Primera División - preview 33. kola

15.04.2016, 08:50, aktualizováno 17.04.2016, 08:04
Previews
Už ve 12 hodin našeho času rozehrají své utkání mužstva Málagy a Athletiku. Velký pozor bude dávat hlavně Sevilla, která čeká na upadnutí Bilbaa, a sama od čtyř hostí Deportivo. Do ligové akce se po čtvrtfinále Ligy mistrů vrací Atlético s Barcelonou; madridští narazí na Granadu, Katalánci budou na špatnou formu zapomínat proti Valencii...
Málaga CF - Athletic Bilbao  (neděle 12:00)
Athletic Bilbao má za sebou hodně náročné utkání Evropské ligy, které jej stálo mnoho sil a nervů. Teď si chce po zkaženém duelu spravit chuť v rámci ligy, když jede na slavný stadion La Rosaleda do Málagy.

Bilbao si hodně přálo dotáhnout svou pohádku pod dirigentským dohledem Aritze Adurize až do finále Evropské ligy. Stačilo, aby zvládlo lépe odvetné utkání proti Seville. Jenže Bilbao opět vyhořelo na disciplíně, která mu v kritických chvílích žalostně nevychází. Tou je penaltový rozstřel. Bilbao dokázalo manko zvrátit a dotáhlo to až na penalty, jenže v nich je mnohem zkušenější a lepší Sevilla, což se ukázalo také ve čtvrtek.

Rozhodující trefu zaznamenal francouzský útočník Kevin Gameiro, který spasil tým trenéra Emeryho a poslal jej dál. Naopak Baskové se s Evropskou ligou loučí a odteď mohou koncentrovat své síly jen na to, aby jí dosáhli také v příštím ročníku. To se jim zatím poměrně daří, ale nesmí usnout na vavřínech. Zatím je baskický celek šestý a nebezpečně se na něj dotahuje právě starý známý konkurent, Sevilla. Ta ztrácí jen tři body.

Bilbau hodně pomohlo minulé kolo La Ligy, které Athletic vyhrál. Po několika svízelných výsledcích, které daly naději Seville, se Bilbau povedlo vyhrát nad Rayem Vallecano. O jediný gól se na stadionu San Mamés po hodině hry postaral mladý útočník Iñaki Williams. Právě Iñaki Williams ale tentokrát Bilbau nepomůže, protože si už před odvetou se Sevillou opět poranil stehenní sval, takže k dispozici ještě nebude.

Poslední tři vzájemné duely se odehrály vždy v Bilbau, při poslední návštěvě Málagy nepadla ani jedna branka. Stejně tomu bylo i v minulém kole, když se Málaga utkala s Granadou. Nepříliš pohledný zápas nakonec skončil remízou a pro Málagu se jednalo už o druhou dělbu bodů po sobě. Na to, jak špatně Málaga sezonu zahájila, si ale přesto vede velmi dobře. Trenér Javi Gracia nicméně dál myslí jen na záchranu.

Před duelem s Bilbaem zmínil: "Nic se nezměnilo, naším hlavním cílem je stále záchrana v první lize. To je něco, co jsme si pro tuto sezonu vytyčili. Pokud jí dosáhneme, samozřejmě pak můžeme myslet na vyšší příčky, ale chci zůstat nohama na zemi. Zase se nám vrací prokletí ohledně střílení branek, ale už jsme to jednou překonali a povede se nám to zase. Doufám, že se s hráči připravíme na duel s Basky co nejlépe," přeje si Gracia.

Když už se jí nedaří vyhrávat, Málaga alespoň neprohrává. Nikdo ji nedokázal přemoci už pět posledních utkání a fanoušci doufají, že se to nepovede ani Bilbau. Rovněž Málaga má svého střelce. Je jím Charles, který nastřílel už deset branek a je hlavní zbraní Málagy. Její postavení se velmi rychle může změnit, protože jedenáctý Eibar ztrácí jen tři body.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Deportivo La Coruña  (neděle 16:00)
Sevilla se sice může čerstvě těšit z postupu do semifinále Evropské ligy, ovšem v domácí soutěži poslední dobou povážlivě tápe. Aby šance andaluského celku nevisely výhradně na zopakování pohárového úspěchu z předchozích dvou let, potřebují sevillští nutně porazit Deportivo la Coruňa, které přivítají na vlastním stadionu.

Po bídném vstupu do sezony rozjeli svěřenci Unaie Emeryho skvostnou bilanci na domácím stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána, kde poráželi jednoho soupeře za druhým bez ztráty kytičky. To však narušovala tragická forma na hřištích soupeře, kde Sevilla dodnes ani jedinkrát z šestnácti pokusů nedokázala zvítězit, a navíc v posledních týdnech upadly i její domácí výsledky. Tři ligové prohry za sebou mají za následek nejen ztrátu nadějí na čtvrté místo, ale také komplikaci v boji alespoň o postup do základní skupiny Evropské ligy z páté či šesté příčky.

Koneckonců i ve čtvrtfinále Evropské ligy proti Athleticu Sevilla na vlastním stadionu prohrála, ovšem přesto nakonec po penaltovém rozstřelu uhrála postup mezi nejlepší čtyřku, kde ji čeká doněcký Šachtar. Deportivo tak může cítit slušnou šanci zlepšit své postavení v dolní polovině tabulky, neboť jejich soupeř kvůli náročnému programu posledních dní jistě sáhne do obvyklé základní sestavy na celé řadě postů.

Volna by se kvůli rekonvalescenci měli dočkat hráči jako Gameiro, Krychowiak, Vitolo, Krohn-Dehli či David Soria a Mariano. Návrat naopak hlásí Beto, Diogo a Ever Banega, přesto kouč Emery povolal do nominace i mladíčky Iviho s Currem. Na straně hostí zase budou chybětzraněný Fede Cartabia a vykartovaný Arribas.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Coke, Rami, Kolodziejczak, Escudero - N'Zonzi, Cristóforo - Reyes, Banega, Konopljanka - Llorente
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Manu - Juanfran, Lopo, Sidnei, Navarro - Borges, Mosquera - Fajr, Alberto, Luisinho - Lucas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Granada CF  (neděle 18:15)
Atlético musí rychle zapomenout na euforii z vyřazení Barcelony a přeorientovat se opět na La Ligu. Madridské v neděli čeká zápas s houževnatě bojující Granadou, která už čtyři zápasy v řadě neprohrála. Rojiblancos jsou proti sedmnáctému týmu tabulky jasným favoritem, ovšem hosté budou chtít překvapit.

Atléticu se podařil husarský kousek, když ve středu k překvapení mnohých vyřadilo z Ligy mistrů obhájce titulu Barcelonu. Obrovské jméno si udělal Antoine Griezmann, jenž dvěma góly zajistil svému týmu postup a šanci zahrát si o finále nejprestižější klubové soutěže světa. V semifinále Madridské čeká další gigant evropského fotbalu - Bayern Mnichov. "Máme proti sobě skvělý tým s obrovskou historií, který je v těchto fázích sezóny velmi silný. Disponují vynikající ofenzívou a v jejich čele stojí kouč s jasnou vizí a ambicemi vyhrát tuto soutěž," okomentoval los semifinále Ligy mistrů Diego Simeone.

Atlético na konci sezóny hraje výborně až na drobná zaváhání jako proti Gijónu. Díky tomu jsou Cholovi svěřenci stále ve hře o titul i vítězství v Champions League. "Vždy jsme pracovali na tom, abychom vedle La Ligy dosáhli buď finále Ligy mistrů, nebo vítězství v Evropské lize. Zůstáváme stále koncentrování na ligu a snad se zítra dočkáme na stadionu opět skvělé atmosféry. Naše situace je jasná, potřebujeme výhru," uvedl Simeone, jenž by měl v útoku kvůli absenci Filipe Luise nasadit Fernanda Torrese vedle zářícího Griezmanna.

Granada hraje o holé přežití a podobné zápasy pro favority často nebývaji nejjednodušší. Andalusané navíc poslední dobou neprodávají svou kůži lacino a v posledních čtyřech zápasech vyválčili remízy s Espanyolem, Rayem, Bilbaem i Malagou. Díky tomu se drží o jediný bod nad sestupovým pásmem, což však do závěrečné fáze nedává týmu José Manuela Lópeze žádnou jistotu. V Madridu navíc hostujícímu kouči budou chybět Success a El-Arabi, dvě největší opory útoku. Granadští proto nejspíš zvolí o něco defenzivnější rozestavení, než obvykle.

Zápas začne v 18:15, utkání bude na stadionu Vicente Calderóna řídit Eduardo Prieto Iglesias.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Lucas, Godín, Savic, Juanfran - Carrasco, Saúl, Gabi, Koke - Griezmann, Torres
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Andrés - Biraghi, Costa, Babin, Foulquier - Cuenca, Pérez, Doucouré, Rochina - Peňaranda, Barral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 6.50 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Villarreal CF  (neděle 18:15)
Villarreal má za sebou úspěšně zvládnuté vystoupení v Praze, ovšem ligový fotbal na nic nečeká. Toto nedělní odpoledne tak musí Žlutá ponorka hned přeladit zpět na domácí vlnovou délku, neboť zavítá do Madridu, konkrétně do části Vallecas, kde sídlí místní Rayo. A vzhledem k hernímu stylu obou týmů se zdá, že se máme na co těšit.

Hosté jsou na tom v ligové tabulce více než slušně. Nic nenasvědčuje tomu, že by snad ještě mohli v závěru sezony během posledních šesti kol připustit drama v boji o klíčové čtvrté místo, zaručující předkolo Ligy mistrů. Villarreal před pátou Celtou Vigo drží i s nedělním zápasem k dobru celých sedm bodů náskoku, manko šestého Athleticu je pak devítibodové. A aby se svěřenci kouče Marcelina nenudili, čeká je díky postupu přes pražskou Spartu napínavé semifinále Evropské ligy proti Liverpoolu.

To Rayo se nachází ve zcela jiné situaci, ovšem neméně důležité. Tým kouče Paca Jémeze totiž letos bojuje o holé přežití a ze své šestnácté příčky drží na tu první sestupovou momentálně pouhopouhý dvoubodový náskok. Villarreal pro ně bude jistě představovat těžký oříšek, ale o moc lepší moment na vzájemné utkání si snad ani představovat nemohli. Hosté totiž určitě pociťují únavu z Evropské ligy a Marcelino pravděpodobně sáhne k celé řadě změn, aby herní projev své základní sestavy byl patřičně živý. Místo dvacetigólového kanonýra Cédrica Bakambúa či Roberta Soldada tak pravděpodobně v útoku nastoupí duo Leo Baptistao s Adriánem.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Juan Carlos - Quini, Crespo, Zé Castro, Tito - Hernández, Llorente, Trashorras, Bebé - Miku, Guerra
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Bailly, Víctor, Marín - Samuel, Trigueros, Dos Santos, Suárez - Adrián, Baptistao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Valencia CF  (neděle 20:30)
Barcelona se ještě nevzpamatovala z vyřeazení z Ligy mistrů a už musí opět hájit své vedení v La Lize. Enriqueho svěřence čeká v třiatřicátém kole nevyzpytatelná Valencie, která v minulém vzájemném ligovém utkání s Katalánci dokázala remzovat a navíc se bude chtít pomstít po ostudném vyřazení z Copy del Rey.

Barcelona nebude prvním týmem v historii, který obhájí trofej pro vítěze Ligy mistrů. Postaralo se o to ve středu Atlético Madrid, které na vlastní půdě dokázalo porazit úřadující evropské šampiony 2:0. Barcelona dopatila na neefektivitu před brankou soupeře a bylo to pro ní již několikáté zaváhání v řadě. V La Lize nedokázalo Enriqueho mužtsvo už tři kola vyhrát a nyní se k tomu přidal i neúspěch v milionářské soutěži. Do této doby neporazitelnému týmu tak před koncem sezóny viditělně dochází dech.

"Náš tým je vždy je postaven před takové výzvy, jako žádný jiný na světě. Žádný tým nebyl v pozici favorita vyhrát tři trofeje v jednom roce. Stále máme před sebou výzvu vyhrát zbývající dvě soutěže, což je také velmi zajímavé a lákavé. Po třech porážkách v posledních čtyřech zápasech však víme, že nejsme v naší nejlepší formě. Nicméně stále máme ambici mít na konci sezóny dvě trofeje," řekl před utkáním s Valencií Luis Enrique.

K naplnění tohoto cíle nyní musí Barca přerušit nepovedenou sérii a proti Valencii konečně bodovat naplno. Ve španělském poháru Katalánci doma naposled Netopýry zostudili sedmi brankami, ale to bylo ještě za úřadování Gary Nevilla. Toho nedlouho poté nahradil na lavičce valencijských charismatický Pako Ayestarán, který působil v klubu v pozici asistenta hlavního kouče. Ayestarán v minulém kole slavil se svým klubem premiérové vítězství v nové manažerské pozici. Netopýři porazili Sevillu doma 2:1 a zamíchali tak kartami v boji o pohárové příčky. Barcu tak rozhodně nečeká snadné sousto.

"Ta prohra 7:0 je minulostí. Tým poté několikrát ukázal, že je i mezi nejlepšími konkurenceschopný a nyní máme možnost ukázat výsledky naší tvrdé práce. Nikdy jsem před žádným zápasem neměl strach. Strach přichází jen když je člověk nepřipravený, já ale mám před sebou sostředěné mužstvo, které se zlepšuje každý den," uvedl Ayestarán.

Utkání startuje ve 20:30, role hlavního sudího se ujme David Fernández Borbalan.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mascherano, Piqué, Alves - Iniesta, Busquets, Rakitič - Neymar, Suárez, Messi
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Gayá, Abdennour, Mustafi, Cancelo - Gomes, Fuego, Parejo - Mina, Alcácer, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 9.00 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Real Madrid  (sobota 16:00)
Trenéra Getafe Juana Esnaidera čeká hodně ostrá prověrka. Sotva se seznámil s kádrem, už jej musí připravovat na jednoho z nejtěžších soupeřů na světě! Coliseum Alfonso Perez totiž navštíví Real Madrid, který nedávno oslavil postup v Lize mistrů.

Getafe nedávno odvolalo trenéra Frana Escribu, protože výkony, které jeho hráči podávali, už nešly déle snášet. Kromě nijak pohledného herního stylu tým postrádal motivaci, řád a chuť do hry. To vše má změnit vyhazov a nastolení nového režimu s novou tváří na lavičce. Tou se nakonec stal Juan Esnaider, který má za úkol zachránit Getafe v první lize a ideálně držet se daleko od sestupu. Kromě toho by po něm vedení chtělo, aby madridský celek zase začal hrát pohledný fotbal.

Zkrátka hodně nároků, na to, že jako první soupeř prověří připravenost trenéra Esnaidera samotný Real Madrid! Esnaider je velmi zajímavou postavou, která má za sebou hráčskou kariéru i v klubech jako Real Madrid, Atlético Madrid nebo Juventus Turín. V minulosti pak dělal asistenta trenéru Michelovi, takže prostředí Getafe rovněž zná. Dokáže se ale dostatečně rychle dostat do tempa, aby zachránil madridský celek?

Sám je přesvědčen, že se mu to povede. V rozhovoru pro deník AS sdělil: "Myslím, že mám dostatek kvalit i vizí na to, abychom se společně zachránili. Mám pocit, že ty hráče už znám, i když jsem teď v jiné pozici. Naším cílem teď je hlavně dokončit sezonu co nejlépe. Především usilujeme o záchranu. Bylo hodně snadné přijmout nabídku trenérského postu, protože mám Getafe rád a myslím, že mu dlužím za to, že mi dal šanci. Teď nás čeká Real Madrid, takže moje očekávání je hodně vysoko."

Getafe se poslední dobou nedaří a aktuálně má stále potíže se záchranou. Madridský celek je předposlední a má jen 28 bodů, tedy o pouhé dva body víc než poslední Levante. Na 17. Granadu ale ztrácí jen dva body, takže nic rozhodně není ztraceno. Za posledních deset klání Getafe nevyhrálo ani jednou, zato hned osmkrát odcházelo ze hřiště jako poražený tým. V minulém kole dostalo dvě branky od Villarrealu a samo vyšlo střelecky naprázdno.

Real Madrid naopak dokázal otočit nepříznivé skóre a ve druhém utkání Ligy mistrů vyhrál nad Wolfsburgem. Stadion Santiaga Bernabéua viděl další magickou noc s jedním hlavním hrdinou. Tím se stala portugalská ikona jménem Cristiano Ronaldo, protože útočník Bílého baletu vstřelil hattrick. Dohromady má v tomto ročníku Ligy mistrů už 16 branek a především díky tomu se Real může těšit na semifinále.

Nadšen z postupu byl i jeho krajan Pepe. Defenzivní hradba deníku AS prozradila: "Teď chceme oslavit své vítězství, protože se nám povedlo něco mimořádného. Málokdo nám věřil po tom nepovedeném utkání v Německu, ale nakonec jsme vyhráli a postoupili. Samozřejmě ale nesmíme polevit, protože už v sobotu nás čeká důležitý duel s Getafe. Budeme chtít znovu vyhrát a užít si fotbal," dodal zkušený stoper.

Když se spolu oba týmy utkaly naposledy, radoval se Real. Bílý balet za poslední tři vzájemné zápasy potvrdil svou ofenzivní sílu a nastřílel Getafe už 14 branek! Poslední dvě návštěvy Getafe pokaždé skončily skóre 3:0 ve prospěch hostí. Dobrou zprávou pro trenéra Zidana je také relativně prázdná marodka. První duel mezi těmito soupeři je datován do roku 2004, Real vyhrál 2:0.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Vergini, Cala, Pereira - Lacén, Rodríguez - León, Víctor, Sarabia - Vázquez
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Rodríguez, Kroos, Modrić - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 7.00 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UD Las Palmas - Sporting Gijón  (sobota 18:15)
Sporting Gijón nadále bojuje o přežití mezi španělskou elitou, ale stále se mu to nedaří. Celek z Gijónu se ale odmítá vzdávat a využít by chtěl i duelu s Las Palmas. Nováček sezony podává doma dobré výkony, ale i on je schopen zaváhání.

Domácí Las Palmas podalo dobrý výkon i v minulém kole a prodloužilo svoji sérii. Ta jej zatím posunula na desátou příčku, tedy dost daleko od sestupových starostí. Před sezonou bylo Las Palmas coby tým bez větších hvězd nebo rozpočtu odsuzován k brzkému návratu do Segundy, ale dokázal se vzepřít špatným předpovědím. Tým z Kanárských ostrovů udatně bojue a zvládá náročný program první ligy.

Dá se navíc předpokládat, že tomu tak bude i v příštím ročníku. Vydatně k tomu týmu trenéra Sétiena pomohlo minulé kolo. V něm si Las Palmas počínalo výborně, když porazilo favorizované Deportivo na jeho hřišti. Přitom to vůbec neprobíhalo snadno, neboť Depor se dostal do vedení. Nakonec ale především díky dvěma gólům Sergia Arauja vyhrálo Las Palmas a odvezlo si tři body domů.

A trenér Sétien byl nadšen z výkonu svých oveček. "Jsem na své hráče moc pyšný. Bez nich bych nic nedokázal. Tohle je velký krok směrem k záchraně, což pořád zůstává naším hlavním cílem. Až do konce ligy chceme stát pevně nohama na zemi a nevzdávat se našich snů. Nepolevíme, ale naopak se pokusíme ze sebe i nadále vydávat maximu, abychom překonali sami sebe i negativní názory, které o nás možná na začátku kolovaly," dodává trenér Sétien.

Jediným hráčem, který v jeho celku není úplně fit, je Wakaso Mubarak. Hosté naopak mají mnoho ztrát. Zraněni jsou Álex Menéndéz, Bernardo a Roberto Canella, přičemž Nacho Cases pyká za karetní prohřešky. Hlavním problémem Sportingu je především střelba branek. To se Sportingu nepovedlo už v pěti ze šesti posledních duelů. Ani minulé kolo se Sportingu nepovedlo, protože Celta Vigo byla jasně nad jeho síly. Při posledním měření sil se ale radoval právě Sporting, který Las Palmas nasázel tři branky.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Garcia, Aythami, Lemos, Castellano - Tana, Roque, Viera - Zhar, José, Momo
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Vranjes, Hernandez, Meré, López - Álvarez, Mascarell - Carmona, Ndi, Jony - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Real Sociedad  (sobota 20:30)
Real Sociedad se v minulém kole postaral o pořádné překvapení, když si vyšlápl na neohroženu Barcelonu. Teď by rád napodobil tento úspěch také v dalším kole, které mu přisoudilo o poznání snazšího konkurenta. Tím bude domácí Eibar, který se naopak léčí z výprasku.

Bylo to hodně velké překvapení, když diváci sledovali utkání minulého kola. V něm se Real Sociedad San Sebastian dostal do pozice hostitele katalánské Barcelony. Blaugranas sice nebyli úplně v pohodě, ale přesto všichni čekali jasnou záležitost. Barcelona ale nakonec překvapivě padla, o což se jedinou brankou postaral Mikel Oyarzabal. Ten se trefil už po pěti minutách a po zbytek utkání se už skóre nezměnilo. Hosté se sice hodně snažili, ale nebylo ji přáno.

To pro Real Sociedad San Sebastian znamenalo velký úspěch, protože proti Barceloně dokázal udržet čisté konto. I díky tomu je nyní na deváté příčce a brousí si zuby na postup tabulkou. Mohl by přeskočit Málagu, která má jen lepší skóre - Sevilla je už o sedm bodů dál. Přesto se Real Sociedad neustále pokouší o zlepšení. Potvrdil to i trenér Eusebio Sacristán, který neskrýval nadšení po výhře nad Barcou.

"Dosáhli jsme velkého vítězství, které si budeme pamatovat ještě dlouho. Barcelona nás chvílemi sice hodně nebezpečně svírala, ale vydrželi jsme to. Výsledek jako tento se nestává každý den, takže si to chceme užít. Zároveň ale doufám, že se hráči nebudou spoléhat na automatickou výhru v dalším kole jen proto, že teď se nám dařilo. Před každým úspěchem je třeba hodně velké množství práce," ví Sacristán.

La Real bude postrádat několik hráčů. Mimo hru jsou zranění Carlos Martínez, Sergio Canales, Oier, Raul Navas nebo Imanol Agirretxe. Nejlepší střelec týmu se nedávno podrobil úspěšné operaci kotníku, po níž bude bez fotbalu další tři měsíce. Markel Bergara a Yuri jsou opět připraveni nastoupit. Domácí budou postrádat Jaimeho a Borju Ekizu. Jistý není ani start Josipa Radoševiće.

Eibar se z výhry nad Realem Sociedad radoval naposledy v roce 2014, od té doby vládne La Real. A růžové to s Eibarem není ani v rámci La Ligy. Z posledních deseti duelů se podařilo Eibaru vyhrát jen jednou, když si poradil s Levante. Jinak se ale trápí a doložil to také v minulém kole. Dostal totiž čtyři branky od Realu Madrid, i když Bílý balet nenastoupil v plné síle. Dokáže si zlepšit náladu proti Realu Sociedad?

Do jeho týmu se vrací Mauro Dos Santos, který si odpykal karetní trest. Ani záruka domácího prostředí Eibaru nijak nepomůže, protože Eibar doma už poslední tři zápasy prohrál. Teď by rád zlomil smolnou sérii.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Ramis, Santos, Juncá - Escalante, García - Keko, Adrián, Jota - Bastón
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Elustondo, González, Martínez, Bella - Granero, Illarramendi, Prieto - Oyarzabal, Vela, Zurutuza
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.25 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Real Betis  (sobota 22:05)
V sobotu pozdě večer se utká domácí Celta Vigo s Betisem a oba týmy mají hodně silnou motivaci pro výhru. Domácí celek si chce pojistit účast v příští sezoně evropských pohárů, zatímco hosté stále ještě nemají jistotu záchrany.

Pátá Celta Vigo zvládá poměrně dobře závěr sezony a usazuje se na místech vyvolených pro Evropskou ligu. Stále se ale musí ohlížet přes rameno, protože baskické Bilbao má ztrátu jen jednoho bodu a daleko není ani Sevilla, která ztrácí body čtyři. Situace se ale může velmi rychle změnit a navíc se Celta nechce spokojit jen s hájením pátého místa. Osm bodů jí totiž chybí na čtvrtou příčku, která už je vstupenkou do předkol Ligy mistrů.

Ostatně, sami hráči v koutku duše doufají, že by se jim mohlo podařit něco tak výjimečného, jako dostat Celtu Vigo až mezi naprostou evropskou smetánku! Hvězdný střelec Nolito před utkáním poznamenal: "Máme prakticky jistou Evropskou ligu a můžeme si užívat vědomí, že jsme tohoto skvělého výsledku dosáhli. Nicméně, pořád ještě máme šest zápasů na to, abychom se pokusili kvalifikovat do Ligy mistrů."

"Už jsme splnili náš cíl, který jsme si před sezonou dali. Ale jsme velmi ambiciózní skupina a chceme skončit co nejvýš. V minulém kole to nebylo snadné, i když by se to mohlo zdát. Utkání rozhodly malé detaily, které naštěstí hrály v náš prospěch. Teď se soustředíme jen na duel proti Realu Betis, který bude také náročný," dodal Nolito. Někdejší hráč Barcelony minulé utkání rozhodl, když se jako jediný prosadil proti Sportingu Gijón.

Domácí Celta bude na stadionu Balaídos postrádat obránce Huga Malla kvůli poraněnému stehennímu svalu, vedle něj ale také Fontáse. Marcelo Diaz stále není úplně fit a to samé se týká kádru hostí. Těm bude scházet zraněný Cristiano Piccini, zatímco v pořádku není ani Didier Digard. Betis by rád oplatil Celtě poslední utkání na její půdě, ve kterém dostal čtyři branky a prohrál.

Betis konečně dokázal prolomit smůlu a na debakl proti Atléticu Madrid odpověděl v minulém kole tím nejlepším možným způsobem. Na domácí půdě dokázal těsně porazit Levante, přispěl tím k jeho mizérii a sám se drží dostatečně daleko od sestupových vod. Jediným úspěšným střelcem se stal Rubén Castro, jehož trefa padla deset minut před koncem zápasu.

Sám hráč pak uvádí: "Góly pro mě nejsou tak důležitý, jako spíš výhra mého mužstva. Tohle jsou tři zlaté body, které nám hodně přiblížily záchranu. Jsem samozřejmě moc rád, že jsme se trefil a dál pokračuji v dobrých výkonech, ale nejpřednější je mužstvo. Nesmíme ale usnout na vavřínech, protože se situace rychle může změnit," připomíná zkušený střelec Castro.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Planas, Cabral, Gómez, Jonny - Wass, Radoja - Aspas, Orellana, Nolito - Guidetti
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Montoya, González, Pezzella, Vargas - Joaquín, Ceballos, N'Diaye, Musonda - Molina, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Espanyol Barcelona  (pátek 20:30)
Levante dál pokračuje v boji o život, který se mu ale zatím moc nedaří. Když už se valencijský celek dostane do vedení a zápas vyhraje, následuje zpravidla série špatných výkonů. Teď v ně bude doufat Espanyol Barcelona, který rozhodně nepatří mezi lídry soutěže.

Levante stále okupuje poslední příčku La Ligy a na jeho kontě je 25 bodů. Espanyol bude jasným favoritem tohoto duelu, jenže ani on nemůže skákat radostí. Zatím sídlí na 15. místě a záchranu ještě zdaleka jistou nemá. Na druhou stranu, spodní část tabulky je velmi těsná a Espanyolu chybí jen tři body na desáté Las Palmas. Barcelonský celek se navíc opírá o poměrně dobrou formu proti Levante.

S ním prohrál naposledy před šesti zápasy, přesněji řečeno v říjnu 2013. Od té doby se mu ale daří neprohrávat a při posledním měření sil se radoval rovněž Espanyol. V rámci Copa del Rey si se svým soupeřem poradil těsně 2:1. Levante tehdy vedlo po brance Verzy z osmé minuty, ale nakonec se radovali domácí, protože se trefili Burgui a Felipe Caicedo. Espanyol však neumí moc hrát na půdě Levante. Už osm zápasů tam totiž nevyhrálo!

Espanyol se opírá především o svou domácí formu, protože na cestách se mu také mnoc nedaří. Už jedenáct utkání z dvanácti posledních na půdě soupeře nedokázal vyhrát. Malou útěchou pro něj může být alespoň fakt, že jedinou absencí bude jen Anaitz Arbilla. Na straně domácího Levante se jedná o dvojici Ivan López a Toňo. Verza a Zouhair Feddal se vrací po odpykání karetního trestu.

Espanyolu se nedaří ani nyní a již delší čas se mluví o další výměně trenéra. Tím je stále rumunský trenér Constantin Gâlcă, který nahradil Sergia Gonzáleze. Ani Rumun však nemá jisté místo a vedení chce výsledky. Ty by měli doručit hráči, jak ví i Victor Sánchez. "Pokud je někdo na vině, pak jsou to především hráči. S trenérem Sergiem to nebylo snadné, ale také od nás mohl dostat víc. Musíme se semknout a společně táhnout za jeden provaz," dodal Sánchez.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariño - Lerma, Feddal, Medjani, Juanfran - Verdú, Verza, Mate, Morales - Rossi, Deyverson
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - López, González, Duarte, Rubén - Abraham, Diop, Sánchez - Pérez, Moreno, Asensio
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona32244487:2776
2.Atlético Madrid32234554:1673
3.Real Madrid32226493:2972
4.Villarreal CF32179641:2660
5.Celta Vigo321571045:5252
6.Athletic Bilbao321561150:4051
7.Sevilla FC321391045:3948
8.Málaga CF3210111130:2941
9.Real Sociedad321181340:4241
10.UD Las Palmas321161537:4439
11.SD Eibar321081443:4838
12.Valencia CF329101336:3937
13.Deportivo La Coruña32716941:4737
14.Real Betis329101329:4537
15.Espanyol Barcelona321061633:6036
16.Rayo Vallecano327101543:6431
17.Granada CF32791633:5730
18.Sporting Gijón32771832:5328
19.Getafe CF32771828:5628
20.Levante UD32671928:5525

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (641)

Přidat komentář
Kluivert9

1. Pro Barcu.

Reagovat
CHONG

v současné formě.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
valloire

ano

Reagovat
ryzskej

Leva je dneska semele.

Reagovat
smazaný uživatel

Semi s City, odveta doma.

Florentino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

tak Florentino nebo Franco? Začínám v tom mít guláš

Reagovat
smazaný uživatel

No, sranda to nebude, ale rozhodně lepší jak Atletico, z tech mam vítr jak nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino je reinkarnovanej Franco.

Reagovat
Ángel di María 22

Hazou si minci

Reagovat
stas87

Kedy je EL?

Reagovat
smazaný uživatel

Hned. Když LM byla od 11:30, tak bych řekl, že EL začíná ve 12.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Kily vedle psal, že až 12:30.

Reagovat
-Carles-

City, to bola proste tutovka AS Rím, Wolfsburg a City, zakaždým odveta doma. Celkom easy cesta do finále.

Reagovat
CHONG

Cry me a river

Reagovat
smazaný uživatel

Tady máš potok.

Reagovat
Billy McClane

Od najväcsieho uplakanca na fore to sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

Kdyby to bylo opačne, tak ty bys nadával ze všech nejvíc.

Reagovat
stas87

Jdou stesticku naproti a maji nacvicenej los,to vedia sampioni. amater place v kute a stazuje si.

Reagovat
-Carles-

Konštatovať fakty je sťažovanie?

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
roberos

Možná že je City vycvičí. Real nesmí LM vyhrát - za to jak má snadnou cestu .

Reagovat
Jerichoo

Super los aj pre nezaujateho, dvojzapas atletico - bayern tam bol najatraktivnejsi

Reagovat
Ángel di María 22

Na to se taky dost tesim. Musi dat Atleti

Reagovat
Switchback

Jj, snad je Bayern dá

Reagovat
Visca el barca

Finále City Atleti

Reagovat
Ángel di María 22

Tak tys psal, jak nás cheš v semi, aby nás Barcelona zkrotila a ono hovno, no, ani tam nejste. Psal jsi, jak nás dáte v clásicu a zas nic, takže no stress

Reagovat
Visca el barca

Heleď, kdybych měl za ty dva roky co čtu ty tvoje prognózy, hodnotit kolik ti jich vyšlo tak by jsme byli tak na 3% Uvidí se na konci kdo bude mít trofeje a kdo opět ani jednu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Case a Danilo nejsou ani v nominaci. IS THIS REAL LIFE?

Reagovat
-Carles-

Šetrí ich na LM.

Reagovat
patas92

Reagovat
Losinho

Reagovat
Losinho

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Zidane .Getafe vonku je kazdorocne tazky zapas

Reagovat
madridcan

No...neskakal by som. Cez tyzden hrame s Villarealom...

Reagovat
LAM

Tak co si budem povídat.Pořád můžem mít skvělou sezonu když dokážem vyhrát Ligu a k tomu CDR,ale to se bude muset všechno změnit.Když né teď tak už letos ani nikdy.Do tohodle zápasu musí jít od začátku na 100% a skončit s touhle mizérií.

Reagovat
X-bano-X

V nedeľu to bude ťažké ale na niekom sa proste musíme chytiť, primadony musia začať behať a ono to pôjde. Bohužiaľ s tým vp*ci prístupom ktorý sme predvádzali posledný mesiac sme schopný stratiť aj teraz. Verím že sa nájde aspoň jeden hráč, ktorý strhne ostatných a uvidíme starú dobrú barcu.

Tots units fem forca

Reagovat
smazaný uživatel

primadony musí začít běhat? Jakože si myslíš, že kdyby mohly, tak už dávno nezačaly?

Prostě nás zabily ty minuty. Na podzim se to ještě neprojevilo, ale jaro už to vadlo, až jsme se dostali do tohohle stavu, kde musíme šetřit každý krok.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Největší škoda je, že nás zabily zbytečný minuty. Byla spousta možností dát při rozhodnutým zápase odpočinout kohokoliv z MSN, ale všichni prostě víme, že to nejde a nic by s tím nenadělal žádný trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to další zkušenost. Prostě musíme na podobný sezony, kde se ty zápasy nakupí (3 mače v supercopách, 2 na MS klubů), mít ten kádr o maličko širší. Je o kdyby, ale kdyby mohl hrát Aleix od začátku sezony a kdybychom měli někoho jako zástup do útoku, tak by to třeba dopadlo jinak.

Jsem zvědavý, kolik toho v sobě najdou ještě na to finále sezony a pak jsem strašně zvědavý na ty velké turnaje po sezoně. Naši hráči tam snad ani nemusí jezdit. Případně je chci vidět, v jakým budou stavu na příští sezonu. Takový Neymar chtěl jet rovnou na dva velké turnaje ... blázen ...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Širší kádr má pochopitelně jiná úskalí a osobně nejsem jeho zastáncem. Už dlouhodobě máme užší (ale o to kvalitnější) kádr, jsou s tím dobré zkušenosti, nevznikají zbytečné aféry a skandály ohledně počtu minut či pozici v kádru. Každý má svou roli a funguje to.

Já myslím, že vypadnutí s Atléticem nám zachrání ligu, jelikož budeme (až na jedno vložený kolo) hrát jednou týdně, což bychom prostě měli zvládnout. Hráči pochopitelně budou v katastrofálním stavu, dostanou dlouhý dovolený (zaslouženě), v přípravě je víceméně stejně nepotřebujeme, leda z marketingových důvodů. Neymar je brazilský srdcař, věřím tomu, že by strašně chtěl být na obou turnajích, na jednu stranu bych mu to i přál, ale je to asi za hranou, protože by neměl žádný letní odpočinek a my ho příští rok budeme potřebovat v TOP formě. Ale myslím, že to bude i součástí vyjednávání o nový smlouvě.

Reagovat
X-bano-X

Tak bolo kopec zápasov, kde by sa dalo nasadiť náhradníkov, či už od začiatku alebo po nahraní výsledku. Bohužiaľ sa to nestalo a tak sa na nejaké minúty nemôže nikto vyhovárať, kór nie Messi, ktorý 2 mesiace nehral. A to o šetrení snáď nemyslíš vážne, šetrenie pekne začalo v druhom polčase proti ponorke a doposiaľ sa neskončilo. Menšia prestávka nastala v druhom polčase na NC proti atletom, kde po strelení druhého gólu zas začalo. Ako sorry ale ja si predstavujem pressing, ktorý sme kedysi praktizovali a o ktorom stále naši hráči básnia trochu inak. Keď sme to dokázali pod Pepom, musíme to dokázať aj teraz. A keď to tí hráči nedokážu počas celého zápasu je tu možnosť striedania a nie vysrať sa na to a len čakať či to nevybojuje niekto iný. S týmto prístupom sme si pekne presrali 11 bodový náskok a zápasy v LM. Takto to ďalej nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Co vůbec ten Mastour v té Malaze? Koukám, že má jen šest minut odehraných. Je zraněný či co?

Roky jsem sledoval na youtube videa, kde všichni psali, že budou jednou nejlepší na světě a on se v sedmnácti zabije na celý rok v juniorech Malagy? Divnééééé.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas budou nervy dneska. Snad bude Barca pokračovat v bídné formě. AMUNT

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně zítra

Reagovat
Jordi Alba

Snad Vás dáme, je třeba po té nepovedené LM zabojovat a dojít si pro titul v lize + pak snad pohár ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak momentálně jsme lehký soupeř ale vy taky zrovna nehrajete nic moc.

Reagovat
Jordi Alba

No právě.

Reagovat
Switchback

momentálně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty budeš asi solidní mentál co?

Reagovat
smazaný uživatel

TuJeDokaz,madridskyPodvodnici.https://youtu.be/RG6sQVMMwo0

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dostal na Happylighta BAN nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
patas92

To už tu jako straší skoro 11 let?

Reagovat
Kily

strašil

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor; Carvajal; Pepe, Varane, Marcelo; Isco, Kroos, James; Bale, Cristiano y Benzema.

Reagovat
Ángel di María 22

Škoda, mohl být třeba Jesé nebo Lucas místo Balea, jinak dobrá.

Reagovat
One-Real

Spíš Kova, když nehraje Modrič.

Reagovat
Ángel di María 22

Ten už je bohužel uplně odepsanej, asi dobře netrénuje.

Reagovat
One-Real

Snad se dá přes léto dohromady a začneme ho využívat. Jasně není vyhraný, nemá tolik zkušeností a občas na hřišti působí ztraceně, ale na druhou stranu dokáže nejlíp suplovat roli Luky. Těch prvních pár kroků má neskutečně dynamických a dokáže přejít přes 2-3 hráče, to nám kolikrát chybí. Luka taky potřeboval čas, doufám že ho dostane i Kova.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Skor keby dal Jamesa na kridlo zahral by som si aj ja . Zaujimave ze James hra na Modricovom poste on hra kazdy tyzden nieco ine .

Reagovat
smazaný uživatel

getafe asi neprekvapi, ale bylo by to alespon nejake prijemne prekvapeni pri nasi forme

Reagovat
Switchback

pět bodů na real je furt fajn, to můžeme prohrát a k tomu ještě remizovat ... hlavně ať zítra ztratí atletico

Reagovat
Switchback

2x remizovat*

Reagovat
Hachim Mastour

Modrič na lavičke.

Reagovat
Coutinho10

tak snad to Real dneska vklidu zmakne a priblizi se do boje o titul

Reagovat
Coutinho10

Cristiano tyc...skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Bejl je fakt strašný

Reagovat
racet

připadá mi, jak kdyby se mu vubec nechtělo

Reagovat
Magic player

Cista hruza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

James <3

Reagovat
Coutinho10

goooooooaaaaaaaaaaal Kaaariiiim

Reagovat
smazaný uživatel

benzín

Reagovat
Ángel di María 22

Krása, až na Balea hrajem výborně. U gólu teď James Benz

Ale šancí bylo hodně, mělo to už být víc, hlavně, ať je to dneska v klidu.

Reagovat
racet

Přihrávka Jamese

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mateo16

Toto je nas stary Bale

Reagovat
smazaný uživatel

#FreeBale

Reagovat
Fairplay

Iscovi konečně zase trošku lepí balon u nohy

Reagovat
CHONG

Ať už má Miláček jakékoliv neduhy, jako pomalost, problémy se životosprávou apod., tak tu levačku má prostě od Boha.

Reagovat
Fairplay

To ano, ale jestli přes léto nezačne potit krev, tak po příští sezoně půjde. A kdyby přišla nabídka, možná ani tu příští sezonu už nedostane. Takhle mrhat talentem mu v Realu neodpustí. Stačí ta protekce Bejla, druhý takový hráč v týmu být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hrac nema okrem prihravky, prehladu, strely nic a na CAM nehrame. Predat

Reagovat
One-Real

Nemůžeme prodat tebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Su o dost lepsi hraci. James kym zabehne 10 m a daco spravi tak ja skor zaspim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Na Karimovi je super to, ze jemu uz nasili tu mladu stetku, Valbuenu, Valbuenu v mladej stetke a on si vkuse ide na ihrisku svoje s klapkami na ociach

Reagovat
Coutinho10

hezkej kurz

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Díky každá koruna dobrá

Reagovat
Ángel di María 22

IIIIIIISCO IIIIIISCO Hraje parádně zatim, hezky golaso.

Reagovat
racet

ISCOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Discoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Isco zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

To je kus idiota ten Ronaldo. Zakopne o trávu a i tak bude vyřvávat, že chce penaltu.

Reagovat
Ángel di María 22

To je takovej debil ten Bale. At uz jde pryc. Kez by misto nej ve zbytku sezony hral Isco..

Reagovat
racet

Přesně tak. Neviděl jsem v dnešním zápase, že by udělal něco navíc. Je naprosto strašný..

Reagovat
Fairplay

Podílel se na druhém gólu

Reagovat
racet

světlá chvilka,ale když se podíváš na Crise nebo Benzemu tak je tam úplně obrovský rozdíl v přístupu.

Reagovat
Fairplay

Mě nejvíc zaráží to, že James začíná mít úplně stejný přístup jako Bale.

Reagovat
Hachim Mastour

Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Bale musí jít někam kde bude hvězda týmu on. Ideálně do Anglie...

Reagovat
Hachim Mastour

Škoda, že hral za Tottenham.Prial by som si ho v Arsenale.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho taky klidně bral do Manchesteru...Uvidíme jak dopadne. Každopádně je to Anglie nebo nic.

Reagovat
One-Real

Doufám, že zrovna dneska koukají všichni Karimovi kritici. Letos na něm stojí a padají naše venkovní zisky. Dneska opět 1+1 a další důležité venkovní body. Jinak pohodovej zápas, Getafe snad nejslabší domácí celek letos (nepředvedli vůbec nic, spousta týmů ze spodního patra dokáže favoritům zatopit), od nás je vidět že hlavně James a Isco hodně chtějí a jsou prakticky u zrodu všech akcí. Hezky se na to kouká.

Reagovat
Mateo16

#AntiBale Where are you ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale a James poprosim prestup

Reagovat
smazaný uživatel

James ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, je pomaly, nedribluje, nebavi, straca lopty, podpriemerne statistiky. Radsej Coutinha

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tento popis mi sedí na Casemira

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro je rychlejsi ako neohrabani Xabi s Khedirom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Mať 18 asistencií a 17 gólov v 46 zápasoch je nadpriemerné ty primitív.A túto sezónu ma podpriemerné štatistiky, pretože hrá celú sezónu na krídle.Coutinha si môžeš narvať do prdele.Isco a Kovačič sú ti málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrac za 80 mil a teraz je na hranici predaja

Reagovat
stas87

*tvojej hranici predaja

Reagovat
stas87

Doveryhodna stranka

Reagovat
smazaný uživatel

vygoogli si

Reagovat
frank

Reagovat
stas87

Co znamenaju tie hodnosti?To je podla poctu komentarov?

Reagovat
smazaný uživatel

Hra celu sezonu na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

ty dement, to nadpriemerne je 1 gol a asistencia kazde 3 zapasy a v tejto sezone je uplne nulovy. Za 80 mil. eur vyhrieva lavicku a ked nastupi tak sa mu pletie lopta pod nohy a kazi co sa da. Ked sa tu isiel Bale predavat za slabsiu druhu sezonu tak James musi prestupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, co s tou produkcí furt máš.. jak loni, tak letos má 0,9 bodu (tj. golu nebo asistence) každých 90 minut. To je prostě slušná produkce a ne produkce, za kterou by se měl prodávat. Ty furt bereš v úvahu jenom cenu a nic jinýho, ale taky musíš brát, že za a) hraje v záloze, za b) má před sebou BBC, který si většinu gólů a asistencí rozdělí mezi sebe. Letošní sezonu třeba nemá takovou formu, ale tohle tvoje jeho panický prodávání je přesně důvod, proč Real vede Pérez a ne ty.

Reagovat
smazaný uživatel

mal jedny paradne MS a uz sa tu z neho robil spickovy hrac. ma vyborny prehlad, prihravku, dokaze vystrelit tomu nikto neberie ale tam to konci. prisiel sem miesto Di Mariu ale tomu sa nevyrovnal ani zdaleka. je pomaly, bez iskry, straca lopty, ako hrac proti slabsim staci ale nie za ten plat. a nesedi nam ani do systemu.

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
smazaný uživatel

ukaz realne statistiky z tejto sezony a nedavaj tam hodnotenia z Football managera.

Bale a jeho slaba 2. sezona: 48 zap., 17 gol., 12 asist.

James ta ista jeho najlepsia sezona: 46 zap., 17 gol., 18 asist.

Zatial co Balea isli pomaly ukamenovat tak James je vychvalovany za tu istu sezonu a pritom maja obaja podobny pocet golov a asistencii

James tato sezona: 25 zap., 7 gol., 8 asist.

Oficialne na transfermarkt.co.uk. Preco by som teda nemal hejtovat Jamesa?

Reagovat
Magic player

Reagovat
Hachim Mastour

Tu je dokázané, že keď hrá v strede tak je produktívny a pre tým prospešný, tak ako bol aj minulú sezónu.

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
smazaný uživatel

ale my na CAM nehrame a tato sezona je slaba

Reagovat
Hachim Mastour

Nepovedal som, že hráme na CAM.Ak bude hrať v strede, dostavia sa výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

s Jamesem

Reagovat
Magic player

Neni tohle ten blazen co tu posilal neustale sestavy a po kazde ztrate chtel prodat pul zakladu a koupit misto nich superhvezdy? Myslim, ze mel nick I_love_RMCF, nebo neco takoveho.

Reagovat
Billy McClane

Bohuzial je to tak

Reagovat
Magic player

Melo me to napadnout drive, uz jsem parkrat ztratil cas reakci na nej, v nadeji, ze to ma smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já chci svojí minutu času zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som SI to dokazal obhajit, pisem o poctivom DM, zostave 4-3-3 a ono to vychadza. Ty nemas argumenty. O Jamesovi Sa diskutuje ako o prestupe takze SI vyser oko blbce

Reagovat
smazaný uživatel

s Jamesem

Reagovat
smazaný uživatel

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ta obrana Getafe není snad ani na úrovni druhé ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

James je tam úplně na hovno, jako bysme hráli v 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlas

Reagovat
Hachim Mastour

Gareth v lige 17 zápasov 15 gólov 10 asistencií.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, my hrajeme už od 4..

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo že byl ten kop ?

Reagovat
smazaný uživatel

marcelo dal malou domů

Reagovat
smazaný uživatel

Díky sem zrovna nekoukal.

Reagovat
smazaný uživatel

Navas!

Reagovat
Magic player

Keylor je silenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo dnes špatný zápas....

Reagovat
Magic player

Jameeeeeees.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocne v jednom zapase proti teamu ako Getafe wooow, hrac hodny 80 mil.

Reagovat
Magic player

Nereaguj na me prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

James pěkně uklidil

Reagovat
Ángel di María 22

Pohodová výhra, konečně už Venku to moc hitparáda nebyla v poslední době.

Getafe je mi líto, ale vypadaj hlavně bez psychickejch sil, nevim nevim, jestli tu Primeru udržej.

Reagovat
Fairplay

James elegantně

Reagovat
smazaný uživatel

James a Isco oba góly. Hezký.

Reagovat
Mateo16

vsetky goly urobili . Az na Garethov

Reagovat
Ángel di María 22

Jese Cristiano si ten golik taky zaslouzil dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska? O tom bych se hádal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska fakt nic moc výkon ale vzhledem k výkonu zbytku týmu je to jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu no. Navas podržel, marcelo i kroos fajn, dnes asi nejlepší Benzín (zapas jsem viděl od 20.minuty cca). Zase ven v potaz proti komu to vlastně hráli. Kromě gólu, který jim víceméně daroval Pepe bída a zoufalství.

Reagovat
Fairplay

Že vydržel na hřišti až do konce Dneska to pojal úplně odpočinkově, nemá někdo statistiku uběhnutejch kilometrů?

Reagovat
smazaný uživatel

je vyšťavenej z vlků...

Reagovat
Ángel di María 22

Mel smulu v zakonceni v prvnim polocase tam mohl dat gol a pak se mu vyhybaly mice pri nabezich dost. Pri takovyhle herni exhibici ten jeden akorat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé pravej kámoš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Sa mi tak zdá, že Jesé v poslednej dobe si fakt rozumí s Ronaldom a prihrá mu za každú cenu a to práve na ňom som ešte na jeseň strašne nemal rád že kolkokrát je Ronaldovi volný a on radšej vystrelí z uhlu a trafí brankára, ale teraz ma fakt prekvapuje

Reagovat
X-bano-X

Joooooooooooooooooo ZURUTUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

que golazoo!!

Reagovat
X-bano-X

V baskicku zatiaľ parádne derby

Reagovat
X-bano-X

Celkom zaujímavo sa vyvíja situácia aj v druhej lige. Prvý je zatiaľ madridský Leganés, druhý baskický Alavés a o tretiu priečku bojujú astúrsky Real Oviedo, katalánska Tarragona, valencijske Elche a katalánska Girona. Nakoniec to skončí kus za kus a vypadne Getafe, Levante a Espanyol a postúpi Leganés, Tarragona a Elche

Reagovat
smazaný uživatel

no kdyby vypadlo getafe i espanyol, tak to by byl sen, ale to se asi nestane..hlavne at postoupi alaves, ten pamatuju nekde jinde, jinak od toho 6.mista je to celkem naskladany, takze tam muze byt jeste nekdo uplne jiny

Reagovat
X-bano-X

Veď práve, tam má šancu ešte aj pucela, ktorá je aktuálne na 14 mieste Alaves, Girona a Tarragona

Reagovat
Magic player

Espanyol nesmi spadnout.

Reagovat
X-bano-X

Ach jo, to je obrat

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle byl od socek napul vlastni

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledujete někdo náhodou Chelsea? Jak je na tom Pedro? Bylo by mu líp v Barči nebo teď kde je jako základ týmu a bez LM?

Reagovat
C-M@ster

Borci, je někde stránka, kde by člověk našel takovýhle grafický přehledy?

http://prntscr.com/at8gyf

Přijde mi to přehlednější pro lidský oko a je z toho třeba vidět, že hodit další kolo jedničku na Granada - Levante, když je kurz 1,8; by měla být dobrá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

bari91.com

tam je snad úplně všechno, i nižší ligy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Stránka supe a jde do záložekr, ale nemůžu tam nikde najít obdobnou věc, jako mám na screenu. Asi su slepej.

Reagovat
Ed_Hazard

Barakaldo včera ruplo. Dnes snaď Castilla na prvý flek

Reagovat
Magic player

Tak Messi proti Atleticu nabehal jen 7km. Doteku s micem 59, pro predstavu, Busquets s Iniestou meli 101, 99. Neymar se Suarezem 56, 24.

Reagovat
smazaný uživatel

50% sezóny zahraje jak nejlepší hráč na světě, 30% jak skvělý hráč, 10% odchodí, 10% indispozice jako sračka atd.

Messi je ten poslední, kdo by měl být za něco napadán. To, co od roku 2008 předvádí, se má tendenci vymykat lidskému rozumu. Je dobře, že to není robot. Jednu dobu jsem si to myslel, když ho nešlo ani zranit.

Reagovat
Magic player

Samozrejme, ja si taky myslim, ze je to v poradku. Je to pouze hodne zajimava statistika, jsem presvedceny, ze u Cristiana bych nasel v nekterych zapasech podobna cisla.

Jinak ja Messiho beru jako nejlepsiho hrace v historii, takze se ho fakt nesnasim nejak napadat. Dal bych to tady i kdyby mel takovou statistiku Cristiano a mi to spadlo pred nos.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Kokesh

Toto se nelibi uzivateli Tomas Ujfalusi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

proč Ulfi

Reagovat
smazaný uživatel

už si vzpomínám, díky němu nehrál pár týdnů

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
F.Torres

Reagovat
smazaný uživatel

No to by se dalo odůvodnit ten nemocí, o který tu některý psali. Nicméně i snad nejvíc zaujatý katalánský noviny psali o tom, že ta nemoc je kec a Messimu nic nebylo, takže tím to nebude.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/falso-rumor-sobre-leo-messi-que-hizo-saltar-las-alarmas-antes-del-atletico-barca-5050306

Reagovat
Switchback

Reagovat
valloire

plejmejkr

Reagovat
stas87

Pozera niekto na zapas v Malage?Ma cenu pustat druhy polcas?

Reagovat
smazaný uživatel

jj docela zabavny, Malaga 3 golovky, Athletic 2, ale Gorka i Ochoa zatim vyborny. Nepochopim, proc se ten zapas kona zrovna ted a ne vecer nebo zejtra. Athletic - 2,5 dne odpocinku, Malaga 9 dni

Reagovat
stas87

Ten gol nemal platit,hrac Athleticu sa dostal s loptou do autu a roh tak vobec nemal byt nariadeny. Ale je to dobry zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Gol platit mel, ale videl jsem jen zaznam, takze nevim jestli mel bejt narizenej roh...zapas taky dobrej protoze hrajem s nahradnikama, takze vzadu trochu teceme

Reagovat
stas87

Pred tym rohom bola akcia,ked jeden vas prebehol cez dvoch popri lajne ale s loptou sa dostal do autu,asistent to ale pustil a z naslednej akcie bol roh,kedze Jauanpi odkopol loptu pred Muniainom.Z toho rohu dal Garcia gol.

Reagovat
czech_mira

Jojo, dívám se. Ale joo, pusť si to největší šanci měla zatím Málaga, skvělá přihrávka od Juanpiho, ale Recio nedal, ikdyž střilel dobře, dobrý zákrok Iraizoze

Reagovat
smazaný uživatel

Wellington Ten typek se koukam nezmenil...jestli dohraje jen se zlutou tak to bude mensi zazrak....

Reagovat
valloire

treba všetkých predať

Reagovat
One-Real

Před pár dny Didier Deschamps sděloval Benzemovi, že kvůli špatné image mimo hřiště nepojede na Euro, a nyní se ukazuje, že by ani on sám nemusel být svatým. Policejní zdroje sdělily Journal du Dimanche, že je trenér francouzského národního týmu podezřelý z utajování zneužití firemního majetku. K tomu mělo dojít ještě v době, kdy Deschamps trénoval Marseille.

Vyrazit

Reagovat
technecium

Dost mě mrzí vývoj Neymara v této sezóně. Začal jako bůh, hrál neskutečně, měl skvělý tah na bránu. Pak se vrátil Messi a ještě měsíc byl pro tým důležitější než on. A pak najednou se něco zlomilo a z hráče s tahem na bránu se stal hračička, co třeba došel z půlky až před gólmana, ale pak naprosto nepochopilně netrefil prázdnou. Pak už se mu dařily jen parádičky a teď mu imho nejde nic a kazí na co sáhne. Podle mě by se nad sebou měl zamyslet, protože já si vůbec nejsem jistý, jestli si těch 45 miliónů, co chce, zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Trable v osobním životě

Reagovat
Al Capone

Panama Papers?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo - Sergi Roberto Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Sergi zaslouženě v základu, proti Atletům hrál dobře.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lucius6

Torres je zpátky

Reagovat
blaugrana

Nejaky solidny stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska máme před sebou reparát za ten prosranej poslední měsíc. Sestava až na Daniho plná palba. Teď už nebudeme mít tak narvanej program, takže bychom měli už ty zápasy dávat fyzicky líp.

BARCA, BARCA,BAAAAAAAARCA

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
smazaný uživatel

ligu si pohlídate

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Phillipinho

Ta slozeni obrany Valencie je vtip , to bude kolotoc....

Reagovat
smazaný uživatel

šancí dost

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez a jeho paličství...

Reagovat
misinho7

dneska citim vyprask Valencie...

Reagovat
-Carles-

To sú šance a nič z toho

Reagovat
smazaný uživatel

4 gólovky ve dvanáctý minutě...

Reagovat
technecium

Messi na křídle a je to hned o něčem jiným

Reagovat
Magic player

No, s takovou dostane Vale kotel, tech sanci je moc. Jak promeni jednu z nich, tak z MSN opadne nervozita a zacne jim to tam padat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je konec jak začne gejmar skákat

Reagovat
Jordi Alba

Zatím hra super, jen to chce nějaký gól

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaa

Reagovat
misinho7

Valencia posobi ako tim z 5 ligy..strasny desny vykon ak sa nestane zazrak 3-4 dostanu isto

Reagovat
Magic player

Jinak Messi z kridla zase velmi dobry, nepochopitelne, proc se tlaci do stredu a hloubky cim tezsi je zapas, skoro by se chtelo rict, ze je to az alibismus.

Reagovat
blaugrana

6 čistých šancí v prdeli...príde jeden protiútok a je to v p...

Reagovat
smazaný uživatel

optimista

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dopiče

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooo

Reagovat
smazaný uživatel

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá posila

Reagovat
Magic player

Ten fotbal umi byt strasne nespravedlivy.

Reagovat
technecium

Fotbalový bůh úspěch jednoho neodpouští

Reagovat
Jerichoo

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona nezvládá tlak

Reagovat
Jordi Alba

No, dobrý no ..

Reagovat
valloire

golaso

Reagovat
Aldeano

Reagovat
patas92

Na posraného i hajzl spadne

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co se nám ještě nestane?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako každej zápas poslední dobu....Neymar už by se taky mohl vzpamatovat

Reagovat
Jerichoo

na posraného aj hajzel spadne no

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle tym je tezce v rozkladu, letos uz nic nevyhraje..

Reagovat
technecium

A přitom jsme hráli výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remíza by se šikla

Reagovat
valloire

Pique nestíhá, prasí, dostane kartu a ještě se hrozně diví Hovado

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za mitink u 16ctky valencie?

Reagovat
valloire

diškutéři

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Alves

Reagovat
Magic player

Alves ma zase jeden z tech dnu, kdy ho vsechno trefi, dneska to bude mit Barcelona tezke.

Reagovat
technecium

Všechno špatně

Reagovat
stas87

Tak ako si Messi pytal zltu za faul na neho,tak si ju mohli pytat hraci Vale po Piqueho celkom zakernom kopnutiu Siqueriu...

Reagovat
technecium

Jednoduché. Pokud tohle otočíme, vyhrajem titul, protože tu neskutečnou smůlu překonáme.

Pokud to neotočíme a remizujem nebo prohrajem, padne na nás ještě větší deka.

Dnes to je o štěstí, herně není co vytknout

Reagovat
smazaný uživatel

Herně paráda a 2. gól je na Sergiho hlavu

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooooooooo

Reagovat
Milan.B

real bude majster

Reagovat
Hachim Mastour

GOL GOL GOL GOL GOL

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Woooow, Vale krása

Reagovat
smazaný uživatel

zero dos amigos

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

golaso

Reagovat
misinho7

Gollllll

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooooooool pekne Valencia

Reagovat
Jordi Alba

Ne, ne, ne !!

Reagovat
smazaný uživatel

do piči Santi jooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Reagovat
misinho7

ale toto bolo krasne od Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

zlej sen

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, ten tým je uplně psychicky na sračky. Neuvěřitelné, co se může stát s válcem během pouhých tří týdnů!

Reagovat
Magic player

Nooooooo. To vypada hodne nadejne.

Reagovat
blaugrana

Zbohom sezóna...

Reagovat
patas92

Ok, tak zase v sprnu

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Supr hoši po dlouhé době je to zase koukatelné

Reagovat
patas92

Ještě před měsícem byste s tímhle dostali za poločas trojku

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
technecium

Má pravdu

Reagovat
patas92

To je možné, ale nic to nemění na tom, že to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neunášíš

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 jdu se dívat

Reagovat
smazaný uživatel

už se vezou Real je zničil

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

nezakríkni to, ešte treba pár zaváhaní nech sú aspon tí Atleti na tróne nám stále nejako neverím, to by bolo fakt sci fi

Reagovat
smazaný uživatel

až je mi Barcy regulérně líto...

možná to bude znít škodolibě.. ale teď se doopravdy ukáže, jak ty 3 osobnosti dokážou zatahat společnými silami za jeden provaz.

Reagovat
valloire

jak líto, ať padnou na držku

Reagovat
smazaný uživatel

furt jsou na míle sympatičtější než Real. v kterým přeju jen Lukovi a Zizouemu.

Reagovat
stas87

Bola by parada.ak by Atletico dalo ligu aj ligu majstrov.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to prajem hlavne Simeonemu, najlepší tréner na svete pre mňa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

rozhodne najlepší taktik. Na jeho organizáciu obrany sa nechytá ani Mourek. A aby vyhral ligu alebo o ňu bojoval nepotrebuje posily za 120 milionov jak to portulgalské hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Simeone by opustil hranice světa.. on by se stal regulérním bohem.

Reagovat
monkej

on už je lucifer a antikrist

Reagovat
vladis271

Reagovat
sensei25

Tomu sa povie slušná deka. Jebať nato,je to iba futbal. Stále to máme vo svojích rukách,len ten tlak bude obrovský.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomto zápase se ukazuje, že Primera Division má stále naději.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia aku chceme vsetci videt. dobre sa na to pozera. Snad sa uz vedenie a majitel poucia. Nech to dneska skonci akokolvek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost, už to není vtipné.

Reagovat
valloire

ale je

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Afrokrecek

není

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tlak před druhým gólem byl skvělý, konečně má ta naše hra trochu tvář.

Reagovat
X-bano-X

Ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

takhle špatnou Barcu, tolik zápasů po sobě nepamatuju

Reagovat
-Carles-

toto už ťažko rozchodíme.

Reagovat
Ángel di María 22

Vale má dobrý fotbalisty, změnila trenéra. Pak hrajete jen uplně marný týmy, většina bez formy, navíc Real i Atletico hrajou LM, podle mě to stejně dáte, ale je to sranda.

Reagovat
LAM

Ale hovno.Venku nemáme šanci nikde vyhrát s timhle.Jak dnes prohrajem je po všem

Reagovat
-Carles-

Tak aj po prehre to máme vo vlastných rukách. To bola skôr narážka na tento zápas.

Reagovat
Billy McClane

Absolutny suhlas

Reagovat
misinho7

no ak by barca nevyhrala tento rok titul tak to by bolo snad najvacsie predrbanie naskoku aky kedy bol za poslednu dobu v Europe ale aj tak si stale myslim ze to nejak este da

Reagovat
LAM

Nemáme na to.Vše proti nám

Reagovat
Billy McClane

No hlavne sa vam od poslednej ligovej vyhry nepiskaju ziadne penalty

Reagovat
LAM

Je po sezoně.Takhle nevyhrajem ani pohár.I když dneska výkon ve předu dost slušnej tak s těma hovnama co na nás padaj akorát tak dva dostanem.Do konce sezony určitě ještě ztratíme

Reagovat
smazaný uživatel

je to i herně strašné, takovou deku napamatuju, 90% hráčů si vůbec nevěří

Reagovat
Ángel di María 22

Jako zas, vzdávat se doma o poločase takhle? Co to na vás padlo? Však se za 45 minut dá z 0:2 otočit, já si to u Realu pamatuju několikrát.

Reagovat
Phillipinho

Docela cumi na Rodriga, ten se pod novym koucem zvednul neskutecne

Reagovat
Phillipinho

*cumim

Reagovat
valloire

Barcelona šlape vodu.

Reagovat
Cizinkx

Barcelona nešlape vodu, ale brouzdá se v solidních hovnech.

Reagovat
valloire

krásné

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkně jsme se sesypali, na jednu stranu bylo na naší straně i hodně smůly, ale čekal bych, že po obdrženém gólu se hned nebudeme chovat jako naprosto nezkušený tým. Diego opět naprosto boží, asi nnejmíň doceněný gólman na světě. Pořád věřím, že jsme schopni zápas otočit. Pokud nejsme schopni urvat žádný ze zápasů, kdy jdou různý věci proti nám, titul si nezasloužíme.

Reagovat
roberos

Bez větší snahy ne. Hráči místo baga potřebují běžecké galeje ! jinak se neprobudí. Hrajou jako by o nic nešlo !!!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle máš ale těžký. Nedivím se, že jsou zaskočení po tom průběhu

Reagovat
Billy McClane

Jako ja som furt v klude ale toto co sa deje posledne tyzdne v Barcelone tak to vyda za celu jesennu polsezonu Realu

Reagovat
Hokaido

Vale vede 2:0 s jednou střelou na bránu.

Reagovat
eder

Tomu se říká úsporná efektivita.

Reagovat
Kokesh

Nádherná akce od Vale, taková pekne po Barcelonsku...z jedné strany na druhou, s aspoň dvou minutovym držení míče, balón českou uličkou a perfektni zakončení. Nou Camp by se měl těšit.

Reagovat
smazaný uživatel

do těch dvou minut jsi započítával i tu minutu a půl trvající rozehrávku autu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas blbec. Víceméně kontrolujeme hru. Vytváříme si čisté šance, ale nedaří se proměňovat. Soupeř dá naopak góly ze všeho. Zase - tenhle mač nepřišel v nejlepší čas. Ti hráči vědí, o co hrají. Ti hráči vědí, že to hrají dobře. Ale taky ti hráči vědí, že se nedostavuje výsledek. Buď nás to definitivně zlomí, anebo nakopne. Zatím to vypadá na to první. Uvidíme, jestli to šampioni ještě otočí.

Řekl bych, že klíčová situace byla po tom rohu, kde to Luis přestřelil z metru. V tu chvíli jsme urazili fotbalový bohy. Luis neproměňuje neuvěřitelný věci. Tohle fakt nejde.

Reagovat
Kokesh

Co kontrolujete?

Reagovat
smazaný uživatel

hru

Reagovat
Ángel di María 22

Asi někdo nechápe význam toho slova, protože se to často používá pouze při větším držení míče, ale ty díry v obraně a to jak Vale lehce přechází přes půlící čáru, tomu se teda kontrola opravdu neřiká.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarov lobík bol tiež strašná laxnosť. Taká šanca sa musí premieňať. Mal na to čas a padalo mu to ideálne. Proste zle trafené. Messiho hlavička totálne neumiestnená a zbytočne presne na brankára. Takú šancu musí dávať a bolo by 1:1 v podstate v zápätí po vlastňáku. No ale proste je to zmar ... nedoťahujú akcie ... Valencia s 1 strely na bránu 2 góly ... neviem no

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Šampioni

Reagovat
smazaný uživatel

kdy měla Barca horší nebo srovnatelnou formu? Někdy 2007/08?

Reagovat
Hachim Mastour

A čo 2013/14?

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa aj tak najviac štve, že je faul na Messiho a 8 hráčov príde plakať k rozhodcovi a žiadať kartu

Reagovat
smazaný uživatel

protože minutu před tím sudí za podobný faul dal žlutou Piquemu

Reagovat
stas87

A Pique sa uz mohol sprchovat ak by mal rozhodca gule a dal mu druhu zltu po tom kopnutiu zozadu do hraca Valencie co odkopaval loptu po Messiho sanci.Tu prvu dostal popravu.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia úplne totálne tragická a vedie na Nou Campe 0:2. Proste neuveriteľná deka je na Barcelone. Šance Messiho, Suáreza a Neymara totálne odjebané ako keby o nič nešlo. Potom vlastňák a ten gól na konci, škoda niečo písať. Ja neverím vlastným očiam. Porážajú nás tímy, ktoré by sme normálne valcovali s prstom v nose. Real bol zrelý na 3:0 na Nou Campe a bola z toho prehra. Socky hrali tiež slabší zápas a dokázali vyhrať, dneska Valencia žiadny skvelý výkon a zase to vyzerá na plný počet bodov pre súpera. Proste Barcelona je totálne ale totálne mimo formy. Nepraje im šťastena a oni niesú schopní íť na dno síl. Proste celé zle. Takéto výkony sme predvádzali pod Martinom a čakal som že sa to nebude dlho opakovať. Bohužiaľ zase tá letargia. Barcelona sa poráža poslednú dobu bohužiaľ sama svojou nemohúcnosťou. (výnimkou sú Atléti, ktorí podali naozaj výborné a zodpovedné výkony s chuťou proti Barcelone) ... je to škoda, takúto sezónu si rozbiť na kusy za jeden mesiac je proste nemysliteľné. Snáď ešte príde nový impulz a podarí sa Liga a Pohár dotiahnúť ale počíname si naozaj žalostne poslednú dobu. Ach ... Visca el Barca

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Real bol zrely na 3:0? jedine tak v tvojom Manageri. Tu sa jasne ukazuje, ze Barca nie je tak neporazitelna ako z nej niektori robia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Všichni hrajou hovno a všichni vás teď poráží. Kde je chyba?

Reagovat
misinho7

v jeho hlave

Reagovat
valloire

vypadá to tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dost mi to připomíná minulou sezónu Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a v 13/14 nám to taky Valencia zkurvila

Reagovat
stas87

Ten prvy gol Valencie bol perfektny v tom,ze krajny obranca mal odvahu podporit utok a nakoniec po jeho centri padol prvy gol.Toto si nikto v BL na Bayern netrufne,kraje ostanu na vlastnej polke lebo sa boja neuspechu a straty lopty.

U toho druheho golu bol Roberto strasne naivny,vyriesil to naprosto hrozne a este dvihol ruku,ze bol ofsajd.

Reagovat
smazaný uživatel

Tajně jsem doufal v remízu, ale tohle je pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ovšem nechval dne před večerem!

Reagovat
pingla

Krásně vidět, jak nejgeniálnější trojice světa MSN táhne Barcu k úspěchům Uvidíme druhý poločas, zatím klasika na držení míče a ničeho víc

Reagovat
valloire

Barcelona má hru pod kontrolou. Zatím prohrává 0-2.

Reagovat
eder

To je ta správná frajeřina. Mít pod kontrolou když tě někdo vypráská!

Reagovat
smazaný uživatel

jako facek už bylo dostatek...jestli nezaberou dnes, tak už je sezona v pekle

Reagovat
alcantara

Verim...

Visca el Barça!!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

každopádně.. nedělám si iluze. Barce stačí dobrých 20 minut a je to 3:2... Valencie není žadnej extra soupeř.

Reagovat
roberos

Reagovat
misinho7

ci vlastne valencia je silno galaticky tim ze ? zrazu...keby hral proti nim real tak je to zostupujuci nie ?

Reagovat
Hachim Mastour

Nesprávny účet.

Reagovat
smazaný uživatel

dát Cristiano gól Valencii, tak zase změní názor

Reagovat
Ed_Hazard

Ty pičo teraz som prišiel. Nesníva sa mi?

Reagovat
Jordi Alba

Tak pojďte to otočit.

Reagovat
smazaný uživatel

neymar taky gejovský melírek

Reagovat
smazaný uživatel

Zapnu to a Neymar hned simulace.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, sudí si to dal i s navijákem

Reagovat
Makiii

Prosim nejakej dobrej sopcast / stream na Barcu?

Reagovat
valloire

Hezky jim nežere simulace. Sudí je velmi pozorný.

Reagovat
Ed_Hazard

Autík krásne pre Vale Franco povedal Barca dnes nevyhrá, tak to tak aj bude

Reagovat
technecium

Neymarovi prodloužit za 45 mega s podmínkou, že jestli nedá v sezoně 45 gólů, sníží se mu plat na polovinu

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes tam ale bude redka zo strany Culés

Reagovat
vladis271

Ako sorry, ale príde mi, že Messi je dôležitejší než klub.

Hrozí vám, že stratíte ligu. Messi je unavený a mimo formy, predsa len je len človek. G=ol nedal pomaly 500 minút, priame mu nejdú. Ale aj tak sa k nim furt stavia?

Keby bol vašou druhou voľbou k priamym kopom Henderson, nepoviem. Ale ved vy tam máte Neymara a Suáreza.

Reagovat
technecium

No jo, to je hned jistota, že to budou dávat

Reagovat
vladis271

tak ale skúsim to zmeniť nie? Suárez je špičkový zahrávač priamych kopov. Len preto, že je Messi najlepší hráč na svete znamená, že musí byť aj najlepší v priamych kopoch, či penaltách?

Keby ste mali v tíme Payeta tak by nekopal, lebo Messi?

Ja už to vidím, posledné kolo, strácate titul, penalta ak dsáte máte ho...A Messi by mal gule tú pecku ísť kopať.

Reagovat
valloire

Neymar, ten je boží

Reagovat
Ed_Hazard

A Vale zatial strašne laxne rieši brejky v druhom polčase. Aby ic hto ešte nemrzelo, teraz mohli ísť sami na kasu..

Reagovat
QooBo

Rodrigo des

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez dostane redku

Reagovat
patas92

Tohle je už jen křeč, nic víc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Switchback

špatnej timing

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Coutinho10

hmmm hezky se to zamotava

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar by už měl zlomenej vaz

Reagovat
smazaný uživatel

haluz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

konečně

Reagovat
Switchback

Poďme aspoň remízku

Reagovat
Jordi Alba

Joooooooooooo ještě 2

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Nejvyssi cas pridat treti kus, jinak to bude jeste o hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

uz su unaveni, toto nedaju

Reagovat
roberos

Škoda,že Messi nehraje Střed jako před 2 roky. Lucho ho utápí na pravo kilometr od brány !

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

maschreno je strašná guma

Reagovat
smazaný uživatel

ani piču ofsajd

Reagovat
QooBo

kde videl ofsajd ?

Reagovat
smazaný uživatel

a sudí pěkná komedie ty vole....toto prostě barca vyhrát musí

Reagovat
smazaný uživatel

musia hrat na protiutoky

Reagovat
smazaný uživatel

Trapas vole Gomes mohl jít 1 na 1 sudí

Reagovat
valloire

podvod

Reagovat
smazaný uživatel

Messi strašně sóluje..

Reagovat
technecium

protože Neymar a Suaréz jsou totálně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar ne uplně.. nesmí se dostat ke střelbě. Suarez totálně..

Reagovat
smazaný uživatel

buskéc mrtvý

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Magic player

Alveeeeees.

Reagovat
misinho7

Alves dnes caruje

Reagovat
smazaný uživatel

Alves vychcanej

Reagovat
Magic player

Uplne jako kdyz proti me chyta ve FUTku.

Reagovat
smazaný uživatel

maju jednu poriadnu akciu poza obranu aj to nedokazu ustrazit

Reagovat
patas92

Ty Suarezovy ofsajdy, to musí být nějaký světový rekord

Reagovat
stas87

Depor moze tu mizeriu prehlbit..aby este Zidane neskoncil pred Barcelonou.

Reagovat
Ed_Hazard

Toto bude ešte Vale mrzieť Parejo

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ta valencia ty brejky jebe....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty brejky

Reagovat
valloire

no red penalty no party

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou brejky

Reagovat
technecium

NEYMARE TÁHNI DO PÍČI. za tohle červenou

Reagovat
-Carles-

Však sa ho nedotkol.

Reagovat
JM

Pepe Alvese taky ne

Reagovat
Ed_Hazard

Presne, tiež mi to pripomenulo tú komediu od Alvesa v clásicu

Reagovat
-Carles-

Reagovat
technecium

Lidi by uznali, že to byla červená, až kdyby mu zlomil nohu. Tohle bylo stejný, proto žádám stejný trest

Reagovat
JM

Proto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

umět brejky tak je dnes rozjebem jak děcka

Reagovat
technecium

umět zakončovat, dáme sedmičku jak nic

Reagovat
smazaný uživatel

to bude spíš skvělým brankářem

Reagovat
smazaný uživatel

neymar taková špína

Reagovat
smazaný uživatel

Simulant!

Reagovat
JM

Škola Daniho Alvese

Reagovat
valloire

Reagovat
icka

Reagovat
valloire

Jasná redka

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo ani na žlutou

Reagovat
patas92

Nedotkl se ho, ale šel tam jak kokot

Reagovat
smazaný uživatel

kurva hoši

Reagovat
smazaný uživatel

Alcacer to je kkt

Reagovat
I am Mancunian

alcacer

Reagovat
Cobra

Reagovat
valloire

co voni nedaj

Reagovat
Ed_Hazard

Paco

Reagovat
smazaný uživatel

pako

Reagovat
Jerichoo

Vale panebože tie brejky

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš to je dřevák

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mozny

Reagovat
vladis271

Ked Barca hrá na dlhé pasy, pomaly nakopávané lopty, tak vieš, že je zle.

Reagovat
valloire

Barcelona šlape vodu. Furt.

Reagovat
QooBo

Paco

Reagovat
monty25

Piqué

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

pique

Reagovat
Cobra

Pique

Reagovat
smazaný uživatel

Pique nemá levou nohu?

Reagovat
smazaný uživatel

piké, ty hovado tupé

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
valloire

to je karma Gerarde za ty tvoje kecy

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

Reagovat
Magic player

Zrovna u nej tohle potesi obzvlast.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
icka

Reagovat
Diego2

Tak to si na rade

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle karma nefunguje.

Víš ty vůbec něco? Že ty ses na té Šumavě narodil a vychovali tě vlci?

Reagovat
Coutinho10

Pige

Reagovat
eder

To je komedie. Pískej konec!

Reagovat
Ed_Hazard

Pikéér Francov tajný agent

Reagovat
smazaný uživatel

pojďme to kluci udržet, krásně se bude spát

Reagovat
smazaný uživatel

Piqué

Reagovat
smazaný uživatel

Arbeloa mu poděkuje

Reagovat
Aldeano

Klasik

Reagovat
Ed_Hazard

Fúkaj koniec!!!!!!!!!

Reagovat
technecium

Toho si Arbeloa vychutná

Reagovat
Switchback

Nedokážu si představit, že ještě někdy vyhrajem rip

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi!

Reagovat
homeles8

paráda!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zase nebyl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

Reagovat
technecium

To je jak semifinále s Chelsea 2011-2012

Reagovat
smazaný uživatel

áááá je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto neuvěřitelné, co předvídíme...aspoň vím, jak se cítí třeba fanoušek Baníku

Reagovat
Banikovec7

Však Baník vyhrává jeden zápas za druhým ty kašpárku.

Reagovat
smazaný uživatel

v 25. kole gratuluji

Reagovat
Banikovec7

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Piké super výkon ty kašpare

Reagovat
valloire

Hotovo, vyřízeno. Cules pláčou v koutku.

Reagovat
smazaný uživatel

aa cigánek neymar neunáší

Reagovat
Coutinho10

parada Valencie diky...sance na titul tu porad je

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic no

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam vocas neymar zas zkousel na konci?

Reagovat
Ed_Hazard

1. FC Barcelona 33 76

2. Atlético Madrid 33 76

3. Real Madrid 33 75

V ktorej lige na svete je takáto tlačenka na čele? Primera top

Reagovat
technecium

No upřímně... Mít takový zápas Real, tak se tu vybleju podobně jak oni... Takže si to užijte, dokud můžete

Reagovat
eder

Bludišťáka za upřímnost!

Reagovat
valloire

užíváme si to už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Pique toto drevo sa bude vyjadrovat ale sam netrafi ani posranu branu

Reagovat
sensei25

Klud boha,stale sme na prvom mieste.

Reagovat
Ed_Hazard

Ste ste, o pičný chlp ale ste

Reagovat
sensei25

Bič plieska na konci.

Reagovat
Ed_Hazard

Netvrdím že to neukopete

Reagovat
eder

Jj, ještě jedno kolo.

Reagovat
patas92

Tak si to do středy užívej

Reagovat
valloire

Neymar by potřeboval pořádný dělo.

Reagovat
patas92

Reagovat
popltak

Tak to by mohl do fronty za tebe.

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že ten los má barca přijatelnej...navíc mají obrovskou výhodu v tom, že narozdíl od Realu a Atletů jsou venku z LM

Reagovat
sensei25

Dnes sa mi páčilo,že naši fanúšikovia povzbudzovali našich aj keď prehrali. V Madride by sa pískalo a vyhadzovalo pol mužstva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vsak se taky dockas

Reagovat
CHONG

Jsme v piči, tak si aspoň rýpneme do Realu

Reagovat
sensei25

A nepísal som to aby som robil dusno. To bol len taký malý poznatok.

Reagovat
smazaný uživatel

tvoje sebavedome kecy o tom koho date a teraz ledva porazite priemerny team. nabuduce viac pokory, ani zdaleka nie ste neporazitelni

Reagovat
sensei25

boha ty zas nevieš o čom točíš....

Reagovat
smazaný uživatel

tam mas co si chcel nabuduce viac respektu trolone

Reagovat
sensei25

Je mi to úplne jedno. Ak vyhrajú,tak sa poteším a ak nie,nezbláznim sa z toho. Nezabudni na karmu. Teraz sa smeješ,len aby si o mesiac neplakal.:-)

Reagovat
smazaný uživatel

ja tu nevyhlasujem ako dame dole toho a toho, respektujem silne teamy

Reagovat
sensei25

čo je zlé na zdravom sebavedomí?To máte každý radšej looserov?Ja teda nie,futbal hrám a aj keď hráme proti silnému súperovi,vždy idem na ihrisko s tým,že chcem vyhrať.Neviem,ale ty zrejme naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

ja chcem vyhrat ale nebudem tu dopredu vypisovat ako dopadnu zapasy. vestecku gulu nevlastnim

Reagovat
sensei25

Ja tak isto nie. Iba som povedal,že 5 zápasov vyhráme v pohode. Ešte stále som v hre:-)

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti prajem aby si toho Managera teda vyhral

Reagovat
sensei25

Uvidíme,ale na manažéra som už starý.

Reagovat
smazaný uživatel

"zdravom sebavedomí" "looserov"

Reagovat
Ed_Hazard

Neporovnávaj pozíciu madridistu a pozíciu culés. To je totižto neporovnatelné Nás Rafa vycvičil počas jesene, my máme momentálne strašne nízke nároky Naopak culés sa tu bili trištvrte sezóny do pŕs akí sú oni frajeri a ako nad nich nie je Práve toto je tá karma..

Reagovat
sensei25

možno máš pravdu a možno nie...

Reagovat
smazaný uživatel

no prohospodařit ze 4 zápasů 11 bodů, to už je umění.

Reagovat
Mercury

Reagovat
CHONG

Nádhera, katalánský cirkus se hroutí jak domeček z karet

Reagovat
smazaný uživatel

Katalánský cirkus? Tohle je teda rýpání hodně po tvoji úroveň. Obzvláště když se kouknu na tvůj profil a tam vidím - Real Madrid. Chápu ze máš radost z neuspechu rivala ale nazývat nás cirkus? Váš úžasný prezident vyhodil oblíbeného kouče, privedl neschopneho číšníka, úplně sám rozbil tým který vyhrál Décimu a po půl roce vás musí tahat z hoven nezkušený kouč. A to ani nemluvím o přestupové politice, kde se nakoupí to nejdražší co na trhu je, je aby byl Peréz u fanoušků za génia a dále zůstal u koryta. Ale my jsme cirkus, jasně....

Reagovat
CHONG

Přesně tak, jste cirkus

Reagovat
smazaný uživatel

A to proboha proč? Za to ze jsme ztratili formu? Kvůli tomu jsme cirkus? Co takový Ac nebo Inter, Chelsea a Manchester. To jsou taky cirkusáci? Tohle je hodně smutný

Reagovat
-Carles-

Chong iba vypúšťa dlhodobú frustráciu, treba ignorovať

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak no

Reagovat
CHONG

Benítez je v trapu, na lavičce je Zizou, vyhráli jsme na NC, jsme v semifinále LM, zatímco vy ho budete sledovat v televizi a jsme zpátky ve hře o titul po tom, co jste prosrali jedenácti bodový náskok během čtyř kol, cítím hodně emocí, ale frustrace mezi nimi jaksi schází

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi vlastně jen šťastný z cizího neúspěchu V lize jsou před vami porad dva týmy a V LM hrajete těžký dvojzápas. Nemate jistého vůbec nic a posmíváš se kolem sebe jak malé dítě

Reagovat
CHONG

Ne z cizího neúspěchu, pouze z neúspěchu Barcelony

Reagovat
CHONG

A navíc nic jistého sice nemáme, ale ještě nedávno to vypadalo na katastrofální sezónu a najednou jsme reálně ve hře o dvě nejvýznamnější trofeje, zatímco cirkus pomalu skomírá a klauni (viz Neymar) nezvládají, život je fajn

Reagovat
smazaný uživatel

A co vypovídá o tom ze sezóna katastrofální nebude? Stačí i tři týdny a může byt vše úplně jinak. Jinak se te ještě na něco zeptám Znáš to porekadlo, "Jednou jsi nahoře, jednou dole? Někdy ti ho pripomenu.

Reagovat
CHONG

Katastrofální nebude určitě. Připomeň, nemám s tím problém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

po takových výkonech ten titul už ani nechci...Real nebo Atlétiko si zaslouží víc, my jsme podlehli iluzi o vlastní neporazitelnosti

Reagovat
king23

tuhle odevzdanost u vás nechápu, celou sezonu jste byli k neporažení a nikdo na vás neměl, Real hrál pod svoje možnosti, ale přijdou blbý 3 týdny a už odepisujete sezonu? Čím si to my nebo atleti zasloužíme víc?

Reagovat
king23

Zas bych nepřehánel, Barca má bohužel do konce ligy hrozně jednoduchý los...navíc nebyl bych si tak jistý, že si příští kolo v pohodě poradíme s Vilarealem a že Atleti vyhrajou venku s Bilbaem.

Reagovat
smazaný uživatel

je to jedno, oni jsou teď schopní prohrát i s Gijónem a Betisem

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že příští kolo je rozhodující.

Reagovat
CHONG

Člověk si myslel, že ta výhra v EC je jenom taková malá sladká pralinka jako bolestné za hořkou sezónu a teď to vypadá, že to byl zápas, který katalánce zlomil jak suchou větev

Reagovat
teenz

radost to sledovat.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Už len dúfať, že to poserú ešte raz, najlepšie v stredu s deporom Ale to už by bolo fakt cez čiaru, tomu by neveril ani JulesVerne

Reagovat
CHONG

Začínám celkem věřit tomu, že tu ligu ještě dojebou a pak je dorazí Sevilla ve finále CdR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

mozno sa este ukaze ze to bol klucovy zapas sezony

Reagovat
Magic player

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
icka

Reagovat
-Carles-

Čiže ak by sme to EC vyhrali tak dnes sme na tom fyzicky podstatne lepšie? Proste nás dobehla náročná sezóna a už proste nejak nie je síl naviac.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechej je.

Reagovat
smazaný uživatel

To oni nikdy nepochopí, ztráta času

Reagovat
Ed_Hazard

Boli by ste o 3(4) body pred tretím týmom. Takto sú v tesnom závese až 2 tými namiesto jedneho.Nehladaj v tom nič zložité

Tu sa potvrdilo to, že clásico má vždy najväčšiu dôležitosť. Aj keby mali tými medzi sebou priepastný rozdiel

Reagovat
-Carles-

Z toho čo napísal vyplýva, že Real nás porazil a tým pádom v nás zlomil celú doterajšiu formu a naštartoval následnú mizériu. Ja si iba myslím že po návrate z repre pauzy nás dobehli tie minúty v nohách. Po EC som si myslel že sa proste do toho nešlo naplno, aby sa pošetrili sily, teraz už celkom jasne vyzerá že žiadne sily navyše neboli.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim jestli porad plati, ze Clasico byl zapas o nic..

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Depor to schytá pořádně...

Reagovat
kiciN

v suchym triku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele