Primera División - preview 21. kolo

22.01.2016, 08:38, aktualizováno 25.01.2016, 08:50
Previews
Pondělní dohrávka španělské ligy nás zavede na hřiště posledního Levante. To přivítá Las Palmas, které má pouze o čtyři body více a rovněž figuruje v sestupovém pásmu...
Levante UD - UD Las Palmas  (pondělí 20:30)
Levante prožívá mizérii a je stále poslední. Teď však má jednu z mála dobrých šancí na vzestup, protože ani jeho další soupeř není v právě oslnivé formě. Na Estadi Ciutat de València totiž zavítá 16. Las Palmas.

Hodně náročná práce čeká na Levante. Poslední tým tabulky první španělské ligy zažívá mizernou sezonu a sbírá jednu prohru za druhou. Jeho herní projev se blíží agónii a ani občasné vítězství zatím nedokázalo dostat Levante z pásma sestupu. Levante se povedlo 19. kolo, ve kterém porazilo Rayo Vallecano poměrem 2:1. Jenže v minulém kole to zase byla bída.

Přitom paradoxně v něm Levante podalo jeden ze svých nejlepších výkonů. Vstřelilo dokonce tři branky, což u Levante rozhodně není běžná záležitost. Jenže domácí Celta Vigo dala ještě o jednu branku víc a nakonec brala tři body. Levante prospalo první poločas, svou první branku vstřelilo až po hodině hry a nakonec stačilo minutu před koncem jen snížit. Teď potřebuje zabrat naplno.

A uvědomuje si to i trenér Rubi, který před utkáním prohlásil: "Je jasné, že naše situace je velmi špatná. V podstatě nic se nám nedaří. Ale já nejsem zvyklý věci vzdávat, takže dokud můžeme, budeme bojovat. Jsme teprve za polovinou soutěže, takže máme čas na nápravu. Musíme zabrat, táhnout za jeden provaz a doufám také v nějaké posily. Bez nich to budeme mít hodně těžké."

Hrát už může kolumbijský záložník Jefferson Lerma, protože klub se odvolal proti jeho kartám a odvolání bylo úspěšné. Zranil se však záložník Rubén García, který bude chybět několik týdnů. Levante nemá poslední dobou moc dobrou formu, protože prohrálo pět ze šesti posledních duelů v La Lize. Las Palmas to zase moc neumí mimo svůj domov, protože nevyhrálo už posledních devět výjezdů.

Las Palmas bojuje poměrně udatně a jde mu to i v poháru Copa del Rey. V jeho rámci už přešlo přes favorizovaný Eibar a teď ještě uhrálo remízu s Valencií na jejím hřišti. Do odvety je tak vše otevřené a Las Palmas může ještě překvapit. V Primera Division už to taková sláva není a Las Palmas vyhrálo naposledy v 17. kole. V minulém kole dostalo tři branky od Atlética Madrid a je nyní až na 16. příčce. Mírným favoritem je přesto Levante, které s Las Palmas ještě nikdy neprohrálo.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.10 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - SD Eibar  (neděle 12:00)
Na stadionu San Mamés v Baskicku bude k vidění velmi zajímavý duel mezi domácími Lvy a hosty z Eibaru. Tyto týmy spolu nemají zase tak moc zkušeností, ale rozhodně mají oba velkou chuť získat tři body.

Eibar je - pokud jde o Primera Division - ve skvělé formě. Už čtyři poslední duely vyhrál a hodně rád by přidal pátý zásah. Svou úlohu bude mít hodně ulehčenou, protože domácí celek rozhodně není v dobré náladě a hráči jsou psychicky na dně. Tam je dostal především dvojzápas s Barcelonou. Především pak poslední duel, který se odehrál v rámci La Ligy.

Athletic dorazil na Camp Nou v naději na nějaké body, možná potrápení domácích. Jenže dostal velmi krutý úder v podobě šesti branek ve vlastní síti! Hodně tomu zřejmě přidalo brzké vyloučení Gorky Iraizoze, který musel hřiště opustit už ve čtvrté minutě. Pak se trefili Messi, Neymar, Rakitić a hned tři branky zaznamenal Luis Suárez. Takovou potupu zřejmě hostující fandové vůbec nečekali.

Bilbao se ale opírá alespoň o dobrou domácí formu. Na San Mamés vstřelila minimálně dvě branky v pěti z posledních šesti duelů. Baskové sehráli důležité domácí utkání proti Barceloně také v rámci čtvrtfinále Copa del Rey a výsledek 2:1 ve prospěch hostí není zase tak špatný. Ví to i trenér Ernesto Valverde, který byl po utkání relativně spokojen. Především pak hledal pozitiva.

Prohlásil: "Fakt, že jsme dali branku, nám dává naději do odvety. Bylo pro nás důležité nedostat znovu takový počet branek, kolik jsme jich dostali při posledním utkání s Barcelonou. Klíčem bylo to, že jsme je nenechali tak moc kombinovat. Uvidíme, co se dá dělat do dalšího zápasu. Teď se ale soustředíme jen na duel s Eibarem, který rozhodně nebude snadnou záležitostí," uvědomuje si Valverde.

Eibar se s pohárovou soutěží už rozloučil, takže o to více sil mu zbývá na ligovou scénu. Vidět to bylo v minulém kole, kdy se Eibar utkal s Granadou. Na branku Inuie navázal dvakrát Sergio Enrich a Borja Bastón. I díky těmto třem bodům je Eibar na více než solidní šesté příčce, která mu zaručuje Evropskou ligu. A to je pro tento maličký klub skvělý výsledek.

I trenér Jose Luis Mendilibar byl po minulém kole spokojený. "Ani jsem nečekal, že po tak málo kolech budeme mít tolik bodů. Jsme hrozně šťastní. Máme čísla jako ty největší kluby, i když nevím, jak dlouho nám to vydrží. Důležité je, že moji hráči věří v úspěch. Když tohle máte, mnohem lépe se vám pracuje, což je z našeho příkladu vidět. Vím, že to nebude takhle dobré pořád, ale o to víc nás to teď baví," hlásí trenér Mendilibar.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Herrerín - Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga - Beňat, José - Williams, Eraso, Muniaín - Aduriz
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Santos, Ramis, Juncá - Keko, García, Adrián, Inui - Bastón, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.65 - 3.75 - 5.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Sevilla FC  (neděle 16:00)
Sevilla se v poslední době zlepšuje a bude chtít uspět také mimo svůj stadion. Jenže má velmi obtížného soka, protože domácí Atlético Madrid by rádo udělalo další krok směrem k obhájení první příčky a následnému titulu mistra.

Stadion Vicenteho Calderóna čeká návštěvu ze Sevilly a bude to hodně sledovaný duel. Před Sevillou stojí náročná zkouška dospělosti a zároveň velmi nepopulární sok. Za posledních více než pět let totiž sevillské FC nedokázalo svého soupeře poazit ani jednou. Když se tým trenéra Unaie Emeryho radoval proti Atléticu naposledy, psal se rok 2010 a od té doby se Sevilla trápí.

Letošní sezony začala obdobně, protože zastihla pohárového specialistu v hodně špatném rozpoložení. Po odchodu některých hvězd se sympatický klub a vládce Evropské ligy ocitl na dně svých sil i tabulky. V Lize mistrů sice už nepokračuje, ale do Evropské ligy se opět dostal a nyní se ještě chce ukázat v Primera Division. A nemá k tomu špatné předpoklady. Dokáže sice občas zaváhat, jako tomu bylo v případě duelu s Granadou, ale jinak se forma Sevilly zlepšuje.

A co víc, radost dělá Unaiovi Emerymu především obranná činnost. Za posledních deset utkání totiž Sevilla inkasovala jen dvakrát! Minulé kolo La Ligy bylo v tomto směru něco jiného, protože Sevilla dostala branku od Málagy. Sama ale vstřelila dvě, o které se postaral hrdina Sevilly Kevin Gameiro, takže brala tři body i přes emotivní závěr plný červených karet.

Sám střelec uznává, že v Seville je náramně šťastný, i když to neměl vždy jednoduché. V rozhovoru pro Canal+ sdělil: "Jsem v Seville šťastný, takže nemám důvod vracet se do Francie. Ve fotbale samozřejmě nikdy nevíte, co se stane v přestupovém období, ale jsem tu šťastný. Dlouho trvalo, než jsem se dostal do základu, ale teď dostávám šance a hraji často. Dřív tu byl Carlos Bacca, což je skvělý útočník. Teď hraji víc a jsem spokojený."

Otázkou je, jak si Gameiro a spol. poradí s obranou Atlética Madrid. Madridský celek má totiž jednoznačně nejlepší obranu v lize a za celou dobu dostal jen osm branek! Seville se navíc moc nedaří venku, kde posbírala jen pět bodů! Atlético nadělovalo také v minulém kole La Ligy, když si poradilo s málo nebezpečným nováčkem Las Palmas. Jednu branku vstřelil Filipe Luis, o dvě se postaral Antoine Griezmann.

V rámci Copa del Rey to už ale se střílením branek bylo poněkud horší. Atlético se utkalo s Celtou Vigo na jejím hřišti a nakonec neskóroval ani jeden tým. Přesto hledal trenér Diego Simeone pozitiva. "Klíčem je to, abyste nemysleli na nic okolo zápasu. Důležitý je zápas samotný, to, co se stane na hřišti. Nic jiného nás nezajímá. Ani počasí, čas, postavení v tabulce, nebo to, jaká je to soutěž."

"Mám v týmu vynikající hráče, ale vždycky radši mluvím o týmu jako celku. Fotbal je kolektivní hra, takže mým úkolem je dát dohromady partu hráčů, která bude hrát jako jedna skupina. Individuality pak vyplouvají na povrch, ale vždycky stojí na celku. A pokud jde o kritiku Jacksona Martineze, těší mne, že je to hráč, který neustále pracuje. Když se podíváte do jeho minulosti, zjistíte, že nikdy moc dobře nezačal, ale vždycky se časem diametrálně zlepšil," připomíná Simeone na adresu střelce.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - Niguéz, Fernández, Gabi, Koke - Griezmann, Vietto
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Coke, Rami, Carrico, Trémoulinas - Cristofóro, Krychowiak - Vítolo, Banega, Krohn-Dehli - Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 3.60 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Deportivo La Coruña - Valencia CF  (neděle 18:15)
Souboj dvou týmů snažících se dosáhnout na evropské poháry bude k vidění na Estadio Riazor. Přijedou tam totiž Netopýři z Valencie, kteří mají v této sezoně hodně polámaná křídla a jejich vzlet tabulkou se odkládá každé další kolo.

Estadio Riazor se stane dějištěm dalšího zajímavého střetu. Domácí Deportivo se pokouší vrátit se po letech mezi španělskou elitu a zatím si po první polovině ligového kalendáře nevede špatně. Teď ale domácí čeká náročný soupeř. I když se Valencii nedaří a ani změna trenéra zatím nepomáhá vyléčit zraněné pohárové vyhlídky, Valencia má na své straně alespoň kus historie, která by mohla rozhodnout.

Deportivo se s Valencií utkalo mnohokrát, ale porazit Netopýry, to je pro Depor velký problém. Od roku 2006 se to Deporu podařilo jen dvakrát, což nebudí moc optimismu ve tvářích fanoušků. V aktuálním lepším postavení v tabulce je ale přeci jen Depor. Celek z Galicie je momentálně na osmém místě a na Evropskou ligu ztrácí pět bodů. To Valencie je na tom mnohem hůře. Především ale nejsou vidět náznaky zlepšení.

Současná jedenáctá příčka, nelíbivý fotbal a pouhých 24 bodů na kontě je pro klub takového formátu a ambicí těžký podprůměr. Valencia nezvládla ani poslední kolo, ve kterém remizovala s Rayem Vallecano 2:2, přičemž alespoň remízu musela zachraňovat až v závěrečných minutách. Trenér Gary Neville si ale příliš starostí nedělá a naopak vyžaduje od médií i fanoušků klid na práci.

V rozhovoru s médii po zápase prohlásil: "Nemám žádnou kouzelnou hůlku, kterou bych mávl a všechno by se hned změnilo. Potřebuji klid na práci a čas. Naši situaci musíme napravit co možná nejdříve, abychom mohli hrát s volností, radostí a aby na nás mohli být naši fanoušci hrdí. Naším problémem není přístup nebo snaha. Dal jsem hráčům najevo, co od nich vyžaduji. A doufám, že vše brzy pochopí."

Ani Deportivo ale poslední dobou zrovna neválí. Vlastně za posledních deset utkání ve všech soutěžích dohromady vyhrálo jen jednou. Ani minulé kolo pro něj nebylo moc příjemné, protože ze zápasu s Realem Sociedad San Sebastian se dal určitě získat víc než bod. Depor šel brzy do vedení, jenže na konci utkání inkasoval z penalty.

Ale trenér Víctor hledal po utkání spíše pozitiva. "Musíme brát alespoň bod. Nezlobím se na své hráče, protože podle mého udělali maximum pro výhru. Real si možná vytvořil více šancí, ale fotbal se hraje na góly. Musíme pracovat na tom, abychom byli aktivnější, vytvářeli si šance a doufám, že se naše tvrdá práce na trénincích brzy vyplatí. Teď nás čeká Valencia a my chceme na domácí půdě vyhrát," burcuje trenér Víctor Sánchez.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Laure, Sidnei, Arribas, Navarro - Mosquera, Bergantiňos - Juanfran, Alberto, Luisinho - Pérez
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gayá - Gómes, Parejo, Danilo - Mina, Negredo, Rodrigo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.30 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Real Betis - Real Madrid  (neděle 20:30)
Real Madrid pokračuje ve svém tažení za návratem na nejvyšší příčky zápasem proti Realu Betis. Madridský celek zatím pod novým trenérem Zinedinem Zidanem nepoznal nic jiného než vítězství a cokoli jiného než prodloužení této série by ostatně bylo překvapením.

Předzápasovou tiskovou konferenci tak provázelo jiné ožehavé téma než utkání v Andalusii, a to možnost nákupu nových hráčů. Pokud totiž Realu nevyjde odvolání vůči trestu udělenému organizací UEFA, je aktuální lednové přestupové období tím posledním před létem 2017, kdy ještě Bílý balet může přivést posily.

Zinedine Zidane je však se svým kádrem spokojený a žádnou aktivitu na přestupovém trhu nevyhlíží. "Není nutno posilovat kádr. Máme šestadvacet hráčů a najdou se i takoví, kteří nehrají a čekají na šanci. Nebudu se poohlížet mimo klub, když už máme sami z čeho vybírat."

Real zatím pod vedením francouzského kouče jasně přehrál jak Deportivo la Coruňa, tak Sporting Gijón, ovšem Zidane si nijak nemaluje, že podobná dominance bude trvat napořád, zvláště když jej čeká první venkovní zápas. Betis je sice jen těsně nad sestupovým pásmem a na ligovou výhru čeká od listopadu, ovšem i tak dle trenéra Realu není radno jej podceňovat. "Na tento zápas jsme se během týdne velmi pilně připravovali. Bude to náročné, protože hrajeme venku, ale pro nás to nic nemění."

"Potřebujeme vstoupit do zápasu naplno od prvních minut. Pro Betis znamená zápas proti Realu opravdu hodně a my na to musíme být připravení," dodává Zidane, jenž se bude muset obejít bez zraněných Garetha Balea i Sergia Ramose. Zvláště čerstvá ztráta Balea, jenž se dost možná těší nejlepší formě po dobu svého působení v hlavním městě Španělska, je pro Real citelná. Trenér Merino ovšem poukazuje na masivní šířku kádru svého nedělního soupeře: "Jsou tu další skvělí hráči. Ti, kteří doposud nehráli, budou chtít nastoupit a ohromit."

Betis se sice drží nad sestupem jen se čtyřbodovým náskokem, ovšem sérii tří porážek v řadě andaluský celek utnul remízou na horké půdě čtvrtého Villarrealu, což slibuje světlejší zítřky. Nyní je třeba na tento úspěch navázat, avšak soupeř bude ještě obtížnější než předtím.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Molinero, Bruno, Pezzella, Vargas - N'Diaye, Petros - Cejudo, Fabián, Kadir - Castro
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Isco, Kroos, Modrić - Jesé, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Málaga CF - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Barcelona má další šanci se přinejmenším načas dostat zpět do čela ligové tabulky, pokud dokáže v sobotní večer zvítězit na hřišti nepříliš oblíbené Malagy. Forma je však jasně na straně favorita a navíc bude podle všeho k dispozici i Lionel Messi...

Vedoucí Atlético Madrid má nyní na Barcelonu dvoubodový náskok, byť je zapotřebí dodat, že katalánský gigant má ještě kvůli účasti na mistrovství světa klubů jeden ligový zápas k dobru, aby toto manko smazal. Tak jako tak by výhra v Malaze dostala madridský celek pod ještě větší tlak v náročném nedělním střetnutí se Sevillou.

Barcelonské nyní čeká náročný program. Sotva si totiž svěřenci Luise Enriqueho poradili s baskickým Athleticem jak v lize, tak i v ligovém poháru, nyní je čekají další tři zápasy v rozmezí sedmi dnů. Tím posledním bude třicátého ledna vyhlížený šlágr právě s Atlétikem. Proto je nutné mít k dispozici co nejširší hráčský výběr. "Messi a Mathieu se uzdravili," hlásí Enrique. "Teoreticky není žádný důvod, aby nenastoupili." Do sestavy by se také mohl vrátit Luis Suárez, aktuálně nejlepší střelec Primera División, jenž stejně jako Messi ono pohárové vítězství 2:1 v Bilbau vynechal.

Ovšem i Malaga má několik trumfů v rukávu. Před nedávnou prohrou v Seville, kde ostatně letos prohrála jak Barcelona, tak Real Madrid, si andaluský celek vedl přímo náramně, o čemž svědčí čtyři výhry a jedna remíza z předešlých pěti kol. V útoku to sice skřípe celou sezonu a odchod ofenzivního tahouna Nordina Amrabata do anglického Watfordu Malaze na střelecké potenci nepřidá, ovšem defenziva poctivě drží, a to i proti Barceloně. Ta je sice známá svým hvězdným útokem a kupou gólů, ovšem za poslední tři zápasy dala Malaze pouhopouhý jeden gól.

"Jde pro nás o jeden z těch těžších zápasů," varuje Enrique. "Vždycky si vytváří šance a budeme si na to muset při útočení dávat pozor. Jde o klíčový zápas, abychom se udrželi v lize na špici."

"Jejich kouč Javi Gracia má smysl pro detail a ví, jak ovlivnit naši hru," chválí svého protějška trenér Barcelony. "Vždycky nám dělali potíže a nic se na tom nejspíš jen tak nezmění."
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Weligton, Rosales, Albentosa, Angeleri - Camacho, Recio, Castro, Duda - Charles, Čop
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alves, Vermaelen, Mascherano, Vidal - Rakitić, Busquets, Iniesta - Suárez, Neymar, Turan
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 4.33 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - Villarreal CF  (sobota 18:15)
Espanyol nutně potřebuje zlepšení, protože jeho poslední výkony jsou katastrofální. Na Estadi Cornellà-El Prat přijede ale poměrně silný soupeř, protože o tři body se domácí budou prát s Villarrealem.

Villarreal by velmi rád prohnal ústřední trojici a zapojil se do boje o Ligu mistrů. Zatím se mu to poměrně daří, protože sídlí na čtvrtém místě a má na svém kontě 40 bodů. Za sebe se zatím moc ohlížet nemusí, protože nejbližší soupeř je šest bodů daleko. Největší oporou je Villarrealu obranná činnost, protože po Atléticu Madrid a Barceloně má právě Villarreal nejmenší počet inkasovaných branek.

A není příliš pravděpodobné, že by jej nějak výrazně ohrozil domácí Espanyol. Villarreal se ještě chvíli může soustředit jen na ligovou scénu, protože v Copa del Rey již nefiguruje. O to se postaral baskický Athletic, který si se Žlutou ponorkou dvakrát poradil a vyprovodil ji z poháru. Rovněž v lize přišlo zaváhání, které zřejmě čekal jen málokdo. V minulém kole totiž podle papírových předpokladů byl právě Villarreal jasným favoritem.

Utkal se s Realem Betis, který prožívá strastiplnou sezonu. Utkání hrané v domácím prostředí stadionu El Madrigal ale Villarreal nezvládl podle představ a nedokázal Betisu vstřelit ani jednu branku. Právě v tomto utkání nastoupil také mladý obránce Adrian Marin, který byl ihned spojován s přestupem do větších klubů. Zájem o něj jeví například Barcelona, ale sám hráč něco takového vůbec neřeší.

V rozhovoru pro média poznamenal: "O tomhle slyším poprvé. Je pravda, že se mi daří a i pro mne je to překvapení. Ale když jsem se ráno vzbudil a četl zprávy o mém přestupu do Barcelony, hodně jsem se divil. Myslím, že jsou to jen spekulace a nepřikládám jim žádnou váhu. Mým cílem je trénovat každý den s mými spoluhráči, tvrdě na sobě pracovat a zlepšovat se. Vím, že bez toho se nikam neposunu. Doufám, že se nám bude jako týmu dařit i nadále."

Mladý obránce má tedy jasno a přeje si, aby se dařilo celému týmu. Což by se mohlo splnit už proti Espanyolu, protože z historického hlediska je to nejpravděpodobnější varianta. Za posledních dvacet vzájemných duelů ve všech soutěžích dohromady Espanyol dokázal Villarreal porazit jen dvakrát! Rovněž v posledním měření sil se radovala Žlutá ponorka, která vyhrála jednoznačně 3:1.

Espanyolu se naopak nedaří ani v posledních týdnech a již čtyřikrát po sobě prohrál. Za posledních deset utkání v La Lize vyhrál jen dvakrát, ale poslední výhra je datována do poloviny prosince loňského roku. Minulé kolo mu také mnoho radosti nepřineslo, protože katalánský celek padl na půdě Getafe. V utkání sice díky brance Hernána Péreze vedl, jenže nakonec prohrál 3:1. Zlepší teď své vyhlídky?
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - López, Roco, Gónzalez, Álvarez - Jordán, Diop - Moreno, Sevilla, Asensio - Caicedo
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Areola - Mario, Musacchio, Bailly, Marin - Santos, Bruno, Pina, Suárez - Bakambu, Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.20 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Getafe CF  (sobota 20:30)
Granada už visí jen těsně nad propastí. Postrčit do pásma sestupu by ji mohlo Getafe, jehož forma se neustále zlepšuje. Getafe určitě přijede na Estadio Nuevo Los Cármenes pro tři body a výhru.

Desáté Getafe by se velmi rádo přehouplo do první poloviny tabulky. K tomu má ideální šanci teď o víkendu, když jede do Granady. Tamnímu celku se totiž vůbec nedaří a s každým dalším duelem se ocitá blíže k sestupu. Aktuálně mají domácí na svém kontě jen 17 bodů, což je přesně o bod víc, než kolik má 18. Rayo Vallecano. Granada musí zabrat a není divu, že se už spekuluje o výměně trenéra.

Něco podobného ale vedení odmítá. Navzdory krizi se rozhodlo stát při trenéru Sandovalovi, který se má stát zachráncem Granady. Podle deníku AS se totiž pánové Jose Carlos Cordero coby sportovní ředitel a prezident Quique Pina sešli a rozhodli o tom, že se postaví za svého trenéra. Tomu se ale stále nedaří. Pod vedením Josého Ramona Sandovala Granada nevyhrála už čtyři utkání.

Za posledních deset zápasů ve všech soutěžích dohromady Granada vyhrála jen třikrát, z toho dvakrát v La Lize. Ani minulé kolo jí mnoho radosti nebo optimismu nedodalo, protože jeho obrana předvedla katastrofální práci. Po skončení utkání s domácím Eibarem svítila na tabuli se skóre čísla 5:1 ve prospěch domácího Eibaru!

Přesto by Granada mohla zabrat. S Getafe má poměrně dobré zkušenosti a za tři poslední vzájemná utkání vyhrála nad svým sokem dvakrát. Vždy shodně poměrem 2:1. Problém pro ni spočívá ve faktu, že Getafe se poslední dobou rozjelo a jeho forma nabírá na obrátkách. Jeho poslední porážka v soutěžním utkání se odehrála na začátku prosince z rukou Realu Madrid.

Od té doby si Getafe připsalo tři remízy a tři výhry. Ze tří bodů se radovalo také naposledy, když si doma poradilo s Espanyolem Barcelona. Branky Leóna, Sarabii a Gómeze stačily k výhře a radosti ze tří bodů. Možná právě díky pozitivní odezvě od hráčů pak trenér Fran Escriba mohl prohlásit: "Tento měsíc nikoho nepřivedeme. Nepotřebujeme posílit ani nikoho nahradit. Žádné změny se nestanou, protože jsem spokojený s hráči, které mám k dispozici."
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Lopes, Mainz, Lombán, Foulquier - Pérez, Krhin - Success, Rochina, Méndez - El-Arabi
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Vergini, Cala, Lago - Rodríguez, Lacén - León, Rodríguez, Sarabia - Vázquez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.10 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Celta Vigo  (sobota 22:05)
Celta Vigo trochu upadá a už není tak suverénní. Nyní má ideální šanci na restart, protože jede na Estadio Teresa Rivero do Madridu, kde své domácí zápasy hraje Rayo Vallecano. A tomu se hrubě nedaří.

Dokonce tak moc, že za posledních deset utkání nevyhrálo ani jednou! Zvláště na prosinec minulého roku nebude Rayo vzpomínat právě v nejlepším, protože tehdy prohrálo všechny zápasy. V poslední době sice zlepšuje své výkony a občas dokáže uhrát i remízu, jenže na vyskočení z pásma sestupu to stále nestačí. Nyní je Rayo až na 18. příčce s pouhými šestnácti body na kontě.

V poháru dostalo tři branky od Atlética Madrid a se soutěží se rozloučilo, tři body pak nebralo ani v minulém kole La Ligy. I když remíza s tak ambiciózním celkem, jakým Valencia bezpochyby je, se dá brát jako velmi dobrý výsledek. Ještě dvě minuty před koncem utkání navíc Rayo vedlo, než srovnal na konečných 2:2 Paco Alcácer a body se dělily.

I když by se mohlo zdát, že hráči do hry nedávají vše, Diego Llorente tvrdí opak. V rozhovoru pro média poznamenal: "Tým dělá to nejlepší, co je v jeho silách, aby vyhrál. Dříve nebo později vyhrajeme, protože vkládáme do naší práce tolik úsilí, že se to jednou prostě musí projevit. Musíme ale neustále pracovat a snažit se odevzdávat maximum jako doposud. Věřím, že stačí trocha štěstí, abychom se do toho zase dostali," dodává Llorente.

Jeho soupeř ale rozhodně nebude snadnou záležitostí. I Celta Vigo samozřejmě umí zaváhat, jako to předvedla proti Málaze nebo naposledy s Atléticem Madrid, ale většinou se jí daří úspěšně sbírat body. Aktuálně je Celta na hodně solidním pátém místě a snaží se setřást šestý Eibar, před kterým má náskok jen jednoho jediného bodu.

Minulé kolo La Ligy jí v tom hodně pomohlo, protože nakonec skončilo výhrou Celty. S Levante se ale Celta hodně dlouho trápila. V utkání padlo celkem sedm branek, z toho tři do sítě Celty. Nakonec byli ale domácí i díky dvěma gólům mladíka Johna Guidettiho šťastnější a brali tři body. Celta i díky tomu nadále věří v poháry, přičemž nevzdává ani boj o předkolo Ligy mistrů.

Celta musí rychle zregenerovat své síly, protože po minulém kole La Ligy ji čekalo ještě čtvrtfinále Copa del Rey proti Atléticu Madrid. A Celta rozhodně neudělala ostudu. V domácím utkání uhlídala střelce Atlética a nakonec gól nepadl. A trenér Eduardo Berizzo mohl být potěšen: "Bylo to hodně náročné utkání, ale dokázali jsme doma neinkasovat. Samozřejmě je Atlético i nadále větším favoritem, ale občas se může stát zázrak. Chceme se teď zase koncentrovat na ligu, protože v ní nesmíme ztrácet."
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Yoel - Quini, Tito, Castro, Nacho - Llorente, Trashorras - Lass, Jozabed, Hernández - Guerra
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Radoja, Wass - Beauvue, Orellana, Bongonda - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sporting Gijón - Real Sociedad  (pátek 20:30)
Páteční předehrávka programu 21. kola nabídne šanci domácímu Sportingu Gijón na to, aby se dostal ven ze sestupové propasti. Na El Molinón totiž zavítá Real Sociedad, který rovněž není v ideální formě.

Sporting to bude mít hodně těžké, protože proti Realu Sociedad moc hrát neumí. Za dobu, kdy se oba soupeři utkávali, Sporting dokázal vyhrát jen dvakrát. A v obou případech šlo o výsledky z druhé ligy. V rámci Primera Division Sporting La Real ještě nikdy neporazil. Jen naposledy se body dělily, když na stadionu Anoeta nepadla ani jedna branka.

Od té doby se ale mnohé změnilo a Sporting poznal krutou realitu. Život nováčka mezi elitou, který zároveň nedisponuje příliš velkými finančními zdroji, se ukazuje v plné míře. Sporting Gijón se potácí na spodních místech tabulky, aktuálně okupuje předposlední místo a po několika dobrých zápasech se opět dostal do krize.

Už čtyři zápasy po sobě nedokázal Sporting vyhrát a pokaždé si odnesl porážku. V minulém kole navíc hodně krutou, protože Real Madrid jej vyučoval a nakonec mu nadělil pět branek! Co na tom, že neudržel čisté konto - v hlavách hráčů Sportingu bude tento debakl nejspíš ještě hodně dlouho. Za posledních deset klání ve všech soutěžích dohromady Sporting dokázal vyhrát jen jednou.

Navíc prohrál už osm z devíti posledních utkání La Ligy. V pěti posledních zápasech pak inkasoval alespoň dvě branky. Na druhou stranu, jeho soupeři se mimo jeho stadion nedaří. Real Sociedad nevyhrál mimo svůj stadion už pět posledních výjezdů. Po nečekané výhře nad Valencií si ale v minulém kole rozdělil body s Deportivem La Coruňa, což také není zrovna špatný výsledek.

Co víc, La Real pochválil i jeho soupeř. Trenér Víctor Sánchez se vyjádřil v tomto smyslu: "La Real odehrál dobré utkání a vytvořil si více šancí. Důležité pro nás je, že se ve fotbale počítají branky a ne šance. Toto utkání nás stálo hodně sil, za což může především Real Sociedad. Hráli kompaktně a dali nám hodně zabrat. Nakonec bod můžeme brát jako úspěch," uvažoval Víctor.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Hernandez, Mere, López - Cases, Álvarez - Halilović, Ndi, Jony - Sanabria
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Zaldúa, Elustondo, Martínez, Bella - Illarramendi, Bergara, Prieto - Vela, Jonathas, Bruma
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.20 - 3.10 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid20152330:847
2.FC Barcelona19143250:1545
3.Real Madrid20134357:1943
4.Villarreal CF20124426:1640
5.Celta Vigo20104632:3034
6.SD Eibar2096532:2133
7.Sevilla FC2095628:2232
8.Deportivo La Coruña20610427:2428
9.Athletic Bilbao2084827:2828
10.Getafe CF2075824:2826
11.Valencia CF2059625:2124
12.Málaga CF2066815:1724
13.Real Sociedad2056923:2821
14.Espanyol Barcelona20631118:3321
15.Real Betis2056913:2821
16.UD Las Palmas20461019:3018
17.Granada CF20451121:4117
18.Rayo Vallecano20441223:4516
19.Sporting Gijón19431217:3415
20.Levante UD20351217:3614

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1077)

Přidat komentář
sensei25

Ambrabat je preč,tak poďme si po výhru.

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

ako vyrastol Messi popri Dinhovi, tak vyrastie Neymar popri Messim. Je az neskutocne o kolko sa zlepsil od jeho prichodu zo Santosu a z "youtube hviezdicky" sa stal pravdepodobne buduci vitaz GB.

Reagovat
smazaný uživatel

jako upřímně on už nebyl špatný v jeho první sezóně za Barcu, ale to co se stalo z něj v letošní sezóně (3.sezona za Barcu) je úplně někde jinde

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nejzábavnější hráč současnosti (pro mě s docela velkým náskokem). Snad mu to dlouho vydrží, ale vypadá mnohem ambicioznější než všichni hvězdní Brazilci v čele s Dinhem.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
-Carles-

Inak Neymarov otec celkom rázne poprel stretnutie s predstaviteľmi Realu.

"Stretnutie s predstaviteľmi Madridu je veľmi smiešnym výmyslom. Ja som jediný, kto Neymara reprezentuje a jediný s kým možno vyjednávať. Ja, nikto iný. Máme tu platnú zmluvu do roku 2019. Neymar je šťastný a zmluvu predlží. Už máme týchto špekulácii trocha plné zuby. Chceme len pokoj a žiť v mieri, samozrejme tu v Barcelone."

Tak snáď bude tá zmluva čoskoro na svete

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
smazaný uživatel

No samozrejme ked sa ho nato spytaju nepovie, ze s Realom jednal

Reagovat
smazaný uživatel

krása

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nejlepšího trenéra současnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tys to hodil i sem, tak znova

OMG, aspoň si to přečti. Jediný kritérium podle kterýho je srovnával je, že "they are both charismatic, natural leaders". Nic víc, nic míň.

Reagovat
Sergi Samper

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Jerichoo

hlupák no

Reagovat
patas92

"Everyone has their own personality but there are many other things in which they are alike"

Reagovat
Jerichoo

"Both are very emotional, for example."

čo si tým chcel povedať?

Reagovat
patas92

Já som to nepovedal

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ludia su rozni, ale ja som tolerantny a ak by bol Badr Hari Ronaldov frajer, je to jeho vec a ma pravo za nim chodit vo svojom volnom case. Ono ta cesta navyse nemoze byt ani nejako dlha, lietadlom to moze trvat tak hodinku co je podobne ako napriklad Bratislava - Nitra. To co robi na travniku je jedna vec, ale do osobneho zivota by sa mu nemal nikto pliest, pokial to nema vplyv na jeho vykony alebo vykony timu, s cim ma napriklad momentalne problemy partyboy James...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

o chvilu volame hasicov

Reagovat
misinho7

inac ked si vsimam tie fotky z tych treningov tak to je uplny rozdiel, hraci vyzeraju stastni narozdiel od tych treningov pod Rafom..a Zidane im ide este aj prikladom ked s nimi robi cviky beha a posiluju taktiez fyzicku to je trener a nie rafa ktory tam dakde bagery pchal do seba kazdych 5 minut a nevladal po tom co presiel s jednej strany ihriska na druhe...doteraz nechapem ten omyl, pol roka sme zabili tym chumajom a pol roka nicil vsetkym fanusikom chut pozerat na ich klub..som rad ze tu nocnu moru mame za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

doteraz nechapes ten omyl? Nie Rafa, ale Flore je cely vas omyl, jeho prestupy su jeden velky omyl, jeho trenerske rosady su jeden velky omyl. za poslednych par rokov mate suverenne najdrahsi kader na svete a snad aj najsilnejsi kader v historii Realu, najlepsieho strelca vo vasej historii a aj tak nie ste shopni takmer nic vyhrat... vas problem je prezident, s nim Real bude tápať ako vzdy doteraz

Reagovat
smazaný uživatel

Ich problem je najlepsi hrac historie, zastupca Boha na Zemi, Leo

Reagovat
smazaný uživatel

osobne si myslim, ze za neuspech Realu v poslednych rokoch vplyvaju dva faktory.

1. prvy je urcite skvela generacia barcelonskych odchovancov na cele s Messim, potom Puyolom, Xavim, Iniestom + vyborna nakupna politika vedenia. Tato Barca uz 10 rokov dominuje svetovemu futbalu a nikto, logicky teda ani Real, im dlhodobo nestaci.

2. druhym faktorom je celkova koncepcia Realu a Florentino. Real nema takmer ziadnych odchovancov, dlhodobo sa pravidelne rok co rok kupuju v lete iba drahi hraci, niektori sa chytia, niektori nie. Navyse sa nezmyselne predavaju doleziti uz "zabydlení" hraci, castokrat sa zbytocne menia treneri a ten kader sa stale iba zohrava a zohrava... Som si isty, ze ak by dlhodobo Flore nechal vo vedeni jedneho kouča a nepredal kostru timu na cele s Ikerom, Di Mariom ci Ozilom, ten tim by bol momentalne niekde uplne inde a bol by Barce ovela vacsou hrozbou ako je tomu teraz...

Reagovat
misinho7

hovoris ako keby barca bola dajaka nedostihunutelna abo co... predminuly rok ste nevyhrali nic ako my ten minuly az na toto posledne katastrofalne El clasico su tie zapasy medzi nami vzdy vyrovnane samozrejme je tam viac problemov..jasne ten hlavny je ze barca ma taku generaciu aku ma, kebyze hraje real v inej lige za tie orky tak urcite ma ten titul ovela viackrat ale bohuzial, ja verim ze Zizu je ten pravy ako bol Carlo, hlavne je ze ho nesmie Perez vyhodit po polroku ak bude neuspesny co je dost mozne(dufam ze nie ale tak Zizu nema ziaden cas, nastupil do rozbehnuteho vlaku, stracame 5 bodov uz... atd), ale dat mu k dispozicii aj dalsiu sezonu

Reagovat
Switchback

vyrovnaný, dejme tomu ale srovnej si počet titulů za poslední dobu ( třeba kolik Vám jich vybojoval CR7 od jeho příchodu ) a to už je celkem velkej rozdíl ... a tvrdit i Zidanem, že je pravej po dvou sranda zápasech je taky k smíchu, i když ono asi stačí, že je Zidane ikona realu ... uvidíme na konci sezóny a když to opět nevyjde, tak se to aspoň svede na rafu.

Reagovat
misinho7

tak o titule sa nerozhoduje v El Clasicu, to ze viete byt celu sezonu konzistnenejsi ako my je vec ina a ja netvrdim ze je ten pravy, len hovorim ze je tam velky rozidel..nechcem znizovat hodnoty ziadneho trenera ale ja si myslim ze na tymi ako Real ci Barca ani netreba nejakeho genia taktickeho ale skor chlapa co to tam vie dat do poraidku, rozumie si hracmi a vie vytvorit dobru atfosmeru podla mna Rafa je lepsi taktik ako Carlo ale pozri si ten rozdiel, pod Carlom boli vsetci uplnev pohodke, ten rozidel vidiet aj pod Zidanom , chlapci dostali volnost a hned je v tom vidiet rozdiel...ja nechcem znizovat hodnoty Enriqueho ale myslim si ze on nieco podobne zaviedol do barci..az na ten problem s Messim tam je velka pohoda a volnost a odrazuje sa to na vysledkoch, ked mal slabsi tim ako AS Rim tak tam vyhorel dokonca vypadol so slovanom

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

ja by som to nevidel tak tragicky, Perez ma velke chyby ale casto doserie kader zbytocnym prestupom ale bez neho by sme tu ani mozno neboli a nemali hracov akych mame...dobre si pametam casy Calderona a to bol des, ten chlap stale daco sluboval a nic z toho..pametam si jak si cele leto snazil ziskat Ronalda a uplne odstavil ako keby Robinha ktory sa nasral a odisiel...a celkov ten kader po dnim bol desny, ano vyhrali sme dvakrat titul ale vtedy Barca nebola taka silna ako teraz poslednu velku chybu ktoru Perez spravil bolo vyhodenie Carla a angazovanie Rafu..pod Carlom to bol krasny futbal, hned titul v LM , druha sezona nas znicili zranenia ale co uz ....ale enviem co to ma spolocne s perezom..ja som sa vyjadril k rozdielnosti Zidana a Rafu...proste pod ZIdanom a ti hraci citia lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Didier Drogba: „Most Barcelona fans are kids who have watched football for the first time yesterday.“

Reagovat
Switchback

fake, nuda

Reagovat
misinho7

on to povedal..ale uz davnejsie

Reagovat
Switchback

neřekl to

Reagovat
smazaný uživatel

No co, každý nějak začínal. Taky jsem poprvé v životě viděl zápas finále LM Barca-Arsenal a od té doby je Barča srdeční záležitost

Reagovat
valloire

gloryhunter kdyby vyhrál Arsenal, ta fandíš jemu

Reagovat
smazaný uživatel

Když myslíš. Do příchodu Pepka už pak nic nevyhrála i tak jsem jí sledoval

Reagovat
Ángel di María 22

Fakt ze jo, koukam na ty fotky z treninku, kdyz vzdycky vyskocej na fb, to je uplne jina atmosfera. Podepisuje se to pak vsude, pohoda je zaklad

Jestli s nama Zizou letos nic nevyhraje, vubec mi to vadit nebude. Vychozi pozici mel pri nastupu horsi nez konkurence a to bodove i herne, out z CdR.. A ty prvni 2 zapasy vypadaly skvele a nejen proto, ze to nebylo nic extra tezkyho, ale hlavne protoze hracum pouze dovolil si fotbal zas uzivat, prestoze nemel prakticky zadnej cas zatim ten tym naucit hrat to, co chce on. Okamzite Isco i Dani zaklad, proste jinej pristup, rekl bych normalni a ted ma teprve cas na to, zacit tomu davat nakou nadstavbu. Uspechy budou potreba az pristi sezonu, ale kdo vi, treba se letos postesti dalsi triumf v LM

Reagovat
misinho7

vela nam napovie ten prvy zapas osemfinale ja si myslim ze sanca tam je, stale mame najlepsi kader na svete s Barcou a Bayernom, len treba byt v takej pohode ako sme a mozno Zizu vymyslime aj nejake takticke machre a prispeje k tomu stasticko a vyhra je realna

Reagovat
Switchback

Už to začíná

Reagovat
Ángel di María 22

Já tohle psal od prvního momentu, co se oznámil jeho příchod.

Reagovat
smazaný uživatel

*pokračuje

Reagovat
smazaný uživatel

ABC: James is being unfairly victimised in the press for being called 'overweight' & for his 'nightlife'. There are many players who do that. James' weight is within limits of any athlete. His attitude is very professional & is following a strict program to regain his form..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

¡Neymar, KO para Málaga!

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
LAM

A zrovna proti Malaze venku kde je to každoročně jeden z nejtěžších zápasů.Takže čekám Ardu v základu a ofenziva Arda,Iniesta,Sergio,Rakitič-Suarez,Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten bude chybat, malaga hra doma vzdy nebezpecne a v obrane kompaktne. Snad bude fit aspon Leo. Kazdopadne Arda zajtra v zaklade a mam citak ze da konecne golik

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/FootyRoom/videos/10156471991445644/ Messi pred 11 rokmi za béčko, zahral famozne

Reagovat
fefo

A jak sa tesi v case 1:36

Reagovat
Magic player

V 17ti letech... A uz tehdy ukazoval veci, za ktere pozdeji ziskal 5 zlatych micu. Nejlepsi hrac vsech dob, bez debat. Jen je strasna skoda toho dresu, mel byt snehove bily.

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

V 17 Pelé vystřílel Brazílii titul mistra světa. Už tehdy ukazoval věci, pro které je právem nejlepší hráč všech dob.

Reagovat
smazaný uživatel

....pro které je právem nejlepší hráč všech dob spoločne s Messim

Reagovat
valloire

To těžko, Messi ve fotbale nedosáhl to nejcennější co existuje, na rozdíl od Pelého, Maradony, Zidaneho, Ronalda, Romária, Charltona, Kempese, Rossiho, Matthause, Beckenbauera, Garrinchy....takže tvrzení Luchadora se zamítá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nepotřebuje vyhrát MS, aby patřil k nejlepším hráčům historie.

Reagovat
valloire

toto tvrzení se zamítá

Reagovat
smazaný uživatel

https://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_Player_of_the_Century

Kolik výher z MS mají Alfredo Di Stéfano, Cruyff, Puskás, Platini nebo třeba Eusébio?

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj ho tak, ked prelogne na Roberosa hned nam to tu opalcuje je to šašo s minimalne dvoma uctami a vlastne sa s nim ani netreba pustat do konverzacie, neda sa ho brat kvoli tomu vazne

Reagovat
valloire

sám si sašo

Reagovat
Keboto

Reagovat
valloire

Zico až 14.? Abdullah stejně s Blochinem? Akorát souhlasí 1. místo a nejlepší Španěl....

Reagovat
smazaný uživatel

nesuhlasim, par zapasovy turnaj predsa nerozhoduje o tom, kto je najlepsi v historii alebo nie. Rozhoduju vykony na ihrisku pocas celej kariery, ziskane tituly, statistiky golov a asistencii. Z toho lahko mozeme vyvodit zaver, ze je s Pelem najlepsi hrac historie

potom Maradona a potom dlho dlho nikto a potom si zvol poradie ake chces

Reagovat
valloire

Zamítá se. Rozhoduje. Když se neumíš připravit tak, aby si během měsíce dosáhl na nejcennější trofej, nejsi hoden. Nejsi nic. Jsi prach.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, diky ze si mi to vysvetlil, ked prelognes na druhy nick skus mi to vysvetlit aj z opacnej perspektivy, prajem pekny den

Reagovat
valloire

Těžko prelogněm. Došli ti argumenty. Prajem pekný deň. Bude zakončený drtivým vítězstvím Malaga team.

Reagovat
smazaný uživatel

moj argument mas napisany o 12:48, ine sa k tomu uz neda napisat tesim sa po zapase na Roberosa

Reagovat
valloire

Chápu, píše jak se ti to líbí. Já jdu do knajpy po drtivém vítězství Malagy a večer tu nebudu. Na mě se netěš.

Reagovat
valloire

Soud s Messim kvůli krácení daní začne 31. května....Takže nestihne Copu a nevyhraje nikdy vůbec nic. Pfff, v Argentině ho musí milovat.

Reagovat
Generalní Gladiator

zlatá olympijská a zlatá z ms dvacítek

Reagovat
valloire

Irelevantní, nikoho v Argentině to nezajímá. Oni chtějí zlato z MS nebo aspoň Copu. Nic z toho jim Messi nedá. Na rozdíl od Di Stefana, Labruny, Pedernery, Kempese, Passarelly, Maradony, Valdana, Batistuty....

Reagovat
technecium

Slabej trolling. Upadá ti forma?

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše už tomu co tu blekotá přestává i on sám věřit.

Reagovat
technecium

Reagovat
Generalní Gladiator

Nikoho v argentině to nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Frajer byl akorát na Šumavě a tam zaslechl, co se povídá v Argentině.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Generalní Gladiator

V březnu budu i chvilku v argentině, poptám se tam, jestli vubec nějakyho messiho znají.

Reagovat
valloire

a no jo no.... Dolomity, Hohe Tauern, Ecrins a to mi stačí. A i tam to povídali.

Reagovat
roman1978

a arbeloy

Reagovat
valloire

Arbe není tahoun

Reagovat
technecium
Reagovat
smazaný uživatel

jiná doba s dnešním fotbalem se to nedá srovnávat

Reagovat
valloire

peterson pls

Reagovat
smazaný uživatel

to je jak kdyby hrál proti malým děckám

Reagovat
misinho7
Reagovat
smazaný uživatel

zajtra poobede az na barcelonu ziadny poriadny zapas v spanielskej lige. vsetko nadrbali zase na Nedelu vecer, potom sa cuduju, ze nemaju sponzorov a za tv. prava, ked vedu ligu debilni marketeri co maju prazdne hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Halilović len na lavičke

San Sebastián hrá dobre v poslednej dobe (od vyhodenia Moyesa), aj keď ich najväčší kameň úrazu je premieňanie šancí, dnes by to už mohli zlomiť, hlavne Jonathas, Vela sú dosť dlžný svojej povesti kanonierov..

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš to bola tragédia z ich strany, keby Gijón premenil len čisté šance, tak mohli dostať rovno 10ku

Reagovat
fajdax

Chtěl jsem dnes naložit nějakou větší částku na Barcu. Kluci z PD, Neymar je vážně zraněný a 100% nenastoupí? A co Messi se Suarézem?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar určitě nenastoupí, Suarez 100% nastoupí, Messiho start je nejistý ale dle mě nastoupí od začátku

Reagovat
Imago

Messi by hrát měl, Luis snad také (stopku má snad jen na Copu), každopádně bych moc štěstí nepokoušel, na Rosaledě to poslední roky bývá celkem těžká bitva o jedné brance...

Reagovat
fajdax

ok, raději budu hrát biatlon díky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar není v nominaci, takže jeho start je vyloučen. Není to sice nic vážnýho, ale Lucho nechce riskovat, stejně jako u Messiho. Myslím, že nějaký vliv může mít i hrozba další žlutý (hrozí mu stopka), příští týden nás čekají Atleti. Na sázení bych tenhle zápas teda neviděl, natrápili jsme se s nima v poslední době až dost, v podstatě jsme nebyli schopni dát jim gól, byl tam i zápas na Rosaledě, kde jsme si nevypracovali pořádnou šanci.

Reagovat
Generalní Gladiator

Kurz 1.5 je slušnej, jenže má to svoje opodstatnění. Co si pamatuji poslední 3 zápasy, malaga dělala obrovské problémy. Na jaře v barceloně zvítězila a na podzim u nás držela celou dobu remízu, až nás zachránil docela štastně vermahlen..Jejich defenzíva na čele s golmanem, kterému se proti nám neskutečně daří, nám vůbec nesedí, o čemž svědčí statistika 1 vstřelený gól za tři zápasy. Tým měl a má má momentálně velmi náročný program, bude chybět piqué, kterej řídí obranu a to je dost velké oslabení. Mascerano mi připadá, že má občas potíže s orientací a nedobře zvládá protiútoky soupeře, kdy chybuje především při poziční hře a správném přebírání očících hráčů.Vermalen moc nehraje,ale je pravda, že když nastoupil vedl si velmi zdatně..Kdyby chyběl masce a hrál piqué a vermahlen,nemám pochybnosti, takhle mi chybí lídr obrany.

Neymar bude chybět, ikdyž minulej zápas bez messiho a suereze to nebyl zdaleka on. Pokud PD nesleduješ a máš pocit,že barca vyhraje vše, tak to takhle uplně nefunguje a tohle je jeden z těch zápasů, kde může bartca ztratit,já tuším remízu. Malaga má velmi dobrou obranu a když koukneš na statistiku barcelony venku, její úspěšnost vítězství je nic moc, pouze 4 z 8 zápasů..

Reagovat
Generalní Gladiator

navíc chybí další stabilní člen obrany alba, takže defakto levá postranní čára alba neymar dnes out.

Reagovat
fajdax

Právě, ten kurz mě hodně lákal, ale co tady teď od vás čtu, tak to raději vynechám. Tech absencí je až moc a nevyplatí se mi to riskovat, asi raději hcp na Real

Reagovat
sensei25

Neymar out,ale tam nevidím problém(Messi,Suarez,Turan). Horšie je,že kvôli kartám bude stáť Pique. Dúfam,že tam nepostaví Jeremyho,ale Vermealena.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar -> Arda - sice nikdy nebol golovy, ale tu poziciu LW by mal vediet zahrat a dostavat sa pripadne do sanci. Dnes tusim Ardov prvy golik.

Pique -> Vermaelen - vzdy ked hral, tak odohral dobry zapas. Pique je sice lider obrany, Verm ho vsak urcite dokaze zastupit dostojne. Navyse rozhodol prvy zapas co mu moze psychicky do zapasu pomoct.

Alba -> Miláčik Sergi Roberto - Sergi zahra v tejto sezone vsade a vzdy poda neskutocny vykon. Dnes tam tipujem jeho, kedze hral LB aj proti Bilbau a zahral naozaj dobre. Z lavicky bude pripraveny ked tak Adriano.

Inak bude zostava na zvysnych postoch zrejme klasicka. Jediny otaznik mozno bude RB či Dani alebo Aleix. Podla momentalnej formy by som volil urcite Aleixa, mal vsak tiez mensie zdravotne problemy a tak zrejme dostane sancu Dani.

Reagovat
misinho7

Tak rysuju sa asi 3 prestupy tuto zimu kedze pride asi ten Ban... Rodrigo Bentancur je vraj uz skoro isty a potom sa este zaujimame o Leroy Sané a Ricardo Rodríguez. Rodriquez by bol urcite vhodny ako backup za Marcela a Sane je to obrovsky talent chce ho aj Barcelona, pametam si ako nas minuly rok povyzvrtal v LM ale problem je ze kde s nim ? jedine zeby odisiel Cherysev a este mozno aj Jese na hostovanie, lebo inac tam to mame preplnene

Reagovat
Miguel19

Rodriguez jako backup?

Reagovat
misinho7

tak na alvo nemame backup...ked je Marcelo zdravy je najlepsi na svojom poste(s Alabou a asi Albou) o tom niet pochyb tak neviem no co ine ma byt Ricardo...ale samozrejme bol by aj dobra konkurencia pre Marcela aby stale makal na 100%

Reagovat
patas92

Na to Rodriguez určitě přistoupí, no

Reagovat
misinho7

podla mna kazdy ambiciozny hrac by chcel prestupit do takeho klubu, vyssie uz nejde..a samozrejme nepojde tam s tym ze ide na lavicku ale s tym ze ide bojovat o mieste, kto vie mozno by bol taky dobry zeby vytlacil Marcela a zahrat by si zahral aj tak dost, zapasov je vela

Reagovat
patas92

Možná tam o místo půjde bojovat, ale nejpozději za rok budete shánět nový backup na LB, protože Marcela určitě nevytlačí a bude chtít odejít.

Reagovat
misinho7

podla mna keby sa tam zaviedla nejaka rozumna rotacia alebo nieco take zeby v pripade ze je Marcelo zdravi nesedel na lavke 10 zapasov po sebe , tak by sa to nejak dalo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nestacil by Cheryshev, ktery zvladne vic postu? Ve Villarrealu byl velmi dobry, u vas sanci nedostal.

Reagovat
misinho7

neviem podla mna ho odrovnal ten Cadiz skor Lucas hral uz ja na pravom bekovi tusim a hral vynikajuco, on by mohol byt taky ten co by lepil tie medzery na krajoch a aj celkovo na kridle vzdy zahral vyborne urcite lepsie ako Jese tuto sezonu ale mam zly pocit ze Zizu ho odpisal a sancu dostane Jese

Reagovat
Kyrill

Myslím si, že nestačil, když to není bek. A už vůbec nechápu, kde se ta všeobecně rozšířená informace, že tam Cheryshev může hrát, vzala. Vždyť neumí bránit.

Reagovat
Kyrill

Ale tím nechci říct, že Rodriguez ano, spíš jen, že Cheryshev na beka prostě ne. Jak už tady někteří naznačili, můžou tam hrát jako backup Danilo a Nacho, což je vcelku dostačující.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak bek nebyl D. Alves, Aleix Vidal, Alba, Gaya, Alaba a jiste spousta dalsich. To neni neprekonatelny argument. Pokud kdokoliv z lavicky Realu, Barcy ci Bayernu nedokaze zvladnout vice postu, tezko se v tak nabite konkurenci dostane ke slusny minutazi. Ze neumi branit? To neumi vetsina techto nejlepsich "beku", jejich uloha je v soucasnym fotbalu trochu jina, na prvnim miste je aktivita a schopnost obhospodarit celou lajnu.

Reagovat
valloire

Reagovat
Kyrill

Rozumím, ale podstatná část z toho tvého výčtu s tím postem začala koketovat a nastupovat tam aspoň občas v podstatně mladším věku. Denis tam nenastupoval v Castille, nenastupoval tam ve Villarrealu, nenastupuje tam teď a je mu 25. Chci tím říct, že pokud by to byl vhodný kandidát, už by se to asi projevilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Stacilo sledovat Lucase na druhe strane, jak si to daval uplne v klidecku lip nez zarucena kvalita z Porta.

Reagovat
Kyrill

Lucase nikomu neberu, na beku se mi taky líbil stokrát víc než dřevák Danilo, ale co to má společnýho s Denisem? Ještě jsem tady nečetl žádný opravdový argument, ze kterýho by mělo plynout, že zrovna Cheryshev bude na beku alespoň lehce nadprůměrnej. Pořád je to akorát argumentace jinejma hráčema, který začínali v záloze / na křídle a dokázali to, ale to je nonsense. Denis na beku minimálně v posledních 4 letech nehrál, což jak napsal Hristo není nepřekonatelnej argument, ale je to minimálně náznak toho, že to pozice pro něj spíš není než naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta myslenka je takova, ze by se tam mel minimalne zkusit, nez zas kupovat pokemona, aby to pak nedopadlo jak s Lucasem proti Danilovi. Argumenty nejsou, jen napad.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Argument je třeba to, že letos se na tom postu chytili dva hráči, kteří tam nikdy nenastupovali (u vás Lucas, u nás Sergi Roberto). Navíc tam máte Nacha, který to nějakým způsobem zalepí, tak jako to spoustu let mohl lepit Arbeloa na obou stranách. Samozřejmě to nebude (hlavně směrem do ofenzivy) taková kvalita jako od Marcela, ale jako backup to v pohodě stačí.

Cheryshev má předpoklady, aby tu pozici zvládnul, podle mýho názoru dokonce větší než na křídle, kde mu chybí technika, 1vs1, efektivita. Ricardo Rodríguez je snad vtip, kromě standartek (ke kterým ho stejně nepustí) nemá moc co nabídnout. Ony všechny ty zmiňované posily vyznívají jako strach z banu a nevím, co by vám ti hráči měli nabídnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujes Ricarda? Do City na LB taky nic moc, co?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nesleduju, ale znám ho. Když vidím sestřih Wolfsburgu, tak si ho všimnu, směrem dopředu má zajímavý věci. Do City nevím, fakt nedokážu posoudit. Ale není to typově hráč, který by se mi na bekovi líbil. City se nedá moc posoudit, není jasný trenér a i kdyby to vzal Pep, tak nikdo ani netuší, co tam bude chtít udělat za revoluci.

Reagovat
misinho7

Bontacular by siel do Castilli prve ved ma len 18 , Sane je mega talent ale teraz by nemal veru kde hravat a Rodriquez je paradny lavy bek ale ci by bol spokojny s lavickou to je uz iny problem

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bentancur. Jinak nějaká opce na něj byla součástí přestupu Carlitose, takže nevím, jak moc je to reálný, resp. jestli na něj Juve nemá právo dorovnání nabídky či něco podobnýho. Beztak je hloupost, aby se zakopal někde v Castille, ale pokud mu to zalepíte jako Odegaardovi, tak je to klidně možný.

Reagovat
misinho7

nechapem o akom zakopani vravis jedina skoda tej tretej ligy ale kebyze castilla postupi do druhej tak to je uplne parada pre mladych hracov, rok ich tam nechat hravat popritom chodit na treningy acka a pomaly ich zaclenovat je uplna parada Odegaard hraje za becko a trenuje s ackom, myslim ze to mu da este viac ako keby hral niekde inde aj ked nepopieram ze potom by sa mu nejaky rok hostovania v primera division hodil

Reagovat
Hristo Stoichkov

Mluvím o tom, že pokud vymění nabitou Bomboneru za třetí španělskou ligu, tak je to blázen. Ale zároveň chápu, že peněz je v Argentině málo a pokud mu dáte podobné podmínky jako Odegaardovi, těžko se to bude odmítat.

Reagovat
misinho7

pokud vymeni tak ako odegaard ligu kde hraje za 3 ligu s tym ze kede bude makat tak moznostou dostat sa do acka tak nie je blazon

Reagovat
db18

Rodriguez je dobrý směrem dopředu, ale dozadu je naprosto šílený.

Reagovat
db18

+ vlastně jeho největší předností je rozehrávání standardních situací, takže je pro Real zbytečný, protože se k rozehrání stejně nedostal...

Reagovat
Kyrill

Jak píšu výš, to, co Real má k dispozici, mi taky přijde dostačující a žádnýho pokémona na LB bych rozhodně nekupoval. Těch hráčů, kteří tam jsou schopní ten backup obstojně zahrát, je tam relativně dost, akorát nejsem přesvědčenej o tom, že mezi ně patří zrovna Denis, který svou univerzálnost zatím nijak neprokázal.

Co se týče herních atributů, tak mně osobně na toho beka prostě nesedí. Přijde mi příliš zbrklý a třeba na rozdíl od zmiňovanýho Lucase taky málo disciplinovaný směrem dozadu. Ale koneckonců, ať se tam klidně zkusí, třeba to nakonec vyjde a já samozřejmě ještě rád uznám, že jsem se mýlil.

Reagovat
patas92

Nedalo, těch zápasů zas není tolik. Když Marcelovi sebereš polovinu zápasů, tak tě pošle do prdele i on

Reagovat
misinho7

neviem no uvidi sa lebo jeho prichod je velmi realny alebo ineho LB

Reagovat
Israha

Podle mě by to byl zbytečný kup. Marcelo a Carvajal základ, Danilo jako první back-up na oba posty, napravo může fungovat jako náhradník i Nacho (Arbeloa odchází, toho už nepočítám). To stačí. Jasně, ta kvalita těch náhradníků tak velká není, ale to je právě to...hráč, který by Marcela kvalitativně mohl zastoupit, mu těžko přijde dělat dvojku.

Reagovat
misinho7

tu ide o to ze ked sa Marcelo zrani sme v riti..pri vsetkej ucte k Nachovi svoje si odohra ale do zakladu ani omylom, Alvato uz vobec nie..ja si myslim ze treba mat dobre zdvojene posty

Reagovat
Israha

Tak jasně, ale prostě neseženeš srovnatelně kvalitní náhradu za Marcela, což je nejužší světová špička na svém postu, aby ti šla leštit lavičku a čekat na zranění druhého hráče. Proto bych se spokojil s tím, co už je "na skladě".

Reagovat
misinho7

neviem no v klube chcu backup, ale ja som napr bol spokojny s Fabiom on bol velmi kvalitny a to ze bol casto zraneni tak nemohol drbat ze nehraje. a vzdy ked hral tak to bol kvalitny vykon hlavne smerom dozadu

Reagovat
Israha

Jo, Coentrao má svoje kvality...ale to je prostě tak skleněný hráč, že se na něho spoléhat nemůžeš, rozhodně ne dlouhodobě, když ti v součtu všech zápasů promarodí půlku sezony.

Reagovat
Ed_Hazard

Podla mňa stačí mať dreveného Danila, on by mal vedieť zahrať na oboch stranách nie? A napravo vie odohrať zápas aj Nacho, nikoho na LB nechcem. To by musel byť strašný lazaert v týme aby sme to nedokázali poskladať.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to jeste jednoho pokemona za 30+ i na druhou stranu, Koncentrau nestacil.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Barcy výhra 0:3,bez Ambrabata sú nulový.Neskutočné ako Malaga spadla,pár rokov naspeť to bol výborný klub s ofenzívnym fotbalom a dnes iba bránia a bránia.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Benzema zítra? Je v nominaci?

Reagovat
Israha

Žádné zprávy o zranění, v týdnu normálně trénoval, takže by měl být.

Reagovat
smazaný uživatel

Super dík

Reagovat
Hristo Stoichkov

A GB101?

Reagovat
misinho7

3 tyzdne out..

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Bravo - Vidal Mascherano Vermaelen Adriano - Arda Busquets Iniesta - Messi Suarez Munir

Reagovat
smazaný uživatel

uff, tak to vypadá dobře...jen bych dal do prdele Munira, Ardu nebo Iniestu dopředu a do zálohy Raketu (jestli je zdravej, ale myslim ze ne) ...Proč nehraje Pique ?

Reagovat
el Principito

žk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Munir hrál dobře v poháru, bylo by imho nefér ho potopit, když se rozjíždí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten Munir se mi moc nelíbí, moc nevěřím tomu, že si tam s Luisitem nebudou překážet, čekal jsem Ardu na křídle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

zapomněl jsi se přelogovat?

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

pořád budete na Munira stereotypně nadávat, přestože v posledních zápasech ukazuje, že umí zahrát velice dobře a ještě k tomu střílet góly kéž by dnes zase skóroval, ale jemu by asi nepomohlo, ani kdyby dával v každém zápase hattrick

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já na něj nenadávám, v poslední době překvapil, ale moc nevěřím tomu, že se tam v tomto obsazení srovnají a nebudou si překážet.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved nebudeme si klamat, Munir je jednoducho slabucky a na Barcu proste nema (momentalne). je poplaseny, nezakombinuje, a az na posledne dva zapasy v pohari je golovo sialene impotentny... Toto vyzera na Luchov jasny prekauč, snad sa budem mylit

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

No už by se mohlo občas zkoušet 4-4-2, pokud by někdo z MSN vypad. Hráči jsou na to ideální a podle mě by to mohlo fungovat. Obzvlášť s Vidalem a Albou na krajích

Reagovat
patas92

Krajema myslím samozřejmě kraje obrany

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

uplne suhlasim

Reagovat
Generalní Gladiator

Nelíbí se mi ta sestava, vadí mi,že nehraje sergio roberto místo adriana, rakitič,pokud není zraněný, měl být v záloze a arda v útoku. Pokui nemůže hrát raketa, arda v záloze a s.roberto do na křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

bez Sergi Roberta ? Lucho ty si blazon

Reagovat
smazaný uživatel

lidi prosim..hraje ten Messi ??? Zjišťuju brzy...až když sem si dal trojku na Barcu

Reagovat
valloire

já věděl že máš vsazeno. Mám pro tebe špatnou zprávu. Barcelona bude strašlivě bita.

Reagovat
Switchback

Ti rozhodčí nás poslední dobou bijou dost no ale snad to zvládneme.

Reagovat
valloire

Snad ne, musíte taky začít ztrácet, když má Zidane vyhrát titul.

Reagovat
smazaný uživatel

víc tam mam góly, spíš potřebuju 3 goly...idealne kdyby malaga dala v prvni minute na jedna nula :D

Reagovat
valloire

já mám 2 góly, tak snad padnou

Reagovat
smazaný uživatel

to byl kurz 1.12 ...to by šlo do nějaký větší kombinace, ale to jsem nějak nechtěl..hraju na pár utkání, ale Barca je všude...Modlim se k Messimu ať má svůj den.

Reagovat
valloire

Mám pro tebe špatnou zprávu, Messi bude dneska špatnej... Těším se na tvou show, až Malaga rozstřílí FCB 1-0

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jinak taková malá zajímavost - jedná se o 23. letošní zápas (ze 36), ve kterém Lucho nemůže počítat s MSN.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, tak pojďme jeden z nejblbějších,nejotravnějších a nejobranářštějších týmů v PD konečně zničit!

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooool

Reagovat
ADM

Stále nerozumiem jednej veci - prečo by Vidal alebo Alves nemohli zahrať na opačnej strane .. Sergi Roberto bude zachvílu brankár a my tam dávame Adriana

gooooool

Reagovat
Dr. Admess

Luisito Munir

Reagovat
patas92

Muniiiir

Reagovat
smazaný uživatel

Munir

tady máte

Reagovat
smazaný uživatel

MUNIIIIRRR!!!!!!!! ha, tady to máte!

Reagovat
misinho7

nato ako je Munir drevo tak celkom ide teraz

Reagovat
Switchback

drž už piču prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

riadim sa len tym co hovoria vsetci cules..sak on tu schytaval od vas pravidelne najvacsi hejt

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

každý fanda Barcy tomu nemůže rozumět no

Reagovat
patas92

Munir > Morata

Reagovat
misinho7

uz to zacina pred nedavnom by podal vas nehral ani v Becku a zachvilu bude lepsi nez vsetci ostatni a ziadneho Nolita nebude treba

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

ten vám nepřejícníkům ještě ukáže

Reagovat
Switchback

Hattrick dnes

Reagovat
Switchback

Munir

Reagovat
valloire

No to si dělaj prdel ne? Podvod

Reagovat
ADM

Kto tam prihrával za obranu? Vypadol mi HD Dajto a bez toho vidim jedine tak ihrisko

Reagovat
Ed_Hazard

Nebol offside? Videl som iba pohlad zo zadu

Reagovat
ADM

neukazovali ešte rozumný uhol, len zo zadu ako vravíš..

Reagovat
Switchback

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

co to v té obraně vyvádí proboha

Reagovat
valloire

kdypak proti Barceloně bude penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

hoříme jak hovada, ten rychlý gól vypadá spíš jako za trest

Reagovat
Generalní Gladiator

to bude bitva. malaga má svůj den,

Reagovat
Jordi Alba

Bravo.

Reagovat
bartlu

ta malaga nas drti

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že hoši včera chlastali, to je neskutečná sračka, co zatím hrajem

Reagovat
valloire

Barcelona je pod drtivým tlakem

Reagovat
roberos

a kdy bude penalta proti Realu?

Reagovat
valloire

už byly 3 ty hlavo

Reagovat
Afrokrecek

tvuj mozek je pod drtivým tlakem

Reagovat
valloire

Bravo bravo

Reagovat
valloire

Barcelona nestíhá a prasí.

Reagovat
Ed_Hazard

niekto stream z dajta? na ich webe to nejde

Reagovat
valloire
Reagovat
roberos

Jinak ten komentář na Dajto absolutně hnus ! A navíc je vidět že jsou to fanoušci Realu . Když minule vysílali Real tak jsem slyšel jméno Ronaldo pořád snad 100x a teď o Messim první zmíňka až ve 14 minutě .

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
valloire

Messi půjde do Trenčína.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím to vypadá na cca 3.nejhorší výkon sezony

Reagovat
roberos

Už žvaní o Penaldovi ! a o tom že gól Barcy padl po skvělej přihrávce Messiho na Suaréze ani slovo.Komentář na Dajto vlastně skoro není o zápase a už 3x kecají o Realu a zase o CR11! To je absolutně nejslabší TV komentář co jsem kdy viděl a slyšel.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
Dr. Admess

Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

To co zasa spravil Vermaelen ?

Reagovat
Switchback

Verma hodil Boatenga

Reagovat
smazaný uživatel

oni tam dneska fakt běhají jak ožralí, hlavně Vermaelen je jak zfetovaný

Reagovat
roberos

On moc za Barcu nehraje a je to vidět !

Reagovat
patas92

Masch

Reagovat
valloire

dřeváci

Reagovat
ADM

Oni su snad na tripe

Reagovat
smazaný uživatel

Trip je pecka

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga ani nevystřelí banda dřeváků celá PD

Reagovat
valloire

voni nic nedaj

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

už dali

Reagovat
patas92

Masch, vlastní

Reagovat
smazaný uživatel

šaráda pokračuje

Reagovat
Generalní Gladiator

tenhle zápas s nulou nikdy nemůžeme dohrát, neskutečné chyby

Reagovat
smazaný uživatel

Kde Barca vyhrabala toho dřeváka Vermaalena? Ten je snad ještě horší jak Procházka. Už aby se vrátil Pique.

Reagovat
Afrokrecek

Moc nesleduješ fotbal, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale do pice.

Reagovat
bartlu

tohle je trapas...fakt nula vykon, snad nam daji 10

Reagovat
roberos

Zase to začalo u Vermalena !

Reagovat
aither

TO je obrana

Reagovat
Switchback

První poločase stojej za piču, hlavně už nedostat góla

Reagovat
valloire

házená hadr

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
blaugrana

Ubohy vykon. No a Bus si asi nieco slahol.

Reagovat
valloire

gol gol Malaga dala gol

Reagovat
smazaný uživatel

otázka času, s takovým výkonem ať klidně prohrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

to byla komedie

Reagovat
roberos

Zatím hrajem špatně ale takhle špatně jsem viděl v letošní sezóně Real hodněkrát !

Reagovat
patas92

Co to hrajou kurva

Reagovat
smazaný uživatel

všichni jsou zfetovaní, kromě Suaréza a Munira

Reagovat
smazaný uživatel

Najhorí výkon sezóny zatiaľ. Obrana absolútný joke. Záloha neexistuje a útok na výkluse. Hanba

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Neni jeden jediný hráč, ktorý by ma dnes nevytáčal. Príšernosť.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi byl u míče snad jenom u toho gólu, jinak jsem ho neviděl

Reagovat
valloire

Malaga má drtivý tlak. Je otázkou času, kdy vstřelí další branku.

Reagovat
valloire

Adriano je prase a měl by jít do sprchy.

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga Juanmiho prodali, teď řádí Juanpi.

Reagovat
roberos

WA už se kritizuje Messi - on skoro nedostane přihrávku a už je slabý. Když hraje Reak a Ronaldo vše zkazí tak se nic neděje ! to je opravdu objektivní komentář. Jinak o přestávce snad se vzpamatujou ! a začnem hrát náš fotbal.

Reagovat
Riviera Kid

Bez fnukat mamince na rameno a neotravuj tady furt

Reagovat
smazaný uživatel

jak já tu Malagu nemám rád...to je pro nás snad nejhorší tým, kam se hrabe nějaké trapné Bilbao nebo trapný Real nebo trapné Socky

Reagovat
valloire

Kdessi je zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

6.1 na střely

Reagovat
smazaný uživatel

Aleix Vidal hra hlavou

Reagovat
ADM

Takto to dopadne ked v jednom zapase date na plac Vermalena, Adriana a Munira a sucasne Ardu namiesto Rakitica ked potrebujete prave jeho prednosti a sucasne vam chyba Alba a Neymar na jednej strane

Reagovat
smazaný uživatel

Munir je náš nejnebezpečnější hráč, šance-proměněné šance 1:1

Reagovat
ADM

uplne tej hre dava novy rozmer

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Ako sorry páni, neviem o čom vám ide, ale taký gol by som dal aj ja. Ja len hovorím o tom, že keby na tej strane hral ako obvykle Neymar, dokazal by niečo vymyslieť, podržať loptu, nalepiť na seba hráčov ... nekritizujem Munira preboha

Reagovat
smazaný uživatel

no dnes jo, nebýt jeho, tak je to 1:0 a my by jsme neměli za poločas ani jednu střelu

Reagovat
ADM

Keby tam nebol on je tam Neymar a ten gol da tiež prepáč toto neni argument pre moje tvrdenie že proste tá zostava je celkovo zle poskladaná na dnešný zápas či už vinou rotácie alebo zranení

Reagovat
smazaný uživatel

To není sestavou, strašně hraje i Iniesta, Busq, Messi...i všechny 3 posily. Všichni si mysleli,že se to uhraje nějak samo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa pozeraj čo dáva útoku Munir a čo tomu dáva Luis a Messi. On je z nich najlepší v dnešnom zápase a to hovorí za všetko. Iniesta je úplne totálne tragický a Arda nedoáže bežať. Taketa na plac inak to bude hrôza aj naďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

takhle to odfláknout

Reagovat
Afrokrecek

to šlo nedát?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ty vole

Reagovat
blaugrana

Messi ma pici.

Reagovat
Ed_Hazard

Messi

Reagovat
smazaný uživatel

malaga respekt aj keby dnes prehraju za tu bojovnost a obetavost ..

Reagovat
valloire

Messi nedoklepne ani z 5 metrů. To by pro božského Cristiana nebyl problém.

Reagovat
Afrokrecek

jsi k smíchu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě jestli je fakt duševně nemocnej nebo je obyčejnej troll. Jinak se dá těžko chápat, že je desetkrát aktivnější u zápásu Barcelony než Realu

Reagovat
Afrokrecek

já to neřeším, jen jsem čekal než se mi stáhne serial, tak jsem se nudil

Reagovat
roberos

Ten dřevák CR11 před 14 dny měl 12 střel!!! za zápas a gól neda!!! a třeba v gólovce přestřelil 5 metrů před bránou bránu. Ty blbe na to si zapoměl už zanech těch lživých blábolů

Reagovat
smazaný uživatel

je vidět je i doklepávaní je umění

Reagovat
ADM

A co viac mal ako Messi spravit? Zaseknut si ho? no tak to zblokoval ved stal 10cm od neho..

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ale z neho priam srší tá nezainteresovanosť. On to kopol ako keby sa nemohlo nič stať proste ... totálne nulový záujem o hru od neho.

Reagovat
Ed_Hazard

Tiež si myslím, ak by nebol hlavou inde, tak by to tam proste napálil. On to kopol prakticky po zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Neni možné aby hráč jeho kalibru mal celý polčas u prdele. Je to práve na ňom keď tam nieje Neymar a celkovo to nejde. Takže dúfam, že sa v druhom polčae preberie. Snáď to nieje tým zranením.

Reagovat
ADM

to je fakt na jednej strane, na druhej to bola aj smola, že tam zrovna bol hrač ktorý to vyškriabal .. inak by ste nepovedali nič..

Reagovat
smazaný uživatel

No samozrejme, že ten hráč si zaslúži za obetavý zákrok pochvalu. Len mi prišlo, že Messi to riešiel príliš laxne, tak ako celý polčas aj hral.

Reagovat
misinho7

ako nemam rad Messiho ale kritizovat ho zato ako to kopol ..proste myslel ze staci pozemi, v tej chvili nerozmyslal nad tym ci mu to skoci tam obranca

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj tak ...

Reagovat
valloire

velký hráč nemyslí, velký hráč ví

Reagovat
smazaný uživatel

Messi To je neskutočné ako on dokáže mať zápas v piči. To som snáď nevidel od nikoho aby to tak flákal.

Reagovat
REPLIKATOR

Messi pls

Reagovat
Afrokrecek

doufám že druhý poločas dá Messi hattrick, aby odsud valloire konečně vypadnul

Reagovat
Switchback

stačí výhra ...

Reagovat
roberos

Jo ten debil zapoměl že ten dřevák Penaldo nedal mraky šancí a Messi to líp udělat nemohl a už je špatnej. Vaillore nevidí chyby CR11 jen LM10

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutocne stastny polcas Barca dala gol z offsidu, navyse po vlastnych chybach a nemohucnosti Malagy mohla aspon 3 dostat

Verm hra strasne, rovnako aj Adriano, utocna trojka si absolutne nerozumie a ziadnemu hracovi nejde kombinacia, toto bude este zlaty bod ak vobec

A hraci Malagy hraju perfektne, bojuju,behaju. za prvy polcas si 3 body urcite zasluzia

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zápas pro Lucha. Nemáme to vůbec pod kontrolou, je to jeden velký chaos podpořený tragickými výkony několika jednotlivců. Jsem zvědavý, co s tím teď dokáže udělat.

Reagovat
valloire

Malaga si maže Barcelonu na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Zabijem ťa ak to zakríkneš a Malaga nezoberie ani bod.

Reagovat
patas92

Reagovat
roberos

Jinak obrana bez Pigueho a Alby naprosto k ničemu. Čekám po přestávce o mnoho lepší výkon! snad konečně budou běhat a z naší hry zmizí lehkovážnost a neskutečná nepřesnost.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak dnes možná konečně měl hrát Bartra, protože i když je špatný, tak horší by ta obrana dnes být nemohla

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy ide na plac

Reagovat
patas92

Jakože Mathieu tu bídu vzadu má vytrhnout?

Reagovat
valloire

Reagovat
Hristo Stoichkov

Lepší než Verma s kartou.

Reagovat
patas92

Nj, on měl vlastně kartu už. Tak to chápu....Jinak to je z bláta do louže

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Verm dole, Jeremy hore. Dnes Verm neskutocna tragikomedia, toto je striedanie Pat a Mat

Reagovat
smazaný uživatel

Verma pryč dobře Lucho

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Vermaelena nepolozi, snad na sebe zapracuje a zacleni sa lepsie do timu.

Reagovat
valloire

Vermaelen horel ako fakla. Nastupuje Mathieu. Lucho

Reagovat
Visca el barca

Heleď sice provokuješ, ale mě to v celku naví takovej Di maria je trapnej jak nikdo tady

Reagovat
valloire

já se taky jenom bavim, zas to nebrat vážně

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

bang

Reagovat
roberos

Messi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dostali kartáč v kabině. Jde vidět, že hrají jinak.

Reagovat
Jordi Alba

Leooo

Reagovat
Switchback

Benzemovka

Reagovat
smazaný uživatel

skor Suarezovka

Reagovat
Switchback

Tak Suárezovka je ještě větší lvl, proto jsem nenapsal

Reagovat
roberos

A to Lea na TV Dajto kritizujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Leooo

Reagovat
Dr. Admess

Fotbalový Bůh, no. I když má v piči, není vidět, sere prostě na zápas a kdo ví, co všechno, tak pak se rozhodne, že by měl dát fíka, tak ho prostě dá.

Reagovat
Atlético de Madrid

Pokud s tim Griezmann rychle něco neudělá, tak brzo bude šest nejlepších střelců ligy z Realu a Barcy

Reagovat
valloire

2 střely 2 goly

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet style

Reagovat
smazaný uživatel

Leo je pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano, který prý neměl hrát a dá centr jak víno

Reagovat
Visca el barca

Vamo Leeeeoooo

Reagovat
roberos

Jinak Vidalt aky dnes užx chyboval - zkazil zbytečně ! tak nevím o co je horší Alvéz

Reagovat
smazaný uživatel

a rychle třetí gól, protože dnes ta ztráta visí ve vzduchu jak Damoklův meč

Reagovat
Afrokrecek

Messi sesty zlaty míč a co že je teprv leden

Reagovat
Afrokrecek

valloire jaký to je když tvuj klub je 10 let ve stínu největšího rivala kterého nenavidis?

Reagovat
roberos

Jen do něj !

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls, na dnes uz fakt stacilo

Reagovat
Afrokrecek

nehádej se

Reagovat
roberos

Ty přesně načasovaný přihrávky za obranu by si měl Leo dát patentovat!

Reagovat
valloire

pozdě, na to už má patent Zico

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
technecium

Jak si to nahrává na smeče pořád

Reagovat
valloire

Messi nestíhá a prasí.

Reagovat
roberos

Rozhodně lepší Messi fauluje a dostane kartu .Ronaldo měl minule dostat červenou a nic!! co ty na to ? asi nic chudáčku .

Reagovat
technecium

Valloire pls

Reagovat
Afrokrecek

chytil ses..

Reagovat
patas92

Takže Messi stopka na Atlety?

Reagovat
ADM

??

Reagovat
patas92

Neposlouchej mě, říkám nesmysly

Reagovat
ADM

jj ved toto by mala byť jeho prvá ŽK

Reagovat
patas92

Jj...Jak tu předtím Hristo psal, že Neymar může nehrát i kvůli potenciální hrozbě trestu, tak sem to špatně přečet a myslel, že mluví o Messim

Reagovat
valloire

ne poprvé

Reagovat
patas92

Možná podruhé, o více případech nevím

Reagovat
Afrokrecek

týmy proti Barceloně by měli platit vstupny za to, že mužou vidět hrát Messiho

Reagovat
valloire

Reagovat
Afrokrecek

A ronaldo by měl dávat tydenní plat..

Reagovat
smazaný uživatel

čistej zákrok a žlutá

Reagovat
valloire

Barcelona nestíhá a prasí.

Reagovat
ADM

Kriste pane ešte kolkokrát?

Reagovat
Afrokrecek

já bych chtěl ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Mash ... To jsou chyby jak v žácích ty vole.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

úžasné Bravíčko a Camacho má doslova rudo před očima

Reagovat
Ed_Hazard

Do puče aj s Bravom, niekto by ho mal poslať na maródku. Už mi lezie na nervy

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
ADM

Ale no ták, toto zrovna od teba neni potrebne

Reagovat
Ed_Hazard

Tak može to byť napríklad manželka, ktorá ho nakazí chrípkou

Reagovat
Ed_Hazard

Alebo ebolou no.

Reagovat
technecium

BAN

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

si tomu pomohol

Reagovat
Ed_Hazard

Netreba brať vážne.

Reagovat
blaugrana

Teba by tiez mal biekto poslat na marodku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe by mohl někdo poslat do KLDR.

Reagovat
valloire

Tým, ve kterém hraje Camacho, nemůže prohrát.

Reagovat
valloire

Vypusťe Cruze

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
technecium

Ale luuuuxusní zpracování

Reagovat
patas92

Reagovat
bartlu

sice da gola, ale dalsi dva zajebal..

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je ako portugalsky teplosik.

Reagovat
ADM

Rakitič neskutočne vylepšil techniku odkedy k nám prišiel ..

Reagovat
valloire

Hra Claudia Brava nohami je fenomenální.

Reagovat
valloire

Sudí ven. Je to komediant.

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
bartlu

seberte mu ten zlaty mic...

Reagovat
technecium

co ty jsi za fandu?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
bartlu

na jeden gol zajebat dalsi tri...buh

Reagovat
ADM

chod tam ty

Reagovat
technecium

drž hubu

Reagovat
bartlu

vykap

Reagovat
technecium

změň si ten tým v oblíbenejch

Reagovat
valloire

kritika do vlastních řad je konstruktivní a zdravá soudruhu

Reagovat
loki5

Když ji nepíšeš ty

Reagovat
technecium

Reagovat
Afrokrecek

on jí někdy psal?

Reagovat
technecium

bartlu = valloire = roberos

Reagovat
valloire

mě do toho natahej, jakej tým, takový fandové

Reagovat
technecium

Chudák Real. Tak špatný mínění jsem o něm neměl

Reagovat
bartlu

proc? messi = barcelona?

Reagovat
technecium

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

"Pri lopte opäť Messiho zakončenie"

Reagovat
smazaný uživatel

Arda je nejaky nudny dnes.

Reagovat
ADM

Zatial je stále taký nemastný neslaný ..ale nie je sa čomu čudovať

Reagovat
valloire

Sudí je 12. hráč Barcelony.

Reagovat
roberos

Sudí 12 a 13 hráč Realu !

Reagovat
valloire

nalož ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa je fakt nepostradatelná..s ním je uplně o něčem jiném

Reagovat
ADM

Zo začiatku sezony nič moc ale posledné týždne je

Reagovat
technecium

zlatý tři body

Reagovat
valloire

ten svět je tak nespravedlivej

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

jak jsi tady začal psát ty tvoje debiloviny, tak jsem byl klidnější ...

Reagovat
valloire

dneska jsem makal i za tebe

Reagovat
smazaný uživatel

tomu nevěřím ...

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Messi celý zápas špatný, ale dokázal se připravit na ten jediný okamžik a rozhodnout...Velký hráč

Reagovat
Murena

Reagovat
roberos

Jo on zařídil oba góly při tom prvním byla jeho průniková přihrávka

Reagovat
technecium

Reagovat
valloire

proti Malaze to není směroplatné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to byly nervy. zlatý tři body. Tuhle Barcu už bych vidět nikdy nemusel - nohy z toho betonu vytáhli za celý zápas jen dva hráči - Raketa a Aleix.

Reagovat
smazaný uživatel

první poločas byl absolutní peklo, ve druhém to už byl aspoň průměrný výkon, který zázrakem stačil na výhru

Reagovat
2miguel1

v malage sa nam hrá vždy zle ..hlavne su tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to já vím. Nicméně takhle málo síly v nohách jsme ještě neměli. Snad je to jen tou Copou v týdnu.

Reagovat
Generalní Gladiator

Moc nechápu lucha, proč nedal na plac vermahlena už v bilbao,aby chytil zápasovou praxi a mascerano si mohl odpočinout.Stejně tak roberto měl hrát od začátku a adriano mohl hrát ve středu. Vynechání rakety je absolutně trestuhodné, měl ho šetřit v týdnu..Přijde mi to, jako by cdr měl u něj větší prioritu.

Malaga byla u všeho dřív, měla většinu odraženejch míčů, její presing nám dělal problémy a my naopak nedokázali dostatečně kvalitně presovat a odebírat míče.Busquets-tolik chyb neudělat snad za celou sezonu, stopeři-katastrofa..

Tyhle tři body jsou asi nejtěžší, jaké jsme získali.Jsou nesmírně důležité a pokud zvládneme atlety,...Ve středu je poptřeba pošetřit síly, tak snad enrique podle toho postaví sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

TO MELO BEJT DO PL...sem tak nasranej ze moc nevidim....

Reagovat
valloire

sázet na ty dřeváky

Reagovat
smazaný uživatel

už nikdy.....nikdy...Jako ale prubeh toho ? V 85min koukam ze United maj jednu strelu na branu, South. zadnou a dostanu strach...nez se ale tady v praci dostanu k tomu si pojistit vyhru southamptonu s kurzem uz 9.5 (v čase 86´) tak daj gol...ja sem si uz dneska chtel dal ten Cash Out a necekat zitra na to ATletico, tam se bojim ze bude 0:0..5000 by mi to dalo.nejhorsi je ten zmar, ze ostatni zapasy, tezce vymodleny, prijsou totalne na zmar...já se fakt poseru...

Reagovat
valloire

to zamrzí

Reagovat
smazaný uživatel

Měls dát under.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to pak napadlo..ono jde o to že todle byl tzv. sranda tiket, dal jsem to první co mě napadne a bohužel se mi tam někde v nabídce naskytl United, tak jsem je tam dal takhle...utkání mělo skončit remízou, todle byl prostě pech...nic, stalo se...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda no. Pěkný tiket ale.

Reagovat
patas92

Měls dát dvojku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
el Principito

Reagovat
ADM

Ešte že o tvojej výhre/prehre nerozhodoval dnešný Liverpool, to by si skonči na práškoch

Reagovat
ADM

mala byť reakcia hore

Reagovat
smazaný uživatel

jo to sem tu sledoval (jen v rámci livesport.cz) hodně zajímavý

Reagovat
Aldeano

Espanyol pěkný gól

Reagovat
smazaný uživatel

tvl rayo uz mohlo dat 3 goly

Reagovat
bartlu

jen co tam lupnu neprohru celty tak neumi hrat fiotbal a valecano vyucuje :D

Reagovat
Phillipinho

Celta hraje skoro s beckem.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak isto

Reagovat
smazaný uživatel

no hura, 3 tycky a dalsi 2 golovky

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecnej valec!!!

Reagovat
bartlu

tak to je moje prokleti :D sry celticko

Reagovat
smazaný uživatel

DESET, DESET !!!

Reagovat
Phillipinho

Hmmm Celta s beckovou sestavou. Berizzo smeruje vsechno k odvete Copy na Calderonu. Zajimavy....

Reagovat
smazaný uživatel

Real dneska sice bez Garetha ale i tak verim v dalsi kanonadu, muj tip 1:5 (Ronaldo 3x, Benzema, Isco)

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
One-Real

Co se jeví nejpravděpodobněji na dnešní utkání Athleticu? Oba gól? Nebo Athletic zabere a trochu stopne tu sérii Eibaru.

Reagovat
One-Real

Mimochodem Benzema letos opravdu nad očekáváními. Za uplynulý rok byla jeho venkovní bilance 262 minut na gól, celkově za 1315 minut ve venkovních duelech 5! gólů. Granada, Eibar, Malaga, Cordoba, Elche. Pro srovnání letos ve venkovních dulech už 5 gólů vstřelil. Potřeboval na to 377 min! a má průměr něco přes 75 minut na gól. Venku se trefil proti Espanyolu, Athleticu (2x), Atleticu a Valencii. Domací průměr má pod 65 minut. Letos náš nejmenší problém. Snad konečně naváže silným jarem.

Reagovat
misinho7

Karim strasne nedoceneni hrac teda okrem nas, skoda ze je v tieni Ronalda..v kazdom inom klube okrem barci a asi bayernu by bol najvacsia hviezda dufam ze tie reci o Lewandovskom su len famy, staci nam Karim

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kým/čím je Benzema tak nedoceňovaný?

Reagovat
misinho7

Futbalovou verejnostou

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to rozhodne ne, ta za jeho nekonzistentnost nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta uz je ale tak dva roky minulost.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Letos je špičkový, ale ještě loni se o něm hodně pochybovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je cim dal lepsi kazdou sezonou a fakt ho asi brzdil Higuain, protoze par mesicu po tom, co odesel, jsem na nej prestal nadavat i ja. Loni mu to tolik nestrilelo, ale herne TOP, jen v tom obdobi kolem MS klubu byl tezce na zabiti. Zraje jak vino.

Reagovat
One-Real

Dá se říct, že obecně širší veřejností. Každý zná Ronalda, Balea, Ramose. I ve světle skvělých výkonů (například minulý zápas, kde byl podle mě první poločas nejlepší na hřišti) se mluvilo hlavně o Baleovi (média, komentátoři apod.) I když k tomu můj původní komentář nemířil.

Reagovat
patas92

Lewa jako backup, ne?

Reagovat
misinho7

Samozrejme a este aj Ibru ako backup za Lewu...

Reagovat
smazaný uživatel

nedoceneny hrac? podla koho? ak ma pamat neklame tak jediní, kto na neho pravidelne nadavali ze je drevak, neproduktivny a mal by odist boli prave fanusikovia Realu

Reagovat
misinho7

Tak neviem co to bolo za fanusici ja som skor pravifelne nadaval na Pipitu pretoze ten posobil niekedy tragicky a na Karima nemal ani zdaleka sice teraz je vo forme ale mam pocit ze v klucovych situaciach to nezvlada napr v argentine

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal ani zdaleka. Asi spatna pamet..

Reagovat
alcantara

Hlavne v dobach, ked sa o Karimovi hovorilo ako to flaka a chodil po madridskych baroch Pekne sa zabuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, není to dlouho co ho někteří posílali do Arsenalu

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Phillipinho

Jackson a Torres OUT, Costa a Borja IN

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem to neviděl, ale Castilla dneska vyhrála 1:0 a twitter mám teď plný toho, že Odegaard odehrál jeden z nejlepších zápasů vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej ted ma formu uz nejakou dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to, že se v Castille slušně zabydluje. Já bych ho teď v zimě nikam neposílal (mimo těch spekulací s Getafe to zatím vypadá, že to tak i dopadne), když tak až v létě a to jen za předpokladu, že Castilla zůstane ve třetí lize. Kdyby náhodou postoupili, tak bych ho tam nechal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ono to taky neni jen o lize, ale o spoluhracich. Ja bych ho v lete poslal urcite pryc.

Reagovat
misinho7

Podla toho co citam oni ho nechcu nikde posielat ale pomalicky ho zaclenovat do acka..neviem ale ja si myslim ze kazdodenny trening s ackom a hranie za castillu cez vikendy(od buducej sezony smad v 2.lige) mu da viac, este ked posilnia castillu dalsimy talentami ako je ten mladik z Bocy tak to bude parada a budr aj tim kvalitnejsi a bude si moct aj Martin s dakym pinkat

Reagovat
Generalní Gladiator

nemyslím to te konkrétně jen na odegarda, ale všeobecně je podle mě lepší hrát ligu třeba za ajax,schalke,porto či někde ve španělsku za menší klub, než hrát třetí ligu a jen trénovat s áčkem. Jde o ten tlak, kdy se staneš třeba nejlepším hráčem týmu, spoluhráči na tebe spoléhají a ty musíš zápas co zápas táhnout tým..ikdyž samozřejmě je to velmi individuální..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no hráli proti 18. týmu tabulky a vyhráli o 1 gól, to svědčí o mnohém

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Jeste par mesicu nazpatek pod Zizem paberkoval, vetsinou neodehraje ani cely zapas. Urcite neni vudci typ a o to tezsi to bude mit, protoze bude zaviset prave na jeho vykonech. Je rok co je u nas, ale me zatim nepresvedcil ani minimalne, na to jake ma vyhody oproti ostatnim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaky ma vyhody? Hrani s drevakama?

Reagovat
Kokesh

Smlouva, vizitku hvezdy, treninky s Ackem uplne od zacatku jeho pusobeni. Ona ale neni nahoda, ze s nim Zizu zachazel jako s hadrem, protoze doted ani neprokazal, ze ma vubec na Castillu.

I Messi si prosel mladeznickymi kategoriemi, pote B tymem, tak jako naprosta vetsina mladiku.

Reagovat
smazaný uživatel

A to jsou jako nejaky plusy k tomu, aby hral lip, nebo jak? Smlouva neni nijak potvrzena a v norsku psali, ze je to bullshit, a diky te vizitce dostaval v mediich pekne prdel, coz mu asi moc nepomohlo. Do Castilly se nehodi, to uz se resilo mockrat, navic to, co tam ted hraje, je vykradena bida bez talentu, i podle merenguese nejhorsi za poslednich x let. Kdyz to chces srovnavat s Messim, tak se podivej, jak silny ty rocniky tehdy meli a jak celkove vypadala jejich prace s mladezi.

Reagovat
Kokesh

Boha, jakou smlouvu mas potvrzenou???? Jasny, ze to je vyhoda. Morata, Jese a dalsi si vyslouzili pusobeni v acku vykony, ne vizitkou nadejne mlade hvezdicky. A ja nikoho nesrovnavam...vsichni si proste prochazeji juniorkou, B tymem.

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, tak jinak, prisel s ni anglickej bulvar a vsichni se chytli velke senzace. Jinak jasny, ty je urcite i sledujes na trenalech a vidis, kdo tam jak pracuje a kdo se jak dokazal adaptoval mezi hrace acka a jejich fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes 16:00 Atletico - Sevilla a 17:00 Arsenal s Chelsea, co budete pozerat ?

Reagovat
el Principito

fotbal, takže Atletico - Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Oblak- Juanfran Savic Godin Filipe- Gabi Augusto Saul-Koke-Griezmann Vietto

Zase bez Carrasca a s Augustem, ktery si porad nezvykl na Choluv system,ale porad hraje v zakladu

Rico- Coke Carrico Rami Tremoulinas- Krychowiak N'zonzi- Vitolo Banega Escudero- Llorente

Emery taky pekne, na kridlo narve beka Escudera a na lavicce necha Konoplyanku, Reyese nebo Krohna

Reagovat
Ángel di María 22

Jak je tady ten "vtipek" s fotbalem, tak nevim, jestli zrovna tenhle zapas bude uplne vykladni skrin PD

Reagovat
Phillipinho

Presne Tohle nebude fotbal, ale rezba.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal az na krv, tesim sa.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však to bude španělský fotbal se vším, co k tomu patří

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

to je Cristiano a Messi?

Reagovat
ADM

to je takzvaný C.R. Messi

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Visca el barca

Tak jedu opět po roce příští měsíc do Barcelony. Neskutečně se těším ! :)))) A teď pojďme fandit Seville !

Reagovat
One-Real

Tak jak, Kova, James nebo Jesé? Mimochodem El Fumo gól.

Reagovat
Xavi

Nějaký pěkný link na Atlético se Sevillou?

Reagovat
Xavi

Díky, ale to mně dnes nejde. Nejsem u sebe a tam kde jsem, je to nějaký zablokované nebo to chce aktualizace, tak se musím spokojit s rojadirecta.

Reagovat
Ángel di María 22

Co je vubec idealni sestava Atletu?

Oblak - Juanfran, Godin, Jimenez, Luis - Gabi, Tiago - Griezmann, Koke, Carrasco - Vietto?

Jinak za Luciana jsem rad, ze se cim dal vic dostava do zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

Blíží se to ideální sestavě, ale momentálně nelze říct. Carrasco je proti zalezlému soupeři kolikrát neviditelný. Vyhovuje mu stav jako na Balaidosu, kde se z něho v brejkových situacích stává zvíře.

Reagovat
smazaný uživatel

za čo dostal Llorente kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Šel divočeji do vzdušného souboje s Godínem, ale nakonec se o něj jen otřel. Spíš než přísná neměla ani být.

Reagovat
Phillipinho

Augusto musi dolu, zase spatnej zapas. Carrasco nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Athleticu chyba Messiho lahkost vo finalnej faze a Sevilla by mohla pridat celkovo.

Reagovat
Kokesh

Aneb, jak jednim slovem nastvat fanousky Athletu a Atletica...

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra, taka chyba

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Tak tohle chybí asi všem týmům kromě Barcelony

Reagovat
ADM

Inak prečo nehrá Konoplianka ( či jak sa píše) ? Myslel som že to je ich najnebezpečnejší hráč

Reagovat
One-Real

Mluvilo se o tom uz minule, Emery s hraci jako on moc neumi pracovat. Navic ho to moc netahne smerem dozadu.

Reagovat
ADM

No ale z tej súčasnej jedenácky to nikoho moc netáhne dopredu

Reagovat
QooBo

Myslím, že nie je Emeryho kôň .. aj keď imho je to ich najlepší hráč

Reagovat
ADM

Hm, to akoby u nás nejaký nový tréner posadil niekoho z MSN, lebo nie je jeho kôň .. to mi je prístup

Reagovat
Phillipinho

Braneni mu nic nerika. Cekal jsem, ze mu pod Emerym psenka nepokvete.

Reagovat
ADM

To je síce na jednej strane zaujímavý prístup, ale ked už mám hráča ako on, ktorý bol pravidelne uplne niekde inde ked som Sevillu sledoval, tak mu to troška prispôsobím a využijem jeho prednosti ... snád nemusí brániť 10 hráčov v poli.. svojho času dostali volnosť aj Hazard/Ronaldo a to od Mourinha

Reagovat
QooBo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hlavně je to i hráč, jehož budoucí zpeněžení může být pro Sevillu stěžejní.

Reagovat
Phillipinho

Vietto paradne

Reagovat
smazaný uživatel

klauniada

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
ADM

Reagovat
One-Real

Bentacour jako svoji vysněnou destinaci uvádí Manchester, obdivuje Xaviho, Busquetse a Iniestu a za vzor má Gaga. Tohle bude ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzor Gago? niekto musí mať na seba dosť nízke nároky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i Riquelmeho, tak pozor.

Reagovat
Tomanatura

proc? V Argentine je uznavany, za Boku hral vzdycky vyborne. Jim je u prdele, jestli nekdo nepresvedcil v Evrope

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Jerichoo

Gago

Reagovat
patas92

wtf

Reagovat
Tomanatura

kdo?

Reagovat
One-Real

*ncur, jestli narážíš na tohle

Reagovat
Tomanatura

Ajo, vzdy vy Boce kradete talenty. Jsem netusil, ze by mohlo jit o nej

Reagovat
One-Real

Zatím se o tom jen mluví. Castillu máme plnou zahraničních hvězdiček a nestačí nám to. Přitom se nám skvěle rozehrává Asensio, o kterém se takřka nemluví.

Reagovat
Tomanatura

Mluvi se o cene? Juventus by na nej mel mit predkupni pravo skrz Carlita.

Reagovat
Kokesh

10, mluvilo se i o 15...jjo maji opci diky Tevezovi, bud to vyrovnaji nebo dostanou procenta. Jsme pry blizko, ale Boca i sam hrac ze pry zadnou oficialni nabidku nedostali .] Sledujes ho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti jihoamericti zaloznici posledni doby jsou az na uplny minimum vyjimek uplne sileni, tak si tipnu, ze to takova slava nebude.

Reagovat
Kokesh

Ja prave taky.

Reagovat
Tomanatura

Box to box, umi pekne vyvest balon. Stylem hry pripomina Di Mariu, samozrejme je zatim o tri levely slabsi. Uvidime, jestli z nej neco bude.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Na mici mi docela pripomina Pastoreho. Jinak mi ten prestup nedava ze zadny strany logiku, snad jenom to, ze hrac si zajisti slusny zivot.

Reagovat
Tomanatura

Ale tak zustane do leta v Boce a treba pak zas bude nekde hostovat.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kokesh

Remy. Ten "nabeh" vedle Hazarda...

Reagovat
ADM

To bolo tak márny futbal Chelsea totálne márna vo všetkom a Arsenal finálna fáza jak Michalovce hádam .. zlatá PD ...

Reagovat
smazaný uživatel

Koncentrau gol.

Reagovat
Robbie

stejně má výkupku

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledky Betisu tragický, jsem zvědavej na Jesého.

Reagovat
Robbie

nestraš s Jesém v základu nemá co dělat

Reagovat
Kokesh

Verim v Jamesa. Zizu ho chvalil pristupem, media do nej siji [i kdyz to same by bylo v pripade posazeni Isca] a navic Jese zrovna v domacim prostredi minuly zapas nepresvedcil.

Na RB opet vyborny Dani, vubec bych se Jamesa nebal.

Reagovat
One-Real

Za mě Kova nebo James v základu, ideálně spíš ten druhý. Lucase/Jesého bych rád viděl v domácím prostředí odzačátku.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Danilo se dneska vraci

Reagovat
X-bano-X

Ta Vale je hrozna

Reagovat
One-Real

James Lepsi Danilo ted, nez v tezsim klani. Dlouhodobe Dani jednicka, jsem si jisty.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, dokud nemáme nabitější program, přijde mi zbytečné nechávat Daniho odpočívat. Tím spíš, že nám vinou zranění chybí dva hráči ze základu (ačkoliv je u jedné z těchto dvou změn diskutabilní, zda se jedná o újmu či ne).

Reagovat
smazaný uživatel

tvl koukate na to nekdo? co to pisk deporu za ofsajd, vzdyt byl na vlastni pulce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

S touhle sestavou bude do polocasu hotovo.

Reagovat
teenz

Az na Danila idealka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, ale toho kazisuka by tam mel poslat skodit spis doma.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ángel di María 22

Neville vypdani..

Reagovat
Ángel di María 22

Sestava suprova, Danilo si taky potrebuje kopnout, ja verim, ze on normalne takovej kokot nebude, akorat potrebuje trosku dobry vedeni, back-up za Carvajala ok. Tak snad to nebudou nervy, Betis zmenil kouce a doma muze bejt zrandej kdykoliv, ale musime to dat.

Reagovat
Kokesh

Ja nechci postuchovat, ale nesnazme se vsechny akce ktery provede Zizu obhajovat a hledat za tim vzdy jen pozitiva. Posadit Daniho Rafa, tak uz je tu 20x napsano tlusty vepr a cisnik atp.

Ja treba Danila vubec necekal a nechapu, proc hraje.

Reagovat
teenz

Tlusty vepr.

Reagovat
Ángel di María 22

Nemuze ho odstrelit uplne prece. To nevidis ten rozdil? Prisel Zizou a okamzite Danila posadil a hral Carvajal. Kdyz byl Benitez a oba hraci byli fit, tak hral Danilo pravidelne - to byl ten nesmysl. Jestlize ted to bude tak, ze na 3 Carvajalovo zapasy bude hrat Danilo 1 treba, tak je to naprosto v poradku a ja si myslim, ze tak to bude. Ale jak pise Ribery - lip proti nakejm nymandum doma nez venku.

Reagovat
misinho7

zas Danilo nemoze stale sediet..a zas neni taky katastrofalny on je kvalitny len zatial to velmi u nas neukazal, mozno pod Zidanom a zdvihne..ale na Carvajala samozrejme nema

Reagovat
technecium

Je to velmi zábavné číst reakce některých vašich fandů.

To tlustý prase stáhlo Bejla, když dal hattrick. FUUUJ

Zizu je skvělej, vystřídal Bejla po třech gólech, aby se chytili i ostatní

Reagovat
teenz

Škoda, že to takhle nebylo.

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Negredooooo

Reagovat
david_villa7

Je mi líto Deporu, za tu hrůzu jsme si nezasloužili nic. Rozhodčí je řezal a ještě nám to tam padne v nastavení. Nevím kdy tahle hrůza skončí a obávám se že je to v nedohlednu. Půlka hráčů nemá na to hrát PD a ještě to nasazení (to ani vlastně není nasazení to je jen hnus). Jediný kdo mě dnes potěšil byl Abdennour konečně byl trochu výrazný v defenzivě a párkrát to zachránil.

Reagovat
valloire

Nastupuje Bílý balet. Soupeř bude nemilosrdně rozdrcen.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

nemate dakto dobry stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo slušný stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

na footsy.ml jedeme v pohodě, ale bez adblocku bych tam nelezl

Reagovat
misinho7

diki moc

Reagovat
teenz

Super, ale díky tý kvalitě poznám hovno kdo je kdo.

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/140544

Reagovat
teenz

Reagovat
Carlos Juan Pablo

čučim na tipáči přes mobil a taky skoro nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Adan bude poustet.

Reagovat
Ángel di María 22

Snad bude uplne jedno, co bude Adan delat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Niekto HD stream?

Reagovat
ADM

Prečo hrá Real v pyžamách?

Reagovat
smazaný uživatel

Varane slusnej fail.

Reagovat
ADM

FU krásny gol

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ta byla kráásná

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
misinho7

jaka Jeba

Reagovat
misinho7

Danilo jak tam minul loptu

Reagovat
valloire

co to?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow. Proc ten Benitez na lavce vypada jak Zidane? Zatim hruza.

Reagovat
misinho7

snad necakas ze po dvohc zapasoch budeme hrat presne to co Zizu chce

Reagovat
smazaný uživatel

pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Danilo dnes hraje naposledy.

Reagovat
Jacks11

Jedéééééééééééém BETIS

Reagovat
smazaný uživatel

no jo faktor Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole kterej jarda vybíral tu kombinaci dresů, vždyť se vůbec nedá poznat kdo je kdo..

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
Matić

Reagovat
Kokesh

Na hristi je to asi jina, ale z TV to je matouci.

Reagovat
teenz

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
alcantara

Reagovat
madridcan

Prva vec co mi napadlo

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

Pepe už nato rok nemá

Reagovat
Hachim Mastour

Dúfam že hrá Real 4-4-2.

Reagovat
technecium

Real nestíhá a prasí

Reagovat
ADM

Reagovat
valloire

nemožné

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
misinho7

neskutocne jak nas pressuju a my nevieme co robit

Reagovat
smazaný uživatel

Za chvilku odpadnou.

Reagovat
ADM

16. ta minuta a Ronaldo padol snád už 8. krát dnes

Reagovat
technecium

Rád dostává naloženo

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

co tam zas předvádí Ronaldo

Reagovat
X-bano-X

hh ze komentátor na digi " Ronaldo nezvykne filmovať takéto situácie" až mi zabehlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

ten komentátor je hotový

Reagovat
ADM

zranená päta

Reagovat
valloire

Soupeř klade překvapivý odpor. Nicméně bude stejně rozdrcen.

Reagovat
Kokesh

Bez sance aby Betis to nasazeni udrzel, za 30 minut nebudou moct chodit.

Reagovat
ADM

Z Isca slušný Leonidas

Reagovat
misinho7

isco od nas zatial najlepsi

Reagovat
Ed_Hazard

Neblázni, zatiaľ mu to vobec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nezvládá a simuluje

Reagovat
smazaný uživatel

To on casto.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Bůh z Madeiry kdybys nevěděl

Reagovat
Robbie

můžete mi říct jak se mohl dostat Danilo do Realu ? už v Portu sem ho po očku sledoval a byl hroznej, neumí bránit a útočí jak Arbeloa, já ho normálně v něm uplně vidím, Arbeloa 2

Reagovat
teenz

Srovnávat Arbse s Danilem.

Reagovat
Ed_Hazard

Zlatý Faubert

Reagovat
smazaný uživatel

hádám, že ho vybíral Peréz.

Reagovat
technecium

Real hraje házenou?

Reagovat
valloire

Real Madrid hraje nátlakový celoplošný moderní agresivní fotbal světového formátu.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane out !!!

Reagovat
technecium

Hrůza, nedá se na to dívat. Kdyby aspoň hráli dobře, tak ať si klidně prohrajou

Reagovat
smazaný uživatel

konec velkého snu, Zidane musí být odvolán

Reagovat
misinho7

jak moze krajni obranca ako Danilo nevediet centrovat ?

Reagovat
Robbie

kdyby aspon něco uměl, maximálně bežet za hráčem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Ronaldo tyvole.

Reagovat
misinho7

Ronaldo

Reagovat
Ed_Hazard

Cris

Reagovat
technecium

Kdenaldo?

Reagovat
ADM

Nedalto

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

co co nedal?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Afrokrecek

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Krystiáno Kdenaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

pice s tym Danilom nech ho vystreida kazdy center na prveho obrancu

Reagovat
smazaný uživatel

Na Danilovi centry je radost se dívat

Reagovat
Magic player

Nepochopim, proc si nekdy Toni nerekne o ten mic na stred a nezkusi to z dalky, je to jeho silna stranka, mel tam ted dost mista a stejne to nechal Luku rozehrat do lajny.

Reagovat
ADM

Reagovat
teenz

Pod Pepem to měl zakázaný, tak se těžko zvyká.

Reagovat
ADM

Ja si práve pamatám na jeho goly z dialky a myslim ze to bolo uz pod pepom..

Reagovat
teenz

Já si pamatuju tohle právě.

valloire29.04.2014 22:09

Kroos vystřelil? Hmmm,bude pokutička.

[Bayern Mnichov - Real Madrid]

Reagovat
ADM

nehádam sa..možno to bol ešte pod Jupom ale jeden mu to slušne padalo

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

a podruhé tvl

Reagovat
valloire

I samotný mistr se utne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy sance..

Reagovat
Ángel di María 22

Zkurvenej sudí, uplně jasná penalta.

Reagovat
misinho7

hlavne ze barcelona ma uz namietky na kazdeho rozhodcu ktoreho im daju piskat... ale to ze nam nepiskaju dakedy to je okay

Reagovat
alcantara

Reagovat
technecium

karma za minulý roky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

simulant

Reagovat
misinho7

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

sám si

Reagovat
misinho7

omg jasna penalta....jak inac nezapisakana

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tohle není penalta?

Reagovat
Ed_Hazard

Rozhodca do piče, okamžite

Reagovat
Jerichoo

Kam ten rozhodca čumel

Reagovat
Magic player

Jasna kurva.

Reagovat
X-bano-X

tu som zmätený, čo/koho tým myslíš

Reagovat
Magic player

Chybi tam carka, tak si ji tam domysli. Pak to snad pochopis.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

to je kus debila :D jestli ani toto nepískne :D

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna. Mrdka rozhodci.

Reagovat
Kokesh

Jasna penalta.

Reagovat
MadMrJacky

Reagovat
smazaný uživatel

a zase jednou rozhodčí tlačí kárku realu, co

Reagovat
valloire

Drtivý tlak Realu. Gol visí ve vzduchu.

Reagovat
Ángel di María 22

Jeste na to ten kokot cumi tak z blizka.

Reagovat
valloire

Sudí zřejmě přijal mrzký peníz od plážových povalečů.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

co sa deje, co je tu zrazu take silne vzrusenie?

Reagovat
technecium

Mordor si myslí, že fotbal je bezkontaktní sport

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
misinho7

lol ze sa este ozivate po tom co ste stvarali pri zapasoch s espanyolom chudaci nasi, ze ste nan ich trestne oznamenia nepodali

Reagovat
technecium

Espanyol hrál likvidační wrestling. Real Betis hraje moderní nátlakový fotbal. Real madrid nestíhá a brečí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jerichoo

celkom vtipné od culé

Reagovat
misinho7

to su hnusaci z toho betisu..

Reagovat
smazaný uživatel

likvidační faul na Krosse... bez karty???

Reagovat
valloire

betis nestíhá a prasí.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

kdy přijde Roberos?

Reagovat
misinho7

boha danilo to uz neni mozne

Reagovat
Robbie

hraje James ? já sem si ho vůbec nevšimnul, takže Zidane vytáhni ruku z prdele a pošli tam za Danila Carvajala a za Jamesa L.Vazquéze

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Centry Danila jsou pošušňáníčko

Reagovat
ADM

Benzema to už vybavil, dnes gol padne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Danilo je takova pica, z tech vsech jeho centru jsou akorat protiutoky.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas.

Reagovat
Dominator

Tazko to sice porovnavat, ale potom, co obaja odchadzali z Porta naraz, moze byt zatial vacsia spokojnost v Juventuse s Alexom Sandrom ako s Danilom tu. Myslel som, ze Danilo je lepsie pripraveny na ten dalsi krok (prestup do vacsieho). Holt, nebolo ho tu treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Klop, klop. Betis nehra oplasene, snad im to vydrzi.

Reagovat
ADM

Centrujúci Danilo je zábavnejší než centrujúci Alves

Reagovat
smazaný uživatel

hrát to Betis přes Danilovu stranu je to už 3:0

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Danilo. O poločase musí jít.

Reagovat
misinho7

ten Danilo to je katastrofa kazdy jeho center konci protiutokom Betisu

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Marcelove centre sú ukážkové ... OMG. Vy si niekoho vyberiete a všetko zvalujete na neho. Demencia.

Reagovat
misinho7

porovnavat centre Marcela s Danilom to si snad robis prdel

Reagovat
smazaný uživatel

jsou ukázkový

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, Danilo je dneska jejich regista, fakt vyborny.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe jedinému napíšem viac. Aj keď si dal najkktskejšiu reakciu, tak s tebou sa aspoň dá viesť nejaká debata. Dneska Marcelo dal asi tri alebo 4 centre za polčas rovno brankárovi do náručia a žiadny hate na neho nevidím. Danilovi sa ich tiež pár nepodarilo ale pár krát to tam poslal pekne strieľane do vápna. Nehovorím, že hrá dobre, to nie ale samozrejme neni všetko jeho vina. Pozrite sa na pohyb zálohy bez lopty. Alebo na totálne strateného Jamesa. Pomalého Benzmeu alebo nevyditeľného Ronalda. Určite neni príčina dnešného výkonu zatiaľ Danilo ...

Reagovat
Ángel di María 22

Mne se libi, jak maj cules potrebu zastavat se nasich nejhorsich hracu

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
teenz

Reagovat
SIRBRANIKE

Ale no tak, YSL sa na ten fotbal nepozera ocami hospodskeho povalaca. Rozumie tomu a obcas sa proste neovladne a na do oci bijucu blbost zareaguje...

Reagovat
Ed_Hazard

Hovorím to stále, zlatý Faubert

Reagovat
technecium

Zidane out

Reagovat
smazaný uživatel

naopak já bych ho poslal na hřiště

Reagovat
technecium

By sis chtěl ještě pohoršit?

Reagovat
Robbie

Danilo a James, to je hnus, to snad nemůžou myslet vážně

Reagovat
Ed_Hazard

Dani a Kova na plac. Danilo sa dal čakť, ale James ma prekvapuje

Reagovat
smazaný uživatel

James je tam absolutně k ničemu.

Reagovat
Ángel di María 22

James jeste nefunguje, vypada, ze nema fyzicku zatim, Danilo je vazne vtip, to jsem byl naivni, kdyz jsem si myslel, ze neco predvede, okamzite Carvajal v druhym polocase nahoru. Betis je nazhavenej a lip se pohybuje, Zidane rikal, ze zatim se u nas hlavne zameril na zlepseni fyzicky, coz dokazuje neuveritelne diletantskou praci Beniteze, jestlize v pulce sezony musi novej kouc makat na tomhle..

Nemeli jsme zadnej CdR, druhej polocas musime zacit jezdit. I presto sance byly, hlavne Ronaldo mel promenit a rozhodci totalne mimo, mela byt pencle jak vysita, jasnejsiho nevim co muze chtit.

Reagovat
Visca el barca

Jen jestli na to ty vaše rádoby hvězdičky spíš nesrali

Reagovat
Kokesh

James hraje jak v Anglii. S Danim jsme meli 7 z 10 golu po akcich po prave strane, dnes si nejsme schopni vypracovat ani jednu, James naprosto neviditelny. Sance budou, otazka jestli je promenime...ve dvou minutach ciste sance Crise, Pepeho a jasna penalta na Karima.

Reagovat
Kokesh

*Betis hraje jak v Anglii.

Reagovat
Visca el barca

Real klasika

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Takže prosil bych proslov Zidaneho, ať nehrajou mrdku, a Lucase za Jamese. Možná i Daniho, děkuju

Reagovat
misinho7

jasna penalta bola ale co uz...musime to dat i cez to ked je rozhodcka keket a proti nam ..stal od toho par metrov idel to uplne paradne

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
smazaný uživatel

Nelibi se mi pohyb ofenzivy, Karim i James by meli byt vic videt. A chtel bych i lepsiho Luku.

Reagovat
Ángel di María 22

James to dneska jen tezko zlepsi, to musi dohnat na treninku. Jinak jasnej Dani, to musi byt okamzita zmena, jinak je to spatne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas s Jamesem prehanite, skoro nekazi, mel tam i nejaky pekny prunikovky, jen nema tolik balonu, prava strana je mrtva, s Carvajalem by ozil.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak jasne, ta zmena musi prijit, jinak dneska nevyhrajem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Nějaký ěkný průnikovky by měl třeba i ten Lucas, možná i Jesé. Hraje kulový, teď měl třeba zavěsit

Reagovat
Kokesh

Jak kdyby jim Zizu daval na treninku galeje, vsichni tezky nohy. Chybi lehkost a lepsi pohyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale celkove od tech, co to umi nejlip rozhybat. Carvajal neni, ale Isco, Luka i Marcelo jsou slabsi.

Reagovat
madridcan

Prava strana sa absolutne nepouziva, lebo Danilo tam hra kok

Reagovat
smazaný uživatel

I proto je James mimo. Carvajal by se tam za ten polocas nezastavil.

Reagovat
vicinda07

Chlapi bez Garetha v lese

Reagovat
technecium

Reagovat
Matić

Chybí Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Já věděl, že s tím někdo dřív nebo pozdějc přijde.

Reagovat
Ángel di María 22

Ono je to kacířství, ale místo dnešního Jamese by určitě platněší byl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ale teoreticky je to v tomto obdobi pravda bol vo forme kto vi mozno by znova tam jebol hlabvcku z rohu a bolo by..a hlavne James je dost mimo zatial, dufam ze sa chyti

Reagovat
smazaný uživatel

To musel vědět každý.. vždyť to je pravda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pekný zápas od Betisu. Ich záloha pracuje perfektne. Som tým naozaj prekvapený. vynaikajúce sa pohybujú, predbiehajú hráčov Realu, správne faulujú, vedia podržať, rozohrať naozaj super. Chýba tá ofenzívna nadstavba ale inak je to výborné. Páči sa mi aj obrana zatiaľ, ktorá hrá agresívne a relatívne isto. Najviac ma zaujal N Diaye a Kadir. Fakt super hrajú. Taktiež ten mladík Fabián Horšie je to s Castrom, ten je slabý, trochu by mohol polaviť v agresii Petros ale inak fajn. Z realu ani neviem koho pochváliť ... Isco sa snaží ale neni to moc ťahový hráč a tým pádom je to také krútenie na mieste, Modrič to rozohráva dobre ale príliš z hlbky a zbytok hrá ťažký priemer až podpriemere (James, Ronaldo). Tak teším sa na druhý polčas. Dúfam, že Betis bude pokračovať v dobrom výkone

Reagovat
smazaný uživatel

Digi Sport 1: Premier League, najlepsia liga sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

James zatial uplne o nicom, ten hrac nema velku rychlost, dribling, hrac jedneho sampionatu a do 4-3-3 ani nezapada. A ti dvaja spanielski komentatori, tak ten jeden s tym vyslovovanim Pepe uplne sproste..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Ale jednou za čas se trefé z dálky, a proto bude lepší než Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

To vyslovování Pepeho jsem furt nepochopil, co to má jako znamenat. Ten komentátor to dělá furt.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Musím se přiznat, že se mi líbí ty ztráty a herní nedominance Barcy/Realu na venkovních hřištích, takový závan starších primerovských časů a ty zápasy mají velký grády a skvělou atmosféru. Betis hodně slušně, něco takovýho bych od nich nečekal, moc dlouho to asi nevydrží, takže to začnou kouskovat jako Sevilla na Calderonu, sbírat karty a po jasný neodpískaný penaltě na Benzemu bych se nedivil ničemu, přece jenom pochybuju, že se to rozhodčí v poločase nedozví.

Reagovat
Ángel di María 22

Achjo..

Reagovat
Hachim Mastour

Keď nehrá Bale.Tak prečo nehrajú 4-4-2 ?

Reagovat
Generalní Gladiator

že by za to byl odpovědný muslim?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Robbie

Zidane další ignorant, Danilo a James ještě na hřišti

Reagovat
Hachim Mastour

Toni vystrelil

Reagovat
misinho7

james

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo..

Reagovat
smazaný uživatel

James out

Reagovat
valloire

Drtivý tlak Realu. Soupeř netuší.

Reagovat
smazaný uživatel

Adán kurde, když jsi tehdy zachytal misto Casillase, tos byl frajer, ale dneska by ses na to mohl vysrat

Reagovat
Robbie

ty vole chytte se za ruce z Danilem a táhnete, James

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, na Daniho se tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jediny hrac co to moze zachranit

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel Ceballose.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vies ze nie aj ja?

Reagovat
Robbie

už zdržujou

Reagovat
smazaný uživatel

Fuuu, Chames

Reagovat
Ángel di María 22

Uz jsme behem 10ti minut zabili 3 golovky, takhle neni sance vyhrat, musime promenovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni mozny..

Reagovat
patas92

(teď jsem to zapnul) Ať si vemou rozlišováky kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

To má lidi odradit ssledovat nekvalitní streamy, ale připlatit si za televizní kanál v HD

Reagovat
patas92

Stream mám kvalitní a nepomáhá

Reagovat
ADM

Mám to v HD a aj tak sa mi tá zeleno biela neskutočne zlieva s ihriskom a ta šedá je skor neviditelná nez šedá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Carlos Juan Pablo

už je chytaj křeče, to se otočí

Reagovat
Ángel di María 22

Betis se válí od začátku zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo tam zas nekoho nakopal, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stridej, plesatej!!

Reagovat
smazaný uživatel

už to začíná

Reagovat
smazaný uživatel

Už to není tlustej ted to bude plešatej

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Ale funfuje to.

Reagovat
teenz

Reagovat
technecium

Reagovat
Manik...

Reagovat
ADM

Ale ten černoh z Betisu je celkom dobrý celý zápas

Reagovat
misinho7

paradny je

Reagovat
smazaný uživatel

snad sa nejak vola

Reagovat
Robbie

fakt ignorant Zidane

Reagovat
valloire

Betis nestíhá a dostane kartu.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Modrić nádherně na Danila, bože proč ona prostě neumí přihrát přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo desátej offside

Reagovat
technecium

Nedaldo

Reagovat
valloire

My chceme gol.

Reagovat
Carlos Juan Pablo

JE TO TU!! Dáme jim manitu

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne Luka world class.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

dali sme gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Neco lepsiho, Danilo konecne out.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Zizu už se na to nemohl dívat

Reagovat
ADM

Arda, Isco, Carvajal .. všetci sú zo Sparty

Reagovat
valloire

Už je tam motorová myš

Reagovat
Robbie

konečně Carvajal

Reagovat
Robbie

ten James

Reagovat
Robbie

dneska se Danilo a James předhání kdo bude lepší ?

Reagovat
Jackmaker1989

James tragédia, absolútna. Ale Luka si ich tam neskutočne vodí.

Reagovat
smazaný uživatel

ten real je tak marný tým

Reagovat
teenz

Fanoušek United. Ok.

Reagovat
misinho7

no to sa oziva ten pravy

Reagovat
technecium

Ono radši prohrát v Seville než doma se Sotonem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Tak hlavně že United jedou (na titul)

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos out

Zidene pls

Reagovat
smazaný uživatel

*in

Reagovat
smazaný uživatel

Bezte uz do prdele..

Reagovat
ADM

Marcelo prenáša na Carvajala a ešte aj do šance ... V tých krajných bekoch je obrovská sila Realu aj Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

kurvyyyy

Reagovat
Ángel di María 22

Náááááááshera kurva joooooooooooooooooo. JEdeeeeeeem!!!

Reagovat
misinho7

joo kurva,..

Reagovat
technecium

Offside To je tlačenka

Reagovat
smazaný uživatel

ofside to byl to je pravda, ale tlačenka...

Reagovat
Ed_Hazard

Aha, lebo vy ste včera nedali prrvý gól po ofsajde? Pokrytectvo najvyššieho zrna

Reagovat
Jackmaker1989

Pozametaj si pred vlastným. V prvom polčase čistá penalta nepísknutá.

Reagovat
misinho7

jj tlacenka ze nam nezapiskaju penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

ty kide debilní, vypadni prudit nekam jinam, děcko... co taady předvádíš, je neuvěřitelné

Reagovat
technecium

popojeď si v diskuzi vejš, co tady geront včera rozjížděl

Reagovat
smazaný uživatel

nevím na koho narážíš, každopádně ty tady meleš úplné blbosti..

Reagovat
technecium

Projeď si co tady včera blil Valloire

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Najednou jak je to vpravo aktivnější I když možná ofsajd

Reagovat
Ángel di María 22

James v centimetrovym ofsajdu asi jo.

Reagovat
Ed_Hazard

povedal by som tak v 30 centimetrovom

Reagovat
smazaný uživatel

i 50....

Reagovat
Kokesh

kariiiiiiiiiiiiiiiiiim

Reagovat
smazaný uživatel

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Ed_Hazard

fuuuck aký ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

áááááje to

Reagovat
valloire

gol gol daly sme gol

Reagovat
patas92

gratuluju, holky

Reagovat
ADM

To bolo jasné že to neudržia ,.. ale aspon tu remizu by mohli ..ale ani to im neverim

Reagovat
Masi

Kde ubral, tam přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema !!!

Reagovat
misinho7

snad si danilo uz nikdy nezahra

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky z ofsajdu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

jirka říkal, že hraniční se maj pouštět

Reagovat
patas92

Tohle byla ale pěkně tlustá hranice

Reagovat
technecium

půlmetru skoro

Reagovat
patas92

Jak jejich ex-číšník

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Visca el barca

Ofside

Reagovat
valloire

Soupeř rozebrán do posledního šroubku. Tak to má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

a souper nestíhá a prasí

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema přidej ještě jeden, nekaž si ten gólový průměr na zápas.

Reagovat
valloire

My chceme další gol.

Reagovat
ADM

Aj my

Reagovat
teenz

Marcelo se dokáže tak suprově uvolnit a pak to zajebe centrem Danilo.

Reagovat
technecium

Adán

Reagovat
misinho7

adan pice

Reagovat
ADM

Kroos zbytočne sekundu vahal a dal prihravku na päty .. zakrok brankára už len perlička

Reagovat
smazaný uživatel

James byl na plese včera ne?

Reagovat
hntlyl

toto musí pouštět

Reagovat
valloire

James pálí.

Reagovat
Ed_Hazard

To už nie je možné....

Reagovat
smazaný uživatel

150. tutovka..

Reagovat
valloire

To není možný

Reagovat
patas92

wow

Reagovat
Visca el barca

Ronaldo ultra trapnej.

Reagovat
Ed_Hazard

A prečo zase Jesé a nie Vazquez, Zizou neblázni

Reagovat
smazaný uživatel

Toni Toni...stačilo normálně nahrát

Reagovat
ADM

Marcelo vie byť neskutočný...

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé vyžranej jak sviňa, si dává řízky k snídani nebo co

Reagovat
ADM

OBJEM DELÁ DOJEM

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo je dnes absolutně k smíchu.

Reagovat
roberos

A kdy nebyl v posledním roce - 3 nebo 4x jinak podprůměrnej jako vždy.

Reagovat
misinho7

skoda ze Ronaldo co sa tyka prispevku k hre je totalne nulovy

Reagovat
valloire

16-3 na střely. Totální dominance Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

A k čemu nám to je?

Reagovat
patas92

K chlubení, očividně

Reagovat
valloire

vim já?

Reagovat
uff

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Manik...

Reagovat
ADM

Tak to gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

hele, já vím, že to teď ode mě bude znít tak, že jsem zaujatý.. ale to, že hráč Betisu se chytne za hlavu, začne se svíjet na zemi, ale protože se 5 sekund hraje, tak se zvedne a hned se hlásí o balón.. to je vážně něco, co by se mělo tvrdě dodatečně trestat, pokud nemá být fotbal většině lidí k smíchu

Reagovat
smazaný uživatel

To by nehrála půlka ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel..

Reagovat
Manik...

Reagovat
MadMrJacky

No tahle byla taky jasná

Reagovat
X-bano-X

Všade ticho

Reagovat
smazaný uživatel

no, byla, a co kurva, mam se tady rozcilovat snad?

Reagovat
ADM

ouuuu

Reagovat
ADM

a kludne mohol tahať ešte k bráne

Reagovat
patas92

penalta

Reagovat
smazaný uživatel

James a jeho kombinace napravo chybi.

Reagovat
technecium

Zidane out

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
misinho7

tak titul je uz fuc

Reagovat
ADM

..

Reagovat
Manik...

To už víme dávno. Letos je Barcelona fakt válec

Reagovat
Kluivert9

Myslíš letošní, nebo už další sezónu?

Reagovat
smazaný uživatel

to už byl v září ne? teď je to jakože už oficiálně?

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo zjavne uz pod Benitezovym vedenim a to otrasnou hrou

Reagovat
vocasisko

Výborné kolo

Reagovat
technecium

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Murena

Reagovat
Mercury

Reagovat
valloire

Reagovat
Jacks11

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
uff

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Ángel di María 22

Betis byl až na prvních 20 minut totálně marnej. Druhej poločas z naší strany dobrej výkon, ale spálilo se moc tutovek, pak to je jasny.

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí

Reagovat
valloire

Soupeř se nenechal rozstřílet Jak je to kurva možný?

Reagovat
roberos

Včera jsi breptal a smál se Messimu a on zařídil oba góly a co ten tvůj dřevák Penaldo - levej jako vždy!

Reagovat
technecium

Valloire pls

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné, že jsme tohle neurvali...Vždyť jsme je valili po ušach celý zápas... Ta hra tak špatná nebyla. Škoda, že sudí nefoukl tu pencli na Karima, ten zápas by se úplně změnil a bylo by to snadší.

Toniho standartky

James

Danilo

Marcelo, Luka, Karim

Zbytek

Reagovat
roman1978

co znamená "snadší"?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jacks11

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, velka smula. Herne vyborny 70 minut, jasna prevaha, plno sanci, 5-6 cistejch tutovek z vapna, naopak Betis krom te strely nemel vubec nic, jen se jim prvnich 20 minut darilo napadat. Zidane to posral s Danilem, venku nema v zakladu co delat, a Jamese taky nemel stahovat, pak se dostal do hry a hral podle me hodne slusne, jen tam zahodil ty tutovky, navic na dobyvani se hodi mnohem vic nez Lucas nebo Jese, s Lukou si to tam v druhym polocase nekolikrat na malym prostoru vytukali. Skoda, kdyby to tam padlo, tak naprosta spokojenost.

Reagovat
valloire

jj, Jamese stahovat nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Cristiano cista katastrofa, krom te narazecky v prvnim polocase, kdy to pak stejne narval 10 metru vedle, neudelal nic dobre.

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, Cris byl mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

S Danilem souhlas. S Jamesem ani náhodou. Já jsem jeho velký příznivec, ale dneska byl hrozný. Měl šílené přihrávky na pár metrů, hodně ztrát, před střídáním jak se tam motal kolem lajny a klouzal, to bylo jak kdyby přišel před hodinou z nějakého plesu. Vůbec se mi jeho výkon nelíbil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim. Jednou tam dvakrat uklouzl behem dvou vterin a pak na metr nahral do autu Carvajalovi, jinak o ztratach fakt nevim, nekazil vic nez ostatni. Kdo hral fakt hrozne byl CR.

Reagovat
smazaný uživatel

Já se hádat nebudu. Mi se jeho výkon nelíbil, jiným jo. Tečka. :) :D (prvních 15 minut jsem neviděl, to hodnotit nemůžu).

Mi přijde jakoby se na tom hřišti trápil a věděl, že mu to nejde tak jako nějaký ten měsíc zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo se neumí připravit na zápas, je nic, je prach /Valloire

Reagovat
valloire

Ronaldo je nejlepší hráč světa.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli svět končí za předměstím Madridut tak možná...

Reagovat
valloire

Jistěže končí za předměstím Madridu. Zbytek není důležitej.

Reagovat
smazaný uživatel

To počkej až zase přijede do Madridu silnější tým, to nebude ani v top10 nejlepších hráčů.

Reagovat
SIRBRANIKE

au

Reagovat
smazaný uživatel

Jen takové upozornění - Šumava není v Madridu, dědku.

Reagovat
valloire

Šumava je podle tajných úmluv výsostné území Madridu se zvláštním statusem. Merengues nemusí na Šumavě dodržovat stupidní česká omezení a mohou se všude volně pohybovat, tedy i v 1.zónách. Všichni tupí ochranáři toto musí respektovat a prověřují pouze totožnost. Dotyčný musí z hlavy vyjmenovat roky. kdy Madrid zvítězil v PMEZ/LM a tajné heslo. Tudíž jestli chceš na nejkrásnější šumavská území a stezky, budeš muset ty, jako nevěřící pes, pouze v doprovodu kovaného Madridisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Griz nesouhlasí.

Reagovat
Visca el barca

Za stavu 4-0 pro Real možná

Reagovat
smazaný uživatel

James dneska strašne tragický výkon. Po návrate Balea je jasné kto by mal zostať na lavici. Jesé je tiež stratený. Ja mám celkoco pocit, že tam Real proste nmá koho poslať z tej lavičky aby to nejak zvrátil. Betis si to dneska za ten 1. polčas zaslúžil. Druhý už nestíhal ale odmakali si to. Takže

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam porad, ze je jedno Real trenuje

Reagovat
roberos

Prodat dřeváka Penalda a koupit Hazarda !

Reagovat
technecium

Proč jim chceš pomáhat?

Reagovat
smazaný uživatel

at se na to da divat...

Reagovat
roberos

Reagovat
roberos

Reagovat
roman1978

mi jsme vihrály

Reagovat
valloire

Prodat dřeváka Messiho a postavit stadion !

Reagovat
roman1978

vi jste prohrály

Reagovat
roman1978

skoro

Reagovat
technecium

Reagovat
Visca el barca

Tak my přece víme, že hrajeme o titul s Atletama U Realu je jedno, kdo to trénuje, jen teď na koho to svést že ?

Reagovat
roman1978

mají danila

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo viděl zápas tak ví, že tohle bylo hodně o smůle. Pokud si nějakej takyfanda chce rýpnout do Zidana, tak je pěkný kretén. Projev týmu je naprosto odlišný proti tomu, co se hrálo pod Benitezem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na body, ne na projev,

Reagovat
Visca el barca

A stejně budete 3

Reagovat
technecium

Villareal je vyšoupne

Reagovat
Generalní Gladiator

jenomže udělal dost možná dvě osudové chyby...

Reagovat
smazaný uživatel

Benitezom sme si to na zaciatku posrali, teraz to bude tazke dohanat

Reagovat
Kluivert9

Zidane

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

je vtipne jak se z psance stala neotresitelna jednicka a rozdilovy hrac:).... ted bude bale strasne chybet. A doufam ze danilo uz se do zakladu nepodiva. Prava strana Bale Dani to je orchestr. Dneska se ukazala ze jednoho mozna nahradíme ale oba soucasne urcite ne:) skoda bodu:) HALA MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten iscuv driblink :) to je pastva pro oci:) isco marcelo dani benzema a luka. To jsou proste ucebnicovi fotbalisti. Jedina skoda je ze nidko nemá koule na zapas dva posadit Ronalda:) fakt mi pride ze je poslední zapasy spise na obtiz:)

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste Kroos (az na standardky).

Reagovat
teenz

Je to škoda, že ti nejlepší umí být občas největší brzdy. Mít Hazarda k Iscovi, Modričovi, Kroosovi, Jamesovi a Benzovi by byla prostě paráda, né žádnýho běžce. A Kovačič se k nim taky hodí.

Reagovat
valloire

Já bych Ronalda nezatracoval. On umí pořád rozhodnout zápas, ale věk nezastavíš. Mělo by se to ale co nejdřív řešit, než na něj začne pár tupounů pískat. Když může Barca odstavit největší hvězdu, která nepodává už takový výkony, musíme to umět taky. Ronaldo max ještě jednu sezonu, jestliže ho Zidane bude chtít. Já mu ale celkem věřím, že ještě něco velkýho předvede.

Reagovat
X-bano-X

Nj v Spanielsku beha este kopec hracov, ktorych este nepokopal.

Reagovat
valloire

i ty jeden

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je ta největší odstavená hvězda Barcelony?

Reagovat
valloire

Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Muslim dneska udělal dvě chyby-měl postavit carvahala od začátku a neměl stahovat jamese, real to stálo dost možná dva body.

Labužník perdelový dnes nula,nula,nic.Věřím,že kdyby hrál bale a byl stav 3-0, jóóó, to by byla jiná, rozhodnul by zápas hatrikem ze stavu 3:0 na 6:0. není bale,nejsou body.

Měl včera čučet na messiho, jak se rozhoduje zápas, když se nedaří.

Reagovat
roberos

Ale Messi je jen jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

treba setrit, sezona je dlha aj ked titul v lige uz tazko dame

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal + Bale vpravo a byla by to asi klidná výhra. Ještě že Realu už letos v lize o nic nejde a můžou se v klidu připravovat na LM. Tam letos budou těžko hledat soupeře a budou mít jedenáctou trofej, je třeba to přiznat. V lize zase nic, ale tak španělská liga je poslední roky jeden velký odpad a o ligovém poháru radši ani nemluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak víkend skvělých výsledků s potvrzením pravdy ,že fotbal nemá logiku. Za náš výkon jsme si ty body spíš nezasloužili,zatímco Madridy dominovaly(nezvykle i Atlético) a body nemají,jen jeden. Pokud výkon s Málagou není odrazem nové "formy" a vrátíme se k těm výkonům předchozím, mohli bychom Atlety v důležitém zápase porazit. Bude to samozřejmě velmi těžké,ale zajistilo by nám to do dalších bojů o titul vynikající pozici. Tak snad to bude dobré!!

Reagovat
Generalní Gladiator

zujala mě formulace nová forma, je pravda,že v posledním měsíci to není úplně ono- s malagou katastrofa, na bilbau výhra,ale měli jsme tak 3 střely za zápas, nepovedenej,remízovej zápas s espanyolem(a to jsme byli v plný síle).

Ted ve středu to snad nějak ukopem a hurá na atletico. Doufám,že bude nejsilnější sestava, extrémně mě zajímá, jak si mns povede proti týmu, který má jednoznačně nejsilnější defenzivu v evropě a v současnosti je možná pátý nejsilnější tým vůbec, bude to jako play off zápas ligy mistrů..

Vítězství by bylo fantastické,ona ani remíza není úplně k zahození,ale chtělo by je doma porazit. Jejich defenziva, presing,rychlé brejky, standartní situace, to vše nám umí nadělat spoustu problémů, zápas jak hrom..Domácí prostředí bude naše velká výhoda!

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že remíza je z duelu s Atléticem málo, hlavně na ně prakticky nemáme žádný náskok,a taky bychom do boje o titul vrátili Real. Teď prostě musíme stále naplno bodovat,aby po dohrávce v Gijonu bylo naše postavení na prvním místě pevné,nejenom nějaké o skore.

Reagovat
Robbie

škoda že Zidane ignorant, panebože proč nemůže přijít trenér který se nebude bát vystřídat Danila a James hned o poločase, sem si jistý že by Real ten zápas ještě v pohodě vyhrál třeba 1:3, taky se mi nelíbí že na úkor L.Vazquéze hraje to tlustý prase Jesé, hlavně kvůli sympatíím

Reagovat
Atlético de Madrid

Po tlustém praseti přichází tupá pleška

Reagovat
patas92

Po tlustém číšníkovi plešatý kuchař

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

a to píšu kde ? Jesé je tlustej

Reagovat
smazaný uživatel

tupého ulizanca co tam skace jak opica mate na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

Spamataj sa, Zidane ho vystriedal a pytat sa po 3 zápasoch so super skore preco nepride dalsi trener je dost hlupe. Ach preco tu musia chodit takito ludia?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele