Primera División - preview 3. kola

11.09.2015, 08:36, aktualizováno 14.09.2015, 08:18
Previews
Rayu Vallecano se zatím v letošní sezóně nedaří, když ze dvou utkání získalo pouhý bod. Vylepšit bodový zisk se pokusí proti Deportivu La Coruña...
Rayo Vallecano - Deportivo La Coruña  (pondělí 20:30)
Pondělní dohrávku třetího kola obstarají Rayo Vallecano s Deportivem La Coruňa, tedy dva celky, které zatím marně čekají na své první ligové vítězství. Domácí Rayo dokonce ještě ani jednou neskórovalo a forma Deportiva na venkovních hřištích je přímo tragická, neboť poslední výhru mimo vlastní stadion zaznamenali před celými šesti měsíci.

Nutno ovšem podotknout, že ona výhra přišla právě na hřišti Vallecana. Jeho trenér Paco Jémez nepřikládá jakýmkoli statistikám příliš velkou váhu, hlavní je pro něj, aby hráli dobře. "Zajímá mě jen to, aby tým hrál dobře. Pokud tomu tak bude, můžu být klidný. Samozřejmě že náš tým chce vyhrávat, ale to nejdůležitější je, aby se týden co týden zlepšoval. Díky tomu budeme vyhrávat zápasy."

"Na naší úrovni nejsou žádní lehcí soupeři," pokračoval Jémez. "Depor si k nám jede pro svou první výhru a je to protivník, který si zaslouží velký respekt, k výhře budeme muset hrát velice dobře. Kvalitně posílili, mají ohromnou kvalitu a budeme je muset patřičně napadat, aby neměli čas s míčem cokoli vymýšlet. Musíme být velmi agresivní," naznačil kouč Vallecana.

Jémezův protějšek Víctor Sánchez del Amo na své nedělní tiskové konferenci prohlásil, že se jeho tým nachází ve fázi usilovného hledání, jak zlepšit jednotlivé aspekty své hry tak, aby dostáli vysokým nárokům, které na sebe kladou. Zároveň také potvrdil, že na zápas s Rayem jsou hráči perfektně připraveni. "Jsme velmi nároční a snažíme se ve všem zlepšit. Nemůžeme něco opomíjet, chceme zlepšit obranu, útok, být schopní vytvářet si více šancí, udržet čistá konta... Prostě vylepšit úplně vše."

Co se týče Vallecana, Sánchez nešetřil slovy chvály. "Rayo je tým, kterému sedí hra na vítězství, ať už hraje s kýmkoli. Může z toho být pohledný zápas, dva týmy, které hrají útočně. Jejich herní styl je velmi odvážný a my musíme být připravení mít na všechny možné situace odpověď. Vypracovali jsme určitou strategii, která má ohromnou důležitost. Pracujeme na ofenzivním a obranném bloku," vysvětluje Víctor Sánchez.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Carlos - Quini, Llorente, Amaya, Nacho - Trashorras, Baena - Ebert, Bebé, Embarba - Manucho
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Arribas, Sidnei, Navarro - Mosquera, Borges - Cartabia, Fajr, Luisinho - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.40 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Utkání na stadionu Nuevo Los Cármenes slibuje velmi dramatickou podívanou dvou bezprostředních sousedů v tabulce. První kolo se sice nepovedlo ani jednomu z nich, ale v minulém kole již oba celky bodovaly naplno a přispaly si na svá konta tři body. Jak dopadne jejich vzájemný střet?

Pokud bychom měli soudit podle jejich historických střetů, pak by mírným favoritem byla Žlutá ponorka. Ale opravdu jen mírným, protože Villarreal vyhrál tři zápasy, Granada dva a jednou se zrodila remíza. Zkraje tohoto roku se Villarreal stal vládcem na hřišti a připsal si tři body zcela zaslouženě. Nejprve se po třiceti minutách prosadil Mateo Musacchio a v 90. minutě na něj navázal Gerard Moreno.

Od té doby se Villarreal hodně změnil. Zejména v předních liniích, kde nyní působí dvojice Roberto Soldado a Cédric Bakambu - oba dali ve dvou zápasech dvě branky. V prvním kole Villarreal narazil na Real Betis a utkání pro něj skončilo jen remízou. V minulém kole se však ofenzíva Villarrealu probudila a nastřílela tři branky Espanyolu.

Trenér Marcelino odmítl komentovat odchody hvězdných hráčů z minulé sezony jako Čeryševa nebo Vietta, ale namísto toho zůstává optimistou. V rozhovoru pro média zmínil: "Máme mnohem lepší tým, než jaký jsem měl k dispozici v minulé sezoně. Máme za sebou podařené přestupové období, ve kterém jsme přivedli přesně hráče, které jsme chtěli. Kvalita týmu šla určitě nahoru. Naše léto bylo skvělé, protože jsme tým posílili. Dobře se mi pracuje s každým ve vedení a doufám, že náš tým naplní vysoká očekávání."

"Nesmíme ale zapomínat na to, že jsme sice dobře posílili, ale týmy nad námi také. Takže to nebude o nic lehčí než v minulé sezoně. Už z tréninků však mám dobrý pocit a navíc je za námi reprezentační přestávka, ve které jsme mohli pracovat na dalších plánech a zranění hráči měli čas dostat se do formy. Náš cíl na tuto sezonu? Pokusíme se dostat co nejblíže pátému místu. Bude to sice hodně těžké, protože těch adeptů je opravdu hodně, ale nikdy se předem nevzdáváme," dodal Marcelino.

Granada hned na úvod prohrála s Eibarem, jenže chuť si spravila v minulém utkání. Na půdě madridského Getafe vyhrála 2:1 a především úvodní půle se Granadě velmi povedla. Ještě nebylo odehráno ani 30 minut, když hosté vedli o dvě branky. A trenér Jose Ramon Sandoval jen chválil: "Jsem více než spokojený hlavně s tím, jak chlapci plní mé pokyny. V týmu vládne pohoda, všichni táhnou za jeden provaz a hrajeme organizovaně. Doufám, že si podobně poradíme i s dalším velkým sokem - Villarrealem," věří Sandoval.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.10 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Getafe CF  (neděle 16:00)
Souboj ze samého dna ligové tabulky nabídne odpolední utkání Athleticu s Getafe. Oba celky totiž doposud nezískaly po dvou odehraných kolech ani jeden bod, a tak okupují poslední, resp. předposlední příčku Primera División.

Jde o poněkud překvapivý jev, neboť oba kluby jsou v nejvyšší španělské soutěži plně zavedené a disponují o poznání vyššími ambicemi než se prát o záchranu. To ostatně potvrdil i obránce Athleticu Mikel San José, podle nějž "zdání klame" a jak Athletic, tak Getafe nepředvedly v úvodních kolech tak špatné výkony, aby si nezasloužily bodovat. Tak jako tak jsou zvláště domácí Baskové pod tlakem, aby nesklouzli do podobného splínu jako v minulé sezoně.

Po prohrách s Barcelonou a Eibarem trenér Ernesto Valverde označil výhru nad Getafe za povinnost. "Je naší povinností zvítězit. Pokud nechceme být nervózní, je třeba porazit druhý tým, který je na tom stejně. Jde o třetí kolo, ale my už toho nahráli dost," poznamenal Valverde v souvislosti s odehranými zápasy předkola Evropské ligy.

Kouč Basků dále potvrdil, že kromě známé absence Ikera Muniaina se mimo hru ocitlo také trio Ander Iturraspe, Eneko Bóveda a Iňaki Williams. Naopak připraveni naskočit do zápasu jsou znovu Balenziaga, San José a Elustondo. Novinkou na soupisce baskického klubu je čerstvá posila z Atlética Madrid Raúl García, jenž do Bilbaa dorazil až v poslední den přestupového období. "Je to týmový hráč, pracant, který dobře zapadne do naší defenzivy a nezáří jen počtem nastřílených branek, ale také nabízí široké pole taktických možností," pochvaluje si Valverde.

Valverdeho protějšek Fran Escribá na své tiskové konferenci prohlásil, že nedělní střetnutí na San Mamés je z ranku té největší obtížnosti. "Na ligové úrovni nezačali dobře, stejně jako my začali dvěma prohrami, ale není důvod k znepokojení. San Mamés je náročný stánek. Ať už sem zavítáte v jejich nejhorší chvilce, nebo v té nejlepší, vždy je to tu těžké."

Na dotaz, zda kvůli těmto obavám změní herní styl svého týmu, Escribá odpověděl, že Getafe od svého fotbalu neupustí, ovšem do určité míry se umí přizpůsobit tomu, jak hraje soupeř. "Ale nikdy ne natolik, abychom nepoznali sebe sama," dodal trenér Getafe, jenž možná postaví do hry letní posilu z Atlética Madrid Bernarda Mensaha a také Stefana Scepoviće s Karimem Yodou. Poslední zmiňovaný je již ve finální fázi svého návratu po vážném zranění kolene.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga - José, Beňat - Susaeta, García, Sabin - Aduriz
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Velázquez, Alexis, Vigaray - J. Rodríguez, Lacen - León, Emi, V. Rodríguez - Álvaro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - UD Las Palmas  (neděle 18:15)
Celta Vigo je zatím na první místě tabulky, což možná někoho překvapí. Faktem ale je, že galicijský celek odehrál dvě skvělá utkání a vyhrál nad Levante i Rayem. Nyní jej čeká další poměrně snadný soupeř - nováček z Las Palmas. Ten už ale ukázal, že obrana mu jde velmi dobře.

Za dva zápasy mezi španělskou elitou dostal celek Las Palmas jen jednu jedinou branku! A to jeho prvním soupeřem v La Lize nebyl nikdo menší než madridské Atlético. Přesto hosté v Madridu dokázali poctivě bránit a inkasovali jen jednou, když nezabránili v rozletu francouzskému útočníkovi Antoinemu Griezmannovi. Jejich další utkání už ale nováčkovi bod přineslo, protože se na Estadio Gran Canaria body dělily po boji s Levante.

Nyní čeká Las Palmas poměrně známý soupeř. S Celtou Vigo totiž Las Palmas ještě nedávno bojovalo v druhé nejvyšší španělské lize a v minulém roce na sebe tyto týmy narazily v Copa del Rey. Las Palmas doma vyhrálo 2:1, Celta ve vigu přidala ještě jednu branku navíc a postoupila. Předchozí tři zápasy však v rámci druhé ligy vyhrálo Las Palmas. Teď jej ale čeká daleko těžší soupeř.

Celta je totiž ve formě a zatím je na prvním místě! Hned na úvod nového ročníku si poradila s Levante a ještě lepší podívanou připravili hráči svým fanouškům v minulém klání. Do sítě Raya poslali tři góly, dvakrát se trefil Nolito. Ten je spojován se zimním přestupem do Barcelony, jež hledá náhradu za Pedra. A proto se vedení Celty snaží prodloužit s hráčem kontrakt. Prezident klubu Carlos Mourinho dokonce uvedl, že mezi klubem a hráčem již existuje jakási ústní domluva ohledně nové smlouvy.

V rozhovoru pro deník Marca Mourinho uvedl: "S Nolitem máme ústní dohodu, jakousi gentlemanskou dohodu o jeho budoucnosti tady. Myslím, že jsem už jasně ukázal, že jsme za Nolita nedostali žádné odpovídající nabídky a za tím si stojím. I když novináři píší něco jiného. Můžu vás ujistit o tom, že mezi námi a Barcelonou neproběhl žádný kontakt a doufáme, že ani mezi Barcou a hráčem. Je to náš hráč a my na něm chceme stavět. Třeba už v příštím utkání," dodal Mourinho. Trefí se Nolito i do sítě Las Palmas?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - SD Eibar  (neděle 20:30)
Cestu napříč celým Španělskem absolvovali hráči EIbaru, aby mohli se v neděli večer utkat s mužstvem z Malagy. Domácí mají na kontě jediný bod a navíc v novém ročníku ještě nevstřelili branku, takže se baskický fotbalový trpaslík může zdát jako ideální soupeř pro znovuzískání sebevědomí. Armeros však už z tohoto omylu vyvedli Granadu a Bilbao.

Los Boquerones nevykročili sezóny zrovna tou správnou nohou. V úvodních dvou kolech vyválčili jen bod za bezbrankovou remízu s FC Sevilla a následně podlehli na Camp Nou Barceloně 1:0. Bez vstřelené branky a s pouhým jediným bodíkem na kontě nyní tým vedeným Javi Garciou čelí rozjetému Eibaru a domácí lodivod si dobře uvědomuje sílu svého nadcházejícího soupeře.

"Nikdo v našem týmu nepředpokládá, že Eibar stráví celých 90 minut před vlastní brankou. Naopak díky skvělé organizaci a píli dokáží často své soupeře dostat pod tlak. Hrají také odvážně vepředu, když se do ofenzívy dostává mnoho hráčů. I bez delší historie v Primera División dělají v Eibaru věci správně a také proto vyhráli svá první dvě utkání," podotknul pro klubový web kouč Garcia, do jehož týmu v průběhu reprezentační přestávky přibyl z AC Milán i sedmnáctiletý marocký talent Hachim Mastour.

Eibar si na rozdíl od svého protivníka vede v lize nadmíru dobře. V prvních dvou zápasech byl stoprocentní a po vítězstvích nad Granadou a Bilbaem a s úžasným skóre 5:1 se vyhřívá na druhé příčce tabulky La Ligy. Baskové si musí cenit zejména výhry nad konkurenčními Lvy z Bilbaa, které na prvoligové úrovni porazili vůbec poprvé v historii. Otázkou bude, zda-li z kádru José Luise Mendilibara nevyprchalo během vynucené pauzy vítězné nadšení.

Zápas na stadionu La Rosaleda začíná v neděli ve 20:30, utkání bude řídit Alberto Undiano Mallenco.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Boka, Angeleri, Albentosa, Rosales - Amrabat, Recio, Tissone, Horta - Cop, Charles
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Luna, Santos, Ramis, Capa - Berjón, Escalante, García, Adrián, Keko - Enrich
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.40 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Espanyol Barcelona - Real Madrid  (sobota 16:00)
Na návštěvu Estadi Cornellà-El Prat v Barceloně se chystá madridský Real a jeho jediným cílem je zisk tří bodů. Po dvou kolech není rozdíl mezi oběma týmy zase tak markantní, jak by si zřejmě fanoušci Bílého baletu přáli. Mají ale ve svém kádru žolíka, který do Barcelony k utkáním s Espanyolem cestuje velmi rád.

Tím je brazilský bek Marcelo. Tento obránce, který nedávno oslavil narození druhého syna Liama, má další důvod, proč se mu do Barcelony tak moc chce. Na zmíněném stadionu totiž vstřelil nejvíce branek mimo Santiago Bernabéu. Za sedm zde odehraných utkání se trefil celkem třikrát, což je na obránce velmi dobrá statistika. A jistě by rád přidal další trefy v období, které je pro něj tak důležité. Bude k tomu mít ideální načasování.

Jednu branku si Marcelo schoval také pro minulou návštěvu katalánské metropole. Domácí dlouho drželi bezbrankový stav, až se probudil Portugalec Cristiano Ronaldo. Ten dal gól po hodině hry a na jeho branku navázal právě hbitý Marcelo. Ronaldo pak vstřelil ještě dvě branky, celkově završil hattrick a mohl se radovat z vysoké výhry 4:1 pro Real. Historie vzájemných střetů navíc jasně hovoří pro Real. Pokud bychom měli vzpomínat na to, kdy se naposledy radoval ze tří bodů Espanyol, pak je to už hodně dávno. Psalo se tehdy datum 20. října 2007 a domácí zvítězili 2:1.

Bílý balet v nové sezoně pomalu začíná nabírat tvar i formu. Čeká jej náročná etapa pod novým trenérem a očekávání jsou, jak je v Madridu zvykem, hodně vysoká. Komplikací teď je zranění dvojice James - Danilo. První kolo La Ligy ještě mohlo znamenat posměšky na adresu nového Realu Madrid, který jen remizoval se Sportingem Gijón, ale v minulém kole už se ofenzíva Realu probudila. Odnesl to Real Betis, který ze Santiaga Bernabéua odjížděl s výpraskem pěti branek. Po dvou trefách si připsali Gareth Bale a James Rodríguez, jednu si pro sebe uzmul Karim Benzema. Přesto se ve Španělsku téma ofenzívy řeší.

Zatím totiž neskóroval Cristiano Ronaldo. Ve dvou kolech ani jedna branka, stejně jako v případě Lionela Messiho z Barcelony. To je podle Jorgeho Valdana ale jen náhoda, která nebude trvat dlouho. Velká postava historie Realu Madrid hovořila o následujícím kole i Lize mistrů: "Je to jen náhoda, že se Ronaldo ani Messi netrefili. Žádné větší závěry bych z toho nedělal. Jsem si naopak jist, že góly u obou z nich přijdou velmi brzy. Španělsko má historických pět zástupců v Lize mistrů a podle mě je právě Real Madrid spolu s Barcelonou největším favoritem na celkové prvenství. Góly Ronalda a Messiho jim opět hodně pomohou," řekl Valdano.

Espanyol v prvním kole porazil madridské Getafe o jednu branku, jenže v minulém kole už tolik radosti mít nemohl. Prohrál s domácím Villarrealem a dostal od něj tři branky. Záložník Paco Montanes proto ví, že se on i jeho spoluhráči musí mnohonásobně zlepšit, pokud chtějí pomýšlet na body. Médiím sdělil: "Musíme se soustředit po celý zápas a neudělat ani jednu chybu. Těch jsme v minulém kole vyrobili několik - Real už by je všechny potrestal. Pokud chcete hrát ofenzivně, potěšíte fanoušky. Ale zase se vystavujete mnohem většímu riziku, že se něco nepovede," nechal se slyšet Montanes. Podaří se jeho týmu překvapit horkého favorita?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - Arbilla, González, Ciani, Duarte - López, Caňas, Sánchez, Alvarez - Moreno, Caicedo
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modrić, Kroos - Isco, Bale, Ronaldo - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 9.00 - 5.25 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sporting Gijón - Valencia CF  (sobota 18:15)
Nováček soutěže z Gijónu neustále udivuje, protože se mu daří sbírat body i s poměrně velkými soupeři. Nyní je na řadě další z nich - Valencia. Netopýrům se první kola příliš nepovedla a navíc se ambiciózní klub bude chtít soustředit na Ligu mistrů, kam se po odmlce vrací.

Sporting Gijón zapůsobil na fotbalovou veřejnost v prvním kole, kdy jej čekal velmi ostrý test. Možná jeden z nejtěžších v celém ročníku. Na jeho půdu totiž přicestoval slovutný Real Madrid. Domácí však poctivě bránili a tvrdou prací vydřeli remízu 0:0, což byl pro ně velký počin. Podobnou hru však předváděl nováček soutěže také mimo svůj stadion, když odjel k utkání s Realem Sociedad. Také v tomto utkání branku nedostal a přibral další bod.

Proti Valencii jej čeká další náročné utkání. Navíc se Sportingu proti Netopýrům příliš nedaří. Když Sporting naposledy Valencii porazil, psalo se datum 15. listopadu roku 2008. Od té doby převážně vítězí tým trenéra Nuna Esprita. Na stadionu Mestalla tři body zůstaly také po minulém vzájemném střetu. První branku dal domácí Sofiane Feghouli, druhou přidal Botia coby autor vlastního gólu. Skóre se o dva další kusy rozrostlo poté, co Jonas v nastaveném čase vstřelil dvě branky.

Valencii se zatím nedaří tak, jak by si majitelé a fanoušci asi představovali. Valencia sice postoupila do základních skupin milionářské Ligy mistrů, jenže od té doby se jí nedaří rozhodovat zápasy. Za poslední tři utkání jednou prohrála a dvakrát remizovala. V prvním kole narazila na Rayo a léčila se ze ztráty obránce Nicolase Otamendiho, v kole s pořadovým číslem dvě remizovala 1:1 s Deportivem La Coruňa. Utkání nedohrál obránce Barragán, který dostal červenou kartu a proti Sportingu tak bude chybět.

Hráčem, který se na utkání se Sportingem hodně těší, je Javi Fuego. Sporting je totiž jeho bývalým klubem, ke kterému stále cítí velké pouto. V rozhovoru pro oficiální stránky klubu Fuego zmínil: "Po reprezentační přestávce se všichni zase moc těšíme, až budeme hrát. Pro mě to bude hodně speciální zápas, protože právě Sporting ze mě udělal fotbalistu a umožnil mi hrát na nejvyšší úrovni. Strávil jsem v tom klubu hodně let a trochu jsem vyspěl i jako člověk. Jsem moc rád, že se Sporting vrátil do první ligy, fandil jsem mu."

"Sporting zatím překvapuje, protože ještě nedostal gól. A co jsem viděl, tak hrají velmi organizovaně, přesně vědí, co bude dál a jak hrát. Trenér Abelardo a celý jeho tým odvádějí skvělou práci, Sporting hraje hodně silově a nikdy se nevzdává. Bude to pro nás těžké utkání, protože nás zároveň čeká premiéra v Lize mistrů. Ale v tuto chvíli nemůžeme myslet na nic jiného, než je právě utkání se Sportingem. Chceme jej vyhrát a máme na to," věří Fuego.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Hernández, Bernardo, López - Carmona, Alvarez, Cases, Jony - Guerrero, Sanabria
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Yoel - Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gayá - Parejo, Fuego, Pérez - Feghouli, Negredo, Piatti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.20 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - FC Barcelona  (sobota 20:30)
Největším tahákem třetího kola Primera División bude jednoznačně souboj dvou posledních španělských šampionů - Atlética s Barcelonou. Madridští by na svém stadionu rádi využili ne zcela hladkého startu Katalánců do sezony, Blaugranas mají naopak skvělou příležitost dokázat, že jsou opět hlavními kandidáty na titul.

Atlético nemá z kraje sezóny zrovna lehký los, v prvních devíti kolech se tým Diega Simeoneho střetne s prakticky kompletní špičkou španělské ligy. Na Rojiblancos vyšly zápasy s Barcelonou, Realem Madrid, Valencií, Sevillou, Villarrealem a k tomu ještě utkání s Moyesovým nevyzpytatelným Realem Sociedad. První z těžkých soubojů, a sice s loňským vítězem Evropské ligy Sevillou, už Atleti v minulém kole zvládli. Po takticky dobře zvládnuté bitvě si z Andalusie odvezli vítězství 3:0. Křest ohněm v novém ročníku nyní pro domácí pokračuje zápasem s úřadujícími šampiony Španělska i pohárové Evropy.

Na první pohled se ovšem zdá, že barcelonský výlet do hlavního města vyšel pro Atlético nadmíru výhodně. Barcelonští totiž neprožili zrovna ideální start do sezóny, když se natrápili v souboji o evropský Superpohár a následně prohráli dvojzápas o španělský Superpohár s Athleticem v poměru 1:5. Tápající obrannou řadu Blaugranas navíc oslabil i disciplinární trest pro tahouna katalánské defenzívy Gererda Piquého, jenž si nezahraje ani nadcházející zápas proti Atléticu.

Jeho místo by tak měl opět zaujmout Thomas Vermaelen, jenž se už definitivně vylízal z vleklého zranění a stává se platnou součástí Enriqueho týmu. V minulém kole dokonce jedinou brankou zajistil Barce výhru proti Malaze a v průběhu reprezentační přestávky stál v dresu belgické reprezentace u vítězství nad Bosnou a Hercegovinou a Kyprem. "Pro každého hráče je důležité projít předsezónní přípravou bez potíží a mně se to tentokrát povedlo. I díky tomu jsem s mým letošním startem do sezóny mnohem spokojenější," pochvaloval si devětadvacetiletý obránce.

Barcelonští jedou na půdu Rojiblancos bez Brava, Piquého, Alvese a možná také Sergi Roberta. Náročné cestování mají navíc za sebou Neymar s Messim, kteří v týdnu absolvovali cestu přes Atlantik. Domácí prostředí by tak mohlo hrát pro Cholův výběr větší roli než obvykle. I čas ušetřený cestováním v rámci Španělska by se totiž mohl ukázat jako rozhodující kapka, která převáží misky vah na stranu Rojiblancos. Navzdory tomu, že Atleti prohráli se svými soky z Katalánska poslední čtyři vzájemná utkání. Zápas kola vypukne na stadionu Vicente Calderóna v sobotu ve 20:30.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Luis, Godín, Giménez, Juanfran - Koke, Tiago, Gabi, Torres - Martínez, Griezmann
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Vermaelen, Mascherano, Roberto - Rakitič, Busquets, Iniesta - Neymar, Suárez, Messi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.25 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Real Betis se potřebuje vzpamatovat z těžkého KO, které v minulém kole utržil od Realu Madrid. Má k tomu ideální šanci, protože ani jeho následující oponent neprožívá právě snadné chvíle a vstup do sezony mu zatím moc nevychází.

Real Betis sice nezačal špatně, když v prvním utkání nového ročníku remizoval s nebezpečným Villarrealem, jenže minulé kolo mu hrubě nevyšlo. Pravou tvář první ligy poznal nováček v duelu s Realem Madrid, od kterého dostal na jeho půdě pět branek! Po dvou trefách zaznamenali James a Bale, jednou se prosadil kanonýr Karim Benzema. Drtivá porážka vrhla Betis skoro na samé dno, nyní je celek ze Sevilly 18. s jedním bodem na kontě.

Reaů Betis nedávno uvítal novou posilu zvučného jména, která by se měla pokusit oživit jeho skomírající ofenzívu a předat novým mladíkům více zkušeností. Mužem pro takovou práci jako stvořeným je Nizozemec Rafael van der Vaart. Na hřišti by měl vytvořit údernou dvojici s Joaquínem, "ztraceným synem Betisu". Po zranění kotníku se navíc Van der Vaart cítí být připraven k ostrému utkání. Jak vidí své šanci i šance celého týmu?

V rozhovoru pro oficiální stránky klubu zmínil: "Jsem velmi šťastný, můj kotník se zlepšuje a já jsem teď celý týden trénoval v poměrně vysokém tempu. Dva měsíce jsem nehrál a už se nemůžu dočkat. Vyšel nám poměrně dobře první zápas, nebylo to špatné utkání. Hráči bojovali, neustále se hýbali a nabízeli. To je dobré pro vytváření šancí. Vytvořili jsme si mnoho šancí a já si myslím, že to je způsob, jakým bychom měli hrát. Nebojácně, aktivně a s organizovanou obranou. S Realem už to bylo o něčem jiném, to je nejlepší tým ve Španělsku."

"Real Betis ale přesto ukázal, že se nebojí. Máme několik skvělých hráčů. Joaquín je pro mě absolutní jednička a Ricky van Wolfswinkel je zase skvělým zakončovatelem, co může dát mnoho branek za sezonu. Je tu skvělá parta a máme dobrého trenéra, který ví, co chce. Naší prioritou je fotbal si užít a zůstat v první lize ještě mnoho let," dodává zkušený Nizozemec. Proti němu se postaví Real Sociedad, který má také co napravovat. Jeho hlavním problémem je střílení branek - za dvě kola se to nepovedlo ani jednou a Real Sociedad má na kontě jen dva body za dvě remízy.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Piccini, Westermann, Bruno, Vargas - Petros, N'Diaye - Joaquín, Molina, Ceballos - Castro
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Reyes, González, La Bella - Illarramendi, Pardo - Prieto, Vela, Bruma - Jonathas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.30 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Levante UD - Sevilla FC  (pátek 20:30)
Pokud je ve španělské La Lize tým, který zatím zůstává za očekáváním, pak je to především Sevilla. Po dvou kolech se nalézá na šestnácté pozici a na svého dalšího vyzyvatele ztrácí tři příčky. Zatím má na kontě jen jeden bod, avšak nyní chce konečně bodovat naplno.

Sevilla má problémy především v předních liniích. Za dva zápasy totiž ještě neskórovala ani jednou, což je tristní bilance! Samozřejmě se zčásti dá omlouvat absencí, respektive prodejem úspěšného kanonýra Carlose Baccy, který odešel probouzet k životu milánské AC. Ale celé léto se vedení snažilo přivést adekvátní náhradu za tohoto prvotřídního střelce. Přišel Ciro Immobile a především se v posledních dnech podařilo dotáhnout do úspěšného konce příchod Fernanda Llorenteho.

Především od tohoto vysokého útočníka se očekává, že přinese do týmu zkušenosti a góly, které zatím Seville bytostně scházejí. Poslední zápas, ve kterém Sevilla vstřelila nějaký gól, bylo utkání s Barcelonou. V něm dala Sevilla dokonce branky čtyři, i když pak gólem Pedra padla. V prvním kole La Ligy pak nedokázala najít recept na pečlivou obranu Málagy a na jejím hřišti si jen s domácími rozdělili body.

V minulém kole před reprezentační přestávkou čekal Sevillu silný soupeř, když se na jejím hřišti představilo madridské Atlético. To bylo jediným týmem, který dokázal skórovat, a to hned třikrát. Do sítě brankáře Beta se postupně trefili Koke, Gabi a Jackson Martinez. Sevilla opět vyšla naprázdno. Teď už má Sevilla k dispozici i Llorenteho v plné formě, protože v minulém na něm byla znát nerozehranost. Teď má Sevilla ideální šanci na reparát.

V minulém utkání na půdě Levante se jí dařilo, když se po deseti minutách dostala do vedení díky brance Kevina Gameira. Ještě do konce první půle se prosadil José Antonio Reyes a pouhá korekce Ucheho domácím nestačila. Dlouhodobě ale Levante nepatří mezi oblíbené soupeře Sevilly. Z posledních pěti vzájemných zápasů vyhrála Sevilla nad Levante jen jednou, což není mnoho. Sevillu v utkání nepodpoří obránce Nicolás Pareja. Delší dobu bude chybět také jeho stoperský kolega Adil Rami. Do hry se alespoň vrací Timothee Kolodziejczak.

Levante nebude moci použít Simaa Juniora, který nemůže nastoupit kvůli karetnímu trestu. Kromě něj ale trenér Alcaraz nemusí řešit žádné další problémy se zraněním hráčů. Do útoku by se měl opět podívat nováček Deyverson, který by mohl nastoupit vedle Nabila Ghilase. A o slovo se hlásí také uzdravený Rubén Garcia. Obrana Levante si bude muset dávat pozor především na Fernanda Llorenteho, který má proti týmu skvělé statistiky. Ještě za časů, kdy nastupoval v Bilbau, se proti Levante trefil pětkrát v deseti zápasech.

Levante má rovněž co napravovat, protože v prvním kole dostalo dvě branky od Celty Vigo a prohrálo. Ve druhém kole už začalo pracovat lépe a vzalo si bod z utkání s nováčkem Las Palmas. Na jeho půdě se body dělily proto, že ani jeden tým nedokázal vstřelit branku. Levante má tedy podobné starosti jako jeho nejbližší soupeř. Který z týmů bude úspěšnější?
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Ruben - Lopez, Trujillo, Feddal, Juanfran, Toňo - Mari, Verza, Garcia - Ghilas, Deyverson
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Tremoulinas, Andreolli, Kolo, Coke - Krychowiak, N'Zonzi - Reyes, Iborra, Vitolo - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Celta Vigo22005:16
 SD Eibar22005:16
3.Atlético Madrid22004:06
4.FC Barcelona22002:06
5.Real Madrid21105:04
6.Villarreal CF21104:24
7.Granada CF21013:43
8.Espanyol Barcelona21012:33
9.Valencia CF20201:12
 Deportivo La Coruña20201:12
11.Sporting Gijón20200:02
 Real Sociedad20200:02
13.Levante UD20111:21
14.Málaga CF20110:11
 UD Las Palmas20110:11
16.Sevilla FC20110:31
 Rayo Vallecano20110:31
18.Real Betis20111:61
19.Getafe CF20021:30
20.Athletic Bilbao20020:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (678)

Přidat komentář
10FKK

1. pro vítězství obou Barcelonských klubů!

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Lorcan

to neklapne

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som dal na remízu Espanyolu , pekný kurz, verím Rafovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla nedala gól ale hrala proti tímom s excelentnou obranou, plus proti Atleticu mala aj dosť smoly, ako som počul. Myslím, že si to dnes vynahradia.

Reagovat
Lorcan

jo dneska tomu taky věřím že to daj, Konpljanka a Llorente v základu a dopadne to jinak v tom zápase s Atleticem si opravdu vybrali smůlu na pět zápasů dopředu, ten kontrast mezi hrou a výsledkem byl neskutečnej. Ale holt Atletico tohle umí

Reagovat
dextroza_m

James je zraněný... 15-20 dní out.

Reagovat
CHONG

Díky, Kryštofe.

Reagovat
dextroza_m

Mně neděkuj, já za to nemůžu :-)

Reagovat
CHONG

Nepochopils, nevadí

Reagovat
dextroza_m

Od Vás nebyl nikdo aktivnější, tak sem to napsal já, aby jste nebyli překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát, že je out na 4 týdny...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Phillipinho

Banega s Carricem nejsou v nominaci.

Reagovat
valloire

Ty vole Shakira Respect.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělala?

Reagovat
el Principito

porodila dalšího Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Tak je to správné

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je bomba, Piqué si u mě zvýšil sympatie

„Iker Casillas mi poslal kytky, když se mi narodilo druhé dítě. Já mu poděkoval a řekl jsem, že doufám, že druhý den proti Atlétiku dostane čtyři góly. A on je fakt dostal. Pořád mu to připomínám,“ smál se Piqué.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

To je vsetko pekne, len skoda prenho, ze fanusikovia Realu sa nanho vzdy moze tesit, ze aku debilinu v zapasu s Realom zase vyparadi

Reagovat
sokar
Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

už se ví něco nového ohledně TV práv ? koupil to už někdo nebo se na to chystá ? ???

Reagovat
smazaný uživatel

Ved Dajto (markiza) kupila 1 zapas tyzdenne pochybujem ze by to este teraz kupila ina televizia v uz rozbehnutej sezone... Bude teda musiet stacit tento jeden zapas a potom streamy, bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

kdo má ale v česku Dajto ... však pro CR je to totalne nedostupny ... to mi nerikej, že proste žádná z tech cca 6ti televizi sportovních to prostě nechce koupit ... jasný, že za to chtěj hrozný prachy ale i tak ... dávaj trapnou Italskou ligu nebo Francouzkou boha a tohle prostě nekoupí ... tak kde to sme.

Reagovat
dextroza_m

banánová republika...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi has become father for the second time. His girlfriend Antonella gave today birth to the couple's second son, Benjamin.

Reagovat
10FKK

Reagovat
el Principito

jmenuje se Mateo

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, máš pravdu... skončilo jsem to z twittru, kde se psalo o Benjaminovi

Reagovat
smazaný uživatel

*zkopíroval

Reagovat
dextroza_m

Takže Messi v neděli hattrick pro mladého

Reagovat
el Principito

hraje se v sobotu

Reagovat
Lorcan

a Messi u toho právě kvuli potomkovi dost možná nebude

Reagovat
el Principito

ale bude, neboj ...

Reagovat
Lorcan

jj, je to potvrzený, hrát bude

Reagovat
Hurrikane

Čekat góly od dua Llorente X Immobile

Reagovat
smazaný uživatel

Čekat góly od Harry Kane. To je nastejno.

Reagovat
Lorcan

...aby ses pak nedivil

Reagovat
madridcan

Na DajTo budu davat Real

Reagovat
smazaný uživatel

Real namiesto Atletico - Barca?

Reagovat
smazaný uživatel

Llorentemu bylo letos 30 a uz je veteran?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ide Dajto do riti s tým výberom zápasu, nemám slov...

Reagovat
smazaný uživatel

tiež som čakal Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo>Mandril

Reagovat
smazaný uživatel

Hele..tak dva roky zpět přibližně...ještě když ligu vysílala Sport TV, při jednom jarní El Clásicu--mám dojem. jak si Mou s béčkovou sestavou namazal tehdy Rouru na chleba, vítězný dával Ramos...bylo v televizi sčítání fanoušků...za Real tam byl šašek Mareš, za ochotníky už si nevzpomínám...mimochodem i přes celkem bídné období Realu v té době vyhrál toto sčítání úplně z přehledem...co z toho vyplývá?

Že zápas Realu bude mít větší sledovanost v CZ/SK než šlágr Atlética s Barcou.

Reagovat
smazaný uživatel

za barcelonu tam bol kohak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Večer dáva Dajto ten odpad s názvom Farma čo je pre nich asi priorita, takže namiesto šlágra La Ligy dajú aspoň Real a majú vybavené....

Reagovat
smazaný uživatel

farma je ukážka tohoto mentálne zakrpateného národa. asi nikde inde sa tak nedarí prízemným reality show ako u nás. stačí nájsť pár zúfalcov na dedinách či bezdomovcov, bývalých narkomanov, skrachované životy, oni podpíšu zmluvu za nejakých 1200 euro, vrátane strápnovania sa v obchodných centrách pol roka po skočení relácie a majú zabezpečené zisky. lebo tento národ je jebnutí.

prepáčte za výraz

na facebookovej stranke digi sport niekto v diskusii riesil, ze digi vraj rokuje o kupe prav na la ligu

Reagovat
Mishko

Reagovat
smazaný uživatel

plně se pod to podepisuju

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to furt hovorím, ako národ sme hlupáci, strašný hlupáci.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď tu žiješ tak vieš prečo, tu nejde o to, že sú skupiny šikovných, múdrych, inteligentných, príjemných ľudí, lebo všetky tieto pozitívne skupiny sú aj tak v menšine oproti tej zberbe a väčšina dáva proste národu nálepku.

Reagovat
valloire

Teď jsem se vrátil z Fatry a není to tak zlý hele.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to máš ale všade tak... v každej jednej krajine, národe, proste všade... ľudia sú rovnakí, akurát v katalánsku separujú odpad

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Denis Cherysev znova neni nominovany . Zaujimavy pripad

Reagovat
Kokesh

Volalo se po Danim a Iscovi a najednou jejich sance hned prichazi. Jsem zvedavy, co se na Rafu najde po Espanyolu noveho.

Reagovat
Ángel di María 22

Pokud venku znova nevyhrajeme, nebudes muset cekat na nove nalezy dlouho. A s tim, ze bude hrat Isco a Carvajal nema Benítéz vůbec nic společnýho.

Reagovat
teenz

Ty si poslední dobou vtipnej.

Reagovat
Phillipinho

La Liga channel na YT uz je aktivni

Reagovat
alcantara

To ako vazne sa dnes nebude dat nikde sledovat, hej?

Reagovat
valloire

Barcelona s Atleticom nie je atraktivna.

Reagovat
sensei25

Stale cakam,ze ta banda chujov ohlasi,ze vecer bude namiesto skurvenej Farmy zapas Barcelony.

Reagovat
Mishko

bohužiaľ, sledovanosť Farmy bude väčšia :(

Reagovat
smazaný uživatel

ale to dajto jsou strašní žebráci. megašlágr nedají

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo hrá až v pondelok

Reagovat
smazaný uživatel

Čítal som, že máte Čiňana v kádri? Ako to s ním vyzerá? Kopne si?

Reagovat
smazaný uživatel

kopne si, ale max před zápasem a o poločase

Reagovat
smazaný uživatel

Ako to bude v priamom prenose vysielať nejaká čínska TV, tak budú naskakovať milióny divákov ....len tlačovku jedného Čiňana ktorý bol od zimy do leta 2015 vo Wolfsburgu a neodohral tam ani minútu sledovalo myslím 30 miliónov ľudí v Číne. Tam stačí, že si pár ľudí kúpi dres a máš pár miliónov ako nič

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, ale nekpne si

Reagovat
smazaný uživatel

Ich najlepsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

myslel som, že je to Quini alebo Llorente, sklamal si

Reagovat
Visca el barca

Dajto je sama vo sobě mrdka, je mi jedno co tam bude dneska a nebudu nad tím brečet. Jde o to, aby la ligu koupil sportovní kanál. Je to ostuda nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak by tam dávali akurát realonu takže jebal to pes

Reagovat
smazaný uživatel

Práve keby to kúpil nejaký športový kanál, tak by dával viacero zápasov, ako Sport TV. Dajto je čistá komerčná sračka, ktorá vidí len Barcelonu, Real, Messiho a Ronalda. To je pre nich La Liga.

Reagovat
Visca el barca

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak zbytok nikoho nezaujíma

ani tí pózeri, ktorí tu vyťahujú, že Levante - Getafe je lepší futbal ako v Anglicku si to Levante - Getafe nepozrú...

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je pravda. Ja som na Sport TV každé kolo sledoval aj menej atraktívne zápasy. A pochybujem, že som bol sám

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som s opicou kukal tie zápasy v nedeľu o 12, tiež som nebol sám, ale štatisticky, to boli tie najmenej sledované zápasy... proste sledovanosť a z toho plynúce príjmy z reklám robia svoje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nebreč.

Reagovat
Mishko

Dnes musí Barca stratiť, chýba im niekoľko dôležitých hráčov (Pique, Alves, Bravo) + Messi, Mascherano a Neymar zmeny časového pásma, naviac Leo kvôli malému Matejovi určite nie 100% koncentrovaný, ter Stegen určite nie je v úplnej pohode a to všetko práve na Calderóne. Pome Atleti

Reagovat
Kokesh

Jim se daří zápasy jakonje tenhle uhravat. Lionel je sunda i když je hlavou jinde...ale proč ne, další Athletic by nebyl špatný.

Reagovat
RS

Nejaky dobry streamy, pls?

Reagovat
smazaný uživatel

dajto

Reagovat
santini

tak snáď si zajtra upevníme vedúcu pozíciu v La Lige pokiaľ forma vydrží, nemal by to byť problém, aj keď Palmy na mňa aspoň minulú sezónu pôsobili veľmi sympaticky

Reagovat
Kokesh

Že by se ty tahanice pár let nazpátek mezi Barcou a Realem nepodepsaly jen na Guardiolovi, ale i na Mourinhovi? On vypadá jak lekla ryba. Zdima té to zevnitř José.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor Navas; Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Modric, Isco; Bale, Benzema y Cristiano Ronaldo.

Toni odpocinek. To jsem zvedav.

Reagovat
smazaný uživatel

. Nechapem dneskam to je naozaj tazky zapas a on da Casemira .

Reagovat
smazaný uživatel

on to v pohode zvládne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 16 hráčů bylo na reprezentačních srazech, mají za sebou 2 těžké zápasy a náročné cestování, někteří mohli přijet s nějakým lehčím zraněním nebo šrámem. Takže je lepší tam dát odpočatého Casemira, protože jinak ti ti hráči za chvíli fyzicky úplně odejdou tak jako v minulé sezóně Carlovi, dneska by tam Kroos nepředvedl žádné zázraky. My prostě nemůžeme odehrát sezónu s 12ti, 13ti hráči, to v dnešním fotbale nejde. Doufám, že doma s Granadou dostane volno naopak Modrić.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Kokesh

Marca za Casemira.

Reagovat
smazaný uživatel

stále hráme s tou opicou na AM?

Reagovat
teenz

Staci to takhle... Stahle hrame s tou opicou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta pozice to jeste umocnuje.

Reagovat
teenz

Ja bych se v tymu dohodl, ze to aspon muzem hrat po kraji a toho pracloveka uplne vynechat ze hry, aspon nic neposere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Casemirooooo

Reagovat
misinho7

neviete nejaky dobry stream?

Reagovat
smazaný uživatel

dajto

Reagovat
el Principito

ty pyžama jsou hrozný

Reagovat
misinho7

Konecne kurvaaa

Reagovat
Kokesh

Cristianoooo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

dorovnal San Maríno Luka

Reagovat
smazaný uživatel

tak a je to tu. po osmi minutách je hotovo. díky dajto za to, že jste debilové a upřednostnili jste jednodznačný zápas před šlágrem atletica. šašci!

Reagovat
Ángel di María 22

Criiiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

vedle

Reagovat
Kokesh

Že by se dnes zařadil po boku takových legend jako je Naismith a dal také hattrick? Padl by Raul.

Reagovat
misinho7

Garethik

Reagovat
misinho7

Karim, Gareth pekne... a potom Ronaldo klasicky

Reagovat
misinho7

Gareth krasa znova a Ronaldo kraaalis

Reagovat
smazaný uživatel

tak a můžeme vypínat přenos. hotovo. díky dajto vy šašci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

picuje sa tu na garetha ale posledne dva zapasy hraje vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

Cely dva zapasy.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je to Baleovo zpracování na tom všem nejvtipnější . I když byl jednou v ofsajdu a teď z toho byla penalta, tak prostě snad není schopný zpracovat míč

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Ronaldo :) 3g za 19m :) Krása dnes...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldoooo Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

wow, portugalský Naismith

Reagovat
Switchback

Rafa out ?

Reagovat
Kokesh

Dnes zase venkovní zápas nezvládá. po repre pauze.

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

king is back

Reagovat
Ángel di María 22

No lululu to je show

Reagovat
smazaný uživatel

Čistá žlutá, sudí solidně mimo.

Reagovat
Kenneth

Cristiano 203 z. 228 g, Raúl 550 z 228 g. Neuveritelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Mes que un Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne tohle znovu.

Reagovat
Masi

Vzpomínka na kamaráda, který psával tyhle Crisovi statistiky.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Atlético de Madrid

Dneska třeba dá 6 gólů, to by bylo pěkný

Reagovat
Kokesh

Jak by ho pak dohnal Griezman?

Reagovat
Atlético de Madrid

Griezmann by to samozřejmě musel dát taky

Reagovat
Kokesh

Jak by ho pak dohnal Griezman?

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo je proste Fenomenaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak obrana Espanyolu je na facku. AKo trener by som vsetkych vyfackal.

Reagovat
Ángel di María 22

Benz

Reagovat
JM

Gareth dnes ale taky zatím moc dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Dresy jsou fakt děsné ale, Legendaris z Francie vypadá jak kdyby spadl do bazénu.

Reagovat
JM

Alespoň je vidět, že maká

Reagovat
Kokesh

Prostě nádhera. Celá priprava, kdy se nám nedařilo davat góly je zapomenuta...dnes není co vytknout, vůbec nic.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo se dneska stal čtvrtým nejlepším střelcem v historii těch pěti elitních evropských lig. Má Má 312 gólů a překonal Dixieho Deana. Vede to Jimmy Greaves, ten jich má 366. To asi s Messim taky oba překonaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Uwe Seeler dal 404 za Hamburg, ikdyž polovina byla ještě v oberlize

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Benzema je neskutocny . Dneskam snad lepsi ako Cris .

Reagovat
JM

Dnes celá ta trojice BBC super zatím

Reagovat
misinho7

BBC dnes uplne paradne Gareth zatial podava velmi dobre vykony, Cristiano dnes parada a Benz to iste Isca dneska az tak nekuzli ale vynahradzuje to obranou cinnostou, stale napada a maka na 100%

Reagovat
Ángel di María 22

Takhle hladký jsem to teda nečekal. Super je, že Case už narozdíl od Illarry bude plnit tu funkci dobrýho backupu do středu zálohy.

Cristiano se střelecky probudil ve velkym stylu a Karim je král. Abychom byli spravedlivý, ani Bale dneska nehraje tužku, ale času má poměrně dost. Hlavní cíl druhý půle je nezranit se. Nějaký velký tempo a další góly moc nečekám.

Reagovat
Kokesh

Carlo asi ještě kroutí pořad hlavou, jak si mohl Rafa dovolit sundat Kroose do takového matche a v klidu si to vodit.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to ze na lavicke nemal Casemira a Kovacica ale Illarru a Silvu .

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ho mohl mit.

Reagovat
Kokesh

S tímhle na mě prosím té nechod...

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým nemá chybu, všechny posty kvalitně zdvojeny krom Benzemy, snad se nezraní... Komentátoři na Dajtu v pohodě, líbila se mi ta pasáž, jak mluvili o Pepém...taky bych proti němu nechtěl hrát.

Reagovat
Kokesh

Karima a Marcela...

Reagovat
sensei25

Takuto skurvenu nuda daju do programu. Jebnute cele Dajto TV.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol sklamanie. Zapas ma velmi nebavi. Real udrel skoro z kazdej sance takze ziadne vzruso. A cele to podrthuje ta hrozna koment. dvojica na dajto. Ved to je hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak by ma zaujimalo. Maju prava na vsetky zapasy RM a FCB ? (Ked sli prve kola oboch tak asi ano.) Potom nechapem preco ide nejaka farma. Ako sa pise vyssie mal by tie prava kupit sportovy kanal. Ved komentator cely zapas trepe o Ronaldo vs Messi a potom o prestupoch v zime a same klise, hroza. Az je mi hlupo ake komercne sracky vytahuje Sportovo ma to komentovanie skoro nulovu hodnotu.

Reagovat
smazaný uživatel

načo chcete svoj zápas v telke, keď je k tomu nanič komentár?

Reagovat
Switchback

a to píše každej?

Reagovat
smazaný uživatel

tá otázka v celku logicky smerovala práve tým, ktorí ten komentár považujú za hovno

Reagovat
Switchback

tak to je smutný, když tě nenapadne, proč chce i přes ten ,,špatnej,, komentář v tv barcu ...

Reagovat
smazaný uživatel

skôr je smutné, že sa ľudia v tejto dobe uspokojujú so "špatnými" vecami

Reagovat
Switchback

tak to máš blbý

Reagovat
smazaný uživatel

prečo ja?

Reagovat
smazaný uživatel

Aby som nemusel lovit stream? Ved je to aj pohodlnejsie a viac si to uzijem v TV.

Reagovat
smazaný uživatel

veď si to môžeš pozreť v TV, buď smart TV alebo HDMI kábel z noťasu... na barcelonu alebo real, pekne HD stream so španielskym/anglickým/arabským komentárom, precvičíš si jazyk

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak aj spravím.

Reagovat
Magic player

Casemiro uzasny, oproti te dvojci alibistickych kasparu z lonska neskutecny upgrade. Pristi zapas bych ten stred protocil a dal tam Toniho s Kovacicem, at se taky ukaze.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

golasooooo

Reagovat
misinho7

Bale jak na podnose mu dal dufam ze pomaly ale isto kazdym dalsim zapasom vsetci hejteri sklapnu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

pls

Reagovat
misinho7

posledne dva zapasy parada..ked to bude takto pokracovat tak bohuzial budeme musiet prestat hejtovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, po lonske hruze budou stacit tri zapasy proti bidakum a vse je zapomenuto.

Reagovat
misinho7

co to ma s minulou sezonou? ked bude hrat teraz stale ako teraz tak to moze byt jedno

Reagovat
Masi

Zatím to ale vážně nejsou soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to asi muze mit spolecnyho.. Popremyslej nad tim. Se mi libi, co tady zas rozjizdis po dvou zapasech, kdyz jeste po prvnim kole si tady psal, jak nad tim lames hul taky.

Reagovat
CHONG

Vidím, že zlomenou hůl po zápase s Gijonem jsi zase slepil

Každopádně tvůj postoj se mi zamlouvá, máš Garetha rád a a chválíš ho i přesto, že se na tebe ostatní vždycky sesypou jak vosy, takového postoje si vážím

Reagovat
misinho7

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kenneth

Nejlepší střelec ligové historie Realu. Oficiálně nesmrtelný.

Reagovat
misinho7

musim ho este vidiet niekedy nazivo hrat za nas chystam sa az dalsiu sezonu ale bojim sa ze uz u nas nebude

Reagovat
CHONG

Tak musíš vyrazit už tuhle sezónu, ale neboj, příští u nás bude taky

Reagovat
sensei25

cista pena...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu kdo řešíte TV? Na netu v HD kvalitě http://www.livefootballol.com je každý zápas v evropě a jazyk komentáře eng, esp, cokoliv...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Ta byla jasna... Tem rozhodcim fakt patri do ruky slepecke hole, na oci tmave bryle a misto nich to muzou piskat jejich slepecti psi, vyjde to tak nastejno.

Reagovat
Jerichoo

Samo Slovak

Reagovat
smazaný uživatel

To je drevak.

Reagovat
misinho7

Navas ideee

Reagovat
misinho7

Mateo sa mi dnes velmi paci, dobry vykon

Reagovat
Robbie

Casemiro je slabší verze Vidala

Reagovat
smazaný uživatel

Hooodne slabsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa to sice dela dobre s tou rotaci, ale podle me to az prehani a jednou se mu to vymsti stejne jako Carlovi to netoceni.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby se mu to jednou vymstilo, tak je to lepší než mít v březnu odrovnanou půlku týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, že Rafa místo úplně nesmyslných střídání v 80. minutě takticky výborně osvěžuje sestavu a ještě pošetří opory. Proti Granadě bych prosil volno pro Marcela a Modriće.

Reagovat
Robbie

za Marcela není náhrada

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Granadu Leonidas zvládne s prstem v nose.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

V těžkých zápasech ne, ale doma proti Granadě to musíme zvládnout i bez něj, to nemůže sloužit jako výmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

traged Lucas

Reagovat
Ángel di María 22

To je bláááázen Ještě jeden!!!

Reagovat
misinho7

Najlepsi z najlepsich je spat

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
Fairplay

Reagovat
One-Real

Betis doma, Osasuna venku, tohle uz tady bylo loni. PSG, Atletico a dalsi ukazou realitu, tak snad to zas nebudou zapasy v 10ti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navic uz zas tak 30 minut nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste jeden.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Banikovec7

Asi si to místo druhého nejlepší hráče světa udrží no...

Reagovat
Switchback

z toho bude ještě easy zlatej míč

Reagovat
smazaný uživatel

Gelouskovi je uz 30.

Reagovat
CHONG

Jaký smysl má ta "přezdívka" geloušek, když se geluje polovina fotbalistů?

Reagovat
vrabejka

Benitez je bůh!!!!

Reagovat
aither

Blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Kova teraz To uz mohol dat 6

Reagovat
smazaný uživatel

To je vocaaaas.

Reagovat
Xavi

Snad už letos Espanyol konečně spadne, to je otřes, jak hrají proti Madridu. A s náma vždycky na 120%.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ten Vasquez si sprava chodi jak sa mu chce

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Fairplay

Tak co, Vazquez > Jese ?

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hraje parádně

Reagovat
smazaný uživatel

sam slovak wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, CR je zalud, takova sance na double..

Reagovat
Atlético de Madrid

Šest gólů se na takovýhle úrovni prostě nedává, ony to vždycky ty hvězdičky zadrbnou na pěti

Reagovat
valloire

Krásnej koncert. Tak se mi to líbí. Espanyol opět ví, co se sluší a patří, když přijede královský klub.

Reagovat
Switchback

hele frajere ...

Reagovat
Ángel di María 22

Krása. Velká škoda tý uplně zbytečný ztráty na Gijonu, fakt. Tak a večer neprohra domácích.

Hala Madrid. Cris nejlepší

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Ultra Pro-Ronaldo

Reagovat
Ángel di María 22

Tak ja hlavne fandim Realu. Ty fandsi hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
Al Capone

Vazquez Samozřejmě se musí brát v potaz, že Espanyol už byl psychicky zdecimovaný, ale ty jeho dva průniky byly fakt paráda. Tohle je to co na fotbalu miluji... a rekordy Cristiana

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CHONG

Gratulace Cristianovi, král je zase zpátky na trůnu a jinak si vůbec neumím představit, že bychom s Keylorem v bráně někdy dostali gól.

HALA MADRID!!!

Reagovat
roberos

Kdyby si ty jeho góly viděl takto by si taky dal i ty aspoń tři . Espańol ho nechával volného a vůbec ho nebránil mohl klidně dát 8 gólů .

Reagovat
Mishko

nikdy nepochopím toto zhadzovanie vynikajúcich výkonov... takí ako ty nie ste fanúšikovia futbalu, ale klubu/hráča

Reagovat
CHONG

Já jsem ty góly viděl a nic to na mém vyjádření nemění

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo - Cristiano goly jsem neviděl, je celkem jedno jak je dal..5 v jednom zápase je brutal

Reagovat
Atlético de Madrid

A ještě navíc venkovním. Už dokázal v La Lize to samý, co Alen Peternac.

Reagovat
roberos

Je ostuda jak se Espanól může přetrhnout proti Barce a z Realem to odchodí a Ronalda nechají volného aby si dal gólů - i komentátoři naTtV Dajto několikrát to řekly že ho nikdo nebrání a hráči Espańolu stojí jak cínový vojáčci!!

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

TAkové týmy jako Espańol dělají S Ronalda lepšího hráče než je - Espańol Ronalda vůbec nebránil a nechával ho volného ( i já bych dal hattrich) Ronaldo dal gól hezký a pak jeden z pentle a góly naprosto zadarmo - takhle mizerně nebrání ani Jihlava. Opravdu je zajímavý jak na Barcu hraje Espańol s nasazením a proti Realu to odchodí a Penalda nechájí dát góly které by jinak nedal ( dívím se že jich dnes nedal 8 šance na to měl) , To bude zase v novinách o Ronaldovy vychvalování - ale nikdo nezmíní že ho ho Espaňol nechal dát góly naprosto zadarmo ! Penaldo kopal prakticky 4 penalty .

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. espanyol byl víc trapnější jak Jihlava nebo Baník. hnusáci

Reagovat
misinho7

kluud..predychaj to ze dal tolko golov a tes sa na vas zapas..a nepis tu bludy

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

Dneska to bude kurevsky důležitej zápas, to prostě musíme zvládnout ... potom následuje série lehčích zápasů ( až na Sevillu ) tak uvidíme, no ... dneska by se mohl ukázat třeba Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

takže dajto program nezmenilo? vyjebanci

Reagovat
Mishko

ako by mohlo zmeniť program, keď už išiel Real a oni majú licenciu na 1 zápas za kolo

Reagovat
ADM

aj 1. aj 2. kolo vysielali po 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Banikovec7

Barça substitutes:

25 Masip

21 Adriano

15 Bartra

24 Mathieu

17 Munir

19 Sandro

10 Messi

Reagovat
LAM

Tér Stegen-S.Roberto, Vermaelen, Mascherano, Alba-Busquets, Rakitic, Iniesta- Rafinha, Neymar, Suarez

Messi na lávce?Jako beru že neměl tréning z týmem ale proti Atletům aby nastupoval ze střídačky?

Reagovat
smazaný uživatel

O to zaujimavejsie to dnes bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Cestování, netrénoval, byl u porodu... stejně ho tam pošle, je jen otázkou kdy to bude. Každopádně za remízu dneska budu rád.

Reagovat
Ed_Hazard

Asi tak, naprosto normálne že sedí. Ďalšia vec, na tréningoch sa mohli pilovať určité veci (signály, taktické pokyny a pod) prichystané konkrétne na Atletov. A pokial fakt Messi vôbec netrénoval tak sa nie je čo čudovať tej lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

zase konflikt s luchem?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
el Principito

viděl si jeho ženu?

Reagovat
el Principito

nebuď trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

Je nejaký stream na Atletov s Barcou aj na YT?

Reagovat
smazaný uživatel

marital vylétl a zas pár týdnů netrefí ani balon klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Martial vyletl lebo ako som tu minule pisal, je kvalitativne niekde inde. Toto je jeho standardna zapasova akcia

Reagovat
smazaný uživatel

prsím někdo nějaký nesekající se stream ? nejlépe anglickej komentář a klidně i kvalitu nižší předem děkuju

Reagovat
smazaný uživatel

jo děkuju, ale prosím nemáš v záloze ještě nějakej ? :D tenhle je asi HD mě se to strašně kouše, mam slaboučkej počítač 0:)

Reagovat
garruklol

Stream na barcu nekdo prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou dementi, kdo vybíral ty dresy? však se to plete

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Aldeano

Reagovat
dextroza_m

ty jo pěkně CRko dnes! Těším se na jeho goly, teď musíme urvat 3b na VC

Reagovat
Switchback

Těšíš se na jeho góly? jak jo ? jako že jsi je ještě neviděl?

Reagovat
Switchback

jak jako*

Reagovat
dextroza_m

jj byl jsme s mojí v Brně nakupovat, tak doufám, že sázel pěkné= aspoň.

Reagovat
CHONG

Ty jsi z Ostravska?

Reagovat
dextroza_m

ne, jižní morava

Reagovat
dextroza_m

z města, kde se narodil TGM

Reagovat
Aldeano

A ZŠ.

Reagovat
dextroza_m

?

Reagovat
dextroza_m

Zdenda je Rohatčák :-) Ale bábi ho učila

Reagovat
Aldeano

Reagovat
CHONG

Tak to jo, zmátl mě ten Baník, říkal jsem si, proč by člověk z Ostravska jezdil nakupovat do Brna

Reagovat
dextroza_m

tam sem byl na škole

Reagovat
patas92

Má jen skvělý vkus

Reagovat
CHONG

Vkus a Baník, to jsou skoro antonyma

Reagovat
patas92

Koukni se na svoje oblíbené, a pak kritizuj

Reagovat
CHONG

V čem je problém, já fandím jenom Realu a to je klasa, co se týče vedlejších týmů, tak tam je to o mé přízni, která je dána většinou mým osobním vztahem k danému místu (Mallorca, Florencie, Brighton). A při vší úctě, když se podíváš, co se kolem Baníku děje, tak o nějakém dobrém vkusu opravdu mluvit nelze

Reagovat
patas92

Takže mu mám přestat fandit asi po 20 letech?

Reagovat
CHONG

To neříkám, naopak obdivuji, že mu fandíš i v dobách temna, jen říkám, že když je řeč o Baníku, tak výroky o dobrém vkusu nejsou na místě

Reagovat
patas92

To jo no, ale tak historie Baníku je delší a ty sympatické věci furt přebažujou

Reagovat
CHONG

To asi jo.

Reagovat
valloire

Reagovat
Aldeano

Jak to máš vlastně s českými kluby ty?

Reagovat
CHONG

Vlastně nijak, nejblíž mám ke Spartě, protože otec je Sparťan a k Plzni, protože z Plzně pochází máma a já mám na to město pěkné vzpomínky z dětství, když jsem tam jezdil k babičce, ale nedá se říct, že bych nějakému českému klubu fandil.

Reagovat
Aldeano

Já tě mám právě uloženého jako sparťana. Jen jsem si nebyl jistý.

Reagovat
Aldeano

To bych o člověku jezdícím nakupovat do Brna netvrdil..

Reagovat
patas92

Reagovat
Jerichoo

Messi sedí, Torres hrá. Co sa to deje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

my jsme našlapaný tým, když necháme nejlepšího hráče světa sedět

Reagovat
smazaný uživatel

třeba jde o taktiku...ono pak nasadit na unavenější obránce Messiho neni tak špatnej nápad. Ale kdo ví. Mě to mrzí, protože rád koukám na každej jeho dotyk s míčem.

Reagovat
Switchback

hovno taktiku ... Messi se chystá přestoupit, pánové

Reagovat
dextroza_m

proto Baník prodává Frydrycha?

Reagovat
Switchback

Baník jsem zrovna na mysli neměl ale celkem si mně teď zmátl ...

Reagovat
dextroza_m

ty vole ta ruka ve vápně zase nic?

Reagovat
sensei25

Nejaký strelám prosim pekne

Reagovat
sensei25

*stream

Reagovat
sensei25

Skrútené Dajto aj s celou Farmou spicenou.

Reagovat
sensei25

*skurvene

Reagovat
Switchback

Reagovat
nani92

konečne dal niekto Suarezovi po zuboch

Reagovat
smazaný uživatel

prosím někdo nějaký stream...ne HD nějakej normoš, klidně bez anglickýho komentu, ale preferuju ho :)))

Reagovat
Switchback

jasněěěěěěěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
alcantara

Suarez

Reagovat
patas92

To je neskutetčné

Reagovat
Kluivert9

Verma

Reagovat
Mishko

Tak Vermealen si túto sezónu už svoje odohral Wengerova škola...

Reagovat
smazaný uživatel

Z naší strany parádní presink.

Reagovat
alcantara

Vermaelen dlho vydrzal

Reagovat
2miguel1

ach, nech je to do mesiaca ...začinam mať toho chlapca dosť rád

Reagovat
patas92

rozhodčí se posral v kině ne?

Reagovat
frankiefcb

no tak tahle zrovna patří mezi ty, co se nepískají. Ta první jo.

Reagovat
patas92

Já bych ji písknul

Reagovat
frankiefcb

no v tomto případě podle mého špatně, jelikož prvně hráč skluzem hrál míč čistě a až pak setrvačností spadnul na míč. V prvním případě pískatlená byla, jelikož ruka byla od těla a před tím se toho nedotknul tělem.

Reagovat
X-bano-X

Tu loptu hoc nechtiac poslal do protismeru jej pôvodnej dráhy.

Reagovat
Kluivert9

Neymare, Neymare tys to zas zadrbal

Reagovat
stas87

Guardiola ma namierene do politiky?

Reagovat
frankiefcb

ne, je to jenom symbolická podpora strany, která v případě vítězství chce vyhlásit nezávislost.

Reagovat
stas87

Dik,teraz som na to narazil.11 september je v Katalansku vyhlaseny ako sviatok,ze?

Reagovat
frankiefcb

jj

Reagovat
frankiefcb

nicméně si zapiš datum 27. září to jsou katalánské volby a podle toho, co čtu okolo toho ,tak podle mého bude ještě sranda, bo by zastánci nezávislosti měli zvítězit.

Reagovat
stas87

Ja som v tomto neutralny a neviem o tomto probleme vela. Nebudem teda pisat co vsetko jedna strana druhej spravila.

Reagovat
frankiefcb

já se o to docela zajímám od minulého referenda nebo spíše po referendu ve Skotsku. Asi bych nebyl schopen říci jeslti je pro Katalánce lepší být samostatní nebo součástí Španělska. Nicméně, co vím tak chování Španělska je naprosto podle mého neakceptovatelné a naprosto proti svobodě a za tu aroganci španělské vlády bych jim přál to odtrhnutí Španělska, aby pochopili, že centralizace vnucování toho, že všichni jsou Španělé navždy nění zrovna ta nejlepší cesta ve zemi, kde žijí Baskové, Katalánci a Galícijci.

Reagovat
stas87

Da sa to vzdialene prirovnat k situacii Slovenska pod R-U?

Reagovat
10FKK

Reagovat
dextroza_m

na druhou půlku mr.Messi pls

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že to jde i bez něj. Jde jen o to proměňovat šance. Jsem příjemně překvapený, jak to naši bez Messiho zvládají.

Reagovat
dextroza_m

jenže právě proměnovat.. na to je nejlepší Leo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas, taky jsem zatím dost spokojený a příjemně překvapený. Samozřejmě je jasný, že Messi ve finálních situacích dost chybí, ale to je jasná věc.

Reagovat
Switchback

děláte si prdel? on tomu zmrdovi nedal žlutou ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bez karty?

Reagovat
Switchback

Neuvěřitelný, strašnej čuráček tenhle rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

teď chtěl delfín penaltu ne?

Reagovat
smazaný uživatel

proč ten černoch padal jako??

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

ten geymar je tragický bože

Reagovat
Switchback

Gabi

Reagovat
JM

Je to mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Messiho to vůbec nemá cenu sledovat

Reagovat
Switchback

Strašný

Reagovat
smazaný uživatel

hroznej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým se za poslední dva rok posunul ohromně dopředu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
alcantara

Atletom sme dnes zatial nic nedovolili, a to s problemami, ktore mame a po repre pauze. Defenziva uz funguje dobre, velky posun oproti priprave, ale to sa dalo ocakavat. Skoda tej finalnej fazy, ale to by si malo casom tiez sadnut s navratom Messiho a Neymara do top formy, pokial budu pravidlelne trenovat. Dnes mi staci remiza, ale zatial mame aj na vitazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se psalo, že Atlético bude tento rok konkurovat Realu a Barce? To jo, vždyť jsou úplně srandovní, hrají doma a nejsou schopni vymyslet kloudnou akci.

Reagovat
Ed_Hazard

vypínam a púšťam radšej mr robot.....zatial strašná nuda

Reagovat
Kluivert9

Zdar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Každému druhému týmu Atleti čtyřku prostě dát nedokážou, no

Reagovat
Aldeano
Reagovat
smazaný uživatel

nudaaaaaaaa, bod každej a spát

Reagovat
X-bano-X

Fotbal slušný, ale ten Lahoz To je taký ten kkt už od pohľadu a rok čo rok to dokazuje v clasicu, teraz pre istotu dodrbe aj zápas s atletmi

Reagovat
CHONG

Fňukno

Reagovat
X-bano-X

Ryžový nákype

Reagovat
CHONG

Ten mám rád

Reagovat
X-bano-X

Taky tak

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vecer sa rozhodne nenudim.

Reagovat
smazaný uživatel

proc na tom posranem Dajto neni takovy zapas?

Reagovat
X-bano-X

Pretože posrané Dajto

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to kokoti

Reagovat
Ed_Hazard

Máš to overené?

Reagovat
smazaný uživatel

nemám, overis to za mna?

Reagovat
Switchback

Snad tam dá Messiho do 60té minuty

Reagovat
smazaný uživatel

ruka jasná 11

Reagovat
Switchback

Neuvěřitelnej tragéd ten rozhodčí, fakt, že jo

Reagovat
misinho7

jasnejsia ruka snad nemohla byt... hlavne ze cules nadavaju na lahoza a on im teraz tak pomohol

Reagovat
Switchback

jo dobrej argument pojď

Reagovat
Switchback

ono se totiž nemůže nadávat na toho jantara, kterej píská blbě furt

Reagovat
alcantara

A kde si bol v prvom polcase?

Reagovat
smazaný uživatel

madrista ...

Reagovat
X-bano-X

blbe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, na ruky to bylo 2-1 a ty zmíníš jen tu Mascheranovu... náhoda?

Reagovat
alcantara

3-1 Ale asi je dobre, ze ziadnu nepiskal, vsetky boli take nestastne a neumyselne.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nevyběhl? TO je klaun

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ángel di María 22

Golasooo

Reagovat
patas92

Tvl, z hovna

Reagovat
monty25

Ty vole, Torres nám dá góla...

Reagovat
CHONG

Nando

Reagovat
misinho7

tak spavodlivost existuje

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ruka a penalta pro atletico měla být

Reagovat
JM

Fernando Torres!!!! Chelsea´s number 9!!!

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

penaltaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Na co Ter Stegen čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

a gooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Aldeano

El Niño

Reagovat
Jerichoo

On snad prešprintoval Albu

Reagovat
Mishko

Fernandoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

barca šašovia

Reagovat
alcantara

Jasne, esteze nieco pisem Tento nam da gol, ajked mu amputuju jednu nohu

Reagovat
alcantara

jOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Switchback

HATERS?

Reagovat
monty25

Góóól!!! Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Switchback

MISINHO, ADM, CHONG?

Reagovat
ADM

?

Reagovat
Switchback

ty ne

Reagovat
ADM

Až ked som si takto vyskratkoval meno lebo cele mi ho nebralo ma napadlo, že to asi bude značiť niečo ine ...

Reagovat
Kily

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Aldeano

Reagovat
patas92

golasoooooooooooooo

Reagovat
X-bano-X

hahahahah golasoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej kus

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
dextroza_m

ty voe to je paradox.. u nás kope nejlíp přímáky Ney, kope je Leoš, v Realu je nejlíp kope Bale/James a kope je CRko

Reagovat
smazaný uživatel

Messi kope standartky skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Aldeano

Reagovat
X-bano-X

Nemyslím že ich najlepšie kope Ney, proste mu to tam dnes nadherne padlo. Leo dal z priamakov tiež hafo gólov.

Reagovat
dextroza_m

když kopal Ney, snad pokaždé dal..

Reagovat
ADM

vau, kopal dvakrát?

Reagovat
dextroza_m

na sezonu to zkusí pokaždé jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Gól roku zatím.

Reagovat
misinho7

a Jamesove vystavne kusky si kde nechal?

Reagovat
patas92

Milner ještě letos nedal

Reagovat
misinho7

haha

Reagovat
JM

Tohle se snad nedá ani označit za "pokus o vtip"...

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Reagovat
Aldeano

Barcelony nebo jak? Protože James dává takové góly pořád

Reagovat
smazaný uživatel

pi*o, ty si debil

Reagovat
smazaný uživatel

gol roku dal ted skalák

Reagovat
Jerichoo

no možno v Barce, dnes padol aj krajší

https://cdn2.streamable.com/video/webm/o0xk.webm

Reagovat
smazaný uživatel

měl písknout jasnou pentli, bylo by 2:0 a je...zase jim sudí pomáhá, hnus

Reagovat
Mishko

Pískaj koniec

Reagovat
smazaný uživatel

tvl, to byl přímák

Reagovat
2miguel1

magic neymar

Reagovat
JM

Suaréz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Chtěl si kousnout

Reagovat
bartlu

no dostal do huby, co je k smichu?

Reagovat
JM

Reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Odpad..

Reagovat
patas92

Suarez

Reagovat
Switchback

TRAGÉD

Reagovat
smazaný uživatel

nic?

Reagovat
dextroza_m

na nepísknuté 2 1..

Reagovat
X-bano-X

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

najednou bys to pískal?

Reagovat
Kluivert9

A ty najednou ne...

Reagovat
patas92

Reagovat
alcantara

misinho sa kvoli tejto nepravosti snad upali na protest ako Palach

Reagovat
Aldeano

Reagovat
bartlu

tak jako nemala ruka

Reagovat
bartlu

a vubec, zabranil tim golu navic, paradicka

Reagovat
Kluivert9

Lahoz

Reagovat
smazaný uživatel

jasná ruka

Reagovat
smazaný uživatel

u těla, taková se nepíská

Reagovat
bartlu

tak to by musel byt hodne siroky, aby ta ruka byla u tela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Lahoz, Lahoz....

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle měla být i čevená karta, no.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

wtf?

Reagovat
patas92

Zmaření branky nedovoleným způsobem je automaticky červená karta. Koukáš na fotbal 2 dny?

Reagovat
bartlu

ze na takovou pi*u vubec reagujes...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

on moc inteligente nepobral

Reagovat
smazaný uživatel

akým nedovoleným?

Reagovat
bartlu

jezisi chcipni, takove pi*e nesnasim...

Reagovat
Jacks11

Ty španělský rozhodčí jsou fakt největší mr*ky špinavý už 3 jasná ruka Atletika!!!! 3 jasný penalty

Reagovat
celeb

dnes sa zrejme ruky nepiskaju, inak by boli 3(4?) penalty navyse.

Reagovat
celeb

skoda, ze 2(3?) sme mali kopat my

Reagovat
dextroza_m

Atleti hrají na posledního

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Leoooooooooooo

Reagovat
Switchback

AKCIČKA

Reagovat
dextroza_m

Nejlepší tým, nejlepší hráč!! Naše hra mě bavííí

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Murena

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
patas92

Messiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě Messi.

Reagovat
bartlu

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
monty25

Góóól!!! S úctou Messiáš...

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
CHONG

Škoda

Reagovat
dextroza_m

ten dnes nedal...

Reagovat
dextroza_m

teď se musí vytáhnout a chytnou další fíky

Reagovat
smazaný uživatel

tvl. já vám to nepřeju, ale pokud se vám někdo z toho trojlístku zraní, tak jste regulérně v liši. ale pokud se vám nikdo nezranění, tak obhájíte letos LM.

Reagovat
Petřík-FCB

Luis přihraje a hned jde slavit ale ten ťukes

Reagovat
misinho7

hmm ..tak na Barcu budeme stracat dva body a to sme hrali este len so slabymi a oni maju za sebou uz dva ultra tazke zapasy a plny pocet bodov..och skoda toho prveho zapasu

Reagovat
bartlu

tak tri kola, myslim, ze oba tymy tech bodu jeste poztraci

Reagovat
misinho7

jasne to je pravda ale skor ide o to ze uz mate dvoch tazkych superov za sebou

Reagovat
bartlu

villareal, valencia, sevilla, celta, socky...myslim, ze tyhle tymy nas taky potrapi, ale jo, atleti a baskove z krku, to je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Leo po zranění, bez tréninku a přece si opět namaže celé Atletico na chleba. 10x důležitější branka než 5 golů Penalda.

Reagovat
bartlu

tak jelikoz to byla branka na 2:1 tak jasne, ze je dulezitejsi, ale nemusis tak provokovat

Reagovat
CHONG

To není provokace, to jen jenom demence, on za to nemůže.

Reagovat
JM

Reagovat
misinho7

Reagovat
alcantara

Podla mna je to celkom uspesny troll.

Reagovat
JM

Podle mě zase celkem úspěšný debil.

Reagovat
alcantara

To sa nevylucuje.

Reagovat
celeb

konstatovanie faktu je ok, demenciu tu predvadzas akurat ty.

Reagovat
CHONG

Když to říkáš ty, tak to bude nepochybně pravda

Reagovat
Jacks11

V lize nás prej Simeone nikdy neporazil realek by mohl vyprávět

Reagovat
alcantara

Trosku cvicenie Gimeneza

Reagovat
alcantara

Leo

Reagovat
Switchback

Dobrej přímaček

Reagovat
patas92

co to bylo

Reagovat
Fairplay

Ty kráso to byl přímák

Reagovat
bartlu

Tak Messi na styl Ronalda

Reagovat
JM

Dal 5 gólů nebo jak?

Reagovat
bartlu

...tak jinak, Messi ten primy kop zahral ve stylu Ronalda

Reagovat
JM

Dal z něho gól teda nebo jak? Já jsem ten konec už neviděl

Reagovat
bartlu

Jo, ono ani nevim, co ti na to napsat. Jako jasny, hrajes to cool, trochu drsne, ale ne moc drsne, ale zase ne malo drsne, chces tu byt za borce, zabijaka, svudnika ve stylu jamese bonda, ale nemusis byt cur*k. Priste uz na moje komentare nereaguj, dekuji.

Reagovat
CHONG

Uražená ženská hadr

Reagovat
bartlu

ne, jen proste tady je tak vydrbana komunita, ze kazdy realista/katalanec se tu snazi pri kazde okolnosti az trapne na vsechno reagovat, jako by tu uz nikdo nemohl s nikym normalne diskutovat, to me sere...rivalita je rivalita, jenze tady je ta sekce uplne v prde*li

Reagovat
CHONG

Real a Barcelona není rivalita, to je nenávist.

Reagovat
bartlu

hm, ocividne jsem asi jediny, co to tak nebere, aspon vim, kde je problem

Reagovat
JM

Začal sis to sám, když sis musel rýpnout, tak potom nebreč, jak je tady "vydrbaná" komunita a jak si nemůžeš zadiskutovat...

Reagovat
JM

A ty to teda podle tohohle hraješ jak? Dementně?

Reagovat
bartlu

Priste uz na moje komentare nereaguj, dekuji.

Treba ti to ted dojde...

Reagovat
JM

A stejně budu

Reagovat
Kluivert9

Párkrát už jo

Reagovat
CHONG

Jednou?

Reagovat
JM

V tom případě bych měl urychleně napsat do Ústavu pro jazyk český, že slovo párkrát má nový význam. A to "jednou"

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Switchback

rozhodčí opět

Reagovat
alcantara

Je to tam Dolezita vyhra, ktoru som necakal, ale zasluzena.

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužený tři body. Dneska nejlepší výkon za hodně dlouhou dobu. jsem na ten tým strašně pyšný.

Reagovat
celeb

Reagovat
bartlu

jen aby to vydrzelo co nejdyl a hlavne se nikdo nezranil, kazdopadne pohled na nasi lavicku, pokud pomineme Lea je docela smutny, nikdo, kdo by ten tym dokazal potahnout, kdyz se nebude darit...uz at je leden

Reagovat
smazaný uživatel

Ani som nedúfal, že sa to takto zvládne. Teraz snáď trochu pohodovejší zápas s Levante. Zatiaľ je ten tím na veľmi dobrej ceste.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Barca!

Reagovat
el Principito

Reagovat
CHONG

Nepříjemné

Reagovat
dextroza_m

Veledůležité 3b... letos se z VC moc body vozit nebudou...

Reagovat
bartlu

tezky tri body, parada, snad bude ta vitezna vlna co nejdelsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

V suchým

Reagovat
patas92

Skvělý výkon Hrát Messi od začátku, tak tam na druhý poločas klidně můžem dát Bartru

Reagovat
Kluivert9

Stačilo, kdyby nebyl rozhodčí debil a Messi nemuseli na hřiště ani chodit.

Reagovat
Kluivert9

*nemusel

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě teda ještě něco. Messi je úplně jinde, než zbytek. Dneska nastoupil nerozehraný a bez tréninku a zbytek zápasu byl jen a jen o něm. Naprostá dominance jednoho hráče.

Reagovat
dextroza_m

co by jsi nechtěl od nejlepšího hráče světa a dost možná všech dob?

Reagovat
CHONG

Být culé, tak mě to trochu děsí.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Ostatní odehráli i bez něj parádní partii. Na hřišti Atletů byli o hodně lepší než domácí a přehrávali je ve všech řadách. Jak píšu výš - na celý tým jsem strašně pyšný za takový výkon. Ale Messi přišel a prostě to zválcoval. Toť vše.

Reagovat
CHONG

Dneska to odehráli slušně, ale kolikrát jsou bez Messiho celkem bezradní.

Reagovat
-Carles-

To už neplatí.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím súhlasím ale to bude asi aj tým, že on je na tom ihrisku prakticky stále. Bez neho tí hráči ani niesú zvyknutí hrať. Avšak dneska treba uznať že to zvládli obstojne.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Spalovač šancí

Proč? Bez něho ve "vybrakované" sestavě jsou vyrovnaným soupeřem domácímu Atleticu (což je evropská špička). S ním jsou o dvě úrovně výš. Já bych řekl, že je to velmi slušná konstelace

Reagovat
misinho7

nj v barcelone je dominantny ney ani suarez sa nechytaju

Reagovat
smazaný uživatel

To je až neuveriteľné ako behom pár sekúnd strhne celú pozornosť na seba. On úplne vybočoval výkonom zpomedzi všetkých hráčov na ihrisku. Fakt neuveriteľný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi absolútne famózny. Hral tretinu zápasu snáď a bol o parník najlepší na ihrisku. To je proste nebrániteľný hráč. Atlético pre mňa trochu sklamanie ale asi si to u nich ešte musí poriadne sadnúť. Dneska masívne víťazstvo a predvedená hra aj napriek absenciám výborná. Visca el Barca

Reagovat
celeb

nenormalne tazky zaciatok sezony, tomu chyba uz iba El Clasico a navsteva Sevilly a Valencie a sme komplet.

To, ze momentalne nemame praveho beka (vdaka, ze si nasiel svoje miesto Sergi), polovica hracov hrala Juhoamericku Copu, potom 3 zapase superpoharov, prezratie z minulej sezony ... a my sme po tomto strasnom zaciatku nestratili ani bod?

WOW

Klobuk dole chlapci! Sme na vas pysni!

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
bartlu

kazdopadne jak sem nemusel S.Roberta v te zaloze, tak na tom beku hraje mooooc hezky, na to, ze to neni jeho post si to tam hezky dava

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne je naozaj zodpovedný, čo sa na bekovi cení a vyžije ďaleko viac svoje silné stránky ako v zálohe kde mi u neho chýba málo odvahy a kreativity.

Reagovat
patas92

Btw, Rafinha podle mě dneska asi nejlepší zápas vůbec Stejně tak Roberto opět super

Reagovat
Visca el barca

Messi je jinde. Krása. Dneska super výkon a vzdvihl bych Rafinhu ! Další těžkej soupeř venku pokořenej !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě bych zmínil Iniestu. Dnes hrál úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Ja stale nedokazem uverit, ako dobre Sergi Roberto zapadol na poziciu praveho beka. Priznam sa, ze v zalohe som mu nevedel prijst na chut, bol dost opatrny, vacsinu lopt posielal dozadu, bal sa nieco vymysliet ... strasny alibizmus z neho ziaril.

Na bekovi hra uplne fantasticky, taky Alba2. Nakoniec skonci Vidal na lavicke (a Alves s PSG).

Este tak poriesit tych stoperov, Velmaelen ma teda moc nepotesil zranenim, hned v 2. zapase, co bol v zaklade....

Reagovat
smazaný uživatel

V CdR bych se nebál jej zkusit vlevo. Mít takovou super náhradu za Adriana by bylo super.

Reagovat
celeb

Tak na lavo vie zahrat za Albu aj Jeremy, pre nas je kriticka do januara prava strana, kde je momentalne pouzitelny len Sergi a po dolieceni Douglasa sa na tom nic nezmeni.

Reagovat
RS

Davide, neco bude asi spatne 3 zapasy 0 golu!

Proc treba neposadit Jonathase a dalsi? Kazdy zapas stejna 11ka a nic

Nehlede na to, ze byl cas v repre pauze na pratelak, nemuseli jsme jen trenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Trigueros <3

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=GAYLa-cVXjQ starodávné, ale moje nejoblíbenější video s Carlesem při tomto jsem se učil fotbal

Reagovat
celeb

"2/3 of the world is covered by water, the rest is covered by Puyol."

Reagovat
FCSL

Celta Celej zápas proti 10 a z 3:1 3:3, neskutečný

Reagovat
celeb

pre nezaujateho divaka pekny zapas. Ale vypustili to ucebnicovo + Varas chytal fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

To hodnotis tech 10 minut nez byl vyloucenej?

Reagovat
smazaný uživatel

nevypustili, oni sa regulérne zosrali

Reagovat
alcantara

Araujo Ten bol niekedy nas, snad sa mu bude darit

Reagovat
Kluivert9

Jojo. I Icardi bejval náš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A dokonce si myslím, že hráli v útoku spolu.

Reagovat
alcantara

To sa mi nezda, Araujo bol v Becku a Icardi si u nas strihol tusim iba par zapasov v mladeznikoch. Ale nechce sa mi to pozerat, neviem isto. Kazdopadne je to dobre tak ako to je, u nas by sancu nemali, ani by ju mozno nedostali.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Já si matně pamatuju na nějakej mač béčka, kde hráli oba. Jak píšu - nedám za to ruku do ohně.

Reagovat
el Principito

nechci se hádat, ale myslim, že icardi v béčku nikdy nehrál ani zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Pro ně určitě jo. S tou šancí to je těžký říct, ale Icardi to v sobě měl, takže by možná šanci dostal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak čančong ani na striedačke

Carlos - Nacho, Amaya, Llorente, Quini - Baena, Trashorras - Embarba, Bebé, Ebert - Guerra

ja som našiel niečo takéto, ako začať s Manuchom a potom tam poslať Guerru je dosť rozumné nakoľko ak hrá Adri, tak Manucho podá o niečo lepší výkon...

teším sa na Adriho

Baenu si Paco proste neodpustí...

ach jaj, verím v prvé víťazstvo, také uhaluzené, 1:0

AUPA RAYO!

Reagovat
smazaný uživatel

Llorentebauer Hned hra v zaklade uz iba Medran a Burgui

Reagovat
smazaný uživatel

tak hrá v základe lebo Zé je zranený a horšie ako Amaya by som nezahral ani ja

ale je to plašan ako Saulito keď hral stopéra, pevne verím, že ho vyskúša náš obergénius Paco na DM

Reagovat
Switchback

nie

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete o com stale Rafa rozprava ? To ma kazdi hrac nastavenu povinnu efektivitu ktoru musi splnit ?

Reagovat
I am Mancunian

Verratti:"If I have to identify a team that plays my vision of football, I pick Barcelona. If I have to pick a player Iniesta" to Undici

Reagovat
smazaný uživatel

Pred prestupom do PSG hovoril o Juve ze to jeho vysnivany klub . Potom po prestupe do PSG povie ze je rad ze odmietol Juve a teraz tie reci o FCB dalsi hrac co meni nazory ako sa mu to paci .

Aby mu to po prestupe do Realu nebolo vycitane

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt tady mluvi jenom o stylu fotbalu. A s tim souhlasim, i kdyz bych to spis zmenil na Pepovu Barcelonu. A ten rozhovor s PSG jsem necetl, ale taky to dava smysl. Zatimco Juve melo zalohu nabusenou, tak u PSG je to na ty moznosti docela bida, takze pro dvacetiletyho kluka je ta spravna volba pro rozvoj jasna, pokud jsou ty tymy jinak kvalitativne na podobne urovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna toto neboli prve slova Verrattiho na FCB ci stylu futbalu . Myslim ze si vybral dobre PSG a ani nemal ziadnu inu moznost pretoze Juve PSG nemohlo preplatit .

Reagovat
Kluivert9

A není to jedno? Stejně u PSG bude ještě hodně sezón...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Kdyby měl někdo zájem si počíst, opožděně jsem sepsal analýzu duelu Atlétika s Barcou.

http://www.sportinak.sk/analyza-atletico---barca--prevaha-bez-messiho-a-s-messim-su-dva-rozne-pojmy

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

odpustená penalta

Reagovat
smazaný uživatel

síce 2 metrový offside, ale Guerra sa trafil hneď z druhého centru, akurát, že brankár vybehol jak blbec

Reagovat
smazaný uživatel

20 minuta a naši si skúsili dať 183 prihrávok

Reagovat
smazaný uživatel

kua, horko-ťažko vyrovnáme aby sme z rozohrávky dostali ďalší gól

a kto bol pri tom? no tá dvojica kreténov, Amaya, Baena

Reagovat
smazaný uživatel

je úplne nádherné, že máme držanie lopty niekde nad 60% keď je z toho úplné hovno...

z našich je najlepší Adri, potom asi Quini, zbytok bol pravdepodobne najebaní celý týždeň, alebo ja neviem, absolutne žiadna snaha

Ebert ani jeden dobrý roh, center, proste nič... má čas na center a kope to k druhej rohovej zástavke

Pablo hrá prvý zápas, ale mohol by sa viac ukazovať...

stred zálohy neexistuje na Trashorrasa si človek zvykne, ale teraz ani tie pasy nie sú čo boli...

Baena je proste moták

Amaya detto, Llorente je poplašený a Nacho si hrá svoj štandart, nič nepokazí, nič nevymyslí...

Guerra je utopený a stratený...

aby sa niečo zmenilo treba vymeniť Eberta, čiže Lass alebo Bebé na plac... a možno aj Pabla za Fariňu

Reagovat
smazaný uživatel

kua tá pravá strana proste neexistuje... Ebert dolu

Reagovat
smazaný uživatel

tieto prihrávky pri šestnástke sú hazard, už pokazili 4 ale nie oni v tom furt pokračujú

Reagovat
smazaný uživatel

kurva tam

Reagovat
smazaný uživatel

nech ide Paco do piče aj s tými striedaniami, ok, Guerru za manucha chápem, ale prečo šiel dolu Quini a išiel tam Lass... hlavne, že mu na ihrisku ostal Ebert, Baena aj neviditeľný Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

ten idiot chce do koľkátich šancí nahrať deportivu? Amaya do piče už

Reagovat
blaugrana

Dnes večer je to tu One Man Show.

Reagovat
smazaný uživatel

nasrali ma

Reagovat
Switchback

Vallecano, yay

Reagovat
smazaný uživatel

čistý kokot ten Ebert

Reagovat
smazaný uživatel

tí naši fanúšikovia to je niečo úžasné, že povzbudzujú aj pri takomto priebehu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele