Primera División - preview 27. kola

01.03.2016, 08:44, aktualizováno 03.03.2016, 08:53
Previews
Atllético a Real braly v tomto kole tři body a nyní je na tahu Barcelona, která cestuje do Madridu k souboji s Rayem. Espanyol a Betis se chtějí vzdálit sestupovým pozicím, Granada a Sporting je naopak chtějí opustit...
Granada CF - Sporting Gijón  (čtvrtek 20:00)
Na Estadio Nuevo Los Cármenes se ve čtvrtek odehraje velká bitva o udržení v Primera División. Na stánek devatenácté Granady totiž přijede osmnáctý Sporting Gijón a vítěz zápasu má šanci dostat se mimo sestupové pásmo.

Granada se v minulém kole vzchopila a na hřišti Deportiva zvítězila 1:0. Jediný gól zápasu dal z penalty v prvním poločase El-Arabi a Andalusané tak vyhráli po čtyřech porážkách v řadě s těžkými soupeři. Jestli tři body z Riazoru byly jen posledním záchvěvem před nevyhnutelným pádem do Segunda División, nebo prvním krokem k záchraně, by měli El Graná ukázat právě nyní proti nejbližšímu tabulkovému soupeři Sportingu Gijón.

Andalusanům po výhře v La Coruni minimálně dočasně vyšel tah s výměnou hlavního kouče, když dvaadvacátého února nahradil José Ramóna Sandovala devětačtyřicetiletý José Manuel González López. Ten získal svou trenérskou reputaci v Cádizu a v loňské sezóně působil jako asistent Gregoria Manzana až v dalekém Pekingu.

Hostům se naopak poslední utkání moc nevyvedlo. Gijón prohrál na vlastní půdě s Espanyolem 2:4 a marně čeká na výhru už pět zápasů v řadě. Stříbrný tým minulého ročníku Segunda División tak má po šestadvaceti kolech na kontě pouze dvacet čtyři bodů a jestli nyní nezvítězí proti Granadě, bude jeho situace v sestupovém ještě složitější.

Chmurné myšlenky si ale hosté nepřipouští. "Tenhle tým nikdy nic nevzdá. Počítáme body a jdeme zápas od zápasu. Máme mnoho hráčů, kteří hrají Primera División poprvé v kariéře, mladí spoluhráči jsou však odolní a atmosféra v týmu je výborná," uvedl hostující obránce Roberto Canella. "Zápas s Granadou bude těžký. Proti našim přímým rivalům jsme už ale letos uhráli dobré výsledky. Jsme pod tlakem, ale víme, že i venkovní remíza by pro nás byla přijatelným výsledkem," dodal jeden z nejzkušenějších hráčů Sportingu, jenž letos oslavil osmadvacáté narozeniny.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Betis  (čtvrtek 20:30)
Na Estadi Cornellà-El Prat se ve čtvrtek odehraje souboj dvou tabulkových sousedů. Domácí Espanyol přivítá Betis a ve hře bude postavení obou klubů v bezpečné vzdálenosti od sestupového pásma. Barcelonští chtějí navázat na dvě výhry z předešlých dvou kol, Andalusané by naopak rádi po třech remízách konečně ochutnali vítězství.

Espanyol se pod novým rumunským koučem Galcou konečně vzchopil a díky dvěma výhrám nad Deportivem a Gijónem zastavil strmý pád tabulkou. Katalánci dokázali zalepit děravou obranu a probudili se i střelci, Sportingu nasázeli útočníci v modrobílém hned čtyři branky. Více než tři góly v jednom zápase vstřelili Katalánci vůbec poprvé v sezóně.

"Tým je nyní mnohem klidnější, přestože budeme muset pro záchranu ještě hodně bojovat. Proti Betisu to bude těžký zápas. Určitě to bude opět úplně jiné utkání než ta předchozí, proto pro nás bude podpora fanoušků klíčová. Mají hodně výborných fotbalistů a jejich obranný blok je velmi těžké prolomit," uvedl na adresu svých soupeřů domácí kouč Galca.

Ten na předzápasové tiskovce nebyl k možné sestavě příliš sdílný a nepotvrdil, jestli do zápasu nasadí dvougólového střelce z Gijónu Morena nebo tradiční oporu Caiceda. "Takové starosti bych chtěl mít před každým zápasem. Jak už jsme řekl, pokud budou oba předvádět nadstandardní výkony, mohou hrát i oba," dodal Galca, jehož kabinu v týdnu sužovaly četné žaludeční nevolnosti. Kvůli tomu ještě nejsou zcela fit Pérez, Asensio a Burgui.

Hosté jdou do zápasu po třech remízových výsledcích za sebou. Ty musí zelenobílé hodně mrzet, jelikož se narodily s relativně přijatelnými soupeři. V utkáních s Deportivem, Sportingem i Rayem navíc Betis vždy ztratil vedení a v případě duelu s Vallecanos dokonce dvougólové. Proti Espanyolu by si tak Andalusné moc rádi spravili chuť a dotáhli zápas po delší době do vítězného konce. "Pokud budeme v zápase stoprocentní, můžeme se rovnat každému soupeři. Co nám ale komplikuje život, jsou občasné výpadky koncentrace," shrnul stav svého mužstva před zápasem Juan Merino.

Zápas začíná ve 20:30, hlavním sudím bude José Sánchez Martínez.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Rayo Vallecano - FC Barcelona  (čtvrtek 21:00)
Barcelonu dělí již jen jedno jediné utkání od toho, aby stanovila nový rekord v počtu zápasů bez porážky za sebou. Posledním soupeřem, který tento fantastický počin může katalánskému velkoklubu překazit, bude Rayo Vallecano.

Pokud barcelonští uhrají v Madridu alespoň remízu, která by sama o sobě byla velkým překvapením, překonají historicky svého hlavního rivala, tedy Real Madrid, který v sezoně 1988/1989 odehrál 34 utkání za sebou, aniž by byl poražen. Očekávaná výhra by Barcelonu znovu posunula blíže k obhajobě ligového titulu, který bude mít s každým dalším úspěšně odehraným kolem blíže na dosah - v případě čtvrtečního vítězství by náskok na pronásledovatele činil osm bodů.

"Velice si cením kádru, který mám k dispozici," pochvaluje si barcelonský trenér Luis Enrique. "Barça má svou identitu, kterou lze vidět po řadu let. I tak může být ale jakákoli ztráta koncentrace osudná. Boj o titul je stále otevřený, protože ještě zbývá spousta bodů k mání. Zvláště proti Rayu nemůžete být nikdy příliš uvolnění. Bude to nepříjemný zápas."

Hosté se v posledních měsících musí poprat s obzvláště náročným harmonogramem, kdy jen v únoru odehráli celých osm zápasů. Vzešlo z nich však sedm výher a jediná remíza, což svědčí o tom, že Barceloně ani zápasy co tři dny nedělají větší potíže.

Přesto se nabízí, aby Enrique alespoň trochu svou základní sestavu obměňoval, a to včetně hvězdného tria Messi - Neymar - Suárez. "Trenéři musí neustále činit rozhodnutí. Více než hodinu před zápasem ještě nikdo neví, kdo vlastně nastoupí. Odpočinek našich tří útočníků je odvislé od mého pohledu na věc. Vždy se snažím udělat pro tým to nejlepší, s nejnižším možným rizikem," reaguje Luis Enrique.

Rayo má poslední dobou zcela konstantní výsledkovou formu - jeho poslední tři zápasy totiž vždy skončily remízou 2:2. Přestože již madridský celek neprohrál celých sedm zápasů v řadě, stále zůstává nebezpečně blízko sestupovému pásmu a proti Barceloně má navíc dlouhodobě mizernou bilanci. Předešlých deset vzájemných duelů totiž dopadlo vždy vítězně ve prospěch Katalánců a záložník Roberto Trashorras tak dobře ví, že bude nutné předvést své naprosté maximum. "Bude těžké zvítězit, protože čelíme nejlepšímu týmu na světě s nejlepšími hráči."

"V každém zápase hrajeme stejně, ale víme, že tentokrát to bude obtížnější. Už dlouho neprohráli, všechno jim vychází, ale jednou ta porážka přijít musí, takže se o ni musíme ve čtvrtek pokusit," burcuje Trashorras.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Juan Carlos - Zé Castro, Tito, Diego Llorente, Iturra - Roberto Trashorras, Piti, Quini - Adri Embarba, Manucho, Bebé
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Pique, Mascherano, Vidal - Rakitic, Turan, Iniesta - Neymar, Suarez, Messi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 13.00 - 7.00 - 1.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - Valencia CF  (středa 20:00)
Valencia v minulém kole opět upadla do stereotypu, když nezvládla duel s Basky. Teď bude chtít ukázat, že se konečně zvedla a minulé kolo byla jen nepříjemná vzpomínka. Dobrou šanci bude mít proti Málaze, která na Valencii nevzpomíná dobře.

Když se naposledy Málaga s Valencií utkala, nedopadlo to pro Málagu moc dobře. Domácímu celku Málaga nevstřelila ani jednu branku a navíc dostala hned tři. Teď by ráda odvetu a nemá k tomu úplně špatné podmínky. Valencia se stále pokouší rozjet experiment s nezkušeným trenérem, ale jeho výsledky jsou přinejmenším sporné až negativní. Málaga ze sebe navíc setřásla prokletí (ne)střílení branek.

V současné době se jedná o duel dvou týmů, které usilují o návrat do první desítky. Blíže k nim má Málaga, která na první desítku ztrácí jen skóre. Jinak má ale stejný počet bodů jako desáté Deportivo. Los Che na tom také nejsou úplně nejhůře. Díky sérii čtyř výher ve všech soutěžích se morálka v týmu zvedla a najednou se místo konce trenéra Nevilla začalo mluvit o prodloužení jeho kontraktu.

Skvělý výsledek v Evropské lize ale byl zastíněn minulým kole La Ligy, které se Valencii moc nepovedlo. Utkání s Athleticem Bilbao jí totiž vůbec nevyšlo a z jasného vítězství 3:0 se radovali právě Baskové. Výsledek se samozřejmě hodně nelíbil trenéru Nevillovi, který po utkání zmínil: "Rozhodčí působil svými výroky dost komicky. Některá jeho rozhodnutí doteď nechápu. Měli jsme dostatek šancí, abychom vyhráli, ale žádnou jsme neproměnili. Mrzí mě to, co se stalo."

Po utkání se vlna kritiky snesla také na záložníka Daniho Pareja, jehož patička vedla ke druhé brance Bilbaa. Toho se ale trenér Neville zastává: "Nikdy nemůžete házet celou vinu na jednoho jediného hráče. Je pravda, že to byla chyba, ale může za ni celý tým. Parejo poctivě pracuje a tvrdě trénuje, nezaslouží si, aby na něj někdo takhle pískal. Jsem přesvědčen, že se z toho opět dostaneme," věří Neville.

Ani jeden z týmů nebude kompletní. Na straně domácí Málagy bude chybět zraněná dvojice Juan Carlos a Gonzalo Castro. Karetní tresty pro duo Ignacio Camacho a Miguel Torres už pominuly. Právě kvůli kartám nenastoupí hostující obránce João Cancelo, mimo hru bude také zraněný Zakaria Bakkali. Málaga by se opět měla zaměřovat na dobrou defenzívu, což jí v utkání s Valencií jde výtečně.

Za čtyři poslední domácí zápasy proti Los Che udržela Málaga čisté konto, což je slušný počin. Málaga za posledních deset utkání prohrála jen třikrát, poslední výhra je ale datována na začátek minulého měsíce. Návštěva San Sebastianu v minulém kole Málaze moc nevyšla, protože ji o tři body připravila až branka Agirretxeho deset minut před koncem duelu. Napraví si teď reputaci?
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Albentosa, Weligton, Torres - Juanpi, Recio, Camacho, Atsu - Charles, Cop
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Barragán, Mustafi, Abdennour, Siqueira - Gomes, Fuego, Parejo - Feghouli, Alcácer, Čeryšev
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Celta Vigo - Villarreal CF  (středa 20:00)
Velmi atraktivní duel představuje zápas mezi domácí Celtou Vigo a hosty z Villarrealu. Oběma týmům se daří a Žlutá ponorka se dokonce dotahuje na Real Madrid. Bojovat ale musí i Celta, protože na ni vytvářejí tlak další týmy chtivé evropských pohárů.

Villarreal se po jízdě v Evropské lize doma stává jasným adeptem na Ligu mistrů, protože se mu daří a jeho výsledky jsou neustále výborné. Celek, který dříve potichu bojoval v Evropské lize a nepatřil k největším favoritům, teď vyřadil dalšího silného protivníka na scéně Evropské ligy. Byla jím italská Neapol, která má ve svém středu Gonzala Higuaína a jiné výborné hráče ve formě.

Přesto se radoval právě Villarreal. Stačila mu pod Vesuvem uhraná remíza 1:1, aby postoupil do další fáze. Daří se mu ale také v La Lize, kde ambiciózní a nikterak movitý celek prohání větší konkurenty. Pouhé dva body totiž Villarreal ztrácí na třetí Real Madrid, šest bodů pak na madridské Atlético. Mohl by být ještě výš, ale až příliš často si připisuje jen remízy. Za posledních deset utkání vyhrál pouze čtyřikrát.

V minulém kole se Villarrealu podařilo urvat všechny tři body za výhru nad Levante. Co víc, tým trenéra Marcelina udržel čisté konto a svému soupeři nasázel tři branky. Výhra patří Žluté ponorce za branky Baptistãa, Castilleja a Adriána. A Villarreal rozhodně neplánuje své tempo nijak zpomalit. Právě naopak, chtěl by se ucházet o třetí příčku, kterou momentálně obsadil slavný Real Madrid a který rozhodně není suverénní.

Trenér Marcelino je k tomu alespoň velmi odhodlán. Sám uvádí: "Jsme šťastní, že jsme minulé kolo vyhráli. Přiznávám, že už teď hrajeme nad příčkami, kde se obvykle nacházíme. Na snění o lepších výsledcích ale není nic špatného. Takže Villarreal bude usilovat o třetí místo. To by byl výjimečný počin, ale já věřím, že tento kádr má na něco podobného dost chuti i kvality. Rád bych dosáhl něčeho velkého a Liga mistrů by byla skvělá," dodal Marcelino.

Žluté ponorce bude stále scházet několik klíčových hráčů. Zraněn je Jonathan dos Santos a k němu přibyl také Samuel. Větší absence jsou ale na straně domácí Celty. Tým z Viga bude postrádat zraněného Claudia Beauvueho spolu s obráncem Fontásem. Kvůli karetnímu trestu se pak do hry nedostane ani zkušený Pablo Hernández, což dost komplikuje plány trenéra Berizza. Ten je odhodlán překvapit favorita.

Celta se pod jeho vedením dokázala oklepat po prohře s Barcelonou a dál se posouvá tabulkou. Nejprve porazila hosty z Eibaru a v minulém kole zvítězila také rozdílem jedné branky. V Getafe se totiž trefil Nolito, který rozhodl jedinou brankou dvacet minut před koncem utkání o výhře hostí. I díky této výhře je Celta Vigo na skvělém pátém místě. Na další postup tabulkou ale je ještě hodně času, neboť od Villarrealu jej dělí propastných 11 bodů!

Trenér Berizzo před utkáním s Villarrealem prozradil: "Villarreal obdivujeme, protože možná nepatří k nejbohatším týmům, ale vše nahrazuje poctivou prací a pílí. Chceme jít podobnou cestou. Těšíme se na vzájemný duel a doufám, že se nám povede obrat soupeře o body. Víme, že to bude hodně náročné utkání, protože v kádru Villarrealu je několik skvělých hráčů, ale uděláme všechno pro to, abychom vyhráli," dodal trenér Berizzo. Podaří se mu najít recept na soupeře?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Wass, Díaz - Orellana, Aspas, Nolito - Guidetti
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Aréola - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Rukavina, Trigueros, Bruno, Suárez - Bakambu, Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña  (středa 20:00)
Baskové stojí proti prokletí. Ačkoli by se podle formy mohlo zdát, že je Athletic v duelu proti Deportivo jasným favoritem, historie není tak černobílá. Když se domácí mužstvo radovalo z výhry naposledy, psal se rok 2010!

Dlouhých šest let už Athletic čeká na to, až porazí Depor. Za posledních deset utkání se mu to povedlo jen jednou! Ve dvou posledních duelech jsme se dočkali jen remíz, což by nyní oba týmy rády změnily. Athletic je v dobrém rozmaru, protože se mu daří a na evropské poháry ztrácí jen tři body. A to i díky minulému utkání, které se mu povedlo nad očekávání dobře. Athletic si poradil s nebezpečnou Valencií rozdílem třídy a nasázel jí 3 branky.

Není divu, že byl trenér Ernesto Valverde po utkání nadšen. "Jsme šťastní, protože jsme dokázali neinkasovat a čisté konto vždy potěší. Především se mi ale líbilo, že se moji chlapci nenechali ukolébat a pořád útočili. Nepolevili jsme a výhru o tři branky jsme si určitě zasloužili. Bavili jsme naše fanoušky a to je přece hlavní věc, proč chodí na fotbal. Doufám, že se nám to povede také v příštím kole, i když to nebude snadné," ví zkušený stratég.

Athletic se musí obejít bez zraněné dvojice Iñaki Williams a Ibai Gómez. Dobrou zprávou je naopak Raul Garcia, který se vrací do hry po karetním trestu. Tým z Galicie má trochu horší pozici. Větší počet absentujících hráčů ztělesňují zranění Fabricio, Sidnei, Juan Domínguez, karetním hříšníkem pro toto kolo je pak ještě Germán Lux, který rovněž nenastoupí. Hostující Deportivo navíc prožívá špatné období poklesu formy a nedaří se mu herně ani výsledkově.

Za posledních deset utkání v řadě nevyhrálo ani jednou. V minulých dvou kolech prohrálo shodně 1:0, naposledy jeho stadion vyloupila Granada. V roce 2016 Deportivo nevyhrálo ještě ani jednou, což se pochopitelně promítá do tabuly španělské nejvyšší soutěže. Přesto se hosté snaží zachovat klid a soustředit se na práci. Usiluje o to svými prohlášeními také trenér Víctor Sánchez. Tomu se zatím druhá půlka sezony nedaří a média již spekulují o jeho konci.

V rozhovoru pro tisk zmínil: "Je jasné, že se nám teď nedaří a máme špatnou formu. Ale musíme zůstat klidní a koncentrovaní. Dobře jsme věděli, že druhá polovina sezony bude ještě těžší, než je ta první. To se teď potvrzuje, ale to neznamená, že začneme panikařit. Chceme se dál soustředit na to, co máme dělat. Minulé kolo jsme neměli štěstí, ale přístup hráčů byl dobrý. Doufám, že tentokrát k tomu přidáme i nějaké body," přeje si trenér Víctor. Podaří se mu najít recept na Basky?
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Beñat, José - Susaeta, García, Muniaín - Aduriz
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Pletikosa - Juanfran, Lopo, Arribas, Navarro - Bergantiños, Mosquera, Borges - Fajr, Pérez, Alberto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - SD Eibar  (středa 20:00)
Před Eibarem se otevírá zajímavá možnost. Se Sevillou se zatím utkal ve své historii třikrát, ale nikdy nad ní nedokázal zvítězit. Teď jede na stadion Ramona Sáncheze Pizjuána, aby vše napravil a připsal si potřebné body.

Eibar je stále překvapivě vysoko, když uvážíme fakt, jak moc se mu (ne)daří. Za posledních deset utkání ve všech soutěžích dohromady si Eibar připsal jen tři výhry a rovnou sedm porážek, což je tristní bilance. Jedinou světlou vlaštovkou pro Eibar bylo utkání s Levante, které Eibar zvládl. Další dva duely ale opět ztratil a prohrál. V minulém kole se tým trenéra Josého Mendilibara opět nepotkal s dobrou formou.

V utkání s Las Palmas byl sice jasným favoritem, jenže ani to mu k bodům nijak nepomohlo. Jedinou brankou rozhodl utkání na konci první půle Pedro Bigas a Eibar se stal prvním týmem, který prohrál s Las Palmas na vlastním hřišti. Tato forma má za následek samozřejmě i zhoršující se postavení Eibaru v tabulce. Tým, který ještě poměrně nedávno bojoval o evropské poháry na příští sezonu, klesá.

Zatím je na osmém místě, ale taková Valencia na pozici dvanácté na něj ztrácí jen hratelných pět bodů. Pokud nechce Eibar nadále klesat tabulkou, musí porazit Sevillu. I trenér Mendilibar si však uvědomuje, že to nebude nic snadného. "Sevilla je silný tým s mnoha skvělými hráči. Mají zkušenosti z evropských pohárů a umí si poradit s tlakem. Navíc hrají doma, což pro ně bude velká výhoda. Nesmíme nic podcenit a každý ze sebe musí vydat maximum."

Eibar bude v Seville postrádat několik hráčů. Mezi nimi jsou zranění Jaime a Borja Ekiza. Kvůli karetnímu trestu se do utkání nepodívá ani Ander Capa. Nejistý je pak zdravotní stav Ivána Ramise a Keka. Také Sevilla bude muset několik hráčů nechat odpočinout. Zraněni jsou Nico Pareja, Marco Andreolli a Grzegorz Krychowiak. Aby toho nebylo málo, tak kvůli kartám nebude na hřišti ani Timothée Kolodziejczak.

Sevilla má za sebou náročný program. Vcelku bez problémů postoupila do další fáze oblíbené Evropské ligy přes norské Molde, ale v minulém kole ji čekala mnohem náročnější prověrka. Sevilla jela na půdu Barcelony, která si nakonec nechala všechny tři body na Camp Nou. Sevilla sice skvěle začala a díky brance Trémoulinase vedla, jenže skóre otočily zásahy Lionela Messiho a Gérarda Piquého.

Sevilla chce po dvou porážkách znovu vyhrát, i když ví, že Eibar nebude zrovna snadným soupeřem. Sebastián Cristóforo před utkáním zmínil: "Čeká nás duel, který bude dlůležitý zejména z hlediska postavení v tabulce. Hrajeme o Ligu mistrů a na to místo se tlačí více týmů. Nesmíme zaváhat. Hrajeme doma a doufáme, že našim fanouškům dopřejeme kvalitní fotbal a množství branek. Věříme si a chceme tři body," uzavírá Cristóforo.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Rami, Fazio, Escudero - Cristofóro, N'Zonzi - Vítolo, Banega, Krohn-Dehli - Gameiro
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Lillo, Santos, Pantić, Juncá - Berjón, Garcia, Escalante, Adrián - Enrich, Bastón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.44 - 5.00 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Real Madrid  (středa 21:00)
Madridský Real musí co nejrychleji zapomenout na to, že se mu vůbec nepovedlo městské derby v minulém kole. Nemůže ztrácet čas, protože už ve středu v rámci vloženého kola přijede do Valencie, aby se utkalo s tamním Levante.

Real Madrid spoléhal na to, že v minulém kole ovládne hlavní město, aby následně mohl spustit definitivní honbu za nenáviděným rivalem z Katalánska. Výhra v derby měla sloužit také jako utišení sporů v kabině a ozývajících se hlasů ohledně trenérské změny. Jenže Real Madrid derby nezvládl a z výhry se radovalo Atlético. O tom rozhodl jedinou brankou francouzský útočník Antoine Griezmann.

Nejenže Real Madrid nedokázal Atléticu už dát žádnou branku, ale také přišel o několik opor. Mimo hru budou dva hráči, kteří se v tomto duelu vykartovali. To se týká zejména Sergia Ramose a Daniho Carvajala, tedy dvou citelných ztrát. Real ale bude postrádat mnohem více hráčů, neboť na marodce je i Luka Modrić, Karim Benzema a zadák Marcelo. Naštěstí se k týmu vrací Alvaro Arbeloa.

Na posledním tréninku byl i rychlík Gareth Bale, který se vrátil po přesně 43 dnech od svého zranění. Kromě něj s týmem trénovala také trojice nadějných talentů: Martin Odegaard, Marcos Llorente a Borja Mayoral, kteří budou připraveni, pokud je trenér Zinedine Zidane nominuje. Real Madrid tak musí řešit další starosti a problémy. Jako by jich trenér Zidane neměl po prohraném derby dost.

Jeho celek je nyní na třetí pozici, na druhé Atlético ztrácí čtyři body a na první Barcelonu dvanáct. Stejný počet utkání pak zbývá do konce ligy. V Madridu nevládne příliš přívětivé klima, k čemuž přispívají nespokojení fanoušci vyzývající Florentina Péreze k odstoupení či Cristiano Ronaldo, který podle tisku kritizuje své spoluhráče. Po inkriminovaném interview nakonec portugalská ikona svá slova označila jako špatnou interpretaci, ale kabině to na pohodě příliš nepřidá.

Trenér Zidane ale chce především zachovat klid. V rozhovoru pro média zmínil: "Nebudu vyšilovat. Pokud bychom derby vyhráli, pracoval bych stejně. Když jsme prohráli, nehodlám bláznit. Nebudu dělat žádné unáhlené změny v sestavě jen proto, že jsme minule prohráli. Prostě se připravíme a postavíme tu nejlepší jedenáctku, jakou budeme mít k dispozici. Samozřejmě mě ta prohra mrzí, je to moje odpovědnost."

"Jsem tu od toho, abych našel řešení. Aby dohlížel na tým a staral se o to, co se děje na hřišti i mimo něj. Věděl jsem, že utkání s Atléticem bude náročné, protože to byla naše šance. Tu jsme nevyužili. K Ronaldovi se nechci již vyjadřovat, omluvil se všem včetně mě a věřím, že nás to ještě stmelí. Teď je před námi další důležitý zápas a my se na něj chceme dobře připravit," dodal francouzský trenér.

Poslední Levante sice občas překvapí nějakým povedeným výkonem, jak tomu bylo v případě utkání proti Getafe nebo Las Palmas, ale jinak volně směřuje do druhé ligy. Alespoň výsledkově, protože hráči sami se odmítají vzdát. V minulém kole však odevzdaným dojmem působili, protože po utkání s Villarrealem svítilo na tabuli skóre 3:0 právě pro Villarreal. Nic hrozného se zatím neděje, protože na 17. místo ztrácí Levante jen 4 body.

Do utkání nezasáhne David Navarro kvůli kartám z minulého kola. Přítomen nebude ani Pedro López, který má problémy s kolenem. Přesto se trenér Rubi nevzdává: "Poslední dvě kola nám moc nevyšla a já chápu, že jsou lidé naštvaní. Ale musíme dál bojovat, to je jediná cesta z krize. Pokusíme se o to už proti Realu," burcuje trenér Rubi.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariño - Toño, Medjani, Feddal, López - Morales, Verza, Mate, Lerma - Deyverson, Rossi
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Pepe, Varane, Nacho - Casemiro, Kroos, Kovačić - Isco, Ronaldo, James
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.50 - 4.50 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Real Sociedad  (úterý 21:00)
Vložené sedmadvacáté kolo La Ligy nabídne atraktivní souboj mezi druhým Atléticem Madrid a devátým Realem Sociedad. Oba týmy se zdají být ve výborné formě. Atleti se mohou pyšnit výhrou v madridském derby, Baskové už pětkrát v řadě neprohráli.

Diego Simeone a jeho skvadra v neděli vstoupili do historie. Jako zatím jediný tým toitž vyhráli tři sezóny po sobě na Santiago Bernabéu. Cenný primát získali díky výhře 1:0, kterou zařídil suverénně nejlepší střelec Rojiblancos Antoine Griezmann. Čtyřiadvacetiletý francouzský útočník se zlepšuje každou sezónu a jeho nákup z roku 2014 v hodnotě čtyřiadvaceti milionů liber se tak Aletům velmi vyplácí. Vloni nastřílel Griezmann za celou sezónu dvacet šest branek a letos už dosáhl hranice dvaceti vstřelených gólů.

Právě rodák z Mâconu zažije v úterý speciální zápas. Svou profesionální kariéru totiž začal právě v San Sebastianu, kde strávil celkem pět sezón a nastřílel dohromady čtyřicet šest ligových branek. "Znal jsem ho už z působení v Realu a věděl jsem, čeho je schopný, jakou má kvalitu. V Realu získal vítěznou mentalitu a to je věc, která z něj činí hráče, jenž je schopen překonat každou překážku. Díky tomu se neustále zlepšuje. Jem přesvědčen, že má potenciál být ještě lepším hráčem," vysekl Griezmannovi poklonu hostující kouč Eusebio Sakristán.

Real zajíždí do hlavního města po velkém probuzení, které Baskové zažili po debaklu od Gjónu. Od ostudné porážky 5:1 z jednadvacátého kola neproráli, přičemž nastřádlali čtyři výhry a jednu remízu. Pravě tu museli skousnout v minulém kole proti Malaze, která na Anoetě uhrála výsledek 1:1. I když se zdají být fotbalisté San Sebastianu v dobré kondici, přeci jen je od Madridských dělí propastných čtyřiadvacet bodů, čehož si je vědom i hostující kouč. "Hrají na na té nejyvšší úrovni už několik sezón. Mají velmi silný tým. Jsou konzistentní, týmoví a nesoběčtí. Všechyn tyhle vlastosti z nich dělají velký tým a umožnili jim hrát o prvenství ve všech soutěžích, do kterých zasáhli," uvedl na adresu Cholova výběru Sacristán.

Domácí stále čekají na výsledky léčby Stefan Saviče a Yannicka Carrasca, kteří už propásli i vítězné derby. Realu Sociedad na druhé straně stále schází trojice opor -Imanol Agirretxe, Markel Bergara a David Zurutuza. Zápas vypukne v úterý ve 21:00, hlavním sudím bude Alejandro José Hernández.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Filipe, Godín, Giménez, Juanfran - Koke, Gabi, Augusto, Saúl - Torres, Griezmann
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Yuri, Reyes, Mikel, Elustondo - Pardo, Illarramendi - Bruma, Prieto, Vela - Jonathas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.50 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Getafe CF  (úterý 22:00)
Las Palmas na svém stadionu uvítá madridské Getafe a jedním z jeho motivací bude bezesporu odplata. Domácí totiž při posledním měření sil žalostně selhali a budou doufat, že tentokrát už si s Getafe poradí o mnoho lépe.

Las Palmas má mnoho důvodů, proč se musí maximálně soustředit a proč se nyní pokusí o zisk všech tří bodů. Tak například, Getafe nikdy ve své historii neporazilo, pokud tedy počítáme oficiální duely mezi oběma týmy. Dvakrát se radovalo Getafe, jednou se body dělily. Hráči Las Palmas se pokouší co nejrychleji zapomenout na poslední vzájemný duel, který jim ukázal, jak náročný je život mezi španělskou elitou.

Hosté si tehdy jen zvykali na život v Primera Division a bylo to z jejich duelu proti Getafe vidět. Na Coliseum Alfonso Perez úřadoval jen jeden tým a to tým domácí. Getafe vyhrálo jasně poměrem 4:0 a vyšel mu zejména závěr zápasu. V něm se dvakrát prosadil Stefan Šćepović a pečetil jasný výsledek. Teď má Las Palmas více zkušeností, ale také musí řešit větší potíže.

Patří mu až 17. příčka, což je velmi blízko k sestupovému pásmu. Od něj prakticky Las Palmas dělí jen lepší skóre, protože 18. Sporting Gijón má stejný počet bodů. Las Palmas by mohlo mít lepší pozici proto, že mu poslední duel šel mnohem lépe. Nováček ligy totiž zvládl důležitý duel proti Eibaru a k překvapení mnohých nad favoritem vyhrál! Jedinou brankou se o to postaral Pedro Bigas.

Ani jeden z týmů nejde do utkání v plné sestavě, protože na obou stranách najdeme mnoho absencí. Domácím budou chybět hráči jako Javi Castellano, Vicente Gómez nebo Hernán. Připraven do hry je však po delší době konečně David Simón. Rovněž návštěva z Madridu nebude kompletní, chybět jí bude Roberto Lago, Vigaray, Damián Suárez nebo vykartovaný Emiliano Velázquez.

Ani hosté nejsou zrovna ve formě, což jen potvrdilo minulé kolo. V něm Getafe opět selhalo a připsalo si již šestou porážku v řadě! Prohrálo totiž s Celtou Vigo, když se o jedinou branku utkání dvacet minut před koncem postaral klíčový hráč hostí, útočník Nolito. Dokáže se Getafe vzchopit?
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Simón, Aythami, Bigas, Garrido - Viera, Roque, Tana - Zhar, José, Wakaso
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Pereira, Vergini, Cala, Yoda - Rodríguez, Lacén - Wenderson, Rodríguez, Sarabia - Vázquez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona26213269:2166
2.Atlético Madrid26184436:1158
3.Real Madrid26166471:2554
4.Villarreal CF26157433:1852
5.Sevilla FC26118737:2841
6.Celta Vigo26125939:4441
7.Athletic Bilbao261151038:3538
8.SD Eibar261061040:3536
9.Real Sociedad26971036:3534
10.Deportivo La Coruña26614633:3232
11.Málaga CF26881023:2332
12.Valencia CF26710930:2931
13.Real Betis266101021:3628
14.Espanyol Barcelona26841426:5028
15.Getafe CF26751426:4026
16.Rayo Vallecano26681236:5326
17.UD Las Palmas26661425:4024
18.Sporting Gijón26661430:4624
19.Granada CF26651527:5123
20.Levante UD26551624:4820

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (746)

Přidat komentář
smazaný uživatel

NOVA se zase vyznamenala - jako borce nakonec dala ten basketbalovej zápas Real - Valencie, ale popletli si týmy - prý Real dal 3 vteřiny do konce koš, na který pak Valencie odpověděla z protiútoku střelou z vlastní poloviny. Hrdinou byl Sergio Lull.

Reagovat
smazaný uživatel

novackej divak nevi, kde lezi Valencie natoz, aby znal Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

jako chápu, že to tam není pro znalce, ale přecejenom by měli trefit alespoň názvy týmů. Kor když v tom mači měl Real tu svoje signifikantní bílé dresy.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenciu este prepacim ale toby musel byt sprosty nepocut o tak velkom, vyznamnom meste

Reagovat
madridcan

Presne tak..ake kokotiny robi Perez a v ktorom klube posobi sa muselo dostat aj do poslednej zablsenej chalupy na kraji Konga...

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

aj blba reklama je reklama, Perez vie co robi

Reagovat
Lorcan

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.barcablaugranes.com/2014/8/27/6075121/report-fc-barcelona-officially-discard-juan-cuadrado-signing Spomenul som si na tento nevydareny obchod z leta 2014. Barca chcela dat 40, no Fialky chceli 50, nastastie tento deal nevysiel to mohol byt najvacsi flop v historii klubu

Reagovat
smazaný uživatel

no a tak prisel douglas

Reagovat
smazaný uživatel

to ano ale nastastie za par drobnych hlavne nakoniec predlzil Dani a prisiel Aleix, ktory ma na RB zatial obrovsky potencial

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu teda tak málo staví Aleixe?

Reagovat
smazaný uživatel

málo?

Reagovat
smazaný uživatel

to si vůbec nemyslím. Cuadrado by na toho pravýho beka mohl být dobrý (stejně jako Bale na toho levýho). Na křídle to má těžký, protože je ve vápně k ničemu, ale na bekovi, kde by jeho práce končila právě na vápně a víceméně by to jen vyvážel a předával Messimu nebo Raketovi, tak by to mohl být bourák. Tu lajnu by určitě dokázal zválcovat.

Ale nakonec to dopadlo dobře i s Aleixem, takže litovat nemusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ked som ho videl hrat, poviem ti, bol by to pruser ako svina. Jeho jedina prednost je rychlost a dobra technika, kedy to casto skuska 1 na 1, co sa mu vsak podari raz z troch pokusov. Navyse v Barce by na tej pozicii RB moc do subojov 1 na 1 ani nechodil. Druha vec je, ze je maly a fyzicky vyzera slabucky, neviem si ho predstavit ako krajneho obrancu, navyse si neviem predstavit jeho schopnost branit. Za 40+ mega by to bol podla mna neskutocny flop. Barca ma jedine stastie a to je, ze Fialky boli nenažrate a chceli horibilnu sumu, ktoru im Barca takmer dala. Druhym stastim je nakoniec podpis Daniho a tretim su skvele vykony v Aleixa v minulej sezony, ktorymi si zasluzil prestup "domov".

Reagovat
smazaný uživatel

Tak můžeme se o tom bavit, ale pořád jen v oblasti spekulací.

Každopádně bych nehodnotil jeho výkony v Chelsea, kde mu to prostě nesedlo. Navíc přišel do rozjetýho vlaku, takže nebylo asi úplně lehký se tam prosadit. A v Juve se mi prostě jeho hra líbí. Samozřejmě si uvědom, že tam hraje na jiným postu, než by hrál u nás - tam se po něm chce koncovka a finálovky, což je něco, v čem je hrozný. U nás na beku by hrál něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastastie sa o nom bavime len v rovine spekulacii Jemu krasne sedi rola cistokrvneho praveho zaloznika. Tam je dolezita rychlost a technika, co on ma. Obcas potiahne akciu, spravi hraca a potom skusi centrik ci strelu. Ked to posere, nic sa nedeje, stale ho istí krajny obranca ci defenzivny zaloznik.

Kraj obrany by som mu vsak nezveril. V barcelone je to neskutocne zodpovedna uloha. Ked stratis zbytocne loptu, smrdi to nebezpecnym protiutokom. Cuadrado navyse nie je tak futbalovo inteligentny, aby takuto rolu zvladol.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen dodám, že v našem systému právě potřebuješ takhle akční beky. Napsaný to vypadá blbě, ale jejich nejdůležitější předností musí být rychlost, výdrž a chytrost. Pokud tohle mají, tak nemusejí umět ani moc dobře bránit, protože to zválcují tak, že se k bránění dostanou párkrát za zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

tu s tebou nesuhlasim. Jasne, dolezita je hlavne rychlost. Ale potrebujes tam hlavne agresivneho hraca, ktory sa neboji ist do suboja telo na telo a hlavne hraca, ktory aspon trosku dokaze branit, dolezite je potom hlavne pozicne branenie. Cuadrado po MS ukazal, ze to bol len "one season wonder" a ak by ho Barca ziskala za taku horibilnu sumu, som si isty, ze by tu teraz nebol ani Dani ani Aleix a Barca by nebola taka uspesna ako teraz.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže on agresivní je - sám píšeš, že se hodně pouští do soubojů 1 na 1 ...

trošku bránit umí i Alba a stačí mu to. Dani má zase fantastické fotbalové IQ - on často těm hráčům nechá schválně prostor, aby je sestřelil o kousek dál, čímž je vytrollí. Všimni si toho.

A Cuadrado má fyzický fond na to, aby hrál jako Alba.

Reagovat
smazaný uživatel

Skor agresivitu v obrane, hrat telo na telo, ist do tazkych hlaviciek, robit sklzy, hadzat sa do striel, v tejto pozicii si ho neviem predstavit. Naviac, ked ho vidim v Juve, absolutne nevie citat hru, jeho pozicne chopnosti su velmi slabe. Jeho jedina prednost je hodit si loptu a utekat a utekat. Potom to skusi 1 na 1 a tam to cele konci. Kombinacne je taktiez velmi slaby.

Ako nehovorim ze je slaby hrac, urcite je sikovny. Ale na barcelonsky level nema ani zdaleka a hlavne ak si zoberiem ze by mal stat cez 40 milionov eur, to by bola skratka samovrazda.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, nebudu se hádat o něčem, co ani jeden z nás neví.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved my sa nehadame, len diskutujeme a špekulujeme

Reagovat
smazaný uživatel

blbě jsem se vyjádřil

Reagovat
smazaný uživatel

ale chtěl jsem naznačit, že jelikož ten hráč hraje v odlišných ligách a na odlišným místě, než by byl koupen k nám, tak jeho výkony nemůžeš úplně porovnávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Terajsie vykony a vykony "keby bol v Barce" sa nedaju nikdy porovnavat. Daju sa vsak porovnavat urcite futbalove schopnosti, ktore su nezavisle od pozicie, taktickych pokynov a ligy kde hrac hra.

Ja jeho teoreticky prestup do Barcy stale beriem v rovine pomeru "cena/vykon". Fialky chceli 50 mega a bol by tak teoreticky najdrahsi obranca na svete? Sam musis uznat, vzhladom na to, ze si ho videl hrat, ze ta suma by bola neskutocne prestrelena v suvislosti s jeho skutocnymi kvalitami. Navyse "Cuadrado did not want to replace Dani Alves and be a full-back. He insisted that he would only come to Camp Nou if he played as a winger." On sam nechel hrat praveho beka a dufam ze vedel preco

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mi teda řekni, kam by se kupoval. V tu dobu už bylo MSN v kupě, ne?

Jestli si to pamatuju správně, tak se kupoval Cuadrado právě na toho full-backa.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ved na praveho beka sa mal kupit.

Reagovat
Spalovač šancí

Cuadrado ale chytrý není. Min. ne fotbalově

Reagovat
-Carles-

Nikdy som ho nechcel, obzvlášť za tú cenu.

Reagovat
-Carles-

Kolotoč pokračuje, každý týždeň aspoň dva zápasy Barcy

Rayo bude bojovať o život, neprehrali už sedem zápasov v rade a v tých siedmych zápasoch dali zakaždým aspoň dva góly . Čakám skvelý zápas pre divákov a mnoho gólov. Neprekvapí ak náhodou stratíme body.

Reagovat
smazaný uživatel

Já čekám něco jako 3:5. Každopádně 4+ góly bych bral jako tutovku, 5+ jako pravděpodobné

Reagovat
-Carles-

Jo 3:5 je v pohode reálne, 4+ bude tutovka to asi aj osolím

Ešte idem skúsiť za kurz 10.5 že 1. polčas vyhrá Rayo a 2. polčas Barca.

Reagovat
-Carles-

4+ je len 1.5 kurz, to je proste slabota. To už radšej tých 5+ vsadiť za 2.16.

Reagovat
smazaný uživatel

1,5 je slabotka, ale sázkovky nejsou evidentně hloupé. Ale ani těch 2,16 není nereálných.

Ale když o tom tak uvažuju, tak nevím, jestli se někam poženeme. Aby to zase nebyl první poločas na jistotku a ve druhém trochu víc plynu a výhra o gól ...

Reagovat
smazaný uživatel

prave proto je to netipovatelne

Reagovat
Rakoid

Ono postačí, když se někam požene Rayo, vůbec bych se nedivil, kdyby právě oni diktovali tempo a prohráli vysoko kvůli protiútokům

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti mají ten program taky slušně nacvaknutý - středa, sobota, úterý

A přitom je mohli dát na středu, čímž by jim dali jeden den navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale dneska po tak 50 letech trénoval s týmem.

Snad si aspoň chvíli kopne už proti Levante.

Reagovat
dextroza_m

se střídá s Benzínem, ne?

Reagovat
dextroza_m

Doufám v překonání série Realu! VISCA!

Reagovat
smazaný uživatel

ja byt fandom Barcy uz vytahujem sampanske. pri forme tohto teamu a s takym náskokom to Atleti tazko ukopu na titul.

Reagovat
ADM

Ja teda šampanské zatiaľ len chladím pri tej únave útoku...

Reagovat
Ed_Hazard

Akej unave?

Reagovat
ADM

Tak na pohybe Luisa a Neymara je vidiet, ze maju v nohach kopu minut. Urcite by im prospel oddych, nerozumiem preco sa jeden z nich sem tam neposadi (aspon na prvy polcas, aj tak vsetko zachranujeme v druhych )

Reagovat
smazaný uživatel

S tím naprosto souhlasím, pauzírovat by občas mohl každý z útočné trojice, jenže oni prostě musí hrát pořád. Tohleto je to,co nás letos o ty trofeje může připravit. Únava musí být velká a může se nejvíc projevit klidně po tom, co máme příští týden uprostřed volno.

Reagovat
ADM

Navyse po tom poslednom sprinte do otvorenej obrany Sevilly som mal pocit ze zomru..

Reagovat
smazaný uživatel

na šampáňo je brzo, ale rozehraný to špatně není.

Reagovat
roberos

Správně ještě není hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak se stan fandou barcy a muzes byt v lihu imrvere

Reagovat
Ángel di María 22

Proti Levante bude v základu chybět Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal, Modric, Bale a Benzema.

Fakt LOL, to nejde prostě, hrůza letos, ten lékařskej štáb se musí obměnit.

Reagovat
madridcan

tieto informacie nikdy nezachytim, ale kupili sme na tychto postoch niekoho z Arsenalu?

Reagovat
teenz

Jedinej Cris je jak stroj.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika jarni prazdniny

Reagovat
misinho7

ako len aby sme sa nezacali obavat o to 4 miesto...

Reagovat
misinho7

teda 3tie

Reagovat
misinho7
Reagovat
smazaný uživatel

aneb jak hluboko muzete jeste klesnout

Reagovat
misinho7

tak co sa tyka ligi este dost hlboko zajtra ocakavam dalsiu stratu pri tej marodke to sa neda takto..tu ide skor uz o to aby sme sa vedeli hecnut na LM ...ako pri tom 5 semifinale v rade by nebolo odveci samozrejme aj s postupom do finale jednu vec ale viem isto ze vo stvrtfinale LM chcem Barcu....

Reagovat
smazaný uživatel

levante se porazi samo a ve ctvrtfinale dostanete atlety, necht se pobijete

Reagovat
SIRBRANIKE

Ako fanda Realu by som v tejto sezone nechcel ani omylom Barcu vo stvrtf. LM.

Reagovat
misinho7

ja ju chcem praveze co najviac

Reagovat
Jordi Alba

Já bych se hrozně rád podìval na Atlético vs Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

spat v Tottenhame?

Reagovat
misinho7

tak nominovany je Odegaard tak snad si daco zahra zajtra, hlavne sa ale tesim na Mayorala na hrote snad ukaze co v nom je, v juniorskej LM ide jak drak

Reagovat
Lorcan

co sem slyšel tak Odegaard má sotva na béčko

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, prave naopak..v poslednej dobe ma velmi slusnu formu ale i tak ja som za jeho odchod na hostovanie vramci ligy...ako sa zda, na spanielsky futbal si uz zvykol, talent ma urcite velky...a je fakt, ze hrat s niektorymi hracmi castillu a este na takych pazitoch, ako ponuka segunda b, to musi byt fakt umenie musis brat v potaz aj okolnosti

Reagovat
smazaný uživatel

niekto fetuje?

Reagovat
misinho7

tak si pocul blbosti

Reagovat
Lorcan

tak čerpám s poněkud starších zdrojů, pokud máš lepší informace, rád se nechám poučit

Reagovat
Ed_Hazard

To si pocul od kolegu vo vedlajsom traktore?

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačenka Pereze.

Reagovat
Switchback

60% of Messi's goals in 15/16 have arrived when Barcelona have been losing or drawing. During all his previous seasons this figure was 44%.

Reagovat
-Carles-

Stále posúva latku vyššie a vyššie.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hodně zajímavé

Reagovat
Atlético de Madrid

To neni zase tak husta statistika. Pokud je prumerna hodnota 44 %, tak tam musely byt i sezony, kdy to cislo bylo vyssi. Takze v nejakych sezonach to klidne mohlo byt i tech 60 %, ale sezony s nizsim podilem tech sledovanych dolu tahnou ten celkovy prumer dolu. To bychom museli videt cely soubor, abychom to mohli docenit.

Reagovat
Switchback

To číslo je naprosto luxusní a to, že měl vysoké procenta v téhle statistice na tom nic nezmění ... na porovnání s dalšíma hráčema tuhle sezonu:

Neymar: 0,34

Suarez: 0,39

Bale: 0,30

Benzema: 0,52

Ronaldo: 0,29 (Which is not bad as many people say)

Aubameyang: 0,43

Lewandowski: 0,39

Higuain: 0,51

Diego Costa: 0,77

Giroud: 0,55

Dybala 0,52

Aguero: 0,57

Reagovat
Atlético de Madrid

Ale to já přece neříkám, že není luxusní v porovnání s ostatníma. Ale pro porovnání s ním samým (viz Carlesovo posouvání laťky výše a výše) nemáme relevantní data.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu. Tolik komparzistů a hlavní postava až na konci.

Reagovat
patas92

Kdo to je ta před Neymarem?

Btw. třeba s Willisem mají ty šance na Oscara asi stejné

Reagovat
madridcan

Nela Pociskova

Reagovat
patas92

A proč tam je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ked Neymar preco nie aj Nela

Reagovat
patas92

Nevím, objasni mi to

Reagovat
smazaný uživatel

je to len vtip predsa

Reagovat
patas92

Tj, ale myslel jsem, že se o to zasloužila něčím konkrétním

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol, Bruce je pan herec no, skor asi len herec

Reagovat
alcantara

Norton vazne Kto je pod Deppom a vedla Depardieua?

Reagovat
patas92

Ta první vypadá jak Naomi Watts a vedel Depardieua je Amy Adams

Reagovat
fefo

To nie je Naomi, ale Sharon Stone.

Reagovat
patas92

To se mi moc nezdá

Reagovat
Lorcan

Atletico potvrdí body z derby a vyhrajou 2:0

Reagovat
Switchback
Reagovat
smazaný uživatel

proc tam naky rocniky chybej

Reagovat
smazaný uživatel

joo aha on tam mel pauzu

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom tam Real vyhrál ligu 06/07, 07/08

Reagovat
Kily

vládl Calderon

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bieda, no.

Reagovat
smazaný uživatel

ake to bolo krasne ked nevladol Perez, liga sa vyhrala aj pod takym blbounem ako Calderon

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam nejsou pichichi?

Reagovat
smazaný uživatel

ti jsou v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechysta sa niekto protikandidovat Perezovi? spanielsky nerozumiem

Reagovat
frank

Jak dneska vidíte Atlético? Zvažuju 1/under nebo jenom under

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja bych si klidne vsadil na nasi neprohru, hrajeme doma a letos obecne moc neprohravame. Ale jestli dame gol, to je fakt otazka

Reagovat
frank

Takhle to právě zhruba vidím S tím, že Real Sociedad taky moc gólů nedostává. No nic, budu vám asi věřit

Reagovat
puji

Real-Levante.Bukvice 7 fíků,tohle jsou přesně zápasy pro jeho ego.

Reagovat
misinho7

hrajeme vonku proti superovi ktory urcite nebude lahky

Reagovat
technecium

Reagovat
blaugrana

Palmy dneska čistá 1.

Reagovat
Visca el barca

Jak to máme s rekonstrukcí Camp Nou ?? V muzeu už plány měli, opravdu se začne za rok ? A co Real ? Začal už ?

Reagovat
smazaný uživatel

u nas to stoji na nejakom pracovnom povoleni, mam taky pocit, ze sa to riesi/riesilo sudnou cestou

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
CHONG

Ty jsi fakt solidní makovec

Reagovat
smazaný uživatel

Honibrk, kterýmu zbyl jen ten fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

nepřijde ti to vtipný?

Reagovat
CHONG

Vtipné by mi to přišlo v momentě, kdyby tam Zidane byl od začátku sezóny a ne když to převzal rozjebané od tlusťocha.

Reagovat
-Carles-

Tak ten tlusťoch vás držal celkom blízko prvému miestu Teraz je to už 12 bodov, napriek tomu že sa hráči na tréningoch smejú.

Reagovat
CHONG

Celkem blízko prvnímu místo

Reagovat
-Carles-

5 bodov v polke sezóny predsa len nie je tak hrozivých ako 12 bodov na začiatku marca

Reagovat
CHONG

Ale, že se vůbec divím, že se tlusťocha zastávají zrovna culés.

Reagovat
Free_player

tlusťoch > vysoký hubeňour

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Otázka Jožko nezní, jestli nás držel blízko 1. místu, ale jestli by nás na něj dostal. V týhle anebo příští. Odpověď je asi celkem jasná. V tom případě je lepší dát čas někomu jako je legenda Realu Zidane a pohodě v týmu.

Reagovat
patas92

By mě zajímalo, jestli se na to budete vymlouvat i příští sezónu, až taky bude stát za hovno.

Reagovat
CHONG

Vy jste jak navedení, Zidane poprvé v životě trénuje velký tým, který navíc převzal rozstřelený v průběhu sezóny, je snad jasné, že tahle sezóna není jeho vina, příští sezónu už to bude ležet čistě na jeho bedrech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono totiž 12 je u tebe míň než 5 ...

Reagovat
CHONG

Ona je totiž Zidanova chyba, že Barcelona neztrácí

Reagovat
patas92

A že ztrácí Real je chyba Enriqueho

Reagovat
CHONG

Jako obvykle nechápeš, nevadí, zvykl jsem si.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

naopak - na té jeho blbosti ti ukázal tu tvojí ...

Reagovat
CHONG

V tvojí hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle alibističtí Madristi jsou hodně osvěžující podívaná.

Reagovat
CHONG

Co je na tom za alibismus, když tam byl tlusťoch, tak jsme ztráceli a zároveň ztrácela i Barcelona, proto 5 bodů, když je tam Zidane, tak ztrácíme, ale Barcelona neztrácí, proto 12 bodů, celkem prosté. Každopádně vůbec ta premisa hodnotit teď Zidana je úplně mimo mísu, na nějaké jeho hodnocení bude čas v příští sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

No ... je to alibismus. A jsem si jist, že to víš i ty. Prostě vám tam padá modla, což prostě (jak je vaším zvykem) nepřiznáte.

On to měl nachystané právě hodně dobře - měl před sebou 6 zápasů za 5 týdnů s týmama, který měl docela v pohodě porazit. Nehráli jste Copu, takže jste se na každej ten mač mohli perfektně připravovat ...

Co bylo rozesrané po Rafovi? Furt jste brečeli, že nehraje Isco - ten teď hraje furt (a nijak závratně). Furt jste brečeli, že nehraje James. Ten teď hraje ... a hraje příšerně. Furt jste brečeli, že hrajete blbě, protože hraje Bale. Ten teď nehraje a hrajete blbě furt.

Prostě přiznej, že už padly všechny vaše výmluvy. Zidane, neZidane, Rafa, neRafa ...

... problém toho týmu je úplně někde jinde.

Reagovat
CHONG

Proč by měla padat modla? Zaprvé je Zidane hráčská nikoliv trenérská modla a zadruhé, nechápu, proč by měl padat po pár zápasech, kdy se teprve vžívá do své role.

Prostě meleš hovna jako obvykle, ale že se vůbec divím, když jsi schopný napsat větu "Co bylo rozesrané po Rafovi?"

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jinak - co dělal Rafa špatně a co dělá Zidane líp?

A ta otázka dál trvá - co rozesral Rafa?

Reagovat
CHONG

Co rozesral Rafa? Nevím, třeba, že by přinesl fotbal, který nejenom nenesl výsledky a ani se na něj nedalo dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vás viděl s Římem, s Atletama ... Bezkrevné výkony, strašné díry v záloze, procházející se znuděnej a ukřivděnej Cristiano ...

... bylo to pod Rafou horší?

Reagovat
CHONG

S Atlétikem to bylo na podobné úrovni, Řím byl ještě balzám na duši oproti Rafově éře.

Reagovat
-Carles-

Ak si dobre spomínam, tak na Calderóne pod Rafom ste hrali podstatne lepšie ako teraz doma. Tam ste kludne mohli trhnúť 3 body keby nehrá Kužel.

Reagovat
CHONG

Ale hovno, nebýt Keylora, tak nemáme ani ten bod

Reagovat
sokar

emmm kužel je Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to nevyznělo - já Rafu neomlouvám, protože si myslím, že to není dobrej kouč,ale tady ta vaše póza, že je všeho viník jen on a kdyby nebylo jeho, tak je to všechno cajk, je naprosto ujetá.

Reagovat
-Carles-

Presne.

Reagovat
CHONG

Hlavní viník je Pérez, tlustý šašek byl jenom nástroj zkázy a ano nebýt téhle eskapády, tak tam zůstal Carletto a všechno by cajk bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si to, ale OK - je to tvůj názor.

Reagovat
smazaný uživatel

suhlas

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

Padá modla = přání cules

Reagovat
smazaný uživatel

vy mi připomínáte naší současnou vládu. První dva roky svojí špatnou práci omlouvali tím, že svoje rezorty přebírali v katastrofálním stavu a v rozkladu ... Teď už se ukazuje, že pracují když ne stejně špatně, tak spíš ještě hůř, než ta vláda minulá.

Jak dlouho bude Rafovo sedmiměsíční angažmá u vás ještě omlouvat vaše průsery?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle potřeby.

Reagovat
CHONG

Co to pořád meleš, tohle můžeš tvrdit, pokud budeme Zidana omlouvat za rok, vždyť teď to, co píšeš, vůbec nedává smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě nedává smysl, co píšu, ale ještě jsi mi nebyl schopen odpovědět na jedinou přímou otázku. Jaký smysl má teda pak tvoje psaní?

Reagovat
CHONG

Zase lžeš, ptal ses, co Rafa rozesral a já ti odpověděl, ptal ses, jestli to bylo pod Rafou horší než pod Zidanem a já ti znovu odpověděl ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem ty konkrétní otázky na ty konkrétní věci, co se ti předtím nelíbilo a teď je to fajn.

Že mi napíšeš, že je to teď lepší, je naprosto jasný. Kdybys napsal opak, tak by sis podkopl argumentačně nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nicméně je stejně tahle celá diskuse zbytečná. Kdyby jsi se normálně zasmál směšné karikatuře, tak se to nemuselo řešit. Ty jsi ale hystericky vyjel ...

Reagovat
CHONG

Jasně, budu se smát něčemu, co mi nepřijde vtipné jenom proto, že ty si myslíš, že to vtipné je, jinak ty jsi asi nezažil moc hysterických výlevů, co?

Reagovat
valloire

ale zažil....když v předtuše porážky s béčkem Realu nekoukal na Clasico a "makal" na baráku, tak to byla solidní hysterie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne - nemusíš se tomu smát, když ti to nepřijde vtipný.

Ale nevím, proč se hned pouštíš do osobních útoků ...

Reagovat
CHONG

Jakých osobních útoků?

Reagovat
smazaný uživatel

CHONG02.03.2016 11:08

Ty jsi fakt solidní makovec

[reagovat]

To je co?

Reagovat
CHONG

Ty jsi dneska nějaký útlocitný, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

proč myslíš?

Reagovat
CHONG

Že se tě dotkne taková legrácka, člověk by řekl, že budeš zvyklý na jiné bomby.

Reagovat
Free_player

makovec byl náhodou dost silná bomba ... příště se víc kroť

Reagovat
CHONG

To asi neklapne

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

ale vždyť mě se to taky nijak nedotklo.

Reagovat
valloire

Reagovat
boryland

Velkej průser v realu je el presidento...........

Reagovat
valloire

Minulá vláda ODS byla příšerná. To se snad ani nedá srovnávat. A do konce sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Přehnali to s utahováním, ale spoustu věcí udělali správně. Víceméně z jejich plodů dneska máme takový růst, jaký máme.

Reagovat
valloire

Přehnali to s utahováním je slabý slovo. Z jejich plodů ten růst není, i když není ani z plodů týhle vlády. Ale myslím, že posrali co mohli. Drábek, ten pidižvík na VZP apod. ...idioti. Sobotka je zase sráč, je to těžký. V podstatě budu volit toho, kdo řekne jasný ne migrantům a nebude lízat zadek tý šílený Mengelový.

Reagovat
vocasisko

Stejné vyhraje příští volby Anofert a sestaví vládu s panbíčkářema a v případě nouze vezmou pod křídla ještě nějaký podobný patolízali.

Reagovat
valloire

Bohužel. Ty lidovci, to je děs. A Českej Berlusconi si to tu maže na chleba.

Reagovat
valloire

Takhle zabednění cules jsou hodně osvěžující podívaná

Reagovat
smazaný uživatel

nemas nieco take kde Messi grca a pri zadku mu nieco prikreslili?

Reagovat
X-bano-X

Zlate lopty?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

čo je na tom ? Už na to nemá, potrebujeme v lete priviesť poriadnu náhradu za Albu, Adriano kludne moze isť, nech si ešte niekde zahrá, zaslúži si to

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasím - dlouho jsem byl jeho zastánce, protože zahrál víc postů, ale letošek už je od něj slabotka. Ten post je ošemetný i tím, že Alba je docela často mimo, takže by to tam nějakýho opravovýho backupa chtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Momentalne zbytocny hrac. Barce dal vela a treba mu podakovat za vykony, predlzovat mu vsak zmluvu s jeho platom (cca 3 mega rocne), ked takmer vobec nehrava, nedava zmysel. Mal sa predat ked ho chcel AS v lete za nejakych 7-8 milionov.

Reagovat
boryland

Reagovat
valloire

toho se drž

Reagovat
roberos

Velký průser Realu - nakupování hvězd,neochota přeplácených hvězd makat,špatný herní systém ,nefungující chemie týmu a hraní na ego Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Klid, dnes Real vyhraje, CR dá 4 goly, na nepovedené derby se zapomene a Ronaldo bude na tiskovce mluvit o tom, jak jeho čísla nelžou

Reagovat
roberos

Přesně takový CR je.On se vidí jako nej a nevidí,že skoro všechny góly dal dík spoluhráčům.ktreří skoro vše hrajou na něj.

Reagovat
valloire

přesně jako Messi. Taky dal všechny góly díky spoluhráčům.

Reagovat
LAM
Reagovat
valloire

proč ho nikdo nebrání?

Reagovat
X-bano-X

Pretože bránia väčšinou protihráči a nie spoluhráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Realu v semi CL, proti Bilbau vo finale Copy a proti Getafe su top, famozne Messiho era

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ako Valencia dnes? Moze vyhrat?

Reagovat
Mateo16

V Malage ? Pri najlepsom X .

Reagovat
Phillipinho

Spis ne, Malaga pro me favoritem.

Reagovat
Phillipinho

Dneska Celta v top sestave, citim, ze dneska vyhrajou....

Reagovat
Phillipinho

Dvakrat dneska

Reagovat
valloire

200. pro Zinedina Zidana, kterej to prostě všechno zválcuje a bude.

Reagovat
smazaný uživatel

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, ne

Reagovat
valloire

Ano. Všechno to rozstřílí a zválcuje, protože je Bombarďák. Proto.

Reagovat
smazaný uživatel

hlas J. Bosáka: "hrá hlavou, a to tak že doslova"

Reagovat
boryland

Hmmmmmm,a jeste ten za sedmero horami.....nam rekni to je tvoje parketa

Reagovat
valloire

nejsi hoden

Reagovat
LAM

Jinak Atleti se pořád držej a ještě to bude práce ten titul vyhrát.Hlavně nesmíme usnout na vavřínech.Rayo se bude snažit hrát fotbal,tak snad nám to bude svědčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor - Danilo, Varane, Pepe, Nacho - Lucas, Kroos, Case, James - Borja, CR

Reagovat
smazaný uživatel

Kiko, Kova, Jesé, Disco, Messi, Llorente, Tejero

Reagovat
Ed_Hazard

Tá lavička je top

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že bude po polčase 5-0 a Tejero s Llorentem sa dostanú do hry

Reagovat
One-Real

Pozor na prani.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja by som bol spokojnejší s 0:5, no uvidíme. Inak vekový priemer lavičky 21,8r, to je neskutočné

Reagovat
smazaný uživatel

tak opačne no

Reagovat
Mateo16

Snad sa Messi dostane na ihrisko ale prvy bude 1 Jese 2 Isco / Kovacic 3 Llorente / Odegaard

Reagovat
Ed_Hazard

Ako píše undund základ bude urobiť si náskok v prvom polčase. Inak si nie som moc istý tým, že ho tam Zizou pošle.

Reagovat
One-Real

Keylor, Danilo, Varane, Pepe, Nacho, Casemiro, Kroos, James, Vazquez, Mayoral, Ronaldo

Reagovat
misinho7

dneska to vidim na velmi tazky zapas, v levante to nikdy nie je jednoduche...cakam remizku mozno 2:1 pre nas

Reagovat
smazaný uživatel

60' Isco <-> James tutovka, za akéhokoľvek stavu

Reagovat
Hachim Mastour

Konečne James na pozíciií, na ktorej má hrať.A to isté Toni.Bez Modriča a Isca dostane Toni oveľa viac priestoru a slobody a bude kontrolovať hru a za sebou bude mať defenzívneho záložníka.

Reagovat
boryland

2:2.........

Reagovat
One-Real

Idriss Carlos Kameni (Malaga) právě překonal vlastního brankáře a připisuje si nechvalný vlastní gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Nobelovku za humanitárny čin roka. Už sa nemohol pozerať na to utrpenie zo strany Valencie.

Reagovat
smazaný uživatel

ten si musel vsadit

Reagovat
valloire

a nás vychytal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeeeeeee

Reagovat
Ángel di María 22

To je velmi tragická sestava. Ale zranění jsou mraky a Isco odpočinek, mohl hrát Kovačič, ale vzhledem k tomu, že o nic nejde, je to už jedno. Tipuju remízu.

Mayoral se snad předvede v dobrym světle.

Reagovat
misinho7

nejaky stream?

Reagovat
misinho7

jaj uz vidim ze to dava Dajto

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga 1 - 2 Valencia

Reagovat
Jacks11

to je pičusek ten Penaldo pěstičkovat soupeře to mu jde! a padat

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa stalo ?

Reagovat
misinho7

zhuleny je chlapec a videl cosi co sa ani nestalo

Reagovat
Jacks11

při rohu jak už párkrát dal nějakému obránci a zas se tam po něm oháněl pěstičkami a trochu ho i trefil no musí si ulevit když jeho ego nezvládá jak Messi a MSN funguje a pálí goly

Reagovat
misinho7

boze toto su kecy strasne

Reagovat
Jacks11

koukám, že tě ta vaše "hra" moc nebaví, když tu víc píšeš než sleduješ mistry jako Vasquez či Casemiro nebo Danilo

Reagovat
misinho7

vasquez je tam zatial najlepsi casemiro tiez dobry tak neviem o com zas rozpravas

Reagovat
misinho7

o com tares jake pesti?

Reagovat
Jacks11

ubožáčku počkej až se objeví gif nebo video

Reagovat
smazaný uživatel

Boze kto to spolukomentuje na dajto?

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz

Reagovat
habinity

Real o titul? Fuj hanba a penaldo mal ist knam naspat

Reagovat
habinity

Este ani nenapisem penaldo a uz kope penclu

Reagovat
Switchback

Penaldo

Reagovat
misinho7

Missi

Reagovat
Switchback

Neunášíš

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si tu čakal ako sup, kým môžeš napísať Penaldo, ale on neunáša. Aha, génius.

Reagovat
Switchback

Já na nic nečekal

Reagovat
Switchback

ale dík za géniuse

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná. Nebylo o čem. Lucas je dneska MVP.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Mateo16

tie centrova lopty su ale sialenost .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, ale s Orbánem tam aspoň chodí 1 na 1 a dělá mu tam velký problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

penalticka jasna, tam nebolo o com, Orban to spravil školácky

Reagovat
Hachim Mastour

Mayoral !!!

Reagovat
Ed_Hazard

Borjaaaaa kurva jo

Reagovat
Mateo16

Morataaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Mayoraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
Ángel di María 22

Borja

Ale nebude mu připsanej, škoda. Ještě jeden musí.

Reagovat
smazaný uživatel

MAYORAAAL

Reagovat
Mateo16

own gol dpc .

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes padaju v Primere fancy vlastnaky brankarov

Reagovat
smazaný uživatel

Este Benzema a potom da Penaldo dalsi.

Reagovat
Switchback

tap-in

Reagovat
misinho7

nezzvladas

Reagovat
Switchback

Reagovat
Ed_Hazard

To mal byť faul na Caseho..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Switchback

SIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Vasquez sa mi zatial velmi paci, sikovny, rychly, spravil penaltu a par dalsich polosanci, zatial vyborny vykon.

Za Levante som cakal trosku viac od Rossiho.Vyborny je vsak zatial Simao.

V druhom polcase cakam opat agresivne Levante, co im chyba na technike vynahradzuju bojovnostou a hrou telom. Real zatial celkom aktivny, aj bez opor to nie je az taky zly vykon aky sa ocakaval.

Reagovat
smazaný uživatel

inak ten Ronaldo tie svoje penalty oslavuje ako titul v La Lige ci LM, aspon že si može nahanat ego proti slabsim, nechcem hejtovat, ale kedy naposledy dal gol proti silnemu superovi co rozhodol zapas a sam si ho vytvoril ?...sorry ale ked tohto chlapca este niekto porovnava s Messim tak musi byt naozajstný futbalový dement ...

Reagovat
Switchback

AS ROMA přece

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta AS ROMA by hrala v Spanielsku niekde o stred tabulky, ale uznavam ..ale jeden zapas z 10tich tuto sezonu, a minulu bolo to iste...Madrid 2 zapasy nic...Barcelona nic..Sevilla Bilbao Valencia PSG Villareal nic ..to Messi rozhodol zapas v Atleticu Madrid , ustrednou postavou bol aj v domacom suboji proti Atleticu, rozhodol osemfinale proti Arsenalu....proti Sevilli užasným priamym kopom vyrovnal, režíroval vyhru proti Celte ..proste toto sa neda porovnavat...Ronaldo je teraz ( už skoro rok) slabsi nie len od Messiho ( co je celu karieru) ale aj od Suareza, Ibru ...a este par bysa naslo

Reagovat
valloire

Prej celou kariéru, proto má 13 a 14 balonek. Kde byl v těch letech Messi? Nevíš co? Slituju se a povím ti to. V prdeli. Byl v prdeli. Nebejt Adidasu, nebyl by ani v top3.

Reagovat
valloire

sam si dement

Reagovat
smazaný uživatel

ohanam sa faktami,proti tomu ty bojovat nemožes , pretoze proti faktom sa da bojovat len faktami.. a tie nemas :)

Reagovat
valloire

Já mám spoustu faktů....ale nejsi hoden.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele seš ty fakt troll nebo jenom úplnej dement?

Reagovat
valloire

Co je to troll? (co je dement to vím, jsi to ty )

Reagovat
smazaný uživatel

Na dědka co onanuje nad tím, že je považován na internetu za úplnýho mentála tedy moc znalej nejsi

Reagovat
valloire

Troll je nějakej výmysl pubeťáckejch mozků. Jak víme, ne moc znalejch a chytrejch. Proto se ptám, co je to?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhlem k tomu jak se prezentuješ je tvůj mozek na úrovni školáka prvního stupně, proto by jakákoliv snaha o objasnění s tebou byla marná

Reagovat
valloire

škoda, tajně jsem doufal, že se to konečně dozvím

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty odmítáš veškérá tvrzení, která nejsou podle tvého gusta, dokonce i ta která řekne samotný Zico. Je důležité neztrácet čas s nepoučitelným blbem, což je definice u ktére člověk ve slovníku nalezne tvojí fotku

Reagovat
valloire

Zico v podstatě nic neřekl. Rozhovor pro BarcTV je jako kdybys řval sám uprostřed široširého pole. Takže k hovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, musim uznat že to děláš dobře a pár lidí se ti nasrat podaří těma sračkama co píšeš

Reagovat
valloire

no a vo to snad de né?

Reagovat
smazaný uživatel

možná tě i začnu uznávat

Reagovat
valloire

prohlédls a odpouštím ti neb takový jsem JÁ

Reagovat
smazaný uživatel

jenom když uznáš že jsi troll ale

Reagovat
valloire

Uznal bych, kdybych věděl, co to je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle retardy prostě někdo musí platit, aby sem tohle furt dokola psali. To už není možný prostě.

Reagovat
misinho7

..nieco ako na FB si platia smeraci svojich tak tu snad katalnci platia takychto pisalkov somarin dookola

Reagovat
valloire

jak na idnes obhájce uprchlíků, je to hrozně průhledný

Reagovat
smazaný uživatel

valloiremu taky nikdo platit nemusí ...

Reagovat
valloire

to máme společný

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť má pravdu

Reagovat
Ed_Hazard

Ovecky, jeden zacal a ostatni bekaju aj nadalej. Nieco ako komenty na fb pod kazdou jednou fotkou Iriny Shaek od rozchodu s CR

Reagovat
patas92

true story

Reagovat
misinho7

Danilove centre ako moze takto centrovat profesionalny futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

si este asi nepocul o mene Dani Alves

Reagovat
Phillipinho

Spis jeste nevidel Barragana

Reagovat
Switchback

zase dobrý jo ...

Reagovat
Switchback
Reagovat
Jacks11

fakt loser a jak nahrává

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok DiCaprio, o rok uz konecne Cristiano

Reagovat
valloire

Co Neymar, Alba, Alves, Iniesta, Pique, Busquets, Suarez, Mascherano...sakra, to je celá jedenáctka skoro, ti si taky brousí zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

brousí, ale na Maestra Cristiana este nemajú, dnes to len potvrdil

Reagovat
valloire

Suarez má nabroušeno už dlouho. Chiellini by mohl vyprávět.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez ma naobrúsene na reklamu na zubnu pastu, Cristiano zas na Oscara za celozivotne dielo

Reagovat
valloire

Chiellini nesouhlasí

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhoduje filmova akademia

Reagovat
valloire

Taky nesouhlasí.

Reagovat
Switchback

Iniesta, Pique, Mascherano ... huh

Reagovat
valloire

Cíti - li Andres blízkost nebo je v pokutovém území, jde neomylně k zemi. Myslím, že to je 32. zákon FC Barcelona. To neznáš?

Reagovat
valloire

Fakt je třeba sem dávat vaše nasimulovaný penalty, domnělý fauly a způsob bránění standartních situací?

Reagovat
smazaný uživatel

jak to souvisí s hereckým výkonem boha z madeiry?

Reagovat
valloire

Taková smůla. Nejlepší hráč světa má prostě smůlu.

Reagovat
roberos

Nejlepší hráč světa dnes nehraje - Leo hraje zítra ! pamatuj si to!

Reagovat
valloire

Nejlepší hráč světa samozřejmě hraje dneska. Zejtra bude hrát jenom podřadná napodobenina Diega Maradony.

Reagovat
Jacks11

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, dokonalost od Jamese. Od Ronalda vzhledem k okolnostem taky velice dobrý.. střela přes rameno, z voleje a ještě k tomu béčkem. Škoda, kousek chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

v Anglii to žije

Reagovat
Switchback

https://streamable.com/wb5t Kameni se dnes taky vyznamenal

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to tedy je valoárku? Vstřelí zkušené mužstvo tolik golu kolik potřebuje nebo nasype kolik může a jde vod toho?

Reagovat
valloire

Furt mi nebaví to vysvětlovat, samozřejmě se to odvíjí podle výsledku.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
vocasisko

Reagovat
technecium

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska bude hodně sebevražd sázkářů mám pocit

ten bod lišek se zdá jako ziskový

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na jiriho, pardooon

Reagovat
smazaný uživatel

oni remizují a stejně všem ostatním utečou bod. To je prostě úžasný

Reagovat
valloire

Pro lišky zisk, pro mě ztráta.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to je ztrátové asi pro 90% lidí co mají vsazeno:

Bayern

Arsenal

City

Spurs do jisté míry

Leverkusen

a vlastně i Garyho Valencia

Reagovat
valloire

jj, koukal jsem

Reagovat
loki5

Sázet na anglickou ligu může jen sebevrah Lišky ztratí body tak jim všichni pronásledovatele daruji další bod náskoku.

Reagovat
vocasisko

Tak to vypadá, že je Levante aspoň pořádně pokope.

Reagovat
valloire

nestíhají a prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně divně bráníme. Na tom bude muset Zizou zapracovat...

Reagovat
valloire

gol gol Isco gol po asistenci sobeckého CR7

Reagovat
misinho7

Iscoooo Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Ten Real pokračuje v záhubě - vše na spalovače šancí Penalda .Každý hráč Realu by dal gól .kdyby měl tolik šancí co dřevák Penaldo !

Reagovat
valloire

jestli sis nevšiml tý excelentní asistence Iscovi, doporučuju víc mrkve

Reagovat
roberos

A ty vidíš co ten dřevák spálí šancí ! Podívej kolik on má střel a kolik třeba Benzema ( ten je kanonýr ) a to vás stojí body,že hrajete na jeho 10 střel za zápas a on nic nedá,kdyby jste hrály jako tým a ne na sólistu ,tak hrajete o titul. Jinak ten tvůj Ronaldo je už 8 let v Realu a Real má jen jeden titul !

Reagovat
valloire

Benzema je kanonýr, Ronaldo není kanonýr....Je bůh či není.....Požíváš houbičky nebo moc marjány....To jsou otázky mezi nebem a zemí....Kdo na ně zná odpověď?

Reagovat
valloire

Hotovo, vyřízeno. Pohodové vítězství Realu Madrid. Bombarďácí je rozstříleli 3-1 a vodjeli domů, zanechavše v koutku plačící domácí fandy.

Reagovat
ADM

Už je to zas len o 9 bodov

Reagovat
valloire

máte fóra, aby to bylo zajímavější

Reagovat
loki5

Jste borci porazili jste poslední tým tabulky a ještě jste se třásli v 85 minutě

Reagovat
valloire

Real Madrid se nikdy netřese Nemá to zapotřebí. Vždycky vyhraje, když chce.

Reagovat
loki5

Takže minule doma vyhrát nechtěli ?

Reagovat
valloire

Jelikož se nevyhrálo, tak ne. Nechtěli. Real Madrid je velkorysý, občas dá body i ostatním celkům, aby je to vůbec bavilo se s ním utkávat. Samozřejmě, kdybychom chtěli, rozdrtíme každýho na prach, protože všechny body jsou po právu naše, patří nám a máme na ně nárok. A jelikož nám patří, můžeme je občas podle libosti rozdávat. Máme jich totiž spoustu.

Reagovat
loki5

No všichni budou šťastní když vám ta velkorysost vydrží hodně dlouho

Reagovat
roberos

Ještě k té přihrávce Ronalda a tvému básnění o ní. Messi rozdá za zápas tolik lahůdkových přihrávek co CR nesvede za celý rok !! ale chápu to ,když se jena povede CR za x ( mraky) zápasů ,tak si z toho celý týden vyvalenej!!!

Reagovat
valloire

Vyvalenej jsem teď v křesle s pivem a tatarákem.

Reagovat
LAM

Připadáš si vtipnej?

Reagovat
valloire

jo

Reagovat
roberos

Vaillore tady básnil o přihrávce CR, tak snad víš kolik takových ( lepších) rozdá LM10 za jeden zápas a nebo nevíš?

Reagovat
valloire

Reagovat
roberos

Ty se chováš jako fracek stejně jako CR11.

Reagovat
valloire

Taky jsem nejlepší. Stejně jako Bůh z Madeiry.

Reagovat
roberos

Fotbalový bůh je jen jeden - LM10 a to bys měl dávno vědet ! Jinak CR nesahá Zidanemu ( skvělej hráč) ani po kotníky .

Reagovat
Afrokrecek

Jak malý

Reagovat
roberos

Já su velký.

Reagovat
Afrokrecek

Ty jsi hlavně dement

Reagovat
roberos

Až po tobě chlapečku z malým ( dětským) mozkem!

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
roberos

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

závorka

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by ses občas mohl podívat i na to co píše valoár. Rád bych znal tvůj názor na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire je v pohodě, přijde mi že jste na něj úplně extrémně vysazený.

Nebo teda s roberosem a podobnýma se fakt nedá srovnávat, protože on aspoň ví co to je argument a když se s váma hádá, tak si to umí aspoň trochu logicky obhájit.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire je normální úplně stejně jako roberos ...

S těma argumentama máš pravdu - on ví, co to je. Jeho problém ale je, že je používá jak kdy a jak na jaký tým, takže se mu pravidelně stává, že si protiřečí a to klidně během jednoho vlákna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pokud je z Realu ,tak je to zřejmě něco jiného.

Reagovat
valloire

to máme Jirko společný, až mi to děsí

Reagovat
smazaný uživatel

no fuj

Reagovat
valloire

to máme taky společný

Reagovat
smazaný uživatel

apropo - čím se vlastně živíš?

Reagovat
valloire

platí mi tu za diskuzi

Reagovat
smazaný uživatel

a jako vedlejšík ti platí za lození po horách, víme ...

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Kdybys někdy chtěl někam vylézt JIrko, stačí si vybrat štít. Když to bude v Tatrách, tím líp.

Reagovat
el Principito

à propos

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nechtěl vala uvést do rozpaků, když by tomu nerozuměl.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

já rozumim všemu

Reagovat
smazaný uživatel

Aha , dobrý ,promiň, byl to omyl.

Reagovat
valloire

vynechal bych ale "trochu"

Reagovat
smazaný uživatel

,to bys vynechal ty,imp tam má trochu ,všichni ostatní vůbec.

Reagovat
valloire

cules nejsou pro posouzení jakýkoliv argumentů vůbec směroplatní

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím, až se odsud odklidí trollové, kteří mají tady asi 550 příspěvků, napište mi to někdo do pošty. Jinak se to tu už opravdu nedá číst..

Reagovat
technecium

Messi > Zico

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

ty si troll

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napíšeme ti ,počítej s tím,že to bude brzy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akorát to nejsou trollové, ale trotlové

Reagovat
Switchback

Dneska bych se ani v remízu nedivil, navíc jestli bude lucho šetřit někoho z MSN ... a celkem se nemůžu ,,dočkat,, jak dopadne situace a MAtSem, protože na další sezónu jen s chytáním v LM/pohárech se určitě vysere, taková hostovačka v Liverpoolu by mu slušela ( a to ještě dopadneme dobře )

Reagovat
smazaný uživatel

Já naopak dneska čekám tři body a gólové hody. Rayo hraje fotbal, což nám vyhovuje. Čekám dobrej mač. Čekám klasicky vysunutou obranu Raya až někde ke středovýmu kruhu a čekám plno kolmic na Neymara a Suáreze. Dneska se Neymar určitě trefí a čekám, že ne jen jednou.

Reagovat
alcantara

Rayo su stari znami kamosi...

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ter Stegena týká - nech to rozhodnutí na něm - jestli bude chtít odejít, tak ať jde.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak tam by zas neměl poháry, resp. minimálně Ligu mistrů. Určitě bych ho neprodával, výkupku má 80 mega, takže je to v klidu. Navíc očekávám, že se ten prozatímní "vzorec" změní a nebudou mít příští rok předem určené soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

tak když bude chtít jít, tak bych ho pustil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To neočekávám. Jak ze strany hráče, tak už vůbec ne z klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

ze strany klubu určitě ne, ale ze strany hráče to možný je. On evidentně moc spokojený není.

Reagovat
-Carles-

Od novej sezóny to už bude nutné, nakoľko aj Bravo chce chytať LM. Predávať určite nie, on sám podľa mňa odísť nebude chcieť, príliš sa to zo strany novinárov nafukuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže teď je právě výhoda, že má každý něco a každý se na to svoje může zaměřit. Pokud to příští sezonu hodláme změnit, tak se bude strašně špatně nastavovat ta hranice, kdy jednou bude chytat ten a jindy zase onen. Mohlo by to vést k většímu napětí mezi gólmanama.

Já bych nic neměnil. Maximálně bych Brava nechal si zachytat jeden zápas ve skupinách LM a t Stegena zase pár mačů ligy.

Reagovat
-Carles-

Tak nejak by to bolo ideálne.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Barcu

Reagovat
CHONG

Šaráda pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z logických voleb

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z najuspesnejsich trenerov poslednych sezon. nechapem to rozcarovanie

Reagovat
dextroza_m

Tak třeba dát ZZ taky trochu šanci?

Reagovat
smazaný uživatel

Perez a davanie šanci? to mi nejako nejde dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se s námi Realu od srdce zasměješ.

Reagovat
CHONG

Ne Realu, Pérezovi nebo bulvární novinářům, záleží na tom, kde je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Italský noviny cpou do Realu italskýho trenéra. Zas tak moc bych si to nebral, stejně všichni víme, že Zidane zůstane i na příští sezonu.

Reagovat
-Carles-

Tak ako ste všetci vedeli že Carlo určite ostane ďalšiu sezónu? Perez je proste nevypočitateľný.

Reagovat
Billy McClane

Prosim? To s tym Carlom mas odkial?

Reagovat
-Carles-

Pamätám si ako tu vládlo na jar presvedčenie, že Carlo určite dostane ďalšiu sezónu minimálne kvôli Décime

Reagovat
Billy McClane

Skor to bolo zbozne prianie. Ale zeby sme tu boli hormadne presvedceni, ze Carlo ostane tak o tom neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

save

Reagovat
smazaný uživatel

Posluž si, tímhle si jsem fakt jistý.

Reagovat
smazaný uživatel

už vám to napsal pěkně Carles - u Carla jste si taky byli jistí a jak to dopadlo. Flore a jeho červené tlačítko je silná a všemocná dvojka.

Reagovat
CHONG

Napsal to pěkně, až na to, že to není pravda, u Carletta jsme si teda jeho setrváním jistí nebyli, spíše naopak, pouze jsme si jeho setrvání přáli

Reagovat
Ángel di María 22

Však oni ví uplný hovno, akorát furt řeší Real.

Reagovat
Switchback

Tak hlavně, že se hráči na tréninku smějí, to Zidanemu fleka do příští sezóny zajistí

Reagovat
Ángel di María 22

Tragédku.

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme kvalitního soupeře,díky tomu ,že jsme se s Realem do posledního kola naháněli posledních deset let, jsme tak dobří a máme strach,aby jsme nedopadli jako třeba Celtic.

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím,že pokud Real letos nezíská aspoň Pichichi,tak půjde i hlavička.

Reagovat
Mateo16

Na druhej strane stale je realna moznost ze Flore v lete rezignuje . A novy prezident boh vie co vymysli .

Reagovat
Jerichoo

silný vtip na štvrtok večer

Reagovat
Billy McClane

Na co sejvujes ked aj tak si to potom prekrutite podla seba?

Reagovat
smazaný uživatel

74 - After last night's penalty, 74% of Cristiano's goals for Real Madrid have come with one-touch

Reagovat
smazaný uživatel

dotukavac do prazdny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

buch plejmejkr!

Reagovat
valloire

nejlepčí kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nevím

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
patas92

Ramos za 25

Reagovat
smazaný uživatel

jako to bych bral. Jako backup za Mashe ideální.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

,ale já ne, je načichlej ,to nejde,už bych nikdy nechtěl,aby někdo kdo prošel SB šel k nám. To je výsada farizejů,těm je jidášství vlastní.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by je Madrid odvrhl sám, tak proti nim nic nemám.

Nakonec - jeden takový nás dokonce trénuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, říkám,že bych to nechtěl do budoucna, Lucho toho nakonec odehrál víc u nás. Ramos už je legendou bílejch, to už vůbec není možné, i když nikdo nepopírá,že je kvalitní herně a už se "celkem" i zklidnil. Spíš by se možná dalo mluvit o Lukovi či Iscovi, kteří si za Barcu přáli hrát, i když mi v poslední době přijde,že už nemají tu výkonnost, Chorvat má navíc už nějaké roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Isco do budoucna za Iniestu. Tohle bych bral

Reagovat
smazaný uživatel

Já už asi ne, v posledních několika zápasech se mi nějak přestal líbit, možná je to jenom proto ,že se jim nedaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedaří se celému týmu, on je na tom technicky dobře a v Barce by chytil druhý dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jo,ale i kdybychom odhlédli od těch jejich nevolnických smluv vůči Barce, platí pro mě bod,že pokud už jej nešťastný osud zavál do Realu ,neměl by hrát v Barce. Dnes by to nebylo jednoduché pro nikoho,proto nevěřím,že by takovou chybu udělal třeba Neymar, myslím ,že žralok si to užívá do dnes.

Reagovat
valloire

najednou se zklidnil

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam shledáváš účelového?

Reagovat
valloire

všechno

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvětli aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže nic? Zase to bude jako když jsi tu lhal o těch Ronaldových hattricích v EC?

A co ty impe? Napiš mi,prosím,že se zde jedná o pochopitelnou odpověď s typicky sofistikovanou logikou ,tolik průvodní pro valloireho.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Taky bych ho bral. Tvrdší a vyšší Mascherano, co víc si přát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Arbelou snad ne? To už by Chong nepřežil,viď Čongu?

Jinak je tam výčet poměrně kompletní,ty na které zapomněli musí být hodně smutní.

Reagovat
CHONG

Ty beze mě fakt nemůžeš žít, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko, ale dá se to. Ovšem ten Arbeloa, srdcař a klenot Realu, to už v tuto chvíli bez tebe nešlo.

Doufejme,že zůstane,i Jiří by chtěl.

Reagovat
misinho7

ze veris takym somarinam

Reagovat
ADM

Isto neverí dal to sem z recesie. Ja by som 90% tých slovenských médií rovno vyhodil do vzduchu to je niečo neskutočne

Reagovat
Billy McClane

"Španielsky denník Sport referuje"

Reagovat
-Carles-

Vraj sa rysuje nová dohoda s Nike, ktorá by znamenala ročne 85 mega, s bonusmi až do 100 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko dostavame teraz ?

Reagovat
-Carles-

35

Reagovat
vocasisko

Pecka. To už by se pak nemusel prodávat Neymar a Suárez, aby bylo na platy ne?

Reagovat
smazaný uživatel

IloveRealMadrid (Real111) ty to ozrejmi, na platy Barceloncanov je špecialista

Reagovat
smazaný uživatel

ti*

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

GUDAS

Reagovat
smazaný uživatel

Ten brekot slyšet na vlastní uši nikdo nechce. Stačí ,kdyby tak za každý pátý úder dostal ČK.

Reagovat
Billy McClane

Bohato tu staci ten vas brekot

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, taky k tomu máme důvod! Pichichi vyhrává většinou Real! A jak řekl R.Carlos, Barcelona je zaměřena jen na individuality, zatímco Real je tým, jeden druhého vždy podrží např. v pozápasovém interview.

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano si v jednom zapase ide zaroven po Oscara a aj po boxersky opasok, komplexny futbalista

Reagovat
smazaný uživatel

aha konečně vím, o jaké komplexnosti to baletky pořád mluvili... tak v tomhle ho teda Leo nedoběhne

Reagovat
vocasisko

Nezvládá, prasí a simuluje.

Reagovat
patas92

Ten jeho marocký nabíječ má na něj hrozně špatný vliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tři roky natvrdo!

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer

Reagovat
misinho7

ciapana tak nenormalne udrel ze si to ani super nevsimol..hlavne ze vy ano za vsetkym daco vydite, uz len z toho obdivujem Crisa ako sa dokaze vyrovnavat s tym vsetkym ked v kuse daco nanom kritizuju, furt nieco nanho hladaju ale on si ide svoje riesit viac jeho ako svoj vlastni tim(ktoremu sa dari) tak to uz znaci o niecom velkom

Reagovat
Switchback

vydíme toho prostě až moc, no

Reagovat
_Blind_

Nic proti němu nemám, ale nepřijde mi, že si jede pořád to svoje, spíš poslední dobou ukazuje, že ho to štve čím dál tím víc.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ho máme jako chválit jo? raději si potrénuj slovenštinu

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa naopak zda, ze sa s tym medialnym tlakom a stagnujucimi slabymi vykonmi vyrovnava coraz horsie a cim dalej tym viac je nervoznejsi

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20160303/40165650021/busquets-subira-al-nivel-salarial-de-iniesta.html

Už aby to bylo. A dát mu do smlouvy klausuli alespoň 250 mega. Bojím se, že by o něj mohl Pep hodně stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Sergio nikam nepůjde.

Reagovat
valloire

Do City nepůjde, ale poletí.

Reagovat
smazaný uživatel

možná tak na zápas CHL

Reagovat
hntlyl

Reagovat
valloire

Počínaje tímto týdnem startuje pravidelný příspěvek ze španělského a někdy i zajímavost ze světového fotbalu minulosti. Začne se rokem 1980, 1. březnový týden. Většina z vás tu ještě nebyla na světě, tak se aspoň něco dozví. Jinak budete odsouzeni k nevědomosti navěky a jelikož jsem hodnej strejda, tak rád pomůžu. Ale teď na vás seru a du na pivo.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo; Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Mathieu; Rakitic, Busquets, Iniesta; Messi, Suárez y Neymar.

Reagovat
technecium

3-4-3? to by mohla být sranda

Reagovat
blaugrana

Roberto na RB.

Reagovat
technecium

Já vím, ale zkusil bych to, proti Rayu určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy na beku ... oh ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim kvalitni stream, našel sem jen s nekvalitnim obrazem. diky.

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc, to je jiný obrázek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký link na Barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

tak už nic

Reagovat
smazaný uživatel

Ten začátek slušná jízda zatím.

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes Culés stratia

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
-Carles-

Hráme od začiatku dosť aktívne, to som nečakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ney první nájezd na kasu za sebou.

Reagovat
ADM

Neymarovi by prospel bud to hattrick alebo lavička

Reagovat
Switchback

Neymar toho zase zajebe ... chtěl by to nějakej doklep do prázdné

Reagovat
smazaný uživatel

teď prostě ten slabší v souboji upadl. O faul nešlo.

Reagovat
bartlu

to zase bude porod, sanci dost, ale gol nic....

Reagovat
smazaný uživatel

Haha . Pekny darcek.

Reagovat
Ed_Hazard

To je kokot...

Reagovat
Switchback

Matchfixing

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu štěstíčka.

Raketaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
MedulyN

WTF

Reagovat
-Carles-

Raketa

Reagovat
patas92

mastný popcorn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raketáááá!!! pěkný dynamický fotbal zatím

Reagovat
CR7RONALDO

Tí brankári tento týždeň

Reagovat
Jordi Alba

Raketa Carlos

Reagovat
Switchback

To mi připomnělo, jak udělal Kameni včera tu chybu ... tady máte proč jí udělal https://streamable.com/tfsy

Reagovat
Jordi Alba

Leo

Reagovat
smazaný uživatel

Mesi jede jak drak, to je forma

Reagovat
smazaný uživatel

Leo.. jak je to jednoduché

Reagovat
smazaný uživatel

Mesiiii. Naj futbalista historie.

Reagovat
roberos

Reagovat
dextroza_m

hmmm

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Rychlé, pěkné, úderné.

Reagovat
smazaný uživatel

to už bude nudny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Zda se mi to, nebo Barca hraje nejak moc aktivne kdyz porovnam posledni zapasy? Taky docela dost nakopavanych balonu za obranu, nezvykle... ale pekne

Reagovat
dextroza_m

mají ji mega vysunutou..

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Rayu nakopávame lopty vždy, ale je fakt, že toľko zas nebeháme. Až som sa bál o našu kondičku, ale s 2:0 to už zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych spíše, že někteří i dost agresivně.

Reagovat
misinho7

brankar im to posral a uz to pojde.dnes tak minimalne 6.

Reagovat
el Principito

ale ofsajd ...

Reagovat
patas92

Mně by zajímalo, jestli Masch někdy slavil gól se spoluhráčema...po každém gólu u střídačky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá tímového ducha, taký istý ako Cristiano.

Reagovat
Rattlesnake

taky jsem si toho všiml. všichni jdou slavit a on se vždycky jde nechat sjet od Lucha

Reagovat
patas92

Asi funguje jako nějaká spojka mezi hráčema a Luchem, ale je mi ho líto

Reagovat
smazaný uživatel

bude ho slavit, až ho dá

Reagovat
2miguel1

My si ideme vlastnu ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito se překonává

Reagovat
smazaný uživatel

Má mäkké srdce, no. Zľutoval sa nad tým brankárom...

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Luchova bunda je strašná.

Reagovat
2miguel1

Praveze je bozska

Reagovat
smazaný uživatel

pořád lepší než Wengerova

apropó, ty ho moc nemáš rád, že? Blbě se směje, má blbou bundu...a to toho bylo určitě ještě víc

Reagovat
Switchback

Reagovat
patas92

Co je na ni strašného?

Reagovat
smazaný uživatel

barva. Ta tomu dává takovej ten nádech baloňáku, ve kterým na fotbal chodí uřvaní sedmdesátníci na hlavní

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatím jsem nikde nečetl,kolik má plat.

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že správná - šel tam jak šílenec.

Reagovat
ADM

Nevyzeral to byť uplne dramaticky faul na zlomeninu ale išiel do toho fakt jak idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhej strane ale trafil aj loptu... No neviem, ja by som mu dal žltú.

Reagovat
ADM

jj asi aj ja, ale az po opakovaní .. najprv to vyzeralo fakt zle

Reagovat
smazaný uživatel

mohl dát i žlutou, no. Ale ono to už z prvního pohledu vypadalo, jak když uteče chovanec z Bohnic.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť měl nohu metr vysoko a šel na koleno, jasná

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, šel na koleno

Reagovat
Mercury

Reagovat
Gunner91

vůbec nešel na koleno, snažil se hrát balón, který i odehrál, byl tam dřív než Rakitič... kdyby to bylo naopak tak by ho Rakitič zašlápl šlapákem ale to už by podle Vás klasicky nic nebylo protože hrál balón, jenom teď se z toho snažíte udělat nějakej prasáckej zákrok ale nehledal bych v tom nic než blbou náhodu.. Rakitič to udělal chytře, protože musel vědět, že ten balon nemá ale když tam půjde skončí to špatně pro protihráče..

Reagovat
Gunner91
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam šel jak zběsilý, to je podle tebe fakt normální jít proti hráči s nohou ve výši stehen?

Reagovat
smazaný uživatel

Šel skluzem do protihráče a skončil mu kolíkama nad kolenem.

Rakitić to udělal chytře, když kolenem naběhl do kolíků soupeře. Ano, riskoval sice dlouhodobé zranění, ale udělal to záměrně a dokonce chytře ...

Rakitić ukazoval sudímu kartu. Dělat se to nemá, ale dělá se to naprosto běžně. Nevím, proč to vyčítat zrovna po takhle tvrdým zákroku, kterej na (nějakou) kartu byl stoprocentně?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

To je ten prasák z Realu ?

Reagovat
smazaný uživatel

ten Llorente mi připada jako afektovaný kokot už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

Najstupídnejší hráč domácich ...

Reagovat
smazaný uživatel

And the oscar goes to Rakitic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Buď červená nebo nic.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Luis je asi najhorší za 1. polčas zo strany Barcelony. Ten toho psoral neskutočne ...

Reagovat
smazaný uživatel

V poslední době je to pořád,ale on vždycky takhle ztrácel,jenže pak to tam fouk a vše odpuštěno.

Reagovat
-Carles-

Rayo sklamalo, veľmi vlažný polčas z ich strany.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vůbec. Do gólu to z jejich strany byla slušná jízda. Pak dostali dvojzásah. S tím se běhá těžko.

Reagovat
-Carles-

Neviem, čakal som od nich viac aj do prvého gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně té červené beru jako problém to, že to byl vlastně první tvrdší zákrok toho mače, takže by to hrálo spíš na tu žlutou. Ta červená byla spíš za blbost toho hráče. S odstupem času bych tu rudou spíš nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to na žlutou, kdyby nešel nohou na koleno. Měl jí nechat dole.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Libi se mi ze kdyz espanol odevzdava body realu tak barcelonistum praskaji zilky, ale kdyz vallecano jako pokazde bez boje odevzda body barce tak tu juchaji jak kdyby vyhrali lm

Reagovat
technecium

10:2?

Reagovat
eliskafan

Real byl odjakživa špína, no

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Bez boja? Sa ti zdá, že sú odovzdaní, bez nasadenia? Proste na nás nemajú a tá ich taktika nám ohromne sedí. Inak oni hrať nevedia...

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je neustále spojován s odchodem z Realu Madrid, nejvíce se pak jméno španělského zálůožníka objevuje ve spojení s kluby z Premier League. "Bílý balet" pak již podle posledních zpráv stanovil cenu, za kterou by nechal 23letého záložníka odejít a to konkrétně za sumu ve výši 25 milionů eur.

Reagovat
technecium

Barco jednej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy nám ho nepredajú, jediná možnosť je že ho o pár rokov kúpime z Anglicka, ale ako poznám Peréza určite tam vsunie nejakú doložku o obmedzení predaja späť do Španielska.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni v těch doložkách mají,že nesmí do Barcy.

Reagovat
Mercury

ted je nam uplne k nicemu....Rafinha, Arda, Halilovic, D. Suarez, Rakitic, Iniesta....kde by jako hral?

Reagovat
technecium

On je typ jako Iniesta a Iniesta má svůj věk. Já tam pro něj místo vidím

Reagovat
smazaný uživatel

A pre Rafinhu a Halilovica ja miesto v zálohe nevidím. Oni sa hodia najviac na pravé krídlo, kde hrá Messi vždy a na AM, a tú pozíciu nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Radšej získať späť Thiaga, keď sa bude nahradzovať Iniesta.

Reagovat
ADM

ten je väčšiu časť kariéry zranený než zdravý

Reagovat
Ed_Hazard

Ja vidím pre teba miesto v Bohnicích, ak veríš takejto bulovine.

Reagovat
patas92

Jednoduše by se mu to místo udělalo, klidně na úkor Ardy nebo Denise

Reagovat
smazaný uživatel

Barce by ho Real neprodal. Navíc post CM je vyřešený dobře - Iniesta, Rakitić, Arda, Roberto, Rafinha, může zaskočit Busquets + na hostování Halilović a Denis Suárez.

Reagovat
ADM

JJ v dobe našej asi najväčšej dominancie v histórii nad Realom nám Real predá asi najperspektívnejšieho španielskeho hráča

Reagovat
smazaný uživatel

Mladý, perspektivní, "jen" za 25 mega, předpoklady na 2. Iniestu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ti neviem, o reale si myslim, ze su schopni vsetkeho...ale toto by bolo moc, fans by pereza zozrali zaziva...kacica

Reagovat
smazaný uživatel

ti dva to dneská pálí jak magoři

Reagovat
smazaný uživatel

Gelouskovi sa uz trasu kolena.

Reagovat
ADM

Luis

Reagovat
smazaný uživatel

dnes zabíjí jenom Leo

Reagovat
smazaný uživatel

tap in... ale tak, když všichni ostatní jsou hrozní paliči

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč číslo 32. Ale akce nádherná.

Reagovat
ADM

Neymarovi s Luisom asi jebe posledne zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne keby sa nehnali za gólmi a prihrávali, mali by góly dnes obaja.

Reagovat
ADM

ved práve

Reagovat
bartlu

ten ney je neskutecne v pejci....

Reagovat
Switchback

Neymar a Suárez dolů ... to je něco strašnýho

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar se Suárezem spálí cokoliv.

Reagovat
_Blind_

Nechávají si ostré na důležité zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar zas netrefí bránu

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce.

Reagovat
smazaný uživatel

ti diváci jsou super - gól na 1:3 v deseti a taková radost

Reagovat
ADM

Bolo jasné že dnes inkasujeme. Chcel som aj vsadiť

Reagovat
ADM

Luis striedaj kurva .. Arda, Aleix, Munir

Reagovat
smazaný uživatel

Ten luis nezdrbe všechno,on zdrbe úplně všechno.

Reagovat
ADM

daň za to ked premenil v gol uplne všetko

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

shitshow

Reagovat
ADM

Rozhodcovia

Reagovat
Switchback

Jiří přičti si jedničku

Reagovat
smazaný uživatel

to je bomba

Reagovat
ADM

Reagovat
bartlu

tak ta byla jasna

Reagovat
ADM

sorry ale

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
technecium

Reagovat
bartlu

luisi ty kkt, radsi se zakouskni do ty tycky

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už není možný

Reagovat
Mercury

Reagovat
patas92

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

megašance-přímák-břevno-červená-penalta-neproměněná penalta to sem ještě nikdy neviděl tak za sebou

Reagovat
ADM

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

ty naše penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

*Neymarovy a Suárezovy penalty

Reagovat
el Principito

dřeváci

Reagovat
smazaný uživatel

a teď to teda ofsajd zase nebyl

Reagovat
Kluivert9

Nééé

Reagovat
_Blind_

Upřímně obdivuji Messiho, že je to nechá kopat, když ví, že to kopou hůř jak on.

Reagovat
smazaný uživatel

podlě mě to dělá schválě, pořád mu vytýkali, že je neumí, tak teď všechny hezky trollí

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneska brankové konstrukce č. 32, 33 a 34

Reagovat
X-bano-X

Aspoň ten Messi sa s tým nepáre

Reagovat
Switchback

SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

Reagovat
Jordi Alba

Leo ..

Reagovat
smazaný uživatel

Messi už se na to nemohl koukat. Kdyby to Neymarovi dal, tak to je zase někde na tribuně.

Reagovat
-Carles-

Messi

Reagovat
patas92

Messi těm dřevákům už radši ani nenahrává

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Switchback

Reagovat
technecium

To je kanonýr

Reagovat
smazaný uživatel

čuchám další hattrick proti Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Čech sa už radšej zranil, aby mu Messi nepokazil tú ich štatistiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím,že by mu to i dal,ale Ney byl pořád na hraně ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Paco ve formě.

Reagovat
Switchback

Jude Law

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

sudí rozehrává mariáš i ferbl dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

toto je jeden z nejzábavnějších zápasů sezony

Reagovat
patas92

S Rayem klasika, to je vždycky hrozná groteska

Reagovat
blaugrana

Arda klasika.

Reagovat
ADM

Tento center by Jordi posral aspon niečo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale Mathieu má aspoň tie centre lepšie ako Alba.

Reagovat
Jordi Alba

Mathieu asistence Turanovi

Reagovat
smazaný uživatel

Ardaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tohle by mu mohlo rozvázat nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar 5. žlutá a příště nehraje.

Reagovat
ADM

vyzerala byť taktická...ja som rád, potrebuje vypnúť

Reagovat
smazaný uživatel

No niekedy ju dostať musel, mal sa vykartovať už minulý zápas IMO.

Reagovat
-Carles-

Čo je celkom dobrá správa Potrebuje oddych, jeden zápas posedí a potom s čistým štítom ide ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl ještě zápas počkat a vykartovat se na Getafe, ale tak co už no.

Reagovat
ADM

pauzovať pred LM? lepšie takto si myslim

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, máš pravdu.

Reagovat
technecium

Ale je škoda, že Suaréz tu pencli nedal. Cristianovi z toho, jak ho k té kopačce tlačí musí jebat

Reagovat
patas92

Messi si jde pro Pichichi

Reagovat
ADM

na druhej strane keby Messimu šlo o Pichichi, tak za tie posledné týzdne by ich všetkých prestrielal ..

Reagovat
LAM

Poslední 4 penalty v lize daroval,ale ještě že na Arsenalu střílel on.

Reagovat
vocasisko

Viděl jsem jen druhou půlku, ale teda velká zábava, Rayo i po dvou červených v pěti lidech napadalo obranu Barcy. Z toho se asi mělo vytěžit víc. Neymar se Suárezem v poslední době pálí, jak Ibrahimovič (v Barce). Naštěstí to Barcu nestojí body a ještě více to ukazuje kvality Messiho, který je v koncovce o parník klidnější a nevymýšlí pixoviny.

Tu šaškárnu kolem penalt bych zrušil a nechal vše kopat Messiho.

Reagovat
ADM

Tie penalty Messi prenecháva presne pre toto ...

Reagovat
loki5

Tak ty penalty chápu. už o nic nešlo a pro klid v týmu je lepší když se o ně podělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já chápu, že si ty penalty pouštějí mezi sebou, ale už nechápu, že nejsou schopní žádnou proměnit. Skoro to vypadá jakoby to dělali schválně už.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel to na schválnost nevypadá, ta neschopnost je evidentní. Suaréz byl včera hodně frustrovaný, mám strach ,že jestli mu to takhle nepůjde, tak zase někoho kousne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě, že to není schválně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekousne. Suárezovi jde o týmový úspěchy a týmu se daří.

Reagovat
vocasisko

Mné příjde, že to po sobě hážou, jak horkej brambor

Reagovat
smazaný uživatel

A mně zase přijde,že v tom nemají žádnou koncepci a nevěnují tomu dostatek nácviku. Jinak by to Suárez nekopl jako poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale mít koncepci v kopání penalt?

Nácvik je věc druhá - tam to očividně skřípe.

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepci jsem myslel,že třeba budou gólmany znát z videa a vědět jak asi při penaltách reagují,nebo to považuješ taky za nácvik?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele