Primera División - preview 38. kola

16.05.2014, 08:28, aktualizováno 18.05.2014, 09:24
Previews
Poslední kolo španělské ligy rozhodne o zbylých dvou sestupujících. Klíčový bude v tomto směru výsledek zápasu Valladolidu s Granadou, jelikož sestupem jsou ohroženy oba týmy. Osasuna potřebuje porazit Betis, naopak Almeríí a Getafe stačí k jistotě záchrany remíza.
Real Sociedad - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Nedělní program posledního kola sezony v poledne odstartují Real Sociedad s Villarrealem. Stále je teoreticky v tomto střetnutí šestého se sedmým o co hrát - domácí si mohou dělat zálusk na páté místo, které o bod drží Sevilla, hosté zase v případě výhry mohou předskočit svého soupeře.

Proč že je i toto dílčí posouvání klubů na příčkách zaručujících Evropskou ligu důležité? Každá z pozic totiž zaručuje jinou fázi sekundární pohárové soutěže. Zatímco pátý klub ligy jde přímo do skupinové fáze, šestého čeká nasazení do čtvrtého předkola. Sedmé místo pak znamená ještě o jedno předkolo navíc.

Obránce Sociedadu Carlos Martínez navíc vidí v zápase motivaci i jinde. "Nahoře jsou tři permanentně rezervovaná místa, my se pak snažíme o to být druzí nebo třetí ze zbytku ligy. Skončit pátí nebo šestí by byl ohromný úspěch. Sedmé místo už tolik ideální není, ale tak jako tak byla tahle sezona velmi povedená, protože jsme nezapomněli, jak náročný a dlouhý rok to byl."

"Hrajeme doma, kde jsme obvykle silní, a musíme jít za vítězstvím od první minuty. Chceme si dopřát tak dobré zakončení, jak to jen půjde," pokračoval Martínez. Jediným možným absentérem z jeho spoluhráčů je Alberto de la Bela, další otazníky pak visí nad Carlosem Velou, byť z jiného důvodu. Mexický útočník totiž prožívá znovu skvělou sezonu, díky které je dokonce spojován s možným návratem do Arsenalu, který na něj podle prohlášení Vely samotného může uplatnit klauzuli na zpětný odkup v hodnotě 3,3 milionu liber.

Villarreal už sice na páté místo dosáhnout nemůže, takže se předkolu Evropské ligy v příští sezoně nevyhne, ovšem jak správně poznamenává kapitán Bruno Soriano, jakékoli kvalifikování do evropských pohárů je pro ligového nováčka důvodem k oslavě. "Víme, že jsme si museli leccos přetrpět, abychom se sem znovu dostali, kvalifikace do Evropy je pro nás velmi důležitá."

Žlutá ponorka již dříve na Madrigalu rozdrtila Sociedad 5:1, což se nyní podle slov Giovaniho dos Santose bude snažit zopakovat. "Tento víkend chceme opravdu dosáhnout na vítězství. Bylo by fantastické vyšvihnout se na šesté místo a zakončit tak naši sezonu."
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, González, I. Martínez, Ángel - Bergara, Pardo - Vela, Canales, Griezmann - Agirretxe
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Gabriel, Jokic - Aquino, Trigueros, Pina, Gómez - Uche, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Real Betis  (neděle 18:00)
Osasuna stále myslí na záchranu, ale nemá osud ve vlastních rukou. Hosté z Realu Betis mají naopak vše jisté, i když je to jistota druholigová. Na stadionu El Sadar se rozhodne o bytí a nebytí domácích.

Real Betis sice válčil v Evropské lize, ale to jej paradoxně příliš zatížilo a stal se prvním sestupujícím týmem již dávno před koncem ligy. Nyní čeká na další dva týmy, které ho na cestě do Segundy doplní a jednomu z nich k tomu může výrazně "pomoci". Přijede totiž do Pamplony, aby se tam utkal s Osasunou, která je stále předposlední Za určitých okolností ale má šanci na záchranu.

Z posledních pěti zápasů totiž prohrála jen dvě utkání a to jí pomohlo k současným šestatřiceti bodům. Na domácí půdě musí vyhrát, pokud chce doufat. A zároveň se bude modlit o to, aby sedmnáctá Granada prohrála své utkání s Realem Valladolid. Nálada v týmu je ale prý až překvapivě dobrá, což dokumentoval Oier Sanjurjo na tiskové konferenci před utkáním. "Jsme optimisté, máme v týmu dobrou náladu a věříme, že vše dopadne dobře. Naše šance rozhodně nejsou malé a my můžeme mnohé udělat proto, abychom si záchranu nakonec vysloužili."

"Nesmíme se ale nechat rozptylovat. Musíme začít u sebe - soustředit se jen na své výkony a na svůj zápas. Betis možná sestoupil, ale mnohokrát ukázal, že je těžké ho porazit a když má svůj den, tak nikdy nevíte, co si od zápasu s ním můžete slibovat. Nejprve chceme vyhrát náš zápas a teprve poté se podíváme na výsledky dalšího klání. Jedno je jisté, nechceme to dopředu vzdát. Budeme bojovat s nasazením a užijeme si náš zápas. Jsem přesvědčen, že nakonec všechno dopadne dobře," doufá Oier.

Betis už má ligovou dovolenou, protože mu o nic nejde. V podstatě hraje "jen" o čest. Tu si po sestupu částečně napravil už v minulém utkání proti Realu Valladolid. Domácí diváci se dočkali sedmi branek a Betisu to nakonec vyšlo. Real Valladolid sice lépe začal a zahanbil napnutý stadion, ale vítězná branka Juanfrana z nastaveného času druhého poločasu rozhodla o tom, že se Betis radoval alespoň ze tří bodů. Ty sice nic neřeší a Betis tak či tak sestupuje, ale z utkání a jeho průběhu je vidět, že Betis umí překvapit.

Atmosféra v kabině je ale stěží popsatelná jako pozitivní, což si uvědomuje také trenér Gabriel Calderón. Po vyhraném utkání prohlásil: "Tohle jsme dlužili našim fanouškům. Potřebovali mít alespoň nějakou radost v sezoně a jsem rád, že jsme jim dopřáli dobré podívané. Podobného výsledku bychom rádi docílili také v posledním utkání. Čeká nás rok ve druhé lize, takže to nejlepší, jak můžeme sezonu zakončit, je výhra. Nemám za sebe žádné výčitky, ničeho nelituji. Snad jen konečného výsledku, protože jsem nezachránil klub v první lize. Ale dělali jsme pro to všichni maximum. Bohužel nám došel čas," smutně bilancuje manažer Calderón.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Arribas, Flaňo, Damiá - Torres, Puňal, Lolo, Armenteros - Acuňa, Riera
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Chica, Perquis, Paulao, Carlos - Reyes, Ndiaye, Sevilla - Baptistao, Rodríguez, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.75 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Granada CF  (neděle 18:00)
Mimořádně zajímavý duel bude v neděli vidění ve Valladolidu, kde si domácí Real zahraje o záchranu v přímém souboji s Granadou. Souboj devatenáctého se sedmnáctým je pro Valladolid o to krušnější, že ani celou situaci nemá ve svých rukou, musí se i v případě výhry spoléhat na správnou konstelaci výsledků jinde.

Vše zapříčinila krutá porážka 4:3 na půdě již sestupujícího Realu Betis, díky které jsou valladolidští stále na předposlední příčce s dvoubodovým mankem na první nesestupové místo, momentálně okupované právě Granadou. V Seville Realu nepomohlo ani to, že během zápasu třikrát vedl, vždy o své vedení přišel a v samotném závěru dokonce inkasoval i počtvrté. Nyní se musí poohlížet i po zápasech Osasuny, Getafe a Almeríe, kteří jsou všichni stejně tak stále namočení v tvrdém boji o záchranu.

Přesto je trenér Juan Ignácio Martínez jednoznačně přesvědčen o tom, že se jeho celku podaří ze sestupových příček na poslední chvíli vymanit. "Zůstaneme v Primeře. Jsem o tom skálopevně přesvědčený, dokážeme se zachránit a spoléháme v tomto ohledu i na podporu našich fanoušků."

"Půjde spíše o dramatické než takticky svázané střetnutí," pokračoval Martínez. "Půjdeme po nich od první mnuty, i když zároveň víme, že si nemůžeme dovolit udělat vzadu jakékoli chyby."

Zrovna když už to pro Granadu začínalo vypadat nadějně a setrvání na vrcholu ve čtvrté sezoně za sebou bylo na dosah, přišla mimořádně špatná série výsledků a rázem jsou hráči z jihu Španělska v pořádných problémech. Z posledních osmi kol nasbírali pouhopouhé čtyři body, což na půdě Valladolidu nebude žádný med zlomit. Stadion Josého Zorilly vyloupily v celé sezoně pouze tři celky, něco takového či ještě lepšího se letos povedlo jen čtyřem dalším ligovým celkům.

Přesto záložník Recio zůstává pozitivně naladěn na vítězství. "Nenecháme to dojít k remíze, protože když to takhle učiníte, skončíte akorát s prohrou. Pokusíme se tam zvítězit. Kdyby se povedlo vstřelit první gól, tak víme, že bychom rázem měli velkou výhodu."
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Rukavina, Rueda, Mitrovic, Peňa - Rubio, Rossi - Jeffren, Larsson, Bergdich - Guerra
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Nyom, Coeff, Ilori, Angulo - Recio, Iturra, Rico - Brahimi, El-Arabi, Piti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Athletic Bilbao  (neděle 18:00)
Almería v posledním kole La Ligy na svém stadionu přivítá borce z Bilbaa. Baskové už mají jistou čtvrtou příčku a rádi by se s úspěšnou sezónou rozloučili podobným výsledkem, jakým dopadl poslední vzájemný duel obou soupeřů. Almería ale hraje v poslední době výborně a navíc by jí jakýkoli bodový zisk garantoval záchranu.

Domácí v posledním kole vybojovali velmi důležité tři body se svým tabulkovým konkurentem z Granady, když své regionální rivaly zdolali na jejich hřišti 2:0. Třetí výhrou v řadě se tak tým mladého kouče Francisca Rodrígueze posunul velmi blízko záchraně. Almería se totiž dostala do postavení, v němž by jí stačila s Athleticem i remíza, aby si v prosluněném andaluském městě zahrála i příští rok celá španělská fotbalová elita.

Útočník domácího výběru Óscar Díaz ale vyloučil, že by jeho klub zvolil proti favorizovanému Bilbau totální defenzívu. "Musíme do toho zápasu jít naplno s cílem zvítězit. Chceme v tabulce skončit, jak nejvýše to půjde. Vítězstvím nad Bilbaem bychom tuto důležitou sezónu zakončili ve velkém stylu," uvedl před zápasem Óscar, jenž tuto sezónu vstřelil šest branek, z nichž čtyři zaznamenal v posledních devíti utkáních.

Athletic však bude pro domácí možná až příliš velké sousto. Lvům už v La Lize sice už o nic nejde, avšak hostující kouč Ernesto Valverde potvrdil, že si jeho tým jede na jih země pro vítězství. "Bylo poněkud obtížnější udržet u hráčů motivaci před cestou do Alemríe. Naším prvotním cílem ale zůstává vítězství. Náš soupeř má stále o co hrát, ale v takové situaci je ještě hodně týmů. My chceme tři body jako ostatně v každém zápase," komentoval rozpoložení Basků Valverde, jenž v posledním utkání s Almerií dovedl své hráče k exhibičnímu vítězství 6:1.

Lvům však do karet nehrají četná zranění. Hned pět hráčů z Bilbaa se nyní nachází ve stavu zraněných. Největší ztrátou je pak bezesporu útočník Aritz Aduriz, jenž je s osmnácti góly zdaleka nejlepším střelce svého týmu. Domácí kouč Rodríguez musel před zápasem řešit pouze zranění záložníka Heldera Barbosy.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Dubarbier, Torsiglieri, Trujillo, Rafita - F. Vélez - Ó. Díaz, Corona, Verza, Vidal - Jonathan
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, S. José, Iraola - M. Rico, Iturraspe - Muniain, Ander, Susaeta - Toquero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.40 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - Getafe CF  (neděle 18:00)
Remíza bude pro Getafe dostatečnou zárukou prvoligového fotbalu i v příští sezoně, ale hosté chtějí jednoznačně vyhrát. Vědí, že případná prohra by je vystavila velkému nebezpečí. Proti domácímu týmu sice nebude snadné zvítězit, ale mohla by jim pomoci aktuální forma Raya.

V posledních dvou utkáních Rayo Vallecano prohrálo, nevstřelilo ani jednu branku a rovnou sedm jich inkasovalo. Poslední krutá porážka v poměru 4:0 se zrodila proti Villarrealu, navíc muselo Rayo půl hodiny dohrávat bez vyloučeného Anaitze Arbilly. Do sítě brankáře Rubéna se postupně trefili Uche, Soriano, Pereira a Costa. Rayo ale otázku záchrany řešit nemusí a může se plně soustředit na budování kádru pro nadcházející sezonu.

Jeho součástí už nebude obránce Alejandro Gálvez, který souhlasil s přestupem do německého klubu Werder Brémy. Na tiskové konferenci před utkáním se samozřejmě vrátil k mnoha vzpomínkám na tento dres a vzdal poctu také současnému trenérovi. "Od prvního dne, co jsem sem přišel, mi Rayo sedlo. Zamiloval jsem se do něj a mám mnoho krásných přátelství z tohoto místa. Dospěl jsem, zlepšil se a také po stránce osobní se cítím být vyzrálejší. Chci poděkovat hráčům, klubu i lidem kolem, protože jsem vždy cítil jejich podporu a upřímně doufám, že se jim bude dařit. Nesmím zapomenout ani na skvělé fanoušky, kteří svým osobitým přístupem pomohli vytvořit ze stadionu domov."

"Odcházím do Brém, protože chci udělat další krok v mé kariéře. Chci zkoušet nové věci, zažít nové emoce a jiné způsoby. Bundesliga je velmi kvalitní soutěž a já se moc těším, až obléknu dres Brém. Zanechávám tady mnohé, ale jsem vděčný za každou chvíli strávenou tady. Pro trenéra Paca Jémeze mám jen slova uznání a chvály. Je to výborný profesionál a skvělý člověk, který ví, co a jak má udělat. Teď je před námi poslední utkání sezony a já doufám, že se rozloučím výhrou," dodává Gálvez.

Getafe bude na druhé straně doufat, že se tak nestane. Kdyby totiž prohrálo, jeho status týmu první ligy by byl hodně nejistý. To si uvědomuje také Pedro León. Zkušený záložník na tiskové konferenci prohlásil: "Nejsme nervózní, protože ten tým je dobře připraven poprat se o své šance. Bude to velmi náročné utkání a víme, že budeme potřebovat všechny naše síly, abychom dokázali zvítězit."

"Stačila by nám i remíza, ale nechceme riskovat. Musíme do zápasu vložit celé své tělo a duši, každou část. Soustředění, trocha štěstí a velká porce práce nám může pomoci docílit našeho cíle. Nebudeme na hřišti s myšlenkou na remízu, to by byla obrovská chyba. A chyby my si dovolit nemůžeme. Naopak, čeká nás velmi těžký soupeř, který v žádném případě nebude relaxovat. Nedá se říct, že by Rayo šlo do utkání v přátelském duchu nebo nízkém tempu. Známe ten týme a víme, že může být hodně nebezpečný. I proto musíme odevzdat maximum. Náš trenér je velmi schopný člověk a věříme, že nás dokáže dobře připravit na klíčové momenty zápasu," je si jist Pedro León.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Tito, Gálvez, Castro, Nacho - Trashorras, Saúl - Rochina, Bueno, Falqué - Larrivey
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
César - Valera, López, Alexis, Lago - Lacén, Rodríguez - Sarabia, Lafita, Gavilán - Ciprian
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.20 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Elche CF  (neděle 21:00)
Poslední zápas tohoto ročníku La Ligy se rozehraje na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána v Seville, kde bude domácí FC hostit už zachráněné Elche. Sevilla v týdnu triumfovala v Evropské lize a velké oslavy by chtěla prodloužit i po zápase s nováčkem soutěže. Elche ale hraje v posledních týdnech dobře a dokázalo potrápit i velké týmy.

Sevilla bude bez ohledu na výsledek nedělního utkání hodnotit tuto sezónu pouze v superlativech. Na fantastický úspěch v podobě zisku poháru pro vítěze Evropské ligy a jistou kvalifikaci do skupinové fáze příštího ročníku této soutěže se bude v Andaluské metropoli vzpomínat ještě dlouho. Úspěšnou sezónu může ještě korunovat umístění v top pětce Primera División, pokud zítra Sevilla porazí Elche.

"Zítra nastoupí několik mladých hráčů, kteří v lize nedostávali tolik příležitostí. Jsem si jistý, že do zápasu naskočí s velkým odhodláním zvítězit. Budeme chtít zakončit sezónu výhrou, kterou chceme odměnit naše skvělé fanoušky," uvedl stále ještě euforický kouč domácích Unai Emery.

Elche by mohlo využít určité nesehranosti obměněné sestavy Sevilly a překvapit favorizovaného soupeře podobně, jako se stalo minulý týden proti Barceloně. Elche totiž v posledním zápase vydřelo proti Blaugranas bezbrankovou remízu a zůstává neporaženo ve třech zápasech v řadě. Fran Escribá však už potvrdil, že dá stejně jako jeho protějšek přednost hráčům z lavičky a B-týmu.

"Máme šanci skončit dvanáctí, což by bylo samozřejmě lepší než čtrnácté místo. Nebudu dávat nikomu příležitost zadarmo, ale určitě se na hřiště podívají hráči, kteří byli v této sezóně méně vytížení," komentoval nadcházející zápas Escribá, jenž rovněž potvrdil, že do zápasu nevyšle kolumbijského reprezentanta Carlose Sáncheze, aby neriskoval jeho případné zranění před mistrovstvím světa.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas - Moi, Fazio, Pareja, Figueiras - Trochowski, Mbia, Iborra - Marin, Fernández, Jairo
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Albácar, pelegrín, Lombán, Suárez - Rivera, Pérez - Rodrigues, Flores, Fidel - Boakye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Espanyol Barcelona  (sobota 16:00)
Real Madrid se rozloučí s letošním ročníkem La Ligy v domácím zápase proti Espanyolu Barcelona. Bílý balet už ztratil naději na titul, takže bude hrát o především čest a vylepšení skóre. Hosté však budou chtít přichystat svému kouči Javieru Aguirremu vítěznou rozlučku. Pro mexického kouče to totiž bude poslední zápas na lavičce barcelonského týmu.

Real Madrid v minulém kole nevyužil zaváhání svých soupeřů na čele tabulky a s Celtou Vigo překvapivě prohrál 0:2. Real tak ztratil jakékoli naděje na zisk titulu a vitrínu s trofejemi na Santiago Bernabéu tak ani letos neobohatí titul pro ligového krále Španělska. Real ale už letos získal vítězství ve španělském poháru a stále má šanci přivést svým fanouškům pohár pro vítěze Ligy mistrů. Domácí výhra nad Espanyolem by hráčům Bílého baletu určitě přidala sebevědomí před lisabonským finále.

"Jediným cílem Realu je pokračovat v tvrdé práci tak, jsme to dělali tento týden. Atmosféra v kabině je výborná, jsme na Espanyol připravení a budeme hrát s velkým nasazením. V tomto týdnu se nám uzdravili prakticky všichni hráči a doufám, že se bude dařit stejně i zbývajícím fotbalistům," uvedl před zápasem Carlo Ancelotti, jenž rovněž rezolutně odmítl veškeré spekulace ohledně jeho odchodu do AC Milán. "Má budoucnost je velmi jasná. Zůstávám zde," prohlásil italský kouč.

Espanyol se v lize zachránil už před dlouhými týdny, stejně jako ztratil šanci na evropské poháry. Ztráta velkého sezónního cíle barcelonským vůbec nepomohla. V posledních týdnech chodil Espanyol od porážky k porážce a spadl už na dvanácté místo za Rayo Vallecano. Espanyol z posledních sedmi utkání vytěžil zoufalé dva body, takže bude proti Realu v roli velkého outsidera. Hráč ale mají motivaci v podobě loučení svého trenéra Javiera Aguirreho, jenž oznámil odchod z barcelonského klubu po roce a půl svého působení.

"Do Madridu přijíždíme s velkým odhodláním, rozhodně ze sebe nechceme udělat hlupáky. Hráčům jsme dali přesné pokyny a očekáváme od nich profesionální výkon, který předvádějí v každém zápase," řekl před utkáním Aguirre, který v sestavě zřejmě udělá jen jednu změnu. Místo Capdevily nastoupí Portugalec Pizzi.

Za Real by od první minuty mohl naskočit Sami Khedria, jenž už je plně fit po svém zranění. Ancelotti rovněž potvrdil, že nastoupí Cristiano Ronaldo, který v minulém zápase nehrál. Spolu s portugalským kanonýrem hlásí návrat do sestavy Carvajal, Di María a Benzema. Mimo hru jsou naopak Pepe a López.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Marcelo, Varane, Nacho, Arbeola - Isco, Alonso, Khedira - Ronaldo, Morata, Bale
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Colotto, Moreno, Fuentes - Sánchez, D. Lópze - Simao, Pizzi, Stuani - García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.20 - 7.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 18:00)
Camp Nou se stane dějištěm dalšího velkého klání, které se svou elektrizující atmosférou jistě zapíše do dějin La Ligy. Právě na této slavné scéně se odehraje boj o titul! Vypukne na stadionu po utkání s Atléticem Madrid radost a zazní oslavné chorály, nebo bude pánem Primera Division parta trenéra Simeoneho?

Ta má v podstatě k titulu blíže. Ten rozdíl ale vůbec není velký. Zatímco domácí musí vyhrát, aby získali titul, Atléticu stačí i remíza. Hrát proti Barceloně na jejím domovském území na remízu je ale fotbalová sebevražda v přímém přenosu a pro kohokoli, takže se nudného a zdlouhavého projevu určitě nemusíme obávat. Ještě nedávno byl katalánský obr považován za neporazitelného. Letošní sezona ale jasně ukázala, že i tento herní styl je možné porazit. Dokumentují to ligové porážky Barcelony, její nepřesvědčivý projev v lize i vyřazení z Ligy mistrů.

Na druhou stranu, La Liga je díky zaváhání Barcelony a Realu Madrid mnohem zajímavější soutěží s více proměnnými. O titul po dlouhé době bojuje také další madridský celek. Atlético si vede skvěle také v Lize mistrů a nyní se můžeme těšit na městské derby. Přesto by před začátkem sezony asi jen málokdo očekával, že se Atlético bude prát o titul až do konce. Především proto, že prodalo svou největší hvězdu. Střelec Falcao zamířil za úspěchy a financemi do Monaca a zdánlivě nebyl nikdo, kdo by jej nahradil. Jistě, přišel David Villa, ale jeho nejlepší léta jsou nejspíš definitivně za ním.

Atlético má zvláštní schopnost znovuzrození, protože nehledě na odchody a oslabení, je rok za rokem silnější a dokáže odcházející hráč plnohodnotně nahrazovat. Důkazem toho je například forma Diega Costy, který střelecky táhne celý tým. Nastoupit by měl také v posledním a rozhodujícím utkání sezony. Colchoneros totiž svedou souboj o mistrovský primát, kterého dosáhli naposledy v roce 1996.

Na titul mohli dosáhnout již dříve, ale prohra o dvě branky s domácím Levante a poslední remíza Málagou oddálily mistrovské oslavy. To samé platí o Barceloně. Ještě nedávno byla všemi odepisována, ale obdivuhodně se dokázala vrátit do boje o čelo dvěma výhrami v řadě. Nezaujatý fanoušek si musí myslet, že se vedení La Ligy baví na jeho účet a protahuje dramatickou zápletku až do samotného závěru, protože poté se Barca nedokázala dostat před svého konkurenta a remizovala s Getafe. Co víc, naposledy Elche nevstřelila ani jednu branku!

Vše tedy směřuje k poutavému a nervydrásajícímu zakončení ligové soutěže. Toho si je dobře vědom také záložník Xavi, který na tiskové konferenci před utkáním řekl: "Už jsme si mysleli, že jsme o všechno přišli, ale fotbal je úžasná hra, protože vám dává další příležitosti. Hrajeme před našimi fanoušky a očekáváme, že nám to pomůže. Chceme, aby stadion hořel napětím, aby nás podporoval a my si zasloužili jeho ovace."

Že nemluví do větru ukazuje i respekt protihráčů, kteří ke Camp Nou chovají přiměřenou bázeň. Obránce Miranda je sice pevným pilířem obrany Atlética Madrid a stál proti nejlepším, ale i on si uvědomuje, že jeho spoluhráče nečeká nic snadného. "Barcelona je skvělý tým a my jsme moc rádi, že bude testovat naše ambice i schopnosti právě tento velikán. Musíme se pokusit o vítězství, protože nechceme spoléhat na remízu. Co budeme potřebovat k tomu, abychom je porazili? Minimálně maximum našich schopností. Musíme být psychicky odolní, protože možná budeme prohrávat. A především to chce koncentraci od začátku až do konce," uvědomuje si Miranda.

Poslední zprávy z obou táborů hovoří pro atraktivitu utkání. V dresu domácích nebude schopen nastoupit pouze Victor Valdés, pochyby panují ohledně zdravotního stavu stopera Gerarda Piquého. Ten má v současné chvíli další starosti, protože řeší prodloužení kontraktu. Delší dobu se spekuluje o zdraví Neymara a Jordiho Alby. Hosté nastoupí v kompletní sestavě, protože Diego Costa stihl doléčit svalový problém. La Liga nám na poslední kolo přichystala naprostou fotbalovou bombu emocí - kdo ji odjistí?
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Alves, Bartra, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Pedro
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Luis - Tiago, Gabi - Koke, García, Turan - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.90 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Již jen jediné kolo zbývá Valencii k ukončení hrůzné sezony, která se jistě zařadí k těm nejhorším z novodobé klubové historie. Poslední zápas čeká Los Che doma na Mestalle proti Celtě Vigo ve výtečné formě.

Ani jeden z klubů již nemá pořádně o co hrát, jen o čest a dílčí postavení ve středu tabulky. Domácí mohou v případě výhry alespoň zabránit městskému rivalovi Levante, aby skončili v konečném pořadí před nimi. Ovšem zatímco Valencie v posledních čtyřech kolech ani jednou nevyhrála, Celta naopak čtyřikrát v řadě zvítězila. Nikdo v celé lize se v závěru sezony netěší lepší formě než právě galicijský celek.

Záložník Valencie Sophiane Feghouli chce sezonu plnou zklamání alespoň zakončit na vítěznou notu. "Nebyla to sezona, jakou bychom si představovali. Být v takové pozici je pro Valencii těžké, byť bychom měli vzít v potaz i letošní semifinále Evropské ligy. Zasloužili jsme si i finále, bohužel nám nebylo přáno. Nyní nám zbývá jeden zápas do konce, a i když nemáme o co hrát, půjdeme si pro vítězství kvůli fanouškům."

Celta naposledy překvapivě porazila Real Madrid 2:0 a definitivně tak ukončila šance Bílého baletu na zisk ligového titulu. Následovala však nepříjemná, avšak očekávaná zpráva - trenér Luis Enrique po sezoně opravdu odchází, což znovu přiživilo spekulace, že to bude právě on, kdo v Barceloně nahradí Gerarda Martina. "Chci věnovat zvláštní poctu hráčům, té nejlepší skupině lidí, jakou jsem kdy trénoval," loučil se Enrique na tiskové konferenci.

"Vigo jsem si zamiloval. Chovali se ke mně příkladně, ale jsou tady i další věci, které je třeba brát v potaz. Žít na dálku od mé rodiny bylo náročné," pokračoval Enrique. Udržení momentálního osmého místa a výhra v posledním kole by byly adekvátním rozlučkou.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Pereira, Costa, Senderos, Bernat - Parejo, Míchel - Feghouli, Vargas, Piatti - Alcácer
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Jonny, Cabral, Fontás, Aurtenetxe - López, Oubiňa, Rafinha - Orellana, Bermejo, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.20 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - Levante UD  (pátek 21:00)
Poslední kolo španělské Primera división odstartuje páteční předehrávka mezi Malagou a Levante. Oba celky již na první pohled hrají jen o čest a co nejlepší zakončení dlouhé sezony, to zvláště pro Malagu znamená předzvěst dalších změn a i Levante má o drobnou motivaci postaráno.

Ve čtvrtek totiž kouč Andalusanů Bernd Schuster potvrdil, že půjde o jeho poslední zápas na lavičce Malagy. Přestože po loňském odchodu Manuela Pellegriniho podepsal hned pětiletou smlouvu, dal mu klub jasně najevo, že do příštího ročníku s jeho službami nepočítá. Díky úspěšné záchraně a naposledy dokonce šokující remíze na půdě lídra Atlétika Madrid se Schuster rozhodně může loučit se zvednutou hlavou.

"Nejdůležitější ze všeho je, že se povedlo splnit naše cíle," pochvaloval si Schuster. "V pátek si už zápas můžeme užít bez jakéhokoli napětí a chceme sezonu ukončit výhrou. Máme závazek vůči našim fanouškům a za každou cenu půjdeme po vítězství."

Že už došlo na samotný závěr sezony lze dobře usoudit i z rozsahu marodky na obou stranách. Domácí se budou muset obejít bez Gámeze, Flavia, El Hamdaouiho, Sáncheze a Tissoneho, přičemž k nim se ještě přidají Angeleri a Duda kvůli karetním trestům. Levante zase nemůže nasadit Rodase, Garcíu a Pedra Lópeze, ani to je však nedrží zpátky v nadějích na zisk třetí výhry v řadě. Zvláště po nedávném zisku všech bodů proti Atlétiku Madrid a poté i z valencijského derby proti favorizovanému městskému rivalovi má Levante dokonce šanci skončit v konečné tabulce před Valencií, což se mu ještě nikdy v klubové historii nepodařilo.

"Chceme proti Malaze dosáhnout na dobrý výsledek," prohlásil trenér hostů Joaquín Caparrós. "Malaga má vepředu velkou kvalitu, jsou dobrý tým. Ale my se i tak pokusíme zakončit letošek na správnou notu."
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Eliseu, Weligton, Casado, Antunes - Camacho, Darder - Samuel, Pérez, Amrabat - Santa Cruz
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Nagore, Navarro, Vyntra, Juanfran - Sissoko, Diop - Zhar, Casadesús, Ivanschitz - Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid37285476:2589
2.FC Barcelona37275599:3286
3.Real Madrid372665101:3784
4.Athletic Bilbao37209866:3969
5.Sevilla FC371791166:5160
6.Real Sociedad3716111061:5359
7.Villarreal CF371681358:4356
8.Celta Vigo371471648:5249
9.Levante UD3712121335:4248
10.Valencia CF3712101549:5246
11.Rayo Vallecano371342045:7843
12.Espanyol Barcelona371191740:4842
13.Málaga CF371191738:4642
14.Elche CF379131529:4740
15.Getafe CF371091833:5339
16.UD Almería371162043:7139
17.Granada CF371152131:5638
18.Real Valladolid377151538:5936
19.CA Osasuna37991930:6136
20.Real Betis37672435:7625

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (924)

Přidat komentář
smazaný uživatel

#1 pre titul pre Barçu

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

#poslední titul pro Carlese!!!

Reagovat
DonAndres

#pro Tita!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní ze me vůbec nenapadne se na španělskou ligu podívat. Nějak zapomíná muže je Pyrenejský poloostrov na světe. Snad příští rok

Reagovat
Neuro

protože kromě téhle sezóny to je poslední roky nudná liga

Reagovat
smazaný uživatel

co se boje o titul tyce, tak rozhodne, ale boj o pohary a udrzeni je vetsinou zajimavej az do posledniho kola...

Reagovat
fantomas

Ti jizani sou fakt divni - mit posledni kolo stale rozlozeny do vice dnu (dokonce rovnou do tri) je nehoraznej zlocin prinejmensim na fanouskovi. Hadam, ze tenhle celej nesmysl je jen kvuli televizi(m)...?

Reagovat
smazaný uživatel

proc by se meli hrat ve stejny cas?tymy co hraji o zachranu tak hraji ve stejny cas a tem ostatnim o nic nejde tak proc divakum nedat moznost se kouknout i na jejich zapasy.kdyby se vsechno hralo stejne tak se stejne bude vetsina lidi koukat na jeden zapas kde se rozhodne o titulu a par lidi bude sledovat zachranu ale zbytek utkani bez zajmu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zločin na fanouškovi? Mě to přijde pro fanouška jako výhoda. Kdyby se hrály všechny zápasy ve stejný čas tak uvidím jen jeden, ale takto uvidím tři.

Reagovat
Kenneth

No jo, ostatni ligy to nemaji jako bajna uzasna PL, tak jsou hned divni.

Reagovat
smazaný uživatel

zločin?

Reagovat
-Carles-

Nesmysl

Reagovat
Kily

mně ten postup vůči fanouškům přijde spíš vstřícný, jelikož z celkového balíku zápasů jsou na jiný termín vyřazeny duely, ve kterých o nic vlastně nejde a jejichž výsledek nebude mít zásadnější vliv na přístup nebo motivaci jiných klubů. Vstřícnost vůči fanouškům samozřejmě není na prvním místě, to zabrala televize

Reagovat
fantomas

Když ono podle mě neni vstřícný jako vstřícný. Jo, je to pohodlný, to rozhodně, ale při simultánně hraných zápasech posledního kola je ten adrenalin, akorát stupňovanej nutností přepínat kanály a měnit emoční stavy "na požádání", absolutně na jiný úrovni; vytváří to nevšední zážitek, jakej by snad poslední kolo nabízet mělo.

Přiznávám, volil sem ostřejší slova, než by bylo zdrávo, ale ona fakt nebude náhoda, že vedle Francie a Anglie stejnej formát ctěj i v Německu (a to dokonce i v předposlednim kole), kde sou přístupem k fanouškum a fanouškovskou kulturou obecně proslulý.

( http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1369083/Arsene-Wenger-orders-Premier-League-consider-simultaneous-kick-offs.html )

Pokud se nemejlim, otázka televizních práv a počínání televizních kanálů je celkově ve Španělsku dost diskutovaná, přičemž tohle je akorát jeden z nástrojů tamější byrokracie. Docela se teda divim, že jí tu dou všichni bezmyšlenkovitě na ruku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť o tohle přece fandové nepřijdou. V těch zápasech, kde hrají týmy, které o něco hrají, budou přepínat jak diví.

Reagovat
fantomas

Ale ne na více úrovních, o to de. Samozřejmě pokud někdo sleduje jen čelo tabulky a nezajímá ho, kdo se zrovna plácá u dna (neřikám, že to je nutně tvuj případ), nic to pro něj nemění.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nechápem ako to myslíš? keď si chce niekto pozreť boj o titul zapne telku v sobotu o 18:00

ak niekoho zaujíma súboj o záchranu, tak všetky namočené kluby hrajú v jeden čas

18.05. 18:00 Rayo Vallecano - Getafe CF

18.05. 18:00 CA Osasuna - Real Betis

18.05. 18:00 Real Valladolid - Granada CF

18.05. 18:00 UD Almería - Athletic Bilbao

Reagovat
fantomas

Myslim to tak, že se v jednu chvíli o něco nebojuje na všech (potenciálně až třech) frontách..

Reagovat
smazaný uživatel

v španielsku je to rozdelené do viacerých dní, namočené mužstvá hrajú spolu v jeden čas, o titul sa hrá v jeden čas...

určite je to kvôli tomu, že okrem fanušikov namočených mužstiev by tie boje o záchranu moc ľudí nepozeralo, lebo väčšina aj tak fandí Realone, takto si to kuknú aj ľudia, čo fandia Realone a zaujíma ich aj Primera

Reagovat
smazaný uživatel

díval jsi se, jaký duely se budou hrát v těch časech mimo?

Barca - Atleti je finále ligy. Je už nikdo ovlivnit nemůže.

Espanyol se nemá kam posunout. Real se může posunout maximálně na druhé místo.

Málaga a Levante jsou týmy, které nehrají vůbec o nic.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Právě naopak, tohle je vyřešený dobře, fanoušek může sledovat zvlášť boj o titul i o udržení. Jediný, co bych tomu vytknul, je čas zápasu o titul, který je vrcholem sezony, tudíž by se měl odehrát jako poslední.

Reagovat
madridcan

urcite tam hra rolu finale Ligy Majstrov...nepochybujem, ze keby nehrali, tak hrate o deviatej v nedelu.

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě, ale je to trochu divný.

Reagovat
smazaný uživatel

to pochybuju. normálně hrávají v sobotu a pak uterý LM, a když je LM ve středu tak hrají v nedělu, takto na to mají pořád týden

Reagovat
alcantara

Ajtak nerozumiem, ved maju na pripravu cely tyzden.

Reagovat
madridcan

Den volna moze spravit zazraky

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tou myšlenkou, že by mělo být finále ligy posledním zápasem sezony, ale tady není vyhnutí - hraje se LM.

Reagovat
dantetomas

prečo sem splietate všetci LIgu majstrov? Veď tá sa hrá v sobotu, takže aj keby hrali v nedeľu večer, majú dostatok času na regeneráciu a prípravu... ale je pravda,že takéto rozloženie posledného kola je pre fanúšika skôr plus

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Tak to se ti moc nepovedlo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
roman1978

ty budeš nějakej genius

spíš budeš divnej ty

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

To je ale sračka. První se podívej kdy a jaké zápasy se hrají a pak něco piš

Reagovat
smazaný uživatel

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

dva zapasy ktery rozhodnou o uspesnosti mych oblibenych tymu presne ve stejny cas.do toho jeste cesky sranda pohar. a vecer finale nemeckyho poharu.snad to bude super vecer i kdyz u barcy mam furt takovy skryty pocit ze ten titul by si vic zaslouzilo atletiko.

Reagovat
DonAndres

Zase ty rádoby španělský zásluhy Citrón na tebe! Vyhraje ten lepší, Atleti chtěj po 40 letech titul, Barca chce vyhrát pro Tita. Kašlejme na zásluhy a fanděme velkolepýmu fotbalu, finále v lize, to tu ještě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako hracum to preju protoze meli opravdu tezkou sezonu a meli plno komplikaci za ktery nemuzou.ale vedeni si ten titul nezaslouzi protoze trvale svoji neschopnosti poskozuje klub a pokud se titul vyhraje tak se bude placat po zadech jak je dobry. ale pokud dneska barca vyhraje tak si titul zaslouzi a nikdo proti tomu nic rict nemuze.jeden zapas o vsechno pro oba kluby, snad to bude od zacatku jizda a padne plno golu a bude to vrchol sezony

Reagovat
DonAndres

od kdy se rozlišovalo přát titul hráčům, nikoliv vedení? Vždycky se to bralo jako TÝM. Stejně si protiřečíš, nejdřív říkáš že si to zaslouží Atleti, teď zas když Barca vyhraje, tak oni. Seš nějakej zmatenej klučino

Reagovat
smazaný uživatel

podle me ne.vzdycky se tak trochu fandi outsiderum a to atletiko je protoze ma po 16ti letech sanci na titul.maji uzasnou sezonu a kdyz to vybojou tak si to zaslouzi.ale pokud to i pres celosezonni problemy barca zvladne a k tomu musi vyhrat tak bude mit v soubojich s madridem 10 bodu z 12ti a ten titul budou mit taky pravem i kdyz je posledni dobou jejich hra fakt tragicka. a k tomu vedeni.tobe se libi jak to vedeni ridi a jaky komplikace zpusobilo a negativne ovlivnilo hrace.proto to tuhle sezonu tak trochu oddeluju a asi to beru i tak ze hraci musi prekonavat prekazky ktery jim zpusobilo

Reagovat
Kenneth

* po 18 letech.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, že prostě ten kdo vyhraje, tak to vyhraje víceméně zaslouženě, protože by prostě byl lepší, než konkurenti v lize. Pokud vyhrají Atleti, tak by měli s Barcou i s Realem 4 body. Pokud by vyhrála Barca, tak by měla s Atletama 4 a s Realem dokonce 6 bodů ...

Barca hraje sice špatně, ale Atleti to taky poslední měsíce valí na sílu a Real se poskládal psychicky a k tomu ještě má ze čtyř zápasů s konkurentama jeden bod. Ani jeden z těch týmů nemůže hodit kamenem, protože mají všechny nějaký škraloup, kvůli kterýmu se dá napsat, že si ten titul nezaslouží.

Já tipovat nebudu, protože ten zápas může dopadnout jakkoliv. Barca má hráče, kteří hráli několik velkých mačů, takže mají v tomhle velkou výhodu. Budeme hrát doma. Naopak jsme hodně mimo formu a to jak fyzickou, tak psychickou. V klubu to vře ... Atleti mají míň zkušený tým, ale na druhý straně mají lepší formu, mají hladovost a motivaci to po těch cca 15ti letech (???) zase urvat. A hlavně mají trenéra, kterej jim řekne, jak to mají hrát. A taky mají pokoru, která jim umožní to dle těch pokynů odehrát. Může to dopadnout jakkoliv, ale o něco víc procent má asi Atlético.

Každopádně jestli nebudeme schopní se motivovat ani na takovýhle zápas, tak je to s náma ještě horší, než se zdálo.

Zítřek rozhodne o MNOHÉM.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam zas u Barcy takový pocit, že je schopna vyhrát, jen když si dá Atletiko vlastní gól. Protože tu impotenci co předvádí v útoku poslední kola, na to se nedá dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda,ten utok je posledni kola fakt tragicky ale porad je tam messi a pokud se mu bude trochu darit tak je schopny to utahnout.ale spis se bojim o stred hriste protoze tam je muze atletiko fyzicky totalne vymyzat a navic kdyz je obrana taky celkem tragicka a o golmanovi vubec nemluvim

Reagovat
smazaný uživatel

Ono kto si to zaslúži záleží od uhľa pohľadu:

- Barcelona viedla ligu 23 kôl, Atlético 11 kôl.

- Atlético malo 2 match pointy (proti Levante a Málage), keby tam remizovali/vyhrali tak by mali titul v kapse, ale nevyužili ich.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane výkony Atlética v posledných zápasov sú lepšie ako Barçy, ale v konečnom dôsledku to nemusí hrať rolu. Rozhodne sa v jednom zápase o všetko alebo nič, pre diváka max. zaujímavé

kto vyhrá bude zaslúžený majster

Reagovat
smazaný uživatel

bezte uz se zasluhama do hajzlu, nejaky pocitani toho, kdo ma ze souboju s top3 vic bodu, kdo vic kol vedl ligu nebo kdo si to zaslouzi podle osobnich sympatii, to je fakt smerodatny a ten panbuh nahore to jiste zaridi prave podle toho vaseho kriteria. titul si zaslouzi ten, kdo bude mit na konci ligy nejvic bodu. tecka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nekomu zalezi jenom na vysledku a nekomu i na ceste po ktery se k nemu dojde.pro me neni prohra jako prohra a vyhra jako vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo to posoudi? nejvyssi moralni autorita aka ty?

Reagovat
smazaný uživatel

a proc by to mel nekdo soudit?to je snad kazdyho vec jaky z toho bude mit pocit a jakou cenu pro neho bude vitezstvi/ prohra mit.

Reagovat
Prezioso

Kofi.t: radši už nic nepiš ty pocite... Sebyk ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

jak muze mit pravdu kdyz rika ze mu zalezi jenom na konecnym vysledku a poctu bodu a me zalezi na prubehu sezony a na tom jak pracuje muzstvo a co predvadi na hristi a mimo nej.asi si nepochopil ze to oba vnimame uplne jinak a ja neberu vitezstvi jako vitezstvi a taky si myslim ze neni ostuda prohrat kdyz se do toho da vsechno.kdyz dneska barca bude hrat bez sance a tu hruzu jako posledni zapasy a da nahodny gol v nastaveni tak z toho moc velkou radost mit nebudu.a budu mit pochyby jestli by nebylo lepsi aby vyhralo atletiko a prozilo si sezonu snu a barca se dala poradne dohromady na pristi rok protoze jsou potreba velky zmeny.pokud do toho da vsechno a bude hrt utocny pekny fotbal a padne plno golu tak budu spokojenej i kdyby to nahodou nevyslo

Reagovat
Diego2

Blby cas :-( Sobota 18:00 ....dojdu domu tak v 19:30..

No snad aspon poslednich 15 minut uvidim oslavy titulu

Barca

Reagovat
DonAndres

Sobota bude nabitá

od 4 hokej s Dány, od 6 Barca-Atleti, od 8 Bayern-Dortmund a od 10 - dupačka

Reagovat
smazaný uživatel

v Třebíči pivní slavnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

u nás to proběhlo naštěstí minulý týden :D

Reagovat
madridcan

Dneska final four a v nom El Clasico

Reagovat
Xavi

Nikdy nepochopím, že to nedává žádná TV.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to dávala čtyřka, ne?

Reagovat
Xavi

Nejsem si jistý na 100%, ale řekl bych, že né. Kdysi to dávali, ale to už je, co si pamatuju, dávno.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Costa bude zítra v základu.

Reagovat
madridcan

Dvaja najvacsi tahuni finaloveho suboja nastupia so zranenim. Zatial co jeden kvoli tomu, ze musi, tak druhemu pojde o Zlatu kopacku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Real-Atletico som mal na mysli a nastupenie Ronalda/Costu na zajtrajsie zapasy...ale ked tak citam po sebe, tak je to napisane nestastne no Som si neuvedomil, ze viac-menej aj zajtra je ,,finale"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře pro Real. Počítám s tím, že si to obnoví ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Ty to mozno budes vediet. Akym sposobom by este mohol CR prist o zlatu kopacku? Teda pokial sa Messi neutrhne.

Reagovat
madridcan

Neprijde uz o nu nijak, ale delit sa nebude chciet urcite.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
-Carles-

20 mega ročne do 2019

Reagovat
smazaný uživatel

treba zacne znova hrat

Reagovat
Kenneth

Barcelona give Atletico Madrid 447 tickets for their title showdown...in a 98,000 capacity stadium.

Reagovat
smazaný uživatel

To je víc než čtyřikrát tolik, co oni dali fanouškům Málagy. Velkorysý gesto.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Kily

oni jim fakt dali jenom sto lístků? Já to tedy nijak nepitval, ale viděl jsem cosi o tom, že si fanoušci Málagy stěžovali na vysokou cenu vstupenek, což mi připomnělo, jak si na cenu lístků na první čtvrtfinále LM stěžovali fans Atlética, tohle je taky dobrý kruh

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, sto lístků za jednotnou cenu kolem 150€.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je nátěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ve Spanelsku neexistuje zadne pravidlo, ktere urcuje kolik % kapacity stadionu musi dostat k dispozici fanousci hostu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím o tom.

Reagovat
Kily

dost možná opravdu ne, ono jako na jednu stranu je otázkou, k čemu tohle pravidlo mít, když při záběrech na radující se fanoušky hostujících týmů tam minimálně v padesáti procentech zápasů skáče nadšením pět až dvacet příznivců

Reagovat
-Carles-

To je logické, od fanúšikov Atlética asi nemožno chcieť, aby sa podielali na tejto kulise

http://estaticos.sport.es/resources/jpg/9/0/asi-sera-mosaico-del-camp-nou-1400162893909.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

I tak se bojím, aby naše nepřeřvali.

Reagovat
madridcan

Ide o vsetko, lucia sa legendy...zajtra by tam podla mna(s trosku nadsazky) nemal sancu ani Dortmund s fanusikmi

Reagovat
Ángel di María 22

"Barceloně se vyprázdnila marodka. Do posledního ligového zápasu s Atlétikem Madrid může zasáhnout i útočník Neymar, který překonal zranění nohy."

To je náhodička. Celou dobu je víceméně jasný, že to zranění tak vážný nebylo, ale přesto vyhlásí že je do konce sezóny out. Najednou je o co hrát a co se nestane, zázračně se před poslednim kolem uzdraví. Teda né že bych někomu přál zranění, ale kdyby se mu v tomhle zápase něco stalo, že by nestihl MS, bylo by to zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

Nj, veril jsem blbe eurofotbalu, kde se v clanku tehdy psalo, ze bude minimalne mesic bez fotbalu a nadpis znel "Barcelona bude v sezoně finišovat bez zraněných Neymara i Alby". Mel jsem si najit duveryhodnej zdroje, ze to jsou jen 4 tydny. Ale to nic nemeni na mém názoru, že to tak vážný tranění nebylo a nebejt tohohle zápasu kde o něco jde, tak se šetří na MS, i když by v lize něco stihnout mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor. A proti Elche jako o nic nešlo?

Reagovat
Ángel di María 22

Když se podívám na to, jak jste "dřeli", aby jste v Elche vyhráli, tak ne. Dle přístupu většiny vašich hráčů to vypadalo, jakoby o nic nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Neymar, přestože byl zdravý, nehrál v zápase, který pro nás byl rozhodující, protože se šetřil na zápas, který pro nás byl rozhodující. Hlavně že ses do toho nezamotal.

Reagovat
Ángel di María 22

Ee, všichni byli myslim přesvědčeni, že porazit Elche půjde i bez Neymara- to ti dává smysl? ale na Atletico už je potřeba Mně je to jedno, ale jestli se kvůli tý šaškárně zraní a nepojede na MS, asi se zasměju.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedává, Elche má po Atléticu nejlepší domácí obranu v lize a letos nedostali gól ze hry, kdyby mohl, tak hraje. A proč by se kvůli tý šaškárně měl zranit, když to podle tvýho názoru tak vážný nebylo a hrát mohl už předtím? Zamotáváš se do toho víc a víc.

Reagovat
Ángel di María 22

Co na tom nechápeš? Moc vážný to nebylo, ale šetřil se na MS - nechtěl už dohrávat sezónu, kde o nic nejde zbytečně a riskovat. Přijde zápas nakonec o všechno a on možná bude muset vypomoct a jestli se v tomhle zápase nějak vážně zraní, tak asi bude nasranej, že se o ten titul vůbec ještě hrálo. Protože to MS je pro něj asi 100x víc než Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi fakt nevidíš na klávesnici. Nejdřív podle tebe mohl stihnout už zápasy předtím a teď zbytečně riskuje proti Atléticu? Čteš to po sobě vůbec?

Reagovat
Ángel di María 22

A čteš to ty? Ano, mohl, ale nechtěl riskovat. V poslednim kole jde o všechno, je to defacto finále celý sezóny v La Lize a tam bude možná k úspěchu potřeba, proto až tam a né do dřívějších zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak do dubu. Takže to teda uzavřeme s tím, že Neymar na základě tvého názoru (výrazně se lišícího od názoru lidí, kteří Neymara vidí a léčením se živí) mohl nastoupit už do předchozích zápasů, ale protože se mu semifinále ligy nezdálo dost velký, tak si ještě týden odpočinul, a proto mu zítra hrozí zvýšené riziko zranění. Logika

Reagovat
Ángel di María 22

A to si vyčet kde, že mu zítra hrozí zvýšený riziko zranění? To já nikde nepsal a ani to tak nemyslim. Zejtra už bude uplně zdravej a tim, že by hrál zápas, by mu hrozilo uplně nový jakýkoliv zranění. Ale kdyby nebylo po sezóně MS, tak mám pocit, že by se vrátil dřív než na poslední kolo Hezky jsme to rozvedli, já mizim... Tak schválně, jestli vám zejtra vystřelí titul.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom, že by se mu zítra mohlo něco stát, jsi psal minimálně ve třech příspěvcích, tak jsem si asi naivně myslel, že to tam píšeš z nějakýho důvodu. A teď už teda asi definitivně nechápu, co ses tu snažil říct.

Reagovat
roman1978

a podle čeho soudíš, že mohl nastoupit už dřív? ty jsi doktor, ty znáš celý jeho zdravotní stav? ty víš, jak probíhala léčba a jak vážné to zranění bylo?

Reagovat
Ángel di María 22

Já od začátku píšu, že je to můj pocit z toho celýho zranění - šetření na MS. Nikde nepíšu, že to mam ověřený od klubovýho lékaře.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hodne hracu hraje na hrane zraneni a nebo pod praskama/injekcema a kdyz nemusi riskovat tak nehrajou ale kdyz musi tak to vydrzi.treba hazard taky zkusil odvetu ale nevydrzel to

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ta zápasová preview na EF jsou možná pěkně napsaná, ale co se týče absencí, tak je to katastrofa. Kolikrát nejsou schopni vypsat ani hráče, kteří stojí za karty a vesele jsou v předpokládaných sestavách, O zraněních se ani nebavím. Takže tohle není o Barce a Neymarovi, ale o lenosti a dost možná neschopnosti (bez urážky) některých autorů.

Reagovat
smazaný uživatel

"zranění nohy"

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Mandžukič definitivně na odchodu z Bayernu. Další potenciální člen naší budoucí chorvatský kolonie?

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Barcu

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti: Illarra is the still first choice to take Xabi's place in the Lisbon final.

http://i.imgur.com/MhHs2bJ.gif

Reagovat
Kokesh

V nejhorším budeme o poločase střídat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ja stále verím, že vo finále predvedie svetový výkon prvýkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální scénář by byl Benzemův gól na 1:0 v 90. minutě po naprosto přesné 40-ti metrové přihrávce od Illarry. To by mi fakt asi praskla hlava.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema dá göl, na to bych si vsadil

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som asi porodil

Reagovat
Kenneth

40 mio posila a tady se place ze bude asi hrat. To ukazuje jak strasny nakup to byl. Letos nejhorsi ze vsech tymu.

Reagovat
Kokesh

Strašný nákup to nebyl. Všechno má svůj čas. V letošní sezóně měl ale dostat na Xabiho místě více příležitostí. Nakupama jdeme dobrou cestou, tak hlavně si to neposrat v létě.

Reagovat
Aldeano

Přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych doplnil, že když už ty příležitosti dostal, tak měl hrát na svý přirozený pozici a ne na pozici Modriče. To se podle mě na těch jeho výkonech taky podepsalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

Neymar je horší nákup, klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Real Madrid Baloncesto rozdrtili v semifinále Final Four Euroligy Barcelonu 100:62 a v neděli vyzvou ve finále Maccabi Tel Aviv, které ve druhém semifinále porazilo CSKA Moskva 68:67.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný výkon. Naopak Real je prostě hrozně silný.

Reagovat
vocasisko

hádám, že běžně sleduješ basketbal

Reagovat
Kokesh

Tak to jsi docela trefil vocasu jako jeden z mála se o to zajímá.

Reagovat
madridcan

Basketbal sa tu riesi celkom casto a kedze po vacsine hra Real ligu v nedelu o 12:30 a Europa sa hra tiez okolo tej siedmej-20:45, tak s tym nie je absolutne ziadny problem. Real uz minulu sezonu bol uzasny a teraz je este lepsi. Ked sa viem hecnut na NBA, tak neviem preco by som sa nemal hecnut na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju.

Reagovat
patas92

ve fotbale vám to moc nejde, tak aspoň basket no

Reagovat
Al Capone

Jo a proto zdravíme z Lisabonu

Reagovat
patas92

tam ste se dostali přes Barcelonu

Reagovat
Al Capone

Co to meleš za srance

Reagovat
patas92

měl sem na mysli Clásica vy šašci, tak nevím, co do toho taháte LM

Reagovat
madridcan

Tak napis nabuduce, ze vam to vo futbale proti Barcelone neide a nie vo futbale neide. Tak ci onak, posledny zapas Barca s nami prehrala a ligove zvladla gratulujem, ale predtym boli fanusikovia Barcelony proti Realu mudri naposledy v auguste 2012 v prvom zapase superpohara. Zrazu vyhrate dvakrat(potom vsak zase prehrate) a taky mudry si?

Reagovat
patas92

Ono to hlavně bylo nevinné rýpnutí. Kdybych tušil, že vás to tak veme, radši nenapíšu nic

Reagovat
smazaný uživatel

tak nepiš blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

ROFL Ten byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, proto jsme vás porazili 2:1 ve finále Copa del Rey. Btw, zdravíme z Lisabonu!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, Sandro s Bartem zjevně poslali do kytek i basketbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych zas netvrdil. Barcelona je třetí v lize a není úplně nereálné, že by mohla získat titul, může skončit třetí v Eurolize, košem v poslední sekundě prohrála s Realem Madrid ve finále Copa del Rey a stejně tak prohrála s Realem Madrid o 4 body i ve finále Supercopy, která má v basketu o trochu větší prestiž než ve fotbale a hraje ji i více týmů.

Momentálně jste ve stínu Realu, ale to je dáno spíš tím, jakou má Real sílu, letos překonali i nějaký rekord, oni snad prvních dvacet zápasů v lize (nevím přesně kolik) vyhráli, už potřetí za sebou jsou ve finále Euroligy atd. Není to tak špatné.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, já basket nesleduju, jenom si pamatuju poslední roky pod Laportou, kdy vás poráželi o 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ale to je dáno více faktory, nesváděl bych to na Rosella.

Reagovat
Rssa

Dají se někde sledovat záznamy zápasu, které nemají nikde napsaný výsledek?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Dík, ale šlo by ještě najít nějakou stránku, kde si můžu ten záznam pustit, aniž bych ho stahoval?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme na titul!!! Forca Barca!!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dáme dárek titovi zaslouží si to Je to LEGENDA!

Reagovat
Billy McClane

Nech je mu zem lahka, ale kvoli comu je preboha legenda?

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba proto, že visí vedle Guardioly, Iniestovi, Xavim a Puyolovi na stěně absolventů La MASIE.

Reagovat
Billy McClane

To aj stovky dalsich, co z nich legendy nerobi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napríklad bol "pravou rukou" trénera Guardiolu v najúspešnejším obdobi barcelonskej histórie. Aj Tito nesie veľký podiel na tomto úspešnom období.

Reagovat
Billy McClane

Samozrejme, ze ma na tom svoj podiel. Ale to z neho nerobi hned legendu. Tymi su Messi, Iniesta, Puyol, Xavi , Alves, Guardiola a mozno Valdes. O mrtvych len v dobrom, ale nepaci sa mi glorifikovanie niekoho len preto ze uz nie je medzi nami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale neexistuje objektivne definovanie pojmu "legenda". Prenho je Tito legenda a je legendou aj pre mna, aj pre dalsie stovky,tisice fanusikov FCB ale aj futbalu ako takeho...To, ze podla teba legendou nebol, je len tvoj subjektivny nazor.

Reagovat
Bayernista18

Tu plichtu snad Atletico uhraje, věřim jim, chce to změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska musíme Atlety posekat a konečně být v útoku ostří a rychlí! kdy jindy, když ne teď

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný že Barcelona při letošní výkonnosti má stále šanci na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelone stačí jediný skvelý výkon v sezóne na titul, snáď to ale Atléti neprehrajú

Reagovat
REPLIKATOR

Barca titul

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico si to zasluzi viac. Ligu majstrov zase Real

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže vítěz dostane pohár až příští sezonu. Důvod? Villar má nějakej byznys, takže to nemůže předat.

Reagovat
smazaný uživatel

Čau lidi. Prosímvás, neví tu někdo o nějakém podniku na Praze 1 okolo stanice metra Staroměstská, kde by mohli zápas vysílat? Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

*Václavák beru jako takový záchranný plán.

Reagovat
Ángel di María 22

http://sportbar.cz/

Tohle je u Staroměstskýho náměstí, hned ulici vedle. Je to docela známý, velký, trochu dražší a nevim, jestli stihneš už udělat rezervaci, většinou bejvá narváno a chce to pár dní předem.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to je zabijácké Super Saturday is here...

Atlético

Hull

Sparta

PAOK

BvB

To všechno dneska

Reagovat
REPLIKATOR

Hlavně Barcelona - Atletico a BVB - Bayern. Zbytek, až na Arsenal, mě nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko - Taliansko

Reagovat
smazaný uživatel

od 15:45 hokej cesko - dansko taky

Reagovat
Al Capone

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa-Grigor!

Reagovat
smazaný uživatel

17:30 Rady ptáka Loskutáka

Reagovat
Shevchenko

A to jdu v 6 na házenou, zrovna když je největší koncentrace těch fotbalů

Reagovat
patas92

takové fotbaly a ty jdeš na Frýdek-Dukla? kde už o nic nejde

Reagovat
Shevchenko

Musím tam jít

Reagovat
patas92

Za ně hraješ nebo jak?

Reagovat
Shevchenko

Píšu tam onlajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, ať vyhrajete

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mě to pobavilo

Reagovat
patas92

Reagovat
Magic player

Reagovat
Shevchenko

Na hovno no.

Reagovat
Atlético de Madrid

Snad vyhrajem :))

Reagovat
misinho7

dobru kurz mate oplati sa skusit

Reagovat
Atlético de Madrid

Přesně na to teď nejvíc myslim

Reagovat
misinho7

tak tebe ide o nieco ine ako mne mne ide o peniaze a taky trosicku lepsi pocit ze to vyhrate vy a ne Barca a potom finale LM uz nech si uchmatneme my , vam liga bude stacit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

hm, dnes by som si prial výhru v derby, ale ako pozerám na ten kurz, tak...

Reagovat
2miguel1

Pre Tatu

.

.

Messi dnes ťa chcem vidieť vypluť dušu ! Rozhodni to pre nás

Reagovat
madridcan

Dostal motivaciu, tak snad nabeha viac ako Pinto

Reagovat
2miguel1

šetril sa na dnes Leoo všetko vypočítané

Reagovat
madridcan

iluminato

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to vyhraje Atlético.. Ideální scénář by byl, aby ofenziva Barcelony fungovala výborně, zatímco defenziva jim prohrála zápas, aby příští rok opravdu najisto museli do obrany pořádně zasáhnout.

Reagovat
indy

taky blaznivy zapas s vysledkom 4-4 by bol idealnym vyvrcholenim ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pro koho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Atlético de Madrid

Po takovym zápase by tu nezbyl jedinej fanoušek Atlética

Reagovat
Rssa

šemýk by to tu určitě rozjel neskutečně

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra hrá naše béčko play-off o postup do Segundy B

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona má bohužel zapas pojištěnej takže rozhočí budou pískta pro ní, pro Barcelonu by měli být 2 vymyšlený penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético si musí hlavně dávat bacha na tu svoji tvrdou hru kolem pokutového území

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe v nastavení po vymyšlené penaltě na střídajícího Neymara ať je tu ještě týden co číst

Reagovat
smazaný uživatel

Oficialne Peter Lim kupuje Valenciu!

Reagovat
Billy McClane

Pome Barcaaa! Atletico to nesmie urvat, grrr

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=Qw1rojyMe2A

Priprava Barcelony na dnesny zapas...ked sa tak pripravovali aj na finale pohara, tak uz je vsetko jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tie kopacne asi trenovali na Diega Costu

Reagovat
smazaný uživatel

teraz neviem koho viac nemam rad či Patetico alebo Farsu .... ale asi ta nenavist k Farse prevažuje tak ok budiš Atletico nech ma titul.

Reagovat
Mr.Jindros

Čím dál tím víc ve mně sílí pocit, že Atletico nakonec ostrouhá v obou soutěžích. Každopádně se budu koukat.

Reagovat
madridcan

To AC Milano je neuveritelne Rami im tam paradne zapadol, hra vyborne a oni aj tak este budu zjednavat s Valenciou. Rutia sa to peknych sraciek. Sa cudujem, ze im CSKA vobec pustila Hondu.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkouší to, Valencia s Limem peníze už tak akutně potřebovat nebude.

Reagovat
madridcan

skusaju to tusim treti krat

Reagovat
misinho7

oni sa rutia do velkej zahuby... ide to dole kopcom, kupuju priemernych az podpriemernych futbalistov a tak to vyzera.. Rami je dobry , maju odkupku na 7 melonov a oni musia furt daco vymyslat si pametam tie casy ked tam dosiel Robinho s Ibrom vtedy som ich aj sledoval , utok Robinho, Ibra , Pato a este aj Ronaldinho nebol odveci

Reagovat
Billy McClane

Ani by som nepovedal, to uz skor .... Gattuso - Seedorf, Pirlo, Kaká - Sehvchenko, Inzaghi... to boli casy

Reagovat
misinho7

no jasne to bolo to prave orechove AC , ale to s Ibrom bol posledny tim, ktory vzbudzoval respekt

Reagovat
Billy McClane

Strasni skrblici. Tych v LM dost mozno dlhsiu dobu neuvidime.

Reagovat
fenixLFC

nastastie

Reagovat
Shevchenko

Zase tak skvělý nebyl.

Reagovat
panca

skvelej nebyl ani nahodou. Normalni prumer, ale na AC to bohuzel staci

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Atletico urve, sice měli štěstí dost, ale letos si to zasloužijou nejvíc.

Reagovat
Phillipinho

Tak to jsem zvedavej, co ta Valencia. Lim planuje v lete do posil investovat do posil 60 milionu eur. K tomu uz ma koupeny prava na trio z Benfiky- Garay,Rodrigo,Gomez. Hlavne, aby se Lim nezblaznil a neposlal pryc tu jejich talentovanou mladez.

Reagovat
smazaný uživatel

A dost by ma zaujimalo naco im budu taky hraci ako Garay , Rodrigo , Gomez . Vyhodene peniaze . Garaya nepotrebuju . Jeremy , Otamendi a zbytocne by sa im tam tlacil dalsi skvely obranca .

Rodrigo je priemerny hrac neskutocne co on vie zahodit to rovno nech si nechaju Vargasa . Jediny Gomez za nieco stoji

Reagovat
Ed_Hazard

Rodrigo vie skvele podržať loptu, taký horší Benzema a navyše je to stále mladý chalan, určite im pomôže ak je to pravda

Reagovat
-Carles-

Lim už je majiteľ? Niečo mi uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

hej oficialne asi hodinu dve

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
-Carles-

Wow

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

dufam že teda nekupi nikoho z nich ... pohare aj tak nehrame zbytočne široky kader .... a ked tu čitam že rodrigo za to nestoji tak zbytočne .... ale Salvo, Pizzi a zvyšok ostava takže neverim že by suhlasili s odchodom talentov. V akademii ešte mame stale nejake diamanty okolo ktorych ale každoročne sliedia Real, Farsa či Liverpool. Kangin Lee stoji za pozornosť určite.

Reagovat
Hokaido

Dneska si jdu po dlouhy dobe vsadit. Je tady naka tutovka s peknym kurzem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych Osasunu v hcp, ale jestli je tam pěknej kurz nevím

Reagovat
Hokaido

2 no... nic moc. Premejslim nad atletama za 4.5

Reagovat
smazaný uživatel

tak to fakt nevím, to může skončit jakkoliv, ale snad to ukopou

Reagovat
madridcan

Real...dal by goly.

Reagovat
Ed_Hazard

hcp 2.5 + , dnešná zostava sa mi páči BBC a Illara na Xabiho pozícii

Reagovat
smazaný uživatel

a Plzeň na Spartu dnes podle mě mět nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 2 goly alebo Hattrick tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund - Bayern 1

Reagovat
smazaný uživatel

Atléticu bude muset stačit LM, protože titul zůstane v Barceloně !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Valencie konečněn najde štěstí a stabilizaci. Protože už mám dost panování těch dvou gigantů. Nastává snad naše doba, jen se neunáhlit s nějakými mega velkými přestupy. Stabilizace, koupit stopera, středního záložníka, pravého záložníka a možná útočníka či zvážit toho Vargase. Hlavně dostavět stadion. !! Jsem na to zvědavý, těším se ale i se bojím, viz příklad Malaga

Reagovat
smazaný uživatel

toto je uplne ine ako Malaga

Reagovat
Ángel di María 22

Once del Real Madrid: Casillas, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Khedira, Illarra, Di María, Bale, Benzema y Cristiano

Tak doufám, že se aspoň výhrou rozloučíme s letošní sezónou a dohrajeme ve zdraví

Hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

achhh dneskam si nemal hrat

Reagovat
Ángel di María 22

Na můj vkus měl hrát Xabi a Arbeloa a asi i Morata. Ale zas je potřeba říct, že vypadnout z tempa se nevyplácí a dohrávání tý sezóny bylo v celkem zamotanejch sestavách, takže je potřeba to trochu vrátit do normálu. Tejden je pohodovej čas na regeneraci a jde jen o to, aby se nikdo nějak nešťastně nezranil, ale tan snad bude hrát Espanyol v poklidu to poslední kolo.

Reagovat
madridcan

Super...di Maria a Bale mali ledva stihnut finale a teraz ich jebne do nic neriesiaceho zapasu. Uplne inak som si predstavoval zostavu s tym, ze Ronaldo da gol a hned bude vystriedany aj keby to malo byt v piatej minute. Na picu...

Reagovat
Israha

Zjevně jsou oba zdraví a potřebují se před LM rozehrát, jinak by určitě nenastoupili.

Reagovat
Ed_Hazard

tak tak

Reagovat
misinho7

fuha riadne silna zostava, vlastne jediny koho setri je Modric ale urcite nemal hrat ani Di maria ci Bale... ale co uz snad sa nezrania

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se dneska někdo nedejbože nezraní, tak si myslím, že je to skoro stejná sestava jako na finále Ligy mistrů. Jediná změna by mohla být na levém beku, kde by mohl nastoupit Coentrão + bude v základu Modrić, který nahradí jednoho z dvojice Illara, Khedira. O tom, kdo to bude, podle mě může spolurozhodnout klidně i dnešní výkon.

Reagovat
Israha

Pepe bude hrát taky, na příští týden by měl být zdravý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude fit, tak jo, ale ten jeho start je dost nejistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe podle nových zpráv má malou šanci, že bude hrát.

Reagovat
Rssa

nedejbože nezraní

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak správně, v češtině můžeš užít dva zápory ve větě, aby dávala pořád stejný smysl, i když tohle se dá pochopit i opačně, no.

Reagovat
Rssa

Zní to vtipně, zranění jim samozřejmě nepřeju.

Reagovat
Kenneth

Pane boze co tohle je. Ten trener je vazne retard...

Reagovat
Kenneth

Morata si dneska doufam strihne rozluckovej zapas. Khedira by se mohl rozehrat na finale.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako dlouho jsem se držel, ale už to napsat musím. Carlo ty jedenáctky skládá fakt divně.

Reagovat
Atlético de Madrid

Co je zrovna na týhle divnýho?

Reagovat
Kenneth

Ronaldo, Carvajal, Di Maria, Benzema, Bale?

Reagovat
Atlético de Madrid

Je samozřejmě na diskuzi, jestli je neměl šetřit nebo ne, ale ta jedenáctka je složená uplně v pohodě, vyvážená, všechno. To jsem jen možná blbě pochopil ten první komentář...

Jinak ho docela chápu, že je před největším zápasem Realu za posledních 12 let nechce nechávat 14 dní bez fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, nevim cemu se tady ostatni divi. Pro hrace je lepsi hrat zapas, byt se treba muzou zranit, nez sedet 14 dni na prdeli...

Reagovat
Ed_Hazard

očividne si to málokto uvedomuje

Reagovat
Magic player

Kdyby je nechal odpocivat a oni ve finale kazili jednoduche prihravky, tak tady zase nekdo napise, ze je Carlo trubec, protoze je nechal dva tydny jen trenovat.

Byt trenerem Realu Madrid je snad ta nejnevdecnejsi prace na svete.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

DonJuan to napsal přesně. MInulý týden si prosral ligu, když na ni měl ještě naději náhradníkama a dneska tam postaví plnou polní, když už o nic nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt blázen, před týdnem zahodí ligu a postaví náhradníky a teď v zápase, kdy o nic nejde, postaví týden před zápasem sezony tohle.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ronaldo nakonec nedokončil rozcvičku.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Billy McClane

A na tom je smiesne co pani dementi?

Reagovat
Rssa

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Ty si fakt neskutocne hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Zde prosím o jeden banán.

Reagovat
Billy McClane

Na co? Tym hovnom zostanes aj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně ruply nervy.

Reagovat
Mishko

a potom podľa takýchto indivíduí nehodnoť fanúšikov Barcelony ako celok

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, a popravdě - co jsem udělal špatně? Já jsem tady psal o tom, že je bláznovství postavit plnou sestavu, když o nic nejde a hle ... Pravda se potvrdila. Tak jsem se zasmál, jak rychle mlejny zamlely. Na to konto přijde Madrista a začne sprostě nadávat. Nevidím tam nic, čím bych musel fandům Barcy udělat nějaké špatné jméno. Ty jo?

Reagovat
Billy McClane

Ja verim, ze u CR to nebude nic vazne a na finale v pohode nastupi. A mozno je to tak aj lepsie, kedze zlata kopacka mu uz aj tak neunikne, tak na co riskovat.

A ze sa miestni cules smeju ked sa Realu zrani najlepsi hrac, tak to len dokazuje vasu bezhranicnu ubohost a frustraciu z tejto sezony.

Rivalita je jedna vec, ale odtial potial.

Reagovat
asskicker

Smeju sa z toho, ze pred tyzdnom Carlo ligu odpise, posle nahradnikov a na posledne kolo dava plnu palbu, kde sa mu pri rozcvicke zrani najlepsi hrac.

To si taky nechapavy pan dement?

Reagovat
Mishko

Lebo vie, že Espanyol nebude premotivovaný ako Celta či Valladolid, nehrozí až tak zranenie a potrebuje tým hráčom dopriať zápasové tempo?

Reagovat
asskicker

jj, Celta bola velmi premotivovana....ligu odpiska ked je o co hrat, keby ste to vyhrali tak mate o 6 bodov viac, teraz ked to netreba tak ich tam posiela, mozes na to pozriet z viacerych uhlov to je jasne, im to prislo vtipne z hladiska, ktore aj vysvetlil, to je cele.

to len tvoj kamos z toho robi kovbojku a uz 2x v kratkom case je za dementa len on, snad vecer postne nieco z hracskych rozhovorov, nech sa zase zasmejeme ako si to podla seba upravi

Reagovat
Mishko

nie, im to prišlo vtipné lebo sú to dementi a v hlave majú nasraté

Reagovat
asskicker

v hlave mas nasrate akurat tak ty, ked nechapes vyznamu jednoduchej vety.

Reagovat
Billy McClane

Ale ved finale je az za tyzden. To tam maju ist hraci, ktori 2-3 tyzdne nehrali poriadny zapas? A u CR len maximalne kvitujem, ze ked sa na 100% neciti, tak sa na to vykasle hned po rozcvicke a radsej nenastupi ako by mal prist potom o finale.

Reagovat
asskicker

A co? Im to smiesne prislo, z nejakeho pohladu, tebe nie. Ale hned si si to vztiahol na to, ze sa smeju zo zranenia, fak super dedukcia .

Reagovat
Billy McClane

Toto je skoda namahy.

Reagovat
asskicker

Skoda namahy ale s tebou, pretoze ty presne vies na co kto mysli, pritom to tam Donjuan jasne napisal.

To si fakt taky nechapavy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mishko

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

Inak 4,5 over je tutovka na zapas Realu...Zostava, Ronaldova motivacia a posledny zapas doma...jasne indicie

Reagovat
madridcan

hmmm 4,5 over 3,21 a Ronaldo 2 a viac 3,4. Jasna volba na Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 3+ kurz 12

Reagovat
madridcan

isiel by som do toho, keby sme nehrali finale...to by hral cely zapas. No utekam bo nestihnem

Reagovat
Mishko

kde máš tieto kurzy?

Reagovat
madridcan

nike

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Cesc, Iniesta, Alexis, Messi y Pedro

Reagovat
Rssa

Cesc na místě Xaviho? To skončí tak 3:2 - 4:2 pro nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně jsem zvědavý na Piquého, snad Tata ví, co dělá...

Reagovat
Rssa

Když dostaneme branky, tak snad to bude přes Masche. Radši bych Bartru, ale dneska je vše asi na jistotu. Pique pokud je zdravý, tak nás jen posílí.

Reagovat
smazaný uživatel

Naplno trénoval včera poprvý od konce března, to moc velká jistota není, ale snad to zvládne, letos na něj bylo spolehnutí.

Reagovat
-Carles-

Oficiálna?

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říct, celou sezonu to tak je, dneska akorát byly ještě nějaký spekulace kolem Bartry a Piquého.

Reagovat
-Carles-

Že by Xavi sedel, moc neverím, aj keď... Dnes som už videl aj možnosť s Cescom na hrote alebo Iniestom na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi určitě začne na lavičce, snad se Cesc konečně předvede ve velkym zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaky stream/sopcast?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten Ronaldo?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to je v píči, no... Jestli nebude na finále, tak je to totálně v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nebyl na finále? Prostě to při rozcvičce cítil, tak nebude nic riskovat. On tu Zlatou kopačku neprožívá zas tak, jak si někteří myslí. Sám říkal, že doma má už dvě a prioritou je pro něj Liga mistrů. Nehledě na to, že ji stejně může získat, i kdyby dneska nenastoupil, akorát se o ni bude se Suárezem dělit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatu kopacku by mal dostat nie ? Ma menej odohratych zapasov ci ?

Reagovat
madridcan

Nebola este taka situacia v historii tusim.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jak to je teď, ale před pár sezónami ji dostali společně Diego Forlán a Thierry Henry.

Reagovat
Ángel di María 22

Tady jde o to, co se na rozvičce stalo. Jestli jí nedokončil, protože se na to ještě necejtil, tak by na finále být mohl. Jestliže ji nedokončil, protože si něco obnovil, tak je to v kundě.

Reagovat
madridcan

Hlavne, ze som utekal podat na Ronalda a teraz si mozem utekat spat po vklad akurat

Reagovat
madridcan

a podla vsetkeho ani na lavicke...

Reagovat
madridcan

Cambio de última hora, entra Isco en el once titular en lugar de Cristiano Ronaldo. / Last minute change: Isco starts instead of Cristiano Ronaldo.

Xabi miesto neho na lavicke. Na rozcvicke Ronaldo bol...

Reagovat
misinho7

Dufam ze sa nezranil, snad je to iba nejaka prevencia

Reagovat
madridcan

Siguero wrote: ”According to ESM, Ronaldo has played three matches (30 versus 33) and 309 minutes less (2,655 versus 2,964) than Suárez in their respective leagues, the competition the award is based on. The Real Madrid scorer’s average per game is 1.03 goals, slightly above the Liverpool striker’s (0.93).”

Reagovat
madridcan

na real10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Ronaldo si poranil koleno na rozcvicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je asi zle

Reagovat
misinho7

A kurnik...

Reagovat
smazaný uživatel

Máme ofiko?

Reagovat
Ángel di María 22

...Kdyz posranej zaver sezony, tak proste posranej. Ma velkou smulu v poslednich tejdnech.

Reagovat
madridcan

To iste co Messi, mozme si zato sami. Ale uz som aj cital, ze to bolo len preventivne. Uvidime.

Reagovat
Kenneth

Muze si za to sam on a jeho touha po individualnich trofejich.

Reagovat
madridcan

Keby nebol taky ako je, tak mame kokot a nie finale. Vzdy chce byt najlepsi vo vsetkom. Aj tak bolo podla mna len preventivne.

Reagovat
madridcan

Jaaaj Benzema...mal si nechat Baleovi.

Reagovat
Ed_Hazard

ty vole Karim

Reagovat
Kenneth

Nejvetsi zapas za poslednich 12 let a my budeme hrat asi bez 2 nejdulezitejsich hracu. K posrani tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že Ronaldo nebude připraven na finále?

Reagovat
Kenneth

Volal sem mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se nechovej jak dítě.

Reagovat
Ángel di María 22

Takze finale LM bez Ronalda, Alonsa a Pepeho. Jenom defacto osa týmu... Slušný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že Ronaldo nebude na finále? To už dali diagnózu?

Reagovat
smazaný uživatel

asi tam ma nejake zname co mu uz volali jak to vypada

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu to. Chovají se jako teenky

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná jistota je Xabi, který má tři žluté. U Pepeho je to tak 60 na 40 proti jeho startu, ale rozhodně nic moc jistého, navíc je tam místo něj jako alternativa Varane, což je podle mě adekvátní náhrada, tuhle ztrátu bychom vůbec nepocítili. U Cristiana nevíme nic. Poraněné koleno může být otázka tří dní, ale taky třičtvrtě roku. Benzema měl v týdnu taky poraněné koleno a dneska hraje. Zbytečně šílíš.

Pak je tady ještě jeden faktor a to je ten, že i bez Pepeho, Xabiho Alonsa a Cristiana Ronalda má Real Madrid větší kvalitu a pokud ji potvrdíme, vyhrajeme. Tohle nemůže sloužit jako nějaká výmluva pro případný neúspěch.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

Já neřikám, že nemůžeme vyhrát. I kdyby to měla odehrát naše Castilla, tak budu věřit, že to urveme. Jen škoda, že do toho nemůžeme jít 100% jak Atleti, to mě sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoprocentní do toho nepůjdeme jistě, to víme už od odvety s Bayernem. Atlético má taky své problémy, Costa laboruje se stehenním svalem, Arda má tříslo zralé na operaci a mají tam i pár dalších problémů. Mě tohle vůbec nevzrušuje, já prostě vím, že jsme lepší a je to jen o tom, jestli to v ten daný den finále dokážeme prodat, což je spíš otázka psychiky. Navíc historicky finále vyhrává spíš ten, kdo má nějaké absence, i když to samozřejmě není nějaká jistota. Vzpomeň na předloňskou Chelsea. Vůbec nevíš, kdo hrát bude a kdo ne a to na obou stranách a zbytečně šíříte paniku.

Reagovat
Al Capone

Výmluva ne, ale když chybí někdo takový jako Ronaldo tak to prostě musí být znát.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste zase informovani..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Kde az kluckjes Benzema???

Reagovat
hntlyl

Benzy

Reagovat
smazaný uživatel

Pohodys, Benzema si to šetří na jindy.

Reagovat
Ed_Hazard

Benzema ale už dopiče čo je moc to je moc

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska to je hroznej zápas. Ale tak to bylo asi jasný...

Reagovat
madridcan

Ja som cakal golove hody...ale tak je pravda, ze ked sme hrali posledny ligovy zapas, tak to zvykol byt aj posledny zapas v sezone.

Reagovat
misinho7

Keby tam bol Cristiano tak verim ze mame golove hody

Reagovat
Ángel di María 22

Souhlas, protoze on ty goly chce davat vzdycky a burcuje k aktivite dopredu neustale. Takhle je to mrtvý.

Reagovat
Al Capone

Stejně je ten jeho hlad po golech neskutečný. U něho je motivace vždycky jasná i kdyby vyhrával každý rok treble

Reagovat
misinho7

Tak tak

Reagovat
Ángel di María 22

Přesně to je další věc, která se mi líbí na něm daleko víc než na Messim, ten neustálej hlad.

Reagovat
misinho7

Hruza.. Cakal som aspon trosku vacsiu snahu

Reagovat
smazaný uživatel

Když už nic, tak aspoň ten Illarra, když už konečně hraje tam kde hrát má, vypadá dobře.

Reagovat
-Carles-

Courtois, Juanfran, Miranda, Godín, Filipe Luis, Gabi, Tiago, Koke, Arda, Diego Costa y Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co se s tím Realem děje poslední dobu. Už jsem byl rád, že by mohli mít i trebla a ligu tak vypustit a vypadnout ze hry kvůli 4 zápasům, to je hrůza. V Lisabonu musí nechát vše a budou mít ušatý pohár, CDR ať to není zas nějaká neúspěšná sezóna jen s CDR a příští sezonu snad víc zabojují o ligu..

Reagovat
Al Capone

Únava a zranění dělají hodně. Podívej se kolik hráčů vypadlo ze základní sestavy. To prostě musí být znát.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, Ancelotti špatně rotoval sestavu, kdyby si bral příklad z Juppa Heynckese z minulé sezony, možná by nebylo tolik zranění apod..

Reagovat
valloire

Jebat Barcu Atletico go.

Reagovat
alcantara

Takže s cescom a bez xaviho.

Visca el Barça!!!

Reagovat
Atlético de Madrid

V základu dvojitej agent Villa ^^

Courtois; Juanfran, Godín, Miranda, Filipe; Tiago, Gabi, Koke, Arda; Villa, Diego Costa.

zato sestava Barcy budí strach, je to jejich nejsilnější a nejnebezpečnější sestava..v týhle podobě nás (jen s Neymarem místo Pedra) strašně drtili první poločas na Camp Nour v LM

Pinto; Alves, Piqué, Mascherano, Adriano; Busquets, Iniesta, Cesc Fábregas; Alexis, Messi, Pedro

Reagovat
Atlético de Madrid

* drtili nás teda v závěru druhýho poločasu

Reagovat
ADM

Neymar bude strašne chýbať Jednoznačne náš najaktívnejší hráč túto sezónu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem právě vyfotil

Reagovat
smazaný uživatel

tak potom zavist

Reagovat
smazaný uživatel

Je to z oficálního twitteru Barcy Fotka, jak se už fandové tlačí na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jen, abychom všichni záviděli, že tam nejsme

Reagovat
-Carles-

Pinto, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Cesc, Iniesta, Pedro, Messi y Alexis Škoda Jordiho akurát.

Reagovat
ADM

Alba tam mal byť a keby tam bol, posunul by som Iniestu namiesto Pedra ..tak by to bol ideál, keď teda nenastúpil Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, Ángelito škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takového smutného tušáka, že to tady dneska bude vypadat jako pod PL preview Takže samé jépégéčka, gify atd. To by se ještě dalo, ale doufám, že se tu nerozjedou ty urážky, chlapci PEACE, GUYS!

Reagovat
smazaný uživatel

to jen kdyby hral Real s Barcou

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! FORZA ATLETICOOOOOOOOOO ! ! !

Reagovat
ADM

Xavimu za to že sa nedal do základnej 11

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Real hraje strašně. Chápu okolnosti, ale i tak by měli Espanyol přejet. Hrajou jak HSV

Reagovat
Ángel di María 22

Aspoň že tak...a pravou

Reagovat
ADM

Slabšou je to vždy lepšie

Reagovat
madridcan

Balinho

Reagovat
smazaný uživatel

Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema zraneny no ja sa poserem

Reagovat
misinho7

Co kurva s bezimom?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadalo to na tříslo

Reagovat
misinho7

Boze ochranuj nas..mat vo finale no hrote dreveny stlpik menom Morata..tak to je na slucku

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozná smůla teď se zraněním..

Reagovat
smazaný uživatel

Rapha proti 3

Reagovat
ADM

Ten Varane je skvelý

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

Mě fakt na Moratovi nebaví, jak vůbec nechce chodit do kombinace.

Reagovat
teenz

Opačně, co tě na něm baví ? Ono tam toho moc nebude kromě snahy. Prostě na Real nemá.

Reagovat
Ángel di María 22

Nemá, no. Já to řikám už dlouho, bohužel. A to jsem ho měl rád, teď ale už i ty jeho nápady ve hře jsou silně nesympatický, sobecký, divný.

Reagovat
teenz

Právě. Poslat ho pryč ať hraje. U nás nemá šanci a mít asi ani nebude.

Reagovat
misinho7

Moje slova , hovorim to celu dobu ale stale tu niekto keca ze je to talent zlepsi sa atd.. Ma 21 rokov uz by mal nieco ukazovat ked je taky talen, nesebcit lebo to je hrozne na nom , naucit sa kombinovat a hlavne spracuvavat loptu pretoze v tom je na urovni ziaka..

Reagovat
Ángel di María 22

Už ten přenos vypněte.

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové, začíná velké sportovní drama

Reagovat
smazaný uživatel

Teď tam běží rozhovor s Ten Catem a záběry na finále LM v Paříži proti Arsenalu, kde rozhodoval Henke Godo memories.

Reagovat
smazaný uživatel

good

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Rafu mám naprostou důvěru, pokud se Pepe nedá dohromady. Posledních 10 minut je skvělý.

Reagovat
Ángel di María 22

Ještě štestí, že máme 3 světový stopery, to jo. Tam to bude mrzet nejmíň, i když dvojice Ramos - Pepe je pořád vejš.

Reagovat
misinho7

Morata dal gol do prazdnej brany , podme oslavovat aky je to talent a ze raz bude novy Raul......

Reagovat
smazaný uživatel

poďme nadávať Moratovi ešte viac a možno dá vo finále gól

Reagovat
Mishko

Tak dnes večer sú tu 4 veľké súboje- nedáme menšiu tipovačku? Skúsim začať...

FCB vs. ATM 1

Plzeň vs Sparta 2

BVB vs. Bayern X

Arsenal vs. Hull X

Reagovat
smazaný uživatel

X 2 2 1

Reagovat
Switchback

1

2

2

1

Reagovat
Ángel di María 22

Katalánci, Sparta, BVB, Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž ... Kdyby to v Anglii vyhráli ti druzí, tak by mi to nevadilo.

Reagovat
Ángel di María 22

To mě taky ne, ale tipuju, jak to dopadne.

Reagovat
smazaný uživatel

X

X

X

1

Reagovat
madridcan

Vsetko jednotky....v dvoch pripadoch ma to mrzi, ale bohuzial.

Reagovat
Ed_Hazard

X

1

X

1

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos podporující kontr.

On je celkově dneska nějakej strašně nadrženej chodit furt dopředu.

Reagovat
Ed_Hazard

to už dlhšie, pár týždňov to takto robí pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa s Ramosom

Reagovat
smazaný uživatel

Morata 2 goly MotM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ángel 2x naservíroval před prázdnou, to je asi jediný, co mě na tomhle zápase potěšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

pán strelec

Reagovat
Ed_Hazard

ak by tam bol Karim, tak by to bola maximálne jedna trafená tyčka

Reagovat
misinho7

Uz vuem co budem robit v sobotu vecer pred zapasom...nadavat na dreveneho Moratu a mozno sa od neho odrazi zopar golov do brany atletov a vyhra nam finale

Reagovat
smazaný uživatel

niekto HD stream na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vďaka

Reagovat
smazaný uživatel

Moratovi doživotní smlouvu.

Reagovat
-Carles-

Nuevo Raúl

Reagovat
smazaný uživatel

Kenneth06.12.2013 14:30

Raúlito Junior

[reagovat]

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Lolki, já nechci být špatný prorok, ale on tu zátěž dneska nevydrží Jelikož to sleduje celý svět, tak se víc narozčiluejš, než nasleduješ

Reagovat
smazaný uživatel

je mi to jedno či to vydrží alebo nie, chcem aby atleti vyhrali

Reagovat
smazaný uživatel

to chceme vsichni

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím

Reagovat
Ed_Hazard

ty vole prečo to vypli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale som rad ze je koniec toho treningu . .

Reagovat
Ángel di María 22

Tak nakonec budem nejlíp střílející tým La Ligy aspoň.

Reagovat
Dr. Admess

10 minut k nejdůležitějšímu zápasu sezóny!

Vyhrajme pro Puyiho, Vickyho a hlavně Tita!

Visca el Barça y Visca Catalunya!!!

Reagovat
Mishko

Tak som si vo Fortune podal, že niektorý hráč dá 2 góly (keďže strelcov vypísaných nemali) s tým, že som myslel na Ronalda... po zverejnení, že CR nehrá, som veril v Benzemu, po prvom góle v Bejla a nakoniec Alvaro ma zachránil vďaka!

Reagovat
Atlético de Madrid

Best goal/minute ratio in La Liga 2013-14:

1º MORATA (1 goal each 72 min)

2º Cristiano (1 each 82)

3º Ibai (1 each 86)

4º Messi (1 each 87)

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je najlepsi hrac La ligi

Reagovat
misinho7

to je az neskutocne pritom aky Morata je katastrofalny ma neskutocne stastie ze frut pride na konec ked super uz nic nebavi a doklepava... ale po sezone jasne poslat prec niekde na hostovanie pretoze na Real nema

Reagovat
madridcan

Toto su statistiky dolezite v boji o titul a ne tam vzajomne zapasy s Barcou/Atleticom...dnesny titul proste bude nezasluzeny

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Cris prý není zraněný, před zápasem při rozcvičce prý cítil lehké zatahání v hamstringu při střílení míče a preventivně se rozhodl radši nehrát.

Reagovat
smazaný uživatel

A legenda ?

Reagovat
smazaný uživatel

cris neni zranený len sa preventivne stiahol pre zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Catch 22.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata musí byť v základe vo finále LM

Reagovat
misinho7

iba ak chceme prehrat

Reagovat
smazaný uživatel

Dánsko srovnalo

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem to přepínal, tak jsme vedli 3:1

Reagovat
misinho7

Snad sa da Benzema do poriadku aku tu pisal jeden uzivatel neviem ktory, on nam tu usatu trofej vystriela

Reagovat
-Carles-

Kulisa zimomriavky

Reagovat
smazaný uživatel

nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hull

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
madridcan

SunFells17.05.2014 17:27

Yaya Sanogo ‏@Yayasanogoal22 30m

Last tweet bfore history, who would have guess we wld be in this position 1 month ago ? So José how much trophy did you get this year ? #AFC

Reagovat
Billy McClane

To snad uz neni mozne

Reagovat
smazaný uživatel

Stream už nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Kurvaaaa, je toho strašně moc hokej, Arsenal, Barca, za chvíli Sparta NESTÍHÁM

Reagovat
madridcan

Sport bar

Reagovat
Ed_Hazard

a pritom žiadny stream nejde

Reagovat
smazaný uživatel

arasenal

Reagovat
smazaný uživatel

v TV hokej/arsenal

Reagovat
Billy McClane

+ Serena vs Ivanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti jsou někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz je fakt lulák.

Reagovat
smazaný uživatel

nechá tam nohu a ešte sa čuduje

Reagovat
smazaný uživatel

On se diví kartě, kterou dostal za takovýhle "zákrok" v páté minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tu kartu dostať mohol a nemusel, ale dostal ju za ten úmysel, lebo tu nohu mohol stiahnuť ale nestiahol a nechal dosť vysoko...

Reagovat
smazaný uživatel

tu kartu dostat neměl. To je asi všechno k tomuhle.

Lahoz to nechává hodně tvrdé a pak dá kartu za tohle ... No ... snad to zas nebude nějaké jeho megapředstavení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto už je hardcore

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ángel di María 22

Kurva, vedle

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.laola1.tv/de-de/live/fc-barcelona-atletico-madrid/184799.html

HDčko, stačí si stáhnout do Chromu rozšíření Hola unblocker a přepnout si na té stránce proxy na Německo.

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétně se to jmenuje Hola Better Internet, už jsem zapomněl na přesnej název, používám to dýl

Reagovat
Magic player

Necha se Pique lehce vyprovokovat?

Ta zluta by mohla byt klicova, pokud se do nej Costa pusti, tak jak to delava, druha zluta by na sebe nemusela nechat dlouho cekat.

Reagovat
ADM

Pique nie je nejako temperamentý, je to pohodák..

Reagovat
Magic player

No, uz je to jedno, sotva jsem to dopsal, tak se Costa zranil...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby se mu to nestalo proti Barce letos už podruhé ...

Reagovat
smazaný uživatel

DIEGO FT

Reagovat
Ángel di María 22

Costa out. Jen tenhle zapas? Finale LM? MS?

Reagovat
ADM

Ak nastúpi do finále, dopadne to zas rovnako. Už sa to ťahá s ním poriadne dlho

Reagovat
Mishko

Toto je smutný príbeh, bohužiaľ, futbal prináša i také momenty

Reagovat
Godwinson

Tragédie pro Atlético, špatné.

Reagovat
-Carles-

Costa škoda, to zranenie proste nemá doliečené

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale ta atmoška.

Reagovat
madridcan

nepozeram, ale hovoril som ti...viem si predstavit, ze ake verbovanie bolo v Barcelone na tento zapas...

Reagovat
Al Capone

Je mi ho fakt líto, zrovna ted...

Reagovat
ADM

Pedro, Pedro Ja by som ho chcel mať rád, je to motorová myš, ale nejde to..

Reagovat
-Carles-

No ešte aj Arda?

Reagovat
ADM

Z Piqueho líder? Tak on to nakoniec trénuje?

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale tak je dobre, že to zobral na seba, burcovať treba.

Reagovat
ADM

Jasné že to je dobre, navyše odkedy Puyol oznámil svoj koniec, zdá sa mi, že podával lepšie výkony pokým sa nezranil

Reagovat
smazaný uživatel

Costa s Ardom...to by bola fakt smola ....škoda ze miesto toho nie je messi s iniestom

Reagovat
Ángel di María 22

Arda taky. To bude ještě zajímavý to finále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

lazaret z každej strany...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole to je v prdeli, najprv Diego a teraz Arda

Reagovat
smazaný uživatel

Další hráč Ta Barca má zas luck

Reagovat
Godwinson

I Arda? Tak to je regulérně v prdeli

Reagovat
Al Capone

Co se to tam děje, to je fakt masakr...

Reagovat
misinho7

tak dneska to barca da... neprajem nikomu zranenie ale ked budu chybat dnes tak snad nestihnu ani finale

Reagovat
smazaný uživatel

Achjooooo, takhle se ten zapas zkurvi.

Reagovat
Ed_Hazard

Barca ide na to šikovne

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nevidět to, tak si myslím, že jsme to po mourinhovsku začali brousit.

Reagovat
smazaný uživatel

po Mourinhovsku?

Reagovat
Magic player

Takze ho podle tebe Fabregas nedojel uplne zbytecne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dojel ho do boku ...

Reagovat
Magic player

Takze ho dojel zbytecne, dekuji.

Reagovat
celeb

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
wild

Neskutocna smola Atletov..nakoniec neziskaju ani titul a prehraju aj finale LM

Reagovat
patas92

ou, Ateltům se to neskutečně sere

Reagovat
Ed_Hazard

nepredbiehaj

Reagovat
smazaný uživatel

Costa, Jarda.. čekám kdy se zraní někdo z dvojce Gabi - Koke.

Reagovat
madridcan

Perez zaplatil Barcelone

Reagovat
SIRBRANIKE

Costu mi bolo ľúto aj keď je to zmrd ale čo si zranil Arda? Veď to nebolo nič zákerné, len dostal trochu do boku...

Reagovat
smazaný uživatel

wow, moc pěknej centr Daniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie zranenia vyzeraju skor v ramci setrenia hracov. CR tiez odstupil na zaciatku a on taketo zranenia nemaval. Ale zeby tym chceli riskovat ligovy titul?

Reagovat
madridcan

Nemyslim si

Reagovat
madridcan

jedna vec je vyjebat sa na historicky uspech a druha vec vyjebat sa na individualnu trofej, ktoru vlastne mas tak ci tak.

Reagovat
Godwinson

Costa vypadal poměrně jasně, ten už si podle mě v téhle sezóně nekopne.

Reagovat
smazaný uživatel

a volakde vo finale budu obaja behat ako sa patri

Reagovat
smazaný uživatel

jj, určitě si ve dvacáté minutě vystřídají dva hráče jen proto, aby je mohli pošetřit ...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
Ed_Hazard

to už sú silné konšpiračky

Reagovat
ADM

Neymara prosím

Reagovat
mickey mouse

Tak to je fakt na hovno, ale Atleti to musí dát i sílou vůle.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 FT. Barca vůbec neví, co hrát

Reagovat
SIRBRANIKE

Leo skluz

Reagovat
smazaný uživatel

na žltú

Reagovat
SIRBRANIKE

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatim nahovno...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi zo zadu po kotníkoch vidieť, že je mimo

Reagovat
ADM

Ale dobre že hráme agresívne aj za cenu faulov

Reagovat
madridcan

Jak to tam vyzera? Boli sance?

Reagovat
ADM

vážnejšie ani nie, iba tlak na Pinta

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedie, ani gol nedame.

Reagovat
smazaný uživatel

1 hlava Barcelony, inak ATM lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Barca im dobre dava do tela, uz dvaja mimo hru, zeby im Perez slubil Copu?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už jenom chemtrails a máme to od tebe komplet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ty kráááááááávo !!!!!

Reagovat
alcantara

Reagovat
patas92

Alexiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
-Carles-

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIISSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooooooooooooooooooooooooooo MILACEK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Dr. Admess

Góóóóól

Reagovat
Rattlesnake

alexis more!

Reagovat
smazaný uživatel

ROVNEJTE

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis suše.

Reagovat
ADM

Gól roka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll

Reagovat
Ángel di María 22

A Atletico je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

aspon zase zacne prispivat svymi blitky lidovy bavic jirka

Reagovat
madridcan

600

Reagovat
smazaný uživatel

náhoda ako sviňa, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Cortouis věděl že to nemá, nebo se na to vysral?

Reagovat
ADM

Toto bola kategória "nechytatelné".. nevidel to a bola to pecka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
SIRBRANIKE

pekne mu to sadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, jen mi přišlo že stahoval ruce dolů..

Reagovat
ADM

Chcel chytať finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by nechytil ani kdyby to viděl. Naprosto milimetrově umístěný a hlavně to bylo nehorázný dělo.

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooool roku

Reagovat
Aldeano

Podobně jako Diego v LM na Camp Nou.

Reagovat
Dr. Admess

Přesně to mě taky napadlo. "Haluz" za "haluz".

Reagovat
Mishko

Tak ono Diegova strela sa chytiť dala, toto ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

tak aj to by sa možno dalo, ale Courtois mal zakrytý výhľad a neskoro zbadal loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz je mimo.

Reagovat
wild

Takyto zaver ligy si Atleti nezasluzili..ale pokaslali si to sami ..

Reagovat
SIRBRANIKE

Ty píčo! Ja som vedel, že ak dáme gól, tak to bude stáť za to, pretože atléti výborne bránia, dostupujú a sú plný pohybu a agresivity.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ich tam dobre ubehajte, snad teraz zacne poriadny futbal aj od Atletov.

Reagovat
nani92

Tento príbeh je smutný, napísal ho sám život..

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois dira

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti po odchodu DC úplně vypadli z role. A to nejen fotbalově, ale ani fyzicky na nás nemají. Hm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ted zluty rozdava, ale Fabregas s Messim nedostali..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ješte dojde na Villu podle mě..

Reagovat
smazaný uživatel

jako třetí zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď Dani dva centry úplně do prdele.

Reagovat
celeb

hlavne v tej prdeli mal byt Pedro! on je lavy utocnik. Dnes sa tam zatial nezmyselne mota + zopar zbabranych centrov nikomu. Ako chalan absolutne odchadza ku koncu sezony. 1. polovica super, zima ako-tak, jar nahovno. Dufam, ze bude moct nastupit Neymar (ale kludne aj Tello).

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Dani uz zase zacina

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, přečkat poločas. A po, dát nějaký ze standardky. Jinak to nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych to videl na gol z brejku, az vam Dani nahraje jak on to umi....

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem fanoušek Atlética. Jen jim to přeju, protože si to zaslouží za celou sezonu

Reagovat
ADM

Messi je zas mimo

Reagovat
Dr. Admess

Vždyť podklouzl, to se nemůže stát?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hraje hovno cely zapas.

Reagovat
Dr. Admess

A stejně má asistenci na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, ze si blbe zpracoval mic a Alexi to tam napalil....asistence jak chces

Reagovat
ADM

Náražam na to, že sa na ihrisku celý polčas hľadá

Reagovat
smazaný uživatel

teď je to tlak

Reagovat
smazaný uživatel

teď je to tlak

Reagovat
smazaný uživatel

2 zápasy a Atlético nemusí mít z úžasné sezóny vlastně skoro nic..

Reagovat
Godwinson

Pěkná pasáž Atletů.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, ale jestli takhle hodlá Messi hrát i na MS, tak asi rychle pojede domu. Snažit se může, ale představy, že když na to po půl roce chození na hřišti šlápne a všechny si povodí jsou podle mě ujetý.

Reagovat
roman1978

nigérie, bosna a írán - jasně, pojedou rychle domů

Reagovat
Mishko

ale veď aj vypadnutie v osemfinále znamená rýchly odchod domov

Reagovat
roman1978

tak v osmifinále to vypadá tak na švýcarsko, takže asi taky ne

Reagovat
ADM

SLušne más tlačia

Reagovat
smazaný uživatel

ochotnická ubrečená sebranka Atleti cmon, padne to tam!

Reagovat
Mercury

Pedro je prostě otřesný.

Reagovat
smazaný uživatel

už druhý mač za sebou

Reagovat
roman1978

už druhý rok za sebou

Reagovat
ADM

Reagovat
Dr. Admess

Snad tam Ney nejpozději v 60. minutě půjde místo něj.

Reagovat
-Carles-

Hlavne že ideme predávať Alexisa...

Reagovat
ADM

Na ihrisku to musí mať grády, už aj Messi má mokré vlasy

Reagovat
SIRBRANIKE

On sa snaží, moc chce, ale strašne kazí prihrávky. Inak Pedro je fakt mimo.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
fff

Pozeram to jednym okom ale rozhodca vyborny.

Reagovat
smazaný uživatel

co tyam zas doprdele dělal ten busq....to se dohajzlu ty dementi neuměj uvědomit, že ten rozhodčí to rozhodnutí už nezmění kuli jejich řevu na něj ???!!!!????? no chápete to ...totálně zbytečná žlutá......

Reagovat
smazaný uživatel

Lahoz se tváří jak mistr světa, ale pravdou je, že je úplně mimo. Hráči fakt neví, co můžou a co ne.

Reagovat
fff

Ale vedia, len sa s tym nejako nevedia zmierit.

Reagovat
ADM

V jednej situácií píska ako v PL, v ďalšej ako v PD...tak potom čo vedia?

Reagovat
fff

Piska vyrovnane, normalne, nepiska kazdu kktinu a nenecha si na seba hucat hracmi, resp. sa tym neda ovplyvnit Nevidim absolutne ziadny problem, mozno tak nezvyk hracov.

Reagovat
smazaný uživatel

píská férově, tak klid

Reagovat
smazaný uživatel

no keby nebol sudi pri posratý, tak je Messi už von

Reagovat
ADM

Za to odkopnutie lopty?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mimo

Reagovat
smazaný uživatel

no prvú mal jasne dostať za ten zákrok zo zadu po kotníkoch, kedy sudí nechal výhodu a potom sa k tomu už nevrátil, a druhú teraz.

Reagovat
X-bano-X

Za odkopnutie lopty po skončení polčasu? To by bola vskutku zaujímavá karta

Reagovat
smazaný uživatel

veď ju aj dostal (aspoň myslím, že za to), pozri si

Reagovat
ADM

Plus tam bola poznamka k rozhodcovi

Reagovat
ADM

No on ju za to aj dostal..

Reagovat
smazaný uživatel

a Pedro tradičně..... už

Reagovat
smazaný uživatel

Frajírek ty vole..

Reagovat
Kenneth

Tohle je smutny pribeh...

Reagovat
ADM

Atletico je lepšie a stačí im remíza...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten busquets mal zas s čím problem ? Fakt je zaujímavé jak sa v Barce grupuju maximálne nesympaticke......kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem by to chtělo spočítat, kolik času z těch 45 minut hráči Barcelony prodiskutovali s rozhodčím nebo leželi na zemi ve smrtelné agónii. Taková parta kašparů. strašlivej humus..

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ? neleželi stejně tak hráči atletika ? ikdyž vim, že dvakrát to opravdu bylo kvuli zranění, nicméně všechno zatim byly evidentní fauly....

Reagovat
roman1978

na takové výblitky ani raději nereaguj. asi si potřebuje jen vybít frustraci a píše hlouposti.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi tu půlku vůbec? Atleti prováleli spoustu času a další čas spořili půlminutovejma výkopama Courta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

pěkně kazí choreo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aháá tak Messi taky žlutá...uplně zbytečná ale bohužel je Martino stoprocentně nezjebe o poločasu...Já bych todle mlátil, fakt...žlutá karta za kecy = mastná pokuta a fén v šatně....nesnášim to....

Reagovat
smazaný uživatel

jo pujde se do posledního poločasu sezony,ve kterém půjde o všechno a on bude dávat o pauze fén Messimu za žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

To Atlético má silnou mentalitu. Oni to ještě zvrátí a titul bude jejich

Reagovat
smazaný uživatel

hele věřim že když srovnaj do 60´ tak ano, v jakymkoli opačnym případě tomu už nevěřim.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzhledem k tomu, že zatim dost kazí Barca přihrávky a dokonce i Messi, pak....Bude to každop. ještě zajímavý..Já si jen přeju, aby bylo hodně pěknejch akcí a fotbalu, a né diskuzema s rozhodčím nebo válení se

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by nemohli srovnat klidně i v 89´? Simeone je fanatik, nemyslím si, že by jim na taktické poradě řekl, že pokud to bude v 70´0:1, tak už prohráli

Reagovat
smazaný uživatel

jo oni hrajou fyzicky dost dobře, ale nezapomeň že je konec sezony, maj toho v nohách mraky i díky LM a za 60´ je Barca utahá...

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrželi to celou sezonu. Prakticky bez rotace. Vydrží to i teď

Reagovat
smazaný uživatel

a jasně že můžou...můžou teď v rozmezí 5ti minut otočit na 1:3 třeba...Já jen prostě říkám svou prognózu.

Reagovat
smazaný uživatel

já se divim, proč sem tenhle match nenapálil na žlutý karty....takovejch +6,5 se dalo hravě očekávat

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutny pribeh...

Reagovat
smazaný uživatel

Villa škoda

Reagovat
smazaný uživatel

A to ještě večer se hraje BvB To je den

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villa ma fakt stesti..

Reagovat
smazaný uživatel

no dneska má barca riadne šťastie

Reagovat
smazaný uživatel

Pinto jak stopér

Reagovat
smazaný uživatel

Standartka...jak jinak

Reagovat
Pinturicchio

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

A máte to celá vykurvená Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už těch rohů bylo moc.

Reagovat
I am Mancunian

godiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
Godwinson

JOO! Supr

Reagovat
Al Capone

goooool

Reagovat
patas92

a je to v kundě

Reagovat
fenixLFC

gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Yessssssssssss

Reagovat
smazaný uživatel

To je bránění

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooo na Livesport mi to zahučalo, a tak som si ten roch vychutnal ešte viac

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

gooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Zaslouženě.

Teď tam dej Neymara a klidně i Jordiho, bude se bušit do plných.

Reagovat
smazaný uživatel

Az 80. minute

Reagovat
Dr. Admess

Nestraš.

Reagovat
smazaný uživatel

von to ale fakt udělá jednoznačně co nejdřív neymar místo pedra a alba za adriana---HNED !

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooddddddddddddddddddddddddddddddd

Reagovat
alcantara

Neuveriteľný začiatok od nás, to je zasa nebetyčná hanba.

Reagovat
smazaný uživatel

pridať ďalší čím skôr, pokiaľ sú mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Xavi nezvolil na druhou půli moc dobrou taktiku. Ještě to chce trochu teorie v trenérském kurzu

Reagovat
patas92

co Alexis zamýšlí těma vyhrnutýma trenkama?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teraz zacne poriadny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

i fabregas jakoby zmizel ze hry...okamzite stridej Martino !!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti fantasticti druhej polocas.

Reagovat
ADM

Mal tam ísť Bartra a Masch do stredu

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavá varianta, ale nemáme ji vůbec secvičenou (ikdyž ... bylo by to vidět?)

Reagovat
smazaný uživatel

Si pis.

Reagovat
smazaný uživatel

Tim teda myslim v pozitivnim smyslu, bylo by to pro vas daleko lepsi.

Reagovat
ADM

Masch je náš najrýchlejší hráč v obrane aj v zálohe a má perfektné sklzy možno by to fungovalo v zastavovaní protiútokov

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje dneska trofej Song nebo "jeho" Arsenal?

Reagovat
Shevchenko

Nikdo.

Reagovat
Magic player

Reagovat
roman1978

zase s tím pan trenér bude čekat do 70té minut, než pochopí, že pedro nic neumí a pošle tam neye. tatáááááááá - střídáme

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyz, ja se Messimu ani nedivim. Proc by mel vubec hrat na maximum ? Za tech 20 mega? Taky bych se jim na to vysral za takovy peniz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

No co, Zlatých míčů a jiných fotbalových trofejí už má dost, ten teď jede na Oscary.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
eder

Tak Atleti ještě aspoň jeden, ať jde ta komedie ke všem čertům...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy prijde Neymar ? Mi nerikejte, ze tech 30 minut nezvladne....

Reagovat
roman1978

jooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi nedělej, já jak mám na sopcastu ten stream trochu pozadu, tak sem si myslel, že Barcelona dala gól.

Reagovat
roman1978

aha, to je za neymara

Reagovat
alcantara

Pomalé nepresné kombinácie, čo sa to s našou hrou stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci uz na to serou, nas styl uz ma kazdy precteny, vsecko to jde ruku v ruce. Jestli se nezmeni styl pres leto, tak dalsi sezonu budeme radi za treti misto....

Reagovat
smazaný uživatel

No očakávam vykruty,odpichnute rittbergery,usta rozdavene nehlucnym krikom...skratka neymar

Reagovat
smazaný uživatel

To má za tu nezvedlou ofinu!

Reagovat
smazaný uživatel

Uf..

Reagovat
garruklol

Messimu odpískaj offside při gólu, kterej mohl rozhodnout o titulu a on tak v klidu odejde jako by nic. Zajímavé.

Reagovat
smazaný uživatel

má dělat komedie, jako to dělá Cristiano?

Reagovat
smazaný uživatel

možná i jo hele...

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu jde videt, ze do toho Ronaldo dava emoce. Messi to ma maximalne v pi*i. Navic dneska hraje neskutecnou bidu ( jako uz dost zapasu tenhle rok).

Reagovat
Mishko

v takom momente musí hráč prejaviť emócie aj keby bol v 7m ofsajde

Reagovat
eder

Skřeti to prý mají s emocemi jinak...

Reagovat
Al Capone

Jo pán prstenů nás to naučil

Reagovat
eder

Pan Tolkien předběhl dobu, nejspíš ho Messi a spol. budili ze sna...

Reagovat
garruklol

Tak jde mi o ten zápal. Přijde mi jako by tam byl z povinnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

veď už á novu zmluvu, tak mu je všetko u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

za 20 mega nemusi dělat vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

keby sa zacne rozkrikovat, tak zas by to boli reakcie ze nech drzi hubu a blabla

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej tlak. Utahujeme šrouby.

Reagovat
Al Capone

toto atlético nemůže vydržet

Reagovat
ADM

Je to všetko daleko od brány

Reagovat
Dr. Admess

Ten Lahoz je fakt vylízanej.

Reagovat
ADM

Ešte Albu!

Reagovat
Godwinson

Začíná to houstnout, 25 do konce, nic moc vyhlídky :)

Reagovat
smazaný uživatel

veľa priestoru pre Alvesa na tej pravej strane...

Reagovat
ADM

Podla mna naschvál...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som si myslel, ale dnes mu tie centre aj idú

Reagovat
smazaný uživatel

a na koho jako centruje?

Reagovat
patas92

Leo tref to

Reagovat
Rattlesnake

každopádně, nějáká pentlička v nastavení to dneska jistí.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam do Neymara asi 5x šťouchá rukama a nedostane ani kartu?

Reagovat
ryzskej

Kartu měl dostat Neymar, takhle se tam srát v tom prostoru.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

niekomu tam aj pošliapal po špičkách, tak ju mohol dostať aj on

Reagovat
smazaný uživatel

neymar

Reagovat
hntlyl

Dobry divadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsík vyrovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

No nic, Tello za Messiho. Horsi uz to byt nemuze, tak alespon tam Tello bude behat

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nelibi ? Ze je to Messi a ten se nesmi vystridat ?

Reagovat
ADM

Druhý polčas sa snaží, to zas né že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dá Barca gól, tak bude Neymar nejdůležitějším hráčem na hřišti.

Reagovat
roman1978

to je těžký pičus ten rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar neustoji ani jeden suboj..

Reagovat
garruklol

Čekal bych od Barcelony víc intenzity.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi se zmýlil. Xavi hned trénink na fyzičku zamítl

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar, pocítil kládu na chrbte tak spadol či čo?

Reagovat
smazaný uživatel

To me poser, my potrebujeme dat gola a on tam chce poslat Xaviho ? Ty vole, TATA je fakt retard....

Reagovat
ADM

MOžno Tata nechce prehrať..

Reagovat
smazaný uživatel

To je bozi, jak na Neymara zatim nepiskl vubec nic..

Reagovat
smazaný uživatel

no hlavně že hned foukl další dvě válečky od Atletů.

Reagovat
Ángel di María 22

Jak sebou mrdnul

Reagovat
Mishko

Konečne celkom dobrý výkon rozhodcu a hneď sa to mnohým nepáči

Reagovat
patas92

Reagovat
eder

To víš, na to "mnozí" nejsou moc zvyklí.

Reagovat
smazaný uživatel

no výkon rozhodčího není dobrý, ale ani špatný.. prostě píská tak nějak přijatelně

Reagovat
Mishko

celkom dobrý na španielsku úroveň v takýchto dueloch

Reagovat
smazaný uživatel

joo, to je možný já se na španělskou moc nedívám

Reagovat
Rattlesnake

on hrál dneska fabregas?

Reagovat
smazaný uživatel

neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Masch hraje dneska hodne dobre

Reagovat
ADM

Keby fungovala defenzívna časť hry, verím že je zase náš najlepší stopér, ako jednu sezónu za Guardiolu

Reagovat
Mishko

Konečne celkom dobrý výkon rozhodcu a hneď sa to mnohým nepáči

Reagovat
Mishko

sry za double

Reagovat
smazaný uživatel

Vy šašci, to máte za to, že nechcete na tréninku běhat Proto je teď Atlético všude první

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jen doufam, ze to vypicene vedeni vidi, ze tenhle styl uz proste hrat nejde. UPLNE KAZDY nas dokaze porazit. Muzeme drzet mic 90% casu, muzeme oblehat branku soupere, ale co z toho, kdyz tam stoji 9 protihracu. Pak se nekdo urve a z brejku dostaneme gola. Nerikam, ze ten styl se musi uplne zrusit, ale musi se to hodne zrychlit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co s tím, když se jim nechce běhat, hvězdám

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Pique udělal to, co dneska udělal dvakrát Raul García. Ale u něj to nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Masch prestoupi nekam jinam a bude hrat DM, tak musi byt zase naprosto TOP..

Reagovat
roman1978

alvééééééés

Reagovat
Godwinson

Neymar, to je tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne vetsi nez Messi. Ten je zase nejhorsi..

Reagovat
Godwinson

Myslel jsem to jeho chování, pět sudů, pak mu dojde, že se spěchá, šup na nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

co spravil pique ?

Reagovat
smazaný uživatel

Pošlete, prosím, na konci zápasu screen, kolik toho Messi naběhal? Díky Myslím, že to bude zajímat většinu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bude to bida, ale ono se tam zapocitava i to, co nachodi, takze to par km udela....

Ty vole, mit 20 mega za to, ze si kazdy vikend udelam takovou prochazku, to je povolani snu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zas Barce pomohl

Reagovat
patas92

Alves je strašně k hovnu

Reagovat
roman1978

dej si tam ještě víc těch palců. většinu to rozhodně zajímat nebude. a když tak si to najdi sám. a nebo to neumíš?

Reagovat
eder

Calla!

Reagovat
Ángel di María 22

Xavi je marňák

Reagovat
Aldeano

Neymar dělá kličky někde na polovině

Reagovat
smazaný uživatel

GOODBYE BARCELONA

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Magic player

Neymar by si mel uvedomit, ze tohle uz neni zadna sranda liga.

Reagovat
eder

Reagovat
SIRBRANIKE

Ten rozhodca ma neskutočne serie.

Reagovat
smazaný uživatel

potom musíš ale neskutočne smrdieť

Reagovat
patas92

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

NEYMAR

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mishko

Zaslúžené vyvrcholenie sezóny Gratulujem mestskému rivalovi!

Reagovat
alcantara

Gratulacia atlétom, veľká. A všetko zlé je na niečo dobré, to snáď platí pre nás...

Visca el Barça!!!

Reagovat
Godwinson

Simeone je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jako pěkně to tam režíroval jak nějakej špičkovej dirigent celej druhej poločas :) kolikrát i x metrů za vymezenym prostorem ale to se mi líbí...ten tim žil....Martino ? Ruce v kapsách a jen vejral....

Reagovat
smazaný uživatel

SIME ONE

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Trapper

Neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace

Reagovat
Ed_Hazard

Gratulácia Atletom, len si to užite, o rok vám to už nedáme

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zaslouženě, velká gratulace Atletům

Reagovat
I am Mancunian

NESKUTOCNI BOJOVNICI

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace parada

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za ně strašně rád. A za rok Valencia

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Atléti si ten titul zaslúžili, gratulujem.

Reagovat
Atlético de Madrid

:))

Reagovat
smazaný uživatel

MESSI, KDESSI?

ZASLOUŽENĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ.

POHÁDKA DOKONČENA

DIEGO JE KRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

Byly to nervy, ale nakonec máme to, co si zasloužíme. Druhý místo. Atleti byli letos v lize nejlepší. Ne možná fotbalově, ale dali do toho všechno a zaslouženě to vyhráli. My jsme k titulu měli neuvěřitelně blízko, ale nakonec jsme tu poslední šanci zahodili tak nějak symbolicky.

Gratulace Atletům. Ikdyž Culé, tak jsme na ně hrdej.

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

TOHLE FANOUŠCI NA CAMP NOU NEDAJÍ

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že po hvizdu začali tleskat, viď

Reagovat
smazaný uživatel

solidní trapas

Reagovat
-Carles-

Nádhera

Síce som to samozrejme prial Barce, ale toto fantastické Atlético na čele s Cholom si to proste zaslúži. Prehra v boji o titul nemrzí vôbec, snáď sa lady pohnú a začneme odznovu.

Teraz ešte ten krásny sen Atlétov dokončiť v Lisabone, veľmi im budem držať palce. Double by bolo grandiózne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dr. Admess

Congrats Atléti, zaslouženě. A teď si podejte i Real!

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžený titul, najlepší tím ligy a btw SIMEONE BOH

Reagovat
smazaný uživatel

No nic kluci, dali ste do toho vse, bojovali ste jako draci, ste pro me hrdinove. Miluju vas, miluju vase prohlaseni, miluju nas styl, ktery uz kazdy precetl, miluju Daniho centry, miluju Messiho pracovitost. Miluju Tatu, miluju tohle uzasne vedeni. Doufam, ze se pres leto nic nezmeni v klubu, proste nic nic , ani malickata prkotina. Snad se ani Messi neostriha, nedej boze aby od pristi sezony zacal behat. Nedej boze, aby se koupily poradne posily a nedej boze, abychom zase nehrali tu super hru, nehlede na to, jak uplne kazda troska z pralesni ligy ubrani 0-0 proti nam. Nedej boze, aby pristi sezonu zustal Alexis, nedej boze, aby nezustal Pedro s Danim. Xavi si zaslouzi novy kontrakt na 8 let, to je hrac, ktery to rozproudi , ktery da finalni prihravku, na Xavim musime stavet.

Doufam, ze kluci po zapase prohasi, jak do toho dali vse ( hlavne Messicek, ale toho omlouvam, prece nebude pííííča a za 20 mega tam ze sebe nebude delal jelito a makat)

Jediny dobry vykon dneska Masch, ten to tam mydlil, super. Zbytek bida.

Reagovat
SIRBRANIKE

Daj si studený obklad a ono sa to zlepší...

Reagovat
F.Torres

Gratulace Škoda, že to nemá druhý Madridský celek, ale i tak, Barcelona bez trofeje, Real s jednou trofejí + snad vyhrají LM, takže spokojenost na obě strany Navíc ztratit titul doma v posledním zápase

Reagovat
celeb

Gratulacia atletom.

Barca nevyhrala, lebo:

- Pedro nemohol, Cesc nevedel a Messi nechcel.

Najviac sa snazili Pique, Dani Alves a Alexis.

Sorry, ale po podpise 20 milionovej rocnej zmluvy s bonusmi na dalsich 5 mega hra Messi takto ... Par krat pobehol s loptou, snazil sa o trochu viac nez posledne zapasy, ale inak to bola bieda. Neverim, ze po takychto vykonoch sa dostane na MS do ktovie-akej formy.

Tata si definitivne zavrel dvere (aj ked tento zapas by som mu nevycital). Najhorsie je, ze odchadzaju legendy a zasluzili by si lepsiu rozlucku.

Reagovat
ADM

Gratulácia Atlétiku.

Len ma baví to nekonečno vysmievajúcich smajlíkov na adresu Neymara. Chcel by som byť v 21 rokoch tam kde on..

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se vyhrava titul pro Tita jak tu nekteri psali?

Reagovat
mickey mouse

Fakt jsem nečekal, že v době Ronalda a Messiho může získat ve Španělsku titul někdo jiný. Obrovský respekt do Atletika, fakt jsem za to rád, už jen kvůli Raúlovi Garcíovi a Juanfranovi.

Teď už jen Osasuna zítra vyhrát nad Betisem a rozloučit se s žijící Legendou Patxim Puñalem a bude to ve Španělsku ideální sezóna.

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone je kral. To je proste neskutecna prace, kterou v Atleticu odvadi. Titul? Kdo by do nich pred nejakou dobou rekl? Neuveritelny a naprosto zaslouzeny. Letos po nem sli nejvic a to, ze s Realem a Barcou ani jednou v sezone neprohrali, je jen tresnicka na dortu. Velka gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Atléticu, když už nic tak za to úsilí a Cholovu práci si to letos zasloužili. Je to příjemný osvěžení po těch letech. Příští týden čekám boj, ale doufám, že s šťastnějším koncem pro Real, liga+LM by byla až moc velká pohádka, né že bych jim to nepřál, ale Real je Real.

Reagovat
hntlyl

Škoda, měli ten zápas aspoň vyhrát teda.

Reagovat
vitasrp

Před Atletama smekám klobouk, vážně neskutečný..

Snad to příští týden dopadne stejně..

Reagovat
ADM

Otázočka

Luis Enrique je tréner typu Martina (stojí a pozerá) alebo typu Simeone, že ten tím pri ňom naozaj žije..

Reagovat
-Carles-

Určite má bližšie k Cholovi

https://www.youtube.com/watch?v=bXyPaHxrCi0

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim netrep blbosti . Vyhorel v AS. V decembri sa mal pakovat s Celti . Je to boh

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

ATLEEEEETI, CAMPEOOOONES!!

Reagovat
REPLIKATOR

Gratulace Atleticu

Reagovat
ACSeRw!n

gratulace Atletum. letos to bylo zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

takeho Fabregasa snad ani nechcem, snad tie spekulacie nebudu pravdive, co sa s nim stalo preboha..

Reagovat
teenz

On bude v PL zase dobrej.

Reagovat
ACSeRw!n

na La Ligu nema kvalitu bohuzel

Reagovat
teenz

Spis v Barce to je s nim tezke. Kazdopadne furt je top, kdyz se podivas na statistiky.

Reagovat
Atlético de Madrid

no to ani ne, on spíš ho za ty tři sezony dokázali použít minimálně.. vždycky měl navíc uplně skvělej podzim, kdy patřil k nejlepším v lize a pak uplně odpadl na jaře..za ty tři sezony má 42 gólů a 48 asistencí a většinu z nich nasbíral vždycky v první půlce sezony, to mi přijde parádní

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Rssa

900. Pro obrodu Barcelony

Reagovat
Univerzál

Gratulace Atleticu, opravdu mě potěšilo, že skromný klub dokázal ten titul proti dvěma gigantům uhrát

A dnes ještě boj o záchranu. Getafe si to snad pohlídá, záchranu bych přál i Granadě a Valladolidu, ale tam to bohužel minimálně v jednom případě nevyjde (dokonce mohou sestoupit oba, pokud Osasuna porazí Betis, bude to tam ještě strašně zamotaný).

Reagovat
smazaný uživatel

skromný?

Reagovat
Univerzál

Problém?

Reagovat
smazaný uživatel

že skromný klub to neni ani omylom

Reagovat
Univerzál

Ve srovnání s Realem a Barcou samozřejmě je.

Reagovat
smazaný uživatel

tak keď má liga 2 kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Getafe musí padnúť, musí, musí a proste musí

rozbiť ich na prach

Reagovat
Univerzál

To už je naštěstí dost nepravděpodobné :)

Reagovat
smazaný uživatel

bohužial

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Ed_Hazard

OT pre madridistas

Ako to teda vidíte v lete s posilami? V kuloároch sa začalo hovoriť aj o odchode Arbeloa, tým pádom by musel prísť kvalitný backup za Daniho (tu ma hneď napadol zadarmo Sagna, ale asi by pýtal astronomický plat). Stredný obrancovia by mali zostať všetci a dúfam že aj na ĺavom kraji zostane všetko po starom

V zálohe sa najčastejšie hovorí o posílení DM, no myslím že tam nás bota až tak netlačí. Včera tam hral Illara slušne, nebol perfektný ale 6-7* z 10 by som mu dal

Najrozoberanejší post bude asi striker. Karima som obhajoval prakticky celú sezónu ale to čo robí v poslednom čase (v zakončení) je naprostá tragédia. V medzihre je to jedna z najlepších variánt pre Real, ale útočník musí predsa tutové príležitosti premienať. Momentálne ale netuším kto by mohol prísť (samozrejme okrem veľa krát rozoberaných megahviezd typu Suaréz, Aguero, čo sa mi v prípade Karimovho zotrvania nepáči)

Posledná vec - čo s Castillou? Má niekto reálnu šancu posunúť sa do A-týmu? Videl som pár zápasov a prakticky nikto ma tam neoslovil, možno José a ešte Burgui, ktorý mi typovo pripomína di Maríu, výbušný technický hráč, ktorý toho nabehá kvantum.

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tyka tohto, Arbeloa uz neni najrychlejsi, jeho odchod by som uvital. Hovori sa o talentovanom univerzalovi menom De Sciglio. Takto by sme mali vyrieseny post krjanych bekov nadlho. Ale zaujimavy je aj Llorente z Castilly.

Na DM by to chcelo idealne J. Martineza ale pokial by sa ten post neposilil a rotovali by Khedira so Xabim prip. Casemiro, bolo by to zaujimave. Khedira ma troje pluca a je o nieco rychlejsi ako Xabi. A k Illarovi tolko, nehodnot jeho vykon v zapase kde o nic neslo, nielen mna v dolezitych zapasoch nepresvedcil, ze je hodny 40 mil. eur.

Na CM sa popisalo aj hovorilo o Vidalovi, ten je vsak kvoli zraneniu asi out, spominal sa Rakitic ale sice je to dobry hrac, su aj lepsi. A Perez bol vraj v Turine rokovat o prestupe Golden Boy 2013 Pogbu. Jeho prestup by bol super ale jedine ak nepustia Di Mariu, ten musi ostat.

Na hrot sa sklonuju mena ako Aguero, Mandzukic, Suarez. Prvy menovany o tom sa len pise, Mandzukica vraj nechcu pustit ale do guardilovho systemu on s Lewandowskim nepasuju.

Asi najpravdepodobnejsi prichod sa javi Suarez. O toho ma Perez velky zaujem, dost sa o tom medializuje. S CR bojoval o Zlatu kopacku, ma vyborne statistiky nielen z ligy ale aj z kvalifikacie na MS kde bol tusim tiez najlepsi strelec. Hrac anglickej ligy, navyse ma aj velky pocet asistencii. Z utocnikov asi to najlepsie co momentalne beha.

Z Castilly su kandidati Llorente a hlavne Jose.

Reagovat
Israha

Co napadne Peréze, je ve hvězdách, osobně si myslím, že jediná posila je potřeba na hrot. Benzemu nechat v základu, ke Cristianovi a Baleovi lepší útočník na doplnění asi není, ale Morata jako záložní varianta nestačí, chce to nějakého klasického hroťáka do vápna, kterému ale nebude vadit být dvojkou. Otázka je, jestli někdo takový vůbec je k dispozici...

Reagovat
icka

takovej Mandzukic na hrotu v Realu to by bylo

Reagovat
ACSeRw!n

... na hovno.

Reagovat
ACSeRw!n

tl;dr

Reagovat
Atlético de Madrid

Hele a to si nedokážete poradit s tim, co máte? Vždyť teď tam máte dobře pokrytý všechny posty, nahradit byste potřebovali jen ty odchozí hráče + přivést Benzemovi konkurenci do útoku. Jinak je to kádr, kterej mohl vyhrát treble už letos, až se to příští rok víc sehraje a zapracujou se víc mladý hráči, tak to máte parádní...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, taky Carlo neco takovyho rikal. Podle me se nic menit nebude, posila do zalohy bude Khedira, na kridlo Jese.. vlastne se neverilo jen jednomu hraci, takze to vypada na jednoho utocnika.. Arbeloa rekl, ze zustava, Lopez taky, aby odesel Marcelo nebo DiMa, je kravina..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele