Primera División - preview 32. kola

04.04.2014, 08:28, aktualizováno 07.04.2014, 08:50
Previews
Levante se vyhřívá na solidním desátém místě a zbytek této sezóny už pro něj může být zcela bezstarostný. To samé se již nedá říci o Athleticu, který drží klíčovou čtvrtou příčku a dnes by potřeboval zvítězit, aby zareagoval na včerejší tříbodový zisk pronásledovatele ze Sevilly...
Levante UD - Athletic Bilbao  (pondělí 22:00)
Pondělní dohrávku La Ligy obstará atraktivní duel mezi Levante a baskickým Athleticem Bilbao. Pozdní hodina se možná trochu projeví na návštěvnosti, ale motivace obou týmů tím rozhodně nepoleví. Levante se veze na vítězné vlně, hosté zase bojují o poháry.

Propast mezi čtvrtým Atléticem Bilbao a suverénní trojicí na vrcholu Primera Division sice stoupá, ale pokud se musí Baskové něčeho obávat, jsou to především týmy bezprostředně za jejich zády. Pátý Real Sociedad ztrácí jen šest bodů, stejně tak šestá Sevilla. A to rozhodně není nepřekonatelná ztráta, takže Baskové musí opět zapnout. To se jim moc nedaří, protože z posledních dvou zápasů získali jen jediný bod. Minulý týden sice Basky poslal do vedení již v šesté minutě Iker Muniaín, ale na jeho trefu záhy odpovědělo duo Diego Costa a Koke, takže Atlético Madrid se mohlo dál radovat z první příčky.

Dalším problémem, se kterým se Bilbao musí potýkat, je množství absencí především v obranné linii. Mimo hru jsou obránci Carlos Gurpegui, Aymeric Laporte a Borja Ekiza, kteří normálně patří do základní jedenáctky. Na místo Gurpegi se postaví Mikel San José, ale stále ještě se hledá náhrada za Laporteho. Vyřešit by ji mohl příliš nenasazovaný Xabier Etxeita, který si základní sestavu rozhodně umí představit.

"Už jsem v některých velkých zápasech hrál. Vím, že když nastoupím, nezklamu. Jsem trenérovi naprosto k dispozici a pokud na mě ukáže, odevzdám sto procent. Trenér ještě své rozhodnutí neoznámil, takže mám čas ho upoutat dobrými výkony na tréninku. Vrátil jsem se do Athleticu s nadějí na první tým a chci svou šanci využít. Vím, že ji dostanu, protože trenér je férový člověk. Hrát za Athletic bylo vždy mým velkým snem a já udělám maximum, abych si jej zasloužil," dodává sebevědomý obránce.

Levante je téměř zachráněno, což mu umožnila minulá výhra nad Granadou. Přesto se mladý tým nechce zastavit a naopak by rád své umístění ještě vylepšoval. Alespoň v to doufá jeden ze základních stavebních kamenů úspěchu Levante, brankář Keylor Navas. Před utkáním s Athleticem řekl: "Pro celý náš tým byla výhra nad Granadou velmi důležitá. Od prvních minut jsme šli do zápasu s vědomím, že vyhrát chceme a můžeme. Naše sebevědomí tento výsledek potřebovalo a já jsem moc rád, že jsem mohl být u toho. Dosáhli jsme vytyčené hranice čtyřiceti bodů, ale teď se nechceme zastavit."

"Tohle vítězství nás bude motivovat do dalších bojů, které nás čekají. Ten další bude proti Athleticu Bilbao, což je můj oblíbený klub. Jsem zvědavý, jak si poradíme se všemi jeho ofenzivně laděnými hráči. Ještě jsme vlastně ničeho nedosáhli, takže teď se musíme jen soustředit na zápas. Byly zápasy, ve kterých jsme se cítili ztracení, ale ty časy pominuly. Teď tvoříme výborný tým a jdeme za stejným cílem," dodává brankář z Kostariky.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - Vyntra, Adoua, Juanfran, Nikos - Diop, Simao - García, Casadesús, Ivanschitz - Barral
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, San José, Etxeita, Balenziaga - Iturraspe - Susaeta, Ander, Rico, Muniaín - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.30 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Granada CF  (neděle 12:00)
Nedělní program španělské nejvyšší soutěže začne v pravé poledne v Malaze, kam zavítá Granada. V andaluském derby mají zvláště domácí extra motivaci uspět, neboť jsou jediným klubem v celé soutěži, který letos nasbíral více bodů na hřištích soupeře než na tom svém.

Naposledy svěřenci Bernda Schustera uspěli v dalším lokálním střetnutí na půdě Realu Betis, když až v samotném závěru otočili nepříznivě se vyvíjející duel a vymanili se tak po výhře 2:1 z bezprostřední vzdálenosti sestupu. Stále však není o ničem rozhodnuto, zvláště mezi těmito dvěma celky. Jejich třinácté a čtrnácté místo od sebe dělí pouze jeden bod.

Domácí útočník Juanmi si uvědomuje, že statistika Malagy na vlastním stadionu je nutno co nejdříve změnit, vždyť naposledy zde fanoušci viděli vítězství svého klubu před více než dvěma měsíci: "Trochu jsme doma tápali a víme, že je třeba vyhrávat více. Body získané doma jsou klíčové, a pokud chceme dosáhnout svého cíle a zachránit se, je načase, abychom to zlomili." Malagu však v zápase oslabí absence obránce Sergia Sáncheze a také kapitána Dudy, jenž si stále odpykává karetní trest za červenou kartu proti Vigu.

Granada se před tímto kolem nacházela o jednu příčku i bod za svým nedělním soupeřem. Celek Lucase Álvareze naposledy ztratil všechny body v nepříjemné prohře 2:0 s Levante, což byla již druhá porážka v řadě. Trenér Granady tak logicky očekává patřičnou reakci svých hráčů: "Tento tým hraje vždy stejným stylem. Hráči mají moc dobře jasno o tom, že naším cílem je vyhrát."

Po dvouměsíční pauze by se do sestavy hostů mohl vrátit Tiago Ilori, jenž v Granadě hostuje z Liverpoolu. Zato záložník Recio bude chybět kvůli podmínkám ve svém kontraktu, právě z Malagy v granadském klubu totiž letos hostuje.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Angeleri, Ferreira, Antunes - Camacho, Darder - Samuel, Portillo, Ambrabat - Santa Cruz
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Coeff, Murillo, Angulo - Rico, Iturra, Fatau - Brahimi, El-Arabi, Piti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.25 - 3.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Getafe CF  (neděle 17:00)
Elche v neděli vyzve na svém stadionu svého tabulkového soupeře Getafe. Pro obě mužstva by vítězství znamenalo výrazný krok k záchraně, jelikož je od sestupových příček dělí jeden, respektive dva body. Elche v posledních týdnech sehrálo důležité remízy s těžkými soupeři, Madridské by naopak mohla nakopnout překvapivá výhra ve Valencii.

Elche po historickém návratu do nejvyšší španělské soutěže rozhodně sehrává v Primera División důstojnou roli. V tuhém boji o udržení sice v posledních pěti utkáních svěřenci kouče Frana Escribá nevyhráli, ale remízy s Bilbaem nebo Villarrealem rozhodně nelze označit za bodové ztráty. Proti Getafe nyní čeká tým z provincie z Alicante jedno z nejdůležitějších utkání, které napoví, zda se na stadionu Manuela Martíneze Valera bude i příští rok představovat španělská elita.

"Zápas s Getafe není konečný, ale je extrémně důležitý. Budeme se snažit soupeře dostat brzy pod tlak a společně s našimi neúnavnými fanoušky vybojovat vítězství. Všichni si uvědomujeme, co je vsázce a já jsem rád, že v této klíčové fázi sezóny hráči podávají velmi dobré výkony," uvedl před zápasem domácí lodivod, jemuž bude chybět Lombán, Mantecón, Albácar a Níguez.

Getafe jde do nadcházejícího utkání s prakticky stejnou motivací. Po nečekaném vítězství na hřišti Valencie mají fotbalisté z předměstí Madridu velkou šanci posunout se zase o něco výše od nebezpečných sestupových vod. Tým pod vedením nového rumunského trenéra Cosmina Contry má zatím bilanci dvě porážky, jedna remíza a jedno vítězství. Jestli byl úspěch proti Valencii znakem nového kurzu v týmu Getafe mohou Madriďané dokázat právě nyní v Elche. K tomu jim ale nepomohou Gavilán, Castro, Moyá ani vykartovaný Mosquera.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
M. Herrera - Cisma, Pelegrín, Botía, Suárez - Márquez, Pérez - Fidel, Coro, Gil - C. Herrera
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Escudero, Rafa, López, Valera - Rodríguez, Borja - Lafita, Sammir, León - Ciprian
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.00 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Espanyol Barcelona  (neděle 19:00)
Sevilla se snaží udržet pohárové příčky, ale nechce-li se propadnout níž, musí bezpodmínečně bodovat v duelu s Espanyolem Barcelona. Konkurence je totiž neúprosná. Sevilla by ale mohla postrádat síly, které ji stál duel Evropské ligy proti Portu.

Sevilla si na závěrečný finiš nevybrala právě ideální dobu ani rozpoložení. Nyní je na šesté příčce, ale sedmý Villarreal zaostává o pouhý bod. A navíc se svěřenci trenéra Unaie Emeryho musí potýkat s náročným rozpisem utkání a vysokou zápasovou zátěží. To však možná již brzy skončí, protože Sevilla nezvládla první duel čtvrtfinále Evropské ligy úplně podle svých představ a z Porta si odvezla prohru. Utkání rozhodl jediným gólem obránce Eliaquim Mangala, který se prosadil po půl hodině hry. Ani vyloučení Fernanda Regese již Seville ke gólu nepomohlo.

Zbudou Seville ještě nějaké síly na domácí soutěž? V to pevně doufá trenér Unai Emery, který po prohraném zápase neházel ručník do ringu předčasně. V rozhovoru pro deník Marca prohlásil: "Když jsme chtěli útočit a ukázat, co je v našem týmu, museli jsme se potýkat s individuálními chybami. Výsledek je takový, jaký je ne proto, že bychom Porto podcenili. Naopak, tvrdě jsme pracovali, abychom byli připraveni. Občas vám ale nevyjde vše podle plánů," uvědomuje si mladý trenér.

"Je jasné, že vykartovaní hráči jsou spíše na straně Porta, ale musíme říct, že i když máme naději na postup stále relativně ve svých rukou, tak si Porta vážíme. Mně osobně se Porto líbí především díky ofenzivnímu pojetí hry, tým se snaží bavit diváky a nehraje jen na remízu. Chyběla nám přímočarost, protože jsme chtěli být rychlejší. Proto jsem nasadil Marka Marina a Josého Reyese. Příště možná zkusím spíše důraz na gólový efekt, což je výhoda, kterou nám dávají schopnosti Kevina Gameira," naznačuje Emery.

Francouzský útočník by si mohl spolupráci s jinak výtečně hrajícím Baccou vyzkoušet už v utkání proti Espanyolu, který bude také chtít leccos napravovat. V minulém utkání La Ligy podlehl slavnějšímu městskému rivalovi, když dvacet minut před koncem utkání rozhodl o třech bodech úspěšný pokutový kop Lionela Messiho. Přesto se Espanyol prezentoval velmi odvážným projevem hry, což kvituje například záložník Abraham. Ten si myslí, že nehledě na vyčerpání z Evropské ligy, Sevilla bude stále dost nebezpečným týmem.

"Proti všem favoritům se snažíme tvrdě bojovat a být na sebe hrdí. Vyhráli jsme na San Mamés, odvedli jsme dobrou práci na Santiago Bernabéu a nezklamali jsme svým výkonem ani proti Barceloně. Sevilla pro nás bude dalším testem našich schopností, protože mají velkou motivaci a velmi zkušený tým. Ani boj s Portem je nezatíží tak moc, protože jsou zvyklí na vysoké tempo. My jsme dosáhli mety čtyřiceti bodů, kterou jsme si stanovili před začátkem sezony, ale to neznamená, že bychom měli polevit," varuje Abraham svého budoucího soka.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Varas - Coke, Pareja, Fazio, Navarro - Reyes, Iborra, Rakitić, Vitolo - Gameiro, Bacca
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Germán - López, Sidnei, Moreno, Fuentes - López, Abraham - Stuani, Pizzi, Simao - García
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Valencia CF  (neděle 21:00)
Valencie má možnost napravit své nepovedené představení ve čtvrtfinále Evropské ligy, kde ve Švýcarsku podlehla Basileji vysoko 3:0. Nedělní večer stráví Netopýři na půdě Valladolidu a bude zajímavé sledovat, v jakém rozpoložení se budou nacházet.

Kapitán Jeremy Mathieu si na páteční tiskové konferenci nebral servítky. "Je neskutečné, jakým způsobem jsme si tohle čtvrtfinále prohráli. Byla to pohroma. Je to náročné pro každého v klubu a osobně nenacházím slov k tomu, abych popsal, jak tragické selhání jsme v prvním poločase předvedli. Ani jsme neběhali, ani jsme nebojovali, nedělali jsme nic," tvrdě se do vlastních řad opřel Mathieu.

Francouzský obránce viděl příčiny selhání na Basileji hned v několika oblastech: "Myslím, že jsme velmi mladý tým. Potřebujeme se stále učit ze svých chyb a vštípit mladým hráčům, aby přicházeli na hřiště s vítěznou mentalitou. Můžeme vyhrávat pouze tehdy, když jsme jednotní. Pokud si každý hráč dělá, co se mi zachce, nedosáhneme ničeho."

Sám Mathieu bude moci zápasu s Valladolidem pouze přihlížet z tribuny či televizní obrazovky, neboť v nedávném zápase s Getafe, kde Valencie rovněž ostudně prohrála a inkasovala tři branky, uviděl červenou kartu a přenechá své místo někomu jinému. Potíže s obranou hostů vyvstávají také díky zranění Philippa Senderose, přičemž ani bek Barragán není stoprocentně fit.

Zatímco Valencie na tom nejspíše ani hůř být nemůže, Valladolid má stále hodně co ztratit. Díky těsné výhře nad Almérií z minulého kola se sice svěřenci Juana Ignácia Martíneze dostali na bodovou úroveň záchrany, to je ovšem dosti nejistá situace. "Doufám, že každý při pohledu na hřiště uvidí, že potřebujeme zvítězit a fanoušci nám poskytnou patřičnou podporu," řekl novinářům Martínez.

"Přestože Valencii bude chybět několik hráčů z obrany, mají natolik silnou ofenzivu, že nás čeká skvělý zápas. Jsem si jist, že vzadu budeme kvůli jejich kvalitám značně trpět," posteskl si Martínez. Pozitivem pro něj však je, že na rozdíl od svého protějška Juana Antonia Pizziho má k dispozici celý kádr.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Jaime - Rukavina, Rueda, Mitrovic, Peňa - Larsson Pérez, Rubio, Óscar - Guerra, Manucho
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Barragán, Vezo, Ayala, Bernat - Fuego, Keita - Feghouli, Parejo, Vargas - Alcácer
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.30 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Atlético Madrid - Villarreal CF  (sobota 16:00)
Atlético Madrid čeká další těžká zkouška na cestě za vysněným titulem. Svůj jednobodový náskok na čele ligy budou tentokrát Rojiblancos hájit na své půdě proti Villarrealu, který je po návratu do Primera División stále ve hře o poháry. Nejdůležitější otázkou zápasu asi bude, kolik sil zbylo oslabeným Madriďanům z úterního zápasu Ligy mistrů.

Paní štěstěna se k Atléticu aktuálně přiklání s velkou chutí. Rojiblancos nejenže vedou tabulku, ale mají také výborně rozehrané čtvrtfinále Ligy mistrů poté, co na Camp Nou vydřeli remízu 1:1 s rozjetou Barcelonou. V odvetě tak mohou Madridští spoléhat na výhodu domácího prostředí, kde v letošní sezóně prohráli jen jediné utkání a to v rámci španělského poháru s Realem Madrid. V nadcházejícím utkání proti Villarrealu však nemohou domácí využít klíčové hráče - především nejlepšího střelce Diega Costu, dále kapitána Gabiho a Ardu Turana.

Domácí kouč Diego Siemone však odmítá, že by účast v nejprestižnější klubové soutěži ovlivňovala výkony jeho mužstva v domácí lize. "Nemá to žádný efekt. Je jasné, že když tým prohraje nebo remizuje, není v kabině taková radost jako po vítězství, ale my si jednoduše nemůžeme dovolit jakkoli polevit v koncentraci na La Ligu. V zítřejším zápase musíme znova ukázat naši sílu," uvedl před zápasem "Cholo".

Hosté mohou proti v současnost největšímu adeptu na titul asi jen překvapit. Villarreal totiž letos prohrál už sedm venkovních zápasů a z posledních šesti utkání vyhrál jediné. Mírná herní krize už stála Žlutou ponorku místo v top šestce a nyní musí hosté dohánět jednobodový náskok na Sevillu a San Sebastian, aby tým pod vedením trenéra Marcelina mohl pomýšlet na účast v evropských pohárech.

Villarreal nejvíce sužují četné absence, které hrají asi největší roli v nekonzistentnosti jeho výsledků a horším herním projevu. Mezi zraněnými jsou aktuálně taková jména jako dos Santos, Musacchio nebo Dorado. Kvůli kartám nemůže navíc hrát obránce Jaime Costa. "Jedeme do Madridu se všemi použitelnými hráči a do kádru jsou zařazeni i někteří hráči z B-týmu. I s tolika absencemi se jednoduše musíme vyrovnat a hrát naši nejlepší hru. V tomto směru se určitě nemůžeme nijak litovat. Nebude to lehké, ale z mužstva cítím velkou touhu po vítězství," komentoval zápas kouč Marcelino.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F. Luís, Godín, Miranda, Juanfran - Suárez, Koke - Rodríguez, Diego, García - Villa
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Jokić, Pantić, Gabriel, Mario - Cani, Bruno, Pina, Gómez - Pereira, Perbet
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.00 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Real Betis  (sobota 18:00)
Barcelona má za sebou opravdu náročný týden, který se bude proti sestupem ohroženému Betisu snažit zakončit co možná nejpříjemněji a bez starostí. Andalusané však nedají svou kůži lacino, jestli chtějí posílit chabé naděje na záchranu.

V úterý katalánský velkoklub ve čtvrtfinále Ligy mistrů pouze remizoval v domácím prostředí s Atlétikem Madrid 1:1. K nelichotivému výsledku do odvety se navíc přidalo i zranění Gerarda Piquého, jenž si přivodil vlasovou zlomeninu boku a stráví mimo trávníky minimálně měsíc. Již dříve skončila předčasně sezona pro Víctora Valdése kvůli poraněnému kolenu. A ani to není všechno, nejhorší zprávou je totiž tvrdý verdikt FIFA, která ve středu potrestala Barcelonu za porušování pravidel v souvislosti s přestupy nezletilých hráčů.

Barcelona sice oznámila, že se proti ročnímu zákazu provádění jakýchkoli přestupů hodlá bránit, ovšem pověsti problémového klubu na přestupovém poli se i díky nedávné kauze Neymar již jen tak nezbaví. Ambice na letošní treble tak dostávají těžké rány pod pás, byť trenér Gerardo Martino nadále neztrácí optimismus. "Uvědomujeme si, co se kolem nás děje, ale i tak se soustředíme jen na zápas proti Betisu."

"Tým, který možná do konce sezony čeká ještě dvanáct utkání, si jednoduše nemůže dovolit odchýlit se od svých cílů, jež jsme si stanovili,"
pokračoval Martino a dodal i pochvalná slova k beznadějně poslednímu Betisu. "Prohra s Malagou je poznamenala, ale stále mají hráče, kteří hrají velmi dobře a mají srdce. Bojují o záchranu a pro nás je nutné si uvědomit, že čelíme týmu zahnanému do úzkých, který se proti nám bude snažit postavit na nohy."

Betis doopravdy v minulém kole upadl ošklivě. V lokálním derby s Malagou ještě deset minut před koncem vedl 1:0, jenže dva góly svěřenců Bernda Schustera v rozmezí několika minut nakonec znamenají, že sevillský klub i nadále ztrácí na udržení v první lize celých osm bodů. Se sedmi zápasy do konce je již prostor pro další chyby takřka nulový a dobře si to uvědomuje i trenér Gabriel Calderón. "Přinejhorším ještě můžeme prohrát jeden zápas, ale zbytek pak vyhrát. Víme, co znamená cestovat do Barcelony a kdo nás tam čeká, ale i tak myslíme na výhru."

"Na zaručenou výhru neexistuje žádný trik,"
odpověděl Calderón na otázku, jak by se takový úspěch Betisu v katalánské metropoli vůbec mohl podařit. "Musíme dobře bránit a nenechat soupeři žádný prostor."
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Montoya, Bartra, Mascherano, Adriano - Roberto, Song, Fábregas - Alexis, Messi, Pedro
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Juanfran, Paulao, Amaya, Jordi, Chica - N'Diaye, Reyes, Baptistao, Carlos - Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.05 - 15.00 - 29.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Real Madrid  (sobota 20:00)
Velkou fotbalovou bitvu lze očekávat od utkání mezi domácím San Sebastianem a Realem Madrid. Bílý balet si už nesmí dovolit žádnou ztrátu, aby neztratil kontakt s čelem tabulky, Baskové však podávají na svém stadionu skvělé výkony a navíc potřebují bodovat, aby udrželi důležité páté místo.

Real Sociedad už druhou sezónu potvrzuje svou příslušnost ke španělské fotbalové špičce. Po loňském čtvrtém místě a letošním startu v základní skupině Ligy mistrů nyní v San Sebastianu vyhlížejí pozici v top pětce zaručující start v základní skupině Evropské ligy. Navíc nejsou v San Sebastianu daleko ani od zopakování svého loňského umístění. Od svých regionálních rivalů z Bilbaa jsou svěřenci Jagoba Arrasteho vzdáleni šest bodů.

Souboje s Realem Madrid však rozhodně nepatří v San Sebastianu k oblíbeným. Poslední výhra modrobílých s Realem se datuje do roku 2004, od té doby uhráli Baskové se svým soupeřem jen tři remízy. Třeba na podzim si ze stadionu Santiago Bernabéu odvezl Arrasteho výběr výprask 5:1. Není proto divu, že jsou hosté považováni za velkého favorita, přestože nebude hrát jejich největší hvězda Cristiano Ronaldo.

"Kdybych si mohl vybrat, tak proti Ronaldovi raději hrát nebudu. Osobně ale počítám spíše s variantou, že Cristiano nastoupí, jelikož je to hráč, který chce hrát v každém zápase. I pokud by nenastoupil, má Real obrovské množství skvělých hráčů a pro nás bude toto utkání úplně stejně náročné," uvedl před utkáním domácí lodivod, který letos už se svými hráči dokázal před svými fanoušky vyprovodit třeba slavnou Barcelonu 3:1. V zápase s Bílým baletem nebude na straně domácích moci nastoupit pouze zraněný Xabi Prieto. Fit je po vleklém zranění naopak Granero, jehož aktuální fyzická kondice mu ale nejspíš nedovolí naskočit do základní sestavy nabitého kádru San Sebastianu.

Real Madrid po porážkách s Barcelonou a Sevillou, zdá se, opět nabírá svou obvyklou formu. Nejdříve si Ancelottiho skvadra snadno poradila s Vallecanem 5:0 a poté ve středu Bílý balet v Lize mistrů úspěšně nakročil za odplatou proti Dortmundu, když Borussii na domácím stadionu uštědřil porážku 3:0. Avšak právě z utkání s německým klubem musel deset minut před koncem odstoupit Cristaiano Ronaldo kvůli lehkému zranění kolene. Ancelotti tak portugalskou hvězdu ani nenominoval do zápasu v San Sebastianu, aby se Ronaldo před odvetou v Dortmundu dal stoprocentně do pořádku.

Nejlepší kanonýr La Ligy však není zdaleka jedinou absencí v kádru Realu. Ancelotti se musí ještě obejít bez Arbeoly, Khediry, Marcela a Jesého. Do nominace se tak vrací záložník Medrán a útočník Willian José. "Náš soupeř hraje velmi dobrý fotbal, zejména na svém stadionu. Budeme muset opět předvést to nejlepší z nás. Rozhodně chceme uspět a udržet si naději na titul," komentoval nacházející zápas italský kouč, jenž také potvrdil, že Di María zotavující se ze žaludečních problémů s velkou pravděpodobností nenastoupí do zápasu do první minuty.

Nejlépe asi shrnul důležitost tohoto utkání Sergio Ramos. "Pokud nevyhrajeme v San Sebastianu, znamená to ztratit titul? Nechci před zápasem říkat něco, čeho bych mohl později litovat, ale říkám ano, my už si nemůžeme dovolit ztratit ani jeden bod." Atraktivní zápas začíná ve 20:00 a hlavním sudím bude Alejandro José Hernández.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Ángel, I. Martínez, González, C. Martínez - Pardo, Bergara - Griezmann, Canales, Vela - Agirretxe
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Coentrão, Ramos, Pepe, Carvajal - Isco, Alnoso, Modrič - Morata, Benzema, Bale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.33 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rayo Vallecano - Celta Vigo  (sobota 22:00)
Boj o střed tabulky, či záchranu v první lize? Zápas Raya Vallecana s Celtou Vigo nabídne obojí dohromady, zmíněné celky totiž od sebe dělí v tabulce pouze tři body, přestože je Celta jedenáctá a Rayo patnácté.

Zvláště hosté se těší dobré formě. Pod vedením Luise Enriqueho ovládli dvě z posledních čtyř kol a posunuli se na vzdálenost šesti bodů od zóny sestupu. Nicméně stále ještě do konce sezony chybí dostatek kol na to, aby ani tento náskok již nyní nestačil na pohodlné dohrání letošního ligového ročníku. To si dobře uvědomuje i záložník Mario Bermejo, jenž byl ostatně u toho, když Celta prošla očistcem v podobě last minute záchrany v loňské sezoně.

"Dělat v našem případě nějaké propočty není dost dobré. Musíme jet na Vallecas pro vítězství, abychom se nemuseli ohlížet na další výsledky konkurence," hlásí Bermejo. "Víme, o co hrajeme a nehodláme nic podcenit. Až tak hloupí, abychom se uvolnili, opravdu nejsme, máme zkušenosti z minula."

Ovšem Bermejovi by nestačila ani případná výhra na půdě Vallecana, stále by totiž bylo ve hře úspěšné umístění v pohodlném středu tabulky. "Každý zápas, který nyní vyhrajeme, je ohromný krok směrem k záchraně, ovšem ani tři body z Vallecas nic stále nezaručí definitivně. Musíme být ambiciózní a pokusit se vyhrát každý zbylý zápas."

V Madridu však Celtu nic lehkého nečeká. I Rayo se totiž těší dobré formě, navzdory nedávnému debaklu ze hřiště Realu Madrid. Před debaklem 5:0 od svého gigantického městského souseda totiž Vallecano drželo pětizápasovou sérii neporazitelnosti. Podle očekávání tak křídelník malého madridského klubu Iago Falqué kladl důraz na to, aby se minulé kolo jednoduše přešlo jako výjimka. "Zápas s Realem vůbec neovlivnil naši morálku. Musíme být realisti, je nám jasné, že Real je na trošku jiné úrovni než my."

Falqué, jenž ve Španělsku hostuje z londýnského Tottenhamu, dále pokračoval ve víře, že porážku na Realu dokáže vymazat už toto následující kolo s Celtou. Rayo by se rázem posunulo nad svého galicijského soupeře díky lepším vzájemným zápasům. "Nejlepší pro Rayo je vyběhnout na hřiště a od první minuty soupeře tlačit s podporou fanoušků za zády. Myslím, že pokud takto začneme, máme dobrou šanci na zisk tří bodů, bez ohledu na to, co předvede soupeř."
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Rubén - Arbilla, Gálvez, Castro, Rat - Trashorras, Saúl - Rochina, Bueno, Falqué - Larrivey
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, I. López, Fontás, Jonny - Fernández, Krohn-Dehli, Á. López - Rafinha, Charles, Nolito
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Almería - CA Osasuna  (pátek 21:00)
Páteční předehrávka španělské La Ligy slibuje velice emotivní utkání o holé setrvání v první lize. Domácí Almeríi ohrozí Osasuna, která je taktéž namočena v sestupovém pásmu. Souboj o pomyslných šest bodů může začít.

Osasunu čeká boj na ostří nože, protože právě tento duel ji buď spasí a pomůže k postupu mimo poslední tři místa, nebo ji naopak uvrhne ještě hlouběji do míst, odkud není návratu. V současné době předposlední celek La Ligy se utká s Almeríí, jejíž situace je naprosto identická. Krátce řečeno - ani jeden z týmů již nebude mít lepší možnost na posun ze sestupových pozic. Který z nich utkání využije pro své dobro?

Osasuna poctila svou návštěvou první ligu již od roku 2000, ale většinu času strávila bojem o setrvání. Snad vyjma roku 2006, kdy skončila oproti předpokladům na čtvrtém místě, se snaží každý ročník přežít. A tento není výjimkou - nyní má Osasuna na svém kontě třicet bodů. Tým z Pamplony se dokázal zachránit již třináct sezon po sobě a rád by takový velký útěk znovu zopakoval. V ročníku 2008/2009 se zachránila jen těsně, protože měla na konci ligy náskok jediného bodu. Z posledních tří zápasů získala sedm bodů a to proti takovým velikánům, jakými jsou Sevilla, Barcelona a Real Madrid. Od Osasuny zkrátka nikdy přesně nevíte, v jakém smyslu vás překvapí.

V minulé sezoně se Osasuna zachránila rovněž až díky posledním dvěma domácím zápasům, které vyhrála a nakonec získala náskok tří bodů. Útěky zpod gilotiny má tedy nacvičené perfektně. Dokáže zopakovat podobný úspěch také tento ročník? V to doufá zkušený obránce Bertrán, který v rozhovoru pro deník Marca odhalil své touhy a přání.

"Víme, že se nacházíme v té části sezony, v níž bojujeme úplně o všechno. Celý tým si to dobře uvědomuje, takže se snažíme soustředit na svou práci a ve zbývajícím čase podniknout maximum pro záchranu. Bereme to velice vážně a celý tým se snaží tvrdě pracovat. V minulosti jsme už mnohokrát dokázali, že se nám podaří vždycky nakonec uspět, z čehož si chceme vzít poučení. Zároveň ale na minulé sezony nemůžeme spoléhat. Celý tenhle tým moc dobře ví, jak se bojuje o záchranu," varuje soupeře Bertrán.

Almería už málem počítala se záchranou, protože série dobrých výsledků ji vynesla nad sestupovou příčku. Poslední ligový zápas však Almeríi nevyšel a těsná prohra s Realem Valladolid ji vmetla krutou realitu sestupu opět do tváře. A vzhledem k tomu, že Almeríi čeká v dalším kole slovutný Real Madrid, výhra proti podobně ohrožené Osasuně by byla více než vítanou. To si uvědomuje také záložník Verza: "Chceme všem ukázat, jak moc si přejeme zůstat v první lize. A k tomu potřebujeme vyhrát nad Osasunou. Tím musíme začít," burcuje domácí záložník.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Trujillo, Silva, Mané - Verza, Azeez - Suso, Soriano, Vidal - Diaz
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Flaňo, Arribas, Damiá - Silva, Loe - Cejudo, Torres, Las Cuevas - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Atlético Madrid31244369:2276
2.FC Barcelona31243489:2575
3.Real Madrid31234486:3273
4.Athletic Bilbao31168753:3456
5.Real Sociedad31148954:4450
6.Sevilla FC31148955:4650
7.Villarreal CF311471051:3749
8.Valencia CF311171344:4540
9.Espanyol Barcelona311171334:3640
10.Levante UD3110101129:3840
11.Celta Vigo311061534:4436
12.Málaga CF31981431:3935
13.Granada CF311041728:4234
14.Rayo Vallecano311031834:6833
15.Elche CF317111325:4232
16.Getafe CF31871629:4831
17.Real Valladolid316121332:5030
18.UD Almería31861733:5830
19.CA Osasuna31861726:5230
20.Real Betis31571927:6122

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (697)

Přidat komentář
roman1978

1. pro FC Barcelonu

Mes que un club

Reagovat
smazaný uživatel

skutečně je nutný začínat každou diskusi Primery tohle píčovinou typu 1. pro barcu, real, zisk titulu apod? Neskutečný

Reagovat
roman1978

ano, je

Reagovat
smazaný uživatel

tak to potom ano

Reagovat
10FKK

Mes que un club

Reagovat
smazaný uživatel

Messi mes que un club

Reagovat
smazaný uživatel

tak co uz su zname tresty pre ronalda a ramosa, ci to spanielsky kralovsky zvaz elegantne zamietol pod koberec?

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že hej, nech vás porantá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Veľmi dôležité kolo, Barca asi definitívne pošle Betis do Segundy a ostane v tesnom boji o titul. Sociedad majú jednu z posledných možností, ako sa pobiť o LM a znížiť šance Realu na prvé miesto, naopak pre Real by strata bodov pomaly mohla znamenať lúčenie s titulom. Atletico doma proti húževnatej Ponorke, ktorá nechce ostať v pozadu v boji o EL, pri veľkom kuse šťastie o LM, aj keď posledné zápasy akosi stráca dych.

Ideál by bola výhra Barcy, remíza Atletica, prehra Realu, prehra Athleticu, výhra Sevilly. Zdramatizuje sa boj o štvrté miesto a prvá dvojica zvýši náskok na Real. Tak snáď to pôjde podľa tohto scenára.

Reagovat
smazaný uživatel

nam chybi arda, DC a gabi, takova prdel to nebude...

Reagovat
Kily

Arda by nemusel, co jsem četl, Turecko není na MS, tak dohraje sezonu a pak bude mít dost času na léčbu

Reagovat
smazaný uživatel

to je pravda no, ale ta pubalgie je svine. tak jako tak ho to limitovat bude. ale jak rikas, podle s tim s bolestma, mozna pod injekcema dohraje sezonu, bude stridat kolem 60. minuty a v lete pujde pod kudlu...

Reagovat
smazaný uživatel

tak neni v nominaci

Reagovat
smazaný uživatel

a jak dlouho má chybět DC??? možná mi to uteklo. ale viděl jsem po tom utkání jen absenci piqueho a o costovi psali že až po vyšetření, které mělo být ve středu. tak nevim

Reagovat
smazaný uživatel

7-10 dni

Reagovat
smazaný uživatel

ten betis uplně nepodceňuj. kolikrát už sme ztratili s posledníma, navíc s nima to bývá přestřelka a je LM. ale jako zvládnout by se to samozřejmě mělo, zvlášť doma

Reagovat
-Carles-

Nepodceňujem, ale pokiaľ Betis nedokážeme poraziť, tak ten titul môžeme rovno odovzdať.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže v Madridu prý proběhla večeře, které se účastnili Falcao, Mendés jako jeho agent (tyhle 2 se byli podívat i na zápas s BVB), Rybolovlev, Txiki Begiristain (sportovní ředitel ManCity) a Peter Lim. A později se prý připojil nikdo jiný než Florentino. Prý diskutovali o možném three-way dealu Ángel-Monako, Falcao-City a Kun-Real.

A do toho celého zapadá i ten Rakitič jako možná náhrada za Ángela.

Reagovat
-Carles-

3 x slovo prý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspon je videt, ze je to spekulace

Reagovat
Ed_Hazard

vyšpekulovaná špekulácia.....snad to ale nie je pravda

Reagovat
Miguel19

Tomu už chybí jenom Esmeralda a Don Juan..

Reagovat
Kenneth

A Miguel

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne. Prodat DiMariu ? To by byla přece sebevraztda, prodat momentalne svého nej. hrace. Snad to ti treneri vidi jak hraje ... jinak výměna s tim ze pujde Kun do Realu by se me libila, ikdyz v poslední době je porad zranenej, takze nevim jak to s nim je a bude zdravotne. Suma sumarum me nejvic na pozici utocnika k nam sedi Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem si predstavit ako tam sedi chudak Peter Lim s myslienkou tie kurvy mi nepredali Valenciu , urcite by som si niaku velku rybu ulovil

Reagovat
smazaný uživatel

ten zprostredkuje prachy no, standardni mendesovy operace...

Reagovat
smazaný uživatel

Mendés Ten chlap je prostě neskutečný

Reagovat
Kokesh

Bez Crise o víkendu.

Reagovat
Kokesh

Takže Dani - Pepe - Ramos - Fabio, Xabi - Modrič - Illara, Isco - Bale, Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

nevies co je Di mariovi ? pretoze cital som ze velmi schudol

Reagovat
Kokesh

Žaludeční problémy, což vše vysvětluje.

Reagovat
smazaný uživatel

nevies kedy bude uz ready ?

Reagovat
Kokesh

Bude připravený na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

nevies kedy uz bude pripraveny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ani by som sa nedivil keby bol nakoniec zraneny. Ancelloti mu nedava ani chvilku vydychnut. Od noveho roka hra stale 2 zapasy za tyzden,ani pocas repre pauzy nemal volno. Teraz v LM hral oba zapasy proti Schalke a hlavne ta odveta uplne zbytocna. V stredu s Dortmundom za stavu 3:0 mohol ist kludne dole, kedze sa este pred zapasom hovorilo ze ma problemy s tym kolenom, no a nakoneic musel pre zranenie aj tak vystriedat. Toto ma vzdy sralo aj na Barce, stale tam pchali Messiho, takmer na kazdy,aj uplne nepodstatny zapas a nakoniec skoncil s takmer polrocnou pauzou...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude spíš tím, že jak Messi tak i Ronaldo sami hrát chtějí.

Reagovat
smazaný uživatel

ved preto je tam trener. ten musi ratat s tym, ze s takou zatazou je to zranenie nachylnejsie. Ak ma teda nejaku autoritu a ak v zapase uz o nic nejde, tak ich jednoducho musi posadit s tym aby neriskovali zranenie.

Reagovat
Kenneth

Úžasný ty vole. Sem na twitteru četl něco že je unavený, ale to není snad pravda ne?

Reagovat
Kenneth

Carlo Ancelotti: "Tomorrow we will give rest to Cristiano, He's a little tired."

Takže fakt jo . Hlavně že musí hrát proti všem nýmandům aby si nahnal statistiky, ale na důležitý mač u Basků radši zůstane doma. Bravo.

Reagovat
-Carles-

To je naozaj komické rozdelenie herného času, proti Schalke doma hrá celý zápas, aby v rozhodujúcom ligovom duely odpočíval

Reagovat
Kenneth

Koho zajímá nějaký Sociedad že jo, důležitý je, že třeba mega důležitý zápas s Levante doma odehráli Ronaldo, Xabi a Di Maria celý.

Reagovat
smazaný uživatel

to jako nebude ani na lavce?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Je to dobře. Liga už je fuč a je potřeba šetřit hráče na LM, kór když tam může být menší zranění. Carlo

Reagovat
-Carles-

Liga už je fuč

Reagovat
Ángel di María 22

Psal jsem to už po Seville, že bude třeba teď hodit prioritu na LM a v lize šetřit hráče. Přesně jsem doufal, že na Sociedad Carlo někoho pošetří a trochu k mýmu překvapení tak učinil, jsem rád. Navíc po tomhle kole už nebude vůbec co řešit.

Reagovat
Kenneth

To jsme rádi že pošetřil hráče před odvetou s výsledkem 3:0. Příští veledůležité utkání proti Almerii bude Cristianko fit a může si dát další hattrick.

Reagovat
JM

Ty vole Kennethe, proč pořád brečíš?! Tak má menší zranění, tak je logické, že ho pošetří, aby se nezranil pořádně... Navíc pokud chce Real titul, tak musí Sebastian porazit i bez Crise!

Reagovat
-Carles-

Tak hlavne že po Seville hral celý zápas Ronaldo aj Xabi proti Rayu

Keby strácate 5 bodov, nepoviem nič, ale tá strata je tak malá že sa všetko môže otočiť skrz jedno ligové kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, 21 bodu ve hre a on bude CR odpocivat pres nejdulezitejsi venkovni match do konce sezony, bravo. Hlavne, az nezapomene Xabiho ze Sebastianu do Madridu poslat poklusem..

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

pozerám že sme jediný dvaja čo to s ligou vzdali po Seville

Reagovat
Ángel di María 22

Tak já neřikám uplně vzdát, to ani nikdo nedělá, ale některý hráči se na ligu prostě vysrat musí a když to uhrajou náhradníci, tak prosim, ale důležitější je LM.

Reagovat
Ed_Hazard

tak tiež som to nevzdal úplne, percentuálne tomu dávam tak 10-15% no a šetriť sa kludne mohlo teraz v LM, ten jeden gól vonku dáme aj bez CR a pochybujem, že ich dá BVB 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 body za barcelonou

Reagovat
smazaný uživatel

liga uz je fuc, to si delas prdel

Reagovat
-Carles-

Ale ako som rád, pokiaľ takto rozmýšľa aj Carlo aj hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno budu rozmyslat ako fanusikovia Barcelony, ktori zo svojich hracov po dvoch prehrach Realu spravili hrdinov po tom, co dva tyzdne dozadu letela polka kadra

Reagovat
-Carles-

Polka kádra? To aký fanúšik by spravil také barbarstvo?

Reagovat
indy

aj keby sa vyhra treble, polka kadra by mala letiet tak ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ti, o kterých se psalo před Realem, tak se o nich píše i po Realu.

Že by z nich někdo dělal hrdiny, tak to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť proti Sockám je to poslední těžký zápas venku

Reagovat
smazaný uživatel

posledny tazky zapas celkovo...Hlavne sa na to vysrat po tom, co ma teraz Barcelona vzadu obrovske zdravotne problemy by bola tazka sprostost. Takto mozu mat problem aj v huzevnatej Granade. Ja neviem ci tu uz ludom jebe alebo co.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak hlavně já se bavim o tom, kde šetřit hráče. To, že proti Sociedadu nenastoupí Cristiano přece neznamená, že se o to ostatní nemůžou poprat a vyhrát tam, čím dýl se udržíme v kontaku s čelem, tím líp. Ale zkrátka tvrdim, že je lepší hodit prioritu na LM. Carlo rotuje poměrně zvláštně občas, tak jsem rád, že nakřápnutýmu Ronaldovi dá odpočinek.

Reagovat
Kenneth

A proč nerotoval Cristiana proti Rayu, Levante, Schalke doma? Co je tohle za logiku proboha.

Reagovat
Ángel di María 22

No dyť jo, taky že měl, řikám, já ho občas nepochopim. Ale vzhledem k tomu, že on chce hrát všechno, to trochu pochopit jde - teď je ale situace jiná, něco s tim kolenem mít bude, nebude to jenom "únava", tak bude lepší radši ho pošetřit než riskovat nějaký zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

No ved v poriadku, ale trufam si povedat, ze zvysok ligy by sme vyhravali aj bez Cristiano s Baleom.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim to tak, ze Bale bude hlavny tahun

Reagovat
Ángel di María 22

No a? A to si jako všichni myslíte, že s těmahle zraněníma co máme můžeme vůbec nerotovat až do konce sezóny? Bude potřeba šetřit a bude to v lize, né v LM. Já věřim, poměrně dost, že příští rok uděláme titul v lize. Carlo bude u týmu už zaběhlej, přivede se útočník a všichni snad (až na Jesého) absolvují přípravu. Jsem přesvědčenej, že další sezónu budeme válec, letos to špatný neni, ale po tom kolapsu v clásicu a následný prohře na Seville bych prostě vsadil radši na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

blbosť

Reagovat
Kenneth

A vsadím se o cokoliv, že v úterý bude v Dortmundu zase hrát. Aby si mohl nahánět svoje rekordy. Jestli se u Socek rupne, tak at jde Připosránek do hajzlu už.

Reagovat
smazaný uživatel

Neriskovat, Liga mistrů je priorita.

Reagovat
smazaný uživatel

Los recambios de Cristiano: "Tenemos varias opciones, puede jugar Morata o retrasar la posición de Isco cambiando el posicionamiento de los delanteros"

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku nostalgicke okienko s aktualnym superom Velmi dobre si pamatam na ten zapas. Dohraval sa na novy rok z dovodu ohlasenia bomby. Som si bol 100% isty, ze tych 10 minut, ktore sa pridali aj s nastavenim nam budu stacit, aby sme vyhrali a ono sa to podarilo. Este krajsie, ze rozhodol moj oblubeny hrac Ci kokos...uz to bude desat rokov...neskutocne

https://www.youtube.com/watch?v=gOpCZZYg4Yw

Reagovat
Ed_Hazard

to bolo vtedy šancí, hlavne na začiatku toto bola cca sezóna kedy som začal real sledovať pravidelne.....buď to bola táto alebo tá predtým, teraz neviem

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Carlo je fajn, ale to, co predvadi se zakladem a jejich minutama, je fakt tragicky..

Reagovat
Kenneth

. Hlavne minuty Benzemy a Xabiho jsou uplne k smichu. Na Balea se to pomalu taky kupi a o pretezovani Di Marii radsi ani nemluvit. Tim Cristianem ted to jen zabil. Jediny pozitivum je snad rozdeleni minut mezi Carvajalem a Arbeloou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to rozdelil na obranu, kde i ten Varane po zraneni dostava docela slusnou porci minut.. a ostatni. I proti tomu Dortmundu bylo videt, jak kolem 60-70 minuty zaloha s utokem totalne fyzicky odesla a vsichni slapali vodu, pak to najednou zacalo horet. Takze co to kurva je? Benzema s Xabim to nedavaji a Modric uz pomalu taky ne, hlavne, ze Morata nebo Casemiro nemaji ani 500 minut, pritom i s nema v zakladu by se ty zapasy doma musely vyhrat uplne v klidu. To je fakt skvely, ze do nejdulezitejsi casti sezony vstupujeme s kadrem, kterej na to absolutne prestava mit fyzicky.. Treba jak stridal Illarru proti Rayu misto Xabi, to me fakt dostalo..

Reagovat
Kenneth

Do puntiku. Ja hlavne nechapu jeho mysleni, on vi ze ta hra stoji i pada se Xabim a vlastne i s Benzemou protoze tam neni nahrada, ale bude je proste cpat proti kazdymu nymandum cele zapasy. Morata klidne mohl mit o 800-1000 minut vic. A hlavne pokud mu Xabi s Benzemou odejdou, vubec nechapu jak to bude chtit na konci sezony lepit. Mozna s Moratou, kterymu dal behem sezony tolik sanci aby se aspon trosicku vyhral.

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid nastoupí do zítřejšího utkání na hřišti Realu Sociedad bez Cristiana Ronalda. Portugalský útočník bude trenérem Carlem Ancelottim šetřen, aby byl plně připraven na úterní odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů v Dortmundu.

Tohle nechápu, postup v LM mají prakticky jasnej a naopak v la lize bojujou o titul a Ronaldo bude kvůli LM sedět? je nějak obráceně, no jestli si fakt honí jen rekordy, tak to fandové Realu asi puknou a pak ho vypískají tuplovaně. Real zas tolik trofejí z posledních let nemá. LM žádnou a La Ligu jen jednou, to chce Ronaldo raději svoje úspěchy nebo týmový trofeje? Ale tak já si myslím, že bude hrát v SS, že je tohle nějaká blbost... to by udělali jen idioti...

Reagovat
smazaný uživatel

V Lize mistrů nemáme postup v žádném případě jistý, máme k němu nakročeno, ale to je vše. Navíc je to aktuálně priorita, protože v La Lize taháme za kratší konec, ztrácíme 3 body + vzájemný zápas a nemáme to ve svých rukou.

Já mám ale spíš strach, že to zranění kolena je tošku vážnější a on prostě a jednoduše hrát nemůže, ani kdyby chtěl, Carlo už takhle víckrát mlžil. Osobně by mě nepřekvapilo, kdyby Cristiano nenastoupil ani v Dortmundu, ale snad se pletu.

Každopádně je to správné rozhodnutí, nemá smysl nic riskovat, Kaká dohrával se zraněním sezónu 2009-10, odjel na MS, málem mu to odrovnalo kariéru a nakonec po návrat nebyl schopen podávat takové výkony, jako předtím.

Reagovat
Kenneth

Achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé názory si všichni můžou přečíst o pár reakcí výš, nemusíš pod každým dalším, se kterým nesouhlasíš, dávat najevo, jak děsně ti to připadá vtipné.

Reagovat
Kenneth

Přijde mi vtipné jak duel s Dortmundem bude vlastně ještě napínavý, ale Baskové už nejsou taková priorita protože se ztrácí 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto, aby se napínavým nestal, k tomu musíme přistoupit maximálně zodpovědně. Jižanská mentalita někdy svádí k bohorovnému přístupu a prohrát v Dortmundu po špatném výkonu 0:3 není nic nereálného. Konec konců všichni víme, jak vypadal náš zápas na jejich hřišti v loňském semifinále. Máme k postupu o dost blíže, ale v žádném případě nic jistého.

A já nikde nenapsal, že zápas na Anoetě není důležitý, Ligy mistrů je podle mě o něco větší prioritou, ale to neznamená, že to do Baskicka jedeme odchodit. Když si přečteš naši nominaci a proovnáš ji s jejich, máme mnohem větší kvalitu a jsme povinni ji tam potvrdit, ale riskovat kvůli tomu vážnější zranění naše klíčového hráče a jednoho z nejlepších fotbalistů, jakého kdy svět viděl, to mi připadá jako diletanství.

Nehledě na to, že Cristiano je takové povahy, že kdyby jen trochu mohl, tak by sám chtěl hrát, jenom o únavě nebo šetření to není, tím jsem si jistý.

Reagovat
Ángel di María 22

Mě by zajímalo, co bys řikal, kdyby Cristiano teď nastoupil i přes problémy s tím kolenem a třeba se zranil do konce sezóny, uteklo mu tak i MS a všechny důležitý matche (LM, finále Copy). To by byla prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Kenneth

O jakým kolenu je pořád řeč? Četl sem překlad z tiskovky a tam říká že je Cristiano jen trochu unaveny a chce aby byl svěží.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěř tiskovkám, tam se často mlží a hlavně Carlo už to v této sezóně několikrát prokázal. Pobolívá ho koleno, bylo to vidět už ve druhém poločase proti Rayu, když si chvíli sedl na zem a držel se za něj a pak dohrával s bolestivou grimasou, s Dortmundem přišlo 10 minut před koncem prakticky totéž, akorát už nemohl přes bolest ani dohrát, tak odkulhal do šatny. Nevěř tomu, že ho jen šetří, já naopak trnu, aby ho to nestálo daleko více zápasů...

Reagovat
Kenneth

Skvělý a proč teda odehrál za stavu 5:0 celý match?

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky nechápu, proč je Ancelotti tak přetěžuje, třeba u Xabiho nebo Di Maríi je to podle mě ještě intenzinější. Nevím, nechápu to stejně jako většina z nás Madridistas...

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate 4

Reagovat
Kokesh

Jak může být Lm priorita? Pořád je v lize dost zápasů, nepovede se jeden a stále se může hrát o titul. Naopak v Lm se nepovede jeden a dá se říct, že končíš.

Cris má pozici, že si může diktovat kdy chce a nechce hrát, únava je samozřejmě nesmysl a pokud se sám necítí nebo mu to doporučili lékaři, chápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dané jak dlouhodobě - na Ligu mistrů čekáme už dvanáctou sezónu, navíc jsme nejúspěšnější klub v historii a můžeme zaokrouhlit počet titulů na 10, tak současnou situací - v lize ztrácíme 3 body + vzájemný zápas a nemáme to ve svých rukou. Je to spíš můj pohled na věc, ale jsem si jistý, že většina lidí v Madridu to vnímá stejně.

Reagovat
Kokesh

Vím, chápu tě a jak psal i mere, vyhrát teď LM tak je klid a měli by jsme to čekání na jubileum konečně za sebou, ale...všichni víme, jak těžké to je a pokud postoupí ti, kterým věřím do semi, může vyhrát prakticky kdokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale toto je strašný alibizmus... potom čo sme boli s veľkým náskokom na čele a teraz sme po 2 prehrách so stratou 3b na titul (atlético nepočítam, tí ešte stratia), čo je 1 zápas, je neuveriteľné hovoriť, že sa sústredíme na LM (kde máme 3-0 náskok) a vykašleme sa na ligu, toto fakt neberiem, navyše sme REAL MADRID a taký klub proste musí hrať na všetkých frontoch do konca, kým je šanca, a tu je šanca veľká

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ale neříkal, že se soustředíme jen na Ligu mistrů, říkám, že je prioritou. Liga je důležitá taky, ale riskovat zdraví Cristiana pro jeden zápas na Anoetě, s tím prostě nesouhlasím a v tomto stojím za Carlem, jakkoliv si za to částečně může sám.

Reagovat
smazaný uživatel

s nenasadením CR tiež súhlasím (o žiadnej únave nemôže byť ani reči), skôr mi ide o to, že tu veľa ľudí vývoj v lige tak, že už nemáme šancu na titul, a to ma dosť irituje... bohužiaľ si to teraz schytal ty, ale myslel som to globálne

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, ok, já titul ještě úplně neodepsal.

Reagovat
Ed_Hazard

prečo alibizmus? ja som popravde rovnakého názoru, titulu už dávam iba malinké šance, prakticky som sa už zmieril že to neukopeme......to je iba názor, nemôžeš ten svoj vnucovať niekomu inému a alibizmus je podla mňa tvoje odpisovanie Atletov, aks i dobre pamätám, odpisovali sme ich už pred vianocami.....a pozrime sa očakávam, že v nasledujúcich zápasoch prvenstvo udržia a na NC sa ukope remíza

Reagovat
smazaný uživatel

alibizmus, pretože sa niektorí schovávajú za to, keby to náhodou nevyšlo; strácame 3b na Barcu a 4b na Atlético (nech sú všetci šťastní), 7 kôl pred koncom a máme sa prioritne sústrediť na LM a proti Sociedadu tam poslaľ Moratu, Williama, Casemira a Nacha? to snáď nie... navyše to moje odpísanie Atlética, že to je alibizmus, to nemôžeš myslieť vážne

Reagovat
Ed_Hazard

ale tak to zase nehovorím aby tam nastúpila Castilla alebo Cadete A a ja mi lúto že to vidíš ako "skovávanie sa za to, ak by to nevyšlo" ja už som si zvykol že pokial nemáme všetko vo vlastných rukách tak ten titul nevyhráme, neviem či je vesmír proti nám alebo čo v hre je 21 bodov a na čelo ich strácame "iba" pár......matematicky je to uplne otvorené, lenže...

názor som nezmenil, Atletom to ide, vyhrávajú aj zápasy kde sú slabý v koncovke alebo kombinačnej hre, tak verím že to ukopú.....my sa len musíme spoliehať nech nrháme predkolo a skončíme pred Culés

PS: ak by sme ten titul vyhrali bol by som za blbca.....ale to mi je jedno, aspon by som dostal peknú facku

Reagovat
Kokesh

Navíc s Carlem na ty opravdu těžké zápasy, kde rozhodují maličkosti fakt zatím nemáme, i když Lm je něco jiného. Pokud zítra prohrajeme na Anoete, nevěřím nám ani v Lm.

Reagovat
smazaný uživatel

To já bych to právě vůbec nespojoval. Není žádná fráze, když se říká, že LM a liga jsou dvě naprosto odlišné soutěže a už dostkrát se stalo, že LM vyhrál tým, který v lize v tom roce skončil třeba 4., 5., nebo i 6. V Lize mistrů jsme zatím letos nejlepěí tým, máme 8 výher a 1 remízu, nejvíce vstřelených branek, nejlepší skóre, nechali jsme za sebou silné Juve, nebezpečný Galatasaray, rozprášili jsme Schalke, které je třetí v Bundeslize, porazili jsme přesvědčivě Dortmund, který je tam druhý, v Copě jsme vyhráli oba dva zápasy s Osasunou, Espanyolem i Atléticem, navíc bez inkasované branky, já to nevidím vůbec beznadějně...Případná prohra na Anoetě podle mého názoru vzhledem k Lize mistrů nebo Copa del Rey neznamená téměř nic. I třeba z historického hlediska dokázal double PMEZ-La Liga uhrát jen Bílý balet ze druhé poloviny 50. letech, který je dodnes mnohými považován za nejlepší tým v historii klubového fotbalu. Na přelomu milénií jsme skončili při vítězstvích v LM v těch sezónách v lize čtvrtí, pátí a třetí. V 60. letech jsme během devíti let vyhráli 8x La Ligu a jediná sezóna, kdy jsme ji nevyhráli, byla sezóna 1965-66, ve které jsme vyhráli právě PMEZ. A to třeba ta sezóna 1999-2000, kdy jsme skončili v lize pátí a přesto vyhráli LM, vypadala naprosto šíleně, tam jsme dostali doma 1:5 snad i s Mallorcou, prohráli jsme s Atléticem, které ten rok sestoupilo, v osmifinálové skupině LM jsme dostali 2:4 a 1:4 s Bayernem atd. Tehdy jsme na tom byli neporovnatelně hůře a neměli jsme v týmu zdaleka takové idnividuality, jako máme teď, takže tohle ve mě hrůzu opravdu nebudí, LM je prostě úplně o něčem jiném.

Reagovat
Kokesh

Pro mě znamená. Není normální ke konci ligy projet tři zápasy po sobě a poté ligu odepsat. Musíme bojovat do konce...

Reagovat
smazaný uživatel

Normální to není, ale zároveň to neznamená, že se jedná o neřešitelný problém. Jinak samozřejmě souhlas, bojovat musíme a taky budeme.

Reagovat
Ed_Hazard

El pirata by mal byť v nominácii na zápas

Reagovat
X-bano-X

to by ma zaujímalo kedy sa vrátil späť do Realu

Reagovat
X-bano-X

debile

Reagovat
Ed_Hazard

stane sa no snaď sa mu bude u sociek dariť, prajem mu to klučinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Puyi v nominácii na Betis

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

zajtra by to chcelo pošetriť jedného zo stopérov, pričom toho druhého cez týždeň, k nim Raphu a ďalšia otázka je koho na ľavé krídlo, ADM pôjde asi klasicky do stredu, takže teoreticky by za CR mohol byť Isco

Reagovat
smazaný uživatel

Angel hrat zajtra zrejme nebude . Pretoze dneskam netrenoval

Reagovat
Ed_Hazard

ako by to mohlo zajtra vyzerať? tipujem to takto nejak

Lopez - Coentrao,Varane,Pepe/Ramos,Carvajal-Illara,Xabi,Modrič-Isco,Benzín,Bale

aj keď by som najradšej posadil Xabiho, na jeho miesto Illara, do zálohy Isco a na krídlo Morata, minulú sezónu tam nastupoval a nehral vôbec zle

Reagovat
smazaný uživatel

so všetkým, až na toho Moratu súhlas, ak nebude teda hrať ADM

Reagovat
Ed_Hazard

prečo, kludne by som ho tam skúsil minimálne z lavičky rýchlosť má dobrú, krytie lopty tiež.....nestratil by sa.....a jo, ADM tipujem že ešte nenastúpi....inak nejako sa to naňho kopí, najprv menší kolaps v Clásicu, teraz toto, mám zlé tušenie

Reagovat
smazaný uživatel

tak proti Moratovi z lavičky nie som vôbec, len ho tam nechcem od začiatku

Reagovat
Ángel di María 22

Ještě Morata místo Benze, Case místo Xabiho a Nacho místo Carvajala a bral bych to.

Reagovat
Kenneth

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti povedal ze Isco bude hrat . A za Ronalda postavi bud Moratu alebo Isca .

Tak to bude bud Isco,Modric,Xabi - Morata,Benzema,Bale

alebo Illarra,Modric,Xabi -Isco , Benzema. Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat, jak je to s kapitánstvím Realu a BArcelony? Za Real musí být Španěl a za Barcelonu taky nebo to musí být přímo Katalánec?

Reagovat
smazaný uživatel

za Real ten, kto je najdlhšie v klube, nemusí byť Španiel

Reagovat
smazaný uživatel

já žil celý život v domnění, že to musí být španěl. tak to docela koukám ted, díky

Reagovat
smazaný uživatel

kapitánom bol už aj Pepe, Marcelo, CR či Kaká

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce žádné pravidlo není, i když se do volby kapitána vždy promítne, jak je hráč dlouho v klubu, jestli je odchovanec, vůdčí schopnosti,...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldovo zranění asi není zas až tak drobný...neříkejte mi,že by ho nechali odpočívat v posledním težkým zápase Realu ve španělský lize

Reagovat
Ed_Hazard

práve toho sa obávam, už sa to pár krát stalo....do médií sa vyhlásilo že ho chceme iba šetriť a neskôr vysvitlo že to nebolo iba v tom....ale nebude to ani nič brutál závažné, počítam že proti BVB už bude hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy sa nic take nestalo. Ina vec bola, ked sa zranil v Almerii. Podla mna ma dost, odpocinok je na mieste hoc mal by nacasovany na druhy polcas proti BVB pripadne po jeho gole.

Reagovat
Ed_Hazard

nemyslel som Almeriu, ani neviem čo konkrétne myslíš len sa mi marí že buď minulú sezónu alebo predminulú sa na jeseň tiež vyhlasovalo že ho treba šetriť (bol po nejakom zranení) a neskôr sa špekulovalo že hral aj napriek tomu že bol nedoliečený a potom pár týždňov nútene pauzoval...či to si mýlim s niekym?

Reagovat
smazaný uživatel

mylis si

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že kdyby byl schopný týmu pomoct, tak by byl ronaldo první, kdo by chtěl hrát

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
smazaný uživatel

To si snad robia srandu stim Siqueirom ? Ani zadarmo

Reagovat
Ed_Hazard

uvidíme no, ja by som bol radšej za Morena alebo Rodrigueza....samozrejme jedine v prípade Fabiovho odchodu + cena nepôjde vyššie ako 18-20M resp. 25M

Reagovat
smazaný uživatel

ja som chcel aby sa pokracovalo v" pospanielcovani " Realu madrid . Ja sm chcel Bernarta , konci mu zmluva , + mozno by vyriesil aj Jeseho problem . Novy Alba . Pri Marcelovi by si zahral az az . A teraz tu pride niaky Siqueira na ktoreho sa stazovali aj fan benfici ze nic moc . Asi setrime

Reagovat
teenz

Jojo šetříme a pak bum za 80 Kun.

Reagovat
smazaný uživatel

ja dam ruku do ohna ze pride bud Aguero alebo Pogba , len ma to dost prekvapilo kedze aj Moreno vlastne chcel ku nam prestupit

Reagovat
teenz

Snad ne, konečně si záloha sedla a oni to zase rozbijou.

Reagovat
Ed_Hazard

Bernat na toho som zabudol, šikovný chalanisko

Reagovat
smazaný uživatel

Siqueira

Sleduje ho někdo, jak hraje? Určitě to bude znamenat Coentrauv odchod, tak snad aspon něco za něj dostaneme. Siqueira už má taky nějakej věk, kolik může být jeho cena, 5-10 mil?

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna je to kacica , pochybujem ze by sa teraz niekto zamieraval na posilovanie kadra do dalsej sezony . Alebo mozno sa chystame na ban ako FCB Tak rychlo nakupit . Ale co som zatial pocul tak nic moc o nom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč ne, je lepší si vyjednat hráče předem, v létě už může mít i vyšší cenu pokud bude o něj zájem, asi špatnej nebude, může jen překvapit, jako náhradník se bude určitě hodit, jen doufám v rozumnou cenu,.

Reagovat
teenz

Fabia jsme hrozně zníčili.

Reagovat
smazaný uživatel

prakticky si za to moze aj sam . Zbytocna ziadost o prestup . Zbytocne nadavanie rozhodcom . Fajcenie atd atd

Reagovat
teenz

Tak i tak vždy nechá na hřišti 100% a odehraje momentálně desetkrát líp jak Marcelo a my ho střelíme za pár šupů a všude jinde bude top na svojí pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš, že za pár šupů, třeba odejde za dobrý peníze, zvlášt když je momentálně o krajní obránce nouze. Na něm musíme vyrýžovat co nejvíc, jinak bude Perez pěknej kkt.

Reagovat
teenz

To by musela nakupovat Neapol, aby odešel alespoň za 20 + a nepomáhá tomu ani to, že vůbec nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusela, je hodně velkoklubů, který se budou o něj rvát

Reagovat
Kokesh

Nepůjde levně. Kvalitních LB je na trhu málo. Ještě, že neodešel v zimě, teď je jeho situace a stav přece jenom lepší. Ještě něco odehraje a v létě půjde. Smlouvu má až do 2017, malý plat...pro šejky jako dělaný.

Reagovat
teenz

Pokud se do léta rozehraje, tak možná.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze kvalitnych LB je dost . Shaw , Bernat , Moreno , Alex Sandro , A.Cole. atd atd . Ale Fabia chce prakticky kazdy klub ManU , Juve , Milan , Chelsea , atd atd

Reagovat
teenz

Milan leda, že bychom mu platili plat a pak ho pustili zadarmo.

Reagovat
Kokesh

Vždyť jmenuješ jen vycházející hvězdičky a Cole je snad vtip, celkem starý vtip. Fabio je hotový hráč, kam přestoupí, tam bude hrát. Jako záloha je ho škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zničil se sám. Já jsem ho tu nechtěl a říkal jsem, že mít Marcela a Coentraa není dobrý a navíc je to zbytečný luxus, oba jsou TOP levý obránci a je jasný, že ani jednomu se nebude líbit, že hraje každý druhý zápas. Kdyby Coentrao měl všech 5 pohromadě, tak by mu to docházelo už před přestupem, skoro všude jinde by měl jistý základ. za to pravou obranu jsme měli "nedořešenou".

Reagovat
teenz

Ne, tuhle sezonu ho níčíme jen my, kdy hraje nesmyslně kazící Marcelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebrat. Ani v tý Benfice moc nehraje a pokud by Fábio odešel, tak existují lepší alternativy. Třeba ten Bernat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Back-up za Marcela by byl krutej,kadrem věřím. On, bojovný útočník a byl bych s kadrem maximálně spokojený!

Reagovat
Kokesh

Hej dělá to někomu? Když píšu na mobilu, občas mi to z konce skočí doprostřed textu a pokračuje tam...

Reagovat
smazaný uživatel

on by teoreticky mohol vyriesit aj Jeseho problem , by mohol zaskakovat na kridle ako backup za Bale a Di mariu (pokial by sa Jese vyliecil )

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, mně to na tabletu dělá taky. Hlavně když třeba něco napíšu a pak to smažu, tak se ten smazaný text po chvíli objeví znova a kurzor mi skočí doprostřed textu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, ale ta cena bude o dost vyšší a zase je škoda, aby mladej hráč kupoval na lavku.

Reagovat
smazaný uživatel

na backup není špatný, ale s tím jak je často zraněný Marcelo fakt nevím

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě vlevo může hrát Arbeloa na ty důležitý zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem ho viděl minulý sezóny v Granadě, tak hrál dobře...ale nevím nevím, jestli má na Real.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na ligu by stačit mohl a jak sem řekl, na ty důležitý zápasy může hrát případně i Arbeloa. Hodně záleží na ceně, pokud budou chtít rýžovat, tak to at si ho nechají.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, aj na planete opic sa budu radovat spolocne s baleom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

divne, ze Barca nema nikde hradbu pritom napriklad v takom Villareale by ju mohla mat v pohode

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby spolu zavodili tihle tri, tak nemam obavy, ze vyhraje cholo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Ta prekazka jmenem Athletic je na muj vkus moc nizka

Reagovat
smazaný uživatel

Moje tipy : Atl.Madrid - Villareal 2:2 , Barcelona - Betis 5:1 , Sociedad - Real 2:1

PS : Messi dnes bude řádit minimálně hattrick

Reagovat
maxton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

skoda ze je rayo zasa v 22:00 treba opat o kusok zasa utiect konkurentom na zostupovych miestach,neprehra domacich by to mala istit

Reagovat
Kokesh

Pepe is the Real Madrid player that commits the fewest fouls in the league, once every 169 minutes. [@RMFutbol_es]

Reagovat
Pepe1911

Pepe je borec a znovu nabírá formu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe měl dřív excesy, ale poslední dobou se hodně uklidnil, hraje na stopera čistě a celkově zodpovědně. Vždyť on snad naposledy dostal červenou kartu před třemi lety s Barcelonou a ta ještě byla hodně sporná a není to tak dávno, co měl sérii snad rok bez žluté. Poslední dobou už je to jen takové klišé, prostě si kdysi zkazil pověst a teď na to doplácí. Třeba takový Ramos a spousta dalších stoperů v La Lize hrajou mnohem nečistěji než on.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

to je ale ksicht

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych tady mohl hodit fotku Busquetse, jak mu šlape na hlavu nebo sestřih prasáren, co dělá Costa a napsat pod to to samé.

Reagovat
smazaný uživatel

a nekdo tu snad pise, ze diego costa nebo busquets meli driv excesy, ale ted uz jsou poslusni beranci? ze jejich excesy jsou uz jen jakesi klise? zrovna z tech vsech, co jmenujes, vcetne ramose, neudelal zadnej z nich v tyhle sezone takovou prasarnu jako pepe - minimalne pokud vim. sundej ty baletacky brejle

a zrovna u slapnuti busqutse bych se hadal, ale po zdejsich zkusenostech se obavam, ze to nema smysl...

Reagovat
smazaný uživatel

na pepem je nejlepsi to, ze si rikas, ze se fakt zklidnil, ale pak provede neco takovyho...

Reagovat
smazaný uživatel

Hádat se můžeš, jak chceš, ale Busquets Pepemu na hlavu evidentně šlápl a Costa hraje jako prase pernamentně. Štípe, kouše, rozhazuje rukama, simuluje, fauluje...pro jeho tým je pozitivum, že dává góly a občas dokáže vykartovat soupeře, ale jeho chování je otřesně, je ještě horší než SOUČASNÝ Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

tobe jaksi unika pointa ja se tu nesnazim porovnavat, kdo je vetsi prase, to by bylo ostatne ponekud smesne...

napsal jsi: "Pepe měl dřív excesy, ale poslední dobou se hodně uklidnil", "Poslední dobou už je to jen takové klišé"

--> https://pbs.twimg.com/media/BfvJBXsIgAA8RKV.jpg ???

jj, driv mel excesy, ale v posledni dobe uz je to jen klise, protoze vlastne nic hroznyho nekolik let neprovedl...

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit, ze si trochu kakas na hlavu, ale mozna je to jen muj pocit

Reagovat
smazaný uživatel

A jen tvůj pocit to podle mě není, některá individua z protimadridského odboje by tě určitě podpořila.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem už níže psal, že těmi excesy jsem myslel jeho výlevy, kdy někomu nakopal atd. Hlavně to, jak dostal snad desetizápasový trest někdy před pěti lety. Jinak se ho nechci zastávat, jen mám pocit, že když šlápně na hlavu Busquets jemu nebo šaškuje Costa, tak se někteří tváří, jak kdyby se nic nestalo a ještě se to snaží omlouvat a vykládají to, jako obětavost pro mužstvo. A když udělá něco podobného Pepe, tak je oheň na střeše a řeší se to, jak kdyby někoho zabil.

Reagovat
smazaný uživatel

vyprazdnit na nekoho obsah svyho nosu, to neni vylev? ve spanelsku jsem osobne za celej rok osobne snad nic hnusnejsiho nevidel...

nemyslim si, ze kdyz neco provedou busquets nebo costa, tak se vsichni tvari, ze se nic nedeje. pepe si za tohle vsechno muze bohuzel sam, o svoji reputaci se sam zaslouzil a neustale (trebaze mozna mene casto nez drive) ji potvrzuje - jako napriklad na tom obrazku vyse. proto bych byl hodne opatrnej pri tvrzeni, ze jeho excesy jsou passe - nikdy nevis, kdy a co vyvede priste...to je zkratka pepe...

Reagovat
smazaný uživatel

Tím druhým odstavcem de facto potvrzuješ, co jsem napsal o něco níže. Pepe si prostě kdysi zkazil pověst těmi svými excesy a teď na to doplácí, protože všichni čekají, co zase předvede, i když už nedostal přímo červenou kartu 3 roky.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jenze on to provadi neustale - viz ten obrazek. ten je starej jen par mesicu...

za tohle mel videt nejen cervenou kartu, ale podle me dostat i dodatecnej trest - a myslim, ze hodne fanousku by to videlo stejne. ale holt spanelsko...

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou se prostě uklidnil, nehraje tak agresivně, více se soustředí na hru a nějakým velkým excesům s hrozícími disciplinárními tresty se vyhýbá. A do polemiky, za co by měl kdo dostat červenou kartu, se raději nepouštím, protože španělští rozhodčí jsou kapitola sama pro sebe. Čest Lahozovi, jedna z mála světlých výjimek.

Reagovat
smazaný uživatel

nerikej mi, ze ty hleny jsou v poradku a zadnej exces to neni. o tom je tu rec uplne od zacatku - tvrdis, ze se polepsil a excesy neprovadi, ja jsem ti nahodil jeden exces starej par mesicu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dřív měl těch excesů daleko více a byly daleko horší. Teď tam někde jednou něco frsknul při hádce s nejzákeřnějším fotbalistou široko daleko, který tam předvedl několik prasáren jen v tom jednom konkrétním zápase a kdoví, co mu řekl těsně předtím. Nechci říkat, že to Costovi patří, i když se to vyloženě nabízí, ale je směšné, nevidět, co všechno se děje a pak vyčítat jednu věc Pepemu a nadávat mu, že je kdoví co.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo mu nenadava ani mu nic nevycita, pouze pripominam, ze je ponekud smesny hajit nekoho, ze jeho excesy jsou klise, kdyz nedavno predvedl tohle. ocividne klise nejsou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho nehájím, jen říkám, že je klišé, když se někdo vyblije na Pepeho jen proto, že je to zrovna v módě vzhledem k jeho minulosti, přestože v La Lize hraje X hráčů, kteří dělají i horší věci. To je celé.

Reagovat
Ángel di María 22

Musim ti ale říct, že je krásný, jak v době úspěchů Atlética většina vylejzáte. Dřív ses tady např. ty objevoval jen hodně sporadicky, najedou přibejvá tvejch příspěvků každej den.

Zajímavý Zase by to chtělo dlouholetej útrum a pak vždycky jednou za nějakej čas výsledkový povyražení, aby se neřeklo.

Reagovat
smazaný uživatel

zase vedle, posledni dobou se vubec nejak netrefujes zacal jsem se tu objevovat hlavne proto, ze zavreli SF - a kde jinde si clovek muze ve volnych chvilich odreagovat zabomysimi valkami s baletkami?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak doufam, ze se tu budes zas odreagovavat i ve chvili, kdy zas budete v pici

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, napresrok uz nemusim mit tolik casu

Reagovat
smazaný uživatel

Excesy má pořád, jen vyměnil fauly za nejvtipnější simulování vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Těmi excesy jsem myslel hlavně jeho blikance, kdy do někoho začal kopat nebo tak. Simulování je ve Španělsku, na jihu a obecně ve fotbale velký nešvar a je alibismus to vyčítat jen Pepemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jasný Pepe ANIMAL internetový vrah navíc vypadá jak opice,hnusák jeden zákeřnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám rád tieto zápasy, kde sa očakáva nejaký debakel a 3 body v suchom triku, len rpreto, že hráme proti poslednému. Stále je to Betis a ač ta šance na zotrvanie je malá, tak oni už nemajú čo stratiť a musia urvať čo najviac bodov v tých posledných kolách. Naviac ich strašne zráža k zemi tragická koncovka, kde nedajú penalty alebo netrafia s polmetra prázdnu branku. Snáď si to nevyberú proti nám dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby klub v jednom z nejčernějších dnů jeho historie dostal aspoň slabou náplast v podobě vedení ligy.

Reagovat
Billy McClane

To si tak proti rekonstrukcii stadionu, ci ide o cosi ine?

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o budoucnost klubu, v sázce je hrozně moc.

Reagovat
Billy McClane

No a z toho dovodu to hned musi byt jeden z najciernejsich dni?

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v lidech, kteří tu budoucnost ovlivní. Rád bych se mýlil, ale nic nenasvědčuje tomu, že v jejich podání z toho vznikne něco jinýho než průser galaktických rozměrů. Poslední velká investice do stadionu navíc přivedla klub téměř do bankrotu, donutila ho prodat svého nejlepšího hráče, tehdy držitele Zlatého míče, a znamenala pro něj 14 let čekání na titul, takže radši ani nechci moc pomýšlet, jaké škody může způsobit ta banda prolhaných amatérů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, prodáme Messiho Z tvé strany strašná kreč.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu něco takovýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, co jsi napsal, se očividně bojíš, ža by se historie mohla opakovat. Což je nesmysl a při všech tvých reakcí o nejčernějším dni je to prostě strašná křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

To se bojím, ale o Messim jsem nenapsal ani čárku, jemu bude v době plánovanýho začátku rekonstrukce 30, takže by jeho prodej ani nic neřešil. Stejně tak netvrdím, že klub zbankrotuje nebo 14 let nevyhraje ligu, ale ty problémy zkrátka čekám a velký.

Reagovat
valloire

Suareze vám přetáhl Herrera jako takovou malou pomstu. A těch 14 let čekání na titul? Tady jsem četl, že za to může přeci Franco...

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod Zubiho je jeden z najkrajsich dni nie?

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on neodchází

Reagovat
smazaný uživatel

Som cital, ze hej...tak uz ten cierny den dava zmysel

Reagovat
smazaný uživatel

On podal demisi, vedení jí nepřijalo, protože je s ním spokojené, což jsem rád

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

On je sice neschopný, ale na jeho místě by si zatím nikdo nevedl o moc líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Ronalda sme hrali 34 zapasov a vyhrali 24. Tuto sezonu vyhrali vsetky. Tak snad budeme pokracovat v nastolenom trende.

Reagovat
el Principito

dneska cítim ve svých starých kostech ztrátu atlética i realu, snad to vyjde

Reagovat
Ed_Hazard

už prvý gól nemal platiť

Reagovat
el Principito

nekoukam ... proč?

Reagovat
Ed_Hazard

gól padol po rohu - Raúl García hlava.....len tesne pred tou hlavou oboma rukami odsunul hráča ponoriek....čudujem sa že to rozhodca nevidel ale tak čo už

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

jn, mohl klidne piskat faul. tech strkanic je tam pri standardkach ale plno...

Reagovat
smazaný uživatel

http://forcabarca.sk/clanok/12216/wenger-podporil-trest-pre-barcelonu

Ten kokotko asi este nevie, ze v tom ide aj Arsenal. Vraj ide o hracov ako Damián Martínez, Leander Siemann, Serge Gnabry , Gedion Zelalem ako pisu na poliakoch.

Reagovat
el Principito

Pinto - Alves Bartra Mascherano Adriano - Xavi Busquets Iniesta - Alexis Messi Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne utocne trio ako ma byt

Reagovat
Ed_Hazard

to sú haluzáci tí Atleti

Reagovat
Kenneth

Kurvy haluzacky. To uz neni mozny toto..

Reagovat
smazaný uživatel

pust si elche a hod se do klidu

Reagovat
Billy McClane

A zase to Elche

Reagovat
asskicker

Preco nepripomenut najvacsiu tlacenku Realu v Lige, po simulacii Pepeho, penalticka pre Penalda, to na vas sedi

Reagovat
Billy McClane

Pretoze na jednu madridsku tlacenku pripadaju tri barcelonske

Reagovat
asskicker

Biely mozog Ti urcil takuto rovnicu

Ja presne neviem, kto kolko vyskakal, vysimulovat atd..ale u teba to je jasne, pri Reale je vsetko v pohode, ale pri Barcelone uz tlacenka. Pri tom uz len preto, ze tam mate Penalda, tak treba drzat hubu.

Uplakani hraci v Madride, aj taky fanusikovia, to je take madridske

Reagovat
valloire

A kdopak brečí,že hřiště nebylo vhodné pro naši hru, trávník byl moc suchý,všechna stébla nebyla stejná....Tuty řeči vede jenom jeden klub.

Reagovat
asskicker

a kdopak breci, ze rozhodca je 12 hrac, kdopad breci ze vyhrali nahodnym golom, kdopak breci atd...

Reagovat
Ed_Hazard

najväčšou nevýhodou internetu je, že sa s polu s ním utvorili aj diskuní kokoti ako ty ktorý si len potrebujú vyliať srdiečko.......nás potlačili v Elche, vás potlačili v minimálne 5 zápasoch JARNEJ časti, ak to tvoja hlava nevie pobrať tak sem nepíš bludy, robíš zo seba len kokota....ahoj čáu

Reagovat
asskicker

chudacik, to co si napisal, sedi na teba. Real potlaci rozhodca, ale terba pozerat na inych nech sa mame na koho vyhovorit...simuluje Neymar, tak je to kokot, ale ze to u vas uz niekolko rokov predvadza Ronaldo, to je vec druha.

si len uboha picka, co sa nevie objektivne pozriet na svoj tim a hlada chyby len u druhych, presne ako Penaldo, ktory place kvoli rozhodcom este v zapase kde mu rozhodca penaltu daroval.

mne je jedno kto ako simuluje, deje sa to vsade, to len vy madristi mate pocit ze u vas nie, pritom tam mate mrdku, co je v tom kral

Reagovat
asskicker

A ked prispievas k Barcelone tak to je co? ved sa vylievas ako dunaj, ty blbecek

Ale tak to je take madridske, Mourinho urobil kus roboty

Reagovat
valloire

Ty vole ono těch vašich penalt po simulacích vašich papírů bylo málo? Ale v tvý palici bude jediná naše.

Reagovat
asskicker

no no no, u vas aj u Barcelony toho bolo dost, ty vidis len jednu stranu dedo, ved sme sa uz o tom bavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už seru. Pokud Atletico s tým jejich antifotbalem získá titul, tak tu jejich ligu absolutně jebu..

Reagovat
Atlético de Madrid

taky to můžeš brát tak, že by logu vyhrál tým, kterej dvakrát přehrál Real Madrid, sehrál vyrovnanou partii s Barcelonou, neprohrál na domácím stadionu a má nejlepší obranu v lize

Reagovat
JM

Jak dvakrát? Však jednou to byla remíza, ne...

Reagovat
Atlético de Madrid

to jo, ale slušnou část jsme je přehrávali a měli výrazně víc šancí.. ale remíza byla spravedlivá, pak na nás zatlačili a ten gól jim tam spadnul

Reagovat
Ed_Hazard

pozeral som ich piaty zápas v lige od nového roku a každý vyzeral takto aj keď dnes to bola meistami brutalita, zápas v hodovom tempe začínam tomu ich titulu veriť čoraz viac

Reagovat
Ángel di María 22

Jsem přišel asi na posledních 20 minut a jediný, co jsem viděl, bylo jak stáli kolem svýho vápna a odkopávali míče za půlku. Tak jsem rychle kouknul na livescore, jestli jim náhodou nevyloučili 1-2 hráče třeba, bohužel ne

Reagovat
Ed_Hazard

gólovku si videl? Garcia si ho krásne odsunul od seba

https://www.youtube.com/watch?v=lt4IKK8IlZA

Reagovat
Phillipinho

Co si cekal? Ze je prejedou 4:0 ? Zapas po LM + oslabena sestava.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze nikomu to tady vadit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a propos spis je komicky, ze jestli atletico teda hraje tak hroznej fotbal, tak proc real a barca nabity hvezdama nejsou pred nima?

Reagovat
Billy McClane

Ak by sme sli do extremu, tak niekedy mi to pripomina Grecko 2004

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle zapas mozna, ale tohle nemuze rozumnej clovek tuhle sezonu napsat, coz sam asi dobre vis. pokud pujdeme do extremu a budeme vychazet z jednotlivejch zapasu, muzeme se dostat k hodne porkoucenejm zaverum...

Reagovat
smazaný uživatel

gréci boli super

Nikopolidis, Zagorakis

Reagovat
Atlético de Madrid

jeden turnaj kde jde hodně o formu a o štěstí nemůžeš srovnat s devíti měsícema každotýdenního měření sil, ani když jdeš do extrému..

Reagovat
Billy McClane

Ale ano. Celkovo sa mi ta bojovnost Atletica paci celu sezonu. Len niektore zapasy su na pozeranie ozaj skareda, ale tak to je aj u Realu

Reagovat
smazaný uživatel

La Masia no es toca

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že řešení problémů jim nejde tak rychle jako tisknutí dementních plakátů.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byl bez nadsazky nejhorsi domaci vykon v sezone, nemam slov. hruza, ohromny zklamani, zejmena diego ukazal, ze v atleticu pro nej proste neni misto. zaplatpanbuh za ty tri body, zvlast pri vsech tech absencich a vytizeni z LM...

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy vám hrá seven nation army po góle?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevim, zas tak dlouho to neni...

Reagovat
Atlético de Madrid

podle mě od začátku týhle sezony, loni to tam určitě nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

treba na nich proste vyletieť a priklincovať ich k vápnu, rozhodne im nepožičať loptu...

ideálne by bolo ak by Larrivey šupol nejaký rýchly gól

zostava najlepšia možná

AUPA RAYO!!

Reagovat
Ed_Hazard

Antonio vychytaj nulu!!

Reagovat
Dr. Admess

Alexiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Byla nebo ne?

Reagovat
Dr. Admess

Byla.

Reagovat
smazaný uživatel

byla, i kdyz prihrana jak prdel...

Reagovat
Dr. Admess

Jak přihraná? On byl v situace, kdy asi jinak prostě spadnout nemohl, než sebou hodit. Toto jsou přesně situace, kdy rozhodčí by to měli foukat, i kdyby stál dál, ale všichni víme, že takovou ti nikdy nikdo nefoukne..

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme ze jo, ale proc prihrana? mozna protoze alexis az prilis jednoduse spadl, mozna az skocil? rikam, penalta jasna, obrance mu svym faulem dal k tomu padu moznost a duvod...

Reagovat
Dr. Admess

Tak já si pod pojmem přihraná představím třeba Neymara a jeho nadbytečné kotrmelce. Ale to, že hráč jen proste sebou flákne a nedělá k tomu žádnou scénu, tak mi to přijde v pohodě, navic když tam ta kosa byla.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, tak sorry za nedorozumeni kdyz se tam proste hrac rozpleskne, trebaze po kontaktu, tak to proste nerad vidim a prihrany to je. ale delaji to vsichni, o tom zadna...

Reagovat
smazaný uživatel

penalta jasna...ale Barcelona hraje strasne bezpohlavny futbal, bez duse uplne, kde su stare casy..

Reagovat
smazaný uživatel

Alexiiiiiiis

Reagovat
Ed_Hazard

ako inak, no penaltička

Reagovat
smazaný uživatel

to je smůla co?

Reagovat
Ed_Hazard

ani nie smola, to je už nonsens ale pri vašej hre je to aj trocha očakávané, už to tu raz niekto písal...tak či tak mi to príde úsmevné

Reagovat
smazaný uživatel

jasna, nerozbiehajte zas konspiracky..ale nechcem sa vam tu do toho miesat no

Reagovat
Ed_Hazard

kde píšem že nebola jasná?

Reagovat
sensei25

Jasna penalta,ale mala by FIFA zakazat piskat fauly v 16 pre Barcu aby tunajsi TOP dement s nicom Hazard mohol pokojne spavat...aspon pokym nedospeje,co bude podla komentarov z jeho strany za nejakych 5rokov...ty a valloir skoda slov...

Reagovat
indy

Alexis je dnes skvostny., skodoa ze v stredu bude zas na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

penalssi ako inak len do nich este aspon 2 penalty

Reagovat
Dr. Admess

Ten Bus je fakt famózní hráč, tak neskutečnej přehled nemá snad nikdo.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

carrick

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto Trashorras

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemůžu pomoct, ale on perfektně odebere míč, ještě lépe ho vyveze, pak má na obou křídlech naběhnutého Pedra s Alexisem a místo toho, aby jim to hodil do lajny, tak to zasekne, celé zabrzdí a pošle zpátky za sebe. Všiml jsem si toho za dnešní první poločas s Betisem hned několikrát a nechápu to.

Reagovat
Infi

chápu že tyhle situace nechápeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no penalty no party ::::

Reagovat
Mercury

Dani je fakt otřesný. Celou sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Busqeeets Nejlepší defenzivní záložník na světě

Reagovat
el Principito

dneska je naprosto famózní

Reagovat
smazaný uživatel

v poslední době hraje fakt neskutečně

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme zabudol si dodat ze hra v najlepsom klube sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad nemusím ani dodávat ne?

Reagovat
smazaný uživatel

no jo trapáci zase penaltička :D ještě dostane betis redku a bude to v zaběhlých kolejích

Reagovat
smazaný uživatel

Lopez - Carvajal, Ramos, Pepe, Nacho - Xabi, Modric, Illarra - Isco, Benzema, Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Bench: Casillas, Varane, Coentrão, Casemiro, Morata, Di María and Willian José

Reagovat
smazaný uživatel

Ten náš Costa z Castilly na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavana

Reagovat
smazaný uživatel

a teda nie . Coentrao sedi a aj Varane sedi

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě měla hrát záloha Isco - Illara - Modrić a před nimi Bale - Benzema - Morata. Xabi nutně potřebuje volno a Carlo je v tomto ohledu regulérní blázen a pohybuje se v té NErotaci za hranicí únosného rizika. Dále nechápu, proč místo Ramose, který se v Dortmundu držel za stehno a dohrával s evidentním sebezapřením, nehraje čerstvější a spolehlivý Varane.

Reagovat
smazaný uživatel

*doma s Dortmundem

Reagovat
Ed_Hazard

súhlas so všetkým

Reagovat
misinho7

Preco dnes nehra Coenrao? setri ho abo co?

Reagovat
misinho7

Coentrao*

Reagovat
Mishko

nemozme si dovolit stratit aj druheho laveho obrancu pred rozhodujucou castou LM a finale pohara

Reagovat
smazaný uživatel

ano a mozme si dovolit riskovat ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Protože máme větší šanci v LM, to je logický.

Reagovat
smazaný uživatel

no jasne , stracame 2 body za FCB a neni uz ziadna sanca vyhrat ligu , ale LM vyhrame uz aby sme dostali Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Xabi to nemůže vydržet. Jinak, zdá se mi to, nebo je Betis lepší?!

Reagovat
Kyrill

Nezdá, druhou půlku si zatím Betis vypracovává daleko lepší pozice, bohužel jejich finální fáze je zřejmě jako celou sezonu žalostná.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad da Betis gola a ja se budu moct podivat na hezky zapas.

Reagovat
Ed_Hazard

Pinto teraz zachránil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voleeee, ted to melo byt 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Betis je proste lepsi, Barcelona hraje strasne

Reagovat
Dr. Admess

Je to tam!

Reagovat
smazaný uživatel

golasooooooooooo

Reagovat
Kyrill

Do druhý branky střílejte sakra!

Reagovat
Ed_Hazard

ty vole sranda liga

Reagovat
smazaný uživatel

kvůli tomu, že si dali vlastňáka jo? Ty šmoulo

Reagovat
Ed_Hazard

nemieril som to na Betis, tí sa bijú ako levy.....sranda liga je to vďaka Barce

Reagovat
indy

nj, futbal vie byt pekne nespravodlivy

Reagovat
Kyrill

Rubén

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Super, jeste jednoho na 2:2. Pak ti nasi flakaci zaberou a bude konecne fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bylo za šmudlu

Reagovat
Ed_Hazard

ten vlastňák? katastrofa no, mali ste šťastíčko

Reagovat
Dr. Admess

Ježiši. Mě ten hcp 0:1 fakt nevyjde..

Reagovat
valloire

máš sázet jako já na góly

Reagovat
Ed_Hazard

CASTROOOOOOOOOOOO

Reagovat
valloire

komická vobrana,kdyby si nedali vlastní gól,tak věřím,že to uplichtí.

Reagovat
Atlético de Madrid

Betis sakra zaberem, aspoň remízu

Reagovat
Ed_Hazard

inak Betis hrá super, tí chlapci bojujú a je vidieť že sa chcú pokúsiť o zázrak v podobe záchrany.....Villareal by sa mohol priučiť ako sa má bojovať

Reagovat
smazaný uživatel

jedéém Betis ještě jeden

Reagovat
roman1978

na co ten tata čeká? vždyť se na to nedá koukat. a on tam pošle cesca? to snad ne

a pedro, který pokazí úplně všechno, teda pokud zrovna nenahrává dozadu, tam zůstává

Reagovat
roman1978

pedrooooo

Reagovat
roman1978

nemehlo

Reagovat
roman1978

no juchůůůůůů, pedro dolů

Reagovat
valloire

simulant pessi

Reagovat
roman1978

yes,,,,,,,další pencka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vocasisko

jasná

Reagovat
roman1978

to zas bude keců

Reagovat
smazaný uživatel

Pojistka

Reagovat
valloire

no a je tam - penaltička

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

a to je gól z penalty a nebo ne?

Reagovat
vocasisko

ne

Reagovat
Dr. Admess

Není.

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš prdel ne

Reagovat
roman1978

no dyť právě, aspoň nebudou tupci moct říkat, že dal dva góly z penalt

Reagovat
vocasisko

ten komentátor je retard, ano, hráč si ji nemůže přilepit k tělu, ale když jde proti centru, tak musí mít ruku za tělem, to snad ví i žáci

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Super, Betis si zaslouzil vyhrat, 2. polocas o hodne lepsi tym.

Vyhra diky 2 penaltam a vlastnaku je snad samo o sobe vypovidajici, meli sme prohrat a to sme si taky zaslouzili.

Odporna hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako sorry, ale co to ten komentátor vypouští, penalta jasná a že tam nebyl úmysl? A co jako?

Reagovat
valloire

Pessi je dřevák,Betis má fakt smolíka dneska.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dotahuje toho ulízaného blbečka co ??? :D

Reagovat
Ed_Hazard

hnilý šťastkársky hobit

Reagovat
smazaný uživatel

co to mele ten komentátor? prej u těla

Reagovat
smazaný uživatel

byla u těla

Reagovat
vocasisko

ruka u těla neexistuje

Reagovat
C0br

že to říká zrovna barcelonskej

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta ..nechápu co se řeší vubec

Reagovat
Mercury

Nedá se na to dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo tak nakonec redka asi nebude ale dvě penaltičky taky dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Beriem.

Reagovat
blunted

Takze ti rozhodci vlastne nemaj piskat 100% penalty?

Reagovat
smazaný uživatel

Musím konstatovat, že za současné situaci je Barcelona prostě neporazitelná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudáci Atleti příští týden

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois už aby začal trénovat penalty.

Reagovat
valloire

Těžký no...V každým zápase 1-2 penaltičky,to se to blbě hraje.

Reagovat
blunted

Kdyz faulujes a hrajes rukama tak to je tezky no. Ale to nic nemeni na tom, ze ta neschopnost dat gol ze hry to je otresny...

Reagovat
Ed_Hazard

súhlas oni boli tie penalty jasné no, ale to je moc aby ich mali pomaly v každom druhom zápase

Reagovat
patas92

Macháček vůbec není madridista

Reagovat
valloire

FC Penaltona

Reagovat
Mercury

která se ti nezdála být?

Reagovat
valloire

To je fuk,je jich poslední dobou podezřele moc. Vám písknou cokoliv,proti vám nic.

Reagovat
Mercury

to je fuk..aha. je jedno, že se pískají fauly ve vápně, je jich moc, proradná barcelona se nechává faulovat..dej si facku

Reagovat
valloire

Nepřipadá ti blbý mít v každým zápase 2 penalty Některý byly,některý ne....ale je jich prostě moc. Ale co se ptám,3 bodíky jsou doma,nějak se to vždycky udělá...

Reagovat
Mercury

Elche.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

mala by to Fifa vysetrit to nemoze byt ciste

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vocasisko

bože můj, zastřelte někdo toho zakomplexovanýho rádoby moderátora

Reagovat
Billy McClane

Jak sa ta pravda tazko pocuva

Reagovat
valloire

to je vidět i tady

Reagovat
Mercury

Ty vole Alvés fakt není normální s těma centrama.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona lidi tu dříve psali Penaldo a Messi je kope jak na běžicím páse

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to rict, z pohledu fanouska Barcy je ta dnesni hra uboha. Misto aby maknuli a zahrali dobre tak potrbeujeme 2 penalty a vlastnaka. Dnesni vyhru neberu, to je hnus.

Reagovat
valloire

konečně někdo normální

Reagovat
vocasisko

Je pravda, že je Penaldo lepší, ten si ty penalty umí vyskákat sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Pessi

Reagovat
misinho7

Komentator

Reagovat
Fairplay

Nemáte někdo statistiku, kolik který tým kopal v této sezoně penalt?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš v lize nebo v evropě?

Reagovat
Fairplay

Stačí v lize

Reagovat
smazaný uživatel

1. Barcelona 2. Barcelona 3. Barcelona

Reagovat
Mishko

FCB 12, Real 6, ATM 5... ak ma počty neklamú

Reagovat
Fairplay

dík

Reagovat
smazaný uživatel

A zase ten kral penalt z Rosaria.

Reagovat
smazaný uživatel

Ho k Pichichi tlaci snad jeste vic nez na konci sezony 11/12..

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

komentátor dobrej magor :D

Reagovat
Dr. Admess

Je to tam. Ale výkon fakt slabej, ale tři body jako tři body.

Penalty obě byly jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

prva jasna, druha ani nahoodou...rozhodca si obhaji aj tu druhu, ale co ako ma hrac robit s niecim takym? take penalty by sa piskat nemali

Reagovat
Dr. Admess

Růce buď mít na koulích nebo za zádama na prdeli. To ví snad každej od žáků, jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, takze on ma ruku jasne pri tele uplne, on mu do nej kopne a penalta..hovorim, obhaji si to, ale pisat tu prispevky jasna a neviem co je smiesne

Reagovat
Dr. Admess

Prej u těla. Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, no zacinam chapat miestnych madridcanov

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne, nic som nepovedal, ja tu sa nechcem do toho vobec zapajt, ukoncim to len tym, ze ja by som to nepiskal, ale ak ti to pride ako jasna penalta, v poriadku

Reagovat
Dr. Admess

Já fakt nechápu co je nejasnýho na tom, když hráč (pouze) RUKOU zabrání míči, aby prošel do vápna? Každej od mala by měl vědět, že v takovýchto případech prostě má mít ruky tak, aby nebyla žádná možnost míč zasáhnout. Jeho blbost.

Reagovat
10

tomu zabráníš jen tím, že bys všem hráčům ruce useknul...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, co sa tu riesi vlastne ani

Reagovat
valloire

Voni by vokecali i penaltu po faulu na půlce.

Reagovat
valloire

Ona paňáčku u těla byla. Ruka nastřelená a nešla aktivně proti míči. To není penalta,jenom na Camp Nou ano.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasna byla prece i ta na Espanyolu..

Reagovat
valloire

Ty vole a když si vsadím na penaltu s Atleticem,tak jí zrovna nekopou

Reagovat
smazaný uživatel

Ovechkin dava goly uz len z presiloviek, Messi uz len z penalt

Reagovat
Ángel di María 22

Tj, ale nahrabe si až moc i tak

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne Leo Gdessi... No pokud rozhodci dodrží notičky 2 pecky na zapas a gdessi udrží formu a každou druhou promění tak mu to na kopačku možná vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

proč mu říkáš "Gdessi"?

Reagovat
Kyrill

Škoda, Betis na to dneska měl, bohužel Barceloně daroval dvě pecky (který upřímně obě měly být) a ještě navíc si tam foukl vlastence. Na druhou stranu je pozitivní aspoň to, jakou sračku dnes jak Barca tak Atleti předvedli, protože jestli v tom budou pokračovat, tak o body ještě do posledního kola přijdou a možná dokonce několikrát. Tak teď to hlavně neposrat a vyhrát na Anoetě!

Reagovat
Ed_Hazard

práve že oni v tejto sračke pokračujú už možno mesiac a o body velmi neprichádzajú....uplne vidím ako to takto uhaluzia až do konca......škoda že mal Betis toľko smoly, hrali ale super....popravde mi bude za nimi smutno

Reagovat
celeb

Alexis dnes uplne impotentny. Hra dozadu vyborna, ale ked bol v sanci vzdy vyhorel. Messi siel na 40% a ma 2 goly.

Bartra, Sergio, Xavi, Iniesta vyborne, pridal sa Neymar.

Dani sa obcas dokazal namotivovat, Mascherano klasika, Adriano tiez.

Pinto dnes konecne bez absolutnych kiksov, min. 1 superzakrok. Uz sa ani nesnazi byt konstruktivny, ked ma na 5 metroch 2 napadajucich hracov, co mu kvitujem.

Ak je Charles uz v poriadku, mohol dostat par minut na rozohranie.

Ziadna slava, ale 3 body su doma, stihame atletov a uvidime ako real dopadne u baskov.

Reagovat
blaugrana

Otrasný výkon, ktorý keby bol zakončený strátou bodov, tak snáď vyskočím z kože. Toto už as nedalo nazvať ani údržbou. Šetriť sily bolo treba, ale nie až takto.

Reagovat
smazaný uživatel

Dam vam otazku ak hrač fauluje vo vápne a následne za 30 min...dá ruku vo váne čo by ste chceli kôs banánov od rozhodcu??? Jasné penalty..Uvedomte si, že Barca sa polovicu času motá okolo vápna a ak si dobre hráči pokryjú loptu obránca nemá innú možnosť len faulovať....čiže tie penalty sú z časti spôsobené aj herným prejavom resp. štýlom

Reagovat
10

děláte si ze mě prdel, že tady o tý druhý penaltě mluvíte jako o jasný..?

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte raz sa ťa opytam ak ti lopta vo vápne udria do ruky čo za to chceš? Kôš banánov???

Reagovat
10

tyhle otázky dělají debila jedině z tebe, doporučoval bych ti nastudovat si trošku pravidla, hlavně ty poslední aktualizace posuzovaní hry rukou...

Reagovat
valloire

A co Fabregas v Clasicu? Taky hrál přece rukou,když si chránil hubu...Jasná ne?

Reagovat
blunted

ted sociedad mohl kopat penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl, ale není to Barcelona

Reagovat
blunted

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
stas87

nesuhlasim,ramos v podstate iba stal a bol trafeny to je hrac bezmocny

Reagovat
blunted

Rikam "mohl"... Kazdopadne i v pravidlech je to myslim dost nejednoznacny

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Ramos iba stal a balon trefil Pepeho..

Reagovat
stas87

mam zly stream,seka sa a kvalita hrozna,myslim ze lopta trafila ramosa tak asi nie..

Reagovat
Masi

u mýho streamu zase říkal že to byl Xabi, si nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo o streamu, ale o kamere, ten pohled to hrozne zkreslovat a vypadalo to fakt na Ramose..

Reagovat
stas87

no tak ja si vsimal pohybu ramosa,v akom postaveni bol pepe?dalo sa to pisknut teda?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me ne.

Reagovat
smazaný uživatel

za toto fakt chcete penalty? to ssnad nie

Reagovat
smazaný uživatel

vallorie prečo teraz nevypisuješ o penalte pre socky???

Reagovat
smazaný uživatel

Protože není fanda Realu, jen prostě nefandí Barceloně.

Reagovat
valloire

no

Reagovat
valloire

protože nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo odkaz na kvalitni stream na Real prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd??

Reagovat
stas87

to je fakt tragedia,isco ani omylom v ofsajde nebol a on to suverenne mavne no ale isco to paradne posral,ukazkovo zadrbane

Reagovat
2miguel1

Padať padať a ešte raz padať! dostávať sa do 16tky pri našej hre tak ako to vieme len my a keď súper zaparkuje desať hráčov v 16nastke hrať to všetko na fauly ...nikto nechce hrať s Barcou futbal(okrem Bayernu a Realu) tak nech sa pripravia nato, že pri kontakte hráč padne..viac hráčov typu &Neymara,Alexisa...nikomu nevadí, že super proti barce zaparkuje pred vlastnou bránou ale už vám nieje po vôli že pri našom ball possession a našich častych navštevach v 16tke máme penaltu....j*bať haterov, ked možte hrať ala chelsea štýl zaparkovaný autobus, pripravte sa teda na naše pády aj pri minimalnom kontakte

Reagovat
Mishko

jj Betis či Real mali normálne 2poschodové autobusy zaparkované pred 16-kou a v nej vy si asi fakt neuvedomujete, čo za sprostosti niekedy trieskate

Reagovat
2miguel1

Betis to nevie a Real chce snami hrať futbal...

Reagovat
roman1978

pepe

Reagovat
smazaný uživatel

pepe si robi srandu ???

Reagovat
Mishko

wooooow

Reagovat
smazaný uživatel

Diego.

Reagovat
stas87

teraz na druhej strane ofsajd tiez nebol to je traga zatial,pepeho kokotina mohla byt potrestana,skoda

Reagovat
Masi

Tvl, ještě že z toho nebyl gol, ti asistenti to byli zapít už před zápasem asi...

Reagovat
smazaný uživatel

Lopez ale. asi neexistuje top liga, kde by boli horsi rozhodcovia ako v Spanielsku, to je neskutocne, co to oni piskaju..teraz uz len dva ofsajdy boli odpiskane na kazdej strane a v oboch pripadoch boli obrancovia meter za utocnikom, to je smiesne fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybys viděl z jak velkého a jasného ofsjadu dali dnes gól ManU , tak bys řekl , že tak špatný výkon nemůže rozhodčí v PD podat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosim ta, ja to vobec nechcem vztahovat na porovnavanie lig ani nic podobne to je len moj nazor, co tak laicky sledujem tie ligy

Reagovat
nani92

Real hrá bez Ronalda? tak to bude maximáíne remízka.

Reagovat
Kenneth

Katalancum horelo potreti pod prdeli a zase pentlicky? No jen houst...

Reagovat
smazaný uživatel

Martinez.

Reagovat
Kenneth

Arbeloa se musi vratit, Carvajal je proste zase strasny.

Reagovat
garruklol

Proc sedi Coentrao?

Reagovat
Mishko

safety first... nemozme si vodolit stratit aj druheho laveho obrancu pred semifinale LM a finale pohara

Reagovat
garruklol

A Marcelo nebude hrat jak dlouho?

Reagovat
Mishko

minimalne mesiac

Reagovat
10

co to furt zkouší ten Isco?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Isco v poslední době nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

Treba proti Borussii byl vynikajici.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tam hrál skvěle,ale stejně mi připadá,že ty akce hrozně předržuje a soluje..nevím no

Reagovat
smazaný uživatel

vies ze dneskam na pozicii CR ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Illarrovy nahravky dozadu.. to je fakt zlo..

Reagovat
smazaný uživatel

5. žlutá pro Xabiho, takže nebude hrát doma s Almerií a bude odpočatý na finále Copa del Rey.

Reagovat
Kenneth

Diky bohu. Priposranek by ho tam do toho zakladu narval.

Reagovat
smazaný uživatel

Zluta, kdyz hral balon?

Reagovat
Ed_Hazard

sakra nevyzerá to dobre....chcelo by to takú tú klasickú barcelonskú penaltičku na upokojenie

Reagovat
maxton

vzdy ked pozeram holandsky stream tak ti komentatori sa stale chichocu s tym ich ch ch ch hlasom

Reagovat
Fairplay

Illaramendi

Reagovat
smazaný uživatel

to je hnus velebnosti

Reagovat
valloire

goooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Ed_Hazard

ILARAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ILLLLAARRRAAAA

Reagovat
stas87

ohromna skoda pre domacich gol do satny po takom priebehu

Reagovat
Kenneth

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

ILLARRA

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooool konecne teraz sa zlepsi hra upokoji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

toto mohol brankar riesit inak pri Benzemovej strele

Reagovat
smazaný uživatel

hodte sem stream, mám dobrej, ale nákej opoždenej

Reagovat
valloire

http://zonasports.to/canal-1.shtml

z tutoho se uděláš,poděkuj impovi

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

chce to zrychlit via dravosti , mam pocit ze su malo motivovany naozaj . Isco , Modric , Bale . Carvajal , Pepe nic moc . Hadam sa zlepsi hra po veducom gole ale inak klasicky vykon vonku

Reagovat
smazaný uživatel

no ten polčas bol z našej strany otrasný, často sa na to nedalo dívať, statický profesorský výkon, už som čakal kedy nám to z nejakého centru šupnú, rozhodcovia klasicky tragickí, ešteže Xabi bude chýbať v ďalšom zápase, aspoň si oddýchne medzi pohármi, Illarra pekný výkon zatiaľ, aj keď je neistý, tak vzadu je všade, kde ho potrebujeme a k tomu gól, každopádne im musí Carletto vysvetliť, že s takýmto výkonom nevyhráme + čo najskôr tam poslať rýchleho Moratu

Reagovat
Kyrill

Výsledek zatím lepší než předváděná hra, Illarra zabiják to maj ti kokoti za ten pískot na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou ten trend Barcelony, že se začínají pískat téměř všechny fauly ve vápně + ruky je fajn. Klidně ať je za zápas 5 penalt. Bohužel v současné době je to nastaveno tak, že jsou ve výhodě obránci a tým, který betonuje. Hra v pokutovém území je za odměnu pro útočící tým a ne že se bude automaticky pískat útočící faul. Samozřejmě se tohle musí pískat ve všech zápasech a ve všech soutěžích pokud možno.

Reagovat
valloire

ona je potíž v tom,že ten trend se týká pouze Barcelony

Reagovat
X-bano-X

No chudáčku vážne? Zlá, zlá Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

někde to začít ale musí

Reagovat
valloire

Začíná a končí to pouze u jednoho jedinýho týmu. Pamatuješ LM a Nestu? Držení za dres se bude pískat už furt,to je správné....

Reagovat
smazaný uživatel

nestu pamatuji, ale nevim, co konkretne ted myslis?

Reagovat
valloire

Ještě před ! rozehráním rohu přidržel někoho za dres. Spíš se drželi navzájem a byla z toho pecka. Od tý doby jsem to snad neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

kurna nebyl v nějakým podobným faulu namočen i Puyol za Barcelonu? Krk bych na to nedal, ale něco se mi tedka vrací do mysli

Reagovat
valloire

jo,to bude asi ono

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Socky dobře brání ve středu pole a nutí nás to roztahovat do šířky, což v podstatě znamená, že si hlídají akorát Balea, protože ta druhá strana vůbec neexistuje. Tohle je přesně situace pro Ángela, který by tam dokázal udělat průvan.

Reagovat
Kenneth

Bohuzel ten momentalne udela pruvan jen na WC.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz Illarra za ťahanie dresu žltá, v prvom polčase hráč Sociedadu nedostal nič

Reagovat
smazaný uživatel

Modric dneskam nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

tých by sa našlo viac

Reagovat
smazaný uživatel

ja som cakal aj horsie hlavne ze vyhravame

Reagovat
smazaný uživatel

to co tam ma aku dieru v kolene Bale ?

Reagovat
smazaný uživatel

a je to v písku, Bale končí

Reagovat
smazaný uživatel

Bale mu jen spadl na kolík a má tam tržnou ranku, to se zašije a bude ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, sice dost hluboký, ale furt jen povrchový. Tohle by nemělo být nic vážného.

Reagovat
Ed_Hazard

to je v piči, zase koleno

Reagovat
misinho7

Boze ak sa zrani Bale ta konec nemame nahradu .. Sme v pi.. Aj v lige aj v LM

Reagovat
garruklol

Karime

Reagovat
Kenneth

Benzemaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

karim, kde si to vzal?

Reagovat
Fairplay

Isco to dneska hrozně drbe

Reagovat
Kenneth

Isco zase strasny. Kridlo neni nic pro nej.

Reagovat
patas92

Reagovat
kiwwi

lol to bol gol Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Baléééééééé

Reagovat
Kenneth

Baleeee

Reagovat
smazaný uživatel

BAAAALLLLLEEEEE

Reagovat
Ed_Hazard

ANOOOOOO Gareth krásaaaa

Reagovat
placa

Bravo, to nemyslíš vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

spracovanie, strela ... genialita sama

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, spickovej gol.

Reagovat
valloire

píčo Bejl děkujem.....Valdes style

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Ramos je riadny šašek

Reagovat
One-Real

Koukam od druhé půle, ale Karim zatim.

Reagovat
Ed_Hazard

dnes si ich tam vodí

Reagovat
valloire

úplně přesně to samý jsem chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho má lepší předpoklady na levýho obránce než na stopera, jako alternativa za Marcela pokud odejde Coentrao žádný Shaw a podobně

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte mi pls link (gif apod.) na ten baleuv gol, diky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik. kurna podle toho popisu v diskusi jsem cekal teda vic

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ty vole, at už stáhne Xabiho za Casemira, Benzemu za Wiliana

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Luka, Bale dole poprosím, ale pôjdu Illarra, Isco a niečo

Reagovat
smazaný uživatel

panebože naco di Maríu v tomhle zápase

Reagovat
10

San Sebastian docela zklamání, neměli nic...Realu stačí celkem údržbový tempo

Reagovat
Kenneth

Proc tam priposranek nejebne jednou Moratu, Casemira a nekoho z Castily.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Pepito

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe s Ramosem si tu gólovou souhru za své výkony z posledních zápasů vyloženě zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak stopérska dvojica je zohraná...

Reagovat
valloire

Nejlepší stoper na světě. Pepíček

Reagovat
CHONG

Reagovat
One-Real

Takhle odehrát druhej poločas na Anoaete, velkej kloboucek borci.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne Xabi strieda

Reagovat
smazaný uživatel

bum 4

Reagovat
Kenneth

MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

ALVAAAROOO

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě teď jsem se Carla zastával, ale toto střídání DiMárie už mě rozum nebere. Co se rotace týče tak tady je to naprosto brutální selhání po celou sezónu, to sem ještě nikdy neviděl takto nelogický kroky. To stejný s Ikerem, proti Dortmundu šlo jasně vidět jeho kouzlo. Ikdyž obrana kolikrát hořela, tak to např. Pepe vždycky odkopl na poslední chvíli a tak nějak to fungovalo, mělo to řád a Iker si obranu dirigoval. Když tam je Lopéz tak sice nedělá chyby, ale prostě není to ten vůdčí typ, není to kapititán a ta obrana vypadá pod ním míň seběvědomě. Celkově jsem s Carlem na 1. sezónu spokojen, ale rotace je za pět a s ostudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo bohuzel neveri Moratovi a Casemirovi tolik aby hrali vic ac je pro ne prostor...kdyby se nezranili Sami a Jese na pul roku tak by s rotaci takovy problem nebyl. Ono obecne stridani neni Carlova silna stranka uz od zacatku sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to i bez penaltiček

Reagovat
smazaný uživatel

Morata! A Di Maríova přihrávka!

Reagovat
smazaný uživatel

MORATAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
captain18

Angel

Reagovat
Fairplay

di Mária jaká nahrávka

Reagovat
alcantara

Škoda, že nám to takto nedarovali, ale ideme ďalej

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste to darovali im

Reagovat
valloire

Jestli prodá Perez Angela,tak mi vážně nasere.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak teď se dívám na los dalších kol. Kde bychom byli kdybychom Clásico pouze remizovaly a v Seville třeba taky plichta. Obrovská škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co se ti nelíbí ?

Reagovat
smazaný uživatel

že se to stalo, není třeba řešit co kdyby. Do konce ligy je 6 gol a nikdo vyloženě těžký, krom Vale, tam není.

Reagovat
smazaný uživatel

*kol

Reagovat
smazaný uživatel

tak promiň že jsem si zauvažoval a posteskl nad tím že jsme v Clásicu prohráli zápas o 6 bodů

Reagovat
Billy McClane

Tak ja som kukal na Vale proti Bazileju a to bola fakt tragedia.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Vale není v současné době hrozba pro nikoho. Ti zítra prohrají i ve Valladolidu. Na soupisce asi 5 obránců, z toho dva z b-týmu a nehraje nejlepší střelec Jonas. Valladolid v kompletním složení, kurs @3,0 bude dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Dani si tiež oddýchne

Reagovat
smazaný uživatel

sudí

Reagovat
smazaný uživatel

tak další zbytečné kolo za náma

Reagovat
smazaný uživatel

paradny vykon absolutne som necakal ze vyhrame 4:0 titul sa blizi !

Reagovat
smazaný uživatel

najtazsi super porazeny

Reagovat
One-Real

Celej druhej polocas super, Pepe famózní a speciálně musim pochválit Garetha. Důležitý gol, nebezpečné průniky a i 1v1 větral, takhle by to slo.

Reagovat
valloire

Skvělý !!! Bez Ronalda,bez penalt...a Bale,Pepe,Ramos,Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Vynikající vkus na kluby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

mám rád docela dost klubů, hlavně v Anglii např. Arsenal i United (ač to je divný) - vždycky jsem uznával Alexe Fergusona jediným rivalem, resp. koho nemám rád je Barcelona - a to jsem ji za éry Deco- Dinho - Xavi - Etoo fandil a uznával její fotbal. Rád je nemám od pověstného zápasu s Chelsea v LM, kde je Ovrebo "nenápadně" protlačil dál a od té doby to je nejprotlačovanější tým a je to škoda, kurví to fotbal

Reagovat
Billy McClane

Naco toto, zachvilu sa tu na teba zletia ako supy, ze rozpravas hovna a Barca bola v tom slavnom zapase s Chelsea vlastne poskodena

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu - tuto teorii, postavenou na červené pro Abidala, tady dost rozjíždí pár jedinců. Myslím že youtube má každej tak ať se podívá

Reagovat
2miguel1

to je ten zápas kde dostal Abidal červenú bez dotyku na anelku?

Reagovat
Billy McClane

Vidis trvalo to len par sekund

Reagovat
smazaný uživatel

no nic zase mizím, to nemá smysl ukážu se ať pod preview proti Dortmundu v úterý, ahoj

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
valloire

vemu to za tebe

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Ne,je to ten zápas,kdy nezapískal 4 penalty pro Chelsea. A úplně jasný.když vidím,co se píská teď pro vás.

Reagovat
2miguel1

4 penalty pre chelsea ale každá pre barcu je chyba rozhodcu ....aj 6 penalt podla mna mal odpískať chelsea

Reagovat
valloire

Ty 4 byli naprosto jasný. Pamatuješ na Piqueho? A teď si to srovnej s dneškem...

Reagovat
valloire

Já za mlada fandil Liverpoolu. Keegan,Dalglish,Rush...válcovali to hrozně. Pak jsem nějak od Bruselu přestal a začal víc a víc Realu. Sanchez,Sup,Juanito,Michel...válcovali to hrozně . A už jsem tak nějak zůstal.

Reagovat
el Principito

těžko si je Kristýnka mohla vyskákat z obýváku

Reagovat
valloire

A kterou si vyskákal CR,pověz.

Reagovat
el Principito

tu v el clasicu například, máš nějakou krátkou paměť

Reagovat
valloire

on to nebyl faul?

Reagovat
el Principito

jo, skočil tam jak do bazénu

Reagovat
Billy McClane

A Alexis dnes?

Reagovat
el Principito

byl faulovanej ve vápně, jasná penalta, nevim co řešíš ...

Reagovat
Billy McClane

Ved aj Ronaldo bol jasne faulovany. Bolo jeho chybou, ze rozhodca si myslel, ze to bolo vo vapne?

Reagovat
el Principito

takže neskočil podle tebe? já se nehádam, faul to byl, ale nemusel pak letět jako malysz

Reagovat
valloire

Malysz? A jak pak letěl Iniesta s Espanyolem?

Reagovat
el Principito

nevim co myslíš ... zápas jsem neviděl

Reagovat
valloire

sakra,teď si nejsem jistej,jestli to nebylo s Atleticem. Ale ono je to fuk,lítá pořád.

Reagovat
el Principito

škoda, že si toho někdy nevšimneš u někoho z realu ...

Reagovat
valloire

to je dost těžký postřehnout

Reagovat
el Principito

tak se musíš lepší dívat, nebo si dojít na oční

Reagovat
valloire

spíš si nasadit červenomodrý brejle

Reagovat
valloire

hmmmm,jsi v tom cirkuse,kterýmu fandíš teda principál?

Reagovat
Ángel di María 22

Katze maus, no. Ještě 2 břevna, docela přesvědčivej výkon. Akorát Xabi s Benzínem mohli jít klasicky dolu dřív. Ještě že má Xabi vykartováno na další zápas. I Luka by měl sedět, hodil by se na závěr ligy zdravej Sami, tak snad už za 14 dni třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teraz 18 bodov ešte a veriť

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak, jenom věřit. Osobně si myslím že momentálně je nej. favorit Barca. Atleticu nevěřím, odchází fyzicky. Myslím že se dost vyjasní po zápasu Barca- AthleticBilbao

Reagovat
smazaný uživatel

tak naděje ještě žije, ale nějak nevěřím, že Barca ztratí s Villarealem a s Atletama.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelej výkon od Realu ve druhý půlce Real hraje skvělej fotbal,ale pak vždycky naprosto vyhoří v pár zápasech a to je rozhodující

Reagovat
valloire

Nechytili jsme začátek. Novej kouč a novej styl...

Reagovat
2miguel1

tam nehladaj prehru...skor v tom ze ste získali 1bod s hl. rivalmi

Reagovat
valloire

To taky,tam bych poděkoval spíš sudímu.

Reagovat
2miguel1

sorry že nám pískajú penalty pred 16nastkou

Reagovat
valloire

To ne...pískají parakotouly a pytle brambor

Reagovat
asskicker

ved Penaldo si poplakal tak budu piskat aj jeho triky, co je na tom, ze je to aj u nas?

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo ze začátku to nebylo nic moc,ale postupem času hraje Real líp a líp Myslím si,že v lize už to stačit nebude,ale v LM bych Real viděl jako nejvetšího favorita

Reagovat
stas87

ruben dost stastny gol ale na to sa historia pytat nebude

Reagovat
el Principito

Official: 72% of Barcelona's club members who have voted today have voted in favour of renewing the Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

tak, jak to mnozí odpůrci brali jako hlasování o důvěře vedení, tak ti odpůrci dostali solidně na prdel

socios jako vždy správně

Reagovat
el Principito

Reagovat
Billy McClane

Hmm to zas bude priestor, aby sa volakdo nabalil

Reagovat
smazaný uživatel

9589 hrdinů je víc, než jsem čekal. Tak snad se najde silná opozice, která toho dokáže využít.

Reagovat
stas87

buenoooooooooooooooooooooooooooo

je to tam,to uz rayo nepusti dufam,skvela praca larriveya na polke oba goly haluzacke ale tri body ostanu v madride

Reagovat
stas87

hotovo trashorras excelentne,najprve center a potom strielana prihravka,celta marna,vdaka galvez ze si za mna rozhodol komu priat

Reagovat
stas87

rat je blb za stavu 3:0 na polke da hlavicku charlesovi zbytocnost,dufam ze dostane pokutu pitomec jeden,to budu minimalne tri zapasy stopka

Reagovat
Phillipinho

sympataci

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně se rozehráli, ale škoda, že to tam nepadlo i Larriveyovi

Reagovat
Pospovič

Sleduje tu někdo hodně Athletic ? Má šanci v následujících třeba 5. let každoročně bojovat o LM případně EL (jak po hráčské tak i finanční stránce) nebo je to letos jen takový výstřel a příště se zas bude očekávat boj kole 10-8. místo.

Reagovat
Ángel di María 22

No, jestli se do tý LM dostanou a budou pak třeba úspěšně pokračovat v EL, tak to možná i hrozí. Maj ale výbornýho trenéra, jako vždy bude hodně záležet na tom, koho udrží a jak to případně nahradí. Letos maj poměrně solidně širokej kádr, ale takovej Muniaín už vypadá s odchodem na spadnutí.

Reagovat
Infi

Takhle chlapi, tady jde o to, že ty penalty.... há há há, jistě kkti z madridu většinou (čest normalním, oni tuší koho myslím nebo aspoň mají soudnost) bych tu cosi napsal, ale ty někteřé výroky i reakce jsou až tak směšné, že to až není normální, občas mi příjde jestli někteří uvažují nad tím co napíšou nebo jestli jen náhodou nebijou do klávesnice a pak z toho udělají větu

Reagovat
Infi

Takhle chlapi, tady jde o to, že ty penalty.... há há há, jistě kkti z madridu většinou (čest normalním, oni tuší koho myslím nebo aspoň mají soudnost) bych tu cosi napsal, ale ty někteřé výroky i reakce jsou až tak směšné, že to až není normální, občas mi příjde jestli někteří uvažují nad tím co napíšou nebo jestli jen náhodou nebijou do klávesnice a pak z toho udělají větu

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si myslíte že nakonec vyhraje ligu ? , já si myslim že to bude ta barcelona , jo a neni to z toho důvodu že jí fandim ale okolnosti jsou teď nejpravděpodobnější , bude tam zápas s atletama takže ten rozhodne , real podle mě už mistr nebude :D

Reagovat
Kokesh

Hlavně ať Atleti z LM vyřadí Barcu a my si ukoristime CdR. O titulu ať rozhodne poslední kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

toto prosim ta napis po zapase s Granadou , Villarealom , Elche , Atleticom a Bilbaom .

Reagovat
smazaný uživatel

Najivko

Reagovat
smazaný uživatel

Dávej ještě více těch smajlíků prosím

Reagovat
smazaný uživatel

když myslíš :D

Reagovat
Aldeano

Ronaldo nedokončil dnešní trénink

Cristiano Ronaldo sice byl v nominaci Realu Madrid na odvetu čtvrtfinále Ligy mistrů v Dortmundu, na trávníku se ovšem zítra s vysokou pravděpodobností neobjeví. Portugalský kanonýr má znovu problémy s kolenem a po dvaceti minutách odstoupil z dnešního tréninku.

Reagovat
asskicker

Skoda, mohol uz teraz prekonat Messiho rekord, aj ked ten jeden gol da urcite aj v semifinale.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
teenz

Hledá se služebník Ángel di María 22

Reagovat
Ángel di María 22

Tak piš do zprávy, ne? Whatsup

Reagovat
teenz

Já tě radši takhle nahlásim, než nějaký novinky zkoušet. Prej zejtra nemáš čas, tak nic. Nuda.

Reagovat
Ángel di María 22

Bude CdR, počítej s tim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele