta Vigo1342715:1814
16.RCD Mallorca1333713:2212
17.Deportivo La Coruña1325619:2811
18.Granada CF1332811:2011
19.CA Osasuna1324711:1510
20.Espanyol Barcelona1323813:229

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (724)

Přidat komentář
Radin

co se děje,že by každej chlastal?:-D

Reagovat
madridcan

kto by to bol povedal ked je piatok

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně zmizel 1.komentář

Reagovat
smazaný uživatel

Jen faktická poznámka - Pamplona není baskitský klub, ale je ze samostatné provincie Navarra.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked ale je pravdou, ze navarra ma kulturne a jazykovo k baskicku velmi blizko a na svere provincie je baskitcina bezne pouzivana.

Reagovat
smazaný uživatel

To nepopírám, nicméně Pamplona jako taková patří do jiné provincie než Baskitska.

Reagovat
božský John

Proboha, Jirko !!!

Je to Baskicko a ne Baskitsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

toho jsem si doteď nevšimnul ...

Reagovat
miky10

Čeho? Že se to menuje Baskicko?

Reagovat
smazaný uživatel

ironie ...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

po slovensky je to baskitsko.

Reagovat
Kenneth

Baskitska.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ale historicky je...navíc patří do sedmi provincií, který by daly dohromady Baskickou zemi

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej zapas by mohl byt malaga valencie

Reagovat
Xavi

Normálně jo, ale oba jsou po LM, Valencie venku bída, Málaga teď taky nic moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr si myslím, že lepšie zápasy ponúkne Athletic vs Depor alebo Atletico vs Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím,že budou utahaní a rozejdou se smirně,ale zápas si ujít nenechám,stejně jako ATM-SEV.

Reagovat
smazaný uživatel

za nick

Reagovat
smazaný uživatel

Vallecano

Reagovat
smazaný uživatel

malaga - valencia (obě mužstva dají gol) a ronaldo dá gol!!! musí vyjít

Reagovat
madridcan

Vyjde. Som chcel dat solo Ronaldo 2+, ale za 2,3 kurz nech si to fortuna strci do riti...

Reagovat
smazaný uživatel

ty kurzy jsou fakt zatraceně nízké!!! ale ta valencia mi teda pořádně brnká na struny..

Reagovat
-Kopy-

Je mi na blití, stím jděte regulerně do prdele

Takovou sračku sem od nás ještě snad neviděl, to je něco neskutečnýho co předvádíme...jak půlka těhle hráčů může nosit netopýrka na dresu to nepochopím

Reagovat
Kily

já bych tam viděl i pozitiva, třeba Guardadovi evidentně nevadí špatný stav hrací plochy, který se na jeho výkonu vůbec nepodepisuje

Reagovat
-Kopy-

ja už nemůžu, to co předvádíme letos venku...jak kazíme jednoduchý přihrávku na pět metrů, jak jedinej kdo si dovolí kličku je Ever, jak může zůstat při prvním brance hráč na penaltě 10 vteřin sám ? jak to, že prohráváme a stejně ta hra se vůbec nezmění ? jak to, že oni mají deset šancí za poločas a my ani jednu... a nejsmutnější je že nejvíc si nás tam vodí dva naši hráči

Reagovat
smazaný uživatel

"a nejsmutnější je že nejvíc si nás tam vodí dva naši hráči "

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga krásný fotbal,naopak netopýři si nenahrají nic A co předvedl ISCO smekám to je dribling hodný Iniesty..

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquín

Reagovat
madridcan

RM: Casillas, Pepe, Ramos, Coentrão, Khedira, Ronaldo, Benzema, Özil, Xabi, Arbeloa, Di María.

BENCH / SUPLENTES RM: Adán, Varane, Kaká, Albiol, Modric, Callejón, Morata.

Reagovat
-Carles-

Neskutočne otrasné výkony vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

Málaga je naopak dneska skvělá. Naprostá dominance.

Reagovat
-Kopy-

guardado proklínám tě už

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle kus mi vydělal spoustu peněz. Díky

Reagovat
madridcan

Ironia, ze ti ich zarobil Javier

Reagovat
smazaný uživatel

ne nadarmo se mu říká "Králík na prachy"

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem zkouším i Malaga třetí kus.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPP

Reagovat
madridcan

Velmi pekne, esteze si to stihol Naposledy som takuto tesnotku dal pri Aston VIlla-Manchester prvy gol Aston VIlla(asi tri minutky predtym) a Juventus-Neapol jednotku v 78 minute ked Caceres dal gol v 80 minute

Reagovat
smazaný uživatel

na gólech vydělávám docela dost. Sázkovky je hodně nadhodnocují. Stačí jen u toho mače sedět a reagovat na aktuální vývoj. Třeba dneska ten gól Málagy visel ve vzduchu tak moc, že jsem na to naložil dokonce třikrát za čím dál vyšší kurz.

Reagovat
madridcan

je fajn takto si podavat. Tam mozes otocit neskutocne prachy. Ja ucet na nete nemam. Davam prednost staremu dobremu prejdeniu sa do stavkovej. Tie priklady co som spominal vyssie boli live tipovanie vo fortune respektive cez kamaratov ucet na bete. Ale uz pomaly uvazujem, ze si zalozim konto vo fortune...

Reagovat
smazaný uživatel

je to fajn zábava. I mač, kterej nemá nic moc náboj se takhle dá krásně okořenit

Reagovat
Kily

pošli i čtvrtej

Reagovat
smazaný uživatel

už je tam i ten

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mě poser

Reagovat
madridcan

a od neho ta to asi potesilo dvojnasobne

Reagovat
smazaný uživatel

samo

Reagovat
smazaný uživatel

Respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

a já dal, že obě mužstva dají gol

Reagovat
madridcan

Tak nakoniec asi nic no...Nemaju nato.

Reagovat
Kily

v 89. minutě první střela na bránu, snaha tam je

Reagovat
smazaný uživatel

to jako fakt? 1. střela na bránu? jak tenhle tým mohl ještě v útery vydolovat v 10 s bayernem remízu??

Reagovat
Kily

Tinova šmudla v první půlce mimo, ve druhé jedna nepřesná hlavička Valdeze a pak možná jedna zablokovaná náhoda ze čtyřiceti metrů, víc si nevybavuju

Reagovat
smazaný uživatel

nechci rozumovat, ale zrovna Málaga má letos těch zápasů, kdy jeden ze soupeřů (nebo oba) nedá góla docela dost. Momentálně je to 11 ze 20ti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Saviolaaaa ja se bavím při hře Malagy

Reagovat
smazaný uživatel

Po 13. kole mít dva body z venku. To je tristní obrázek. Obávám se že Pelle očividně neví co si s týmem počít. Možná to chce přemýšlet o změně..

Reagovat
-Kopy-

Doufám že se nad ním nesmiluje kvůli postupu v LM

Reagovat
smazaný uživatel

No výborně, Parejo na plac. Tak přece jen ještě žije naděje.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem teda ten poslední kdo byl odvolával trenéra. Emeryho odchod mě mrzel, i kyž jsem uznal, že to potřebovalo změnu. Jenže Emery aspoň věděl co dělá. Příjde mi že Pelle by byl podobně užitečný, kdyby psal blog na klubový web. On prostě není trenér a ty venkovní výkony týmu to ukazují. Na Mestalle nás pořád drží jakási zvláštní magie, čemuž můžem děkovat.. že nejsme úplně na dně. Nechci vynechávat každý druhý zápas jenom kvůli tomu, že hrajem venku. Tohle je k posrání. Na druhou stranu, co dělat s týmem, který mají držet esa jako Guardado, Parejo, Barragán..

Reagovat
REPLIKATOR

Do konce sezony nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle, Málaga konečně za 3 body a přesvědčivá výýhra! Nad Valencíí takhle hladce, to jsem nečekal...Neměl jsem možnost shlédnout utkání, takže se chci zeptat, zda Valencia byla tak slabá, Málaga tak výtečná či jestli utkání ovlivnil nějaký významný faktor?! Díky za odpovědi

Reagovat
Kily

Valencia slabá nebyla, ona nebyla vůbec nic, ten výsledek je asi nezasloužený, manita by tady slušela

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jsme trochu smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z 18 zápasů jsme letos 6x dohrávali o deseti.. Disciplína zatím taky není naše silná stránka

Reagovat
Kily

to ale platí dlouhodobě, že jsme na špici tabulky dobytků, akorát jednou dobou nás dokázal sesadit Racing

Reagovat
smazaný uživatel

golaaaasoooo

Reagovat
Dr. Admess

Golasooo Benat

Reagovat
madridcan

Po gole maju najviac loptu na kopackach podavaci lopt

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý futbal, bojovnosť, nasadenia z oboch strán

Reagovat
smazaný uživatel

strasnej fotbal..

Reagovat
-Carles-

No tak Betis dnes musí brať 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Di maria zatím tragický

Reagovat
smazaný uživatel

To zakladani akci je sileny, Pepe stihl za ten polocas tak 15 odkopu. Chtelo by to trochu pressingu a povytahnout to, protoze hrat takhle bez Higuaina s tim, ze Di Maria zatim zesral, na co sahl, dneska nevidim moc dobre. Snad budou sily...

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by Messi dokázal i v jiné lize, že je nejlepší

Jinak to by nebylo moc dobře pro španělský fotbal, jelikož by to byla liga bez týmu, když teď je to jen o jednom

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už tam pro jistotu přestěhovali celou ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria je dneska uplne mimo..

Reagovat
smazaný uživatel

Fadím Barce, ale dneska už fakt přeju Realu... Španělská liga je celkem nuda, když je mezi náma takovej bodovej rozdíl :) V tomto případě už 10bodů. Což naprosto ztrácí smysl sledovat :)

Reagovat
madridcan

Vyborne, zase o*ebany o regulerny gol

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych, že to ofsajd nebyl

Reagovat
Fairplay

Skvělý, zase Real přišel o čistý gól, díky pane rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

hm boze boze.. corak s praporkem..

Reagovat
smazaný uživatel

to je pošuk ten pepek!!!

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Neuznaný regulérní gól a Pepeho idiocie za žlutou, pěkné.

Reagovat
Miguel19

No nic José, PL volá..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten to dobře zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za brankára

Reagovat
Dr. Admess

Teď zase obrali o gól Betis. Takže je to vyrovnané

Reagovat
madridcan

1. Bol hlavou v ofsajde.

2. Nevidel som, ze by lopta nakoniec skoncila v sieti, takze asi vidis do buducnosti. Ako to nakoniec skonci?

Reagovat
Dr. Admess

1) Naprosto hraniční ofsajd, ty by se měly pouštět.

2) No dobře, beru to tak, že i takovýto útočník je schopen využít 100% gólovku, navíc šel z toho nejlepšího možného úhlu, ke Casillasovi měl prostor asi 10 m... To by dala i moje máma...

Reagovat
madridcan

Nieco take sa nepustilo napriklad Callejonovi proti Dortmundu. Takze nie vzdy sa take veci pustaju. Brat to tak mozes, ale lopta v sieti neskoncila.

Reagovat
madridcan

100 pre obrat Realu aj ked to bude tazke...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik dneska Ronaldo golu?

Reagovat
smazaný uživatel

4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Callejon je absolutne zbytocny pokial ma hrat ofenzivneho beka, vyuzitelny by bol na hrote kde ma velmi dobry nabeh takto je k ničomu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Coentrao schyta kopačku do oka a nič, well done

Reagovat
culé

Pripadala ti ako úmysel?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš, že tá noha nešla úmyselne hore ked ležal na zemi?

Reagovat
culé

Určite keď padal, myslel na to, ako ho kopne.

Reagovat
smazaný uživatel

on už nepadal .. on vtedy bol na zemi a ležal ked dvihal tu nohu..

Reagovat
culé

Silne pochybujem, že by v tom bol úmysel. Padol, poodrážal sa a trochu to ním hodilo, no bohužial tam mal Coentrao hlavu.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

ale to coentrao fauloval

Reagovat
FUnk

nemit coentrao ruce tak se vybuli, jasne fauloval, potom co ho zhodil to nebyl umysl ho kopnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Famozny vykon brankára

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

takovy sance..

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ten moment, jako kdybych viděl Ronalda. Dobře jsem neviděl, ale ten pohyb atd. a on to byl Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Real už se soustředí jen na Ligu mistrů ....

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to !

Reagovat
smazaný uživatel

pojdte Real, predvedte Barcelonu a pojdte do otocit v poslednich minutach!

Reagovat
smazaný uživatel

prostě nejsou jako barcelona!

Reagovat
smazaný uživatel

slapak na Xabiho, ale kdeže AUT

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano je dnes hooooodne mimo ...

Reagovat
smazaný uživatel

strasnej.. prodat!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Už není nejmladší, lepší už to nebude

Reagovat
smazaný uživatel

ale přímák byl pěkný

Reagovat
C0br

Cristiano v lednu na OT, co by se tam zahazoval s jedenácti bodovou ztrátou

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol by hrať ligu majstrov

Reagovat
C0br

Nevadí, aspoň vyhraje ligovej titul

Reagovat
smazaný uživatel

krasny krasny posledni 2 centry Coentraa.. fakt krasny!

Reagovat
Fairplay

Tak Real obrali o gól a nakonec i o penaltu ostuda

Reagovat
Fairplay

Každopádně výkon z první půle to neomlouvá, remíza by byla spravedlivější

Reagovat
smazaný uživatel

Stane se

Reagovat
-Carles-

Betiiiiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Je toto normalne kurva ? tak najprv ich doma vypraska Granada a teraz tam Real neziska ani bod krista

Reagovat
Dr. Admess

Real Betiiis

Reagovat
madridcan

Gratulujem Betis a hlavne Adrian klobuk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulácia Betisu, dnes si to zaslúžili

Nám bola ešte v závere nefúknutá penalta za ruku ale čo už takú mal aj Coentrao pred týždnom, tomu brankárovi by sme nedali gol ani do utorka..

Reagovat
Masi

Coentrao si tu ruku nastřelil sám od vlasní nohy což se podle zdejších odborníků nepíská, moc bych to nesrovnával.

Reagovat
smazaný uživatel

No nepamätám si to už moc.

Reagovat
Masi

Někdo na to narážel už posledně komentoval sem to právě už tam, docela dobře sem to viděl a čekal kdo se tím bude ohánět...

Reagovat
smazaný uživatel

To si nečakal mňa asi

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian!!

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosto zaslouzeny, nedalo se na to divat, tohle byl pseudo Madrid. Nahradnici misto toho, aby to ozivili, tak byli jeste dvakrat horsi nez ty, ktery vystridali, hlavne Kaka opet ukazal, ze je tam naprosto nahovno. Jo a jeste nekdo rikejte, ze Real neni zavislej na Ronaldovi a jeho golech..

Reagovat
Manik...

Víte co Real? Jděte doprdele!!

Reagovat
smazaný uživatel

hrozna to liga hrozna..

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Pořád je druhá nejlepší...

Reagovat
smazaný uživatel

DISGRACE, ze?!?!?!

Reagovat
REPLIKATOR

Real

Reagovat
smazaný uživatel

anoooooooooooo, dnes sa bude dobre spat

Reagovat
smazaný uživatel

Už si sa?

Reagovat
smazaný uživatel

Tímto pro mě celkem ztrácí smysl PD.... Rozdíl je tak veliký, že to Barcelona na 97% nepustí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neodpisuj Atlético

Reagovat
Pospovič

nechápu fanoušky španělského fotbalu co se jim libí na tom, že Real ztratil. Vždyť ta liga je už o naprostém hovně...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
-Carles-

Ty sa pozeráš na tabulku alebo na futbal?

Reagovat
smazaný uživatel

tak na ten fotbal se uz tuplem neda koukat, kdyz fandis Realu nebo Barcelone, protoze fotbal se pak sklada jen z 90 minutoveho dobyvani branky soupere..

Reagovat
-Carles-

Tiež nemám rád PL alebo SA a nechodím to tam vypisovať do diskusie. To že sa na to nevieš pozerať je tvoja vec. Inak je úžasné že sa na zápasy PD nedokážeš pozerať, napriek tomu sa pozeráš a diskutuješ.

Reagovat
Pospovič

nehraje se náhodou fotbal pro trofeje ? K čemu pak další 3/4 sezony když je rozhodnuto...

Reagovat
smazaný uživatel

větší pohoda

možnost větší rotace v sestavě

více se můžeme soustředit na LM

dávání šance mladíkům

nemusí se tak moc honit Messi, dá dva tři goly a půjde střídat

A spousta dalších super věcí, navíc je jako bonus možný odchod Mourinha, zvláště když nevýjde LM.

Reagovat
-Carles-

Ono už je rozhodnuté hej?

Reagovat
Pospovič

z 95% ano

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu takové hloupé řeči.

1.Bayern má ještě větší náskok a nikdo nepovažuje BL za dehonestovanou a stále je taky o co hrát.

2.Atlético Madrid ztrácí na Barcu jen tři body,zítra hraje doma a Barca venku!!!

3.Real ještě v žádném případě není ze hry,oni se nikdy nevzdávají a pro úspěch jsou všehoschopní.

Jinak z výsledku v Seville velká radost,důležité bude zítra v Levante neusnout na vavřínech a zaváhání soupeře potvrdit.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

1. Ano Bayern má možná větší náskok ale je jisté, že tam není taková dominance jak ve Španělsku. V Německu může jakýkoliv zápas skončt jakkoliv. Ve Španělsku je momentální doba taková, že Real a Barca trhají rekordy v počtu bodech. Nemáš 93 (cca) ? Smůla jsi druhý. Rozdíly mezi 1. 2. - zbytek =neskutečný rozdíl

2. Opravdu věříš, že by mohlo Atletico bojovat o titul ? Já tedy určitě ne.

3. To možná ano ale to bude muset prvně ztrácet Barcelona.

snad to nějak pochopíš co chci říct. Nejde mi o to nějak shazovat ligu nebo tak, jen jsem byl zvědavý jak to vnímají fanoušci BBVA, že ta liga tak akorát trpí na atraktivnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Z dlouhodobého hlediska to tak lze brát,Barca a Real dominují,ale letos si myslím,že Atlético může hrát o titul,už to ukázali v mnoha zápasech,mají kvalitu na všech postech a dokonce nemají až tak úzký kádr. A nemyslím si,že by byli až tak závislí na Falcaovi(kdyby odešel) jako jsou na svých lídrech závislé Real a Barca.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako německá co...

Reagovat
JozkokozleJ

Na druhej strane, ty sa dnes pod suhrnom Bundesligy radujes, ze Bayern nestratil A to je takmer to iste, len v inom obleku.

Reagovat
Pospovič

A to mám brečet, že Bayern vyhrál ? to je rozdil ne ? radovat se z vyhry sveho tymu a radovat se z prohry soupere.

Reagovat
JozkokozleJ

Tak preto nerozumiem, preco nechapes fanusikov spanielskeho futbalu, ze sa radauju z prehry Realu (ked sa niekto raduje z prehry Realu, je dost pravdepodobne, ze titul praje Barcelone).

Reagovat
Pospovič

to ano ale není lepší sledovat ligu ve které se bojuje o každý bod a je napínavý boj o titul než když je vlastně rozhodnuto o titulu ? Mě je to jedno jen jsem se chtěl zeptat. Kdybych tušil takový hate tak se na to vyprdnu

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
alcantara

Tiket?

Reagovat
Pospovič

ne, nesázím 2 a 02 navíc za takové kurzy

Reagovat
alcantara

Vdaka Benat, vdaka LM. Toto som v tejto faze sezony necakal. Zajtra potesi aj remizka u tych uboziakov.

Reagovat
smazaný uživatel

real betiiiis

Reagovat
CHONG

Regulérní gól - neuznaný

Penalta - neodpískaná

Kopačka do ksichtu - nepotrestaná

Za co berou ti rozhodčí peníze, to vážně nechápu, klauni.

Reagovat
smazaný uživatel

Výmluvy :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Je videt, ze jsi nikdy nehral fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to sme dva

Reagovat
CHONG

Já ale nepopírám, že jsme hráli špatně a Betis to takticky výborně zvládnul, ale takovéhle chyby rozhodčích jsou prostě neomluvitelné, zvlášť když nás tento týden potopily už podruhé.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, jednou uberou podruhý zase přidaj, sou to taky jen lidi

Reagovat
CHONG

Já neříkám, že záměrně pískají proti nám, jenže rozhodčí hlavně v La Lize, ale poslední dobou takřka všude (Liga Mistrů, Premier League...) jsou příšerní a nic se s tím nedělá a dál si vesele berou peníze za to, že mrdají svojí práci, chtělo by to pořádné postihy a flastry.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom s tebou souhlasím :-)

Maj peněz jako s*aček a ty hráči to sou sračičky, za ty prachy co berou by měl každej z nich flusat krev!

Reagovat
CHONG

Tak platy hráčů teď řešit nebudu, to by byla diskuze na delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
-Kopy-

jo jo Betis doma, čekal sem to...

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, takovéto zápasy čas od času přijdou, Betis je nepříjemný soupeř.

Akorát škoda neuznaného regulérního gólu a jasné ruky = penalta v úplném závěru, to je velké mínus tohohle zápasu.

Hala Madrid navždy

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsi hrál pěkně na hovno, kamaráde

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, loni to bylo excelentni, letos mam zatim dost nevyrovnaný výkony. Ale verim, ze se celej Real pres zimu zvedne a nakonec udela tu LM, v lize druhy msito a v Copě cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

My hráli fotbal, Betis dával góly. Prohráli jsme, protože jsme byli nemohoucí v koncovce a zápas nesedl prakticky všem našim ofenzvním hráčům. Fakt, že rozhodčí neuznali Realu regurélní gól po smyšleném ofsajdu, v závěru upřeli Realu penaltu po evidentní ruce v pokutovém území, po ruce Arbeloy se pískala ruka hráče Betisu a Betisu upřeli vyloženou šanci po smyšleném ofsajdu, už ani nemá cenu zmiňovat, protože si na tuhle špínu v La Lize snad všichni zvykli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

A predsa to stale zmienujes

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by nemel?

Reagovat
alcantara

Ja neviem, kedze som mu nic nezakazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné, že prakticky v každém kole La Ligy, je v tomhle směru co zmiňovat.

Reagovat
alcantara

Je to presne tak, ja uz som nad tym v poslednej dobe prestal rozculovat, oni musia mat o kolecko menej, ine vysvetlenie neexistuje. Treba sa zameriavat na to, co mozes ovplyvnit, t.j. vlastny vykon, a nie na tu bandu, naktorej diletantske minely nemas ziadny dosah.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se připustí stav, že rozhodčí budou beztrestně degradovat ligu způsobem, že v každém kole fatálně ovlivní minimálně jeden zápas, kam se ta liga za chvíli dostane?! Mělo by se s tím něco začít dělat. A to hodně rychle.

Reagovat
Fairplay

Tak pokud se všichni budou tvářit, že se nic nestalo a nikdo nic neviděl, tak to bude ještě víc na nic... A navíc to řekl nezaslepeně a pravdivě, takže na tom nevidím nic špatného.

Reagovat
alcantara

Nebude, kedze to tazkko moze byt este horsie.

Reagovat
Fairplay

Musíme hromadně doufat, že se vlna kritiky na rozhodčí rozšíří až do Španělska, kde konečně pochopí, že takhle to nejde. Vážně by mě zajímalo, jestli by v Anglii nechali United odehrát zápas v bazénu, jako hrál Real před asi dvěma týdny. Nebo jestli by po každém kole akorát počítali, v kolika zápasech sudí chybně obral tým o gól např. odpískáním vymyšleného ofsajdu, to se totiž děje ve Španělsku prakticky neustále.

A celkově je Primera špatně postavená liga, celosvětově jsou zápasy 18ti týmů nepodstatné (kvůli přehnané pozornosti na Real a Barcu), velká část lidí se na fotbal nedostane, protože je to předražený, vymýšlejí tam všelijaké kraviny s časy zápasů (pokud chtějí být liga č. 1, tak by se měli přizpůsobit i jiným zemím a nehrát od 22 nebo dokonce snad od 23. hodin (tak nějak to snad plánovali, v létě se o tom mluvilo)). Dále by nebylo od věci pořádně zapracovat na finančních stránkách klubů, protože to také není tak růžové, avšak to už zase souvisí s Realem a Barcou, na kterou je právě i částečně trochu kvůli médiím ubíráno až moc pozornosti -> vysílací práva, stejně tak to souvisí s tím, že podle mě šla Primera nahoru až moc rychle a nebyla na to připravena, takový raketový vzestup v posledních pár letech a až moc věcí tomu není uzpůsobeno).

Reagovat
celeb

pozeram obe ligy a zatial ovela horsie zarezy v PL. Hlavne v zapasach, kde hral MU sa deju divne veci. La Liga - skor strasne vela nepresnosti, ale rovnomerne rozdelenych (az na ten bazen, kde sa od 60. minuty piskalo len na 1 stranu, ale aj tak ziadna penalta, gol-offside, alebo cervena). Uz aby tu boli tie kamery + rozumny system ich vyuzivania.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní výkon rozhodčích, neuznat regulérní gól (vlastně možná i 2) a ještě k tomu nepísknout penaltu se jen tak nevidí

to se potom těžko vyhrává...

Reagovat
smazaný uživatel

nasere co?

Reagovat
smazaný uživatel

furt řešíte jen rozhodčí ale že real hraje podává oproti minulé sezóně slabší výkony tu nikdo snad nezmíní

Reagovat
smazaný uživatel

*ale že real podává

Reagovat
smazaný uživatel

to možná podává, ale dnešní zápas nám i přes špatnej výkon většiny hráčů prohrál rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Neasi :-)

Reagovat
REPLIKATOR

Když nedáš gól, nemůžeš vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

jenomže real ho dal, dokonce 2x (ten první byl teda spornej, ale stejně)

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nezachápal jsem střídání Ozila.. kdežto dimaria měl jít už po 20 minutách dolů

Reagovat
Fairplay

Tak teď si říkám, jestli má cenu tu sranda ligu ještě sledovat. Předpokládám, že nejméně do března se nějaká dramatizace v souboji o čelo nekoná a alespoň nebudu chodit spát pravidelně po půlnoci -> zabití půlky následujícího dne dospáváním.

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu se vymlouvat na rozhodci...dneska sme byli tragedi v koncovce bohuzel di maria,arbeola ti byli na jinem fotbale uplne

Reagovat
smazaný uživatel

aspon niekto

Reagovat
smazaný uživatel

pssst baletky placu, necham vas len si ulavte

Reagovat
Krausio_Real_M

Nezapomeň na ubrousek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavý na Josého tlačovku

Reagovat
REPLIKATOR

Ten golman Betisu parádní výkon a přitom teprve jeho 8. zápas v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Do repre miesto Valdesa

Reagovat
smazaný uživatel

Ikera

Reagovat
smazaný uživatel

Jo kapitána odstrelí

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl chodit místo dvojky? Snad by měl nahradit třetího brankáře, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem o tom, že by mali nejakú jasnú hierarchiu kto je 2ka a 3ka

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to je celkem jasné, že jo

Reagovat
smazaný uživatel

perfektní zítra už jen aby padla sparta na příbrami, city uhráli aspoň plichtu a barca přivezla povinné 3 body a máme tu ideální wekend

Reagovat
smazaný uživatel

pod to se mohu podepsat

Reagovat
CHONG

Zkurvenější scénař těžko pohledat.

Reagovat
Fairplay

No zrovna dnešní výkon Realu z druhé půle bych za slabý nepovažoval. Oproti Levante před rokem (podobná blbá ztráta) to byl přeci jen rozdíl, protože tam jsme hráli celý zápas tak hrozně, jako dneska v první půli.

Reagovat
madridcan

Tesil som sa na tento zapas a sklamane som pozeral co sa tam deje. Ziadna finalna prihravka, centre typu ,,snad to niekoho hlavu najde" a ked uz naslo, tak proti bol MOTM v brane Betisu. Za nas najlepsi asi Ramos a Xabi. Snazil sa Modric, Benzema a Ronaldo. Sklamal ma hlavne Kaka. Pride mi strasne tazkopadny. Stale ta ista klucka, ziadny prekvapivy moment. Nema Realu co dat. Bola tam vidiet aj unava, ale Betis dneska rozhodne porazitelny bol. V titul samozrejme stale verim. Bodaj by nie, ved je len trinaste kolo. Najtazsie zapasy pridu prave teraz, plus tam mame poharovy januar, kde sa bude tiez bodovo stracat a uvidime, kto sa s tym lepsie vysporiada. Tak hlavy hore, nic neni stratene.

Reagovat
Krausio_Real_M

Reagovat
-Carles-

Kaka ešte môže niekoho sklamať?

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si nesouhlasit mylím, že Kaká byl jeden z nejlepších, CR byl nudnej nic extra přímáky děs a hra tragédie, Modrič byl jeden z nejlepších s Alonsem to souhlasím

Reagovat
Fairplay

Až na to, že snad skoro všechno to málo, co Kaká uhrál, bylo po Ronaldových pasech viz třeba to sklepnutí tělem na Kaká u vápna nebo několik dalších nahrávek u lajny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen se chci optat, co myslíš tím pohárovým lednem?

Reagovat
madridcan

Cez vikend liga a v priebehu tyzdna sa bude hrat Copa del Rey. Kazdy tyzden dookola liga, pohar, liga, pohar, liga, pohar...az kym sa nezisti finalova dvojica, ktora si to rozda niekedy v maji alebo aprili...

Reagovat
smazaný uživatel

Až takhle nabitý? Já jsem měl za to, že se hraje pohár jednou za dva týdny, jako třeba skupiny v LM. Ale je to logický, protože by to nestihli odehrát, než začne jarní fáze LM a EL. Tak díky za osvětu!

Reagovat
CHONG

Dneska přesně podle pořekadla, že na posraného i hajzl spadne.

Reagovat
Fairplay

Dokud Real opět nezačne hrát na Ronalda zakončovatele, tak budou pravidelně ztrácet body. Tahle podivná taktika evidentně nefunguje a to může Ronaldo nahrávat sebelíp.

Reagovat
exse

Jestli si do teď někdo myslel že liga není rozhodnutá, tak teď už jsou pryč i ty poslední naděje, otázka je už jen kolik Barca získá bodů.

Reagovat
CHONG

Hecy, kecy, plác, plác, dres číslo tři, kecy, plác.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že bude mít real problém předskočit i Atletico natož Barcu....

Reagovat
smazaný uživatel

neměl střídat Ozila..

Reagovat
smazaný uživatel

Vďaka Betis

Reagovat
Miguel19

No nevim, jestli je pro Real dobré soustředit se jenom na LM. Dle mého letos bude Real bez trofeje a José po sezoně konec.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná urvou Copu, ale v LM letošní Real Madrid nemá moc co dělat. Maximum pro ně bude čtvrtfinále, když budou mít slušnej los po skupinách.

Reagovat
Miguel19

Já jim právě taky moc nevěřím. A že by předváděli nějaký extra válec se říct nedá ani náhodou. Navíc jejich největší hvězda předvádí spíš horší výkony než lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemá bejt z mojí strany žádnej hate, spíš jde o to, že letošní Real se s tím loňským vůbec nedá srovnávat. A jak říkáš CR7 je nemastnej neslanej a bohužel když má občas větší výpadek, neumí ho nikdo moc zastoupit tak, jako třeba vloni. Nepřeju jim nic špatnýho, ale myslím, že letos pro ně bude Královský pohár maximum.

Reagovat
smazaný uživatel

Copa nikoho nezachraňuje (trenéry) jinak to berou docela prestižně, v LM může vyhrát už opravdu kdokoli viz loňská tragédie

Reagovat
CHONG

Tak hlavně, že Barcelona v LM jede jak parní válec, třeba chudáky ze Celticu úplně zdemolovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo se baví o Barceloně?

Reagovat
CHONG

Já jenom navazuji na tu tvou myšlenku, že letošní Real nemá v LM moc co dělat, protože v tom případě tam na základě výkonů nemá moc co dělat ani Barcelona. A jen tak mimochodem, postoupil Real z jasně nejtěžší skupiny? Postoupil, tak si laskavě nech ty žvásty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real měl soupeře, kteří s ním chtěli hrát fotbal, narozdíl od Barcelony, ale o to až tolik nejde. City je tradičně v Evropě slabý jako čaj, s Borusií měli obrovskej problém a Ajax je tak nějak čtvrtým do party. Jasně, můžeš mi argumentovat tím, že City vyhrálo ligu, ale nic to nemění na faktu, že v lize předváděli loni trošku jinej fotbal, než letos v UCL. A tobě přijde letošní Real srovnatelnej s tím loňským?

Reagovat
CHONG

Samozřejmě, že loňských kvalit zatím nedosahujeme, ale říct, že Real nemá v LM moc co dělat, je zkrátka dosti přes čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to můj pohled na současný rozpoložení a to, že se něco děje je evidentní. Sice nesleduju dění v Madridu až tak dopodrobna jako jejich fans, ale tuším nějakej průšvih na konci sezony. No uvidíme, každopádně už by bylo dobrý, aby v lize už moc neztráceli a trošku ten boj o titul zašmodrchali, protože jak jsem psal níž, nevěřím, že to Atleti udržej do konce sezony.

Reagovat
CHONG

Tak uvidíme, v lize se ještě může stát ledacos, máme to sice rozehrané špatně, ale nikde není napsané, že něco podobného nemůže postihnout i Barcelonu, třeba hned dneska s Levante, jelikož i ona mi přijde slabší než minulou sezónu a v některých letošních zápasech měla víc štěstí než rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

To sice asi může, ale nevěřím, že by promarnili takový náskok. Jinak ty zápasy zdaleka nebyly jenom o štěstí, i když třeba v Seville to určitě klika byla. Každopádně si myslím, že pokud bude Barcelona i v polovině ligy držet jednáctibodový náskok na Real (ano, vím, že takový náskok zatím neexistuje, ale věřím že večer už bude), tak si pohodlně dokráčí pro titul.

Reagovat
CHONG

Jak říkám, liga je ještě dlouhá, stát se může cokoliv, Real taky minulou sezónu téměř prošustroval deseti bodový náskok, snad Barcelona něco poztrací, abychom je měli před jarním Clasicem aspoň trochu na dostřel.

Reagovat
X-bano-X

Výkon a výsledok sú 2 rozdielne slová.......v ktoromže to zápase bola Barcelona horším tímom, že si nezaslúži postúpiť zo skupiny?

Reagovat
CHONG

Nikde nepíši, že si nezaslouží postoupit ze skupiny, jen říkám, že taky není letos v LM žádný válec, Real byl taky ve všech zápasech s výjimkou zápasu v Dortmundu lepším týmem a to v o dost těžší skupině a stejně se tu objeví názor, že nemá v LM moc co dělat.

Reagovat
Fairplay

Normálně máš názory často dost natvrdo řečené, ale s tímhle opravdu souhlasím.

Reagovat
X-bano-X

"v tom případě tam na základě výkonů nemá moc co dělat ani Barcelona." Barcelona zatiaľ v každom zápase dominovala a to proti nej nikto nehral futbal, ale každý len betónoval. Na to že zatiaľ v LM nehrali ani jeden zápas v najsilnejšej zostave je ta dominancia nad rámec.

Real som videl v zápasoch s Dortmundom a City. A v ani jednom to nebola žiadna hitparáda. Samozrejme že sú to iné tímy, oveľa silnejšie a viacmenej z úzkej svetovej špičky, ale na to ako sa všade hovorí o decime, ako si Mourinho postavil tím podľa toho ako ho potreboval........proste tá hra nezodpovedá tomu, čomu by mala.

Názor že Real nemá v LM čo robiť je samozrejme mimo, vždy bude pokladaný za favorita a kedykoľvek môže ten titul získať, nejaké pobabrané zápasy na tom nič nezmenia. A nevidím jediný dôvod do všetkého montovať Barcelonu, ktorá je naviac v úplne odlišnej situácii.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost s tym, ze Real nema co v LM robit. vsak tento rok tam nie je vyslovene ani jeden tim, ktory by zatial valcoval. mozno BVB

Reagovat
Dr. Admess

Kde furt berete tu jistotu, že je liga rozhodnutá? Atlétiko na Barçu ztrácí jen tři body, na to jaksi (někteří) zapomínáte...

Reagovat
smazaný uživatel

No upřímně, Atleti to tempo celou sezonu neudrží, navíc je čeká zabijáckej prosinec, kde maj zápasy na Bernabeu a Camp Nou a tam se bude lámat chleba.

Reagovat
Dr. Admess

To už říkají fandové už měsíc a půl...

Reagovat
smazaný uživatel

nebol by som si 100% istý, že barca nemôže doma s atleticom stratiť, ale ok je to tvoj názor

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, co hulíš a už vůbec nechápu, proč se nerozdělíš

Reagovat
celeb

dobry matros!

Reagovat
One-Real

Jsem snad i rad ze jsem to dneska nevidel.

Muze mi sem nekdo hodit znamkove hodnoceni nasich hracu? od 1 do 10..diky moc

Reagovat
alcantara

Jose: Intento ser justo y objetivo y cuando mi equipo pierde no busco excusas en otras cosas.

Je to komik, ktory si opat neodpusti kopnutie do Barcelony. Ale dava svojim hracom za priklad Stepanka, respekt

Reagovat
valloire

Můžeš to nějak přeložít pane Španěle?

Reagovat
Dr. Admess

www.prekladac.net

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že zrovna Štěpánka nemám rád Ani před jeho zápasem v DC jsem mu nevěřil.

Reagovat
X-bano-X

Byť novinár tak mu pustím jeho tlačovku po zápase so Sevillou, kde mával tým zoznamom chýb........ je to proste blbec, ktorý si nevidí ďalej od nosa.

Reagovat
smazaný uživatel

O Štěpánkovi mluvil v souvislosti se sebeobětováním,nasazením a mentální odolností,Mou řekl něco ve smyslu,že když muže Štěpánek ve 34 letech odehrát tři utkání za svoji zemi v Davis Cupu téměř na krev(on řekl na smrt,ale v češtině mě nenapadá přiměřená metafora) ,tak mohou 23-24letí hráči odehrát dva zápasy ve čtyřech dnech.

Co se týče toho,co psal Alcantara,je tam napsáno,že se José snaží být objektivní a férový a když jeho tým prohraje,nehledá si výmluvy jinde.

Mám teda španělštinu 4 roky,ale přiznám se,že sem si pomáhal s některými věcmi na googlu

Reagovat
valloire

Dík. Aspoň si na nic nehraješ jako někdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Pěkné, pěkné :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe Real zase s nosem nahoru, to je u těchto šašků normální a zítra by to mohla po*rat i Barcelona a byl bych opravdu vysmátej, ale ta je teď bohužel kua rozjetá a pohlídá si to. Ale třeba taky ztratí a to by mě velmi potěšilo, vidět tento víkend španělský giganty na kolenou :)

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by nasledovať kroky jedného škótskeho giganta

Reagovat
DieFohlenBMG

celtic byl dneska nejvetší výjeb

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som na Rangers, ale aj dnešný Celtic sa dá

Reagovat
smazaný uživatel

LEOOOOOOOOOOOOOOOOOO CARRILHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

pekný zápas, takto treba hrať doma, kua Andrija je parádny žolík

AUPA RAYO!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaaj vy trapaci! Real prehra po x-zapasoch a vy tu oslavujete jak keby ste ziskali titul. Vy si neotvarajte tie zakomplexovane katalanske chrapy lebo vy ste titulmi daleko za Realom! Ked ste prehrali boj o ligul tak vtedy ste mali mat slovo! A ked sa Madrid naserie tak Barcelonu znova zbombarduje jak za cias Filipa, Napoleona a generala Franca

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Já to beru od doby, kdy jsem se narodil.

Real Madrid - 9x titul v lize, 3x Liga Mistrů a 3x CdR

Barcelona - 11x titul v lize, 4x Liga Mistrů a 5x CdR

Jinak do toho, neboj se a napiš nějakou ještě větší blbost, je-li to vůbec v něčích silách.

Reagovat
CHONG

Jasně, protože od té doby, co ses narodil, se Země přestala točit kolem Slunce a začala se točit kolem tvého pupku

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
smazaný uživatel

Mně příjde vtipné, jak pořád někdo vytahuje dobu, kterou nepamatují ani jejich otcové a ještě se jí ohánějí

Reagovat
CHONG

Mně zase přijde hloupé historii záměrně přehlížet, ale každý jsme holt z jiného těsta.

Reagovat
smazaný uživatel

a města

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně spolu soupeří Barcelona a Real. Nastupují proti sobě např. Xavi, Iniesta, Messi a Ronaldo, Ramos a Casillas. Je demence do tohohle souboje vytahovat 50let starou historii a hráče jako Puskás, Kopa, Gento proti Kubalovi atd.

Až bude debata o historicky nejúspěšnějších týmech, pak ano, ale jinak to vypadá směšně.

Reagovat
smazaný uživatel

Dodatek... Momentálně spolu soupeří dnešní Barcelona (období pěti let) s dnešním Realem.

Jooo, Barcelona sice vede ligu, ale my jí vyhráli v roce 1932, heč!

Reagovat
CHONG

Nejdřív mluvíš o tom, že to bereš od doby, kdy jsi se narodil a teď zase blábolíš o dnešní Barceloně (období pěti let), takže pokud ti není pět let (což by leccos vysvětlovalo), tak ty tvoje plky vůbec nedávají smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

je kokot, ser na něj

Reagovat
smazaný uživatel

*to

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já věděl, že jsi tupý, ale že až tak moc. Zamotal ses do toho možná tak ty a pár dalších bílých tupců. Asi to ale budu muset psát polopatě v bodech, pro ty jednodušší. Ono je někdy důležité zapojit mozek a určité věci od sebe oddělit, aby ses dostal k výsledku a moc velká námaha to není..... pro ty normální.

Reagovat
CHONG

Ani urážkami ostatních se ti nepodaří zakrýt svou vlastní hloupost prezentovanou zde tvým trapným a nesmyslným blábolením.

Reagovat
DieFohlenBMG

ty ses ocas

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdová snůška ubohostí,ale svému týmu zřejmě čest děláš.

Reagovat
smazaný uživatel

O titulu už je rozhodnuto.

Reagovat
CHONG

Hecy, kecy, plác, plác, dres číslo tři, kecy, plác.

Reagovat
smazaný uživatel

Jé, PD, díky bohu že se timhle nemusim číst každej víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku zase přibydě fanoušku barcelony, když už je titul jistý a tím myslím týpky jako barcak at.

Reagovat
smazaný uživatel

atd

Reagovat
smazaný uživatel

Barcak - 25 rokov, fanusik Barcelony 15 rokov...to vtedy ta tvoji rodicia mali este len v plane, takze asi tak ;)

Reagovat
smazaný uživatel

určitě šerif

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

jak typické

Reagovat
Kluivert9

Už vám tu chybí jen Kenneth a bílej cirkus může začít

Reagovat
valloire

Furt lepší než ta tvoje pokrytecká partička z víc než klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

V čem spočívá to pokrytectví,mám dojem ,že tady nikdo nic nemusí skrývat,vždyť je to anonymní,ale jestli ti přijde pokrytecké že slovník fanoušků Barcy není tak vulgární jako ten váš,tak potom asi jo.

Reagovat
CHONG

Tak třeba Jirka je pokrytec extra union, pořád remcá, jak fanoušci Realu sviní diskuzi a rýpají do Barcelony za každou cenu, ale přitom si sám nikdy neodpustí svého fňukýňa, kristýnu, mordor, zlo, bezmozky, srandatým, takytým, bílé sparing partnery, madridské kanály apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je úplně vzájemné ,napadáme se tu při každé příležitosti a to i kvůli úrovni diskuze,ale mluvit při tom o pokrytectví je nesmyslné.

Reagovat
CHONG

Vzájemně se napadáme často, to máš pravdu, ale kvůli úrovni diskuze je to velmi sporadické, navíc Jirka se na jednu stranu rozčiluje a moralizuje a na druhou stranu pořád rýpe a to dost ubohým způsobem, je to zkrátka nehorázný pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tak tohle je velmi zajímavý začátek neděle. Velké díky a gratulace míří do Andaluzie.

Gràcies Betis!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a koukám, že tady včera popraskalo plno žilek na bílých kanálových poklopech.

Reagovat
CHONG

Přestaň zase svinit diskuzi, pokrytče.

Reagovat
valloire

A zejtra tu bude vzpomínat na krásné diskuze,co se tu vedly kdysi a nadávat na současnou žumpu. Emil.

Reagovat
mato Kreator

Betis super ,Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid byl lepší ale betisu to tam spadlo ronaldo nic už nemá formu a bez ronalda to real

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid byl lepší ale betisu to tam spadlo ronaldo nic už nemá formu a bez ronalda to není real to nad ne

Reagovat
Ranoth

no a o titulu je rozhodnuto uz po 13 kole, bravo la liga, nejlepsi liga na svete

Reagovat
smazaný uživatel

Nic není rozhodnuto a nebude tomu tak ani po případné výhře Barcelony v Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

zaujimalo by ma, odkedy ste pravidelne zacali pozerat futbal...u mna boli spustacom ME 96 v Anglicku

Reagovat
smazaný uživatel

cca 90. Barce fandím cca od 92

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, Johanova era :) ...u mna sa fandenie FCB datuje cca 15 rokov dozadu, teda od Luisa Van Gaala a Rivalda...doteraz mam na pamiatku odlozeny svoj prvy barcelonsky dres z tej doby... :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já až od finále LM 05/06....první zápas co sem kdy viděl celej a hned sem se zamiloval do Barcy.....a taky do Henryho...co ten tam tehdy vyváděl....neskutečný......ikdyž to nebyl uplně nejpovedenější zápas Barcy co sem od tý doby viděl mě to k závazku na celej život stačilo :).....

Reagovat
smazaný uživatel

Od 1972 , od 1976 fandim LFC drahe deti :)

Reagovat
celeb

tak to si si stihol uzit zlate roky LFC.

Snad sa este nieco podobne vrati.

Reagovat
smazaný uživatel

a kde si kukal ten slávny Liverpool?

Reagovat
valloire

Tenkrát ještě nebyla televize,tak jenom v novinách výsledky.

Reagovat
JacoBee

Ma pravdu

Reagovat
valloire

Tenkrát jsem jako malej taky fandil Liverpoolu za Paisleyho,Keegana a pak Dalglishe a Rushe.

Reagovat
smazaný uživatel

Euro2000

Reagovat
madridcan

Ako sedemrocny MS 1998, drzal som palce Zidanovi, ale obdivoval som aj Chilaverta. Realu fandim od roku 2000. Najprv som mal obmedzene sledovanie, prakticky len LM este na Markize. Potom spanielsku ligu davala(este vtedy) Galaxia Sport a tam to bolo obmedzene tiez, lebo davali jeden zapas na vikend. Potom sa to uz s prichodom internetu zlepsilo. No a ked prisla aj Sport TV, tak odvtedy som nevynechal jeden jediny zapas Realu Madrid. Takze od 2006 som videl vsetky zapasy Realu. Aj liga, aj pohar, aj liga majstrov, aj pripravne zapasy. Ak som nevidel priamy prenos, tak som si to nejak nahral, pripadne v tej ,,novsej" dobe stiahol rano z internetu. Mrzi ma, ze som niektore zapasy Realu nevidel z dovodu nejakej obmedzenej techniky v mojej skorej mladosti, ale na druhej strane som celkom rad za detstvo bez netu, mobilov a so zopar televiznymi kanalmi, kde ma najviac zaujimal SuperMax a Cartoon Network No a rovnako si niektori buduci fanusikovia Realu budu stazovat, ze neuvideli niektore zapasy Realu z tejto doby

Reagovat
SIRBRANIKE

Chilavert bol blázon, tiež som ho mal rád. A ako špunt som mal okrem Interu a Man U rád a to sa podrž i Real, asi preto nemám predsudky a dá sa so mňou normálne baviť i napriek tomu, že fandím naj.rivalovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Figo, Euro 2000 a potom jeho následný prestup do Realu

Reagovat
smazaný uživatel

uplne stejne

Reagovat
smazaný uživatel

Jidáš!

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo,tady vystupuje jako pravověrný,ale že kolaboroval s Figem,kterého poznal v Barce,to je úsměvné.

Reagovat
smazaný uživatel

1973

Reagovat
smazaný uživatel

Když mi táta koupil asi k 7-8 narozeninám dres Rosického v BVB a především dres Rivalda.Kupodivu mě tolik nechytla ani tak Borussia,jako spíš Barca.Okamžitě jsem začal Barcelonu sledovat a všechno to vyvrcholilo příchodem Dinha.Od té doby jsem byl přikován k televizi a těšil se na každý zápas.

Reagovat
Jerichoo

Keď začal Carlos žiariť v Reale

Reagovat
smazaný uživatel

od MS 2002

Reagovat
Shevchenko

LM 2002/2003

Reagovat
SIRBRANIKE

Nepametám si presne už rok, ale ako malý som obdivoval hlavne Man U a jeho čierne perly D.York a A.Cole a tiež som mal slabosť pre Inter: Viery, Recoba a spol, ale moj naj.hráč bol Ronaldo z BRA.

Hodne vtipné je, že si spomínam, že ako špunt som si vyberal obl. mužstvá podľa toho sči sa mi páčili ich dresy Teraz je to už trochu iné...

Reagovat
smazaný uživatel

ale pravdu napis, no tak....

Reagovat
smazaný uživatel

A 11 PUNTOS MERENGUTANES

Reagovat
-Carles-

Espanyol Len tak ďalej

Reagovat
2miguel1

Nehrá v Seville ešte nejaký tretí klub že by Real prišiel po prehru?

Reagovat
smazaný uživatel

Miki Roqué dneska 5 měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chci ho. A chci ho už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že u nás pro něj není místo...

Reagovat
Biozdenda

toho jen tak nesbalíš.

Reagovat
Rssa

Nový Legenda.

Isco - Busquets - Thiago...

pokud by se Thiago dostal do role Xaviho. Isco už je podobný Legendovi až až...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není to odchovanec

Reagovat
-Carles-

Penalta jasná ale červená?

Reagovat
-Carles-

Radamel

Reagovat
-Carles-

Toto bude manita Koke, Costa dnes parádne.

Reagovat
-Carles-

Valdés - Alves, Piqué, Puyol, Alba - Xavi, Busquets, Fàbregas - Pedro, Messi, Iniesta

Dobrá, aj keď dnes by sa možno hodil viac Tello.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že je dnes záměrně na place plná palba,v týdnu je jen pohár s poměrně velkými šancemi na postup,tak si zahraje širší kádr,dnes to ještě chce potvrdit postavení.

Reagovat
ADM

To najlepšie čo momentálne máme..

Reagovat
DieFohlenBMG

iniesta..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli měla dneškem začít pro Atlety těžká série, která měla prověřit, jak na tom doopravdy jsou, tak myslím, že na tom jsou docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska proti nám El Zhar vlastně.

Reagovat
DieFohlenBMG
Reagovat
smazaný uživatel

Atletico WoW

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli měla dneškem začít pro Atlety těžká série, která měla prověřit, jak na tom doopravdy jsou, tak myslím, že na tom jsou docela dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Za týden derby a mám po dlooooooouhé době pocit, že by mohli Atleti kousat. Kdyby se utrhli Realu na 11 bodů, tak by to mohlo být velmi zajímavé.

Reagovat
-Carles-

Vypálené Bernabeu Atlétmi a Jožkova záverečná v Španielsku. To by bol krásny víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Fňukýnha by nevyhodili. Nevím ani proč, ale i přes katastrofální ligu (a vlatně ani ne zrovna LM) se o jeho odvolání vůbec nespekuluje. Asi se ho Florentino bojí, protože jsem si jist, že být tam jiný kouč, tak už je venku.

Reagovat
-Carles-

Tak tak, iný kouč by letel asi už po tomto víkende.

Reagovat
CHONG

Každý není takový debil jako Abramovič

Reagovat
JacoBee

Co to meles?

Byt u vas jakykoliv jiny trener tak uz je pryc...Mou tam zustava protoze to je mou.

A zrovna real strida trenery taky docela casto.

Reagovat
CHONG

Pérez zřejmě na rozdíl od Abramoviče vidí více dopředu a nevyhodí nejlepšího trenéra na světě kvůli pár nepovedeným zápasům, navíc po dvou úspěšných sezónách

Reagovat
smazaný uživatel

On už vyhodil spousty koučů.

Reagovat
CHONG

Ale žádný z nich nebyl král José

Reagovat
smazaný uživatel

No, byl mezi nimi Capello nebo třeba Vicente ...

Reagovat
CHONG

Nepochybně kvalitní trenéři, ale José stále o stupínek výš.

Reagovat
Rssa

Reagovat
CHONG

Ani tvůj smích na tom nic nezmění.

Reagovat
Rssa

Vicente byl daleko daleko daleko lepší trenér Realu než Mourinho.

Reagovat
CHONG

Slušný pokus, ale opravdu jenom pokus.

Reagovat
-Carles-

A nebol?

Reagovat
CHONG

Je skutečně nutné na to vzhledem k mému předchozímu příspěvku odpovídat?

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Ten Ballesteros je dobrý stařec

Reagovat
smazaný uživatel

11 "odchovanců" na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Nádhera

Reagovat
culé

Čo je s Alvésom?

Reagovat
ADM

Levante - La Masia

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně těžkej kus ...

Reagovat
ADM

Na hlavičku naskakuju naši 3 najvyšší hráči a Pedro a kto sa hodí do hlavičky? Pedro Neskutočný pracant ale aj zmätkár na ihrisku

Reagovat
ADM

Messi je v takýchto zápasoch oveľa platnejší na mieste Xaviho..

Reagovat
ADM

* by bol

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre banan(y) v sieti Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to bude těžký, ale snad to protlačíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ten tlak narůstá, podle mě to nemůže Levante ustát, doufám, že tam něco padne

hodil bych tam Tella, ten by to rozhejbal

Reagovat
herbage

myslím, že Montoya časem vytlačí Alvése ze základu a to časem nemusí být ani za dlouho. Hraje výborně, jen místo přiťuknutí Messimu mohl zkusit levačkou vystřelit. Obecně by hráči Barcelony neměli nechávat všechno zakončení na Messim a mohli by to zkoušet častěji, ale krom Xaviho s Pedrem nemá nikdo jiný odvahu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
herbage

A Cesc opět do plných zcela zbytečný, další křídlo které by roztáhlo hru by bylo mnohem platnější

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes souhlas. Dal bych tam na druhou půlku Tella. Už takhle je ta jejich pravá strana děravá. On by jim ukázal, kde má kanec pitchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, proč se tlačíme hlavně středem, když nejnebezpečnější akce šly přes křídla (nebo spíš křídlo - to levé). Mělo by se to na ty křídla rozhazovat daleko líp, abychom trochu zředili ten jejich beton. Iniesta mě o tom přesvědčuje už třetí zápas v řadě - chce plnit (vědomě nebo nevědomě) důležitější funkci. Bere to víc na sebe. Je to pokyn od Tita, nebo to jde jen z něj?

Dneska velká dominance ve hře, ale gólovku jsme vlastně neměli ani jednu. Ale jak už konec poločasu naznačoval - domácím trochu dochází dech. Už v té obraně nebyli tak precizní. Snad je utaháme.

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
herbage

Messiho střela měla gólové parametry a to odvrácení na roh před Xavim bylo taky gólové. Jen soupeř měl vlastně taky dvě gólovky, kdy jednou ho vychytal Valdés a podruhé Martins těsně hlavou minul. Možná by bylo zajímavé zkusit vyslat Piquého na hrot, rozhodně nemáte co ztratit

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to je docela hloupost - teď o bezgólovým poločase ... Navíc už teď bylo vidět, že to asi půjde i naší hrou.

Jo, pokud by to bylo takhle i v 80. minutě, tak se o tom určitě dá uvažovat.

A že nemáme co ztratit? Tak minimálně bod jo. A po včerejším výsledku je vlastně cokoliv, co dneska uhrajeme, plus.

Reagovat
herbage

takhle, myslel jsme taky na závěr zápasu, pokud by se vám nepodařilo dát do té doby vedoucí gól

Reagovat
herbage

tak nejspíš zbytečný, no

Reagovat
ADM

Iniestovi to berieš za zlé?

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne. Teda když nebude ztrácet moc balonů, což se minule dělo.

Reagovat
ADM

Veď zato. Konečne prejavuje svoje schopnosti naplno

Reagovat
ADM

Ako práve teraz..

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam.

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAASOOOOOOOOOOOOOOOOO

Leoooooooooooooooooooo Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedav jak (a jestli) Tito nejak na ten zapas zareaguje, vykony venku stoji za houno uz pekne dlouho, zatim to Titovy vychazelo...a jak tu jiri hazel tu statistiku, jak jsme na tom byli v tyhle dobe v minulych sezonach, tak taky stoji za to se podivat, kolik % z tech golu daval Leo..

Reagovat
-Carles-

Leoooo

Reagovat
Dr. Admess

Leooo Meeessi

Reagovat
ADM

Stále nepochopím ako tie loby robí

Reagovat
smazaný uživatel

Iniestova přihrávka famozní.

Reagovat
Rssa

Leooooooooooooo

Leooooooooooooooo

Leoooooooooooooooo

Reagovat
Rssa

Ten Barkero je panečku hráč

Reagovat
ADM

Iniestaaaaa !

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

K Nikodýmovi - já mu nemám fakticky, vo vytknout. Ale ten jeho hlas (přednes nebo co to je ...) mi hrozně vadí. Skoro ho nemůžu vystát. A vlastně ani nevím proč.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
-Carles-

Kráľ

Reagovat
OVi.77

Tak tohle byla krásná kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

GOLLLLLLLLAAAAAAAAASOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Leoooooooooooooooo Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Rssa

Albičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A Leoš

Reagovat
Rssa

Ale prd, on to byl Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta potvrzuje, co jsem o něm psal o půlce.

Reagovat
Dr. Admess

Leooo Meeessi

Reagovat
herbage

hrát proti Messimu, tak se uvztekám

Reagovat
Rssa

Kecáš, naháněl by si ho po celém hřišti, až by ti ten dres nakonec dal

Reagovat
smazaný uživatel

nebo proti Iniestovi. To máš prašť jak uhoď.

Reagovat
herbage

kolik chybí na Gerda?

Reagovat
-Carles-

3

Reagovat
OVi.77

3 na překonání nebo vyrovnání?

Reagovat
-Carles-

Vyrovnanie

Reagovat
Petřík-FCB

vyrovnani

Reagovat
CHONG

Nemít Barcelona toho Messiho, tak by byli rádi za boj o Evropskou Ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty keby mas rozum, tak by si tu take kraviny nepisal, ale na keby sa nehra, dobru noc

Reagovat
CHONG

Pro pravdu se lidé nejvíc zlobí.

Reagovat
ADM

No do pi*e INIESTA !

Reagovat
smazaný uživatel

Krasny banan.

Reagovat
smazaný uživatel

di doprdele

tohle je Iniestův zápas

Reagovat
OVi.77

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Don Andrés se rozhodnul, že si pro ten Zlatej balon půjde sám.

Reagovat
Dr. Admess

Inieeesta

Reagovat
ADM

Toto je snád najlepší Iniestov zápas aký som videl..

Reagovat
OVi.77

Iniesta jasný hráč zápasu, dobrá petelice

Reagovat
blaugrana

Iniesta show. Je to česž, sledovať tohto génia.

Reagovat
blaugrana

česť*

Reagovat
Rssa

Legenda MOTM!!!!

Reagovat
ADM

Pedro, Cesc out ...

Reagovat
-Carles-

V prípade víťazstva najlepší vstup do sezóny v histórii Primery

Reagovat
2miguel1

škoda ten montoyovho brvna proti Realu

Reagovat
patas92

kurva ja se jdu osprchovat a mezi tim padnou 3 goly

Reagovat
Kenneth

Tak to máme o 11. To už bude konečná.

Reagovat
ADM

Iniesta 1+3

Reagovat
smazaný uživatel

Juhuuuuu.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta 1+3. Ty vole

Reagovat
2miguel1

bože strasne ich chňapeme

Reagovat
smazaný uživatel

Martyho orgasmus.

Reagovat
-Carles-

Iniestaaaaa 2. polčas exibícia

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtel jsem sem psat,ale musim INIESTA GENIUS

Reagovat
smazaný uživatel

Pocujem dobre ? Madrid, carbon, saluta el Campeon ?

Reagovat
ADM

Ale no táák

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě

Reagovat
valloire

Když už tak cabrón,aspoň se to nauč.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

"I have lost for words - Messi is just unstopable!!! "

Reagovat
Rssa

Legenda

1 + 3

:: klanící se smajlík ::

Reagovat
patas92

11, za týden 14...José zabal si kufry

Reagovat
smazaný uživatel

fuck yea

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Real není Chelsea a Fiorentino není Abramovič. Ve hře jsou ještě 2 trofeje, takže není důvod Josého pakovat, nakonec i ta liga se ještě může obrátit.

Reagovat
blaugrana

Dona očividne už serie Ibra.

Reagovat
ADM

Reagovat
Dr. Admess

Ze zápasu, ve kterém měl rozhodnout jeden, max. dva góly, se stala velmi slušná exhibice, až tomu sám nevěřím Barça Tito

Reagovat
smazaný uživatel

andante levante

Reagovat
2miguel1

11bodov? hotové vyřízené...

Reagovat
ADM

Atletico akože nie je súper?

Reagovat
2miguel1

druhy bude Real,Atletiko to neudrží

Reagovat
ADM

Ale momentálne na nás tlačí celkom slušne..

Reagovat
CHONG

Zajíci se počítají až po honu.

Reagovat
JacoBee

Naivko

Reagovat
CHONG

Naivní je si myslet, že je po třinácti kolech hotovo, Atlético ztrácí jen tři body a pýcha předchází pád.

Reagovat
smazaný uživatel

o tom vy něco víte ...

Reagovat
CHONG

Nevím koho všechno tím vy myslíš, ale já osobně se striktně držím pořekadla, jenž jsem uvedl výše: Zajíci se počítají až po honu.

Reagovat
smazaný uživatel

všimni si čísla.

Reagovat
CHONG

Za ostatní ale mluvit nemůžu.

Reagovat
JacoBee

Naivni je si myslet ze od ted my ztratime 11 bodu a real 0

Reagovat
CHONG

A kde jsem napsal, že ligu vyhraje Real?

Reagovat
j_mrazik

A co přesně chceš vlastně po tom honu počítat? Ok, tak budete Barceloně blíž o pár bodů než teď. Kosmetická úprava. Hlavně abyste se vůbec dostali na to 2. místo.

Reagovat
CHONG

Tak znovu, já nemluvím nikde o tom, že Real vyhraje ligu, reagoval jsem na to "hotovo, vyřízeno", je odehráno teprv 13 kol a Barcelona zatím žádný titul nevyhrála a nikde není napsáno, že ho nemůže vyhrát třeba to Atlético.

Reagovat
blaugrana

Btw. Na ihrisku je aktuálne jedenásť hráčov, ktorí prešli La Másiou.

Reagovat
Petřík-FCB

v dalším zápase stejná sestava s montoyou misto alvese, stridani Thiago,Tello a Bartra a byl by to sen

Reagovat
X-bano-X

Bartra je stále zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro proboha

Reagovat
ADM

Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo by to hattrick...

Reagovat
patas92

neboj, všechno bude

Reagovat
-Carles-

500. Tito > Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

vyhraje pár zápasů a už je lepší.

Reagovat
CHONG

To si nech až na 1. dubna.

Reagovat
Rssa

Za 3 roky, až bude Tita po 15 titulech střídat Roura, to teprv budou valit oči.

Reagovat
ADM

Za toto žltú ? troška prísne nie

Reagovat
smazaný uživatel

alves se zranil nebo co? že střídal?

Reagovat
ADM

Mal tam jeden nepríjemný pád niekedy okolo 15 minúty. Nemalo by to byť ale nič vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Thiago

Reagovat
culé

Reagovat
smazaný uživatel

vítáme

Reagovat
FUnk

standing ovation pro xaviho, pekne fanousci

Reagovat
JacoBee

You son of a...

Reagovat
JacoBee

You son of a...

Reagovat
smazaný uživatel

Puyol má nový účes?

Reagovat
FUnk

nechal si prodlouzit vlasy .....

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci to zakřiknout, ale Levante je tak jalové, že by to mohlo skončit zase jednou nulou.

Reagovat
ADM

Reagovat
FUnk

musel jsi to napsat...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem to zakřiknul

Reagovat
smazaný uživatel

tak ne

Reagovat
FUnk

dobre valdik

Reagovat
FUnk

ale ty tri ruky

Reagovat
-Carles-

Reagovat
placa

Bohužel, v prvním poločasem to bylo ještě dobrý, dokonce jsme měli 3 gólovky a i jsme dobře bránili, ale po poločase jsme se nepochopitelně sesypali a podle mě ani ten gol vám nedáme

Reagovat
patas92

tvl to mi ho vyndej

Reagovat
ADM

Čo ten PIqué stváral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

dobra groteska

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky dneska dva famozní zákroky a chycená pentle. Prostě nejlepší.

Reagovat
-Carles-

Vicky chytil penaltu?

Reagovat
alcantara

V poslednych sezonach ich chytil po ALvesovi a Palopovi najviac, devat, tak preco ten udiv...

Reagovat
Rssa

Pique s Puyem si tam zahráli volejbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro to posledních pět minut vypadalo, že jim ten gól chceme darovat. Naštěstí je Levante opravdu jalový.

Reagovat
ADM

Levante naštastie vyzerá že nám ten gól dať nechce

Reagovat
Rssa

Dnešní zápas je sranda

Valdes. Hrdina.

Reagovat
placa

néé, proč zachytá Valdés tak dobře zrovan proti nám

Reagovat
OVi.77

Tak na to jaké je Valdés občas kopyto, tak tohle bylo famozně nadvakrát zlikvidované!

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro toho strašně moc odmaká, ale dokáže si to pak pohnojit na základních fotbalových věcech jako je klička nebo centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Puyolov vplyv na tim je hodne velky. Sice som ho nechcel, ale nakoniec bude asi chybou, ze sme si nechali utiect Thiaga Silvu.

Reagovat
herbage

no vzhledem k jeho ceně a že jste nakonec koupili Songa, tak to chyba bude

Reagovat
smazaný uživatel

já bych byl co se týká nákupů z Itálie obezřetný. A pokud stál opravdu přes 40 mega, tak to bylo nad naše možnosti.

Reagovat
Rssa

Legenda MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

13 kol a 37 bodů? Beru.

13 kol a 43 vstřelených gólů? Beru.

13 kol a 19 Messiho gólů? Beru.

13 kol a 11 bodů náskoku na Real? Beru všema deseti.

♡ Visca el Barça ♡

Reagovat
Pigeon

tu nejsi na FB abys oblboval puberťačky

Reagovat
herbage

Messi 18 gólů ze hry, C.Ronaldo 8

Reagovat
herbage

vlastně 17, ještě jeden dal vlastně z přímáku

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

to už o něčem svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

Goly su nepodstatne,dolezite su timove uspechy.Teda tak to bolo aspon minulu sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zaslepenosť, neuveritelné

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč by měl být Ronaldo nejlepším hráčem světa?Dává "jen" góly , týmového ducha nemá.

Myslím,že góly jsou pro tým důležité.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, týmového ducha nemá a proto loni dotáhl Realu k titulu a Portugalsko do semifinále na EURU

Reagovat
ADM

On ho k tomu titulu ale sám nedotiahol. Nebol tým kto rozhodoval každé stretnutie a končilo to 0-1 len vďaka nemu. Takým hráčom je tento rok u nás Messi ..kde by sme bez neho boli ..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minulu sezonu bolo jeho viac golov nepodstatnych lebo Liga bola dolezitejsia.Cize tento rok su nepodstatne messiho goly lebo nevyhral ligu.Takze Zlatu loptu musi vyhrat Ronaldo.Podla vasej logiky co sa tu pisalo.

Reagovat
culé

Keď už, tak predminulú. A gólov mali vtedy rovnako.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je o parník.

Mimochodem mi přijde letos Krystýna nějaká nevýrazná. Chybí motivace nebo je to únava z léta? Ale v únavě to asi není - nejdou jí ani přímáky.

Reagovat
CHONG

Už zase začínáš se sviněním?

Reagovat
smazaný uživatel

He? Jen píšu, že mi připadá nějaká zabržděná. Co je na tom za svinění?

Reagovat
CHONG

Jenom to, že ráno jsi tady žvatlal o bílých kanálových poklopech a teď tady zase solíš Fňukýnha a Krystýnu, hlavně zase příště nazapomeň naříkat, jak zlý fanoušci Realu sviní zdější skvělou diskuzi, pokrytče.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
CHONG

Tak vidím, že nejsi jenom pokrytec, ale že jsi také hlupák, smutný příběh.

Reagovat
smazaný uživatel

já už jsem byl pro bílé kanály kdeco, ale mám oproti nim jednu výhodu - nemám nervy na pochodu.

Reagovat
CHONG

A jak je vidět tak ani čest, když sám opakovaně děláš to, co jiným moralisticky vyčítáš.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

prvy polcas sme sa nevedeli presadit cez prehustenu obranu Levante...druhy polcas nastupilo Levante nekoncentrovane, co Messi s Iniestom potrestali a bolo po zapase...Iniesta 1+3, Messimu sa zapacilo davat kazdy zapas 2 goly, klasika gratulacia chlapcom k vitazstvu a k +11

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Leo stále překonává sám sebe - loňských 71 minut na kus letos posunul už na 67 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo by neuvěřitelné, kdyby těch 50 golu z minulé sezony překonal

Reagovat
smazaný uživatel

V lize to má dokonce neuvěřitelných 47 minut na gól.

Kdyby pokračoval v těchhle výkonech a odehrál stejný počet minut jako loni, tak to má rozjeté na 69 gólů v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

A jko podtržení těchhle neuvěřitelných čísel dodám to, že jen jeden jediný gól dal letos z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

jak jako letos?

Reagovat
ADM

2012/2013

Reagovat
ADM

Túto sezonu samozrejme myslím ..

Reagovat
smazaný uživatel

no právě.. už jsem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

je to neskutečné a samozřejmě bych rád viděl, jak těch 50 překoná, ale moc tomu nevěřím ( i když fakt nevím proč )

Reagovat
smazaný uživatel

69 golov len v lige, keby pokracoval v tychto vykonoch? tak to uz by bola ina rit

Reagovat
smazaný uživatel

a LEVANTE dnes bez jedinné karty,to bych nečekal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v první půlce bránili výborně pozičně a Barca se moc nehýbala. Tam neměli proč faulovat. A ve druhé pllce odešli fyzicky. Tam zase asi neměli sílu faulovat. Já ani nevím, za co by měli dostat kartu.

Reagovat
alcantara

Najlepsi vykon v sezone, navyse k tomu som vobec nevidel Songa, viac si ani nemozem priat.

Visca el Barça

Reagovat
Miguel19

Tak je rozhodnuto, ještě konec Realu ve čtvrtfinále a vítej zpět v Anglii José.

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy sa pytam co tim vlastne mozme stratit ?

Reagovat
CHONG

Jasně, protože třeba Atlético už prostě nemá šanci tu obrovskou tří bodovou ztrátu dohnat

Reagovat
Miguel19

A v čem to pomůže Realu, respektive Josému?

Reagovat
CHONG

Reaguji na tu první část tvého příspěvku "je rozhodnuto"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak rozhodnutu ve smyslu, že Real už titul nezíská. Aspoň podle mého názoru..

Reagovat
CHONG

V tom případě se ti omlouvám, myslel jsem, že jako někteří jiní tady už mluvíš o tom, že je rozhodnuto o titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

ty fakt nechápeš, že José netrénuje Atlety?

Reagovat
CHONG

Díky za objasnění, co bych si bez tebe počal.

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Už by to chtělo aby dal Messi hatrick, po těch dvou golech je to už nuda.

Reagovat
exse

Hlavně ať nedá jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Iniesta nahrával Cescovi, Messi se na pencli hlásil volnej o hattrick :) Jenže Iniesta je génius a dal to Cescovi na 1000% golovku...

Reagovat
smazaný uživatel

Sledoval jsem bez jedinýho zápasu, zatim všechny zápasy Barcy a musím říct, že dnešní zápas byl asi nejlepší, který jsem od Barcy viděl. Takovou dominanci, nad týmem, kterej úřaduje v EL a kterej celkem slušně hraje i v lize jsem tedy nečekal.

Iniesta? Pokud by neměl Zlatý míč vyhrát Messi, tak bych ho dal jemu!

Protože to, co on předvádí na hřišti, předvádí možná tak vymyšlení hráči ve fifě :) Jeho práce s balonem a přesnost přihrávek a jejich načasování, to je prostě pohádka...Myslím si, že Iniesta s Messim jsou o parník jinde, než je Ronaldo. Bohužel je to tak, Messi, Iniesta, Ronaldo nejlepší hráči světa, v pořadí v kterém jsem psal.

Bohužel pro REAListy Ronaldo ani na jednoho z našich hráčů nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to myslím taky.. Iniesta, Messi, Zidane a Ronaldo jsou pro mě nejlepší 4 hráči, které jsem za svůj fotbalový život mohl vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldinho samozřejmě..

Reagovat
smazaný uživatel

kterého Ronalda myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je snad jasné - toho pravého.

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě se pod to mohu podepsat. TOP 5 co jsem viděl hrát: Messi, Ronaldinho, Zidane, Ronaldo, Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

možná ještě Thierry

Reagovat
herbage

já bych tam hodil i Xaviho, jinak souhlas

Reagovat
ADM

Xaviho genialita vynikne až pár rokov potom, čo skončí..

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta zahraje jeden zápas opravdu geniálně a už ho cpete na 2. místo v GB a do nejlepší 5 posledních let. K smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta vyhrál v létě cenu pro nejlepšího fotbalistu hrajícího v Evropě. To nevypadá, že by zahrál jen jeden dobrej zápas ...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Těch vynikajících hráčů je strašně moc, takže se to hrozně špatně posuzuje. Navíc jsi vyjmenoval jen útočný hráče. Já bych klidně jmenoval ještě Nestu kvůli tomu, jak moc a lehce dokázal na svým postu vyčnívat.

Reagovat
alcantara

Iker tuto sezonu zatial marne caka, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Iker uz x krat podrzal tento rok.. naroziel od Valdesa a tej slabej penalty

Reagovat
madridcan

Ano podrzal, ale mohol podrzat este viac.

Reagovat
alcantara

Myslim, ze hraje hlboko pod svoje moznosti.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze hra ovela lepsie nez Valdes.. v Superpohari podrzal v obidvoch zapasoch, v lige proti Rayu, potom Celta Vigo, proti Zaragoze najlepsi na ihrisku, proti Levante zachranil 3 body, na Man City zase perfektny zakrok.. myslim ze na tom neni zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

600 pre Real Madrid

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Copak, něco špatnýho jsi zbaštil?

Reagovat
smazaný uživatel

pozrel som si zapas Barcelony pred chvilou

Reagovat
CHONG

A z toho se ti chce zvracet? To chápu, no.

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

aj z toho no

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se nediv ,že na vaší debatu říká Jirka svinění,když je to takhle na úrovni.

Reagovat
CHONG

Laskavě se podívej na jeho dnešní příspěvky o bílých kanálových poklopech, Krystýně a Fňukýnhovi, to jsou pecky na "velmi vysoké úrovni".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

...a udrzeni tretiho mista...

Reagovat
madridcan

V pohode. Titul zdvihne nad hlavu aj tak Iker

Reagovat
patas92

jestli se dava i za 3. misto...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle smrdí sázkou

Reagovat
miky10

Hodně férová.

Reagovat
smazaný uživatel

sázím, když věřím svojí věci. A pokud madridcan něco tvrdí, tak asi neplácá jen tak do větru. Nebo snad jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej , on myslel,že si jdou po včerejšku vypít!!

Reagovat
smazaný uživatel

nie on myslel ze iker v zime prestupy do barci a stane sa kapitanom

Reagovat
madridcan

Kludne. Ja Realu budem verit aj nadalej. Caka nas este vela klucovych zapasov, kde sa moze karta obratit-Real vyhra, Barca zavaha. Nic nenasvedcuje, ze by sa mal stroj menom Barca zadrhnut, ale tie zapasy podla mna pridu. Uz do konca roka verim, ze by sa naskok mohol zuzit. Ak chces stavku, tak kludne si povedz podmienky.

Reagovat
smazaný uživatel

o pravdu

Reagovat
madridcan

Skoda. Takto sice moja vyhra bude mat sladku prichut, ale chcel som nejaky bonus. Ale vlastne pri tom titule by som sa hadam aj tak zlutoval. Tak teda o pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Biozdenda

Jak se dívám na sestřihy, tak 4:0 je pro Vale ještě hoodně luxusní výsledek. Kam se poděla ta vítězná Valencie, co jsem znával?

Reagovat
miky10

Messi

Reagovat
alcantara

"Messi has scored 112 goals in his last 100 official matches for Barcelona."

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked ho nemam rad, ale..

Reagovat
madridcan

ty okrem United a MFK mas dakoho rad? Negativne reakcie som ta hadam videl pisat uz na vsetky timy

Reagovat
smazaný uživatel

tak ty mas rad kolko muzstiev? ...Real a viem, ze prajes United

Reagovat
madridcan

Realu fandim. Prajem United a Juventusu. To je hlavne mojim okolim, ze ja som mal rad Real, dalsi kamarat United a dalsi Juventusu. Automaticky sme nejak nemali radi ich rivalov. Pri taliansku to tak vsak nevnimam a nejak neriesim milanske alebo rimske timy. Barcu nemam rad. No a co sa tyka anglicka, tak hadam ani City ani Chelsea nie som tak alergicky ako na Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som proti Realu nemal nic, az kym nekupili Becksa, odvtedy sa cez to neviem preniest a ze nam este zobrali aj Cristiana, tak to bolo iba ceresnicka na tom celom

Reagovat
madridcan

Hmmm to by som musel nenavidiet Getafe a pomaly aj Valenciu Ale mas dost prizemnu nenavist. Vsetci odisli z nejakeho dovodu. Ale chapem, ze v pripade Davida si mal nejak 10-11 rokov a ked sa niecoho chytis v detstve, tak sa ta to moze drzat este velmi velmi dlho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné

Reagovat
smazaný uživatel

jenom?

Reagovat
Pigeon

souhlas...nic moc

Reagovat
exse

Solidní číslo, ale věřím že v další stovce dá přes 150.

Reagovat
smazaný uživatel

chape vubec jiri-fcb ze barcelona je fotbalovej klub a ne nejaka holka kterou se trapne snazi denodenne sbalit tim ze ji vse chvali

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze jirka celkove moc nevi, jak holka vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Flamex

Reagovat
madridcan

Nuka sa otazka co nato Real a jeho hraci. Musia si uvedomit, ze koniec je este daleko a nic neni rozhodnute. Ja vsak nie som zvedavy na prazdne reci na tlacovkach, ze budu bojovat o titul, ale chcem aj to volu bojovat a nevzdavat sa aj vidiet! Jose si bude chciet ist po Ligu Majstrov, ale nech nezabuda aj na beh na dlhu trat. Teraz sa ukaze aky je Jose motivator.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš recht LM tam vyloženě jde pro titul

Reagovat
madridcan

Postupit postupili. Co trebalo pre vitazstvo spravit viac v skupinovej casti?

Reagovat
Kenneth

Je rozdíl hrát v osmifi proti vítězům skupiny nebo proti druhým.

Reagovat
CHONG

Na prvním místě může klidně skončit hratelnější soupeř než na druhém.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jedině to Shalke... jinak envim nevim koho byste mohli vyřadit, Mnichov ? :-D nebo MU ?

Reagovat
CHONG

Abych byl upřímný, tak jediný z koho mám opravdu strach je Bayern, hlavně proto že na něj moc neumíme.

Reagovat
madridcan

Bayern ak skonci prvy, tak bude jediny tim, ktory budem dufat, ze nedostaneme. Najradsej by som chcel Sachtar. Ale necham sa prekvapit. Real Madrid ma na kazdy tim a nemusi prosit o najlahsiu cestu.

Reagovat
madridcan

Na druhom mieste skonci Arsenal, Porto/PSG, Juventus, AC Milan a mozno Bayern...Tam to tiez nemusi byt neviem ake lizanie medu.

Reagovat
CHONG

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Místo? = do osmifinále přijatelnějšího soupeře... ale to já jen tak zkouším, ale ne aspoň do 1/4 finále musíte ať to není tak jednoznačná z naší strany, když už tam nebude jedinej tým, kterej na nás umí...

Reagovat
CHONG

S tím přijatelnějším soupeřem to nemusí být vždy pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli chceš být nejlepší, musíš ty nejlepší porazit. Zrovna týmy jako Real, Barcelona, Manchester nebo Bayern by se neměly zaobírat debatami o přijatelném soupeři a nepříjatelném soupeři. Není to hodno velkoklubu. Tím myslím samozřejmě i fanoušky.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak zase si nebudeme nalhávat, že slabší soupeři znamenají úsporu sil a to v té nejdůležitější části sezony.

Reagovat
alcantara

A skoro som dnes zabudol...

Fernando Alonso je Boh

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Rád ho nemám, ale že je nejrychlejším pilotem v seriálu, musí být jasné každýmu. V letošní sezoně byl famozní. Jeho umístění se vůbec nečekalo a jeho boj o titul do posledních zatáček beru jako jeden z největších hrdinskejch činů v F1 na hrozně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

a koukám, že je můj příspěvek sedmikilo, tak ho věnuju Titovi za jeho rekordy. Ať se dál daří, chlape.

Reagovat
alcantara

Mna mrzi, ze o titul prisiel nevlastnym pricinenim, ked bol dvakrat po sebe odstreleny a nemal sancu s tym cokolvek robit, nie ako v Abu Dhabi dva roky spat, ked to vo Ferraro presustrovali vlastnou neschopnostou. Vettel mal v poslednych VC tiez smolu, ale vzdy dostal sancu pokracovat a este mu hralo vsetko do karat. Snad o rok.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapi, mám tu dotaz,či spíš anketu: Komu budete fandit v madridském derby,musím přiznat,že budu poprvé přát Realu,a to spíš bod,ale ani za tři bych se asi taky nezlobil,myslím,že Atlético je opravdu velkým soupeřem,přestože jsme si mysleli,že je to na pár kol.

Takže :

Přání 3:3( Godín vl. , Arbeloa, Khedira - Pepe vl. , Ramos vl. , Falcao)

Tip 1:0 ( Benzema)

Nejdůležitější je samozřejmě,abychom vyhrávali své zápasy,např. v takovém stylu jako včera na Levante.Všimli jste si,jak hráči Levante byli klidní,narozdíl od zápasu s Realem,kdy byli jako šílení pro způsob rozhodování a já jsem se jim nedivil.Ale tady se dočteš,že rozhodčí napískávají Barce

Ví někdo kolik penalt letos bylo pro a proti Barce a Realu?

Reagovat
-Carles-

Za mňa rozhodne Atletico, druhý najobľúbenejší klub v PD. A mať za súpera v boji o titul Atletico miesto Realu? To by bola krásna sezóna

Každopádne čakám výhru Realu bez väčších problémov

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas až na ten konec. Já letos od Atletů čekám tuhý odpor a uvažuju dokonce o tom, že bych na ně podle kurzu naložil. Já vím jak to v derby bývá. Já znám historii ... Ale letos jsou Atleti o tolik jiní, že se nabízí otázka: kdy jindy, než teď.

Reagovat
-Carles-

Samozrejme núka sa možnosť, že prekvapia, majú formu a myslím že na Bernabeu prídu sebavedomí s chuťou zvíťaziť. Ale som skeptický, Real doma zapne na plné a Atléti budú mať veľké problémy. Ale ak Courtois zachytá ako Adrian cez víkend a Tiger bude konečne pri chuti, tak sa môže udiať hocičo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě bude úplně stačit, když Courtois zachytá tak, že bude krýt střely ze 40ti a víc metrů a nebude potápět svoje mužstvo chybama.

Tygr chuť má a mít bude.

Mám z toho derby až neuvěřitelně dobrý pocit.

Reagovat
-Carles-

No pevne dúfam že tvoj pocit z toho zápasu bude práve ten, ktorý sa aj udeje. Veľmi rád sa budem mýliť

Reagovat
smazaný uživatel

Na moje pocity dej. Já jsem v sobotu měl pocit, že chytne Real první gól ...

... ale taky jsem měl pocit, že to pak Real otočí a vyhraje 3:2

Reagovat
-Carles-

Tak hlavne ten prvý pocit bol najdôležitejší, lebo Real stál 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Remize.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta by asi byla nejkrásnější a v případě našeho vítězství nad Bilbaem by to bylo 5 a 13 bodů náskoku,to bych asi vytáhl nějakou archivní lahvinku bílého a připil na další dobrý chod událostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně Atletům. Popravdě bych jim ten náskok 11 bodů na Real hrozně přál. To by bylo už docela slibné.

Mimochodem - kdo byl tenkrát na srazu v Praze. Nevzpomínáte si, jestli jsme se nakonec s Kyslíkem vsadili, když tvrdil, že v příštích sedmi letech nebude na prvních dvou místech v lize nikdo jiný, než B+R? Mohl to být nějaký rok 2010 ...

Reagovat
One-Real

hodně se o tom mluvilo, ale jestli ta sázka nakonec padla každopádně si nemyslím, že Atleti tu 2 příčku uhájí

Reagovat
smazaný uživatel

hodně napoví derby

Reagovat
alcantara

Zajtra bez Messiho. A Tito spravna poznamka k Deulofeuovi, som zvedavy, ako bude pokracovat jeho vyvoj v komplexneho futbalistu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele