Primera División - preview 34. kola

18.04.2014, 08:59, aktualizováno 21.04.2014, 08:41
Previews
V pondělní dohrávce nejvyšší španělské soutěže se utká Málaga s Villarrealem a souboj to bude velmi zajímavý. Domácí se budou snažit proniknout do první desítky, zatímco hosté bojují o poháry. Na šestý Real Sociedad nyní ztrácejí dva body.
Málaga CF - Villarreal CF  (pondělí 22:00)
V pondělní dohrávce nejvyšší španělské ligy se utká Málaga s Villarrealem a souboj to bude velmi zajímavý. Domácí se budou snažit proniknout do první desítky, zatímco hosté se pokusí udržet současnou šestou příčku. Nepříjemně se k nim totiž přibližuje sedmý Real Sociedad.

Žlutá ponorka se dokázala oklepat po prohře s Atléticem Madrid a v utkání s Levante již naplno bodovala. Opět to ale nebyl jednoznačný a suverénní výkon, protože Villarreal musel bojovat až do úplného závěru. Když už se zdálo, že se oba týmy rozejdou bez branek, zaúřadoval Jérémy Perbet, který jedinou brankou rozjásal zaplněný El Madrigal. Teď však musí Villarreal znovu zabrat, protože Real Sociedad se přiblížil na rozdíl jediného bodu.

I když se představení domácí moc nepovedlo, hlavní je výsledek. Alespoň to tvrdí kapitán Bruno Soriano, který v rozhovoru pro oficiální webové stránky prohlásil: "Získali jsme tři body, což je jediné, na čem teď záleží. Potřebujeme takové hry, které bychom vyhrávali i za cenu špatného výkony. I ty se počítají. Chceme se dostat do Evropské ligy, protože to je naším hlavním cílem. hodně pro nás znamená kvalifikace do této skvělé soutěže. V náš prospěch hovoří fakt, že máme vše ve svých rukách," uvádí kapitán Žluté ponorky.

"Naše výsledky tuto sezonu zatím vůbec nejsou špatné. Líbí se mi i naše hra, protože hrajeme atraktivně a snažíme se bavit sebe i diváky. S Málagou nás čeká velmi náročné utkání, protože to je ambiciózní tým s množstvím skvělých hráčů. Musíme odevzdat všechny své síly ve prospěch týmu. Jak jsem řekl, máme všechno ve svých rukou a naši pozici nepustíme," dodává odhodlaně kapitán.

Málagu trápí poslední zápas. Od Athleticu Bilbao dostala Málaga tři branky a žádnou se jí nepodařilo do sítě protivníka dostat. Trenér Bernd Schuster ale neviní své hráče, nýbrž taktiku soupeře. Ten podle jeho slov po zápase neprodukoval ofenzivní fotbal, ale byl příliš stažený. "Svým hráčů teď nebudu vytýkat nic. Neudělali jsme možná všechno, co jsme mohli, ale Atlhletic udělal jen to, co potřeboval. Nechal nás hrát a my toho nevyužili. Dnes jsem viděl jeden tým, který byl konkurenceschopný a připravený, zatímco ten druhý nikoli."

"Naším hlavním cílem je co nejdřív si zajistit jistotu záchrany. To by nemuselo být tak složité, protože nám schází dva body. Villarreal hraje o evropské poháry, takže naším jediným smyslem a motivací musí být tři body. Když to dokážeme, zajistíme si místo v La Lize na příští rok a naše sebevědomí se zase zvedne. Celý tým má jeden úkol a každý z mých hráčů je dokonale připraven a ochoten podřídit mu všechno," doufá zkušený taktik.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Antunes, Ferreira, Angeleri, Gámez - Camacho, Darder - Samuel, Duda, Amrabat - Santa Cruz
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Pantić, Costa - Tórres, Pina, Bruno, Cani - Perbet, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.25 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Almería - Celta Vigo  (neděle 12:00)
Nováček z Almérie zuřivě v závěru sezony bojuje o záchranu, v nedělní poledne na jeho stadion přijede Celta Vigo. Hlavně kvůli třem prohrám v řadě jsou nyní svěřenci Francisca Rodrígueze momentálně na devatenáctém místě, nyní již zbývá do konce jen pět kol a prostor pro chyby se tenčí.

Domácí brankář Estéban věří, že ve zbytku sezony mohou mít velký vliv na výsledky i andaluští fanoušci. "V neděli v poledne musí být tribuny narvané, neexistuje, aby byla byť jen jedna volná sedačka. To by totiž dalo výhodu protivníkovi," burcuje Estéban.

"A ve 12:01 musíme my, hráči, na hřišti nechat všechno," pokračoval zkušený gólman. "Jestli nedokážeme ani tak zvítězit, našemu soupeři zatleskáme a půjdeme se soustředit na další kolo. Zbylých pět zápasů je pro nás něco jako play-off."

Otazníky visí nad starty domácích Torsiglieriho se Susem, neboť oba po většinu týdne chyběli v tréninkovém procesu. Ani Celta na tom se zdravím svých hráčů není nijak dobře. Útočník Augusto Fernández dokonce přijde minimálně o dva týdny kvůli svalovému zranění, které si přivodil během týdne. Přesto by si celek Luise Enriqueho mohl poradit i bez něj, momentální dvanácté místo však spíše mate a dává falešný pocit bezpečí, který se může v mžiku rozplynout.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Martínez, Trujillo, Mané - Verza, Corona - Vidal, Soriano, Barbosa - Rodri
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Cabral, López, Jonny - Oubiňa, Fontás - Krohn-Dehli, Rafinha, Nolito - Charles
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.25 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - Real Betis  (neděle 17:00)
Čtrnácté Rayo bude bojovat proti Realu Betis, který je v mnohem kritičtější situaci. Poslední celek La Ligy ztrácí osm bodů na svého nejbližšího rivala a volání druhé ligy je stále silnější.

Zdá se, že neexistuje nikdo, kdo by Betisu mohl pomoci. Poslední tým tabulky Po Málaze prohrál také s Barcelonou a naposledy v derby se Sevillou. Dvě branky od Kevina Gameira byly dost na to, aby se mizérie Beticos ještě prohloubila. Přesto se podle hráčů týmu ještě dá situace zlepšit. Mladík Alváro Vadillo si dokonce myslí, že kdyby byl u týmu stále ještě trenér Pepe Mel, mohl by se tradiční klub v první lize zachránit.

Na tiskové konferenci Vadillo řekl: "Záchrana je stále ještě matematicky možná, i když je těžké v ni uvěřit. Někdy nám nepřeje ani verdikt sudího, což byl důkaz v posledním utkání. O výhru nás připravil sudí, který udělal některé chyby. To ale není třeba zmiňovat. Důležité je, že jsme se stále ještě nevzdali a chceme bojovat. Hrajeme jako tým a máme několik důvodů k optimizmu."

"Máme skvělé fanoušky, kteří za námi stojí a podporují nás. To je něco úžasného, čehož si moc vážíme. Teď nám plno věcí nevychází, ale na naše fanoušky si stěžovat nemůžeme. Je jasné, že Betis pro mě hodně znamená. A nejsem jediný, kdo si to myslí, protože v kabině hodně mluvíme o naší situaci a vážíme si toho, že nám fanoušci důvěřují. Je to sentimentální pocit, ale jsme za něj moc rádi. Musím říct, že se často bavíme také o trenéru Melovi. Ten znal všechny hráče detailně, cítili jsme se s ním dobře."

"Myslím si, že kdyby tu byl, měli bychom větší šanci se zachránit. Je to složitá doba, protože když se něco pokazí, nikdy se nejedná jen o jednu věc. Máme hodně absencí, sudí nám příliš nepřejí a nedaří se nám proměňovat šance. Je toho plno najednou a jsme trochu v začarovaném kruhu," dodává mladý talent.

Velký den prožije domácí hráč jménem Seba Fernández, který je po dlouhém zranění konečně připraven zasáhnout do děje. Útočník Raya se zranil již ve čtvrtém kole, kdy si přetrhl kolenní vazy. Teď je ale zpět a chce svému týmu ještě pomoci. "Bylo to hrozně těžké. Někdy jsem byl na dně, ale vědomí, že tu mám spoluhráče i rodinu mi hodně pomohlo. Teď jsem konečně zpět a chci se zapojit do hry. Skvěle se nám povedl zápas s Celtou a ani ten poslední nebyl úplně špatný. Pozitivní je, že máme co zlepšovat," dodává uzdravený hráč.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Arbilla, Gálvez, Castro, Nacho - Trashorras, Saúl - Rochina, Bueno, Falqué - Larrivey
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Juanfran, Amaya, Jordi, Chica - Baptistao, Nono, Ndiaye, Vadillo - Molina, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.80 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Granada CF  (neděle 19:00)
V neděli přicestují do Sevilly hráči Granady, aby se pokusili zopakovat úspěch z minulého kola proti slavné Barceloně. Domácí jsou ale na vítězné vlně a v boji o pohárovou Evropu si nesmí dovolit zaváhání s žádným týmem ze spodní poloviny tabulky.

Seville se v závěru sezóny skvěle daří. Tým pod vedením Unaie Emeryho prohrál v posledních devíti zápasech pouze jednou a ze zbylých osmi zápasů si připsal plný počet bodů. I díky skvělému finiši tak Seville aktuálně patří výborné páté místo se čtyřbodovým náskokem na šestý Villarreal. Vypadá to tedy, že by i v příštím ročníku mohli Andalusané hrát Evropskou ligu, kde letos zatím dokráčeli do semifinále.

"Rozhodně nečekám jednoduché utkání, jelikož Granada hraje stejně jako my o hodně. Na jejich stadionu jsme dokázali zvítězit až po úporné bitvě, kterou jsme mohli klidně prohrát. Na místě tak bude od hráčů maximální nasazení a respekt," připomněl Emery poslední vzájemný zápas obou mužstev, v němž zvítězila Sevilla těsně 2:1.

Granada kromě senzačního vítězství nad Blaugranas v minulém kole rozhodně nepředvádí svoji nejlepší formu. Prohra Katalánců je spíše znakem herní krize Barcelony než oslnivého výkonu svěřenců Lucase Alcaraze, což dokládají i tři prohry v řadě před utkáním s katalánským velkoklubem. Na druhou stranu jsou to právě takto důležitá vítězství, která vlévají slabším mužstvům do žil sebedůvěru, a před zápasem v Seville Granadu nikdo nemůže předem odepisovat.

"Naším úkolem je v Seville zvítězit. Chybí nám sice několik důležitých hráčů, ale jsem si jistý, že můj tým bude i tak velmi konkurenceschopný. Každé utkání teď bereme jako velkou příležitost ukázat, kam v La Lize patříme," uvedl před zápasem kouč Alcaraz, jehož největší starostí budou absence Rica a Murilla. Kromě nich ještě bude hostujícímu trenérovi scházet zraněný gólman Fernández a útočník Riki.

Na straně domácích se v dresu Sevilly neobjeví vykartovaný José Antonio Reyes ani zraněný Alberto Moreno. Tyto dva hráče by měli nahradit Marko Marin a Cicinho. Zápas začíná v 19:00 a hlavním sudím bude José Antonio Teixeira.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Navarro, Fazio, Carrico, Figueiras - Vitolo, Iborra, Mbia, Marin - Bacca, Gameiro
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Karnezis - Angulo, Coeff, Ilori, Nyom - Recio, Iturra, Fatau - Brahimi, El-Arabi, Piti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Athletic Bilbao  (neděle 21:00)
Barcelona si prochází jedním z nejhorších období posledních let, na kterém bude chtít jistě vydělat Athletic při své návštěvě katalánské metropole. Další zaváhání domácích je již nepřípustné, pokud ještě chtějí uchovat své hubené naděje na obhajobu mistrovského titulu nad vodou.

Gerardo Martino se zatím pravděpodobně nejhlouběji zapsal do klubové historie Barcelony nedávnou sérií tří porážek v řadě, což je jev, který fanoušci neměli možnost vidět dlouhých jedenáct let. Nejprve Barca vypadla z Ligy mistrů na půdě Atlética Madrid, pak ostudně ztratila všechny body v Granadě a nakonec ve středu podlehla i Realu Madrid ve finále Copa Del Rey, hraném ve Valencii. O výhru věčného rivala se fantastickým sólem postarala letní posila Gareth Bale, jenž nejspíš zpečetil barcelonskou sezonu, co se možného zisku trofejí týče.

Bylo by to vůbec poprvé po šesti letech, co Barcelona naposledy vyšla naprázdno ve všech soutěžích. Pohárové štace jsou již pasé a v lize Katalánci ztrácí na vedoucí Atlético Madrid propastných sedm bodů, byť mají nedělní zápas k dobru. Andrés Iniesta však odmítá házet flintu do žita. "Byla velká škoda, že se nám nepovedlo získat pohár. Skončili jsme v krátké době v obou a nyní musíme vrhnout všechny síly, které nám ještě zbývají, do pokusu vyhrát ligu."

Jedním z klíčů, jak znovu nastartovat červenomodrou mašinu, je zlepšený výkon hlavní hvězdy Lionela Messiho. Zvláště v posledních zápasech totiž argentinská superstar podává na své poměry chabé výkony, naposledy ji zcela zastínil svou gólovou akcí i Bale, jenž skóroval po padesátimetrovém sprintu. A pozornost na Messiho nemírní ani absence další velké hvězdy světového fotbalu Neymara, jehož poraněné chodidlo vyřadí ze hry i po další čtyři týdny.

"Chyběla nám v útočné třetině hřiště větší přesnost," lamentoval na tiskové konferenci po středečním zápase Martino. "Právě ji musíme znovu najít, máme povinnost bojovat až do konce."

Nedělní soupeř z Bilbaa však může být pořádný oříšek. Vždyť Athletic se vyhřívá na skvělém čtvrtém místě a s šestibodovým náskokem sebevědomě odolává atakům celků v největší blízkosti. Jsou to již skoro čtyři měsíce od chvíle, kdy Baskové prohráli na půdě soupeře naposledy. Stejně tam poslední vzájemné měření sil nedopadlo pro Barcelonu nijak pozitivně, neboť ze San Mamés si odvezla domů pouze prohru 1:0 díky brance Muniaina. Vše tak nasvědčuje tomu, že nás čeká zajímavý zápas, kde domácí nebudou tak žhavým favoritem, jak by tomu bylo v letech minulých.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Alves, Bartra, Mascherano, Adriano - Xavi, Song, Iniesta - Alexis, Messi, Pedro
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, José, Laporte, Balenziaga - Iturraspe, Morán - Susaeta, Ander, Muniain - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Valencia CF  (sobota 16:00)
Osasunu čeká další těžký zápas na cestě za záchranou v nejvyšší španělské soutěži. V rámci čtyřiatřicátého kola přiletí do Pamplony Netopýři z Valencie. Domácí by nejraději prodloužili svou třízápasovou sérii bez porážky a zopakovali třeba svůj vydařený výkon ze zápas se San Sebastianem, Valencijští jsou však nabuzení úspěchy z pohárové Evropy i vítězstvím v posledním ligovém kole s Elche.

Co si Pamplonští nenahráli v průběhu celé sezóny, musejí nyní dohánět v posledních pěti kolech. Od sestupových příček dělí Osasunu jen tři body a její záchrana tak stále ještě není ani zdaleka hotovou věcí. Body z nadcházejícího utkání jsou pak o to důležitější, že příští kolo hrají svěřenci Javi Garcii proti Realu Madrid. Před svými fanoušky by tak měla konečně dostat slovo i ofenzivní síla pamaplonského celku, která v posledních osmi utkáních vstřelila pouhé čtyři góly.

"Už jsme znova získali potřebnou sebedůvěru v obranné činnosti, a tak je nyní zapotřebí začít proměňovat šance. Zkrátka udělat vše proto, abychom tento zápas vyhráli. Přál bych si, abychom předvedli kompletní výkon, protože tyto body nesmírně potřebujeme," uvedl před zápasem domácí kouč, jenž rovněž vyslovil zklamání z bezbrankové remízy, kterou jeho tým uhrál minulý víkend s Valladolidem.

Naopak Valencii nějaká zásadní touha po vítězství do utkání nežene. Semifinalista letošního ročníku Evropské ligy se do pohárů příští sezónu už nejspíš nepodívá a jeho náskok na sestupové pozice je více než dostatečný. To může samozřejmě hráčům pomoci odhodit zbytečnou nervozitu, což by mohlo kontrastovat s fotbalisty Osasuny bojujícími pod relativně velkým tlakem. Na druhou stranu by nedostatek motivace mohl vést k podcenění nebo nekoncentrovanosti, a není proto divu, že hostující trenér Juan Antonio Pizzi apeloval před zápasem především na profesionalitu svého celku.

"Sám bych nechtěl, aby moje mužstvo hrálo čistě na základě vnější motivace. Na tom se nedá dlouhodobě stavět a výkon hráčů by mohl v každém zápase velmi kolísat. Naším cílem je být profesionální a předvést se na té nejlepší úrovni bez ohledu na okolnosti každého zápasu," poznamenal před zápasem argentinský kouč.

Za domácí se kvůli zranění nepodívají na trávník Lolo a Sisi, zatímco záložník Emiliano Armenteros je opět fit a připraven naskočit do zápasu. Zato hosty sužuje daleko více absencí. Ze zdravotních důvodů nebudou moci nastoupit Costa, Ruiz, Alves a Senderos a navíc stojí kvůli kartám také Barragán a Javi Fuego. Naopak po vypršení karetního trestu se do nominace Netopýrů vrací Mathieu.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Damiá, Loties, Arribas, Bertrán - Silva, Loe - Armenteros, Torres, Cejudo - Riera
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Bernat, Mathieu, Vezo, Pereira - Fede, Keita, Parejo, Feghouli - Alcácer, Vargas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.20 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Levante UD - Getafe CF  (sobota 18:00)
Levante je na pokraji definitivního zajištění záchrany, nejbližší příležitost dostane v sobotním utkání s trápícím se Getafe. Madridský celek přijede do Valencie v podstatně horší situaci, kdy nutně potřebuje bodovat, aby se vymanil ze sestupových pozic.

Oba celky od sebe momentálně v tabulce dělí osm pozic a devět bodů, Levante se s čtyřiceti body vyhřívá na pohodlném desátém místě, Getafe s jednatřiceti okupuje osmnáctou, tedy první sestupovou. Domácí poslední dobou dělají, co můžou, aby svůj současný bodový zisk ještě vylepšili, nyní dokonce nabídli svým fanouškům proplacení cesty na venkovní zápas s Elche příští týden.

"V sobotu nás čeká klíčový zápas, a tak žádám naše příznivce, aby přišli na stadion. Potřebujeme je," žádá o mohutnou podporu trenér Joaquín Caparros. K němu se přidal i kapitán Juanfran: "V sobotu to bude jako pohárové finále. Strávili jsme hodně času tvrdou každodenní prací, abychom nyní mohli dosáhnout našeho cíle. Počítáme s vaším příchodem a podporou!"

Domácím budou chybět Momo Sissoko a nejlepší nahrávač Andreas Ivanschitz, byť se po krátké pauze již dokázali vrátit zpět do tréninkového procesu. Kvůli karetnímu trestu si nezahraje ani Nikos Karabelas. Na opačné straně je mimo hru Ángel Lafita, jenž naposledy proti Atléticu Madrid uviděl červenou kartu. Nad starty Escudero s Gavilánem visí otazníky.

Právě obránce Getafe Sergio Escudero se jal burcovat do médií, že vyhnutí se sestupu je stále dosažitelné. "Myslím, že tým se na zápas již těší, aby mohl ukázat, jak jsme na sobě přes týden zapracovali. Všichni jsme stále optimisté," dodal Escudero k současné situaci v tabulce, kde madridskému klubu chybí k udržení pouze jeden bod.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Vyntra, Navarro, Juanfran, Adoua - Diop, Simao - López, Casadesús, García - Barral
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Arroyo, Rafa, Alexis, Lago - Rodríguez, Mosquera - León, Sammir, Castro - Marica
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.00 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Sociedad - Espanyol Barcelona  (sobota 20:00)
Real Sociedad ztrácí jen jediný bod na vytouženou šestou příčku, a tak pro něj bude mít eventuální vítězství se silným Espanyolem obrovskou cenu. Hosté však už mohou hrát po zbytek sezóny uvolněně a mohli by v San Sebastianu tamní klub nepříjemně překvapit.

Baskové rozhodně neprožívají v La Lize ideální období. Jejich aktuální forma je mizerná a tým pod vedením Jagoba Arrasteho, jenž tento týden prodloužil s Realem smlouvu o další dva roky, už dokonce vypadl z pohárových míst. Vrátit se tam však může vzápětí, neboť jeho odstup na šestou a pátou příčku je jen minimální. Další účast v evropských pohárech je však podmíněna radikálním zlepšením výsledků baskického celku, který se z posledních pěti utkání radoval jen jednou.

"Je pravdou, že v posledních zápasech jsme nezískali tři body, které chceme vždy. Nezbývá nám tak nic jiného než pokračovat v tvrdé práci a vyhrávat, abychom se dostali v příští sezóně do Evropské ligy," uvedl před zápasem bojovně naladěný domácí záložník Rubén Pardo, jenž se rovněž vyjádřil ke své nejbližší budoucnosti: "Cítím se zde velmi šťastný. Klub, město i fanoušci jsou skvělí. Mám plnou důvěru ve svého agenta, jenž pro mě zařizuje prakticky všechno, a doufám, že v tomto ohledu bude co nejdříve rozhodnuto." O mladého záložníka totiž nepřímo projevilo zájem hned několik klubů a jeho odchod v případě nepostutpu Realu do Evropské ligy je vysoce pravděpodobný.

Espanyol má pro tuto sezónu naopak už více méně hotovo. Katalánci hrají v klidném středu tabulky a na sestupové pásmo mají slušný desetibodový náskok. Právě nedostatek tlaku na barcelonské mužstvo se ale mohl projevit v poledních šesti utkáních, ve kterých Espanyol jen jednou zvítězil. Lodivod Espanyolu Javier Aguirre však stále věří, že je v silách jeho výběru uhrát do konce sezóny padesát bodů.

K tomu však Kataláncům v San Sebastianu nepomohou zranění Moreno, Mattioni ani González. Domácí kouč naopak může počítat s kompletním kádrem. Zápas začíná v sobotu ve 20:00 a hlavním sudím bude Carlos Velasco Carballo.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - De la Bella, González, Ansotegi, Zaldúa - Pardo, Bergara - Castro, Canales, C. Vela - Agirretxe
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - Fuentes, Sidnei, Colotto, J. López - D. López, V. Sánchez - Simao, Pizzi, Stuani - García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Elche CF  (pátek 20:30)
Atlético Madrid čelí zajímavému osudu - možná je to klišé, ale teď musí Colchoneros brát jeden zápas po druhém, pokud chtějí uspět. A na úspěch čeká Simeoneho parta už pěkně dlouho, protože La Ligu vyhrála naposledy v roce 1996. V cestě jí teď stojí Elche.

Atlético patří k velkým překvapením z hlediska evropských soutěží, protože po dlouhé době dokázalo svou formu potvrzovat a narušilo tím zaběhnuté schéma La Ligy v podání duelu Barcelony s Realem Madrid. Jistě, tyto dva týmy se potkaly ve středečním finále Copa del Rey, ale jedno je jasné - do finálových klání Primera Division už nebudou mluvit jen tyto dva týmy. Žhavým kandidátem na celkové vítězství je totiž také druhý madridský celek.

Ten má k dobru tři body před svým městským rivalem, třetí Barcelona ztrácí na první příčku ještě o jeden bod víc. Pokud by Colchoneros zvítězili na domácí půdě i v páteční předehrávce, jejich sebevědomí může stoupat stejnou rychlostí, jako by mohly klesat šance dvou pronásledovatelů. Tlak se samozřejmě bude poutat i s prvním celkem tabulky, protože druhé dva týmy není radno podceňovat a přiznejme si, že Atlétco nemá s pravidelným bojem o první místo tolik zkušeností. Tuto sezonu ale dokazuje, že se učí velmi rychle. A to nejen na půdě domácí, ale také na půdě Ligy mistrů.

Je jasné, že Atlético bude chtít zachovat klid a nepropadnout panice. V to doufá i útočník Adrián, který v rozhovoru pro oficiální klubové stránky řekl: "Držíme první příčku a chceme v tom vytrvat. Čas hraje pro nás a ostatním klubům dochází rychleji než nám. Vedeme a to je hlavní. Budeme se držet nastolené linie - brát každý zápas samostatně, nespěchat a zachovat si klidnou hlavu. Chceme zůstat první a uděláme pro to všechno."

Atlético je obeznámeno s tím, že i v případě prohry jednoho zápasu by pořád mohlo získat titul. To díky vzájemným zápasům s Realem Madrid, odkud si Atlético vzalo lepší skóre. Atlético ale nechce tohoto krajního způsobu využít a prohra pro něj není řešením. To Adrián jasně dodává: "Tohle je moment, ve který jsme vždycky doufali. Jsme týmem, který dokáže konkurovat všem ostatním. Naši konkurenti jsou skvělými týmy s mezinárodním renomé, takže je jasné, že nejsme úplně favority. Ale chceme pokračovat v dobře započaté práci a nevzdáme se."

"Proti Elche budeme hrát aktivně, od začátku půjdeme za jasným cílem. Nebude to snadné utkání, protože Elche není snadným soupeřem. Ale máme dostatek kvality i sebevědomí k tomu, abychom zvítězili. Tím můžeme vytvořit tlak na své sousedy. V sázce je hodně, ale to nás naopak motivuje," dodává útočník.

Atlético se musí mít na pozoru, protože Elche je přesně ten typ klubu, který rád překvapuje proti favoritovi. To dodává i trenér Fran Escriba, který řekl: "Atlético je nesmírně silné a jeho motivace je zřejmá, ale my jsme odhodlaní a chceme uspět. Jsme tým a musíme tak i hrát. Držet spolu, pracovat jeden pro druhého a navzájem si pomáhat. Uděláme vše pro to, abychom jim utkání znepříjemnili. Je pravda, že mám k Atléticu velmi vřelý vztah. Přeji jim vše nejlepší. Ale přeji jim to až po skončení zápasu," vzkazuje někdejší trenér Colchoneros. Dočká se Atlético dalšího výrazného navýšení náskoku?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Luis - Diego, Gabi, Tiago, Koke - Villa, Costa
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Herrera - Suárez, Botía, Pelegrín, Sapunaru - Sánchez, Rivera - Coro, Márquez, Gil - Boakye
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.17 - 6.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid33264372:2282
2.Real Madrid33254494:3279
3.FC Barcelona33253592:2778
4.Athletic Bilbao33188758:3562
5.Sevilla FC33168961:4756
6.Villarreal CF331571152:3852
7.Real Sociedad331491056:5051
8.Valencia CF331281346:4644
9.Espanyol Barcelona331181437:4241
10.Levante UD3310101330:4140
11.Málaga CF331081535:4338
12.Celta Vigo331071636:4937
13.Granada CF331141830:4637
14.Rayo Vallecano331141839:7037
15.Elche CF338111427:4435
16.CA Osasuna33971728:5334
17.Real Valladolid336141332:5032
18.Getafe CF33871829:5131
19.UD Almería33861934:6430
20.Real Betis33572128:6622
Zbývající zápasy
07.05. 20:00Real Valladolid - Real Madrid

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (436)

Přidat komentář
smazaný uživatel

elche překvapí 0:1 přeji záchranu kluci z elche

Reagovat
Elliasson

Elche první zápas Atletico pěkně potrápilo, to je pravda. Na druhou stranu, teď ty výkony tohoto týmu trochu klesají a já věřím, že Rojiblancos ani tentokrát nenechají Elche vyhrát.

Na druhou stranu, doufám, že se udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne my, tak aspoň Atleti. VAMOS ATLETI

Reagovat
CHONG

Reagovat
F.Torres

tvl, fandit Madridskému celku kam dál můžete klesnout?

Reagovat
technecium

tak vy taky fandíte spíš rivalovi než Barceloně, kam hloub můžete klesnout?

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
2miguel1

Atletiko je už v takom rozpoložení že ten jeden gól už dá aj Simeone z lavičky

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nezakřiknul bych to. Držme jim jen palce.

Reagovat
Feind

taky si myslim. maji obrovskou motivaci a jsou tak blizko, tohle uz si proste nenechaji utect

Reagovat
CHONG

Tak Elche doma porazí o tom žádná, ale ještě je čekají tři velmi těžké venkovní zápasy, v těch snad něco poztrácejí.

Reagovat
Atlético de Madrid

Elche a Málaga doma musejí být povinný tři body. Stejně tak Levante venku, to sice bude těžší ale tu obligátní výhru 1:0 tam urvat musíme. O titulu se rozhodně na Mestalle, kde prostě nevyhráváme, nicméně letos už jsme vyhráli i na San Mamés a San Bérnabeu, takže věřim že vyhrajem i tady.

Reagovat
CHONG

Tak tady se ztráta bohužel očekávat nedá.

Reagovat
maxton

jedina strata sil

Reagovat
smazaný uživatel

atlético stále musí stratiť 2 zápasy, aby neskončilo prvé, dnes sa to však očakávať nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nehra Real tento víkend, niejako sa ani neviem ani dopatrať k žiadnej správe, že prečo nehraju

Reagovat
smazaný uživatel

lebo ako jediný zástupca La Ligy hrali teraz CdR a budú hrať LM

Reagovat
smazaný uživatel

Odložili jim to. Obligátně jim svaz umetá cestičku.

Reagovat
Billy McClane

Zas places?

Reagovat
CHONG

Takže vylosovali nám Bayern, tím padla tvá teorie o umetání cestičky ze strany UEFA, tak teď jsi přišel s umetáním cestičky ze strany svazu, který nám naprosto logicky odložil zápas, ty jsi den ode dne větší moula.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako prve ma to napadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, za to můžou illumináti.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vůbec ne illumináti, ale svaz. Čti pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Illumináti mají pod palcem svaz, ty moulo přece.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Čivrss

Reagovat
smazaný uživatel

tohle snad už musíš hrát, nikdo nemůže být až takový dement

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Real sa moze spoliehat uz len na kluby z Valencie. Zatial co Valencia im neda nic zadarmo, mam pocit, ze Levante im to pre ich ,,vyssie dobro" pusti. Preto viac cakam dnes od Elche, ktore este predsa len nie je zachranene.

Reagovat
Ángel di María 22

Jako doma prostě Atleti neztratí, jediná šance je venku a je potřeba ztratit 2x před zápasem na Barceloně, protože ti jim to jinak pustěj.

Reagovat
Billy McClane

Skratka pre uz nemame sancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, ze mame

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 ať nežeru Atleti lets go :)))

Reagovat
stas87

mat po tomto kole 40 bodov by uz bola prakticky zachrana ista,skoda rubenovej chyby minule kolo,teraz mohlo byt 39 bodov

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

..............( )

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo aspon vysledek z Nou campu ze sezony pred 20 lety, kdy vitezstvi zaridili soucasny treneri naseho acka i becka, ale v sestave byl i nas soucasnej prezident a na druhy strane Zubizarreta, Guardiola, Koeman, Stoickov, Romario...

taky zajimavej duel treneru Cruyff vs Heynckes

https://www.youtube.com/watch?v=4X8Ox679b4w

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmim opomenout krale Julena

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Pěkně ofenzivní sestava od Atletů. Ale těch změn je zápas co zápas málo. Kdy už jim kurva dojdou síly.

Reagovat
Ed_Hazard

tak nič, nevšimol som si že si to postol skôr

Reagovat
valloire

nejsou slepí

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético má nižšie mzdové náklady ako Fulham alebo QPR #rešpekt Atléti

Reagovat
Ángel di María 22

Jako že i doma proti Elche se Atlético klidně zatáhne a hraje na brejky, prakticky od první minuty, to je na můj vkus až jako příliš. Žádnej press, brání ani né od půlky, Elche docela snadno kombinuje a mělo i větší šance. Sice to nakonec nějak zas uhaluzej, ale v těch povinnejch zápasech v lize je to teda hrůza.

Reagovat
frankiefcb

Prostě nejsou síly. Na druhou stranu zatím je docela v háji záloha.

Reagovat
Ed_Hazard

ak skončí polčas remízou tak zapínam stream a začnem s modlením

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme se modlit

Reagovat
Ed_Hazard

tri - štý - ri

Reagovat
Ed_Hazard

https://www.youtube.com/watch?v=uLevMzIklAk

fúha od vlastných fanúšikov takéto "pochvaly".....pomaly mi začína byť Messiho ľúto

Reagovat
valloire

Líto Messiho? Nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Mali si ten zápas radšej nechať preložiť, zdá sa že dnes na nich doľahla únava, ale zase ak ten 1 gól dajú, tak to ubránia. Najviac sa mi dnes páči Filipe Luis, hrá s veľkým prehľadom, suverény v osobných súbojoch

Reagovat
Kokesh

Já jsem ho obdivoval už v Deporu před zraněním. Některé zápasy odehrál s takovou noblesou, podle mě hráč se stabilní výkonností.

Reagovat
vitasrp

Costa vypadá, že ho ta noha dost limutuje, přišel mi na svoje poměry strašně nevýraznej. Stejně ale dá v druhý půli gól a rozhodne to, minimálně by mě to teda vůbec nepřekvapilo..

Reagovat
frankiefcb

To je neuvěřitlené ty penalty už.

Reagovat
Kily

máte dobré, že na další už půjde jistota Gabi, Villa jistota býval u nás, v současném rozpoložení jsem mu teď vůbec nevěřil

Reagovat
frankiefcb

No, aby příště nějaké bylo, nedejbože, že v LM dojdeme na penalty.

Reagovat
Kily

člověk by přitom řekl, že na tom budete opačně - výborný gólman + jako jistí exekutoři Villa, Costa, Gabi a Diego, zase Chelsea má Lamparda, který nevydrží celý zápas, zraněného Hazarda (ten ale odvetu hrát nejspíš bude) a pak několik útočníků, kteří na tom po psychické stránce nejsou nejlépe

Reagovat
frankiefcb

No to by byl festival zahozených penalt.

Reagovat
Atlético de Madrid

penalt se bojim jako čert kříže, Villa si to vždycky dával ale je teď mimo, DC je nevyzpytatelnej a tak věřim jedině Gabimu... Hazard by dost možná na druhej zápas už mohl a Lampard zase spíš bude střídat, takže zápas dohraje.. Luiz a Etoo taky maj bohatý zkušenosti a Cole sice neni největší jistota ale taky kope v každym rozstřelu. Problém je že CFC kopala v posledních sezonách několik rozstřelů, zatimco Atlético poslední kopalo v roce 2006

Reagovat
Billy McClane

Ale no, Chelsea je predsa stale anglicky tim, takze mate z toho uplne zbytocne obavy

Reagovat
Atlético de Madrid

Pokud bysme se měli odvolávat na historii, tak si s CFC nemáme co vyčítat Chelsea vyhrál 9 z 20, nicméně teda zase vyhrála jen 3 z posledních 11 od roku 2005. Za to Atlético kopalo 9 rozstřelů a vyhrálo jen dva, oba v Copě a ve třech rozstřelech v evropskejch pohárech vždycky prohrálo.

Reagovat
Kokesh

Simeone jo.

Reagovat
Kily

třeba jenom nevěděl, jak ukázat 14

Reagovat
vitasrp

To si dělá srandu ne?

Reagovat
teenz

Costa je hrozný zvíře prostě.

Reagovat
frankiefcb

Mně se líbilo, jak ho hned kluci chytali ve dvojko. Protože věděli, že to nemusí dopadnout dobře.

Reagovat
teenz

On je výbornej.

Reagovat
smazaný uživatel

Miranda

Reagovat
frankiefcb

Tak už bylo na čase.

Reagovat
mickey mouse

Super

Reagovat
penepi

žeby 5x po sebe doma 1:0?

Reagovat
frankiefcb

Tak to jsem zvědav

Reagovat
Ángel di María 22

Jako je to vtipnost, ale tu k životní sezóně potřebujou. Další rok nemaj nárok

Reagovat
frankiefcb

Všiml sis jedné věci, i když to bylo herně mizerné (zejména první poločas), tak jsou to schopni kluci urvat skrze standartky. A tohle rozhoduje často.

Reagovat
Ángel di María 22

Já vim, přesně to jsem si řikal, že to tam spadne ze standartky, akorát jsem tipoval Godína.

Reagovat
Atlético de Madrid

Další rok, další rok... kruva tohle je nejlepší rok v historii, další rok budu spokojenej když skončíme zas třetí

Reagovat
Ángel di María 22

Dyť jo, to zas budete bez šance, ale v pohárech by to občas jít mohlo, tipuju, že to u vás bude mít vývoj jak s BVB. Jediný pozitivum tohohle je, že někdo naruší tu nadvládu dvou gigantů ve La Lize, to zas jako od věci neni. Ale jako ty poslední výkony v lize jsou fakt hodně marný, euforií ty body nějak i tak trháte, to už se doklepe, no.

Reagovat
Billy McClane

Oni si to fakt zasluzia. Jedine mi je luto, ze Barca ma na hovno sezonu a Real to v lige aj tak nevyuzije

Reagovat
Kokesh

Měli jsme dát Elche asi víc, takovou zákulisní menší finanční pomoc .)

Reagovat
Fernando_Torres

To spíš Closovi, Elche hrálo super...

Reagovat
Kokesh

První poločas jo, pak už na ně Atleti vlítli a byli bez šance.

Reagovat
stas87

bol by pre atletico vhodny brankar mandanda?nepokusi sa atletico trebars o ter stegena?

Reagovat
smazaný uživatel

na neco takovyho fakt nejsou penize. a mandanda je imho fakt nespolehlivej komik...

Reagovat
sensei25

Vraj je Messi na predaj za 250mega. Som jeho obrovský fanúšik(sympatie zvyšuje okrem futbalových kvalít aj fakt,že sme narodení presne v ten istý deň). Keby ho Perez kúpi do Madridu,tak by som asi začal fandiť Madridu.To by bola dilema omg. Fandít obom v takomto prípade by neprichádzalo do úvahy. Snáď nikam nepôjde a začne sa venovať futbalu a nie predlžovaniu zmluvy každé 3 mesiace.

Reagovat
Atlético de Madrid

250 mega je tak neskutečně velká invesetice, že to nedá vůbec nikdo Messi je fakt dobrej, možná nejlepší hráč ever ale ani on nestojí 250 mega.. za ty prychy si koupíš třeba 7 nebo 8 uplně top hráčů, který ti přinesou stejnej úspěch (Robben, Ribéry, Götze, Mandžukič, , Martínez, Neuer, Thiago stáli dohromady 190 mega...) Navíc je to velmi specifickej hráč kterej na 100% vynikne jen na false 9 čemuž musíž hodně přizpůsobit styl.

Reagovat
Billy McClane

Presne tak. Myslim, ze este dobrych par rokov bude okolo 100-120 mega vrchnou hranicou pri prestupoch.

Reagovat
teenz

Psalo se o PSG a ne o Realu myslim.

Reagovat
sensei25

Ja viem,ja som len premýšľal,že čo by som robil,keby ho Peréz podpíše. Ako píše Atletico 250 mega je obrovská čiastka. Pre mňa je extrém aj Bale a Neymar...cca 100mega.Nikam však Messi nepôjde. Príde nový tréner, ktorý bude tvrdý pri tréningoch ako Pep,nie ako MArtino ktorý to vraj pozoruje dobre že nie z tribúny a asistenti makajú namiesto neho. Myslím,že potrebujú nový impulz a samozrejme zopár zmien v kádri. Messi je pomerne mladý, dá sa na ňom stavať ešte mnoho sezón. Viem,že čo teraz napíšem budú mnohý považovať za blud,ale keby ho dokáže niekto rozhýbať,tak by som ho rád videl niekedy na mieste stredného ofenzívneho záložnika. PRihrávku ma famóznu.

Reagovat
valloire

fanoušek...Ale tak co,Barcelona.

Reagovat
sensei25

neviem o čom točíš Valloire.Namiesto rozumnej vety tam dáš obrázok a myslíš si že si asi vtipný,alebo čo. Je hovorím,že fandím Barce od čias keď tam hral ešte Rivaldo. No Messiho zbožňujem Messiho a ani si neviem predstaviť zápas Barca- Real a Messiho v Reale. Neviem,ale myslím si,že keby ROnaldo prestúpi hocikam,tak si vezme 50% fanúšikov MAdridu zo sebou,čo je pochopiteľné. JA by som bol stále Barceloňák,no ten Messi by ma fakt hneval. Ak ma prestúpiť,tak nech niekam do zahraničia. Ale fajn by bolo,keby zostane.

Reagovat
valloire

Namiesto rozumnej vety...Musel bys něco rozumnýho napsat...Vobrázek tam dávám,protože je jasně vypovídající na tu kravinu cos napsal. Nikdo není víc než klub Napsat,že by si začal fandit Realu kvůli Messimu,tak za to by tě měli exkomunikovat z řad culés. Ale já se zase tolik nedivím,protože spousta tzv.fandů Barcelony (zemík) jsou jenom gloryhunteři (hnus slovo,ale sedí). Kdyby Ronaldo přestoupil do Barcelony,tak ho neznam. To se nedělá. Můžu fandit hráči a tam kde hraje mně může bejt ten klub sympatickej,ale to je tak asi všechno. Fandil jsem Realu,když mu to šlo a vyhrával,fandil jsem,když mu to nešlo a max nadával. Ale říct jako zemik,končím s Realem,prohrál 2x za sebou,je vrchol demence. Říct,že pokud Messi přestoupí do Realu,budu jako culés (na kterýho si hraju) fandit realu je úplně stejnej level. Takže tohle to naprosto vystihuje. To 100x víc respektuju jiriho ,kterej je aspoň zanícenej fanda a bije se za ty svý klauny pořád. To je na rozdíl od tebe a tobě podobnejm culés.

Reagovat
sensei25

On tam neprestúpi,takže kľud. Hnevalo by ma,keby áno. A neboj. Barce by som neprestal fandiť tak či tak.

Reagovat
valloire

Ok,ale už jenom to,že tě to napadlo,je na pováženou. Za trest se podívej 10x za sebou na 20.-26.minutu Real-Barca 3-4 a 10x na prvních 20 minut Atlético-Barca a jestli i potom budeš neochvějně stát za svými barvami,je ti prominuto.

Reagovat
sensei25

Jasné,že za nimi stojím,aj keď to bude túto sezónu bez trofeje. Nedá sa vyhrávať stále. A treba pár zmien v zostave,myslím si,že aj na trénerskej stoličke potrebujeme nejakého skúseného trénera, ktorý bude autorita. Závidím Vám Ancellotiho. Tieto pády na hubu nám môžu len pomôcť. Uvidíme ako sa k tomu postaví vedenie, lebo sme totálne bez motivácie,úplne vyhorený. Ako sa hovorí. Každý chvíľku, ťahá pílku. Je rada na Vás, tak uvidíme ako s tým naložíte, lebo mi sa určite vrátime po čase opäť na vrchol.

Reagovat
valloire

Na to s tou pilkou hodně vašich fanoušků zapomnělo. Teď se jim to pomalu začíná vracet. Není to samozřejmě pouze věc Barcelony,podívej na Jůnajtyd.

Reagovat
smazaný uživatel

250 milionů euro by dal za současného Messiho jen člověk, který vůbec nerozumí fotbalu a marketingu s ním spojeným. Messimu bude před příští sezónou 27 let, po několikaměsíčním zranění se nemůže dostat do bývalé formy a existuje obrovské riziko, že se do ní už nikdy nedostane. Tím ho nechci nijak hanit, po 4 Zlatých míčích a několikanásobných vítězstvích všech trofejí, které je v klubovém fotbale možné získat, je podle mě téměř nemožné psychicky se zpátky namotivovat. Reálná hodnota Messiho podle transfermarktu je 120 milionů euro a já s ní souhlasím. Takový strop, který by se za něj dal utratit, je na nějakých 150 milionech euro, dávat za něj v současné chvíli víc, je čiré bláznovství. Takovou cenu nemá nikdo a jak píše kolega nade mnou, za 250 milionů euro poskládáš top evropský mančaft, který ti jednoho hráče, ať jde o kohokoliv, eliminuje. Pokud chce Barcelona Messiho zúročit, bude to za nějakých 120-150 milionů euro a bude si muset hodně pospíšit, protože příští léto nebo za dva roky už za něj takovou částku nikdo nedá.

Reagovat
sensei25

Filda v podstate máš pravdu. Jediné s čím nesúhlasím sú tie ceny. Smelo by som šiel s nimi o 30-40% nadol, lebo je choré dávať za hráčov 100mega a viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rozumím, já se ale snažil vycházet z reálných čísel na fotbalovém trhu, kde ty ceny jsou prostě takové. Že se to spoustě lidí nelíbí, je věc druhá.

Reagovat
sensei25

No je to prehnané a riadne s tými cenami.

Reagovat
Ed_Hazard

inak stále nechápem ako môže mať Messi na transfermarkt.de stále hodnotu 120M.....to mal keď bol vo forme a Barca vyhrávala jeden titul za druhým.....momentálne to je maximálne 100M

Reagovat
sensei25

No neviem. Tie sumy sú samozrejmé prehnané. No podľa mňa ak stál neymar a Bale cca 100mega,tak Messi musí mať vyššiu cenu. Je o triedu lepší, aj keď sa mu nedarí momentálne.

Reagovat
Manik...

I když se mu nedaří, tak je lepší? To musím nesouhlasit... Když se mu daří a jim ne, tak to je jasné, ale opačně si to nemyslím. Vždyť teď hraje hůř než Bale i Neymar

Reagovat
valloire

I Tecl je teď lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono podle jeho aktuální formy je i v Barceloně několik lepších hráčů, to nemluvím o obou madridských klubech a zbytku Evropy. Jenomže cena se odvíjí z trošku dlouhodobějšího hlediska a pokud jde o hráče, který v posledních 6 letech patřil mezi dva nejlepší na světě, 4x získal Zlatý míč a 3x Zlatou kopačku, tak to jeho cenu obrovsky zvyšuje. Plus samozřejmě marketingový potenciáln, který má Messi jakožto jeden ze dvou nejlepších fotbalistů posledních sedmi, osmi let obrovský. Pokud ale Messi bude pokračovat ve svých současných výkonech, a já si myslím, že se už o moc nezlepší a svůj vrchol má za sebou, bude jeho cena vzhledem k výkonnosti a věku rapidně klesat, proto jsem psal, že jestli ho chce Barcelona výhodně zúročit, není na co čekat, teďka je asi nejvhodnější doba.

Reagovat
sensei25

Po 5 nevydarených zápasoch tvrdiť,že už dosiahol vrchol a pôjde už iba dole je trošku silné vyjadrenie. Ja v ňom vidím obrovský potenciál a myslím si,že nám ešte mnoho sezón bude ukazovať,že je top. V barce treba nový vzduch,lebo je tam totálny bordel a asi aj to vplýva na hráčov+ samozrejme riadny tréner a zopár zmien v zostave.

Reagovat
smazaný uživatel

To není 5 nevydařených zápasů, jeho výkonnost klesá poslední rok, rok a půl. Začal mít zdravotní problémy, které se opakují a jeho výkonnost prostě klesá. Už v roce 2013 nastřílel na jeho poměry slabých přibližně 45 gólů, v sezóně 2013-14 je to ještě horší, vždyť měl období snad 4 mesíce bez gólu, z toho jen asi 2 chyběl, pak už hrál. To je na Messiho poměry šílené. Je pravda, že on a Cristiano mají laťku výkonnosti nastavenou tak vysokou, že jsou leckdy kritizováni za to, za co se ostatním tleská ve stoje, ale pokles Messiho výkonnosti za poslední zhruba rok a čtvrt je evidentní.

Reagovat
sensei25

Zrejme chýba motivácia. Myslím, že futbal hrať nezabudol...xD

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinace psychické únavy a demotivace + fyzické opotřebovanosti v důsledku několika svalových zranění + celkové špatné situace Barcelony jako celku.

Reagovat
sensei25

a preto si to pýta zmeny...snáď im táto sezóna otvorí oči a uvedomia si,že bez zmien to nepôjde...

Reagovat
smazaný uživatel

No, jak tak občas pročítám vyjádření Zubizarrety...

Reagovat
Manik...

Reagovat
valloire

nejvhodnější doba bude po MS. Něco mi říká,že se tam Leoš rozehraje. Írán,Bosna,Nigérie,Švýcarsko...předem říkám,že jestli dá v těch zápasech 5-6 gólů,tak to fakt neznamená,že je už nej hráčem všch dob.

Reagovat
sensei25

to,že či je najlepší hráč v histórií je subjektívny názor každého z náš. Pre mňa je,pre teba nie je. jednoduché,nie? To či niekedy vyhrá niekedy MS u mňa dôležité nie je. U teba možno je a preto sa nikdy nezhodneme. Takže dohoda? Každý bude mať svojho najlepšieho hráča v histórií a nemusíme sa vadiť...xD

Reagovat
valloire

Pro nejen mě je nejlepší hráč ten,který je rozdílový při úspěchu na nejsledovanějším turnaji světa. Ten tlak na MS ukáže,jaký je doopravdy ten který hráč. Pro mě je to Pelé. V 17 !!! vystřílel Brazílii titul góly,o jakých se Messimu může jenom zdát a po neúspěchu v Anglii dokázal předělat svou hru a dominovat nejbáječnějším výkonem v historii MS a možná sportu vůbec. To dokáže jenom superextrahráč. Po jeho odchodu hrála Brazílie v podstatě s podobnými hráči nudnou kopanou a trvalo 10 let než začala hrát fotbal se Zicem,Socratesem a Falcaem.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je nejlepší fotbalista historie nikdy nikdo nerozsoudí a navždy se o tom povedou spory a výkony Messiho na příštím MS na tom vůbec nic nezmění.

Reagovat
sensei25

presne to som napísal...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, zobrazilo se mi to, až když jsem to odeslal.

Reagovat
valloire

Výkon Messiho by to změnit mohl. Titul Argentiny a jeho 8-9 gólů plus asist....Na to,že dal v lize 50 gólů si nikdo za pár let nevzpomene,ale tohle by bylo něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale spory by se vedli pořád, ani po tomto by se fotbalová veřejnost nějakou výraznou většinou neshodla, že Messi je nejlepší fotbalista všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

*vedly

Reagovat
valloire

Ale alespoň by se tímhle skoro vyrovnal těm nej a mělo by to reálnej základ. Teď to nemá nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že je to podmínka. Jsou hráči, kteří byli skvělí na MS a velkých turnajích s repre, ale chybí jim Liga mistrů nebo úspěchy s klubem obecně a naopak. Ale každý má pro to jiná kritéria a to je jeden z hlavních důvodů, proč se na tom nejlepším hráči všech dob fotbalová veřejnost nikdy neshodne.

Reagovat
valloire

Beru,že třeba Weah neměl šanci něco na MS uhrát. Jenže Messi měl a má.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ked prisiel Florentino do realu minul 250 m e . Za C.Ronalda,Kaka,Xabiho , Albiola,Karima,Arbelou . A teraz by sme to mali dat za 1 hraca

A neviem si predstavit Bale,Messi,C.Ronalda ako by hrali spolu . To by bol fakt vtip

Reagovat
sensei25

Veď ja nehovorím,že ho chcete,alebo máte kúpiť. Ide mi o to,že neviem čo by som robil ako jeho obrovský fanúšik,keby prestúpi do Madridu. Inak,vždy som túžil a túžim vidieť Messiho a Ronalda v jednom tíme. Bolo by to neskutočné....Ale toho sa nedočkáme,lebo tie ceny sú nereálne a myslím,že okrem Figa z tých top hráčov, medzi týmito dvoma veľkoklubmi k nejakým obchodom nedochádzalo a ani nedochádza.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ještě Laudrup přestoupil z Barcy do Realu.. To musel bejt geniální hráč a byť jsem tu dobu nezažil, tak si dle videí a věcí co jsem o něm četl myslim, že to je jeden z nejmíň doceněnejch hráčů všech dob..

Reagovat
sensei25

No na tú dobu si ani ja moc nespomínam. Bol som ešte krpec.

Reagovat
valloire

Fantastickej hráč. Mám kamaráda ještě ze střední,kterej fandil/fandí Dánsku právě a jenom kvůli takovým hráčům jako byl Laudrup nebo Elkjaer.

Reagovat
valloire

Schuster.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna by to moc nefungovalo . Messi by asi nestihal po rychlostnej stranke . A zbytocne by kazdy sebcil . Ale keby sa mozno prekopala cela taktika tak by to Messimu sadlo ale zase tam je Bale ktory sa s technikou hneva .

Reagovat
sensei25

Na kraje Ronaldo a Bale. A pod nimi v strede Messi,ktorý by im rozhadzoval skvelé prihrávky. Len by musel trošku spraviť niečo so svojím pohybom a bolo by to skvelé. Je to pekná predstava,škoda že e to nereálne. Rád by som ho videl hrať s Ronaldom v jednom klube.

Reagovat
valloire

Možná jednou uvidíš v New York Cosmos.

Reagovat
Atlético de Madrid

Schuster je borec, ten tu sérii pak ještě zakončil v Atléticu

Reagovat
valloire

No,on byl tak trochu zmetek. Bylo mu to fuk. Pamatuju,jak ho museli Němci furt přemlouvat kvúli repre. Bylo mu 20,zahrál dobře jeden turnaj a myslel si,že je víc než Rummenigge nebo Breitner. I v Barceloně dělal problémy.

Reagovat
valloire

kvůli

Reagovat
sensei25

Never say never..xD

Reagovat
smazaný uživatel

Nestihal by? S micem u nohy je z tech tri porad nejrychlejsi..

Reagovat
Manik...

on má rychlé zrychlení, driblink a mrštnost, ale rychlost sprintu tak dobrá není, tudíž si taky myslím, že by nestačil

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsi kravinu jsem dlouho necetl.

Reagovat
indy

srdciar

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, pojďme vyčítat Messimu novou smlouvu. Šílený, že se toho chytli už i ti, co Barceloně přejou.

Reagovat
CHONG

Dobrý šašek

Reagovat
stas87

100.pre Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Neskutečně zavádějící.

Reagovat
smazaný uživatel

real.

Reagovat
CHONG

Ale hovno, ty zápasy jsou prostě nesrovnatelné.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Ty vole Messi v Realu. Dá se nad podobným hnojem vůbec uvažovat?

Reagovat
sensei25

teoreticky áno, no reálne k tomu nikdy nedôjde. Špekulovať sa dá nad hocičím.

Reagovat
valloire

Někdo,kdo je očkovanej od mládí nenávistí k Madridu,nemůže do něj přestoupit. Stejný jako třeba Casillas,Butragueňo nebo Raul opačně. Jiná věc je Figo nebo brazilský Ronaldo. A u toho Luise to bylo taky přes čáru.

Reagovat
smazaný uživatel

figo a ronaldo byli prosti zoldaci (ronaldo to navic vzal aspon oklikou), spis enrique me vzdycky fascinoval. na druhou stranu u nej nevim, ze by nejak prohlasoval, jak zboznuje real apod.

Reagovat
valloire

Na to poukazuju, na ten rozdíl. Messi je v Barceloně od mala a že by šel do Realu může napadnout jenom hráče FM. Ronaldo je Brazilec a vzal to přes Inter a navíc byl v Barceloně jenom rok a zrovna se k němu nezachovali. Ten to tak nebere. To Figo,to je jiná,ten se s tím nesral. Musel vědět,co to znamená,přestoupit jako nejlepší hráč světa do Realu. Enrique taky není odchovanec a je to výjimka,která šla do Barcy. Real ho už pak nechtěl. Ale stejně,zrovna k nim...Nevím,co za tím bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslim ze u mladych hracov sa ta nenavist k Madridu dost prehana . Taky Isco alebo Oliver Torres , Thiago a Deulofeu . Prakticky nevedia co chcu

Reagovat
valloire

nebo Halilovič

Reagovat
valloire

A Isco je srdcař.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mu to celkom verim ved ked ma taky maly plat . Keby nebol by siel do Anglcika kde by mu ponukli 3 krat vatsi plat . Ale velmi som sa zasmial ked som videl jeho auto fakt pri C.Ronaldovi vyzera ako bezdomovec

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zasmial som sa aj na Oliverovi Torresovi ktory sa foti pred Oficalnym shopom Realu Madrid . Ze si na seba rovno nedal aj dres Realu Madrid . No to by sa asi musel volat Banega Fakt by ma zaujimalo ako to vysvetloval potom fanusikom A aj Thiago keby sme zaplatili vykupku tak by si na FC Barcelonu uz ani nespomenul .

Reagovat
valloire

Ten šel za Pepkem. Nemyslím,že by šel do Realu,taková krysa to není.

Reagovat
CHONG

Luis je taková fotbalová obdoba Svatého Augustýna, ten také v průběhu života prozřel.

Reagovat
valloire

Někdy musíš poznat ďábla,abys věděl co je dobré.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
CHONG

Reagovat
Atlético de Madrid

Já si myslim že pokud přestoupí, tak to určitě nebude Real. Je tam spousta faktorů, který hovořej proti a který asi nemusim zmiňovat. To spíš PSG, ti maj díky přílivu peněz z Kataru posichrovaný i FFP, a tak by pro ně nějaká šílená částka do 120 mega nebyla problém, rozhodně menší než pro Real.

Reagovat
sensei25

no neviem. PSG so Zlatanom? Veď by sa navzájom pozabíjali. Na 99% nepôjde nikam.

Reagovat
CHONG

Messi do PSG a Zlatan k nám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Ideální útočník, nabídnout mu smlouvu na dva roky, ty ještě zvládne odehrát špici v top formě a pak to zrovna převezme Álvaro.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, naprosto idelani..

Reagovat
CHONG

Ty tvoje výkřiky do tmy, které tady poslední dobou předvádíš, začínají být neuvěřitelně otravné.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze ty ses otravnej celou dobu..

Reagovat
CHONG

Tak já alespoň nejsem pseudofanoušek.

Reagovat
smazaný uživatel

No to vidim, kdyz nemuzes spat bez gloryhunterskych myslenek na nakupy Balea, Zlatana nebo Suareze.

Reagovat
CHONG

To slovo gloryhunter už je tady tak nadužíváno, že už úplně ztratilo význam podobně jako komplex. Ale abych se k tomu vyjádřil, ano Garetha jsem chtěl a nevidím na tom nic špatného, takový hráč do Realu prostě patří, co se týče Kanibala a Zlatana, to že potřebujeme hrotového útočníka je nad slunce jasné, na Kanibala bych se vysral, je vynikající, ale zaprvé je v podstatě neprodejný, leda tak za kurevský balík a zadruhé mu může kdykoliv rupnout v kouli a prosedí půl sezóny na tribuně, Zlatan je ideální, je pořád špička, dva roky může odehrát v top formě a mezitím Álvaro vyroste v naši jedničku na hrotu. Přečti si svoje výšplechty za poslední dobu a ten výrok o pseudofanouškovství t bude při troše soudnosti jasné, no a na závěr řeči o gloryhunterech od fanouška City jsou vážně k popukání

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi ty vysplechy napis, abych mel predstavu. Jinak o me a MC vis hovno, tak ze sebe nedelej debila..

Reagovat
CHONG

Přečti si svoje výlevy pod finále CdR, dej si facku, smaž si Real z oblíbených a pak ze sebe klidně dál dělej idiota, "fando".

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ostrejsi kritika stopera, kterej to zase posral, a utocnych hracu, kteri v tom zapase jenom sobcili, to je teda hrozny. Byt fanda teda znamena nekritizovat a byt nadsenej ze vseho, at to vypada jakkoliv. Ja si myslim, ze jinym lidem muze byt uplne u prdele muj pohled na fotbal, stejne jako obracene. Ale kdyz to rika borec jako ty, tak bych si z toho mel asi neco vzit..

Reagovat
CHONG

Nazývat našeho hráče kreténem, zlehčovat dokonalou Garethovu gólovou akci, zesměšňovat Pepeho, který nám už x krát zachránil zápas a nazývat hru a výkon Realu tragickým, fajnová vizitka fando, hlavně mě zase nezapomeň nazvat gloryhunterem nebo tam hodit pár smajlíků, to ti jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak to dokazuje vsechno. Hlavne to zlehcovani te golove akce me dostalo, tam jsem se teda neuveritelne provinil. To jsem ale bastard.. Ale uz chapu, jak clovek napise proti svymu tymu krivy slovo, tak nemuze byt fanousek.. Takze ode dneska musim byt jak ten pan CHONG..

Reagovat
CHONG

Tak jako promiň, ale hráč předvede po celém odehraném zápase takovou parádu, dá rozhodující gól a rozhodne o zisku trofeje a ty se ohledně toho vyjadřuješ, jak kdyby bylo náročné jako vstát z postele, on je rozdíl mezi oprávněnou kritikou a hnidopišstvím.

Reagovat
CHONG

vítězný gól

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
stas87

stratil som tym asi 10 minut,kritizuje pepeho,nevyuzitost balea,nevidim teda na kritike nic zle,voci realu je dost kriticky lebo ta hra je obcas hrozna,ty si skor taky fanusik ze ked to nejde realu tak rypes do barcelony..co je teda horsie?

Reagovat
CHONG

Co s tím má společného mé navážení se do trávníkářů?

Reagovat
stas87

vycitas mu kritiku hracov,ty ich nekritizujes ked hraju zle ale rypes do barcelony,to je lepsi pristup ako jeho ked jeho kritizujes?je ot na teba moc zlozite pochopit ze?

Reagovat
CHONG

Je složité pochopit něco, co se nezakládá na pravdě, já nemám problém s kritiku našich hráčů, pokud je oprávněná a není vyhnaná do absurdna a mé rýpání do trávníkářů nemá nic společné s našimi výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

U Ribéryho22 už to jsou ale někdy vyloženě útoky a urážky, které s kritikou jako takovou mají máloco společného. Třeba na Cristiana už tady útočil a vysmíval se mu v létě a kromě pár hodin po zápasech, kdy byl vyloženě klíčem k vítězství v tom pokračuje celou dobu. O Baleovi ani nemluvím, do toho se tady navážel i při jeho výborném výkonu proti Barceloně. On prostě některé hráče nemá rád, pochválí je, když hrajou skvěle a jinak se tady do nich pernamentně a dost tvrdě naváží a to by se v takové míře vůči hráčům vlastního klubu dělat nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale Ronalda kritizuju jenom tehdy, kdyz si to zaslouzi, protoze ma obdobi, kdy je naprosto nesnesitelnej. Ale vysvetlovat to nekomu, kdo v kazdym prispevku musi zminit "nejlepsi na svete", je dost tezky. Zrovna jeho mam rad, coz se teda neda rict hlavne o Benzemovi, Ozilovi a Baleovi. Ty ses uplne opacnej pripad nez ja, takze to nejakym zpusobem resit asi moc cenu nema..

Reagovat
CHONG

A taková otázečka, z jakého důvodu nemáš rád Garetha?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejlepší na světě je dokonce i oficiálně, ale jak píšeš, nemá smysl se v tom pitvat. Jde mi jen o to, že Cristiana dost často kritizuješ jen pro to, jak vysoko má nastavenou laťku, a i když se mu třeba momentálně nedaří, nehraje špatně a hlavně jakým způsobem je ta kritika vedená. Je to pak smutné, když tady někdy vyloženě někdy nadáváš některým hráčům Realu, vysmíváš se jim a notuješ si při tom s některými Culés. Cristiano si prostě nezaslouží nějaké posměšky za to všechno, co pro nás Madridistas udělal. Neměl by být nedotknutelný, když se mu nedaří, není od věci to zmínit, ale mělo by to být vždycky s maximálním respektem a uvědoměním si, o kom se mluví.

Reagovat
smazaný uživatel

A to nemluvím o tom, že třeba u Balea mi to připadá, že ho kritizuješ vyloženě jenom z nasranosti, že k nám přišel a nedal jsi mu vůbec šanci, aby se ti nějak zavděčil. K ideálu to má ještě daleko, ale má průměr kanadského bodu na zápas a zařídil Copu, to není tak špatné na to, že si zvykal na úplně jinou soutěž, zemi a kulturu, brzdila ho zranění a neměl prakticky žádnou letní přípravu.

Reagovat
CHONG

Taky mi to u Garetha přijde ve stylu, byl předražený, takže mu nedám žádnou šanci, zadupu ho do země při každé příležitosti a ať jde do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale ja na nem nekritizuju (tim myslim tvrde, protoze jinak po zapase kritizuju vsechny, kdo si to zaslouzi, ale ne nejak zavratne) vykony, ale chovani. Mne nevadi, ze se mu nedari, ale vadi mi, co potom dela. Jinak s tim, ze kritizuje hrace, souhlas, to vim sam a patri to k mymu pohledu na fotbal, stejne jako s tim, ze se pres miru navazim do 2-3 hracu, ktery fakt nemam rad. To stejny delam i u MC. Kazdopadne je to moje vec a debil jako CHONG mi fakt nema co vycitat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, u Cristiana je třeba ho brát takového jaký je. Je pokrytecké mu vyčítat, že je extrovert a přehnaně dává najevo své emoce, protože to souvisí s jeho zápalem pro hru a bez něj by nebyl tam, kde je.

Reagovat
CHONG

Stejně jako je moje věc, jestli chci do týmu Garetha nebo Zlatana a debil jako Ribery22 mi fakt nemá co vyčítat...

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo s tim zacal?

Reagovat
CHONG

Tak první urážka přišla od tebe, když jsi mě dost mimo mísu nazval gloryhunterem.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze to rozhodne nebyla reakce na tvuj predchozi prispevek.

Reagovat
CHONG

Jo, uznávám, že já tě ještě předtím nazval pseudofanouškem, ale stejně to celé odstartovala tvoje uštěpačná poznámky ohledně Zlatana, vyjádřit se k tomu nějakým normálním komentářem s argumentem, tak jsme si mohli tyhle sračky odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Priznam se, ze jsem chtel, ale pak jsem se podival na nick..

Reagovat
CHONG

No jo no, tak buď se na to vyser a nereaguj na mě vůbec, když tě tak hrozně irituji a nebo se kousni a napiš nějaký argument, proč se mnou nesouhlasíš, takovéhle polovičaté srance si pro příště prosím tě odpusť.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

já se radši nezapojím,nechce se mi dneska se hádat

Reagovat
smazaný uživatel

Diky bohu.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Filda to napsal za mě. Není co dodat. A buď rád,protože takhle diplomatický bych nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je uplne jedno, jakej bys byl.. Ty by ses v prvni rade vubec nemel ozyvat..

Reagovat
valloire

někdy jindy hochu,ale jestli se já nemám ozývat,pro tebe to platí dvojnásob...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy. A to asi tezko. Pozdravuj Jirku.

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
-Carles-

Reagovat
CHONG

Reagovat
Atlético de Madrid

No já si taky myslim, že nikam nepůjde Jinak Zlatanovi bude letos 33 a má před sebou asi poslední sezonu v top klubu, pokud by chtělo PSG další top individualitu, tak teď je ideální příležitost. Já si teda myslim, že Messi je hráč, kterýmu by museli přizpůsobit systém a že jsou mnohem silnější tak, jak hrajou teď a že Zlatana nahradí Cavani + další hráči.

Reagovat
Billy McClane

S Messim to dopadne ako s Ronaldinhom. Taku legendu si ziaden prezident nedovoli predat. Ono Messi tuto sezonu nema statisticky vobec zlu. A pokial by pokracoval vo vykonoch z poslednych dvoch tyzdnov, tak mozno po dvoch rokoch ho uz nestrelia za viac ako Ronaldinha, ktory mal tiez dva roky pred prestupom do Milana 5x väcsiu hodnotu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jo, on má statisticky super sezonu a taky myslim, že nikam nepůjde. Je 3. v Pichichi, 4. ve Zlatý kopačce, 4. nejlepší střelec LM (přičemž 8 gólů mu se sezoně 09-10 stačilo na cenu pro nejlepšího střelce) a nejlepší střelec Copy. 38 gólů v jedný sezoně je pořád extrémně dobrý a v Evropě má víc pouze Zlatan a Ronaldo. Problém je v Barceloně - je prohnilá zevnitř, maj mezery v kádru, opory (Xavi, Puyol) jsou přestárlý a nezvládli je nahradit, herní styl je vyčpělej a Martíno neni top trenér. Navíc Messi nikdy nebyl hráč co by se předřel a určitě se potýká taky s potížema s motivací, myslim že stačí předělat ten tým a Messi půdje zase nahoru.

Reagovat
sensei25

Príde nový tréner a Messi bude zasa vo svojej koži. Je fenomenálny a to,že sa mu momentálne nedarí nič neznamená. Ani Ronaldo túto sezónu nemá ako tú minulú a stále je špička. Myslím si,že obaja nás budú baviť ešte mnoho sezón.

Reagovat
Billy McClane

Mozno sa mylim, ale u CR si myslim ze tato a snad este dalsia sezona a potom uz pojde kazdym rokom statisticky dole.

Reagovat
valloire

Bejt váma,tak ho střelím do City a postavím to na Neymarovi. Stejná situace jako s Ronaldinhem. Taky si spousta fanoušků myslela,že je nemožný ho prodat a že se znova nastartuje. Jenže přišel Pepek a správně to vyhodnotil a postavil ten tým okolo hladového Messiho. Měli byste se teď modlit za někoho podobnýho.

Reagovat
sensei25

nový tréner,zopár zmien v kádri a ešte Vám Messi zopár krát vypáli rybník...xD

Reagovat
valloire

Uvidíme. Myslím,že mi dáš za pravdu. Mám pro to cit podložený mnohaletým sledováním čutaný.

Reagovat
LAM

Tak on vám ten rybník v lize vypálil-3+1.Rychle se tady totiž zapomíná že před třema tejdny ho všude každej chválil.Messi má teď útlum mkterej je hodně ovlivněnej celkovou situací v týmu a věčným útokům ze stran bulváru.

Až bude po MS a Messi se zas bude soustředit jen na Barcelonu +změna trenéra a pročistí se vzduch v týmu bude zase famozní.Přeci jen on je daleko větší Legenda než Ronaldinho kterej měl jen 2 sezony Top,Messi jich měl už 5 a navíc je to odchovanec.

Reagovat
valloire

Hlavně,že dělají v Barceloně chytrý,jak je umění při klesající výkonnosti měnit hráče a dělat řez. Je to vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/BJNicxICcAAs4LW.jpg

a ze preco je teraz tak mimo labuznik

Reagovat
sensei25

Inak,dnes asi prvý krát vidím,že fanúšikovia Barcy a Realu normálne diskutujú. Bez urážok,nejakého naparovania. Ďakujem Vám za takýto krásny moment na EF. Je to neuveriteľné.

Reagovat
valloire

Ono je to absencí jistých individuí z vašich řad.

Reagovat
sensei25

nekaz atmosféru,aj u Vás je zopár jedincov...

Reagovat
valloire

Tak jasně,že je. Ale musíš vyeliminovat podobný blbečky jako je ten nade mnou a hned se nezačít navážet do hlupáků,rodiny a podobnejch urážek,když se ti něčí názor nelíbí. A taky dělat rozdíl mezi srandou a normálním komentem. Je to jenom diskuze,má pobavit. Vidíš,ty si v pohodě,vynadal jsem ti,vidíš,že jsem to nemyslel nijak zle a diskutuješ bez nějakejch stupidních urážek.

Reagovat
sensei25

Aj keď si hajzlík z Madridu musím ti dať

Reagovat
valloire

Jsem hajzlík. Dělá mi radost se navážet do Barcelony. Ale jsem férovej hajzlík a uznávám,že na to má právo i protistrana.

Reagovat
sensei25

To bolo také podpichnutie,ale to si určite pochopil...xD

Reagovat
valloire

jistěže

Reagovat
vacin
Reagovat
valloire

Marcelo s tím burgerem Hezký

Reagovat
vacin

Mně se nejvíc líbí, jak drží Ramose od poháru

Reagovat
valloire

jj,aby byl celej

Reagovat
smazaný uživatel

AS: Alexis vynadal Martinovi, vraj protežuje niektorých hráčov

Nj, za vsetkym hladaj Fabregasa.

Reagovat
vacin

Reagovat
sensei25

Ak nepride Klopp,tak potom nech idu po Bielsovi.Martino musi prec,nepriniesol absolutne nic,ziadna zmena.

Reagovat
CHONG

Takový sympaťák by se do toho bordelu stejně nehodil.

Reagovat
sensei25

Praveze potrebujeme ten bordel upratat,preto treba tvrdu ruku a znova treba zacat makat.Chlapci nato maju,len si myslia,ze vsetko pride samo a ze su naveky neporazitelny.Omyl a teraz to tu maju a nevedia sa z toho spamatat.Chyba bola uz s Villanovom,Rourom a teraz s Martinom.

Reagovat
CHONG

Tak velké koště, které by uklidilo takový bordel, ještě nikdo nevyrobil.

Reagovat
sensei25

Nie sme prvy a ani posledny,ktory maju v kabine a v manazmente bordel.Vsetko sa da,len treba chciet.Pozbierali sme v priebehu par sezon kopec trofeji,no je cas na zmenu.Ale my sa vratime a este silnejsi ako sme boli.Ak Real tuto sezonj neda LM,alebo ligu,tak to bude vacsia blamaz ako to,ze bordelova Barca nevyhrala nic.Mozno budes mat tiez nad cim premyslat.

Reagovat
sensei25

Samozrejme,ze pozeram hlavne na nas a nato nase trapenie.Aby si ma zle nepochopil.

Reagovat
CHONG

To, že případně nevyhrajeme LM, soutěž nejlepších klubů Evropy bude větší blamáž než to, že jste naprosto selhali v přestupovém období, celý klub je rozhádaný, dojebali jste celou sezónu, váš prezident musel odstoupit a máte zakázané přestupy, kam na ty vtipy chodíš, prosím tě

Reagovat
sensei25

Ano bude to blamaz,pretoze u vas vsetko klape.Nemate s nicim problem.Pre mna bx to bolo urcite sklamanie.Ale zrejme sa nezhodneme,pretoze ty mas svoji pravdu a ja svoju.Takze nechajme to tak.

Reagovat
CHONG

Aha, takže nevyhrání nejtěžší klubové soutěže pod novým trenérem a s novým herním stylem je blamáž, dobře ty.

Reagovat
sensei25

Toto počúvam od roku 2002. Máte momentálne skvelý tím,panuje v ňom výborná atmosféra. Keby som fanúšik,tak by som bol sklamaný ak by nevyhrali. To,že v BArce je bordel je pravda a ak mám byť úprimný,som rád,že túto sezónu si utrieme hubu a nič nevyhráme. Lebo tajne dúfam,že nastanú zmeny,ktoré mali byť aplikované už 2 sezóny dozadu. Preto to čo sa deje neberiem ako blamáž,ale ako obrovské sklamanie,že sme zaspali na vavrínoch,že manažment robí jeden prúser za druhým a je čas to všetko vyriešiť a vrátiť sa späť na výslnie.

Reagovat
CHONG

Jedna věc je být jako fanoušek zklamaný, když se nevyhraje, to je v pořádku, zvláště, když je už tak dlouho v sázce La Décima, ale nazývat nevyhrání LM blamáží, to je opravdu hodně přes čáru.

Reagovat
sensei25

Váš projekt Vás stál 100-ky milónov eur a ak už 13-14 sezónu čakáte na trofej a teraz keď máte k nej najbližšie(špičkový tím,ktorému to klape),tak by som to inak ako opätovnou blamážou nenazval.

Reagovat
CHONG

Vidíš, já jsem zapomněl, že v semifinále nakonec nehrajeme proti Bayernu, ale proti Příbrami.

Reagovat
sensei25

AJ minulý rok bolo vypadnutie s Dortmundom sklamanie(blamáž-pretože ste ich mali rozdupať),tak aj tento rok ak neprejdete cez Bayern,tak to bude sklamanie(blamáž-pretože asi je niečo na Vašom projekte zlé,keď LM nie a nie vyhrať). Ale ak ťa to poteší,tak myslím si,že túto sezónu to už dáte. Bayern dokážete poraziť.

Reagovat
CHONG

První zápas proti Dortmundu blamáž byl, prostě jsme je podcenili, to se může stát, doma to chtělo víc štěstí v koncovce a mohlo to být o něčem jiném.

Reagovat
sensei25

musíš pochopiť,že ste Real Madrid a pracujete mnoho sezón na projekte Los Galacticos. OD Vás každý čaká len tie najvyššie méty. Ak chceš,môžem to slovko blamáž nahradiť slovom sklamanie. Podáme si ruky a v pokoji budeme diskutovať ďalej.

Reagovat
CHONG

Jenomže ty to píšeš stylem, jak kdyby nám v cestě za vítězstvím v LM stála fakt ta Příbram, hrajeme proti Bayernu, který je poslední dvě sezóny válec jak kráva, pokud bychom dostali sedmičku, jako vy vloni, tak by slovo blamáž bylo na místě, ale pokud to bude vyrovnaný dvojzápas, který nevyjde o gól, tak to sice bude zklamání, ale ani vzdáleně se to nebude podobat bordelu, který se děje u vás a přesně tímhle tvrzením jsi to celé odstartoval.

Reagovat
sensei25

Nechcem sa s tebou hádať a som rád,že to tu riešime bez nejakých urážok a podobne. Asi máš pravdu. Asi som slovo blamáž nemal napísať,mal som použiť slovo sklamanie. Ale aspoň mi dovoľ to nazvať aspoň malinkou blamážou,že už sa xy sezón o to snažíte,stojí to kopec prachov a stále nič... a dám ti pokoj už...xD

Reagovat
CHONG

Blámaže byly všechny ty vypadnutí v osmifinále, ale případné vypadnutí v semifinále se současným Bayernem bych tak opravdu nenazýval, ale zklamaný bych byl hodně, o tom žádná.

Reagovat
sensei25

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

Duvod? Koho chces ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to moc radikální zásah, ten se u Barcelony nikdy dlouhodobě neosvědčil, navíc nezná jazyk ani prostředí. Můj favorit by byl asi de Boer, ale ten je skoro bez šance, rád budu i za Valverdeho.

Reagovat
smazaný uživatel

U něj mě akorát trochu děsí, že je to Zubiho kámoš, to je docela podezřelý.

Reagovat
-Carles-

Valverde je asi jasný.

Reagovat
Kily

co Enrique?

Reagovat
-Carles-

Bez šance, síce sa jeho meno objavuje ale skor v tých spodných priečkach. Podľa mňa je Valverde tutovka.

Reagovat
sensei25

Podľa mňa príde Bielsa,aj keď by som si prial Kloppa.

Reagovat
teenz

Za Kloppa by si Messi nekopl ani v poháru.

Reagovat
sensei25

Tak by si nekopol,aspoň by mal dôvod znova na sebe pracovať. Preto potrebujeme tvrdú ruku a nie také nič ako tam je teraz.

Reagovat
teenz

Nechápu, že je Klopp vůbec ve výběru. Praktikuje úplně jiný styl a to Barca moc nehledá a měnit nechce.

Reagovat
sensei25

Oni zmenu potrebujú. Potrebuju zlepšiť defenzívu,nejaký hrot,oživiť zálohu. Martino má zrejme strach niečo zmeniť,alebo skôr nie je dosť kompetentný.

Reagovat
teenz

Je rozdíl změnit a změnit.

Reagovat
sensei25

im nič iné nezostáva...

Reagovat
stas87

http://www.youtube.com/watch?v=iuMvLWU7SkM

pozri sa sam,klopp by dostal do ruk tim na urovni sucasneho werderu po fyzickej stranke..tam by bolo strasne vela veci prerobit,vymenit treba 7 hracov zakladu za jedno leto..uff to ani klopp nedokaze hned zazrakov to co je v tom videu-kto by to mal akoze hrat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta fotka Mandžukiče na twitteru Realu nemůže být náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Vamos Fernando!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to si dělaj prdel -.-'

Reagovat
CHONG

Klauni

Reagovat
madridcan

V slávnom veľkoklube to vrie! Po nevydarených výsledkoch - vypadnutí v štvrťfinále Ligy majstrov a finálovej prehre v Španielskom pohári - vážne hrozí, že Barcelona skončí sezónu bez trofeje. A ku všetkému došlo hneď po zmieňovanom finále s Realom Madrid k rozkolu v kabíne.

Na svedomí to má Alexis Sánchez, ktorému sa nepáčilo, že ho tréner nasadil až na posledné minúty zápasu. Pôvodne sa očakávalo, že nastúpi už v úvodnej zostave vpredu s Messim a Neymarom, tréner Tata Martino však uprednostnil Casca Fábregasa.

Sánchez hneď po záverečnom hviezde vletel do kabíny, odmietol si prevziať z rúk španielskeho kráľa striebornú medailu a navyše nazval trénera slabochom.

Reagovat
Kokesh

Stejně za to může Pinto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani se mu nedivim...

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho agent to už dementoval, aj keď je pravda, že si medailu neprevzal.

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

vskutku originalni

Reagovat
madridcan

hej ne?

Reagovat
stas87

praveze nie aktualne to bolo den po zapase,slabe to je

Reagovat
madridcan

to preto, lebo si nekomercny

Reagovat
stas87

Reagovat
smazaný uživatel

takýto gól, Paulao

Rochina

ten pressing bol výborný

Reagovat
stas87

herne spatne prvu stvrthodinu,jedna jedina akciaz pravej strany ked zakoncoval trashorras inak nic,gol stastny,chudak paulao

Reagovat
smazaný uživatel

Betis dá gól, skôr či neskôr

Reagovat
smazaný uživatel

z betisu sa mi zatiaľ veľmi páči Nono (8) Rubén Castro (24) a Molina (19)

Reagovat
stas87

suhlasim,len malo utoci z kridiel,takmer vsetko pchaju stredom kde je to ale zahustene

Reagovat
smazaný uživatel

Paulao

2:0

Reagovat
stas87

paulao nestastnik kola brejk dobry,myslel som ze zadrbany ked sa prihravka vratila spät a nie dopredu,druhy gol to moze ukludnit dost,na tikete mam 1ku tak snad to uz klapne

Reagovat
smazaný uživatel

paulao je fakt valec ten neni zralej ani na stridani jako spis na provaz...

Reagovat
smazaný uživatel

inak Perquis veľmi dobrý výkon, dnes bez chyby, úplne s prehľadom

Reagovat
stas87

ufff,este ze neprisiel gol do satne..velka skoda tej sance kde sa prihravalo este na malom vapne larriveyovi,tam to malo skoncit golom a bolo by hotovo do polcasu,betisu tam asi nieco spadne,chvilami su domaci az prilis vysoko a sebavedomi,to sa nemusi oplatit,betis to este nezabalil,zatial dost stastne ale na to sa historia pytat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

pekná akcia

Reagovat
stas87

R A Y O !!!!!!!!

nadherna akcia

Reagovat
smazaný uživatel

Rochina, krásne, potom

LARRIVEYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

SEBA

Reagovat
smazaný uživatel

pekné akcie, Larrivey je pri zakončení proste zviera

Reagovat
stas87

koncert uz mohlo byt 4:0,betis by to mal odohraj dostojne,toto pre nich moze skoncit manitou

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole Falqué, krásna strela

Reagovat
stas87

uz dve brvna,vystavna bomba iaga

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

čistá ruka

Reagovat
stas87

odpiskal by som ju,u tela ju nemal,aktivny pohyb ale tiez nie,z mojho pohladu jasna,nepozna presne pravidla

Reagovat
smazaný uživatel

baena, krásne, ale to zakončenie...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale pro mě Messi nikdy nebyl a není střední útočník. Já ho stále vidím na kraji útoku nebo zálohy. Přijde mi smutné, že se stal z toho živého mladíka takový nesympatický arogantní zmrd

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes uz je jedno ci Barca vyhra,remizuje alebo prehra, hlavne nech sa na to da pozerat. Bilbao ma velmi vysunutu obranu, tak snad budu naznaky kolmic za obranu a hlavne konecne zrychlenie hry. statickej a pomalej tiki-take bez pohybu treba dat konecne zbohom.

Reagovat
vocasisko

Cesc a Neymar mimo hřiště a najednou to jde

Reagovat
Rssa

Alexis je dneska suprovní....a je to i rychlé, když tam nejsou lemry

Reagovat
Rssa

WOW....grandiozni nůžky.....

Reagovat
smazaný uživatel

Wow tohle mel byt gol

Reagovat
-Kopy-

Aritz škoda

Reagovat
Rssa

Dneska je to ale zábava

Reagovat
vocasisko

mě poser

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda Adurize, to byla paráda.

Reagovat
Rssa

Krásný fotbal, vůbec bych se nezlobil, kdyby to tak bylo vždy. Ne?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kokesh

Muniain nejhorší na place.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca vubec nevi

Reagovat
Rssa

No ale je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Rssa

Na šance, držení míče i celkově - je lepší.

Reagovat
Ángel di María 22

Hlavně to držení míče Doufám, že toho se budete držet co nejdýl.

Reagovat
Rssa

Tak dneska to dáváme rychle od nohy, což je fajn.

Reagovat
blunted

Vzdyt mela asi 5 tutovek. Jinak je to skvelej otevrenej fotbal. Prej nevi tj vul

Reagovat
vocasisko

ještě kdyby zkusil někdo vystřelit třeba někam jinak, než doprostřed brány

Reagovat
stas87

tak ta zrdka nakopla barcelonu neskutocne,moran je prasa,to malo byt za zltu..a athletic uz tak lahko a presne nekombinuje v strede,ked sa im to darilo tak nemali problem prekonat 20 metrov na dve nahravky,barcelona chvilami trapne precitana,nahravky po zemi na kridla..asi 5x to obrancovia zastavili

Reagovat
Rssa

Dneska je to svižné, nečitelnější a hnedka to jde do zakončení, což je fajn. Tutovek bylo plno, zdržení málo. Líbí se mi to. Barca lepší.

Reagovat
alcantara

Sance su, ale je to cele take roztahane, gramblave, krcovite. Chyba mi tam ten pocit nadsenia, je to cele chladne, ako je v poslednej dobe zvykom.

Reagovat
Pospovič

škoda těch nůžek ale zatím zasloužená remíza, jen to neposrat.

Iraizoz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak to vypada borci ? Ted sem prisel ? Snazi se ty nase hvezdy? Jak vypada hra? Vidim, ze Alexis konecne v zakladu, snad se mu dari.

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

OT : Co sem tak mrknul na livesport, tak tohle je docela prdel

http://www.livesport.cz/zapas/zuMnlNnk/#prehled-zapasu

1:4 v 88. minute a za 5 minut na 4:4, hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo, standartka, z pozice, kde Alexis krasne z primaku zavesil ..... a zase u teho ti dva ocasove. Boze muj, proc mu to nezkusi nechat ? Vzdyt si to sam vybojoval....

Reagovat
Pospovič

gooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

No, co na to vubec rict.....

Reagovat
Ángel di María 22

Golaso, Aritz na mundial

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
patas92

Bartra

Reagovat
Rssa

Zápletka, aspoň se kluci posnaží více

Reagovat
Aldeano

A Athletic hraje výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

jak moze este niekto v dnesnej dobe podavat v stavkovych kde sa plati manipulak to nepochopim

Reagovat
Rssa

Mascherano

Ach jo, i Puyol s jedním kolenem je jinde....

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ak dnes barca nevyhra tak to moze realu velmi uskodit v konecnom dosledku

Reagovat
vocasisko

zas střela do prostřed brány

Reagovat
Rssa

Tak to je trápení, střelecké trápení. Šancí je dost.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je fakt tragedie. Bez penalt ten gol nedame....( cekam, az nekdo zmini ten neskutecny luck Bartry z rohu)

Reagovat
smazaný uživatel

chlapci majú podané, neverím, že toto je trápenie

Reagovat
technecium

nemůžu si pomoci, ale naposledy mi náš styl přišel zastaralej loni proti Bayernu, předtím ani jednou a potom až před týdnem

Reagovat
Rssa

Fabregas

Kdyby tam dal Tella, ten aspoň při střelbě nezavírá oči.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa to s nim stalo?

Reagovat
Rssa

Zraněný a pak bez důvěry trenéra

Reagovat
technecium

Neymar ---> Nezmar ---> Zmar

na tom něco bude

Reagovat
patas92

dneska to jde nejvíc vidět

Reagovat
Aldeano

To si snad nikdo z Barcelony nedokáže pohlídat ofsajd?

Reagovat
blunted

Sanci milion, ale dnes to tam proste nepadne. Smula.

Reagovat
technecium

olá konečně nějaká akce

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Rssa

Yeees, zaslouženě. A teď ještě jeden, ještě zaslouženější

Reagovat
Dr. Admess

Wau, Dani. Tímto si u Zubiho řekl o další sezónu v našem dresu.

Reagovat
Rssa

Reagovat
penepi

Prečo začínam nadobúdať taký pocit, že keď už po dnešku Barce o nič nepôjde, tak to v poslednom kole na úkor Realu tomu Atleticu pustia?

Reagovat
vocasisko

tak to je snad jasný ...

Reagovat
Aldeano

Protože Barca nedokázala Atlety letos 4x porazit?

Reagovat
Rssa

A Messi

I když je to teď líná lemra, po sundání od soupeře hraje prostě dál, žádné válení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podle me mu je to blby spadnout, kdyz uz se jednou rozbehne....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rssa

Těžké kosti

Reagovat
vocasisko

Reagovat
technecium

no najednout to jde

Reagovat
Rssa

Lááááááááááááááááááááááájoš

Reagovat
smazaný uživatel

Barca zdechněte už

Reagovat
Dr. Admess

Leooooo

Reagovat
smazaný uživatel

faul za čo?

Reagovat
blunted

Za to, ze netrefil mic a zajel hrace?

Reagovat
smazaný uživatel

netrafil a zašiel

Reagovat
Dr. Admess

Tu otázku myslíš vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre jsem vyucil

nejdriv jsem hodil 1000,- na neprohru Bilbaa a kdyz dali gola, tak jsem to prodal, ziskal jsem 2600 a ted jsem dal na vyhru Barcelony 1200,- v kurzu 2 a zase vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

ale faul tam nebyl ani nahodou, kazdopadne je to Barcelona, dalo se to cekat..

Reagovat
blunted

Trolololo

Reagovat
Rssa

Gratulace k výhře, každopádně faul to byl

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, ale faul to byl. Obrance hral balon, az pak skret spadnul..

Reagovat
Rssa

Tak vidíš, ani to nebolelo.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
Ángel di María 22

Gorka chytal moc dobře, ale tohle je čistě jeho gól.

Reagovat
Aldeano

Ten úkrok za zeď v posledním okamžiku

Reagovat
sensei25

Na Messim je skvelé,že v 146-tke nehrá sračky a snaží sa dať za každú cenu gól...mnohý by sa od neho mohli učiť...

Reagovat
sensei25

v 16-tke

Reagovat
Dr. Admess

Teď tam bude chybět Xavi jak sviňa. Cesc to tak kontrolovat neumí..

Reagovat
smazaný uživatel

Mepussy zase gol po nefaulu? klasika hobit zkurvenej

Reagovat
blunted

Reagovat
technecium

do mrtvol se nekope

Reagovat
stas87

teoreticky-ak by laporte necuvol z muru odmaval by asistent ofsajd?

Reagovat
Dr. Admess

Ty vole, absolutně nejsme schopni kontrolovat hru bez Xaviho.

Reagovat
Aldeano

Mascherano

Reagovat
Rssa

Messi se pohnul....

Mascherano sprint přes celé hřiště

Co to je za den?

Reagovat
smazaný uživatel

20. duben 1889 – Narodil se Adolf Hitler, německý vůdce a kancléř

Reagovat
smazaný uživatel

No Messi se pohnul uz nekolikrat. Mozna byl tohle jeho posledni zapas tuhle sezonu, tak si to chtel odbehat za ty zbyvajici zapasy....

Reagovat
Rssa

Alexis, ten musí hrát každý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel sem prvni polocas, ale v tom druhem hral skvele, behal jak dabel, mel hezky pruniky, asistence u Pedrova golu. Super 2. polocas

Reagovat
Rssa

Byl super, kličky, napadání, energie

Reagovat
patas92

Tello

Reagovat
Dr. Admess

Tello

Reagovat
Rssa

Tello, proč si nedal padáčka z dálky

Reagovat
Rssa

Reagovat
Rssa

Vybojované

Reagovat
Kokesh

Pěkně Barca, aspoň je o co hrát.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kokesh

Sorry, ale nedokážu si představit, jak by odehráli poslední zápas, pokud by ztráceli sedm bodů, to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud budou ztracet 4, tak to vyjde nastejno..

Reagovat
Kokesh

Atleti na Mestalle musí ztratit.

Reagovat
Kily

neztratí, to prodáme za instruktážní DVD, jak má fungovat zadlužený klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Reagovat
CHONG

Ono je to jedno, Atlético musí prostě ztratit s Levante a Valencií, já těm hořákům v posledním kole nevěřím a je jedno jestli budou ztrácet sedm nebo tři, měli dneska rupnout a táhnout už definitivně do prdele.

Reagovat
CHONG

čtyři

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne barca musi vyhrat do posledneho kola vsetky zapasy aby mali o co hrat proti atletiku a real pekne dokraca k titulu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele