Primera División - preview 35. kola

22.04.2016, 08:22, aktualizováno 25.04.2016, 08:42
Previews
Jeden dohrávaný zápas nabízí i španělská Primera División. Sestupem ohrožená Granada zajíždí na hřiště Celty Vigo...
Celta Vigo - Granada CF  (pondělí 20:30)
Granadu čeká další zápas pravdy. Tentokrát se Andalusané budou snažit o záchranu na půdě Celty, která však také hraje o mnoho. Domácí stále aspirují na příčky zajišťující start v Evropské lize a v pondělí budou mít šanci přeskočit Bilbao a dostat se na pátou příčku.

Celta Vigo stále srdnatě bojuje o místo mezi nejlepšími kluby Španělska a před pětatřicátým kolem jí patří velmi slušná šestá pozice. Z té si mohou navíc svěřenci Eduarda Berizza ještě polepšit. Pokud nyní porazí Granadu, vyhoupnou se díky dalšímu zaváhání Bilbaa do první pětky La Ligy. Aktuální forma nahrává před pondělním mačem právě Célticos, kteří již šest kol v řadě neprohráli. Trápí je však chabá střelecká produktivita. Už čtyři zápasy nedali Galicijští více než jednu branku a to je připravilo o body v minulém týdnu proti Betisu a Espanyolu. Před domácími diváky tak Celta touží prolomit smůlu v pokutovém území.

"Máme nyní příležitost potvrdit, že patříme do Evropy. Čeká nás další krok k historickému úspěchu pro klub i celé naše město. Oni se pohybují na hranici sestupu a budou používat všechny možné zbraně, aby se v Primera División zachránili. To je dělá nebezpečným a velmi těžkým soupeřem," zhodnotil své protivníky argentinský kouč ve službách Viga.

Proti Célticos se postaví Granada, která má po klopýtnutí svých tabulkových soupeřů velkou motivaci odskočit sestupovým příčkám na rozdíl čtyř bodů. Velkým povzbuzením do závěrečných kol byla pro hosty výhra v minulém kole, kdy deklasovali Levante 5:1. Ukázali tak, že i oni umí hrát dobrý fotbal. "Byl to jeden z rozhodujících zápasů a byl jsem spokojen, jak jsme ho zvládli. Jsem rád především za fanoušky, kterým jsme oplatili jejich podporu," pochvaloval si kouč Granady José González. Ten se však musí obejít bez jednoho ze svých nejlepších útočníků. Isaac Success utrpěl v zápase s Levante frakturu v obličeji a pro utkání ve Vigu je mimo hru.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Sergio - Jonny, Gómez, Cabral, Mallo - Wass, Díaz - Nolito, Hernández, Orellana - Aspas
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Andrés - Biraghi, Lombán, Babin, Lopes - Cuenca, Doucouré, Krhin, Rochina - El Arabi, Peňaranda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.33 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Athletic Bilbao  (neděle 12:00)
Levante je stále posledním týmem tabulky a v minulém kole opět ztratilo body. Jeho možná záchrana se stává stále méně reálnou a z toho by rádo profitovalo Bilbao, které naposledy rovněž zažilo zklamání.

Levante bojuje ze všech sil, ale volání druhé nejvyšší španělské ligy je stále silnější. Zesílilo po minulém kole, když se Levante rozpadla obranná činnost. Po vítězství nad Espanyolem Barcelona se Levante utkalo s Granadou jako sokem minimálně hratelným. Jenže už během prvního poločasu dostalo tři branky a ve druhém další dvě. Zásah Rubéna Garcii deset minut před koncem byl jen kosmetickou úpravou debaklu.

A dobrou zprávou pro něj není ani jméno jeho soupeře, protože s Bilbaem se Levante jen špatně vyrovnává. Poslední výhru nad Basky zaznamenal celek z Valencie před třemi lety a od té doby už pět po sobě jdoucích utkání zvládlo Bilbao. Athletic bral tři body také v minulém vzájemném klání, když udržel čisté konto a zásluhou Iňakiho Williamse s Mikelem San Josém vyhrál pohodlně 2:0.

Trenér Rubi se přesto nevzdává. "Klesli jsme na poslední místo ve chvíli, kdy se nám začalo dařit. To nás ale nesmí zlomit. Patříme do první ligy a chceme to dokázat. Musíme dát všechny síly do každého duelu, který je ještě před námi. Počínaje Bilbaem, které chceme porazit za každou cenu," dodal trenér Rubi odhodlaně.

Jedinou menší útěchou by pro Levante mohlo být domácí prostředí. Na Estadi Ciutat de València Levante za deset posledních kol prohrálo jen jednou, když jej přemohl Real Madrid. Jinak se mu ale daří pravidelně sbírat body. Levante tu v deseti posledních kolech porazilo mimo jiné Valencii, Espanyol nebo Getafe. Teď jej ale čeká náročná zkouška v podobě Lvů z Baskicka. Bilbao se chce naladit opět na vítěznou vlnu, protože vložené kolo mu nevyšlo.

Po třech výhrách v řadě se Bilbao sklonilo před Atléticem Madrid. Jedinou brankou o tom na San Mamés rozhodl veterán Fernando Torres, který se trefil krátce před odchodem do šaten. Poprvé za deset duelů se tak stalo, že Bilbao vyšlo střelecky naprázdno. Bilbao se přesto drží na pátém místě, které mu zaručuje start v Evropské lize. Musí se ale ohlížet za sebe, protože šestá Celta Vigo má stejný počet bodů.

Trenér Ernesto Valverde očekává, že jeho hráči dají do zápasu maximum. "Tohle pro nás bude hodně důležité utkání. Minule se nám nedařilo a prohráli jsme, i když jsme si dokázali vytvářet šance. Vím, že se Levante vůbec nedaří a je poslední, ale to by pro nás mělo být spíše varování. Rozhodně nic nepodceníme jen proto, že jedeme na půdu posledního týmu tabulky. Naopak, dáme do utkání všechno a budeme doufat ve tři body," dodal Valverde.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariño - López, Navarro, Medjani, Juanfran - Verdu, Verza, Lerma, Morales - Rossi, Deyverson
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Eixeita, Bóveda, Balenziaga - José, Beñat - Susaeta, García, Muniaín - Viguera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.50 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Real Betis  (neděle 16:00)
Sevillu čeká velká událost - v neděli odpoledne je totiž na programu městské derby! V posledních letech jej jasně ovládá FC, kterému by se něco podobného náramně hodilo. Tým trenéra Unaie Emeryho se totiž poslední dobou dost trápí.

Sevilla zdárně pokračuje v Evropské lize, tedy soutěži, kterou si bez ní v poslední době ani neumíme představit. Zdá se ale, že od té doby mají hráči pocit splněné mise. V rámci domácí soutěže totiž jejich boj o evropské poháry nabírá katastrofální formu a Seville se přestává dařit. Aktuálně už mají svěřenci trenéra Emeryho za sebou pět duelů, po jejichž skončení odcházeli jako poražení. Konec sezony tak připomíná její špatný začátek.

Po ztrátě s Deportivem se oči hráčů Sevilly upínaly k duelu se Sportingem Gijón. A utkání s ním skutečně pro Sevillu začalo dobře, protože už v osmé minutě se trefil záložník Vicente Iborra. Jenže to byl také jeden z posledních světlých momentů sevillského FC. Pak si totiž dal vlastní branku defenzivní záložník Krychowiak a v nastaveném čase utkání dokonal dílo zkázy záložník Ismael López, který strhl vedení na stranu domácích hráčů!

Útěchou může trenéru Emerymu být alespoň fakt, že za posledních pět duelů s Betisem jeho celek neprohrál ani jednou. Často se říká, že v derby jde o šest bodů, protože svou důležitostí může buď definitivně položit celý tým, nebo jej naopak může vyburcovat k většímu úsilí. Něco podobného si ale trenér Unai Emery nemyslí. Utkání s Realem Betis vidí jen jako další zápas o tři body. Navíc nechce hráče vystavovat zbytečnému tlaku.

Deníku AS na tiskové konferenci řekl: "Každý duel má hodnotu jen tří bodů. Nic víc, nic míň. Naším cílem je dostat se do Evropy a jakkoli složité se to může zdát, my jsme ještě nic nezabalili. Jsme rádi, že se účastníme bojů na všech možných frontách. Sice to je pak trochu obtížnější, ale tým je zkušený a už to překonal. Zvykl si na náročné tempo. Mrzí mě, že se nám nepovedlo utkání se Sportingem, ale o to víc se zaměřujeme na tři body z derby," dodal zkušený stratég Emery.

Real Betis je v opačné situaci. Týmu se po většinu sezony nedařilo a stal se terčem kritiky, ale s vidinou konce sezony se jeho výkony zlepšují. Za poslední čtyři duely béticos prohráli jen s Atléticem Madrid, což se dalo čekat. Jinak si ale připsali bod za remízu s Celtou Vigo a vyhráli nad Levante i Las Palmas. V obou případech navíc udrželi čisté konto. Minulé utkání s Las Palmas rozhodl až sedm minut před koncem Ricky van Wolfswinkel. Podaří se Betisu potvrdit dobrou formu?
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Coke, Carriço, Kolodziejczak, Escudero - N'Zonzi, Krychowiak - Reyes, Banega, Krohn-Dehli - Gameiro
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Montoya, Gonzalez, Pezzella, Vargas - N'Diaye, Petros - Kadir, Joaquín, Musonda - Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Getafe CF - Valencia CF  (neděle 18:15)
Getafe se po důležité výhře v San Sebastianu utká na domácím hřišti s Valencií. Madridští momentálně okupují předposlední příčku a od záchrany je dělí dva body. Nic jiného než výhru proto domácí proti Netopýrům nemůžou chtít.

Getafe udělalo tento týden v rámci vloženého kola dost možná klíčový krok k záchraně. Proti Realu Sociedad madridští vydřeli výhru 2:1 a udrželi se v boji o záchranu. Getafe bodovalo po třech neúspěšných zápasech v řadě a tým pod novým koučem Esnáiderem věří, že El Geta konečně naskočilo na vítěznou vlnu. Nyní čeká madridské návštěva z Valencie, nad níž naposledy Getafe vyhrálo v březnu 2014. Na domácím stadionu Coliseum Alfonso Pérez si ale Azulones naposledy připsali výhru nad svým nadcházejícím soupeřem o dva roky dříve.

"Stále máme ještě čas. Výhra na Anoetě nám pomohla především psychicky, protože jsme neměli jinou možnost než vyhrát. Líbilo se mi, že hráči rozuměli tomu, že na hřišti musí odevzdat úplně všechno. Záchrana bude ještě hodně těžká, ale pokud budeme odevzdávat tak odhodlané výkony jako dnes, věřím, že našeho cíle dosáhneme," liboval si po výhře v Baskicku Juan Eduardo Esnáider.

Proti domácím však stojí nelehký soupeř. Praktická jistota záchrany i změna hlavního kouče rozvázala Netopýrům nohy a ti hrají v poslední době svůj nejlepší fotbal v letošní sezóně. Valencia pod vedením Pako Ayestarána vyhrála tři poslední zápasy nad Sevillou, Barcelonou i Eibarem. V Madridu tak bude jednozančným favoritem i proto, že si odsud z posledních tří utkání odvezla plný počet bodů a zároveň ani jednou neinkasovala. Ayestaránovi bude stále chybět Čeryšev, naopak připraven bude probuzený Alcácer, jenž v minulém kole nastřílel Eibaru hattrick.

Zápas začne v 18:15, hlavním sudím bude Ricardo De Burgos.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Villarreal CF - Real Sociedad  (neděle 20:30)
Villarrealu už zbývají pouhé čtyři kola, aby dosáhl kýženého úspěchu a probojoval se do předkola Ligy mistrů. V poslední době se ale Žluté ponorce příliš nedaří v La Lize, čehož budou chtít využít fotbalisté Realu Sociedad. Baskové potřebují odčinit porážku z minulého kola od Getafe a napravit si pošramocenou reputaci.

Marcelinovi svěřenci nezvládli poslední dvě ligová utkání, když prohráli na půdě Vallecanos i Realu Madrid. Čtvrtý celek tabulky tak potřebuje před vlastními fanoušky zabrat, aby nepřipustil dramatizaci souboje o svou pozici, která garantuje start v předkolech Ligy mostrů. Villarrealu se letos na El Madriigalu tradičně výborně daří a na kouzlo svého stadionu bude spoléhat i proti hostům ze San Sebastianu. Villarreal zatím doma ztratil body jen dvakrát, naproti tomu zde již dvanáctkrát slavil vítězství.

Villarreal čeká ve čtvrtek první semifinalové utkání Evropské ligy proti Liverpoolu a domácí lodivod se před zápasem s Basky snažil rozptýlit obavy, že by měl v nadcházejcíím utkání šetřit některé hráče. "Pro nás je souboj s Realem nejdůležiteším zápasem sezóny. Může nám zajistit celkový úspěch v lize po čtyřiatřiceti náročných zápasech. Skončit na čtvrtém místě by byl fantastický úspěch," uvedl Marcelino, který se v poslední době mohl radovat z uzdravení mnoha hráčů z početné marodky. Mezi nimi je Victro Ruiz, Samu Castillejo nebo Roberto Soldado. Naopak mimo hru zůstávají stále Musacchio, Jaume Costa a Leo Baptistão.

Na druhé straně nemají hosté moc důvodů k radosti. Sezóna se rozhodně nevyvíjí podle představ vedení San Sebastianu, jelikož Real je aktuálně v tabulce až na jedenáctém místě. Nasbíral přitom přesně tolik bodů jako konkurenční, ovšem mnohem méně ambiciózní Eibar. Právě Eibaru tým vedený koučem Sacristánem podlehl minulý víkend a ve čtvrtek navíc přidali hosté i další ostudnou porážku, tentokrát od předposledního Getafe. Není proto divu, že ve Villarrealu bodu chtít modrobílí dát zapomenout podobným výsledkům a využít ne zcela stoprocentní kondice Žluté ponorky.

Utkání startuje ve 20:30, zápas bude řídit z pozice hlavního sudího David Fernández Borbalan.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Areola - Marín, Ruiz, Bailly, Mario - Denis, Bruno, Trigueros, Dos Santos - Bakambu, Soldado
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Yuri, Martínez, Reyes, Elustondo - Prieto, Illarramendi, Pardo - Zurutuza, Vela, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Real Madrid  (sobota 16:00)
Real Madrid má pořád šanci na zisk mistrovského titulu. Jeho forma stoupá, zatímco jiní ztrácejí. Teď čeká tým trenéra Zidana další soupeř, se kterým by královský klub neměl mít vážnější problémy - Rayo jej totiž ještě nikdy neporazilo.

Rayo Vallecano stojí před hodně náročným úkolem. Jeho záchrana stále ještě není nic definitivního a Vallecas se budou muset do konce sezony hodně snažit, pokud chtějí v náročné konkurenci uspět a zachovat si prvoligovou příslušnost. To se jim zatím daří jen velmi těžko, protože Rayo je až na 16. místě a na jeho kontě je po minulém kole jen 35 bodů. Pouhé tři body tak má Rayo k dobru na sestupovou propast.

Příliš mu ke zlepšení nepomohlo ani minulé kolo, ve kterém se Rayo utkalo s domácí Málagou. Ta na La Rosaleda moc často neprohrává a tuto pravdu potvrdila také v utkání s Vallecas. Hosty sice poslal do vedení po hodině hry úspěšný Raul Baena, jenže v nastavení druhé půle se z přesného zásahu radoval domácí mladík Federico Ricca. Rayo to bude mít ještě hodně složité a je si toho vědom i trenér Paco Jémez.

V rozhovoru pro média zmínil: "Stále ještě nejsme zachráněni a teď nás navíc čeká Real Madrid. V minulém kole jsme mohli udržet vedení až do konce, ale došly nám síly a trochu jsme se přestali soustředit. Je to škoda, protože s výhrou by se nám dýchalo mnohem lépe. Naše situace ale není nijak tragická, takže se nemusíme strestovat až příliš. Naším cílem je uhrát co nejlepší výsledek doma, i když je Real jedním z nejlepších klubů na světě."

Z pohledu historie se ale Rayo obávat musí. Od roku 2000 ještě Real Madrid ani jednou neporazilo, naopak ve všech patnácti duelech odcházelo samo coby poražený tým. A jistě si pamatuje především poslední duel na Santiago Bernabéu. V něm se totiž hráči Raya proměnili ve fackovací panáky a nakonec v hodně relaxačním utkání dostali deset branek! Na tento hokejový výsledek dlouho vzpomínali s obavami.

To Real Madrid od té doby pokračuje v dobrých výkonech, které by mu mohly zajistit nějakou trofej. Vedoucí Barcelona totiž nejednou zaváhala, její náskok se smrskl a lépe na tom není ani Atlético. Real Madrid je v tuto chvíli třetí, ale od prvního místa jej dělí jen jeden jediný bod! Největší zbraní je pak jeho ofenzíva, protože v minulém utkání dokázali útočníci Bílého baletu překonat hranici sta vstřelených branek za sezonu.

Po demolici Getafe čekal na hráče trenéra Zidana náročnější sok, protože na Santiago Bernabéu se představil Villarreal. Ani s ním ale neměli domácí problémy, protože brankář Navas udržel čisté konto a do sítě soupeře se trefili Karim Benzema, Lucas Vázquez a Luka Modrić. Přesto Real Madrid nemá z tohoto utkání jenom dobré zprávy. Zranila se v něm totiž ikona fanoušků, Portugalec Cristiano Ronaldo.

Zkušený hráč a hlavní tahoun ofenzívy Realu Madrid má problémy svalového rázu, které jej dost možná vyřadí ze sobotního duelu proti Rayu. I trenér Zidane přiznává, že se necítil zrovna ideálně. "Měl jsem hodně velký strach, když se Ronaldo zranil, protože to vypadalo opravdu hodně škaredě. Ale myslím, že to není tak vážné, jak by to mohlo vypadat. Teď už jsem víc v klidu, ale ty počáteční pocity byly opravdu špatné. Doufáme, že bude Ronaldo brzy fit," dodal Francouz.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Carlos - Quini, Amaya, Crespo, Tito - Baena, Trashorras - Hernández, Bebé, Embarba - Miku
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Pepe, Ramos, Nacho - Isco, Kroos, Modrić - Bale, Benzema, Vazquez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 6.00 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Málaga CF  (sobota 18:15)
Atlético Madrid se pokouší stále vytvářet tlak na vedoucí Barcelonu, která sice v minulém kole zapnula, ale stále vede jen o skóre. Navíc se na colchoneros dostahuje městský rival. I proto Atlético vítá duel s Málagou, které se mimo svůj stánek zase tak moc nedaří.

Málaga navíc dokáže nepříjemně zaváhat i ve chvílích, kdy je papírovým favoritem. To bylo konečně vidět také v minulém kole, v němž Málaga hrála s Rayem Vallecano. Málaga v něm ale potvrdila, že poslední dobou se jí nedaří rozhodovat zápasy. Po hodině hry dokonce jako první inkasovala, když se prosadil Raul Baena. Naštěstí se ale Málaga nevzdala a v nastavené minutě druhé půle se prosadil obránce Federico Ricca.

Málaga se od začátku dubna trápí a nevyhrála ještě ani jednou. Připsala si jen tři remízy a jednu porážku, když nestačila na baskické Bilbao. Málaga je sice na devátém místě, má na svém kontě už 42 bodů a je tudíž zachráněná, ale její forma nevzbuzuje optimismus ani radost. Uvědomuje si to i trenér Javi Gracia, který by svůj celek rád udržel v první desítce. Nebude to mít ale jednoduché a sám to dobře ví.

V rozhovoru pro oficiální stránky klubu zmínil: "Neprocházíme teď moc dobrým obdobím. Možná se nám stalo, že jsme se uspokojili vidinou záchrany. Jisté je, že už se nesnažíme tak jako dřív. Musíme pracovat na zakončování, protože to nám v této sezoně dělá velké problémy. Přestáváme se ale také soustředit. Potřebujeme se zlepšit, víme v čem. Já myslím, že máme dostatečně dobrý kádr na to, abychom zůstali mezi nejlepší desítkou."

Málaga by ráda napodobila svůj poslední úspěch proti Atléticu, který se odehrál v minulém klání. La Rosaleda slavila, neboť o jedinou branku utkání se čtyři minuty před koncem postaral útočník Charles. Na stadionu Vicenteho Calderona se ale Málaga radovala naposledy před pěti lety, když se na střeleckou listinu zapsali Baptista, Maresca a Rondón. Byla to tehdy velká senzace, neboť v dresu Atlética řádili borci jako de Gea, Agüero, Diego Costa, Reyes nebo Ujfaluši.

Dnes vzývá Atlético jiné hráče. Mezi těmi nejlepšími pak francouzského útočníka Antoinea Griezmanna. Ten v minulém kole sice neskóroval, ale velkým dílem přispěl ke konečnému výsledku. Atlético si na San Mamés poradilo s domácím Bilbaem a Basky porazilo díky jediné brance Fernanda Torrese. Atlético díky tomu zůstává v boji o titul, neboť od první příčky jej dělí jen horší skóre, než jaké má vedoucí Barcelona.

A Griezmann ví, co je třeba. Deníku AS prozradil: "Atlético musí být silné. Společně můžeme dokázat velké věci, jak jsme viděli v minulém utkání Ligy mistrů. Je tu skvělá parta s výjimečným trenérem, jsme motivovaní a chceme uspět. Proti Bilbau to bylo hodně náročné a fyzicky vyčerpávající utkání, ale my jsme ho zvládli a teď se chceme soustředit na další kola. Chceme vytvořit tlak na Barcelonu, ale zároveň si musíme hlídat záda. Táhneme za jeden provaz a máme jen ty nejvyšší cíle."

Francouzský střelec by měl být plně připraven k boji a Atlético bude na jeho schopnosti hodně spoléhat. Problémy by trenér Diego Simeone mohl řešit v obraně, protože zadák Diego Godín a jeden z pilířů mužstva si v minulém kole poranil stehenní sval a musel střídat. Mimo hru bude také středopolař Tiago. Hostujícímu týmu bude scházet jen brankář Carlos Kameni.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Hernández, Savić, Luis - Koke, Gabi, Saul, Carrasco - Griezmann, Torres
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Rosales, Albentosa, Weligton, Ricca - Juanpi, Recio, Camacho, Castro - Charles, Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.25 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Sporting Gijón  (sobota 20:30)
Ještě před pár týdny by jen málokdo pochyboval o vítězi zápasu Barcelony se Sportingem Gijón, ovšem od té doby se toho ve španělské lize mnoho změnilo. Katalánský velkoklub prohospodařil takřka celý svůj luxusní náskok na čele Primera División a jakékoli další zaváhání jej již odsune na vedlejší kolej...

Černou sérii proher s Realem Madrid, Realem Sociedad a Valencií nakonec svěřenci Luise Enriqueho zdárně ukončili v minulém kole na půdě Deportiva la Coruňa, kde zvítězili drtivě 8:0. Do konce letošního ligového ročníku již zbývá odehrát pouze čtyři kola a vzhledem k tomu, že Barcelona s druhým Atlétikem Madrid sdílí tentýž počet bodů a těží už pouze z výhody lepších vzájemných zápasů, nesmí si již dovolit žádnou ztrátu, jestli hodlá mít boj o titul výhradně ve svých rukou.

"V minulých letech došlo vždycky na nějaké překvapivé výsledky, protože některé kluby už nemají co ztratit," vysvětloval Enrique na páteční předzápasové tiskové konferenci. "Musíme na to být připravení, a také že budeme. Čekají nás čtyři zajímavé zápasy, s týmy z čela i spodku tabulky."

Jakékoli spekulace o pošramoceném zdravotním stavu Lionela Messiho barcelonský kouč rázně utnul: "Messi je v perfektním stavu, jen proti Deporu dostal lehce nakopáno. Normálně s námi trénoval a na zítřek je plně připraven." Stejně tak lze čekat i nasazení Luise Suáreze, jenž čtyři trefami do sítě Deportiva posunul své letošní střelecké statistiky na skvostných devětačtyřicet gólů ve všech soutěžích dohromady. Do základní sestavy se po odpykání karetního trestu může také vrátit Gérard Piqué.

Sporting má na Camp Nou rozhodně o co hrát - momentálně okupuje první sestupovou pozici s jednobodovým mankem na záchranu. Letošní prvoligový nováček navíc může jít do zápasu s nabytým sebevědomím, neboť v minulém kole si připsal cenné prvenství nad favorizovanou Sevillou. I sám Enrique svého sobotního soka ocenil se slovy, že si vede velmi dobře a má ještě stále šanci na udržení.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Rakitić, Busquets, Iniesta - Messi, Suárez, Neymar
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Hernández, Meré, Isma López - Álvarez, Mascarell - Halilović, Cases, Menéndez - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.04 - 17.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Deportivo La Coruña  (sobota 22:05)
Eibar bojuje o návrat mezi nejlepších deset, ale v poslední době neprožívá moc radosti. Mnohem horší je však psychická pohoda v táboře jeho konkurenta. Deportivo La Coruña se léčí z minulého debaklu od Barcelony a doufá, že se poučilo.

Ostudných osm branek! To byl součet, který viděli diváci na Estadio Riazor po minulém kole. Domácí Depor totiž sehrál s Barcelonou tragické utkání, na jehož konci se hráči chytali za hlavu a fanoušci za srdce. Barcelona, která byla v minulých týdnech hojně kritizována, sestřelila domácí celek osmi góly, z nichž rovnou polovinu měl na svědomí Luis Suárez. Tomu vůbec utkání vyšlo, protože si k nim připsal ještě tři asistence.

Je jasné, že po takovém přídělu nemůže být tým zrovna v pořádku. Najde ale dost sil i času na to, aby hodil tento neúspěch za hlavu a poučil se z chyb? Alespoň malou útěchou by pro hráče Deportiva mohla být minulost, protože ta patří jednoznačně právě Deporu. Tým z Galicie se s Eibarem utkal pětkrát, z toho třikrát v rámci španělské nejvyšší soutěže. Eibar se však radoval jen jednou. V duelech v první lize navíc Eibar nedal Deportivu ani jeden gól!

To se teď bude snažit napravit, i když ani Eibar za sebou nemá moc dobré utkání. A i když řeknu, že dostal o polovinu méně branek než Deportivo, pořád jsou čtyři branky debaklem se špatnou příchutí. Eibar po dobrém výkonu proti Realu Sociedad San Sebastian inkasoval čtyřikrát od znovuzrozené Valencie a stal se obětí skvělého výkonu Paca Alcácera. Ten vstřelil za první půli hattrick, jednu branku pak přidal obránce Cancelo.

Eibar ale nehodlá házet flintu do žita. Trenér José Luis Mendilibar žádá po hráčích: "Bude to náročné, ale chceme zapomenout na špatný duel proti Valencii. Záchranili jsme se, ale to ještě není konec. Neznamená to, že teď vypneme. Udělali jsme v tom zápase mnoho chyb, které je potřeba odhalit a napravit. Čeká nás tým, který také nebude snadné porazit. O to víc se musíme semknout a táhnout za jeden provaz," přeje si trenér Mendilibar.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Ramis, Ansotegi, Juncá - Keko, Esclanate, Adrián, Inui - Enrich, Bastón
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Manu - Juanfran, Sidnei, Arribas, Navarro - Fajr, Borges, Mosquera, Cartabia - Riera, Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Las Palmas - Espanyol Barcelona  (pátek 21:00)
Las Palmas hostí na Estadio Gran Canaria dalšího nebezpečného soupeře. Nebezpečného v tom smyslu, že Espanyol Barcelona ještě nemá jistou záchranu. A týmy, které nemají co ztratit, vždycky bojují nejvíc.

Barcelonský Espanyol klesl až na 15. pozici La Ligy a to znamená, že se musí ještě hodně snažit. Na jeho kontě je jen 37 bodů a od sestupové propasti jej dělí jen dvě příčky. Za posledních pět utkání Espanyol Barcelona vyhrál jen jednou, dvakrát pak prohrál. V minulém kole chtěl překvapit, když vyzval Celtu Vigo. To se mu povedlo tak napůl, protože si s týmem z Viga rozdělil body. Sympatické na Espanyolu bylo to, že nevzdal utkání ani ve chvíli, kdy prohrával.

Jako první se totiž prosadili hosté, když se trefil kanonýr Iago Aspas. Jenže domácí zapnuli a deset minut poté se prosadil Marco Asensio. Do konce utkání Celta nedokázala vstřelit branku, neboť domácí velmi dobře bránili. Espanyol se ale nenalézá na příčkách, na kterých jsou jeho fanoušci zvyklí jej vídat. I proto se množí zvěsti o konci rumunského trenéra Galcy. Constantin Galca ale o odchodu neuvažuje.

"Teď něco takového řešit nebudu. Chceme hlavně dohrát sezonu a zachránit se. Mnoho věcí se zde nepovedlo, ale teď není ta pravá chvíle. Hráči se musí soustředit, protože naší povinností je zachránit tento tradiční a skvělý klub v první lize. Pokud kolují nějaké zvěsti o mém vyhazovu, já je neřeším. Tohle je stejně otázka pro vedení klubu. Teď pracujeme jen na tom, abychom zvládli další duel," dodal trenér Galca.

Espanyol musí řešit několik důležitých absencí. Pro zranění nebudou přítomni Anaitz Arbilla, José Cañas, Felipe Caicedo a Oscar Duarte. Kvůli disciplinárnímu trestu nebude hrát Víctor Sánchez. Stejný důvod odstavil domácího Aythamiho, který zmešká duel stejně jako zraněný Mubarak Wakaso. Las Palmas je v lepší pozici, neb má o tři body víc. V minulém kole ale zaváhalo. Druhý poločas odehrálo bez vyloučeného Aythamiho a dlouho se zdálo, že udrží čisté konto. Jenže sedm minut před koncem rozhodl domácí Ricky van Wolfswinkel. Napraví si chuť tentokrát?
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Garcia, Bigas, Lemos, Castellano - Tana, Roque, Momo - Zhar, José, Viera
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - López, González, Roco, Duarte - Sevilla, Diop, Abraham - Pérez, Moreno, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona34254596:2979
2.Atlético Madrid34254558:1679
3.Real Madrid342464101:3078
4.Villarreal CF34179842:3160
5.Athletic Bilbao341661251:4154
6.Celta Vigo341591047:5454
7.Sevilla FC3413101147:4249
8.Valencia CF3411101342:4043
9.Málaga CF3410121231:3142
10.Real Sociedad341181542:4641
11.SD Eibar341181545:5341
12.Real Betis3410111331:4641
13.UD Las Palmas341171638:4640
14.Deportivo La Coruña347171042:5638
15.Espanyol Barcelona341071735:6337
16.Rayo Vallecano348111546:6635
17.Granada CF34891738:6133
18.Sporting Gijón34881835:5532
19.Getafe CF34871931:6231
20.Levante UD34772031:6128

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (604)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Je nějaký logický důvod, proč hrajeme po vloženým kole už v sobotu, když pak oba ty týmy mají celý týden na přípravu?

Reagovat
Sergi Samper

Je potřeba co nejdřív všem naložit

Reagovat
Kluivert9

Jen ať hrají co nejdřív... než zas zapomenou hrát fotbal.

Reagovat
valloire

Je.

Reagovat
smazaný uživatel

A co má kolikrát říkat na rozpis zápasů takový Athletic.

Reagovat
smazaný uživatel

Athletic neřeším - to jsou jejich problémy.

Mě zajímá, proč máme hrát 3 zápasy za 7 dnů a pak mít 6 - 7 dnů volno. Připadá mi to na hlavu padlý.

Reagovat
Losinho

Nebylo to tak určené dopředu kvůli případné LM?

Reagovat
valloire

určitě jo, taky mohli vědět, že se dál nedostanou

Reagovat
smazaný uživatel

Je CR v nominaci??

Reagovat
misinho7

dneska ma vraj nejake rozsiahlejsie vysetrenia...vraj nie je isty ani na Manchester...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo has been diagnosed with a muscle strain in his right thigh. Pending evaluation.

A dneska netrénoval.

Reagovat
misinho7

podla vsetkeho by mal byt na city pripraveny

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska měl jít na magnetickou rezonanci ve Valdebebas, tak snad tam nic nebude. Každopádně srát na nějaký gólový honičky s Kanibalem, důležitý je, aby byl fit na LM proti City, takže na Rayo si snad odpočine.

Reagovat
Visca el barca

Jo to von se na to určitě vysere no,když mu o ty honičky jde mnohem víc než o tým

Reagovat
CHONG

Kéž by ses na to vysral ty a vrhl se na dráhu.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Na AS už píšou, že o víkendu nebude no. Ale LM by měl stihnout.

Reagovat
patas92

"Mats wants to realise his sporting ambitions ... only 6 clubs in question (Madrid, Atletico, Barca, Man United, Chelsea and Bayern)" - Hermann Hummels, Mats Hummels' father/agent.

Real a Atleti ho nepotřebujou, do Bayernu snad nepůjde už jen z principiu a z anglických mužstev by dávalo smysl spíš City (o kterém se však nepíše)....Za nějakých 35 mega, které za něj budou chtít, po něm prostě musíme jít stůj co stůj.

Reagovat
CHONG

Hovno, Kloppo si ho stáhne k sobě.

Reagovat
patas92

Jo jo, to přesně koresponduje s tou první větou

Reagovat
CHONG

V Liverpoolu teď není žádné ořezávátko, ale třetí nejlepší trenér na světě, takže to s první větou koresponduje

Reagovat
Visca el barca

A kdo jsou ty první dva ?

Reagovat
CHONG

Simeone a Carletto

Reagovat
Visca el barca

Carletto určitě ne

Reagovat
CHONG

Reagovat
Visca el barca

Vás ta jedna Liga mistrů trošku pobláznila ne ? Druhej nejlepší trenér na světě by loni neposral všechno co šlo

Reagovat
CHONG

Jo no, protože Carletto trénuje dva roky

Reagovat
Visca el barca

Já ti nevim kolik udělal ligovejch titulů ?

Reagovat
CHONG

Pár jo a hlavně měl úspěch všude, kde působil.

Reagovat
Visca el barca

3 to není zrovna moc na to, že jeden z nich byl v Paříži.

Reagovat
CHONG

3 tituly ve třech ligách, za rok to budou 4 tituly ve čtyřech ligách, to není zlé.

Reagovat
Visca el barca

Není, to určitě né, jen ho nevidim do top 3

Reagovat
CHONG

To já taky ne, je v top 2

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale stejně podmnožina top3

Reagovat
kubys

Všude? Opravdu?

Reagovat
CHONG

Jo.

Reagovat
kubys

Juve nic?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten argument s Carlovými ligovými tituly mi přijde jako úplná píčovina. Tu jeho reputaci hrozně táhne dolu, že za 8 let v AC získal jeden ligový titul no (ale zas vyhrál 2x LM). V jeho dalších angažmá pak s Chelsea získal jeden za dvě sezony, to samý s PSG za sezonu a půl. S Realem sice ne, ale v krátký době vyhrál LM.

Reagovat
Visca el barca

Já neřikám, že je špatnej, ale v itálii udělal jeden a to trénoval dva nejlepší týmy co tam byly. Prostě v top 3 není určitě, nemůžu si pomoct.

Reagovat
CHONG

To je tvůj problém

Reagovat
Visca el barca

No mně to je vcelku fuk, jen to vaše propagováni Carletta je obča trochu vtipný, ale chápu byla to dlouhá doba vyhrát LM

Reagovat
valloire

určitě ne delší než vaše

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

co zas

Reagovat
patas92

Jakože 4 roky jsou víc než 12?

Reagovat
valloire

Ne, ale 36 už na beton jo.

Reagovat
patas92

To s tím ale tak nějak vůbec nesouvisí...Nebo jsem si nevšiml, že by někdo s Rijkaarda dělal nejlepšího trenéra na světě.

Reagovat
valloire

Jak to že to nesouvisí? Píše o délce doby, která byla potřeba k výhře v LM.

Reagovat
patas92

Jenže v úplně jiném kontextu Třeba si z toho příspěvku taky můžem vytáhnout slovo "fuk" a bavit se o tom, kdo jak velké umí bubliny.

Reagovat
valloire

Já umím největší, to je jasný. Prostě jste čekali na první výhru 36 let a tím je daný všechno. Nás nějakejch 12 nemůže rozhodit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Nechej ho. Jedno třetí a jedno druhé místo mu zamotal úsudek.

Reagovat
patas92

Nj, Ancelotti jde vlastně do Bayernu....Tak pokud mezi Hummelsovými ambice je ligový titul, tak to by měl největší šanci kdyby zůstal tam, kde je.

Reagovat
patas92

*ambicemi

Reagovat
patas92

Nejvyšší ambice Liverpool asi teď má, ale pochybuju, že se mu bude chtít nějaké 3 roky čekat, než je Liverpool bude schopný naplnit.

Reagovat
CHONG

Kloppo je naplní už příští rok.

Reagovat
patas92

Tak určitě

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern have started negotiations with Mats Hummels.

Navíc Hummels je z Mnichova, Bayernem si prošel jako kluk. Nevylučoval bych to.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetky anglicke timy ho potrebuju..

Reagovat
valloire

Docela by mě zajímalo, kde tráví dovolenou 10FKK. Že by tady? http://www.hurghadaseagull.cz/

Reagovat
roman1978

to já letos, po velice dlouhé době, volím exotiku. už dlouho jsem se jen tak neválel na pláži a nic nedělal.

Reagovat
valloire

Pláž fuj. Vůbec nevim, co bych tam dělal. Hory.

Reagovat
roman1978

Já hory miluju, ale taky jednou musím vyhovět drahé. Bude to změna.

Reagovat
valloire

no já podobný kompromisy naštěstí dělat nemusím

Reagovat
LAM

Tak kdo by s tebou taky vydržel že jo.To by byla celá dovolená jen o tom jak to bylo tehdy

Reagovat
valloire

Vůbec. Já jsem skvělej průvodce. Tam se hledí pouze kupředu, zpátky ni krok.

Reagovat
LAM

To máš přesně jako já.Já bych jezdil jenom takhle do přírody na hory,ale přítelkyně chce pořád k moři.Takže to dělám tak že jedna dovolená je na horách u druhá u moře.Loni jsme ale po Šumavě jeli nakonec do Tater .

Jinak doporučuju Lago di garda-krásný prostředí,možnost koupání jak v moři,ale i vyjet lanovkou skoro do Alp.

Reagovat
valloire

Ty vole, jak to že tě pustili na Šumavu? Tam nemají katalánci co dělat. A ještě do Taer, to si děláš prdel ne?

Reagovat
valloire

Jako jak lanovkou? Po svejch ne? Kousek máš Brentu.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
10FKK

Nemám rád letoviska a dementní turisty... Zdejší diskuze už sou taky takový přecpaný letovisko plný hlučných debilů... Fotbal je tu bohužel až na 358. místě...

Reagovat
valloire

A hele....já bych spíš řekl, že ses odmlčel po posledních dechberoucích výsledcích FCB. Ste vypadli a myslel jsem, že už jste všichni na Hurghadě.

Reagovat
10FKK

Už sem ti to psal, ale už seš starej a máš zřejmě HOSIPA... Výsledky neřeším, porovnávání pindíků mi připadá divný a fotbal hraje Barca pořád nejhezčí (i když je vidět, že melou z posledního, což je daň za minulou sezónu)... Jen už je tu předebilováno a nebaví mě to, nic víc za tím není...

Reagovat
valloire

Nekecej, už jsem si toho všiml dřív, že když to Barceloně nejde, není ti do řeči. Ještě pořád to máte dobře rozehraný ne? Treble holt nemůže bejt pořád, to by tě ani nebavilo.

Reagovat
10FKK

někdy máš náladu a někdy si přečteš první dementní příspěvek a jdeš od toho...

Barcelonka s tím nemá nic společnýho, spíš jarní únava a malej svět (na blbce narážíš na každým kroku) pak už nechceš vidět blba ani na netu!

Reagovat
valloire

no dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

Wakaso

Reagovat
Kokesh

https://www.youtube.com/watch?v=fFiXTY8Fcks

A to jsem si myslel, ze je nemozny dat jesle Messimu. Tady v tom videu dostal hned troje...

Na konci videa Robinho neuveritelny zapreni tela prosi Ronaldinhovi.

Reagovat
patas92

Jestli Madridisti i normální odebrání míče berou jako humiliating, tak to už o něčem svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=-0R6GRbGWYg nic proti tobě, ale když už jsi tu začal "hráči Realu vs Messi", tak tohle je taky zajímavý... je až neuvěřitelný, že má Leo proti Realu 21+15 a, že je ještě nikdo z Realu nezranil

Reagovat
valloire

a přitom to jsou vesměs brutální zákroky....no je to divný

Reagovat
alcantara
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Dve fenomenalni hovada.

Oba zmenili fotbal neskutecnym zpusobem. Diky za to, ze je muzu sledovat a uzivat si jejich vyjimecnost.

Reagovat
SIRBRANIKE

CR je v gol.priemere až 4tý...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Squad (vs Sporting): Bravo, Ter Stegen, Alves, Pique, Bartra, Mascherano, Adriano, Alba, Busquets, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Rafinha, Munir, Messi, Suarez, Neymar.

S opět nenominováním VIdala už to začíná být divné... přitom pokud se nepletu, tak povolení od lékařů dávno dostal.. Asi nějaký problém s LE, jinak si to nedokážu vysvětlit, protože mi přišel lepší než Alvés.

Reagovat
patas92

Luis Enrique: "Situation Aleix Vidal? The squad lists say enough. I don't tend to publicly comment on my decisions."

Asi na to Vidal sere. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

Reagovat
kubys

Jinak WHU včera podepsalo Toniho z Vale...nějaký Netopýr, co sleduje mládež a přiblížil mi ho?

Reagovat
valloire

tohle je taky zajímavý, liga + LM od CR v Realu :

CR 307 z - 334 g .......1,09

LM 308 z - 322 g .......1,05

Reagovat
kubys

Však Ronaldo má fenomenální stats, to mu nikdo nebere.

Reagovat
valloire

výjimečně myslím oba

Reagovat
Losinho

Ty průměry jsou vážně šílený

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné čísla..

Jen doplním čísla ve všech 6 soutěžích:

CR: zápasů 343, minut 29587, gólů 360, minut na gól 82,19 a gólů na zápas 1,05.

LM: zápasů 365, minut 30833, gólů 371, minut na gól 83,11 a gólů na zápas 1,02.

Reagovat
smazaný uživatel

*Ronaldo o jeden zápas více, takže 344.

Reagovat
valloire

oni se prostě plus minus kopírujou

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ještě měsíc zpátky, než měl Messi ten zápasový půst, tak mělo skoro totožný čísla.

Reagovat
smazaný uživatel

Měli* měl bych si to začíst číst, než to odešlu

Reagovat
valloire

detail

Reagovat
smazaný uživatel

taketo cisla nema nikto

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou čísla za posledních 7 sezón na klubové úrovni, takže jen část jejich kariéry. Samozřejmě pokud započteš i zbylý sezóny a hlavně repre zápasy (kde se Messimu a i Ronaldovi nějak extra nedaří), tak mají čísla nižší. Každopádně goal rating 0,79 (Messi) a 0,68 (Ronaldo) ve všech zápasech v seniorské kategorii je super.

Reagovat
smazaný uživatel

*Goal ratio

Reagovat
valloire

detail

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo má lepší goal ratio než Messi kromě Pelého, Müllera, Eusébia a Puskáse?

Reagovat
valloire

Pepík

Reagovat
Al Capone

nejlepší střelec historie

Reagovat
smazaný uživatel

Just Fontaine má údajně 257 g. za 269 z., ale nevím, jak jsou ta čísla věrná

Reagovat
patas92

ne Zico

Reagovat
smazaný uživatel

Zica za chvíli Leo předběhne

Reagovat
el Principito

VasconPELE

Reagovat
valloire

Nejlepší golovej záložník je Zico. Záložník klucí, ne útočník jako všichni tihle střelci.

Reagovat
smazaný uživatel

ved CR ma za posledných 7 sezon vyse 1 gol na zapas, kde si nabral 0,79 a 0,68 za vsetky zapasy? ved CR bol najlepsi strelec za MU v case ked Messi bol v tieni Ronaldinha

Reagovat
valloire

je to tak, musíš to přijmout

Reagovat
smazaný uživatel

to cislo by bolo vacsie keby v MU neuprednostnovali v utoku V. Nistelrooya s Rooneym

Reagovat
Magic player

Odbornik jako ty, ktery nas tady vsechny poucuje a urazi, by mel takovym vecem rozumet a chapat je.

Reagovat
smazaný uživatel

vsetkych? menuj seba a zabudol si ze ty si zacal urazat prvy. zato, ze ja nemusim Jamesa a nemusia ho hlavne ti co na neho piskaju pocas zapasu nemusi byt niekto urazany

Reagovat
Magic player

Ok, takze si to porad neuvedomujes, necham to byt.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze ty si to uvedomujes

Reagovat
Mateo16

Este som teda nevidel ze by niekto na stadione piskal na Jamesa .

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
F.Torres

Oba jsou fenoméni. Nejlepší na tom je, že hrají ve stejnou dobu. Když by nebylo Messiho, tak Ronaldo nikdy nebude mít takový číla a platí to i naopak. Samozřejmě, byli by i tak nejlepší, ale prostě oba jsou soutěživý typy a navzájem se motivují

Reagovat
smazaný uživatel

skoda, ze CR v MU tolko "topili" na kridle a spoliehali sa na V. Nistelrooya a Rooneyho. tie cisla by boli o dost vyssie keby ten utocny potencial objavili skorej

Reagovat
Harakan

Nejen že ses debil, ale víš i hovno o fotbalu. Gratuluju, děláš tu jen ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty debil ved CR hral prve roky ciste kridlo. Si fanda klubu ani nevies kde hraval tvoj hrac. Taka ostuda a hanba

Reagovat
One-Real

James - Kova - Kroos - Modric - Isco -- Benzema

Reagovat
Magic player

Pokud jo, tak budu mit cely zapas erekci.

Reagovat
Mateo16

Keylor - Danilo , Varane , Pepe , Marcelo - Isco , Kroos , Kovacic - Jese , Benzema , Bale

Reagovat
misinho7

Kova

Reagovat
Kokesh

už bylo na čase.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Robbie

kurde, proč Jesé když Lucas má formičku

Reagovat
Robbie

dneska si mohl Bale zahrát na levý straně a Lucas na pravý

Reagovat
DreamTeam

no tak si zahraje ne prave Jese

co uz

Reagovat
vilp

Danilo

Reagovat
Hachim Mastour

Kovačič

Reagovat
Hachim Mastour

ČO TO JE???

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Robbie

to jsou čůráci dementní ty vole

Reagovat
Robbie

Varane blbec

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo kdo dá ty 3 góly z těch šmatláků ve předu

Reagovat
smazaný uživatel

vpředu

Reagovat
Robbie

nikdo, možná jeden Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Danilo a Varane, to jsou chyby jak z přípravky.

Reagovat
Diego2

Co si to to Rayo dovoluje? Snad to dotahnou minimalne k remizce

Reagovat
DreamTeam

jak to nedotahnou na vyhru,tak by meli sestoupit

Reagovat
Losinho

No Ronaldo, no party

Reagovat
valloire

Real Madrid je pod drtivým tlakem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už bylo na čase.

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Boha ten Danilo to je keket najvacsi co tam stvara..ten snad pojde prec to je traged

Reagovat
Mateo16

Danilo to je cirkusant Dajte mu kompas nech vie kde je sever

Reagovat
Magic player

Danilo je zraly na rucnik.

Reagovat
Robbie

Pepeho a Danila vyhodit svinským krokem, hraje vůbec ten Jesé ? sem ho ještě neviděl, ten hráč absolutně nemá na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Vallecano prosim aspon 7 nam dejte, Danilo musi zavinit 4 penalty, zranit 3 hrace, a idealne si zlomit koleno na 4x at se zrani az do konce smlouvy

Reagovat
misinho7

Gareeeeeth ten ma hlavicky snad lepsie ako Ronaldo...poseldnej dobe strane vela golov hlavou

Reagovat
valloire

nerouhej se

Reagovat
Hachim Mastour

Gareth Kroos

Reagovat
valloire

gol gol zachránce hvězda z Wejlsu

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo má slušný útok. Snad opět nedostanou 2 červené, aby na ně Real měl.

Reagovat
Mateo16

Konecne prestalo prsat ono to pojde

Reagovat
valloire

trávník není nejlepší, ba je špatný, tím to bude

Reagovat
smazaný uživatel

Anebo prostě hrajou piču, tím to bude

Reagovat
valloire

My píču nikdy nehrajem, nejsme Barca Je to trávníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, na co jí hrát, když jste

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

ale co nemozeme pouzivat vase vyhovorky ?

Reagovat
valloire

a já si říkal, že už jsem to někde viděl

Reagovat
misinho7

kurva Karim snad bude v pohode... Cristiano a Benz...to utorok bez nich by bola katastrofa

Reagovat
DreamTeam

uz se setri na ligu mistru

Reagovat
valloire

Karim out? Máme smůlu.

Reagovat
valloire

Bale to má prej zobrať na seba. Tak to jsme v prdeli.

Reagovat
Mateo16

Dajto

Reagovat
teenz

Reagovat
Ángel di María 22

To je v prdeli, jestli nebude Benz na ty City. Nejistej Ronaldo, Carvajal...Zase nás to začíná divně kosit. To je fakt na hovno.

Reagovat
Kokesh

Alespoň Cris je pro mě jistota, nic vaznyho to není.

Reagovat
Ángel di María 22

No, ono bez Benze to vzdycky casto je dopredu trapeni, kor venku. Jestli nebudev on ani Carva, tak je to v pici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzou hraci Barcy ustat x sezon za sebou povetsionu zdravi a nase opory se kazdorocne x krat za rok zrani? Nemuze to byt fyzioterapety, lekari a tak? To nemuze byt jen stesti/smula.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby jedl Karim vepřové, v dnešní době napumpované steroidy a vitaminy pro rychlejší růst, taky by se tolik nezraňoval.

Reagovat
JM

Messi approves

Reagovat
smazaný uživatel

Messi spadl do hrnce s přípravky, když byl malý. Takže teď už to nepotřebuje. Proto je nezničitelný a nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Prave, ze Messi je z tech jejich hracu nejcasteji zraneny jeste mi prijde

Reagovat
2miguel1

Real mal už davno skončiť v osemfinále LM ...nehraju aleže absolutne nič #uefaClub

Reagovat
JM

Už vám zase otrnulo, jo?

Reagovat
misinho7

aha akoze hodnotit podla jedneho zapaasu? tak brca mala podla zapasu s Realom sociedad napr skoncit uz v skupine...

Reagovat
2miguel1

?

nehraju nič komplexne ...toto je len ďalšia kvapka

Reagovat
Imago

Samozřejmě že to, co říká, je blbost, ale s tvou výrokovou logikou bys s ním měl být kamarád...

Reagovat
smazaný uživatel

:D A Barca je ve skvele forme, kdyz porazila tym, kteremu by i Banik v nejhorsi forme dal 5? :D no nevim.. aby jste pak nerupli s Jabloncem.

Reagovat
valloire

Potřebujem asi naject na Barca level. Ideálně red plus penalty a yes party...

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí vám na to Ronaldo, který by se válel v šestnáctce a rozhazoval rukama, že chce penaltu.

Reagovat
Kokesh

Klidně bych dal Lucase na ofenzivní RB, ať si oběha celou stranu a poslal do hry Jamese, potřebujeme ho. Bez Karima a Crise je třeba co nejvíce hráčů, co umí roxhodnout, ale opět jsme ve složité situaci, stejně jak v LM. Rozjezd, solidní forma, krutý vystřízlivění, dotahovani....pořád dokola

Reagovat
One-Real

S Kovacicem snad budeme mit trpelivost, mel tam skvely momenty, ale ve finalni fazi vzdycky spatne. Bale ve vzduchu. Danilow to nemuze myslet vazne, na City radsi Ramos na beka a modlit se ze Pepe vzpomene na stary casy a nebude hrat neco, co mu nesedi.

Reagovat
Kokesh

Nebo třeba Rafa, od kteryho jsem neviděl top výkon ani nepamatuji.

Reagovat
vilp

Dokud neměl Kova mezi svým každým zápasem takový pauzy, tak nikdy nezklamal. Ono to spíš bude o tom, jestli bude mít trpělivost on, protože jsou před ním tři lepší CM, DM, bez kterýho hrát Zizou nebude, a James, kterýho se ZZ bojí dát to útočné trojky, kde by v současné formě opět dělal bod za bodem. Velká škoda, u mě by byl James první volba za BBC a místo by mu udělal náhradník na RB Lucas.

Reagovat
stas87

Ohladne Vidala...nemusi to nic moc znament.Enrique vie co je to za hraca a pozna jeho kvality.Odtrenuje s nimi celu pripravu a sancu dostane.Ja si myslim,ze to obaja hodi za hlavu a zacnu odznova,bez ohladu na to,co sa stalo tuto sezonu.

Reagovat
Al Capone

V klidu, otočíme

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tam prisli jak majstri sveta, podcenenie supera jak keby sa to malo vyhrat samo. Danilo traged, Varane pozicne otras. Zase v zalohe ofenzivni hraci tak to aj vyzera. Bale musi ukazat preco bol najlepsi v Anglicku...

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že diskuze se posunula na jinou úroveň. A to i vallouire byl dneska v klidu.

Reagovat
blaugrana

Diskusia by sa mal úplne zrušiť, lebo to, čo si tu človek vidí je jedne veľký odpad.

Reagovat
valloire

na o to jsi se ještě nezapojil

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

já sem dycky v klidu

Reagovat
john334

Kdyby měli první tři stejně bodů, tak pořadí bude Barcelona, Atletico, Real?

Reagovat
Jordi Alba

Ano.

Reagovat
misinho7

Lucas je inde..neskutocne ako sa porovnaval s Jesem ale v tejto sezone ho strci do vrecka..keby by mal jeden z nich odist tak jednoznacne Jese

Reagovat
Robbie

Danilo

Reagovat
valloire

gol gol valcujem

Reagovat
valloire

vyšli tam riadne delo

Reagovat
smazaný uživatel

link na Realek? potřebuju je podpořit, beze mě to nezvládnou

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentář je v nějakém divném jazyce, ale díky

Reagovat
valloire

vím, mluví tam divně

Reagovat
valloire

a běda jestli to nezvládnem, běda !!!

Reagovat
smazaný uživatel

rozkaz, generále!

Reagovat
smazaný uživatel

Jese príšerný

Reagovat
misinho7

Lucas si ho uplne dava

Reagovat
Robbie

Jesé nemá vůbec nic co by bylo na Real

Reagovat
misinho7

Gareth teraz nahral do dvoch tutoviek..skoda skoda tych sanci

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Robbie

on to narve do brankáře, to je kokot

Reagovat
misinho7

konecne Jese dole

Reagovat
Hachim Mastour

Modrič? Radšej James

Reagovat
valloire

Lukaaaa. A je po zápase.

Reagovat
valloire

Za co?

Reagovat
valloire

už prasí

Reagovat
Magic player

Lucas si je trochu povodil. Ja ho fakt zboznuju.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Už šlapou vodu.

Reagovat
valloire

Rayo je pod drtivým tlakem.

Reagovat
Diego2

Se dalo cekat Rayo no

Reagovat
misinho7

Gareeeeeeeeth dnes zastupil Ronalda a spravil co bolo treba dneska paradny

Reagovat
teenz

Poprve za nekolik let.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tragéd Bale, už aby z toho Realu vypadl, nekopa jeden!

Reagovat
Ángel di María 22

Přesně. Klidně zadarmo do United po sezóně

Reagovat
valloire

jsi cvok? ty podojíme

Reagovat
teenz

Jsem to cetl a rikam si... Tak owny nebo sandro ? Hmmmm.

Reagovat
smazaný uživatel

done

Reagovat
Hachim Mastour

Gareth the FLASH

Reagovat
valloire

Bale gol gol

Reagovat
Ángel di María 22

Goooool pico joooo, to je neuvritelne zabavnej a otevrenej zapas

Reagovat
Kokesh

Gareth nejlepší od nás.

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

a Lucas

Reagovat
Magic player

Podle me Lucas lepsi.

Reagovat
stas87

Jemeza musi jebnut na Rosalede pridu o vyhru v nadstavenom case,tu to maju rozohrate vyborne a sami superovi ponuknu sance.Ako je fajn ze to neodkopavaju a nevalaju sa po zemi,obcas by to ale mohli zavriet a posbierat bodov.

Reagovat
Kokesh

Vždyť hráli jen dvacet minut.

Reagovat
stas87

Ja to vidim len od 50.minuty.Tak viedli dva nula ale super ich prehraval,dlho ale drzali aspon ten bod a teraz nebudu mat nic.

Reagovat
r3

Dnes Bale jednoznacne najlepsi hrac. Snad to uz udrzia, boli by to zlate tri body vzhladom na vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nehrá a Bale zrazu o parník najlepší na ihrisku.

Reagovat
teenz

Snad asi poprvy. Jindy kdyz nehraje Cris tak Bale hraje na shovavanou.

Reagovat
Ángel di María 22

No...A nebo je to proto, ze hraje do nejotevrenejsi obrany sezony

Reagovat
Magic player

O parnik.

Reagovat
smazaný uživatel

Poznámka: Zápas nesledujem.

Reagovat
smazaný uživatel

povedzme si uprimne, dal krasnu hlavicku a super mu prihral na gol ale zeby ukazal nieco vynimocne proti najslabsej obrane neda sa povedat

Reagovat
Mateo16

Zase tie nafukane reci pri Away zapase . Neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

hrac za vyse 90 mil. by mal predviest proti tak slabej obrane viac ako len gol z rohu, vid Neymar vo forme, Messi, Iniesta

Reagovat
misinho7

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

2+1. Co bys chtěl. Vzal to na sebe a v prdeli sme nebyli, takže dobrý.

Reagovat
DreamTeam

blbost.. centroval Danilo

nicmene Bale tam mel dalsi 3golove nahry

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by mal taketo zapasy aj proti silnejsim obranam a individualne sa presadzoval

Reagovat
Ángel di María 22

Lucas je super.

Reagovat
DreamTeam

jo ale ne dost... Cris by dal dalsi dva goly po tech Baleovych nahrach

i tak cekal jsem to horsi a nakonec vezem vsechny body

Reagovat
Ángel di María 22

Tak to nemuzes srovnavat tahle prece. Jako alternativa do utoku je dobrej.

Reagovat
DreamTeam

Vsak to rozhodne. Jako podle me i kvalitni hrac jako zaskok proti slabsim tymum.Ale jako hrac zakladu nejak trvale to asi nepujde.Otazka je jeslti ho bude takovy zaskok bavit delsi dobu.

Reagovat
valloire

Opět se potvrdilo, že zkušený mužstvo dá přesně tolik gólů, kolik potřebuje na vítězství. To nepotřebuje hysterický výsledky 8:0 a tak podobně. Takový výsledky jsou naopak znakem nezralýho mužstva, které si nevěří.

Reagovat
popltak

Ale jo, unášíš.

Reagovat
smazaný uživatel

suchý triko i v dešti

Reagovat
Mateo16

Paradny zapas v poriadnom tempe .

Teraz som zvedavy kto pojde na hrot proti City ? Jese alebo F9 ?

Reagovat
misinho7

Karim sa da dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

budme radi, mali sme namale. uz 2. odflaknuty zapas po Wolfsburgu kde sme to otocili. uplne zbytocne odchodene prve minuty.

Opat prvy gol cez Danila, na toho trageda uz snad nemam slov, Varane uplne prispaty, Jese nic nepredviedol a hentake sance sa musia premienat. Snazili sa Lucas, dobry zapas pre Kovacica a Balea. Posledny menovany sice rozhodol zapas ale herne proti najslabsej obrane neukazal nic extra. Dakujem nahode za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodci se jmenoval nahode?

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tohle mi pripomina, proc jsem se tu tolik hadal s nekterejma lidma, ze Bale neni uplne nemoznej a neni uplne k nicemu.

Reagovat
teenz

v 90% zápasů nepoužitelnej.

Reagovat
Kenneth

Sam si mu nadaval kolikrat do drevaku, tak aspon nelzi.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, tak on je drevak, kdyz po nem chces nejakou techniku nebo obecne kvalitu v mezihre. Ale taky neni na hovno, je to jeden z nejproduktivnejsich hracu ligy...

Reagovat
Magic player

Tak prave kvuli te mezihre a drevenosti to neni hrac, ktery by mel nosit dres Realu a je pravem kritizovany.

Reagovat
stas87

Velka skoda tej Griezmannovej sance na zaciatku.Jeden sporny moment vo vapne atletov tam bol,Juanfrana trafila lopta do ruky,tam sa ta penalta mohla piskat,nie?Snad sa podari ten jeden gol dat a Atletico vyhra,hostia ale stihaju a keby si tie situacie lepsie pripravili,ohrozili by Oblaka viacej.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmm tak Simeone športovo

Reagovat
smazaný uživatel

torres, tak toto bylo dobre

Reagovat
stas87

Pekne,Angel.

Reagovat
smazaný uživatel

hentie spiny nahodny gol a teraz budu prasacit a parkovat autobus

Reagovat
misinho7

kedy planuju Atleti zavahat ?

Reagovat
smazaný uživatel

s Rayom tazko, v Levante dlho nevyhrali ale to je predposledne kolo a pokial nebude mat sancu zachranit sa tak o nic hrat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

zase 1:0

Reagovat
stas87

Ked tak vyhrava Leicester,ludia sa mozu posrat a pisat ako im to praju.Ked tak vyhrava Atletico,docka sa len posmechu a urazok.

Reagovat
misinho7

no je trosku rozdiel medzi Atletmi a Leicesterom

Reagovat
DreamTeam

no vis jak jsem jim pral a kolik radosti mi udelali,kdyz vyradili Barcelonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Tak to je naozaj degradacia,ked mi da tuto kombinaciu smajlov najväcsi troll z bielej casti Madridu.

Reagovat
X-bano-X

je to tak, život je boj, bitka bolí a v sekcii PD sa vyliali kanály

Reagovat
stas87

Tento tu vedie tak osamely boj...az je mi ho luto.Nepochopeny genius.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ucebnicove zadrbano

Reagovat
Phillipinho

Correa boží žolík

Reagovat
stas87

Co Kranneviter?Dostane rok na aklimatizaciu a v nasledujucej sezone dostane viac minut?

Reagovat
vladis271

Bojujú v tejto lige tímy namočené v zostupovom pásme o svoju kožu, či Gijón príde na Camp Nou na prechádzku?

Či to mám vôbec zapínať.

Reagovat
smazaný uživatel

boj to bude

Reagovat
patas92

Kvalitní dotaz

Reagovat
misinho7

7:0 moj skromny tip

Reagovat
el Principito

skoro

Reagovat
valloire

Cirkus Camp Nou si zapni vždycky. Kde jinde uvidíš 3 penalty s red během 10 minut? Zábava zaručena !!!

Reagovat
misinho7

znova nedaju superi tutovky a tak im barca da 5 kuskov ..

Reagovat
bartlu

Reagovat
misinho7

neboj sa neplacem dnesny zapas som vravel ze im da barca vyprask..ale vzdy tam je mala iskierka nadeje..ale posrali to tak nic mozem vypinat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ta La Coruňa byla horší než celky z druhé české ligy, i Baník by jim nasolil 5..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

jooooooooooooooo

Reagovat
misinho7

no o tom hovorim..

Reagovat
smazaný uživatel

tvle ten rozhodčí snad čučel na SPARTIČKU.... je mi z toho na blití.... jestli je vám to zapotřebí...

Reagovat
Rattlesnake

čistá situace.

Reagovat
Jordi Alba

Hohoho lahůdka.

Reagovat
smazaný uživatel

to je mazec

Reagovat
X-bano-X

A už sa tu rozbieha pusinka šou

Reagovat
smazaný uživatel

Faul nebyl. Výborně posouzeno. Další gól hlavou do sbírky!

Reagovat
patas92

Hlavou ze šestnácti hmm

Reagovat
smazaný uživatel

stream? zadny mi nejede , klasika

Reagovat
Rattlesnake
Reagovat
Pospovič

OT: borci da se nekde přes net koupit matchday magazin Barcelony?

Reagovat
smazaný uživatel

pique hovado

Reagovat
celeb

Snad posledna sezona, kedy vidim Mascherana hravat v zaklade na pozicii stopera. Jeho uvazovanie je, ze ked vidi 1. hraca utekajuceho s loptou na jeho lavu stranu (z pohladu utoku po pravej), tak sa rozbehne oproti nemu ako kamikaze a ma velmi nizku uspesnost prerusenia utoku. Ked sa to podari, tak je to na hranici faulu a velmi efektne, fanuskovia maju pocit, ze super, takyto tvrdy hrac nam chyba ... ale v skutocnosti stale nechava Piqueho vzadu sameho a ten pod tlakom tiez casto zazmatkuje. Cela pozicna hra Mascherana (na stoperovi, k jeho neexistujucej hre v zalohe sa nevyjadrujem) je velmi zla. Hrac je to vyborny (zaloznik), stoper podpriemerny. A ak sa to nenaucil za vyse 5 rokov co hra na pozicii stopera, tak by bolo dobre pre klub aj hraca toto trapenie ukoncit. Bud ho dat naspat do zalohy, alebo neviem. Ale zaklad na stoperovi hrat nemoze.

Reagovat
celeb

zase nezmyselne vybehnutie oproti utocnikovi, ktory sa ho hned zbavil a chybal vzadu. On to ma proste v krvi, ako to pekne vypichnutie/ziskanie lopty 20m od superovej branky. To je uvazovanie zaloznika a stoper by mal rozmyslat inak a mat ine ulohy ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nedá se než souhlasit. Otázkou je, koho místo něj?

Reagovat
celeb

Gimenez, Marquinhos, Otamendi ... kludne aj Varane

Na to mame cele timy expertov, ktori si za to nechavaju paradne zaplatit, tak nech sa k... svazia!

Reagovat
blaugrana

Rozohrávka obrany je dnes doslova excelentná...

Reagovat
blaugrana

Neymar otrasný....len stráca a fauluje

Reagovat
CR7RONALDO

Zapol som to asi v 15.minúte a Barca ešte nevystrelila na bránu

Reagovat
celeb

Toto ospale tempo s 1 golovym naskokom a neistou obranou vyzera velmi vzrusujuco. Hlavne pre fanuskov Madridskych klubov.

Reagovat
blaugrana

Mňa z neho mrdne

Reagovat
CR7RONALDO

Neymar bol v čistom ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrát chce jít Neymar ještě sám na bránu?

Reagovat
patas92

Neymar je regulérně na posazení. Klidně na všechny zbývající zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

tak sa chudak spamatava z rozpravkoveho platu, ktory ziskal v dobe, ked sme hrali najhorsie za posledne 2 roky.

Reagovat
blaugrana

Takto sa bojuje o titul? DES

Reagovat
X-bano-X

Ufff. No neviem neviem

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
CR7RONALDO

Také šťastie môže mať ozaj jedine tak Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Běžte do píče s takovou hrou

Reagovat
smazaný uživatel

Na jedné straně uzná spornou branku po možném faulu na golmana, na druhé straně nevidí ruku piqueho na lajně...tohle je prostě ostuda

Reagovat
CR7RONALDO

Reagovat
Rattlesnake

po asi osmi replayich ruku mičuda netrefila.

Reagovat
X-bano-X

www.mamslzynakrajicku.sk

Reagovat
smazaný uživatel

to máš blbé ovečko

Reagovat
X-bano-X

To víš že jo chlapáku

Reagovat
smazaný uživatel

www.barcaviacakopodvod.sk

Reagovat
X-bano-X

Prečo tu cpeš tu homepage realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Real dneska taky byl docela špatný, ale aspoň jsme to nějakou silou vůle a bez tří velmi důležitých hráčů dokázali ubojovat, čemuž jsem ani nevěřil Barca hraje doma a full a zatím dost bezkrevný výkon, určitě by měli zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

KKS az teraz vidim zaznam...Pique jasna cervena a penalta ten rozhodca je na drogách?? a potom nam ze pomahaju rozhodcovia. prvy gol sporny a toto je ostuda spanielskeho futbalu

Reagovat
alcantara

Obe situacie vyriesene spravne Inak to bude tvrdy boj do konca, uplne sme vypnuti,nie je kde brat. Ale to uz vsetci dobre vieme. Treba o to viac fandit, ked to nejde.

Visca el Barça!!!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Piqueho umyselna ruka nebola?

Reagovat
X-bano-X

Že ruka , že umyselná , že Piquého

Reagovat
smazaný uživatel

to na brankovej ciare, kde si nechal silne dioptrie?

Reagovat
X-bano-X

A čo takto DM?

Reagovat
smazaný uživatel

ten je velmi potrebny

Reagovat
smazaný uživatel

henta spina zubata fauluje brankára a este kruti hlavou...charakter

Reagovat
blaugrana

Daj ho dole Lucho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je strašný.. Nedůstojný

Reagovat
bartlu

podme na remiz, to nema cenu...

Reagovat
Switchback

Neymar, neskutečná tragédie

Reagovat
X-bano-X

No Neymar je zrely na facku

Reagovat
blaugrana

Kokot Tak toto je klinec...ubožiak poj.......choď do p----

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara sme podplatili

Reagovat
smazaný uživatel

ten Neymar není normální ty vole

Reagovat
Switchback

Munir > Neymar

Reagovat
patas92

Neksutečné

Reagovat
Switchback

Neymar vypadni od toho přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

4x šel dnes sám na bránu a 4x to posral

Reagovat
2miguel1

Kto pozera španielsky stream tak dnes hra aj Višnovský

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Messi si zahrál na Iniestu

Reagovat
misinho7

Florentino isto nieco Neymarovi dal do vrecka

Reagovat
X-bano-X

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
patas92

spoiler

Reagovat
Rattlesnake

ufff uklidňovák

Reagovat
blaugrana

Chvalabohu, že to zakončoval Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

no hurááá

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

TOHLE JE NENORMALNI

Reagovat
patas92

Ofsajd jak kráva

Reagovat
CR7RONALDO

Podľa mňa milimetrový ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

tomu sa dalo zabranit, Gijon vzadu slabucky

Reagovat
smazaný uživatel

YO

APOYO

PKU

sifra mistra suareza

Reagovat
Switchback

co tu ten kryštůvek furt brečí, do piče

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný ofsajd

Reagovat
celeb

trochu ofsajdu, ale to mame osefovane s rozhodcami. Dolezity gol.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam je metr a sudí dělá, že nevidí z takových výher musí být Krajf radost

Reagovat
Rattlesnake

střidat v takovým zápase stopery.....

Reagovat
smazaný uživatel

to dokaze len genialny trener z AS Rim

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
blaugrana

Striedať stopéra? Skvelé...

Reagovat
2miguel1

Vsetko to zacalo pri neymarovej ziskanej lopte ... Vy ste taki fanusikovia

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je Neymarův pohřeb. Za takový výkon si nezaslouží novou smlouvu ani omylem a být Barcelonou, tak vzhledem k jeho přístupu bych hodně uvažoval o jeho prodeji.

Reagovat
blaugrana

Prečo toľko irónie?

Reagovat
smazaný uživatel

To není ironie, fakt si myslim, že by potřeboval pořádnou sportovní facku, spadnout na prdel kvůli jeho chování..

Reagovat
blaugrana

To bezosporu. Jeho správanie má ďaleko od profesionality, ale aj dúfam, že sa zrovná.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky. Může být stokrát pravda, že je tuhle sezonu přetěžovanej, má problémy jak doma, tak ve Španělsku a navíc mu otec v médiích dělá jednu kauzu za druhou.. tohle je prostě příšerný, není soustředěný na výkon, vypadá to, že má pocit nepostradatelnosti co je hlavní, není tam vůbec vidět snaha o vítězství.

Reagovat
Ángel di María 22

Neřekl bych, že to je ironie

Reagovat
Rattlesnake

zase bych to tak nehrotil. je drobek z formy, v zakončení je to poslední dobou druhý pedro, ale z toho se vyhoní a příští sezónu bude ok. trochu mám obavy o jeho nabytej letní program

Reagovat
celeb

Ako nas najlepsi stoper siel dole, lebo o nic uz nehrame. Teraz sa len modlit, aby sme prezili prvych 5 Bartrovych minut bez golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona viac ako podvod

Reagovat
X-bano-X

Viac ako Real?

Reagovat
smazaný uživatel

my nemame tolko neplaticov dani, podvodnikov pri prestupoch a podvodníka figurujúceho v Panama Papers

Reagovat
X-bano-X

Ste priamo definicia toho slova

Reagovat
smazaný uživatel

my urcite nie, tolke podvody sa deju u vas, tym ste znami

Reagovat
X-bano-X

Ty si známi tým, že toho moc nevieš, takže mi to ani divné nepríde

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca ukazuje komu fandi v boji o titul

Reagovat
X-bano-X

Spoiler: goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
misinho7

ako by povedal roberos..Suarez si nahana goly na superoch ako Gijon aby vyhral Pichichi..hanba

Reagovat
CR7RONALDO

A ešte k tomu z penalty

Reagovat
smazaný uživatel

o titulu se rozhodlo jinde než na hřišti, opět...smutné

Reagovat
el Principito

Reagovat
Switchback

Suárez už vede tabulku střelců, huehuehue

Reagovat
Rattlesnake

o dva

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
CR7RONALDO

INač dnešný zápas je skutočným dôkazom, že neexistuje spravodlivosť

Reagovat
X-bano-X

Ten čo sa hral pred 6 hodinami?

Reagovat
blaugrana

Reagovat
X-bano-X

Spoiler: goooooool

Reagovat
Rattlesnake

luis na kopačku

Reagovat
Switchback

YOU MAD BRO?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Dve premenené penalty v zápase sú malý zázrak.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Luis PUÁREZ! nebyla, ale co už

Reagovat
celeb

No nevravel som, ze to mame osefovane s rozhodcami? Nabuduce sa dufam pridaju do zbierky na rozhodcov vsetci cules!

Reagovat
valloire

Kolik penalt je potřeba, aby Suarez vyhrál pičiči? Tak 5 bych jich písk.

Reagovat
misinho7

nehra Ronaldo treba nahanat goly a robit si naskok..penalty mu nato postacia

Reagovat
-Carles-

Ten pocit, keď Ronaldo má z penált viac gólov ako Luis.

Reagovat
misinho7

to je problem Suareza ze ich kopal xy a nepremil ich

Reagovat
-Carles-

Kopal ich viac ako Ronaldo?

Reagovat
blaugrana

Už sme ťa očakávali

Reagovat
Switchback

Cé er sedmička jich má furt o 3 více

Reagovat
X-bano-X

Správny hráč dá len toľko penált koľko je potreba, nepotrebujeme hystericky premieňať všetky, bola by znakom nezrelosti atď.

Reagovat
valloire

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

to je hanba dnes ako rozhodcovia pomahaju barce...

Reagovat
blaugrana

Tak so samopalmi do šatní sa zatiaľ nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CR7RONALDO

Inak dnes všetky góly Barcelony boli sporné

Reagovat
Kokesh

U nas se resi Plzen i Sparta, ve Spanelsku se musi Barca probirat jeste vice...letos je uplne neuveritelny, co jim piskaji za penalty a hlavne v jakym mnozstvi.

18 penalt, novy rekord.

Reagovat
Switchback

Ani ne, kdyby ses díval, tak bys věděl, že dost jasnejch zase nezapískali

Reagovat
Kokesh

Urcite, jeste klidne 20 jste jich mohli kopat.

Reagovat
valloire

jistě

Reagovat
2miguel1

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca je na pokutu, tamto musia riesit. aj slepy vidi ze im jasne nadrziava

Reagovat
blaugrana

LOOOOOOOOOOOl.

Reagovat
celeb

Dufam, ze si vsimate aj zltu 25-ku. Bez respektu, paradne prihravky pri napadani Iniestom a Neymarom, na hostovacke nam pekne dozrieva zastupca buducej generacie sampionov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ti jebe to kolko penalt?

Reagovat
patas92

To zas bude v álejích (čti pod souhrnem) nablito

Reagovat
valloire

to si piš, už mi Barca style neba

Reagovat
patas92

A já že ty jako Plzeňák musíš být zvyklý

Reagovat
valloire

No my jsme fakt hotový amatéři, na tohle nemá nikdo. A ještě ho vyloučí. Barcelona a Sparta - samostatnej level.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ty se těš, jedu do tý vaší stodoly na Letný

Reagovat
patas92

No tak Plzeň je samozřejmě na vyšším levlu, no

Reagovat
valloire

No 3 penalty během 10 minut s červenou kartou jsme teda fakt ještě nekopali.

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodca a Neyma sa mal priznat.

Reagovat
Jordi Alba

Tak to je hustý.

Reagovat
blaugrana

A zas kopnutá totálne nakokot.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar lucker ale sudí hezky fetoval dneska

Reagovat
Kokesh

jeste cervena. Tohle je fakt neuveritelny.

Reagovat
valloire

pičo, to je komédie, cirkus hadr

Reagovat
misinho7

kolko ma barca penalt a kolko my nie je niekde statistika? ona ich musi mat asi tak 2 krat viac..

Reagovat
smazaný uživatel

není to málo, Antone Pavloviči?

Reagovat
celeb

Neymarova koncovka je uplne ale uplne rozladena. Hlavne, ze sa rozbiehal pomaly od poliacej ciary. Co s nim ku..a je?

Reagovat
X-bano-X

gooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je next level Berbr a Damková hadr

Reagovat
Rattlesnake

luis

Reagovat
eliskafan

Ten Real s Barcou to je pěkná sebranka

Reagovat
smazaný uživatel

Real někdy měl 3 penalty v jednom zápase + čk?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

normálne sa k zápasom barcelony nevyjadrujem ale toto čo dnes na čele s rozhodcom robia je hanba

Reagovat
-Carles-

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez dvakrát za sebou 4 góly ty vole

Reagovat
misinho7

mussel si nachytat goly proti slabym..s pomocou rozhodcou a penaltickami..co uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Luis

Reagovat
CR7RONALDO

Barcelona 23 alebo 24 dokopy vo všetkých súťažiach a my tuším že 11

Reagovat
CR7RONALDO

Mala byť reakcia na penaltovú otázku Misinha

Reagovat
misinho7

nehorazne...

Reagovat
smazaný uživatel

ale oni jen častěji chodí do vápna...

Reagovat
CR7RONALDO

A z toho 10 nedali ale

Reagovat
blaugrana

Tento sudí by nam mal pískať všetky ostatné zápasy.

Reagovat
valloire

co takhle vyhrát tak nějak normálně, bez penalt a red?

Reagovat
X-bano-X

Pil si?

Reagovat
valloire

vím, občas je to těžký...jako v odvetě s Atleticem

Reagovat
X-bano-X

copak sa stalo v odvete s atleticom?

Reagovat
valloire

právě že nic (no kromě nevyloučení Iniesty, což jsem taky ještě asi neviděl)

Reagovat
X-bano-X

No myslím, že nevylúčení si videl celkom dosť.

Reagovat
valloire

Jo no, na straně Atletica.

Reagovat
valloire

teda vyloučení na jejich straně

Reagovat
X-bano-X

Tak sa rozhodni

Reagovat
Jordi Alba

A že už si toho viděl, co ?

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel hrát tým jako La Coruňa, který je o dost horší než poslední tým druhé české ligy

Reagovat
blaugrana

Ja viem, že je to znakom nezrelosti, vyhrávať tak vysokým rozdielom, ale tak snáď to Barce prepáčiš.

Reagovat
celeb

Kanibaal

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar netrefí nic, Sua všechno, takže se to vyrovnává

Reagovat
Al Capone

3 penalty? A pak, že Penaldo

Reagovat
misinho7

to este ked niekde uvidim ze Penaldo tak ma trafi slak to by malo byt skor Penarcelona... neskutocen cosi

Reagovat
Al Capone

Jako já jim to neberu, jestli všechny měly být tak ať jich kopají klidně 10, ale ať hlavně už drží hubu když jich kopou pořád tolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak první penalta bez debat, když zvedneš ruku metr vysoko a trefí ji balon tak se nemůžeš ani divit. No ty zbylé dvě..... To i mě jako fandovi Barcelony přišlo jako těžký K.O. Hnus, tzo říkám na rovinu. Nehledě na to, že i první Suarézův gol byl sporný

Reagovat
valloire

no konečně někdo, komu se to nelíbí. Čest tobě.

Reagovat
roman1978

Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
misinho7

neprajnici !! oskodit zdravie mi chcu...

Reagovat
REPLIKATOR

Penaldo

Reagovat
patas92

V suchym

Reagovat
X-bano-X

myslím že trošku popŕchalo

Reagovat
misinho7

neskutocne ako sa mi po dnesnom zapase barci znechutil futbal ok asi by to vyhrali ale potrebovli ktomu taku velku pomoc rozhodcov?

Reagovat
smazaný uživatel

upokoj sa. Toto tu stvaras len kvoli Ronaldovi?

Reagovat
X-bano-X

A teraz si predstav ako ty dennodenne znechucuješ svojimi postami diskusiu futbalovej obci. Nie je ti tak trošku hanba?

Reagovat
smazaný uživatel

:D To samé by se dalo aplikovat na tvé dýchání..

Reagovat
misinho7

na teba sa bohuzial nechytam

Reagovat
X-bano-X

Je nutné podotknúť že vďaka bohu

Reagovat
misinho7

nj vdaka bohu ze niesom tak mimo jako ty a tak zaujaty.. diki pane

Reagovat
X-bano-X

Si tak mimo, že je to cez hranu ale v pohode si ešte pofňukaj aké je to vlastne všetko nespravodlivé

Reagovat
valloire

Proč misinho? Vždyť je v pohodě.

Reagovat
X-bano-X

Ten brek mi teda v pohode nepríde. Oni majú, toto, oni majú tamto a nám to nepískajú. Lopatku do ruky a späť na pieskovisko

Reagovat
valloire

No jestli tomuhle říkáš brek...Brek je přece úplně něco jinýho. Tady jsme viděli nějakou show a spíš je to k zasmání. Něco jako na Dukle.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je tebe hanba pisat tu take dementne komentáre?

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem, Luis 4 góly za 25 minut, nebude to nějaký rekord?

Reagovat
Al Capone
Reagovat
smazaný uživatel

no myslel jsem v La Lize

Reagovat
smazaný uživatel

V lize lidožroutů určitě. Mike Tyson by to teda nedal

Reagovat
smazaný uživatel

Je to smutné. Dejte jim pohár a ušetřete nás téhle komedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Buu, buu, oni maj moc penalt a připískává se jim a simulujou, my sice taky, ale na tohle to ale URČITĚ nemá. Skočte mi někdo pro chipsy, ať na tu četbu mám pohodlí.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
2miguel1

Vsetko im zobereme suaresiiito

Reagovat
misinho7

hmm to hrajete LM utorok ci stredu? nejak mi to vypadlo..

Reagovat
smazaný uživatel

prej v září

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

v úterý někdy v září

Reagovat
Josifek

Reagovat
teenz

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
-Carles-

Luisito Pichichi pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka popichi pls

Reagovat
smazaný uživatel

este aj krala Acok v Europe nech da

Reagovat
valloire

Zbytek ligy netřeba hrát. Dal bych jim ten kýbl, ať je klid. Skvělý ale je, že jsou na takovou podporu sudího tak zvyklí, že když pak někdo náhodou píská rovinu, tak dělaj ty svý hloučky a rozhazujou rukama. No a skvělý taky je, jak jim pak tečou nervy a to jsou potom zranitelný. Nikdo z jejich fandů, kromě pár výjimek, to neuzná a proto je nemá nikdo rád.

Reagovat
smazaný uživatel

A M E N ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

A proto má Barcelona největší fanouškovskou základnu a Real je nejvíce nenáviděný.

Reagovat
valloire

a to si jako vzal kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Real najviac nenavideny? da sa to pochopit, nie kazdy dosiahol tolko co Real

Reagovat
blaugrana

Pán Sumavy je dnes z formy.

Reagovat
roman1978

tak ono, real je stejné zlo jako sparta a rusáci. žádný rozdíl.

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

až na ty Rusáky

Reagovat
roman1978

tak to toho asi málo pamatuješ

Reagovat
smazaný uživatel

Buzna doma brečí, že je druhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej honibrci z Barcelony, kolik jste už letos kopali penalt? Je to ještě pod 30, nebo už víc?

Reagovat
roberos

Na Ronalda a jeho 100 penalt nemáme !

Reagovat
valloire

No já myslím, že naprosto levou zadní. Po dnešku a celý letošní rekordní penaltový sezoně máš ještě tu drzost, že tady meleš o CR?

Reagovat
roberos

Ano na Ronaldův bazén ( podvod) apod. podvoda ( aby si on dal gól ) se nedá zapomenout !

Reagovat
valloire

co tam na tý vesnici pijete?

Reagovat
CHONG

To už má vedení ochotníků takovou hnědku, že musí podmáznout i rozhodčího proti Gijónu?

Reagovat
smazaný uživatel

Me ta vcerejsi penalta, pisknuta za stavu 4:0, prijde jako mensi zlo (kdyz uz nebylo o co hrat), nez nepisknuta penalta ve ctvrtfinale LM...

Reagovat
valloire

Jo, a pak se tu dá mluvit bez sarkasmu a ironie, když vy si v tom jedete furt a ani o tom nevíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz Barca prohrava tak stupidita tvych komentaru nema obdoby, vysmech, kdyz vyhraje tak spletas nesmyslne konspiracni teorie... Jenom tezce neses, ze se Suarez vystrilel proti slabym a je pred Ronaldem, dale jste se videli po tomto kolem pred Barcou.

Reagovat
Diego2

Reagovat
valloire

Jaká nepísknutá penalta ty neobjektivní zaslepenej culé? Myslíš ta, kdy hrál rukou hráč Atlética po střele hráče, kterej měl být už vyloučenej? Nebo že by hráč Barcelony mohl hrát beztrestně ve vlastním pokutovém území rukou? Jdi víš kam se obvykle chodí, když jsi úplně mimo.

Reagovat
X-bano-X

kecálku

Reagovat
valloire

já fakt nekecám, je to čistá křišťálová, ničím nezkalená pravda...fakt

Reagovat
JM

Reagovat
Generalní Gladiator

první i druhej gol asi cajk, pentle po ruce tutová, druhou pentli bych nepísknul a třetí je ostuda rozhodčího, neymar ani nesimuloval a on jí pískne..naštěstí už o nic nešlo a nekopal ji ani suarez..at pichichi vyhraje i bez ní, ikdyž s ronaldem je to pořád 50:50.

Reagovat
blaugrana

Prečo nehrá Aduritz? Zranenie, či? Dá to dnes Bilbao?

Reagovat
Phillipinho

V EL proti Seville si udelal neco se svalem. Mel by byt fit jeste pred koncem sezony, takze Euro v ohrozeni neni.

Reagovat
blaugrana

Aha. Tak to je naprd. Bilbao to bez neho neotočí ani omylom.

Reagovat
Aldeano

Athletic

Reagovat
blaugrana

Ježiš to je paródia to Bilbao.

Reagovat
One-Real

Getafe mačká Vale, tak honem za záchranou, ať máme příští sezónu pět klubů z Madridu.

Reagovat
One-Real

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

kura valencia co to delate?

Reagovat
smazaný uživatel

to je hovado proc ho nevyhodil?

Reagovat
smazaný uživatel

na madrigalu domluvena remiza?

Reagovat
smazaný uživatel

Realisti probrečeli kvůli Barceloně 2 dny. To je neuvěřitelný.

Reagovat
teenz

To si moc nároku na označení "neuvěřitelný" nekladeš.

Reagovat
valloire

Ty tady brečíš už 12 let, takže wtf?

Reagovat
JM

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele