Primera División - preview 31. kola

01.04.2016, 08:14, aktualizováno 04.04.2016, 08:43
Previews
Souboj dvou nejhorších týmů letošní sezony udělá tečku za 31. kolem španělské nejvyšší soutěže. Poslední Levante hraje doma se Sportingem Gijón, který v případě výhry opustí sestupové pásmo...
Levante UD - Sporting Gijón  (pondělí 20:30)
Pondělní dohrávka La Ligy nabídne čistokrevný souboj o záchranu. O velmi důležité tři body se popere poslední Levante s předposledním Sportingem Gijón, který před reprezentační pauzou šokoval fotbalový svět vítězstvím nad Atléticem.

Levante se už velmi dlouho neodlepilo ode dna tabulky a s jeho šancemi na záchranu to nevypadá dvakrát dobře. Valencijským schází na první nesestupovou příčku pět bodů a na smazání tohoto manka se jim nevyhnutelně krátí čas. Jedním z klíčových zápasů pro potencionální záchranu tak bude pro Les Gratones střetnutí s nejbližší tabulkovým rivalem - Sportingem Gijón.

Levante se v posledních týdnech zvedlo k lepším výkonům než v předešlých fázích sezóny. Z posledních tří zápasů vydolovali Rubiho svěřenci čtyři body. Uhráli cennou remízu v San Sebastianu a poté dokonce zvítězili v městském derby nad Netopýry 1:0. V posledním utkání před reprezentační přestávkou ale museli hráči Levante skousnout další porážku, tentokrát od La Coruni v poměru 1:2, když si dal pět minut před koncem smolný vlastní gól brankář Mariño.

"Chtěl bych požádat všechny naše fanoušky, aby nepřestávali věřit. Jdeme do zápasu s vítěznou mentalitou. Musíme bojovat až do konce. Je to fotbal a setkávají se dvě naprosto vyrovnaná mužstva. Stále se sice nacházíme v nelehké situaci, ale musíme zůstat trpěliví a udržet si bojovného ducha," burcoval před zápasem domácí lodivod Rubi. Ten také potvrdil, že do zápasu bude připraven nastoupit i brazilský forvard Deyverson Silva.

Sporting nevypadá z pohledu na tabulku o moc lépe než jeho nadcházející soupeř. Gijónští se ve své první sezóně po návratu do nejvyšší soutěže potácejí na předposledním místě tabulky a do minulého kola osmkrát v řadě nevyhráli. Před reprezentační pauzou si však Sporting nachystal pro své fandy nadmíru sladké překvapení. Na svém stadionu totiž dokázal otočit utkání s mistry Španělska z roku 2014 a zvítězit nad Atléticem Madrid 2:1. Nečekané tři body Gijónským zařídili v závěru utkání Sanabria a Castro a rázem situace týmu Abelarda Fernándeze nevypadá tak beznadějně, v případě úspěchu proti Levante se hosté dokonce vytáhnou mimo pásmo sestupu.

Oba týmy tak mají o co hrát a utkání slibuje dramatickou podívanou. Zápas začíná ve 20:30, v roli hlavního rozhodčího se objeví Mario Melero López.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Juanfran, Feddal, Medjani, Lerma - Morales, Verza, Camarasa, Verdú - Rossi, Deyverson
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - López, Hernández, Vranjes, Lora - Jony, Álvarez, Cases, Carmona - Sanabria, Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Granada CF  (neděle 12:00)
Už delší dobu se Athletic Bilbao pokouší oplatit svému soupeři porážku, ale stále se mu to nedaří. Navíc se Bilbao potýká s propadem formy a teď bude doufat, že krátký oddych v podobě reprezentační přestávky mu proti Granadě pomůže.

Bilbau v poslední době dochází dech. Alespoň by se tak mohlo zdát z výsledků, které těsně před reprezentační přestávkou začaly klesat. V rámci Evropské ligy Bilbao nesehrálo s Valencií moc dobré utkání, ale naštěstí pro Basky mělo nahráno z prvního duelu, takže k postupu stačila i těsná prohra 2:1. V minulém kole La Ligy se stejný výsledek opakoval, protože Bilbao nestačilo na domácí Espanyol.

Bilbao sice v Katalánsku vedlo zásluhou Javiera Erasa, jenže 10 minut po změně stran se trefil Papakouli Diop, na nějž o chvíli později navázal rozhodujícím gólem Felipe Caicedo. Bilbao tak mohlo vítat reprezentační pauzu jako chvíli odpočinku. To neplatilo pro Aritze Adurize, který se dočkal vysněného telefonátu a odcestoval s týmem španělské reprezentace k přátelskému utkání s Itálií.

Navíc si do něj přenesl pohodu z klubu a jako jediný Španěl gólem reagoval na branku Lorenza Insigneho, takže utkání skončilo remízou. A zkušený Bask si tento moment jen pochvaluje: "Jsem šťastný, že jsem tu mohl být. Reprezentační dres je velká pocta a já jsem cítil hrdost. Musím říct, že s hráči, jací byli dnes na hrací ploše, se hraje skoro samo. Celý tým je plný hvězd a já jsem byl rád jeho součástí."

Bilbao jednoho hrdinu má, ale o jiného zase přišlo. Mimo hru totiž bude Aymeric Laporte, jeden z největších pokladů baskického klubu. Mladý obránce nastoupil za francouzskou reprezentaci do 21 let proti Skotsku a zápas nedohrál. Skončila pro něj zřejmě i sezona, protože má zlomenou holenní kost a vykloubený pravý kotník. Jedinou absencí Granady bude Success, který však pyká za karty. David Lomban, Andres Fernandez a David Barral se naopak po trestu vracejí.

Bilbao se s Granadou dlouhodobě trápí a naposledy ji dokázalo porazit před více než dvěma lety. Od té doby se zrodila jedna remíza a hned dvakrát se překvapivě radovala Granada. V minulých týdnech ale Granada moc důvodů k radosti neměla. Za deset posledních soutěžních duelů se jí povedlo zvítězit jen třikrát, těsně před přestávkou dvakrát získala jen bod. Právě v minulém klání s Rayem byl navíc vyloučen Success a Rayo i díky tomu nakonec vyválčilo remízu.

Není divu, že byl Jose Gonzalez zklamán. Po utkání sdělil: "Tahle remíza je jako porážka. Mrzí mne to, že jsme remizovali, protože jsme si to zavinili sami. Byli jsme mnohem lepší než náš soupeř, ale ani to nám na body nestačilo. Teď se chceme soustředit jen na boj s Bilbaem," dodal Gonzalez.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Etxeita, Gurpegi, Balenziaga - Beñat, José - Susaeta, García, Merino - Aduriz
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Lopes, Costa, Lombán, Biraghi - Rochina, Doucouré, Pérez, Cuenca - Barral, El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Espanyol Barcelona  (neděle 16:00)
Malagu čeká už třetí soupeř v řadě ze spodní poloviny tabulky. Minulé dva zápasy modrobílí zvládli, ale Espanyol budí po výhře nad Bilbaem značný respekt. Na La Rosaledě se tak určitě bude na co dívat, přestože už mají obě mužstva prakticky jistou záchranu.

Malaga letos pohárovou Evropu s největší pravděpodobností znova nevybojuje. Tým Javiho Gracii doplaácí na hrůzný start do sezóny, kdy celých sedm kol čekal na první vstřelenou branku. Tým navíc provázela řada zranění a vyloučení a Gracia měl mnohdy těžkou hlavu poskládat svou jedenáctku. V poslední době se však jeho svěřencům daří vyvarovat se zraněním i zbytečným vyloučením. Po několika měsících tak může Gracia postavit do zápasu stejný tým, jaký hrál v minulém utkání.

To se Los Boquerones vydařilo. Modrbílí navázali na výhru 1:0 nad Gijónem a na hřišti Betisu zvítězili stejným rozdílem. Hrdiny posledních dvou zápasů se stali Juanpi a Camacho, kteří vsítili rozdílové branky, jež vynesly Malaze šest bodů a upevnění pozice v horní polovině tabulky. Na vytoužené pohárové příčky ale domácí hledí stále z uctivé vzdálenosti. Na šesté Vigo ztrácí Malaga devět bodů a to je před Andalusany ještě hladový Athletic. Mnohé tak naznačuje, že i letos skončí Malaga bez pohárů.

O těch se ani nesní Espanyolu, který se dlouho pohyboval nebezpečně blízko sestupovému pásmu. Od konce února však svěřenci rumunského kouče Galcy zapli na vyšší rychlostní stupeň a díky čtyřem výhrám a jedné remíze z posledních šesti zápasů poskočili na dvanáctou pozici se sedmibodovým náskokem na první sestupové místo. Primární cíl, tedy jistotu záchrany, ale ještě Katalánci nevybojovali.

"Musíme pokračovat ve stejném tempu jako v minulých zápasech v celém zbytku sezóny. Chceme se zachránit co nejdříve a pak bojovat o co nejvyšší post v tabulce. Poslední měsíc a půl jsme se vyhli velkým selháním a doufám, že diváci uvidí pěkný zápas. Víme, co musíme udělat pro vítězství, které by nám dodalo potřebný klid," uvedl před zápasem hostující záložník Víctor Sánchez.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Ochoa - Torres, Weligton, Albentosa, Rosales - Castro, Camacho, Recio, Juanpi - Čop, Charles
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - R. Duarte, Roco, Ó. Duarte, González - Sánchez, Diop, Abraham - Asensio, Moreno, Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.50 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Villarreal CF  (neděle 18:15)
Sobotní podvečer bude v baskickém Eibaru patřit souboji domácího SD s Villarrealem. Žlutá ponorka připlouvá na sever země po úspěšném střetu s Barcelonou a bod za remízu 2:2 chce potvrdit i proti devátému celku tabulky. Obě mužstva už na výhru čekají pořádně dlouho a zabrat by měli především hosté, kteří hájí důležitou čtvrtou příčku.

Eibar se na rozdíl od minulé sezóny nemůsí tolik bát setstupu, přestože Baskům podobně jako loni dochází v posledních kolech dech. Z posledních deseti zápasů vydoloval tým José Luise Mendilibara pouhých pět bodů za výhru nad posledním Levante a dvě remízy v posledních zápasch s Vallecanem a Getafe. Hrůzné výsledky z posledních týdnů znamenaly pro Eibar pád na deváté místo a tytam jsou doby, kdy fotbalový trpaslík proháněl týmy na pohárových příčkách.

Nyní čeká Basky velmi náročný soupeř, kterého po postupu do první ligy ještě nedokázali porazit. Ve dvanáctém kole však Eibar dokázal s Villarrealem remizovat 1:1, což by pro domácí nemusel být až tak nedosažitelný výsledek. Villarreal se totiž také trápí a pokud bude pokračovat v podobných výsledcích, jaké předvádí v posledních čtyřech kolech, do konce sezóny jistě prohospodaří náskok, který si vyparcoval na čtvrtém místě tabulky. Ani v jednom zápase La Ligy za poslední měsíc Marcelinovo mužstvo nevyhrálo a odneslo si jen dva body za remízy s Vigem a Barcelonou.

Žlutá ponorka doplácí četnými zraněními na nabitý program letošní sezóny, kdy musí zvládat souboje ve španělské lize a také mače v Evropské lize. Tam se Villarreal probojoval přes Leverkusen už do čtvrtfinále a příští týden jej čeká první zápas s pražskou Spartou. Před zápasem s Letenskými by tak Marcelino potřeboval klid do svých řad, který by přinesl jen tříbodový zisk z Eibaru.

"Tři body by byly úderem do tváře našim pronásledovatelům. Hrajeme nyní hodně opatrně a snažíme se hrát ze zabezpečené obrany, jelikož nám zbyli už jen čtyři použitelní obránci," postěžoval si před zápasem Marcelino, jenž se musí vyrovnat se zraněními Jaume Costy, Daniela Bonery a nově také Argentince Matea Musacchia, jenž se vrátil se zraněním po plnění reprezentačních povinností. Musacchcio se musel dlouho vyrovnávat s hororovým zraněním z minulého roku a Marcelino vyjádřil obavy, aby jeho mužstvu nechyběl podobně dlouho jako vloni. Situaci kouči Villarrealu také komplikuje stopka kvůli kartám pro Maria Gaspara.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Junca, Pantič, Santos, Capa - García, Escalante - Inui, Jota, Keko - Bastón
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Areola - Bailly, Ruiz, Bonera, Rukavina - Suárez, Bruno, Trigueros, Castillejo - Soldado, Bakambu
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.10 - 2.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Sevilla FC - Real Sociedad  (neděle 20:30)
Sevilla bude v duelu s Realem Sociedad San Sebastian jasným favoritem, ale přesto má důvod k obavám. Pokud na ni někdo umí vyzrát, je to právě La Real, jehož zápasy jsou pro Sevillu hodně náročné a ne vždy končí požadovaným výsledkem.

Sevilla by se ráda konečně zbavila negativních statistik, které ji v poslední době proti Realu Sociedad trápí. V minulých dvou kláních se radoval právě La Real, který sice ani v jednom období neprožíval ideální časy, ale na Sevillu to vždy stačilo. Sevilla se jako již tradičně bude opírat zejména o domácí prostředí, ve kterém je velmi těžko k poražení. Stadion Ramón Sánchez Pizjuán je pro Sevillu útočištěm také v duelech se Sociedadem.

Poslední dvě návštěvy Sevilly vždy rozhodla jedna branka a pokaždé ji měli na svědomí domácí. Navíc doma proti Realu Sociedad neinkasovali. Také nyní se nachází v lepším rozmaru, pouze minulé kolo Primera Division se jim hrubě nepovedlo. Sevilla totiž čelila Realu Madrid a měření sil s gigantem z hlavního města se jí vůbec nepovedlo. Nejenže neskórovala ani jednou, ale ještě k tomu dostala čtyři branky!

Reprezentační pauza, která zastihla elitní fotbalové ligy, jí tak přišla vhod. Stejně tak Realu Sociedad, protože tým ze San Sebastianu zase začal klopýtat. Poté, co mu skvěle vyšel měsíc únor, v němž ani jednou neprohrál, se ztráty bodů začaly kupit na sebe. Za posledních pět kolem La Real nevyhrál ani jednou, nýbrž si připsal dvě remízy a rovnou třikrát odešel ze hřiště poražen! Nejinak tomu bylo v minulém kole, k překvapení mnohých totiž vyhrálo Las Palmas.

Jedním z hráčů, kteří dlouhodobě prokazují dobré výkony v dresu La Realu a fanoušci doufají v jejich dlouhodobé setrvání, je mladý obránce Inigo Martinez. Jeho kontrakt končí v roce 2017 a sám hráč zmiňuje, že se stále ještě nedohodl na podmínkách jeho prodloužení. Deníku AS řekl: "S klubem se sice bavíme, ale čekal bych větší aktivitu. Až uvidím, že klub dělá opravdu vše, co je v jeho silách, pak prodloužím. Podpis nové smlouvy je ale hodně komplikovaný a nechci nic uspěchat."

Velmi častými změnami v kádru je známá také Sevilla, která není schopná udržet dlouhodobě vysokou úroveň. A to by trenér Unai Emery rád změnil. Klubu prý již naznačil seznam posil, o které stojí. Pokud se vedení Sevilly nepodaří udržet hlavní esa kádru pohromadě a neseženou Emerymu jeho vytipované hráče, prý si rozmyslí setrvání. Faktem je, že Emery v Seville odvádí skvělou práci, o nabídky nemá nouze a daří se mu i v pohárech.

Pokud jde o zraněné hráče na obou stranách, absencí není mnoho. Ever Banega je v dresu domácích zpět, stejně tak Vitolo. Hrát nebude pouze Ital Marco Andreolli, který je stále zraněn. Hosté přijedou bez zraněného Sergia Canalese a rovněž útočníka Imanola Agirretxeho. Carlos Martinez je ale opět schopen nastoupit a stejná věc platí i pro Markela Bergaru s Carlosem Velou.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Rami, Kolodziejczak, Trémoulinas - Cristofóro, Krychowiak - Vítolo, Banega, Krohn-Dehli - Gameiro
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Martínez, Elustondo, Inigo, Yuri - Illarramendi, Reyes, Granero - Vela, Jonathas, Oyarzabal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.20 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Real Betis  (sobota 16:00)
Atlético Madrid se v minulém kole neukázalo v dobrém světle a jeho náskok na třetí Real Madrid se snížil na rozdíl jediného bodu. Teď má tým trenéra Diega Simeoneho ideální šanci na to, aby si vzal svůj náskok zpět, protože uvítá stagnující Real Betis.

Reprezentační pauza, která rozdělila nabitý program elitních evropských soutěží, přišla pro Atlético v pravou chvíli. V minulém kole totiž colchoneros zažili něco, čemu se snaží dlouhodobě vyhýbat. Prohráli. A byla to hodně bolestivá porážka, protože to od Sportingu Gijón čekal málokdo. Především se ale hráči museli zlobit na sebe za způsob, jakým k porážce došlo. Díky brance Griezmanna sice vedli, ale po srovnání od Sanabrii přišla rozhodující branka až minutu před koncem!

Branka Carlose Castra tak dala velkou naději Realu, který se dotáhl k Atléticu na rozdíl jediného bodu. Teď má Atlético skvělou šanci sebrat své síly a především zapomenout na negativní zážitek. Real Betis naposledy vyloupil stadion Vicenteho Calderona v roce 2011, když tam vyhrál 2:0 i přesto, že hrál více než dvacet minut v početním oslabení. Jinak se ale daří jednoznačně domácímu týmu, který se od té doby radoval z výhry šestkrát.

Atlético nadále sní také o Lize mistrů, protože nakonec těsně a se štěstím přešlo přes nizozemské PSV. Jedním z hráčů, kteří by se rádi dočkali nějaké velké trofeje, než se odeberou do fotbalového odpočinku, je španělský útočník Fernando Torres. Symbol a miláček Atlética se vrátil zakončit kariéru na vrcholové úrovni domů a rád by si připsal ještě pár branek. Třeba právě v utkání s Realem Betis, na které se již připravuje.

V rozhovoru pro oficiální stránky klubu mimo jiné španělský toreador zmínil: "Jak víte, jsme známí tím, že jdeme od zápasu k zápasu. Vždy se soustředíme maximálně jen na příští duel. Neřešíme, co bude za měsíc, kam až bychom chtěli dojít a na co máme. Vždy se soustředíme jen na příští kolo. A má to svůj důvod. Samozřejmě víme, co nás čeká v kalendáři dál, ale teď vidíme jen Betis. Vše ostatní je až na druhé koleji," dodává Torres.

Atlético bude mít znovu k dispozici několik hráčů. Záložník Saúl Ñíguez se sice ze srazu vrátil zraněn, ale v tuto chvíli je znovu fit. To samé platí pro obránce Stefana Saviće. Mimo hru by tak měli být stále jen obránci Giménez a Godín. Také Real Betis musí řešit jednu nemilou absenci, protože peruánský křídelník Juan Vargas má natržený stehenní sval. Ostatně, to je v těchto dnech ta nejmenší starost, jakou Béticos řeší.

Za poslední dva duely se Realu Betis nepovedlo vyhrát ani jednou, přičemž má skóre 1:4. V minulém kole Real hrál dlouho dobu s Málagou bez branek, ale misky vah na její stranu naklonil deset minut před koncem Ignácio Camacho. Betis je nyní až na 14. místě La Ligy a na sestup má náskok jen šesti bodů. Navíc si dobře pamatuje poslední návštěvu Atlética, když si odvážel pět inkasovaných branek.

Mladíček Charly Musonda věří, že teď bude jeho celek úspěšnější. "Přišel jsem do Betisu, abych tady sbíral minuty a zkušenosti. Obojí se mi daří, takže jsem velmi spokojen. Navíc se mi tu moc líbí a mám tu skvělé prostředí pro růst. Doufám, že se ukážeme také proti Atléticu, protože je to skvělý klub," přeje si Musonda.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Savić, Hernández, Luis - Saul, Fernández, Gabi, Koke - Vietto, Griezmann
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Molinero, Pezzella, Westermann, Montoya - N'Diaye, Ceballos - Kadir, Fabian, Musonda - Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 5.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Valencia CF  (sobota 18:15)
Fanoušci Valencie ani nemají pořádně čas na to, aby vstřebali odchod trenéra Garyho Nevilla, a už jim ligový kalendář naservíroval další kolo. V něm již povede hráče prvního týmu někdo jiný a fanoušci doufají, že se výjezd do Las Palmas konečně povede.

Las Palmas stojí před náročným úkolem. Chce konečně prolomit smůlu, kterou proti Valencii má. Las Palmas totiž ještě nikdy v historii v rámci soutěžních duelů nedokázalo Valencii porazit. Za posledních 16 let se pětkrát radovali Netopýři, dvakrát se body dělily. Pokud má Las Palmas zlomit špatnou bilanci, tak teď by mohl být příhodný čas. Valencia se totiž ocitá v problematické situaci, která už nese své první oběti.

Tou úplně první se stal trenér Gary Neville. Nikterak zkušený trenér, zato však čilý a respektovaný expert ze studia se ujal trenérského kormidla populárního klubu, aby získával potřebné zkušenosti. Zatímco v pohárové Evropě se mu ještě celkem dařilo, v rámci první španělské ligy je jeho působení vnímáno jako přinejmenším negativní. Valencia pod jeho vedením zažila debakly od větších týmů, nevýrazný herní projev a mnoho dalšího, jen ne úspěch.

Netopýry nyní povede dosavadní asistent Pako Ayestaran. Ten byl asistentem Garyho Nevilla od poloviny února, předtím však měl zkušenosti i s Rafou Benítezem a Unaiem Emerym. Dá se tedy očekávat, že oproti Nevillovi má několik výhod. Zná jazyk, prostředí, hráče i rozmanitosti španělského fotbalu. Bude mu to ale stačit k tomu, aby dokázal Valencii dostat do vyšších pater? Aktuálně patří Netopýrům až 13. příčka s tím, že mají na svého soka náskok jen jediného bodu.

Mizérii už odnesl zmíněný trenér Neville, který zklamaně uvedl: "Chtěl bych poděkovat klubu, fanouškům, zaměstnancům a hráčům. Rád bych pokračoval v započaté práci, ale chápu, že zde se obchoduje s výsledky a v 28 zápasech nebyly takové, jaké klub požaduje," řekl mimo jiné. Nevillovi se osudnou stala také poslední prohra jeho oveček, když Valencia dostala dvě branky od Celty Vigo a doma navíc vyšla střelecky na prázdno.

To jeho soupeř naopak svou úlohu zvládl v minulém kole skvěle a poradil si s Realem Sociedad San Sebastian, když se jako jediný prosadil Willian José. Za pět posledních duelů se Las Palmas povedlo vyhrát čtyřikrát a jen jednou ztratilo všechny tři body. Teď navíc domácím bude scházet jen Javi Castellano. Absence hostí jsou mnohem výraznější, protože novému trenérovi chybí José Gayá, João Cancelo, Zakaria Bakkali, Denis Čeryšev a také Enzo Pérez.

I na to by rád trenér Quique Setien spoléhal: "Valencia je ve zvláštní pozici. Je to velký klub a já nepochybuji, že se brzy dostane zase nahoru, ale teď se jí vůbec nedaří. Rádi bychom si vzali tři body, i když to stále nebude snadné. Je tam plno vynikajících hráčů, takže nás čeká náročný duel. My se ale nebojíme."
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Garcia, Bigas, Lemos, Garrido - Tana, Roque, Momo - Zhar, José, Viera
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Santos, Siqueira - Gomes, Fuego, Parejo - Feghouli, Alcácer, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Real Madrid  (sobota 20:30)
Další El Clásico je tady! Odvěký souboj dvou největších španělských klubů se odehraje již tuto sobotu na Camp Nou. Obě mužstva jsou po reprezentační přestávce nažhaveny napsat další klapitolu do bohaté historie vzájemných soubojů. Barca by ráda navázala na rekordně dlouhou sérii bez porážky. Real by potřeboval důležitý úspěch v nelehké sezóně a navíc touží po pomstě po debaklu ze začátku sezóny.

Ještě před vypuknutím očekávané bitvy uctí oba kluby památku nedávno zesnulého Johana Cruijffa, jenž v minulosti oblékal dres katalánského velkoklubu a osm sezón působil v klubu jako manažer. Cruijff se se svým výjimečným fotbalovým myšlením i charakterem zařadil mezi klubové legendy. Jako kouč dovedl Barcelonu k výhře v Poháru mistrů evropských zemí a jako kouč celkem čtyřikrát zvedl nad hlavu trofej pro vítěze Primera División. Osobně také zasáhl do památné výhry barcelonských 5:0 proti Realu Madrid z roku 1974, která byla tehdy jedním z klíčových kroků na cestě k zisku historického titulu.

Barcelona by dalším podobným vítězstvím nejen ráda vzpomenula na plodné roky, kdy na Camp Nou působil legendární Nizozemec. Katalánci si brousí zuby na jubilejní čtyřicátý zápas bez porážky a výhra proti Los Blancos by znamenala prodloužení tohoto rekordu skutečně ve velkém stylu. Blaugranas jsou před utkáním favoritem, vždyť svěřenci Luise Enriqueho s přehledem vedou La Ligu a naposledy Bílý balet smetli na jeho hřišti 4:0. Enrique má navíc k dispozici prakitcky kompletní kádr až na zraněného Mathieua. Francouzský obránce se zranil v reprezentačním utkání s Ruskem, musel podstoupit operaci pravého kolena a v této sezóně si už asi nezahraje.

"Jdeme do utkání ve skvělé formě. El Clásico si od každého vyžaduje stoprocentní připravenost a kromě Jeremyho se všichni hráči vrátli z mezistítních utkání v perfektní kondici. Všichni se tak soustředíme jen na zítřejší zápas," pochvaloval si na tiskové konferenci Enrique. "Víc než jakékoli pocty by si Johan Cruijff přál naše vítězství, protože hrajeme velmi dobrý a spektakulární fotbal. Vždy chceme na hřišti předvést představení, které bude bavit diváky. Naším cílem je nejen vyhrát, ale vyhrát stylově. Proto si pečlivě vybíráme typy hráčů, kteří zapadnou do naší hry. Náš fotbal je postaven na držení míče a jasném ideálu, jak chceme hrát. Barcelonou prošli mnozí trenéři, kteří měli jiný přístup, ale styl hry zůstává stejný," pustil se do hlubší analýzy domácí lodivod.

Proti Blaugranas nyní nestojí Real ve své nejlepší formě. Bílý balet se díky několika nezdarům ocitl aktuálně až na třetím místě tabulky a na své soky ztrácí propastných deset bodů. Ambice získat titul se tak z kádru Zinedina Zidanea rychle vytrácí a jen výhra na Camp Nou by ještě vykřesela alespoň naději, že se boj o první příčku ještě zdramtizuje. Do karet hraje Realu zlepšená froma z posledních pěti utkání, kdy se Los Balncos podařilo pokaždé zvítězit s vynikajícím skóre 18:3. V minulém kole navíc Barca klopýtla ve Villarrealu a ukázala, že i Katalánci si mouhou vybrat slabší chvilku. Právě toho by mohly využít největší zbraně Realu v čele s Cristianem Ronaldem, jenž v této sezóně hladoví po velkém úspěchu.

Podobně jako jeho protějšek, i Zidane se musí vyrovnat s absencí francouzského obránce ve své obranné řadě. Rafael Varane si stejně jako Mathieu odnesl zranění ze zápasu s Ruskem a do El Clásica kvůli svalovým problémům nezasáhne. Sám kouč Realu si odbude premiéru v roli hlavního kouče při El Clásicu, přestože jeho atmosféru zažil jako hráč mnohkrát. "Neberu to jako žádnou zkoušku. Chytili jsme nyní skvělou dynamiku, naše hra nám v posledních zápasech vychází a stále pokračujeme v tvrdé práci. Zítra to bude pro nás další zápas, důležitý zápas" uvedl před utkáním Zidane.

El Clásico začne minutou ticha za zesnulého Cruijffa a očekává se roněž působivé choreo od barcelonských příznivců. Zápas je naplánován na 20:30, utkání bude řídit Alejandro José Hernández.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Piqué, Mascherano, Alves - Rakitič, Busquets, Iniesta - Neymar, Suárez, Messi
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal - Modrič, Casemiro, Kroos - Ronaldo, Benzema, Bale
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 5.00 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Deportivo La Coruña  (sobota 22:05)
Celta Vigo stále udatně bojuje o poháry a zatím se jí daří odvracet nápory nejbližších soupeřů. K tomu, aby měla na práci trochu více klidu, by bylo dobré porazit i dalšího soka. Tím bude Deportivo, které naposledy našlo na Celtu Vigo recept.

Pozice, které zaručují evropské poháry pro příští sezonu, jsou hodně našlapané. Kdo udělá chybu, mohl by za ni draze zaplatit. Rozdíl mezi pátou Sevillou a sedmým Bilbaem činí jen jediný bod, což je mizivá vzdálenost. Celta je uprostřed této trojice, ale pokud se chce udržet v boji o Evropskou ligu, musí přidat zejména v obranné činnosti. Právě tam ji tlačí bota, což je vidět právě v porovnání s jejími soupeři.

Sevilla zatím inkasovala jen 35 branek, sedmé Bilbao jen o čtyři více. Celta Vigo ale má v obraně problémy, protože dostala 51 branek! Jedním z hráčů, kteří mají inkasování gólů zabránit, je i Gustavo Cabral. Ten podává poměrně dobré výkony a zajímají se o něj i jiná mužstva. On ale na přestup nemyslí: "Teď se chci soustředit jen na zbytek sezony. Samozřejmě mi lichotí, když čtu o zájmu nějakého velkého klubu, ale moje hlava teď patří jen Celtě."

"Je pravda, že dostáváme opravdu hodně branek, ale pracujeme na zlepšení. Možná to bude chvíli trvat, protože žádná velká změna nepřichází ihned, ale my si věříme. Teď je před námi duel s Deportivem, které je velmi nebezpečné a schopné. Má dobré hráče, kteří vědí, jak využít slabin soupeře. V minulém kole se nám ale povedlo udržet čisté konto a to je pro nás morální vzpruha," hlásá Cabral.

Týmem, který Celtě nedokázal v minulém kole dát gól, je Valencia. Celta se tak oklepala z nelichotivého výprasku od Realu Madrid v podobě sedmi branek a poslední dva duely vyhrála. V utkání s Deportivem jí bude chybět Fontàs, Pablo Hernández a Marcelo Díaz, zatímco zpátky v nominaci je Nemanja Radoja. V dresu hostí nenastoupí Manuel Pablo a Fabricio, protože jsou oba zranění.

Celta chce svému soupeři vrátit poslední duel, který Deportivo vyhrálo. Na vlastní půdě se mu povedlo překonat tým z Viga díky gólu Lucase a vlastní brance Jonnyho Castra. A to se těžko zapomíná, zvláště v tom případě, že se jedná o galicijské derby. Protentokrát jej hostí Estadio Balaídos a domácí budou spoléhat kromě tradičně zaplněných ochozů také na nepříznivou formu svého soupeře.

Deportivo je nyní na 10. příčce La Ligy, i když se mu poslední dobou moc nedaří. Za deset posledních duelů vyhrál Depor jen jednou, když si v minulém kole dokázal poradit s Levante. Deportivu hodně pomohla vlastní branka, kterou měl na svědomí brankář Diego Mariño. Podaří se Deportivu překvapit favorita na jeho území?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Wass, Radoja - Aspas, Orellana, Nolito - Guidetti
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Juanfran, Sidnei, Arribas, Navarro - Mosquera, Borges - Cani, Alberto, Fajr - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - Getafe CF  (pátek 20:30)
Páteční předehrávka nového kola španělské nejvyšší soutěže bude mít velký náboj a dá se čekat obrovský boj. Domácí Rayo Vallecano se totiž utká v záchranářském souboji s Getafe a oba týmy potřebují body přímo zoufale.

Až se v pátek otevřou brány madridského stadionu Teresa Rivero, začne bezpochyby velmi napínavý duel. Možná nepadne hodně branek, ale jedno je jisté - oba týmy vypustí na hřišti duši, jen aby dokázaly vyhrát. Duel mezi domácím Rayem Vallecano a hosty z Getafe totiž není jen malé derby, ale především patří do kolonky pomyslných šestibodových zápasů. Kdo prohraje, možná už nikdy nevyvázne ze sestupové propasti.

V lepším postavení je aktuálně Rayo. Vallecas dva poslední duely remizovali a za posledních deset kol se jim podařilo prohrát jen dvakrát! Co by Getafe za takové statistiky dalo... Velký podíl na tom, zřejmě má také trenér Paco Jémez, o něhož je teď poměrně zájem. Je jedním z kandidátů na trenéra španělské reprezentace a podle čerstvých zpráv o něj usiluje také Valencia a jiné větší kluby v La Lize i mimo ni.

Trenérův agent ostatně chápe pozadí těchto informací. "Vůbec se nedivím tomu, že Paca chtějí. Je to trenér, který má jasné představy, velké charisma a rychle se učí. Zvládá tlak a dokáže si podmanit diváky i hráče. Je to ten typ trenéra, kterého potřebuje a chce každé velké mužstvo. Valencia mne zatím nekontaktovala, protože se nechceme rozrušovat před koncem sezony. Soustředíme se jen na záchranu, dál se uvidí," dodal Daniel Muňoz.

To Getafe má úplně jiné starosti. Trenér Fran Escriba se dokonce podle mnoha zdrojů musí bát o místo, pokud by jeho celek v pátek neporazil Rayo. Sám Escriba si ale tlak nepřipouští. "Žádné ultimátum jsem nedostal, i když jsem o něm hodně četl. Chápu, že jsou fanoušci zklamaní a mají na to plné právo, ale prosím je, aby v nás ještě věřili. Nejsme ochotní se vzdát a budeme bojovat až do konce," dodal Fran Escriba po remíze s Eibarem. Odvděčí se fandům dobrým výsledkem?
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Carlos - Quini, Crespo, Llorente, Tito - Baena, Trashorras - Hernández, Özbiliz, Bebé - Miku
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Vergini, Cala, Pereira - Wanderson, Medrán, Lacen, Sarabia - Vázquez, Sćepović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.60 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona30244286:2476
2.Atlético Madrid30214546:1467
3.Real Madrid30206487:2866
4.Villarreal CF30159637:2554
5.Sevilla FC30139843:3548
6.Celta Vigo301461043:5148
7.Athletic Bilbao301451148:3947
8.Málaga CF301091129:2839
9.SD Eibar301081242:4238
10.Deportivo La Coruña30715839:4336
11.Real Sociedad30981337:4135
12.Espanyol Barcelona301051531:5635
13.Valencia CF308101233:3634
14.Real Betis308101227:4034
15.UD Las Palmas30961532:4233
16.Rayo Vallecano306101441:6328
17.Granada CF30771632:5628
18.Getafe CF30771628:5228
19.Sporting Gijón30761732:5227
20.Levante UD30661828:5424

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1008)

Přidat komentář
Visca el barca

Zítra vyhrajeme !!!!! Visca el Barcaaaaa !!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to nesmírně těžký zápas, Real bude chtít vrátit porážku z SB. Přání 3:1, tip 2:2

Reagovat
ADM

Zaujimave video. Bolo zaujimavejsie (pre mna) sledovat tohto Ronalda. Messi stratil dynamiku a taku tu vasen pustit sa do viacerych protihracov viackrat za zapas, ale Ronaldo uz takmer uplne zmenil herny prejav.

http://youtu.be/eTFXg4sQ7wI

Reagovat
teenz

Tak Ronaldo to tak změnil po přestupu do Realu ne ? Spíš než věkem, to bylo ovlivněný ligou.

Reagovat
misinho7

no v tych zaciatkoch u nas este hral nieco na ten styl z United...ale postupne a hlavne pod Murinhom sa zmenil

Reagovat
dextroza_m

Toho Ronalda sem měl rád, prdy z dálky, přímáky nej na světě... Dnes už víceméně rozhoďručka a doklepávač :/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Nemyslím, že hned po prestupe do Realu zmenil svoju hru. Ale časom sa vytratila minimálne tá úspešnosť strieľ z dialky (ktoré mi ešte v Reale nejaku 3 sezonu pravidelne padali), takisto priame kopy, klučky už neskuša takmer žiadne (aspon take ktore k niečomu vedu, max preskakuje loptu na mieste) a takisto nepodniká dlhé šprinty s loptou cez viac hráčov, ale to je skor tým že už hrá na inej pozícií no..

Reagovat
Visca el barca

Ztratil dynamiku Ty fotbal poslední rok moc nesleduješ viď. Podívej se na sestřih teď s Bolívií, takhle nevypadá hráč co ztratil dynamiku. Pleteš si trochu pojmy, Messi se dokáže dokonale šetřit právě na tyhle průniky. To, že nenapadá jako 23 letej kluk je vcelku pochopitelný. No a Ronaldo mě nezajíma, toho si hodnoť jak chceš.

Reagovat
teenz

" Podívej se na sestřih teď s Bolívií.."

Reagovat
smazaný uživatel

Novinari a Tata sa rozplyvali nad jeho vykonmi proti Chile a Bolivii, najma nad jeho driblingom a tym. ako tvoril sance. Tomu som sa az divil. lebo je to jeho štandard a da sa povedat ze nic vynimocne ak by tak zahral hociaky iny hrac, ano, bol by to neskutocny vykon, pre Lea je to vsak len dalsi z jeho klasickych zapasov, kvoli ktorym ukazuje, ze sa nanho ani zdaleka nikto iny nechyta.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi stratil dynamiku a vasen pustit sa do viacerych protihracov?

Reagovat
ADM

Preboha videli ste to video niekto? Ved to sa nedá porovnať s tým ako hrá teraz. Ja netvrdím že už nechodí do tých súbojov, ale určite nie s takou intenzitou. A takisto nehrá s takou intenzitou, nepodniká toľko šprintov, nemaká toľko (všeobecne známe). To je ale jasné ohľadom na jeho vek a skusenosti, že už nejde do každého zápasu ako blázon, vynahradil to genialitou a uplne inými vlastnostami, ale to čo som napisal je z toho videa uplne jasné

Reagovat
valloire

Tak to je snad jasný, že jako mladej víc jezdil po prdeli. Proč by to teď dělal? Všechno si to řídí, je zkušenej a měl by vědět, kdy zapnout a kdy vůbec nemusí. Má to takhle každej takovej hráč. Pelé se taky 30 minut flákal a potom si klidně proběhl obranou jakoby nic a dal si góla.

Reagovat
ADM

A netvrdím ja, že to je pochopiteľné? Ja som len poukázal na to, ako sa obaja zmenili. Ani jedného som nekritizoval a zniesla sa tu na mňa kritika

Reagovat
valloire

Já tě přeci nekritizuju, to bych si nedovolil...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved tak Messi nehral nikdy. Nikdy extra nebranil a nešprintoval cely zapas. Vzdy hral umne a pockal si ked bola lopta na utocnej polovici, az vtedy zacalo jeho predstavenie.

Aj v tom videu a aj teraz vidim vela podobnych momentov a jeho hra sa az tak velmi nezmenila co sa tyka jeho driblingu a prienikov. Co na tom videu vsak nie je, alebo je tam zobrazene len minimalne, je hlavne jeho schopnost dirigovat akcie a tvorit hru. V tom sa zlepsil pocas kariery az do takej miery, ze je najlepsi nahravač sucasnosti a jeden z najlepsich tvorcov hry na svete. O tom ze ma snad najlepsi dribling a dlhodobo najlepsi strelecky priemer na svete ani nemusim pisat... Messi je vynimocny, ked pridam to, ako dokazal zlepsit svoje standartky, ma asi vsetky najdolezitejsie vlastnosti, ktore ma mat ofenzivny futbalista a ako som uz pisal davnejsie, len malo futbalistov ma momentalne, tj. v poslednych 2 rokoch z tychto vlastnosti aspon 2, natož 3.

Neymar - zakoncovanie, dribling, asistencie?

Suarez - zakoncovanie, asistencie?

Ronaldo - zakoncovanie, asistencie?

Iniesta - dribling, tvorba hry?

Robben - zakoncovanie, dribling?

Modric - tvorba hry, dribling?

Neviem ci sa najde niekto so 4 atributmi...

Reagovat
ADM

"Nikdy extra nebranil a nešprintoval cely zapas. Vzdy hral umne a pockal si ked bola lopta na utocnej polovici, az vtedy zacalo jeho predstavenie."

Chytáš ma za slovíčka a to je potom ťažko o niečom diskutovať. Pamatám si Messiho od prvých zápasov, už vtedy som Barcu sledoval a jednoznačne ti poviem že určite hral prvé roky inak a skôr sa to podobalo tomu že ked dostal loptu tak bol ako odtrhnutý z reťaze takmer za každej okolnosti (viac ako je teraz)

Reagovat
smazaný uživatel

ale to ano, urcite sa trosku zmenilo to nasadenie, viac sa setri a vie sikovnejie vyuzit svoju energiu v zapase len na dolezite situacie. Len si sa podla mna nevyjadril spravne s tou dynamikou a chodenim do superov. Ako napisal Visca el barca, pleties si pojmy.

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si po jeho prvních pár zápasů po zranění myslel, že už fakt ztratil dynamiku a obával jsem se toho, že už se to úplně nevrátí.. ale Bohudíky jsem se mýlil. Už nějakou dobu je zpět a možná ještě lepší a dynamičtější, něž kdy předtím..

Reagovat
Afrokrecek

rozdrtime ty protekcni srace barca

Reagovat
masly008

než jsi napsal tu barcu na konci tak jsem nevěděl který z těch dvou protekčních týmů myslíš.

Reagovat
valloire

Sparta a Barcelona, dneska budeš seřezán.

Reagovat
technecium

Viktoria Plíseň

Reagovat
Kily

nezjišťoval někdo, na kolik ČT vyjde ten zítřejší večerní záznam Clásica?

Reagovat
patas92

Vzhledem k tomu, jak často tam teď mají reklamy na Digi Sport, tak tipuju, že moc ne.

Reagovat
celeb

Da sa to pozriet aj niekde inde ako SkySport2/ BeIn a Digisport 3?

Reagovat
smazaný uživatel

ČT4

Reagovat
celeb

sanca, ze v case, ked bude zacinat ten zaznam nebudem vediet vysledok je miziva.

Keby som mal vacsi tablet, alebo moznost pustit vystup z tabletu na TV / monitor, porozmyslal by som o digigo: https://digigo.digislovakia.sk/oaplikacii/

Ma s tym niekto skusenosti?

Reagovat
roman1978

ne

Reagovat
10FKK

Maďarskej Sport1....

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, co od toho zápasu čekat, páč je to divná situace - Real nemá co ztratit, ale zároveň nemá ani o co hrát, i 7 bodů je moc na těch pár kol. My se taky nemáme kam hnát, takže počítám, že budeme spíš hrát nějakou poloúdržbu a začnemě pořádně šlapat, až kdybychom dostali gól nebo dva.

Reagovat
smazaný uživatel

V Clásicu je z obou stranu vždycky o co hrát. Žádnou poloúdržbu fakt nečekám.

Reagovat
valloire

Barcino delenda est !!!

Reagovat
10FKK

Hovno!

Reagovat
valloire

VOKNO 1980

- španělská liga 30.3. 27.kolo :

Sevilla-Barcelona 3-1, Alicante-Real 0-0, San Sebastian-Salamanca 1-0....

1. San Sebastian .....40-15 41

2. Real Madrid .........55-28 40

3. Gijon.....................41-28 33

4. Las Palmas...........35-37 31

5. Bilbao...................42-34 30

6. Valencia ..............43-35 30

7. Betis.....................26-33 27

8. Sevilla...................41-36 26

9. Barcelona.............31-34 26

Atletico..................31-34 26

18. Burgos...............23-45 18

- Real San Sebastian je po 27. kole jediným evropským neporaženým celkem

- fotbalista roku v J.Americe : 1.Maradona, 2.Romero (Par.), 3. Falcao, ...5. Zico,...9. Kempes

- Švýcarsko-ČSSR 2:0 ( Keketi - Barmoš, Ondruš, Jurkemik, Gogh - Pollák, Kozák, Dobiáš,

Panenka - Masný, Nehoda )

Reagovat
ADM

Mne by sa páčilo historické okno z 8.1.1994

Reagovat
valloire

takový tu nikdy nebude

Reagovat
valloire

Ale možná jsi se jen přepsal, nemyslel jsi spíš ze 7.1.1995? Takový by tu mohlo být, kdyby byl nějakej zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca!!!

Reagovat
madridcan

Vonku hrame na hovno a celkovo je Barcelona lepsi tim, ktoremu som vzdy v kutiku duse fandil. Hlavne teda kvoli Messimu, lebo k Barcelone ma priviedli hlavne tie penalty a take krasne penalty ako kope Messi som este jakziv nevidel...naposledy asi u Baggia. A tie hlavicky pfuuu. Takze verim, ze Barca vyhra a po zapase si tu najdem fundovany nazor od najobjektivnejsieho diskutujuceho, ktory v pripade prehry urcite nebude stavat barak a ked aj ano, tak urcite pride k telke prave vtedy, ked bude nejaka kontroverznost na strane Realu, aby tu potom po zapase prispel. Potom pride Carles a bude sa vyjadrovat iba k Barcelone. Misinho otvori oci, Oliver zabudne krstne meno nie len Suareza, ale vsetkych diskutujucich a prestane byt otravny vo vsetkych ohladoch. Visca el Barca, legendy od hlasatela az po Hleba

Reagovat
10FKK

Skoč do zdi! Uleví se ti...

Reagovat
Visca el barca

To bylo trošku slabší

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo tak slabé, že to dostalo doma od Barcelony 4:0.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaze

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladat uz pred zapasom, pekne Palko .

Reagovat
madridcan

Ved to ako fanusik Liverpoolu poznas, vsak Marian? Odgumuj do divadla radsej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Pravda je vážení taková, že zejtra nemáme sebemenší šanci. Nastoupí proti nám nejlepší fotbalista všech dob a proto tu šanci nemáme. Šanci bychom měli, jenom kdyby se zranil, ale jelikož určitě Messi nastoupí, tak jí nemáme. Tu šanci teda, kdyby někdo nevěděl, o čem je řeč.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
roberos

Jako to myslíš vážně ? Konečně uznáváš LM10 za nejlepšího hráče všech dob ? To je teda překvapení od tebe !!!

Reagovat
valloire

Já to tu nechtěl moc psát, ale Messi je fakt ten nejlepší. Jeho výkony třeba jako teď proti Bolívii se nedají furt ignorovat. Je lepší než Pelé i Zico, přiznávám.

Reagovat
patas92

pls

Reagovat
technecium

*Valloire pls

Reagovat
smazaný uživatel

valloire neni roberos a jimmy cartrous nebyl komous

Reagovat
smazaný uživatel

a ze vraj lopta je gulata...

Reagovat
remeslnik

Nesmíte všemu hned věřit, ikdyž byste byli (culés) rádi, kdyby to zrovna ON fakt uznal. Jenže možná jste si nevšimli, že to psal 1.dubna !!!

Valo dobře jsi je dostal !

Reagovat
smazaný uživatel

Varane a Kovačič nejsou ani v nominaci. Takže stoperská dvojice jasná.

A k tomu Varanovi ještě. ZZ: "He played the second match for France with some physical problems and he will not be available." Tak proč sakra ten přátelák vůbec hrál, když měl nějaký problémy? Posraný repre pauzy fakt..

Reagovat
smazaný uživatel

+ na Marce teď je, že Kroos nedokončil trénink.

Reagovat
teenz

Aspoň se máme na co vymluvit.

Reagovat
misinho7

tak Toniho strata by ma srala....v repre hral velmi dobre aj za nas posledne zapasy to bolo to prave orechove ked hral na svojej pozicie a ne na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes to malé madridské derby by mohlo byť +2,5gólu, obaja inkasujú veľmi veľa gólov + Rayo sa naháňa za ďalšími gólmi aj keď vedie

Reagovat
teenz

Bale se za 3 roky vážně nenaučil jazyk ? To je snad větší ignorant, než jsem si myslel.

Reagovat
-Carles-

Musíme potvrdiť formu, Real navyše s viacerými absenciami bez väčšej motivácie hrať o body. Snáď im naložíme ako naposledy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nějak očekávaně se jakože zapomnělo na Ramosův prohřešek z minula.

Na druhou stranu máme možná štěstí, protože kdyby to prošetřovali, tak by za to dostal Suárez dobrý 4 mače ...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy na nejaku odpiskanu penaltu, Ronaldo nejako od noveho roka zdrevenel a nedal uz 3 penalty, navyse 2 za sebou Messimu nejdu uz dlhsie

Zapas tipujem ovela vyrovnanejsi ako ten debakel na jesen. Barca sa nebude nikam hnat, remizka moze stacit, aj ked je jasne ze chcu 3 body. Real by mal aj napriek vyhre minimalne sance na titul, napriek tomu do toho pojdu urcute naplno.

Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak on umel vzdycky jen zakerne napadat ..#ZidanyUNasNechceme

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ma zatial 499 golov v kariere, ten si zajtra pojde po ten gol ako drak

Reagovat
Diego2

Uz se tesim Bude to boj , muj tip je 2:1 a Pique da gola

Reagovat
Jerichoo

skoro

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRID

Reagovat
stas87

Aky bol Guardiola ako hrac?Uz pocas hracskej kariery chcel neskor trenovat alebo by sa k tomu casom sam dostal?Mal celkom smutny koniec v Barcelone ako hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

hrac to byl vybornej.. skevela prihravka a prehled ve hre.. jestli chtel trenovat fakt netusim, neznam ho osobne

Reagovat
smazaný uživatel

On je podľa mňa ako hráč dosť preceňovaný. V Barcelone hral dlho, ale IMO to bolo dosť preto, lebo bol Katalánec a odchovanec. Ako DM nebol bohviečo, mal dobré prihrávky s kopaciu techniku, ale bránenie nula, hra vo vzduchu nula, kontrola lopty len priemer. V súčasnej Barce by na DM nemal šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

ses nakej narocnej.. kdyz hral na Sparte, tak si to vodil slusne

Reagovat
10FKK

Pep četl hru jako málokdo a svoje nedostatky nahrazoval chytrostí, rychlostí a předvídavostí, navíc byl výborný v organizování celého týmu...

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, a preto skončil kariéru v tridsiatke, keď ho nikto nechcel.... Barcelonu som vtedy sledoval pravidelne, a vždy mi pripadal ako slabý článok tímu. A s tým čítaním hry, to vyzerá, že naňho projektuješ Busqetsa, Pep v tomto ohľade naozaj až na takej vysokej úrovni nebol. Rád by som videl nejaké top zostavy sveta a Primery z 90tych rokov, či tam vôbec figuroval.

Reagovat
10FKK
Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi, že v současné Barce by neměl šanci, ale právě současná Barca by mu sedla herně mnohem více, než tomu bylo předtím. Byl to nadčasový hráč, v jeho době se ten styl zkrátka moc nenosil a s Busquetsem toho měl hodně společného. To je ostatně nejspíše důvod, proč si neznámého hráče vytáhl do áčka a posadil kvůli němu Toureho.

Reagovat
Jerichoo

Netvrdím, že to nebol dobrý hráč ale nadčasový je slušná rozprávka On bol pokial viem veľmi kreatívny rozohrávač so slabou defenzívou, Busquets má prednosti úplne inde ako v kreatívnosti a odoberanie má výborné.

Reagovat
valloire

Nadčasový hráč je berlička pro mírně nadprůměrnýho hráče, který zaujal tím, že hrál v Barceloně a kdyby ji posléze netrénoval, byl by mladou generací už zapomenut.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešním fotbale by se zkrátka prosadil více. I když, on na tom nebyl zrovna špatně ani tehdy, jen moderní fotbal a hlavně dnešní styl Barcelony by mu sedl více, nic více. Nadčasový netřeba brát tak, že byl mnohem lepší, jen nedoceněný.

Reagovat
stas87

Barcelona v tom case radsej kupovala uz hotovych hracov a odchovancov v time tolko nebolo.O to viac je tazsie sa presadit ako produkt La Masie.Na pozicii pivota bol dost dobry hrac,hernu inteligenciu mu mohlo dost hracov zavidiet.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde si Guardiolu sledoval ?

Reagovat
valloire

vůbec mi nikdy nezaujal, takovej průměrnej kopáč, jakejch bylo hafo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co som videl zapasy z Cruiffovej ery, tak hral paradne. Celkovo zaloha Guardiola, Bakero, Amor bola fantasticka.

Reagovat
valloire

Jo, a řekl bys třeba o Amorovi, že byl nedoceněnej a nadčasovej? Asi ne. Byl to normální hráč, jakých v tý době běhalo spoustu. On celej slavnej Dream Team je trošku nadhodnocenej. Dneska se zdá, že nějak v tý době dominoval, což je samozřejmě hovadina. Dream Team okopírovali z basketu po svým 1. vítězství v LM. Což byla pro vás událost že jo, ale toť vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Amor byl na pomery Barcelony bych rek i podprumernej hrac a drevak.. Ale Guardiola urcite ne.

Reagovat
valloire

Guardiola byl určitě důležitej pro hru Barcelony, ale to je tak všechno. Vždycky mi pobaví, jak začal v Barceloně trénovat a najednou z něj byl skoro nejlepší záložník 90. let.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak zas tolik bych to urcite neprehanel az takova hvezda nebyl, to je pravda

Reagovat
stas87

Stvalo ta,ze pod Guardiolom mala Barcelona uspechy s hracmi z La Masie a Real sa od tejto cesty uplne odklonil?Sam to musis vediet,kedze v 80.rokoch mal Real v zostave 5-6 odchovancov.Viem ze dneska je na prvom mieste okamzity uspech a tituly a idea s odchovancami je naivna,no Guardiolova Barcelona to zvladla s prehladom.Jasne ze zalezi aj na konkretnej generacii hracov a ich zapojeni do acka a v neposlednom rade aj na trenerovi..len mi pride zvlastne,ze sa o to no kto nechce pokusit.To sa vsetci boji Pereza a vyhazovu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hovorí jeden môj kamarát..., dnes večer je na programe najskôr predkrm "El Šlamastyko" a od 22:05 hod. "hlavný chod"...

Reagovat
valloire

Peklo se otevřelo, přichází Armageddon. A aj, vychází dva koně, ohnivě rudý a rudomodrý. A těm, kdo na nich sedí, bylo dáno, aby odňali mír ze země a aby zabíjeli mečem, hladem, morem a šelmami země. A hle, další koně jim jdou naproti, jeden je modrobílý a druhý sněhobílý. Ti, kteří na nich sedí, mají luk a byla jim dána koruna a oni vyjeli ve vítězství, aby zvítězili. Vyjíždí od velikého Bílého trůnu a ten, který na něm sedí a jenž je poslal, je strašlivý ve svém hněvu. A hle, modrobílý kůň sráží zpátky do ohnivého jezera ohnivě rudého a posléze i sněhobílý sráží rudomodrého. Jsou uvrženi zpět do jezera ohně a síry a budou trýzněni dnem i nocí po celou věčnost. Heja Škoda heja a Hala Madrid, zničte potomky Satanovi a bíte je, bíte je !!!

Reagovat
smazaný uživatel

hokej me nezajima, takze

Reagovat
valloire

Takovej víkend, co je teď, nepamatuju. Mý nejoblíbenější kluby hrajou proti těm nejnenáviděnějším. Vypadá to na infarkt, ztrátu hlasivek a kocovinu 3 dny.

Reagovat
smazaný uživatel

jak je mozny, ze pro cloveka v tvejch letech je nejnenavidenejsim tymem Sparta? mezi Spartou a Plzni vzdy byly pratelsky vztahy (posledni leta samo nepocitam). aspon co se tyce fotbalu, v hokeji se neorientuju

Reagovat
valloire

Cože? No to ani náhodou. Vždycky byla v hokeji tím největším zlem Sparta. V mý generaci ji nenávidí úplně všichni. A ve fotbale to bylo spíš daný tím, že jsme hráli hovno, ale taky, neznám nikoho, kdo by měl rád Spartu. Vy si to asi neuvědomujete, ale Spartu nemaj rádi nikde. Koukni dneska na hokej a to něco uslyšíš. A bude se brečet ve studiu, jaký že jsme hulváti a sprosťáci. Rajská hudba. Pár chorálu ti můžu vypsat.

"Krásný je Řím, krásnější je Plzeň, co je nejkrásnější, co je nejkrásnější? Mrtvej Sparťan, mrtvej Sparťan !"

" Kdo a kdo a kdo to je, kdo náš hokej kurví? Je to Sparta ČKD, ty sparťanský buzny"

"leží Sparťan v márnici, sekeru má v palici"

" Bí a bí a bí Sparťana do hlavy!!!"

A spousta jinejch krásnejch hesel....

Reagovat
smazaný uživatel

Spartu nema rad nikdo, to mas pravdu. Ale urcite sympatie a respekt byly s Plzni a Hradcem, to je proste fakt. Aspon pro tehdejsi lidi z kotle. Samo se to ted uz dost obmenilo a je jina situace.

Choral sem necetl a hokej me fakt nezajima.

Reagovat
valloire

Do kotle moc nevidím, znám sice Pitralona, ale nějak moc se s ním nevybavuju. Jestli mají nějakou družbu či co, je to možný. Chorály apod. zůstávají na stadionu. S hokejem děláš chybu, ten je skvělej, zvlášť v PO. To je lepší než fotbal, musíš si to vyhrát proti soupeři a ne tím, že porazíš třeba Ostravu a vyhraješ titul ve fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

i s Budejovicema nebyly spatny vztahy.. me hokej proste neoslovuje jako hra,chapu, ze Cesko je hokejovej narod a je to narodni sport (ted asi druhej po biatlonu), ale proste me to nebavi.. kazdopadne musim rict, ze atmosfera jakou delaj treba v Brne na hokeji se priblizuje nakym mensim halam s vybornou atmosferou na basketbalu, ty si zaslouzi uznani

Reagovat
10FKK

už to nežer...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Nacha z Atletica som este nevidel. Chvilu si ten zapas pozrem.

Reagovat
Mass

El Theátro 1:1 , Suaréz po dorážce nepromněné penalty Messiho, která byla za "faul" na Neymara, na druhé straně Penaldo z penalty, kterou promění sám "postižený", ČK v závěru zápasu pro Pepeho, který "zakopne" o ležícího Alvese

Reagovat
X-bano-X

Grizi gol roka

Reagovat
smazaný uživatel

link?

Reagovat
X-bano-X
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Adán

Reagovat
smazaný uživatel

Hned za chvíli to vrchovatě napravil, když chytil dvě tutovky.

Reagovat
smazaný uživatel

pred chvili to malem zopakoval

Reagovat
X-bano-X

Myslim ze len jednu tutovku a to po hlave Griezmana. A ten gol, no neviem......

Reagovat
smazaný uživatel

jeste chytil gol torresovi. a ted lucasovi...

Reagovat
X-bano-X

To Torresove bolo tusim predtym ako dostal ten gol.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze ne, ale mozny to je, sleduju to vylitej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Gólman určitě "made in Real". To se pozná...

Reagovat
madridcan

Nemoze byt kazdy Valdes...vlastne moze

Reagovat
Kluivert9

Tolik trofejí fakt každej mít nemůže... spíš skoro nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fernando_Torres

Fernando jak sem videl jak si to obiha na pravou, tak uz sem si rikal, ze to zase zazdil a on takhle na Messiho?

Reagovat
netopier

Fero Torres hrá ako za mlada a Griezmann takmer pretrhol sieť pri druhom góle

Reagovat
F.Torres

Reagovat
madridcan

Dakujem DajTo, ze zas musim hladat bar s Digi...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si daj digi, a mas cely fotbal - sport pohromade na digi sport 1 digi sport 2 digi sport 3 digi sport 4 a este neviem kolko digi sportov. a mas tam aj dajto.

Reagovat
madridcan

Ak by som fanusik PL, tak urcite...ale kedze som fanusik PD, ktoru si z neznamych dovodov televizie posuvaju ako horuci zemiak, tak je to zbytocne

Reagovat
Darren Fletcher

posuvaju lebo okrem el clasica nikoho nezaujima

Reagovat
madridcan

Nespekuluj a dojdi do la gondy. Vyhovorky, ze si v Presove neobstoja!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

funguje vam to na isportu normalne?

Reagovat
smazaný uživatel

ups

Reagovat
p-e-t-k-o

5:0:))))

Reagovat
drussbarb

Náš fotbal bude po skončení vysílat ČT sport. Takže já si vypínám mobil a čekám na záznam

Reagovat
Kluivert9

El Clasico komentovaný Vláškem je asi to poslední, co chci v životě zažít...

Reagovat
drussbarb

Já doufám v Bosáka. Kterého mám jako komentátora rád moc

Reagovat
Kluivert9

Vzhledem k tomu, že teď komentuje Plzeň, tak je to vyloučený...

Reagovat
drussbarb

Hmmm

Reagovat
drussbarb

Na třetí stranu, je Vlášek horší než Dajto?

Reagovat
Kluivert9

Dajto nemám, takže nemůžu posoudit, ale určitě je horší, než anglickej stream.

Reagovat
daewa

Zdravim, muzu poprosit o tipy, kde se na netu divat na clasico v co nejlepsi kvalite?

Reagovat
smazaný uživatel

Oni si do studia Digi pozvu Kociana a Seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Horoskop Ja nemozem, oni su tak jebnuti.

Reagovat
One-Real

Keylor, Dani, Pepe, Ramos, Marcelo, , Kroos, Modric, BBC

Reagovat
Mateo16

Spasitel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

FC BARCELONA: Bravo; Alves, Piqué, Mascherano, Jorid Alba; Sergio Busquets, Rakitic, Iniesta; Messi, Suárez y Neymar.

REAL MADRID: Keylor Navas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; Bale, Benzema y Cristiano Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2.polocas palem s netopyrem velmi koukatelny

Reagovat
Kluivert9

S očekávaným výsledkem

Reagovat
smazaný uživatel

jestli uz to dotahnou, tak to bude zaslouzeny, ale ten 2.gol si valencijsti lolci dali sami

Reagovat
Magic player

To jsem zvedavy, jak to Casemiro dneska zvladne na mici. Vubec mu neverim, abych pravdu rekl.

Reagovat
smazaný uživatel

zdarec palec

Reagovat
Jordi Alba

Ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

čauky mňauky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

Nějaký kvalitní stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sport247.live/en/main nejlépe holandskej stream ta jejich klingonština se poslouchá nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

JOOHAAAN!!!

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak 3:1...snad

Reagovat
bartlu

Nejaky HD stream?

Reagovat
panca

nejaky sopcast pls?

Reagovat
panca

tak jsem nasel

Reagovat
Uwe háže buly

jakej pls?

Reagovat
panca

261090

Reagovat
Uwe háže buly

nejde

Reagovat
Kluivert9

Kde budem? Tady, nebo vedle?

Reagovat
smazaný uživatel

˛nějakej matroš?

Reagovat
monty25

Perfektně Vika (taky fanynka Barcelony) načasovala konec finále v Miami...

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeme na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo za dementov to tam vykrikovalo počas minúty ticha? Fakt cirkus.

Reagovat
smazaný uživatel

totalni kokoti, beztak ze sektoru merengutanu

Reagovat
Riviera Kid

Proč to nedává Dajto?

Reagovat
Hachim Mastour

Digi ma pravo si vybrat prvy zapas.

Reagovat
supporter

Ti se zase predvedli

Reagovat
bartlu

Pepe porad stejny curak

Reagovat
smazaný uživatel

začíná to dobře jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Mala domov

Reagovat
smazaný uživatel

Barca jde dopředu a on to pískne?

Reagovat
smazaný uživatel

on to foukl jako faul Sergia? Ne neke ...

Reagovat
smazaný uživatel

Uz nas reze.

Reagovat
patas92

Proč nejsem pod článkem přímo ke Clasicu?

Reagovat
patas92

*nejsme

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Teď zase neexistující ofsajd Luisita. Nezačíná to dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale narozen v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Asi osmimetrovy offsidy a rozhodci to barcicce pusti a malem gol. Nechutne.

Reagovat
X-bano-X

Jedina nechutnosť je, že na futbalový portál lezú ľudia čo o pravidlách nemajú ani páru.

Reagovat
Manik...

To chceš říct, že to nebyl offside jo?

Reagovat
X-bano-X

V prvom rade by sa Suaréz tej lopty musel dotknúť resp. musel by sa zapojiť do hry aby sa o offside jednalo. Pamätám sa ako v Barcelone hral Rivaldo a v jednom zápase v lige ostal ležať vo vápne, akcia sa preliala až k nášmu brankárovi, Rivaldo šiel krokom naspäť a dostal milimetrovú prihrávku cca 20 metrov za obranu. Tá prihrávka bola tak milimetrová, že Rivaldo len roztiahol nohy, dostal jasle a náś šprintujúci druhý útočník zavesil.

Takže áno, chcem povedať že sa o offside nejednalo.

Reagovat
Manik...

v popisu ofsajdu není nikde napsáno, že se ten hráč musí dotknout. Co je to za nesmysl? Ten hráč se nesmí zapojit do hry a to Suárez udělal

Reagovat
X-bano-X

Ako sa zapojil, tým že padol na zem? Nebuď smiešny. A to je samozrejme len jedna vec, druhú písal Counter.

Reagovat
Kily

do hry se při ofsajdovém postavení zapojíš už jenom tím, že svým postavením ovlivníš protihráče (stačí stínit brankáři nebo se zapojit do souboje, kdy tě třeba protihráč musí ve snaze dostat se k míči oběhnout), případně pokud vůbec projevíš zájem o hru, kdy stačí se jenom rozeběhnout za míčem

Reagovat
Counter

Jenže ofsajd to nebyl, protože šlo o odkop od brány. Na něj se stejně jako na auty a rohy ofsajdová pravidla nevztahují.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Žádný ofsajd to nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Real vobec netusi.

Reagovat
bartlu

luisi ty si takovy jouda

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

5 metrovej ofsajd a nic

Reagovat
monty25

Ještěže z toho nebyl gól, já chci regulérní...

Reagovat
Ed_Hazard

Čo to tam píska za kokota? To ako nebol offside?

Reagovat
Mateo16

Oni nas rozmetaju

Reagovat
Manik...

Čárový kvalita

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí ji jede to své, barcelonské....

Reagovat
smazaný uživatel

Jako slušnej offside a ještě z toho málem padnul gól + karta pro Ramose.

Reagovat
smazaný uživatel

Offside ako svina...kde je sudca

Reagovat
Minister

Čo to je za rozhodcov?

Reagovat
smazaný uživatel

vím proč to Suaréz nedal, ale neřeknu.

Reagovat
madridcan

Absolutne ziadny cit pre hru od rozhodcu..n

Reagovat
Counter

Lidi, při výkopu od brány žádné ofsajdy nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo máš pravdu sry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
jacobT

to som netušil

Reagovat
Counter

Já se to naučil už před lety, když jsme hráli v LM s Portem a dali gól poté, co Aršavin vyhrál hlavičkový souboj, když při výkopu od naší brány vybíhal ze zdánlivého obrovského ofsajdu

Reagovat
EXoRcIsT

to fakt neni offside to som doteraz nevedel

Reagovat
jacobT

To bolo vtedy, čo dal Bendtner hattrick? Som to asi moc pozorne nesledoval, keď som si to predtým nevšimol.

Reagovat
Counter

jj

https://youtu.be/wJNymWTMzTA?t=50s

Přesně tady jde vidět Aršavina, jak je v "ofsajdu" - pamatuju, že i Bosák tehdy vinil čárového, jak to Arsenalu daroval.

Reagovat
jacobT

Reagovat
patas92

Tak je to v podstatě to samé co aut, z kterého offside být taky nemůže

Reagovat
Counter

Tak u autů se to lidi jaksi naučili, u výkopů překvapivě ne Teďka i v televizi to opakovačky prezentovaly jako ofsajd a oba komentátoři prznili čárového, na co se to sakra díval...

Je vždycky vtipné vidět, jací jsme všichni odborníci, že neznáme ani základní pravidla.

Reagovat
jacobT

Ako logiku to určite má, len som si to doteraz nikdy neuvedomil.

Reagovat
Kluivert9

To jsi jim neměl říkat...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Spasitel

Pamätný Torres :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Pro ty smíšky, kteří mi nevěří - http://awesomescreenshot.com/08c5rdwy90

Tady to máte i se zdrojem, fotbalová pravidla ze stránek FIFA.

Reagovat
smazaný uživatel

oni sa ti este smeju, to je neskutocne

Reagovat
jacobT

z rohu je ale celkom ťažké byť v offside

Reagovat
mistr129

může být kopán z jakéhokoli místa toho čtvrtkruhu, takže to možný je

Reagovat
jacobT

veď som nenapísal, že je to nemožné

Reagovat
Counter

Tak teoreticky to může být kopáno 20 cm od čáry a útočící hráč může postávat až někde v bráně... Ale byla by to taková blbost, že právě proto to je takhle zavedené.

Reagovat
smazaný uživatel

Real hra pasivnu nekompaktnu obranu. Toto proste musime,

Reagovat
EXoRcIsT

offside 8 metrov a na digi povie komentator ze nebol

Reagovat
Counter

Pověděl to správně

Reagovat
smazaný uživatel

ale ne kuli tomu že by věděl že z odkopu neni ofsajd

Reagovat
Kluivert9

Ale proto, že fandí Barce, že?

Reagovat
smazaný uživatel

kemko pls

Reagovat
Hachim Mastour

Bejl dosrany vystreliť.

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitne odevzdanej balon od brava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Po 2 sezónach konečne El Clasico ako má byť.

Reagovat
Coutinho10

Carva na 2x

Reagovat
REPLIKATOR

Carvajal Rovnou červená sečíst za oba fauly!

Reagovat
patas92

Carvajal dvě žluté

Reagovat
madridcan

Daniiiiiiiiii FINISH HIM

Reagovat
monty25

Už to tam mělo být...

Reagovat
smazaný uživatel

suarez jak se hlásí o faul, jako debil

Reagovat
mistr129

ronaldo jak hýbe rukama při běhu. jako debil

Reagovat
smazaný uživatel

Payet by to dal...

Reagovat
Magic player

Casemiro to s micem necekane nezvlada...

Reagovat
Coutinho10

Navas paradne podrzel

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal nestíhá a prasí!!!!!!!!!

Reagovat
Kokesh

Takhle priposrane jsme nehráli i přes výsledek ani za Beniteze, hrůza.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Cekani na smrt.

Reagovat
mistr129

po takový době už měl být Rafa venku

Reagovat
Mateo16

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale Real mi pride slabsi ako pod Rafou..uplne ziadny system

Reagovat
patas92

Reagovat
Mateo16

jasna penalta

Reagovat
teenz

Ramos je klasik, seřeže ho a ukáže na míč.

Reagovat
Magic player

Akorat Messi to neumi moc prodat, byt to Neymar, tak udela jeste tri kotrmelce, bude se drzet za nohu a rozhodci vymekne.

Reagovat
Uwe háže buly

nemate pls někdo aspoň rusky stream? nebo ideálně sopcast?

Reagovat
Manik...

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

messi

Reagovat
Kluivert9

Šel si pro to moc okatě...

Reagovat
madridcan

Letec pojebany argentinsky

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot pojebany slovensky

Reagovat
madridcan

Niektori z tvojich pornohercov ti nedal? Kokotko zatrpknuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tobě očividně dával strejda, když jsi byl malý.

Reagovat
madridcan

Fuuuuuuu tak teraz si ma polozil ako svojho priatela z pornopriemyslu ty najvacsi hokejovy skolkar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, že si myslíš, že si vtipný ... tlieskam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos měl jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot rozhodca.

Reagovat
jacobT

Pepe

Reagovat
monty25

Ajéje, už se zase začíná hrát divadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

rudaa

Reagovat
patas92

Suarez pls

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak trapne

Reagovat
smazaný uživatel

to je kurva ten sudí

Reagovat
mistr129

Pepe v plný formě

Reagovat
bartlu

ten pepe je nejvetsi mrdka na svete....

Reagovat
Kluivert9

Pepe tvrďák

Reagovat
smazaný uživatel

začína sa žlutiť

Reagovat
Setwo

nemate nejaky dobry link na pozeranie?... na sknazivo.com je všetko preťažené a nič nejde normalne....

Reagovat
Setwo

ďakujem pekne

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
smazaný uživatel

suarez je zmrd, měl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

bože na to se neda divat to je tak hnusnej zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle se nedohraje v 22 lidech ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

mascherano ho sundá a diví se

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečné, čistý míč

Reagovat
smazaný uživatel

klasicka barcelona simuluje a prasí

Reagovat
bartlu

Rozhodci 12. hrac madridu...cool

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten pepe, to je proste evergreen

Reagovat
smazaný uživatel

letec pojebany walesky

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, druhá řada tribuny čeká na míč

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí zatím druhý největší klaun na place za Pepem.

Reagovat
Nuno čomes

A ty první největší na ef

Reagovat
Kang & Kodos

Sigma - Baník bylo včera o dost zábavnější.

Reagovat
Counter

Bylo to ještě před šestnáctkou, ale jasný faul. Rozhodčí nejspíš nechtěl čelit tlaku barcelonských, aby Ramose vyloučil O Pepeho sudech škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

okamzite live stavka...bude cervena karta

Reagovat
Nuno čomes

Penalta ani náhodou, koneckonců to rozhodčí výborné viděl Suarez má štěstí, za loket se obvykle dává červená

Reagovat
PP

penlte bez debat a za divadlo Pepého by byla žlutá asi přísná, ale od Suaréze to nebyl ani faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

no dobře dobře, bylo to na 16ce, takže klidně přímák..

Reagovat
Nuno čomes

Vzhledem k tomu, žes napsal přesný opak než já, tak tady není o čem.

Reagovat
smazaný uživatel

penala urcite nie, ale faul to bol...kebyze messi neprifilmuje , sudi zapiska faul, myslim si ze spravodlivo to pustil

Reagovat
Nuno čomes

Když mu tak ramos nechá nohu, tak by do ní.musel vrazit a prepadnout přes ni. Šlo vidět jak Messi najednou oběma nohama vyskočil, navíc ramos tu nohu stahoval. Jen se stačí na to kouknout pořádně a objektivně

Reagovat
mistr129

má se jako nechat zfaulovat do nemocnice nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa hraje uplně fatasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Rakitic blbě převezme míč, Casemiro ho naprosto čistě odtlačí a sudí to pískne. Tohle je prostě komedie od sudích....

Reagovat
puji

Tolik lidi nezna pravidla a jeste se smeji tomu, kdo je zna

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
mistr129

Tak brečení a neobjektivitu jsem od Madridistů čekal, ale že tady ze sebe dělají šašky že neumí pravidla, to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci barcelony podle ocekavani nezvladaji ze real mel lepsi sance a barcicka jeste nevede a hystericky krici neco o cervenych a penaltách za faul mimo vapno a poskozeni rozhodcim Jen houst

Reagovat
mistr129

můžu vědět jaká byla větší šance než Suarezova a Rakitičova? Já teda jinou ani neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

ale pořád to byl faul tak ze sebe nemusíš dělat šaška

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerá niekto inde ako na Digi? Tam dojebali úplne zvuk

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zidane musi byt dobry kokot, ak im nadiktoval non stop faul taktiku.

Reagovat
teenz

Co jinýho proti vandrákům jako vy, řezat řezat řezat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím tvým rozvinutým autismem už by si měl něco dělat.

Reagovat
teenz

Tak s tím něco udělej.

Reagovat
Mateo16

Ten prechod do utoku je absolutna tragedia ale absolutna

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro má kolena měkké jak tvaroh trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Bez balonu, likvidačka koleno na koleno...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre naordinovaná taktika vymazáva Barcelonu. Realu len presnosť chýba vpredu.

Reagovat
pepinho2

Ronaldo se konečně dostal do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Real je uplne slabucky, akurat fauluju, to je vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo ho drží rukou a je to faul Alby

Reagovat
patas92

Ronaldo už plachtí i ve vlastním vápně

Reagovat
Kluivert9

Si je popletl.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem se smál

Reagovat
smazaný uživatel

benz dobry volej

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

skoro bezchybný

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
Nuno čomes

Barcelona evidentní útočné fauly a Enrique u lajny brečí jak malý. se pak není čemu divit, když jde trenér příkladem.

Reagovat
smazaný uživatel

Přestřelit Camp Nou je umění

Reagovat
madridcan

Pri penaltach co sa tam piskaju uz ani ne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ed_Hazard

Benzema

Reagovat
Manik...

Taky se vám všem ten sport247 seká?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

aj mne a to mam pusteny ich najhorsi stream

Reagovat
smazaný uživatel

Ne.

Reagovat
Hachim Mastour

brutálne

Reagovat
Nuno čomes

Nene

Reagovat
Nuno čomes

Naopak jede skvele, naopak rojadirecta nejde teď ani rozjet..

Reagovat
Manik...

Fajt, aspoň v tom nejsem sám

Reagovat
PP

ty anglické jo, jsou nahovno..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

jo kvůli tomu jsem přišel o 30 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos už zdržuje!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
Counter

Barca zatím docela zklamání, když Realu i tahle bída stačí na 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Tak Barca má v utorok Atletico a slušný náskok, nemá sa kam ponáhľať.

Reagovat
smazaný uživatel

veď to betńujú a zdržujú ... Barca sa nikde extra nemusí hnať. Proste zatiaľ nuda. Real sa bojí hrať na výhru alebo na to proste nemá a Barcelona hrá takú polo údržbu. Neviem či si očakával, že Barca bude dupať na plný plyn od začiatku aleboi čo, keď má v stredu Atlético. Mohol si prechádzať sklamaniu kebyže sa na to pozrieš triezvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Grácies Johan

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam Messi zkoušel za dive?

co to tam nacvičoval pomezní v 10. minutě?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dík, ovoce já hlavně po ránu

Reagovat
mistr129

Začátek poločasu dobrý, od tý doby, co z toho udělal šaškárnu rozhodčí nepísknutou jasnou desítkou a Pepe divadlem, mě to nějak nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

kterou desítku, ten přímák? :D

Reagovat
mistr129

Messi nadskakoval mimo, ale faul byl až ve vápně. Ale ok, kdyby pískl přímák, tak nemůžu říct ani slovo, to bylo těsný

Reagovat
smazaný uživatel

dedek a dalsi tu zvlatlaji pravidelne neco o tom, jak cela jedenactka barcelony simuluje, pritom v realite se pak pulku hraci doby vali na zemi pouze tvrdi valecnici v bilem

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

valecnici

Reagovat
X-bano-X

valetcnici od slova válet se

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Real je ale hezky vymazává, to se musí nechat.. Pravda občas s přispěním rozhodčího, ale jsou dobře připravení.

Reagovat
smazaný uživatel

Real se válí, fauluje a betonuje...ve druhém poločase tam pár fíků dáme, měli jsme i docela smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

aby tie fiky neskoncili vo vasej brane

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro tam za prvy polcas spravil viac prace jak Kroos za cele minule Classico dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

jj, hlavně jak ukrátil poločas o minutu poleháváním na zemi

Reagovat
Mateo16

1 vyhrata lotpa to hovori za vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

aspon beha, snazi sa, brani. to je viac ako poklus dozadu, prizeranie sa, flakanie

Reagovat
smazaný uživatel

ale hrozně se bojí s balonem

Reagovat
vilp

Hlavně tím, jak Barceloně prvních 25 minut odevzdával jeden balon za druhým.

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

pripomnel mi zlate casy gravesena

Reagovat
Manik...

Reagovat
One-Real

Se tříčlennou zálohou o dvou fotbalistech nedalo čekat, že je budeme schopni přehrávat. Oba běžci poměrně minimum ztrát při přechodu do útoku, horší je že jsme ve vápně v minimum lidech a nemají to komu dávat. Karim dneska odříznutý, on potřebuje kombinaci na menším prostoru a spoustu hráčů kolem sebe, dnes nám kromě zakončení moc prospěšný nebude.

Reagovat
Mateo16

Ziadny pohyb ziadny pressing ziadny prechod do utoku . Klasika . Viac Casmirov . A k BBC sa tiez netreba vyjadrovat . Bale neviditelny a Benzema kazi vsetko co ide . Jediny Ronaldo to bere na seba a snazi sa .

Na to ze nam nejde o nic iba o cest je toto od Zidaneho tazke sklamanie

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt Casemira ktory to tam slusne pokryva a bojuje tak uz volakde prehravame

Reagovat
One-Real

Nech toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je neviditelny? chod fandit dalsiemu teamu

Reagovat
vilp

Casemiro na balonu hrozný, ale zezadu mu konkuruje Pepe, ten jim to taky pořád odevzdával. Benzema odříznutý, pak to takhle nemá vypadat....

Reagovat
Manik...

Bale vidět je, ale pořád v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

zbytocne tu nieco hrate, Barca ten titul ziska aj keby vyhrame. nudne Classico

Reagovat
stas87

Praporkar v lese...Ramos nemal dostat zltu,nie?Benzema cajovy...

Reagovat
smazaný uživatel

podle barcelonistu real prasi ale barcelona vede na fauly 12:8, podle barcelonistu je barcelona jasne lepsi a mela vest asi 5:0 ale na strely je to 6:5 na branu 1:1, podle barcelonistu mela barcelona kopat penaltu za faul před vapnem tito experti cloveka bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Typičo ty jsi dobrej pacient

Reagovat
smazaný uživatel

a co není pravda ty doktore?

Reagovat
smazaný uživatel

S dementem jako ty nemá cenu se vůbec bavit, ale třeba někdy přijdeš na to, že se dá fotbal sledovat jinak než podle statistik. Ale jako fanoušek Realu kterej kouká akorát na číslíčka a honí si čuráká, že má BBC o jeden gol vic nez MSN se to asi očekávat nedá

Reagovat
smazaný uživatel

to budes v pondělí ve skole za hrdinu ze jsi nekomu napsal na netu ze si honi curaka mozna te urci vudcem party 3.B

Reagovat
smazaný uživatel

Něco lepšího tam nemáš? Třeba nějakou relevatní argumentaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Začátek slibný, ale pak jsme přestali hrát a zápas upadl do takovýho nějakýho nicneříkajícího boje o prostor. Real očekávaná bramboračka, ale na nás to zatím stačí. Uvidíme, jestli nezrychlíme ve druhé půlce. Nejlepší od nás dvojka Sergio a Rakitić. Nejhorší Alba. Ten tam má na své straně z Bejlem velké problémy. Nicméně si myslím, že to není až tak osobní chyba, jako spíš systémová Oni tam ty dlouhé balony hrají a my si s tím neumíme poradit. Real z toho měl všechny nebezpečné situace v zápase. Do druhé půlky by to chtělo dořešit.

Sudí trapný. Naprosto nemá celou hru v rukách. Být tahovýhle sudí v clásicu před čtyřmi roky, tak ho hráči sežerou a byla by z toho bitka. Jeho nejzávažnější chyba byla nevyloučení Ramose. Největší jeho chyba byla otočený faul hned v začátku zápasu. To jsem fakt koukal, co se dá taky odpískat.

Reagovat
patas92

Nejhorší je jednoznačně Suarez

Reagovat
Hristo Stoichkov

Docela tradičně, snad k tomu přidá i to golazo, který tomu často následuje.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

u útočníka to není tak vidět. To Alba tam má prostě problémy naprosto viditelný.

Reagovat
patas92

Tak ten jeho fail na začátku musel vidět i Stevie Wonder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Tak penalta v žádném případě nebyla...faul jasný, ale penalta ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to tesne pred vápnom ale jasný faul a karta. Rozhodca to vyriešil totálne zle.

Reagovat
Al Capone

nepískl nebo co? mě se to sekalo tak, že až posledních 10 minut bylo dívatelných.

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec to nepískol a nechal pokračovať v hre.

Reagovat
Al Capone

tak to je samozřejmě chyba

Reagovat
Ed_Hazard

Nene, milimetrovo, ale trafil loptu. Teraz na to pozerám

Reagovat
Magic player

Trefil, ale Messi ji mohl normalne dal hrat kdyby ho Sergio nesundal, jasny faul.

Reagovat
asskicker

trafil loptu, takze ziadny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona prvních 20 minut hodně tlačila, měla i konkrétní šance, ale nic z toho, což je plus. Přijde mi, že jak poločas postupoval, tak se Real zvedal, párkrát se tam tu jejich obranu podařilo otevřít. No nic není ztracený, teď bude klíčový opět vydržet ten tlak, co nasadí a pak jim ho tam fouknout. Barcelona je sice herně lepší, ale 1:0 po nějaký haluzi mi nepřijde nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

nato, ze ten zmrd Perez rozjebal vitazny team je to pekna vizitka po polcase

Reagovat
Kluivert9

Vítězný tým, který má problémy si vzpomenout, kdy naposled něco vyhrál?

Reagovat
Al Capone

10

Reagovat
smazaný uživatel

vrahov fanusik sa ozyva. v tej dobe si lezal pod narkózou?

Reagovat
Kluivert9

Ne, v ty době jsem mu začal fandit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takhle bránit jsem Garetha ani Cristiana snad nikdy neviděl. První poločas oboustranným mírným zklamáním (spíš teda způsobem hry Realu), snad se to co nejrychleji více otevře, tohle moc zábavný není. Rozhodčí bídný na obě strany, tak úzkoprsý rozhodování zápasu nikdy nepomůže. Ramos je klasik, každý Clásico na hraně vyloučení.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sa Real a rozhodca nehanbia, takto pred celym svetom.

Reagovat
X-bano-X

Hahaha Romi je v telke

Reagovat
Ed_Hazard

Teraz beží opakovačka Ramosovho "penaltového" zákroku. On fakt trafil najprv loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ma pravdu, bud si slepy nebo hloupy

Reagovat
vilp

Čistý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

No konečně si toho někdo všiml. Ze to faul nebyl.

Reagovat
asskicker

Reagovat
aramaki

Škoda toho rozhodcu, vďaka nemu a filmovaniu hráčov sa to celé mení na komédiu, čo je fakt škoda, lebo tí hráči by mohli predviesť úplne iné predstavenie. Penalta nebola, nepískaný ofsajd Suareza, pískaný neexistujúci faul Suareza, ze vraj laket v Pepeho tvári, hrozné.

Reagovat
smazaný uživatel

a co z toho se tam neděje běžně...

Reagovat
Nuno čomes

Ale ti rozhodčí ty El clasica nemají lehké. Víc jak půlka lidi na place bud simuluje nebo prasi, to je těžko uhlídat posoudit a tak.

Reagovat
Kluivert9

Půlka ne, jen Real.

Reagovat
Manik...

A Real není půlka hřiště? To už k Barceloně bereš i rozhodčího?

Reagovat
jacobT

mali by si na El clasica požičať Michaela Olivera

Reagovat
Nuno čomes

Collinu

Reagovat
smazaný uživatel

To už si dělá prdel ten sudí...

Reagovat
smazaný uživatel

On toho Ramose vyloučit prostě nechce.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
stas87

Tak ked mu prvu nemal vobec davat,tak teraz ho nevyhodi. To by musel do niekoho zajet poriadne..

Reagovat
smazaný uživatel

proč by mu neměl dávat tu první?

A mimochodem - on už měl mít tři.

Reagovat
stas87

Podla mna mu ziadnu kartu davat nemal,podobnych subojov je za zapas vela.

Vyluceny byt mal,to ano.Je to len moj dojem alebo aj ty si myslis,ze Madrid dohrava EC casto v jedenastich aj ked by mal mat o jedneho menej?

Reagovat
smazaný uživatel

dal mu ji za kecy. A dle pohledu sudího při zapisování tý karty Ramos měl ještě další kecy.

Reagovat
stas87

Aha,tak beriem spät.Tak je to debil,dat si zltu za nieco,co je v takom zapase uplne normalne.

Reagovat
celeb

nech ide ten rozhodca dopice, fakt.

Reagovat
Heisenberg

Neuvěřitelný jak od Ramose, tak od rozhodčího.

Reagovat
PP

Ramos, Pepe a Alba.. Aktuálně tři největší mrdky a zároveň simulanti v Evropě. Costa má samozřejmě svoji vlastní skupinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
smazaný uživatel

Hele Demente, je to 1:0

Reagovat
jacobT

Ak Ramos dohrá, tak to bude slušná komédia

Reagovat
mistr129

my chceme zpět valloira, Nuno čomes a PetrSSD jsou ještě větší kokůtci a k tomu trapný

Reagovat
smazaný uživatel

Alves

Reagovat
patas92

Ten Ramos není normální

Reagovat
Magic player

Sergiooooo

Reagovat
bartlu

ramos zmrdec..ten i kdyby nekohozabil nedostane zlutou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rámus druhá červená...sudí táhne káru dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos rozhodne v nastavení z rohu. Ultimátní troll.. to nemůže dopadnout jinak.

Reagovat
Magic player

Nezbyva nez doufat.

Reagovat
kolouch

Ramos měl být venku

Reagovat
celeb

to uz snad nie je pravda, Ramos laket do tvare Alvesa, zas nic

Reagovat
smazaný uživatel

rakitiš jasná žlutá

Reagovat
Kluivert9

Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

dukaz hlouposti a zaujatosti fanousku barcelony - v televizi dokonale zvetsi ramosuv zakrok na messiho a je zretelne videt ze první trefil mic ale oni stále melou neco o cervene a penalte oni to opravdu nedavaji, maji jen rudo (mozna bilo) pred ocima a ignoruji vse ostatni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Teď v televizi dokonale zvětšili gól Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

a co to s tim ma spolecneho?

Reagovat
smazaný uživatel

Co od nich čekáš? Pokud jsi zvyklý každý 5 zápas hrát proti 10 a každý druhý kopat pentli tak se není čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navas

Reagovat
patas92

wow

Reagovat
mistr129

leo

Reagovat
mistr129

a keylor

Reagovat
smazaný uživatel

ty volééé, to byla bnádhera

Reagovat
Nuno čomes

Real nepotřebuje gólmana, Navas je výborný!

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
X-bano-X

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
monty25

Góóóóól!!! Piqueeee

Reagovat
Counter

LOL, Real tři rohy za sebou totální chaos, to nemohlo dopadnout jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

piqueeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

ten Navas fakt neskutecne

Reagovat
Coutinho10

sotva sem to dopsal....

Reagovat
kiwwi

pikeeeee

Reagovat
Magic player

Pche, timhle si na Keylora neprijdes Leo.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla rána Alvesovi, vypadalo to že ho zasáhl kličko , Alves měl dostat žlutou za simulaci.

Reagovat
diskoschlampe

Vaclík by to chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Pique este

Reagovat
smazaný uživatel

Píkej

Reagovat
patas92

Piqueeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Manik...

Kde koukáte? Ten Sport247 už nejde

Reagovat
Kluivert9

Tipáč

Reagovat
diskoschlampe
Reagovat
mistr129

mě jde druhou půli i bez sekání

Reagovat
smazaný uživatel

Piketa

Reagovat
Kluivert9

Yes

Reagovat
Magic player

A zrovna ten curak...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

ho neubránil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A je krása, že viníkem je zrovna Pepe

Reagovat
mistr129

ŠAKIRÁK

Reagovat
smazaný uživatel

Pepe zkušeně kontroloval očima

Reagovat
Coutinho10

pige

Reagovat
Mateo16

To bola iba otazka casu . A podme teraz robit zmeny

Reagovat
stas87

Pepe...to je na pokutu a ak prehraju,nech sa timu ospravedlni.

Reagovat
madridcan

Pique bol vzdy klucovy v El Clasicu....dnes je to historicke. Prvykrat z neho tazi Barcelona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Ta tvoje křečovitost mě baví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mně je teda stydno za něj. Měl to tady zabalit tak dva roky zpátky, když mu všichni žrali tu jeho pózu pohodovýho chlapíka.

Reagovat
madridcan

Oooooo pizor prisiel psycholog Jiri a potom v sandaloch vysiel na Everest.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

dobre detinsky to tu davas

Reagovat
I am Mancunian

len nech sa ukazuje

Reagovat
madridcan

Prepac...z Kiwwiho zadku ta je tazko poznat

Reagovat
I am Mancunian

len smelo pokracuj

Reagovat
smazaný uživatel

má ještě kam klesat?

Reagovat
I am Mancunian

ja mu verim, on sa dokaze vynajst

Reagovat
madridcan

Vy dvaja o tom mozte kecat siahodlhe hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

umírající kobyla ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je neuveriteľné ako si ľudia dokážu vsugerovať, že sú vtipní ...

Reagovat
smazaný uživatel

real samí hlavičkáří a dostanou gol z rohu....od barcy

Reagovat
smazaný uživatel

takého drevaka neustrazi, Pepeho chyta zenit

Reagovat
mistr129

Pepe ho tam drží a pak narazí do Suareze

Reagovat
Manik...

Nechat si dát gól z rohu od Barcelony je fakt marnost

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby dostal rakitic zlutou i za faul pred peti minutami tak je uz venku s cervenou

Reagovat
Wat

Pepe, vážně úžasný bránění. Hlavně, že ho musí na začátku držet za triko...

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodil ho messi, kdyz ho pred chvili povalil na zem

Reagovat
smazaný uživatel

Piqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqquueeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
PP

Ostuda Realu.. Jediný vysoký chlap a hlavičkář Barcy a stejně jim dá hlavou gola..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo uz pytal...

Reagovat
dextroza_m

PIIIIQAAAČ, bijte je chudáky!!

Reagovat
smazaný uživatel

potom ste vy vacsi chudaci lebo my sme najslavnejsi team s najviac trofejami chudaci

Reagovat
smazaný uživatel

viselo to ve vzduchu 55 minut, žádné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

smat se vlastnimu vtipu, trapne

Reagovat
Jordi Alba

Tvl, Já sem tak rád, že jim ho tam šoupl zrovna Pique.

Reagovat
Kluivert9

Ještě ty bys mohl

Reagovat
patas92

Reagovat
mistr129

příkladný multitasking, hraješ fotbal, dětem krysu, učíš se česky a ještě diskutuješ na EF

Reagovat
GeneralGoat

"He's got a nanosecond and he produces a terabyte of skill" ten komentátor la ligy je fakt vždycky straaaašně otravnej

Reagovat
smazaný uživatel

PIKÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
Nuno čomes

Péče je sice skvělý hlavickar, ale jeho bránění u obranných standartek je čistá tragédie.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je standartka?

Reagovat
Kluivert9

Vlajka prezidenta.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže obranná vlajka? Co to má společnýho s fotbalem

Reagovat
Nuno čomes

Netuším, to jsem někde slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

maju tam jedneho vyssieho este ktomu drevaka aj toho Pepe neustrazi acj jaj

Reagovat
monty25
Reagovat
monty25

Do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Bejl

Reagovat
smazaný uživatel

muhehehehehe

Reagovat
smazaný uživatel

tak jim to moc dlouho nevydrzelo

Reagovat
madridcan

Kariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim.....jooooooooooooo

Reagovat
Coutinho10

Gooooooaaaaaaaaaaaaal Kaaariiiim Benzeeema

Reagovat
smazaný uživatel

konecne poriadna akcia a Benzema pekneeee

Reagovat
kiwwi

pekne vydierac

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
CR7RONALDO

Karim !

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHA Legenda!

Reagovat
smazaný uživatel

první šance, první gól...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

krásný gól Real teď

Reagovat
patas92

Pěkně kriminálník

Reagovat
smazaný uživatel

HH Pique jak propadl

Reagovat
PP

ty jsi kretén, kolik máš roků proboha?

Reagovat
mistr129

v nicku má ročník narození...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BENZEMAAAAAAAA

A Marcelovo sólíčko.

Reagovat
smazaný uživatel

je cas znovu zacit plakat na rozhociho tvrdou hru realu a smulu vy kaspari

Reagovat
PP

Paráda od Marcela.. Benz jen taková třešinka, ale Marcelo super hráč.. dopředu..

Reagovat
Ed_Hazard

Marcelo nádhera, Toni tam čo robil A Karim frajersky

Reagovat
Al Capone

a pak mi tu tvrdte ze marcelo není skiller jako neymar...marcelo neni o nic horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Mícháš jablka s hruškama.

Reagovat
Al Capone

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Marcelo má na hlavě jablko a Neymar hrušku

Reagovat
smazaný uživatel

Jiný posty.

Reagovat
Al Capone

jiný posty? neymar hraje křídlo a marcelo taky...a je uplně jedno, že marcelo je obraný křídlo. Právě posty jsou prakticky totožné.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím s tvrzením, že Marcelo je křídlo.

Reagovat
Al Capone

tak v tom případě se nemáme o čem bavit

Reagovat
smazaný uživatel

ne třešně s mandarinkama

Reagovat
Magic player

Kariiiim, Marcelo neskutecny. A ted ten Sergio v nastaveni, po utocnem faulu prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla souhra blbejch okolností. Jedem dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně.

Reagovat
madridcan

Asi ako ked si sa ty dostal k rataniu percent ty Jiriklotes

Reagovat
madridcan

Rakitic MOTM...

Reagovat
smazaný uživatel

tohle piskani milimetrovych ofsajdu nabralo strasne uzkostlivy trend

Reagovat
smazaný uživatel

na začátku nepísknul 3 metry, tak to teď postupně vybírá zpátky

Reagovat
patas92

Milimetrovy ofsajd je furt ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

a fandabarcelony je vždy a za všech okolností idiot

Reagovat
patas92

Reagovat
Manik...

taky to nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky u tohohle zápasu nadávám, ale stejně mě to vždycky baví

Reagovat
Ed_Hazard

Ale neverím že s takýmto prístupom uhráme aspon bod. Slabý pressing, sólovanie a očividne psychický blok...

A CR mal byť už na polčase dole, to je strašné niečo, Bale tiež ale u toho to nie je až také okateé..

Reagovat
tony223

Madrid nehraje jako tým. Vůbec se nedoplňují a nebojují za sebe

Reagovat
PP

naštěstí má hodně slabý den levá strana Barcy.. Alba i Ney jsou špatní dnes..

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že Neymar má dnes svůj marný den

Reagovat
Jordi Alba

Jako by těch faulů nebylo dost a on tam jde Arda.

Reagovat
smazaný uživatel

tvle tak slabý Real nepamatuju...tak pasivivní a žalostný výkon, jsem teda dlouho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

naposledy v minulém Clásicu

Reagovat
smazaný uživatel

ted celá hra nějak odešla do pekel

Reagovat
smazaný uživatel

proč jako tam nechal Ronalda a šel dolu Karim? Ronaldo hraje sračku tvl, Zizou vůbec netuší

Reagovat
smazaný uživatel

Messi a Sua

Reagovat
Ed_Hazard

Jebnutý Cris, ak by to posunul na Jesého tak je tam golaso

Reagovat
teenz

Reagovat
Counter

Rozhodčí Co na tom bylo nedovoleného?

Reagovat
smazaný uživatel

zcela regulerni gol, zarez

Reagovat
Nikikrew

toto je faul? komedia

Reagovat
Hachim Mastour

to choj ako dopiče

Reagovat
pepinho2

Bale is still celebrating

Reagovat
CR7RONALDO

Rozhodca

Reagovat
patas92

looooool....ale za tu bídu si Barca koledovala

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

LEGENDAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

3...2... 1...

Reagovat
masly008

la liga je výsměch.tohle jako byl faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf...

Reagovat
monty25

No, tak tohle asi měl uznat...

Reagovat
WienArsch

Regulérní branka. Pak hned břevno. Strašná smůla. Škoda, že bude kvůli tomu všude nablito.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle ligu nejde brát vážně

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

člověk si někdy stěžuje na ty anglický rozhodčí, ale takovéhle blbosti nikdy nepískají...

Reagovat
masly008

Reagovat
PP

ale týmy v nich ano..

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

srandaliga fakt ...

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem se lekl, že by kopyta vedly

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel....

Reagovat
diskoschlampe

Každý classico je takovej neskutečnej cirkus

Reagovat
Ed_Hazard

Prečo to neuznal????

Reagovat
masly008

to ted neví ani rozhodčí,tam nebylo vůbec nic,max to že měl bale delší vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nestranný fanoušek říkám - kvalitní zářez

Reagovat
Kluivert9

Tak na to nemusíš být nestrannej...

Reagovat
EXoRcIsT

wtf najhorsi rozhodcovia na svete to je katastrofa v tej PD to aj Dean by tam bol za najlepsieho

Reagovat
masly008

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

najviac som sa smial ako sa bal vylucit Ramosa a neuznal ten gol vsak to je neuveritelne. Uplne mu vyhovovala remizka a ziadna karta, aby nebol blame zo ziadnej strany

Reagovat
icka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

TOHLE JE FIASKO

Reagovat
smazaný uživatel

co to teď pískl ten šašek?

Reagovat
Cobra

Italská liga hadra

Reagovat
Wat

Bale naprosto regulérní branka, žádnej ofsajd a ve výskoku byl mnohem dřív, než vůbec došlo k nějakýmu kontaktu, Alba tam jenom zacouval... demence.

Reagovat
mistr129

loket tam byl, ale nic co by se mělo pískat.

Na zářezy 1:1, nemáme si co vyčítat

Reagovat
masly008

tvl jaký loket,prostě napiš že ted rozhodčí podržel barcu nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí zrovna přeskočil Pepeho.

Reagovat
smazaný uživatel

kde tam bol faul? ten rozhodca uplny amater

Reagovat
Al Capone

zářez ty čuráku

Reagovat
X-bano-X

Ale hrajme niečo

Reagovat
Nuno čomes

alba nezklamal. Simulant simulantsky

Reagovat
PP

Hmmm, tak regulérní gool.

Reagovat
WienArsch

Během devadesáti vteřin zadělat na tři branky....takhle se prohrávají tituly.

Reagovat
WienArsch

Doplním. Během dvou minut ztratit zápas. Ty šance a ta karta je konečná.

Reagovat
Magic player

Ted chci cist ty Jiriho kecy o karavane a stekajicich psech, tohle byl zarez jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale druhý poločas kromě Messiho střely hrajeme hovno

Reagovat
Nuno čomes

Cristiano skodaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Kokutek ide von

Reagovat
Mimalu

Ramos

Reagovat
Kokesh

Největší krádež fotbalu, hned po Ovrebovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hn, ale to bol regulérny gól.

Reagovat
kolouch

Když už nic, tak má Ronaldo aspoň sexy oranžové opálení

Reagovat
smazaný uživatel

ovšem co hrajeme teď tak 5 minut, to nechápu.

Reagovat
Jordi Alba

??

Reagovat
monty25

Ramos

Reagovat
X-bano-X

Ramos ale návrat do budúcnosti...... 4 žltý faul

Reagovat
Hachim Mastour

RAMOS na teba sa dá proste vždy spoľahnúť. Ja nemám slov.

Reagovat
Kluivert9

Konečně je ten blb venku

Reagovat
smazaný uživatel

SBĚREATEL pápáááá

Reagovat
patas92

Už sem myslel, že se nedočkáme

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ramos taky kkt az neskutocne. uuuplne zbytocne

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt mentál, on tu kartu nějak bytostně potřebuje nebo nechápu, proč jí jde pořád tak naproti.

Reagovat
tony223

Tohle Clasico je ale hodně slabé

Reagovat
Minister

Doteraz nechápem ten neuznaný gól.

Reagovat
smazaný uživatel

nazdar buzíku Rámusi

Reagovat
mistr129

Koneččně

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos pomohl, když jsme to nejvíc potřebovali. Kámoš.

Reagovat
Cobra

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Bale o hlavu vyšší ve výskoku a ten šašek to pískne jinak střídáním Rakitiče za Ardu to totálně posral Enrique

Reagovat
Heisenberg

Ten měl být venku už 20 minut.

Reagovat
Mimalu

Ronaldoooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
monty25

Nerad to říkám, ale Real zaslouženě.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Kolikátou rudou už dostal? Tak 20.,ne?

Reagovat
EXoRcIsT

keby len

Reagovat
Nikikrew

Roooooooonaldooooooooooooooo.

Reagovat
Counter

Spravedlnost existuje

Reagovat
WienArsch

Odlvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil!

Reagovat
X-bano-X

Ach jo

Reagovat
Magic player

Na Sergia je spolehnuti, kdyz se tym zveda, tak on ho v takovych zapasech rad stahne zase dolu svoji debilitou.

Reagovat
Al Capone

ten má v hlavě fakt vymleto...

Reagovat
Hachim Mastour

goooooooooooooool

Spravodlivosť predsa existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

ajaj

Reagovat
smazaný uživatel

toto je najvacsia zumpa liga..neuveritelny plevel..este daju domaci gol a vsetci budu spokojni

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je proste väčsi kokot ako Pepe, to mi nikto nevyhovori...v tychto zapasoch je Ramos totalne jebnuty

Reagovat
smazaný uživatel

Na pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

pritom je skvely hrac ale hlavu ma vypatlanu, v najtazsich zapasoch robi take veci a potopi cely tim.

Reagovat
smazaný uživatel

Real zaslouženě.

Reagovat
Coutinho10

joooooooo Cristiaaaanoooooo fantazie

Reagovat
smazaný uživatel

kraaaasne v oslabeni goooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
patas92

Úplně zaslouženě

Reagovat
teenz

Klokanomet02.04.2016 22:11#

už jsem se lekl, že by kopyta vedly

Reagovat
smazaný uživatel

hm, ale za tohle si můžeme sami, bídný druhý poločas od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

No mě mrdne. Takhle si to prohrát.

Reagovat
masly008

tak rozhodčí dělal co mohl ale hráči barcy se na to vysrali.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

RONALDOOOOOOOOOOOOOO NAZDAAAAAAAAAAAAAAAR

Reagovat
Nuno čomes

Cristianoooooooooooo cuuz

Reagovat
Magic player

Jooooooooo, kurva jooooooooo, tohle je maras.

Reagovat
CR7RONALDO

Král Ronaldo Odteraz je oficiálne Barcelona malý tím

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
mistr129
Reagovat
Heisenberg

Jak jim to bez Ramose jde.

Reagovat
smazaný uživatel

no offense ale to co hrajeme je sračka. real naprosto zaslouzene za tu druhou puli, vubec nic nedelame

Reagovat
mistr129

Reagovat
Fernando_Torres

Ten Ramos musi mit v hlave neskutecne vymrdano proste... S jednou zlutou udelat tri takovyhle zakroky...

Reagovat
Kokesh

To je za to nuceni. Nejhorší hráč na hřišti možná rozhodne....Cristianoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Proti slabému soupeři to se mu dávají góly

Reagovat
mistr129

dneska jsme hodně tragický, hrozná sračka co hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo...dakujem futbalova spravodlivost....Alves nestihol simulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nutno říct, že si to teď Real zasloužil. Prostě jsme úplně odešli z hřiště. Nepochopitelný docela.

Reagovat
smazaný uživatel

ani hrajou v deseti a my nehrajem vubec

Reagovat
smazaný uživatel

oni*

Reagovat
alcantara

To je tak, nas trojzubec zacal opat reprezentovat na druhej strane zemegule a je to v prdeli Ale urcite to nie je hlavny dovod, repre pauzu mali oba timy, nasa roztahana hra po celom ihrisku ako stokrat pouzita guma hrala presne do karat protiutokom Madridu, k tomu zbytocne straty...Madrid zasluzene, poctivo si to odbojoval vzadu aj vpredu. Treba prestat mysliet na rekordy a vratit sa k poctivej robote.

Reagovat
smazaný uživatel

Lekce z produktivity. Druhý poločas hnus děs běs z naší strany.

Reagovat
teenz

Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

ty obrany jsou tak tragické Ronaldo si zpracuje na prsa balón na malém vápně a Benzema si tam dá nužičky ve výšce kolen

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nechapu jak muze nekdo pokladat ramose za top beka, bez faulu neudela ani krok..

Reagovat
EXoRcIsT

nikto z tych hracov na ihrisku nieje top obranca

Reagovat
masly008

takový bratranec chelliniho.

Reagovat
PP

už na to nemá.. Vždycky to byl zmrd, ale uměl. Teď už nestíhá.

Reagovat
bartlu

trapas....prohrat s zebrakama z madridu

Reagovat
Fernando_Torres

Naprosto zaslouzene za druhou puli, Zidane asi predvedl slusnej vitr o puli v kabine

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro to dobře čistí...ale Ramos to je neskutecny magor..udelat takovou redku, to je na pokutu

Reagovat
Ed_Hazard

Here we go Luisito

Reagovat
smazaný uživatel

KUA takto mame hrat ked o titul a nie bez neho !!!

Reagovat
madridcan

Zase dal gol slabemu superovi!!!!!

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Manik...

Reagovat
mistr129

Reagovat
mistr129

ale opravdu, slabší Barcelonu jsem dlouho neviděl

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

sedlo jak ještě nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

a zase hral totálnu p.ču ... klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

vy ste tu velmi cudni ludia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Fuuu...dneska si sa tu pri mne statocne vyplakal. A vies co som si neuvedomil a mozno ani ty? Ze to si len trenoval na situaciu po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
Bastaron

Reagovat
F.Torres

Reagovat
icka

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Andis

Ronaldooooooooooooooooooooooooooooooo a tlustý upocený zmrdi můžou puknout závistí

Reagovat
tony223

Často obhajuji Primera Division, ale musím říct, že zápas jako tento, kde neusále někdo simuluje, kór v derby, by jste v Anglii hledali jen těžko. Hrozná komedie

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý souhlas, a proto jde celosvětový fotbal do pryč. Tyhle dva kluby a především skokani barcelony nastavují měřítko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jestli jsem si dobře všiml, tak Ramos tam opět jako proti Palmám sedí na lávce a není ve sprchách.

Reagovat
mistr129

Smí se to vůbec? Nemusí odejít?

Reagovat
Manik...

NE. Musí odejít do útrob

Reagovat
mistr129

Mohl by dostat ban of FIFA jako Suaréz rád bych viděl hrát na EURU Bartru

Reagovat
smazaný uživatel

No právě, že by měl. Po Palmách se právě psalo, že by mohl k redce dostat další zápas suspendaci ještě nebo tak. Vyšumělo to do ztracena, takže to asi tak horký nebude, ale prostě mi to přišlo úsměvný, že to hned v dalším zápase, kde může hrát, udělá znova.

Reagovat
mistr129

Já si ho teda nevšiml, ale i my v pralese odejdeme a nesednem si na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslouženej obrat, se na to úpně vysrali od 60 minuty...

Reagovat
Magic player

Alba nesaha Marcelovi ani po kotniky.

Reagovat
eder

Neuvěřitelné, fotbal umí být i spravedlivý. Simulantům se dnes nepodařilo vyhrát ani přes vydatnou pomoc rozhodčího.

Reagovat
mistr129

dneska vyhráli jak ve Španělsku, tak v ČR

Reagovat
sensei25

Dnes totálna nuda.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Coutinho10

je to taaaaam El Clasicooo je domaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou CR7

Reagovat
Manik...

Co si budeme namlouvat... titul je ztracený, ale potěší to

Rozhodčí ale katastrofa, jak něco takového může pískat, to je síla. To Španělské lize v kvalitě strašně ubírá

Reagovat
smazaný uživatel

co to kurva bylo za rozhodčí

Reagovat
masly008

typický la liga rozhodčí co se divíš.

Reagovat
Ed_Hazard

Tragéd, ale na ten "penaltový" zákrok Ramosa na Messiho použil laserové oči.

Reagovat
Manik...

To měl asi zrovna nějaký záchjev

Reagovat
smazaný uživatel

nebo si hodil mincí

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

směšná liga hezky zabral Real

Reagovat
Azazelo RD

A kdy začne ta nejočekávanější bitva evropského FOTBALU?

Reagovat
CR7RONALDO

Je to tam, my sme to dokázali! A King zase zavrel každému ústa Hovoril som to

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je king?

Reagovat
eder

Přeci Božský Cristiano - King of The Fooball.

Reagovat
PP

Ale výborná taktika Realu! Kombinačně by na ně neměli, ale překopnout celou zálohu na kraje - Crise či Balea, kteří to hlavou či tělem proti Albovi a Alvesovi ubrání - vyhrají.. Asi jediná taktika proti současné Barce.

Reagovat
Magic player

A Zizou teda celkem frajer, necha sedet Isca s Jamesem a do hry posila odchovance.

Reagovat
smazaný uživatel

isco i james jsou sráči :)

Reagovat
vilp

Taky to střídání Jesého bylo klíčový, rozhodlo zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co katalánci, na co se vymluvíte teď? Hráli jste proti 10ti, sudí nám neuznal jasný gol a stejně jste dostali do čuně

Reagovat
_Blind_

Vždyť se není na co vymlouvat, prostě jste si za poslední minuty zasloužili vyhrát a Barca jak se očekávalo nepotřebovala hrát na plný plyn při svém náskoku v lize.

Reagovat
masly008

mě přijde že fans barcy furt píšou že barca nehraje na 100%,jsem zvědav kdy začnou.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
_Blind_

Já se nebavím o tom, že do toho nedali 100%, hráči do toho jdou určitě s tím, že do toho 100% dají, ale mají prostě v hlavě, že v týdnu hrají daleko důležitější zápas než je tenhle.

Reagovat
mistr129

hovno na plný plyn, tohle by si nedovolili vypustit, jen prostě jim to nešlo

Reagovat
_Blind_

Tak samozřejmě, že to nevypustili, to ani nejde vypustit el clasico, ale je to prostě jiné hrát, když máš 10 bodů náskok a když máš hájit pár bodový náskok.

Reagovat
mistr129

ale dneska ani nemám pocit že by to neodmakali, to byla prostě marnost

Reagovat
Ed_Hazard

To "nehrali sme na plný plyn" je neskutočný alibizmus. Alebo neskutočný klam, ved ste nás prvý polčas bili a viac menej k ničomu to neviedlo.

Reagovat
mistr129

Nejsme jako vy, netřeba se vymlouvat, byli jste lepší a proto vyhráli. Jednou vyhraje ten, podruhý ten, ale titul máme stejně většinou my

Reagovat
stas87

Mali mat o cca 30 minut dlhsiu presilovku. Gol mal byt uznany,ti mensi hraci tieto situacie budu vyuzivat vzdy. Nakoniec rozhodne celkom neviditelny hrac...snad to bude dostatocne dobra facka pred zapasom v CL.

Reagovat
mistr129

btw. stál ten váš druhý poločas v Dortmundu za shlédnutí? Nebyl jsem doma, ale uvažoval jsem, že si to pustím ze záznamu...

Reagovat
stas87

Ja by som povedal ze ano.Nezasluzene sme sa dostali do vedenia,vytazili sme z minima maximum ale vedel som ze domaci otoci.Hraju krasny futbal a pritlacili nas k vapnu.Dobry futbal to bol,od zaciatku sme neprisli len branit a chceli sme hrat aj dopredu.

Reagovat
mistr129

díky každopádně snad se udržíte na úkor Frankfurtu nebo Hoffe, hlavně Claudio by si nezaloužil na stará kolena spadnout

Reagovat
stas87

To je otazka...herne hraju najväcsiu sracku H96 a Frankfurt,lenze spravodlivost v tomto v BL neexistuje.Ak by existovala,Hamburg hra druhu ligu teraz.Snad padne Darmstadt,Hannover priamo a Frankfurt baraz.

Reagovat
mistr129

Hannover je už asi jasný ne? Darmstadt mám celkem rád stejně jako Ingolstadt, takže doufám v Frankfurt nebo Hoffenheim no. Hamburk už asi nespadne

Reagovat
stas87

Jj,tym nepomoze nic.HSV paradoxne hraju tuto sezonu ovela lepsie ako tie dve minule.Darmstadt su simulantske mrdky,futbalovo trapny tim,ostuda letosnej BL.

Reagovat
Generalní Gladiator

real dal vice gólů a proto vyhrál!! Není se na co vymlouvat! gratulace

Reagovat
smazaný uživatel

Alves a Alba najvacsi futbalovy odpad

Reagovat
PP

+ Pepé a Ramos.. a Costa.. souhlas..

Reagovat
X-bano-X

Škoda, takto si to posrať. Čo už, snáď sa to neodzrkadlí v utorok.

Reagovat
Banikovec7

Gratulace do Madridu k jedinému úspěchu sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde jinak - za druhou půlku si to Real zasloužil. Ta byla z naší strany úplně nezvládnutá.

Jako facka před finále sezony to snad stačilo.

Dneska nás držel v tý záloze Raketa a po jeho odchodu se nám ta záloha rozsypala. K zamyšlení.

Reagovat
smazaný uživatel

arda je k nicemu, mel tam poslat aleixe

Reagovat
smazaný uživatel

Není to chyba Ardy že nemáme za Raketu náhradu.

Reagovat
smazaný uživatel

A Aleix tu pozici snad nikdy nehrál.

Reagovat
Ed_Hazard

Viac by svedčala asi remíza. Sice čistých šancí ste mali menej, ale to čo ste robili v prvej polovici bol strašný valec. My sme hrali futbal dokopy asi 20 min, nakoniec to stačilo..

Reagovat
smazaný uživatel

takhle - celýmu zápasu dohromady by ta remíza slušela, ale za druhou půlku máte 3 body zaslouženě.

Reagovat
PP

Zavřeli to, komplet střed hráli DM - jak Casemiro, Kroos a i Modric a vyběhávali to do poslední chvilky.. Toto trio dnes s Marcelem skvěle..

Reagovat
EXoRcIsT

Ronaldo je simulant ale oproti Albovi , Ramosovi , Pepem , Suarezovi , Mascheranovi a Busquetsovi je to amater to je fakt hnus a hlavne ten Alba tomu snad ani nejde priat nic dobre kazdy suboj hned na trave a grimasy ako keby bojoval o zivot najvacsi simulant momentalne a vacsieho ani nepamatam

Reagovat
stas87

Ronaldo a amater?To k sebe ani predsa nepasuje.

Reagovat
masly008

za albu,busquets už se zlepšil.

Reagovat
EXoRcIsT

viem ze to uz nieje take ako predtym ale aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľné s akou sračkou a taktikou vyhral Zidane na Nou Campe. Ešte aj góly dali hráči, ktorí snáď výkonnostne nespĺňali parametre dedinského futbalu. Tak trápny výkon Realu stačí na výhru ? Nemám slov. Výkon Barcelony taktiež žiadna sláva ale s haluzákmi ťažko. Alba to dneska zabil, neskutočný tragéd. Posral zápas. Ale treba uznať, že na to clasico sa nedalo kukať. Dúfam, že to Barcelonu zobudí.

Reagovat
teenz

Hráli jsme, co jsme potřebovali.

Reagovat
vilp

Kolik jste si vypracovali za zápas šancí? Jednu? Zidane to s vámi odehrál ve stylu Mourinha a to vítězství bylo jednoznačně zasloužený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som rád, že ste spokojní, lebo ak toto budete predvádzať aj v LM alebo ďaľších zápasoch, tak to je konečná. Neni možné s takouto sračkou vyhrávať dlhodobejšie. Nepresnosti, kombinačne totálne pomalé, deravá obrana, blikance, neustále faulovanie, zle bránené standartky a až na posledných 15 min ste hrali aj úplne zle protiútoky. Okrem dobrého pohybu zálohy za loptu a ofenzívnej podpory Marcela neviem čo pochváliť na vašom výkone.

Reagovat
vilp

Ta obrana vám nedovolila skoro nic, tak o jakých dírách mluvíš? Carlo to hrál hezky a jeho bilance byla negativní, takže se tě zeptám... co z toho? Je lepší mít dobrý pocit z pěkné hry než z vítězství? Počítají se šance, góly a body a tam to bylo jednoznačný. Vy jste byli skoro ve všem ještě o třídu horší, jen jste si to líp nahrávali mezi stoperama.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
JM

Reagovat
Kily

zaslouženě, minimálně z pohledu Barcelony za ten její výkon

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně vystiženo

Reagovat
Ed_Hazard

s tým sa už dá súhlasiť

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
raduinho

Reagovat
X-bano-X

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

To byla zase komedie. Messi ho přestal kouřit Blatterovi a začal nebo spíš pokračuje u rozhodčích, aby Barceloně zase klasicky připískávali, ne? Real jasně lepší, jako ve většině zápasů proti Barceloně v posledních letech. Ubrečené holčičky zasloužená prohra, i v 10 Real Barcelonu školil. Messi zase neviditelnej, jako obvykle proti lepším týmům. I když diving měl na jedničku. Ronaldo skvělá práce dopředu i v obraně, jako vždycky ve velkých zápasech rozhoduje zápasy ve prospěch svého týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt smutný ale...

Reagovat
PP

vy musíte mít někde hnízdo, to není možné.. takové hovadiny snad ani nejde vymýšlet, natož myslet vážně..

Reagovat
smazaný uživatel

k cemu tam mame toho posranyho turka? lucho prokaucoval..plus hroznej alba + sed ostatni mimo buse a messiho

Reagovat
Al Capone

Cris celý zápas hovno, na co sáhl to posral, ale stejně je za boha. Prostě Bůh z Madeiry

Reagovat
smazaný uživatel

Som aj celkom rad, ze mi druhy polcas sekal stream. V podstate neslo o nic, aj ked je to smutne takto prehrat s najvacsim rivalom. Trebalo to skoncit do 1. polcasu.

Reagovat
smazaný uživatel

*bolo treba

Reagovat
Al Capone

V El Clásicu jde vždycky o hodně aspoň na dnešek jsme Králové Španělska

Reagovat
smazaný uživatel

No samozrejme, skodoradost, najvacsia radost

Pre dnes mozno hej

Reagovat
smazaný uživatel

i ked vlastne sa skoncila snura neporazitelnosti, to je dost skoda.

Reagovat
eden_h

suche triko

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno malý křečovitý plus dnešního zápasu - náskok ve vzájemných zápasech s Realem jsme udrželi.

Reagovat
masly008

a pro vás snad i výkon rozhodčího ne.

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jestli to má smysl, ale zkusím argumentovat tím, že měl jít Ramos do sprch tak po půlhodině.

Reagovat
masly008

v poho to je možné,ale ten neuznaný gol byl prostě potlačení barcy.nic víc nic mín.jako tohle neuznat .fakt nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu taky.

Ale taky nechápu, proč tady mluvíš o rozhodčího výkonu v náš prospěch, když jsi (asi) neviděl celý mač.

Reagovat
Al Capone

Ty jsi fakt neskutečný, ale neskutečný sráč...

Reagovat
mistr129

Reagovat
Jollae

je to kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Bale Casemiro Zizou

rozhodčí Ramos

nevím, jak hrál Messi. celej zápas jsem ho neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu.Škoda akorat konce serie bez porážky. Na druhou stranu nás konečně někdo vytrestal za to chození s míčem, facku už jsme fakt potřebovali, zvlášť před rozhodující fází sezony to může být paradoxně ku prostěpchu věci, i když každá prohra v derby bolí

Reagovat
sensei25

Real ide na titul:-)to je radosti v Madride a pritom tento výsledok nič nerieši. Užite si deň slávy,prajem Vám to. Dnes zaslúžene. Už ten Garethov gol mal platit.

Reagovat
vilp

Zajímavý je, že ten neuznaný gól hlavou v Clásicu není jediný takový, co si za posledních pět, šest let pamatuji. Nechápu, jak ty skoky můžou Alvesovi nebo Albovi pořád takhle žrát...

Reagovat
smazaný uživatel

ZIZOU Nevím co jim řekl o poločase, ale začali jsme trochu hrát a hned byla barcelona nevěděla co s tím.

A střídání mu vyšla

A co Pique? Jak slaví, kašpar

Reagovat
Magic player

Jak je tady Zizou vysmivany z rad Cules, tak zrovna dneska rozhodnuly stridani zapas. Stahnuti Rakitice bylo od Enriqueho uplne mimo. Naopak dalsi bezec Jese, ktery tam necha dusi, to byl skvely tah od Zidana.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tak koukám okolo sebe, tak je asi jednodušší unést prohru, než srovnat se s výhrou ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Co se ti zase nezdá? Sám moc dobře víš jak je EC důležité

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byla Barca dnes tak suverénně nejlepší jako jsi ty ve spamu a multiúčtech tak je to 5:0+..

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

heh, tak popularny sport, tak popularne kluby, tak popularny zapas. To pritiahne pozornost mnohych ludi a teda aj mnoho blbcov.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ji neunášíš

Reagovat
F.Torres

tak ještě že dneska ta Sparta s Barcou prohráli, máš to jednodušší

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne Cristiano.

Reagovat
Generalní Gladiator

Gratulace realu k vítězství, velmi dobrý, uvolněný, ofenzivní výkon od obou týmů. Prohra jednou přijít musela,navíc byl neuznán regurélní gól. škoda,je to jen o šest bodů, barca ted zase musí šlapat každej zápas naplno,což naopak nemusí být na škodu.Jako fanoušek barcy si už skoro ani nepamatuju, jaké to je prohrát a není špatné si uvědomit, že vítězství nejsou automatická..o to víc si jej budu příště vážit..díky oběma týmům za pěknej zážitek

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mne prišiel ten futbal slabý. Hrozne bez náboju ... čakal som viac, od oboch mužstiev.

Reagovat
Generalní Gladiator

ono je to spíš v tobě..já si ani nepamatuju, kdy jsem čuměl na clasiko takhle v klidu,třeba u mně to postavení v tabulce zapříčinilo to, že odpadlo takové to napětí, a nestresoval jsem u útočných akcí realu...No ve středu v LM to bude už jiná, zase hop nebo trop

Reagovat
patas92

Až na ten velmi dobrý, uvolněný a ofenzivní výkon, souhlas

Reagovat
Imago

Gratulace Realu, Leo s Neymarem by se nad sebou měli alespoň zamyslet. Všechno se dle mého lámalo tou Karimovou brankou, přišla z ničeho nic a najednou Real zjistil, že si může dovolit mnohem víc dopředu, kdežto Barca tak nějak pořád čekala, že se to nějak vyřeší samo. Jinak ale převažuje zklamání, ani tak extrémně nad výsledkem, jako spíše nad předvedenou hrou. Jo, a Ramos je fakt magor...

Reagovat
Ed_Hazard

Ale inak, kurzy pred zápasom boli čistý výsmech..

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec nie. Kvalitou hry by to tak nejak aj odpovedalo. Veď ten Real, keby som jeho fanúšikom tak mi je doplaču akým štýlom hry sa prezentujú.

Reagovat
Ed_Hazard

Prvý polčas ano, to sme asi rezignovali všetci. V druhom to bolo trocha o inom, už to nebolo len bezhlavé bránenie ale pridali sme aj šikovne zahrané brejky.

Reagovat
mistr129

Tak tohle hodit za hlavu a proti Atleticu vyhrát a pokud možno pošetřit síly, Wolfsburg bude v semifinále těžkým soupeřem

Reagovat
eder

Je symbolické, že vítězný gól nevstřelil nikdo jiný než nejlepší fotbalista na světě - sám Božský Cristiano!

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ramosa som ale chcel podat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
F.Torres

naštěstí tam chybí Barcelona win

Reagovat
Manik...

Reagovat
celeb

Od nezmyselneho striedania Rakitica Ardom sa na ABSOLUTNE rozpadla hra. Zacali sme stracat v strede loptu a zrazu sa na nas rutil jeden protiutok za druhym, pricom my sme prestali byt vobec nebezpecni. Striedania Luchovi moc nejdu. Strieda malo, niekedy vobec, casto zle. Teraz nam ostali tridsiatnici Iniesta a hlavne Alves, ktori hrali vyborne, ale pri tych rychlich sprintoch naspat sa vystavili a napr. ku koncu z Alvesa nebolo nic. Preco nesiel na plochu Vidal?! Arda sa mi na Rakiticovom poste nepaci uz dlhsie, na opacnej strane mu to ide ovela lepsie, navyse v 70. minute by stiahnutie Iniestu bolo logickejsie.

Velmi zly zapas mal Suarez, od toho strasneho kiksu sa nedal dokopy a strasne kazil hlavne v narazackach s Messim, Neymarom, ...

Najlepsi od nas Pique, Sergio a Raketa. Bravo zialbohu moc nepodrzal, ale zas mu niet co vycitat, akurat ze nespravil zazracny zakrok ako Navas.

Alba dlhodoby pomaly pokles formy. Oproti tomu Albovi, co k nam prisiel a ako hral prve sezony, je to velky rozdiel. Ani nie tak s porovnanim s poslednymi zapasmi, ziaden velky skok tam nebol. Raz zazmetkoval s Balem (nastastie ten s tym neratal), Baleov gol platil mal (tam sme mali stastie, ze mal Gareth laket na Albovom krku, ale bol tam viac-menej len polozeny).

Ziadnu prehnanu kritiku netreba, mali sme dost smoly, vacsinu zapasu sme boli o hodne lepsi a Real sme defakto do striedania Rakitica k nicomu nepustili. Smolny odraz od Albu priamo na tacku Benzemovi, stastie Realu pri zakonceni Suareza, Messiho strely, ...

Real objektivne lepsi v poslednych 20. minutach. Ak to niekto dosral, tak Lucho, ale pre tentokrat mu prepacim.

Reagovat
PP

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Diego2

Zalsouzena prohra,odchodem Ivana odesla i Barcelona. Skoda ze serii ukoncil prave Ronaldo , opet mi prisel z BBC nejslabsi a ted bude za hvezdu.

Skoda, melo byt 2:0 a mohl byt pokoj , pak Real zaslouzene otocil ,poslednich 20 min bylo v jejich rezii.

Reagovat
Al Capone

Ale o právě tohle dělá velké hráče a velké týmy

Reagovat
celeb

ze ma neskutocne vela stastia, brankar zazracne zakroky, rozhodca priviera oci, potom sa haluzne odrazi lopta k utocnikovi, ktory skoruje a ku koncu si super absolutne rozoserie hru zlym striedanim ...

Inak Zidanovi tato vyhra moze nenormalne pomoct. Takisto aj Luchovi, lebo mam pocit, ze si zacal nejak moc verit a nasa hra zacala byt stereotypna. Hracov ma vybornych, lenze musi aj on zacat makat.

Reagovat
Diego2

Trosicku vratit na zem pred tezkym finisem sezony taky neni na skodu

Reagovat
Ed_Hazard

Ty ako fanúšik Barcy by si mal o šťastí pomlčať. Nikto neberie vašim hráčom umenie, ale to ako sa niekedy dostanete k lopte, alebo aké lopty prechádzajú cez súperov, ,usí presvedčiť aj ateistu, že existuje vyššia moc.

Reagovat
celeb

praveze drviva vacsina dobre myslenych prihravok za obranu/narazaciek je vystinuta a zachytena - dlhodobo. Tam ide o to, ze sa to skusa zas a zas a potom X-ta vyjde. Ja som narazal na Suarezovo smatlactvo, ako sa dostala lopta k Benzemovina a hlavne zazracne zakroky Navasa. Inak som zvedavy, ci ho fakt po sezone poslu k vode a dotiahnu DDG.

Reagovat
Magic player

Jenze to, ze ma Navas zazracne zakroky neni haluz, on tohle predvadi dlouhodobe, takhle jinde nez ostatni golmani neni dilem stesteny.

Reagovat
celeb

ja Navasa vobec nepodcenujem. Je to vyborny goalman, ale k tomu vyrazeniu Messiho strely potrebujes okrem schopnosti aj kus stastia, tam to bolo vyslovene koncekmi prstov, zakrok kola.

Reagovat
Generalní Gladiator

sšěstí je spíš při odrazu, dorážce, reflex, kdy jen tak máchneš rukou a trefí tě. Tohle byl naprosto chtěný,vědomý zákrok, neskutečný výskok, messi to snad ani nemohl kopnout lépe, udělal to báječně, moc času ani místa neměl, ale navas

Reagovat
Ed_Hazard

Messi to kopol neuveritelne. Frajer že ho napadlo v tej rýchlosti takéto zakončenie Ale myslím že aj keby Navas nezasiahol, trafil by tyč. Gól by to asi nebol.

https://www.youtube.com/watch?v=h_OQGvlkFXs

Prvý záber skresluje, ale na dalšom od 15. sekundy je vidieť, že by do brány nešla.

Reagovat
Diego2

Taky jsme si rikali ze by to byla tyc. Ale famozni od obou akteru.

Reagovat
F.Torres

Liga už je rozhodnutá, ale vítězství je důležité z hlediska LM. Konečně porazili Barcelonu. Přeci jen letos výhra nad PSG a Barcelonou, konečně pokořený silní soupeři.

Reagovat
Xavi

S první půlkou jsem byl ještě celkem spokojenej, ve druhé půlce to bylo postupně slabší a posledních deset minut byl kolaps. Nestačilo nám varování od Balea, nestačilo varování to Ronaldovo břevno, tak přišel naprosto zaslouženej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

njn v turecku se nebrani

Reagovat
Xavi

Jn. Arda špatnej, ale i tak jsme začali prohrávat souboje.

Reagovat
Ed_Hazard

Turci radšej útočia

Reagovat
celeb

Gratulacie, uznanie kvality, ci vlastnych chyb od cules a vysmech, vulgarizmy, vyblitky od merengues. Nie zeby sme si nezvykli. Mozno sa s uspechom spamataju.

Najviac ma prekvapuje Madridcan, ktory sa urcity cas zvykol spravat normalne. Ako sa po dlhsej dobe vratil, tak asi sa mu moc dobre nedarilo, lebo to co z neho ide by mal radsej vytlacit/utriet do papiera a splachnut, nez postovat v disusiach ... ale to je jeho vec.

Visca el Barca! Seria niekedy skoncit musela, padla v prvom Zidanovom EC, nech si to uzije.

Reagovat
Diego2

madridcan je pro me nejvetsi prekvapeni . Jsem tu uz dost dlouho a jeho prispevky byly vzdy vtipne a na urovni , ale posledni cas nechapu.

Reagovat
celeb

po odchode (resp. postupnom vytrateni) starych panov merengues, tu dost dlhu dobu bol najnormalnejsi fan Realu, neviem co sa s nim stalo (alebo s jeho uctom). Skoda.

Reagovat
teenz

Madridcan je v pohodě, obrovská sranda s ním je, výbornej týpek k pivu, to samý Chong, Ángel. To, že se tu otíraj o rivala to nezmění, změnili jen způsob vyjadřování na EF.

Reagovat
Kily

tohle kennethovské pravidlo je vůbec celkem zajímavá věc a vychází z něj docela dost zajímavostí. Z pozitivního pohledu to, že Česká republika a Slovensko mají nejinteligentnější fanoušky na světě a jejich IQ bude kdesi mezi 140-150, jelikož blby na internetu všichni jenom hrají a v reálu jsou všichni naopak úplně normální, rozumní, inteligentní. A pak ukazuje jednoduchost společnosti - chceš někam za každou cenu zapadnout? Udělej ze sebe co největšího debila a máš vyhráno

Reagovat
teenz

Jedinej, kdo to drží na uzdě je One-Real, u něj to je přesný opak. U stolu nadává a tady je to velký nadhled. Ostatní se s tím neserou, proč taky, tady to nemá cenu ve většině případů. A hlavně, vždy si vybereš na koho, jak zareaguješ - každý dostane, co si zaslouží.

Reagovat
Kily

pravda

Reagovat
Bastaron

Ti komentátoři na čt4.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca si to solidně odchodila...asi se šetřila na LM na Atletico to je pro ni v současné době duležitější zápas....titul stejně vyhrají v klidu

Reagovat
misinho7

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

borec. Z nynějšího kádru jeden z největších oblíbenců. Je to taková madristy zprofanovaná hláška, ale na něj to sedí - lidsky vyspěl.

Reagovat
Ed_Hazard

Možno ak by menej používal twitter, takto mi moc nepripadá, že by dospel.

Reagovat
smazaný uživatel

tak on dokáže vrtat hodně dobře. Ale taky dokáže vrtání přijmout. Umí vyhrávat a umí i prohrávat. On je přesně vybalancovaný tady v tomhle. Ani nuda, ani urážky.

Reagovat
Billy McClane

Jo tak on dospel

Reagovat
celeb

na to by som si este chvilu pockal

ale tak srdce mu bije za blaugranas ako nikomu. Buduci kapitan snad.

Reagovat
Jollae

Jebnutá liga, jebnutý zápas.

Reagovat
patas92

Ten druhý prst na levé ruce si mu umazal sám?

Reagovat
JM

Nene, někdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona slabá jak čaj.

Reagovat
asskicker

Ty a Chong? Preto tu nebol?

Reagovat
JM

Já jsem tu nebyl, poněvadž jsem sledoval zápas - nebo na co se mě vlastně ptáš?

Reagovat
smazaný uživatel

pomee socky

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

boze to co hraje ta sevilla, ona utoci a sociedad dava goly.

Reagovat
CHONG

Já to říkal, zrovna když to neuvidím, tak určitě vyhrajeme, tak vzhůru na záznam. Hala Madrid!

Reagovat
valloire

1001. pro Zinedina Zidana a jeho pozvolné budování Týmu.

Reagovat
valloire

Tady je dneska klid. Čím to asi je?

Reagovat
X-bano-X

Nepočul si? Včera umrel futbal, tak sa drží smútok

Reagovat
X-bano-X

Alen práve nastúpil

Reagovat
celeb

Ak sa nevratime k priamociarejsej hre z minulej sezony (alebo jesene), tak to moze skoncit dost zle. Lucho (a hraci) by sa mali prebrat a pripomenut si, ze tiki-taka je prostriedkom, ako sa dostat castejsie do sanci a nie cielom, ked sa lopta bezcielne pohybuje 30-40 metrov od brany a iba si pytame, kedy nam ju niekto zoberie a zalozi rychly protiutok. Ak si hraci aj v dobrych poziciach nabiehaju a obranci si ich nahodou nevsimnu, zaloznici ich ignoruju a radsej prihraju ... .

Tento styl hry sa neda hrat bez zaujmu, znudene ... inak z toho okamzite plynu chyby a vyzera to ako poslednych 20-30 minut v poslednom EC.

Reagovat
celeb

Tvrdohlavo sa snazime prebit cez extremne prehusteny stred, ked baskovia nas maju precitanych ako jediny pornocasopis na klastornych zachodoch a uplne ignorujeme kraje. Neviem, preco sa viac nesnazime prejst cez kridla a centrovat spat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele