Primera División - souhrn 10. kola

25.10.2011, 22:07, aktualizováno 27.10.2011, 23:54
Komentáře a souhrny
Na prvních třech místech nedošlo k žádné změně. Levante porazilo i Real Sociedad a také po tomto kole mu bude patřit vedoucí pozice, druhý je po výhře nad Villarrealem Real Madrid, třetí Barcelona už v úterý těsně porazila Granadu. Valencia vyhrála v Zaragoze a poskočila na čtvrtou příčku, znovu naopak propadly celky Malagy i Atlétika...

Athletic Bilbao - Atlético Madrid 3:0

27.10.2011 22:00

Góly: 68. Fernando Llorente, 71. Fernando Llorente, 75. Gaizka Toquero

Athletic ve vyrovnaném utkání nakonec rozdrtil Atlético 3:0 a pomalu se sune tabulkou výše. Po dnešku už dokonce překonal svého soupeře z Madrihu, Atlético je až dvanácté. Po bezbrankové první půli udeřili domácí třikrát v rozmezí sedmi minut a o osudu zápasu bylo rozhodnuto. Dvakrát se trefil Llorente, třetí branku přidal střídající Toquero.

Úvodní pětačtyřicetiminutovka přitom vůbec takovému přídělu nenasvědčovala. Spíše naopak, mírně lepším týmem byli hosté z Atlética, kteří si i vypracovali větší počet brankových příležitostí. Tu první měl v desáté minutě Reyes, jenže branku Iraizoze netrefil, o dvě minuty později pak střílel z gólové pozice Falcao, domácí brankář se však vyznamenal.

Falcao měl i další šanci, tentokrát ale hlavičkoval nad branku. Courtois musel zasahovat až po pětadvaceti minutách, kdy konečky prstů vytěsnil pokus hlavou v podání Llorenteho. Athletic se s přibývajícím časem přece jenom zlepšoval a De Marcos mohl otevřít skóre zápasu, jenže obrovskou šanci zahodil.

Druhá půle začala spíše opatrně, a tak se na první gól čekalo až do šedesáté osmé minuty. Silvio trefil svým nešikovným odkopem jen nohu Herrery, Susaeta předložil balón Llorentemu a jeho nadvakrát tečovaná střela skončila za zády bezmocného Courtoise.

O tři minuty později už to bylo 2:0, rychlou akci domácích rozjel De Marcos dobrou přihrávkou na pravou stranu Iraolovi, ten nádherně odcentroval a Fernando Llorente hlavou přibližně ze značky penalty nezaváhal. Neuvěřitelnou sedmiminutovku zakončil čtvrt hodiny před koncem Gaizka Toquero. Standardní situaci z levé strany rozehrál další střídající hráč Ander Herrera, hezky zakroutil míč před branku a Toquerův jemný dotek hlavou znamenal gól.

Alespoň kosmeticky upravit stav zápasu z pohledu Atlética mohli v poslední desetiminutovce Diego, Filipe a Falcao, o své čisté konto však Iraizoz nepřišel. Athletic tak potvrdil velmi dobrou formu z posledních zápasů, přehrál Atlético 3:0 a dostal se na osmé místo, tedy těsně pod příčky zaručující účast v Evropské lize. Atlético se dvanácté a musí se výrazně zlepšit, pokud nechce přijít o svého kouče Manzana.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Betis 1:0

27.10.2011 20:00

Góly: 75. Walter Pandiani

V 10. kole La Ligy si Espanyol Barcelona poradil s Realem Betis 1:0, když se o jediný gól zápasu postaral Walter Pandiani. Espanyol se tak díky třem bodů vyhoupl na šesté místo, zatímco Betis okupuje devátou příčku.

Barcelonský tým do zápasu vstupoval s vědomím, že v posledních dvou zápasech vždy ukořistil všechny tři body, a možná i díky tomu vstoupil do čtvrtečního utkání sebevědoměji než jeho soupeř. Do první šance se totiž dostal Alvaro, který jen tak tak nestihl doběhnout předložený míč od Maria. V zápětí následovala další barcelonská šance, tentokrát dalekonosná rána z voleje Javího Marqueze, kterou ale bez potíží vyrazil brankář Betisu Casto.

O chvíli později se Alvaro rozčiloval, že rozhodčí nezapískal penaltu ve prospěch Espanyolu. Evidentně byl totiž postrčen zezadu, když se snažil zasáhnout Didacovu přihrávku zleva, ale rozhodčí chybně zasignalizoval ofsajdové postavení. Juan Verdú poté Casta konečně pořádně prověřil, když další střelou z voleje těsně za hranicí pokutového území mířil přesně mezi tři tyče. Gólman Casto ale vytáhl jeden ze svých důležitých zákroků a ránu dokázal vyrazit.

Betisu se začátek utkání vůbec nepodařil, ale těsně před koncem prvního poločasu si dokázal vytvořit čtyři šance. Nejprve zahrozil Rubén Castro, jehož střela se ale stočila těsně mimo bránu, a poté brankář Espanyolu Criastian Alvarez třemi pohotovými rybičkami vychytal Benata, Canase i Santa Cruze. Ten měl místo individuálního zakončení volit spíše přihrávku na Castra, který nebyl nikým obsazen a byl ve výhodnější pozici, ale nestalo se tak.

Druhý poločas hosté zahájili podobně jako ten první a hned za to mohli potrestáni Alvarezem, který ale ani jednou ze tří šancí nedokázal přesně zamířit. Ten samý hráč, španělský reprezentant do 21 let, se do své nejlepší šance dostal v 63. minutě, kdy ho do ní skvělou přihrávkou poslal Didac, ale Alvarez ani tentokrát netrefil bránu. Míč proletěl těsně kolem levé tyče Castovy brány.

V 70. minutě byl mladý Alvarez nahrazen zkušenějším Uruguaycem Pandianim, kterému stačily pouhé čtyři minuty k tomu, aby předvedl svému spoluhráči, kde dělal chybu. Po dalším krásném předložení míče Didacem se položil do prudké hlavičky a otevřel skóre utkání.

Betis se v druhém poločase vůbec nedokázal prosadit, čímž si zasloužil prohru, která je již pátou v řade. Má tak momentálně vůbec nejhorší formu ze všech celků a rychle se propadá tabulkou. Pokud nechce skončit až mezi sestupujícími, měl by začít co nejrychleji předvádět takové výkony, jaké u něj byly k vidění ze začátku sezóny.

Více informací k zápasu

RCD Mallorca - Sporting Gijón 1:2

26.10.2011 22:00

Góly: 16. Chori Castro - 49. Mate Bilić, 65. João Victor (vl.)

Ze samého dna tabulky se po devíti odehraných zápasech konečně odlepil Sporting Gijón. Ten dokázal překvapivě zvítězit na půdě Mallorcy 1:2 a připsal si velmi cenné a důležité tři body. V tabulce se tak Gijón posunul na sedm bodů, Mallorca zůstává na devíti. Vítězný gól pro hosty zařídil domácí obránce Joao Victor, který si dal vlastní gól.

První střela na branku přišla z kopačky Barrala už v 10. minutě utkání, ale pro gólmana Aouateho to byl pouze zahřívací zákrok. Na druhé straně to dopadlo jinak. Už v 16. minutě se uvolnil Michael Pereira a nacentroval přesný centr na hlavičku Gonzala Castra, který bez problémů poslal domácí tým do vedení 1:0.

Na druhé straně byl nejaktivnějším borcem útočník Barral, který několikrát velmi zajímavě zaměstnal obranu domácích, ale ta ho do vyložené příležitosti nepustila. V té se naopak ocitl jeho kolega Miguel de las Cuevas, který dostal kolmici právě od Barrala a technickou střelou těsně minul branku domácí Mallorcy.

Mallorca v závěru poločasu spíše bránila jednobrankový náskok a s vědomím vedení chtěla jít i do druhého dějství. Svou pasivitou si však koledovala o vyrovnání. Nakonec dokázala vedení udržet a do kabin se tak šlo za jejího vedení.

Do druhé půle vstoupili hosté znovu aktivněji a Mallorce se bránění jednobrankového náskoku nevyplatilo. Už ve 49. minutě se hlavou prosadil kanonýr Mate Bilič po přihrávce od Lory. Po vyrovnávacím gólu se Mallorca trochu osmělila a dostala Gijón pod mírný tlak, ze kterého však nedokázala vytěžit žádnou příležitost.

Zákonitě tak přišel trest v podobě druhého gólu v síti domácích. V 65. minutě si dal smolný vlastní gól po skrumáži v pokutovém území Joao Victor a Gijón šel do vedení 1:2. Po tomto gólu začal pro změnu bránit Sporting a také si koledoval o vyrovnání. Nejprve se v šanci ocitl Castro a po něm zejména Tomas Pina, který dokonce nastřelil tyč branky hostí.

V závěru ještě zkoušel štěstí z dálky Tomer Hemad a po něm Ivan Ramis, ale Gijón byl pozornější než Mallorca a dokázal tyto střely a nájezdy ubránit. Díky povedené druhé půli tak dokázal otočit skóre utkání a zvítězil zaslouženě 1:2.

Více informací k zápasu

Real Madrid - Villarreal CF 3:0

26.10.2011 22:00

Góly: 4. Karim Benzema, 10. Kaká, 30. Ángel Di María

Real se dnes příliš nenadřel, porazil Villarreal 3:0 a vrátil se před Barcelonu na druhé místo. O osudu utkání bylo rozhodnuto už po jedenácti minutách, kdy se domácí rychle dostali do dvoubrankového vedení a svého soupeře drtili. Po půlhodině hry navíc přidali třetí branku a ve druhém poločase tak již mohli jen šetřit síly.

Úvodní dvacetiminutovka byla ze strany Realu fenomenální. Bílý balet na svého soupeře vlétl a už po pěti minutách to mohlo být 2:0, jenže Benzema vystřelil mimo a Ronaldo na Di Mariův centr nedosáhl. V šesté minutě už ale Real vedl 1:0, Di Mariova dokonalá přihrávka za obranu přistála přesně na noze Benzemy, jenž pohotově přehodil Lopeze a otevřel skóre.

Kolotoč se nepřestával točit, Ronaldova střela cíl nenašla, Kaká zase trefil jen bránícího protihráče Gonzala. V jedenácté minutě zvýšili domácí své vedení na 2:0, skvělý Di Maria přihrál na hranici pokutového území Brazilci Kaká, který se odhodlal ke střele levačkou a trefil se přesně k pravé tyči Lopezovy svatyně.

Hned o minutu později měl na hlavě čistou gólovou šanci Benzema, hlavičku zblízka ale neumístil dobře, a tak Lopez stačit zasáhnout. První střela hostů na branku přišla v patnácté minutě, ale Rossiho pokus nemohl Casillase vystrašit. Poté pálili v krátkém sledu Di Maria, Benzema a Ronaldo, všechny tři střely ale skončily vedle hostující brány.

V jednatřicáté minutě vedl Real už o tři branky, Benzema totiž oplatil Di Mariovi nádherný dlouhý pas, našel ho za obranou Villarrealu a Argentinský rychlík pohodlně dopravil míč do sítě. Jedinou pořádnou možnost Žluté ponorky v první půli měl až v jejím závěru Valero, Casillas ale skvěle zasáhl.

Kdo čekal, že Real i po přestávce svého soupeře zmáčkne a přidá dalších několik gólů, šeredně se spletl. Domácí vstoupili do druhé půle v pohodovém tempu, nahrávali si kolem půlící čáry a v klidu kontrolovali průběh zápasu. A tak logicky nepřicházely ani šance. Za zmínku z druhé pětačtyřicetiminutovky stojí snad jen Arbeloův průnik deset minut před koncem normální hrací doby, Lopez ale nohou vyrazil.

Real tak ušetřil spoustu sil, v pohodě přehrál Villarreal 3:0 a potvrdil vynikající formu z posledních zápasů. V součtu i s Ligou mistrů zvítězil už sedmkrát v řadě, navíc s impozantním skóre 28:3. Bílý Balet znovu přeskočil Barcelonu a na první Levante ztrácí bod. Hosté stále čekají na druhé vítězství v sezoně a jsou až osmnáctí!

Více informací k zápasu

Real Zaragoza - Valencia CF 0:1

26.10.2011 20:00

Góly: 82. Jordi Alba

Valencia zavítala v rámci 10. kola na půdu Zaragozy a za úkol měla jediné. Zlomit prokletí z posledních zápasů a získat na půdě Zaragozy tři body. To se hostujícím Netopýrům nakonec povedlo, o jediný gól utkání se postaral těsně před koncem Jordi Alba.

Po úvodním oťukávání zahrozila jako první favorizovaná Valencia. Po standardní situaci Pareja se dokonce trefil do sítě domácích Soldado, ale pomezní rozhodčí odmával útočníkovi Netopýrů ofsajd. Parejo mířil ve své šanci do boční sítě, i nadále pak byli aktivnější hosté, ale Zaragoza pozorně bránila a až na dva dalekonosné pokusy Banegy nic Valencia nepředvedla.

Také domácí zatopili jednou pod kotlem. Po špatném odkopu jednoho z hostujících obránců se k balónu dostal Helder Postiga a už se chystal na nebezpečné zakončení, ale na poslední chvíli mu do střely stihl skočit Victor Ruiz. Stejný hráč o pár minut později zkoušel v akrobatické pozici zakončovat nůžkami, jeho pokus nebyl přesný a navíc si při zpracování pomohl rukou.

Také závěrečná patnáctiminutovka prvního dějství nenabídla nic moc zajímavého a velmi nudný první poločas tak skončil zaslouženým bezbrankovým stavem. Valencia měla více ze hry, ale Zaragoza svými nebezpečnými brejky hru vyrovnala a ke vstřelení gólu měla nakonec blíže.

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, ale první příležitost přišla až v 60. minutě. Po centru Feghouliho zakončoval akrobaticky Roberto Soldado a nůžkami pořádně vystrašil obranu domácích. Bohužel pro něj však jeho pokus letěl doprostřed branky, kde stál připravený Roberto.

Výraznější převahu začala mít Valencia až od 70. minuty a přesně v ten moment měla Zaragoza největší šanci utkání. V jednom z brejků domácího týmu byl nucen stoper Los Che Dealbert zahrát malou domů a Zaragoza zahrávala velmi zajímavý nepřímý kop z blízké vzdálenosti od branky Valencie. Jedenáctičlenná zeď však dokázala šanci Zaragozy pokrýt.

Klíčový moment přišel v 82. minutě. V nenápadné akci poslal Bruno do pokutového území pomalý oblouček, ke kterému se jako první dostal Jordi Alba a těsně před gólmanem Robertem dokázal míč usměrnit do branky - 0:1. Gólman Roberto měl k míči blíže a tento gól tak padal rozhodně na jeho účet.

Po vstřeleném gólu se však hosté nechali unést a Zaragoza si vytvořila šance k vyrovnání. Sám před gólmanem Guaitou se ocitl po chybě hostující obrany Helder Postiga, ale španělský brankář dokázal svůj tým zachránit. O tři minuty později letěl na Postigu velmi nebezpečný centr z pravé strany hřiště a na poslední chvíli dokázal před Postigou zakročit stoper Victor Ruiz, který mu prakticky sebral z kopačky vyrovnávací gól. V nastaveném čase utkání se už nic nestalo a Valencia si tak odváží ze Zaragozy tři cenné body za nejtěsnější možnou výhru 1:0.

Více informací k zápasu

Getafe CF - CA Osasuna 2:2

26.10.2011 20:00

Góly: 62. Daniel Güiza, 77. Daniel Güiza - 7. Ibrahima Baldé, 66. Ibrahima Baldé

Zajímavý zápas viděli diváci v Madridu. Domácí Getafe přivítalo v rámci 10. kola Osasunu a oba celky předvedly velmi kvalitní podívanou. Zápas nakonec skončil zaslouženou remízou 2:2 a dělbou bodů. Getafe si tak polepšilo na sedm bodů, ale stále se nachází v dolních patrech tabulky. Osasune je s jedenácti body v klidném středu na desátém místě.

Hosté vlétli do zápasu jako uragán a už po osmi minutách hry se poprvé měnilo skóre. Raúl García poslal před branku Getafe přesný centr a Ibrahim Balde se hlavou nemýlil - 0:1. Na domácí straně byl v prvním poločase aktivní zejména útočník Diego Castro, který se dostal do dvou solidních příležitostí, ale pokaždé mu v zakončení něco chybělo.

Co se nepovedlo Castrovi, povedlo se Lacenovi. Ten se ve 32. minutě parádně uvolnil přes jednoho z bránících hráčů Osasuny a tvrdou ránou pořádně protáhl gólmana Fernandéze v brance hostujícího celku. V nadějné pozici se ještě v závěru poločasu ocitl Juan Valera, ale rozhodčí mu odmával ofsajd a do kabin se tak šlo za příznivého stavu pro hosty z Pamplony.

Ve druhém poločase se obraz hry výrazně zvedl a také začaly padat další góly. V 62. minutě se domácí dočkali vyrovnání a trefil se bývalý reprezentační útočník Španělska Daniel Guiza. Nerozhodný stav příliš dlouho nevydržel. O čtyři minuty později znovu nahrával Raúl García a na konci akce byl znovu Ibrahim Balde, který vstřelil svůj druhý gól v zápase a poslal Osasunu znovu do vedení.

Po tomto gólu se Osasuna začala soustředit více na defenzívu a dlouhou dobu nepouštěla domácí k žádné příležitosti. Sama si také nic nevypracovala, ale pasivita se jí nakonec nevyplatila. V 77. minutě nacentroval před branku Miguel Torres a Guiza parádní hlavičkou přidal také svůj druhý gól v zápase a srovnal na 2:2.

V závěru zápasu se ještě jednou střelou prezentoval Balde, ale napotřetí jeho pokus nemířil mezi tři tyče. V nastaveném čase zahrozil ještě nepřesnou hlavičkou Miku, ale nic zajímavého se už neudálo a oba celky tak získaly po bodu za remízu 2:2.

Více informací k zápasu

Levante UD - Real Sociedad 3:2

26.10.2011 20:00

Góly: 56. Nano, 61. Valdo, 90. Rubén Suárez - 3. Dani Estrada, 86. Iñigo Martínez

Úžasná jízda Levante neskončila ani v desátém ligovém kole, valencijský klub i nadále zůstává neporažen a seznačně vládne španělské nejvyšší soutěži. Dnes Levante přehrálo na domácím stadionu Real Sociedad. Po první půli sice prohrávalo 0:1, po přestávce však otočilo vývoj zápasu, a když už to po gólu Martíneze vypadalo na remízu, rozhodl v devadesáté třetí minutě Ruben.

Domácí ale nezačali vůbec dobře a už po čtyřech odehraných minutách prohrávali. Gólman Munúa se zřejmě zalekl nabíhajícího Vely, odkopl míč jen k Estradovi a ten střelou do odkryté branky otevřel skóre utkání. V páté minutě musel Munúa zasahovat proti hezké křížné střele Vely, v osmé ho pak zachránilo břevno po dělovce De La Belly.

Velkou šanci na vyrovnání měl ve dvaadvacáté minutě Barkero, balón však poslal těsně vedle pravé tyče. Dvě minuty před přestávkou to byl znovu Barkero se svou tvrdou ránou, kdo vystrašil Brava v bráně Sociedadu, hostující gólman ale míč z pod břevna vytěsnil. Do kabin se mohlo jít za stavu 0:2, protože i hlavička Iňiga Martíneze skončila na břevně.

Jedenáct minut po návratu ze šaten domácí zaslouženě vyrovnali, hosté se totiž uchýlili k bránění těsného náskoku, dostali se pod dlouho trvající tlak, který vyústil až tečovanou střelou Nana, která přeletěla bezmocného Brava a skončila v síti. Už o pět minut později našel Barkero dokonalým centrem hlavu Valda, který nedal střelou do protipohybu Bravovi šanci a poslal Levante do vedení.

Čtyři minuty před koncem rozehrál Vela standardní situaci z pravé strany, odražený balón si našel Iňigo Martínez a levačkou nečekaně vyrovnal. Pak měl ještě čistou gólovou šanci Joseba Llorente, jeho hlavičku však na brankové čáře zastavil Del Horno. V poslední, tedy třetí minutě nastavení dostali domácí příležitost rozehrát volný přímý kop z nějakých sedmadvaceti metrů. Míč si postavil Rubén Suárez, poslal ho přímo do šibenice a rozhodl o vítězství Levante 3:2.

Domácí jsou po deseti kolech na prvním místě tabulky Primera División, o bod za nimi je Real, o dva Barcelona. Nejstarší tým historie španělské ligy tak nepřestává překvapovat svět, je otázkou, kdy tato pohádka skončí. Real Sociedad je po prohře patnáctý.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - Málaga CF 2:0

26.10.2011 20:00

Góly: 7. Pedro Botelho, 70. Raúl Tamudo

V 10. kole La Ligy se zrodilo překvapení, když si Rayo Vallecano poradilo s Málagou v poměru 2:0. "Nová" Málaga, která pomýšlí na velké věci, tak dostala velkou ránu, která byla způsobena také tím, že hosté dohráli pouze o deseti mužích.

Do první šance zápasu se dostal útočník Raya Raúl Tamudo, který hned po třech minutách vystřelil z dálky, ale brankář Caballero dokázal jeho střelu vyboxovat do bezpečí. A jen o chvíli později musel argentinský brankář zasahovat znovu, tentokrát zneškodňoval pokus Pitiho.

A byl to právě Piti, který byl tvůrcem úvodního gólu ze 7. minuty. Jeho rohový kop totiž doplachtil až k hlavě Pedra, který míč z blízka umístil do levého horního rohu Caballerovy brány.

Po drtivém úvodu domácích se začali do příležitostí dostávat také hosté. Útočník Ruud von Nistelrooy ale stál v ofsajdu a Dudova pumelenice z přímého kopu skončila pouze na zdi. Jenže poté došlo k zásadní události zápasu, a to vyloučení Eliseua, který už ve 36. minutě uviděl přímou červenou kartu.

Rayo hned otestovalo oslabenou obranu soupeře, ale Tamudovu střelu Caballero dokázal vyrazit. O navýšení skóre se pak snažil i Piti, ale Málaga dokázala udržet do konce poločasu pouze jednobrankové manko. Po přestávce se do velké příležitosti dostal domácí útočník Miguel Perez, ale jeho střela skončila pouze na tyči. O chvíli později svůj tým zachraňoval znovu Caballero, který zablokoval střelu zblízka vystřídavšího Pacheca.

Do jediné šance hostů druhého poločasu se dostal van Nistelrooy,ale jeho hlavička mířila nad břevno. Pellegriniho svěřenci tento zápas opravdu nezvládli zrovna nejlépe. V 70. minutě pak Raúl Tamudo zasadil osudovou ránu do bezzubého soupeře, když zblízka prostřelil bezmocného Caballera. Pečetil tak výsledek na konečných 2:0.

Vallecano je tak překvapivě po 9 odehraných zápasech na skvělém 7. místě, hned právě za Málagou, která prohrála již třetí zápas v řadě, a na 5. Sevillu tak ztrácí již 5 bodů.

Více informací k zápasu

Sevilla FC - Racing Santander 2:2

25.10.2011 22:00

Góly: 37. Manu Del Moral, 90. Manu Del Moral - 62. Ariel Nahuelpan, 69. Jairo

Velké překvapení se zrodilo v rámci předehrávky desátého kola Primera División na stadionu Ramona Sáncheze Pizjuana v Andalusii, kde domácí Sevilla pouze remizovala s Racingem 2:2. Skóre otevřel Manu, hosté však dvěma slepenými góly dokázali otočit vývoj zápasu a alespoň bod tak musel pro Sevillu získat svou druhou dnešní trefou až v nastavení Manu.

Sevilla nezačala dobře a v úvodních minutách se dostala pod tlak soupeře, který vyvrcholil v desáté minutě obrovskou šancí Koného, ten však hlavičkoval nepřesně. Na druhé straně to také hlavou zkoušel Cáceres, ale ani on nenašel prostor mezi třemi tyčemi.

Po dvaceti minutách vymysleli domácí na levé straně ukázkovou pohlednou akci, na jejíž konci byl Trochowski, toho však vychytal pozorný Toňo. Domácí utahovali šrouby, další možnost měl Escudé, po centru Campani ovšem hlavičkoval nad břevno. Prakticky hned v zápětí vyzkoušel Toňovu pozornost z velké dálky Medel, jeho střela ale postrádala větší přesnost a skončila v rukavicích hostujícího brankáře.

Ve třicáté sedmé minutě už Sevilla zaslouženě vedla, Campaňa poslal míč ze standardní situace přesně na hlavu Manu del Morala, který dokázal prudký centr usměrnit do brány. Sevilla mohla jít do šaten i s trojgólovým vedením v zádech, své tutové možnosti ale těsně před přestávkou zahodili Spahič a Trochowski.

Druhý poločas načal svou střelou Manu, tentokrát ale Toňa nepřekonal. A tak hosté udeřili, a to hned dvakrát. Nejprve v šedesáté druhé minutě odcentroval z levé strany Gonzalez, na přesný míč si naskočil Ariel a bylo srovnáno. A už o sedm minut později Racing dokonce vedl, to když Diop vyslal do šance Samperia a ten střelou pod břevno nedal Varasovi šanci.

Když už to vypadalo, že Sevilla nedokáže svou závěrečnou převahu přetavit v gól, objevil se znovu nikým nehlídán v pokutovém území soupeře Manu, poslal nechytatelně do sítě centr Rakitiče a zajistil tak svému týmu bod. Sevilla zůstává čtvrtá, zítra jí však může překonat Valencia. Racing vybojovaná remíza katapultovala na osmnáctou příčku před Granadu.

Více informací k zápasu

Granada CF - FC Barcelona 0:1

25.10.2011 20:00

Góly: 33. Xavi

Barcelona se ani dnes nedokázala vyhrabat z herní i výsledkové krize, po velmi matném výkonu si sice připsala tři body, v devíti hráčích dohrávající Granadu ale porazila jen 1:0. Jedinou branku zápasu obstaral ve třiatřicáté minutě brilantně zahraným volným přímým kopem Xavi. Barca se minimálně do zítra posunula zpět na první příčku ligové tabulky, statečně bojující Granada zatím zůstává osmnáctá.

Po nečekané bezgólové domácí remíze se Sevillou se všeobecně čekalo, že Barca přepne na vyšší stupeň a nováčka soutěže roznese. Jenže to se nestalo, hosté sice znovu hned od začátku diktovali tempo hry, ovšem svou hrou nudila a Granada nejednou nebezpečně vystrčila růžky.

V deváté minutě se do zajímavé střelecké pozice dostal Messi, jeho rána však byla na poslední chvíli zblokována stoperem Mainzem. Ve dvanácté minutě se poprvé osmělili i domácí, Ucheho dělovka ale minula branku Valdése o dobrých pár metrů. Prakticky hned z protiútoku předvedla Barca krásnou kombinaci na pravé straně, k míči se nakonec dostal Messi, udělal jednu rychlou kličku a vystřelil, ovšem těsně minul.

Po čtvrthodině hry o sobě dal poprvé vědět ligový barcelonský debutant Cuenca, jenže jeho technická střela skončila mimo. Hosté byli lepší, s další ránou Xaviho měl tentokrát Fernandez velké potíže, měl ale velké štěstí, že nikdo z hráčů Blaugranas balón nedobíhal. Pedrova hlavička si cestu do branky nenašla a stejně se vedlo i pokusu Fábregase, ve třiatřicáté minutě už to ale Barceloně vyšlo.

Nějakých pětadvacet metrů od branky byl faulován Xavi, sám si postavil míč k exekuci této standardní situace a jeho krásně umístěná střela skončila v síti. Ještě před odchodem do kabin pálil nebezpečně Pedro, ovšem přestřelil.

V padesáté třetí minutě přišla velká rána do vazu domácích hráčů, za neopatrné kopnutí do hlavy Maxwella totiž druhou žlutou kartu v utkání vyfasoval Jaime a Granada musela dohrát téměř celý druhý poločas o deseti. Ze zápasu uběhla přesně hodina, když se do vůbec největší dnešní příležitosti prokousal Messi, dokonce přehodil Fernandeze, jenže z brankové čáry míč ve skluzu dokázal odehrát Siqueira.

Dvacet minut před koncem si debut v Primera División gólovou radostí osladit Cuenca, když šel po přihrávce Xaviho úplně sám na bránu, ovšem neproměnil. Největší možnost domácích na vyrovnání zhatili rozhodčí, kteří nesprávně odmávali a posléze odpískali ofsajd Geija, opakovaný závěr však odhalil dovolené postavení granadského útočníka.

V nastaveném čase se udály ještě dva podstatné okamžiky, nejprve vysunul Messi do čisté gólové šance Villu, jenže ten přestřelil, ve druhé přidané minutě pak šel předčasně do sprch i Benítez, který zbytečně se žlutou kartou na kontě zakopl míč. Barcelona ani zdaleka nepřesvědčila, přesto si z Granady odváží důležité tři body a dostala pod tlak Real a Levante.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Levante UD972017:523
2.Real Madrid971131:622
3.FC Barcelona963027:421
4.Valencia CF953112:818
5.Sevilla FC945010:617
6.Espanyol Barcelona95048:1115
7.Málaga CF941410:1313
8.Athletic Bilbao933314:1112
9.Rayo Vallecano933310:1112
10.Real Betis940510:1412
11.CA Osasuna925211:1711
12.Atlético Madrid92439:1010
13.RCD Mallorca92348:119
14.Real Zaragoza92349:179
15.Real Sociedad92259:138
16.Getafe CF91448:127
17.Sporting Gijón92167:137
18.Villarreal CF91447:177
19.Racing Santander90546:155
20.Granada CF91262:115

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (582)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Barca pomalu,ale jistě stagnuje

Reagovat
miky10

To tu od tebe chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

No tak já chtěl udělat flame

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

no jo s těmi novými dresy jsou pomalý,tak co se dá dělat

Reagovat
roberos

Nedávno Real ve dvouch zápasech za sebou nedal ani gól ateď mu to tam zase 3 zápasy padá - tnemám rád takové keci ,když Barca nedá příděl že stagnuje

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi letos už 4 branky..

Reagovat
alcantara

Pekna fotka rekordmana, Victor 700 minut bez golu

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

To na něj 700 minut nikdo nevystřelil, ne?

Reagovat
blaugrana

Dúfam, že táto minikríza bude čoskoro zažehnaná.

Reagovat
Kenneth

Obrovská škoda.

Reagovat
celeb

nejak sa ten Barcelonsky valec zacina zasekavat. Dnes sa mi to zdalo dost bez napadov, dost casto az zbytocne opatrne po ziskani lopty smerom do predu, vzdy sa to zastavi, zdrzi a zacne ta hadzanarska cast. Na ten kader to moc svetovy vysledok nie je, ked 1 gol padne po priamom kope. Snad sa to castom zlepsi, lebo toto bol az moc nudny futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je Krize Barcy, že 2 vyhrajou 1:0 potažmo 2:0 a jednou remizujou, tak je to super. Většina týmů když je v krizi tak prohrává.

Reagovat
smazaný uživatel

Ber krizi úměrně k ambicím...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to ale za krizi nepovažoval, to spíš je takový slovíčko pro senzacechtivce.

Reagovat
Kenneth

To víš, culés jsou rozmazlený výsledkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistě ono když je každej zvyklej, že Barca dává min. 3 goly, tak pak každej bije na poplach. Ono se to zase může změnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsou rozmazlení výkony a svoji hrou..

Reagovat
smazaný uživatel

Kríza príde, keď nás Levante porazí 4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, to by bylo něco Ono podle 3 zápasů, ze kterejch máme 7 bodů nebudu dělat krizi.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl opravdu humus.. Doufám, že si někteří hráči sednou a hrát nebudou Bez Iniesty je ta hra příšerná..

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo tak úplně Iniestou...

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta se umí sám zbavit 3 protihráčů.. Pokud on nehraje, tak to musí dělat Messi a když to udělá on, tak zas neměl komu nahrát na hrot.. Spojený nádoby..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uplně to teda nebylo Iniestou Stačilo by, kdyby na to Messi tolik poslední dobou nesral, ten se často odpoutal od třech protihráčů a z fleku tam hodil krásnou finálku na jedno z křídel... Ono když byl na jednom Cuenca, kterej mi s těma náběhama přišel takovej nijakej, a na druhym Pedro, kterej byl dneska dost na pěst, tak se asi ani není čemu divit... To stejný už párkrát udělal i Thiago, těch hráčů na to je víc, samozřejmě Messi je extratřída v tomhle. Nebylo to teda Iniestou, ale celým týmem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě.. Ale jsem přesvědčený, že pokud by Iniesta byl od začátku, tak hra bude vypadat úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

...a nebo by zapadl do tý šedi, ve který byl dneska celej zbytek týmu

Reagovat
smazaný uživatel

No... a nebo.

Reagovat
smazaný uživatel

lidi nemate nějakou stranku na sledovani fotbalu online? diky moc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Kenneth

Ty sopcasty na tý stránce mi nějak nefachají, vždycky dám Play now, ale jen mi to otevře sopcast a né ten přenos.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíš kliknout pravým na play now a dát kopírovat adresu odkazu. Pak ten odkaz zkopíruj do Sopcastu a mělo by to šlapat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedohrávala Sevilla taky v 9? Jen tak mimochodem. Někdo kdo sledoval... bylo to feróvý?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo, zakročila UEFA

Reagovat
miky10

Reagovat
Xavi

Manu. A Varas dobrá parádička, jde vidět, že je vpohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Od dubnové penalty v Madridu nedal Messi v lize žádný gól venku.

Reagovat
Swarley

vždyť to říkají mnozí pořád, že když by nebyl v Barceloně, tak bude nulový...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vznešené město zkrátka musí mít vliv.

Reagovat
Swarley

město je to krásný, což o to

Reagovat
smazaný uživatel

Vznešené? Město?

Reagovat
herbage

co, je to snad špinavá vesnice?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopitelně.

Reagovat
madridcan

nemala byt reakcia na Herbiho nad tebou?

Reagovat
Kenneth

To bylo keců jak se Ronaldo neumí trefovat venku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepleteš si to s Benzemou?

Reagovat
Kenneth

Ne. Ten se pomalu netrefuje ani na Bernabeu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na toho Cristiana si vážně nevzpomínám.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Což se podepisuje i pod výsledky, koukám, že skoro celý rok 2011 jste venku nějací divní, dva tři kousky do půlky a nazdar, to se z vašeho repertoáru téměř vytratilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono bylo gólově utrápené téměř celé jaro, nejenom venkovní zápasy, ale ta závislost je fakt neuvěřitelná. Snad se začne opět prosazovat, jinak naše šance na titul rapidně klesnou.

Reagovat
smazaný uživatel

"Barcelona v Granadě nezaváhala a za jednogólovou výhru si připsala povinné tři body" Kdyby vyhrál Real 1:0,tak bude napsáno,že vyhrál hubeným výsledkem,že se trápil atp :)

Reagovat
Swarley

popovídej si o tom s Maldinim3...odhalil, že se tu Barce nadržuje...

Reagovat
Infi

Reagovat
miky10

Nj, UEFA má prsty všude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Od doby co jste si tu na to stěžovali že se to o Barce říká tak jste to napsali tak 20x. Za poslední 20 měsíce je to tak 20:0. To jen abyste pak zase neplakali že vás hatují.

Reagovat
Kenneth

2 měsíce.

Reagovat
Infi

Reagovat
Kenneth

Ty budeš zase mezi prvníma vyplakávat.

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
miky10

Jen provokuju, to bys měl znát..

Reagovat
miky10

A nepočítej mě jako fanouška Bacelony, mám jí jen radši než Real.

Reagovat
Al Capone

už jen toto je hřích, neznabohu

Reagovat
vocasisko

tak to tak snad musí mít každej rozumnej člověk

Reagovat
madridcan

tak ty potom fandis Realu

Reagovat
miky10

To nebylo tak úplně přesný, že rozumní mají fandít Barce neznamená, že nerozumní nemohou

Reagovat
Kenneth

. Jasně

Reagovat
miky10

Achjo.

Reagovat
Kenneth

Proto ta onanie u každého golu.

Reagovat
miky10

Však ano, mám jí rád, v zápasech jí přeju, ale nikdy bych se nenazval jejím fanouškem.

Mimochodem, například dnešní blití neviděls?

Reagovat
Infi

Blil jsem i já a fanoušek jsem, tím nic nedokážeš

Reagovat
miky10

Pak musí stačit mé slovo

Reagovat
Kenneth

Marty taky říká že není fanoušek, ale to není pravda!

Reagovat
miky10

Ok, rezignuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu být fanoušek, když sám vím, že po deseti podobných výkonech jako dneska bych jim začal přát porážkyl.. Jediný komu fandím je Sparta. ta může hrát jakkoliv a stejně jí fandit nepřestanu a nepřestanu sledovat a chodit na její zápasy.. Barcelonu mám rád pro její filosofii, její technický hráče, mimořádnost téhle generace, historii a hlavně pro její hru.. Ale fanoušek nejsem.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč máš potřebu bránit se kecům takovýho individua jako je Kenneth?

Reagovat
centos

Tohle je pěkné shrnutí všech místních zahraničních fanoušků a fajn sebereflexe, dík

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi si ten rekordní zápsi parádně okořenil.

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi je borec. Ať nemam Barcelonu sebevíc rád, tak tenhle hráč je prostě skvělej - a to teď nemyslim úplně co se kvalit týče, ale jako osoba celkově Respekt.

Jinak teda doufám, že budou takovýhle výkony Barcelony pokračovat, pře to byla strašná chudoba

Reagovat
vocasisko

Tak jsem se díval na předposlední 2 sezóny a v říjnu jsme nikdy nijak nevynikali, v poslední říjnový hrací termín vždy ale přišel debakl a ten načal vždy tu nejúspěšnější část sezóny, tak snad se bude historie už potřetí opakovat

Reagovat
vocasisko

neměla být rekace

Reagovat
Al Capone

Barca dalo gol z přímaku, to se divím když tam má samý lemply

Reagovat
vocasisko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lemply?hlavně že Ronaldo dává v Realu góly z přímáku

Reagovat
homeles8

on to prostě někdo musí(!) napsat

Reagovat
smazaný uživatel

as nieje to taK ?? zo 100 PK kopne 92 na tribunu do 58 radu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Začni koukat pořádně na fotbal Ale skutečně FOTBAL, jako kopaná, víš?

Reagovat
blaugrana

Zostup Sevilly by ma v skutku potešil. Banda skur*ená.

Reagovat
Al Capone

jj, jejich golman chytne svatouškovi penaltu a už by měli sestupovat...

Reagovat
blaugrana

To ma netrápi. Trápi ma, že doma remizujú s pojeban*m santanderom kreténi.

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle fotbalový nerovnice často dávaj zajímavej výsledek Tady třeba vyšlo, že je Santander lepší než Barca..

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z mála hráčů Barcelony které mám rád + ten jeho rekord

Reagovat
Radin

Xavi je král

Reagovat
Kenneth

Khedira v širší nominaci na zlatý míč.

Reagovat
One-Real

Byt v nominaci jeste Valdes tak je tam cela jejich jedenactka.

? - ?

Alves - Pique - Puyol - Abidal

Fabre - Xavi - Iniesta

Sanchéz - Messi - Villa

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě je Granada kousavej soupeř a za 3 body můžeme být proti takhle urputnýmu soupeři velmi rádi.Fakt,že hráli v devíti na tom samozřejmě nic nemění.

Reagovat
Infi

Hráli v 10, ta minuta v 9 se nedá brát jako "hraní"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že jsme se před to Levante alespoň na chvíli protlačili

Reagovat
Robbie

kochejte se Farsa že jste naposledy první

Reagovat
smazaný uživatel

jsem fakt rád, že nás tam na chvíli pustíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to ze tu někomu dochází dech Halla Madrid!!!!

Reagovat
Xavi

Sevilla. Když už jim tam dá i Santander bez útoku (nic proti Konému, zatím vypadá dobře) 2 góly... Viděl jsem jen první poločas a nejvíc se mně líbil Trochowski, Campaňa nevypadá taky špatně, zklamal mě naopak Armenteros.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sevilla nechala v sobotu na Nou Campu plno sil. Popravdě jsem dneska jejich zaváhání čekal.

Reagovat
Xavi

To je sice pravda, ale zrovna proti Santanderu, který dal za osm kol 4 branky, to se jim ještě zranil Acosta, Kennedy... Na hrotu hraje Koné, kterého si teprve teď vytáhli z Tercery. Kdyby tam třeba ukopali 0:0, ale 2:2...

Reagovat
smazaný uživatel

taky pravda ...

Reagovat
Rssa

Hubené vítězství, ale i takové se počítají, příště už to bude gólově i herně bohatší

Reagovat
Diego2

Když barca válcuje tak ostatní plkají že PD nestojí za nic...když barca vyhráva 1:0 zase ostatní plkají že Barca je špatná. člověk si nevybere

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno stojí za povšimnutí - loni se stávalo pravidelně, že soupeři fyzicky odpadávaly. To se letos nestává a jak Sevilla, tak teď Granada dokázaly Barce vzdorovat až do konce. A neřekl bych, že je to slabší připraveností Barci ...

Reagovat
smazaný uživatel

i

Reagovat
RMCF

Poslední dobou je ve vaší hře míň pohybu, hodně tomu chybí loňský Pedro a taky škodí fakt, že Messi není v nejideálnějším rozpoložení, hybí mu pohyb bez míče, díky tomu je předvídatelnější a jeho akce končí častěji nezdarem... SMůla je taky zranění ALexise, ten by hru dost rozhýbal, jeho pohyb by dělal hodně prostoru pro spoluhráče a i Messimu by to výrazně pomohlo.

Reagovat
Diego2

Pedro po operaci jakoby stratil ze své lehkosti.Já jsem si myslel že ho Alexis vytlačí ze základu a první zápasy se mi moc líbil,no škoda zranění.Uvidíme jak na tom bude po návratu.

Reagovat
RMCF

ten jezdič, kterej by vytvářel Messimu s Villou prostor tam chybí...

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis mě svojí energií, vitalitou a silou v nohách hodně mile překvapil. To by se teď hodilo. Takový beranidlo na valy soupeřů. Rozběhat je. Zmátnout ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to je jednoznačně pravda (sakra, souhlasím s nesoudným Madristou ... ). Nicméně to nevysvětluje to kvantum sil, co si soupeři uspoří až do závěrů zápasů. Prostě si myslím, že jsou letos ty týmy připravenější. Před sezonou jsem blábolil něco o 100 bodech, ale to se teď ukazuje jako hloupost. Barca (a samo i Madrid) ještě bude ztrácet. Za předpokladu, že budou soupeři takhle připravení i v průběhu sezony.

Reagovat
RMCF

tak ztrácet se bude, to každopádně, vám teĎ dost škodí ta zranění, která se vám v předchozích letech vyhýbala a ted se nějak nakupila.

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal jsem si takovou soukromou sondu a zjistil jsem vcelku neuvěřitelnou informaci. Naši stopeři číslo jedna - Puy a dvě - Pique se letos ještě nepotkali spolu na hřišti .

Puy má odehraných 320 minut (+ 90 minut za repre)

Pique má odehraných 79 minut v lize + 121 minut v Supercopě a 180 minut za repre. Čili má za repre odehráno skoro stejně jako za Barcu. To je neuvěřitelná statistika.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás totéž Albiol, i když to je jiný případ. 180 za Real a 270 v repre.

Reagovat
smazaný uživatel

no a to beru jako Pepkovu velkou výhru. Takhle se vypořádat s absencí stoperů je parádička. Pepek si to dává s prstem v nose

Reagovat
RMCF

jj Mascheranova a Abidalova schopnost zahrát na víc postech je obrovskou výhodou, Masch na stoperu to je od Pepka majstrštik.

Reagovat
Diego2

Rezek nebyl nominován?

Reagovat
smazaný uživatel

stejně mě vždycky potěší, že je mezi držiteli i Méďa. S odstupem času to jeho vítězství u mě ještě víc nabývá na vážnosti.

Reagovat
RMCF

Mě zas mrzí, že je mezi držiteli Owen, ten zlatej míč sem hodně nepochopil...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

a tak já mu ho přeju. To mě spíš mrzí naopak, že to nemohly vyhrát takový persony jako Totti, Maldini, Henry, Xavi, Giggs nebo Pepek ( ). Ale to je prostě to nespravedlivý, že to každej rok může vyhrát jen jeden.

Reagovat
smazaný uživatel

a koukám, že ani Raúl ho nemá

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě dodám, že Legenda se ho snad dočká v budoucnu.

Reagovat
Paddy

Reagovat
smazaný uživatel

a když jsme u těch nepochopených, tak mě vždy napadne Canna nebo Ronaldo. To byla komedie.

Reagovat
RMCF

Pro mě byl Owen horzně nezaslouženej, navíc dost přeceňovanej hráč. Toho Cannavara beru, to co předváděl v Juve a na Mistrovství bylo neuvěřitelný... v Realu už to bylo horší.... navíc ten rok mám dojem nikdo moc nevyčníval. Ronaldo to bylo drsný, zlatej míč za promaroděnou sezonu. Henry a Xavi by si ten zlatej míč určitě moc zasloužili. U těch ostatních sice výborní fotbalisti a legendy, ale hráči na zlatej míč asi ne. Raúl na to mohl mít náběh v roce 2000, kdy měl skvělou sezonu, vyhrál s Realem Ligu Mistrů, ale bylo ten rok Euro kde Španělé opět neuspěli a ocenění si rozdělili Figo se Zidanem. Snad nejblíž byl v roce 2001, kdy skončil druhý za Owenem, tady byl jeden z nejžhavějších favoritů, ale semifinále Ligy Mistrů a titul z Primery byly pro hodnotící asi nedostatečné týmové úspěchy a dostal to Owen, který vyhrál UEFU a nějaký z milionu anglickejch pohárů Ale co mají říkát teprve současní hráči, kteří v eře dominance Barcelony nemají téměř šanci zasáhnout do boje o zlatý míč...

Reagovat
Kenneth

Iker jediný golman. Ikdyž místo Ikera a Khediry by si to zasloužil určitě Marcelo.

Reagovat
kiwwi

ja som sa s niekym o nieco stavil ale uz si to nepamatam

Reagovat
spider_8

Plzeň rozhodila Barcelonu a příští týden ji dorazí

Reagovat
vocasisko

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Sevilla poslední zápas na tiketu

Reagovat
madridcan

tak to byva...

Reagovat
Manik...

Levante

Reagovat
FC Porto FC

fanda barcelony?

Reagovat
Manik...

ne Realu

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Paddy

Jordiiii zatim to letos dobre kope...hral beka nebo zalohu? ...ve Valencii dneska bude dlouha noc

Reagovat
osobnostx

Ta tabulka je k neuvěření když se člověk podívá kdo vede.

Reagovat
miky10

Sopcast na Real?

Reagovat
madridcan

skodaaaaaaaa

Reagovat
madridcan

3 minuta a Villareal uz nevie kde ma skocit...

Reagovat
One-Real

Moc pekne jsme na ne nastoupili.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante

Reagovat
vocasisko

proč nekope všechny přímáky Ronaldo jako dřív? takhle jsou ty přímáky mnohokrát nebezpečnější

Reagovat
One-Real

Kariiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
madridcan

BENZEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA a parada di Maria

Reagovat
DreamTeam

dostanou nasekane plecky

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, dneska to vypadá na 20.

Reagovat
vocasisko

Dive Maria se nepěkně rozehrává

Reagovat
mickey mouse

Ponorky dostanou tak pětku

Reagovat
Kenneth

Prý Benzema pokuřovač . Karim . Di Mária bude mít dneska velký zápas, je víc než perfekt.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že to Ponorky rozjely ve velkém už od začátku.

Reagovat
Robbie

můžou být rádi že to je zatím 1:0

Reagovat
madridcan

Radost pozerat

Reagovat
miky10

Ricky

Reagovat
One-Real

Rickyyyyyyy ten byl paradni.

Reagovat
madridcan

Kaka parada

Reagovat
mickey mouse

Real

Reagovat
smazaný uživatel

Bez diskuse nejlepších prvních deset minut, co jsem za 15 let na Santiago Bernabéu viděl.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Robbie

Reagovat
smazaný uživatel

nj, luxus .. este ma napada aj napr poharovy zapas so Zaragozou 2006 ked bolo po 10 minutach 3:0

Reagovat
Kenneth

Kakááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
Robbie

Di Mária opět asistence

Reagovat
miky10

Ještě Ronaldo a Pipita

Reagovat
Losinho

Kaká hezky pěkně

Reagovat
madridcan

Benzema skodaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

To je valec

Reagovat
vocasisko

tak jestli Real nezlehčí tempo tak to bude desítka

Reagovat
smazaný uživatel

Hovno Barcelona, letos se bude kralovat na Santiago Bernabeu. To je paráda. REAL

Reagovat
madridcan

klud

Reagovat
vocasisko

aha

Reagovat
Jerichoo

Boože človek príde v 13. minúte a nevidí dva góly. To ich tak drtia?

Reagovat
DreamTeam

joo.. za tech 13minut se toho udala asi 3x tolik co vcera v Granade za cely zapas..proste ultimatni fotbalek

Reagovat
Infi

Proč to hned srovnáváš s Barcelonou? Tě asi hodně žere, co?

Reagovat
Jerichoo

no povedal fakt, to zase rozčuluje teba?

Reagovat
Infi

Fakt to je a nerozčiluje mě to, jen mě zajímá, proč to takhle srovnává

Reagovat
madridcan

a co ked to porovnava s Granadou?

Reagovat
DreamTeam

o Barcelone jsem nic nerek.jen ze po te vcerejsi nude je tohle paradni fotbalek

Reagovat
Infi

V Granadě hrál kdo?

Reagovat
DreamTeam

podle vykonu bych rek ze nekdo bezvyznamny

Reagovat
Infi

Pff

Reagovat
DreamTeam

ne jako sorry ale musis uznat sam ze ten zapas vcera to bylo misty nekoukatelne

Reagovat
Infi

Jo, já to uznal včera. Byl to fakt hnus Místo aby si zahráli, tak to odchodili asi aby měli dost sil na Mallorcu s Plzní

Reagovat
Losinho

Cristiano krásná šajtle Benzema...

Reagovat
Kenneth

Neskutečný presink. Takhle zahrát proti Barce.

Reagovat
Robbie

takhle jsem hráli akorát v prvním zápase Superpoháru

Reagovat
smazaný uživatel

sopcast prosím

Reagovat
smazaný uživatel

111719

Reagovat
madridcan

boha di Maria tesnotkaaaaaaaaa

Reagovat
DreamTeam

to je zase paleni sanci uz od zacatku

Reagovat
madridcan

Neviete kolko je to na strely?

Reagovat
vocasisko

fajn, vymyšlenej offside, mohlo to být 2:1

Reagovat
Infi

Ve 12. minutě málem 3:0? Villarreal se očividně řídí heslem - není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.

Reagovat
miky10

Za manitu budou Ponorky rády

Reagovat
Robbie

Villareal bude rád letos za záchranu

Reagovat
Kenneth

Už mohla být manita

Reagovat
smazaný uživatel

Sopcast na Real?

Reagovat
Kenneth

sop://broker.sopcast.com:3912/112888

Reagovat
miky10

Off

Reagovat
Kenneth

Mě jede nádherně.

Reagovat
mickey mouse

http://www.rojadirecta.me/goto/wwfreddy49net.blogspot.com/2011/07/canal-61.html

není to sopcast, ale obraz je super a bez sekání

Reagovat
smazaný uživatel

nadherna hra nadherna je len 14 minuta a uz to mohlo byt 5-0

Reagovat
vocasisko

a nebo taky 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo taky Barca vcera 1:1.. tiez odpiskali Granade vymysleny ofsajd takze klud..

Reagovat
One-Real

tak plán vletět na Ponorky ze začátku co nejvíc vyšel, teď jsem zvědavej jestli do nich budou šít ve stejném tempu celý poločas, nebo jestli trochu poleví

Reagovat
madridcan

Cristiano naco si daval na Benzemu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mate nekdo Real s anglickym komentatorem?

Reagovat
Robbie

Rossi: Budeme bojovat o každý míč

Villarreal dnes večer čeká na hřišti Realu Madrid hodně těžká prověrka a vzhledem k jeho špatné formě se očekává jasná výhra Bílého baletu, Žlutá ponorka ale do hlavního města rozhodně nepluje na výlet. "Budeme hrát proti jednomu z nejlepších týmů světa a je třeba najít způsob, jak ho dostat pod tlak. Budeme bojovat o každý míč," říká útočník Giuseppe Rossi.

vždycky když vyjde prohlašení tak je z toho debakl

Reagovat
Kenneth

Hoši jestli uvidím od 2. poločasu další chůzi, tak vás pojedu do Madridu propleskat.

Reagovat
herbage

Kolik má Di María za poslední 3 zápasy asitencí?

Reagovat
smazaný uživatel

4 asi

Reagovat
herbage

myslím Malága, Lyon a dnes

Reagovat
smazaný uživatel

4x a 2x zápas předtím s Betisem.

Reagovat
herbage

já jen, že čelil poslední dobou velké kritice, ale výsledky má

Reagovat
herbage

aha, tak místo Lyonu jsem myslel Betis. 3 zápasy a 6 asitencí

Reagovat
smazaný uživatel

jj Betis som nerátal, sorry

Reagovat
madridcan

Co ohlasil na stadione,ze fanusikovia tak piskaju? Neviete nahodou?

Reagovat
One-Real

Na Di Mariovi je videt jak mu tech par podarenych klicek hrozne zvedlo sebevedomi.

Reagovat
Losinho

Marcelo

Reagovat
Jerichoo

má proste techniku ako len pár hráčov

Reagovat
Infi

Marcelo

Reagovat
One-Real

Ramos v zadu je jistota, to je parada v jakem stylu je tam stiha jednoho za druhem. Jinak si myslim, ze vletet na ne zezacatku a pak polevit asi vazne byla Joseho taktika.

Reagovat
Losinho

Pěknej protiútok.

Reagovat
madridcan

ANGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL Opat uzasny brejk

Reagovat
DreamTeam

Angel.. uz zase zacina pripominat toho tahouna z lonska..jen tak dal

Reagovat
One-Real

Uzasna prihravka Karima a DI Maria uz jen v pohode.

Reagovat
Kenneth

Hoši žeru vás!!!

Reagovat
Kenneth

Opět fantastický Kaká.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne luxusni prihravka

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je FOTBAL!!! žiadny dlhé zbytočné držanie lopty ale rýchly FOTBAAAL

Reagovat
Jerichoo

Villareal zahráva roh, sekne sa mi obraz na 7 sekúnd a padne gól do opačnej brány a zas som ho nevidel

Reagovat
One-Real

Ja nemuzu z toho jak Joseho necha vetsina golu uplne chladnym a ani se neusmeje a potom prijde jeden a on se raduje jak maly kluk.

Reagovat
Kenneth

Taky sem nechápal.

Reagovat
smazaný uživatel

tesil sa lebo to bol Angelov prvy gol v sezone

Reagovat
DreamTeam

prvni nebyl..spis byl nadseny z toho svyho trademark protiutoku

Reagovat
Infi

Kaká hraje úžasně

Reagovat
vocasisko

na 4 příhrávky přejít skoro celý hřiště, za to Real musím pochválit snad i já

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Mourinhem jsme z rohů dostali 2 góly a z následných brejků dali tak 8.

Reagovat
DreamTeam

prej opet DiMAria.. ten komentator ma dost

Reagovat
madridcan

komentator ,,Benzema a OPAT DI MARIA....aha to je opakovany zaber toho tretieho golu."

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Lofas

Reagovat
One-Real

Jinak ocekavam jeste jeden gol do polocasu a pak udrzbu. I kdyz na druhou stranu pred domacim publikem by to nemuselo byt tak horke jak v Malaze.

Reagovat
DreamTeam

tak Ronadlo tam bude urcite chtit taky nejaky fouknout..

Reagovat
madridcan

Este jeden gol a 1,72 kurz zadarmo doma

Reagovat
herbage

nevíte někdo, proč má Catalá tak rudý obličej? Nějaký nemoc nebo si někde namlátil?

Reagovat
Carlos Juan Pablo
Reagovat
herbage

no, nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Málaga hraje tragicky

Reagovat
Kenneth

Aspon se ukazuje že nejsme na Ronaldovi závislý. Což se o Barce a Messim říct nedá.

Reagovat
Infi

Reagovat
vocasisko

Reagovat
madridcan

Blbost nie? To mozes sudit,ked nebude hrat a nie ked hra,ale neda gol alebo asistenciu...

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Jsem si vzpomněl na diskuze kde se o tomto tématu hádají, potom na ty kombinace kde Ronaldo akorát překáží a tak mě to napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Real ich bije ako malé deti,myslím si že by boli radi ak by zápas skončil po prvom polčase.

Krásny výkon Realu,najmä úvod ako zo sna.Kaka chytil formu,konečne aj v drese Realu ukazuje čo v ňom je.Di Maria luxusná forma,Benzema spokojnosť.Super zápas dnes .Uvod ako z rozprávky.

Reagovat
alcantara

Madrid by mal kopat dobrovolne lopty do autu, z prveho rohu Ponorky 4 na jedneho, nastastie to Cristiano zmrvil, z druheho gol. Navrat do obrany ako sa patri, Zlutaci sa potapaju

Inak ak tu bola niekde narazka na komentatora v drese Barçy, tak ten dnesny si plati clenske minimalne od doby, okdedy z neho bolo embryo, jeho nadrzane vykriky sa nedaju pocuvat.

Reagovat
madridcan

a to dokonca aj pri opakovackach

Reagovat
smazaný uživatel

a zase Di Maria !

Reagovat
alcantara

Ak si si vsimol, spravil to dvakrat, pri gole, aj pri brejku 4 na1, ktory ste domrvili. Traged

Reagovat
smazaný uživatel

tak aspon zabava

Reagovat
One-Real

Di Maria dneska jeden dal a na ty druhe dva prihral. hmmm

Reagovat
One-Real

Btw kdyz vidim ty nase protiutoky, tak to ze nam obcas rozhodci odpusti nejaky ten faul je vlastne vyhoda pro nase soupere.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je to malaga?? výborná partia sfúkla bandu preplatených žolďákov, 2:0 vybavené a hotovka, dobro zvíťazilo nad zlom

Aupa RAYO!

Reagovat
DreamTeam

tym je dobry , trener ovsem ne..coz museli vsichni videt nejpozdeji co Pellegrini "trenoval" Madrid.. nechapu ze o nej mel jeste nekdo zajem

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid zvitazil nad andaluziou.Mas pravdu,dobro nad zlom :)

Reagovat
smazaný uživatel

smradlavé mesto Madrid nad krásnou a slnečnou Andalúziou? kua, kde sa stala chyba?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF???

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja neviem aký madrid hral proti niekomu z Andalúzie, Madrid sa volá ten kráľovský paklub, borci s červeným prúžkom sú z Vallecasu...

no a Madrid je fakt oničom mesto

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo Vallecano je klub z Madridu a keby si bol v Madride tak toto by si urcite nehovoril.Je to uplne krasne mesto.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Vallecas is a neighborhood of Madrid composed of two districts: Puente de Vallecas (population 240,917) and Villa de Vallecas (population 65,162). Vallecas was an independent village until 1950 when it became part of Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

tam to máš ako s Blavou a Račou, Rača je tiež súčasťou Bratislavy, ale tí ľudia ti povedia, že sú z Rače

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To je jako kdyby někdo říkal, že je ze Moravy, že není z ČR. Oni jsou z Moravy, ale ta je součástí celé ČR. Stejně tak jako je Vallecas součástí Madridu.

Jsou jenom subjektivní pocity lidí, kteří si asi nechtějí něco připustit

Reagovat
smazaný uživatel

keď sú spred roku 1950, tak si to kľudne môžu tvrdiť

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Narodili se ve Vallecasu, jakožto v nezávislé vesnici. Teď (pokud žijou) žijou ve Vallecasu, který je součástí Madridu - jsou Madriďané

Reagovat
smazaný uživatel

Rodiště Negreda (momentálně z Andalusie)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nevím, co tím přesně míníš

Reagovat
smazaný uživatel

Narážka na pána, co má nos u nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát a kde všude jsi v tom Madridu byl, že vypustíš takovou kokotinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujem ze prstom na mape a mozno ked kukal futbal v telke.

Reagovat
smazaný uživatel

palác, plaza de espaňa, park a to námestie s kolumbovým stĺpom, boli tam pekné veci, ale celkovo sa mi madrid nepáčil, v španielsku sú aj krajšie miesta

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, to ale není důvod takhle nadávat, z hl.měst Evropy je Madrid mezi těmi hezčími. Jasně, Andalusie je super (Seviila, Córdoba, Granada, atd.).

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre mňa je Andalúzia najkrajšia oblasť v Španielsku, neviem mňa ten Madrid ničím neuchvátil, a fakt tam smrdelo, neviem či im praskla kanalizácia, či hnojili alebo čo, ale fakt tam niečo zapáchalo, november 2008

Reagovat
smazaný uživatel

On má Madrid takovou specifickou vůni něco mezi hromadou doutníků a kanálama, ale až tak nepřijemné to není... Takhle pozdě jsem tam teda nebyl. A Andalusie mám ze Španělska nejradši...

Reagovat
smazaný uživatel

no tak sme prišli na jadro veci, mne doutníky (veľká väčšina) smrdia ale napr. cigarety mi absolutne nevadia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Nevypustit, poslat tam Pipitu a dát manitu

Reagovat
Jerichoo

Kaka do kolena né

Reagovat
Erdovec

ještě jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot ten borja valero

Reagovat
Kenneth

Buzíčci žlutý, fotbalově na to nemáme, tak aspon zaprasit.

Reagovat
smazaný uživatel

je nebrec jeden ostrejsi zakrok a uz se nadava. bez hrat sachy

Reagovat
smazaný uživatel

To ti připomeneme na Clásicu, sušenko, až se ti vaši komedianti budou válet po každém upšouknutí...

Reagovat
smazaný uživatel

pripomen co chces ja jsem zastancem tvrdy hry a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je nazor 10ti letyho ditete, ktery kdyz se rekne tvrda hra odkaze na Anglii

Reagovat
One-Real

No Villareal se s tim vubec nes*re, tohle uz je nekolikaty prasacky zakrok.

Reagovat
Josifek

Ten Manu del Moral je výborný.

Reagovat
Jerichoo

Už len počkať na to, že ujdú nervy Pepemu alebo Sergiovi a to bude vysoká škola prasenia

Reagovat
Josifek

Ten Ronaldo mě fakt dneska nebaví.

Reagovat
Kenneth

Zaslouženě nejhorší hráč.

Reagovat
Josifek

O půlce měl být dole, o výsledku je stejně rozhodnuto, jakýpak sraní s ním..stejně tam jen chodí a máchá rukama.

Reagovat
Kenneth

Je to Ronaldo, ten se nestáhne ani kdyby celý zápas jen chodil. Neskutečně mě tohle vytáčí.

Reagovat
Losinho

Jeho to očividně dneska taky nebaví.

Reagovat
miky10

Ronaldo zase opisuje hru Messiho

Reagovat
madridcan

di Maria tou pravou nevystreli a nevystreli

Reagovat
smazaný uživatel

je cas na 4 gol

Reagovat
Kily

300 pro VCF

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim že ten štvrtej tam ještě spadne:) Jinak Vallecano

Reagovat
miky10

Už čtvrt hodiny tam běl být Higuain

Reagovat
smazaný uživatel

on přijde tak v 70y si myslím..

Reagovat
miky10

Já si to taky myslím, ale je to pozdě.

Reagovat
smazaný uživatel

\Tak už se oblíká

Reagovat
madridcan

kokotko Gonzalo chcel Crisovi na nohu slapnut. Buzerant...

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka ma perfektni zrychleni

Reagovat
Kenneth

Ach jo, už to zase začíná, nepřesné přihrávky a chození.

Reagovat
Kily

Pipita na plac, jinak ten hattrick nestihne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Na co se zase čeká? Khedira ven, Higuaín za něj. Ronaldo ven, Ozil za něj.

Reagovat
Josifek

Konečně Mesut.

Reagovat
Kenneth

Děkujeme Ángel.

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný, kolik útoků na kotníky jim ten slabý Lasa dovolil.

Reagovat
Josifek

A Pipita.

Reagovat
One-Real

Gracie Karime.

Reagovat
miky10

To jsme rádi

Reagovat
Josifek

Jéééé, Ronaldo napral zeď z přímáku, to je překvapení...

Reagovat
smazaný uživatel

Takto to vyzera ked sa chce dat moc gol a proste to nejde :(

Reagovat
Kenneth

At ty přímáky kope Xabi dopiče, už mě ty Ronaldo zdi nebaví. A ty následné protesty díky ruce, to je hnus.

Reagovat
Kenneth

Ronaldovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovy.

Reagovat
vocasisko

Reagovat
Kily

no tak teď jsi dobře přeladil na v danou chvíli ideální nick

Reagovat
Kenneth

Rssa nebo Herbage?

Reagovat
Infi

Ani jeden, pokud si tu včera nevykládali sami se sebou.

Reagovat
Kenneth

Nikdo jiný mě nenapadá. Možná ještě jirka, ale ten jí má taky na úrovni zedníka.

Reagovat
Infi

Jirka taky ne, jinak by opravoval sám sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kily

já tě fakt picnu

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi napsal kvůli čtyřstovce, syčáku

Reagovat
Kily

nakonec se to hodilo, ale mám jiné a především slušné praktiky, jak jiným vyfouknout příspěvek, na který tady čekají

Reagovat
smazaný uživatel

To je zneužití postavení orgánu, jakým jsi

Reagovat
Kily

Reagovat
smazaný uživatel

Moc bych ty brejle nepoužíval, protože slovo postavený se používá v souvislosti hlavně s jedním orgánem...

Reagovat
smazaný uživatel

hm , mezera za čárkou to dělá málo lidí , jdu pátrat

Reagovat
miky10

Reagovat
Kily

tak to jsme nahraní

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

miky?

Reagovat
miky10

Reagovat
herbage

jak "taky"?

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
Kily

ani jeden

Reagovat
Infi

Reagovat
Losinho

Reagovat
miky10

Kdo je na tohle zvědavej?

Reagovat
smazaný uživatel

Se nekoukej, ropáku a messifile

Reagovat
miky10

Tak zaprvý po tvým odchodu do penze musím, zadruhý mě to zajímallo, první půle mě nadchla a pak tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká penze, leden není penze

Reagovat
miky10

Po mě je to penze

Reagovat
Kily

dneska jsem si na yardu vzpomněl, když jsem vytvářel útočníka Zaragozy Ortiho a omylem mu zadal datum narození 28.04.1003

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Hahaha, Miky v neděli na lavičce, Kilyho pošlu za otřepaný vtip do prdele rovnou

Reagovat
miky10

Bez Pirla to nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajeme proti slabšímu, tak pozor na jazyk...

Reagovat
miky10

Už budu hodný.

Reagovat
Kily

nová verze staré doby

Reagovat
Kenneth

Reagovat
fantomas

Reagovat
Josifek

Ten druhej poločas je strašnej.

Reagovat
Infi

Říkáš, že když jsem se stihl podívat jen na první, tak jsem udělal dobře?

Reagovat
Erdovec

to je hnus

Reagovat
One-Real

Tak bohuzel se splnilk ocekavany scenar, ale ja verim ze se nam to na jare vrati.

Reagovat
Kenneth

Gracías Xabi, už bylo na čase.

Reagovat
Kenneth

Z nádherného zápasu další chodící břečka, bez milosti bych to pokutoval.

Reagovat
Infi

Reagovat
Kenneth

Nesmál bych se, vy jste vaše hráče chtěli jít nechat pěšky zpátky.

Reagovat
Infi

Proč výrok jednoho hážeš do množného čísla?

Reagovat
Jerichoo

Vám sa to v hlave motá? Po polčase 3:0, vyhraný zápas, dlhá sezóna pred nami a vy tu budete grcať.. To majú pressovať 90% a zodrať sa z kože?

Trošku objektivity a hlavne ROZUMU treba občas zapojiť.

Reagovat
Kenneth

. Pokud hráči, kteří berou miliony, vypustí 2 poločasy z 2 zápasů, tak to není akceptovatelné.

Reagovat
Jerichoo

čo na tom není akceptovatelné, to majú chodiť do všetkých súbojov naplno aj v rozhodnutom zápase a riskovať zranenie?

Reagovat
Kenneth

Troška nasazení by stačilo.

Reagovat
Jerichoo

Lepšie ako hrať údržbu od 1:0 to by sa mohlo vypomstiť, aj sa vypomstilo /barce/.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky tomu může být v sobotu na Anoetě zase po poločase rozhodnuto, stejně jako dnes bylo hodně síly kvůli odchozené druhé půlce v Málaze.

Reagovat
Kenneth

Ty to snad schvaluješ? Máme těch hráčů v kádru málo kteří můžou zaskočit?

Reagovat
alcantara

Minule som Ti to vysvetloval, ty si typ, co sa mu vzdy nebude nieco pacit a neustale si bude na nieco stazovat, nemas nahodou slovenskych predkov?

Reagovat
Kenneth

Co prosím? To jako se mám radovat z toho když vidím 2 odfláknuté poločasy?

Reagovat
alcantara

Mysli na to, ze sezona pokracuje uz o 3 dni a nekonci na jesen, ale az na jar.

Reagovat
Erdovec

díky Real výborný výkon v druhém poločase aneb over 3,5 poslední zápas na tiketu

Reagovat
Erdovec

samozřejmě hlavně Cristianovi který dneska makal na 110%, dokonce se mi zdálo že se jednou i rozběhl a ještě přidal výborné volné kopy

Reagovat
Infi

Reagovat
Erdovec

samozřejmě bych to za kurz 12,00 v 32.min pojistil ale byl to all in

Reagovat
madridcan

to iste

Reagovat
Erdovec

měl jsem k tomu ještě Levante a Mannarina

Reagovat
miky10

Ta druhá půle byla neskutečný utrpení...

Reagovat
Kenneth

Hoši hoši, není za co poděkovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Je za co poděkovat, když se hrajou čtyři utkání za deset dní, tak nemusí běhat 90 minut jak kokoti... A Ronaldo v tom holt nechtěl nechat Messiho samotného...

Reagovat
Kily

no co čtu, tak by bylo zajímavé porovnat jeho naběhané kilymetry s Ibrou, AC dneska hrálo taky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten komentátor je fakt pako:

1.Ronaldo se vzteká, protože byla zeď blízko (v záběru Pepe naznačuje ruku Villarrealu)

2.Senna byl členem širšího výběru Španělska na Euru 2008 (Senna hrál finále v základu)

3."Pro nás nezaujaté fanoušky je to škoda" (reakce na údržbu Realu v 2.půli) - všichni vědí, jak moc "nezaujatý" tento pán je...

Reagovat
Kenneth

Iker 7 , Marcelo 7, Pepe 6, Sergio 7, Arbeloa 6, Xabi 7, Khedira 6, Ronaldo 2, Kaká 8, Di Mária 9, Benzín 6 , Ozil 5.

Reagovat
One-Real

Benzín určitě aspoň 7

Reagovat
vocasisko

no toto, si vážně na Kristýnu zlý, za to ti dnes netweetne fotky z pozápasové sprchy

Reagovat
Kenneth

Nemusíš nám říkat své choutky z Alvésova a Abidalova twitteru.

Reagovat
Infi

Úplně zbytečně díky takovým odpovědím klesáš na stejnou úroveň..

Reagovat
vocasisko

vy jste všichni stejní podrážkoholínkosauři

Reagovat
Infi

Však to cos napsal bylo vrcholně trapné

Reagovat
smazaný uživatel

Proc ze sebe delas jeste vetsiho *** nez jsi, to vazne nechapu.

Reagovat
vocasisko

abych ti pomohl oprášit hvězdičky z klávesnice a ty si mi pak mohl posílat sladký pusinky :-*

Reagovat
smazaný uživatel

Dojima me tvoje pece o moji klavesnici, ale preci jen... To nemas nic jineho na praci?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe taky víc.

Reagovat
miky10

Di Maria, Kaká a Ramos fantazie

Reagovat
Kenneth

Proto nechápu nezačlenění Ramose na stopera, a prodloužení neohrabaného pomalého Carvalha do 2013. Za tuhle Mourinhovskou protekci bych tam sekal hlavy.

Reagovat
Erdovec

Ronaldo tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe 7, Ronaldovi by som dal 5.. a Benzema 8.. ved mal gol aj asistenciu..

Reagovat
smazaný uživatel

Máš to strašně podhodnocený, ten výkon byl fantastický .

http://rmfvotaciones.lazbit.com/show.php?partido=22

Reagovat
smazaný uživatel

a Ozila je tazko hodnotit.. odohral nejakych 20 min, pekne tam kombinoval a nekazil.. takze 6 minimalne

Reagovat
Kily

400 na potvrzení 300

Reagovat
miky10

Reagovat
Kenneth

Už sem chtěl odesílat čtyřstovečku pro Ikera.

Reagovat
Kily

měl dneska nějaký zákrok?

Reagovat
Kenneth

3 jistotky.

Reagovat
Kily

za to si jubilejní příspěvek nezaslouží

Reagovat
Kenneth

Iker vždycky.

Reagovat
miky10

jeden jo, ještě před koncem vyrazil vedle mířící střelu Maria

Reagovat
miky10

* těsně

Reagovat
smazaný uživatel

ta isla len tesle vedla.. takze dobre spravil ze isiel na istotu.. + zabudas na skvely zakrok za stavu 2:0 ked vytlacil ten tecovany center co siel do brany..

Reagovat
smazaný uživatel

400 piv, 300 s účtenkou?

Reagovat
Kily

já už dávno nepiju, tyhle pomluvy šíří jenom ti, co mě chtějí pomluvit

Reagovat
miky10

Jasně

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, 400 od začátku roku je v pohodě, jedno a půl denně

Reagovat
One-Real

Jinak velke + ze tahle sestava muze fungovat jeste nekolik let. Akorat ocekavam nakup RB a nejvetsi problem bude asi potencionalni nahrada za Alonsa (ja mam sice jasno , ale Xabi je Xabi).

Reagovat
Kenneth

JaviMar - Nuri ♥

Reagovat
smazaný uživatel

A koho vidíš na odchod? Varane sotva přišel a těžko ho Mourinho se Zidanem nechají jít, zvlášť když bude takhle dobře pokračovat, Carvalho prodloužil, ani jsme o tom nevěděli a Albiol je Španěl, který by nám v těch počtech hodně chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná Pirát

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dvojka Pepe - Ramos nemá chybu, však ji mám na foru v podpisu už hezky dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel tu obranu, kdyby přišel RB, tak jeden stoper musí ven. A pokud odejde Pirata, což je možný, tak na tom budeme se Španělama ještě hůř. Máme jich i s Adánem 8 a Albiol je pátým nejdůležitějším.

Reagovat
herbage

dle TM se spekuluje o odchodu Albiola do Malágy

Reagovat
One-Real

Vylozene na odstrel se mi nikdo nejevi, kdyz si vemes poporade tak Ramos je stoperu excelentni, Pepe je stalice do zakladu, Varane nepujde a je to dobre, Carvalho asi taky zustane jakoze zkusena varianta pokud by se zranil nekdo ze zakladu na delsi dobu a Albiol jak pises). Mozna si Jose rozsiri kadr. Tezko rict jak bude Arbeloa fungovat v dalsi sezone, v tehle toho hodne nabeha a je dost videt, ale bude stacit i dalsi ? Spis si myslim ze se tam privede nejake "top" jmeno, mozna Ivanovic nebo nekdo takovy. A co a pripadne posty na posileni ? Mas nejake zbozne prani ?

Reagovat
herbage

Ivanović

Reagovat
One-Real

Tak Ivanovic je SB - PB ne ? Mozna si ho s nekym pletu, ale jsem ho parkrat videl tak mi prisel dost dobry.

Reagovat
herbage

nj, ale je vysoký asi 189 cm. Nevím, jak byste si na RB pomohli, to tam rovnou může zůstat Ramos

Reagovat
fantomas

I se 189 to v jednu sezonu byl nejlepší, nebo druhej nejlepší, pravej bek v PL.

Reagovat
C0br

Herbage netoleruje výšku přeš 180cm, každý takový hráč kromě je u něj kopyto.

Reagovat
fantomas

Mně je to jasný, ale nemoh sem odolat.

Reagovat
herbage

jenže pro PL jsou potřeba jiné předpoklady. V Realu by byl spíše k smíchu

Reagovat
fantomas

To je možný, tam si na skvěle bránící krajní beky asi příliš nepotrpí.

Reagovat
miky10

Reagovat
Carlos Juan Pablo

...

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
herbage

co já bych za takové dal

Reagovat
fantomas

Však jednoho máš ve svym týmu.

Reagovat
RMCF

njn ale Raqmos je na stoperu o dvě třídy lepší než na belku a Jose by eventuelně určitě chtěl RB, který zvládá hlavičkový souboje, když v levo je Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Přání teď nemám žádný, jsme komplet. Toho beka bych i bral (za Carvalha ), jenže zase nechci TOP jméno, aby Arbeloa pak nenastupoval. Takhle to má dobrý, že Sergio hrává i střed a odehraje tak klidně půlku zápasů. A naprosto zaslouženě momentálně, hraje to ideálně, přesně jak potřebujeme. Škoda, že není Jordi Alba napravo, klidně někoho takovýho. Nebo Carvajala, ale to je utopie.

Reagovat
Kily

jestli chceš univerzála, máme Bruna, kterému je jedno, na jakém okraji nastoupí

Reagovat
One-Real

Teda musim rict ze jsem cekal ze aspon na okraj zminis Silvu. . Me napadl akorat ten Ivanovic, protoze je schopny zahrat jak stopera tak krajniho beka cili by mohl odejit Carvalho a neudelala by to zadny problem. Kdysi jsem si u nas umel predstavit jeste Gameze, ale to uz je dele. A budouci stred vidis jak ? Po odchodu Xabiho s tim ze by se furt hralo na dva (cili mozek a vykonna uklizecka).

Reagovat
smazaný uživatel

Silva, Javi Martínez a Mata, na ty samozřejmě myslím neustále, ale realita je asi někde jinde. Všechny jsme loni nebo letos mohli mít, ovšem Mourinho dal z různých důvodů přednost Fazeli Boys (Özil, Sahin, Altintop) a Mendes Boys (Di María, Coentrao) a Španělé buď přestoupili za lepším, nebo prodloužili smlouvu. Každopádně teď všichni tři stojí ještě mnohem víc a moc nadějí na jejich získání nemáme, Mourinho spíš zase sáhne po někom levnějším nebo zajde za kamarádem. Střed určitě Xabi, do léta 2014 snad plus mínus v této formě vydrží a pak se uvidí, ale od Sahina si slibuju hodně. Jestli na dva nebo na tři, to záleží na trenérovi, o tom by měl rozhodovat jen on a poskládat podle toho kádr.

Reagovat
One-Real

Polozme si ruku na srdce. Silva nam odchodem do Anglie asi zmizel navzdycky. City bychom za nej museli zaplatit nehoraznou palku + pridat Rickyho plat. Mata je to same v tmavemodrem. Javi je z tech tri asi nejrealnejsi a daval by v horizontu 2-3 let asi nejvetsi smysl. Na druhou stranu bude muset jeste dost "vyrust" aby se dokazal podilet na spolusefovani klubu jako je Real. Ale s Nurim by si teoreticky v budoucnu mohli sednout a vytvorit paradni dvojku. Jinak na to toho Nuriho se taky hodne tesim, i kdyz ho nemam skoro vubec nasledovaneho tak na nej ty reference jdou vyborne a kamarad fanousek BVB mi ho popsal jako hodne behaveho, silneho smerem dozadu. Predstavuju si ho jako kreativniho Khediru.

Reagovat
herbage

co van der Wiel? Sice doufám náhrada za Sagnu, ale vy máte více peněz

Reagovat
fantomas

Náhrada za Sagnu? To s tim zraněním o pět let zestárl nebo co?

Reagovat
herbage

v létě bude dostupný, jestli chce z něj Ajax něco vytřískat, je to velký kamarád s van Persiem a je hodně dynamický. Se Sagnou se mohou točit, jako Gibbs se Santosem

Reagovat
fantomas

Fakt velký? Máš k tomu nákej odkaz? To by mě potom začínal zajímat o dost víc...ale k Sagnovi bych spíš do rotace uvítal někoho typu Ebouého, kterej je schopnej zahrát i v záloze/na křídle - něco jako pravonohej Urby třeba.

Reagovat
herbage

Však to je přesně van der Wiel. On je to spíš křídlo než obránce. A velký kamarád jsem asi přehnal, ale bavili se o tom spolu a Robin mu Arsenal doporučil

Reagovat
fantomas

No Van der Wiel je sice ofenzivní bek, takový to RWB, ale v záloze snad jakživ nenastoupil (na rozdíl od Urbyho, kterej tam končil svý angažmá v Ajaxu) a ani bych si ho tam nedoved úplně představit.

Reagovat
herbage

což je sice pěkné, ale pak někdo jako Abramovič, Peréz, Mansour či nějaký čičmunda z Dagestánu zastřese měšcem a máme utrum

Reagovat
Kenneth

Ivanovič. Chran nás pán bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou Ivanovic je skvely.. ale napadol ma napr Azpilicueta keby sa este zlepsoval

Reagovat
Kenneth

Co je na něm skvělýho? Radši tam budu mít španěla polo-odchovance Arbelou.

Reagovat
smazaný uživatel

ja hovorim teraz variantu keby mala dojst posila..

Reagovat
One-Real

ale kdybych se musel rozhodnout, tak si myslim ze by cerneho petra dostal Carvalho, ktery by odesel za nejake pomerne slusne penize (5-6) nekam do Turecka, Ruska(Anzi) ci podobne

Reagovat
smazaný uživatel

Môj sen na RB je ZABALETA

Reagovat
fantomas

A ten by byl i reálnej možná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

tak do fronty a nepředbíhat (čti nepřeplácet), toho už tři roky chci já k nám

Reagovat
smazaný uživatel

ze by bol od Arbelou lepsi to si nemyslim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Jestli umí s míčem uběhnout 20 metrů a dobře nacentrovat, tak je určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Klidně k tomu něco napiš, jestli můžeš

Co se týče bránění, tak si svý pohlídá a většinou není v obraně horší než ostatní. Ale pokud jde o podporu útoku, tak... tak to prostě není ten prototyp moderního beka brousícího lajnu.

Reagovat
alcantara

Otazne je, ci brusenie lajny a neustale ofenzivne vypady od neho Jose pozaduje.

Reagovat
miky10

To mě taky napadlo, přecijen levá strana je ofenzivní až moc, tak se to takhle trochu vyvažuje

Reagovat
alcantara

viz Abidal vs. Alves

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Fakt je, že když se o to pokusí, tak neuspěje. Takže možná díky za to, že to po něm tolik nevyžaduje jako třeba od Marcela.

Reagovat
Kenneth

Přesně ták, Ramos byl před příchodem Mourinha skvělý útočný bek, to už dávno neplatí

Reagovat
alcantara

Nj, jeho buducnost bude zrejme na stoperovi.

Reagovat
Kenneth

To asi ne, když Carvalho prodloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

to neznamena ze Carvalho musi hrat zaklad.. a neznamena to ani to ze musi zostat az kym mu vyprsi zmluva..

Reagovat
smazaný uživatel

Real dneska první poločas fantazie Pak mě sice štvalo, že to už jen udržovali, ale je fakt, že jsou teď zápasy každý 3/4 dny, tak bylo asi lepší zbytečně se nevysilovat. Každopádně další super zápas a super výsledek!

Reagovat
smazaný uživatel

obávám se nejhoršího,že Real už tu ligu asi letos vyhraje jinak Kaká

Reagovat
Infi

9. kolo za námi a v čele je stále Levante, proč by měl ligu vyhrát Real?

Reagovat
smazaný uživatel

já sem nenapsal že ju vyhraje,jen si to myslím a Levante za chvílu odpadne,to bude to samý,jako když tam byl Betis

Reagovat
Kily

tak ještě potvrdím pětikilym předchozí dva a jdu spát

Reagovat
fantomas

Ani ne.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Carlos Juan Pablo

nechci se ti zase připomínat, ale naposledy jsme si něco psali a ještě ani nevím, jestli souhlasíš

Reagovat
alcantara

500. pre Victoriu Azarenkovu

Reagovat
clinger

ku.va co to bylo ten druhej poločas.over 3,5 a od 30.minuty ani gól

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting Gijón

Reagovat
smazaný uživatel

Sporting super. Konečně se, zdá se, zvedají. Ale to bylo otázkou času. Ten tým je na střed tabulky a Preciado výbornej kouč.

Reagovat
Xavi

Reagovat
smazaný uživatel

ještě minule proti Granadě to bylo v obraně hodně chaotické. Granada tam měla snad 4 obrovské šance. Ale to bylo nejspší tím, že nebyl Botía.

Nicméně je dobře, že se z toho srabu začínají vyhrabávat.

Reagovat
Xavi

Jj. zatím to bylo špatný a Sporting se nemohl na nic vymlouvat, ale na ten střed mají, tak snad už se zvedají.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante je zajímavej mančaft. Sice se říká, že si svoje postavení ten tým vydobil kvůli pevné obraně, ale oni mají i 3. nejlepší útok v lize (!!!). A to dokonce v podstatě o parník. Já ten tým obdivuju snad čím dál víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Walter

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
fantomas

Ty vole, co se tam děje?

Reagovat
smazaný uživatel

nějak napřed, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas tolik né, jen pár vteřin ale Bilbao asi zaslouženě... Ty Atleti jsou v bránění fakt neschopný, ale je fakt že šance měli taky.

Koukáš?

Reagovat
fantomas

Jen skrz livesport.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha... No já si při pozorování tohohle zápasu říkám, že trošku rozumim místním italům, kteří blejou na tu nedisciplinovanou hru a jsou pyšní na skvěle bránící týmy v ''jejich'' lize. Já dneska bejt fanouškem jednoho z týmů, tak to se mnou asi sekne Tady to mohlo bejt v poločase 3:3 a z toho ještě nepísklejch pár penalt a dalších tak 5 šancí zmařenejch díky tomu, že to třeba špatně skočilo. Nebylo to tim, že by to bylo to klasický nahoru dolů... Ta hra obou týmů směrem dozádu byla obvzlášť v prvním poločase fakt směšná...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tohle se mohlo stát kdykoliv v průběhu utkání, Atléti fakt špatní, stalo se až teď no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Povídám - mám jen zapnutej livescore a třikrát po sobě se mi "radovali fanoušci" z gólu jednoho týmu...to nešlo neokomentovat.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Však komentuj, tím líp. I se zapnutým Livescore při zápase Athletic - Atlético máš větší zájem o Primeru než většina zdejších

Reagovat
smazaný uživatel

Ač nerad, musim i podruhý... --->

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To mi jako nerad dáváš thumbs up, syčáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Madridista, to zaprvý, ale jenom kvůli tomu bych to nepsal.... Možná jsem si tě spletl s Al Caponem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To zahřeje na srdíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to zkontroloval.... A NESPLETL!

Takže se nic nemění, furt si za tim stojim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já možná vím, co myslíš. Ale tam byla chyba někde jinde než u mě, možná v něčím přehnaným vzteku a špatným vyjádřením se nebo tak něco? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to asi každej mluvíme o něčem jinym... já mám na mysli něčí přehnanou, nemístnou a zbytečnou rejpavost

Reagovat
Carlos Juan Pablo

To by na mě sedělo, ale není to tahle situace

Reagovat
smazaný uživatel

Ha. Tak jestli to není tahle situace, tak kdy potom teda je?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tady prostě ne. Já jsem napsal jedno slovo s nadsázkou, když ses v tu chvíli vyjádřil jako člověk neumějící si otevřít třeba Google a naklikat těch pár písmenek. Když tu náhle... někdo se rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, mě tyhle ''jedny slova'' totiž v každym jinym případě, než když je napíšu já, docela nase*ou + jsem tušim v tý chvíli neměl nejlepší náladu. Hlavně mi šlo v tu chvíli o PŘESNÝ rozestavení, a to pár minut po zápase asi nenajdeš hele.

A kdo že se rozjel? O čem to mluvíš?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Já podle dalších reakcí taky nehýřil legrací, jaks to napsal. Ale shrňme to tak, že se omlouváš a nebudeš se nadále ostýchat dávat mi palečky na příspěvky

Reagovat
smazaný uživatel

Aha. No, klidně si to mysli... já musim jít spát, ráno mám trénink, takže tě při tom nechám, dokaď se tady zase při nějaký další příležitosti nestřetnem

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Z první části to tak i vyznělo Čau.

Reagovat
fantomas

(popravdě - měl sem zrovna službu, tak sem si u toho zároveň doplňoval statistiky/střelce, ať je mám z krku co nejdřív ) Ale ne, už sem se letos podíval dohromady na tři zápasy, v nichž figurovaly jen španělský týmy, to je na mě úctyhodná bilance.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A jednalo se v některých případech o nezápasy Realu či Barcelony?

Reagovat
fantomas

*červenající se smajlík*

Reagovat
Carlos Juan Pablo

A já už tě chtěl chválit... Ale na duševní růst máš ještě času dost, jsi na správný cestě

Reagovat
fantomas

Ono na mou omluvu - krom superpoháru to byly vždycky ty sobotní pozdní zápasy a tam většinou tyhle týmy bejvaj. Jindy si na PD nejspíš čas nenajdu...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ale jdi, tohle neberu. Hrajou normálně i "ostatní" v tyhle časy Ti můžu udělat rozvrh zajímavých utkání PD, na který se budeš dívat v ten tvůj čas - jedno dvě utkání za týden a je to

Reagovat
fantomas

Ok, směle do toho. V ty víkendy, co sem měl chuť po PL na další sobotní fotbal, byla prostě Barcelona. Přece bych nekoukal dobrovolně jenom na muj nejmín oblíbenej tým ve Španělsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Někdy ale musí jít Anglie na úkor nejlepší lize světa A jestli to myslíš vážně, tak nevím, jak to udělat. To mi sem vypíšeš, kdy máš čas, a já ti tam vtlačím utkání, který zrovna poběží v tu hodinu, ať jsou jakýkoliv?

Reagovat
fantomas

Né, vážně ne. Já si spíš - před víkendem, kdy budu cejtit, že "by to šlo" - vždycky napíšu pod preview PD a pozeptám se, co by mohlo stát za to...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Ok. Důležitý hlavně je nejít v PD po stopách herbage

Reagovat
fantomas

Tj.?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Tj. rejp. Sledovat jenom nejužší špičku a fandit Barceloně

Reagovat
fantomas

Tak to poslední fakt nehrozí. Rejpnu si rád, ale snad s mírou. A zápasy Gijonu s Granadou asi nezačnu sledovat nikdy, ale vzhledem k tomu, že u vás je stejně nejužší špička jen o dvou týmech (rejp!), tak mimo ní určitě někdy zabrousim.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nejužší špička o dvou týmech? Podívej se na tabulku... Zato PL máš o jednom týmu - City (velerejp, tzv. arcirejp!) To nemyslím, ale třeba zápas typu Sevilla, Erreala, Osasuna apd. nejsou špatný.

A dovolím si opět: lepší by tady bylo napsat Sportingu, ne Gijónu. Stejně jako s tím Rayem Vallecanem

Reagovat
fantomas

Nic o Rayu sem nezaregistroval, takže uplně nechápu. Ale jo, na Villarreal s Atlétikem sem před sezonou chtěl hlavně koukat (asi sem jim nepřines úplně štěstí)...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Psal jsi článek o Rayu, myslím s tím Pipitou. Tam jsem taky něco poznamenal. Na ty dva teď nekoukej, hru mají hroznou. Ještě by sis myslel, že to tu je normální :)

Reagovat
fantomas

No vidiš, tak tu sem vůbec nezaregistroval...měl sem zrovna dost starostí s přesvědčováním alcantary, že každej angličan opravdu neni ze zákona dřevák. Přiště psát do "našli jste v článku chybu?" - nám to vždycky blikne v adminu, takže je zaručený, že se to dřív nebo později (spíš dřív) opraví...v diskuzi to právě může zapadnout.

A má to nákej pěknej důvod nebo je prostě jen týmů ve Vallecanu a Gijonu víc?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kily tyhle funkce dost zneužívá, takže nevím, jestli to ještě funguje tím starým dobrým způsobem

Speciální důvod to, řekl bych, nemá, ale je vždycky lepší nazvat klub jinak než městem (když to jde). A pokud bys to udělal v případě Athleticu, že bys napsal jenom "Bilbao", tak by se na tebe ihned vrhnul jistej fanoušek Tam je ten prohřešek ještě o něco vážnější...

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Buď napsat ta obě jména, nebo to co neoznačuje město. Je to lepší. Racing Santander - Racing, Betis Sevilla - Betis atd. atd.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

I když teda Betis nemá Sevilla ani v názvu, to mi ujelo *červenající se smajlík*

Reagovat
Kily

já ti dám zneužívá, všechno je zneužíváno v zájmu všech nezneužitých zúčastněných

Reagovat
Kily

teda Llorente se neuvěřitelně šťastně ukopl u první branky, pak dva zásahy ze vzduchu. Každopádně se mi na mysl začíná vkrádat otázka - kdo dřív? Garrido nebo Manzano? Důvěru mají, ale ono to opravdu ani v jednom podání herně nevypadá přesvědčivě

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Teď ještě téměř určitě nikdo. Ale jestli si zachovají momentální výkonnost, tak to potrvá imho tak 5 zápasů, pak by šli.

Reagovat
One-Real

Athletic se solidne rozjel, to rad vidim. Skoda ze jsem to dneska neosolil, 2,4 bylo hodne lakavych. Bohuzel jsem nekoukal, nevi nekdo proc byl stridany Javi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřišlo mi, že by dohrával poločas nějakej zraněnej. Spíš už měl žlutou a v tom zápase na mě působil dost rozjetě, tak možná proto...

Reagovat
smazaný uživatel

Prý měl bolesti, ale nevím čeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Acha. Tak to pardooon

Reagovat
alcantara

Lavy stehenny sval.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele