Primera División - preview 22. kola

30.01.2016, 08:54, aktualizováno 01.02.2016, 08:41
Previews
Deportivu La Coruña se přestalo dařit, nevyhrálo v posledních sedmi soutěžích zápasech v řadě a vyklidilo pozice zaručující evropské poháry. K těm se nyní může přiblížit díky dohrávce proti předposlednímu Rayu, jemuž by výhra zajistila opuštění sestupových příček...
Deportivo La Coruña - Rayo Vallecano  (pondělí 20:30)
Posledním utkáním dvaadvacátého kola La Ligy bude pondělní souboj mezi Deportivem a Rayem. Domácí La Coruña se po sérii neúspěšných zápasů pokusí nastartovat stíhací jízdu za poháry, Vallecasnos naopak chtějí navázat na úspěch z minulého kola a pokračovat v postupu mimo sestupové pásmo.

Deportivu zoufale nevychází vstup do nového kalendářního roku. Tým Víctora Sáncheze v šesti soutěžních utkáních ani jednou nevyhrál a kromě pětigólového přídělu od Realu Madrid stačil ještě ostudně vypadnout z domácího poháru v souboji s druholigovým Mirandésem. V minulém kole ovšem Deporivo zabralo a připomnělo své výkony z první poloviny sezóny. Galicijští sahali v zápase s Valencií po třech bodech, ale výhra jim proklouzla mezi prsty, když ve třetí minutě nastavení zařídil dělbu bodů Álvaro Negredo.

Aktuálně devátý celek tabulky si tak nutně potřebuje dodat sebevědomí. Domácí záložník Rubén García (Cani), ale před zápasem se sedmnáctým celkem Primera División varoval před přílišným optimismem. "Bude to to těžké utkání, protože Rayo hraje hodně odvážně. Dělají problémy každému soupeři, hodně riskují a donutí své soupeře hrát na maximum," konstatoval třiačtyřicetiletý veterán, který před sezónou přišel do Deportiva po dlouhodobém působení ve Villarrealu.

V Rayu se po temném období, zdá se, obrací věci k lepšímu. Blesky zvítězily v minulém kole doma proti silnému Vigu jednoznačně 3:0 a vymanily se ze sestupového ohrožení. Tým navíc oznámil nové posily, do Madridu přišli Piti a Iturra. Katalánského útočníka získal Paco Jémez jako volného hráče a chilský záložník bude v Rayu do konce sezóny na hostování z Udinese. Piti už ve Vallecanu působil mezi léty 2008 a 2013 a stal se i kapitánem týmu. Po své nejlepší sezóně, kdy ustanovil rekord svého klubu v nastřílených brankách během jedné sezóny, odešel do Granady, kde mu ale angažmá příliš nevyšlo. V Rayu nyní podepsal až do června 2017. Kouč Blesků si od něj slibuje sílu a rychlost ve skomírajícím útoku a také posílení morálky mužstva.

Prosadí se nové posily hostů nebo se Deportivu povede poprvé v novém roce zvítězit? Odpověď se dozvíme v pondělí od 20:30. Zápas bude řídit v roli hlavního sudího Iñaki Bkandi Garrido.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Levante UD  (neděle 12:00)
Sevillský celek se vzmáhá a rád by se usadil na pohárových příčkách. K nim mu ještě kousek chybí, ale tuto vzdálenost by tým trenéra Unaie Emeryho rád dohnal v utkání s Levante. I když se hostům poslední dobou daří, není pochyb o jasném favoritovi.

Tím je samozřejmě Sevilla. Ani ne tak proto, že je domácí a na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán ji jen tak někdo o body neobere, ale spíše proto, že kvalitativní rozdíl i momentální forma hovoří jednoznačně pro Sevillu. Trenér Emery dokázal najít opět pevnou půdu pod nohama, o kterou přišel kvůli hodně špatnému začátku sezony a ztrátě klíčových opor z let minulých. Teď už je Sevilla opět týmem, ze kterého by měl jít strach.

Za posledních deset utkání ve všech soutěžích dohromady sevillské FC prohrálo jen jednou, když si v 18. kole neporadilo k překvapení mnohých ani s Granadou. Ale jinak se Seville daří naplňovat ambice fanoušků a od začátku ledna Sevilla prakticky neustále vítězí. V minulém kole se její vítězná série zasekla a Sevilla brala jen bod. Na druhou stranu, remíza s Atléticem Madrid určitě nebude hráče mrzet.

Sevilla zvládla perfektně také generálku na toto utkání, když se představila v Miranda de Ebro. Domácí Mirandés ale odvetu čtvrtfinále Copa del Rey nezvládl a po brankách Iborry, Munoze a Cokeho prohrál 3:0. Hráči Sevilly budou možná unaveni, ale mají čas do nedělního odpoledne na relaxaci a nasbírání sil. Bude zajímavé sledovat, jak si hráči poradí bez Emeryho na lavičce. Zkušený trenér byl totiž vykázán v utkání s Atltéticem a dva zápasy nesmí na lavičku.

Sám si z toho ale těžkou hlavu nedělá. Médiím po zápase s Mirandésem sdělil: "Nevnímám sám sebe jako někoho, kdo by rád dělal rozruch nebo nějaké potíže. Vím, kdy je čas, abych se hájil, a kdy musím jen uznat svou chybu. Toto je čas, abych vzal odpovědnost na sebe a poučil se z toho pro příští vypjaté situace. Vím, že mě moji kolegové dobře zastoupí," dodává optimisticky Emery.

Proti jeho týmu bude stát Levante, které se touží zachránit. Jenomže z poslední příčky to bude ještě dlouhá cesta za záchranou. Aktuálně má Levante jen 17 bodů a jeho ofenzíva nastřílela pouze 20 branek. Možná i proto španělský klub přivedl formou hostování italského útočníka Giuseppeho Rossiho. Ten, pokud mu to zdraví umožní, dokáže být rozdílovým hráčem.

Doufá v to i trenér Rubi, který o Rossim řekl: "Je důležité, že hráč jako Rossi je v našem týmu. Všem nám to dodává odhodlání a dovahu. Zároveň vnáší do mužstva schopnosti a zkušenosti. Doufáme, že nám pomůže se zachránit, protože je to skvělý hráč. V utkání s Las Palmas si sám vytvořil několik šancí a i díky tomu jsme nakonec dokázali vyhrát," dodává nadšený trenér Rubi.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.25 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Sporting Gijón  (neděle 16:00)
Do Valencie zavítá v sobotu v rámci dvaadvacátého kola La Ligy Sporting Gijón. Netopýři se v Primera División stále trápí a od příchodu Garyho Nevilla ještě nevyhráli. Los Che ovšem v týdnu slavili postup do semifinále poháru a znovunabytou sebedůvěru by chtěli přetavit do tříbodového zisku proti Sportingu. Hosté ale v minulém kole ukázali, že fotbal hrát nezapomněli a ještě mají co říct v souboji o udržení.

Valencijským se boj o evropské poháry skrze ligu pomalu ale jistě vzdaluje, nicméně naději na postup do příští sezóny Evropské ligy drží v domácím poháru. Tam Netopýři ve čtvrtek postoupili díky výhře 1:0 nad Las Palmas už do semifinále, kde je čeká Barcelona. Výlet na Kanárské ostrovy byl tedy pro Nevillovu úspěšný, ovšem domácí hráči měli díky němu jen minimum času na přípravu proti Sportingu a prolomení smolné desetizápasové série bez ligové výhry tak vůbec není jisté.

Valencijští se z Las Palmas vrátili teprve v pátek a nabitý program jim vydrží ještě hodně dlouho. "Trénovali jsme trochu dnes ráno a ještě nás čekají pohovory se všemi hráči. Nyní se nesmíme soustředit na nic jiného než na Sporting, protože je zítřejší zápas hodně důležitý. Mestalla potřebuje vítězství a my musíme na hřiště vstoupit s veškerou silou, aby byla naše snaha odměněna. Samozřejmě musíme obměnit hráče v sestavě, jelikož nás čeká jedenáct zápasů v pětatřiceti dnech. Budeme teď potřebovat každého," uvedl před zápasem domácí kouč, jenž rovněž vyjádřil radost nad návratem zkušeného Feghouliho. Ten se po dlouhé odmlce způsobené zraněním vrátil do sestavy Valencie v minulém utkání proti Las Palmas.

Hosté přijíždí do Valencie nepoměrně více odpočatí než jejich soupeř a navíc s důležitou výhrou v zádech. V minulém kole svěřenci Abelarda Fernándeze odčinili porážku 5:1 od Realu Madrid, když ve stejném poměru smetli doma San Sebastian a rázně ukončili pětizápasovou sérii bez bodového zisku. Výhra přišla pro Sporting skutečně v pravý čas, neboť díky třem bodům si stále drží reálnou naději na záchranu. Navíc se červenobílým podařilo v tomto týdnu posílit defenzívu, když do týmu přišel z tureckého Gaziantepsporu šestadvacetiletý bosenský obránce Ognjen Vranješ. "Má velké zkušenosti, díky nimž má potenciál nahradit Bernarda. Navíc byl v zápasovém zatížení a nemusí dohánět kondiční deficit," uvedl na adresu nové posily sportovní ředitel klubu Nico Rodríguez. Vranješ se tedy rovnou zapojil do přípravy týmu proti Valencii.

Zápas začne v neděli v 16:00, hlavním sudím bude José Luis González.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Ryan - Gayá, Abdennour, Mustafi, Barragán - Pérez, Parejo, Gomes - Rodrigo, Negredo, Mina
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - López, Meré, Hernández, Lora - Álvarez, Rachid - Jony, Ndi, Carmona - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Celta Vigo  (neděle 18:15)
Dvaadvacáté kolo La Ligy proti sobě svede celky z Viga a Las Palmas. Domácí UD bojuje o záchranu, ale již dvakrát v řadě nevyhrálo a naposledy podlehlo i poslednímu Levante. I proto budou chtít Los Amarillos využít nestálé formy hostí a posunout se mimo sestupové pásmo. Celta se naopak soustředí na udržení pohárových příček a na půdě nováčka soutěže potřebuje zabrat.

Las Palmas ještě v novém roce nepoznalo, jak chutná vítězství, a ze čtyř odehraných ligových zápasů vytěžilo jen dva body za remízy s Bilbaem a Malagou. Velkým zklamáním bylo pro svěřence Quique Setiena zejména poslední kolo, kdy se utkali se svým přímým tabulkovým soupeřem Levante. V atraktivní přestřelce, která skončila 3:2 pro Valencijské, byl šťastnější aktuálně poslední tým La Ligy. Fotbalisté z Kanárských ostrovů se tak znova musí vyhrabat mimo sestupové příčky.

V týdnu se navíc domácím nevydařilo jejich vystoupení ve španělském poháru, když nezvládli odvetný zápas s Valencií o postup do semifinále. Ten žlutí prohráli před vlastními diváky 0:1 a zahodili tak nadějnou remízu z prvního utkání. "Tým je v pořádku, nálada je dobrá i přes naše vyřazení z poháru. Všichni se už plně soustředíme na další utkání. Hráči mají skvělou kondici, takže únava po souboji s Valencií nehrozí. Jediná absence bude Nabil El Zhar, který musí teď vynechat několik tréninků kvůli zranění," vyjádřil se před zápasem domácí kouč.

Celta Vigo potřebuje v Las Palmas bodovat nejlépe za tři body, aby udržela ohroženou šestou pozici. Galicijští v poslední době doplácejí na nevyrovnané výkony. Lesk z počátku sezóny si tým Eduarda Berizza připomněl naposledy ve čtvrtfinále Copy del Rey, v němž vyřadil favorizované Atlético Madrid díky výhře 3:2 na půdě soupeře. Naopak tragický výkon předvedli Célticos minulý víkend na hřišti Raya, když podlehli v té době předposlednímu celku tabulky jednoznačně 0:3.

"Netušíme, které verzi Celty budeme v neděli čelit. Té ze stadionu Vicente Calderóna nebo z Vallecas? Pravdou je, že když se náš soupeř dostane do euforie, hraje skvěle v záloze i v útoku, na druhou stranu dostává i mnoho branek," analyzoval své soky Setien. Ukáže Celta svou lepší tvář, nebo se z důležitých bodů budou radovat domácí? To se dozvíme v neděli od 18:15, utkání bude řídit José Sánchez Martínez.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Castellano, García, Aythami, Simón - Roque, Valerón - Viera, Tana, Wakaso - José
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Segio - Planas, Gómez, Cabral, Jonny - Wass, Hernández - Aspas, Orellana, Beauvue - Guidetti
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.55 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Espanyol Barcelona  (neděle 20:30)
Real Madrid si brousí zuby na další vysokou výhru tentokrát proti tápajícímu Espanyolu. Od příchodu Zinedina Zidana nasázeli Los Blancos svým soupeřům na Santiagio Bernabéu ve dvou utkáních deset branek, ale v minulém kole Bílý balet přibrzdil v rozletu Betis. Espanyolu se v posledních zápasech nedaří a bude nejspíš rád, když z Madridu neodjede s ostudou.

Madridští sice v minulém kole ztratili dva body v Seville, kde jen remizovali s Betisem 1:1, ale díky porážce Atlética se nyní mohou posunout ke druhé příčce jen na rozdíl jediného bodu. Mužstvo Bílého baletu dostalo výrazný impulz po změně na postu hlavního kouče. Legendární Zizou popustil uzdu svým kreativním útočníkům a výsledkem byla dvě vysoká vítězství na domácí půdě. V neděli se proto od domácích nečeká nic menšího, než co předvedli proti La Coruni a Gijónu.

"V minulém týdnu jsme dobře odtrénovali a nyní jsme maximálně soustředění na zisk tří bodů. Hrajeme doma a víme, co máme dělat, abychom proti Espanyolu uspěli. Potřebujeme dobrý start do utkání a střílet góly. Pevně věřím, že věci půjdou stejně dobře, jako v posledních dvou domácích zápasech," povzbuzoval své svěřence před zápasem Zidane.

"Bylo pro nás těžké skousnout ztrátu dvou bodů, protože chceme vždy vyhrát. Z hlediska předvedeného výkonu jsme si zasloužili více než bod, ale fotbal je zkrátka o proměňování šancí. Dohromady jsem teprve tři týdny a žádná zásadní změna se konat nebude. Pokračujeme v tvrdé práci jako obvykle," doplnil domácí lodivod, jenž se musí vyrovnat se ztrátou Balea. Ten by se kvůli zranění měl k týmu připojit opět až příští týden. Na jeho místo by se měl podle všeho znova postavit James Rodríguez.

Hosté nehrají v poslední době vůbec dobře a mimo sestupové vody se drží jen díky bodům nasbíraným v první polovině sezóny. Espanyol nevyhrál už pět kol v řadě, v nichž podlehl například Eibaru či Getafe. V minulém kole ale katalánský celek zabral a vydřel doma proti Villarrealu sympatickou remízu 2:2, když ještě minutu před koncem sahal po vítězství. Dělbu bodu ale v 89. minutě zařídil Žluté ponorce Musacchio. Aktuálně okupuje zraněními sužovaný Espanyol čtrnáctou pozici pouze čtyři body nad pásmem sestupu.

"Vždy říkám, že si musíme udržet naději i navzdory absencím. Jdeme do zápasu s tím, že chceme předvést pozitivní výkon. Budeme soustředění, odhodlaní a s cílem nechat na hřišti to nejlepší z nás," komentoval náladu ve svém týmu kouč hostí Constantin Galca. Ten se bude muset poprat hned se šesti absencemi, což otevírá dveře novým posilám. Debut v modrobílém dresu by si tak mohli odbýt gólman Arla nebo kostarický stoper Óscar Duarte.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal - Isco, Kroos, Modrič - Ronaldo, Benzema, James
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau López - Duarte, Óscar Duarte, Álvaro, Javi López - Sánchez, Diop - Sevilla, Jordán, Hernán - Sylla
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 12.00 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FC Barcelona - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
Absolutní povinnost pro fanoušky dobrého fotbalu představuje atraktivní utkání mezi domácí Barcelonou a hosty z Madridu. Ačkoli se nejedná o El Clásico, emoce budou rovněž hodně napjaté. Vítěz tohoto duelu se stane lídrem soutěže.

Souboj mezi prvním a druhým celkem tabulky je vždycky hodně emotivní a ostře sledovanou záležitostí. Ve Španělsku se tentokrát utká domácí Barcelona se Simeoneho partou z Madridu a oběma týmům půjde o hodně. Pokud by vyhrála domácí ekipa, pak by se dostala do trháku. Má totiž jedno utkání k dobru. A pokud vyhraje návštěva z hlavního města, dostane se Atlético právě před Barcelonu na vysněnou první příčku.

Atlético se poslední dobou nepotkává s dobrou formou. V lize naposledy remizovalo se Sevillou a její stroj na góly se v tomto utkání zasekl. Další boj čekal na tým trenéra Diega Simeoneho v poháru Copa del Rey, kde se proti Atléticu ve čtvrtfinále hraném na dvě utkání postavila Celta Vigo. Ačkoli nebyla favoritem, dokázala na domácí remízu bez branek v odvetě navázat skvělým způsobem.

Do Madridu přijížděla s nadějemi a odjížděla jako postupující celek! Stadion Vicenteho Calderona totiž vyloupila, když vyhrála 3:2 i díky dvěma gólům Pabla Hernándeze. Celta tak postupuje na úkor favorizovaného Atlética, zatímco to musí velmi rychle sebrat síly na souboj s Barcelonou. Náročnou situaci si uvědomuje i trenér Diego Simeone.

Argentinský mág po utkání s Celtou prohlásil: "Vždycky říkám, že to nejtěžší utkání je to další, které nás čeká. A teď to platí o to víc, že nás čeká Barcelona. Minulý zápas se nám nepovedl a jsme z toho zklamaní, ale musíme se rychle přeorientovat na ligu. V ní usilujeme o první místo a Barcelonu chceme porazit. Podle mého názoru je to ten nejlepší tým na světě, takže budeme mít extra motivaci," domnívá se "Cholo".

Problém je, že proti Barceloně jeho celek moc hrát neumí. Posledních pět utkání v řadě vyhrála právě Barcelona, i když ve čtyřech posledních případech to bylo velmi těsné - vždy jen o jednu branku. Pro Barcelonu se samozřejmě jedná o klíčový zápas, jeden z těch nejdůležitějších v boji o titul. Oba týmy mají shodný počet bodů, ale Barcelona má lepší skóre i lepší vzájemné zápasy.

Od sezony 1993/1994 Barcelona vyhrála 34 vzájemných utkání, zatímco Atlético se radovalo čtrnáctkrát. Ve vzájemné historii potvrzuje Barcelona svou ofenzivní sílu, neboť nastřílela už 104 branek. Pro srovnání, Atlético Madrid dalo Barceloně za stejnou dobu jen 74 gólů. Za posledních 29 zápasů dal například Luis Suárez 29 gólů. I díky němu má Barcelona velmi silnou trojici útočníků.

Luis Suárez nehrál první čtvrtfinále proti baskickému Bilbau, ale v tom druhém už nastoupit mohl. A měl velký podíl na tom, že se Barcelona dostala do finále. Za první poločas totiž proti Bilbau nedala ani jednu branku a naopak jednu brzy dostala. Barcelonu však spasil až druhý poločas, ve kterém nastříleli Suárez, Pique a Neymar po jedné brance. Trenér Luis Enrique nicméně uznává, že neví, v čem přesně spočívalo zlepšení jeho oveček.

"Byl to velmi zajímavý zápas plný krásných momentů. V kabině jsme si sice po špatné první půli něco řekli, ale upřímně, nevím, kde nastalo to zlepšení. Trochu jsme změnili přístup a hráči si uvědomili, že naše situace v tu chvíli nebyla nejlepší. Takže si museli sáhnout na dno a znovu se pustit do práce. Teď nás čeká Atlético, které má skvělé hráče a bude pro nás velkým testem," uvědomuje si někdejší slavný hráč.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Mascherano, Piqué, Mathieu - Iniesta, Busquets, Rakitić - Messi, Suárez, Neymar
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - Niguéz, Fernández, Gabi, Koke - Vietto, Griezmann
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Athletic Bilbao  (sobota 18:15)
Domácí Getafe čeká náročné utkání. Hraje sice před vlastními diváky, ale zato se soupeřem, proti kterému moc hrát neumí. Hostí Athletic Bilbao a také baskický klub musí po nedávných výsledcích zabrat.

Na konci roku to vypadalo, že se Bilbao bude těšit z boje o poháry. Týmu se dařilo a produkoval kvalitní fotbal, který přinášel především výsledky. V posledních dnech a týdnech se ale cosi změnilo a z Bilbaa už tak obávaný soupeř není. Jeho postavení v tabulce sice není nejhorší, jenže má rozhodně sestupnou tendenci. Posledním nepřítelem baskického Bilbaa se stala katalánská Barcelona.

Gigant s Messim či Suárezem v čele se s Bilbaem utkal v rámci ligy a pro Basky to moc dobře nedopadlo. Z Camp Nou odjížděli Baskové jako zpráskaní psi, protože dostali šest branek a sami neprostřelili obranu soupeře ani jednou. A aby toho nebylo málo, s Barcelonou se jako pronásledující nemesis setkali také v Copa del Rey. Pohárové utkání už k nim bylo mnohem milosrdnější.

Nejprve Baskové prohráli doma jen o gól a v týdnu je čekal výlet na nenáviděný Camp Nou. Hosté skvěle začali, když se po dvanácti minutách trefil Iñaki Williams, jenže po změně stran se rozjela zase Barcelona. Tentokrát už svého soka více šetřila, takže z toho nakonec byla výhra 3:1. Trenér Ernesto Valverde neměl svým hráčům, prakticky co vytknout, třebaže jeho celek v soutěži skončil.

Naopak se snažil své hráče koncentrovat na další utkání: "Když hrajete tak velká utkání proti Barceloně a ostatním gigantům, nesmíte moc přemýšlet. Prostě musíte pracovat a neustále se zlepšovat. Když moc přemýšlíte, ztratíte proti takovým týmům jen čas. My se musíme přenést přes tuto prohru a koncentrovat se na další utkání. Ani zápas s Getafe totiž vůbec nebude snadný," uvědomuje si zkušený trenér.

A má pravdu, protože Getafe rozhodně ví, jak překvapit. Navíc se opírá o solidní domácí formu. Na Coliseum Alfonso Perez jej za posledních deset utkání v La Lize nikdo neporazil. Celkově se Getafe daří držet se mimo sestupové příčky, takže malému týmu teď patří solidní 10. místo. Sérii pěti utkání bez porážky ukončil až minulý zápas proti Granadě, která doma vyhrála poměrem 3:2.

Getafe se však nedaří proti Bilbau. Už pět posledních vzájemných zápasů vyhrál baskický celek, který si brousí zuby na šestou výhru v řadě. Tomu však chce zabránit trenér Fran Escriba, který prohlásil: "Vždycky se najde něco, na čem můžeme pracovat. Víme, že nemáme s Bilbaem dobré zkušenosti, ale právě na tom chceme pracovat. Doufám, že se nám podaří sehrát dobrý zápas a získat nějaké body," dodává trenér Escriba.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Vergini, Cala, Lago - Rodríguez, Lacen - León, Rodriguez, Sarabia - Vázquez
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Beñat, José - Williams, Eraso, Muniaín - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
SD Eibar - Málaga CF  (sobota 18:15)
Domácí Eibar uvítá na Estadio Municipal de Ipurua Málagu. Zatímco domácí se zuby nehty drží příček zaručujících evropské poháry, Málaga strádá. Minulé kolo však bylo nemilosrdné k oběma týmům.

Především Eibar zažil nepříjemný šok. Jako tým, který usiluje o poháry a jehož forma se ustálila, pro něj bylo minulé kolo hodně nešťastným budíčkem. Poté, co ve 20. kole vyprovodil Granadu pěti brankami, ochutnal Eibar vlastní medicínu. V utkání s Athleticem Bilbao totiž dostalo právě ten stejný příděl, tedy pět branek. Samotný Eibar vstřelil dvě branky, ale pachuť přidělené pětky to nijak neukončilo.

Eibar musí zabrat, aby se uchoval na příčkách pro Evropskou ligu. Aktuálně se může soustředit jen a pouze na La Ligu, protože v Copa del Rey už nefiguruje. Už se na něj navíc dotahuje nepříjemný počet protivníků jako třeba Sevilla, která má stejný počet bodů. V závěsu za ní jsou navíc i Athletic Bilbao nebo Deportivo La Coruňa. Eibar to ale proti Málaze příliš neumí a nemá s ní mnoho dobrých zkušeností.

Za posledních sedm vzájemných utkání vyhrál jen jednou, naposledy se body dělily po bezbrankové remíze. Málaga vyhrála už třikrát. Přesto trenér Jose Luis Mendillibar věří v úspěch. Sám uvádí: "Respektujeme každého protihráče, ale nikoho se nebojíme. Zároveň víme, že nám pomůže jen vlastní píle a to, že budeme držet při sobě. Každým dnem se snažíme posilovat kolektiv a vím, že můžeme ještě mnohé překvapit," dodává Mendilibar.

Málaga prožila skvělý konec prosince minulého roku, protože v posledních dnech vyhrávala. Vyhrála celkem tři zápasy po sobě a už to vypadalo, že se hráči konečně zotavili. Postup tabulkou se zdál být jistotou, která ale v posledních týdnech opět zmizela. Za poslední tři zápasy totiž Málaga ani jednou nevyhrála, navíc dvakrát prohrála. Nutno přiznat, že ji vždy čekali nároční sokové.

Nejprve se proti ní postavila Sevilla, následně se Málaga utkala s hvězdnou Barcelonou. Ačkoli už od druhé minuty prohrávala gólem Munira, přeci jen se nevzdala. Výsledkem byla branka, o kterou se po třiceti minutách postaral Juanpi Añor. Po změně stran se však trefil Lionel Messi a stanovil výhru pro Barcelonu. Málaze by s jejím problémem v útoku mohl pomoci například Christian Atsu.

Mladý hráč zamířil do Málagy z Chelsea formou hostování a sám se chce ukázat: "Mám velkou touhu hrát a ukázat, co ve mne je. Málaga je skvělý a tradiční klub, který má výborné fanoušky a velkou podporu. Hraje zajímavý fotbal a mým cílem je přispět k úspěchu. Už jsem poznal trenéra i nové spoluhráče a jsem nadšený," prozradil ghanský útočník své první dojmy z nového působiště.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Santos, Pantić, Juncá - Keko, García, Escalante, Berjón - Enrich, Bastón
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Albentosa, Torres - Juanpi, Recio, Camacho, Castro - Charles, Cop
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.20 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Granada CF  (sobota 20:30)
O favoritovi tohoto duelu nemůže být sporu. Je jím jednoznačně domácí Žlutá ponorka, která na El Madrigal přivítá mátožnou Granadu. Té se sice povedlo minulé kolo, ale jinak je letošní sezona pro její fanoušky náročnou podívanou.

Villarreal se v poslední době trápí s úbytkem formy i hladu po úspěchu. Za posledních pět zápasů ve všech soutěžích dohromady získal tři body jen jednou, když dokázal porazit Sporting Gijón. A to je na tým, jenž se uchází o poháry, hodně špatná bilance. V minulém kole se mnoho fanoušků Villarrealu taktéž radovat nemohlo, protože jejich miláčci jen remizovali.

Po bezbrankové remíze s Realem Betis se sice Villarreal vepředu zlepšil a vstřelil dvě branky, jenže stejně tak se zhoršila jeho defenzíva, která dva góly inkasovala. Villarreal byl před utkáním s domácím Espanyolem Barcelona jasným favoritem, ale přesto vyrovnával na konečných 2:2 až minutu před koncem, kdy se trefil uzdravený obránce Mateo Musacchio. Nyní stojí před Žlutou ponorkou další náročný soupeř.

Jedním z hráčů, na které svůj zrak upírají i ostatní velkokluby, a kteří táhnou Villarreal, je záložník Bruno. Právě pod trenérem Marcelinem se z něj stal nepostradatelný hráč, který navíc nakoukl do reprezentace. A představení jeho klubu si Bruna velmi pochvalují. Prezident Fernando Roig v rozhovoru pro AS zmínil: "Bruno vyrostl ve velmi skromných poměrech, v malé vesničce v Castellonu. Vyrostl, aby se stal lídrem."

"Je to domácí hráč, pokorný kluk a ohromně sympatický. Hodně nám pomáhá, je pro klub důležitý a my jsme rádi, že jej máme pod dlouhodobým kontraktem. Je pravda, že hodně pracuje a opravdu na sobě dře, aby byl skvělým hráčem. Toho si moc vážíme a rozhodně bychom o něj nechtěli přijít, i když se o něj zajímá opravdu mnoho evropských klubů," dodává prezident Roig na hráčovu adresu.

Proti Granadě budou mít střelci Villarrealu nutkání si vylepšit své střelecké statistiky. Právě Granada je týmem s druhou nejhorší obranou ve španělské první lize. Za posledních pět utkání ve všech soutěžích dohromady se Granadě podařilo získat tři body jen jednou. V minulém kole se na ni trochu usmálo štěstí, když na domácí půdě přestřílela hosty z Getafe poměrem 3:2 a brala tři body.

To už byla ale situace aktuálně 16. celku tabulky opravdu vážná a dokonce se spekulovalo o konci trenéra Joseho Ramona Sandovala. Tomu se opravdu ulevilo, když Granada zabrala. Sám ale ví, že je před jeho hráči ještě dlouhá cesta. "Jsem moc rád, že se nám povedlo vyhrát. Vedení vidí naši práci a ne jen naše výsledky, za což jsem moc rád. Dodává mi to klid na práci a doufám, že se nám podaří uhrát dobrý výsledek i proti Villarrealu," přeje si trenér Sandoval.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Aréola - Mario, Musacchio, Ruiz, Costa - Santos, Bruno, Trigueros, Suárez - Bakambu, Soldado
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Lópes, Babin, Lombán, Foulquier - Pérez, Rico - Success, Rochina, Ibáñez - El-Arabi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.00 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Real Betis  (sobota 22:05)
Na stadionu Anoeta se utká domácí Real Sociedad San Sebastian s hosty ze Sevilly. Real Betis rozhodně neprožívá dobrou sezonu, ale to samé se dá říct i o jeho hostiteli.

Situace mezi těmito dvěma týmy připomíná slavné přísloví o jednookém, který je králem mezi slepými. Těžko totiž posoudit, kdo je v horší situaci, neb nedaří se ani jednomu týmu. Real Sociedad San Sebastian stále doufá, že změna na trenérské lavičce prospěje, ale jak vidíme z nedávných výsledků, jen to nestačí. Real Betis po výborném startu do ročníku upadl v nemilost a jeho výkony jsou velmi nedůrazné.

Začněme domácími. Za deset posledních utkání ve všech soutěžích dohromady se La Real radoval ze tří bodů jen dvakrát! Slibnou remízu s Deportivem následovalo v minulém kole potupné utkání s domácím Sportingem Gijón. A hosté budou asi ještě dlouho proklínat mladého střelce Tonnyho Sanabriu, který zaznamenal hattrick! Real Sociedad totiž v tomto utkání naprosto zaspal začátek a prohrál vysoko 5:1!

Aktuálně je proto Real Sociedad až na patnácté příčce a má pouhých 21 bodů. Znechucený z výkonů vlastního týmu byl po utkání i Asier Illarramendi. Velký talent a hrdý artikl klubu dokonce žádal fanoušky o odpuštění: "Chtěl bych poprosit o odpuštění za výkon, jaký jsme předvedli. Byl to zápas, ve kterém bylo všechno špatně. Nezáleželo, jak jsme se snažili. Jsem si ale jistý, že se něco podobného už nebude nikdy opakovat."

Pokud chce La Real patřit i v příští sezoně mezi španělskou elitu, pak by se něco takového opravdu opakovat nemělo. S Realem Betis toho už La Real odehrál hodně, ať už v první nebo ve druhé lize. Jejich vzájemné zápasy jsou vesměs vyrovnané. Naposledy se radoval domácí Real Betis, který sice hrál polovinu utkání bez vyloučeného hráče, ale přesto dokázal udržet výhodnější stav 1:0.

Sílu Realu Betis ukazují poslední zápasy. Po negativní sérii pěti porážek se dvě minulá kola opravdu hodně povedla. Remíza s Villarrealem byla brána téměř jako vítězství, remíza proti Realu Madrid a inkasování jen jedné branky bylo ale zcela určitě bráno jako velká výhra a morální podpora. Real Betis totiž ještě dvacet minut před koncem zápasu vedl nad jasným favoritem a radost mu pokazil jen Karim Benzema. Napodobí nebojácný výkon i proti Realu Sociedad?
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Elustondo, Martínez, Hector - Illarramendi, Prieto, Bergara - Vela, Jonathas, Bruma
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Molinero, Pezzella, Gonzalez, Varela - Petros, N'Diaye - Joaquín, Fabián, Cejudo - Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.62 - 3.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona20153252:1648
2.Atlético Madrid21153330:848
3.Real Madrid21135358:2044
4.Villarreal CF21125428:1841
5.Celta Vigo21104732:3334
6.SD Eibar2196634:2633
7.Sevilla FC2196628:2233
8.Athletic Bilbao2194832:3031
9.Deportivo La Coruña21611428:2529
10.Getafe CF2175926:3126
11.Valencia CF21510626:2225
12.Málaga CF2166916:1924
13.Espanyol Barcelona21641120:3522
14.Real Betis2157914:2922
15.Real Sociedad21561024:3321
16.Granada CF21551124:4320
17.Rayo Vallecano21541226:4519
18.UD Las Palmas21461121:3318
19.Sporting Gijón20531222:3518
20.Levante UD21451220:3817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1085)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad to dnes urveme! Visca el Barca!

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pomerne jasná záležitosť na Camp Nou, výsledok 3:1

Cholov systém dlhodobo nie je účinný proti tomu barcelonskému, čo dokonale odráža vzájomná bilancia ( v lige Barçu neporazil), zároveň ich sprevádza strelecká mizéria ( dokonca proti Celte si nevypracovali ani 1 šancu, góly padli po individuálnych akciách), bude chýbať Correa, už nedávajú ani góly z rohov.... Proste neexistuje šanca, aby Barça prehrala..... ALE proti silným mužstvám má Atletico lepšie výsledky vonku (Celta, Benfica, Sevilla), ale to nebude tento prípad Taká škoda, v Cope som Atleticu prial výhru aj na úkor treble, ale teraz fandím v lige už len Barçe

Btw.

29.01.2016 16:20 - Guangzhou FC lanaří záložníka Gabiho

Guangzhou FC hodlá utrácet finance v Evropě, konkrétně ve Španělsku. Čínský klub má zájem o záložníka Gabiho, za kterého už nabídl 23 milionů eur. (transfermarketweb.com)

23 mega za 32-ročného hráča? O.K.

Asi sme svedkami vzniku novej šikmácko-ryžojedskej PL ( veľa prachov a nevedia ich použiť)

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ked Barcelona nevyhraje, bude to pre nich blamaz. pre Messiho a Enriqueho.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Switchback

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne málo rešpektu voč Atléticu. Ja si myslím, že to tak jednoznančné nebude aj keď by som sa rád mýlil. Ale ty tu popisuješ ako keby Barca hrala proti totálnym sráčom. Ich obrana je jedna z najlepších v Európe a majú aj super individuality. Ja by som ich nepodceňoval. Aby to bolo ako píšeš tak Barcelona musí zahrať vysoko nadštandartne ... Visca el Barca

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak hodnotím to podľa súčastnej formy, bude to príliš jednostranné

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo.

Reagovat
roman1978

příště sem dejte prívijů až v neděli, to bude lepčí

Reagovat
Ed_Hazard

1:1

Reagovat
technecium

Jj, mohli byste remizovat s Espanyolem

Reagovat
Ed_Hazard

K zápasu Real - Espanyol tu žiadne preview nie je, takže velmi slabé

Reagovat
technecium

Já myslel, že když jsi fanoušek Realu, že se vyjadřuješ k zápasu svého týmu.

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, takže fanúšik jedného klubu, nemôže tipnúť výsledok iného týmu.

Btw, na to že si dement, sa dajú dnes vybaviť aj papiere. V budúcnosti ti to uľahčí život. Držím palce.

Reagovat
roman1978

Tak ono je zde všeobecně známo, že dement jsi ty. Takže o těch papírech musíš vědět z vlastní zkušenosti, co?

Reagovat
technecium

Pro dmenta každý dement...

Reagovat
roman1978

jasně foreste

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

Nie nie Ronaldo dá Espanyolu minimálne 5 gólov...

Reagovat
roberos

Ano bude honit góly - jako vždy v takových zápasech. V posledním zápase Espaňol prakticky nebránil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes cakam vitazstvo Barcy a zajtra odovzdaný Espanyol bez štipky snahy a Ronaldov hattrick a vratenie na poviciu "najlepsieho hraca sveta"...inak len tak pre zauimavost 59% golov Messiho v tejto sezone prislo za stavu ked Barca remizovala alebo prehravala

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Differencemaker

Reagovat
Robbie

jako fanda Realu musím fandit Atleticu, protože ty maj vetší sklony aby ztratili body následujicí kola

Reagovat
-Carles-

Ono to fakt nejde na dajto?

Reagovat
smazaný uživatel

Digi...

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažký zápas dnes. Barca je doma favorit, posledné zápasy proti Atlétom suverénne zvládla, ale kazdy zápas je iný a Atleti majú kvalitu na to, aby dnes body uhrali.

Čo je zaujímavé na Cholovi, dlhodobo obdivuje Messiho a chváli MSN. niekedy mi to príde tak akoby si šiel na nich vychutnať pohľad z prvého radu ako divák

Reagovat
smazaný uživatel

Jebnuté Dajto by sa mali premenovať na Dajreal

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ani ten první zápas nedali. Prostě na Slovensku mají lidi radši Real.

Reagovat
Ed_Hazard

To nie je absolútne o tom, čo majú ludia radi.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom komu fandí ve studiu?

Reagovat
Ed_Hazard

Netuším čo rozhoduje, ale určite to nebude o tom čo chcú ludia. Ešte som nevidel aby telka vysielala to, čo si žiada obecenstvo.

A či sú to ludia na Slovensku alebo hocikde inde, je dosť nepravdepodobné že by chceli radšej vidieť zápas Real - Espanyol ako Barca - Atletiko.

Reagovat
roberos

Ano zápasy Realu a Barcy střídají ale taky vysílali 2 víkendy za sebou Real ! tak nevím proč šlágr kola nedávají ! Kdo na Dajto kouká ví že komentář za nic nestojí ! oni se málo věnují komentáři zápasu. Navíc je slyšet jak fandí Realu. Slovo Ronaldo je slyšet pořád i když vysílají Barcu!!!

Reagovat
valloire
Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fefo

Dajto ma pravo druheho vyberu az po DigiSport. Cize ked Digi chce davat Barça - Atletiko, Dajtu zostava kvoli sledovanosti uz len Real.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.zive.sk/clanok/110875/telekom-ziskal-dalsi-tromf-pre-digi-sport-la-ligu

Aktuálne videli slovenskí diváci zo súťaže iba jeden zápas z kola. Vysiela ho Dajto, ktoré má právo druhého výberu. „Toto pravidlo platí do konca tejto sezóny,“ uviedla televízia v správe.

Reagovat
roberos

A jak to že vysílali Real a Barcou . Mohli dát třeba Valencii .

Reagovat
ronaldinho_10

Na podzim ještě DigiSport neměl práva = Dajto si vybíralo jediné a někdy měly i dva zápasy z kola... Teď už vybírá první DigiSport, druhou volbu má Dajto a pak zbytek zápasů zase DigiSport (podle toho, kolik jich vysílá za víkend).

Ale je fakt, že by Dajto občas mohlo dát třeba zápasy jako Atlético-Valencie, Sevilla-Villareal, atd. než tam jen dpát zápasy dvou týmů.

Reagovat
dextroza_m

očekávám dva body

Reagovat
misinho7

neviem pre nas by bola asi lepsia vyhra Atletov ale uz aj tak to je cele taka utopia...stracame na barcu 7(+1 bod kvoli skore ) a podla mna tolko krat nezavaha a keby aj tak zavahame aj my jedine co mi da nadej na titul je dnesna vyhra atletov inac to je uz stratene

Reagovat
smazaný uživatel

7 bodu je furt hovno, prave je otazka, jak budou vypadat ty zapasy proti Valenciim, Sevillam apod., ve kterych to prohraval Carlo. Vsadil bych se, ze zapas jako Betis uz se nebude opakovat.

Reagovat
Atlético de Madrid

7 bodu na konci ledna by bylo beznadejne nekdy za obdobi Guardioly, v soucasnosti je ta la liga o mnoho vyrovnanejsi a behem par kol to muze byt cele jinak. Viz loni, nejdriv mela velky naskok Barca, pak mel celkem velky naskok Real a nakonec mela naskok zase Barca. Navic je tu furt ten element El Clasica, ve kterem se ten naskok da vyrazne zvysit nebo neopak stahnout.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar: "The game against Atletico is like a final, the first one of the season."

Souhlasím s Neymarem, dnešní zápas považuju za hodně důležitý. Čeká nás hodně nabitý program a vytvoření náskoku v čele může být klíčovým faktorem. Navíc jsme v plný palbě a věřím, že to dokážeme zužitkovat. Jsem zvědavý na Cholovu taktiku, přece jenom aktivnější hra nám dělá více problémů než zatažený obranný blok.

Reagovat
Footballer

vytvoření náskoku je před nabitým únorem dost důležité. S aktivní hrou soupeře jsme v poslední době měli velké problémy, hlavně s rozehrávkou při vysunutém pressinku soupeře (viz poslední zápasy s Athleticem či Espanyolem). Praktikuje Cholo s Atléticem vysoký pressink? Taky jsem poměrně zvědavý, s čím k nám přijedou...

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja jsem docela optimista. Vzdycky, kdy jsme v minulosti dostali nejakou sprchu jako ted od Celty, tak jsme dokazali obstojne zareagovat. Barca je tezkej favorit a fakt bych se divil, kdyby nevyhrala, ale nebojim se nejake nakladacky.

Reagovat
smazaný uživatel

O nakládačce nemůže být řeč, Atlético má obranu dobrou a budou určitě nachystaní na to neotvírat hru ani za nepříznivého stavu.

Věřím v naše vítězství,ale ne v nakládačku. Ona ani není v takovémto duelu potřeba.

Reagovat
Atlético de Madrid

A Barcelona má zase skvělý útok, nám dala nedávno tři fíky Celta, takže si dovedu představit, že v Barceloně dostaneme 6

Reagovat
smazaný uživatel

To je nepravděpodobné, bude dle mě o tom ,jestli vyhrajeme nebo si hosté odvezou bod,to že jednou přijde takový výsledek jako doma s Celtou neznamená,že je ta obrana horší.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já se nehádám, pořád mám nejlepší obranu na světě. Jen, že Barca má nejlepší útok

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Asi to tých 6 bude no....

Reagovat
dextroza_m

Jáááá se těšíím

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hodně nervozní, Atleti jsou nepříjemný soupeř,ale myslím,že i přes postavení v tabulce nejsou tak dobří jako vloni a hlavně předloni. Bude záležet i na tom ,jak budeme úspěšní v proměňování příležitostí.

Reagovat
smazaný uživatel

Forma obou týmů je na jejich poměry slabá, takže to bude o tom, kdo bude víc chtít a kdo bude nahecovanější. Vzhledem k tomu, že jsme v posledních zápasech líní jak prasata...

Reagovat
smazaný uživatel

No,není to lenost,ale únava nebo slabší kondice. To by mohlo hrát proti nám,ale Atleti mají za sebou několik těžších a neúspěšných zápasů,které odehráli v plné palbě,což by zase mohla být nevýhoda proti nim.

Reagovat
smazaný uživatel

... pro ně.

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Iniesta - Messi Suarez Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

plný KOTEL

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sestavy nejak brzo...

Bench Barcelona: Ter Stegen, Vidal, Vermaelen, Mathieu, Sergi Roberto, Arda, Munir

Reagovat
Hristo Stoichkov

Paráda, navíc i na lavičce je několik alternativ, které mohou pomoct. Příjemná změna.

Reagovat
smazaný uživatel

Plná palba,tady to ani jinak proti takovém soupeři nejde,pokud tedy jsou všichni k dispozici.

Reagovat
patas92

To už se hraje teď, já byl přesvědčený že až v 8

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych rád večer, ale co naděláš.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Bartra ani na lavici... Měl by jít pryř. Je mu 25 a je až pátá volba na stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

pokial to nevadi jemu, nema zmysel aby ho Barca pustala

Reagovat
smazaný uživatel

No jasný, beru to z jeho pohledu, že se nebude chtít do konce kariéry pohybovat mezi tribunou a lavicí...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem zvědavej na obranu Atletica, dopředu jsou impotentní. tip:3:0

Reagovat
technecium

Tak Leoš snad konečně bude mít motivaci, tak 4:0

Reagovat
LAM

Atleti dostali za 21 kol 8 golů Tohle bude hodně těžký.

Reagovat
technecium

To neznamená, že by teď nemohli dostat

Reagovat
smazaný uživatel

keď uvidíš ten betón tak sa budeš modliť za 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 by byl výborný výsledek.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Aj Real mal super štatistiku, prišla Barça a bolo vymaľované

Reagovat
Kokesh

Jeden z mala tymu, co umi defenzivu Atletu rozebrat...jestli vyhraji, 6 vyhra proti nim za sebou, neni o cem.

Reagovat
smazaný uživatel

streamik?

Reagovat
smazaný uživatel

podle me se ten naskok barcelony hoodne preceneju:) je pravda ze v soucasnosti sou největší aspiranti na titul. Ale porad je to na real jen 4(+3), kdy po zitrku to klidne muze byt jen 1(+3). Letos me PD hodne bavi a muzeme videt ze je tam mnoho tymu co muzou barcu o body pripravit. At uz je to celta která je letos vybovna, villareal, Sevilla a klidne i Vale. Dale je to real a atletico. A nesmíme zapomenout ani na atletic, který se mi letos v zápasech proti barce libi a espanol, který at hraje jak koliv vždy si umi na barcu vyšlápnout.:) liga bude ještě dlouha. U realu bude zalezet jestli se spamatuje ronaldo. Jeslti ano a Bale, Isco, benzema, modric a carvalal budou hrat aspoň to svoje tak verim ze stim real ještě hodne zamicha:)

Reagovat
smazaný uživatel

ta kombinacia dresov je katastrofalna

Reagovat
patas92

Reagovat
celeb

Reagovat
technecium

nemá někdo kvalitní anglickej stream?

Reagovat
Sali5
Reagovat
technecium

Reagovat
celeb
Reagovat
smazaný uživatel

Takový šlágr a v ČR ho nikde v tv nedávají!Neskutečná ostuda!!!!!La Ligu nikdo pro ČR není schopen koupit!Ostuda!!!!!!!!!

Reagovat
technecium

Reagovat
Miguel19

Kokeeeee

Reagovat
frankiefcb

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Dobre atleti, velmi dobre

Reagovat
Pigeon

Paráda. Pro budoucí vývoj zápasu je to ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný gól, vyzerá to tak, že Barcelončania ešte doma spia..

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Ed_Hazard

Barcelona zatiaľ riadne sterilná Atleti živší, snaď im to vydrží

Reagovat
Switchback

Ach ty první poločasy

Reagovat
patas92

Saúl je topka

Reagovat
Miguel19

Ten Saul(?) 2 parádní akce za 10 minut

Reagovat
CR7RONALDO

Len dúfam že Atléti si to druhý polčas nepokazia ako Bilbao, remízka je ešte v pohode, ale nemôžu prehrať

Reagovat
Atlético de Madrid

už se vezou

Reagovat
smazaný uživatel

krasna akcia atletov, rychla, dorazna

Reagovat
celeb

No Rakitic Kokeho aj videl, ze je sam, nebraneny, ale pobehnut k nemu mu za to nestalo.

Reagovat
Atlético de Madrid

Rakitič je líná lemra

Reagovat
celeb

ako kedy, ale toto by mu Cholo asi netoleroval.

Reagovat
celeb

Alves! skoda!

Reagovat
technecium

Skvělej fotbal

Reagovat
Atlético de Madrid

Kdo tu psal, že Atlético hraje odpornej fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem si to podle těch komentářů tady myslel, viděl jsem Atletico jenom proti Realu, ale dneska jsem příjemně překvapenej

Reagovat
CR7RONALDO

Ja som to písal vždy tiež a mal som na to vždy nervy, ale túto sezónu sa na to dá pozerať a hlavne už tam niesú háči typu Garcia...

Reagovat
frankiefcb

a hraje beton

Reagovat
Ed_Hazard

Dnes hráte futbal, aký ste mali v majstrovskej sezóne. 11 chlapov nabehlo na trávnik a nikomu nič nedajú zadarmo. Útoky majú myšlienku, pohyb super, obrana skoro bez chybičky. Zatiaľ skvelý futbal z vašej strany.

Reagovat
patas92

Akorát že tihle Atleti mají tak 2x větší fotbalovou kvalitu

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ale prasíte a práve s vám vezie pekný náklad

Reagovat
smazaný uživatel

Dani, ten snad dnes dodrbal takmer vsetko

Reagovat
Ed_Hazard

Aaaaaaaaaj mohol tam byť druhý

Reagovat
liquicitizen

Atleti si neskutočne veria

Reagovat
technecium

Kdyby za to opakovaný faulování dával kartu, tak se Atleticu ta strategie radši zfaulovat než nechat hrát za chvíli rozpadne. Ale tenhle trend podporování bránících se týmů mě fakt dožírá.

Reagovat
mistr129

zrovna dnešní fotbal bych teda nechtěl, aby byl zkažený nějakou redkou... navíc Atleti hrajou tvrdě, ale ne zákeřně jako Espanyol (faulujou když je potřeba a prostě tak, aby zastavili akci, ne aby co nejvíc zrakvili protihráče)

Reagovat
technecium

No a právě to je proti smyslu fotbalu, abys jen tak bez vážnýho postihu mohl ničit akce soupeře

Reagovat
Atlético de Madrid

a taky občas dají nějakou kartu, když se simulant z útočícího týmu plácne na zem

Reagovat
technecium

Mluvím o případu, jak ten vlasatej týpek od vás, co nevim jak se jmenuje dvakrát zastavil faulem kontr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Suarez

Reagovat
patas92

Co se teď Gabi jako diví?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně hádaví Atleti, na to že to byla jasná žlutá za kosu

Reagovat
Miguel19

Rakitič nádherně...

Reagovat
smazaný uživatel

to je zase výkon...nehráč poločasu Iniesta, ten je uplně mimo

Reagovat
mistr129

Luis

Reagovat
frankiefcb

to bylo pěkné

Reagovat
I am Mancunian

leonard, boh

Reagovat
technecium

g´´OÓÓÓL

TAKOVÝ ROZEBRÁNÍ, TAKOVEJ TLAK

Reagovat
ADM

goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

a nehraje Mathieu, takže těžko říct, jestli za tu obranu může i z lavičky

Reagovat
mistr129

Gerard s Maschem museli určitě dýchat kouř, a to nedělá dobře no

Reagovat
smazaný uživatel

leeeeoooo

Reagovat
patas92

golasooooooooooooooooo

Reagovat
Jordi Alba

Leooooooooooooooo

Reagovat
celeb

golasoooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
mistr129

NEYYY

JORDIII

Reagovat
Jordi Alba

Musím se pochválit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Boh z Rosaria

Reagovat
smazaný uživatel

Juanfran

Reagovat
Footballer

Rozebráni do posledního šroubku!!! A že jich tam bylo v té 16-ce

Reagovat
dextroza_m

Godín vypadá, že chodí ještě k tomu fotbalu na dvanáctky do fabriky...

Reagovat
mistr129

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Docela skoda, ani ne 10 minut konecne neco zacnou hrat a hned z toho vytezi gol.

Reagovat
technecium

Messi se vrátil

Reagovat
Trand

Carrasco přestal hrát.

Reagovat
dextroza_m

Messi ty velké zápasy miluje, jak se teď vrátil

Reagovat
technecium

SUarééééééééééééééééééééééééééz, jak loni proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooool

Reagovat
patas92

golasoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

BŮŮŮŮŮHH!!!!!!!!!!!!! NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ

Reagovat
mistr129

Reagovat
dextroza_m

za dva!

Reagovat
Jordi Alba

Luis

Dani 91. Asistence ?

Reagovat
smazaný uživatel

Danii konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Stejnej gol jak loni v Clasicu.

Reagovat
Footballer

Reagovat
smazaný uživatel

Hned mě to napadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
frankiefcb

Musím říct, že Luis je opravdu skvělý

Reagovat
Atlético de Madrid

tak to nechapu.. takhle vysoko, mezi dva obrance, vyresili to jako dementi

Reagovat
technecium

Ty Hudsonovy přirovnání Mutantní Alvesovo vidění a Suarézovo jemné zpracování jako matčin polibek dítěti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

takovej jednoduchej gól kde je ta nejlepší obrana ?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

No, už ani nie....

Reagovat
smazaný uživatel

tomu říkám návrat do zápasu kua

Reagovat
Ed_Hazard

Omg z takejto 3,14čoviny. Šanca z ničoho. Oblak

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale, kolik toho ten Neymar schytá, to je neskutečný.

Reagovat
mistr129

Ono se mu člověk směje jak padá, ale já už bych taky radši padal preventivně, než to schytat natvrdo

Reagovat
blaugrana

Banda prašívých mrdiek. Neskutočný hnus, čo tam mordor predvádza.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Miguel19

Po krásném začátku se Atlético vrátilo k prasení.

Reagovat
dextroza_m

Juanffran zpátky do fabriky hajzl

Reagovat
Bastaron

Atletico přestalo hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

všichni mluví o Neymarovi, ale ten, kdo opravdu jede na Zlatý míč je Suárez

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

to mu solidně jeblo v hlavě, jasná

Reagovat
technecium

To je kretén, dobře mu tak

Reagovat
frankiefcb

nepochopím jít takhle do míče

Reagovat
blaugrana

Konecne je ten zmrd vonku.

Reagovat
technecium

Reagovat
celeb

on uz mal toho nazbieraneho za polcas neskutocne. Ako proti tvrdej (ale rozumnej) hre nie som, ale co je moc, to je moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal. Jednou tvrdě fauloval a byl za to potrestán. Vyper kapesník.

Reagovat
smazaný uživatel

jasnaa, konecne,

Reagovat
smazaný uživatel

no to se tak nejak dalo cekat:)

Reagovat
Free_player

to se Filipe posral ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

kurevská svině

Reagovat
Miguel19

To jsou mrdky. To je na kriminál.

Reagovat
I am Mancunian

prisna

Reagovat
patas92

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
Trand

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Takovej šlapák na koleno?

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

No tak teď to Filipe posral

Reagovat
patas92

čurák zkurvený

Reagovat
Trand

Jasná

Reagovat
dextroza_m

výýýmrdance. A v šatně přes tlamu

Reagovat
Atlético de Madrid

ježiši to jsou prasata

Reagovat
frankiefcb

někdy nepochopíš, co jim někdy jebne v halvě, Celý poločas hrají v pohodě a pak Felipe udělá něco takového. Ten zápas byl hratelný, teď to bude řežba

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Jordi Alba

Hovado!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kreten.

Reagovat
misinho7

za co dostla redku? bolo to vobec az take?

Reagovat
ADM

bola zasluzena..

Reagovat
mistr129

kolíkama na koleno bez balónu, úplně jasná

Reagovat
Atlético de Madrid

jo, to prostě byl kriminální zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta

Reagovat
misinho7

? omg nevidel som to pytam sa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

šlapák na koleno, jasná

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Klídek. Veď je jasné že zápas nepozerá tak čo tu hádžeš citróny.

Reagovat
ADM

to bolo faul tak na polročnú pauzu

Reagovat
Ed_Hazard

To je vol

Reagovat
smazaný uživatel

tak prece jen filipeho v picelzi neco naucili..

Reagovat
smazaný uživatel

Magoři. Ale rudou do poločasu jsem nečekal

Reagovat
Pigeon

Fotbal super, je to vyhrocené má to atmosféru, ale to vyplakávání hráčů, to je na facku

Reagovat
smazaný uživatel

zas toho tolik nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

Pro fotbal škoda, ale tohle do fotbalu vážně nepatří

Reagovat
Generalní Gladiator

madrid nestíhá a prasí!

Reagovat
Kokesh

Jen to vyplynulo z predvadene hry...jak idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

balon

Reagovat
Footballer

To je prase!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire je nemocnej? Hraje Barcelona a on tu co minutu nepíše ty svoje sračky

Reagovat
smazaný uživatel

ale jirka šel stavět v 10.minutě barák zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nemocný je, minimalne odkedy tu vypisuje. teraz tu je zas pod druhym nickom

Reagovat
REPLIKATOR

Filipe

Reagovat
Free_player

parkrát si tam s ním u lajny vytřel zadek a už nezvládá buzerant

Reagovat
technecium

Tak pojďme, za tu prasárnu na nejlepšího hráče historie jim pojďme dát aspoň manitu

Reagovat
patas92

30 minut to byl asi nejlepší fotbal co jsem za nějakou dobu viděl. Škoda, že jim pak ruplo v bedně

Reagovat
technecium

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

futbal skvely od Atletov

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som do 20 minúty. Asi si ten zápas stiahnem

Reagovat
smazaný uživatel

Doporučuju. Takhle dobré Atlético tuhle sezónu nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koledoval si cely zapas. Premotivovany curak.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam dělal tak hrozného? A když udělal byl potrestán, to je vše. Dostane nějaký distanc a jede se dál. Messi zdravý.

Reagovat
drussbarb

Atleti předvádí prasohraní, snad nebudeme mít zraněné hráče. Ale fotbal ok, výsledek mi tak nevadí

Reagovat
Jacks11

kkt vyjebaný filipe luis!!!!!!! pul roku by si nezahrál!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Prvnich 25 minut Atletico vyborny, potom pustili Barcu na pet minut do hry a hned gol, pak hned dalsi z niceho.. to nemohlo skoncit jinak, nez ze jim rupnou nervy.

Reagovat
roberos

To nasazení nemohli vydržet celý poločas proto ten dobrý úvod Atletica - řezníků!

Reagovat
roberos

Tak Atletico hraje proti nám pokaždé tu svoji řezničinu . Já bych se divil kdyby Atletico dohrálo o 11! .

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tak už je tady

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

schíza je tu

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika no. Atletico to na barcu neumí a ještě jim to usnadňuje...

rudá?...

Reagovat
Ed_Hazard

Čudujem sa inak, že Messi býva každý rok, relatívne celú sezónu zdravý (2-3 týždňové pauzy nerátam). Na to čo schytá zásahov v každom zápase, je to malý zázrak. Neymar detto.

Reagovat
patas92

Neymar je ještě mladý, ale moc by mě nepřekvapilo, kdyby později trpěl na nějaké častější zranění. To, co rozchodí Messi je pro mě úplně nepochopitelné

Reagovat
smazaný uživatel

To ja sa čudujem tomuto asi už nejakých 5-6 rokov. On proste dostáva kosy cez nohy, nakopané odzadu a podobne a proste žiadne extra zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Ono nie že by som to chcel tomu prisudzovať, ale ak nabral počas tej "kúry" v mladšom veku dosť svalov, tak tie svaly zdržia viac ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nič v zlom, ale rozhodca mohol hráča prv napomenúť žlzou kartou a potom ťahať červenú. Takto si liga sere do vlastného hniezda, lebo 2. totálne netraktívny 2. polčas nebude nikto pozerať. Ale ved je to len šport. Som zvedavý na to Messiho zranenie, lebo červená karta bez predchazdajuceho napomenutia, to musí byť fraktúra asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

vážně? napomenout žlutou kartou?

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

a dvojitá.

Reagovat
10

Luis už kartu měl, ne? resp. minimálně 2 za ten poločas mít měl - úmyslná ruka a pak podražení Messiho

Reagovat
Kokesh

Nedostal zlutou.

Reagovat
10

myslel jsem, že minimálně za to podražení Messiho kartu dostal...každopádně 2 žlutý a 1 červenej faul za poločas, to je na doktora

Reagovat
smazaný uživatel

Typicky Atletico..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ano,min. 2 měl mít ,ale neměl.

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne mal Filipe predtym dostat zltu kartu, a nasledne uz by mozno inak rozmyslal pri subojoch. ak tam boli zakroky na zltu, mal mu ich rozhodca dat. teraz o com bude 2. polcas ? O nicom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Za neatraktivitu môžem viniť Filipeho. Pri takomto zákroku nie je o čom debatovať, redka nad slnko jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

pls...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

bizarní myšlenkovej pochod

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

ja nechapu tyto blikance. Proc když uz ma hrac potrebu udelat takovou prasarnu, to neudela poradne:) takhle tym posle do deseti a messiho necha 20 vterin maximalne posimulovat

Reagovat
roman1978

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
roberos

Co myslíš pořádně - někomu ( Messi) zlomit nohu? ty seš debil!

Reagovat
smazaný uživatel

debil si ty... nikde sem nerekl ze to schvaluju, nemam rad když tak hraje atletico ani když sme tak hrali pod mourinhem my. Jen proste nepochopim když uz to proste někdo udela tak proc udela dejme tomu to co dneska luis - tzn. ze se mesiho sotva dotkne a ten je schopny hrat okamzite dal, a tim poslat tym do 10

Reagovat
smazaný uživatel

Protože to nevychází z úmyslu, ale z hry na hranici únosnosti.

Reagovat
Bastaron

Simulanti

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

měl dostat černou kartu (po zápase popravit)

Reagovat
Jacks11

jj lépe bych to nenapsal

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ty naše začátky máme ještě horší než Mallenco,o něm jsem si dnes zpočátku myslel,že si chce zvzpomínat na finále CdR 2011. Nemyslel jsem si,že budou hrát takovou hrůzu, Filipe měl mít aspoň dvě žluté a zřejmě podlehl dojmu ,že Mallenco to jistí. Snad už to v té přesilovce zvládneme,ale hra zpočátku hodně slabá.

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, místo abys primárně zdrbal svoje, tak jedeš na rozhodčího. A přitom Mallenco pískal obstojně.

Reagovat
madridcan

https://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8

poplac si este viac ty kokotko

Reagovat
alcantara

Cize jedna neudelena CK vs. 3 neudelene? Alebo ako sa dohodneme? Pretoze Ramos, Arbeloa ci Pepe boli jasni...

Reagovat
smazaný uživatel

VISCA EL BARCA Videl som až od 20. minúty ale to bol kolotoč a super výkon. Atléti hrajú intenzívne ale často za hranou. Musíme to udržať alebo ešte navýšiť náskok. Keď tá trojica vpredu chce tak to je niečo neskutočné. Hlavne nech sa nikto nezraní ... Zatiaľ som spokojný s tým čo som videl.

Reagovat
smazaný uživatel

tos chytil dobře, těch prvních dvacet minut jsme byli u jejich brány tak dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Buď rád,že jsi neviděl prvních dvacet minut,mohlo být 0:2 a asi hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

prvních dvacet minut klasická bída, ale potom pěkné...snad nepřestanem hrát, a přidáme těm hovadům ještě tři, čtyři kousky na cestu

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi nám už dal 26 gólů a je nejlepším střelcem proti Atléticu. Zarra nám dal 23.

Reagovat
technecium

Ten těm Madridskejm týmům přidává pod kotlem

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

A je to jasné, Barç ma double v kapse

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Neblbni,prosím Tě,dokud nebude náskok 12 bodů pět kol před koncem nemá smysl se chovat jako fanda nejúspěšnějšího klubu.

Reagovat
JM

Reagovat
Hristo Stoichkov

Atleti skoro do vyrovnávacího gólu výborní, pak dostali z krátkýho (ale intenzivního) tlaku gól a začali to těžce nezvládat. Filipe tam měl tři zákroky na hraně žlutý a kdyby mu to sečetl, nešel by do Messiho jako naprostý blázen. Naštěstí to vypadá, že bude v pohodě, ale zákrok to byl na kriminál. U gólu bych vyzdvihl rychlou přihrávku Masche na hranici vápna, Atleti už se nestačili zformovat a krásnou kombinací jsme toho dokázali využít.

Jinak dneska opět hodně málo pohybu (typický první poločas), Iniesta úplně odříznutý. Messi nejlepší na hřišti.

Reagovat
Footballer

Masch ty rychlé přihrávky z první využívá poměrně často, hodně nám tím pomáhá

Reagovat
smazaný uživatel

dobře zhodnocený

Reagovat
roberos

Jinak Atletico hraje co jim ordinuje Simione ( vzhledem vypadá jako vrah) - když nestíhají tak kopou jak prasata. Já hrát za Barcu ( ha,ha..) tak bych se asi neudržel a všem Atletům řekl - hrajte fotbal nebo vám zlámu ty vaše zasra.. hnáty!

Reagovat
roman1978

Reagovat
Bastaron

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92
Reagovat
technecium

Reagovat
Kokesh

Pod Mourinhem jsme hrali to same v Clasicu. Rozdil je, ze Atleti na vic nemaji, my jsme meli...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Inak tradicne slabsi zaciatok, ale tentokrat sposobeny obrovskym tlakom atletov, ktori sa vyborne na nas pripravili. Fantasticky Bravov zakrok pri golovej strele Saula?, potom zavahanie nasej obrany pri gole, ked keby Rakitic trosku pobehol ku Kokemu, na ktoreho sa chvilu predtym pozrel a videl, ze si nebraneny nabieha ... . Nastastie si Raketa uvedomil, co sposobil a nasledne bol nasim snad najaktivnejsim hracom, ktory behal doslova vsade. 2 velke sance Alvesa a Suareza boli zablokovane/chytene, hral sa vyborny fotbal. Messi trochu mimo ... az do golu. Ten ho prebral, zacal behat!, dokonca sa raz vrhol do branenia na nasej sestnastke co fakt nie je jeho standard. 2. gol so stastim, perfektna praca Suareza a strasne branenie atletov, ale fakt katastrofalne, az moc sa spoliehali jeden na 2. a verili brankarovi.

Po goloch fantasticka atmosfera na stadione a atleti (dovtedy hrajuci snad aj menej tvrdsie, nez zvycajne) prestali zvladat a zacali prasit, co si odnasal hlavne Neymar a potom skrat Felipeho, ktory mal uz predtym dost problemy.

Pre nas stastie, ze sa to obislo bez zrakveneho kolena a Messi moze pokracovat, atletom tymto skurvil cely zapas, do ktoreho sa kludne mohli vratit. Teraz to budu mat velmi tazke.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že ta atmosféra nebyl i do golu

Reagovat
smazaný uživatel

supa, Messič je v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

tak co rikate na turbana ted? ja ho za polocas absolutne nezaregistroval.

Reagovat
mistr129

on totiž byl asi 30x u míče a zkazil z toho 25 přihrávek no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

busquets>zidane

Reagovat
technecium

O tom snad žádný soudný člověk nemůže pochybovat

Reagovat
smazaný uživatel

baze, baze, ale opakovani matka moudrosti

Reagovat
smazaný uživatel

ty dva snad žádný soudný člověk nemůže porovnávat

Reagovat
technecium

Však právě, viz výše

Reagovat
Free_player

Sergio

Reagovat
roberos

Co dnes Messi měl už obranných zákroků - neskutečné !

Reagovat
blaugrana

Nie je suboj, v ktorom by nesli po nohach. To je chore...

Reagovat
smazaný uživatel

iniesta ne spatnej, ale trochu ztracenej

Reagovat
patas92

Carrasco

Reagovat
Free_player

Carasco má pěkný běhy

Reagovat
Free_player

*r

Reagovat
Jordi Alba

Griezmann

Reagovat
Kokesh

Carrasco je ale výborný nakup.

Reagovat
smazaný uživatel

Carrasco

Reagovat
smazaný uživatel

bravíčko

Reagovat
Free_player

Bravoooo bravo !

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo je naprosto brutální

Reagovat
Ed_Hazard

Ten Bravo už nie je normálny

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole...on ho trefí

Reagovat
Atlético de Madrid

Bravo vubec nevedel, Griezmann ho trefil do nohy

Reagovat
liquicitizen

to ale fanúškom barcy nevysvetlíš

Reagovat
smazaný uživatel

to je bezpředmětné, i nechtěný zákrok je zákrok, zvlášt když to byl jistý gól

Reagovat
Kokesh

Kdyz střílí na branku z metru, v nic jinýho ani gólman nedoufa...

Reagovat
Atlético de Madrid

No jasny, vsak ja nerikam, ale nebyl to nejaky zazracny reflexni zakrok, proste skocil proti mici a nekam ho to trefilo

Reagovat
patas92

Bravo ho má přečteného

Reagovat
smazaný uživatel

Oči si idem vyočiť

Carrasco, Griez, a hlavne Bravo

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Neymareee, píchnout to Messimu do běhu, tak je gól

Reagovat
smazaný uživatel

Oni vlastně hrajou v 10, co? Hm..

Reagovat
Messiáš

Yannick je boží :)

Reagovat
smazaný uživatel

pánové neměli byste nějakej pěknej stream.. díky

Reagovat
Bastaron

Atletico v 10 lepší než v 11.

Reagovat
celeb

Cholo im asi nieco povedal, atleti hraju vyborne opat. Uz mohlo byt 2:2. Snad to vydrzime.

Reagovat
smazaný uživatel

andres musi ist dole, arda hore

Reagovat
Kokesh

Vystřídej Andrese za Ardu...

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti drihy polcas opat neskutocne dlho vsak toto nasadenie nevydrzia

Reagovat
technecium

tak když to je debil

DESET

Reagovat
celeb

BTW: Carrasco bol fantasticky uz v Monaku, to bola fantasticka investicia od Atletov. za rok a pol ho predaju za +50M.

Reagovat
liquicitizen

španielska klasika

Reagovat
blaugrana

Toto je na dodatocne tresty...

Reagovat
smazaný uživatel

papa to je debil

Reagovat
Kokesh

Se žlutou? Dělá si prdel ne?

Reagovat
patas92

Reagovat
frankiefcb

no se žlutou to tak neodhadnout

Reagovat
patas92

Reagovat
Free_player

to chtěj ty kryplové prohrát kontumačně ?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pápá

Reagovat
Swarley

dpč ten vyletěl vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

ale ted už jim musíme naložit kua!

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

to je HOVADO ten SUAREZ

Reagovat
technecium

kdyby nenadskočil, má po nohách

Reagovat
smazaný uživatel

tak točil se tam, jak kdyby mu někdo nohu urval....strašná mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nadskočil

Reagovat
celeb

mal si radsej nechat zlomit nohu, aby bol krystof spokojny, ze je cervena opravnena? Godin tam siel ako idiot (so zltou), loptu netrafil a Suareza sundal. Ten samozrejme dobre vedel co robi.

Reagovat
frankiefcb

jo oprávněné to neřešte tyhle trolly.

Reagovat
Free_player

Reagovat
2miguel1

Hlupaci z atletika

Reagovat
celeb

Godinovi to dnes moc nevyslo. Aj tak je stale jeden z najlepsich stoperov sucasnosti.

Reagovat
Atlético de Madrid

Suárez

Reagovat
Bastaron

Mohl si zlomit ruky kokot při tom dopadě z 5 metrové výšky.

Reagovat
patas92

A teď jim to tam nasypejte

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa opět skvělá

Reagovat
smazaný uživatel

so zltou a este aj zdvihol nohu, godin ty si kreten

Reagovat
Ed_Hazard

Prvá redka ok. Ale toto je výsmech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
ADM

takže mu nemal dať zltu za toto?

Reagovat
smazaný uživatel

Suarezovi

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

ted seš výsměch ty

Reagovat
eliskafan

Reagovat
Bastaron

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoj názor si akurát zaslúži výsmech

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužená druhá žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu ,že tam v situaci ,kdy si Suaréz mohl akorát pokopnout míč pryč šel jak bezmozek.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

nebo asi chápu. Atlético na Barcu zkrátka nemá, ale pokaždé to zkouší ve vzájemném zápase změnit. A ono to furt nevychází. Je to jako když hraješ nějakou stolní hru a za boha nemůžeš vyhrát. Je v topě pěna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale právě že na to dnes docela měli,ale po našem druhém gólu ztratili trpělivost.

Reagovat
smazaný uživatel

To právě ukazovala, že na to opět nemají. Šlapali do toho celý poločas a Barce stačily dvě akce. Frustrace jak prase musí být.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem ,že na to měli herně,ne psychicky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak opticky to tak mohlo vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

půl hodiny proti devíti voe, chci aspon dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

suarez = mrdka

Reagovat
smazaný uživatel

ty skoky a válení snad trénují, není možný

Reagovat
Kokesh

Real vs Rayo to prý byla rarita hrát proti devíti a Barca uz letos dohrava takto druhý zápas.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ono taky letos dává větší smysl faulovat útočníky Barcy než Realu :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, kdyz ma Real vice vstrelenych branek.

Reagovat
Kokesh

Messi není útočník, on ne prý bůh.

Reagovat
I am Mancunian

bozsky utocnik

Reagovat
smazaný uživatel

bůh určitě není. to by musel být na počátku všeho

Reagovat
Masi

Protože těch golů dalo jejich trio o tolik víc.

Reagovat
technecium

Proti Rayu se to střílí

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona jim dala pet a sest golu v poslednich dvou zapasech, takze si na nich taky honi triko. Trapacku.

Reagovat
technecium

Ale proti Barce nehráli 70 minut v devíti. Blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Barcelona nikdy proti deviti nehrala? Nebo se goly proti 9 nepocitaji? Co nam svymi prispevky chces sdelit? Nebo se pocitaji jen goly Barcelony proti 9 nebo 10 a Realu ne? Dej se dokupy, zero.

Reagovat
technecium

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Messiáš

Pro fotbal strašná škoda, Atleti druhej pokočas úžasní, ale tohle... kdyby to byl 18letej kluk, ale borec jako Godin....

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by tam někoho aspoň přejet...

Reagovat
technecium

ježiš nebreč, to přebolí

Reagovat
Free_player

držet huba

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Barcelona nemôže rozhodca pomôže cirkus by si mala otvoriť Barcelona aj s Realom

Reagovat
Mercury

Reagovat
eliskafan

Vono obě ty mužstva z Madridu jsou na facku, něco jako v Manchesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico nejde svým způsobem nemít rád...

Reagovat
smazaný uživatel

coze? za ten herny styl urcite...neskutocni prasaci...toto neni prvykrat

Reagovat
smazaný uživatel

hovada

Reagovat
smazaný uživatel

co sa stalo gustovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

pri sklze si asi natiahol sval, mozno aj nieco horsie...

Reagovat
Footballer

To budou spíš vazy v koleni

Reagovat
smazaný uživatel

nebo tříslo

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo určitě tříslo,už při tom skluzu to bylo jasné a pak se za něj stále držel.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Free_player

Ardaaa je mohl psychicky dojebat

Reagovat
patas92

Turban tos měl dát

Reagovat
celeb

Fanstastic pass from Sergi Busquets with his caleidoscopic charismatic vision!

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

keby spolu komentovali Ray Hudson a Laco Borbely, to by bola paradicka

Reagovat
celeb

to uz by sa ani nemusel hrat fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Bože moj už im dajte ten gol lebo ak ešte náhodou dostaneme po nejakej Alvesovej chybe tak ma jebne

Reagovat
ADM

Bol som vyslišaný

Reagovat
smazaný uživatel

Lucho nic nechce riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

snad se nám nevymstí, že nemíme dát gól devít lidem

Reagovat
technecium

Mně přijde, že nechceme. Že to chcem v klidu dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nie ze nevedia, oni ani nechcu radsej si to tam budu nahravat a zdrziavat cas bez toho aby sa atleti dotkli lopty

Reagovat
technecium

Oni si nepotřebujou nahánět statistiky na oslabených soupeřích.

Reagovat
Bastaron

Ty jsi marný.

Reagovat
mistr129

ale má pravdu, ono mít z takových zápasů 10 vítězství 2:1 je lepší než 9x vyhrát 6:1 a podesáté hrát 2:2, protože se pořád snaží útočit

Reagovat
roberos

Reagovat
Free_player

už jen držíme

Reagovat
Atlético de Madrid

Messi jak ignoruje Roberta

Reagovat
smazaný uživatel

masch

Reagovat
smazaný uživatel

nejnudnejsi polocas za dlouhou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo jdi do hajzlu!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo špína simulantská

Reagovat
mistr129

je rozdíl mezi simulováním a zdržováním hry tím neříkám že by se za tohle neměla dávat žlutá

Reagovat
JM

To je. Ale tohle bylo zdržování hry simulováním

Reagovat
smazaný uživatel

To je vidět ,žes to nikdy nehrál a nevíš,co ti může ve výskoku hráč ,který to do tebe našije ramenem udělat. A taky chceš jako každá pusa vidět ,že Bravo svým simulováním ovlivnil zápas.

Reagovat
JM

Tak jo

Reagovat
eder

Co třetí červená a penalta? Nebude?

Reagovat
mistr129

no tak tohle bylo od Carrasca taky na kartu teda

Reagovat
smazaný uživatel

bránění ve hře hmm nic

Reagovat
smazaný uživatel

Hip hip huraaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam!!! ...podivuhodné, že v poslední době zvládáme i zápasy, ve kterých hrajeme většinu času naprosto bezkrevně a nenápaditě

Reagovat
smazaný uživatel

je to doma

Reagovat
technecium

Pecka Vyhráli jsme nad největšíma protivníkama v boji o titul, kterej si ještě vykartoval na nejbližší zápasy dva klíčový hráče

Reagovat
mistr129

v případě Filipeho to snad nebudou jen nejbližší zápasy

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

ako poznam standard spnanielskej disciplinarky, Filipe dostane 1 zapas a Suarez dostane dva, lebo mu pred šatnou po zapase povie nieco v zmysle "ze je prenho len vzduch"

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem si myslel, že je Messi bez formy, ale dnes to oedhrál jaksi zcela klidně, až buddhistickým stylem, dal gól, rozehrával ze zálohy a ještě párkrát mákl dozadu. Žádná megašou jako loni na jaro, ale třeba si to zase schovává do LM

Reagovat
smazaný uživatel

příjde mi strašně nervózní. ale to asi bylo tím dneškem..

Reagovat
roberos

Messi z formy není za ledem 8 gĺů a 3 asistence ale nejde o statistiky ale přínos týmu a ten má Lea famózní !!

Reagovat
celeb

sranda, ze najviac nezvladaju bieli madridcania

Co sa tyka atletica, klobuk dole, oba zaciatky polcasov mali vyborne, ten 2. navyse v desiatich

Cholo ich dokazal neskutocne namotivovat, skoda pre nich, ze to Felipe Luis prehnal a Godin zbytocne siel so zltou do suboja, ktory vypustit (zohnut nohy) mohol aj mal.

Kazdopadne paradny zapas, napinavy az do konca, este raz skoda tych cervenych, ale to uz je na pleciach tych, ktori ich dostali. Urobili sme najdolezitejsi krok k titulu z tych, co nam ostavali. Real nie je az tak silny v sucasnej dobe (a straca viac bodov).

Visca el Barca! Bravo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Uf, veľmi dôležité tri body sú doma Messi

Reagovat
celeb

Este dodam, ze sme vsietili Atleticu 40% z jeho celkoveho poctu inkasovanych golov v 22 ligovych zapasoch.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Důležité 3 body bylo vidět jak se šetříme a hlídáme výhru. To šetření je dobře my nepotřebujeme dorážet soupeře ( na rozdíl od Realu) ale hlavně vyhrávat a tu bilanci z atleticem nám může Real závidět - poku´d se nepletu tak z posledních 9 zápasů Real vyhrál jen jeden !

Reagovat
smazaný uživatel

ty si važně ocas

Reagovat
roberos

To je chlapče pravda ale zítra máte Espaňol ( minule byl proti vám naprosto odevzdaný) a tam si hontě skóre ( hlavně Penaldo)

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i ocas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

napisal si niekedy prisepvok kde si nespomenul Ronalda alebo Real ?

Reagovat
roberos

Ano dnes už asi 6 nebo 7 ale na Penalda nemůžu přece zapomenout !

Reagovat
Free_player

A je to tam Potřeba říct, že Atleti byli až do tý druhý redky ( i v oslabení) naprosto plnohodnotným soupeřem ... klobouček před tím tempem co nasadili Tyhle zápasy s nima mě baví poslední dobou mnohem víc než s Realem - a to i když dostanou čtverec Jinak Carrasco se mi tam líbí čím dál víc, parádně zapadl .... ty jeho šílený solíčka mě uplně připomnělo to jak sundal v prvním zápase Arsenal .... Hlavní důvod proč dnes nebrali 3 body je, že nemají v týmu Messiho a Luise Viscaaaaa

Reagovat
torcida

práve naopak. hlavný dôvod bol, že majú v teame luise

Reagovat
Free_player

není Luis jako Luis

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Neymar?

Reagovat
Bastaron

Ležel

Reagovat
roberos

Celkem to šlo ale dost sóloval i když mohl přihrát do šance.

Reagovat
misinho7

to je v prdeli clovek potom uz ani nema radost z tych nasich zapasov ked vie ze ten titul je uz asi strateny...stiahnut 7 bodov je skoro nemozne a to hrame el clasico este k tomu vonku naozaj jedina nadej je LM ...ale buducu sezonu ked bude mat Zizu celu pripravu a bude uz s tymom polroka tak tomu verim viac, len nech nejebne Perezovi a nech ho nevyhodi po tejto sezone ak skonci bez trofeji

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

22. kolo, titul je asi strateny komik najvacsi

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na misinha

Reagovat
smazaný uživatel

on už vzdával titul snad v 5. kole

Reagovat
misinho7

ehm nemame v lige hocikoho...ale ligu vedie momentalne najlepsi tim na svete s MNS v predu ...a my mame pred sebou velmi tazke zapasy a este mame noveho trenera ..z toho vychadza titul pre barcu

Reagovat
patas92

A nějaké nové prognózy ohledně Zlatého míče?

Reagovat
smazaný uživatel

Bale trénuje a bude pokračovat v boji.

Reagovat
misinho7

tomu ver ak sa vrati spat vo forme co bol tak hej

Reagovat
smazaný uživatel

ach jaj

uz len minule kolo jasne ukazalo, ako tazko sa hra v tejto sezone Barce a Realu vonku. Aj keby obaja uz nemali stratit doma (comu aj tak neverim), stale je tu kopa zapasov vonku, kde mozu stratit body obaja s uplne kazdym. Toto vyplakavanie v januari je pre mna komicke

Reagovat
misinho7

no ja radsej budem vyplakavat ze nie je sanca a potom vyhrat titul ako si nahovarat ze sanca je a titul nevyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

kriste ked chces vyplakavat tak to aspon nevypisuj na internete, lebo potom vyzeras ako hystericka školačka ktora dostala prve kramy

Reagovat
misinho7

to je stale lepsia imidz ako polovica uzivatelov na eurofotbale

Reagovat
misinho7

a kde inde to mam vypisovat ked ne na internet?

Reagovat
misinho7

aj tak to mozes mat v riti....aj tak tu vacsina ludi pise bludy a debility robi co by inac v reale nerobila... tu reisit niekoho abo daco nema vyznam..vid roberos a vela podobnych ludi

Reagovat
smazaný uživatel

šašci

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska hezkej fotbal, 4-4-2 a hodne golu do site Espanyolu, tipuju tak 5:1

Dulezity je to, ze se zase muzeme bavit fotbalem, to mi tak schazelo v prvni pulce sezony, ze k letosku nic jinyho nepotrebuju, ale Atletico preskocit musime, na pohodu

iHala Madrid! Benz hattrick

Reagovat
roberos

Benzema hatrrick - to už by CR nepřežil a běžel za Perézem - že on musí být nej střelec!

Reagovat
smazaný uživatel

co by si bez Ronalda dělal

Reagovat
misinho7

dens doprajme hattrick Crisovi a Benz dva kusky

Reagovat
Generalní Gladiator

Situace v tabulce je nesmírně nadějná, ovšem venku se nám moc nedaří a mohou přijít ztráty i vzhledem k nesmírně nadupanému programu, a to nás zase čeká dvakrát valencie. Už bychom potřebavali hrát chvíli jen o víkendech. Titul ovšem ještě ani zdaleka není v kapse, je ovšem velmi příjemné mít s oběma hlavními konkurenty lepší vzájemnou bilanci. Body se ještě určitě ztrácet budou, několik zbytečných ztrát máme za sebou i my, např. s deportivem, o to je důležitější, že teď, kdy nehrajeme uplně ideálně, dokážeme vítězit. To by tým mohlo ještě víc zocelit, snad nehrozí to, že uvěří tomu, že mohou porazit každého i s tím množstvím chyb, co vyprodukováváme poslední dobou.

Nejvíce my chybí lepší pohyb, více náběhů atd, ale ještě více ten úžasnej presing, co jsme praktikovali. Při něm jsme dostali soupeře pod tlak a po zisku míče okamžitou kolmicí na někoho z MNS jsme se dostávali do řady šancí. Tenhle nedostatek je snad jen způsobem únavou, která se sbnad vstřebá a hlavně v LM se tenhle prvek vrátí do hry, bez něj nemůžeme LM obhájit!

Pořád jsme ve hře o trebl, obhájit jej by bylo galaktické, nezapomenutelné a dost možná i nezopakovatelné. Užívejme si tuhle barcelonu, co to jde, je radost být fanouškem BARCELONY!

Reagovat
10FKK

Reagovat
One-Real

Real Madrid neuspěl při snaze o získání Martina Beniteze. 21letý útočník hraje za argentinské Independiente, které odmítlo nabídku od španělského klubu. Jihoamerický celek tak učinil na základě obav, podle nichž by Bílý balet fotbalistu obratem poslal pouze na hostování do jiného týmu

Po přečtení titulku mě zamrazilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední dobou jim hráči i trenéři nějak často dávají košem

Reagovat
smazaný uživatel

ak bude Espanyol hrat tak ako proti Barce tak cakam vysledok tak 2:1 max 3:1. ale tak na 99% to bude Espanyol typu 5 metrov od hracov realu a odovzdaný super..takze cakam tak vyhru 5:0

Reagovat
misinho7

boze tie vase reci..ze nam espanyol nechava hrat a proti vam hraju ako o dusu to si nad myslis ze nam pustaju zapasy abo co ?

Reagovat
technecium

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát jako proti Barce by jim rozhodčí netoleroval.

Reagovat
Phillipinho

Espanyolu hlavne bude chybet nekolik hracu zakladu a hlavne Asensio s Caicedem, takze to bude asi tak jak rikas...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky naprosto nechápu, že má Espanyol proti městskýmu rivalovi extra motivaci a hraje vždycky na 110%.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych chápal,ale že hrají tak sprostě a rozhodčí to hodně tolerují ,to už méně.

Reagovat
smazaný uživatel

Giuseppe Rossi goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Konoplyanka parádny

Reagovat
smazaný uživatel

Gijon bez Halilovica

Reagovat
Robbie

a vyhrávaj

Reagovat
ADM

Prečo už nemá miesto v zakladnej zostave? ved bol najlepší hráč

Reagovat
smazaný uživatel

S Realom flakal defenzivu, mozno preto. Inak neviem.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia opat s obdivuhodnym vykonom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Neville out!! To je neuveritelna tragedie.

Reagovat
JM

Téhle Valencii dá Barcelona v poháru tak desítku... To je zoufalství.

Reagovat
aurelio

Maj sa Gary, po rokoch budeme na Teba s úsmevom spomínať!

Reagovat
QooBo

Negredo nemá ani na Fortuna ligu

Reagovat
david_villa7

Negredo ty vole to už je fakt strašný! Pálit jednu tutovku za druhou dokáže kdokoliv ne útočník za 30 mil€

Reagovat
Robbie

on měl cenu už takhle malou, ale vy jste jim dvojnásobili, kupovat 30 letýho borca 30 mil€ nemohlo dopadnout dobře to samý Peréz, zlatej Real když si to vezmu

Reagovat
david_villa7

Peréz je furt zreněný, ale když hraje tak toho hrozně moc oběhá a na černou práci je výborný (neříkám že to odpovídá jeho ceně, ale aspoň něco). Negredo to byl přestup naprosto k ničemu.

Reagovat
Carrick

Za to, že je Negredo dřevák, Gary nemůže. Na druhou stranu z PL by si ho měl dobře pamatovat.

Reagovat
pejsek5

V City byl do zranění celkem slušnej.

Reagovat
Robbie

když nato koukám tak ta sestava je celá nějaká divná, já bych si to představoval Ryan-Gáya-Mustafi-Abdennour-Barragán-E.Peréz-A.Gomés-Parejo(Feghouli)-Alcacér-Bakkali(Rodrigo))-Mina

Reagovat
Robbie

a 4-3-3

Reagovat
aurelio

Ja si nechcem predstavovať žiadnu zostavu Valencie s Abdennourom, Perézom, Parejom, či Rodrigom

Reagovat
QooBo

Reagovat
Robbie

pozor i přes to jak hraje tak o něj prý stojí Chelsea (Abdennour)

Reagovat
Phillipinho

Kritizovat zrovna Pareja a Perez je blbost. Parejo tomu dokaze dat myslenku, akorat kazi casto dulezity prihravky. A Perez kdyz neni zranenej, tak patri mezi nejlepsi. Naopak si nevzpomenul tragedy Piattiho, Barragana nebo Danila. Nejlepsi je, ze Piatti je asi treti nejlepe placeny hrac a pritom je naprosto silene spatnej .

Reagovat
Phillipinho

*kazi jednoduchy prihravky

Reagovat
Robbie

ale zase je fakt že za ty peníze měl hrát lépe Peréz

Reagovat
aurelio

Piatti aspoň niečo vo Valencii dosiahol. Mrzí ma, že má zlú formu a súhlasím s tým, že by mal odísť. Peréz je absolútne nepodarený nákup za obrovské peniaze, symbol tejto novej špinavej Mendésovej Valencie. Apendix Parejo má dobrú prihrávku a najotrasnejší prístup k hre na svete. Je lenivý, laxný a bolo výsmechom, keď bol kapitánom. Danilo je aspoň mladý, snáď sa ho podarí speňažiť. Barragan je hráč od ktorého nikto nič nečaká, je veľkou chybou trénera, keď ho tam stavia, ale to nie je Antoniova chyba, je to futbalista ako hocikto z nás tu vo fóre. Ja by som sa tiež vo Valencii držal zubami nechtami, keby ma tam angažovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial tomu cirkusu vo Valencii budu šefovat Lim a Mendes neda sa im priat ziadny sportovy uspech

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

máš to tam, easy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulluji

Reagovat
jiriczeQ

děkuju vám, pánové

Reagovat
Robbie

Onanisté Haliloviče, můžete si ho stáhnout, konečně zjistili že bez něj se hraje lépe

Reagovat
10FKK

Najdi si holku debile!

Reagovat
smazaný uživatel

Moji adepti na sestup: Granada, ta uz musi, Levante a Gijon. Co vasi?

Reagovat
aurelio

Valencia, Gijon a Granda.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante,Gijon a Espanyol.

Reagovat
technecium

Reagovat
alcantara

Levante nikdy nezostupi. To je jak Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Levante, Las Palmas a Rayo

Reagovat
One-Real

Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, James, Modric, Kroos, Isco, Benzema, Ronaldo

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl tam dat Kovu treba misto Luky.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je ta naprosto TOP idealni sestava, co mame Ale doma proti Espanyolu? Jako vim, že nemáme Copu, tak neni potřeba rotovat, ale to ještě neznamená, že se to udělat nemůže. Modrič nebo Kroos mohli klidně sedět.

Reagovat
Robbie

pro mě je velký zklamání James, snažil se ho tam prostě nacpat když je Bale zraněný, protože jinak by nastoupil L.Vazquéz, James mě strašně zklamal z Betisem

Reagovat
Kokesh

Jestli budou všichni zdraví, tak už si Vazquez možná do konce sezony nekopne.

Reagovat
Robbie

bohužel, to by se museli zranit aspon tři, protože Zidane radši dá to tlustý prase, Jesého, jeho oblíbence

Reagovat
Robbie

mě se zdá že Zidane nebude chtít rotovat nikdy, hraje si moc na Ancelottiho

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To se bude dát soudit až budeme hrát víc jak jeden zápas týdně.

Reagovat
Kokesh

Co Burgui, vyhadal si možnost nastoupit proti RM u Fioreho?

Reagovat
Kokesh

Co Burgui, vyhadal si možnost nastoupit proti RM u Fioreho?

Reagovat
Kokesh

Co Burgui, vyhadal si možnost nastoupit proti RM u Fioreho?

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje ani jeden. Ani Burgui, ani Asensio. Pérez si to hlídá.

Reagovat
Ángel di María 22

Osobně tohle nemam rád, dělá to spousta týmů a neni to dobře. Někoho, koho nepotřebuju, pošlu na hostování do jinýho týmu, třeba i se rozehrát , počítám s nim pro budoucnost a pak mu neumožnim nastoupit. Podle mě mi měla být nějaká regule a ty týmy by na to neměly mít ani právo.

Reagovat
Kokesh

Vždyť je většinou platí nebo přispívá stále RM. To tě má třeba sejmout tvůj vlastní hráč?

Reagovat
Ángel di María 22

Ano, když ho pošleš hostovat.

Reagovat
Kokesh

Já vím, spíš narazím na to, co řekl. Ze mít možnost osobně si promluví s Perezem. Normální praxe mít zákaz hraní proti svému týmu při hostování, ale pan Burgui to chce změnit.

Reagovat
hntlyl

fLorentino

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na Dajto prosím?

Reagovat
technecium

Krásná akce...

Reagovat
Al Capone

Zuzou má tu kravatu krátce uvázanou jak nějaký buran na vesnické tancovačce

Reagovat
One-Real

Nekdo stream na dajto?Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

no neni no

Reagovat
valloire
Reagovat
technecium

To je bránění Co čekat od Espanyolu proti Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Karim ideeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Easy.

Reagovat
valloire

a huš sa tam třepotá

Reagovat
Ángel di María 22

Benz je absolutní král To je vážně kralevic, nebo já nevim, zkrátka vládne všem

Reagovat
One-Real

Kariiim

Reagovat
Ángel di María 22

A James áčko, už to jede

Reagovat
smazaný uživatel

z tohohle realu jde STRACH

Reagovat
REPLIKATOR

Prosímtě nějakým cucákům zase dají osmičku a venku neporazí trochu lepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne, má to šťávu ,budou ještě nebezpeční.

Reagovat
technecium

Takhle hloupě do toho jít

Reagovat
jiriczeQ

ba právě takhle se do toho má chodit

Reagovat
misinho7

uz to ide

Reagovat
ADM

Fakt je vtipné, že proti mestskému rivalovi idú na krv, a do madridu, ako barcelončania, si chodia bez hanby po 5-6 gólov

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyolu je vztah Barcelona-Madrid, Katalánsko a takový věci úplně u prdele. Jestli něco tak historicky mají blíž spíš k Madridu.

Reagovat
One-Real

Kdo to tady hazel ten tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
JM

Reagovat
REPLIKATOR

Penaldo

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
JM

Reagovat
Free_player

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

krasa zatial co sa tyka futbalu

Reagovat
valloire

gol gol

Reagovat
Ángel di María 22

Cristianooooooooooo

Reagovat
roman1978

Penaldo

Reagovat
JM

Reagovat
Ángel di María 22

To je proste nadhera, vsechny zapasy pod Zidanem peknej fotbal.

Reagovat
valloire

Espanyol ví, kde je.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

hra o titul je furt otevrena

Reagovat
ADM

Misinho by nesuhlasil, zostáva už len 16. kôl

Reagovat
misinho7

a prva je barca so 7 bodovym naskokom a el clasicom doma

Reagovat
smazaný uživatel

po dnesku 4 body

Reagovat
smazaný uživatel

Dohravka?

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

nic

Reagovat
technecium

To zas bude kanonáda

Reagovat
smazaný uživatel

trapna liga

Reagovat
pingla

3:0 luxus....

Reagovat
misinho7

Jamesssssss

Reagovat
Ángel di María 22

AAAAAAA to je vááálec jako prase

Reagovat
Free_player

Reagovat
misinho7

kurva tak ma sere ten Betis teraz....skoda tych snaci vtedy

Reagovat
smazaný uživatel

no me sere ze my jsme s espanyolem remizovali

Reagovat
Hachim Mastour

Hrá Real 4-2-2-2 teraz, keď nehrá Bale?

Reagovat
valloire

Gol gol...soupeř je pod drtivým tlakem.

Reagovat
ADM

ten espanyol

Reagovat
technecium

Jak je Espanyol nechá jít v šesti proti čtyřem

Reagovat
MadMrJacky

Jako jsou momenty kdy Real vypadá jako bezkonkurenčně nejlepší na světě. Třeba teď.

Díky bohu, že ty těžké matche zatím nezvládají

Reagovat
Ángel di María 22

To jsou kombinace

Reagovat
smazaný uživatel

Toho brankáře Espanyolu je mi celkem líto. Přestoupil z Watfordu, první zápas a za 15 minut tam má 3.

Reagovat
One-Real

Symbolem tý zlepšený hry je jednoznačně Modrič, to je fakt až skandální rozdíl mezi výkony stejného hráče před měsícem a teď.

Reagovat
Magic player

Nejlepsi CM na svete je holt nejlepsi CM na svete.

Reagovat
Free_player

tak Espanyol jim to zatím pěkně usnadňuje prosrali si zápas běhěm 15 min.

Reagovat
technecium

Isco jde s balónem.Nechají ho jít 20 metrů a ustupují před ním.

Když měl míč Neymar, mohli se přepůlit jen aby mu zajeli do nohou. To mi prostě hlava nebere

Ale El Tridente by si mohlo vzít Realu poučení v tom, že nejdřív dávají góly a pak hrají na krásu. El Tridente hraje na krásu furt a pak pálí neskutečný příležitosti.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni o MSN, letos to kolisa dost na kvalite andrese a rakety..

Reagovat
technecium

Ale já myslím to přihrávání když se má střílet a střílení když se má přihrávat

Reagovat
smazaný uživatel

no to jo, ale zas by to bylo treba na ukor pohody v tymu, atd

Reagovat
ADM

minulý rok bola tá záloha ešte nulovejšia

Reagovat
smazaný uživatel

No protože tady by se to jinak rozhodčím hodnotilo.

Reagovat
technecium

Reagovat
Pigeon

El tridente sranda jak se vzdy vymysli neco, jen aby to bylo zajimave

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to je normální označení trojzubce. Tohle jsem četl už v době Ronaldinha, Etoa a Ludvy

Reagovat
Pigeon

mi jen pripada, ze spanele jsou na to spexialisti a vymysli si takove zajimave oznaceni

Reagovat
valloire

Reagovat
Diego2

misinho731.01.2016 13:10

boze tie vase reci..ze nam espanyol nechava hrat a proti vam hraju ako o dusu to si nad myslis ze nam pustaju zapasy abo co ?

Vubec neni rozdil v nasazeni Espanyolu

Reagovat
smazaný uživatel

jím to nevysvětlíš

Reagovat
smazaný uživatel

Je. Ale ten rozdíl je kvůli tomu, že proti Barceloně hrají na 200% a ne že Realu to pouštějí.

Reagovat
CR7RONALDO

Už by to chcelo další gól konečne

Reagovat
technecium

No Penalty, no Party

Reagovat
CR7RONALDO

A tie 2 goly čo sme dalo z hry, to nespomenieš čo?

Reagovat
technecium

To bylo na tebe, delfíne

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Free_player

Reagovat
ADM

Páči sa mi ako CR maká dnes

Reagovat
bartlu

Někde ty goly nahnat musi, aby ho par trotliku zase chtelo povazovat za nejlepsiho hrace...

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ángel di María 22

Cris dneska neuvěřitelně maká při napadání, to jsem dýl neviděl

Reagovat
technecium

Viděl včera Leoše se 4x vrátit, tak se ho snaží napodobovat

Reagovat
smazaný uživatel

a jeho hru proti Atleticu kedy napodobni ?

Reagovat
CR7RONALDO

Zidane effect

Reagovat
smazaný uživatel

videli sme minulý týžden :)

Reagovat
ADM

ved práve, to je skor na hanbu ...ak to teda nebude pokračovať v dolezitejších zápasoch

Reagovat
Free_player

jo proti týmům ze spodní poloviny tabulky to maká ...

Reagovat
smazaný uživatel

toto je hanba ten Espanyol, proti Barce idu do krvi do vycerpania, proti Realu hraju jak Slota po 3 promilach ..nemali radsej ani nastupit..po zapase tu zas snilci z Realu budu pisat ako je Ronaldo najlepsi..a dojde tazsi super a nebude ho vidno, len mi povedzte kolko golov dal tuto sezonu PSG, Barce, Seville, Villarealu, Valencii, Bilbau.no 0...este ze Real hra proti Malmo.a prorealistických kluboch ako Getafe a Espanyol .kde mu aj sam obranca nahra pred prazdnu branu..porovnavat Messiho a Ronalda je uplne scestne :)

Reagovat
smazaný uživatel

hanba, že atletico poslední dobou pravidelně Real připravuje o body, zatímco barceloně to pouští

Reagovat
smazaný uživatel

pouštíí ? , si nevidel jak vcera hrali, ak by im to pustili tak Barca vyhra 4:0, jediny rozdiel je ze Real je proti silným stratení ...a to nie len tuto sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

a barcelona je stratená proti espanyolu no

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

comu sa smejete ? , holej realite ? :) tak potom mi je vas luto ...fakty su fakty

Reagovat
JM

Tobě

Reagovat
pingla

A kde byl Missi proti Valencii, Espanyolu, Malaze nebo proti AS? Vzdyt je smesne srovnavat Missiho a CR, kdyby ses aspon chvili dival, jak kazdy hrac letel herne nahoru po nastupu Zidana, tak bys asi pochopil, ze CR je nekde jinde A to, ze si Missi doma nahonil goly z penalt (ktere sotva promeni), to uz tu nezminujes

Reagovat
roman1978

další - pár dnů šašek

Reagovat
roman1978

oni snad na to dělají draft

Reagovat
pingla
Reagovat
roman1978

jéje, asi mě jebne, ronaldo dal gól. jako bychom na to nebyli zvyklí

to jsi mě fakt odrovnal.

hele galibiere, nauč si ti děti aspoň něčemu.

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Este jeden gol Benzemu a potom pride cas Ronalda.

Reagovat
smazaný uživatel

Další penalta?

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

omg ... celé jsi to zkazil

Reagovat
JM

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

K tragickýmu Jamesovi:

10 - James Rodríguez has been involved in more goals than any other midfielder in La Liga this season (4 goals, 6 assists).

Reagovat
Mateo16

midfielder

Reagovat
Magic player

V posledni tretine hriste jeden z nejlepsich na svete, no. O to vetsi picovina byla od Beniteze davat ho tak hluboko. Ale to neni nic co by jsme nevedeli.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujeme. Je proste fantastický ... Musíte byť viac než spokojný a nielen s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol si může udělat další čárku.

Reagovat
smazaný uživatel

atleti taktéž

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplá spodina ligy. Ja im proste každoročne prajem zostup ...

Reagovat
CR7RONALDO

Pome gol Cris teraz

Reagovat
CR7RONALDO

Prečo James?

Reagovat
MadMrJacky

Cristiano netrefil

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si ten hlavni komentator v kazdem zapase obhajuje Ronalda

Reagovat
technecium

Kolik je Jamesovi?

Reagovat
smazaný uživatel

krásný pas

Reagovat
technecium

První ostřejší zákrok a hned žlutá. To je rozdíl oproti zápasu s Barcou

Reagovat
MadMrJacky

Ježiš nebrečte pořád

Reagovat
technecium

Otevři oči a zjistíš, že mám pravdu

Reagovat
MadMrJacky

Já někde říkám, že to není pravda?

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

To je strašný.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousci barcelony to opet nezvladaji a ponizuji se stale vice, brecot uz i na vypusteni zapasu souperem, to je moc. Ja se ale kralovsky bavim

Reagovat
misinho7

nepochopim to ich plakanie vedu ligu teroeticky o 7 bodov ...a stale idu svoje..superi nam vypustaju zapasy, lahko davaju superom karty...atd

Reagovat
bartlu

pico, ty proste musis umrit, takovy vymrdek, nechapu, ze ses jeste nejakou nestastnou nahodou nezabil, vzdyt ty musis byt neskutecne retardovany....a jeste k tomu slovak...ty az vyrostes tak budes leda na davkach a hovno prospesny spolecnosti, zabij se prosim a udelej vsem laskavost....chcipni pyco

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
misinho7

na psychiatri vam dnees pustili wifi?

Reagovat
bartlu

fiha...tenhle vtipek se dostal na slovensko teprve v tomhle roce?

Reagovat
misinho7

skoda ze niesom na slovensku teraz

Reagovat
bartlu

*to se tenhle vtipek dostal do madarska teprve v tomhle roce?

Reagovat
misinho7

* to se tenhle typek dostal do ceska teprve v tomhle roce?

Reagovat
valloire

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

A to vedou ligu o ranec

Reagovat
aither

To ti stačí málo k pobavení

Reagovat
technecium

Reagovat
Ángel di María 22

Nechapu, co tu vubec delaj, kor kdyz jako vedmy vzdycky vi, ze Espanyol nema sanci.

Reagovat
Visca el barca

Tak mistři budem my, co k tomu řekneš ? Že my vyhráváme těžký zápasy a vy ne ?

Reagovat
Ángel di María 22

Tak budete letos mistři, no a co? Nemusíš jak debílek pořád otravovat.

Reagovat
Visca el barca

Tak my jsme poslední dobou skoro pořád mistři vy jste mistři v nicneříkajících zápasech

Reagovat
Ángel di María 22

Neotravuj me s Barcelonou, me to nezajima

Reagovat
Visca el barca

To vidíme tejden co tejden jak tě to nezajímá Je to blbý bejt dvojka ve španělsku viď ? Tak jim dejte zase šestku, stejně zas za 14 dní ztratíte

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Espanyol nestíhá a prasí.

Reagovat
misinho7

Reagovat
ADM

Hra Realu vyzerá fakt dobre, vedia kto sa má kde pohybovať, je to rýchle, vedia podržať loptu, vedia rýchlo prejsť do útoku .. som zvedavý ako im to bude šlapať proti silným súperom ako napr PSG, kde boli na jeseň nulový. Zatiaľ im to pod Zidanom súperi doma dosť ulahčili..

Reagovat
ADM

a hlavne teda Marcelo

Reagovat
Ángel di María 22

Neuveritelnej rozdil, to je tak moc videt ted. V temer kazdym zapase mel pod Benitezem Modric i Kroos hodne uplne zbytecnejch ztrat, jednoduchy mice. Ted jedou jak stroje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo pořád někde zašitej

Reagovat
smazaný uživatel

Naco vam su taketo debakle proti slabým, dojde silnejsi a neviete kde ste...1 titul za posledných 6 rokov, a tuto sezonu tiez na 90% na sucho...od kedy dosiel Ronaldo do Realu je to 4:1 na spanielske tituly pre Barcu...a tuto sezonu 4 body naskok a zapas k dobru plus lepsi vzajomný zapas...futbal sa hra na tituly, a tie vam nezaruci nejake odovzdane Getafe ci Espanyol..tituly sa ziskavaju v zapasoch s tímami hornej 10

Reagovat
JM

Reagovat
Hachim Mastour

Ronaldo s tým nemá nič spoločné ty primitív.

Reagovat
smazaný uživatel

co by nemal , hra sa na neho a na jeho statistiky a to tituly neprinasa

Reagovat
Hachim Mastour

Realu sa nedarilo aj bez neho.

Reagovat
valloire

prasata z Barcelony

Reagovat
bartlu

nebrec

Reagovat
valloire

zalez hňupe

Reagovat
smazaný uživatel

pokazil někdy Marcelo nějaký zápas?? Protože pokaždé co se na něj dívám tak mi příjde neskutečné jak dokáže rozšroubovat obranu

Reagovat
Robbie

jo, pokazil, měl období kde byl šílenej

Reagovat
smazaný uživatel

Minule mně tohle přesně taky napadlo. On, ač je bek, tak je co se týče ofenzívy snad nejkonzistentnější hráč z celýho týmu.

Reagovat
Ed_Hazard

Hehe, to teda určite nie. Ako písal Robbie, mal pomerne dlhé obdobie, kedy bol šialene zlý. Ale to bol vtedy celý tým no.

Reagovat
Atlético de Madrid

někdy rozšroubuje obranu soupeře, jindy zase svojí

Reagovat
Pigeon

Paradni akce Ronalda

Reagovat
ADM

Wau Ronaldo dal konečne pekný gol

Reagovat
JM

No jo a Messi stále čeká

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

doklepávač

Reagovat
ADM

Messi je nejlepčí

Reagovat
valloire

nejlepčí je Ronaldo

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

To, že La ligu nesleduješ ťa tak trochu ospravedlňuje ...

Reagovat
JM

Tak jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JM

Reagovat
technecium

Reagovat
misinho7

Ronaldoooooooo uzas teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Batman

Reagovat
Ángel di María 22

Criiiiiiistiiiianooooooooo, nádherně, to je ono, pod vole

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tohle bylo krásný ale.

Reagovat
technecium

Pěkně

Reagovat
Free_player

takovej gol z hovna

Reagovat
smazaný uživatel

CRISTIAAAANOOOOO RONALDOOOOOOOOOOO

Reagovat
valloire

Bůh z Madeiry

Reagovat
smazaný uživatel

James geniálně

Reagovat
Hachim Mastour

Ronaaaaldo !!! Krása Konečne použil Ronaldo Chop.

Reagovat
Al Capone

kurva konečně Cristiano...konečně krásný gol.

Reagovat
CR7RONALDO

Ronaldo Asi jeho najkrajší gol za posledné 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

CR zase machruje na nějaký losery :)

Reagovat
misinho7

tak ale konecne masaker pekny gol po invidualnej akcii

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak Cris jeste nekonci, snad. Pochyboval jsem, to urcite a Espanyol nic velkyho neresi, ale porad je to jeden z nejlepsich hracu sveta, snad se zas dostane do vrazendyho tempa jako spoustu sezon predtim, dneska super

Reagovat
roman1978

ani náhodou. to píšete jen vy. pokaždé, když si zastřílí proti rozloženému soupeři a taky s penaltičkou

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak. Vždyť je to rok a půl pořád stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné ako vám stačí pár gólov do siete absolútnym tragédom a hneď je zabudnuté všetko, za čo je celú sezónu právom kritizovaný. Ja sa proste musím smiať

Reagovat
Ángel di María 22

Precti si to znova, protoze tohle je vrchol nepochopeni textu, to se uci na zakladce.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja len, že už tu mal byť namiesto neho Hazard ale keď dá ako vždy odovzdaným neschopom nejaké góliky, tak proste potvrdzuje svoju extratriedu a určite sa rozjede a podobné sračky. Veď ale ja vám to prajem, nech mu to sype proti nýmandom. Real bude spoko, nič meniť nebude a zase raz to skončí príznačne. Barca tituly, Ronaldo pichichi ... A všetko bude ako má byť

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ángel di María 22

Napsal jsem uplně něco jinýho, nemam sílu ti to vysvětlovat, když to nechápeš na poprvé. Nikde nedávám žádnej kredit Ronaldovi jen za to, že dal góly Espanyolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na základe čoho usudzuješ, že ešte nekončí a že si pochyboval el teraz veríš, že sa rozjede ?? Ja som si myslel, že k tomu prispel aj dnešný výkon proti Espanyolu. Či to bolo podľa videí z tréningov alebo ja už neviem no ...

Reagovat
Ángel di María 22

Pochybuju v posledni dobe, ale verim porad. A mam tam 2x snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

je jasne ze nekonci tu je skor obava ze sam sa rozhodne odist..ja si myslim ze on sa do tej formy znova dostane toho sa nebojim...a nebudem sa cudovat ak znova pojde superit o GB len ci tu jesen nebude bojovat uz v drese PSG

Reagovat
roman1978

Reagovat
misinho7

sak este uvidis jak to este nakoniec vyhra a vsetkych z barci roztrhne a minimalne v Top 3 bude znova

Reagovat
roman1978

to, že tam bude, ještě neznamená, že tam patří. ani letos tam neměl co dělat. holt propaganda je propaganda. a podle tvých stupidních názorů tam letos bude celá bílá lůza. nikdo jiný neumí hrát fotbal. jen bejl a penaldo a modrič a a a.

a hlavně, zlatý míč vůbec nikoho (až tak do prosince) nezajímá. fotbal se hraje na vítězství, tituly atd. to jen penaldo a jeho fans jsou tím zlatým míčem naprosto posedlí.

co o tom furt meleš, děláš ze sebe akorát šaška

Reagovat
misinho7

lol mal najlesie statistiky za minuly rok a nemal byt v Top 3? vyhrat to nemal ale v Top 3 jednoznacne...je to snad invidualna trofej ci?

Reagovat
roman1978

to je to, co jsi si z toho vzal? ano, neměl tam být. fotbal není jen o statistikách. dávat pravidelně spousty gólů poraženým soupeřům a doklepávat na 5, 6, 7 nula, silnějším soupeřům se taktně vyhýbat a k tomu si vyskákat tuny penalt a napadat spoluhráče, protihráče a chovat se jako hovado - ano, to je na top 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Misinhovi to nevysvetlíš ... leny počet gólov rozhoduje a je úplne jedno, že 2/3 pre svoj tím nemajú skoro žiaden osoh ...

Reagovat
roman1978

osvěta je osvěta

Reagovat
valloire

správně....Zico 1

Reagovat
roman1978
Reagovat
valloire

...no ale ta nahrávka? Ta byla !!!! Génius.

Reagovat
roman1978

https://www.youtube.com/watch?v=3pnSvfHiUqk

ještě jedna malá připomínka toho ms -

Reagovat
valloire

geniální

Reagovat
roman1978

napiš to ještě jednou, to nevěřím

Reagovat
valloire

geniální...bohužel

Reagovat
roman1978
Reagovat
valloire

čtvrtfinále MS a pohár proti popelářům se srovnat nedají

Reagovat
roman1978

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze hej...hrali proti anglicanom....to je detto

Reagovat
valloire
Reagovat
roman1978

to jo, já na to sem tam koukám. ještěže existuje internet.

kdysi bychom jen vzpomínali a zapomínali

Reagovat
valloire

Pravda...už bychom to asi nikdy neviděli. Některý věci jsem ani předtím neviděl.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

A James acko uplne z hovna, on ma proste na tohle dar. Ten bude body sbirat dokud bude moct hrat.

Reagovat
smazaný uživatel

takový madridský Dočkal

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Ronaldo, takhle si tě pamatujeme..

Reagovat
One-Real

Má to pěkný náboj. Hrozně se mi líbí spolupráce krajních beků s Modričem a Kroosem. Oba se zatahují někam do prostorů mezi krajní beky a stopery, skvěle to funguje. Zároveň stíhají přečíslovat soupeře ve středu hřiště, kde už tak máme dost hráčů. Tohle přehuštování, kdy tam operuje jak James, Karim, Isco a stahují se tam další je pro soupeře dost těžko bránitelný. V kombinaci na malém prostoru jsme celkem silní, takže Espanyol nestíhá bránit. Ale největší pochvala ze všech náleží krajním bekům. Skoro mi to přijde jako soutěžení, kdo toho naběhá více. Na Daniho úžasnou práci dopředu i dozadu jsme zvyklí, ale dneska maká i Marcelo směrem dozadu. Oba fantastičtí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Karim by to mohl rozbehnout pri tom napadani.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě, co s Danilem. Jestli ho pošleme někam na hostovačku nebo se spokojí s lavičkou...

Reagovat
Robbie

když sem hrál FM 15 tak sem měl Carvajala a Marcela že sem hrál takový 4-3-3 s Jamesem jako ZS, potom když sem prodal Modriče za 48 M tak už hrál Isco na ZS, TOP, Navas-Varane-S.Ramos-Carvajal-Marcelo-Kroos-Modrič(Isco)-James-C.Ronaldo-Bale-Benzema, bylo to tak jak popisuješ, Carvajal měl každý zápas přes 15 km na zápas a Marcelo měl každý zápas taky hodně k tomu blízko, ale o parník před všema, to bylo neskutečný jak hráli

Reagovat
smazaný uživatel

Sláva Ronaldo!

Reagovat
Atlético de Madrid

Ronaldo může svojí kariéru odstřelit maximálně psychicky, po fyzické stránce by mohl hrát ještě pět let La Ligu a stejně bude dávat víc gólů než kdokoliv jinej

Reagovat
misinho7

Reagovat
bartlu

to je pravda, zalezi, jestli real bude chtit neco vyhrat, nebo se pojede porad na ronalda...ono na takovy klub a tolik let s hovno trofejema, to jim brzo docvakne...

Reagovat
Al Capone

to je fakt, ale vůbec nechápu jak mohl tak neskutečně ztratit techniku...kdyby rychlost nebo právě jak píšeš fyzičku, ale techniku...nechápu.

Reagovat
ADM

Sam si mi davnejšie písal, že jeho klučky uz v Manchesteri neviedli k ničomu a len sa zamotal. Takže nerozumiem ako to teraz píšeš. Stratil techniku kopania priamych kopov, inak to bolo väčšinou vždy o tom že niekoho prešprintoval a maximalne k tomu doplnil "kolobežku"

Reagovat
Al Capone

Ano, ale sem tam se mu něco povedlo...ted je to tragedie...

Reagovat
smazaný uživatel

Imho techniku zas tak moc neztratil, on ztratil výbušnost, zrychlení na pár prvních krocích. A právě na tom měl založený i ty svoje kličky, proto mu teď už tolik nevycházejí.

Reagovat
Magic player

Reagovat
Kokesh

Zrychleni na prvnich par krocich se tu dokola opakuje, ale dle me to vubec neni pravda. Hral jsem s nekolika ex ligacama, kdo mel prvni dva tri kroky brutalne rychly, to neztratis ani v 35. On ma ty prvni kroky porad neskutecne rychly, rychlejsi nez naprosta vetsina fotbalistu...hraje uz ale fotbal na nejvyssi urovni pres deset let a i pres jeho fyzickou pripravenost ti i svaly starnou, on ztraci hlavne tu rychlost. O vybusnosti, kterou mel okolo 20ti, se nema cenu bavit...tu uz ztratil davno.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď on nikdy nejak extra techniku nemal. Rýchle preplietanie nôh a dosť. Klamanie telom nula bodov. Cit na lopte úplný priemer a ani to vedenie nebolo nikdy nejak extra. On nikdy nevynikal nejak extra efektívnymi kľučkami. Proste si to hodil a využil svoje atletické prednosti, ktoré má fantastické. Proste taký ten obrovský cit ako Modrič, Isco, Messi alebo Iniesta nemal nikdy. Klamanie telom ako Neymar, Messi nemal tiež ... on má rýchlu kľučku a výnimočne rýchle prvé kroky a naozaj rýchle nohy ale takú tú techniku ako spomínaní borci nemal a ani mať nebude.

Reagovat
Magic player

Hodne hodne mimo, cele to souvisi s tim, ze mu odesly prvni tri kroky a bez tech klicky delat skoro nejde. Mozna by mu pomohlo snizit vahu, kdyz se podiva clovek na jeho postavu ted a na to jak vypadal prvni 2-3 roky u nas, tak je to velky rozdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže mi chceš povedať, že CR má techniku na úrovni týchto borcov áno ?!

Reagovat
Magic player

Nechci, ma jinou techniku, uz jen tim, jakou ma stavbu tela nemuze predvadet to co oni, ale napsat, ze nemam cit pro mic je uplna hovadina, doporucuju ti podivat se na nejake jeho videa z Manchesteru a privnich trech let u nas.

Vsak z Piqueho si delal dobry den strasne dlouhou dobu, to by sis mohl pamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že cit pre loptu má ale neni v tejto činnosti extratrieda. Len v Reale sú tak 6 lepší hráči v tejto činnosti. Ja som videl jeho videá a viem akú má techniku ale tiež viem, že to neni úroveň svetovej špičky. Asi tak som to myslel ...

Reagovat
Kokesh

Stopro, ale hlava mu prave zacina delat vice a vice problemu....sebevedomi ma sice na rozdavani, ale Karim bude tez na vrcholu kariery, to samy mozna Bale. On musi byt jasna jednicka, no uvidime...

Reagovat
Atlético de Madrid

Pokud fotbalista formátu Ronalda skončí svojí vrcholovou kariéru tak, neunese, že v týmu dává někdo stejně gólů jako on, tak se ukáže, že je to prostě blbeček.

Reagovat
smazaný uživatel

A ono sa to zatiaľ vôbec ani raz neukázalo, že by tým blbečkom mohol byť, všakže ?!

Reagovat
Atlético de Madrid

On je casto premotivovany a ma nejake blikance, ale to je pochopitelne. Jinak mi byl od odchodu z Manchesteru az zhruba nekdyd do predlonska relativne sympaticky, sice je to egnomaniak, ale zaroven se vsude mimo hriste choval profi.

Reagovat
roman1978

co je na tom pochopitelného?

Reagovat
Atlético de Madrid

Ze je nekdo v zapalu hry premotivovany. Chapu ty simulace, neni prvni ani posledni, kdo to dela. Ale nejaky ten rok a pul je to zase fakt extremni, stejne jako to ruzny kopani do souperu.

Reagovat
roman1978

ale přece není jediný, kdo hraje na světě fotbal a je jediný, kdo to všechno spojuje dohromady. simuluje, napadá soupeře, brečí - prostě definice rozmazleného fracka.

já opravdu nechápu, co je na tom pochopitelného. pochopím blikanec, nepochopím opakované a časté blikance. a nejhorší na tom je, že většinou nepotrestané

Reagovat
smazaný uživatel

Mne teda z tých jeho blikancov a úplne dementných červených kariet prišli pochopiteľné tak asi 2 situácie. Zbytok bolo správanie dosť za hranicou pochopenia a vôbec by som nad tým nemával rukou. A to, že je egomaniak je práve to za čo mi je nesympatický najviac a za čo ho sčasti aj pokladám za blbečka. A ako jeden z naj hráčov sveta keby sa už nechoval ani profi mimo hriska, tak to už si fakt neviem predstaviť.

Reagovat
Ángel di María 22

Nejlepsi na tom je, ze Zidane je u tymu par tydnu a uz se hraje fotbal jak pod Carlem. Sice zatim nebyla supertezka proverka, ale ten styl ma uplne jinou kvalitu nez predtim.

Dneska paráda, stejně jako proti gijonu i Deporu, je to prakticky to samý, prostě hrajeme rychlý, dynamický kombinace a souper nestiha, rozdil v tech zapasech moc neni, jen cules tu (nevim proč!) zase brečí, máte to zapotřebí u takovýho zápasu když vedete ligu? Neuvěřitelný

Karim se pak trochu vytratil, ale James dneska bere na sebe vic zodpovednosti nez Isco a Cris napada, maka a odmenou 2 goly, ten druhej svetovej

Jen tak dal Zizou, casu dost, momentalne mi uplne staci, ze me Real bavi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

a co by si chtěl víc jako?

Reagovat
misinho7

tak Ronaldo este jeden a Karim 2 a bude to fajn

Reagovat
smazaný uživatel

James na tomhle postu = 14+10 za 1309 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Bale who?

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
ADM

Bale na miesto Ronalda a Ronalda posadiť

Reagovat
smazaný uživatel

stejně by byl nejlepší střelec

Reagovat
Magic player

Reagovat
smazaný uživatel

15 gólů proti týmům z dolní poloviny tabulky, 3 z horní. Jen tak dál Kristý

Reagovat
misinho7

Varane = Zidane

Reagovat
Ángel di María 22

Varane wau

Reagovat
valloire

Varane

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to trochu rozbehni, Karime, to je hruza.

Reagovat
valloire

japonští turisté se baví útočnou smrští královského klubu

Reagovat
smazaný uživatel

V kanále už byla moc velká zima, žes vylezl?

Reagovat
valloire

v knajpě není zima

Reagovat
technecium

Takže jsi mladej cucák a troll. Jen cucáci jsou v hospodě na netu

Reagovat
valloire

a ty jsi geniální a moudrá osoba

Reagovat
technecium

Jo to máš právdu

Reagovat
valloire

Já mám vždycky pravdu.

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Nemá

Reagovat
valloire

Mám.

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Kova slusnej ignor.

Reagovat
valloire

Ronaldo je excelentní.

Reagovat
misinho7

zas jese...preco tam neda tuto sezonu lepsie hrajuceho Lucasa ?

Reagovat
roman1978

protože tomu nerozumí. není s těma hráčema celou dobu a neví, kdo na tom jak je.

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

keby sme to brali podal tejto logiky tak podla Rafu je Danilo asi na uplne inom leveli ako Carvajal...

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

Reagovat
roman1978

hrozný jese

Reagovat
Robbie

panebože zase ten tlustoch Jesé

Reagovat
ADM

Ten Samo Slovák nevie rozprávať poriadne a tlačia ho k tomu komentovaniu každý druhý týždeň

Reagovat
valloire

Benzema nedá gól z geniálních nahrávek Cristiana Ronalda.

Reagovat
technecium

Geniální nahrávka je trochu něco jinýho než přiťuknutí na dva metry

Reagovat
ADM

kluud skočil si mu na to ako myš na syr

Reagovat
valloire

pejsek na kostičku

Reagovat
CR7RONALDO

Teraz gol Cris

Reagovat
One-Real

I love si ted doma musi mlaskat. Odchazi zbytecny Kroos a konecne je na hristi DM ktory vie vybojovat lopty.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Matic je Matic..

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době to Ronaldo trefil dobře.

Reagovat
technecium

Brankář > Ronaldo

Reagovat
technecium

Hm, zas jim to drží jen Navas

Reagovat
misinho7

tie vybehy Navasa

Reagovat
Atlético de Madrid

Últimas 100 faltas directas lanzadas por Cristiano (club y selección):

39 a la barrera

29 paradas por el portero

28 fuera

1 al palo

3 goles

dobra uspesnost

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako?

Reagovat
Magic player

To ruske hovado co vysilalo ten stream na ktery jsem se dival, at shori v pekle. Normalne to prepnul na Milanske derby.

Reagovat
roman1978

není se co divit

tak si pust ziveprenosy, tam je to z dajta

Reagovat
smazaný uživatel

S tim Kovacicem me fakt sere. Jeden ignoruje Isca, druhej zas toho.. nepochopim.

Reagovat
Magic player

Kdovi jak se chova, jestli nema pokoru a chova se vuci Zidanovi jak blbec, tak mu to da sezrat. Pokud, ale za tim neni nic takoveho, tak je to z jeho strany strasna kravina, Kova je nase budoucnost na CM a musime ho udrzet.

Reagovat
Robbie

at jou do prdele stěma puštěnýma druhýma poločasama

Reagovat
ADM

Misinho dnes ani nezaspí

Reagovat
misinho7

ale de ..Gareth nedal gol..soda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Ángel di María 22

James - Jesé krásně..Cris

Reagovat
misinho7

ale Criiis

Reagovat
valloire

Hattrick Cristiana Ronalda a búr je na světě.

Reagovat
One-Real

Case prase zpátky ve hře.

Reagovat
Robbie

však to bylo čistý, první byl míč

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

To je kkt..

Reagovat
smazaný uživatel

Klasik Case..

Reagovat
misinho7

Jese

Reagovat
ADM

misinho731.01.2016 21:50

zas jese...preco tam neda tuto sezonu lepsie hrajuceho Lucasa ?

Reagovat
misinho7

a to ze som napisal Jese a dal smajlika nieco popiera? omg

Reagovat
ADM

prepáč mam na teba spadnuté

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

To by nebylo ono, kdyby Realu nenechali aspoň šestku. Špína z Espanyolu

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ángel di María 22

Jese hraje suprově.

Reagovat
vocasisko

Cristiano, vítej zpět v TOP50

Reagovat
technecium

Reagovat
Kokesh

Nadhera...najednou tolik sebevedomi. Tohle ti Vazquez nepredvede. Zizu vi, proc mu dava sanci, Jeseeeeeee.

Reagovat
valloire

gol gol daly si gol

Reagovat
roman1978

proč tam dával toho jeseho, však to je tučné prase a na lavičce jsou lepší hráči.

Reagovat
Magic player

Jese pry pripomina El Fenomena.

Reagovat
technecium

Ale jo Tlustej a má jednu kličku

Reagovat
Magic player

Ty si tady nejvetsi picus, no.

Reagovat
valloire

Ten tlustej s jednou kličkou vystřílel titul na MS. Na rozdíl od....

Reagovat
vocasisko

... portugalskýho jmenovce. Jasně, chápem.

Reagovat
kubys

Zica

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

a pak na klubové scéně vyhrál 1 ligu a 0 LM

Reagovat
valloire

nepodstatné

Reagovat
smazaný uživatel

Takže takový Gento co sice nevyhrál MS, tak mu je 12 titulů a 6 LM k ničemu

Reagovat
valloire

Gento vyhrát MS nemohl. Přes ČSSR nejel vlak.

Reagovat
technecium

Kdyby byl opravdu dobrej, poradil by si, jak podle tebe měl Messi

Reagovat
valloire

Messi ale nenarazil na ČSSR s Masopustem a na Brazílii s Garrinchou.

Reagovat
technecium

Ale 2x narazil na nejlepší Německou generaci všech dob.

Reagovat
valloire

Nejlepší německá generace všech dob je ta okolo Beckenbauera.

Reagovat
Magic player

A stejne se o nem mluvi jako o mozna nejlepsi "9" v historii.

Reagovat
valloire

ne možná, je

Reagovat
Magic player

Ja si to myslim taky, ale nechtel jsem to psat, aby tady z toho nebyl jeste vetsi bordel, kdyby to nekomu nebylo po chuti.

Reagovat
valloire

srát na ně

Reagovat
technecium

Tak to chudák devítka

Reagovat
valloire

a na repre scéně má to, o co marně usilluje....

Reagovat
roman1978

zico

Reagovat
valloire

i messi

Reagovat
roman1978

Reagovat
valloire

je to k pláči, vím

Reagovat
roman1978

ale stejně je nejlepčí

Reagovat
valloire
Reagovat
roman1978

irelevantní

Reagovat
valloire

vím, měl by jich mít 10

Reagovat
Kokesh

Tlustej? Tam ma naprosta vetsina minimalni tuk v tele.

Reagovat
Magic player

Vubec s nim neztracej cas.

Reagovat
valloire

Isco disco

Reagovat
One-Real

James a Isco oba 90 minut, buhvi jestli se to nekdy stalo.

Reagovat
Magic player

A oba bozi.

Reagovat
vocasisko

Espanyol klasicky výlet do Madridu kvůli děvkám a chlastu. Na závěr pro jistotu vlastňáček, kdyby se svaz rozhodl Realu smazat góly pro doping, tak ať to skončí aspoň 1:0.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

jsou to labužníci a ví, co se sluší a patří při návštěvě hlavního města.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
roman1978

Reagovat
Billy McClane

Cules neunasaju alebo co to tu dnes jako predvadzaju?

Reagovat
misinho7

a pritom vedu ligu

Reagovat
roman1978

no, strašně nám vadí, že vedeme ligu. komentovat zápasy největšího rivala vlastně není normální a nikdo z madristů to opačným směrem nedělá.

Reagovat
Billy McClane

Tak Barca vs Atltetico bol o dost väcsi zapas a tolko madridistov tu ani zdaleka nekydalo. Ale tak ked vas to bavi, tak mne to nevadi, len mi je divne ze sa tu dnes stretlo tolko dementov odrazu

Reagovat
roman1978

dement tě ráno oblékal

Reagovat
smazaný uživatel

16-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

co to

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 20 mačů

Reagovat
smazaný uživatel

Za Kovu. 25 minut za 4 zapasy.

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 a titulu nejsou o nic blíž

Reagovat
smazaný uživatel

jede se na Pichichi

Reagovat
Atlético de Madrid

dostane ji Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna kdyby kopal penalty.

Reagovat
Atlético de Madrid

mel by zacit, to by podle me Ronalda treba kleplo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomu nevěřím, největší šanci dávám Ronaldovi, Suárez taky jede slušně, Messi by se mohl zvednout, ale Benzema? To si nemyslím.

Reagovat
Atlético de Madrid

ja chci, aby ji vyhral Benzema

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kokesh

Me too. Ale jaktoze uz nechceš Griezmanna?

Reagovat
Atlético de Madrid

Griezmann ted vic pracuje pro tym, takze nema cas strilet goly

Reagovat
misinho7

sak je jeden gol za Ronaldom a Suarezom a tuto sezonu ma zatial tusim 22 golov v 21 zapasoch myslim si ze realne je to dost

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že ztrácí 1 gól, ale nemyslím si že Pichichi vyhraje...

Reagovat
valloire

to, že si to nemyslíš, je irelevantní....

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si upřímně myslíš, že Benzema Pichichi vyhraje?

Reagovat
valloire

proč ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože když se Ronaldo rozjede, tak je mu schopnej utéct o 15 gólů. Messi bych taky neodepisoval, 7 gólů není žádná velká ztráta. Nebo jak píše AdM níže, Suáreze taky vidím reálně.. no uvidíme. Podle mě to bude na 90% Ronaldo nebo Suárez. Messi možná náskok stáhne, ale nevyhraje, Benzema časem odpadne.

Reagovat
valloire

no jo furt, máš pravdu

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja myslim, ze vyhraje Suárez. Ten má naprosto konstatní gólovou produkci, dal za ten minulý rok stejně gólů jako Messi a hraje hroťáka, takže v tomhle tempu pojede i dál. A zároveň nepracuje tolik jako Benzema, takže by se mohl dostávat do víc šancí.

Reagovat
ADM

Bude to Ronaldo na 234%. On si to či sa nam to pači alebo nie odstriela na Bernabeu na slabších súperoch a možno pridá aj niečo proti silnejším vonku to bude pre neho plus Suarez bude pod ním, možno tesne možno o 5-6 golov. Od Messiho nečakám viac ako 22-24golov vzhladom na to že tento rok hrá zatiaľ ešte hlbšie ako minulý a moc sa mu zatiaľ ani nechce.

Reagovat
patas92

Bez šance, Barcelona šestky každé druhé kolo rozdávat nebude. Ronaldovi ty hattricky jednou za čas budou stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. I když raději bych to přál teda tomu Benzemovi no, ale je třeba se na to dívat reálně .

Reagovat
Ángel di María 22

Bude s Ronaldem na stejne golech i minutach a strihnou si o to.

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, kdy to už pochopíte, že momentálně jsme nadšení z toho co máme. Samozřejmě bychom všichni chtěli titul, ale tahle sezóna je snad ve fázi budování týmu pod Zidanem a první velké výsledky by měly přijít v příští sezoně. Třeba se i něco podaří v LM, kdo ví.. Ale prostě teď si užíváme to, že v těch zápasech jsme lepší, hra má smysl, jdou tam vidět pěkné kombinace..

Reagovat
Generalní Gladiator

jsou nadšeni z toho,co momentálně mají..já se jim snad ani nedivím..Až je mi jich skoro líto, jak barca ten klub pomohla zakopat do země a k titulu jim nedá a nedá ani čuchnou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real se zakopává sám. Tady to není o nějakém velkém vlivu Barcelony..

Reagovat
Generalní Gladiator

Jasně že ne 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna prohra nedělá celou sezonu..

Reagovat
Generalní Gladiator

samozřejmě že ne, ale ale všechny ty vítězství barcelony v sezoně znemožňují realu vyhrát, tak to prostě je.Tyhle debakly jako 5:0 nebo 4:0 jsou pouze třešničkou na dortu pro jednu stranu a hnusnou pachutí pro druhou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ssamozřejmě, pokud Barca bude pokračovat ve svých výkonech, tak Real může dělat cokoliv a má smůlu. Ale jak už jsem psal nahoře, po tom, kdy hra s Benitezem byla otřesná a i s průměrnými týmy jsme nehráli dobrý fotbal a nebyli lepší, tak se to hodně posunulo. A to si myslím že spoustu fandů momentálně stačí ke štěstí. SAmozřejmě, příští sezonu, kdyby se mělo opakovat to samé, tak už by to bylo špatné.. Ale teď je to jen o tom, zda Barcelona zvolní nebo ne, takže my si zatím můžeme užívat alespoň kvalitní herní projev..

Reagovat
CHONG

Ta změna hráčů v přístupu a nasazení je oproti tučňákově mini éře fakt neskutečná. Zatím se nám sice ještě do cesty nepostavila žádná výrazná překážka, ale i tak je to krásný pocit, mít zas na lavičce po půl roce charismatického leadera a užívat si krásnou hru, kterou předvádí milovaný klub, jen tak dál, chlapci. Vamos Zizou! Hala Madrid!

Reagovat
One-Real

Karim už v top 10 střelců historie Realu, král.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Ronaldo 2 přímáky "pro tým". To jsem za jeden zápas snad ještě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikúúúúúúúú

Reagovat
smazaný uživatel

Jozabeeeeeeed

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto s tebou nekomunikuje Mrzí ma to. Prejdi k BL, tam si podebatuješ aj o 3.lige

Srandujem samozrejme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele